Влез

View Full Version : Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

kalpazanka
06-08-2013, 14:37
Ами ако увеличаваше апетита, да съм се затъркаляла за 3 години. :) Щом заздравителите не ти помагат, пробвай да го пиеш 10 дни пробно, да видиш дали няма да ти се прихапва повечко. \\:D/
Разните масла на Икаров, които се втриват, ползвала ли си? В нета съм виждала рецепти на разни бъркочи за растеж и заздравяване на ноктите, които включват вит. А и Е- пукаш капсулата Герикапс- витамините са течни вътре ;)

marilyn
06-08-2013, 14:41
Ами ако увеличаваше апетита, да съм се затъркаляла за 3 години. :) Щом заздравителите не ти помагат, пробвай да го пиеш 10 дни пробно, да видиш дали няма да ти се прихапва повечко. \\:D/
Разните масла на Икаров, които се втриват, ползвала ли си? В нета съм виждала рецепти на разни бъркочи за растеж и заздравяване на ноктите, които включват вит. А и Е- пукаш капсулата Герикапс- витамините са течни вътре ;)

Не съм пила никога такива неща, защото не ми се е налагало... гривата ми е огромна, нокти винаги съм имала здрави и дълги. Сега се бъгнах нещо напоследък май заради нередовните ми хранения и липсата на всякакъв режим. Ще взема да си ги купя, пък да видим дали ще ми се яде повече... от това,което ми се яде в момента.. :D

Мерси, калпазанке! :-)

kalpazanka
06-08-2013, 14:44
Мерси, калпазанке! :-)
За нищо. Драсни едно ЛС да те чуя. :)

Така, пак допрях до ваЩа помощ- да сте виждали в големите вериги магазини портокалово сладко?

tonssy
06-08-2013, 14:47
За нищо. Драсни едно ЛС да те чуя. :)

Така, пак допрях до ваЩа помощ- да сте виждали в големите вериги магазини портокалово сладко?

Аз съм виждала в Карфур.

kalpazanka
06-08-2013, 15:27
^Оххххх, нямаме го тва животно.

А в Билла, Кауфланд, Метро?

Зайче..
06-08-2013, 17:23
Не мога да не се намеся по темата за татуировките.Лично аз още нямам,но много искам!Наистина ми се струват адски безсмислени татуировките от сорта на пеперудки,цветенца и такива..обаче ако това,което е написано или нарисувано има смисъл за човека,защо не..естествено ако се фука пред всички..тогава си е позьорщина,ама ако си е лично за него и има смисъл..не виждам какъв е проблема.и откъде всички хора с татуировки попадат под общ знаменател "комплексирани".Стига,моля ви се..

а къде е написано/казано, че в татус с цветя и пеперуди не може да има смисъл?
сега примерно в моя има и думата faith и пак си има смисъл (и не, не е само заради самата дума), също пеперудите символизират ново начало.
защо говорите, след като не знаете? виждала съм много татуси, които са ми изглеждали крайно безсмислени и след като питам, се оказва че за човека те имат огромен смисъл.

пп: знам, че не си казвала нищо конкретно за мен, но си пролича кой визираш като цяло.

slynchoo
06-08-2013, 19:22
Въобще не съм визирала теб,много знам аз,че имаш татуировка.Наистина според мен цветята са си глупави,мое мнение си е,на който му харесва да си прави,няма да го съдя.На мен ми изглеждат безсмилени,ама на хората явно не са.Всеки да си прави или да не си прави татуировка,да си я прави както си иска..айде стига с тая тема,че вече много стана сякаш.

koshtramba
06-08-2013, 21:49
а къде е написано/казано, че в татус с цветя и пеперуди не може да има смисъл?
сега примерно в моя има и думата faith и пак си има смисъл (и не, не е само заради самата дума)

пп: знам, че не си казвала нищо конкретно за мен, но си пролича кой визираш като цяло.

Страааааааааашен си.

anonymous708973
06-09-2013, 02:00
Пантер, не съм му се качила на главата. Просто за тези ни години доста бариери са паднали. Той знае, че изпитвам див ужас от ЧПВ /те поне се предават при кожен контакт/ и полово предавани гадости и няма да отида на козметик. /При грубо нарушаване на хигиената бих могла да лепна най-малкото трихомони, които после да му предам. А познай дали няма да се хванем за косите с него откъде е дошло това./
Другото, което е- аз се съобразявам с факта, че той изпада в див ужас от това мъж да ме прегледа гинекологично и да пипа там, където досега е пипал само и единствено Той и затова ходя само и единствено при жени. Аз съм направила компромис с това, защото съм преценила.
Пропуснах да кажа, че преди да си взема кола маската, съм го попитала изрично, ако не мога да се оправя сама, дали би ми помогнал. Е, не ми отказа. :)

Пък и съгласи се, да се щавя вкъщи ми излиза много по-евтино от това да ходя на козметик. Доводът е последен по ред, но не и по значение. За 6 години не знам що пари бих потрошила по салони, ако се епилирах изцяло при козметички. Така предпочитам да си взема кола маска за лев и 30 и със спестените пари да взема нещо за вкъщи или да отидем на кино.

Калпазанке, далеч нямах предвид, че ти си му се качила на главата. Май така прозвуча обаче... Имах предвид,
че само ми обяснява какъв матриархат е и как той, видиш ли, страдал :д Просто мисълта за падането на подобни задръжки ме хвърля в див ужас, него обаче - далеч не толкова. За моя изненада.
Ениуей. Благодаря за подробния отговор, оценявам го, въпреки че не беше длъжна.

Cооkie
06-09-2013, 02:19
^Оххххх, нямаме го тва животно.

А в Билла, Кауфланд, Метро?

Aко не намериш, можеш доста лесно да си направиш :)

kalpazanka
06-09-2013, 07:56
Aко не намериш, можеш доста лесно да си направиш :)

Да де, ама ме боли сърцето за това кило захар. Пък ми трябва малко сладко, колкото да направя десерт. :)

Ениуей. Благодаря за подробния отговор, оценявам го, въпреки че не беше длъжна.

За нищо. :)

soff08
06-09-2013, 08:38
Хора, абе след месец някъде ставам на 16 и се чудех къде да си празнувам рождения ден и единия вариант е на плажа в Албена примерно и вечерта да спим или на вилата на една фр, как ви звучи? и някакви др идеи да дадете, щото в нас няма да е свободен терена :D

monroe999
06-09-2013, 09:30
кажи и от къде си :D иначе това за Албена е яко, стига да можеш и хората, които искаш да поканиш, да могат

POLLINA
06-09-2013, 10:24
Koй e най-тъмният нюанс на пудрата rimmel stay matte ( виждала съм,че не са много тъмни попринцип)
че ще си поръчвам днес да ми я вземат, а не ми се мърдна много ? :cool:

monroe999
06-09-2013, 11:54
^уф, тази пудра направо ме преследва и ме моли да си я купя, обаче в тъпия ДМ нямаме нормални тестери

POLLINA
06-09-2013, 11:55
и мен ме преследва и още не съм си я купила :D

monroe999
06-09-2013, 13:27
някой ползва ли морска сол за лицето или тялото? има ли значение каква е? аз вкъщи имам някаква ситна, пише МЛЯНА ЙОДИРАНА МОРСКА

soff08
06-09-2013, 15:48
кажи и от къде си :D иначе това за Албена е яко, стига да можеш и хората, които искаш да поканиш, да могат

От Добрич, иначе те най-вероятно ще могат :D:D точно тва е, че в тоя малкия град няма интересно място :D

fama
06-09-2013, 16:02
Момичета ,кажете от кои кремове/серуми на Биодерма сте доволни, защото по лицето започнаха да ми излизат много гадни пъпки , а аз не мога да ги търпя и започвам да ги чопля и става оле-мале и ми препоръчаха някакъв серум на Биодерма , обаче разгледах и другите продукти и ме заинтересуваха силно дали наистина си заслужават .

sladkalady
06-09-2013, 16:29
Препоръчайте ми нещо за подкожни пъпки.От много време ги имам и не се махат :(

kalpazanka
06-09-2013, 17:22
^Я дай снимка, че тия подкожни пъпки са ми малко тъмна Индия като тълкувание.

Момичета ,кажете от кои кремове/серуми на Биодерма сте доволни, защото по лицето започнаха да ми излизат много гадни пъпки , а аз не мога да ги търпя и започвам да ги чопля и става оле-мале и ми препоръчаха някакъв серум на Биодерма , обаче разгледах и другите продукти и ме заинтересуваха силно дали наистина си заслужават .

Bioderma sebium pore refiner. :) Не е нужно всичката ти козметика да е на една марка- важното е да е за мазна и склонна към акне кожа. Например аз инвестирам в гел за лице Ла Рош Позе, защото си купувам 400 мл за 29 лева, което ми стига за цяла година, че и повече. :)

sladkalady
06-09-2013, 17:45
^
http://www.prikachi.com/images.php?images/116/6204116m.png :(

monroe999
06-09-2013, 18:20
и на мен ми излизат подобни ситни пъпчици, най-мече по челото, не знам изобщо с какво да ги третирам...

kalpazanka
06-09-2013, 18:20
Трябва ти нещо за изсушаване и излющване, sladkalady.
Скинорен ползвала ли си? Съдържа азелаинова киселина. Кофтито е, че не е препоръчителен за летния период, щото може да ти докара хиперпигментация.
Ползваш ли за лице продукти със SPF?

monroe999
06-09-2013, 18:23
иии пореден въпрос от мен 8-)
дали бански в много светъл тюркоаз ще отива на светла кожа?
нещо такова http://camelotfabrics.com/media/catalog/product/cache/1/image/265x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/l/i/light_turq.jpg

kalpazanka
06-09-2013, 18:24
Не се засягай, но мисля, че ще се сливате с банския ти, ако си бяла като сирене.

monroe999
06-09-2013, 18:31
точно това си мислех и аз, не се засягам 8-)
иначе не съм чак сирене, а и ще хвана тен, но все пак не ставам шоколад

sladkalady
06-09-2013, 18:52
не съм ползвала скинорен
но това за хиперпигментацията не ми харесва,тъй като аз си имам вече лунички , не ми трябват още :D

koshtramba
06-09-2013, 18:57
^
http://www.prikachi.com/images.php?images/116/6204116m.png :(

Пробвала ли си да ги изстискаш? Приличат ми точно на пъпки за стискане, но може и да греша.

kalpazanka
06-09-2013, 18:58
Минавай тогава на Акне аут активен лосион- поне за него съм сигурна, че не искат рецепта.

