Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

102
12-06-2013, 20:51
[23:49:03] Marto: zashto po dqvolite mi prashtash snimka na keks

Чувствам се.. игриво ? :D

babity
12-06-2013, 21:00
След толко' вино искам само да му загрея ушите по един специален начин. :D Бахти гнусната моногамия!!!!

anonymous708973
12-06-2013, 22:50
Каква моногамия те гони :д

Не те разбрах, Ина. :Д

Относно X-Фактор :д Айде по-добре да не го виждам там моя, че ще го дават по новините после :д

102
12-06-2013, 23:08
Готино ми е. Гледам "Аматьорите". Отдавна търсих такъв филм.. лек и разтоварващ. Не че не съм го гледал десетки пъти, ама винаги може още веднъж. Чешам си клитора и леко съм се подул(а?).... лялялляля.

djipsito
12-06-2013, 23:24
Naive, за Иван ли говориш ? И на мен ми прилича на umri. :D

Като ви чета за бурите, някво ми олеква. При мен тази седмица е уникално яко времето, днес беше 25 градуса и се надявам тази зима да не падат под 10. Много мразя да ми е студено, ама бих прежалила една Коледна ваканция в България, на студено И СЪС СНЯГ! Поне да си заслужава шибания студ и да ми внесе атмосфера и настроение за празниците. Не ми се празнува пролетна Коледа, мамка му!

Сега се чувствам леко... засрамена, въпреки че е силно казано и май не е най-точната дума, ама най се доближава.
Направих фейсбук страница на блога си и супер ме е срам да я разпространя сред приятелите си.. И няма да го направя. Тия бивши мои гаджета са ми объркали психиката отвсякъде и се притеснявам да изразя кво ли не с по-близките ми... Все очаквам присмех, укор, бъзик, подигравка... Да се еба!

Нищо, рискувах с няколко човека, по-така "сигурни"...
Тия дни любимата ми дума е МОТИВАЦИЯ !! ДА ДА ДА ДА ДА !

102
12-06-2013, 23:29
супер ме е срам да я разпространя сред приятелите си..

Дай нещо да четем.

djipsito
12-07-2013, 00:54
Пред непознати не ме е срам толкова.

http://kristeyst.blogspot.com/

DarkTemplar
12-07-2013, 01:45
Имам нужда да си гушкам някого, на когото държа повече от обичайните рандъми. Чувствам се като оголен нерв, който има нужда от своето предназначение/удовлетворение.

Алкохолът и декемврийските поводи са само катализатор за написаното по-горе. Мразим да си споделяме чувствата пред аудиторията, но още повече мразим да няма кой да отговори на тях...

Apagoreumeni agapi...

Wednesday666
12-07-2013, 05:33
Заминавааааааам 8-).
Боже, до 2 часа свалях песни. Ако не са доволни от труда ми, майната им, няма да имат песни 8-)..
Само багаж не мога да си приготвям, толкова неща ми се иска да взема, а няма смисъл от тях :D..
Имам нужда малко да си изляза от клетката, затова се радвам толкова на пътуването.
И на компанията, ужасно са ведри, сигурна съм, че ще ми помогнат доста в разведряването.
Само ми се иска на един определен човек да бях помогнала с разведряването, защото има нужда..
Обещавам като се върна, да му отделя един цял ден за гушкане, филми и разни подобни неща.
Може и за едно уиски, и един мач да се прежаля, стига да е добре ;) :-) ..

HollyGolightly
12-07-2013, 06:28
Искам да спя, ама не мога. Май имало причина да се казва English Breakfast Tea, ама какво пък, не е като да ми се налага утре да ставам рано. Слушам някакви песни от 90те, което ме кара да си мисля, че и тогава хората не са били много в час. След малко ще си пусна GREEK останаха ми още има няма 7 епизода и съм готова с втори сезон

DarkTemplar
12-07-2013, 06:30
^Тогавашната музика беше хубава, дори когато беше тотално mainstream и лишена от смисъл. :)

HollyGolightly
12-07-2013, 06:34
Това няма да го успорвам, наистина има много по-хубави песни от тогава, отколко през последните 10 години, но аз лични харесвам тези от 80те повече
в случая обаче говорех за това (и не отричам факта, че в момента си я припявам)

https://www.youtube.com/watch?v=yzHzc1zMPlA 8-)

DarkTemplar
12-07-2013, 06:37
Е, то тези така или иначе не ги слушат главите. :D Но пък са готини. 8-)

Слушам с удоволствие музиката и от 80-те, и тази от 90-те. Израснал съм с тях. :)

HollyGolightly
12-07-2013, 06:44
По смисъл не се различават много от днешната музика, но начина, по който са написани текстовете им, както и музиката, която ги съпровожда са определено много по-добре замислени и си заслужават слушането, дори сега, а съм сигурна, че и след още 20 години пак ще са толкова слушани. Колкото до Bloodhound gang, не мисля, че съм слушала друга тяхна, но ще се поразровя 8-)

Niakoitam
12-07-2013, 07:32
Ще ми се да мога да се почувствам единствен и значим за някого във всички съществуващи аспекти.Приятелски,любовен ... и т.н. :) (хайде радвайте се...къс е...)

Naive
12-07-2013, 07:55
Naive, за Иван ли говориш ? И на мен ми прилича на umri. :D
Дам, за Иван говоря. Аз първия път като го видях на кастингите си помислих: "О, не знаех, че Умри е такъв скрит талант.", ама после чух, че се казва Иван и че всъщност не е той. :Д

anonymous708973
12-07-2013, 08:06
Я ми дай някакъв клип да погледам, моля.

Събота и неделя и в понеделник изпит, пък аз супернеглиже си стоя с ментовия чай и го чакам да изстине, че да си го хапна с кроасанчето. Ех, идилия! Ако и ми мине кашлицата... добре ще е, че ако пак се разбухам като кварталния алкохолик, наистина ще ме изгонят.

DarkTemplar
12-07-2013, 08:08
ако пак се разбухам като кварталния алкохолик
като стар туберкулозен въглищар ;) 8-)

Успех на изпитите.

DisappointedDreamer
12-07-2013, 08:32
математика, математика, математика.

математика.

TheBeliever
12-07-2013, 08:36
Идилия си беше снощи. Дано поне малко съм успяла да я разсея от нейната ситуация.

Мисля да пасувам днес и да си свърша някои нещица из вкъщи. Ако излезе нещо за довечера - добре.

Може и да съм се заблудила. Ще стане ясно утре. Яд ме е на себе си, че едното нищо успя да ме вкара във филма.

Hayashi
12-07-2013, 08:37
Оф бе, как обичам да ми пльоснат 2 изпита в един ден! При това единия е по биохимия...
Днес ще ходя да избирам подаръци. ^^ На биохимията поздрави.

babity
12-07-2013, 08:39
Каква моногамия те гони :д

Мега долно е. От септември насам не съм имала желание да отбележа нещо ново. И нямам желание, т'ва е страшното. Все на моя си контингент си скачам. :(

Мегаяко ми е. Ебаси продуктивната сутрин. Изчистих чистенето на света, издомакинствах всичко. С'а ми остана да ида до пичка си кьорава да си взема млякото, а вънка е ебааааси вятъра, плюс че колата я няма. Дееба и млякото, ако не ме е срам такова вино щях да си сипя, че... Ох, ще си помисля... 8-)

102
12-07-2013, 08:46
Ще ми се да мога да се почувствам единствен и значим за някого във всички съществуващи аспекти.Приятелски,любовен ... и т.н. :) (хайде радвайте се...къс е...)

Успех.

AliceSw
12-07-2013, 08:50
навън пак има сняг, почти щастливо ми става от това, трябваше да планираме някакво пътуване обаче за "празника", с такъв кеф щях да стоя пред някоя камина из Балкана и да си пия винцето/ ромчето, ама няма да е тая година...

трябва да направим резервация май, а единственото, което искам е да се завия с одеяло и да не мърдам...

Violenza
12-07-2013, 09:04
Оф бе, как обичам да ми пльоснат 2 изпита в един ден! При това единия е по биохимия...

Вчера ни излезе третата сесия, в един ден са ни сложили 4 изпита. :cool: Нашите бият всякакви рекорди по абсурдност...

Да излизам или да не е въпросът... Мързи ли ме или да.

shusha
12-07-2013, 09:15
Днес ще бъдем прилежни ТОЧКА
Искам една усмивка и тя да ме хареса...

Naive
12-07-2013, 09:55
Я ми дай някакъв клип да погледам, моля.

https://www.youtube.com/watch?v=h6dyLAa7BrQ

Иначе най-накрая си взех палто! ОБИЧАМ СИ ГО!

AnarchyBoy
12-07-2013, 10:04
Наистина прилича на umri.. 8-)

Ох, а на мен ми е едно такова яко, деба.. още малко остана и ще си я видя прекрасницата..
Вече нямам търпение, толкова е мила и добричка.. и е такова едно малко олигофренясало сладко.. :D

Naive, на пук ти!
Обичам си я.. :smt007

:D

DisappointedDreamer
12-07-2013, 10:15
Наистина прилича на umri.. 8-)

:D

Глупости.
Изобщо не прилича на Умри.

Naive
12-07-2013, 10:20
Нееее, разгледай му снимките. Прилича. :Д
https://www.facebook.com/radulovofficial?fref=ts

Lilanda
12-07-2013, 10:24
Глупости.
Изобщо не прилича на Умри.
Тъкмо щях да питам дали само аз не намирам никаква прилика. 8-)

Трябва да ходя на китара, а се чувствам супер отпаднало...Не искам да се разболявам, не искам, не искам, не искам! -_-

А той ми е толкова мил..:smt007

Soon...

