View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
И накрая реми и всеки зима парата.
Тоя Флойд кат го знам ,ще иска многооооо.
100 млн иска
deitona22
04-30-2017, 13:24
100 млн иска
Ба,много малко.
Според тебе кой ще бие ,ако има такъв мач?
Ба,много малко.
Според тебе кой ще бие ,ако има такъв мач?
не е много лесно да стигнеш до извод без да го видиш
Ако мачът беше с правила различни от тези на бокса, то Конър бие всеки път. Правилата обаче са боксови, ръкавиците са по-големи, темпото на мача е различно. Мейуедър има 49 победи по тези правила. Конър няма нито един професионален боксов мач. Опитът е в ръцете на Мейуедър, което не е за пренебрегване. Същото беше и снощи с Кличко и Джошуа, затова ако използваме снощния мач като шаблон, Конър има реален шанс, но на хартия губи.
Аз лично се надявам Конър да победи в един такъв евентуален мач и смятам, че може да го направи, дори да е underdog.
AnarchyBoy
04-30-2017, 16:32
Сутринта супер въодушевен отивам да й купя цветя и БАМ. Греда.. нямат терминал, а аз нямам кешовица. ;д
Айде обратно до нас. Много висока цена за мъртви растения. Зарадва им се. Ш'са онождаме.
http://i.giphy.com/3ohzdDMcSOOxnw7Jtu.gif
После както си спя, някакъв посерко ми звъни с няк'ви празни заплахи и името на оная курва, в пълният си блясък и самообладание му обясних, че ако още веднъж ми звънне и/или заплаши мен и близките ми по какъвто и да е начин, си пускам жалба за телефонен тормоз и /тероризъм/ (представите си филмар + телефон + ярост = "ш'та убия." "ш'та взривя." "ниш не ме интересува" клишенца, oчаквах да чуя и алах акбар, уви..) Не, че се трогвам от филмарщината му или от измишльотините й.
Обясних й какво лайно е и как ще изгори много сериозно ако продължава с детинските си простотийки. Надявам се да ме е разбрала, някои хора не могат да приемат, че си ги превъзмогнал и не се интересуваш от тях по какъвто и да е начин. Уважавам тоалетната хартия повече от нея и обръкжението й. Но така са някои определени индивидчета, влезе им някой и друг кур в междукрачието и айде порасне им работата, че навирят носа и се помислят за алфа. Както и да е, да не навлизам в тази тема, че чак ми е смешно, колко е жалко.
Тренира ми се определено, нямам търпение за вторник. Изпуснах мачовете и ме е яд. челастри ми се, а снощи се напих и заспах, иначе..
Мисля, че съм мега израсъл морално и социално, което е странно, защото все още пиша тук, което по дифолт ме прави асоциална отрепка.
О и приемам съвета на една съфорумка (тя си знае, коя е) и ще играя на повече от три места едновременно, пък да видим.
Отивам да се напия, довиждане ;с
anonymous990763
04-30-2017, 16:37
а снощи се напих и заспах, иначе..
Мисля, че съм мега израсъл морално и социално,
...
Социалното ти израстване е впечатляващо.
челастри ми се, а снощи се напих и заспах, иначе..
интересно :D
slun4ice_90
04-30-2017, 16:40
Защо не съм на работа днес...чак се ядосвам и беснея...Не понасям да бездействам и съм си работарче. :P :) А и няма кой да ме ядосва,както днес..Шитт...
YoungBloodZ
04-30-2017, 16:43
Защо не съм на работа днес...чак се ядосвам и беснея...Не понасям да бездействам и съм си работарче. :P :) А и няма кой да ме ядосва,както днес..Шитт...
Ако искаш събота и неделя може да ме заместваш на моята работа, ама възнаграждението ще е за мен? :)
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
you found me, you found me.
slun4ice_90
04-30-2017, 17:37
Ако искаш събота и неделя може да ме заместваш на моята работа, ама възнаграждението ще е за мен? :)
Хах,става за мен парите не са всичко :D :) p.S Дано семдицата започне добре...
Niakoitam
04-30-2017, 17:45
Вече се чудя толкова ли богато въобръжение имам на подсъзнателно ниво или...
След като преди няколко дни сънувах, че съм станал танцьор...какво ли имам аз общо с танците...и имаше някаква жена дето беше нещо като ментор и даваше шансове и ми обясняваше как ще рискувала да ми даде шанс. В един момент от нищото сякаш се появи някаква девойка, която се оказа танцьорка, но си нямаше партьор за танците. И аз бях сингъл и тя ме избра. Менторката, когато ми каза, че ще ми даде шанс я пита и нея с кой е. Аз даже я бях забравил как изглежда ми спомена името. А менторката въудошевено започна да ми говори, че нямало за какво да ми дава просто шанс. И даже да ме убеждава да не се притеснявам и че щом вече си имам и партньорка за танците съм вече точно за там. И днес пак...Този път пък се сънувах, че съм манекен.Пак нещо далечно от мен. Но...сякаш някаква красива девойка беше спомогнала за това ми положение. Тя ме гримираше, а аз я гледах дискретно и страшно и се кефех.Като извършваше някаква дейност по миглите ми някак страшно нежно и мило ми каза, че имам най-красивите мигли на света, което ме накара да се почувстват страаашно готино...
По принцип в реалността не съм от хората способни да си измислят подобни истории.Още повече пък историите достойни за книга в доста мои сънища...
Jack_Reacher
04-30-2017, 18:44
снощи не можах да заспя и излязох на бар, напих се и днес спах почти цял ден
още ме цепи главата
добре че утре не съм на работа или уни
PathToOuroboros
04-30-2017, 19:10
Мъжката любов е да обичаш една жена така както би обичал едно дете, независимо от това каква е, дори да изпадне в бедност, дори да има недостатъци или се разболее. ( разбира се не всеки мъж, тук говорим за общата картинка и историята и хилядите мъже умрели, за да се измъкнат любимите им хора ме подкрепят в това твърдение)
Женската любов спира там, където свършва възможността на един мъж да предлага качествата, който са стимулирали жената, ресурсите, който са й осигурявали удобството и сигурността, която гърба му е предлагала.. За жалост това важи особено ако мъжа се разболее, загуби ръка или крак, изпадне в бедност заради лош късмет дори и тнн.. Жената ще спре да го обича независимо и в най добрия (или лошия, зависи от перспективата) случай, ще стой с него, за да не си навлече социална стигма.. Но това не е любов.. Това е като да си наемеш работник за жалост.. Дори да изпитва лоялност, тя спира в момента, когато е уверена, че няма да получи нищо в замяна.
Аз се научих от рано и избегнах всичката болка от разделите, защото знам каква е причината и не третирам любовта, която получавам по същия начин както възприемам любовта и просто се радвам на това, което жените могат да предложат, тоест ги използвам малко или много, но не се чувствам виновен, защото те със сигурност искат моето без скрупули :)
Знанието е сила, знанието е свобода.. Винаги ще подавам ръка на братята си, защото свободата е по сладка, когато е изпитана с компания.
Защо си мислиш, че мъжете са различни? Единици са хората и от двата пола, които ще останат до някого в трудности или като вече не получават това, което искат. Такива са реалностите.
Niakoitam
04-30-2017, 19:18
PathToOuroboros, вземи си хвани един мъж де те лашка по три пъти на ден и стига ревал...:)
YoungBloodZ
04-30-2017, 19:33
Правим го!
Niakoitam
04-30-2017, 19:36
Правим го!
Ако си някой склададжия набързо ще и се охлади ентусиазма. :D
YoungBloodZ
04-30-2017, 19:40
Не съм, работата ще ѝ хареса. :D
Не съм, работата ще ѝ хареса. :D
младата кръв е от тези дет тестват вибратори
Jack_Reacher
04-30-2017, 21:36
Не съм, работата ще ѝ хареса. :Dда не си управител на витрина в Амстердам?
anonymous908491
04-30-2017, 21:37
никво уважение нямате към модератор
сякаш е срамно да бачкаш на светофар и да миеш прозорците на колите
https://www.youtube.com/watch?v=Dqv21q-tJsQ
толкова не вярвам, че не е за вярване
AnarchyBoy
05-01-2017, 06:00
Социалното ти израстване е впечатляващо.
https://media.giphy.com/media/mcbCGDQxefpfO/giphy.gif
Извинявай не виждам нищо лошо в това, човек да се забавлява на парти с приятели ;д просто ми се случи на мен да е два поредни дни пък и съм на 22, ся ми е времето ;д Социалните ми умения са впечатляващи Indeed, от около 2 месеца насам си имам нещо като резолюция да се запознавам поне с 1 нов човек на ден (няма значение пола, да не кажете нещо ;д) дали реално дали в интерент, so far so good.
AnarchyBoy
05-01-2017, 06:02
интересно :D
Първо съм така,
https://media.giphy.com/media/70oa2QB7yIgaQ/giphy.gif
А след 1 бутилка като ми се прикеца съм така
http://www.thenug.com/sites/default/pub/010215/thenug-gZh1gkqDoc.gif
AnarchyBoy
05-01-2017, 06:02
https://media.giphy.com/media/XWfMLmKSylFtu/giphy.gif
AnarchyBoy
05-01-2017, 06:14
Бах как се напих и ме събудиха...
http://bestanimations.com/Military/Explosions/nuclear-atom-bomg-explosion-animated-gif-6.gif
Но поне ме събудиха за хубаво.. настроението ми би било много по-добро ако в главата ми не се играеше боулинг.
А тя беше доста сладка снощи и как се навря в мен като дойде "обожателя й"... т'ва не мога да го разбера, окей харесаш си момиче от компанията, нема ядове... знаеш, че друг от компанията я кове.. окей да речем че ще го прецакаш (не съм ревнив, да я взема) ама... без да имаш нищо общо с нея, освен че просто излизате заедно в една компания и даже не си говорите да си смениш фамилията във фб с нейната (имайки предвид, че е виетнамка и фамилията й не е "кирилова" "иванова", а доста странна и прави впечатление) какъв маняк трябва да си... Както и да е, беше сладко да се навре в мен като го видя и само "оф ей го тоя, айде да си ходим.."
И ми подава ключовете от колата, bitch i can't walk... Добре, че едно аверче е мега разбран и ни даде ключ от тях (2 етажа над където бяхме) едва се качих :D Was fun.
В момента така ме цепи главата, че вече 2ра бира пия и не се оправям... чувам дишането на съседите... и няк'ви лаещи кучета от поне 5 пресечки.. Can i suicide?
https://media.giphy.com/media/4scTJWYtLJmfu/giphy.gif
https://media.tenor.co/images/c4c13756183d8431e8a7e4da5d9361b8/tenor.gif
Иначе съм добре, от утре съм командировка за 10 дни, КУРсче нещо... и после почваме hard stuff.
а за днес мисля да се търкалям в леглото цял ден с адски болки в главата, дам.
ариведерчи пичУе, пички и модераторски божества.
AnarchyBoy
05-01-2017, 06:20
Оп, връщам се само да оставя това тук.
https://www.youtube.com/watch?v=TYVjDcaiD20
Оправих се, мисля, и ще живея. Вече не се чувствам болна като онзи ден и вчера. Искам кафе ама ме мързи да стана от леглото. И имам доста книги за четене, бтв. <3 Май ми е добре.
NomNomNom
05-01-2017, 08:47
3то кафе, 11 CET, още не мога да започна да работя, а ако днес не напиша тия файлове, утре цял ден ме цепят с 5 тежки срещи и няма да мога един ред да отметна
Искат уърк пермит за 4 дни работа във французко, тея за ЕС не са ли чували
Едит: като истинска жена излязох за пролетни обувки и някакви блузки, и се прибрах само с две летни принцесови рокли, дет никога няма да облека, защото няма да изляза навън цяло лято, а ако изляза, вс ще са по къси панталонки, а аз като идиот с дълга рокля, а ако отида на почивка, ще е с майка ми, баба ми, дядо ми
Защо ги правят тези красиви летни рокли, като където и да ги облечеш, си не на място с тях, и дори на гаджето ти не му пука по принцип
Тези летни рокли ми причиняват стрес
Не мога да повярвам, че станах рано и си направих нещата + онези от онзи ден. Аз, която оставям всичко за последния момент. Сега ми е спокойно. Мога да си позволя да почета нещо странично няколко дни, без да ми е гузно. Предсесийно!
Мисля, че нещата най-после тръгнаха нагоре след най-дългият ми период на дупка (от зимната сесия насам). Бях свикнала да щракна с пръсти и ток и жица.
Ей, пак избеснях. Дейба и парцалята, ревящи за кор, дейба... Още малко ми се посмей и се прави на интересна пък да видим дали няма да ти правя усмивката и носа трудни за рисуване. Няма ли кой да обясни на тоя "висок стандарт", че не е висок стандарт, ако единственото, което може да даде на мъж, е гъз в хотел?! Яка е в муцуна и тяло - няа ко да се правим - ма тва нахакано поведение няма да го търпя по мой адрес. Още няколко изцепки и ще я туря на място.
