Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29

Lilanda
01-07-2014, 06:32
А как можех да си се наспя..*прозяв*

darknesswillfall
01-07-2014, 06:34
мързелка такава

лягай долу за лицеви , тва подобрява кръгообращението и ще станеш мощна като мен

Lilanda
01-07-2014, 06:37
Абе мързелка вика. :D

Станала съм в 7, легнах в 2..:( Трябваше в 9 да съм на урок, ама защо учителя да си е в тях..Кому е нужно? :lol:

darknesswillfall
01-07-2014, 07:03
ти си мадамата с най висок левел на лейзинесс , която познавам от форума

ама и аз като ходих на даскало бях така , то всъщност аз не ходех ама както и да е 8-)

аз викам да спреш да ходиш и ти като мен направо

ама трябва да си готова да живееш с последствията то това си решение , примерно аз станах най големият неудачник , татуиран мутряга , бандит , трол идиот който може да срещнеш 8-) 8-)

darknesswillfall
01-07-2014, 07:05
и сигурно този урок е урок по елиминация , как да елиминираш конкуренти. какъв е ако не е това :?:

Lilanda
01-07-2014, 07:06
Еее стига де...Не съм мързелива..:(

Недей така..:(

darknesswillfall
01-07-2014, 07:20
по кво е урока :?:

Lilanda
01-07-2014, 07:23
По какво беше...8-)

Китара..;д

pandabear
01-07-2014, 07:32
фитнес + книжка + теми по биология и химия + приятна музика и черен чай = <3

girlwithblueeyes
01-07-2014, 11:18
Искам си го само за мене . Искам да целува и докосва мене и само мене .
Искам да ми прости и да бъде само мой .
Толкова много ми липсват ръцето му и кожата му и дори гласът му .
:(:(

Interaction
01-07-2014, 11:27
..като влюбен рожденник :D

shmatarok
01-07-2014, 13:05
Някой да ме гръмне.

Как ще го науча всичко това до петък.. Просто... обикалях цяла ваканция насам-натам, сега ще си блъскам главата. Никакво излизане от вкъщи дотогава, ни-как-во!
УУУУУУУУУУУУУУФ.

baby_baby
01-07-2014, 13:26
интернета ме дразни ужасно много

днес имаше много работа и съм много уморена

Ivaaaaa
01-07-2014, 14:51
то3 дневник е станал като фб
понякога ми се повръща като чета, честно 8-)

п.т. уморена съм, сънят не ми достига
мразя 1-ва смяна

не мога да повярвам, че съм способна на резки решения и промяна в плана в последният момент
не е в мой стил

Hayashi
01-07-2014, 15:00
Прибрах се вчера. И се изстрелях на гости с преспиване. Времето е чудесно само да не ми беше толкова криво. И утре съм на лекции, бррр! Искам 1 месец ваканция. :(

trabi_bs
01-07-2014, 15:00
на 10тото небе от щастие съм 8-)

JustaLittleKid
01-07-2014, 15:06
Не е хубаво.

girlwithblueeyes
01-07-2014, 15:07
Сега цяла седмица почивка заради тоя крак кво ще правя не знам:(

HollyGolightly
01-07-2014, 16:17
Няма шанс да завали сняг, за сметка на това е 15 градуса под нулата. Ако всичко е наред, махам шината довечера, надявам се повече травми да нямам тази година

TheBeliever
01-07-2014, 16:47
Развълнувана. Първата ми частна консултация :lol:

Иначе съм леко раздразнена. Бива ли да сме такива инати и двамата?

Bomber
01-07-2014, 16:48
Офф то се е видяло че тук никъде няма и няма да мога да намеря книгите,които търся.

AliceSw
01-07-2014, 16:55
пффф, мразя да чакам

babity
01-07-2014, 17:36
Добре бе. 'Що не се продава книга "Как да си сменим компютъра. Фор дъмис!" :D :D :D

Окончателно е. Няма да ми стигне времето. Ще умра от яд!

Искам....!

XTREMEFREERIDE
01-07-2014, 17:41
След емотиконите следват пиктограми. При това три пъти повече на брой. Обичам си студентството, ама понякога е скучно, yawn. При все, че днес пропуснах лекцията, на която тъй или иначе май нямаше смисъл да ходя и се наспах едно хубаво следобяда, не очаквам да ми се приспи скоро. На единия монитор ми върви TLOTR трилогията, а на другия си отмятам задачите. Колко хубаво.
:)

D*Rose
01-07-2014, 18:21
Отивам в университета за 2 лекции, при което научавам, че до 14.01.14г. тоест другия вторник имам:
- 4 контролни;
- есе;
- презентация;

Е как да се чувствам, бе брат?!

Lilanda
01-07-2014, 18:25
"Той ми каза, че никога не е бил с теб"...Ужасно кофти е да го чуеш това...

На всичкото отгоре на идиота пак не му върви..Много ми е кофти за него..Знам, че има нужда от подкрепа, но като не я иска не мога нищо да направя...

Утре ще гледам да говоря с психоложката..Не е хубаво това дето го правят..Да не кажа грозно. Дано помогне, че вече не мога да я гледам така...

102
01-07-2014, 18:44
"Как да си сменим компютъра."

Отговорът е във въпроса.

polssa
01-07-2014, 18:49
започва се
много ми е тъжно и самотничко :(

XTREMEFREERIDE
01-07-2014, 20:01
Той е Мъжът! ♥

AnarchyBoy
01-07-2014, 21:00
Честит ми рожден ден, одъртях и аз.. дейба..
Чувствайте се почерпени от меня! :-)

Щастливо ми е.. Много ми е щастливо.. Обичам я, това знам със сигурност.. :smt007
Всичко бавно се връща към нормалното, всичко се подрежда.. и просто всичко отново е перфектно!!!!

HollyGolightly
01-07-2014, 21:08
Anarchy, Честит Рожден Ден :)

Водих децата на затворена детска площадка, нищо че едното е на 14, и то се радвА 8-) Шината чак след седмица две ще се сваля, ама няма нищо, оказа се че и така може да се кара кола

anonymous708973
01-07-2014, 22:17
Развълнувана. Първата ми частна консултация :lol:

Да няма бебе на хоризонта? 8-) Или чукаш на дърво все още?

Влюбенко ми е, прекрасен е, когато е миличък!

babity
01-07-2014, 22:35
Отговорът е във въпроса.

Глюпости. Тоя, колкото и да е допотопен (новия), е ракета в сравнение със стария, миличък, грохнал Роджи.
'Ма като е бил ползван в банка има толкова настройки, с които нормално съм свикнала, а там са били махнати, поради липсата на нужда от тях. И когато не знам как да ги оправя... Нищо, и без т'ва малко искам да му сменя фасона, ще го оправя идните седмици, надявам се.

Толкова съм изтощена. Притеснена съм. И бонус - хипохондришки пристъп. Тря'а да се видя с моя врач, пак се оказа прав. И тря'а да съм по-твърда, де'а. А с'а дали да си сипя второ... Искам масаж и....

TIFOSO
01-07-2014, 23:41
След всичката несправедлива драма и онова черно дете, сега седя и чета за Питър Джаксън. Минава ми идея за филм (20-30 епизода). Ще се казва "Шепа от отвъдното", като ще става дума за умрял през 70-те години мъж, който понякога забременява жени в съня им. Във всеки отделен епизод ще се разказва за историята на някоя, като тя ще се опитва да изкрънка от наследниците му издръжка за детето но с неуспех. Ще е драма, основана на синекдохата "шепа", която за всеки чекиджия е като бащиното огнище.

leadyflame
01-08-2014, 02:39
Интересно, интересно... пак на греда ще се удари, ама вече ми е през кОраца поне..

AliceSw
01-08-2014, 02:55
оф, много съм смотана...не обичам да са ми сърдити...търся идеи за оправяне на мъжко настроение и спечелване на благоволение /без секс моля/

правя глупости несъзнателно, а не знам как да се извиня, когато не знам какво точно чувствам...

TheBeliever
01-08-2014, 04:41
Да няма бебе на хоризонта? 8-) Или чукаш на дърво все още?

Ужас! Не.
Аз ще бъда в ролята на консултанта.

Искам да си остана в леглото и да се излежавам цял ден. Не, че имам кой знае колко работа днес, но просто не ми се мърда на никъде.
Ама много искам.

Да видим дали ще мога да пазя дистанция.

girlwithblueeyes
01-08-2014, 07:50
Днеска хубаав почивка а по късно рехабилитация . Това бездействие 1 седмица ще ме убие . Въобще не ми седи у дома искам да си тренирам скоро имаме състезание и ще го пропусна и ужасон много се ядосвам .

Cloud9
01-08-2014, 08:34
Всичко е толкова хубаво напоследък,а трябва пак да се скараме за сватбата.И той на неговото,и аз на моето,и нашите на моето,и техните на неговото.Айде веднъж да дойде и мине тая сватба....
Мерих рокли и ми е странно.Хубаво странно.Но не го почувствах като нещо важно.А си беше.Хубави рокли имаше,ама все кусури им намирах.поне почти се навиха всички за огледалцата хухух

Lilanda
01-08-2014, 08:58
Колко ме боли корема...Искам да си остана в нас...Толкова много искам. :(

Не може за жалост. Училището ме зове...

Пфф пък и се разболявам. Не е хубаво това..

