View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Colombia
03-16-2013, 14:33
Активния ти трябва.Ето снимка и информация:
http://apteka.framar.bg/30007500/%D0%B0%D0%BA%D0%BD%D0%B5-%D0%B0%D1%83%D1%82-%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0%BD-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2-60-%D0%BC%D0%BB-
А като допълнение,можеш да си вземеш и сапуна и при къпане да се минаваш с него най-вече по проблемните зони,като преди това отново ексфолираш добре.
http://apteka.framar.bg/30016167/%D0%B0%D0%BA%D0%BD%D0%B5-%D0%B0%D1%83%D1%82-%D1%81%D0%B0%D0%BF%D1%83%D0%BD-100-%D0%B3%D1%80-
За тая цел добро решение е http://a1468.g.akamai.net/f/1468/580/1d/pics.drugstore.com/prodimg/21144/300.jpg
Нарича се гъба Луфа.Можеш да си я купиш от повечето магазини за козметика,даже и в левчето ги продават.Няма да ти струва повече от 2лв.Само гледай плетката да е такава,като на горната снимка,а не от този вид:
http://corecom.bg/images/GABA2.-2jpg.jpg
щото тази втората много драска и не е толкова нежна.
Това е от мен. :)
Мерси за информацията. Точно в сайта на Фрамар го гледах лосиона. Иначе за ексфолиацията - редовно се ексфолирам, но не точно с такива ръкавици.
Penny Lane.
03-16-2013, 15:48
мнения за :
http://static1.framar.bg/product/maxi-balm.jpg
http://beautycosmetic.biz/images/MavScientifique.jpg
някой,който ги е ползвал ? мнения от ваши познати ? всичко ще ми е от полза особено за 2рото щото не е малко парички :)
Аз имам Макси сигурно от година. Кожичките веднага омекват дори понякога сами падат (колкото и да е странно), ноктите ми растат по - бързо и не се чупят. Позната от класа ми също го използва и тя казва, че ноктите ѝ спрели да се чупят толкова.
мнения за :
http://static1.framar.bg/product/maxi-balm.jpg
http://beautycosmetic.biz/images/MavScientifique.jpg
някой,който ги е ползвал ? мнения от ваши познати ? всичко ще ми е от полза особено за 2рото щото не е малко парички :)
Имам на Мавала заздравителя. Мога да кажа, че има подобрение и наистина действа, но някакви голеееми промени не очаквай. В смисъл, когато съм си без лак, пак все някой нокът ще ми се счупи..
FuCKkK13
03-16-2013, 17:27
Аз имам Макси сигурно от година. Кожичките веднага омекват дори понякога сами падат (колкото и да е странно), ноктите ми растат по - бързо и не се чупят. Позната от класа ми също го използва и тя казва, че ноктите ѝ спрели да се чупят толкова.
мерси.. аз нямам проблеми с кожичките,но за сметка на това с ноктите..........
FuCKkK13
03-16-2013, 17:28
Имам на Мавала заздравителя. Мога да кажа, че има подобрение и наистина действа, но някакви голеееми промени не очаквай. В смисъл, когато съм си без лак, пак все някой нокът ще ми се счупи..
ясно... а аз като четох в бг мама го изкараха златен.. явно не трябва да давам 25 лв. за тоя заздравител .. мерси :)
ясно... а аз като четох в бг мама го изкараха златен.. явно не трябва да давам 25 лв. за тоя заздравител .. мерси :)
Моля :) То си е и до нокти де. Но от други теми в раздела знам, че са ти доста проблемни, та ако си го купиш да не се ядосваш после..
JoLLiE92
03-16-2013, 17:44
ДВАЙСЕ И ПЕТ ЛЕВА?!?!?!???!??!?!
FuCKkK13
03-16-2013, 17:44
Моля :) То си е и до нокти де. Но от други теми в раздела знам, че са ти доста проблемни, та ако си го купиш да не се ядосваш после..
ндам.. мн се ядосвам и все правя опити за хубав маникюр щото мога да рисувам и декорации на нокти правя много добри и на приятелки правя,а на собствените си нокти не мога понеже са ужасни :? ... да,знам, че си е до нокти ама като четях го изкараха така все едно го ползваш 2 седмици и ноктите ти стават супер здрави,нечупливи,твърди и т.н. даже в един сайт прочетох '' внимавайте да не слагате твърде често,за да не станат ноктите ви прекалено твърди и да имате затруднения с изрязването им''
FuCKkK13
03-16-2013, 17:45
22-28 .. зависи от сайта ама и доставка 5/7 като сложиш и то за 5мл. за това се допитах до форума
все едно го ползваш 2 седмици и ноктите ти стават супер здрави,нечупливи,твърди и т.н. даже в един сайт прочетох '' внимавайте да не слагате твърде често,за да не станат ноктите ви прекалено твърди и да имате затруднения с изрязването им''
Ахахаххах, на това само мога да се изсмея.. Да, станаха ми една идея по-здрави, но в момента например 2 са ми счупени, 3-ти е на път (ползвам го редовно, не пропускам). Пак ще ги изравнявам с пилата..
FuCKkK13
03-16-2013, 18:09
Ахахаххах, на това само мога да се изсмея.. Да, станаха ми една идея по-здрави, но в момента например 2 са ми счупени, 3-ти е на път (ползвам го редовно, не пропускам). Пак ще ги изравнявам с пилата..
ясно.. няма смисъл значи... мерси :)
monroe999
03-17-2013, 09:30
Аз винаги слагам крем преди матираща база.
Иначе на мен за пъпчиците много ми помага розова вода.
мерси! аз си взех матираща емулсия на Iwostin, защото си мислех, че става за лек матиращ крем, който да нанасям сутрин след измиване, но на места ми изсушава мнооого кожата (по принцип след измиване без хидратиращ крем ми е опъната на места, но иначе имам черни точки и носът ми понякога лъсва), та сега се чудя какъв крем да нанасям преди нея
ти даваш 40-50 за арганово масло и отделно сумати пари за козметика, кво се учудваш толкова ..
JoLLiE92
03-17-2013, 09:53
Аргановото масло ми отиде над половин година за 40те лв и е 100 мл, а това е 5мл за 25лв. Аз си мажа арганово по ноктите по една мини-мини-мини-капчица като си изчистя лака и видя какви ми станаха ноктите. Има си полза като за 40те лв и ще ги дам пак. :)
Не отричам ,че има полза, но и не се знае ефекта от това какъв е.
А за мл -то има кремове на Нивеа за 10 лева, които имат ефект и такива на Лиерак по 200 ,които не е сигурно колко действат, ама..
JoLLiE92
03-17-2013, 10:40
Еми нали не бил нещо особено. Нищо особено като за заздравител за мен е 2-3 лв :Д не 25 :) както и да е.
п.с. освен това е в шишенце от лак и няма да изхабиш всичките 5мл, нали знаеш как винаги остава малко, което НЯМА как да се достигне.
Addicted__
03-17-2013, 12:22
Ползвала съм златния, на мен лично ароматът не ми харесва, но е изключително траен. Джордани Голд са качествената серия на Орифлейм и би трябвало да е хубав. Можеш да си поръчаш мостра, струва 50 стотинки. :)
Даа,на Джордани имам козметика и са уникални..(h) :D
Златния е тежък,то и сребърния не е от най-леките..Ще помисля още малко хихи..Май е по-добре нещо по-свежо за пролетта..
Мерси за отг. :)
arsenalllbaby
03-17-2013, 12:24
Момичета, нашите имат сребърна сватба (т.е. 25 годинки ;д) след десетина дни.. С брат ми ще изкараме снимка от сватбата им (големичка ще е) и ще я сложим в хубава рамка.. Може и други снимки от сватбата им да ги наредим отстрани с някоя програма, ама ще видим как ще стои и така ще преценим.. Мисълта ми е, това със сигурност го правим.. Обаче ми се струва, че е малко. Нашите са с доста различни характери, различни хобита, различни интереси.. А за сватба не искаме да им подаряваме отделни неща, а нещо общо.. Вие какво бихте подарили на вашите? Че нямам никакви идеи...
monroe999
03-17-2013, 12:29
Момичета, нашите имат сребърна сватба (т.е. 25 годинки ;д) след десетина дни.. С брат ми ще изкараме снимка от сватбата им (големичка ще е) и ще я сложим в хубава рамка.. Може и други снимки от сватбата им да ги наредим отстрани с някоя програма, ама ще видим как ще стои и така ще преценим.. Мисълта ми е, това със сигурност го правим.. Обаче ми се струва, че е малко. Нашите са с доста различни характери, различни хобита, различни интереси.. А за сватба не искаме да им подаряваме отделни неща, а нещо общо.. Вие какво бихте подарили на вашите? Че нямам никакви идеи...
дигитална фоторамка?
JoLLiE92
03-17-2013, 12:29
Даа,на Джордани имам козметика и са уникални..(h) :D
Златния е тежък,то и сребърния не е от най-леките..Ще помисля още малко хихи..Май е по-добре нещо по-свежо за пролетта..