102
12-07-2013, 10:48
Обичам си се.

anonymous708973
12-07-2013, 11:13
в един ден са ни сложили 4 изпита. :cool: Нашите бият всякакви рекорди по абсурдност...

Да излизам или да не е въпросът... Мързи ли ме или да.

ЧОВЕК о.О
Вчера като разправях на майка, че тука такова нещо като сесия няма и как изпитите са ми през 2-3 дни, тя обясняваше как дори по нейно време не било толкова хард, камо ли сега. И as usual напук на цялата ми нещастност и глупавост добави "Ама много се радвам, че си там" :D

КОЛКО МНОГО мяза на мъжо тоя пич, хаха! Само една снимка му видях и викам - ВЪХ, не! :D

Учи ми се френски, тамън разглеждах курсовете за следващия семестър, мухах. Дано да са добри наистина, не като тоя по английски! Ще сричам като французЧЕ в първи клас, ама поне ще има кой да ме поправя!

DisappointedDreamer
12-07-2013, 11:19
^К'во се оплаквате 8-) аз февуари имам 15 изпита за 5 дни хаха. май същата история.

мързеливо ми е.

anonymous708973
12-07-2013, 11:20
Това как е възможно чисто физически, ебати?

DisappointedDreamer
12-07-2013, 11:21
Ааа, нз. Випускът ми в момента псува във фейсбук хаха. Пък и най-краткият изпит е 60 минути. Най-дългият е 150 минути :Д

djipsito
12-07-2013, 11:43
Успех момичета, аз мислех, че при мен е зле... (5 изпита за 3 дни)

Днес шопинг ме чака, времето пак е ебаси якото. Ще почета преди тва, тря да питам Борито дали има някви други интересни книги, да даде някоя. Мисля, че ще ме зарази с нейната мания да купува списания с книги.

babity, от септември пак е добре... аз от края на април не съм се докосвала по-така до мъж, питаш ли ме. Иска ми се да вдигна мерника на някой, ама никой за сега не ме кефи.

Bank$
12-07-2013, 11:46
Писна ми от всичко и от всички мразя тоя тъп свят.
Няма такова нещо като любов мразя форума.
П.П Шегувам се исках да звучи по тийн щото си нямам никаква идея ква е идеята на темата.

102
12-07-2013, 12:12
Пред непознати не ме е срам толкова.

http://kristeyst.blogspot.com/

Сичко много хубаво и изведнъж цитираш биг брадари. =(

djipsito
12-07-2013, 12:17
Мхм, направи ми впечатление.

heartshapedbox
12-07-2013, 13:23
Хубаво ми е, същевременно с това съм и доста продуктивна днес.
Найс. ^^

babity
12-07-2013, 14:22
http://www.vbox7.com/play:a07e4db6d4 Някой ще бъде бит задето от две седмици слушам само т'ва на рипийт трак. Още два часа и ш' прайм Дъ дринкинг геймс. :D Искам да скачам и да пея!!!

AliceSw
12-07-2013, 14:42
пфф, спокоен ден, само с женски простотии зает, ще се захващам за работа след малко...трябва ми план за утре

...занимавам се с маловажни неща, бях забравила, че утре стават 3 години...странно е, имам чуството, че са минали 6-8-10, толкова неща са се случили...самотно ми е като си спомням за тях...

leadyflame
12-07-2013, 15:54
Егати времето, поне сняг да започва да вали, а то само един пронизващ вътър. дето нищо не можеш да направиш заради него.

Lilanda
12-07-2013, 16:12
Егати времето, поне сняг да започва да вали, а то само един пронизващ вътър. дето нищо не можеш да направиш заради него.
Мда..Щеше да ме издуха преди малко. :lol:

Искам вече да идва лятото.

TheBeliever
12-07-2013, 16:22
Пека се на бавен огън. Добър е.

Ще се опитам да уползотворя вечерта. Но първо ще си налея едно винце. Заслужавам.

shmatarok
12-07-2013, 16:24
Днес съм еуфорично настроена. 8-)

Повече енергийни напитки преди лягане няма да пия, че снощи се въртях цяла нощ и накрая трябваше да си пусна медитация в 6 сутринта, за да успея да заспя 8-) Мислех, че ще съм крива цял ден, но НЕ! Стана така, че получих т.нар. Lucid Dreaming, осъзнах се яко в съня си и омг, беше епично. Баси якото усещане. Като се сетя и настръхвам! Искам пак!

И събуждането беше приятно, обикновено бих била раздразнена, ама... 8-) Много ме кефи като ми казва "Little one" и смърф. :D И много мило се сети да ми купи храна. 8-) Ама и аз го изненадах с играта. :D

Лигаво ми е и най-добре да си продължа с курсовата.

Lilanda
12-07-2013, 20:16
Е да. Единия обичайните проблеми, другия го болели вените..Няма ден, в който и двамата да са добре, а сега не само, че и двамата наведнъж им има нещо, ами и този разговор ми провали всичко. Няма значение..Ще намерим решение заедно.

JustaLittleKid
12-07-2013, 20:41
Самотна се чувствам, мамка му. Самотна.

xoxi
12-07-2013, 21:56
Почти половин година...
Не мога да повярвам колко бързо лети времето.

HollyGolightly
12-07-2013, 22:30
Защо обещах да отида, като хич не ми се ходи? Имам толкова по-интересни неща за правене като това да си направим чай и да легнем да изгледаме някой друг филм. It's a Wonderful Life е прекрасен за това време от годината, а и не съм го гледала от миналата Коледа

leadyflame
12-07-2013, 22:30
Waiting for a miracle. :D

102
12-07-2013, 22:42
It's a Wonderful Life е прекрасен за това време от годината, а и не съм го гледала от миналата Коледа

Помислих го за Life is beautiful и си викам "тая е побъркана". :D

HollyGolightly
12-08-2013, 03:28
Помислих го за Life is beautiful и си викам "тая е побъркана". :D
И този не е лош, но е прекалено тежък за това време от годината

TheBeliever
12-08-2013, 06:55
Е, няма такива сънища. Подсъзнанието ми си прави Стивън Кинг маратон.

Не знам какво да очаквам днес. Не знам и какво бих искала да се случи. Ще го оставя да си изиграе картите и ще импровизирам.

Дано не забъркам някоя непоправима каша.

Добро утро, де. Нищо, че кафето ми е гадно.

Niakoitam
12-08-2013, 07:37
Мислех, че ще съм крива цял ден, но НЕ! Стана така, че получих т.нар. Lucid Dreaming, осъзнах се яко в съня си и омг, беше епично. Баси якото усещане. Като се сетя и настръхвам! Искам пак!

Действително е готино, когато имаш осъзнат сън и усетиш,че можеш да контролираш нещата в него. Научно доказано е че става,но на мен досега за 27те ми години и половина ми се е случвало точно един път.Само,че при мен се включиха някои от защитите,за които съм чел. Първо усетих че започвам да се събуждам и с всички сили драпах това да не стане опитвайки се да се задържа в този сън.Е, събудих се уж. След като обаче наистина се събудих разбрах,че с тази защита съм се справил.Не съм могъл да се справя обаче с друга защита.Заблудата,че съм се събудил, а всъщност тъй като съм успял да не се събудя съм преминал в друг вече неосъзнат сън с нагласата,че това вече е реалността. Всъщност аз съм пуснал тема де.Въпреки,че заглавието и не е формулирано точно така в нея можете да пишете всичко, което си пожелаете свързано със сънищата, а не само да си ги разказвате. :)

Lilanda
12-08-2013, 08:02
Бива ли да е толкова твърдоглав? Чак е дразнещо вече..-_- Хубаво, не може при най-малката болка да скача да ходи на лекар, ама то неговото вече е сериозно. То вените да не те болят ей така веднъж на всеки месец. Има си причина за тая болка, а той не иска да я открие, което е..Лошо. Утре трябва да го потърся и да говоря сериозно с него. -_-

Имам чувството, че аз единствена мисля трезво в тежки ситуации..Вярно, че от сума ти време го чакаме това и сега баш на края се провали всичко, но може да се радваме и на малкото. Поне аз съм научена да се радвам и на малкото. Може би затова и не го приемам толкова тежко..Мда.

babity
12-08-2013, 08:37
Няхахахаха! Ракия с водка. Нянаянянянян! Оцелях. И'ам чувството, че стомахът ми ш' се взриви, де'а и чесъна за к'во го ядох снощи... Малко ми е странно с каква лекота я пуснах да си ходи. Сигурно е грубо и най-вероятно трябва да се чувствам зле от т'ва, но... Бахти, така ми се щеше още поне една вечер да стъпим яко в джибрите преди да си иде, ама на, няма как. Довечера искам да т'ковам вече!

DisappointedDreamer
12-08-2013, 08:44
Днес прекрасникът ми прави 18! :) :) :)
Ще падне празнуване.

Баща Ти
12-08-2013, 08:46
Днес прекрасникът ми прави 18! :) :) :)
Ще падне празнуване.

Сантиметра ли?

anonymous708973
12-08-2013, 09:39
Действително е готино, когато имаш осъзнат сън и усетиш,че можеш да контролираш нещата в него. Научно доказано е че става

На мен ми се получава най-редовно, даже успявам да се програмирам какво да сънувам понякога :д
За целта трябва да легна и да не заспя като труп, де :д

Bank$
12-08-2013, 11:17
Сантиметра ли?

хахахаххахахахаха Баща Ти за ПРЕЗИДЕНТ

AliceSw
12-08-2013, 11:29
ммм, притеснена съм, нещо съм почти сигурна, че се е объркало

няма изгледи да стане на моето...

