View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Скорпион
09-12-2018, 00:58
Да, бебчо?
Готината до азис ли стигна. Толко ли е тежко положението
Дае. Лягам и ставам с него. Обичам та, Васко. Нищо, че си с мургава кожа.
YoungBloodZ
09-12-2018, 07:31
Готината до азис ли стигна. Толко ли е тежко положението
Знаех си, че е нещо, което води до кенсър. Много добре направих, че не отворих линковете.
Баси, за момент се почувствах яко дърта. :ддддд Ужас, почвам да се плаша.
Днес е един от лошите дни, сънувах си мега тъпотиите просто, писнА ми. Ако някой дойде да ми набие шамарЕ, няма да е лошо.
YoungBloodZ
09-12-2018, 13:08
Баси, за момент се почувствах яко дърта. :ддддд Ужас, почвам да се плаша.
Днес е един от лошите дни, сънувах си мега тъпотиите просто, писнА ми. Ако някой дойде да ми набие шамарЕ, няма да е лошо.
Ако предложиш и нещо друго да ти набия, ок, ама само за шамари да идвам - твърдо нье.
Е, бира имам, така че не смятам, че друго е нужно.
Скорпион
09-12-2018, 13:50
А ядене?
HollyGolightly
09-12-2018, 13:51
Get a room you two^^
Днес ще бъде хубав ден, имам такова усещане още от сутринта, а обикновено не е така. И имаме girls evening out днес 8-)
Обичам да прекарвам време с нея, имам чувството, че толкова много научавам
Последната година-година и половина такава промяна усещам в себе си. Запознах се и се сближих с много нови хора, които ме окуражаяат да се развивам. Уча се да казвам не, никак не е лесно, но определено има напредък.
Имах нужда от това, да остана сама без почти никого, за да се реша на промяна и отвореност за нови познанства. Прекъсването на дадени отношения и нейното заминаване в друг щат са може би най-полезните неща които са ми се случвали, гледайки в дългосрочен план :)
Пече готино слънце, седя в двора, наслаждавам си се на почивката, пуша цигари, пия кафе, НЕ ме боли главата от снощи и си чета книжката. Живота е готин. Малко ми липсва ама си занимавам главата с някакви неща и гледам да не го мисля особено това. Снощи почнах уж с голямата кофа, ще пием - друго няма. Изпила съм 20 грама уиски, разредено с кола + един брой съмърсби, омръзна ми и заебах. Срам за най-добрите ми приятели съм, посипвам си главата със сол, камъни, чакъл, пясък и бетон. Може би ги разочаровах и ще ме изгонят от братството на кварталните алкохолици, бахти не искам... Липсват ми и двамата мега много в момента, искам да са наоколо и да си се видим - няколко седмици с единия и няколко дни с другия ми дойдоха малко. Малко си мисля за една кретения, но няма да е сега, а след нямой и друг месец, че е невъзможно точно в момента. Ама си искам, де + наистина имам нужда от това, въпреки че не съм готова да е например утре. Имам да свърша малко работа по себе си, преди да правя глупости от тоя сорт.
И да - готино ми е, че има подобни хора като тоя човек, щото ми дават странна надежда.
Вчера направих нещо мило, което ме нарани до някаква степен, но сигурно е част от нещата, които трябва да направя, за да се излекувам. Държи ме странен ентусиазъм, че всичко все пак ще е добре. Днес, ако не през цялото време.
HollyGolightly
09-13-2018, 19:24
Тя: do you like this?
Аз: no
Тя: you are trying it on!
Тя: what about this dress?
Аз: it’s not my style
Тя: exactly! Put it in the cart you are trying it on!
Аз: which purse should I buy?
Тя: You are not buying either! How are they any different than the one you have right now? It’s even the same color, goodness gracious! Put them back!
Еми супер хубаво си прекарахме вчера. Премерих 35-40 различни неща и нищо не си взех ама следващия път ще обикаляме повече и вече знаем какво търсим 8-) не се наприказваме де, толкова още неща бих желала да я питам ама, следващия път като се видим
qkipodaraci
09-14-2018, 17:35
Ние се определяме, като убити от работа, не знам в коя графа се пада точно ? :D
Плюшено мече със снимка, изработка на колаж от снимки
https://www.facebook.com/qkipodaraci/
Когато на моменти дори опитите да останеш трезвен ти се струват трудни, значи имаш проблем със света. Нямам проблем да имам проблем със света, ако требе да сме честни.
Имам нужда от гушкане и секс до козирката, алкохола си го набавих.
HollyGolightly
09-15-2018, 16:00
Наспах се и де чувствам като нов човек. И даже намерих време да ида да си оправя веждите и да си подредя. Чакам сега да ми се изперат и изсушат дрехите и ще го викам да ходим на шопинг 8-)
Имам нужда от разходки по магазините поне по няколко пъти седмично
... ще го викам да ходим на шопинг 8-)
http://hotnews.bg/uploads/news/2015_16/p1/00096002.jpg
Имам нужда от разходки по магазините поне по няколко пъти седмичноИзмери му кръвното преди да тръгнете и да не забравиш да му купиш виагра от аптеката, че на неговата възраст може и да е забравил за какво сте тръгнали :D !
Цял ден мисля някакви кретении и ми се скофтва, не е хубаво да седя и да нищоправя дори за малко, щото явно ме наляга оувъртинкинга. Не е хубаво да оувъртинквам, а да слушам готина музика, да си се кефя на семейството и да ми е готино.
Пак - учудена съм от адекватността, което е странно.
У, и вярно повече няма да казвам такива неща на бащата, че само ме ебава после. :ддд Тва баща ти да е пич, на моменти означава доооста ебавки явно. Все пак, много ми е готино, че така можем да си ланкаме за почти всичко - кой има такива отношения с родителите си?!
Вече викам да намери 2-3 дни да си дойде, че имам спешна нужда от подобна намеса... А пък виж - наистина обмислям да върна визитата после. Все пак от сумата му и време ме тормози да ходя на гости. И него искам да видя, де - скоро се мести и щял да има по-голяма възможност да посреща гости на новото място. Може би някой път... Трябва да спра да мисля и да почна да действам по това. Може да се окаже като добра идея.
HollyGolightly
09-16-2018, 01:04
Днес се опитах да пазарувам като нея. Всичко, което не е мой стил или което обикновено не бих купила го сложих в количката и го мерих. Мисля, че сега го боли глава от всичкото това, което му се наложи да изтърпи. Не знам колко пъти го попитах дали е сигурен, че това изглежда добре 8-) но резултата е 4 нови тениски/блузи, една рокля, дънки и чифт боти за есента...а аз боти не нося... или поне до сега не съм. И неговият парфюм е прекрасен!!!
Сега ще прекараме остатъка от вечерта в гледане на тъпи тийнейджърски филми (Ex: Sierra Burgess is a Loser) и ще си говорим как си губим времето с глупости и ще си ядем пастата, дето си я сготвихме двамата <3
Когато искаш и не искаш. Намирам се в идеалната точка по средата, където не мога да реша какво искам. Може би трябва да направя списък с pros and cons обаче различните + и - имат различна тежест. Как да преценя, мама му шибана? Еби му майката, квото дойде. Шибани решения.
Скорпион
09-16-2018, 07:42
Чилни малко и остави решенията да те намерят
Тая тема се е превърнала в "Монолози на вагините" :D !
Оле, колко хубава гаааааадддддддд... <3 Искам такавааааааа... <3 Искам да си го гушкам и да си ме целува постоянно и да си играе с мен и да се разхождаме и да спи до меееееенннннн... <3 Много искаааааммммммм... :3
Получи се мега добра разходка, но гадта беше най-готината част от това. <3 Другата гад и тя ме накефи колко е шлядичка и как се намести в мен и заспа. <3 Искам гад, пък!
Едит: Мда, и чух неща, дето имах нужда да ги чуя. Точно.
Едит 2: Еми, не, мамка му! Не мога да повярвам... Толкова зле ми стана от факта, толкова се ядосах и толкова ми докривя, че просто... Не е адекватна цялата работа. И от това, започвам да се замислям и за това аз доколко съм адекватна. Една вечер няма да не ми се провали каквото и да е настроение с кретении, мамка му. Вярно почвам да се замислям за самотен остров, вечна жега, алкохол в промишлени количества и никви идиоти наоколо. Само дето, докато имам възможността да си купя самотен остров, ще трябва да започна да убивам хора и да им продавам органите на черния пазар, та ще мине някакво време, в което естествено ще ми мине беса. Просто... не...
HollyGolightly
09-16-2018, 19:35
Понякога имам чувството че съм на 14, а не на 24 то бива паника ама чак пък толкова, понеже 30 минути не съм отговорила на съобщение… 14 пропуснати от майка ми, 4 от баща ми, още не знам колко от познати да ме издирват.
Човек не може да си остави телефона за 30 минути, иначе ако беше в ръката ми, можеше и цял ден никой да не се сети да ми звънне :?
Не може Такова отношение, отлично знае къде съм и с кого съм, ама не знаела дали съм с него. За какво ми е да лъжа? :?
Всеки ми вика "в любовта трябват компромиси"... и след това гледам резултата от тези компромиси... след 3-4 години всичките намусени, нацупени, нещастни... (повече разводи отколкото бракове) :) само нерви, разправии, повишаване на тон... и това ми викат, че е любовта... "нямало как без такива неща"... еми, като няма как без такива неща в тази така общоприета от обществото любов - няма изобщо да има "любов" за мен. А жените какъв контрол искат да упражняват и как манипулират - направо бе избива на агресия. Най-сладко е като загубят контрола или не манипулациите им не минават - реакциите са безценни! Правят видеа в инстаграм... шоу програми, в които се оплакват как били третирани зле. :Д "Защо не ми обръщам внимание, защо ме игнорираш"... ми нз може би щото пет хиляди човека ти е казал, че иска лично пространство и да не бъде контролиран. ЛОЛ :Д
YoungBloodZ
09-17-2018, 07:32
Всеки ми вика "в любовта трябват компромиси"... и след това гледам резултата от тези компромиси... след 3-4 години всичките намусени, нацупени, нещастни... (повече разводи отколкото бракове) :) само нерви, разправии, повишаване на тон... и това ми викат, че е любовта... "нямало как без такива неща"... еми, като няма как без такива неща в тази така общоприета от обществото любов - няма изобщо да има "любов" за мен. А жените какъв контрол искат да упражняват и как манипулират - направо бе избива на агресия. Най-сладко е като загубят контрола или не манипулациите им не минават - реакциите са безценни! Правят видеа в инстаграм... шоу програми, в които се оплакват как били третирани зле. :Д "Защо не ми обръщам внимание, защо ме игнорираш"... ми нз може би щото пет хиляди човека ти е казал, че иска лично пространство и да не бъде контролиран. ЛОЛ :Д
И после жените били слабия пол. :D
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Честит първи учебен ден на всички ученици!
https://scontent.fsof6-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/41863941_504330570033339_1526660758316777472_n.jpg ?_nc_cat=0&oh=d06af788a767cf78d59fbb9c4b949b45&oe=5C18CABA
divergent
09-17-2018, 11:06
"Заедно сте от толкова много време?! Че ти не му ли вдигаш много кръвното?"
Малкото лайно ме постави на място...
