Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Chacho
08-05-2013, 09:02
Онзи ден едни познати ми четоха Космополитан, темите, които се пускат в последно време тук, не могат да му стъпят. Напомни ми на златните за Тийнпроблем 2006-2009. ;)

Между другото, аз пък имам някво желание да пиша още някъде, ама по другите форуми ми се струват абсолютните баби-балъци.

В bgmama ни четели периодично и се изумявали колко сме сбъркани/нереални. А в pickup project викат на училищните теми "тийнпроблемски" и се оплакват, че се превръщат в тийнпроблем. Хахаха.

Искам поне 10 пъти повече шовинизъм тука!

kalpazanka
08-05-2013, 09:04
Онзи ден едни познати ми четоха Космополитан, темите, които се пускат в последно време тук, не могат да му стъпят. Напомни ми на златните за Тийнпроблем 2006-2009. ;)

Пари за такива шитни не давам, може би затова нямам база за сравнение.
Ма отдавна не ми се беше приисквало да сипя шамари.

В bgmama ни четели периодично и се изумявали колко сме сбъркани/нереални.

Мда, тва си мислех вчера дали да го споделя, че сме синоним на бардак вече.

AnarchyBoy
08-05-2013, 09:06
^ И все пак има и доста нормални тук... :lol:

DarkTemplar
08-05-2013, 10:35
Мда, тва си мислех вчера дали да го споделя, че сме синоним на бардак вече.
Е, тя славата на този форум датира още от времето на mIRC, самият аз доста често съм си оправял настроението с някои теми тук. Ама в последните години нещата яко замряха, вече нито има качествени тролове, нито достатъчно провокативни теми и култови коментари, а интересните потребители стават все по-малко. Да не говорим, че и техническата поддръжка на форума е под секва критика (човек един подпис не може да си сложи ебаси), за съответния отдел в Инвестор явно не сте/сме толкова важни.

В БГ-мама ми е прекалено семейно и пълно с хора, за които ако не си живял през социализЪма, значи не вАжиш, не бих писал там.

babity
08-05-2013, 10:42
Кройцеровата соната <3 <3 <3 Много ми е сиво, отегчена съм от всичко/всички. Мама <3 Днеска ще си темерутствам.

kalpazanka
08-05-2013, 11:20
Да не говорим, че и техническата поддръжка на форума е под секва критика (човек един подпис не може да си сложи ебаси), за съответния отдел в Инвестор явно не сте/сме толкова важни.

Тука много задълбаваш :)

В БГ-мама ми е прекалено семейно и пълно с хора, за които ако не си живял през социализЪма, значи не вАжиш, не бих писал там.
Да, прекалено семейно ти се струва, но може би защото още не си на тази вълна или не ти е накипяло дотолкова, че да спреш да влизаш тук и да не ти прави впечатление. Не се заричай, че няма да пишеш там. ;) Имат си раздел за татковци май, докато ние като тийн форум имаме само за бъдещи мами :lol:

babity
08-05-2013, 11:51
Представям си темите в един раздел за бъдещи татковци тук. Сигурно важната тема най-отгоре ще е "Как да устоим на изкушението да си хванем чукалата и да избягаме с 300 когато разберем, че скоро ще станем 3ма" 8-)

Chacho
08-05-2013, 11:52
Като цяло имаме по-отпуснати взаимоотношения между по-редовните от онези там. ^^

@babity, лол :lol: 8-)

Понеже сме се заговорили за майки, татковци и "представяте ли си", представяте ли си да покиснем още 15-на години в тоя форон, да сме с дечурлига и да се окаже, че цели семейства ще пишем тук, хахаха.

kalpazanka
08-05-2013, 11:54
Нннне съм съвсем на тва мнение. Там фърчат кафета за добро утро, пожелания за рождени дни на свакото, етървата, честитки за годишнини от запознанства, сватби и прочие, а тук не ви отпускам толкО спам.

Представям си темите в един раздел за бъдещи татковци тук. Сигурно важната тема най-отгоре ще е "Как да устоим на изкушението да си хванем чукалата и да избягаме с 300 когато разберем, че скоро ще станем 3ма" 8-)

:lol:

Chacho
08-05-2013, 12:07
Нннне съм съвсем на тва мнение. Там фърчат кафета за добро утро, пожелания за рождени дни на свакото, етървата, честитки за годишнини от запознанства, сватби и прочие, а тук не ви отпускам толкО спам.

Именно че не се превземаме толкоз.

anonymous895156
08-05-2013, 12:09
За втори път последните няколко дена се събуждам точно в 11:11 без да съм пускал аларми и т.н. :O

Това е твоят ангел-хранител, който ти предава съобщение :) Усещал съм го цял един месец - всеки втори номер на кола, който погледна, имаше последователност в числата (3132), по шест-седем пъти на ден при случайно поглеждане на часовника цифрите бяха еднакви...
Казва ти, че си на прав път, или че трябва да забравиш/превъзмогнеш нещо. От друга страна, 11 е сатанинско число, така че няма да е лошо да се пазиш...

paradosou
08-05-2013, 12:13
Установих, че съм ветрогон. Класически. Някои ветрове са ми в обсега, с други не сме на една честота, ноо важното е, че за сравнително кратък период научих доста - кое винаги ще ми се изплъзва, кое имам шанс да догоня... Интересно би било до разбера повече за следващите пориви.

Утре ще е хубав ден : )).

Chacho
08-05-2013, 13:46
Зор ми е да си взема форумна почивка, та поне ще предизвикам принудителна. ^^

babity
08-05-2013, 14:31
Някой за рали Средна гора?

XTREMEFREERIDE
08-05-2013, 14:38
Теглих си майната на работата. Почвам да си търся нова.

anonymous708973
08-05-2013, 18:43
Понеже сме се заговорили за майки, татковци и "представяте ли си", представяте ли си да покиснем още 15-на години в тоя форон, да сме с дечурлига и да се окаже, че цели семейства ще пишем тук, хахаха.

Ти се ебаваш, ама аз много скоро може и да нямам толкова време да кисна тук, по-нататък ще поискам и регистрацията ми да се изтрие, но искам да си запазя познанствата :)
Чудя се дали да не си направим closed group във фейсбук. Нищо лично към новите членове, ама да е само за старите кучета :)

Илия, не си прав за БГ мама. Доста от тях са млади, готини етц, интересното е как гледат деца и киснат 24/7 в тоя форум. Никога не съм търсила нещо в гугъл без поне 3-4 резултат да е тема в бгмама :Д - било то за как да чистим баня без да остават бели петна, за порода куче или за марка козметика :д

anonymous708973
08-05-2013, 18:52
Искала си, ама не го е направил ли? о.О Защо?

Че само администратор ли може, глей колко модератори има :д

AnarchyBoy
08-05-2013, 18:59
Форума замира доста, наистина..
Но чак пък да си триете реговете.. :|
По-качествените потребители си се знаем и скоро ще пием бири
(Чачо, Маги, Плам.. и т.н за вас говоря :D ) само да дойда по София.. 8-)
Чачез интересно ми е да те видя с дете, чУек.. :lol:

По-темата, супер ми е, само се притеснявам за нея, дано всичко е наред.. чакам я да звънне. :(

102
08-05-2013, 19:00
Ostavka, mafiq, skapana grupirovka ot "stari potrebiteli" _!_ пиша на бе ге, сега.

102
08-05-2013, 19:29
Що, на колко си, мадам ?

102
08-05-2013, 19:43
Това 32 ли значи ?

102
08-05-2013, 19:46
Над 25, нали ?

102
08-05-2013, 20:14
Да де, ама има една хава.... питам, за да знам дали да се отнасям към теб като с жена.

anonymous708973
08-05-2013, 20:21
Дам, исках да трия тоя рег, ама мачока отказа. Ако има такава опция за в бъдеще, да ме уведомиш. ;д

Как така ще откаже, като това е МОЯТ профил и АЗ мога да искам да не съществува повече? о.О Като му дойде времето, ще видим... :)
Очаквам мнения за групата във фб, де.

Добре ми е, приета съм със сигурност в Кьолн, нямам търпение да стане 8-ми и да видим дали ще получа писмо от Манхайм... избирам си лаптопче, като нищо ще е тъчскрийн, мухах <3

anonymous708973
08-05-2013, 21:14
Много. Установих, че трябва да подам документ за ЕЗОК и да се надявам да е готова докато замина, гр.
Хубаво, че татко ще е с мен да помага, че... ужас иначе. Пиша и трогателни имейли в стил "бедното дете от бедния изток", за да ми дадат общежитие :д

weheartiit
08-05-2013, 21:16
утре се очертава цял ден да съм си в нас ,никакви планове нямам,а и няма с кой
само на мен ли лятото ми върви толкова тъпо ? :(

therichbitch
08-05-2013, 21:31
Толкова мн неща са ми на главата, че се чудя от какво да започна, мразя, мразя, ненавиждам бюрокращината..

