View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
първи ден на новата работа, странно ми е, изморено, ще трябва пак да свиквам, но все някак ще се оправя
правят ми се супер много неща, но няма да има време достатъчно вече сякаш, а да, и всички в университета ми са идиоти, ако не си взема дипломна заради някой, ще има смъртни случаи или поне счупени крайници...
не мога да заспя..
добре че съществуват книгите поне. и музиката.
Всичко постепенно се нарежда и се чувствам безкрайно щастлива.
По-спокойно ми е.
Взимам си Лолитата,която препрочитам,просто ме разтушава ... и си лягам :D
ForzaFelipe
09-19-2013, 00:16
Каръка ми продължава...Днес не си взех изпита естествено...Човека каза,пишете по всички въпроса и ви пиша 3...е да ама как да му пиша по всички като единия въпрос не сме го учили и вообще не сме взимали подобни работи...И няма,изписах семестриалния изпит,ама като не знам за тоя въпрос...и бам..2...отново...не стига,че тоя изпит ми обърка започването на лятната работа на 2 пъти,прееба ми снимките в Под Прикритие,ми и ще го влача още...неам думи...цял ден беснея и търся тоя въпрос,но уви...нема такова животно нито в справочника,нито в лекциите нито в учебника...аз даже не им помня инициалите на тея глупости,че да ги прочета в нета...
Не мога да заспя ОТНОВО
Писна ми вече :х
Wednesday666
09-19-2013, 04:36
Имам нужда от мноооого силно кафе, ама няма да ми се отвори парашута поне до 12.
Днеска пак ще е мъчно и мега забавно, като знам на кой полет отивам после 8-), поне англичаните ме забавляват с говора си, мега яки са 8-)..
TheBeliever
09-19-2013, 04:39
Среднощна покана за една от безкрайните им срещи, на които аз по принцип не би трябвало да ходя. Но нали тази седмица само аз съм на фронта - всичко на моята глава. Дано само не се проточи твърде дълго.
Как не ми се ставаше...
За днеска съм си поставила доста задачки. Надявам се с татито в събота, най-късно, да отидем да вземем врата и да я оставим за боядисване. Утре вечер.... нямам търпение, ш' си излекувам всичките рани.
pandabear
09-19-2013, 07:24
тежък ден се очертава, дано нервите ми издържат. все още обмислям предложението за следващата седмица, иска ми се да отделя малко време и за себе си, отдавна не съм го правила. хем съм изпълнена с топли чувства и положителна енергия, хем ме е яд, че няма по кого да я изразходвам. и до кога така?
как да си преведа "мотивиращо възнаграждение"?Ще ме мотивират за какво- да работя или да си търся нова работа?
http://i.imgur.com/juxVu92.gif
тва искам да направя.
Няма нищо кой знае кво за правене.
Д'ръта чалга! Дали мо'а да почна от обяд? :D
Много ми се спи.
И на мен. Все ми се налага да ставам рано и после цял ден ми е криво. И естествено ме цепи глава вече втора седмица. Голям зор ще ми е ставането рано цял семестър.
И на мен. Все ми се налага да ставам рано и после цял ден ми е криво. И естествено ме цепи глава вече втора седмица. Голям зор ще ми е ставането рано цял семестър.
Шибана работа. Аз пък лягам късно и ставам рано ... ;x
Да им го... на тея дето работят в енергото тука. Една приятелка сто пъти им звъня да ми направи акаунт по телефона, за да си прехвърля сметката, обаче тези всеки път го записват грешно при положение, че им се диктува буква по буква! Трябва да спра да се ядосвам.
Да им го... на тея дето работят в енергото тука. Една приятелка сто пъти им звъня да ми направи акаунт по телефона, за да си прехвърля сметката, обаче тези всеки път го записват грешно при положение, че им се диктува буква по буква! Трябва да спра да се ядосвам.
Легни да поспиш :D
sneering
09-19-2013, 15:45
отиде си лятото
XTREMEFREERIDE
09-19-2013, 16:43
Само аз ли се радвам, че застудява програсивно?
Много ми е кеф, че утре заминаваме, ще си изкараме чудесно! Само дано времето не е дъждовно, че няма да можем да си реализираме всичките планове. Иначе голям купон ще падне, адски имам нужда от това. Малко оувърхайпната съм тези дни, но пък се чувствам прекрасно просто. Много ми е фриволно, безпроблемно, влюбено, щастливо, НАСПАНО, свежо, дам.
SpiritInBlack
09-19-2013, 18:36
Female friend coming over tonight...better shave balls just in case. Жалко , че я няма снимката от 9gag.
Много странен ден. Скучно утро , което продължи обаче супер , за да се стигне до много гадния следобед. Ако съм хванал връзката, трябваше да пусна тото , мамка му :D
Въпреки че днес ми беше ужасен ден и изобщо не ми върви, уикендът тази седмица започна и сега ме чака маратон на Big Bang Theory. Доволна съм!
TheBeliever
09-19-2013, 19:22
Как се радвам, че тази седмица свършва.
Нямаше смисъл да ходя днес - само висях там да им светя. Цялото това надприказваме можеха да ми го изпратят в няколко изречения по мейл-а. И без това от нас нищо не зависи.
Доволна съм от себе си тези дни.
ще ми се ебе майката с тея часове бачкане
за сметка на това ще съм доволна, поне така си мисля, стига мъжката част да си събере топките и да им намери приложение, не само да висят като на гердан
DarkTemplar
09-19-2013, 20:48
сега ме чака маратон на Big Bang Theory. Доволна съм!
Блазе ти, аз ги изгледах всичките и упорито съжалявам, че няма още излезли епизоди. Шелдън винаги е в състояние да ме разведри. ;)
Чувствам се празна,когато трябва да говоря с ограничени хора. Изпиват ми бавно душичката...
Отказвам да повярвам,че недорасли и тесногръди същества пълнят обществото ни...
Само аз ли се радвам, че застудява програсивно?
Много ми е кеф, че утре заминаваме, ще си изкараме чудесно! Само дано времето не е дъждовно, че няма да можем да си реализираме всичките планове. Иначе голям купон ще падне, адски имам нужда от това. Малко оувърхайпната съм тези дни, но пък се чувствам прекрасно просто. Много ми е фриволно, безпроблемно, влюбено, щастливо, НАСПАНО, свежо, дам.
не , не си само ти и аз се радвам..обичам зимата.
нуждая се от сън.
петък е.
в застой съм от дълго време , а не изпитвам желание..странно.
почвам диета.
утре не трябва да забравя някои работи.
Чувствам се празна,когато трябва да говоря с ограничени хора. Изпиват ми бавно душичката...
Отказвам да повярвам,че недорасли и тесногръди същества пълнят обществото ни...
Подбирай хората с които комуникатираш.
^Трудно е, но не е като да не опитвам!
cookie78
09-19-2013, 21:23
Ох, моля, скапайте ме още. Да си се мразят помежду си, да не са се занимавали с мен. Уф.
Deadlock
09-19-2013, 21:26
колкото повече живея, толкова по-малко разбирам живота и толкова по-малко скучая. това откъде е? харесва ми, нямам усещането, че съм го измислила, а не помня откъде съм го чула?!
Още изпитвам непреодолима нужда да го лиша от коленните му капачки. Днеска ш' се видим с този-онзи, може и да се разходим... Добре, че така и не се наех с разрешителното за оръжие, че такива мърсоли щях да ги лежа кат' хора.
Няк'во странно днеска. Много планувани хора имам, не знам къде ще си ги събера във времето. Студено е, притеснява ме к'ъв ще ми е аутфита. То за ботуши времето вече!
