View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
smile12345
07-16-2015, 17:43
Искаш си все пак червено-оранжевите подтонове от изрусяването да останат ли? Според мен с всякакво светло русо ще стане. След като се намажеш може да решиш колко точно искаш да изсветлее и да го измиеш дори след първите 15 минути. Предполагам обаче, че после може да ти се наложи все пак леко да го тонираш и с рижавееща боя.
ами не ги искам, но просто не искам да я изтощавам прекалено много и ще търпя оранжевото около месец-два, след това ще я изсветлявам още... мерси за отговора!! :) а дали някой може да ми каже каква боя да използвам, за да изсветля косата като се има предвид, че после ще я изсветлявам още?
не можеш просто да го заведеш и да не го превръщаш в голяма работа ?
/мкд кфс и дд нямат такива ваучъри
миии все нещо трябва да му подаря на деня, не може така да си чака един месец подаръка
therichbitch
07-16-2015, 19:09
знам
kik4o123321
07-16-2015, 20:33
Въпросът ми може да ви се стори смешен, но наистина ми е важно ... Не е прието да работиш в офис, банка , по-изискана среда тоест и да имаш татуировки, но това реален проблем ли е ? Ако имаш ще те изгонят ли ? Говоря за 1-2 макс , а не нещо фрапантно.Уча икономика и в тази сфера искам да се развия, но много искам татус.
102thedream
07-16-2015, 20:35
зависи от татуировката и офиса но най-вече от акъла ти
therichbitch
07-16-2015, 20:58
но това реален проблем ли е ? .
да
Въпросът ми може да ви се стори смешен, но наистина ми е важно ... Не е прието да работиш в офис, банка , по-изискана среда тоест и да имаш татуировки, но това реален проблем ли е ? Ако имаш ще те изгонят ли ? Говоря за 1-2 макс , а не нещо фрапантно.Уча икономика и в тази сфера искам да се развия, но много искам татус.
ако си го татуираш на гъза едва ли на някой ще му пука...
Главно ако не се вижда няма проблем, до колкото знам де..
Това със татуировките много зависи къде точно работиш. Във Франция съм виждала хора с татуировки в банките.
Мацки, идеи за прически вдигнати горе за много гъста коса? В уроците в YouTube когато пишат, че са с гъста коса обикновено изобщо не са. Много ми е жега лятото и искам някакси да я вдигам. Повечето прически тип рошав кок се разпадат за минути при мен.
kalpazanka
07-17-2015, 07:13
^Добрата стара опашка?
zlatit0o
07-17-2015, 12:14
Моята коса е гъста и конска опашка не мога да нося, много тежи. Правя си плитка/ 2 плитки или много висок кок на върха на главата, така че да стои отгоре и да не дърпа косата надолу. Дано ме разбра :D
galaxy29
07-19-2015, 14:48
Аз за кератиновата ваучерите, които гледах, бяха от порядъка на 15-20лв, но на редовна цена със сигурност са доста по- скъпи, не съм се интересувала.
За аргановата- не знам.
мхмм, мерси
хаяши, приличаш ми на едно момиче от един сериал, ей това http://www.ew.com/sites/default/files/i/2015/06/11/wayward-pines.jpg
Dagichka
07-19-2015, 17:38
не е много по козметиката, ама :д
реших да си измеря кръвното, нямам оплаквания, но ми показа 89/53 и наще ме филмираха, че било адски ниско и едва ли не всеки момент ще колабирам :д по принцип винаги ми е към 90/60 и го смятах за нормално, ама.. вие как се справяте с ниското кръвно? :д
102thedream
07-19-2015, 19:26
вино
102thedream
07-19-2015, 19:27
айде и вода от мен да мине
LoadRunner
07-19-2015, 19:38
Имам един сериозен въпрос- съществува ли безшумен сешоар или поне някой който да е по-тихичък че моя ми писна, все едно съм пуснал ракетата. Сериозен съм, ще се хвърлям на нов само че незнам дали има такъв, от китай видях че пишат за едни евтинийки че са безшумни ама не ми се рискува.
не е много по козметиката, ама :д
реших да си измеря кръвното, нямам оплаквания, но ми показа 89/53 и наще ме филмираха, че било адски ниско и едва ли не всеки момент ще колабирам :д по принцип винаги ми е към 90/60 и го смятах за нормално, ама.. вие как се справяте с ниското кръвно? :д
ям сладко. Смисл като цяло храна, но най-вече нещо сладко.
аз съм си със 120/80 или 90, не помня :Д
therichbitch
07-19-2015, 20:06
120/80 се смята за перфектното кръвно, не ти е ниско на теб:Д
А на Дъгичка, ако ѝ прилошава, ще ѝ помогне водата наистина, но кръвно не лекува, действа за момента :)
LoadRunner
07-19-2015, 20:27
Имам един сериозен въпрос- съществува ли безшумен сешоар или поне някой който да е по-тихичък че моя ми писна, все едно съм пуснал ракетата. Сериозен съм, ще се хвърлям на нов само че незнам дали има такъв, от китай видях че пишат за едни евтинийки че са безшумни ама не ми се рискува.
това остава
+ още нещо, някой има ли информация къде и как и възможно ли е да си занеса да ми изследват плодове и зеленчуци за някви отрови и нитрати тъй като от години си купувам едни и същи неща само от едни и същи хора но почнаха да ме съмняват?
kalpazanka
07-19-2015, 20:31
^РЗИ?
Нитрати има във всеки, важно е да не са повече, отрови е малко вероятно да има, няма да си трепат клиентите.
В пилешкото напоследък се съмнявам, за 20 дни да стане 1-2 кг е съмнително, а и със забраната от ЕС всяка държава сама да проверява/определя дали да има продукти с ГМО вече стана зле.
LoadRunner
07-19-2015, 20:48
Аз понеже прекалявам с някои определени неща, смисъл че ги ям в ненормални количества и все са ненормално хубави на нормални цени, а относно пилето съм го казвал и друг път, изключително съмнително и евтино месо, преди го ядях с години по половин или цяло на ден, и от години и половина може би и повече да е станало го спрях от раз все едно спирам цигарите и от тогава не съм купувал нито един път и няма и да купувам повече.
LoadRunner
07-19-2015, 20:49
а какво е това РЗИ?
sl1nceetoo
07-19-2015, 21:21
вие как се справяте с ниското кръвно? :д
ям сладко.
това.
и айран пия, много бързо ме оправя.
РЗИ- регионална здравна инспекция, там проверяват, но си плащаш.
Червено месо не обичам, може би само телешко, не знам как ще спра пилешкото, това означава да не ям месо, и риба не ям, става много сложно храненето.
LoadRunner
07-19-2015, 21:40
аз телешко даже незнам дали съм ял, може ако някой от наще е правил, та аз също не ядях риба, никога допреди да спра пилето. Свиква се просто се взима решението и спираш пилешкото и си купуваш подправка за риба на маги и почваш да зареждаш камерата със риба и това до края на живота. Така ще е защото пилето ще става все по-зле заради тъпите американци които го ядат като полудели.
LoadRunner
07-19-2015, 21:43
за РЗИто видях сайта, явно ще тр да отида и да питам на място как стоят нещата и колко ще струва
anonymous708973
07-19-2015, 22:01
аз телешко даже незнам дали съм ял, може ако някой от наще е правил, та аз също не ядях риба, никога допреди да спра пилето. Свиква се просто се взима решението и спираш пилешкото и си купуваш подправка за риба на маги и почваш да зареждаш камерата със риба и това до края на живота. Така ще е защото пилето ще става все по-зле заради тъпите американци които го ядат като полудели.
много хубаво си спрял пилето, ама спри и маги-то :)
Купувай си чисти подправки и ги смесвай, има достатъчно без глупости в тях.
Corb1225
07-19-2015, 22:05
Прасешко не ядете ли бре? Какви сте такива хора, изпускате хубавите неща в живота ;д.
телешкото е най-доброто месо като нутриенти, но пък е скъпо :/ трябва да го вкараш в диетата, ако можеш.
аз пък съм на фотосинтеза ;p
therichbitch
07-19-2015, 22:36
много хубаво си спрял пилето,
хм :?
therichbitch
07-19-2015, 22:51
За рибата нямам претенции, за пилето- ако е сготвено по определен начин.
От недопечени бутчета ми се гади понякога, примерно.
https://www.youtube.com/watch?v=w6Vxrb4Gva8
Aми сега? :]
therichbitch
07-19-2015, 22:53
Имам едни пилешки гърди в хладилника, мисля да оползотворя утре.
Ее... ако се беше отказала от пилешкото щях да донеса вино.
Corb1225
07-19-2015, 22:58
^ И да почерпиш с патешко, нали?
:lol:
защо си толкова ограничен? За заек не си ли чувал? боже..
Corb1225
07-19-2015, 23:00
Бърз си като заек?
До сега бях на пода..
И се смях истерично.
.
https://www.youtube.com/watch?v=QbbMkxvokws
Пфу, изгонихте ричито.. ;д
therichbitch
07-19-2015, 23:46
cough
Dagichka
07-20-2015, 07:58
аз ям твърде много сладко даже, вода пия към 3 литра на ден.. значи всичко е точно, мерси ви :cool:
anonymous708973
07-20-2015, 08:33
телешкото е най-доброто месо като нутриенти, но пък е скъпо :/ трябва да го вкараш в диетата, ако можеш.
Обожавам телешко, правя го на фахита най-често, прекрасно!
kalpazanka
07-20-2015, 08:36
Нда, вкусно е, да му се не види.
Все ще ставам вегетарианка, все уж само на пилешко ще карам, докато дойде моментът, и като видя телешко в столовата на болницата, не се сдържам...
LoadRunner
07-20-2015, 19:38
абе нали часовата разлика БГ-ЮК е 2 часа
2 дни вече едни хора ми приказват за 1 час разлика ама в нета аз го виждам 2 часа
LoadRunner
07-20-2015, 19:53
защо да спирам магито бе
също не мисля че свинското е по-добре от пилето
само океанската риба не може да се манипулира от хората
anonymous708973
07-20-2015, 20:34
Защото има мононатриев глутамат, което е голяма гадория :)
А иначе пуешко можеш да ядеш също, пуйките не ги тъпчат толкова с хормони и други глупости, защото мрат по-лесно от пилетата.
При рибата пък нали живак имало. То угодия няма.
А иначе пуешко можеш да ядеш също, пуйките не ги тъпчат толкова с хормони и други глупости, защото мрат по-лесно от пилетата.
При рибата пък нали живак имало. То угодия няма.
е да бе, не ги тъпчат друг път. :Д :Д
и да, при рибата наистина има живак.
а пък и в крайна сметка кво значение има дали ги тъпчат с хормони или не? Те тия хормони не ти влияят особено. Те са повлияли на пилето и до там...
LoadRunner
07-20-2015, 20:47
хахахахах говорете си няма лошо
въобще не мислех да ви отговарям ама само да знаете че ми стана смешно
LoadRunner
07-20-2015, 20:55
1во кво значи не ги тъпчат "толкова" с хормони, ще умра ти да не си от ТКЗС-то че да знаеш кво става в завода за пуйки, обясни кво значи "толкова много" щом толкова знаеш...3мг по-малко или 30мг по-малко естроген в сравнение с пилето, ако не кажеш значи просто ще приема както обикновено че си запълваш с талаж поредното мнение. Дано не ми говориш за вакуумираното пуешко с 15 Е-та + натъпкано с вода и слуз в опаковката, такива боклуци не ям откакто имам възможност да ги избягвам.
