Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29

valdesbg
01-20-2014, 20:35
Да не споменавам черната роза и влака в Стара Загора, а?

Wednesday666
01-20-2014, 20:36
Тцъ.. просто няам думи. Ужасно грозно, ама ужасно.

Уморих се, нужен ми е един сън, че утре пак ще ставам в нечовешки час, че катар ме зове.

AnarchyBoy
01-20-2014, 20:37
Не бъди жесток. С това си изказване сигурно ще и вдъхнеш напразни надежди. Пък иначе пак прави каквото сметнеш за добре. :)

Мислех да напиша нещо умно и дълго, но ме мързи.. :?
Ще кажа само.. Нье.

AnarchyBoy
01-20-2014, 20:37
Да не споменавам черната роза и влака в Стара Загора, а?

Дафуя? :lol: жаааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааалко

pandabear
01-20-2014, 20:39
Мислех да напиша нещо умно

невъзможно.

anonymous895156
01-20-2014, 20:42
ох, бейби, чувствам се толкова талантлив
добре, че е кристалната ми същност, та да осветява пътя на неверните като фенер във филм на индиана джоунс

AnarchyBoy
01-20-2014, 20:43
невъзможно.

Смартасс.

TheNormalGuy
01-20-2014, 20:46
Сърби ме кура, ае да ми го изближете.

Lilanda
01-20-2014, 20:49
Тъкмо понечих да си изтрия мнението и видях колко шитни сте изсипали всички..Мех..

Извинявам се на модераторите за спама, който причиних.

valdesbg
01-20-2014, 20:51
Вземете си ползвайте тая глава по преднзначение.....

anonymous895156
01-20-2014, 20:52
Сериозно.... застреляйте се някъде. На никой не му дреме за шибаната ви драма, още повече че тва стана бетер Биг Брадър.... сеир и позьорщина...

ти, draid и още един сте обявени за сухар на годината
това е вашата награда, момчета, разделете си я и говорете за старите времена, когато всичко беше хубаво http://static.framar.bg/snimki/lubopitno/suhar-otslabvane-riskove-framar.jpg

anonymous895156
01-20-2014, 20:56
получавате и по един комплект бастун + калъф

xoxi
01-20-2014, 21:41
Поредната ми контузия съвсем не е толкова сериозна, колкото той си мислеше. Последиците са сравнително сериозни и покрай него, дори аз се притесних, но ще ми се размине ходенето в болница и този път. Найс. Дори вече и болка не усещам... Чудя се кога ще трябва да му кажа?! 8-) Докато ме глези и се грижи за мен, мисля да си мълча. 8-)

Arctic
01-20-2014, 22:20
Отвратително ми е, отвратително. И ревливо.
Аз ли го предизвиках това?

HollyGolightly
01-20-2014, 23:10
Хубав ден беше, а по-хубавото е че продължава :) Малко плановете ми пак не излезнаха точни, ама какво да се прави, все пак не съм единственият човек в живота му, и други хора искаха да го видят днес. Май няма да успея да го накарам да духа свещи или поне не докато не си останем само двамата 8-)

anonymous708973
01-21-2014, 05:27
Остави ги, няма да им дое акъла, преди няколко месеца имаше драми от някой от тях.. преди година от други..
Ще дойде време, когато те ще се чувстват скапани ОТНОВО, тогава ще им сипя.. ;)

Кога, моля?
Щото аз съм с моя човек доста по-дълго време и такива освен да се захапем из някоя друга тема, друго форумът от нас не е видял. Дявол го взел, по-зле сте/бяхте от Шадоу и Сиси, те поне бяха позитивни постоянно и беше забавно да им следим секс живота. ;д
Да не говорим за една камара форумни двойки, дето дори не ги знаем, че са двойки.

По темата - прекалено рано станах, прекалено сериозни неща си мисля, за да заспя пак, пък да изкарам куче в момента е мисия невъзможна. Искам да си го прегърна.

socareless
01-21-2014, 06:57
доста се напоших макло ас

girlwithblueeyes
01-21-2014, 07:13
Думите му ме нараниха ужасно много но е безкрайно прав .Аз просто отблъсквам хората около мен . А толкова искам да хвана някой за ръката и той да не ме пусне .Искам да обичам някой а не мога ..

Niakoitam
01-21-2014, 07:43
А на мен пък ми писнА от неудовлетворени хорица, които гледат да не си показват емоцията дори и в някакъв форум и го обръщат на злоба и хранеш на другите. Тоя форум се пълни все повече и повече с такива хора и започва да става все по безинтересен. Темата се казва: "Как се чувствате?" бе да го еба. Обаче то както и в живота така и във форума е много лесно да хванеш някой паднал и да го риташ,риташ,риташ докато мърда помпайки си за негова сметка егото пред себе си, а и пред масата.Защото на масата така и харесва. Сигурно и аз затова започнах да си имам вече много антифенове в тоя форум.Защото не обичам да се намърдвам в разни схемички, в който едни са лидери, а други са овчиците. Най вероятно често и затова в живота съм бил вълк единак...

XTREMEFREERIDE
01-21-2014, 07:51
Пък вие всичките сте умрЕли за драма, бе! Оставете си им я на хората, тяхна си е, да си я ядат, да си я готвят, да си я търпят, да си я изливат, каквото си искат да си я правят. Що инвестирате енергия в тва да коментирате кой какъв бил? Я всеки да си гледа паницата.
Честно на ви кажа, утре ако изпиша сърцераздирателен ферман в някоя тема ще е точно защото имам нужда някой да ми го прочете, да ми подклажда драмите или да ме успокоява. Ако е толкова "да си го излея" ще си го напиша в шибаната тетрадка-дневник, ще я затворя и ще ми мине. Ама не, хората понякога имат нужда от внимание. Кво толкова? Като не искате да им го давате, не им го давайте, толкова просто е. FFS.

Поредната ми контузия съвсем не е толкова сериозна, колкото той си мислеше. Последиците са сравнително сериозни и покрай него, дори аз се притесних, но ще ми се размине ходенето в болница и този път. Найс. Дори вече и болка не усещам... Чудя се кога ще трябва да му кажа?! 8-) Докато ме глези и се грижи за мен, мисля да си мълча. 8-)

Хахахаха, колко познато! :cool: Всеки месец, когато съм в цикъл много ме боли корема дори и да не ме боли много корема. Ей така, за глезотията и за всичките чайчета и жилибончета и мили прегръдки и целувки дето се раздават из апартамента.

Да ми минава изпита, дето го влача от миналия вторник и да ходя на бира с Тереза, мър! Искам слънце, една полянка и як моабет!

JustaLittleKid
01-21-2014, 07:59
Стереометрия, умри.
Не ги разбирам тия скапани задачи. А днес ще правя контролно... Как да стане?!
А дано господинът да бъде в настроение и да разреши на момичето до мен да ми помага (тоест да не я премести и да се прави на мъъъничко сляп). Не е хубаво да разчитам на това, ама...

3oPuTy
01-21-2014, 08:04
Като почнете с тия нападки към потребителите ... :? Темата не случайно се казва "Как се чувствате" и всеки може да си изрази моментната емоция!!!
А и добре ви го казаха на предната страница - колко сте ревали и вие в тази тема (не всички, но повечето) не е истина ама ся кат' ви е малко по-добре от преди и се чудите как може друг да го прави ... Смешка!

По темата: Времето е скапано :? Имам само час да се оправя :? Пак ще пътувам близо два часа с тъпия автобус, но ще го видя!!! Супер ми е! Влюбена съм! Щастлива ... В петък заминавам в Русе и ще си видя другите шматки :) Толкова много ми липсват! Ех ... Всичко се нарежда по възможно най-хубавия начин :)
И напук на лошото време ще си слушам нещо морско, лятно и леко старо, но пък ми е кеф! http://www.youtube.com/watch?v=wzqdVJK5rCY

AnarchyBoy
01-21-2014, 08:39
:)

102
01-21-2014, 08:47
102 не си вдига мобифона, ще взема да го сиктирдосам.

ше използвам дадения ми шанс за да помрънкам малко и аз шото гледам че се превръща в мода. болен съм или по-скоро бях вчера. първо и най-важно надявам се да не звучи като хвалба но лайното ми беше в режим батман. смисъл беше черно. главата ме болеше доста ама сигурно е било от много възвишени мисли. синузитът ми разбира се се активира ама немах нищо за шмъркане и така си е и до днес. ще го мислим днес как да го преборим. изядох два големи дюнера щото нямах сили за нищо да си направа. тва за дюнерите го споменавам като поздрав към AnarchyBoy. а да. пак срах. батман не ме напускаше. сигурно все нещо съм забравил ама както и да е. а да всъщност се сетих пих някво греяно вино и се замотах странно защо. заспах рано и те така.

ся. Цецко и Лилето - продължавайте в същия дух. много ме разсмивате сладури. по-смешни от вас са ми само другите които ви се връзват. като например тоя valdesbg ahaahahahah e ne. бати самочувствието майна. некой спомена или самия той че не е мрънкал и тем подобни. не че нещо ама не знам кой пускаше теми как приятелите му са го предали и подобни глупости. секо мнение му е пропито с комплексарщина. да не се разбира погрешно. тва много разсмива ама да казваш че не си мрънкал и да се правиш на голямата работа пред дечицата.. рофлол. и последно но не по важност valdesbg в секи пост ми изглежда като някъв комплексиран путьо. сигурно е и такъв. лялялял Ниакоитам или Някъвтам не помна кво точно беше пък е човек дето ме кефи. мрънка си ама си личи че ги изживява тия неща. не е някво позьорско като AnarchyBoy i Lilanda. Ниакоитам/Някъвтам продължавай и ти в същия дух. ако ти трябва приятел аз съм насреща. ;д

AnarchyBoy
01-21-2014, 08:58
:lol:

anonymous708973
01-21-2014, 09:23
ся. Цецко и Лилето - продължавайте в същия дух. много ме разсмивате сладури. по-смешни от вас са ми само другите които ви се връзват. като например тоя valdesbg ahaahahahah e ne. бати самочувствието майна. некой спомена или самия той че не е мрънкал и тем подобни. не че нещо ама не знам кой пускаше теми как приятелите му са го предали и подобни глупости. секо мнение му е пропито с комплексарщина. да не се разбира погрешно. тва много разсмива ама да казваш че не си мрънкал и да се правиш на голямата работа пред дечицата.. рофлол. и последно но не по важност valdesbg в секи пост ми изглежда като някъв комплексиран путьо. сигурно е и такъв. лялялял Ниакоитам или Някъвтам не помна кво точно беше пък е човек дето ме кефи. мрънка си ама си личи че ги изживява тия неща. не е някво позьорско като AnarchyBoy i Lilanda. Ниакоитам/Някъвтам продължавай и ти в същия дух. ако ти трябва приятел аз съм насреща. ;д

Всичките ги подреди обаче :Д :Д

Ям си домашните суперздравословни палачинчици и ми е густо. Възнамерявам и да хвана счетоводството днес. Изненадаха ме приятно с предложение за помощ, мисля да се възползвам...
Хич не ми се тръгва обаче, имам чувството, че сега ще ми е доста по-тежко...

