Влез

View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

girlwithblueeyes
05-08-2013, 08:06
Ми в началото си е кофти и на мен им беше спечено . Ама сега вече не ми прави впечатление . А пък и резултата после е много добър.

Джоли ето като това
http://amritalab.eu/img/custom/Powerpro_big.jpg

Само че нейното е оп стар модел . Върши работа но трябва мноог разправия и прецизност .А и си боли . При козметичката просот си лежиш и докато се сетиш че ще те заболи и си готова .

YSMF
05-08-2013, 08:07
Ами мисля, че тя говори за патрончета с кола маска, които се слагат в нагревател или греша?
Иначе живот и здраве се надявам и аз да отида на фотоепилация, но то си е до късмет вече 8-)

girlwithblueeyes
05-08-2013, 08:10
Аз си му викам машинка :D
И аз имам планове за фотоепилация ама няма да е въобще скоро
Иначе най-голямата щуртия са онези кремчета

JoLLiE92
05-08-2013, 08:19
е то това нещо само стопля кола-маската, за да е по-удобно и да изглежда по-професионално :Д иначе и без него може.

girlwithblueeyes
05-08-2013, 08:24
Емм незнам нейното си е нещо като уред купуват се лентички . Маже се с уредчето и се маха с лентичката .
Не знам точно не съм сигурна
:D

YSMF
05-08-2013, 08:28
Уреда затопля маската, вътре се слага патронче. Една братовчедка не знам как си я правеше колата маска, но после се оплака, че има синини ;д

girlwithblueeyes
05-08-2013, 08:29
Е то за тва най-добре на козметичка

JoLLiE92
05-08-2013, 08:42
да бе, в тоя уред се слага такова, каквото си е купила YSMF и уредът ти го стопля равномерно, вместо ти да си играеш .. това е :Д иначе има едни баш-уреди, които използват течна кола-маска в кофи :Д но те са прекалено скъпи за домашна употреба.

Brook
05-08-2013, 10:36
Някъде през зимата на 2012 година бях прекалила с яденето на сладки изделия и в следствие на това ми се появиха пъпки на задника.аз имах навика да се завирвам в печката в следствие на това че прекаляно близко седях май че изгори пъпките или нещо от този софт и те се превърнаха в петна.Въпросът ми е какво да ползвам че да се оправи тази част защото доста грозно седи?

NJ
05-08-2013, 11:04
http://www.exess.bg/slunchevi-ochila/slanchevi-ochila-rital/damski-ochila-rital/rital3025c2-detail.html какво мислите за тези очила

Тамии ..^^
05-08-2013, 12:22
Че са безбожно скъпи? Че не си заслужава? Че точно този модел ,,бъбреци'' го има навсякъде? Ако толкова много държиш да са скъпи ( :( ) Купи си от тези дето се използват за риба с незнам си какво покритие по 30лв са. Има и такива модели. Моите лично са много евтини от Кауфланд и си ми вършат работа. Такива са като тези, които си постнала.

tonssy
05-08-2013, 12:25
^ Защо да не си заслужава, ако са качествени и има възможност да си ги купи?? Да си развали очите с очила за 15 лв. ли?

girlwithblueeyes
05-08-2013, 12:26
На мен не ми харесват.

NJ
05-08-2013, 12:39
цената не е проблем(все пак като ги сравниш с някой модел на рей бан), въпросът е дали са качествени по критериите, които са дадени

Тамии ..^^
05-08-2013, 12:50
^ Защо да не си заслужава, ако са качествени и има възможност да си ги купи?? Да си развали очите с очила за 15 лв. ли?

Еми 100лв за очила не са ли малко множко? :) А и как така да си развали очите? То, всъщност, дори и тези по-евтините да не предпазват толкова много, то тогава е все едно да си без тях. Наистина не разбирам каква е логиката да се развалят, ако не защитават добре, просто не защитават. Имало е лета, в които съм си ходила без очила и не са ми се развалили очите, дори и да не са имали защита. :)

tonssy
05-08-2013, 12:57
Еми 100лв за очила не са ли малко множко? :) А и как така да си развали очите? То, всъщност, дори и тези по-евтините да не предпазват толкова много, то тогава е все едно да си без тях. Наистина не разбирам каква е логиката да се развалят, ако не защитават добре, просто не защитават. Имало е лета, в които съм си ходила без очила и не са ми се развалили очите, дори и да не са имали защита. :)

И доста по-скъпи от 100 лв има.
Не е "просто не защитават", защото си слагаш нещо, през което окото ти гледа. Може да се получи някакво изкривяване на зрението, главоболие (на близък роднина му се е случвало). Доста от очилата, които се продават са например без УВ защита, която всъщност е най-важна.

NJ, мисля, че характеристиките им са добри :)

arsenalllbaby
05-08-2013, 12:58
Понякога евтиното излиза скъпо. ;)
Това, че твоите не са се развалили, не значи, че няма да се развалят (чукам на дърво да не стане).

А за очилата не мога да преценя така. На някои им отива, на други изобщо. :д

Тамии ..^^
05-08-2013, 13:03
Ако имах пари в излишък бих си купила, ама като нямам ще се задоволвам с по-евтини :D А да ми предложите добър ББ крем на Гарние, или Нивеа, или Алверде дали има? Или някоя по-разпространена марка, че в забутания ми град неща на Ив Рош, Ивостин и такива няма и да видиш...

bloodyF
05-08-2013, 13:06

Зеницата ти се отпуска, защото очилата лъжат окото, че е затъмнено и защитено. Но всъщност не е и по тоя начин се преебава окото, защото навлизат ултравиолетови лъчи от невидим спектър.

Тамии ..^^
05-08-2013, 13:15
Ох, това звучи ужасно... Ама като нямам пари да си купя качествени... Иначе още се чудя за добър ББ крем.

strawberry88
05-08-2013, 14:14
Че са безбожно скъпи? Че не си заслужава? Че точно този модел ,,бъбреци'' го има навсякъде?

Безбожно скъпи?Явно не си чувала за наистина скъпи очила. 8-) А относно бб кремовете - не си взимай според мен.Тези не са добри, които ги изброи, а то няма много в България. :Д Защо не си вземеш тониращ крем или коректор и пудра? :)

POLLINA
05-08-2013, 20:12
Препоръчайте ми хубав тоник за лице. Кожата ми е суха,но в последно време бих я нарекла смесена:Д
чувствителна,доста :cool:

Тамии ..^^
05-08-2013, 20:23
Безбожно скъпи?Явно не си чувала за наистина скъпи очила. 8-) А относно бб кремовете - не си взимай според мен.Тези не са добри, които ги изброи, а то няма много в България. :Д Защо не си вземеш тониращ крем или коректор и пудра? :)

Попринцип ползвам коректор и пудра, но коректора ми скоро ще свърши, а много ми харесва, а не мога да го намеря никъде в града :( А какво е тониращ крем? :D И още нещо, чудя се каква вода за уста да си взема? Нямам конкретни проблеми със зъбите или с венците, но просто искам за още по-добро почистване и за добър дъх. Ако си взема Пародонт Актив ще ми навреди ли при все, че нямам проблем? Четох, че най-добре за такива без проблеми вода за уста с билки, но не знам коя има.

strawberry88
05-08-2013, 20:29
Препоръчайте ми хубав тоник за лице. Кожата ми е суха,но в последно време бих я нарекла смесена:Д
чувствителна,доста :cool:
Според мен най-доброто нещо, което можеш да си вземеш е розова/лавандулова вода!Качествени, разбира се! ;д :)

Hayashi
05-08-2013, 20:30
Слънчевите очила без защита са пълен ужасТ. По-добре без от колкото да си развалите зрението. И аз ви съветвам да си купите от оптика, за да знаете поне за какво плащате.

strawberry88
05-08-2013, 20:32
Попринцип ползвам коректор и пудра, но коректора ми скоро ще свърши, а много ми харесва, а не мога да го намеря никъде в града :( А какво е тониращ крем? :D И още нещо, чудя се каква вода за уста да си взема? Нямам конкретни проблеми със зъбите или с венците, но просто искам за още по-добро почистване и за добър дъх. Ако си взема Пародонт Актив ще ми навреди ли при все, че нямам проблем? Четох, че най-добре за такива без проблеми вода за уста с билки, но не знам коя има.
Тониращ крем е оцветен крем в цвета на кожата.Подобно на бб кремовете. :Д А тази вода за уста Парадонт Актив няма да ти навреди.Защо не отидеш до аптека/магазин и не разгледаш?Има толкова много.