нищо, все ще има причина да се празнува...

mari93
12-08-2013, 11:35
писна ми, писна ми вече от всичко, защо става така не мога да разбера, въпреки че правя всичко както трябва не знам вече нямам желание за нищо.................

Lilanda
12-08-2013, 11:39
^-Как се казваш?
-Марри. :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=ya_7IQJ73tg

По темата:

няма изгледи да стане на моето...
This. Абсолютно ни-ко-га. -_-

AliceSw
12-08-2013, 11:56
^еее, не чак така, ще стане, ама няма да е днес, което е основният проблем

babity
12-08-2013, 12:01
Ще ми се да не се вълнувам толкова когато ми звънне. Но добре се владея, добре че поне самоконтрола е на ниво. Имам неприятното усещане, че тая работа няма да я бъде довечера... 'Ма ако стане... ш' се разбия от... кеф.

Bank$
12-08-2013, 12:23
Всичките сте в някаква депресия.

TheBeliever
12-08-2013, 12:44
Този неоснователен страх... Не искам да съм такава.

А той си го кара като по учебник.

Може би този път, за разнообразие, ще оставя някой друг да води парада.

AnarchyBoy
12-08-2013, 12:49
Йеп, ще умра.

Hayashi
12-08-2013, 12:52
Имам супер много работа да свърша, затова смятам да легна да дремна. Не ми пука, пък!

Bank$
12-08-2013, 12:54
Имам супер много работа да свърша, затова смятам да легна да дремна. Не ми пука, пък!

Легни си с мен.

shusha
12-08-2013, 13:27
провал на плановете ... мразя на уикендите

girlwithblueeyes
12-08-2013, 13:49
Обичам се !!!

Изпратих си момчето за Москва и ми някво страдално но ще си го видя след 2 седмици .

Bank$
12-08-2013, 13:53
Обичам се !!!

Изпратих си момчето за Москва и ми някво страдално но ще си го видя след 2 седмици .

Искаш ли заместник през това време?

Lilanda
12-08-2013, 13:54
Кълбо от нерви.

yolo..
12-08-2013, 14:01
В момента ми е много едно такова весело...
Топличко е, седнах малко да почета за някои поети и въобще, приятно ми е.

Niakoitam
12-08-2013, 14:26
На мен ми се получава най-редовно, даже успявам да се програмирам какво да сънувам понякога :д
За целта трябва да легна и да не заспя като труп, де :д

Не знам дали говорим за едно и също.Контролираното сънуване е начин на събуждане докато си в сън на предният дял на мозъка, който отговаря за логиката и логичното мислене и който е единственият спящ дял в целият мозък без да се събудиш.Другите части по време на сън работят повсеместно на пълни обороти и доста по интензивно на моменти дори отколкото и в будно състояние. Чувал съм че по време на Р.Е.М. третата фаза на съня мозъка има нужда от двойно повече количество кръв отколкото в будно състояние. Та има разни методи за събуждане на тази част (не знам дали съм на 100% прав, но така си го обяснявам) и за преодоляването на всички защити на мозъка. В разказът "Хакери на сънища" са разказани много истински неща на тази тематика както и много теории по въпорса. Веднъж успявайки да контролираш съня си ти вече имаш собствен контролиран свят (взависимост колкото си напреднал толкова повече). Аз обаче не съм пробвал тези методи,защото не съм сигурен доколко са полезни и доколко могат да навредят на даденият човек. Все пак едно психично заболяване-Шизофренията се получава именно от неразпознаването на реалността от сънищата.

Зайче..
12-08-2013, 14:42
Не обичам да става така, но какво да направим. Не знам какво да очаквам и това малко ме дразни вече.

SonataArctica
12-08-2013, 14:44
Свободен!

http://i9.photobucket.com/albums/a55/WildeRebellion/Gifs/tumblr_lo21xirChn1qf2dlx.gif

heartshapedbox
12-08-2013, 14:57
Напрегнато беше снощи, но се оправих. :Д
Днес ми е спокойно, хубаво и гушкаво. Искам топъл шоколад.
Напълних си киндъла с един куп книги и ще чета. <3

ПП: Някой да разбира от Illustrator?

HollyGolightly
12-08-2013, 15:59
Как така става, около мен винаги всички пият, само аз не, и после аз съм единствената, която се буди с главоболие :?

heartshapedbox
12-08-2013, 16:01
Как така става, около мен винаги всички пият, само аз не, и после аз съм единствената, която се буди с главоболие :?

Абсолютно!!!

Naive
12-08-2013, 17:03
Разочарована, демотивирана, отчаяна.

Barbie47
12-08-2013, 17:09
Утре последното класно- руски. Имам толкова много планове за ваканцията, но 1/2 от нея ще ми замине в история. Чете ми се книжка, а всяка свободна минута я използвам, за да си помогна за следващия учебен дъх. Гх... изтощена съм. Копнея за хубави филми, книга, горещ чай и стари коледни песни. <3

AKJSDHLX
12-08-2013, 18:26
много ми е миличко и спокойно днес <3 добре си починах този уикенд, имах нужда, определено :))

babity
12-08-2013, 19:18
Официално приключих със секса за тая календарна година. :D Дори нямам хормонална еуфория този път. Понякога толкова се набивам в няк'ви детайли, че забравям да изпитвам, де'а. Дано седмицата да е спорна във вузО, 'щото другото е леш.

DisappointedDreamer
12-08-2013, 21:32
Обичам го.

SonataArctica
12-08-2013, 21:33
In every dream I have I say: "I'm not in love with you"
But every day I say I do

anonymous708973
12-08-2013, 21:34
Притеснено такова. Толкова много информация си натъпках в главата за толкова кратко време, че имам чувството, че докато спя ще се изпари! Ще видим утре на тоя изпит, иска ми се да си го взема определено!

Иначе ми е доволно. Обещаващо едно такова!

heartshapedbox
12-08-2013, 21:35
^Стискам палци за изпита. :)

DisappointedDreamer
12-08-2013, 21:43
Успех, Ина.

Коледни лампички посред нощ. Дишането му, тежестта му и начинa, по който изговори "хей,обичам те". Снежен бой навън без якета, при което той те грабва на ръце и те обсипва с целувки, а кучето игриво лае по вас. Голяма вечеря с най-милите хора. Свирене на пиано и песен. Целувките му по раменете ми.

Мда. Обичам го.

//реших да си доразвия предишния пост :Д много влюбено ъх.

Hayashi
12-08-2013, 22:04
Супер готино си изкарахме! Вино с МакДонадс, съвсем по френски! Утре и вдругиден имам по 1 лекция, така че едно след друго трябва да изям биохимията и биоразнообразието!
2 седмици. ^^

Auriss
12-08-2013, 23:08
//реших да си доразвия предишния пост :Д много влюбено ъх.
Хубаво че го направи. Топличко такова ми стана като го прочетох :cool: Радвам се за теб, заслужаваш го.

Доста продуктивен ден. 9 часа курс - от сутринта, та тъкмо досега с почивките. Доволно ми е ;д И ми е хубаво да ми е доволно. Утре пак.

shmatarok
12-09-2013, 01:41
Маги, дай Боже всекиму такова щастие :)

Е, то бива-бива дива селяния, ама баш пък толкова. С какви хора излизах преди, с какви се събирам сега, направо ... :( Чувствам се зле за себе си. Ама то какво и да се очаква, като съм решила да празнувам бг студентски празник по български.
С по-скоро лошо впечатление останах като цяло, хубаво че един от най-добрите ми приятели се появи, та да си направя кефа и аз. Много го обичам и уважавам и ми се ще да се виждаме по-често, ама... шанс.

TheBeliever
12-09-2013, 04:30
Почти не съм спала. Нямам търпение да идват вече почивните дни.

Добър е, мамка му.

babity
12-09-2013, 10:09
Леко ми е нервно такова. Като преди пътуване, обичайното. Нямам търпение да мине и тази седмица, последен изпит и после 10 дни пълно лентяйство вкъщи на топличко.

А тъкмо си мислех, че съм открила правилния път... Боже, колко съм самодоволна! Но все още си държа на всяка дума, която съм казала. И това ще мине. Самоконтрол!

Адски ми е любопитно кой ще се сети без фейсбук. :D

girlwithblueeyes
12-09-2013, 10:32
Хубаво ми е
Ходих на трен сега ще си почина и към 5 отивам пак.
После ще излизам малко с момичетата и моят ще си чуя .

xoxi
12-09-2013, 11:38
Mahjong мания! :D

AnarchyBoy
12-09-2013, 11:39
Mahjong мания! :D

o.O Мислех, че съм само аз! :D

Иначе настроението ми е перфектно след дългия мълчалив разговор с нея.. 8-)
Прекрасница ми е, още малко остана и ще си я намачкам.. Казах!

Обичам си я! :smt007

Violenza
12-09-2013, 11:40
Много съм разсеяна бе, мамка му, много... Не е истина и колко съм започнала да забравям последно време. Не е нормално т'ва, пф.

Deadlock
12-09-2013, 11:49
Не съм добре някакво. Дано да се оправя и да си свърша планираното за днес.

paradosou
12-09-2013, 12:07
Адски ми е любопитно кой ще се сети без фейсбук. :D
рожден ден ли имаш 8)?

SpiritInBlack
12-09-2013, 15:10
Нормално се чувствам = много добре. Не съм в най-добрата си форма , но пак постигам завидни резултати с минимум усилия. За първи път на 9ти декември да нямам махмурлук , но пък на 8ми ме държа дълго :D

Lilanda
12-09-2013, 15:20
Някой да ми предложи някое коледно филмче? 8-)

Коледно ми е..Доста. :D

Утре имам контролни по история /на испански/ и по испански. Йеп. Важното е, че ми е коледно. 8-) Имам нужда от прегръдката му точно в момента...

