Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

divergent
12-31-2016, 08:40
Някои хора няма да се научат да не разделят едно изречение в пет отделни съобщения. Събуди ме вайбъра, който кънтеше по-досадно от камбаната на църквата, известие след известие. Трябва отново да се върна към рутината да включвам самолетния режим преди излитане в страната на сънищата.

pac0line
12-31-2016, 09:37
мерсии, весело на теб днес/утре :д ;*

мерси душко, ти къде си

- студ
- анархия по пътищата
- деня започна с печалба
- ще си сипя
- даидвакраянаянуаривече
- идаепотопло
- тиндър ме отчайва

galaxy29
12-31-2016, 10:57
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15726546_1711839789144833_959699559442125775_n.jpg ?oh=355d15c04fe71ab38d799c7855b06ab2&oe=591E45C1
много гнусна тенденция е да се одобрява изневярата и виновен за нея да се изкарва човекът, на който се изневерява.

LoadRunner
12-31-2016, 11:51
много гнусна тенденция е да се одобрява изневярата и виновен за нея да се изкарва човекът, на който се изневерява.

права си, добре, и не мисля че някой ще го отрече
просто някои хора са пошли и всичко е до начина на живот който са водили

divergent
12-31-2016, 16:16
Разплаках се още на първото. http://9gag.com/gag/avrdQmX?ref=fbp

Fisherman
12-31-2016, 16:51
радвам се, че съм надраснала този период, още повече, че той го е направил.
преди ваканцията си бях поставила за задача да уча по времето й, за да не оставям за последния момент. и аз не си повярвах, ахаха. ще завърша поредната година в мързел и ще започна новата с учене до сутринта. се тая, досега ми връзваше. де да можеше конспектите да не са дълги, колкото властелинът на пръстените, ма шанс.

или колкото чепа ми

Грозния
12-31-2016, 19:16
Къде сте на Нова Година :) ?

golemiq_korab_minava
12-31-2016, 19:24
У нас. ;)

Грозния
12-31-2016, 20:16
У нас. ;)И аз тая година.

anonymous990763
12-31-2016, 21:22
Честита Нова година, съфорумници!

inewton
12-31-2016, 21:27
Честита Нова година, съфорумници!

ЧНГ и на теб, чадо.

ЧНГ на всички. Бог да ви благослови.

golemiq_korab_minava
12-31-2016, 21:44
За много години. ;)

tori
12-31-2016, 21:57
Чнг. Ай и да спим, че вече не я понасям тая година, а тепърва дойде.

Ewok
01-01-2017, 02:45
Екзистенциален въпрос в... 5:44 от новата 2017
Не, всъщност не е екзистанециален
Май да
Твърде мн разговор ми дойде в живота иначе

haritov
01-01-2017, 07:32
като видях колко хора ще се променят реших да си остана същия задник

anonymous990763
01-01-2017, 07:42
Всичко е добре, когато свършва добре, или?

haritov
01-01-2017, 07:48
Всичко е добре, когато свършва добре, или?

всичко е добре когато свърши както искаш

не винаги добрия край означава щастие

golemiq_korab_minava
01-01-2017, 08:48
Харко. Винаги има ново начало и нови възможности! :)

Fisherman
01-01-2017, 09:25
За много години,деца.

LoadRunner
01-01-2017, 10:19
направо съм разбит

Грозния
01-01-2017, 10:31
Честита Нова Година на всички :) !

https://s3.amazonaws.com/s1.feuerwerks.com/uploaditems/-chrysanthemum-firework-effect.gif

pac0line
01-01-2017, 11:56
после как да не кажеш "умрете говеда".

divergent
01-01-2017, 14:05
Ченеге, преатели. Да си пожелаем през 2017та да сме по-малко боклуци и повече хора, не за друго, ама 17 ми е от любимите числа.
Не съм си поставяла цели за новата година и прочие, действам на принципа к'вот стане. Само си обещах да оставя някои хора в миналото и да не позволявам да се завръщат в живота ми. Много ми харесва как са се надъхали гилдията, напълно съм съгласна с тях. Празнувахме на различни места, но накрая пак се събрахме в апартамента, просто традициите трябва да се спазват, четвърта година вече няма отърване и все заедно посрещаме. :D Иначе готино си изкарах, малко в повече ми дойде чалгата, обаче веднага щом се прибрах се заех с възстановителната терапия от равни порции класическа музика и обичания дърт рок. ^_^

Ewok
01-01-2017, 14:21
Добро утро!
ЧНГ!
немиелошо ;о
3

haritov
01-01-2017, 14:36
Ченеге, преатели. Да си пожелаем през 2017та да сме по-малко боклуци и повече хора, не за друго, ама 17 ми е от любимите числа.
Не съм си поставяла цели за новата година и прочие, действам на принципа к'вот стане. Само си обещах да оставя някои хора в миналото и да не позволявам да се завръщат в живота ми. Много ми харесва как са се надъхали гилдията, напълно съм съгласна с тях. Празнувахме на различни места, но накрая пак се събрахме в апартамента, просто традициите трябва да се спазват, четвърта година вече няма отърване и все заедно посрещаме. :D Иначе готино си изкарах, малко в повече ми дойде чалгата, обаче веднага щом се прибрах се заех с възстановителната терапия от равни порции класическа музика и обичания дърт рок. ^_^

разказвал ли съм ти за роялата на числата 1 и 7 в живота ми :D

Soprano
01-01-2017, 14:51
Готов за връщане към тренировките, направих го. На теория, готов за връщане към всичко онова, което ми носи радост и не съм имал време за него. Към животът.

В действителност – самотен, макар не сам.

Слънцето доказано помага, дори при ниски температури. :)

Lilanda
01-01-2017, 14:55
На теория, готов за връщане към всичко онова, което ми носи радост и не съм имал време за него. Към животът.

В действителност – самотен, макар не сам.
И аз така напоследък, дали от време на време, или постоянно, не съм съвсем сигурна.

Годината не започва добре, което не ми харесва. Грешките от 2016-та са грешки и през 2017-та, макар и в първия ѝ ден. Не знам кво да кажа...

divergent
01-01-2017, 15:15
разказвал ли съм ти за роялата на числата 1 и 7 в живота ми :D

не :D

deitona22
01-01-2017, 15:45
Ай,Честит Нова година и от мен.

Имаме бахти добрите условия за ски,а тия ски-курорти да не се погрижат всички писти да са в идеално състояние.
Много тъпо.

divergent
01-01-2017, 16:45
ЧНГ, съкровище! Мен кога ще ме водиш на ски? Може и на сноуборд, много ми е мерак. ^_^

deitona22
01-01-2017, 16:50
ЧНГ, съкровище! Мен кога ще ме водиш на ски? Може и на сноуборд, много ми е мерак. ^_^

Сноубордистите ме дразнят много.
Прават бабунки и събират снега на една място и остава леда.

Грозния
01-01-2017, 16:59
Я, Дейтунар е изтрезнял най-накрая :D .

deitona22
01-01-2017, 17:05
Я, Дейтунар е изтрезнял най-накрая :D .
Не съм пил,ама айде.
Хубаво си беше извън селото.

YoungBloodZ
01-01-2017, 18:20
http://i.imgur.com/T5n4v4F.jpg

LoadRunner
01-01-2017, 20:29
..
много свободно избирателно си отговаряш на въпросите
хах човек ще си помисли че е нарочно

YoungBloodZ
01-01-2017, 20:58
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/585770-%D0%90%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D 1%82

deitona22
01-01-2017, 20:58
много свободно избирателно си отговаряш на въпросите
хах човек ще си помисли че е нарочно
Кот такова

lunacy
01-02-2017, 00:47
пак пишем домашни в 4 сутринта през ваканцията

с тези преводи голяма почивка беше просто

LoadRunner
01-02-2017, 05:16
Кой "спря" цигарите и тази година?

Rakshy
01-02-2017, 10:58
това беше най-тежката нг и pre-нг до сега

най-тегавата ми седмица около нг до сега

интересТно.

Lilanda
01-02-2017, 11:32
"Слави има нова песен, сега я слушам." *2 минути по-късно* "Не ме кефи." Как може да накараш детенце да пее "не вярвам в чудеса". И то няколко дена след Коледа...

Искам да идва утре...

divergent
01-02-2017, 11:45
Кой "спря" цигарите и тази година?

аз ги спрях още от края на миналата, брои ли се? :D

Lilanda
01-02-2017, 11:57
аз ги спрях още от края на миналата, брои ли се? :D

+1

Ewok
01-02-2017, 12:41
Не пуша.
Ама спрях с алкохола за януари.

Не ми се пише обзор на миналата година, само ще кажа, че беше доста яка и ползотворна, точно каквато трябваше да бъде след по-миналата. Дано се измени традицията и тази да не е гадна.

И като цяло януари го планирам вглъбен и съсредоточен, данодано стане, че иначе лошо :с

NomNomNom
01-02-2017, 14:05
боли ме главата да се напъна да си спомня в колко държави бях миналата година, камо ли градове

преди 2г си мечтаех за това - бях се запознала с французин, който правеше това - работеше същото като мен в момента, изцяло от вкъщи и ходеше където си поиска

мечтая си тази година да пътувам на 2 месеца веднъж само и да се задомя някъде. никъде не ми се ходи

ах, също. спрях да правя компромиси, и околните забелязват - подиграваше ми се бфф-а накрая, защото няма и да докосна джънк фууд (едва ли не, че се превземам), майка ми също - например, дразни се, че вече меря дрехи и обувки дълго време преди да реша, че НЯМА да ги купя, защото не ми трябват излишни неща, които не ми харесват на 100% - за сметка на това, за логото на сайта, като го върнах с 5 коментара какво искам и какво не, ми го призна и се изкефи.

