View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Niakoitam
07-05-2017, 21:56
Да, представи си има и момичета дето не прегръщат всяко срещнато момче, с което си казват Здрасти. Здравей, идвам да говорим за това, за което ти писах. Сетих се за теб, като се появи това,въпреки, че се засичаме изключително рядко. Дай сега да ти тегля една силна, мечешка прегръдка...:D
pandabear
07-05-2017, 22:06
каза, че ти е била съученичка, значи не би трябвало да си "всяко срещнато момче". за пореден път съм объркана.
pandabear
07-05-2017, 22:11
отговорих ти :о
че даже и лиси ти писах преди време, ама ти не ми отговори :/
ох, спомних си, да...извинявай. помня, че ме трогна писанието. дължа ти едно закъсняло благодаря :)
sladura89
07-05-2017, 22:18
Айде, бе защо никой не ми забелязва коментарите??????
Niakoitam
07-05-2017, 22:39
каза, че ти е била съученичка, значи не би трябвало да си "всяко срещнато момче". за пореден път съм объркана.
Да, съученичка ми беше. До...8ми клас. Даже...живеем и на една улица. Че даже сме и приятели във фейсбук. Но...се засичам сигурно най-много по няколко пъти годишно. Тя никога не е била от този тип момичета дето прегръщат съучениците си. Въпреки, че...някак маааалко по отракана ми се струва от времето, когато учехме, но то и аз тогава бях още мнооого пъти по-свит. На сбирките на випуска, когато хора от този клас са ме виждали са оставали изумени. Аз да танцувам по онова време, аз да си правя снимки измежду момичетата, аз да пия...даааа бе да. Тези промени и други тръгнаха благодарение на класа ми след 9ти клас. Нови, единни и искам не искам ме приобщиха постепенно към тях. И ме научиха на нови неща промениха ме.
И все пак. Рядко момичета са се осмелявали да ме прегърнат за Здрасти в онзи период. Не че не е имало и супер отракани дето са го
правили, но са били само от тези най-отраканите дето хич не им пука. Имало е също и отракани дето не са го правили по-рано, но впоследствие може би заради моите действия са се осмелявали. И все пак има такива, които не го правят. А има такива, които и ръка не подават. Аз съм вече според ситуацията.
Друг е въпроса, че една уж приятелска прегръдка в дадени ситуации и особено, ако си харесал някой може да се приеме и като заявка за нещо повече и после да има аз защо така, а той/тя така.
Съвсем друг пък е въпроса, че и майка ми беше наблизо и би ми станало малко неудобно, ако някоя жена ме прегърне пред родителите ми. Още повече пък жена с мъж и дете пък била тя и моя съученичка. :)
pandabear
07-05-2017, 22:51
обещавам, че ще го прочета утре.
HollyGolightly
07-05-2017, 22:53
Чувствам се предадена...а толкова добре започна седмицата. Все тая, карай да върви, ще мине и това :)
Niakoitam
07-05-2017, 22:57
обещавам, че ще го прочета утре.
То вече е утре. Но не си давай зор де. Може и в другиден или направо на 8ми, че е хубава дата. То няма да избяга. Лееееко, баавно и спокойно да не се преумориш от четене. :)
Niakoitam
07-05-2017, 23:45
https://i.giphy.com/media/3oEjHAUOqG3lSS0f1C/giphy.webp
Любов, не разбирам какво си имала предвид. :)
тва е няква индийска ситуация, от прегръдка да си помислиш за ебане
шах с пешката бате
осъзнах, че този месец имам доволно количество реални събития за посещаване, което ми напомня, че утре като стана трябва да напиша мотивационно писмо, което отлагам от 25 юни :D
утре излиза спайдърмен, на 14 излиза планетата на маймуните, на 21 излиза дънкирк
ХААААААААЙП
на 9ти трябва да съм на планина, както най-вероятно на 23 и най-вероятно на 29
само трябва да оцелея между дадените дати и всичко ще бъде прекрасно :D
aurissaaaaa
07-06-2017, 05:44
напиши си в него и политическите възгледи :cool: направо за старши меринджей ще те вземат
anonymous990763
07-06-2017, 06:01
Забелязах ги, не се тревожи.
sladura89
07-06-2017, 06:56
Забелязах ги, не се тревожи.
Добре притесних се вече, 2-3 пъти коментирам и никой не ме отразява все едно, че ме няма! Толкова разпалено са се разписали другите, че не забелязват нищо! :)
Мина ти времето на теб. Ти като не предприемаш нищо пандата сега на някойтам се пробва.
Niakoitam
07-06-2017, 07:12
Мина ти времето на теб. Ти като не предприемаш нищо пандата сега на някойтам се пробва.
Дам, много си ми е навита. :)
Явно негласно страшно си пада по мъже, които миришат на...мъже. :)
Дам, много си ми е навита. :)
Явно негласно страшно си пада по мъже, които миришат на...мъже. :)
Ми да. Виж как се разписа. Ако не те харесваше нямаше да се занимава. Явно има някакви фантазии. Ти не прави грешката на сладура. Покани я на разходка.
LoadRunner
07-06-2017, 07:50
пандо само да отбележа- сладура ми изглежда пъти пъти по-чистоплътен от някойтам
казвам само, да не се объркаш нещо и да 'седнеш на неметеното'
Сладур, кажи по колко пъти се къпеш, кога и как се сещаш за това, и най-важно защо се къпеш и защо не се къпеш, и за зъбите кажи, и за космите?
YoungBloodZ
07-06-2017, 07:59
Аз също!
Нормално. Ние сме аутсайдерите на форума.
Не знам защо християнския морал да е фалшив.
Не християнския, пъпеш. Твоя.
Дай да включим и YoungBloodZ. Той ще е с колата.
Аа, тая кола да не върви на замърсен софийски въздух? Когато си платите, тогава той ще е с колата!
хора като pandabear, ще учат децата си как да интригантстват.
По това което видях, по-скоро хора като pandabear ще учат децата си как да не отговарят на ЛС-та. :D
Има по-достойни методи за изкарване на пари.
Например може да си опитна мишка.
Зависи от гледната точка. Като пътна фея също може да бъде опитна мишка... на някой тираджия. :D
Аз ще съм фея, която BloodZ вози по магистралата. Все още се придържам към краставичарския план.
BloodZ с феи не се занимава!
Моето е добре възпитано, но много плаче.
Скоро ще го записвам в редиците на форума да се заяжда.
Ти да не си станала мама?
Ае бе коментирайте и някоя друга тема, никой никъде не пише освен тука! То тука стана като "дядовата ръкачивка"! :D
Скучно ли ти е?
Той ме мрази, не знам как ще се сработим.
Не те мрази, а те мисли за трол. И не мисля, че можеш да му се сърдиш за това. :D
и това ли като къпането всеки ден смяташ, че е нещо ненормално за човешкия вид?
Пандо, този път грешиш. Ти с всеки твой съученик ли се прегръщаш? Да? Ами, не е нормално. Нормално е да се прегръщат само близки хора. Аз, например, от класа имам 2-3 близки момичета, с останалите даже не поддържам контакт, така че защо ми е като ги видя да се прегръщаме? :lol:
А кое беше толкова важно, че да се забележи?
шах с пешката бате
Ми вземи пешката с царя, БАТЕ.
Добре притесних се вече, 2-3 пъти коментирам и никой не ме отразява все едно, че ме няма! Толкова разпалено са се разписали другите, че не забелязват нищо! :)
Нищо не даваш, нищо не получаваш. Дано разбереш.
пандо само да отбележа- сладура ми изглежда пъти пъти по-чистоплътен от някойтам
Сладур, кажи по колко пъти се къпеш, кога и как се сещаш за това, и най-важно защо се къпеш и защо не се къпеш, и за зъбите кажи, и за космите?
Недей така. На сладура му мина времето. Сега е ред на Niakoitam. :D
sladura89
07-06-2017, 08:01
:)
sladura89
07-06-2017, 08:03
Ами мисля, че достатъчно! Ама това ли е най-важното в крайна сметка за да харесаш някой? :D
sladura89
07-06-2017, 08:06
Скучно ли ти е?
Не не ми е, все ще намеря какво друго да правя, а и на работа ходя и там също минава някакво време, ама не в това е проблема! :)
pandabear
07-06-2017, 08:46
Кога ще разберете, че единственият човек, към когото изпитвах интерес е w0sh, но той дори вече не пише тук. Спрете да бъркате в старата рана :(
Някойтам, прочетох ти дългия коментар на тема прегръдка и осъзнах много неща. Извинявай, че няколко дни така ти натяквах, че смърдиш. Не е редно.
Сънувах много странен сън. Като се събудих хем ми беше някак тъжно, хем се почувствах...освободена. И то точно от онзи капан, за който говорех преди 1-2 дена. Беше приятно в този момент, макар и при невъзможността на друг, точно този човек да е до мен. Не съм сигурна дали бих реагирала чак толкова остро в подобна ситуация, но може би е хубаво да го направя в даден момент, за да разбере, че това, което прави е прекалено. Пък и бих се почувствала по-освободена от "скритото" по неволя. Нещо в мен обаче ме кара да си мисля, че пак ще се уплаша, дори и да имам възможността да го направя, че пак ще действам против волята си и пак ще живея нечий чужд живот. Жалко...Все пак мисля, че това скоро ще приключи, без да се случва нещо толкова драматично като това от съня. Надявам се...
Niakoitam
07-06-2017, 09:47
Ми да. Виж как се разписа. Ако не те харесваше нямаше да се занимава. Явно има някакви фантазии. Ти не прави грешката на сладура. Покани я на разходка.
Попе, отказвам сА от офертата ти. Много ще ме юрка и тормози, пък....и не си падам по чааак толкова чистоплътните. Предпочитам да си обменяме миризми, че да не се комплексирам повече, че и без това съм и сега достатъчно комплексиран...
Попе, отказвам сА от офертата ти. Много ще ме юрка и тормози, пък....и не си падам по чааак толкова чистоплътните. Предпочитам да си обменяме миризми, че да не се комплексирам повече, че и без това съм и сега достатъчно комплексиран...
Пиша за сънища, а ти нищо. Обидена съм!
Не християнския, пъпеш. Твоя.
Той моя си е християнски. Имам цяла книга за тая работа. Това, че не го изпълнявам не значи, че не го знам и не мога да науча някого на него, ако се наложи да уча някого.
О, роде неверен, докога ще те поучавам. Тя иска да се къпете заедно, затова постоянно ти говори за къпане.
Аа, тая кола да не върви на замърсен софийски въздух? Когато си платите, тогава той ще е с колата!
То изобщо не иде реч за София, пъпеш. А и няма защо да ти плащаме, ние сме тайна огранизация, в която и ти участваш. Парите ги делим.
Niakoitam
07-06-2017, 13:27
Пиша за сънища, а ти нищо. Обидена съм!