2ро кво значи че хормоните в пилето не ти влияят "особено" значи все някак ти влияят ако може да кажеш как точно дори и "не особено" ти влиаят ще ми е полезно. А ако не сте доктори или изследователи по-скоро не говорете толкова глупости на едно място.
2ро кво значи че хормоните в пилето не ти влияят "особено" значи все някак ти влияят ако може да кажеш как точно дори и "не особено" ти влиаят ще ми е полезно. А ако не сте доктори или изследователи по-скоро не говорете толкова глупости на едно място.
Няма да хванеш гино, ако ядеш пилешко. Това значи. + че тестостерона и естрогена не се приемат орално. И затова онези тестостеронови буустери са пълен шит, защото единствения вариант да имаш някакъв ефект върху тялото ти е, ако тестостерона ти е 200% повече от обичайното (има си проучвания), ако не е най-много да можеш да шибаш 10 минути отгоре или да свършваш повече (това са наблюдавани ефекти).
Се едно баща ти да е зобил и ти да се родиш с 50 ръка, ни стаа чуек.
втората част с изследователите важи за всички, не е нужно да я пишеш.
Хормоните от месата сигурно влияят по някакъв начин (при това със сигурност негативно), не е правено изследване как се отразят на човека при прием от 20 години, примерно.
А това с живака в рибата, не е ли по-скоро мит? Вярно, че океаните са замърсени, ама ми звучи малко като long shot в случая. Ям почти изцяло риба, не ми проваляйте опитите да не вегетариантствам. xD
А за по женската част, харесала съм 3 азиатски крема, и то все супер подхранващи, обаче съм сигурна, че ще се прекрасни. Зимата ще се чудя кой да купя. След като се озаплатя този месец мисля да се сдобия със серума с Vit C на OST, за който, чета само хубави отзиви.
anonymous708973
07-21-2015, 12:53
1во кво значи не ги тъпчат "толкова" с хормони, ще умра ти да не си от ТКЗС-то че да знаеш кво става в завода за пуйки, обясни кво значи "толкова много" щом толкова знаеш...3мг по-малко или 30мг по-малко естроген в сравнение с пилето, ако не кажеш значи просто ще приема както обикновено че си запълваш с талаж поредното мнение. Дано не ми говориш за вакуумираното пуешко с 15 Е-та + натъпкано с вода и слуз в опаковката, такива боклуци не ям откакто имам възможност да ги избягвам.
Глей ся, исках да съм полезна. При такова отношение ще получиш само един к** от мен и това ще е.
Да ви таковам тъпото селско отношение; после Пантерата била лоша, пф, ми, да, като ми бълвате лайна насреща дори като подходя добронамерено.
И като съм почнала, да кажа как от километри познавам, че отсрещният не знае за какво говори, като ми се раздрънка "колко Е-та има, ужас, то толкова гадно". Чул-недочул, дай да говори.
И на мен ми е интересно за пилетата, особено след като през последната година бях в доста фуражни заводи, птицеферми и кланици. Обяснете ми за хормоните, моля! Направо ми стана интересно.... Ако не, преустановете спора, щото от постовете на тази страница... Хабер нямате изобщо.
По темата:предложете ми кардио, подходящо за вкъщи, в което да няма толкова скачане, че преди да изчистя бедрата, започнах да помпам прасци, а колкото и да са яки, не ги искам огромни.
И на мен ми е интересно за пилетата, особено след като през последната година бях в доста фуражни заводи, птицеферми и кланици. Обяснете ми за хормоните, моля! Направо ми стана интересно.... Ако не, преустановете спора, щото от постовете на тази страница... Хабер нямате изобщо.
По темата:предложете ми кардио, подходящо за вкъщи, в което да няма толкова скачане, че преди да изчистя бедрата, започнах да помпам прасци, а колкото и да са яки, не ги искам огромни.
сподели кво си видяла и какво е твоето професионално мнение. Не за друго, но да има неква дискусия.
Не виждам как ще можеш да направиш прасци от кардио вкъщи :D Хората във фитнес индустрията с години се мъчат да накарат пустите прасци да мръднат и не им се получава. Ако си генетично надарена с прасци по-добре се ориентирай към някъв спорт включващ тичане/скачане.
anonymous708973
07-21-2015, 15:55
Просвети ни, като нямаме, щото в противен случай и твоят пост не е особено полезен.
Въпреки огромният ми скептицизъм и фактът, че подобно на много хора поддържах световната конспЕрация жива в съзнанието си, единственото, което се добавя, като фалшификация при обработката на птиче месо, произведено в България, е... Вода. Технологията на охлаждане при охладените пилета е несъвършена и оцеждането невинаги достига желаното равнище, а при замразените, няма как през опаковката да установиш дали в трупчето не е останал лед. Фуражите се изследват много щателно. Впрочем, злоупотребите с фуража са основно на базата на антибиотици и други лекарствени средства, хормони не се допускат никъде в Европа и те де факто, няма и откъде да си докарат количества, достатъчни за евентуална злоупотреба при угояването на птиците. Учудих се, че бройлерите в Градус живеят малко по-комфортно от мен :-D
А в случай, че сте скептици и като мен въпреки това ви се струва, че българите сме твърде изобретателни във фалшификациите и тарикатлъка, то пък експертизата им е на ниво. Лекарите, които я извършват, трябва да отговарят с документация пред толкова много инстанции, че практически меко казано трудно, ще стане мушенгия.
Вътрешни одити, външни одити, европейски програми за овладяване на риска и бла бла бла... За Европейското пилешко нещата са аналогични, а птици и птиче месо от Турция е забранено да се внася. Виж, за американското производство нещата не са така, защото гмо и хормоните там са нещо стандартно и ги бухат яко. Само дето, ако не отговаря на нашите стандарти, пилешкито няма как да влезе в ЕС, освен транзит.
therichbitch
07-21-2015, 17:33
И
Аеробика
..
ем аз ко ви каах ва?! лоадрънър, тапаг. :/
LoadRunner
07-21-2015, 20:36
Глей ся, исках да съм полезна. При такова отношение ще получиш само един к** от мен и това ще е.
Да ви таковам тъпото селско отношение; после Пантерата била лоша, пф, ми, да, като ми бълвате лайна насреща дори като подходя добронамерено.
И като съм почнала, да кажа как от километри познавам, че отсрещният не знае за какво говори, като ми се раздрънка "колко Е-та има, ужас, то толкова гадно". Чул-недочул, дай да говори.
виж ся да ми ядеш у*я
това че си добронамерена не те прави полезна а вредна и това че си добронамерена и искаш да напишеш нещо тъпо не значи че някой ще ти търпи глупостите и се буташ винаги в неща за които ни си чела нито си чувала ама философстваш.
Я кажи и за Е-тата сега да ти се посмеем малко.
LoadRunner
07-21-2015, 20:45
това че си ринала пилешка тор някъде си като стажантка и искаш да ми кажеш че си мноо навътре с технологията на пилето тъй ли? Аз не очаквах да се исипят толкова специалисти и не исках изобщо да става чак дискусия щото никой нищо не знае по въпроса ама някои са много настоятелни в просветеността си, чак си вярват. Бойко изнесе 200 милиона без никой да го разбере а ти си мислиш че няма как да си купиш хормони. АЛОООООООО смотло, химия мога да си купя под път и над път във всяка фитнес зала иначе в целия свят стероидите са забранени да знаеш, ти това знаеше ли го , ами да забранени са ама в БГ ги има с тонове и дори е строго подсъдимо но аз до сега 1 не съм чул да е арестуван за това.
Хаяшуто както каза няма категорична информация за това тъй че що продължавате да искачате с крайни твърдения?
anonymous708973
07-21-2015, 20:48
Да, и аз някак не очаквам да си разкажат майчиното мляко пред ветеринарен стажант.
Чувала съм - не съм виждала, но съм склонна да вярвам - как пилетата стават готови за клане 45 дни след раждане. За сравнение на едно БИО пиле, хах, в на баба ти курника, има нужда от 3 месеца. Как става тоя номер?
LoadRunner
07-21-2015, 21:46
Аз съм виждал само на филм, стават с хормони и антибиотици и храна. И пак е тръгнало от американците всичко, защото искат много пилета и химиците им ги правят, сега това е комерсиално и го има навсякъде както и тука. Гледай филми поне FOOD.INC, тоя за макдоналдс и Е-тата които са стабилизатори и ти правят храната да издържа с месеци, имаше един за телешкото "Белгийско синьо"
https://www.youtube.com/watch?v=5eKYyD14d_0
http://www.vbox7.com/play:e741594d?p=user&id=1365249&order=rate
https://www.youtube.com/watch?v=N2diPZOtty0
може да се вярва повече на тия филми отколкото на измислени философи които са "били в кухнята" и развенчават митове щото всички тия филми най-вероятно са направени на база на скрити камери, проучвания, изследвания влени са много пари в тях и едва ли са поръчкови филми щото дават на показ всякакви храни и трикове на учените как произвеждат изкуствени храни с цел по-ниска цена и повече продажби и печалби.
anonymous708973
07-21-2015, 22:02
Я кажи и за Е-тата сега да ти се посмеем малко.
Кво да ти обяснявам, ти ще видиш Е101 и ще обясниш на някого авторитетно колко е лошо това и ще те спукат от подигравки.
Аз не говоря за Е-тата, нито за фаст фууда, нито за нацепените говеда (хехе). Говоря как нашите пилета не ги думкат със стероиди просто защото излиза твърде скъпо... А и с пилетата е същото като с говедата, selective breeding at its finest. Аз нямам проблем с това да ям биологично най-доброто месо.
А и да, спазват си стандартите, защото ако ги нарушат им кръцват парите от ЕС и мощно к*р. На село човека, който държи най-много крави и мандра в селото ни беше казвал как му било казано, че фермата му не била отговаряла на стандартите и той трябвало да хвърли луди пари да оправи всичко, даже трябвало да смени някои от кравите с някви, които са 3 пъти по-скъпи.
А другото тестостерона не може да оцелее след минаване през черния дроб без да е модифициран при 17тия въглерод. Ако не е пипан никъде той просто "умира", а ако е, то самото му приемане става много токсично за черния дроб. Десетки хора щяха да умрат и да затворят цеховете, ако беше така. Ако пък животното е друсано с някой друг ендроген, то резултатите пак са почти същите и ти не получаваш нещо различно, защото нивата на тестостерон в животното ще са същите като при генетично "по-добър" индивид.
Ако говорим за други хормони няма някви напълно 100% верни данни, които да го подкрепят. Има само теориите на някви малоумници от миналия век. И страха на хората, щото са гледали филм или им приличало на бодибилдър, ндае.
therichbitch
07-21-2015, 22:36
Така е, хормоните не се ядат.
това че си ринала пилешка тор някъде си като стажантка и искаш да ми кажеш че си мноо навътре с технологията на пилето тъй ли? Аз не очаквах да се исипят толкова специалисти и не исках изобщо да става чак дискусия щото никой нищо не знае по въпроса ама някои са много настоятелни в просветеността си, чак си вярват. Бойко изнесе 200 милиона без никой да го разбере а ти си мислиш че няма как да си купиш хормони. АЛОООООООО смотло, химия мога да си купя под път и над път във всяка фитнес зала иначе в целия свят стероидите са забранени да знаеш, ти това знаеше ли го , ами да забранени са ама в БГ ги има с тонове и дори е строго подсъдимо но аз до сега 1 не съм чул да е арестуван за това.
