View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
FunkyPie
01-04-2015, 12:32
Golden rose спряха ли си наистина кафявата и цветните спирали? Зелената им беше много хубав цвят и не се виждаше само като си на слънце, а кафявата беше единствената, която съм намирала да седи естествено на русата ми коса, защото не беше толкова тъмна.. ;/
peanaplle1
01-04-2015, 13:56
Момичета каква четка за коса трябва да си взема, че да се окаже хубава, т.е. какво трябва да гледам и на каква цена горе доло трябва да е? Защото каквато и да си взема и все се указва няква гадна, която ми скуби много косата и косата ми стърчи като несресана. Благодаря предварително.
kalpazanka
01-04-2015, 14:31
Хаяши, Мерилин, направо ме хвърлихте в оркестъра. o.O Ползвам си очните линии по една година, докато се разсъхнат и спрат да пускат. Запечатани ли ги купувате? Да не би да са отваряни в магазина?
stelkastel
01-04-2015, 15:01
KaRamella, много, много мерси!
Хаяши, Мерилин, направо ме хвърлихте в оркестъра. o.O Ползвам си очните линии по една година, докато се разсъхнат и спрат да пускат. Запечатани ли ги купувате? Да не би да са отваряни в магазина?
Два пъти купих конкретната, не вярвам да е била ползвана, отваряна. Отначало си е течна, приятна, но не пигментирана особено и не стои хубаво. После пък съвсем изсъхва и не става. :(
Някоя от вас ползвала ли е мултифункционалното олио на Nuxe? Не съм фен на мултифункционалните неща, ама все пак да попитам.
kalpazanka
01-04-2015, 16:32
Стикерът беше ли си на мястото? Едно такова прозрачно фолио, лепнато отчасти върху капачката, отчасти върху самата писалка? Мога да снимам, ако искаш, но моето фолио се поизмърси.
Сещам се. Беше си, иначе не купувам.
Искам да попитам трениращите тук или поне запознатите.
Понеже тренирам сутрин (8-10h) кога е добре да закусвам преди или след тренировката? :/
бих ти препоръчал около час преди тренировката и то не много. след тренировката можеш пак да хапнеш нещо малко
anonymous708973
01-08-2015, 10:12
На ГР съм имала някаква такава май http://static.traderscity.com/board/userpix64/18173-Golden-Rose-Volume-Eyeliner-1.jpg
Помня, че беше с четка. С писец май не съм пробвала. Ти каква ползваш? Аз ГР ги подценявам много честно казано, вече и лаковете им не ползвам като цяло не знам имат ли нещо хубаво? Склонна съм да ти се доверя, щото много разбираш, ако кажеш, че става, ще я пробвам! :D
Ползвам лакова предимно на ГР, спиралата в последната година и половина пак ми беше само тяхна, сега смених с новата на Есенс, ама не съм очарована. Очната линия ползвам с четка, брилятна е.
Тези с писец просто няма начин да са толкова пигментирани, независимо дали е ГР, Есенс или друго. На Кико е прекрасна, адски издръжлива, но пак не е наситено черно просто. Когато нанеса отгоре от очна линия с четка, разликата в цвета се вижда от самолет.
И върху сенки не може да се ползва, така си унищожих една на Есенс за няма и 2 месеца.
Здравейте момичета,да нахалствам и тук, някой може ли да ми препоръча хубава козметика, по възможност среден ценови клас, за изрусена коса ? Ще ми се да я подхраня с нещо,а и надолу самият косъм да не стои твърд и сух. Поразгледах в интернет и четох за един шампоан за руса коса на Yves Rocher, уж с екстракт от лайка, но мненията за него са доста противоречиви.
today_was_a_charytale
01-08-2015, 14:05
Истински ли са нещата във Fashion Days?Много си харесах една чанта оттам, но ако не е истински не мисля, че цената си заслужава.
kaRamella
01-08-2015, 15:25
Истински ли са нещата във Fashion Days?Много си харесах една чанта оттам, но ако не е истински не мисля, че цената си заслужава.
Да,оригинали са. От любопитство....каква е :) ?
Искам да попитам трениращите тук или поне запознатите.
Понеже тренирам сутрин (8-10h) кога е добре да закусвам преди или след тренировката? :/
Кардио можеш и на гладно да правиш. После трябва да мине малко време и тогава да ядеш. Иначе поне два часа след хранене.
Ина, ще пробвам тия ГР поне са евтини, няма да ме е яд, ако не става.
@007, сещам се за http://www.zlatnaribka.com/aphogee/keratinov-2-minuten-rekonstruktor-aphogee-keratin-2-minute-237-ml или http://www.zlatnaribka.com/napura-c-9-rikeir-maska-za-vazstanovyavane-na-keratina-200-ml
Принципно протеиновите продукти са възстановяващи, отразяват се добре. Сякаш "поправят" увредената коса. Ако косата ти има нужда от подхранване и възстановяване, няма да направят косъма сух и твърд. И за да има ефект, трябва да ползваш и протеинов шампоан.
today_was_a_charytale
01-08-2015, 17:04
Мерси.Да попитам, за да съм по-сигурна.Чантата е златист клъч с панделка, не мога да намеря снимки.
Ползвам лакова предимно на ГР, спиралата в последната година и половина пак ми беше само тяхна, сега смених с новата на Есенс, ама не съм очарована. Очната линия ползвам с четка, брилятна е.
Тези с писец просто няма начин да са толкова пигментирани, независимо дали е ГР, Есенс или друго. На Кико е прекрасна, адски издръжлива, но пак не е наситено черно просто. Когато нанеса отгоре от очна линия с четка, разликата в цвета се вижда от самолет.
И върху сенки не може да се ползва, така си унищожих една на Есенс за няма и 2 месеца.
Под писец маркер ли имаш предвид? Защото очната линия на Golden Rose с твърдия писец е най-наситената, която съм ползвала. А и в края на деня изглежда почти като току що сложена. Това ми се е случвало иначе само с гел очните линии на Essence, които те спряха.
Тази четчицата също е наситена, но мен самата четка ме дразни, защото не може да прави дебели линии трябва да повторя 10 пъти.
Иначе вчера си взех една сиво-черна очна линия на Sephora от намаленията и засега като пигментация и трайност съм много доволна.
therichbitch
01-08-2015, 18:28
Мисля, че има предвид тази: http://www.goldenrose.com.tr/img/product/zoom/258.jpg
Четката ѝ не е мека, а твърда като писец, но самата очна линия е течна (и най- наситената и хубава, която и аз съм ползвала)
marilyn, благодаря ^^
Няма защо. :)
pressiana
01-08-2015, 21:53
От Lash princess не си доволна, нали? :D
Коя спирала на ГР харесваш? Със силиконова четка ли е?
tatyanaa
01-09-2015, 07:24
Препоръчайте ми добър лосион за тяло след душ за суха кожа . Вие от кой сте доволни ? :)
silvi999
01-09-2015, 10:46
момичета кажете ми някой сайт за козметика освен златна рибка и ензо и StrawberryNET.com
anonymous708973
01-09-2015, 16:32
Мисля, че има предвид тази: http://www.goldenrose.com.tr/img/product/zoom/258.jpg
Четката ѝ не е мека, а твърда като писец, но самата очна линия е течна (и най- наситената и хубава, която и аз съм ползвала)
не, не, маркера визирах - от типа, който Калпазанка хвали.
Тази с писеца си е окей, нз защо спрях да я ползвам, и върху сенки си работи, разбира се, защото можеш да си я топнеш в шишенцето.
Преси, баш от нея не съм доволна. Може и да си внушавам, ама май ми се рони под очите... Силиконови четки ненавиждам, слаби са ми. Аз имам много дълги и гъсти мигли, имам чувството, че силиконовите се огъват в тях. Пак може да пробвам, ама...последната, която пробвах, беше оная false lash effect през лято 2012 :Д какви мигли, то нямаше никаква разлика с негримирано око...
