Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29

shmatarok
02-25-2014, 12:24
Няняняняняня.
Мега добре съм!
Не знам какво чудо се е случило, ама другия месец отивам в Лондон за ивента, който мислех, че няма да посетя заради онова странно телефонно интервю. Тоя имейл така ме зарадва. :Д
Имам надежда, че ще променят малко системата в модула по програмиране, очевидно не съм единствената, чувстваща се тъпа в момента. Така че и затова ми е добре :Д
Много обичам като ме нарича по пълното ми име. Особено с тоя леко сънлив тембър, даже самата аз да съм сънена го отчитам и ми става едно такова приятно.

И омг, пече слънце и е топло. ЙЕЙ! И имам графичен дизайн, йей. Нямам да се занимавам с програмиране, но но но но. 8-)

Хубав ден на всички, или поне остатъка от него. :D

mayaaa
02-25-2014, 13:10
Едно кофти такова...
Един куп неща ме очакват, аз се занимавам с глупости и отказвам да ги изпълня. Еми, много хубаво, ама после аз ще съм си прецакана. Сега точно не мога да оставя нещата просто да се случват на произвола на съдбата!!
За да е цветна картинката и едно гласче в душата ми се опитва да му каже "Обърни ми малко внимание, интересен си ми!", но не е като да е нещо сериозно.

granger
02-25-2014, 14:25
ч-у-д-е-с-н-о-!
Хохо, в четвъртък ще е зрелище!

bloodyF
02-25-2014, 14:28
so-so

успах се, но се оказа, че не сме имали лекции, което е добре.
наспах се поне..
в неделя ще е тъпичко с тоя photoshoot , ама карай.
излиза ми се и искам да се видим донякъде, но не зависи от мен, така че май няма да опитвам повече

pandabear
02-25-2014, 14:37
тежка седмица ще е. вече ми липсва.

HollyGolightly
02-25-2014, 14:56
Страшно разочарована от себе си!!!!!
Защо го правя това всеки път? Вместо да върша по малко работа в продължение на няколко дни, аз избутвам всичко колкото се може повече и сега в рамките на няма и два дни имам 4ри есета по история, да ги напиша и да ги назубря за теста.

girlwithblueeyes
02-25-2014, 15:25
То бива злоба .....

Утре триразови,поне вече съм у дома
В Париж ще е още по трудно,ама ще се справя

DisappointedDreamer
02-25-2014, 15:28
Липсва ми. И то много. За сметка на това си гоня задачките, почнах едни дългиииии разходки сред природата, ям си хубавите вкуснотиийки и ми е хубаво.

Wwwooow
02-25-2014, 15:30
http://mall359.com/%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D1%8A%D0%B2-%D1%84%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%B1%D1%83%D0%BA-%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D0%BB%D0%B0-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D 0%B0-%D0%BF%D0%B8%D1%88%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D 1%82%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%BF%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0-658-obiavi.html
Страхотно написано...няма грешка

girlwithblueeyes
02-25-2014, 15:37
Дам
В една изневяра 3 човек няма толкова голяма вина.Той\Тя е свободен и може да съблазнява и спи с който иска.
Вината е у изневеряващия ...

Colouring
02-25-2014, 15:44
Издразних се.

stynioo
02-25-2014, 15:54
Студено ми е.

Мързеливо ми е , а трябва да уча.

Не съм се чувствал от доста време така , гадно е , но и хубаво.

Lilanda
02-25-2014, 15:57
Дам
В една изневяра 3 човек няма толкова голяма вина.Той\Тя е свободен и може да съблазнява и спи с който иска.
Вината е у изневеряващия ...
В изневярата виновни са и тримата-измаменият, че го е допуснал, човекът, с когото бива изневерявано, че го е позволил и изневеряващият, че го прави...Няма невинен в цялата ситуация..

ПТ: Ухото ми гори от близо 1 час..Някой стабилно ме е заобсъждал..:D Деба, мисля си, че знам кой е..

DisappointedDreamer
02-25-2014, 16:00
^Защо ще да съм виновна аз, в ролята си на измаменият /примерно? Защо ще да е виновен и любовникът, ако не е знаел за другият/другата? Ник'ва логика.

stynioo
02-25-2014, 16:05
Ник'ва логика.

^

DisappointedDreamer
02-25-2014, 16:10
мен ли не разбра :Д

TheDevilInMe
02-25-2014, 16:12
^Защо ще да съм виновна аз, в ролята си на измаменият /примерно? Защо ще да е виновен и любовникът, ако не е знаел за другият/другата? Ник'ва логика.

Съгласна. Измаменият не е виновен, но не винаги е точно невинен, защото няма случайна изневяра. Явно на изневеряващият нещо много ми е липсвало във връзката, комуникацията също не е била на кой знае колко ниво. Писмото беше доста увлекателно накара ме да се замисля за доста неща.
Он: Добре съм, още нервна, но пък съм си накупила куп вкусотийки да се утешавам с тях...

stynioo
02-25-2014, 16:15
мен ли не разбра :Д

Не , разбрах те.Съгласен съм с теб , а с нея ... не.

забравих да добавя , че ти си виновна , защото си имаш любовник.

чувствам се дебел.

Ivaaaaa
02-25-2014, 16:31

мда, Лин, кви са те3 глупости..

Някойтам, благодаря ти за включването, но защо да съм кучка? заради това, че ми гали егото? заради това, че се правя, че не забелязвам явния интерес? защо излизам лошата? аз не искам връзка на този етап, не искам 'обвързване' и съм му го казвала не веднъж... негова си работа щом продължава да ме преследва. аз никога не съм се набутвала и не съм показвала интерес да отвърна по някакъв начин, дори напротив. държа се доста студено...

granger
02-25-2014, 16:32
Донякъде съм съгласна...

XTREMEFREERIDE
02-25-2014, 17:19
Не си се побирам в кожата.

Това, което ми липсва са разходките. Искам си ги! Ще си ги имам пак. Обещавам си.

Cооkie
02-25-2014, 17:45
Отдавна не бях влизала в този форум и гледам сега как повечето имат да учат, в сесия са и т.н. и се замислих как последните 4 години по това време и аз съм била в сесия. И аз съм учила и съм ходила по изпити... И все на грешните места, в грешните специалности. И ми стана едно такова хубаво, че най-накрая съм оте.ала всичко и вече не ми се налага да се правя на примерна студентка, а мога вместо това да се съсредоточа над това, което действително ми носи удоволствие и което действително трябва да правя... И нямам търпение да дойде април, за да прерастне то най-накрая (малко по малко) от хоби в професия :) Ех, колко е приятно да знаеш какво искаш да правиш като порастнеш :D

xoxi
02-25-2014, 17:54
Много найс ми е днес.
Най-накрая си оправих компютъра, че направо полудях почти седмица да използвам неговия, който е свободен има-няма 15 минути в денонощието. Или той ще е на него, или нещо ще се сваля, някакви програми, глупости... Пфу.
Тази седмица тръгна добре, пък ще видим.

tori
02-25-2014, 18:31
Липсва ми. Много. И ми е тъжно, тъпо, ужасно. Пие ми се бира с него, но чак след около 5 месеца.

YSMF
02-25-2014, 18:48
Най - мразя мърши с претенции.

seek&destroy
02-25-2014, 20:57
Пфф отегчена съм, бе хора. Уча, работя, плътно 24/7.Нямам време да се видя с него, нямам време и за едно кафе с приятелка, дори за телефонен разговор. Колежките са отвратителни кокошки, еднообразие, скука, незадоволеност. Не очаквам така да премине живота ми. Твърде глупаво е. Не вярвам. Искам да го променя. Усещам как годинките минават, как вече не бива да си позволявам да съм някъв тийн безотговорен ( макар че никога не съм била такава, просто не намерих подходяща дума). Трябваше вече да съм освободила скрития си талант, аз дори не знам какъв е. Трябваше поне да се насоча в област, в която има перспектива да ме бива, а дори не съм имала шанса да опитам нещо. Не се чувствам на мястото си, времето е странно, кофти ми е ...

TheDevilInMe
02-26-2014, 04:49
Супер съм, хапвам си бонбонки, гледах лъжкините, леле нямам търпение да дойде финалът, просто ще е страшно шокиращо, can't waittttt. :))))))))

Niakoitam
02-26-2014, 08:44
Егати как ми е пресипнал гласа.Почти не мога да говоря ако не шепна. И гърлото ме боли...

Някойтам, благодаря ти за включването, но защо да съм кучка? заради това, че ми гали егото? заради това, че се правя, че не забелязвам явния интерес? защо излизам лошата? аз не искам връзка на този етап, не искам 'обвързване' и съм му го казвала не веднъж... негова си работа щом продължава да ме преследва. аз никога не съм се набутвала и не съм показвала интерес да отвърна по някакъв начин, дори напротив. държа се доста студено...

Не знам каква си, но пък за сметка на това се забелязва,че не се държиш като надута пуйка за разлика от много форумки тук, които иначе имат големите претенции. Не е лошо да започнат да взимат пример от теб в тази насока :)

Всъщност от предишният пост малко по другоядче изглеждаха нещата.Сякаш си го водиш за носа,защото така ти е кеф,но го правиш просто за да имаш някой около себе си който да ти глади егото постоянно.Но това,че ти харесва малко или много се усеща от него на съзнателно или дори подсъзнателно ниво. Иначе шансът да не излезеш лошата поне в неговите очи не е особено голям,защото той така или иначе вече е влюбен в теб поне по думите ти.Всъщност и мен винаги много ме е блазнила идеята да влезна в ролята на прелъстителя.Дори така да кажа леко ме възбужда тази мисъл.Да успея да покажа и докажа на дадена девойка,която се поддръпква, бавно и постепенно,че именно аз съм нейният човек и няма нужда вече да търси друг.Е, мен ме спират други фактори като ниското ми самочувствие като това,че не знам дали ще успея и дали съм толкова търпелив, а и не смятам,че точно аз съм перфектният избор. Не знам какви са причините ти да не искаш връзка на този етап. Въпросът е дали просто не бягаш от връзка...с него,защото си си наумила,че не става за нищо повече от твое приятелче.Ако е така може да опиташ да му дадеш шанс,но трябва да си абсолютно сигурна за да не му възложиш просто още по-големи надежди.Пък знае ли човек, щом толкова усърдно се опитва да те впечатли ако не му е просто за секса може пък и да те направи наистина щастлива.Иначе ситуацията ти е сложна и има няколко варианта.Или да му писне и да се откаже,или искаш или не искаш неизбежно много да го нараниш,или пък просто да осъзнаеш,че това галене на егото е просто зараждане на чувства при теб, които ти всячески се опитваш да притиснеш убеждавайки се себе си и другите,че не го желаеш.Дори и да е само заради галенето на егото той в един момент може да се отдръпне, а ти да не си готова да го пуснеш. :)

girlwithblueeyes
02-26-2014, 09:15
Някойтaм ,до когa ще се изявявaш кaто форумен психолог?

