View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Тамии ..^^
03-15-2014, 19:51
Напълно ще си се затворят, както преди да ги отворя? :D Мисля и аз сега да си правя, но най-вероятно няма да седя над пара този път.
Тамии ..^^
03-15-2014, 19:54
Двоен пост, ама искам да ги разделя, че това сега ми е много важно. Сестра ми ще прави сватба и ми трябват препоръки за грима. Кожата и е нормална към суха, чувствителна, светла, няма много несъвършенства, много й е хубава кожата. Трябват ни фон дьо тен с леко към средно покритие и матов завършек, да има светли цветове и най-добре да е минерален според мен, също основа за грим за нормална към суха кожа, пудра - компактна, основа за сенки и бронзант в не много тъмен цвят. Моля ви помагайте.
препоръчайте ми фнд със средно покритие /да не е като бб кремчетата или пък супер покривен / мислех си за http://www.ivis.bg/products_images/Maybelline-AffiniMAT-Shades.jpg
но не ми допадна . Сега ползвам един на орифлейм и съм доволна от него ,но искам да разнообразя . Също така ми трябва някакво овлажняващо кремче за лице ..така ,че ще чакам предложения
^ За крем за лице мога да ти предложа тези на Garnier. На мен ми влияят добре и не съм имала проблеми :) Аз съм пробвала този със Soins Essentiels (в зелена кутийка) и Ultra Lift, но той попринцип е против бръчки. Може да пробваш и някой друг и да споделиш впечатления ;)
JoLLiE92
03-16-2014, 06:30
препоръчайте ми фнд със средно покритие /да не е като бб кремчетата или пък супер покривен / мислех си за http://www.ivis.bg/products_images/Maybelline-AffiniMAT-Shades.jpg
но не ми допадна . Сега ползвам един на орифлейм и съм доволна от него ,но искам да разнообразя . Също така ми трябва някакво овлажняващо кремче за лице ..така ,че ще чакам предложения
Кой на Орифлейм?
Препоръчайте ми добър козметик (София), но наистина добър! :( За почистване на лице става въпрос.
някой?
Hotty_BB
03-16-2014, 10:22
Някой може ли да ми препоръча схема за солариум (колко пъти трябва да отида, за колко мин, мазила трябват ли и т.н.) ?
kalpazanka
03-16-2014, 12:47
Възможно ли е от Омега-3 + Витамин Е да ми закъснява менструацията? :/
Вит. Е под каква форма го приемаш?
Предполагам, че е възможно. Аз приемам Биотин и винаги ми закъснява. Спра ли го за 2-3 дни ми идва.
Момичета, препоръчайте ми някоя ефикасна избелваща паста за зъби. :)
kalpazanka
03-16-2014, 13:08
Лакалут :)
JoLLiE92
03-16-2014, 13:16
Някой може ли да ми препоръча схема за солариум (колко пъти трябва да отида, за колко мин, мазила трябват ли и т.н.) ?
В зависимост от първоначалния ти цвят и желания цвят, дали е турбосолариум (препоръчвам) или обикновен. Аз съм ходила на турбо, затова следващите впечатления са от такъв. Първо се ходи за 6 мин примерно, после може да минеш на 9 , при моите стъпката е 3 минути - навсякъде е различно. Има значение и дали са сменяни лампите скоро и дали веднага преди теб е ползван и загрят солариумът. Първоначално е добре да ходиш през ден-два докато постигнеш желан цвят, после веднъж седмично. Трябва ти специална солариумна козметика, в никакъв случай не става с такава за слънце и плаж! Продават се на място в соларното студио. Момичето ще ти обясни какви имат и за какво са - някои имат бронзанти в тях, други само защити. Добре е да вземеш отделно за лице.
Ходила съм и на обикновен солариум, за 15 минути не почувствах ефекта, който чувствам за 9 минути на турбо.
Някой да е ползвал бб кремове на скин79 или на скинфуд? Чудя се за skinfood Peach Sake Pore Bb Cream #2 Natural Beige или Skin79 VIP Gold Collection Super Plus BB Cream, никаква идея дали ще си оцеля цвета, а в момента мога да поръчам само един от двата.
Отзиви за този продукт: http://www.dermahelp.bg/VICHY_NormaTeint_30ml ??
fakesmiles
03-16-2014, 14:30
Тамии ..^^ Пробвайте фдт на Буржоа, чувала съм, че са с леко покритие, може и новия на Орифлейм The One.
За пудра аз много харесвам Stay Matte на Rimmel. За основата вече зависи какво очаквате от нея, в момента не мога да се сетя за някоя, но ако се сетя ще пиша.
Много добра база е HD на NYX, но трябва да я поръчате, защото не се продава в България.
Други добри бази са на Артдеко и ПейнтПотс на МАК.
Бронзанта е по-сложен, много зависи от подтона на кожата й. Не знам до какви пари сте готови да дадете?
Тамии ..^^
03-16-2014, 15:38
Тамии ..^^ Пробвайте фдт на Буржоа, чувала съм, че са с леко покритие, може и новия на Орифлейм The One.
За пудра аз много харесвам Stay Matte на Rimmel. За основата вече зависи какво очаквате от нея, в момента не мога да се сетя за някоя, но ако се сетя ще пиша.
Много добра база е HD на NYX, но трябва да я поръчате, защото не се продава в България.
Други добри бази са на Артдеко и ПейнтПотс на МАК.
Бронзанта е по-сложен, много зависи от подтона на кожата й. Не знам до какви пари сте готови да дадете?
Ами, за основата искаме да изравни кожата най-вече и да помогне за запазването на фон дьо тена по-дълго време. Бронзанта трябва да я питам какъв и е подтона, около 10 лв може би за него, не знам. А основа за сенки?
fakesmiles
03-16-2014, 16:32
Аз за основа писах - просто я наричам база - на Никс, Артдеко или МАК.
А щом толкова пари :за бронзъра се сещам за този на Флормар или Есенс/Катрис, пробвайте. :)
Кой на Орифлейм?
този http://i57.tinypic.com/nun9s.jpg
JoLLiE92
03-16-2014, 17:02
Да, и аз го харесвам. В момента ползвам новия The One, който е малко по-лек и цветът е абсолютно мой и се слива прекрасно, но Евърластинг пък е по-дълготраен. Чакам да почернея пак за него. :D
Отзиви за този продукт: http://www.dermahelp.bg/VICHY_NormaTeint_30ml ??
Леле, ползвала съм го, но беше преди 3-4 години, и не са ми много пресни спомените :Д Помня, че беше с доста рядка консистенция, и не беше много покривен, друго май не мога да кажа..
Мерси, значи не си особено доволна?
Тамии ..^^
03-16-2014, 17:42
Кожата ми е смесена, има червени петна от пъпки и малко черни точки, не е светла. Препоръчайте ми хубав ББ или СС крем (не знам каква е разликата) за изравняване на тена, прикриване на червените петна. Ако имам пъпка ще си я прикривам с коректор, но ми писна на всяко малко петънце да слагам коректор и ще ми е доста по-лесно с такъв крем. Има на Микса, Биотен, Гарниер и на много други и просто не мога да избера, а и не знам кой е най-хубав.
Някой да е ползвал бб кремове на скин79 или на скинфуд? Чудя се за skinfood Peach Sake Pore Bb Cream #2 Natural Beige или Skin79 VIP Gold Collection Super Plus BB Cream, никаква идея дали ще си оцеля цвета, а в момента мога да поръчам само един от двата.
Не съм ги пробвала и двата. Но от суочове ти гарантирам, че която и да е двойка на SkinFood ще е доста по-тъмна от сребърният Skin79. В случая са доста различни като цвят, така че си избери според кожата.
Да, и аз го харесвам. В момента ползвам новия The One, който е малко по-лек и цветът е абсолютно мой и се слива прекрасно, но Евърластинг пък е по-дълготраен. Чакам да почернея пак за него. :D
много ми харесва и цвета съм си нацелила перфектно ,но не знам има ли го още . Дистрибутора ми на орифлейм се отказа и не съм запозната ,затова търся алтернатива .
Не съм ги пробвала и двата. Но от суочове ти гарантирам, че която и да е двойка на SkinFood ще е доста по-тъмна от сребърният Skin79. В случая са доста различни като цвят, така че си избери според кожата.
Да, и аз от ревюта добих представа, че skinfood е по-тъмен. Оказа се, че мога да поръчам и на missha. Първият цвят (в случая bright beige) дали ще е много светъл? Кожата ми е светла, но не е чаааак снежно бяла, да ми прозират вените и тн.
DragonLady
03-16-2014, 19:37
Кожата ми е смесена, има червени петна от пъпки и малко черни точки, не е светла. Препоръчайте ми хубав ББ или СС крем (не знам каква е разликата) за изравняване на тена, прикриване на червените петна. Ако имам пъпка ще си я прикривам с коректор, но ми писна на всяко малко петънце да слагам коректор и ще ми е доста по-лесно с такъв крем. Има на Микса, Биотен, Гарниер и на много други и просто не мога да избера, а и не знам кой е най-хубав.
Ползвам CC крема на Биотен вече към месец и съм много доволна! Прикрива зачервявания и малко пъпки, а за по-сериозно покритие добави пудра отгоре, и коректор къде е необходимо.
sramejlivkaa
03-16-2014, 20:47
Нужно ли е като сме с боядисана коса да ползваме продукти за коса, която е боядисана? Защото съм чувала, че другите не действали толкова добре.
^ Не. Въпреки, че маслата определено свалят боята по-бързо. Аз почти не съм ползвала продукти за боядисана коса, въпреки че до скоро се боядисвах редовно.