Meonesssss
09-20-2013, 07:04
Няк'во странно днеска. Много планувани хора имам, не знам къде ще си ги събера във времето. Студено е, притеснява ме к'ъв ще ми е аутфита. То за ботуши времето вече!
какви ботуши бе, аз само вчера бях с потник и къси гащи:?
какви ботуши бе, аз само вчера бях с потник и къси гащи:?
Щото навън беше басейн ли?
Днес ще ми е трети ден на училище, а вече очаквам събота и неделя. xD
В нас изведнъж се напълни с шоколадови бонбони с шоколадов пълнеж и различни видове блокчета шоколад... Истински вкусен шоколадов рай, но зъбите и кръвната захар ще трябва да се проверят след това пиршество. :D
Главата ми просто ще се пръсне от болка. Тва не е било просто ... нещо определено не ми е наред.
anonymous708973
09-20-2013, 08:20
Плами, изчакай да отмине, пий нурофен, това-онова и отивай на лекар!
Мързеливо ми за сега, но чувствам, че ще е продуктивен ден. Трябва да си оправя стаята, да си изпратя кандидатурата и марш към библиотеката за 5-6-7 часа, хаха :д
Маминка идва утре, хихи.
Днес трябваше да свърша някакви работи. Но дали? Много ме мързи.
Плами, изчакай да отмине, пий нурофен, това-онова и отивай на лекар!
Мързеливо ми за сега, но чувствам, че ще е продуктивен ден. Трябва да си оправя стаята, да си изпратя кандидатурата и марш към библиотеката за 5-6-7 часа, хаха :д
Маминка идва утре, хихи.
Аз предполагам на какво се дължи, ама в момента нямам нищо за пиене, майка ще ми донесе хапове по-късно,ама за момента съм просто трупясник.
Иначе мисля да почистя и да поуча малко днес. Идеално разочарована съм от някои елементи покрай мен, а тея от СУ ще ме довършат.
Супер съм боли ме гърба. :sad:
Навъртяла съм си нещо/някого на пръста. Не знам как да го оставя назад и продължа без него. Свикнала съм като искам нещо да работя здраво за него и накрая да го получа. А с'а фактът, че има една силно променлива мъжка работа в цялата история, ми вади душата направо. Все още имам достатъчно време да се филмирам за глупости и не мога да оставя нещата така. А идеята, че искам да преодолея тази зависимост на базата на вътрешна договорка със себе си, не дава особени резултати. Искаше ми се да бъда зряла и т'ва да не е поредното нещо, което без да разбирам затварям в имагинерна кутия за обувки в съзнанието си. Как става така, че не изпитвам нищо по далеч по-наболяли въпроси и проблеми, а т'ва аки ме т'вари толкова...
Едит: Дори не ми се прави безсмислен еднократен секс. Бъгава работа!
Glamour92
09-20-2013, 11:53
Ох,свърши се.
Никога не съм си мислила, че ще дойде момент, в който ще се чувствам... като аудсайдер. Целият ми клас е супер разединен, на групички, на двойки-тройки и макар да не съществува някаква открита враждебност и омраза, все пак се усеща едно безразличие и прикрита неприязън. Дори хората, с които някога съм се чувствала толкова близка, не ме карат да се чувствам... желана в тяхната компания. Не че не ме искат или не ме харесват, напротив. Но не съм важна, може както с мен, така и без мен. Не се съобразяват с мен, не се допитват до мен. Коментират си излизания и купони, без никой да поиска моето мнение и се чувствам така, сякаш ще се натрапя. Затова просто не питам къде ще ходят, а предпочитам да замълча. И никой не се сеща да ми сподели плановете си, да ме попита искам ли да отида с тях.
Имам чувството, че са си самодостатъчни, а аз не съм така. Аз имам нужда от човек, за кого знам, че съм наистина важна и иска да бъда там, наистина иска.
Но в последната година не откривам такъв човек, не се чувствам така... И бавно, бавно се превръщам в точно това - страничен човек, в добри, но не твърде близки отношения с всички... хем част от класа, хем... част от нищо.
Толкова добре те разбирам.
Самотно ми е. Той е на 4000 км и всяка свободна секунда е запълнена с точно онези 20 секунди от заминаването му.. и очите ми се насълзяват сами. Празно ми е, времето тече адски бавно, измина само 1 седмица, а сякаш да минали месеци, а пустия му декември не идва и не идва. Искам студена есен. И него. И да се наспя.
terezita97
09-20-2013, 12:35
Последните 3 дни бяха мъка за мене.. как можах да се разболея точно сега, вече се пооправих, но гласа ми адски е паднал и е ужасно, нямаше как да отсъствам, след като току-що започнах училище.. :(
Въпреки, че всички ми казаха да си стоя вкъщи, бях инат и пак ходех. Ако почна с отсъствия отсега, цялата година така ще ми върви, което не е на добре.
Ядосвам се и покрай приятеля ми с неговите проблеми с техните.
Дано поне уикенда бъде хубав, утре се очертава купон, надявам се да ми мине, `щото просто не се понасям.
И естествено трябва да започна да се подготвям за входните нива...
Обаче сега, след като хапнах и се изкъпах, мисля да се опитам да поспя поне 1 час - имам нужда.
тооолкова съм объркана :(
Най-накрая петък.
Ами разочарована съм, че никога няма да ги видя. Саднато ми е цял ден.
В даскало едно и също, нищо ново не се случва. Започвам да ставам все по-близка с нея, гадното е че си пътува всяка събота и неделя и не можем да се разходим по центъра като приятелки. Освен това научавам все повече неща за нея. Тя е момичето, което познавам най-добре в училище.
Форевър алоун, какво да се прави. Половината от класа ми са кифли. Никой не слуша същата музика като мен.
Радвам се, че ще си почина малко от всички тях. В меланхолия съм - седя си у нас и свиря всичко на Моцарт, което се сетя.
<< ДНЕВНИК: Как се чувствате ? (ОПЛАЧЕТЕ СЕ) >>
Студено нали?!
Много студено.
бе някво уж добре , ама
не
:D
чудно, как си представям нещата в главата ми
пхахахаххаах
Много студено.
И АЗ СЪМ ОТ СДС :lol:
И АЗ СЪМ ОТ СДС :lol:
Коя зодия е президента.. днешния..?
DisappointedDreamer
09-20-2013, 15:35
днес съм го отдала на релакс - голямо легло, много храна и глезене. след малко готин филм + шоколад хехехе. сдобих се с две нови книжки, голяма готина чаша и той целува адскиии нежно.
дам, хубаво ми е.
поне днес.
...Rammstein...
09-20-2013, 15:44
Носи се слух,че е починал. Искам да не е истина и да се върнат тези 3 седмици назад. Дано да е добре и да е някаква грешка.
изморена съм
нямам време за нищо
спи ми се
Носи се слух,че е починал. Искам да не е истина и да се върнат тези 3 седмици назад. Дано да е добре и да е някаква грешка.
Да не иде реч за битото момче?
TheBeliever
09-20-2013, 16:27
Искам само да си лежа под завивките. До понеделник.
Но обещах и ще мина да видя как е партито довечера.
Изцедена, но доволна.
...Rammstein...
09-20-2013, 16:53
Точно за него е. Цяла Враца говори пълни глупости. Какъв човек си да говориш такива неща...не ми го побира акъла. Важното е,че явно е добре и ще се оправи.
Коя зодия е президента.. днешния..?
Eeee, за днешния не знам...ама те постоянно ги сменят!
На кеф ми е. Любовно някак. Отпускарско още.
bilqnavod
09-20-2013, 18:29
Утре пак съм на работа... Как си мечтая за такава, без нощни смени и график "събота и "неделя"
изморена съм
нямам време за нищо
спи ми се
Това.
