View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Казах, че не хейтвам, не съм те обидила...к'во се палиш като клечка кибрит?
Просто повечето днес, които се правят черни, хоп изведнъж решили...че им е омръзнало и се чудят как да махнат черното и си горят косата още повече. Поне с шампоан или балсам оцветител се направи, дали ще е след 1 или 2 години, ти пак ще се решиш на промяна, дали първо прическата и после цвета.
Я, по-спокойно. Момичето задава съвсем нормален въпрос, а ти взе да я ѝ обясняваш какви да са ѝ личните предпочитания и решения. Да сравняваш боя за коса с тонатор е леко казано малоумно.
Далеч по-тъпо е да се изрусиш и после да решиш, че си искаш естествения цвят.
Чернокоса съм. И черното го свалям напълно за 2 месеца при редовни маски, не остава за цял живот, спокойно.
И кое пък му е неестественото на черното? O_O Още повече, че един от малкото цветове, който без каквото и да е подготовка на косата се получава върху всеки цвят с безвредна къна.
galaxy29
05-04-2014, 22:54
бихте ли ми дали идеи за сусамов тахан ;/
днес с майка ми си взехме и за първи път опитах
намазах си на филийка и ми се погади, едно залче отхапах и дотам... а ми се иска да мога да го ям
а пък искам и тя да го захаресва
четох, че с мед бил вкусен и в дресинги
JoLLiE92
05-05-2014, 07:44
Я, по-спокойно. Момичето задава съвсем нормален въпрос, а ти взе да я ѝ обясняваш какви да са ѝ личните предпочитания и решения. Да сравняваш боя за коса с тонатор е леко казано малоумно.
Далеч по-тъпо е да се изрусиш и после да решиш, че си искаш естествения цвят.
Чернокоса съм. И черното го свалям напълно за 2 месеца при редовни маски, не остава за цял живот, спокойно.
И кое пък му е неестественото на черното? O_O Още повече, че един от малкото цветове, който без каквото и да е подготовка на косата се получава върху всеки цвят с безвредна къна.
Твоята коса изглежда много добре и ти стои добре черното, а в България предполагам знаеш повечето как си поддържат косите. Черно, вафли, топирано, боядисвано отгоре с друга боя, то станало на петна. :cool:
Момичето не зададе нормален въпрос, а започна да обижда. Няма лошо в черния цвят, ако ще се грижиш за косата си и ако ти стои добре, има лошо в това да сваляш черно с блондор и на следващия ден да се боядисваш отново. :) Тая малоумщина предполагам на теб няма и да ти хрумне.
strawberry88
05-05-2014, 11:12
бихте ли ми дали идеи за сусамов тахан ;/
днес с майка ми си взехме и за първи път опитах
намазах си на филийка и ми се погади, едно залче отхапах и дотам... а ми се иска да мога да го ям
а пък искам и тя да го захаресва
четох, че с мед бил вкусен и в дресинги
Сусамов тахан + мед = най-вкусното нещо евър !!!
Lourenço
05-05-2014, 11:16
Сусамов тахан + мед = най-вкусното нещо евър !!!
Да, аз го ям с кленов сироп. А ако обичаш песто, може и в него да си сложиш, или хумус.
DisappointedDreamer
05-05-2014, 12:27
Джоли, то и аз не мога да го определя, виждала съм да се носи като бюстие, просто с пола с по-висока талия, ама установих ,че ми е прекалено голичко така и затова ще го нося като нормално си бельо..
Но пък е уникално яко хаха
Носи се под потници, които са отворени - отстрани, отзад и т.н, прикривайки сутиена и изглеждайки по-добре. Не се носи чисто с пола с висока талия. Кроп топс се носят така :Д
anonymous708973
05-05-2014, 12:29
Импулсивно си купих бутилчица с коктейлен сос - един такъв оранжев. На каква салата да го ям? :д
Знам, че отива на скариди, ама са ми малко краен вариант, че са скъпи. Имам авокадо, бих искала да го намеся някак в картинката.
Lourenço
05-05-2014, 13:39
Момичета, знаете ли онези найлонови лентички за подгъв как се казват на английски/немски? И къде се продават? А дали мога след като съм я минала с ютията да я махна и повторно да я ползвам?
Здравейте, регистрирах се, за да ви питам нещо . Разбрах, че може да се правят сандвичи с плодове например нарязан банан на кръгчета и филия хляб, като отдолу е бита сметана или фастъчено масло. С какво мога да заменя фастъченото и битата сметана, защото и двете изобщо не ги харесвам ?
Някаква мъжка прическа да ми препоръчате? С овално лице съм, и нормално щръкнали уши. :D Косата ми в момента е нормална - нито дълга, нито къса.
Импулсивно си купих бутилчица с коктейлен сос - един такъв оранжев. На каква салата да го ям? :д
Знам, че отива на скариди, ама са ми малко краен вариант, че са скъпи. Имам авокадо, бих искала да го намеся някак в картинката.
Какво всъщност съдържа? Обичам сос цезар със салата от рукола и домати например. Съвсем не по предназначение, но е много вкусно.
JoLLiE92
05-05-2014, 15:11
Всичко до 1см е приемливо. :D
Сандвич с банан ми звучи като студентски сандвич - хляб върху хляб :Д
^С шоколад може, ама ще стане мега калоричната бомба ;д
Dagichka
05-05-2014, 16:14
така и не се научих да харесвам фъстъченото масло, но намазано на филийка с банан повечето хора го обожават ;д
ох понякога ми излизат супеер болезнените подкожни пъпки, сега усещам една баш на рамото си дето минава презрамката на сутиена и е ад. някой идея как поне да не ме боли толкова - лед, ала бала или?
zlatit0o
05-05-2014, 16:19
Аз пък много обичам фъстъчено масло, направо с лъжици го ям. :D
galaxy29
05-05-2014, 17:10
Носи се под потници, които са отворени - отстрани, отзад и т.н, прикривайки сутиена и изглеждайки по-добре. Не се носи чисто с пола с висока талия. Кроп топс се носят така :Д
дам
обаче това, за което питаше bloodyF, си е вид сутиен/бюстие и аз под него не слагам друго
ето моя комбинация http://i.imgur.com/wdL7gF0h.jpg
edit:
Здравейте, регистрирах се, за да ви питам нещо . Разбрах, че може да се правят сандвичи с плодове например нарязан банан на кръгчета и филия хляб, като отдолу е бита сметана или фастъчено масло. С какво мога да заменя фастъченото и битата сметана, защото и двете изобщо не ги харесвам ?
може и с домашно сладко/мармалад и масло отдолу
както и със слънчогледов тахан
и благодаря за тахановите мнения
http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductPage?storeId=55009593&langId=-1&catalogId=50331054&categoryId=947053&productId=4015012&colorId=003
Някой знае ли дали някъде има такива тениски, но в български сайт? Видях една позната с такава и най-вероятно ги има някъде, защото на нея няма откъде да ѝ е ако не е от България, ноо не ми е чак толкова близка, за да я питам и за това се обръщам към вас. Та? (:
ох понякога ми излизат супеер болезнените подкожни пъпки, сега усещам една баш на рамото си дето минава презрамката на сутиена и е ад. някой идея как поне да не ме боли толкова - лед, ала бала или?
Тва по раменете и аз го имам точно сега, абсолютно на същото място. :д
galaxy29
05-05-2014, 21:44
както и със слунчогледов тахан
оф, имах предвид слънчогледова тахан халва
http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductPage?storeId=55009593&langId=-1&catalogId=50331054&categoryId=947053&productId=4015012&colorId=003
Някой знае ли дали някъде има такива тениски, но в български сайт? Видях една позната с такава и най-вероятно ги има някъде, защото на нея няма откъде да ѝ е ако не е от България, ноо не ми е чак толкова близка, за да я питам и за това се обръщам към вас. Та? (:
В магазин на Страдивариус, вероятно? При нас ги има в мола :D Не, че си ми искала мнението, но тоя черен правоъгълник на бялата тениска.. хм
В магазин на Страдивариус, вероятно? При нас ги има в мола :D Не, че си ми искала мнението, но тоя черен правоъгълник на бялата тениска.. хм
В Бургас има ли такъв магазин? Иначе е ясно, че точно в този магазин ги има, но аз питах дали има от България откъде да си я купя(поръчам).
И да, наистина не съм ти искала мнението ;д на мен ми харесва
JoLLiE92
05-06-2014, 08:28
Във Варна го има магазинът. :)
weheartiit
05-06-2014, 09:01
http://britsbeautyblog.files.wordpress.com/2011/03/foundation-bourjois-healthy-mix.jpg
http://www.bourjois.co.uk/var/storage/images/catalog/make_up/complexion/foundation/healthy_mix_serum_foundation/3106440-1-fre-FR/healthy_mix_serum_foundation.jpg
някой ползвал ли ги е ? имат ли хубава покривност,колко време издържат ?
кой е по-добър от двата ?
Lonsdale.
05-06-2014, 10:55
Някоя май беше питала за подобни очила, но не знам .. :D https://www.facebook.com/photo.php?fbid=622865044460416&set=a.452038791543043.1073741842.450770001669922&type=3&theater
Много ми е любопитно, дали има някакъв начин да си измервам калорийния разход за деня. Смисъл, няк'ъв датчик ала-бала...
В Бургас има ли такъв магазин? Иначе е ясно, че точно в този магазин ги има, но аз питах дали има от България откъде да си я купя(поръчам).
И да, наистина не съм ти искала мнението ;д на мен ми харесва
В молове Галерия го има със сигурност.
Lourenço
05-06-2014, 14:24
Много ми е любопитно, дали има някакъв начин да си измервам калорийния разход за деня. Смисъл, няк'ъв датчик ала-бала...
Със S Health можеш да си сметниш кои упражнения колко калории горят и колко калории приемаш, ама не разбрах дали точно това искаш.
Някоя май беше питала за подобни очила, но не знам .. :D https://www.facebook.com/photo.php?fbid=622865044460416&set=a.452038791543043.1073741842.450770001669922&type=3&theater
АЗЗЗЗЗ 8-)
не са същите, нооо мерси много :*
Със S Health можеш да си сметниш кои упражнения колко калории горят и колко калории приемаш, ама не разбрах дали точно това искаш.