YoungBloodZ
05-01-2017, 10:01
никво уважение нямате към модератор
сякаш е срамно да бачкаш на светофар и да миеш прозорците на колите
Ти се подигравай, ама тия взимат немалко пари. Сметни на ден да мият по 70-80 коли и да им дават по 1-2 лв.
да не си управител на витрина в Амстердам?
Не, продавач на чай във Великобритания.
младата кръв е от тези дет тестват вибратори
Ама върху жени. ;]
https://media.giphy.com/media/GDEvIrbfpatwI/giphy.gif
добре сме го почнали с гифчетата :Д
AnarchyBoy
05-01-2017, 12:12
Тъкмо мислех, че ще почивам днес и родителското тяло писна... ааааааааааааааааааааааааа айде...
Как ще оставя пчелите без да им сменя магазините.. а и защо да не кача горе и 400 тухли.. смисъл.. нали съм сам.. дай поне като съм махмурлия да ми се ебе майката. :@
https://images.gr-assets.com/hostedimages/1423090869ra/13586735.gif
AnarchyBoy
05-01-2017, 12:14
3то кафе, 11 CET, още не мога да започна да работя, а ако днес не напиша тия файлове, утре цял ден ме цепят с 5 тежки срещи и няма да мога един ред да отметна
Искат уърк пермит за 4 дни работа във французко, тея за ЕС не са ли чували
Едит: като истинска жена излязох за пролетни обувки и някакви блузки, и се прибрах само с две летни принцесови рокли, дет никога няма да облека, защото няма да изляза навън цяло лято, а ако изляза, вс ще са по къси панталонки, а аз като идиот с дълга рокля, а ако отида на почивка, ще е с майка ми, баба ми, дядо ми
Защо ги правят тези красиви летни рокли, като където и да ги облечеш, си не на място с тях, и дори на гаджето ти не му пука по принцип
https://m.popkey.co/701961/Ja48l.gif
AnarchyBoy
05-01-2017, 12:15
Поправка, този е по-готин.
https://media.giphy.com/media/V2kQmxbZTrgv6/giphy.gif
PathToOuroboros
05-01-2017, 13:45
Хубаво е, че има толкова много първосигнални хора.. Къде ли бихме били ако имаше по малко от тях.. Смисъл нищо чудно, че все още не сме започнали да изследваме вселената както трябва, но предполагам земята има нужда и от такива хора да наторяват краставиците, докато не дойдат другите, които освен да задоволяват животинските си нужди, могат и да мислят отвъд цикъла: Работа, ебане, ядене, сране, спане... Няма нищо лошо в удоволствието и аз практикувам в хедонизма, но със сигурност това не е пик в живота ми и със сигурност не е приоритет.. Ако ще и най красивата жена богиня да ми падне на колене и да ми каже да правя каквото искам с нея, пак бих предпочел да науча нещо ново за съществуването и реалността, защото едното е консуматив, а другото трайно удоволствие, с което всъщност мога да изградя нещо полезно, което да ме радва дълго, след като богинята се е превърнала в сушеница...
Голям Емре, голям Симон, голяма Лилка!!! Въпреки измъчения край, развоят ми хареса! Утре ще е усмихнат ден. ;д
Голям Емре, голям Симон, голяма Лилка!!! Въпреки измъчения край, развоят ми хареса! Утре ще е усмихнат ден. ;д
аз още чакам
https://www.facebook.com/TheGoNet/videos/1481904678558549/?hc_ref=NEWSFEED
god damn
onion-chopping-ninjas, god damn
divergent
05-01-2017, 21:08
Не знам кой ден подред вече умувам над това съобщение, и дали в множественото число "ходим" съм включена и аз. Защо не попитах още тогава, сега не спирам да го мисля.
От няколко часа чета разни наредби и закони и изобщо не мога да ги реша тези казуси, а съм сигурна, че чета там, където трябва. Това домашно е по-странно от загадките на инспектор Стрезов от вестника. Сглобих там нещо, дано да е доволен човека утре, повечето едва ли и толкова ще са направили.
Гостуването ми премина по-добре от очакваното, мислех си, че ще е кошмар. Седнахме на по бира в един бар, в който ми беше обещал да ме заведе и там проведохме един задълбочен разговор, в който си изяснихме всички недоразумения от изминалия месец и сякаш една мъничка част от доверието ми към него се възвърна. По-късно същата вечер разбира се без да искам се разрових и разбрах за нещо, което ми беше спестено, но не му казах, че съм разбрала. В момента си затварям очите и се опитвам да си внуша, че не ми е казал само защото не съм го попитала и това премълчаване не поставя под въпрос истинността на отговорите на въпросите, които му зададох. Отхвърлям мисълта да ме е излъгал за такова нещо, при положение, че знае, че не самата му постъпка, а лъжата ще ме нарани. Не би предал доверието ми по този начин.
Понякога си мисля, че прекарвам твърде много време в развиване на теории дали някой е направил това или онова, сякаш мнителността ми е в повече. След два месеца заминава и едва ли ще го видя отново, а вместо да се наслаждавам на страхотното време, което прекарвам в компанията му и да се радвам колко добре се разбираме когато сме заедно, аз не спирам да се ядосвам за начинът, по който се заяждаме като си пишем и да мисля дали не ме лъже за нещо. Да беше някое сериозно приятелство с тенденция към развитие, да ровя, но в този случай колкото и да ме убеждава, че няма да прекратим контакт със заминаването му, аз някак подсъзнателно усещам, че с времето общуването ни ще се разреди докато не спре напълно, и буквално няма за кога да развивам теории и да му държа сметка.
аз още чакам
Да, извинявай, изключих. Кофти е. Наистина е силиконово, но не е по начинът, по който аз си мислех. Като лепило е, после супер трудно се отлепя от кожата. На всичкото отгоре размерите им са просто, за да се каже, че има размери. Най-големият ми беше малък!!! И то доста. Няма да се изненадам, ако всичките са абсолютно един и същи размер и просто им лепват етикета и това е. ;д И изобщо не повдига (очаквано). Общо взето най-зле изхарчените ми 28 лева (също толкова очаквано).
Да, извинявай, изключих. Кофти е. Наистина е силиконово, но не е по начинът, по който аз си мислех. Като лепило е, после супер трудно се отлепя от кожата. На всичкото отгоре размерите им са просто, за да се каже, че има размери. Най-големият ми беше малък!!! И то доста. Няма да се изненадам, ако всичките са абсолютно един и същи размер и просто им лепват етикета и това е. ;д И изобщо не повдига (очаквано). Общо взето най-зле изхарчените ми 28 лева (също толкова очаквано).
така някви твърдения без доказателство е трудно да приема
не съм религиозен, за бога
NomNomNom
05-02-2017, 00:27
Майната му на всичко, да прекарваме време с близките си и да се грижим за тях, това е. Друго по-важно няма.
така някви твърдения без доказателство е трудно да приема
не съм религиозен, за бога
Ок.
ПТ: 300ГБ си отидоха. :( Отдавна се канех де, ама сега ми е тъжно, толкова хубави нещица имаше. ;с
slun4ice_90
05-02-2017, 09:36
Обожавам такава работа,хаха Аз съм си мъжкарана...
slun4ice_90
05-02-2017, 09:38
https://media.giphy.com/media/XWfMLmKSylFtu/giphy.gif
Ама разбира се,хаха :) :p ;)
Не е като да не съм се оплела в чувства/мисли/решения, браво, мацка. Онова сутринта беше супер сладко и още ми е кеф като се сетя. И другото изказване пак беше мило, де... Ама то ме накара да се почувствам зле, даже егото ми се натроши, падайки на земята, а после проплака на умряло. На моменти ми се ще да мога просто да се изключа и да не чувствам нищо, но знам, че не е решение на душевната ми диария. Достатъчно ясно разбирам намеци поне, пък и съм свикнала доста с водопада от безинтес - пием си сутрешното кафе заедно.
Ще ми се да имаше някой наоколо, за да пием сайдер някъде на високо и да се хиля като побъркана на тъпотии. Знам даже и с кого искам да го пия тоя сайдер ама... :дд
Лудите се събраха. xD Изобщо нямам идея как са се намерили, важното е да са щастливи. xD
ةتشضل انزفث
05-02-2017, 19:18
Оп, връщам се само да оставя това тук.
https://www.youtube.com/watch?v=TYVjDcaiD20
Exx gta...
Иначе как върви работата колега натоварено ли е колко смени си от колко почваш в колко свършваш
pandabear
05-02-2017, 20:57
Хей-хей, идвам и тук да оспамя, 'щото се радвам като малко чаве ;3
http://i.imgur.com/bAr4BDF.jpg
http://i.imgur.com/77IU5ws.jpg
http://i.imgur.com/8AN3XKA.jpg
растем, но не стареем ;p
ок преместих се в стодентски грат явно
съквартирантката ми е мн готино момиче и си говорим много и си споделяме и се разбираме прекрасно
другото е... ами като в студентски общо взето
далеч от целите в живота ми е било,като вляза в дискотеката,веднага дж-я да започне да ме поздравява,че и да разберат всички,как на едикого си приятелката е там..
даже не сме заедно вече и пак няма оправия..
поне фитнеса ми влезе доста добре днес,явно трябва само сутрин да си ходя..
и идва сесия.. сълза
ок преместих се в стодентски грат явно
съквартирантката ми е мн готино момиче и си говорим много и си споделяме и се разбираме прекрасно
другото е... ами като в студентски общо взето
всъщност не съм баш в студентски де, ама както и да е ДД:
пак на общежитие
пак има младежи разхождащи се около блока по чехли
идилия
divergent
05-02-2017, 22:02
^ Защо реши да се местиш близо месец преди финала?
Прекарах страхотен ден. Отдавна не се бяхме виждали и ми беше много приятно да сме само двете цял следобед като в доброто старо време.
А от приятелчето ми от гимназията съм просто очарована. Днес дойде да ме забере от общежитието, само за да ме придружи до магазина, който е до тях. Когато напазарувах пак тръгна в моята посока. Попитах го накъде е тръгнал и той ми каза, че ще ме изпрати, понеже започвало да се стъмва. Даже сам ме гушна за довиждане, а принципно винаги аз му скачам. Не мога да разбера защо един ден се държи като пълно ако, а на следващия е толкова мил и сладък. Ама си го обичам.
Нямам търпение за утре вечер и следващите дни. Подготвила съм такива сладки изненади, че със сигурност дълго ще помни това посещение. Всъщност изобщо не заслужава да се раздавам толкова за него, но да доставям удоволствие на другите доставя още по-голямо удоволствие и на мен, та затова няма да се водя по неговото държание, а ще отвръщам с добрина, сладост и романтични приятелски постъпки.
Мама ми каза, че напоследък доста често ме хваща да разсъждавам изключително трезво и вече съм голям и зрял човек. Мама не знае, че когато видя дете с чанта на Уинкс в залата, го нападам и започвам да водя разговор за феи и колко съм харесвала Стела, или как обичам да си играя с братовчед ми и количките му. Мама живее в огромна заблуда за дъщеря си. Но е важно да е щастлива и да живее в утопичния свят, в който от детето ѝ ще стане човек, вместо в грозната реалност, където всички усилия през годините и постигнатото в един миг рухват и на мястото на възпитаното дете стои инфантилен пропадняк.
NomNomNom
05-03-2017, 07:39
Получаваш гърч, обаче не искаш да ходиш на лекар, добре.
Само аз съм го видяла този гърч и понеже не зноех, че се нарича гърч и понеже тя е паднала преди това, го пишат замайване (общо взето в паниката си обясних само че е била неподвижна и скована и не е била в сэзнание, а тя пък казваше, че не е губила съзнание)
И след като говорих с фр и му казах всички детайли (че е била като ембрион свита и на кокал вкоченясана), той ми каза, че е гърч и я събудих да й кажа, и се разбрахме, че лекарката в бп не е разбрала, но и никой не пожела да чува де.
И съответно то и за бърза помощ имаши отпор, и тя неадекватна на пода не искаше, и баща ми ми се навика в началото, в крайна сметка с кръвно 50 на 85 и хранително "натравяне" + нещо дето се наричало гърч явно, на мен първата ми реакция беши че умира и за 2 минути си мислех, че тя умира и аз нямам нищо какво да направя освен да викам да се свести.
И се изпокарахме сега понеже не иска да ходи на лекар и днес и ми каза, че по-добре да беше умряла
Толкова искам да избягам някъде, а нямам къде и не мога и да си върша работата защото не съм на себе си
NomNomNom
05-03-2017, 08:02
Ок, ревах половин час и се съгласи да ходи на лекар, баси ако рева можеше да ми оправи и другште проблеми
Едит: и май наистина съм психарка, от два дни ми се причува как някой повръща и скачам да проверявам в паника, а се оказва че съседа кашля и че кучето се прозява
aurissaaaaa
05-03-2017, 10:15
Евала, Номи. Мой роднина от упоритост и нежелаене да ръчка лекарите си докара хронична бъбречна недостатъчност.