П.П. За Европейска здр. карта се чака месец, наорави си и застраховка, (сигурно знаеш де) само картата за нищо няма да ти помогне.

therichbitch
08-05-2013, 21:47
Изпитана (не от личен опит, слава Богу). При сериозни травми и скъпи услуги няма да стигне. Не знам защо хората си мислят, че тая карта е вълшебна и главата да ти махнат, пак ще ти покрие разноските.

therichbitch
08-05-2013, 21:52
На една приятелка не й я приеха, караха я да плаща мн пари отгоре.
Разкажи (не искам подробности ест, не съм нагла, не си и длъжна), нищо не са ти искали за лечение, само картата ?
(Не питам с цел спор.)

yakuza_
08-05-2013, 21:54
Днес разбрах, че съм осиновен... Чувствам се като убит от собственото си семейство....

IWannaBeSedated
08-05-2013, 21:58
утре се очертава цял ден да съм си в нас ,никакви планове нямам,а и няма с кой
само на мен ли лятото ми върви толкова тъпо ? :(

I know that feeling, bro.

therichbitch
08-05-2013, 22:04
Ами добре, то това й е целта на тази карта уж, ама хората се оплакват често. Благодаря.

Almond
08-05-2013, 22:09
Нещастна. Много, много нещастна...

xoxi
08-05-2013, 23:52
От няколко дни търся с кого да поговоря. Най-накрая си намерих перфектен слушател, а той трябва да ми вади думите с ченгел от устата... За пореден път се убеждавам, че и аз не винаги знам какво искам. :D Ще говоря/мрънкам, докато не си кажа всичко. Само така ще си помогна за вземането на някакво решение.
Ще ходя да си направя кафе и филийки с шоколад. Номном.

kalpazanka
08-06-2013, 05:32
Но чак пък да си триете реговете.. :|

Като дам на късо след поредната идиотска тема, в която се опитвам да налея акъл, ми е идвало да пикая на форума и да не го отворя повече. Не съм стигала до молби да ми изтрият рега, но съм го обмисляла сериозно и при следващото късо съединение сигурно ще приключа с форума. Ще си събера контактите на тези, които следя и забравям, че някога съм писала тук.

102
08-06-2013, 05:40
Защо си мислиш, че ще е голяма загуба ? Какво правите модераторите.. освен разбира се напрежението да четете всяка идиотска тема.. в началото сигурно е забавно, ама после става малко тегаво,но въпреки тва.. кво друго правите ?

kalpazanka
08-06-2013, 05:42
Ей, верно, няма да е голяма загуба :) Просто ще ги пренасоча, ако имат въпроси, да се обръщат към теб :)

102
08-06-2013, 05:53
Доказа, че наистина няма да е голяма загуба, хаха. Май си помисли, че се заяждам, че така саркастично ми отговаряш.. Нормалното, ако имат въпроси е да питат родителите си. Ако нямат, то едва ли им е до форуми, а се оправят сами в живота. Сигурно се досещаш, че не си незаменима. Не омаловажавам труда ти, даже много харесвам хора, които помагат на другите, че и безвъзмездно (баси думата, така ли се пише).... Аре със здраве. И имунизации. =)

102
08-06-2013, 06:25
И в това е проблема, госпожице. След като има форуми в които можеш да питаш всички за всичко се губи общуването.. нещата да ти се случат, да загубиш, да си ги изживял. Не ме разбирайте погрешно, аз съм израснал на улицата (не съм клошар) и съм научавал нещата кога лесно, кога по-трудно.. не съм общувал много с родителите си, още повече да им задавам малоумни въпроси.... но не значи, че ако не го правех, нямаше да говорят с мен. Не вярвам повечето родители да не са така, че даже сигурно са и по-добре от моите. Сама го каза.. "плашещата липса на комуникация".. не съм против форума, пак някои грешно ще ме разбере, но има някаква вина в сегашното положение.. питаш монитора.. мониторът ти отговаря.. сичко е шест. Блааа. Че други модове освен тези има ли, хаха...? Пак казвам, нищо против модовете, даже сега като се замисля май просто се заяждам, щото ми се пише.... ДонтБанМи.

babity
08-06-2013, 09:14
Имам много познати, момичета, чиито майки при какъвто и да е опит да се говори/пита нещо за секс се отговаря "Ай стига с твойте глупости, ма Ивано/Пено/Драгано". Това е тъжно... И е по-добре все пак къде да имат да питат, отколкото от месец на месец да скачат по няк'ви съмнителни места/методи за аборти.

По темата: малко съм разочарована от себе си. Каква липса на воля... Казах си, че ще спра с дините, но само като погледна към големия камион, пълен с дини и... те все едно ми се молят да ги взема и да ги изконсумирам. Всичките! Пък от толкоз дини съм станАла като плондер. Тря'а си направя кардиото следобед, че ковъри има за т'ко'ани.

granger
08-06-2013, 09:23
Ох, опитимистично,но нищо повече :D

MaLyKoLiU
08-06-2013, 10:02
Чувствам се наспан... :D

Colouring
08-06-2013, 11:05
Ох, м н о г о ме мързи да решавам.. ;/

Иначе другото върви супер. Развълнувана съм за довечера. Дано си прекараме добре.

babity
08-06-2013, 12:15
Кат' парцал съм с т'ва недоспиване. И официално започвам да киселея.

Niakoitam
08-06-2013, 13:55
Ами като: "Действай робе действай." Да кажем така.
Иначе днес за пореден път се убедих,че не само аз показвам различен характер при различно държание на хора И пред определени хора.Та и въпросната девойка само за миг и за секунди се промени щом влязоха стринка ми и чичо ми в магазина. Явно не е само мой патент това.

bloodfrozen
08-06-2013, 15:13
Днес избеснях малко аз. Заради едно кирливо листче се наложи да обиколя половин България, понеже някой не е бил в настроение и е решил да се изгаври. Ненавиждам документации. :smt078
Но това не може да помрачи огромното ми щастие! Не мога да си намеря място от кеф! Ох, много съм доволна.

XTREMEFREERIDE
08-06-2013, 15:13
Днес разбрах, че съм осиновен... Чувствам се като убит от собственото си семейство....
Сигурно не си умрял за някакви съвети, ама, не го приемай така. Ти имаш семейство, което ти е помогнало да живееш. Обичай го.

Он: http://i1278.photobucket.com/albums/y503/Empirina/_MG_5091_zps27fcadc2.jpg МЕГА ДОВОЛНА СЪМ! Макар, че още не е готова напълно.

TrueStory
08-06-2013, 16:06
Положението става все по-зле и по-зле. Страхувам се от това какво може да стане.....

XTREMEFREERIDE
08-06-2013, 17:46
Кеф ми е!

XTREMEFREERIDE
08-06-2013, 17:49
Очаквам мнения за групата във фб, де.

Бих се накефила, ако ме искате. :cool:

(опа, сори за дабъл поуста)

tHe_COolEst_GIrl
08-07-2013, 06:28
Хем кеф, хем скука :D

granger
08-07-2013, 06:34
Добре ми е, нищо специално.

MaLyKoLiU
08-07-2013, 07:23
До 4 пуцах самолети, телефона ме събуди в 10, но пък майка ми е направила мекици... :smt035

kalpazanka
08-07-2013, 07:48
Не помня откога не бях закусвала в делничен ден :smt041

Chacho
08-07-2013, 07:58
Трийте си профилите, аз моя ше го дам на търг. :D

kalpazanka
08-07-2013, 09:13
^С'я ме предизвикваш да го бастисам ли?

soul1199
08-07-2013, 09:37
Бивам.....тъжно ми е без него....той не ме разбира....

babity
08-07-2013, 10:13
Ужасно. Не мога да си обясня как така само за няколко дни живеца ми се изпари тотално. Празна съм. Не искам да правя нищо, не искам да виждам никого. И най-лошото е, че нямам представа кое е правилно и кое грешно... тотално не знам коя съм.

soul1199
08-07-2013, 10:29
Офф обичам го,той дори на смс-а не ми отговори,надявам се да се обади.Искам да се оправим,искам да сме заедно,гадно ми е като се караме,искам го до мене,трудно ми е с него да съм,но си го искам.....и въпреки всички разправии,когато го погледна искам да го целуна и да го гушна.Той е моето щастие..

Chacho
08-07-2013, 10:39
^С'я ме предизвикваш да го бастисам ли?

Не, сега все още не предизвиквам.

Но като направим повторна атака над раздел фън, тогава вече ще е предизвикателство.

Жалко, че ще разберете прекалено късно. :(

babity
08-07-2013, 12:03
Имам идея. Ако стане по план, може и да прескоча трапа.

Dagichka
08-07-2013, 12:06
размазана съъм :cool: аз и тренировки хаха не мислех, че някога ще стане, ама ей на :Д
като ме хвана вълната съм си доста стриктна, дано така продължа
искам даскало вече, ама не искам да завършвам бее, грр :(

XTREMEFREERIDE
08-07-2013, 17:32
Записвах се днес в университета. Официално ОБОЖАВАМ това място! Правих си програмата няколко часа, направих си я така, че понеделника и вторника да са ми тотално свободни!!! А в петък имам само 2 лекции, които не са важни. И ще уча семиотика! И фехтовка!!! <3 Умирам от кеф просто, лалалал :'3

Освен това с него добре поговорихме сутринта. И двамата имахме нужда. А сега следва вечеря на тераската. Ммммном ном ном.

granger
08-07-2013, 17:46
Леко разочарована :D ама не е за сефте.