Interaction
01-08-2014, 09:01
Много ми е мързеливо днес, никакви лекции, само почивка, четене и чайче :)

xoxi
01-08-2014, 09:07
Обичам го, обичам го, обичам го!
Само преди ден му споменах за книгите, които не мога да намеря онлайн и безплатно, а искам да прочета... И сега сядам пред компютъра и ги виждам всичките изтеглени на десктопа. Каза, че цяла нощ се е ровил в интернет, за да ги намери.
Разтапям се, разтапям сеееееее....

XTREMEFREERIDE
01-08-2014, 09:36
Заверих фехтовката! Остават останалите. Ще отида към 3 до университета да си взема задача по семиотика, че да мога и там да се освободя другата седмица.

Вчера се скапах. 63 пиктограми за хотел и 25 емотикона. Лудница. Ама пък отметнах и двете задачи и съм мегадоволна.

valdesbg
01-08-2014, 09:52
Притеснено ми е за нея... не за първи път се случват катаклизми, и за жалост все тя е жертвения агнец и виновната. Надявам се да се оправят нещата.

babity
01-08-2014, 10:00
Окьоравявам.... ляляляляля... Бавно но сигурно.

Вече дори не мисля за глупост... да де, т'кова там... Само язви, гноища и % смъртност. Яко, а? :D Оф, не искам да става довечера, имам още 2х толкова...

С'а толкова ми липсват висенето в клиниката, бъркането в носа вечер, домакинстването. Искам да се почувствам така, поне малко обнадеждена. Вчера яйчниците ми бяха по-оптимистично настроени.

bloodfrozen
01-08-2014, 11:07
Майката утре е рожденичка, а аз все още не съм измислила с какво да я изненадам. То при мен всичко в последния момент се организира. И всеки път си казвам, че е за последно, ама.. 8-)

Някак трябва да успея за 5 дена да науча 200 страници. Усещам, че ще видя доста зор.

GEMBI
01-08-2014, 11:23
Sad and mad.

DarkTemplar
01-08-2014, 11:23
Изнервен заради глупости и несъществени неща.

Wwwooow
01-08-2014, 11:40
Честит ми рожден ден, одъртях и аз.. дейба..
Чувствайте се почерпени от меня! :-)

Щастливо ми е.. Много ми е щастливо.. Обичам я, това знам със сигурност.. :smt007
Всичко бавно се връща към нормалното, всичко се подрежда.. и просто всичко отново е перфектно!!!!

Много се радвам за теб :)))) и Честит рожден ден, дано все така щастлив да си !!!

трябва да давам пари ;д най-мразя тази част.хахах искам да си направя косата, искамммм , въпреки че може да стане ПРОВАЛ ;д ще рискувам... искам промяна външна ... и вътрешна иии цялостна

XTREMEFREERIDE
01-08-2014, 13:32
искам да си направя косата, искамммм , въпреки че може да стане ПРОВАЛ

Цял живот рискувам с косата си. Винаги щом имам нужда от промяна. Единственото, което не правя е да я боядисвам, защото не мога да си представя някога да ходя с половин коса един цвят и половин коса друг. :cool: Нооо, да, коса расте, пък промяната е нещо много освежаващо.

Екстра ден, взех си задачка по семиотика. Мисля да си догледам филмчето и после да правя нещо продуктивно.

Wwwooow
01-08-2014, 14:37
Цял живот рискувам с косата си. Винаги щом имам нужда от промяна. Единственото, което не правя е да я боядисвам, защото не мога да си представя някога да ходя с половин коса един цвят и половин коса друг. :cool: Нооо, да, коса расте, пък промяната е нещо много освежаващо.

Екстра ден, взех си задачка по семиотика. Мисля да си догледам филмчето и после да правя нещо продуктивно.

така е , ама аз ще я боядисвам ;д само омбре де ,дано да стане хубаво, както го искам, че е рядко срещано и аз не искам да почвам да се боядисвам все още цялата,..

baby_baby
01-08-2014, 15:14
Много ми е яко днеска

0wn3d
01-08-2014, 15:36
Много ми е яко днеска

и на мен

JustaLittleKid
01-08-2014, 15:52
"„Забрави. Забрави. Забрави.“
Повтаряше си го до безкрай, упреквайки се за проявената слабост. Не трябваше… Беше си забранила да иска, да чувства, да мечтае. Какъв беше смисълът? Да мечтае за неща, които бяха невъзможни. „Не, не невъзможни – поправи се тя. – Всичко е възможно. Ала понякога трябва да бъдеш невероятен късметлия, за да уцелиш точната възможност.“ Тя не беше от тези рядко срещани хора, родени под щастлива звезда. Животът я бе поставил пред твърде много препятствия, за да се заблуждава. И въпреки това беше ако не щастлива, то поне доволна от съдбата си. Всеки прескочен камък бе усилил вярата й в собствените й възможности и я бе научил да бъде силна и непоклатима. Беше получила безброй уроци, до каквито много хора не се докосваха до последния си час. Да не се надява на нищо, бе един от тези важни уроци. А ето че го бе пренебрегнала. Беше се надявала, беше мечтала. И тъй като реалността почти никога не е такава, каквито са мечтите ни, тя се опитваше да я промени, вместо да я изживее. Не беше истинска, обмисляше думите си, действията си. И знаеше, че това е напълно погрешно. Трябваше да спре. Каквото има да се случва, ще се случи. Тя искаше прекалено много или поне така изглеждаше. Време бе да спре. Трябваше да продължи напред, както винаги досега. Не трябваше да се надява… твърде много. Не можеше да дирижира съдбата си, нито другите хора, нито реалността. Ако беше писано да се случи, щеше. В противен случай – поне нямаше да бъде толкова наранена. Просто не трябваше да го приема твърде навътре. Винаги бе постъпвала така. Така беше правилно. Умееше да не задълбочава чувствата и интересите си към някого, защото по този начин избягваше иначе неизбежното разочарование. Защо този път да бъде различно?
А колко много искаше този път да бъде различно…"

nepowtorima
01-08-2014, 17:49
Не ми се учи.
Цял ден се опитвам да се съсредоточа на едно нещо, което не е той.
Не знам какво ще правя, защото мога да заплета ужасно гадни неща..
Чакам .. чакам..
Чакането ме убива..
Постоянно го виждам, че е достъпен, но .. не няма да ми пише, а каза, че ще го направи.
Жалка съм..
Много даже..
Липсва ми.. не издържам..
А си имам приятел..
Аз съм ужасен човек..

Lilanda
01-08-2014, 17:58
Притеснено ми е за нея... не за първи път се случват катаклизми, и за жалост все тя е жертвения агнец и виновната. Надявам се да се оправят нещата.
Това, това, това!

Психоложката нищо не иска да направи по въпроса..И защо ли? Кому е нужно да спреш училищния тормоз над дадена ученичка....

А не е като на нея да не ѝ пука...

Цял ден си пея една песен и ми е едно такова сладникаво и гушливо и и и...:smt007 Кой ли е виновникът? :D

valdesbg
01-08-2014, 18:04
^ Вие пак ли се огаджихте бе?

AnarchyBoy
01-08-2014, 18:06
Да.

tori
01-08-2014, 18:09
Много ми е щастливо. Цял ден мързел бича. И съм си самичка. <3 Обичам си момчето.

DisappointedDreamer
01-08-2014, 18:10
Подхванала съм 600-те страници по биология, пия си кафе и си чета за идните три изпита през февуари.

Хубаво ми е, а не трябва :Д

babity
01-08-2014, 18:11
Опа, чичееее! Знам, че ти се иска само 'щото няма да ти дам. 'Ма не се знае знай ли са. :D

Данонееизвратенданонееизв ратенданонееизвратен!

Яко ми ееее!

Hayashi
01-08-2014, 18:12
Станала съм като някаква пенсионерка. Много ме радва да чета разни интернет драми, но да не се случват до мен, че костват усилия.
Днес реших да си спестя едно упражнение, което и без друго беше върху материал, който разбрах. Дано само не съм изпуснала да разбера оценките от изпита и всъщност да ги качат в нета.

Свърших някакви полезни неща вкъщи иначе.