Извинявам сА искрено,но първо днес цял ден съм на крак. Първо бях до центъра да ми направят два документаа,а малко след това ходих на селото да поливам. И отговорих на поп Онан само в промеждутъка като даже не бях прочел останалите мнения. Пък и някак....прекалено потайно си го написала. А аз дали,защото напоследък като изключим онзи ден,все заспивам към 2,3,4 часа не си помня сънищата освен най-много по два,три,четири детайла от тях. И не мога в 99% от случаите и на сутринта и след това да си ги припомням...
О, роде неверен, докога ще те поучавам. Тя иска да се къпете заедно, затова постоянно ти говори за къпане.
Съжалявам,но ще ми протрие финната кожичка. :) Пък и ти си поп Антихрист и ще гориш в Ада. Знам ги аз твоите задни мисли,знам ги. Не ми се прави на добричък. Искаш хем да омъжиш пандата за някого от форума за да вземеш тлъст двоен и троен хонорар и да се опаричиш,хем искаш да ме разведеш с дриймката за да може ти да се ожениш за нея.Две в едно,неочаквано добра за теб комбинация... Знам ги аз твоите подбуди. И определено не са самарянски,нито християнски....
YoungBloodZ
07-06-2017, 13:30
То изобщо не иде реч за София, пъпеш. А и няма защо да ти плащаме, ние сме тайна огранизация, в която и ти участваш. Парите ги делим.
Разделяте си сумата там на колкото трябва и плащате. Аз и стотинка няма да дам. Не стига, че си износвам гуми, накладки и т.н., ами и ще плащам. :shock:
Той моя си е християнски. Имам цяла книга за тая работа. Това, че не го изпълнявам не значи, че не го знам и не мога да науча някого на него, ако се наложи да уча някого.
Никой не може да го потвърди!
Съжалявам,но ще ми протрие финната кожичка. :) Пък и ти си поп Антихрист и ще гориш в Ада. Знам ги аз твоите задни мисли,знам ги. Не ми се прави на добричък. Искаш хем да омъжиш пандата за някого от форума за да вземеш тлъст двоен и троен хонорар и да се опаричиш,хем искаш да ме разведеш с дриймката за да може ти да се ожениш за нея.Две в едно,неочаквано добра за теб комбинация... Знам ги аз твоите подбуди. И определено не са самарянски,нито християнски....
За вас го правя, какво се облажавам аз от ваща сватба. Няма да се жените при мен. Още не е дошло времето да се виждам с хора от форума.
Разделяте си сумата там на колкото трябва и плащате. Аз и стотинка няма да дам. Не стига, че си износвам гуми, накладки и т.н., ами и ще плащам. :shock:
Ти изобщо не знаеш за какво става въпрос. Ама няма и да ти разказвам, че е много дълго.
Никой не може да го потвърди!
Може, може. Търси и ще намериш.
AnarchyBoy
07-06-2017, 13:45
Днес много странен ден... Мисля, че си счупих страничното огледало щото съм невероятен.. ;х
Сутринта в магазина да пазаря.. беше странно ;д
Пуснах си Wonder Woman за да заспя по-лесно... и докато е бичил филмът (друго обяснение нямам, много леко спя, а не съм чул нищо..) е зачистила и ми е направила да ям... събуждам се, а тя отсреща и си чете книга, слуша музика и като ме видя какъв съм подпухнал от спанье, ми мърка и ми се смее.. ;д
Треа да ходя да се къпя и оправям, но много ме мързи.. искам да си стоя тук... Но кур бате...
https://www.youtube.com/watch?v=gvPrUgkga20
Приятен ден на всички ;3
LoadRunner
07-06-2017, 14:13
Ами мисля, че достатъчно! Ама това ли е най-важното в крайна сметка за да харесаш някой? :D
ами то и някойтам мислил че е достатъчно ама някви 100 странни човека му казват че не било
Niakoitam
07-06-2017, 14:28
ами то и някойтам мислил че е достатъчно ама някви 100 странни човека му казват че не било
Разбрах защо теб ти налитат мацки с колела в парковете, от които ти усърдно бягаш. Ухаеш им на сапун и шампоан от три километра и ги изкарваш от къщите им като зомбита. От това ще да е. Ебач си ти Трънчо ебач. Знаем го,но тук просто си под прикритието на девствен мишкар...:D
ютуба ми се прееба, dafaq
подала ти е ръка, а не те е прегърнала за здрасти, хехехе. защо ли ;3Ти всички ли прегръщаш 8) ?
каза, че ти е била съученичка, значи не би трябвало да си "всяко срещнато момче". Ти всичките си съученици ли прегръщаш :D?
Айде, бе защо никой не ми забелязва коментарите??????Не съм ги видял, нещо ново има ли? Какво реши тоя път?
Той моя си е християнски.Едва ли :? !
...ние сме тайна огранизация, в която и ти участваш. Парите ги делим.Като бунта който организирахте с Ким-Чен-Двид ли?
Ебач си ти Трънчо ебач. Знаем го,но тук просто си под прикритието на девствен мишкар...:DЕвалата някойтам :D!
nachossr
07-06-2017, 19:28
Айляк
Не може тя да се държи както си пожелае с мен и когато аз й повиша тон да е недоволна. Не съм боклук. С мангалите се държи по-добре отколкото с мен. Писна ми.
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19732052_10155299400176405_9135479702748805084_n.j pg?oh=fc400462b2727c601e558cd5fe07563c&oe=59CE15FC
ако смятате, че има господ, се молете утре тая женичка да не умре :D
sladura89
07-06-2017, 20:39
А Талмуда чел ли си или Тора?
sladura89
07-06-2017, 20:43
Ти всички ли прегръщаш 8) ?
Прегръдките са полезни, защото така се получава обмяна на енергия и това води до баланс в енергиите между двама или повече човека!
Не съм ги видял, нещо ново има ли? Какво реши тоя път?
Нищо ново няма, все същото си е! :)
ок хора, давайте съвети
вкъщи сме с пет котки- майка и четири котенца
живеем в апартамент на първия етаж и майката често се измъква навън
нямаме възможност да ги сложим другаде-къща на село не е опция, др апартамент също (по принцип баба ми живее в плд на седмия етаж, но едно предишно коте падна от там и почина)
дайте някакви идеи, предложих на мама да пусна обява във ФБ или някакви други сайтове, но тя се притеснява да не ги вземат лоши хора и каза че не ставало
аз си мислех дали не е възможно да намерим някаква баба в някое село д: с голям двор и да й предложим да им носим храна и играчки, а тя да ги храни и да си живеят на двора (ще й оставяме и някакви пари офк)
но не знам къде да търся това д:
приютът не е вариант
хотелите за домашни любимци също
като цяло питам
как мога да намеря човек, който има къща на село с двор и желае да поеме грижата да храни котенцата и майката няколко пъти на ден??
ние ще осигуряваме храната, ще ходим при тях от време на време и ще плащаме нещо и за грижите
ако ще питате защо не сме я кастрирали и т.н.- ами мама не искаше, смята че така бихме я лишили от радостта на живота ( или нещо в този дух беше казала д: )
знам че звучи безотговорно (и може и да е такова), но и аз исках тя поне веднъж да си роди котенца
след като спре да кърми сигурно ще я кастрираме
може да звучи налудничаво, но според мен това е оптимален вариант-има много бедни пенсионери в България, които биха се радвали на 100-200 лв на месец (примерно)
и не, папугай, дори да имаш къща на село с голям двор, не става
pandabear
07-06-2017, 21:29
прати ми снимки и описание (пол, по-точна възраст и порода, ако имат), и аз ще разпространя в групата на курса ми :) попринцип сравнително бързо намираме подходящ дом на животинки.
благодаря ти много <3
утре ще го обсъдим семейно и ще ти пиша :)
pandabear
07-06-2017, 21:51
няма проблем : )
може и на теб да ми пратиш снимка. теб няма да те разпространявам, хехехе.
/в един замък съм тука аз за няколко дни. много е спокойно и красивно. а водата в басейните е ммМмМММ <3
препоръчвам: край с. Огняново https://t-ec.bstatic.com/images/hotel/max1024x768/713/71311740.jpg
Niakoitam
07-06-2017, 22:12
И ние имаме двор, но освен вътрешния котарак, в момента имаме още четири външни. Две мъжки и две женски.
Пандо, а на теб искам да ти направя една изненада. Днес...се изкъпах. Може да заспиш спокойна тази нощ...:D
LoadRunner
07-06-2017, 22:33
може да звучи налудничаво, но според мен това е оптимален вариант-има много бедни пенсионери в България, които биха се радвали на 100-200 лв на месец (примерно)
и не, папугай, дори да имаш къща на село с голям двор, не става
ще плащате по 200лв на месец за котки ?
LoadRunner
07-06-2017, 22:34
няма проблем : )
може и на теб да ми пратиш снимка. теб няма да те разпространявам, хехехе.
/в един замък съм тука аз за няколко дни. много е спокойно и красивно. а водата в басейните е ммМмМММ <3
препоръчвам: край с. Огняново
я кажи кво става със сладура че той нещо е много срамежлив
писа ли му ;д?
п.с. някойтам се е омазал с лайна докато е бил на външния кенеф и това го е принудило да се изкъпе, някой да не си помисли че би го направил по собствено желание
LoadRunner
07-06-2017, 23:10
забрайх да кажа че гледах пришалеца ония ден и хич не беше зле филма
пандата си е намерила sugar daddy да я води по замъци и е станал странно разгонена
налита на всичко живо, бахти
А Талмуда чел ли си или Тора?
Тора се наричат първите пет книги от Библията, много ясно, че съм ги чел. Левит дори ми е любимата книга от Библията.
С Талмуда съм запознат отчасти.
Niakoitam
07-07-2017, 07:04
писа ли му ;д?
п.с. някойтам се е омазал с лайна докато е бил на външния кенеф и това го е принудило да се изкъпе, някой да не си помисли че би го направил по собствено желание
Виж как знаеш. Понацапах се от една купчинка редки лайна в единия ъгъл на тоалетната, които даже съм ги кръстил, защото си седят все редки и миризливи. Казват се Лоадрънър, защото подозрително много ми приличат и ми напомнят на един потребител на един сайт, в който понякога чета и пиша. :)
Иначе знам, че си кандидат за ръката на пандата отклонявайки чуждото внимание и опитвайки се да и покажеш, че си жив, но...не така срамежливо и боязливо все пак. Покажи си чувствата, покани я на среща. Покажи и миризма на райски уханения и плати накрая хонорара на попа, че нещо го е закъсал с парите напоследък. :)
YoungBloodZ
07-07-2017, 07:08
Виж как знаеш. Понацах се от една комчинка редки лайна в единия ъгъл на тоалетна, които даже съм ги кръстил, защото си седят все редки и миризливи. Казват се Лоадрънър, защото оодозрително много ми приличат и ми напомнят на един потребител на един сайт, в който понякога чета и пиша. :)
писа ли му ;д?
Предлагам и на двама ви да се откажете от подобни "теми" тук. Обсъждайте си ги на ЛС.
Niakoitam
07-07-2017, 07:13
Знаеш ли онзи виц за Азис в тъмното и човека със запалката? :)
YoungBloodZ
07-07-2017, 07:16
Не. И не, не искам да го знам, избягвам всичко свързано с Азис.