истината е, че ще измизерствам нещо, толкова изморена и смазана се чувствам в момента, че нямам мотивация да си наваксам изоставащите проекти, чувствам се като разочарование за всеки, само чакам момента, в който всеки ще е разочарован от мен

поне нямам никакви очаквания за живота, което понякога ме прави много приятно изненадана
а понякога не ахахах

deitona22
01-02-2017, 14:10
Б*аси скучната нова година.
Няма да повторя.

Отговор на Рибата-не пуша

haritov
01-02-2017, 14:21
дори и да простя след време няма да подам ръка
ще остана със затворени очи

divergent
01-02-2017, 14:35
Никога не са били толкова близо до истината тия астрологични простотии, имам чувството, че не е за представителите на скапаната зодия, а конкретно за мен написано. Ама майната им на звездите, колкото и да е accurate, няма изобщо да вървя по тяхната гайда, защото това означава да свърша точно това, което си обещах да не правя. Силно вероятно е да допускам грешката на живота си по този начин, но нали не се страхуваме да избираме неизвестното, ще се доверя на мотото! Хвърлям се в непознатото с главата напред, вярвам че ме очакват нови неща и не трябва да се вкопчвам в миналото.

golemiq_korab_minava
01-02-2017, 14:54
боли ме главата да се напъна да си спомня в колко държави бях миналата година, камо ли градове

преди 2г си мечтаех за това - бях се запознала с французин, който правеше това - работеше същото като мен в момента, изцяло от вкъщи и ходеше където си поиска

мечтая си тази година да пътувам на 2 месеца веднъж само и да се задомя някъде. никъде не ми се ходи

ах, също. спрях да правя компромиси, и околните забелязват - подиграваше ми се бфф-а накрая, защото няма и да докосна джънк фууд (едва ли не, че се превземам), майка ми също - например, дразни се, че вече меря дрехи и обувки дълго време преди да реша, че НЯМА да ги купя, защото не ми трябват излишни неща, които не ми харесват на 100% - за сметка на това, за логото на сайта, като го върнах с 5 коментара какво искам и какво не, ми го призна и се изкефи.

истината е, че ще измизерствам нещо, толкова изморена и смазана се чувствам в момента, че нямам мотивация да си наваксам изоставащите проекти, чувствам се като разочарование за всеки, само чакам момента, в който всеки ще е разочарован от мен

поне нямам никакви очаквания за живота, което понякога ме прави много приятно изненадана
а понякога не ахахах

Къде си ходила?

NomNomNom
01-02-2017, 15:15
където ме канят :д из европа
за съжаление не съм почивала (само седмица отпукс взех (тенерифе) и там вечер четях мейли и една сутрин работих)
1 месец на закинтос беше най-хубаво
4-5 дни в будапеща също
и 4 дни в стокхолм
един уикенд в брюж и околността, карахме колела

тези са, които ми остават като най-приятни + по-малко свързани с работене

golemiq_korab_minava
01-02-2017, 15:20
за съжаление не съм почивала (само седмица отпукс взех (тенерифе) и там вечер четях мейли и една сутрин работих)
4-5 дни в будапеща също
и 4 дни в стокхолм

Ехее, това е готино. :) Със софтуер ли се занимаваш ?

Има много места по света, където трябва да се отиде! Добре е да се научават новите култури, истории, природни красоти.

Ivaaaaa
01-02-2017, 15:31
Искам... повече.

LoadRunner
01-02-2017, 16:22
Едно е да искаш, друго да заслужаваш, трето можеш ли да го постигнеш и тнт
Аз съм на 2ра фаза

Заслужавам...повече ;/

Ewok
01-02-2017, 17:11
4-5 дни в будапеща също
и 4 дни в стокхолм

И в Цюрих за два дни, хехе
От които един в работа реално, но все пак :д

anonymous908491
01-02-2017, 17:18
а понякога не ахахах

ХоХоХоХо, добре дошла в моя свят
гадно е на 20 да си видял и правил всичко, което си искал, след това нямаш мотивация за живота и няма, какво да те движи напред
намери си няква трудна цел и драпай към нея, само гледай да е такава, че да изисква много време, иначе следва повторение на горното положение

ЧНГ на всички, да се надяваме, че след година ще си пожелаваме същото и планетата ни е все още ще е годна за живот

NomNomNom
01-02-2017, 17:22
И в Цюрих за два дни, хехе
От които един в работа реално, но все пак :д
oх, истината е, че готино си изкарахме съботата ( Боряна, страшно мн ти благодаря за поканата )
обаче, неделя ми разказа играта ( от 8 сутринта до 1 през нощта, защото хората започват работа във фабриката в 1 и за малко да ги оставим без работа), полета беше супер ранен ( нещо тип 7 ) оспах се, и понеделник на летището ме мотаха заради половин кило сирене в ръчния ( нали консистенция подобна на експлозиви)

пък в септемврийското трипче будапеща-прага, бфф-а ми ( знаеш мн добре кой) - не може да тръгне от прага да дойде в буда, защото начупил тикетинг системата на част от едно европейско метро ( няма да споменавам) - съответно 2 дни си стоях сама, той дойде смазан ( без да спи почти) - вечер работа, сутрин работа ( през уикенда ) , накрая успя да се измъкне и да излезем поне един ден

просто е едното за сметка на другото винаги, понякога имам пост травматичен стрес със седмици от такива неща

кораб - сякаш е по-хубаво да живееш ден за ден, да пътуваш с една раница, с малък бюджет, с години и да работиш колкото да имаш за храна. Иначе, с "ИТ инфраструктура" се занимавам

NomNomNom
01-02-2017, 17:23
ХоХоХоХо, добре дошла в моя свят
гадно е на 20 да си видял и правил всичко, което си искал, след това нямаш мотивация за живота и няма, какво да те движи напред
намери си няква трудна цел и драпай към нея, само гледай да е такава, че да изисква много време, иначе следва повторение на горното положение

ЧНГ на всички, да се надяваме, че след година ще си пожелаваме същото и планетата ни е все още ще е годна за живот

Папиии, ихаа, нямаше те тук - чнг

имам нова цел - да не вляза в затвора или да не умра преди 30
вижда ми се доста трудна

живи и здрави

tori
01-02-2017, 17:26
да не вляза в затвора
Много често и на мен ми е цел да не лежа полу-хора за убийство, мда.

Rakshy
01-02-2017, 18:29
Искам... повече.

и 8 см ти стигат, не се прай

Rakshy
01-02-2017, 19:29
Абе тигри, кой ми махна предния подпис?

anonymous990763
01-02-2017, 19:38
Абе тигри, кой ми махна предния подпис?

Възможно е и ти да си го махнал сам, ако си променял цитата в потребителските настройки. Вече е едно и също и можеш да го променяш от там.

solo_
01-02-2017, 19:48
какъв дълъг ден... дълъг ама празен.. :cry:
днес беше поредния ден от жалкия ми и маловажен живот, в който нищо не постигнах

събудех се и прекарах целия ден вкъщи!
спах до 16:00 и като се събудих първата ми работа беше да влезна тук
не си мислете, че имам социален живот и съм излязъл някъде през деня

днес прекарах целия си ден вкъщи, сам, изолиран и отхвърлен от нормалното общество, където всички са невероятни

аз не съм сигурен колко още ще издържа на отхвърлянето и изолирането
никой не ме търси, никой не се обажда, никой не се интересува от мен :cry: просто съм оставен на произвола на съдбата
и като цяло нищо хубаво не ми се случва
цял ден се чудя какво да правя и нищо не ми се случва
единствено само губя...

нямам приятели, социален живот, близки... всички казват, че съм скучен, грозен, глупав и че за нищо не ставам
след това всички ми бият ножа в гърба :cry:

като цяло съм доста изстрадал човек :(
всички ме използват когато имат нужда от нещо
но никой не иска да ми бъде истински приятел :( вече се чувствам като муха, която не намира ла*ното :cry:

злобен съм и умирам от яд когато видя някой щастлив човек - или щастлива двойка
толкова ме е яд, че започвам да бия юмруци във възглавницата и да си представям че налагам тях
просто не мога да бъда щастлив като останалите и затова съм яростен

лош, прост, грозен, некадърен и неработоспособен... - solo_

искаше ми се просто да не съм се раждал
в момента се чувствам като едно голямо нищо :( дори и Бог не ме приема за свое дете :(

Rakshy
01-02-2017, 19:49
Възможно е и ти да си го махнал сам, ако си променял цитата в потребителските настройки. Вече е едно и също и можеш да го променяш от там.

не, съм, ама добре, еваларка

pac0line
01-02-2017, 20:21
Хора, споделете опит с Airbnb, освен човека, който резервира, искат ли се някакви данни на другите, и цените променят ли се в зависимост оставащото време до дните за резервация? Пълната цена ли се плаща при букването или е някакъв процент капаро, както при хостелите?
И защо англичаните спят само на двойни легла :/

anonymous908491
01-02-2017, 20:40
Папиии, ихаа, нямаше те тук - чнг

имам нова цел - да не вляза в затвора или да не умра преди 30
вижда ми се доста трудна

живи и здрави

мляс мляс, ти си избери къде

кое ти е трудно, да не влезеш в затвора ли, хохох - влезнах в затвора и станах човек
иначе за тва да доживееш до 30, а, решил съм да се изчукаме преди да станеш на 30, та ако не искаш да живееш за себе си, поне живей за мен

а тва са луди жени и имат доста общо с въпроса на рънара кой пак щял да спира с цигарите
https://www.instagram.com/explore/tags/selflovebootcamp/?hl=en

Day 1: Intro
I have decided to start this challenge as a year ago
https://www.instagram.com/p/BOwt55ug05M/?tagged=selflovebootcamp&hl=en

пък тая мацка е голям сладур и не знам дали нарочно стои с тоя корем, то за две години би трябвало да го е стегнала
https://www.instagram.com/p/BEQ9vXcGdlB/?hl=en

абе важно е да се харесвате и да сте здрави, не се интересувайте от чуждите влечения и моди

anonymous908491
01-02-2017, 20:41
Хора, споделете опит с Airbnb, освен човека, който резервира, искат ли се някакви данни на другите, и цените променят ли се в зависимост оставащото време до дните за резервация? Пълната цена ли се плаща при букването или е някакъв процент капаро, както при хостелите?
И защо англичаните спят само на двойни легла :/

Ewok може да ти каже, тя е нещо като енциклопедия

https://www.youtube.com/watch?v=U1zgR1kg9-A

и ловец съм и рибар съм

YoungBloodZ
01-02-2017, 21:46
Ахахахаха.