На ГР ползвах много жълтата, ама искач нещо още по-драматично. Сега съм с розовата, че забравих дали нея я хаесвах :д Ползвала съм и златната, и металическолилавата, и розовата с дантелката.
При обучение в мвр академията симеоново примерно общежитията и стола са безплатни искам дапопитам в военно училище така ли е също ?
pressiana
01-09-2015, 16:38
И на мен ми се рони, аз си писах, че изобщо не ми харесва. И аз имам дълги и гъсти, точно от силиконови четки съм много доволна - примерно One by one & The Rocket на Мейбълин. Гледах, че ГР имат със силиконова, но не знам дали ми се рискува.
На мен ми трябва хубава спирала, която да не слепва. Май ще си карам с Мейбълин. :D Гледах, че Л'ореал имат някаква нова So couture, но не знам дали ми се дават 25лв за спирала, и без това ползвам много рядко...
Essence lash princess не е със силиконова четка.
http://www.essence.eu/fileadmin/_processed_/csm_lash-princess-volume_e029d029e0.jpg
aniborisova77
01-09-2015, 21:13
Здравейте дами нова съм във форума. Имам проблем с косата си. От черна посредством обезцветяване и след това изрусяване косата ми стана на лй..о! Общо взето в корените е по светло руса надолу рижевее,че и на кичури. Първоначално исках нещо по разчупено ,защото твърде дълго бях със черна коса.Стремях се към кичури върху кестеняво ,но уви. Моиля дайте ми съвет каква боя за коса да исползвам косата ми зада стане светло кестенява или шоколадова,препоръчайте ми нещо. Объркана съм. Благодаря!
Момичета, някоя от вас ползвала ли е продукти на Shany cosmetics ? Това ( http://www.amazon.com/SHANY-COSMETICS-Masterpiece-Layers-Makeup/dp/B006GTKSHY ) ми грабна вниманието..
kaRamella
01-09-2015, 22:38
007_ BoxyBox предлагат нещо подобно, но не знам дали е на същата марка.
pressiana
01-09-2015, 22:42
Не съм и казала, че е силиконова. :D
Да! Бях си поръчала маратонки на Calvin Klein за 70лв, абсолютно същите като от тези от Totally Erected за 300. Не са мръднали.
Mary_Jane_69
01-10-2015, 07:47
Колко често може да се боядисва коса?
Зависи с каква боя, зависи и от състоянието на косата.
sunshine :**
01-10-2015, 09:04
Как е правилно да се почиства лицето първо със мицеларна вода и после почистващ гел или обратното ?
pressiana
01-10-2015, 09:45
^Ако имаш грим, първо с мицеларна, ако не, можеш само с гел за лице, мицеларната е по-скоро за грим според мен.
Mary_Jane_69, aко е за такова русо като на снимката ти, най-добре само корените, когато излязат. Примерно моите започват да си личат след 2 месеца, ама аз съм и в много по-тъмен цвят.
И аз да потвърдя за Fashion Days, вземам си неща периодично от там и са много коректни, нещата са оригинални.
anonymous708973
01-10-2015, 10:23
Имам милиони неща от фешън дейс, всичко е прекрасно.
В момента чакам кутия за обяд, която запазва температурата на храната ;3
anonymous908491
01-10-2015, 10:56
Mary_Jane_69, aко е за такова русо като на снимката ти
Тя не е руса, което би оправдало някои неща.
Mary_Jane_69
01-10-2015, 11:09
Не е русо, червено е или по-точно оттенък :Д
kotencete954
01-10-2015, 11:20
:)
silvi999
01-10-2015, 11:34
Момичета, някоя от вас ползвала ли е продукти на Shany cosmetics ? Това ( http://www.amazon.com/SHANY-COSMETICS-Masterpiece-Layers-Makeup/dp/B006GTKSHY ) ми грабна вниманието..
само да питам в този сайт който си показала как се плаща поръчката може ли на куриера или само по банков път
kaRamella
01-10-2015, 16:54
В ДМ пускали ли са тези червила ?
http://media.tumblr.com/dc0745e56a06485accf71d9b7fe44992/tumblr_inline_mrsy31CJnk1qdetvy.jpg
Revlon ColorBurst Soft Nude
anonymous708973
01-10-2015, 16:55
О, не, със сигурност не. Бях си в България допреди 3-4 дни, няма ги тия червила като цяло в Бг.
kalpazanka
01-10-2015, 16:57
Как е правилно да се почиства лицето първо със мицеларна вода и после почистващ гел или обратното ?
Хм, аз действам наобратно.
silvi999 честно не знам, дотук съм пускала само в ebay,там нещата се плащат предварително,вече ако не си доволна можеш да върнеш продукта,а те да ти върнат парите, но би трябвало да е на същия принцип.
kaRamella
01-10-2015, 18:49
Ех жалко, много ми хареса цвета и плътността . : (
Аз чистя с двуфазен домашен дегримьор, гел и после мицеларна вода. Не си представям как ще си намажа гела по лицето със спирала и очна линия.
Тамии ..^^
01-10-2015, 21:44
Хора, хормоналните изследвания плащат ли се? С направление от личен лекар няма ли да е безплатно? И ако се плаща, каква е цената?
today_was_a_charytale
01-10-2015, 21:58
Червилата на Revlon ги видях в Debenhams в Bulgaria Mall, но не знам дали си от София.
Иначе мерси за отговорите, вече си чакам поръчката. PinkPan7her не знаех, че предлагат и кутии за обяд :D
today_was_a_charytale
01-10-2015, 21:59
На мен трябваше да ми се правят хормонални изследвания миналия месец, някои трябваше да се плашат, а други бяха безплатни с направление от специалист, но би трябвало да стане и с направление от личен лекар.
anonymous708973
01-10-2015, 22:20
Аз чистя с двуфазен домашен дегримьор, гел и после мицеларна вода. Не си представям как ще си намажа гела по лицето със спирала и очна линия.
И аз.
Очите със смес от мицеларна вода и зехтин, после някакъв гел - в момента съм с този на Алверде с лайка, прекрасен е, никак не изсушава, накрая пак с мицеларна вода - особено по контура на лицето, че там често остава фдт. Накрая, може да мина и с едно хидратиращо мляко, което не се отмива :д
therichbitch
01-11-2015, 01:42
Ще дадеш ли снимка на този на Алверде, който не изсушава?
Тези Ревлон вече ги има само в магазинчето в началото на Графа, но изборът откъм цветов е вече минимален.
kalpazanka
01-11-2015, 06:09
Хора, хормоналните изследвания плащат ли се? С направление от личен лекар няма ли да е безплатно? И ако се плаща, каква е цената?
Талонът за хормонални изследвания се издава от специалист ендокринолог или АГ. Пък и не всички хормони се заплащат от ЗК.
На мен трябваше да ми се правят хормонални изследвания миналия месец, някои трябваше да се плашат, а други бяха безплатни с направление от специалист, но би трябвало да стане и с направление от личен лекар.
Личният лекар има право да издаде само направление за специалист.
Някой беше постнал матиращ безцветен лак по-назад в темите, но не мога да го намеря. Някой да се сеща на коя марка може да е?
Някой беше постнал матиращ безцветен лак по-назад в темите, но не мога да го намеря. Някой да се сеща на коя марка може да е?
Golden rose - http://www.ledi-art.ru/catalog/laki-dlya-nogtei/zakrepitel-dlya-laka/copy92_of_tfk/image_preview
Flormar - http://www.flormar.com/urunresimb/matti-k.jpg ?
^ Мерси, мерси :) Имах спомен, че беше малко по-завъртяна марка, но и тези стават.
@Тами, някои се плащат, други можеш и по ЗК, както калпазанка каза. Иначе аз скоро си правих, на повечето места май е 18-20 лв за хормон.
