View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
IseeDEADbodies
01-31-2014, 12:57
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! ЩЕ ХОДЯ НА РАБОТА В ПОЧИВНИЯ СИ ДЕН :grin: :grin: :grin:
Сефте...
Нервно ми е , като преди всеки изпит...грррррррррр
Мразя,мразя,мразя.
СЯДАААААААААМ пак да уча, а дано след изпита поне е приятно и забавно!
DisappointedDreamer
01-31-2014, 13:38
Много тъжна.
Прекалено емоционална съм за собственото си добро. А това просто няма как да го променя.
shmatarok
01-31-2014, 14:20
^Магии, недей така. Късмет ти желая и по-скорошно оправяне на настроението.
Днес ще уча. Казах!
Което е странно, щото реално погледнато нямам нищо за правене, ама смятам да се позанимавам. Трябва да си запазя и час за телефонното интервю, доволна съм, че стигнах до тоя етап, остава и него да мина.
Офф, и май изтървах стажа за Майкрософт... Ама нищо, ще си намеря нещо лятно.
И за негово добро ще е да не ми се появява пред очите. Много мразя подобни събуждания и в момента срещу името му има десет огромни черни точки.
Много ми е мъчно..Каза "Ставам." и стана..Без обичайните емоционални чао-та a.k.a. емотикони, без нищо..Гостите вече са оттатък, а на мен не ми се говори с никой..Ще изчакам да седне пак и се надявам да е в по-добро настроение.
Някои мисли са се загнездили в мен от доста време насам..И съм права, сигурна съм, че съм права.
Както винаги съм на настроения..Няма ден, в който от началото до края да съм щастлива и усмихната...
XTREMEFREERIDE
01-31-2014, 15:13
Нещо ми е салатено. Ще си накупя зеленийки и ще си хапвам с кеф цяла вечер. Възвръща ми се желанието за готвене, по което много страдах и сега ми е приповдигнато. Лялял! :3
По-добре от вчера, но още е шит. Надя'ам се до другата седмица най-късно всичко т'ва да е мнооого кофти спомен. Ама тая вечер ня'а си прОста, ш' си се наквася, почти съм отличничка все пак. :D Надявам се да се поизмете насраното, но едно е сигурно - скоро няма да ми мине.
Dagichka
01-31-2014, 18:11
едно хубавко ми е такова. осъзнавам, че само и единствено когато съм сама се чувствам толкова прекрасно и си мисля разни житейски мъдрости и даам. днес беше последният ми ден прекаран като ученичка втора смяна, ах ах.. и той е прекрасен, усмихва ме, дразни ме на моменти, толкова жалко, че не съм неговия 'тип' :с
все тая, радвам се на всеки ден, осъзнавайки, че след края на годината надали ще го видя повече
слушам си песнички и цъкам тая проклета игра, искам да си бия рекорда!! :Д
HollyGolightly
01-31-2014, 18:23
3 часа и 18 минути седя и чакам да отговори на съобщението, само и само за да не отговоря в продължение на един час. Какво ЗА БОГА се случва с мен, имам чувството че съм на 14, не на 20?
TrueStory
01-31-2014, 19:05
Щастливичко ми е малко така....утре ще се видим...развълнувано и готино ми е....имам нужда от присъствието на толкова близък и скъп човек. Нямам търпение !
anonymous708973
01-31-2014, 19:27
Неочаквано се чувствам. Какви бръмбари ми влязоха изведнъж в главата... Опитвам се назад да се връщам, когато не зависи от мен дори. Абсолютно безпредметно е. Гризе ме, бе, жива ще ме изяде, ама няма пък. На инат няма да се дам.
Glamour92
01-31-2014, 19:44
Утре се започва. :)
Дългият път до мястото,целият покрит с ледна настилка,а въздухът наоколо е едновременно напоен с влага и толкова мразовит,че усещаш как кожата на лицето ти се превръща в парче замръзнал пергамент...
И все пак ... не бих се отказала (има си хас ... xDD )
напрегнато ми е,ама спирам с туй учене,че вече ще зацикля. дано всичко мине отлично
а след това още по-отлично :D
AnarchyBoy
01-31-2014, 22:20
Израстването е много хубаво нещо, особено като има с кого да го споделиш.. тези разговори ме опияняват..
политика/история/религия/бит/култура/изкуство/чувства и какво ли още не...
А ученето един от друг е доста хубаво нещо, чак сега го разбрах..
Доста щастливо ми е тия дни.. 8-)
Уча си за изпитите и ми е няк'во яко такова... музика ми кънти... и пълен айляк като цяло.. :grin:
shmatarok
02-01-2014, 02:33
Ииии кой има кошмари след четенето на толкова глупости в продължение на два дни, та сега не може да спи - мммм, правилно, аз. Да ме пита за чий си го причинявам това, особено с измъчената ми напоследък психика.
Искам да ям сладолед, ама трябва да правя пътуване до кухнята, за да осъществя намеренията си. :(
trabi_bs
02-01-2014, 03:10
hey hey hey hey I smoke weed every day :smt033
HollyGolightly
02-01-2014, 03:45
Искам да се махна от тук за седмица-две. Само аз и той, без телефони, компютри, интернет, дори телевизия не ми трябва. Някъде, където да сме си само двамата, да забравим за всичко и всички останали. Не ме интересува дали ще е планинска хижа отрупана със сняг или къща някъде на топло. Дори палатка in the middle of nowhere звучи добре. Толкова съм изморена от хорската наглост и простотия, че сега на момента да ми каже "тръгвай" няма да се замисля дори за секунда.
IseeDEADbodies
02-01-2014, 04:16
Мразя да ставам толкова рано за работаа ;х
XTREMEFREERIDE
02-01-2014, 06:20
Доволна съм от себе си. Станах рано без проблем, направих си пълната йога, сега си пия топла водичка с мед и лимон и живота ми се вижда тооолкова хубав! Ще ме чака и едно лате след това. Много се радвам, че си купихме кафе-машина, супер добра е. Радвам се също, че преди няколко месеца, като имахме пари, прежалихме 20лв. за една кутия кафе Costa. :cool:
Обичам динамиката на живота, а напоследък хич я нямаше. Сигурно затова бях зациклила. Обаче усещам как дишам по-леко вече. А всичко едва сега започва. Знам колко ще ми е тегаво на моменти, но пък си заслужава отвсякъде. Най-смешното е, че сега с двата стажа, които захванах + лекциите + всичките пътувания ще ми се види много леко като остана само с работата. :D
Чакаме гости днес. Хубаво ми е. Най-вероятно ще объждаме проекта. Мф, колко си обичам живота, приятелите, средата, в която така спокойно и удобно съм се настанила... И много се радвам на себе си, направо си завиждам, хаха.
Остава да си направя календара за февруари. (:
TheBeliever
02-01-2014, 08:42
Чувствам се изключително асоциална днес, а няма как да се измъкна от ангажимента тази вечер. Усещам,че ще свия рано платната.
Дано утре всичко да мине както трябва.
Доволна съм от себе си. Станах рано без проблем, направих си пълната йога, сега си пия топла водичка с мед и лимон и живота ми се вижда тооолкова хубав! Ще ме чака и едно лате след това. Много се радвам, че си купихме кафе-машина, супер добра е. Радвам се също, че преди няколко месеца, като имахме пари, прежалихме 20лв. за една кутия кафе Costa. :cool:
Обичам динамиката на живота, а напоследък хич я нямаше. Сигурно затова бях зациклила. Обаче усещам как дишам по-леко вече. А всичко едва сега започва. Знам колко ще ми е тегаво на моменти, но пък си заслужава отвсякъде. Най-смешното е, че сега с двата стажа, които захванах + лекциите + всичките пътувания ще ми се види много леко като остана само с работата. :D
Чакаме гости днес. Хубаво ми е. Най-вероятно ще объждаме проекта. Мф, колко си обичам живота, приятелите, средата, в която така спокойно и удобно съм се настанила... И много се радвам на себе си, направо си завиждам, хаха.
Остава да си направя календара за февруари. (:
завиждам ти.
SonataArctica
02-01-2014, 09:11
Поръчах си малко глезотии за китарите. Нямам търпение да пристигнат! 8-)
Имам много работа напоследък и не мога да се наспя. Иска ми се да изляза с приятели да пием по бира в някоя кръчма ама времето е отвратително и трябва да се отложи идеята за момента, когато снегът се разтопи [дано е скоро]. Тази вечер ще бъда само аз, любимата ми (говоря за Jackson-a 8–)) и греяното винце! Очаква се да е прекрасна вечер.
DisappointedDreamer
02-01-2014, 09:13
“Happiness is a garden walled with glass: there's no way in or out. In Paradise there are no stories, because there are no journeys. It's loss and regret and misery and yearning that drive the story forward, along its twisted road.”
Хубава, ранна закуска и сега цял ден учене.
Доволно ми е.
XTREMEFREERIDE
02-01-2014, 10:13
завиждам ти.
Ами, то всичкото това е както сам си го направи човек. После остава само да се радваш на постигнатото и да се мотивираш занапред. :)
Направих първите си мъфини. Миришат вкусно, изглеждат добре...ще ги видим след малко. :cool:
http://empirina.blogspot.com/2014/02/blog-post.html#.UuzWzNLQIm4
DarkTemplar
02-01-2014, 10:45
Очертава се приятна събота. :)
anonymous895156
02-01-2014, 10:50
митко таланта
baby_baby
02-01-2014, 11:16
Много студ вънка хубаво е да мързелувам :д
trabi_bs
02-01-2014, 11:38
ixixiaxxaxa :D Малко еврофутболче и после яко в игралната зала
Fisherman
02-01-2014, 11:51
Очертава се приятна събота. :)
да не си си зел голямо бигмак меню
trabi_bs
02-01-2014, 11:57
Прасчо, снощи те сънувах!
- Сам ли?
- Не, с гарнитура!
Ами, то всичкото това е както сам си го направи човек. После остава само да се радваш на постигнатото и да се мотивираш занапред. :)
Направих първите си мъфини. Миришат вкусно, изглеждат добре...ще ги видим след малко. :cool:
http://empirina.blogspot.com/2014/02/blog-post.html#.UuzWzNLQIm4
мхм..
просто си супер позитивна и щастлива , че чак мен ме зарадва. :D
DisappointedDreamer
02-01-2014, 12:46
Чак сега разбрах, че е февуари. Хах 8-)
Ще е интересен месец. 2 седмици - 15 изпита. Другите 2 седмици - самичка, защото всичките ми приятели и приятелки се омитат при роднините си. Нищо; ще се фокусирам върху книжките ми. И без това ми харесва да самостоятелността. Пък и в това кофти време да си лежиш на топличко, четейки по биология, история и решавайки задачки по математика, пиейки кафе е страшно удовлетворително и успокояващо.
Чудя се как може да има толкова жалки същества , носещи пишка м/у краката си, щото не всеки такъв може да се нарече мъж...пф...
Colouring
02-01-2014, 13:03
Досега решавах задачи и пих чайчета. Чудя се дали да изляза сега. В това студено време май никъде не ми се мърда. Иначе пак не знам как се чувстам заради онова нещо. Как може хем толкова много да ме радва, хем да страдам и да ми е много гадно?