он
Рaзочaровaнa

babity
02-26-2014, 09:16
Смирена. Обичам го тоя човек! Драматичен обрат стана, но съм убедена, че е за добре. Пък и от дъното гледката нагоре е примамлива. :) Ще се пръсна от емоции. Порка ми се. 8-)
Гледайти, завиждайтииии! Тая злоба ня'а да ме събори.
Движение по моите въпроси, йей! Другата седмица ще е мноооого важна.

Niakoitam
02-26-2014, 09:35
Някойтaм ,до когa ще се изявявaш кaто форумен психолог?

До когато трябва? :)
Както съм споменавал и друг път тази тема е във форум, в който ти е дадено правото да отговаряш.Ако нещо мисля не е проблем да го кажа.И мои постове са коментирали без значение дали ми е било приятно или не.Всеки ясно осъзнава,че това му мнение ще се види от голямо количество хора. Пък ако толкова не го устройва да му отговарят та макар и както на него не му харесва не е проблем да си споделя мислите в обикновен книжен дневник.Там със сигурност няма да получи отговор на писанията си :)

Hayashi
02-26-2014, 09:35
Едно тъжно ми е днес и даже не знам защо. Искам си ваканцията. Още 3 дена.

Едит: Едно е да коментираш, друга е да даваш съвети, които не са ти поискани точно като съседката-клюкарка.

bloodyF
02-26-2014, 09:47
Разочарована, особено след оня коментар, който прочетох вчера...
Супер тъпо поведение ..
Като иска да се занимава с малолетни да ходи и да изясни кво иска от мен..супер просто е.
Нямам време за гадаене с кристални кълба и чакане на чудо..

едит
и ако не се оправят нещата, пак ще съм в оная супер тъпа ситуация както преди няколко месеца
и пак ще рева и ще се тръшкам посред нощ, че си искам него.
гр..

мразя като все аз съм крива на всички и за всичко

granger
02-26-2014, 09:59
мразя като все аз съм крива на всички и за всичко

You're slowly turning into me :D

Вече аз съм си най-важната и няма да позволя на никой да си играе с мен!

Niakoitam
02-26-2014, 10:00
Едит: Едно е да коментираш, друга е да даваш съвети, които не са ти поискани точно като съседката-клюкарка.

Казала малката черна станцийка дето даже в момента не се коментира нищо нейно :)

Ако говориш за последното нещо ако не забеляза аз просто ИЗКОМЕНТИРАХ Ivaaaa, че спрямо предишният и пост дето го написа ми изглежда,че се държи с въпросното момче като кучка и че няма да и е приятно тя да е от другата страна. След, което тя доста културно си ми отговори (не че не можеше да се направи на много обидена и да започне да се фръцка като теб например) и СЛЕД ТОВА аз и дадох съвети, които както споменах на обиденото джипси, въобще няма как да я задължа насила да изпълнява. Сега стана ли ти ясна ситуацията? :)

AnarchyBoy
02-26-2014, 10:04
Що не се сбиете най-накрая :?:

granger
02-26-2014, 11:38
Наслаждавам се на по-свободния си график тая седмица, че след тва ме очаква ОжасТ.
Иначе - окей ми е. Ще ходя на мач, ще се видя с приятелчета. Абе пълен кеф.

AliceSw
02-26-2014, 12:04
и не по задължение с усмивка пак съм...

всичко ще бъде наред, и да не е, все тая е, хубави спомени имам много, сега всичко е в пъти по-трудно и изнасилено...

Violenza
02-26-2014, 12:16
Казала малката черна станцийка дето даже в момента не се коментира нищо нейно :)

Сега стана ли ти ясна ситуацията?
Друго още се чудим, как ти не разбра, че си досаден на всички?

Много, ама много сериозно ме е разглезил и продължава, това хич не е на добре. Най-после малко почивка, дори и за няколко дена.

Niakoitam
02-26-2014, 12:28
Друго още се чудим, как ти не разбра, че си досаден на всички?

Абе яяя...

И ти си имаш антифенове дето някой от тях подхождат дори с иронийка, но както се казва в една мисъл:"Въпрос на вкус,казало кучето и си облизало задника. :) Отбор юнаци в тоя форум.Веднага мога да ти изброя 10те имена,не повече от групата на Шаро дето са решили че са всички в тоя форум.И ти лека полека започваш да се понатъкмяваш натам. :) Както казва една в рекламата на Столичани в повече: Ше си праа квот си искам.:)

Violenza
02-26-2014, 12:34
АЗ и антифенове ли, бе?! Ти не се четеш к'во пишеш! :cool: Че аз съм най-милият човек в тоя форум!

mayaaa
02-26-2014, 12:36
Пфф, искам слънце и топло време, ама така още повече не ми се учи. Ей го на 15:00, а аз си цъкам из форума...
Само да минат тия две седмици и си обещавам, че ще отделя един цяяяял уикенд за излежаване и гледане на филми.
И пак си се отчайвам, попаднала съм в някаква пропаст и не мога да се измъкна, ама така ми се пада като съм несериозна... Каквото е, но все пак слънчевият ми сплит се заплита на възел, а това по принцип не е в мой стил.

Niakoitam
02-26-2014, 12:40
АЗ и антифенове ли, бе?! Ти не се четеш к'во пишеш! :cool: Че аз съм най-милият човек в тоя форум!

Абе гледам напоследък много са започнали да те ядът нервите нещо... :D

mayaaa
02-26-2014, 13:08
То с такива наоколо...

Violenza
02-26-2014, 13:10
Пост от едно изречение. Браво. Научил си си урока.

Иначе е баш обратното. Последно време съм много оптимистична.

Wwwooow
02-26-2014, 13:29
Никакво не ми е, вече не знам какво ми е... тъжна ли съм, депресирана ли съм, пука ли ми, мина ли ми, свърши ли гадния период, просто пауза ли е ?!?! какво е това нещо бе, поне да става лято вече, като няма да ми се случва нищо хубаво, поне да си ходя на плажче и да се пека мммм май само слънцето ме радва вече, а сега липсва.. уф
Голяма безсмислица е цялата работа, какво да правя за Бога ;| Искам знак от съдбата ::д;д съвет нещоо..от човек, който ме познава..и него също

TheDevilInMe
02-26-2014, 15:02
http://prikachi.com/images/622/7104622U.gif
Sorry doesn't change what you did.

JustaLittleKid
02-26-2014, 15:09
Dear Iliyana,
It is our pleasure to inform you that you have been provisionally accepted for enrolment in the programme B International Business and Management Studies 34936 at HU University of Applied Sciences Utrecht.

Чувствам се повече от страхотно. Чудесно. Прекрасно. Невероятно. Тооооооолкова е яко! И за другите университети се радвах много, но за този... просто... нямам думи. Йееееей!

girlwithblueeyes
02-26-2014, 15:13
Честито .

Колко грозни изказвания по мой адрес..
Не съм аз виновна,че предпочитат моята компания

Сега релакс че днеска ... беше тежко

shmatarok
02-26-2014, 16:08
Dear Iliyana,
It is our pleasure to inform you that you have been provisionally accepted for enrolment in the programme B International Business and Management Studies 34936 at HU University of Applied Sciences Utrecht.

Чувствам се повече от страхотно. Чудесно. Прекрасно. Невероятно. Тооооооолкова е яко! И за другите университети се радвах много, но за този... просто... нямам думи. Йееееей!

Честито, този ли ти е фаворит? :)

Иначе се чувствам прекрасно. Вчера бях приятно изненадана, за първи път се случва някой да ми хвърля камъчета по прозореца, за да изляза, точно като по филмите хаха. 8-) Голяма ми е шматка. И много ми харесва да го виждам в официален костюм :D
Презорих се във фитнеса днес, болят ме рамената много. Кога моите така хубави ръчички ще вземат да свикнат с мизерните кила, с които ги мъча?! 8-)
И пак се порадвах на хубаво време днес. Грехота беше да не изляза, макар че разходката съвсем ме измори. Сега имам да правя лаб-а за утре и малко Java за следващата седмица. :Д

tori
02-26-2014, 16:37
Видях го за няма час, а ми направи деня прекрасен. Искам още свободно време за гушкане с него, още колкото се може повече. Прекрасен ми е и го обичам. Освен това мечето още ми липсва.

Colouring
02-26-2014, 16:38
Едва се държа на крака. Доста се изморих. Сега си правя чай и си пускам филм. Спи ми се, обаче ще трябва да го изчакам поне до десет и половина, за да се чуем. Късно ще стане, но няма как.