@Tatyana, препоръчвам ти лосионите на Жая. Много добре действат на сухата кожа. Не са скъпи, хидратират добре. Особено ми е любим този с козе мляко, аз също съм със суха кожа и добре ми се отразява.
Момичета да препоръчате някой крем, който наистина да има ефект при тъмни кръгове, че положението е трагично направо (и преди да кажете - не са от недоспиване или дехидратация)
anonymous708973
01-11-2015, 19:17
Ще дадеш ли снимка на този на Алверде, който не изсушава?
Тези Ревлон вече ги има само в магазинчето в началото на Графа, но изборът откъм цветов е вече минимален.
http://www.dm.de/linkableblob/de_homepage/3638/data/bild-alverde-sensitiv-reinigungsemulsion-kamille-data.png?v=1367238285000
Viki92000
01-11-2015, 19:39
Дами, май се обърках тъй като съм нова и вместо да пусна запитването си тук, направих нова тема, за което се извинявам. Някоя от вас има ли отговор на въпроса ми и някакво решение, и дали това е нормално.
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/572737-Бях-на-маникюр-на-вас-случвало-ли-ви-се-е?p=11218902#post11218902
therichbitch
01-11-2015, 21:59
http://www.dm.de/linkableblob/de_homepage/3638/data/bild-alverde-sensitiv-reinigungsemulsion-kamille-data.png?v=1367238285000
Мерси :)
Бях питала гинеколожката ми и каза,че е около 15 лева на хормон, но дори не спомена,че има и такива които ЗК ги поема. Аз бях решила да си направя просто ей така, но като разбрах,че е толкова и,че се чака много докато са готови се отказах, прави ги, ако наистина имаш нужда и ако специалист сметне,че трябва да си правиш.
kaRamella
01-12-2015, 11:56
Не съм от София :( , но ви благодаря все пак! :)
Един, хм, може би глупав въпрос, но все пак - на пералнята като пише някакви килограми, примерно 7 кг, за сухи или за мокри дрехи се има предвид? :Д
Един, хм, може би глупав въпрос, но все пак - на пералнята като пише някакви килограми, примерно 7 кг, за сухи или за мокри дрехи се има предвид? :Д
Сухи.
Тамии ..^^
01-12-2015, 20:49
Бях питала гинеколожката ми и каза,че е около 15 лева на хормон, но дори не спомена,че има и такива които ЗК ги поема. Аз бях решила да си направя просто ей така, но като разбрах,че е толкова и,че се чака много докато са готови се отказах, прави ги, ако наистина имаш нужда и ако специалист сметне,че трябва да си правиш.
Трябва да ги направя, дълго отлагах, но не мога да си позволя да го правя още.
galaxy29
01-12-2015, 23:28
сухи, боряна :д
да боряна
като мозъчната ти дейност ;д
galaxy29
01-13-2015, 23:19
момичета, казаха ми, че и ментата помага при менструални болки, както мастиката и узото и би била хубав заместител, 'щото лично за мен е по-приятна
а може и в ударна доза и от двете под формата на облак, което също е за предпочитане
Monika Hadjieva
01-14-2015, 06:49
Здравейте ! Може ли само да ми кажете как мога да направя нова тема, тъй като сега се регистрирах в този сайт и почти нищо не ми е ясно. Съжалявам за въпроса.
момичета, казаха ми, че и ментата помага при менструални болки, както мастиката и узото и би била хубав заместител, 'щото лично за мен е по-приятна
а може и в ударна доза и от двете под формата на облак, което също е за предпочитане
Направо се напий, така всяка болка отминава
galaxy29
01-14-2015, 17:03
усетих ти тънкия намек ;/
anonymous908491
01-14-2015, 17:44
http://www.blitz.bg/news/article/313219
От нея можеш да научиш много
боб, лук, люто, ракия
ew
все гнусни неща
anonymous908491
01-14-2015, 18:07
боб, лук, люто, ракия
ew
все гнусни неща
Друго е да се лекуваш с банан, краставица или достатъчно дебел салам.
galaxy29
01-14-2015, 18:29
http://www.blitz.bg/news/article/313219
От нея можеш да научиш много
хубав лек е дала женицата :д
anonymous908491
01-14-2015, 19:10
Щях да те питам дали циците на ewok са по-големи от на дърти, но ти нейните не си ги виждала.
galaxy29
01-14-2015, 19:34
еднакви някакви май, ама боряна е яка и на характер, тъй че тя печели
anonymous908491
01-14-2015, 19:37
да сложим задника и дърти повежда.
galaxy29
01-14-2015, 19:41
и боряна си има хубав задник :д
anonymous908491
01-14-2015, 19:57
Това е състезание, а не конкурс по красота, за да ми казваш, че и тя имала хубаво.
Дърти продължава да води, щом нямаш други аргументи.
Направо се напий, така всяка болка отминава
В интерес на истината в случая да се напиеш наистина помага, защото алкохолът отпуска мускулите.
С мента не съм пробвала, но на мен тя ми е също толкова противна колкото и мастиката, бъррр.
galaxy29
01-14-2015, 22:08
сестра ми сега умира от болки и се тъпче с хапчета, дето не и помагат, викам и да и направя един коктейл, тя вика 'ти нормална ли си'
скучна му работа -.-
Това е състезание, а не конкурс по красота, за да ми казваш, че и тя имала хубаво.
Дърти продължава да води, щом нямаш други аргументи.
в моя финал Ewok печели и точка -.-
kaRamella
01-15-2015, 14:18
имам големи гартди
искам да ги видя
anonymous908491
01-15-2015, 14:48
в моя финал Ewok печели и точка -.-
ЪЪЪЪЪ, финал ли, то състезанието тепърва започна.
Lourenço
01-15-2015, 14:50
00801555555555 някой има ли идея какъв е тоя номер?
00801555555555 някой има ли идея какъв е тоя номер?
някакъв спам номер
http://www.unknownphone.com/search.php?num=00801555555555
kote1313
01-15-2015, 14:55
Kak da nakaram purvata si menstroaciq da doide po burzoo
galaxy29
01-15-2015, 15:00
обади се на вълшебник илиян да я призове
спри да пиеш витамин Ц и започни да носиш сутиени и да си мислиш за бебета
kote1313
01-15-2015, 15:03
Iskam cikala da mi doide po burzo
kote1313
01-15-2015, 15:03
Iskam cikala da mi doide po burzo
kote1313
01-15-2015, 15:07
Tova e seriozno vsichki ot klasa imat osvem az na 13 sam i imam vsichki simptomi no ne mi idva
kote1313
01-15-2015, 15:15
Ne pomaga veche go pravix
kote1313
01-15-2015, 15:16
Ewok]Ne pomaga veche go pravix[/QUOTE]
Lourenço
01-15-2015, 15:19
офф млъкни
kote1313
01-15-2015, 15:41
Ok mlukvam za tva daite nqkva tema za razgovor
обади се на вълшебник илиян да я призове
:lol:
Катерицата Беатрис!
galaxy29
01-15-2015, 16:13
:Д имаш плюстче :oops:
kaRamella
01-15-2015, 16:14
Кво като всички от класа имат? Тряя ли ти да си като всички?
galaxy29
01-15-2015, 16:27
добър въпрос...
освен, че ще си уникална и неповторима, без да са ти нужни други качества и след квто ти не си в цикъл, ще има по-малко отпадъчен материал и света ще бъде по-чист, а докато те си сменят превръзките и тампоните, можеш да останеш насаме с момчетата и да се подигравате заедно на кървящите ви съученички, така че наистина, какво лошо има?
Да не забравяме най-важното - ще може да прави секс без предпазни средства!
добър въпрос...
освен, че ще си уникална и неповторима, без да са ти нужни други качества и след квто ти не си в цикъл, ще има по-малко отпадъчен материал и света ще бъде по-чист, а докато те си сменят превръзките и тампоните, можеш да останеш насаме с момчетата и да се подигравате заедно на кървящите ви съученички, така че наистина, какво лошо има?