Мерси за отг. :)
Опитай Муза! :) Точно пролетен е. Много е готин. Даже в момента страничката му в каталога мирише, но тоя парфюм специално е един от тея, които най-много се различават на живо и на страницата, поне по мое мнение. На страницата не мирише особено хубаво, но като го усетиш върху някого е много добър. 22.90 е нормалната 50мл опаковка сега, има и едни малки, които пускат от време на време 30мл за 9.90, ама малките в тоя каталог ги няма :)
Addicted__
03-17-2013, 12:34
Опитай Муза! :) Точно пролетен е. Много е готин. Даже в момента страничката му в каталога мирише, но тоя парфюм специално е един от тея, които най-много се различават на живо и на страницата, поне по мое мнение. На страницата не мирише особено хубаво, но като го усетиш върху някого е много добър. 22.90 е нормалната 50мл опаковка сега, има и едни малки, които пускат от време на време 30мл за 9.90, ама малките в тоя каталог ги няма :)Утре като отида на училище ще го видя,че вкъщи ги гледам на комп. каталозите :D Мерси многоо :)))
А някой ползвал ли е козметиката My..в Билла дето е :D Аз само тампончетата са лице и са много удобни :D
Но виждам,че има най-различни продукти и изглеждат много симпатично :D
FuCKkK13
03-17-2013, 12:52
Опитай Муза! :) Точно пролетен е. Много е готин. Даже в момента страничката му в каталога мирише, но тоя парфюм специално е един от тея, които най-много се различават на живо и на страницата, поне по мое мнение. На страницата не мирише особено хубаво, но като го усетиш върху някого е много добър. 22.90 е нормалната 50мл опаковка сега, има и едни малки, които пускат от време на време 30мл за 9.90, ама малките в тоя каталог ги няма :) то ти идва по изгодно с тия от 30 мл. така 8-)
JoLLiE92
03-17-2013, 12:55
Идва ти, ами. :D Аз имам един друг такъв 30-ка , кофтито е че на моя 50мл шишенцето е МНОГО готино, с една помпичка като на ретро филм :Д а 30ката въобще не е такова джиджи опаковката, ама на мен ми идва на 7.50 , така че ще пропусна ретро филм изпълнението :Д
FuCKkK13
03-17-2013, 13:06
:Д аа да.. с едно такова като помпичка 8-) и аз преди имах такъв парфюм ама не беше от орифлейм/ейвън ами чичо ми ми го беше подарил.. помня че беше в бяло/кремаво шишенце и такова не лъскаво ами матирано ( както са тия матовите лакове на голдън роус - такова им е шишето) и беше супер траен и ми харесваше мн аромата.. ама не го намирам по обикновените магазини
Паста за чувствителни зъби,ако може да ми препоръчате :)
kalpazanka
03-17-2013, 16:34
Sensodyne
monroe999
03-17-2013, 20:18
Аз винаги слагам крем преди матираща база.
Иначе на мен за пъпчиците много ми помага розова вода.
исках да те питам, но забравих, каква розова вода ползваш?
Паста за чувствителни зъби,ако може да ми препоръчате :)
След Sensodyne винаги ползвам Corsodile. Това е вода за уста, която е точно за проблеми в устната кухина. Има си вкус на лекарство ,но е много добра. Спря ми кървенето на венците напълно
ShtrudeL
03-18-2013, 07:26
В момента косата ми е черна (боядисвана с безамонячна боя) и при всяко измиване пяната посинява/почернява и тук там на слънце едваааааааа се забелязва предишния ми цвят, но както и да е..
Въпроса ми е, ако при следващото боядисване я боядисам с този цвят http://www.lorealparisbulgaria.com/img/l10n/products/305x262/HCo1_22.jpg дали ще хване нещо? Дори само отенък да е..
Какво мислите за ББ крема на Нивеа
ShtrudeL
03-18-2013, 08:40
От къде мога да си го поръчам в тези милилитри и по възможност на по-ниска цена? ^^
http://www.zlatnaribka.com/termichno-mlyako-loreal-smooth-velours-500-ml
ledenakrasota
03-18-2013, 09:23
Какво мислите за ББ крема на Нивеа
Перфектен, но тонът предназначен за светла кожа не е за за всяко лице. Пробвай дали ти седи добре, ако ще го купуваш.
JoLLiE92
03-18-2013, 12:26
Някой правил ли си е фотоепилация? Не лазерна, а фото ме интересува. :)
anonymous708973
03-18-2013, 12:34
Аз в момента ходя на триъгълник. Минала съм 2, остават ми още 6. Знам, че масово я плюят как нямало ефект, но при мен има доста добър.
JoLLiE92
03-18-2013, 12:45
За да не се обясняваме за косми тука, направо ще ти пиша на лично. :cool:
FuCKkK13
03-18-2013, 13:11
В момента косата ми е черна (боядисвана с безамонячна боя) и при всяко измиване пяната посинява/почернява и тук там на слънце едваааааааа се забелязва предишния ми цвят, но както и да е..
Въпроса ми е, ако при следващото боядисване я боядисам с този цвят http://www.lorealparisbulgaria.com/img/l10n/products/305x262/HCo1_22.jpg дали ще хване нещо? Дори само отенък да е..
ъм.. няма да ти хареса отговора,но не мисля,че ще стане нещо.. евентуално ако изчакаш да ти падне до максимум цвета (колкото е възможно)
FuCKkK13
03-18-2013, 13:12
От къде мога да си го поръчам в тези милилитри и по възможност на по-ниска цена? ^^
http://www.zlatnaribka.com/termichno-mlyako-loreal-smooth-velours-500-ml
ъм... що не пробваш при някоя фризьорка да ти го поръча ? ама по принцип пак няма да ти е кой знае колко по малко пари
Аз в момента ходя на триъгълник. Минала съм 2, остават ми още 6. Знам, че масово я плюят как нямало ефект, но при мен има доста добър.
има,но ефектът не е траен. Попринцип след като направиш процедурите,трябва да не поникнат година - две,нооо.. познай
JoLLiE92
03-18-2013, 14:16
има,но ефектът не е траен. Попринцип след като направиш процедурите,трябва да не поникнат година - две,нооо.. познай
Трябва да не ти поникват 3 до 5 години, а като започнат да излизат - да са единични. :D
FuCKkK13
03-18-2013, 14:45
а може ли да ми кажеш за колко пари г/д. иде реч ?
LoVeLySmile7
03-18-2013, 15:16
Трябва ми крем за лице за мъже. Можете ли да ми препоръчате нещо ? И проблем ли ще е ако използва обикновен предназначен за жени ?
ShtrudeL
03-18-2013, 15:30
Колко е болезнена таЗ процедура и колко струва? 8-)
И аз имам поредното питане ^^
Когато те боядисват във фризьорски салон какво точно ти правят и с каква марка боя те боядисват? Както ти слагат на косата след това?
FuCKkK13
03-18-2013, 15:33
^ зависи с каква марка работят о.О .. боята можеш да си я купиш и да я занесеш,но по добре е с професионална боя
arsenalllbaby
03-18-2013, 15:37
Трябва ми крем за лице за мъже. Можете ли да ми препоръчате нещо ? И проблем ли ще е ако използва обикновен предназначен за жени ?
http://www.niveaformen.bg/products.html#/face_care/intensive_moisturising_cream Даваш стрелкичката надясно да видиш другите продукти за лице. Брат ми беше много доволен. :) (Аз също съм доволна от Нивеа..) А каква ти е кожата, суха или мазна?
LoVeLySmile7
03-18-2013, 16:20
http://www.niveaformen.bg/products.html#/face_care/intensive_moisturising_cream Даваш стрелкичката надясно да видиш другите продукти за лице. Брат ми беше много доволен. :) (Аз също съм доволна от Нивеа..) А каква ти е кожата, суха или мазна?
За един приятел е. Оплаква се, че много му се изсушава и на места се бели.
LoVeLySmile7
03-18-2013, 16:21
За един приятел е. Оплаква се, че много му се изсушава и на места се бели.
arsenalllbaby
03-18-2013, 19:29
Ами, не мисля, че ще сгреши с някой от тези кремове.
Момичета, кои от вас чистят вкъщи примерно банята или мият съдовете с гумени ръкавици? Сещате се, онези жълтите като по филмите ;д Помагат ли ви да си запазите ноктите? :)
JoLLiE92
03-18-2013, 19:40
Момичета, кои от вас чистят вкъщи примерно банята или мият съдовете с гумени ръкавици? Сещате се, онези жълтите като по филмите ;д Помагат ли ви да си запазите ноктите? :)
Помагат. За чиниите има и едни четки, които се пълнят с веро и пускат по малко и чистят, така не си докосваш пръстите до чинията и препарата. :)
arsenalllbaby
03-18-2013, 19:43
Мм, супер, значи да си взема ;д Мерси :)
kalpazanka
03-19-2013, 09:01
Ами, не мисля, че ще сгреши с някой от тези кремове.
Малчо, аз ползвам найлонови торбички от тези без дръжки- късам си повече в Билла или Кауфланд . :) И после отиват в коша :)
roshla_123
03-19-2013, 09:12
Nadqvam se nqkoi ot vas da mi pomogne :) imam vapros, 4ydq se dali sum bremenna . Na 10/02.2013 s priqtelq mi pravihme seks i toi ima podozreniq 4e e svar6il v men, sled tova oba4e na 13.02.2013 mi doide cikala, s prodaljitelnost 5 dena, dva dena sled kato mi svar6i cikala az napravih test i be6e otricatelen. Makar 4e mi doide sled poloviq akt se pritesnqvam, za6toto ve4e e mart mesec , 13ti otdavna mina a az o6te nqmam cikal, v4era pravih test i pak be6e otricatelen. Nqmam simptomi, leko samo me nabolqvat gardite. Dali testa e sgre6il, za6toto be6e ot levche Lady test se kazva? Blagodarq vi predvaritelno za otgovora!
ManuelaK
03-19-2013, 10:14
Не си бременна.