Whatever. Ще издържа...Остана още малко.

Днес ми е дошла музата за идеи. 8-) Някой ако се чуди какво да подари на някой близък, насреща съм. 8-) Хаха.

TheBeliever
12-09-2013, 16:11
Мамка му. Не искам това. Не сега. Не скоро. Ще се наложи да поговорим.

Толкова изморена и крива не съм била от доста време насам.

DisappointedDreamer
12-09-2013, 16:23
25 страници бизнес вътрешно оценяване. Блях. Утре ще го довърша и го пращам.

Доволно ми е иначе.

Hayashi
12-09-2013, 16:31
Тъпо ми е. Искам просто тази седмица да мине. И се оказа, че пак ще ми се наложи да се занимавам с някакви документи. >w<
Тъпото биоразнообразие ще го изям! Ако ще да не спя тая вечер.

girlwithblueeyes
12-09-2013, 16:33
Имам ужасно главоболие .
А утре трябва да ставам в 5
Провалиха ми се плановете та ще видя какво ще правя .

tori
12-09-2013, 16:56
Ако днес не избия някого, друг път няма да е! Всички се надпреварват да ме нервят за всевъзможни простотии. Още няколко подобни дни и почвам да копая в задния двор.

AliceSw
12-09-2013, 16:57
3 години минаха, официално

да видим какво ще стане тая вечер

изморена съм, искам да разбера какво ще правя днес

babity
12-09-2013, 17:47
не днес

Lilanda
12-09-2013, 19:30
Толкова ми е хубаво, красиво, прекрасно....:grin: Нда...Бива ли да седя и да го гледам и да не мога да откъсна очи от него /дори и в момента докато пиша/, и да му се любувам така дори и докато водим /най-безсмисления/ спор? Ааааааа...:smt007

nIk1
12-09-2013, 19:41
Много съм разсеяна бе, мамка му, много... Не е истина и колко съм започнала да забравям последно време. Не е нормално т'ва, пф.

Много козиш бе :D

SonataArctica
12-09-2013, 19:59
То е от ЕГН-то.

По темата: супер объркан съм. Трябва да взема решение... Но коя е правилната постъпка?

HollyGolightly
12-09-2013, 20:27
Много гадни лекарства ми предписаха, както обикновено, и аз пак както винаги няма да ги пия. Няма да си причинявам това повече.

xoxi
12-09-2013, 20:49
Усещам, че скоро ще легна болна. Вече почти месец се боря със собствения си организъм, но започвам да губя битката. Физически и психически се изтормозих, не мога повече да издържам на такова темпо. Дано дочакам някак ваканцията, ако ли пък не, взимам си я една седмица предварително.
Днес имах чувството, че ще дойде момент, в който просто ще припадна от силното главоболие. За един месец изпих толкова много хапчета за глава, че не искам и да си помислям за още.
Не! Сън ми трябва! Здрав, поне 12-часов сън! Спокойствие, тишина и котка, която се излежава до или върху мен!
Дори той не ми трябва за момента... xD

реве ми се

heartshapedbox
12-09-2013, 22:06
Пф, искам да го нагушкам само, а той ми се яде за простотии..Глупчо.<3

HollyGolightly
12-10-2013, 02:54
Цялата къща мирише на елха. Не, че е толкова лошо това де, но това е прекалено силно. Пак ще се спи на отворен прозорец. Не може ли просто да се съгласят да вземем една изкуствена, поне няма с месеци да чистя бодлички след това

djipsito
12-10-2013, 12:13
Моля се на хормоните да ме оставят малко намира, щот паладявам.

Violenza
12-10-2013, 12:24
То е от ЕГН-то.

http://24.media.tumblr.com/09282982293858ae613e28590c1df154/tumblr_mpkz5tQtgG1ran7b9o2_500.gif

girlwithblueeyes
12-10-2013, 12:28
И по добре съм била
Добре минаха тренировките сега искам да си почина без някой да ми досажада до довечера .

anonymous708973
12-10-2013, 12:42
Обичам. немска. храна.

Доволно ми е, наспана съм, чувствам се добре за изпита утре, само дано времето не се изпари както обикновено :д
Отивам да уча.

DisappointedDreamer
12-10-2013, 13:33
Много изморено.
И учителите само се гаврят с нас. Да идва ваканцията вече.

s4etoved
12-10-2013, 13:38
Доволен съм ! Свърших си почти всичката работа за седмицата и се очертават няколко лежерни и спокойни дни до края на седмицата :)

heartshapedbox
12-10-2013, 13:38
Мързи ме.

Hayashi
12-10-2013, 13:45
Как се учи по биохимия като знам, че всеки момент трябва да дойде колет със сиренце и лютеничка. Мразя да уча за някакъв изпит, който знам, че не мога да изкарам така или иначе.

Едит: Само да намеря телефон или имейл на DPD във Франция ще ги разхвърлям във всички посоки! Според тях адресът, на който са дошли бил грешен! Как ще е грешен като те дори не са звъняли бе! На всичкото отгоре сега ще се опитват всеки ден да ми го доставят от 10 до 12, точно когато съм винаги на лекции. Утре е крайния срок да си получа колета и съм напълно убедена, че няма как да стане докато съм на лекции. Ако ми уцелят тъпия адрес изобщо. Защо в куриерските фирми работят само глупаци, които никога не знаят как да свършат една шибана работа. И да ме въртят аз да се занимавам, защото очевидно те са пълни малоумници, при положение, че е платено 60 лв за доставка. За тези пари трябва да коленичат докато ми го доставят, а не да ме правят на маймуна и да им се свиди да звъннат един телефон и да ми обяснят какво става. Уф, бясна съм!

Cloud9
12-10-2013, 14:12
Гъъъъррр!Опитвах се да избягам от информацията за концерта на Скорпионс,но сега го споменаха по радиото и ми е криво много.Искам пак пък!
Иначе нищо интересно при мен.Сещам се от време на време че сватба ме чака,но нямам никакви идеи и ме мързи да се занимавам.А времето си лети.По-малко от половин година има...

Lilanda
12-10-2013, 14:29
Научих си всичко като детска песен лайк ъ бос! 8-)

Не е истина колко ми е студено. А съм с 4 блузи деба. Май ме втриса. Което не е добре.

Тези спорове край нямат....Трябва да измисля нещо по въпроса. -_-

П.С.: Чудя се дали да не си излея мъките на лист хартия...What do you think about it?

heartshapedbox
12-10-2013, 14:31
^Давай, поне при мен помага.

leadyflame
12-10-2013, 15:34
Браво, да видим кога ще започнат нещата да си идват малко по-малко на място...

shmatarok
12-10-2013, 16:19
Без да искам си открих грешката в програмата. Най-накрая работи. 8-) Бях почнала да се отчайвам.
Т'ва е то да се занимаваш с програмиране: кодът не работи, не знаеш защо. Кодът работи - не знаеш защо.
http://i1.wp.com/www.geeksaresexy.net/wp-content/uploads/2013/05/programmer.gif?w=640
Дано само да не се бъгне нещо, че ще се гръмна. Сега трябва да довърша последните детайли и после почвам есето по комп.право, че утре трябва да предам и него.
И утре на обяд - ЗАМИНАВАМ! 8-) Най-накрая! Ляляляляля.

TheBeliever
12-10-2013, 16:54
Ту искам, ту се разколебавам. А не е нещо, което се поправя толкова лесно.

Да му дойдат почивните дни и да видим ще я бъде ли тая.

Добре ми е.

bloodfrozen
12-10-2013, 17:20
По-прецакано няма как да бъде.. но съм сигурна, че предстоят събития, които ще ми докажат точно обратното.

AnarchyBoy
12-10-2013, 17:43
Крайно време е тези безсмислени спорове да спрат..
Обичам я, по-важна ми е от всичко, това го осъзнавам сега.. но също така виждам, че тя е адски силна и знам, че ще се справи, защото си заслужава.. И двамата ще се справим.. кофти обстоятелства, но ще ги преодолеем заедно!
Пък и е такова прекрасниче.. обичам си я малката принцеса и не мога да й се нарадвам.. :smt007
Обожавам смеха й.. усмивката й.. как нежно ми говори, със страх да не каже нещо, което не трябва, а всъщност може да каже каквото си поиска, защото няма сила на земята, която да ме откаже от нея.. Любовно ми е.. много.. :smt007 и Коледно..
Отивам да ям коледни бисквити и да пия чай.. o.O

Bank$
12-10-2013, 18:25
Крайно време е тези безсмислени спорове да спрат..
Обичам я, по-важна ми е от всичко, това го осъзнавам сега.. но също така виждам, че тя е адски силна и знам, че ще се справи, защото си заслужава.. И двамата ще се справим.. кофти обстоятелства, но ще ги преодолеем заедно!
Пък и е такова прекрасниче.. обичам си я малката принцеса и не мога да й се нарадвам.. :smt007
Обожавам смеха й.. усмивката й.. как нежно ми говори, със страх да не каже нещо, което не трябва, а всъщност може да каже каквото си поиска, защото няма сила на земята, която да ме откаже от нея.. Любовно ми е.. много.. :smt007 и Коледно..
Отивам да ям коледни бисквити и да пия чай.. o.O

Много гейско

Sh@d0w
12-10-2013, 19:11
Тц пак съм настинал.