Обичаш ли свинско, dreamwalker?

divergent
01-02-2017, 22:45
Oh shit man, въобще не се познаваме добре, а ми е толкова готино в неговата компания, по щуротия сме равни, на един акъл сме... Един вид обаче ме е страх да се отпусна, наистина ме кара да забравям за проблемите и ми е супер комфортно, но се опитвам да го отхвърля като емоция и да го призная пред себе си. Другото което е, няма как да не мисля в дългосрочен план, не съм някаква психопатка да планирам брак, деца и подобни, но имам предвид, че ако нямам намерения за сериозна връзка, изобщо няма да се занимавам, не си падам по зарибявките за месец-два. И ми е супер готино с него, но не знам дали настрани от този айляк може да бъдем заедно като двойка, а не просто като лигави тийнейджъри. Може би съм залята от такива мисли защото откакто започнах да разсъждавам по този начин, не съм била с човек на тези години и не съм сигурна дали може да се получи нещо. Предполагам ще опитам, защото е нещо ново и непознато, все пак трябва да се живее за момента.

tori
01-03-2017, 08:35
Когато в продължение на 24 часа във фб си написал приблизително десетина коментара, с които ясно да обясниш, че не харесваш и няма какво да харесваш на няколко тренда в грима, а последното, което получиш е обида за веждите си (рисувани!!!) на латиница... Започвам да губя вяра в какъвто и да е човешки потенциал. Защо хората са окей със строубинга?! Не виждат ли, че НЕ стои чак толкова добре извън снимки за инстаграм?! Седи като пот, като омазнено... Върху огромем и крив нос като го пляснеш, можеш да сваляш самолети, много яка! Най-хубаво е същия непрелят, металически хайлайт под цялата вежда. Рисувана с черен маркер, вежда. Която на всичкото отгоре зор-зорна е одебелена изкуствено с молив само с пръст или два. И адски яко е да видиш огромни, сухи джуки, преживели някоя и друга година в Сахара, и естествено омазане стабиуно с Коко К или Долче К на Кайли - червила, които са пълен боклучак в оригинал. Тва застава на джуките адски трудно, седи на линии, лепне, пада на парцали при изтриване... Кой нормален ще го ползва с кеф?! И пак - не пропускаме и хайлайта на тая суха, джукена маса, то накъде иначе?! Ако нямам втора вагина на лицето, за кво живея?!
Предната седмица моя позната гледах, фул глам навсякъде, само лилавите дупки под очите оставила - да виждат хората, че си има. :дддд Покъртителна история просто, не мога.

divergent
01-03-2017, 16:11
Сутринта си мислех как най-накрая се возя при нормален шофьор, докато не излязохме от града с думите "Най-обичам да карам ей така в средната лента и с ляв мигач." Бяхме аз и съквартирантката в колата, тръгна нещо да сменя песните пилота и ни казва "Следващата песен е специален поздрав за дамите в колата", при което започва "Единствената" и се размазахме от смях.
В момента, в който прекрачих прага на хилтън, токът спря. Цял следобед си мрънках началото на "Ела, ела", а лампичките ги бях включила в контакта и ги гледах с огромна надежда да светнат и да озарят света ми. Като няма ток няма батерия, няма чай, няма музика, няма топла вода... Обаче почти си прочетох книгата, която я мотам от рождения ден още.

solo_
01-03-2017, 16:40
Обичаш ли свинско, dreamwalker?

на външен вид прилича на вегетарианка
обаче може и месо да яде
обаче да го прави рядко

тъй като е много слабичка

иначе е нелогично да е искала да влезе от друг профил и да напише: "Ахахахаха." защото веднага ще се досетим, че е dreamwalker
понеже само тя се смее по този начин...

иначе кое беше коментирала?

по темата: искам да умра защото никой не ме харесва и всички ме дискриминират :( чувства се като... айде да не казвам

golemiq_korab_minava
01-03-2017, 17:25
обаче може и месо да яде
обаче да го прави рядко

иначе е нелогично да е искала да влезе от друг профил и да напише: "Ахахахаха." защото веднага ще се досетим, че е dreamwalker
понеже само тя се смее по този начин...

иначе кое беше коментирала?

по темата: искам да умра защото никой не ме харесва и всички ме дискриминират :( чувства се като... айде да не казвам колкото повече се самосъжаляваш и мисли за това, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ И ПО-ДЪЛГО ЩЕ ЗАПЛИТАШ В ПОДОБНИ ЧУВСТВА.

anonymous990763
01-03-2017, 17:26
И толкова повече ще има кой да ти се хване.

По темата: добре.

golemiq_korab_minava
01-03-2017, 17:29
кораб - сякаш е по-хубаво да живееш ден за ден, да пътуваш с една раница, с малък бюджет, с години и да работиш колкото да имаш за храна. Иначе, с "ИТ инфраструктура" се занимавам

ахам.

LoadRunner
01-03-2017, 17:29
обаче може и месо да яде

по темата: искам да умра защото никой не ме харесва и всички ме дискриминират :( чувства се като... айде да не казвам

сигурно не яде свинско щото е туркин
а ти за снимките от гугъл ли говориш бе
на русата шведка ;д

pac0line
01-03-2017, 17:30
Ewok може да ти каже, тя е нещо като енциклопедия

Игнорира ме тотално по някаква причина, иначе си напълно прав, а и реално тя ми резервира последното пътуване, в което използвахме bnb :D

Грозния
01-03-2017, 17:40
Oh shit man, въобще не се познаваме добре, а ми е толкова готино в неговата компания, по щуротия сме равни, на един акъл сме...Пак се почна тоя делириум :D!

делириум (български) - Остро, преходно състояние на помрачено съзнание с флуктуиращо протичане, характеризиращо се с общо объркване, неориентираност, нарушено мислене и памет, дефектни възприятия, халюцинации, и изразено моторно безпокойство (евент. до пристъпи на агресия).

Синоними
бълнуване, лудост

(от уикиречник) :D

solo_
01-03-2017, 17:53
колкото повече се самосъжаляваш и мисли за това, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ И ПО-ДЪЛГО ЩЕ ЗАПЛИТАШ В ПОДОБНИ ЧУВСТВА.

какви чувства, бе? Аз умирам от мъки и страдания... никой не иска да ми обърне внимание и съм оставен да гния на произвола на съдбата!

solo_
01-03-2017, 17:54
сигурно не яде свинско щото е туркин
а ти за снимките от гугъл ли говориш бе
на русата шведка ;д

колко пъти да ти казвам, че косата на dreamwalker не е руса?

И коя е шведката?

deitona22
01-03-2017, 17:56
Е*бати каръка съм.

golemiq_korab_minava
01-03-2017, 18:14
какви чувства, бе? Аз умирам от мъки и страдания... никой не иска да ми обърне внимание и съм оставен да гния на произвола на съдбата!

Аз ти го казах вече..

промени си, ако не мисленето, то посоката на разсъждения, гледните точки.

LoadRunner
01-03-2017, 18:37
колко пъти да ти казвам, че косата на dreamwalker не е руса?

И коя е шведката?

мхм
добре да гласуваме
На който дримока е пратил руси снимки да вдигне ръка

Dagichka
01-03-2017, 19:22
бах тоя университет бе, неадекватници, 3 МЕТРА чертеж и пак връщат за поправки, да нп ние парите само за принтиране ще си ги харчим пфф.

Грозния
01-03-2017, 19:38
мхм
добре да гласуваме
На който дримока е пратил руси снимки да вдигне ръкаКаквито и снимки да е пратило това същество - те ще са фалшиви като самото него.

Предлагам за ДВ да се говори в среден род, защото никой не е сигурен какво е ТО!

solo_
01-03-2017, 19:42
Аз ти го казах вече..

промени си, ако не мисленето, то посоката на разсъждения, гледните точки.

аз дори и да се променя, пак никой няма да ме хареса
защото изглеждам критично и съм много отблъскващ

мхм
добре да гласуваме
На който дримока е пратил руси снимки да вдигне ръка

...

Каквито и снимки да е пратило това същество - те ще са фалшиви като самото него.

Предлагам за ДВ да се говори в среден род, защото никой не е сигурен какво е ТО!

100% е човек!

golemiq_korab_minava
01-03-2017, 19:50
Промени възприятията си за света. И за себе си.

solo_
01-03-2017, 19:53
Промени възприятията си за света. И за себе си.

и като ги променя какво ще се промени??? :x Пак си оставам аут от обществото, нали?
ако беше толкова лесно, щях да се оправя
на теб всичко си ти е наред и затова ти е толкова лесно да говориш отстрани
но едва ли си даваш сметка на мен какво ми е... всеки ден излизам от нас и всички ме сочат с пръст и обсъждат външния ми вид с присмех

много е лесно да седиш отстрани и да говориш
но не си на мое място и няма как да изпиташ мъката, която ме връхлита мен

golemiq_korab_minava
01-03-2017, 20:00
сам ще го разбереш някой ден.

не се харесвай на другите тогава..

живота е твой, не на другите.