Днес всички колеги барабар с шефа решиха, че ще закъснеят за работа, понеже изпращали децата на училище. За да не се прецакам само аз да съм на пост в 9 сутринта, си намерих и аз дете за изпращане. Покрай него засякох децата на още поне петима познати, ама най-якото беше, че в тълпата попаднах на братовчедката набор, та си намерих другарче и за мохабет. После я заведох да види къде работя, а моят като разбра, сега изявява желание и той да дойде на оглед.
Събитието вчера мина по план, с изключение на факта, че щях да припадна в църквата. Попът ме изуми с тъпотата си. Давам му списък с 50 имена на присъстващите мотористи, за да ги прочете при молебена за здраве, а той взима листа и казва "Това починалите ли са?" Исках да му отговоря "Още не", но обясних тактично, при което получих "Аа, ми те щото много малко и аз затва."
Като изключим тези гафове нямаше абсолютно никакви пропуски по организацията, а от сайта на бмм са доволни от снимковия материал, който им осигурих, и дори казаха, че ще публикуват кадрите ми с опоменато авторство. Не, че нямаше да си го търся сама де, но съм очарована, че ще трудът ми ще бъде оценен.
AnarchyBoy
09-17-2018, 11:35
Едновременно съм усмихнат и бесен.
Хората сме мега гнусни и гадни същества.
Карам по един булевард (с по 3 платна в посока) разделени с остров и гледам една баба седи на острова с разни торби около нея и бастун.. спрях... на аварийки се връщам назад (че я подминах бая бързо) - другите коли вместо да да видят к'во става, ми свирят, че се връщам назад... (пък аз лайк 20на метра назад дадох не повече)
Отидох да я видя, станало й лошо от жегата и краката не я държат... Взех й нещата метнах ги в колата.. тръгвам да я вдигам, ма то наистина краката не я държат.. а сам ме беше страх да я вдигна, да не падне да се нарани.. И седя и махам на колите.... никой не ме ебава.. минаха 300 коли.. няма някой да спре да види кво става.. ебати нещастниците.. Евала правя на един мъж, прибираше се със семейството си от първия учебен ден на децата му (първокласници), спря се (бяха пеша) попита защо махам, обясних му... Вдигнахме я двамата, качихме я при мене в колата.. той каза на жена му и децата да си вървят нагоре към вкъщи, а той щял да дойде с мен, качи се... Бабата обясни къде живее откарахме я, качихме я в тях.. Пийна една водичка и някакви лекарства и се освести доста бързо... Заговорихме се нещо, оказа се, че познавала баба ми, почерпи ни с домашни ореховки и студено чайче.. И каза, че стояла на острова сигурно 15 минути и всички коли я подминавали.
Т'ва хората са страшни боклуци как може никой да не спре..
Евала правя на мъжа със семейството, е т'ва е мъжкар. Даде и добър пример на децата си.
И бабата се оказа супер свежарка като си пийна лекарствата за кръвното и живна, беше страшен пич, каза, че мъжът и починал скоро и сега сама трябвало да ходи до магазина и й било много трудно, пък децата й по чужбината.
Като я видях усмихната как ни черпи с ореховки.. ми стана по-добре де.
Тръгнах си от апартамента на бабата и отидох да се видя с нея, извиних се.. и обясних случката с бабата и защо съм закъснял, а тя се усмихна и ме хвана да ме нацелува по бузата ... ;д
Иначе сутринта ходих на кафе с едно приятелче и жена му, после свърших малко работа, после взех майка от работа... пихме по енО кИфе... после бабата, след това Нея.. Сега малко чилче, след 15 минути имам едно кратко излизане за около половин час да се срещна с един човек..
После мисля да се изкъпя и ще имам работа от към 4 до към 9-10 сигурно.. и после лягам, че утре на бач.
Бях забравил какво е да си зает на 120 %, толкова мега супер турбо приятно е.
<3
HollyGolightly
09-17-2018, 13:20
Много е гадно да е понеделник, да ти се спи ама да трябва да работиш и след това да взимаш тест по auditing… ама и на това скоро му се вижда края. И си пратих резюмето, сега ще чакам отговор първо от него, после вече и официално интервю с отговарящите лица. Нещата се нагаждат така, както искам
Неизвестни модератори-мишоци продължават да трият постове безразборно и без да обяснят защо.
Това че се крият, доказва че това което вършат е нередно и те го осъзнават! "Гузен негонен бяга!"
По темата:
Всеки ми вика "в любовта трябват компромиси"... Абе мен, ти на колко си?
Ако си на повече от 15 години е нормално да спреш да вярваш в любовта, както на 5 години е нормално да спреш да вярваш в Дядо Коледа :? !
Най-сладко е като загубят контрола или не манипулациите им не минават - реакциите са безценни!И на мен това ми е любимото :D !
...няма изобщо да има "любов" за мен.То няма по принцип, не само за теб - предполагам си достатъчто голям да го осъзнаеш!
"Заедно сте от толкова много време?! Че ти не му ли вдигаш много кръвното?"И на теб не ти е лесно с твоите чичаци :D! Следи го да си пие лекарствата за високо кръвно, че току виж някоя вечер се гътнал върху тебе :razz: !
...спрях... на аварийки се връщам назад ...Нали се сещаш, че това е Хабсолютно забранено?!
Трябвало е не да ти свирят, а някой да те тресне отзад, че да научиш правилата за движение :? !
Ваш'те и книжката ли ти купиха, а мамин :D ?!
...Отидох да я видя, станало й лошо от жегата и краката не я държат... Трябвало е да спреш на подходящо място и да викнеш линейка да я оправят!
Холи, нещо ми се виждаш изнервена - що така :) ?
divergent
09-18-2018, 08:38
И на теб не ти е лесно с твоите чичаци :D! Следи го да си пие лекарствата за високо кръвно, че току виж някоя вечер се гътнал върху тебе :razz: !
Чичак си ти, баче. Ако с четири години разлика ми е чичо, тези с разлика от по 10, с прадядо си ли ходят?
Радвам се все пак, че си си намерил забавление като коментираш всеки пост от форума, а в случая забавляваш и мен с изказванията си, които рязко контрастират на реалността. :)
HollyGolightly
09-18-2018, 12:42
Много мразя да се събудя в 6 и да ми мирише на кафе...
Искам вече да е 7 вечерта, да се пибера, да го гушна и нищо друго да няма значение, щото е прекрасен и дори когато очевидно смята, че драматизирам, пак ми влиза в положение и е мил и разбиращ, и ме прави щастлива <3
galaxy29
09-18-2018, 17:15
току-що ми се случи да гледам видео в ютюб и един от хората сякаш ме виждаше и реших да проверя щракнах с пръсти в лицето му и размахах ръка за да видя дали ще реагира но не реагира
LoveSofia
09-18-2018, 17:54
току-що ми се случи да гледам видео в ютюб и един от хората сякаш ме виждаше и реших да проверя щракнах с пръсти в лицето му и размахах ръка за да видя дали ще реагира но не реагира
Звучи смущаващо.
Напоследък нещо е много умряло в тоя форум :? .
Няма ги дори обичайните заподозрени.
А из форума дебнат модератори-мишоци-фантоми.
nqmamNervi
09-18-2018, 21:15
wtf :D
кое е видеото
също може нарочно да не реагира, за да не събуди подозренията ти
Деейба, сефте виждам човек освен мене и нея да си пада по тия неща. :о Много е странно и интересно. Ако е останало нещо здраво, ще му го изпратя още утре по еконт за подарък. :3
HollyGolightly
09-19-2018, 00:11
Прекрасно е да се прибереш вкъщи и да си легнеш да си починеш…предполагам!!! Още не съм си свалила дори чантата от рамото, обикалям като гламава из кухнята и подреждам и чистя. И до магазина бях. И сготвих пак с чантата на рамо, той помага де ама такъв е периода, че се прибира късно. Да сме били ходили да ядем някъде, ми не искам всяка вечер навън да ядем, не е полезно а и омръзва, освен това аз готвя по-хубаво 8-)
Искам хубав филм и cuddles!
galaxy29
09-19-2018, 12:57
wtf :D
кое е видеото
също може нарочно да не реагира, за да не събуди подозренията ти
ето https://www.youtube.com/watch?v=mXtvpg_N9yA виж той как се взира, малко е плашещо, а пък да, знам, че може нарочно да не реагира, защото е обучен, но камерата ми е закрита, тоест и тогава беше
HollyGolightly
09-19-2018, 19:35
Изморена съм и ми се спи. И като знам още колко неща имам за правене след работа, може да забрави че ще му ходя на гости
divergent
09-20-2018, 07:28
Оказа се, че не е много ок, че учебнатата ми кола беше с хидравлика. Досега само такива ми се падаха за управление и снощи като се качих на тоя гроб видях първоначален зор с паркирането. Но въпреки че е пълна трошка, ми е някакво готино, че за идните няколко месеца е изцяло на мое разположение.
Не очаквах новото ми занимание да се окаже така приятно и да се задържи толкова време в ежедневието ми - страшно отморяващо е и развиващо креативността. В същото време ми се струва налудничаво, че има жени със семейства, които отделят толкова много време на тази дейност и дори я приемат за своя професия. За щастие съм открила някаква златна среда, състояща се от редовно внимание, но в малки количества. По този начин съумявам да поддържам интереса си, но без да се увличам твърде много.
Майка ми определи новата ми месторабота като American horror story без дори да е гледала сериала, но не знае колко правилно беше сравнението ѝ, особено ако направим асоциация с втори сезон. Моите изисквания за работа са да имам колонки и неограничено кафе. Тук имам собствена стая, сама съм си диджей и имам кафе машина. Пълно щастие.
Ъ, това беше странно... Мисля, че искам да повърна. :дд
Това, дето го търсих вчера, го няма. Явно няма да стане, каквото мислех.
HollyGolightly
09-20-2018, 17:58
Вече нищо не може да ме изненада. Не казвам че го разбирам всичкото това, но някак вече очаквам все повече да се забива сам в някакви филми. Да го бях измислила цялото това нещо, нямаше да бъде толкова интересно :lol: ще взема да напиша една книга “Живота ми и чифтокопитните, които срещнах по пътя си”
Niakoitam
09-22-2018, 06:32
Пак съм си самотен. Нещата в тази посока не са се променили особено. Но пък явно наистина колкото повече е зает човек, толкова по-малко му правят впечатление разни неща. Днес станах в 9 часа, баща ми е на работа, брат ми си е по София и само майка ми си е тук. Аз съм си свободен.Както написах и аз напоследък нямам особено време да мисля за разни неща. Започнах временна работа. Трябва да ставам всеки ден към 6 часа и съм си в нас към 17 часа. Понякога дори и в Събота. Работата понякога е и по-тежка, но...като цяло ми харесва и ми е интересна. Колежките...просто не искам да ги коментирам... Една от шефките, на които сме изпратени, когато не е супер заета се държи супер готино с мен. И при цялата проявила се ситуация. При условието, че вероятно всичко ще е доста краткотрайно на нашият пък Фреш се появи обява, че търсят работници на постоянна работа за всички позиции. Включително и тази, която съм искал.А преди това въпреки, че си се сменят често никога не са били слагали обява на вратата. И ще си е една огромна гавра от съдбата, ако в един момент точно, когато евентуално свърши пребиваването в сегашната ми работа вече да не търсят хора и там.
Пак съм си самотен. Това го знаем, само не разбрах защо "пак".
