Влез

View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44

YSMF
05-03-2016, 09:57
Не ви препоръчвам да пазарувате от Алиекспрес. Противно на очакванията, този сайт се оказа по-зле и от Дреслинк. Като цяло за пореден път се убеждавам, че китайските не струват. И откъм доставка и качество, въобще не си заслужава чакането. Май ще заложа друг път на Ибей, ако реша нещо да поръчвам, въобще.

На мен точно покраj Алиекспрес спря да ми харесва Ибей. И като качество, и като система, и като разнообразие са си по - добри за мен.

nIkEnCeTy_bE
05-03-2016, 14:41
Аз съм поръчвал 5-6 пъти от али експрес и нещата ми идваха всеки път за седмица. Защо категоризираш? Като си купила някой боклук от измамник кой ти е виновен, сайтът ли?? Нали затова има рейтингова система. Задръж си наизустените коментари момиченце, и недей да заблуждаваш и да плашиш хората! Никенцето-бе

Ти ще се спреш ли?! Не си попаднал на човека, с когото да се заяждаш.

nIkEnCeTy_bE
05-03-2016, 14:42
Момиченца, имам суха и чувствителна кожа, предложете измивен гел. Досега съм ползвала ейвън, орифлейм, хималая, балеа и още некви, където не помня. Хималаята с нийм ми хареса, но на моменти ми доизсушаваше кожата. На ейвън имаше един зелен с чаено дърво ама май не съм го засичала отдавна, иначе ми беше перфектен. А на балеа беше неква емулсия, която смърдеше на боя за коса и нищо не вършеше.

Аз лично ползвам на Гарниер от може би... 6-7 години. Но аз съм с мазна кожа. Като цяло, щом стане въпрос за грижа за лицето, винаги залагам на Гарниер. Бих ти препоръчала и Билка. На Ейвън са им хубави продуктите за лице.

nIkEnCeTy_bE
05-03-2016, 14:44
На мен точно покраj Алиекспрес спря да ми харесва Ибей. И като качество, и като система, и като разнообразие са си по - добри за мен.

Може би, наистина зависи какво си поръчваш. Всеки сайт е силен в дадени продукти и услуги. Аз лично се надявам да не се наложи да прибегна пак към тях.

MalePan7her
05-03-2016, 14:54
Ти ще се спреш ли?! Не си попаднал на човека, с когото да се заяждаш.

Какво искаш да кажеш не съм попаднал, тоест ти си някоя която ще ме сложи на място, така ли да разбирам? Ти ли ще си избраната, ДА МЕ ЗАТАПИШ? С теб съм комуникирал и си много селска пръчка, особено в народната ти носия, дори не искам да ти пиша, обаче адски много ме дразниш като пишеш неверни твърдения. Затова направи ми услуга, не ми отговаряй за да не интерактвам с теб и да не се налага да те съсипвам психически! Шматко!

nIkEnCeTy_bE
05-04-2016, 12:55
Нашия пазар - имаш предвид българския или немския?

Иначе вече се уверявам колко по-добри са някакви незнайни марки за много от нещата. Доказани марки като Лореал, Шваркопф и тем подобни станаха такива боклуци. Развалят само формулите на повечето от продуктите си. Особено шампоани.

nIkEnCeTy_bE
05-04-2016, 13:26
Сега би ми било много интересно да разгледам немския пазар, със сегашния ми опит и познанството ми към козметиката. /Сестра ми живее там и затова го казвам/ Преди като съм била не обръщах внимание на това, но сега съм сигурна, че може да се открият много неща. То и навсякъде е така де, когато човек има интерес, може да открие неподозирани начини и продукти.

На Ив Роше ползвам много неща - от шампоан, балсам, душ гел до крем за ръце. Наистина си заслужава марката.

YSMF
05-04-2016, 16:16
Преди години нали беше станал някакъв страшен скандал точно с френския Ив Роше и бг мама? А кои неща ползвате, защото имаше една супер прехвалена марка при която се оказа, че кремът за тяло мирише отвратително?

Зайче..
05-04-2016, 19:10
Здравейте! Аз имам следния проблем - от няколко месеца кожата на челото и брадичката ми става мазна с течение на деня, т.е. сутрин като си измия лицето ми опъва (понякога изглежда все едно се бели), но след 1-2 часа (след като съм нанесла фдт и пудра) я усещам супер гадна. Преди да стане такава, кожата ми беше доста суха и използвах крема на Clarins Daily Energizer Cream-gel (препоръчаха ми го в парфюмерии Douglas и бях много доволна. Използвах го в продължение на почти 3 години). След като кожата ми стана кофти, започнах да използвам крема на Uriage (зелената опаковка). Използвам го вече от около 2 месеца, но не виждам особен резултат. Та, от вас бих искала да ми препоръчате кремове от горе/долу същия ценови диапазон. Също бих искала да питам какво мислите за кремовете на Clinique?
Фдт, който използвам е Clinique anti-blemish solutions, а пудрата е Clarins ever matte mineral compact.
Очаквам съвети. :)))))

ДОТА
05-04-2016, 19:20
заек, на 11 година почна да се клепаш с тия неща
кво си очаквала, много ясно, че ще ти се прецака кожата
преди да станеш на 20, в твоя случай на 18

Зайче..
05-04-2016, 19:29
заек, на 11 година почна да се клепаш с тия неща
кво си очаквала, много ясно, че ще ти се прецака кожата
преди да станеш на 20, в твоя случай на 18

На 14 години бях, когато започнах да използвам крема. И да, знам, че до голяма степен кожата ми се прецака заради това, че от много малка използвам декоративна и бяла козметика, но какво да се прави. Сега въпроса не е това. Въпроса е какво да използвам, за да изглежда добре все пак.

ЕДИТ: Ако това е от значение, не ям месо (освен риба) от 5 месеца, шоколад също не ям, но напоследък все се случва да пия алкохол (не много, даже бих казала, че това няма да е фактор, но все пак го споменавам).

Зайче..
05-04-2016, 20:18
...

Достигнала си лимит на личните, за това ще ти отговоря направо тук.

Здравей! :))
Много благодаря за изчерпателния отговор. Задължително ще погледна козметиката, за която си ми дала линк. Разбирам какво ми казваш, но не знам как да не я тормозя. Предполагам ти е ясно, че би ми било много трудно да не използвам декоративна козметика, защото съм свикнала и дори го изключвам като вариант. Надявам се да не се налага да спра да се мацам, наистина. За стискането - през месец-два си държа лицето на парата от чай от лайка и след това майка ми ми чисти черните точки, но мисля че не е добра идея да спирам да го правя, защото иначе стават много и стоят ужасно грозно.
Между другото не е по темата, но спрях да ям месо, след като видях едно видео, което мисля че го беше постнала ти (във фейсбук). :D Не че си питала, но предполагам, че би се зарадвала да знаеш, че видеото наистина влияе на хората (ако го беше публикувала ти, де, но съм почти сигурна, че беше ти).
И пак много благодаря, че си ми писала.
Лека вечер и на теб. :))

ЕДИТ: ядки и сушени плодове също не ям, защото не ги обичам, така че и тях ги изключвам като вариант.

YSMF
05-05-2016, 14:27
YSMF, ...
Благодаря, определено ще погледна синята серия :)

nIkEnCeTy_bE
05-05-2016, 14:50
По принцип Бюти блендърите са много добри алтернативи, но аз си залагам на четката. Real Techniques трябва да им е хубав блендър-а, поне колкото четките. За асортимента на ДМ няма да има разлика. Примерно аз харесвам p2, които ги няма тук.

П.С За омазняването неведнъж съм казвала, че използвам Магнезиево мляко и няма следа от лъщене, дори след 16-20 часа.

YSMF
05-05-2016, 15:26
П.С За омазняването неведнъж съм казвала, че използвам Магнезиево мляко и няма следа от лъщене, дори след 16-20 часа.
Не знам с колко по - различно е от магнезиевото олио, което съм ползвала аз, но последното освен с едно парене и щипене не помогна особено.

nIkEnCeTy_bE
05-05-2016, 15:35
Не знам с колко по - различно е от магнезиевото олио, което съм ползвала аз, но последното освен с едно парене и щипене не помогна особено.

Едно е мляко, друго е олио. Ако сложа олио на моята мазна кожа - познай. Не при всеки помага, разбира се. Другото, което е за суха кожа, използвано от много чуждестранни влогъри, това е афтършейфа на Нивея.

Зайче..
05-05-2016, 15:49

Написах в google "магнезиево мляко" и ми излязоха няколко варианта. Би ли ми казала кой използваш ти и колко често?

nIkEnCeTy_bE
05-05-2016, 15:55
Написах в google "магнезиево мляко" и ми излязоха няколко варианта. Би ли ми казала кой използваш ти и колко често?

http://www.pharmalife.bg/product/2105/magnezievo-mlyako-filips-340-ml-phillips-milk-of-magnesia.html Използвам това. След като нанеса крема си за лице, нанасям с тампон от магнезиевото мляко върху Т-зоната и после фон-дьо-тен-а. Използвам го всеки ден.

Зайче..
05-05-2016, 16:04
http://www.pharmalife.bg/product/2105/magnezievo-mlyako-filips-340-ml-phillips-milk-of-magnesia.html Използвам това. След като нанеса крема си за лице, нанасям с тампон от магнезиевото мляко върху Т-зоната и после фон-дьо-тен-а. Използвам го всеки ден.

Супер. Мерси много. :))

smilegirl12
05-05-2016, 16:08
някои да е ползвал крем за белези ? какъв и дали действа?

nIkEnCeTy_bE
05-05-2016, 16:11
някои да е ползвал крем за белези ? какъв и дали действа?

http://www.multipharm.eu/product/839/sodermix-sodermiks-krem-pri-belezi-sarbezh-vazpalenia-30gr.html Имам такъв. Козметичката ми беше дала тестер и мога да кажа, че със сигурност успокоява и намалява зачервяването.

Зайче..
05-05-2016, 17:45
Някой поръчвал ли е от сайта на Calvin Klein? http://bg.calvinklein.com/store/en/limited-edition-women-en?Icmpid=white_capsule|hp|shopwomen
И там си харесах един бански, но никога не съм поръчвала от чуждестранни сайтове и ми е малко филм. :D
Пише, че пратките пристигат за 3-5 дни и доставката е САМО €5.95, което ми изглежда малко странно. Също така някой знае ли дали ги доставят точно до адреса, или трябва да си ги взема от някъде? Един приятел си поръчваше колекционерски колички от Германия и му ги доставяха до адрес, но не знам дали и с този сайт нещата стоят по същия начин? И още нещо - парите ги обръщам с този сайт http://bg.coinmill.com/BGN_USD.html#USD=45 и въпроса ми е дали цените, които получавам аз са реални или има шанс да не са (заради курсовете /мисля, че така се казваше/)?

Зайче..
05-05-2016, 21:07
..

Добре, поуспокои ме малко. Аз ще ги поръчвам чрез "посредник", защото нямам карта и оттам идва малко сложно, защото първо трябва да му дам парите и той да ги прехвърли на картата, и чак тогава да поръчаме, но това няма да стане тази седмица, така че ще имам 4-5 дни да си помисля. :D Но като цяло съм супеееер надъхана да си поръчам, даже и маратонки си харесах и дано да не се откажа. :D

ДОТА
05-05-2016, 21:14
давай по-кротко, 10 годишни деца ги правят
ще се изкъртят от работа за единия ти кеф

Зайче..
05-06-2016, 07:22
По принцип знам, че най-вероятно е така, но аз също работя и мисля, че заслужавам да си купувам това, което ми харесва.
Така или иначе най-вероятно всички стоки, които купуваме струват нечий много голям труд, но аз не се чувствам виновна за това.