DarkTemplar
01-21-2014, 09:33
Дай някоя палачинка насам. ;]

Lilanda
01-21-2014, 09:38
Дойде ми китарата. :grin: След малко ще я настроя и започвам със свиренето..;33

Трябва да намеря перото..Мех..Кой знае къде съм го забутала. -_-

draid
01-21-2014, 09:42
Имам работа и на главата. Не е лесно да вършиш нещо за 4-ма, а те да се подпират, ама такъв е живота :D Ся ще ида да ударя една пържола и ще ми стане по-добре. Каквото не може да се оправи с месо, може да се оправи с повече месо и бира :D

TheNormalGuy
01-21-2014, 10:39
А мен к*ра още си ме сърби... :((((((((((((((((((((((((((((((((((

Deadlock
01-21-2014, 10:49
Глътка въздух, щипка ентусиазъм и лъжичка кафе. Това е моята обедна почивка. Трябва да реша как да продължа.

AnarchyBoy
01-21-2014, 10:52
А мен к*ра още си ме сърби... :((((((((((((((((((((((((((((((((((

Измий го ;/

Didko_Beats
01-21-2014, 12:04
офф болен съм пичове ама ша са търпи щото утре и у други ден ша ма испитват по математика...иначе няма да ме уформят...:)

shmatarok
01-21-2014, 13:00
^моля те, преди да те изпитат отвори и някой учебник по Бг :о

Къщата изглежда безумно различно сега, когато тя е тук. :) Друго си е да се усети здраво момичешко присъствие, хаха, сега и другия като се прибере, ще му гледам сеира. Снощи така го филмирах. 8-) Пак ми става весело като се сетя. Най-накрая смятам, че разбрах за що иде реч в курсовата и я почнах както подобава, днес продължавам да я правя, да видим ще има ли успех, няма ли.
А така искам да си изтегля филм, да си купя чипс и цяяяяяял ден само филми да гледам.

tori
01-21-2014, 14:16
Чувствам се като надрусана, като пълен ретард. Някак си се чувствам бавна на фона на живота. Сякаш... Сякаш ми е нужно огромно количество енергия, за да извърша каквото и да е. Толкова ми е бавно. Искам да си лежа някъде, завита или не, и просто да гледам в някаква точка. Преди малко се погледнах в огледалото - Бела от Здрач. Сякаш някой е изтрил всичките чувства, които до момента са присъствали в списъка ми. Чувствам се като страничен наблюдател. Сякаш тежа хиляди тонове, дори дишането ми е някак съвсем леко, колкото да не умра. Толкова е странно.
Прекарах си страхотен следобед с него, беше наистина невероятно. Някак... магично, така бих описала нещата. Радвах се на всяко докосване на телата ни, на всеки поглед, всяко неизказано, седящо във въздуха „обичам те“.

HollyGolightly
01-21-2014, 14:37
Странно ми е едно такова, натъпках се с шоколад, ей така за разсъняване и сега не мога да си намеря място. Имам още няколко часа тук и след това си отивам. Може би даже няма да присъствам на следващата лекция, понеже би било неприятно да ме изгонят от стаята, заради постоянното ми въртене и говорене.

XTREMEFREERIDE
01-21-2014, 15:11
Супер якотоооо! ЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯ! Освободена от всичките изпити, фаааайнъли! И то с резултати, които напълно ми мийтват очакванията! Сега 3 седмици собствени проекти, рисуване, туториали, сериали, приятели - кеф! Всичко, за което не съм имала време ще го върша през сесията, защото (КАКВО?!) нямам изпити! МНОГО ми е радостно, въодушевено, креативно, щастливо и фхсмгднг! ^-^

JustaLittleKid
01-21-2014, 15:19
Господинът остави контролното ми по математика за утре. Не знам дали имаше смисъл, просто не са ми ясни тези задачи. Довечера ще си чета учебника по математика, ще разглеждам тестовете на съученици. Дано да схвана... нещичко. Иначе днес беше в много добро настроение, правих една ненаправена петминутка и момичето до мен успя да ми помогне. :Д

Чудя се дали ще ни изпитват по история утре. Тази учителка е адски странна...

Чувствам се сравнително добре. Хубаво е да съм самостоятелна и да си карам колата. Бръъм. :D

babity
01-21-2014, 15:28
Болна съм. Отново. Плача постоянно заради хремата. И по-добре, 'щото иначе слъзните ми канали ще се слепнат. След малко ще си изкашлям джигера.

Ядът ми се ябълки, а магазинът е на 300 м! Искам някой да се погрижи за мен. Да ми излезе настинката. ( 8-) )
Дано да си взема изпита. След малко пак трябва да захващам шевове и превръзки.
Аре няк'во развитие де, ееее!

TheBeliever
01-21-2014, 16:31
Малко съм разочарована. С такова нетърпение я очаквах тази вечер. От проклетия няма да си вдигна телефона.

Иначе беше супер забавния и продуктивен ден в офиса. As usual. Видеото ще бъде епично.

Lilanda
01-21-2014, 17:33
Бива ли да оставям всичко за последния момент? Имам да правя проект по информатика, по който съм написала..познайте...ТРИ РЕДА. А всички знаем колко са три реда на html...5 страници имам да правя, остави другото. А и идеята ми беше тея 5 страници да са пълни с информация + линкове + снимки + препратки...Половината от идеите ми изчезват просто заради тъпия ми мързел. А и имам само 3 часа...Успех, Лино...Дупе да ти е яко. -_-

102
01-21-2014, 17:38
Плача постоянно заради хремата. Искам някой/Я да се погрижи за мен. Да ми излезе настинката. ( 8-) )

Същото. Имам чувството, че само от гъза и ушите не ми излиза вода.

DisappointedDreamer
01-21-2014, 18:04
Понякога съм такова говедо. Как можах така просто да си тръгна? Как може той да ме търпи?!

shmatarok
01-21-2014, 18:07
Fuck this shit.
Mind the language, знам, сори, ужасна съм.

http://oi34.tinypic.com/fa1nbl.jpg

Fosher124
01-21-2014, 18:24
Дроп от много бачкане :х

JustaLittleKid
01-21-2014, 18:45
Искам да мрънкам. Ей така, просто "мрън-мрън-мрън".
От друга страна обаче, не искам да изглеждам жалка. Аз съм силно момиче. Факт.
И все пак...

SonataArctica
01-21-2014, 19:10
Песен на деня: Wish you were beer (http://www.youtube.com/watch?v=3j8mr-gcgoI)

Мале пребит съм като куче, супер изморен съм. Тая вечер рано ще захапя възглавницата, мда.

TheBeliever
01-21-2014, 20:25
Понякога съм такова говедо.
Това.

Ама и той не отстъпва.

Изнервена съм.

XTREMEFREERIDE
01-21-2014, 21:01
Няма връзка разликата между рисунките ми на хартия и рисунките ми на таблет да е толкова огромна. О.О Мислех си, че ще свъкна по-бързо, мф. Ама и съм доста нетърпелива, при все, че за пръв път докосвам такова "животно" в живота си. Усещам как ще се бием всеки ден за тая джаджа вкъщи. Обмислям да си купим още един като имаме възможност. Дам.

Lilanda
01-21-2014, 21:05
3 часа и 20 минути ми отне, но го направих като хората и го предадох! Соу про! 8-)

Мех..Надявам се само нейния и моя часовник да не се разминават, че тогава лошо...Макар че не вярвам да се заяде за някакви си секунди, ама все пак..Всичко може да се очаква.

Ако всичко е наред, 6-цата за срока ми е в кърпа вързана..;3

102
01-21-2014, 21:06
тва звучи се едно имаш проект да напрайш бомба

Fisherman
01-21-2014, 21:12
Дай някоя палачинка насам. ;]

заедно с 2 кила яхния

Lilanda
01-21-2014, 21:13
тва звучи се едно имаш проект да напрайш бомба

Сигурно по-бързо щях да го направя....:?

ПТ: То бива бива самочувствие, ама чак пък толкова...

Fisherman
01-21-2014, 21:16
ако иска да напраи бомба,ще се допита до бившия си мъж

който в чалмата си крие сабя и кибрит

102
01-21-2014, 21:17
а в потурите пистолет

Lilanda
01-21-2014, 21:19
ако иска да напраи бомба,ще се допита до бившия си мъж

който в чалмата си крие сабя и кибрит
Именно! :lol:

Mary_Jane_69
01-21-2014, 21:20
Лили стига опява, вживяваш се като героиня от Отчаяни съпруги, такива ирл им ходя на гости с бухалката вечер, ти си толкова тъпа, спри да се правиш на жертва, супер елементарна си. Вземи си блокни сайта за компа, скрий се някъде, покрий се, иди първо при всеобщ език на 2ри на прайда, махай се просто изчезвай ти си едно ненужно олицетворение на простото девойче, в главата си куха, стига си си мислила че има нещо освен любовни рани

babity
Мно'о се зарибих. От одеве седя и си подрусвам кожата (и сланинката) на мястото, където май тря'а да имам трицепс. Ебаси якото, мога да го правя с дни! :D :D :D
Изтрещявам. Сигурно е заради ку-клукс-клан-кокчето ми. :D

x7aZzy
Обичам да уча нови езици.
Обичам да създавам.
Обичам да престъпвам граници.
Обичам да съм ползотворна. Пълноценна.
Обичам да се доказвам.
Обичам да мисля.
Обичам да съм в напрежение. Обичам очакването.
Обичам да надминавам себе си.

Обичам пиленца.

http://www.youtube.com/watch?v=q9doNpZGafw&list=FLx2aRVrfyxFYQ_IT9ZjbO1Q&feature=mh_lolz

Иначе бях днес 7 часа на работа. Довърших два протокола. Минах няколко глави от учебника по Allgemeine Psychologie. И продължавам с руския. Ако до една година го изгладя, ще съм изключително щастлива. Намерих време да изгледам и "Под прикритие" - адският епизод просто. О, и ми сготвиха баница и ябълки с глазура от черен шоколад (щеше да е по- добре без шоколада, но го изстъргах колкото можах). Ииии пих кафе за първи път от 8 месеца, много съм енергична. Може да изляза да бягам. Не ме свърта на едно място. Искам да съм навсякъде.

А утре е най- натовареният ми ден от седмицата. Нямам търпение. Дано египтянинът най- сетне ми пише, че наистина ми трябват допълнителни часове. Това, че той не може да организира времето си, не ме вълнува.

Имам една идея за един арт проект - за целта искам да счупя екрана на теревизора, но няколко души ми казаха, че фосфорът е опасен. Сега съм пред диллема. Колко пък да е опасен. Пф.

bloodyF
01-21-2014, 21:22
Изтрещявам.

и аз.

102
01-21-2014, 21:24
Лили стига опява, вживяваш се като героиня от Отчаяни съпруги, такива ирл им ходя на гости с бухалката вечер, ти си толкова тъпа, спри да се правиш на жертва, супер елементарна си. Вземи си блокни сайта за компа, скрий се някъде, покрий се, иди първо при всеобщ език на 2ри на прайда, махай се просто изчезвай ти си едно ненужно олицетворение на простото девойче, в главата си куха, стига си си мислила че има нещо освен любовни рани

ахахахахаьхаьхаьхаь еее брао аьххахахаха

102
01-21-2014, 21:26
От одеве седя и си подрусвам кожата (и сланинката) на мястото, където май тря'а да имам трицепс.

тва се получава при момичета/жени, които отслабват рязко. ти слаба ли си ?

