View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
За единия се убодох на едно цвете и почна да гноясва, за другия същата история, но с ръждясал чадър.
Като малка получих някаква инфекция и целият пръст ми се беше подул. Беше гноясъл и бях на антибиотици заради него. И после така и си остана, целият нокът е леко изкривен на едната страна.
А и при мен същата работа!
JoLLiE92
04-09-2013, 21:18
Разпитвам за добра маникюристка в града, но ми казаха, че няма такава. Джоли, ако четеш включи се 8-)
Аурелия. :)
Аурелия. :)
Моля те, обясни ми къде е /чувствам се като турист/ 8-)
monroe999
04-10-2013, 07:07
цветът пепел от рози как се води на английски? :D
http://img.shopzone.bg/data/2012/06/1339420671_563789.jpg
http://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=jfDtDe2FqmcmHM&tbnid=ByRRh3iqoG-PZM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fbalnirokli.net%2Fkasa-balna-rokliq-romantichna-dantela-pepel-ot%2520-rozi&ei=gw9lUf_mHImCtAb3woD4Dw&bvm=bv.44990110,d.Yms&psig=AFQjCNElp0DlSUJfApZbLNukagRM99sSZQ&ust=1365663992035200
JustMakeMeBelieveAgainN
04-10-2013, 07:21
^ash rose, май
http://en.wikipedia.org/wiki/Rose_(color) Сякаш най се доближава до Turkish Rose.
JoLLiE92
04-10-2013, 07:28
YSMF стигаш до старата аптека, новия ресторант Класик, тръгваш НАДЯСНО, не към кафетата наляво, вървиш вървиш и се оглеждаш и стигаш - пише Цитриния. Ама трябва да си запишеш час. :) Обикновено за седмица по-късно. :D
п.с. или Tea rose.
YSMF стигаш до старата аптека, новия ресторант Класик, тръгваш НАДЯСНО, не към кафетата наляво, вървиш вървиш и се оглеждаш и стигаш - пише Цитриния. Ама трябва да си запишеш час. :) Обикновено за седмица по-късно. :D
Че то е почти то нас :lol: Долу - горе колко струва и какво трябва да кажа /или направо да й покажа ноктите 8-)/?
JoLLiE92
04-10-2013, 07:37
Приготви се - тя говори развален руско-български. :D Но и се разбира. Ти и говориш на български - перфектно разбира. :D Иначе оформяне пилене изрязване на кожи и т.н. по принцип беше 5лв .. лакирането също ми е излизало 5 винаги - 1лв е лакиране с обикновен лак ; 2 лв с марков лак ; 3 лв френски ; 0.50 ст е декорация на един нокът. :D Френски + декорация на палец и безимен - моята схема, прави 5лв. :D
Златна си ^^
Питам вчера едно момиче и тя 'Мииииииииии...то тука няма'.
JoLLiE92
04-10-2013, 07:47
Е, има и при Галя - Мишона (поне последно знам, че е тя) Моята приятелка пък ходи там, защото Аурелия не обича да прави някакви съвсем простички неща и винаги се старае да ти нарисува тук цветенце, там да сложи перличка и т.н. :cool: такава си е, ти като видиш как си облича кученцето в тоалет съобразен с нейния тоалет за деня :Д голяма бонбона ; но приятелката ми не харесва, че като и кажела френски и Аурелия казвала "ооо френч ето так скууууучно" :D Симпатично странна е, но няма някоя, която да рисува по-добре от нея. Просто няма. Сядаш, вземаш си албумите със снимките на нокти и си избираш - а ако си избереш неподходящ за твоята дължина, тя ти го преосмисля за теб. :)
Виждала съм кученцето, клюката е, че едната дрешка струвала 40лв 8-) Но аз не искам разни рисунки, перлички и т.н. а проста да ми оформи ужасните нокти. В такъв случай май при Галя е по - добре? 8-)
JoLLiE92
04-10-2013, 08:09
Хаха на мен перлички никога не ми е слагала. :D Като и кажеш, че не искаш, слуша. Иначе по-добра от нея наистина няма. Като и видиш 30тината сертификата налепени по стената, ще ме разбереш за какво говоря. :D Не само за рисуване е добра, добра си е. Аз имам проблем пък с единия нокът на пръста и ми го прави така, че да не се вижда.
anonymous708973
04-10-2013, 09:37
Виждала съм кученцето, клюката е, че едната дрешка струвала 40лв 8-) Но аз не искам разни рисунки, перлички и т.н. а проста да ми оформи ужасните нокти. В такъв случай май при Галя е по - добре? 8-)
Йоркширски териер е, нали? :д
http://www.enzo.bg/brische/mineral-mineralna-pudra/
някой мнениее за тази пудра?
Pandishpanka37
04-10-2013, 13:09
Момичета, имам един въпрос. Появиха ми се мънички стрии по бедрата..не знам защо така - нито съм отслабвала, нито съм напълнявала. Както и да е, мразя ги, но навсякъде чета, че спасение няма :/ а моите не са 'пресни', белички са си вече (за късната ми реакция отчасти е виновна мама, тя ми каза 'нормално е, спокойно, това не са стрии, ще се махнат' .. махнаха се, дръжки). Тааа днес гледах някаква реклама на кремче за премахване на белези от операции..дали такъв вид медикамент би подействал и за стриите? :D (А ако мислите, че няма да помогне, то има ли някаква надежда въобще? Мда, готова съм на всичко, за да ги махна..)
Тамии ..^^
04-10-2013, 15:20
Бях чувала, че помага бадемово масло. А аз имам целулит... А съм слаба - 41 килограма (ниска съм, затова толкова, хубаво слаба съм) и имам ЦЕЛУЛИТ.. Малко е, няколко чертички, но ме вбесяват.. Получили са се от липса на витамини, така четох в интернет, пък аз не съм дебела, нито съм отслабвала или напълнявала, so - от липса на витамини е. Пробвай с бадемово масло.
JoLLiE92
04-10-2013, 15:31
Целулитът не зависи от това дали си дебела или слаба. ;) И не вярвам да е от липса на витамини.
Addicted__
04-10-2013, 15:37
Аз ще кандидатствам и това като резервен вариант с изпит по английски език и оценки от матура по БЕЛ и от дипломата по математика. Така че не е задължително.История трябва в СУ :)
Момичета имам едни обувки-велурени (изкуствен велур предполагам ;д ) ако им сложа памук с ракия ще помогне ли? Нали няма да се разлепят :D
Йоркширски териер е, нали? :д
Не съм го виждала толкова отблизо, но знам едно момиче с такъв, то не е фибички, ластичета, елечета, анцузи, обувчици... :lol:
Джоли, днес ходих да си записвам час, но беше затворено. Имаш ли й номера? :\
monroe999
04-10-2013, 16:26
Целулитът не зависи от това дали си дебела или слаба. ;) И не вярвам да е от липса на витамини.
повече вода и упражнения и се маха, но си трябват доста усилия
аз много искам да започна да си правя скраб с утайка от кафе и зехтин, обаче вкъщи се купува само Нескафе в пакетче иии 8-)
monroe999
04-10-2013, 16:31
а да ви попитам, поръчвали ли сте някакви маратонки от интернет, обаче от някакъв БГ сайт? за тичане искам някакви, г/д по-свестни, но нямам намерение да си купувам за 200лв. 8-)
Ох, наистина искам да отида на море без да изкарвам акъла на всички около мен. Някаква идея как мога да спра да ми става лошо и в някои случаи да припадам? Адски е дразнещо :х
Franzellka
04-10-2013, 17:53
Ох, наистина искам да отида на море без да изкарвам акъла на всички около мен. Някаква идея как мога да спра да ми става лошо и в някои случаи да припадам? Адски е дразнещо :х
Да не би да е нещо от слънцето? Една приятелка е така, седи има-няма 1ч. на слънце, причернява и и припада.
brutaLxxbunny
04-10-2013, 18:22
Бях по СЪЩИЯ начин. На мен ми помага черен шоколад, две-три кафета/фрапета на ден, фрешове също.
Pandishpanka37
04-10-2013, 18:24
Тами, целулитът съм чела, че не се маха с вода. Мисля, че четох някъде, че студен душ помага? Не знам, може да греша. Упражнения, джогинг може би.
*Целулитът, доколкото знам, се получава от мазните храни? Просто внимавай какво ядеш. /отново не съм сигурна и е възможно да греша/.