HollyGolightly
12-10-2013, 19:45
Объркана съм. Пак разговорът ни до нищо не доведе. Май просто трябва да се откажа и толкова, колкото и да ми е неприятно и да искам отговор, очевидно и самият той все още не знае какво да ми каже. Но каквото и да реши, с него съм, дори и да означава да се местя отново. Не е като да нямам нужда от малко промяна, следващите 2-3 семестъра спокойно мога някъде другаде да ги завърша, това не е проблем. Само не знам как да го съобщя на останалите това, но все пак не е решено, може би по-добре да си замълча за сега.

xoxi
12-10-2013, 19:52
Този поляк ме дразни с всичко, което казва и прави, НО... когато изчезне за неопределено време, ужасно много ми липсват ''разговорите'' с него. Доколкото помня, един нормален разгор нямаме, винаги се караме за нещо. Мненията ни никога не съвпадат, ужасен мазохизъм е нашето приятелство. :D

Hayashi
12-10-2013, 20:22
Скучно ми е. И ми студено. Не трябваше да отварям прозореца по-рано. Искам вече да си почина.

Wednesday666
12-10-2013, 20:57
Имам нужда да хвана някой за слушател.
И да му надуя главата до такава степен, че главоболие да му докарам.
И знам кого ще е.. Но сестричката ми хубавка е заета напоследък, а как ми липсва вече..
Тези дни трябва да се видим и да си я нагушкам, че не съм я виждала от миналия век..
Трябва да си го излея вече, тормози ме просто.

baby_baby
12-10-2013, 21:07
Нервно ми е :(

mari93
12-10-2013, 21:11
болна, писна ми да боледувам, иначе си действам по задачи

HollyGolightly
12-10-2013, 23:42
Иде ми да го закарам до първият приют за животни и да го оставя там. Прескочил загражденията, качил се чак до стаята ми, покатерил се на стол и точно моите чертежи над които работя вече 2 месеца взел и разкъсал. Толкова ли няма други книги и хартии, с които да се занимава? :-x Разбирам да беше малко кученце, но дърт драс на 3 години, одавна му мина времето да гризе каквото му падне. Ако не го заведа другата седмица да го кастрират, то пак добре :-x

shmatarok
12-11-2013, 04:04
^ олее, аз ако бях сигурно щях да се метна отнякъде.

Приключих! Преди 7 минути 8-) Много съм горда, направих си анимацията, направих си и есето, вече с чиста съвест мога да стана след 5 часа да си оправям багажа и да заминавам. Остава да ми праснат хубави оценки за проектите и ще съм волна и щастлива. 8-)

girlwithblueeyes
12-11-2013, 10:31
Доволно ми е .
Поднових си заниманията по Pole Dance и довечара ще отида след повече от година.
И тренировката от 5 до 11 беше брутална но поне сега следващата ми е чак в 3 и ще мога да си почина . Имам планове след малко да изляза малко на Коледен пазар и да си свърша малко лични работи . И с негo всичко е наред <3

XTREMEFREERIDE
12-11-2013, 10:54
Така съм се наточила на зимата! Вчера голяма радост беше този сняг в Банско. Когато бях в София валеше там, а сега вали тук. Просто ме преследва. Или аз него. Не знам, но е супер прекрасно! И не мога да спра да се радвам, че ни чакат толкова зимни пътешествия из планините! Хващаме ските на рамо и тръгваме да разгадаваме Рила другата седмица! ХЕЙ, ХЕЙ, ЖИВОТ, ЗДРАВЕЙ! ♥

Lilanda
12-11-2013, 12:34
Толкова не съм се смяла от години. 8-) А още по-приятен е факта, че само ние си знаем за какво се смяхме като дебили. 8-) "No se lo digas a nadie." "Vale, vale.." *дебилски смях* :D "Какво да не казваш на никой? Георгиии...Какво не искаш да казва Лина на никой? Кажи мииииии..." *още по-дебилски смях* :lol:

Усещам как лятото ще кисне по цял ден в Несебър. xD Няма лошо де.

Като споменахме лятото...Нямам търпение да дойде лятото...По цял ден с него..Мех..:smt007

DisappointedDreamer
12-11-2013, 13:59
Прекрасно ми е. Видях се с учителката ми по английски, която е в майчинство в момента. Тя разхождаше новородения си син, който носи същото име като приятелят ми, а пък аз разхождах някакво мъничко кученце Стела, което беше на нейн близък приятел. И си бърборихме около езерето. И наистина преосмислям доста неща в живота си.

И ми е хубаво, мамка му.

anonymous708973
12-11-2013, 14:29
Глупава съм явно. Няма друго обяснение на факта, че уча здраво, загрявам ги нещата и после гледам като тресната на изпитите. Ще се мре януари, ако ме скъсат.
Айде, че следващият е в събота. Висша математика vs. мен. Хм, хм. Не съм убедена на какво бих заложила.

Lilanda
12-11-2013, 15:01
^Успех, Инке..Дано го вземеш..;д

Here I come, theater! :smt007

granger
12-11-2013, 16:07
Уморена, но ще се къпя и щесе заредя за партииииии . А утре съм на Кино с Колегите...ХОБИТ МАРАТОН!ЙЕА!

TheBeliever
12-11-2013, 16:09
Нетърпелива. Не знае какво го чака.

Hayashi
12-11-2013, 16:16
Искам да легна и да не стана много време. Днес ми скъсаха задника от лекции, тотално съм изпушила и сега трябва да сядам да уча материал по биохимия, който изобщо не разбирам. За капак на всичко утре имам 3 изпита. А и тъпаците от DPD твърдят, че са идвали. Интересно, кога е било това, като точно в този час си бях вкъщи. Излезнах точно 5 минути след хипотетичното им идване. Вече нямам сили и да се ядосвам.
Ако не ми го донесат в петък, ще им стъжня френския животец.

DisappointedDreamer
12-11-2013, 16:26
^Не се ядосвай и стискам всички палци за изпитите утре! Ще се справиш!

SpiritInBlack
12-11-2013, 16:50
Как мразя да пия фалшив Буш. Съвсем различно си е , когато играеш с хора от отбора ти , 2ма ги носихме всички бастуни , топката даже не се удряше в тях както трябва. Днес всичко , което не зависеше от мен , май се обърка колкото беше възможно ,ама пак съм си в супер настроение. Мързи ме много здраво да си правя проекта , хубаво , че колежката дава зор , че пак щях да го правя преди самия час

draid
12-11-2013, 18:04
Уморена, но ще се къпя и щесе заредя за партииииии . А утре съм на Кино с Колегите...ХОБИТ МАРАТОН!ЙЕА!

Надявам се ще ходиш в IMAX, че иначе сте се минали.

babity
12-11-2013, 18:11
Много съм обидена и ще се постарая да го разбере т'ва нещо. Винаги съм се отнасяла с уважение, винаги съм била изрядна в задълженията си и, положително не е дебил, нещата са ок... само 'дето поради няк'ва причина е възприел мнението, че аз съм най-голямата лехуса и само се чудя как да се скатая от работата. Ш' ме праща при кравата! Абе ей.... ти мен с тюллюзур ня'а ма плашиш! И с'а съм болна заради него, та и в понеделник/вторник пак ш' надига писъци до небето... Грррр!!! С нищо не съм заслужила т'ва отношение!

Ако изключим т'ва по-горе, от което ще се абстрахирам веднага след като ми се стопли млекцето, ми е прекрасно. Много ми е... себе си, такова спокойно и уверено едно... Обичам се! Само ако знаех какво да направя утре. 8-)

Lilanda
12-11-2013, 19:00
Моментите, които не искаш да свършват. Иска ти се да продължат вечно. Какво е всъщност вечността? Сещам се за един цитат на Джоузеф Камбъл /наложи ми се да се поразтърся малко, за да го намеря с точност/: "Вечността не е нещо, което ще дойде. Вечността дори не е нещо продължително. Вечността няма нищо общо с времето. Вечността е онова измерение „тук и сега“, което изключва всякакво мислене във времеви граници. И ако не я постигнеш тук, никъде няма да я постигнеш. Проблемът с рая е, че там всичко е толкова хубаво, та дори не се сещаш за вечността. Само безкрайни наслади и ангелско блаженство. Но да изживееш вечността тук и сега - във всичко, - независимо дали я схващаш като добро или зло, е функция на живота". В този ред на мисли момента е вечен точно заради неговата НЕвечност. Заради това, че е специален и неповторим. И колкото и да искаш да го върнеш в последствие, няма да можеш. Ще можеш да го пресъздадеш, но не и да го върнеш напълно, точно както е бил тогава. Тогава...Колко относително...Ами ако в съзнанието ти това тогава е всъщност сега? Недоизживян момент, недоизживяна тръпка или...Трепет. Тогавашното става сегашно, а сегашното-тогавашно. Преплитат се две реалности-минало и настояще. Кое какво е? Кое кога е? В момента в миналото ли съм или в настоящето? Къде съм? Там или тук? С него или без? Дали в момента изживявам онзи първи момент на нежност или си спомням за него? Коя съм аз-онази там на пейката в парка или тази тук на леглото, пишещата на лаптопа? Твърде много мисли и твърде много желания. И всичко се свежда само до един човек...

:smt007

102
12-11-2013, 19:50
И всичко се свежда само до един човек...

