View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
anonymous908491
05-11-2018, 13:18
С очилата ме боли глава, като ги махна пак боли. Може би трябва да спра да пия
а как ще виждаш, ако спреш да пиеш
HollyGolightly
05-11-2018, 13:24
а как ще виждаш, ако спреш да пиеш
Не знам, не съм пробвала…страх ме е да рискувам така
anonymous908491
05-11-2018, 13:51
Не знам, не съм пробвала…страх ме е да рискувам така
страшно си е, особено като си зад волана, без едно малко за смелост
YoungBloodZ
05-11-2018, 15:59
papugai като малък е паднал в казана с ракията и сега е достатъчно смел на пътя без да пие нищо.
Fisherman
05-11-2018, 16:12
папугай като малък го ритнали в гъза и му харесало
Fisherman
05-11-2018, 16:13
папугай като малък обичал да зяпа под полата стринка си докато се навеждала да вкара погачата във фурната
Fisherman
05-11-2018, 16:14
папугай като малък бил благонадежден и повишили заплатата на баща му от 120 лева на 131 и трябвало да чака 8 години за лада вместо 10.
Fisherman
05-11-2018, 16:17
папугай като малък веднъж изпуснал сапуна пред баща си и оттогава винаги седи прав в градския транспорт
Fisherman
05-11-2018, 16:19
папугай като малък веднъж си купил баничка,боза и миленка за 7 стотинки и му останали 3 стотинки да зеведе приятелката си на кино
Fisherman
05-11-2018, 16:20
папугай като малък подал документи да стане агент на ДС на 9 октомври 1989-та година
HollyGolightly
05-11-2018, 18:20
страшно си е, особено като си зад волана, без едно малко за смелост
Прав си, не ми говори за такива страхотии, че ще ми приседне пиенето, а след малко трябва да карам
anonymous908491
05-11-2018, 18:26
на фишъра дядо му имал 300 любовници
след това комунистите ги вкарали в ТКЗС-то
и той няма друг избор освен да се ожени
ще се женя :D :grin:
Тос па и той, друг луд... :дд
Тъй, сори за дабъл постинга ама сутринта не знаех на кои ора съм, за да пиша как се чувствам. Та! СНОЩИ СЕ ЗАПОЗНАХ С КЕЛЕША И Е МЕГАГИГАУЛТРААДСКИ ЯК. <3 От първите секунди като го видях и вече станах леля. :3 Няма такова.
Няма да забравя цял живот как братлето се метна отгоре ми с викове на щастие и ква евала ми направи, че съм му "взела" по-малкото братче. Просто няма такова чувство на кеф. Въпреки умората, успяхме да се видим и запознаем, мега е готян и той. Даже каза да си бия мъжото, щото белким покрай мен станел Човек. :ддд Просто няма такова!
Доста кеф ми беше и, че след тежък ден имаше кого да гушкам снощи, щото да - семейство номер 2 е голяма сила, но друго си е да се гушнеш в тоя, заради когото имаш второ семейство. И да - няма такова чувство. А хем не съм изобщо фемили гърл... Просто не мога да се накефя, вярно...
ةتشضل انزفث
05-12-2018, 12:18
не съм ял цял ден , изпих чак сега един протеин и ми стана тежко все едно съм преял wtf :?
pandabear
05-13-2018, 16:31
някакво морско свинче е спечелило педровизия и нета избухва...
голяма работа, толкова ли не свикнаха, че т'ва не е музикален конкурс... то не беше травестит, после хахупипи украинка с песен за 1944, след това пич със здравословен проблем, крайно време беше да спечели и Big mac от Израел.
някакво морско свинче е спечелило педровизия и нета избухва...
голяма работа, толкова ли не свикнаха, че т'ва не е музикален конкурс... то не беше травестит, после хахупипи украинка с песен за 1944, след това пич със здравословен проблем, крайно време беше да спечели и Big mac от Израел.
Много гнусен коментар, без извинение. Макар, че медицинското ти образование е далеч от това, все пак от обща култура би трябвало да знаеш, че надорменото тегло e състояние, което не във всеки случай може да зависи на 100% от индивида. И дори така да е в нейния конкретен случай, що за изказ? Да съдиш хората по външния им вид е толкова далеч от хуманността, която професията ти изисква и която пропагандираш, че притежаваш. Да беше казала някаква причина, която е свързана с гласовите данни на певицата, или песента, или нарушаване на правилата по някакъв начин - ок, би било обективно от субективна гледна точка. Честно казано получавам рефлукс от подобни... неща.
In my opinion, песента е агресивна, с неособено готино послание, но пък е нещо различно и Нета може да пее за разлика от нашите, които моите извинения, но единствено фалцетото на слабия негър беше убиец. Въпреки това песента ни е high quality и е твърде добра за Евровизия, защото аудиторията на това състезание харесва fast food музика.
За Салвадор дори ми е неудобно да говоря. Този младеж прикова с простотата на изпълнението си, красотата и автентичността на португалския език. Simple and beautiful.
pandabear
05-13-2018, 17:25
може спокойно да продължиш с рефлукса, ива.
няма смисъл да коментирам песен, която дори не съм чула.
в този конкурс от дълги години песни не се оценяват.
не мисля, че се раждаш с наднормелно тегло, не знам ти каква медицина си учила : )))
достатъчно е да кажа, че "различното" никак не е различно. а гнусно. почти колкото коментарa ми <3
Израел е любимата ми държава В Европа, хехехехе.
Аз харесах оня викинг от... не помня къде баш, но дългокосместия там. Блъскаше на един от ГоТ малко, дори видях миймчета.
ОН: Малко почивка днес, чак не мога да повярвам. :дд Имах време да свърша некви неща ЗА СЕБЕ СИ + да си гледам сериала и да нищоправя. Нимоа да повярвам! Последните дни минаха така бързо, сигурно защото бяха хубави. Уморителни, но хубави. Пълни с хубава храна, хубави хора, усмивки, хубави разговори, хубав алкохол. Успях да се пързалям с племенника на голяма, навита пързалка и И това беше хубаво. И, бтв, както всеки път, в който спи в нас, след тва стаята ми мирише на парфюма му и е толкова хубаво. :3 И утре съм от по-нормално време на бач и до по-нормално, след което ще се видим пак, вторник ноктЯ (омеге, нямам търпение) и подстригване евентуално, петък мадъринлоу има рожден ден, подаръка е готов-измислен... След като си дойдат, пак още 2-3 дни ще досажда в нас. :3
Не, просто не мога. Не мога. Колко да ми е кеф?! И колко да е сладко хлапето?!
Едит: Таман проверих - Расмусен от Унгария харесах. Явно съм си мислела за Дания, сори.
YoungBloodZ
05-13-2018, 19:25
Абе Ива не беше ли напуснала?
Fisherman
05-13-2018, 20:36
върна се заради мен
YoungBloodZ
05-13-2018, 20:39
Баш па заради теб... По-скоро, защото баннах Грозния.
YoungBloodZ
05-13-2018, 20:51
Иначе пандата е права
И да, чичУ също беше прав.
LoadRunner
05-13-2018, 21:57
Абе Ива не беше ли напуснала?
така става като си изпълняваш служебните задължения
току виж още 10 човека се завърнали на мястото на подчовека
Twistedbastard
05-13-2018, 23:34
Много гнусен коментар, без извинение. Макар, че медицинското ти образование е далеч от това, все пак от обща култура би трябвало да знаеш, че надорменото тегло e състояние, което не във всеки случай може да зависи на 100% от индивида. И дори така да е в нейния конкретен случай, що за изказ? Да съдиш хората по външния им вид е толкова далеч от хуманността, която професията ти изисква и която пропагандираш, че притежаваш. Да беше казала някаква причина, която е свързана с гласовите данни на певицата, или песента, или нарушаване на правилата по някакъв начин - ок, би било обективно от субективна гледна точка. Честно казано получавам рефлукс от подобни... неща.
In my opinion, песента е агресивна, с неособено готино послание, но пък е нещо различно и Нета може да пее за разлика от нашите, които моите извинения, но единствено фалцетото на слабия негър беше убиец. Въпреки това песента ни е high quality и е твърде добра за Евровизия, защото аудиторията на това състезание харесва fast food музика.
За Салвадор дори ми е неудобно да говоря. Този младеж прикова с простотата на изпълнението си, красотата и автентичността на португалския език. Simple and beautiful.
Да не би да си част от Fat Acceptance movement? Явно доста сериозно са ти промили мозъка. ;д ;д ;д
HollyGolightly
05-13-2018, 23:47
Паркове, жега, и хубава музика през деня, сега Milo's Podcast докато чакам Той да се оправи за излизане.
Overall прекрасен ден както винаги 8-)
YoungBloodZ
05-14-2018, 07:21
току виж още 10 човека се завърнали на мястото на подчовека
Да съм казвал, че това е хубаво? Сега във форума има един лицемер повече.
pandabear
05-14-2018, 10:25
^ ние ивчето лицемер не можем да наречем по простата причина, че не я познаваме.
това, което на мен ми прави впечатление е, че повечето ѝ коментари отправени към мен, във времето, винаги са засягали професията, която съм избрала и знанията ми свързани с нея. странно е някак. аз идея си нямам с какво се занимава и никога не съм се интересувала (единственото, което помня е, че преди години се оплакваше във форума, че майка ѝ е повлияла на избора, но въпреки това е доволна от този факт), но ако случайно се занимава с някакъв вид медицина трябва да е поне малко наясно какъв огромен обем обхваща ветеринарна медицина. освен цялата анатомия, физиология и отклоненията при тях при всички видове домашни и диви животни аз съм задължена "леко да поназнайвам" и тези неща при Homo sapiens, най-малкото заради безумно многото зоонози. не знам как привидно интелектуална млада дама успява с изказванията си от време на време да показва и ограничеността в мисловния си процес. голям парадокс. така де, нека не се отклонявам много от темата. исках да дам простичък пример. дори няма да намесвам каквато и да е терминология свързана с вътрешните болести (заразни/незаразни), и механизма на развитие за дадено заболяване. та... за наднормено тегло май ставаше дума по-горе : ) доста сериозен проблем и при животните. но пък в естествената си среда те сами не биха си го навлякли. главният етиологичен фактор е човекът. защо ли? ще оставя да си отговори сама.
иначе хич не ми дреме за този малоумен конкурс. и с коментара ми бях пределно изчерпателна. идея си нямам защо отново тя тръгна с някакви безпочвени и изсмукани от пръстите лични 'нападки'. общо взето докато има такива размисли, като горния на ивчето, ще се появяват все повече и повече подобни индивиди като въпросната "победителка", парадирайки че са "различни", и които се гаврят, плюят, и дефекират върху качественото изкуство, във всяка една му форма.
абе, да не ви пука и на вас!
черпя с KFC от щастливи кокошки
и пържени картофки
и малко кока-кола! <3
в края на месеца пак съм на сватба. вече не знам дали да се радвам или верно да почна да се депресирам ;д
YoungBloodZ
05-14-2018, 10:55
^ ние ивчето лицемер не можем да наречем по простата причина, че не я познаваме.
То ми е достатъчно да видя, че пише, че не трябва да съдим хората по външния вид, а в същото време тя си избира само сексапилни батковци.
pandabear
05-14-2018, 10:58
e, то и аз съм ѝ засичала коментари из темите за "дебеланите" "тлъстинките" и там още разни думички беше използвала, ама т'ва няма значение. може просто да си е променило мирогледа момичето, хехехе.
LoadRunner
05-14-2018, 11:01
e, то и аз съм ѝ засичала коментари из темите за "дебеланите" "тлъстинките" и там още разни думички беше използвала, ама т'ва няма значение. може просто да си е променило мирогледа момичето, хехехе.
точно това ме учуди, винаги се е присмивала на дебеланите а сега обратното
на хората им е писнало от фурнаджийски лопати
YoungBloodZ
05-14-2018, 11:01
Напротив, ИваТА преди беше по-добре, а вече не може да се говори с нея, не знам как го извади изведнъж това самочувствие. :?
А тоя ръб над мен, няма няма и изведнъж се появява изневиделица.
LoadRunner
05-14-2018, 11:04
и?
LoadRunner
05-14-2018, 11:04
поне се надявам още 10 тина иви да заместят мистър смрад
по-приятно ще ми е
YoungBloodZ
05-14-2018, 11:08
Аз пък предпочитам един искрен Грозен пред 10 лицемерни Иви.
LoadRunner
05-14-2018, 11:11
грозния освен че е искрен е и много много тъп, с един и същ изтъркан репертоар
и ти си същия щом ти се слушат едни и същи неща ден след ден, месец след месец, година след година
pandabear
05-14-2018, 11:19
Грозния е в другата крайност. неговите истини са си само негови. измислени във филмът, който живее. тук вече ивчето спокойно може да го даде като пример затова, че състоянието му не зависи само от него, тъй като проблемът му е дълбоко след Варолиевият мост на церебрума.