Беър
08-07-2013, 18:23
С лека мускулна треска. 8-)
Иначе си умирам от скука!!! :p :D

TrueStory
08-07-2013, 19:23
Отчаянието е пълно....3 кофи сълзи днес и за кво.....

passion.
08-07-2013, 20:18
хубава книжка за лека нощ.. ммм
Спинка ми се..
нещо ми е много неориентирано .. не знам вече какво искам да се случи, заблуждавам себе си!

babity
08-07-2013, 20:27
Успях да си прибера лошите мисли в най-скришната емоционална кутия за обувки, на най-задния рафт. Обаче тегавото усещане още го има и...

MaLyKoLiU
08-07-2013, 20:47
Скучно ми е, ще издивея... :/

XTREMEFREERIDE
08-08-2013, 06:51
Пак се оспахме. Абсолютно в наш стил. А котката на съседа се научи да идва на терасата и сутринта направо ме събуди. Мислеше ме за майка си or something. :'D Явно утре направо ще палим към Банско, мхм.

Dagichka
08-08-2013, 07:11
отвратително се чувствам. цяла нощ не съм спала от болки, не мога да си преглътна собствената слюнка, кво остава за вода и храна. мамка му и гърлото, искам да го отрежаааааа.
добре че веднага почнах антибиотик исе надявам да намалее болката, че не се търпи
уф уфф

Cloud9
08-08-2013, 07:34
Искам почивка в планината!Да събера багажа, няколко верни приятеля /не че останаха много/,да си събера мислите и да ги разпилея на фона на величествена зеленина и прохлада!Писна ми от жегата и лицемерието на работа.Искам нова работа и то скоро,че сме я закъсали с паричките.А сега и ремонта....Искам на почивкааааааааааааааааааа ааааа

TheDevilInMe
08-08-2013, 08:36
Тъжна и много притеснена, преди също не бях щастлива, но поне бях спокойна за бъдещето ни, а сега и това ми изчезна...

Chacho
08-08-2013, 08:37
Тия дни - през деня се чувствам зле, вечер съм на тротинетка.

Нема да е зле да се онемързеливя малко де

Ivaaaaa
08-08-2013, 09:18
направо ме е срам от мене си
пффффффффф
това трябва да е най-гадното ми лято, прекарано в учене и подготвяне, ноо напротив
по цял ден нищо не пипам и се запознах с толкова хора и е толкова хубаво..

AnarchyBoy
08-08-2013, 11:11
Чудя се защо?
Защо по дяволите сънувам точно този човек, при условие, че той вече не е част от живота ми, излезе преди толкова време, а сега го сънувам, толкова е странно.. Не го искам, да се маха, защото е олигофрен, уж приятел пък истински предател, преди си казах, че такива хора не ми трябват, но защо мамка му го сънувам вече 4 дни подред...
На всичкото отгоре е сега звъня на въпросният на брат му, който ми е адски добър приятел, в болница бил.. не можел да диша, сърцето му излиза от ритъм.. Фък бе на по 20 години сме, за к'ъв чеп, трябва и ние да се тревожим за сърца и мизерии, ех живота е скапано нещо от тази гледна точка.. Надявам се да е добре, после ще ида да го видя как е, надявам се всичко с него да се оправи, не му беше лесно и на него, а брат му е такова леке, мазно и долно, че въобще не искам да се сещам за него, как може всички да те мразят и да ти го казват в очите и все пак да си със самочувствие, забележи без покритие.. Бе не знам кога ще превъртя и ще взема да му падна на нивото, да го направя за 2 стотинки, а може и някой шамар да отнесе.. Брат му в болница, тоя пича отишъл на плаж, дреме му на него, бе боклук човек, к'во да кажа...

:mad:

Иначе, аз съм перфектно, желанието ми за живот се възвърна и ми иде да грабя с пълни шепи от животното наречено живот.. :lol:
Нещата с нея бавно, но сигурно започват да се нареждат, само като си помисля и коремът ми се свива. :smt049
Трепти ми под лъжичката май май.. <3 Миличко ми е, няк'во, гушливо таквОз 8-) Иде ми да я намачкам, охх..
Радвам се на слънчицето отвън, абе, всичко се нарежда точно, както трябваше!!!
Доволен съм ;)

AliceSw
08-08-2013, 11:12
в настроение за простотия съм, май заминаваме на море утре, пък всичко тръгна от моя мерак да отида на басейн за малко...и от една песничка

http://www.youtube.com/watch?v=QvXeNDjWo0w

та София, Стара Загора, Бургас, Варна май ще са следващите дни...най-добрият ми приятел е идиот, ама знае как да ме навива за всичко...само да не се запознавам с техните и всичко ще е 6+

passion.
08-08-2013, 11:22
заспало ми е. . ии си искам s4 mini.... искам го тоя телефон.. пууфф как няма да го получа...

nepowtorima
08-08-2013, 11:32
Е не край! Умирам си от щастие!!
Толкова време не можех да си вляза в тоя профил и си бях направила ^ горния.. - passion.
Ооо супер!
Макар че ника ми е супер нещастен си се радвам, щото преди със супер много хора се познавах тука, а сега .. никой не ме помни! :D

granger
08-08-2013, 12:16
жегав, но хубав ден,мда,мдааа!

NqkfaNikakva21
08-08-2013, 13:07
Изключително криво! Мразя така! Мразя, мразя, мразяяяя!!!
От месеци не ми е било толкова криво, кисело и огорчено!

xoxi
08-08-2013, 13:43
Страхотно се чувствам.
Направихме си меденки и пица, работихме заедно цял ден по съвместния проект и резултатите са убийствени! Ще хванем крайния срок!!!
Ще ми липсва през следващите два дни, през които няма да е в града, но поне ще си имам допълнителна работа, която ще ме разсейва.
Хубаво ми е.

Зайче..
08-08-2013, 14:04
въХ вчера майка ми ми предложи да излизаме о.О
тя по принцип е толкова изморена, че не дава и дума да се изрече да я взимам с мен по дискотеки и т.н., но вчера беше готина мама ^^
и така, днес ще излизаме и нямам търпение вече :3 Не сме ходили заедно на дискотека от миналата година на рождения ми ден 8-)
Обещала съм си, че довечера ще излезем, но ще се приберем утре сутринта по светло 8-) йеей

babity
08-08-2013, 14:18
Ходи ми се на фитнес, ама не сама. Пък съм фалирала. Тия дни прекалявам със солта и задържам вода :s Искам движениееее!

Pr0gr3civ3R
08-08-2013, 14:20
Яде ми се сладолед :D

TheBeliever
08-08-2013, 15:00
Удовлетворена. Късаме си задниците от работа, но не остава неоценено. Чувството е невероятно.

Тази вечер ще го давам пас. Последните седмици не мога да се позная. Или по-точно казано - не се бях виждала такава от много време насам. Харесва ми и ми се отразява доста добре.

babity
08-08-2013, 15:56
И, разбира се, пачата решава, че не може да си прибере трътката с автобуса, а трябва личния и гарсон (в ролята на който съм аз) да си отебе плановете и да седи диван чапраз да я чака... Безценно!

XTREMEFREERIDE
08-08-2013, 17:54
Кефя си се на птичките, мдам. И на това, че другиден най-после ще ни донесат животинката! Милото мъниче, колко път го чака тоя ден. :/ От Кърджали, през Пловдив, после София - Благоевград - Банско. Дано само нещо не му стане. :/ Малко съм се притеснила.

shusha
08-08-2013, 18:23
тъпооооо и жегааааа

granger
08-08-2013, 18:27
Притеснено и е , утре моменталически заминавам на лекар !!!
Дано не се окаже нещо лошо :(
Тъкмо всичко тръгна да се нарежда,дано не е ...

xoxi
08-08-2013, 22:44
http://31.media.tumblr.com/92963b91077c8569bde848ab626ebc9f/tumblr_mqpg5kFi551qe268so1_500.gif
http://media.tumblr.com/fd47bb4f2ed48fb0d7309b493a52d7f7/tumblr_inline_mr4ecw81cA1qz4rgp.gif
http://media.tumblr.com/fe07fde570179b9df67e97871ab57e4a/tumblr_inline_mqzd5v2MXD1qz4rgp.gif

Най-накрая!!! Превръща се в реалност... Още не мога да го повярвам. Всичко се преобръща в мен от щастие. Рано е да се радвам толкова, но не мога да държа всички тия чувства само в себе си. Ако не живеех в блок и ако не беше почти 2 през нощта, щях да крещя с цяло гърло. :D

granger
08-09-2013, 06:45
Поуспокоих се :D
http://media.tumblr.com/9e6ee9c99ab9b91ed0a1760671d610b6/tumblr_inline_mr816bl7vq1qc9lhz.gif

Colouring
08-09-2013, 06:56
Чувствам се щастлива и не мога да повярвам, че го казвам. Не мога да си сваля усмивката от лицето, въпреки всички странични проблеми. Просто... ох, ХУБАВО МИ Е! <3

babity
08-09-2013, 07:41
Надюшка се разболява... Един път да се събудя с желание да чистя и брат ми ще спи в кухнята, естествено. Мисля, че огромният ми тумбак малко се е поприбрал и тва ме успокоява. Снощи имах черни мисли за цветни бременности и непорочни зачатия. Айде да става пора да пийкаме кафе...