Niakoitam
07-07-2017, 07:21
Ще ти го разкажа.
Ходел си един човек в тъмното осветявайки си със запалка. По едно време в един тъмен ъгъл осветил Азис. Той му казал със сериозен педалски глас. А ти днес изми ли си дупето!?! И...духнал огънчето на запалката...:D
ще плащате по 200лв на месец за котки ?Да бе - и аз се учудих :shock: !
Ценностна система си имат хората - кво да ги прайш :? !
писа ли му ;д?Това е ебавка, нали?
пандата си е намерила sugar daddy да я води по замъци и е станал странно разгоненаЕвалата Ракиши, много точно го каза :) ! Мечтата на всяка кифла е sugar daddy!
AnarchyBoy
07-07-2017, 08:54
Ко стаа ся тука не моа да разбера..
Лоадрънъра и Някойтам се натискат за пандата
Пандата се натиска на сладура
Сладура се лигави щото е олигофрен
Пандата има шугър дадди
Грозния е коментатора на цялата драма
А мен и ракши ни боли кура..
тъй ли стана?
pandabear
07-07-2017, 08:57
С честно изкарани и абсолютно собствени пари си плащам заслужените почивки, бедняци такива ;3
AnarchyBoy
07-07-2017, 09:02
С честно изкарани и абсолютно собствени пари си плащам заслужените почивки, бедняци такива ;3
чшш милионерче... ай да направим форумна на некой замък.. ти плащаш.
pandabear
07-07-2017, 09:20
Малко е смешно как се впечатлявате от думата замък. Нарича се архитектурна атракция. Не мога да ви обвинявам за ограничените коментари, защото явно ви е толкова капацитета, но не бих желала да бъда споменавана в тях, мерси.
С честно изкарани и абсолютно собствени пари си плащам заслужените почивки, бедняци такива ;3Разбира се - проституцията в България не е незаконна :) .
Само да питам, подаде ли си данъчните декларации в НАП :D?
Нарича се архитектурна атракция.Да бе извинявай :) !
То се нарича и "компаньонка", а не "к0вра", ама карай :D!
pandabear
07-07-2017, 09:33
Комплексарчо.
Ем, изнервих се ся ама ми мина - мисълта, че е петък и два дни ш се нацепя от сън ме държи. Запразнили сме с колегата с чалгарии и хич не ни е за идиотите, където ни нервят.
Niakoitam
07-07-2017, 11:13
Ко стаа ся тука не моа да разбера..
Лоадрънъра и Някойтам се натискат за пандата
Пандата се натиска на сладура
Сладура се лигави щото е олигофрен
Пандата има шугър дадди
Грозния е коментатора на цялата драма
А мен и ракши ни боли кура..
тъй ли стана?
Обаче объркА нещо репортажа.:) Някойтам изобщо не се натиска на Пандата,а пък Лоадрънъра иска евентуално тя да му се натиска като се прави на готин,вървежен и мноооого чистоплътен пред Някойтам с надеждицата Пандата да реши да му обърне внимание. :)
ةتشضل انزفث
07-07-2017, 11:19
Ем, изнервих се ся ама ми мина - мисълта, че е петък и два дни ш се нацепя от сън ме държи. Запразнили сме с колегата с чалгарии и хич не ни е за идиотите, където ни нервят.
Ти и чалга , айде бе :shock:
LoadRunner
07-07-2017, 11:28
Обаче объркА нещо репортажа.:) Някойтам изобщо не се натиска на Пандата,а пък Лоадрънъра иска евентуално тя да му се натиска като се прави на готин,вървежен и мноооого чистоплътен пред Някойтам с надеждицата Пандата да реши да му обърне внимание. :)
с една поправка че аз съм чистоплтен и всъщност ми се натискат и форума няма нищо общо, ти просто нямаш друга реалност за сравнение
и всъщност пандата напълно реално може да си позволява сама почивки ако работи, кво са 100-150 лв за 2 дни (40лв нощувка със закуска още 15-20 лв за храна, всъщност жените не ядат много) всеки месец или на няколко месеца. Дори не е нужно да работи, най-вероятно техните и дават пари, нали е студентка.
но вече помещението не си е купила сама
LoadRunner
07-07-2017, 11:33
Който не се къпе не трябва да яде!
Niakoitam
07-07-2017, 11:40
с една поправка че аз съм чистоплтен и всъщност ми се натискат и форума няма нищо общо, ти просто нямаш друга реалност за сравнение
и всъщност пандата напълно реално може да си позволява сама почивки ако работи, кво са 100-150 лв за 2 дни (40лв нощувка със закуска още 15-20 лв за храна, всъщност жените не ядат много) всеки месец или на няколко месеца. Дори не е нужно да работи, най-вероятно техните и дават пари, нали е студентка.
Ох,тамън се бях уплашил,че само зад гърба ми можеш да говориш и нещо ме игнорираш....:( Знам,аз ти казах и по рано,че си сваляч,но във форума го играеш скрита лимонка. Иначе не е като да не продължаваш и в този пост да ближеш дупенцето на пандата. Всъщност само си мечтаеш затова де. То мечтите са безплатни,ама тя нещо не иска да те забележи ми се стува. Жалко за усилията ти....:(
Който не се къпе не трябва да яде!
А ти може да ми ядеш....ушната кал например. :)
pandabear
07-07-2017, 11:57
хайде сега и ти с 'категоричните' и ограничени мнения. помещението за галерията си го купих сама. и за да те поправя ще добавя: студентка, работеща на постоянен трудов договр във ветеринарна клиника, а да, имам и някакви допълнителни доходи от държавна и европейска стипендия (ама т'ва са някакви си 1000лв. отгоре, които попринцип отиват за храна и играчки на кучето. не намирам смисъл да се обяснявам всъщност, ама да си затварям очите, когато някакъв си ме нарича курва, и на когото най-голямото му постижение в живота е, че си подобрява всекидневно рекорди по километрични цитирания в тийнфорум, няма да стане.
Niakoitam
07-07-2017, 12:25
хайде сега и ти с 'категоричните' и ограничени мнения. помещението за галерията си го купих сама. и за да те поправя ще добавя: студентка, работеща на постоянен трудов договр във ветеринарна клиника, а да, имам и някакви допълнителни доходи от държавна и европейска стипендия (ама т'ва са някакви си 1000лв. отгоре, които попринцип отиват за храна и играчки на кучето. не намирам смисъл да се обяснявам всъщност, ама да си затварям очите, когато някакъв си ме нарича курва, и на когото най-голямото му постижение в живота е, че си подобрява всекидневно рекорди по километрични цитирания в тийнфорум, няма да стане.
Това с някаквите си там 1000 лева отгоре дето отивали за храна и играчки на кучето ти беше адски забавно...:D
Някакви си хиляда лева вика. Какво му даваш. Нищо пари баце. Някои хора работят за толкова половин година. А ти в тая прословута ветеринарна клиника по колко взимаш месечно. 10 000? 100 000? Евро? Ако не, парите за това помещение от 15 годишна от стипендиите и заделени левчета в бурканче ли си ги събрала. Все пак и грижите ти по кучето са скъпи явно. Не друго. :) Явно затова нямаш проблеми с къпането всеки ден. Може и през 10 минути да си го позволяваш.Мравка те ухапала.:D
AnarchyBoy
07-07-2017, 12:34
Брат знаеш, че никога не се заяждам с теб..
Ама верно ли за честото къпане проблем са ти парите..?
Каква е тая гнусна завист бе? Не само телата, ами и "душите" ви са мръсни. Отрепки. Закривайте го тоя умрял форум направо.
AnarchyBoy
07-07-2017, 12:40
http://i.imgur.com/19YUQc3.gif
nachossr
07-07-2017, 12:43
Някакво ми се спи :/
AnarchyBoy
07-07-2017, 12:45
Някакво ми се спи :/
На мен щото не ми се... ;дд
След лафа снощи.. аз останах да работя... и не съм спал. :(
Анар4и, знам какво се опитваш да кажеш с това, ама много добре знаеш, че критиката ми към теб винаги е обоснована. Ама ти си го смятай за завист колкото искаш.
pandabear
07-07-2017, 12:47
не знам в кой свят живееш, но не е нужно човек да изкарва 10к евро, за да може да си позволи да купи помещение.
не знам и дали си гледал куче, но за да те просветля как стоят нещата ще ти обясня: всеки месец прилагаш външно обезпаразитяване (30лв), през два месеца се прави вътрешно (пак 30лв.) когато кучетото ти е от едрите породи, демек 35кг+, се храни повече от обикновено. килограм качествена кучешка храна върви около 10лв, средно за една седмица едно куче от едра порода изяжда по 7-8кг кучешка храна. хубаво е поне 2 пъти в седмицата да даваш и чисто месо. отделно кучето има нужда от специални шампоани, паста за зъби, играчки, лакомства (ако го тренираш) и още доста неща, в момента не ти описвам разходи по ваксини и евентуални нужди от лекарства. така че, да, 1000лв не са нищо в този случай.
едит: изразих се в предния ми коментар с "храна и играчки", защото смятах, че не е нужно да ги обяснявам и тези неща, баси.
AnarchyBoy
Братле... каква завист те гони.. ташак си правиме.. ;д
Niakoitam
Баш в конкретния случай проблема беше за едните там си някакви 1000 лева дето отивали само за храна и играчки на кучето. Някаква....дребна сумичка. :D
nachossr
07-07-2017, 12:48
На мен щото не ми се... ;дд
След лафа снощи.. аз останах да работя... и не съм спал. :(
Аз заспах, ама ме събудиха в 5 и се въртях към час някъде, ама не успях да заспя пак...
Браво този път няма санкции на работното място :D
Братле... каква завист те гони.. ташак си правиме.. ;д
Изобщо не визирах теб, ама както и да е.
LoadRunner
07-07-2017, 12:48
хаха ми не се заяждаш често с тоя льохман щото не му четеш често сънищата
AnarchyBoy
07-07-2017, 12:50
не знам в кой свят живееш, но не е нужно човек да изкарва 10к евро, за да може да си позволи да купи помещение.
не знам и дали си гледал куче, но за да те просветля как стоят нещата ще ти обясня: всеки месец прилагаш външно обезпаразитяване (30лв), през два месеца се прави вътрешно (пак 30лв.) когато кучетото ти е от едрите породи, демек 35кг+, се храни повече от обикновено. килограм качествена кучешка храна върви около 10лв, средно за една седмица едно куче от едра порода изяжда по 7-8кг кучешка храна. хубаво е поне 2 пъти в седмицата да даваш и чисто месо. отделно кучето има нужда от специални шампоани, паста за зъби, играчки, лакомства (ако го тренираш) и още доста неща, в момента не ти описвам разходи по ваксини и евентуални нужди от лекарства. така че, да, 1000лв не са нищо в този случай.
На мойто вече старото кучО (дворно, кучо но с вратичка.. /не е вързано/) Му се дава веднъж дневно кучешка храна веднъж месо/кокали/хляб... на манджичка направено.. is that okay?