При условието, че вероятно всичко ще е доста краткотрайно на нашият пък Фреш се появи обява, че търсят работници на постоянна работа за всички позиции. Включително и тази, която съм искал.А преди това въпреки, че си се сменят често никога не са били слагали обява на вратата. И ще си е една огромна гавра от съдбата, ако в един момент точно, когато евентуално свърши пребиваването в сегашната ми работа вече да не търсят хора и там.Е ти какво очакваше - за такава работа търсят млади, добре изглеждащи момичета, а не кочове на средна възраст.
По-добре започни работа в някой хипермаркет. Или ако имаш от къде да вземеш пари изкарай шофьорска книжка и стани шофьор.
Niakoitam
09-22-2018, 07:44
Я пак. На коя работа какви търсят? На тази, която съм в момента или във Фреша. Леко говориш наизуст този път. Друг е въпроса, че аз съм доста по-красив, а и доста по-млад от много "момичета" точно в този Фреш. :D Вероятно сега просто е обявено официално, защото преди се е търсело един човек макс за даден момент, а сега има няколко свободни позиции. Даже веднъж преди бая време като бях кандидатсвал, управителката след около месец ми се обади за магазин във Божурище, но се отказах тогава.
Иначе да, с моето зрение и паника от трафика най-вече шофьор ще стана. :D
Necrologist
09-22-2018, 08:07
Мисля, че трябва да се пробваш с шефката ти
май ти дава сигнали
Niakoitam
09-22-2018, 08:33
Първо е май е възрастна за мен макар, че не мога да и
и определя точно годините, а си мисля, че е невъзпитано да я бях питал на колко е като тези дни имаше рожден ден. Второ май си има и деца. Трето аз съм доста младолик та може и като детенце да ме възприема. И четвърто в този цех сме събрани за момента три групи хора, като от нашата аз съм доста по-млад от останалите и единствения мъж, защото тази, с която ми е сключен договора попринцип има практика мъже да не взима. Което не значи, че няма хич мъжка работа. За разлика от миналата седмица, която беше по-леко, но по сръткаво, защото бяха малки работите и се правеха бавно тази седмица имаше бая по-голям видим отмет, но и доста "хамалска" работа.
Ох, много е хубаааавввввв... <3 И е мнооооогоооо побъркан, овърша целия двор и се навря във всяка една дупчица, дето му позволихме. Оле, да направи бебета и едното да ми го дават, че умирам от диабет по нето. Много прекрасна овчичка си е. <3 Искам таковууууууу... <3 И хем и нашите са съгласни, че е невероятен, та и те искат. Хехехе. Мнооооого е хубаааааав, ако не съм казала, че искам, да кажа пък.
Има сумати работа за вършене, трябва да се хващам вече. Чак не знам тия дни иак ще ги изкарам с толкова малко сън и толкова сабиуно пиене, каквото се очертава.
Доста ми е на моменти настроението тези дни, днес се разливам от кеф и готиност, снощи кривеех и нищо не можеше да ме разсее от тъпотиите, дето мисля. Ма е хубаво, че имам с кого да говоря, та да - очертава се да ми отмине някак. Гледам позитивно на нещата, слушам хубава музика, върша си работата и така, общо-взето. Не е като да съм се отказала и да ми е тъжно. Не позволявам изобщо да скофтя повечко...
Я пак. На коя работа какви търсят? На тази, която съм в момента или във Фреша.Във фреша!
Виж какво съм цитирал, пък и в целия ти предишен пост не си споменал нищо за "другата" работа. Как реши че говоря за нея?!
Иначе да, с моето зрение и паника от трафика най-вече шофьор ще стана. :DВ такъв случай не ставаш за шофьор.
Първо е май е възрастна за мен макар, че не мога да и
и определя точно годините...Не усети ли, че оня те троли :? ?
Ох, много е хубаааавввввв... да направи бебета и едното да ми го дават, ... Искам таковууууууу... <3 И хем и нашите са съгласни, че е невероятен, та и те искат. Хехехе. Толкова ли не можеш да намериш майстор да ти направи едно вкъщи :D ?!
Niakoitam
09-22-2018, 14:18
Грозен, да ти кажа честно поне на тоя етап ич ми не е дали ме троли или не. Така и така след 2-3 дни вероятно пак ще имам твърде малко време да водя спорове в този форум. Поне в близко бъдеще ще е така.Просто разясних ситуацията. На нищо не се надявам нито в работата камо ли пък в личен план както беше подхвърлено преди няколко поста. И много други хора са се държали супер добре с мен. Последно даже и мениджъра на Мосю Бриколаж се държеше с мен като чели сме най-добри приятели и сто пъти ми подаде ръка. И какво. Обади ми се, че си намерили друг кандидат. Поне си удържа на обещанието и ми се обади точно в уречения ден де. Претръпвам вече на тези неща. Като цяло всичко си е до интереса, а може би и отгоре седят други хора с други интереси, а някои и забравят откъде са тръгнали. И твърде вероятно е колкото и шефката в случая да се държи добре с мен, да ме черпи и да ни черпи по всякакви поводи където има, да ни поздравя постоянно и да ни пита Как сме, да ме пита уча и/или работя ли и да ми вика сладурче, вероятността след този 1-2 или повече месечен период не да не я интересува уча ли или работя ли, а да забрави, че някога съм бил там е огромна...
И някои хора след това пак ще се изкажат, че отново са ме изгонили. :D
HollyGolightly
09-22-2018, 18:21
Изморена съм, това занимание bar crawling не е за мен. Чувствам се махмурлия, ама понеже нали съм отговорна и съм Designated Driver дори не съм близнала алкохол снощи, та може би просто се разболявам от липсата на сън.
Рязката му реакция ме издразни, ама аз съм си виновна, просто трябва да го оставя да прави това, което намира за редно и да не се опитвам да го контролирам, ама е толкова трудно 8-)
И каквото и да си говорим, от него по-хубав няма и му го казах, щото не че не си го знае, ама е прекрасен и заслужава да го чува често <3
AnarchyBoy
09-22-2018, 20:16
I'M GETTING TOO OLD FOR THIS SHIT!!!
https://www.youtube.com/watch?v=0QB7AyUDCyE
Беше много дълъг и скапан ден.
Станах в 4 за да тренирам, къпя и оправям за работа.. в 6 тръгнах... преди около час се прибрах.. сготвих си, изкъпах се, вечерях и сега си сипах енО уиски.. и не мога да повярвам колко ми е зле.
Емоционално съм тотален леш.
Депресивен съм (тук най-добрият ми приятел като му го споделих това ми каза "са да не вземеш да се самоубиеш") ми не бе бро, просто.. неприятно ми е.. нямам желание за нищо.. Не се чувствам щастлив.. Не ми се прави нищо, нищо не ме мотивира.. Това не ме кара да искам да се самоубия, никога няма да посегна на живота си, просто нищо не ме удоволетворява.. като преди.
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/42315385_313397126130133_4852019911431553024_n.jpg ?_nc_cat=111&oh=75acd375e8e17b7f1dc74b6bf25985c8&oe=5C5E776E
Още от сутринта мисля за нЕя, НЕЯ и нея (да 3 са, щото съм абсолютен боклук..)
с нЕя се разделихме преди около 2 години, преживях я.. благодарен съм, че я имаше тази раздяла, защото нямаше да съм това, което съм ако не си бях получил урока и не си бях платил скъпо и прескъпо за него. Благодарен съм, че тя продължи.. че е щастлива и се нядвам да е научила поне мъничко от мен, както аз научих ТОЛКОВА много от нея. Всичко, което е станало е станало с причина и го осъзнавам. Щастлив съм за нея, Щастлив съм и за себе си и за това, че вече няма нас. Така е по-добре. Това обаче не ме спира да се сещам за нея поне веднъж дневно.. и винаги е с една крива усмивка. "Тя е всички жени взети заедно и нито една от тях.."
в НЕЯ се влюбих сравнително скоро, но я чувствам толкова близка, макар напоследък да се поотдалечихме един от друг. Толкова силно я искам, толкова много искам да й кажа и да й покажа... Искам да я хвана за ръката.... Искам да я целуна.. да я прегърна... и да й покажа света си.. не този депресивният.. ами иначе... другият.. там... където е хубаво.
Не мога да го опиша.. Цялото ми съществуване крещи вземи я, плати скъпо и прескъпо за да стигнеш до тук, за да се превърнеш в това, което си. За да можеш да се справиш точно с тази жена. И същевременно моралният ми компас е толкова fucked up, че не знае къде се намира...
Знам само, че искам да й прошепна колко много значи за мен.
с нея съм от доооста скоро и аз не знам защо, тоест знам. Защото ме обича и защото моралният ми компас е боклук и защото се насилвам във връзка от която няма смисъл. Не е лош човек, красива е, интелигентна, повечето мъже биха убили за нея.. всъщност е доста добър и очарователен човек, просто не е моят такъв.
Не мога да си се представя след 20 години с нея примерно.. Уж сме се разбрали за това, че просто си губим времето един на друг, но я виждам, че я боли и още по-гадното е, че нямам сили (и то не защото ще остана сам, тва никога не ми е било проблем) да й кажа да си тръгне, защото не искам да причинявам никому болка. Особено на нея, прекрасно същество е.. Някой ще му се радва искрено след време, но това няма да бъда аз.
Успехите в работата не ми носят абсолютно никакво удоволетворение и наслада. Ама все ми е тая.. това никога не е било, аз кариеристът.. поставям НЕЯ на първо място и не мога да го повярвам.
Отделно, до 2 седмици ще си купя още един апартамент... това в миналото винаги ми е носело наслада и хайп.. планирам как ще го направя, кое къде ще бъде.. обзавеждане путки майни, а сега ми е през трибуквеника, антипатично ми е. свит съм..
Колата смених и сигурно пак ще я сменя, това също преди ме е радвало, а сега ми е все тая.. горчиво ми е в устата с вкус на сиво. И за това не е виновен, човек, действие, обстоятелство.. Не е виновен никой, дори аз не съм..
Просто е така.
Всичко ми е скучно, отегчително, банално, досадно, сиво, грозно...
Всичко ми е празно.
Im getting to tired of that bullshit.
Налага се да възпитавам всички около мен - от най-добър приятел през брат та чак до родители. Защо подяволите на 23 трябва да съм толкова емоционално обременен, изстрадал и изживял, че да се налага да го правя. Защо трябва аз да съм платил толкова много.
Боли ме душата.
Шибаната ми душа крещи и няма кой да я чуе, няма с кого да поговоря.. Няма към кого да се обърна..
Един нещастен зов за помощ, кънти като ехо в бездна от тъмнина.
Никой не ме разбира, никой... никой, не е това, което съм аз.. I can't even explain how I feel... Не знам дори от къде да започна...
https://www.youtube.com/watch?v=iZpbpg0mmgA
Обмислям да се откажа от всичко.. да инкасирам и да духна на другия край на света. Толкова ми е зле.
От друга страна, все пак натискам за кариера. Пуснах си документите за ФРОНТЕКС и за НАТО-вските мисии.
Даже писах най-опасните направления като конвой, разузнаване, search and rescue и fortification, exploration, advance (щото даже не се сещам как се казват на Български), освен моите си направления като ГКПП, Спец. Защити на документи, Спец. Коли, ЦАС, II-ра линия.
Което е смешно имайки предвид, случката от преди месец-два. Не съм непостоянен, даже напротив. Просто ми е интересно колко ще мога да натисна пост травматичният си стрес. Колко ще мога да натисна себе си.
Дори нещо като това, че стриймът ми най-после започва да се разраства, мой геймплей беше зложен в highlight video на dota 2, като от 10 стриймъра в него, само аз не съм "професионален" дота играч и не съм присъствал на The International.