Mary_Jane_69
01-21-2014, 21:28
Лиле за Dove си мойто момиче или искаш направо на шампоан

YSMF
01-21-2014, 21:28
Тарарам... щастлива съм. И както винаги се появяват разни субекти, които искат да ме издразнят.

babity
01-21-2014, 21:29
тва се получава при момичета/жени, които отслабват рязко. ти слаба ли си ?

Категорично нье! Ама преди бях още по-BBW! :D

Пиянннн, за кой ли път убийствено разпранннн! :D

102
01-21-2014, 21:32
обикновено не ти трябва да си пияна за да изглеждаш по-слаба

babity
01-21-2014, 21:39
объркваш ме...

102
01-21-2014, 21:51
не Ти

DisappointedDreamer
01-22-2014, 03:41
Изобщо не знам за какво станахв 5. Мех.

Днес ми е втория официален изпит като 12-то класник. :) Устен по английски. Нямам търпение да мине и да си пиша задачките по математика :Д

TheBeliever
01-22-2014, 04:47
Дано драмата днес да е в по-малка доза от очакваното. Тотално объркана съм. Знам, че и аз имам вина, но не е като да съм давала някакви подвеждащи сигнали. Уж бяхме наясно кой какво търси и предлага.

Иначе съм си много добре. Смятам да се насладя на тридневния уикенд подобаващо. По един или друг начин.

babity
01-22-2014, 06:19
Ужасно гадно ми е. Все още плача, а сега започнах и да се потя мъжката. Много добри съвети давам бе. Грам нищичко не помня, пък добре съм се справила. :D
Толкова с пазенето за сериозна връзка с приятеля му. Тря'а да ми бъде теглено едно м..виждане. Още снощи се смях почти заспала, ама днеска като си правех контрол на щетите - крещях! Тия деца в днешно време са кораво тъпи. Как ги изчисляват тия работи, майна? :D

valdesbg
01-22-2014, 07:57
Деня е сравнително добре започнал. Свърших квото се искаше от мен, повече няма да я виждам. Което е добре. Поговорих си с нея и ми беше чудничко. Остава да изям зоологията, че утре имам изпит. Мдам - вафли и кола :)

Glamour92
01-22-2014, 08:07
Абе,аз май имам фетиш към това име ... О.о

Пейзажът си е наред. Напоследък започнах да си казвам,каквото имам да казвам.При това съвсем директно,незавоалирано,не вплетено в притчи,басни и поговорки,само и само да не "ударя" директно (егото на) другия...
Тъй е най-добре- който иска,нека се сърди. :)

Владиии,натрий им носовете утре. :)

girlwithblueeyes
01-22-2014, 08:23
Нямам търпение да стъпча конкуренцията .

shmatarok
01-22-2014, 09:34
Маги, Мони, Влади - успех и на тримата 8-)

Много обичам да е ден за поща, изискваща подпис в дни, в които съм спала по-малко от 4 часа. Обожавам направо. Смятах да излизам да свърша нещо днес, ама с тази комбинация от дъжд и вятър и мега натоварен трафик и болящ ме корем си промених решението. Май ще си отспя още малко и следобед ще продължа с "поумняването".

baby_baby
01-22-2014, 10:50
Много ми е мързеливо днес а е и скука

XTREMEFREERIDE
01-22-2014, 11:54
Никой не може да ме отдели от рисуването. Твай.

Lilanda
01-22-2014, 12:28
^Мех..Като спомена рисуване, имам да довършвам рисунка..;3

Днес ми е мнооооооооооооогооо мързеливо. Чакам тати да се прибере, за да му изврънкам разни снимки за подаръка на мама..;3 А частта с идването на брат ми и чашата ще допълни цялата картинка..;3

Мех..Толкова се радвам...;3

tori
01-22-2014, 12:43
Смахнах се. Ама съвсем. Трябва да ми се ограничи интернета, за пореден път се убеждавам. Трябва да спра да го гледам тоя сериал, само кралици и крале ми се привиждат, и то все пукнали преди векове. Цял ден си мързелувам и не съм направила нищо кой знае колко продуктивно, само учих в автобуса (на пресен, чист акъл се учи по-добре) и се надявам на няква по-такава оценка, щото си написах всичко. Нямам търпение да си видя програмата, ще е няква мега странната. Момчето ми след малко си идва. :33

TheNormalGuy
01-22-2014, 14:14
Измий го ;/

Ще ми е за 6-ти път, за 5-тия ползвах тел за тигани и това не помогна... пичи сок му е майката!

Wwwooow
01-22-2014, 15:59
Какво се прави, когато някой страшно много ви липсва, ама ужасно много, без него деня ви е страшно празен, безсмислен, тъжен, гнусен и направо не виждате смисъл да живеете щом сте изгубили единственото, което ви интересува и, което ви прави щастливи... изгубили сте сродната си душа, вашето си създание... какво се прави в такъв момент, когато знаете, че не трябва да го занимавате, защото си има друго на сърцето, което не сте вие, а вие не искате да се съглсите, не ви устройва ситуацията, искате пак да си бъде като преди, да си го гушнете, да си го целувате, да си говорите, да си се смеете на ваши си неща, а не да си казвате здрасти и да се правите, че до вчера не е било 1000 пъти по-различно всичко КАКВООО !?!? някой да ми отговори моля, измъчвам се много

Cherry~♥
01-22-2014, 16:06
Бясна ,щото ни отмениха грипната -,-

valdesbg
01-22-2014, 16:06
^Отиваш и удряша два шамара на другото нещо, след което отмъкваш твоя човек и се любите до несвяст :) Няма го тоя филм - искам го ама не трябва. Що искаш - go for it :) Fortune favors the bold!

Аз съм доста добре. Хубаво ми е да провеждам ония дълги разговори, и се радвам че има с кого. Радвам се че скоро и ще се видим отново.

Въпроса е утре как ще издържа във влака с велосипеда от Зара до София за 6 часа с прекачвеане.... Ако не утрепя някой.. медал трявба да ми се даде.

JustaLittleKid
01-22-2014, 16:11
Пфуууу... обявяват грипна епидемия, обаче няма да се сетят за грипна ваканция. Защо ли да не се разболеят всички, пък тогава да ни пуснат... А пък тъпите болни ученици защо не си седят ВКЪЩИ.

Утре имаме класно по български, хич не ми се занимава.

DisappointedDreamer
01-22-2014, 16:19
Народе, стига сте се оплаквали! 8-)

Мен пък ми е супер кефско. Устният по английски мина добре, пиша си по математика, хапнах пица, пия кафе. Не в тоя ред обаче хах :Д

Радвайте се на живота :)

Wwwooow
01-22-2014, 16:23
На какво да се радваме, и ние не искаме да се оплакваме, Искаме да бъдем щастливи и да нямаме нужда да си запълваме времето с форуми и фб, амааа съдбата не се усмихва на всички : )

Wwwooow
01-22-2014, 16:24
^Отиваш и удряша два шамара на другото нещо, след което отмъкваш твоя човек и се любите до несвяст :) Няма го тоя филм - искам го ама не трябва. Що искаш - go for it :) Fortune favors the bold!

.
не става... за жалост

girlwithblueeyes
01-22-2014, 16:27
Човек трябва да се радва и за най-малкото .

Он
Доволна съм .

3oPuTy
01-22-2014, 16:32
Прибрах се ... Изтощена съм от пътуването в това малко микробусче :? Защо не пускат по-големи, де'а?! Тъпаци!
Поне последните 24 часа бяха прекрасни! Той е страхотен! А изречението "Искам да се оженя за теб и да имам дете от теб!" ме докараха до сълзи ... :) Хубаво ми е!
Но до тук с хубавите емоции :? Стоя и си гледам фейсбука ... Лабрадор, каракачанка и хъски - все породисти и прекрасни кучета, а изоставени в приюта?! Тъжно, много тъжно!

bambi69
01-22-2014, 17:01
Какво се прави, когато някой страшно много ви липсва, ама ужасно много, без него деня ви е страшно празен, безсмислен, тъжен, гнусен и направо не виждате смисъл да живеете щом сте изгубили единственото, което ви интересува и, което ви прави щастливи... изгубили сте сродната си душа, вашето си създание... какво се прави в такъв момент, когато знаете, че не трябва да го занимавате, защото си има друго на сърцето, което не сте вие, а вие не искате да се съглсите, не ви устройва ситуацията, искате пак да си бъде като преди, да си го гушнете, да си го целувате, да си говорите, да си се смеете на ваши си неща, а не да си казвате здрасти и да се правите, че до вчера не е било 1000 пъти по-различно всичко КАКВООО !?!? някой да ми отговори моля, измъчвам се много

Все едно съм го писала аз.. :) Трудно ми е, много трудно.. Макар да знам, че вече никога нещата няма да са същите и няма да го има това понятие "НИЕ".. имам някаква малка надежда, която всъщност е напразна. Странно ми е как бяхме толкова близки, а сега сме като двама непознати.. Държи се така, сякаш преди не е имало между нас нищо повече от приятелство. :(

Niakoitam
01-22-2014, 17:30

Замисляш се какво си имала и какво имаш в момента. Радваш се че го е имало въпреки,че е свършило. Замисляш се че може да има хора,които може би може и да са по зле и и това да не са получавали.Излизаш от филма.Пробваш се да гледаш напред, а не назад,защото понякога за да имаш бъдеще е по-добре да забравиш миналото или поне определено минало.Гледаш да не си кон с капаци отблъсквайки всеки, който иска евентуално да си негова и да те направи щастлива.Забавляваш се и не чакаш да те гонят,а участваш в процеса.И най-важното. Избиваш си от главата мисълта,че той е единствен и неповторим и,че никога повече през живота си няма да обичаш и да бъдеш обичана както и че той е единствената ти сродна душа.На първо време колкото по-рядко се виждате толкова по-добре. Колкото повече се отървеш от нещата, които ти напомнят за него толкова по-добре И силна воля.Някакси така. :)

DisappointedDreamer
01-22-2014, 17:34
На какво да се радваме, и ние не искаме да се оплакваме, Искаме да бъдем щастливи и да нямаме нужда да си запълваме времето с форуми и фб, амааа съдбата не се усмихва на всички : )

Кой както си го направи.
Никой не ти е опрял оръжие в главата, карайки те да киснеш в интернет. :)
Колкото до щастието - ако чакате другите да ви направят щастливи, никога няма да бъдете такива (Оскар Уайлд). Възползвай се от цитата :)

granger
01-22-2014, 17:39
Ох, утре ще си ходя вкъщи за 4-5 дни, малко да поучствам на спокойствие :lol:
Днес се видях най-накрая с wednesday666 голяма сладурана е !
Доста безсънни часове,но не се чувствам толкова уморена,колкото предполагах

babity
01-22-2014, 17:39
На път съм да ревна. А това не се е случвало от 7-8 месеца. Ама така, като малко дете, от ината и яростта си. Гррр! Най-тъпо ми е като се чувствам безсилна и глупава.

Lilanda
01-22-2014, 17:41
Мех..Игрите на глада най-после е излязъл...Пускам си го и ще взема да заспя по някое време сигурно..:D ;3

draid
01-22-2014, 18:08
Добре съм, въпреки че в последните 3 дни съм спал 5-6ч. Напредък има това е важното ;)

Wwwooow
01-22-2014, 18:23
Все едно съм го писала аз.. :) Трудно ми е, много трудно.. Макар да знам, че вече никога нещата няма да са същите и няма да го има това понятие "НИЕ".. имам някаква малка надежда, която всъщност е напразна. Странно ми е как бяхме толкова близки, а сега сме като двама непознати.. Държи се така, сякаш преди не е имало между нас нищо повече от приятелство. :(
именно същата работа... чак почвам да си мисля,че съм сънувала всичко това..