Днес и аз си имам песен на деня.. Puff Daddy, Faith Evans, 112 - I'll be missing you (https://www.youtube.com/watch?v=mM0-ZU8njdo)
Дядо беше много добър човек. Липсата му се усеща страшно силно..Преди 2 години на този ден празнувахме седемдесетия му рождения ден, а днес няма чии рожден ден да празнуваме..Скоро ще станат 2 години без него, а сякаш беше вчера когато седяхме цялото семейство на масата в тях и той се смееше с нас. Или когато играхме на Черен Петър на една маса в ресторанта с него и братовчед ми..Или когато ме учеше да плувам. Всъщност той ме научи на толкова много..Обичах разговорите с него. Е, вече разговорите се превърнаха в монолози..Само понякога в сънищата ми го чувам да ми отговаря, да ми дава съвети, да ме напътства. Продължавам да го сънувам..Винаги ще е в сърцето ми..Сещам се какво ми каза в деня преди да почине. "Ще живея заедно с вас, чуваш ли? Заедно с теб. Винаги когато ти потрябвам или когато се сетиш за мен, затвори очи и аз ще съм до теб". Може би е усещал, че края на живота му наближава..Толкова ми липсва..
"Затвори очи и аз ще съм до теб".
Изморена..от хората, от учене.
Почти 6 часа сън през деня, а станах в почти 11 на обяд. Грешка нямам.
Чувствам се, сякаш съм направена от желе. И умирам от глад. Толкова време прекарах в спане, че нямам време за ядене. Още съм си на сутрешното кафе.
Тези периоди от месеца попринцип минават леко, но сега за пръв път от много време си спомням защо повечето момичета/жени се оплакват непрекъснато. :D
Да не говорим пък колко се дразня, че не мога да намеря някой филм за гледане.
Най-добре отново да си лягам...
JustaLittleKid
02-01-2014, 17:50
Болят ме венцитеееее.
anonymous708973
02-01-2014, 17:52
Повечето добри идеи идвали насън, вика милата тя.
Ако това, дето го сънувам, е добра идея, май по-добре да се хвърля отнякъде, еднакво ефикасно ще е за психиката ми :д
И така. Учим си ние, добре ни е. Да минава тази сесия вече и да се наглезя доволно.
Didko_Beats
02-01-2014, 17:55
Честно казано ......писна ми от ваканцията ...много ми е тъпо,поне на училище има с кого да се разсейвам..тряя чакам и утре да мине-гадна работа,може би аз съм един от малкото дето отиват с желание на училище....
Деня беше интересен и ми е някак хубаво уморено. Успях да се видя с нашите, баба и дядо, приятелите и приятеля си. Само един човек ми остава да видя и общо-взето деня ще е белязан с прекрасни и любими мой хора. За пореден път осъзнавам, че имам лидерски качества, стига около мен да има по-неориентирани, така да се каже, същества. Освен тва си починах бая.
За пореден път осъзнавам, че имам лидерски качества, стига около мен да има по-неориентирани, така да се каже, същества.
ахахахххахаха
shmatarok
02-01-2014, 19:32
За какво веднъж не си вдигне тъпия телефон, когато ми трябва на мен?
Ама какво ли се учудвам и аз... кога е бил до мен, когато съм имала нужда от него :) Не мога да се сетя и един път това да се е случило, особено през последните 10 години.
Разочарована...амааа...случв а се :/
galaxy29
02-01-2014, 20:08
http://youtu.be/SdfL2nY-Xs8
нямам търпение да дойде времето с:
TheBeliever
02-01-2014, 21:18
Хубав team biuilding си спретнахме. Ако не ми беше толкова убито целия ден щеше да бъде просто идеално.
Защо позволявам един човек да влияе върху настроенията ми в толкова голяма степен?
DarkTemplar
02-01-2014, 21:21
Защо позволявам един човек да влияе върху настроенията ми в толкова голяма степен?
Явно държиш на него и мнението му има значение за теб.
anonymous708973
02-01-2014, 21:22
И аз това питам.
И барем да имаше някаква роля в живота ми тоя човек, хубаво щеше да е :Д
TheBeliever
02-01-2014, 21:24
Явно държиш на него и мнението му има значение за теб.
Явно. А не трябваше да се стига до там.
DarkTemplar
02-01-2014, 21:26
Един известен американски журналист беше казал, че животът е всичко това, което ни се случва, докато ние си правим планове. Ясно, че си силна и независима, но то като дойде, не пита. ;)
TheBeliever
02-01-2014, 21:32
Не мисля, че "сила" и "независимост" имат роля в случая. Просто развитието на нещата изпреварва значително моите очаквания и нагласи.
DarkTemplar
02-01-2014, 21:39
Имат роля в това, че си свикнала да контролираш положението, а сега не е така.
pandabear
02-01-2014, 22:28
http://www.youtube.com/watch?v=RF0HhrwIwp0
IseeDEADbodies
02-02-2014, 07:05
https://www.youtube.com/watch?v=LMKsY4wzoxY[/QUOTE]
Добро утро !
DisappointedDreamer
02-02-2014, 09:33
Адски студено ми е. А трябва да се тутря цял час до него. Не ми се занимава, лежи ми се и ми се учи :Д
Glamour92
02-02-2014, 09:51
Shit ... :( мислено все се смея на разни женски,чиито мисли,желания,стремежи се въртят като ветропоказател,в зависимост от това какво ще каже/как ще постъпи бившият/настоящият сульо в живота им.
Сега пък аз се вкисвам за глупости.
Чувствам се тъпо ...
Странно ми е, можех да успея да си завърша работата и да дипломирам, ама за всичко съм си виновна сама...нищо, всичко ще е наред накрая, ако не е наред, значи не е краят...
Беше интересна вечер! :lol:
Изпитвам огромно удовлетворение от факта, че се прибрах от урок и повече няма да мръзна навън! Е мразя зимата.
Изпитвам огромно неудовлетворение от факта, че трябва да уча ОТНОВО, въпреки че сме във ваканция. Който учи, ще сполучи ЛИ е въпросът? Освен това ми е кофти, че не съм ходила на театър от сума ти време, че не ми остава време да чета друго освен анализи...
И се разболявам.
Чудя се пука ли ми дотолкова, че да го държа в живота си и да се налага да му се "доказвам" и то с нещо, което не ми е никак приятно. Заслужава ли си този човек толкова..И той ме нарани с доста тежки думи. Друг е въпроса, че държа и други хора, които не си заслужават, в живота си. Наистина ми е много объркано.
Щастлива съм..Не мога да повярвам, че щях да пропусна този мач..;3 Гледа ми се и волейбол обаче..:( Е ще изтърпя още 3 месеца до световното..;3
едит: Ох колко обичам да ми звънят за излизане само като няма с кой друг да излезнат...Любимо ми е..
IseeDEADbodies
02-02-2014, 14:00
Пффф, искам да напусна т'ва шибано КФС. Вече с нежелание ходя там. Отврат ! Не знам как ще изкарам още 2 месеца :X
И в тоя ред на мисли... хайде да ходим на работа ;/
DarkTemplar
02-02-2014, 14:28
^На каса, в кухнята или бургери си?
XTREMEFREERIDE
02-02-2014, 14:34
Станах в 8, направих си йогата, изпих си любимата сутрешна домашна лимонада, преведох статията за колежа, написах си есето за семинара от университета, направих конференцията с колежките от уишбокс (и там свършихме доста полезна работа) и от обяд насам се занимавам с една инфографика за кариерния форум в UK. И става брутално яка!
ЖИВОТ му казвам аз! :smt007
anonymous708973
02-02-2014, 16:41
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1545893_529761317122071_902668915_n.jpg
Мъже с големи мускули и още по-големи сърца... Как да не се усмихне човек?
Добре ми е, чувствам се готова за изпита утре :) Малко ми е мързеливичко, но отивам да преговарям. Още малко напъни и започваме чисто новичък семестър!
DisappointedDreamer
02-02-2014, 16:46
Обичам да чувам как се смее. ^^
Имам работа, а скуката е пълна
Fisherman
02-02-2014, 17:26
Обичам да чувам как се смее. ^^
http://prikachi.com/images/691/7022691u.jpg
TheBeliever
02-02-2014, 17:35
Бива толкова да няма късмет този човек? Тъкмо започне да се нарежда едно и друго се обърква. Жал да ти стане.
Извини се. Не го очаквах. Ако мен пита, даже нямаше за какво. Но все пак ми стана супер миличко.
Не ми стигнаха тези почивни дни.
HollyGolightly
02-02-2014, 17:45
Край! Искам да забравя всичко и повече да не се занимавам с глупости. Най-после мога да се отпусна и да имам поне една нормална вечер, без да си набивам дивотии в главата и да не мога да заспя. Освен това нямам лекции утре и ще можем да прекараме повече време заедно, понеже ми е нужно..всъшност и на двамата ни е, не може само да се работи и учи
trabi_bs
02-02-2014, 17:47
Защо никой не закача циганчето от 1А клас?- Защото баща му е от 5Б :D:D ahahahh
shmatarok
02-02-2014, 18:26
^:lol:
Криво ми е. Много. Отчаяно ми е, гадно ми е, плаче ми се, пак съм в някаква дупка.
Да си имам настроенията напоследък.
Поне вече (май) си говорим.
kalpazanka
02-02-2014, 18:42
Оптимистично ми е :)
ivkamishl
02-02-2014, 18:46
Уморена съм много .... Не ми се иска утре да идва.
Цялото щастие от тази вечер, започва да се пропуква, да се разпада и да добива все по-незначителни размери. И всичко това заради един-единствен човек, който дори не е толкова важен за мен.
Чувствам се глупаво.
SHPAIdURmeN
02-02-2014, 19:04
Aйляк
http://imnotatoy.files.wordpress.com/2013/07/tumblr_mblojzscls1qhf3au.gif
DisappointedDreamer
02-02-2014, 19:08
^:lol:
Криво ми е. Много. Отчаяно ми е, гадно ми е, плаче ми се, пак съм в някаква дупка.
Да си имам настроенията напоследък.
Поне вече (май) си говорим.
Горе главата! Един топъл чай и дълбок сън ще те оправят. :)
Аз си пожелавам успех утре. Почват ми 15-те изпита. От тях, 3 ще бъдат утре. :Д Ще видим какви ще ги свърша.
Бича си айляка като цяло, не съм продуктивна и се оставих на това... искам да е лято, всичко да е свършило и да си го бича наистина :Д сега само се преструвам.
AnarchyBoy
02-02-2014, 20:26
Боли я и няма какво да направя и ми е много гадно така.
Мех скоро... Няк'во нервно ми е, тя знае защо.. ама то не спира да ми е нервно..
И все пак ми е щастливо де.. макар и да съм леко раздразнен..
Покрай нея се чувствам спокоен и уравновесен..
2рия изпит иде, ма аз си уча и няма яд.. ще го изям.
JustaLittleKid
02-02-2014, 21:02
Иска ми се да кажа, че съм добре.
Но дори в най-хубавите ми дни присъства тая проклета сянка на... неудовлетвореност.
Самотно ми е. Осъзнах, че обичам нечие внимание да е насочено към мен - не на всички, а на някого. Обичам някой да се грижи за мен, да ми е хубаво. Обаче това не винаги е възможно, по-скоро - почти винаги е невъзможно, защото... просто така. Хората гледат себе си и никой не е длъжен да мисли за мен, нали така? Обаче ми се иска да има... такива хора. Не постоянно, но... понякога... по-често. Ето защо на Нова година ми беше толкова хубаво, защото имаше хора, които ми обръщаха внимание, някакви малки жестове, но все пак... Ех.