Хаяшуто както каза няма категорична информация за това тъй че що продължавате да искачате с крайни твърдения?
малко са хората в бг зали, които могат да си позволят истинското. Тва, което се продава в повечето случаи са пълни боклуци или са смесени, или разредени с кво ли не. Ти си купи тренболон от някоя фитнес зала, инжектирай го на някой гълъб зад блока и виж докъде ще стигне. Лафиш глупости, чуек.
102thedream
07-22-2015, 04:26
При такова отношение ще получиш само един к** от мен и това ще е.
ахаххааххах забавно
Е, да, българинът е най-големият разбирач винаги... Не рвърдя, че няма наши и ваши, просто рри семестъра уча производство, хигиена и експертиза на животински продукти. Ама сигурно е само за да ни оплътняват предиобедите, а не щото имя изисквания. Плюс, че ако е ''отровно'' арбитражната комисия от експерти (които са над държавния контролен орган по принцип), ще ни говорят ала-бала. Пейте си като латерни, вие сте разбирачи! Пък и то у гугъл е най-достоверната информация! :-D
102thedream
07-22-2015, 05:03
а аз си мислех че гърдите ми растат от пилето
мистерията продължава
а аз си мислех че гърдите ми растат от пилето
мистерията продължава
кво ти пука, циците са си цици :Д
anonymous708973
07-22-2015, 10:54
факт е това за гърдите. огледайте се 14-годишните кви деколтета вадят, преди години не беше така. Ясно ми е, че има изключения, за масовката говоря. Че хормоните не се ядат... не знам, честно казано, но дълбоко вярвам, че разните племена са имали причини да ядат части от враговете си. В случая - няма как да ядеш скапана храна и да си ок.
FunkyPie
07-22-2015, 10:57
да ви имам малоумната драма просто
therichbitch
07-22-2015, 11:26
Тива с враговете не го разбрах. Искаш да кажеш, че ако няма какво да сложа в сутиена и изям едно надарено момиче, това е естрогенна бомба и ще ми пораснат? А ако изям мъж..
anonymous708973
07-22-2015, 11:36
Не бе :д
Едно време някои племена са изяждали части от враговете си или за носили техни притежания (скалп, наниз от зъби, кон при индианците, например), защото са вярвали, че по този начин ще получат силата им, било е един вид признак на уважение и признание към могъществото на победения.
Просто вярвам, че каквото е яла храната ти, това ядеш и ти. Тоест, наистина не знам как става номерът, но просто няма как едно натъпкано с гадории месо да не ти се отрази, къде отиват тия неща, изпаряват ли се? Факт е, че момиченцата съзряват физически по-бързо отколкото преди години.
По принцип пилетата УЖ ги блъскат с хормони на растежа. Ама доколко е така, само производителитне си знаят. А в България пилешките бутчета са ненормално големи. При нас във Франция навсякъде в магазина са супер мънички, даже в началото се чудех какво им е защо са толкова малки.
За да не кажете, че го избиваме на веган конспирации, плодовете и зеленчуците са със същия шанс да бъдат замърсени колкото е и месото. Даже там и лесно се доказва.
Я кажете за рибата сега.
Я кажете за рибата сега.
https://en.wikipedia.org/wiki/Mercury_in_fish ето, нá
Да ми дадеш уикипедия като източник вместо реално изследвание е като да ти цитирам съчинение на третокласник при поискване на правен съвет.
anonymous708973
07-22-2015, 18:56
Аз ето в това видео го чух за първи път - https://www.youtube.com/watch?v=b3M1lOYtTBo
Опитай се да го гледаш въпреки мадамата и искрено се надявам, че противният й партньор не се появява във видеото.
Сегааа имам странен въпрос: Има ли канал в ютюб, където за първи път се появяват новите песни 8-) Дали ще е всичко заедно или по жанрове - все едно, само да не е vevo :D Чудя се как да ги следя, щото вечно съм назад.
факт е това за гърдите. огледайте се 14-годишните кви деколтета вадят, преди години не беше така.
Трябвало е да се родиш по-късно, такъв ти бил късмета.
galaxy29
07-22-2015, 19:04
хд
galaxy29
07-22-2015, 19:05
оф хД
И ква е разликата между двете ?
Пък и цици да коментираш, сякаш твоите са по-големи от на Пинкуу.
galaxy29
07-22-2015, 19:11
не съм поправяла просто се засмях още ;/
а моите дори не могат да се нарекат големи след рака
това вече не беше забавно..
Еми яж повече пилешко, от тия големите пилета, които са с размер на пуйка.
LoadRunner
07-22-2015, 19:28
ракиши ти си ебати овчаря, аз ти казвам че е много лесно да си купиш стероиди от всяка съществуваща зала, все едно като да си купиш тревица от някъде, те и продавачите не знаят кво продават да не са лаборанти, купуват от крупен прекупвач, той квото им е приготвил това е, ако имаш пари ще си намериш и качествено какъвто беше и спора че хормони за пилетата нямало от де да си купиш овчар, ни в клин ни в ръкав пелтечиш глупости и чел 1 а 1000 други не прочел. Сега ми яж яйцата.
http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-sofiya/novata-izmama-izkustveni-vareni-yajtsa
ракиши ти си ебати овчаря, аз ти казвам че е много лесно да си купиш стероиди от всяка съществуваща зала, все едно като да си купиш тревица от някъде, те и продавачите не знаят кво продават да не са лаборанти, купуват от крупен прекупвач, той квото им е приготвил това е, ако имаш пари ще си намериш и качествено какъвто беше и спора че хормони за пилетата нямало от де да си купиш овчар, ни в клин ни в ръкав пелтечиш глупости и чел 1 а 1000 други не прочел. Сега ми яж яйцата.
http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-sofiya/novata-izmama-izkustveni-vareni-yajtsa
и като си го купиш и нищо не прави до къде стигаш бе, лайньо?! Ти хубаво отиваш в неква зала, купуваш, ама като не знаеш какво купуваш и как да го ползваш ква е файдата?
върни си пилешкото в диетата, от липсата на протеин си затъпял.
dat's fucked up m8
Да ми дадеш уикипедия като източник вместо реално изследвание е като да ти цитирам съчинение на третокласник при поискване на правен съвет.
момента, в който постнах линка бях 100% сигурен, че това ще кажеш.
приложи знанията, които има в уикипедия върху тази таблица и си направи изводите http://www.fda.gov/food/foodborneillnesscontaminants/metals/ucm115644.htm (по-официално от това здраве му кажи)
LoadRunner
07-22-2015, 19:55
затъпяла е майка ти че те е родила 100 кила л**на овчар смотан, тъпунгер ти ако имаш пари ще ти намерят и качествени неща а те такива евтини боклуци ги продават на келеши като тебе дето събират година за да си купят химия за един месец. Спора беше че може да си купиш всичко лайньо, върви прочети нагоре.
LoadRunner
07-22-2015, 19:57
ти сигурно си най-големия писар в бб-тийм
личи ти
GoodEnough
07-22-2015, 19:59
Еми ще се научите да си готвите. Пффф и аз сега съм студент и като нямам кухня не знам какво ще правя. :X
galaxy29
07-22-2015, 20:00
правете любов а не война
правете любов а не война
Пу съм първи, щом си желаеща.
затъпяла е майка ти че те е родила 100 кила л**на овчар смотан, тъпунгер ти ако имаш пари ще ти намерят и качествени неща а те такива евтини боклуци ги продават на келеши като тебе дето събират година за да си купят химия за един месец. Спора беше че може да си купиш всичко лайньо, върви прочети нагоре.
в твоята рода сигурно сте били всичките овчари щом го смяташ за обида. Да не би да са ти развалили мечтите като са те пратили да пазиш козите? Аз знам какво да купя, спокойно. Всеки ден премятат балъци с пари, щото са прости като теб и не понасят чуждо мнение.
Спора беше дали в пилешкото има хормони, ти обърна темата, щото си знаеш, че не си прав... Ма ко да праа, треа и тъпи да има.
Не съм пипвал бб-то. Там има твърде много тъпи гъзове и шепа хора, които знаят за кво иде реч.
LoadRunner
07-22-2015, 20:03
Еми ще се научите да си готвите. Пффф и аз сега съм студент и като нямам кухня не знам какво ще правя. :X
купуваш замразен салам яйце и с шприца за силикон направо си го църкаш в устата като нямаш време да ядеш
anonymous708973
07-22-2015, 20:06
Дефинирай "нямам кухня", щото с котлон чудеса можеш да направиш :)
LoadRunner
07-22-2015, 20:09
треа и тъпи да има.
Не съм пипвал бб-то. Там има твърде много тъпи гъзове и шепа хора, които знаят за кво иде реч.
Точно това визирам пълно е с такива като тебе, в мойта зала веднъж лапетата се караха че единия знаел повече и имал там 5000 мнения а другия нямал и на половина. Като се сетя за това веднага ти ми идваш на акъла, явяваш се някакво адски вещо лице в абсолютна всяка тема или коментар за храна или тренировки, сякаш имаш радар.
Аз уважавам чуждото мнение когато е мнение а не безразборно и константно бръщолевене на простотии под формата на вещи "съвети". Дори си вярваш, ама най- смешното че се имаш за вещ относно такива теми а в същото време нито тялото ти е тяло, нито храната ти е храна.
LoadRunner
07-22-2015, 20:10
аз бях с газов котлон тогава и наистина се прави всичко пълноценно + тиган и тенджера ест
GoodEnough
07-22-2015, 20:15
В тея мънички стаички, както сме по трима, ще се изпокараме като развоня всичко наоколо :D. А и друго си е да имаш и скара, и фурна :D
Точно това визирам пълно е с такива като тебе, в мойта зала веднъж лапетата се караха че единия знаел повече и имал там 5000 мнения а другия нямал и на половина. Като се сетя за това веднага ти ми идваш на акъла, явяваш се някакво адски вещо лице в абсолютна всяка тема или коментар за храна или тренировки, сякаш имаш радар.
Аз уважавам чуждото мнение когато е мнение а не безразборно и константно бръщолевене на простотии под формата на вещи "съвети". Дори си вярваш, ама най- смешното че се имаш за вещ относно такива теми а в същото време нито тялото ти е тяло, нито храната ти е храна.
Никой мой приятел не знае, че пиша във форум.
Всичката информация, която използвам мога да ти я цитирам от къде съм я взел. И да, имам мнение и смятам, че то е относително правилно, защото само с това се занимавам по цял ден. Посочи нещо, което съм писал и не е така и ще ти покажа кой е правил проучване върху него.
А тялото ми и храната ми са лично мой избор. Това как тренирам и с какво наливам тялото си няма общо със знанията ми.
И ако ще намесваш залата дай некви постижения като ти е толкова голяма патката.
LoadRunner
07-22-2015, 20:34
"И ако ще намесваш залата дай некви постижения" ти глупав ли си хахах
"дай някви постижения" :D
galaxy29
07-22-2015, 20:35
Пу съм първи, щом си желаеща.
не съм... последното пиле, дето ядох беше толкова мутирало, че си присвои сърцето ми и избяга с него през устата ми в знак на вендета
therichbitch
07-22-2015, 20:39
Не бе :д
Едно време някои племена са изяждали части от враговете си или за носили техни притежания (скалп, наниз от зъби, кон при индианците, например), защото са вярвали, че по този начин ще получат силата им, било е един вид признак на уважение и признание към могъществото на победения.