Толкова искам да избягам някъде, а нямам къде и не мога и да си върша работата защото не съм на себе си
Ти си правата в случая. Въобще не се впрягай. Дъртите са страшни магарета ...
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18222210_1838605356463756_3214334190496080966_n.pn g?oh=b475eff4037d2eacd7adda504aea4e7c&oe=597F2CAE
Номи, би ли описала как точно изглеждаше този "гърч", предшестващото състояние и тн. И какви изследвания са направени след това? ЕЕГ, ЯМР, нещо?
Напрегнато ми е. Програмата ми е много плътна, а ми се очертава изчезване от цивилизацията за празниците. На хората не им се занимава със студенти и гледат да издърпат изпитите максимално рано и лятото да им е свободно, което от една страна е окей и за нас, но от друга... още ходим на лекции, за Бога. Кога да уча? Тежка сесия ще бъде. Сефте.
deitona22
05-03-2017, 14:24
Хм,в частните болници всички са много учтиви и помагат.
Два дена подред в жегата на фитнес и имах сила да си довърша всички серии,което доста ме учудва.
Още няколко дена и пак се започва.
^ Защо реши да се местиш близо месец преди финала?
исках да си търся друга квартира, но лятото като цяло има повече оферти и реших да пробвам на общежитие
блокът е мн добре като цяло, ремонтиран е
направо е като петзвезден хотел в сравнение с другите общежития, които са ми показвали
NomNomNom
05-03-2017, 16:33
Номи, би ли описала как точно изглеждаше този "гърч", предшестващото състояние и тн. И какви изследвания са направени след това? ЕЕГ, ЯМР, нещо?
Напрегнато ми е. Програмата ми е много плътна, а ми се очертава изчезване от цивилизацията за празниците. На хората не им се занимава със студенти и гледат да издърпат изпитите максимално рано и лятото да им е свободно, което от една страна е окей и за нас, но от друга... още ходим на лекции, за Бога. Кога да уча? Тежка сесия ще бъде. Сефте.
Аурис, тнх, наистина са големи животни старите, не, тотално
Ива, аз не знаех, че.е гърч, но го описах на приятел.вчера и той каза, че е (защото никой друг не го видя)
Състояние - някакво натравяне, буди се и тръгва към долния етаж да повръща, при което от безсилие пада на пода (удря главата, смърля коляно), чувам го и отивам при нея, не искам да обрисувам подробно, но като отидох но нея, беше в съзнание, и в един момент започна да се свива и се сви вкоченясало на ембрион г/д(чисто бяла) и застина така, и в опитите ми да я обърна по гръб и да я изпъна - не реагираше, ниподвижна, и не можех ръцете да й изпъна, и врата беше свила, затворени очи, и това не знам, минута или две (понеже нямам идея какво е и мислех, че е умряла ) и почнах да крещя , и в един момент се свести, започна да мърда, баща ми чу и дойде, и даже я изправи на крака да слязат долу и общо взето останалото като хранително отравяне протичаше ( сериозно обезводняване)
Днес отиде на лекар след реването ми и той й казал, че това, дето се е случило, е от обезводняването + ниското кръвно и било нормално
Пак казвам, не знам дали е гърч, но понеже в бърза помощ не можах да им го обясня а тя самата не знаеше какво е станало, го обясних на приятел на другия ден (родителите му са лекари, той не.е) и каза гърч. Не се е тресла, нещо се свиваше преди да се "вкамени" , и аз се страхувах, че не моге да диша така
Просто, може да е нещо тривиално, обаче майка ми да видя в такова състояние ме накара да си преосмисля живота, и ми се причуват как повръщат хора вчера и днес и скачав от стола да я търся.
Хм,в частните болници всички са много учтиви и помагат.
И на мен да ми дават по 120лв. за една система с деган и аз ще съм учтива и ще помагам.
deitona22
05-03-2017, 17:14
И на мен да ми дават по 120лв. за една система с деган и аз ще съм учтива и ще помагам.
И това е така.
Но и на регистратурата също бяха доста учтиви.
Мога да сравнявам,тъй като съм обиколил няколко болници...за жалост.
Номи, желая бързо оздравяване! Дано не е нещо сериозно.
В сфмед е пълно с идиоти също. До човек си е. Заплащането в частни и държавни болници не е точно така, както се представя.
И това е така.
Но и на регистратурата също бяха доста учтиви.
Мога да сравнявам,тъй като съм обиколил няколко болници...за жалост.
Знам за какво говориш. Дано да не ти се налага повече!
deitona22
05-03-2017, 17:33
Знам за какво говориш. Дано да не ти се налага повече!
Днеска се усетих,че всеки път като ходя на лекар ,казвм "довиждане".
А това да го казваш на лекар/в болница некак си не звучи яко ;д
В сфмед е пълно с идиоти също. До човек си е. Заплащането в частни и държавни болници не е точно така, както се представя.
И там съм бил,за операция.
Поне в това отделение което бях,всичко беше окей.
За другото не знам.Не мога да коментирам.
Кое отделение, ако не е тайна? ХД
deitona22
05-03-2017, 17:47
Кое отделение, ако не е тайна? ХД
Артроскопска травматология.
anonymous908491
05-03-2017, 18:12
Артроскопска травматология.
с твоята патрава физика, за кво се мъчиш по фитнеси
deitona22
05-03-2017, 18:18
с твоята патрава физика, за кво се мъчиш по фитнеси
Ти пък кво се обаждаш?
anonymous908491
05-03-2017, 18:19
Мойта каква физика?
не и изключителна, очевидно
хехехехе
deitona22
05-03-2017, 18:23
не и изключителна, очевидно
хехехехе
Кот такова.
anonymous908491
05-03-2017, 18:28
в болница не съм стъпвал от 15 години, щото съм железен, освен това ми беше писнало да се будя поне веднъж седмично в пирогов
deitona22
05-03-2017, 18:37
в болница не съм стъпвал от 15 години, щото съм железен, освен това ми беше писнало да се будя поне веднъж седмично в пирогов
Ем си железен,ем си се будил всяка седмица в Пирогов.
Железна логика.
anonymous908491
05-03-2017, 18:44
написах железен, а не стоманен, патрав тъпунгер със собствено болнично легло
Тоя епизон на Смени жената е ЕПИК! :ддд Скоро такъв сеир не бях гледала, чесно!
deitona22
05-03-2017, 18:53
Тоя епизон на Смени жената е ЕПИК! :ддд Скоро такъв сеир не бях гледала, чесно!
После как да не мразиш педалите като навсякъде ги лансират.
Че и парад си имат тия сбъркани "човешки " създания.
п.с.Не съм гледал тоя епизод,нито който и да е,ама само от рекламите "жената" в гей двойката ме вбеси.
Jack_Reacher
05-03-2017, 18:54
ае кво обсъждате некви болници като в пенсионерски клуб
тая седмица се кефя на хубавото време
супер е и за тренировки и разходки
Искам само да кажа, че чатовете ми с Номи са едни от най-вулгарните разговори, които водя с когото и да било. Разтоварващо е да дам свобода на тази част от себе си и да бъда разбрана от отсрещната страна.
anonymous908491
05-03-2017, 19:56
я копирай някой ваш разговор, тя няма да има против, ако само ти псуваш
Но аз не псувам :д
Тя също.
anonymous908491
05-03-2017, 20:06
хехехехехе
ми, освен да си говорите мръсотии една на друга, щом не псувате по хората
NomNomNom
05-03-2017, 20:08
Само се прави, учи ме на неаполитански псувни сега
Хахаха
Говорѝ ми мръсно на неаполитански, ах
anonymous908491
05-03-2017, 20:16
и да бъда разбрана от отсрещната страна.
учи ме на неаполитански псувни сега
учи те или те е научила
издребняваш
Важното в живота е, че някои езици звучат по-добре от други и са +точки
anonymous908491
05-03-2017, 20:40
псувай на сръбски, не е да не знаеш как
PathToOuroboros
05-03-2017, 21:40
Да убиеш своето его е да отвориш своя свят към истини, който иначе биха били блокирани от нежеланието ти да приемеш нещата просто каквито са и че всичко, което до този момент си знаел са бели лъжи или полу истини, идеали, трудно достижими от същества, който едвам познават себе си.
Цената да познаваш себе си е да бъдеш на люлката, люлееща се между лудостта и реалността, да докоснеш най дълбоките корени на своето съществуване и да се откъснеш от тях емоционално, духовно, абсолютно и завинаги, а след това да се научиш да летиш в тази яма пълна с фалшиви усмивки, фалшива позитивност и фалшиви хора, твойте очи завинаги привикнали на тази тъмнина виждащи всички прозрачни хора, банални хора с лица на познати..
Егото е просто порта... Да го убиеш е да го накараш да се прероди в нещо, което всъщност служи на теб, а оттам всичко започва отначало, но на друго ниво, където щастието е истинско, изградено на истини... Разбира се ако оцелееш от шока причинен от лъжите с който си бил програмирам цял живот.. Ако пък не... Еми доматите също искат да живеят и те също се хранят :D
Пирогов е нарицателно за груби хора.
Пирогов е нарицателно за груби хора.
"Е, мацо, лежим у Пирогов секи ден, искаш ли да те черпа едно и да те водим на болничното легло да ти покажем патерицата ;) ;) ;) "
NomNomNom
05-04-2017, 13:57
Обичаен четвъртък, повече от 3 часа чакам да се натовари малц в камион за япония, тези си купуват малц от белгия, карат го с камиони за япония, за да правят "белгийска" бира там.
Ако кантара за камионите не работи, работата ми е спукана, ама нали тр да ме държат в напрежение цял следобяд.
Както при всяка профилактика/имплементация, и днес бях на косъм да напусна цял ден, не ми се е слувало на предишна работа да имам такива полярни емоции нон стоп (не си представям какво им е на хората, от чиято работа зависят животи какви топки вадят, пък мен някакви дребни неща ме напрагат)
"Е, мацо, лежим у Пирогов секи ден, искаш ли да те черпа едно и да те водим на болничното легло да ти покажем патерицата ;) ;) ;) "
Сладур.
В дни като този си припомням, че всичкият труд, стрес, нерви, си заслужават и съм на правилното място, макар понякога да го забравям.
*отивам на спирката и разбира се погледът ми фиксира красиво същество от мъжки пол. Майка ми ме занимава с глупости по телефона и се правя, че я слушам, докато наблюдавам как идва близо до мен. Качихме се, мъжът седна до мен, майка ми продължи да дърдори. Неговата спирка явно беше преди моята, защото стана и се обърна да ме зяпне запоследно, буквално. Беше неловко. Аз също го зяпнах. Застана до вратата и на слизане ми намигна <333. Защо не ме заговори??? Дали майка ми е съсипала потенциалната ми любов на живота с безкрайните си съвети какво да ям и да внимавам как пресичам. Ъгххх, да флиртува с мен (това е флирт, нали?) и да си тръгне. Тъпанар.
golemiq_korab_minava
05-04-2017, 16:38
Иво ако те беше заговорил щеше да кажеш че е нахален
Просто се е занасял пичът, kinda flirty, ама чак да е флиртувал. Забавлявал се е просто. Другите варианти са да е бил нерешителен или крийп. Ти си избери ;д.
Не схаващам смисъла на непродуктивния интерес.
Не бих казала, че е нахален. Заговаряли са ме всякакви непознати, окей съм с това. А и този е мат бумър, за Бога.
golemiq_korab_minava
05-04-2017, 17:22
От къде да се знае като другата половина момичеТа казват че не приемат така. Нормално е да има притеснение
Заспах без да искам и сънува бясна простотия, хем ми е смешно, хем се чудя откъде ми се пръкна идеята в главата.
Мога ли да се гръмна? Не за съня, за друго е. Все тая, излиза ми се някво, колкото да се разходя със слушалките в ушите и да пия безалкохолно навън. И тка и ш направя май-май...
И аз. Не мога да разбера защо се практикува флирт (не базов такъв), след като не си готов да стигнеш по-далеч
Излишно губене на време.
deitona22
05-04-2017, 17:49
...
Ти не отплава ли?
Пт-->Утре най-накрая ще се сдобия с 4 книги които искам от супер много време.
golemiq_korab_minava
05-04-2017, 17:51
Тежък.. Още се пълни кораба
Какво значи базов? ХД
Редно е да флиртуваш, когато намериш подходящ обект. Смис, вдървеното държание не е секси. Но да, харесал си си някого, флиртуваш, защото искаш да се запознаеш и дрън-дрън.