Защо толкова ми тежи това...
IseeDEADbodies
02-02-2014, 21:30
^На каса, в кухнята или бургери си?
Home delivery.
Лягам си след малко, че си ебало ма'ата !
Fisherman
02-02-2014, 21:31
Боли я и няма какво да направя и ми е много гадно така.
Мех скоро... Няк'во нервно ми е, тя знае защо.. ама то не спира да ми е нервно..
И все пак ми е щастливо де.. макар и да съм леко раздразнен..
Покрай нея се чувствам спокоен и уравновесен..
2рия изпит иде, ма аз си уча и няма яд.. ще го изям.
студента
pandabear
02-02-2014, 21:35
^ lolololo.
щастлива съм много аз.
не искам да се чувствам виновна. минаха...колко? две години? не съм го виждала от две години, а от няколко дни насам постоянно го сънувам. беше толкова хубаво, толкова много... имам чувството, че това никога няма да отшуми. минах през какво ли не. да, знам. 18-те ми години са нищо, но когато се сравнявам с другите...ох. странно е как в живота ми има двама, но никой от тях не може да ме направи щастлива. с единия съм по навик, а другият е на хиляди километри...
DarkTemplar
02-02-2014, 22:01
Home delivery.
Това е най-приемливата позиция, поне си в движение, има някакво разнообразие и не си постоянно пред очите на мениджъра/ОСВ-то. Пък и научаваш града.
Успешно бачкане. ;]
Колко емоции ме заляха за няколко часа, не е истина направо.
От пълен провал и разочарование, вечерта ми отново е перфектна.
Дори повече, отколкото се надявах да стане.
http://media.tumblr.com/tumblr_lzqan5dTvD1qk553k.gif
Чууудничка вечер! I likey, A LOT!
нещо не мога да заспя. скучничко ми е
girlwithblueeyes
02-03-2014, 00:57
Не виждам изход вече. Чувствам се премазана,съсипана и умъртвена
Поне да бях умряла тогава,вместо сега да си тровя живота.И да им гледам гнусните им физиономии.
не може да е чак толкова зле. стегни се. кви са тия приказки. =)
ForzaFelipe
02-03-2014, 02:17
Щях да си лягам на време.........ммммддддаааааам ммм
HollyGolightly
02-03-2014, 03:42
Много съм разочарована, такъв резултат е просто подигравка. Освен това изпуснах да гледам баща ми и компания да подскачат и да крещят пред телевизора и да се радват на случващото се.
Поне се нагледах на най-яките реклами за годината 8-)
TheBeliever
02-03-2014, 04:36
Студът не ми понася добре. Особено понеделник сутрин.
Искам да си лежа на топло под завивките и никой да не ме търси за нищо.
Поне вече съм по-спокойна. Нещата май започват да се нормализират.
Не мога да разбера защо зимата се сеща, че съществува през февруари. Много тъпо.
Странното е, че вече ми се ходи на лекции. На този студ хич не може да се разходи човек, въпреки почивката.
anonymous708973
02-03-2014, 08:48
Хилъри, какво учиш?
Но дори в най-хубавите ми дни присъства тая проклета сянка на... неудовлетвореност.
Самотно ми е. Осъзнах, че обичам нечие внимание да е насочено към мен - не на всички, а на някого. Обичам някой да се грижи за мен, да ми е хубаво. Обаче това не винаги е възможно, по-скоро - почти винаги е невъзможно, защото... просто така. Хората гледат себе си и никой не е длъжен да мисли за мен, нали така? Обаче ми се иска да има... такива хора. Не постоянно, но... понякога... по-често. Ето защо на Нова година ми беше толкова хубаво, защото имаше хора, които ми обръщаха внимание, някакви малки жестове, но все пак... Ех.
Бах, намерих си астралната близначка май.
Добре ми е, уж си знам, чак сега осъзнавам колко неподготвена отидох първия път. Айде да се взима, ако не е много нахално, искам и хубава оценка.
shmatarok
02-03-2014, 10:08
Горе главата! Един топъл чай и дълбок сън ще те оправят. :)
Аз си пожелавам успех утре. Почват ми 15-те изпита. От тях, 3 ще бъдат утре. :Д Ще видим какви ще ги свърша.
Ух, Маги, знам, благодаря, с връщането към лекциите смятам, че ще съм по-добре. Успех на изпитите.
Пантерке, успех и на теб.
Лелеееее, какъв вятър. Ако си мислят, че три пъти ще прехвърчам от уни до вкъщи днес, много са се излъгали. Library, here I come. :D
Ако се събудя още една вечер точно в 3 часа и после да се въртя до 5, ше си купя приспивателни. Пак ме цепи главата от неправилно спане.
Много ми е притеснено за днес.
midnight_escapade
02-03-2014, 10:23
Изморена съм много, ненаспана. :( А в такива случаи чувствителността ми адски се изостря и само се моля да минат няколко часа и да се оправя... :/
XTREMEFREERIDE
02-03-2014, 10:48
Искам да си купя книжка. Ама първо трябва да си дочета тези, които съм си ги купила и не съм ги прочела. Често ми се случва да изпадна в такова положение. :cool: Радвам се, че поне почти се отучих да зачитам по няколко наведнъж.
Искам да живея в 20-те. Твай.
Niakoitam
02-03-2014, 10:56
XTREMEFREERIDE обявявам те за най-позитивният човек във форума. Понякога ти се чудя как успяваш. Надявам се наистина да се чувстваш така постоянно, а не просто да украсяваш нещата. :)
Повечето добри идеи идвали насън, вика милата тя.
Ако това, дето го сънувам, е добра идея, май по-добре да се хвърля отнякъде, еднакво ефикасно ще е за психиката ми :д
:)
Това ме подсети за вчерашният ми сън. За първи път трябваше да отида до София и да се върна.Беше ми адски притеснено.(Тоя мотив вече сигурно за 6ти или 7ми път присъства в сънищата ми. Притеснен непритеснен отидох до мястото, където трябваше. Както обикновено. Навръщане по това време нямаше рейс и трябваше да си ходя с влака. Не стига,че бях притеснен да не го изпусна пък и времето напредваше.Отидох в някаква тесна чакалня с много хора да си взема билет. А то една опашка.И всички чакаха на и около една дървена пейка. Аз бързайки и пререждайки се отварям една врата срещу пейката за да си купя билет. Зад нея на някакво гише се виждат 2 или три дебели лелички. Едната дето сякаш и е крив света ме изглежда злобно и се провиква нещо от рода на: "Чакай си реда бе к,во се пререждаш такъв." Времето започва да изтича и аз си казвам наум" Ебал съм го явно ще се плаща на кондуктурите и напускам чакалнята...
Иска ми се да кажа, че съм добре.
Колко до болка познато :)
Аз пък имам усещането,че се намирам в салона на някакво 3Д или по-скоро 4Д кино,че вече и такива има. Гледам някакъв филм с моето участие, който си минава покрай мен. Имам усещането,че съм в него обаче...това е просто усещане породено от 4Д заблудата. Уж мога да участвам пълноценно в даденият филм, но той все си минава покрай мен. И аз просто седя и го наблюдавам чудейки се дали в крайна сметка ще свърши с хепиенд или просто гледам драма, а те не се славят със завършването си с хубав край за главният герой...
Кеф ми е. Много даже. Наспах се, полигавих се, хапнах. Сега се очаква кафе с една аверка, приятеля ми ще се дотътри по-късно сигурно, имам няква муза за писане. Само не съм особено щастлива от онова, което прочетох.
DisappointedDreamer
02-03-2014, 12:29
3/15 изпита. :) Доволно ми е, ама ръката ме болииииии :Д
girlwithblueeyes
02-03-2014, 12:31
Въпреки всичко тези 5 години аз постигнах много и сега съм почти излекувана
Да добре съм.
XTREMEFREERIDE
02-03-2014, 12:52
XTREMEFREERIDE обявявам те за най-позитивният човек във форума. Понякога ти се чудя как успяваш. Надявам се наистина да се чувстваш така постоянно, а не просто да украсяваш нещата. :)
Е, човек съм. И аз си имам своите ups and downs, но пък не мисля, че малките разклащания на емоционално ниво са нещо, с което трябва да занимавам хората около мен. Покрай тази максима се уча и на себе си да не обръщам внимание като нещо ми се е сринало. Така отминава, заминава и виждаш истинските неща. Имам прекрасно семейство, страхотен, обичлив и грижовен приятел, верни приятели, които са издържали изпитанието на времето. Уча това, което най-силно желая, намирам време за себе си, не живея по най-здравословния начин, но пък съм много здрава и рядко боледувам. Имам си своите странности, обичам си ги. Харесвам се, въпреки, че никога не съм живяла без да имам цел да подобря себе си. И т.н., и т.н.
Тайната на тези неща е просто да повярваш. И да ги видиш всичките от добрата им страна. Нищо не е перфектно, но баланса води до истинското щастие, не пренасищането с една и съща емоция. Знам, че колелото се върти. Колкото и да е банално. Ако днес не съм окей, утре ще бъда. Както си го направя - така.
Он, да не съм капо: Зареден фотоапарат, избран тоалет, щипка вълнение и само 1 час докато дойде време да тръгвам. Ех! Много ми е кеф, значи. И оценявам факта, че ме поканиха на професионално парти още преди да съм си започнала стажа. Повече от всичко искам да ме вземат на работа след като ми мине практиката. И ще направя всичко, което зависи от мен за да го постигна. Пък каквото стане.
girlwithblueeyes
02-03-2014, 12:57
Пири наистина си винаги супер позитивна . Понякога постовете ти ме зареждат с голяма положителна енергия.
Ще ми се и аз да бях поне малко такава но уви .
От доста време не бях се разписвал в форумО.
Добре, почивам си, тая ваканцийка добре ми се отразява.
Fosher124
02-03-2014, 15:47
Премазан ;х
TheBeliever
02-03-2014, 15:52
Доволно и малко виновно. Няма такова ояждане с шоколади, вафли и торти днес. Но с нещо трябваше да компенсирам себе си за нечовешките болки. Знаех си, че така ще стане.
Няма какво да се самозалъгвам. Липсва ми.
Fisherman
02-03-2014, 15:58
Много съм разочарована, такъв резултат е просто подигравка. Освен това изпуснах да гледам баща ми и компания да подскачат и да крещят пред телевизора и да се радват на случващото се.
Поне се нагледах на най-яките реклами за годината 8-)
superbowl?
shmatarok
02-03-2014, 16:10
Е, човек съм. И аз си имам своите ups and downs, но пък не мисля, че малките разклащания на емоционално ниво са нещо, с което трябва да занимавам хората около мен. Покрай тази максима се уча и на себе си да не обръщам внимание като нещо ми се е сринало. Така отминава, заминава и виждаш истинските неща. Имам прекрасно семейство, страхотен, обичлив и грижовен приятел, верни приятели, които са издържали изпитанието на времето. Уча това, което най-силно желая, намирам време за себе си, не живея по най-здравословния начин, но пък съм много здрава и рядко боледувам. Имам си своите странности, обичам си ги. Харесвам се, въпреки, че никога не съм живяла без да имам цел да подобря себе си. И т.н., и т.н.