Josefinne
03-19-2013, 10:50
Ами, може и да хване някакъв оттенък, особено в корените и там, където боята се е поизмила, но няма да ти стане буйно червена. Вземи си боя Syoss или Лореал Preference (те са по-силни) и то някакъв по-светло червен цвят - примерно 67 или 76, за да ти хване повече червено (все пак черното доста ще потъмни цвета.
FuCKkK13
03-19-2013, 12:24
хора може ли темата на едно момиче,което скоро искаше да и се пращат дрехи и т.н. ? или профила ?
ShtrudeL
03-19-2013, 13:02
Ами, може и да хване някакъв оттенък, особено в корените и там, където боята се е поизмила, но няма да ти стане буйно червена. Вземи си боя Syoss или Лореал Preference (те са по-силни) и то някакъв по-светло червен цвят - примерно 67 или 76, за да ти хване повече червено (все пак черното доста ще потъмни цвета.
Аз не искам да ми стане буйно червена. 8-) Аз искам да не е черна, защото се чувствам скучна. 8-)
По-нататък във времето като си пооправя косата, ще я боядисам при фризьор/ка в хубаво рижаво! ^^
А като й слагам масла/домашни маски, ще се поизмие по-бързо цвета, нали?
monroe999
03-19-2013, 14:24
някой ползва ли СТЪКЛЕНА ПИЛА??? купих си една, ползвах я наколко пъти и на места вече не искаше да пили, та четох да се измие с вода, стана много гладка на места, никаква работа не върши, а би трябвало да не се захабяват?
arsenalllbaby
03-19-2013, 14:28
Уф, аз имах отдавна една стъклена пила, много красива беше на външен вид хаха :D С едни преливащи се цветове ;д Но и на мен ми се изхаби след няколко ползвания. Не знам.. Аз ли съм объркала нещо или просто тия пили са смотани? Повече не си взех..
Ми явно зависи каква е пилата. Имам една стъклена пила вече от 3 години и не е мръднала. Вече само с такава си пиля ноктите, другите ми се струват груби. Май Стар Нейлс се казваше магазина, от който си я купих..
JoLLiE92
03-19-2013, 14:30
Има разлика по принцип между стъклена и кристална. Не знам точно коя от двете имам. :D Мие се с вода след употреба и аз лично само си заглаждам отгоре ноктите с нея. :) Не е мръднала откак я имам обаче.
ShtrudeL
03-19-2013, 14:35
Аз пък съм с една нааааай-обикновена, която от едната страна е по-груба, направо като шкурка ^^ (с нея си пиля ноктите, защото са твърди), а от другата е по-фина..
Падна ми се преди много време от 'лъки гърл' и не е мръднала, а съм си оставила ноктите на нея.. 8-)
ей такава ^^
http://www.naturalcosmeticstore.eu/img/p/82-171-large.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/544210_550840174937962_689621460_n.jpg
anonymous708973
03-19-2013, 14:43
а може ли да ми кажеш за колко пари г/д. иде реч ?
Ами, аз си взех ваучери от Грабо и една процедура ми е 20 лв, доплащам 10 заради един гаф (поръчахме 8, пък то можело само по 2 на човек, та ни направиха голяма услуга, като разрешиха изобщо да се ползват и 8-те). Иначе една процедура е 80-100 кинта, зависи от мястото.
Една сесия трае 5 минути. Накрайникът е с площ 4.5 кв.см срещу 1 кв. мм за лазера, където всяко косъмче се обработва поотделно и е безкрайно досадно.
monroe999
03-19-2013, 14:49
как ме е яд сега с тази пила :D
JoLLiE92
03-19-2013, 14:51
ShtrudeL very nice! :)
ShtrudeL
03-19-2013, 14:53
Ами, аз си взех ваучери от Грабо и една процедура ми е 20 лв, доплащам 10 заради един гаф (поръчахме 8, пък то можело само по 2 на човек, та ни направиха голяма услуга, като разрешиха изобщо да се ползват и 8-те). Иначе една процедура е 80-100 кинта, зависи от мястото.
Една сесия трае 5 минути. Накрайникът е с площ 4.5 кв.см срещу 1 кв. мм за лазера, където всяко косъмче се обработва поотделно и е безкрайно досадно.
досадно викаш.. а болезнено ли е? 8-)
А преди да се подложиш на всичкото това, трябва да минеш със самобръсначка, нали? :3
lioni_98
03-19-2013, 14:57
Здравейте на всички.Имам за домашна да намеря къде е границата между тъжното и смешното в "Преди да се родя"на Ивайло Петров МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!!
ShtrudeL
03-19-2013, 15:06
Здравейте на всички.Имам за домашна да намеря къде е границата между тъжното и смешното в "Преди да се родя"на Ивайло Петров МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!!
объркАло си темата/раздела 8-)
+ тУва, таЗ тема звучи толко' приятно, че можеш и сама да си я напишеш.
brutaLxxbunny
03-19-2013, 15:12
Абе, някой има ли идея колко струват термочашите в Старбъкс? :D
Като знам една напитка колко е, сигурно не по-малко от 15-20 лева.
В Costa Coffee са по 15 лева, предполагам, че и в Старбъкс цената е подобна, ако не и същата ;д
brutaLxxbunny
03-19-2013, 16:21
Супер, мерси ви много :)
http://www.referati.org/ivailo-petrov-predi-da-se-rodq-kartinata-na-sveta-v-povestta/12030/ref
@Щруд, щото поначало аз пуснах темата-идеята беше за всякаква помощ-от как се вари ориз, през Ивайло Петров и книгите му, през Лубутен, козметики, диети, момчета, момичета, готвене, чистене, пране и пр. ; та е попаднала на правилното място май
Josefinne
03-19-2013, 19:04
ShtrudeL, да ти кажа, че за рижавото ще трябва да почакаш да ти порасне косата на черното няма да хване, колкото и да го мъчиш. Аз се опитах от червено да мина на оранжево и нищо не стана. Оранжа според мен става само на русо или на небоядисвана коса. Иначе ти препоръчах по-светла боя, за да се вижда някакъв отенък иначе черното ще поеме цвета и нищо няма да личи.
П.П. Як аватар! :)
Тамии ..^^
03-19-2013, 19:48
http://www.youtube.com/watch?v=VF2yYYFbMnc Някой да има идея откъде мога да си купя такава пудра за оцветяване? От Видин съм и тук магазини като Карфур, Билла, Джъмбо и Теранова няма, така че правете си сметка, че е много пропаднало тук :D
ShtrudeL
03-19-2013, 19:50
ShtrudeL, да ти кажа, че за рижавото ще трябва да почакаш да ти порасне косата на черното няма да хване, колкото и да го мъчиш. Аз се опитах от червено да мина на оранжево и нищо не стана. Оранжа според мен става само на русо или на небоядисвана коса. Иначе ти препоръчах по-светла боя, за да се вижда някакъв отенък иначе черното ще поеме цвета и нищо няма да личи.
П.П. Як аватар! :)
'ма аз като се правя рижава (след време), ще ми я изсветлят, за да се получи цвета.. знам, че няма да стане директно с някакъв рижав цвят.. :3
ама има време.. сега искм да ми се измие черното и да ми се повъзтанови косата, пък тогава.. :3
JoLLiE92
03-20-2013, 06:17
Трябва ми голяма чанта подходяща за един силно асиметричен черен шлифер. Не мога въобще да измисля, така че дайте ми предложения моля :-)
tweety91
03-20-2013, 11:19
Трябва ми голяма чанта подходяща за един силно асиметричен черен шлифер. Не мога въобще да измисля, така че дайте ми предложения моля :-)
Нещо подобно мисля, че ще стои доста приятно :)
http://4.bp.blogspot.com/_TgimbFk84i0/SywBDF2NbRI/AAAAAAAADFE/zJvChN185Rg/s400/parazul+beige+bag.png
JoLLiE92
03-20-2013, 11:33
Трябва ми наистина голяма чанта, в която да се събира папка А4 без проблем. :) Освен това трябва да е черно, може и сиво, защото шлиферът има малко сиво. Бежови чанти имам. Благодаря ти! :)
Чудя се дали ще е добре някаква по-твърда бизнес чанта, ама чак куфар не искам. :(
http://www.ivis.bg/img_tools.php?img=products_images/86713_07_2012_refreshing_cleansing_mousse_PNG.jpg&h=300&w=300
Мнения за този продукт?
Тамии ..^^
03-20-2013, 15:38
http://www.youtube.com/watch?v=VF2yYYFbMnc Някой да има идея откъде мога да си купя такава пудра за оцветяване? От Видин съм и тук магазини като Карфур, Билла, Джъмбо и Теранова няма, така че правете си сметка, че е много пропаднало тук :D
Някой? :)
Също така предложете ми Ю-тюб Beauty канали. Аз следя Kandee Johnson и missglamorazzi
Джолии..
Тип Céline?
http://www.fashion4you.bg/uploads/com_article/gallery/10568ce1c26c1b6e6ba5ef067fddfc2b3fdba7dd.jpg
Или ако не ти харесва, по-семплата версия..
http://1.bp.blogspot.com/-Ej0M2P2BTso/UEuyxAv8HRI/AAAAAAAADRs/XebeX-ydZJ8/s1600/photo-4_2.JPG
Тази е от Зара и само очаквам момент, в който да ми паднат излишни пари от небето за да си я взема.
http://2.bp.blogspot.com/-nvqtr0d0qlU/UEuyN6OXwiI/AAAAAAAADRM/NslUMuCWxek/s1600/photo-10.JPG
Вътре изглежда така.
Онзи ден я купих на милата ми леля за подарък и едва ми се откъсна от ръцете като и я давах. Толкова е хубава.