YoungBloodZ
05-14-2018, 11:21
Абе и двамата не ме кефят, но при всички положения бих избрал САМО 1 Грозен пред цели 10 Иви. Вие също, ама се правите на интересни.
LoadRunner
05-14-2018, 12:00
Абе и двамата не ме кефят, но при всички положения бих избрал САМО 1 Грозен пред цели 10 Иви. Вие също, ама се правите на интересни.
Твоята сексуална ориентация отдавна я знаем, споко
Ама въпросът е в това че на грозното вече сме му чували репертоара хиляди пъти, той е един и същ, няма с какво да допринесе
дали е тук или не няма никакво значение, винаги може да предвидиш какво ще каже, то просто е еднотипно и скучно
Амиии, какво да кажа и откъде да започна..?
Благодаря все пак, че ме окачествяваш като интелигентна. Такава съм, хехе. Всъщност изпитвам огромно уважение, респект към твоята професия. Знам колко ви се налага да учите. Имам колежка, която реши все пак да се преквалифицира и ми е разказвала. И да, исках да уча това, бях приета това, но поради лични обстоятелства и намеса, се отказах и всъщност това е най-доброто решение, което съм взимала, защото си намерих мястото, така да се каже. Встрани от тези подробности - има редица метаболитни;ендокринни нарушения например, които повлияват теглото. Аргументът ти, че не се раждаме еди какви си, мисля, че изобщо не е меродавен. Много заболявания са “заложени” в гените ни и тиктакат.
Признавам, че съм изпитвала и все още донякаква степен изпитвам погнуса и отвращение от човешките мастни натрупвания по тялото, но това е на психическа основа. Не мисля или поне не си спомням да съм обиждала някого на тази тема. Човек се развива, поумнява, помъдрява. Не можем да съдим хората субективно без да сме запознати. Нямаме това право. Това исках да кажа :)
pandabear
05-14-2018, 12:47
как си знаех, че ще намесиш ендокринологията.
"заложените в гените", ти сериозно ли :/ единственото, което тик-така при такъв тип хора е тромбозата. и общо взето при всеки един друг, който не уважава живота и тялото си.
оставям това тук. който има време може да скролне хубаво надолу из профила. https://www.instagram.com/nettabarzi/?hl=bg само от него човек може да си набави достатъчно информация по темата : )
пак ще спомена, че констатацията ми за начина, по който изглежда връпросната беше прашинка в целия коментар целящ да покаже колко "политичеси коректна" " е тази пародия на музикален конкурс от време оно. как промиват мозъчетата на малките хора, очевидно много успешно. защото нито ще си първата, нито последната с подобни разсъждения за "различното".
Тиктакането говорех мащабно, не буквално. Много заболявания са с неизяснена етиология и генетична предразпжложеност. И конкретно за нея, диабет защо не, хипотиреоидизъм и тн. Не си ги избираме ние.
Много съм далеч от промиването на мозъци. Не се интересувам от незначителни неща. На мен ми трябват факти. Нета провокира. Каква по-успешна тактика от тази? Всеки знае, че Евровизия е политическо състезание години наред, какъв е смисъла от възмущението, което изсипваш по този грозен начин? Т.е. ти си се възмущававай колкото си искаш, разбира се, но не е готино да нареждаш хората заради физическите им недостатъци.
pandabear
05-14-2018, 13:51
това не е физически недостатък. там е разковничето. не е недъг, който не си е избрала сама :) а чиста доза безхаберие. нали си фен на фактите. какво му е грозното човек да изказва факти? ти продължаваш да твърдиш, че победата ѝ е на база лични качества, но в същото време си "далеч от промиването на мозъци" и също така си напълно наясно с политическото състезание. уау. само като се замисля, че още няколко милиона явно са на това положение... няма смисъл да продължаваме с дискусията. силно казано дискусия, де, но все пак. хубав остатък от деня ти пожелавам : )
Аз дори не харесвам песента, това което казах е само, че е различна, провокативна и че изпълнителката й може да пее. Знаем защо спечели Джамала, знаем и какво не позволи на нашето момче да спечели миналата година, знаем и защо Израел спечели тази. Допреди седмица никой не говореше за Кипър, когато от нищото стана номер едно за залаганията, изведнъж всички започнаха да я харесват. Хората са овце. Аудиторията на евровизия е ментално олекотена, този конкурс е пълна скръб и не знам защо изобщо се информирам за нещо толкова пошло. Цялата “дискусия” беше за килограмите. Гледах една българска пикла в утюб, която обижда всеки, който я критикува по някакъв начин на бавен и грозен. Не е готино.
deitona22
05-14-2018, 14:57
Ония двамата обсъждат "Оня".
Демек дори кат е баннат,пак е тема за разговор,което ще му достави удолствие и оргазъм.
Тия двете пък спорят за няква дебелана,дето спечелила политическия конкурс със кудкудякане,на което биха завидели и кокошките по селата.
Да наречеш това нещо песен, е все 1 да кажеш на черното бяло.
Айде по-сериозно.
Евровизия от години не е конкурс за песен.Догодина победителят ще е негър-джендър,пърдейки на сцената.
Последните читави победители бяха Лорди,онази шведката ,Елена Папаризу и Александър Райбак.Всичко след това пародя.
Всъщност аз харесах две песни - на Гърция и Беларус, но те дори не преминаха полуфиналите. Ебати пародията.
https://youtu.be/XCuLIi71ntM
Прекрасна <3 евала на гърците - традиционна, етническа, патриотична и си пеят на техния език.
LoadRunner
05-14-2018, 18:03
на мен ми е писнало от песни, ама и вие като дойдете на мойте преклонни години и на вас ще ви писне всичко и всички
не мога простооооо
имам сигурно едни от най-мрънкащите колеги на земята
могат да участват в олимпиада по мрънкане на световно ниво и сигурно ще вземат медали
Twistedbastard
05-14-2018, 23:10
Аз дори не харесвам песента, това което казах е само, че е различна, провокативна и че изпълнителката й може да пее. Знаем защо спечели Джамала, знаем и какво не позволи на нашето момче да спечели миналата година, знаем и защо Израел спечели тази. Допреди седмица никой не говореше за Кипър, когато от нищото стана номер едно за залаганията, изведнъж всички започнаха да я харесват. Хората са овце. Аудиторията на евровизия е ментално олекотена, този конкурс е пълна скръб и не знам защо изобщо се информирам за нещо толкова пошло. Цялата “дискусия” беше за килограмите. Гледах една българска пикла в утюб, която обижда всеки, който я критикува по някакъв начин на бавен и грозен. Не е готино.
Петнайсе годишната ли ве? Тая си прави гледанията единствено заради визията й.
anonymous908491
05-15-2018, 13:29
https://www.youtube.com/embed/xtMDAFKW8c8
забавно е в Китай
Ох, прекрасни са! Не мога да им се нагледам. йейейе :3
Ей ся го изпратих и макар че още даже не е стигнал И е за ден-два, нямам търпение да си идва и да го гушкам.
Утре съм от късно и е бая лека смяна, нямам нищо против.
Заредих с чипс, имам сладко и домашната там лимонада на дядо и животът е чудесен. Завиждайте ми.
ةتشضل انزفث
05-15-2018, 21:28
2x100 лег и да забравя да снимам :? :? :? :D :D
https://thumbs.gfycat.com/NervousFlakyAxolotl-max-1mb.gif
:D
Много гнусен коментар, без извинение. ...Здрасти мила :D !
току виж още 10 човека се завърнали на мястото на подчовекаБез мене форумът умира 8) !
Явно доста сериозно са ти промили мозъка. ;д ;д ;дНяма такава опасност - не можеш да измиеш нещо, което го няма :razz: .
поне се надявам още 10 тина иви да заместят мистър смрад
по-приятно ще ми еТрънчо, не знам защо си мислиш, че като една юФка не ти пуска, ако имаше 10 други някоя щеше да ти пусне :D!
точно това ме учуди, винаги се е присмивала на дебеланите а сега обратното
на хората им е писнало от фурнаджийски лопатиЗначи ти харесваш фирнаджийските лопати - така ли :shock: ?!
Какво хубаво сравнение си избрал за юФката - лопата... такава една плоска плоска... във всеки смисъл на думата :razz: !
Ама въпросът е в това че на грозното вече сме му чували репертоара хиляди пъти, той е един и същ, няма с какво да допринесе
дали е тук или не няма никакво значение, винаги може да предвидиш какво ще каже, то просто е еднотипно и скучноТи си още по-еднотипен и скучен.
Повече от две срички в едно изречение не можеш да кажеш :? !
Ония двамата обсъждат "Оня".
Демек дори кат е баннат,пак е тема за разговор,което ще му достави удолствие и оргазъм.Ето че форумът не може без мен :) !
2x100 лег и да забравя да снимам :? :? :? :D :DБраво бе як!
Колко кила стана?
deitona22
05-16-2018, 10:03
^^
Форумът може без теб.
Ако обичаш,заслужи месечен бан.
Мерси.
dream1707
05-16-2018, 14:53
Бумчо ми е болен. Търча само по доктори и по 10 минути го гоня из къщата да му дам лекарствата.
Ходи ми се на разходка из планината... от две седмици събота и неделя винаги има нещо друго за правене.
Тия дето ви поддържат сайта да вземат да си оправят скрипта... ало.
xXxAngerfisTxXx
05-16-2018, 16:32
да пропътуваш над 400 километра за да я видиш за 1 час... ето това е любов
Някви неща се сетих току-що - била съм страшен кретен преди време. Не идиот, щото имам друга дефиниция, баш кретен. :ддд Ъпгрейд.
Доста ми е уморено, вярно.
^^
Форумът може без теб.
Ако обичаш,заслужи месечен бан.
Мерси.Не може 8) !
Освен това аз никога не съм заслужавал бан :? !
Дори да заслужа, пак е по-добре, отколкото да съм безличен плазмодий като някои други, които дори не са помирисвали бан!
Бумчо ми е болен. Търча само по доктори и по 10 минути го гоня из къщата да му дам лекарствата.Това детето ти ли е?
да пропътуваш над 400 километра за да я видиш за 1 час... ето това е любов Това е прахосване на бензин :? !
Поне спа ли с нея?
anonymous908491
05-16-2018, 18:52
по 10 минути го гоня из къщата да му дам лекарствата.
дай ми го за една седмица
ще го науча да ти носи вестника и пантофите
ако не иска да слуша ще спи във фурната
взех си карта за плуване
дам, сега нямам оправдание
и ще трябва да раздвижа старите кокали
П.П.
вчера гледах някъв стрийм на пандата
та тя гледа в тубата клипове
как някви гледат други, които също гледат
с две думи - гледах как човек 1 гледа човек 2
който гледа човек 3
AnarchyBoy
05-16-2018, 19:24
ся ще видя VOD'sa
pandabear
05-16-2018, 21:09
изпитче тоя петък
изпитче другият петък
и още 5 изпитчета до края на юни
рип всекидневно стриймче ;/
YoungBloodZ
05-17-2018, 04:50
Аз отворих само за няколко секунди и видях, че играеш игри тип clash of clans и веднага затворих, така че и да не стриймваш всеки ден, спокойно, не е голяма загубата. :D
AnarchyBoy
05-17-2018, 05:46
Overwatch умре.. фортнайт is the flavour of the week now.. до следващата
pandabear
05-17-2018, 07:38
Аз отворих само за няколко секунди и видях, че играеш игри тип clash of clans
Overwatch няма нищо общо със стратегия тип clash of clans :/ т'ва е шуутър базиран на отборната игра. най-близка е до TF2 :) пък и не играя само нея, когато намеря по-интересна адвенчър игричка пускам : ) наскаро почнах след 2 години прекъсване ЦС пак, амааааа не се кефя на сукаблят обществото там.
ако все пак ти е интересно това е ревю, което аз съм правила, от малко преди официалното излизане на играта. в момента много неща са променени и подобрени:
https://www.youtube.com/watch?v=3-Yx60ryIPQ
AnarchyBoy
05-17-2018, 07:40
сейм в дото
anonymous908491
05-17-2018, 11:04
ако все пак ти е интересно това е ревю, което аз съм правила, от малко преди официалното излизане на играта. в момента много неща са променени и подобрени:
четеш ли, че глас сякаш нямаш
YoungBloodZ
05-17-2018, 11:08
Overwatch няма нищо общо със стратегия тип clash of clans :/ т'ва е шуутър базиран на отборната игра. най-близка е до TF2 :) пък и не играя само нея, когато намеря по-интересна адвенчър игричка пускам : ) наскаро почнах след 2 години прекъсване ЦС пак, амааааа не се кефя на сукаблят обществото там.