ако толкова искаш да подлежиш на другите

тогава ще го постигнеш

golemiq_korab_minava
01-03-2017, 20:08
И толкова повече ще има кой да ти се хване.

.

като аз. хахахахах

divergent
01-03-2017, 20:12
Не е истина просто какви сте балъци хахах.

Грозния
01-03-2017, 20:32
Не е истина просто какви сте балъци хахах.Нали :D?
Колко сме прости, а :razz: ?!

lunacy
01-03-2017, 20:43
pLOVEdiv, baby

solo_
01-03-2017, 20:46
чувствам се самоубийствено!

LoadRunner
01-03-2017, 21:16
ако някой не е виждал удавен или давещ се, точно накрая един точно се доудави
https://www.youtube.com/watch?v=ppkI1lTcDjw

Rakshy
01-03-2017, 22:32
модераторите май не си вършат работата ?

on: май си наебах китката, да иба хремата, утре повече, почваме проекта, трябва да почна да уча, че изпитчето ми е на 9ти :D май е време да се паникьосам :/ (най-великото изречение)

Rakshy
01-04-2017, 01:00
тва не е адекватно - около 15ти декември си болен - пиеш антибиотик и неща, системата ти се възстановява бегло, почваш да се чувстваш като нормален човек, ядеш по 2 кг кисело мляко на ден, за да си възстановиш флората в корема, като от реклама на активия, идва 27 - пиеш литър и разваляш коледа (който кисне във фб няма как да не знае за кво говоря :Д), гадно ти е, на 30 пиеш още литър и разваляш друг празник, на 31 пиеш още литър и разваляш нова година, на 1ви си болен на помия, носа ти е чешма за сополи, гърлото ти е разорано поле, не можеш да дишаш и единствената ти възможност е да злоупотребяваш с муконазал, защото ти отпушва носа и се чувстваш човек, пръскаш ли пръскаш и вече имаш ранички в носа, а пустата хрема не минава, гърлобола също, храчиш гнус, не усещаш ни вкус, ни мирис, еби му майката

днес ми е някво такова, в което искам да крещя направо, ама не мога щот ме боли гърлото и нямам въздух :)

tori
01-04-2017, 07:35
Сърбят ме ръцете, хах. Ей ся натам отивам. Малко щях да се пооспя ама мама е добра и ме събуди на време. И изпита ми е баш на петък 13ти - сигурен знак, че ще ми върви. Доволна съм. След това трябва да ида и до дядо, че имам работа да свърша макло.

plamen187
01-04-2017, 10:11
Ще правим шоколадов мус. Дано да се получи. Радвам се за удължаването на ваканцията на учениците.

Lilanda
01-04-2017, 12:34
Истината е, че ми е приятно да чета подобни неща, но в същото време ми става кофти. Не искам да си прося нищо, а малко ми омръзва да казвам "би ми било приятно, ако...". Не мисля, че искам много, но може би е така. Не знам защо ми е толкова трудно.

Jack_Reacher
01-04-2017, 16:00
Банско е прекрасно през зимата

LoadRunner
01-04-2017, 16:44
"Оказало се, че дамите най-често стигат до качествена кулминация в половия акт, ако партньорите им са богати, уверени и привлекателни. Изследователите са установили, че честотата и интензитетът на оргазма са свързани с външността на мъжа. "

хахахаха чай малко бе ми то и всеки стига до качествена кулминация с красива, стегната от всякъде, уверена и привлекателна женска

"Финансовото състояние и самочувствието на партньора също са от значение за качествения оргазъм"
тука това вече не го разбирам, недоумявам, някой/я да обясни

- Шефе, кво става, вкара ли го?
- Да!
- Тогава, ох! Ох какъв оргазъъъм!
или
- Шефе, ко става,вътре ли е?
- Да!
- Ууу, че е голяаам!

хахаха

Ivaaaaa
01-04-2017, 17:12
c'est la vie

NomNomNom
01-04-2017, 17:14
самочувствието ок

финансите:

- имам нова кола и апартамент
- оооо, близо съм
- повишиха ме
- ах аха ааах

пак някой е писал статии питайки близките си 5 приятелки, които учат бизнес информатика в (инсърт рандом уни тук ) защото звучи перспективно, иначе нз какво е това

divergent
01-04-2017, 18:51
Понякога наистина съм много първична. Заради ината и пустата гордост отказах да се забавлявам с останалите. Не че сега не ми е супер да си стоя сама и да правя любимите си неща, но си обещах да се върна към старата си природа, а продължавам съвсем съзнателно да отхвърлям възможностите за това.

Jack_Reacher
01-04-2017, 18:55
твърде чувстветелна си явно
затова не можеш да се отпуснеш и да бъдеш себе си

Rakshy
01-04-2017, 21:03
Банско е прекрасно през зимата

особено на 8ми дек, нали

divergent
01-04-2017, 21:03
Е само коляното не ми се беше случвало да изтръпне... Тая капачка има собствен разум, честно.

deitona22
01-04-2017, 21:14
Как се пребих на тия кънки..едвам хода.Пуу че късмет.

anonymous990763
01-04-2017, 21:17
Как се пребих на тия кънки..едвам хода.Пуу че късмет.

Къде ще бъдат синините?

deitona22
01-04-2017, 21:24
Къде ще бъдат синините?
Не знам как се нарича тоно това място,ама като стъпвам с левия крак,много боли.

anonymous990763
01-04-2017, 21:45
Не знам как се нарича тоно това място,ама като стъпвам с левия крак,много боли.

Паднал си на лявата страна? Гадно.
Научи се да падаш правилно.

deitona22
01-04-2017, 21:48
Паднал си на лявата страна? Гадно.
Научи се да падаш правилно.
На ските падах правилно,ама сега на кънките не знам какво стана и паднах по гръб,но само лявата част си ударих.

anonymous990763
01-04-2017, 21:52
На ските падах правилно,ама сега на кънките не знам какво стана и паднах по гръб,но само лявата част си ударих.

Като усещаш, че ще падаш, клякаш в стил "ножица" и се подпираш с двете ръце отстрани. За тази цел ти трябват задължително ръкавици.

Rakshy
01-05-2017, 01:43
ем, не почнахме проекта днес

и не учих днес

но пък цъках 6 часа лига, което не мисля, че е нещо лошо :/

#когат възприемаш ваканцийката си, в която трябва да учиш, че да сполучиш, като ваканцийката ти от 5ти клас - цел ден игри

pandabear
01-05-2017, 06:59
Честита нова година, форум :)

Не съм спала, но пък гръмнах и трите колоквиумчета, които имах за днес. Протоколчета, рецепти, препаратчета, заверчици, 7 изпитчета...Все хубави неща ме очакват скоро.
Мисля си за него вече седмица и не мога да си обясня защо не предприех нещо, докато имах възможност. Той направи целия ми престой там толкова приятен. Поглед, усмивка, тембър на гласа, вкусът му за музика, кино, изкуство, начина му на изразяване, хуморът. Аф... Не съм напълно сигурна дали и той се е почувствал така. Силно се надявам. Приемам за знак, че от баницата с късмети на мен ми се падна този, който той е писал, а на него, който аз писах, хахахаха. А щом се пприбрахме в София, преди да си кажем чао, прегръдката бе толкова топла, силна и зареждаща, е..поне за мен. Афффф. Оглупяла съм.

deitona22
01-05-2017, 13:16
Добре е.Ходя почти без да куцам,че и на фитнес бях.
Хубаво си вали сняг,красиво е,ама дано вземе да спре до утре.

divergent
01-05-2017, 13:40
Принципно не съм филмар, ама сега щях да получа мини удар. Писах на една приятелка ако не ѝ пиша до 20 минути, да ми звъни да проверява дали съм добре. Бая си беше психо, наистина се уплаших, така яко ми се разтупка сърцето... А когато вече всичко беше наред, щях да се разрева от преживения стрес.

Оказа се, че онзи принц чаровен е долна мъжка проститутка и през цялото време е живял друг живот зад гърба ѝ. Направо не знам с какви очи е стоял пред нея, уверявайки я, че я обича. Прибирам се, за да бъда до нея, майната им на лекциите.

Ewok
01-05-2017, 16:24
Освен с болен мазохизъм не мога да си обясня по друг начин удовлетворението, което ми доставя ходенето на лекции/ученето. Чувствам се все по-глупава и незнаеща. И това беше тръгнало да ме сломява в един момент, сега просто го приех.
Обаче съм и объркана, защото обичам да съм (най-)добра в това, в което правя. Посредствеността не ме вълнува, а тук не ми пречи чак толкова. Май тая надеждата, че ще се намери моето си нещо и ще стана добра там. Всъщност никакво таене не е, на това разчитам.

//онова нещо ми е заело мислите не-особено здравословно и ми пречи на концентрацията
беше хубаво though

Ewok
01-05-2017, 19:46
Roma Aeterna
<3
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15822651_1400134596663979_7027721849961427401_n.jp g?oh=c4adb7e115d927c5fc323464e5ac521e&oe=591FF0C9

LoadRunner
01-05-2017, 19:48
що за човеци са тия дето не са ходили на лагер от училище?
тхъ бест моментс евър

Ewok
01-05-2017, 19:50
тхъ бест моментс евър

Аз съм ходила само на една тридневна екскурзия. Бяха твърде скъпи лагерите от училище. Не мисля и че съм изпуснала кой знае какво.
За сметка на това ходих на едни други. За тях вече мога да твърдя, че са мега.

NomNomNom
01-05-2017, 19:52
и аз много обичам лагери и тиймбилдинги
стига да съм сама в стая
рязко не ги обичам, ако не съм
и да не е шумно след 12

Jack_Reacher
01-05-2017, 20:49
тхъ бест моментс евърмного е забавно

и аз много обичам лагери и тиймбилдинги
стига да съм сама в стая
рязко не ги обичам, ако не съм
и да не е шумно след 12колко ти е пенсията?