Това би трябвало да ме накара да се насера от щастие, че най-после и в тази област получавам признателност (буквално съм толкова гнусен перфекционист, че няма нещо, с което да се захвана и да не потръгне, ебасиму.)
А най-тъпото е, че го осъзнавам, но дори това не ми доставя абсолютно никакво удоволствие..
И сега се сещам..
""След Онази ще се ожени за първата срещната жена.
Тя ще му прави закуски и вечери, ще глади ризите му и ще го целува за довиждане.
Такава ще е тази, не като Онази.
Ще му роди две слънца, на които той ще купува книги, които ще нарича с умалителни и ще разхожда по щраусови ферми. Един ден, докато се боричка с тях, след дългия работен ден, на новия диван, ще падне снимка на жена от нафталиновото му сако, с което не се раздели след първата и последната среща с Онази.
И “Тате, коя е тази жена?” Тогава Онази ще завали проливно в него.
Лицето му ще се заоблачи.
Улиците на къщата ще се престорят на вени, по които Онази буйно ще тече.
Ще носи със себе си кал и листа от всички години, в които двамата не са били, от всички есени след които летата спряха да бъдат испански, а и спряха да бъдат лета.
Ще се влее Онази в запушените шахти на сърцето му.
Тихо ще прокапе покривът върху него и Онази ще се спусне към устата му в малката капчица пот.
И пак “ Тате, коя е тази жена?”
Тази ли... тя е всички жени взети заедно и нито една от тях. Сега кой иска да играе на Криеница?”
Рене Карабаш
Обожавам Рене Карабаш. Обожавам шибана поезия, обожавам тъпата банална романтика.. обожавам да се наслаждавам на усмивката й. отказвам да умра. като душа, като дете. като човек способен да обича. Отказвам да се откажа.
Отказвам да не продължа с живота си, отказвам да се лиша от обич.
И знам, че ще се оправя.
Тъпата депресия, стрес, напрежение, тревожност ще изчезнат.. след време, в това съм сигурен.
Просто не мога да разбера защо го има...
Защо съм разтревожен..
Защо съм притеснен..
Защо съм под напрежнеие, защо всичко ми е сиво и депресирано..
Нямам идея каква е тази емоционална дупка в която съм попаднал, но ми изпива абсолютно всички сили до капчица.
I'm really getting Too old for this crap.
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/42354106_304745973652335_1418729063391952896_n.jpg ?_nc_cat=102&oh=63861df3925cda9570586da493f123bf&oe=5C282F3B
Принципно съм алергичен към котки, но наистина не ми дремеше.
Тази мацка, живее в офиса на един приятел.
Като ОДИМ ВЕЧЕР НА ВЕЧЕРИНКИ да му правим компания докато той кърти като ненормалник до посред нощите, щото работохолизъм is fun.
Та дойде седна ми в скута почнах да я галя и заспа.. Толкова невинно, толкова нежно същество.. и така
гальовно мъркаше... отпусна се в мен, моментално като ме видя.. и просто унесе и мен.
Накара ме да се усмихна, а в края на деня това е важно.
Човек да вижда и капка позитивизъм. Да вижда някакъв изход...
Сламка която да го издърпа над водата.
Светлина в тунела.
И куп клиширани клишета за клиширани хора с клиширани чувства, защото да си клише е модерно.
Или именно защото е клише е модерно.
Казвам ви чао и излизам да си разходя кучетата, успешна и приятна вечер.
Аз довечера ще спя сам.
И някои хора след това пак ще се изкажат, че отново са ме изгонили. :DИ аз съм бил в подобно положение и знам какво е.
Имай предвид, че в днешно време, без някакво висше, чужд език или шофьорска книжка, става много трудно да си намериш работа, още по-малко - добре платена и сигурна.
И каквото и да си говорим, от него по-хубав няма и му го казах, щото не че не си го знае, ама е прекрасен и заслужава да го чува често <3За някакъв предмет ли говориш?!
От думите ти поне така изглежда :? .
"богатите също плачат"
Да ти имам проблемите 8) !
Грозен, нали знеш, че малко трудничко да си направя кученце вкъщи?
Он: Еми, пак се получи хубаво събиране, дъртите пак са готини. И после и маса в караокето им намерих за без време, и сичко точно. Днес не е истина колко още кретении има да се свършат тук, чак не ми се живее като знам. Пък как ме боли главата от тва, че съм спала 3-4 часа, няма да казвам. Нямам тук никого, на когото да разчитам, докато тати е там, изпитвам малко страх, но все тая - ние сме големи момичета двете.
О, и всеки път като ме издъни и си мисля, че няма накъде повече, пък то очевидно има още бая кретении за гледане. Ясно, че няма очи да ме погледне ама поне можеше да смутолеви нещо, колкото да отвърне на моята "Добър вечер!" и да кимне на майка ми... Чшшшшш, алоу, за кой са взе, боклук?! Ама няма да позволя тая работа да ме товари, и без друго имам още бая неща на главата, не му е времето и мястото да се дразня на глупости.
Niakoitam
09-23-2018, 07:25
https://youtu.be/8JnfIa84TnU
В този клип на Demi Lovato и Clean Bandit са открили формулата как да си създадат куче от мъж в домашни условия и то с преливащи се цветове на дъгата. :)
LoadRunner
09-23-2018, 09:17
Абе как имате време и желание да пишете такива дълги фермани напрао нимоа а ви разбера.
Дългите постове ги чета само на някойтам щото се пръскам от смях, на другите просто нямам физическата възможност да ви обърна внимание, за което се извинявам.
AnarchyBoy
09-23-2018, 09:31
Абе как имате време и желание да пишете такива дълги фермани напрао нимоа а ви разбера.
Дългите постове ги чета само на някойтам щото се пръскам от смях, на другите просто нямам физическата възможност да ви обърна внимание, за което се извинявам.
Извинен си ;д
Грозен, нали знеш, че малко трудничко да си направя кученце вкъщи?Нищо не ти пречи да пробваш :razz: !
Дългите постове ги чета само на някойтам щото се пръскам от смях, на другите просто нямам физическата възможност да ви обърна внимание, за което се извинявам.Я, Трънчо пак е тук :D .
Да не си прекалил пак със секса :razz: ?
Рибките как са :) ?
Niakoitam
09-23-2018, 09:51
Благодаря. Трогнат съм. Почувствах се някак...по-високо от другите в очите ти. :D
Но аз пиша фермани предимно, когато имам повечко свободно време. Докато Анархи като изключително зает човек, сигурно е усвоил и скоростното писане тъй като и без това е способен да усвои всичко та едно светлинно писане барабар с поне няколко клипчета и снимки ли ще му се опре. :D
AnarchyBoy
09-23-2018, 14:51
Благодаря. Трогнат съм. Почувствах се някак...по-високо от другите в очите ти. :D
Но аз пиша фермани предимно, когато имам повечко свободно време. Докато Анархи като изключително зает човек, сигурно е усвоил и скоростното писане тъй като и без това е способен да усвои всичко та едно светлинно писане барабар с поне няколко клипчета и снимки ли ще му се опре. :D
1во безперспективен плужеко съм написал, че съм си вкъщи.. след работа, което ще рече, че си почивам и нямам какво да върша.
2ро, не знам ти колко бавно пишеш, но тоя пост вчера го написах за точно 10 минути.
О и 3то някои хора можем да пишем и от телефоните си.
Niakoitam
09-23-2018, 15:45
Браво. Очевидно някои хора и по оправданията много ви бива. А сега отивай да се чудиш на коя от трите ще дадеш божествения си шанс да бъде с теб. :)
AnarchyBoy
09-23-2018, 16:06
Абе сливнишки сельо, поста ми започва с това как съм се прибрал и си почивам, как дафак тва е оправдание ... лол хахаха ебати, абе на теб iq-то да не ти е отрицателно... Няма и да се изненадам де..
Niakoitam
09-23-2018, 16:26
Хайде бързо във банята софийски тарикате. На 23 носил всички на гърба си Лол. Носиш ама други неща. :D
AnarchyBoy
09-23-2018, 16:35
Очевадно си и душевно болен, къде съм написал, че "нося всички на гръб", написах, че се налага да възпитаваме възрастни хора.
Много си тъжен.
Niakoitam
09-23-2018, 16:52
Първо помисли за собственото си възпитание и чак тогава се грижи за възпитанието на другите..
HollyGolightly
09-23-2018, 18:29
Колкото повече време прекарвам в града, толкова повече се влюбвам в това място. И обожавам факта, че имам възможността да го изживявам всичко това с него.
Вярно, че за него това не е ново, и повечето неща ги е правил вече, но за мен е и снощи като стояхме на терасата на покрива и гледахме the night skyline, ми не мога и да си помисля да искам да съм с някой друг там, където и да сме, ако той е до мен, се чувствам на правилното място с правилният човек. И усмивката, която никога не напуска лицето му като сме заедно ми носи вътрешно удовлетворение и спокойствие. И начина, по който ми говори, нещата които ми казва, винаги в правилното време по правилнят начин, начина по който ме гледа, направо се чудя с какво съм заслужила да ме обича и въобще заслужавам ли го.
Слушахме една сравнително старичка песен и в нея се пееше:
I think I found my best friend
I know that it might sound
More than a little crazy
But I believe
I knew I loved you before I met you
There's just no rhyme or reason
Only the sense of completion
And in your eyes, I see
The missing pieces I'm searching for
I think I've found my way home
Влюбено и розово ми е всичко
Айде пък сега излизам виновна, че съм отговорила с истината на някакви въпроси, които са ми били зададени. Пак проблеми. :дд Извинявам се ама хич не смятам да си мълча, да ставам съучастник в неща и да с чувствам зле за неща. Това е. Ако ще да нямам повече каквито и да е разговори с въпросния (щото бяха добри и приятни), все тая ми е - точно тези дни гледах пак една кретения във фейса на кажи-речи тая тема, съгласна съм с изказването, просто няма да стане. Приоритетите ми не включват някой да е доволен, а други 10 да са наранени от това. Толкова.
Може би е вярно, че тичам в двете крайности, или изобщо, че съм крайна, но...
Все още съм обидена, ако трябва да бъда честна, все още ми е доста кофти от случката и от нещата, където разбрах, че са ставали зад гърба ми. Доста тъпо, бих казала, доста тъпо... Може би е някамъв урок по човешки взаимоотношения това, дори го разбирам до някаква степен, но е неприятно. И за пореден път - като сложиш роза в задник, това НЕ Е ВАЗА!
Човекът поне има скрупули. Първо се освободи, ахаха. Аз, ако можех. Дава едно плюсче. Жалко, че никога не съм била на тази вълна. Пък, ако той разбере, ще хвърчат глави. Откъде да знам, че няма да има измъкване? : ) не искам и да притеснявам другите с това.
Мисля да напиша пиеса, "Монолозите на трите вагини" :D .
LoveSofia
09-24-2018, 19:05
Мисля да напиша пиеса, "Монолозите на трите вагини" :D .
:razz: :razz: :razz:
Хехехе, колко е готино да си ланкаш идиотии с един от най-близките си приятели... :3
Продължава да ми е тъпо, но да - генерално не смятам, че съм виновна за нещо. Може би да за тва, че съм крайна - пак. Ама... изобщо не мисля, че това е кой знае каква грешка, ако се замислям повечко.