Ewok
05-06-2016, 14:18
http://img6a.flixcart.com/image/shaving-razor/n/x/n/gillette-mach-3-razor-original-imaey7cw2jhdahvh.jpeg

доволна съм, ножчета сменям на около 8-9 месеца

в сравнение с еднодневките определено си струва да инвестираш в постоянна
разликата е огромна, мн по-гладко и качествено бръсне

Ewok
05-06-2016, 14:27
на 3-4 дни бръснене на крака и ръце, косъмчетата определено не са като мъжки
иначе, те може да пишат много неща, но реално дори мъжете ги сменят на 2-3 месеца, баща ми има същата
просто не бръсне като чисто нова, иначе пак си става

YSMF
05-06-2016, 16:09
Чакай, чакай, какъв посредник? Твой приятел ли?

Мацки, имам въпрос и не ми се смейте :д
Каква самобръсначка използвате? Тип еднодневка или някакви такива специални? Днес за първи път си купих такава, леко ме заболя сърцето да дам толкова пари за нея, ама пък моите любими тип еднодневки на Балеа нещо са ги развалили, защото последната опаковка е кошмар.
Някакви мнения, впечатления по темата - разлика виждате ли, колко често сменяте глави и т.н.?
На Кауфланд еднократните, които обаче не ги ползвам еднократно /реално издържат доста/, Жилет блу 3 ми харесва повече от тази http://static.bootic.com/_pictures/1613336/gillette-fusion-manual.jpg , която също имам, но за разлика от другите е наистина еднократна, горният слой става на пихтия. На специалния жилет сменям ножчетата на 6 месеца.

Зайче..
05-06-2016, 16:13
Чакай, чакай, какъв посредник? Твой приятел ли?

Да, ще дам парите на него и той ще поръча с неговата карта, защото аз нямам и мама категорично ми отказа да използвам нейната.

nIkEnCeTy_bE
05-06-2016, 16:45
Аз ползвам на Жилет, като ножчета сменям различно... имам различна самобръсначка за различната зона. Като там където примерно трябва повече, ползвам по (как да кажа) обикновена. За крака ползвам ножчетата на Gilette Embrace sensitive.

ДОТА
05-06-2016, 17:43
кво правите всички вие
и къде сте се докарали
да се бръснете по-често от мъжете
по-често от мен
сигурно в казармата щеше да ви хареса

Ivaaaaa
05-06-2016, 18:36
Аз пък ползвам някви винъс, които май пак са жилет о.о единствено под мишките. Там не бих се осмелила епилиране или кола маска. А, а на ръцете не махам, щото е рус мъх, който не личи. Мен лично много повече би ме боляло да се бръсна отколкото епилатора например. Като свикнеш и се чудиш как си могъл да си го причиняваш със самобръсначката. А кола маската е още по-прекрасна хд

nIkEnCeTy_bE
05-06-2016, 18:51
По принцип и аз винаги съм искала да се престраша за кола, ама нещо все ме спира. То май е както си свикнеш. За мен и едното има плюсове, и другото. Просто аз съм си свикнала и не ме мързи никога.

zombolovesu
05-06-2016, 18:56
принципно използвам кола, ама като трябва да излизам и да слагам рокля или пола и не съм си оправила краката използвам епилатор

YSMF
05-06-2016, 18:59
Като свикнеш и се чудиш как си могъл да си го причиняваш със самобръсначката.
Аз се чудя за същото на хората, които ходят на кола и се минават с епилатор. 8-) Да си приключа процедурите и казвам майната на всичко.

Сега се сетих, имах едни оранжеви Винъс и те са много добри.

Ivaaaaa
05-06-2016, 19:12
http://befit.bg/eshop/public/upload/productimage/7/2/720032-17790-3.jpg?1383227370
Да, и аз тези ползвам.

Иначе, ако ти е правена качествено, няма нужда от епилатор. Ти на каква епилация ходиш, на кое място, колко процедури и колко време би трябвало да е ефектът хд

YSMF
05-06-2016, 19:51
http://befit.bg/eshop/public/upload/productimage/7/2/720032-17790-3.jpg?1383227370
Да, и аз тези ползвам.

Иначе, ако ти е правена качествено, няма нужда от епилатор. Ти на каква епилация ходиш, на кое място, колко процедури и колко време би трябвало да е ефектът хд

В смисъл и тези, които ходят на кола и тези, които се епилират. 8-) Нз, явно не понасят на кожата ми.

Аз почнах фотоепилация в домашни условия, преди прекъснах и развалих работата, но сега наново упорито се шракам и виждам ефект Всяка седмица си правя по 1 процедура, вече станаха 4 и има доста голям ефект. Ефектът според книжката трябва да е постоянен, на мен ми предстои да го видя това.

YSMF
05-06-2016, 20:34
Remington ipl6500, но в началото не беше абсолютно безболезнено, но пък ти е кеф как космите изчезват и го преживяваш. 8-)

divergent
05-10-2016, 18:54
Айде да направят фотоепилацията напълно безвредна и да спрем да се занимаваме със самобръсначки, епилатори, кола маска и всякакви други болезнени или краткотрайни методи. :D

Какви въпроси се очаква да ми зададат на интервю за работа във бар за фрешове, какво се очаква да отговарям, за да трупам точки, какво да кажа, когато ме питат за заплатата? И имам ли изобщо шансове да ме вземат, при положение, че ще се наложи да отсъствам три дни през Юни и пет през Юли?

nIkEnCeTy_bE
05-10-2016, 19:06
Какви въпроси се очаква да ми зададат на интервю за работа във бар за фрешове, какво се очаква да отговарям, за да трупам точки, какво да кажа, когато ме питат за заплатата? И имам ли изобщо шансове да ме вземат, при положение, че ще се наложи да отсъствам три дни през Юни и пет през Юли?

Предполагам на първо време въпроси от сорта дали се храниш здравословно, пиеш ли фрешове. Очаквай не толкова задълбочено и ценностно интервю. Питай си за заплата, условия и много важно - осигуровки. Голяма си, за да прецениш, но при български работодатели нещата стоят малко по-различно в повечето случаи. Може би, не можеш да направиш разлика, но се поинтересувай и повярвай ми осигуровките са важни.

divergent
05-10-2016, 20:25
Предполагам на първо време въпроси от сорта дали се храниш здравословно, пиеш ли фрешове. Очаквай не толкова задълбочено и ценностно интервю. Питай си за заплата, условия и много важно - осигуровки. Голяма си, за да прецениш, но при български работодатели нещата стоят малко по-различно в повечето случаи. Може би, не можеш да направиш разлика, но се поинтересувай и повярвай ми осигуровките са важни.

Едва ли ги интересува какво ям и пия, но пък може да търсят човек, който не обича фрешове, за да са сигурни, че няма да си пийва тайно и да краде. :D Имала съм ядове относно осигуровките, знам колко са важни, няма да позволя такова нещо да се случи отново. Предполагам ще ме питат дали имам опит. Сигурна съм, че няма да е много ценностно интервю и имам големи шансове, притеснява ме единствено факта, че заради тези ангажименти през лятото може никъде да не искат да ме вземат. Но пък все някой ще си затвори очите за тези няколко дни, определено се наблюдава криза в намирането на кадри, на всеки ресторант, кафене или бар има обяви за работа. Общо взето най-много ме тревожи как ще се обсъди въпроса със заплащането. Едва ли ще ме питат колко очаквам както по големите фирми. На мен всякаква сума ще ми свърши работа, но ако пък не споменат нищо, няма ли да направи лошо впечатление ако аз попитам за размера на заплатата?

nIkEnCeTy_bE
05-11-2016, 20:59
Едва ли ги интересува какво ям и пия, но пък може да търсят човек, който не обича фрешове, за да са сигурни, че няма да си пийва тайно и да краде. :D Имала съм ядове относно осигуровките, знам колко са важни, няма да позволя такова нещо да се случи отново. Предполагам ще ме питат дали имам опит. Сигурна съм, че няма да е много ценностно интервю и имам големи шансове, притеснява ме единствено факта, че заради тези ангажименти през лятото може никъде да не искат да ме вземат. Но пък все някой ще си затвори очите за тези няколко дни, определено се наблюдава криза в намирането на кадри, на всеки ресторант, кафене или бар има обяви за работа. Общо взето най-много ме тревожи как ще се обсъди въпроса със заплащането. Едва ли ще ме питат колко очаквам както по големите фирми. На мен всякаква сума ще ми свърши работа, но ако пък не споменат нищо, няма ли да направи лошо впечатление ако аз попитам за размера на заплатата?

Естествено, че не. Ти си си в правото да питаш. А и недей им казва това, че за теб няма значение колко получаваш. Отстоявай си своето, все пак става въпрос за твоя труд. ;)

YSMF
05-12-2016, 17:32
Някой виждал ли е ориенталската серия на Есенс във Варна?

nIkEnCeTy_bE
05-12-2016, 18:28
Някой виждал ли е ориенталската серия на Есенс във Варна?

Няма ли я вече в магазините на ДМ и Лили?

YSMF
05-12-2016, 18:49
Няма ли я вече в магазините на ДМ и Лили?
Май само в София, на стената си повтарят само 'скоро,скоро' когато ги питат за други градове. Има ги онлайн, но там даже не са си направили труда да има фиксирана доставка :/
Утре ще ми е голямото козметично пазаруване, ако ги няма, здраве да е, чак юли.

nIkEnCeTy_bE
05-12-2016, 18:56
Май само в София, на стената си повтарят само 'скоро,скоро' когато ги питат за други градове. Има ги онлайн, но там даже не са си направили труда да има фиксирана доставка :/
Утре ще ми е голямото козметично пазаруване, ако ги няма, здраве да е, чак юли.

И аз доста съм се надъхала за бронзиращата пудра. Даже мисля да я избера пред Катрис или Алверде.

kaRamella
05-13-2016, 19:01
Да, и аз тези ползвам.
И аз ги ползвам. Много бавно се изхабяват ножчетата,струват си.

YSMF
05-14-2016, 09:37
И аз доста съм се надъхала за бронзиращата пудра. Даже мисля да я избера пред Катрис или Алверде.
Никакъв помен от ориенталската серия или тази за вежди, това в ДМ и Лили.

потребител77
05-15-2016, 15:21
http://img6a.flixcart.com/image/shaving-razor/n/x/n/gillette-mach-3-razor-original-imaey7cw2jhdahvh.jpeg

доволна съм, ножчета сменям на около 8-9 месеца

в сравнение с еднодневките определено си струва да инвестираш в постоянна
разликата е огромна, мн по-гладко и качествено бръсне

Трябва да опитам значи и аз с някаква такава, защото при мен положението е много зле с тия еднократните самобръсначи, вероятно изпозлвам некачествени или не знам, но ако вечерта се мина на следващия ден няма и следа от гладкост, а наболи косъмчета по крака, подмишни и т.н. На всичкото отгоре имам окосмяване и по гърдите и доста тъмен мъх по корема, под пъпа/ с тях как да се справя?/.... комплекси от всякъде, човек да се чуди как да се съблече през лятото :/

lunacy
05-15-2016, 16:01
На всичкото отгоре имам окосмяване и по гърдите и доста тъмен мъх по корема, под пъпа/ с тях как да се справя?