*Щом си слаба, навярно не си личи много? Даже хич? Възможно е просто ти като си го забелязала и вече само там да гледаш, ноо от личен опит знам, че хората ВЪОБЩЕ не са наблюдателни :д Надявам се това да те успокои :)
Иииии мерси за съвета, още утре ще си купя ^.^
Franzellka
04-10-2013, 18:38
Някой ползва ли органична/био козметика като кремове, измиващи гелчета, разни продукти за коса? Ако да, препоръчайте ми нещо на някоя марка :)
Бях по СЪЩИЯ начин. На мен ми помага черен шоколад, две-три кафета/фрапета на ден, фрешове също.
Мерси, когато се затопли ще пробвам. Имам малко непоносимост към кафето, но...
И да от слънцето е, няма си на идея защо.
Franzellka
04-10-2013, 19:10
Ниско кръвно :)
FuCKkK13
04-10-2013, 19:15
Мерси, когато се затопли ще пробвам. Имам малко непоносимост към кафето, но...
И да от слънцето е, няма си на идея защо.
което ти казаха и гледай да не стоиш много на слънце
strawberry88
04-10-2013, 19:29
Вместо кафе може да пиеш зелен чай! :)
Franzellka
04-10-2013, 19:31
Такива къдрици http://www.youtube.com/watch?v=J-7g82IhmTg How??!?!!??
История трябва в СУ :)
Момичета имам едни обувки-велурени (изкуствен велур предполагам ;д ) ако им сложа памук с ракия ще помогне ли? Нали няма да се разлепят :D
Зная, но мисълта ми беше, че ако не си на ти с историята, а искаш да учиш МИО може и да намериш решение на проблема.
За какво ще слагаш памук с ракия?
Франзелка, тънка маша или тънка хубава преса. Много тънка преса.
Franzellka
04-10-2013, 19:58
Зная, но мисълта ми беше, че ако не си на ти с историята, а искаш да учиш МИО може и да намериш решение на проблема.
Франзелка, тънка маша или тънка хубава преса. Много тънка преса.
А някоя хубава маша може ли да ми препоръчаш? :) Аз имам някаква, дето май не е от най-тънките и никаква работа не върши.. Тази е моята http://www.severin.com/HairCare/Curling-irons/Hair-curler-LS-0670 Ако може да не е някоя скъпа от сорта на 100лв.
strawberry88
04-10-2013, 20:05
Франзелка, с почти всяка преса за изправянe ще стане (трябва да е тънка).Само трябва да умееш да се къдриш с преса. :)
Franzellka
04-10-2013, 20:28
Ами на мен точно такива къдрици не могат да ми се получат :( Сега се къдря с молив, ама ми писна.....а с плитки въобще не стават хубави.
Addicted__
04-10-2013, 20:59
Франзелка, тънка маша или тънка хубава преса. Много тънка преса.Защото са ми малко тесни.Носила съм ги няколко пъти,но не е удобно,а много ми трябват за събота :D
Тамии ..^^
04-10-2013, 21:26
Не си личи много, ама аз като знам, че си стои и направо полудявам.. Фразнзелка, за био козметика съм чувала добри отзиви за Хималаи (май така беше)
Pandishpanka37
04-11-2013, 10:30
Такива къдрици http://www.youtube.com/watch?v=J-7g82IhmTg How??!?!!??
Амиии аз си ги правя така с маша с приставка 'джъмбо къдрици'
Ето такава е моята: http://www.technomarket.bg/files/ARTIKLI/09078133/image_thumb_600.jpg
Въпросната приставка е отляво. :)
Здравейте! Бих искала да ви попитам нещо. Случвало ли ви се е след като ви свърши да продължава да ви тече още дни, но само около 1-2 капки на ден? Ако да колко време е продължавало? Благодаря предварително :)
monroe999
04-11-2013, 12:04
Здравейте! Бих искала да ви попитам нещо. Случвало ли ви се е след като ви свърши да продължава да ви тече още дни, но само около 1-2 капки на ден? Ако да колко време е продължавало? Благодаря предварително :)
последните 1-2 дена от цикъла са ми така, т.е. 5ти, 6ти ден... иначе не е нормално май
monroe999
04-11-2013, 13:23
с какво си обезкосмявате подмишниците?
пробвала съм с крем, не става добре; на епилатора няма да издържа; кола маска по-скоро бих издържала, обаче да чакам по седмица да порастнат... не ми пречи редовно да ги махам със самобръсначка, обаче все не ми се получава гладко, препоръчайте ми някаква пяна, някакви други съвети? зачервяват ли ви се?
Аз ги махам с епилатора. Не е чааак толкова голяма болката. С пяна резултатът няма да е толкова траен, почти като със самобръсначката е.
Pandishpanka37
04-11-2013, 14:13
Monroe999, пробвай с епилатор, не боли много.. Смис то и да боли, става за секунди, така че е търпимо. Аз така или със самобръсначка, и по двата начина ми се получава гладко :)
monroe999
04-11-2013, 14:17
не ми пречи да ги минавам всеки ден със самобръсначка, за да ги държа постоянно гладки, обаче искам да си взема някаква пяна за бръснене, сега ползвам някаква обикновена, но не ми харесва
monroe999
04-11-2013, 14:34
с какъв цвят бихте комбинирали потник/блуза/топ в цвят НЕЩО СРЕДНО МЕЖДУ:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...jGf3XghxMjiuhG
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...IS9OgYrxZIPCgW
странен цвят, като зелено, което изсветлява към жълто или не знам :D
най-вече с какъв цвят обувки???
ShtrudeL
04-11-2013, 14:35
с епилатора става за 2 мин 8-)
и не боли :3
само първия път е някаква ужасна болка (аз за това започнах и с пинсетата.. 8-) ).. втория е поносима и след това не прави впечатление... 8-)
и + това косъмчетата изтъняват доста и са много по-редки, но има риск да ти излязат пъпчици, така че си прецени :3
Pandishpanka37
04-11-2013, 15:06
monroe999, не ми се отваря нищо? смис излиза ми бяла страница? :D
monroe999
04-11-2013, 15:09
monroe999, не ми се отваря нищо? смис излиза ми бяла страница? :D
за снимките на цветовете ли?
monroe999
04-11-2013, 15:12
нещо такова иии по-ярко
http://www.adorama.com/images/300x300/RO388.jpg
anonymous708973
04-11-2013, 15:17
nude или нещо контрастно - коралово/розово, например?
Давай с епилатора. И мен ме беше страх, обаче сега само с него ги махам. Ако толкова не можеш да изтраеш, махни половината от едната, половината от другата и си остави другата част за следващия ден :д Ама трябва да са къси като цяло.
Pandishpanka37
04-11-2013, 15:22
nude или нещо контрастно - коралово
+
monroe999
04-11-2013, 15:24
+
и аз за нюд си мисля, но не мога да си намеря такива, каквито искам
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSHs-_Q7iPtzuyhv2_oKVAGL6ebsseN8DuUxWBzHIZQ1jPzD0oong
някъде в интернет нещо? български сайт.
JoLLiE92
04-11-2013, 15:56
Не съм го виждала толкова отблизо, но знам едно момиче с такъв, то не е фибички, ластичета, елечета, анцузи, обувчици... :lol:
Джоли, днес ходих да си записвам час, но беше затворено. Имаш ли й номера? :\
ще ти го напиша на лично : )
повече вода и упражнения и се маха, но си трябват доста усилия
аз много искам да започна да си правя скраб с утайка от кафе и зехтин, обаче вкъщи се купува само Нескафе в пакетче иии 8-)
и без бял хляб и газирано. :) Купи си една опаковка Нова Бразилия, не си заслужава да хабиш хубаво кафе за това.
monroe999 аз ги махам с епилатора, но ти препоръчвам следната тънкост - първо си мини краката, после ръцете и накрая като си посвикнала на болката - там. :)
monroe999
04-11-2013, 15:58
няма значение дали е хубаво кафе, така ли?
JoLLiE92
04-11-2013, 16:31
Ами .. не :Д ама трябва да НЕ Е нескафе все пак .. даже може да отидеш в кафе-магазин и да си вземеш от най-евтиното, като кажеш да ти го смелят по-едро. :)
Тамии ..^^
04-11-2013, 16:32
Купи си някакво кафе просто, може и от наливните, или пък едро смляно за по-голям ефект. А аз хляб и газирано съм неспособна да спра, така че ще си ходя с целулита.. Той е малко засега, няколко чертички.
Момичета, искате ли да отворя нова тема ,,Продавалник'' където да го обсъждаме и най-вече да качваме снимки на дрехите ни, козметиката ни и въобще всичко оттам? Аз ги наснимах, но няма къде да ги кача, пък и мисля, че ще е интересно. Какво ще кажете? :)
Може ли да ми препоръчате хубава основа за грим
Pandishpanka37
04-11-2013, 19:48
МОМИЧЕТА
Край.