Хубаво е, че днес свършихме сумати работа двете, но едновременно с това и успяхме да си починем малко. Имах нужда от тоя сън като от въздух. Тези дни, макар и приятни, бяха натоварени. Утре се очертава да си играя с рунтавото бебИ и направо нямам търпение за това. Много искам едно като него да си имам вкъщи, много е готино. И да, де - само аз мога да се размазвам на кучета, пък деца да гледам като тресната с мокър парцал. Имам странното чувство, че ако не се оженим двамата до 40, ще съм лудата с 20 кучета, не лудата с 20 котки. Звучи ми добре, всъщност. <3 Даже, ако требе да сме честни, бих живяла и с повече кучета...
HollyGolightly
09-24-2018, 20:42
^котките са много гадни, надменни, нагли същества. Имам две, и двете са ужасни. То и кучето ми е проклето ама поне не е нагло 8-) за сметка на това на мъжа ми кучето е прекрасно като него, такива може и 10 да имаме и пак няма да са в тежест
Толкова ми се спи, с нетърпение очаквам да дойде време да се прибера и да го гушна. Няма по-хубаво от чувството като ме прегърне и му чуя сърцето как тупти. Всеки път се сещам за първият път като му отвърнах и му казах че и аз го обичам и той ми каза, че знаел понеже чувал как heartbeat-a ни се синхронизирал <3
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/42286818_2428290503855294_8244456742788792320_n.jp g?_nc_cat=105&oh=47956b0ca4098bd92dc098b70dd0b64c&oe=5C5F025C
Ей тва е от тия, дето ги ползват за търсене на трюфели по горите. Всъщност, адекватната порода за това, доколкото знам. Подарили са го на братчеда наскоро и от първия път, в който го видях, се влюбих дълбоко. Тихички са като порода, умни, сладки, не стават големи... Изобщо, перфектни са. :3333333 Уж ми е обещал да ми даде кученце, когато го размножават тоя, но като знам колко им е на зле с гадовете (всичките им животни, освен първото им куче, се губят/бягат или умират, мисля че имаше едно дето го откраднаха даже), ако оцелее изобщо за размножаване, ще е чудо. :дд
На мен това ми е и най-голямата болка - харесвам породи на вид/характер, но не обичам да имам порода, щото ми е гузно за препълнените приюти и бих предпочела да си взема от там. Омагьосан кръг. :(
HollyGolightly
09-24-2018, 23:19
...
divergent
09-25-2018, 12:40
Установих, че най-доброто решение е на налудничавите предположения да отговарям с още по-параноични изказвания. С две думи му показах през какво преминавам всеки ден. Осъзнах също, че не хубаво да изпъкваш със знания на работното място. От гледната точка на ръководството е хубаво де, даже много, но от гледната точка на колегите не е ок детският гъз да разбира повече от тях.
Днес изобщо не отидох да видя Асен, но ще е тук цяла седмица и със сигурност ще го хвана да ми разпише колажа с всичките ми фен снимки с него. Обаче изръсих голяма простотия пред Ивайло Захариев. Дойде да ме пита дали може да си направи кафе от служебната машина, колежката се обади от другата стая, че кафето е малко и не знае дали ще стигне, а аз го насърчих с "Ти пробвай, пък ако ти пусне, пусне." :/
Излезе ми програмата за университета и сега не знам дали съм в тиха депресия заради нея, или заради пълнолунието и вятъра.
HollyGolightly
09-25-2018, 13:32
I believe it is perfectly socially acceptable to lay down and die on my work desk!
А ако той продължава да ме тормози по този начин, ще си го отнесе и няма да му хареса 8-)
...Я - те станаха четири :D !
Как ме пуснаха отпуска и аз не знам
стигнах до извода че не трябва да почивам
Как ме пуснаха отпуска и аз не знам...От Карлуково ли те пуснаха?
На хапчета ли си, или си слушкал :D ?
Значи за това не писа сума ти време - явно в лудницата нямате интернет или си бил затворен в изолатора :razz: !
стигнах до извода че не трябва да почивамЧе за кво ти е да почиваш - "луд умора няма"!
HollyGolightly
09-25-2018, 22:24
Как ме пуснаха отпуска и аз не знам
стигнах до извода че не трябва да почивам
Моя шеф ми го каза същото след като се върнах със шина на крака след последната почивка. Каза че всички проблеми идват от това и повече няма да ме пуска. Уви, ще се наложи след седмица пак 8-)
Не си чувствам краката, общо 5 мили днес пеша, спи ми се ама имам и планове. С майка ми стигнах до компромис. Прибрах се да ям и сега като се върне от работа ще ходя и с него да се виждаме, ще му занеса сърми ама имам чувството че това ще е първото нещо, което му дам и той да откаже да яде
divergent
09-26-2018, 09:02
Снощи си направих peel-off маска за лице с активен въглен и не можах да я peel-off-на, понеже имах чувството, че ще ми смъкне кожата, та 30 минути си мих лицето и направих цялата мивка катран. Въпреки екстремното сваляне маската ме направи толкова неземно красива, че днес реших да отида без капчица грим на работа (не защото се успах зверски и нямах време, нее, просто маската върши чудеса). Шефът ме посрещна с "Леле..." и си казах "ето, естествената красота си личи дори при 4 часа сън за денонощие", само че биг бос продължи с "...горката, ама ти трябва да се наспиш бе, човек!"
Затова реших тази година за Хелоуин просто да изляза от вкъщи заедно с тъмните си кръгове от недоспиване.
ДивергентЕ, коя маска ползва? Балеата, принципно, не боли при отлепяне, но не отлепя баш и всичко... Всъщност, малките единични опаковки отлепят, но пак не болят. Голямата туба, дето се прецаках да я взема, е ужас - нищо не прави. Включително и аз ги слагам само на носа и скулите, челото и брадичката, та още по-не се усеща.
divergent
09-26-2018, 10:52
ДивергентЕ, коя маска ползва? Балеата, принципно, не боли при отлепяне, но не отлепя баш и всичко... Всъщност, малките единични опаковки отлепят, но пак не болят. Голямата туба, дето се прецаках да я взема, е ужас - нищо не прави. Включително и аз ги слагам само на носа и скулите, челото и брадичката, та още по-не се усеща.
Victoria Beauty, даже не съм и разглеждала за опции, просто я мернах в една дрогерия и реших да я пробвам, понеже съм доволна от лепенките им за черни точки. Действително кожата ми изглеждаше много чиста и свежа след процедурата, ако беше свалена както си му е реда сигурно ефектът щеше да е още по-голям, но аз съм талантлива и затова падна голямо дране и стъргане. :D
Niakoitam
09-26-2018, 15:09
Колкото повече време прекарвам покрай моите колежки толкова по силно ми идва да си изтряскам главата в някоя стена.
Важен е принципа работи като вол и разсъждавай като вол,за да покажеш на другите колеги,че си по-бърз и по-работлив от тях че можеш повече. Евентуално след това може да дойдеш и с гордо вдигната глава,че си успял да се докажеш та и да вземеш да им помогнеш. След това може и да си тръгнеш с половин час по-рано та да ти кажат,че не си си уплътнявал работното време и значи можеш да работиш и още и да се оплакваш колко си изморен. Ама нали норми се гонели нищо,че постоянно ги вдигат и се мрънка след това и нищо,че по нашия договор норми не ни греят,защото ние сме си на твърда месечна заплата.. Но нали трябва да покажем,че можем да ги подминем,защото сме много работливи. Скатаването на работа в дадени моменти ме е дразнело,но и това е прекалено. Но то трябва да се мисли в перспектива. Не ден за ден като някакъв неразсъждаващ вол.И това не от някакви наивни тинейджърки,а от жени дето се очаква да имат бая по-голям опит и че са видяли бая повече от мен При положение,че едната група са на постоянен договор и никой не ги кара да спазват никакви норми. Работят си бавно и спокойно. Лежерно. С приказки и закачки. Другата група са на договор по някаква програма явно. Той им изтича във близките дни. А ние, ние сме на договор ДОКАТО ИМА РАБОТА. И тази дето ни плаща ни каза да не си даваме толкова зор. Понякога и едната шефка там ни казва да не си даваме толкова зор,но....не та не Муууууу с рогата напред. Ние сме много бързи и мощни и по-бавно не можем. Пък и колегите ще вземат да се покажат като по-бързи и работещи от нас и ще ни засенчат или ще се размрънкат. Дай да направим по-възможност всичко за една седмица и да ни кажат: "Евала много сте печени и готини,а сега марш вкъщи до печката. Не за друго,а Зима идва,да не вземете случайно да се простудите тук...."
В допълнение пък днес ни идва някаква на проверки да ни обяснява как печата трябвало да се слага 3-4 милиметра по нагоре и че няккои числа се разбирали само като си напънеш въображението. Да сме гледали тия рботи за да не ни карали да преправяме. Е то ние случайно ли сме виновни,че печатите са от кьопав по кьопав. Ама иначе имало норми. Това е най-важното. Ама по-навътре на качеството заради нормата някак леко се пропуска да се обърне внимание.
Аз пък на Викторията каквото съм пробвала, не е било моето и изобщо не е сработвало за мен...
Он: Нещо не сме се доразбрали - аз мислех, че като и свърша работата, ще пием кафе, тя да вземе да се окаже първа смяна. :ддд Само ние сме толкова гламави, че да сътворим това.
Преди малко си мих четките за грим, но пуснах малко музика, та се получи пееща Can't let you go на мивката Тори, танцуваща ест и хвърчащи сапуни наоколо. <3 Сигурно ми беше най-готиното и не-досадно миене на нещо в живота.
Уловили са ме фол вайбсовете, исках горещ шоколад и чипс, но нямаше. Ще пробвам течен шоколад с чипс после, докато гледам сериал. И да - макар да са ме уловили И алергиите, освен фол вайбса + да не мога изобщо да се климатизирам, ми е готино, че требе да се обличам, за да не умра. Готино е, пък! Точка! Само да не се налагаше да мета листата в двора по 1037193739283 пъти и всичко щеше да е топ.
Тия дни са ми силни, чакар че още мрънкам и ми е кривичко, но ще ми мине. Започнах даже да се разочаровам, което е като препотяването по време на грип.
А днес съм яла 2 пъти досега, включително и пак ми е гладно, застудя и аз ям нормално. <3 Много е яко.
Активния въглен не прави аболютно нищо за кожата. Zero. За peel off най-ефективна е маската с желатин и мляко или вода.
Животът ми е едно онче-бонче. Няма интуиция в решенията ми, както са повечето хора. Just praying for the best. Затова и не обичам ситуациите, които ме карат да решавам. Впрочем днес ми казаха, че съм нерешителна за пореден път. Виновна съм. Съжалявам за подвеждането, макар и неволно. Боли ме да наранявам, наистина. Много съжалявам. И въпреки това, дано не ми “се връща”, както се сещам сега за песента. Не бих го преживяла.
HollyGolightly
09-26-2018, 22:36
Опитвам се да не съпоставям хората, да не сравнявам какво е било с това какво е сега ама е толкова трудно като сенките от миналото продължават да се слайдват ин дъ ДМ
Ама ето сега прибирам се, няма драми, няма лиготии, ще сложа да стопля това дето го готвихме снощи и остана, ще вечеряме, след това аз ще уча, той ще си довършва докладите и така, поредната спокойна вечер.
Понякога се чувствам като пенсионерка ама не ми липсва това емоционално влакче на ужасите дето всеки ден да се питам какво следва и какво да си премълча този път.