Тайната на тези неща е просто да повярваш. И да ги видиш всичките от добрата им страна. Нищо не е перфектно, но баланса води до истинското щастие, не пренасищането с една и съща емоция. Знам, че колелото се върти. Колкото и да е банално. Ако днес не съм окей, утре ще бъда. Както си го направя - така.
Благодаря ти.
ИИиииииииии денят мина повече от добре. Върнаха ми курсовата - 8-), е, пак е pass. Проверката мина - никакви забележки. Не изкарахме цялата лаборатория, с него пак сме си като дупе и гащи :D и ми е добре. Взела съм си мега дебелия учебник, сядам и почвам да уча всичко от начало. И мисля да почна да решавам няк'ви задачи, че се усещам почти готова за изрусяване. Мдам.
Имам чувството, че нищо не знам, че съм кръгла нула и никога няма да постигна необходимото ниво...
TrueStory
02-03-2014, 16:41
Липсва ми много
JustaLittleKid
02-03-2014, 16:44
Много ми е яко!!!
Didko_Beats
02-03-2014, 16:51
The f*cking snow ...Три пъти паднах у тоя сняг ...уши,уста,коса ...не остана място дето не ми влезе сняг ...8-)
Много уморено, а утре тройно повече ме чака!
Colouring
02-03-2014, 19:10
Много ми е кофти. Много! Чувствам се неразбрана, нечута. Всичко ми е толкова безсмислено. Искам да рева, рева, рева и да ми мине. Ама къде това удоволствие? Не знам. Ситуацията е без изход, а аз се опитвам да намеря отнякъде светлина. Кога ще ми се набие в главата, че няма да намеря? Оф, никога. Познавам се все пак.
Много ми е яко!!!
Доживяхме да видим нещо позитивно от теб!
ПТ: Боли ме врата, боли ме гърлото, боли ме всичко. Разболявам се, а не искам..:(
И пак всички говорят за Свети Валентин. Ми не искам тъпия Свети Валентин пък. Никога не съм го харесвала тоя псевдо-празник. Няма и да го харесам. Дори и да имам човек до себе си, пак не го искам. Окончателно ще минат 2 години. Поне от това се отървах..Обещала съм си нещо и ще го спазя..;3 Най-сетне съм готова да го направя. И се чувствам добре от този факт.
Окончателно започна и чистката. Само чакам да сгафят. А доколкото ги познавам, това ще е скоро.
Щастливо ми е..;3 Много..;3 Само тая тъпа настинка да я нямаше...
weheartiit
02-03-2014, 19:16
скучноо ми е и утре нямам нищо за правене,мразя да бездействам :(
не обичам,когато ми се налага мнение или ми се заповядва
както и изтъкване и намеци от тяхна страна,че с другите им е по-добре.
е,нищо не мога да направя по въпроса ...
просто понякога ми писва от всичко и се чувствам супер тъжно ;х
baby_baby
02-03-2014, 19:22
Беше много хубаво в Стара Загора прекарах си много добре
Вече в София
SHPAIdURmeN
02-03-2014, 20:03
Он, да не съм капо: Зареден фотоапарат, избран тоалет, щипка вълнение и само 1 час докато дойде време да тръгвам. Ех! Много ми е кеф, значи. И оценявам факта, че ме поканиха на професионално парти още преди да съм си започнала стажа. Повече от всичко искам да ме вземат на работа след като ми мине практиката. И ще направя всичко, което зависи от мен за да го постигна. Пък каквото стане.
Wohooo намерих оптимист €___€ :D
По темата: Ами кълбото ми казва, че всичко е наред :D
XTREMEFREERIDE
02-03-2014, 21:22
Колко е готино като видиш, че можеш да предаваш хубава енергия на хората наоколо! Радвате ме, съфорумци. :)
Пък аз си прекарах относително добре на партито в колежа. Поснимах, всички бяха много доволни. При репликата, която отправих към приятеля си като се прибрах - "запознах се с много важни хора, ама не им запомних имената и физиономиите" - чак сама си се смях. Как може да съм такава тотална шматка?! :cool:
Утре почивка! Разцъках една игра и усещам, че това ще правя цял ден. Мър(!) му се казва!
anonymous708973
02-03-2014, 22:52
Трябва да съм ядосана, ама ми е дори смешно. Да не говоря, че си пиша пълно 6 за факта, че глупости като тази грам не ми влияят на концентрацията, а в случая - и на настроението. Уча се да приотизирам правилно, пфу. Горда съм от себе си.
Хайде още няколко дни напън и после имам 3-4 дни за екскурзийка, четене на книжки, купонче-две, ех. И трябва малко да се bond-нем с германците, не съм ги засичала и ми липсват такива едни. Сладури.
Ох, и най-добрият ми приятел ми е такъв съзаклятник, толкова да си пасваме, че не е истина. Много ми е хубавко.
Ако и в учебен план нещата ми вървяха толкова добре, ех... Няма пълно щастие обаче.
HollyGolightly
02-04-2014, 01:34
superbowl?
Да :)
Писна ми да ми казва,че съм не достатъчно инициативна. Ако иска нещо, нека го измисли и да ме изненада, не държа да съм част от всичките му проекти. Освен това той е по романтичната част, мен не ме бива в тези неща. Все ми е тая кой филм ще гледаме на 14ти, у тях ли ще сме или навън, стига да сме заедно друго не ме интересува.
DisappointedDreamer
02-04-2014, 01:45
Много кофти да станеш в 03.00 вместо 5 часа по-късно. С'я ще будувам, пф.
Не знам каква гадина съм хванала този път, обаче истината е, че е съм спала около 1 час, а е 5 часа и днес трябва да се ходи на практика. И искам да си изповръщам червата. Усещам как следващата седмица ще ям само варени картофи. Сега се наливам с вода и се надявам на обяд магически да се чувствам по-добре. :(
TheBeliever
02-04-2014, 04:21
Мрън.
Няма едно нещо, на което да не намеря кусур тази сутрин.
Не знам как ще лавирам в плановете за 14-ти. Много съм раздвоена.
http://www.youtube.com/watch?v=Dl7miKGZ0Tk
не знам що се присетих за тая песновка, ама ми е някво такова.. приповдигнато ;д ЛЯЛЛЯЛ НОВЪЙ ПИРАТ !
Niakoitam
02-04-2014, 08:07
Днес най-накрая ми се отвори път до личната лекарка за да видя защо са ми се надули клепачите въпреки,че като не ги пипам напоследък сякаш спадат. Но пък първото ми е от месец и нещо най-малко все пак. Е, оказаха се ечемици. Само наистина трябва да се въздържам да не ги пипам,че се и пренасяли натам, а и по носа можело да отиде, копресче с лайка и така. Коя девойка ми намигна така не знам. А любов курец батка. :D Освен това се оказа,че най-старият ми е навлезнал навътре и сега ще си ми седи за постоянно малка подутина върху клепача. Бил се оправял само оперативно като стигне до това положение. Ебал съм го. И без това почти не се забелязва. На тоя етап няма да ме режат.
А на 14ти явно за поредна година ще си празнувам Трифон Зарезан ако изобщо празнувам нещо. :)
DisappointedDreamer
02-04-2014, 09:54
4/15.
Бр!
anonymous708973
02-04-2014, 10:34
Днес най-накрая ми се отвори път до личната лекарка за да видя защо са ми се надули клепачите въпреки,че като не ги пипам напоследък сякаш спадат. Но пък първото ми е от месец и нещо най-малко все пак. Е, оказаха се ечемици. Само наистина трябва да се въздържам да не ги пипам,че се и пренасяли натам, а и по носа можело да отиде, копресче с лайка и така. Коя девойка ми намигна така не знам. А любов курец батка. :D Освен това се оказа,че най-старият ми е навлезнал навътре и сега ще си ми седи за постоянно малка подутина върху клепача. Бил се оправял само оперативно като стигне до това положение. Ебал съм го. И без това почти не се забелязва. На тоя етап няма да ме режат.
А на 14ти явно за поредна година ще си празнувам Трифон Зарезан ако изобщо празнувам нещо. :)
Не знам как са ти обяснили, но "компресът от лайка" е най-ефикасен, когато просто си направиш чай от лайка, изчакаш пакетчето да изстине и си го сложиш на очите. Така се оправих буквално за 5 часа, когато изведнъж отникъде ми изби ечемик и успявах да си отворя окото на 2-3 мм.
Мечтите ми са прости - цялата да съм в сваровскиииииииииии 8-) хаха
Иначе съм добре, дано така да си остане. Надявам се да не забравя, че в сряда съм на маникюр и фризьор и в петък трябва да ходя до pause-jeans, че напоследък много започнах да забравям... 8-)
И след половин-един час ще се видя със слънчицето ми (понеже не сме се виждали от вчера на обяд :Д) <3
XTREMEFREERIDE
02-04-2014, 11:51
Започнах си пак протеинов режим. Много добре се почувствах след последната "сесия". Няма да ги усетя тези 4 дни до събота как ще минат. И после цяла седмица в любимия Благоевград! ^-^
IWannaBeSedated
02-04-2014, 13:25
Усещам как всичкият насъбран гняв, отчаяние и разочарование ще избухнат в най-неподходящия момент.
anonymous895156
02-04-2014, 15:53
имал съм и по-вървежни дни, имам чувството, че пак съм болен, а утре съм на училище :cry:
Niakoitam
02-04-2014, 15:56
Не знам как са ти обяснили, но "компресът от лайка" е най-ефикасен, когато просто си направиш чай от лайка, изчакаш пакетчето да изстине и си го сложиш на очите. Така се оправих буквално за 5 часа, когато изведнъж отникъде ми изби ечемик и успявах да си отворя окото на 2-3 мм.
Ами нещо такова. Само изрично ми повтори поне три пъти да е с хладка вода,защото на очите горещо не се слагало. Въпреки,че като се замисля като малък са ни лекували с брат ми от грип с нагорещена морска сол увита в кърпичка,върху челото (която неминуемо попада върху очите) и с кърпички с ракия по тялото. Иначе на мен не ми се случва за първи път попринцип да имам ечемик. Особено понякога, когато ми влязат мигли в очите и не мога да ги извадя и търкам и търкам и търкам и на другият ден е готово. И след това колкото повече търкам,защото ми е гадно или ме сърби толкова повече нараства и ми затваря окото.Взимам се в ръце и спирам да търкам, а само си разтягам клепачите нагоре или надолу като ми е много непритно и за около една седмица напълно изчезва. Тоя път обаче ме подхвана някаква поредица и почти няма място където да не ми излезе. Не много големи и не ми пречат особено на гледката с изключение съвсем малко на един, не растът като не ги пипам, но пък са повечко. Само за момента един усещащ се само с напипване на долният десен клепач,един доста видим дето съвсем малко ми пречи на долният ляв клепач и тоя дето уж само оперативно според личната лекарка можел да се махне на горният десен клепач..Ако не изчезне засега ще си стои пък току виж изчезнал след година, година и нещо както едно мастно топче дето ми излиза два-три пъти на дясната китка и едно мастно на ухото.На брат ми го цепваха пък на мен последният път (пореден) поседя много и изчезнаха малко по малко. :)
shmatarok
02-04-2014, 16:03
Имах баси якия ден.
Сложили са ми графичен дизайн тоя семестър, мухахаха, мега яко, лекторите са пълни откачалки. :D Най-накрая нещо творческо на фона на цялата тая java, която са ми натирили в още един модул.
Намерих пари. 8-)
Имам пица за вечеря. 8-) И шоколад за десерт.