NomNomNom
01-05-2017, 20:52
няма значение
докато вие спите от 8 до 12

аз съм отишла на пазар, върнала съм се, компоти съм сложила

divergent
01-05-2017, 21:51
тхъ бест моментс евър

от училище точно не съм, ама пак съм жива. имаше едни други, които бяха епични.

Онези моменти, когато знаеш кое е правилното решение, обаче не го взимаш, защото се страхуваш от промяната, свикнал си така, не искаш да приемеш истината и предпочиташ да живееш в лъжа, ама поне да не те боли. Направо ме е яд колко е глупава на моменти и как всеки я убеждава, че трябва да го зареже незабавно, а тя само отлага. Надявам се да си събере мислите и да вземе правилния избор, аз си свърших работата, останалото зависи от нея.
Днес сутринта имах супер алтернатива, щях да си освободя целия следобед, да ми е удобно, да си говорим и тн. Обаче направо си се възхищавам как се възпрях от действия. По пътя на логиката следва да постъпиш така и така, но нещо вътре в теб се обажда, че колкото и да е примамлив този вариант, е в разрез с принципите. Супер странно е как толкова силно си желал нещо и то се е превърнало във фикс идея в съзнанието ти, а изведнъж просто спира да ти пука и въпреки че се чувстваш по същия начин някъде дълбоко в душата си, си спрял да се бориш, защото виждаш, че няма смисъл, а това по никакъв начин не те измъчва, дори се чувстваш облекчен и сякаш си се отървал от нещо, дърпащо те надолу.

tori
01-06-2017, 00:36
Ааааа!!! <3 В Русе има снежна буря! Най-хубавата снежна буря, която съм виждала! <3 Със светкавици и гръмотевици, времето е меко и снега ти влиза във всяка отворена дупка. <3 Адската красота просто. И гледахме много як български филм, не очаквах да ми хареса толкова. Някой, ако си търси, "Събирачът на трупове" се казва и няма да сбъркате.

Rakshy
01-06-2017, 00:47
иии май пак ще пием антибиотик, все пак цял месец е минал

Fisherman
01-06-2017, 06:09

антибиотик за какво

golemiq_korab_minava
01-06-2017, 06:23
Ааааа!!! <3 В Русе има снежна буря! Най-хубавата снежна буря, която съм виждала! <3 Със светкавици и гръмотевици, времето е меко и снега ти влиза във всяка отворена дупка. <3 Адската красота просто. И гледахме много як български филм, не очаквах да ми хареса толкова. Някой, ако си търси, "Събирачът на трупове" се казва и няма да сбъркате.
Честито. И при нас е така. Трябва ми очила и шлем. Ха ха

anonymous990763
01-06-2017, 07:50

Задължително да са от различни групи.

tori
01-06-2017, 08:57
Честито. И при нас е така. Трябва ми очила и шлем. Ха ха
Тук чак вчера вечерта заваля. :(

golemiq_korab_minava
01-06-2017, 09:49
Тук чак вчера вечерта заваля. :(

За жабите толкова.. :D

tori
01-06-2017, 10:06
За жабите толкова.. :D
Можеш ли да си по-гаден?! :( Трябваше вече да са се навъртели 24 часа сняг. :( Искам да си построя дворец от сняг и да бъда Елза от Фроузън. :д

golemiq_korab_minava
01-06-2017, 10:13
Скоро ще спре и ще заледи ;Д
В Русйее..
имам идея. Като чистят снега със снегорини се получават гребени и преспи. От тях може антракс да ти направи замък.

tori
01-06-2017, 10:28
Ахахаха, да може. Не е лоша идея. Едно време, когато бях мини-Тори, леля ми ни направиха замък. Братчедката беше още по-мини та не разбра ама аз много му се радвах и искам пак. <3

golemiq_korab_minava
01-06-2017, 10:40
Тунелите също са яки.

Сега правя само мини замъци. :D

plamen187
01-06-2017, 13:08
Мразя снега. Депресирал съм се.

Dagichka
01-06-2017, 13:27
пфф, най-накрая си заверих нещата, другите до вторник ще се мъчат хохо който както си го направи в крайна сметка.
снегът е як, ама леденият вятър, кишата, леда - мне, мерси.

Ewok
01-06-2017, 13:45
Каквото и да е, имам породилото се наскоро усещане, че тази година ще е доста важна.

хах
да не повярва човек, колко права съм била
не само за моя живот, като цяло в обкръжението ми предстоят важни и интересни неща :)
много промени, много

NomNomNom
01-06-2017, 16:15
Потоп от 9 до 18:00 плътно, нямах време да ям
този ретрограден меркурий, трябва да поръсим светена вода в дейтацентровете

deitona22
01-06-2017, 16:26
Хубаво вали,ама айде да спре.
И сега ако стане -20 ще е "прекрасно".
Ще е интересно стигането до фитнеса утре.

LoadRunner
01-06-2017, 16:36
Ще е интересно стигането до фитнеса утре.
аз затова спрях да ходя
бахти тъпия сняг и студ
а като не ходя мозъкът ми получава някакъв шок и не знае какво да прави и как да реагира когато му спреш нещо на което е свикнал

an7raks
01-06-2017, 16:50
Тунелите също са яки.

Сега правя само мини замъци. :D

Иглутата са най-яки.

deitona22
01-06-2017, 16:52
аз затова спрях да ходя
бахти тъпия сняг и студ
а като не ходя мозъкът ми получава някакъв шок и не знае какво да прави и как да реагира когато му спреш нещо на което е свикнал

Ръш през снега и тва е.
Нема да ме спре малко снежец.
Леда е проблемния :D

divergent
01-06-2017, 17:35
Осъзнах кой ми поставя ограниченията. Лошото е, че трудно мога да се освободя от контрола.

Jack_Reacher
01-06-2017, 18:25
най-накрая имаме истинска зима и в София
малко е трудно докато изкарам колата сутрин, но докато я изрина и се загрявам

...и честит имен ден на именниците

haritov
01-06-2017, 18:26
едвам се прибрах

Грозния
01-06-2017, 19:17
Върнах се :)!
Липсвах ли ви :D?

deitona22
01-06-2017, 19:26
^А беше толкоз хубав форума без теб.
Жалко.

Rakshy
01-06-2017, 22:53
антибиотик за какво

синузит, стандартно по това време на годината

pac0line
01-06-2017, 23:24
: puke :

an7raks
01-07-2017, 02:22
Много добре!

anonymous990763
01-07-2017, 06:53

С капки за нос пробва ли?

Dagichka
01-07-2017, 07:26
хмм странно е, че ме болят краката като от мускулна треска, а не съм спортувала скоро?! :дд
кофти ми е, едно мина, но стресът си остава поне до края на месеца

divergent
01-07-2017, 07:50

Не си питал, ти трябва да си имаш лекарства, ама аз да кажа, само Геломиртол ме спасява винаги.

NomNomNom
01-07-2017, 08:01
-16
от 2г успявам да избегна бг зимата, ама тази година я хващам в пълна сила

майка ми точно преди 15 дни се оплакваше, че пак е нямоло да има сняг за нова година

tori
01-07-2017, 09:25
При всичките ми уважения, с антибиотици, нагревки, масажи и всевъзможни други глупости не става да се излекуваш, какво остава за масовите капки по аптеките.
Имаше, мисля, някакви капки за очи, към които се добавяше нещо и адреналин и ставаха перфектни за синузит. Но с нормални нищо няма да правиш. Ще питам нашите, че не помня, и ще драсна.
Като казахте геломиртол - на някого случвало ли му се е да пие такъв и после цялата му кожа, коса, дрехи, всички секрети и дъха да му мирише на съставките на лекарството? Аз като пиех, беше некъф ужас само да вляза в стаята, миришех на мента, даже майка ми ме избягваше. :ддд И не е некво да не съм се къпала, примерно, тогава ги правех по 2-3 къпания на ден, за да спре да смърди ама няма. Отмирисах се една седмица след тва.

anonymous990763
01-07-2017, 10:09
При всичките ми уважения, с антибиотици, нагревки, масажи и всевъзможни други глупости не става да се излекуваш, какво остава за масовите капки по аптеките.
Имаше, мисля, някакви капки за очи, към които се добавяше нещо и адреналин и ставаха перфектни за синузит. Но с нормални нищо няма да правиш. Ще питам нашите, че не помня, и ще драсна.
Като казахте геломиртол - на някого случвало ли му се е да пие такъв и после цялата му кожа, коса, дрехи, всички секрети и дъха да му мирише на съставките на лекарството? Аз като пиех, беше некъф ужас само да вляза в стаята, миришех на мента, даже майка ми ме избягваше. :ддд И не е некво да не съм се къпала, примерно, тогава ги правех по 2-3 къпания на ден, за да спре да смърди ама няма. Отмирисах се една седмица след тва.

Не го казвам случайно. Цял месец тъпкане с 4 антибиотика (два от които от една група, последователно) доведе единствено до алергия към съответните антибиотици и влошаване на хремата и гърлото. Два дни след използването на едни по-засушаващи капки за нос (не стандартните, а такива, които бяха по лекарско предписание) вече не бях ходещ труп.

За Геломиртола съм съгласна. Не усещаш никакъв вкус на храната или ти накъртва на лекарство, но пък помагат.

Ракши, кой подред антибиотик сменяш?