AnarchyBoy
09-27-2018, 08:20
https://www.youtube.com/watch?v=OOAC0ViA-Kw
https://www.youtube.com/watch?v=FI4JG6QtUMc
:smt007
AnarchyBoy
09-27-2018, 09:23
Хехехе, колко е готино да си ланкаш идиотии с един от най-близките си приятели... :3
Това сърце ходи да го сложиш на последната ми снимка във фъкбукито. Виж как си угаждам и завиждай, лайно. <3
AnarchyBoy
09-27-2018, 14:22
ем че да е, едни се глезят с шоколад и кафе, други във вторник ще си купят още 1 апартамент..
ГотЯни раОти
ем че да е, едни се глезят с шоколад и кафе, други във вторник ще си купят още 1 апартамент..
ГотЯни раОти
Къде видя шикалят не ми е особено ясно, там орео има. Вземи си и очила във вторник.
Он: Тори не може да се климатизира вол. 2 - боли ме главата след хапче + ми е адски студ, а днес печеше и по едно време бях даже по тениска в барчето. Не е готино... Не е!
Едитвам: Начи, само аз мога да сътворя такава гъбенщина, братче. :дддддд Все тая, де - нека има, то не яде и не пие, нали?
divergent
09-28-2018, 06:50
Разбивах се на трибюта на АББА като пенсионерка на концерт на Веселин Маринов. Беше страхотно преживяване, дори мога да кажа, че и пътуването мина сравнително гладко, като изключим последните минути на връщане, когато зет и тъща щяха да се избият в колата. :D
HollyGolightly
09-28-2018, 13:22
Най-после е петък. Тази седмица мина бързо ама беше толкова натоварена. Май няма ден, в който да съм се прибрала преди 8… и какъв уикенд ме чака, че и следващия няма да е по-спокоен. Ама веднъж да се свърши това и…и аз не знам всъщност то май никога няма да се свърши. Дето викаше една моя бивша учителка “ще си почиваш на оня свят” 8-)
Едит: Забравих да спомена, че ТОЙ е прекрасен <3
Niakoitam
09-28-2018, 15:16
Ох...и пак.
Мястото е мога да кажа хубаво. Устройва ме. Топло, чисто, сухо, с по няколко почивки, санитарен възел, съблекални собствена стаичка за отдих с няколко безплатни напитки и разни електроуреди за удобство.Има даже и видимо доста готини хорица около нас, с които за съжаление като цяло нямам пряк контакт. Даже и младежи.Работата бива.Допада ми като цяло Бих я вършил даже и за постоянно, особено с други колеги. А колежките са просто О-Т-В-Р-А-Т. Особено пък по-голямата част от тях. Толкова интрижки и постоянно мерене на органи и мишкарщина колкото видях последните няколко седмици, а се очаква и да видя още бая, не съм виждал сигурно последните 10 години от живота си...
Ох...и пак.
Мястото е мога да кажа хубаво. Устройва ме. Топло, чисто, сухо, с по няколко почивки, санитарен възел, съблекални собствена стаичка за отдих с няколко безплатни напитки и разни електроуреди за удобство.Има даже и видимо доста готини хорица около нас, с които за съжаление като цяло нямам пряк контакт. Даже и младежи.Работата бива.Допада ми като цяло Бих я вършил даже и за постоянно, особено с други колеги.Честито, каква е новата работа?
Niakoitam
09-28-2018, 16:02
Временна май...може би за съжаление.
Етикетировач официално...иначе се правят и разни неща за промоции, развалят се разни неща, правят се кутии, лепят се етикети.Правят се промоционални пакети,кашонира се, разреждат се и се редят палета и в общи линии се помага на постоянните в този цех да си вършат работата от няколко външни фирми пратили хора за даден договорен период от време в Nestle България. Нашия срок е докато има работа. Точно на мястото сме дето работят една доста голяма част от девойките и жените на Nestle. Както писах нямаме много допирни точки, но все по-често се поздравяваме за Здрасти и/или Чао.И с тях и с другата бригада.
Не е много добре, но пак е нещо.
Няма смисъл да опитваш да сваляш жени, докато си без постоянна работа и стабилни доходи.
Уф, видях един концерт, на който мислех да ходя. Разочарованието, че ще е в зала ме отказа тогава, а сега скофтих заради компанията, с която мислехме да идем. Може би по-добре стана, че още тогава не бяхме вдъхновени, та сега не ми е чак толкова кофти все пак.
Днес съм малко крак връз крак и се чудех дали ми се излиза, но като се замислих, че сме само двамата с дядото в нас, се отказах. А и пак стана студено, аз продължавам да подсмърчам, кашлям и да мра малко по малко. За бонус - редовния херпес по джуките, дето предната есен яко ме уплаши една сутрин. Може би трябва да си взема пак витамините от тогава, добре ми се отразиха.
Четох пак някакви простотии следобед и пак ми стана тъпичко. Може би не трябва да чета кретении?! Кого лъжа, пак ще седна да го правя. Интересен фактоид - "и по-зле ти е било, стегни се!" не ми помага днес. Може би вярно трябва да бъда яко заета, за да съм добре и дори и един свободен ден има силата да ме скапе. Поне следващите 2 дни се очертават натоварени, та ще имам време да мина и през това.
Днес и отказах кафе, щото ме домързя, но тези кафета не ми харесват някак. Много са насила и се чудя какво ще иска от мен после. Дооооста странно така изведнъж... И да - пак започвам с тая параноя, но по последни данни бях права да се шашкам.
А тя, ако се прибере, ще е хубаво. Харесва ми да е тук + ми е притеснено, че е болна покрай него. И на него нямам вяра някак си... И да - и по този повод съм се оказвала права повече, отколкото ми се ще.
Едитвам: Да, що па приятелите на бившия да не ме врънкат за партей по нашите барове?! :дд Баш както ми се излиза, бате... Няма да стане, ест, ма ме досмеша яко. :дд
HollyGolightly
09-28-2018, 19:56
Много странно като ходя и ми трака тазобедрената става. Няма реална причина за това, ама няма и на доктор до ходя. Квот’ такова, ще мине само както всичко останало 8-)
Чувствам се изморена, ама не физически ами емоционално и социално (ако има такова нещо) искам да си прекарам уикенда сама или само с него ама имаме уговорки и няма как :(
Идиопати. А какво ли е да си идиопат и да живееш 24/7 със себе си? За съжаление са значи.
http://www.spearfish.org/pic/old/1326661185_264_FT22844_404769_205425939551386_1008 75340006447_423914_1100088538_n.jpg
:D
HollyGolightly
09-29-2018, 23:04
Така ме ядоса днес, от две седмици му говоря за тези билети, все пак има колежка която участва и може без проблем да му продаде 2, вместо да се редим на опашки. Не стига това ами и пак закъсняхме с почти 2 часа заради неговото моткане и баш в най-голямата жега бяхме там.
Както и да е, реших да не правя сцени и да преглътна всичко това без да ми проличи. В крайна сметка си прекарахме добре, без нерви и сдърпвания. Понякога наистина се чудя как ме търпи като съпоставя единият си вид държание с другия 8-)
HollyGolightly
10-01-2018, 03:01
За пореден път се оказа прав, а аз за пореден път не го послушах. Днес просто не знам къде се намирам и вече изнемогвам. Как ще я карам тази седмица, нямам си ни най-малка идея.
Да се прибера 6:30 сутринта, това дори на млади години не съм го правила, а даже и не пих щото карах… mom of the group кво да кажа. Ама и той не пропусна да ми кажe I told you so…и кво 8-)
divergent
10-01-2018, 06:58
Изсипах се с колажа на сцената при Асен докато гласяха осветлението за постановката. Пичът адски много се изкефи, а колегите направо онемяха като се заговорихме за мотори и за концерта, все едно сме първи приятели. Обожавам го този човек, има едно специално излъчване и е толкова непринуден и земен въпреки статута си на звезда.
Мали, ей ся бях на кафе с познат/комшия и се заприказвахме за добрите стари времена. Маааааааааалиииииииииииии , резко се почувствах дръта... Направо седя, гледам снимки от преди 6-7-8 години, сравнявам сега как изглежда и просто съм ватдафак. :ддд Бяха хубави времена, определено.
На болните днес се полага чипс. :3
HollyGolightly
10-01-2018, 22:18
Бях толкова изморена ама като стана това нещо и рязко ми дойде енергия. Сега само за това ще мисля тази седмица.
Още не мога да повярвам, че ми повярва че няма да ходя…чак малко обидно такова ама важното е накрая да и видя лицето като и почукам на вратата 8-)
И на него трябва да разкажа…понякога сигурно ме мисли за 14 годишна като гледа на какви неща се радвам
Ζαψτο ε τολκοβα υμρελο βαβ φορυμα ταζι βεζερ…
:?
Καδε στε χορα?
Αρε δα πιεμ πο εδνο υξο?
https://youtu.be/jxjeqCd6Zm0
Тая песен е, защото току-що се сборих с втора миризливка в живота си, а не избягах като мишка с писъци. Аз съм пич, аз съм сила, аз съм смела, аз съм боец!!! Все по-малко ми е гадно да ги ловя със салфетки и все по-малко ми се повръща. Може би някой ден дори ще стана професионален ловец на миризливки, знае ли човек?! Всичко може да се случи, включително и да започна да ги ям за закуска. Е, айде, това последното е преувеличено, но да - човек никога не знае каква сила има, докато не се наложи да се бори за живота си.
Аз съм пич, както казах.
Излизам с некви хора, даже съм се зарекла да не отказвам на покана за бира, ако познавам човека, дето ме кани, лично. Може би не е най-добрата идея на света, но поне се опитвам да си занимавам мозъка с нещо, различно от наболялата тема. Мислех си, пък и говорих с нея, че да - явно наистина се налага да сринеш някого и някой да те срине, за да започнеш да си държиш отношенията човешки. Може би съм някакъв урок в живота на въпросния човек, а може би не съм, щото е тъп, пък си вярвам в душата на картите. Пак - човек никога нищо не знае.
Генерално, всички дето говоря с тях по въпроса, са прави и аз знам това, дори като се ядосам, и аз съм права. Ама това не ме кара да се чувствам по-добре от/със ситуацията или нещо... Може би по-скоро ми е тъжно за нещата, дето виждах някога, та затова така кретенски въртя на едно място.
Доооста по-добре се чувствам вече и не умирам, та като цяло мога и да си позволя да излизам с хора. Хем имам време сега, хем вече не умирам. Даже снощи с един индивид изцепихме на място, пълно със спомени за мен, та беше хубаво да ланкаме идиотии. Първоначалната цел беше някаква кръчма в центъра, но се сетих, че там ще има хора, та го изръчках да идем на място, където няма да има. Прие радушно, щото също като мен се уморява от хора и шумове.
Днес съм на някаква влюбена музика, дето я слушах началото на годината. Въртя неща на рипийт и определено ми се слушка тва. Странно, щото бая време въртя едно и също долу-горе, а още не ми е омръзнало.
Требе да си изпия дрогичките, ако искам да се дооправя, а не ща даже да си помислям за някаква храна баш-баш в момента... Даже, ако трябва да съм честна, дори второ кафе не искам, камоли храна.