Мне, не става дума за упражнения. По-скоро като ония часовници, 'дето измерват пулса, нещо подобно бих искала да притежавам.
zlatit0o
05-06-2014, 18:57
Момичета, ползвам нов измиващ от 2 дни и забелязах, че цялото лице ми се е зачервило. Не усещам никакво дразнене, може би лека чувствителност(възможно да си въобразявам). Някой знае ли нещо, което да направя, за да успокоя кожата?? Спешноо.. :(
December
05-06-2014, 19:21
И аз почнах да ползвам един нов на Нивеа и още на следващия ден лицето ми се изпъпчи.Гледах,че уж било нормално така да ти става като ползваш нещо ново(https://www.youtube.com/watch?v=JyTvqpTNvdk) обаче е ужасно :/ Ах не знам какво да правя :{
zlatit0o
05-06-2014, 19:36
Аааа.. да бе да чакам 3 месеца да видя дали това е моя продукт. Ужас, за първи път ми се случва такова нещо, а по принцип не ми е кой знае колко чувствителна кожата.
Аз едва ли ще продължа да го ползвам за лице, най-много да си мия ръцете или четките за грим с това гадно нещо. Уф много се ядосах :D
JoLLiE92
05-06-2014, 20:09
Не е нормално да става така с нов продукт.
Злати, кой е? Да си алергична към някоя съставка?
И според мен не би трябвало от използването на нов продукт да се появяват зачервявания и т.н. zlatit0o, ако установиш наистина, че тези проблеми идват от използването на този продукт просто преустанови употребата му. Кофти е като си дал пари за нещо то да не ти понася, но няма смисъл да измъчваш кожата си. Може да го подариш на някой - може при него да няма такова зачервяване.
anonymous708973
05-06-2014, 21:31
Аааа.. да бе да чакам 3 месеца да видя дали това е моя продукт. Ужас, за първи път ми се случва такова нещо, а по принцип не ми е кой знае колко чувствителна кожата.
Аз едва ли ще продължа да го ползвам за лице, най-много да си мия ръцете или четките за грим с това гадно нещо. Уф много се ядосах :D
Това е като моя опит с тая прехвалена вода на Биодерма - зелената капачка. Ама чистело добре, ама не парело... ползвам я и си викам - бе, тия хора нормални ли са въобще? Не ми е правела алергична реакция де, още си я ползвам като втора стъпка в почистването, ама все пак...
Другата ми огромна изненада беше, когато получих зачервяване по цялото лице от червения крем на Гарние, от който ползвах поне втора-трета опаковка!
^ Мда, често срещано е. На мен ми се е получавало от четка за коса.
Това е като моя опит с тая прехвалена вода на Биодерма - зелената капачка. Ама чистело добре, ама не парело... ползвам я и си викам - бе, тия хора нормални ли са въобще? Не ми е правела алергична реакция де, още си я ползвам като втора стъпка в почистването, ама все пак...
Другата ми огромна изненада беше, когато получих зачервяване по цялото лице от червения крем на Гарние, от който ползвах поне втора-трета опаковка!
Е аз наскоро получих зверска алергия по врата и деколтето от слънцезащитен крем, който преди това ми беше направил зверска алергия на лицето. Обаче междувременно го ползвах година върху врата и деколтето и нямах никакви проблеми. Все още не съм си го обяснила научно...
При мен се получи още на първата. Изразходих го за ръце и повече не посмях да повторя.
kaRamella
05-07-2014, 11:08
Здравейте :) Имам един въпрос.
За бала ми роклята ми е бяло бюстие и надолу разкроено в нещо средно между прасковено и розовко.
Харесала съм си обувки които са бели с бежова подметка и светли камъчета.
Харесах две чанти - едната е бяла, а другата е прасковена и си отива с роклята. Въпроса ми е коя да взема, тази която отива с роклята или тази която си отива с обувките и бюстието?
kaRamella
05-07-2014, 11:26
Ще прикача снимки защото ХИЧ не ме бива в описването
https://tendenzstore.com/index.php?main_page=product_info&products_id=10858
http://paolobotticelli.com/%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8/8549/142/sportni-chanti-i-ranitzi-142/9an-14368-pink-detail.html
http://paolobotticelli.com/%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8/8548/142/sportni-chanti-i-ranitzi-142/9an-14368-white-detail.html
Имам си и още един резервен вариант у дома като обувки , но мисля че тока им е нисък и затова клоня да си поръчам тези първите.
kaRamella
05-07-2014, 11:29
Много ми е интересно едно, пише че са сребристи, а аз ги виждам като светло бежови...
Lourenço
05-07-2014, 12:12
Адски много ми допадна първата чанта!! Страхотна е! Ама ми се струва, че ще е много..ако и роклята е в подобен цвят. Аз бих се спряла на по-семпла чанта, но ако държиш да е точно една от двете аз съм за първата.
kaRamella
05-07-2014, 12:23
Нали, много е сладка и се връзва с роклята... но ме е страх да не седи смешно с обувките..
zlatit0o
05-07-2014, 12:31
Не е нормално да става така с нов продукт.
Злати, кой е? Да си алергична към някоя съставка?
Това е първото нещо, което си помислих, но как да разбера към коя съставка точно..?
Днес лицето ми е добре!! Вече не е зачервено.
А ето състава на продукта: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, PEG-75 Lanolin, Hamamelis Virginiana, Mentha Piperita, Vitis Vinifera Extract, Panthenol, Poliquaternium-7, Isopropyl Alcohol, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate/ Buteth-3/, Propane Tricarboxylic Acid, Methylchloroisothiasolinone/ Methylisothiasolinon, Fragrance, Cl77289
Сигурно е някаква химична бомба :D
Нали, много е сладка и се връзва с роклята... но ме е страх да не седи смешно с обувките..
По-добре съчетай чантата с обувките. Уж вече не било модерно това, но на мен винаги ще ми изглежда като най-подходящата комбинация. Така ще има баланс :Д
Шарената чанта не е ли твърде кичозна за тези обувки? Аз дори бих избрала съвсем изчистено бежова чанта за тях.
Hotty_BB
05-07-2014, 16:40
Някой знае ли, дали в Джъмбо има рафтове с украшения за дрехи (пайети, мъниста) ?
^В Джъмбо има всичкооооооооооо :)
JoLLiE92
05-07-2014, 18:53
Това е първото нещо, което си помислих, но как да разбера към коя съставка точно..?
Днес лицето ми е добре!! Вече не е зачервено.
А ето състава на продукта: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, PEG-75 Lanolin, Hamamelis Virginiana, Mentha Piperita, Vitis Vinifera Extract, Panthenol, Poliquaternium-7, Isopropyl Alcohol, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate/ Buteth-3/, Propane Tricarboxylic Acid, Methylchloroisothiasolinone/ Methylisothiasolinon, Fragrance, Cl77289
Сигурно е някаква химична бомба :D
Бих заложила на киселините. :D
tonssy Така мисля и аз. Не било модерно. Че кой иска да е модерен? :D
Според мен втората чанта е по-хубава. Като цяло обаче и трите неща не са никак в мой стил. :D
kaRamella
05-07-2014, 19:48
Е да, няма как всички да харесваме едно и също нещо, мила.
Сега съвсем се обърках ;д
Къде има хубави клъчове??
kaRamella
05-07-2014, 20:09
Ей това ако беше кремаво като обувките... http://denikalux.com/JACQULINE-e1f2l5-g3f2-rozovo
kaRamella
05-07-2014, 21:10
Хм...преди малко я имаше..сега я има в зелено :Д http://denikalux.com/JACQULINE-e1f2l5-g3f2-zeleno
kaRamella
05-07-2014, 21:14
Шарената чанта не е ли твърде кичозна за тези обувки? Аз дори бих избрала съвсем изчистено бежова чанта за тях.
И изчистена става, стига да е в същата форма.
Ами този? https://tendenzstore.com/index.php?main_page=product_info&products_id=10340
Lourenço
05-07-2014, 22:45
Просто си вземи същия модел, но без камъчета и подобни. Не ни питай за всяка чанта. :D
kaRamella
05-07-2014, 22:57
Лесно е да се каже, но е трудно да ми хване някоя окото . : )
JoLLiE92
05-08-2014, 09:20
Attraversiamo във фейсбук :P
Здравейте, дали някой може да ми помогне...става въпрос за курсова работа..и темата е Хуморът в Тошко Африкански.. :D Търсих и в помагало, и в реферати и къде ли не..но няма нищо..някой ако има някакви материали ще се радвам ако ми помогне..Благодаря предварително :)
kaRamella
05-08-2014, 17:30
Attraversiamo във фейсбук :P
ПРАКРАСНА СИ МИ! МНООГО АМА МНООООГО СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ !
колко минути бягате обикновено ?
JoLLiE92
05-08-2014, 20:04
ПРАКРАСНА СИ МИ! МНООГО АМА МНООООГО СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ !
Много се радвам да помогна! :-)
kaRamella
05-08-2014, 20:36
Оу, казаха ми , че са им свършили всичките :(
JoLLiE92
05-08-2014, 22:18
Ами те бяха по 80 лв, направили са ги 35....... :D
аз исках тая с бокса :(
Къде може да се види в сайта на Паоло Бочели кой номер на какви см. отговаря? Търсих, но не намирам :(
kaRamella
05-09-2014, 13:08
И аз тази с бокса исках, прекрасна е. Ще поръчам една чисто бяла с преплетена кожа.
kaRamella
05-09-2014, 18:08
Абе поръчах обувките, пък като дойдат ще видя хубаво цвета и ще преценя за клъча.
Lonsdale.
05-09-2014, 19:16
Какви сребърни висулки символизират успех, мъдрост и щастие? Освен слончето.
sweet__potion
05-09-2014, 19:55
Да питам някоя ползвала ли е топ лак на Голдън Роуз този с гел ефект или бързосъхнещия, и кой е по-хубав от двата? Или ми препоръчайте някакъв хубав топ лак.
^Аз имам този с гел ефект - стои си неупотребяван! Слагала съм го няколко пъти и на следващия или по-следващия ден лакът под него е напукан. Иначе придава много хубав блясък, но аз искам лакът ми да изглежда що годе добре за 5-6 дена, но с този топ лак това е невъзможно. И други мнения като моето съм чела за този топ лак, но има и такива, които го харесват - може и някои топ лакове от тези да са кофти, други не.