оправи си психиката, братко/сестро

потребител77
05-15-2016, 18:45
оправи си психиката, братко/сестро

Кое те кара да мислиш така?

lunacy
05-15-2016, 19:04
комплекси от всякъде

ти го каза :)

потребител77
05-15-2016, 19:16
ти го каза :)

приемам всяко мнение, може би си права... но наистина тези неща ме комплексират гледайки момичетата около мен колко са гладки и хубави, а аз не мога да се почувствам добре в кожата си

Зайче..
05-16-2016, 17:17
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали магазин с хубаво бельо (искам на външен вид да изглежда добре, но и качеството да е на ниво).
Разглеждах бельото в магазин Oysho, където доста неща ми допаднаха, в Totally Erected гащите на Calvin Klein много ми харесват, в сайта на Victoria's Secret също има готини неща, но искам да ми препоръчате още поне 1-2 марки, за да имам достатъчно голям избор. Ценовия диапазон нека да не е с много голяма горна граница - до 20лв. за чифт гащи и до 70-80 за сутиен.

nIkEnCeTy_bE
05-16-2016, 17:43
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали магазин с хубаво бельо (искам на външен вид да изглежда добре, но и качеството да е на ниво).
Разглеждах бельото в магазин Oysho, където доста неща ми допаднаха, в Totally Erected гащите на Calvin Klein много ми харесват, в сайта на Victoria's Secret също има готини неща, но искам да ми препоръчате още поне 1-2 марки, за да имам достатъчно голям избор. Ценовия диапазон нека да не е с много голяма горна граница - до 20лв. за чифт гащи и до 70-80 за сутиен.

На Oysho са качествени за цената си. Аз съм си купувала бельо от H&M, New Yorker - и това от H&M издържа близо 3 години (сутиена)

Зайче..
05-16-2016, 19:52
На Oysho са качествени за цената си. Аз съм си купувала бельо от H&M, New Yorker - и това от H&M издържа близо 3 години (сутиена)

От H&M и аз си бях купила един сутиен преди 2-3 години, но чашката му се изкриви навън по доста странен начин и се наложи да го изхвърля след 3-4 пране. От New Yorker имам само гащи, от които съм горе/долу доволна, но и на двете марки сутиените не ме впечатляват особено много. Идват ми с малко евтин вид, гащите също не са кой знае какво.
Сега се сетих, че SugarFree имат хубаво бельо. Та, мисълта ми е дали имат някакъв онлайн магазин, където мога да им разгледам всички стоки (не е задължително да може да се поръчва, защото знам къде в Бургас им е магазина, но ми се очертава чак края на седмицата да отида, а и последния път като бях нещата бяха доста обрани, та поне да разгледам всичко)?

nIkEnCeTy_bE
05-16-2016, 19:53
От H&M и аз си бях купила един сутиен преди 2-3 години, но чашката му се изкриви навън по доста странен начин и се наложи да го изхвърля след 3-4 пране. От New Yorker имам само гащи, от които съм горе/долу доволна, но и на двете марки сутиените не ме впечатляват особено много. Идват ми с малко евтин вид, гащите също не са кой знае какво.
Сега се сетих, че SugarFree имат хубаво бельо. Та, мисълта ми е дали имат някакъв онлайн магазин, където мога да им разгледам всички стоки (не е задължително да може да се поръчва, защото знам къде в Бургас им е магазина, но ми се очертава чак края на седмицата да отида, а и последния път като бях нещата бяха доста обрани, та поне да разгледам всичко)?

По принцип аз работя за компанията на бранда Women's secret, където продават дамско бельо. Сега за качество не мога да гарантирам, не знам, не съм си купувала. Но ценовия диапазон е сравнително висок.

Зайче..
05-16-2016, 19:56
По принцип аз работя за компанията на бранда Women's secret, където продават дамско бельо. Сега за качество не мога да гарантирам, не знам, не съм си купувала. Но ценовия диапазон е сравнително висок.

Ако имат онлайн магазин, може ли да ми пратиш линк на лично? Нищо, че ценовия диапазон е висок, поне да разгледам. :)

nIkEnCeTy_bE
05-17-2016, 20:26
Ако имат онлайн магазин, може ли да ми пратиш линк на лично? Нищо, че ценовия диапазон е висок, поне да разгледам. :)

За България мисля, че няма онлайн магазин. Те имат и магазини само в София, де.

nIkEnCeTy_bE
05-19-2016, 10:30
Момичета, препоръчвайте някакъв шампоан. Дойде времето пак да стоя пред рафта в Лили и ДМ и вече не знам. ;д

YSMF
05-19-2016, 11:18
Момичета, препоръчвайте някакъв шампоан. Дойде времето пак да стоя пред рафта в Лили и ДМ и вече не знам. ;д
Има един на Балея лимитирана серия с манго. Страхотен е.

tori
05-19-2016, 13:22
Подкрепям Балеа-та с десет ръце!!! Каквото и да вземеш за твоятя коса, няма да останеш разочарована!

Ivaaaaa
05-19-2016, 15:18

Аз пък от години ползвам орзен. И не че нещо, но косата ми е хубава и никога не цъфти хд

nIkEnCeTy_bE
05-19-2016, 16:28
Благодаря ви. :)

Зайче..
05-20-2016, 21:03
Някой поръчвал ли е от Global Brand Store и има ли добро съотношение качество/цена? Много ми харесват нещата от марката Trussardi и мисля да си поръчам една чанта, но все пак да питам за мнения, ако някой е пазарувал от там?

galaxy29
05-24-2016, 23:59
Аз да питам има ли някакъв начин да прикрия или да се отърва от бебешките коси на челото хд
хубави са си, за какво да ги криеш :/

Ivaaaaa
05-25-2016, 13:57
Кое им е хубавото хд

Naive
05-25-2016, 19:24
Е, как, не ти ли е любимо да си вържеш косата и да да стърчат сякаш си бръкнала в контакта... аз лично си умирам!
Няма лек срещу тях... за съжаление.

YSMF
05-25-2016, 19:41
Е, как, не ти ли е любимо да си вържеш косата и да да стърчат сякаш си бръкнала в контакта... аз лично си умирам!
Няма лек срещу тях... за съжаление.
или да са някакви русички и през лятото да станат почти прозрачни и да се чудиш как да ги замаскираш, защото седят лошо

nIkEnCeTy_bE
05-25-2016, 20:33
Моите дори с лак не се оправят. Пък и как да сложиш фиба там, където няма коса... примерно. ;д Иначе моите пораснаха от хининовата вода да ви кажа.

galaxy29
05-25-2016, 22:49
така е като възприятията ви са накифлени, а не са яки като моите

Зайче..
05-26-2016, 07:31
Ivaaaaa аз имам доста бебешки коси и също не са ми особено симпатични, защото косата ми е гъста и не стоят "хвърчащо" като на снимките на готините мацки - при мен е кошмар. Та, бях започнала да ги режа от дъно, обаче като започнат да израстват стои все едно си си боядисала косата и си си изцапала кожата - изобщо не е хубаво, така че спрях и ги оставих да пораснат. Моята коса най-често я нося на прав път и косичките ги издърпвам с четка и сешоар според пътя на косата, после слагам малко лак като заглаждам с ръка и стои сравнително добре (ако няма вятър, защото като има пак се разхвърчават навсякъде).
А ако искам косата ми да е вързана, от вечерта слагам лента, която да ми държи косата назад, те се пречупват (лизват се, както му се вика) и сутринта като я вържа им слагам малко по-голямо количество лак, ако се налага и някоя фиба, и изглежда добре.

едит: Някой пробвал ли е Slim Pasta® / Slim Rice® / Slim Noodles®?
Днес си поръчах и имам големи надежди, че ще отслабна, защото ако наистина имат по 9 калории се очаква да дръпна надолу малко.
Ако някой е пробвал, да каже дали е отслабнал и как са на вкус?

nIkEnCeTy_bE
05-26-2016, 07:50
Ivaaaaa аз имам доста бебешки коси и също не са ми особено симпатични, защото косата ми е гъста и не стоят "хвърчащо" като на снимките на готините мацки - при мен е кошмар. Та, бях започнала да ги режа от дъно, обаче като започнат да израстват стои все едно си си боядисала косата и си си изцапала кожата - изобщо не е хубаво, така че спрях и ги оставих да пораснат. Моята коса най-често я нося на прав път и косичките ги издърпвам с четка и сешоар според пътя на косата, после слагам малко лак като заглаждам с ръка и стои сравнително добре (ако няма вятър, защото като има пак се разхвърчават навсякъде).
А ако искам косата ми да е вързана, от вечерта слагам лента, която да ми държи косата назад, те се пречупват (лизват се, както му се вика) и сутринта като я вържа им слагам малко по-голямо количество лак, ако се налага и някоя фиба, и изглежда добре.

едит: Някой пробвал ли е Slim Pasta® / Slim Rice® / Slim Noodles®?
Днес си поръчах и имам големи надежди, че ще отслабна, защото ако наистина имат по 9 калории се очаква да дръпна надолу малко.
Ако някой е пробвал, да каже дали е отслабнал и как са на вкус?

Защо ти трябват такива "продукти", за да отслабнеш?

Зайче..
05-26-2016, 08:13
Защото ми е интересно да го пробвам. Аз като цяло се старая да ям на определен интервал от време и не особено калорични храни, но понякога "прегрешавам" я с пица, я с нещо сладко и искам да пробвам с тези неща да видя как ще е. Като цяло не ми трябва някаква радикална промяна - в момента съм 45кг. искам да съм 40кг.

nIkEnCeTy_bE
05-26-2016, 08:27
Защото ми е интересно да го пробвам. Аз като цяло се старая да ям на определен интервал от време и не особено калорични храни, но понякога "прегрешавам" я с пица, я с нещо сладко и искам да пробвам с тези неща да видя как ще е. Като цяло не ми трябва някаква радикална промяна - в момента съм 45кг. искам да съм 40кг.

Винаги ми е било странно това с добавките или някакви такива прахчета. По принцип и аз сега виждам как от бърз метаболизъм, с годините започва да се забавя иии се отразява. Иначе и аз имам около 5 хранения на ден през интервал от 2,30-3 часа. За мен това е тайната. Да не стигаш до там да ти стърже стомаха. Прегрешения спрямо храната всеки има, ама веднъж седмично си е окей. И движението, и спорта, са много важни.

Зайче..
05-26-2016, 08:35
Това всъщност са различни видове паста, които си готвиш. На вид са като обикновените спагети и техните разновидности, но имат доооста по-малко калории и предполагам са малко по-различни на вкус.

Ivaaaaa
05-27-2016, 12:06
Благодаря, зайке.
Препоръчайте добър дерматолог в софия.

nIkEnCeTy_bE
05-27-2016, 14:46
Благодаря, зайке.
Препоръчайте добър дерматолог в софия.

Би ли споделила за какво става въпрос?

ДОТА
05-27-2016, 16:11
Би ли споделила за какво става въпрос?