Тамии ..^^
05-08-2013, 20:52
Ами, реших да попитам първо ако някой е доволен от определена. Някаква марка на тониращ крем? :)

Josefinne
05-09-2013, 08:33
Някъде през зимата на 2012 година бях прекалила с яденето на сладки изделия и в следствие на това ми се появиха пъпки на задника.аз имах навика да се завирвам в печката в следствие на това че прекаляно близко седях май че изгори пъпките или нещо от този софт и те се превърнаха в петна.Въпросът ми е какво да ползвам че да се оправи тази част защото доста грозно седи?

Мацка, най-добре е да се попечеш по прашки на балкона или ако нямаш страх - на солариум. Като бях малка (някъде 7 клас) изкарах шарка и се драпах доста, в резултат ми бяха останали бели петна по цялото тяло. Благодарение на редовното ходене на море, сега ги няма.

NJ, готини цаки, особено, ако ти отиват на формата на лицето (аз много съжалявам, че на мен такива въобще не ми отиват :( ). Вярно, че не са кой знае колко уникални, но наистина и според мен е добре човек да не си прави компромиси с очите и да си купува качествени очила. Аз лично очила за под 50 лева не бих погледнала.

kalpazanka
05-09-2013, 10:17
Слънчевите очила без защита са пълен ужасТ. По-добре без от колкото да си развалите зрението. И аз ви съветвам да си купите от оптика, за да знаете поне за какво плащате.

Ма и в оптики попадам на ментета. Затова не е зле някой компетентен да пусне тема как да отличаваме оригинала от ментето.

Няма нищо срамно :) . Първият път наистина е малко неудобно но после вече не ти прави впечатление . А пък и козметичката ако е добра ще си свърши работата много по прециозно от тебе .

Мерси. Гнуслива съм. Не знам какви бацили е лепнала на задника си клиентката преди мен и предпочитам да се щавя в домашни условия.

Hayashi
05-09-2013, 10:55
Сериозно ли? Аз тъй като винаги посещавам няколко оптики не съм забелязала да продават ментета.
Аз имам само един чифт и го нося само, ако е много наложително и не съм голям специалист.

Не мога да си представя обаче как една реномирана оптика, в която работи очен лекар ще си позволи да продава очила ментета.

JoLLiE92
05-09-2013, 14:38
предпочитам да се щавя в домашни условия.
:razz:

kalpazanka
05-09-2013, 16:04
^Да разбирам, че си се изкефила на макс :D

ShtrudeL
05-09-2013, 16:26
абе я да ви питам.. с омбрето на Лореал дали може да си боядисаш цялата коса в такова русо от един път? 8-)

GeGaSa
05-09-2013, 16:51
абе я да ви питам.. с омбрето на Лореал дали може да си боядисаш цялата коса в такова русо от един път? 8-)

охоооо кой иска да се прай блондинка, тогава вече ще има коментари от сорта, ще скъсам 8-)

Hayashi
05-09-2013, 17:10
Има ли разлика между кола-маска и епилатор? По-принцип всичко махам с епилатор, но остават едни черни точици, които най-вероятно са косъмчета. Самите крака са гладки и не се усещат, но пък си личат доста.
Дали с кола маска ще се получава същото или не си струва мазалото?

ShtrudeL
05-09-2013, 17:10
охоооо кой иска да се прай блондинка, тогава вече ще има коментари от сорта, ще скъсам 8-)

Не искам бе, ужас. 8-) Искам да я изсветля, за да я направя рижава. 8)

ShtrudeL
05-09-2013, 17:11
Има ли разлика между кола-маска и епилатор? По-принцип всичко махам с епилатор, но остават едни черни точици, които най-вероятно са косъмчета. Самите крака са гладки и не се усещат, но пък си личат доста.
Дали с кола маска ще се получава същото или не си струва мазалото?

Според мен не си струва и колкото и да дърпаш ленти, все ще има косъмчета останали.. а и трябва да ги изчакваш, което за лятото е невъзможно..

JoLLiE92
05-09-2013, 17:13
^Да разбирам, че си се изкефила на макс :D
хабсолютно да :Д
Щрудел, НЕДЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!!!!!!!! :Д

ShtrudeL
05-09-2013, 17:20
Щрудел, НЕДЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!!!!!!!! :Д

защо вааа :3

JoLLiE92
05-09-2013, 17:25
ни хаЛесва. :(
ама ако няма баш-баш да са изрусяваш, по-можи :Д

POLLINA
05-09-2013, 17:30
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ще си съсипеш косатааа

ShtrudeL
05-09-2013, 17:31
ни хаЛесва. :(
ама ако няма баш-баш да са изрусяваш, по-можи :Д

естЕ че нямаа, а и аз не искам да оставам русаа.. искам рижаво-червено :3

ShtrudeL
05-09-2013, 17:32
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ще си съсипеш косатааа

добре де, как иначе?! :3
Мойта фризьорка вика 'аз лесно ще те направя, ама е много вредно и съсипващо'.. е де.. ебати мотивацията.. :д

PullMeCloser
05-09-2013, 17:35
Недей с омбрето на Л'ореал. На опътването си пише да не се използва за цялата коса, за мустаци, мигли и вежди :Д Яко гори, ще ти я скапе жестоко, казвам ти го от личен опит(върху краищата ми са наблюденията ми). Отиди на фризьор по-добре.

JoLLiE92
05-09-2013, 17:36
Или се насочи към безамонячна, ама да ти я избере професионалист, че те рядко съвпадат цветовете :Д

ShtrudeL
05-09-2013, 17:41
Аз при фризьорката си ще ида, ама дори да е безамонячна, пак ще трябва да ми изсветли моята с нещо ужасно.. :3
Ама съм готова дее, а и тя не трябва да се изсветли супер много до много светло и изгарящо русо, все пак не искам ярко рижаво.. :3

JoLLiE92
05-09-2013, 17:48
Спомням си единствения път, когато ме обезцветяваха, преди да сложат боята косата ми имаше отвратително гнусен жълт цвят. :D

Wwwooow
05-09-2013, 20:24
Гримьор,фризьор и маникюрист за бала си търся, предложете нещо ? От Варна съм ;д

strawberry88
05-09-2013, 20:37
Гримьор,фризьор и маникюрист за бала си търся, предложете нещо ? От Варна съм ;д
Не съм от Варна и не мога да ти помогна, но не е ли малко късно?Едва ли ще има свободни часове...

Wwwooow
05-09-2013, 20:55
Охх, силно се надявам да не е късно :( че не знам какво ще правя

JoLLiE92
05-09-2013, 21:15
Не съм от Варна и не мога да ти помогна, но не е ли малко късно?Едва ли ще има свободни часове...
ахъм :) Абсурдъъъъъъ да намериш. Иначе за гримьор - Маруся мисля ,че е най-добра. Що не видиш в грабо имаше едни оферти за пакети за абитуриенти, щото иначе никакъв шанс :)

Wwwooow
05-09-2013, 21:29
В грабо няма..поне в момента.. Ох, хора не ме отчайвайте така де..моля ви

JoLLiE92
05-09-2013, 21:36
Добре, момичетата от класа ти кога си запазиха час? Не си ли говорите?

Wwwooow
05-09-2013, 22:01
Момичетата от моя клас и те правят всичко в последния момент.. За прически и грим нищо не сме си говорили ..май май
Тя роклята ми още не е готова, аз за грим мисля.. Божееее :х

POLLINA
05-09-2013, 22:39
Добре бе как ще се сетите май месец средата,че нямате час за прическа и грим? Моите часове бяха запазени още от декември...

Wwwooow
05-10-2013, 05:46
Еми, ей така.. Има най-различни хора. За мен пък е прекалено да се записва час и да се купува рокля септември/октомври/ноември/декември...

Hayashi
05-10-2013, 11:09
А какво толкова има да се гримираш сам? Аз си запазих час за маникюр и за прическа преди 2 седмици в много приятно и добре обзаведено студио.