С каква кожа си?

Hayashi
06-09-2013, 19:08
Пристигам с въпрос. Препоръчайте ми добър слънцезащитен крем за лице с поне фактор 40, който наистина да предпазва добре. Последно се изпъпчих ужасно от Avène Reflexe. Сега съм взела няколко тестера на различни марки и ще пробвам, но все пак от питане глава не боли. Проблем лятото с омазняването нямам - кожата ми е нормална. Но твърдо държа да няма никакъв течен парафин.

След 2 седмици уж заминавам за море пък съм до кривата круша с покупките.

PullMeCloser
06-09-2013, 19:10
Uriage, SPF50 си ползвам аз от миналото лято. С цвят е(сигурна съм, че ще ти пасне), изравнява тена мноооого леко, не стои тежко на лицето и самата текстура не е мазна. Препоръчвам го с две ръце, към 27лв. е.

Hayashi
06-09-2013, 19:32
Хаха аз съм толкова бяла, че дори нормалните бели кремчета на мен не ми правят призрачно лицето. Благодаря ти много! Тези дни ще си взема тестерче и от него.

Аз да попитам и още нещо. Тези дни отивам при гинеколога да ми изпише противозачатъчни с надеждата да облекчат отвратителната ми менструация. Пък и напоследък цикълът ми постоянно се изменя рязко от месец на месец с повече от седмица. Като започна да ги пия нали няма да ми се измести цикълът, защото както споменах смятам да ходя на море? Абе който е ползвал може ли да ми обясни как действат? От страничните ефекти не се притеснявам.

therichbitch
06-09-2013, 19:51
искам знак за безкрайност на китката, ама ме е шубе, че мн боли там и не искам цял живот на работа да се съобразявам колко се вижда, каква гривна да слагам отгоре и т.н. (по повод татуировките). Китки и аз не бих си татуирала.

BreakingDawn
06-09-2013, 19:55
Някой знае ли къде се продават тези ролки? Знам, че ги има в продавалник, но ми трябват за петък и не знам дали, ако ги поръчам ще дойдат дотогава http://ozo.bg/offers/g_10807.jpg (:

Cооkie
06-09-2013, 20:14
Хаха аз съм толкова бяла, че дори нормалните бели кремчета на мен не ми правят призрачно лицето. Благодаря ти много! Тези дни ще си взема тестерче и от него.

Аз да попитам и още нещо. Тези дни отивам при гинеколога да ми изпише противозачатъчни с надеждата да облекчат отвратителната ми менструация. Пък и напоследък цикълът ми постоянно се изменя рязко от месец на месец с повече от седмица. Като започна да ги пия нали няма да ми се измести цикълът, защото както споменах смятам да ходя на море? Абе който е ползвал може ли да ми обясни как действат? От страничните ефекти не се притеснявам.

Първото хапче взимаш в първия ден като ти дойде. В опаковката са 21 хапчета, всеки ден се взима по 1, по едно и също време. Като приключи опаковката, правиш 7 дни пауза и през тези 7 дни ти идва цикълът (някъде на 2-3-4 ден след като си ги спряла). На 8мия ден се започва следващата опаковка, независимо дали си още в цикъл или не :)
Т.е. може и да поизмести нещата, но всичко се изчислява лесно.

Зайче..
06-09-2013, 20:24
за хората с татуси - с какъв фактор трябва да си мажа татуса,за да не избелее много, много от слънцето?
спомням си, че татуиста ми каза да го мажа, но не помня с кой фактор ми каза ;д та, ако някой знае да казва

sladkalady
06-10-2013, 09:48
Минавай тогава на Акне аут активен лосион- поне за него съм сигурна, че не искат рецепта.

С каква кожа си?
Комбинирана,мисля.
Когато си сложа крем Здраве на пъпките,забелязвам,че след това кожата ми там е суха и се образуват бели точици(не пъпки ,а нещо като люспи)..и много трудно се махат...

anonymous708973
06-10-2013, 10:43
искам знак за безкрайност на китката, ама ме е шубе, че мн боли там и не искам цял живот на работа да се съобразявам колко се вижда, каква гривна да слагам отгоре и т.н. (по повод татуировките). Китки и аз не бих си татуирала.

Маце, на китката не боли ГРАМ. Дразнещо е, все едно 20 минути те драска котка. Стиснала съм зъби 2-3 пъти при очертаването, защото повечко опъва. Виждала си ми татуировката, ако не, ето - https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/541824_564406436918818_271789778_n.jpg
Бая мастило си има, отне 20 минути, взе ми 40 лв, суперхигиена.

Обещавам ти, че не боли. Ако те боли, ще ти платя обезщетение :cool:
За сърбенето на обещавам, аз 3-4 дена направо се побърках.

kalpazanka
06-10-2013, 10:59

Ох, изправят ми се косищата, като видя, че някоя от вас ще пие контрацептиви.
За действието- естрогенът /етинилестрадиол или местранол, който в организма се превръща в етинилестрадиол/, кара хипоталамуса и хипофизата да си клатят краката. Няма овулация, фоликули не зреят, а кървенето, което настъпва в седемдневната пауза, е менструалоподобно. Именно защото няма овулация, М не е болезнена.
Обаче контрацептивите имат нежелани действия- повишават кръвното налягане, водят до поява на отоци, мигрена, намаляват либидото, жените започват да се оплакват и от сухота.
За капак може да се стигне до белодробна емболия.

Спрете ли контрацептивите, цикълът може да е още по-нередовен, отколкото преди пиенето на ОК, а на овулацията може да й трябват до 2 години, за да се възстанови.

Hayashi, съветвам те да се изследваш, преди да започнеш да пиеш контрацептиви. Трябва да си пуснеш ПКК, биохимия+липиден профил- LDL, HDL, общ холестерол, време на кървене и съсирване, aPTT, фибриноген. Не е зле да си направиш ехо на коремни органи /при гастроентеролог или неФролог/, за да се изключи чернодробен аденом. Не е зле да си изследваш и половите хормони+пролактин, защото понякога повишеният пролактин "разбутва" цикъла.

Пробвала ли си за болезнената менструация да пиеш Герикапс или Геритамин по схема?

Комбинирана,мисля.
Когато си сложа крем Здраве на пъпките,забелязвам,че след това кожата ми там е суха и се образуват бели точици(не пъпки ,а нещо като люспи)..и много трудно се махат...

Значи, ако решиш да си вземеш лосиона, ще ти трябва и хидратиращ крем обезателно.

sladkalady
06-10-2013, 11:59
^благодаря ти за съветите :)

kalpazanka
06-10-2013, 12:05
^За нищо. :) Обаждай се на ЛС или из темите какво си направила и какъв е резултатът. :)

Hayashi
06-10-2013, 12:39
Калпазанке точно твоето включване очаквах. Точно преди 10 дена правих пълни изследвания. Всичко ми е в нормата, изобщо никакви отклонения нямам. Микробиология правих преди 4 месеца, защото имах проблем. След това вече беше нормална.

Просто вече и аз не виждам решение. С годините цикълът ми стана още по-болезнен. Направо има периоди когато ми се иска да се самоубия. Пък и уж да ми е мирна главата и да не се притеснявам и за други работи.

Герикапс, ако не се лъжа, пих преди 2-3 години няколко месеца заради зрението. Не съм забелязала да ми е помогнал с ментруацията.

Аз днес направо си запазих час.

kalpazanka
06-10-2013, 12:41
Калпазанке точно твоето включване очаквах. Точно преди 10 дена правих пълни изследвания. Всичко ми е в нормата, изобщо никакви отклонения нямам. Микробиология правих преди 4 месеца, защото имах проблем. След това вече беше нормална.

Я дай имена на изследванията и стойности, щото подозирам, че не си изследвала всичко, което съм ти написала :)
Микробиология защо прави? Ако искаш, да минем на ЛС. :)

За другите работи и мирната глава- има и други начини да се пазиш, пиенето на ОК не е най-здравословният! Готова ли си да започнеш прегледите при мамолог и да сваляш сутиена на всеки 6 месеца?!

anonymous708973
06-10-2013, 12:46
Мадами, добър гинеколог в Пловдив? Задължително жена, поне като за начало.
Наистина не ми се четат чаршафите в бгмама.

Hayashi
06-10-2013, 13:01
Калпазанке, изтрий си съобщенията, защото не ми дава да ти пиша.

kalpazanka
06-10-2013, 13:22
^Готово. Давай сега :)

Мадами, добър гинеколог в Пловдив? Задължително жена, поне като за начало.
Наистина не ми се четат чаршафите в бгмама.

:lol: Пантер, намерила си къде да питаш :D Повечето ги е страх мама да не разбере, че са им спукали саксията :D

anonymous708973
06-10-2013, 13:49
Не се сещам къде другаде. В гугъл ми дава стари резултати, бгмама пишат чаршафи...

kalpazanka
06-10-2013, 13:55
Мога да те насоча към София, устройва ли те?

anonymous708973
06-10-2013, 14:10
Никак...