Беше ми приятно да си пишем, но в най-скоро време смятам да се застрелям. Или пък да скоча от някъде. Не знам, не съм го решила още.
Нали ви се оплаках за стриите по бедрата? Мислех си, че това е най-лошото нещо, което може да ми се случи, докато не започнах 90дневната диета. Една приятелка я завършва сега на 15ти и ми каза, че доста са ѝ се смалили гърдите, минала е един размер надолу. /така де, тя няма за какво да се оплаква, сега е чашка Ц/. Е, при мен мина вече почти месец от диетата и аз започнах да чувствам старите си сутиени леко широки. /засега е само леко, дано така да си остане/. Е да де, ама аз сега съм 75Б и си мислех, че ако мина на А, това ще бъде най-лошото нещо, което може да ми се случи.
Докато току що не забелязах, че започват да ми се появяват стрии по гърдите. Съвсем мънички, светло лилави, наподобяващи венички. Е да, ама не са венички!
Адиос от мен, бяхте приятна компания като за форум.
*Днес си купих масло на Икаров за стриите, препоръчаха ми го. Молете се да съм хванала тия гадове навреме и маслото да ми помогне, защото иначе аз бански НЯМА да облека.
weheartiit
04-11-2013, 19:57
^ Боже момиче,по-спокойно.
Аз какво да кажа като въобще нямам гърди и най-малките размери сутиени
са ми широки.Ами нищо не мога да направя,такъв и ми е гена и се надявам
поне още малко да пораснат,че да има нещо.И аз имам стрии и по-бедрата
и по-гърдите.При някой се махат след като свалят килограми (казвали са ми
го няколко момичета).Просто продължавай да си тренираш и ядеш здравословно и
не се панирай толкова за такива неща защото има къде-къде
по-големи проблеми в тази сфера специално.
МОМИЧЕТА
Край.
Беше ми приятно да си пишем, но в най-скоро време смятам да се застрелям. Или пък да скоча от някъде. Не знам, не съм го решила още.
Нали ви се оплаках за стриите по бедрата? Мислех си, че това е най-лошото нещо, което може да ми се случи, докато не започнах 90дневната диета. Една приятелка я завършва сега на 15ти и ми каза, че доста са ѝ се смалили гърдите, минала е един размер надолу. /така де, тя няма за какво да се оплаква, сега е чашка Ц/. Е, при мен мина вече почти месец от диетата и аз започнах да чувствам старите си сутиени леко широки. /засега е само леко, дано така да си остане/. Е да де, ама аз сега съм 75Б и си мислех, че ако мина на А, това ще бъде най-лошото нещо, което може да ми се случи.
Докато току що не забелязах, че започват да ми се появяват стрии по гърдите. Съвсем мънички, светло лилави, наподобяващи венички. Е да, ама не са венички!
Адиос от мен, бяхте приятна компания като за форум.
*Днес си купих масло на Икаров за стриите, препоръчаха ми го. Молете се да съм хванала тия гадове навреме и маслото да ми помогне, защото иначе аз бански НЯМА да облека.
То е нормално като отслабваш, да отслабваш и в гърдите... колкото и да не ти харесва това.
Pandishpanka37
04-11-2013, 19:59
То е нормално като отслабваш, да отслабваш и в гърдите... колкото и да не ти харесва това.
За това в момента не ми пука, стриите ме притесняват повече. Ще се разплача.
mimsssssss
04-12-2013, 07:39
По-добре здравословно тегло, отколкото наднормено и стрии. А стриите се получават от прекалено бързо отслабване/надебеляване/, така че сама си прави изводите.
Не е болка за умиране, не знам що толкова си се филмирала, чак бански няма да слагаш. Ако искаш не си лягай и с мъж вече на светло, гаси лампите.
А аз какво да кажа като по принцип нося 65 B? :D
Не се притеснявай за такива глупости, никой няма да забележи.
strawberry88
04-12-2013, 10:42
А аз какво да кажа като по принцип нося 65 B? :D
Не се притеснявай за такива глупости, никой няма да забележи.
Не си сама, сестро. :D Аз съм 70 А. :|
Мажи ги с нещо, дано се оправят. И спокойно, не е такава болка за умиране, поправимо е. А това, че отслабват и гърдите... какво да се прави... и аз отслабнах 5кг, но не с диета, а просто някак си ги израснах сякаш и отслабнах и в бюста. Но така се харесвам повече..
vampire_girl_
04-12-2013, 12:34
Каква е разликата между цигарите с и без бандерол?
DragonLady
04-12-2013, 12:55
Каква е разликата между цигарите с и без бандерол?
Тези с бандерол са легални, тези без обикновенно са контрабандни, като тея дето преди продаваха циганите на колхозният пазар ( може и още да продават не съм се интересувала ). Иначе за друга разлика няма, цигара като цигара, и от двата вида съм пушила, все тая.
Не си сама, сестро. :D Аз съм 70 А. :|
Аз имам и 70 A, но него сякаш по-трудно го намирам от 65 B и затова повече такива имам. xD Нищо, всички с малък бюст поне няма да се притесняваме, че ще увиснат. :D
И аз съм в клуба на малоцициестите - 75B :lol:
И аз винаги първо отслабвам там, съвсем нормално е.
Днес съм се "боядисала" цялата в лилаво, но за мое съжаление открих, че нямам нито един светло-лилав лак. Да ми препоръчате млечно лилавичко на прилична цена?
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/544958-%D0%B1%D0%BE%D1%8F%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%B2%D0%B0%D 0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8-HELP
може ли помощ :(
vampire_girl_
04-12-2013, 16:13
То,че са контрабандни,ясно...въпреки че доста неприкрито ги предлагат за нещо незаконно.Нооо,да разбирам,че не са по-вредни примерно или по-гадни и да те карат да си повърнеш дроба ;D
Pandishpanka37
04-12-2013, 16:32
ayaa_, и аз съм имала този проблем, но за съжаление не знам как да ти помогна...
Поуспокоих се малко за това със стриите. Купих си масло на Икаров и ще се мажа обилно. Пише, че помага и при вече появили се стрии. А дано.
Момичета, какво да правя с косата си? Много цъфти :// Подстригах се преди седмица, но пак нацъфтя ... а нито я изправям, нито я къдря... само сешоар използвам, също така слагам от време на време маска, а след всяко измиване слагам балсам...
nor4eto99
04-12-2013, 17:45
Днес съм се "боядисала" цялата в лилаво, но за мое съжаление открих, че нямам нито един светло-лилав лак. Да ми препоръчате млечно лилавичко на прилична цена?
Млечно лилавичко на приличничка цена има на есенс знам, от новите 149 http://www.essence.eu/bg/produkti/nokti/lak-za-nokti/colour-go.html за 3.29, но ако се разтърсиш може да намериш и на флормар, импала, катерин арлей и такам...
Addicted__
04-12-2013, 18:11
Pandishpanka37 Като бях малка гърдите ми пораснаха бързо и се мазах с това на Икаров...помогна,но малко се забелязват ако се загледаш много в тях :D
Взех си тоника на Орифлейм Pure Skin за черни точки..по два пъти на ден може ли да го ползвам? А повече? :D
Barrborka
04-12-2013, 18:13
Четох, че и други имат проблеми с целулита, тъй че няма де ме е срам. Та, какви по-точно упражнения да правя? (изключвам спорта, по-скоро папагалката ми ще изтича триста метра без спирка, отколкото аз, и по-скоро тя ще вкара кош на баскетбол и т.н., и т.н.)
http://www.technomarket.bg/products/09081421/neo-hs-200ch
Какво мислите за тази маша,въпреки че според мен е преса или поне така ми изглежда
Някой да ми предложи някакъв магазин, от където да си купя изкуствени мигли. По-възможност да са евтини. Трябват ми за сценичен грим и дори за 1 ползване да са, няма проблем. От София съм :)
В DM и Lilly със сигурност има.
Ми аз за година се нацепих навсякъде.
По бедрата, по свивките на коленете, по гърдите и отстрани на корема под ребрата.
Да ти кажа-никой не гледа дали имаш стрии, целулит или нещо такова, стига да ти е стегната фигурата. Не виждам драмата къде е.
А и си е до кожа.
Майка ми е бременна-маже се от 6 месеца всеки ден с антицелулитни кремове и пак и се нацепи корема на места. Така че не е гаранция, че и куп пари да хвърлиш ще ги предотвратиш/премахнеш
Addicted__
04-12-2013, 21:54
^То си е и до кожата :)
HELP HELP :( Съжалявам,че пак задавам тоя малоумен въпрос ,ама ;д
Как да ги отпусна тия обувки (изкуствен велур) ако сложа ракия или вода със сигурност ще се разлепят,четох за крем за ръце????