знаете ли някой сайт, от който мога да си избера грим? търся по-лек грим за бал
sweet__potion
05-10-2014, 06:12
^Аз имам този с гел ефект - стои си неупотребяван! Слагала съм го няколко пъти и на следващия или по-следващия ден лакът под него е напукан. Иначе придава много хубав блясък, но аз искам лакът ми да изглежда що годе добре за 5-6 дена, но с този топ лак това е невъзможно. И други мнения като моето съм чела за този топ лак, но има и такива, които го харесват - може и някои топ лакове от тези да са кофти, други не.
Отказах се от него тогава, предполагам и бързосъхнещия ще е нещо подобно, тогава може ли да споделите вие какви ползвате и сте доволни искам лака да стои поне 5 дни.
^Да ти кажа чела съм и положителни мнения за него. Може да си вземеш и да го пробваш, не е скъп (към 3лв. е).
sweet__potion
05-10-2014, 09:39
В крайна сметка си взех топ лак на Perfect, дано издържи поне 4-5 дни.. :D иначе придава блясък, откъм издържливост ще го видя колко ще държи.
Lonsdale.
05-10-2014, 10:13
Какви сребърни висулки символизират успех, мъдрост и щастие? Освен слончето.
Някой?
JoLLiE92
05-10-2014, 11:11
Отказах се от него тогава, предполагам и бързосъхнещия ще е нещо подобно, тогава може ли да споделите вие какви ползвате и сте доволни искам лака да стои поне 5 дни.
Гел топ лак на Catrice пробвай :)
В крайна сметка си взех топ лак на Perfect, дано издържи поне 4-5 дни.. :D иначе придава блясък, откъм издържливост ще го видя колко ще държи.
И аз сега използвам топ лак на Perfect, макар че смятам, че продуктите им не са нещо особено. Extra shine се казва. Педи около 2 години си бях взела един на Impala - нямаше изсъхване, слагах го 2-3 пъти и се отказах да го ползвам.
Сега видях кой топ лак си си взела. Наистина ли изсъхва бързо (пише мигновено изсъхване :D ) ?
sweet__potion
05-10-2014, 11:31
Аз съм забелязала, че всички нови лакове по принцип си изсъхват бързо, защото не са се сгъстили още, този изсъхна за около 5 минути, ама ще видим след 2 и 3та употреба как ще е, защото ще бъде леко сгъстен според мен :D
Dagichka
05-10-2014, 11:36
някой правил ли си е маската за избелване на петна с мая и кислородна вода и наистина ли се забелязва разлика от първия път?
kaRamella
05-10-2014, 12:11
Я кажи как се прави?
anonymous708973
05-10-2014, 12:46
Някой?
Совата/Бухалът си е отколешен символ на мъдрост.
Мацки, някоя да ползва Кларисоник и коя версия? Чудя се дали да не си го самоподаря за рождения ден.
Момичета, някой да е поръчвал оттук http://www.aliexpress.com/ ?
^ дам, само гледай внимателно продавача - да е с добър рейтинг и отзиви
Обувките от Паоло Ботичели/Дайхман стават ли? Трябват ми някакви съвсем обикновени класически обувки на висок ток, не за всеки ден, но да могат да се носят все пак (смис не сценични за едно обуване). Не ми се дават луди пари, до към 40-50лв е ок.
The Cheetah
05-10-2014, 16:44
Такаа.. за косата около 4 месеца ползвах бадемово масло.. и миналия ден официално го изхабих. Та, да направя ли някаква почивка от порядъка на 2 седмици.. месец, два или мога да почна да ползвам друг вид масло веднага?
Dagichka
05-10-2014, 18:10
Я кажи как се прави?
жива мая с големината на орех се прави на кашичка в кислородна вода/топло мляко и се маже на петната за 20 минутки и се отмивало с отвара от лайка/топла вода.. като след това поне 2 часа лицето не трябва да се мие. абе ще я пробвам скоро :д
Summer..lov3
05-10-2014, 19:05
Съвсем случайно си взех розова вода.Мога ли да я използвам два пъти на ден - сутрин и вечер?
^Да.
Btw има много фалшиви розови води на пазара.
sunshine :**
05-10-2014, 19:47
Харесах си едно палто онлайн,но като видях таблицата с размерите си помислих, че има грешка.Как е възможно талията да е 70 см, а гръдната обиколка 90 см.Талията ми измерена точно по мен е 70 и ако са реални размерите трябва да ме задуши това палто, а гръдната ми обиколка ми пасва и не мога по-голям размер да си поръчам.Според вас има ли грешка? или по друг начин ги измерват тия размери не знам.Вече се чудя аз ли нещо се бърка или какво...
П.С. Става въпрос за този сайт http://sports.mymall.bg/pages/%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8.html
К'во общо имат двете неща?
Lourenço
05-11-2014, 08:51
Обувките от Паоло Ботичели/Дайхман стават ли? Трябват ми някакви съвсем обикновени класически обувки на висок ток, не за всеки ден, но да могат да се носят все пак (смис не сценични за едно обуване). Не ми се дават луди пари, до към 40-50лв е ок.
Често си купувам от Дайхман(Graceland) и са хубави. Имам обувки от 2 3 години и още изглеждат супер запазени.
JoLLiE92
05-11-2014, 09:31
^Да.
Btw има много фалшиви розови води на пазара.
Да!
Здравейте момичета ! Искам да си поръчам спортен сутиен от sportsdirect, но не мога да се ориентирам с размерите :D Идея си нямам как става ...
Някой може ли да помогне ? На сутиените които нося пише 45/100C ? Това колко е ?
Сори за тъпия въпрос, но не мога да намеря инфо в нета :)
lovefootball
05-11-2014, 13:07
Взех си тоник за лице с бадемов екстрат, кайсиево масло и D-panthenol.
Въпроса ми е заради този бадемов екстрат да не получа някакви косъмчета по лицето, които да се забелязват повече и да растът ? Нали попринцип бадемовото маслко се използва за косата, за да расте ?
fen_na_bmw
05-11-2014, 13:09
може и някой да ми помогне . Утре имам класно по български език и литература . Темата ми е бъргарска възрожденска литература. Потърсих в интернет ,но не намерих нищо
Lonsdale.
05-11-2014, 14:47
Маските с масла отмиват ли се трудно от косата и оставят ли мазен ефект? Защото имам чувството, че ако си направя маска съдържаща зехтин или нещо подобно, косата ми ще стои мозна още на следващия ден...
The Cheetah
05-11-2014, 15:13
Взех си тоник за лице с бадемов екстрат, кайсиево масло и D-panthenol.
Въпроса ми е заради този бадемов екстрат да не получа някакви косъмчета по лицето, които да се забелязват повече и да растът ? Нали попринцип бадемовото маслко се използва за косата, за да расте ?
Що за глупост разбира се, че от това няма да ти пораснат косъмчета по лицето!
Маските с масла отмиват ли се трудно от косата и оставят ли мазен ефект? Защото имам чувството, че ако си направя маска съдържаща зехтин или нещо подобно, косата ми ще стои мозна още на следващия ден...
Аз много често си правих маска с бадемово масло, слагайки тооолкова много и после само веднъж измивах с шампоан и всичко беше ок
lovefootball
05-11-2014, 15:49
Аз си правя със зехтин и е добре :)
lovefootball
05-11-2014, 15:51
Когато се изкъпя и на другия ден косата ми е права, обаче с гаден обем. Косата ми стои повдигната отстрани и лицето ми изглежда много гадно направоо ..
Предложете нещо с което да я мажа след като се изкъпя моля ви, но да не е мазно.. А и не искам да я къдря
Lonsdale.
05-11-2014, 16:32
Когато се изкъпя и на другия ден косата ми е права, обаче с гаден обем. Косата ми стои повдигната отстрани и лицето ми изглежда много гадно направоо ..
Предложете нещо с което да я мажа след като се изкъпя моля ви, но да не е мазно.. А и не искам да я къдря
С мокра коса ли си лягаш вечер? Защото, когато аз легна с влажна коса на сутринта имам точно такъв обем и както го описа ти - на места и е ужасно, стои така докато не я намокря или измия пак. Затова вечер си я къпя 1-2 пред да си легна (поне), за да може да изсъхне хубаво и така нямам проблеми. Ако пък не е от лягането недоизсъхнала пробвай да я навлажниш леко и да си я оформиш със сешоара. :)
П.П. Благодаря за отговорите.
Някой да е виждал такава или подобна рокличка някъде в olx.bg/bazar.bg или някой друг български сайт (търся нещо в такъв цвят и с дантела)?
http://prikachi.com/images/111/7319111Y.jpg
Черна кожена пола с кафяв или черен чорапогащник е по-добре? Клоня към кафявия повече (то е телесен де, сещате се), но все пак да попитам. Полата е такъв тип http://img12.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/43531121_1_585x461.jpg
А и някой виждал ли е такива силиконови неща http://img3.buyincoins.com/show/pair-silicone-heel-shoe-pads.jpg ? В Дм ги имало, но не съм ги виждала.
^ Бежов. Ако и обувките са черни става твърде много черно. Макар че, понякога е сладко и с черен чорапогащник и бяла риза.
Обувките ще са сиви най-вероятно, но не светло сиво. И аз точно заради това, че става много черно не искам.
^Определено телесен цвят чорапогащник.
Иначе тези силиконовите неща в DM ги потърси там, където продават кремове за крака, стелки и т.н. Не знам дали има точно същите (за такова място). Иначе съм си взимала от Джъмбо, но не за петата.
lovefootball
05-11-2014, 17:33
Някой да е виждал такава или подобна рокличка някъде в olx.bg/bazar.bg или някой друг български сайт (търся нещо в такъв цвят и с дантела)?
http://prikachi.com/images/111/7319111Y.jpg
http://olx.bg/prekrasna-dantelena-roklya-v-cherno-i-byalo-i44526497 ама само в черно и бяло намерих ..
lovefootball
05-11-2014, 17:40
Търся спортни къси гащи на по приемливи цени :D
И ако някой знае от къде мога си взема (сайт) блузи на Найк или Адидас, но да не са много шикори моля дайте сайт.. :/
JoLLiE92
05-11-2014, 18:13
Здравейте момичета ! Искам да си поръчам спортен сутиен от sportsdirect, но не мога да се ориентирам с размерите :D Идея си нямам как става ...
Някой може ли да помогне ? На сутиените които нося пише 45/100C ? Това колко е ?