В конкретния случай, не мога да виня човека. Все пак бях залепена за телефона през цалото време. Жалко, че се сещам бавно и не казах на майка ми, че съм на светофар и ми пречи (винаги се страхува да говоря на пътя хд).
golemiq_korab_minava
05-04-2017, 18:01
Как флиртувате? ;д
anonymous908491
05-04-2017, 18:59
И аз. Не мога да разбера защо се практикува флирт (не базов такъв), след като не си готов да стигнеш по-далеч
Излишно губене на време.
хехехехехе
защо ядеш като пак ще огладнееш
защо чистиш, пак ще се нацапа
към теб се отнася тва за храната, чистенето не ти е няква мания
NomNomNom
05-04-2017, 19:07
по-скоро
защо си топлиш храната, като няма да я ядеш
на 3тото претопляне вече не става :)
anonymous908491
05-04-2017, 19:13
дано да говориш за храната, че се чувствам неловко
едно време нямаше микровълнови, нямаше и хладилници, заравяхме храната в двора и докато я изровиш, си толкова огладнял, че няма начин да не ядеш
NomNomNom
05-04-2017, 19:18
гладни хора има и днес
само да не те заровят преди това
anonymous908491
05-04-2017, 19:37
те ако ще ме ядат, дали има значени дали съм бил заровен или не
значение за мен
NomNomNom
05-04-2017, 19:39
ами понякога ти се иска да си бил заровен
понякога ти се иска да те бяха извадили по-рано
anonymous908491
05-04-2017, 20:23
питаш ли ги таралежите
те се раждат без бодли
NomNomNom
05-04-2017, 20:25
ахаха
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18274843_1860378527558098_5634315572505672703_n.jp g?oh=6e7309f1fcc2a4a56aee36c1498f277b&oe=59B5F55E
ех
Chrysothemis
05-04-2017, 21:39
Просто се е занасял пичът, kinda flirty, ама чак да е флиртувал. Забавлявал се е просто. Другите варианти са да е бил нерешителен или крийп. Ти си избери ;д.
Аз не съм виждала момиче, което да нарича "крийп" крийпъри, които ѝ допадат. Двойни стандарти. Но според мен просто е бързал и заради това не е обърнал внимание на момичето.
^тъкмо те предложиха за омъжване в книгата, която чета. Но ще трябва да се съревноваваш с още две. Аз не бих се дърпала, ако все пак изберат мен, малко поостаря Брад, обаче определено все още става.
Не съм очаквала такъв философски разговор от Номи и Папугайчо, озадачена съм.
Ива, базисен е примерно като се усмихваш и шегуваш със симпатичното момче от магазина, докато си купуваш сирене, но знаеш, че ще приключи в момента, в който излезеш. Просто е приятно на ежедневно ниво.
Chrysothemis
05-04-2017, 22:00
^тъкмо те предложиха за омъжване в книгата, която чета. Но ще трябва да се съревноваваш с още две. Аз не бих се дърпала, ако все пак изберат мен, малко поостаря Брад, обаче определено все още става.
Коя е тази книга? Но аз не харесвам Ахил ни най-малко.
Частта с телефонния разговор ми е убягнала, по диагонал съм чел явно ;д. Не разбирам кво толкова има да се коментира и задълбочава в няква незначителна случка. Засяпал я някъв симпатяга и тя вече се разтапя. Ако беше някой обигран, след 5 минути щеше да му ядеш спермата в първия обществен кенеф, ебати...:lol:
Коя е тази книга? Но аз не харесвам Ахил ни най-малко.
Що за въпрос. Девета песен, 144-148.
Иначе аз го харесвам. И героя, и актьора.
Пак стана 2 часа и аз още не съм легнала.
Но нищо, днешният ден пак съдържаше минипобеда. Утре повече.
PathToOuroboros
05-04-2017, 22:31
Колдрекс за всички ... Естествено, че ако гледате отдолу нагоре ще ви се струва сякаш живота ми е по прекрасен, но всъщност човек се пренасища с всичко включително и хубавите неща.. Тоест примерно дори да колдрекс .. принцеси всеки ден, след 1, 2 , 3 месеца ще бъде също толкова скучно, колкото да чакам на опашка в банката... Нещата, който ни вълнуват най много винаги са нещата, който нямаме в момента, а когато ги имаме те губят своята магия... Парите, секса, любовта, шоколада, всичко доскучава, защото просто така сме изградени, да търсим наркотика, към който не сме привикнали все още.. Защо ли хората, който имат много и са богати прибягват към злоупотреби и извращения?.. Еми могат да си позволят всичко и са се пренаситили толкова много, че единствено табутата могат да ги стимулират.. Дори богатия може да завиди на бедния за нещо.. Онзи наивен поглед над нещата завинаги изгубен... Всъщност затова и в миналото често имащите са се мешали с простолюдието да изпитат скромните удоволствия на бедняка..
Цензурирано.
..
Подяволите колко сте прости...
А ти си достигнал някаква особена висота ли?
shits and giggles
Как флиртувате? ;д
Десен бутон > Флиртувай
bindнал съм си го на Х, да ми е по-лесно
Indistinct може да се кротне малко, не сме в църква.
имам теория:
до края на "протеста" Слави ще пропее песни на Maroon 5:
I don't mind spending every day
Out on your corner in the pouring rain
And he'll be looooooooooooooved
YoungBloodZ
05-05-2017, 06:19
Десен бутон > Флиртувай
bindнал съм си го на Х, да ми е по-лесно
/bind x flirt
имам теория:
до края на "протеста" Слави ще пропее песни на Maroon 5:
I don't mind spending every day
Out on your corner in the pouring rain
And he'll be looooooooooooooved
/bind r на Ракши глупостите :D
/bind x flirt
/bind r на Ракши глупостите :D
https://static-cdn.jtvnw.net/emoticons/v1/136678/3.0
NomNomNom
05-05-2017, 07:56
След като майка ми във вторник бърза помощ я взе от пестото с пресни подправки на баща ми (.+ вино), баща ми вчера повръща от домашния ми сладолед, а аз тази сутрин повръщам от купешка луканка дето той е купил, мисля, че от добрите ни намерения ще се изтровим.у нас.
Започвам да се съмнявам за вирОс
Пия кафе и пак оувъртинквам, но пък деня ми почна с мега якия поздрав - да е жива и зсрава братчедка ми, че ме е отбелязала в тая си публикация. <3 Снощната разходка беше хубава, компанията и тя не беше лоша по никой начин. Май проблема е в мен, щото няма къде/какво друго да е. Казва/прави нещо мило и на мен ми идат хиляда простотии да изцепя та да се хилим с часове, но не ми иде отвътре да спра да съм звяр. Определено проблема е в мен.
Частта с телефонния разговор ми е убягнала, по диагонал съм чел явно ;д. Не разбирам кво толкова има да се коментира и задълбочава в няква незначителна случка. Засяпал я някъв симпатяга и тя вече се разтапя. Ако беше някой обигран, след 5 минути щеше да му ядеш спермата в първия обществен кенеф, ебати...:lol:
Не си позволявай да правиш несъдържателни изводи, безпардонен, циничен, глупак такъв.
И да, много ясно, че привлекателните имат бонус точки. Който го отрече е лицемер. Пък и в държанието на мъжа нямаше нищо крийпи
Chrysothemis
05-05-2017, 08:48
Каква грубиянка.
Аз ли, бе? А неговия коментар?
PathToOuroboros
05-05-2017, 09:32
То и аз там си търся "любовните" авантюри.. В обществения транспорт, кръчмата и понякога зад казаните в тъмната алея ако наистина съм закъсал.. Но това няма как да стане и следователно хвърлям там некви жълти стотинки като ме засърби и някоя ме чеше и не не говорим за проститутки за жалост.. Уви, колкото по красива, толкова по малко интелектуално стимулираща, защото при красивите изкушението просто да се оставят красотата им да върши цялата работа е прекалено голямо.. Еми тъй де.. Защо растеш като човек и да работиш за удоволствията като всички се състезават да ти ги сервират пред устата... После обаче идва един ден, когато миришеш на пернишко кисело зеле и изглеждаш като чучело, но детайли.. Демотивиран и знаещ не търся любов, но им обещавам луната, а всъщност просто се чеша. Привлечи ги с малко лъскаво почеши се и нека следващия също им се порадва, преди да изгубят всякаква стойност.. Не ви завиждам дами никак даже и не ви съжалявам, защото вие избирате да се пуснете по течението и не желаете после да поемете отговорност за вашите решения, като сте стари износени и сами...
slun4ice_90
05-05-2017, 09:48
Нямам много настроение,защото брат ми ще се жени август,а аз не харесвам пачата... :D :D И не само аз,де...И понеже усещам хората просто е гадна и не я искам...Та още куп някакви такива нещица ме нервят...Само ми се обича,ама няма кой...о.0.
NomNomNom
05-05-2017, 09:56
То и аз там си търся "любовните" авантюри.. В обществения транспорт, кръчмата и понякога зад казаните в тъмната алея ако наистина съм закъсал.. Но това няма как да стане и следователно хвърлям там некви жълти стотинки като ме засърби и някоя ме чеше и не не говорим за проститутки за жалост.. Уви, колкото по красива, толкова по малко интелектуално стимулираща, защото при красивите изкушението просто да се оставят красотата им да върши цялата работа е прекалено голямо.. Еми тъй де.. Защо растеш като човек и да работиш за удоволствията като всички се състезават да ти ги сервират пред устата... После обаче идва един ден, когато миришеш на пернишко кисело зеле и изглеждаш като чучело, но детайли.. Демотивиран и знаещ не търся любов, но им обещавам луната, а всъщност просто се чеша. Привлечи ги с малко лъскаво почеши се и нека следващия също им се порадва, преди да изгубят всякаква стойност.. Не ви завиждам дами никак даже и не ви съжалявам, защото вие избирате да се пуснете по течението и не желаете после да поемете отговорност за вашите решения, като сте стари износени и сами...
Защо просто не си вземеш не топ привлекателна, а нормална
sladura89
05-05-2017, 10:04
Само ми се обича,ама няма кой...о.0.
Е то и аз така, ама какво да се прави!
slun4ice_90
05-05-2017, 10:07
Е то и аз така, ама какво да се прави!
Хахаха,сложиха ми рога...После ме помоли да му простя...Първите три дни бях бясна,но ми мина...Ин дъ енд...! :D :(
Защо просто не си вземеш не топ привлекателна, а нормална
Не го храни.
Този е на опиоидни аналгетици. Защо си мисли, че само жените остаряват? И защо си мисли, че когато една жена остарее, се оставя на благоволението на мъжа едва ли не? За какво по-точно? Логика??? На мен отново в главата ми излизат биофизиомеханизмът на стареене при половете, но ще отегча. То не става да четеш male космополитън и да си мислиш, че разбираш света.
NomNomNom
05-05-2017, 10:55
^^
Мъжете също стареят, оплешивяват, отпуска се кожата, мускулната маса намалява, имат бръчки, петна по кожата, в секса резултатите падат, работата по вкъщи става трудна, имат деца и носят отговорност - и финансова, и емоционална, като искаш да си добър баща, не е само пари.
+ той си живее с някаква илюзия, че всички мъже са достигнали интелектуални и финансови върхове, а те просто са си нормални хора, и е съвсем нормално 40г мъж да е с 40г жена и да не се оплаква, самите мъже пък понякога не знаят как да перат и готвят като са сами, и си търсят някакво мамче. Абе, мъже и жени всякакви
Мн идеализира мъжката роля, хич не ми е идеята да влизам в конфронтации, просто частният му случай си е лично негов
Аз па не разбирам кво го мътите тоя, редовно се появява за някво време, мрънка, храни го някой и в един момент изчезва безкрайно. Само се морите да се обяснявате на тролове.
Не си позволявай да правиш несъдържателни изводи, безпардонен, циничен, глупак такъв.
То не зависи от теб, дишай. Ама ме кефиш, забавна си ;д.
Като стана въпрос за възрастта, се сетих за един епизод на "Двама мъже и половина", в който Чарли се чудеше дали да се занимава с жена колкото него и изръси: "Когато стана на 60, тя ще е на...(многозначително мълчание)" ;д.
Аз па не разбирам кво го мътите тоя, редовно се появява за някво време, мрънка, храни го някой и в един момент изчезва безкрайно. Само се морите да се обяснявате на тролове.
Обвинява в повърхностност и лекомислие, а самият той не спира "само да ми остареете". Нали той е над нещата, не би трябвало да се интересува от нещо толкова банално като бръчките.
deitona22
05-05-2017, 14:31
..
Едно нещо не разбрах.
Защо обръщате внимание на троловете?
NomNomNom
05-05-2017, 14:42
Какъв е проблемът да стане малко лаф, нещо пречи ли ви или
deitona22
05-05-2017, 14:44
Какъв е проблемът да стане малко лаф, нещо пречи ли ви или
Не се заяждам,спокойно.
Само питам.