Просто вярвам, че каквото е яла храната ти, това ядеш и ти. Тоест, наистина не знам как става номерът, но просто няма как едно натъпкано с гадории месо да не ти се отрази, къде отиват тия неща, изпаряват ли се? Факт е, че момиченцата съзряват физически по-бързо отколкото преди години.
Да бе, ама уважението и предполагаемата сила не са биологично явление, вярване е било. Това болднатото, че ти си това, което ядеш също е разпространен лаф и естествено леко хиперболизиран. Естествено, че оказва немалко влияние, но аз имах предвид буквално. Като погълнеш нещо, съставките му не се усвояват автоматично в същото количество и качество в организма. Т.е. лапнеш пиле- естроген- цици.
не съм... последното пиле, дето ядох беше толкова мутирало, че си присвои сърцето ми и избяга с него през устата ми в знак на вендета
Може би е за добро, виж тая как се е писала
http://topobiavi.bg/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D 1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-5/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D 0%BD%D0%BA%D0%B8-102/%D0%94%D1%8A%D0%BB%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%BE-%D0%93%D1%8A%D1%80%D0%BB%D0%BE-112583.html
GoodEnough
07-22-2015, 20:44
Може би е за добро, виж тая как се е писала
http://topobiavi.bg/%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D 1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-5/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D 0%BD%D0%BA%D0%B8-102/%D0%94%D1%8A%D0%BB%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%BE-%D0%93%D1%8A%D1%80%D0%BB%D0%BE-112583.html
Хахаха, леле какви индивиди.
Поемам го до ... 20.00 часа
След това се връща при децата и мъжа си.
"И ако ще намесваш залата дай некви постижения" ти глупав ли си хахах
"дай някви постижения" :D
толко си и тренирал, балък
LoadRunner
07-22-2015, 21:10
на тебе ли ще се обяснявам смръдльо, тоя период съм го израстнал на 18 аз не парадирам с нищо а ти си неспасяем случай, извинява те само това че си гнусен келеш. Ебти лапето "дай някви постижения" хахах това няма дори с кво да го сравня толкова е нелепо.
ББ-тиймър, от далече ти личи, само приказваш и си въздухар.
на тебе ли ще се обяснявам смръдльо, тоя период съм го израстнал на 18 аз не парадирам с нищо а ти си неспасяем случай, извинява те само това че си гнусен келеш. Ебти лапето "дай някви постижения" хахах това няма дори с кво да го сравня толкова е нелепо.
ББ-тиймър, от далече ти личи, само приказваш и си въздухар.
парадираш с някви тренировки, поне кажи до къде си стигнал, за да знам какво стои зад клавиатурата. Като не искаш спри да пълниш темата с въшливи постове.
Дефинирай ми въздухар, щото нито си ме виждал, нито си говорил с мен :D язък че си на 25 и прос' кат на 15.
anonymous708973
07-23-2015, 07:11
В тея мънички стаички, както сме по трима, ще се изпокараме като развоня всичко наоколо :D. А и друго си е да имаш и скара, и фурна :D
Оправдания, оправдания.
kalpazanka
07-23-2015, 07:26
И аз бих изкарала някого на терасата, ако току-що съм си измила косата, а въпросното същество решило да готви.
GoodEnough, сигурно и тераса нямате, където да си готвиш необезпокояван.
GoodEnough
07-23-2015, 07:32
И аз бих изкарала някого на терасата, ако току-що съм си измила косата, а въпросното същество решило да готви.
GoodEnough, сигурно и тераса нямате, където да си готвиш необезпокояван.
Ами до колкото знам само 30% от общежитията имат тераса. Иначе това би било идеално :)
Оправдания, оправдания.
Влизала ли си в общежитие в студентски град? :д
dimov_hristo
07-23-2015, 12:20
Къде може да ми преведат дипломата качествено ?
Още ли има хора на общежитие в студентски? Или може би са ги пооправили, аз съм влизала там преди много години и ми остави травма за цял живот.
Аз също с в общежитие и въпреки, че е 9 кв съм си накупила всички необходими кухненски уреди и най-накрая се понаучих да готвя. Изобщо не ме дразни когато мирише на вкусно от съседи... стига да не е в 1 сутринта когато се опитвам да спя.
Дипломата търси да ти е превежда преводач, който прави и легализация, дори и в случая да не се прави, те знаят точно как се форматира.
anonymous708973
07-23-2015, 14:52
Влизала ли си в общежитие в студентски град? :д
Че и съм спала там.
NomNomNom
07-23-2015, 17:33
Къде може да ми преведат дипломата качествено ?
Майка ми е заклет преводач и превежда димпломи често, драсни ЛС при интерес.
За английски. :д
therichbitch
07-23-2015, 17:55
Не са оправдания, нарича се common sense. Естествено, че в тия ктуийки, в които се бутат по трима, е почти невъзможно да се готви. Писнало ми е да слушам за неограничените човешки възможности от презадоволени хора. В сравнение с тия, които живеят в кашони, си презадоволена, в сравнение с тия, които живеят в студентски град в такива условия- също малко или много. Като се преместиш в такава стая с още 2-ма, тогава ела и се похвали (или се оплачи, че са те изселили)
Естествено, че ще мирише поне 3 дни, ако тръгнеш там да готвиш нещо по-различно от яйца на очи.
А и не на всеки най- големият му приоритет е топлата тавичка с манджа, че да прави и струва, да пречи на другите само за да хапне еди- кво си.
Още ли има хора на общежитие в студентски?
не, и в България се развихме, вече всички са НА София и само по мезонетите живеят, студентски го закриха
galaxy29
07-23-2015, 18:06
ричи <3
102thedream
07-23-2015, 18:20
Още ли има хора на общежитие в студентски?
дебил
galaxy29
07-23-2015, 18:25
деликатно даваш сърце за ричи, нали
102thedream
07-23-2015, 18:28
не бях стигнал до нейното мнение
наистина трябва да си дебил да не осъзнаваш кви глупости блещиш
момичето което изкарвало на шепа ориз за месец но видиш ли сека седмица е с нови козметики
арее
Някой да препоръча хубав крем против стрии?
LoadRunner
07-23-2015, 19:12
питай ракиши, бил е дебелак и сега целия му задник и увиснало шкембе били в стрии
galaxy29
07-23-2015, 19:14
тъпо
Малко не е по темата, но да кажа за маста- имам една позната, която с мас и отцеден невен вътре премахна много стари стрии.
anonymous708973
07-23-2015, 19:20
Не са оправдания, нарича се common sense. Естествено, че в тия ктуийки, в които се бутат по трима, е почти невъзможно да се готви. Писнало ми е да слушам за неограничените човешки възможности от презадоволени хора. В сравнение с тия, които живеят в кашони, си презадоволена, в сравнение с тия, които живеят в студентски град в такива условия- също малко или много. Като се преместиш в такава стая с още 2-ма, тогава ела и се похвали (или се оплачи, че са те изселили)
Естествено, че ще мирише поне 3 дни, ако тръгнеш там да готвиш нещо по-различно от яйца на очи.
А и не на всеки най- големият му приоритет е топлата тавичка с манджа, че да прави и струва, да пречи на другите само за да хапне еди- кво си.
не, и в България се развихме, вече всички са НА София и само по мезонетите живеят, студентски го закриха
аз съм последният човек на тая планета, който няма да се съобрази с останалите, заради "тавичката с манджа".
уотевър.
по въпросът какво да направи - преди време много си възхваляваха столовете в студентски във форума, предполагам са добър вариант също особено ако човек не може да готви.
102thedream
07-23-2015, 19:22
колко е трудно да си признаеш че си сгрешил
galaxy29
07-23-2015, 19:23
хубаво значи
LoadRunner
07-23-2015, 19:24
аз също не се съобразявах хахах но аз поне не бях в общежитията в студентски които са уникално гадни некомфортни и неудачни. Трима човека в стая :Х това не знам как се издържа, ние имахме две стаи с коридор+ баня и тоалетна- 4 човека и коридора беше кухня.
galaxy29
07-23-2015, 19:24
внучката на хитлер, какво искаш
anonymous708973
07-23-2015, 19:30
аз също не се съобразявах хахах но аз поне не бях в общежитията в студентски които са уникално гадни некомфортни и неудачни. Трима човека в стая :Х това не знам как се издържа, ние имахме две стаи с коридор+ баня и тоалетна- 4 човека и коридора беше кухня.
Кофти е, особено ако единият льольо не дава да му се шътне докато спи - спи с превръзка на очите, защото най-ситният слънчев лъч го буди и ако станеш през нощта да отидеш до тоалетна, дори няма да си стигнал до банята преди да се събуди.
Тва, за протокола, е същият, който го ухапа хамстер и ходи да пита съвсем сериозно студенти по медицина дали ще му се получи инфекция и ще умре.
Другият пък се учеше да дрънка на китара по цял ден. Което правеше и сестра ми вкъщи, ама при нас поне можеш да се затвориш в другата стая :D
GoodEnough
07-23-2015, 19:32
аз съм последният човек на тая планета, който няма да се съобрази с останалите, заради "тавичката с манджа".
уотевър.
по въпросът какво да направи - преди време много си възхваляваха столовете в студентски във форума, предполагам са добър вариант също особено ако човек не може да готви.
темата започна от това, как не искам да си купувам готови храни.
galaxy29
07-23-2015, 19:32
някои си заслужават да не се съобразяваш ;/
Последния въпрос беще преди 10-ина страници, никой не го помни и всеки пише за свои си неща.
LoadRunner
07-23-2015, 19:49
Кофти е, особено ако единият льольо не дава да му се шътне докато спи - спи с превръзка на очите, защото най-ситният слънчев лъч го буди и ако станеш през нощта да отидеш до тоалетна, дори няма да си стигнал до банята преди да се събуди.
Тва, за протокола, е същият, който го ухапа хамстер и ходи да пита съвсем сериозно студенти по медицина дали ще му се получи инфекция и ще умре.
Другият пък се учеше да дрънка на китара по цял ден. Което правеше и сестра ми вкъщи, ама при нас поне можеш да се затвориш в другата стая :D
брех, че ти с момчета ли си живяла на общежитие?
therichbitch
07-23-2015, 20:01
Не всички спят като пор. Самият факт, че някой спи леко, не го прави льольо, както и това, че не иска да диша селски манджи.
Казах само, че от позицията на човек, който не живее в такива условия, не е коректно да даваш акъл.
кат не сте били в германия ше траете лаенари... дойчланд юбер алес
GoodEnough
07-23-2015, 20:06
кат не сте били в германия ше траете лаенари... дойчланд юбер алес
тооо щото е безплатно се чака 2 години
Съжалявам, ама в случая не съм съгласна. Всичките ми приятели в София, а там имам много, не живеят в студентски, защото условията са потресаващи и изобщо не може да се нарече студентски. Да си делят няколко човека наем на един нормален апартамент е далеч по-приятно, а и по.рентабилно, ако реално смяташ да учиш, а не да висиш по чалготеките. Същите тези приятели едвам изкараха и година в студетски преди да се преместят на квартира, щото им писна от всекидневните кОпони на съседи. Тъй, че айде да не се обиждаме на бедни и богати, в случая става въпрос за място с много ниски условия на живот и не знам кой колко е презадоволен, но всичките ми работещи приятели могат да си позволят да не живеят там.