Niakoitam
08-09-2013, 07:53
Ох тая седмица ми се наредиха 4 поредни дни до селото и то все ставане около 7 часа,че към обяд става много жега.И понеже така се случи,че тениската ми последните два дни беше с около десетина сантиметра по къс ръкав,времето тогава беше още по-горещо и почти не бяхме на сянка и моята яко бяла кожа...та сега ръцете ми приличат малко на знамена.Кафяви,по нагоре по една широка червена лента като гривна и още по нагоре бели.То няма проблем само дето тези червени участъци дето приличат на гривни се и люпят, а усещането им е все едно съм си сложил някакви метални нажежени гривни на ръцете.Много хубаво се спи така...особено аз както спя на едната предимно лява страна.

Wednesday666
08-09-2013, 10:44
Изключително ми е кофти, наистина се чувствам прекалено зле.
И не ми е ясно какво друго мога да направя, освен отново да се заровя в работа и да не мисля за нищо.
Поне в това съм експерт, да не се сещам за проблемите, все едно те сами ще се решат.
А вече от доста време не се решават сами ..

heartshapedbox
08-09-2013, 13:30
Мамата си е'бало.
И аз ги забърках едни, после се чудя кой ми е виновен.

leadyflame
08-09-2013, 13:31
Нека ме лупне с нещо някой, тцтцтцтц

AliceSw
08-09-2013, 13:40
не заминахме, той е тъпак и несериозник....вместо сол, слънце и пясък на морето, стоим и гледаме филми за 4-ти или 5-ти пореден ден, на тъмно, под климатика...поне да беше миличък и да ме глезеше, пък той...нищо, дреме, заради него останах в София още 5 дена, а нищо ново/ интересно/ забавно

XTREMEFREERIDE
08-09-2013, 14:07
http://24.media.tumblr.com/f7248b51cb86bd5a70eee8a5af997d78/tumblr_mg7ef1WiPC1rh2uuxo1_500.gif

Айде, още малко. Не издърам вече! Днес е най-дългият и кошмарно топъл ден от месеци насам.
//слаидхсакхфсдкхжс!

babity
08-09-2013, 15:19
Искам да отида на няк'во ново място. Или просто да покарам колата на братовчед ми. Или да се... айде няма да казвам какво. Имам нужда адреналин, де'а.

MaLyKoLiU
08-09-2013, 16:06
Чувствам се добре, ходих на село, поизчистих, поокосих, станах целия в прахоляк, комшиите ми напълниха една торба с картофи, краставици, домати и грозде... стана към 15тина кг. 8-)
Изкъпах се иии се чувствам супер... :---)

xoxi
08-09-2013, 16:47
Ужасно топъл ден, цял ден се крия на затворено и се наливам със студена вода. Обаче сега искам или не, вече ще трябва да се прежаля и да си покажа носа навън. Още не съм излязла и вече нямам търпение да се прибера.

SpiritInBlack
08-09-2013, 22:00
Бях си казал , че спирам с покера за лятото , ама не ме свърта вкъши . Идва ми да застрелям всяка панда , която не се чука , за да спаси вида си и да залея с мазут всички плажове, които няма да мога да посетя това лято :D

XTREMEFREERIDE
08-10-2013, 07:19
FINALLY!

granger
08-10-2013, 07:24
Добре ми е ! Даже доста. Ама телефонът ми брутално ме изнервя!

babity
08-10-2013, 08:02
Айде, влезнах в профилактика най-накрая. Само ако тая прекрасница си вдигаше телефона... 'Щото с'а ш' си дойде без да ми купи свещички и ще ме принуди да похарча 10лв за гориво за да отида да си взема свещички, вместо да изляза някой ден с тия парички. Подуто, схванато, сдухано, лайнарско ми е.

TheBeliever
08-10-2013, 08:05
Д'еба това главоболие.

Кой ме караше да се наказвам така снощи?

Имам задачки за вършене, а единственото, което искам е да се заровя някъде.

Chacho
08-10-2013, 08:05
Бати, не се търпят тия работни уикенди

Niakoitam
08-10-2013, 13:27
Оохххх квот и да го мисля в крайна сметка ша стане квот е писано да стане.

AnarchyBoy
08-10-2013, 13:28
Оохххх квот и да го мисля в крайна сметка ша стане квот е писано да стане.

РъкопляС, не си писал чаршаф. :D

granger
08-10-2013, 13:30
Всеки път ли трябва да го пишете,след като е писал само 1 изреченийце? Вееече става досадно.
Жегата ме изнервя.
Апф.

Niakoitam
08-10-2013, 13:53
Всеки път ли трябва да го пишете,след като е писал само 1 изреченийце?

Тамън си помислих и аз същото. :)

РъкопляС, не си писал чаршаф. :D

Иначе някак нямам желание просто да се разширявам. Напоследък гледам ти изземващ функциите ми особено в последният си пост :D

Та в тоя ред на мисли и аз се питам същият въпрос отвреме навреме:

Чудя се защо?
Защо по дяволите сънувам точно този човек, при условие, че той вече не е част от живота ми, излезе преди толкова време, а сега го сънувам, толкова е странно.. Не го искам, да се маха, защото е олигофрен, уж приятел пък истински предател, преди си казах, че такива хора не ми трябват, но защо мамка му го сънувам вече 4 дни подред...

Имах един такъв "приятел".който държеше,че ми е най-добрият приятел и с който нарочно не си общувам от вече около 7 години въпреки,че правеше глупави опити да си изгладим отношенията след като ме предаде,но аз нямам желание.Него и още един предател,но много по-рядко.Имаше и други хора,които сънувах често без изобщо да мисля за тях.Засега позачезнаха повечето.А също и две съученичнки,с които се виждам веднъж годишно горе долу.Едната позачезна вече,но другата все така ненадейно си се появява без изобщо и да съм се сещал за нея в сънищата ми.Може с онзи да ги засеча в един и същ сън,може и в различни, а може и по 2-3-4 дни всяка нощ да ми се явява в сънищата единият от двамата .Отношенията с него в сънищата ми винаги са тегави и сякаш нещо ме кара да се сдобрим, а с нея настроението е весело,жизнерадостно по скоро сякаш приятелско.винаги ми се е струвало,че сякаш търси по-голяма приятелска близост с мен,но не знае как да я получи възползвайки се само от редки моменти които и се отдават.Честно казано въобще не искам да си помислям и нещо друго,защото за мен омъжените жени с две деца вече не са жени.Пак ме изкуши да напиша цял роман :)

AnarchyBoy
08-10-2013, 14:28
:D Напълно те разбирам..
И да последният ми пост е горе-долу в твой стил, а сигурно за напред и другите ще са, нещо имам много да изливам.. :)

granger
08-10-2013, 14:41
умираааааам.

Chacho
08-10-2013, 14:56
умираааааам.

жде те спазя, каши каде ис и гакво здава

granger
08-10-2013, 14:58
Дома, носи студена бира и диня!

Chacho
08-10-2013, 14:58
вместо диня имам бобец

granger
08-10-2013, 14:59
яж си го,за мен бирата!

Chacho
08-10-2013, 15:01
ит си издински проадел сащу

granger
08-10-2013, 15:04
Не ми се обяснявай.
Таз жега ще ме умори.
ИСКАМ НА ПЛАНИНА.

Chacho
08-10-2013, 15:05
Не ми се обяснявай.

ей говньо
кога ше идваш по софеа, нема живо пиле тука

babity
08-10-2013, 15:21
Искам да удуша някого с голи ръце и после да пия докато се дехидратирам толкова, че да почна да се роня като пясък. И най-странното е, че ми се пие мастика. А аз мразя мастика!

granger
08-10-2013, 15:31
ей говньо
кога ше идваш по софеа, нема живо пиле тука
Края на септември , дирсльо :lol:

AnarchyBoy
08-10-2013, 15:48
Само аз съм преебан да ходя в София началото на септември. :(

Най-добрата ми приятелка, ми подари най-хубавата картина, рисувана лично от нея, толкова е хубава, има талант!
Чух се и с НЕЯ, чакам я да се прибере за да си говорим <3
Ляляляляля, всичко е супер!

Dagichka
08-10-2013, 17:30
не знам от хапчетата или от кое, ама ми е едно такова тъжно и носталгично, направо ми се реве :Д
ама пък и се радвам де, тия новини отдавна чакахме да чуем
искам даскало, искам да си ги видя тия идиоти и нещата да потръгнат

soul1199
08-10-2013, 17:32
Някво празно ми е такова и ми е скучно. И аз нз,какво искам.....

Cооkie
08-10-2013, 21:52
оф, никога няма да я разбера тая мания с тоя спиндермаан. малко са по-големите тъпотии в интернет пространството (пък и извън него). дано отшуми скоро.

babity
08-10-2013, 22:14
оф, никога няма да я разбера тая мания с тоя спиндермаан. малко са по-големите тъпотии в интернет пространството (пък и извън него). дано отшуми скоро.