змиите нали си сменят кожата на пролет

nIkEnCeTy_bE
05-27-2016, 17:00
змиите нали си сменят кожата на пролет

На всяка манджа мерудия.

ДОТА
05-27-2016, 17:38
На всяка манджа мерудия.

мога и да съм салам, ако искаш манджа със салам

nIkEnCeTy_bE
05-27-2016, 17:52
мога и да съм салам, ако искаш манджа със салам

свинско с грах

tori
05-30-2016, 09:48
Не знам къде да го постна, но тук често се хвали корейска козметика, а точно открих български сайт.
ХОП! (http://koreana.bg/)
Някой ако случайно е поръчвал и знае, да сподели мнение.

nIkEnCeTy_bE
05-30-2016, 10:26
Аз малко се разочаровах от всичко корейско и не знам дали бих пробвала нещо тяхно, особено козметика.

YSMF
05-30-2016, 14:32
Значи в сайта Holika Holika Soda Pore Cleansing Foam е 26,50+4,70 доставка, а в Ибей е 12,90 всичко. Ако не знаех как се пазарува бих предпочела да се науча вместо да давам почти 10 лева отгоре.

Тамии ..^^
05-30-2016, 19:12
Препоръчайте ми дневен крем за млада кожа на досгъпна цена, да е лек и хидратиращ, да не стои мазно и да има фактор, с колкото по-малко вредни съставки, толкова по-добре.

divergent
05-30-2016, 19:18
Препоръчайте ми дневен крем за млада кожа на досгъпна цена, да е лек и хидратиращ, да не стои мазно и да има фактор, с колкото по-малко вредни съставки, толкова по-добре.

Аз съм много доволна от кремовете за лице на Балеа, използвам ги и като основа за грим. Обаче не съм сигурна, че имат слънцезащитен фактор.

nIkEnCeTy_bE
05-30-2016, 19:28

Аз съм доволна от крема на Регал - нискодостъпни и добри съставки.

LoadRunner
05-30-2016, 20:05
Значи в сайта Holika Holika Soda Pore Cleansing Foam е 26,50+4,70 доставка, а в Ибей е 12,90 всичко. Ако не знаех как се пазарува бих предпочела да се науча вместо да давам почти 10 лева отгоре.

аз имам много по-куриозен случай
едно нещо от тука от официалния представител е 95лв +5лв доставка
от ибея го взех за 27лв с доставката
вярно че 2 пъти ме лъгаха ма ми връщаха парите и аз пак го поръчвах от друг
и дори да е фалшиво просто е най-качествения фалшификат който съм виждал и съм си много доволен
когато тая бг фирмата ми каза цената им пращах 2 гневни имейла как може да са такива олигофрени и да работят на 100 процента печалба и да си измислят такива цени и им снимах това което си взех от ибея даже и ги хейтвах

tori
05-30-2016, 23:43
Нищо не съм набелязала, споделих кво засякох във фбто. Не знам що тръгна със злобните коментари...

Едит: Крема на Балеа с нещо-си (хвърлих кутията) за през деня ползвам аз. С 15ти фактор е, ако за него говориш, дивергенте. И аз си го ползвам вместо основа и е добра алтернатива, но трудно си попива баш заради фактора. Моя е този за суха и чувствителна кожа, но има и за смесена и мазна май. И нещо първоначално бая ме пощипа, но после много се заобичахме. А, и си блести бая...

YSMF
05-31-2016, 01:34
Нищо не съм набелязала, споделих кво засякох във фбто. Не знам що тръгна със злобните коментари...

Злобни :lol:

nIkEnCeTy_bE
05-31-2016, 06:45

Едит: Крема на Балеа с нещо-си (хвърлих кутията) за през деня ползвам аз. С 15ти фактор е, ако за него говориш, дивергенте. И аз си го ползвам вместо основа и е добра алтернатива, но трудно си попива баш заради фактора. Моя е този за суха и чувствителна кожа, но има и за смесена и мазна май. И нещо първоначално бая ме пощипа, но после много се заобичахме. А, и си блести бая...

Блести? Интересен крем. ;д

tori
05-31-2016, 08:46
Е, такова... Лъщи. :ддд

nIkEnCeTy_bE
05-31-2016, 09:20
Е, такова... Лъщи. :ддд

Ама има блестящи частици или? Аз по-скоро си мисля, че не е подходящ за кожата ти и ти лъщи самото лице ;д макар че, явно си има блестящи частици. Интересно ;д

tori
05-31-2016, 10:04
Не, няма блясъчко. Просто стои върху кожата, щот има фактор. Постепенно си попива и ми е добре на кожата, не е опъната, раздразнена, не боли, не сърби, предпазва си от слънцето. Става си за основа. Само че трябва по-малко количество, щот първите дни редовно не преценявах правилно колко е нужно и имаше половин час, в който бях бяла, длед като го сложа. Супер добре омекотява, определено.

nIkEnCeTy_bE
05-31-2016, 10:05
Не, няма блясъчко. Просто стои върху кожата, щот има фактор. Постепенно си попива и ми е добре на кожата, не е опъната, раздразнена, не боли, не сърби, предпазва си от слънцето. Става си за основа. Само че трябва по-малко количество, щот първите дни редовно не преценявах правилно колко е нужно и имаше половин час, в който бях бяла, длед като го сложа. Супер добре омекотява, определено.
Интересно. Аз си търся да изпробвам основа, макар че още си държа на Магнезиевото мляко. Ама ще видя - спряла съм се на базите на Катрис и на Гош.

LoadRunner
05-31-2016, 17:46
тръгна със злобните коментари...

ама нали, аз кво казвах
то малко ма много злобно тва ю ес ем еф

Зайче..
05-31-2016, 19:57
Здравейте!
Аз реших, че тази година искам сама да си направя банския по един модел, който не мога да намеря да се продава. Та, въпроса ми е откъде мога да си купя ликра (или както се казва плата на банските)?

divergent
05-31-2016, 20:02
Здравейте!
Аз реших, че тази година искам сама да си направя банския по един модел, който не мога да намеря да се продава. Та, въпроса ми е откъде мога да си купя ликра (или както се казва плата на банските)?

Много ли държиш да го изработиш сама? поръчай го на шивачка, тъкмо тя сама ще си набави материалите. Дори и сама да го шиеш, пак можеш да се допиташ до някоя позната в тази професия. Но предполагам във всеки голям магазин за платове ще има и от тази материя.

Зайче..
05-31-2016, 20:13
Да, по принцип мислех да го сътворим аз и майка ми, защото реално не е нищо сложно като изработка (просто никога и никъде не съм виждала да продават такъв тип горници иначе щях да си купя и да я дооправя).
Ще постна снимка на въпросната горница, която съм си харесала, ако някой е срещал може да ми даде линк (но въпроса за ликрата също е актуален още, защото ми се иска да я поръчам - не ми се обикаля по магазините да търся).

https://www.instagram.com/p/BF9Uq5Vqs39/ обаче ще искам да е телесно на врата със светлосини камъни, бяло на бюста и долница в телесен цвят. Звучи много лятно. ;d

nIkEnCeTy_bE
05-31-2016, 20:16
Във всеки един магазин за платове трябва да имат ликра. В крайна сметка тя не е основа само за бански.

Зайче..
05-31-2016, 20:18
Да, но аз искам да я поръчам. Та, въпроса ми е има ли откъде да поръчам такъв плат?

nIkEnCeTy_bE
05-31-2016, 20:24
http://www.primatex-bg.com/products Оттук аз си взех платове за изпращането и абитуриентската ми, но във Варна. Виждам, че имат и електронен магазин. Качествени са.

Зайче..
05-31-2016, 20:27
Супер! Мерси много. :))

YSMF
05-31-2016, 21:32
ама нали, аз кво казвах
то малко ма много злобно тва ю ес ем еф
най - злобното в този форум поздравява
https://www.youtube.com/watch?v=R4KfTJIu14Q

YoungBloodZ
05-31-2016, 21:38
най - злобното в този форум поздравява
https://www.youtube.com/watch?v=R4KfTJIu14Q

чак сега разбрах какво значи YSMF 8-)

fanton1
05-31-2016, 21:46
Чушка.

nIkEnCeTy_bE
06-02-2016, 19:39
Мацки, наближават жегите и дойде време за слънцезащитни продукти. Мен главно ме интересува крем за лице. На плаж се е видяло, че няма да ходя всеки ден ;д То и на затворено работя, ама искам да си купя крем за лице. Казвайте варианти, отзиви. :)))

Ivaaaaa
06-02-2016, 19:47
http://ecx.images-amazon.com/images/I/81LevLKUR9L._SY355_.jpg
Този ползвам аз. Доволно. Ппц кожата ми си гори доста, но, ако не прекалявам, си пази. И за слънцезащита с толкова висок фактор, не ми утежнява и омазнява поне за 5-6 часа + че слагам фдт пак със слънцезащита хд

nIkEnCeTy_bE
06-02-2016, 19:52
И аз се ровя сега, ама както никой път ще взема да отида в Медея и да си взема тестери. ;д Иначе съм се спряла или на Eucerin, или на La roche-Рosey

YSMF
06-02-2016, 19:52
http://www.marvi.bg/pr_images/bochko-suncream.jpg
от 3 години съм с него и е златен... публикацията ми за него в блога звучи като реклама, толкова съм доволна 8-)

nIkEnCeTy_bE
06-02-2016, 19:54
На Бочко?! Сериозно? Това е интересно. :) Дай линк за поста ти.

YSMF
06-02-2016, 20:11
Писах ти на лични 8-)

LoadRunner
06-06-2016, 18:52
Абе кажете ко да правя по следния въпрос
тр да пратя картичка за рождан ден до англия на приятелка (просто)

1.) От къде се купуват картички ама някакви по-големи не от тия дребните
в мола ли и аз не знам, смисъл от какъв магазин да търся картички

2.) Измислете ми какво да пиша за просто приятелка ма уж по-добра такава, един вид че може да не е само 1 ред със просто ЧРД ..

3.) (някой знае ли кога трябва да я пусна за да иде навреме (до Англия от България) )

Rabalka
06-06-2016, 19:05
Маи търсиш квилинг картички.потарси ги в гугал.

M****
06-06-2016, 19:07
Абе кажете ко да правя по следния въпрос
тр да пратя картичка за рождан ден до англия на приятелка (просто)

1.) От къде се купуват картички ама някакви по-големи не от тия дребните
в мола ли и аз не знам, смисъл от какъв магазин да търся картички

2.) Измислете ми какво да пиша за просто приятелка ма уж по-добра такава, един вид че може да не е само 1 ред със просто ЧРД ..

3.) (някой знае ли кога трябва да я пусна за да иде навреме (до Англия от България) )
1. Пробвай да потърсиш в някоя по-голяма книжарница.
2. Преведи си някое благопожелание от англ. език, след като предварително се поразровиш из Google.
3. За седмица-две мисля, че ще стигне. Ако е като куриерска услуга, ще стане много по-бързо.

Може да опиташ и с това: http://www.bgpost.bg/bg/23

Edit: Но май това с приложението на български пощи не работи...

nIkEnCeTy_bE
06-06-2016, 19:26
^^ Ти сериозно ли му се върза?