XTREMEFREERIDE
01-08-2014, 19:17
Най-после си направих регистрацията за студентските практики. Сега само чакам да започне и приключи академията и да се захващам с кандидатури. :)

Ivaaaaa
01-08-2014, 19:19
фък, не съм прегледала задачите за утре

а имам и още едно контролно...
писна ми, дейбаааа

изглежда всичко ще е преди часа

HollyGolightly
01-08-2014, 22:48
Утре се започва отново, след едномесечна ваканция. Така да не ми се почва, но поне снощи си оправих програмата, класовете ми са само 2 дни в седмицата, няма да ми се налага да минавам по 80 мили на ден, всеки ден.
А той си идва в Петък :grin:

Niakoitam
01-09-2014, 07:33
"„Забрави. Забрави. Забрави.“
Повтаряше си го до безкрай, упреквайки се за проявената слабост. Не трябваше… Беше си забранила да иска, да чувства, да мечтае. Какъв беше смисълът? Да мечтае за неща, които бяха невъзможни. „Не, не невъзможни – поправи се тя. – Всичко е възможно. Ала понякога трябва да бъдеш невероятен късметлия, за да уцелиш точната възможност.“ Тя не беше от тези рядко срещани хора, родени под щастлива звезда. Животът я бе поставил пред твърде много препятствия, за да се заблуждава. И въпреки това беше ако не щастлива, то поне доволна от съдбата си. Всеки прескочен камък бе усилил вярата й в собствените й възможности и я бе научил да бъде силна и непоклатима. Беше получила безброй уроци, до каквито много хора не се докосваха до последния си час. Да не се надява на нищо, бе един от тези важни уроци. А ето че го бе пренебрегнала. Беше се надявала, беше мечтала. И тъй като реалността почти никога не е такава, каквито са мечтите ни, тя се опитваше да я промени, вместо да я изживее. Не беше истинска, обмисляше думите си, действията си. И знаеше, че това е напълно погрешно. Трябваше да спре. Каквото има да се случва, ще се случи. Тя искаше прекалено много или поне така изглеждаше. Време бе да спре. Трябваше да продължи напред, както винаги досега. Не трябваше да се надява… твърде много. Не можеше да дирижира съдбата си, нито другите хора, нито реалността. Ако беше писано да се случи, щеше. В противен случай – поне нямаше да бъде толкова наранена. Просто не трябваше да го приема твърде навътре. Винаги бе постъпвала така. Така беше правилно. Умееше да не задълбочава чувствата и интересите си към някого, защото по този начин избягваше иначе неизбежното разочарование. Защо този път да бъде различно?
А колко много искаше този път да бъде различно…"

Това все едно за мен е писано. :)

Иначе не знам каква е тая хрема. Уж нищо ми няма пък вече почти две седмици ме държи.
И душичката нещо се позагуби. Доколкото разбрах има нова връзка. Явно е щастлива сега. Ако е така се радвам много за нея.
Все пак някои хора се развиват...за разлика от мен. И без това още преди се чудех как успява да ми обърне чак такова голямо внимание при положение че е заобиколена от толкова много хора.
Е, дано няма пак дежавю.Като предишният и по предишният и по предишният и т.н. път. :)

valdesbg
01-09-2014, 07:48
Форумните Ромео и Жулиета сте супер несериозни...

Иначе на мен днес ми е по добре. Едно по жизнено и по оптимистично. И е време да хващам учебниците и лекциите.

girlwithblueeyes
01-09-2014, 08:18
Толкова хубаво ми стана сутринта като ме прегърна <3

Довечара пак ще излезнем много искам пак да съм в ръцете му аввввв

И да тренирам искам обаче с тоя крак е невъзможно а така не се чувствам пълноценна .

Lilanda
01-09-2014, 09:00
Ко каза ко? :cry:

ПТ: Най-сетне и аз малко да се почувствам в свои води. 8-)

Утре след училище ще се видя за 10-тина минутки с един познат. Малко ми е жал да го разкарвам чак до центъра, ама щом е решил, нека дойде.

Малко ми е замаяно..Надявам се да не се разболея, че...

HollyGolightly
01-09-2014, 09:09
Звънна ми в 3:30 сутринта 8-) обичам, когато дните ми започват по този начин, макар и да започват рано.
Ако нещата на север от нас се оправят, утре ще си дойде, ако не- Понделеник. Намерих си и някакво старо писмо от преди около година и нещо и сега не мога да престана да се усмихвам. Толкова в красиво и в крайна сметка каквото и да говореха хората, нищо не се е променило, тоест промени се, но в добрият смисъл на думата :)

XTREMEFREERIDE
01-09-2014, 09:13
Счупена съм.

Damn.

Не исках да си го признавам.

shmatarok
01-09-2014, 09:55
Чувствам се адски безполезна и непълноценна.

За чий, изобщо се мъча...

И за да ми бъде още по-яко, т'ва тъпо същество пак ме вбеси, малко изродче смотано.

anonymous708973
01-09-2014, 09:56

Пхахаха, не така грубо, де :D

Густо ми е, прибрах се за 2 часа колкото да хапна и да се изкъпя, след това пак отивам да учим с мъжо и довечера сме у техните, хехе. Барем да почне да ми върви това учене и всичко ще е перфектно.

3oPuTy
01-09-2014, 10:47
Не мога да се концентрирам ... Отворила съм 23 страници в браузъра на всевъзможна тематика - от DIY до продажба на имоти ... Като за капак искам да чета, но като се сетя за проблемната батерия на четеца и ми умира желанието :? Ще го занеса на ремонт след рождения ден, че сега не ми се стои месец без него.
Продължавам да се ровя из българските развъдници за АСТ. До сега съм прегледала няколко, но или родителите не ми харесват, или има отрицателни коментари :? Добре, че ще вземаме куче през лятото (евентуално) и имам достатъчно време да разуча нещата.
Мразя, когато се нагърбя със сто задачи и не мога да свърша с всичко за ден :?

Момчевкутия
01-09-2014, 11:22
Перфектно се чувствам :)

Wednesday666
01-09-2014, 12:05
Тц, тц, явно да си жалък е нова професия.
Карай де, не смятам, че обидите на чужд човек имат някакво значение за мен.
Имам по-важни неща на главата.

Като това да оздравея.
В лош момент ме удря.
И работата ме дразни нещо тия дни, хората ме дразнят, нормално да ме дразнят, като съм под такова напрежение напоследък, но се надявам след изпита вече да се успокоя.
Ако го взема де.
Но се чувствам прекалено тъпа, като се замисля за този изпит точно.
Както и да е.

HollyGolightly
01-09-2014, 13:07
Аз просто си знаех, че така ще стане, ще стана рано, ще си изгубя времето в задръствания и т.н. и накрая само ще ни раздадат по един лист с обяснения за класа и професора и ще си ни пратят обратно. Сега ще има да вися в библиотеката и да гледам X Factor UK чак до 1:45

SonataArctica
01-09-2014, 13:17
‘Cause I’m on top of the world, ‘ay.
Вчера си легнах в разумно време защото бях уморен и се събудих многооо рано днес. Бях първия във фитнеса, реших че добра идея да потренирам преди ръгбито. Играта беше супер! Не си бях и помислял до сега, че в началото на Януари ще е толкова топло и ще може да се играе. Нямаше никой със сериозно контузии (не мога да повярвам 8-)). Играта беше доста оспорвана, но след няколко добри атаки бихме. Сега всяко мускулче на тялото ме боли и съм си сложил една торба лед на прасеца, че нещо го разтегнах нещо. Въпреки това се чувствам супер! Толкова жив! Принципно не обичам да ме пече слънцето, но сега си е супер да съм на терасата и да си пия кафенце и да си тракам на лаптопа. И е толкова топло! Само по риза съм! Не знам какво може повече да искам днес. Даже навих един познат китарист да дойде до нас за да свирим по-късно. Няма да ми се налага да мърдам много, много. 8-) Над вечер ще мина през работата да довърша инструмента и воала! Супер ми е и съм убеден, че няма какво да ми помрачи настроението!

Ivaaaaa
01-09-2014, 14:43
ядосана съм...много

грозно е, много е грозно

babity
01-09-2014, 17:42
Много, прекалено много. Оф... Иска си чистка.

Сега знам, че трябва да съм търпелива, но реализацията е слаба. Не мога да разчитам на няк'ви други хора... Май ще вземе да изгори някой докато си чакам. Ня'а винаги само аз да влизам в положение. Шъ ги клатя! 8-)

XTREMEFREERIDE
01-09-2014, 17:52
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/q84/1538738_690795337618006_282318647_n.jpg

Само аз ли си мисля, че това е отвратително?

valdesbg
01-09-2014, 17:58
^Не, готино изглежда по принцип ама... е само за гледане. Което е минус за мен.

Иначе аз се чуствам просто невероятно. Ударих шестица от тотото с това човече и днес е поредния ден в който благодаря на.. и аз не знам на кой че ни срещна. Просто благодаря.

tori
01-09-2014, 17:59
Чувствам се емоционално изстискана. Като някакъв лимон, предал Бого сок в името на манджа. Пфф. Хубаво ми е да съм си самичка, имам някви планове за утре, а дано както се казва.

Hayashi
01-09-2014, 18:08
Този грим и адски тежък и даже на тея снимки се вижда, че стои ужасно.

Чувството да получиш цял куфар с инструменти подарък от тати за Коледа и вътре да са ти познати само отвертките и чука.

babity
01-09-2014, 18:08
Ето бе. Т'ва е грешката. Спрях да си улеснявам живота. 'Щото си има калъпчета и всеки трябва да си е в неговото си... буу хуу! Още тая вечер ш' се разбие стереотипа. Отказвам да чакам по'ече. Наздравееее!

102
01-09-2014, 18:09
Наздравееее!

Само тва прочетох. И не съжалявам. Наздраве.

TrueStory
01-09-2014, 18:44
Обичам си го тоя човек ...О-Б-И-Ч-А-М. Толкова близко приятелче не съм имала досега, не мисля че ще имам, нямам и нужда да имам. Не знам как да му се отблагодаря за всичко...а най-прекрасното е,че няма и нужда ....той винаги знае и винаги ме разбира <3

DisappointedDreamer
01-09-2014, 18:51
Много уплашена.

xoxi
01-09-2014, 19:03
Имам нужда от оня вид рев, който е без определена причина, а по-скоро следствие от насъбралите се гадости през последните седмици/месеци. Една капка само още е нужна, за да ми прелее чашата. Само една.

baby_baby
01-09-2014, 19:08
Малко съм уморена от работа но след малко ще излизам и се радвам че утре е петък

Interaction
01-09-2014, 20:28
Доста уморен, днес се отдадох изцяло на спорт, обаче сега ме чакат разни тестове, а утре 7:30 на лекции.. :D

weheartiit
01-09-2014, 20:33
Яд ме е .Яд ме е за всичките неща по себе си,които не мога да променя.
Защо съм толкова дефектна и съм взела доста лоши неща.Не знам вече
как да се оправям,направо ми се плаче.И ежедневието ми е толковаа скучно
и еднообразно,просто искам нещо ново,разнообразие с хубави неща.

girlwithblueeyes
01-09-2014, 20:49
Майка ми е простоо дори не мога да я коментирам . Какви бяха тези обиди не знам
Правила много неща но да ме обижда по този начин никога не е било
Толкова грозни и обидни думи не вярвах че може да ми каже.
Уж не трябва да ми пука уж си я познавам но в момента ме боли много .