Психиатъра ти...?

polssa
12-11-2013, 19:59
малко не знам точно какви сме в момента , ама ситуацията не е зле, доста си е оферта даже
иначе мн тъпо ми стана, че си ограничихме контактите, липсва ми понякога доста и не знам дали да се самообвинявам или не
реално не знам кво се случи и кво стана, за да сме в това положение в момента, но нямам желание да се измъчвам и да мисля за това
ще видим кво ще стане

HollyGolightly
12-11-2013, 20:47
5 от 7те проекта са сканирани и ще ми ги даде накрая на следващият семестър, което означава, че ще ми се наложи само 2 да правя наново. Не е толкова зле, колкото си мислех и все пак ме е яд, толкова труд положих над цялото това нещо.
Поне днес свърших с пазаруването за Коледа, на всички ще има по нещо, дори на себе си направих подарък, сега ме е страх да си проверя акаунта в банката 8-)

Wwwooow
12-11-2013, 22:18
Малко бях бясна аз ;д
Ужас отдавна не ми се беше случвало да треперя от нерви и нищо да не помага,нито музиката, нито дълбокото дишане,нито нищо.И то за какви глупости, набиване във филми, гузен негонен бяга,стана моята работа..зле съм..зле ;д

Добре,че беше тя..само да й чуя гласа и ми стана една идея по-добре(пу пу дано да ставаме по-близки)
Станало какквото станало дано да не си развааляме взаимоотношенията,като няма да се случва друго поне да си останем близки, че не ми трябват още неприятели на главата.

heartshapedbox
12-11-2013, 23:29
Ох, колко ми е сладък, бе! <3

TheBeliever
12-12-2013, 04:30
Сняг? Нужно ли беше? А аз още усещам горещия пясък и топлия бриз.

Искам да си стоя в леглото на топло с хубав филм, мъркащо коте и чаша горещ шоколад. Искам, ама няма.

s4etoved
12-12-2013, 05:45
СНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯГГГГГГГГГ Г :)Най-накрая и ние тука да видим малко сняг, сега остава само и да понатрупа хубаво :) Иначе доволен съм, работата беше свършена както никога досега навреме, даже бих казал и по-раничко даже ! Сега ще се почива :)

Lilanda
12-12-2013, 06:22
Психиатъра ти...?

Мироо, Миро....И по-забавен можеш да си, вярвам в теб.

pandabear
12-12-2013, 07:42
^ и забавен, и умен (знае около 6-7 езика или пък бяха 8-9...), и богат, и красив, и секси ама най-големият му плюс е, че е от София.

пп: щастлива съм.

bloodyF
12-12-2013, 08:28
Оф, снощи пак не можах да се отпусна. Започвам да пропадам в дупка малко по малко и се чувствам все по-зле.
Поне оная си замина, та сега сме си двете.
Трябва да тръгвам за работа, но ме мързи.
Пак ще седя до 10 сякаш....

DarkTemplar
12-12-2013, 08:55
Добре бе, нали смисъла на Коледните празници е да ги прекараш с хората, които обичаш? Защо на мен все не ми се получава?

s4etoved, в Бургас има сняг, а в София - не. Това е някакъв невиждан парадокс. 8-)

102
12-12-2013, 08:57
Добре бе, нали смисъла на Коледните празници е да ги прекараш с хората, които обичаш? Защо на мен все не ми се получава?

Защото и те спазват същата максима ? :)

DarkTemplar
12-12-2013, 09:01
Възможно е. Но по-скоро е до шибаните обстоятелства и ангажименти. Нормалните хора по това време си почиват, а аз съм най-ангажиран.

102
12-12-2013, 09:02
Възможно е. Но по-скоро е до шибаните обстоятелства и ангажименти. Нормалните хора по това време си почиват, а аз съм най-ангажиран.

Това прозвуча малко дядоколедовско.

DarkTemplar
12-12-2013, 09:08
Мда, разкрихте ме. Адресът ми по лична карта е в Лапландия. :D

Както и да е, поразведрих се. Мерси.

AliceSw
12-12-2013, 09:20
Hich ne mi e qko...spala sym 2-3 chasa, izlqzoh suuper rano i izmryznah, a nakraq vsichkite mi planove se otlojiha s poveche ot 3 chasa...a pak na mene mi se kreshti...ne razbiram...

Cloud9
12-12-2013, 10:52
Не съм спала от мисли и нерви.Знаме че преди цикъл имам навика да преигравам,но това,което ми каза той снощи,много ме нарани.да не говорим и закачките на колежката за размерите на задника ми.направо ми се реве.И искам да си седна и да си поплача.А не мога.С глас ми се реве,с много сълзи и излети чувства.Но не става,мамка му стара!!!!!!!!!!!!!!!

Hayashi
12-12-2013, 11:10
Не можах да спя, защото ми беше зле. Все още ми е зле и съм като дрогирана. И днес няма да отида нито на лекции, нито на упражнения. Заминавам за изпита по биохимия чак в 6. Този по биоразнообразие дано съм го взела.

Сега ще продължавам да дразня съседите и да си пея. След ваканцията смятам да започна да ходя на сбирките на студентския хор.

DisappointedDreamer
12-12-2013, 11:30
Не можах да спя, защото ми беше зле. Все още ми е зле и съм като дрогирана. И днес няма да отида нито на лекции, нито на упражнения.

Аз.
Нито спах, нито на училище отидох. Имам си храна, легло и сериали. Майната му на всичко останало.

valdesbg
12-12-2013, 13:41
До тук равносметката е следната - 6 по анатомия, 6 по екология, 5 по химия, 6 по латински, 6 по руски, 6 по зоология. Остава генетика другата седмица и с практиката съм готов. Януари сесияята ще я видим кво ще става.

anonymous708973
12-12-2013, 13:42
До тук равносметката е следната - 6 по анатомия, 6 по екология, 5 по химия, 6 по латински, 6 по руски, 6 по зоология. Остава генетика другата седмица и с практиката съм готов. Януари сесияята ще я видим кво ще става.

А така!!
Евала!

valdesbg
12-12-2013, 13:45
^ Ти ако вземеш да пишеш във фейса ще е добре :Р

girlwithblueeyes
12-12-2013, 13:48
Тренъорите ми не са нормални !!!

Да си нисък не е толкова лошо купих си страхотни 15 см токчета <3

Сборная<3<3

DisappointedDreamer
12-12-2013, 14:03
Утре - вечеря с компанията. В събота - купон. В понеделник - ПРИЕМ на 50-60 дипломата, включително няколко посланника и министър-председателят на Швеция. Ебахти 8-) И нашия посланник настоява аз и брат ми да сервираме.

Бляяяях! Пълна програма, а до нищо не ми е. Искам да го гушна и да спя.

Naive
12-12-2013, 14:27

Е, браво!

bloodfrozen
12-12-2013, 14:30
Предстоящата седмица ще бъде доста напрегната - сума ти протоколи имам за писане, и тестове, и колоквиуми идват.. и за заверки ще се тича. Не ща да се сещам, че ми призлява чак. 8-)
А аз съм ужасен мазохист и още се надявам за неща, които няма как да се получат.

YSMF
12-12-2013, 15:19
Май се разболявам, цял ден се чувствам както парцал, сега поне се съвзех малко. Едновременно ме е страх да се обвържа, а искам да бъда обичана и да обичам. Fuuuuuu.

AnarchyBoy
12-12-2013, 18:41
Хич ама хич не съм добре, липсва ми, ще издържа де, но това грубо ограничение въобще не е справедливо, а няма какво да направим, shit happens, просто не е редно така.. не трябва.. имам чувството, че откачам.. гадни обстоятелства много гадни, но тя се държи като за двама ни, такава ми е прекрасница и е супер мила.. обожавам я, всеки неин дъх.. всяка нейна усмивка.. всичко в нея, обичамобичамобичам... :smt007
Още малко остана.. много малко.. никога не се бях замислял, какво са 72 дни, а в момента вия от болка.. не мога да си представя времето да беше повече.. и сякаш колкото повече приближава толкова по-трудно се търпи, по цял ден мисля само за това, но остана още малко наистина много малко.. и скоро ще ми е в ръцете, мъничката принцеса..

В университета и там стана едно мазало, добре, че се усетих на време.. бе няам думи.. всичко е наопаки..
Сигурен съм само в едно и това са чувствата ми, които с всеки изминал ден се затвърждават все повече, просто я обичам, тваЙ е.. :smt007

HollyGolightly
12-12-2013, 18:58
Много мразя да се караме за глупости, след това се чувствам виновна цял ден, въпреки че нещата са се оправили :( Нещо не ме свърта на едно място, довечера ще отида до тях, имам нужда да го видя, за да ми мине.
А тя е глупачка, защо въобще контактувам с такива хора, сега нека реве и се тръшка, но вината си е изцяло нейна, никой не я е карал да взима такива лекомислени решения, без да се замисли за цялостната картина и следователно последствията.

102
12-12-2013, 19:01
Хич ама хич не съм добре, липсва ми, ще издържа де, но това грубо ограничение въобще не е справедливо, а няма какво да направим, shit happens, просто не е редно така.. не трябва.. имам чувството, че откачам.. гадни обстоятелства много гадни, но тя се държи като за двама ни, такава ми е прекрасница и е супер мила.. обожавам я, всеки неин дъх.. всяка нейна усмивка.. всичко в нея, обичамобичамобичам... :smt007
Още малко остана.. много малко.. никога не се бях замислял, какво са 72 дни, а в момента вия от болка.. не мога да си представя времето да беше повече.. и сякаш колкото повече приближава толкова по-трудно се търпи, по цял ден мисля само за това, но остана още малко наистина много малко.. и скоро ще ми е в ръцете, мъничката принцеса..

В университета и там стана едно мазало, добре, че се усетих на време.. бе няам думи.. всичко е наопаки..
Сигурен съм само в едно и това са чувствата ми, които с всеки изминал ден се затвърждават все повече, просто я обичам, тваЙ е.. :smt007

Извинявай, случайно да си гей ?

weheartiit
12-12-2013, 19:03
Едновременно ме е страх да се обвържа, а искам да бъда обичана и да обичам.

same shit...