Издириха ми билет за Амстердам. Ама ще си помисля преди да го взема. :D
Очертават се мега натоварени месеци до началото на април, а като си помисля, че трябва да се хвана и на работа и се чудя какво да правя. Някак си трябва да си намаля времето за спане - как да функционирам с 6 часа сън на денонощие? :Д
Искам той да свърши с игратаааа и да ми обърне вниманиее.
Емоционално нестабилна съм. Избухвам за глупости, плача за още по-големи глупости, а 10 минути по-късно се усмихвам като някакъв идиот.
Лошо ми е, боли ме гърлото, гърдите също. Поне нямам температура.
Това момче много ме разчувства..Толкова да държиш на някой...Като се замисля, аз съм абсолютно същата. "Аз нямаше да ги сменя..Никога нямаше да ги сменя"..И аз нямаше..И аз също като него щях да стискам със зъби и нокти тази кутия..Само не съм сигурна дали щях да приема парите на негово място..Вероятно щях да си тръгна с 300 лева...
Гледа ми се някоя драма..Нещо тип "The party never stops"..Може и друго де..Но да е драма..Някакви предложения? :?
JustaLittleKid
02-04-2014, 17:51
Приета съм във втори университет. И то в този, който ми е на второ място в личната класация по "любимост", хаха. Как да се чувствам? <3
Имам втората най-висока оценка от 200 човека на изпита по клетъчна биология. Обичам да ми се получават нещата и сега ми е едно такова много доволно. Даже вече не ми е криво, че ми е ужасно зле и само се надявам да мога да дремна малко повече от 5 часа тази вечер.
Колко е ХУБАВО чувството да се прибереш след изморителен и студен ден, а вкъщи да те чака любим човек, да ти направи чай и да ти позволи да се гушнеш в него, въпреки, че неговото тяло излъчва топлина, а твоето е почти буквално замръзнало.
Аз така мога да прекарам цели дни, без да мръдна или да изпитам нужда от нещо друго. Да си седим прегърнати, на изключени компютри и телевизор, без музика, без дори да си говорим... просто да сме заедно.
Не си усещам краката.
Май се надцених днес с тези две смени.
+ изпих три чаши чай една след друга. Не мога да се движа сега. Ама е толкова вкусен. ^^
И май прекалих с "елексира" за учене. Почвам да виждам звуци.
Супер съм концентрирана. Няма да спя.
http://raveordie.files.wordpress.com/2013/05/aciid.jpg
anonymous708973
02-04-2014, 21:51
Я, би ли споделила за елексира за учене, че определено имам нужда от един такъв :д
TheDevilInMe
02-04-2014, 21:58
Изморена, но още не мога да се наканя да си легна. Утре ме очакват доста ангажименти. Не ми е особено щастливо, но имаше и много хубави емоции днес. Ще се фокусирам върху обнадеждаващите неща, така ще ми е най-добре.
HollyGolightly
02-04-2014, 22:04
Спи ми се и ми се реве от умора и ми се мрънка, ама ще се стягам и няма да направя нито едно от изброените.
Мразя тестове пълни с непознати думи , как се очаква от мен да го прочета?
TheBeliever
02-04-2014, 23:13
Хубава вечер с добра компания. Дано утре и главата да ми е добре.
Как може да има такива хора? Аз на второто обаждане бих му теглила една солена. Не знам как и защо го търпи. Аз не бих могла.
почва се. притеснявам се за доклада. моля се да го е сейфнала, щото всичко отива по дяволите. пф. имам нужда от дълга вана.
Deadlock
02-05-2014, 07:26
Раздразнена. Сто неща се объркаха дотук. За капак доставчикът остави дивана ПРЕД вратата и на въпроса, може ли да ми помогне да го вкарам, каза НЕ. Две крачки само, за да е вътре, а не вън. НЕ. Аз не мога да го помръдна. Чудесно.
Сега ще си направя кафе и ще релаксирам (, работейки..). Паля се за глупости.
XTREMEFREERIDE
02-05-2014, 08:14
Някакви супер дребни нещица ме карат да се замислям в много големи мащаби. Не съм сигурна дали е здравословно.
Скоро трябва да стигна в колежа. Надявам се да не мръзна по спирките много. Също така се надявам да започнат да ми дават работа, която ОБИЧАМ да върша. Не, че писането ме дразни, но ми е прекалено посредствено за мен. Не ми е страстта в точно този тип писане. Мф. :/ Знам, че трябва да правя неща, които не искам особено много, за да може всичко да се развие, но...Уф, ще видим как ще е.
Радвам се на слънцето в студа. ^-^
Как така да не се усещаш готова да си майка на 24 /добре де-25,подробности сега/ е проява на егоизъм?Да,ще се женим скоро,живеем заедно от повече от година и се познаваме от 6 години,но това трябва ли да ми е достатъчно че да отгледам дете?Аз НЕ се чувствам готова и ако ще и за милионен път да ме обвините в егоизъм пак няма да съм готова.Трябва ми работа,на която да ми плащат ВСЕКИ месец и да ме осигуряват на реалната ми заплата,да работя поне година на нея че да имам свестни осигуровки, да се почувствам важна и значима на работното ми място и да посетя още 1-2 държавици преди да стана майка.Не казвам че никога няма да имам деца,но едната сигурност че той ме обича и мама и тате още са живи не е причина да давам зор да раждам.Ама и той какво е решил че е готов да става баща и вече си действа?Защо не се сеги да ме пита готова ли съм да родя и да си дам целия живот ей така понеже ,разбираш ли,така или иначе вече сме семейство!Ще пия за първи път в живота си Ескапел и то без негово знание и при изричната му забрана.Ей така да види какво е да решават вместо теб!
Наясно съм че е тийнеиджърски форум и сте далеч от тия неща,но е кофти като никой не те разбира!
DarkTemplar
02-05-2014, 08:47
Облаче, поговорете сериозно по въпроса. Тези неща трябва да се решават с взаимно съгласие.
valdesbg
02-05-2014, 08:47
Cloud9 - днес Ескапел, утре тайна банкова сметка, другата седмица колегата от работа, дето те заглежда.... Имате бая неща да минавате още. Не знам що сте решили да се жените, при положение че още сте/си с тийн акъл и поведение. Тъпо е особено поради факта че очеизвадно сте на принципа "Тва ще стане така, щото аз съм казал/а", два остри камъка брашно не мелят.
На мен ми е хубаво. Чета и по английски нещата, доволничко ми е че си поприказвах с нея вчера толкова много. Обмислям дали да карам велосипед в снега, и е много възможно да го направя :Р
Говорили сме милиарди пъти.Не сме на тоя акъл,просто аз съм в параноя.направил е гафа веднъж,но за мен е достатъчно да откача.Той ми се извини снощи и обеща да не се изцепва така повече.Просто мислел,че след като вече се женим значи даваме зелена светлина на това да свършва където му падне/минах в раздел "Секс"/.Да се женим не е толкова страшно и за нас не е голяма стъпка,защото се справяме с работата,поддръжката на дома, общите финанси и т.н. много добре. Има много странични фактори при нас.родителите му са болни,майка му преживя два инфаркта,а баща му е трудноподвижен.Иска му се те да могат да видят внуци и го разбирам за това,но не за сметка на моите планове моля,моля.Много ми се насъбра на главата и може би реагираме пресилено.
Вчера разбрах че момчета,за което цял град събираше пари и за което ние дадохме също пари,е починало.Познавам майка му,тя е силна жена,но е втори син,който погребва.Мисля да отида на погребението.Трудно се съчетават мислите за нова живот и за отиващ си живот.А такава надежда имахме да се оправи....
kalpazanka
02-05-2014, 09:50
Cloud9, аз не съм далече от тия неща. Ти си в пълното си право да решаваш ДАЛИ и КОГА. Напълно те подкрепям.
Бясна съм му, бясна! Дойде да обере непродаваемите боклуци на майка му и си е забравил цигарите вкъщи! Това значи да дойде втори път! Мамка му!
anonymous708973
02-05-2014, 10:59
Просто мислел,че след като вече се женим значи даваме зелена светлина на това да свършва където му падне
Без предварително да те информира така... лекичко?! Не знам как не си изпотрошила цялата кухненска посуда в посока главата му, честно!
Дръж се, ще мине. Като тръгне пак да дава зор, напомни му кой прави дооооста по-голямата част от жертвите в името на бъдещото, сигурна съм, прекрасно отроче.
Как пък все на мен се случва! c:
Ще ходя да завършвам един доклад по биохимия, после имам физика и след това ще ходя на хор. Искам просто да се наспя, по дяволите! Болните трябва да си стоят вкъщи, не да им скъсват задника с по 8 часа лекции дневно.
DisappointedDreamer
02-05-2014, 11:44
Хаяши, поздравления за взетия отлично изпит! :)
Аз си чета по биология, свита и завита на леглото. :Д 6/15 взети, тая седмица остава още един по висша математика, и това е. Другата ще е кофти, защото ми пляскат всички предмети и то най-гадните техни изпити. Бр!
Бахмааму и айляк - явяваш се за половин час на даскало и после цял ден свобода. Ама от най-свободната - сам си с мислите си и можеш да ги подредиш. Ще му скроя шапката на оня пич обаче. Муахаха.
1 мор ту гоу. И ако всичко мине по график, в събота ще съм забравила, че всичко т'ва е минавало през мен и ще се отдам напълно на депресия и алкохол. Напра'о нямам търпение. А може и малко други ра'оти. 8-) Ня'а се каня само.
Тая далавера много радва. Ако вземе да стане... пфууу, ще се родя.
Пак не иска да ми се запали печката. Ще шибам някой!
С'а трябва да си инсталирам нова антивирусна, да го еба.
Яде ми се нещо, ама не знам какво да е. И предварително ми е гузно, преди да съм го изяла, така че май ще го пропусна тоя момент. Обаче и на два моркова и едно кафе не е яко...
п.п. Тъпанар! С'а съм слаба, в кондиция, настроение и изглеждам прекрасно. Изчакай да стана 300 кила и да космясам кат' Чубака. Тогава е момента!!!
Пак станах в 100 часа след обяд и си пропилях целия ден. Да си бях оставила поне звука на телефона включен, та като ми е звъннал да се бях събудила..
Чувствам се ужасно..Толкова ми се иска да кажа, че съм добре..Но как да кажеш нещо такова, след като не е истина..Може би това, че не е добре ми повлия.
След малко ще си пусна Heroes III..;3
girlwithblueeyes
02-05-2014, 15:51
Нямам търпение да покажа на всички кой е капитана ,утре.
JustaLittleKid
02-05-2014, 16:55
Да се возиш сам на собствената си кола, било кеф, бе! Не знам защо толкова дълго не исках да карам, беше ме страх, че няма да се справя. А пък си карам доста добре, 60-70... идеално ми е.
Днес беше доста приятен ден, не мога да се оплача. :) Преподавателката ми по БЕЛ е изключително обидена от факта, че не й влизам много-много в часовете, чак се прави, че не ме познава, хахаха.
чувствам се...зле. от час не мога да се успокоя. очите ми се подуха, главата ме заболя. хората се възползват от добрината и от мълчанието ми. днес ме нарекоха 'странна птица'. ми не съм от най-шумните, веселите и забавни хора. заради отстъпчивият ми характер губя тежестта на думата си. той започна да не ме зачита. за какъв се смята да ми взима под носа телефона и да ме разпитва кого, кога, с какво? хората ме използват, вършат мръсотии за моя сметка и нз лошо ли е, но аз нямам и желание да се променям, да тропна с крак, още по-малко пък да отмъщавам. изпадам в пълна апатия. чувствам се смазана, но ще ми мине. мисля, че започвам да се превръщам в бездушен човек.