Missky
05-10-2013, 12:34
OO,големи вълнения покрай бала :) За боядисване на косите ви съветвам наистина да отидете при човек,който си разбира от работата.Цветовете на кутиите почти никога не са така,както ни се иска да бъдат,няма смисъл да рискуваме.
За грим - ако има финанси - гримьора,разбира се,ще ви направи кукли,но и самите вие да се гримирате (в ютуб има мнооого клипчета),пак смятам,че ще се получи.
За омбрето на Лореал - моя приятелка се пробва(не се получи така добре,както на снимки из нета),а и се оплака,че косата й е станала суха като метла.За хубав повод като бал,не бих рискувала с експерименти с косата.

Сега се сетих,може да си направите(получите) и подарък за бала.Например тук http://coquelicotta.com/?p=8077 и тук https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=263194213826557&id=178206882325291&notif_t=like

girl91
05-10-2013, 12:38
И аз бях закъсняла доста със запазването на час за грим. При повечето известни и добри гримьори и фризьори часовете покрай баловете най-бързо свършват, но при мен не беше от голямо значение при кого ще се гримирам.
Wwwooow, тръгвай по салоните и разпитвай имат ли свободни часове на определената дата... В днешно време има толкова много салони, трябва да си намериш някъде...

Hayashi, някои хора не умеят да се гримират. И прическа и маникюр може някой да си направи сам за бала, но не всеки е толкова сръчен.

POLLINA
05-10-2013, 13:27
Еми, ей така.. Има най-различни хора. За мен пък е прекалено да се записва час и да се купува рокля септември/октомври/ноември/декември...

Не бих казала. Аз държах прическата да ми я прави професионалист, защото всички сме наясно колко некадърници има и как покрай баловете си вдигат няколкократно цените на нищо отгоре. Защо да не си ги запазя по-рано? По-добре е отколкото после да отида в първия салон,който ми видят очите.

ShtrudeL
05-10-2013, 13:33
ох.. чаках в рибата да им доставят термозащитния крем на Лореал, който искам от толкова времеее и май пак го нямаа (а са получили доставка тая седмица) и се спрях последно сякаш на това: http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAshtITA/termo-protektor-pri-izpravyane-s-presa-lakme-straight-300-ml защото е 300мл.. иначе си мислех за някой друг протектор на Лореал, ама са по 150мл..
Някоя може ли да сподели дали този на Лакме е хубав, като се има предвид, че косата ми е слаба/изтощена/суха и не се задържа много, много права..
Искам да е правичка като дъска.. 8-)

Едит: или пък това? http://www.zlatnaribka.com/zashtiten-sprey-ot-toplinata-lakme-i-tool-250-ml :33333 но е с фиксация..

POLLINA
05-10-2013, 13:49
Този с фиксацията си вземиии. Не съм ползвала на Лакме, но бих избрала от двата него :cool:
Като си изправиш косата с пресата я духни със студената струя на сешоара,помага много. Моята коса винаги е права като дъска :Д пу пу пу :Д

monroe999
05-10-2013, 14:43
някой ползвал ли е бебешкия мицерален разтвор на Биодерма?

ShtrudeL
05-10-2013, 15:18
Този с фиксацията си вземиии. Не съм ползвала на Лакме, но бих избрала от двата него :cool:
Като си изправиш косата с пресата я духни със студената струя на сешоара,помага много. Моята коса винаги е права като дъска :Д пу пу пу :Д

ама не искам заради тая фиксация да съм като с лак..
И какво.. като я изправя цялата и накрая да я издухам със сешоар (със студено)? :3

Абе ти кога ще си пуснаш снимка на косата? 8-)

Едит: И чрез изправяне ли ти стои като дъска, или по принцип косата ти си е права? Ако е първото, каква е в естествен вид? :3

JoLLiE92
05-10-2013, 15:52
Добре бе как ще се сетите май месец средата,че нямате час за прическа и грим? Моите часове бяха запазени още от декември...
ето те, аз какво им казвам .. :Д потвърди, моля :D моят беше през януари и беше от последните възможни .. иначе роклята си я загледах през октомври още преди да тръгна за рокли, после се тръгна едно дълго обикаляне и не погледнах никоя друга и я поръчахме презззз февруари някъде и в началото на април беше готова. :)
п.с. Повечето ателиета за рокли правят отстъпка ако си я купиш преди НГ, а 15% на една рокля (поне толкова е в моето) не са малко пари.
Hayashi точно ти би се справила прекрасно да се гримираш сама, но не и повечето от абитуриентките. Иначе, за мен е много по-добре да си направиш грима сам и съм го казвала и преди. Аз щях да се гримирам сигурно по-добре от моята гримьорка и вместо да и дам 50лв, щях да си купя качествени продукти, които да ми останат после.

POLLINA
05-10-2013, 16:17
ама не искам заради тая фиксация да съм като с лак..
И какво.. като я изправя цялата и накрая да я издухам със сешоар (със студено)? :3

Абе ти кога ще си пуснаш снимка на косата? 8-)

Едит: И чрез изправяне ли ти стои като дъска, или по принцип косата ти си е права? Ако е първото, каква е в естествен вид? :3
абее аз с моя счупен фотоапарат,време ми е да си купя нов:Д нещо се е развалил пак,пък телфонът ми прави много ''яки'' снимки :cool:
ама това не е такава фиксация бе :cool:д
даам,пробвай да се изправиш и без да я пипап с ръце я издухай със студената струя:Д
Моята коса е.. абе не мога да кажа чак чуплива,ама не е и баш права. :cool: средна работа :Д

stelkastel
05-10-2013, 16:25
Някой поръчвал ли си е от тук продукти? http://www.zoya.bg/ Питам най-вече за продукти за коса. Надявам се, че няма проблем, че съм постнала сайта.

BrainDamage
05-10-2013, 18:33
От къде мога да си купя текстилна боя ? Смсл от какъв магазин .. идея нямам, а ми е спешно ;\

JoLLiE92
05-10-2013, 18:36
Слънчоглед?!

nor4eto99
05-10-2013, 18:39
Office one superstore, аз поне мойта си я купих от там

Deni_028
05-10-2013, 18:48
Ако използвам кола маска на краката дали ще ми остават онези точици? Попринцип краката си ги минавам със самобрасначка, уж хубава, с четири ножчета, но ми остават петънца. Та с кола маска ще остават ли?

POLLINA
05-10-2013, 18:52
Не,кола маската отстранява косъма от корена

strawberry88
05-10-2013, 18:57
Някой поръчвал ли си е от тук продукти? http://www.zoya.bg/ Питам най-вече за продукти за коса. Надявам се, че няма проблем, че съм постнала сайта.

Аз!Много бях доволна, пристигна ми доставката на следващия ден и нямам никакви оплаквания.Много са коректни. :)

Deni_028
05-10-2013, 19:08
Не,кола маската отстранява косъма от корена
А всички марки ли са качествини? И една опаковка от 20 бр. само за едно използване ли стига?

POLLINA
05-10-2013, 19:10
за ленти ли говориш? лично аз не ти ги препоръчвам, преди съм ползвала и не бях доволна сега си ползвам епилатор.
По-добре си вземи кола маска на Жанкар мисля,че е хубава и отделно лентички.

YSMF
05-10-2013, 19:14
Тотално некозметично, но... доволни ли сте от wildfire s? :lol:

POLLINA
05-10-2013, 19:15
аз съм wildfire ,те са еднакви
еми зависи какво ти трябва ..:Д
камера-НЕ:Д

strawberry88
05-10-2013, 19:17
А всички марки ли са качествини? И една опаковка от 20 бр. само за едно използване ли стига?

Не на всички марки са хубави.И едн опаковка зависи за къде ще я ползваш.От къде да знам по колко ползваш? :Д Би трябвало да ти стигне за цялото тяло, защото те са такива двойни - като ги отлепиш и стават 2 и ще са ти 40 общо. 8-)

POLLINA, защо да купува отделно лентички?В кола маската на Жанкар си има такова, като руло май беше. :Д

POLLINA
05-10-2013, 19:18
забравила съм:Д

Deni_028
05-10-2013, 19:37
.От къде да знам по колко ползваш?

Досега не съм ползвала и затова питах, не ми се карай. 8-) Иначе мерси за отговора и на Поли също.