POLLINA
06-10-2013, 14:12
Пантерке, изчисти си входящите.
Сега отивам на зъболекар, но после ще ти пиша

Cооkie
06-10-2013, 15:28
Мога да те насоча към София, устройва ли те?

А би ли насочила мен? Вече при трима ходя, и тримата различно ми казват, а проблемът в крайна сметка не се решава...

bloodyF
06-10-2013, 15:51
Търся една песен :D

На английски е, мъж пее, бърза такава, май няма много текст, ами само някакви ..звуци?
Нова е, би трябвало да я пускат по радио/тв, защото я чувам от едно кафе до моята работа всеки ден..

Така, май не е нова. Пее се нещо като ''woohoo" само това в цялата песен, поне доколкото чухме с моите приятели :lol:
Много ще се радвам, ако някой се сети..

kalpazanka
06-10-2013, 16:00
А би ли насочила мен? Вече при трима ходя, и тримата различно ми казват, а проблемът в крайна сметка не се решава...

Ще ти пиша лично съобщение. :)

therichbitch
06-10-2013, 16:14
...

яка е, като затворник си :Д
иначе аз си имам фобия от игли,
ще видя по- нататък

PullMeCloser
06-10-2013, 16:31
Така, май не е нова. Пее се нещо като ''woohoo" само това в цялата песен, поне доколкото чухме с моите приятели :lol:
Много ще се радвам, ако някой се сети..

Blur- Song 2?

koshtramba
06-10-2013, 16:34
^ Как ше е нова тази, бре?! :D

slynchoo
06-10-2013, 17:24
^ Как ше е нова тази, бре?! :D

"Така, май не е нова"

monroe999
06-10-2013, 17:28
някой ползвал ли слънцезащитния крем на Бочко SPF50???

anonymous708973
06-10-2013, 17:45
яка е, като затворник си :Д

Налиииии <3
Обожавам си я!

Зайче..
06-10-2013, 20:03
Маце, на китката не боли ГРАМ. Дразнещо е, все едно 20 минути те драска котка. Стиснала съм зъби 2-3 пъти при очертаването, защото повечко опъва. Виждала си ми татуировката, ако не, ето - https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/541824_564406436918818_271789778_n.jpg
Бая мастило си има, отне 20 минути, взе ми 40 лв, суперхигиена.

лелеее, на мен за 5 часа (общо) ми взеха 70лв + повтаряне на първия татус.. в смис не знам, ама в Пловдив са ми казвали, че било много по-евтино от тука при нас 8-)
бтв твоя татус измиваше ли го 3 дни със сапун? щото аз да, а пък всички ми казват, че съм побъркана да го правя ;д
и само да уточня - НЕ става дума за обикновен сапун, а за някакъв специален за татуси, който бил анти-бактериален и да (момчето, което ме драскаше ми го препоръча) ;д

YSMF
06-10-2013, 20:33
някой ползвал ли слънцезащитния крем на Бочко SPF50???
Днес си го взех, утре ще го пробвам.

monroe999
06-10-2013, 20:41
Днес си го взех, утре ще го пробвам.

да кажеш мнение после!!! :D

YSMF
06-10-2013, 20:54
да кажеш мнение после!!! :D
Добре, само ме е страх да не ми лъсне много кожата. ;д Но мирише на ванилови еклери о_0

therichbitch
06-10-2013, 20:55
абе мн евтини тия татуировки, особено на Зайка.. очаквах нещо по- фрапантно
А може би е защото кака ви се кани от 10 години и тогава бяха скъпи хахх :Д:ДД

anonymous708973
06-11-2013, 10:40
лелеее, на мен за 5 часа (общо) ми взеха 70лв + повтаряне на първия татус.. в смис не знам, ама в Пловдив са ми казвали, че било много по-евтино от тука при нас 8-)
бтв твоя татус измиваше ли го 3 дни със сапун? щото аз да, а пък всички ми казват, че съм побъркана да го правя ;д
и само да уточня - НЕ става дума за обикновен сапун, а за някакъв специален за татуси, който бил анти-бактериален и да (момчето, което ме драскаше ми го препоръча) ;д

Какъв сапун, бе о.О
Единственото, което го докосваше, беше витамерфен по 6245155 пъти на ден и вазелин преди да се къпя.

Хах, в Бургас като цяло услугите в областта на красотата са 10 пъти по-евтини от тук :)

monroe999
06-11-2013, 11:45
Добре, само ме е страх да не ми лъсне много кожата. ;д Но мирише на ванилови еклери о_0

и мен това ме притеснява, а за миризмата АААААААААААААААААА

Зайче..
06-11-2013, 15:34
...

Ами засъхналата кръв с какво я изми? При мен само с вода нямаше как да стане, защото беше страшно много кръв и беше стабилно засъхнала. А другите два дни го измивах, за да не се замърсява (така ми каза да правя момчето) ;д
А иначе на мен са ми казвали точно обратното - че в Пловдив е много по-евтино от при нас. В смис един приятел от Пловдив ми го каза и беше много потресен за цената на моя татус, но явно зависи и от това в кое студио точно ще отидеш, а не само в кой град 8-)

едит: и btw аз си го мажех с пантогел, ако не се лъжа (едно прозрачно в тубичка) и само по 3 пъти на ден, защото не било хубаво много често да се маже ;д и с вазелина преди баня, разбира се

YSMF
06-11-2013, 15:35
Днес го пробвах както обещах. Първо си сложих лосиона и след това си намазах лицето. Много малко количество стига за цялото лице. Кожата ми след няколко часа както винаги беше лъснала /трябва ми пудра мамка му/, но крема не я е омазнил допълнително, даже мисля, че не беше толкова мазна колкото обикновено /заради водоустойчивия слой вероятно/.

POLLINA
06-11-2013, 19:49
YSMF , ти нали често поръваше от китайски сайтове. Искам да те питам възможно ли е в сайта за проследяваме на поръчката да има някаква нередност, защото пратката ми от 9 дни стои на някакво Ханджу йсддскйдбск :D

YSMF
06-11-2013, 19:54
Нямам опит със сайтовете за проследяване, защото в ибей понякога искат няколко долара, за да ми дадат кода. Може да не са отразили промяна на положението.

Hayashi
06-11-2013, 19:56
Може да не са ти го обновили. А може и да имат някакви празници и затова да е забавянето, китайската поща е доста мудна. От Хонг Конг ли е или от Китай?

POLLINA
06-11-2013, 20:03
China (Mainland)
офф сега пък какви празници имат тияя:(
някой има ли предстват дали имат?:Д

п.с: май нямат бе
http://calendarite.com/page.php?n=181416&SiteID=383

Hayashi
06-11-2013, 20:05
По принцип от Китай се приготви да чакаш месец и половина - два. Естествено, ако е от eBay след 30 дена имаш право да си поискаш парите обратно. А пратката най-вероятно ще дойде след време. xD

POLLINA
06-11-2013, 20:07
aliexpress има срок 60 дни, ако не съм я получила ми връщат парите. Пишеше отдолу,че обикновено до повечето страни пристигат в интервала 15-22 дни :(

FuCKkK13
06-11-2013, 20:15
за матов - на перфект ползвам матовия топ лак и съм доволна...

POLLINA
06-11-2013, 21:14
Препоръчайте ми хубаво червено червило. Искам да е класическо червено,нито прекалено тъмно, нито да върви към розово или оранжево. Също така да е що-годе издръжливо:Д
Решила съм да си взема, въпреки че шансът да се възприема клони към минимум :cool:

Hayashi
06-11-2013, 21:47
Пробвай от серията Kate на Rimmel. Имат няколко нюанса и са издръжливи.

POLLINA
06-11-2013, 21:47
Дам и аз в тях се заглеждам:Д мерсии

JoLLiE92
06-11-2013, 23:00
Кой ти каза такова да си вземеш, кой, кой .. :oops: :---) :cool:

therichbitch
06-12-2013, 09:34
Препоръчайте ми хубав лосион/мляко/крем за мн суха кожа (за тяло, не за лице), но да не е от тези мазните, а наистина хидратиращ в дълбочина. :)

kalpazanka
06-12-2013, 09:44
Препоръчайте ми хубав лосион/мляко/крем за мн суха кожа (за тяло, не за лице), но да не е от тези мазните, а наистина хидратиращ в дълбочина. :)

Skin blossom?

sofityoy
06-12-2013, 09:52

препоръчвам ти лосиона на Natural Care. Мисля,че го има в Кауфланд или Лидъл,много е добър и хидратира страхотно (само за тяло е) Ще ти прикача и снимка. За нормално кожа е.Има приятен аромат и охлаждащ ефект (за лятото е супер).
Количеството е 500ml,а цената е около 7-8 лв.
Снимката:
• http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2717/364261733380671913710307091Z6R100K5icbgJKriRtD.PNG
съжалявам за ужасното качество.

girl91
06-12-2013, 10:35
^Марката се казва Blanchette B и е марка на Кауфланд.

Hayashi
06-12-2013, 11:08
Аз си мажа краката с бадемовото масло на Икаров и са много мекички! Особено добре им се отразява след епилация.

kalpazanka
06-12-2013, 11:29
Аз се плескам по подбедриците с това http://shopthebest.eu/userfiles/productimages/product_5353.jpg щото скоро му изтича срокът на годност, а и е мазничко. Както Hayashi, и аз посягам към масло, когато положението е зле- http://shopthebest.eu/userfiles/productimages/product_6739.jpg

heartshapedbox
06-12-2013, 13:32
Нещо за белези от акне (по гърба)?
И мнението ви за химическия пилинг?

kalpazanka
06-12-2013, 13:36
Нещо за белези от акне (по гърба)?
И мнението ви за химическия пилинг?