Имам да свърша някакви неща днес, но мързела е велика сила. И като сме в намален състав вкъщи, е доста трудно да събереш една пералня дрехи за 3-4 дни... Сега разбирам мама, когато мрънка, че има парцаля в пералнята, ма няма как да ги изпере, щото са малко за веднъж. :дддд
Всъщност, сега като се замислям, все повече и повече разбирам някакви неща/изказвания от преди, все повече започвам да вярвам в тях и да ги изпълнявам. Доста години все отказвах да се съглася, а то си е било вярно, откъдето и да го погледнеш. Дали пораствам? Не мисля, обаче, наистина - разбирам някои неща. Може би хората, които са напуснали живота ми преди някакво време, не биха ме познали сега. Интересно.
О, и на скоро ме хвърлиха да мисля в една странна за мен посока, та се съгласявам, че може и да извадя адекватни неща/уроци/позитиви от това. Сигурна съм, че мога.
https://youtu.be/ZfNR98ajB1U
Сега слушам това и си танцувам на място, припявам си и си крещя. :3 Най-готино е да се отпуснеш и да си слушаш сам музиката и да те бОли фара кой от вашите ще се появи.
Ае, стига кретении, изчезвам ся. ЧаЛ.
Едит: Исках само да кажа, че искам е те тва. https://m.9gag.com/gag/aD1R6ON?ref=fbp
И да - разбираш, че си остарял, когато майка ти те накара да се разправяш с туфата и пресни подправки в градината, докато се дооправяш от настинка. :ддд Дърта работа, бате, дъртааааааа...
divergent
10-03-2018, 11:10
Стигнах дотам да взимам важни решения чрез табличката с плюсове и минуси. Само че нали съм дебил, една положителна точка се равнява на две отрицателни. Просто не съм сигурна дали правилното е това, което искам, или това, което е полезно.
^писах същото нещо преди седмица (може би?)
Вероятно вината е моя щом е поредица. Много съм студена, много бариери. Мазохизъм ли ще е все пак да ме потърсиш? Да. Дон Кихот съществува само в книгите. Никой в реалния живот не се бори с вятърни мелници. Съжалявам. Имам нужда от работа, учене, изпити. Може би дотолкова съм свикнала с тези неща, че вече не мога без тях или по начало съм такъв човек, но ако умът ми не е ангажиран, поема в болезнени посоки.
^писах същото нещо преди седмица (може би?)
Вероятно вината е моя щом е поредица. Много съм студена, много бариери. Мазохизъм ли ще е все пак да ме потърсиш? Да. Дон Кихот съществува само в книгите. Никой в реалния живот не се бори с вятърни мелници. Съжалявам. Имам нужда от работа, учене, изпити. Може би дотолкова съм свикнала с тези неща, че вече не мога без тях или по начало съм такъв човек, но ако умът ми не е ангажиран, поема в болезнени посоки.Липсва ти мъж и ти личи :D !
HollyGolightly
10-03-2018, 21:54
Някакво раздразнително ми е и заядливо…отдавам го на факта че не съм го виждала от няколко дни вече.
golemiq_korab_minava
10-04-2018, 21:40
Да приемеш каквото е и да обичаш .
HollyGolightly
10-05-2018, 03:46
Влюбено ми е и знам, че утре след работа ще го видя...и имам подарък за него 8-)
I'm feeling time move slow
I'm seeing faces glow
None of them shine as bright
As you tonight
I'm hearing voices hush
There's no one else but us
Darling, there's so much love
Under these lights
If it's okay, let's just have the time
Of our lives <3
тананикам си, въпреки че не мога да пея
divergent
10-05-2018, 07:28
Много ми стана приятно, че изпратиха на мен сертификатите за клубовете в града. Не е нищо особено, но аз го чувствам сякаш съм удостоена с някаква чест. Обожавам да съм заета с организационна дейност и с кеф принтирах и ламинирах всички файлове и се свързах с президентите на клубовете, за да си получат сертификатите. Предположих, че ще му стане гадно, че тази задача не е възложена на него, защото действително е редно да го свърши секретаря на клуба, а не секретарката на секретаря :D, но по никакъв начин не е изразил недоволство или претенции, едниствено подкрепа и може би дори чувство за гордост.
А на работа настъпи тежкия край и вече имам съмнения, че К-то в абревиатурата на институцията идва от Карлуково. Предложих да кандидатстваме по някоя програма за снабдяване на служителите с ривотрил или ксанакс, шефът се учуди защо съм толкова крайна и аз спокойно отговорих, че по-леките успокоителни вещества все още не са легализирани в България. :)
Ъ, може ли да спра да сънувам идиотии, моля? Блгодаря! Тва колкото и да съм пияна и ядосана, няма начин да го свърша просто. :ддд Яко смех е цялата работа от съня...
HollyGolightly
10-05-2018, 17:06
Много мразя идиоти дето ти стискат ръката за здравей/здрасти и стискат все едно че живота им зависи от това. Така ли един мъж трябва да се държи с жена??? Стискал щото можел, ми и аз мога да го ритна в коляното принципно ама не бих, щото етикета не го позволява :?
И ми е нервно за някакви неща ама ще ми мине…”сценичната треска” 8-)
Някакво раздразнително ми е и заядливо…Сигурно идва да ти идва :D .
Да приемеш каквото е и да обичаш .Добре дошъл на кораба :) !
fire_magic
10-05-2018, 23:10
От доста време сякаш всеки ден се чувствам еднакво, безразлично. Още нямам навършени 25, а се чувствам сякаш съм живял 50. Не мога да намеря нещо което да ме заинтригува, впечатли, изуми или да ми е кой знае колко интересно. Иначе както се казва си имам всичко и съм щастлиш. Мотивация, амбиция - близо до нулата. Абе чувствам се сякаш съм се наживял. Желание за обвързване или сериозна връзка нямам, и по-добре, предвид цялостните ми чувства и желания, отколкото да разочаровам отсрещната страна.
Момчета, какво правите, когато приятел ви е споделил, че харесва дадено момиче и вие също проявите интерес впоследствие? Това е първият ми приятел на това място и е супер тъпо, но той дори не говори с нея. Смятам да се пробвам и ако връзва, тогава да му кажа, че тя ме е харесала и че ако той каже, няма да пипам ;д. Така поставено смятам, че ще получа благословията му ;д.
BlacklaslalNigga
10-06-2018, 11:43
^ Дай, на твоя приятел да прочете какво си написал във форума. И докато чете, наблюдавай как ще се чувстваш.
Приятелят ти я е забелязал пръв, и пръв ти е казал, че я харесва. А ти след като си разбрал за нея, от него, си я харесал и ти.
Аз си знам, какво бих направил. Ама аз не съм теб, за да преценявам вместо теб.
Дори и да не му покажеш какво си написал, пак можеш да разбереш какво би почувствал. Е, какво ти каза чувството?
Момчета, какво правите, когато приятел ви е споделил, че харесва дадено момиче и вие също проявите интерес впоследствие? Това е първият ми приятел на това място и е супер тъпо, но той дори не говори с нея. Смятам да се пробвам и ако връзва, тогава да му кажа, че тя ме е харесала и че ако той каже, няма да пипам ;д. Така поставено смятам, че ще получа благословията му ;д.Ако мислиш, че имаш шанс - опитай! Ако ще работите някоя мацка, по-добре да не си пречите, освен ако идеята е за тройка :D !
Ако той не иска да ти я отстъпи, може да се хванете на бас, кой ще я изтрака първи :D !
Приятелят ти я е забелязал пръв, и пръв ти е казал, че я харесва. А ти след като си разбрал за нея, от него, си я харесал и ти.Ако онзи си я е заплюл пръв, по-добре Корба да не се бута там излишно!
LoveSofia
10-06-2018, 12:03
Момчета, какво правите, когато приятел ви е споделил, че харесва дадено момиче и вие също проявите интерес впоследствие? Това е първият ми приятел на това място и е супер тъпо, но той дори не говори с нея. Смятам да се пробвам и ако връзва, тогава да му кажа, че тя ме е харесала и че ако той каже, няма да пипам ;д. Така поставено смятам, че ще получа благословията му ;д.
"Един приятел ми сподели, че харесва Мария. След 1 седмица започнах и аз да я харесвам. Да се забивам ли с нея (да му открадна ли малките шансове с нея и да покажа, че съм по-голям играч), въпреки че той първи я харесва и после да го излъжа, че тя ме е харесвала отдавна". Приятелите преди курвите.
Ебати тъпата извeрг. По 10 пъти да ти се връща, предател.
Ами, не можеш да ме убедиш изобщо, че тия отношения са адекватни, при тва на тия години. Просто не можеш. Буквално ми се повръща от тва всичкото... Как аз на моите мога да звънна в 3 по нощите и да кажа, че умирам, а те ш се появят възможно най-скоро, пък има ТАКИВА хора лчкато въпросните?! Таман тва говорихме - че не е адекватно. И че с моите сме яли бой и лайна, буквално и преносно, един за друг, висяли сме си на ръцете и сме си държали душите в шепи. Тия двамата нямат тия отношения и нямат тоя начин на мислене като нас изобщо. Няма кой вода да им даде, камо ли да ги ритне като паднат да умрат. И се чувстват спокойни и на всичкото отгоре губят хора, дето са готови да дадат бъбрек, щото така им заръчал някой в главата. Ми, не го разбирам, сори. Бате, те ги ползват за пари, цигари и таксита, обаче са "приятели"... Абсолютни смотльовци.
Нямам идея дали си я е заплюл и дали смята да предприеме нещо, но както казах - засега дори не си говори с нея.
Другият вариант е да го попитам какво смята да прави и да му кажа, че и аз искам да се пробвам, ако той се провали. Само дето не ми се чака ;д.
П.С. А то дори не се знае дали тя си няма гадже.
О, не го заслужавам. Късметлийка съм.
Абсолютно асоциално ми е, така че режа всички дето ми пишат със "заета съм, не мога сега" и ми е много приятно с музиката и спокойствието наоколо.
Снощи станаха страшни работи, ако има какво да се обърка, кой да те види като си със човек, дето не трябва да те виждат и глупав начин за реакция, беше ВСИЧКО това на веднъж. Малко ми се прииска да си нарежа вените по дължина.
Не мога да си харесам филм - и трите звучат супер добре/интересни... :( Единия беше уговорен уж да го гледам с компания, но няма да е в тоя живот, та трябва сама. Другите два са анимации, в едната от които има зла торта, биеща се с принцеса. УТФ?! Мислех, че след Облачно с кюфтета няма как да намеря нещо по-кретенско ама ей на.
sladura89
10-07-2018, 21:14
Защо повечето теми от форума са изтрити как е възможно темите да са само страница и половина, даже в другият раздел са само 1 страница???
HollyGolightly
10-07-2018, 21:15
Всеки път като ме погледне и се губя в усмивката му. Обожавам го този човек, допълва ме, окуражва ме, кара ме да се чувствам обичана и ценена.
Едит:
Защо повечето теми от форума са изтрити как е възможно темите да са само страница и половина, даже в другият раздел са само 1 страница???
Като отвориш някой раздел, отиди най-долу и виж където ти пише от какъв период от време ти показва темите. Избери "От начало" и ще ти се покажат всички теми в дадения раздел от самото битие на форума
sladura89
10-07-2018, 21:36
Като отвориш някой раздел, отиди най-долу и виж където ти пише от какъв период от време ти показва темите. Избери "От начало" и ще ти се покажат всички теми в дадения раздел от самото битие на форума
Благодаря ти, заработи! :)
fire_magic
10-07-2018, 21:38
Много мразя идиоти дето ти стискат ръката за здравей/здрасти и стискат все едно че живота им зависи от това. Така ли един мъж трябва да се държи с жена??? Стискал щото можел, ми и аз мога да го ритна в коляното принципно ама не бих, щото етикета не го позволява :?