Niakoitam
09-20-2013, 18:54
Е те така:
http://1.bp.blogspot.com/_YLNhdJ54NGY/TUrzAiw13cI/AAAAAAAACgE/KTqIF4ZBKAI/s320/happy.png
:)
нервите пак
дадох папката, тя не ме мрази, са нямам за какво да мисля ...
Е те така:
http://1.bp.blogspot.com/_YLNhdJ54NGY/TUrzAiw13cI/AAAAAAAACgE/KTqIF4ZBKAI/s320/happy.png
горе-долу , само дето и файн не съм....
получава се порочен кръг
и всичко заради него.
и не мога да си обясня защо подсъзнателно се превръщам в него, в нещо, което мразя и ненавиждам ..
предаде ми негативността си и сега няма отърване..
поне се махам от гнусотията след 2 дни.
Е те така:
++
Днес не правих нищо цяяяял ден. И утре пак така. Ако в понеделник не си взема колета ще ми стане тъпо. Трябваше още днес да си го получа. -.-
HollyGolightly
09-20-2013, 22:01
Най-после е Петък. 3 дни мързелуване в къщи и след това пак се започва.
Eeee, за днешния не знам...ама те постоянно ги сменят!
Личи ти, че си от СДС.
:lol:
като видя синьо знаме и ми се вдига кръвното
Иначе добрютрю,дано и денят ми мине добрем.
Снощи сънувах, че имам 11 пропуснати обаждания от Зайчето. :lol: :lol:
Като ѝ се обадих, ми каза, че искала да ме пита нещо, но вече нямало значение. :D
А странното е, че дори ѝ нямам номера. :D
Иначе съм добре. Забавно ми е. :lol:
DisappointedDreamer
09-21-2013, 08:30
Дано денят да е продуктивен.
Eй, писна ми да ме боли глава.
Цял ден ще чета. Може да взема да поуча малко.
nepowtorima
09-21-2013, 09:44
Днес ще обърна внимание на племенницата ми колкото и да не ми се занимава чак толкова..
Последно време ми идва доста в повече. Всеки ме натоварва, всеки изисква нещо от мен, никой не е доволен. Опитвам се да се справя с всичко сама, успявам, но до някаква степен. От сега ми липсва лятото да е малко или много мързелешката. Никога не ми се е случвало един цял ден да си стоя сама в къщи, без никой да ме кара да правя нещо, да си почивам, да си се занимавам с моите си любими неща, да си почивам от всички. Толкова ли много искам? Само 1 ден.. нормален... Надявам се догодина лятото да има такива дни.. Сега ми е страшно тегаво.
Утре правим 6 месеца.. това е прекалено хубаво, за да е истина, обаче... нямам особено голяма възможност да му взема нещо чак такова.. Ще се опитам от Турция да му взема нещо хубаво.. Нямам търпение да отида там вече...
И все пак е тъпо, че нищо няма да му дам утре..
Наще ме натоварват премного.. психически не издържам.
Изморена съм, изтощена, нямам желание за нищо и никой.
Боря се за някои неща безцелно.. просто знам, че няма смисъл...
и повече можех да напиша..
Няняняняня! Мега доволно ми е. Добре, че не се отказах снощи. Бахти якото т'кова... <333 И менталните ми проблеми се изчистиха, и всичко. 'Ма то и да си недоебан(а) не е лесно... 8-) Довечера... искам пак...
http://www.obiavibg.com/usergraphics/e2eb02f02d9d2c797c12b305884888ff.jpg
Преди малко се прибрах от работа, ядох и след малко почвам да уча.. С тия входни ще ме съсипят :Д А като си помисля, че годината ще става все по-трудна и напрегната, не ми се мисли като цяло за това, което ми предстои. Утре пак ще ставам рано, в понеделник също. Въобще нямам време да се наспя.. Адски ще съм доволна, ако после успея да направя и една тренировка !
Снощи сънувах, че имам 11 пропуснати обаждания от Зайчето. :lol: :lol:
Като ѝ се обадих, ми каза, че искала да ме пита нещо, но вече нямало значение. :D
А странното е, че дори ѝ нямам номера. :D
ahahahha
няа лошо
пт: Направих си новия татус, яко ми е ^^
почивка (((:
довечера ще си се виждам с кифлите
имам да правя 20 стр А3 проучване до понеделник...
DarkTemplar
09-21-2013, 12:33
Чакаме снимки. Колко станаха дотук? 8-)
Заека е нещо като рекламно лице на Южно Черноморие ink. ;]
Има снимка май в секса.
Иначе...ох... в момента е толкова малоумна цялата ситуация :lol:
Чакаме снимки. Колко станаха дотук? 8-)
Заека е нещо като рекламно лице на Южно Черноморие ink. ;]
2 са все още, но може да станат и 3 след някой друг месец 8-)
Боли ме корема като за световно. Пак се почна.
TheBeliever
09-21-2013, 14:32
С граматична грешка е.
Не се заяждам. Просто да си знаеш.
П.Т Адски скучно ми е. Зачитам се в това-онова колкото да убия времето.
Поне си взех симпатични нещица днес.
Утре пак.
С граматична грешка е.
кое ;d
TheBeliever
09-21-2013, 14:58
кое ;d
heureux е формата на прилагателното в мъжки род единствено число. Правилното в твоя случй би било heureuse.
довечера ще изляза и не ми пука какво ще каже
чувствам се като в тая песен
http://www.youtube.com/watch?v=LzTKENaNBuk
Във фаза съм. Така съм на нужда, че ми иде да си трия гъза по саксиите. Жалко, че довечера няма да думна нищо. :S
Зайче какво трябва да значи татусът ти? Много се мъчех да го прочета и да извадя нещо, но не успях. >w<
DisappointedDreamer
09-21-2013, 17:39
YESSSSSSSSSSSSSS, бе!
Готова съм с Extended Essay. Мисля, че се получи повече от хубаво; само малко крайния ми аргумент не ми върви плавно, ама ще видим тя какво ще каже и тогава ще го преправям. 4000 думи за 3 дни, велика съм 8-)
сега рилакс.
...Rammstein...
09-21-2013, 17:54
По-спокойна съм вече, радвам се,че всичко е на ред. Още съм малко болна,нооо се надявам,че до Понеделник ще съм се оправила.
еми никак...
дам, ще тряя да науча англ. ... ъхх
JustaLittleKid
09-21-2013, 19:22
kinda lonely.
иска ми се да се почувствам специална за мъничко, важна за някого.
обичана. желана. и така.
weheartiit
09-21-2013, 19:57
kinda lonely.
иска ми се да се почувствам специална за мъничко, важна за някого.
обичана. желана. и така.
+
Зайче какво трябва да значи татусът ти? Много се мъчех да го прочета и да извадя нещо, но не успях. >w<
по принцип не казвам, ама в темата за снимките почти го преведоха 8-)
DarkTemplar
09-21-2013, 20:10
Заек, кажи каква е първата дума, че е размазана и хич не се чете. :D
Това което аз успях да прочета e Je choisis l'être heureux.
Това което аз успях да прочета e Je choisis l'être heureux.
Близо си, обаче не си го прочела напълно правилно.
Проблема е в шрифта ;d
Je choisis d'être heureux е нали! :D Шрифтът е супер странен, никога не бих се сетила, че трябва да е d. Много красиво е написано иначе!
Je choisis d'être heureux е нали! :D Шрифтът е супер странен, никога не бих се сетила, че трябва да е d. Много красиво е написано иначе!
Дам, това пише 8-)
Мерси иначе. :)
Niakoitam
09-21-2013, 23:44
Будувам си.Както последни 6-7 дни откакто нашите са тръгнали на почивка. По рано от 4 часа досега не съм лягал.