Acne out active lotion.
Отрицателно при млада кожа.

POLLINA
06-12-2013, 13:50
На каква възраст според вас е нормално да се започне използването на крем против бръчки? Не за вече появили се, а за предотвратяването им?

JoLLiE92
06-12-2013, 13:59
25 мисля аз..

POLLINA
06-12-2013, 14:05
Не е ли късно :cool:

JoLLiE92
06-12-2013, 14:10
нямам ни най-малка идея, но кремовете с възраст започват от 25+ които съм виждала аз :cool:

kalpazanka
06-12-2013, 14:28
За околоочен контур- 20.

JoLLiE92
06-12-2013, 14:38
А, такова ползвам. :D Ама на нормалните ми кремове(дневен,нощен) не пише против бръчки.. трябва ли да започна да ползвам такива :(

heartshapedbox
06-12-2013, 14:41
Acne out active lotion.
Отрицателно при млада кожа.

Какво разбираш под млада кожа?

monroe999
06-12-2013, 14:42
Пробвай от серията Kate на Rimmel. Имат няколко нюанса и са издръжливи.

и аз им се каня отдавна, но съм гледала много клипчета, в които препоръчват червено червило със син подтон, защото прави зъбите по-бели, а аз нямам представа как да го подбера :D

kalpazanka
06-12-2013, 14:42
А, такова ползвам. :D Ама на нормалните ми кремове(дневен,нощен) не пише против бръчки.. трябва ли да започна да ползвам такива :(

Ами, гледай да са с витамин Ц, да имат разни естери на хиалуроновата киселина, коензим Q10, такива работи :)

Какво разбираш под млада кожа?

До 30 години.

POLLINA
06-12-2013, 14:57
Ммм какъв крем за околоочния контуур? такова не съм позлвала :cool:

JoLLiE92
06-12-2013, 15:01
Ами, гледай да са с витамин Ц, да имат разни естери на хиалуроновата киселина, коензим Q10, такива работи :)

не бих искала, защото майка ми (чиято кожа съм наследила) ако има някакъв витамин Ц, киселина или нещо подобно по-агресивно в крема и, тя се обрива като оскубано пиле.

kalpazanka
06-12-2013, 15:22
Кофти... Не можеш да вземеш ефективни мерки, камо ли да правиш процедури с филъри хиалурон след години.

POLLINA
06-12-2013, 15:24
кремче за околоочния контур моляяяя:Д време ми е , даже съм се забавила

bloodyF
06-12-2013, 15:28
Blur- Song 2?

Не , не, хаус по-скоро...

anonymous708973
06-12-2013, 15:29
Ами засъхналата кръв с какво я изми? При мен само с вода нямаше как да стане, защото беше страшно много кръв и беше стабилно засъхнала. А другите два дни го измивах, за да не се замърсява (така ми каза да правя момчето) ;д
А иначе на мен са ми казвали точно обратното - че в Пловдив е много по-евтино от при нас. В смис един приятел от Пловдив ми го каза и беше много потресен за цената на моя татус, но явно зависи и от това в кое студио точно ще отидеш, а не само в кой град 8-)

едит: и btw аз си го мажех с пантогел, ако не се лъжа (едно прозрачно в тубичка) и само по 3 пъти на ден, защото не било хубаво много често да се маже ;д и с вазелина преди баня, разбира се

Ооо, твоето е било страшничко. Аз капка кръв нямах :д

kalpazanka
06-12-2013, 15:30
кремче за околоочния контур моляяяя:Д време ми е , даже съм се забавила

Само не Юсърин. Имат една камара парабени. Те това трябва и да ти е основния критерий в избора- БЕЗ вредни съставки. ;)

Виж какво намерих:
http://shopthebest.eu/product/2893/m-dara-ecocosmetics-styagasht-gel-za-okoloochnia-kontur.html
български е
http://shopthebest.eu/product/3391/lumene-pure-radiance-antioksidanten-krem-za-okoloochnia-kontur-spf-6-vitamin-c-25.html
http://shopthebest.eu/product/4286/phytocode-krem-za-okoloochen-kontur.html
http://shopthebest.eu/product/4444/dr-scheller-okoloochen-krem-s-argan-i-amarant-protiv-brachki-s-izglazhdasht-efekt-za-vziskatelna-kozha.html
http://shopthebest.eu/product/4448/dr-scheller-okoloochen-krem-pri-mimicheski-brachki-s-bio-hialuron-i-maslo-ot-alma-izglazhdashta-i-hidratirashta-grizha-za-dehidratirana-kozha.html
http://shopthebest.eu/product/4803/terre-d-oc-krem-za-ochi-i-ustni-s-uakame-i-vodna-lilia.html
http://shopthebest.eu/product/5476/logona-bio-kolochen-krem-za-zashtita-ot-stareene.html
http://shopthebest.eu/product/5496/bynata-rhamnia-okoloochen-krem.html
http://shopthebest.eu/product/5738/dr-scheller-naturalen-okoloochen-krem-protiv-brachki-s-bio-nar.html
http://shopthebest.eu/product/5739/dr-scheller-naturalen-serum-protiv-brachki-s-bio-nar.html
мостра- http://shopthebest.eu/product/5761/dr-scheller-naturalen-noshten-krem-protiv-brachki-s-bio-nar-mostra.html

Аз бих взела най-евтиния или дори този от 19 лева. Иначе съм хвърлила око на Биоефект, ама мамка му, цените са убийствени. :D

anonymous708973
06-12-2013, 15:30
и аз им се каня отдавна, но съм гледала много клипчета, в които препоръчват червено червило със син подтон, защото прави зъбите по-бели, а аз нямам представа как да го подбера :D

То се вижда, мери няколко.
Аз имам няколко, любимото ми е от мъжо, който също е фен на моя милост с яркочервени устни. АртДеко 05, прекрасно ееее!

fizzyg
06-12-2013, 17:48
Така,току-що попадах на тези http://bg.strawberrynet.com/makeup/korres/raspberry-antioxidant-liquid-lipstick/135647/#langOptions ,но се чудя какво ще рече това последното,цитирам: '' Качеството на този продукт без опаковка е свежо и истинско както на оригиналната опаковка''? Не са оригинални ли,какво? 8-)
Изобщо ако някой е поръчвал от този сайт да сподели мнение за продуктите,моля :)

JoLLiE92
06-12-2013, 17:58
Кофти... Не можеш да вземеш ефективни мерки, камо ли да правиш процедури с филъри хиалурон след години.
Ми не. Нейната кожа е доста по-млада и безпроблемна на тея на нейните години. :D На снимките на срещите на випуска изглежда като дъщеря на другите. Де да знам, всеки трябва да определи за себе си. На мен не ми е все още такава изнежена чак кожата, но натам върви.

koshtramba
06-12-2013, 18:01
^
^ По-скоро, че като е без опаковка е същото като с опаковка, но са го написали некадърно. :)

fizzyg
06-12-2013, 18:51
^Благодаря за включването! :)

Hayashi
06-12-2013, 19:00
Ох, аз много се каня да си взема един серум с чист витамин C. Чета само хубави отзиви за него.
Иначе аз си поръчах най-накрая мостри на околоочен крем (които всъщност са 1/3 от целия размер). Дано да не дойде нещо лепкаво и мазно.

А всъщност има ли такова нещо като като крем против бръчки? На повечето BB кремове пише, че са против бръчки, ама никой от тях не ми е загладил дори фините линии. Само аз ли си представям тежък мазен крем?

За червените червила зависи от подтона на кожата. Ако си с жълт подтон ще ти отиват червила с топъл подтон, ако си с розов ще ти отиват студен. Ако си с неутрален ще ти отиват и от двата вида. Синият подтон се улавя най-лесно на снимка със светкавица. Ако искаш пробвай да снимаш в магазина на ръка. http://www.valerievanity.com/wp-content/uploads/2013/03/IMG_1717.jpg Ето тука се вижда ясно.

fizzyg
06-12-2013, 19:11
А всъщност има ли такова нещо като като крем против бръчки? На повечето BB кремове пише, че са против бръчки, ама никой от тях не ми е загладил дори фините линии. Само аз ли си представям тежък мазен крем?

Що се отнася до противобръчков крем и аз си представям мазен. Всъщност ''богат''. Като семе на макадамия :D

POLLINA
06-12-2013, 22:36
e против появата на повече бръчки, хайде така го наречем :cool:

kalpazanka, мерси много. Ммм първият,който отворих произволно беше този от 19 лв хаха. Дали е добър?

пAteNцЕ
06-13-2013, 06:20
как мога да проверя дали едни очила са наистина с UV защита? (нищо че го пише на очилата)
благодаря предварително :3

POLLINA
06-13-2013, 07:31
Добре, на повечето кремове за околочния контур пише,че са против бръчки, мога ли да ползвам такъв?

mariam123
06-13-2013, 07:40
как мога да проверя дали едни очила са наистина с UV защита? (нищо че го пише на очилата)
благодаря предварително :3
В по-големите оптики има такава апаратура с която могат да ти ги проверят.

AliceSw
06-13-2013, 09:33
Добре, на повечето кремове за околочния контур пише,че са против бръчки, мога ли да ползвам такъв?

не, различно е, кожата на цялото ти лице и около очите една и съща ли е според теб

spopi
06-13-2013, 10:12
Може ли да дадете Български сайт за дамски чанти за поръчка на достъпни цени.

zlatit0o
06-13-2013, 10:34
Абе в България някъде продават ли China Glaze? От страшно много време съм си харесала уникални цветове на тази марка, но никъде не съм виждала да ги продават.

ledenakrasota
06-13-2013, 10:51
Търся прозрачна спирала. Да не е черна, а като гел ли да седи и аз не знам как да го определя. Да не сплъстява миглите и да не е с гумена четка. Някои да има някакви предложения?

strawberry88
06-13-2013, 10:56
Абе в България някъде продават ли China Glaze? От страшно много време съм си харесала уникални цветове на тази марка, но никъде не съм виждала да ги продават.