SonataArctica
01-09-2014, 20:58
http://www.youtube.com/watch?v=EotDOSK3zKA ТОЧНО! Шампоана ми свърши и трябваше да използвам този на бившата ми приятелка. Въх! Сега мириша като нея и навява на едни хубави спомени 8-)
Иначе деня беше супер. Изморен съм, скоро ще лягам (имам още малко работа за вършене).

babity
01-09-2014, 21:06
Пак по ръба, майна. Ти може и да ме забравиш, но приятелите ти няма. :)

shmatarok
01-09-2014, 21:43
Такова инфо ми сервираха, че не знам ще спя ли спокойно от сега нататък, докато нещо не се промени. Баси.

heartshapedbox
01-09-2014, 22:28
Нямам търпение. Дано всичко се нареди както трябва. :)

Lilanda
01-09-2014, 23:05
Ебати пак стана 100 часа...

Петък...At last! Само още 16 часа, 8 от които ще прекарам в сън..;3

Утре Роза и Светльо на гости..;3 Така де..В други ден.

От колко време на съм се наспивала бтл...

TheBeliever
01-10-2014, 04:39
Изтощена. Физически и емоционално. Да, може би попрекалих, но бях провокирана.
Какво ли ще ми чуе главата днес?

s4etoved
01-10-2014, 06:06
Тей.......петък, най-накрая! Доста психологически натоварваща, може би и заради празниците, но поне свърши вече! :) Сега само трябва да симулирам малко дейност на работа до края на деня :D

3oPuTy
01-10-2014, 06:49
За пореден път се хванах от рано да правя 100 неща ... :?
Подаръка за моя е готов на едвааа (да кажем) 30% и това не ме радва особено!
За сметка на това книгата най-после ме грабна и днес ще чета докато не ми умре остатъка от батерията ... А предвид бързото й падане сигурно няма да има и час :@
Утре пак ще съм по пътищата. Тия от автобусната компания трябва да ми правят отстъпка вече. Навсякъде пътувам с тях - и Добрич, и Русе, и Търново ... :lol:

naty:)
01-10-2014, 07:00
Супер супер щастливаа ,най накрая намерих човека :3

girlwithblueeyes
01-10-2014, 07:25
Мдамм перфектно ми е

Снощи го видях и днес пак ще го видя

Доволна съм че от Понеделник пак съм на линия и няма да пропускам повече тренировки

anonymous708973
01-10-2014, 08:37
Просто не може всичко да ми е наред. Ако си задържа мнението за себе си, такива неща ще ги чувам отново и отново, а самоуважението ми едва ли ще го преживее. Ако си изкажа мнението, пак ще изляза лошата.
Но не, просто отказвам да приема подобно поведение за нормално.

valdesbg
01-10-2014, 08:46
^ Кво станало, Ин?

Cloud9
01-10-2014, 08:54
Хубаво и влюбено ми е след 2 години и 8 месеца заедно и една година и един месец откакто живеем заедно!Снощи беше много хубаво.Обичам го и нямам търпение да стана негова госпожа.
П.С. Да организираш собствената си сватба sucks

babity
01-10-2014, 09:43
Клауд, скоро ще те тормозя с въпроси за това кое как! :)

Комбайнааааа, вършачкаааааааааааа :D :D :D

Супер спряло ми е. Добре, че поне не ми се спи толкова, колкото вчера. Имам пъклен план. 100 страници по-късно да се занимавам с глупости. Довечера би трябваше да имам среща, к'во стана, ебаси... Снощи ми беше много яко, довечера трябва да повторя. :D

Оле, Ирти зак'во не влиза вече да обменяме рецепти за мезета... 8-)

girlwithblueeyes
01-10-2014, 10:25
Хубаво и влюбено ми е след 2 години и 8 месеца заедно и една година и един месец откакто живеем заедно!Снощи беше много хубаво.Обичам го и нямам търпение да стана негова госпожа.
П.С. Да организираш собствената си сватба sucks

Ауууу<3 туй мноог сладко звучи

По темата
Сърцето ми се къса от мъка .

heartshapedbox
01-10-2014, 11:00

Слаури :)

Да не се жениш и ти? :О

Аз съм добре, сънена още и полудявам в нас. Искам да оздравея за утре обаче, а ако изляза, пак ще измръзна и няма да стане. И тоооолкова много ми се пуши, но съвсем ще си прецакам гърлото.
Сънувах хубав сън със сравнително лош завършек. Притеснявам се за него сега. :/

NambyPamby
01-10-2014, 12:48
Утре е Денят и съм много развълнувана, надявам се всичко да мине добре.
За моя огромна радост той реши да ми стиска ръчичката, въпреки упоритата ми съпротива и репликата, че нямам нужда от него. 8-)

Naive
01-10-2014, 12:54
Има ли сред форумците ни някой добър физик, който да ми провери няколко задачки и ако са грешни, да ми ги реши съответно? :д

maldini
01-10-2014, 12:56
бесен съм :@

baby_baby
01-10-2014, 13:07
Днеска ми е много много весело радвам се че е и петък сега ще почивам малко и после ще излизам

DisappointedDreamer
01-10-2014, 13:42
Много кофти да гледаш как човекът, който си мислил, че е здрав като бик и нищо не може да го повали, да бъде отнасян от парамедици на легло. Ебахти началото на деня. Хората казваха, че както ти започне новата година, така ще бъде и тя през останалата си част. Не го вярвам, ама ето нá.

Дано се оправи, че... Тежко ни и горко.
Подавам си кандидатурата идната седмица; след три седмици ни цъкват 20 изпита на всеки - кеф ни на душиците. Ама въпреки всичко ми е доволничко.

tori
01-10-2014, 13:51
Чувствам се някак странно, разнежено, но в лошия смисъл. Всъщност едва ли мога да го обясня така, че който и да е, да разбере. Някво ми е тъжно, да идва вече и да си го гушкам. <3 Седмицата беше тежка и противна, радвам се на петъка. Надявам се на пари тези дни, че имам някви планове.

heartshapedbox
01-10-2014, 14:14
Чувствам се някак странно, разнежено, но в лошия смисъл.

Нещо такова, да.

Cloud9
01-10-2014, 14:17

Питай докато още съм с ясна мисъл,защото ще се побъркам от тя подаръчета и покани,и ресторанти,и чудесии.Айде един път да дойде и да мине че да си отдъхна.Сигурна съм че ще е купон,но докато дойде ще е ад.

Снощи ми каза най-милото нещо на света,което няма как да не споделя.От общината са ни дали някакъв документ,който трябва да подпишем ако искаме да спазваме семейния кодекс при разделянето на имуществуто при евентуален развод./нещо като спасяване от предбрачен договор /.Та аз му казах че не искам да имаме сега такъв договор,защото не мога да мисля за развод при положение че още не сме се женили,а той толкова притеснено и с големи,тъжни очи ми каза "Моля те,всичко ми вземи-апартаменти,коли, на улицата ме остави,но никога не ме напускай." От тогава съм разтопена

babity
01-10-2014, 14:19
Да не се жениш и ти? :О

Знае ли човек...
Ебавам се. 8-)
Брат ми, но сигурно аз ще се занимавам с украсите и такива разни малки шитни, колкото и да ми е неприятно...

Свърших си задачите за днес, ама ми е няк'во гузно такова, все едно съм приключила прекалено рано. 'Щото Е прекалено рано. Мноооого ми се излиза, дано изскочи няк'ъв транспорт, деееба.

XTREMEFREERIDE
01-10-2014, 14:40
Полезен разговор сутринта. Страшни болки в корема. За първи път от седмица насам слагам въглехидрат в устата си. Едни такива смесени настроения и усещания днес, ама какво пък. Важното е, че след като си напиша есенцето и реферата ме чака бира и Civ. ♥

DisappointedDreamer
01-10-2014, 14:52
Т'ва е то, шведската система. Да ме издири директор, психолог и медицинска сестра по приятелят ми, и да ми предлагат часове за среща, защото посрещането на Новата година го прекарах в компанията на съученик, който направи опит за самоубийство.

Бахти.

Ivaaaaa
01-10-2014, 15:26
ахах, мисли си, че ще направя първата крачка..., че ще се извиня...ахах :lol:

мислех, че ме познава по-добре, жалко

болезнената ми откровеност понякога е много...болезнена

TheBeliever
01-10-2014, 15:47
Реагирах пресилено, както винаги. Мислех, че съм овладяла тази си страна. Дано е единичен случай. Не искам драми във взаимоотношенията ни.