YSMF
05-10-2013, 19:55
аз съм wildfire ,те са еднакви
еми зависи какво ти трябва ..:Д
камера-НЕ:Д
познавам едно момиче с такъв телефон и й се получават добри снимки /по моите стандарти/ 8-) Иначе нямам някакви специални изисквания, трябва ми евтин телефон с андроид, който да поддържа любимите ми приложения ;д

POLLINA
05-10-2013, 20:01
и моята в началото беше добра,но.. :Д
иначе не е лош като цяло

Wwwooow
05-10-2013, 20:06
А какво толкова има да се гримираш сам? Аз си запазих час за маникюр и за прическа преди 2 седмици в много приятно и добре обзаведено студио.
май накрая така ще стане, ако не намеря нещо, което да ме устройва

Wwwooow, тръгвай по салоните и разпитвай имат ли свободни часове на определената дата... В днешно време има толкова много салони, трябва да си намериш някъде...

ще потърся да :))

strawberry88
05-11-2013, 09:19
И тук ще попитам. :Д Къде мога да намеря такова?Не знам ризка ли се нарича ,което да се връзва така?На много места съм виждала, но не се връзват. :д http://i.imgur.com/Xs8e7mY.jpg

fizzyg
05-11-2013, 11:12
^Oле,бях виждала подобна някъде,ама никакъв спомен къде точно. Ако се сетя ще пиша.

POLLINA
05-11-2013, 11:15
честно да ти кажа рядко се срещат точно такива,които да се връзват:Д
Но хората си ги носят така и без да има специалнии там.. такива неща :cool:

strawberry88
05-11-2013, 11:33
Ако няма такива неща не може да се върже!Може да се носи само вътре в панталоните...или отвън. :D
fizzyg, ако се сетиш пиши, моля те.

Тамии ..^^
05-11-2013, 11:40
Момичета, моля за помощ.. Сестра ми има бал тази година, а още не си е купила ФДТ.. Вчера си купи един, но като го сложи все едно беше с маска, дори не й беше точния цвят и седеше на линийки.. Препоръчайте ми добър ФДТ на прилична цена за светла кожа спешно.

strawberry88
05-11-2013, 11:45
За бал е по-добре да си вземе някой качествен.Ти до колко пари искаш да ти предложим?И кака ти не го ли е пробвала тоя фдт, като го е купувала?Много марки имат светли тонове, кажи до колко пари.

paradosou
05-11-2013, 11:47
Трябва ми траен черен молив, който не се размазва. Предложения? :)

POLLINA
05-11-2013, 11:48
Някакъв хубав покривен течен коректор? Попринцип ползвам артдеко камуфлажа,ама искам да пробвам и течен :cool:

POLLINA
05-11-2013, 11:48
Трябва ми траен черен молив, който не се размазва. Предложения? :)

не съм ползвала, но са ми казвали,че на Инглот са хубави

strawberry88
05-11-2013, 11:59
Някакъв хубав покривен течен коректор? Попринцип ползвам артдеко камуфлажа,ама искам да пробвам и течен :cool:

Течните не са особено покривни.Държиш ли да е течен? 8-)

Тамии ..^^
05-11-2013, 12:11
Ами може би макс 20-30лв, не знам, не съм я питала. Каза, че го е пробвала, аз и казах да излезе на дневна светлина да види как и стои и после да се върне, но тя не го е направила и това е резултата.. Вчера пак имаше важна работа, свързана със завършването и и правих прическа, добре, че я накарах да си направи грим пробно по-рано същия ден, че иначе в последния момент щеше да се чуди како да направи.

Hayashi
05-11-2013, 12:31
Revlon Colorstay стига да има нейният цвят. Не стои като маска и има прилично до високо покритие в зависимост от метода на нанасяне. Ако си намери точния цвят да го взима без да се чуди!

Тамии ..^^
05-11-2013, 12:35
Ок, благодаря! А каква е цената?

Hayashi
05-11-2013, 12:40
Около двайсетина лева е.

POLLINA
05-11-2013, 12:51
Течните не са особено покривни.Държиш ли да е течен? 8-)
oзаряващ да кажем, хайде:Д
защото на артдеко не е никак озаряващ и понякога, когато кожата ми е твърде сужа стои гадно:Д

Sel94
05-11-2013, 13:13
Как се маха целулит??????

POLLINA
05-11-2013, 13:24
бягане, масажи, много вода, без тесто, газирано и ограничаване на захарта

marilyn
05-11-2013, 13:27
Как се маха целулит??????

Много масажи.

Sel94
05-11-2013, 13:29
Благодаря :) а някой за стриите?И нормално ли е на 16 години да тежиш 61кг при 165-166 височина?

tonssy
05-11-2013, 13:30
Благодаря :) а някой за стриите?И нормално ли е на 16 години да тежиш 61кг при 165-166 височин?

Не.

mimijessi
05-11-2013, 13:33
Благодаря :) а някой за стриите?И нормално ли е на 16 години да тежиш 61кг при 165-166 височина?

Ами мисля, че трябва да си около 55кг, поне така си мисля.А пък за стриите можеш само малко да ги заличиш. :)

strawberry88
05-11-2013, 13:59
И нормално ли е на 16 години да тежиш 61кг при 165-166 височина?

Не.

Sel94
05-11-2013, 14:59
Коло е нормално да тежиш на 16 години при ръст 165-166?

strawberry88
05-11-2013, 15:31
48-49-50-51-52.. :D

POLLINA
05-11-2013, 15:51
ох много зависи
на някои хора им тежат костите, на други сланинките..
Въпросът е как изглеждаш, а не колко кг тежиш

granger
05-11-2013, 15:58
Много зависи...61кг мазнини не са равни на 61 кг мускулна маса. Има огромна разлика визуално.

brutaLxxbunny
05-11-2013, 17:31
http://paleozonenutrition.com/wp-content/uploads/2012/04/fat-muscle.jpg И се спрете най-накрая.

JoLLiE92
05-11-2013, 17:37
^ :D много е готино, най-леката най-малко ми харесва :ДД
Иначе костите имат огромно значение дали са ти тежки или не.

FuCKkK13
05-11-2013, 20:44
http://www.parfumi-market.net - наблюдения към сайта ? дали са оригинални парфюмите ?

fizzyg
05-11-2013, 21:16
Момичета,някоя от вас да е поръчвала по телефона от Сефора? Сега видях номера им в бг мамма,ама ми изглежда много странен 028787055.. 9 цифрен като за начало :D

tonssy
05-12-2013, 06:19
02 е кодът на София.

JoLLiE92
05-12-2013, 06:26
Че те в София всичките са с по 7 цифри? Нищо странно няма. :)

fizzyg
05-12-2013, 07:17
8-) 8-) Благодаря за информацията.

JoLLiE92
05-12-2013, 10:28
Какъв продукт трябва да използвам, за да не ми увиснат клепачите един ден? Има момичета и на по 15-6 години с увиснали клепачи, това ми е някаква фикс-идея да ги гледам в очите... :D И най-големият ми ужас - че ще остарея и ще виснат. :( Кремовете за околоочния контур се слагат под окото против торбички, така че не вярвам да помогне .. ?

fizzyg
05-12-2013, 11:17
^ И аз винаги гледам клепачите,както и фини линии под очите :Д Не знам защо,някаква фобия имам :D
На въпроса ти не мога да отговоря..

Deni_028
05-12-2013, 13:09
Наистина ли Avon тестват козметика върху животни?

girl91
05-12-2013, 13:52
Някой сеща ли се как се казват онези парчета плат, които могат да се закрепят за сутиена и са за блузи с по-дълбоки деколтета? Не знам как се казват на английски за да ги потърся в Ebay и да си поръчам.

strawberry88
05-12-2013, 14:45
Наистина ли Avon тестват козметика върху животни?

Да.

JoLLiE92
05-12-2013, 16:25
Някой сеща ли се как се казват онези парчета плат, които могат да се закрепят за сутиена и са за блузи с по-дълбоки деколтета? Не знам как се казват на английски за да ги потърся в Ebay и да си поръчам.
Бюстие му викам аз. :)

YSMF
05-12-2013, 16:27
Има ли някакъв начин да си задържа лицето подпухнало както след като се събудя?