[video=youtube;3-Yx60ryIPQ]https://www.youtube.com/watch?v=3-Yx60ryIPQ[/video
Ако тази игра от клипа и играта, която ти играеше са еднакви, то тогава не е лоша играта, като че ли ми бие на QUAKE.
Ама все ми се струваше, че играта, която видях за секунди, беше някаква супер анимирана и гадна. :D
dream1707
05-17-2018, 14:00
Това детето ти ли е?
Кой ще си кръсти детето така :D Зайчето ми. (не, че за заек е нормално име)
дай ми го за една седмица
ще го науча да ти носи вестника и пантофите
ако не иска да слуша ще спи във фурната
взех си карта за плуване
дам, сега нямам оправдание
и ще трябва да раздвижа старите кокали
Първо иди на плуване да се раздвижиш, че с тия стари кокали не можеш да го уловиш цял ден.
Мисля да изненадам половинката с една разходка до Рим. Ако чакам на него ще се пенсионирам, пък има бая хубави оферти. И без друго има нужда от почивка човека, ако можеше и нощем щеше да работи. Пък и аз трябва да стана от тоя стол де.. ще започна да развивам синдрома на програмиста - очила, шкембе и плосък задник. За сега сме само на точка 1. :D Слава богу.
pandabear
05-17-2018, 14:42
четеш ли, че глас сякаш нямаш
не, просто е правено в периода, когато все още не си бях купила слушалки и микрофон, а ползвах вградения в лаптопа, който е супер бъгав.
/Young има и доста QUAKE елементи, но нещо си се объркал с clash, 100% е билa Overwatch играта :)
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/32828440_1802906053099421_1472452614569328640_n.jp g?_nc_cat=0&oh=531c39ed5092465a1f9436790007f2b8&oe=5B9ACBB7
А пък аз съм еднорог. :3 Много ги харесвам и да - ХВАЛЯ СЕ ПЪК!
ОН: Зардих вредна храна за сериала, стига да не заспя, де. За жалост пак съм сама. :( Чак утре си иде. Не ща да се гушкам с плюшения, искам с него пък.
nqmamNervi
05-17-2018, 17:36
готин глас и добра дикция, брао
https://www.youtube.com/watch?v=3-Yx60ryIPQТая игра е тъпа :? .
anonymous908491
05-17-2018, 20:13
Първо иди на плуване да се раздвижиш, че с тия стари кокали не можеш да го уловиш цял ден.
https://i.imgur.com/EMvvGrd.jpg
Какви са тези нови правила с които да ни следят активността, личните данни и с които трябва да се съгласим безусловно????????
Ако не се съгласим ни блокирали профилите- някой друг получи ли го това?Трънчо, неприятно ми е да ти го съобщя, но тука папуГЕЯТ има право:
що си мислиш, че преди не правеха абсолютно същото
сега обаче са принудени да го съобщят
Трънчо пада от Марс. :DТой си е там постоянно!
ةتشضل انزفث
05-17-2018, 20:41
зачочнаха постите за месец Рамадан и до 24 24 юни ще продължат аркадашлар.
не трябва да ям и пия каквото и да било до 21:00 и чак в 03:00 се прекъсва храненето и пиенето.
чак преди малко за пръв път ядох и пих нещо.
което ще рече че цели 20 часа не съм консумирал каквото и да било, но днес както винаги си тренирах идори не се усетих че цял ден съм бил на фотосинтеза :D :D. и не на последно място едно кросче в парка НДК направих :grin:
Аллах да е доволен :) !
ةتشضل انزفث
05-17-2018, 20:50
изядох по този случай 1 голяма купа спагети с пилешко кренвирши и обилно доматен сос , сега за десерт тъпча някакви сладки останали в хладилника :D
Как издържате да не ядете 20 часа, аз сигурно бих умрял.
dream1707
05-18-2018, 12:22
Добре де, какъв му е замисъла на тоя фастинг? Пречиствате се, показвате, че не се поддавате на изкушения? Звучи ми толкова мъчително за целия организъм. Чак и вода да не приемаш по толкова дълго. А май и секс не се правеше в този период.. ужас.
Изгубих няколко часа да преправям модула на OC 3x с тоя глупавия twig, само за да разбера, че на тия сайта им е OC 2x.. Учудвам се колко голяма шматка съм понякога.
В неделя ще се разхождам към София, отново. Вече му знам всяка дупка на този път. Fingers crossed колата да не се разпадне някъде по пътя.
Много-много ми е кеф всяка сутрин, в която го намирам покрай мен, мега шлядичък е като спи просто. :3 Направо не мога. Кютнес левъл оувър 99999. :ддд Ей ся го намерих да ми гушка плюшения мечо. :3 Абсолютен сладкиш.
От сто години мрънкам за принцеси с кайма и кашкавал, ей ся отивам да купя неща и да си направим. Като си допия кафето.
ةتشضل انزفث
05-19-2018, 14:57
http://www.neosportsinsiders.com/wp-content/uploads/2017/12/ngannou-kos-overeem-ufc-218.jpg
ةتشضل انزفث
05-19-2018, 14:58
това е истината пред всички любовни лигавщини и тн
ةتشضل انزفث
05-20-2018, 12:16
https://m.youtube.com/watch?v=K9iEjkmoR3A
anonymous908491
05-20-2018, 15:06
https://m.youtube.com/watch?v=K9iEjkmoR3A
рънъра вчера ви каза да си флиртувате с грозния на ЛС
ти нещо почна да отричаш, а сега даваш на тоя педал чалгията
YoungBloodZ
05-20-2018, 15:21
ةتشضل انزفث , я си намалявай веднага подписа
Да не го намаля аз завинаги.
Гласът ти звучи като на анимационен герой. Не се закачам, не знам защо винаги го приемаш така, даже в момента се усмихвам, пишейки го :)
Как може да ти е интересно нещо толкова непродуктивно като компютърните игри? Пак не е заяждане(!) Винаги съм се чудела какво толкова има в тях.
Открих и другото предимство на умението да знаеш как да палпираш (да те палпират), хехе.
Открих и другото предимство на умението да знаеш как да палпираш (да те палпират), хехе.За бъркане по дупките ли говориш :D ?
Нищо общо с бъркане по дупките, мамин шлядък. Бая си далече.
ОН: Абе, тая боя днес що не стана светофареста, ми стана джинджър?! Нещо явно са ми зле спомените от последното боядисване с истинска боя... Иначе да - днес се подстригах и се боядисах. Двете в един ден. Пускайте тото, щото е на късмет. И дори не успях да си намажа ноктите с червено, та двойно тото. И като правих палачинки, не можах да ги разтопя също, което си е направо трето тото. Хехехе.
Привърших ГоТ-а, нямам живот, докато не излезе следващия сезон. :(
Отивам да ям палачинки и да пия радлер.
Не особено интересен ден. Освен разбира се, че си изгубих портмонето със сто лева, лична карта и две дебитни карти. Е, все пак нещо се случи. :D
Necrologist
05-20-2018, 20:00
Не особено интересен ден. Освен разбира се, че си изгубих портмонето със сто лева, лична карта и две дебитни карти. Е, все пак нещо се случи. :D
Не си закривай картите, аз ги намерих и ще ги използвам за да давам на бедните.
pandabear
05-20-2018, 20:52
Гласът ти звучи като на анимационен герой. Не се закачам, не знам защо винаги го приемаш така, даже в момента се усмихвам, пишейки го :)
Как може да ти е интересно нещо толкова непродуктивно като компютърните игри? Пак не е заяждане(!) Винаги съм се чудела какво толкова има в тях.
Открих и другото предимство на умението да знаеш как да палпираш (да те палпират), хехе.
мерси, мерси : )
играла ли си шах?
ако си и си добра, и често си усещала какво е чувството да надвиеш противника– ами същото е, само че в случая надвиваш още 6-ма и е малко по-трудно от шах. та продуктивно е точно толкова също така. мисля, че дадох перфектния пример, за да спреш да се чудиш над въпроса : )
/току-що се прибирам от Deadpool 2.
голям смях падна, доволно достави. очаквано <3
anonymous908491
05-20-2018, 21:16
играла ли си шах?
ако си и си добра, и често си усещала какво е чувството да надвиеш противника– ами същото е, само че в случая надвиваш още 6-ма и е малко по-трудно от шах. та продуктивно е точно толкова също така.
щв ти го кажа възможно най-мило
всичките ми постове в кофата взети заедно не съдържат толкова голяма глупост
колкото ти успя да вкараш в един твой
има много начини да станеш за смях
един от тях е да сравниш тъпите игри с нещо като шах
игрите можеш да ги сравняваш с игра на топчета
седят няколко идиота и повтарят едно и също действие по 100 пъти
за тва на топчета играят 10 годишните - щото са с толкова акъл
pandabear
05-20-2018, 21:40
хехехехехехехехехеххееххе
колко по-смешно ще е да ти предложа едно шахче?
без залог, ясно е, че ще те смажа ;3
ама на стрийм, за да можеш после да се гледаш, нали обичаш да следиш канала ми ; )
YoungBloodZ
05-21-2018, 06:21
haritov в момента се смее и на двама ви if you know what I mean.
ةتشضل انزفث
05-21-2018, 10:50
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/32962979_1913593008711564_6544761995613175808_o.jp g?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoidCJ9&oh=e47ebfeaa26ca97de0208bd70eb9c670&oe=5B80A45B
YoungBloodZ
05-21-2018, 11:01
ةتشضل انزفث , я си намалявай веднага подписа
Да не го намаля аз завинаги.
Последно предупреждение.
ةتشضل انزفث
05-21-2018, 12:07
Последно предупреждение.
правим го
deitona22
05-21-2018, 14:32
Последно предупреждение.
Лошата модераторКА 2018 ли ? :D
Он:
Изморителен понеделник.
Фък, трябва да спрем да ядем толкова нездравословно... От бач и занимания със сумати неща, ядем максимум по два пъти, в които се нагъпкваме жестоко, за да не се занимаваме повече с глупости и всеки да си върши неговото. И трябва да се движим повече. И трябва да го навия да започне да пие вода вместо бира. :ддд
Иначе съм уморена на боклук, то също - трябва да си лягаме, че утре пак. Ако не знаех в каква цел се целим, а и ако не виждах смисъл, лтдавна да съм се отказала и да съм заебала. Всяка ранна сутрин, в която ставам по тъмно, си напомням, че го правя за еди-кво-си и колко точно ми остава още. Доста съм се променила, смятам, дано се окаже добра промяна.
Хубаво е да се гушкам след тежък ден. Тъжно е, че си тръгнаха ама сме големи, разбираме ги добре - те имат още по-големи отговорности. И разбирам, че е тъжна, но... трябва и тя да разбере.
#дийп
anonymous908491
05-21-2018, 19:51
https://www.instagram.com/p/BiUWXDNnXJk/
какво се случва като спреш алкохола
изрусява ти се косата
появяват ти се някви грозни рисунки
а циците ти стават 3 размера по-големи
стават по-големи и от главата
paradosou
05-21-2018, 22:51
Дай на кретен власт, колкото и незначителна да е, и гледай цирк... Само че този път номерът няма да мине, ще го гоня до последно за тъпанарщините му. Въобще не ме интересува, че останалите са стабилно спящи и гледат просто да се измъкнат веднъж, а след и потоп.
И ми писна да съм заета с писане на излишни неща, ама още няколко дни и приключвам. После ще мога аз да си избирам какво да чета. Поне е май месец, любимият ми. И като се прибера всичко ще мирише на рози и ще е невероятно. :)
Не знам как да окачествя тази вечер. Забавно е винаги като си по-неутрален да получаваш супер внимание. Нищо ново под слънцето, не знам какво съм очаквала... Обаче определено някои неща няма да продължават по досегашния начин. Нека ме тролят, че от 40-те ми килограма (споко, малко повече са) 35 били глава...........
Цял ден си мисля за шоколадов сладолед с ягоди, вечерта минах за сладолед ама нямаше ягоди, та заебах. Взе, че се оказа, че майка ми била взела последните в кварталния магазин, пък даже не се бяхме наговорили. Ми, ебах тва четене на мисли, бате. Да го бяхме говорили, нямаше така да стане - я щяха да се свършат ягодите, я сладоледа щеше да е вкиснал...
Тишина...
Треа си повторя косата май, че ми се вижда светла - нормално, трябва да напластя цвета.