Иначе се заформи една неочаквана и съвсем изненадваща сбирчица в нас. 7 човека, бира,вино,чипсове,наденици, банани,портокали,салати и т.н. все едно е приготвено за целонощен купон.Ей така от изневиделица.Както е тръгнало май аз утре ще трябва да мия пълната мивка с чинии.Но пък може да се каже,че си прекарахме няколко часа готино.Ако така се бяха наредили нещата,че и тя беше дошла като за първи път...картинката ми щеше да се нареди напълно и щеше да е много готино.И без това все се разбираме Но пък не би...
Иначе още малко да пощракам и лягам.
Не съм много доволна от себе си. Даже въобще.
Кутии за обувки. Пълни. Една бутилка вино ме дели от хармонията. Ш' се поправи. Яко е да нямаш съвест.
HollyGolightly
09-22-2013, 01:58
Хем нямам дрехи за обличане, хем мястото в гардероба не стига :shock: цял ден съм си оправяла стаята, най-после доби приличен вид.
Утре си обещавам, че от леглото няма да се вдигна!
TheBeliever
09-22-2013, 05:28
Хем нямам дрехи за обличане, хем мястото в гардероба не стига :shock:
Парадоксът на всяка жена :lol:
Пускам кафенцето и съм добре. Днес се отдавам на приятни занимания.
pandabear
09-22-2013, 07:17
ЙЕС, БЕ!!
ОТ-СПАХ-СИ!
Много ми е прекрасничко!
Положението е "тихо, че съм яхнала метлата". Майка ми, в ролята на баба яга, цяла сутрин се занимава с тъпотии и се чуди как точно да си създаде още малко работа, за която не деня, ами седмицата да не и стигне. Бонусът за нас е, че от сутринта обикаля и крещи за живо и за умряло. Найс, а? 8-) Имам няк'ви надежди, че следобедът може да ме изненада приятно. Силно се надявам дори! Грррррр! 5 дни у Зарата... Блякс!
HollyGolightly
09-22-2013, 10:46
Много обичам неделята ми да започне в 6:30 сутринта :/
Tiefe Brunnen muss man graben
wenn man klares Wasser will.
Rosenrot, oh Rosenrot
tiefe Wasser sind nicht still...
добре съм, събудена, наспана, готова за работа, тъй като идва крайния срок...прави ми се нещо ново и различно или нещо старо и обичано
anonymous708973
09-22-2013, 11:41
Хем нямам дрехи за обличане, хем мястото в гардероба не стига :shock:
Почти винаги се сблъсквам с този парадокс и всеки път се чудя как е възможно.
Изпратих си кандидатурата, дано ме одобрят за тоя уъркшоп, толкова голям плюс ще ми е, че няма накъде. Даноданодано.
Хапвам набързо и изчезвам за няколкочасово ударно учене в библиотеката. Счетоводство, дръж се :д
Междувременно се видяхме с маминка, личи си, че е била тук, стаята ми изглежда наистина прекрасно, точно като спалня, много ми е уютно. Съвсем вече не ми се учи вътре, само ме прикотква да спинкам :д
Днес е ден за лежане в леглото. Трябваше да излизам, но установих, че не ми се става и отпадна.
Много ми е противно кат' стане т'ва време и трябва да почвам да събирам багажа... Не, че имам к'во да правя, ако си остана тука, ама карай. Просто трябва да мрънкам.
DisappointedDreamer
09-22-2013, 16:18
Цял ден прекаран с него. Хубаво ми е. А посланика ме бъзика :D
не ми се почва идната седмица.
TrueStory
09-22-2013, 16:53
Страх ме е ....
скарахме се...
мъчно ми е за него, опитвам се да се поставя на негово място и предполагам, че също би ми било гадно, но просто няма за какво да се тревожи, трябва да ми вярва повече
искам да чуя прекрасния му глас
тъпо беше да не му отговарям цял ден
ще му се обадя, ще му се обадя..ще се постарая да се сдобрим
Dagichka
09-22-2013, 17:21
бам бам, с два ритника отзад пак ме запратиха в тва състояние, чудничкоо.
банята ми се струва вече тясна от толкова рев, уморих се, писна ми, самотно ми е, искам човек, който знам, че не може да ми даде нужното, ааааааа
побърквам се
и се тъпча. ужасно много. и то с ужасно вредни храни, ама не ми пука вече, тъкмо ще умра по-бързо...
JustaLittleKid
09-22-2013, 17:40
Добре.
Днес беше приятен ден, поспах до към 11, след това ходихме с майка ми на кафе - пих топъл шоколад <3
После ходихме до Руската църква в с. Шипка, много красиво място, обядвахме там... купихме разни нещица, хаха. Сега я бих два пъти на "Не се сърди, човече", I'm the best.
И все пак има едно кътче в душата ми, където винаги властва една скрита тъга...
bloodfrozen
09-22-2013, 18:05
Нагъвам си сандвичи с луканка и пиша протоколи. Колко по-хубаво може да приключи уикендът.. 8-)
Студено ми е.
Яко скука, цял ден не съм излизал нешо, а не е като да няма какво да свърша и си пропилях неделята много тъпо.....
HollyGolightly
09-22-2013, 18:19
Днес е ден за лежане в леглото. Трябваше да излизам, но установих, че не ми се става и отпадна.
+
Напоследък сама съм си най-добре
SpiritInBlack
09-22-2013, 19:23
Дупенцето ми се спити от толкова път до Пловдив и обратно . Вчера беше яко. Няма такива културни хора като нас - Нощ на музеите , нп, нека си купим пица от главната :D
girlwithblueeyes
09-22-2013, 21:30
Искам го!!!
HollyGolightly
09-22-2013, 21:40
Много ме дразни, когато му пиша в продължение на 2 часа и накрая да ми се извинява, че телефона не му отчитал, че му пиша и не получавал известия. Писна ми от неговите видео игри.
ForzaFelipe
09-23-2013, 00:14
Аз съм мечтател...в клетка...и не знам колко още бих издържал..
Niakoitam
09-23-2013, 07:22
Нещо ме пристяга от сутринта корема, а днес имам да свърша две задачи повече от предишните дни та не знам кога ще седна днес пак на компютъра. Наще си идват утре вечерта. Е, приключва ми вече почивката и пълната независимост. Какво да се прави. Леко разочарован съм иначе. Защо ли си мислех,че този път да не повярваш нещата ще се получат както съм ги запланувал, а все пак и това беше една от причините да чакам с нетърпение почивката на наще. Явно и този път няма да се видим и за в бъдеще ще трябва да се кроят някакви други планове...евентуално...
Днес май ще почвам да боря пороци.
И ми предстои да си избирам специалност. Да видим дали ще си преизбера старата.
pandabear
09-23-2013, 08:18
едвам заспах, едваааам се събудих, не трябваше да провеждам този късен разговор снощи, струва ми се, че ще предизвика известни промени...сънувах странни неща, нещо се случва с мен, може би. тази седмица се очертава да е тежка, но въпреки това ще се постарая да не ми се отрази толкова пък зле (: обадиха ми се и за проекта, всичко върви по план, за сега. доволно ми е и се надявам така да се задържи още известно време.
!5|<4^^, ^^/\/060 !5|<4^^...
NambyPamby
09-23-2013, 08:27
Глупава. Чета 3 пъти подред и нищичко не вдявам. На 4-я път има лека надежда, че съм проумяла за какво става дума, тръгвам да го преговарям наум и осъзнавам, че абсолютно нищо не помня. Нищо, а съм го чела преди 2 минути. А съм отпочинала, изпила съм сума ти кафета и се очаква да имам поне минимална концентрация. Ще се обеся след малко на лампата. Или на кабела на мишката... :(
weheartiit
09-23-2013, 08:44
пак е понеделник ;х
гадно ми е,че вече няма интерес ;/
Наближавааа, а аз се чувствам все по-развълнувана.