Трябват ми за утре вечер само за една червена (даже е повече към коралово ;д абе светло червено хах ) рокля с малко черна дантела...а удобните ми обувки са тъмно сиви и или трябва да отпусна тия или да сложа тъмно сивите (то в дискотеката не личи,ама все пак :D )
strawberry88
04-12-2013, 22:05
Някой да ми предложи някакъв магазин, от където да си купя изкуствени мигли. По-възможност да са евтини. Трябват ми за сценичен грим и дори за 1 ползване да са, няма проблем. От София съм :)
Всеки един козметичен магазин.Даже има и в тези за по левче.
mimsssssss
04-13-2013, 05:10
Ми аз за година се нацепих навсякъде.
По бедрата, по свивките на коленете, по гърдите и отстрани на корема под ребрата.
Да ти кажа-никой не гледа дали имаш стрии, целулит или нещо такова, стига да ти е стегната фигурата. Не виждам драмата къде е.
А и си е до кожа.
Майка ми е бременна-маже се от 6 месеца всеки ден с антицелулитни кремове и пак и се нацепи корема на места. Така че не е гаранция, че и куп пари да хвърлиш ще ги предотвратиш/премахнеш
Иве, ама то целулита и стриите са различни неща и се лекуват по различен начин. Първото е мастни натрупвания под кожата, а второто е нацепване на самата кожа заради слабата и' еластичност.
И до колкото знам не е генетично. Аз имам навсякъде, мама няма нито една, а сестра и' която и' е близначка има също много - по цялото тяло.
anonymous708973
04-13-2013, 09:14
А стриите се получават от прекалено бързо отслабване/надебеляване/, така че сама си прави изводите.
Никога, ама никога не съм отслабвала/качвала рязко и цялото ми дупе е в стрии. Като цяло не мисля за това, но има моменти, в които не го заглеждам, защото ми идва да си забия ноктите до кръв в него от ярост. Май ще си взема масло, ама... много ще ми е мазно на дупето :ДДД
Хаяши, как си намираш нещо с обиколка 65? Явно имаш супермъничко гръбче. Аз такова нещо дори не съм виждала...
Римел имат светлолилавко.
Иве, ама то целулита и стриите са различни неща и се лекуват по различен начин. Първото е мастни натрупвания под кожата, а второто е нацепване на самата кожа заради слабата и' еластичност.
И до колкото знам не е генетично. Аз имам навсякъде, мама няма нито една, а сестра и' която и' е близначка има също много - по цялото тяло.
Знам, че са различни неща, просто никой не гледа в такива детайли тялото ти (особено мъжете)
А не че са генетични стриите , а по-скоро еластичността на кожата. Но си зависи де, пак казвам.
Тамии ..^^
04-13-2013, 09:29
Момичета, в ексфолианта с утайка от кафе, освен утайка от кафе ( :D ) какво друго се слага?
JoLLiE92
04-13-2013, 09:48
Момичета, в ексфолианта с утайка от кафе, освен утайка от кафе ( :D ) какво друго се слага?
Зехтин задължително и разни други гевезелъци по твое осмотрение, канела примерно.
ShtrudeL
04-13-2013, 10:03
как се води този стил на обличане? 8-) http://data.whicdn.com/images/57963536/a76dabeb4d2948d515d29dbf17aeeaa5_large.jpg
Откъде мога да си купя продукти на Revlon ?
Franzellka
04-13-2013, 10:31
как се води този стил на обличане? 8-) http://data.whicdn.com/images/57963536/a76dabeb4d2948d515d29dbf17aeeaa5_large.jpg
Мисля, че се нарича бохемски стил :) Може и хипи да е. Нещо между тези двата стила, защото като гледам тея обички с ''peace'' знака, по-скоро хипи...
JoLLiE92
04-13-2013, 10:41
Хипи е, бохо-шикът е по-тежкарски и екстравагантен :Д
Pandishpanka37
04-13-2013, 12:07
Barrborka и Тами, като си купувах маслото на Икаров за стриите, видях, че има и за целулит. Пробвайте, ако искате, не са скъпи /към 5-6-7 лв/.
Така, явно не съм единствената със стрии :д това като че ли малко ме успокоява, благодаря ви за което :)
*не е наследствено, 100%.. смис аз съм изцяло на майка ми - същата кожа, същото телосложение, дори кокалчетата на пръстите и колената ни са абсолютно еднакви, както и ноктите и носовете и пръстите на краката.. абе, всичко, освен лицето и косата :д Тааа, тя 3 бременности изкара, 1 стрия няма. Може би проблемът съм си го създала сама, просто нямам навика да си мажа тялото с лосиони, само ръцете и краката мажа... Нали знаете, каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го причини..
P.S. : Времето днес :))))))))
Ооо и аз имам стрии по дупето обаче. Мразя гии. Голям комплекс са ми когато съм по бански. Най-лошото е че са стари няма как да ги махна. Дали ако отслабна ще станат по малко видими ? Как мислите ?
Pandishpanka37
04-13-2013, 16:31
^ съжалявам, че ще го кажа, но надали ще се заличат с отслабване, не се мъчи. Със светла кожа ли си? Ако си със светла - надали личат много, предполагам като почернееш малко, няма да се забелязват. Аз съм мургава МНОГО си личат по бедрата ми, защото са бели. Но лятото не съм се заглеждала дори в тях...надявам се това да те успокоява :Д
Нямах нито една стрия до края на миналото лято, даже приятелките ми ме оглеждаха на плажа и ми се възхищаваха..и после ме урочасаха.. 8-) Отстрани на дупето, малко са, ама не разбрах от какво ми се получиха така внезапно...
Откъде мога да си купя продукти на Revlon ?
beauty zone, douglas
Аз пък търся такъв цвят лак.
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTATsAkJIfbSsb4J0coGKH5dkQoyz_Pb QPe2uq4-E2UfBzEzuJh
Моля кажете някакъв, защото ми писна да търся. :д
^Flormar мисля,че имат подобен,но не съм сигурна.Дано не се лъжа. Разгледай техните :) За номер не мога да те ориентирам за съжаление.
Аз искам мнение за ружовете и пудрите на АртДеко :D
ledenakrasota
04-14-2013, 09:24
Препоръчайте ми хубав лосион за тяло, но да няма миризма или поне а не бъде силна, защото и без това съм голяма разсипница на парфюми. :)
Ако някой е използвал лосион на Нивеа, би ли казал дали добре хидратира кожата?
PullMeCloser
04-14-2013, 18:37
Има един син на Нивеа- той е уникален.
Преди да пусна тема,момичета знаете ли колко струва професионален грим в MAC, the mall?
:) благодаря .
Pandishpanka37
04-14-2013, 18:43
ммм..доста :д спомням си, че преди време една приятелка даде 120лв за гланц и молив за устни от там ... пък не са кой знае колко по-различни от обикновената и по-евтина козметика :д
Маслото на Икаров за нокти помага ли ?
Преди да пусна тема,момичета знаете ли колко струва професионален грим в MAC, the mall?
:) благодаря .
Самият грим е 150 лева и после получаваш продукти за тази цена.
anonymous708973
04-14-2013, 19:08
Давам 150 лв и ме гримират и ми дават продукти без да плащам?!
Някаква идея за района на Варна къде могат да ми разпечатат плакати?
JoLLiE92
04-15-2013, 03:17
Би трябвало в книжарниците, копирните центрове ...
monroe999
04-15-2013, 12:35
някой ползвал ли е 2в1 гела и маската на NEUTROGENA? някакви мнения? :)
1.64 съм и съм 66.5 килограма. На зелено у-ще съм началото на юни имам по-малко от 2 месеца за да отслабна някакви идеи ( на голямото междучасие съм забялязала,че ям защото уроците са ми тъпи ама как да са и интересни забога) някой да ми даде идея с какво вкусно и хранително( за 4 часа) да заместя крокито.А най- лошото е че и в 6;30 и 9;30 ям. А през лятото и ваканцията съм на вечеря,филиика и сладолед. Има голяма разлика,нали?Е може ли някой да ми даде идея?
Дап, и аз знам,че е 150 щото преди си правих някви глупости там и после си израх едни неща и не ми искаха пари.
Мерси много.
vampire_girl_
04-15-2013, 14:21
office 1
Pandishpanka37
04-15-2013, 17:37
ХОРА
няма да повярвате какво ми се случи само преди 10 минутки :DDDDD
вървя си аз към вкъщи с една приятелка и по едно време се чува някакво мяукане, ама звучеше като стара, дебела котка... нали се сещате, че те малко по-различно мяукат?