Дори не успях да се скарам с някого на работа, баси пропиляния ден. Е, поне си имам талисманче, де. :ддд
Едит: Талисманчето не ме спаси от гаф. Ест, ходеща изцепка съм, как изобщо ще си помисля, че все пак може да ме спаси от недоглеждане?! УатевА, сичко е точно. :ддд
dream1707
05-23-2018, 09:11
Спрях на една група японци да пресекат на пешеходната пътека. Не преувеличавам бяха поне 40-50 човека и всичките бяха толкова весели. Като се заразмятаха да ми благодарят, че съм спряла с тия усмивки от ухо до ухо всичките 50 човека.. чак се почувствах специална. Made my day.
Много обичам като дойде сезонът и градът се напълни с усмихнати туристи с фотоапарати. Пък и тук са по-.. културни. Не са като по морето - дошли само да пият.
За пореден път - колко ужасна преценка ими за хората... Тоя път, обаче, в добрия смисъл това. Ако знаех кво точно ще последва, щях доста по-рано да се пусна. :дд Да кажем, към 3-4 години поне. След тия неща тази вечер не съм на себе си и не съм същата като преди малко. Искам пак, ако може - 20000 пъти на ден. Перфектният завършек на вечерта. <3 По-добре не съм се чувствала от оная вечер насам. :дд
За пореден път - колко ужасна преценка ими за хората... Това отдавна го знаем :? !
YoungBloodZ
05-24-2018, 08:37
Пиша само за да ми се види новия подпис
И, за да надзърнеш в бездната.
http://bradva.bg/sites/default/files/styles/640x/public/field/image/1st-of-May-dollar-bill.jpg?itok=MDuv_urM
Пиша само за да ми се види новия подписПодписът ти е като материал от жълт вестник. В него няма нищо интересно и не виждам да признавам загуба, аз просто се съгласявам с фактите, като се опитваш да представиш това като някаква сензация.
Уау, форумът умира.
https://www.youtube.com/watch?v=E1TpE6Ed9K8
:?
sladura89
05-24-2018, 22:42
Уау, форумът умира.
що?
Колко е хубаво да поспиш... Знам, че сънувах някакви неща, но не знам точно какви. И знам, че имам да свърша сумати глупости. :дд И трябва да си измия муцуната, а аз още се мотам в леглото. И знам, че съм гладна. И преди малко си купих кутия мескуик, която май преполових. :дд Мега са ми вкусни тези, не мога. <3 А пък много години не си бях купувала дори от евтините. Обмислям пак да стана да си направя. <3
sladura89
05-25-2018, 10:43
Знам, че сънувах някакви неща, но не знам точно какви.
Е то и аз помня тая сутрин, че сънувах нещо, ама не мога да си спомня какво! :D
мескуик Мескуик или нескуик?
Спрях на една група японци да пресекат на пешеходната пътека. Не преувеличавам бяха поне 40-50 човека и всичките бяха толкова весели. Като се заразмятаха да ми благодарят, че съм спряла с тия усмивки от ухо до ухо всичките 50 човека.. чак се почувствах специална. Made my day.
Много обичам като дойде сезонът и градът се напълни с усмихнати туристи с фотоапарати. Пък и тук са по-.. културни. Не са като по морето - дошли само да пият.
Кой е този град,където идват тези туристи?
anonymous908491
05-25-2018, 19:36
след задълбочено проучване/по моите стандарти/
стигнах до едно фундаментално откритие
колкото по-малко жени има в басейна
толкова повече плуват мъжете
по няква причина чифт цици принуждават тия с топки
половината време да прекарат във висене по стените
и то не е като да кажем, че спасителки на плажа
играят волейбол с изрязани бански
цици в басейна - половината мъже почти не плуват
без цици в басейна - всички плуваме без почивка
след задълбочено проучване/по моите стандарти/
стигнах до едно фундаментално откритие...Я кажи как си направил това проучване :? .
nqmamNervi
05-25-2018, 20:52
смятай
не мога да повярвам
Уау, форумът умира.
явно му е минало времето
все по-малко такива кътчета останаха
не съм бил толкова редовен и активен през годините, но винаги когато съм влизал, съм се натъквал на някоя интересна течаща дискусия, която ме е карала да подлагам гледната си точка по даден въпрос на съмнение или да потърся още информация за нещо. може да се каже, че това място е допринесло за оформянето на някои мои гледни точки до някаква степен
научих и много псувни тук, благодарение на някои потребители
и много тролски похвати
anonymous908491
05-25-2018, 20:59
Я кажи как си направил това проучване :? .
дадох на баща ти 10 лева и го питах дали ще успее да ви храни
с тия пари цял месец
той ме попита кво да прави с рестото
sladura89
05-26-2018, 05:10
Нескуик.
А и аз си купувам такова в голяма кутия, много е добро! :)
научих и много псувни тук, благодарение на някои потребители
и много тролски похватиКои например?
дадох на баща ти 10 лева и го питах дали ще успее да ви храни
с тия пари цял месец
той ме попита кво да прави с рестотоИ на вас не ви е лесно.
Майка ти поне е решила проблема и слага нещо топло в устата всеки ден.
Най-накрая да имам един час да постоя сам на хубава гледка и музика. :)
А и аз си купувам такова в голяма кутия, много е добро! :)
Абе, добра е ама за тия пари, където оставих за нея, трябва да прави и свирки, при положение, че има доста по-евтини алтернативи, които вадят същия/близък/по-добър вкус. Дори съм намирала едно време двойно по-евтина пък двойно по-вкусна. Изобщо не си заслужава, но е лигавщина и веднъж на 3-4 години е ок.
По темата: Така ме ядоса вчера, че съм треперила от бяс. Да не говорим пък, че изобщо не уцели момента, понеже освен него още 200 човека се бяха заредили да ме карат да треперя от бяс. Сигурно заради това от доста време насам за сефте сънувах тъпотии. Смърдя на чесън от обяд, но ич ми не дреме, щот нямам намерение да изляза от нас по каквато и да е причина.
Повече НИКОГА остри, светли нокти, дееейба... Веднъж да си изляза от комфортната зона и да съм некъф нюд, ми не циганийка, и то се оцвети... Ужас, батенце... УЖАС.
https://thumbs.gfycat.com/AbandonedOrderlyGrayreefshark-size_restricted.gif
https://www.emugifs.net/wp-content/uploads/2018/05/Real-Madrid-Liverpool-3-1-Champions-League-2018-Final-3.gif
https://thumbs.gfycat.com/ActiveWeakAnchovy-size_restricted.gif
https://www.emugifs.net/wp-content/uploads/2018/05/Real-Madrid-Liverpool-3-1-Champions-League-2018-Final-7.gif
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTgLlc_9u7tqJjicIMuG_5Z6n2QCfKcf o5C6AyASLo6uQaOoHwKIg
Айде слагам и почетния гол, че да не става твърде грубо:
https://www.emugifs.net/wp-content/uploads/2018/05/Real-Madrid-Liverpool-3-1-Champions-League-2018-Final-1.gif
LoadRunner
05-27-2018, 20:40
Лягам си като жив труп- 9км за 70минути по пресечен терен с нагорнище до 500м надморска височина.
Добре ли е зле ли е, не знам, някой ако минава скоро 9км да каже за колко ги взима.......
От 9 и 30 започнах да ям, и чак сега приключих.
deitona22
05-28-2018, 06:03
смешник
Що не сложиш фала,станал пред очите на кьоравия съдия, с който оня женски полов орган рамос контузи умишлено и целенасочено Салах,а?
Смешник
Що не сложиш всички голове на женските полови органи от реал през последните 5-6 години,най-вече от четвъртфиналите нагоре,а?
Женски полов орган
От 4 спечели шампионски лиги в последните 6 години,3 са незаслужени.
Смешник
Що не сложиш удара на някой от женските полови органи от реал,в главата на Кариус,а? Нарочно го удари и пак "никой не видя".
Женски полов орган
Заради тия женски полови органи от реал,пак няма да се ползва VAR във ШЛ,щото ги е страх,че така кьорав четвъртфинал няма да видят.
Смешник
Женски полов орган
Що не сложиш фала,станал пред очите на кьоравия съдия, с който рамос контузи умишлено и целенасочено Салах,а?
СмешникЩе го сложа, що да не го сложа?!
https://noktara.de/wp-content/uploads/Salah-Foul.gif
Това верно беше малко тъпо, ама понякога има и такива неща във футбола.
Що не сложиш всички голове на реал през последните 5-6 години,най-вече от четвъртфиналите нагоре,а?Хубаво ще е, но ако постна толкова много гифове, може да ме баннат за спам :? .
От 4 спечели шампионски лиги в последните 6 години,3 са незаслужени.Защо да са незаслужени?! Как пък го реши това :shock: ?!
Що не сложиш удара на някой от реал,в главата на Кариус,а? Нарочно го удари и пак "никой не видя".Това и аз не съм го видял. Ако си го видял - постни го ти, да видим и ние :) !
Със сигурност тоя вратар е най-смотаная който съм виждал :? !
Заради тия от реал,пак няма да се ползва VAR във ШЛ,щото ги е страх,че така кьорав четвъртфинал няма да видят.
https://78.media.tumblr.com/7eff0060aececd5707334858a9f1786e/tumblr_ol9rxjRPry1u3qkodo2_r1_400.gif
HollyGolightly
05-28-2018, 21:22
Колко е лесно да избутам няккви гадни случки назад в съзнанието си и да се държа все едно никога не са се случили. Да претендирам че твърдението ми е правилно и че не съжалявам за нищо, докато не го видя нагледно как е можело да бъде и колко много съм изпуснала.
Късно за съжаления... късно за каквото и да било, сама съм си виновна.
https://youtu.be/z-SpjTpfLw8
Трябва ли да се чувствам гузна, че знам почти всяка една песен? : |
Поне мога да се похваля с това, че не знам съвременните, с изключение на една чута в колата на брат ми, щото се пее “ей, кавал, взимай си колитееее, взимай си женитеее, лорена бейби” и нещо такова <3
Баси, направих си мега яката салата-дюп от любимо заведение и май ш проям и зелена салата... Супер странно. Тормозим се трета сдчер подред. :дь Много ми е готино, но съм уморена на куче.
ةتشضل انزفث
05-29-2018, 20:15
Селям алейкум аз се завърнах
Селям алейкум аз се завърнахКак е Арабчо? Аз помислих да не си умрял от глад през вашия Рамадан :D !
Тоя подпис не е ли твърде голям? Юнгблудз ако го види няма да му хареса.
ةتشضل انزفث
05-29-2018, 20:19
много промени станаха в живота ми откакто ме баннаха.
почнах нова работа на един басейн , 50 лева надник :grin:
много промени станаха в живота ми откакто ме баннаха.
почнах нова работа на един басейн , 50 лева надник :grin:Че кога са те били баннали и защо?
Като какъв работиш на тоя басейн?
ةتشضل انزفث
05-29-2018, 20:31
събирам входа 8) :D
ةتشضل انزفث
05-29-2018, 20:39
Как е Арабчо? Аз помислих да не си умрял от глад през вашия Рамадан :D !
Тоя подпис не е ли твърде голям? Юнгблудз ако го види няма да му хареса.
той нека първо банне останалите които спамят и пишат на латиница , пък тогава :?
Фак, как ми се спи... Утре ще спя, дано никой не ме събуди. Дано, иначе избивам. И не е на хубаво. Направих си нескуик и бебешко кафе, може да не се събуждам ма ш се събудя. Спокич. Имам на бач как да се събудя, края на месеца е. Гушка ми се още, не ща да тръгвам.
ةتشضل انزفث
05-30-2018, 07:45
https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=cf-CZUPnaa8
YoungBloodZ
05-30-2018, 09:44
https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=cf-CZUPnaa8
Ако не махнеш тоя подпис, следващия ще е перманентен.
LoadRunner
05-30-2018, 10:47
Ако не махнеш тоя подпис, следващия ще е перманентен.
Вече си го предупредил няколко пъти миналата седмица. Махай го, проповядва ислям навсякъде.
ةتشضل انزفث
05-30-2018, 11:01
тук и латиница имаше и спам, къде беше тогава ?
ةتشضل انزفث
05-30-2018, 11:04
в темите за модераторска помощ колко теми грозния докладва и колко от тези потребители бяха баннати или изтрити?
николко! продължават да си седят непокътнати...
как ще обясниш това?
HollyGolightly
05-30-2018, 13:39
^на кого трябва да де обяснява и защо?
Някой като пише на латиница просто може да се подмине. Твоя гнусен подпис обаче трудно се подминава.
Аман от хора страдащи от липса на внимание.
AnarchyBoy
05-30-2018, 13:50
Някой като пише на латиница просто може да се подмине. Твоя гнусен подпис обаче трудно се подминава.
Изпусна да кажеш колко е прекрасен 8-)
HollyGolightly
05-30-2018, 16:48
Прекрасен е. И днес правим една година откакто се запознахме. Нищо че по негови (грешни) изчисления беше вчера 8-)
Вече си го предупредил няколко пъти миналата седмица. Махай го, проповядва ислям навсякъде.Ти имаш повече нарушения и явно протекции от високо, защото дори да си баннат с основание, веднага се намира някоЯ да те отбанне преждевременно. Защо ли :? ?!