В София има.Сега видях, че и в Пловдив ще има ...на 17.06. :)

fizzyg
06-13-2013, 11:24
Можеш да си поръчаш от тук: http://beautyshop.bg/category/6/manikyur.html Ама доставката е 6лв.

POLLINA
06-13-2013, 11:54
В София има.Сега видях, че и в Пловдив ще има ...на 17.06. :)

Къде на 17.06 :cool:

Какво мислите за пудрата Loreal True match?

katii
06-14-2013, 07:45
Търся хубав неонов лак. Искам такъв ефект: http://data.whicdn.com/images/63174024/large.jpg и в други цветове.
Бях си взимала на Флормар,мисля, но за нищо не става..

bubetos
06-14-2013, 08:05
може ли, да ми кажете дискотеки в София в който пускат 14, 15 годишни без придружител и не е детска? Благодаря предварително (:

Тамии ..^^
06-14-2013, 11:12
може ли, да ми кажете дискотеки в София в който пускат 14, 15 годишни без придружител и не е детска? Благодаря предварително (:

Можеш да идеш в някоя пропаднала кръчма. Даже ако имаш късмет ще срещнеш някой богат чичко.. Нямам думи.. За теб детска дискотека си трябва, къде си тръгнала още даже малолетна да ходиш по дискотеки да си въртиш задника на Азис. Аз не мога да си представя сега да тръгна по дискотеки - опасно, тъпо и смешно.

П.С. Нали знаеш колко ще да е добра и безопастна та'я дискотека, в която пуснат малолетни без проблем? Ти за голяма ли се имаш? Ако да, значи аз съм много назад в мисленето, защото още си се смятам за дете. А теб сигурно и са те и перфорирали вече.

П.С.2 Моля, моля, пак заповядай.

FuCKkK13
06-14-2013, 18:06
във всички клипове за опушен грим такъв вид ( сега ще дам 1-2 примера) слагат нюанс на кафявото,който е много хубав,но тъй като не се гримирам ( или като се гримирам е нещо съвсем леко) не съм търсила и такива сенки... сега искам да пробвам как ще ми стои .. та,дайте ми марка и номерче на подобно кафяво ( да го има в бг. де 8-) и да е такова матово
примерите: http://www.youtube.com/watch?v=D4a9hiAnyFE ( нещо такова,2ри не можах,а това много ми харесва) 8-)

Hayashi
06-14-2013, 18:44
Не те знам къде живееш, но ако имате Inglot при вас направо отиди и си харесай цвят. Цените им са много достъпни.

FuCKkK13
06-14-2013, 18:53
точно щото не знам как стои питам - не съм ползвала сенки и в нюансите хич ме няма... Inglot са хубава марка, май съм ги виждала някъде,но определено трябва да обиколя.. и все пак ще се радвам на още отговори

Hayashi
06-14-2013, 18:54
Ами така е най-лесно да си избереш, защото те имат наистина много нюанси.
Иначе от матовите за Golden Rose единичките съм чувала добри отзиви пък и там цената позволява проба - грешка. xD

girl91
06-14-2013, 19:03
Аз не използвам сенки (за сега), но съм чела много добри отзиви за сенките на Flormar (най-вече единичните). Виж тези, 4-ка са (пише, че са матови) - http://beautyzone1.blogspot.com/2012/08/blog-post_7015.html

FuCKkK13
06-14-2013, 20:39
мерси,ще си ги взема и да видим :)

POLLINA
06-15-2013, 08:55
не, различно е, кожата на цялото ти лице и около очите една и съща ли е според теб

Не ме разбра. Исках да кажа, че не съм попадала на крем за околочния контур, който да е за млада кожа. Навсякъде прочетох, че около 25 е препоръчително да почне да се използва. Значи май ми е малко рано още.

Schatzi
06-15-2013, 10:49
Мога да ти препоръчам това кремче за околоочния контур на Балеа http://m3.paperblog.com/i/17/176059/review-balea-aqua-augen-roll-on-L-Mt6LCy.jpeg Никъде не пише, че е за някаква възраст или против бръчки, просто е за допълнителна хидратация. Моята кожа е смесена, но напоследък почнах да я чувствам малко опъната на очите. Кремчето е лекичко, не е мазно, има приятна миризма, а металната ролка много приятно охлажда, особено сутрин, когато са ми подпухнали очите :Д Мисля, че беше около 5 лв., така че и цената не е стращна за проба :)

katii
06-15-2013, 11:28
Търся хубав неонов лак. Искам такъв ефект: http://data.whicdn.com/images/63174024/large.jpg и в други цветове.
Бях си взимала на Флормар,мисля, но за нищо не става..

Някоййй ? :(

POLLINA
06-15-2013, 11:32
^ мерсии , ще го пробвам. Точно нещо такова ми трябва, да хидратира кожата под очите и да и придава по-свеж вид :)

fizzyg
06-15-2013, 11:41
Масло от шеа също е добре за околоочната зона,аргановото също. Има и в малки количества от тях (в зоя.бг съм виждала арганово по 40мл,от шеа по 30мл в контейнер)

katii
06-15-2013, 12:05
^ + пшеничното масло :)
Иначе аз ползвам този http://www.krasa.cz/photos/k/v/AV/hydratacni-ocni-krem-s-broskvi-naturals-hydrating-peach-cotton-eye-cream-15-ml.jpg Хидратиращ се води. (:

Тамии ..^^
06-15-2013, 12:24
Препоръчайте ми бг сайт, откъдето мога да си купя къси панталонки, и да са по-евтини, че имам ограничен бюджет...

katii
06-15-2013, 12:44
^ http://www.vmzona.com/newsite/int.php?page=main&cat=21&subcat=112&type=464&lang=bg

PeaceOfMe
06-15-2013, 12:57
Можеш да идеш в някоя пропаднала кръчма. Даже ако имаш късмет ще срещнеш някой богат чичко.. Нямам думи.. За теб детска дискотека си трябва, къде си тръгнала още даже малолетна да ходиш по дискотеки да си въртиш задника на Азис. Аз не мога да си представя сега да тръгна по дискотеки - опасно, тъпо и смешно.

П.С. Нали знаеш колко ще да е добра и безопастна та'я дискотека, в която пуснат малолетни без проблем? Ти за голяма ли се имаш? Ако да, значи аз съм много назад в мисленето, защото още си се смятам за дете. А теб сигурно и са те и перфорирали вече.

П.С.2 Моля, моля, пак заповядай.

Тъпо е да правиш изводи за човек, без дори да го познаваш.

Тамии ..^^
06-15-2013, 13:46
А да ходиш по дискотеки да си въртиш гъза и да се напиваш като си на 14 не е ли тъпо?
Мислиш ли, че е с високи морални ценности и е примерно момиченце, като на 14 години е тръгнала по дискотеки?

POLLINA
06-15-2013, 14:05
Айде бе.. и аз като съм била на 15 съм ходила по дискотеки вече... това далеч не е намалило моралните ми ценности. До човек си е.
Отделен е въпросът,че младото поколение днес е тотално затъпяло и деградирало ( има изключения разбира се!)

tonssy
06-15-2013, 17:09
Айде бе.. и аз като съм била на 15 съм ходила по дискотеки вече... това далеч не е намалило моралните ми ценности. До човек си е.
Отделен е въпросът,че младото поколение днес е тотално затъпяло и деградирало ( има изключения разбира се!)

Абсолютно съм съгласна.

ShtrudeL
06-15-2013, 21:31
тъй
косата ми е такава https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/999393_588202941201685_299456767_n.jpg (това е на светло и от апарата ми сякаш става още по-светло, бля, ноо общо взето е това, получено от бая преса, витамин Ц за премахване на черен цвят и т.н. и т.н ^^
Ако си взема номер 6 (по-ярко червеното) на Олиа (Гарниер), дали ще стана шарена?
Защото в корените цвета си е моя, който е по-тъмен, а и на места има по-светло рижави места 8-) Но предполагам дори да стана шарена, ще е яко? 8-)

Едит: Всъщност ако се загледате в областта около врата ми, ще видите реално какъв ми е цвета 9защото както казах апарата ми 'изсветлява' :д), или нещо средно между двете.. ох.. 8-)

therichbitch
06-15-2013, 21:42
ще ти ходи червено много, само това знам,
а дали ще станеш шарена, не мога да гадая :Д

TrueStory
06-16-2013, 10:57
Някакви мнения за ББ крема на Нивеа :? Или да препоръчате друг ББ крем за мазна в Т-зоната кожа.

Зайче..
06-16-2013, 11:21
Ох, хора
моляя ви се дайте някакъв сайт откъдето да си тегля музика
като напиша в гугъл някоя песен и разбира се проверявам всички сайтове от първата страница, но от нито един не мога да си я дръпна и не знам защо
преди имаше един сайт откъдето нямаше проблеми и имаше всякаква музика, но не го помня и не мога да го намеря ;д

TrueStory
06-16-2013, 11:41
data.bg :?