JoLLiE92
03-20-2013, 17:14
Страшно ми харесва първата! Ей такова си търся точно!!
Не обичам семпли версии аз :cool:
Миналия ден в един магазин харесах една такава, но беше черна с кафяво, а шлиферът е черен със сиво..
Искам точно последната фаза преди куфар, но да не е куфар. :D :D
Зачудих се обаче, защото тая по-бизнес чанта ще ми отива на някаква по-класическа връхна дреха, а това е доста разчупено.. Дали ще стои добре :(
Момичета, следващата сряда ще се наложи да спа само 3 часа и се чудих дали знаете някакви трикове, за да изглеждам по-свежа?
И на мен ми харесва много!
Не знам, аз принципно бих акцентирала само на едно нещо /в случая шлифера/, но ако си по-смела.. Защо пък не? Напоследък това ми е отговора на всеки въпрос "Защо?" :д
Буба, аз лично ако спя много малко на сутринта очите ми са много подпухнали и слагам един тон по-светъл коректор под очите и положението става малко по-добро. :д
JoLLiE92
03-20-2013, 18:29
Хахахаха ами колебая се дали прекалено изчанчено + прекалено бизнес няма да е .. съкс :Д
Тамии ..^^
03-20-2013, 18:30
Момичета, бързо, бързо казвайте магазини втора употреба ,,Мания'' и всякакви други (не мога да се сетя за имената) в София около Централни Хали!
Голям плик?
Марбъл, страхотна чанта.
Тъкмо като за мен , с джоб за всичко, че в моята пъхам там нещата, и което, където падне, общо взето...
Мда, перфектна за всеки. :д
Мили моми, знаете ли дали в България се продава спрей за фиксиране на грима, различен от този на Кларинс?
JoLLiE92
03-20-2013, 19:09
Не обичам да ги държа с ръка. Нося ги на лакът. :D
Мда, перфектна за всеки. :д
Мили моми, знаете ли дали в България се продава спрей за фиксиране на грима, различен от този на Кларинс?
Alverde имат,но не знам как е като качество.
Доста момичета използват термална вода като фиксатор за грим :)
PullMeCloser
03-20-2013, 19:15
Леле, чантата на Зара е ууууникална <3 Дали събира много неща? Има ли я в други цветове, примерно карамелено или тъмно, една идея по-лилавеещо бордо?
Защо ви казах.. Сега ще ми я купите. :D
В нета я има и в кафяво, но не съм я виждала в Зара.
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=78626840
Мерси много за бързия отговор, ще я проверя тази на Алверде.
JoLLiE92
03-21-2013, 04:32
Кафявата по- ми харесва. На черната сякаш кожата не е гладка или само аз така го виждам? :D
Мерси много за бързия отговор, ще я проверя тази на Алверде.
Малко трудно се намира,ама изглежда така:http://1.bp.blogspot.com/-096ltNikZNg/T0zksbxFWjI/AAAAAAAABLw/fhiE1uCyxzE/s1600/modernart_fixierendes_spray_1-data.png
monroe999
03-21-2013, 11:20
ах, тази чанта от Зарата наистина еее <3 :D а колко парички е?
anonymous708973
03-21-2013, 16:13
http://www.liveleak.com/view?i=f66_1362945875
Отказвам да повярвам, че е възможно :д
^и аззз ..заболяха ме краката като я гледам,много е гадно и как успя да не падне нито 1 път
Малко трудно се намира,ама изглежда така:http://1.bp.blogspot.com/-096ltNikZNg/T0zksbxFWjI/AAAAAAAABLw/fhiE1uCyxzE/s1600/modernart_fixierendes_spray_1-data.png
Е ще се опитам да я намеря. :д
Иначе чантата е 50 лева.
Момичета,ако някоя от вас знае как се работи с FeelUnique да ми пише на ЛС,моляя :)
Ако никой не ти е писал аз мога да помогна ^^
Смятам сама да си махам черните точки. Ако някой също го е правел може ли да ми даде насоки? Колко минути трябва да стоя над водата, след това с какво трябва да се намажа? Добре ли ще е да си сложа това http://www.nivea.bg/-/media/NIVEA/international/packshots/face%20care/pure%20effect/stay-clear-toner/275_1_png.ashx?mh=450&mw=300&reflection=1&reflectionHeight=50 , защото е некомедогенно?
Ако никой не ти е писал аз мога да помогна ^^
Май няма други опитни със сайта. На теб разчитам хаха :)
JoLLiE92
03-23-2013, 07:28
YSMF аз бях ползвала онова с частичките, което ти препоръчах, и след него този тоник, но от тоника честно казано не виждах много полза, затова не ти препоръчах него :D може би той е матиращ, а на мен кожата ми няма нужда от това, затова не съм видяла ефект.
Аз съм доволна от всичките ^^ Тоника матира за кратко, но кожата ми е ужас и е разбираемо.
fizzyg, виж си личните. ^^
JoLLiE92
03-23-2013, 07:38
Аз в момента имам един друг тоник, който не ми матира, а заглажда кожата - търсеният от мен ефект, и много му се радвам. А иначе онова с частичките е най-добрият ексфолиант за лице, който съм ползвала. По-добър е от рекламираните му там Гарние Пюр и т.н.
Josefinne
03-23-2013, 08:41
Здравейте!
Два въпроса:
1) Някой пробвал ли е тези ролки?
http://dimkin-bg.com/abiturientka/snimki/abiturientka/PRICHESKA/dx300_26513.jpg
Има ли ефект? Аз не искам косата ми да е къдрава, а права ( не като с песа )и обемна, само в краищата може леко завита. Дали с тези ще стане? И още - може ли да се спи с тях? Оплитат ли се много? Да ми препоръчате марка и големина? (косата ми е до рамото отпред и една педя под него отзад на етажи)
Благодаря предварително!
2) Можете ли да ми препоръчате марка витамини за хубава коса. Казаха ми, че трябва да съдържат цинк, но ако някой е ползвал определени , моля да препоръча. :)
fizzyg, виж си личните. ^^
Видях ги,ама не ми излиза съобщение от теб.Не знам защо :?
Пак се е прецакало нещо, пратих го пак ^^
Може ли да ми препоръчате лентички против черни точки? :3
ShtrudeL
03-23-2013, 11:28
От къде мога да си взема лентички за френски маникюр? Евтино. 8-) Като 5лв за едни лентички, не е евтино. /примерно 8-)
JoLLiE92
03-23-2013, 11:38
Доволна съм от тея на Тианде от 2.50. :) Ако има по-евтини, които вършат работа, някой да каже! :Д
ShtrudeL лак с тънка четка? или ако толкова имаш нужда от предпазители, може да вземеш хартиено тиксо? хич не ги уважавам аз тея лентички :Д
Тамии ..^^
03-23-2013, 11:41
Аз в момента имам един друг тоник, който не ми матира, а заглажда кожата - търсеният от мен ефект, и много му се радвам. А иначе онова с частичките е най-добрият ексфолиант за лице, който съм ползвала. По-добър е от рекламираните му там Гарние Пюр и т.н.
Как така заглажда? Имаш предвид, че не ти е равномерен тена или имаш петна и ти ги изравнява? Ако да, какъв ти е тоника? И може ли някой да ми препоръча крем или тоник, или гел за лице с такъв ефект? Имам неравномерен тен и искам да се изравни..
ShtrudeL
03-23-2013, 11:43
Доволна съм от тея на Тианде от 2.50. :) Ако има по-евтини, които вършат работа, някой да каже! :Д
ShtrudeL лак с тънка четка? или ако толкова имаш нужда от предпазители, може да вземеш хартиено тиксо? хич не ги уважавам аз тея лентички :Д
С тънка четка ми е дори по-трудно, а с тиксо линията е много права, докато лентичките са по-заоблени и ще стои по-естествено.. :3
JoLLiE92
03-23-2013, 11:43
Нямам петна, просто е по-гладка самата ми кожа и след това като си сложа фон-дьо-тен става доста по-равномерно. :)
ShtrudeL аз ги правя с обикновен бял лак с дебела четка, просто трябва да му хванеш цаката :cool:
kalpazanka
03-23-2013, 11:44
Josefinne, вземи си Герикапс.
Тамии ..^^
03-23-2013, 11:50
Нямам петна, просто е по-гладка самата ми кожа и след това като си сложа фон-дьо-тен става доста по-равномерно. :)
ShtrudeL аз ги правя с обикновен бял лак с дебела четка, просто трябва да му хванеш цаката :cool:
Каква е марката?
П.С. nor4eto99, писах на лични :)
JoLLiE92
03-23-2013, 11:52
http://makeupandbeauty.com/wp-content/uploads/2011/08/Oriflame+Pure+Natural+Lavender+Toner.jpg
Addicted__
03-23-2013, 12:16
Щрудел на Голдън Роуз има комплект с лакчета за френски маникюр и вътре има и лентички.Около 3-4 лв. мисля,че беше :)
ShtrudeL
03-23-2013, 12:21
Щрудел на Голдън Роуз има комплект с лакчета за френски маникюр и вътре има и лентички.Около 3-4 лв. мисля,че беше :)
О, така става! Ама в тоя комплект има бял лак и такъв, който се слага върху него ли? :3
nor4eto99
03-23-2013, 13:34
Щрудел, има в джъмбо ако си от Сф, Варна, Бургас, Русе или Пловдив-по 99ст бяха за бая лентички. Има на есенс, но не знам за цената.
ShtrudeL
03-23-2013, 13:40
ъъм Джъмбо не е ли за детски играчки? ;д
kalpazanka
03-23-2013, 13:44
Не. :D
Josefinne
03-23-2013, 14:22
Josefinne, вземи си Герикапс.