JoLLiE92
05-12-2013, 16:33
Направих проучване. Казва се bandeau или ще излезе ако напишеш strapless top, tube top или boobtube :D На последното много му се смях. :D

POLLINA
05-12-2013, 17:29
къде боядисват дрехи? наистина нямам никаква представа:Д само съм чувала,че може.
имам едни много тъмно сини дънки ( панталон по-скоро, платът не е типично дънков цвят:Д)
и много си ги обичам,но са леко избелели и искам да ги боядисам :cool:

TheBeliever
05-12-2013, 17:31
къде боядисват дрехи? наистина нямам никаква представа:Д само съм чувала,че може.
имам едни много тъмно сини дънки ( панталон по-скоро, платът не е типично дънков цвят:Д)
и много си ги обичам,но са леко избелели и искам да ги боядисам :cool:

Можеш да си вземеш текстилна боя и да си ги боядисаш сама. Намира се в кинкалериите и магазините за платове.

AliceSw
05-12-2013, 17:35
^в химическото чистене

PeaceOfMe
05-12-2013, 18:52
Кажете ми някой наистина траен парфюм, да не е много скъп? :)

anonymous708973
05-13-2013, 11:56
Има ли някакъв начин да си задържа лицето подпухнало както след като се събудя?

Ъъъъ, защо ти е притрябвало?!

fama
05-13-2013, 12:02
Имате ли идеи за здравословни рецепти с участието на много меки ягоди? Жал ми е да ги хвърля и ми се иска да направя нещо полезно с тях..

girl91
05-13-2013, 12:05
Бюстие му викам аз. :)

Не говоря за бюстие. Бях виждала такива в някой сайт за колективно пазаруване, но не помня как точно ги бяха нарекли за да ги потърся сега. Не минават през цялото тяло, а са само за отпред - закриват дълбокото деколте.

strawberry88
05-13-2013, 12:14
Не говоря за бюстие. Бях виждала такива в някой сайт за колективно пазаруване, но не помня как точно ги бяха нарекли за да ги потърся сега. Не минават през цялото тяло, а са само за отпред - закриват дълбокото деколте.
Bandeau?

tonssy
05-13-2013, 12:20
Имате ли идеи за здравословни рецепти с участието на много меки ягоди? Жал ми е да ги хвърля и ми се иска да направя нещо полезно с тях..

Пасирай ги и си направи сладолед или смути :)

ShtrudeL
05-13-2013, 12:23

всъщност и на мен ми харесва, много е сладко и се чувствам гушлива.. 8-)

elibi4kaniki
05-13-2013, 12:26

http://www.google.bg/search?q=rasasi+adorable&hl=bg&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=vNuQUcmHBsrHsgaLwYCoDA&sqi=2&ved=0CDAQsAQ&biw=1366&bih=677#imgrc=cmBuSYhAnoYL7M%3A%3BfBsn8WuhZvhXsM%3 Bhttp%253A%252F%252Fforbeauty.com.ua%252Fuploads%2 52Fphoto%252Foriginal%252F21%252FRasasi_Adorable_0 16b4.JPG%3Bhttp%253A%252F%252Fforbeauty.com.ua%252 Fparfum%252Frasasi%252Fadorable%252F%3B320%3B383
страхотен е и не е много скъп

mi6eto942
05-13-2013, 12:32

B.U,C-Thru(около 16 лв.),на Рефан също са доста трайни и не са скъпи.

JoLLiE92
05-13-2013, 12:36
Bandeau?
точно това казах и аз :Д поне това показа проучването ми :D Аз и на късото, и на дългото му викам бюстие. Иначе късото е bandeau май, да.

Ядене! :Д

tonssy
05-13-2013, 12:39
точно това казах и аз :Д поне това показа проучването ми :D Аз и на късото, и на дългото му викам бюстие. Иначе късото е bandeau май, да.

Ммммхмм :D

mi6eto942
05-13-2013, 12:58
с каква четка се размазва черен молив?

girl91
05-13-2013, 13:29
Не е Bandeau. Както казах не минава през цялото тяло, т.е. не обхваща гърдите и гърба, а е само едно парче, което закрива дълбокото деколте и се закрепя за сутиена.

P.S. Намерих го :D
http://img.alibaba.com/wsphoto/v1/482086190/AS-SEEN-ON-TV-free-shipping-Cami-Secret-cover-cleavage-instantly-Women-s-Seamless-Bra-1pack.jpg

POLLINA
05-13-2013, 13:32
всъщност и на мен ми харесва, много е сладко и се чувствам гушлива.. 8-)
мислих,че нещо не ми е наред :cool:

strawberry88
05-13-2013, 13:35
За първи път чувам за такова нещо! ^ :O

JoLLiE92
05-13-2013, 14:10
Не е Bandeau. Както казах не минава през цялото тяло, т.е. не обхваща гърдите и гърба, а е само едно парче, което закрива дълбокото деколте и се закрепя за сутиена.

P.S. Намерих го :D
http://img.alibaba.com/wsphoto/v1/482086190/AS-SEEN-ON-TV-free-shipping-Cami-Secret-cover-cleavage-instantly-Women-s-Seamless-Bra-1pack.jpg
dafuq is this shit?!
п.с. Ако имаш такова деколте, защо ти е да го криеш ? :D

girl91
05-13-2013, 18:01
Нямам такова деколте, доста съм си плоска, просто имам някои дрехи, които са с такива дълбоки деколтета и не ми е комфортно да ги нося без нещо отдолу (особено като е по-топло няма как да сложа допълнително потник, бюстие и т.н., ще е горещо с тях) и да ми се вижда сутиена.

DragonLady
05-13-2013, 20:16
Кажете добър фризьор във Варна. Ако е и в района на трошево, ще е идеално.

BeautyBeast
05-13-2013, 20:26
Колко капки за трайност е нормално г/д да се сложат в наливните парфюми ?

YSMF
05-13-2013, 20:31
Харесвам се повече колкото и да е странно ;д

marilyn
05-13-2013, 20:45
Мацки, една колежка ми препоръча козметиката на тази фирма: http://kozmetikahristina.com/

Някоя от вас пробвала ли е, имате ли впечатления?

YSMF
05-13-2013, 20:53
От новите козметични похождения останах с впечатление, че има много доволни от тоалетните трици.

JoLLiE92
05-13-2013, 20:58
Колко капки за трайност е нормално г/д да се сложат в наливните парфюми ?
Чувала съм, че колкото милилитри е. :D

girl91
05-13-2013, 21:06
Аз имам само тоалетните трици (които ми харесват) на Христина, друго на марката не съм си взимала. Виж тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=642869.0

marilyn
05-13-2013, 21:15
@YSMF, girl91, благодаря. :)

vampire_girl_
05-14-2013, 08:08
Сега,да видим има ли чалгари :д
Сещате ли се за една песен "вземай го,давам го..." пускат я по дискотеки,не знам кой я пее..Някаква идея?

YSMF
05-14-2013, 09:17
връщам ти го като нов? алисия - той не е за мен?

vampire_girl_
05-14-2013, 15:10
мммне..до тук стигнах с търсенето,ама като гледам няма отговор https://www.facebook.com/permalink.php?id=463864850302290&story_fbid=519289394759835

ivonkaaaa
05-14-2013, 15:15
Имам един относителен въпрос към вас. Знаете ли г/д колко струва едно обезцветяване на косата, защото искам да знам колко лв. да си нося? Питам г/д като цена не точно да бъде, защото знам че навсякъде е различно! :)

POLLINA
05-14-2013, 15:38
Ами ако ми кажеш какви са цените г/д в салона,който ходиш и с какви продукти работят мога да те ориентирам ? а и от кой град си?

POLLINA
05-14-2013, 16:36
А аз искам да питам за ББ крем ПАК:Д
на нивеа не ми харесва, пробвах една мостра , стои като кир :cool:
на Гарние ми се стори много течен:Д
гледах на La roche posay?
:cool:

Hayashi
05-14-2013, 16:39
На мен ми хареса на Manhattan, но според мен е подходящ само за нормална кожа.