LoadRunner
01-07-2017, 10:33
аве са си взех някви бонбони на сушард, луксозна опаковка и вид, и като отворих кутията вътре 15 бонбончета а кутията може да събере 30 и като ги опитах блякс, бахти противния шоколад
и си спомних едно време че в даскало черпехме с амфора, таралежки,сезони и еделвайс
Къде е Еделвайс-а питам аз, най-вкусните бонбони на света. Едни в синя кутия с еделвайс като рисунка но бонбоните бяха малки късчета република с кокос, яко наблъскана с вкусни бонбони.
Нищо не могада намеря за тях, дори в гугъл изображения не е останала следа за тях. Изчезнали са завинаги ;/

divergent
01-07-2017, 11:06
Никога не съм имала такива проблеми с геломиртола аз, не съм забелязала да се вмирисвам на лекарството и прочие, а няколко сезона съм го взимала. Ама май беше форте, възможно е да има някаква разлика от стандартния.
А амфората бяха уникални, още им помня вкуса и как винаги имаше кутия в къщата на прабаба.

tori
01-07-2017, 12:14
Ем, той май си е само форте. :д Майка ми бягаше надалече от мен като дявол от тамян, ш кажеш, че не на мента, евкалипт и подобни глупости, а на лайна мириша. :ддд Малко се чувствах като крастава. :(

Rakshy
01-07-2017, 14:03

капките за нос са за нос, не за синузит :/

Rakshy
01-07-2017, 14:32
значи, ще напиша моя insight по темата синузит

баща ми е със синузит - неговия се проявява на тия долните пътища под очите
майка ми е със синузит - нейния се проявява обикновено на горните - на челото
сестра ми мисля, че също има ама нейния рядко се възпалява (синусите се възпаляват, не синузита, нали :Д )

аз имам - при мен също е на тези на челото - тия долните само един път бяха засегнати, ама тогава беше много, много грозно :Д

около НГ ми се събра бая стрес и недоспиване и алкохол и неща + че на 31-1 спах на климатик, което по принцип ми ебава майката иии да

от нг съм с гърлобол и адските сополи - подходих както винаги, защото последните 2 години винаги ме удря в гърлото и носа, преди pattern-a при разболяване беше - сополи - до 24 часа бронхит - до 3 дни пневмония, ако не почна някво лечение - грозна работа. Сега спряха да слизат секретите и просто ми пълнят главата.

Ходили сме при различни лекари, дори един път при някъв професор, при който прегледа беше 50 лева, майка му деба алчна. Всеки път ми казват едно и също - пази се, щото ще си го носиш до гроба тва :Д. Лечението всеки път е едно и също - 10 дни антибиотик - винаги ми даваха клацид или аугментин. На 6-7 ден започвах да мириша на антибиотик, урината ми миришеше на антибиотик, потях се на антибиотик. Обикновено тогава спирам да го пия, защото почва и да ми се гади и да ме боли корема и т.н. Рядко го докарвам до предписаното лечение от 10-11 дни.

Капките, които ползвам са Муконазал, просто защото до 1-2 минути след пръскане носа ми е чист. Знам, че са скапани и ти преебават всичко, дори бях обещал на една лекарка да не си ги пръскам, ама няма как. Мисля си, че ме друсат, щот кат ги пръсна и ми става някво странно :Д Мисля да спра да ги използвам, ама другите капки не ме кефят нещо...

Пръскам ги от 1ви насам и лигавицата ми е ебана на помия, снощи кашлях защото сякаш ми я бяха изсушили и беше отвратително, на всяко вдишване подкашлях..

тук в едната аптека правят едни кафяви, не помня как ги наричаха, които ми предписваха преди, ама са много гадни на вкус и цапат супер много и не искам да ги пръскам :Д

Геломиртол - пия го откак бях на 7-8 мисля, тогава бях на детските като пораснах малко минах на тези за възрастни. Не мога да ги пия повече, става ми гадно, драйфа ми се. Оригвам се на тия маслата, които са в тях, отвратителна работа. Цялото семейство спряхме да ги пием, просто не ни понасят вече :Д

Като е много болезнена инфекцията си правя DIY нагревки и някви неща, мажа се с ония ментовите мазила тип Хималая и онова немското, ама всичко е с временен ефект.

Тактиката ми е - пази се и се надявай да не се наебе, наебе ли се ше пиеш антибиотик, deal with it :D

Грозния
01-07-2017, 15:35
^А беше толкоз хубав форума без теб.
Жалко.И какво му беше хубавото :)?

Цял месец тъпкане с 4 антибиотика...Не консумирайте антибиотиците за щяло и нещяло като че ли са бонбони! Не си взимайте ей така "за всеки случай" без лекарско предписание!

аве са си взех някви бонбони на сушард, луксозна опаковка и вид, и като отворих кутията вътре 15 бонбончета а кутията може да събере 30 и като ги опитах блякс, бахти противния шоколад
и си спомних едно време че в даскало черпехме с амфора, таралежки,сезони и еделвайс
Къде е Еделвайс-а питам аз, най-вкусните бонбони на света. Едни в синя кутия с еделвайс като рисунка но бонбоните бяха малки късчета република с кокос, яко наблъскана с вкусни бонбони.
Нищо не могада намеря за тях, дори в гугъл изображения не е останала следа за тях. Изчезнали са завинаги ;/Сушарда много го развалиха, като и другите български бонбони на пазара в момента. Вземи си някакви вносни - все ще са по-хубави. Едно време дори най-ниският клас БГ бонбони бяха по-добри от сегашните.
А "Черноморец" помните ли? Имаше големи кутии с много бонбони вътре и бяха хубави. Май и сега ги има, но не са същите :( !

deitona22
01-07-2017, 15:39
И какво му беше хубавото :)?
Нямаше те.
Ичезни пак.

ПТ:Докат стигна фитнеса и долната част от тялото не я усещах.
Че и тренировката не стана хубава.
Язък че се разкарвах в тоя студ.

Ewok
01-07-2017, 16:20
ахохех
иска ми се да напъна малко
ама май е в някаква емоционална дупка в момента
и ще тр да се контролирам
damn

anonymous990763
01-07-2017, 16:32
Не консумирайте антибиотиците за щяло и нещяло като че ли са бонбони! Не си взимайте ей така "за всеки случай" без лекарско предписание !

Tочно заради лекарското им предписание бях стигнала до този хал, не били бонбони.. :lol:

LoadRunner
01-07-2017, 16:34
А "Черноморец" помните ли? Имаше големи кутии с много бонбони вътре и бяха хубави. Май и сега ги има, но не са същите :( !

Черноморец както си бяха така са си и сега едни от най-гнусните соц бонбони на света
Амфората си е същата и вкуса е същия

Нямаше те.
Ичезни пак.

де тоя късмет

deitona22
01-07-2017, 16:37
Tочно заради лекарското им предписание бях стигнала до този хал, не били бонбони.. :lol:

Костенурката на картинката беше ли боядисана и преди ?

Грозния
01-07-2017, 16:42
Нямаше те.
Ичезни пак.Защо :)?

Tочно заради лекарското им предписание бях стигнала до този хал, не били бонбони.. :lol:Смени лекаря :)!

deitona22
01-07-2017, 16:50
Защо :)?
Форума е по-приятен без теб.

anonymous990763
01-07-2017, 16:54
Защо :)?
Смени лекаря :)!

Бяха 3 различни лекаря.

inewton
01-07-2017, 17:00

Тоже и без теб, ама гледам още битуваш тука.

deitona22
01-07-2017, 17:02
Тоже и без теб, ама гледам още битуваш тука.

Я,ти още ли си тук?
Нали напусна?
Време е да напуснеш окончателно.

inewton
01-07-2017, 17:05
Я,ти още ли си тук?
Нали напусна?
Време е да напуснеш окончателно.
Кога съм напуснал?

Ewok
01-07-2017, 17:08
pedico,1 - обезчестявам момче
когато има специална дума за това
очарователен език

edit: pedico, pedicare, pedicavi, pedicatus
perform anal intercourse; commit sodomy with

сладури

Грозния
01-07-2017, 17:21
Бяха 3 различни лекаря.И тримата едно и също ли ти предписаха или 3 различни рецепти и ти изпълни и трите?

Я,ти още ли си тук?
Нали напусна?
Време е да напуснеш окончателно.#когатодейтуна рсемислизаБигБрадър
:D

очарователен език
...
сладуриКой е този език :shock: ?

LoadRunner
01-07-2017, 18:27
ЕДИН БЪРЗ ВЪПРОС

Защо когато искам да пиша на някой на стената става с огромни букви
Не искам !! как да го направя с малки?
(за фейсбука стаа въпрост)
??

ЧАКААм
аре някой не знае ли щото чакам отговора преди да поствам на нечия невинна стена
просто не искам да се откроява баси

anonymous990763
01-07-2017, 18:39
И тримата едно и също ли ти предписаха или 3 различни рецепти и ти изпълни и трите?

Всички бяха на едно място и ми изписаха различни антибиотици и ги вземах наведнъж. :) (сърказъм)

anonymous908491
01-07-2017, 18:46
pedico,1 - обезчестявам момче
когато има специална дума за това
очарователен език

edit: pedico, pedicare, pedicavi, pedicatus
perform anal intercourse; commit sodomy with

сладури

още по-очарователно става, ако потърсиш информация за содомия
само за мъже се отнася, пък жените го практикуват доста повече

Dagichka
01-07-2017, 18:48
ЕДИН БЪРЗ ВЪПРОС

Защо когато искам да пиша на някой на стената става с огромни букви
Не искам !! как да го направя с малки?
(за фейсбука стаа въпрост)
??

ЧАКААм
аре някой не знае ли щото чакам отговора преди да поствам на нечия невинна стена
просто не искам да се откроява баси

тва е няква нова приумица на фейса, в началото мислех, че е само ако от тел се поства, ама се оказа, че "кратките" статуси така излизат големи, ако пишеш по-дълги автоматично си стават нормални..