Мерси :)
nor4eto99
03-23-2013, 14:27
За детски играчки, грим-няква тяхна марка... маникюр, дрехи, неща за бебето и дома, за ръкоделия работи има, сутиени (бельо като цяло) и спално бельо, за банята простотии, за косата, чанти и аксесоари.
anonymous708973
03-23-2013, 15:58
Ако броим проститутските костюмчета на Снежанка за детска играчка, значи да :д
Има един куп работи вътре - канцеларски материали, цветни картони, милиони лепенки и весели стикерчета, кухненски принадлежности, бельо, играчки... :)
Искате ли и ние да си направим спамо-чат от типа http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=709303.0 ? :)
FuCKkK13
03-23-2013, 19:53
тианде бамбуков въглен
strawberry88
03-23-2013, 19:55
Искате ли и ние да си направим спамо-чат от типа http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=709303.0 ? :)
Да. :)
Да. :)
Заемам се. :)
Едит: http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/543837-%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D1%87%D0%B0%D1%82
Here it isssssss
Благодаря на всички, които се включиха за лепенките ^^ Дразни ме това, че доставката е 4 и 50 :Х
Днес пробвах да си почистя лицето, брадичката я изчистих добре /срам ме е да кажа колко мръсотия извадих/, но носа е просто някакъв кошмар. Как да го почистя? :(
YSMF, от кои лентички си взе и къде мога да ги намеря ? Момичета, имам въпрос с повишена трудност поне за мен- забелязях , че са ми се появили малки пъпчици по дупето които много ме дразнят и ако почна да стискам стават ужасни , може ли да ми препоръчате с нещо да ги мажа? :(((((
Никои не съм си взела все още. Иначе тези на Тианде може да се вземат от склад, представител или интернет.
JoLLiE92
03-24-2013, 07:12
Благодаря на всички, които се включиха за лепенките ^^ Дразни ме това, че доставката е 4 и 50 :Х
Днес пробвах да си почистя лицето, брадичката я изчистих добре /срам ме е да кажа колко мръсотия извадих/, но носа е просто някакъв кошмар. Как да го почистя? :(
Имаше някаква маска с вода и аспирин ... даже мисля, че ти си писала за нея?
Тя е срещу пъпки и ексфолиант :) Аз искам да си ги махна механично, но просто не мога. :х Или не съм разширила хубаво порите или просто е труден за чистене. Захванала съм се, искам да ги разкарам черните точки, пъпките и т.н.
Искам да си взема едни обувки... отново :D http://img04.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/20295901_9_585x461.jpg
Това представляват. Попринцип нося 37 номер, но като ги обуя и кракът ми се вади, а 36 мисля, че ще ми стяга. Не знам какво да правя аз ли съм дефектна. Не мога да ги обуя и да ми падат.. Кой номер са си взема?
JoLLiE92
03-24-2013, 08:37
Затворени са, вземи си по-големите. Може ли да попитам за колко ги предлагат, тъй като моделът ми е познат? :D
Искам да си взема едни обувки... отново :D http://img04.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/20295901_9_585x461.jpg
Това представляват. Попринцип нося 37 номер, но като ги обуя и кракът ми се вади, а 36 мисля, че ще ми стяга. Не знам какво да правя аз ли съм дефектна. Не мога да ги обуя и да ми падат.. Кой номер са си взема?
Вземи си по-големия номер и си купи силиконови подплънки, хем се ходи по-лесно с тях, хем и ще ти оплътнят. Аз си взех преди месец едни 13 см и изобщо не можех да ходя с тях, но когато си сложих силикон, нямаше прилика.
Случвало ли ви си е когато поставите топ лак след няколко дена лакът под него да се напука? Скоро си взех топ Golden Rose Gel Look и наблюдавам точно това. Оказа се, че и при други точно с този топ лак се получава същото. Дали има някакъв начин да се предотврати начупването на лака?
Dagichka
03-24-2013, 11:35
момичета, търся си някакво парфюмче с мирис на шоколад. преди много време бях гледала в Зара подобен, но сега никъде не намирам.. някоя конкретна марка/име да знаете?
JoLLiE92
03-24-2013, 11:36
Случва ми се винаги, ама след 5-6 дни мисля, че е напълно нормално да стане. :D И тогава го трия и го правя наново. С друг топ лак съм.
Dagichka Oriflame Love Potion. :)
strawberry88
03-24-2013, 11:58
Случвало ли ви си е когато поставите топ лак след няколко дена лакът под него да се напука?
Никога не ми се е случвало.
Последния път се напука на 3-тия ден... В бг мама една потребителка беше написала, че е нямала проблем с първото шишенце с топ лак Golden Rose Gel Look, но си взела за 2-ри път и с него се получвало същото напукване.
monroe999
03-24-2013, 15:34
понеже по-нагоре се говореше за лентички за черни точки, да кажа, че на мен содата мнооого ми помага!!!
На мен пък същият на ГР беше много добре отначало, но после се сгъсти и стана много гаден..сега освен,че ми съхне лака по 3 дни от него като сложа, само ми го разваля...
Ще си взема пак тия дни, да пробвам..
понеже по-нагоре се говореше за лентички за черни точки, да кажа, че на мен содата мнооого ми помага!!!
какво точно направи, ще ми обесниш ли? :)
Затворени са, вземи си по-големите. Може ли да попитам за колко ги предлагат, тъй като моделът ми е познат? :D
28 :)
JoLLiE92
03-24-2013, 17:23
28 :)
А, добре. Защото разни сайтове крадат снимките на тоя магазин въпросния и завишават цените тройно. Видях във фейсбук обявени едни мои обувки за 80+ лв , аз си ги взех за 25. :D
какво точно направи, ще ми обесниш ли? :)
Направете рядък крем от 4 ч. л. сода бикарбонат и 2 с. л. вода. Нека да постои 2 мин., след което нанесете на лицето като правите малки кръгчета с върховете на пръстите (без областта на очите и врата). Нека да постои 3 минути, отмийте с топла вода, после плиснете студена вода за затваряне на порите, подсушете и нанесете хидратиращ крем.
Утре ще я пробвам.
BamBamBo
03-24-2013, 18:41
Вземи си по-големия номер и си купи силиконови подплънки, хем се ходи по-лесно с тях, хем и ще ти оплътнят. Аз си взех преди месец едни 13 см и изобщо не можех да ходя с тях, но когато си сложих силикон, нямаше прилика.
Я разкажи малко повече за тези подплънки?
С тях ти е по - удобно ако си на висок ток ли или ...?
Я разкажи малко повече за тези подплънки?
С тях ти е по - удобно ако си на висок ток ли или ...?
Да, попринцип идеята им е да не разрешават на крака да мърда от мястото си. Когато си с отворени обувки и от наклона на високата обувка крака ти се хлъзга, когато си с такива подплънки, те задържат крака ти на място, но аз забелязвам и на затворена платформа, че стават и даже удобни ми станаха обувките. Изобщо не се усеща, че си на тооолкова висови обувки.
sladurcheto19
03-24-2013, 18:55
Някой може ли да ми каже от къде мога да си поръчам http://1.bp.blogspot.com/-iVnOir6e2MM/TuRkqkfRbvI/AAAAAAAAAZQ/Hlvs3h1i4Vk/s1600/V290808.jpg :) Няма значение какъв цвят..
Някой може ли да ми каже от къде мога да си поръчам http://1.bp.blogspot.com/-iVnOir6e2MM/TuRkqkfRbvI/AAAAAAAAAZQ/Hlvs3h1i4Vk/s1600/V290808.jpg :) Няма значение какъв цвят..
И аз искам. Български сайт да е,ако може :D
sweet__potion
03-24-2013, 19:17
Някой да ми прeпоръча нещо за мнооого напукани устни,че балсама за устни на Нивеа не помага (с ябълката и акай май беше)...
^ на Гарниер червения ми помага
JoLLiE92
03-25-2013, 05:25
^както и Нежна грижа на Орифлейм. :)
YSMF тоя червения в кутийката?
sweet__potion
03-25-2013, 10:17
Имам Нежна грижа на Орифлейм с черешата,също няма ефект.... нищо не помага на устните ми. Напукани са до кръв от тоя вятър....
BamBamBo
03-25-2013, 11:00
За напукани устни си взимайте балсами от аптеката с фактор 20+,аз съм ползвала един,само марката не помня.Ще се опитам да я намеря,но помагат адски много,веднага омекотяват.
nor4eto99
03-25-2013, 11:10
Слагай по много балсам постоянно и устните ти някога ще се възстановят. Бих ти предложиха Зима от лавена (2.69 от щанда с балсамите в дм) или балеа в кутийката с малина (1.99)
Balea от DM. Синичък един, мирише на ванилия малко, веднага ми помага.
Poнякога колкото повече балсам за устни си слагаш толкова по-сухи стават устните. Чувала съм, че за устните помага много медът.
DragonLady
03-25-2013, 12:12
Poнякога колкото повече балсам за устни си слагаш толкова по-сухи стават устните. Чувала съм, че за устните помага много медът.
Вярно е това за медът, пробвах го един път, когато устните ми бяха в окаяно състояние, за 2дни нищо им нямаше.
Иначе аз много харесвам балсама на Нивея за хидратация ( светло синият ), вярно скъпичък е, но много помага. А ако положението е много зле, вземи медицинският балсам на нивея ( зелен е на цвят, тъмно зелен май беше ). Към 5 лева са плюс минус.