NomNomNom
05-05-2017, 14:51
Защото става някаква.дискусия все пак
PathToOuroboros
05-05-2017, 15:08
Трол - универсална табела за хора, който или наистина досаждат или просто са странни и говорят различно от колектива. Сходна табела: крийпър. Извод: Ако не харесвате какво четете, не обръщайте внимание както правите с всичко, което не ви унася в този свят :)
Що се отнася до остаряването е известен факт, че мъжете остаряваме по бавно стига да не работим по 12 часа на ден всеки ден, което не правя, защото просто не ми трябва, имаме добра генетика и я поддържаме и подхранваме.. Нашите пикови години са 30 40 и според подхранването дори до късни 50.. Има хора, дето можеш да ги объркаш спокойно за 30 годишни на тая възраст.. Женските пикови години са от 16 до 35 и евентуално според качеството на гените и с помощта на гримовете евентуално 40 ама пръъъц тогава принципно, вече не можете да имате деца без риск.
Също опитах с обикновено момиче и единствения резултат е ,че се превърна в моя лична аларма всеки път, когато не й звънна да й кажа, че пръднах и ако случайно я оставя за повече от 30 минути сама, за да отида и аз да правя нещо забавно :) Бях изключително толерантен, въпреки нещата, които знам, но сега съм АБСОлютно сигурен, че изключенията са 1 на милион ако въобще и затова гоня красиви чесалки, защото така сме устроени мъжете да ни привлича красотата и шанса да срещна изключение е близо до невъзможен.
Жените просто не изпитвате любовта по същия начин... Знам го като теория и го изпитах. Принципно можете да обичате примерно 3-ма еднакво със специфични роли: Един, който емоционално ви стимулира, един който ви изчуква до небето с хубави гени и един, който е муле и ви осигурява добър стандарт на живот. Принципно на теория е възможно жената да обича и да е лоялна на един мъж ако има всичко това, но дори и Брад Пит не е способен на всичко завинаги, тоест .... :D Освен ако мъжа не е наистина добър улов и тя е по ниско качество, но пак ще остане незадоволена в някой аспекти и може пак да ти изневери зад гърба, а това, че не знаеш, че жена ти спи със съседите не значи, че не ти е изневерила.. Нашата любов е моно, а вашата е разцепена на нужди и ако тези нужди не се задоволяват от този, с които сте, търсите някой, който да го направи подсъзнателно и дори съзнаелно.. Също важи и ако мъжа спре да може да изпълнява ролите, дори да е перфектен принципно... Жената спира да го обича, защото не може да я стимулира в тези неща вече, дори и причината да е инцидент.
Моля всички, които ме смятат за какъвто и да е било да игнорират това. Не искам да рискувам да ви стимулирам и вие да научите нещо извън общо приетите неща.. Ако се съмнявате, че нещо е вярно проучете и ще видите, че беше глупаво да пишете, без да знаете, че със сигурност сте прави, че греша. Благодаря ви :)
Имам лекция, която трябва да потърся, на която е доказано, че жените остаряват по-късно и живеят по-дълго, заради... не помня кое точно (ще потърся, за да не говоря глупости). Когато преровя и намеря, ще постна тук НАУЧНА информация, а не врели-некипели на един объркан мозък. За другите неща дори не искам да се захващам. Патология.
NomNomNom
05-05-2017, 15:25
Ми че то при мъжете е същото,.ако жената не е едновременно добра.майка, добър професионалист и добра любовница, е тръгнал да се разнообрази (жените също). И при.двата пола.е еднакво, като не е задоволена някаква нужда и това не се комуникира.
И нз, мен в даден момент само един мъж ме привлича наистина, без значение дали съм с него или не, или се оглеждам за др (ако не съм с този, с когото искам да съм поради някаква причина)
И при мъжете е същото, някои от младите с повече време и енергия си чейсват нон-стоп, без значение дали имат фр или.не.
Да съмаризирам, не виждам голяма разлика, освен в нуждите демселвс - примерно мъжете по-често искат подкрепа и възхшщение за силата и интелекта им, жените по-скоро искат закрила и тн (и то не винаги, но повечето се вписваме в някаквш стереотипи)
golemiq_korab_minava
05-05-2017, 15:26
Мн съм тъп
PathToOuroboros
05-05-2017, 15:28
Имам лекция, която трябва да потърся, на която е доказано, че жените остаряват по-късно и живеят по-дълго, заради... не помня кое точно (ще потърся, за да не говоря глупости). Когато преровя и намеря, ще постна тук НАУЧНА информация, а не врели-некипели на един объркан мозък. За другите неща дори не искам да се захващам. Патология.
Защото принципно не блъскат на мъжки работи дето износват и принципно работят по малко като цяло и често се жалят имат майчинства дъра бъра, но генетичния потенциал е мъжете да остаряваме по бавно, изградени сме малко по стабилно. Освен това от мъжете се очаква да бъдат колоната на които всички да се подпират и не могат да споделят емоциите и слабостите си свободно като човешки същества, тоест често и стреса е по голям, защото обществото очаква от нас да поемем отговорност за абсолютно всичко и дори да умрем за него ако се наложи :) Съжалявам, използвам логика пак... Не мога а се науча еййй :D
NomNomNom
05-05-2017, 15:34
Ок, предлагам ти да станеш майка на 3 деца и да нямаш собствени пари, а само на мъжа ти и да тр да слушаш само него, иначе той мн ги искал децата. Не мисля, че жените или мъжете са по-прецакани или по-добри, всеки пол си има базови функции, ти си избираш дали да ги следваш, но не виждам защо сравняваш най-добрите качества на един пол с най-лошите качества на другия пол.
Все едно да съдиш сьомга и папагал по умението им да летят, или плуват под вода
NomNomNom
05-05-2017, 15:36
Както птицата и рибата имат еднакво и равно право да живеят както искат и да са свободни, въпреки, че са различни, така и хората.
Паразитират и мъжете, и жените, да не се връщаме на (най-добрите мъже vs най-лошите жени)
PathToOuroboros
05-05-2017, 15:39
Ок, предлагам ти да станеш майка на 3 деца и да нямаш собствени пари, а само на мъжа ти и да тр да слушаш само него, иначе той мн ги искал децата. Не мисля, че жените или мъжете са по-прецакани или по-добри, всеки пол си има базови функции, ти си избираш дали да ги следваш, но не виждам защо сравняваш най-добрите качества на един пол с най-лошите качества на другия пол.
Все едно да съдиш сьомга и папагал по умението им да летят, или плуват под вода
Еми лесно.. Ако не мога да си го позволя да бъда майка няма да стана, камоли пък на 3.. Разсъждавам от гледна точка на децата, не на егоизма на майката да създаде живи същества в живот пълен с мизерии, че й нейната глупост отгоре.. Въпрос на затваряне на краката или поне използване на предпазни мерки съвестно и уважаване на стабилните партньори а не замяната им за по стимулиращи лоши момчета, които изненадааа си тръгват, защото все пак са лоши, независимо дали имаш деца или не .. :)
Ние също сме човешки същества и несъвършенни, но на нашите рамене пада огромна отговорност, защото сме по силни, често по умни и обществото е избрало ние да бъдем жертвеното агне, което да бъде жертвано на олтара на прогреса, както историята показва.. В резултат живота за жените е по лесен, дори и да блъскат по цял ден го правят не в гората а най малкото в сравнителна сигурност... Всичко е изградено върху костите на мъже
NomNomNom
05-05-2017, 15:49
Ами не е така, не сте жертвено агне, дадено ви е от природата повече, използвайте го без да се жалвате моля. Има мъже, които използват това, дето им е дадено, закрилят слабите, поемат отговорност, борят се, не им хрумва да се жалват ш не съм чула да се оплакват от жени, попадат на качествени или просто сами си правят живота лесен
Necrologist
05-05-2017, 15:57
Ох, колко обичам да чета за война на половете.
NomNomNom
05-05-2017, 16:01
Ами супер, значи ти е приятно
Necrologist
05-05-2017, 16:05
Адски много.
NomNomNom
05-05-2017, 16:25
Йей
Ох, колко обичам да чета за война на половете.
имам чувството, че един и същ човек пише от тоя и Джак Ричър
къв ви е проблема хората да говорят на адекватни теми, а не да има само някво нелогично мрънкане
Necrologist
05-05-2017, 17:39
имам чувството, че един и същ човек пише от тоя и Джак Ричър
къв ви е проблема хората да говорят на адекватни теми, а не да има само някво нелогично мрънкане
Имам чувството, че си много прост.
Имам чувството, че си много прост.
хубаво нещо са чувствата
сега спокойно можеш да идеш да си го насапуниш в сапунената дупка, потиснато и жалко подобие на мислещ индивид, целящ да наложи своята липса на елементарна позиция и човешка култура над хора, които се опитват да изразят адекватно мнение по належащи въпроси
хвани едно сапунено въже, вържи му единия край на някой висок клон, другия край около вратлето, което държи празната ти ретардирала кратуна върху безполезното ти безмозъчно същество и просто се отпусни. Остави всичките си тревоги на онзи клон и ако вярваш достатъчно може би в следващия ти живот ще се родиш като пъпеш или муха, все тая, даже по-добре муха, че да има нещо общо със сегашното ти съществуване, лайнояд
индистинкт, как е мойка <3
Jack_Reacher
05-05-2017, 18:13
не се возя в градския и не знаех че там стават такива филми
Използвал логика. Как един некротизирал мозък би боравил с логика? Никак. Аз пък използвам факти, мрънкащо същество. По спомен мисля, че стареем по-бавно и живеем по-дълго заради ензим (?), който при жените се произвеждал повече години или нещо от сорта. Честно, измишльотините на този ми докарват спазъм.
И като вметка, в медицинските среди като силен пол се води женският. Няма лекар, който да отрече. Всеки знае, че ако размножаването на човечеството се падаше на мъжете - отдавна да сме изчезнали като вид.
Necrologist
05-05-2017, 18:38
хубаво нещо са чувствата
сега спокойно можеш да идеш да си го насапуниш в сапунената дупка, потиснато и жалко подобие на мислещ индивид, целящ да наложи своята липса на елементарна позиция и човешка култура над хора, които се опитват да изразят адекватно мнение по належащи въпроси
хвани едно сапунено въже, вържи му единия край на някой висок клон, другия край около вратлето, което държи празната ти ретардирала кратуна върху безполезното ти безмозъчно същество и просто се отпусни. Остави всичките си тревоги на онзи клон и ако вярваш достатъчно може би в следващия ти живот ще се родиш като пъпеш или муха, все тая, даже по-добре муха, че да има нещо общо със сегашното ти съществуване, лайнояд
Ехееее, пръщиш от комплекси, глухар :Р
Няма причина да се ядосваш на мен, като твоя проблем си ти самият.
PathToOuroboros
05-05-2017, 18:56
Използвал логика. Как един некротизирал мозък би боравил с логика? Никак. Аз пък използвам факти, мрънкащо същество. По спомен мисля, че стареем по-бавно и живеем по-дълго заради ензим (?), който при жените се произвеждал повече години или нещо от сорта. Честно, измишльотините на този ми докарват спазъм.
И като вметка, в медицинските среди като силен пол се води женският. Няма лекар, който да отрече. Всеки знае, че ако размножаването на човечеството се падаше на мъжете - отдавна да сме изчезнали като вид.
Теломери пепи, теломери.. Всеки има определен потенциал индивидуален зависещ от родителите му каквото е наследил от всички други, но като цяло, тъй като недостойните мъже според стандартите на природата са измирали масово в миналото, а жените реално какво се е искало от тях.. Да седи там разкрачена да я осеменят, колкото по хубава, толкова повече.. Та при този подбор на мъже е нормално да имаме малко повече мозък и по стабилна генетика при положение, че от нас се иска да сме успешни, за да се възпройзведем, а в миналото доста успешни.. Смисъл неуспешните обикновено са без глави разбираш :D Природата е кучка.. Впрочем ако не следиш новините, вече е изобретена изкуствена утроба симулираща химичната среда почти идеално и вече е отгледано животинче вътре, което вече се е научило само на инстинкта да гълта(демек може да се роди нормално и инстинктите са вградени в нашата генетика и не е нужна майка, за да се роди нормално дете, поне това ще стане в бъдещето), тоест това показва, че учените са мноооого близо до създаването на бебета без жени.. Имам въпроси следователно.. Ако учените създадат начин мъжете да се възпройзвеждат без жени, няма ли жените да си изгубите основния поминък ? Смисъл досега сте доминирали възпройзводството, защото сте пазителите на портата на това, кой ще се роди и кой не.. Ами ако бъде отнета тази мощ ? Никой не е виновен за нищо, просто така се е получило, основната отговорност за оцеляването на човечеството е предписана на мъжете и тъй като най голямото израстване се получава под особено голям стрес, мъжете сме израстнали малко повече като индивиди и до този момент сме ви служели доста над нормалното ако погледнем отгоре нещата.. Единственото, което мъжете искат от жените е малко уважение и благодарност за това, че са готови да се хвърлят в огъня за неква си и това се очаква от обществото.. Няма значение дали си следващия Тесла, жените и децата първи...