НИМОА. Ще изпонаприпадам от смях.
LoadRunner
01-15-2015, 18:36
:Д имаш плюстче :oops:
я кажи това изречение в не омалително число плс
galaxy29
01-15-2015, 18:41
я кажи това изречение в единствено число плс
умишлено съм го написала така, за да ви разсмея, усмихна и извадя от черната дупка -.-
свиквай, Новият
galaxy29
01-15-2015, 18:46
усети се, че друго имаш предвид, тъкмо щях да те поправя ;/
galaxy29
01-15-2015, 18:48
ама ти тва Омалително го написа неумишленно нали ;д
galaxy29
01-15-2015, 18:50
нищо случва се
LoadRunner
01-15-2015, 20:20
хаха ама то ме разсмя просто не се вижда, плюст всъщност е една много яка дума
омалителен е грешно изписване на умалителен ама паника ... кво да се прави
galaxy29
01-15-2015, 20:39
^^ бог да ви поживи
galaxy29
01-15-2015, 20:41
оф много крийпи съвпадение в хола съм пиша си го тва и изведнъж от турския бълвоч на майка ми се чува 'бог да те поживи синко'...
galaxy29
01-15-2015, 20:42
точно докато го пиша тва и го пускам
LoadRunner
01-15-2015, 20:44
май и ти плачеш за 20 стотинки :Д
galaxy29
01-15-2015, 20:50
и като цяло живтотът ми е изпълнен с такива случайности, които всъщност може да не са случайност, а зъл план на враг, който нарежда нарочно така обстоятелствата, че да ме плашат и да ме обземат мисли на безпокойство, което не спира, защото случайностите се повтарят и повтарят, докато накрая ще ме доведат до пълна лудост, той ще е настроил всичките ми близки срещу мен и ще ми е създал досие, което ще роди омраза спрямо мен в очите на хората и никой няма да се застъпи за мен, ще ме вкарат в лудницата, а този - избягалият оттам, ще ме чака в бялата стая, облизващ доволно устни и държащ два черни карамфила в ръка...
LoadRunner
01-15-2015, 20:54
предполагам че майка ти е сменила канала...
няма друго обяснение :Д
искам да ги видя
палавницъ
galaxy29
01-15-2015, 21:13
майка ми продължава да гледа монотонната поредица, излълнена с... монотонност, НО аз имам оръжие, което е жизненоважно за съществуването ми и което ме избавя от такива ситуации, а също и от такива, когато ми пилят и пилят на главата МОРАЛ, който бих оприличила на червен килим, по който се разхождат охлюви и костенурки... докъде бях стигнала, мхм, за оръжието избавящо ме от мъки ви говорех, знаете ли какво всъщност е то, това са едни добре оформени джаджи, които плъзгайки и разполагайки удобно в ушното пространство, започват да произвеждат трептения, наподобяващи въздишки на жена изпълнена от плътско щастие, опияняващи душата ти и недопускащи да навлезе неприятен шум в твоето митично пространство
LoadRunner
01-15-2015, 21:15
някакъв спам номер
http://www.unknownphone.com/search.php?num=00801555555555
това което си го намерила не е вярно понеже изкарва всеки номер че е от Австралия
потребител77
01-16-2015, 09:57
Момичета кажете някоя хубава марка епилатор... Не много скъпа, но да върши хубава работа... Вие най-често за късе го използвате
това което си го намерила не е вярно понеже изкарва всеки номер че е от Австралия
това, което изкарах е първият резултат в гугъл.
А има доста резултати за този номер точно.
Момичета кажете някоя хубава марка епилатор... Не много скъпа, но да върши хубава работа... Вие най-често за късе го използвате
Аз имам този http://www.emag.bg/epilator-rowenta-lovely-elite-ep3132-24-pinseti-2-skorosti-cheren-rozov-ep3132/pd/ELWWTBBBM/
Много съм доволна. Сега видях, че е малко по-скъп (аз го взех за около 45-50 лв), но е доста добър. Като цяло епиаторите на ровента са доста добри за цената си, предния ми също беше на тази марка.
Ползвам го най-много за подмишниците и много рядко за ръце.
DisappointedDreamer
01-16-2015, 17:59
Имам следния от 5 години вече:
http://www.pazaruvaj.com/epilatori-c3185/braun/silk-epil-2170-eversoft-deluxe-p3929228/
И аз съм доволна и не съм имала проблеми.
kalpazanka
01-16-2015, 18:05
Имам следния от 5 години вече:
http://www.pazaruvaj.com/epilatori-c3185/braun/silk-epil-2170-eversoft-deluxe-p3929228/
И аз съм доволна и не съм имала проблеми.
И моят е такъв, даже е на повече от 5 години. :)
galaxy29
01-16-2015, 18:09
аз съм с този и съм доволна http://www.philips.bg/c-p/HP6422_01/satinelle-epilator/overview
потребител77
01-16-2015, 19:12
благодаря ви.. а много ли боли за интимната зона ... искам някакъв добър вариант без козметик .. :/
DisappointedDreamer
01-16-2015, 19:20
Всичко е относително откъм болка, но да, боли. :Д За това препоръчват няколко неща:
а) никога не се епилирай в дните непосредствено преди цикъл, защото боли повече
б) изпий един аналгин 20 минути преди това
в) вземи си епилатор с (как им се вика?) охлаждащи-по-малко-болезнени приставки
Единствено а) следвам и не забелязвам кой знае каква закономерност. :Д За другите не мога да дам мнение.
galaxy29
01-16-2015, 19:22
даа, преди цикъл, дори веждите като си оправям ме боли :д
а пък аз вместо аналгин препоръчвам алкохол, напий се
епилаторите с охлаждащи приставки са доста скъпи
+за напиването
ако го съчетаеш и с хапчета, може и да стане поносимо :Д
galaxy29
01-16-2015, 19:34
и масажиращите приставки стават
потребител77
01-16-2015, 20:46
ех значи да се чуди човек какво да ползва... хем да е гладък, хем да не боли ... и така докато си умувам аз и си събирам пари за епилатор ... лятото морето пак ще гледам хората отстрани
пия и зиам хапое
=> не ми дреме че съм космата
И какво? Нека някой да ми обясни как протича процесът на обезкосмяването, като се тръгне от инструментите и се стигне до почистването на площадката след вече извършената манипулация.
galaxy29
01-17-2015, 01:45
има си научнопопулярни книги за този велик процес, не може всичко наготово...
Тъъъй ли? Я да видим имаш ли дързостта да ми изредиш някои популярни заглавия на научнопопулярните книги за полярно отстраняване на косместа маса?
kaRamella
01-17-2015, 12:26
Използвали ли сте фон-дьо тен на Lavera ?
http://www.zoya.bg/%D0%A2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D1%84%D0%BE%D0%BD-%D0%B4%D1%8C%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D0%BD-Ivory-light-01.2624
http://www.zoya.bg/%D0%A2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D1%84%D0%BE%D0%BD-%D0%B4%D1%8C%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D0%BD-Ivory-nude-02.2625
Какво мислите за него? А за самата марка?
?
lisi4ety
01-17-2015, 13:59
Някоя поръчвала ли е от вмзона? И връщала ли е стока по-точно?
Като луда звъня, мейли пиша, от вчера още, опитвам се да разбера как стават нещата
никакъв отговор
ебати несериозната работа
pressiana
01-17-2015, 15:23
Мен не ме боли чак толкова, като си обезкосмявам интимната зона, даже вече се справям сама. Може би е защото го правя от години..
qwerty71
01-18-2015, 07:52
Предложете книги като 50 нюанса или Красив негодник, но автора да е мъж и книгата да е от името на мъж!!! :)
FunkyPie
01-18-2015, 11:47
http://befit.bg/eshop/PALETTE-DELUXE-880-%D0%9F%D0%90%D0%A2%D0%9B%D0%90%D0%94%D0%96%D0%90%D 0%9D-100-%D0%9C%D0%9B.240223 мнения за боите от тази серия (или пък точно тази)?