А аз със сигурност си имам всичко необходимо, но не е защото си клатя краката и чакам да ми го подадат на готово. Тука обаче това нямаше нищо общо с коментара ми. Ясно е, че не е приятно в тези общежития там, въпросът ми беше по-скоро защо има толкова много хора, които живеят на подобно място след като наистина не е невероятно трудно за един работещ студент да си позволи доста по-добро.
102 по-принцип ти пропускам мненията, щото си ми блокиран, но на какво карам и какво си купувам изобщо не е твоя работа при положение, че уча, работя и се издържам сама, при това мама и тати са ми на 2000 км и не ми пращат чисто пране и манджи всяка седмица, тъй че аре у лево, моля.
LoadRunner
07-23-2015, 20:20
условията не са чак потресаващи след ремонтите НО 3-ма човека в 1 стая не е човешко, все пак не сме китайци
ако бяха по 2ма щеше да е нормално
102thedream
07-23-2015, 20:48
102 по-принцип ти пропускам мненията, щото си ми блокиран, но на какво карам и какво си купувам изобщо не е твоя работа при положение, че уча, работя и се издържам сама, при това мама и тати са ми на 2000 км и не ми пращат чисто пране и манджи всяка седмица, тъй че аре у лево, моля.
само затвърди квото казах
therichbitch
07-23-2015, 21:21
Не е негова работа, ама не виждам да е дошъл да ти бърка в кремовете и помадите (или някъде другаде), констатира парадоксалните ти изказвания, които сипваш напоследък доста. Понеже засягаш доста категорично темата:
От тези, за които съм малко по- информирана, (не изключвам да има други, ест.) само НомНом може да се похвали, че е свършила нещо сама и е станала човек. Кво се обяснявате тук половината хрантутници не знам. Мама носи, тате меси. Сама ли си изкара парите, за да заминеш, а преди да си намериш работа, кво яде?
Не претендирам да съм в нито една от крайностите, за да давам себе си за пример, но в обкръжението си имам достатъчно хора, които наистина сами са постигнали нещо и ме заливате от смях с вашите лигавщини и химери, че сте направили нещо сами.
Пример: сирак от 15-годишен и не работи в баничарницата, нито раздава вестници (т.е. само колкото да се издържа), работи си момчето няколко години, финансира си образованието в чужбина и си е ок. Е, малко си пийва, ама и като е пиян, е 3 пъти по- трезвен от теб.
И аз от София имам много приятели. А останалите, познатите ми- повечето живеят почти всички на общежития и не следват фризьорство, т.е. иска си някакво учене. Ми мижави са условията, да, ама си прави дисекции на насекоми, не на бюджета, защото явно има защо да живеят там.
П.П. Много слабохарактерно, като е блокиран, кво го четеш. Аз когото съм блокирала, грам не го отразявам.
Пример: сирак от 15-годишен и не работи в баничарницата, нито раздава вестници (т.е. само колкото да се издържа), работи си момчето няколко години, финансира си образованието в чужбина и си е ок. Е, малко си пийва, ама и като е пиян, е 3 пъти по- трезвен от теб.
Успял алкохолик? Интересно. Грабна ми вниманието. Tell me more
anonymous708973
07-23-2015, 21:51
Аре само да не правите сметка кой кво си купува, а? Да ви таковам гледането в чуждата паничка. После ми се дръвчете пак, като кажа български манталитет. Ми, сори, ама си е баш така.
102thedream
07-23-2015, 22:01
тва са просто примери бе зле
на никой не му дреме кво си купувате
но разбира се че тва ще видят програмираните ти очи
Corb1225
07-23-2015, 22:07
Пинкито изобщо не си е направила труда да вникне в смисъла. Пълно неуважение. Или толкова си може. Или не е съгласна, но не знае как да се аргументира и затова включва на безумни нападки.
therichbitch
07-23-2015, 22:13
Никъде не съм казала, че е преуспял. Дадох пример за самостоятелност в отговор на нейното натъртване колко е самостоятелна. И толкова. И умишлено дадох пример с човек, който има друг недостатък.
Ина, аз лично коментара кой къде и защо живеел, кое колко било рентабилно го виждам като най- голямото гледане в чуждата паничка. А манталитета няма да го засягам, защото ми е болна тема и ще стане грозно.
anonymous708973
07-23-2015, 22:23
Ще ме извиняваш, обаче постът на Хаяши беше обяснение, защото беше разбрана погрешно. (което е нормално предвид колко многостранно можеше да бъде тълкуван.
102, аз съм зле, щото примерът ти е скапан? Няма значение кво е, не ти е работа да подмяташ кой кво си купува в тази ситуация.
Deadlock
07-23-2015, 22:23
да не си самостоятелен, а да казваш, че си, голяма трагедия ли е? защо предизвиква всеобщо оживление?
102thedream
07-23-2015, 22:27
аз ти казвам че не е тва основното ти продължаваш да си баеш
да зле си
само идиот не вижда високомерие в последните изказвания на блокаджийката
102thedream
07-23-2015, 22:27
кое му е многостранното на откровеното високомерие
kaRamella
07-23-2015, 22:32
jack sparrow
102thedream
07-23-2015, 22:34
ахахахахахха
therichbitch
07-23-2015, 22:38
кое му е многостранното на откровеното високомерие
да
не обичам да я слагам тая силна дума за щяло и нещяло, но то си личи по ей такива дребни коментари, не е нужно да се изправиш и да кажеш "вижте ме аз кой съм"
накратко: Казвам, че много студенти са в тези условия, тя отвръща, че нейните приятели от Сф, а тя има много!, можели да си позволят да не живеят на общежитие, после апелира да не се обиждаме на богати/бедни?
Не вярвам да съм слънчасала толкова, че само аз да виждам противоречието.
Deadlock
07-23-2015, 22:43
уф, ама и на теб не ти е чуждо високомерието, ричи, та става присмял се куку на пипи, че чак и цяла вечер се аргументирал
Corb1225
07-23-2015, 22:56
Бах ва в тъпата женска логика. Вече имам чувството, че Ричито не е женско (това е комплимент ;д).
Да се опиташ да зачеркнеш нечий аргумент с изказване от типа "ти пък си много убава", ми е любимо. Кретенска история.
102thedream
07-23-2015, 23:04
тая дума аргумент вече ми докарва газове
Никъде не съм казала, че е преуспял. Дадох пример за самостоятелност в отговор на нейното натъртване колко е самостоятелна. И толкова. И умишлено дадох пример с човек, който има друг недостатък.
Просто всички такива хора, които познавам единственото нещо в главата им е спирта. Това да изкараш пари за собственото си образование е толкова далечна мисъл, че и с Хъбъл не можеш да я видиш.
карамелке, извиняам съ ма не съм гледал карибските пирати :D
therichbitch
07-23-2015, 23:32
Виж сега, това е сериозен недостатък и в дългосрочен план ти попилява потенциала, но аз няма да се женя за него и не ми пречи да седнем да си говорим с часове. Уважавам/не уважавам хората заради възгледите им, даже по-скоро начина им на представяне, не заради кофти навиците им. И предпочитам да стоя с него да си коментирам цяла нощ, отколкото с някой спретнат иначе кон с капаци.
Deadlock, заради любезния иначе начин на нападката ще кажа само, че грешиш. Едно друго качество проявявам понякога, но далеч не се чете в директните ми коментари във форума.
Корб, лошо. Мнозина обичат да се обясняват как са различни и са много далеч от женските черти, но никоя не го приема като комплимент това, което написа.
anonymous708973
07-24-2015, 06:54
карамелке, извиняам съ ма не съм гледал карибските пирати :D
Тва ме потресе леко, отивай да го теглиш! :д
Подобен спор нямаше ли преди време в студентската тема? Пак се въртеше около столове, готвене, общежития.
//Ина ми припомни историята с хамстера, която ми беше разказвала веднъж. Пак се смях 5 минути сама пред монитора. :D
anonymous708973
07-24-2015, 07:09
С моя хамстер ли? :д Дето се беше измъквал от клетката с набирания ли? 8-)
Не, не, точно за тоя, който го ухапал хамстера. Аз много се смях на тая история.
anonymous708973
07-24-2015, 07:13
Ааа, да, мн реален случай е това. Льольо си е момчето и няма (много) общо със спането.
Ааа, да, мн реален случай е това. Льольо си е момчето и няма (много) общо със спането.
Не мога да му се подигравам, мен ме ухапа котка и пих антибиотик за това, така че... :D
//Има моменти, в които си казвам, че би било много яко да живея в Студентски, ама като се сетя каква е мизерия и по колко човека са в стая... май ми се отщява. А иначе това с готвенето, трябва да е пестеливо. Не си представям да се запържва лук в стая метър на метър.
therichbitch
07-24-2015, 12:44
При ухапване дори от домашни животни, ако изтеглиш късата клечка, можеш сериозни неприятности да си навлечеш и да те копаят. Това, че е малко вероятно, не значи, че е невъзмижно. Не виждам смешното.
kalpazanka
07-24-2015, 12:56
А иначе това с готвенето, трябва да е пестеливо. Не си представям да се запържва лук в стая метър на метър.
От един нищо и никакъв доматен сос за спагети косата ми мирише на столова, дори след едни пържени картофи я мия, камо ли пък да запържвам лук. А ако сме три в стая, мога със затворени очи да кажа след подобно изпълнение кой ще спи на хамак навън.
Deadlock
07-24-2015, 13:05
млъкнали сте, но ще си кажа какво имах наум.
дразня се, като се съберем и се хапем. уж в името на справедливостта, истината, дискусията все някой бива изобличаван и нареждан. все се търси кой е по-по-най-прав без значение от темата, защото не е важна темата, а да си отгоре. офлайн хората не са масово открито агресивни, премълчават си и даже понякога наистина са толерантни към чуждите недостатъци, а тук сме гадни, защото няма последствия.
дам, призовавам към мир и форумна любов, и осъзнаване, че сме истински хора с истински емоции и както навън не тръгваме да се аргументираме в лицето на някой защо е високомерен/*произволна обида*, така и тук не трябва да го правим. поне не като любимо хоби
therichbitch
07-24-2015, 13:10
Хм, предполагам, че аз съм един от визираните хора, но въпреки това ми харесва изказването като цяло, затова като проява на добра воля ще престана да пиша по темата. Лек ден на всички!
zlatit0o
07-24-2015, 13:39
По-нагоре някой беше казал, че можеш съвсем спокойно да работиш, ако си студент. Ами не. Я пробвай да съчетаеш право или медицина с работа, еми няма как да стане.
kalpazanka
07-24-2015, 13:43
^Подписвам се с две ръце под тоя пост.
Ако искаш да си готвиш и да не се буташ с още двама в общежитие, дори да учиш медицина, ще намериш начин! Само желание да има...
//сарказъм е, да не си помислите нещо :д
FunkyPie
07-24-2015, 15:22
драмата though
GoodEnough
07-24-2015, 18:37
Ако искаш да си готвиш и да не се буташ с още двама в общежитие, дори да учиш медицина, ще намериш начин! Само желание да има...
//сарказъм е, да не си помислите нещо :д
А бе да ти кажа няма почти никакъв начин, ако не ти бутнат едно рамо от някъде. 500лв. на месец за самостоятелна квартира са много за безработен студент. Ако караш медицина и право редовно ще те претрупат с куп глупости и ако мислиш да разбереш нещо, а не да преписваш на изпитите, няма да имаш време за работа.