Я ми кажи... Кой пол ако спре да работи за една година ще накара цивилизацията да рухне ? Елементарен и сложен въпрос едновременно, но с лесен отговор :) Ще могат ли жените да дърпат колкото мъжете, за да стабилизират всичко или токчетата малко ще им пречат ?... Такава е реалността за жалост и уж се стремим към едни идеали, пък не можем да бъдем честни едни с други как стоят нещата и какви са нашите недостатъци, за да не можем да ги постигнем и най вече да погледнем нашите недостатъци и да се опитаме на ново знаейки, познавайки нашето съществуване както е в цялата му грубост, да потеглим по един път към реалното постигане на реални идеали според нашите възможности или поне най сетне един честен опит на чисто.. Ама нали щом говоря така съм женомразец и тнн :D Това става с хората, който говорят нещата направо...
Necrologist
05-05-2017, 19:13
Единственото, което мъжете искат от жените е малко уважение и благодарност за това, че са готови да се хвърлят в огъня за неква си и това се очаква от обществото..
Не си никакъв, че да казваш какво искат и получават мъжете, и следователно не си никакъв, че да казваш дали жените показват или не показват благодарност и уважение.
Успокой се малко и спри да философстваш, защото говориш глупости. Чудно ми е само, майка ти ли те е малтретирала като малък или някоя девойка, в която си бил лудо влюбен, ти е изневерила с първия срещнат?
жалко, че вида ни оцелява като двойка, до известна степен, и ако случайно мъжете имаха честта да раждат, то всичко щеше да е различно и изобщо нямаше да го говорим това :D
Ива, прочети за женските хиени и виж кво става там :D
и всички от мъжки пол можем да бъдем благодарни, че жените имат цикъл и хормонален катаклизъм един път месечно, че да запазим правото си на монопол над прилагането на физическо насилие, иначе казано, добре че е цикъла, че да можем да ги бием кат не дават ракия
хубаво нещо е природата, ей
Ехееее, пръщиш от комплекси, глухар :Р
Няма причина да се ядосваш на мен, като твоя проблем си ти самият.
и все пак, пак си малоумен oxygen waster
Necrologist
05-05-2017, 19:38
и все пак, пак си малоумен oxygen waster
А ти си скучен и омръзваш бързо :С
PathToOuroboros
05-05-2017, 19:52
Не си никакъв, че да казваш какво искат и получават мъжете, и следователно не си никакъв, че да казваш дали жените показват или не показват благодарност и уважение.
Успокой се малко и спри да философстваш, защото говориш глупости. Чудно ми е само, майка ти ли те е малтретирала като малък или някоя девойка, в която си бил лудо влюбен, ти е изневерила с първия срещнат?
А кой си ти да казваш, че е глупост ? Дай да се запознаем, та да разбера на кой да се поклоня и чия благословия трябва да взема та да мога да говоря направо :) Здрасти аз съм никой и ти си като мен, но с разликата, че поне се опитвам да видя нещо в своето краткотрайно съществуване, докато ти вероятно по късно ще осъзнаеш доста неща, но единственото, което ще можеш да правиш е да въртиш бастуна и да си мислиш: "Колко ли по добре щеше да е ако знаех това за себе си и за хората като цяло ? Колко ли грешки щях да избегна ? Къде ли щях да бъда ако знаех това по рано ? и тнн. " Впрочем имам добра майка и не съм имал трагични раздели, тъй като поне малко съм осъзнавал, колко е забавно взаймоотношението между хората и колко нереалистични са целите, особено като всеки се мисли за прав и всеки се мисли за добър в една връзка, която трябва да е изградена на базата на взаймно разбиране, което липсва, защото просто никой не иска да каже нещата направо, несъвършенствата.. :D
Necrologist
05-05-2017, 19:58
Почнах да ти чета глупостите и като стигнах до
..., докато ти вероятно...
се уверих, че не си заслужава да продължа.
anonymous908491
05-05-2017, 20:07
в някои теми се чувствам така
http://static.twentytwowords.com/wp-content/uploads/7kid3.jpg
а в други, например сегашната
http://static.twentytwowords.com/wp-content/uploads/8kid2.jpg
deitona22
05-05-2017, 20:12
...
И ти ли отразяваш това тролче?
Разбирам да ставаха някви интересни дискусии,като му/й обръщате внимание,ама то са толкова тъпи и безсмислени,че нямам думи.
Ако не ме ядоса, няма да е тя, #кодапрайш. Надявам се на някви неща, където всички знаем, че няма как да станат и след сто години, а пък няма да имам възможност да се напия като нормален човек тези дни - пак ш си създавам изкуствен шум. Повръща ми се.
И ти ли отразяваш това тролче?
Разбирам да ставаха някви интересни дискусии,като му/й обръщате внимание,ама то са толкова тъпи и безсмислени,че нямам думи.
водя си бележки, споко :Д
PathToOuroboros
05-05-2017, 22:03
Но да бъдем честни.. Ако бяхте по зрели щяхте просто да игнорирате хаотичните ми мисли и мойте виждания, вместо да се опитвате да ми сложите табела, която дори фундаментално не знаете какво означава... Всъщност даже сте и лицемери, защото отразявате присъствието ми и едновременно искате от другите да го игнорират.. :D Ако просто спрете да отразявате каквото и да е било, няма ли да е по добър начин да ми покажете, че на никой не му пука ? Просто млъкнете и ми покажете, че всичко е глупаво по този начин.. Аз ще си пиша, вие ще игнорирате и всички ще са щастливи, най вече аз :)
Niakoitam
05-05-2017, 22:40
Ясно. Искаш да разговаряш сам със себе си, но искаш да изглежда и нормално това състояние...:D
aurissaaaaa
05-05-2017, 22:41
Ще могат ли жените да дърпат колкото мъжете, за да стабилизират всичко или токчетата малко ще им пречат ?
Вероятно не, но причината някои мъже да притежават стоическо отношение към живота са социалните норми, а без жени и очакването мъжът да е психически стабилният в отношенията не виждам какъв натиск за успех ще имат.
Еволюционната ти теория за мъжете и жените подминава факта, че децата от женски пол също са от поколението на успелия мъж. Не съм запознат с нещата, но бих предположил, че гените на дъщерята не се предават на 100% от майката, нито тези на сина на 100% от бащата.
И всичко, което пишеш, е валидно и за 2-та пола малко или много - хората са си хора и трябва да си 'харесваем' поне с нещо, а във връзка - да задоволяваш емоционалните нужди на другия. Иначе отпадаш.
едит; впрочем дали би могъл някой накратко да ми разясниш каква е тезата, че уж минах през постовете, но се скача от тема в тема и дори не разбирам какво се коментира. Някакви нахвърляни твърдения без основна идея ми се струват или ?
Niakoitam
05-05-2017, 22:58
Разочарованието на потребителя от жените и тезата му за върховенството на мъжете над жените. На моменти има някакви проблясъци, но като цяло все едно четеш недоебана феминистка в мъжкия и вариант...:D
NomNomNom
05-06-2017, 07:16
Вероятно не, но причината някои мъже да притежават стоическо отношение към живота са социалните норми, а без жени и очакването мъжът да е психически стабилният в отношенията не виждам какъв натиск за успех ще имат
Тъкмо на езика ми беше.
Иначе, момчето идеализира мъжете и демонизира жените
Онтопик: баси вирОса, какви ни ги пускат в бг, някой изкарал ли е последния с температура и гадене/повръщане?
Ии, днес трябваше да питам момичето на касата коя спирка на метрото ми е най-близо до сточна гара, от кога не съм се моткала в сф
NomNomNom
05-06-2017, 07:18
Някойтам, даже си има нов термин meninist :д и страница във фейсбук
Ии, днес трябваше да питам момичето на касата коя спирка на метрото ми е най-близо до сточна гара, от кога не съм се моткала в сф
Лъвов мост и оттам ще повървиш мн малко.
slun4ice_90
05-06-2017, 07:28
Много хубави новини получавам иии съм много щастлива...И си пея от рано ии имам хубави усещания...Хубав ден на всичкиииииииииии! :P :3 ^_^
След като снощи Дъртонко се изпусна в леглото ми и се налагаше да правя сложни упражнения в 1 часа и съответно заспах към 2, сега ми е доста заспало. След малко тръгваме. Аз още съм по пижама. Ще се застрелям.
ПС: ЧИД на всички Гошовци и Гошки! Най-вече на баба Гошка!
NomNomNom
05-06-2017, 07:59
Котьо или кучо е това
Котьо или кучо е това
Кучо.
LoadRunner
05-06-2017, 08:32
Хубав ден на всичкиииииииииии! :P :3 ^_^
мерси
на теб също
Niakoitam
05-06-2017, 10:14
Някойтам, даже си има нов термин meninist :д и страница във фейсбук
Трябва да взема да я намеря и да се присъединя. И без това не съм от особено вървежните...може пък там да ми излезе късмета с някой от перфектните мъжаги насъбрали се там...:D
PathToOuroboros
05-06-2017, 10:46
Вероятно не, но причината някои мъже да притежават стоическо отношение към живота са социалните норми, а без жени и очакването мъжът да е психически стабилният в отношенията не виждам какъв натиск за успех ще имат.
Еволюционната ти теория за мъжете и жените подминава факта, че децата от женски пол също са от поколението на успелия мъж. Не съм запознат с нещата, но бих предположил, че гените на дъщерята не се предават на 100% от майката, нито тези на сина на 100% от бащата.
И всичко, което пишеш, е валидно и за 2-та пола малко или много - хората са си хора и трябва да си 'харесваем' поне с нещо, а във връзка - да задоволяваш емоционалните нужди на другия. Иначе отпадаш.
едит; впрочем дали би могъл някой накратко да ми разясниш каква е тезата, че уж минах през постовете, но се скача от тема в тема и дори не разбирам какво се коментира. Някакви нахвърляни твърдения без основна идея ми се струват или ?
Всичко са нахвърляни мисли, но основната част е, че поради различните роли в живота мъжа и жената са се превърнали в доста различни същества с малко общи точки.. Лепилото на нашата връзка е реално взаймното ни желание за възпройзводство и някой инстинкти, но иначе мозъците ни функционират различно, структурирани са различно според ролите, който е било и е нужно да извършваме.. Следователно.. Ако сложим една жена на някоя твърдо мъжка работа, тя трудно ще се справи, тъй като просто мозъка й трябва да отделя допълнителни ресурси, за да извърши същите манипулации.. Нашия мозък е структуриран, за да ни помогне да манипулираме света по лесно, защото от нас зависи да впечатлим някоя женска, за да достигнем до възпройзводство, докато женския мозък е структуриран да е изключително ефективен в социалните обстановки и извличането на ресурси от мъжете...
Нека поясня... Това, че казвам, че жените не могат да заменят мъжете ако изчезнат, не значи, че мразя жените, а напротив опитвам се да ги разбера и да се предпазя от съвсем натуралните им механизми.. На този етап дори ако започна връзка с някоя и се разделим, реално няма да ме боли особено много, защото мога да си обясня причините, а тук споделям свойте хаотични мисли и ме мързи да ги пренареждам, тоест просто споделям.. Най малкото са едно противоположно на общоприетото мнение и човек може поне да се замисли, не е задължително да се съгласява.. Ако обаче тези познания станат общоприети ще бъде създаден стрес над жените и ще им помогне да еволюират към едно по горно стъпало, дори да им създаде трудности в краткосрочен план.. Тоест игрите им вече няма да са особено ефективни и ще се наложи да израстват и като хора.
мерси
на теб също
заграждай, тигре
превърнали сме се в някакво семейство.. :D
ходим да си тренираме заедно,пазаруваме заедно,лига играем заедно.. само където не живеем заедно..
странно ми е някак..
някакви са купили апартамента срещу нас и не спират да къртят от 7 часа сутринта.. ми не е нормално
NomNomNom
05-06-2017, 11:24
@PathToOuroboros, ако изчезнат мъжете, ще бъде съвсем различен свят, както ако изчезнат жените. Ако изчезнат мъжете, хипотетично, ще се върнем обратно при природата. На никоя няма да й трябва сегашния свят.
А хетеросексуалният секс е една добра причина да не премахваме нито един пол, не ми се живее само с жени, а изкуствен мъж не заменя емоцията от истинския :Д
+че забравяш, че майка те е отгледала и обичала, без майчината любов малко хора се справят.
come on baby, let's ride
we can escape to the great sunshine
I know your wife and she wouldn't mind
NomNomNom
05-06-2017, 13:17
come on baby, let's ride
we can escape to the great sunshine
I know your wife and she wouldn't mind
We made it out to the other side
Ааа, аз се отказвам да чета този обструктирал, болен мозък (не, че чета самоцелно, просто по инерция). Анахроничните му излияния са обект на специализирана помощ. Сигурно е преживял нещо ужасно, за да се стигне до такова състояние.
http://prikachi.com/images/6/9114006g.jpg
XDDD
Mood
http://prikachi.com/images/11/9114011x.jpg
PathToOuroboros
05-06-2017, 15:40
Тоест всеки преживял нещо ужасно задължително не трябва да се слуша, а само тези, които са били отгледани в пълна сигурност и тяхното съществуване никога не е било предизвиквано по какъвто и да е било начин, защото хей погледнете на вън дъгите и летящите понита, еднорозите бягат по безкрайните зелени поля, а нимфите пеят щастливи песни, а всички са прегърнати на масата претрупана с шоколадови лакомства и мир любов гълъбчета и тнн..