нидей гуоври ткаа. ш' ти фриган пауджина :D

soul1199
08-10-2013, 22:54
Ядосана и издразнена,за такава дребна работа щеше да ме зареже?! божеее,нз тоя човек всеки път ме изумява.То и аз си бях леко виновна ама все пак да ме нарежда по тоя начин,не мисля,че го заслужавам....А най-лошото е че му прощавам и той на мен и си продължавахме в същия дух,до тази вечер,когато реши,че няма да ми дава отчет за нищо и ако искал щял да дига тъпия телефон........Оле как ме изнервиииииииииииииииииии ииииииииииииии..........ХХХХХХ ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ ХХх......Днеска цял ден ми върви накриво......и аз нз вече,какво искам.Чудя се дали не се замозалъгвам,че той е човека за мен,никой от бившите ми не си е позволявал да ме нарежда,а той всеки път,като спорим го прави.Но пък днеска цял ден много ми липсваше,надявам се утре да се видим.Доста ми е объркано....

soul1199
08-10-2013, 23:34
Добре е че го има тоя форум,хем и малко да се поразсея и да не мисля за проблемите си.Иначе мисля да си лягам,че утре ме чака напрегнат ден.

Naive
08-11-2013, 00:14
Остана толкова малко и времето минава тоооооооооолкова бавно. :(

Chacho
08-11-2013, 08:28

Смарт затеп, жте те обия

granger
08-11-2013, 09:00
Деградант!!!
Винаги съм си мислила,че скуката е за хора,които нямат въображение. Затова след малко отивам да върша нещо, за да не ми е скучно , както и за да оправдая максимата.
Ааа, и ще ям, абе някво готяно ми е.

babity
08-11-2013, 11:59
Днеска съм отличничка. Направих си упражненията още рано-рано сутринта, а после помагах на наш'те с домашните работи. И се храних здравословно и в не-чак-толкова-свински-количества. С'а не бих отказала едно дъжденце да поспя кат' вчера следобед...

fUcKsMiLe
08-11-2013, 12:19
Не ми се пие кафе.. мразя когато кръвното ми е ниско. Боли ме и главата, горещо ми е.
Иначе днес ще го видя и ми е някакво сладко, ама нямам настроение за нищо повече.. -.-

пс; РАПАН И МИДА <3 Обичам те Бфф <3 :D

XTREMEFREERIDE
08-11-2013, 13:38
ебаси бурята.

Dagichka
08-11-2013, 16:21
дъжд <3
искам есен, искам студ, искам вятър, искам да си пия горещ шоколад и да зъзна навън, докато го чакам да си изпуши цигарата. оххх

xoxi
08-11-2013, 17:41
Той си дойде. 90839353475 пъти по-хубаво ми е така.
Цепи ме главата само, та сигурно ще ровя за някое хапче.
Чудя се леден или горещ душ би помогнал.

MaLyKoLiU
08-11-2013, 17:57
Чувствам се изпълнен с надежда...

soul1199
08-11-2013, 19:37
Видяхме се и както винаги доста бързо мина времето..отначало се дразнехме и обиждахме,но после всичко се оправи.Доста ме изненада с подаръците си към мен,ама и аз го изненадах с тайния подарък,като се прибере ще го отвори и се надявам да го хареса.Нарочно не исках да го отваря пред мен.Сто процента,като се прибере и го отвори ще ми звънне. :) Щастлива съм ^^

Colouring
08-12-2013, 08:02
Искам да го видя и не ми се чака до довечера, ама няма как.

XTREMEFREERIDE
08-12-2013, 08:24
Много добре мина уикенда. Далеч от компютри почти през цялото време, хубава компания, вкусни манджи... А и малкия е толковатолковатолкова сладък! <3

babity
08-12-2013, 11:35
Пак ми е няк'во смачкано. Ш' си направя няк'ва тренировка и ако ендорфините ми не скочат драстично, смятам после да рева кат' 'алтава на Марли и аз.

ge6aaaa3
08-12-2013, 11:42
Като безсмъртен!

nepowtorima
08-12-2013, 12:10
Довечера ще има много падащи звезди <33 ще се съберем почти всички и ще ги гледаме.. какво по-хубаво.
Вкъщи е пълния ад с тоя ремонт направо да се побъркаш.
Гледах стари снимки и ми стана едно такова мило и осъзнах, че страшно много роднини ми липсват...
прекрасничко ми е... приятеля ми е най-прекрасния просто <3

Lilanda
08-12-2013, 13:59
Ей т'ва е! Прави се на п*тка, 'щот не може да е пич. :lol:
Смешки. Ей такива най-ги обичам.

granger
08-12-2013, 14:56
Абе тва да нямаш късмет си е...
30 човека пред теб при хирурга...няма ред ,баце
след тва, прекрасното ми вътрешно аз, решава ,че е точното време от месеца,за да се излее FML / а не тряяше да става така/
боцкат ме с игла
правят ми изследвания
правят ми мамография и ехография
и се оказва,че имам нещо,дето го имат най-често бременни и кърмачки, АМА ЗА РАЗКОШ и аз, нищо че съм 19 годишна пикла, която дори не е помирисвала тест за бременност.

ФМЛ честно, хубаво че ми е ясно,че не е нещо сериозно , и надявам се лесно се лекува,щото нз вече.
ГРЪМ!

soul1199
08-12-2013, 15:08
Горещо ми е и ми е скучно.Иначе бивам. :)

Niakoitam
08-12-2013, 15:16
Работа,работа и пак работа.Каква е тая серия? Нищо,че не работя официално.Вчера дърва,днес чакъл,след малко пак дърва,в следващите дни пак ограда,дърва,насипи, а ако остане време може и да погледам как се правят инсталиции.Едно време Ирти разправяше как мъжете трябвало да имат белези от труд.Айде много благодаря ама не.Текоха цял ден вади от мен,болят ме вените като си свивам ръцете,мазолите също.

Понякога се хващам,че започвам да подзавиждам на брат ми,което не е много хубаво.

А иначе понякога компютърът показва следното съобщение: Please wait one moment. Малко така се чувствам.За добро или за лошо ще видим не чак толкова далеч във времето...

Colouring
08-12-2013, 15:33
ох, довечера метеоритният дъжд.. <3
надявам се да се вижда добре и да се забавляваме (:

Momicheto:)
08-12-2013, 15:43
Ако не се бях натъпкала така с храна щеше да бъде добре. -_- Искам да ми мине бързо времето, да дойде довечера и да гледам метеоритния поток. :) И да се видя с него. Което е невъзможно. В близките... 20 дни. Оф. Да идва довечера.

soul1199
08-12-2013, 21:49
Гледах малко звездите долу,амааа аз ли не виждам или нз,обаче не видях падаща звезда,после реших да се разровя в нета за инфо. :) Като цяло не ми се стой долу сама..искам той да беше до мене и да ги гледаме заедно,ама ще си остана само със желанията..

xoxi
08-12-2013, 22:01
Нямам думи, с които да опиша как се чувствам.
Започнахме да прекарваме повече време с други млади двойки, които живеят заедно. Техните компании са ми в пъти по-приятни от останалите. Прекрасно е чувството да сме с хора, които ни разбират и са минали по същия път. Страхотно чувство, толкова приятно и някак уютно. Най-хубавото е, че две от тези двойки са ни съседи. Винаги съм си мечтала за такива добри отношения със съседите и ето сега, най-накрая и това се сбъдна.

soul1199
08-12-2013, 22:07
Хихи,като се загледах видях две падащи звезди :) доволна съм :)

DisappointedDreamer
08-13-2013, 04:35
Завърнах се! :) :) адски щастлива и доволна! 9 дни на морето със страхотна компания; кой кат мен 8-)

kalpazanka
08-13-2013, 05:34
Абе тва да нямаш късмет си е...
30 човека пред теб при хирурга...няма ред ,баце
след тва, прекрасното ми вътрешно аз, решава ,че е точното време от месеца,за да се излее FML / а не тряяше да става така/
боцкат ме с игла
правят ми изследвания
правят ми мамография и ехография
и се оказва,че имам нещо,дето го имат най-често бременни и кърмачки, АМА ЗА РАЗКОШ и аз, нищо че съм 19 годишна пикла, която дори не е помирисвала тест за бременност.

ФМЛ честно, хубаво че ми е ясно,че не е нещо сериозно , и надявам се лесно се лекува,щото нз вече.
ГРЪМ!

Синдрома на частната болница. Що да не ти източат един кош пари?

AnarchyBoy
08-13-2013, 07:21
Ей откачих бе. :mad: Около мен е пълно с олигофрени, ще превъртя добре,
че тя е толкова мила и добричка :smt049
Защото около мен само дебили и олигофрени, които само ми вдигат кръвното!!
Вика ми се за няк'ви рандъм неща вкъщи е така супер на рандъм, че зА КВО?!
Излизам на вън и най-добрия ми фр ми се сърди и той на рандъм?!
К'во става бе.. :mad:
Влюбено ми е иначе. :)

anonymous708973
08-13-2013, 09:08
Синдрома на частната болница. Що да не ти източат един кош пари?

По-добре отколкото да ги чака в държавна 12414 часа.