TheBeliever
02-05-2014, 18:03
Спокойно ми е. Въпреки главоболието и сънливостта, които ме обзеха следобеда, днес беше хубав ден.
Утре ще е ок, но можеше да бъде къде-къде по-хубаво. Но няма да се ядосвам. Не е нещо, за което да трябва да се извинявам.
SonataArctica
02-05-2014, 18:13
Песен на деня: The Beatles - A Hard Day's Night (http://www.youtube.com/watch?v=zSm0M-BbVdY)
It's been a hard day's night
And I've been working like a dog
It's been a hard day's night
I should be sleeping like a log
Изморен съм. И лаптопа ми се ебава нещо с мен. Е какво да се прави. Боли ме кръста... Ех, да имаше някой да ме разтрие.
Пристигнаха ми джунджуриите за китарата и утре ще я обгрижвам 8-)
шъ му пръсна гъза, само да се прибера! 8-)
подаръкът. това ще е краят.
IseeDEADbodies
02-05-2014, 21:15
Днес бях в толкова добро настроение, преди да ми каже за 5тата среща.
ForzaFelipe
02-06-2014, 00:08
Най-накрая си оправих татуса, взех си изпита по счетоводство...доволно, без оплаквания през днешния ден :lol: Ся и ако жена имах, хептен добре да е, ама... не може всичко :lol:
чувствам се...зле. от час не мога да се успокоя. очите ми се подуха, главата ме заболя. хората се възползват от добрината и от мълчанието ми. днес ме нарекоха 'странна птица'. ми не съм от най-шумните, веселите и забавни хора. заради отстъпчивият ми характер губя тежестта на думата си. той започна да не ме зачита. за какъв се смята да ми взима под носа телефона и да ме разпитва кого, кога, с какво? хората ме използват, вършат мръсотии за моя сметка и нз лошо ли е, но аз нямам и желание да се променям, да тропна с крак, още по-малко пък да отмъщавам. изпадам в пълна апатия. чувствам се смазана, но ще ми мине. мисля, че започвам да се превръщам в бездушен човек.
Аз бях същата.И до някъде още съм такава.Позволявам на хората да се възползват от добротата ми и много страдах.Не се предавай!Бори се и извоювай уважението им.Не си изтривалка,не си им длъжна да търпиш.Трудно се свиква,но не е невъзможно.Горе главата!
DarkTemplar
02-06-2014, 10:54
Очаквано господата от SCI изгорЕха. Пирамиди, фараони и балъци за милиони. :D
Аз съм окей. Хрупанки, кола и хубава музика - неочаквано добра комбинация. :smt002
Още една добра новина, която ме зареди с положителна енергия. :)
HollyGolightly
02-06-2014, 11:48
Очаквано господата от SCI изгорЕха.
Горкият бат Светльо :(
Спи ми се, говоря и мисля глупости, а как ме мързи, не е истина просто. Ще изкарам и днес и след това чак Вторник ще съм пак тук.
Спи ми се и неочаквано съм изморена от пътуване с тъпото 280.
За 15 подписа ми звъняха 100 пъти, ама поне банката вече има отметка и съм спокойна, че ме одобриха за заема и няма нужда да се чудя откъде аджеба да вадя по 250 лева през 5 месеца.
Имам нужда от малко време за себе си, ама ще е след изпита и след като преведат заплата. Надявам се и нашите да ми изпратят малко пари за подарък за евентуално успешната сесия..
Трябва да се срещна с чичо ми скоро, а никак не ми се ще, ама няма как.
Помрънках си, отивам да си правя кафе и да почвам да уча, че изпита идва , а 2-та учебника още чакат да бъдат отворени.
И нека силата бъде с мен!
Направо съм болна... нищо не може да го замести, нищичко. Колкото и хубаво нещо да ми се случи, аз не мога да му се зарадвам, както можех преди..а тогава и една малка усмивчица ми беше достатъчна да съм щастлива цял ден, дори от непознат.. имах си това, което исках и НЕ, не мога да свикна и да си кажа ,,беше минало'' ,,беше преди'' ,,нещата се променят'' ,,ще свикнеш'' ,,намери си занимание'' ,,излизай повече'' ,,не мисли за това'' ,,прави се, че не ти пука'' ,,усмихвай се на сила'' и още куп банални глупости, които правя и пак не ми се получава знам, че е глупост, и не се получава, просто не става.. а това е най-отвратителния ми период, наййй!!! От най-големия оптимист станах най-големия песимист, от супер вярваща, сега не вярвам в нищо.. от вечно усмихнатото момиче, станах злобарка със сериозен поглед.. от слънчицето станах тъмен облак, който всеки ден вали.
XTREMEFREERIDE
02-06-2014, 14:45
Cloud9, и ние с моя приятел живеем заедно от почти година, и ние имаме планове за сватба, държим се и пред родителите си като семейство и всички вече са ни приели така, но ако ми го причини това и аз бих се вбесила. За тези неща трябва да се говори. Открито и често. Не го превръщайте в драма и не позволявайте това да е пречка помежду ви. Наистина не е малко нещо, но с разговор тези неща се изглаждат и уточняват. Пък един ден като си имате бебче ще се смеете на това. :)
Аз съм супер добре, много жива, надъхана, мотивирана, амбицирана, активна, продуктивна и всичко най-хубво. Не усещам как минава времето като съм в колежа, което е супер яко. Точно от това имах нужда. Йей!
DisappointedDreamer
02-06-2014, 15:11
Влюбено, ентусиазирано, мотивирано, но и страшно изморено. Утре се притеснявам за изпитът по висша математика, ама мине ли, нищо не може да ме сломи :Д
//е, освен 3-часовия по история. а, и другите 2 по висша.
фмл.
Colouring
02-06-2014, 15:12
Ех, чувствам, че нещо не ме бива в тази сфера и съм малко демотивирана. Ух!
glamorous_girl7
02-06-2014, 16:39
Здравейте на всички! Много се радвам, че се регистрирах в Teenproblem. Надявам се тук да намеря нови приятели и да си помагаме и тн. :)
anonymous708973
02-06-2014, 16:42
Сякаш никога повече няма да си ползвам дясната ръка. Дотука беше :д
Добре ми е, уж добре мина, дано не се направят нещо на интересни и да ме порежат за глупости.
ShtrudeL
02-06-2014, 17:10
Регистрирам вече трети шоколад на Милка и тц. Измамници.
Студено ми е.
Чувствам се лоша.
Аз 1 регистрирах и спечелих :D
Тъпо ми е,имам да уча, финансите намаляват, сдухано ми е,супер много ми е схванат врата...реве ми се,а не мога.
И ще се пръсна.
пфф, започвам пак да мразя хората...не ми е щастливо, не ми е спокойно, не са ми благополучни последните дни
а само едно шибано нещо да беше различно, всичко щеше да е наред...искам
Уморена съм. Вярно - отспахси малко, гушната на топличко между две печки, но пак ми е уморено. Горещ чай върху крака не е яко, не е...
затварят ми се очите. станах в 7 отидох на уроци, после училище, фитнес... вече съм официално 40кг
йей
не мога да повярвам колко е трудно да се отърва окончателно от него. днес го унижих пред всички, но си го заслужи.
HollyGolightly
02-06-2014, 18:47
Може ли някой да ме застреля? Благодарим предварително
weheartiit
02-06-2014, 18:57
всеки ден,научавам за нов проблем(физически),който разбира се трябва да имам.
писна ми наистина,искам да съм здрава не само привидно
и да свършат всичките тези глупости защото ми е супер неудобно.
ех....
вече съм официално 40кг
Честито да ти е.
SonataArctica
02-06-2014, 19:07
Sonata Arctica - The Wolves Die Young (http://www.youtube.com/watch?v=92Xmwaf_Tog)
Да, да, да! Малеее сингъла е страхотен! Очаквах го утре, това е много приятна изненада! Много съм щастлив!
Някой знае ли програмка, с която да си дръпна песента от тубата? 8-)
DisappointedDreamer
02-06-2014, 19:13
^http://www.youtube-mp3.org/
anonymous895156
02-06-2014, 19:13
Sonata Arctica - The Wolves Die Young (http://www.youtube.com/watch?v=92Xmwaf_Tog)
Да, да, да! Малеее сингъла е страхотен! Очаквах го утре, това е много приятна изненада! Много съм щастлив!
Някой знае ли програмка, с която да си дръпна песента от тубата? 8-)
о, ама ти си бил много умен, защо просто не напишеш youtube mp3 downloader
JustaLittleKid
02-06-2014, 19:14
Много, много ми се иска... Просто някой, с когото да се забавлявам. Някой, с когото да се чувствам добре, да съм щастлива. Някой, който да ми пише пръв и си говорим глупости или важни неща, но да чувствам, че този човек наистина изпитва удоволствие от нашите разговори. Някой, с когото да излизам, с когото да танцувам, да пия кафе или водка.
Някой, който да харесва това, което съм. Да желае това, което съм. Да ме кара да се чувствам истинска, красива, желана. Дори обичана.
Не искам много. Или...?
anonymous895156
02-06-2014, 19:15
Омг, толкова съм модерен. Защо някои хора тряа са толкова груби и прости. Вървежна песен на деня: http://www.youtube.com/watch?v=jtj3k_thBE4
SonataArctica
02-06-2014, 19:16
о, ама ти си бил много умен, защо просто не напишеш youtube mp3 downloader
Инсталнах си няколко програмки и се помъчих с няколко сайта, ама уви, все не ставаше и се отаказах да търся. 8-)
Дриймърче, благодаряяяя! Златна си!
anonymous895156
02-06-2014, 19:19
Инсталнах си няколко програмки и се помъчих с няколко сайта, ама уви, все не ставаше и се отаказах да търся. 8-)
Дриймърче, благодаряяяя! Златна си!
znachi si mnogo umen karak
black pearl
02-06-2014, 19:24
Объркана.Не мога да реша как да постъпя.
Горещо ми е. Чувствам се като 100 кг слон.
Трябва да уча ,а нямам муза
днес го унижих пред всички, но си го заслужи.
смятай за къв дебил говорим щом даже ти го унижаваш :)
по темата: веселко ми е. бая файлчета натрупах. са само да ги позъу4а ;д
edit: пред нервен срив съм, трябва да се изнеса за 3 дена буквално
приятелите ми са идиоти, дано саммо той спре да ми се сърди и помогне
djipsito
02-06-2014, 23:39
Хм.. обидих се.
Колко тъп тря да е, че да не схване, че искам да спя с него ?!
Официално, испанците не са мъже....
Тъпо ми е, не знам защо се държи така...
Официално останах без нито един "приятел", който да не ми лицемерничи...Йееей. Колко приятно чувство. Толкова ли няма един свестен човечец, който да дойде и да ти каже какво си наистина за него В ОЧИТЕ? Без лъжи, без подигравки зад гърба, без лицемерничене...
Никога не съм се чувствала толкова скапана, тъжна, предадена, ненужна никому, обсипана с проблеми...и какво ли още не...