POLLINA
05-14-2013, 16:41
ами мойта е по-скоро смесена:(

ehooo
05-14-2013, 16:57
Здравейте ,искам да питам нещо относно удълженията за коса. Взех си 2 реда изкуствени удължения ,цвета си е ,като моя ,проблемът е че ми се вижда косата ( не е много ,но заразлика от мои приятелки ,които имат и те удължения - на тях не им се вижда въобще ) Една приятелка ми каза ,че не ги слагам правилно и за това си личало ,но не знам .. Таа имате ли други идеи защо ми се вижда косата и как да я прикрия ?
p.s: ако има някакво значение - удълженията са 60см , а косата ми е към 40

fizzyg
05-14-2013, 16:59
А аз искам да питам за ББ крем ПАК:Д
на нивеа не ми харесва, пробвах една мостра , стои като кир :cool:
на Гарние ми се стори много течен:Д
гледах на La roche posay?
:cool:
На Skin 79 розовия?
На всякъде е много хвален.
1000 ревюта :D

strawberry88
05-14-2013, 17:14
На Skin 79 розовия?
На всякъде е много хвален.
1000 ревюта :D

Ама го няма в бг, нали? :/

Сега разглеждам едни снимки за бб кремовете и вижте на каква попаднах: http://prikachi.com/images/639/6189639A.jpg WTF? o.O Преди - перфектно съвършена кожа.След - перфектна кожа! :D

POLLINA
05-14-2013, 17:14
боже за пръв път го чувам:д
Ама по магазините има ли го или трябва да го поръчам от някъде? :cool:

POLLINA
05-14-2013, 17:16
Здравейте ,искам да питам нещо относно удълженията за коса. Взех си 2 реда изкуствени удължения ,цвета си е ,като моя ,проблемът е че ми се вижда косата ( не е много ,но заразлика от мои приятелки ,които имат и те удължения - на тях не им се вижда въобще ) Една приятелка ми каза ,че не ги слагам правилно и за това си личало ,но не знам .. Таа имате ли други идеи защо ми се вижда косата и как да я прикрия ?
p.s: ако има някакво значение - удълженията са 60см , а косата ми е към 40

Имаш ли пластове? Най-вероятно не я слагаш правилно. И какво точно имаш предвит под ''вижда се'' ,виждат се фибичките или си личи,че имаш удължения?
покажи снимка да погледна

Hayashi
05-14-2013, 17:23

Сега разглеждам едни снимки за бб кремовете и вижте на каква попаднах: http://prikachi.com/images/639/6189639A.jpg WTF? o.O Преди - перфектно съвършена кожа.След - перфектна кожа! :D

Азиатки. Те там умират за кожата си!

YSMF
05-14-2013, 17:29
Аз се чудя скин79 розовия или оранжевия или на missha m percet нещо си?

POLLINA
05-14-2013, 17:36
ох не мога така да поръчам без да съм пробвала :cool:

виждали ли сте по-гадно нещо? http://slave14beauty.blogspot.com/2013/01/blog-post.html

ehooo
05-14-2013, 17:59
Имаш ли пластове? Най-вероятно не я слагаш правилно. И какво точно имаш предвит под ''вижда се'' ,виждат се фибичките или си личи,че имаш удължения?
покажи снимка да погледна

Ами да и аз се чудя за слагането ,че не го правя ,както трябва. Иначе личи си ,че имам удължения ( снимка не искам да качвам ) смисъл представи си нормална коса ии долния слой изрязан на полувината на косата ти ,а другия - дълъг. Естествено ти го казвам пресилено , не си личи чак толкова ,но все пак се вижда ,че имам удължения ;сс

POLLINA
05-14-2013, 18:03
Хм, да не си подстригана на черта? Добре прати ми на ЛС ще видя и просто ще ти кажа :cool:
от 7 години само с коси се занимавам :cool:

nor4eto99
05-14-2013, 18:09

виждали ли сте по-гадно нещо? http://slave14beauty.blogspot.com/2013/01/blog-post.html

може би да, може би не... жени с напълно махнати и нарисувани вежди....само такива срещам. Много малко момичета изглеждат що годе естествено в днешно време

~sweeettt~
05-14-2013, 18:09
Тъййй....ми попринцип си слагам гланц и рядко спирала, но при по - специални лсучай или за удоволствие и сенки ето моя снимка и кажете какъв грим би ми отивла ПлС http://www.prikachi.com/images.php?images/960/6189960r.jpg
попринцип използвам кремави,бели,сребристи,чер и мн мн рядко и черен молив понякога, но искам мнения :))

~sweeettt~
05-14-2013, 18:11

грозно е и смешно ка видя такива ме плашат честно казано

POLLINA
05-14-2013, 18:11
Мисля,че си малка за грим.
Искам да кажа,че излъчването ти е детско,слагай само гланц:)

vampire_girl_
05-14-2013, 18:14
имаш адски детско лице и излъчване,което не е лошо,просто не виждам за какво са ти сенки и т.н. .. един хубав гланц ти стига. Със силен грим най-много да изглеждаш комично.

fizzyg
05-14-2013, 18:28

боже за пръв път го чувам:д
Ама по магазините има ли го или трябва да го поръчам от някъде? :cool:

Да,няма го в Бг. Ама в Ибей е пълно.

Аз се чудя скин79 розовия или оранжевия или на missha m percet нещо си?

http://mybeautymadness.bg-damma.com/2012/06/01/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B0-%D1%81-%D0%B2%D0%B2-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D 0%B5/

YSMF
05-14-2013, 18:47
Мерси, мерси, мерси, мерси 8-)

fizzyg
05-14-2013, 18:55
Моля,хаха :)

YSMF
05-14-2013, 18:56
Благодаря за бб кремовете :Д

JoLLiE92
05-14-2013, 18:57

Да и имам блог-името. Slave beauty?! Робска красота?? :Д
Пробвах мостра на ББ-то Идеалия на Виши и е хубавичък. Изключително мек крем, разнася се доста гладко и става гладка кожата, но на мен средното ми беше доста тъмно, а на белите от вас не знам как ще ви е .. :Д Ама все пак като за 40тина лв за 40мл остава да не е хубав! :D
Тея от Ибей горе-долу кви пари идват? :D

Hayashi
05-14-2013, 19:05
Зависи какъв ще вземеш. Може да намериш от за 10 до 50-60. Но има много много хубави за под 20 лева.

JoLLiE92
05-14-2013, 19:20
А дали човек с по-тъмна кожа може да си намери свестен цвят? Не съм Африка, но не съм и от постоянно оплакващите се в тоя форум, че няма достатъчно бял цвят за тях. :cool: По-скоро си купувам средния цвят фон-дьо-тен винаги или една идея повече към тъмните. :D И какъв е тоя избелващ ефект?! Плаши ме. :D

Hayashi
05-14-2013, 21:26
Спокойно, няма да те направи млечно бяла, ако по принцип цвета ти е златист. Става въпрос за това, че избелва петънца, белези и пигметни петна.

YSMF
05-14-2013, 21:59
Аз си поръчах мострички от розовия, на цвят уж го докарах. Аз нямам пигменти петна, но всяко несъвършенство си личи :(

Hayashi
05-15-2013, 05:33
Розовият по принцип изобщо не е от покривните. Както виждате то при тях преди и след е все перфектна кожа. Повечето прикриват леко зачервявания, пори, тъмни сенки под очите и освежават тена. За пъпчици обаче си трябва коректор.
Аз обаче си усещам как кожата ми се чувства много добре с тях, а в същото време ѝ придава Фотошоп ефект и я прави перфектна без да има тежестта дори на най-леките фон дьо тени.

POLLINA
05-15-2013, 11:12
Hayshi, а кой е по-покривен?
препоръчай нещо :cool:

weheartiit
05-15-2013, 11:59
носих преди 2 дни едни нови обувки и както се предполагаше ми излязоха пришки ;д
станаха като ранички ,имам на палеца на малкото пръстче,отстрани на кокълчета и
отзад на глезена .много се притеснявам да не ми останат белези защото вече си
имам достатъчно,а и идва лято.
с какво да ги мажа ?
за сега пробвах само със спирт и реванол

Pandishpanka37
05-15-2013, 16:04
^ не би трябвало да ти останат белези, ако не ги пипаш раничките.. слагай лепенки, за да не те боли и си готова. :)

Момичета, помощ ... много ме боли кръстът, какво да правя?
Принципно всеки път, когато съм неразположена, ме боли, но не чак толкова много... сега ми е ден 7, би трябвало утре вече да ми е минало всичко, по принцип така става... но от 3 дена насам адски много ме мъчи кръстът и не спира, нито става по-слаба болката, нищо...
помощ ...

xagonyx
05-16-2013, 10:50
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=20166 има ли доволни?