Franzellka
03-25-2013, 12:14
Вземи си балсам на Юсерин. На мен много ми помага. Слагам си вечерта преди да легна, и сутринта са ми мекички.
Био кокосово масло,много помага ;)
gabri3lla
03-25-2013, 12:35
Какъв цвят обувки и чантичка бихте сложили на рокля в този цвят http://garderobche.com/blog/wp-content/uploads/2010/03/asasa.jpg ???? :)
sweet__potion
03-25-2013, 12:37
Хехе мерси много за отговорите. ^^ ДМ нямаме,прекалено малък град сме. Btw и аз мислех,че някъде съм чела че меда помага,но не бях сигурна. Ще пробвам и с мед,дано помогне преди да съм го облизала :D . Ако и с него не стане ще пробвам с някакъв по-специален балсамммм... :) Дано се оправи защото е много неприятно усещане.
Някаква идея за качеството на обувките на h&m?
JoLLiE92
03-25-2013, 13:25
Някаква идея за качеството на обувките на h&m?
Не съм пробвала, но не бих и рискувала. :D
JoLLiE92
03-25-2013, 13:27
Имам Нежна грижа на Орифлейм с черешата,също няма ефект.... нищо не помага на устните ми. Напукани са до кръв от тоя вятър....
моите устни ги хапя като гладен вампир и след две намазвания с Нежна грижа се оправят. Показателно е , че ми оправи изгореното от преса. Разните други балсами ей така ги мажа и никаква полза. И нивеа, и леокрема, и онея обикновените от 1лв не ми действат.
ShtrudeL
03-25-2013, 13:48
От къде мога да си намеря такива шаблони? http://1.bp.blogspot.com/-1KET7X_TnPw/UAK4j6uiRUI/AAAAAAAAAE8/6U_8si8JhHs/s320/Снимки1637.jpg :3 И г/д колко струват? :3
Виждала съм едни, които вървят с розов печат в розови кутийки, ама са много смотани.. 8-)
JoLLiE92
03-25-2013, 13:50
Аз имам с розовия печат и не действа, беше някакви стотинки обаче :Д мисля, че има някакви специални лакове за шаблони и затова не ми се получавало. :( :D
Franzellka
03-25-2013, 13:51
Хора, имате ли си на идея откъде мога да взема подаръчна хартия? Ще пращам по Еконт до София един портрет и искам да го украся допълнително, ще му сложа и панделка :D Ходила съм в книжарници и все викат, че нямат...
JoLLiE92
03-25-2013, 13:54
Шихо на Червения? Мисля, че имат.
ShtrudeL
03-25-2013, 13:56
Аз имам с розовия печат и не действа, беше някакви стотинки обаче :Д мисля, че има някакви специални лакове за шаблони и затова не ми се получавало. :( :D
глупостЕ! 8-)
С никакви лакове не става.. Просто не са достатъчно издълбани фигурките май.. :3
А имам и ного важен въпрос! Защо кремовете ми за лице събират вода по капачките, а по някога и в самата вътрешност..? 8-) Не е като да са развалени, щото ми се е случвало и на 2рия ден да ми се получи така, след като си го взема.. :3 Вярно са за по 2-3 лв, ама какво пък.. от един подхранващ с мед съм си много доволна.. 8-)
Имах и един лосион за тяло от Ейвън, който не беше в шишенце, а в кутия за крем и пак така стана..
Не ги държа на слънце/влага/етц.. 8-)
nor4eto99
03-25-2013, 15:23
Къде продават wet and wild у България?
DragonLady
03-25-2013, 15:27
От къде мога да си намеря такива шаблони? http://1.bp.blogspot.com/-1KET7X_TnPw/UAK4j6uiRUI/AAAAAAAAAE8/6U_8si8JhHs/s320/Снимки1637.jpg :3 И г/д колко струват? :3
Виждала съм едни, които вървят с розов печат в розови кутийки, ама са много смотани.. 8-)
За Плевен не знам къде, иначе по интернет в продавалник имаше преди обяви, сигурно още ги има. Провери там.
Помня, че по едно време ги продаваха в Kenvelo, ама от доста време не съм ги виждала май.
Franzellka
03-25-2013, 18:53
В магазините на Рефан, има щанд с козметика. Там съм мяркала тази марка, ама мисля, че имаше само едно нещичко от нея - сенките за вежди.
Аз в аптека съм виждала wet'n'wild.
PullMeCloser
03-25-2013, 19:05
Какъв цвят обувки и чантичка бихте сложили на рокля в този цвят http://garderobche.com/blog/wp-content/uploads/2010/03/asasa.jpg ???? :)
Всъщност комбинацията от яркожълто(или неоново) е велика. Но принципно и бежово става, златно също е много яко.
JoLLiE92
03-25-2013, 19:19
В магазините на Рефан, има щанд с козметика. Там съм мяркала тази марка, ама мисля, че имаше само едно нещичко от нея - сенките за вежди.
аз съм си вземала техен фдт от Рефан. :)
monroe999
03-25-2013, 21:16
за пореден път, как да се отърва от няколко ситни пъпчици, главно по челото ми излизат и ужасно много ме дразнят
Franzellka
03-26-2013, 11:37
Някоя мацка случааааааайно така, да знае откъде мога да си взема такъв модел рокля http://fc02.deviantart.net/fs70/i/20...ey-d5tyztq.jpg ? Важното е отзаде да е такава, отпред няма значение...
Josefinne
03-26-2013, 13:04
Някоя мацка случааааааайно така, да знае откъде мога да си взема такъв модел рокля http://fc02.deviantart.net/fs70/i/20...ey-d5tyztq.jpg ? Важното е отзаде да е такава, отпред няма значение...
Нещо линкът не се отваря.
Josefinne
03-26-2013, 13:05
Хора, имате ли си на идея откъде мога да взема подаръчна хартия? Ще пращам по Еконт до София един портрет и искам да го украся допълнително, ще му сложа и панделка :D Ходила съм в книжарници и все викат, че нямат...
От магазин за цветя :)
JoLLiE92
03-27-2013, 10:37
Оная маска за лице с аспирина как се прави точно? :)
Josefinne
03-27-2013, 14:32
Оная маска за лице с аспирина как се прави точно? :)
http://ladyzone.bg/article/krasivi-u-doma/aspirinova-maska-za-litse.html
Addicted__
03-27-2013, 16:29
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSqCKluETALlwX0adR9zqFDBl7S5vs3T cs-XvtqvIen_qhEJkQf има и такъв тоник...мнения?
ShtrudeL
03-27-2013, 16:47
Не знам за какво е този тоник, но аз имам този http://3.bp.blogspot.com/-_b5JiykcdYM/UFojWjLkxnI/AAAAAAAAAfk/68FivLdVPNI/s1600/IMG_7853.JPG и съм супер доволна. Хидратира добре, особено пък след баня, кожата ми е супер суха и винаги си слагам от него, както и след почистване на грим..
Едит: И МИРИШЕ ПРИКАЗНО! <3
Addicted__
03-27-2013, 17:15
Тази серия е против черните точки :)
Addicted__
03-27-2013, 17:39
Ох,извинявам се за глупавия въпрос ,но... :D
Този месец ми закъсня 2-3 дни и първите 2 дни ми беше някакво..не беше чиста кръв (сещате се :D ) Продължи ми 6-7 дни,но по-слабо.Не бях правила секс около 2 месеца,правих 2 дни преди да ми дойде този месец само :)
В последните ми две М. не съм забелязала нищо особено,но вече не ми е толкова силен цикъла както едно време :D
Дали има смисъл да правя тест или е било от смяната на времето нещо...не знам :(
Тамии ..^^
03-27-2013, 17:42
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSqCKluETALlwX0adR9zqFDBl7S5vs3T cs-XvtqvIen_qhEJkQf има и такъв тоник...мнения?
Тази серия е дъ бест евър! Обожавам я! Имам тоника (не този, а другия) и гела и мисля скоро да се сдобия с цялата серия ! Изчиства де що пъпчица има! Поръчвай без да се чудиш, невероятен е.
ПОПРАВКА: Имам и това trick and treat - невероятно е! Не прикрива чак толкова добре, но пъпката изсъхва и пада още на този ден. Въобще цялата серия е страхотно попадение.
Хора, помощ! Утре съм на зъболекар, но не знам какво да правя: трябва ли да си дам здравната книжка, той трябва ли да ми я задържи, да ми я върне?
Хора, помощ! Утре съм на зъболекар, но не знам какво да правя: трябва ли да си дам здравната книжка, той трябва ли да ми я задържи, да ми я върне?
Трябва да му я дадеш. Той ще се запише там и ще ти я върне накрая.
Трябва да му я дадеш. Той ще се запише там и ще ти я върне накрая.
Мерси ^^
/сега ако не иска да я върне ще се получи весело/
Addicted__
03-27-2013, 20:16
Тази серия е дъ бест евър! Обожавам я! Имам тоника (не този, а другия) и гела и мисля скоро да се сдобия с цялата серия ! Изчиства де що пъпчица има! Поръчвай без да се чудиш, невероятен е.
ПОПРАВКА: Имам и това trick and treat - невероятно е! Не прикрива чак толкова добре, но пъпката изсъхва и пада още на този ден. Въобще цялата серия е страхотно попадение. В момента в каталога са дълбоко почистващ ексфолиант (Pure scrab) и Тоник против черни точки ....кое от двете върши повече работа? :D
Използвах nivea all in one и искам да попитам нормално ли е да пари по цялото лице? Нямам рани, за да е от това.
arsenalllbaby
03-27-2013, 21:25
^На мен не ми е парило.