Сори за тъпия въпрос, но не мога да намеря инфо в нета :)
Ами 100Ц, те са си го написали хората. :) По другата номерация, американска ли е, китайска ли е, е това 45, което не знам как се изчислява :Д
Lonsdale. прецени според косата си :) дори най-мазните коси имат нужда от подхранване и хидратиране, но трябва да пробваш кое е добре за твоята. Аз си се плескам с чисто масло и никога не ми е била мазна, нито съм я мила 3-4 пъти с шампоан :D
lovefootball нищо няма да ти стане от бадемовия екстракт :D какво имаш предвид под права, но с гаден обем?
100 c е доста голям размер като цяло, към Л/ХЛ трябва да е, но все пак съобрази с размера си дрехи, всяка фирма за бельо има различни см за номера...
аз тънки черни чорапогащници ненавиждам...това е за бизнес среда или особено формална, ако не е прозрачен/телесен/ цветът, може да е и светло кафяв, може да е и сивкав, но черен не...
JoLLiE92
05-11-2014, 18:37
Не съм виждала сутиени с номерация L/XL аз лично. Или съм виждала на 100C, или на онея другите странни числа. :D
И аз съм за бежов чорапогащник, силиконови неща за краката съм си купувала от аптека, от козметичен магазин и от Джъмбо и от Джъмбо е най-сполучливото. :Д
мне, спортните сутиени /аз бюстиета им казвам/ са с такава обикновено...
Имам едно питане за черен молив. В момента съм с каяла на Голдън роуз ама ми идва много мек и ставам панда след половин-един час, търся нещо по-твърдо. Смисъл... не да си вадя очите чак, но малко по-окей от моя. Дали случайно можете да ми препоръчате? Нямам кой знае какви изисквания - и автоматични, и обикновени приемам и нямам претенции спрямо марките.
http://olx.bg/prekrasna-dantelena-roklya-v-cherno-i-byalo-i44526497 ама само в черно и бяло намерих ..
Държа на цвета, не искам черно или бяло. Мерси все пак.
DragonLady
05-11-2014, 21:24
Дълготрайният черен молив за очи на essence ми харесва на мен, автоматичен е, мек, и издържа с часове без да се размаже, дори и сложен от вътрешната страна на окото.
http://aptekadara.com/userfiles/productimages/product_5649.jpg
Имам едно питане за черен молив. В момента съм с каяла на Голдън роуз ама ми идва много мек и ставам панда след половин-един час, търся нещо по-твърдо. Смисъл... не да си вадя очите чак, но малко по-окей от моя. Дали случайно можете да ми препоръчате? Нямам кой знае какви изисквания - и автоматични, и обикновени приемам и нямам претенции спрямо марките.
Очна линия или го искаш за опушване? Със сенки също ми се получава доста по-добре и по-дълготрайно отколкото с молив. Всичко ми се размазва след 1-2 часа, а дори не съм с мазен клепач.
galaxy29
05-12-2014, 08:56
А и някой виждал ли е такива силиконови неща http://img3.buyincoins.com/show/pair-silicone-heel-shoe-pads.jpg ? В Дм ги имало, но не съм ги виждала.
в лилито ги има
The Cheetah
05-12-2014, 11:51
Зависи за къде ще го ползваш. Ако го слагаш отгоре- http://1.bp.blogspot.com/-pOeAwbuyio0/T9kG-uX3vnI/AAAAAAAADJk/_F43_10PzZQ/s1600/DSC00700_1.jpg ето този на Импала е върха. Нито ми се размазва, нито нищо. Водоустойчив е. Нито прекалено твърд, нито прекалено мек.
Очна линия или го искаш за опушване? Със сенки също ми се получава доста по-добре и по-дълготрайно отколкото с молив. Всичко ми се размазва след 1-2 часа, а дори не съм с мазен клепач.
Искам го за водната линия, отгоре съм с очна линия. Със сенките много си напрашвам очите и после текат.
Драконке, мерси. Следващия път като вляза в ДМ или Лили, ще видя какво и как. Ще погледна и Импалата, благодаря.
Знам, че не е тук мястото, но не ми се прави тема в секс, защото там ще ме изядат с парцалите.
Та, на 02.03.2014г. пих ескапел. След това ми дойде на 10ти(до 14) и на следващия месец от 8ми(до12). Според календара ми на телефона трябваше да ми дойде на 06.05., но днес е 12 и цикъл няма. Въпроса ми е дали е възможно два месеца след приема на ескапел да имам проблеми с цикъла? Притеснявам се да не ми прескочи. Вариант да съм бременна няма. И ако започна да пия противозачатъчни (изписани ми от лекар) възможно ли е да имам някакви нежелани странични ефекти?
Искам го за водната линия, отгоре съм с очна линия. Със сенките много си напрашвам очите и после текат.
Драконке, мерси. Следващия път като вляза в ДМ или Лили, ще видя какво и как. Ще погледна и Импалата, благодаря.
Намокри леко четката. Става бетон после.
Знам, че не е тук мястото, но не ми се прави тема в секс, защото там ще ме изядат с парцалите.
Та, на 02.03.2014г. пих ескапел. След това ми дойде на 10ти(до 14) и на следващия месец от 8ми(до12). Според календара ми на телефона трябваше да ми дойде на 06.05., но днес е 12 и цикъл няма. Въпроса ми е дали е възможно два месеца след приема на ескапел да имам проблеми с цикъла? Притеснявам се да не ми прескочи. Вариант да съм бременна няма. И ако започна да пия противозачатъчни (изписани ми от лекар) възможно ли е да имам някакви нежелани странични ефекти?
Проблеми с цикъла може да имаш поради куп причини, може да е заради хапчето, може да е заради смяната на сезоните, ако си била болна скоро и какво ли още не.
Със сигурност е възможно да имаш странични ефекти от противозачатъчните.
Момичета, мислите ли, че пусната, накъдрена коса без нищо особено (без фрокети или повдигната от едната страна ... просто пусната накъдрена ) е много обикновено за бална прическа ?
Момичета, мислите ли, че пусната, накъдрена коса без нищо особено (без фрокети или повдигната от едната страна ... просто пусната накъдрена ) е много обикновено за бална прическа ?
Някои могат да ти кажат, че е много обикновено, други- не. Аз ще ти кажа, че зависи изцяло от теб. Това е твоят бал, твоето мнение, твоят стил. Ако лично на теб ти харесва просто пусната, накъдрена коса.. защо пък прическата да не ти бъде точно такава ?!
malka_sladkka
05-13-2014, 11:35
Някакви предложения за прическа на къси етажи? Преди няколко дни се подстригах и изобщо не ми харесва. Най-горният пласт коса ми е много къс - едва стига до ушите. Надолу косата ми стърчи навън и е просто ужасна. Мисля да се подстрижа отново, но трябва да порасне поне малко, а до тогава не мога да ходя като бухал... Твърде обемна е и на всичкото отгоре дължината ми е доста скъсена, малко под раменете. Ще се радвам на всякакви идеи и предложения какво да я правя :)
anonymous708973
05-13-2014, 11:37
Ако никога не са те виждали така, ще се изненадат :)
Все пак можеш да прибереш горната половина назад с някакво бижу за коса :)
monroe999
05-13-2014, 20:06
СИГУРЕН начин за отлагане на цикъл с 3-4-5 дни? освен противозачатъчни?
JoLLiE92
05-13-2014, 20:08
Биотинът, който пия :Д но ако си го пиеш редовно :D
fakesmiles
05-14-2014, 11:05
Попринцип Оргаметрил, но със сигурност не е особено полезно.
Не го прави повече от веднъж на година.
The Cheetah
05-14-2014, 11:16
Витамин С!
Много пъти съм си отлагала цикъла, но трябва да изпиеш поне половин блистер(май така се пишеше.. :D)
kaRamella
05-14-2014, 11:19
Какво да хапна, че да напълнея и да си върна 6-те килограма обратно които съм свалила незнайно как... ??? Дадох си рокялта за бала за стесняване средата на април, днес я слагам и ми е голяма :X :O
^ За няколко дни 6 кг не можеш да качиш.
Влиянието на витамините е различно, моят цикъл идва и е оскъден, за сметка на това се удължава, по-добре, ако не е дошъл оргаметрил
anonymous708973
05-14-2014, 15:25
Калпазанката ще ти се кара, че го написа. Води се с лекарско предписание, според правилата на форума нямаш право да го споменаваш.
Къде мога да намеря бижута за коса във Варна? Търся подобни на това http://girlsmagpk.com/wp-content/uploads/2014/01/hair-accessories-2.jpg .
Правете си майтап с цикъла си. Познавам вече две момичета, които заради ей такива отлагания и не знам си още какви простотии им махнаха яйчник.
Dagichka
05-14-2014, 17:47
и аз ще си го отлагам, би трябвало да ми дойде точно преди матурите и бала, а това просто няма как да стане. не си правя майтап, налага се. плюс, че тия хапчета се изписват понякога и за кисти, регулиране на цикъла и тн., имат и ползи, не само вреди.. аз ще пия примолут-нор
Lonsdale.
05-14-2014, 18:14
http://data2.whicdn.com/images/102260153/large.jpg
Някой да знае къде в ПЛЕВЕН може да се намери подобно червило, но малко по-бледо? Подобни цветове също стават. :)
JoLLiE92
05-14-2014, 18:56
Какво да подарим на абитуриентка? :)
Зависи колко е близка. Най-често дават пари, но ако искаш да ѝ подариш подарък можеш да ѝ купиш някакво красиво бижу. Зависи с колко пари разполагаш, но онзи ден разглеждах магазина swarowski и имаше много хубави синджирчета за по 100-160лв. някъде. И в nomination italy има хубави бижута, но някои са доста скъпички.
Lonsdale.
05-14-2014, 19:07
^Ако нямаш голяма финансова възможност може и само висулка сребърна например, или пък обеци по-мънички нежни.
sweet__potion
05-14-2014, 19:10
Препоръчайте ми нещо измиващо за лице, някаква пяна или гел (мислех си за тази на Нивеа розовата). Със суха кожа съм по принцип.
Попитай я. Аз предпочитах пари, защото си бях планирала екскурзия, но и на добре избран подарък бих се зарадвала. Бижу обаче ми е доста скучно, защото всички масово това подаряват. Аз, лично, бих се зарадвала на козметичен продукт, който не бих си позволила повече отколкото на 50-тата ми висулка, която в най-добрия случай ще сложа веднъж в годината.