Тааа, чуваме ние това мяукане и се оглеждаме, но около нас котка просто няма. При което забелязваме, че срещу нас ходи някакъв стар човек ии моята приятелка седи такава и вика 'боже този човек ли мяука' и в същото време отново се чува това мяукане и като да не повярвате, този наистина мяукашееее :ддддд щях да умра просто :дддддддд ииии започваме да се смеем такива с нея ама продължаваме да си говорим за нещо различно от мяукането и този ни доближава и ни вика 'има ли нещо? защо се смеете, а?' и ние седим такива 'ами защото си говорим' и той 'ааа, говорите си смеейки се? нещо ме излъгахте' и си тръгна и продължи да мяука, съсипах се да се хиля, даже я ударих с чадъра без да искам, защото започнах да се гърча от смях, умрях просто
*смях си се аз, ама ако бях сама, щях да се насера от страх, хахаха
Franzellka
04-15-2013, 17:41
Толкова смешно, чак забравих да се смея...
Pandishpanka37
04-15-2013, 17:46
е много грубо от твоя страна, франзелке
в момента на саркастична се правиш, но ако беше там, щеше и ти да се смееш.
пък и идеята ми не беше да ви разсмея, а да споделя какви ненормално хора се разхождат по улиците в моя квартал
Franzellka
04-15-2013, 17:48
Всеки ден срещам ненормални хора, повярвай ми, плачевно е...
arsenalllbaby
04-15-2013, 17:49
То и тук ги има, но на мен не ми е смешно, а тъжно... Болен човек, а му се смеете..
Pandishpanka37
04-15-2013, 17:52
оф, направо ме отказвате да пиша по форуми.
смеем се, не се подиграваме, има разлика. просто ситуацията беше нереално дебилна, още съм в шок
ееей, човек да не взема да ви сподели нещо -.-
*под 'дебилна' нямам предвид наистина 'дебилна', просто беше ненормално, странно, абе както искайте си го разбирайте. само не ме нападайте
arsenalllbaby
04-15-2013, 17:56
Не е казал никой, че се подигравате. Не е хубаво да се смее на болен човек...
Замисли се ако тоя човек ти беше дядо и се разхождаше и некви му се смеят.. Нямаше ли да хванеш поне едната за косичката и да й поразтъркаш лицето в бордюра ? ;)
Грозно нещо сте направили, никога не може да сте сигурни дали няма да се случи и на вас да не сте с всичкия си като станете на годинки.. И да ви се смеят на вас като невидели.
Тамии ..^^
04-15-2013, 18:50
О, хайде моля ви се.. Все едно нямаше да ви стане смешно, ако бяхте в нейната ситуация. Не казвам, че е било правилно, но и вие прекалявате. Като почнат всички в тоя форум с това псевдо-съжаление направо ми прилошава.
Пффф зависи аз имитирам коза и овца ама не значи че съм болна ако е е разлигавил ( ако все още има такива хора на земята )
arsenalllbaby
04-15-2013, 19:03
Окей, пожелавам ви един ден да ви се смеят и на вас така. :)
колко на сериозно го приехте :Д
Тамии ..^^
04-15-2013, 19:21
Много насериозно го приехте, да. И без такива пожелания, ако обичаш! :) Ако ми се смеят, аз ще съм си виновна. Хайде не се прави, че някога не си се смяла на някой непознат.
arsenalllbaby
04-15-2013, 19:24
Изсмях се веднъж като бях на 7 или 8, майка ми ми каза, че не е хубаво, обясни ми защо и т.н. и не съм го правила никога след това. :)
Ако някой има намерение да продължава по тази тема, да пише ЛС, ще отговоря после. Нямам намерение да оспамвам повече темата, щот прекалихме. Приятна вечер! ;)
monroe999
04-15-2013, 19:48
някой ползвал ли е 2в1 гела и маската на NEUTROGENA? някакви мнения? :)
самоцитирам се :(
Pandishpanka37
04-15-2013, 20:04
Милата, въобще не те отрази никой, за което се чувствам леко виновна, извинявам ти се :д Аз лично не съм ползвала такова нещо, дори не съм го виждала май :д
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=93495.0;all
http://kikilovescosmetics.blogspot.com/2012/07/saturday-night-sunday-morning.html
това намерих на български
Скоро се бях надъхала да си взема матиращия крем за лице на Neutorgena. Като му погледнах съдържанието и видях, че има 3 парабена, бързо се отказах.. Конкретно за този продукт, за който питаш, не знам как е. Не знам дали някой от вас ги следи тези неща, но аз от известно време гледам да избягвам купуването на козметика, съдържаща парабени.
strawberry88
04-15-2013, 21:14
Ползвала съм го.Не останах особено доволна. :?
slynchoo
04-16-2013, 08:56
monroe999,аз съм го ползвала и бях много доволна даже,бих си го купила пак!
Някакви предложения за прическа за бала (да е някакъв вид кок,не "зализан" ;Д ),но да може да си скрия бритона по някакъв начин (не е толкова къс)
Имам един въпрос. Влияе ли по някакъв начин екфолиантът на тена от солариум? Мисълта ми е дали тенът пада от него?
Доста пъти съм го правила,ама не съм обръщала явно внимание и сега се замислих по въпроса :cool:
JoLLiE92
04-16-2013, 13:10
^Предполагам точно толкова, колкото влияе и на естествения тен...
ShtrudeL
04-16-2013, 15:04
Гърли, маска с хума изсушава ли косата? Какъв й е точно ефекта? Пише, че трябва да я разтворя с оцет.. а може ли добавя и стимуланта на икаров?
Косата ми е суха по дължините и не ми трябва да я изсушава още повече..
^Изсушава,да. Според мен е за хора с бързо омазняваща се коса само,иначе-не.
ShtrudeL
04-16-2013, 15:08
ех.. значи ще си я ползвам за лице..
arsenalllbaby
04-16-2013, 16:55
Ако ти е мазна в корените, може да си втриеш маската в скалпа, а по дължината масло. : ))
joannalof
04-16-2013, 17:12
Ползвали ли сте шампоан на Syoss и от кой вид сте най-доволни?
Ползвали ли сте шампоан на Syoss и от кой вид сте най-доволни?
Не са особено качествени. Не ти ги препоръчвам. Може би дори тези на Балеа,които са по-евтини,са по-хвалени.
Добри непрофесионални шампоани са на Лореал и Орзен :)
Edit: Щях да питам,някоя от вас може ли да сподели мнение за слънчевите очила на Зара.
Добро качество ли са? Ув протектора читав ли е или са е като на обикновените китайски буклуци?
^ не са им качествени очилата
http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/pro-classics-shampoan-za-bojadisana-kosa/
защо е на такава цена, някаква идея??
JoLLiE92
04-16-2013, 19:33
чи ко му е на цената?
^ не са им качествени очилата
http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/pro-classics-shampoan-za-bojadisana-kosa/
защо е на такава цена, някаква идея??
Ееее,тъкмо си харесах модел,пък исках да стават за нещо. Нищо :D
А относно шампоана - защото е гига мега огромното количество и не е без парабени/сулфати и един вид е по-обикновен,защото е само за боядисана коса. Т.е. не е за много притенциозна коса :)
ама в златна рибка е 68 лв :cool:
чи ко му е на цената?
Литър и половина шампоан ма душа :cool:
JoLLiE92
04-16-2013, 21:08
пуууууу*ко.
:Д
на мен тея пари за кЕло и половина шампоан ми са виждат окей :Д смисъл не 68те, другите :lol:
anonymous708973
04-16-2013, 21:09
И тук да попитам - coconut oil e кокосово масло или кокосово олио? Става въпрос за ядливото нещо. Има ли откъде да си го намеря и да е по-евтино от био-то, защото там е близо 30 лв за 325 мл?
Какво е като консистенция, за да знам с какво мога да го заместя в рецепта?
JoLLiE92
04-16-2013, 21:39
аз биото си го взех 200мл за 10лв , пише, че става за печене и пържене. Мисля, че е едно и също, след като се топи при сравнително ниска температура. :)
anonymous708973
04-17-2013, 06:32
Откъде?
JoLLiE92
04-17-2013, 06:53
Био маркет Балев. Имаше и още 7-8 различни вида кокосови масла на различни фирми. :D Ама то като е чисто, би трябвало да е едно и също на различните фирми...
Някой има ли представа кои спирали в Лили са намалени сега ?