Other than that... обезпаразитявания етц.. нон-стоп.. шампоани.. паста за зъби не.. ми там нек'ви мизерии баща ми му взема да дъвче за зъбите.. и лакомства щото я тренира..
Някойтам, ако си вземеш куче и не фърляш поне 300-400+ лева за него месечно, не го гледаш както трябва..
AnarchyBoy
07-07-2017, 12:50
Изобщо не визирах теб, ама както и да е.
Знам, ама според мен и другите си правят ташак ;д
AnarchyBoy
07-07-2017, 12:51
Впрочем си прав.. :D :D
AnarchyBoy
07-07-2017, 12:51
Аз заспах, ама ме събудиха в 5 и се въртях към час някъде, ама не успях да заспя пак...
Браво този път няма санкции на работното място :D
Мда само като карах по магистралата... щях да заспя... надрусах се с кафе като животно.. и пак..
AnarchyBoy
07-07-2017, 12:52
Баш в конкретния случай проблема беше за едните там си някакви 1000 лева дето отивали само за храна и играчки на кучето. Някаква....дребна сумичка. :D
Като бачка/ има стипендия/ не живее самостоятелно / мама и тате помагат.. е така.. Не я съди и ти да можеш да си така и ти щеше да си.; )
nachossr
07-07-2017, 12:53
А защо само мъжете тук държат сметка за доходите и разходите на една жена :D да не се чувствате заплашени?
pandabear
07-07-2017, 12:55
Като бачка/ има стипендия/ не живее самостоятелно / мама и тате помагат.. е така.. Не я съди и ти да можеш да си така и ти щеше да си.; )
живея сама. пардон, с брат ми.
супер жалката история сте, не си гледате в паничката, ама чуждата винаги хубаво да я оближете.
Niakoitam
07-07-2017, 12:58
1000 лева за такива префърцунки като теб дето са ги намерили тия пари на улицата и не знаят на кой свят се намират. И да имам кучета,цели две.Бяха и три. Едното е по-едричко малко. И не,не ядат кучешки храни и месо повече от мен. Ядат каквото има,основно хляб и понякога мазнотия.Е,вярно не са някакви супер породисти,махленско превъзходни са.Ветеринар идва,когато трябва,но да чукна на дърво е супер рядко. Друг е въпроса пък,че преди години въпросната гранулирана храна замалко не прецака бъбреците на тогавшния ни котарак,но някак успя да се отпуши и да запикае пак. А толкова рекламираната пък модерна храна Уискас колко котки и особено котета ни е одрисквала си нямаш и на идея просто. И да,в повечето случаи и те ядат хляб с месо от консерва и сос за мирис. Вътрешния е по-лигав и яде някакви остатъци от месо наречени храна за животни и му ги сваряваме. Пък....миналият ни котарак живя около 13 години,а ветеринаря дето викахме беше оттук и му разбираше повече на крави,овце,кози,прасета и т.н.
pandabear
07-07-2017, 13:03
1000 лева за такива префърцунки като теб дето са ги намерили тия пари на улицата и не знаят на кой свят се намират
ти друсаш ли се бе, тея пари съм си ги изкарала с учене и добри оценки.
бахти нахалния.
и пак, за да те просветля – whiskas и най-големият боклук на пазара, неадекватнико.
Niakoitam
07-07-2017, 13:04
Сигурно,защото като повечето му скачахте,аз се цепех от колектива, доместосче . ;)
Niakoitam
07-07-2017, 13:04
ти друсаш ли се бе, тея пари съм си ги изкарала с учене и добри оценки.
бахти нахалния.
и пак, за да те просветля – whiskas и най-големият боклук на пазара, неадекватнико.
Знам за уискаса, шампоанче ненадрусано . :)
AnarchyBoy
07-07-2017, 13:05
живея сама. пардон, с брат ми.
супер жалката история сте, не си гледате в паничката, ама чуждата винаги хубаво да я оближете.
Пак не те съдя.. ;д всеки да си прави квото си иска.. ;д
Но не ме разбра нещо.. ;) Опитах се да каже..
хиляда, хиляда.. толкова можеш толкова даваш..
който както си го направо е..
HollyGolightly
07-07-2017, 15:51
За малко да ме депресирате, че няма къде да се похваля/оплача :( що прайте така.
Все тая. Идвам да кажа че ми е влюбено и щастливо и живота е прекрасен, и той е прекрасен…всъщност той е най-прекрасният 8-) !!!!
За малко да ме депресирате, че няма къде да се похваля/оплача :( що прайте така.
Все тая. Идвам да кажа че ми е влюбено и щастливо и живота е прекрасен, и той е прекрасен…всъщност той е най-прекрасният 8-) !!!!
Честито! Радвам се. Тъкмо ще се заяждаш с мен по- малко (вероятно).
AnarchyBoy
07-07-2017, 16:00
ТИ НЕ СИ КИСЕЛА?
ДАФАК?
Cool. 8-)
HollyGolightly
07-07-2017, 16:08
Аз почти никога не съм кисела. Не знам какво и защо сте си изградили такова мнение за мен :/
AnarchyBoy
07-07-2017, 16:12
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/31/0e/e9/310ee98216c65c55c0e6311483bb66cc--having-a-bad-day-favorite-things.jpg
LoadRunner
07-07-2017, 16:35
WHAAAT
не че се оплаквам де ама то просто е очевидно
http://i.imgur.com/1e7hD02.jpg
3 обиди и само една редакция
интересно е индистинкт ква марка очила носиш
anonymous990763
07-07-2017, 16:42
WHAAAT
не че се оплаквам де ама то просто е очевидно
3 обиди и само една редакция
интересно е индистинкт ква марка очила носиш
Като има обиди, ги докладвайте като такива, тези дни имам по 10 минути общо за деня във форума, така че просто не мога да чета всичко.
NomNomNom
07-07-2017, 16:57
Холи, прекрасности!
Иначе сиг всеки си знае, че това срещу пандата беше грозно
И това срещу някой там преди това също
6to tei pravite
Панда
Това огняново, тоз комплекс
2-3 дни преди да качиш снимка от там майка ми ми го показваше, изглежда чисто
Постни повече снимки от басейните ако имаш + ключов въпрос - пренаселено ли е и има ли децЯ, и чисто ли е
И хф!
pandabear
07-07-2017, 17:11
номи, снимката, която пуснах във фейсбук е от външния басейн за възрастните, отделно има някакъв и за малчовци. вътре има още няколко басейна, но там не съм снимала. водата е минерална. чисто е. поддържат си ги хората. и е много мил персоналът. свестни хора. не е пренаселено в момента. казаха ми, че зимно време и през август има повечко хора.
пп а, да: има библиотека, която е fucking awesome, лятната градинка също <3
nachossr
07-07-2017, 17:16
Скучно ми е, гледам го, че е на линия, но се опитвам да не му показвам още какво психо съм :D
не знам и дали си гледал куче, но ....
да, 1000лв не са нищо в този случай. Излиза че издръжката на това куче е по-скъпа от издръжката на дете :? ?
Това вече е гнусно :x !
така и така сме подхванали пандата :D
кво стана с любофта?
мисля, че се случва нещо като ония глупостите в статиите от BUZZ FEED типа, в които пише "ако сте в такава връзка, прекратете я веднага", "5 типа връзки, които да избягвате"
вчера час и половина не можах да заспя от зор :/
////лежанка днес - не бях пипал толкова от година някъде, излетяха. Др седмица правим PR преди морето.
\\ако не реша да се напия или неш такова предварително, което би преебало цялата схема, защото в момента snowballвам на боклук
//// одеве направих 9 killstreak и им пръснах каските, дори не ме видяха балъците
***тоя пост го поправям 4 пъти, за да не спамя с отделни
#гудгъйrakshy
sladura89
07-08-2017, 06:21
Скучно ми е, гледам го, че е на линия, но се опитвам да не му показвам още какво психо съм :D
Да момичетата доста добре успяват да прикриват интересите си към някого! Но не знам това защо е нужно? :)
LoadRunner
07-08-2017, 06:33
абе, къде е ива?
скрила се е под полата на мама
страх я е от грозния
nachossr
07-08-2017, 06:56
Да момичетата доста добре успяват да прикриват интересите си към някого! Но не знам това защо е нужно? :)
Човека е наясно с интереса ми към него. Просто ситуацията не ми позволяваше да му пиша :D
anonymous990763
07-08-2017, 06:58
Саморазправата се е превърнала в национален спор. Ако нещо стане с един член от групата, всички останали скачат защитавайки го и изкарвайки кирливите ризи на другите групи. Разбира се, не трябва да се изключват и индивидуалистите, които или не се заместват освен в случаи, когато е необходимо, или първи подклаждат огъня по простата причина, че не може да се угоди на всички и че винаги някой играе дълбоко засегнат. Вече загубих броя пъти когато от двете страни на спора ми пишат лични съобщения как другия е изцяло виновен или в които ме псуват, защото съм им изпратила предупреждение да не обиждат. На мен също не ми е приятно.
Очевидно, нещата не могат да продължават така, затова ви питам като хора искате ли заедно да направим нещо като ясна и точно определена процедура при какво нарушение как да се постъпва, за да не стават подобни ненужни ексцесии и всеки да си знае ако прекрачи границата какво ще последва?
NomNomNom
07-08-2017, 07:57
Индистинкт , с последния абзац ти ставам фенка
Едит: инструкторът ми по кормуване ме видя вчера с колата да пазарувам от плод и зеленчук ( седях в колата на аварийки , и депресирах, че не съм максимално в дясно на платното за движение, но поне бях 5м преди пешеходната и все пак слязох за 5 минути)
И му звъннах да го питам копр , и той - нали видя, и аз теб те видях :Д
Системните тролове-провокатори трябва да бъдат банвани перманентно. Преди доста време вече в датата приеха такава политика, защото бяха станали нетърпими. Това е моето мнение. Така че Грозни да си ходи.
AnarchyBoy
07-08-2017, 09:44
Днес съм особено добричък. :smt007 Нали уе модераторчетата.. ;3
анар4и има стойностна и любяща връзка, а последната "връзка", която аз имах продължи няколко дни и завърши в Месинджър с грубости и пасивна агресия
gg поне се отървах
AnarchyBoy
07-08-2017, 10:17
Всеки е минал през такива периоди... горе главата.. ;)
Ако знаеш к'ви мизерии съм търпял.. ;д
като ти гледам мненията сега и сравня с предишните ти писания направо си нов човек;
май тази твоя приятелка ти влияе добре :)
благодаря ти, опитвам се вече да не мисля за станалото, въпреки че все още имам чувства към него; не се получаваше, бях почти постоянно изнервена и на нокти, опитвах се да преглътна някои негови качества, но се оказа че... не става
връзки не се градят само на привличане и целувки ;
както и да е, пожелавам ви много щастие с момичето
NomNomNom
07-08-2017, 10:26
Абе хора
За или против тен/печене
Аз съм имала тен само като дете, кат' порастнах спрях, и не стоя на слънце (ходя на море извън сезона, като няма хора и като не е жега, или стоя под чадъра)
И се замислям това лято дали да не се опека
Страх ме е само да не остарея прогресивно - леки бръчки са ми тръгнали и майка ми ме юрка да взимам мерки :(
анар4и има стойностна и любяща връзка, а последната "връзка", която аз имах продължи няколко дни и завърши в Месинджър с грубости и пасивна агресия
gg поне се отървах
О, да се сравняваш с другите е супер безплодно и пречи. Всеки си върви по своя път и нещата му се случват различно. Да седнем да се обезкуражаваме, че на еди кой си му провървяло, пък на нас - не, няма никакъв смисъл.