Добре ми е, официално ще съм студентка в Манхайм след две седмици. Както изглеждаше супердалеч в бъдещето, сега направо хлопа на вратата, пък аз май не се чувствам готова. И имам един куп работа да свърша преди да замина - с изследванията ще се оправя, с НАП, с ЕЗОК... ама да си подредя стаята и освободя шкафовете... Мисия невъзможна. Поне един Том Круз ще ми трябва.

Ох, да се захващам.

kalpazanka
08-13-2013, 09:14
Не схвана, но нали трябва да си ми контра

granger
08-13-2013, 09:17
^ изчисти си кутията ,плеасе,каки :D
Иначе, няма нищо сериозно,той ме прати там за всеки случай,но резултатите са чисти.

granger
08-13-2013, 09:18

Мааа,аз чаках 3 часа при хирург, нищо работа. Иначе за мамо и ехо чаках 20 минути точно , общо :D

kalpazanka
08-13-2013, 09:19
Бах мааму, мразя да трия, щото губя нишката кой до къде е.

Готово, какиното. :)

AliceSw
08-13-2013, 09:45
ебаси мамата...пак не ми се тръгва, започнали сме да живеем като семейство, от една седмица сме се разделяли 2-3 пъти за по 3-4 часа...харесва ми така, макар да не е това, което искам...дава измамно чуство за сигурност

хубаво беше вчера вечерта..."фемили трип" по нощите на Витоша и огън, и звездички...и задръстване надолу по пътя към копитото към 2 през нощта, когато се качвахме нагоре...

babity
08-13-2013, 11:03
Бахти махмурлука. Поне да бях помирисала алкохол някакъв, ама не. На мен ми се пие, не сядам да пия, просто си се събуждам с махмурлука на другия ден, к'ъв е проблема. :D

Тоя, малкия, снощи кат' се заприказвахме... ебахти имагинерния шамар къдет' си извъртях сама. После прибирането беше като уолк ъф шейм. Много добро момче, радвам се за мойто момиче и се притеснявам, че е добро момче. Поне съм сигурна, че аз такова не искам до мен. С'а ш' се стегна вече, ш' си прибера самосъжалението някъде на скришно и до края на седмицата смятам да се влезна в нормалното си аз. Стига толкова размекване!

Chacho
08-13-2013, 11:26
На работа съм от 10.
Ставам, гледам - 10:20.
"Ще дремна още 30 минути"
*пренастройвам алармата*
Like a boss

soul1199
08-13-2013, 13:10
Оф да идва Събота и Неделя,че ми е доста скучно.....

Cооkie
08-13-2013, 13:11

Добре ми е, официално ще съм студентка в Манхайм след две седмици. Както изглеждаше супердалеч в бъдещето, сега направо хлопа на вратата, пък аз май не се чувствам готова. И имам един куп работа да свърша преди да замина - с изследванията ще се оправя, с НАП, с ЕЗОК... ама да си подредя стаята и освободя шкафовете... Мисия невъзможна. Поне един Том Круз ще ми трябва.

Ох, да се захващам.

Тъкмо влязох да се оплаквам, че трябва да се разкарвам до Манхайм тая седмица :D Защо трябва да е толкова сложно всичко с тези апостили и документи и НОИ, мразя да се разправям с тях. Поне не е жега вече, друго си е на 16 градуса.
И също, нямам търпение да си се върна в София в края на месеца, толкова ми е залипсвала :(

soul1199
08-13-2013, 15:28
Много ми е скучно,направо тия няколко дни са ми пълна тъпняяя.....поне в почивните дни ще се забърквам,чакам с нетърпение. :)

DisappointedDreamer
08-13-2013, 16:42
С много смесени чувства съм. Болна съм като за световно, другата седмица започвам последната си година в гимназията, не искам да напускам приятелите и роднините си, прекарах едно мега невероятно море с толкова много бисери, и всичко ми е една огромна каша.

спи ми се.
и ми се плаче.

ge6aaaa3
08-13-2013, 16:45
Ебаси, аз продължавам да се чувствам като безсмъртен!

Dagichka
08-13-2013, 18:14
искам да съм напълноо оздравяла вече и да излизам навън, и отнякъдее да ми паднат едни сто лева, и да си напазарувам квото душичката ми бленува от миналата зима вечeeе :cool:

anonymous708973
08-13-2013, 18:20
Тъкмо влязох да се оплаквам, че трябва да се разкарвам до Манхайм тая седмица :D Защо трябва да е толкова сложно всичко с тези апостили и документи и НОИ, мразя да се разправям с тях. Поне не е жега вече, друго си е на 16 градуса.
И също, нямам търпение да си се върна в София в края на месеца, толкова ми е залипсвала :(

Че за какво ще се разкарваш? Нито има интервю, нито записването е много по-рано от започването на годината... Апостилите отдавна минаха като кахър...?

Cооkie
08-13-2013, 19:54
За обратната процедура. Не уча вече там и ми трябва апостил на Studienbescheinigung-a, за да го занеса в България. И явно това не може да стане където си искам в Германия, за съжаление.

anonymous708973
08-13-2013, 20:52
Оууу. Отписа или завърши?

Лошо ми става, като си гледам стаята какъв бардак е. При мисълта да я оправя също ми става лошо.
Порочен кръг, обособен от мързела ми.

Утре пак на работа, че паричките идват добре. Най-накрая заветния фризьор, нов харддиск и стриктен план за бойните задачки идващата седмица. Защо нямам органайзер, когато най-много ми трябва?!

weheartiit
08-13-2013, 21:08
ужасно тъпо ми е (то винаги като ми е така пиша в тази тема)
с тези хора пак отначало трябва да започвам,а не искам,не искам пак всичките нерви
и ядове,не ги харесвам,оф,изобщо напълно са ме отписали ...
не знам просто какво ще става ,но се надявам да е по-добре от това,което си представям...

nepowtorima
08-13-2013, 21:18
Осъзнавам, че съм доста ревнива... нищо ще го преодолея ..
Странно ми е такова.. не знам какво ми се прави.. мдааа

babity
08-13-2013, 22:00
За първи път съм сигурна, че не и завиждам. Просто я виждам как се качва сама в облаците и няма как да и спестя болезненото падане, което ще стане в началото на септември.

Утре голям панаир ще си спретна. Да видим на кой повече му стиска. И дано до края на седмицата ми изскочи няк'ва мръвка, че вече се не трае.

marilyn
08-13-2013, 22:12
До къде ли не са готови хората да паднат? След толкова време... мислех, че всичко е забравено.. а то? Нереално звучи.. смешно.. жалко... Някои не могат да си живеят живота и да гледат напред. Ама хич. Само дето не ме интересува мен. Да се оправят, да не ме занимават.

Иначе ми е толкова миличкоооо, днес беше готин ден, вечерта добре си я прекарахме. А и вчера с колежките беше супер. Прекрасно беше, много смях. Толкова ги обичам.

А утре ще си го гушкам! <3

diditen
08-13-2013, 22:26
Ужасно съм бодра, а е 1 и 30 и трябва да ставам утре в 7, но съм изпълнена с енергия и не мога да спя, така че май няма да спя тази нощ :Д

xoxi
08-13-2013, 23:12
Чувствам се добре. Искам обаче да легна и да спя поне 20 часа.

DarkTemplar
08-14-2013, 07:14
Стискаме ти и вярваме, че ще се справиш, независимо за какво иде реч. ;)

Cloud9
08-14-2013, 07:39
Умирам за сън!Направо съм на ръба вече.Заспивам права докато ходя!И не мога да измисля какво да готвя за вечеря.Само знам че няма да е пилешко, защото вече ми омръзна на червата.А и корема ме боли,да не говорим за краката.Сега съм се надъхала да тичам вечерите пък да видим.Така ще се освободя поне от лошите мисли дето са ме налегнали!Имам нужда от промяна вече

pandabear
08-14-2013, 08:15
само за момент ми се иска да спра да мисля за всичко и всеки

Chacho
08-14-2013, 08:21
Мерси! :)
То докторът ще трябва да се справя. :cool: Аз само се надявам да не припадна още преди упойката, хаха.

Ще ти ампутират мигла?

Ivaaaaa
08-14-2013, 08:22
чувствам се меко казано скапана
такава умора ме е налегнала, а не правя абсолютно нищо
довечера трябва да отида на РД, но изобщо не ми се занимава и нямам никакво настроение

girlwithblueeyes
08-14-2013, 08:54
Мдамм всичко ми е идеално !!!

DisappointedDreamer
08-14-2013, 09:04
Виоленца, стискаме палци!

следващите няколко месеца ще са ми пълна дупка.
искам цигара.

DarkTemplar
08-14-2013, 09:07
Мерси! :)
То докторът ще трябва да се справя. :cool: Аз само се надявам да не припадна още преди упойката, хаха.
В такъв случай - бързо възстановяване.

anonymous708973
08-14-2013, 09:52
Виоленца, какво ще ти причиняват, бе?