Ivaaaaa
02-26-2014, 17:00
Някойтам, наистина възпитанието не ми позволи веднага да те нападна и да ти отговоря по начина, по който ти започна към мен. все пак нарече ме кучка. нито ме познаваш, нито знаеш какво точно става, а ми лепна етикет. окей, сега ще разнася историята. досега съм имала две връзки. първата ми беше на 16. той беше единственото, момче което съм обичала. щом казвам, че го обичам..., смятай. не сме се карали за нищо, допълвахме се идеално и всичко беше розово до момента, в който осъзнах, че скоро ще го загубя, защото той ще замине да учи извън БГ. никога не съм вярвала във връзките от разстояние и затова го зарязах, за да не бъда аз изоставената, макар че той нямаше такова намерение. прекъснах абсолютно всички контакти с него (фб, смених си номера и тнт) и се махнах от града докато замине. дори не се сбогувахме. не съм го виждала от 2 години. когато разбера от приятелите ни, че си идва, аз заминавам и им забранявам да му кажат къде съм. осъзнавам, че това е било доста детинско от моя страна, но аз си бях дете (не, че сега не съм). не мога да ти опиша колко страдах и по какъв път бях тръгнала... както и да е. след повече от година срещнах едно мило и умно момче, което разбира се не мога да кажа, че обичах, но поне беше приятна компания до момента, в който започна адски много да ме ревнува, да ми се сърди, че излизам с приятелите ми (те са все момчета), да ми прави фасони... тогава скъсах и с него. като цяло е добро момче, но ревността му е като болестно състояние. откакто не сме заедно сме се виждали няколко пъти..if u know what i mean... това доста повече ме устройва. когато някой ти вдигне летвата толкова нависоко, другите просто не стават. дори без да го искаш...несъзнателно ги сравняваш и разликата е налице. та.., сега се появи това добро, чаровно, забавно човече, но както казах не вярвам във връзките от разстояние, защото след като завърша училище, ще отида в друг град, където и да е.. и второто нещо, което ме спира да съм с него е това, че не искам да изпадам отново в същата ситуация с ревността, кавгите и тнт. искам човек, който ще ми вярва, ще ме допълва, ще ме разбира... не искам да се разочаровам отново. нямам нужда от обещания, очаквания... а това, че такова момче като него проявява толкова виден интерес (той може да има всяка една), ми гали егото и вдига самочувствието. не мисля, че има нещо лошо в това. запознат е много добре с историята ми и знае, че не искам обвързване. негова си работа. от мен би могъл да получи само чисто физическото, защото и аз изпитвам понякога такава нужда... :Д

бахти поста.. 8-)

DisappointedDreamer
02-26-2014, 17:03
Искам да е пролет, да седна на кея при езерето, да хапвам нещо вкусно, да запаля по цигара (макар да не съм палила от 3 месеца) и да слушам готина музика, в компанията на готини хора.

Агххх, как ми липсва това време! Още малко, де, и ще го реализирам :Д

stynioo
02-26-2014, 17:19
не намирам нищо , което да ми доставя удоволствие.

х2

х3

защо не живея в Скандинавия.. да?!

JustaLittleKid
02-26-2014, 17:29
Честито, този ли ти е фаворит? :)

Даааа! :)

DisappointedDreamer
02-26-2014, 17:36
не намирам нищо , което да ми доставя удоволствие.

х2

х3

защо не живея в Скандинавия.. да?!

не ти трябва :Д

JustaLittleKid, забравих да ти честитя! Браво за уни-то :) :) :)

stynioo
02-26-2014, 17:39
не ти трябва :Д

Ооо , трябва ми и още как.
И да има повечко сняг.

хе-хе-хе

Hayashi
02-26-2014, 17:47
Боли ме толкова ужасно много главата, отново. Глупаците от здравната по-бързо да ми оправят документите, че да мога да отида на очен без да плащам. Надявам се докторите тука да не са като милите родни звезди, които твърдят, че си ми е 100% зрението, а аз майка си не мога да позная от 5 метра.
Утре да мине и малко почивка.

Fisherman
02-26-2014, 17:49
Някойтам, наистина възпитанието не ми позволи веднага да те нападна и да ти отговоря по начина, по който ти започна към мен. все пак нарече ме кучка. нито ме познаваш, нито знаеш какво точно става, а ми лепна етикет. окей, сега ще разнася историята. досега съм имала две връзки. първата ми беше на 16. той беше единственото, момче което съм обичала. щом казвам, че го обичам..., смятай. не сме се карали за нищо, допълвахме се идеално и всичко беше розово до момента, в който осъзнах, че скоро ще го загубя, защото той ще замине да учи извън БГ. никога не съм вярвала във връзките от разстояние и затова го зарязах, за да не бъда аз изоставената, макар че той нямаше такова намерение. прекъснах абсолютно всички контакти с него (фб, смених си номера и тнт) и се махнах от града докато замине. дори не се сбогувахме. не съм го виждала от 2 години. когато разбера от приятелите ни, че си идва, аз заминавам и им забранявам да му кажат къде съм. осъзнавам, че това е било доста детинско от моя страна, но аз си бях дете (не, че сега не съм). не мога да ти опиша колко страдах и по какъв път бях тръгнала... както и да е. след повече от година срещнах едно мило и умно момче, което разбира се не мога да кажа, че обичах, но поне беше приятна компания до момента, в който започна адски много да ме ревнува, да ми се сърди, че излизам с приятелите ми (те са все момчета), да ми прави фасони... тогава скъсах и с него. като цяло е добро момче, но ревността му е като болестно състояние. откакто не сме заедно сме се виждали няколко пъти..if u know what i mean... това доста повече ме устройва. когато някой ти вдигне летвата толкова нависоко, другите просто не стават. дори без да го искаш...несъзнателно ги сравняваш и разликата е налице. та.., сега се появи това добро, чаровно, забавно човече, но както казах не вярвам във връзките от разстояние, защото след като завърша училище, ще отида в друг град, където и да е.. и второто нещо, което ме спира да съм с него е това, че не искам да изпадам отново в същата ситуация с ревността, кавгите и тнт. искам човек, който ще ми вярва, ще ме допълва, ще ме разбира... не искам да се разочаровам отново. нямам нужда от обещания, очаквания... а това, че такова момче като него проявява толкова виден интерес (той може да има всяка една), ми гали егото и вдига самочувствието. не мисля, че има нещо лошо в това. запознат е много добре с историята ми и знае, че не искам обвързване. негова си работа. от мен би могъл да получи само чисто физическото, защото и аз изпитвам понякога такава нужда... :Д

бахти поста.. 8-)

който питаше ива за кво я псувам да прочете тоя пост

DisappointedDreamer
02-26-2014, 17:50
[QUOTE=DisappointedDreamer;11037585]не ти трябва :Д

Ооо , трябва ми и още как.
И да има повечко сняг.

хе-хе-хе

Мечтай си за снежец.
Последните години нищо няма. Тая пък изобщо - температури от 0 до 8 градуса и както винаги - традиционното сиво, мрачно, подтискащо и изтискващо-живота-ти. :Д

Пък и не е толкоз хубаво, колкото го представят. Хубаво е, ако си дете или пък много възрастен, пред умиране, 'щото е спокойно. Тамън днеска пак имах ядове с държавните им организации. Пф.

stynioo
02-26-2014, 17:59
[QUOTE=stynioo;11037590]

Мечтай си за снежец.
Последните години нищо няма. Тая пък изобщо - температури от 0 до 8 градуса и както винаги - традиционното сиво, мрачно, подтискащо и изтискващо-живота-ти. :Д

Пък и не е толкоз хубаво, колкото го представят. Хубаво е, ако си дете или пък много възрастен, пред умиране, 'щото е спокойно. Тамън днеска пак имах ядове с държавните им организации. Пф.

От 0 до 8 не е добре.На курортите трябва да има сняг?!
На изкуствен е гадно.

Значи ще се умира в...?

AliceSw
02-26-2014, 18:06
...тъжно е явно да обичаш някого, бях забравила тоя смисъл, по-късно като ми се насъбере и тема ще напиша...

обичах, обичам, обичам, обичах, всичко давах от себе си, май е нямало защо, има неща, които никога не се променят...чудя се да го оставя така, или да стоваря целия свят върху него...никога не съм си помисляла, че ще искам да направя това...искам да се видя с някого, който просто да ме уравновеси и да даде съвет, приятелките ми обаче не могат да помогнат....

Ivaaaaa
02-26-2014, 18:10

аре престани да ме преследваш из всяка тема. не съм ти искала мнението. колко пъти да ти кажа, че приключих с теб. няма какво повече да си кажем.

Fisherman
02-26-2014, 18:47
аре престани да ме преследваш из всяка тема. не съм ти искала мнението. колко пъти да ти кажа, че приключих с теб. няма какво повече да си кажем.

какво ме интересува,какво си искала

tori
02-26-2014, 18:50
Обръщате темата в клюкарник. Сумати и теми има за спам, дайте да не се дъвчете тук.

Ivaaaaa
02-26-2014, 18:52
Обръщате темата в клюкарник. Сумати и теми има за спам, дайте да не се дъвчете тук.

то не може иначе... поне си излях душата

какво ме интересува,какво си искала

добре, ЗапетаЯ

мен кво ме интересува мнението ти

Ivaaaaa
02-26-2014, 18:54
дгд всички

не ме закачайте повече

п.т. малко съм кисела. сиг е от лимона...

HollyGolightly
02-26-2014, 19:11
Имам 4ри есета до утре сутринта и вместо да си седна на задника и да ги напиша, аз вися във форума и в скайп. Познайте кой няма да има стипендия догодина...

mayaaa
02-26-2014, 19:35
Добре, малко по-добре. Странното е, че всъщност учих удивително малко, а беше наистина полезно. Ок, утре следобед си сядам и го довършвам, защото в събота няма да има кой да се справи вместо мен, а има и още неща които искам да видя. И все пак няма да е края на света каквото и да стане. Фактически не е нещо особено важно, ама много ще ме яде отвътре, ако се издъня.
А понеделник за добре дошла ще ми сервират тест. Еми, супер...

Както и да е, стига събота вечер да е яка всичко ще е добре... Въпреки, че нещо не съм в настроение за такъв тип "яка" вечер, ама какво пък. :cool:

DisappointedDreamer, айде, честито и от мен!! :)

djipsito
02-26-2014, 21:46
Психо заетост 100%
Лекции, курсове, семинари и новото ми занимание с немската козметика кхх дано потръгне и да ми дадът Полото!!
Харесва ми така да съм заета постоянно хих

bloodyF
02-26-2014, 22:22
Искам да е пролет, да седна на кея при езерето, да хапвам нещо вкусно, да запаля по цигара (макар да не съм палила от 3 месеца) и да слушам готина музика, в компанията на готини хора.