AnarchyBoy
07-08-2017, 10:27
Абе хора
За или против тен/печене
Аз съм имала тен само като дете, кат' порастнах спрях, и не стоя на слънце (ходя на море извън сезона, като няма хора и като не е жега, или стоя под чадъра)
И се замислям това лято дали да не се опека
Страх ме е само да не остарея прогресивно - леки бръчки са ми тръгнали и майка ми ме юрка да взимам мерки :(
Почни ама малко по малко.. Примерно по 10 мин от страна на ден...
Постепенно..
Иначе е полезно и то доста и трябва да го правиш когато имаш възможност.. ;)
AnarchyBoy
07-08-2017, 10:28
като ти гледам мненията сега и сравня с предишните ти писания направо си нов човек;
май тази твоя приятелка ти влияе добре :)
благодаря ти, опитвам се вече да не мисля за станалото, въпреки че все още имам чувства към него; не се получаваше, бях почти постоянно изнервена и на нокти, опитвах се да преглътна някои негови качества, но се оказа че... не става
връзки не се градят само на привличане и целувки ;
както и да е, пожелавам ви много щастие с момичето
мдъа, може не знам, не го усещам.. не се чувствам различен, само щастлив.. ако е от значение.. ;д
Има време и за теб и за всички, само нема да се бутате... в живота на човек всичко става точно тогава, когато трябва..
anonymous990763
07-08-2017, 10:38
Днес съм особено добричък. :smt007 Нали уе модераторчетата.. ;3
Да знаете само как Анархи се грижи за мира във форума.. :D
Едит:Който може, нека погледне и ако има идеи какво да се промени или добави към правилата и съответните наказания, да каже:http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/587717-Система-с-черни-точки-и-баНанИ
AnarchyBoy
07-08-2017, 10:47
:oops:
NomNomNom
07-08-2017, 12:32
Седя си у нас и се чудя - дай да изляза да се разходя
Няма и 5 минути - ром си извадил оная работа с/у мен и аз побягнах
Някакви момчета с джип ме стигнаха на др улица и ме питаха дали ми е казал нещо, аз им казах и те обърнаха и тръгнаха
Стигнах на безопасно място и звъннах на майката да ме прибере
2 часа по-късно
Понеже ми се излиза, майка ми ме прати да купя плодове с колата
Спирам пред магазинчето и ченгета спират до мен .... да ми кажат, че няма 5м от кръстовището, и да подместя колата ( а то пред мен кола)
И аз покър фейс, казах - много се извинявам
Дадох заден , и се прибрах по завъртяните малки улички
Днес няма да излизам от нас повече, какво по дяволите
Всъщност - това са минусите и плюсовете да си жена.
Първото нямаше да ми се случи, ако съм мъж
Второто също - щяха да ме проверят и да ми напишат фиш.
Грешка, не само фиш :Д :Д :Д
slun4ice_90
07-08-2017, 15:51
Чакам си телефона от поправка...всичко е сменено направо ми е непонятно-ужасно и шибано,абе няам думи!....В понеделник да съм била отишла,защото куриерите почивали...Ебаси късметлийката съм!Той сигурно е луднал,че не сме писали от 10 дни...
pandabear
07-08-2017, 17:27
почти цял ден го правя това сладко от кайсии...но поне ми остана време да отида да се подстрижа и боядисам. на маникюра му схванах цаката, така че мисля вече изцяло сама да си го правя. йей. тази вечер май пак ще се събираме за board games, и пак ме карат да нося от домашното вино и ракия. пияндета такива. ама си ги обичам де. също така доходило ми се е на театър. ама много. ех. ех.
nachossr
07-08-2017, 18:08
Стягам багажа за морето 8) най-накрая намерих работа и се надявам, че ще си изкарам супер.
Успях дори да си намеря бански и то за отрицателно време :D
също така доходило ми се е на театър. ама много. ех. ех.
ae
pandabear
07-08-2017, 22:19
с теб не искам. заради твоето цитирано sugar daddy започна всичко вчера. мразя те.
шегувам се. не се шегувам. малко се шегувам. не мога да те мразя.
с теб не искам. заради твоето цитирано sugar daddy започна всичко вчера. мразя те.
шегувам се. не се шегувам. малко се шегувам. не мога да те мразя.
хехе хохо хихи
https://media.giphy.com/media/Sg4oEHe49b5pC/giphy.gif
тъкмо щях да кажа, че ше ни уредиш билети от "по-високо" хихихихи
http://viralviralvideos.com/wp-content/uploads/GIF/2014/08/Laugh-Laughing-Kid-Laugh-Happy-Luring-Evil-Plans.gif
wow, верно аз го почнах :D :D :D :D
ЗАДАДОХ ПРАВИЛЕН ВЪПРОС, В ПРАВИЛНО ВРЕМЕ
иииии БУМ
ти захапа правилно И ПРАВИМ РЕВОЛЮЦИЯ
https://media.giphy.com/media/12tg6AoZ4LRxTy/giphy.gif
:D :D
pandabear
07-08-2017, 23:43
xммммммммм
https://images.gr-assets.com/hostedimages/1457295088ra/18344012.gif
ами зависи. какво искаш да правим на по-високо?
gachikur
07-09-2017, 00:14
abe znaete li kak se kazvashe onq film s oniq trimata ?
xммммммммм
ами зависи. какво искаш да правим на по-високо?
нямах това предвид, но ми харесва как мислиш
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19732181_1620188468039542_2882814061637868494_n.pn g?oh=0d56a136e52c9aae5b0f6f00e204fd3e&oe=5A070C14
#пандаlove
окей, кой ме прокълна????
слагам си пастата на четката, бам - пада. Правя го повторно - бам, пак пада. За момент си помислих, че е по-добре просто да не си мия зъбите следващите 2 дни...
Приспахме кучо. Не знам какво друго да кажа. Поне не се мъчи...
Всъщност, май добре се чувствам. Може и да ми е странно все още и да не знам напълно кво чувствам или нещо, но ми е добре. Поне не рева, нали?! Беше забавна вечер, добре си пийнах, порядъчно, прекарах я с готин човек. Не знам дали го харесвам наистина или съм просто толкова привързана към начина на отношение и онова, което ме кара да чувствам. Имам странната нужда да се грижа за него и да го правя щастлив. И някви ей такива неща. Обаче определено тоя път не се хвърлям с рогата, щото последния път ядох лайна на поразия и е кофти. Не са вкусни. Просто искам да съм щастлива, така мисля. Дано това е, което ме прави такава. Искам да не ме боли. Твърде много ли искам?!
Имаме планове за другата седмица и ако сме добри деца, ще ги изпълним. Определено.
deitona22
07-09-2017, 15:04
Д*е*б*а как не ми се прибираше на селото..хубавото е че не е за дълго.
Толкоз неща има да се правят, за кратко време.
Д*е*б*а как не ми се прибираше на селото..хубавото е че не е за дълго. От кое село до кое село, че не схванах?
deitona22
07-09-2017, 19:21
От кое село до кое село, че не схванах?
А аз се чудех какво НЕ ми липсва.
Помисли малко.
Знам че ти е трудно,поради липсата на сиво вещество,в това което наричаш глава,ама все пак се пробвай да се напънеш.
Дори м*а*ло*ум*ни*те чат пат имат проблясъци.
NomNomNom
07-09-2017, 19:45
Приспахме кучо. Не знам какво друго да кажа. Поне не се мъчи...
Лила, съжалявам
Какво се случи
DarkTemplar
07-09-2017, 20:58
Изгорях здраво. И ме боли кръста. Бих убил за един хубав масаж.
Лила, съжалявам
Какво се случи
Получи инфаркт преди 2 месеца (макар че след днес си мислим, че е било инсулт). От тогава с всеки изминал ден е по-зле, но не бяха някакви значителни разлики. В последната седмица вече започна страшно бързо да се изморява - нещо от порядъка на 20 метра и вече не може да върви повече. Съответно започна почти изобщо да не ходи до тоалетна (допреди това ходеше и на терасата). Лятото седи вкъщи сам по цял ден, защото няма как иначе, или поне в частта от лятото, в която брат ми не си е тук (1-2 месеца най-много). Та вчера си седим с нашите, тъкмо беше привършил обяда и вече нямаше почти никаква работа, и телефона на баща ми звъни. Чувам само "Паднал е от терасата?!". Викам "Кой е паднал от терасата?" и следващото изречение беше "Добре, А., прибирам се вкъщи по най-бързия начин". Направо ми причерня...Бях забравила, че наскоро сложиха тента точно под нашата тераса (отдолу има магазин, на 2рия етаж сме), та е паднал на тентата и някакви турсти са го видели и са казали на хората в магазина да го свалят. Тогава е получил нещо явно, защото е отраснал на тази тераса и никога не е бил дори близо до падане. Пък и като се прибрах вкъщи, в коридора килимчетата и обувките бяха разбутани и всичко беше оповръщано. Баща ми като се прибра вкъщи, веднага го закара на ветеринар. Много некомпетентно отношение от нейна страна, още миналия път е трябвало да вземе по-сериозни мерки, а вчера дори е казала "Всички точно в събота и неделя се сещат да дойдат, човек да не може да си почине". След това с терасата, го взехме на ресторанта, затворихме го в едната зала, само той да си щъка там. Не спря да обикаля, да се блъска (а преди това като тръгнах сутринта от вкъщи, го разходих, беше доста адекватен, дори ми направи впечатление, че се умори по-бавно отколкото в последната седмица), говорихме му и не ни чуваше, беше много неспокоен и само търсеше да се допре до някого от нас. В крайна сметка малко го поуспокоихме, дадох му да хапне и го сложих да спи. Като видях, че е спокоен, успях да заспя и аз. На сутринта като станах (нашите тръгват малко преди мен), видях, че са взели легена и Рони го няма в цялата къща. А снощи майка говореше да вземем голям кашон, за да ако нещо му се случи през нощта, да има къде да го сложим докато стане сутрин. Веднага ѝ звъннах, майка каза, че е много зле и цяла нощ не са спали, за да го успокояват (аз изобщо не съм чула, а е изпадал в доста силни кризи). Нямаше и 10 минути по-късно тати ми звънна и ми каза, че ще дойде до вкъщи да ме вземе и отиваме с Ронко към Поморие (там има много добър лекар). По пътя беше...един ужасен кошмар за мен. Той не скимтеше, а направо пищеше. Не виждаше, имам чувството, че дори не усещаше, че съм до него. Не знам дали сте виждали човек в гърч, но точно това му се случваше през целия път (а и цяла нощ). Давах му водичка с една биберонка, колкото да не му е сух езикът, галех го и му говорих. Разказахме на доктора всичко, той му пусна една кръвна картина и каза, че нивата на белите му кръвни телца са много високи, трябвало да бъдат от 1-17к, а те бяха 67к. Обясни ни, че без да се направят други изследвания няма как да знае със сигурност какво му е, но най-вероятно е нещо в мозъка, може би минингит, каза, че не иска да ни дава никакъв съвет и решението е изцяло наше, че двата ни варианта са да назначим лечение или да го приспим. Решихме, че е по-добре да не се мъчи и да си отиде мирно. Малко след като го решихме, отново получи този гърч...Но като докторът му би упойката, веднага се успокои. Последните му няколко часа бяха тежки, но бяхме с него. Смятам, че това беше най-доброто решение, въпреки че беше много трудно. Никога няма да го забравя...