DragonLady
03-16-2014, 21:26
Нужно ли е като сме с боядисана коса да ползваме продукти за коса, която е боядисана? Защото съм чувала, че другите не действали толкова добре.
Не е задължително, но ако искаш цвета ти "да не опада" по-добре ползвай такива за боядисана коса.
kaRamella
03-17-2014, 02:45
Кой мол от всичките в СОФИЯ ви харесва най-много и защо?
kaRamella
03-17-2014, 04:09
А и искам да попитам, гледах я тая ролка миналия ден и се чудя за какво точно се използва? :D http://www.hm.com/bg/product/08950?article=08950-C
JoLLiE92
03-17-2014, 07:10
За махане на косми от дрехи. :)
fakesmiles
03-17-2014, 09:36
Много я обичам тази ролка - маха власинки и косъмчета от дрехите.Аз имам доста, които много лепят, и това ме спасява.
А за моловете - май Дъ Мол, защото горе-долу има всичко, което ми трябва. :)
anonymous708973
03-17-2014, 10:34
The Mall - удобна локация, една камара местенца да хапнеш вкусно (опитай сладоледа на последния етаж - вярно струва майка си и баща си, ама идеята е сууууперяка :д), една камара магазини. Цял ден можеш да си изкараш там.
ShtrudeL
03-17-2014, 10:46
Нито един брааат, има мноЛ кифльоци и напомпани батковСи.
А и ми е прекалено лъскаво.
Единственото хубаво нещо в The Mаll е изкуственото дърво на първия етаж, дето го украсяват различно според повода/сезона. <33 Ии магазина 'Хоби' или каквото и да е там магазинче за боички/салфетки/кутиики/такива ти работи. <3
Нито един брааат, има мноЛ кифльоци и напомпани батковСи.
А и ми е прекалено лъскаво.
Единственото хубаво нещо в The Mаll е изкуственото дърво на първия етаж, дето го украсяват различно според повода/сезона. <33 Ии магазина 'Хоби' или каквото и да е там магазинче за боички/салфетки/кутиики/такива ти работи. <3
:lol:
мишшш..
http://imageshack.com/a/img600/8506/dsb.gif
ПП:
http://youtu.be/YvR8LGOUpNA
И за мен The Mall е най-добрия мол в София. Едно, че има безброй магазини и Playground (в който всъщност доста често кисна ;д) ..
Мерси, значи не си особено доволна?
Ами, със сигурност не беше нещо впечатляващо, тоест, не бих го купила пак.
JoLLiE92
03-17-2014, 17:49
фдт за мазна кожа по принцип се предполага да са по-течни :)
мисля, че имам цистит, утре ще ходя на лекар, но сега един час не излизах от тоалетната и пак ми се ходи, ужасно е, а утре съм на училище и не знам как ще издържа, какво да правя? :(
Пий много течности, направи си "'чай" от мечо грозде и гледай кръста и краката ти да са на топло...ако наистина е цистит лекарката ще ти изпише съответните лекарства.
DragonLady
03-17-2014, 19:18
За цистит на лекар се ходи веднага, иначе се влошава с времето, обикновено изписват един антибиотик и разни други "помощни средства". Моля да не се приема като лечение по интернет, но на мен ми беше помогнало уринал дринк ( разтворими прахчета ), и Цистон хомеопатични таблетки на хималая, но да се разминеш без антибиотик е малко вероятно. Така че казвай на майка си, не отивай на училище, а на лекар!
пс мечото грозде на мен не ми помогна особено, но виж бирата е друго нещо, само недей прекалява, а ако ти изпишат и антибиотик питай лекарката дали е противопоказана бирата.
Dagichka
03-17-2014, 19:19
^цистит (поне при мен) без лекарства трудно минава.. аз правих една седмица по 3 пъти на ден чай от мечо грозде и пиех Цистирен, но ефект нулев.. и после един антибиотик за 3 дни ме оправи ;д
ух, тия тъпи червени петна от стари пъпки няма ли естествен начин по който макар и мъъничко да ги избеля? четох нещо за мая и прясно мляко/кислородна вода, някой пробвал ли е?
Тамии ..^^
03-17-2014, 19:34
^цистит (поне при мен) без лекарства трудно минава.. аз правих една седмица по 3 пъти на ден чай от мечо грозде и пиех Цистирен, но ефект нулев.. и после един антибиотик за 3 дни ме оправи ;д
ух, тия тъпи червени петна от стари пъпки няма ли естествен начин по който макар и мъъничко да ги избеля? четох нещо за мая и прясно мляко/кислородна вода, някой пробвал ли е?
И аз имам, с времето ще изчезнат, просто са много упорити. Или пък сега като се стопли още малко, май-юни ако имаш още се изпичаш на слънце и си готова :D
за ползването на самобръсначка
До момичетата, които ползват самобръсначки за интимн.зона : Коя според вас е на-подходяща и ефективна за използване ? Колко често се минавате ? Срещате ли някакви затруднения при този тип обезкосмяване ? Пречи ли това на вашят партньор? Много ще съм Ви благодарна ако оставите отговор! Благодаря !
Тамии ..^^
03-17-2014, 20:04
Бе, не знам коя е най-ефективна, ама знам кви мъки ще имаш с врастналите косми, там са супер болезнени, понякога могат да съберат и гной. Не ти препоръчвам да се бръснеш, по-добре кола маска.
JoLLiE92
03-17-2014, 20:08
Аз не мога да си направя кола-маска там. :( Опитвала съм веднъж, имаше кръв.
Тамии ..^^
03-17-2014, 21:02
Мм, пробвай с различни видове, може и лентички. Не знам, аз откакто помня колко проблеми ми създаде един скапан врастнал косъм направо ми става лошо дори да си помисля да се бръсна.
DragonLady
03-17-2014, 21:14
за ползването на самобръсначка
До момичетата, които ползват самобръсначки за интимн.зона : Коя според вас е на-подходяща и ефективна за използване ? Колко често се минавате ? Срещате ли някакви затруднения при този тип обезкосмяване ? Пречи ли това на вашят партньор? Много ще съм Ви благодарна ако оставите отговор! Благодаря !
Аз си ползвам Venus 3, по някога и 2ката.
Веднъж на 3-4 дни се бръсна, като пораснат малко косъмчетата и ги махам.
Нямам проблеми, най-много да се порежа, но доста рядко ми се случа.
Не, не му пречи, дори и да има малко косъмчета.
Ама то от самобръсначка не стават врастнали косми. Стават ми само и единствено с епилатора и то по много. Косъмът изтънява толкова, че не успява да пробие изцяло кожата и започва да расте навътре. Със самобръсначката няма как да се получи, защото ти така или иначе никога не си махаш космите под най-горния слой на кожата.
JoLLiE92
03-18-2014, 05:19
Аз правя великата инквизиция да ги махам с пинсета. :) С епилатора боли зверски, с кола маска още по-зверски + кръв. Така си играя веднъж месечно по 2 часа, но не се занимавам после месец. :D
kalpazanka
03-18-2014, 10:15
Вземи си акне аут активен лосион. И обезателно продукт със SPF50 за лице, за да не се хиперпигментират белезите, че ще си блъскаш главата доста.
Тамии ..^^
03-18-2014, 11:42
Ами не знам феномен ли съм или какво, обаче факт, получават се.
irreplaceable7
03-18-2014, 12:08
Може ли да се пазарува онлайн от сайта на H&M? Как става доставката?
Hotty_BB
03-18-2014, 14:26
В зависимост от първоначалния ти цвят и желания цвят, дали е турбосолариум (препоръчвам) или обикновен. Аз съм ходила на турбо, затова следващите впечатления са от такъв. Първо се ходи за 6 мин примерно, после може да минеш на 9 , при моите стъпката е 3 минути - навсякъде е различно. Има значение и дали са сменяни лампите скоро и дали веднага преди теб е ползван и загрят солариумът. Първоначално е добре да ходиш през ден-два докато постигнеш желан цвят, после веднъж седмично. Трябва ти специална солариумна козметика, в никакъв случай не става с такава за слънце и плаж! Продават се на място в соларното студио. Момичето ще ти обясни какви имат и за какво са - някои имат бронзанти в тях, други само защити. Добре е да вземеш отделно за лице.
Ходила съм и на обикновен солариум, за 15 минути не почувствах ефекта, който чувствам за 9 минути на турбо.
Благодаря ти за отговора. Аз ходих (2-3 пъти) на солариум в Добрич (който мисля, че е единствен в града) и е обикновен според мен. Питах момичето дали има някакви мазила и тя ми каза, че нямат, а и било препоръчително да не се мажа. Може би ми го казва, за да не им създавам допълнителни грижи с почистването, знам ли. Дали мога да си взема от ДМ и по колко минути мога да влизам вече след последните 10, защото искам наистина видим ефект, а не мога да ходя всеки ден ?
JoLLiE92
03-18-2014, 15:21
Не, няма как да си купиш солариумна козметика от ДМ. :) Какво значи било препоръчително да не се мажеш, тая нормална ли е? Те са ДЛЪЖНИ да почистват солариума след всеки клиент. Не знам по колко минути можеш да влизаш на обикновен, всичко е строго индивидуално според твоята кожа, а и според дали са сменяни лампите скоро и дали е влизал човек веднага преди теб какво казах.
kaRamella
03-19-2014, 10:59
Търся официална рокля, моля предложете ми онлайн бг бутици като авин, мон чер,клише,винсит,алеса .. Благодаря Предварително .
ммммммм?