Lonsdale.
05-14-2014, 20:04
http://data2.whicdn.com/images/102260153/large.jpg
Някой да знае къде в ПЛЕВЕН може да се намери подобно червило, но малко по-бледо? Подобни цветове също стават. :)
???
anonymous708973
05-14-2014, 20:05
Къде мога да намеря бижута за коса във Варна? Търся подобни на това http://girlsmagpk.com/wp-content/uploads/2014/01/hair-accessories-2.jpg .
Нямате ли магазин за неща за коса, примерно Accessoires?
JoLLiE92
05-14-2014, 20:12
Попитай я. Аз предпочитах пари, защото си бях планирала екскурзия, но и на добре избран подарък бих се зарадвала. Бижу обаче ми е доста скучно, защото всички масово това подаряват. Аз, лично, бих се зарадвала на козметичен продукт, който не бих си позволила повече отколкото на 50-тата ми висулка, която в най-добрия случай ще сложа веднъж в годината.
Ами да, и ние по-скоро си мислехме за козметичен продукт. Само че не мисля че е подходящо огромна палитра с разноцветни сенки, а по-скоро няколко качествени неща, които да си подхождат :Д и да са за лятото .. нещо такова го обмислям, но не знам какво точно да бъде
Ами, да , аз много бих се зарадвала на нещо такова. Ако момичето иска фон дьо тен и пудра на Chanel, защо не? Такъв подарък е също толкова стилен колкото и бижу.
JoLLiE92
05-14-2014, 20:25
Сама си казвала нееднократно, че няма смисъл от изръсване на торба пари за козметика Шанел примерно. :Д
За мен няма и аз не бих си взела това, но пък и от разни скучни висулки няма смисъл. А аз обичам бижута, но почти винаги нося една и съща висулка и всичко останало си стои по кутиите. Важното е, този който получава подаръка да си го харесва.
Миналата година участвах в групов подарък за бал за бижу, което въобще не ми харесваше. Подарявала съм и грозни обувки за рожден ден. :D Но пък щом е доволен собственика, няма смисъл да си натрапвам вкусовете и разбиранията.
fakesmiles
05-15-2014, 05:05
Не мисля, че трябва рецепта за него, аз съм си го взимала без, затова и го споменах.
Не го препоръчвам обаче, както казах, не мисля, че е полезно.
/за оргаметрила това/
girlwithblueeyes
05-15-2014, 12:00
Момичета какво облекло бихте избрали за официална среща на наистина високо равнище .Става дума за обяд да кажа само
Въпроса е че не мога да си позволя разни цветни истории и разголени неща .А ми се иска да избягам малко от рутината защоот иначе ще е по-добре да ида с униформата си :D .
mimsssssss
05-15-2014, 12:25
Сив прав панталон и маслено зелена риза/или морско тъмно синя. (тези цветове не съм сигурна как се пишат изобщо :Д )
Най-сигурният начин е, когато се посъветваш с гинеколог, а не тук. Отлагането е малко разбъркване на хормоните, така че изисква компетентно мнение. Преди години бяхме на екскурзия и си спомням, че две от приятелките ми си отложиха цикъла с някаква инжекция, но поставена от гинеколог. Не им се е отразило в перспектива, защото и двете сега имат деца..., но както писа една съфорумка, с тия медикаменти шега не бива, особено ако имаш проблеми с яйчниците.
Подходи направо, ако ти е достатъчно близка и я попитай, като и споменеш и сумата, до която могат да се прострат нейните желания :). Ако иска козметика - Шанел е чудесна възможност или хубав парфюм. Ако държи на косата си, подари й гребен от рог - това също е оригинален подарък и за мое съжаление никак не евтин...Злата, разни синджирчета също е възможност, но това се прави обикновено от баби, лели, родители и т.н. А, да също може и уикенд в някой спа център с всички козметични процедури....варианти има много.. :)
А и нали знаеш, че има разлика дали ти ще дадеш пари за нещо или някой друг ги дава. Аз не бих дала пари за диамант(примерно), но Бога ми, нямам никакво, ама никакво възражение , ако някой ми го купи... :):):)
JoLLiE92
05-15-2014, 16:12
Не чак толкова голямо нещо :) :D
limonade
05-15-2014, 19:23
Момичета, скоро моя близка приятелка има бал и искам да и подаря нещо сантиментално и добро. Предложения?
Нямате ли магазин за неща за коса, примерно Accessoires?
Не съм от там и нямам представа /града го пиша, за да се ориентират хората от къде мога да пазарувам/. :)
Момичета,я кажете обувки от този тип:http://www.shoes.ivon.bg/9559-obuvki-c-otvoreni-pr-cti-na-tok-i-platforma-180606173.html носили ли сте с прозрачни чорапи и изобщо много ли е грозно да се носят така?
^Вземи си чорапи/чорапогащник, които/който нямат ръб отпред на пръстите за да не стои грозно.
kaRamella
05-16-2014, 10:21
Момичета,я кажете обувки от този тип:http://www.shoes.ivon.bg/9559-obuvki-c-otvoreni-pr-cti-na-tok-i-platforma-180606173.html носили ли сте с прозрачни чорапи и изобщо много ли е грозно да се носят така?
Никога , никога, не , абсурд. Много ми се хлъзгат на мен краката.
kaRamella
05-16-2014, 10:22
^ За няколко дни 6 кг не можеш да качиш.
Няма значение колко дни, важното е дрехите пак да си ми стават :D
anonymous708973
05-16-2014, 10:31
Никога , никога, не , абсурд. Много ми се хлъзгат на мен краката.
Eдин път преди една седмица, 100 пъти съжалих, имах чувството, че ще се пребия, адски много се хлъзгаха!
Кажете ми с к'во мога да си проворикирам цикъла да дойде. Не искам да го местя, просто искам да ми дойде, 'щото пмс-то ми ме побърква. За някакъв бабешки илач питам, не ща противозачатъчни и лекарства като цяло.
п.п. не ща фишеци, отказАх ги 8-)
mimsssssss
05-16-2014, 10:41
Три супени лъжици канела. Трудно се яде, може да си я забъркаш с кисело мляко или извара. На мен когато ми закъснява ден-два го правя това и ми идва до 24 часа. Изпробва;а съм го над 10 пъти, така че не е случайност поне при мен :)
anonymous708973
05-16-2014, 10:44
п.п. не ща фишеци, отказАх ги 8-)
ВЪХ, този метод сефте го чувам :D
Три супени лъжици канела. Трудно се яде, може да си я забъркаш с кисело мляко или извара. На мен когато ми закъснява ден-два го правя това и ми идва до 24 часа. Изпробва;а съм го над 10 пъти, така че не е случайност поне при мен :)
Златенценценценцнецне! ОБИЧАМ ТЕ!!!! :*
galaxy29
05-16-2014, 11:11
Хаяши, виииииииж http://i.imgur.com/tJdJaoXl.jpg пристигна ми, заедно с три кремчови тестерчета!!!!!!!
предполагам, че и те са хубави?
а пък едното зелено ще дам на сестра ми
след малко ще пробвам бб-то, нямам търпение! :д
момичета от мога да намеря снимки на грим? трябва ми по-лек грим ... трябва да си избера за бала
galaxy29
05-16-2014, 11:26
Златенценценценцнецне! ОБИЧАМ ТЕ!!!! :*
и аз! :Д
мен също ме мъчи закъснение, а ми писна вече... искам да ми дойде веднага, ей сега ще си забъркам зловонната отвара!
*bubs, може да разгледаш в pinterest.com и канала на Lisa Eldridge в youtube
Оф, аз не знам кога тря'а ми дойде, ама тря'а да е тия дни и не издържам и само се филмирам. Обаче понеже съм мегафилм и по принцип знам, че гигантски количества канела се дават за рязко понижаване на кръвното, си приготвих и кафенце за след т'ва. Нях, налазвам си гадорията.
galaxy29
05-16-2014, 14:56
Хаяши, пробвах го... тооооооооооооолкова красиво и естествено и нежно и очарователно стои, точно както ми го описа и мирише едно такова фино, на бебенце!
най-сетне си намерих перфектното бб-и
рискувах и си поръчах направо голяма опаковка... та не съжалявам
тоолкова ти благодаря СССССССССССССССС:
а пък направих си канелата с малко кисело мляко и едва я изядох, едно от най-гадните неща, които съм яла
намразих я, само от миризмата ми става лошо ;/
бейбиту, добре, че си питала и това за кръвното проверих, че е вярно... обаче аз си хапнах малко шоколадче с лешници и стафиди, защото и без туй довчера бях с ниско и тъкмо ми се нормализира :д
и чакам да ми дойде, че в такива периоди и сутиените ми умаляват :д
bubs, сетих се и за канала на stilababe09
едит: DeНu, има и чорапки с изрязани пръсти, точно за такъв тип обувки
с всякакви други, които се виждат, според мен е грозно
v.salvatore
05-16-2014, 15:12
Кремовете против белези действат ли ? :D
georgiqq
05-16-2014, 17:43
Здравейте момичета, гледам, че повечето от вас си купуват био масла, но за масла не искам да давам по 20 лева и купуват тези на икаров. Ползвах предимно за косата, но и на лицето започнах да слагам, отразяваха ми се добре. Преди около два месеца си слагах кокосово масло да ми хидратира кожата и смятам да си взема авокадовото на икаров специално за кожата на лицето.. но нали това има добавки и се чудя дали може по някакъв начин да ми навреди и уврежда кожата? Кокосовото масло го спрях, защото съдържаше Tocopherol, Lecithin и Asorbyl palmitate. Ще съм много благодарна, ако някой по- разбиращ от тези неща да ми отговори.
Защо само на мен не ми действа грозната канела за предизвикване на цикъла? :Д Сигурно съм сбъркана.
Обаче спешно ми трябва друг вариант да си го предизвикам, защото ми закъснява вече 10 дни. Някакви хапчета пих (майка ми ги даде) за предизвикване, обаче не идва гадината! Та, някой?
Dagichka
05-16-2014, 18:41
мисля, че това да си го предизвикаш насилствено или да си го забавиш умишлено е еднакво вредно..
кожата ми е доста тъмна, как да скрия тъпите червени петна от пъпки? гледала съм за коректори там зелени, бели, ама нямам идея.. :Д
мисля, че това да си го предизвикаш насилствено или да си го забавиш умишлено е еднакво вредно..