Може би понякога ужасните неща пречупват духа на човека и нещо му прищраква, но в повечето случай човек става нещо повече благодарение на това, че му се е случило нещо ужасно.. Няма човек направил нещо смислено дето да не е минал през планина от трудности и дори погледнал своята гибел в очите за миг..
Моля те не чети, че отново ще напишеш някоя глупост И моля всички разумни хора, слушайте само тези, който никога не са минавали през нещо трудно в живота си и не са преживяли ужасни неща, те знаят как да ви отговорят най мъдро и знаят стойността на живота и времето най добре :)
Necrologist
05-06-2017, 15:55
...Може би понякога ужасните неща пречупват духа на човека и нещо му прищраква...
Значи все пак бях прав. Я кажи сега, майка побойник или мощна изневяра?
PathToOuroboros
05-06-2017, 16:26
Значи все пак бях прав. Я кажи сега, майка побойник или мощна изневяра?
Тоест трябва задължително да влизам в някое клише и задължително причината трябва да е елементарна за начина ми на разсъждение. Нека го кажа по друг начин... Всички сме счупени по свой си начин и искаме да изкривим реалността, за да ни служи на нас, понякога пренебрегвайки или дори уронвайки реалността на другите, който са застанали срещу нашата гледна точка за света и хората..
Демек каквото и да кажа дори истината хора като теб ще я отхвърлят, защото не съвпада с вашата гледна точка за света и причините да се случват някой работи.. Не, казах, че имам страхотни родители и абсолютно всеки мъж е имал поне една тежка раздяла в живота си, когато е бил по наивен, с разликата, че в моя случай не беше чак толкова зле, колкото ужасите, който съм видял с другите, който са преминали през същия път и следователно черпейки мъдрост от грешките и страданието на другите, съм изградил свое мнение и желание да разбера какво мотивира хората да се държат по определен начин, какво ни мотивира въобще и защо, защо, защо.. Вечния детски въпрос, който повечето забравят и се превръщат в скучни машини за пропаганда, която дори не е наполовина истина, а всички я повтарят като догма и наказват всеки дръзнал да има друго мнение...
Мое мнение е, че ако се докаже, че любовта на жените е в резултат на предложените услуги от страна на мъжа и нищо повече, изчезвайки след спирането на тяхната доставка, първите скочили да се борят срещу това, ще са мъжете от страх да не осъзнаят, че всъщност винаги са били сами, дори до тях да има дама, която да им шепне колко са страхотни и обичани.. Не е толкова страшно всъщност, но никой не иска да осъзнае, че 20 години е живял за идеал, който е криво разбран, поради липса на лично познание и познание за човешкото същество като цяло.. пфу..
Necrologist
05-06-2017, 16:31
Ясно, значи и двете.
Niakoitam
05-06-2017, 17:21
За малко да забравя да ви честитя. Хайде честит празник на именниците днес. Адаша Харитов и той да се чувства поздравен.
Петима 21+ годишни пергиши и пет детски пистолета... <3 Нимоа! Много як бой си направихме пред Джъмбо, ако няма клип в тубата, ей ме на!
ай ай ай какъв дъж' се изля
са слънце грее
"климатичните промени са измислица"
току що видях официалния трейлър на Dunkirk
емииии малко настръхнах, да го еба тоя Кристофър Нолан
приятели, възможно ли е да се учат две специалности едновременно, като и двете са държавна поръчка?
едната специалност- редовно, другата- задочно
в различни университети са
// не, не в унсс или нбу
Jack_Reacher
05-07-2017, 12:34
честит имен ден на патерица на всички именници
вчера бях на един имен ден и се напихме много жестоко на кучета се напраихме
LoadRunner
05-07-2017, 16:28
мълчи е каун, един аватар не можеш да си измислиш и един псевдоним не можеш да си измислиш, злейтак
Слави стачкува вече 4ти ден
Явно го натискат да връща парите дето са му дали да организира рефа или вече го натискат да прави партия
както и да е, по-добре да прави партия и да е опозиция на герб отколкото да не прави партия и да не е опозиция
:lol:
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18301667_1884135911802549_1107083118067901787_n.jp g?oh=1c1853cb313ed23744256f66fc3f433b&oe=59B9DDD1
LoadRunner
05-07-2017, 17:45
абе тоя по-горе женомразеца не е ли фикуса?
малко на него прилича, нищо не съм му чел ама по обема джънк и женомразието на него прилича
NomNomNom
05-07-2017, 17:52
Не вярвах, че е възможно
Сутринта се насилих да изям:
Половин филийка с масло и сирене без сирене (махнах го)
Две парчета круша
Фреш
По-късно се насилих да изпия фреш и фрапучино (само половината успях)
Сега си правя домат с половин филийка хляб и сирене, гади ми се от мисълта за всякаква храна, ама тр се яде
Егати
LoadRunner
05-07-2017, 18:02
на лайф
https://www.youtube.com/watch?v=RtU_mdL2vBM
Окей,
не съм свикнала да изразявам чувствата си вербално, невербално и всякак. Проведох много емоционален разговор и сега съм психически изпразнена. Сещате се. Буквално като свършване, само че след това се чувствате още по-гадно. Too much доброта, че не мога да я понеса. Сякаш съм повредена. Еми, ще го кажа. По-лесно е писмено. Така и не го изразих гласно. Нещастна съм. И никога не съм била щастлива. Никога. Никога не съм се чувствала свързана с близките ми. Обичам ги. Адски ги обичам. Тъжното е, че ги обичам, защото те ме обичат. Или, защото така ми е втълпено, че трябва да ги обичам. Но ги обичам. Без да имам привързаност. Сигурно няма смисъл в думите ми. Аз също не намирам. Никога не съм се чувствала на правилното място. Да, у дома го чувствам като у дома, но не принадлежа на това място. Никога не съм чувствала, че се занимавам с моето нещо. Да, на моменти имам някакви отблясъци, но така ли трябва да е? Ами онова за хората и призванието?
Защо съм толкова дистанцирана от всичко заобикалящо ме? Мразя да казвам подобни неща, но не заслужавам всичко което имам. Едно от най-безсмислените, болни неща е да си благодарен и щастлив, защото има много нещастни, които не са имали твоя късмет. Да си градиш щастието върху нещастието. Каква основа само. Имам невероятно мили, любящи родители, които ми осигуриха, осигуряват и ще осигуряват всичко, от което се нуждая (тук щастието ми би трябвало да произтича от това колко деца не са имали моя късмет). Здрава съм и нямам физически дефекти (тук пък трябва да благодаря на провидението, защото има много болни деца). И защо все пак имам усещането, че си губя времето? Че пилея усилия за нищо? Че това не е моят живот? Или поне не този, в който ще съм щастлива. А как да съм щастлива? Дори не знам какво търся.
И те така те.
PathToOuroboros
05-07-2017, 18:46
Приятелската зона... Където мъжете отиват девствени, за да останат девствени, където мъжете по някаква мистична и нелогична причина отиват, за да си оставят топките и да се превърнат в някакво друго същество между мъж и жена..
Не е ли обидно също да кажеш на момиче, че я харесваш, че те привлича, а тя да ти каже нека бъдем приятели.. Ти искаш да я опънеш пък тя ти казва един вид, че не си мъж в очите й, а някой мъже се съгласяват на предложението и отиват да я чакат или ддз, имат фетиши да гледат как други я чукат, а после им реве на рамото " Колко жестоки са тези привлекателни лоши момчета при който отивам, защото карат пипиту да ме сърби"..
Нека уточня какво се случва в приятелската зона:
1. Заявява ти, че не си мъж в очите й, с който би преспала, тоест си под стандарта й..
2. Ако се съгласиш те колекционира в собствения си зоопарк пълен с бета слуги, който после тя и нейните приятелки използват за услуги, безплатни таксиметрови и доста други неща..
3. Гледаш как я чукат всичките ти приятели, а на всичкото отгоре и идва при теб да ти натоварва психиката с неща, който ти също искаш да направиш, но уви вече си си оставил топките във фризера.
4. Наблюдава те, изучава те и ако един ден станеш някой "достоен" за нея, вече знае как да те експлоатира, защото вече си си оставил доброволно топките на вратата и си по добре дресиран от полицейско куче...
5.Нямаш за какво да си приказваш с нея.. Да.. От всички познати момичета в живота ми приятелките се броят на едната ми ръка 3 от тях съм 98% сигурен, че се преструват, защото ме намират за атрактивна възможност 1 от тях е лесбийка, което е страхотно и 1, която не мога да определя дали искрено споделя същите интереси, защото или е много добра в маскирането или наистина ги има..
6. Изнежваш се и придобиваш някой женски характеристики, защото се въртиш прекалено много около жени.. Освен това не можеш да говориш брутално и грубо както с приятелите си, тоест си принуден да се самоцензурираш, защото " О какво прасе !" Фък йу кучко, ше говоря каквото ми е на ума ! Всъщност ако й беше казал това, преди да приемеш " приятелството", можеше да изникне някакъв интерес.. Почти сигурно повече от това да бъдеш винаги там да забърсваш сълзите и спермата от лицето й, докато топките ти приличат на свински..
Нека уточня, че говоря за приятелствата, който започват въпреки, че има сексуален интерес.. Имам доста приятелки, който не бих пипнал с пръчка камоли да вкарам такава в тях и именно затова се разбирам с тях :D
anonymous990763
05-07-2017, 19:03
индистинкт, как е мойка <3
Добре си се справил. Не си се шампонисал навсякъде обаче
YoungBloodZ
05-07-2017, 19:07
...
Преди няколко месеца се разбрахме нещо с теб. Очаквах да постъпиш мъжки и да си удържиш на думата.
Номи, ако не е нещо, за което ти трябва енергия (да си настинала например) и да трябва да ядеш, 'трябва да се яде' е много лъжливо. Ако не си гладна, по-добре не яж. 1 ден без храна няма да ти стане нищо, даже ще се чувстваш по-зле, ако се тъпчеш насила, отколкото ако пропуснеш 2-3 ядения. От личен опит ти го казвам.
ПС: Снощи се напих. За пръв път съм махмурлия, а странното е, че и една приятелка за пръв път беше. И нямам предвид, че за пръв път в живота си се напиваме. Тоя Гергьовден ще го помня известно време. Макар че като се замисля и по-зле можеше. 8-) Даже не съм решавала матури днес, още ми е зле. Чудя се и аз дали да ям, не съм дори обядвала още, ама май и не съм толкова гладна, та може да пропусна.
Снощи ми беше малко тежко (емоционално), но мисля, че като (вече?) големи хора можем да се справим с това. Макар че не чувствам все още, че спадам в категорията "големи хора", но мисля, че съм малко по-осъзната от преди. Може би след време ще се смея на тази си постъпка (надявам се, не си харесвам тази черта), както сега се смея на някои минали и ще казвам "помниш ли за какви глупости се сърдех". В крайна сметка всичко е поправимо, само смъртта не е. Дали?
PathToOuroboros
05-07-2017, 19:10
Преди няколко месеца се разбрахме нещо с теб. Очаквах да постъпиш мъжки и да си удържиш на думата.
Ни та знам ни та познавам не ме и интересува, споделям си мислите ако някой го сърби дупето от тях си е за негова сметка, тук все пак е за чувства или греша ?.. Да вкарвам и малко логика ...
YoungBloodZ
05-07-2017, 19:11
Ни та знам ни та познавам
Да, да, гледали сме ги вече тия филми. Само се въздържай малко повече.
PathToOuroboros
05-07-2017, 19:18
Да, да, гледали сме ги вече тия филми. Само се въздържай малко повече.
Какво точно лошо правя, че трябва да се въздържам ? Споделям си мислите, структурирам ги и ги освобождавам от ума си, за каквото е предназначена темата.. Това, че имам различна гледна точка за нещата изглежда пречи на другите, който не са длъжни да коментират, но го правят по някаква причина мистериозна..
NomNomNom
05-07-2017, 19:23
@лилаа, боледувах и се опитвам да вляза в ритъм, но влязох, тнх за адвайс !
@ива :(
ПС: Сега прочетох на Ива поста. Това толкова звучи като мен...с 1-2 изключения, но е нормално. Чак страх ме хвана по едно време да не съм го написала аз, пък да не помня. ;д
YoungBloodZ
05-07-2017, 19:49
Чак страх ме хвана по едно време да не съм го написала аз, пък да не помня. ;д
Тук вече прекали. :D
Какво точно лошо правя, че трябва да се въздържам ? Споделям си мислите, структурирам ги и ги освобождавам от ума си, за каквото е предназначена темата.. Това, че имам различна гледна точка за нещата изглежда пречи на другите, който не са длъжни да коментират, но го правят по някаква причина мистериозна..