JoLLiE92
03-19-2014, 13:00
Искам само да ви споделя, че днес взех гривна шамбала правена по поръчка (разбирай по мой модел) с естествени камъни, но истински естествени камъни, а не тея пластмасови боклуци по сайтовете, за които ви лъжат, че са естествени камъни и вие като си нямате хал хабер от естествени камъни, вярвате, не за 20-30-40 лв, колкото струват боклуците в сайтовете, а за 6,65 с включени 3лв за плетене (съответно ако не искам да е плетена, или си я плета сама, ще е по-малко).
anonymous708973
03-19-2014, 16:35
Къде е логиката?
JoLLiE92
03-19-2014, 17:29
?
ShtrudeL
03-19-2014, 18:43
Искам само да ви споделя, че днес взех гривна шамбала правена по поръчка (разбирай по мой модел) с естествени камъни, но истински естествени камъни, а не тея пластмасови боклуци по сайтовете, за които ви лъжат, че са естествени камъни и вие като си нямате хал хабер от естествени камъни, вярвате, не за 20-30-40 лв, колкото струват боклуците в сайтовете, а за 6,65 с включени 3лв за плетене (съответно ако не искам да е плетена, или си я плета сама, ще е по-малко).
Бахти.. Да взема и аз да ги плета такива, гледам, че бая народ ги харесва. 8-) На мен са ми грозни.. :33
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/1912073_723162927705685_297593610_n.jpg ^__
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/1959350_722814204407224_821616474_n.jpg
ShtrudeL
03-19-2014, 19:16
yeap ^_
Нарязала съм си още, ама трябва да си взема инструменти за малките джвички, че си изпочупих ноктите :33
anonymous708973
03-19-2014, 19:52
?
В това да си дала 6 лв за истински камъни, а "пластмасовите боклуци" да са по 20-30-40?
JoLLiE92
03-19-2014, 20:16
В сайтовете за подобни "дизайнерски" гривни няма един естествен камък. Знам как изглеждат камъните и как изглежда пластмасата. Просто във въпросния магазин имат минимална надценка, та реших да споделя благото. :D
yeap ^_
Нарязала съм си още, ама трябва да си взема инструменти за малките джвички, че си изпочупих ноктите :33
Първите обици са прекрасни! <3 Искам и аз!
kaRamella
03-20-2014, 12:11
В сайтовете за подобни "дизайнерски" гривни няма един естествен камък. Знам как изглеждат камъните и как изглежда пластмасата. Просто във въпросния магазин имат минимална надценка, та реших да споделя благото. :D
Влез в balla.bg - там камъните са естествени.
JoLLiE92
03-20-2014, 16:13
Няма да давам 30лв за нещо, което не струва толкова. Исках да споделя с вас, че има много по-качествени и изгодни алтернативи, в случай че някой се интересува. А камъните на балла и подобните сайтове в тоя магазин са 2лв за 50 грама - което от малките камъни са 90 броя, от по-големите са към 40. :D
Скоро може да ходя до Пловдив на разходка и може да погледна за официални роклички. Да ми препоръчате някои магазини (в центъра и около центъра) с приемливи цени (повече от 60-70лв. не ми се дават за рокля за абсолвентския).
Тамии ..^^
03-20-2014, 16:58
Сестра ми ще прави сватба. Кожата и е нормална към суха, чувствителна, светла. Няма акне, но все пак искаме известно покритие. Трябва да излиза добре на снимки. Търсим фон дьо тен.
Max Factor miracle touch
Max Factor Facefinity
L'Oreal True Match
Maybelline Affinitone
Maybelline Affinitone Mineral
Bourjois Healthy mix
Bourjois Flower Perfection
Чудим се кой да бъде. Ако имате някакви други предложения, кажете. Нямаме определена граница за цената.
Щом е за сватба защо не си поискате отливки от магазина и да си тества тя сама.
Тамии ..^^
03-20-2014, 17:49
Да, може, но все пак трябва да се насочим, не може да иска от всички.
^Аз не мога да си харесам фдт без да пробвам, но не ми се маца по лицето в магазините, пък и там осветлението е кофти и не може да се добие представа. И аз съм си мислила да поискам отливка, но мисля, че ще ме изгледат супер странно...
JoLLiE92
03-20-2014, 18:15
Сестра ми ще прави сватба. Кожата и е нормална към суха, чувствителна, светла. Няма акне, но все пак искаме известно покритие. Трябва да излиза добре на снимки. Търсим фон дьо тен.
Max Factor miracle touch
Max Factor Facefinity
L'Oreal True Match
Maybelline Affinitone
Maybelline Affinitone Mineral
Bourjois Healthy mix
Bourjois Flower Perfection
Чудим се кой да бъде. Ако имате някакви други предложения, кажете. Нямаме определена граница за цената.
Разкарайте отвратителните афинитони веднага. Опитайте Фотореди на Ревлон като ще е за снимки. :) Тествайте. Пробвайте ако намерите 24 оре на Дебора Милано. Пробвайте на Радиант, които ги има там, където има Севънтийн - в Елитис например.
anonymous708973
03-20-2014, 18:29
Скоро може да ходя до Пловдив на разходка и може да погледна за официални роклички. Да ми препоръчате някои магазини (в центъра и около центъра) с приемливи цени (повече от 60-70лв. не ми се дават за рокля за абсолвентския).
DiKa - там са малко по-делови, но може да ти допаднат, но с подходящите аксесоари може да се получи. Магазин "Стилна жена" в мола - пак са в този стил.
Тамии ..^^
03-20-2014, 18:29
Разкарайте отвратителните афинитони веднага. Опитайте Фотореди на Ревлон като ще е за снимки. :) Тествайте. Пробвайте ако намерите 24 оре на Дебора Милано. Пробвайте на Радиант, които ги има там, където има Севънтийн - в Елитис например.
Ок, благодаря. А за другите, които съм написала какво мислиш?
anonymous708973
03-20-2014, 21:14
Мацки, имам кулинарен въпрос към вас. Наскоро ядох замразен йогурт с добавки от тия павилиончета. Има ги навсякъде, ето - попаднах на статия за такова в подлеза на СУ - http://myhappypond.com/2010/03/su-podlez/
Та, безспорно е замразен йогурт, не е сладолед. Обаче е леко сладък. Как са го постигнали?
Мисля да сложа йогурт във фризера, да го извадя след час-два-три, да го разбия с малко пудра захар, да го прибера пак да замръзне и след още час-два-три да го изям. Дали ще се получи? Или пък със Стевия? Със сигурност не е с мед.
Някакви съвети?
Deadlock
03-20-2014, 21:42
Верен ли ти е линкът?
DiKa - там са малко по-делови, но може да ти допаднат, но с подходящите аксесоари може да се получи. Магазин "Стилна жена" в мола - пак са в този стил.
А някъде, където да има нещо по-младежко и свежо? Търся си нещо хем официално, хем такова, което не прилича на офис облекло (не знам по какъв друг начин да обясня).
anonymous708973
03-21-2014, 06:15
Верен ли ти е линкът?
Не, разбира се 8-)
Едитнах си мнението :д
Някоя ползва ли продуктите на Жая (Ziaja)? Намерих един сайт със супер много техни неща, по козметичните магазини иначе съм виждала доста по-малко работи. Бях доволна от мицеларната им вода с маслина и събирам отзиви за другите.
JoLLiE92
03-21-2014, 16:01
Ок, благодаря. А за другите, които съм написала какво мислиш?
Не съм ги пробвала, но определено мисля, че можете да намерите доста по-добро съотношение цена/качество.
Някоя ползва ли продуктите на Жая (Ziaja)? Намерих един сайт със супер много техни неща, по козметичните магазини иначе съм виждала доста по-малко работи. Бях доволна от мицеларната им вода с маслина и събирам отзиви за другите.
Ziaja <3 So Polish. Much cheap.
Маските им за лице са много хубави! Душ гелът с портокал наистина мирише на портокал! Млякото за тяло с козата също е страшно хубаво. Аз пък точно от мицеларната им вода останах супер разочарована.
Едит: Всъщност Ziaja имат ОГРОМЕН набор от продукти, във фирмения им магазин мога да се мотая поне час.
mihaela86
03-21-2014, 16:32
Именно.
Майка ми работи в козметичната сфера и доста ми се дразнеше, като ме беше хванала манията. Парабените са консерванти всъщност - предполагам, че знаеш. Е, с бая по-кофти неща ги заместват, защото все пак се налага да има някакъв консервант.
Според Регламент 1223 на Европейския съюз относно козметичните продукти едно от изискванията, за да се пусне даден продукт в продажба е да има досие с информация за вложените съставки, дали те могат да предизвикат някакви алергични реакции и дали изобщо има вредни съставки. България е в ЕС и по закон тази информация трябва да фигурира на български език върху опаковката на продукта. Така че, търсете етикетите и ги четете внимателно!
Маските им за лице са много хубави! Душ гелът с портокал наистина мирише на портокал! Млякото за тяло с козата също е страшно хубаво. Аз пък точно от мицеларната им вода останах супер разочарована.
Едит: Всъщност Ziaja имат ОГРОМЕН набор от продукти, във фирмения им магазин мога да се мотая поне час.
Да! На мен мицеларната ми хареса, в началото малко лепне, но е една от малкото, която не ми щипеше на очите. Има и една лилава с жасмин за зряла кожа. Скоро явно ще се заредя с доста неща.
Аз имам една синя. Ужасна е, ако попадне в окото щипе много и само замазва грима. Но се сещам и за зелената с маслина и за лилавата, която е анти ейдж. В България не знам на какви цени ги продават, но в Полша маските им за лице излизат по 60 ст. Струват си много.