ManuelaK
05-16-2013, 11:46
От този гел против черни точки съм много доволна. По-скъп е, но като качество е по-добър от тези на орифлейм http://www.enzo.bg/floritene/skin-care-oily-gel-za-problemna-kozha-akne/

ShtrudeL
05-16-2013, 19:41
Според вас този грим дали би отивал на кафяви очи? :3
http://data.whicdn.com/images/61174412/large.jpg
http://data.whicdn.com/images/61044502/large.jpg
И бихте ли ми препоръчали хубави (и евтини ^) сенки, които да са толкова наситени>?

mimijessi
05-17-2013, 11:30
Искам да си взема крем за след епилация, но не знам какъв.Кажете някой, от който сте доволни.. :)

xagonyx
05-17-2013, 11:41
ManuelaK - благодаря, но се интересувам конкретно от този на Орифлейм. :)

Hayashi
05-17-2013, 12:40
Според вас този грим дали би отивал на кафяви очи? :3
http://data.whicdn.com/images/61174412/large.jpg
http://data.whicdn.com/images/61044502/large.jpg
И бихте ли ми препоръчали хубави (и евтини ^) сенки, които да са толкова наситени>?

Кафяв грим отива на всички цветове очи. Пробвай с Wet'n'wild. Иначе цветове по избор от Inglot.

Hayashi
05-17-2013, 14:26
Hayshi, а кой е по-покривен?
препоръчай нещо :cool:

По-покривни са на Missha Perfect Cover BB Cream, от който има и по тъмни цветове и Etude House Precious Mineral BB Cream, от който също има няколко цвята. Но не съм ги ползвала и това само наблюдения от ревюта.

kalpazanka
05-17-2013, 15:48
Искам да си взема крем за след епилация, но не знам какъв.Кажете някой, от който сте доволни.. :)

Веногел.

PureSoul
05-17-2013, 16:21
Акне аут работи ли против черни точки или действа само на акне? Чувала съм само хубави неща за лосиона, но се колебая дали е това, което ми трябва в момента. И също така има ли някакъв ефект от крема от същата серия?

POLLINA
05-17-2013, 16:27
аз също искам да питам за него ползва ли се след епилация?
как действа

kalpazanka
05-17-2013, 16:41
Акне аут работи ли против черни точки или действа само на акне? Чувала съм само хубави неща за лосиона, но се колебая дали е това, което ми трябва в момента. И също така има ли някакъв ефект от крема от същата серия?

За мазна и склонна към акне кожа
Регулира омазняването
Против пъпки и черни точки
Успокоява акнеичната кожа
Препоръчван от дерматолозите
Активният лосион АКНЕ АУТ е предназначен за мазна и склонна към акне кожа. Уникалната формула повлиява ефективно омазняването, предотвратява появата на черни точки и пъпки по кожата и включва антибактериална съставка.

аз също искам да питам за него ползва ли се след епилация?
как действа

Употреба след епилация при пъпки и врастнали косми:
Веднага след епилация или бръснене кожата се намазва с АКНЕ АУТ АКТИВЕН лосион, а няколко часа по-късно намазването се повтаря. В продължение на 3-4 дни нанасяйте веднъж дневно АКНЕ АУТ АКТИВЕН лосион, а до следващата епилация профилактично се намазвайте един път седмично с АКНЕ АУТ АКТИВЕН лосион.

YSMF
05-17-2013, 20:04
Малко ми е странен въпроса, но знаете ли някакъв крем за рани, който да не щипе? Махнах си две парчета кожа с епилатора и сега тече лимфа и не мога да си движа крака.

nor4eto99
05-18-2013, 03:52
При всички случаи мястото трябва да го дезинфекцираш-няма как да не щипе... И после крем "здраве". Ще ми се друг крем да кажа, че ми звучи банално отвсякъде, но не се сещам за други

kalpazanka
05-18-2013, 06:02
Малко ми е странен въпроса, но знаете ли някакъв крем за рани, който да не щипе? Махнах си две парчета кожа с епилатора и сега тече лимфа и не мога да си движа крака.

Аз си смъкнах кожа заради подкожен косъм, който расте успоредно на повърхността и явно е дълбок, та не можах да го издълбая с помощта на маникюр. Мацам гентамицин маз, че май ще стане поразия. Ако имах крем гентамицин, щеше да е още по-добре.

YSMF
05-18-2013, 10:11
Гадното е, че не мога да ходя, вече 2ри ден не съм на училище. Сега ще се мажа с йодасепт, крем 'Здраве' свърши.

POLLINA
05-18-2013, 10:25
o.O какво си си причинила на крака бе ???
как успя с епилатор?

tonssy
05-18-2013, 10:36
o.O какво си си причинила на крака бе ???
как успя с епилатор?

+
Направо, като го прочетох, ме заболя и мен ;х

YSMF
05-18-2013, 10:50
Никаква идея как е станало, по едно време взе да ми пари и си казах 'мамка му, прецакала съм моторчето'. После си видях крака и се потресох 8-) После видях епилатора, но нямаше следи нещо да му е променено в пинцетите, за да захапе кожата.

ShtrudeL
05-18-2013, 10:55
и моя епилатор ме е хапал, ама чак толкова зверски.. 8-)

FuCKkK13
05-18-2013, 11:13
момичета,в ДМ има едни лентички дето се слагат върху пъпка за определено време и тя изчезва .. ама не знам къде се намират,нито марка... някой може ли поне марка да ми каже и цена ако може ?

YSMF
05-18-2013, 11:14
Моя явно е бил гладен. :lol: Сега съм си харесала лазерен епилатор, дано с него нямам такива проблеми.

YSMF
05-18-2013, 11:15
момичета,в ДМ има едни лентички дето се слагат върху пъпка за определено време и тя изчезва .. ама не знам къде се намират,нито марка... някой може ли поне марка да ми каже и цена ако може ?
Balea young, служителката ми ги намери, цената не си я спомням вече, но не е била нещо космическо.

FuCKkK13
05-18-2013, 16:45
благодаря много

zlatit0o
05-18-2013, 17:43
Някой може ли дами каже сайт или магазин, в който има слънчеви очила с рамка сърце? Надявам се, че ме разбрахте...
Не с цветна рамка ами такава тънка метална.

little.sunshinee
05-18-2013, 17:47
Не съм кой знае колко опитна, но според мен за Golden Rose си имай едно наум, не мисля, че марката е много качествена. Купувала съм си спирала от там, сплъсти ми миглите.Целия ден се чувствах сякаш имам умряла муха пред очите, но не можах да махна сплъстилото се. И лак за нокти веднъж купих, беше някакъв кошмар.

FuCKkK13
05-18-2013, 18:15
Не съм кой знае колко опитна, но според мен за Golden Rose си имай едно наум, не мисля, че марката е много качествена. Купувала съм си спирала от там, сплъсти ми миглите.Целия ден се чувствах сякаш имам умряла муха пред очите, но не можах да махна сплъстилото се. И лак за нокти веднъж купих, беше някакъв кошмар.

ъм точно спиралата не е най удачния пример щото има огромно значение как нанасяш.. на мен миглите винаги ми стават хубави,когато съм със спирала ( а повярвай ми ползвала съм спирали от 3 и от 15-16-17лв) ... естествено с тези,които ми допада четката ( не казвам по-скъпите щото не винаги съм била доволна от скъпите) миглите ми ставаха супер хубави,но и други са ми вършили работа

anonymous708973
05-18-2013, 20:16

Това е просто смешно. Лаковете им за нокти са от 552455 различни серии, последните 2-3 са просто брилянтни, а спиралите са прекрасни. Жълтата, която струва 3 лв извива уникално, а новата лъскаволилава е... нямам думи. Никога вече няма да си купя скъпа спирала.

gabi_94
05-18-2013, 22:10
На мен от спиралите на Голдън роуз ми сълзят супер много очите. Толкова хвалби съм чувала за тях, а така се разочаровах. От лаковете съм доволна иначе.

mariam123
05-19-2013, 19:24
Предложете хубава пила за нокти. Тези хартиените ми се късат много бързо, ако някой е попаднал на свястна да казва. Стъклена не съм ползвала, хубави ли са?

ledena46
05-19-2013, 19:31
Здравейте ! на 18.05.2013г с приятеля ми правихме секс и той свърши в мен . По принцип същия ден трябваше да ми дойде и 1 час след половия акт ми дойде . Има ли вероятност да съм бременна ? Ще помоля за бърз отговор , защото утре следобяд се пада 3тия ден и да знам дали да пия хапче .