Някой използвал ли е шапка за кичури в домашни условия? Говоря за ето това (не за шапките , които използват във фризьорските салони) - http://parfumi-kozmetika.com/common/images/20120902-CMVFJAMDO.jpg
Аааа,не знам тогава 8-)
Между другото,сега мярнах онова мляко за коса на Лореал,което ти отдавна тръсиш http://www.enzo.bg/loreal-paris/studio-line-silkgloss-hot-straight-izglazhdassh-serum/
ShtrudeL
04-17-2013, 14:24
Аз пък питах дали ще имат в наличност онзи крем на лореал за термозащита от 500мл и казаха, че са го поръчали и към края на тоя месец БИ ТРЯБВАЛО и се НАДЯВАЛИ да пристигне.. 8-) Това не ми звучи обещаващо и не знам дали да изчакам (с риск да си похарча парите 8-) ) или да си поръчам другия им крем от 150ml с фактор на фиксация 3.. :333333
Поизчакай още малко,ако не го заредят до посочения срок-минавай на план Б.
pandasaur
04-18-2013, 07:17
И аз да попитам ;D Доволни ли сте от козметиката на орифлейм ?
Franzellka
04-18-2013, 08:20
Момичета, препоръчайте ми наистина добри кристали за коса и пяна :)
ManuelaK
04-18-2013, 10:17
Не знам с каква фиксация искаш, но за силна фиксация тази пяна е много добра http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/tecni-art-volume-pjana-za-kosa-ekstra-silna-fiksacija/
Тамии ..^^
04-18-2013, 11:58
И аз да попитам ;D Доволни ли сте от козметиката на орифлейм ?
ДА, много. Даже в момента очаквам да ми пристигне кашончето с неща почти само за мен. :D
Махай ги тия кристали,препоръчвам ти арганово или кокосово масло за върховете след баня.
BrainDamage
04-18-2013, 12:21
За изпращането се взех бяла, къса рокличка, по мен, с нещо като дантела над подплатата и почти си намерих сини обувки каквито исках, но не мога да си намеря такава чанта ..
Та, ако можете да ми дадете някакъв сайт с повечко избор откъм чанти ? Много искам синя, тип плик/клъч [http://img16.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/19131747_1_585x461.jpg такъв цвят] .. Тази я гледах в продавалник, но не ми се дават 40 лв. за нея.. за бала ми е толкова и ми се струва, че такава и за по-малко имам шанс да си намеря ;д
BrainDamage
04-18-2013, 12:27
Аз си взех едни ампули на БиоФарма .. На опаковката пише BioOil by BioPharma, но не знам какво точно се води.. нещо като кристали.. слагат се обаче 15 минути преди баня. Косата става страшно мека и жива. Много съм доволна. Струваха нещо от порядъка на 7-8 лева, като ампулите са 5 и в зависимост от дължината на косата си определяш колко да използваш. Аз например една си я разпределям на два пъти.
Edit - http://www.biopharmahair.com/?step=module_action&modname=pricelist&modaction=details&product=159&product_cat=89&lang=2& такива :)
anonymous708973
04-18-2013, 12:36
За изпращането се взех бяла, къса рокличка, по мен, с нещо като дантела над подплатата и почти си намерих сини обувки каквито исках, но не мога да си намеря такава чанта ..
Та, ако можете да ми дадете някакъв сайт с повечко избор откъм чанти ? Много искам синя, тип плик/клъч [http://img16.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/19131747_1_585x461.jpg такъв цвят] .. Тази я гледах в продавалник, но не ми се дават 40 лв. за нея.. за бала ми е толкова и ми се струва, че такава и за по-малко имам шанс да си намеря ;д
Тръгни по магазините за обувки, винаги има и страхотни чанти.
Ако си от Пловдив, мога да ти кажа един магазин, където гарантирано ще си намериш такава.
BrainDamage
04-18-2013, 12:42
Тръгни по магазините за обувки, винаги има и страхотни чанти.
Ако си от Пловдив, мога да ти кажа един магазин, където гарантирано ще си намериш такава.
Днес обикалях малко уж, но не мога да намеря такъв цвят какъвто ми трябва. Иначе като модели има доста, които ми харесват. Мерси иначе, утре май пак ще обикалям.
П.П. От Варна съм, някой, ако има предложения за магазини да казва ;д
mimsssssss
04-18-2013, 12:43
Точно същият цвят ми се струва че е - http://prodavalnik.com/sinya-chantichka--neseserche-s-pandelka-i9681665
И още две, обаче май са доста различен цвят: http://prodavalnik.com/promotsiya-portfeyli-v-razlichni-tsvetove-i15983825
http://prodavalnik.com/novo-izkustvena-kozha-s-2-tsipa-9-lv---sin-cherven-cheren-i20986473
И да, 40лв не си заслужава за чантичка :)
Aз ползвам някакви кристали Маги и съм много доволна от тях, струваха 6лв.
BrainDamage
04-18-2013, 12:48
Точно същият цвят ми се струва че е - http://prodavalnik.com/sinya-chantichka--neseserche-s-pandelka-i9681665
И още две, обаче май са доста различен цвят: http://prodavalnik.com/promotsiya-portfeyli-v-razlichni-tsvetove-i15983825
http://prodavalnik.com/novo-izkustvena-kozha-s-2-tsipa-9-lv---sin-cherven-cheren-i20986473
И да, 40лв не си заслужава за чантичка :)
И тези ги гледах.. Чантичката ми е грозна, а портмонетата са много малки. Продавалника го разрових от-до ;д както и да е, мерси :))
А колкото да кристалите, на Сери са хубави.
weheartiit
04-18-2013, 18:12
^ Погледни във Ferrucci (не съм сигурна дали се пише така)
Видях плик,но не знам дали беше в същия цвят
обаче изглеждаше много приятно :)
Цена обаче не мога да кажа .
nor4eto99
04-18-2013, 18:31
Аз ползвам кристали на силкер, 16 лв http://www.angelcosmetics.bg/userfiles/productlargeimages/product_606.jpg
JoLLiE92
04-18-2013, 18:34
Днес обикалях малко уж, но не мога да намеря такъв цвят какъвто ми трябва. Иначе като модели има доста, които ми харесват. Мерси иначе, утре май пак ще обикалям.
П.П. От Варна съм, някой, ако има предложения за магазини да казва ;д
Обувки и дамски чанти на най-ниски цени на червения?
има едни Kafessa ако така се пише, там има страаааааашно много чанти ... там няма как да не си намериш..
Franzellka
04-18-2013, 18:36
Аз ползвам кристали на силкер, 16 лв http://www.angelcosmetics.bg/userfiles/productlargeimages/product_606.jpg
Ауу, да. Точно тези щях да си вземам преди има-няма 2 години :Д Благодаря ти, че ми напомни! И на другите благодаря за отговорите :)а=
sweet__potion
04-18-2013, 19:06
Някаква идея за рол-он против изпотяване без алуминии?
BrainDamage
04-18-2013, 19:38
Обувки и дамски чанти на най-ниски цени на червения?
има едни Kafessa ако така се пише, там има страаааааашно много чанти ... там няма как да не си намериш..
днес минах през този на червения, че ми беше по път, но няма
А този другия къде се намира?
weheartiit, мерси
stelkastel
04-18-2013, 19:59
Здравейте. Надявам се въпросът ми да не се повтаря с въпроса на някой друг, но имам проблем с кожата на краката. Става на малки червени пъпчици (минавам си краката с епилатор ако е от значение), мисля, че се нарича птича/гъша кожа или нещо такова. :D Таа...пробвах с ексфолиант, но не се махат. Някой има ли идея с какво мога да се отърва от тези пъпчици?
JoLLiE92
04-18-2013, 20:36
днес минах през този на червения, че ми беше по път, но няма
А този другия къде се намира?
weheartiit, мерси
ами има в едната уличка под севастопол, там, където е Skinny ; имаше и по Тракия от страната на съда ... може и по улицата на обувките да има
weheartiit
04-19-2013, 07:46
С какво си почиствате плочите на пресата ?
И възможно ли е като я включа да мирише на изгоряло от това,че
не съм си почиствала плочите до сега?
http://www.zelenbio.com/product/1417/bio-kokosovo-maslo-studenopresovano-200ml.html
това ли е кокосовото масло?:Д
какво му е приложениет точно :cool:
BrainDamage
04-19-2013, 15:32
ами има в едната уличка под севастопол, там, където е Skinny ; имаше и по Тракия от страната на съда ... може и по улицата на обувките да има
Мерсии, мислех да ходя да търся този на севастопол, но си намерих.. в китайския за 22 и съм много доволна ;д
BeautyBeast
04-20-2013, 20:10
Онзи ден ходих на фризьор, за да питам дали ще стане къносваната ми черна коса да стане кестенява и ми казаха, че е възможно до някъде да махнат къната, тъй като има ли специален продукт за махане на къна. Някой чувал ли е за такова нещо, защото сега ме е страх да отида, да не ми стане нещо с косата.