Е, така е и знам, че аз казах че е вредно и т.н., но аз имам достатъчно сериозна причина да искам да го предизвикам.
JoLLiE92
05-16-2014, 20:02
Здравейте момичета, гледам, че повечето от вас си купуват био масла, но за масла не искам да давам по 20 лева и купуват тези на икаров. Ползвах предимно за косата, но и на лицето започнах да слагам, отразяваха ми се добре. Преди около два месеца си слагах кокосово масло да ми хидратира кожата и смятам да си взема авокадовото на икаров специално за кожата на лицето.. но нали това има добавки и се чудя дали може по някакъв начин да ми навреди и уврежда кожата? Кокосовото масло го спрях, защото съдържаше Tocopherol, Lecithin и Asorbyl palmitate. Ще съм много благодарна, ако някой по- разбиращ от тези неща да ми отговори.
Токоферолът е витамин Е, лецитинът е лецитин, можеш да провериш в гугъл различни статии за него :) другото е естер на витамин Ц. Като цяло не изглежда кой знае колко опасно, но аз не бих си намазала Икаров на лицето. Просто не си мажа по лицето нищо, на което пише 2лв. :D Всички масла на Икаров имат подобрители, ако забележиш малките буквички на кутията - пише + антиоксидант. Съветът ми е да си мажеш Икаров по косата, но за лицето да си вземеш био. :) Иначе Икаров пък за тялото съм сигурна, че е много по-добре от всевъзможните бътъри наблъскани с течен парафин.
Зайче.. моя приятелка пи чай от лук, каза, че е изключително неприятно, но ефективно :Д
zlatit0o
05-16-2014, 20:12
^Чай от обелките на лук. Пила съм и аз и на другия ден имаше ефект :д Нямах странични ефекти и не ми е прецака цикъла.
NqkfaNikakva21
05-16-2014, 20:40
Имам изключително тъп въпрос, ама .. :D
http://www.youtube.com/watch?v=FLZFzk47fAA 10:48 натам
Какъв е тоя танц, на много тържества съм го засичала, как се казва? :D
galaxy29
05-16-2014, 22:02
аз пък не мисля, че е вредно с бабини хитринки
а пък и какво лошо има да го подтикнеш, когато закъснява
пък и наистина е гадина, ще ми закъснява, абе я... утре, ако не ми дойде, си правя и чай от лук с все обелките, пък да видим
аз предполагам, че е защото са ми се насъбрали притеснения, но не ми пука, да идва веднагически
даже и свещи му палих, че да се успокои
ко, не ми се отваря ;/
edit: ама на икаров наистина ли са толкоз лоши? ;/////
бадемовото е 2 лв. и нещо, но другите са повечко
и какви хубави на дишащи се цени препоръчвате
^ За какво си търсиш масло? Прилично количество хубави масла си купувам от тук за по 5-6 евро с био сертификати, а при нас е доста скъпо. Маслата на Икаров не са ужасни, но за малко повече пари можеш да се сдобиеш с нещо далеч по-добро. Не мога да ти препоръчам, защото това което си купувам аз сигурно го няма в България. Но пък моят съвет и да си го вземеш от магазин за хранителни стоки. Щом е годно за ядене е годно и за козметична употреба.
galaxy29
05-17-2014, 00:29
ох, ще те разцелувам вече
такива добри помагащи пчелички има тук
ами искам някакво масло, което да става за разни бърканици или самостоятелно като кремче и за околоочния контур и останалата част на лицето и за коса и за тяло... може би кокосово :д
като готвя, често си намазвам ръцете с немското масло :д
рициновото от аптека, също май се води перорално... него съм ползвала за растеж, дезинфекция и разтривка на болно място
вкъщи имаме хубаво студенопресовано ленено масло и ще се намацотя
иначе от тез специалните само за козметични цели, съм ползвала само на икаров, мисля ;/
бих се радвала да разбера и за такова, което го няма тук с:
Lonsdale.
05-17-2014, 12:02
http://quattro.ovo.bg/_sh/18/1812.jpg Впечатления?
JoLLiE92
05-17-2014, 13:22
Икаров си е прекрасно като за 2та лв които е :Д аз също ги ползвам, но единствено по лицето не бих си го намазала. Иначе вероятно кремовете, които ползваме, са доста по-химични и вредни.
Био продуктите са скъпи и защото самият био сертификат е доста скъпичък. Аз си взех био кокосовото масло 200 мл за 10 лв, което не мисля че е много по-скъпо от Икаров, което е 2 и нещо за 60 мл.
Няма масла специални за козметични цели, истинските 100% чисти масла стават едновременно и за готвене, и за козметични цели. Освен ако няма нещо по-специфично, като например при аргановото масло - маслото от сурови ядки е за козметични цели, а това от печени ядки за готвене, но и двете определено не са отровни :Д може би просто печеното е по-вкусно :D
kaRamella
05-17-2014, 13:46
Имам изключително тъп въпрос, ама .. :D
http://www.youtube.com/watch?v=FLZFzk47fAA 10:48 натам
Какъв е тоя танц, на много тържества съм го засичала, как се казва? :D
Мале, кажете и на мен , че след седмица съм абитуриентка и си нямам никаква представа какъв е този танц :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Кокосовото за готвене също понякога му премахват миризмата. На мен от половината масла върху лицето ми се запушват и възпаляват порите. Може би аз прекалявам, но видях в интернет, че не се случва само при мен. Със сигурност препоръчвам авокадово масло за лицето! От около 2 месеца всяка вечер се омазвам много стабилно с него и ефекта е наистина видим. Ако са ми излязли пъпчици зарастват доста по-бързо, кожата ми е много мека и има прекрасен здравословен блясък, който не се държи на прекомерно омазняване.
JoLLiE92
05-17-2014, 14:02
Моето кокосово е обезмирисено :Д решила съм че като свърши, ще си взема авокадово, още миналия път като каза, че било много хубаво :) кокосовото по принцип е за по-суха кожа от нормалното
galaxy29
05-17-2014, 14:47
аз исках кокосово, защото си представях, че ще мирише навсякъде на баунти :д
а пък какво кокосово и авокадово ползвате?
JoLLiE92
05-17-2014, 15:30
Ами чувала съм, че имало миришещи, но моето не мирише на абсолютно нищичко :Д
http://www.rapunzel.de/imgsap/bilder-96dpi-max-200-breit/1006050.jpg
В сайта на фирмата пише, че му е отстранен ароматът, за да може да се използва за повече неща (явно ако пържиш картофи, не е приятно да миришат на баунти :Д)
http://www.rapunzel.de/img/1006045-200.jpg
това е на същата фирма, но пише, че е интензивно ароматно :Д бтв доста от био маслата, които аз съм гледала, са на немски фирми, така че е идеално ако го разбираш :D
galaxy29
05-17-2014, 16:20
хахах :д
какви сладки бурканчета, много обичам такива
от сайт ли се поръчва или ги има и иначе
а пък направих си гадостта с лук и едва го изпих, с едната ръка си притисках носа, че да не усещам миризмата и после стоях с душа над устата, че да се освестя ;//////////////
да ми идва вече, иначе напразно ще съм ходила до ада ;/
JoLLiE92
05-17-2014, 16:36
Моето е от био маркет Балев - имат сайт, има и магазини във Варна, София и Пловдив http://www.balevbiomarket.com/ :)
п.с. освен това имаше поне 7-8 вида на различни марки :Д
galaxy29
05-17-2014, 17:06
мерси с:
едит: възможно ли е да ми закъснява, заради всекидневното пиене на сок от изстискан лимон и на чайчета с лимон?
JoLLiE92
05-17-2014, 18:25
Възможно е да си докараш камъни в бъбреците :Д
мерси с:
едит: възможно ли е да ми закъснява, заради всекидневното пиене на сок от изстискан лимон и на чайчета с лимон?
Не. Пия сок от изцедени цитруси почти всеки ден.
Моите масла всички са френски купувани от Carrefour.
galaxy29
05-17-2014, 19:17
http://factoryjoe.s3.amazonaws.com/emoticons/emoticon-0141-whew.gif
какви камъни, не вярвам... може ли повече инфо :д
JoLLiE92
05-17-2014, 20:12
Ами аз пиех вода с лимон всеки ден и ми се скараха, че ако имаш песъчинки в бъбреците, това ги слепвало и образувало камъни. :) Не съм особено информирана по въпроса. :Д
galaxy29
05-17-2014, 20:28
според мен е точно обратното
но може би има и такива, на които не им понася
Не ми се вижда много логично това. Както казах вече пия цитрусов сок почти всеки ден и никога не съм имала проблеми с бъбреците. Преди лимоните си ги хапвах нарязани. Единственият проблем, за който знам е, че лимонът уврежда емайла на зъбите и е хубаво да се разрежда с нещо.
Аз си направих възможно най-прекрасния ексфолиант и сега съм толкова горда със себе си! Не мисля, че скоро ще дам пари за купен.
Lonsdale.
05-18-2014, 06:13
Хора кажете някоя марка лакове, който да не се сгъстяват и да са с хубава четка? Винаги си взимам такива, че дори и четката да ми е удобна се сгъстяват след половин месец.... :D
А да и да не са по 15 лв/бр :D:D
JoLLiE92
05-18-2014, 08:40
Аз си направих възможно най-прекрасния ексфолиант и сега съм толкова горда със себе си! Не мисля, че скоро ще дам пари за купен.
Сподели :P
Искам помощ. Нямам опит с официалните тоалети. Знам как да се облека за да отида в няк'ъв по-софистикейтед бар, ама толкова. И с'а, за първи път в живота ми, ще бъда на сватба. И то сватбата на брат ми. Съответно обикаляйки магазините ми е доста трудно да преценя кое е подходящо за повода. Разглеждах и мерих дълги рокли, тип бални, ама ми се ще да си взема нещо по-функционално, което евентуално след това да нося за вечерни излизания. И понеже ми е трудно да си избера, се хвърлям на шифони и сатени, ама пък пъстрите разцветки ме зачудват дали е подходящо. Може ли някоя, ако има времето и желанието, да ми постне 2-3 снимки с нещо, което смята за подходящо спрямо описанията ми.
Само да уточня, не съм с перфектна фигура, закръглена съм, та се придържам към няк'ви умрени късини на роклите, не искам нещо свръхкъсо. А и не съм почитателка на рокли, които изглеждат все едно си повръщал камъни/пайети върху тях.