в темите за модераторска помощ колко теми грозния докладва и колко от тези потребители бяха баннати или изтрити?
как ще обясниш това?Ето, някои постове си стоят с латиницата:
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/589386-%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D 0%B0-%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-16?p=11598916&viewfull=1#post11598916
:?
Обяснението е че Юнгблудз е толкова обективен, че подминава сигналите които аз подавам, защото така му се качва авторитетът пред хората които ме мразят.
^на кого трябва да де обяснява и защо? Ти сигурно очакваш Юнгбудз да ти се обясни в лИбоФ :D :
Аман от хора страдащи от липса на внимание.Ти си същата.
Прекрасен е. И днес правим една година откакто се запознахме. Нищо че по негови (грешни) изчисления беше вчера 8-)Вече спахте ли заедно?
HollyGolightly
05-30-2018, 18:02
^ не, пазим се за сватбата…
ةتشضل انزفث
05-30-2018, 20:05
латиницата можела да се подмине като нарушение , но подписа ми не ?
тогава защо има форумни правила по тази логика ?
ةتشضل انزفث
05-30-2018, 20:06
който не ми вярва само да влезе в модераторска помощ , да погледне темите които грозния е докладвал от до и да каже тук съгласен ли е с тях
anonymous908491
05-30-2018, 20:26
латиницата можела да се подмине като нарушение , но подписа ми не ?
подписа ти заема половината страница
с тоя подпис си направи тапети за у вас
Арабския, стига си мрънкал, затормозяваше страницата супер много тоя чаршаф. Отделно и беше некво електриково, където ти вади очите. Като искаш подпис, ще го държиш малък. Твай.
ةتشضل انزفث
05-30-2018, 21:18
когато затормозявах страницата никой от вас не ми каза нищо.
когато го мaxнах се появи това напрежение :D
При положение, че модератор ти е казал 2-3-4 пъти, ква ми е работата да повтарям?
ةتشضل انزفث
05-30-2018, 22:32
че повтаряш ок, но си изтрила титлата модератор под ника ти хабиби :?
На път съм да се разделя с най-прекрасното момиче, което съм срещал досега и най-хубавото нещо досега. Причината? Ми, падам си домашар, не обичам пътуванията изобщо, смятам ги за загуба на време. Имам определена рутина, която не обичам да се нарушава - спокойствие, комфорт... някакви пътувания близко от града... или да се разхождам тук, няма проблеми, но да обикалям света на всяка цена - по-скоро не. Все се чувствах виновен досега преди приятелки, роднини и приятели... все си мислех, че ми има нещо, но не е така. Всеки е различен. Аз съм щастлив с ежедневието си и пътуването някъде по-скоро го приемам като "време да се измъкна от ежедневието, с което съм щастлив" и нямам търпение да се върна обратно. Тя... обича пътуванията, чувствена... жадна за нови иживявания. И въпреки, че до този момент ми е най-скъпа на сърцето, аз съм напълно окей с това да остана сам, защото се открих и съм в мир със самия себе си. Пожелавам го на всеки! Да намерите призванието си и да се борите за него... както и душевното спокойствие, естествено. Толкова години съм ходил къде ли не, с кого ли не ... само и само да не обидя някого, за да могат те да бъдат щастливи, но реално мен никой не ме е питал и се чудех откъде идва това social anxiety постоянно. Лека!
Fisherman
05-31-2018, 07:26
пара-хидроксиацетанилид
Fisherman
05-31-2018, 07:26
при температура
че повтаряш ок, но си изтрила титлата модератор под ника ти хабиби :?
Аха, ако бях модератор, половината идиоти щяхте да сте със силно ограничен достъп до фороня. За радост не съм, та има на кого да се смеем. 2-3 страници от темата отидоха в тва да се оплакваш от бана си, толкова ли нямаш какво да правиш? Хвани си гадже, намери си хоби... Бачкай повече, отколкото да пишеш тук.
YoungBloodZ
05-31-2018, 08:51
тук и латиница имаше и спам, къде беше тогава ?
бях ф Добай
как ще обясниш това?
Повтарям - бях ф Добай.
Ок, сега сериозно. Грозния докладва постоянно за щяло и нещяло, не мога 24/7 да му следя нещата, имам си и личен живот. Плюс това, както по-нагоре написаха, латиницата може да се подмине, не е болка за умиране, но ти прекаляваш с тоя подпис.
А и тези, които пишат на латиница са предимно потребители, току-що регистрирали се, написали по едно мнение, не пишат постоянно на латиница, докато ти пишеш често и твоя подпис се показва след всяко твое мнение.
Ей, няма да ми крадеш репликите!
ةتشضل انزفث
05-31-2018, 09:32
Аха, ако бях модератор, половината идиоти щяхте да сте със силно ограничен достъп до фороня. За радост не съм, та има на кого да се смеем. 2-3 страници от темата отидоха в тва да се оплакваш от бана си, толкова ли нямаш какво да правиш? Хвани си гадже, намери си хоби... Бачкай повече, отколкото да пишеш тук.
като се има предвид че работя , ходя на фитнес 5 пъти седмично и не пропускам тренировки по ММА вечерта.
та точно аз се съмнявам че съм човек без работа...
Щом имаш достатъчно време да седиш и да се оплакваш от бан във форон, значи ти трябва още занимание.
като се има предвид че работя , ходя на фитнес 5 пъти седмично и не пропускам тренировки по ММА вечерта.
та точно аз се съмнявам че съм човек без работа...
щом имаш време за всичко това значи си човек без работа
https://youtu.be/xzn4iUIXcss
Деня беше ужасен, имам ужасяваща нужда от гушкане, но за нещастие не е наоколо и се прибира чак утре. Ако можеше днес да е тук, щях да го гушкам до посиняване.
бях ф Добай
https://www.slavishow.com/content/uploads/2015/03/27_18-640x300.jpg
Повтарям - бях ф Добай.Не лъжи, в Русия си бил и целият форум го е разбрал :? !
Щом имаш достатъчно време да седиш и да се оплакваш от бан във форон, значи ти трябва още занимание.Туриела пък е нервна... при жените това може да значи само две неща - едното е само няколко дни в месеца, но другото може да продължи доста по-дълго :D !
deitona22
05-31-2018, 19:14
Получи се доста хубава 40-километрова разходка из планината.
И още 2 върха качени.
ةتشضل انزفث
05-31-2018, 20:17
Деня беше ужасен, имам ужасяваща нужда от гушкане, но за нещастие не е наоколо и се прибира чак утре. Ако можеше днес да е тук, щях да го гушкам до посиняване.
карма или случайност хабиби....
днес за пръв път пропускам тренировка...
утре ще си наваксам обаче
и на фитнес освен това даже на отидох :-x , но пък 50 лева са си 50 лева :D
Получи се доста хубава 40-километрова разходка из планината.
И още 2 върха качени.А така, по-добре ходи в планината, вместо да гледаш (и коментираш) мачовете от ШЛ :D!
И за теб ще е по-добре - няма да се ядосваш, когато Реал печели :) !
карма или случайност хабиби....
днес за пръв път пропускам тренировка...
утре ще си наваксам обаче
и на фитнес освен това даже на отидох :-x , но пък 50 лева са си 50 лева :D
Карма, щото казах, че се оплакваш от бан?
deitona22
06-01-2018, 05:47
Псевдофеновете на мадритските к*у*р*в*и да запазат мълчание.
https://youtu.be/Wbo0RNIc7NU?list=RDWbo0RNIc7NU
HollyGolightly
06-01-2018, 15:58
Мъжът ми си идва, та мога пак да съм мила и добра. Даже съм си закачила панделка в косата 8-)
Какво прекрасно начало на уикенда :)
https://youtu.be/YKy4riaOBMk
За сефте от много дреме се сещам за нещо добро, свързано с въпросния човек. Чета кретении и рева, щото ми е тъжно за мен си. Минала съм през всичкото това и съм успяла да извадя максимално от въпросния експириънс - и хубаво, и лошо, и уроци, и всичко. За сефте минавам и през хубавата част от палитрата, ми не само през черното, НО все пак отново се фокусирам в тъмната, студена и гадна част от това. Остави ми толкова много тор, пък растенията се нуждаят от тор, за да избуят. Дано съм избуяла.
Толкова години, толкова неща се промениха, толкова аз се промених... Даже вече закусвам, пък преди отказвах. Сигурно малките Тори и въпросният човек не биха ни познали, а дори да ни познаят, изобщо не биха били съгласни с нас, изобщо не биха ни харесали и изобщо не биха разбрали.
Странното е, че изобщо не ми липсва, а ми липсва Аз на 18, което беше покрай него. Моят човек ме връща в тези моменти, когато подскачах по всички да им се радвам, когато имах приятели и ги мислех за истински, когато вярвах на хората където обичам. Връща ме в моментите, в които ми иде да се гушна в краката на някого и да не го пусна да мръдне, щото обичам въпросният човек и не ща да си тръгва никога - и нъдъпътата, и тати преди командировка, и... всички, които обичам изобщо. :д Връща ме, когато ми минаваше за части от секундата всичко и когато имах къса памет и забравях.
Много се радвам, че се отървах, определено.
Урока на деня мисля, че го запаметих добре.
Едитвам:
Отделно това... Хайде вече да се прибира, за да си го гушкам и тормозя, а?!
Псевдофеновете на мадриДските *** да запазат мълчание.
https://thumbs.gfycat.com/MindlessAcceptableDoctorfish-max-1mb.gif
deitona22
06-01-2018, 20:44
https://www.youtube.com/watch?v=8jxKYO_ymt0
Специално за фенката на балерините.
:)
И как постъпват истинските футболисти
https://www.youtube.com/watch?v=TJBRg1jA7AQ
Не знам що ма днес ми е ного яко. :3 Никви следи от вчерашната безпричинна мъка... Тва да си ненормален не е лесно. :ддд Пия си домашната лимонада, псувам липсата на текила и май ш тегля един душ и след малко ш излизам. Дори си направих купонче самичка. :д Тва звучи по-жалко, отколкото беше, защото по едно време бащата се появи и ми се радва на музиката. :ддд
https://www.youtube.com/watch?v=8jxKYO_ymt0
Специално за фена на балерините.
И как постъпват истинските футболисти
https://www.youtube.com/watch?v=TJBRg1jA7AQ
:)Дейтунар, като не разбираш от футбол къде се буташ?!
https://youtu.be/p32b5nNq1zw
Да го тура на майка ти, баба ти, леля ти, братчедка ти и там де що женска рода се появи... Що ме боли тва така, ве?! Сутринта нищо ми нямаше, после ме заболя невероятно много, даже не можах да ям, след тва си полежах и поспах, отмина ми, ядох, а после - болка като от разкъсване някъде по трасето. Сефте ме боли толкова и така изобщо... Тва ще да е наказание за някой от греховете ми, предполагам? Не, не ща отговор. ФУ, организъм мой... ФУ!
Още сутринта си му казах да се оправя и да идва да ме гушка, но когато работиш за себе си, нямаш почивен ден и цяла неделя е кибичило да си боде очите пред сайта. Докато мен ме боли, гадно ми е и имам шибаното чувство, че ш се оповръщам от болка... Силно се надявам довечера да се е освободил, за да може да ме гушка и тъпче с шоколад, щот май само така ш ми мине. То не бяха хапчета, не беше чудо...
Снощи пак некви кретении с буболечки сънувах, разбира се, че с негово участие. Ще кажеш, че 22 години не съм живяла без него, че вече почти няма сън да не го видя. Даже бягахме от тъпите гадове заедно... Кво ми става?! Оувърли атачт? Ок, все тая.
Дядото ми е направил некъв много готЯн сироп за готяна домашна лимонада, всъщност само лимоните са купени. Много е освежаващо. Докато пиех ей ся на двора, хлапетата на комшиите се появиха и вдигаха шум, пък аз се сетих за нашата малка гад и колко ме кефеше да се занимавам с него. И некво като че ми липсва. Не е хубаво да си леля на хлапе (скоро хлапета), които живеят през половин свят, кажи-речи. Мега много си хареса пандите и мечоците, даже част от тях си ги е взело лапиту. :3 Искам да си играем пак и да му се хиля къф е шлядкиш като го гъделичкам. :3
Тряа да спра да съм мързел и да ходя да си взема душ, накарайте ме, ве.
https://youtu.be/S9tKwSboJeg
1000 песни изслушах докато се лигавя...