Агххх, как ми липсва това време! Още малко, де, и ще го реализирам :Д

без цигарите, че лично ще те набия.. :*

s4etoved
02-27-2014, 06:47
Денят започна добре, само остава и довечера Лудогорец да бият и всичко ще е шест :)

Кой ме излъга снощи да пия тоя Ред Бул ? :(:(

TheDevilInMe
02-27-2014, 08:05
Feelin really better ^^ Пожеалавам на всички много хубав ден и не забравяйте, че винаги изгрява слънце и щастието ни зависи главно от самите нас. :)

granger
02-27-2014, 08:29
Изпит по История - взет,нямам търпение да идва време за мача! йейейейе!

Hayashi
02-27-2014, 08:47
Като ми правят мръсни номера ще получат същото. Даже не се чувствам гузно как ще ги излъжа. А тъпият куриер колко може да е тъп като му казах да остави колета на съседите и се прибирам точно 10 минути по-късно, за да видя, че го е оставил в някаква поща на майната си, даже не тази до нас. Ако не си взема пакета днес ще набия някого.
Явявам се на двата изпита днес и малко почивка.

tireheb
02-27-2014, 09:31
чувствувам се фрустриран поради факта, че ставам и нема вода
не мое си напраа кафе
:(

Niakoitam
02-27-2014, 11:44
Ами като цяло никога няма смисъл да се криеш от любовта,защото друга не се е получила,но ти си знаеш сама за себе си най-добре как стоят нещата.

А това:

[а това, че такова момче като него проявява толкова виден интерес (той може да има всяка една), ми гали егото и вдига самочувствието. не мисля, че има нещо лошо в това. запознат е много добре с историята ми и знае, че не искам обвързване. негова си работа. от мен би могъл да получи само чисто физическото, защото и аз изпитвам понякога такава нужда... :Д

Леко ме навежда на мисълта,че зад красивите думички и действия той търси само това.Е, може пък просто да се е примирил знае ли човек? Но пък така и на него също му е много по-лесно,хем знае че те има физически,хем знае че те има отчасти и психически,но пък не сте си задължени,може да си правите секс и с други и т.н. или иначе казано приятели с привилегии,което аз за себе си много не одобрявам освен ако няма друг начин или просто не е до намирането на нещо по-добро. :)
Иначе поста си ти е добър...нищо,че на разни шефчета може да им избоде малко очичките,защото алабаладрънтапляс.Та така.

Fisherman ти да не я харесваш нещо и да се опитваш да те забелязва? :D

А да и да взема кажа нещо по темата да не вземе пък поста ми да се окаже оффтопик

Аз не уча за лекции. И само Лудогорец(Левскарче съм):)

sneering
02-27-2014, 11:46
Изпуснах любовта от приказките. Буквално си беше такава от-до

weheartiit
02-27-2014, 12:06
тъпо ми е,цял ден ми е изнервено.
водя толкова еднообразен живот чак почвам да се притеснявам

Cloud9
02-27-2014, 12:38
МНого ми се събра тая седмица.Искам утре да не ходя на работа.Искам да напусна вече!Писна ми от разни пикли дето се мислят за много нещо,ама май нямат огледало вкъщи.Писна ми от подигравките,от нападките и от мненията им.Леле,колко е тъжно че нямаш парички и се е наложило маминка да ти даде 70 лева за фризьор. А аз че имам 70 лева до другия месец за да живея?Нищо не е.Важното е с какво съм облечена и къде ходя.Кокошки тъпи!!!!

JustaLittleKid
02-27-2014, 13:04
Няма ли да спре тая кашлица веече. Адски неприятно е.

Иначе съм: https://www.youtube.com/watch?v=3C8fyCjgTqw&feature=youtube_gdata_player (супер свежо е това видео, поздравления на хората, които са го направили ^^)

paradosou
02-27-2014, 13:16
Тъпо. Не ми се говори с никого, не ми се излиза, не ми се танцува дори, нямам настроение да си драскам, не ми се чете, не ми се дълбае в причини. Очертава се нездравословното безразличие да превземе всичко... май
Нека си градят илюзорните представи. Тоя път поясненията ще бъдат пропуснати и просто ще изчезна от хоризонта за достатъчно дълго.

:smt112

mayaaa
02-27-2014, 14:03
Защо ми каза това?.. А аз как трябваше да реагирам..... И, межу другото, естествено реагирах като абсолютна кучка или поне така може да се приеме. :/ Ама късно, казана дума - хвърлен камък. И все пак ми стана жал. :(
Както и да е, и друга работа си имам, а човека тепърва го опознавам, така че има време да разбера защо е било това. Да се концентрирам въхру състезанието си и всичко ще е наред.
О, и да, грешката в задачата, с която се мъчих два дни се оказа един интервал........ *poker face*

baby_baby
02-27-2014, 14:25
Толкова много го обичам <3

Чакам го само да се прибере от работа и да го нацелувам <3 Много съм щастлива че живееме заедно <3

Jaune
02-27-2014, 14:29
Хваща ме параноята вече...

girlwithblueeyes
02-27-2014, 14:44
Обичам компанията им <3

А пущунския е толкова гаден.

babity
02-27-2014, 14:52
Уморено ми е нещо. Ама снощнината ми отмина най-накрая. Искам да 'зема да го видя вече и да ста'а к'вото има да става, че ме хваща нервата нещо...

xoxi
02-27-2014, 14:52
Голяма съм параноя, когато някой близък е болен. Дори само да кашля, какви ли не ужасии ми минават през ума. Пфу. Отвратително е.

Чувствам се добре иначе.
Изгледах си сериала и сега съм в търсене на следващия.

Надявам се скоро да имаме възможност да прекарваме по повече време заедно.
Тъжно ми става като си помисля за лятото.

Deadlock
02-27-2014, 16:08
Думата confused печели приза за най-използвана в обкръжението ми в момента.

Lilanda
02-27-2014, 16:52
Толкова ми е мъчно..Искам да помогна, а не знам как..Искам, искам, искам..Някак си да изчезнат всичките проблеми..И на двама ни..Някак съм сигурна, че ако беше тук, всичко щеше да е различно и нямаше да ни пука особено за случващото се около нас..

Имам нужда да поговоря с някой, който няма нищо общо с мен..Просто да споделя, да ми помогне, а на другия ден да забравя за съществуването му..Което е мноооого егоистично от моя страна..Вероятно няма и такива хора, които биха се опитали да ти помогнат без дори да те познават..Не..Всъщност има..Но не мисля, че съм стигнала до там, че да говоря с професионалист за този нищожен, макар и раздиращ ме, проблем..

Оценявам страшно много, че полага труд да преодолее лошите си качества..А опитите му са страшно сладки и мили..;3

Ivaaaaa
02-27-2014, 16:53
Някойтам, до нищо не се е стигнало...засега. повярвай ми, той проявява интерес към мен не само чисто физически... както и да е. нека не разтягаме повече тази тема.

п.т. с такива родители никога не бих се почувствала самостоятелна и зряла. досадни са. пълнолетна съм вече, мамка му.

an7raks
02-27-2014, 17:09

Пак не виждам за кво... Постъпвала е глупаво и може би, продължава да го прави, ама то сега му е времето за проби и грешки...
А и веднъж да я напсуваш, като те е подразнила с нещо, ОК, пък ти постоянно й ходиш след гъза, за да я псуваш...

Lilanda
02-27-2014, 17:13
Пак не виждам за кво... Постъпвала е глупаво и може би, продължава да го прави, ама то сега му е времето за проби и грешки...
А и веднъж да я напсуваш, като те е подразнила с нещо, ОК, пък ти постоянно й ходиш след гъза, за да я псуваш...
То ако ѝ ходеше след гъза само на нея, пак добре щеше да е..

mayaaa
02-27-2014, 17:32
И само да добавя: Интересен ден, доста хора ме впечатлиха, не ги бях виждала в такава светлина.

SpiritInBlack
02-27-2014, 18:53
Супер , браво на момчетата. Заслужиха си класирането и парите , отдавна не съм виждал български отбор да играе с толкова голям хъс при изоставане. Бащата ще е доволен , че тимът му победи. Шапки долу.

Аз съм приятно спокоен. Утре ще е моят ден , този път не съм пренавит.

tori
02-27-2014, 18:55
Магично ми е някак. :3

DarkTemplar
02-27-2014, 20:16

Чудя се какво толкова му се връзвате на тоя цирей, не го ли виждате, че е абсолютна комплексирана п.у.т.к.а. и е мъж само по документи? Толкова дълбоко си е завял главата в задника, че едва ли някога ще е способен на нещо смислено.

Cооkie
02-27-2014, 21:30
Уф, нещо тия дни ми се точат по-бавно. За да тръгна да пиша по форуми, значи наистина на зле вървят нещата :D Но нищо, това така или иначе ми е последният цял уикенд тук преди да замина, все ще го преживея. Въпросът е кроасани ли да направя или суфлета... Ама и торта май не съм правила скоро. Не е лесно!

Ivaaaaa
02-28-2014, 07:50
имам чувството, че е събота. ядосана съм. не ми се седи вкъщи, а времето не минава...

granger
02-28-2014, 07:59
ПФШ...ебати мача,ебати чудото...!
Сега съм вкъщи и ми е спокойно и ще си поспя.

Hayashi
02-28-2014, 09:45
Ебати ужасната седмица. Тези държаха да качат резултатите от вчера да видя как са ме скъсали потресаващо на тоя изпит. Сега да се чудя как ще го компенсирам.
На всичкото отгоре от вчера толкова много ме боли гърлото, че не мога да говоря.

Днес поне ще си взема колета от мама и ще се натъпча като свиня с вафли.

DisappointedDreamer
02-28-2014, 10:39
Ааах! Разбила съм ги по шведски и история, брр! Де да се бях представила толкова добре и по висша математика, ама има време и това да поправя.
Доволно ми е, но същевременно много нервно и плашещо. Искам да минават тия 3 месеца и да мога гордо да заява, че наистина съм доволна.

babity
02-28-2014, 10:49
Пффф. Днеска съм в прахосмукачка моуд - зърнената диета тече с пълна пара от сутринта. :D :D :D
И знам колко е противно за моите котета, но ня'ам нужда да ме спасяват. Ще си помрънкам, ще покиселея още малко, пък ще ми мине. Но трябва да мина по нормалния ред. И най - вече, да мине ивента. Което се надявам да се случи възможно най-скоро!