Окончателно заеб*вам всички...Който смята за нужно да ме удостои с присъствието си, нека го направи. Само 1 човек досега не ме е разочаровал, но ще се наложи да проведа сериозен разговор с него..
ОХ, пак започнах да не ходя на училище.... обаче от днес ще съм най-примерната ученичка ! Само униформата няма да си облека, иначе всичко друго ще ми е както трябва 8-) След двете двойки за срока трябва да се стягам, че не ми се остава пак на изпити ..
Иначе ми е добре. Фризьори, маникюри - екстраа. Жалко, че не може всеки ден 8-) След малко ще си се видя с бебчо <3 мфмфмф
anonymous708973
02-07-2014, 07:54
Хм.. обидих се.
Колко тъп тря да е, че да не схване, че искам да спя с него ?!
Официално, испанците не са мъже....
ХАХАХА
Германците са същите.
Това, че ти си българка и си свикнала отсрещния, като му мигнеш два пъти и вече да си въобразява, че искаш да спиш с него, не е проблем на хората, възпитани по друг начин. Мъже са си, ама ще се изтормозиш, докато вкараш достатъчно дебел намек, че да се усети :D
Аз съм просто и-д-е-а-л-н-о! В леглото с пудинг и сериалче, след това ще кулинарствам малко, банята ще си измия и ще си подредяяяяя^^^
Като го видях написано, осъзнах колко не е нормално последните две да ме правят щастлива, ама... meh. :D
DisappointedDreamer
02-07-2014, 07:55
Умирам си от страх заради този изпит. Просто, знам как ще вляза, ще отворя листа и чисто и просто ще се ПАНИКЬОСАМ.
Ужас.
anonymous708973
02-07-2014, 08:03
Няма, Маги! Всичко си знаеш, решавала си всеки тип задача по 18 пъти, знаеш какво да правиш на всеки следващ ред!
Малко ти е нервно, ама ще мине. Дай си половин минута, като видиш задачите, за да видиш, че можеш!
Cloud9, аз не съм далече от тия неща. Ти си в пълното си право да решаваш ДАЛИ и КОГА. Напълно те подкрепям.
Благодаря за подкрепата!Имах чувството вече че само аз разсъждавам рационално!След като толкова пъти ми се обясни че по книга трябва да съм готова,следователно значи съм готова,вече чисто се обърках те ли ще раждат или аз!
XTREMEFREERIDE, ние винаги /по-принцип/ решаваме проблемите си с много говорене.Той ми се извини милиони пъти и сега е обещал да си понесе наказанието /секс с презерватив хаха/. Говорихме много,той просто решил че след като съм споменала че заради кистите може забременяването при нас да е по-трудно в превод съм искала да кажа че забременяването е почти невъзможно и ще отнеме поне 2 години.Не съм пила Ескапел /30 лева за хапче или 30 лева за манджа за 3 дена-труден избор/ и ще се моля на де що има богове да са с мен.
Иначе съм щастлива!Утре кумовете идват, винаги ми е забавно с тях.Другата събота сме на гости на една приятелка та ще е интересно. Организацията на сватбата трябва да тръгне с пълна пара че остават по-малко от 100 дена.Аз дори и рокля нямам.Но ,както с всичко хубаво до сега,роклята ще се появи от изневиделица,ще ме грабне и всичко друго ще бледнее пред нея.
girlwithblueeyes
02-07-2014, 09:13
Маги ще се справиш . Давай смело
По темата .
Тя така и не проумя че с нея не сме приятелки . Личните й драми не ме вълнуват ,просто имаме общи интереси и после всяка по пътя си .
Взех си изпита по холандски и съм много доволна . Изпита по Национална сигурност също е взет
Само тренировките са толкова тежки че едвам мърдам но няма как .
smilelady
02-07-2014, 11:21
Едно такова никакво.
Като се замисля, няма никакво значение в колко добри отношения си с някого в момента, защото рано или късно, ще останеш разочарован. Все едно ми е вече, искам просто да се махна.
Едно такова никакво.
Като се замисля, няма никакво значение в колко добри отношения си с някого в момента, защото рано или късно, ще останеш разочарован.
Indeed.
shmatarok
02-07-2014, 11:49
Мега раздразнена. Всъщност не, направо бясна.
'Начи, обожавам групови проекти с групи, базирани на рандъм принцип. Още повече обожавам, когато тея в моята група са пълни дебили или антисоциални индивиди.
И как се предполага да го мина тоя модул? Баси ужасния семестър се очертава.
s4etoved
02-07-2014, 12:31
Петък.................кеф :) Изморен и физически и психически! Но поне си изясних някои неща!
Довечера бира ! :)
Умирам си от страх заради този изпит. Просто, знам как ще вляза, ще отворя листа и чисто и просто ще се ПАНИКЬОСАМ.
Ужас.
Same shit bro :D
baby_baby
02-07-2014, 13:28
Толкова много искам да го видя <3 Не мога да чакам до довечера :(
Хубава разходка си направих до мола много съм доволна
DarknessAngel
02-07-2014, 14:55
Само аз ли мисля трезво в тази къща? Да идва лятото и да ходя да работя, та дано да мога да си платя университета.
JustaLittleKid
02-07-2014, 15:55
Ужасно.
Разбрах нещо ужасно.
Не е честно...
търчи да се напомпаш за 14ти.. понеже сме фенове на тренировки с повод -_- същите смешници са като ония с креатина около 8ми декември - е тоя тип хора направо ме изкарват извън нерви, най-вече защото тренират 3 пъти в годината, обаче сядат и ме учат как се прави @@ lel..
И обещаваш си да бъдеш онзи, който на времето мечтаеше....
смешно е, когато всичко е свършило...забравила съм колко боли да се отречеш от себе си....
Коремчето ме боли и имам да уча адски много за тъпия изпит.
Добрата новина е , че е във вторник, а не в понеделник.
Другата добра новина е , че имам отл. 5,50 по латински и съм мега щастлива.
Сега остава да намеря пари отнякъде, да ми мине изпита, да взема смени на работа и да се уговорим с него да се видим тези дни, че да разпусна малко..
Всъщност нещата взеха да се подреждат едно по едно...
weheartiit
02-07-2014, 18:08
виждам,че явно си общуват и колкото и да си кривя душата
не мии е яко ,трябва и аз да съм по-инициативна,но как
като не виждам желание от другата страна.
усещам някакъв неприязън от тяхна страна,а
не знам защо и не искам нещата да са така и да се държат така.
както винаги предпочитанията съм към нея ама си го очаквах.
прекалено бавно се сближавам с хората и многоо
искам да променя това ! искам да не съм толкова срамежлива,
да съм интересна и атрактивна по някакъв начин.
Утре се надявамм да мине интересно деня,а не обичайните тъпотии. :)
JustaLittleKid
02-07-2014, 19:00
Въпреки че отдавна го преживях, няма как сърцето ми да не се къса сега... Не знам дали го обичах, не знам дали ме обичаше, не знам дали това между нас е било истинско (иска ми се да знам! за собствено удовлетворение), но никой не заслужава това, да се бори за живота си. Надявам се да ми пише по-често, ще му пиша от време на време и аз (заслужава си да преглътна наранената женска гордост, колко време мина!) и ще се моля всичко да се оправи. Искам да е добре, да се държа резервирано, да е щастлив и всичко да е наред. Моля се с цялото си сърце и душа, и всичко.
йей, най-после е петък. сама се тровя с всички тези глупости. искам да си изкарам всичко насъбрано. искам да викам, да чупя, да мачкам, да паля... трябва да изкарам цялата тази агресия.
и нда, затова никога не съм имала момичета приятелки. те се занимават само с интриги. интересуват се от моя живот повече от самата мен, а аз дори не знам за съществуването им.
изнервена и притеснена до краен предел...
очертава се цяла нощ учене...а пък другия изпит не мога и да го мисля...просто утре ще е адче.
Само да вметна на "зелените" студенти, че не си заслужава да се притесняваш, паникьосваш и скубеш косите за някакви си изпити. Просто не си заслужава.
Иначе ми е много заспало, ама не си лягам :D
anonymous895156
02-07-2014, 20:36
спрете да се чувствате зле
Fisherman
02-07-2014, 20:37
Това, че ти си българка и си свикнала отсрещния, като му мигнеш два пъти и вече да си въобразява, че искаш да спиш с него, не е проблем на хората, възпитани по друг начин. Мъже са си, ама ще се изтормозиш, докато вкараш достатъчно дебел намек, че да се усети
еййй ти ги изкара тия западняци много тежки бе
Да особено като видят хубава жена сиреч българка/рускиня/украинка направо не им минава през ум. Ама това е щото те са джентълмени, не са като тукашните мъже свине дето само за секс мислят ;) И разбира се на някой жени често не им минава през ум, че мъжа може прекрасно да разбира какво искат, но просто да не иска да спи с тях и да се прави на разсеян.
Fisherman
02-07-2014, 20:52
да,така е разврат има само в България и времето винаги е облачно и кално
Последните два дена, включително и днес, бяха сложни. Пие ми се, даже знам и какво, както и с кого ама след някой друг месец. Усещам как все по-рядко се сещам за него и като че ли малко ми помина липсата му. С мойто момче изкарахме цал ден заедно, чак беше учудващо. Не искам да отивам на театър, наще даже и не се усетиха като им казах... Дали не мога да помоля майка ми да говори с класния? Наистина не искам толкова, че щях да ревна днес като ми казаха, че няма как да стане. Неискамнеискамнеискам. Ще се тръшна и ще рева ако трябва, само да не ме карат да ходя там. Няма да имам сили, ще се срина още в началото.
SonataArctica
02-07-2014, 22:43
Подпийнало и музикално! Само едно ми се върти из главата "Къде ми е виното???".
anonymous708973
02-07-2014, 23:12
Доста по-тежки са. И се усеща от самото начало. И далеч не е мое наблюдение. Една приятелка мина през изключителни затрудния да намекне елегантно на един германец, че има интерес. Е, пичът накрая загря, при това и той си я харесваше от няколко месеца, ама беше обвързан... както и да е. Реши да скапе цялата романтика с припряно и типично по немски искане да чуе в прав текст тя какво иска от него.
А Дрейд тези клишета с красивите жени може да си ги прибере някъде.
И да им минава през ума, радвам се, че не им е написано на челото и че не съм възприемана като парче мръвка... или - казано по-възпитано - радвам се, че съм възприемана първо като човек, като личност и чак после - като жена/момиче/каквото там се водя. Огромна е разликата, всяко момиче тук, което е пожелало да излезе от българските кръгове, го е усетило. Доколкото съм чувала от познати, испанците също са доста... плахи въпреки славата си на мачовци и т.н.
Едит: Още нещо към Фишърмен, ако те интересува. Малко лирическо отклонение в стил Някойтам.