кота нула, че и в изкоп съм вече от тия думи, как може някой да ти казва "не че те обвинявам, ама" и изрежда 89943 неща, за които мисли, че си виновен .. :д

LoadRunner
01-07-2017, 18:54
ееебахти тъпотията, абе сигурна ли си, аз имам няква друга теория, че става голямо само когато пишеш за пръв път на някоя стена защото тия другите дето са писали не са с по дълъг текст от моя

ии тая статия е писана точно за хората везни
http://evolife.bg/kak-da-razpoznaem-zlobnite-hora/

DarkTemplar
01-07-2017, 18:55
^Така става, като се връзваш на малоумници.

Lilanda
01-07-2017, 18:56
как може някой да ти казва "не че те обвинявам, ама" и изрежда 89943 неща, за които мисли, че си виновен .. :д

Аахахахааха това ми е любимото. Или "не, не казвам, че си виновна, просто не трябваше да постъпваш така, АМА ТИ ГО ПРИЕМАЙ КАКТО ИСКАШ". :Д По-добро от тези е само "съжалявам, че така ти се е сторило".

Рънърчо, точно така е. Забележи, че дори преди да го постнеш колкото повече пишеш, толкова по-нормален става шрифта. Явно при някакъв брой символи го намалят докато не стигне до 14-16 примерно.

NomNomNom
01-07-2017, 19:16
ееебахти тъпотията, абе сигурна ли си, аз имам няква друга теория, че става голямо само когато пишеш за пръв път на някоя стена защото тия другите дето са писали не са с по дълъг текст от моя

http://evolife.bg/kak-da-razpoznaem-zlobnite-hora/

пробвай тестово да напишеш две дълги изречения и ще се смали

сега тествах, толкова символи са достатъчни за да се смали : холахоаахаххахххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх ххххххххххи

Dagichka
01-07-2017, 19:23
за постване на други стени не знам ква е играта, но за статуси си е това с дължината :д

LoadRunner
01-07-2017, 19:27
ма то това е много тъпо бе
то да не смее човек вече да напише нещо малко
как е възможно да няма опция, така ми отнемат избора и желанията, аз примерно искам винаги да пиша с малки букви

haritov
01-07-2017, 19:42

не помага щото всеки буха амоксицилини разни които не помагат от години щото бактерийките са мутирали

има имуностимулатори които вдигат имунитета за часове и са ефективни но са скъпи и не се внасят много много щото на никой не му трябват здрави хора

бтв
два месеца преди края на годината знаех че ще се вдигат лекарствата с 25% като цена и видиш ли изведнъж повечето медикаменти изчезнаха от пазара и аз като гламав ходя по аптеки и складове и са моля да има нещо за метене в някой ъгъл

и се оказа че има много ама след нова година ще се продава на нови цени нищо че е от партидата със старите

накрая писнаха що здравния министър бързал да прави покупки на ваксини и лекарства било грешка

грешка ама друг път

все тая аз ще си лекувам котките

anonymous908491
01-07-2017, 20:10
http://shop.oragie.com/product_info.php?products_id=2851&osCsid=5ed7565b6f9e2847763f454c352ddcae

тва ако го мента на рамо и се разходя из лъвов мост
дали някой мургавел с брада ще ме погледне на криво

на харитов сигурно ще му хареса сайта, има всякви играчки на смешно ниски цени

Грозния
01-07-2017, 20:14
Всички бяха на едно място и ми изписаха различни антибиотици и ги вземах наведнъж. :) (сърказъм)Ти каза ли на втория и третия, какво са ти изписали първия и втория и какъв курс на лечение провеждаш? Трябвало е, вместо да се тровиш с толкова антибиотици.
Те не ти ли казаха да спреш първите (след като са нямали ефект), преди да минеш на следващите? Обикновено така се прави. Ако един антибиотик не ти действа, по-добре да го спреш, вместо да се тровиш с няколко наведнъж.

http://evolife.bg/kak-da-razpoznaem-zlobnite-hora/Не е писана за хората везни, а за теб, освен ако и ти не си роден под този знак :D !

как е възможно да няма опция, така ми отнемат избора и желанията, аз примерно искам винаги да пиша с малки буквиФБ не те пита! А още по-малко пък им пука :D!

deitona22
01-07-2017, 20:18
ХаштагКогатоУбавияСиМисли ЧеРазбираОтМедицина

"Леко" е студено.
Хубаво че утре не ми се налага да излизам.

divergent
01-07-2017, 20:19
Доста готино видео се получи, само че трябва да намеря как да сглобя двете части и да стане един клип.
Мисля като се прибера да си взема едни кънки от ледената пързалка, за да се придвижвам безопасно по улиците. Въпреки че се надявам в Пловдив ситуацията да е различна. Открих начина да спестя пари, трябва в най-скоро време да го приложа. И много съм навита да се запишем на бокс, само трябва да проуча залите.
Нещата вървят много добре, само че не съм сигурна какво се случва от моя страна. Чувствам се страхотно, обаче нищо не ми трепва.

haritov
01-07-2017, 20:21
http://shop.oragie.com/product_info.php?products_id=2851&osCsid=5ed7565b6f9e2847763f454c352ddcae

тва ако го мента на рамо и се разходя из лъвов мост
дали някой мургавел с брада ще ме погледне на криво

на харитов сигурно ще му хареса сайта, има всякви играчки на смешно ниски цени

знам ги тия

честно казано нападжиите продаваха старите манлихери на по 5лв бройката и ги изкупиха с хиляди удариха им едни злобни заварки и продават за по 100 парчето :D

да кажем че намазах преди години :D

LoadRunner
01-07-2017, 21:46
поради незнайни причини, гледам сега на съответната стена и виждам че текста се е смалил /?!?

NomNomNom
01-07-2017, 21:49
в момента наблюдавам нещо подобно - на една фрд публикацията й ( за ЧИД на някого) във фийда ми я виждам с главни букви
отида ли на профила му, всичко излиза с малки букви - обаче пък са много пожелания и вкарани в нещо като рамка и част са скрити.

мои стари публикации с малко букви си стоят с главни букви ( и мен не ме кефи )

anonymous990763
01-07-2017, 22:07
Ти каза ли на втория и третия, какво са ти изписали първия и втория и какъв курс на лечение провеждаш? Трябвало е, вместо да се тровиш с толкова антибиотици.
Те не ти ли казаха да спреш първите (след като са нямали ефект), преди да минеш на следващите? Обикновено така се прави. Ако един антибиотик не ти действа, по-добре да го спреш, вместо да се тровиш с няколко наведнъж.

Ако бях вземала антибиотици наведнъж, отдавна щях да съм под земята. Обяснявам пак. В продължение на месец изредих 4 антибиотика. Трудно ли се схваща,че са един след друг?

Niakoitam
01-07-2017, 22:29
Това:

тва е няква нова приумица на фейса, в началото мислех, че е само ако от тел се поства, ама се оказа, че "кратките" статуси така излизат големи, ако пишеш по-дълги автоматично си стават нормални..

кота нула, че и в изкоп съм вече от тия думи, как може някой да ти казва "не че те обвинявам, ама" и изрежда 89943 неща, за които мисли, че си виновен .. :д

пробвай тестово да напишеш две дълги изречения и ще се смали

сега тествах, толкова символи са достатъчни за да се смали : холахоаахаххахххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх ххххххххххххххххххххххххх ххххххххххи
Се отнася за общата Стена

поради незнайни причини, гледам сега на съответната стена и виждам че текста се е смалил /?!?
Когато пишеш на Стената на някой твой приятел се изписват големи букви. Като го постнеш отново е с големи букви, но...след това автоматично се смалява.

Грозния
01-08-2017, 09:09
В продължение на месец изредих 4 антибиотика. Трудно ли се схваща,че са един след друг?Това го казваш чак сега. Никъде преди това не си споменавала "един след друг". Затова попитах.

Lilanda
01-08-2017, 09:44
Извод за деня: Всяко момиче с името Донна се мисли за умно. Прави саркастични вметки, доказващи, че реално не е.

Пожелавам си 2017 да ме срещне с по-малко такива хора и да ме избави от тези, които познавам. Амин!

tori
01-08-2017, 10:34
Писва ми от тая простотия, дейба.

Rakshy
01-08-2017, 12:59
http://ivanmiladinov.com/blog/wp-content/uploads/2017/01/kone-zima.jpg

номи го беше споделила във фб, ма искам да ви го покажа на всичките скапаняци щот е храсиво

иван миладинов е фотограф

LoadRunner
01-08-2017, 14:33
ракиши кви са тия тъпотии бе
бегай от тука с някви фотографии
че и името казва
оууу, бахти и професията, фотограф

deitona22
01-08-2017, 14:33
ракиши кви са тия тъпотии бе
бегай от тука с някви фотографии
че и името казва
оууу, бахти и професията, фотограф
Много си е хубава снимката.
http://prikachi.com/images.php?images/779/9013779s.jpg <---Как искам едно такова.

divergent
01-08-2017, 14:34
Снощи установих, че тези капачки на Куинс са супер съдбоносните. Не ги бях навързала тези събития, обаче сега като върнах лентата и се оказа, че в тези две ситуации направо съм си била предупредена, хахах. Така де, чиста слочаенос си е било, ама е забавно.
Също разбрах, че понякога ако си поръчаш да сънуваш нещо или по-специално някого, го сънуваш. :д

Lilanda
01-08-2017, 14:36
Също разбрах, че понякога ако си поръчаш да сънуваш нещо или по-специално някого, го сънуваш. :д

Учените са го установили доста преди теб.

YoungBloodZ
01-08-2017, 14:39

Как става поръчката? Аз сънувам на 2 месеца по веднъж...