JoLLiE92
03-21-2014, 17:07
Тези продукти къде мога да си ги забърша? :D Виждала съм единични продукти в Лили, но наистина единични.
http://www.catrice.eu/fileadmin/catrice/packshots/26187.png
Купих си това нещо най-накрая от години се каня на такъв коректор. Много ми харесва как покрива, аз имам съвсем малко проблеми с кожата, но имам от време на време зачервявания, които ме дразнят. Сенки под очите нямам, така че не мога да изкажа мнение за розовия цвят. Сложих си малко, получава се естествено, но нямам такива проблеми така или иначе. :D Четох мнения, че хора с по-тежки проблеми не са доволни, но на мен ми харесва.
Тамии ..^^
03-21-2014, 18:14
А за продуктите за лице какво мислиш, намерих магазин, където ги продават. Имат най-много от серията с маслини и серията с козе мляко.
От серията с маслини аз нищо не съм ползвала. Аааа само душ гелът им! Но той мирише обикновено, портокаловият е по-хубав. Имам и портокаловото мляко за тяло, но то има течен парафин, въпреки че не му е основна съставка, и няма да се хареса на всички. Аз си го харесвам тъй като и то мирише също като портокаловият душ гел, точно на портокали.
А от серията с козе мляко съм ползвала млякото за тяло (за ръце?) и то е много много хубаво!
Имам и 2 балсама за устни, един с маслини, който още не съм пробвала и един с какао, който почти свърших. Основната съставка им е течен парафин, но на мен ми допадат, въпреки че не са ми любими.
Lonsdale.
03-21-2014, 18:37
Как мога да придам повече блясък на ноктите?
anonymous708973
03-21-2014, 19:57
Полирай ги. Пилата е с три стъпки, на мен лично ми отнема час стабилно "пилене", ама после са като лакирани с безцветен лак.
Джоли, розовото ли е за под очи? Яснооо... ще си търся розов коректор значи.
Според Регламент 1223 на Европейския съюз относно козметичните продукти едно от изискванията, за да се пусне даден продукт в продажба е да има досие с информация за вложените съставки, дали те могат да предизвикат някакви алергични реакции и дали изобщо има вредни съставки. България е в ЕС и по закон тази информация трябва да фигурира на български език върху опаковката на продукта. Така че, търсете етикетите и ги четете внимателно!
Не съм в България, а това е павилионче в мол, дават ти йогурта в малка купичка, нищо не пише на нея.
Lonsdale.
03-22-2014, 06:27
Благодаря, значи полирането ми не е достатъчно :)
JoLLiE92
03-22-2014, 07:47
Джоли, розовото ли е за под очи? Яснооо... ще си търся розов коректор значи.
Ами или жълто, или розово зависи какъв цвят са сенките ти. Ако са синкави - жълт, ако са зеленикави - розов. Това е на теория :D Моя приятелка си беше взела розов коректор, който не и вършеше работа и не знам дали е заради грешен цвят, или грешна марка, или просто нейните сенки са наистина тежки. :D
anonymous708973
03-22-2014, 07:51
Абе уж съм със сини сенки и жълт подтон на кожата, затова ползвам и жълт коректор (На Катрис кремообразния в бурканче, втория цвят), само дето имам чувството, че още повече ги подчертава, да не говорим, че ако не мина с четката за фдт отгоре, си личи от самолет.
Май ще пробвам с розов, каня се да инвестирам в АркДеко отново, въпреки че определено не смятам, че е подходящ за под очите.
JoLLiE92
03-22-2014, 08:22
Не съди по моя опит, аз не съм имала сенки и ден през живота си и не разбирам въобще. :)
Грозни ли сте без грим ?
А красиви ли сте с грим ?
ShtrudeL
03-22-2014, 10:19
Грозни ли сте без грим ? Да
А красиви ли сте с грим? Не, ама не се чувствам грозна чак толко'.
аха
Грозни ли сте без грим ?
А красиви ли сте с грим ?
без грим съм сладка
с грим съм... #подсвирва
anonymous708973
03-22-2014, 12:22
без грим съм сладка
с грим съм... #подсвирва
high five! :D
v.salvatore
03-22-2014, 15:49
спешно ми трябва най-добрия балсам/шампоан или някакви маска против пърхут ! моля ви, ужасен ее!!! Пробвах някакви маски с лимон, с кисели млека..не помага! :( :(
Пробвала ли си всеки път като се миеш да си полееш корените с малко оцет? Освен, че е благоприятен срещу пърхота е и много полезен за косата.
Аз го разреждам с малко вода, поливам се и го оставям да престои няколко минути и след това изплаквам само с вода. Но трябва постоянство.
JoLLiE92
03-22-2014, 16:41
спешно ми трябва най-добрия балсам/шампоан или някакви маска против пърхут ! моля ви, ужасен ее!!! Пробвах някакви маски с лимон, с кисели млека..не помага! :( :(
http://www.englishforum.ch/attachments/family-matters-health/37743d1327668468-extremely-dry-hair-skin-2894355.jpg
Dagichka
03-22-2014, 17:22
моля ви, дайте ми някви бг сайтове за рокли, от които сте поръчвали и са сигурни :))
моля ви, дайте ми някви бг сайтове за рокли, от които сте поръчвали и са сигурни :))
Бални ли? Аз съм много доволна от http://shopzone.bg/ ,ти май питаш за бални, има тук-там по-официални.
Търся някой (може и фирма), който ще прави поръчка от Everything 5 Pounds скоро (близките 1-2-3 дена). От Стара Загора съм и предпочитам поръчващия да е също от този град, но може и от някой друг да е.
някой знае ли метод за бързо съхнене на лака?
DragonLady
03-22-2014, 19:33
някой знае ли метод за бързо съхнене на лака?
Чакаш малко да не е мек, към 5 минути някъде, и всеки нокът един под един под ледено студена струя вода, задържаш няколко секунди и лака става като "запечатан" - доста старо, но изпробвано лично от мен трикче.
а ако сложа лед в купа с вода и ги потопя всички няма ли да стане пак?
^Ами казват, че и това действа, но пръстите ти мога да измръзнат. Аз съм пробвала, но ми беше доста студено.
DragonLady
03-22-2014, 20:25
а ако сложа лед в купа с вода и ги потопя всички няма ли да стане пак?
Не съм го пробвала, мисля, че е достатъчно да оставиш малко да се източи студената вода, за да стане още по-студена.
The Cheetah
03-23-2014, 07:26
Една нова тема в раздела ме подсети за фдт-а на ревлон калърстей за мазна кожа 8-) и много му се чудя.. Трябва ми за всекидневна употреба, а чувам, че стояло като маска и много си личал през деня http://megun4i.blogspot.com/2013/08/blog-post_23.html (най- последния, отдолу на публикацията)
Вие какво ще кажете 8-)
JoLLiE92
03-23-2014, 07:41
Това момиче по моето скромно мнение хал хабер си няма от фон дьо тени. :)
Продуктите са мазна кожа са си твърде течни винаги, твърди за Фотореди, че бил прекрасен, а за някакъв друг че имал твърде много блестящи частички? Аз не знам фдт с повече блестящи частички от този. Този на Инглот, който бил "някак зелен" е зелен, за да прикрива червенини. Този на Catrice ОЧЕВИДНО е за суха кожа, Афинитон е покъртително ужасен и тя очевидно не умее да си избира цветове. ФДТ не се определят дали са хубави, или лоши по това колко ти пасва цветът.
rositzza
03-23-2014, 09:00
Имам колърстей и ако не си избереш правилния цвят естествено, че ще седи като маска
Искам вече да го сменя, защото в тези топли дни ми идва много тежък. Някой може ли да ми препоръча по-течен със средно покритие :3
Една нова тема в раздела ме подсети за фдт-а на ревлон калърстей за мазна кожа 8-) и много му се чудя.. Трябва ми за всекидневна употреба, а чувам, че стояло като маска и много си личал през деня http://megun4i.blogspot.com/2013/08/blog-post_23.html (най- последния, отдолу на публикацията)
Вие какво ще кажете 8-)
Онзи ден се бях намазала с него, че носът ми беше станал като швейцарско сирене от недоспиване. За мен въобще не стои изкуствено, но си е голямо мазало заради консистенцията и липсата на помпа. Определено не ми се занимава всеки ден да мия четка 15 минути след това. За мен Colorstay e със средно покритие. То зависи как ще го нанесеш де, но със плоска и стиплинг четка и с двете се получава средно покритие.
Подкрепям скромното ми мнение със снимка (https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10001551_803553569674461_65660426_n.jpg) от петък, по която държа да отбележа, че няма Фотошоп освен съвсем лека промяна на контраста и леко изостряне.
fakesmiles
03-23-2014, 16:19
Добър е Колорстей, поне за моята кожа. Покрива добре, и аз мисля, че е средно покритие. На мен не ми е тежък, издържа доста време и съм свикнала вече да си го ползвам въпреки липсата на помпичка. :)
The Cheetah
03-23-2014, 16:30
Благодаря ви, утре ще мина през ДМ да си го взема.
http://prikachi.com/images/366/7188366Q.jpg
Интересно ми е дали се продават такива ризи някъде? Това по тази риза е червило, мисля, но аз се интересувам дали някой не е виждал да се продават някъде такива, на които такава им е шарката просто? Ще се радвам ако знаете да ми пратите линк. :)
Тогава няма как да станат по-дълги само с масло. Онези скъпарските серуми за мигли ги удължават, защото действат на клетъчно ниво.