Bank$
12-12-2013, 19:05
Извинявай, случайно да си гей ?

Хаххаха

draid
12-12-2013, 19:10
В момента водя неистова борба на два фрона, с мързела и с глада.

Hayashi
12-12-2013, 19:43
^ Това.

Чувствам се като изстискан лимон. Два от изпитите минаха уж добре, по руски съм 18 за семестъра. По биохимия се изложих яко и писах пълни малоумщини, няма да се учудя, ако имам 5 (от 20...). Вече нямам сили да стана от леглото. Да минава и другата седмица вече.

babity
12-12-2013, 20:08
Изпитвам леко раздразнение с неустановен произход. Усещам я чужда когато трябва да и дам рамо, на което да плаче. Отегчена съм. Сигурно проблемът е в т'ва, че съм трезва. Мъничък его бууст няма да е излишен.

bloodyF
12-12-2013, 22:29
В момента водя неистова борба на два фрона, с мързела и с глада.

!

leadyflame
12-12-2013, 23:00
Доволно ми е.. мхмхм

Cloud9
12-13-2013, 08:49
във вестника пише за една бивша учителка.Положението е зле-събират пари за сина й,който има рак и разсейки.Мъжът й е инвалид,тя е учителка на непълен работен ден и взима 400 лева.малкият син няма да учи в София,защото нямат пари.А брат му има нужда от 20 000 лева.Ние със сигурност ще дадем 50 лева поне.Но това не оправя нищо.Не са ни давали заплати от 3 месеца,а и да ни бяха тук хората са толкова озлобени че предпочитат да дадат 50 лева за прическа за банкета отколкото за благотворителност.родител те ми също юркат всичките си познати,аз преминавам на бивши съученици и се надявам да се покаже малко човечност.Коледа е!Дано стане чудо.Тя го заслужава!Яд ме е на всички,които на моята история просто казаха "Мога да дам левче" и отидоха да си купят кутия цигари.Яд ме е че тази жена е на ръба и се е наложило до вестника да се стига.Яд ме е на лекарите,които са ги бавили с години и са закъснели с диагнозата,а сега искат непосилна сума пари.Яд ме е!Реве ми се!Чувствам се безсилна.

Знам че тона е тийн форум и че повечето нямат собствен доход,но ако някой има възможност да помогне има открита банкова сметка.Пишете ми за информация!Болният е на 32 години от Благоевград

babity
12-13-2013, 08:52
Пак съм крива. 'щото много ми се прави нещо, шава ми се, а ня'а к'во да е т'ва, пък имам и за учене... И стомахчето ме преболява. С'а ще ида да си взема мляко.

Hayashi
12-13-2013, 09:38
Не мога да повярвам, че току що ми се наложи да си залепя листче на пощата гласящо "Името ми го няма на интерфона. Звъннете на съседите да ви отворят вратата.". Трябваше да добавя още едно изречение "Това не значи, че ме няма и че не живея тук, тъпи куриери."
Виждам как ще ми се наложи да не отида на важно упражнение, за да ги чакам. Трябва да си получа тъпия колет обаче!

TheBeliever
12-13-2013, 09:59
Добре. Много добре даже. Щастливо ми е.

Дано да е днес, че вече не отговарям за действията си. :lol:

HollyGolightly
12-13-2013, 10:35
От както съм във ваканция не мога да се наспя като хората, преди като ставах в 5-6 за лекции ми беше по-добре 8-)
Петък е, уикенда е пред мен/нас, все тая. Имам колети и картички за пращане, напоследък само се харча за хора, които(като изключим баби и дядовци) не заслужават

girlwithblueeyes
12-13-2013, 11:18
Боли ме главата

AliceSw
12-13-2013, 13:54
ще правя нощна май днес, имам време до събота вечер да завърша конструкцията...официално напитката за сезона е монстър и 3 в 1 до края на януари, фак...

DisappointedDreamer
12-13-2013, 13:57
Много ми е хубаво. И обичам сушени смокини омномном! Омитам се след мъничко, че ще се събираме момичетата :)

li0n
12-13-2013, 16:28
За пръв път пиша тук и изглежда някак... приятно.
Нямам търпение да е след една седмица и да си го видя.. Ще си спим до късно, което не ми се отдава напоследък и ще сме спокойни. Нямам търпение и да купя подаръците за Коледа за всички близки. Като цяло ми е много коледно и романтично. А като си помисля сега, че не ми се празнуваше нищо..

bloodyF
12-13-2013, 18:14
Прибрах се най-накрая..
Може би е по-добре, че не излязохме. Ще наваксаме утре, а днес ще релаксирам. Вечеря с нашите, вино, филмче.
По-добре, но не мога да забравя всичко,което се случва с мен,боли ме страшно много от това , което направи. Мислех че съм забравила,но не съм..

SoInsane
12-13-2013, 18:25
за пореден път се убедих, че приятели не съществуват, но пък за сметка на това, в тази така скучна и студена петък вечер книгите, модата, бялото вино, топлите дрехи, tumblr и Fergie са с мен<3

babity
12-13-2013, 18:29
Бих му простила всичко, ако се беше погрижил само за това. Бих направила всичко за да не виждам родителите си такива. Дано сега успее да преглътне всичката жлъч, която от години лее върху тях. Ако можех да мразя, бих го мразила!

xoxi
12-13-2013, 20:54
Луда съм, че въобще обмислям да направя подобно нещо...

Радвам се, че днес имах достатъчно време да обиколя по магазините и да набележа подаръци за Коледа. Дано не забравя утре да купя опаковъчна хартия.

pandabear
12-13-2013, 22:19
"знаеш ли какво е "morena"?
"...вафла?!"

хахахахахааххаахахах ;3
(((((:

081({-}4^^

DisappointedDreamer
12-13-2013, 22:25
Обичаааам! Вино, храна, страхотна компания, филм, музика. Какво повече да искам?!

heartshapedbox
12-14-2013, 01:16
Леле,леле...колко ми е каша всичко.
http://www.youtube.com/watch?v=00re8NhQygQ

HollyGolightly
12-14-2013, 03:57
Петък вечер ми е любимият ден 8-)

tonssy
12-14-2013, 06:25
Ааа не, спала съм 5 часа, ама трябваше да стана, защото трябва да чета по БЕЛ. Днес на даскало всички ще сме уникални след снощи ахах

Hilary_
12-14-2013, 07:33
Ще бъде хубаво, ако някога се запозная с хора, които знаят какво искат. lol

babity
12-14-2013, 07:37
Безгрижно ми е. Щастлива съм! Събудих се със смях. Искам всеки ден да започва така. Точно толкова безпричинно щастливо! После ще има стойки и чупки кат' почна да чистя. И даже и въздушни китари! 8-)

Sh@d0w
12-14-2013, 07:45
Ще бъде хубаво, ако някога се запозная с хора, които знаят какво искат. lol

Представи си за момент пък, че всъщност знаят какво искат?

По темата: хубаво ми е. След малко смятам да измия колата и следобяд отиваме да гледаме хобит!

girlwithblueeyes
12-14-2013, 10:15
Сутрешната тренировка мина мноог добре
Остава още една от 3
Добре съм !

SoInsane
12-14-2013, 10:21
Толкова ли е сложно да се телепортирам? Вече не издържам в този малоумен град, с още по-малоумните хора в него. Не стига че от месеци не излизам и пак се намират селяндури, които да ми вдигат кръвното...
Хубавото е, че започвам нова книга, направих си и списък с покупките, които трябва да си взема следващата седмица и се отдавам на пълен релакс днес и утре, слънчевото време ще си го гледам само през прозореца!

DisappointedDreamer
12-14-2013, 11:09
Едвам станах. И довечера пак на купон. Няма да ми оцелее тялото до утре хаха.

А сега - математика - пък дано се разсъня. :)

Cloud9
12-14-2013, 11:10
Радвам се че целият град скочи да помага на учителката ми.ние събрахме 200 лева,гледам че из квартала се събират пари в една кутия и дори се обикалят училища и университети!Имало хора в България значи!Лекарите са разрешили да започнат процедурите и после да се плати.Сега стискаме палци и Бог да е с тях!

YSMF
12-14-2013, 11:21
"Само циганките не могат да си намерят гадже" и това ми го сервираха сутринта. По моите наблюдения пък те страшно се котират. "Бъди по - нахакана" - аз ако ти кажа да бъдеш слон ще станеш ли? И т.н., и т.н.
Ей такива непотърсени съвети ме карат да се чувствам едва ли не дефектна и виновна, че съм необвързана.

Облаче, това е много хубаво, дано оздравее.

ForzaFelipe
12-14-2013, 11:24
Много ми е смотано...Май ще остана сам на нова година...Колегите се прибират по градовете си, повечето ми приятели не са във Варна, някой не са и в България даже и...Някой хора пък ми се сърдят незнайно защо и така днес ми е много тъп ден и така ще е до нова година...

TheBeliever
12-14-2013, 11:26
Едвам станах. И довечера пак на купон. Няма да ми оцелее тялото до утре хаха.

Same.

Трета поредна вечер. Довечера може да приключа раничко. Сили нямам вече.

За първи път някой се държи така с мен. Странно е.

Cloud9
12-14-2013, 11:38
"Само циганките не могат да си намерят гадже" и това ми го сервираха сутринта. По моите наблюдения пък те страшно се котират. "Бъди по - нахакана" - аз ако ти кажа да бъдеш слон ще станеш ли? И т.н., и т.н.
Ей такива непотърсени съвети ме карат да се чувствам едва ли не дефектна и виновна, че съм необвързана.

Облаче, това е много хубаво, дано оздравее.