NomNomNom
01-08-2017, 15:22
http://ivanmiladinov.com/blog/wp-content/uploads/2017/01/kone-zima.jpg

номи го беше споделила във фб, ма искам да ви го покажа на всичките скапаняци щот е храсиво

иван миладинов е фотограф

Ракшиии <3

мен много ме впечатли историята за кончетата. каква сила и каква издръжливост.
И това невероятно добре е хванато в кадрите

Ivaaaaa
01-08-2017, 15:27
Ракшиии <3

мен много ме впечатли историята за кончетата. каква сила и каква издръжливост.
И това невероятно добре е хванато в кадрите

За какво става въпрос? ХД

NomNomNom
01-08-2017, 15:30
За какво става въпрос? ХД

http://ivanmiladinov.com/blog/zima-triglav/

Ivaaaaa
01-08-2017, 15:52
...
Амии, снимките са добри.

golemiq_korab_minava
01-08-2017, 15:56
там едим гръм уби 30 коня

Fisherman
01-08-2017, 16:35
кон да ви *цензура*.

Модерирано.

Fisherman
01-08-2017, 16:50
ауч,модераторке

Lilanda
01-08-2017, 16:52
ауч,модераторке

Тя ли ти го *цензура*?

ПТ: Не знам каква да я свърша. Дано е нещо моментно. Иначе няма да е готино.

Цензурирано.

IseeDEADbodies
01-08-2017, 17:41
Старая се да бъда "по-добър", ама успявам ли изобщо ? Или на практика се получава точно обратното ?

anonymous990763
01-08-2017, 17:48
ауч,модераторке

Да? Мисля, че лилавото подчертава цвета на аватара ти. :D

По темата - идва ти да им се скараш, но не можеш, защото е неделя.

Lilanda
01-08-2017, 18:26
Да? Мисля, че лилавото подчертава цвета на аватара ти. :D

Хареса ми как редактира само неговото. Чувствам се специална. <3

haritov
01-08-2017, 18:32

даже си пълнолетна :oops:

Lilanda
01-08-2017, 18:39
даже си пълнолетна :oops:

:oops:

anonymous990763
01-08-2017, 18:42

А, това ли, просто не съм видяла. :D

Но хайде темата да не се превръща в ..

deitona22
01-08-2017, 18:47
А, това ли, просто не съм видяла. :D
Не се научиха да слагат цензура,а?

divergent
01-08-2017, 19:20
Чакането може да те побърка. Трепвам при всеки идващ звук и се надявам да е това, на което се надявам, но все е нещо друго. И си мисля как няма да стане, но проклетата надежда се е загнездила в мен и ме човърка отвътре. Наистина е малко вероятно да се случи, точно сега знам как изглежда отстрани, а целта ми изобщо не е такава. Глупаво е, че се опитвам да направя нещо, защото тези усилия не трябва да идват от мен, все пак аз съм потърпевшото лице от цялата история.

nonickname1
01-08-2017, 20:17
ЗЛЕ .........

anonymous908491
01-08-2017, 21:17
https://www.youtube.com/watch?v=2-ZFJ-KvTz8
хахаахахаха
има много яки изпълнения
особено с куката в началото и с една женка в края

divergent
01-08-2017, 22:37
Учените са го установили доста преди теб.

Е да, обаче аз сега си го разкрих за себе си на практика и си се води лично откритие. :д

Как става поръчката? Аз сънувам на 2 месеца по веднъж...
може и онлайн, с наложен платеж. :д

Lilanda
01-08-2017, 23:02
Оригинално.

Rakshy
01-08-2017, 23:30
да иба сесията да иба

неблагодарна работа е тва студентството, само и само картата ми да не е 50 лева на кви неща се подлагам :D :D :D

Dagichka
01-09-2017, 07:22
да иба сесията да иба

мда мда, утре изпитче, четвъртък пак, конпектите са с по 28 теми.. пфф

divergent
01-09-2017, 12:15
Един малоумен въпрос като казахте сесия, длъжни ли са да ми дадат конспект за всеки изпит, или могат и да пропуснат?
Гърлото нещо се опитва едва едва да ме продере, ама няма да му се получи, изобщо да не си го помисля...
Снощи попаднах на един документален филм за моите хора, толкова ми стана прекрасно, случвало се е много пъти да ми се насълзят очите от щастие, ама чак да се разрева стабилно не. Еми ето, че и това се случи.
Нямам търпение да се прибера вече, само ако можеше онова да го няма... Ама нищо де, утре си заминава и настъпва щастието.

Rakshy
01-09-2017, 15:14
мда мда, утре изпитче, четвъртък пак, конпектите са с по 28 теми.. пфф

взехме го, айдеее

следващия е на 12 :D

Ewok
01-09-2017, 17:04
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15965332_1517241201649143_971783719335772536_n.jpg ?oh=5da459553bf89b07731d2bb24dd7c1a7&oe=592299CC

Аз направих графика за нашата сесия, която почва на 23.
Но както каза един колега "започни да се чувстваш и да действаш все едно си в сесия отсега"
адски мн неща имаме да свършим дотогава :/
а ще ми се наложи и да работя повечко от февруари
до не знам кога

Ewok
01-09-2017, 17:06
Един малоумен въпрос като казахте сесия, длъжни ли са да ми дадат конспект за всеки изпит, или могат и да пропуснат?

Мисля, че е задължително. Трябва да го има качен в анотацията на курса. А ако го няма там, може да попитате преподавателя да ви го прати.

deitona22
01-09-2017, 17:07
Яко е почти да нямаш сесия,ама пък и скучно донякъде.
Никога повече фитнес след 3 часа следобед..чувствам се труп.

Ewok
01-09-2017, 17:22
А да, забравих за какво всъщност исках да пиша тук ;д
Тва стори беше доста ползотворно, с един куршум два заека, неочаквано
браво, браво
да видим какво ще се случва хих

tori
01-09-2017, 17:46
Защо, по дяволите, никой не ми е казвал колко са вкусни тия s'mores сандвичи?! :х <3 21 години пропилян живот. :дд

Грозния
01-09-2017, 17:52
Никога повече фитнес след 3 часа следобед..чувствам се труп.Пхахахаха :razz: !

NomNomNom
01-09-2017, 18:11
А да, забравих за какво всъщност исках да пиша тук ;д
Тва стори беше доста ползотворно, с един куршум два заека, неочаквано
браво, браво
да видим какво ще се случва хих
ехаа

Ewok
01-09-2017, 18:12
хубаво е да се преоткриваме <3
мисля, че имаме доста нездравословно-подкрепливи-взаимоотношения
, ева

deitona22
01-09-2017, 19:09
Пхахахаха :razz: !

Слушам те най-внимателно какво ще кажеш ?
Сутрин имам повече сила,тва е.

divergent
01-09-2017, 20:31
За това, че не ме е потърсил не ми е било толкова гадно, колкото ми стана сега като го направи това. Аз не знам как изобщо си помислих, че след толкова време нещата могат да се променят, сега се чувствам още по-зле. Ама пък много се радвам, че той не му върви по акъла и ми позволи да му обясня как стоят нещата. Толкова ми стана мило като ми каза, че винаги си е мечтал да има кака и сега се появявам аз. Но съм и супер объркана, нереално ми се струва всичко. И не чувствам подкрепа от никъде, в случая и с майка ми дори не мога да споделя.

tori
01-09-2017, 22:15
Ест, че ш си нацепя телефона някъде, що да не?! Еба го, искам си лумиятаааааааааааааааааа.. . Защо се счупииииии?! :( Не го ща тос саламсунггггг... :(

Rakshy
01-10-2017, 00:39
https://www.youtube.com/watch?v=N8WiDTOWDv0

айде за всички религиозни

divergent
01-10-2017, 02:01
Страхотна песен, ще си я пусна утре на литургията (лекцията по история на религиите демек) :д

Оу шит, меен, не мога да заспя изобщо, само мисля за случилото се и се въртя, като видях колко е часът, се отказах от опитите.

aurissaaaaa
01-10-2017, 03:14
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15965332_1517241201649143_971783719335772536_n.jpg ?oh=5da459553bf89b07731d2bb24dd7c1a7&oe=592299CC

много ме тригърва това

Dagichka
01-10-2017, 06:19
http://offnews.bg/news/Intcidenti_6/Semejstvoto-na-balgarin-izcheznal-v-Sarbiia-moli-za-pomosht_643987.html

знам, че надали някой тук има инфо, но все пак да споделя.. дано всичко е окей с него, голям пич беше като сме се засичали ://

Ivaaaaa
01-10-2017, 07:35
http://offnews.bg/news/Intcidenti_6/Semejstvoto-na-balgarin-izcheznal-v-Sarbiia-moli-za-pomosht_643987.html

знам, че надали някой тук има инфо, но все пак да споделя.. дано всичко е окей с него, голям пич беше като сме се засичали ://

Ами,
http://m.novini.bg/news.php?id=400653
: |

deitona22
01-10-2017, 13:09
Ииии пак заваля.
Кеф.
И батерията на лаптопа ми се скапа..

YoungBloodZ
01-10-2017, 13:10
Ииии пак заваля.

Че то спирало ли е? :x

lunacy
01-10-2017, 13:14
Ами,
http://m.novini.bg/news.php?id=400653
: |

много неприятно... нека почива в мир момчето и се надявам по-скоро се разбере какво е станало и кой е виновен за това

http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/50280-kakvo-da-pravish-ako-se-vlubish-v-gadzheto-na-nai-dobriia-si-priiatel/

Съвет №3 – Бори се за нея

Ако си опитал предните два съвета и те не са дали резултат, единственото, което ти остава, е да направиш всичко по силите си да спечелиш това момиче. Само имай предвид, че шансът да загубиш най-добрия си приятел е огромен.

такива тъпотии даже тук не очаквах да прочета, лол

deitona22
01-10-2017, 13:16
Че то спирало ли е? :x
Абе беше спряло,ама сега като гледам как вали,си наваксва.