Замисляш се какво си имала и какво имаш в момента. Радваш се че го е имало въпреки,че е свършило. Замисляш се че може да има хора,които може би може и да са по зле и и това да не са получавали.Излизаш от филма.Пробваш се да гледаш напред, а не назад,защото понякога за да имаш бъдеще е по-добре да забравиш миналото или поне определено минало.Гледаш да не си кон с капаци отблъсквайки всеки, който иска евентуално да си негова и да те направи щастлива.Забавляваш се и не чакаш да те гонят,а участваш в процеса.И най-важното. Избиваш си от главата мисълта,че той е единствен и неповторим и,че никога повече през живота си няма да обичаш и да бъдеш обичана както и че той е единствената ти сродна душа.На първо време колкото по-рядко се виждате толкова по-добре. Колкото повече се отървеш от нещата, които ти напомнят за него толкова по-добре И силна воля.Някакси така. :)
Опитвам се, наистина цяла седмица се правя на луда, че нищо ми няма..всеки ден го виждам,всеки божи ден, общуваме едни и същи хора, ходим по едни и същи кафета... трудноо е , не знам дали времето ще помогне, ако беше далеч може би..

Кой както си го направи.
Никой не ти е опрял оръжие в главата, карайки те да киснеш в интернет. :)
Колкото до щастието - ако чакате другите да ви направят щастливи, никога няма да бъдете такива (Оскар Уайлд). Възползвай се от цитата :)

нямам какво друго да правя в момента, имам да уча.. това е, ама това е най-малкото, което мога да правя в момента, като мислите са ми на друго място... цитата, да ,верен е до някъде, ама точно хората са тези, които могат да ни направят щастливи и други неща има, но на тях по-рядко им се радваме.

102
01-22-2014, 19:14
Мех..Игрите на глада най-после е излязъл...Пускам си го и ще взема да заспя по някое време сигурно..:D ;3

Катнип умира накрая и Питърчо се омъзва за Сноу

JustaLittleKid
01-22-2014, 20:02
Бих искала един от приятелите ми (или една) да ме попита "Как си" и наистина да очаква от мен отговор - и то отговор, различен от "Добре".
Не съм добре.

Напоследък все "искам" нещо, някого. Искам, искам, искам.
Трябва да спра с това. o.O

SonataArctica
01-22-2014, 20:45
Днес нещо по-различно: Lana Del Rey - Young and Beautiful (http://www.youtube.com/watch?v=o_1aF54DO60)

Чувствам се прекалено трезвен. Тази вечер давам воля на мислите си и на чувтствата си. :)

Niakoitam
01-22-2014, 20:51
Опитвам се, наистина цяла седмица се правя на луда, че нищо ми няма..всеки ден го виждам,всеки божи ден, общуваме едни и същи хора, ходим по едни и същи кафета... трудноо е , не знам дали времето ще помогне, ако беше далеч може би..

Хората са го казали: "Любов с любов се лекува". Освен това ти си момиче и не е задължително да правиш кой знае какво освен ако не харесваш по-срамежливите.Просто може да се спуснеш по течението. А щом е имало любов и се е стигнало до край значи определено има проблем. Ако се стигне до две или повече раздели вече опитът за събиране си е вече чист мазохизъм А иначе седмица е прекалено малко време, понякога дори и месец или доста повече...особено ако си сам. :)

babity
01-22-2014, 20:52
Бахти, днеска съм изяла едно кило сирене. 8-)
Делириум. ххх

SonataArctica
01-22-2014, 20:57
Хората са го казали: "Любов с любов се лекува".
От трън, та на глог...

102
01-22-2014, 20:59
крива любов се лекува със секс

Lilanda
01-22-2014, 21:45
Катнип умира накрая и Питърчо се омъзва за Сноу
Укъсня със спойла..:?

DarkTemplar
01-22-2014, 21:59
Кур за футбола.

102
01-22-2014, 22:11
Укъсня със спойла..:?

? тва ф третата час ве.

Lilanda
01-22-2014, 22:16
Дъа.

102
01-22-2014, 22:19
Дъа.

не само че има окрак тринадесет ами има и четиринадесет и петнадесет

AnarchyBoy
01-22-2014, 22:29
не само че има окрак тринадесет ами има и четиринадесет и петнадесет

Шшш ся ще й кажеш и к'во ще стане с внучката на сноу и негрите от окрак 11 ;/

Wednesday666
01-22-2014, 22:30
Ох, утре ще си ходя вкъщи за 4-5 дни, малко да поучствам на спокойствие :lol:
Днес се видях най-накрая с wednesday666 голяма сладурана е !
Доста безсънни часове,но не се чувствам толкова уморена,колкото предполагах

:-) и вие двете сте големи сладурани, трябва скоро да повторим упражнението 8-)..

Оооох, време е да учааа, а не искааааам.
Тъпи финанси, много, много тъпи ..
Не мога да си представя да изям два учебника с тая простотия ..

102
01-22-2014, 22:33
Шшш ся ще й кажеш и к'во ще стане с внучката на сноу и негрите от окрак 11 ;/

ти си голям сладур

102
01-22-2014, 22:34
Цветомир Сладура

AnarchyBoy
ти си голям сладур

ти не ;/

102
сори, сладурско ми е

AnarchyBoy
Цветомир Сладура

Миро Гея.. имах един такъв даскал ;/

102
01-22-2014, 22:35
ти не ;/

нищо, ти си сладур за двама ни

102
01-22-2014, 22:35
Миро Гея.. имах един такъв даскал ;/

с тази инфантилност и наченки на олигофрения си точно за даскал, не се учудвам да ти кажа

AnarchyBoy
01-22-2014, 22:38
с тази инфантилност и наченки на олигофрения си точно за даскал, не се учудвам да ти кажа

добле миро ;/

102
01-22-2014, 22:39
аз поне не сам цветенцемиро, а Мирослав

AnarchyBoy
01-22-2014, 22:42
аз поне не сам цветенцемиро, а Мирослав

лел, со?

102
01-22-2014, 22:43
олллолоололлотрепка

XTREMEFREERIDE
01-22-2014, 22:45
Т'ва роксмита е супер яко нещо. Lilanda, препоръчвам ти, нали си зарибена да се учиш на китара. :) http://rocksmith.ubi.com/rocksmith/en-US/home/index.aspx

Разцепваме се на видеостената, йей!

granger
01-22-2014, 22:45
добре мило ;/

sounds better :lol:

102
01-22-2014, 22:46
тои тва искаше да напише сладурчето просто си мислеше за мен докато го пишеше и така

AnarchyBoy
01-22-2014, 22:47

Lilanda
01-22-2014, 22:50
Т'ва роксмита е супер яко нещо. Lilanda, препоръчвам ти, нали си зарибена да се учиш на китара. :) http://rocksmith.ubi.com/rocksmith/en-US/home/index.aspx

Разцепваме се на видеостената, йей!
Недей, недей..Ще стана колекционер в скоро време..;3 :D

Планирам едно купуване на електрическа, ама няма да е сега..:(

Иначе усъвършенстване му е майката..;3

Мех, сега ми се досвири..В 2 вечерта..Мда...;/

И съм гладна..:(

102
01-22-2014, 22:50
как сладко се смее

ForzaFelipe
01-23-2014, 00:19
Изведнъж пак ме събори любовната мъка. Много ми се прииска около мен да има някое женско същество което да си гушна и да наняме заедно, да се събудим на обяд, да пием кафе заедно и да гледаме нещо тъпо по тв-то...Да не се чувствам като най-големия самотен самотник на света, не за друго...

HollyGolightly
01-23-2014, 01:20
"indecent and not good enough" или поне така ме нарекоха...

paradosou
01-23-2014, 01:27
Чак сега си дописах есето. Ритъмът ми е тотално разстроен xD. Порадвах се на стабилно внимание, да видим съботата ще бъде ли свежа...
http://www.youtube.com/watch?v=L04gdY-Fpbw ~ тотална липса на идеи какво се пее, ама мелодията е приятна
:)

shmatarok
01-23-2014, 01:29
Ох.

Всичко се свежда до тая дума - и физическото, и психическото ми състояние, и курсовата, и оня тъпак, който в скоро време ще замеря с нещо.

DisappointedDreamer
01-23-2014, 04:58
Днес цял ден ще вися над учебникът по математика. Няма да му се дам! :Д

TheBeliever
01-23-2014, 05:04
Много ми е хубаво. И това пухкаво същество като се гушка в мен по най-сладкия възможен начин просто ме разтапя.

А той в единия момент те целува по челото, гледа те мило в очите и ти се усмихва. В следващия ти шепне на ухо как ще те чука на всяка възможна повърхност в стаята. Два пъти. :cool:

Ох, пак закъснявам.

Wwwooow
01-23-2014, 07:19
Хората са го казали: "Любов с любов се лекува". Освен това ти си момиче и не е задължително да правиш кой знае какво освен ако не харесваш по-срамежливите.Просто може да се спуснеш по течението. А щом е имало любов и се е стигнало до край значи определено има проблем. Ако се стигне до две или повече раздели вече опитът за събиране си е вече чист мазохизъм А иначе седмица е прекалено малко време, понякога дори и месец или доста повече...особено ако си сам. :)
......не искам да става пак така.

Добро утро на всички : )
Аз си лежа в леглото и не ми се става не виждам смисъл, а имам супер много работа...пак няма да ми стигне времето...

s4etoved
01-23-2014, 07:44
Главата ми ще се пръсне от толкова информация...........два дена семинар по счетоводство !

Но поне си разясних някои нещица :)

x7aZzy
01-23-2014, 07:58
Поспортувах малко. Ама в това време не мога да бягам. Шит си е.
Сега пия чай от копър. Ммм, райско.

Днес цял ден ще пиша протокол с групата. Поне ще ми се махне от главата. Ако бях сама, щях да го свърша за много по- малко време, но това е друг въпрос. Чак не ми го побира умът как има хора, които са способни да се разсейват толкоооова много. Концентрация му е майката.

girlwithblueeyes
01-23-2014, 08:29
Woww абе мацка вземи се стегни . Напълно те разбирам в подобно положение съм но не позволявай мъката ти да пречи на живота ти .

Он-
Направо ги отвях ужасно горда съм със себе си !

102
01-23-2014, 08:31
Он-
Направо ги отвях ужасно горда съм СЪС себе си !

уоу импресиф

JustaLittleKid
01-23-2014, 08:31
Тегля си разни анализи. Изобщо не ми се прави класно по БЕЛ, а тази чудесна преподавателка е измислила следното нещо: 23432535 въпроси за развиване върху всички автори от началото на година, съчинение върху "Шибил" и отделен въпрос върху друг разказ на Йовков. И всичко това за... 80 минути. Е, как да стане?!

Niakoitam
01-23-2014, 08:48
......не искам да става пак така.