Бач малко. Трескави списъци. Придвидливи германци, които ми напомнят да си взема гащи в куфара. Суийт.
Милион неща за правене на 2-3 различни фронта. Жива се чувствам.

granger
08-14-2013, 10:35
Виоленца, стискам палци и на краката :D
Иначе аз след малко пак отивам при чичко доктор, да ми каже - ще ме реже ли, няма ли да ме реже :lol:
Айляче ми е просто :D

babity
08-14-2013, 10:41
Много ми е отпаднало. Златния официално пак е студент. Малко ш' ми е тегаво, че заминава, но се надявам тоя път вече да завършат. :D

XTREMEFREERIDE
08-14-2013, 10:45
Добре изкарваме. Малкия е голям дивак като се събуди и мнооого неадекватен като му се приспи. Вкарва ни супер сладкото разнообразие. Чакам да ми се обадят за една работа, че да взема да откажа на другите 2 предложения и да си гледам кефа най-сетне. Phew, толкова неща искам да свърша като се приберем, че почти се усещам как нямам търпение! Излиза ми се днес...може би най-добре сама. Тъй или иначе мъжО е бачкатор. Искам да си купя нова дрешка и локууууууум.

Lilanda
08-14-2013, 11:20
Хем е мераклия да ме види, хем не му се дават 14 лева да дойде. Да ти имам и мерака. Не стига, че от 4 месеца не се е сещал за мен...

granger
08-14-2013, 12:52
Няма да ме режат,няма да ме режат юхууу :lol:

kalpazanka
08-14-2013, 12:55
^Я ми ела на ЛС.

Криво ми е едно такова... не ме свърта... и ми се спи... и поднових традицията на второто кафе...

shmatarok
08-14-2013, 13:11
Апф, не знам какво искам и аз.
Объркано ми е, имам чувството, че всички знаят, ако не всички, то той, ама то това си е достатъчно бедствие и без т'ва. Начесах си крастата поне, 'ма ся пък ми е съвестно някак.
Нищо не ми се прави и никъде не ми се ходи, и още нямам пари, а трябва да плащам и наема на онова ужасно нещо и бляяяяяяяяя. fml :D

soul1199
08-14-2013, 14:42
ДОбре съм.Зарадвах се,че звъннах на Керито и все още се чудя дали взех правилното решение за това лято..

AnarchyBoy
08-14-2013, 18:13
:)

TrueStory
08-14-2013, 19:09
Липсва ми. Как сме изкарвали по 5 месеца разделени не ми е ясно.....сега 3-4 дни не мога да изтрая ...

soul1199
08-14-2013, 19:20
Скучно ми е..не знам,какво ми става тия дни,ама ме е ударил мързела и това хич не е добре..

TheDevilInMe
08-14-2013, 20:50
Не ме свърта на едно място... прави ми се нещо, но не знам какво. Може би ще си дръпна някое яко филмче иии съм пред дилема за утре, предполагам, че ако отида в планината за 1 ден ще ми се отрази добре, просто няма да мога да се чуя с него и това ме разколебава...

babity
08-14-2013, 21:09
Зареди ме. Амбицира ме, от позицията на неговите успехи тия няколко думи по същество са достатъчни да изтрият всичко грозно и пошло, заради което се връща при мен. Наистина не разбирам защо продължава да се връща, нашите пътища не само нямат допирна точка, те се движат в различни посоки, но явно е видял нещо... и тази мисъл ме зарежда. Може и да не е бил моя мъж, да не е в момента и най-вероятно никога няма да е, но винаги ще си остане... изненадващия шут в гъза ми, който идва когато съм в най-черната дупка. Яд ме е, че не е човек, който може да изтърпи в думи целия ми сантимент към него.

Chacho
08-15-2013, 07:47
Айде още една отиде по дяволите :D
Трябва нещо по-сериозно.

MaLyKoLiU
08-15-2013, 07:51
Чувствам се полузаспал, но пък в същото време и супер :3

soul1199
08-15-2013, 08:11
Оле,голяма шматка съм..хубо се сетих за Кери вчера ами забравих да и честетя рд-то.....нищо поне и се обадих,от два месеца не се бяхме чували,оф мн съм зле....

XTREMEFREERIDE
08-15-2013, 09:06
Мързи ме да дишам.

Някой за "Идеите - това сме ние 2"?

granger
08-15-2013, 09:23
Ще ходя на лекар чак след 26ти, каза ми,че вече намалява възпалението,като си изпия и хаповете, ще мина само през ехограф и съм чук.
ЙЕС.
хубаво ми е и ще ям!и имам шоколад! и яко! :lol:

babity
08-15-2013, 10:07
Днеска деня върви много добре. Дано и вечерта да я бива.

an7raks
08-15-2013, 10:26
Модераторската конспирация срещу мен ме направи още по-силен.

Niakoitam
08-15-2013, 12:19
Поне с дървата за тази година приключихме...официално. Имаме си за огрев,за подпалки,за под казана. Сега само ако по една каса се носят за огрев към тавана на ден,но това не се зачита.За сметка на това пък има много други работи,но поне засега се отървах от задачата връщайки се от село в 7 часа вечерта да продължавам с друга работа до 9 при положение,че съм станал в 7 сунтринта.Позагубих се нещо малко и от интернет. И при нея гледам,че напоследък трудно се забелязват следи в интернет пространството.Сигурно и тя е много заета.Та така.

Glamour92
08-15-2013, 13:49
*сочна ругатня,която иначе не бих изрекла публично и за всички богатства на Земята и отвъд нея (айде,айде...) *

Когато нещо е писано да свърши,то трябва да свърши ,когато си му е времето. Всякакви протакания,допълнителни срокове и заравяне на главата в пясъка водят само до едно - загуба на време. И смрад. От разлагащия се труп на "нещото".

Все пак животът ни обича. Днеска ще има пътешествия и лудории.
И нека фЮестата продължииии...
http://www.youtube.com/watch?v=VrrY2umijP4&list=LLvZyjw_lAGPzPrLPdh3fhHg

DisappointedDreamer
08-15-2013, 14:08
объркана.
много.
и ще продължава това още дълго.
само въздишам.

shmatarok
08-15-2013, 14:46
искам в сънито да си припомня хубаво миналата седмица. и-с-к-а-м!
'ма няма.
Много ме кефи как ме зарязаха всички точно днес. 8-) Празнуваше ми се, ама явно няма да я бъде. Бля.

Colouring
08-15-2013, 14:58
чувствам се желана <3 (:
иначе другата седмица куп неща трябва да свърша, ух.. не ми се прави нищо

pandabear
08-15-2013, 16:11
ей такова ми е http://www.youtube.com/watch?v=jjsVLiYhC9g
обожавам този прекрасен клип...

babity
08-15-2013, 16:44
Държах се... няма да конкретизирам, но не както трябва. Искам да го видя.

marilyn
08-15-2013, 17:34
Щастливо ми е. Снощи беше една от онази вълшебните нощи, люлякови... И сякаш любовта ми пак се мултиплицира... колко още по-силно мога да го обичам?

soul1199
08-15-2013, 18:57
Ядосан ми е..писна ми от неговите сърденици,писна ми да се караме,не може ли да не се заяжда и да не затваря тъпия телефон поне веднъж?! оставих го малко да му мине и му писах..но никакъв отговор....:Х олее,много ме дразни,чак откачам..защо ли си мисля,че няма да се видим в Събота..

skyworld
08-15-2013, 19:15
Добре дошла в клуба.. И ти като мен се опитваш да се самонавиеш.. успех! :)
При мен за сега не се е получило, да се надяваме за в бъдеще да се промени, но едва ли..

Явно и двамата сте взели решението, което аз не мога да се навия да взема.....дайте ми съвет. Всичко беше на 6 първия месец...работата не пречеше, ученето не пречеше....и така с гръм и трясък не съм го виждала от една седмица, вече не ми звъни толкова често, ако изобщо се сети де, не сме се карали или поне не ми е известно...причините според него са "имам адски много работа, заради работата нямам време за нищо, имам желание да се виждам с теб, ама няма начин..." звучи сърдит, ядосан, отчаян и имам чувството че му преча...как може от по 5 пъти звънене на ден по 2 часа разговори, виждане почти всяка вечер за 2 дена да паднем на евентуално 1 обаждане, никакво "обичам те", ако го има това едно обаждане за по 2-3 минути разговор, нищо не казва, не споделя, а аз влюбената глупачка си ми е тежка тая рязка промяна и в него и в отношенията ни, и съм си се навила че ще го чакам, рева си стабилно, боли ме главата, сърцето и всичко, а се чудя дали не е по-добре и за двама ни да сложа край и толкова. обещала си бях, че ще съм добрата, ще правя компромиси, мен ще ме боли,, ще го чакам, ще проявявам разбиране, но моля ви, някой да ми даде съвет защото съм отчаяна...

Blab
08-15-2013, 21:59
Добре, влюбена съм.
Не е здраво.
Не.

Cооkie
08-16-2013, 00:30
Damnit, кога стана пак 2 и половина. Утре трябва да довърша всичко, което трябваше да направя днес. Ех, де да получавах по левче за всеки път, в който тази мисъл ми е минавала през главата и по 2 за всеки път, в който го казвам на глас.. сега нямаше да ми се налага да си търся работа :D

pandabear
08-16-2013, 02:17
"Остана нечута надеждата, остават ненужни ръцете ми и пак отвисоко поглеждат ме хиляда изписани страници."