JustaLittleKid
02-28-2014, 11:12
Имам да пиша ТРИ съчинения за уроците по БЕЛ утре, а не могаа, не мога. Просто се разсейвам, не мога да се съсредоточа. Гррррр.

AliceSw
02-28-2014, 11:23
искам хубав спокоен уикенд, ама ще има яко четене, чертане и мрънкане, ако нещо не се пречупи в него

bloodyF
02-28-2014, 11:35
имам чувството, че е събота.

и аз, ама за съжаление не е и след малко трябва да ходя на работа.
мързи ме даже да се облека и изсуша..
вчера беше много натоварено в работата и ми прекипя, отделно тъпото 280 за трети път го изпуснах буквално за 5 секунди..
и нямам пари и се чудя дали да не взема аванс, че не знам как ще оцелея до 12, при положение, че и наем трябва да плащам
и искам за утре да ми се наредят нещата, да стана, да изчистя, да се изкъпя и да се видя, с който трябва, да си запълня времето и да си задоволя желанията, най-накрая
ама пиленцето на рамото ми казва, че май пак няма да го бъде и ще тегля една дълга на всичко.

Colouring
02-28-2014, 12:52
Коремът ме боли и тъпото хапче не помага. Никак не ми е продуктивно. Излегнала съм се и мисля това да правя до довечера. Петък е, а не ми се излиза. Тия няколко дни са кофти и се очертават такива и напред. Оф.

girlwithblueeyes
02-28-2014, 12:56
Тоя шведски .....

Поне тренировките бяха добре.Дано и 3 тата е такава.

И довечара ще готвя на момчетата ми ,а нищо не ми хрумва.

DisappointedDreamer
02-28-2014, 13:09
^Какво за шведския, Мони? 8-)

girlwithblueeyes
02-28-2014, 13:19
Трябва да го уча :д

pandabear
02-28-2014, 15:57
дано на тая шматка ѝ хареса подаръка. надявам се да е приятна вечерта. днес свърших доста работа, така че заслужавам стабилно пийване (((: а Той много ми липсва... МНОГО! айде да се прибира вече...ще го оставя без дъх направо :3

SHPAIdURmeN
02-28-2014, 16:01
Като козЪ :razz:

SpiritInBlack
02-28-2014, 16:58
Преди няколко часа бях гладен и ми се спи. Сега само ми се спи. Едвам мърдам от леглото, а духът ми се възнася към небето. Денят ми мина супер. Под 110/120 точки би било провал , но съм сигурен , че съм се справил по-добре. Получих и добра новина от университета. Няма да опра този път до баща ми да урежда да ми пишат докладна. Съжалявам само за семейството на най-добрия ми приятел. Утре му отивам на гости да го изненадам. После има време да съм щастлив

Ivaaaaa
02-28-2014, 17:34
не знам дали в момента е възможно да се чувствам по-добре. просто не мога да спра да се усмихвам. 8-)

Fisherman
02-28-2014, 17:43

точно никога не съм и ходил след гъза да я псувам тъпир,стига си халюцинирал,освен тва ти тетра глупав тип и не знаеш,колко е зле ива всъщност

Fisherman
02-28-2014, 17:43
Чудя се какво толкова му се връзвате на тоя цирей, не го ли виждате, че е абсолютна комплексирана п.у.т.к.а. и е мъж само по документи? Толкова дълбоко си е завял главата в задника, че едва ли някога ще е способен на нещо смислено.

ти си много засегнат,защото си дебел ли?живота ти е толкова тъжен,храна-тоалетна-тийнпроблем

Fisherman
02-28-2014, 17:48

лиланда ти с какви очи ми говориш,като ходиш с най-големия мухльо на планетата

Ivaaaaa
02-28-2014, 17:53
точно никога не съм и ходил след гъза да я псувам тъпир,стига си халюцинирал,освен тва ти тетра глупав тип и не знаеш,колко е зле ива всъщност

аре престани вече. как не ти писна. обясни що съм толкова зле. с нещо съм те засегнала ли?

не ме преследваш ли? тва е от само две теми

ахахаха ива прегледай си хипоталамуса

ива ти си олигофрен

имаш изключително изпростели мнения и си лишена от дар слово

мненията съм ти ги гледал и знаеш ли какво,всички те мислят за рядко тъп човек,ти си супер куха личност

освен тва ивче ,капацитета ти е колкото на една селска джапанка и си неспособна да се аргументираш,защото си едно кречетало по-въшливия успех си мислиш,че си умна,обаче не се съди по глупавите повърхностни оценки кой къв е ,а по делата им и мога да ти кажа,че ти си много далеч от един разумен човек

ходи помагай на животните,бърши козя сперма и пикоч и се мисли за европейски гражданин,весели празници

baby_baby
02-28-2014, 18:06
Пф хора без работа тръгнали да ми казват че разликата в годините ни е много голяма и да ме питат защо живея с него направо ми писна да ми се бъркат в живота...

babity
02-28-2014, 18:38
Мързи ме да си направя айрян. Т'ва е единственото обстоятелство, което спасява бидона с ракия от цялата любов, на която съм способна. :D
Много ми е биполярно. От въздушни китари до тотална филмарщина го правя за секунди.
Пръдльо! Силно се надявам да ме е излъгал.
Нямам търпение за вторник. Знам, че ще ми пораздруса стабилка, но вечерта ще се изцеря. 8-)

shmatarok
02-28-2014, 18:49
Последните няколко дни хвърча.
Влязла съм в някакъв силен период и не мога да му се нарадвам. И слънчево, и топло време всеки ден - как да не се кефя.
Свърших всичката работа по ГРУПОВИЯ проект кажи-речи, снощи пак висях до 5 сутринта да пиша рапорти. Поне рождения ден мина в пъти по-добре от очакваното.
И получих писмото с мартеници, aw 8-)
Обещавам, ще уча цяла вечер.

Единственото нещо, което не ми дава мира е едно объркано чувство, което нямам представа какво е.
И той е нощна смяна и днес за първи път ще си стоя самичка в стаята цяла нощ.

Deadlock
02-28-2014, 18:51
^ И за активността, и за времето, и за писмото с мартеници, и за чувството.. все едно за мен говориш! :D

shmatarok
02-28-2014, 18:53
^ Тогава - здравей, астрална близначке? :D

granger
02-28-2014, 19:02
Някакво ми е хубаво,че ще си видя всички близки, след това обаче ме очаква една доста натоварена седмица, дано си направя графика като хората.
Иначе ми е супИр.
Още се радвам за мача, още ми е приповдигнато. ЕЙ!!!
Ще е една скучна петък вечер,ама кво да се прави, и така ми е хубаво.

tori
02-28-2014, 19:10
Тралляляляляляляляляля. Много ми е хубаво, весело, лигаво, готино. :3 Щастлива и доволна съм от себе си.

JustaLittleKid
02-28-2014, 19:16
Малко ми е скучно, ама иначе - окей, хаха.

tori
02-28-2014, 19:20
Въпросът е кроасани ли да направя или суфлета... Ама и торта май не съм правила скоро. Не е лесно!
А защо не и трите?

Fisherman
02-28-2014, 19:30
аре престани вече. как не ти писна. обясни що съм толкова зле. с нещо съм те засегнала ли?

не ме преследваш ли? тва е от само две теми

имаш някво самочувствие за да си мислиш,че те преследвам,просто не пропускам да ти покажа,че си тъпа

an7raks
02-28-2014, 19:32
имаш някво самочувствие за да си мислиш,че те преследвам,просто не пропускам да ти покажа,че си тъпа

Що не пробваш, вместо това, да покажеш ти колко си по-умен?

mayaaa
02-28-2014, 19:32
Едно тегаво и странно ми е. И съм на тръни. Сега изобщо не си се представям да седна и да решавам задачи утре. :cool: К`вото е!
Ииии хората продължават да ми изненадват и да ми ся показват в нова светлина (в добрия смисъл). Все едно всички са се наговорили да ме впечатлят.
И все пак ми е кофти за някои. Сега осъзнава, че сигурно всеки от тях има по една такава история, но просто той беше този, който да ми я казкаже.
Прекалено много започнах да разсъждавам.
Олееееее рисува тоооооооооолкова яко!! о.о

Ivaaaaa
02-28-2014, 19:44

пхахаххахахха, тря'а да имам самочувствие ли? толкова си жалък....

ами нз, не се имам за тъпа. ти сиг имаш доста съмнения за собственият си умствен капацитет, щом целта ти е да изкарваш другите малоумни.

Fisherman
02-28-2014, 19:46
пхахаххахахха, тря'а да имам самочувствие ли? толкова си жалък....

ами нз, не се имам за тъпа. ти сиг имаш доста съмнения за собственият си умствен капацитет, щом целта ти е да изкарваш другите малоумни.

ти си малоумна,тва е всеобщо знание

Ivaaaaa
02-28-2014, 20:06
добре, както кажеш. а сега престани да ме коментираш.

HollyGolightly
02-28-2014, 20:08
Това е краят, няма повече да си пиля нервите с неблагодарни, лицемерни и надменни хора. Не може пред мен едно, а зад гърба ми напълно различно.

DarkTemplar
02-28-2014, 20:42
ти си много засегнат,защото си дебел ли?живота ти е толкова тъжен,храна-тоалетна-тийнпроблем
От теб ли да се засягам бе, карикатуро? :D Сигурно трябва да се трогна от женската ти природа и сбъркания пол, с който си се родил?

лиланда ти с какви очи ми говориш,като ходиш с най-големия мухльо на планетата
Най-големият мухльо на планетата си ти, цялото ти съществуване е тотален нонсенс. Опитите ти да се направиш на вървежен като плюеш някви момиченца са най-жалкото нещо, което може да се види. Миришеш на неизмита комплексирана п.у.т.к.а от километри.

VintageMorphine
02-28-2014, 20:51
Госпожата ми от началното училище казваше, че колкото повече отговаряш на провокации, толкова по-жалък ставаш ти, защото си реактивен. Ако не отговаряте на тези хора няма да (ви) пишат, явно ги харесвате по някакъв начин щом го правите...

Cооkie
02-28-2014, 21:22
А защо не и трите?