Ами имаш два варианта. Да гледаш с надежда към бъдещето живеейки и отдавайки се на някого поне за даден момент от време или пък самосъжалявайки се и убеждавайки се как твоят бивш е единствен и неповторим и никой не може да ти даде същото готова да му скочиш на врата без значение какво е станало, кой е виновен и когато те пожелае и ти подсвирне. Кой вариант ще избереш зависи само и единствено от теб. :)

Wednesday666
01-23-2014, 09:43
paradosou ще бъде набита скоро, съвсем публично го оповестявам 8-)
ще е бой от любов, не от друго 8-) :-)..

Иначе, добре се чувствам, пия кафе и се сещам за вчерашната среща.

Та така де, изключвайки това, се опитвам да си оправя комуникацията с бая народ.
Дано успея :).

П.П. побеснях.

XTREMEFREERIDE
01-23-2014, 13:14
Не мога да съм по-горда, просто. Отнесох изпитите като фурия, ама така и трябва да бъде, след като сама съм си избрала какво точно искам да уча, трябва да съм най-добра в областта, нали?! Това, разбира се, не ме прави по-малко горда и самодоволна. :3 Супер много се радвам, че всички около мен се радват, а ако и онези-неща-за-които-не-искам-да-говоря станат както трябва просто няма да си намеря място от кеф!

А той какъв невероятен мъж е и как ме търпи дори в най-скапаните ми моменти, просто не знам. Възхищавам се на търпението и спокойствието, надявам се един ден наистина и аз да се науча на тези неща. Мисля, че всичко отива в правилната посока. Лялялял.

DisappointedDreamer
01-23-2014, 13:30
Влюбено ми е, но не е онова влюбено, където пищиш от радост и енергия след като разбереш, че имате Х на брой общи неща. Влюбено ми е - онова влюбено, където искаш просто да се сгушиш в дивана, пиейки чай и гледайки как хоризонтът се съблича и облича в хиляди цветове.

Влюбено ми е.
И ми е доволно, защото най-накрая си разбрах част от задачите по математика. Краят на всичко се вижда съвсем ясно. Още 5 месеца и си се прибирам. :)

XTREMEFREERIDE
01-23-2014, 14:51
Съвсем сериозно, този ден няма как да стане по-хубав! Потапям пръсти в залезните облачета от щастие и ми се крещи толкова много, че ако го пусна навън ще се напука малкото мъгла, която е останала. Нямам думи. Толкова хубави неща в един ден не са се случвали отдавна. И то точно неща от които супер много имах нужда. Горда съм, щастлива съм, обнадеждена съм, мотивирана, ентусиазирана, радостна, не-можеща-да-си-намери-място! В следващите 3 месеца ме очаква повече работа отколкото някога съм вършила и съм очарована!

Е такова щастливо ми е:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcer7qxdos1rgb4bxo1_500.gif

Lilanda
01-23-2014, 15:54
Пак са решили да ме ядосват..Само да се прибера и ще има сериозен разговор...

Иначе деня ми мина супер..Видях се с разни приятели, макар че малко се успах..:D

Не съм се смяла толкова отдавна..;3

Мех..Утре след училище ще се видим евентуално за последно..Дано да не замине от сега...

Wwwooow
01-23-2014, 16:00
Ами имаш два варианта. Да гледаш с надежда към бъдещето живеейки и отдавайки се на някого поне за даден момент от време или пък самосъжалявайки се и убеждавайки се как твоят бивш е единствен и неповторим и никой не може да ти даде същото готова да му скочиш на врата без значение какво е станало, кой е виновен и когато те пожелае и ти подсвирне. Кой вариант ще избереш зависи само и единствено от теб. :)
Дааа... много добре знам кой вариант трябва да избера... перфектно го знам, ама само на теория... трудно ее, тайничко се моля да се случи чудо, което пък съм АБСОЛЮТНО сигурна, че няма да се случи... и какво чакам и аз не знам.. като му видя снимката във фб и го цъквам да му пиша по инерция, защото знам, че трябва да му пиша, ако ли не той ще ми пише и се сещам в какви отношения сме и се спирам... тъжничко и празно е

Jaune
01-23-2014, 16:20
^Много добре те разбирам
След 1 година, в която сме имали страхотни моменти, но и страхотни скандали (за глупости, големи глупости), мисля, че сме прецакали всичко и не знам изобщо как се чувствам вече... от толкова рев и тъпотии вече дори не знам дали имам чувства (а оня ден ми беше едно такова обичливо)... въобще, как знаеш дали чувствата са си отишли? За момент ли става, или трябва време... наясно съм, че си убиваме връзката, и все пак искам да я поправя... ама чувства поправят ли се?
И ми писна всички да ми дават акъл за собствената ми връзка. Особено хора, които хал хабер нямат к'во значи да споделяш живота си с някого толкова време и едва ли не да ИЗИСКВАТ да съм супер категорична..

HollyGolightly
01-23-2014, 16:38
Хубаво ми е и ми се играе minecraft 8-) но трябва да го чакам да приключи работата си първо и след това

bloodfrozen
01-23-2014, 16:44
Егати мощната съм, честно. 8-)

Тая вечер планирам да се посветя на някой филм, а утре ще се възнаградя с един стабилен шопинг. Ммм.. блаженство.

Wwwooow
01-23-2014, 16:48
^Много добре те разбирам
След 1 година, в която сме имали страхотни моменти, но и страхотни скандали (за глупости, големи глупости), мисля, че сме прецакали всичко и не знам изобщо как се чувствам вече... от толкова рев и тъпотии вече дори не знам дали имам чувства (а оня ден ми беше едно такова обичливо)... въобще, как знаеш дали чувствата са си отишли? За момент ли става, или трябва време... наясно съм, че си убиваме връзката, и все пак искам да я поправя... ама чувства поправят ли се?
И ми писна всички да ми дават акъл за собствената ми връзка. Особено хора, които хал хабер нямат к'во значи да споделяш живота си с някого толкова време и едва ли не да ИЗИСКВАТ да съм супер категорична..

За всички ще е по-добре, не им е жал,
че ще умре - нещо голямо!

http://www.youtube.com/watch?v=lvRfbNSo1TQ

....
много си права, не мисля, че чувствата са нещо, което може да се контролира... околните понякога много объркват нещата, да не кажжа винаги

SisiStrange
01-23-2014, 18:48
въобще, как знаеш дали чувствата са си отишли?

Когато вече неприятните (или безразличните) емоции са станали повече от приятните чисто вътрешно и когато мисълта за човека вече не ти носи радост. Когато спреш наум да си отмяташ: "А това нещо ще го разкажа на Х довечера като се видим, ще му стане много смешно." Това, което аз научих е, че чувствата не си отиват, когато спре да ти е мъчно и спре да ти се плаче при идеята за раздяла, а малко преди това, тъй че докато не стане факт, не си сигурен. Разбираш на 100% чак, когато видиш, че след това ти е по-добре. Това за дългите и сериозни връзки.

JustaLittleKid
01-23-2014, 18:55
Ти ли си? Поредният, когото
няма да наричам с нежни имена.
Ти ли си? Поредният без име,
който ще остави в мене празнота.

Ти ли си? Сърцето ти едва ли
ще трепне и ще търси моята любов.
Ще потънеш скоро в мрак незнаен,
а след теб… ще дойде някой нов.

Ти ли си? Поредният, когото
няма да обичам, нито ти пък – мен.
Ти си… поредният от многото,
такива като тебе срещам всеки ден…

А как ме уморяват тези срещи.
Колко много, много ми тежат.
И моля се аз силно и горещо…
няма ли най-сетне те да спрат?

SonataArctica
01-23-2014, 18:59
Somewhere over the Rainbow (http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I)

Истината е, че от 20на дена нямам желание да правя почти нищо. Всичко ми е токова антипатично и унило. Оф, не мога да разбера защо се появи тази меланхолия... Гледам да съм уж активен, но всичко ми е насила. Днес като че ли достигнах моя "апогей" на безразличност към околния свят... Много малко работи успяват да ми донесат щастие и усмивка тези дни.

tori
01-23-2014, 19:06
Нямам никакво настроение или имам, но не клони особено към списъка „яки чувства“. Не ми се плаче, не ми се смее, дори не ми се обича. Странно е, наистина странно.

baby_baby
01-23-2014, 19:41
Нз какво искам :( Ту искам да съм с него ту не искам много ми е гадно и тъжно нз какво да правя :(

Wednesday666
01-23-2014, 19:45
Ох, бахти якия полет 8-).
Тоя китаец ме накара да се ухиля, бахти готиния човек.
А английският му беше перфектен просто, за сефте ми се случва.

Утре пак на работа.
Дано се осъществи планът с кафето, готино ще ми е :).

Hayashi
01-23-2014, 19:53
Три изпита за днес и приключих. И от другата седмица ще ме скъсат от лекции, но важното е, че се паднах в група с добра програма и, че ще си почина поне месец от изпити.
Уморена съм, но от утре започвам да се презареждам с енергия.

xoxi
01-23-2014, 19:55
Днес беше най-хубавият ден за тази седмица!
Нямам търпение да дойде и неделя. Ако успея да намеря решение за дребните проблемчета, които евентуално ще възникнат, денят ще бъде още по-прекрасен от днес.
Супер оптимистично ми е. За пръв път от... месеци, се чувствам истински щастлива и спокойна! Толкова е хубаво!

XTREMEFREERIDE
01-23-2014, 21:01
Днес беше най-хубавият ден за тази седмица!
Нямам търпение да дойде и неделя.
Супер оптимистично ми е. За пръв път от... месеци, се чувствам истински щастлива и спокойна! Толкова е хубаво!

Ей, ама колко ТОЧНО! Не мога да спра да мисля всичките хубавости, 'дето ми се изсипаха на главата! Имаше смисъл от всичко, явно. Ех, колко ми е прекрасно да се чувствам удовлетворена, да усещам, че не съм правила нищо напразно, че усилията ми в крайна сметка започват да ме водят по пътеката ми. Ех, живот! Толковатолковатолкова ми е добре!

bloodyF
01-23-2014, 21:15
Истината е, че от 20на дена нямам желание да правя почти нищо. Всичко ми е токова антипатично и унило. Оф, не мога да разбера защо се появи тази меланхолия... Гледам да съм уж активен, но всичко ми е насила. Днес като че ли достигнах моя "апогей" на безразличност към околния свят... Много малко работи успяват да ми донесат щастие и усмивка тези дни.

Това.
Но от няколко месеца.
И единственото щастие в живота ми е сестра ми и приятелите ми.
Което не е малко, но не променя безразличието.

Но днес цял ден ми е приповдигнато настроението, свърших малко работа у дома.
Имам време на спокойствие да си оправя нещата , сама съм за уикенда.
Срещата/излизането/каквото-и-да-беше-това беше страхотно. Надявам се да повторим, имам нужда от разнообразие и време, прекарано с нови и приятни хора.

marilyn
01-23-2014, 21:24
Ще успея с тъпите ЕМ. Зор е, ама ще го пратя на време. И после серийка изпити...

Баси тъпата котка, как можа да ме ухапе. Питбулът ми се влачи в краката и ме преследва за да го галя и се лигави, а няква смотана котка ме контузи така, че едвам пиша по клавиатурата, нищо не мога да правя с тая ръка.

Но това да са проблемите, че миналия път беше къде-къде по-страшно.

Обичам го, толкова много го обичам! Скоро ще стане година! Много е прекрасен!