Йей, кутията ми е пристигнала! Още ми е криво, но поне една хубава новина. Утре ще ми се стричи дъвката, имам 8 часа лекции.
girlwithblueeyes
09-23-2013, 11:37
Имам право на избор .Дано не сгреша от това зависи бьдещето ми.
на бачкане съм,скучно и изморено ми е и ще е така до вечерта най-вероятно
излиза ми се да полея за последен път първия учебен ден, ама съм яко дроб сякаш
излиза ми се да полея за последен път първия учебен ден
не се заричай :D
Тези дни беше толкова хубаво. В Свищов си изкарахме яко, попътувахме си, обиколихме, по женски.... готино беше много.
По-често трябва да си правим такива обиколки. Много бяха километрите за един ден, но си струваше.
И вчера беше толкова прекрасно. 6 месеца не знам кога минаха, но минаха и съм щастлива. Трябва да намеря всичко необходимо и да му сглобя подаръка най-после, така ме е яд, че не стана готов за вчера.
Обичам си го. Много.
не се заричай :D
завършила съм семестриално, остава ми само дипломната защита и спирам да се занимавам с образователната ни система за всеобщо щастие
завършила съм семестриално, остава ми само дипломната защита и спирам да се занимавам с образователната ни система за всеобщо щастие
Тъй, пожелавам ти го.
Просто и аз се клех, че повече няма да стъпвам, па за 1 година пак ми се доходи да уча.
invisible_girl
09-23-2013, 13:26
Ами чувствам се добре, като изключим че ми се спи ужасно много. ;д
girlwithblueeyes
09-23-2013, 13:32
Омрьзна ми да рева за него.Тва беше аз бях до тук.
Бясна съм.
Стискам му палци, като го питам да ми каже истината, защото ако не ми каже всичко така, както е било това ще му е най-голяма грешка.
"Когато една жена ви пита нещо, по-добре отговорете с истината, защото тя може би вече знае отговора!"
ahahaha
пс: Най-забавното е че аз знам от повече от седмица и само стоя и му гледам сеира, и лицето все още не може да се усети.
Бясна съм.
Стискам му палци, като го питам да ми каже истината, защото ако не ми каже всичко така, както е било това ще му е най-голяма грешка.
"Когато една жена ви пита нещо, по-добре отговорете с истината, защото тя може би вече знае отговора!"
ahahaha
пс: Най-забавното е че аз знам от повече от седмица и само стоя и му гледам сеира, и лицето все още не може да се усети.
Вместо да се смееш на такива хора, що не си подбереш обкръжението? 1 седмица да се правиш на ударен означава да играеш играта на идиота, а не някаква върховна женственост.
Вместо да се смееш на такива хора, що не си подбереш обкръжението? 1 седмица да се правиш на ударен означава да играеш играта на идиота, а не някаква върховна женственост.
Аз не се правя и не искам да бъда женствена точно в тая ситуация. Обкръжението съм си го подбрала, той не е точно част от обкръжението ми. В смисъл сложно е, ама все пак.
Аз не се правя и не искам да бъда женствена точно в тая ситуация. Обкръжението съм си го подбрала, той не е точно част от обкръжението ми. В смисъл сложно е, ама все пак.
Не мисля, че има значение дали ще се оправдаеш пред мене. Точно щото не би трябвало да те вълнува мнението ми, ти давам страничен съвет. Не се прави на палячо пред някъв цяла седмица, като можеш да решиш нещата очи в очи още при първа среща.
Не мисля, че има значение дали ще се оправдаеш пред мене. Точно щото не би трябвало да те вълнува мнението ми, ти давам страничен съвет. Не се прави на палячо пред някъв цяла седмица, като можеш да решиш нещата очи в очи още при първа среща.
Нямаше как тя да се състои, защото той не беше в града. И не, не ти се оправдавам, просто ти изобщо не знаеш за какво става въпрос и ми се обясняваш (ясно ми е за какво си се сетил, обаче ..).
Лол, окей тогава, спирам да ти се обяснявам.
HollyGolightly
09-23-2013, 15:15
Напоследък всички много се загрижиха за моето състояние. Акъли най-лесно се дават, но не виждам как моите решения и грешки влияят на техния живот
TheBeliever
09-23-2013, 15:44
Изморена, болна и гладна.
Не искам да става студено.
Гушкаво ми е.
най-хубавото на скарването е сдобряването ...
прекрасно ми е <3
нз как не ми писна да сме постоянно, ама постоянно заедно
paradosou
09-23-2013, 16:52
Предстои супер форсирано среднощно четене и ще ми е странно, отдавна не съм си изпитвала толкова мащабно паметта :-|.
*Всички планове засега текат гладко ии нямам поводи за мрънкане.
NambyPamby
09-23-2013, 18:04
На 3 кафета, 1 енергийна напитка и около литър кола. 8)
Днес се справих доста прилично и се гордея със себе си.
Единственото, което ми помрачава радостта е, че имам още мноого за четене и помнене...
А той ми е една голяма неизвестна, усещам как пак ме пуска по пързалката, как върши разни неща зад гърба ми и после замазва гузната съвест с мили жестове и думи... Дано да е просто параноя/яко филми или просто тежък ПМС, вместо да се оказвам права...
weheartiit
09-23-2013, 18:12
пак идва поредицата от тъпи дни ...
миналата седмица ми беше много добре,ако можеше винаги така.
просто усещам как нервите ми не издържат,а искам по-спокой и с усмивка да приемам
нещата .
sneering
09-23-2013, 18:14
Есенно ... Навън е същевременно красиво и плашещо и ми влияе по особен начин.
Къде отиде горещото лято,приятелите на оранжевото залязващо слънце,бирата и разговорите ... идея си нямам
Мноооого,мноооого приятно!
vampirkata123
09-23-2013, 18:29
Ааа утре пак на даскало :( И уроци имам да уча...Ама ме мързи :D
DisappointedDreamer
09-23-2013, 18:43
Продуктивен ден. И месец. Доволна съм, бе! Още повече, че разбрах сама как да решавам ordinary (and partial) differential equations using fourier series. Кой кат' мене! Утре кино с него, поръчване на шапки, тъй като сме 12-ти клас, а края на октомври се очаква 7 дневна екскурзия до Талин.
Общо взето - кеф на макс!
leadyflame
09-23-2013, 20:17
да са *** в каръка. Все на едни попадам и аз....
Отново някви анонимници ми се правят на интересни...
Прекрасници. Явно няма с какво да ме засегнат, та се правят на голямата работа. Заплахи,обиди. Айде,адио рио.
ПП: Някой мод може ли да трие профил? Или трябва да е мачока.
DisappointedDreamer
09-24-2013, 04:46
т'ва да те стяга гърло след извадени сливици е пълен шит.
нямам сила. а навънка е ебахти зимата.
искам си го и да спим.
мда.
искам си го и да спим.
мда.
т'ва е най-хубавото<3
оф, иначе продължавам да съм болна, но и продължавам да не пия лекарства... много съм зле. трябва да се разтърся сериозно за нетрадиционна медицина
и съм мързелива някак си... и избухнах вчера за най-малкото нещо, ама ме хвана яд
оф де
нямам сили за нищо, искам да хибернирам
heartshapedbox
09-24-2013, 07:12
Студено ми е и съм недоспала.