BrainDamage
04-20-2013, 20:30
Аз лично не съм се интересувала => и не съм чувала, но каквото и да е няма как да не ти увреди косата изобщо.. някаква химия ще да е и няма как да стане косата ти да си остане същата.
С какво си почиствате плочите на пресата ?
И възможно ли е като я включа да мирише на изгоряло от това,че
не съм си почиствала плочите до сега?
Единствено с мокра кърпичка.
Възможно е, ако ползваш лак за коса.. Той изгаря и мирише.
BeautyBeast
04-20-2013, 20:33
И ми казаха, че ще отнеме 3-4 часа всички процедури.
monroe999
04-20-2013, 21:52
много ми харесва как маслото от пшеничен зародиш ми хидратира кожата, мога ли изцяло да заменя крема с масло, като слагам по малко, изчаквам и после примерно нанасям матираща емулсия, за да не ми лъщи лицето?
Онзи ден ходих на фризьор, за да питам дали ще стане къносваната ми черна коса да стане кестенява и ми казаха, че е възможно до някъде да махнат къната, тъй като има ли специален продукт за махане на къна. Някой чувал ли е за такова нещо, защото сега ме е страх да отида, да не ми стане нещо с косата.
НЯМА такова нещо!
При обезцветяване на къносана коса,къната рагира с обезцветителя и косъмът се топи! Недей.
нанасям матираща емулсия
Каква ползваш?
monroe999
04-21-2013, 08:44
Каква ползваш?
Ивостин :)
weheartiit
04-21-2013, 08:51
А маслото на Икаров ли ползваш ?
И ако да ,как точно го нанасяш ? :)
BeautyBeast
04-21-2013, 09:24
НЯМА такова нещо!
При обезцветяване на къносана коса,къната рагира с обезцветителя и косъмът се топи! Недей.
Аз не ги попитах как ще се отрази на косата ми. Мисля да ида при друг.
slynchoo
04-21-2013, 09:56
Магазин за готини обувки някъде в центъра на Бургас?(не съм от града) И заредили ли са с хубави рокли (нещо свежо),че ми предстои пътуване до там,а си търся неща за изпращането.
monroe999
04-21-2013, 10:11
А маслото на Икаров ли ползваш ?
И ако да ,как точно го нанасяш ? :)
да, преди го ползвах за връхчетата на косата, снощи го загледах и реших да си сложа малко на лицето след измиването и добре хидратира, обаче мисля да го сменя с някое друго, защото тези на Икаров май не са много хубави, даже може и да не е от пшеничен зародиш, ПРИЕМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!
JoLLiE92
04-21-2013, 16:58
НЯМА такова нещо!
Красота.
green_witch
04-21-2013, 16:58
Здравейте,бихте ли ми препоръчали добър интимен гел/сапун?Чувала съм добри отзиви за Билка,Ейвън,но досега не съм пробвала...Както и имам малък проблем с кожата в сгъвката на бикини линията:обезкосмявам се с кола маска/ходя на козметик/,но там точно на сгъвката ми е прекалено нежна и доста се разравяна,в момента е все едно протъркана...Мажа я с Бочко,но кой знае какъв ефект няма.Някакви идеи с какво да я мажа?
monroe999
04-21-2013, 17:08
ползвала съм интимни гелове на Нивеа и Ейвън, доволна съм, следващия път мисля да си взема на Билка
JoLLiE92
04-21-2013, 17:19
Моят е на Орифлейм (както по-голямата част от козметиката ми) и съм много доволна. И има млечна киселина, нямат ли всичките?? :D
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=18927 или
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=26873 или
http://www.amazon.com/OPI-Natural-Nail-Base-COMBO/dp/B004B3YC9M#productPromotions ?
Отделно какво да правя с показалеца си http://storage4.album.bg/b1b/09042013034_6eb27_30527952.jpg ? Не знам какво да му слагам.
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=18927 или
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=26873 или
http://www.amazon.com/OPI-Natural-Nail-Base-COMBO/dp/B004B3YC9M#productPromotions ?
Отделно какво да правя с показалеца си http://storage4.album.bg/b1b/09042013034_6eb27_30527952.jpg ? Не знам какво да му слагам.
Да не си си прещипала показалеца някъде? Че и аз имам такова...
JoLLiE92
04-21-2013, 17:47
Второто е специално за лаковете от тая колекцията и прави цветът им по-различен, но не знам дали има някакъв кой знае какъв ефект с друг лак. Това ОПИ-то ми се струва винаги много скъпо :Д Пробвала ли си 3в1 на Перфект?
BrainDamage
04-21-2013, 17:55
Момичета, имам едно питане.. Какво мислите за съчетаването на различни материи - например кожа и велур? Става въпрос да обувки и чанта. Едното да е от единия материал, а другото от другия ?
В някакво предаване бях гледала, че е много смела комбинация и ппц се гледа с добро око, но често може нещо да не е както трябва.. не знам какво да правя ;д
О, не знам. от доста години е така и е само на този пръст.
Джоли, това даже е евтино, защото са за 19 лева, а един лак по принцип еше над 20. Ползвах активния заздравител на Перфект.
JoLLiE92
04-21-2013, 18:02
то е евтино да го поръчаш от там, ясно, ама пак ми се виждат мн пари за някакъв си лак .. :Д
BrainDamage аз не бих :)
weheartiit
04-21-2013, 18:08
Направих си нещо на нокъта на показалеца (на крака)
и сега виждам е посинял.Като бях малка си бях изтървала един шкаф пак върху
него и пак беше станало така и заздравя за 2 години !!!
Сега обаче идва лято и стои много грозно,не искам да е така.
Мога ли с нещо да го мажа или трюбва да отида на маникюрист
да ми го махне ?
JoLLiE92
04-21-2013, 18:20
Маникюристът може да го прикрие, но не да го премахне, иди на дерматолог. И аз трябва. :)
ShtrudeL
04-21-2013, 19:45
авв бързо!
Преди малко излязох от банята, като преди това стоях няма и 10 мин с хума в корените.. сега косата ми изсъхва и я усещам ужасно суха, не мога да си прокарам и пръстите през нея :о Какво да я правя? Сложих и и маска докато се къпах имам чувството, че си е супер суха :3333
Миналата седмица пак си сложих малко хума, ама косата ми си беше много хубава :3
ShtrudeL
04-21-2013, 19:50
ох ужасна ее : ( много ли ще е стресиращо ако отида да я измия пак? : (
като си я пипам и после ръцете ми все едно са били с латексови ръкавици.. ;3
ledenakrasota
04-21-2013, 20:14
ох ужасна ее : ( много ли ще е стресиращо ако отида да я измия пак? : (
като си я пипам и после ръцете ми все едно са били с латексови ръкавици.. ;3
Аз утре ще си купя хума, за да си направя маска за коса и ме плашиш направо. :D Хумата много изсушава косата, затова се внимава с количеството. Ако ти е суха косата, хумата се ползва през поне две седмици или просто използваш минимални количества от нея. :)
Сложи си някое масло на Икаров и дишай спокойно. :)
ShtrudeL
04-21-2013, 20:17
измих я пак.. ПАК е същата.. може би една идея по-добре, ама не ми харесва!
Ако й сложа масло пък сигурно ще се омазни.. мффффффффффффф
повече няма да си го сложа това на главата -.-
ShtrudeL
04-21-2013, 20:19
тя дори не стои точно суха ами.. спластена.. и сякаш дори изсушена е в някакъв ужасен вид.. мамка му -.-
PeaceOfMe
04-21-2013, 20:42
тя дори не стои точно суха ами.. спластена.. и сякаш дори изсушена е в някакъв ужасен вид.. мамка му -.-
И на мен ми беше станало същото миналата седмица, аз исках просто да я измия без шампоан, само с хума, не знам ти ми ли я с шампоан. Пробвай да смесиш хумата с други неща.
ShtrudeL
04-21-2013, 20:47
И на мен ми беше станало същото миналата седмица, аз исках просто да я измия без шампоан, само с хума, не знам ти ми ли я с шампоан. Пробвай да смесиш хумата с други неща.
Мих я с шампоан..
И я направих с оцет, както пишеше на кутийката.. А преди това бях стояла с бадемово масло и стимуланта на Икаров..
влез в банята, намокри я и сложи балсам или активен шампоан....и не си мажете гадости по косата, като не можете да се оправите с ефекта им....
ShtrudeL
04-22-2013, 04:10
влез в банята, намокри я и сложи балсам или активен шампоан....и не си мажете гадости по косата, като не можете да се оправите с ефекта им....
Аз от къде да знам, че ще стане така? Ефекта се очакваше да е хубав.