M****
06-06-2016, 19:30
(: Просто отговорих.
А и не е 1-ви април, че да се пускат бъзици.

nIkEnCeTy_bE
06-06-2016, 19:31
Ако си заглеждал повечето му постове, не знам наистина как отговаряш.

LoadRunner
06-06-2016, 19:48

ти ненормална ли си
не ми отговаряй знам че си

Ако си заглеждал повечето му постове, не знам наистина как отговаряш.

ам радвам се че и ти ме следиш между другото

LoadRunner
06-06-2016, 19:49
1. Пробвай да потърсиш в някоя по-голяма книжарница.
2. Преведи си някое благопожелание от англ. език, след като предварително се поразровиш из Google.
3. За седмица-две мисля, че ще стигне. Ако е като куриерска услуга, ще стане много по-бързо.

Може да опиташ и с това: http://www.bgpost.bg/bg/23

Edit: Но май това с приложението на български пощи не работи...

1 и 2 ще ги ползвам
иначе май ще питам директно в пощата щото то трябва да пристигне на деня все пак иначе няма смисъл
на мен са ми пращали веднъж от англия и пристигна точно на деня ми

nIkEnCeTy_bE
06-06-2016, 20:02
Много си оригинален, отново. Трябваше точно в тази тема в раздел Козметика и диети да си зададеш въпросите, нали така? Много ти е важно виждам.

LoadRunner
06-06-2016, 20:11
ако искаш си прочети пак заглавието на темата пък или по- добре си сложи очила или по- добре иди на психолог
гняв или злобат той ще прецени
отивй да спамиш в кофата миличка

nIkEnCeTy_bE
06-06-2016, 20:15
Аз виждам заглавието и колкото и да ми говориш остро - няма да ме обидиш или да бъдеш оригинален. А ти нали виждаш раздела? Някакси е тъпо (дори за теб) да питаш въпроси точно тук, когато спамиш с простотии почти всяка друга тема. Или просто начина ти на изразяване винаги е да затапиш някои, ако можеш 5 секунди след неговия пост. Злоба вика... айде бе

TheOneWhoKnocks
06-06-2016, 20:16
И двамата не сте прави.

LoadRunner
06-06-2016, 20:20
:Д:ДДДДД
тъй става като не обръщаш достатъчно внимание на някоя женица пък тя тайничко била влюбена в теб

nIkEnCeTy_bE
06-06-2016, 20:21
Хахахахахаха смях! Това да не е новия ти профил?

TheOneWhoKnocks
06-06-2016, 20:22
Да не би nIkEnCeTy_bE да е влюбена в теб?

LoadRunner
06-06-2016, 20:24
дааа влюбена е
милата тя

TheOneWhoKnocks
06-06-2016, 20:25
Силно се съмнявам.

LoadRunner
06-06-2016, 20:32
nIkEnCeTy_bE това ли ти е любимата фраза ONLY GOD CAN JUDGE ME
смисъл това ли ти е от сладура статуса :Д

nIkEnCeTy_bE
06-07-2016, 14:10
Хахахаха пак си супер оригинален, просто няма какво да кажа. По - забавно типче не съм срещала, жалкото е на колко си години, пък...

TheOneWhoKnocks
06-07-2016, 14:58
На колко години е LoadRunner?

polssa
06-08-2016, 12:53
Може ли да ми кажете магазин в центъра на София, който да е специализиран за продукти за коса? Не искам обаче салони

nIkEnCeTy_bE
06-08-2016, 14:52
Може ли да ми кажете магазин в центъра на София, който да е специализиран за продукти за коса? Не искам обаче салони

Златна рибка и Мориа - и двата са на Витошка. Златна рибка е в началото откъм метростанция НДК. Малко е скрит, но е точно между аптеката и едно кафене. Мориа е по-нагоре, има го и на Графа.

LoadRunner
06-08-2016, 17:05
Златна рибка та Златна рибка
виждам че пак само за мен мислиш
радвам се ама още не си си заслужила 3те желания

nIkEnCeTy_bE
06-08-2016, 17:22
виждам че пак само за мен мислиш
радвам се ама още не си си заслужила 3те желания

Ние ще се оженим, скъпи, от мен да знаеш. ;) Допълваме се, запомни го!

LoadRunner
06-08-2016, 17:49
да не дава господ :Д
пу пу

nIkEnCeTy_bE
06-08-2016, 17:50
да не дава господ :Д
пу пу

Знам, че тайно го желаеш.

LoadRunner
06-08-2016, 17:56
недей така пред всички
мисля че М* ще ревнува

LoadRunner
06-08-2016, 18:01
ти къв си и от де се появяваш не ми е ясно
корб сиренето ли си? признай си

nIkEnCeTy_bE
06-08-2016, 18:04
Никой няма да ревнува ;д аз искам само теб!

LoadRunner
06-08-2016, 18:20
не искаш да се омъжиш за мен повярвай ми
бракът ти с мен ще е свързан с много сексуален тормоз и домашно насилие

nIkEnCeTy_bE
06-08-2016, 19:40
Той направо си ме даде. Това, което го каза са оправдания ;д

LoadRunner
06-08-2016, 20:04
Супер, сега остава само да те спечеля. (:
еM-ец
толкова си прозрачен че думи нямам

nIkEnCeTy_bE
06-08-2016, 20:06
еM-ец
толкова си прозрачен че думи нямам

Мислиш ли? Възможно е. ;д

LoadRunner
06-08-2016, 20:12
ахам
един вид си кукловод
добре, мислех те за прекалено тъп но явно ще се окажеш прекалено умен

LoadRunner
06-08-2016, 20:19
добре сега един сериозен въпрос
не ти ли става тъпо така всеки път да разкривам новата ти самоличност и то още от първия път
спомняш ли си първия "гост"? :д

nIkEnCeTy_bE
06-08-2016, 20:19
Айде, стига спам на тази хубава тема. Поредния трол със свободно време. Имаш си кофа за тази работа, стига вече.

TheOneWhoKnocks
06-08-2016, 20:21
добре сега един сериозен въпрос
не ти ли става тъпо така всеки път да разкривам новата ти самоличност и то още от първия път
спомняш ли си първия "гост"? :д

Всъщност ми е интересно, защото грешиш за мен. Не съм М**.

TheOneWhoKnocks
06-08-2016, 20:21
Айде, стига спам на тази хубава тема. Поредния трол със свободно време. Имаш си кофа за тази работа, стига вече.

Лозанова, не аз започнах спама.
Edit: Аз ще си изтрия коментарите, защото M**** също прави така. По този начин LoadRunner ще продължи да ме мисли за M****.

KaRiNa.Ni
06-08-2016, 20:30
Няма какво да налазвам.

Зайче..
06-09-2016, 19:58
https://bg.strawberrynet.com/skincare/shiseido/pureness-matifying-moisturizer/29193/#DETAIL
Използвал ли го е някой? Или поне знаете ли от някой дали върши работа?
Мисля, че е идеален за моя случай, защото както вече казах кожата ми е мазна, но ако използвам прекалено агресивни продукти започва да се бели, но продължава да стои мазна, т.е. трябва ми точно нещо такова - което хем не е прекалено агресивно и не изсушава, и хем обиращо излишното мазно от кожата.
Знам, че има момичета, които правят ревюта на продуктите, които използват, така че ако някой се сеща за ревю на този продукт, нека ми го изпрати (аз също ще потърся, но все пак ако някой се сети).

KaRiNa.Ni
06-09-2016, 20:05
https://bg.strawberrynet.com/skincare/shiseido/pureness-matifying-moisturizer/29193/#DETAIL
Използвал ли го е някой? Или поне знаете ли от някой дали върши работа?
Мисля, че е идеален за моя случай, защото както вече казах кожата ми е мазна, но ако използвам прекалено агресивни продукти започва да се бели, но продължава да стои мазна, т.е. трябва ми точно нещо такова - което хем не е прекалено агресивно и не изсушава, и хем обиращо излишното мазно от кожата.
Знам, че има момичета, които правят ревюта на продуктите, които използват, така че ако някой се сеща за ревю на този продукт, нека ми го изпрати (аз също ще потърся, но все пак ако някой се сети).

Ъъъ не съм ползвала и не знам как действа но от опит ти казвам залагай на нещо по-евтино защото съм сигурна че това нещо,колкото и да е скъпо е менте.Всеки има различна кожа и не знаеш как ще ти подейства...най-добре си е да отидеш на козметик и да ти предложи не скъпи продукти,които премахват мазната кожа и предовратяват пъпките,както има и домашни маски които лесно може да си направиш у дома.

Зайче..
06-09-2016, 20:09
Предпочитам да залагам на по-висок клас продукти, ако трябва да съм честна. Не искам да звучи надуто или надменно, но просто ги предпочитам.
Не ме кефи идеята да си правя домашни маски (не казвам, че са лоши, но не искам да ги правя и да ги използвам).
Не разбирам защо да е менте? :)

KaRiNa.Ni
06-09-2016, 20:16
Защото съм купувала скъпа козметика и като евтината никаква работа не върши.Освен трябва да разучиш марките козметика,които наистина са качествени и да залагаш на тях а това не става с ровене в интернет,защото ще се объркаш още повече с негативни и положителни коментари.По-горе ти написах да се консултираш с козметик или най-хубаво с дерматолог.

Зайче..
06-09-2016, 20:24
Не съм съгласна, че скъпата козметика не върши работа. Използвам малко по-висок клас козметика (смисъл не казвам, че е висок клас, а че не е от най-ниския), например Clarins, Clinique, La Roche-Posay, Chanel, CND, Victoria's Secret, Uriage (това са все марки, на които си имам по нещо в момента, освен La Roche-Posay - използвах крема, но свърши) и съм в пъти по-доволна от сравнително по-евтините марки.
Нямам време да ходя по дерматолози точно лятото, а козметиците в града ми хич не са надеждни.

YSMF
06-09-2016, 20:43
В ягодката нещата не са менте, много странен сайт са ми, но поне досерга не съм чула някой да се е оплакал, че нещата не са оригинални. На кожата ми са й се отразявали най - лошо скъпи продукти и затова ги избягвам 8-)
Какви неща имаш на VS?

Зайче..
06-09-2016, 20:56
От козметиката им имам няколко гланца само. Симпатични са, малко лепкави, но за излизане са супер. Иначе от тях имам 2 нощници и 2-3 несесера.

nIkEnCeTy_bE
06-10-2016, 08:58
Ягодката е добър сайт за някои продукти. Сега е много хвален от блогърки и влогърки enzo.bg, просто защото им предлагат да си изберат продукти, които да рекламират (без пари, разбира се) и кой би отказал да си вземе скъпите мечтани продукти и после да направи ревю. Иначе там марки като Real Techniques, Bobbi Brown, MAC са на доста достъпни иначе цени, тъй като казват, че ги вземат директно от Чехия или Швеция май беше и заради това не оскъпяват, тъй като нямат разходи за доставчици и т.н. Колко е така, не знам. Аз съм си заплюла четките на Real Techniques, наистина са хубави. Аз ги пробвах в Мориа и ми харесаха, макар че там вървят около 25 лв. за Foundation Brush, което е нормално - в enzo.bg да са 5 лева по-евтини, ама като сложиш доставката - мда. Но пък по-добре, отколкото да чакаш от чужбина 2 седмици. Но все пак не бих дала май толкова пари за четките, затова съм се спряла на Elf.