Когато бях необвързана мразех тези съвети.Сега съм в сериозна връзка и ги давам на мои необвързани приятели.Не точно такива ,де.Но това,което винаги казвам,е че ще се появи човекът не когато ти трябва,а когато си готов за неговото присъствие и вече си си самодостатъчен един вид.Радвай се на свободата,не му мисли.Банално е ,но когато намериш правилния човек няма да се налага да се променяш за да го впечатлиш.то се усеща."How I met your mother" ме направи много мъдра на тая тема.
Стискам здраво палци и молитвите ни са със семейството!

YSMF
12-14-2013, 11:48
Харесва ми положението в което съм в момента, да имам моменти, в които ми е 'оооо, няма кой да ме прегърне'; 'оооо искам да имам връзка', но когато се замисля се отървах от толкова проблеми, че просто не ми се занимава вече. Изпитвам вътрешна умора от любовта.
Но съм добро дете, отивам да си пиша темите по История.

AliceSw
12-14-2013, 12:04
пффф, пак почвам да спя през деня, вечер да бачкам, поне по-малко време губя...

събудих се особено щастлива, с весела, миличка песничка в главата...работно ми е...и любовно...

http://youtu.be/-vT_PTxshbk

SoInsane
12-14-2013, 13:50
И да, понеже всички ме дразнят, ще съм сама вкъщи на нова година, просто нямам сили да се занимавам с глупости...

ForzaFelipe
12-14-2013, 15:05
Харесва ми положението в което съм в момента, да имам моменти, в които ми е 'оооо, няма кой да ме прегърне'; 'оооо искам да имам връзка', но когато се замисля се отървах от толкова проблеми, че просто не ми се занимава вече. Изпитвам вътрешна умора от любовта.
Но съм добро дете, отивам да си пиша темите по История.

Да ама след време моментите в който си мислиш "Ооо няма кой да гушна", "Ооо какъв съм дебил, как може да не мога да си намеря момиче" стават все по-чести и по-чести...

Днеска ми малко крив ден, след като през половината време се нервих, че няма къде да празнувам НГ, реших да потренирам малко с надеждата, че най-накрая ще започна да тренирам сериозно след като съм станал пак 85 кг...ноо коляното ми пак ме предаде, което значи, че след нова година вече ще трябва да ида на лекар и за това...2014 ще ми започне по доктори май...много весело..

anonymous708973
12-14-2013, 15:15
Изпит по висша математика - 95% сигурност, че е взет.
Вкусна храна.
Шоколад.
Фреш.
Удовлетворение.

Изненадват ме много приятно.
Други хора ме дразнят и в червата.

И за да не ми е съвсем перфектно, мързелът ме налегна и ПАК няма да си подредя стаята :д
Допивам си вкусното кафе и заминавам към библиотеката с тухлата по икономика, мухах, как е възможно да имам ЦЕЛИ 6 дни да се подготвя, ЕБАТИ ГУСТОТО!!!

leadyflame
12-14-2013, 15:16
Нещо ако се отвори за тази вечер ще е ПЕРФЕКТНО, а дано хохо

Hayashi
12-14-2013, 20:44
Правя си кола маска и ми текат сълзите. И не мога да сваря да си сипвам ракия, за да си попивам кръвта с тамнони. Не знам дали не съм твърде ината и некадърна, но няма да се откажа.

SpiritInBlack
12-14-2013, 20:52
Всичко при мен е 6 . Съвсем различни са нещата , когато картите са свали. Ами Весела Коледа , както се казва :D

YSMF
12-14-2013, 21:07
Да ама след време моментите в който си мислиш "Ооо няма кой да гушна", "Ооо какъв съм дебил, как може да не мога да си намеря момиче" стават все по-чести и по-чести...
При мен става точно обратното, все по - рядко ми се случва. От начало беше някакъв ад, защото съм адски гушливо същество, а хем аз го зарязах.

Тъпо ми е, че ще пропусна Коледа при положение, че най - сетне нашите имат нормално отношение помежду си, всички сме здрави и ми е едно уютно :3 Поне за Нова година ще съм в нас и дано БДЖ не се о*ерат за празниците и да не мога да се прибера.

xoxi
12-14-2013, 21:49
https://31.media.tumblr.com/fc04d15594679a67f07125d89895552c/tumblr_inline_mxqm4nnIL61r79k32.gif

AnarchyBoy
12-14-2013, 22:54
Имам най-прекрасното момиче ве, не мога да спра да я гледам и да се радвам.. и е толкоз добричка..
Ох влюбено ми е, супер много,прекалено много, не мога да опиша колко много..
Думи няма, които да успеят да опишат какво чувствам към нея.. пък и е толкоз яка.. ;3
Красавицата ми... :smt007
Влюбено ми е и коледно.. пък и остава още малко!!
Всичко се нарежда перфектно.. ! 8-)

heartshapedbox
12-14-2013, 22:54
^Сладурковци.

TheBeliever
12-14-2013, 23:08
Друга на мое място сигурно би била на седмото небе. И с право.

Толкова ли цинична съм станала? Защо не мога просто да се отдам на момента?

DisappointedDreamer
12-15-2013, 00:57
Ооох, уморих се. 3 часа е, туко що се прибрах. Много пиене, и глупости, ама обичам ги, бе! Страхотни са.

и ми е доволно.

и лягам да нанкам.

babity
12-15-2013, 08:06
Мама му да т'ковам! Много негодна работа. Зак'во винаги пиша смс-и. Дори не го помня т'ва, дееееба! С'а не знам к'во да правя. Да го оставям така или да пиша извинителни смс-и. И зак'во не написах редовното "пръсни ми хаспела!", ми шуше-муше... Тоя телефон ще взема да го изключвам вечер. Гррррр! БЯСНА СЪМ!

Ш' стана 300 кила, такъв гладен махмурлук досега не е било

anonymous708973
12-15-2013, 09:10
Оф, искам още една татуировка!
Искам да пия безбожно скъпо кафе в Старбъкс с префърцунено име от сорта на "карамел макиато" и да гледам бахъра навън докато ми е топличко. Искам да се гушкам на дивана и да гледам филмче. Искам да ме снимат. Искам да се излигавя и да прекарам цял ден в посещения при фризьор, маникюристка, масажистка... после да си направя нещо вкусно за ядене и да си чета, БОЖЕ, искам да чета нещо различно от 900 страници учебник и почти толкова слайдове! Гррр.

Още мъничко!
Имам си и ваучерче за СПА за януари месец, ще си направим чудно уикендче с мъжо. Още само няколко дни докато айлякът официално започне!

bloodyF
12-15-2013, 09:34
Бахър е една много хубава дума :lol:

Няма да имам коледни подаръци, защото, представете си, не съм била написала списък на Дядо Коледа като сестра ми. Нямам думи.
Отделно вчера главата ме сцепваше и щях да припадна по едно време. Мигрена ли е или нещо друго, но направо умирах..
Не можах да изляза, естествено. Днес ще ходя на шопинг да се утеша малко, че напоследък само шитни. Отделно нашите ме дразнят мега много. Утре си заминавам и ще се прибера чак за Коледа.

anonymous708973
12-15-2013, 10:42
Znam az :D :D

Violenza
12-15-2013, 11:00
Ей, това време имам чувството, че просто е спряло.

DisappointedDreamer
12-15-2013, 11:18
Днес прием, утре прием, блях! Главата ми пука.

Спи ми се. ногооо.

weheartiit
12-15-2013, 11:23
толковааа ми е скучно и ми едно такова криво и недоспало още от вчера,
а не е като да не съм спала достатъчно.
ох,искам някой да ме измъкне от вкъщи,че ще се побъркам

babity
12-15-2013, 11:48
Тая ситуация адски много ме изнервя. Т'ва лайненце миризливо.... Ще превъртя играта скоро, много скоро.

granger
12-15-2013, 11:49
Ммммм, намерих си учебници, и ми е добре. Ще пращам сова до баща ми. Нямам търпение да се прибера в Петък. Обичам София,но не съм си ходила от месец и нещо , и ми е толкова мило за вкъщи. Даа,знам че има хора,които са на майната си от вкъщи, но ми липсва Коледата у дома.
Днес станах, пих кафе,пуших, чистих,прах ,мих и сега вече съм свободна. Ще си изнамеря Хобитът отнякъде, да си го дочета. Така е като триеш файлове,които не са за триене,ама нищо. Манджа - има. Топло - има. Мъж-няма,ама не е болка за умиране :lol:
Добре ми е!
Искам да спомена колко обичам приятелите и колегите си,няма такива сладки същества <3

Lilanda
12-15-2013, 11:55
Охх от колко време не съм ги виждала. Взеха да ми липсват вече. Добре, че снощи се сетих да я питам дали иска да се видим. Пък и са такива сладури. 8-) Толкова се радвам, че е щастлива. И че за пръв път избра момче на място. В началото ме беше страх да не го развали както обикновено прави, но сега виждам, че те се допълват идеално.

Което ме подсеща колко перфектно ме допълва той. Онзи ден госпожата по психология беше казала за една теория на..Хм..Мисля, че беше Платон. Преди време хората били 'свръхчовеци' с по четири ръце, четири крака, две глави, четири очи, две усти, два носа и етц. Тъй като с тази си 'свръхчовечност' те ставали по-силни от боговете Зевс наредил да бъдат разделени на две. От тогава всеки търси своята половина. А той е моята. Всичко в него е толкова...Перфектно. Не..Той може да не е перфектен като личност..Но е перфектният за мен.

Толкова ми е щастливо..А и остава още малко. Още съвсеееем мъничко...:smt007

AliceSw
12-15-2013, 12:00
оф, само още малко и всичко ще се нареди...дано

има задачи пак, не ми харесва...