Въпросът е по-скоро в каква поредност да бъдат :D Бях решила суфлета, защото отдавна съм казала, че ще правя, но сега се замислям, че ако не направя кроасани този уикенд, май няма да има кога :O
И по този повод съм с малко смесени чувства в момента... От октомври месец насам отброявам дните до 7ми април и нямам търпение да минат и само се чудя как да направя така, че да минава по-бързо времето и сега изведнъж осъзнавам, че това ми е единственият оставащ цял свободен уикенд до тогава... Което от една страна е страхотно, разбира се, обаче ми се искаше преди да отида да изпробвам поне по веднъж някои неща. И малко ме хваща яд, че не напуснах работа по-рано, а реших да ходя до последно. Абе все тая, има ли желание, има и начини. Ще намеря време за кроасани.

SonataArctica
02-28-2014, 23:38
Мале, тая ракия как реже... Ще си дам почивка от ракийчица за няколко дена.

SHPAIdURmeN
03-01-2014, 07:25
Чувствам, тряяя Ви кажа : Честита Баба Марта, да сте живи, здрави и всичко най-хубаво Ви пожелавам от все мозък-сърце :razz: :)

Fisherman
03-01-2014, 07:30
От теб ли да се засягам бе, карикатуро? :D Сигурно трябва да се трогна от женската ти природа и сбъркания пол, с който си се родил?

Най-големият мухльо на планетата си ти, цялото ти съществуване е тотален нонсенс. Опитите ти да се направиш на вървежен като плюеш някви момиченца са най-жалкото нещо, което може да се види. Миришеш на неизмита комплексирана п.у.т.к.а от километри.

да,бая се засягаш свиня,виж колко гневни мнения имаш,дори заплахи за бой,ти не ходиш а се търкаляш
повтори п.у.т.к.а десет пъти сега,защото не можеш да измислиш друго плондир,мамут,свинска пастърма

най-щастлив си в дните,когато има ново празнично меню в макдоналдс

Violenza
03-01-2014, 07:34
Ще ме съсипете рано сутрин хахахахх :D

DarkTemplar
03-01-2014, 08:04
бла бла бла, пак се доказах като собственичка на вагина
Като си разгневена и развилняла се вагина, как да те наричам освен п.у.т.к.а.? :D Ясно ми е що ще ставаш аптекар, искаш винаги да имаш превръзки и тампони под ръка за вагината си. Always Ultra маняк, O.b. фетишист. 8-)

Окей съм, забавно ми е да си правя гаргара с форумния льольо.

TheDevilInMe
03-01-2014, 08:26
Очудващо добре. Имам си много сериалчета за гледане и малко повече свободно време+страхотни вкусотийки ммммм :)

girlwithblueeyes
03-01-2014, 09:19
Шведска история
Шведска география

Не ми е зле.

Fisherman
03-01-2014, 09:22
Като си разгневена и развилняла се вагина, как да те наричам освен п.у.т.к.а.? :D Ясно ми е що ще ставаш аптекар, искаш винаги да имаш превръзки и тампони под ръка за вагината си. Always Ultra маняк, O.b. фетишист. 8-)

Окей съм, забавно ми е да си правя гаргара с форумния льольо.

само,че не можеш да си правиш гаргара защото те правя на лайно с 2 думи
мечтата ти е да работиш в месокомбинат и да си близо до тоалетната

свиньо безплодна

girlwithblueeyes
03-01-2014, 09:24
Прекалявате.

DarkTemplar
03-01-2014, 09:25
Цял живот зубрач на формули и продавач на тампони. По–тъп си от пробита гуменка от Илиенци.

Шведска история
Шведска география

Не ми е зле.
Нали беше в Германия, каква е "шведската връзка"?

Fisherman
03-01-2014, 09:25
Цял живот зубрач на формули и продавач на тампони. По–тъп си от пробита гуменка от Илиенци.

природата те е наказала,какво повече искаш,дори не е нужно да те обиждам,но ще го правя за да те гледам,как се гърчиш съсипан

girlwithblueeyes
03-01-2014, 09:29
Е и трябват ми и ги уча.

DarkTemplar
03-01-2014, 09:29
Поне не съм тапициран скелет с 2 грама мозък и тонове комплекси.

Е и трябват ми и ги уча.
Понякога трябва да ти се обяснява като на малките деца. Подтекста беше защо ти трябват.

AliceSw
03-01-2014, 09:36
Честит празник (((:

обичам пролетта да е близо, само дето времето е отврат за разходка и няма никого в София, нищо, все ще се измисли нещо (((:

Jaune
03-01-2014, 10:36
Eeее, браво, Габи, браво. 1 крачка напред, 3 крачки назад........

bloodyF
03-01-2014, 10:42
големи обиди, голямо нещо

аз си счупих телефона, добре че един съсед ми даде назаем, но нямам половината номера
плановете ми се развалиха, но пък си уговорих среща , така че не е чак толкова зле
след малко ще хапна и колкото и да ме мързи почвам да чистя

а някой , ако има наблюдения върху алкател one touch mini моля да сподели ;д

Lilanda
03-01-2014, 11:04

Понякога трябва да ти се обяснява като на малките деца. Подтекста беше защо ти трябват.
АХхахаххахахаххахахаххаха хахха so epic. :lol:

Забавно е да гледаш как човек, чиито живот се простира само в тийнпроблем, обижда другите, че живеят тук..:lol:

След 2 часа съм на китара..А как не ми се излиза от нааааас..Искам да си изтегля филм, да легна на леглото, да се свия на топка и да си го пусна..Искам искам искам..:(

Или просто да прекарвам време с онова човече..Или просто да си лежа..

Ох с две думи не ми се излиза от нас..:D

Fisherman
03-01-2014, 11:55

не аз съм 90 кила безформена лой

risemeup
03-01-2014, 12:08
Отпочинал...

xoxi
03-01-2014, 12:21
Станахме в 7:30, започнахме да готвим в 8ч. и спряхме в 14:00! Нямаме равни! 6 часа готвене, пълен хладилник с вкусотийки (предимно сладки нещица), няколко изтеглени филма междувременно и домашни любимци, които успяхме с общи усилия да накичим с мартеници.
Месецът започва много добре.
Едно ми е такова уютно, сякаш изживявам пенсионерските си години предварително. xD

shmatarok
03-01-2014, 12:23
Аре спрете да се дъвчете в любимата ми тема!

Честит първи март на всички 8-) Да сте живи и здрави.
Някаква носталгия ме удари, на тоя ден преди се сдобивах с над 40 мартеници, сега само две имам. 8-)

AnarchyBoy
03-01-2014, 12:26
на тоя ден преди се сдобивах с над 40 мартеници, сега само две имам. 8-)

Вече не си толкоз вървежна, това сигурно е от ЕГН-то не се притеснявай.. :D

На мен ми е добре... малко ми се спи и след малко ще лягам въпреки, че не искам де..
Слушам си музика и искам да я стисна много силно.. ;/

granger
03-01-2014, 12:30
И по-добре съм била,но все пак гледам оптимистично,че и тоя кирлив период ще отмине и ще ми се нареждат нещата. Кой ,както си го направи...явно аз нещо не правя като хората.

DisappointedDreamer
03-01-2014, 13:08
Плаша си се.

Мех.

babity
03-01-2014, 13:16
Колко любов има около мен... Обичам си айрянчето със солчица. Миша пък обича възглавницата ми и я целува (и не само) вече 20 минути. Толкова много любов!
А лайнЕвия телефон не звъни...
Лънгър-лънгър-лънгър-дакааааа, зънгър-зънгър-зънгър-дакааа
Яко ми е дебилско. Тря'а да го избия. И т'ва снощи ми беше за последно. По'ече ник'ви отказванки, и аз душа носа, де'а! 8-)

Ivaaaaa
03-01-2014, 13:19
майната й и на тая. не се разбирам с женски и твай.

pandabear
03-01-2014, 13:20
гадостите започнаха отново. нервите ми се държат на конец. концентрацията ми отново ще бъде загубена, а ми предстоят тежки седмици, в които именно концентрацията ще изиграе много важна роля. не ми се яде, не ми се спи, не ми се прави нищо. пресъхнаха ми слъзните канали направо. и главата ме боли. натъпках се с валериан и чай, но продължавам да треперя. просто искам кученцето ми и всичко около мен да се оправи. щастието е в здравето, за пореден път се убеждавам. не знам каква е причината всеки месец на определена дата като по часовник да се случват подобни гадости. не вярвам в такива неща, но започвам да си мисля, че ме е проклел някой– много жестоко. искам вече Той да се прибира и да го прегърна силно. искам спокойствие.

Dagichka
03-01-2014, 13:38
месецът започва дообре :3
нагледах се на панаир на суетата, видях толкова кич и хора с различен.. мм вкус? ама накрая в тоя прекрасно направен с обли форми мол си намерих изчистена черна рокля и се влюбиих. аз и рокля.. не мислех, че някога ще стане :Д
и общуването с наще отдавна не е било толкова много и на разбираемо и за двете страни ниво.. дано се задържим така
ако имаше и шоколад щях да съм още по-доволна, ах ах

DarkTemplar
03-01-2014, 15:02
АХхахаххахахаххахахаххаха хахха so epic. :lol:

Забавно е да гледаш как човек, чиито живот се простира само в тийнпроблем, обижда другите, че живеят тук..:lol:
Не бе, той има приятели - учебния скелет от кабинета по анатомия. Познават го много хора - родителите му, бабите и дядовците му, други роднини. Яко социален типаж. ;]

Окей съм, ш'се видя с този онзи.

Честита ви Баба Марта. ;)

Naive
03-01-2014, 15:34
Днес беше любимият ми leg day, съответно любимата ми тяга => чувствам се страхотно, хохо, и мега доволна. :з
И си сготвих такава вкусотийка. : )
И ми е супер спокойно, лежерно и ненапрегнато! А това не се е случвало от месеци. И още малко и ще го нагушкам, а като знам колко време се очертава да е тук, ми става едно такова приятно и любвеобилно. : ) И също така като си помисля колко скоро ще свърши всичко, ми става още по-приятно и щастливо.