Иначе ми е хубаво :)
Гладна!Бедна!Замръзнала! гърррррр
pandabear
09-24-2013, 08:57
доста ми е емоционално нещо. искам истинска зима. с декември. със снежинки. с преспи. с мек снежен студ. с гирлянди по витрините. с разноцветни светещи лампички навсякъде. с усмихнати хора, които купуват малки и символични подаръчета. с Kоледни филми. с топъл шоколад. с криене от студа чрез киснене в dunkin' donuts. със сгушване в одеалце, с приятна книга в ръка. със Зимните вечери. с ловене на снежинки с език. с ШшшШНЪГЪЛ от любим човек, пред топплата камина или пък сред студената Борисова. с цялата нежност и цялото това: "Любов е това, което е в стаята с теб на Kоледа, ако ти спреш да отваряш подаръците си и се заслушаш". и http://www.youtube.com/watch?v=nwZEcdBMLLU ;3 <3
pandabear по такъв начин описа зимата, че чак аз се замечтах, а попринцип хич не ми е любим сезон. xD
Усещам как тази учебна година ще излети без да я усетя. Супер ще ми липсва всичко, като не визирам само класа. Атмосферата, класните стаи, кабинетите, класовете, с които учим на един етаж... всичко, всичко. Размекнала съм се и това не е много хубаво.
anonymous708973
09-24-2013, 09:27
доста ми е емоционално нещо. искам истинска зима. с декември. със снежинки. с преспи. с мек снежен студ. с гирлянди по витрините. с разноцветни светещи лампички навсякъде. с усмихнати хора, които купуват малки и символични подаръчета. с Kоледни филми. с топъл шоколад. с криене от студа чрез киснене в dunkin' donuts. със сгушване в одеалце, с приятна книга в ръка. със Зимните вечери. с ловене на снежинки с език. с ШшшШНЪГЪЛ от любим човек, пред топплата камина или пък сред студената Борисова. с цялата нежност и цялото това: "Любов е това, което е в стаята с теб на Kоледа, ако ти спреш да отваряш подаръците си и се заслушаш". и http://www.youtube.com/watch?v=nwZEcdBMLLU ;3 <3
Ела в Германия по Коледно време, ще се влюбиш.
Не ми се е случвало точно тогава да съм, но предстои и усещам как няма да искам да се прибера! :д Ако желаеш, мога да се опитам да намеря подправки за тяхното греяно вино и да си го направиш сама у вас, лесно е и е РАЗКОШНО като цвят :)
Готина вечер снощи определено, дано не съм настинала обаче, че то... от студ умри, гъзар бъди важи с пълна сила за мен :д
Французите са ебати сладурите, ама точността хич не им е сила, бе... 10 минути по-рано да беше дошъл, щеше да е лайфсейвър. А "офертата все още важи" е официално най-тъпата и обидна фраза, която съм чувала някога. Изобщо... ебати тъпия опит. А уж интелигентно момчето, бил тук, бил там. И накрая с 2 приказки ще ме накара да се чувствам все едно танцувам гола на пилон и си тъпча пари в деколтето, ебати. Гр. Мразя да се чувствам неудобно.
Като оставим това настрани, си беше идеална вечер. А да станеш късно в учебен ден си е манна небеснааа :))
http://i.imgur.com/6wbJX5G.jpg?1
http://i.imgur.com/4uyFSZJ.jpg?1?4601
кой ще разбере тия снимки откъде са? :D
Wednesday666
09-24-2013, 15:37
Ох, майко, каааак боли..
Дано наистина този чай да помогне, че лекаря снощи нищо не каза, чак се шашнах.
Цял ден нищо не мога да свърша, не мога даже да стана.. Няма глад, няма ниищо..
А сигурно още един такъв ден ще прекарам, бах му мамата..
оф, искам да свършвам вече за днес, да си тръгвам и да се нахраня накрая
и по другия начин всъщност искам, ама май няма да е днес...
СКА-ПА-НА СЪМ! Направо не си усещам краката, а как не заспах по молекулярна биология си беше чудо. Трябваше да спя повече от 3 часа. Оф, добре че утре имам само една лекция. Тея вторници ще ме уморят тотално.
bloodfrozen
09-24-2013, 17:02
Стига толко' учене за днес, тая вечер ще се купонясва. Имам нужда от малко разнообразие. 8-)
heartshapedbox
09-24-2013, 18:12
И аз искам!
Niakoitam
09-24-2013, 18:20
Чудя се само кога ли постоянното разочарование ще замъгли напълно съзнанието ми и образно казано ще се превърна в чудовище подобно на външната промяна на един човек,който го облада разочарованието в един не толкова отдавнашен мой сън. Все повече си мисля,че в крайна сметка този човек може и да символизира мен и вътрешният ми свят.
Прибирайки се към нас, едно момче ме спря и ми каза "Много си красива. Би ли ме дарила с усмивката си?"..Оправи ми деня. Беше толкова мило. :smt007
Имам температура и ме боли гърлото адски много, но ми е все тая. Щастлива съм. :)
Наспахме се хубавичко, но не успяхме да се видим както трябва. Разни приятели около нас, после хапнахме и легнахме да спим. По едно време скочи като ужилен и хукна да се облича и да си събира нещата, сякаш е забравил нещо, а имаше повече от 40 минути до срещата с приятеля на баща си. За протокола - взема разстоянието от вкъщи до у тях за 15 минути. И да - това го казвам аз, която все го мъмри, че закъснява и тръгва късно. Мда... Някак си не трябва да говоря така, но ми е кофти още от скандала в неделя. Искам да си говорим гушнати, а не да се чудим как да не заспим, щото сутринта сме станали адски рано. Много тъпо така. И освен това ми е някак си... де да знам, виновно. От преди 8 месеца и от неделя. Ама си имам някаква свобода и се чувствам добре малко или много. В даскало нещата са скучни, няма нищо интересно. Само преговори, суха материя и още преговори. Дано поне утре по практика да ходим в туристическия център та да се запозная с нови хора и така.
XTREMEFREERIDE
09-24-2013, 20:37
Хубава е есента. С чай, течен шоколад и солети, скумрия с праз на фурна и още такива стоплящи нещица. И него. Вкъщи. ♥ Невероятно прекрасно ми е. И всичко започва да се подрежда, има раздвижване, има светлинка. Дори много светлинки. Aw, awesome!
HollyGolightly
09-24-2013, 21:47
Всички деца и учителки са болни. Цял ден ходя от стая в стая, носейки 2 едногодишни (едно на гърба, друго на ръце) и меря температури, а родителите са толкова безотговорни, разбирам поне да работеха, но не , седят си вкъщи и не си ги взимат. Чувствам се като медицинска сестра.
Изморена съм, а е още едва Вторни, дано утре е по-добре, понеже ако и аз залегна, не виждам кой ще работи.
Ай дано да не ми се развалят пак плановете по супер тъпия начин, защото ми писна вече 8-)
Айде вече заплати да дават освен,ам?!
girlwithblueeyes
09-25-2013, 11:52
DGV aaaaaaaass :P
DisappointedDreamer
09-25-2013, 16:44
изкарахме всички зимните якета. умирам от студ, болна съм като куче (както винаги) и изобщо не ми се живее.
меех.
JustaLittleKid
09-25-2013, 18:34
Май се разболявам. Боли ме стомаха. Нощеска не можах да спя много.
Притеснена, изнервена,разочарована, ядосана...много напрегната и ще е така в идните 2-3 дни.
Адски изморен :х недоспиването си казва думата
Май ми е добре. 5 часа в даскало, от които 1 беше половинест, а 3 прекарах в игра и гледане на белот. Да живеят стаите без камери и яките учителки по практика. Освен това си видях любовта и се нагушкахме. И си видях повечето от приятелите и баба и дядо за повече от час. Само дето имаше досадници около нас. Абе яко ми е.
pandabear
09-25-2013, 19:14
;3 <3
спокойно ми е.