П.П Знам, че е сарказъм, ама аз да си кажа :)
условията не са чак потресаващи след ремонтите НО 3-ма човека в 1 стая не е човешко
... ако са луди рускини идилията е пълна.
Има ли някакъв начин да сложа музикален плеър в Тъмблър, но в описанието? Scmplayer не ми върши работа.
anonymous708973
07-25-2015, 10:52
млъкнали сте, но ще си кажа какво имах наум.
дразня се, като се съберем и се хапем. уж в името на справедливостта, истината, дискусията все някой бива изобличаван и нареждан. все се търси кой е по-по-най-прав без значение от темата, защото не е важна темата, а да си отгоре. офлайн хората не са масово открито агресивни, премълчават си и даже понякога наистина са толерантни към чуждите недостатъци, а тук сме гадни, защото няма последствия.
дам, призовавам към мир и форумна любов, и осъзнаване, че сме истински хора с истински емоции и както навън не тръгваме да се аргументираме в лицето на някой защо е високомерен/*произволна обида*, така и тук не трябва да го правим. поне не като любимо хоби
Много вярно :)
Не желая да се хапя, но по повод квартирата - винаги изтъквате някакви крайности. 500 лв за квартира, ама друг път. Най-добрият ми приятел живееше в студентски точно поради финансови причини. После се изнесе на квартира - била съм там. Квартирата е огромна - 3-ма човека живееха там, търсеха си 4-ти; бяха уцелили готин хазяин, та и обзавеждането беше яко; беше им 10 пъти по-близо до уни и не се налагаше да пътуват с гнусния претъпкан рейс до Г.М. Димитров.
На човек плащаха нещо като 125 лв. Което далеч не е много (към наема и евентуалните сметки отгоре (50 лв доколкото знам) добавете всички онези пъти, когато сте яли навън, защото няма как да се готви в общежитие; след това добавете и спокойствието, което получавате и другите т.нар. opportunity cost) и със сигурност не е 500 лв. Далеч не е единичен случай, просто трябва човек малко да се разтърси. Това му беше втората квартира, в момента е в трета, тоест три пъти е успял да намери нещо с добро положение на добра цена.
трябва някой да те разтърси теб
как обичаш да си правиш крайни заключения за единични случаи от близките ти... и коя си ти да решаваш, че 125 кинта не били много... хората нета не могат да си платят
LoadRunner
07-25-2015, 13:52
трябва някой да те разтърси теб
как обичаш да си правиш крайни заключения за единични случаи от близките ти... и коя си ти да решаваш, че 125 кинта не били много... хората нета не могат да си платят
между другото хората, по- скоро доста доста доста много от оплакващите се по тия въпроси могат да си го позволят но не искат да се лишат от мизерията по собствено желание която включва чалготека, евтин алкохол по стаите, цигари+ кафета, сех евентуално, всичко това аз го наричам евтина и долнопробна социализация, ако тия работи се елиминират ще остават пари за квартира от сорта 125-180лв с консумативи и спокоен живот, ест тия работи могат да се заменят с ежедневни ходения по паркове и тичане и добра храна, сън и спокойствие(на повечето хора тия работи не им трябват). Всички които бяха на квартири от наще станаха много странични за нас хора и въобще не дружахме с тях, няма как, това е следствие.
therichbitch
07-25-2015, 13:58
500лв. на месец за самостоятелна квартира са много за безработен студент.
той каза самостоятелна, ти говориш за 3-ма
Ако ще си говорим на ниво зазубрени лекции по икономика, добре. Как ги измери алтернативните р/ди, като са нематериални?
За теб спокойствието може да е 5лв, за друг -20, за трети- 0.
Ако си пуснеш парното на >3, знаеш ли колко ще плащаш в студентски? Ако го пуснеш на толкова в квартира, тия 50лв са химера, само парното ще ги надхвърли. Ако твоят приятел не се къпе, не се топли и чете само през деня или в краен случай на свещи, OK. Тогава грешката е моя, наистина плаща по 50 лв р/ди.
По твои думи- попадне ли нещо в интернет, всички имат право да ти скачат на главата. Еми, Хаяши се хвали през часове какво си е купила, значи 102 има право да си изказва мнението (което ти интерпретираш като държане на сметка), както ти в момента правиш сметки на чуждия бюджет. Или всички имат право, или никой няма. Аз така го виждам, а не на когото когато както му изнася.
П.П. Тоя гнусния 280 да не съм го напълнила аз. Ако 1/2 малко се поотеглят от Софията, ще има място за всички, не по 35 човека на кв.м.
Не си спазих обещанието, ама и други продължават по темата, а мен ме изкарва извън кожата ми мислене, че когато ти кажеш на някого, че косата му е гадна, че е мързелив/а или че го/я съжаляваш, защото не е ял/а хубава храна, може. Когато на теб ти кажат някой епитет (примерно високомерен), те хапят. Еми, майка му стара, за какви се мислите, жалко, че сте деца на демокрацията и поддръжници на свободата на словото. Те важат за всички, не само за вашия гъз. Ще се постарая повече да не пиша, но се издразних, факт, а рядко ми се случва, като чета тук.
пътуват с гнусния претъпкан рейс до Г.М. Димитров.
гледат сякаш никога не са виждали пиян човек да се прибира с рейса :/
Ако ще си говорим на ниво зазубрени лекции по икономика, добре. Как ги измери алтернативните р/ди, като са нематериални?
Ако си пуснеш парното на >3, знаеш ли колко ще плащаш в студентски? Ако го пуснеш на толкова в квартира, тия 50лв са химера, само парното ще ги надхвърли. Ако твоят приятел не се къпе, не се топли и чете само през деня или в краен случай на свещи, OK. Тогава грешката е моя, наистина плаща по 50 лв р/ди.
По твои думи- попадне ли нещо в интернет, всички имат право да ти скачат на главата. Еми, Хаяши се хвали през часове какво си е купила, значи 102 има право да си изказва мнението (което ти интерпретираш като държане на сметка), както ти в момента правиш сметки на чуждия бюджет. Или всички имат право, или никой няма. Аз така го виждам, а не на когото когато както му изнася.
П.П. Тоя гнусния 280 да не съм го напълнила аз. Ако 1/2 малко се поотеглят от Софията, ще има място за всички, не по 35 човека на кв.м.
50 лв. за парно са си химера както и да го погледнеш, ако дори 1 радиатор е включен на достатъчна степен, че да има смисъл от него :д
Отделно, че едно ядене в студентски ще ти излезе много по-евтино, отколкото, ако си готвиш. Разбира се, хората имат различни приоритети, но някои нямат избор.
102thedream
07-25-2015, 14:26
50 леа е само за тръби бе аре стига сте се излагали ставате малоумни
dreamwalker
07-25-2015, 14:34
Не си спазих обещанието, ама и други продължават по темата, а мен ме изкарва извън кожата ми мислене, че когато ти кажеш на някого, че косата му е гадна, че е мързелив/а или че го/я съжаляваш, защото не е ял/а хубава храна, може. Когато на теб ти кажат някой епитет (примерно високомерен), те хапят. Еми, майка му стара, за какви се мислите, жалко, че сте деца на демокрацията и поддръжници на свободата на словото. Те важат за всички, не само за вашия гъз. Ще се постарая повече да не пиша, но се издразних, факт, а рядко ми се случва, като чета тук.
Розовата пантера е такава, откакто се е регистрирала, странно е, че чак сега го забелязваш.
anonymous708973
07-25-2015, 15:01
Load Runner, не исках да повдигам въпроса с оплакването, затова и дадох пример точно с най-добрия ми приятел, който никак не е цвете финансово.
Иначе за оплакване - имах една най-добра приятелка в 5-6-ти клас, майка й на всяко кафе се оплакваше как нямат пари, в същото време щерка й сменяше 5 различни кеца Найк по 80+ лв и ходеха на ски в Австрия за по 2 седмици, ама... нали. Много се отклонява темата, исках само да кажа, че далеч не е невъзможно и да си студент на квартира в София не означава, че ринеш парите с лопата.
Наскоро попаднах и на пост на Тузаро, в който подметна въпроса защо все се оплакваме българите, че сме бедни, като заведения се пръскат по шевовете, което също е доста релевантно.
anonymous708973
07-25-2015, 15:11
Съжалявам, пропуснала съм, че квартирата трябва да е самостоятелна. Такива случаи не познавам, не мога да говоря.
Това с храната супергрешно си го интерпретирала, не ставаше въпрос за храна в стил "робини ми веят с палми, аз ям хайвер", а че е нямало кой да научи, че подобен начин на хранете, какъвто често виждаме в темата за менюто, е кофти.
Второ, не правя сметка на бюджета - давах пример, че не само не е невъзможно, но не и кой знае колко трудно. Не исках да съм голословна, какъв е проблемът? И да, хапане е, когато се обърне на лични нападки в средата на дискусия, да не вадя сега цитати. Eдит: Все пак ще дам пример, щото съм си такава просто. Дискутирахме роклята ми в темата за бала - 102 дойде и каза колко е безформена, зле била, т.н. ОКЕЙ, дискусията е по повод мен, кажете си мнението, нп. Обаче да дискутираме дали снимките на еди коя си биатлонистка са обработвани и Папугай да ми каже "ти да не си мн по добре" или "завиждаш, щото нямаш като нейните", ми... да, сори, хапане е и не е по темата. Аз какво общо имам в ситуацията?? Ако не разбираш разликата, не знам защо се хабя да пиша наистина.
Аз в момента не споря с никого и на никого не правя бюджета, просто споделих впечатления, към кого съм се обърнала?
и въпросът ми по темата:
канал в ютюб, откъдето да следя всички нови песни - може по жанр, може общо, да не е vevo :)
therichbitch
07-25-2015, 15:52
Ще се пробвам кратко да го напиша, ама няма да стане сигурно.
Разбрах те аз и за храната. Както там, така и тук, проблемът е, че преекспонираш забраната за "гледането в чуждата паничка" до степен, в която стъпваш на собствения си начин на хранене, живеене, семейство, ако щеш, и презумираш една общовалидност на тия условия. Гледаш крайния резултат, сравняваш и казваш, че някой не си е свършил работата като родител, примерно. Хората с кофти менюто може да не са имали майка на разположение, стояща си вкъщи, както твоята в ранните ти години, а работещи по цял ден родители. И за времето, през което е била с тях, да им е дала много повече, отколкото твоята за времето, което е била с теб. Но ти гледаш просто едно меню черно на бяло, мислейки си, че техните родители са имали възможността да прекарват много време с тях и въпреки това не са се интересували от хранителните им навици. Тук пък изхождаш от твоя бюджет и как 200 или еди колко си за квартира били супер добра оферта. Ами, както някой нагоре каза, може за друг, различен от теб, да са прекалено много. Може чалготеките да са пълни, но и улиците са пълни с просяци и бездомни.
Не мога да ти приема примера, наистина. Смятам, че ти е пределно ясно, че Папугай ако тръгне да говори сериозно, което мн рядко му се случва, ще ти каже нещо смислено вероятно. А в 90% от случаите, вкл и дадените от теб примери, не говори сериозно.
П.П. Включих примера за храната не защото обичам пържени картофки, а защото винаги ми се струвало изключително недостойно да се плюе по родители. Може са си и на 59035 км и да си на 21, но на този етап си пикла и аз съм пикла, и нито една от двете ни не знае как би се справила като родител, за да съди чуждите такива.
anonymous708973
07-25-2015, 15:59
И за времето, през което е била с тях, да им е дала много повече, отколкото твоята за времето, което е била с теб.