Искам да си купувам маша за коса, но не знам на кои качества да наблегна - мощност, температура, покритие?
http://new.technomarket.bg/product/view/253441- Rowenta
http://new.technomarket.bg/product/view/202577 - Babyliss
http://new.technomarket.bg/product/view/212485 - Philips (май към тази клоня)
Косата ми е дълга и права, единственото, на което държа е къдриците да са трайни. Приемам и други предложения. :)
http://www.technopolis.bg/b2c/details/836514/P11130504/Masha-BABYLISS-C20E
Ами аз си взех тази и трябва да кажа, че съм доста доволна. Но не знам дали теб те устройва конусовидна маша, иначе къдриците издържат 2-3 дена.
^Би ли ми пояснила каква е разликата с обикновената маша?
lisi4ety
01-19-2015, 08:48
Цилиндричните разпределят топлината по равно и получаваш традиционните спираловидни къдрици, а конусовидните правят къдрицата обемна в основата и стегната в края..не знам дали обясних добре. (;
today_was_a_charytale
01-19-2015, 12:59
Не е свързано с раздела, но как мога да отворя съобщение в сайта?Имам 1 входящо и не знам как да го отворя.
xXxPETYAxXx
01-19-2015, 16:32
^Горе, където ти пише ника има една стрелкичка надолу. Поставяш курсура на мишката(тъча) там и ти излиза подменю: Съобщения, Профил, Изход. Като избереш съобщения от там и ти излиза кутията.
А може и от "Потребителски панел", който се намира под логото.
http://befit.bg/eshop/PALETTE-DELUXE-880-%D0%9F%D0%90%D0%A2%D0%9B%D0%90%D0%94%D0%96%D0%90%D 0%9D-100-%D0%9C%D0%9B.240223 мнения за боите от тази серия (или пък точно тази)?
С точно същата се боядисах малко преди Коледа и за около две седмици беше започнало да пада и стана едно гадно оранжево..
Мацки, някой пробвал ли е продукт на Apivita, която доста нашумя в блог простраството, но имам съмнения, че всичките публикации са от PR мостри. Струват ли си наистина? Винаги съм много скептична към някоя марка или продукт, които изведнаш нашумят. :D
qwerty71
01-23-2015, 09:49
Искам да си купувам маша за коса, но не знам на кои качества да наблегна - мощност, температура, покритие?
http://new.technomarket.bg/product/view/253441- Rowenta
http://new.technomarket.bg/product/view/202577 - Babyliss
http://new.technomarket.bg/product/view/212485 - Philips (май към тази клоня)
Косата ми е дълга и права, единственото, на което държа е къдриците да са трайни. Приемам и други предложения. :)
Определено ти препоръчвам Филипс. Аз имам абсолютно същата, ужасно е удобна, бързо се загрява, регулира се степента за нагряване и къдриците стват перфектна големина (нито дебели, ниъо тънки) и седят поне два дена( моят косъм е твъд така, че до 5 дена ми седят)!!!!!!! Покритието е керамично т.е. щади косата! Много съм доволна, че избрах точно нея! Няма да съжаляваш! :)
ManuelaK
01-23-2015, 16:36
Някой пробвал ли е тези "невидими чорапи" в спрей ?!? Kiwi Shoe Passion (http://www.enzo.bg/kiwi/shoe-passion-nevidimi-chorapi/)
kaRamella
01-23-2015, 20:16
Това какво представлява всъщност?
Живо се интересувам от сиво-кафеникавата сянка, която е ползвана тук.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/36/3c/aa/363caacaee0859efdc0001079579fcd3.jpg
Много красиво стои, ако някой има идея за марка/цвят, много ще съм му благодарна.
Не знам дали тук е мястото, но искам да помоля за препоръка какво да си взема за напуквания на петите и чести образувания на мазоли от неудобни обувки?
може да пробваш с кремовете на flexitol, много са добри и имат точно и за мазоли и за напуквания.
sweet__potion
01-27-2015, 07:10
Да питам, някой поръчвал ли си обувки от сайта http://gotti.bg/womens/ и дали е доволен от качеството? Сега имат големи намаления и ми се искаше да се възползвам.
Живо се интересувам от сиво-кафеникавата сянка, която е ползвана тук.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/36/3c/aa/363caacaee0859efdc0001079579fcd3.jpg
Много красиво стои, ако някой има идея за марка/цвят, много ще съм му благодарна.
Тази, която е горе към сгъвката на клепача използвана за преливането или тази, която е на целият клепач? Ако е втората с по-непигментирано черно ще се получи същото.
Сиво-кафеникавата съм написала, т.е. основната. А с черно ти гарантирам, че няма дори да се доближи, най-малкото че няма да е толкова плътен и топъл цвят. :)
Зависи как го прелееш. С черно няма да е същото, но може да се получи подобна плътност, само ще е малко по-студено. Иначе това е цветът, който ползвам за вежди, сигурна съм, че може да се намери в повечето магазини с приличен избор от сенки като KIKO и Inglot, а и в много палитри го има. Аз лично имам поне 3 с такъв цвят.
http://i226.photobucket.com/albums/dd265/forest_goddess/DSC_0460_zps8b735995.jpg
http://i226.photobucket.com/albums/dd265/forest_goddess/DSC_0458_zpse8072b21.jpg
therichbitch
01-27-2015, 16:10
това оригиналните на UD ли са?
pac0line
01-27-2015, 18:24
Търся един софийски нормален шибан фризьорски салон, където да се подстрижа на нормална цена, на тези кожодери в Студентски с цените им от 8-12 лева няма да им правим оборот. Навсякъде ли са такива цените за нормално мъжко подстригване?
^Не. Това е доста неуспешно копие, защото цветовете са съвсем различни, но аз съм много доволна от качеството.
stelkastel
01-27-2015, 18:41
Предполагам, че въпросът ми ще прозвучи малко глупаво, но прилича ли ви на нощница? http://www.aliexpress.com/item/New-2014-women-fashion-brand-newest-white-lace-dress-chiffon-Sling-sexy-dress-Vestido-de-renda/2044162480.html На мен много ми харесва и ми се ще да си я купя, но много се чудя с какво друго мога да я комбинирам, за да не изглеждам като току-що станала от леглото.
galaxy29
01-27-2015, 18:45
не прилича, много е готина даже
therichbitch
01-27-2015, 18:55
Предполагам, че въпросът ми ще прозвучи малко глупаво, но прилича ли ви на нощница? http://www.aliexpress.com/item/New-2014-women-fashion-brand-newest-white-lace-dress-chiffon-Sling-sexy-dress-Vestido-de-renda/2044162480.html На мен много ми харесва и ми се ще да си я купя, но много се чудя с какво друго мога да я комбинирам, за да не изглеждам като току-що станала от леглото.
по- скоро на комбинизон
хахах, в Студентски били кожодери, на вас там всичко ви е до гъза на цена в пъти по- евтина от тази в центъра
pac0line
01-27-2015, 19:32
Да, София ми е малък Лондон, обаче чак в пъти :D
А и в случая търся обратната услуга, да дам по-малко, а не повече, така че няма нужда да ми показваш и по-големия дявол :D
Имам карта за градски транспорт, не ми е проблем да отида и до Обеля и до Кокаляне, само ме упъти :D Със сигурност ще има все едно място, където могат да ме подстрижат за 5-7 лева.
Dagichka
01-27-2015, 19:50
мъжо не искам да те разочаровам, ама и аз не съм засичала по-евтино подстригване :д
kaRamella
01-27-2015, 19:59
Бялата рокля е много сладка и семпла. Къде и кога искаш да я носиш, защото мисля че е лятна?
Пацко, фризьорката на блока подстригва за 5-6лв.