Изморено ми е и предусещам една много спряла петък вечер. Май не трябваше да се прибирам. Сега ще ми отнеме 200 пъти по-големи усилия да се самонавия да изляза.

bloodyF
01-10-2014, 16:12
Поразмина ми корема, няма да имам наследник скоро, това е добре.
От друга страна съм гладна през 5 минути.
Нямам търпение да дойде лятото, да съм забравила за него и да се излежавам с някой симпатяга на плажа.
Той е ужасен изнудвач, обсебен от мен. Не знам защо обаче си мисли , че ще се върна при него чрез заплахи за каране в нетрезво състояние и самоубийство. Яд ме е че снощи полицаите не успяха да го хванат и да му вземат книжката. Негодник..

Както и да е, старая се да го игнорирам, за да не си докарам още здравословни проблеми покрай всичките нерви, свързани с него.

Wwwooow
01-10-2014, 16:59
бесен съм :@

бясна съм !
Отвратително, наистина отвратително....
обещавам неща и не ги изпълнявам, не по мое желание........
чувствам се безсилна... сериозно не знам какво трябва да направя ..плаче ми се

SpiritInBlack
01-10-2014, 17:48
Смятах , че съм надрастнал тея чувства в последните си гимназиални години. Нищо не може да ме натъжи и имам проблеми да вземам каквото и да е сериозно....когато се отнася за мен. Болни ми е за най-добрия приятел и съжалявам , че бях прав , но мамка му , казах му за тая мастия. Кофти е , че аз ги запознах , zzzzzzzzzzzz.

Така, както бях уморен вчера , не съм бил от години. За Конуш не съм тичал толкова много , че като говоря същия ден по телефона да си държа ръката с другата :D Утре ще видим кво ще става с Моника , едва ли нещо мн хубаво

XTREMEFREERIDE
01-10-2014, 17:56
Оф, само раздори, бе! Толкова много народ си е избрал грешната половинка...

Lilanda
01-10-2014, 18:03
Тая катастрофа на обяд ме извади извън строя за малко. Сетих се за деня, в който близки на двама от моя клас бяха катастрофирали...Сетих се за реакцията ми, когато разбрах, че леля ми е катастрофирала. Сетих се и за смъртта на дядо ми-една катастрофа в моя живот. Всичко това ми мина през акъла за секунди и после сякаш отмина..Но не беше съвсем така. Цял ден съм го умувала.

Никой не забеляза тъгата в очите ми, заради усмивката на лицето ми...How disappointing!

XTREMEFREERIDE
01-10-2014, 18:23
Лин, не очаквай хората да те разбират без да им показваш онова, което искаш да разберат. :)

Он: ФАЙНЪЛИ си написах реферата, дори останах супер доволна. Мъжът на живота ми днес така ме глези, че направо се разтапям. И преди малко ми донесе бира в стаята с покана за игра. БЕ БОЖЕЕЕ, колко съм щастлива. ♥

Lilanda
01-10-2014, 19:19
Лин, не очаквай хората да те разбират без да им показваш онова, което искаш да разберат. :)
Пири ,нямах това предвид. По-скоро изтъквах умелото си прикриване.

ПТ: Минута след като публикувах предното си мнение, разбрах, че баба ми е в болница...Тея 500 километра също идват в повече..Ох дано се оправи.

Много ми се насъбра днес...

Arctic
01-10-2014, 19:36
Чувствам се..изцедена. Искам просто да спя поне няколко дни. Идва ми в повече всичко, а дори не е толкова много.

xoxi
01-10-2014, 20:03
Върнах се към стария режим за тренировки + няколко допълнения и подобрения. Нямам търпение да мине този начален период, в който ми идва да припадна от изтощение и мразя всичко и всички, докато тренирам. Все още чувствам, че го правя по задължение, а не за удоволствие. Чак след 2-3 седмици ще започна да се наслаждавам на свършената работа, сега просто искам горещ душ, какао и хубава музика.

SonataArctica
01-10-2014, 21:38
Песен на деня: http://www.youtube.com/watch?v=mWRsgZuwf_8&noredirect=1
Ех този Нютон! Третия закон на механиката е в пълна сила. На всичките хубави неща винаги ще има нещо, което ще преебе всичко тотално.
Нов личен рекорд с тичането за последната година. Коляното започва да свиква на натоварването, не очаквах, че ще стане толкова бързо. Майната им на всички докотори и техните "забрани".

girlwithblueeyes
01-10-2014, 21:39
Тъжно ми е
Поне в Неделя си отивам и няма да я виждам

babity
01-10-2014, 22:20
Трябва да спра! И да се стегна. Ня'а да се промени... Благодарна съм. Ама много! Ако ги нямаше, никога нямаше да бъда. Уф, пивка работа. 8-)

Тря'а се вземат тия изпити и после как ще си махна главата...

HollyGolightly
01-11-2014, 06:30
Нещо пак инсомния ме гони. Напоследък мисля прекалено много и то все за глупости, ама веднъж започнат ли, цяла нощ не ме оставят на мира тези мои мисли и тревоги. Реално погледнато няма причина за всичко това, всичко е просто в главата ми.

TheBeliever
01-11-2014, 06:38
Не искам да ме занимават тези дни. Но съм поела ангажимент и ще му отделя на момчето един час.

Пак започвам да го мисля, премислям и анализирам. А не искам, не трябва. Защо ми е толкова трудно просто да се пусна по течението?

bloodfrozen
01-11-2014, 08:31
Мразя тая физика. Ако си взема изпита, няма да мога да си намеря място от щастие. 8-)

Днес се очертава прекрасен слънчев ден, което се отразява положително върху настроението ми.

DarkTemplar
01-11-2014, 09:21
Тея deadline-и, хаотичност и дезорганизираност направо ми скъсяват живота.

Ivaaaaa
01-11-2014, 09:25
мързи ме да живея
спах 10 часа и са ми малко

вчера минах през книжарницата и си взех тестове за матура и се справям учудващо добре, предвид факта, че не съм отваряла учебника повече от година и съм решила да държа тази матура едва преди няколко дни

след малко си гледам биатлона и лягам да спя ^^

Lilanda
01-11-2014, 09:33
Сънувах супер якия сън...:smt007

Колко го обичам това момче. Радвам се, че като цяло съня представлява чистата реалност-двама приятели, които се подкрепят въпреки всичко. А това, което ми каза...беше толкова...истинно. Сън или не, наистина трябва да го променя. А думите му /тук, в реалността/.."Скоро смятах да ти го кажа..Надявам се този сън е успял да ти налее малко разум в главата". Имам най-якия най-добър приятел..:smt007

102
01-11-2014, 09:35
Сънувах супер якия сън. А това, което ми каза...беше толкова...истинно.

ohohohohooh ahahahahahhha

Lilanda
01-11-2014, 09:40
Миро пак чете между редовете..:grin:

102
01-11-2014, 09:42
Спри да ми пишеш артистичния псевдоним.

Lilanda
01-11-2014, 09:46
Спирам. :cry:

tori
01-11-2014, 10:25
Странно е - спори ми се. И ми е мега мързеливо, не ми се става от компютъра, за да си свърша задачките. Дори не ми се чисти... Кеф ми е, днес е прекрасен ден - времето е хубаво, наспах се.

girlwithblueeyes
01-11-2014, 10:36
Двата сутрешни припадъка останаха спомен след като го видях . Забравих ис всички мъки и страдания когато ме притисна до себе си .
От утре си почвам пак тренировките и съм доволна . И си мисля крайно време е да преустановя контакти с някои хора с които се старя да подържам отношение но очевидно желанието е само от моя страна .

AliceSw
01-11-2014, 10:45
Тея deadline-и направо ми скъсяват живота.

това, до първия има по-малко от 48 часа /46 ч, 15 м/

добре съм в някои аспекти, стабилно и спокойно ми е...дадоха ми сигурност, от която имах нужда...сега остава всичко да се нареди с проектите...

weheartiit
01-11-2014, 11:19
писна ми да няма една сериозна жена на тази длъжност.
всички гледат от високо и се имат за големи ама на какво отгоре ?
не може постоянно да бера ядове ,да губя време и да ми е тегаво всеки път
като се налага да отида ,направо ми писна от несериозни хора

babity
01-11-2014, 11:25
Пффф. През деня светя като крушка с тия кафета, вечер не мо'а да спя, догасвам трудно и късно. Извратена ра'ота. И нервиии, мамата да си... Щом вече и странични хора ме забелязват. И тия болежки, да ги т'ковам, само ме доизнервят. Оти'ам да псувам на латински, че довечера тря'а да дадем на душата, прекалено отдавна не сме се виждали.

shmatarok
01-11-2014, 12:49
Бахти мизерника.
Много добре ще си поговорим като се прибере тва говедо. То бива-бива, направо ми иде още сега да си събера багажа и да се разкарам.

Ядосана съм много, но съм още по-смазана от пътуването, липсата на какъвто и да е сън през последните 30 часа, затова смятам да наваксам малко.

Момчевкутия
01-11-2014, 13:19
Щяха да ме гръмнат,живота ми мина на лента :(

xoxi
01-11-2014, 13:28
Тази нощ спах като труп. Събудих се в същата поза, в която заспах. Толкова дълбоко не съм спала от месеци. Прекрасно чувство е да се събудиш след такъв сън!!!
Още с вдигането от леглото обаче усетих каква мускулна треска имам. Чак очите ми се насълзиха като се изправих. :D Усетих мускули, които бях забравила, че имам. Както и да е, допивам си какаото и заминавам да се раздвижа.
Хубав ден е днес, много хубав дори!