Какво съдържат тези серуми? Също къде могат да се намерят и колко струват?
weheartiit
03-23-2014, 18:24
http://obufki.com/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%B5%D1%86%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B2%D1%8A%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D1%82%D0%BE%D0%BA-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D0%97%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%B8-2594 - къдее мога да
намеря такива кецове,само че без платформа ? знам,че съм ги виждала на много места,
но точно ,когато ми трябват нищо не намирам ;д
п.с - по възможност на нормална цена ,не държа да са оригиналните на GIUSEPPE ZANOTTI
http://obufki.com/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%B5%D1%86%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B2%D1%8A%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D1%82%D0%BE%D0%BA-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D0%97%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%B8-2594 - къдее мога да
намеря такива кецове,само че без платформа ? знам,че съм ги виждала на много места,
но точно ,когато ми трябват нищо не намирам ;д
п.с - по възможност на нормална цена ,не държа да са оригиналните на GIUSEPPE ZANOTTI
В стария мол в Бургас на втория етаж, точно срещу зоо магазина (на ъгъл мисля, че се пада), до този магазин има един за бременни (мисля, че още го има). Същите такива кецове без платформа са изложени на витрината, няма как да не ги видиш.
fakesmiles
03-24-2014, 08:01
The Cheetah Revlon няма в ДМ, в София има в Дебенамс, Мориа и май в Драка.
monroe999
03-24-2014, 09:05
ползвали ли сте продукти на KORRES? доволни?
sweet__potion
03-24-2014, 09:47
Да попитам наистина ли спиралата на Maybelline one by one satin black (с черните надписи) https://www.google.bg/search?q=one+by+one+satin+black&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ywwwU_i_GsiqhQfO1oDQCQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1242&bih=578#facrc=_&imgdii=_&imgrc=BCZ-70QxNoAJeM%253A%3BqLQE5quXVIJSRM%3Bhttp%253A%252F% 252Frougebeauty.co.za%252Fwp-content%252Fuploads%252F2012%252F04%252FMaybelline-The-One-by-One-Volum%2525E2%252580%252599-Express-Satin-Black-Mascara.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Frougebeauty.co.za %252Fmaybelline-volum-express-satin-black-mascara%252F%3B300%3B300 е лимитирана? В смисъл ще я спират ли скоро, защото в един блог прочетох че била лимитирана? Ако е така да се запасявам :D
След като останах супер доволна от очната линия, която ми препоръчахте, сега ще ви помоля да ми препоръчате фон дьо тен и пудра с матиращ ефект /безцветна/
Кожата ми е нормална към мазна, има несъвършенства, но леки, така че може да е по-покривен и по-лек, за по-лесно нанасяне.
Преди бях с
http://s1.emagst.bg/products/424/423282/images/res_38dace887deb4a6917444e431d4fb229.jpg
сега с
http://beautyshop.bg/userfiles/productlargeimages/variant_9904_9706.jpg
ама като цяло мазното усещане и цвета на този на МФ не ми харесват, а Римел ме изгубиха с консистенцията си.
Цена на фдт-до 15-20 лв
Търся някой (може и фирма), който ще прави поръчка от Everything 5 Pounds скоро (близките 1-2-3 дена). От Стара Загора съм и предпочитам поръчващия да е също от този град, но може и от някой друг да е.
http://shopping-feya.com/porachki.html
утре ще има поръчка :)
Видях, че Шопинг феята ще прави утре поръчка, но роклята, която си харесах и е от вчера в сайта, вече въобще я няма. Жалко... толкова много ми харесваше.
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1235131_681080321940009_605784464_n.jpg
https://www.facebook.com/events/621097594626621/
Варненци и варненки! Това чудо "Селиолу" 38 ми е абсолютно непознато и Гугъл не ми помага особено. Има ли някакъв център или нещо по - различно от къща където да сложат трона? Не ми се вярва да е на улицата.
NyahNyaah
03-24-2014, 19:53
Някой може ли да ми каже нещо за матиращите лентички/листчета ? Днес ги забелязах в ДМ , но честно казано за пръв път виждам и за това питам .
JoLLiE92
03-24-2014, 20:28
https://www.facebook.com/events/621097594626621/
Варненци и варненки! Това чудо "Селиолу" 38 ми е абсолютно непознато и Гугъл не ми помага особено. Има ли някакъв център или нещо по - различно от къща където да сложат трона? Не ми се вярва да е на улицата.
Знам къде е, ама как да ти го обясня? :Д но не знам къде биха могли да го сложат това там. може директно на кръстовището да го изпляскат, дали ще са толкова малоумни? :Д Иначе точно там, където е маркера на фейсбук, има ресторант мр Баба
BTW точно в тоя район ще е новият магазин на Златна рибка :Д
Освен да разпънат една шатра... и аз не знам, гледах района, просто не виждам къде ще го сложат.
От къде мога да купя опаковки за козметика? Пластмасови шишенца за шампоан,балсам и т.н. Ще пътувам и няма смисъл да заемат излишно място.
В големите супермаркети няма ли такива чудесии? При нас се продават в големият Auchan, със сигурност ги има и в големият Carrefour, в който не съм ходила.
Тамии ..^^
03-25-2014, 17:07
Една жена ще ходи до Англия и мога да и дам пари да ми вземе нещо. Nike Free Run там по-евтини ли са, отколкото тук? Понеже оттам си купих чанта на Пума супер евтино, която тук щеше да е с цена до небесата.
Здравейте и тук да попитам.. може ли някой да ми разясни как стои въпроса с почистването на зъбен камък . Кой от двата метода е препоръчителен ? Колко време трае почистването ? Вярно ли е че колкото повече го чистиш,толкова повече излиза ? Непълнолетните имат право на безплатно посещение при зъболекар,а почистването на зъбния камък от касата ли се поема или от пациента ?
ShtrudeL
03-25-2014, 17:35
Не мога да преценя къде е най-правилното място в тоя раздел, за това си пускам темичката и тук :33 http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/563383-%D0%A0%D1%8A%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B5%D 0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%B0
В големите супермаркети няма ли такива чудесии? При нас се продават в големият Auchan, със сигурност ги има и в големият Carrefour, в който не съм ходила.
1000 пъти съм го обиколила,но не съм обърнала внимание:Д
Благодаря, ще погледна там :)
От къде мога да купя опаковки за козметика? Пластмасови шишенца за шампоан,балсам и т.н. Ще пътувам и няма смисъл да заемат излишно място.
Jumbo :) Зимата си взех от там много хубаво комплектче от две шишенца и три кутийки за крем, сложени в малко прозрачно несесерче. Имаше даже фунийка за преливане и май две различни помпички за шишенцата :Д Май струваше около 3 лв., не си спомням добре. Аа иначе имаше и други видове де :Д
JoLLiE92
03-25-2014, 18:02
И аз съм виждала в Джъмбо, даже доста видове.
http://img1.etsystatic.com/000/0/6254579/il_fullxfull.264835247.jpg
Някой знае ли от къде мога да си намеря такава висулка? Рових, рових, но така и не успях да изкопая някой български сайт.
ShtrudeL
03-25-2014, 18:30
http://img1.etsystatic.com/000/0/6254579/il_fullxfull.264835247.jpg
Някой знае ли от къде мога да си намеря такава висулка? Рових, рових, но така и не успях да изкопая някой български сайт.
Не, но ако ти се занимава, можеш да си я направиш от моделин :33
Аз ще пробвам като си взема. :33
Не, но ако ти се занимава, можеш да си я направиш от моделин :33
Аз ще пробвам като си взема. :33
Благодаря за идеята! ^^
Ще се опитам и аз пък. :333
ShtrudeL
03-25-2014, 18:52
^.
Въпрос: Слагате ли си кисело мляко в домашните маски за коса и как се отразява?
^.
Въпрос: Слагате ли си кисело мляко в домашните маски за коса и как се отразява?
Слагала съм, май беше за олекотяване на самата маска, по-лесно да се измива, но може да греша. От фризьорка съм чувала, че няма смисъл да се слага, ако не е домашно, защото нямало полезни свойства, което май има логика де..
След като останах супер доволна от очната линия, която ми препоръчахте, сега ще ви помоля да ми препоръчате фон дьо тен и пудра с матиращ ефект /безцветна/
Кожата ми е нормална към мазна, има несъвършенства, но леки, така че може да е по-покривен и по-лек, за по-лесно нанасяне.
Преди бях с
http://s1.emagst.bg/products/424/423282/images/res_38dace887deb4a6917444e431d4fb229.jpg
сега с
http://beautyshop.bg/userfiles/productlargeimages/variant_9904_9706.jpg
ама като цяло мазното усещане и цвета на този на МФ не ми харесват, а Римел ме изгубиха с консистенцията си.
Цена на фдт-до 15-20 лв
пак...
slynchoo
03-26-2014, 07:09
Имам нужда от нова очна линия.Коя беше тази,която бяхте хвалили?Мисля,че на Golden Rose?
Може ли да се поръчва от сайта на H&M ?
kaRamella
03-26-2014, 12:00
Кои са ви любимите основи за клепачи и лице?
За клепачи на Etude House Proof 10. Наистина прекрасна, с нея сенките издържаха по 15 часа, да не говорим, че правеше съвдем непигментирани сенки с много добра пигментираност. И е супер евтина. Ще си я поръчвам пак явно.
За лице в момента съм с Etude House Any Magic Cushion розовият и ми допада много. Има висок фактор и лятото ще се обичаме с него. Иначе база, която също мога да препоръчам е силиконовата на Radiant, наистина ефективна в матирането и гримът издържа супер дълго. И прави кожата гладка като порцелан.
JoLLiE92
03-26-2014, 16:38
Имам нужда от нова очна линия.Коя беше тази,която бяхте хвалили?Мисля,че на Golden Rose?