П.П. - Мале, аз в каква посока отидох... Та общото ми мнение е, че не е окей да се поръчва козметика от интернет, тъй като поне в София (разбираемо), има магазини, където можеш да отидеш и да си купиш.

nIkEnCeTy_bE
06-10-2016, 09:01
За това, където казват, че скъпите марки са менте, и аз не съм съгласна. Да, за себе си мога да кажа, че съм си намирала много бюджетни неща (един вид дрогериен вариант на скъпите марки) и ми е вършело прекрасна работа. Но това не означава, че скъпите марки не вършат своята работа.

YSMF
06-10-2016, 09:14
Продуктите ги предлагат парфимо :) и не е нещо велико, но е готин начин да се пробват някои нови неща.
В ензо по едно време беше станало нещо уникално - професионалния ми шампоан струваше 12 лева за литър, същото и с маските. И разбира се, че си купих лъм 6-7 бройки 8-)

nIkEnCeTy_bE
06-10-2016, 09:23
Продуктите ги предлагат парфимо :) и не е нещо велико, но е готин начин да се пробват някои нови неща.
В ензо по едно време беше станало нещо уникално - професионалния ми шампоан струваше 12 лева за литър, същото и с маските. И разбира се, че си купих лъм 6-7 бройки 8-)
Малко ме съмнява цялата работа. ;д

YSMF
06-10-2016, 09:34
Аз даже бях питала във форума дали всичко е ок 8-) Сега са завишили и те цените, но преди наистина се чудех как няма да са ментета при положение, че като мирис, цвят, консистенция и ефект върху косата ми са еднакви като тези, които съм вземала от златна рибка. И доставката беше супер дразнеща. По едно време имаха някаква промоция за безплатна доставка, питах над колко лева - 160.

nIkEnCeTy_bE
06-10-2016, 10:00
Е, много ясно, че доставката ще е над определена висока сума и именно в този случай го правят, за да направиш високи покупки. То не само с този сайт е така, ами и с почти всички други български. Точно една влогърка прави такива клипове с разлика между менте и оригинал. И наистина на пръв поглед е почти незабележимо и чак когато го поръчаш и го получиш, чак тогава може да видиш. Аз заради това отбягвам да поръчвам козметика от интернет. Просто не го ли видя на живо, някакси нямам доверие.

YoungBloodZ
06-10-2016, 10:07
ще ме извините за спама в красивата ви темичка но

Просто не го ли видя на живо, някакси нямам доверие.

с абсолютно всичко е така

nIkEnCeTy_bE
06-10-2016, 10:27
ще ме извините за спама в красивата ви темичка но

с абсолютно всичко е така

Нещо искаш да ми кажеш или?

YoungBloodZ
06-10-2016, 10:32
Нещо искаш да ми кажеш или?

да
искам да ти кажа че каквото и да си купуваш (не само козметика) е по-добре да го видиш и купиш на живо защото в интернет лесно може човек да се заблуди

candyQueen
06-10-2016, 12:06
да
искам да ти кажа че каквото и да си купуваш (не само козметика) е по-добре да го видиш и купиш на живо защото в интернет лесно може човек да се заблуди

Според мен повечето пъти е сигурно, естествено зависи и от източника де.... в западна европа се спукват да пазарят от amazon и ebay

007_
06-15-2016, 08:40
Момичета, някоя виждала ли е такъв тип тампончета за лице из България?

( https://www.facebook.com/JuniperseedMercantile/app/410312912374011/ )

kaRamella
06-19-2016, 20:37
Пише че снимката не е на разположение в момента.

natali.angelova.39
06-22-2016, 08:35
Някой ползвал ли е гел топ лака на Есенс и наистина ли издържа толкова?? Търся свестен топ лак, който да задържи лака ми по-дълго. Досега ползвах Опи, но пак се лющи на 3тия ден :\

nIkEnCeTy_bE
06-22-2016, 08:48
Казват, че тези на Голдън роуз са много добри, също и на Есенс. Гел топ лака не съм ползвала, но ползвам топ лака на Есенс от почти 4 години. Като цяло много го харесвам, моя лак издържа 5-6 дена. Но съм чувала добри отзиви и за ГР и за Есенс.

divergent
06-24-2016, 13:57
Взех си гел топ лак на ГР и от вторник насам маникюрът ми не е мръднал, а ръцете ми често имат досег с вода и препарати, обещаващ изглежда.

Зайче..
06-25-2016, 21:09
Здравейтеее. А пък на мен днес ми сложиха мигли косъм по косъм и въпроса ми е дали е нормално да си чувствам очите леко изморени? Не ме сърби, не ме боли, нищо не ми пречи, но си чувствам очите леко натежали и изморени - очаква ли се това да мине и изобщо дали ще е от миглите? Не успях много да се наспя, та си мисля, че може и заради това да е. Ще следя да видя как ще е, но за сега си чувствам очите малко странно, не както, когато нямам нищо. Някое момиче, ако си е слагало да каже как е било при нея. :)

kaRamella
06-27-2016, 16:55
ДОБРО ЛЕПИЛО ЗА МИГЛИ ?????? ( ИМАМ ЛИЛИ И ДМ магазини в града само)

LoadRunner
06-27-2016, 18:43
капчица

KaRiNa.Ni
06-27-2016, 23:43
ДОБРО ЛЕПИЛО ЗА МИГЛИ ?????? ( ИМАМ ЛИЛИ И ДМ магазини в града само)

В ДМ продават много хубави мигли с лепило,което е доста добро слагала съм си и лепилото буквално залепва цялата мигла,без да се отлепва с цели часове може и цял ден да ги носиш така,но да си купуваш специално лепило не те съветвам,защото не лепи изобщо пробвала съм цапа миглите само.

kaRamella
06-28-2016, 14:00
Добре а точно коя марка , че те май са две?

KaRiNa.Ni
06-28-2016, 14:03
Добре а точно коя марка , че те май са две?

На kiss са.

kaRamella
06-28-2016, 19:29
За него имам 50/50 отзив , било добро, но след 5-6 часа се отплепвали отстрани. При теб така ли е? Дай мнение.

KaRiNa.Ni
06-28-2016, 19:44
За него имам 50/50 отзив , било добро, но след 5-6 часа се отплепвали отстрани. При теб така ли е? Дай мнение.

Не гледай мненията в нета,там заблуждават...аз нямам оплаквания от лепилото и от самите мигли,даже съм си взела,като за резерва още 2 чифта.Стояла съм 8-9 часа с миглите и то зимата на голям вятър и студ,не са се отлепвали.Важното е да ги залепиш правилно,вземи си само 1 чифт и пробвай,а и не са скъпи.

kaRamella
06-30-2016, 10:23
Добре миличка, много ти благодаря!

mincheto
07-03-2016, 08:57
Темата трябва да стане важна:!:

Зайче..
07-03-2016, 11:18
Дайте предложения за готини шапки с козирка. Тази ми харесва много http://imgur.com/NAOKv43 и някой ако знае каква марка е или къде продават такива, да каже.
Но ако някой има предложения и за други, по-различни от тази, също да пише. Принципно харесвам и шапките XTRESS, но тази, която си харесах аз я няма, така че приемам всякакви други предложения (марката в случая няма значение, стига шапките да са хубави на външен вид).

kaRamella
07-04-2016, 00:53
До колко парички, че на екстрес са по 150 лв попр.

Зайче..
07-04-2016, 15:45
До колко парички, че на екстрес са по 150 лв попр.

Да, това забравих да го спомена. Принципно за тяхна шапка бях на кантар дали да дам такива пари, но предпочитам да ми предложите на по-ниски цени (примерно до към 80лв.).
Не съм носила до сега шапка и дори не знам дали ще успя да свикна, но пък искам да си предпазвам косата малко от малко и много ми харесва комбинацията вързана коса + шапка с козирка. 8-)

И още един въпрос - какво мислите за добавките за жени?
Като цяло съм доста отпусната и искам да се стегна. Работя по въпроса, разбира се, но се чудех дали няма да е хубаво да си взема и някакви добавки, обаче пък от друга страна се притеснявам, защото не съм запозната по въпроса и се чудех дали няма някакви странични ефекти, които не биха ми харесали? Някой, ако е по-навътре в нещата нека да каже и дори да предложи някакви варианти. И горе/долу колко време трябва да продължава тренировката при приемането на някаква евентуална добавка? Някой ми каза, че поне 2 часа, защото иначе можело да се напълнее (т.е. ако не изразходиш това, което си приел) - това вярно ли е?
Като цяло, който знае да ми каже как стоят нещата с всичко по отношение на това, би ми било много полезно да реша дали да си взема, или не. 8-)

ДОТА
07-04-2016, 16:21
но пък искам да си предпазвам косата малко от малко и много ми харесва комбинацията вързана коса + шапка с козирка. 8-)

вземи се чадър, тая шапка само ще омазни косата ти

Зайче..
07-04-2016, 16:25
вземи се чадър, тая шапка само ще омазни косата ти

Абе, има нещо такова. Сплесква се косата и става малко гадна, аз заради това казах, че не знам дали ще свикна. 8-)

Obsebvashta
07-04-2016, 18:13
Искам да попитам, защото вече се пресрамих да отида на кола за бикини зоната, дали трябва малко да ги подстрижа косъмчетата или да ги оставя така и тя ще се оправи?

embaala
07-04-2016, 18:30
Здравейте! Много моля за помощ от възпитаници на ПГЕА и запознати с положението там хора.
Брат ми кандидатства там тази година и ми се искаше да знам дали си заслужава като училище - има ли материалната и преподавателската база, че да може да му даде едно що-годе добро средно образование....
Другата ни опция е 138-мо СОУ (след 8 клас кандидатства)...

Наистина бих се радвал да прочета мнения за който и да е аспект на училището! :)

P.S. Не съм сигурен дали поставих въпроса на правилното място... Ако не съм, моля за извинение.

LoadRunner
07-09-2016, 12:45
Абе кво стана с тоя фейсбук
Значи като търсиш човек преди ти даваше опция да напишеш град и образование примерно а сега няма нищо такова
????????????????????

crazyfenka
07-11-2016, 21:51
Значи като търсиш човек преди ти даваше опция да напишеш град и образование примерно а сега няма нищо такова
????????????????????

Ми .. промениха го :D

anonymous990763
07-13-2016, 14:46
????????????????????

Защо така, при мен си има опции за търсене по град и място на образование.

Грозния
07-13-2016, 19:24
????????????????????И кого търсиш толкоз в тоя ФБ :D ?

mincheto
07-13-2016, 20:24
А най-добре не споделяте нищо лично във фейса от всякъде дебнат шпиони ;d;d;d

LoadRunner
07-13-2016, 20:33
значи няма как да намериш някой познат ако ги няма тия опции, скоро ми се случи да си дам фейса в крачка и ме търсиха от телефон с нет и нямаше намиране
града и училището филтрират хиляди резултати
а грозния е малоумен по рождение

YSMF
07-13-2016, 21:45
ти вместо да се радваш на graphic search-a ://////////

mincheto
07-15-2016, 18:27
http://prikachi.com/images.php?images/524/8837524I.jpg
Тия неща си купих днес.Розовото е шампоан а зеленото душ гел френски са.