Niakoitam
08-16-2013, 06:38
Да му еба майката тъпа,рълява,скапана, олигофренска и т.н и т.н. Скапаната съдба нещо май отново и отново е решила да ми играе на сечено.А колко перфектно се развиваха нещата.Почивка след един месец за 10 дни на нашите и съответно на мен,баба ми нямаше много да може да идва,две Съботи и две Недели за пръв път,брат ми лапна по неговата.Просто перфектно.И изведнъж вчера идва баща ми и обяснява,че му се обадила някаква агентка и му казала,че тъпите пари за шибаната програма свършвали и ако искат да ходят трябва да си плащат всичко.Просто перфектно отсякъде. Според баща ми няма да се оставят без почивка тази година и ще се търсят начини и планове,но вече нищо не се знае със сигурност както беше точно до вчера.А уж съм останал с впечатлението,че датите с 5 и 8 в тях са що годе добри за мен.Но пък знае ли се какво се знае може пък всяко зло да е за добро. И пак да му еба майката скапана на тъпият развои на нещата. Ей така просто за всеки случай...

DisappointedDreamer
08-16-2013, 06:41
Страшно разочарована sъм. И ще и го кажа. Нищо няма да крия.

DarkTemplar
08-16-2013, 06:42
Лошите новини идват бързо... В такива моменти всичко друго губи смисъл.

Ivaaaaa
08-16-2013, 08:30
супер!
за трети път се разболявам в топло време...

Lilanda
08-16-2013, 08:45
Най-якия ден на Несебър EVER! Оказа се, че на кръстницата ми сина е най-добър приятел на момче от нашата компания. Което значи, че няма да се виждаме вече само 2 пъти в годината както преди. :grin: Тъпия е щастлив с неговата, Кристин с нейния, нещата при мен също се подреждат малко по малко. И най-якото е, че Той пожела да останем сами вчера на зарята и се държеше по-мило от всякога. Най-сетне не мислеше само за себе си. И най-сетне показа признаци на чувства. Официално деня на Несебър ми е любимия празник /след рождения ми ден 8-)/.

AnarchyBoy
08-16-2013, 10:30
Леко ядосан, но и ми е забавно.. Счупих още една кола.. 8-)

Този път на чичо ми.. Значи карам си аз съвсем "нормално", нали "съобразявам" се със скорост и прочие и изведнъж като се разпищяха датчици отвсякъде, та за масло та за не знам си кво.. :mad:
Колата отказва да върви на гас, натискам педала до долу и нищо, ебал съм му майката превключвам на бензин и си продължавам, минах 100-150 метра айде пак датчиците и цялата кола в пушек.. е спрях..
отварям я и к'во да видя.. :lol:

Изпарителя замръзнал (по него навсякъде скреж) и пръснал
Фланеца на термостата, прегрял (пара) и пръснал..
Цялата кола в дим, изхвърли антифриза и маслото прокапа на земята..
Бе айляк.. :D Май съм разтопил и скоростите.. :D :D

Но ми е забавно де.. :D Вече официално, никой няма да си даде колата да му я карам.. :(
А тя е прекрасна и супер радва.. :smt049

XTREMEFREERIDE
08-16-2013, 10:31
meeeh.
Тъпо ми е.
И се чувствам виновна.
(ето, казах го)(shit)

babity
08-16-2013, 11:00
Леко ядосан, но и ми е забавно.. Счупих още една кола.. 8-)

Този път на чичо ми.. Значи карам си аз съвсем "нормално", нали "съобразявам" се със скорост и прочие и изведнъж като се разпищяха датчици отвсякъде, та за масло та за не знам си кво.. :mad:
Колата отказва да върви на гас, натискам педала до долу и нищо, ебал съм му майката превключвам на бензин и си продължавам, минах 100-150 метра айде пак датчиците и цялата кола в пушек.. е спрях..
отварям я и к'во да видя.. :lol:

Изпарителя замръзнал (по него навсякъде скреж) и пръснал
Фланеца на термостата, прегрял (пара) и пръснал..
Цялата кола в дим, изхвърли антифриза и маслото прокапа на земята..
Бе айляк.. :D Май съм разтопил и скоростите.. :D :D

Но ми е забавно де.. :D Вече официално, никой няма да си даде колата да му я карам.. :(
А тя е прекрасна и супер радва.. :smt049

Мдаааа. Първият и последен път, в който излизах с чужда кола (на братовчед ми) ми се случи един много по-невинен и безболезнен вариант на същото. И с'а адски много ме сърбят ръчичките да покарам колата на брат му, защото макар да е гадно миризливо БМВ е ааааадската осичка и... <3 ... но не е страх и си туширам мераците. :D

Объркана съм. Защото знам какво искам, но за първи път не знам как да го постигна. И съм се размекнала много, и не знам как да го покажа, и... леееекинко се самосъжалявам пак. И не мога, и не мога да измисля колко още повече трябва да се ъпгрейдна за да спра да съм бета версия. Кога, по дяволите, човек разбира, че е постигнал достатъчно в собственото си развитие, за да е сигурен, че вече има правото да изисква от околните? И защо аз винаги се чувствам така, сякаш не съм достатъчно добра? Преди т'ва ми беше най-силната страна, а с'а се обръща мега мощно срещу мен.

granger
08-16-2013, 11:06
Обявявам официално,че порчето на Пирина е най-сладкото на света!
Иначе ми е добре,ям си шоколад и си почивам!

girlwithblueeyes
08-16-2013, 11:17
Днес ми е свободен ден ще си релаксирам на воля . Нямам обучителни всичко е добре !!

Chacho
08-16-2013, 11:59
Довечера ше се напуша на моторетка и ше се занимавам с квот ми кеф, боли ма потката маина за сички боклици, искам малко рилякс най-накрая, аргхфбц

XTREMEFREERIDE
08-16-2013, 12:27
Обявявам официално,че порчето на Пирина е най-сладкото на света!

Aaaaw ^-^
Снимах го малкото дробче на видео. Е, поне се опитах, де. Хапем обектива, не го харесваме много на видео режим. Ся спим, щото се изморихме да лудеем. О, да, и пак ме хапе до кръв, малкия дявол. Така ще го перна по носа, че да се разкиха направо.
Иначе, сериозно, хора, взимайте си такива животинки ако искате приятел и нямате възможност да гледате куче. Вярно, малко по-особени са за отглеждане, но не е нищо сложно и натоварващо. А и не миришат толкова, колкото им се носи слава. В пъти по-малко дори.

:)

Аз съм айлячец. Вчера цъкахме фрийзби на стадиона и стъпи екстра малко раздвижвана на въздух. Ся упражнения, да си държа тонуса на ниво, че иначе пак ще се разшлякам на леглото, гледайки Хари Потър за не-знам-си-кой път, meh. .__.

Прави ми се секс.
Зверски.

xoxi
08-16-2013, 12:31
Тая нощ беше лудница. Преди малко едвам се замъкнах до магазина. Искам да лежа, чета, лежа, лежа, чета, лежа. 5ти или 6ти ден вече непрестанно главоболие, идва ми да си ударя главата в някоя стена, поне да знам защо ме боли. Останаха ми 6 хапчета аналгин, но няма да ги пия. Таковала съм ги у лекарствата... Все някога главоболието ще спре.

granger
08-16-2013, 12:36
We have a group ... кой беше навит да се бърбокне в нея? Я да ви видя ръчичкитеееее?

MaLyKoLiU
08-16-2013, 12:43
^Ко?

Чувствам се добре, хапвам, след малко тивам до Пикадиуи, после до центъро да взема една кола, после до вкъщи да взема багажа, след това до морската градина да вземем сърфа и отивам на Иракли... :3

granger
08-16-2013, 12:45
Група у фацата, за дружинка от форона :lol:

MaLyKoLiU
08-16-2013, 12:48
Добави ме, да ви спамя бебешки снимки... :oops:

granger
08-16-2013, 12:58
^ ако ще спамиш - НЕМА.

MaLyKoLiU
08-16-2013, 13:06
Шегувах се, няма да спамя... :)

Blab
08-16-2013, 13:09
Довечера ше се напуша на моторетка и ше се занимавам с квот ми кеф, боли ма потката маина за сички боклици, искам малко рилякс най-накрая, аргхфбц

о, не, искам и аз!
приближава буря.
в София ли си?:Д

Dagichka
08-16-2013, 13:09
преди два дни тамън свърших антибиотика и тази нощ - отново, отново същите болки, гадене и тн, srsly??
поне оная ме праща на лаборатория, че така както е тръгнало щяха да ме наблъскат с 3-4 антибиотика и кой откъде е..
поне от тия бонбони за гърло ми изтръпва езика и е ебати трипа :cool: и все пак утре след лекарите се надявам да се качим на витоша, даноо

Chacho
08-16-2013, 13:10
Мда, не мога да мръдна от София. :D

Blab
08-16-2013, 13:11
ама, ама, още не е довечера!:Д

Chacho
08-16-2013, 13:14
не е, деба, още мирише на офис.

Blab
08-16-2013, 13:15
Чичооо)

Chacho
08-16-2013, 13:18
Утре и другиден ще съм с тоя псевдоним, като все още мирише така.

Blab
08-16-2013, 13:23
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lztpj5pKik1qieby1o1_500.gif