А в 90% от случаите, вкл и дадените от теб примери, не говори сериозно.
По първото - е, очевидно не, щом това липсва.
По второто - а, това му е оправданието значи? Не се брои, щото не говори сериозно? Ти честно ли? Че аз мога утре да отида и да заплаша някого, че ще издебна майка му докато спи и ще й прережа гърлото. Не се брои, ако не говоря сериозно?
Когато аз давам статия за пример, а отсреща ми отговарят с напълно лична нападка си е хапане, и още как.
За останалата част за родителите съм съгласна.
therichbitch
07-25-2015, 16:05
Не, означава чисто и просто, че не е влязъл специално, да те хапе и обижда, както нагоре го изкарахте, за да нарани нечии чувства.
За другото нямам нерви да споря- наистина едно си знаеш, това си баеш. Твоята е имала по 24 часа и ядеш Нутела и киноа. Тяхната е имала по един час и не ядат трева. Ми хубаво, измери го кой е по- добър родител, щом можеш. Аз не мога, като не ги познавам.
Не знам защо пиша вече тук. Приключвам
За песните се сещам единствено за варианта да преглеждаш класациите на сайта на thevoice i citz, там пускат "модерните" песни.
Когато аз давам статия за пример, а отсреща ми отговарят с напълно лична нападка си е хапане, и още как.
Обоснови се защо фактите ги смяташ за лична нападка ?
Защо не пиша същото за сестра ти, защото при нея няма виснало дупе, момичето си тренира и не пише повече за тренировките, отколкото време отделя за трениране.
anonymous708973
07-25-2015, 16:10
Факти? Ти виждал ли си ме, за да коментираш тялото ми? М?
Какви факти те гонят, Господи?!
Честно, умните хора отдавна се изнесоха от тоя форум, аз не знам какво още правя тук.
dreamwalker
07-25-2015, 16:11
Ти виждал ли си ме, за да коментираш тялото ми?
Да.
Честно, умните хора отдавна се изнесоха от тоя форум, аз не знам какво още правя тук.
Да ти кажа ли, какво правиш и колко си умна ?
А за тялото няма да лъжа, виждал съм те.
не знам що спорите за студентски като из цяла София има прилични квартири... Ако учиш някъде в центъра имаш n+1 начини да стигнеш, а картата за градския далеч не е скъпа. Няма нужда да живееш в студентски... А сметките са толкова абстрактно нещо, защото като 2-3 във входа крадат всички го отнасят. Спрете да спорите за нещо, което не може да бъде определено. Има квартирки по 150, има и по 300+
Сега говорим за дупето на Пинкуу и ако не можеш да кажеш нещо лошо, по-добре не пиши.
anonymous708973
07-25-2015, 16:16
Дотук бях с теб.
Ти от друга страна се хващаш за дреболии, сякаш не си с по-малки цици от нея, дупето ти не е много по-плоско и увиснало, а талията по-широка.
Та, Деси, освен да си запиша твоето определение за ненападка?
therichbitch
07-25-2015, 16:25
Еми, нали 2те коментирахме, не трябваше просто него да даваш за пример, за да превземе дискусията (отново).
Първо реших, че пак за сестра ти говори (която по спомени е на 14-15...), после отворих снимката и се засмях искрено.
Сякаш не ти е ясно, че обиколката на дупето ти е по- малка от талията/корема на Марая. Еми, за кво говорим ;Д
anonymous708973
07-25-2015, 16:32
Каква Марая, дискусията беше по повод биатлонистката. Или визираш факта, че си пада по... силно закръглени?
Щото иначе да, слава Богу, че д-то ми е по-малко от нейния корем :д
За сестра ми говори, да, която е на 16, а той е дърт столкър. Което само по себе си казва достатъчно.
Мисълта ми беше: Не е окей да обиждаш хора и да не бъдеш взиман на сериозно, защото "не говориш сериозно". Не е окей, jghgh беше говорила по темата наскоро, и аз няма да го толерирам.
therichbitch
07-25-2015, 16:40
Каква Марая, дискусията беше по повод биатлонистката.
Ми коментарът беше под снимка на Марая, да не съм луда да чета цялата тема, не се интересувам от биатлон (
Щото иначе да, слава Богу, че д-то ми е по-малко от нейния корем :д
Тялото на Марая не можеш и да го сънуваш, а една снимка не я определя.
За сестра ми говори, да, която е на 16, а той е дърт столкър. Което само по себе си казва достатъчно.
hehehe, колко ли ти е неприятно, че само сестра ти получава комплименти за тялото си, а ти тренираш винаги до мускулна треска и никой не те хвали.
anonymous708973
07-25-2015, 17:30
Слава Богу, че не мога, би ми докарало страхотни кошмари :S
Да знаеш, че не мога да те чета повече, не се хаби. И столквай други малки момиченца, болен мозък такъв.
И столквай други малки момиченца, болен мозък такъв.
Как малка, теб те бяха отворили на 13 отзад, е не е вървежна като кака си, но кой знае, нещо в гените може да се предало.
therichbitch
07-25-2015, 18:12
Айде стига си я заяждал за глупости вече.
Имам въпрос/молба, все пак темата е затова- някой от техническия, който с това се занимава, да ми каже вълните на gsm антените по покривите точно как се разпространяват.
LoadRunner
07-25-2015, 19:37
Обоснови се защо фактите ги смяташ за лична нападка ?
Защо не пиша същото за сестра ти, защото при нея няма виснало дупе, момичето си тренира и не пише повече за тренировките, отколкото време отделя за трениране.
коя е сестра й
102thedream
07-25-2015, 20:43
стана ми жал за PinkPan7her
после и видях новия аватар и ми мина
нда, пинки, мнол гаден аватар :D
anonymous708973
07-25-2015, 22:37
нда, пинки, мнол гаден аватар :D
ТваЙ, сори.
Опитах с добро, тук ме мислите за ебати кучката и въпреки доброто отношение, получавам някви заяжданици. Като е така, поне да си поддържам имиджа. Сори само че е сигнално розово :д
Ако ми мине, ще си сложа Розовата Пантера, поне да ми е в унисон профилът.
pandabear
07-25-2015, 23:28
Изумена съм, че толкова лично ги приемаш тези "нападки". Поне се зaсегни, че поставя под съмнение умствения ти капацитет, а не заради някакви си малки гърди и увиснало дупе!
Изумена съм, че толкова лично ги приемаш тези "нападки". Поне се зясегни, че поставя под съмнение умствения ти капацитет, а не заради някакви си малки гърди и увиснало дупе!
в наше време интелекта не е на почит, така че на кой му пука за него :/
^интелектът*
кого*
:]
и бтв. вие честно ли спорите за това колко пари ще са ви нужни за квартира и ядене?
^интелектът*
кого*
:]
и бтв. вие честно ли спорите за това колко пари ще са ви нужни за квартира и ядене?
осъзнах, че е грешно след като го бях постнал, ма ме мързеше да го променям :/
therichbitch
07-26-2015, 01:20
^интелектът*
кого*
^_^ indeed
Всички помним как изпраска лична хронология и я направи достояние на целия форум, да се обясняваш колко е зле Анархи. Надали е било, щото хич не ти пука какво е разправял наляво и надясно. Всеки преценява от какво да се засегне.
pandabear
07-26-2015, 02:22
Хахах. Тази хронология дори не помня кой ми я е пращал, но е било с цел забавление. Не ми се коментира измисленият му живот отново. Пантерата съм я забелязала отдавна, че приема много навътре всякакви шеги и закачки, не дай си Боже да е някоя по-неприятна истина. Не го казвам с лоши чувства. А пък по случай твоя комемтар бих добавила, че ако има човек на тази планета, който да се засегне от анар4и, то просто трябва да си причина нещо ужасно за наказание. И ще спра до тук.
/Аф, разказа ми се играта от този телефон ;д
therichbitch
07-26-2015, 06:10
Надявам се и irl да сте толкова дебелокожи, колкото тук твърдите. Наистина е полезно. )
anonymous708973
07-26-2015, 07:32
"По-неприятна истина"- това е проблемът; ядосва ме неистинността, не конкретното твърдение. (и ти няма как да знаеш кое ме е засегнало повече, за да си позяоляваш и препоръки да даваш) По повод другото - Мила вече коментира въпроса, аз бих добавила, че типът закачка, това, което даденият човек намира за смешно, говори много за него...а хора, които смятат обидите за нещо весело (независимо дали обиждат тв или с част от подкрепящата поведението групичка), щото "кво са връзваш уе, той са ебава" съм срещала достатъчно и няма да толерирам секунда повече. Намерете си достатъчно забавление в собствения живот, за да не се налага да се "закачате" с други хора. За мен не се бой, аз съм била достатъчно времв черната овца и "обект на закачки" на хора, които са знаели много повече за мен от вас и съм развила резистентност. Обаче някой ден наистина ще обидите някого/ще му развиете комплекси. Дотогава се утешавай с мисълта, че си добър човек и че вината е нвгова, щото "не разбира от майтап".
galaxy29
07-26-2015, 08:03
хубаво включване, детлок, съгласна съм с повечето неща, но не съм съгласна, че трябва да си добричък и миличък с всеки и да си мълчиш все, защото не всички го заслужават (в случая превзетите и несъобразителни изказвания на хаяши и пантерата, такива индивиди имат нужда от сваляне на земята, поне според мен, едната била травмирана от студентски, мхм, аз също съм се изказвала по подобен на вашия плиткоумен начин, но ме е срам, много при това, защото се сещам за майка ми, която е щяла да бъде осиновена и стояла четири години в зло семейство, което се е държало с нея като със слугиня, освен това мъжът и е починал и и откриха болест, заради която ще трябва да пие лекарства доживот и да се бута всеки месец в болница на изследване и въпреки това не се предава и е гледала и гледа да не лишава двете си деца от нищо, ето такъв човек може да говори за травмираща случка и въпреки това никога не си го е позволила в някакъв спокоен разговор, ей така да го вметне, позволявала си е да каже нещо такова единствено, когато е рухвала, пък другата потребителка ми говори как някои деца нямат късмет да попаднат на 'родителско тяло' като нейното и отсъжда, че родителите са лоши, щом са нямали време да гледат децата си като писани яйца, да им слагат със златна лъжичка и да им духат нослето със сатен, ами да и какво, това не значи, че са лоши родители, защото въпреки това дават всичко и се лишават от себе си или поне моята родителка конкретно и може би не знаеш, че и родителите са хора, а както знаеш хората не сме перфектни и се замислете, че е ей такива като вашите изказвания могат да въздействат на четящи тук ), пък премълчаването в дадени ситуации е проява на култура, в други мишкуване, аз не мисля, че чак толкова позитивизъме добре или по-скоро, че когато лещите и на двете очи са оптимизъм+оптимизъм, се получава едно деградиращо балонено пространство, при което и тъпотията се поглежда като положтиелно качество примерно, но когато лещите са оптимизъм+реализъм, тогава ефектът може да е полезен, обаче обществото ни (не говоря само за форума) е изпълнено и с вечна негативност, а не трябва да удвоявяме и утрояваме негативното, защото и без това си го има по много в живота, друго, което цари е душевната нищета, пълно е с хора, които уж са хора, ама никаква човечност в тях и с хора, които не спират да одумват, слепи за своите несъвършенства, незачитайки чуждия мироглед и налагайки нагло своя, без дори да се опитат да разберат отсрещния и слагайки го в графа "лош", "отвратителен" и т.н., когато такива определния са излишни и може да се приеме като просто различен типаж и е едно да не ти харесва чуждият поглед над нещата и да коментираш, когато те засяга по някакъв начин и имаш желание да изявиш позиция, друго е да се намесиш и наложиш ей така, за спорта, за караниците също е така, нормално е да има неразбирателства, но ние често уголемяваме кавгите и се хващаме за незначителни неща, умело си създаваме излишни проблеми, вместо да се стремим това да не се случва и да живеем достойно
anonymous708973
07-26-2015, 08:24
пък другата потребителка ми говори как някои деца нямат късмет да попаднат на 'родителско тяло' като нейното и отсъжда, че родителите са лоши, щом са нямали време да гледат децата си като писани яйца, да им слагат със златна лъжичка и да им духат нослето със сатен,
Eй с тва ти издъхна цялата теза.