LoadRunner
01-27-2015, 20:21
Да, София ми е малък Лондон, обаче чак в пъти :D
А и в случая търся обратната услуга, да дам по-малко, а не повече, така че няма нужда да ми показваш и по-големия дявол :D
Имам карта за градски транспорт, не ми е проблем да отида и до Обеля и до Кокаляне, само ме упъти :D Със сигурност ще има все едно място, където могат да ме подстрижат за 5-7 лева.
Чуек :д дори и в Овча купел са 8-10 лв и са некадърници смотани фльорци и педали. Дори и в Красна поляна и Разсадника.... Ходи си до вас
pac0line
01-27-2015, 22:58
Тенкс дами и господа. София е скъпо, искам си на село.
Нели, има и други начини за предложение да дойда у вас :D (Just kidding, но понеже много хора подхождат несериозно на предложението ми да се видим, може ти да си от тези, които ще се отзоват)
А може и К****** Н******* да ме подстриже, вече ми лайква и постове, това е добра стъпка към сватбата ни (stalk) :D
galaxy29
01-27-2015, 23:19
това кодираното гичито ли е :д ако е тя, аз и без това и търся ново гадже, което да е по-грижливо, а ти предполагам ще си се грижиш за нея?
pac0line
01-28-2015, 00:33
това кодираното гичито ли е :д ако е тя, аз и без това ..... блаблалба (своднича) блаблаба
да, може и тя да е :д нямаме общи форомни приятели и не мога много да видя, но ...
galaxy29
01-28-2015, 00:48
хаха окей ако ще припарваш до нея да знаеш че ако и косъм и падне от главата ще си търсиш не фризьор ами хирург :д
Dagichka
01-28-2015, 04:18
:lol: душици, сутрешно се посмях като ви четох :д
Elsawmetoo
01-28-2015, 04:52
Хора, знам, че това не е мястото за моя въпрос обаче ми трябва бърз отговор. Някой случайно да е ходил в библиотека и дали знае дали ще ми направят проблем с възрастта за три дена???
Плами, у Льолин са по 5-6 лева наистина. Слизаш с метрото на Люлин и на кооперативния пазар има сигурно три салона :Д
Хора, знам, че това не е мястото за моя въпрос обаче ми трябва бърз отговор. Някой случайно да е ходил в библиотека и дали знае дали ще ми направят проблем с възрастта за три дена???
Ъъъм, по принцип в библиотеките няма ограаничение за възрастта оО
Единствено в Народната, там под 18 не пускат.
Elsawmetoo
01-28-2015, 11:10
Ъъъм, по принцип в библиотеките няма ограаничение за възрастта оО
Единствено в Народната, там под 18 не пускат.
За Once upon a time biblioteka става дума.
veselena3333
01-28-2015, 11:36
Здравейте:)
Да си мажа ли косата от корените до краищата с маската с тривитаминола или само краищата,защото имам много коса и то къдрава и бухнала, а много искам да порасне, но не искам нова коса(чувала съм, че избива),защото ще стана като бомба в косата.
Тааа, според вас?
today_was_a_charytale
01-28-2015, 15:19
Здравейте:)
Да си мажа ли косата от корените до краищата с маската с тривитаминола или само краищата,защото имам много коса и то къдрава и бухнала, а много искам да порасне, но не искам нова коса(чувала съм, че избива),защото ще стана като бомба в косата.
Тааа, според вас?
Аз също съм с коса като твоята.Маска за коса не съм чувала да се слага в корена.Ако си с мазна коса (като мен)-само малко на краищата (на мен и от това ми се омазнява).А тривитаминол също съм си слагала само на краищата, но от него много бухва.
Ако искаш косата ти да порасне по-бързо пробвай с хининова вода.
За Once upon a time biblioteka става дума.
:lol: Много ми стана смешно, щото и аз реших, че става дума за библиотека, а не за заведението. Виждала съм, че искат лични карти, пробвай с чужда.
Иначе за евтиното подстригване, аз лично не знам къде подстригват хубаво и за 8 лв. Моята фризьорка взима 12 ама подстригва много добре. Съветвам те да идеш при някой кадърен, дори да дадеш 10 кинта.
LoadRunner
01-28-2015, 17:42
Въпрос: през колко дни/ време се подстригвате
Аз на 25 дена макс 30, ама ми се струва много често
galaxy29
01-28-2015, 17:47
мн тъп въпрост :д
Dagichka
01-28-2015, 17:49
ее едно е колко често се подстригвате мъжките и друго е ние женските :д
аз не си пипам гривата по 6-7 месеца, когато се сетя и усетя, тогава се обаждам на фризьорката ми :д
някой ползвал ли е сапун със смрадлика?
galaxy29
01-28-2015, 17:51
искам да те насапунисам :oops:
galaxy29
01-28-2015, 18:00
бтв откъде мога да си взема маска и тапи за сън ;/
Dagichka
01-28-2015, 18:04
ела :oops:
от аптеката душицо, сестра ми е голяма примадона и все спи с маска и тапи, и на мен беше купила, ама са ми неудобни :д
galaxy29
01-28-2015, 18:12
:д ми то вкъщи не може да се спи иначе, със сестра ми сме в една стая, ставаме и лягаме по различно вр, а и като цяло е лудница, майка ми си влиза с трясъци, пък и аз често обичам да живея през нощта и да спя през деня и ми е светло и е неприятно и така :Д
иначе мерси {}
galaxy29
01-28-2015, 18:15
даже и аз ще взема и на сестра ми щото то колкото и да пазиш тихо като си в една стая с друг си се вдига някъв шум и не е спокойствие освен ако не сте синхронни което е невъзможно дори рядкост :д
LoadRunner
01-28-2015, 18:16
ее едно е колко често се подстригвате мъжките и друго е ние женските :д
Добре нека поясня
ХОРА колко често се подстригвате (надявам се за доста вече е по- ясно)
Галаксино тихо там :д
galaxy29
01-28-2015, 18:18
хахаха :д как провокира и то в тема, дето повечето са женски
galaxy29
01-28-2015, 18:21
и на майка ми ще взема даже :д
Dagichka
01-28-2015, 18:28
оо знам чувството, аз, сестра ми и майка ми бяхме в една стая и беше ад :д сутрин в 5:45 ми палваха лампата да се оправят, пък аз бях мънечка и ходех на градина само :с
хаха хората надали ще ти отговорят тук ;д
anonymous908491
01-28-2015, 18:31
Вместо да се радвате, че сте повече хора в една стая, на мен ми се е случвало да се загубя в нас
galaxy29
01-28-2015, 18:44
аз сама не искам да живея, щото ще ме е страх, но какво ли не бих дала за собствена стая или пък да си живея с бъдещия мъж, или поне тоз човек, дето живея с него да не е толкова мърляв като сестра ми ;/ ама ко да се праив :д
anonymous908491
01-28-2015, 18:46
Аз пазя чисто, защото ме мързи да чистя
LoadRunner
01-28-2015, 18:53
От тъмното ли те е страх?
Иначе честно казано си права.
Момичетата сте по- мърляви от момчетата. Аз когато и да съм ходил при съседките (за общежития говорим) то косми, то прах, то разхвърляни легла. Мивката пълна с чинии, запушена- косми, сифона на пода запушен- косми. Едната скарана с другата, третата не им обръща внимание..
П.С. косми като казвам значи от коса (не восми)
anonymous908491
01-28-2015, 18:56
Добре, жените всеки ден се подстригват и веднъж на два месеца си бръснат краката и шундата.
LoadRunner
01-28-2015, 19:06
Падат им косми ежедневно, питай ги и без това да не е спам :д.. .
Само им виж четката за коса и ще ти стане по- ясно.
Dagichka
01-28-2015, 19:11
ужасТно е наистина, аз съм женска и се старая да си чистя, ама нали се сещаш, че като на ден падат средно към 100 косъма, 'ич не ни е лесно на дългокосите особено :д
anonymous708973
01-28-2015, 19:32
Въъъй, така ми се е разкапала косата пак, че не е истина, изчистим и на следващия ден трябва да обирам косми от земята, ужас. А даже не й е сезонът сега!