Wwwooow
01-11-2014, 14:01
сънувах го за първи път..беше много хубаво .. жалко, че ще си остане само сън и само спомени нищо повече.
иначе съм си супер, взех си боя..дано да стане, че ще полудея вече хахах изпих си кафето и сега ще си пусна филмче :)
как се правя обаче на много безгрижна и свободна птичка хахахаххаха, а колко нещаа имам да правя нямам думи.. боже, хич не ми пука аз съм станала голям непукист . . .

babity
01-11-2014, 14:56
Дърти бири. Някой ако иска, може да ни джойнне. :D

tonique
01-11-2014, 14:58
Днеска спах до 15:30 някъде.. станах, ядох, сега пак ям - отивам на тренировка, постригвам се и да видим, какви оферти има за довечера (devil) хах

засега съм свежарка ;)

SonataArctica
01-11-2014, 16:10
Опс. Май докторите наистина ще се окажат прави... Гадове.

Иначе ми е едно мързеливо и само ми се слуша музика. Много неща станаха напоследък, тябва да ги подредя в ума си.

Lilanda
01-11-2014, 16:16
Много неща станаха напоследък, трябва да ги подредя в ума си.
Това.

102
01-11-2014, 16:24
То трябва и ум за тази цел.

anonymous895156
01-11-2014, 19:30
Твърде съм вървежен, за да разговарям с повечето хора и да не ми се доспива от това. :(

baby_baby
01-11-2014, 19:32
Ядосана съм много на един човек а той се прави че не знае за кво :@ тъпо ми е

xoxi
01-11-2014, 20:01
Ох, боли! Всичко! Много!

TheBeliever
01-11-2014, 20:04
Би трябвало да изпитам съчувствие, но нещо не ми се получава.

Не реагирам адекватно в подобни ситуации. Каквото и да кажа не би било достатъчно. Дано се съвземе бързо.

SpiritInBlack
01-11-2014, 20:27
Добре съм , спи ми се и сериозно обмислям дали да излизам тая вечер. Остават ми 40тина страници да прочета от книжлето и вероятно така ще ми мине времето. Така и не можах да разбера откъде ми миришеше на пържени картофи днес

HollyGolightly
01-11-2014, 20:31
Най-после си е тук, утре и наще си идват и отговорностите ми на шофьор и бавачка свършват :)

SoInsane
01-11-2014, 21:02
Не съм сигурна кога за последно съм се гордяла така със себе си. 2 години и малко - мъчения, сълзи, нерви, безсънни нощи, даване на нови и нови шансове и всичко това до... днес. Докато не реших, че аз съм най-важния човек в моя живот, че е време всичко да приключи веднъж завинаги и да спра да се занимавам с тъпанари с напълно изкривено мислене и без никаква цел в живота. Какъв глупак трябва да си за да смяташ, че наркотиците, постоянните "разбивания" по купони и безразборния секс са повод за гордост?!
Ох, все тая, важното е, че за първи път аз се осмелих да взема такова решение и да кажа нещата такива, каквито са :) чувствам се тооооооооооооолкова свободна и спокойна за първа вечер тази година хахахах:Д

anonymous708973
01-11-2014, 21:24
Толкова е трагично, че чак е смешно :D Варирам в някакви настроения от сляпа ярост, сълзи от чувство за безполезност и безпомощност (the drama of my life) до див смях.
Ако не е казана думата "обещавам", не било обещание? Сириъсли? Бих опитала да извъртя същия номер, ако не знаех, че ще избухна в луд смях, докато казвам "Да бе, нп" с убедена физиономия :D

Мислех, че ми е паднал прагът на пиенето, ама след 2 водки и бира се чувствам прекалено трезвена, не е на добре.
Оф, лягам да спя, че утре ще ми се стъжни.

XTREMEFREERIDE
01-11-2014, 21:37
Ненормално разцепващ гейминг дей си направихме с мъж ми. Утре ще се търкаляме в леглото до късна сутрин, а после наистина ще стане време да се захвана с писането на двете есенца и дорисуването на разните му там работи. Поне с реферата съм готова, whew.

Ivaaaaa
01-11-2014, 22:00
време е за малко фън...ще бъде дълга вечер 8)

Lilanda
01-11-2014, 22:01
Ако не е казана думата "обещавам", не било обещание? Сириъсли?
Дъа. Ядоса ме доста с това..Мина де.

Пф ебати..Обичам си живота..:smt007

broken_hearted
01-11-2014, 23:19
Страшно съм ядосан, но не искам този път да объркам нещата отново.

babity
01-11-2014, 23:23
утре ще съжалявам!

SonataArctica
01-11-2014, 23:36
Песен на деня: ZZ Top - La Grange (http://www.youtube.com/watch?v=Vppbdf-qtGU)ь
Утре рано сутринта съм на работа... Скоро трябва да лягам, но ума ми е толкова затормозен, че не мога да заспя. Може да изпия две бири и да ми се доспи... Хм...

Edited: Бирата не помага. Искам да я целуна, да е в прегръдките ми. Тъжно ми е...

TheBeliever
01-12-2014, 06:30
След вчерашното мързелуване днес трябва поне нещичко да бъде свършено. Ще си потърся мотивацията след голямата чаша кафе и няколко мъфина.

Хубаво би било ако знаех какво точно искам.

Violenza
01-12-2014, 07:03
Рядко правя грешки, но пък направя ли, винаги са грандиозни...

Ядосано ли ми е, отчаяно ли ми е и аз не знам.

Didko_Beats
01-12-2014, 07:54
Много тъпо започва тоя ден-няма никой на скайпа няма никой и тука,викам си да изляза-жив човек няма,само минават от време на време 2-3 кучета да разнообразят пейзажа,не мога да повярвам че го казвам ама по бързо да идва понеделника че тука умирам от скука,поне там има с кого да се забавлявам :smt069:smt069:smt069

babity
01-12-2014, 07:59
Изложих се кат' кифладжия. Класно свинско изпълнение! Да бе, то е за хубаво, че я затворих тая страница, 'щото иначе нямаше да го направя. Но тря'аше да има повече патос в цялото изпълнение. Дори не мога да съм сърдита. Че е буден, че винаги го прочита на време, че знае всичко...

DisappointedDreamer
01-12-2014, 08:15
Чета си тухлата по биология и пия кафе. След няколко часа се омитам на погача на племенникът на моя съученичка. Приятна неделя ще да е.

granger
01-12-2014, 09:31
Вечерта беше много приятна,той е голям сладур :D
ДНес се очертава хубав ден- е се видя с познати от форума,
ще ходим на кънки по-късно с другарчета...абе готино ще е.

DarkTemplar
01-12-2014, 11:12
Here I am, on the road again.

Niakoitam
01-12-2014, 12:44
Поредната загуба на интерес към моята персона. Временна или постоянна. Или поне някакво причиняване на ревност от моята персона. Такова някакво усещане ме навява. Нищо ново под слънцето... :)

Dagichka
01-12-2014, 13:15
винаги когато имам да уча най-много ме хваща най-големият мързел и се занимавам с някви маловажни неща, гррр!
иначе съм ок, обичам да си говоря с водата докато се къпя ;д

Lilanda
01-12-2014, 13:19
Така...Ще е трудно, но трябва да го кажа..Чакам го да се появи само, 'щото цял ден го няма..-_-

Имам нужда от подкрепа точно в момента, а няма кой да ми я даде..

JustaLittleKid
01-12-2014, 13:50
Разочарована съм.
Вчера празнувах рождения си ден заедно с един съученик у нас. Имаше много гости. И мамка му, малко съобразителност не се намери в тези хора. Като например да говорят по-тихо и да не тропат след 3-4 часа през нощта, защото все пак живея в къща, майка ми се опитва да спи в другата стая, а отдолу има още 5 човека, които не са длъжни да ни слушат простотиите.
И още малко съобразителност да ми помогнат да им изчистя пълната кочина. Не го очаквах от тези хора, винаги досега на купони е било доста по-кротко, спокойно и възпитано. А този път явно решиха, че трябва да развалят доброто мнение на майка ми за себе си, трябва да се държат като диваци и простаци, да хвърлят храна по земята, да разливат алкохол, да говорят на висок глас (въпреки изричните ми молби да бъдат по-тихи, за бога!), да нямат никакво уважение към дома ми и вещите в него... и респективно към мен. И накрая да се хванат и да си тръгнат, без да пооправят поне - никога не са го правили, винаги си подреждат, независимо къде сме. Не знам какво се случи.

Чувствам се разочарована, защото показаха, че не държат на мен... чак толкова много. Поне аз така го приемам. Гррр.

babity
01-12-2014, 14:09
ВързАх си гащите. Работата ми там приключи.
Явно пак съм се заблудила. Очаквах няк'ъв душевен катарзис сега, не мога да отрека, че ме беше страх, а то... няк'во стегнато ми е, но знам, че е заради изпита.
Още не мога да реша дали да т'ковам тая вечер или не...

SonataArctica
01-12-2014, 14:16
Песен на деня: Extreme - More Than Words (http://www.youtube.com/watch?v=UrIiLvg58SY)

Туй общия работник е най-тъпото животно евър. Отвори ми 2 часа работа, но си свърших и другата работа за днес. Успях да махна цялата дървесина и машинно масло от мен, но все още мириша на маслото :D . Трябва да мина през фитнеса, но ще е след час. А след като се изкъпя пак мириша на масло ще се самоубия 8-) .

heartshapedbox
01-12-2014, 14:55
Хубаво ми е, ай!