Сега е по-добре.
Franzellka
04-22-2013, 07:29
Точно оцет и хума дето са най-изсушаващите :Д
damn , oцетът не е ли за блясък?
алкохол , хума , яйце,лимон - изсушават косатаа
не се препоръчват за сухи/руси коси
На мен всички тия домашни буламачи ми правят косата ужасна и суха.
anonymous708973
04-22-2013, 08:34
Пробвай "домашен буламач" с жълтък, стимулант/бадемово масло, зехтин и оцет и друга песен ще запееш.
оцет не понасям , жълтъка ми влияе ужасно на косата, затова сега си се мажа само със стимулант, преди да си го взема си се мажех с бадмово и така ми е добре.
не знам що така се получи
Franzellka
04-22-2013, 09:03
И на мен жълтъка ми действа зле, трябва да го смесвам с 100 неща........оцет един път използвах и повече няма да го пипна...едни момчета минаха покрай мен и едното каза ''ммм, мирише ми на пилешка супа'' :D :D :D пукнах от срам и от смях. Момичета, кажете ми добър балсам без отмиване и някакво измиващо гелче за комбинирана до мазна кожа, че всичко ми свърши...
ledenakrasota
04-22-2013, 09:10
Значи да се надявам, че хумата ще ми изсуши косата добре. :D Моята започна да се омязнява на втория ден. :(
не, няма да ти я накара да се омазнява по-бавно, евентуално няма да можеш да прекараш гребен през нея и ще се заплете допълнително....
1 домашна маска, която да съм се пробвала да правя през годините не ми е повлияла като хората...косата ми или става изключително странна като вид/ форма, или е същата като без маската...
http://www.ebay.com/itm/Pro-180-Full-Color-Makeup-Eyeshadow-Palette-Neutral-Eye-Shadow-/180838370634?_trksid=p2047675.m2109&_trkparms=aid%3D555003%26algo%3DPW.CAT%26ao%3D1%26 asc%3D142%26meid%3D7140089975137154600%26pid%3D100 010%26prg%3D1076%26rk%3D3%26sd%3D130893059026%26 Дали си заслужават или само ще си дам парите?
http://www.ebay.com/itm/Pro-180-Full-Color-Makeup-Eyeshadow-Palette-Neutral-Eye-Shadow-/180838370634?_trksid=p2047675.m2109&_trkparms=aid%3D555003%26algo%3DPW.CAT%26ao%3D1%26 asc%3D142%26meid%3D7140089975137154600%26pid%3D100 010%26prg%3D1076%26rk%3D3%26sd%3D130893059026%26 Дали си заслужават или само ще си дам парите?
Не знам по какъв повод ти трябват,ама при всички случаи ще е много по-добре да си вемеш цветовете,които ти харесват в една малка палитра. На такива не се доверявай :?
Ако искаш по-голяма палитра потърси manly palette в ибей. :)
FuCKkK13
04-22-2013, 16:29
рокля в цвят мента с какъв цвят обувки мога да я съчетая ? освен бели и черни ( искам нещо различно) ?
JoLLiE92
04-22-2013, 16:50
рокля в цвят мента с какъв цвят обувки мога да я съчетая ? освен бели и черни ( искам нещо различно) ?
люляк?
Ъх , ще ме извините .. ако има тема или вече зададен въпрос!
Въпроса ми е как да премахнем черните точки по лицето ( носа) ?
Бежовоо!
Edit: Един вид http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=75846025
Addicted__
04-22-2013, 17:47
^Козметик или лентички,ако са по-малко..
Фък13-Бежово :)
Взех си такава преди 2 години и съм я ползвала точно 3 пъти. И аз не знам от какъв зор си я взех тогава.. Та, съветът ми е да не си даваш парите на вятъра, освен ако не ти трябва сценичен грим супер често :D
Ъх , ще ме извините .. ако има тема или вече зададен въпрос!
Въпроса ми е как да премахнем черните точки по лицето ( носа) ?
http://i.ebayimg.com/t/2x-Face-care-Blackhead-Acne-Blemish-Remover-Pimple-Extractor-Silver-Needle-Steel-/00/s/NTAwWDUwMA==/$(KGrHqIOKkYE5rp8jYGEBOg(EHz3Ww~~60_12.JPG козметичката ми има такава /става и с обикновен пръстен, но е по - трудоемко/, може да пробваш и със смес от сода бикарбонат и вода. На мен лентичките не ми помагат :(
BeautyBeast
04-23-2013, 05:23
Предложете ми хубав рол-он против изпотяване, който наистина да предпазва. Пробвала съм дезодорантите на Nivea, Garnier, Rexona, и никой не помага, както и ролките на Avon.
dream1707
04-23-2013, 06:00
Така.. един малоумен въпрос. Взех си тривитаминол ... Той е с една такава тъпа метална капачка, с която като го отворя, предполагам повече няма да мога да го затворя .. как по дяволите се отваря ? :D
На мен татко ми го отвори с нож :D После остава само една гумена тапичка и сега си седи с него. Внимавам да не го бутна :D
green_witch
04-23-2013, 06:31
Предложете ми хубав рол-он против изпотяване, който наистина да предпазва. Пробвала съм дезодорантите на Nivea, Garnier, Rexona, и никой не помага, както и ролките на Avon.
Принципно съм изключително доволна от Нивеа,при мен няма никакъв проблем.Пробвай и Фа - и те са добри.:)
dream1707
04-23-2013, 06:57
На мен татко ми го отвори с нож :D После остава само една гумена тапичка и сега си седи с него. Внимавам да не го бутна :D
Йей.. мерсим :D
arsenalllbaby
04-23-2013, 06:58
Аз не използвам рол-он, а стик на Fa NutriSkin, лилавата капачка и съм много доволна :)
kalpazanka
04-23-2013, 10:38
Здравейте,бихте ли ми препоръчали добър интимен гел/сапун?Чувала съм добри отзиви за Билка,Ейвън,но досега не съм пробвала...
Lactacyd.
Lactacyd.
+
Този на Билка също е много хубав: http://beautyshop.bg/userfiles/productimages/product_10719.jpg
Нещо, което да премахва зачервявания по лицето?
ShtrudeL
04-23-2013, 13:19
Така.. един малоумен въпрос. Взех си тривитаминол ... Той е с една такава тъпа метална капачка, с която като го отворя, предполагам повече няма да мога да го затворя .. как по дяволите се отваря ? :D
ъъм странно.. Моя май си беше със съвсем нормална капачка.
Нали със спринцовка си взимате от него?
anonymous708973
04-23-2013, 15:38
Аз със спринцовка си взимах, но се оказа, че е глупав вариант :д
Преспокойно може да се маха гумената капачица, да се налива и пак да се слага :д
розова вода
monroe999
04-23-2013, 16:40
полудявааам вече, постоянно зачервявания по цялото лице, на някои места сииитни пъпчици, на други просто червено, ужассс
monroe999
04-23-2013, 16:52
а каква пила ползвате за оформяне на нокти и каква за полиране?
последно си взех една стъклена пила, перфектна беше и се изхаби за 2 седмици, а пишеше след ползване да се измива с вода и уж стъклените пили не се захабявали, т.е. може да се ползват доста дълго време
и полираща все не си намирам хубава
JoLLiE92
04-23-2013, 17:01
аз със стъклени и картонени полирам, с метална оформям :)
Душичка, не е полезна металната пила за ноктите
не ти ли се цепят? (глупав въпрос ,защото съм ти виждала ноктите,ама..:Д)
JoLLiE92
04-23-2013, 17:24
Знам, че не е, ама никои други не могат да ми оформят ноктите... или явно трябва да търкам с часове :D
monroe999
04-23-2013, 17:35
не съм ползвала метална от 2-3 години :D картонените г/д стават, обаче със стъклената наистина беше супер
FuCKkK13
04-23-2013, 18:14
^Козметик или лентички,ако са по-малко..
Фък13-Бежово :)
мерси ама пак исках да е нещо различно 8-) ама и бежово ми върши работа 8-)
PullMeCloser
04-23-2013, 18:27
Препоръчайте ми някакво масло, олио, балсам или каквото и да е за изсушени краища на боядисана коса... Направих си омбре и в момента връхчетата ми на нищо не приличат :Д По възможност да е нещо лесно за употреба, което се слага на суха или на влажна(след баня) коса.
Май за за сухата коса е най-добро чистото арганово масло? Много искам да си взема и аз, но сега имам доста други неща, които искам първо да изхабя.
YSMF, за зачервявания, ранички, пъпчици, винаги ползвам крем Здраве. Много добре ми се отразява. Скоро мисля да пробвам и Бочко.