LoadRunner
01-28-2015, 19:39
^ https://www.youtube.com/watch?v=YwOQKlVZZsc
LoadRunner
01-28-2015, 20:08
Щеше да е по- добре да е в снимка ама и така е нагледно:
- Какво Си мислят момчетата за момичетата->>https://www.youtube.com/watch?v=Fj73JF_bhjc
- Какви Са всъщност момичетата ->>https://www.youtube.com/watch?v=PM5BCjNswd0
:D
galaxy29
01-28-2015, 20:53
От тъмното ли те е страх?
принципно дам, ама от това непрогледното крийпи тъмно :д но не само това, страх ме е и от самотата, просто съкилийниците ми да не са мърляви и освен това някакви товарещи енергийни вампири, тез двете условия главно ;/
и провокатор такъв, не всички момичета са занемарени -.-
pac0line
01-28-2015, 22:10
Плами, у Льолин са по 5-6 лева наистина. Слизаш с метрото на Люлин и на кооперативния пазар има сигурно три салона :Д
Това му харесвам на този квартал, като Чайнатаун е.
Спрях се на едни сирийци в студентски, за 10 жълтици, говори се че си обичат работата и си я вършат доста добре и по критерии на клиента изцяло, suits me.
pressiana
01-29-2015, 09:05
Аз също съм с коса като твоята.Маска за коса не съм чувала да се слага в корена.Ако си с мазна коса (като мен)-само малко на краищата (на мен и от това ми се омазнява).А тривитаминол също съм си слагала само на краищата, но от него много бухва.
Ако искаш косата ти да порасне по-бързо пробвай с хининова вода.
Маските за коса си се мажат в корените предимно.. как така в краищата? :D После просто трябва да се отмие много старателно.
Иначе не е вярно за космите и т.н., аз лично съм обратният случай - поне веднъж в седмицата си епилирам нещо или си правя коламаска (тя е на 2седмици де), но с фризьорите съм скарана - не съм ходила от 5 месеца, запазих си час за утре, но изобщо не ми се ходи.
today_was_a_charytale
01-29-2015, 12:48
Маските за коса си се мажат в корените предимно.. как така в краищата? :D После просто трябва да се отмие много старателно.
Иначе не е вярно за космите и т.н., аз лично съм обратният случай - поне веднъж в седмицата си епилирам нещо или си правя коламаска (тя е на 2седмици де), но с фризьорите съм скарана - не съм ходила от 5 месеца, запазих си час за утре, но изобщо не ми се ходи.
Нa мен винаги фризьори са ми казвали да не си я слагам в корените.Може би са говорели за маските от магазина, а не за домашните.
Маските могат да се слагат и в корените. Дори домашните е по-хубаво да се слагат по скалпа, защото го подхранват и стимулират растежа. Купените ако съдържат силикони не е препоръчително.
Повечето мъже, които познавам не ходят на фризьор. Съвсем лесно е да се подстригва с машинка. Аз собствената си дълга коса подстригвам сама от 2 години, та 2-3 см коса ли ще ми се опре. Мъжкото подстригване тук е по 20-30 евро, дамското по 40-60.
Мацки, някоя има ли идея къде в София мога да намеря такива обувки?
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/s526x395/10271568_1152206388128661_2950046843862474459_n.jp g?oh=ee53c0cb62b48f85555a1f78cda5067b&oe=55584F47
Dagichka
01-29-2015, 18:43
по графа лятото бях виждала много често такива, но сега не знам :с
https://tendenzstore.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BD%D 0%B8-%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8-0118954___1426 нещо подобно, виж в магазина им дали има
някой пробвал ли е сапун със смрадлика и дали действа против пъпки?
FunkyPie
01-29-2015, 19:05
Някой знае ли къде мога да намеря DDP yoga клипчетата? Рових се, но не намерих никъде ;/?
kaRamella
01-29-2015, 21:53
Мацки,
спешно търся сайтове за бижута. Искам да взема за подарък на моя приятелка за бала и пръстен - но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е регулиращ се, тъй като не и знам размера, а има много малки и слаби пръсти.
За сега съм се спряла на нещо от рода : http://ognena.com/prysteni/1024-prysten-sin-kristal-heart-costa-brava.html ; http://ognena.com/prysteni/859-prysten-platineno-pokritie.html , но определено искам да разгледам още.
anonymous708973
01-30-2015, 07:01
ох, убивате ме :D
Eдната слага всички маски в корените, другата слага тривитаминол по дължините 8-)
Маските за растеж (с тривитаминол или хининова вода) се слагат съвсем логично в корените, щото от там расте косъмът.
Маските за блясък, против накъсване (авокадово масло) се слагат по дължините, съсредоточавайки се в последните 5-10 см - зависи колко е дълга косата. Кое иначе ще ми се накъса? Корените ли? :ДД
Има хора, които не слагат нищо в корените от страх, че ще им се омазни. Аз съм от тях, никакви масла в близост до корените не слагам.
Хора, насочете ме към някакъв магазин за наистина качествени елегантни, високи обувки. Време е да започна да си тръся за бала и много държа да са качествени и удобни. :Д
В елитис като бях последно ми направи впечатление, че имат огромни стелажи на марката Butterfly collection http://imgusr.tradekey.com/p-8389827-20131113092741/butterfly-collection.jpg
Сега обаче като я търся не мога да намеря абсолютно нищо за нея.. някой да е ползвал въпросната марка, менте ли е някакво, щото ме заинтригуваха с разни неща. Доколкото разбрах е дъщерна на Verona нещо си..
Хора, насочете ме към някакъв магазин за наистина качествени елегантни, високи обувки. Време е да започна да си тръся за бала и много държа да са качествени и удобни. :Д
Мислила ли си да си направиш по поръчка?
Около 200-250 лв ще ти излязат. Има едно ателие на Солунска на ъгъла с Витошка.
Ми по скоро не ми се занимава да си правя и обувки по поръчка, малко примадонско ми е. В краен случай може, ако не харесам нищо, а и то с моя малък крак... ходи си намери хубава, висока обувка.
Ти да не си ги прави по поръчка?
Dagichka
01-30-2015, 17:06
аз си взех моите от сватбения салон в младост, могат да ги направят цвят по поръчка и височина там избираема, не нося токчета никога, но все пак издържах цял ден/нощ с тях!! докато половината кифли от випуска ми още на жълтите павета се събуха боси :д
Ми по скоро не ми се занимава да си правя и обувки по поръчка, малко примадонско ми е. В краен случай може, ако не харесам нищо, а и то с моя малък крак... ходи си намери хубава, висока обувка.
Ти да не си ги прави по поръчка?
Не, нямах толкова пари тогава, иначе бих.
На мен не ми се струва примадонско, същото е като с роклята, а и ще са по твоята извивка, което си е голям плюс :)
Тъкмо ще изглеждат точно, както искаш.
потребител77
01-30-2015, 18:06
Здравейте, може ли да споделите някакви съвети относно общителността, притеснението и срамежливостта, някакви филми, книги или не знам някакви съвети искам, някаква помощ :(
Абе, аз не искам нищо специално, най-обикновена, удобна, висока обувка. Ся, ако беше нещо специфично, ок. :Д
Ще го проуча тоз' сватбен салон в Младост. :Д
Иначе аз токчета обувам отвреме на време, винаги издържам, обаче след това винаги не мога да ходя два дни нормално. Иначе и по 8-12 часа съм издържала. Нямам удобна висока обувка и балът ще е удобен момент да дам повече пари за такава. :д
Едит: У, разгледах някои модели, не са нищо особено, даже повечето са грозни, ама има някои симпатични и има малки номера, и ще има 35-ти и о, колко яко. :Д
Едит2: Може ли да ги покажеш твоите?
mimeto_0o0o
01-30-2015, 19:42
Може ли да ми препоръчате бронзър? Вие какъв използвате?
kaRamella
01-30-2015, 20:03
Може ли да ми препоръчате бронзър? Вие какъв използвате?