Да - твърд писец, златна капачка. :)
slynchoo
03-26-2014, 17:52
^Мерсиии ;)
sunshine :**
03-26-2014, 18:44
Някой да знае бг.сайт, от който мога да си поръчам подобни обувки http://i1049.photobucket.com/albums/s394/onesheepishgirl/one-sheepish-girl-saturday.jpg?t=1339883141 ?Страшно много искам да имам такива.През последните 2 седмици 2-3 пъти бях в мола и обиколих повечето магазини, но уви не намерих някакви такива с цветя.Всякакви други, но не и такива.Та много ще ми помогнете, ако ме упътите към магазин в София или бг.сайт. :)
Shupidub
03-26-2014, 18:55
http://www.forever21.com/Product/Product.aspx?BR=f21&Category=shoes_boots&ProductID=2040495595&VariantID=
Някой знае ли откъде мога да си поръчам такива или подобни, защото всички Combat Boots които гледах са в кафяво или черно.А пък Forever 21 ги няма за Европа.
JoLLiE92
03-27-2014, 03:40
Някой да знае бг.сайт, от който мога да си поръчам подобни обувки http://i1049.photobucket.com/albums/s394/onesheepishgirl/one-sheepish-girl-saturday.jpg?t=1339883141 ?Страшно много искам да имам такива.През последните 2 седмици 2-3 пъти бях в мола и обиколих повечето магазини, но уви не намерих някакви такива с цветя.Всякакви други, но не и такива.Та много ще ми помогнете, ако ме упътите към магазин в София или бг.сайт. :)
В Обувки и дамски чанти на най-ниски цени миналата година имаше точно същите. :cool:
sunshine :**
03-27-2014, 07:44
В Обувки и дамски чанти на най-ниски цени миналата година имаше точно същите. :cool:
Да и не само там, навсякъде имаше и ме е много яд, че не си взех.Сега трудно ще намеря. :Д
Може ли да се поръчва от сайта на H&M ?
пак..
DisappointedDreamer
03-27-2014, 08:05
^Защо да не може?
kaRamella
03-27-2014, 08:09
Аз имам такива на цветенца и си ги взех от Даихман миналото лято, но още ги има.
Малко странен въпрос, нооо... да си продам ли колекцията от салфетки от 4ти клас? 8-) Някъде към 300 са май, много са красиви и не ми се дават за по 20,30 стотинки всяка. От друга страна пък какво да ги правя толкова. Някой дали би дал примерно 150-200 лева за всички? Имам и цели пакети с повтарящи се бройки. Някой да е продавал такова чудо?
Какви нюанси сенки и какъв вид грим отваря окото? Обръщам се към тези, които са наясно, защото на мен сенките далеч не съм сила :cool: очите ми са кафяви
:)
Lourenço
03-27-2014, 15:20
Какви нюанси сенки и какъв вид грим отваря окото? Обръщам се към тези, които са наясно, защото на мен сенките далеч не съм сила :cool: очите ми са кафяви
Според мен зависи малко и от тона на кожата. И аз имам кафяви очи и много често се гримирам с "nude" тонове, и винаги си слагам много светли (бели или кремави) сенки на вътрешната страна на окото, и бял/кремав молив на долната водна линия (не знам дали го обясних добре :д).
Също зависи и от формата на очната линия, ако си слагаш.
Има ли трета част на филма Три метра над небето ?
Дъа
Според мен зависи малко и от тона на кожата. И аз имам кафяви очи и много често се гримирам с "nude" тонове, и винаги си слагам много светли (бели или кремави) сенки на вътрешната страна на окото, и бял/кремав молив на долната водна линия (не знам дали го обясних добре :д).
Също зависи и от формата на очната линия, ако си слагаш.
Не, не слагам очна линия. Кожата ми е светла (сега), но не прекално, де:Д
Пробвала съм с бели, много светло кремави сенки и приличам на призрак :cool:
zlatit0o
03-27-2014, 16:16
Дъа
Трета няма!
Lourenço
03-27-2014, 16:47
Към Pollina
https://youtu.be/0NKuH2oHJxo
Съветвам те да видиш клипчето, тя слага светли сенки на вътрешната страна на очите и не мисля, че прилича на призрак :Д
Също където слага кафеникави сенки на клепача, малко под веждите ( the socket ), можеш да ги сложиш мъничко по - високо. А ако нищо от казаното не ти помага...сори : )
DragonLady
03-27-2014, 19:49
По-светлите тонове го отварят, бели сенки само в ъгъла ( вътрешният ) на окото също. Като цяло аз ползвам неутрални, като в сгъвката слагам по тъмен тип кафеникав, и леко изнесен нагоре, а под веждата още по светъл, нещо подобно - http://store.picbg.net/pubpic/05/24/c80ede3e79700524.jpg
Не, не слагам очна линия. Кожата ми е светла (сега), но не прекално, де:Д
Пробвала съм с бели, много светло кремави сенки и приличам на призрак :cool:
не знаеш кой цвят къде да слагаш, нищо ново, на тея цветове мястото до очите им е при много, много тежък грим, в съвсем малки количества....
А Ивис в София остана ли, на мястото на тоя на Алабин има някъв фастфууд?
не знаеш кой цвят къде да слагаш, нищо ново, на тея цветове мястото до очите им е при много, много тежък грим, в съвсем малки количества....
?! Нали за тва зададох въпрос
kaRamella
03-28-2014, 10:25
Не
anonymous708973
03-28-2014, 10:45
На кремавите цветове мястото им е в МАЛКИ количества и при тежък грим?
КВО?!
Поли, когато използваш светли цветове, на всяка цена се слага един, който е една идея по-тъмен, в сгъвката, за да даде дълбочина, иначе очите ти изглеждат плоски като чиния :д
https://www.youtube.com/watch?v=ZVZn_2GEtlg&list=UUEjBWzcw_3h8rnGsMyFfcEQ - виж това видео. Мацката говори точно за ежедневен, nude грим.
Бели сенки лично аз не ползвам. Имам едни, които винаги комбинирам с телесен цвят и нанасям тази комбинация под веждите и във вътрешния ъгъл на окото. Пак е светло, при това доста, но не е ОЧЕИЗБОЖДАЩО светло :д
На кафяви очи много отива ярък акцент, както е показано тук - https://www.youtube.com/watch?v=gKkK-eC3Wdw&feature=youtu.be.
Кафявите очи може да не изглеждаш толкова впечатляващо като сините или зелените, когато са очертани само с черен молив, но далеч не са скучни. Светлилаво, златисто, сребристо, тюркоазено - палитрата е твоя.
Като цяло тая мацка започнах да я гледам именно защото има кафяви очи и мога да види резултата, който ще се получи (евентуално) при мен :)
^Защо да не може?
защото ми показва цената и няма бутон поръчай или т.н ,помислих си ,че трябва да се регистрирам за да ми излезе ,но уви ... явно не може ,а си харесах много неща
DisappointedDreamer
03-28-2014, 11:36
защото ми показва цената и няма бутон поръчай или т.н ,помислих си ,че трябва да се регистрирам за да ми излезе ,но уви ... явно не може ,а си харесах много неща
Не става ли след регистрация? Защото като вляза в шведския вариант, веднага ми излиза My Shopping Bag и KASSA - заплащане.
Някой да каже кэде в бургас продават Хартийки за масета или с какво друго може да се заменят
anonymous708973
03-28-2014, 12:59
Във всички нонстопове продават черно OCB.
Благодаря на всички за съветите, които ми дадохте.
А какви сенки да си взема, нещо по-пигментирано.
Някаква двойка сенки най-вероятно,по-светъл и по-тъмен нюанс.
На Инглот предлагат ли се такива или има само единични? На какви цени са? Имам талонче за 15 % намаление, може да се възползвам :)
fakesmiles
03-28-2014, 16:42
На Инглот една сянка (има ли такава дума ;д ) е 8.50, като можеш да си купиш палитра с две места и да си я напълниш. :)
tanya886D
03-28-2014, 17:16
Здравейте, реших да пиша тук. Имам проблем с кожата на лицето- зачервена е, целия нос, отстрани до ушите и под сенките на очите. Слагам ФДТ, коректор, но.. пак има леко червено, което ме дразни. От какво може да е това зачервяване, как да го лекувам или с кво да си мажа кожата?
И ми препоръчайте хубав коректор, камуфлажен ли не знам. Нещо на лореал, макс фактор..щях да си взема на арт деко, но града ми е мн малък и не се намират подобни марки(казва само, за да не ми го предложите).
Имам и лунички, най- много са на носа и под сенките и тях искам да скрия.
fakesmiles
03-28-2014, 17:56
Има сега една зелена база на Катрис, те имат и зелен коректор, пробвай и двете - попринцип зелените коректори са точно за туширане на червенините. А относно как да го лекуваш - дерматолог!
Не става ли след регистрация? Защото като вляза в шведския вариант, веднага ми излиза My Shopping Bag и KASSA - заплащане.
http://i61.tinypic.com/2ika984.png
Lourenço
03-29-2014, 00:26
То си пише, че временно не може. ^
Hotty_BB
03-29-2014, 07:18
Помощ! Препоръчайте ми сайт за крещящо розови много високи обувки :)
http://www.heels.com/color/pink-shoes
То си пише, че временно не може. ^
хахаааа леле колко съм зле ..не съм го видяла ,но май не е временно ,а въобще не се предлага.
http://static1.framar.bg/product/20110301160834garnier-pure-active.jpg
Някой ползвал ли е този продукт? Мнения?
DisappointedDreamer
03-29-2014, 09:30
http://i61.tinypic.com/2ika984.png
Дам. Пише си долу :Д
Кофти :Д
DisappointedDreamer
03-29-2014, 09:31
Аз.