Ами, отново изпадам в поредната екзистенциално-любовна криза. Момчета/мъже или там каквито сте, когато женската е ваша, това не означава край на... усилията? Може би съм само аз, но се нуждая от внимание, защото знаете ли, много лесно се намира другаде. И осъзнавам колко bad gal kurwa звучи това, но то дори не е свързано с нещо сексуално в случая. Аз съм на шибани 22 години, безсмъртието все още не е открито и не съм сигурна доколко вярвам, че Всевишния ще се разправя с неверната ми душа след това. Знаете, мили хора, винаги съм била тъй да го наречем кариеристка. Вече не ми пука за това, не ми пука дали ще съм над, дали ще завърша и тн. Добре де, последното ми пука. А и е важно да съм добра в професията си. Много важно. Мисълта ми е, че приоритетите ми се пренаредиха. Искам... всичко. Всичко, което мого да взема от живота. Умирам от страх, че един ден ще се събудя на преклонна възраст и ще съжалявам колко много съм пропуснала. Мога да съм женска за един мъж, но искам поне в свободното време да се случва нещо, ако не прави компромис с работното време. Нормално ли е да искам постоянна близост? Може би това ме прави нимфоманка или друго? Нимфоманка ли съм? Мразя, когато започвам да търся вината в себе си. А и егото ми го болииии.
... когато женската е ваша, това не означава край на... усилията? Може би съм само аз, но се нуждая от внимание, защото знаете ли, много лесно се намира другаде....винаги съм била тъй да го наречем кариеристка. ...Искам... всичко. Точно това ти е проблемът мила - твърде млада/неопитна/заблудена си за да осъзнаеш, че в живота не можеш да имаш всичко, дори ако си английската кралица :? !
Друго нещо, което не си осъзнала е, че всяка една връзка се основава не само на взаимни интереси, привързаност, близост, "любов", секс, пари или квото там, но и на много много компромиси! Освен че не си го осъзнала, очевидно ти не си готова на компромиси.
Докато не осъзнаеш и приемеш тези две неща, ще се хвърляш от връзка във връзка, без да изградиш нищо трайно и ако отношението ти не се промени някога - ще си останеш сама, защото третото което явно не осъзнаваш, е че няма да си вечно на 22 и да си намираш поредния мъж когато ти скимне :D !
Ива, да изневеряваш от липса на каквото и да е изначало е глупаво. Като не виждаш нужния респект или квото там, ставаш и се изнасяш. Не че е по-остро да забравяш защо по дяволите между ежедневните неща си говориш и спиш с точно определен човек, но все пак не толерирам изобщо да правиш неща зад гърба на някой. Рядко се намира някой изобщо, който да го толерира, не съм само аз. Квото не достига, ходиш да търсиш другаде ама първо пускаш клона.
Забелязала съм, че точно кариеристи без особен интерес в миналото към афери се отприщват и изобщо не е красиво.
Ива, не, не е нормално да искаш постоянно внимание. Всеки има право на някакво лично време и не е длъжен извън работа да мисли само как да ти начеше егото. Може да твърдиш, че не ти харесва, но много добре знаеш, че ако си получаваш „достатъчно” (по твоята дефиниция) внимание, бързо ще изгубиш интерес.
^^
^^
Много ми е забавно с каква почтителност реагират двамата биФши на една очевидна наглост, само за да не ги помислят за задръстеняци, споделящи мнението на директни хора като Грозния :? .
HollyGolightly
06-04-2018, 03:44
След вчерашните глупости и неразбории, които се случиха, определено имах нужда от този вид разговор, и като помисля че станаха част от живота ми/ни само 2-3 месеца назад и вече ги чувствам толкова близки че да мога да споделя нещо такова. Ама наистина има хора, които влизат в картинката по правилният начин и в най-подходящото време.
Прекалено много премислям всяка едно ситуация и очакванията ми са доста завишени. Реално май даже не знам какво очаквам и какво искам, и следователно няма угодия. Такива неща като вчера се случват на всички и са напълно в реда на нещата… а той… <3… май даже не е нужно да го казвам 8-)
Тва, че сме бивши далеч не означава, че ни липсват принципи и далеч не означава, че и двамата не сме разумни. Далеч не означава, че не съм съгласна с него, когато е прав. Далеч не значи, че съм забравила, че ме е научил на много неща само като е бил наоколо.
Даже ако не беше антракса, нямаше да съм си срещнала човека в момента. Той ме ръчка да се видим с въпросния на бира.
Ако не беше антракса с мен, дори и да бях срещнала настоящия, нямаше да го оценя, както сега. Антракса ми показа точно какво трябва да давам и да очаквам относно една връзка, пък била тя и между просто приятели. Показа ми как е до ре да се държа с хората и с животните, със себе си. Никой не може да ми вземе това. На 101% съм сигурна, че настоящия е благодарен, че съм усвоила, което мога и знам, за да съм идеалната в момента и още да съм "ангелчето" в телефона му. Нямаше да оценя и разбера какво е да си така близък с някого и щях да подмина, най-вероятно.
Антракса беше необходимото зло, за да ъпгрейдна и да съм готова за момента, в който ще търся аз варианти, за да живея с някого. Настоящия оценява това. И макар ебавките, че ако засече ангракса, ще го бие, че ме е изръчкал да се съглася за бира, на 101% е благодарен.
ةتشضل انزفث
06-04-2018, 16:34
2x100кг лежанка при собствено тегло 71 кг!
доволно
Тва, че сме бивши далеч не означава, че ни липсват принципи и далеч не означава, че и двамата не сме разумни. Далеч не означава, че не съм съгласна с него, когато е прав. Колкото и да ти се струва странно, относно последното изказване на юФката и тримата сме на едно мнение (в общи линии).
Това което на мен ми се стори странно, е начинът по който вие изразихте мнението си - почти със страхопочитание спрямо наглостта на агресивната юФка. Може би Турксчо го е направил от позицията на самотния жалкар, който се слага на всяка, а ти от позицията на женската солидарност. В други ситуации спрямо други хора и двамата сте доста по-директни, докато сега не изразихте позицията си твърдо.
Даже ако не беше антракса, нямаше да съм си срещнала човека в момента. Той ме ръчка да се видим с въпросния на бира.
Ако не беше антракса с мен, дори и да бях срещнала настоящия, нямаше да го оценя, както сега. Горкият Турксчо - чак ми стана жал за него.
Антракса беше необходимото зло, за да ъпгрейдна и да съм готова за момента, в който ще търся аз варианти, за да живея с някого.Не значи ли това, че ти просто си употребила Турксчо и като си се "ъпгрейднала" ги го зарязала заради новия, с когото той самият те е запознал :? ?!
Уважението ти към него личи много добре по това, че го описваш като "зло", макар и (временно) необходимо :? .
2x100кг лежанка при собствено тегло 71 кг!
доволноЕвалата Арабчо :) !
Нищо общо. Бяха минали 9-10 месеца откато се бяхме разделили. Уайлд гесинга не ти се получи отново.
ةتشضل انزفث
06-04-2018, 21:18
Евалата Арабчо :) !
мерси братле
sladura89
06-05-2018, 10:09
Защо вече на нито един потребител не му пише години и град от къде е??? Това нормално ли е???
deitona22
06-05-2018, 11:09
Защо вече на нито един потребител не му пише години и град от къде е??? Това нормално ли е???
Заради онова за личните данни.
Не му помня съкращанието,ама беше някво подобно като на тия сбърканите,демек гейовете,лесботата и производните им.
https://youtu.be/eHg9PJc1Nds
Начи, сумати време го слушам тва като му звъни телефона, все не ми се е забивало в главата, днес реши... 3-4 пъти рипийт. Странно е, щот сумата му и време не се сетих, че ми се слуша тва, ся ми дойде на акъла. :дд
Вече не ме боли, което си е постижение май, поне на фона на вчера и оня ден, където ми се повръщаше чак. Ебахти якото. :3
Водя някъв странен разговор, не мога да повярвам чак. :ддд
Ест, пак се закрастихме със сериал, който обмислям да изтегля и да си гледам и сама или може би е време да размразя тоя Роялс малко. Така или иначе тези дни съм свободна, един сезон ще изгледам, стига изобщо да е излязъл. Даже не помня кво баш се случваше в първите епизоди от сезона, и тях трябва да видя, че се обатарвам с ГоТа.
sladura89
06-05-2018, 14:44
Заради онова за личните данни.
Не му помня съкращанието,ама беше някво подобно като на тия сбърканите,демек гейовете,лесботата и производните им.
Ем това са егати глупостите значи, аз може да искам моите да ми ги показва, освен това къв е проблема да се виждат, то който не искаше да си ги пише и без това не си ги пишеше или пишеше грешни, не виждам проблем, ама тия от ден на ден измислят все по-големи глупости да разединяват хората и да им пречат да общуват помежду си!!! Да не говорим, че така няма да знаеш дали си пишеш с някоя на 30 или на 13 нито начина ти на подход, ако е доста по-малка примерно от теб!
aintnofraud
06-05-2018, 15:05
...
MAPATOHKOBKA
06-05-2018, 15:12
bitchin, виж си съобщенията
Е, не ме анатемосвайте, де. Имам чувството, че тук ме познавате по-добре от хора в реалния живот, защото съм споделяла неща, които не съм изричала на глас. А вие знаете, че съм изключително консервативен, задръстен и съвестен до досада човек. Никога не бих тръгнала да изневерявам. Проблемът ми е, че се чувствам излъгана. Честно ли е да се представяш за един човек (внимателен, джентълмен, ала-бала) докато станат работите и после сякаш... наистина... сякаш е друг човек. Няма ги сладките думи и жестове, няма го и сексът, щото мама му шибана, но аз съм млада, в разцвета на силите и сексуалността си съм и имам нужда от това. Имам нужда да усещам, че ме иска, че не съм му просто ей така... да не е сингъл. Работата, ученето, кариерата не са най-важни. Не, че искам да ме поставя на първо място, но той се е самозабравил. Имам чувството, че съм му, за да се впиша в идеалният му живот/образ. Ного е лесно да съдиш.
Едит: сега осъзнавам колко е кофти да си с хиперамбициозен човек. Добре, че вече не съм такава.
Проблемът ми е, че се чувствам излъгана. Честно ли е да се представяш за един човек (внимателен, джентълмен, ала-бала) докато станат работите и после сякаш... наистина... сякаш е друг човек. Това е защото "трябва да бъдеш себе си" очевидно не работи и ти както повечето жени предпочитате да ви лъжат, с надеждата да е истина, отколкото да тръгнете с някой грозен смотльо!
Е, за това кой ви е виновен, а юФкичке :? ?!
А вие знаете, че съм изключително консервативен, задръстен и съвестен до досада човек. Никога не бих тръгнала да изневерявам. Можеш да лъжеш себе си колкото искаш, но не и нас 8) !
Ти си агресивна и неуравновесена, с изисквания надвишаващи многократно статуса ти.
Всеки получава, това което заслужава - нали така беше :D ?!
Защо вече на нито един потребител не му пише години и град от къде е??? Това нормално ли е???Че това за кво ти е?! Какво значение има?!
Сякаш преди всеки не можеше да напише каквото си поиска като град или години :? ?! Това да не ти е сайт за "запознанства" или фейсбук?! Ти да не мислиш, че в сайтовете за "запознанства" и фейсбука винаги си пишат истинския град или години?!
Като цяло никой не е тръгнал да те съди или нещо да казва, че нямаш принципи. Само казвам, че като не ти понася, се изнасяш. Не търсиш настрани и не мишкуваш. Явно случая/човека е такъв.
Разбира се, далеч не твърдя, че е ок да ставаш мързелив - щото точно това е проблема на много двойки. Стават мързеливи (единия или и двамата) и забравят, че половинките (адски я мразя тая дума) им са красиви, умни, забавни и атрактивни хора и щом Иванчо е харесал Марийка, пък Марийка - Иванчо, значи има една друга достатъчно голяма група хора, където ще направят същото. Не е далече от акъла да се сетиш, че трябва да поливаш цветето и да го ториш точно заради това, че може да умре. Ако изобщо ти дреме да е живо, де.
Ама, от друга страна, има хиляди характери и видове мислене. На единия му иде да ми заобяснява как нещо ново във вида ми му харесва супер много; другия няма изобщо да го забележи; третия ще избълва някоя ебавка, ще го набия, ще се смея и ще каже, че съм красива. Примерно. Единия е дръвник и като сготвиш и наредиш свещите, ще те нахока за солта в манджата. Обаче другия по-вкусна храна не е ял, нищо че стърже от тигана и са му почернели зъбите. Всеки приема и реагира на нещата по някакъв начин. Въпросът е да свикнеш с човека насреща и с неговото забелязване и отбелязване на нещата, приемането му. Въпросът е и в това ти доколко си ок с този отговор. Като не си, ставаш и се изнасяш. Никой не е длъжен да ти е по мярка. Ти сама на себе си си длъжна да изискваш неща, разбира се вземайки предвид ти какво даваш и изобщо - да е с покритие всичко. Той е длъжен пред себе си да си направи нещата максимално ок, за да не си тръгнеш, стига да иска да те задържи.