Glamour92
01-12-2014, 15:06
Лежерно. xDD
И готино като цяло.Утре мисля да си спретна две тренировки и да почета туй-онуй,че време не остана.
Ии,да ,супер ми е. Безгрижно и замечтано едно.

SisiStrange
01-12-2014, 15:23
Много е красиво зимата на Мусала. :)

TheBeliever
01-12-2014, 15:32
Не е истина колко много не ми се мърда от нас. Но ще отида. Да видим дали е още е такава, каквато я помня.

А с малко повече късмет той може и да ми оправи вечерта.

granger
01-12-2014, 15:41
Хубава мини-форумка стана...
Много по-готини се оказаха ,отколкото съм и предполагала, от впечатления тук...хубаво беше :)

Lilanda
01-12-2014, 16:10
Всичко свърши..Не знам да се радвам ли или да плача...

Удари ме носталгията..Пак.

Още ме държи от вчерашния сън.

Тежко ми е...Ще мине..Все пак като му го казах ми олекна малко..Длъжна бях да го направя.

едит: Понякога раздялата е най-доброто решение, they said.

HollyGolightly
01-12-2014, 16:17
Излиза ми се, няколко дни прекарах у нас и разбрах че не съм готова да бъда майка скоро време. Имам нужда да се наспя и да отида някъде само с него. Да наваксаме за последните 2 седмици

valdesbg
01-12-2014, 16:30
Ромео и Жулиета.... честно.... без коментар сте....

Иначе мини-форумната беше хубавка, аз се израдвах да ги видя човечетата :) Добре се получи :)

Ivaaaaa
01-12-2014, 16:33
мразя перфекционизма ми е чувството на недовършена работа. мамка му и на проекта. най-тъпата част остана недовършена. цял ден се лутам и не можах да го довърша. да върви по дяволите. иначе въпреки, хмм..., 5-те часа сън, успях да се справя с всички останали задачки. не им завиждам на те3, които учат икономика. баси сухата теория. добре, че се отървавам тази година. е, няма лошо де. поне ще имам повечко обща култура за...FX-a. трябва да спра да се оплаквам и да приема това като един плюс...

DisappointedDreamer
01-12-2014, 16:45
Аааааа, държах малкия прекрасник! За пръв път да присъствам на гамбийско кръщене! Няма такова хубаво, артистично, интересно, красиво и живно нещо! Супер доволничка съм, и храна имаш накуп. 8-)
А навънка някаква снежна буря, -10 градуса, утре сигурно ще падне с още 10. Не ми се мисли, поне вкъщи си ми е хубавичко.

XTREMEFREERIDE
01-12-2014, 16:47
Много ми е кефско днес. Въобще не мога да се спра да рисувам и просто...гх. ♥ ♥ ♥ Готин лаф с готини хора цял ден + любимото ми занимание + един готин приятел на мъжа ми вкъщи, който го занимава да цъкат игри и от време на време ме разсейват + мегадоволност от свършената работа. Какво му трябва на човек?! :)

Hayashi
01-12-2014, 16:52
Уча за изпит, за който знам, че ще ме скъсат. Поне дано изкарам някакви точки.
Уморено ми е. Искам да не правя нищо.

heartlesandfreaky
01-12-2014, 17:08
Объркана по един странен и донякъде хубав начин.
"The fault in our stars" официално ми е една от най-любимите книги. Толкова много ми хареса, че чак не мога да повярвам, имайки се предвид факта, че не съм любител на сълзливите любовни истории. Е, тази беше нещо повече. 287 страници истинско вълшебство. И се чувствам някак си тъжна, че свърши. Но предполагам, че това чувство го има след края на всяка хубава книга. :D
Като изключим терзанията ми по книгата, денят беше супер скучен, а нежеланието ми да ходя на училище е просто покъртително.

SpiritInBlack
01-12-2014, 17:28
Рядко правя грешки, но пък направя ли, винаги са грандиозни...

Ядосано ли ми е, отчаяно ли ми е и аз не знам.

Леко , Дъмбълдор .

Интересно. Поне вече не трябва да мисля за единия от двамата. Неприятен месец като цяло , поне брат ми се върна . Квито и съмнения да съм имал преди , вече ми стана ясно , че не може да има приятелство между атрактивна жена и мъж. Поне когато аз съм намесен. Няма мъдрец на този свят. който да превъзхожда по находчивост една влюбена жена, когато тя иска да угоди на любимия и чете желанията по устните му , но няма и предател , който да бъде толкова отмъстителен колкото жена , когато е решила да се опита ти навреди за стара случка. Днес бе ден за дълбоки прозрения.

От утре нещата се променят.

DisappointedDreamer
01-12-2014, 17:33

Ей, телец. Я, горе главата :) Ще го изкараш.

Fosher124
01-12-2014, 17:51
Това ще ми е първия може би и последния пост в тоя форум и пост в който ще се опитам частично да излея чувствата си .Как се чувствам?Всеки ден се събуждам с една мисъл днес ще съм щастлив да ама не ..... Всеки ден едно и също,хората стават все по алчни и злобни,а на мен така ми се иска да направя нещо за тази омраза.Има едно единствено място където съм щастлив,но това е защото се освобождавам от всички мисли това е теренът,но преди не беше така не бях срещнал живота,който ми показа че хич не е розов и готин.Да има дни в който просто се чувствам на 7мото небе,но те са рядкост,май е време да спра да приказвам.

TrueStory
01-12-2014, 17:53
Няма да се разболея, няма да се разболея, няма да се разболея ....Казах!
Искам да си седя няколко дни в къщи, да пия чайче, да гушкам котката, а той да гушка мен ......а вместо това, ще се ходи на работа .....страхотно

Lilanda
01-12-2014, 18:30
: ( : ----> описва най-добре настроението ми.

baby_baby
01-12-2014, 18:44
Беше ми ядосано и тъжно но след като видях преди малко един човек и настроението ми се оправи

djipsito
01-12-2014, 18:51
заядливо ми е мн.

xoxi
01-12-2014, 19:12
Не съм гледала по-скучен филм с по-секси актьор. Абсолютно ненужно е да казвам, че продължавам да го гледам. :D

Violenza
01-12-2014, 19:15
Не съм гледала по-скучен филм с по-секси актьор. Абсолютно ненужно е да казвам, че продължавам да го гледам. :D
Shame?!

babity
01-12-2014, 19:15
Мрън, мрън. Мрънкаво ми е. Разочарована съм малко.

shmatarok
01-12-2014, 19:19

same here.
Иде ми да се метна през прозореца, ама съм на първия етаж и едва ли ще има особен смисъл от това. 8-)
Нищо не знам, дали да се изруся или да си купя едно стадо овце, не съм решила още. Хм.

Иначе поне вече е чисто навсякъде. След 3 напомняния, но по-добре така, отколкото пак до мен да опира всичко.

xoxi
01-12-2014, 19:34
Shame?!

http://data3.whicdn.com/images/61863484/large.gif

Lilanda
01-12-2014, 19:57
Плаче ми се..Тегаво ми е..Не знаех, че аз нямам право да ме боли...

Бтл това може би е последния ми пост...До нови срещи на всички..:p

102
01-12-2014, 20:25
Бтл това може би е последния ми пост...

до следващия пост

Wednesday666
01-12-2014, 21:08
Оф, спиии ми се ;д
А кога ще си легна много не е ясно.
Сефте.
Досадници.
И трябва да си измисля как да си стиковам нещата, много народ и ангажименти ми станаха.
Тегля майната на летището за няколко дни, не мога да ги гледам вече, ужасни са ми с тва мрънкане.
Баси мамата.

Arctic
01-12-2014, 21:44
Липсва ми гадното нещо.
Не е гадно даже, чудесно е. Иска ми се да бях поне малко като нея...перфектна е, пък аз..

heartshapedbox
01-12-2014, 21:48
Имам някакво вътрешно предчувствие, че нещо не е наред.
Дано да се филмирам нещо.

HollyGolightly
01-12-2014, 23:37
Прекрасен ден. Нещата малко по малко се развиват точно в посоката, която ми се иска. Скайп разговорите са си скайп разговори и не могат да се сравняват с реално прекараното ни време заедно. Ако изключим класовете във Вторник и Четвъртък, остатъка от седмицата ще бъдем заедно 24/7

DarkTemplar
01-12-2014, 23:49
Търпение и позитивна нагласа, другото ще се нареди само.

AliceSw
01-13-2014, 01:24
не знам, имам по-малко от 8 часа...фак, само да мине утре

galaxy29
01-13-2014, 03:40
не можа да заспя от вълнение
и имам най-прекрасния човек до себе си, винаги успява да ме успокои, винаги
нямам търпение да се събудя и да гледам rush, и да кажа и на братовчед ми да го гледа, и да му кажа за новия трейлър на игра на тронове
а пък следобед ще съм сама вкъщи - каква наслада

TheBeliever
01-13-2014, 04:38
Спи ми се.
Всъщност даже не ми се спи чак толкова много, искам просто да си лежа в леглото и да гледам в една точка. Или да не гледам.

Чувствам единствено безразличие толкова рано сутрин. Включвам на автопилот докато някой/нещо не ме изкара от апатията ми.