YSMF
06-16-2013, 11:53
Ох, хора
като напиша в гугъл някоя песен и разбира се проверявам всички сайтове от първата страница, но от нито един не мога да си я дръпна и не знам защо
преди имаше един сайт откъдето нямаше проблеми и имаше всякаква музика, но не го помня и не мога да го намеря ;д
hulkshare, zaycev, zippyshare тези ги ползвам най - често.

strawberry88
06-16-2013, 11:54
Ох, хора
4shared. com

JoLLiE92
06-16-2013, 12:03
Абе я бе, сайтове. Директно от ютуб си тегля аз :cool:

nor4eto99
06-16-2013, 12:14
clip.dj

therichbitch
06-16-2013, 12:48
beemp3.com

Зайче..
06-16-2013, 13:46
много благодаря :)

още един въпрос имам (който няма нищо общо в музиката 8-))
в ДМ или в douglas има ли такива лакове https://www.google.bg/search?q=Art+Mania+Bubbles&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=xru4UfDxMc7mPLKdgZgC&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=667 ? :)

Hayashi
06-16-2013, 13:53
Ако питаш за топченцета Flormar имат такива сетове.

girl91
06-16-2013, 13:53
^В DM има такива на Flormar - http://2.bp.blogspot.com/-US5BIxEhSNU/URTuTZh4gKI/AAAAAAAASD8/sce-pQr0TDU/s1600/1.jpg

Тамии ..^^
06-16-2013, 16:38
http://www.ebay.com/itm/Hot-Women-Girl-Korean-Sweet-Cute-Crochet-Tiered-Lace-Skorts-Shorts-Short-Pants-J-/370706786448?pt=UK_Women_s_Shorts&var=&hash=item564fd8a890 Може ли някой да ми изчисли с доставката в левове това колко ще ми излезе? И ако някой знае същите, но с безплатна доставка да ми прати линк. Ии, последно от Ибей откъде да намеря евтини къси панталонки, всички които видях бяха скъпи..

POLLINA
06-16-2013, 16:57
eто тия ти излизат около 11 и нещо
http://www.ebay.com/itm/New-Womens-Korean-Sweet-Cute-Crochet-Tiered-Lace-Shorts-Skirt-Short-Hot-Pants-/370825922373?pt=US_CSA_WC_Shorts&var=&hash=item5656f28745

виж в www.aliexpress.com

Hayashi
06-16-2013, 18:09
^ Гледай добре размерите, защото в ebay стават фалове.

Тамии ..^^
06-16-2013, 18:13
На мен точно от Ибей ми трябват, защото сестра ми ще поръчва. Аз нося С размер, какъв да поръчам, С или М, понеже знам, че май са умалени, защото азиатците са дребни?

Едит: Тези, които си ми дала са един размер, 86 талия, това трябва да е М, нали?

POLLINA
06-16-2013, 18:17
86 талия???? предполагам в разтегнато състояние

Hayashi
06-16-2013, 18:19
На мен точно от Ибей ми трябват, защото сестра ми ще поръчва. Аз нося С размер, какъв да поръчам, С или М, понеже знам, че май са умалени, защото азиатците са дребни?

Едит: Тези, които си ми дала са един размер, 86 талия, това трябва да е М, нали?

Недей разчита да са по-малки. Аз мерих точно с метър и после, въпреки че съвпадаха с техните написани мерки пак ми беше огромно.

86 талия е точно премерено с метър обиколката. И е сууууупер голямо това! Според мен това при е нас е поне L, че и за XL може да мине.

Тамии ..^^
06-16-2013, 18:27
Waist: Biggest:86CM/33.9" Това пише и не мога да разбера в разтегнато положение ли имат предвид с товаbiggest, или че просто е отстанало само най-голямото.

POLLINA
06-16-2013, 18:29
Разтегнато положение е

YSMF
06-16-2013, 20:05
http://www.ebay.com/itm/MISTINE-RADIANCE-ELIXIR-BRIGHTENING-PURIFYING-POMEGRANATE-EXTRACT-FACIAL-FOAM-/260997643932?pt=US_Skin_Care&hash=item3cc4abfe9c
http://www.ebay.com/itm/MISSHA-Creamy-Latte-Cleansing-Foam-02-Green-Tea-/330558396557?pt=US_Skin_Care&hash=item4cf6d0d88d
http://www.ebay.com/itm/HOLIKA-HOLIKA-Daily-Garden-Cleansing-Foam-120mL-GREEN-TEA-Refreshing-/230845174561?pt=US_Skin_Care&hash=item35bf71d321
http://www.ebay.com/itm/TheFaceShop-Charcoal-Phyto-Powder-In-Cleansing-Foam-170ml-/271214521607?pt=UK_Health_Beauty_Skincare_PP&hash=item3f25a52d07
http://www.ebay.com/itm/Happy-Bath-Natural-Facial-Yogurt-Cleansing-Foam-120g-Berry-Herb-Fruits-Grain-/121105139811?pt=US_Skin_Care&var=&hash=item1c326dc863
http://www.ebay.com/itm/TheFaceShop-Herb-Day-365-Lemon-Cleansing-Foam-170ml-/330928732609?pt=US_Skin_Care&hash=item4d0ce3b9c1
http://www.ebay.com/itm/TheFaceShop-Herb-Day-365-Spearmint-Cleansing-Foam-For-Man-170ml-/251282826098?pt=AU_Face_Care&hash=item3a819fa372
http://www.ebay.com/itm/MISSHA-Flower-Bouquet-Cherry-Blossom-Cleansing-Foam-Samples-/330875615732?pt=US_Skin_Care&hash=item4d09b939f4
Нямам си на идея коя да избера. Трябва ми пяна за лице, защото не става само с ексфолиране, искам и нежно почистване. Кожата ми е мазна, гледах да са подходящи. Ако имате някакви други идеи казвайте 8-)

weheartiit
06-16-2013, 20:16
абе има ли някаква фирма посредник на aliexpress в България ,че си
харесах доста неща обаче нямам карта с,която да платя и ще ми е
по-удобно в брой ?

Hayashi
06-16-2013, 20:19
Аз бих взела зеления чай на Missha или на Holika Holika. И на двете им се каня от доста време! При мазна кожа уж зелен чай много добре се отразявало.

YSMF
06-16-2013, 21:17
Thank you, you just bought this item. Please pay for your item now.
сега освен всичко ще чакам и зеления чай на Миша, чакам 14 неща -_-

Hayashi
06-16-2013, 21:20
Ти какво си направила? xD
И аз поръчах много тея дни. ;w;

После задължително да споделиш мнение, защото твоя блог го чета с огромен интерес! ^^

YSMF
06-16-2013, 21:49
Аз бях любезно помолена от мама да се ограничавам в покупките и повечето са неща са нейни или на леля :Д
И благодаря, радвам се на всеки един читател ^^

anonymous708973
06-17-2013, 12:34
Как се казва онзи сайт с уроците по икономика, биология, IT?
Много го коментирахме по едно време, SisiStrange се беше записала и тн..

Namerih go

monroe999
06-17-2013, 15:14
от както ползвам термалната вода на Авен, се чудя само едно... ЗАЩО НЕ СЪМ Я ПОЛЗВАЛА ДОСЕГА?!?!?!

ЕДИТ: сега осъзнавам, че реално не съм задала никакъв въпрос... 8-)

Schatzi
06-17-2013, 17:16
^^ Как точно я ползваш и от кое си толкова доволна? Днеска си взех и аз ама още не съм я пробвала де, амаа не знам и какво да очаквам :Д;д

Hayashi
06-17-2013, 17:50
И аз също! А колко бързо лекува гнойни пъпки...! Определено винаги ще си имам едно флаконче.

heartshapedbox
06-17-2013, 19:02
Как се казва онзи сайт с уроците по икономика, биология, IT?
Много го коментирахме по едно време, SisiStrange се беше записала и тн..

Namerih go

А как се казва всъщност? :Д

Тамии ..^^
06-17-2013, 19:31
Препоръчайте добър ББ крем от Ибей, не много скъпп. Също така евтини къси панталонки.

Зайче..
06-17-2013, 19:46
много ми е спешно :
възможно ли е да се намери някаква имитация (или поне нещо сходно) на гривните от nomination italy
за по-точно търся тази, на която има написана строфа от Ромео и Жулиета и виси едно сърчице
и онази позлатената с камъните и онова бялото, дето виси от нея (голям късмет, ако някой се сети) 8-)
бтв бих показала снимки на гривните, но в официалния сайт ги няма точно тях двете ;с

NikE
06-17-2013, 21:18
А как се казва всъщност? :Д
За Coursera (https://www.coursera.org/‎) ли става дума?

Девойки, препоръчайте крем за лице с 30+, 50+ фактор. Нещо с качествени съставки, без боклуци, био.

Hayashi
06-17-2013, 22:36
Препоръчайте добър ББ крем от Ибей, не много скъпп. Също така евтини къси панталонки.

С каква кожа си и какъв ти е цвета?

Тамии ..^^
06-18-2013, 10:35
Мазна и цвета е Natural Beige, или само Beige обикновенно, средна към тъмна кожа.

Hayashi
06-18-2013, 11:08
Ако ми кажеш номерче на някой фон дьо тен, който ти пасва ще ми е още по-лесно.
Ориентирай се към марки, които предлагат няколко цвята и не взимай най-светлия със сигурност! Бих ти препоръчала да погледнеш BB-тата на Missha и Etude House тъй като те предлагат няколко нюанса. На SkinFood също може да погледнеш, но от по-тъмните нюанси.

monroe999
06-18-2013, 15:07
^^ Как точно я ползваш и от кое си толкова доволна? Днеска си взех и аз ама още не съм я пробвала де, амаа не знам и какво да очаквам :Д;д

ползвам си я 2-3 пъти на ден, след измиване се пръскам и след 1-2мин. попивам, много помага за пъпчици и раздразнения

anonymous708973
06-18-2013, 15:45
За Coursera (https://www.coursera.org/‎) ли става дума?