В България обикновено съм в мъжка компания и като съм показвала, че съм ларж и че мога да говоря на същите теми, на които и те (ако не се включва нищо техническо, хаха), изобщо... не съм от момиченцата, дето си запушват ушите и гледат като изтряскани с мокър парцал през лицето, когато чуят типичния мъжки разговор... след много кратко време забравят, че съм момиче и изобщо спират да се съобразяват. Като дойдох тук, това ми направи изключително голямо впечатление - момчетата "узряват" много по-рано и се отнасят с уважение като към дама - което тук съм го виждала от мъже, които са поне с няколко години по-големи. И това не е само в "официална среда" - отношението им е същото и след количество алкохол. За сравнение след две-три ракии на едно парти български колега, с когото се имаме като цяло, но никога не е бил простак, на някакъв мой въпрос ми изцепи: "Х*я ще ми ядеееееш" със съответния жест. Както и да. И някак го възприех това отношение от германците, хареса ми и т.н. Е, върнах се в България за празниците, още третата-четвъртата вечер се събрахме компания. Пламнаха ми ушите от мръсни вицове и цинични коментари - а това е нещо, което преди не просто търпях, ами не ми правеше впечатление да е нещо лошо. Чак тогава осъзнах колко е голям всъщност културният шок, как изведнъж съм свикнала на доста по-различна култура и да се върна обратно назад е просто... не знам дали изобщо е възможно да не ми прави лошо впечатление, когато момчетата просто не се съобразяват, че на масата има момиче.
HollyGolightly
02-08-2014, 02:12
Гледахме "Prisoners" ,бахти и романтиката, сега ще има цяла нощ да го мисля намериха ли го Хю Джакмън или не. За пореден път се убеждавам, че такива филми не са за мен, въпреки че беше моя идеята. А можехме толкова по-интересни неща да правим през тези 153 минути.
Tsukuda_Hiroshi
02-08-2014, 04:48
^Изпразни си входящата... :P
Violenza
02-08-2014, 07:46
...
Пантерке, единствената разлика, която описваш, е в нивото на компаниите, в които си била. Ако в България си сядала все на маса с разни простаци, нормално да усетиш разликата, сядайки на маса с по-възпитани хора. Не е до култура нито пък до националност.
Обнадеждена за едно и обезверена за друго. Да видим.
Времето е прекрасно, а на мен не ми се мърда от нас :?
Наближава рождения ми ден, а аз отново се надявам да го проспя :? От няколко години хич не ми е кеф да го празнувам ... Добре, че този път ще сме само 6-7 човека, скромно.
Иска ми се да се захвана с някакво интересно оригами, че отдавна не съм правила нищо, но като знам, че хубавите са с поне 1500 части и ми минава мерака :@ И подаръка за моя не е готов :? Явно няма да го получи на 13-ти ...
Крайно неорганизирана съм тия дни :? Дразнещо е!
anonymous708973
02-08-2014, 08:27
Пантерке, единствената разлика, която описваш, е в нивото на компаниите, в които си била. Ако в България си сядала все на маса с разни простаци, нормално да усетиш разликата, сядайки на маса с по-възпитани хора. Не е до култура нито пък до националност.
Обнадеждена за едно и обезверена за друго. Да видим.
И това би могло да е фактор, но културния момент го има и още как. Както има разлики в културата по повод начин на учене, начин на преследване на цели и т.н., и т.н., би било доста наивно да се твърди, че в един конкретен аспект липсва културният фактор.
Това за масата беше леко лирическо отклонение. Въпросът на шифърмен беше дали германците са по-тежки, в смисъла на по-трудно достъпни, по-трудно разбиращи от намеци и т.н. ФАКТ Е, че са. Може да го потвърди всяка българка, която се е забъркала или се е опитала да се забърка с германец.
Утрото е добро иначе. Банята ми просто свети, стаята ми и тя, хвърлям един душ и отивам да кулинарствам! Дано денят се стече добре. В най-лошия случай ще мине в клюкарстване с мацката, пиене на чайче и кафенце, приготвяне на мъфинки и четене на книжки. Нека ми е зле!
Colouring
02-08-2014, 08:30
Ще чистя, йееей! ;/ :Д Не, сериозно.. стаята ми се нуждае от помощ. Всичко е чистичко, ама е доста разхвърляно, така че по-добре да се заемам.
girlwithblueeyes
02-08-2014, 08:39
Нищожества.
'Баси к'ва съм смотана... и к'во ми е смотано... и сериозно, is that all there is?!
Въпросът на шифърмен беше дали германците са по-тежки, в смисъла на по-трудно достъпни, по-трудно разбиращи от намеци и т.н. ФАКТ Е, че са. Може да го потвърди всяка българка, която се е
не е въпрос
май нямаш дрехи в цвят ирония
шифърмен е готско
приятна тема подхванахте
Добро утро. Аз съм крива като всяка сутрин. Искам нещо за ядене и кафе, но толкова много ме мързи, че не знам на кой свят съм. Времето е хубаво, след малко отивам у баба и после си мисля за събиране с комшийките. Да се надяваме поне у едната да е свободно, че да не пребим на никого.
pandabear
02-08-2014, 09:32
Може да го потвърди всяка българка, която се е забъркала или се е опитала да се забърка с германец.
когато бях в Германия по не много приятни причини един стажант-лекар, на около 23-24 години, след първата седмица ме разпитваше дали си имам приятел в България, и дали случайно искам да му отида на гости, за да ми направи баварска картофена салата ;д
добре ми е май. има още какво да се желае.
paradosou
02-08-2014, 09:41
Страхотно време, а имам да правя 4574375 неща вкъщи, т.е почти нулев шанс да изляза да му се порадвам. Чувствам се... не знам, странно. Чудовището :-D говори каквото му хрумне, рядко изоставя иронията и се забавлява да провокира с двусмислици и многосмислици, хаха. Май трябва да измисля подходяща 'санкция'.
*любопитно ми е какви ще са резултатите от миналата седмица; дано не ги забавят много, че никак не искам да чакам. Надявам се кофти концентрацията ми да не е повлияла съществено : ).
Абе пантерке я се осъзнай бе моето момиче. Какви ми ги обясняваш пак все едно ти си първата Българка дето е излязла зад граница. Държали се много джентълменски оле мале, ела да ги видиш в мъжка компания и стабилно почерпени, особено англичаните имам приятели немци които когато дойдат тук не спират да зяпат по нашите жени и да хвърлят не до там прилични коментари. И от къде реши пък,че всяка жена заслужава уважение само защото е жена ? Ще се държа уважително с жени които са го заслужили, писнало ми е да чакате все някой да ви се съобразява само защото сте жени с каквото и да е. Нали се борите за еманципация ? Като се борите ще сте наравно с другите. Уважение и респект се дава на база човек, не на база пол. Никой мъж няма да се държи кретенски с жена която харесва и уважава, сама си прави изводите.
kalpazanka
02-08-2014, 09:57
когато бях в Германия по не много приятни причини един стажант-лекар, на около 23-24 години, след първата седмица ме разпитваше дали си имам приятел в България, и дали случайно искам да му отида на гости, за да ми направи баварска картофена салата ;д
:shock:
Тва като го прочетох, ми мина една умна идея през главата- да отида до златарски магазин и да си купя халка 8-)
Niakoitam
02-08-2014, 10:06
Благодаря за подкрепата!Имах чувството вече че само аз разсъждавам рационално!След като толкова пъти ми се обясни че по книга трябва да съм готова,следователно значи съм готова,вече чисто се обърках те ли ще раждат или аз!
Ами те тези въпроси попринцип би трябвало да са се обсъдили бая преди сватбата, а не да се бърза да се прави сватба,защото така е модерно и ще стане весело, а освен това и годините текат, а след сватбата да се окаже,че има несходство в разбиранията и единият трябва да не е напълно щастлив.Както се изръси един приятел преди време:'Ааа трябва си сватба, защото годините текат и няма детето ти и приятелите му да ти викат дядо.' :)
PinkPan7her понеже ме спомена, а и понеже мислех да го направя ще се изкажа и аз. Ще го кажа без изобщо лоши чувства, но най са ми забавни момичета/жени дето се правят,че патка през живота си не са видяли и някога ще забременеят чрез непорочно зачатие, но пък за сметка на това понякога в сексуалните теми са най-големите авторитети, а друг път/други пък обясняват как един истински мъж трябвало да ги награби едвали не без да се интересува какво мислят и да ги скъса от...любов.
Попринцип различни хора има навсякъде. И аз например мога да не разбирам хич от намеци по мои си причини или пък да не се окажа излъган накрая. Мога да се държа по супер просташкият начин с една жена, а може пък и не. Както ме подкара. Едно време съм се бъзикал с разни рандом женки обяснявайки им с подробности как ще ги еба по най-бруталният начин в училищната тоалетна,защото са си го търсели сами. С други изобщо не съм подхващал тази тема. Ето например понеже знам че сте приятелки във фейса с Wednesday666 мога да ти кажа,че с нея се познаваме вече сигурно от повече от 2 години.Само виртуално на този етап за съжаление. Може да я попиташ с нея колко пъти съм говорил по подобен начин, а сме говорили много пъти. Отговорът е нула пъти. Да си се замисляла всъщност,че въпросният германец може просто да е държал на връзката си и затова да се е правил на приятно разсеян, а пък испанеца на djipsito просто да и е показал по културен начин,че някак не го кефи или просто си е срамежлив. Погледни го малко по така. Реално погледнато българките в общи линии се възприемат от германците и испанците както арабките за българите. Не е проблем да общуваш с тях, някой могат да влезнат и във връзки, но все пак има някаква спирателна граница донякъде. Аз например пък като бях в Турция тия на пазара, а и не само там бяха изплезили езици до колената заради поразголените ми за техните стандарти съученички и току им подвикваха и ги попридърпваха с разни оферти понякога и за разни безплатни списания или нещо от рода срещу целувка. :)
Иначе по темата. Днес се очертава доста хубав и интересен ден ако всичко се развие както е планирано. След малко ще тръгвам за Сърбия за първи път въпреки,че е на не повече от 30 км от нас с родителите и брат ми на покупки, а може и да разгледаме разни близки градове,че брат ми се притеснява да пътува твърде дълбоко в чужда страна с колата за да не стане някаква изненада с нея. За довечера още от вчера за запазени места за купонче в едно от най-вървежните заведение напоследък особено в Петък и Събота в градът ми. И така. :)
weheartiit
02-08-2014, 10:10
отивамм да бягамм в това хубаво временцее :---)
жалко,че се познавам и знам,че вълнението ми е само моментно
и след малко ще искам вече да се прибирам. :D
Селяндури и простаци има навсякъде ... Не са само в България, нито е присъщо само за българските мъже :? Всеки сам избира в к'ва среда да е и с какви хора да общува. Моята компания е голяма, познавам и ужасно много момчета/мъже извън нея, но от тях дали има 5% простаци - не знам. Веднъж или два пъти за толкова години ми се е случвало да слушам псувни по време на купон, но на всеки може да се случи да си изпусне нервите.
И не е като да контактувам само с висшисти или хора от по-висока класа :? Комуникирам с най-обикновени хора, някои от тях само със средно, живели по селата до една определена възраст и прочие.
По темата: Щастлива съм! Хвана ме музата и ще майсторя нещо :3
anonymous708973
02-08-2014, 10:54
добре ми е май. има още какво да се желае.
Ако щеш вярвай, точно това щеше да направи ;) И мен са ме канили да гледам филм - и познай, баш филм гледахме. Не е била за изпускане офертата, истинската баварска картофена салата е страшно вкусна.
За сметка на това, ако в България можеш да поканиш едно момче у вас - просто така, тук се смята, че поканиш ли го, за да сме насаме, ясна е работата :д Забавно е колко са различни неписаните закони.
Не, сериозно, аз няма да споря с хора за средата, в която аз живея, просто е смешно. Всеки път се надявам на различен резултат, ама явно съм глупава, щото "Само глупакът продължава да прави едно и също нещо по един и същи начин и да се надява на различен резултат".