Аз не виждам нещата като лъжа или двуличие. Всички когато флиртуваме, се посипваме със захар. Той кога те видя без грим? 100% не е на първата среща, нали? Тогава?
И обратния въпрос - ти какво правиш, за да му държиш интереса? Ти инициираш ли сексуални контакти? Кога последно му сготви вечеря или се появи със секси бельо/нова рокля?
Пробва ли да го накараш да ревнува, като флиртуваш с някой друг? Само флирт, не да ходиш да го чукаш пред очите на приятеля си, разбира се. Попита ли го какво не му е в ред, че е такъв дръвник?
LoadRunner
06-05-2018, 18:17
няма го и сексът, щото мама му шибана, но аз съм млада, в разцвета на силите и сексуалността си съм и имам нужда от това. Имам нужда да усещам, че ме иска,
просте не си сексава ма, къде търсиш под вола теле :lol:
С него е различно. За пръв път някой ми се “опъва” така да се каже. Смея да твърдя, че имам някакъв опит във връзките и това е първият ми случай, където рутината ме безпокои. Сега като се замисля, може би моята перспектива е също друга понеже съм била от неговата страна и да. Свикнала съм на внимание, да съм центърът на света му и сега се чувствам като на заден план. И да, аз също не съм активна, но съм женска, мама му стара. И ебаси подробностите вече, но след като си свърши работата не искам да се обръща на другата страна и да спи, щото искам гушкане, а искам и още, и още, ахах. Аз мога да правя компромис с времето за сън, работа, учене, други задължения, той - не. И не знам как може да го кажеш, Тори. Сякаш е толкова просто да изоставиш някого. Може би съм еволюирала в прекалено чувствено/чувствително същество и сега искам повече. Нещо, за което ни ми пукаше в предишните връзки, но пък там съм го получавала иронично, дори повече отколкото ми се искаше.
nqmamNervi
06-05-2018, 18:57
С него е различно. За пръв път някой ми се “опъва” така да се каже. Смея да твърдя, че имам някакъв опит във връзките и това е първият ми случай, където рутината ме безпокои. Сега като се замисля, може би моята перспектива е също друга понеже съм била от неговата страна и да. Свикнала съм на внимание, да съм центърът на света му и сега се чувствам като на заден план. И да, аз също не съм активна, но съм женска, мама му стара. И ебаси подробностите вече, но след като си свърши работата не искам да се обръща на другата страна и да спи, щото искам гушкане, а искам и още, и още, ахах. Аз мога да правя компромис с времето за сън, работа, учене, други задължения, той - не. И не знам как може да го кажеш, Тори. Сякаш е толкова просто да изоставиш някого. Може би съм еволюирала в прекалено чувствено/чувствително същество и сега искам повече. Нещо, за което ни ми пукаше в предишните връзки, но пък там съм го получавала иронично, дори повече отколкото ми се искаше.
човека може би си има работа и някви други неща, които го тормозят в момента и те е позабравил малко. понякога се случва. вместо да си набиваш филми и да пишеш по форумите, по-градивно би било да му обясниш спокойно как се чувстваш и да се изясните като големи хора. обзалагам се, че е толкова затрупан от глупости, че идея си няма, че на теб не ти е ОК. а ти като не му споделяш такива неща, то се натрупва и положението се влошава. затова трябва говорене и споделяне, не четем мисли и като нещо не ви допада, по-добре го изкажете на момента, вместо да го държите в себе си и да се тормозите, а в последствие и нас.
Почваш като галакси едно време... Като ти е некомфортно дай да седиш, "кечт ин ей бад романс", както пееше едно време Гага, и да си набираш мълчаливо, човека да си мисли, че всичко е наред и в един прекрасен ден да го набиеш за внимание... Ми, ако почне не да не ти обръща внимание, ми да хойка, да те бие или нещо друго гадно?! Усещаш/виждаш, че не си на място и се изнасяш да си търсиш късмета, тва е. В твоя случай щом никво внимание няма, пък ти липсва, щом няма гушкане, секс, комплименти, а-О квот търсиш, явно не му дреме толкова. Тръгваш, ревеш, пиеш, ревеш, следващия и пак.
Момчето след антракса беше/е 26 годишен смотльо, живеещ с родителите си, който не можеше да направи нищо. Не можеше да си бръкне в задника. Шест месеца го вадих от разни градове, където не познава, готвих, чистих, превъзпитавах в стил "не хубаво да се плезиш на вашите, щото не са съгласни с нещо", обяснявах му как да си свали гумата на шибаната кола, вадих го от пясък по пажовете с колата и така нататъкА. Трябваше да остана само, щото е мил ли?! Ми, не. Свикнала съм да съм по-повече жена от приятеля си. В същия дух - никво внимание и секс, а аз ще седя да не е сам. Айде не, а?! Уважавайте се малко...
Добре, де. Не, че е никакъв секс, просто на мен не ми е достатъчен. И винаги съм се чудила как е възможно да попаднеш на някакъв садистичен рецидивист, който ще те бие. I mean, няма как да си на сто процента сигурна, но все пак има някакъв пробен период, в който го опознаваш и ти става ясно какъв човек е г/д. Такива токсични връзки... се поддържат от токсични хора двустранно. Толкова е варварско. И тук приключвам с моята тема и обяснения, защото стана прекалено лично. Благодаря на адекватните включвания. Размишлявам върху тях ❣️
YoungBloodZ
06-06-2018, 06:08
Не му помня съкращението, ама беше някво подобно като на тия сбърканите, демек гейовете, лесботата, джендърастите и останалите грешки на природата.
Хаха, аз си мислех същото. :lol:
deitona22
06-06-2018, 07:38
Хаха, аз си мислех същото. :lol:
Великите умове мислят еднакво :D
Не съм сигурна днес ли или в други ден баща му има рд. Нещо се батаря пак с числа и дати... Ноктите ми направиха 3 седмици, трябва да звънна на мацката. Сега ги искам черни със златно квото и да е и в друга форма. Много е яко да си с изградени, щото можеш да ги правиш каквото си поискаш, пък естествените дори не могат да пораснат толкова. И трябва пак да си боядисам косата, че е паднал цвета.
Щеше ми се да е наоколо, щото искам да си го гушкам ама то си има нуждата от тва да е самичко малко, та... Аз също имам нужда от малко нотинг бокс.
Днес няма песен на деня, защото не съм отворила тубата още, че да надуя музиката. Малко е тихо ама е добре да е тихо. Понякога, де - не всеки път.
ةتشضل انزفث
06-06-2018, 10:45
https://m.youtube.com/watch?v=2kGpAELWZls
С него е различно. За пръв път някой ми се “опъва” така да се каже. Значи се сбабичосваш вече.
Свикнала съм на внимание, да съм центърът на света му и сега се чувствам като на заден план. Трябвало е да порастнеш преди да се сбабичосаш, но това явно си го пропуснала.
...вместо да си набиваш филми и да пишеш по форумите, по-градивно би било да му обясниш спокойно как се чувстваш и да се изясните като големи хора."Скъпи - трябва да поговорим сериозно." - всеки мъж си пада по тая реплика :D !
П.С. Това е сарказъм, ако не сте сгрели :? .
Както жените не харесват мрънкащите мъже, така и мъжете не харесват жени които постоянно им пилят на главата и ги натоварват психически.
Усещаш/виждаш, че не си на място и се изнасяш да си търсиш късмета, тва е. Сигурно юФката не го е направила защото ще ѝ се наложи да остане на улицата и да върши разни унизителни неща за коричка хляб :? !
Момчето след антракса беше/е 26 годишен смотльо, живеещ с родителите си, който не можеше да направи нищо. Не можеше да си бръкне в задника. Шест месеца го вадих от разни градове, където не познава, готвих, чистих, превъзпитавах в стил "не хубаво да се плезиш на вашите, щото не са съгласни с нещо", обяснявах му как да си свали гумата на шибаната кола, вадих го от пясък по пажовете с колата и така нататъкА. Трябваше да остана само, щото е мил ли?! Ми, не. Свикнала съм да съм по-повече жена от приятеля си. В същия дух - никво внимание и секс, а аз ще седя да не е сам. Айде не, а?! Уважавайте се малко...Как и защо тръгна с него като за начало?
Тоя е по-зле и от мене ебаси :? !
Да не би да е изглеждал добре и майка му и баща му да са имали кинти, а?
Добре, де. Не, че е никакъв секс, просто на мен не ми е достатъчен. Да се опитваш да задържиш мъж само със секс едва ли е добра тактика - ще му омръзнеш след първите няколко пъти :D .
Хаха, аз си мислех същото. :lol:Той Дейтунарът е фен на отбори пълни с такива :D !
Не смятам, че е важно как сме се събрали. Налице е факта, че се уважавам достатъчно, за да му тегля майната и си замина.
HollyGolightly
06-07-2018, 02:33
Много продуктивен ден, до работа така и не стигнах, ама успях да си купя почти всичко, от което имам нужда. Никога не съм била влюбена в дреха/аксесоар... до сега 8-) като цяло напоследък много лесно се влюбвам, добре поне че съм постоянна :D
Даже намерих време да си довърша книгата и вторник като отида да слушам автора, няма да се чувствам изгубена в превода.
Сега ще си довърша и сезона, Fauda е може би един от най-добрите сериали, които съм гледала последно време...а и си обогатявам речника на Иврит 8-)
А Петък става година откакто ТОЙ Е ПРЕКРАСЕН, дано да е така още много... както и дано и аз да прехвана от него 8-)
ةتشضل انزفث
06-07-2018, 10:17
кефете се момичета
https://scontent.fsof4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/34612955_121511065404995_8638753127316586496_o.jpg ?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoidCJ9&oh=6ea196229ce0e91f9b60fe2c1dc4e897&oe=5B7A0490
Fisherman
06-07-2018, 11:55
имаш ръката на скакалец
Fisherman
06-07-2018, 11:55
дебела е колкото гума на бегач
HollyGolightly
06-07-2018, 12:02
кефете се момичета
https://scontent.fsof4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/34612955_121511065404995_8638753127316586496_o.jpg ?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoidCJ9&oh=6ea196229ce0e91f9b60fe2c1dc4e897&oe=5B7A0490
На кво? Че то моята е по-голяма…както и на повечето момичета
LoadRunner
06-07-2018, 14:12
дебела е колкото гума на бегач
и то на пистов
ةتشضل انزفث
06-07-2018, 16:30
за 71 кг си е добре.
но говорим за мускулна маса, не за сланина ;)
HollyGolightly
06-07-2018, 17:20
За да е мускулна маса се искат мускули, не кокали с жили и тапицерия
Не смятам, че е важно как сме се събрали. Налице е факта, че се уважавам достатъчно, за да му тегля майната и си замина.Горкият Турксчо - употребен и захвърлен :? :D .
имаш ръката на скакалецКой го казва... :?
На кво? Че то моята е по-голяма…както и на повечето момичетаЯ покажи бе кифло... :?
и то на пистовКак е сланината Трънчо :razz: ?!
за 71 кг си е добре.
но говорим за мускулна маса, не за сланина ;)Много ясно - ако на 71 кг вдигаш 100 от лежанка, това е много по-добре, отколкото Трънчо, който е 120 кг и пак вдига 100 :? .
HollyGolightly
06-07-2018, 17:35
Я покажи бе кифло... :?
Кифла? Я се замисли първо кой има голи снимки в гръб, показвайки кокали в най-различни форуми, аз или ти, и после се обаждай.
Говедото е болно и е отвращаващо-сладко. Киха, кашля, хвърчат сополи, поти се, смърди на кармолис, губи глас. Иде ми да го гушна и да се самоубия едновременно. :дддд
Fisherman
06-07-2018, 20:08
кой го казва плъх
Fisherman
06-07-2018, 20:08
на канадска падате всички в тоя форум с изнежените ви геймърски тела и бяла кожа
Fisherman
06-07-2018, 20:09
когато направиш 45 набирания се свържи с мене
Fisherman
06-07-2018, 20:10
едноклетъчно
deitona22
06-08-2018, 08:00
когато направиш 45 набирания се свържи с мене
И като ги направи тези 45 се събуди ,нале?
ةتشضل انزفث
06-08-2018, 08:24
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/21273065_1694415670570507_8059732994218244682_o.jp g?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoidCJ9&oh=116ca2817c6f4980c1530508a9b387a4&oe=5BB03297
петъчно
но не и последно :D :D
YoungBloodZ
06-08-2018, 09:30
на канадска падате всички в тоя форум с изнежените ви геймърски тела и бяла кожа
Нит си ми на годините, нит на чикиите, кога правим канадската?
deitona22
06-08-2018, 09:47
Нит си ми на годините, нит на чикиите, кога правим канадската?