А за здравната книжка - аз като съм ходила, съм я давала, после не ми я връщат, ако трябва да идвам пак и да ми се прави нещо по зъбите. Ако няма нищо, ми я дават и си тръгвам облекчена. ;д
Не знам само то ми пари, а имам и гел-ексофианта и тоника :l
И другото мерси ^^
Josefinne
03-28-2013, 08:33
Мерси ^^
/сега ако не иска да я върне ще се получи весело/
Какво точно трябва да впише в нея? В здравната книжка се вписва само името и някои данни на лекаря/зъболекаря и нищо повече. Носи си я, това е. Ако не е вписан все още личният ти зъболекар в нея, то той само ще си запише тия данни и ще ти я върне.
@Addicted__ , няма страшно, но ако се притесняваш, че нещо не ти е наред, винаги може да си направиш един преглед, хем профилактика. Ако ползваш тампони може от това да си струва, че не е толкова обилно.
Тамии ..^^
03-28-2013, 11:31
В момента в каталога са дълбоко почистващ ексфолиант (Pure scrab) и Тоник против черни точки ....кое от двете върши повече работа? :D
Честно да ти кажа не знам кое е по-добро. Имам само тоника, лечебния коректор и гела, но го няма в този каталог. Но смятам, че което и да поръчаш няма да съжаляваш.
Addicted__
03-28-2013, 13:26
Честно да ти кажа не знам кое е по-добро. Имам само тоника, лечебния коректор и гела, но го няма в този каталог. Но смятам, че което и да поръчаш няма да съжаляваш.
Мммм и аз ще си взема тоника и без това имам друга маска на Орифлейм :)
Josefinne Не съм ползвала скоро тампони,не чувствам нищо странно иначе,ще видя следващата М. :D
Какви са ви впечатленията от BB крема на Гарниер за комбинирана към мазна кожа? Контролира ли омазняването? Кожата на лицето ми доста бързо "лъсва" като съм навън. Нямам кой знае какви неща да прикривам.
Момичета, как се казваше тая мацка, че не мога да й намеря канала в youtube? http://24.media.tumblr.com/4b72978fb138b713b860d9b3b4d60a40/tumblr_mk6po7qkUG1s2kl4yo1_500.gif
SkyEatsAirplane
03-28-2013, 14:34
Здравейте. В България продават ли се шампоани на Guhl? Мерси :)
Addicted__
03-28-2013, 14:36
http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=en&sa=N&rlz=1C1CHMO_bgBG517BG517&biw=1280&bih=933&tbm=isch&tbnid=f2yEnwy2wNI2lM:&imgrefurl=http://prodavalnik.com/antitseluliten-krem-shvedska-spa-terapiya-7lv-i18921713&docid=q8PRxNmcYGXC_M&itg=1&imgurl=http://img18.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/19179665_1_585x461.jpg&w=461&h=461&ei=FWNUUaL1J8XXsgbskICYDQ&zoom=1&ved=1t:3588,r:2,s:0,i:85&iact=rc&dur=1292&page=1&tbnh=180&tbnw=177&start=0&ndsp=32&tx=59&ty=57 Някой ползвал ли го е :)
Какви са ви впечатленията от BB крема на Гарниер за комбинирана към мазна кожа? Контролира ли омазняването? Кожата на лицето ми доста бързо "лъсва" като съм навън. Нямам кой знае какви неща да прикривам.
Не си го взимай ако ти е мазна кожата. Само веднъж съм го пробвала, но даже и на мен, дето съм с нормална кожа ми се стори малко мазен. По-добре ползвай пудра. :)
Тамии ..^^
03-28-2013, 16:44
В каталога на Орифлейм сега са пуснали на намаление 6 лв крем, който прави кожата да не лъщи. Не е ББ крем, а просто крем, но сигурно е хубав, защото е от тази серия, от която съм страшно доволна. Мисля да си го взема.
Аз пудра си използвам, в началото матираше за дълго време, но в последно време по-бързо "лъсвам". Исках да си взема нещо по-леко и не толкова покривно за eжедневна употреба. Иначе съм запланувала да си взема фдт Мanhattan powder mat да го пробвам.
Addicted__
03-28-2013, 21:00
^Този в черната опаковка ли? Ако е същия,аз преди го ползвах и бях мнооооооого доволна!
Да, в черната опаковка. До сега не съм си взимала. Само няколко пъти съм пробвала цветовете от тестери на ръката, не знам дали ще нацеля цвят, който ще ми пасва, но пък не върви да се мацам в магазина по лицето...
Addicted__
03-28-2013, 21:53
На мен ми стоеше много естествено ,много беше покривен също,но от пубертета (ползвах го преди 3-4 години ;д) ми стана суха кожата на места и не беше подходящ за съжаление :(
kalpazanka
03-29-2013, 04:54
Аз пудра си използвам, в началото матираше за дълго време, но в последно време по-бързо "лъсвам". Исках да си взема нещо по-леко и не толкова покривно за eжедневна употреба. Иначе съм запланувала да си взема фдт Мanhattan powder mat да го пробвам.
База ползваш ли?
slynchoo
03-29-2013, 06:38
Някоя от вас да е виждала тъмно сини обувки на висок ток (отворени) и чантичка (от тези пликовете,но не много голяма) също тъмно синя..за Стара Загора или Бургас става въпрос,не съм и от двата града,но за бала ми трябват,миналата седмица обиколих и двата мола в Стара Заагора и не си намерих..
^ Аз едвам си намерих тъмносини обувки, които да ми харесат и да са удобни. Даже не са ми и много удобни, ама нямах избор. Уж големи зареждания ще има за баловете а-у, а всичко е в черно, червено, сребристо и златисто. С голяма мъка си намерих и в цвят нюд. Тъмносиня чантичка, която да е със същия цвят като обувките (да не говорим за материя), отдавна се отказах да търся. Голяма късметлийка ще си, ако си намериш. По центъра има доста магазини за обувки, ама не знам дали са зареждали нови модели, аз ходих началото на месеца (говоря за Бургас). Виж и в Дайхман. Миналото лято имаше хубави модели, но не съм ги оглеждала много, защото ходих за кецове и ботуши основно.
PullMeCloser
03-29-2013, 10:07
Някоя от вас да е виждала тъмно сини обувки на висок ток (отворени) и чантичка (от тези пликовете,но не много голяма) също тъмно синя..за Стара Загора или Бургас става въпрос,не съм и от двата града,но за бала ми трябват,миналата седмица обиколих и двата мола в Стара Заагора и не си намерих..
Какъв цвят ти е роклята?
Тъмносини обувки съм виждала единствено в един магазин в Асеновград. Бяха тип сандали, такива с каишки, ии имаха и в същият цвят чантичка като комплект.
TrueStory
03-29-2013, 15:18
Момичета, как се казваше тая мацка, че не мога да й намеря канала в youtube? http://24.media.tumblr.com/4b72978fb138b713b860d9b3b4d60a40/tumblr_mk6po7qkUG1s2kl4yo1_500.gif
http://www.youtube.com/user/grav3yardgirl - на мене ми е крайно отвратителна обаче
^ Мерси :) И на мен ми е мнооооого лигава и истерична, но има някои дрехи, които адски много ми харесват, и искам да видя дали има нещо, което ще мога да използвам като идея или съчетание.
Моля, някой ако знае хубав лак за коса, с много силна фиксация да сподели марка, защото моята коса е ужасно мека и се хлъзга ,защото ме накъдриха днес и съм с лак на тафт зелен с супер фиксациия, а вече почват леко да ми падат къдриците. Лак или някакъв друг стилизиращ продукт, много да държи :?
slynchoo
03-29-2013, 18:38
Какъв цвят ти е роклята?
Роклята ми е светло синичка,като на места леко прелива със светло зелено.Обиците ми имат сини камъни и сини пера,затова искам и обувките,и чантата ми да са в този цвят.
xagonyx ох,ти поне си си намерила обувки.Аз обиколих цяла Стара Загора и нищо,не ми се иска да съм със затворени обувки,а по принцип тъмно сини такива затворени са по-лесни за намиране.Ще посетя Бургас към средата на април,дано тогава имам късмет,че иначе..многооо лошо!
Някаква идея как обувки, които са ми малко големи, да ми станат по мярка?
obichampizza
03-29-2013, 19:39
Как да направя тема ?
Deni_028
03-29-2013, 20:05
Как да направя тема ?
Над темите в съответния раздел пише в един червен правоъгълник "Публикувай нова тема". Натискаш там, пишеш заглавието и съдържанието на темата и готово. ;)
slynchoo - моите са затворени, отворени никъде не видях. А тъмносини имаше точно 2 модела, но едните бяха без платформа отпред и бяха много нестабилни.
Тамии ..^^
03-29-2013, 21:38
Съществува ли масло от чаено дърво на Икаров? И въобще има ли масло от чаено дърво по аптеките, няма значение марката.
JoLLiE92
03-30-2013, 07:55
Случвало ли ви си е когато поставите топ лак след няколко дена лакът под него да се напука? Скоро си взех топ Golden Rose Gel Look и наблюдавам точно това. Оказа се, че и при други точно с този топ лак се получава същото. Дали има някакъв начин да се предотврати начупването на лака?
Получи ми се същото сега!! Не е от топ лака, а от това, че разредих лака под него. С френски съм и бежовия е перфектен, а белия се напука, а точно него бях разредила като се лакирах.
Някаква идея как обувки, които са ми малко големи, да ми станат по мярка?
Ако са някакви затворени обувки (ботуши, маратонки..) може да им сложиш стелки, а ако са на токчета, от онези силиконовите възглавнички.