Залавям пак ЕМ, остана още малко!

tori
01-23-2014, 22:29
"Кошче за душевни отпадъци" - От Тори

Чудя се как, по дяволите, да започна. Няма значение, важното е, че все пак имам какво да напиша.
Имам да разкажа за едно прекрасно семейство, което толкова обичам и което ме е изградило като (надявам се) добър човек. Много съм им благодарна, защото те ежедневно търпят ужасните ми настроения, виковете, крясъците и резките ми реакции като цяло. В последно време те май са бая, за което се чувствам някак виновна. Имам предвид, че те далеч не заслужават това.
Също така имам да разкажа за едни приятели. Хора, които са толква различни, че няма накъде. С повечето слушаме един стил музика, но разбиранията ни се различават. Аз разбирам самотата като свобода, може би по нечии параграфи се водя саможива. Аз лично не бих казала. По-скоро съм оцеляваща. Някак... гъвкава. Мога и сам, мога. Приятелите ми наистина са прекрасни, тоест май са. За такива минават. Аз обаче направих една грешка, която осъзнах съвсем наскоро. Отделих се от тях, изолирах се. Кой да знае, че етака трудно да намериш втори, трети и четвърти за белот?! А картите стоят вкъщи, сами и тъжни. Май се откривам в тях - прашинка от лятото. Забравена съм в кутията и само преча. Някак човъркам нечий джегер, без дори да искам. Вярвам, че мога да съм много по-досадна, стига да искам и да съм си забравила възпитанието у нас.
Също имам да ви разкажа и за едно момче, което всеки ден ме спасява по няколко пъти и после собственоръчно ме хвърля през единадесетия етаж. Това момче понякога така жестоко ми лази по нервите, че честичко отнася шамар например. Понякога само викане ако съм била на кеф. Да - той търпи всичко това. И плюс всичко, му е кеф да съм около него. Казва, че просто ми е дошло в повече, не изключвам да е прав. Връзката ми с него е толкова странна... Едва ли щях да се чувствам така спокойна в чуждо присъствие. Всичко с него е толкова прекрасно... Леле, вчера колко му се смях. Скрил си шоколад в джоба и ме пита дали случайно не искам да го обарам по крака. Ей така, щото можело да ми хареса. Послекак да кажеш, че е скучен, а?! Харесва ми да обсипва лицето и тялото ми с целувки, колкото и клиширано да звучи. Толкова е прекрасен като се опитва да ме накара сама да потърся секс от него, омг. Направо е непростимо да откажа на предложението му. Наистина е някакъв такъв... като съкровище, което не се изкопава от земните ядра лесно.
Освен всичко, искам да кажа, че живота ми върви добре. Забавно е, защото всеки ден имам някакви планове, а нищо не става по тях, а възможно най-интересно, забавно и прекрасно. Дори плануваните оценки в училище не са това, което предполагах. Това в общия случай обаче. Ако все пак не вляза отново в Омагьосания кръг, в който се въртя от доста отдавна. Повтарям едни и същи грешки, които уж си казвам, че повече не бих направила. Пропускам да се храня, не споделям с близките си, мисля си "лоши неща"... Всичко е постарому, чак се дразня на себе си. Все преглъщам всичко, сякаш съм черна дупка. Понякога дори забравям какво е било преди. Това ме плаши,този кръг ме плаши до смърт. Дали винаги ще се повтаря? Защо успях да направя няколко крачки, а сега не мога да изляза от него? Къде съм въобще, стигнах ли донякъде или пак съм в изходна позиция? Заслужава ли си въобще да продължавам да се самонавивам, че опитвам да променя нещо? Мога лида променя нещо? А себе си? И къде са *аните отговори на всичките ми ши*ани въпроси?!

x7aZzy
01-23-2014, 22:50
ОМГ, каква снимка ми пратиха.
Хахах. От малка мразя да ме снимат.

http://i814.photobucket.com/albums/zz63/x7aZzy/555301_4201118470631_819893185_n_zps5fda0fc6.jpg

Не си усещам тялото. Как ще се наспа сладко, сладко.. ^^

HollyGolightly
01-24-2014, 00:28
Трендафилка е болна, много ми е притеснено и ми се реве :smt090

shmatarok
01-24-2014, 03:20
^Леле, какво ѝ има? Дано да се оправи бързичко, стискам палци. :с

Щеше да е хубаво да поспя така тактично, особено след като трябва да стана след три часа и десет минути. Но не, дали от стресът покрай тая шибана курсова, или покрай енергийните напитки, с които така малоумно се наблъсках, или заради факта, че днес се прибира най-накрая, или и аз не знам какво, но освен че се въртях 3 часа, друг ефект не постигнах.
Изтеглих си филм, току-виж съм заспала, докато гледам.

DisappointedDreamer
01-24-2014, 04:51
Блъди Ф, Соната - горе главата. Май е и от времето, защото и аз и всички около мен тъй се чувстват. Повече чайчета, емоции и по-малко свободно време за размисли. :)

Екстази - прекрасна снимка е!! Усмихнах се :)

А tori.... Омъжи се за мен? :Д Страхотен пост си изсмукала от ума и пръстите си.

Holly - дано се оправи зайчето.

А аз?
Мен ми е вечно.

TheBeliever
01-24-2014, 05:28
Най-после дойде тридневния уикенд. Сигурна съм, че ще бъде чудесно (ако не се избием, де).

Дано да е преглътнал драмата в главата му, а ако не е, то поне да е склонен да я обсъдим. Лази ми по нервите.

Оптимистично ми е.

3oPuTy
01-24-2014, 05:57
Станах преди час, а алармата ми беше за 9:30 :? Багажа ми още не е напълно готов, не знам кога ще тръгвам ... Яко! Да става към 12ч. и да ми се обади за да знам към колко ще е в Русе и да си направя сметката кога да тръгна и аз. Все пак не ми се чака 100 часа докато дойдат, а и не искам те да ме чакат дълго :?
И времето е ужасно ... Мразя снега, студа и поледиците, а гледам се очертава да има от всичко.

XTREMEFREERIDE
01-24-2014, 08:07
Гледам го как спи до мен и не мога да му се нарадвам. Едвам се сдържам да не го разцелувам, ама ми е жал, щото знам, че снощи откара до късно. Мисля си за нас и за това как той ми търпи всичките състояния. И изобщо не изглежда изплашен от съжителството си с мен, което е странно. Понеже, когато минавам през някаква емоция, съм твърде сприхава, без значение дали се радвам или страдам - няма средно положение. Но и той не е от онези, средните хора. Предполагам му е в кръвта да ме търпи. Като вятър ме обгръща, продухва ми косата и после й се радва колко е разпиляна.

Jaune
01-24-2014, 08:08
Когато вече неприятните (или безразличните) емоции са станали повече от приятните чисто вътрешно и когато мисълта за човека вече не ти носи радост. Когато спреш наум да си отмяташ: "А това нещо ще го разкажа на Х довечера като се видим, ще му стане много смешно." Това, което аз научих е, че чувствата не си отиват, когато спре да ти е мъчно и спре да ти се плаче при идеята за раздяла, а малко преди това, тъй че докато не стане факт, не си сигурен. Разбираш на 100% чак, когато видиш, че след това ти е по-добре. Това за дългите и сериозни връзки.

Tъпото е, че все още искам да говоря с него и да му споделям всичко, но просто нищо не ми е надига отвътре, няк'во нямам желание /ако ще и чисто физически/ към него... може би е само период, не знам, опитвам се да не го мисля, ама се побърквам и с моя навик да обмислям всичко и да искам конкретен отговор на всичко... баси, винаги трябва да съм "черно" или "бяло", все съм в крайности..

Niakoitam
01-24-2014, 09:18
Дааа... много добре знам кой вариант трябва да избера... перфектно го знам, ама само на теория... трудно ее, тайничко се моля да се случи чудо, което пък съм АБСОЛЮТНО сигурна, че няма да се случи... и какво чакам и аз не знам.. като му видя снимката във фб и го цъквам да му пиша по инерция, защото знам, че трябва да му пиша, ако ли не той ще ми пише и се сещам в какви отношения сме и се спирам... тъжничко и празно е

Такова чудо въобще не ти трябва. Вервай ми. Както е казал един български политик. В един период от време имах щастието индиректно да наблюдавам едно такова чудо. И трети и четвърти и пети път. И все беше енакво чудо.Временна краткотрайна радост и после пак сълзи,хранеж и тюхкания. И пак и пак и пак.По едно време чак и скучно взе да ми става и имах усещането,че вече съм получил ясновидска дарба какво ще се случи. Отказах се или по-скоро отказахаме ме да го наблюдавам.Вече може и 6-7 път да е станал,но гледах преди време май още са заедно.Не е готино да го гледаш отсрани, а камо ли пък да го изживяваш.Но всеки си знае.
Ето и втората ми братовчедка и един прител бяха гаджета за сравнително дълъг период от време. В един момент скъсаха.Тя искаше да се събират пак и въпреки принципа му за единият път се реши пак да пробват.Тврде кратко беше тази проба обаче.Той се запъна и единственото,което правиха беше известно време т.нар. приятелски секс. От тогава той смени още две и сега си има разни краткотрайни забивки и малко проблеми с едната по-дълга. А братовчедката...е тя тръгна с един, който и беше хвърлил много силно око още докато бяха гаджета с другото момче.Свестен е и сегашният и. И изглеждат щастливи.Въпреки,че позагубихме малко връзка с нея откакто скъсаха с бившият и защото с него излизаме по често и покрай него се поопознахме с нея повече.И с другият се уважаваме,но само един път сме ги засичали и гледаме да избягваме ситуацията, в която бивш и настоящ седят на една маса всеки гледайки внимателно движенията на другият и готов при най-малката искрица да скочи на бой.

Иначе ще има подготовка за рожденият ден утре на брат ми. Ще се празнува отново в къщичката в онова селце дето празнувахме Нова Година. Довечера ще трябва да ходим на покупки до Софето както казваше един познат. :)

paradosou
01-24-2014, 09:18
x7aZzy, и аз се влюбих в снимката!! ;d
Он - непоправими роднини имам, пак успяха да ме подразнят стабилно. Взривоопасна ситуация; хем ми е любопитно какво ще е развитието, хем перфектно разбирам, че няма как да остана встрани. Всъщност не е необходимо - никак. Не и тоя път.

HollyGolightly
01-24-2014, 11:08
shmatarok, DisappointedDreamer, мерси. Вчера я намерих заспала в храната си и трябваше да я разтърся, за да си отвори очите. След това пък беше обърнала краката, за малко да ми докара сърдечен удар. Но сега изглежда по-добре, та ще видим.

Иначе аз съм добре, мислех си днес да се наспя, той пък реши да ми се обади, за да ме видел по скайп в 6:00 сутринта, все едно не сме били до 11 заедно снощи, ама така е като не мога да (му) казвам не

XTREMEFREERIDE
01-24-2014, 11:11
Не е ли време за вол.27?

shmatarok
01-24-2014, 11:25
shmatarok, DisappointedDreamer, мерси. Вчера я намерих заспала в храната си и трябваше да я разтърся, за да си отвори очите. След това пък беше обърнала краката, за малко да ми докара сърдечен удар. Но сега изглежда по-добре, та ще видим.

Да ти кажа и моят понякога така се тръшка и спи и не ми обръща внимание дори като го викам. Да не би да е било нещо такова?