и имам да раздавам толкова много обич...
Мързеливоооооооооооооо ........... :(
Нищо не изтощава и не разрушава човека така, както продължителното физическо безделие.
май нямам търпение да почнем ,училище' ;д
Той е толкова прекрасен... През последните няколко дни се чувствам изключително желана, харесвана и обичана.
Нямам думи да опиша безкрайното чувство на щастие, което изпитвам, особено след като виждам как всичко се променя постепенно и към по-добро.
ПОБЕДАААААААААА,БЪЛГАРИ ЮНАЦИ.
SpiritInBlack
09-25-2013, 20:25
Колко мразя някой да се опитва да ме накара да направя нещо. Много умрели дни се очертават с по 5-6 часа сън. Нп, справих се тамън 30 мин преди крайния срок :D
Много изморен, спи ми се.
girlwithblueeyes
09-25-2013, 21:37
ПОБЕДАААААААААА,БЪЛГАРИ ЮНАЦИ.
Мдам,честито .
А пьк и така е по -добре,защото ще си видя момчето
Ииии имам толкова да уча :D :(
HollyGolightly
09-25-2013, 21:44
Дъждовният сезон дойде, той не че си е тръгвал това лято де. Цял ден сме затворени в стаята, навън започна и да застудява. Не искам да слагам дълги панталони, надявах се пак да изкарам по шорти и тениски до Ноември, но уви.
Пътувам си за софия и усещам,че ми предстои кофти ден.
anonymous708973
09-26-2013, 06:07
От един месец съм тук, хъх, кога мина? :)
Днес ми е особено свободен ден, ще се използва за учене, дано да е ползотворно :)
Препих вчера, тегаво ми е, добре че неква набрала грешен номер, за да ме събуди, че щях да се успа за лекции. :D
Тегаво ми е .Трябва да ми дойде и ям като динозавър!!!Така де,предполагам само че динозаврите ядат много....Смотано ми е.Чувствам се недооценена,което е много кофти чувство.А и той пак каза,че сватбата е на трето място по важност.Знам че е много пари за един ден, ама той настояваше да се женим.Аз не исках,ама сега реших че искам и той....А и майка му не е особено развълнувана от идеята да й стана официално снаха....писна ми от ремонти и безпаричие.Дори Как се запознах с майка ви не можа да ме развълнува както трябва снощи.Поне мойто зайченце любимо си идва от софия за два дни и ще се видим да се оплачем от мъжете!!!
NambyPamby
09-26-2013, 08:44
Свръхемоционална. Обичам, мразя, реве ми се, смее ми се, гладна съм, тъпо ми е, а дори не трябва да ми идва скоро. 8-)
Чувствам се и обичана, желана, закриляна... Малките обаждания, смс-те, погледът, устните, ръцете, тялото му... Целият го обичам.
Мега напрегната и изнервена, чак не мога да се позная...
XTREMEFREERIDE
09-26-2013, 13:55
Искам вече университет! Писна ми от почивка, само ме изморява! -_-
girlwithblueeyes
09-26-2013, 14:22
And we danced:P
Днес ми е много добре цял ден, въпреки че се оказа, че съм пропуснала една лекция сутринта.
гадно е, когато трябва да се оправям съвсем сама...
няма такава умора..напоследък се чувствам като труп буквално
още не мога да вляза в ритъм
DisappointedDreamer
09-26-2013, 14:33
усещам как ще трябва да пулвам an all-nighter, за да си довърша Internal assessment in Mathematics
bring it on, Fourier series and differential equations!
urlittlelady
09-26-2013, 15:54
хубаво ми е.. готино ми е.. ама ми се и плаче... не знам защо ми се плаче... просто така, да си излея негативизма сигурно... иначе ми е много хубаво. Супер забавно ми е и ми е весело, и се радвам, въпреки че имам хиляди неща за правене ;d това ме изморява, но има нещо, което ме кара да се чувствам по-добре... и аз не знам как точно да го опиша ;d
weheartiit
09-26-2013, 18:00
само такава не ме бяха изкарвали ...
някой хора първо трябва да погледнат себе си преди да говорят !!!
тъпо ми е ,тъжно ми е :( все трябва да съм черната овца
и ми е супер самотно,много хубаво ме оставиха
Ми уж ми е добре - получих си паричките след тримесечно чакане. Кой кат мене?!
Обичащо ми е. Искам да си живеем заедно, и да се събуждам до него, да си лягам с него, и просто да си СПИМ, ей така...
Драма куин. Ще го видя докъде ще я докара с тоя филм. На хартия всичко е розово, тръпна в очакване и тоя сапунен мехур да ми се пръсне в лицето. Апатично ми е. Искам другата седмица да си намеря време да се видя с този-онзи.
HollyGolightly
09-26-2013, 21:47
Изморена съм, спи ми се. Майка ми ме използва за евтин труд, може би трябва да подам оплакване някъде 8-)
pandabear
09-26-2013, 22:45
да се осъзная освен, а?!
psychopath
09-26-2013, 22:51
Пълна апатия към всичко. Лошото е, че това е от много време. :/
Хубаво е да се видиш със стар приятел!Тя сега е далеч.Не толкова далеч, но пак с тия натоварени графици можем да се виждаме 3 пъти в годината.А ми липсва приятелско рамо.Хубаво беше въпреки че не си казахме нищо хубаво.И двете сме го закъсали.Но пък след като споделих се прибрах с поолекнало сърце.За да заваря нервния ми мъж.за поредна вечер скандала за кухнята и сватбата.Пак изтъкна колко ще струва всичко, а е само един ден.кипна ми вече сериозно и отмених сватбата.И без туй майка му получи мини инфаркт след като разбра че ще се женим.Буквално го получи!!!!Не ме иска и то е ясно.Та и жената да е добре,и кухнята да е готова.Никога не бях искала сватба,но неговото постоянно убеждаване и мили думи ме накараха да чакам с нетърпение тоя ден.А и като единствено дете нашите от доста време го чакат.Но нямам сили да търпя вече спора за кухнята.Да прави каквото си иска.Знаме че не му харесва работата му и сме доста безпарични заради моите забавени 3 заплати, но и аз съм на ръба на кризата.Да не говорим за наглите многознайковци около мен. Това че не съм му споделяла нищо не значи че вътрешно не умирам.просто не исках допълнително да го натоварвам.затова и вчера като му ревна та си изревах цялата болка и обиди за месеци назад.Час и нещо непрестанни сълзи доведоха до решението ако той иска сватба да си я организира.И до подпухналите ми очи тази сутрин.Все едно съм изкарала 4 рунда с Тайсън.Сутринта поне колежката ми разказа как ме е защитила пред ония идиот,дето се мисли за голямата работа,защото от 5 месеца се води управител на измислена фирма та ми стана много хубаво да знаме,че поне един човек оценява какво правя тук и знае как се държат с мен.И така де - от толкова рев вече нямам никакви емоции.нито ми е тъжно,нито ми е тежко,нито ми е весело. I've become so numb...
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mc6s437bTc1rujsz1o1_500.jpg
LeprikonA
09-27-2013, 09:41
Почивам си като за последно май. Главата ми е в някакъв транс, душата ми си е в някакъв нейн си свят и не иска да излиза от там.
Добре ми е. Поне в момента.
Niakoitam
09-27-2013, 09:57
Правя се че ми е добре... :)
pandabear
09-27-2013, 10:19
^ добре правиш.
не ми е добре.
ама тая вечер ще си го направя да ми е...
добре.
heartshapedbox
09-27-2013, 10:24
Смачкано ми е.
dimitroww
09-27-2013, 10:26
Седя си
Колкото повече лекарства пия, толкова повече се влошавам...