Извинявам се за дългия пост, просто имах нужда да си го излея.
pandabear
07-09-2017, 22:08
съжалявам и аз много, Лина.
какъв точно е бил миналият случай при лекаря, който не се е държал добре? ако имаш съмнение за неправилно поставена диагноза, съответно погрешно лечение и влошаване общото състояние на животинката, то имаш право да изискаш аутопсия, и ако колегата е виновен нека да си бере последствията. аз лично бих постъпила така.
окей, мисля, че твърде малко хора отразиха факта, че YA BOY, RAKSHY и yours truly, NomNomNom, са/сме МИС И МИСТЪР ФОРОН
УАААААААААААААААААААААА, вадете шампанското, блекджека и курвитеееееееееееееееееее е
https://media.giphy.com/media/10nhMCQ0YoOI3C/giphy.gif
тренирах и после ходих на Витоша
беше по-скоро прекрасно :Д
https://lh3.googleusercontent.com/bJxVUx7x4-e9TJADbpKEo41vcaer1OxmM-cEKZeWz73EzLR7nPKlFUvX1qVzaG2WJ2Q4HtQoarv-Slk8LsM_QX8FagsPfLZ0u3tgSjKbUOBO8zPIqjR3scwhPPT2_0 9yXzTkjucOoclmJ0fCV1VRPn00CN9otMJ2rHR6WX93fB85SLYN 0BZfhD8U3SpzP2Sgtl4QdeGMIdOeMB1fG6P4dD2c7dpalpZ67P Z5oprCnh3qJSSyOn9ncAAczMktNXvXE8MLMWRlRrqaGxqm4-pbxIlBfGKiuYHMsFnBhuz4ncrlDOZUXXSd2KmiTLj4sEOJM9Su 80fJ-EGfvu9K76dbPosaGkurDI_lgHG6phINxQoTx56Riq-AP-RS2xI_-VQyAZ4jNTYO6YE9EW911IITcLGHYLi6e3He4EpgprCjjY-BB5dK_TqAoZfGQK4XtgyZUdwlU0P49cUROuBMBtQryjFRzQ1a_ DKhxuhsBDd5bax21soNZLYcTw1_X_4ASl4NlXZ54LszDxdlTZG 1y3QT72I8Z2gkUzpQr0obFLhH9q824aABbhEek7uU2_h_lckyj 3uQHIjSRjsMPeaM7KIac727o6N1Fw5MwRItATNfJr5mfRlnd5c UlptK=w883-h662-no
https://lh3.googleusercontent.com/EVdwlEWdS1cRdrN8XOHpcRbHhSJHOohO49KGPz6ovy3rOuUzxy 5hfhRUuXwjUaHhkO7_M7us4K_jO5T34-q7gKyZK-RbXbPGcjBynupukv4B5WlOibHvj-3r4ULEsZEKdPlaSJqJ51zu4Q0U6ngj8Y7MMo9gtqS6_ZNgZlip Gt5l_0MEXNDwoAKf5eRsCeVFzHdG004L_fwgvJKRGs4v_Fd7Je su7Tor3xEipVAiRBpc1qScJIRxgKhbyJeulVUwyIXAHMhk2-R_8C8l0LdOC-T-aPVmKCM0mCvQqknZcuI6GF2gyE3cjVlPfqu0HAfVW1fAf-A2uXRJRaNyU48yCnpAVsLphzTXNNzANCNKLN_9BCskto_Edr4k 9bPWj0JI7sydkwBq00qgrgxKKkaXCsglACzrx1zwZ3nqHVZ4fj PrVg24wupN8uHTZDnYwrRSbcIrXsBX03RfRehJeP8KK0MsE6DB DfxTZkeTYRXioZakssvEb8QdWRZC7ANsNGcGwQlj1Cb3XHwZfr Jg9RQWkh77ukFwz2U5QRcj9S7nWLcXY8rcRpD4E3AzeALFpKlw pChfzE-Fpl77-E7k1OZp9eCmtOSwvr112gYRIYCrFvxnNfYUvIp9zuNQ=w883-h662-no
anonymous990763
07-10-2017, 06:28
Съжалявам , Lilanda.
AnarchyBoy
07-10-2017, 06:43
That's so sad.. even I knew this dogge.
Ронко беше яко куче.
Съжалявам. :/
съжалявам и аз много, Лина.
какъв точно е бил миналият случай при лекаря, който не се е държал добре? ако имаш съмнение за неправилно поставена диагноза, съответно погрешно лечение и влошаване общото състояние на животинката, то имаш право да изискаш аутопсия, и ако колегата е виновен нека да си бере последствията. аз лично бих постъпила така.
Викс, ние го обсъдихме вчера и преценихме, че е по-добре за нас да не го отварят. Докторът ни беше казал, че каквото и да покажат изследванията, лекуването му няма да е лесно. А тази, местната ще си получи заслуженото рано или късно. Вече много хора не са доволни от нея, ние бяхме останали, защото откакто сме го взели, все при нея го водим и никога не ни е правела лошо впечатление. А баща ми винаги се е интересувал от биология, следователно и поназнайва доста неща за физическото състояние на животинките и как трябва да се лекува дадено нещо (не всичко разбира се). Малко му се ядосах вчера като каза "Аз още миналия път си помислих, че тези хапчета няма да му помогнат, но все пак тя е лекаря", но го разбирам, досега не ни е давала поводи да се съмняваме в методите ѝ. Просто ще знаем при следващо животинче, че не е тя човекът, на когото да го поверим.
едит: Благодаря ви.
YoungBloodZ
07-10-2017, 07:52
Стига сте съжалявали, лицемерци
2 дена човек го няма и тук е започнала война :smt011
deitona22
07-10-2017, 09:51
Стига сте съжалявали, лицемерци
2 дена човек го няма и тук е започнала война :smt011
Лейди Стоунхарт ис хиър,лейдис енд жентълменс.
Извода е,по-често да те няма тука :D
Малко война за разнообразие не е излишна.
Прочиства се всичко ненужно :D
Снощи стана въпрос за случката и пак саднах, сигурно така ще бъде още дълго време, когато си спомням за това. Може би малко ми е поотминало от в началото ама още пари.
Толкова често ми е на езика да кажа, каквото трябва и каквото иска ама не ми дава сърце. Пак се чувствам като че горя църква. Странно е, щото не съм свикнала така, свикнала съм да казвам, каквото чувствам. Страх ме е, че нещата пак ш се преебат.
pandabear
07-10-2017, 10:36
вчера му се обадих и го поканих на разходка. все пак след последните 2 негови предложения и отказа от моя страна, мисля че беше време да се стегна малко. после си говорихме около 2-3 часа, които дори не ги усетих...и пак заспах по никое време. рип режим. ама нищо де. официално от днес съм в отпуск 2 седмици. йе. искам да се получат нещата, 'щото ако пак ги оплескам заради някакъв си страх от отминали събития, ще е много глупаво.
а пък днес ще си мързелувам. ще отида до джъмбо за някакви дреболиики да изгубя време ;д
след това ще гледам някакво филмче, а довечера мисля да сготвя едни талятели, ама ще пробвам сама да направя пастата ;3
LoadRunner
07-10-2017, 10:39
не знаех че със сладура вече си ходите по разходки
ами успех тогава
целия форум ше се радва за вас
AnarchyBoy
07-10-2017, 10:40
https://www.facebook.com/talentrecap/videos/211021356089785/?hc_ref=NEWSFEED
:smt007
вчера му се обадих и го поканих на разходка. все пак след последните 2 негови предложения и отказа от моя страна, мисля че беше време да се стегна малко. после си говорихме около 2-3 часа, които дори не ги усетих...и пак заспах по никое време. рип режим. ама нищо де. официално от днес съм в отпуск 2 седмици. йе. искам да се получат нещата, 'щото ако пак ги оплескам заради някакъв си страх от отминали събития, ще е много глупаво.
а пък днес ще си мързелувам. ще отида до джъмбо за някакви дреболиики да изгубя време ;д
след това ще гледам някакво филмче, а довечера мисля да сготвя едни талятели, ама ще пробвам сама да направя пастата ;3
Честито! Най- после си имаме нова формна двойка. Със здраве да си се ползвате.
pandabear
07-10-2017, 10:56
глупчовци.
глупчовци.
Не се срамувай. Кажи му да дойде да му честитя и на него.
LoadRunner
07-10-2017, 10:59
кажи му да се подстриже
pandabear
07-10-2017, 11:00
много сте досадни :/
много сте досадни :/
Като ви се роди дете непременно при мен. На осмия ден идвате да го кръстя, на 40-ия да го представите пред Господа като първороден отрок.
sladura89
07-10-2017, 11:05
аз пък имах друга случка последно време може би последните месеци пишех на едно момиче да се видим, ама тя все си намираще оправдание да не се видим все нямала свободно време, макар че сега лятото все би трябвало да има повече време от колкото предните месеци, явно просто не желае да излезне с мен, но пък и не смее да ми го каже, а се прави на много заета! Едно друго пък момиче на което писах да се видим обикновено се праваше, че не е прочела какво съм и писал! А после мъжете били пасивни???
аз пък имах друга случка последно време може би последните месеци пишех на едно момиче да се видим, ама тя все си намираще оправдание да не се видим все нямала свободно време, макар че сега лятото все би трябвало да има повече време от колкото предните месеци, явно просто не желае да излезне с мен, но пък и не смее да ми го каже, а се прави на много заета! Едно друго пък момиче на което писах да се видим обикновено се праваше, че не е прочела какво съм и писал! А после мъжете били пасивни???
Нали ти се получи с пандата бе. Какво те интересуват другите.
Честито! И както казах, чавето при мен.
pandabear
07-10-2017, 11:08
за сладура не знам дали ще дойде при теб, като някой ден му се роди дете.
ама аз непременно ще те потърся за моето, вече си ми казал къде да те намеря, така че няма измъкване.
sladura89
07-10-2017, 11:11
Нали ти се получи с пандата бе. Какво те интересуват другите.