И така, паниката в мен замина, чувствам се добре вече, предадох най-гадната курсова в живота си, която се оказа елементарна, щом реших да я правя в лабораторията, както си му е реда, а не на моя лаптоп вкъщи. 8-) Толкова похабени нерви и половин кило тегло загубено от стреса, напразно. Накрая чак забравих да си напиша коментарите. :( Ама нейсе, по-голямата част от кода е там. 8-) Трябва да свърши работа.
Не знам дали трябва да ми пука, така или иначе получих специално писмо и ако реша да приема предложението няма да има особено значение какво съм изкарала на курсовите тая година. 8-)

А сега... още Спартак и нани-на. :Д

girlwithblueeyes
01-24-2014, 11:58
Вчерашните тренировки минаха доста добре

Проекта върви страхотно и се надявам да продължава все така . Убедена съм че мястото ще се получи страхотно .

HollyGolightly
01-24-2014, 14:05
Да ти кажа и моят понякога така се тръшка и спи и не ми обръща внимание дори като го викам. Да не би да е било нещо такова?
Не знам какво беше, но доста ме притесни. И друг път така не е реагирала, но чак да се налага да отварям клетката и да я разтърсвам, за да си отвори очите, никога не се е случвало. Но сега вече изглежда по-адекватна 8-)

Много мързелив ден се очертава

babity
01-24-2014, 16:12
Шибан, гаден, недъгав стафилокок, надя'ам се Т-лимфоцитите ми да те добарат, колкото и дълбоко да си се скрил и да ти пукна гъза от ебане, без смазка!!!
Тече ми гной отвсякъде. Постоянно имам темепература и ме боли дробчето като си поемам по-дълбоко въздух... И с'а тия лекарства ще ми пречат на пиенето.
Бахти случайността днеска. Любопитно ми стана, столкнах, но нямаше нищо и т'ва е супер.
Тря'а да оздравея, че има мръвки, 'дето чакат.

granger
01-24-2014, 16:19
Прекрасно ми е :)

DarkTemplar
01-24-2014, 16:22
Шибан, гаден, недъгав стафилокок, надя'ам се Т-лимфоцитите ми да те добарат, колкото и дълбоко да си се скрил и да ти пукна гъза от ебане, без смазка!!!
На това му се вика професионална наредба. ;d

xoxi
01-24-2014, 16:39
Цяла сутрин премятах палачинки (та чак до обяд), а сега една палачинка не е останала...
Добре поне, че се наех днес да наготвя като жена на мъжа си. :D Въпреки че храна пак няма да остане за утре.
Никога не съм предполагала, че една котка и едно куче ще ядат толкова, колкото ядем и ние двамата. Вместо да готвя за двама, готвя за четирима.
Явно майсторя по-вкусни работи от производителите на котешка и кучешка храна, защото гранулите си седят в купите вече от няколко дни... 8-)

JustaLittleKid
01-24-2014, 17:33
Днес беше изключително безсмислен ден.

Lilanda
01-24-2014, 17:49
Holly, днес поне 3-4 приятелки ми казаха, че зайчетата им са болни..:? Дано се оправи..Стискам палци всичко да е наред..Всъщност на всички ви.

На мен мама ми изкара акъла..Да се прибереш вкъщи и секунди след това да припадне пред очите ти...И то от едната глупост..Разбирам я, не иска да ме дразни, ама това нейното минава всякакви граници..Организмът ми има нужда да се пречисти..МОЯТ, НЕ НЕЙНИЯТ...Много много се изплаших..А като ми каза "Сутринта четох в хороскопа на Козирог, че има голям шанс да стане нещастен случай и затова ти казвах да се пазиш"...Настръхнах..Цял ден за това е мислила горката...Трябва да я държим под око следващите няколко дни...

XTREMEFREERIDE
01-24-2014, 18:10
Прекрасен семинар, адски полезно и висококачествено събитие. Обичам си университета. :)

SpiritInBlack
01-24-2014, 18:27
Променил съм се до неузнаваемост , мамка му. Съвсем друг тип неща могат да ме изкарат от релси вече. Съвсем нормално приемам хората , които ми се качват на главата , да обират пешкира , независимо дали е станало неволно.Баща ми казваше , че само дребните риби си позволяват да избухват на обществени места , ама не търпя каквото и да е лошо отношение , независимо от кого е то. Тъпаците смятат , че го правят за 5ти път само защотото съм си наумил нещо , но нейсе. Айде още 5 пъти да го направят , за да се научат. Дано седмицата без заплата да ги освести , че нещата ще станат както искам аз.

terezita97
01-24-2014, 18:34
Напоследък всичко е много объркано, както и аз..
Вече се възстанових а и добре ми се отразява тази едноседмичната почивка :)
Мисля да си лакирам ноктите и вероятно ще погледам нещичко докато той свърши работа и дойде до нас да разглеждаме спални комплекти. Предполагам, че трябва вече да е разбрал, че дори и още да не живеем заедно, аз ще избера мебелите за стаята му. Вече даже съм си набелязала спален комплект и мисля, че ще е съгласен, понеже е включен и матрака.

tori
01-24-2014, 18:47
А tori.... Омъжи се за мен? :Д Страхотен пост си изсмукала от ума и пръстите си.
Ъ, странно предложение, мисля да приема.

Иначе ми е някво яко, наспах се, гледам си сериалче, самичка съм и общо-взето е прекрасен петък.

bloodyF
01-24-2014, 18:56
Маги, мерси <3

Днес се учудвам как си чух алармата и как станах съвсем навреме, за да отида на работа. Нови колеги, жалко че едната и утре ще е там. Ужасно дразнещо, арогантно, с някакво изкривено, разбирано само от нея, чувство за хумор..
След малко мисля да си тегля един душ, цигарка-две и ще пускам сериала да заспивам, че ми промениха смяната и съм от 8, та ако искам да успея да стана в 6,30 трябва да се постарая да съм легнала и заспала до 11,30 максимум.

SisiStrange
01-24-2014, 19:13
В някакво свръх чувствително състояние съм, което като цяло ми се случва рядко. Искам да ми говори за радиобиология. Да се свия на леглото, да му гледам огромните сини очи и да слушам.

nik4obgnik
01-24-2014, 19:22
Чустшам се ..... мисля че ми се пуши и после филмче :)

draid
01-24-2014, 19:32
Ах нацакали са ме с един хард, лоша работа сега ще трябва да давам 200лв, мразя непредвидени разходи.

SonataArctica
01-24-2014, 20:47
Boulevard Of Broken Dreams (http://www.youtube.com/watch?v=tijW_SrCoxs)

Болят ме гърди, гръб и бедра. Трябва ми малко почивка. Днес реших да изпия една бира на центъра и се оказа, че имало доста нови нещица там. Трябва да излизам по-често към тази част на града. Интересното беше, че беше супер пусто. Нямаше жив човек...

Още ми е меланхолично. Но днес се смях толкова много ;д "Северна Корея изпревари всички държави, прати човек до Слънцето само за 18 часа (http://cosmos.actualno.com/Severna-Koreja-izprevari-vsichki-dyrjavi-prati-chovek-do-Slynceto-samo-za-18-chasa-news_12874.html)" :lol: Ох, тези корейци...

tori
01-24-2014, 20:52
А пък аз се влюбих (http://www.wimp.com/romanticshort/). Пак.

Remember Me
01-24-2014, 21:45
Чувства на радост и тъга .. Смесени някакви, незнам и аз ...

marilyn
01-24-2014, 21:50
Боли ме, нищо не мога да правя с тая ръка, а как ще пиша по изпитите не знам.

Иначе успешно върви подготовката, успоредно с времето, смогнах с ЕМ, дано никога повече не ми се налага да се занимавам с тоя предмет. И спорта ми завери, да е жива и здрава преподавателката!

Обичам си го много, толкова е грижовен, толкова е добър! <333333

HollyGolightly
01-25-2014, 03:56
Използвана и тъпа :(

babity
01-25-2014, 07:07
По-добре от вчера, ако изключим факта, че тия противокашличните така ме напъват, че чак на повръщане обръща. 'Ма аз си знам, че то е моментно, след малко ще мине пристъпа.
Тря'а да уча, а ми е толкова мързеливо едно. Сигурно чак следобеда ще се наканя да чета, ако изобщо стане днеска. Може би мога да си позволя ден лентяйство след взетите тежки изпити? Ще го мисля...
Тоя малчо снощи ме шашардиса, ня'а да се откаже. След 5 дни, може и да извади късмет... 8-)
Тая пък... зак'во ме напъва толкова? Иначе си вярва много, грам не си вижда гредата в собственото око, ама аз съм с големите проблеми. Ще има сиктири скоро.

DisappointedDreamer
01-25-2014, 09:48
Пак математиката подхванах.
Ще видим колко ще разберем от нея до края на деня.

Lilanda
01-25-2014, 10:06
Сетих се и аз да го подкарвам на учене в последната седмица от първия срок. :D

Като гледам какви оценки изкарвам без да уча, ако започна да уча само 6-ици ще имам...Мързела е голямо нещо обаче..Любовта също.

Трябва да взема да се стегна малко..Сега отивам на китара, връщам се и се захващам с психологията..Математиката също трябва да бъде подхваната..

Първия срок оценките са малко ниски, но нека втория поне да не са..Трябва да си организирам времето..

weheartiit
01-25-2014, 10:16
скучно ми е ,а като си помисля,че цял ден
ще си седя вкъщи заради ужасното време ми става още по-тъпо. :D

Hilary_
01-25-2014, 10:32
ей ударих 10 000 мнения хаха .. да не повярва човек. Горда съм с всяко едно от тях! :lol:

Иначе .. вече се вижда края на сесията .. и после релакс 2 седмици. Добре ще ми дойдат.

trabi_bs
01-25-2014, 10:43
Щастлив съм ,че я има ии много скоро цялото ми внимание ще е само за нея

terezita97
01-25-2014, 11:18
Нещо почва да ми писва от всичко.. всеки прави каквото си иска и не мисли за другите.
А може би аз съм сбърканата, не останалите.
Скоро време ще се разбере кой е прав и кой крив.
Колкото и да се старая да не се ядосвам, просто си ми е вродено да се дразня.

babity
01-25-2014, 11:18
Не я харесвам, но понякога много се страхувам за нея. Не бих стояла с такъв човек, не заслужава дори да се говори с него, камо ли да живеят под един покрив. Ами след 5 години? Вместо да оценява, че т'ва момиче му посвети половината си живот и две години по-късно пренебрегна всичко и иска да прекара живота си с него. На толкова неща съм станала свидетел, че се радвам, че имам здрава нервна система и подтискам тия спомени дълбоко. Дано никога не обичам така.