AmNesiA
05-19-2013, 19:41
Предложете хубава пила за нокти. Тези хартиените ми се късат много бързо, ако някой е попаднал на свястна да казва. Стъклена не съм ползвала, хубави ли са?

Ами хартиените са най-добри, стигна да попаднеш на хубава пила. Около 1 месец използвам пила на O.P.I. с грубост 180 и съм много доволна. На магазини Лили също предлагат свестни хартиени пили, а колкото до стъклените - трябва да си много внимателна, защото попринцип се чупят лесно... каквото и да си говорим - хартиените са най-хубави и най-препоръчвани..

mariam123
05-20-2013, 08:41
За тази ли става въпрос http://www.opi-bg.com/products/view/565 И от двете страни ли е еднаква, смисъл по-грубо и по-фино няма ли?

katii
05-20-2013, 08:57
Препоръчайте ми хубава прозрачна пудра(?!) до 10-15 лв ?!

Ааа, и още нещо - къде да намеря продукти на Ревлон ???

YSMF
05-20-2013, 11:12
на miss sporty so clear, но не съм я срещала наскоро.
Аз имам въпрос: реших да си взема този епилатор http://www.riobeauty.co.uk/rio-hair-removers/scanning-laser-x60.html . В България ми го предлагат за 400 лева с гаранция 3 месеца. Да рискувам ли?

DragonLady
05-20-2013, 11:43
Мацки, някоя от вас ползвала ли е гривни против комари? Вършат ли работа найстина, че ми писна да ставам мезе за комарите.

Schatzi
05-20-2013, 12:20
Аз имам въпрос: реших да си взема този епилатор http://www.riobeauty.co.uk/rio-hair-removers/scanning-laser-x60.html . В България ми го предлагат за 400 лева с гаранция 3 месеца. Да рискувам ли?

Три месеца гаранция не са ли малко за толкова скъп продукт? Взех си ютия за 11 лв. и гаранцията и е 3 години о.О :D

ManuelaK
05-20-2013, 12:43
Препоръчайте ми хубава прозрачна пудра(?!) до 10-15 лв ?!

Ааа, и още нещо - къде да намеря продукти на Ревлон ???

http://www.enzo.bg/paese/rice-powder-orizova-pudra/

ManuelaK
05-20-2013, 12:44
Мацки, някоя от вас ползвала ли е гривни против комари? Вършат ли работа найстина, че ми писна да ставам мезе за комарите.
Ползвала съм и вършат работа - миналото лято не я свалих.

ManuelaK
05-20-2013, 12:44
Всеки продукт в България има 2 години гаранция по закон.

karzon
05-20-2013, 12:46

Аз ползвах, не работеше за мен. Пий бирена мая, прочиства кожата и гони комари ;)

YSMF
05-20-2013, 12:53
Знам за гаранцията, че трябва да е минимум 2 години, но ми обясниха, че 'Гаранцията е толкова, защото няма как да ви предложим сервиз тук в България. Можем да ви дадем и 3 месеца гаранция за възникването на технически или някакви други неизправности, ние можем да уредим проблема с доставчиците ни, просто тук не сме уредили сервиз. '
Наистина не знам дали да рискувам.

karzon
05-20-2013, 12:58
Как да подобря фотогеничността си :D не изглеждам никак добре на снимки

katii
05-20-2013, 13:33
Мерси за предложенията. :)

Спешно ми трябват мнения за тези ФДТ ?
http://www.chicprofile.com/wp-content/uploads/2012/09/Max-Factor-Facefinity-3in1-All-Day-Flawless-Foundation.jpg

http://www.maybelline.com/~/media/Images/MNY/Global/Home/Products/Face-Makeup/Foundation/Fit-Me-Foundation/Ivory/fit-me-foundation_115_pack-shot-crop.png

Hayashi
05-20-2013, 15:31
Най-вероятно не изглеждаш добре под определен ъгъл. Експериментирай в къщи и разбери под какъв ъгъл се харесваш ш следователно винаги когато можиш заставай така.

Julia P.
05-20-2013, 16:12
Предложете хубав хидратиращ крем и също така изкуствени мигли :))

JoLLiE92
05-20-2013, 20:11
контурирай си лицето също :)

ledenakrasota
05-20-2013, 20:13
Предложете хубав хидратиращ крем и също така изкуствени мигли :))

На "Билка" с краставица и пъпеш.

strawberry88
05-21-2013, 09:29
контурирай си лицето също :)

Момче е. :D

YSMF
05-21-2013, 10:10
Някой случайно да има айфон 5? Трябват ми мнения.

weheartiit
05-21-2013, 10:26
^ имам познати,които имат
хубав е ,но батерията не струва (както на повечето смартфони)
ако си го взимаш имай на предвид ,че ще ти се налага да го зареждаш
всеки ден,а ако го ползваш често даже и повече от веднъж.

YSMF
05-21-2013, 10:28
мерси :)
Сега се чудя дали да наддавам за него, все пак сега е на 170$, което си е изгодно.

weheartiit
05-21-2013, 10:31
оо доста е добро като цена :)))
аз обаче винаги като взема да наддавам в йбей и в последния
момент рязко наддават много и се отказвам. :D

YSMF
05-21-2013, 10:34
И аз така правя :lol: По принцип не съм фенка на айфоните, но щом мога да го имам на цена като на нисък/среден клас смарфони, защо не? :д

JoLLiE92
05-21-2013, 10:57
Момче е. :D
:cool: съжалявам, не съм видяла :D ми ко да кажа .. гледай лошо :lol:
YSMF кефи ме външно :Д оргиналдъ айфон 5 за 170 долара?! В тоя ибей чудесата край нямат...

YSMF
05-21-2013, 11:21
YSMF кефи ме външно :Д оргиналдъ айфон 5 за 170 долара?! В тоя ибей чудесата край нямат...
Редят се на опашки да го купуват, а после го продават за жълти стотинки, за да освободят място за следващия. За втора употреба изглежда много добре.
За да не е спам, знаете ли колко струва разкодирането и дали може да го направя у дома?

PeaceOfMe
05-21-2013, 11:46
Някой случайно да има айфон 5? Трябват ми мнения.

Имам приятелка, която има Айфон 5. Ами хубав е, добре снима и има доста екстри, цената е добра, но аз не бих залагала за него, защото не можеш да качваш музика, поне от нейните обяснения. :D

FuCKkK13
05-21-2013, 12:01
Редят се на опашки да го купуват, а после го продават за жълти стотинки, за да освободят място за следващия. За втора употреба изглежда много добре.
За да не е спам, знаете ли колко струва разкодирането и дали може да го направя у дома?
едва ли можеш,не е много пари

JoLLiE92
05-21-2013, 12:08
Що па да не може да качваш музика? К'во ще правя с него телефон, ако не да : а)слушам музика б)снимам в)фейсбук :Д и евентуално да звънна тук-таме .. остава и това да не може :D

YSMF
05-21-2013, 12:17
Аз музика на айпода си съм прехвърляла с itunes, с айфона не е ли същата работа?

PeaceOfMe
05-21-2013, 17:46
Що па да не може да качваш музика? К'во ще правя с него телефон, ако не да : а)слушам музика б)снимам в)фейсбук :Д и евентуално да звънна тук-таме .. остава и това да не може :D

Ами каза, че се плащало. Ама все пак питай някой, не съм много наясно с айфоните. :D

POLLINA
05-22-2013, 10:41
Какъв балсам за устни да си взема с висок фактор на що-годе прилична цена? гледах един на виши,ама не ми се дават 25 лв за балсамче... :cool:

И още нещо:
слагам си фдт,лятото ограничавам, но все пак вечер слагам,та.. всички знаем какво се случва с него в тази жега:Д Въпросът ми е,ако си купя пудра rimmel stay matte дали ще матира ллицето ми и дали ще стои добре?
Имам трансперантна пудра на Радиант и върши чудесна работа, но не е удобна за носене навън, ( прахообразна е) а ми се ще да имам под ръка.. за всеки случай :cool:

zlatit0o
05-22-2013, 13:24
Някой може ли дами каже сайт или магазин, в който има слънчеви очила с рамка сърце? Надявам се, че ме разбрахте...
Не с цветна рамка ами такава тънка метална.
?