Майка ти е нямала време и да те научи как се пише ли? Щото тая словесна диария е супертрудна за четене, ти чувала ли си точката за какво служи?
galaxy29
07-26-2015, 08:27
:lol:
отврат
102thedream
07-26-2015, 08:30
ахахахахахахаххахахаа
нема оправия трва момиче
102thedream
07-26-2015, 08:30
.исках. .да. .кажа. .че. .нема. .оправия.
anonymous708973
07-26-2015, 08:31
Аз съм напълно сериозна.
Имаше много добри попадения в поста ти - това за премълчаването, например - но с цитата горе изгуби всякаква достоверност.
С начина на писане - също, трагичен е.
102thedream
07-26-2015, 08:32
упита да впечатлиш пинкпан7ер - похвално. но не оспя.
galаxy29
07-26-2015, 08:47
упита да впечатлиш пинкпан7ер - похвално. но не оспя.
Моро е праФ! ;/
galаxy29
07-26-2015, 08:49
пинкпан7ер ас сум твои факе ;/
galaxy29
07-26-2015, 08:50
пробвай в комиците, там ще ти оценят хумора ;д
galаxy29
07-26-2015, 08:55
но и ти ела ;/
galaxy29
07-26-2015, 09:01
и поздрав с две песнички ^^
http://youtu.be/n4RjJKxsamQ
http://youtu.be/sXIwiMYb-gY
Факти? Ти виждал ли си ме, за да коментираш тялото ми? М?
Какви факти те гонят, Господи?!
Интересно. Много интересно. Като човек който е в тоя форум от около 2006г. мога да те уверя, че тук умните хора се брояха на пръсти, дори в най-силните моменти на този форум. И понеже да кажем "израстна" пред доста от по-големите в тоя форум (говоря за възрастово израстване) и все още помня какви ги обясняваше преди 4-5г ми звучиш маааалко несериозно. Говоренето колко много се скъсваш да учиш и как си вземаш изпитите не те прави умен човек, нито интелигентен. На някой хора им трябва 1/5 от твоето време да възприемат същият материал, на други двойно и тройно. Та по-спокойно с изказа.
Eй с тва ти издъхна цялата теза.
Майка ти е нямала време и да те научи как се пише ли? Щото тая словесна диария е супертрудна за четене, ти чувала ли си точката за какво служи?
И от кога точно стана работа на майката да те научава да пишеш ? Аз си мислех, че това е работа на учителите по БЕЛ, ама явно съм се заблудил. А теб защо майка ти не те научи да уважаваш другите и да не се изхвърляш ?
"По-неприятна истина"- това е проблемът; ядосва ме неистинността, не конкретното твърдение. (и ти няма как да знаеш кое ме е засегнало повече, за да си позяоляваш и препоръки да даваш) По повод другото - Мила вече коментира въпроса, аз бих добавила, че типът закачка, това, което даденият човек намира за смешно, говори много за него...а хора, които смятат обидите за нещо весело (независимо дали обиждат тв или с част от подкрепящата поведението групичка), щото "кво са връзваш уе, той са ебава" съм срещала достатъчно и няма да толерирам секунда повече. Намерете си достатъчно забавление в собствения живот, за да не се налага да се "закачате" с други хора. За мен не се бой, аз съм била достатъчно времв черната овца и "обект на закачки" на хора, които са знаели много повече за мен от вас и съм развила резистентност. Обаче някой ден наистина ще обидите някого/ще му развиете комплекси. Дотогава се утешавай с мисълта, че си добър човек и че вината е нвгова, щото "не разбира от майтап".
Личи ти доста, но не си мисли, че ние не знаем нищо за теб.
Айде стига си я заяждал за глупости вече.
Имам въпрос/молба, все пак темата е затова- някой от техническия, който с това се занимава, да ми каже вълните на gsm антените по покривите точно как се разпространяват.
Заповядай
http://www.phys.uni-sofia.bg/~dankov/GSMnetwork/GSM%20network_part1.pdf
А между другото, тия 50лв за консумативи в София, са някаква научна фантастика. Няма да ви разказвам какви са ми месечните разходи там.
anonymous708973
07-26-2015, 09:07
Ох, ти кога ли си разбрал нещо от първия път, честно... а му говоря за умен в смисъла на "цени си времвто и нервите, знае кога нещо не му носи позитиви", той ми говори за изпити, учене етц.
казах "доста повече", което е отношение, не стойност. 5 е по-голямо и от 0, и от 2.
Нямам думи.
може би не знаеш, че и родителите са хора, а както знаеш хората не сме перфектни и се замислете, че е ей такива като вашите изказвания могат да въздействат на четящи тук )
exactly.
Преди супер много сдухвах от чуждите родители и се комлексирах на тази тема, точно заради такива изказвания. От малка ми е голям проблем, че не съм от "порядъчно" семейство и ми беше много тъпо. Всъщност доскоро продължаваше :)
galаxy29
07-26-2015, 09:08
и поздрав с две песнички ^^
http://youtu.be/n4RjJKxsamQ
http://youtu.be/sXIwiMYb-gY
кефиш ма да си знаеш шъ ти клипна ;/
galаxy29
07-26-2015, 09:09
пинкпан7ер пак раси бизери ;/
не са омори тоз шкембак
galаxy29
07-26-2015, 09:29
наистина ли пинкпан7ер има снимано порно
galаxy29
07-26-2015, 09:33
пинкпан7ер да не отиде да плюскаш кремвирши или папаш лионски наденици ;/
anonymous708973
07-26-2015, 09:47
exactly.
Преди супер много сдухвах от чуждите родители и се комлексирах на тази тема, точно заради такива изказвания. От малка ми е голям проблем, че не съм от "порядъчно" семейство и ми беше много тъпо. Всъщност доскоро продължаваше :)
Душата, няма защо да ти е тъпо :)
Точно това обяснявах вчера на моя, повлияна от поредната тъпня на някои роднини - човек не си избира семейството, лотария е. Не можеш да бъдеш съден/определян по това какъв е баща ти, брат ти или пък майка ти. Въпреки че семейството има влияние и масово децата са като родителите, ти не носиш вина за тяхното поведение. (Докато приятелите, например, си избираш сам - по тях можеш да бъдеш определян, защото "с какъвто се събираш, такъв ставаш" не е станало народна мъдрост просто така.)
Имам познат, чиито родители са без образование, ту имат някаква работа, ту не, проблеми с алкохола, пълна незаинтересованост от каквото и да е; брат му уж е по-големият, но постоянно разчита на него и т.н., в момента се опитва и той да си подреди живота. За сметка на това момчето разбива практика след практика, изгражда бизнес контакти, които ще са му суперполезни по-късно, преди няколко дни замина за Сингапур за половин година по покана на една компания, за след това вече има работа; на всичко отгоре е суперсвестен, възпитан, скромен, отговорен. Малко е мрънкало и става прекалено въодушевен като пийне, ама... всички си имаме недостатъци 8-)
Друг познат пък си е хванал багажа и се е изнесъл от тях още на 15-16, понастоящем е на 25+ и все още твърди, че техните не стават за родители. (Въпреки че откликва на всяка тяхна молба, носене на въглища и такива неща.) От години има стабилна професия, жилище; много свястно и отговорно момче е той, никога няма да предположиш колко са му били бурни тийн годините.
А за "порядъчно"... в някои семейства е такава хармония привидно и такъв цирк, пресметливост и дребнавост всъщност, че лошо да ти стане. Вчера съм слушала с отворена уста като ми разказваха.
Ох, ти кога ли си разбрал нещо от първия път, честно... а му говоря за умен в смисъла на "цени си времвто и нервите, знае кога нещо не му носи позитиви", той ми говори за изпити, учене етц.
казах "доста повече", което е отношение, не стойност. 5 е по-голямо и от 0, и от 2.
Нямам думи.
Съмнявам се да си го казала в тоя ред на мисли, тъй като хич не звучеше да искаш да кажеш това. И все пак не ми отговори на другият въпрос.
Deadlock
07-26-2015, 10:58
галакси,
съгласна съм, че не трябва да си затваряме очите за лошото, защото така му даваме зелена светлина да вирее.
ето каква беше реакцията, като хаяши се изказа високомерно - нападнаха я няколко човека, тя се обиди и спря да пише. не вярвам да е преживяла катарзис; по-скоро е напсувала форума. като се е почнало, и пантерката бе наредена за високомерието, а после за кой каквото се сети. тя също е дефанзивна, и заключи, че с добро няма смисъл да пробва и във форума няма интелигентни хора. това ли е свалянето на земята? никой не излиза по-разбрал и разбран от караницата. моето песимистично виждане е, че това не е и ничия цел.
алтернативното е не да избягваме конфликта, а да имаме проблем с високомерието, а не с хаяши. тя е и много други неща освен високомерна. можеше да й разкажеш историята за майка ти по случай преувеличението й за травмата; едва ли щеше да реагира дефанзивно.
102thedream
07-26-2015, 11:11
колко от вас биха казали това което пишат
galaxy29
07-26-2015, 11:21
дам, имаш право, че с караници ефектът по-скоро го няма и е по-хубаво да си говорим или пишем в случая на нормален тон, за да има някакво разбирателство и държа да кажа, че не съм злонамерена към хаяши и пантерата, което ме подсети да споделя, че често се хващаме само за негативните черти у хората и не отразяваме положителните и също искам да те допълня и да призова не само за форумна добрина, ами и за извънфорумна, извънвиртуална, защото и там не е по-различно според мен
102, не всички са различни така и иначе
102thedream
07-26-2015, 11:28
визирах блокаджийката и онази-със-светещия-аватар
колко от вас биха казали това което пишат
Винаги може да ме пробваш (:
дам, имаш право, че с караници ефектът по-скоро го няма и е по-хубаво да си говорим или пишем в случая на нормален тон, за да има някакво разбирателство и държа да кажа, че не съм злонамерена към хаяши и пантерата, което ме подсети да споделя, че често се хващаме само за негативните черти у хората и не отразяваме положителните и също искам да те допълня и да призова не само за форумна добрина, ами и за извънфорумна, извънвиртуална, защото и там не е по-различно според мен
102, не всички са различни така и иначе
Защото, лошото винаги се набива на очи.
102thedream
07-26-2015, 11:52
за две специални говора
galaxy29
07-26-2015, 11:53
пфф, как отряза човека ...
galaxy29
07-26-2015, 11:53
набива се, защото сме лошогледи, а не е хубаво -.-
anonymous708973