Искам да съм на училище в момента.
Поне вчера успях да го видя..В близките 3 дни едва ли ще излизам повече от нас.
HollyGolightly
09-27-2013, 11:14
Събудих се с мисълта че е Събота, но 2 мин. по-късно се включи алармата и разбрах, че е все още Петък :(
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mc6s437bTc1rujsz1o1_500.jpg
+ https://edc2.healthtap.com/ht-staging/user_answer/reference_image/11792/large/Anaphylactoid_reactions.jpeg?1349486751
XTREMEFREERIDE
09-27-2013, 14:44
И по-добре съм била. Дано най-сетне всичкия цирк да не е само празни приказки.
JustaLittleKid
09-27-2013, 17:40
Бива. Не се чувствам щастлива.
DisappointedDreamer
09-27-2013, 18:17
много шит.
Dagichka
09-27-2013, 18:23
емоционално нестабилна
Е свърши. Цели две години и половина. Беше хубаво.
TheBeliever
09-27-2013, 19:15
Тези дни цинизмът ми е в повече. Щом даже сама се усещам, че прекалявам.
Спокойно ми е. Хвърлям се с главата напред, пък каквото ще да става.
paradosou
09-27-2013, 19:36
Повече от доволна. Добрах се до много важни отговори 8-), говорих със супер приятни хора, чувствам се желана, последната година в училище засега тече гладко...
И това ми било приятелка... жалка история, много жалка, долна и мизерна
AnarchyBoy
09-27-2013, 19:54
Извинявай, ама това което си мисля ли?! :shock:
кво, кво?
п.т. бях добре, докато не се скарахме жестоко
нямам настроение за нищо
искам да се разрева силно, толкова силно, че да ми олекне
понякога е по-болезнено да плачеш 'тайничко' от всички и да потискаш всичко в себе си
Ужасно виновна се чувствам.
Мразя, мразя, мразя, когато трети човек ми се бърка в отношенията с някой... Толкова е противно. Този уикенд трябваше да е един от най-хубавите ми, но въобще не мога да му се зарадвам след случилото се днес.
Той обаче е оптимистично настроен и ще е перфектно ако прихвана от това настроение.
кво, кво?
п.т. бях добре, докато не се скарахме жестоко
нямам настроение за нищо
искам да се разрева силно, толкова силно, че да ми олекне
понякога е по-болезнено да плачеш 'тайничко' от всички и да потискаш всичко в себе си
Нененененене, най-хубаво ми е да си плача сама. Без въпроси, без караници, без чуждо присъствие. Сама.
Иначе ми е тъжно. Липсва ми лятото, хората... Компанията е станала много зле откакто Той си замина. Просто си хвана багажчето и се изнесе на другия край на света. Сам е. Сам-самичък. Липсваме му, той ни липсва. Разговорите по скайп и чатовете във фъкбука не стигат. Сякаш да докосваш нечие лице през лепкащо фолио. Ужасно е. Всички сме толкова изнервени и разединени... Сякаш преди ни е свързвава само тъгата по него. Ужасно е... Липсва ми лятото, кафетата до 1 по обяд, дори неяденето, дори кисненето на работа. Хилядите часове, загасени фасове и столовете, приели форми на неприлични части от телата ни.
И с тоя телефон никак не ми е леко. Лесно е когато нямаш избор, когато имаш става просто невероятно трудно.
Днес пак се скарахме за пълната простотия. Как може да се караме като полудели, а после, след десетина минути, всичко да е наред? Обичам го. О.бичам... Моето момче, моето.
Нененененене, най-хубаво ми е да си плача сама. Без въпроси, без караници, без чуждо присъствие. Сама.
Иначе ми е тъжно. Липсва ми лятото, хората... Компанията е станала много зле откакто Той си замина. Просто си хвана багажчето и се изнесе на другия край на света. Сам е. Сам-самичък. Липсваме му, той ни липсва. Разговорите по скайп и чатовете във фъкбука не стигат. Сякаш да докосваш нечие лице през лепкащо фолио. Ужасно е. Всички сме толкова изнервени и разединени... Сякаш преди ни е свързвава само тъгата по него. Ужасно е... Липсва ми лятото, кафетата до 1 по обяд, дори неяденето, дори кисненето на работа. Хилядите часове, загасени фасове и столовете, приели форми на неприлични части от телата ни.
И с тоя телефон никак не ми е леко. Лесно е когато нямаш избор, когато имаш става просто невероятно трудно.
Днес пак се скарахме за пълната простотия. Как може да се караме като полудели, а после, след десетина минути, всичко да е наред? Обичам го. О.бичам... Моето момче, моето.
аз винаги плача много тихо, без дори най-малък звук
рядко някой би ме видял да плача, само ако ме хване
в момента искам да се развикам, разридая силно...сякаш така ще изкарам емоциите
колко ми е познато това с раздялата
не искам и да се сещам през какво минах
разликата при мен беше, че прекратих всякакви взаимоотношения
не вярвам във връзките от разтояние
аз винаги плача много тихо, без дори най-малък звук
рядко някой би ме видял да плача, само ако ме хване
в момента искам да се развикам, разридая силно...сякаш така ще изкарам емоциите
колко ми е познато това с раздялата
не искам и да се сещам през какво минах
разликата при мен беше, че прекратих всякакви взаимоотношения
не вярвам във връзките от разтояние
Този, с когото се сбогувахме, беше нещо като мой брат. Моето момче си е тук. Вече.
JustaLittleKid
09-27-2013, 20:53
душата-ми-повръща.
HollyGolightly
09-27-2013, 21:38
Просто искам да си легна и да спя, да спя и да забравя всичко :(
NambyPamby
09-27-2013, 22:58
Имам доста свестни човечета около себе си. Така се оказа. Изслушаха ми оплакванията, опитаха се да ме успокоят и да ме развеселят, което е доста мъчна задача днес.
Той ме разочарова страшно много, държи се под всякаква критика и честно казано, ми е все тая дали ще продължим да сме заедно, или не. През толкова неща преминах, че вече не съм сигурна какво изпитвам. На моменти съм убедена, че го обичам, ала ако го обичах, щях да обичам и недостатъците му, нали? И нямаше да виждам различията помежду ни? А те ми се набиват ежедневно в очите. Не мога повече да пренебрегвам себе си, не мога да прощавам и да вярвам, че всичко този път ще бъде различно. Дала съм му свобода да прави, каквото си иска(а той май го разбра твърде буквално), както и цялата инициатива. Дано да се осъзнае навреме, защото всеки шанс си има срок на годност. А аз чисто и просто определях годността по календара. И сметнах, че повече от 2-3 не бих могла да го чакам, защото съм момиче, по дяволите, а той не е принцеса. И защото е време да си подредя живота, дори ако това означава той да е извън него.
Нека се крие зад страховете си. Да се заблуждава как т'ва са най-силните му страни. Не искам обещания, не искам да държи ръката ми... Гордея се със себе си! Напълно под контрол съм. Изправих се срещу най-голямата си слабост. И просто си тръгнах, пуснах го. И няма да изпитам нито една шибана негативна емоция. Защото съм прекалено добра за това.
Извинявай, ама това което си мисля ли?! :shock:
Yup :)
DisappointedDreamer
09-28-2013, 05:58
^очакваше се. тъжно.
пак рано станах.
мех.
Очаквах да почувствам нещо, но не. Йей! Имам работа за вършене, а така да ме мързииии.
TheBeliever
09-28-2013, 06:51
Тези сънища ще ме побъркат.
Тази вечер ще е или невероятен купон, или пълен провал.
Очаква ме приятен ден. Доволно.