Честито! И както казах, чавето при мен.
Не знам от къде си го измисли това, ама явно са ти подали неправилна информация, който и да ти я е подал! :)
Пандо, и в крайна сметка за какво беше оная тема? Да си изтъкнеш постиженията ли? Видно е, че сама не си останала. Въпрос на време е да намериш това, което търсиш. Но виж, ако чакаш любов като от филмите, може да се затрудниш. А хората имат истински проблеми...
https://www.facebook.com/talentrecap/videos/211021356089785/?hc_ref=NEWSFEED
:smt007
*cries like a little baby*
pandabear
07-10-2017, 11:24
корб... :/ обикновено като пускам тема тук, значи имам нужда да си излея какво ми е на душата. това е целта. предполагам. аз никога не съм била на мнение, че любовта трябва да се търси. а че те намира. просто решенията, които самият ти правиш през това време помагат за това начинание. това, че аз съм обичала истински не означава автоматично, че съм била обичана истински. така съм го усетила, така съм го описала в темата. к'ви постижения пак...дано се шегуваш :/
к'ви постижения пак...дано се шегуваш :/
Казах го, за да те провокирам. Според мен ти проблем нямаш, просто не е дошъл момента. И смятам, че е превземка да се оплакваш при положение, че има хора, които няма кой да ги погледне дори и като цяло имат истински проблеми.
Казах го, за да те провокирам. Според мен ти проблем нямаш, просто не е дошъл момента. И смятам, че е превземка да се оплакваш при положение, че има хора, които няма кой да ги погледне дори и като цяло имат истински проблеми.
https://media0.giphy.com/media/129OnZ9Qn2i0Ew/giphy.gif
sladura89
07-10-2017, 12:53
...при положение, че има хора, които няма кой да ги погледне дори и като цяло имат истински проблеми
+1
за сладура не знам дали ще дойде при теб, като някой ден му се роди дете.
ама аз непременно ще те потърся за моето, вече си ми казал къде да те намеря, така че няма измъкване.
Кога пък съм казвал къде да ме намериш? Сигурно съм бил пиян. По принцип не давам такава информация.
Не знам от къде си го измисли това, ама явно са ти подали неправилна информация, който и да ти я е подал! :)
Е, как. Пандата каза, че сте се разхождали.
deitona22
07-10-2017, 13:02
Сигурно съм бил пиян. По принцип не давам такава информация.
Хм.
Пиян поп.
Нищо ново под слънцето.
Хм.
Пиян поп.
Нищо ново под слънцето.
А, глупак. Нищо ново във форума
deitona22
07-10-2017, 13:12
А, глупак. Нищо ново във форума
Са за какво казваме очевадните неща ? :D
Са за какво казваме очевадните неща ? :D
Не знам. Ти започна. Ако стане нещо шефчетата теб да бананят.
deitona22
07-10-2017, 13:15
Не знам. Ти започна. Ако стане нещо шефчетата теб да бананят.
Ай са.
Кат в детската градина.
Он:
Имам чувството че е сряда,а то е само понеделник..де*й*ба.
Ай са.
Кат в детската градина.
Добре, айде. На мен да дават банан. Да видиш, че и аз съм човек.
pandabear
07-10-2017, 13:49
че от какъв зор ти е да ме провокираш?
"според мен" е правилния израз. в предния ти коментар звучеше така, все едно изказваш факт.
за теб превземка, а пък за мен реално нещо, което очевидно ме е натоварило. не виждам нищо лошо в нещата, които съм написала в темата ми : )
Поздрав от пандата за всички коментиращи:
https://www.youtube.com/watch?v=yPuC4Cy2ZuI
/dreamwalker :smt006
AnarchyBoy
07-10-2017, 14:09
Worry not, pando, ако не друго поне ще приютиш сладурa в чисто собственото ти жилище, тва е хем благородно, хем сладко и ще заживеете щастливо, даже може да ти помага да отвличате дечица заедно за гаражният ти проект.
pandabear
07-10-2017, 14:20
Или пък може, както преди години направих да дойда на вратата ти и да търся утеха и любов при теб, както беше разказвал на хора от форума. ;3
oh wait, т'ва се случваше само в твоята глава.
pandabear and sladura sitting in a tree
k-i-s-s-i-n-g
Niakoitam
07-10-2017, 18:02
Или пък може, както преди години направих да дойда на вратата ти и да търся утеха и любов при теб, както беше разказвал на хора от форума. ;3
Най-накрая си призна без заобикалки, че и ти не си издържала на чара му. :)
...
Извинявам се за дългия пост, просто имах нужда да си го излея.Толкова драми заради някакво куче :? .
Накъде отива светът :shock: ?!?
... ако имаш съмнение за неправилно поставена диагноза, съответно погрешно лечение и влошаване общото състояние на животинката, то имаш право да изискаш аутопсия, и ако колегата е виновен нека да си бере последствията.Да ги даде под съд!!!
(това е сарказъм)
окей, мисля, че твърде малко хора отразиха факта, че YA BOY, RAKSHY и yours truly, NomNomNom, са/сме МИС И МИСТЪР ФОРОН
УАААААААААААААААААААААА, вадете шампанското, блекджека и курвитеееееееееееееееееее е
https://media.giphy.com/media/10nhMCQ0YoOI3C/giphy.gifАйде още веднъж честито :) ! То беше ясно, че ти ще спечелиш.
П.С. "Готините пичове" Туркса и Трънчо са събрали по-малко гласове и от мен :D !
Извода е,по-често да те няма тука :D
Малко война за разнообразие не е излишна.
Прочиства се всичко ненужно :DДейтунарчо, тебе също те нямаше :D!
не знаех че със сладура вече си ходите по разходки
ами успех тогава
целия форум ше се радва за вас
Честито! Най- после си имаме нова формна двойка. Със здраве да си се ползвате.Ама вие двамата вярно сте големи...
глупчовци.:razz:
Пандо, и в крайна сметка за какво беше оная тема? Да си изтъкнеш постиженията ли?Това, както и търсене на внимание за покачване на самочувствието :? .
Въпрос на време е да намериш това, което търсиш. Но виж, ако чакаш любов като от филмите, може да се затрудниш.Тя не търси "любов", а (финансова) сигурност :D .
Казах го, за да те провокирам. Според мен ти проблем нямаш, просто не е дошъл момента. И смятам, че е превземка да се оплакваш при положение, че има хора, които няма кой да ги погледне дори и като цяло имат истински проблеми.#Корбалан-се-пробва-с-пандата
deitona22
07-10-2017, 18:09
Толкова драми заради някакво куче :? .
Накъде отива светът :shock: ?!?
Ебати безгръбначното,коравосърд чното ко.... човекоподоно си.
Идва ми такива прилагателни да ти лепна,и то без кавички и цензура,ама веднага ще ме докладваш.
Дейтунарчо, тебе също те нямаше :D!
И ми беше екстра.
Не ми се налагаше да ти чета малоумните постове,писани сякаш от умствено "напреднал",лишени от всякакъв смисъл.
Ебати безгръбначното,коваросърд чно ко.... човекоподоно си.
Идва ми такива прилаагтелни да ти лепна,и то без кавички и цензура,ама веднага ще ме докладваш.
И ми беше екстра.
Не ми се налагаше да ти чета малоумните постове,лишени от всякакъв смисъл.
Прав е донякъде.
Да. Ти къде беше? По курви ли? Защо не се обади?
deitona22
07-10-2017, 18:13
Прав е донякъде.
Да. Ти къде беше? По курви ли? Защо не се обади?
Не,не е прав.
Изобщо даже.
Просто е безчувствена амеба.
Не те интересува къде съм бил.
И не ходя по курви,кат тебе.
Не,не е прав.
Изобщо даже.
Просто е безчувствена амеба.
Не те интересува къде съм бил.
И не ходя по курви,кат тебе.
Всеки преживява нещата по различен начин. И аз не бих мрънкал толкова за куче.
Колко си груб.
deitona22
07-10-2017, 18:24
Всеки преживява нещата по различен начин. И аз не бих мрънкал толкова за куче.
Колко си груб.
Даже съм мил.
Ти не би мрънкал за куче,щото нямаш.
А оня при оня,Убавия,никое куче не би стояло.
Даже съм мил.
Ти не би мрънкал за куче,щото нямаш.
А оня при оня,Убавия,никое куче не би стояло.
Имам. Пак не бих мрънкал за него.
Ти кажи къде беше. Не го мисли Грозния.
deitona22
07-10-2017, 18:33
Ти кажи къде беше. Не го мисли Грозния.
Що искаш да знаеш?
Що искаш да знаеш?
Щото обичам да знам разни неща за хората. Чисто любопитство.
deitona22
07-10-2017, 18:39
Щото обичам да знам разни неща за хората. Чисто любопитство.
Ми са па нема да знаеш.
Ми са па нема да знаеш.
Защо така упорито не искаш да кажеш? Или си бил по курви, или по мъже. Срам те е от нещо.
deitona22
07-10-2017, 18:52
Защо така упорито не искаш да кажеш? Или си бил по курви, или по мъже. Срам те е от нещо.
От нищо не ме е срам.
Няя разбереш бре.
Стига си питал.
От нищо не ме е срам.
Няя разбереш бре.
Стига си питал.
Да, не си бил курви. По- кисел си и от Грозния.
deitona22
07-10-2017, 18:56
Да, не си бил курви. По- кисел си и от Грозния.
Нормално да съм кисел.
Все пак в голямото село и имам сумати неща да върша.
Нормално да съм кисел.
Все пак в голямото село и имам сумати неща да върша.
Ти почти винаги си кисел. Това е вредно за здравето.
А, значи си бил на твойто село да копаш. Затова си кисел. Ясно.
deitona22
07-10-2017, 19:01
Ти почти винаги си кисел. Това е вредно за здравето.
А, значи си бил на твойто село да копаш. Затова си кисел. Ясно.
Звучиш кат любимеца ти(Убавия).
И той така говори,без да знае.
Звучиш кат любимеца ти(Убавия).
И той така говори,без да знае.
Тогава ми кажи, за да не се налага да спекулирам. Аз те питам като човек, ти тука ми се правиш на ударен.
deitona22
07-10-2017, 19:05
Тогава ми кажи, за да не се налага да спекулирам. Аз те питам като човек, ти тука ми се правиш на ударен.
А аз не искам да те информирам.
А аз не искам да те информирам.
Както искаш. Божието благословение да бъде върху теб.
че от какъв зор ти е да ме провокираш?
"според мен" е правилния израз. в предния ти коментар звучеше така, все едно изказваш факт.
за теб превземка, а пък за мен реално нещо, което очевидно ме е натоварило. не виждам нищо лошо в нещата, които съм написала в темата ми : )
И помага ли?
#Корбалан-се-пробва-с-пандата
Къде е логиката зад това твърдение?
Къде е логиката зад това твърдение?И аз тва се чудя!
Твърдението си е вярно, но логиката я няма :D !
И аз тва се чудя!
Твърдението си е вярно, но логиката я няма :D !