Пф.
Аматьор.
Кат се разбете там по женски,ела да видиш какво е канадска.
Горкото, колко е умряличко... :( Чак ми е тъжно да го гледам такова болно. Останах при него да го наглеждам, снощи през половин час се будих да го проверявам дали има температура и дали е добре. На можах да го накарам да ходи на доктор, а трябваше да иде. Пък по нощите как щях да го бия, просто няма да казвам...
Малко ми е скучно, но ще го измислим.
YoungBloodZ
06-08-2018, 16:03
Горкото, колко е умряличко... :( Чак ми е тъжно да го гледам такова болно.
Направи му услуга и го убий, за да не се мъчи. :D
Направи му услуга и го убий, за да не се мъчи. :D
Хахах, преди малко бях на косъм от това...
HollyGolightly
06-08-2018, 18:29
Една година с най-прекрасния и перфектен мъж 8-)
Никога не съм била по-щастлива отколкото бях тази една година, и хубавото е че всичко продължава <3
Fisherman
06-08-2018, 19:28
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/21273065_1694415670570507_8059732994218244682_o.jp g?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoidCJ9&oh=116ca2817c6f4980c1530508a9b387a4&oe=5BB03297
петъчно
но не и последно :D :D
виждам че си заредил лежанката,можеш ли да я вдигнеш обаче е въпроса
Fisherman
06-08-2018, 19:29
И като ги направи тези 45 се събуди ,нале?
субидих се до стринка ти а баба ти ми правеше мекици
ةتشضل انزفث
06-08-2018, 20:22
виждам че си заредил лежанката,можеш ли да я вдигнеш обаче е въпроса
бях я заредил , но освободих тежестите заради теб.
не се чувствай виновен аби
Кифла? Я се замисли първо кой има голи снимки в гръб, показвайки кокали в най-различни форуми, аз или ти, и после се обаждай.Какво точно имаш предвид бе кукло?
Говори по-ясно и без недомлъвки!
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/31949543_998434916992781_5664203411130679296_n.jpg ?_nc_cat=0&_nc_eui2=v1%3AAeHX-qKsHevFGq98LeSFAr2XqKug2-kdeMdZLr3wrB1tV6b3gWXyOOPQj7AZ5q9WrxOkR3vdaAr_Lpw5 52Q6T9y_H37znT_c1jHbMv1DKRYotA&oh=3d46fbb471f934f94d5262c5521345f9&oe=5B8A3793
Я пак?! :razz:
когато направиш 45 набирания се свържи с менеТи също!
По-леко бе, мистър Олимпия :razz: !
И като ги направи тези 45 се събуди ,нале?Абе Дейтунар, тоя Фишак е по-смешен и от теб, а :D ?!
Горкото, колко е умряличко... :( Чак ми е тъжно да го гледам такова болно. Останах при него да го наглеждам, снощи през половин час се будих да го проверявам дали има температура и дали е добре.
Тори, бива ли такова нещо - да ти се роди бебе и да не се похвалиш във фороНа :D :? !
Една година с най-прекрасния и перфектен мъж 8-)
Никога не съм била по-щастлива отколкото бях тази една година, и хубавото е че всичко продължава <3На колко години е чичкото? Да ти е жив и здрав, да те води на пердашене в чужбина и гледай да не остава без виагра и следи дали си пие редовно хапчетата... за кръвното:? !
HollyGolightly
06-08-2018, 22:26
Какво точно имаш предвид бе кукло?
Говори по-ясно и без недомлъвки!
Какви недомлъвки, нали се беше изперчил в една тема по гол кокалест гръб да ти дават съвети. В още няколко форума съм виждала същите снимки, или си ги крал като някоя Рабалка, или верно си толкова зле
На колко години е чичкото? Да ти е жив и здрав, да те води на пердашене в чужбина и гледай да не остава без виагра и следи дали си пие редовно хапчетата... за кръвното:? !
За Съжаление си нямам чичко, нито на години ми е такъв, при все че съм на 25, нито по пари, а и кара Honda Civic момчето. Сега работи по 60 часа на седмица, аз по 40, като се пенсионираме заедно някой ден след 40-50 години, ще ходим на екскурзии 8-)
Колкото до чужбината, че ние всеки ден сме в чужбина 8-)
Грозен, тва да се грижиш за човека до теб не означава изобщо, че е бебе. Означава, че ми дреме достатъчно дали си пие лекарствата, щото го обичам, дреме ми и трябва да се съвземе, че да ме тормози както трябва и с кеф. Сигурно е ужасно никой да нама желание да те наглежда като си болен ама няма нужда да си чак толкова завистлив - за всеки влак си има пътници. Сигурно и теб някой ден така ще те наглежда някой, не си насилвай късмета.
deitona22
06-09-2018, 07:54
субидих се до стринка ти а баба ти ми правеше мекици
Мислиш се за много оригинален,ма си резко тъп.
А оня със неговите 30 кила с мокри дрехи,да не се обажда.
..нали се беше изперчил в една тема по гол кокалест гръб да ти дават съвети.Струва ми се, че малко преувеличаваш - чак пък кокалест :? . Я дай линк да видя.
В още няколко форума съм виждала същите снимки...Кои са тия форуми?
Сигурна ли си че на снимките е бил един и същ човек?
...или си ги крал като някоя Рабалка...Снимките са си мои, на една от тях държа листче с потребителското ми име.
...или верно си толкова зле.Първо благодаря за комплимента мила :D и второ след като явно имаш мнение по темата, защо не гласува в анкетата:
анкетата ти е прекалено плоскаМ :) ?
Веднъж анкетата за външния вид е "плоска" и в друг пост обясняваш как някой бил "зле и кокалест" :? ?!
В постовете ти във форума има очебийна непоследователност, което означава че поне в един от тях лъжеш и то преднамерено! Оставям на теб да признаеш къде точно лъжеш и къде - не! Не че аз и останалите потребители не се досещаме, но с това ти давам шанс да не изглеждаш като харесваща само нацепени батки или лъжкиня 8) . Вместо това ти явно искаш да ни покажеш че си и двете :razz: !
... момчето. Сега работи по 60 часа на седмица, аз по 40...Това честно ли е?
Кой от вас дава повече във връзката ви?
Грозен, тва да се грижиш за човека до теб не означава изобщо, че е бебе. Означава, че ми дреме достатъчно дали си пие лекарствата, щото го обичам, дреме ми и трябва да се съвземе, че да ме тормози както трябва и с кеф.Е, поне може би ще станеш добра майка един ден, ако не друго.
Сигурно е ужасно никой да нама желание да те наглежда като си болен ...Ужасно е и след като работиш в системата на здравеопазването, би трябвало да знаеш, че има доста хора в такова положение - обикновено стари, самотни и изоставени от близките си ако изобщо са имали такива. Всички самотници това ги чака, за съжаление :( !
...за всеки влак си има пътници. Сигурно и теб някой ден така ще те наглежда някой, не си насилвай късмета.Глупости и празни приказки :? !
HollyGolightly
06-10-2018, 03:56
Това честно ли е?
Кой от вас дава повече във връзката ви?
Кое дали е честно? Ние не сме сиямски близнаци, не работим на едно и също място, с напълно различни професии сме, как може да се измери?
И в какъв смисъл кой дава повече? Не живеем под един покрив, иначе емоционално и двамата даваме по 100% от себе си.
…(жално ми стана и си изтрих част от коментара)…
. Единственото, което мога да ти предложа в случая е да се регистрираш в Бг мама, там е пълно с комплексари и комплексарки като теб
Холи, що си толкова брутална? :/ Чак на мен ми стана малко мъчно за оръфляка.
HollyGolightly
06-10-2018, 05:27
^ако беше реален човек нямаше никога да кажа такова нещо, ама той не е. Нечий фейк е и е повече от ясно. Освен това не веднъж съм правила забележка на хора, които само чакат да напише мнение за да го нахранят и ТО пак тръгва да се заяжда ей така от нямане на какво да прави вечер.
Аз, пък си мисля, че е реален. Замисли се... Ако си слаб, нисък, грозен и без приятели „мъж”, пълен с комплекси, какво щеше да правиш? Ако в реалният живот си избиваш комплексите, много вероятно да си постоянно по болници. Какво щеше да ти остане за вършене в скапания живот?
HollyGolightly
06-10-2018, 06:22
^ок. Трогнах се и се поправих. Мир да има
Дейба, сънувах некъф странен сън, някой непознат се опитвеше да ме отвлече, гадта се прави на и тересен и го преби... Ако ставаше наистина, щеше да даде пари, за да не ме връща въпросния. Беше забавно. :ддд
Снощната разходка беше хубава, искам пак. Минаваме за сладолед и и двамата вадим по 50 лева, че нямаме по-дребни и мацката "Сори, пич, ще ти се наложи да я черпиш сладолед... Пък и тя е хубава, така че заслужава." Насрах се да се смея. :дд
Тук няколко дни нищо кой знае кво е правя, та ми става скучно. Тези дни като пак съм на работа, ще търся да почивам и да скучая ама няма да има.
Доста ми домривя за нея, но поне вече ще се прибира вкъщи да спи - повече време за мен. Още цял месец и ще си дойде, нямам търпение. Общо-взето броя дните.
Много мразя да ми пипат гримовете, майка му дейба... Ще отрежа някой вече.
…(жално ми стана и си изтрих част от коментара)…Така ли?! Явно те е срам от нещо :D !
Щеше да ми показваш мои снимки - не го направи.
Не гласува в анкетата и в същото време говориш как някой бил "кокалест" (като дори не показа въпросните снимки) - очевидно е, че за теб външния вид има значение и харесваш мъже с определена външност, но не искаш да го признаеш открито, макар че това е ясно за всички. Това изглежда изключително глупаво отстрани. От какво се притесняваш мила :) ?! Все едно да си се насрала, около теб да вони на лайна и в същото време да твърдиш че гащите ти са чисти :? !
Кое дали е честно? Ние не сме сиямски близнаци, не работим на едно и също място, с напълно различни професии сме, как може да се измери?Той изкарва повече пари от теб, нали?!
Ако изкарваше по-малко пари от теб, нямаше дори да го погледнеш! Не си прави труда да отричаш, защото е очевидно мила :? !
Единственото, което мога да ти предложа в случая е да се регистрираш в Бг мама, там е пълно с комплексари и комплексарки като тебКомплексарката си ти, защото нямаш достойнството и смелостта да признаеш пред обществото истината за себе си!
Мислиш се за успяла, независима и уникална, но в действителност си плоска, елементарна и банална. Постъпваш като 95% от жените. Интересуват те само пари и мускули, но не искаш да го признаеш открито, защото вътрешно усещаш, че в това има нещо срамно и нередно :? .
Холи, що си толкова брутална? :/ Чак на мен ми стана малко мъчно за оръфляка.Турксчо и на мен ми стана жал за теб, след като стана ясно че Тори те е употребила, захвърлила и почнала да спи с твой приятел :? .
А Холи явно се срамува от самата себе си, като тя постоянно е в такова състояние.
^ако беше реален човек нямаше никога да кажа такова нещо, ама той не е. Нечий фейк е и е повече от ясно.Аз съм може би единственият тук, който е поствал своя снимка, на която държа листче с потребителското ми име :? ! Всеки от вас може да е взел нечии чужди снимки, но не и аз!
Грозен, тва нали вече го уточнихме, че нито се познават, нито са приятели, нито съм зарязала единия заради другия? Кво не разбра?!
NomNomNom
06-10-2018, 13:43
лафовете от вчера (попаднах на кораб с 30 руснака и украинеца, "да свърша една работа")
Лаф 1:
диспечера на пристанището:
- Госпожо, отивате да видите съпруга си/гаджето си?
- не, ще инсталирам ИТ оборудване
- ааааа
Лаф 2:
Офицера, дето поназнайваше системите
- значи, виждал съм дамски чанти пълни с козметики, ама дамски чанти пълни с кабели не бях виждал
( имах 2х15 метрови, 2-3 къси, конзолен, малко накрайници, клещи, отверка, 2 лаптопа - ама само за случая, по принцип в дамската чанта си нося само един конзолен и един 1м utp )
иначе имаше и тип "щях да те целуна, ако не бях женен" като заработи всичко , но трябва да отбележа, че готвача беше приготвил невероятна рибена супа и ме разведоха да видя всичко ( вкл в двигателното помещение )
За пръв път се чувствам щастлив за себе си, за нещо, което аз съм постигнал, а не за нещо, което някой друг е направил за мен. Би трябвало това да е началото на още (много) хубави неща. Ии ще ставам майна ;д.