Благодаря предварително! :)
Lonsdale.
05-18-2014, 10:20
Искам помощ. Нямам опит с официалните тоалети. Знам как да се облека за да отида в няк'ъв по-софистикейтед бар, ама толкова. И с'а, за първи път в живота ми, ще бъда на сватба. И то сватбата на брат ми. Съответно обикаляйки магазините ми е доста трудно да преценя кое е подходящо за повода. Разглеждах и мерих дълги рокли, тип бални, ама ми се ще да си взема нещо по-функционално, което евентуално след това да нося за вечерни излизания. И понеже ми е трудно да си избера, се хвърлям на шифони и сатени, ама пък пъстрите разцветки ме зачудват дали е подходящо. Може ли някоя, ако има времето и желанието, да ми постне 2-3 снимки с нещо, което смята за подходящо спрямо описанията ми.
Само да уточня, не съм с перфектна фигура, закръглена съм, та се придържам към няк'ви умрени късини на роклите, не искам нещо свръхкъсо. А и не съм почитателка на рокли, които изглеждат все едно си повръщал камъни/пайети върху тях.
http://data2.whicdn.com/images/116574890/thumb.png Мисля, че нещо подобно разкроено надолу би било подходящо за повода, а и мисля, че ще ти е удобно. Ако не си избереш такава рокля може да съчетаеш висока пола от този вид с топ. :)
The Cheetah
05-18-2014, 10:31
Според вас подходящо ли е да използвам бебешки шампоан? Искам да разнообразя, а и състава ми се вижда много хубав http://www.himalaya.bg/product/189/shampoan-za-bebeta-200-ml.html
И също да питам дали е удачно да ползвам и бебешки сапун за лице /за суха кожа/ ?http://www.himalaya.bg/product/190/hidratirasht-bebeshki-sapun-75-g.html този е хидратиращ, в състава няма изсушаващи съставки, но..
http://data2.whicdn.com/images/116574890/thumb.png Мисля, че нещо подобно разкроено надолу би било подходящо за повода, а и мисля, че ще ти е удобно. Ако не си избереш такава рокля може да съчетаеш висока пола от този вид с топ. :)
Благодаря много. Обаче точно с такъв модел поли, разкроени, изглеждам като бидон покрит с брезент. :D
anonymous708973
05-18-2014, 11:01
Ориентирай се към рокля в стил дантелените на Манго. Знам, че го няма вече в България, мамицата им.
Обаче нещо подобно - стилно, обрано, перфектно за всяка възраст. Относно цвета - не виждам защо да се притесняваш на твоите години, не е като да си на 40, че да трябва да внимаваш. Кървавочервено, турскосиньо, ако щеш, сложи. Черно, тъмнолилаво, сьомгово, коралово, варианти бол. Ако имаш подходящи обувки, можеш да се съобразиш с тях, че да не купуваш нови.
А ако се притесняваш от рокли, винаги можеш да сложиш прав панталон и риза, но не знам дали ти допада като вариант.
JoLLiE92
05-18-2014, 11:33
бидон покрит с брезент. :D
:lol:
какво харесваш и какво не в тялото си? Аз лично обожавам полите молив с висока талия и дължина до коляното, защото не си харесвам бедрата и дупето, но пък имам убийствени прасци и глезени :Д харесвам роклите на Ким К, но тея, които имат малко повечко плат :Д
http://us.cdn281.fansshare.com/photos/kimkardashian/kim-kardashian-white-dress-hollywood-style-awards-red-carpet-red-carpet-1343022090.jpg
http://www.apnatimepass.com/kim-kardashian-photos-in-white-dress-1.jpg
По принцип нямам проблем да е какъвто и да е цвят. Само черно не може да е (по искане на булката), ама на мен така или иначе черно не ми отива, така че не е проблем. Притеснявах се от т'ва, че тези, които мерих бяха много много шарени. Да те заболят очите като ги погледнеш.
Панталон и риза не го обмислям даже като вариант, 'щото ще се чувствам много по-некомфортно, отколкото в каква и да е рокля.
Иначе е ясно, че аксесоари, прически и грим много променят нещата, ама... Просто кат' я видя дадена рокля на закачалка ми е трудно да я преценя дали е за повода или не.
Едит: имам малък бюст, широки ханш и бедра. Такива, вталени определено ми седят много по-добре, отколкото тази, която беше постната горе. И не се чувствам комфортно, ако раменете ми са напълно открити. С'а като ми ги постна тия снимки... Ако имах време да си шия, щях да си поръчам тая втората, мно'о е яка.
JoLLiE92
05-18-2014, 12:02
Не вярвам да няма нещо подобно по магазините. :) И това нещо определено ще го скъсаш от носене после :Д гледай в магазините за по-дамска мода и пробвай, тея дрехи стоят обикновено отвратително безлично на закачалките и прекрасно на тяло. :)
Момичета цикълът ми е нередовен дойде ми на 14,03 после на 17,04.... сега ми предстой бал и ми е много притеснено да не ми дойде точно за бала ... за сега още няма признаци да ми дойде .... какво да правя моля ви посъветвайте ме .. да пия нещо за отлагане или за предизвикване ... :( много ми е притеснено
Сподели :P
Захар, кокосово масло и мед. Обмислям да добавя и малко лимонов сок.
^Ти на една и съща дата ли искаш да ти идва всеки месец? Разликата между 14.03 и 17.04 е 35 дена, което е напълно нормално, и при мен е така (+/- 1-2 дена). От 17.04 като броиш 35 дена става 21.05 - може тогава да ти дойде. Иначе не мога да ти препоръчам нещо за идване/отлагане на цикъл.
girl91 то така се подразбира от написаното, но ппц казвам че ми е нередовен понякога пропускам цял месец, понякога ми идва през 38 дни ... за това много се притеснявам точно на 24 май да не съм :( .. благодаря ти все пак
JoLLiE92
05-18-2014, 13:57
Нередовен означава този месец да е през 35 дни, другия през 21. :) Аз съм чела, че всичко между 21 и 35 е нормално (между 3 и 5 седмици), а ако си спазва този график дори да не е точно на 28, пак ти е редовен :Д моят е редовен, но през по-малко от 28 дни около 24-5 и моя приятелка вечно ми обяснява как нейният е редовен, защото и идвало на една и съща дата, а моят не :D
Добре, какво ТОЛКОВА ако ти дойде на бала? На бала си бях втори ден в цикъл, най-лошото възможно, но стоях до 7 сутринта в дискотеката. :D никакъв проблем не съм имала, всичко беше наред.
Hayashi ще пробвам и аз един да си направя. Тези захарните как ги ползваш? Аз ги ползвам под душа, което явно е грешна тактика, и се разтопяват :D
Аз също, но тактиката е, че го ползвам докато съм си сложила маска и си свалям слушалката на душа надолу и така всъщност водата тече в някоя друга посока.
monroe999
05-18-2014, 15:08
http://1.bp.blogspot.com/-oT5TuFiekv4/Tqu4F2E8WrI/AAAAAAAAD7g/sBnr-vYK2Jg/s1600/maybellineeraserconcealer.jpg
къде да го намеря?
galaxy29
05-18-2014, 15:15
bubs, girl91 е права
на мен например ми пропусна февруари, но той е малък месец... дойде ми в началото на март и менструалният ми цикъл беше напълно в реда на нещата
но ако наистина интервалите ти са толкоз големи, както каза във втория си пост и ти пропуска редовно, може би трябва да отидеш на преглед, вместо да се притесняваш, че на бала ще си в цикъл, ааама ха
слагаш тампон и си чук, ако не ти дойде може да сложиш и за всеки случай, че да не си на тръни
не знам ко искаш... да ти дойде сега или да ти дойде след 24
ако е първото в същата тема тези дни препоръчаха 3 супени лъжици канела и друг метод - чай от лук с обелките и не се притеснявай толкоз :д
ако е второто не зная за бабини хитринки, а пък лекарства няма да ти препоръчвам, защото аз си патих мин. година... доколкото помня нямаше особен ефект и само си обърках здравето, дойде ми два пъти и може би заради същото после получих ужасно висока температура с треперене без спиране, отпадналост, абе разболях си се и ходих на куп изследвания
на мен ми дойде с:
не зная дали заради гадостите, които пих или по-скоро си беше време вече, но съм доволна
и може и аз да пробвам тоз домашен ексфолиант като си взема кокосово масло
За предизвикване на цикъл на мен лично канелата ми е помагала 2 пъти. Не знам дали е било случайност, но в действителност ми е идвало до 24 часа след като съм я взела. ( а как мразя канела..вкусът й, ароматът й, направо малка смърт ми беше)
DisappointedDreamer
05-18-2014, 15:40
На мен пък канелата изобщо не ми помага при предизвикване на цикъл. Сварени обелки от лук, обаче, до 2-4 часа веднага ми идва :Д
The Cheetah
05-18-2014, 16:19
http://1.bp.blogspot.com/-oT5TuFiekv4/Tqu4F2E8WrI/AAAAAAAAD7g/sBnr-vYK2Jg/s1600/maybellineeraserconcealer.jpg
къде да го намеря?
В ДМ съм виждала.
kaRamella
05-18-2014, 16:31
Търся такъв цвят червило за бала ми дами :) Имам подобно, но е по-тъмно, а аз искам да е светло :)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/1798601_594409867302147_2111198969_n.jpg
А бе, то не е много за козметика и диета, ама... Закъснява ми, а другата седмица съм на лагер и усещам, че точно там ще ми дойде, да ми е яко. :D Та, ако може, някой, който е малко по-опитен да ми обясни как с витамин С се забавя/намаля цикълът, т.е. по колко се пие, на колко време и тн.