Май предрусах с хапчетата, взех да се олюлявам седнала. Забавно е. 8-)

Wwwooow
01-25-2014, 12:16
ПРОГРАМА НА ЕДИН СТУДЕНТ В СЕСИЯ:
8:00 часа - Събуждам се, но толкооова е студеноо и ранооо... ще поспя още малко и тогава ще стана да уча!
11.00 часа - Ставам от сън.
11.15 часа - Правя си силноо кафе и ще сядам да уча!
12.00 часа - Забелязвам колко е разхвърляно и мръсно... Абе ще взема да изчистя и подредя.
13.00 часа - Сядам да уча... О, но първо трябва да си проверя фейсбука, пощата, скайпа, да си уредя среща за вечерта, и за утре, и за другиден, да планирам близкото си бъдеще! Чак след това ще мога спокойно да седна да уча!
15.00 часа - Вече ще почвам да уча, но първо да си направя още едно кафе.... и пак да си проверя фейсбука...
15.30 часа - Все пак трябва да ям, мама казва никога да не стоя гладен, та сега заради едното учене ли. Първо ще ям и после сядам да уча!
16.00 часа - Я да си пусна малко музика...
17.00 часа - Край! СЯДАМ ДА УЧА.
17.20 часа - О, време е да изляза, че нали си уговорих среща днес... Като се прибера ще уча повече.
20.00 часа - Прибирам се... Първо ще ям и ще погледам ТВ и после сядам да уча.
21.00 часа - О, вече е 21ч - по-добре сега да не се уморявам да чета, а да си почина, че да мога утре да стана в 8 и да уча!!!

granger
01-25-2014, 13:41
:lol: so true
Иначе аз днес верно уча,чета,самосъжалявам се и преповтарям ...

bloodfrozen
01-25-2014, 13:44
Вече разполагам със свободно време, което ще прекарам в четене на книги, по-различни от учебници. И сериали ще гледам. Няма такъв кеф. 8-)

Удовлетворена съм от постигнатото. Даже надмина многократно очакванията ми. Сега предстои нелеката задача да поддържам нивото.

Fisherman
01-25-2014, 14:24
ей тва студенстване го изкарахте супер тежко братче, 2 лекции и 2 упражнения на седмица и 2 кирливи изпита на сесията и не могат да седнат да учат

Wwwooow
01-25-2014, 14:31
ей тва студенстване го изкарахте супер тежко братче, 2 лекции и 2 упражнения на седмица и 2 кирливи изпита на сесията и не могат да седнат да учат
Неее е така ! Всеки ден имаме упражнения и лекции.. и изпитите са повече :р ! И никой не казва, че е тежко, а самото сядане и съсредоточаване е трудно, след като има много по-интересни неща около нас

Успях да науча главното ::))) Сега продължавам със следващия урок ..След две кафета ;д

anonymous708973
01-25-2014, 14:46
ПРОГРАМА НА ЕДИН СТУДЕНТ В СЕСИЯ:
8:00 часа - Събуждам се, но толкооова е студеноо и ранооо... ще поспя още малко и тогава ще стана да уча!
11.00 часа - Ставам от сън.
11.15 часа - Правя си силноо кафе и ще сядам да уча!
12.00 часа - Забелязвам колко е разхвърляно и мръсно... Абе ще взема да изчистя и подредя.
13.00 часа - Сядам да уча... О, но първо трябва да си проверя фейсбука, пощата, скайпа, да си уредя среща за вечерта, и за утре, и за другиден, да планирам близкото си бъдеще! Чак след това ще мога спокойно да седна да уча!
15.00 часа - Вече ще почвам да уча, но първо да си направя още едно кафе.... и пак да си проверя фейсбука...
15.30 часа - Все пак трябва да ям, мама казва никога да не стоя гладен, та сега заради едното учене ли. Първо ще ям и после сядам да уча!
16.00 часа - Я да си пусна малко музика...
17.00 часа - Край! СЯДАМ ДА УЧА.
17.20 часа - О, време е да изляза, че нали си уговорих среща днес... Като се прибера ще уча повече.
20.00 часа - Прибирам се... Първо ще ям и ще погледам ТВ и после сядам да уча.
21.00 часа - О, вече е 21ч - по-добре сега да не се уморявам да чета, а да си почина, че да мога утре да стана в 8 и да уча!!!

До 17.00 съм едно към едно :Д :Д

Въодушевено ми е, бе! Пуууу, доволно такова. Планирам и ми е хубаво!

granger
01-25-2014, 15:14
Fishi ти ако имаш 2 изпита, жив и здрав да си :)
А аз продължавам да си уча, поне материала се смила.

bloodyF
01-25-2014, 15:19
Ай нийд ту стади туу.
Ама бях на работа, ще се отдам на почивка малко.
Стана ми малко болно, че не ми се е обадила, че ще идва, но явно си има приоритети девойката..както и да е.
Искам да се чуя с дружките и да си уговоря някаква си среща през седмицата. Излиза ми се пак..
Този път за малко повече време, че явно в присъствието му 2 часа отлитат като 2 минути :Д
Ама не знам, ще видим...

Като за начало паля цигара и пускам сериалчето да разпусна, после ще я видя тая гнусна курсова докъде съм я докарала, макар че и сама си отговарям- до под кривата круша...оф!

Colouring
01-25-2014, 17:04
Мразя да бъда приемана като даденост, а в момента точно така се чувствам.

babity
01-25-2014, 17:06
Оф, искам да умра деееба и кашличката деееба. Така ме боли дроба... Въздух не мога да си поема като хората...

tori
01-25-2014, 17:09
Много ми е кеф. Целия ден беше прекрасен. Готвих малко, ходих у баба, беше ми готино. :33

DisappointedDreamer
01-25-2014, 17:45
Около 6 часа математика, кафета, пържени картофки и сега филм с Джони Деп. Няма как да ми е по-хубаво.

Е, има.

XTREMEFREERIDE
01-25-2014, 18:37
Само си мъркам и си повтарям колко ми е добре. Както казах на доста хора вече - направо ме е срам, че съм толкова щастлива. Мф, на всеки го пожелавам.

А той ми е такъв чудесен мъж! Грижовен, обичлив... Обожавам като го правя извънредно щастлив и изобщо не се свени да си покаже. ♥

Colouring
01-25-2014, 18:59
Само си мъркам и си повтарям колко ми е добре. Както казах на доста хора вече - направо ме е срам, че съм толкова щастлива. Мф, на всеки го пожелавам.
Ох, няма как да пропусна такова нещо и да не кажа колко се радвам на такива мнения. Направо ми слагат моментална усмивка на устата. И малко разочарование зад нея, че не изпитвам чак същото, но.. :)

Аз пия 6 чай за деня. <3

AliceSw
01-25-2014, 19:07
пффф, още 5 дена и всичко ще е свършило...ако всички изпълнят обещаното, ако не - ще убивам хора

изморена съм, отегчена съм, от 2 месеца върша едно и също

искам да е петък, да се правя на нищо, да прекаля с всичко, което има
или тъмна стая, много вино, масаж и секс

ама в някой друг живот...

Wwwooow
01-25-2014, 19:16
Отивам да си направя дневник :D :D стига съм пълнила темата с глупостите ми ;р

момичета вие имате ли дневник ;д ?

JustaLittleKid
01-25-2014, 19:18
Днес съм поетично настроена. И творчески.

XTREMEFREERIDE
01-25-2014, 19:36
Ох, няма как да пропусна такова нещо и да не кажа колко се радвам на такива мнения. Направо ми слагат моментална усмивка на устата. И малко разочарование зад нея, че не изпитвам чак същото, но.. :)

Пожелавам ти го от сърце!

Твърде сладурски разговори водя тази вечер, дори и за мен. :cool:

babity
01-25-2014, 19:41
Не мога да повярвам, че малко ми липсва. Нямам никакво основание за това. Срамувам се от себе си.
Утре тря'а се стегна да уча.

DisappointedDreamer
01-25-2014, 19:50
Обожавам когато раздава целувки по целия ми гръб и рамене. Когато прокарва силни ръце по мен. Когато се чуди защо са ми толкова тъмни очите, прокарвайки пръст по устните ми. Смея се на липсата му на артистичност. Ядосвам се на липсата му на разбиране и любопитство. Чудя се защо съм с него. А после той обвива ръце около мен, сади цветя по врата и ключиците ми, и забравям всякакви въпроси на недоyмение.

Обичам го и то толкова много.

sadBoy93bg
01-25-2014, 19:57
Стоя и не мога да повярвам какво гледах току-що http://www.youtube.com/watch?v=JL_Tlkb8x_s

102
01-25-2014, 20:18
начи. са. един въпрос ме мъчи. това че съм вече на вода а изпих толко вино че водата я чувствам като продължение на виното прави ли ме господ. от това и зависи как се чувствувам. мир вам.

tori
01-25-2014, 20:22
начи. са. един въпрос ме мъчи. това че съм вече на вода а изпих толко вино че водата я чувствам като продължение на виното прави ли ме господ. от това и зависи как се чувствувам. мир вам.
Господи, направи така, че да спре да ми с пие.

102
01-25-2014, 20:23
вапросат е ЗА КО

102
01-25-2014, 20:24
из маина таун творчесто. вие маи сте пили. м. не. аз сам лав.

tori
01-25-2014, 20:25
вапросат е ЗА КО
Закот испих сичку.

102
01-25-2014, 20:26
ДАИ МИ ПОВОТ САМО ДАИ ДА ИСПИА СИЧКО ДОКРАИ

babity
01-25-2014, 20:27
Искам да пия и да се напия... 8-) Кой бил в майна таун?

102
01-25-2014, 20:28
каквото стане в маина талн остава в маина талн

102
01-25-2014, 20:29
народна мадрос. какви са тия предстартови броения междо мненията. скипе > теенпроблеме.

babity
01-25-2014, 20:32
одеве мама искаше да ми сложи компрес с ракия на гърдите
освен, че щях да я бия за разхищението, се уплаших, че презнощта като ми замирише, може да го засмуча и да се задуша на сън... :(

102
01-25-2014, 20:38
одеве мама искаше да ми сложи компрес с ракия на гърдите
освен, че щях да я бия за разхищението, се уплаших, че презнощта като ми замирише, може да го засмуча и да се задуша на сън... :(

ти ли си болна или маика ти. какви са тия шитни да хаби ракия. да ти беше направила салата просто.
втората част звучи много еротически.

babity
01-25-2014, 20:41
аз

girlwithblueeyes
01-25-2014, 20:42
Защо не мога да обичам ?
А толкова искам.......

SonataArctica
01-25-2014, 20:43
Защо не мога да обичам ?
А толкова искам.......

Не ти и трябва.

102
01-25-2014, 20:44
тоя па глупак любовта е наи великото нещо измисляно на този свет

Fisherman
01-25-2014, 20:45
Fishi ти ако имаш 2 изпита, жив и здрав да си :)
А аз продължавам да си уча, поне материала се смила.

за 2 месеца имам 10 изпита,за какво говорим пак

102
01-25-2014, 20:47
има само един изпит и тои е на времето

girlwithblueeyes
01-25-2014, 20:47
Соната
Не е така аз имам нужда да обичам.Да се доверя на някой.
А не мога

102
01-25-2014, 20:50
искаш некои да го е грижа за теб разбрахме сички тва искаме

SonataArctica
01-25-2014, 20:51
Обичай компа си, китарата, телефона, фрезата, но не и нещо, което може да мисли 8-)

102
01-25-2014, 20:51
Обичай компа си, китарата, телефона, фрезата, но не и нещо, което може да мисли 8-)

из дневникат на един дебил

JustaLittleKid
01-25-2014, 20:55
Много, много, много ми е скучно тази вечер.

Wednesday666
01-25-2014, 21:09
Е няма толкова гадни три дни.
Просто няма.
Но и това ще преживея :).

girlwithblueeyes
01-25-2014, 21:20
искаш некои да го е грижа за теб разбрахме сички тва искаме

ne si razbral iskam men da me e grija za nqkoi