JoLLiE92, аз не разреждам лаковете. Тази седмица съм с Golden rose Rich color и с топ лак Perfect Speed dry и го няма това напукване. В неделя се лакирах.
JoLLiE92
03-30-2013, 09:21
Не знам, аз го забелязах това сега и се сетих, че разредих белия, защото беше позасъхнал.
Някой има ли мнение относно това и дали си заслужава да дам 7.50 за лак?
p.s. Обожавам Deborah. :D
http://beautycosmetic.biz/images/DeborahShineTechNailPolish.jpg
Addicted__
03-30-2013, 13:09
Наистина ли 2 часа след солариум не трябва да се къпя?
И още един въпрос хихи... :D Сега в магазина видях това http://www.refanshop.bg/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=9113&category_id=88&option=com_virtuemart&Itemid=5 (май беше същия ;д ) ясно е ,че не извайва нищо,но поне като ексфолиант хубав ли е?
И предполагам след солариум не трябва да си ексфолирам кожата :D
JoLLiE92
03-30-2013, 14:01
Наистина ли 2 часа след солариум не трябва да се къпя?
да, както и е хубаво час преди това да нямаш НИКАКВА козметика по лицето си. :)
ledenakrasota
03-30-2013, 14:03
да, както и е хубаво час преди това да нямаш НИКАКВА козметика по лицето си. :)
+ скорошни манипулации с кола- маска по тялото и да не си използвала каквито и да е мазила за тяло в близките 6 часа преди процедурата.
Сваляш и лещите, ако носиш такива. :)
JoLLiE92
03-30-2013, 14:06
И бижутата. :)
И аз лично се пека по прашки винаги. :cool: не мога, не ми е комфортно чисто гола.
evellinee
03-30-2013, 14:12
Съществува ли масло от чаено дърво на Икаров? И въобще има ли масло от чаено дърво по аптеките, няма значение марката.
на Икаров не .. но иначе по аптеките има http://bilki.bg/product/2944/aromika-eterichno-maslo-ot-chaeno-darvo-10-ml.html ;)
ledenakrasota
03-30-2013, 14:19
И аз лично се пека по прашки винаги. :cool: не мога, не ми е комфортно чисто гола.
Аз съм гола на вертикалния. Не смея да лягам на хоризонталния. Знам, че го почистват, но не ми допада. Другият все пак е турбо. :)
JoLLiE92
03-30-2013, 14:23
И хоризонталните са турбо там, където ходя аз. И става по-бързо, защото имаш допир с лампите. Зависи и колко са нови лампите. Също и трябва да избираш мястото внимателно, моето примерно е соларно студио, не е козметичка, която просто има солариум там.. ходила съм на място, където след мен не почистиха и повече не съм стъпала там. От моето място съм много доволна и мацката е много сладка, която работи там. :D
ledenakrasota
03-30-2013, 14:28
И хоризонталните са турбо там, където ходя аз. И става по-бързо, защото имаш допир с лампите. Зависи и колко са нови лампите. Също и трябва да избираш мястото внимателно, моето примерно е соларно студио, не е козметичка, която просто има солариум там.. ходила съм на място, където след мен не почистиха и повече не съм стъпала там. От моето място съм много доволна и мацката е много сладка, която работи там. :D
Аз ходя в един фризьорски салон, в който се правят и професионални масажи. Пипнат е отвсякъде и няма за какво да се притеснявам там.
Wednesday666
03-30-2013, 14:37
Влюбена съм в едни обувки http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-jeni/home-jeni-obuvki/00012901161832/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8%20%D1%81%D0%B D%D0%B8%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%B8%20%D1%81%20%D0%BA% D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0 %BD%20%D1%82%D0%BE%D0%BA.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=home-jeni/home-jeni-obuvki <3.. Като видя такива и направо откачаам.. Тази седмица ще ида да си ги купя, бая пари са, обаче им се точа вече от поне 3 месеца и ся ми казаха от къде да си купя :D..
Мацки, имам въпрос.
Понеже ми е на привършване спиралата (ползвам тази http://www.enzo.bg/maybelline/volum-express-one-by-one-spirala-za-udalzhavane-i-sgstjavane-na-miglite/ ) и е време за нова реших да ви питам вие какви ползвате. Питам, защото аз хич не съм доволна от тази, нито от която и да е на тази марка. Скъпи, прехвалени и накрая нищо не правят. Искам такава за повече обем, това ми е главното, може и да не е за издължаване, но обем задължително. Все не мога да нацеля добра спирала за обем...
ledenakrasota
03-30-2013, 14:39
Влюбена съм в едни обувки http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-jeni/home-jeni-obuvki/00012901161832/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8%20%D1%81%D0%B D%D0%B8%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%B8%20%D1%81%20%D0%BA% D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0 %BD%20%D1%82%D0%BE%D0%BA.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=home-jeni/home-jeni-obuvki <3.. Като видя такива и направо откачаам.. Тази седмица ще ида да си ги купя, бая пари са, обаче им се точа вече от поне 3 месеца и ся ми казаха от къде да си купя :D..
Мацки, имам въпрос.
Понеже ми е на привършване спиралата (ползвам тази http://www.enzo.bg/maybelline/volum-express-one-by-one-spirala-za-udalzhavane-i-sgstjavane-na-miglite/ ) и е време за нова реших да ви питам вие какви ползвате. Питам, защото аз хич не съм доволна от тази, нито от която и да е на тази марка. Скъпи, прехвалени и накрая нищо не правят. Искам такава за повече обем, това ми е главното, може и да не е за издължаване, но обем задължително. Все не мога да нацеля добра спирала за обем...
Аз ПЪК обожавам жълтата спирала на същата марка, но има много добри отзиви за една нова на Голдън Роуз. Около 5 лв е.
Wednesday666
03-30-2013, 14:42
Аз ПЪК обожавам жълтата спирала на същата марка, но има много добри отзиви за една нова на Голдън Роуз. Около 5 лв е.
Коя от двете жълти - нормалната или онази Cat eyes май беше?
Шот аз вместо червената мислех тази Cat eyes да си взема..
ledenakrasota
03-30-2013, 14:47
Коя от двете жълти - нормалната или онази Cat eyes май беше?
Шот аз вместо червената мислех тази Cat eyes да си взема..
Тази е перфектна :http://www.nisea-bg.com/images/items/6349.jpg
От жълтите: http://www.nisea-bg.com/images/items/3989.jpg Въпреки, че аз съм доволна и от двете, но тази някак повече ми допада.
Сега съм с тази: http://2.bp.blogspot.com/-LY1UV4GfDGk/T3ygkcoMpfI/AAAAAAAAAjs/21J7mmfiFC8/s1600/maybelline-volum-express-one-by-one-satin-black-spirala-za-ochi.jpg Не ми харесва гумената четка, но не ми се сплъстяват миглите.
JoLLiE92
03-30-2013, 14:48
Тея Мейбълинските са прекалено скъпи за качеството си според мен.
Ще пробвам една съвсем нова на Орифлейм и ще ви пиша мнение :---)
Addicted__
03-30-2013, 16:32
Значи без грим и лосион за тяло на солариума и баня възможно най-късно хаха запомних ;д
Аз също се пека гола и ходя на вертикален... :) Там жената ми дава едни кремове ако искам да се мажа преди солариума ,за да почернея по-бързо...да не стана на петна ако се намажа от тях? :D
JoLLiE92
03-30-2013, 16:34
Ами то има кремове с бронзанти и без бронзанти, ама би трябвало да не станеш. То няма много бронзант в тея, които имат. Все пак внимавай как мажеш.
Колко пари ви е минутата? :cool:
Тея Мейбълинските са прекалено скъпи за качеството си според мен.
Ще пробвам една съвсем нова на Орифлейм и ще ви пиша мнение :---)
Скоро се сдобих с Орифлейм lash extreme,много ми харесва. :) http://is02.thegumtree.com/image/big/154644366.jpg
JoLLiE92
03-30-2013, 17:11
Супер! ^_^ аз измазвам трета Wonderlash и планирам да си взема сега тая новата, хем има промоция ако си я взема, да взема очна линия флумастер за 3.20, а тя също е много добра.
На тази уондърлаш много хубава й изглежда четката. Като ми свърши запасата от спирали,мисля да я пробвам :)
JoLLiE92
03-30-2013, 17:28
Много е готина. Има и една със зелена опаковка Hyper Strech, която е с някакви съставки, които ти удължават миглите, като балсам нещо, не знам дали удължава, но много хубаво разделя. :D Много е добра и тя. А Уондърлаш ей сега взех на майка ми, излезе 6лв, много по-добра е от Мейбълинската за 13....
NqkfaNikakva21
03-30-2013, 17:34
Има ли го някой?
http://fragrancefave.com/wp-content/themes/adzoner/scripts/timthumb.php?src=http://ecx.images-amazon.com/images/I/41uSVEbJdLL.jpg&w=300&h=200&zc=2&q=90
Бту, червилата на Римел Кейт ще са намалени на 7.80 в Лили :Д
JoLLiE92
03-30-2013, 17:37
Има ли го някой?
http://fragrancefave.com/wp-content/themes/adzoner/scripts/timthumb.php?src=http://ecx.images-amazon.com/images/I/41uSVEbJdLL.jpg&w=300&h=200&zc=2&q=90
Бту, червилата на Римел Кейт ще са намалени на 7.80 в Лили :Д
МАЙКООООООООООООООООООО
И парфюм ли има?????
Откога ще са тея червила, че много им се наканихме миналия ден?? :D