Не, обясни ми как стигна до тоя извод.
pandabear
07-10-2017, 20:55
И помага ли?
не е учтиво да задаваш въпрос преди да си отговорил на зададения към* теб ;p
sladura89
07-10-2017, 21:00
Е, как. Пандата каза, че сте се разхождали.
Къде това? Аз защо не знам, че сме се разхождали? :)
не е учтиво да задаваш въпрос преди да си отговорил на зададения към* теб ;p
Не знаех, че трябва да отговарям на стандарт за учтивост ;р. Добре. Исках да те подразня и да предизвикам реакция. Обичам да дразня хората ;/.
pandabear
07-10-2017, 21:08
И помага ли?
на мен лично ми помага, да.
на мен лично ми помага, да.
Хубаво. Обаче продължава да ми се струва, че нямаш особен повод. Но добре, имаш право да се себеизразяваш, както сметнеш.
pandabear
07-10-2017, 21:17
какво е твоето разбиране на "особен повод"?
NomNomNom
07-10-2017, 21:28
Лила, нямам думи. Съжалявам, че му се е случило това на животинчето и че и вие ще го мислите дълго време.
какво е твоето разбиране на "особен повод"?
Ами добре изглеждащо момиче си и имаш там някви други качества. Имаш опции, не можеш да се оплачеш от липса на качествено мъжко внимание. Имаш всичко необходимо, за да се случат нещата и ти трябва просто търпение. И съответно, ако нямаше нищо от това, тогава бих приел по-сериозно оплакването ти.
pandabear
07-10-2017, 21:40
а не мислиш ли, че за да се стигне до излияния, то значи границата е мината. пък и ако трябва да бъда откровена, не те разбирам. но нека видим. значи ако х-момиче, което не е това, което ти описа по-горе, и което е споделило нещо от този тип, то неговият проблем трябва да се приема по-сериозно от моя, така ли?
а не мислиш ли, че за да се стигне до излияния, то значи границата е мината. пък и ако трябва да бъда откровена, не те разбирам. но нека видим. значи ако х-момиче, което не е това, което ти описа по-горе, и което е споделило нещо от този тип, то неговият проблем трябва да се приема по-сериозно от моя, така ли?
не ми отговори кат те питах кво е станало с любофта :(
Абсолютно. Не гледаш трезво на нещата, а под влияние на емоции. Всеки е имал разочарования, но при теб перспективите са повече от добри и бъдещето е светло. Трябва да се радваш, че е така, защото можеше и да е различно.
pandabear
07-10-2017, 21:59
аз не намирам логика в твърдението ти. ще си позволя да бъда малко крайна и да ти задам още един въпрос, за повторен опит да те разбера. нека си представим следните ситуации: 1) ако Иванка расте в проблемно семесйтво. Иванка губи брат си при инцидент. 2) Герганка расте в прекрасно семейство, направо за пример. Герганка губи сестра си при инцидент. коя от двете има по-голям проблем?
едит: няма ли да страдат и двете еднакво много за брат си/сестра си, това имам предвид. не съм добра с хипотетичните ситуации, сори.
също така аз поначало не разбрах защо така я захапа тази моя тема, още когато я пуснах. помня, че в началото ѝ даже написах, че не искам съвети или мнения, а просто да си напиша каквото ми се пише. на теб може да не ти се е сторило като проблем, аз съм го почувствала така. и съм намерила начин малко или много да си облекча каквото ми е. и това е което.
не ми отговори кат те питах кво е станало с любофта :(
няма я.
но пък отново намерих желание за шеги и закачки, хехе.
Захапал съм ти темата...Не съм писал в нея и сега за сефте пиша в тая връзка. Интересно.
Примерът ти не струва. Говориш за нещо необратимо като смъртта. Ти на практика имаш неограничен брой опити, поне докато си конвертируема (млада, добре изглеждаща). Логично е да предположим, че все един от тях ще доведе до желаната развръзка, освен ако не си невероятен карък или правиш нещо адски грешно. Да, разбирам желанието ти да изразиш разочарованието и да се разтовариш, но за мен не е достатъчно сериозно.
pandabear
07-10-2017, 22:43
смятам, че е адекватен примерът. тъй като страничен човек трудно може да прецени, независимо каква е ситуацията, дали Х или пък Y го изживява по-зле и колко е сериозен проблемът им. това исках да кажа.
няма я.
но пък отново намерих желание за шеги и закачки, хехе.
ае на театър, ше ядем масис
идилия
пандо, пак захапваш за глупости
anonymous990763
07-11-2017, 05:37
смятам, че е адекватен примерът. тъй като страничен човек трудно може да прецени, независимо каква е ситуацията, дали Х или пък Y го изживява по-зле и колко е сериозен проблемът им. това исках да кажа.
Характерът на човека играе огромна роля. Докато някои са пълни непукисти, други влизат в криза от нещо съвсем дребно, като тук не включвам случаите, в които хората упорито потискат емоциите си и се представят безчувствени, докато всъщност умират отвътре. Да не говорим, че сигурно половината народ е с биполярно разстройство. Според мен средата влияе, но не толкова колкото характерът, защото в две еднакви ситуации хора с различен характер ще постъпят различно.
По темата: Дано не се бавят чак 6 години.
YoungBloodZ
07-11-2017, 06:04
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19958965_766633080164017_5732201762630350560_n.jpg ?oh=eeefdbfa41add6e700e680bd86c4832f&oe=5A098F82
deitona22
07-11-2017, 06:54
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19958965_766633080164017_5732201762630350560_n.jpg ?oh=eeefdbfa41add6e700e680bd86c4832f&oe=5A098F82
Тру стори.
Он:
Брех.
Скоро не бях пътувал толкоз с градския.
Ще си прочета книгата,докат пътувам.
"Най-хубавото" е че и следващите дни ми се очертава да попътувам с него.
Тру стори.
Он:
Брех.
"Най-хубавото" е че и следващите дни ми се очертава да попътувам с него.
Така сте богаташчетата. А аз си броя стотинките за една карта. И на всичкото отгоре вчера ми взеха два лева повече за нея.
Къде това? Аз защо не знам, че сме се разхождали? :)
Защото ти е казала да не разгласяваш и ти слушаш.
deitona22
07-11-2017, 07:02
Така сте богаташчетата. А аз си броя стотинките за една карта. И на всичкото отгоре вчера ми взеха два лева повече за нея.
Глупости.
Да не мислиш че и аз не смятам колко ми трябват за билети?
И пак се чувствах супер объркан в тва метро :D
Глупости.
Да не мислиш че и аз не смятам колко ми трябват за билети?
И пак се чувствах супер объркан в тва метро :D
Ама защо билети? Картата излиза много по- евтино. 21,50 е. Само че вчера като я зареждах по някаква причина ми взеха 23,50.
Аз само на Сердика се обърквам. Там посоките нямат никаква логика.
deitona22
07-11-2017, 07:09
Ама защо билети? Картата излиза много по- евтино. 21,50 е. Само че вчера като я зареждах по някаква причина ми взеха 23,50.
Защото рядко пътувам с градския.
И сега с тия ремонти насекъде,ептем.
А,там ми е редовния номер да се объркам :D
Слизам от метрото и се чудя в коя посока трябваше да поема.
Защото рядко пътувам с градския.
И сега с тия ремонти насекъде,ептем.
А,там ми е редовния номер да се объркам :D
Слизам от метрото и се чудя в коя посока трябваше да поема.
Ето, нали ти казах, че си богаташче. Пътуваш с кола.
Аз вместо към Лозенец хващам влака към Централна гара. Ама вече горе-долу помня кой в коя посока е.
богатите взимат от бедните и за тва си беден щото даваш 2лв повече за карта :D
deitona22
07-11-2017, 07:22
Ето, нали ти казах, че си богаташче. Пътуваш с кола.
Не съм.
богатите взимат от бедните и за тва си беден щото даваш 2лв повече за карта :D
Винаги бедните си остават бедни, а богатите- богати. Няма значение каква е причината.
Не съм.
Добре. А аз не съм трол.
Dagichka
07-11-2017, 07:25
"Telling someone not to be sad because others have it worse, is like telling people they can't be happy because others have it better."
тва ми изникна в съзнанието като прочетох последните страници :д
свърши ми сесията, заковах я, обикалям насам-натам, само той липсва, ноо и това ще мине, спокойна съм като цяло
Винаги бедните си остават бедни, а богатите- богати. Няма значение каква е причината.
Добре. А аз не съм трол.
понякога на бедните им идва акъла и продават една ябълка за две после ги продават за 4 а тях за 16
и в точния момент когато осъзнават че не става така им идва наследство и са богати
иначе по темата
скучно ми е някак си напоследък съм като кученце свирнат ли ми идвам
и ако може да разкарам телефона си ,докато е в мен все едно съм на работа а нямам право да го държа изключен
Катастрофирах. Нямаше жертви. Оправиха ми колата. Отидох на море. Ходих на Кока Колата в Бургас. Мн фенове там, снимахме се цяла вечер с другите пичаги. Запознах се с много нови хора. Адски луди и позитивни. Заредиха ме мега много. Прибрах се от морето. Ходих на басейн. Имам май алергия към хлор, ама беше мега якото и там. Тренировките продължават. Тялото се извайва повече от прекрасно. Сега чакаме мача на Лудогорец. В личностен план нещата се развиват чудесно. Бахти якото!
п.с. а да ве... ще ми пада вече нокътя на пръстта :Д и най-сетне ще мога да цъкам футбол и чакам следващото море... направо нямам търпение и за него.
AnarchyBoy
07-11-2017, 10:36
бате аз ти казах, че си рисков джигит...
бате аз ти казах, че си рисков джигит...
Няма да коментирам, но няма нищо общо и не е така. :lol:
pandabear
07-11-2017, 11:37
ае на театър, ше ядем масис
идилия
по време, преди или след театъра ще ядем масис?
YoungBloodZ
07-11-2017, 12:39
Ти какво, да не пътуваш с градския от единия край на София до другия? :D
deitona22
07-11-2017, 13:08
Ти какво, да не пътуваш с градския от единия край на София до другия? :D
Даже 2 пъти днеска :D
И утре пак ще е 2 пъти,освен ако не туря некак кололотУ в колата.
по време, преди или след театъра ще ядем масис?
със сигурност преди
и със сигурност след
по време - друго
хихихихихи
pandabear
07-11-2017, 15:08
със сигурност преди
и със сигурност след
по време - друго
хихихихихи
традиционалисти ли ще бъдем? сещаш се нали... ти избираш постановката, ти избираш местата, ти купуваш билетите. ти ме взимаш от нас, носиш минимум поне една роза с теб. и масис-а ти ще осигуриш. ще говорим за изкуство, политика и от време на време за битови проблеми. пардон. ти ще говориш. а пък аз ще се усмихвам, ще се съгласявам с теб, изумена и в захлас от острия ти ум и опасния ти чар. абе, общо взето ще си мълча и просто ще бъда красива. или поне ще се постарая да бъда. т'ва ми е работата. все пак съм жена. ех, размечтах се.