Харесвах го, добре почистваше и като че ли, когато го ползвах редовно, не ми излизаха подкожни или гнойни пъпки.
https://www.google.bg/search?q=milva+sapun&hl=bg&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=s6I2U7CzG4nnywPV94HADQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1366&bih=639#hl=bg&q=%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%84%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%BC +%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D1%8 7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8+%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BA %D0%B8&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=9jGSYerkXNzTaM%253A%3B9F2j1fY6iYYpNM%3Bhttp% 253A%252F%252Fbg.oriflame.com%252Fcatalog-images%252Fproduct%252Fglobal%252F24202_1.png%3Bht tp%253A%252F%252Fbg.oriflame.com%252Fproducts%252F product-detail.jhtml%253FprodCode%253D24202%3B645%3B645 мнения ???
https://www.google.bg/search?q=milva+sapun&hl=bg&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=s6I2U7CzG4nnywPV94HADQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1366&bih=639#hl=bg&q=%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%84%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%BC +%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D1%8 7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8+%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BA %D0%B8&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=9jGSYerkXNzTaM%253A%3B9F2j1fY6iYYpNM%3Bhttp% 253A%252F%252Fbg.oriflame.com%252Fcatalog-images%252Fproduct%252Fglobal%252F24202_1.png%3Bht tp%253A%252F%252Fbg.oriflame.com%252Fproducts%252F product-detail.jhtml%253FprodCode%253D24202%3B645%3B645 мнения ???
Имала съм 2-3 вида от тези . На мен лично не ми се сториха с нищо по-различни,но може просто на моята кожа да не са подействали .
ShtrudeL
03-29-2014, 12:53
Да си пусна страничката и тук аз https://www.facebook.com/pages/%D0%A4%D0%B5%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F/165156896882575?ref=hl :33
zlatit0o
03-29-2014, 13:04
http://apteka.framar.bg/30016554/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%88%D0%B0%D0%BD%D 1%8A%D0%BB-%D0%BA%D0%B5%D1%8A%D1%80-%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D 0%B0%D1%89-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B0 Попитах и в темата за косата, но тази е по-посещавана. Някой ползвал ли е?
Anelle22
03-29-2014, 15:02
Кое покритие е по-добро при пресите- високотехнологично керамично или стандартно керамично с тефлоново и турмалиново покритие? Като цяло, коя от тези двете преси изгаря по-малко според вас- http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s3500.html или http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s5500-sleek-smooth-slim.html? Мерси.
Някой да е ползвал - https://www.google.bg/search?newwindow=1&client=firefox-a&hs=zPy&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&channel=sb&biw=1252&bih=570&tbm=isch&sa=1&q=%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BB+%D0%BE%D1%8 7%D0%BD%D0%B0+%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%8F+%D0%B 3%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7% D0%BD%D0%B0&oq=%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BB+%D0%BE%D1% 87%D0%BD%D0%B0+%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%8F+%D0% B3%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7 %D0%BD%D0%B0&gs_l=img.3...20545.21875.0.21993.6.6.0.0.0.0.137.7 11.0j6.6.0....0...1c.1.38.img..6.0.0.TCAdNCiVQYA#f acrc=_&imgdii=_&imgrc=RfCGamyPaNjGzM%253A%3BSwFzUU5XYQMWBM%3Bhttp% 253A%252F%252F3.bp.blogspot.com%252F-kcfF0fr5Nps%252FTpsbJaHEQmI%252FAAAAAAAABiw%252FD7 TO-ws4sjg%252Fs1600%252Floreal-super-liner-carbon-gloss.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.teenproblem.net %252Fforum%252Fshowthread.php%252F515559-%2525D0%25259E%2525D1%252587%2525D0%2525BD%2525D0% 2525B0-%2525D0%2525BB%2525D0%2525B8%2525D0%2525BD%2525D0% 2525B8%2525D1%25258F%252Fpage2%3B600%3B400?
melinda.dobreva
03-29-2014, 16:32
kak bih mogla da premahna nqkoq moq tema ? :)
Hotty_BB
03-29-2014, 16:48
Аз го използвах преди време. Ефект нулев - нито почиства от черни точки, нито премахва пъпки. Има МНОГО по-ефективни почистващи продукти на тази цена.
Тамии ..^^
03-29-2014, 16:54
Миналата година ползвах много от нещата от тази серия на Орифлейм, от която е и маската за черните точки. Специално нея не съм я ползвала, но от другите неща бях страшно доволна. Тази година пак си ги поръчах и този път ефекта е нулев, не знам защо, може да са ги развалили.
Hotty_BB
03-29-2014, 16:55
Кое покритие е по-добро при пресите- високотехнологично керамично или стандартно керамично с тефлоново и турмалиново покритие? Като цяло, коя от тези двете преси изгаря по-малко според вас- http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s3500.html или http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s5500-sleek-smooth-slim.html? Мерси.
По принцип по-новият модел (с по-висока цена) на една марка би трябвало да представя продукта с подобрени качества. Така, че според мен втората преса е по-добрият вариант. Ценовата рзликата не е някаква фрапираща, а и съм виждала нейно ревю в youtube - добра ми се стори.
Antonio Recio
03-29-2014, 17:00
Във всички нонстопове продават черно OCB.
Мръсница ти оцб ли ползваш????
kaRamella
03-29-2014, 17:10
Онлайн магазин за бельо? Търся си сутиен от онези дето имат нещо като силикон вътре, не разни памуци...сещате се сигурно :D ... и аз не знам как се казва и затова не успявам да си изразя правилно,за което се извинявам.
JoLLiE92
03-29-2014, 17:13
Аз имам първата и е прекрасна. :)
Кажете някои хубав течен коректор за озаряване на погледа? :)
http://img08.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/43666845_4_585x461_rev003.jpg Според вас тази чанта мъжка,женска или унисекс е ?
^уни е май
Посребрените бижута променят ли си цвета? Искам да си взема един пръстен, много е важно да е той заради определен камък, но е със сребърна баня и печат 925. Ако му сложа някакъв лак? Или да го закарам в бижутерия и да му сложат някакси отгоре истинско сребърно покритие?
http://img08.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/43666845_4_585x461_rev003.jpg Според вас тази чанта мъжка,женска или унисекс е ?
Аз мисля, че е мъжка.
http://prikachi.com/images/976/7208976q.jpg откъде мога да си купя такъв бански?
И да ми препоръчате някакъв бронзант за лице (не съм сигурна дали се казва така, но като цяло придава тен на лицето).
kaRamella
03-30-2014, 12:13
Марката е TRIANGL . Всъщност това не са бански, а бельо. :lol: Незнам защо момичето го е сложила за басейн... Може би си е у тях и затова http://international.triangl.com/collections/underwear/products/lucie-marshmallow
Марката е TRIANGL . Всъщност това не са бански, а бельо. :lol: Незнам защо момичето го е сложила за басейн... Може би си е у тях и затова http://international.triangl.com/collections/underwear/products/lucie-marshmallow
Никога не бих предположила, че е бельо, но мерси все пак че ми каза, защото като едното нищо можех да си намеря нещо подобно и да тръгна с него на плаж. 8-)
EDIT: Днес пробвах едно яке - от задната страна по-дълго, предната по-къса. Като се закопчее отгоре остава повечко плат и малко стърчи (на врата). Като цяло не знам колко добре го обясних, но е супер симпатично и струва 130лв. Та въпроса ми е дали някъде няма да се намери на по-ниска цена, защото аз знам че това яке ще го намалят с минимум 50%, обаче не ми се чака (и същевременно няма да дам толкова пари при положение, че знам че реалната му цена е доооооооооста под 130лв.).
kaRamella
03-30-2014, 13:44
От кой магазин е , звучи интересно.. В Юнона съм виждала преди подобни
xiixiixi
03-30-2014, 13:57
Аз пак да питам.
Трябва ми СИЛНО покривен коректор за зоната под очите, зачервявания и лунички на носа. Без катрис, буржуа и арт деко.
Спряла съм се на този http://img2.timeinc.net/instyle/images/2010/GalxMonth/03/loreal-coverup-300.jpg . Мнения за него и предложете някакви други течни, камуфлажни на лореал, макс фактор или мейбълин.
Благодаря.
JoLLiE92
03-30-2014, 14:09
Чисто любопитство, защо не на катрис и арт деко, а искаш лореал, макс фактор и мейбълин?
Подобен модел яке имах преди 3 години, после всяка селска пръчка си купи подобно и го носи с евтини маратонки и вече ме е срам да излизам с него, а много си го обичам. :( :D
xiixiiixi
03-30-2014, 14:12
Ами защото не са налични в моя град. Иначе без да се замислям си взимам толоква хваления арт деко или камуфлажния на катрис :(
Е, някакви мнения и предложения?
От кой магазин е , звучи интересно.. В Юнона съм виждала преди подобни
Vision.
Проверих в гугъл и намерих магазини с същото име по другите градове както и страница във фейсбук, но по някаква странна случайност дрехите от страницата в фб нямат нищо общо с дрехите, които бяха в този магазин. Та, мисълта ми е че най-вероятно само името на магазина е Vision. 8-)
JoLLiE92 възможно ли е да ми пратиш снимка на това яке? Аз не съм виждала досега никъде такова, пък камо ли някоя селска пръчка да го носи и допускам, че може би твоето е по-различно, но все пак ми е интересно. :)
JoLLiE92
03-30-2014, 14:25
Моето е на Bratan, което е българска марка и на следващия сезон бяха плъзнали на двойно по-ниска цена във всеки квартален магазин. Ще се опитам да намеря снимка.