А, да, и София Филм Фест започна, което е страхотно, защото напоследък се зарибих по ходенето на кино, а сега се очертава да ходя много. Тъпо, че няма с кого обаче, ама се преживява. :Д

Ivaaaaa
03-01-2014, 15:44
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1549199_483178421788881_635410531_n.jpg

ейй така съм цял ден. по-добре направих като си останах вкъщи. и довечера ще си остана. хубаво ми е, едно такова уютно... искам нещо да ме топли, да ми мърка... искам котенце.

baby_baby
03-01-2014, 16:07
Пред цикъл цял ден ми е нервно гладна съм постоянно боли ме всичко направо ужас....

Важното е че той е до мен цял ден мързелуване с него <3

JustaLittleKid
03-01-2014, 16:24
Много ми е хубавооо! Днес сестра ми ме накъдри и си направихме една импровизирана фотосесия, толкова яки снимки станаха, хаха. А това дете е толкова красиво, за бога. :D

Edit: Честита Баба Марта на всички <3

kalpazanka
03-01-2014, 16:30
Калпазанке, специализираш ли нещо? :)
И какво? :Д

Що? :)

granger
03-01-2014, 16:49
Кака Калпазанкаааааааа :*
Нещо ми се губиш по тъч линията

По-хубавко ми е :)

stynioo
03-01-2014, 17:43
https://24.media.tumblr.com/1dfff4ec40db773b11d574363b89fd9c/tumblr_n1oijeQBvS1r19g9oo1_500.gif

Naive
03-01-2014, 17:52
Що? :)
Просто любопитствам. :Д

girlwithblueeyes
03-01-2014, 17:59
Тоя не е в ред..

Hayashi
03-01-2014, 18:03
Толкова добре си изкарах днес! И си имам цели 2 мартенички! ^^
Напазарувах и е време за малко пица и сериали.

shmatarok
03-01-2014, 18:51
Вече не си толкоз вървежна, това сигурно е от ЕГН-то не се притеснявай.. :D

Три са вече! И да ти кажа, трудно е да се сдобиеш с мартеници извън БГ, освен ако някой не реши да те изненада по пощата. 8-)

Хм, опитва се да ми стане някакво никакво, ама няма да го бъде т'ва. Изядох си шоколада, хайде, искам си приповдигнатото настроение. :D
Ама може би щото трябва да уча ми е тъпо. :D

AnarchyBoy
03-01-2014, 19:04
https://24.media.tumblr.com/1dfff4ec40db773b11d574363b89fd9c/tumblr_n1oijeQBvS1r19g9oo1_500.gif
Yep, totally this..

bloodyF
03-01-2014, 19:28
И по-добре съм била,но все пак гледам оптимистично,че и тоя кирлив период ще отмине и ще ми се нареждат нещата. Кой ,както си го направи...явно аз нещо не правя като хората.

that's me

май нещо се натягам прекалено, тази вечер обаче беше за последно, иначе ще започна да се самонаказвам
1 поддаване=1 ден без цигари примерно...
добра идея всъщност хаахх

gersinkaa
03-01-2014, 20:44
Дилемата в главата ми нараства всеки ден все повече.. Ако си го върна изневерявам на себе си, ако не си го върна той ще продължава да ме тъпче и ще се чувства много по-добре от мен.. За един ден ме срина, съсипа ме, разби ме, имам чувството, че ще се побъркам. ''НАЙ-ДОБРАТА ми приятелка'' и ТОЙ... не, не мога да оставя нещата така, колкото и да ме боли...

Naive
03-01-2014, 21:16
Ох, тази химия ми скъса нервите тази нощ! Ще си легна с час и половина закъснение и съответно ще спя с час и половина по-малко. :(

paradosou
03-01-2014, 21:43
http://i.imgur.com/d6ghpqw.gif

Fisherman
03-01-2014, 21:46
Ох, тази химия ми скъса нервите тази нощ! Ще си легна с час и половина закъснение и съответно ще спя с час и половина по-малко. :(

Какво учиш?

tori
03-01-2014, 22:20
Yep, totally this..
Мда, много правилно. Онова, което можеш да си причиниш докато се мразиш, не може да ти го причини друг. Пак мразейки те. Жалко, че много хора го осъзнават твърде късно, чак след всички последици, които с месеци не се поправят. Дълго време не разбираш какво точно си причиняваш, а когато разбереш - ти се иска да се накажеш за това. И го правиш. И после нещата започват да стават още по-ужасни, защото е 'One more time until you die.' Голям късметлия си ако най-накрая успееш да се заобичаш, въпреки всичко.

По темата: Прекрасно ми е. Щастливо, готино, весело. Прекрасно. Само моето момче ако беше тук или го бях видяла днес... Абе цена нямаше да има, но не се оплаквам.

Зайче..
03-01-2014, 23:48

Същото.

Искрено се надявам глупавите ми настроения, които траят по не повече от 5 минути да отшумят, защото усещам че ако продължавам да се лигавя така 'щетите' ще са много големи.

Naive
03-02-2014, 06:09
Какво учиш?

Готвя се за КСК 2015 в МУ София, дентална (ако има значение). :д

granger
03-02-2014, 06:24
ГРИШО ШАМПИОН! ГРИШО ШАМПИОН!

bloodyF
03-02-2014, 07:16
http://i.imgur.com/d6ghpqw.gif

ПОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ :( :cry:

guten Morgen
ще пия кафе и отивам да се трудя
чакам графика да мога да си направя срещите за другата седмица
чудно

Jaune
03-02-2014, 07:41
Горе-долу. Събудих се с ужасното чувство, че махмурлукът ми е продължил И днес. Ама явно не е. :д
Сега ще си намеря подходяща тренировка, ще попрегледам новините, ще се изкъпя, ще ида на фитнес. После ще чета и ще взема да понапиша малко есета...
Аааа, и си купих обувки за бала!!! И ебаси якия лак. :Д

Didko_Beats
03-02-2014, 07:48
Явно вчера сме се напили доста здраво с брат ми 8-) ... Сутринта ставам , главата много ме цепи , а на всичкото отгоре после и повръщах ... Брат ми вика , че нищо му няма ... Явно съм пил повечко от него

Днеска не започва много добре ...

granger
03-02-2014, 08:07
Колко описателно...

Много хубаво ми започна деня,дано и така се задържи :))

AliceSw
03-02-2014, 08:41
добро утро, да видим какъв ден ще е днес...имам да искам прошка, дано я получа...

babity
03-02-2014, 09:16
Избухва ми се. От сутринта съм качила къщата на главата си с т'ва черно.
Довечера, ако е айляк, гепвам колата на снахи-то и ш' си отбръмча нанякъде самичка и грам не ме ебе. Ако не беше толкова тъпо времето навън, сигурно вече щях да съм на гребната.
Тая пак умира от една настинка. :х
Гадно, тъпо, миризливо лайно!

Ivaaaaa
03-02-2014, 09:45
заслужаваше си да стана в 10 да гледам интервалния. беше много динамичен и интересен. и баба ми ми досажда, и другите, и всички! епа писна ми!

Fisherman
03-02-2014, 09:47

ехе тоя изпит е най-гадния,който може да съществува,успех

MaLyKoLiU
03-02-2014, 11:00
:smt007

girlwithblueeyes
03-02-2014, 12:04
Страх ме е

mayaaa
03-02-2014, 12:46
Пфф, цяло съчинение мога да си напиша сега, толкова неща са ми в главата.
Да, естествено, "Съжалявам, че условието не се разбира от тестовия пример, но има едно изречение, което подсказва какво трябва да се прави." А бе, я вземи се гръмни, затова 5 човека на кръст имат точки на задачата и то по-малко от 1/3. Ама айде, колкото толкова, прецаках се по малко тъп начин, но общо взето съм доволна. Поне знам къде ми куцат знанията и какво да правя. СВЪРШИ, йеее! Най-накрая ще си почина малко.
Ако не друго, поне си намерих яка песен. http://www.youtube.com/watch?v=09LTT0xwdfw Disturbed започват да ме кефят все повече и повече.
И все пак ся ми стана интересно да "разуча" тази негова нова светлина и не ми се чака няколко месеца за това, ама май нямам друг избор. И все пак не е единственият човек който ми показа и друга част от себе си... Искам да опозная тези хора много по-добре!
Ииии сега най-накрая мога да си се мотая и мързелувам без да ми е виновно. Тооолкова е приятно! Един следобед с пълно бездействие. Е т'ва е живот!! :cool:
Иначе яка вечер беше или поне приемлива. Не ми се пиеше, не бях в настроение за купони и подобни и се радвам, че не го направих. Не беше перфектно, но имаше някои много хубави моменти. И нещо вече съм претръпнала от към ръководителките. Не ми харесват и трите и ся дори и не се карам да ги слушам. А тия двете патки, които hate-ват нашата г-жа (и мен благодарение на това), да не си мислят, че ще им се хващам на номерата. Първо, че няма да им се получи номера да ме обидят или злепоставят уж на шега колкото и да се опитват (и май започват да го разбират) и второ, че ги знам какви са и като ще се опитват да ме настройват срещу някой ще е хубаво поне са си измислят информация, която не може да се провери. Жалко подобие на характер на истински учител са.
Айде, че пак започнах да се паля за глупости. Просто да си се наслаждавам на почивката и всичко ще е 6. Днес ще си се глезя ужасно много, все пак имам да наваксвам.
Чувствам се сравнително доста обнадеждена за тази година, а дано!

Colouring
03-02-2014, 13:06
Чувствам някаква промяна и това ме плаши.

AliceSw
03-02-2014, 13:38
блях, нищо няма да искам...

мразя това време, то + 3 почивни дни + смотани приятели = няма с кого да пия даже 1 кафе и ще полудея от скука, мрън

Cооkie
03-02-2014, 13:43
Ух, имам чувството, че в каквото и жилище да живея, колкото и пари да изкарвам, кухнята никога няма да ми е достатъчно голяма и парите никога няма да ми стигат :?
Говорейки за изкарване на пари, крайно време ми е да си свърша работата. От цяла седмица я влача, а до утре трябва да съм готова.