Дам, записах се на Public Speaking и на нещо за Network, дълго му е името :д

Слънцезащитен крем за лице Асам? Немска марка е, не оставя бяло за голямо мое изумление.

Народе, някоя от вас случайно да чете реномирани финансови издания?

choparkopar
06-18-2013, 16:48
Искам да попитам къде в София мога да си купя лампа за изпичане на лак (гел, не съм особено запозната), но да е на по-нормална цена, защото из интернет гледам доста скъпички, а определено не ми се дават 100+ лева, също не ми се занимава и с поръчки. И още нещо, понеже мисля да я използвам специално за педикюр- колко дълго би издържал такъв лак, при положение, че основно ходя със затворени обувки и обикновения почти веднага се скапва, дори след като съм го чакала цял ден да съхне?

POLLINA
06-18-2013, 16:54
Продавалник
http://prodavalnik.com/9w-uv-lampa-220v--furna-byala-i-rozova-uv-lampa-za-noktoplastika-uv-gel-i-shellac-i25898813
http://prodavalnik.com/36-vata-profesionalna-uv-lampa-i25888323 - Тази е по-силна, ама няма смисъл, единственият минус на другата е че ще стоиш повече време в нея

Schatzi
06-18-2013, 18:03
ползвам си я 2-3 пъти на ден, след измиване се пръскам и след 1-2мин. попивам, много помага за пъпчици и раздразнения

Хмм, добре звучи :Д Дано и при мен има хубав ефект. Мерси :)

monroe999
06-18-2013, 18:39
чувала съм различни мнения, но да попитам:
ако досега съм си бръснала доста време подмишниците и искам да ползвам епилатор вече, какво да направя преди това? да ги мина ли с кола маска веднъж и след това, когато порастнат да започна с епилатора или?

POLLINA
06-18-2013, 18:40
Давай направо с епилатора

monroe999
06-18-2013, 18:49
а понеже и кожата ми е много чувствителна, някакви съвети? :D

POLLINA
06-18-2013, 19:19
ами след това може да се намажеш с розова вода иии кремче някакво. Здраве, бочко, каквото имаш под ръка :)

Hayashi
06-18-2013, 19:24
След това термална вода! <3 А аз преди това ексфолирам.

Зайче..
06-19-2013, 06:25
някой има ли някаква идея за някой магазин с такива рокли? Дори да не е абсолютно същата, поне да е нещо сходно ? 8-)

едит: опс, обърках песента
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=UsQgWMqzGY8 тва е роклята

POLLINA
06-19-2013, 08:39
Такааам емам едно сериозно питане
сега си правя последна поддръжка на гелчето и после евентуално ще го махна ( поне за лятото, пък ако свикна и за повече)
Искам от сега да започна да си търся добри заздравители и т.н.
От 3 години насам не съм ползвала такова нещо (заради гела) и съм леко изостанала:Д
Препоръчайте ми нещо ефикасно:))

Зайче..
06-19-2013, 09:02
от 3 години изобщо ли не си сваляла гела?

POLLINA
06-19-2013, 09:03
само за 4 месеца веднъж го бях махнала

fizzyg
06-19-2013, 11:34
За един заздравител на OPI съм чувала страхотни мнения.
Виж това: https://www.youtube.com/watch?v=BI0WF62rji4 2:15 :)

Schatzi
06-19-2013, 11:38
http://www.micro-cell.eu/nail-repair.aspx Този първия също страшно много го хвалят по блоговете, но не съм го ползвала лично.

POLLINA
06-19-2013, 11:39
мерсии
ето това е трябва да е
http://www.starnails.bg/bg/catalog/product/1073/

п.с: Не е този :Д

POLLINA
06-19-2013, 11:44
ето този изглежда добре
http://www.starnails.bg/bg/catalog/product/1079/
ама стига бе... 40 лв за заздравител за НОКТИ :Д

therichbitch
06-19-2013, 11:50
Дам, записах се на Public Speaking и на нещо за Network, дълго му е името :д
Народе, някоя от вас случайно да чете реномирани финансови издания?

И какво правиш, като се запишеш? в смисъл, как протича ? гледам, че има някакваи дати на започване, т.е. сигурно си има някаква програма..

fizzyg
06-19-2013, 11:50
Те са прекалили вече :D В салоните мисля,че трябва да е с по-ниска цена,ама не съм сигурна :Д

Зайче..
06-19-2013, 13:08
някой има ли някаква идея за някой магазин с такива рокли? Дори да не е абсолютно същата, поне да е нещо сходно ? 8-)

едит: опс, обърках песента
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=UsQgWMqzGY8 тва е роклята

хайде де, никой ли не е виждал някъде подобни рокли.. :(

JoLLiE92
06-19-2013, 14:02
Такааам емам едно сериозно питане
сега си правя последна поддръжка на гелчето и после евентуално ще го махна ( поне за лятото, пък ако свикна и за повече)
Искам от сега да започна да си търся добри заздравители и т.н.
От 3 години насам не съм ползвала такова нещо (заради гела) и съм леко изостанала:Д
Препоръчайте ми нещо ефикасно:))
Наскоро открих един лилав на Перфект, струва 2.30 (40лв за лак за нокти НЕ давам!) http://vianperfect.bg/534/ZAZDRAVITELI_-_STARA_KOLEKCIQ/ харесва ми, че заглажда перфектно нокътя :)
Зайче, ако говориш за бялата рокля от клипа, смятам, че просто са толкова навсякъде, че затова никой не ти е отговорил. :cool:

therichbitch
06-19-2013, 14:11
Прилича на чувал.

JoLLiE92
06-19-2013, 14:18
О, сега видях промяната в клипа. Странно ли е, че роклята на Джена ми харесваше, а тая кифличка от уж рап песен ( :lol: ) изглежда много по-чалгарска от Джена, а Джена е от по-кръчмарските певици. Еба*и порно пародията. :D Да подчертая, гледам я без звук. Без звук изглежда по-чалга и от чалгата. :D Да им имам представите за хип хоп.. Ужас и помия. :cool:

Зайче..
06-19-2013, 14:26
Зайче, ако говориш за бялата рокля от клипа, смятам, че просто са толкова навсякъде, че затова никой не ти е отговорил. :cool:

мммм не разбрах 8-)
в смис аз търся такава рокля като от песента 'кво става', обаче не знам къде да я търся :D

therichbitch
06-19-2013, 15:31
Някой може ли да ми препоръча хубав скраб за тяло. Да не е на Рефан, нито на Avon/Oriflame (не ми се поръчват разни неща).

PullMeCloser
06-19-2013, 15:44
Най-добрият скраб е с кафе или сол+зехтин(сигурно и някакво масло от рода на арганово и тн. ще става, де :Д)

therichbitch
06-19-2013, 15:48
Оо да, аз редовно ползвам кафе, ама мн мърляво е Искам да си имам и нормален, така да го кажа :Д

tonssy
06-19-2013, 15:56
Някой може ли да ми препоръча хубав скраб за тяло. Да не е на Рефан, нито на Avon/Oriflame (не ми се поръчват разни неща).

И аз се включвам в питането :Д

nor4eto99
06-19-2013, 16:13
На I love... скраба http://i1059.photobucket.com/albums/t429/mattaniasalvina/i-love-coconut-and-cream-shower-scrub.jpg

heartshapedbox
06-19-2013, 16:25
http://www.lapni.bg/offer/6878

цената ми се струва много добра, но нямам идея за марката. Мнения?

JoLLiE92
06-19-2013, 16:34
Че те на Рефан захарните са отвратителни. Само на мен ли не ми харесват?

therichbitch
06-19-2013, 16:51
Е, човек, щом съм уточнила, че не искам на Рефан, дали ми харесват? :D :D
nor4eto99, благодаря за идеята, ще ги погледна :)

Иначе, аз пак имам въпрос :Д
Искам да си взема есенция от течна ванилия. Къде в София (или ако е в големите хранителни вериги, които и тук ги има, може да се вкл и хора не от Сф) има такова нещо.

Доколкото разбрах, има на Др Йоткер, ето такава също.. http://i0.goodness-direct.co.uk/d/602830b.jpg

няма значение марката, е , да не е някакъв боклук де :)

Ramona
06-19-2013, 16:59
Не знам дали му е тук мястото но..
След колко дни гладуване горе-долу припадаш от глад ? (не искам да отслабвам, чрез гладуване)

JoLLiE92
06-19-2013, 17:44
:D
щото много хора ми обясняват колко са уникални и рускините на работа като ме питат тоя ексфолиант захарен ли е и не мога да им обясня, че захарните са боклуци, защото тая захар се топи и не върши никаква работа.
btw аз съм искала да намеря пръчка ванилия :3

YSMF
06-19-2013, 17:46
След колко дни гладуване горе-долу припадаш от глад ? (не искам да отслабвам, чрез гладуване)
Пълен съм издържала няколко дни, а седмица и нещо издържах само с вафла на ден.
Да ме пита човек защо ги правех тия глупости като бях на 5.

monroe999
06-19-2013, 18:24
http://static.bershka.net/4/photos/2013/I/0/1/p/3431/950/800/3431950800_1_1_3.jpg?timestamp=1370618758299

виждали ли сте такова бюстие в някой БГ САЙТ, може би продавалник??? :)

tonssy
06-19-2013, 19:25
На I love... скраба http://i1059.photobucket.com/albums/t429/mattaniasalvina/i-love-coconut-and-cream-shower-scrub.jpg

Ползвам същия в момента, но не съм очарована :д

therichbitch
06-19-2013, 20:39
:D btw аз съм искала да намеря пръчка ванилия :3

Ами и пръчки става, ако някой знае къде има... Четох в някакъв форум, че има в Кауфланд, та мислех още днес да ходя (беше 9 часа, те са до 10, а пътят ми до там е половин час, ама реших поне веднъж да съм разумна и не толкова инатлива :Д)

Cооkie
06-19-2013, 20:44
Скраб за тяло:
http://www.liberty.co.uk/pws/client/images/catalogue/products/ss07korr060s00499-assorted/large1/ss07korr060s00499-assorted.jpg
Този ми е любимият, но е скъпичък, така че рядко си го купувам.