LoadRunner
07-15-2016, 18:52
ти вместо да се радваш на graphic search-a ://////////

какво е това график сърч

YoungBloodZ
07-15-2016, 19:02
какво е това график сърч

и аз това се чудя... проверих в гугъл и не разбрах какво е но пише че го има още от 2014г.

YSMF
07-15-2016, 20:07
Правите си фейсбук на английски и в търсачката пишете примерно photos of lqlqlqlqlq и ви излизат всички тагнати снимки които са публични или са скрити

ДОТА
07-15-2016, 20:57
Правите си фейсбук на английски и в търсачката пишете примерно photos of lqlqlqlqlq и ви излизат всички тагнати снимки които са публични или са скрити

зависи как са скрити снимките
ако са направени само приятели да ги виждат
няма проблем и всеки друг да стигне до тях
плюс това не е нужно да се пише нещо в търсачката
достатъчно е да има име в нея, тя ти дава различни
варианти да търсиш

YSMF
07-16-2016, 07:02
това с поверителността е вярно
но се и виждат доста снимки които ппц трудно ще намериш ако не знаеш кой с кого е приятел че после да ходиш да ги търсиш при него
и при мен търсачката явно е по-различна трябва специално да напиша photos OF и после малко да ровя за facebook id за да ми излязат тагнатите иначе излиза някаква смесица между всички които носят това име и са качили снимка

anonymous990763
07-16-2016, 07:15
това с поверителността е вярно
но се и виждат доста снимки които ппц трудно ще намериш ако не знаеш кой с кого е приятел че после да ходиш да ги търсиш при него
и при мен търсачката явно е по-различна трябва специално да напиша photos OF и после малко да ровя за facebook id за да ми излязат тагнатите иначе излиза някаква смесица между всички които носят това име и са качили снимка
Всичко това можеш да го направиш направо във фейсбук.

YSMF
07-16-2016, 08:02
а ти къде мислиш че го правя? :lol:

anonymous990763
07-16-2016, 08:10
а ти къде мислиш че го правя? :lol:
Моя грешка. Прочетох друго. :D

milcheto
07-18-2016, 05:23
някой знае ли къде мога да намеря резервна глава за тази четка
http://usa-cosmetica.com/drugi-produkti-izbelvane/%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0-Oral-B-Action-Toothbrush
купих я от тук преди време, но в момента нямат глави, щели да зареждат чак след 10 дена, а не ми се чака толкова...
*по аптеките и магазините няма, проверила съм :), тази четка била само за американския пазар :(

tori
07-21-2016, 10:32
Колежки, една мацка ми остави шампоан от Немската балеа за доизразходване, но е половинест и скоро ще се наложи да си купя нова опаковка. Представлява една синя бутилка ежедневен шампоан, мирише много хубаво на нещо тропическо, уж е лимитиран и представлява жълтеникаква течност някаква. Много го харесах, но въпроса е има ли го и в България и къде сте го засичали? Дори да не се води ежедневен, пак бих била доволна, стига да мирише на същото яко нещо вътре. :3 Май е с манго и/или кокос ама не съм сигурна, а сега не мога и да проверя, защото не е наоколо.
Също така ще съм особено доволна, ако има и маска/балсам със същия аромат. <3
Мерси предварително.

xpucuto
07-23-2016, 22:07
.
http://4.bp.blogspot.com/-dZy1tVsYPIs/VTUerkC7N7I/AAAAAAAAIK4/jWDUF4Bribs/s1600/IMG_9708
Това ли е?

tori
07-25-2016, 16:12
http://4.bp.blogspot.com/-dZy1tVsYPIs/VTUerkC7N7I/AAAAAAAAIK4/jWDUF4Bribs/s1600/IMG_9708
Това ли е?
Не, не е. Но все пак се оправих - купих си мляко за коса без отмиване точноо с тоя аромат където го показваш. Явно тва нещо, където търсих, не се предлага в БГ. :(

desi_chubi
07-27-2016, 11:33
Търся филм - не е от близките години (мисля). Става въпрос за някакво кралство, в което има закони и принцът задължително трябва да се ожени, но за благородничка (а той харесваше май някаква слугиня - поне така си мисля, но може това и да не е точно така). Та... появява се някаква вещица, която се възражда от огъня и омагьосва принца да се ожени за нея. След това не си спомням какво се случваше, но в по- късен етап хората май разбраха, че "кралицата" е зла и потеглиха с кораби някъде на север, където беше страшен студ, за да намерят как да я унищожат. Стигнаха до нещо като храм и някаква богиня даде на въпросната слугиня "студа", който може да унищожи злото(огъня). Май се предаваше с целувка и тя го предаде на принца, а той на злата и така я унищожи. Накрая мисля, че принца разрушава законите, които май бяха изписани на камък. Моля ви помогнете ми, защото търся този филм от страшно много време

LoveInfect
07-31-2016, 11:36
Привет искам да отслабна с 3-5 кг без да качвам мускулва маса. Съвети някакви?

emi.smile89
08-23-2016, 23:12
Разделно хранене ;)

mincheto
08-29-2016, 10:32
Търся филм - не е от близките години (мисля). Става въпрос за някакво кралство, в което има закони и принцът задължително трябва да се ожени, но за благородничка (а той харесваше май някаква слугиня - поне така си мисля, но може това и да не е точно така). Та... появява се някаква вещица, която се възражда от огъня и омагьосва принца да се ожени за нея. След това не си спомням какво се случваше, но в по- късен етап хората май разбраха, че "кралицата" е зла и потеглиха с кораби някъде на север, където беше страшен студ, за да намерят как да я унищожат. Стигнаха до нещо като храм и някаква богиня даде на въпросната слугиня "студа", който може да унищожи злото(огъня). Май се предаваше с целувка и тя го предаде на принца, а той на злата и така я унищожи. Накрая мисля, че принца разрушава законите, които май бяха изписани на камък. Моля ви помогнете ми, защото търся този филм от страшно много време

Пиши в тоя раздел http://www.teenproblem.net/forum/forumdisplay.php/50-Музика-и-ТВ

metalhearted
09-04-2016, 23:43
Привет искам да отслабна с 3-5 кг без да качвам мускулва маса. Съвети някакви?

Брой си калориите, аз така отслабнах с 2-3 килограма... айде че не ми се пише пак на дълго и на широко.

Ivaaaaa
09-09-2016, 15:28
аве, какво мислите за ел. четките за зъби? или ми препоръчайте някоя наистина издръжлива, защото изкарвам по седмица макс :д

Грозния
09-09-2016, 18:29
аве, какво мислите за ел. четките за зъби? или ми препоръчайте някоя наистина издръжлива, защото изкарвам по седмица макс :дЗависи за какво ги ползваш, мила :D!

LoadRunner
09-09-2016, 18:57
аве, какво мислите за ел. четките за зъби? или ми препоръчайте някоя наистина издръжлива, защото изкарвам по седмица макс :д

не си купувай такава четка защото не измива зъбите и не се подвеждай по американските филми
купувай си нормална, значи като си купиш ел четка поне като малък имах и след няколко месеца като се износи и поне тая мойта си беше едно цяло и нямаше как да и се смени главата
пък деа знам сега може да са по фантастични

LoadRunner
09-09-2016, 19:00
Нали си купих прахосмукачка преди много месеци, някои ще помнят
Та от както си купих прахосмука да кажем 7 месеца, от същия ден си търся и хепа филтър за нея
сега до днес не съм намерил нито в целия интернет нито в технополис където Я продават още и е на пиедестал сложена даже, и все викат "аааа, ми те свършили" пък аз всеки път си оставям телефоня да ми се обадят като имат, което значи че не са имали никога филтри
Taurus Panamera silence 4.0
който ми намери филтър ще го черпя
(и в ибея няма) иам чувството че тоя прахосмук не съществува другаде освен в БГ

Ivaaaaa
09-09-2016, 19:05
не си купувай такава четка защото не измива зъбите и не се подвеждай по американските филми
купувай си нормална, значи като си купиш ел четка поне като малък имах и след няколко месеца като се износи и поне тая мойта си беше едно цяло и нямаше как да и се смени главата
пък деа знам сега може да са по фантастични

то тея могат да си сменят главите. въпросът ми е дали си заслужава, защото при мен обикновените се разпльокват много бързо и нз дали с електрическа ще е така.

Зависи за какво ги ползваш, мила :D!

Даун, ти друго приложение ли си им измислил?

LoadRunner
09-09-2016, 19:05
ел-а няма да ти хареса
тва е, на мен не ми харесваше и не мисля че с нея може да се стърже както с обикновена
обаче относно четките мога да ти кажа че най-удобни са не тея от един лев които са с големи глави а такива с малки глави, може и детски четки ма те не са много удобни щото на мен са ми къси
и това дето говориш че за седмица ги скапваш е глупост, тука говорим за месеци не преувеличавай, всеки си има четка и знае
дори и грозния, карай че я ползва веднъж седмично

Ivaaaaa
09-09-2016, 19:12
не преувеличавам, ахах :д
седмица, айде макс две и вече не става за нищо. преди си взимах по-скъпи с тая цел да са по-дълготрайни - йок. ся карам с евтинджоци и не виждам разлика.

LoadRunner
09-09-2016, 19:20
седмица, айде макс две и вече не става за нищо. преди си взимах по-скъпи с тая цел да са по-дълготрайни - йок. ся карам с евтинджоци и не виждам разлика.

по-скъпите просто имат по мек косъм или поне тия дето аз съм си взимал и да тия по-скъпите (аз си взимах с по-малка глава) са много удобни но са се сещам че верно заглаждаха косъма по-бързо
а едвтините са твърди и по-дълго
еми значи като си вземеш ел ще кажеш как е

NomNomNom
09-09-2016, 19:56

Same, полудявам. Ел. същата работа, защота пак ще натискаш (предполагам от натискане ги кривиш и ти)

LoadRunner
09-09-2016, 20:20
Много важен въпрос- Има ли програма която да търси имената на песни както телефоните, нещо като TrackID примерно но за комп?

YoungBloodZ
09-09-2016, 20:46
шазама казва electrobrain - lime (original mix)

LoadRunner
09-09-2016, 20:54
шазама казва electrobrain - lime (original mix)

и шазама ти толкова си може, не е тя ест, ма ти кога го видя
знаеш ли що го изтрих

YoungBloodZ
09-09-2016, 20:55
той да не е мой шазама бе? опитвах се да помогна
не знам що го изтри

LoadRunner
09-09-2016, 21:05
търсих я половин час
а то в описанието пишеше коя е песента тцтцт иначе от тоя lime си дръпнах 2

M****
09-09-2016, 21:28
Аз, преди месец-месец и нещо, си купих от Lidl ел. четка за зъби - някаква марка "Nevadent" - с презареждаща се батерия. Зарежда се безконтактно на док станция. Седи си все още в кутията, щото износвам старата обикновена четка - http://www.aquafresh.bg/Hd (Aquafresh® High Definition™ White Medium). :]]]
Когато си купувах електрическата се сетих, че след време 8-те включени в пакета сменяеми глави ще се изхабят и може би няма да намеря за в бъдеще нови, то затова с четката си купих допълнителна кутия с 8 резервни глави. Ако не ме лъже паметта - четката струваше към 32 лв., а резервните глави - 8-9 лв. Някъде към 40-45 лв. ми излязоха.