Lilanda
01-13-2014, 05:49
Спи ми се.
Всъщност даже не ми се спи чак толкова много, искам просто да си лежа в леглото и да гледам в една точка. Или да не гледам.

Чувствам единствено безразличие толкова рано сутрин. Включвам на автопилот докато някой/нещо не ме изкара от апатията ми.
Това.

Плюс, че закъснявам супер много, а не ми се ходи на училище въобще..Като се замисля, че ще се прибера чак след 12 часа, лошо ми става..

girlwithblueeyes
01-13-2014, 06:53
Сутрешната тренировка мина доста добре
Сега почивка че после следват още 2
И него искам ад си видя ама и той днеска с триразови
Поне довечара ще си бъдем двамата .<3

Arctic
01-13-2014, 09:14
След по-малко от един час трябва да си хващам автобуса към адската дупка.
А, то било училище.

Ivaaaaa
01-13-2014, 09:22
хубавото днес е, че се оформих с 6-ци по два предмета. всъщност днес имахме два часа. лошото днес е, че утре имам 7,8,9 часа..вече и аз нз. имам много за учене, а толкова ми се спи. искам да идва вече март!

qni4ka546
01-13-2014, 10:45
Скучно ми е!

Cloud9
01-13-2014, 11:16
Ядосвам се лесно.То не че е новост...Но просто изригванията на някои хора,които са решили че са хванали Господ за шлифера само защото служат за изтривалка с голяма заплата ме дразни.да не говорил колко ме дразни моята заплата.Тия от туристическата фирма се оказаха доста некадърни...Не е сложно да набереш един номер,за копираш правилно едно ЕГН и дата на валидност на паспорт пък и да дадеш малко повече разяснения.Главата ме боли за пореден ден!!!Ще ми се да се гръмна вече.Не е нормално едно 24 годишно момиче да се чувства като 204х годишно.И ръката ме боли....абе немам думи.
Но поне уикенда беше невероятен-разходки,приятелки,закуска в леглото,гушкане цял ден.....Живея за следващата събота!

shmatarok
01-13-2014, 11:19
Чудя се на каква порода овце да се спра. Хм, сигурно ще да са няк'ви шотландски и без това тук има достатъчно добър избор.

:(
Никога не съм се чувствала по-неподготвена за изпит. Поне мина вече, каквото съм написала - написала. Надявам се на положителна оценка.

HollyGolightly
01-13-2014, 11:21
Мисля си, че го прави нарочно. Няма друга причина днес да ме вика на работа като на пожар, след като и обясних какво смятам да правя тази седмица. Трябва да си търся друга работа, но няма друг, който да се съобразява с мен и свободното ми време толкова.
Искам да знам какво искам!

heartshapedbox
01-13-2014, 11:48
Върви ми на срещи с хора, които не съм виждала скоро, обичам.
Изхвърчам да се видим и да пием слънчево кафенце със сокче и вафличка на пейка <3
Ох, обичам така!

tori
01-13-2014, 12:24
Докато бях на училище, обградена от хора, които принципно не харесвам, всичко беше окей, но щом пристъпих входната врата и останах сама, нещата не са много окей. Липсва ми. Пак, отново. Липсва ми всичко - разговорите, кафето, разходките, простотиите, липсва ми да разпознавам какво мисли само като му видя изражението на лицето. Липсва ми последната вечер, когато всички ревахме като бебета и не искахме да си ходим или въобще да го пуснем. Разпиляхме се, всеки вглъбен в своя живот и своите драми, интриги и, общо-взето, простотии. Всеки се бори за оценки, за оцеляване в даскало даже. Лятото беше толкова спокойно и някак пълно с мечти. Липсва ми да знам, че имам някого зад гърба си. Самият вкус на приятелството, полято с кафе, ми липсва. Искам пак да изживея онзи петък, в който имах планове, а те се развалиха, за да се наредят по още по-прекрасен начин.
Липсва ми. Липсват ми.

SonataArctica
01-13-2014, 13:10
Песен на деня: Pain - Shut Your Mouth (http://www.youtube.com/watch?v=C1mRO8aqjz8)
Подстригах се и вече не мога да куфея :shock: Вече съм на 100% прилично изглеждащ младеж. Спечелих си парички вчера от покера вчера. като цяло се чувствам добре, студено ми е на главата :D.

D*Rose
01-13-2014, 13:29
Песен на деня: Pain - Shut Your Mouth (http://www.youtube.com/watch?v=C1mRO8aqjz8)
Подстригах се и вече не мога да куфея :shock: Вече съм на 100% прилично изглеждащ младеж. Спечелих си парички вчера от покера вчера. като цяло се чувствам добре, студено ми е на главата :D.

Много голяма тая песен! :X

Първи ден с нова програма, хубаво. Довечера ще потренирам за утрешните контролни. Потискат ме адски много!

bloodfrozen
01-13-2014, 14:42
Ей така се чувствам:

http://media.tumblr.com/a4943ea618406941464dd5c924f8b6c8/tumblr_inline_mkyd2ltqbL1qz4rgp.gif

AnarchyBoy
01-13-2014, 15:10
"Най-страшното след любовта, не е споменът, а това, което започва да изчезва в него. Това, което не успяваш да задържиш в мислите си. Отначало усещаш аромата на парфюма по дрехите или в леглото си. Той кара кожата ти да настръхва от болката да не можеш да заровиш пръсти в косата й. Но после ароматът изчезва и ти само се опитваш да си спомниш как миришеше любовта . След време, случайно на улицата те докосва познат полъх и сърцето ти се свива - обръщаш се, но не е тя.... просто не е тя. Вече не помниш колко точно пъстри ставаха очите й, когато бавно и дълго потъваше в тях. Мислеше, че не можеш да я забравиш, но не е така. Бавно и болезнено я забравяш - как ухае, как изглежда, какви са на вкус целувките й, как се усмихва...
Отдалечава се все повече, и един ден ти вече няма да я помниш. Дори времето вече няма да те кара да се замисляш. Само сърцето ти все още, понякога, ще се сгърчва в неразбираема моментна самота - като, че ли някъде там в пространствата и измеренията минава твоята половин душа, но ти не можеш да стигнеш до нея....
Загубена частичка от самия теб, която никога няма да намериш отново.."

DisappointedDreamer
01-13-2014, 15:10
Палачинки, лозови сърми + тиквеник = щастливо аз 8-)

А сега математика + кафе.
:)

anonymous708973
01-13-2014, 15:31
Идеално беше. Джиткане напред-назад, срещи с хора и обмяна на впечатления, доволна съм. Той ми е прекрасен и забелязвам личностен прогрес в него, гордо ми е едно такова.

Утре заминаваме на СПА само двамката, заслужаваме го!

Ако хапна, ще ми е направо идеално :д

leadyflame
01-13-2014, 15:41
Аре сиктир, нЕма се занимавам, оставям празен ход.

baby_baby
01-13-2014, 15:59
Доста напрегнат ден ми беше днеска имах много работа но сега малко ще релаксирам

girlwithblueeyes
01-13-2014, 16:13
Ама много съм горда със себе си . В Сряда заминавам на лагер в Япония много ама много съм доволна .

И него ще го видя по-късно .

Разочаровам се от някой хора ама какво да се прави .

paradosou
01-13-2014, 16:34
Бла. Породи ми се някакво блудкаво усещане само докато преглеждах коментари тук. Студентската тема е пълен потрес.

tori
01-13-2014, 17:48
В Сряда заминавам на лагер в Япония много ама много съм доволна .
И аз бих била.

Fosher124
01-13-2014, 18:01
Сърцето ми е просто мускул...

Lilanda
01-13-2014, 18:02
"Подкрепата ти значи много за мен, нали знаеш?" Тези думи винаги са ми стопляли сърцето..Радвам се, че мина..Кофти ми е обаче, че не му се получиха нещата..То се знаеше де, но все пак ми е кофти..А и на него не му е леко..

"И искам да отида до Поморие, да се сгуша в него и да си поревем двамата, 'щото и на мен не ми е леко, ама..Няма как.." А това колко описва цялостното ми настроение..

Хах съня от онзи ден някак си се сбъдва...

DisappointedDreamer
01-13-2014, 18:45
Отказах цигарите, ама други кофти навици се възвърнаха умножени десеторно - хапане на устни и кокалчетата на ръцете.
Кофти.

Изтичат ми очите от очните ябълки, ама след малко сядам да чета учебника по биология.

anonymous708973
01-13-2014, 19:09
Ха, отказала си цигарите? БРАВО!
А наргиле пушиш ли или се притесняваш заради никотина?

Lilanda
01-13-2014, 19:28
Втриса ме..Буквално..Не се е случвало отдавна..Май имам температура..Уф..Не искам..:(

AnarchyBoy
01-13-2014, 19:40
Отказах цигарите

Ха, отказала си цигарите? БРАВО!

Ето, ти си ги спряла и аз ги почнах пак.. Гле к'ва си лоша... :?

xoxi
01-13-2014, 20:16
Много лош късмет имам днес. Какво ли не ми се случи, но падането на най-дебелото дърво върху крака ми, определено е най-болезненото. Ако гледам хубавата страна на нещата, виждам, че синьо-лилавото ми отива. :D

Violenza
01-13-2014, 20:57
Искам стабилно да помрънкам на някого.

girlwithblueeyes
01-13-2014, 20:58
Искам стабилно да помрънкам на някого.

И аз обаче няма на кой