Май трябва да направим една тема само за теб.
...
Изнеси се от вас. Поживей сама. Имаш нужда от време за себе си, за да откриеш това себе си и да разбереш какво искаш, от какво имаш нужда и да оцениш всичко останало.
Разбирам, че би чувствала вина и неблагодарност спрямо родителите си, но това да продължаваш да живееш по този начин, мислейки, че трябва да си им благодарна и трябва да си щастлива, имайки всичко това, е много себеразрушително.
Не може да влезеш в калъпа на щастието, само защото на теория би трябвало всичко да е топ. Това, че има много гладуващи, с кофти родители, в нездравословна среда етц. не е твоя вина и не трябва да изхождаш от това, докато търсиш своето щастия. Твоята стартова позиция е тази, в която се намираш, а не нечия друга, и започваш да градиш оттам. Иначе си тъпчем на едно място, бидейки благодарни за всяка трошичка хляб, но всъщност объркани, лутащи се и с "усещането, че си губя времето". Приемаш нещата както са и след това даваш напред.
Не казвам, че не трябва да оценяваме и това, което имаме, но нека не се забиваме в депресивни състояния, че "можеше и да е по-зле, но защо не съм щастлив?"
AnarchyBoy
05-07-2017, 20:12
Иве, човек е щастлив тогава когато познава себе си. Според мен ти трябва да попътуваш.. да се изнесеш.. Живота обича смелите, а може и ти да го обичаш без да го знаеш. Бъди смела.
Факта, че имаш всичко което имаш не би трябвало да те екранира в няк'во щастие, всеки го намира в различни неща.. Човек се развива и адаптира постоянно.. Един пример с мен е, че винаги (до сега) съм вярвал в няк'ви безумни любови и прочие, а факта е че след последната ми връзка осъзнах, защо не се е получавало... Хората ми стават скучни и досадни с прекаленото висене на главата... Сега търся нещо, което ако ми бяха казали преди 5 години да го търся щях да умра да се смея.. Да не ме занимава искам.. Нека си има нейни приятели и да си прави каквото иска, да ме остави да си правя каквото поискам и occasionally да се виждаме дори и да е по 1 път на ден (да не е 24/7 нон-стоп без спирка) за мен т'ва е мега изморяващо, евала, че го разбрах на 22 години, 5 "сериозни" връзки по-късно.. Но идеята ми е, че няма как да се опознаеш на 100 % без да пробваш и да грешиш.. проба-грешка=урок
Това, което имаш ти е някакъв старт, няк'ва базова позиция от която само изхождаш, не би трябвало да ти е цел или да те депресира. Винаги може по-зле, може и по-добре.. Прави това което искаш, съгласен съм с ewok-а, че тъпчеш на едно място.. И честно казано не се чувствай длъжна на никой, щото не си и никой не ти е. колкото по-рано го разбереш толкова по-добре.. ;д
anonymous908491
05-07-2017, 20:32
ако бях модератор, щях да делна последните десет коментара, че да не се червите след години на глупостите си
LoadRunner
05-07-2017, 20:36
@доонази
ти си психично болна, потърси помощ от оторизирано лице което притежава рецепти за хапчета или я развихри малко тая п****
deitona22
05-07-2017, 20:52
Абе,някой няма ли да се похвали с нещо в тая тема най-накрая?
Само оплаквания и бла ба.
И лунаси,за да не ме захапеш пак че съм все негативен,специално за теб написах положителен коментар,който явно не си отразила.
anonymous990763
05-07-2017, 20:54
Научих се как се връзва вратовръзка.
deitona22
05-07-2017, 20:57
Научих се как се връзва вратовръзка.
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRxZPzOUR5G7RrJyWGtKU011yfk3pjwO 3Rwb-OgL76D64f2AxFGhQ
NomNomNom
05-07-2017, 21:07
И лунаси,за да не ме захапеш пак че съм все негативен,специално за теб написах положителен коментар,който явно не си отразила.
Майка ми ми даде да ни прибера от гарата до вкъщи
Не сгазих двама колоездачи (защото тя се развика)
Ето две положителни
Че аз преди 24 часа бях супер щастлива, щото си правихме война с едни авери. Що не ме отрази?! :дд
ОН: Пак мисля твърде много и пак газя в шибана мисловна смесица от кал и лайна, повръща ми се от мен. Ако можех, щях да се откажа от себе си с държавен вестник. :дд
Докато спя, знам кво стаа около мен и в мен, знам къде съм и някви реални раоти от жалкото подобие на живот, което водя, събуждам се няква обнадеждена, че е само лош сън и ТРЯС пак реалността ме хитва с шибан танк. Ест и се стряскам наистина, де.
Очевидно никакъв изкуствен шум не помага. И очевидно тряа да спра да цикля на едно и също място и да се откажа, щот очевидно пак гледаме същия филм, къде сме гледали сто години подред. И да - края не е по-различен никой път. И да - никой не ми е виновен, че съм шибана заспала потка, щото много хора ми казаха доста отдавна какво трябва да свърша и какво не трябва ма нали съм си все инат - ся на ти, Торе, оувъртинк.
Сигурно трябва да се заловя здраво за тва, където съм го обещала - на моменти успявам да се почувствам малко окей така. Сигурно трябва наистина да пробвам. Може би не трябва да върша тва, където искам и бях планувала, че нали живота не е само „искам“, понякога е и „трябва“.
Вчера, когато съм му разбивала шибания врат на тоя, май съм си направила нещо на лявата китка. Не е счупена 100 про ма може да е пресрещната. Можех да направя връзка с твърдението, че „любовта боли“ ама няма, щот в настоящата ситуация не е нищо по-различно от шибана ирония, от която също ми се повръща.
Парцала пак си скача на главата ми ама пак аз съм си виновна, ще видим кога ще я наритам по стълбите, че да ѝ дойде шибан акълец в главата. Това последното пак е ирония - за акъл говоря баш аз, къде съм я цъфнала и вързала. Пак ми се доповръща.
Сигурно щеше да е една идея по-хубаво, ако нямах раздразнени синуси и ПМС.
Единственото яко е, че си имам пищофчи-детска играчка и мога да си изпразвам пълнителя в стената, без да натроша нищо в нас. Е, и мога да стрелям по хората и те най-много да ме помислят за откачалка, но поне няа да лежа никого за хедшот, което си е бонус май.
@номи, блъскай смело, и без тва Земята е пренаселена lol
@лиланда още си чакам снимката
@ива, фък дат. Наистина не го разбирам тва с "трябва да съм щастлива, защото....", Bruh, на Вселената не ѝ пука за теб :D Не можеш да си щастлив by default, ако си - нещо не е наред. Един приятел по същия начин - има си няква фикс идея за рутина, при която трябва да бъде щастлив и когато не я изпълни тази рутина или пък я изпълни и му е гадно се вкарва в ебати филма. Разликата е, че той е глупав и е наркоманска персона, тъ него такива неща го закачат. Ти уж си умна, как се докарваш до такива състояния?
Имаме един невероятен проблем, че живеем чужди животи. Вкарваме се в някви рамки. Е тва на анархи с пътуването - я стане, я не. Колко време ще ти отнеме преди да се помислиш за оная мастия от 'яж моли се и обичай' и ще си наковеш някъв филм до момента, в който разбереш, че тва не е твоя филм. Тогава пак дупка. Пробвай да живееш в хаоса. Не търси да бъдеш щастлива, просто бъди.
Тва е едно от нещата, които почнах да правя и се чувствам като прероден, ебати. Просто прави нещата, които ти скимнат, не мисли за тва какво си и какво трябва да бъдеш според някого другиго.
Смятам, че когато стигнеш до някво такова нещо трябва да се върнеш малко назад. Пробвай да фастваш 24 часа. Само вода. Пробвай някакъв некст лвл физически труд да положиш. Пробвай да изкачиш някъв връх или да тичаш някво разстояние. Пробвай чрез нещо физическо да се почувстваш човек. Др вариант е да пробваш нещо ново и забавно - примерно стрелба с лък, катерене, жиу жицу :D whatever
супер отварящо очите е да пробваш да се биеш с някого /за в зала говоря/. Когато те ударят някак проблемите изчезват :D
гледам рик и морти
IM FUCKIN LOSIN IT
Благодаря на всички, които писаха. Много сте мили <3.
Бях в момент на слабост и исках да излея това, което ми тежи на душата, лол. Знам, че не мога да бъда щастлива. Всичко, което би трябвало да ме направи, не ми прави впечатление. Когато ми се случи нещо хубаво, се усмихвам, колкото лицето ми да не е с обикновеното ни безизразно изражение и в следващия миг съм си същата. Иска ми се просто да се върна в старото апатично състояние, в което да, не преливам от радост, но и не изпитвам тъга, която ме потиска.
*за протокола - практически от години не живея с родителите си.
Всеки може да бъде щастлив :)
Просто не си попаднала на нещото, което ще те разтърси, а и не си го поискала.
AnarchyBoy
05-08-2017, 07:23
Благодаря на всички, които писаха. Много сте мили <3.
Бях в момент на слабост и исках да излея това, което ми тежи на душата, лол. Знам, че не мога да бъда щастлива. Всичко, което би трябвало да ме направи, не ми прави впечатление. Когато ми се случи нещо хубаво, се усмихвам, колкото лицето ми да не е с обикновеното ни безизразно изражение и в следващия миг съм си същата. Иска ми се просто да се върна в старото апатично състояние, в което да, не преливам от радост, но и не изпитвам тъга, която ме потиска.
*за протокола - практически от години не живея с родителите си.
https://68.media.tumblr.com/7a980d62e10c9fd2f1505e4d29b1072f/tumblr_mlopjs7Mkn1rqxvodo1_500.gif
LoadRunner
05-08-2017, 07:29
ах колко сладко, всички да ти желаят доброто
колко добронамерени са хората
как да не се почувства човек по-добре
Нали? Колко евтинеещ сарказъм.
Dragon City била супер готина игричка. Най-накрая нещо интересно за цъкане на телефона ;д.
Това не е реклама
Вчера смесих това:
1. 1 l. пастьоризирано краве мляко с масленост 3.6%
http://lbbulgaricum.bg/wp-content/uploads/2016/01/products_milk_36_small-195x270.png
с това:
2. 100 ml. българско краве кисело мляко 3.6% по БДС
http://lbbulgaricum.bg/wp-content/uploads/2015/11/product_yogurt_bds_36_small-195x270.png
и накрая добавих това:
3. 2 чаени лъжички от LB Active sport
http://lbbulgaricum.bg/wp-content/uploads/2016/01/func_foods_main-195x237.png
След 8-10 часа при температура от около 40 градуса се получи много интересен вкус - не е традиционно кисело мляко, ами хем сладнее, хем киселее. И е много приятно на вкус.
по другата тема (за апатичното към живота момиче)
Няма ли кой да ѝ даде:
www.weg-vom-schnuller.de/images/Bilder/Schnuller_pink.jpg
че да спре да реве???
Знам, че не мога да бъда щастлива
https://static-cdn.jtvnw.net/emoticons/v1/136678/3.0
anonymous990763
05-08-2017, 09:39
За новоизлюпения цар 1.10.01:
Сложи малко йод в киселото мляко, виж какъв цвят ще стане и мирясай.
тва мляко е гадно
през кура ми е кво се е получило
застреляй се
Колкото по-тъп си, толкова и по-щастлив. Амин!
Оф, загубил съм си едната гумичка на слушалките на телефона (Samsung, оригиналните) и сега не ми седи плътно в ухото ;/. Беше въпрос на време, постоянно се вадеха гадовете.
deitona22
05-08-2017, 10:15
https://www.youtube.com/watch?v=a8fcXP3uLsU&ab_channel=KinoCheckInternational
Нямам търпение да излезе филма.
LoadRunner
05-08-2017, 10:51
sad#knife
http://prikachi.com/images/714/9115714n.jpg
http://prikachi.com/images/716/9115716L.png
http://prikachi.com/images/717/9115717o.jpg
http://prikachi.com/images/718/9115718M.jpg
http://prikachi.com/images/719/9115719X.jpg
http://prikachi.com/images/720/9115720n.jpg
http://prikachi.com/images/721/9115721g.jpg
LoadRunner
05-08-2017, 10:54
Оф, загубил съм си едната гумичка на слушалките на телефона (Samsung, оригиналните) и сега не ми седи плътно в ухото ;/. Беше въпрос на време, постоянно се вадеха гадовете.
аз си загубих и двата дунапрена
обмислям да им сложа силикон- финно обмазване за да станат перманентни гумички
ама тр да си много сръчен да не омажеш всичко