А от ваниловите есенции на др. Йоткер аз предпочитам тази: http://thegermanshop.com.au/Shop/images/DrOetkerFinesseBourbonVanilleAroma.JPG
Има и ванилови семенца вътре и е много ароматна. Бях я мернала в Пикадили в някой от моловете, не съм сигурна в кой.
Ванилови пръчки има в почти всеки супермаркет :)

JoLLiE92
06-19-2013, 20:47
Никога не съм виждала. :D Явно не гледам където трябва.

heartshapedbox
06-19-2013, 21:00
Ванилови пръчки има и в Лекси.

Cооkie
06-19-2013, 21:08
А я и аз да ви питам нещо - някоя от вас използвала ли е това:
http://www.altwoodpharmacy.com/user/products/large/normaderm-3in1.jpg
Козметичката, при която ходя, ми го препоръча, но кожата ми е доста чувствителна напоследък и се чудя дали е подходящо...

therichbitch
06-19-2013, 22:32
Благодаря, Cookie, още утре ще погледна и ще докладвам (на Джоли), че и тя е обсебена от ванилията :Д

Иначе, не, не съм го ползвала. И моята кожа е чувствителна и за това избягвам по лицето да се търкам с разни неща.

JoLLiE92
06-20-2013, 04:34
Йей! :---)

Desitaa
06-20-2013, 11:03

Момиче какво гладуване??? Нали ще гладуваш няколко дена и после ще си възвърнеш всичко като вземеш да се храниш?Ако искаш да отслабнеш тайната е в разделно хранене.Никой вече не гладува!

umri
06-20-2013, 11:33
:D
щото много хора ми обясняват колко са уникални и рускините на работа като ме питат тоя ексфолиант захарен ли е и не мога да им обясня, че захарните са боклуци, защото тая захар се топи и не върши никаква работа.
btw аз съм искала да намеря пръчка ванилия :3

Глупости.
Ползвала съм захарни една камара време. Нищо не се разтапя, тялото ми да не е с температура на нагорещен котлон?
Аз лично обожавам ексфолиантите на Рефан. Възможно е някой да не ги харесва, но причината със сигурност не е тази.

Пантерата съм.

Hayashi
06-20-2013, 12:04
И на мен захарният на Refan ми е любим. Много е нежен и го предпочитам пред тези с частички именно, защото много по-лесно се отмива. Обмислям и аз обаче да си направя домашен.

heartshapedbox
06-20-2013, 13:02
И аз дълго време ползвах захарния на Рефан, но започнах да си правя домашен, от захар и зехтин. Страшно доволна съм.

Karcho
06-20-2013, 14:17
Препоръчайте ми добър хидратиращ крем. Кожата ми е смесена, след баня има склонност да е доста суха на места (дори се бели). Има склонност към образуване на пъпчици, с които засега успешно се боря, така че ми трябва нещо, което да не влоши нещата...

therichbitch
06-20-2013, 14:49
Аз по принцип не харесвам захарни, затова. Ванилия не успях да търся, ама пратих майка, та ще видим.
И аз съм решила да си забърквам разни миризливи нещица, та кокосово масло от къде си купувате и от кое сте доволни? (голяма разфасофка си търся).

Karcho, гледай съставките. Тези, които съдържат уреа, са доста хидратиращи.

POLLINA
06-20-2013, 14:52
Нещо изтървах:Д
За какво са ви тези ванилови пръчки??? :cool:

Karcho
06-20-2013, 15:15
Karcho, гледай съставките. Тези, които съдържат уреа, са доста хидратиращи.

Някакви препоръки за марка?

Hayashi
06-20-2013, 15:20
На Biofresh от йогурт серията има едно кремче с уреа, което е страшно хвалено.

POLLINA
06-20-2013, 15:34
мм препоръчайте ми хубав бутер за тяло с аромат на ванилия или шоколад :3

anonymous708973
06-20-2013, 15:43
Отиди в Лили и се полутай, голям кеф е :д

Аз не ги харесвам тия бътъри, изобщо не ми се разтапят и ми влизат под ноктите, брр!

therichbitch
06-20-2013, 16:14
Да, и на мен (моите не са дълги де, ама си имам кякакви, не за изрязани до дъно), затова ползвам шпатулка , по- точно шпатулки, защото ги губя през 2 дена.

П.П. Пак питам пантерата, защото другото не го е видяла- как се процедиа с тия курсове в оня сайт, като се запишеш и си има някакви часове ли? правиш неща онлайн?

JoLLiE92
06-20-2013, 16:37
Глупости.
Ползвала съм захарни една камара време. Нищо не се разтапя, тялото ми да не е с температура на нагорещен котлон?
Аз лично обожавам ексфолиантите на Рефан. Възможно е някой да не ги харесва, но причината със сигурност не е тази.

Пантерата съм.
Аз го ползвам под душа и се разтапя захарта, по-удобно ми е да е с някакви други частички, които не се разтапят във вода. Тоя ексфолиант си е чисто и просто душ-гел с чаша захар в него.
therichbitch в Пикадили имаше ванилова есенция, ампулка :)

therichbitch
06-20-2013, 16:56
Мирише ли хубаво? Силно ли мирише? Колко е голяма? :Д

anonymous708973
06-20-2013, 17:10
Да, и на мен (моите не са дълги де, ама си имам кякакви, не за изрязани до дъно), затова ползвам шпатулка , по- точно шпатулки, защото ги губя през 2 дена.

П.П. Пак питам пантерата, защото другото не го е видяла- как се процедиа с тия курсове в оня сайт, като се запишеш и си има някакви часове ли? правиш неща онлайн?

За пръв път се записвам. Предполагам, че клиповете ще се качват на някаква си тяхна специална платформа, не в ютюб, за да не могат да ги гледат сульо и пульо. При някои курсове получаваш сертификат срещу 50 долара, при други - не. От септември почва някакъв Introduction to finance, дано имам време...

JoLLiE92
06-20-2013, 17:11
http://thegermanshop.com.au/Shop/images/NeuDrOetkerButterVanilleAroma.JPG
така изглеждаше, не съм я мирисала :cool:

Cооkie
06-20-2013, 17:32
Това НЕ е чиста ванилия и ароматът няма много общо с ваниловите шушулки. Не мирише лошо, но зависи какво очакваш.

therichbitch
06-20-2013, 17:38
.....
Merci :)

Ами ще си забърквам едни неща и искам да миришат хубаво, демек очаквам да мирише като лосионите с ванилия. Мн ли искам :Д:Д

Cооkie
06-20-2013, 17:53
Ами те и повечето лосиони с ванилия не миришат много на ванилови шушулки, така че вероятно ще ти свършат работа ампулките :D Имай предвид, че не им е много силен ароматът :)

bojitooo
06-21-2013, 17:17
имам 2-ва въпроса

1-ви - какво ще стане , ако си бръсна краката със самобръсначка
2-ри - днес когато исках да си купя лентички за обезкосмяване когато влязох в аптеката да взема лентички за обезкосмяване ме хвана такъв срам направо щях да припадна попитаха ме какво искам и аз от срам казах че търся дъвки понеже там продават ... след това влязох и в друг магазин и пак ме хвана срам и казах , че искам носни кърпички..Как да спра да се срамувам ..?

marilyn
06-21-2013, 17:23
имам 2-ва въпроса

1-ви - какво ще стане , ако си бръсна краката със самобръсначка
2-ри - днес когато исках да си купя лентички за обезкосмяване когато влязох в аптеката да взема лентички за обезкосмяване ме хвана такъв срам направо щях да припадна попитаха ме какво искам и аз от срам казах че търся дъвки понеже там продават ... след това влязох и в друг магазин и пак ме хвана срам и казах , че искам носни кърпички..Как да спра да се срамувам ..?

Кофти е да си бръснеш космите, защото стават груби и боцкат. А и ефектът не е траен.

Иначе няма нищо страшно да си купуваш кола маска, ако толкова се притесняваш отиди в Лили или някоя друга такава голяма верига и си ги избираш сама без някой да ти виси на главата, плащаш си на касата и такам.

PullMeCloser
06-21-2013, 19:37
Какъв голям срам, сигурно си единствената, която се обезкосмява. Казваш какво искаш, плащаш и готово. Повярвай ми, на никого не му дреме, че си купуваш кола маска, самобръсначки, тампони и каквото се сетиш.

Аз искам да питам за color tattoo-тата. Как се нанася това нещо изобщо, с каква четка? С пръст няма как, защото си слагам сенките само на сгъвката на клепача, колкото да подчертая формата... лъщят ли като ...мазнина (дано разберете :Д)?

Едит: А тези ванилови есенции не са ли за храна? На мен не ми харесва как миришат, много е изкуствено.

fizzyg
06-21-2013, 20:03
Аз днес си ги пробвах моите и ги нанесох по целия клепач с пръст,а само за сгъвката,мисля,че една четчица,ама по-пухкава ще стане. Относно финиша - днес забелязох,че след нанасяне кремообразния ефект,който също мислих,че ще изглежда мазен,се губи и остава цвета от бурканчето :) И не мъъърдат!

YSMF
06-21-2013, 22:08
Изтрили са ми темата в ит раздела и трябва да питам тук. Харесва ли ви http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_2s-5397.php 32гб. Мен ме притеснява само, че няма слот за карта, иначе всичко друго е добре.