п.с. Представи си това, но в черно и сиво и с ръкави.
http://www.extazy-fashion.com/bg/e-shop/1-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%BE/959-%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B8%D 1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA
горната част наподобява това
http://www.extazy-fashion.com/bg/e-shop/1-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%BE/497-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%8F%D0%BA%D0%B5
Модел от преди 3 години е и го няма в сайтовете им вече. Като видя някоя с това нещо и маратонки от китайския магазин, косата ми се изправя.
Да, такива доооооста съм ги виждала 8-)
Само че това за което говоря аз е от задната страна дълго до кръста (нормална дължина), а предната е малко под гърдите, без качулка и в самото закопчаване има нещо много странно и така се получава, че малко наподобява разширено поло, но не е чаааак толкова на горе и е кожено. От цветовете имаше розово, бежаво, ментово и тъмно синьо.
addicted-to-you
03-30-2014, 16:47
аз пък искам да попитам ползвали ли сте мицеларна вода? ако сте ползвали - от коя сте най - доволни ... и можете ли да ми препоръчате някоя за от нормална до мазна кожа
Lonsdale.
03-30-2014, 16:51
Домашни методи за премахване на черни точки? С тия лентички не се разбираме много, много ( все остава по някоя :D ).
addicted-to-you
03-30-2014, 16:51
Аз пак да питам.
Трябва ми СИЛНО покривен коректор за зоната под очите, зачервявания и лунички на носа. Без катрис, буржуа и арт деко.
Спряла съм се на този http://img2.timeinc.net/instyle/images/2010/GalxMonth/03/loreal-coverup-300.jpg . Мнения за него и предложете някакви други течни, камуфлажни на лореал, макс фактор или мейбълин.
Благодаря.
аз използвам един течен коректор на impala за под очите и съм доста доволна - той всъщност е подходящ и за други части на лицето ... нанася се лесно и издържа доста дълго време
The Cheetah
03-30-2014, 16:55
Кажете някои хубав течен коректор за озаряване на погледа? :)
rimmel wake me up concealer няма обаче много хубава покривност.
аз пък искам да попитам ползвали ли сте мицеларна вода? ако сте ползвали - от коя сте най - доволни ... и можете ли да ми препоръчате някоя за от нормална до мазна кожа
Bioderma червената.
JoLLiE92
03-30-2014, 17:52
Тя не е ли розова и за суха и чувствителна кожа? Аз знам, че за нормална към мазна кожа е зелената. Иначе тази на Гарние сякаш е по-подходяща от Микса (пробвала съм двете само), а на Микса е по-скоро за суха кожа.
Dagichka
03-30-2014, 18:22
писна ми, гърбът ми е ЛЕЩА от пъпки и петна, както и гърдите и нагоре към шията.. та, някой да се е справил поне що-годе с такъв проблем и как?
The Cheetah
03-30-2014, 18:28
Тя не е ли розова и за суха и чувствителна кожа? Аз знам, че за нормална към мазна кожа е зелената. Иначе тази на Гарние сякаш е по-подходяща от Микса (пробвала съм двете само), а на Микса е по-скоро за суха кожа.
Оф, да тотално с обърках. Права си, зелената е за нормална/мазна.
На мен от Миксата ми излязаха отонези ситни пъпчици.
addicted-to-you
03-30-2014, 18:31
аз до сега бях с тази на микса и като цяло кожата ми добре я понасяше, но бях с нея около 2 месеца и сега искам да опитам нещо по - различно
addicted-to-you
03-30-2014, 18:36
писна ми, гърбът ми е ЛЕЩА от пъпки и петна, както и гърдите и нагоре към шията.. та, някой да се е справил поне що-годе с такъв проблем и как?
и на мен наскоро ми се появиха пъпки по гърба и е много неприятно, най - вече защото цялото място е червено и направо ме е срам когато трябва да се преобличам по физическо ... за жалост до сега и аз не съм открила как да ги махна :(
Hotty_BB
03-30-2014, 18:48
Според вас ще си ходи ли бежова рокля с ярки оранжеви високи обувки ?
The Cheetah
03-30-2014, 18:53
^дай снимка на роклята и обувките. Много зависи какви нюанси са.
JoLLiE92
03-30-2014, 19:15
Аз с червени бих я съчетала. :)
Докато са още червени, стриите могат ли да се премахнат
snatural
03-30-2014, 20:37
Докато са още червени, стриите могат ли да се премахнат
Не, не могат. Стриите не могат да бъдат премахнати от самосебе си за жалост.
zlatit0o
03-30-2014, 20:59
и на мен наскоро ми се появиха пъпки по гърба и е много неприятно, най - вече защото цялото място е червено и направо ме е срам когато трябва да се преобличам по физическо ... за жалост до сега и аз не съм открила как да ги махна :(
След като отмиеш балсам/маска за коса отделно почистваш ли си гърба? Защото гадните съставки на шампоаните и другите продукти за коса много изпъпчват кожата. На мен и гърба ми и лицето (в близост до косата) винаги ми излизат пъпки когато не изчистя маските и шампоаните от кожата. Прави това и отделно забърсвай гърба със салицилов спирт, редувай го с някакъв тоник от тези на Garnier или Clean&Clear.
http://www.zlatnaribka.com/SHampoan-za-iztoshtena-kosa-loreal-pro-keratin-refill-250-ml Мнение?
peteto95
03-30-2014, 22:43
Здравейте поръчвали ли сте от ebay ? Има ли мито ако продукта които искам е от Китай ?
fakesmiles
03-31-2014, 07:46
няма мито за продукти от китай. поръчвала съм, само че от един китайски сайт за над 100 лв. и си ми дойде пратката в пощата.
Зависи как е обявана. Попринцип ги пишат с по-малка стойност или като ''подарък'.
JoLLiE92
03-31-2014, 08:56
Здравейте поръчвали ли сте от ebay ? Има ли мито ако продукта които искам е от Китай ?
Според зависи какъв продукт искаш. ;) И да, ако е обявена над определена сума. Но по принцип има мита според продукта по закон. Какво ще си поръчваш? И съзнаваш, че мита и ДДС са различни неща?
zlatit0o
03-31-2014, 13:26
Въпрос към Джоли, на който сигурно си отговаряла 100пъти, но каква розова вода да си взема? :D :)
Lonsdale.
03-31-2014, 14:11
Ползвали ли сте някой от шампоаните на Orzene Beer и какви впечатления имате?
^На мен ми една приятелка ми препоръча шампоана им за мазна коса и каза, че е останала доволна, но след изместно време косата и започнала да става на клечки. Сподели също, и че къдрел косата и придавал повече обем? :D
аз съм ползвала тоя за боядисана, не съм очарована - обикновен шампоан нисък клас
JoLLiE92
03-31-2014, 14:25
Въпрос към Джоли, на който сигурно си отговаряла 100пъти, но каква розова вода да си взема? :D :)
Лема, ако успееш да намериш :) Ще пробвам на Икаров, за да я видя и нея, че чувам само положителни мнения.
Само да не е Биофреш, Милва, АДДА.
zlatit0o
03-31-2014, 15:32
А тази http://www.e-kosmetika.lv/images/produkt_foto/Brose/brose_water_rose_250.gif
Shupidub
03-31-2014, 17:01
Някой да сподели каква четка за фон дьо тен използва?
The Cheetah
03-31-2014, 17:08
Плоска четка. Моята е подобна.
http://2.bp.blogspot.com/-srgB6fbKmSQ/T27wLc5bOII/AAAAAAAAAMQ/ci2RF_Azu3k/s1600/IMG_20120325_124414.jpg
fakesmiles
03-31-2014, 17:09
http://www.medicobeauty.com/images/product_images/feature_page/web_quality/foundation-brush-1jpg ето такава плоска
The Cheetah
03-31-2014, 17:12
Ползвали ли сте някой от шампоаните на Orzene Beer и какви впечатления имате?
^На мен ми една приятелка ми препоръча шампоана им за мазна коса и каза, че е останала доволна, но след изместно време косата и започнала да става на клечки. Сподели също, и че къдрел косата и придавал повече обем? :D
Аз преди само него ползвах- този за мазна. Нищо особено, не забелязах да придава повече обем или да ми прави косата на клечки СЛЕД ЦЯЛА ГОДИНА ползване, но да.. обикновен шампоан з мазна коса. Като че ли като го ползвах не ми се омазняваше чак толкова бързо косата, пък ся като съм с елсев- на 2,3 дни се налага да я мия.
Lonsdale.
03-31-2014, 17:19
Аз преди само него ползвах- този за мазна. Нищо особено, не забелязах да придава повече обем или да ми прави косата на клечки СЛЕД ЦЯЛА ГОДИНА ползване, но да.. обикновен шампоан з мазна коса. Като че ли като го ползвах не ми се омазняваше чак толкова бързо косата, пък ся като съм с елсев- на 2,3 дни се налага да я мия.
Лол 2-3 дни, какво говориш?! Моята с каквото и да мия на 2рия ден е ужас... Сега мисля да пробвам този шампоан.
^А някой друг да препоръча нещо срещу омазняване? Било то шампоан или друго?
Shupidub
03-31-2014, 17:39
The Cheetah, fakesmiles - благодаря за отговорите :)
Lourenço
03-31-2014, 20:31
^^ http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/af/6c/bb/af6cbb2c898bc2ef8bfadba6ce6f8850.jpg
Домашни методи за премахване на черни точки? С тия лентички не се разбираме много, много ( все остава по някоя :D ).
Белтък. Виждала съм в клип на една съфорумка да си маца лицето с разбит (мисля) белтък и реди пластове тоалетна хартия/салфетка/кърпичка нещо такова.
http://www.youtube.com/watch?v=n4AEhfEUQMM&list=UU97ZliXfFUOSWr7HuKX29kA&feature=share&index=4