Ел. четката има три режима на работа:
* 1. Clean: deep cleaning (approx. 6800 movements/min)
* 2. Soft: gentle cleaning for sensitive areas
* 3. Pulse: stimulating gum massage.

Като приключа с обикновената четка, ще премина на електрическата. :]

LoadRunner
09-09-2016, 21:41
абе 40 лв за четка, ненормален ли си
ето че сам казваш че то е ясно че няма да намериш глави на тая измислена марка
в такъв случай се тръгва от консумативите, проучва се в бгмама кой кво пише както аз си проучих за прахосмука (която ще ми се яви фейл именно защото всичко му е хубаво но няма консумативи, т.е. 260 лв за 1 година ползване нещо не ми се вижда изгодно и по тая логика тр да го хвърлям, просто няма филтри, а хепа филтъра го гледам че е черен от вътре, скоро ще се задръсти, единствения ми вариант да не я хвъля е да приспособя някакъв друг филтър да кажем на филипс но нали размера не пасва и трябва да дупча, видирам, лепя и приспособявам с някви допълнителни дървени детайли новия филтър към тялото на прахосмука ама как и да е)

M****
09-09-2016, 22:10
Какво недоумяваш? За 40-45 лв. четката в момента ми има 16 глави. Ако видиш клиповете в youtube ще видиш, че при нормална употреба след 2 месеца косъмчетата на главата почти не се разпачетосват... Но нека да не завишавам месеците и да приемем, че на 2 месеца главите трябва да се сменят. Е - 32 месеца (почти 3 години).

Оная обикновената четка, с която съм в момента, струва към 5 лв. На четири месеца да я подменям, то за 3 години ще подменя към 9 четки, които с цена от 5 лв. - пак ми излиза същото.

Ако трябва да съм честен - четката (откъм цена) си е екстра. Виж - преди 6 години се минах, като си взех gillette fusion power phenom (още тогава самата самобръсначка струваше 20 лв.). Но проблемът не е в нея, а в ножчетата за нея - 4-ри ножчета (в момента) струват... 32-34 лв., т.е. по около 8-9 лв. на ножче.
Е, логично - спрях да се бръсна с нея. Вместо това си карам с "еднодневката" gillette blue 3 (струваща 2-3 лв.). :]]]

Ivaaaaa
09-10-2016, 15:19
Много ви благодаря за включванията. Май се отказах от електрическата. С обикновена посмъртно не мога да изкарам препоръчителните три месеца, кво остава за четири. Явно наистина чегъртам яко хд

Грозния
09-10-2016, 18:12
не се подвеждай по американските филмиЧе то това означава телевизора ѝ да ръждяса :razz: !

Нали си купих прахосмукачка преди много месеци, някои ще помнятПомним, помним... :D ! Аз помня и какво ти казах, а ти не ме послуша 8)!

то тея могат да си сменят главите. въпросът ми е дали си заслужава, защото при мен обикновените се разпльокват много бързо и нз дали с електрическа ще е така.Електрическите ще се "разпльокват" още по-бързо, като ще даваш и повече пари. Според мен не си заслужава и бих те посъветвал приятелски да не си взимаш такава, колкото и странно да ти се струва :)! Рънъра не ме послуша и виж докъде стигна 8)!

и това дето говориш че за седмица ги скапваш е глупост, тука говорим за месеци не преувеличавай, всеки си има четка и знае
дори и грозния, карай че я ползва веднъж седмичноЗа около месец-два най-много се скапват, ползвам я всяка вечер (сутрин не - няма смисъл) 8)!

...след време 8-те включени в пакета сменяеми глави ще се изхабят и може би няма да намеря за в бъдеще нови, то затова с четката си купих допълнителна кутия с 8 резервни глави. Ако не ме лъже паметта - четката струваше към 32 лв., а резервните глави - 8-9 лв. Някъде към 40-45 лв. ми излязоха.

...

Като приключа с обикновената четка, ще премина на електрическата. :]Сметни колко ти излизат разходите за година с ел-четка и с обикновена и ела пак :D!

Оная обикновената четка, с която съм в момента, струва към 5 лв.Много обикновена четка за цели 5 лева :shock: !

tori
09-10-2016, 18:40
За какви четки става въпрос, да попитам? Ако може, де. За зъби?

M****
09-10-2016, 18:47
За какви четки става въпрос, да попитам? Ако може, де. За зъби?
Ако питаш за моите четки за зъби:
- ето обикновената (тая дето е с изцяло ръчна механизация :cool: ) - http://www.aquafresh.bg/Hd (Aquafresh® High Definition™ White Medium)
- това пък е електрическата: https://www.youtube.com/watch?v=1TjsZhlYM3c (има субтитри на англ. език).

tori
09-10-2016, 19:06
Не, не. Не питах баш за твоите, а за какво точно говорите, щото не бях прочела ама сега ми се изясни. Вярно, има ли смисъл в тва? Чисто информативно, не смятам да си вземам.

Rabalka
09-12-2016, 14:09
Ште сам на сватба другата седмица и ште сам с далга рокля по мен и как мислите дали по добре с без бельо или с бельо.Прашките личат а като сам без личи че сам без

LoadRunner
09-12-2016, 15:14
Помним, помним... :D ! Аз помня и какво ти казах, а ти не ме послуша 8)!
Рънъра не ме послуша и виж докъде стигна 8)!
за какво говориш бе глупи? не знам дали си ми прочел питането, липсва ми консуматив-хепа филтър, нямам никакъв проблем с прахосмукачката и бих си купил филтър ако намеря, със стария ще карам още поне няколко месеца което прави по 1 хепа филтър на година и по 1 торба на година щото циклона обира всико (не всичко щото хепата ми е черна яко, което значи че сработва дори и да е нисък клас хепа която изхвърля 15% прах по-малък от 0,3 микрона, т.е. поради ниската цена от 15лв предположих че е хепа10 което е най-нисия клас от хепите)
няма как да се ме посъветвал да не си купувам тоя прахосмук щото няма как да си знаел че няма филтри

За около месец-два най-много се скапват, ползвам я всяка вечер (сутрин не - няма смисъл) 8)!

ти си толкова гнусен и нехигиеничен и очакваш някоя жена да те погледне
писнало ми е от такива гнусари колеги като тебе с миришешту сутрин усти и да ми се надвесят над главата да обсъщдаме нещо, и то са дърти, чудя се на къде да гледам, ма като дъхне няма измъкване
и то бюрото е до стена а те идват от свободната страна, много пъти съм се чувствал като в капан от такива миризливци
дъвката която не си купуваш няма да ти помогне мойто момче

LoadRunner
09-12-2016, 17:53
обадиха ми се да ми кажат че са намерили заместител който пасва като размери

Грозния
09-12-2016, 20:41
не знам дали си ми прочел питането, липсва ми консуматив-хепа филтър, нямам никакъв проблем с прахосмукачката и бих си купил филтър ако намеря...
няма как да се ме посъветвал да не си купувам тоя прахосмук щото няма как да си знаел че няма филтри Не помниш Трънчо - посъветвах те да си купиш прахосмукачка с друг принцип на действие 8) . Тогава механичния филтър нямаше да се налага да обира всичко и нямаше да ти се налага да го сменяш толкова често :) . Нямаше да се налага да купуваш и торби.

ти си толкова гнусен и нехигиеничен и очакваш някоя жена да те погледне
писнало ми е от такива гнусари колеги като тебе с миришешту сутрин усти Лошият дъх идва ако не си мил зъбите си вечер и ако не си ял сутрин (или в последните 6+ часа)! Лош дъх може да бъде предизвикан и от други неща, но да не навлизаме в толкова подробности, които ти едва ли разбираш :)!

Аз съм много по-чист и хигиеничен от поне едно 90% от хората. Поддържам отлична хигиена и не мириша :) !

обадиха ми се да ми кажат че са намерили заместител който пасва като размериАйде честито все пак :)!

LoadRunner
09-12-2016, 20:51
Аз съм много по-чист и хигиеничен от поне едно 90% от хората. Поддържам отлична хигиена и не мириша :) !

няма как да кажеш такова нещо ако не си миеш зъбите сутрин, цялата ти уста е спарена и ужасна направо ми се струва ужасно
тва за коегите е покъртително, един път съм сънувал кошмари че гецата пак ще ме заклещи на компа и енергично ще ми говори поне 5 минути а аз направо умирам
а тва са женени хора, представям си жените им кви са долни

ама чакай малко ти и на такава с воден филтър пак имаш хепа, ако тва си ми бил казал, но аз ти казвам че водната не е удобна аз мойта си я лашкам и вдигам както си искам, торбата след година ще е пълна на 5 процента и бих си я сменил просто щото струва левче примерно и по нея има слой фин прах а не е пълна с нищо, а хепата ще го сменям веднъж годишно и е 115 лв което едва ли е проблем, и е доста интересно какъв ужасен прах задържа защото не може да го видиш физически а си е просто черно, направо не знам какъв въздух дишаме, уж организма се чисти но аз нито храчки имам нито кашлям а и пуша

Грозния
09-12-2016, 21:05
ама чакай малко ти и на такава с воден филтър пак имаш хепаИма, ама през нея минава много по-малко прах, защото водата задържа много повече от който и да е механичен филтър :)!

...цялата ти уста е спарена и ужасна направо ми се струва ужасно
... а и пушаВ такъв случай, твоят дъх е не 100%, а 1000% по-лош от моя, ако ще да си миеш зъбите и по 10 пъти сутрин :razz: !

Трънчооо... май пак си пил вода от аквариума :D!

...не е удобна аз мойта си я лашкам и вдигам както си искам, торбата след година ще е пълна на 5 процента и бих си я сменил просто щото струва левчеАма чакай сега - това да не е сексиграчка :shock: :D ?!

btrend
09-13-2016, 08:47
Момичета, ( може и момчета, де) някой ходил ли е на тайландски масаж?? Чета някакви невероятни отзиви, а имам нужда от нещо наистина качествено, защото имам някакви проблеми и постоянни схващания и ми казаха да ходя често на масажи. В софия, в Лозенец има спа център, за който чета много хубави неща. Някой някъде да е ходил ?

Ivaaaaa
09-13-2016, 20:06
Wtf...

galaxy29
09-14-2016, 10:43
между другото, тори, благодаря за бг корейския сайт за козметика, по-скъпо е мисля, отколкото да си поръчаш примерно от ebay, но поне не чакаш толкова дълго и е удобно сайтчето, не е нужно да се ровиш и занимаваш толкова, с две момичета си направихме обща поръчка наскоро и съм доволна

tori
09-14-2016, 11:53
Аз не съм поръчвала нищо, просто го засякох из нета и постнах. Още тогава ми се стори, че е твърде постно на продукти, но е единственото корейско, което се продава в България май.

kaRamella
09-22-2016, 23:45
http://x-blackheads.com/image/data/a...blackheads.jpg
Има ли ги или поне нещо подобно с подобния ефект е ДМ или ЛИЛИ ?
п.с. сега гледах че се правят с лепило и active charcoal , как подяволите да си набавя въглен

nexttt
09-23-2016, 00:41
http://x-blackheads.com/image/data/a...blackheads.jpg
Има ли ги или поне нещо подобно с подобния ефект е ДМ или ЛИЛИ ?
п.с. сега гледах че се правят с лепило и active charcoal , как подяволите да си набавя въглен

активен въглен продават в аптеките,до към 3 лева е