Хора, много ми е спешно - трябва да продам палто от естествен косъм и даже си намерих купувач, но не знам нито как да разпозная от какво животно е, нито за колко пари да го дам :( Предполага се, че е от норки, но не съм сигурна
Търся такъв цвят червило за бала ми дами :) Имам подобно, но е по-тъмно, а аз искам да е светло :)
Catrice мисля, че имаха такова, ама си го виж на живо, не знам кой номер се води:
http://www.beautyandglow.com/wp-content/uploads/2011/05/P32646501.jpg
nikencheto
05-18-2014, 19:37
iskam da popitam nqkoi znae li kak se maha smuchka i mi se nalaga da q mahna do utre zashtoto popadnah v kofti situaciq ot uhajor i ne mojah da si opazq vryta a gadjeto mi nqma da mi se zaraddva i nai-veche da mi povqrva tyi che molq vi ako nqkoi znae pomagaite :)
да , но аз до сега не съм ползвала тампон, а с превръзка няма ли да е малко притеснително :/
galaxy29
05-18-2014, 20:55
зависи с какъв тоалет си и дали на теб самата ти е комфортно с превръзки, пък и от вида на превръзките даже
nikencheto, каква беше таз ситуация? не ми казвай, че те е притиснал насилствено и ти е насмукал врата...
nikencheto
05-18-2014, 21:27
tori e to tova e qsno no se chudeh kak napylno da q zalicha
nikencheto
05-18-2014, 21:34
galaxy29 ami da taka se poluchi qvno me haresva tova momche i pravi kakvo li ne za da me razdeli s priqtelqt mi i za tova go napravi sig i vse pak utre trqbva da se vidq s priqtelqt mi hodim ot skoro no vse pak byrzo se privyrzah kym nego i ne iskam da go zagubq zaradi nqkakva glupost a est ako mu kaja che nqkoi si ei taka mi e zasmukal vryta nqma da mi povqrva :)
Някой има ли тази пудра и какво му е мнението за нея? Преди имаше такава, но в кутийка и самата пудра беше на прах, тази не е такава.
http://www.essence.eu/fileadmin/_processed_/csm_73554_537469ed07.png
Момичета, както бях споменала прическата ми на бала ще бъде просто пусната коса, накъдрена....но проблема е, че аз имам бретон настрани и когато ми направят обем става някак си много странно ... нещо такова https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...LReUXCQu8-Jde2 .... та мисълта ми е ако може да ме посъветвате, да ми покажете снимки на прически, които ви харесват .. с по-малък, с по-голям обем... благодаря ви предварително
kaRamella
05-19-2014, 16:01
http://yourhairstyleideas.com/wp-content/uploads/2012/12/2-Medium-Length-Hairstyles-for-curly-hair.jpg
http://bg-moda.com/wp-content/uploads/2010/04/paris-hilton-oficialnapricheska.jpg
http://www.latestlifestyles.com/wp-content/uploads/2014/01/Long-Curly-Prom-Hairstyles-1.jpg
http://hairstylesforhaircuts.com/wp-content/uploads/2013/12/prom-hairstyles-2014-6.jpg
http://www.hairstylesguide.org/wp-content/uploads/Hairstyle-Ideas-for-Prom-2014-15.jpg
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwoman.hotnews.bg%2Fstat ic%2Fuploads%2Ftinymce%2FMKing4_GL_11jan11_pa_b.jp g&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.teenproblem.net%2Fforum %2Fshowthread.php%2F492207-%25D0%259F%25D0%25BB%25D0%25B8%25D1%2582%25D0%25BA %25D0%25B0&h=750&w=500&tbnid=ewsAXX0LldySgM%3A&zoom=1&docid=7OWiyOH4taEbdM&ei=oip6U9udBq3uygPyhIDoBw&tbm=isch&ved=0CFUQMygDMAM&iact=rc&uact=3&dur=499&page=1&start=0&ndsp=20
http://1.bp.blogspot.com/-ff2CZBfXzSU/UvIiIDT8u4I/AAAAAAAAFxQ/Wj5u-eorKoc/s1600/753fe6e75766dd5dc11d22238ef0043b.jpg
tori e to tova e qsno no se chudeh kak napylno da q zalicha
Ми просто чакаш да избледнее самичка като през това време ходиш с шал или поло. Чувала съм, че някои хора си ги махат с лъжица, но това звучи смехотворно.
zlatit0o
05-19-2014, 18:41
За смучката един стабилен коректор (примерно катрис, камуфлажния) и отгоре леко пудра да не се изтърка коректора + шалче, ако имаш подходящо за това време на годината. Също ако ти е достатъчно дълга косата може да си я преметнеш отпред. Ама коректора е задължителен!
Как да си направя такива къдрици http://prikachi.com/images/936/7337936b.jpg ?
:)
nikencheto
05-19-2014, 19:39
tori metoda s lyjicata veche go izprobvah i da ti kaja chestno shte sa mi nujni nqkolko dni
nikencheto
05-19-2014, 19:41
zlatit0o blagodarq za syvetite no minah kym lyjata..... vqrno kofti e che izlygah priqtelqt si no vajnoto e che toi povqrva :D
http://yourhairstyleideas.com/wp-content/uploads/2012/12/2-Medium-Length-Hairstyles-for-curly-hair.jpg
http://bg-moda.com/wp-content/uploads/2010/04/paris-hilton-oficialnapricheska.jpg
http://www.latestlifestyles.com/wp-content/uploads/2014/01/Long-Curly-Prom-Hairstyles-1.jpg
http://hairstylesforhaircuts.com/wp-content/uploads/2013/12/prom-hairstyles-2014-6.jpg
http://www.hairstylesguide.org/wp-content/uploads/Hairstyle-Ideas-for-Prom-2014-15.jpg
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwoman.hotnews.bg%2Fstat ic%2Fuploads%2Ftinymce%2FMKing4_GL_11jan11_pa_b.jp g&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.teenproblem.net%2Fforum %2Fshowthread.php%2F492207-%25D0%259F%25D0%25BB%25D0%25B8%25D1%2582%25D0%25BA %25D0%25B0&h=750&w=500&tbnid=ewsAXX0LldySgM%3A&zoom=1&docid=7OWiyOH4taEbdM&ei=oip6U9udBq3uygPyhIDoBw&tbm=isch&ved=0CFUQMygDMAM&iact=rc&uact=3&dur=499&page=1&start=0&ndsp=20
http://1.bp.blogspot.com/-ff2CZBfXzSU/UvIiIDT8u4I/AAAAAAAAFxQ/Wj5u-eorKoc/s1600/753fe6e75766dd5dc11d22238ef0043b.jpg
Сега разбирам защо всички ме питат как и с какво се къдря, а моята коса стои така естествено. O_O
galaxy29
05-19-2014, 21:59
и моята се навива тъй кукленско, помня как в училище момичетата зад мен все си играеха с косата ми и ме питаха дали ми е тъй естествено :д
ооооо липсва ми училището пък ;/
Имам въпрос- косата ми е за подстригване.От опитите ми да я измия от тоновете лак за коса се проскубах и оставах с три яко цъфнали косъма /колко образно от моя страна/.по принцип си ходя при една фризьорка,която взима евтино и знае как да ме подстригва.Доволна съм от нея понеже не взима много от дължината,но пък обира всички връхчета.сега обаче видях че има промоция на подстригване с гореща ножица /10 лв/ и се чудя дали да го пробвам.От една страна съм любопитна,от друга не знам дали фризьорката ще е надеждна.
strawberry88
05-20-2014, 08:09
Как да си направя такива къдрици http://prikachi.com/images/936/7337936b.jpg ?
:)
Просто маша. Не са кой знае какво. :)
Според вас подходящо ли е да използвам бебешки шампоан? Искам да разнообразя, а и състава ми се вижда много хубав http://www.himalaya.bg/product/189/shampoan-za-bebeta-200-ml.html
И също да питам дали е удачно да ползвам и бебешки сапун за лице /за суха кожа/ ?http://www.himalaya.bg/product/190/hidratirasht-bebeshki-sapun-75-g.html този е хидратиращ, в състава няма изсушаващи съставки, но..
Независимо от състава си, на мен бебешките шампоани почти всички ми изсушават страшно много косата, та често се чудя, четейки съдържанието, какво в него предизвиква по-голямо изсушаване, дори от другите шампоани.
Аз за лице съм използвала зехтинов сапун, беше много мек и нежно измиваше, но..свърши...
The Cheetah
05-20-2014, 12:48
Благодаря ти ^^
Lourenço
05-20-2014, 16:42
За бебешките шампоани..щом изсушават косата, мислите ли че е добра идея да си купя? Моята буквално се омазнява за ден..:/
Някой пробвал ли е на Ла Рош Посей ББ крема.Много се чудя дали да си взема,защото кожата мие доста чувствителна.Говорих с дерматолог,който каза,че няма проблем,но не намирам мнения за самия продукт.Дали е добър?
За бебешките шампоани..щом изсушават косата, мислите ли че е добра идея да си купя? Моята буквално се омазнява за ден..:/
Аз ползвам бебешки шампоан и според мен не изсушават косата.За мен лично не дразнят скалпа,но в никакъв случай непочистват повече
Хора, здрастииии (:
Значи искам да си накупя накъсани дънки за лятото, понеже не си харесвам краката и да:Д както и да е
Кажете къде има хубави? Марки на магазини, онлайн магазини и т.н. Всякаква информация ми е полезна, защото аз постоянно виждам такива по магазините, но изглеждат някакви ефтинджоски (не говоря за цена, а за това че са цигански).
Искам някакви подобни http://prikachi.com/images/226/7340226j.png http://prikachi.com/images/225/7340225D.jpg
Не искам такива, които само изглеждат скъсани, защото целта е да не ми държат топло през лятото. Чакам (:
Nonetheless
05-20-2014, 20:51
Леко се противоречиш... Лично на мене тези на снимките доста цигански ми изглеждат, но както и да е...
Мм, някой по-универсален мъжки парфюм ако може да ми кажете - пробутаха ми пари да ходя да купувам парфюм за подарък за рожден ден на един съученик, а не знам въобще какво харесва, така че нещо по класическо (?) да речем до 150-60 лева би било супер.
DragonLady
05-20-2014, 21:54
Bvlgari Aqua Blue го харесват доста от мъжете, които познавам.
JoLLiE92
05-21-2014, 04:24
На мен пък ми я омазняват, защото по принцип е суха :cool:
Зайче.. купи си прости изчистени дънки от плат, който ти харесва и си ги накъсай колкото желаеш :P
Мъжки парфюм - one million :D
няма да сбъркате и с моя личен любимец blue seduction by antonio banderas
zlatit0o
05-21-2014, 06:11
Аххх.. One million познавам много мъже, които не го харесват.
Абе избирането на парфюм на сляпо не е работа! :D
Защо не му дадете парите? Или пък измислете нещо по-оригинално от парфюм. Само предлагам, да не ме погнете сега :D