Violenza
03-02-2014, 13:45
Не знаех, че е възможно някой да ти липсва чак чак чак чак чак толкова.

babity
03-02-2014, 14:14
На полусъединител съм. Пълен съклет ми е. Иска ми се да се накурвя и да си изляза, но сценария е толкова познат, че ми се отщява. И постоянно се местя от място на място и не знам какво ми се прави... Негодна работа.
Все едно си виждам емоциите отстрани. Разбирам се, но не го усещам. Сигурно очаквам твърде много и то като не е по график и не може да мине.
Искам да стане нещо спонтанно. Като трима приятели да ми опрат рамо в една тежка битка с бидоните на тераста. :D

gersinkaa
03-02-2014, 15:01
днес се иска прошка, но явно глупака не мисли, че доста ме е наранил и не се чувства длъжен да ми поиска...

DisappointedDreamer
03-02-2014, 15:01
Обожавам разходките в 7 сутринта в неделя, придружени с кафе! Днеска беше пълен релакс, а утре започва адът. Не знам как ще се справя с 150 дипломата на тъпия прием, дано посолството не пропадне хаха.
Ще си пусна филмче и ще релаксирам още доста. Мхм.

Colouring
03-02-2014, 15:32
Трудно ли е да го каже, егати? Не се ли сеща? Не иска ли? Не може ли? Какво става? Писна ми все аз. Отсреща само няк'во тъпо потвърждение.
Пускам си филм.

Hayashi
03-02-2014, 15:36
Боли ме корема от сутринта, пък още ми е рано.
Правя си салатка с риба тон и ще си мързелувам и днес.

SuNsEt
03-02-2014, 15:52
Чувствам се самотно :( ...
Искам да замина някъде,където никой няма да ме познава и да започна нов живот, оставяйки сенките далеч от себе си.

badassoverhere
03-02-2014, 15:53
Прекалено тъпо..изгледах около 4-5 филма,натъпках се с вредни неща и имам чувството,че ще заспя всеки момент :д

kalpazanka
03-02-2014, 16:06

О, съчувствам ти искрено...

Просто любопитствам. :Д

Ще вдигнеш ли форума на бунт, за да ми бъдат отнети правата, ако не специализирам :D

mayaaa
03-02-2014, 16:13
Искам да замина някъде,където никой няма да ме познава и да започна нов живот, оставяйки сенките далеч от себе си.
А, много точно, само че 1-2 месеца ми стигат. Някъде където да не познавам никого, никой да не може да ми звъни или пише, да нямам тъпи задължения. Просто кратка ваканция от реалността...

Иначе нещо ми става днес. Не знам защото не съм спала ли е (въпреки че не се чувствам особено уморена), ама избухвам и викам на хората за най-малкото. Много си се мразя, когато съм раздразнителна. ;/ Ама пък и те да мислят малко.
Между-другото щях да се радвам един човек да ми поиска прошка, но след като се сетих чак като ви прочетох постовете, май не е много важно. :D Пък и е доста изкуствено цялото това нещо. Ако някой наистина иска да ти се извини не му трябва специален ден...

П.П. Калпазанкеееее! ^^ Къде се беше изгубила?

weheartiit
03-02-2014, 16:28
тежко го изживях,не се сбогувахме ,сега малко се поуспокоих.
тъжно ще ми е без него,много.
в такива моменти разбираш на кой наистина му пука за теб,
жалко,много жалко,че продължавам да възлагам надежди на тези хора

bloodyF
03-02-2014, 17:18

.................................

иска ми се да е края на юли 2013 и времето да спре завинаги........

Jaune
03-02-2014, 17:34

страшен шит

stynioo
03-02-2014, 18:18
чувствам се тъпо.

malkasladka
03-02-2014, 18:21
Влюбена, много много!

tori
03-02-2014, 18:48
Днес е ден за прошка. Исках прошка от нашите, от бабини и от приятеля си. Всички казаха, че според тях нямам грехове спрямо тях. Обаче пропуснах да искам опрощение от един човек, към който имам много грешки и който на всяка цена трябва да ми прости. Надявам се да успея да си простя. Някога.

Едит:

О, може! И винаги може още.

kalpazanka
03-02-2014, 18:56
П.П. Калпазанкеееее! ^^ Къде се беше изгубила?

Бях си взела отпуска. :)

granger
03-02-2014, 19:05
Вдъхновена и готова. Ще си изпълнявам задачите,квото и да става. Съсредоточавам се над това...

girlwithblueeyes
03-02-2014, 19:07
Сaмо 3 шевa , a все едно бяхa 20...

Утре изглеждa,ще си почивaм

A той е толковa мил

xoxi
03-02-2014, 19:56
Тъжно ми е.
Случайно чух една от ''нашите'' песни и ми стана едно такова емоционално и отвратително.
Искам малкото останало време до лятото, да минава колкото е възможно по-бавно.
В моменти като този осъзнавам, че въобще не съм готова да се разделя с всичко и всички тук.

JustaLittleKid
03-02-2014, 20:23
Едно такова ми е... хем хубаво, хем тъжно.
Хубаво ми е, защото ми се случват хубави неща, не мога да се оплача.
От друга страна, тъжно ми е... защото искам и други неща, хаха.
Но ще се съсредоточа върху хубавото. Все някога ще изпитам и другото. Нали?

Vanchhh
03-02-2014, 21:40
Честит празник, БЪЛГАРИ!

EmiliesAngel
03-02-2014, 21:49
Объркана ,ако може и тук да ви помоля за помощ > http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/562414-Сексуална-ориентация

Hayashi
03-02-2014, 23:25
Защо все на мен?
Ако беше тук днес щях да съм му разбила носа поне 3 пъти.

babity
03-03-2014, 07:50
Едно такова горделиво ми е днеска. Фатално. :D Чакам кафеджийчето да се събуди и да заминавам, че ми се пийва още кафенце. И постоянно съм гладна, де'а. Предпочитам от безапетитните депресии, вместо тия, в който ставам кат' прахосмукачка.
А, събуди се! Нянянянянянян! ^^

djipsito
03-03-2014, 08:45
Разсмиват ме разни палячовци

shmatarok
03-03-2014, 09:28
Не мога да повярвам, че Лео пак не взе Оскар. :? 8-)

babity
03-03-2014, 09:52
Не мога да повярвам, че Лео пак не взе Оскар. :? 8-)

Сефте. :D

Ivaaaaa
03-03-2014, 10:27
абе майната им на всички. аз занимавам ли някой с мен, с проблемите ми? натрапвам ли се, товаря ли някой? не. не искам да ме имат само за емоционално кошче.

Colouring
03-03-2014, 10:41
Дано да не се разболея след днешните преживявания.
Липсва ми! Многомногомногомногомного многомногомногомногомного !

girlwithblueeyes
03-03-2014, 12:21
Ужасно несигурна в себе си . Днес си почивах и помислих . Дали е редно да ходя страхувам се .
Че ще се проваля ..

bloodyF
03-03-2014, 13:02
2 часа от времето му явно са прекалено много.
Ще пиша на един приятел да пием кафе, поне да се разсея.

carlabd
03-03-2014, 13:04
добре като цяло, малко ме болят очите и си ме мързи да уча, а имам тест :/ а и ми се излиза, а пък времето е цифра гадното :х :д

mayaaa
03-03-2014, 14:14
Едно такова никакво. Нищо не ми са прави, нищо не ми се мисли.
Поне се наспах, въпреки че ми дойде даже малко в повече.
Перфектно ми е да си цъкам из форума и да си бездействам, ама ще трябва да се стегна и да свърша нещо скоро.

Rza
03-03-2014, 14:17
Едно такова никакво. Нищо не ми са прави, нищо не ми се мисли.
Поне се наспах, въпреки че ми дойде даже малко в повече.
Перфектно ми е да си цъкам из форума и да си бездействам, ама ще трябва да се стегна и да свърша нещо скоро.
+1

pandabear
03-03-2014, 14:53
боят настана

DisappointedDreamer
03-03-2014, 16:16
Колко красиво и тъжно е да си просто човек.

shmatarok
03-03-2014, 16:27
Колко са гадни всички понеделници.
За чий чеп уча изобщо, като винаги ми дават някакви изкефиленчени примери на контролните.
Мразя Java, мразя, мразя, мразя.
Усещам фейла просто.
Бахти, колко зле се чувствам, не е истина.

granger
03-03-2014, 16:30
За чий чеп уча изобщо, като винаги ми дават някакви изкефиленчени примери на контролните.
Усещам фейла просто.
*потупва те по рамото*
Споко, не си го слагай толкова. Знам го това отвратително чувство, ще се справиш!

shmatarok
03-03-2014, 16:48
Too late, преди 20 мин приключих.
В момента емоционално съм между яд и пълно отчаяние.
Ако можех да убия някого, изобщо не бих се поколебала.

katq__
03-03-2014, 16:51
не съм добре.....

stynioo
03-03-2014, 17:38
блалалалала трябваше да уча , а цял ден ... нищо

Hayashi
03-03-2014, 17:46
Усещам фейла просто.

Да се съдереш от учене и после да те скъсат на 6, мда. Познато.

Малко ваканция. Така хубаво се освиних и сега ще продължавам да си мързелувам. А вън така приятно вали!

mayaaa
03-03-2014, 17:47
блалалалала трябваше да уча , а цял ден ... нищо
+1 :D

babity
03-03-2014, 18:22
Оф, боли ме мегамного главата, тия тАпанари к'во пак крещят, мамицата му!
Коооолко много искам с'а да ми дойде 1в1, майкооо. Ей така, в яда си, пфууууу! Не ми се изсра, 'ми не знам какво ми направи на желанието и на мисълта, която съм вложила. И все за майка му си мисля 8-)
Айде, да кажа и аз като в турски сериал: дано да е за добро! :D

stynioo
03-03-2014, 19:14
+1 :D

много смешно :D

gersinkaa
03-03-2014, 19:18
6 УРОКА ПО БИОЛОГИЯЯЯ, ЦЕЛИ 6... побърках се.. И ако тая овца, даскалката, пак се направи на луда не знам какво ще правя.. ще се хвърля от някъде.
Каръшко ми е днеска. Той си е цял ден у тях, не ме е потърсил, не го интересувам, има нея, хубаво му е, аз се измъчвам, не мога и не искам и няма как да повярвам и да го приема не мога сривам се тотално ;(
ии между другото-Честит празник, БЪЛГАРИ! (flag:bg)

xoxi
03-03-2014, 19:23
Чувствам се добре.
Почти спокойна.
Обичам го.