Бронзант за тяло/лице или бронзър като руж за скулите?
по графа лятото бях виждала много често такива, но сега не знам :с
https://tendenzstore.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BD%D 0%B8-%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8-0118954___1426 нещо подобно, виж в магазина им дали има
някой пробвал ли е сапун със смрадлика и дали действа против пъпки?
Мерси, ама ми се искаше да са от естествени материали. Ще разгледам пак по магазините като се затопли времето.
Не те съветвам да използваш сапуни за лице, защото изсушават много.
mimeto_0o0o
01-31-2015, 15:41
Бронзант за тяло/лице или бронзър като руж за скулите?
Като руж
BeautyInsider
01-31-2015, 19:47
Мнение за тези обувки? Много им се чудя..
http://img.bfashion.com/products/seo/original/bg/belle-femme-%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D0%B6%D1%83%D0%B4%D0%B8%D1%82-13591-102715.jpg
http://img.bfashion.com/products/seo/original/bg/belle-femme-%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D0%B6%D1%83%D0%B4%D0%B8%D1%82-13591-102716.jpg
galaxy29
01-31-2015, 21:38
грозни са ;/
kaRamella
01-31-2015, 22:08
Мацки,
спешно търся сайтове за бижута. Искам да взема за подарък на моя приятелка за бала и пръстен - но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е регулиращ се, тъй като не и знам размера, а има много малки и слаби пръсти.
За сега съм се спряла на нещо от рода : http://ognena.com/prysteni/1024-prysten-sin-kristal-heart-costa-brava.html ; http://ognena.com/prysteni/859-prysten-platineno-pokritie.html , но определено искам да разгледам още.
: ( ?
Lourenço
02-01-2015, 00:09
Мнение за тези обувки? Много им се чудя..
http://img.bfashion.com/products/seo/original/bg/belle-femme-%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D0%B6%D1%83%D0%B4%D0%B8%D1%82-13591-102715.jpg
http://img.bfashion.com/products/seo/original/bg/belle-femme-%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D0%B6%D1%83%D0%B4%D0%B8%D1%82-13591-102716.jpg
Имам същите, но бежови със златисто. Много са неудобни.
Една приятелка си поръча черните от Кокетна, не е доволна, супер неудобни били.
Аз имам въпросче. Понеже за 2 път поръчвам от Алиекспрес и мн не съм наясно.. поръчах 9 неща и всичко се изпрати освен 1.. мина колко време продавача не го изпраща, писах му, каза,че можело да има проблем с митница, с времето навън, не знам си кво.. та аз постоянно ли трябва да удължавам времето за пращане? И кога забога ще се накани да го прати ://
DragonLady
02-01-2015, 11:47
Момичета, моля ви ако видите някъде във Варна новите лип бътъри казвайте, че са ми голям мерак!
Аз имам въпросче. Понеже за 2 път поръчвам от Алиекспрес и мн не съм наясно.. поръчах 9 неща и всичко се изпрати освен 1.. мина колко време продавача не го изпраща, писах му, каза,че можело да има проблем с митница, с времето навън, не знам си кво.. та аз постоянно ли трябва да удължавам времето за пращане? И кога забога ще се накани да го прати ://
Не те разбрах особено много, но ако си го платила и продавачът не го е пратил доста време можеш директно да се оплачеш и да си получиш парите обратно. От aliexpress ще му искат доказателство дали го е пратил (номер на пратката, снимка) и ако той не представи парите до няколко дена ще ти върнат парите обратно. Не се занимавай повече да се обясняваш с продавача.
Как мога да се оплача? По принцип много ми харесва това, което искам да поръчам от него и си го намерих на добра оферта и не ми се иска, нооо.. след като не го праща .. :(
Има един бутон Extend processing time, удължих с няколко дни, но вече пише,че остават часове This order will be automatically cancelled if the supplier does not ship your order within: 15 hours, 12 minutes.
В случая нищо не можеи да направиш, ако той отказва да го прати. Ти платила ли си го? Би трябвало да има Open dispute някъде там. Най-вероятно продавачът го няма в наличност и се чуди как да се измъкне.
Изпрати го, най накрая!
Един друг пък ми писа,че сайта щял да ми върне парите защото поръчах едно герданче за долар, а минималната поръчка трябвало да е 5 долара ;д
не знам дали е подходящо да пиша тук, но съм нова из форумите по скоро да пиша, иначе чета много. Та майка ми ми е поръчала ексфолиант за лице 2в1 на AVON с чаено дърво и краставица, но никъде не мога да прочета мнения за него - как действа, хубав ли е?! Понеже моята кожа е смесена и малко ме е страх да го пробвам, за да не ми излезнат още пъпки... Моля ако някой го е ползвал да сподели нещо за него!
Ето така изглежда: https://aaa5f489f0e61e449cae-cf757b176cfd9f5755cca991bf7e24e0.ssl.cf3.rackcdn.c om/assets/bg-bg/images/product/prod_1051124_1_310x310.jpg
heartshapedbox
02-06-2015, 14:59
Мацки, препоръчайте ми шампоан с възможно най-естествени съставки, задължително без силикон и да НЕ прави косата мека (с дредове съм и много се разплитат). Ще е предимство и да не струва хиляди левове :д
Мацки, препоръчайте ми шампоан с възможно най-естествени съставки, задължително без силикон и да НЕ прави косата мека (с дредове съм и много се разплитат). Ще е предимство и да не струва хиляди левове :д
нз дали прави косата мека, или не, но пробвай тези на l'angelica на нормални цени са и се водят био
има ги в кауфланд, карфур, в лили също съм засичала :)
heartshapedbox
02-07-2015, 00:07
Благодаря! :)
От марката съм ползвала (и в момента ползвам) само паста за зъби, много съм доволна.
heartshapedbox
02-07-2015, 00:07
.
mimeto_0o0o
02-07-2015, 09:32
Някой от Стара Загора знае ли къде мога да ходя на каланетика?
Шампоаните на L'Angelica са отвратителни, няма нищо био в тях и е единственото нещо, което е успявало да ми сплъсти косата веднага след като съм се изкъпала.
Шампоанът на Biodermа в тъмнозелената прозрачна бутилка е хубав и е без сулфати. Но ако имаш много коса ще трябва да си сипваш по 3-4 шепи, за да я измиеш добре.
Някой от Стара Загора знае ли къде мога да ходя на каланетика?
Поразрови се малко из нета. Преди време имаше в Природоматематическата, но не знам дали все още има. В интернет ми излиза някакъв спортен клуб Арт сайклъл, който предлага каланетика, Клуб по танци Magic step (даже в момента има промоция в Grabo - 5 посещения на Денс зумба или Каланетика - за 9.90лв, вместо за 20лв!). Също така във физкултурен салон в 6-то основно. Майка на моя бивша съученичка ходи на някаква гимнастика (не знам как се води точно), мога да я попитам ако искаш къде ходи.
qwerty71
02-07-2015, 12:44
Препоръчайте ми добър youtube канал (или сайт) с уроци по акустична/класическа китара за начинаещи. Моля ви! :)
FunkyPie
02-07-2015, 14:41
Препоръчайте ми добър youtube канал (или сайт) с уроци по акустична/класическа китара за начинаещи. Моля ви! :)
https://www.youtube.com/user/martyzsongs
Не съм много отдадена на китарата си и рядко се захващам, но когато реша винаги прибягвам до него :)
kaRamella
02-07-2015, 18:15
Няма ли някой да ми помогне за регулиращите пръстени...? Още търся :(
Приятели, имаше един сайт, в който пътниците си снимат храната от самолетите и я рейтват и обсъждат, някой сеща ли се как се казва?