омг аз също много мразя макар че съм мъж, не ми е в стила и като някой вземе така "приятно" да ме изненада ми идва внезапно искрено желание да се сбия с него, ама нали ще изглеждам като луд та все им се разминава .
За всичко хубаво в тоя живот си плащам явно. Ето поредното доказателство - тати се прибра и имам купчина вкусни сандвичи за хапване, обаче тъпа оса реши да ме ужили точно сега... Чудесно! А точно снощи си говорих с един мой, че с летящите и пълзящи гадове споделяме трайна и дълбока любов, изразяваща се в преследване, опити за убийство и бягане в свински тръст с писъци. Освен че боли, щипе, пари и тупти, всичко е точно, щото знам, че нямам алергия. Обаче да - боли, щипе, пари и тупти. :( Както казах, за всичко хубаво в тоя живот трябва да се плаща.
Ако трябва да съм честна, страх ме е да излизам в момента, снощи тоя моя приятел като ми написа "Не те пускам да излизаш и в двора, докато не хванат убиеца на адашката ти!", лееееко се наплаших какви хора има тук. 99,9% е заради професията и, но ВСЕ ПАК АЗ ЖИВЕЯ ПОКРАЙ ТИЯ ХОРА, МАМКА МУ! Не ме е страх, че нещо ще се случи с мен, а е крийпи, че изобщо има такива хора тук. Просто не ми харесва, кофти е. Ужасно е. Разбира се, няма да ида на бдението, защото нито я познавам, нито нищо, включително и не смятам, че е нужно или че амнайсе свещи нещо ще променят. Но е хубаво, че този случай може да отвори очи и уши.
От друга страна, утрепали са я като куче без история ТОЧНО на любимото ми място за разходка по кея, което не знам как би могло да ме държи спокойна. Едно време само през деня ходех там, сега явно и през деня не е било безопасно за нея. Толкова е... Противна самата мисъл... Не знам, не мога... Повръща ми се с какви хора деля калния Дунав и мръсния въздух.
Бебчо е най-доброто същество. Обожавам го. Да.
Защо повечето теми от форума са изтрити как е възможно темите да са само страница и половина, даже в другият раздел са само 1 страница???Кои теми са изтрити?
Niakoitam
10-08-2018, 19:54
Абсолютно асоциално ми е, така че режа всички дето ми пишат със "заета съм, не мога сега" и ми е много приятно с музиката и спокойствието наоколо.
Снощи станаха страшни работи, ако има какво да се обърка, кой да те види като си със човек, дето не трябва да те виждат и глупав начин за реакция, беше ВСИЧКО това на веднъж. Малко ми се прииска да си нарежа вените по дължина.
Не мога да си харесам филм - и трите звучат супер добре/интересни... :( Единия беше уговорен уж да го гледам с компания, но няма да е в тоя живот, та трябва сама. Другите два са анимации, в едната от които има зла торта, биеща се с принцеса. УТФ?! Мислех, че след Облачно с кюфтета няма как да намеря нещо по-кретенско ама ей на.
Гледай филмите Булгар.
Не мисля, че е възможно да е по-хубаво от това. Животът ми най-после е в пълна хармония. Няма нещо, което да не е наред. Толкова го.., да, обичам.
Толкова го.., да, обичам.Това човек ли е, животно или предмет?
Я кажи че ми стана интересно.
LoveSofia
10-09-2018, 17:18
Това човек ли е, животно или предмет?
Я кажи че ми стана интересно.
:razz: :razz:
Въх, таман ми писа едно аверче - преди 2-3 седмици щеше да ме кани на сватба и си викам "ехе, пича е щастлив - децата и го харесват, кучетата му я обичат, идилия!" Ей сега ми пише, че има нужда от разговор, че са отменили сватбата за момента и имат някакви проблеми. Дооооста тъпичко ми стана, няма да лъжа. Надявах се най-сетне да е щастлив, като му знам тъжната/тъпа история до момента. Утре ще събирам души в шепи, то се е видяло отсега. :( "Дано си му от полза." ама как да стане, като не съм сигурна, че аз на себе си съм от полза днес.
Чух се по телефона с някого, дето си мислех, че съм му забравила гласа. Оказа се, че не съм и даже ми действа успокояващо, щото си бях скофтила нещо преди разговора да се случи, та... Да, може би се почувствах по-добре и сякаш говоря със себе си. Може би. Странно е, че даже не говорихме на темата, дето скофтих, а все пак се успокоих.
Ръката се редува да боли и да сърби. ПиснА ми вече.
остарявам прогресивно и ръката ми пак започва с традиционните болки
иначе в новото ми старо хоби акваристиката се развивам вече имам едно отгледано поколоние хелери и гупи
молнезиите и платите са в процес на растеж
сега ще се пробвам да развъдя и скаридите
пп
най-лесно се развъждат алгии
HollyGolightly
10-10-2018, 20:01
Много е яко уикенда ти да свърши в сряда 8-)
Пътуването беше кратко, но определено си струваше да и видя изненаданата физиономия и да я слушам след това 2 дни как ми разправя че все още не може да повярва че съм там и че съм и направила такъв номер 8-) ми и аз не можах да повярвам че се върза толкова лесно.
За 2 дни отсъствие от работа съм натрупала 247 имейла, един от които е в отговор на мой имейл ОТ 16ти АВГУСТ!!! С гълъб по-бързо щеше да дойде :?
Както и да е, още 2 дни и след това почивка… 8-)
Много е яко ... да свърши в сряда 8-) Много дълго ти е продължило... :?
Е, не! Този жест ми направи целия ден. :33333 И си имам пластмасова костенуркааааааа! :333333333 Колко малко му трябва на човек, за да е щастлив и да покаже благодарност... Доста добре се почувствах и аз от разговора, де. Определено ме зареди яко и точно в момента се чувствам супер добре.
трети ден почивка
не ми се отразява добре
четвърти ден почивка
стоя и въртя едно копче
днес още един човек ми каза че пенчо е измислен а аз го виждам как стои до мен
Пак си прекалил с алкохола :? !
HollyGolightly
10-11-2018, 19:41
Хубаво е като се подсещам кое как и защо е започнало 8-) едно такова приятно и удовлетворяващо ми е вътрешно
Girls night out ще имаме утре с нея а уикенда съм си го запазила изцяло за него <3 много време “далеч” един от друг ни се насъбра напоследък и трябва да се наваксва :lol:
Днес е един от тези дни, дето се чувствам кофти.
Доста толям гаф сътворих, но с когото и да си писах - все тая. , пратих поздрави и се усмихнах. Всъщновт, може и да не искам да знам даже кой е. Може да ме накара да се чувствам по-зле. Все тая.
Чувствам се объркана.
Липсва ми, липсваТ ми.
Проведох интересен чат, сериала беше интересен, боли ме главата адски и ми се пие. Много. И пия, де. :ддд
^^
Ти си яко пропаднала, не знам как още не си ударила дъното!
Можеш да се събереш с Харката поне да не се напивате сами.
^^
Ти си яко пропаднала, не знам как още не си ударила дъното!
Можеш да се събереш с Харката поне да не се напивате сами.
искаш да пиеш с нас ли? ако майка ти позволи ще пиеш.
HollyGolightly
10-12-2018, 22:41
искаш да пиеш с нас ли? ако майка ти позволи ще пиеш.
Разочарована съм Хари, под едно съзвездие сме раждани, а мен не ме каниш на пиене :(
Разочарована съм Хари, под едно съзвездие сме раждани, а мен не ме каниш на пиене :(
него и без това майка му не му дава да пие :cool:
HollyGolightly
10-12-2018, 23:19
него и без това майка му не му дава да пие :cool:
Мда, браво, щото на Филип майка му не му позволява да пие, дай да викнем Холи…последна дупка на кавала :?
А аз щях даже да ви черпя !!!
Мда, браво, щото на Филип майка му не му позволява да пие, дай да викнем Холи…последна дупка на кавала :?
А аз щях даже да ви черпя !!!
за тебе съм готов да не спя цяла нощ!
искаш да пиеш с нас ли? ако майка ти позволи ще пиеш.Не пия с пропаднали хора като вас 8) !
Мда, браво, щото на Филип майка му не му позволява да пие, дай да викнем Холи…последна дупка на кавала :? Колко пъти трябва да кажа, че не съм Филип :? ?!
Не пия с пропаднали хора като вас 8) !
Колко пъти трябва да кажа, че не съм Филип :? ?!
Абе кажи,че не ти дават! Кво сега се правиш на интересен?
Начи, сядаме да пием тримата пък Холи черпи. Тва е баси добрия план. <3
Он: Ама то продължава да пише... :ддд Много интересно какви реакции би имало, ако се разбере, че си поддържаме връзка. Поне е съгласен с мен, че постъпката е била тъпа на боклук, което да - всички са съгласни и всички ми говорят да заеба. Което и правя. Смисъл нито тормозя за отговор, нито нещо преча, живея си живота, върша си нещата, стоя и проооосто чакам да доскофти. Щото да - вече е започнало. Пука ми, твърде много ми пука, но съм ядосана и обидена. И наранена от постъпката. Много.
И ест, че пак ще ме боли. Предния път не усетих, сигурно щото имах твърде много други неща в/на главата ама днес си ме боли... Не колкото фщда се надрусам с болкоуспокояващи, но си боли и сега ще пробвам да поспя малко. Следобед имам план да се боядисвам и ме бОли гъза. Ш стана пак светофаресто-червена. Както снощи се ебавах, червената овца на Ахат. :дд
Щеше да ми разправя нещо, но тяка и не се чухме. Следобед/вечерта.
HollyGolightly
10-13-2018, 11:36
за тебе съм готов да не спя цяла нощ!
Еееееее 8-)
Всъщност ти вярвам. Не е като да не сме седяли навремето няколко човека по нощите в скайп, Та приема се.
Хайде тогава сядаме да пием
#Когато си спала само 2 часа к се чувстваш като дрогирана, а всъщност е умората, която бавно се разпростира из тялото ти
#TheThingsWeDoForOurFriends
Edit:
Някои хора явно не са чували за ИЛКО и си мислят че могат сами да си решат как се казват 8-)
Niakoitam
10-13-2018, 16:58
Аз съм чувал за Илко. Даже съм работил в една стая около месец в мината И с него. :D
LoadRunner
10-13-2018, 20:44
https://i.imgur.com/PH2Y1JH.jpg
iFakesmile
10-13-2018, 22:25
Ужасно както всеки ден… то по-зле няма на къде.
https://i.imgur.com/PH2Y1JH.jpgТова да не е новият аватар на Ивата :D ?
anonymous1043668
10-14-2018, 15:04
Това да не е новият аватар на Ивата :D ?
Иначе денят ми мина добре. Търде добре. Започвам да чакам нещо лошо да се случи..
HollyGolightly
10-15-2018, 18:16
Не ме интересува че мен ме тормози, това мога да го игнорирам и да се правя че нищо не се случва. Ама като почне да намесва и близките ми, вече имаме сериозен проблем.
А той горкият покрай тези циркове дори не е спал, уж заспахме към 2:30 а той в 5 вече беше на крак и ми беше приготвил да си нося обяд на работа. След това ме придружи да разходим кучето, понеже се притеснявал да ме остави сама в тъмниците да ходя. Даже тази седмица щял да бъде при мен, за да ме пази 8-) алармата и кучето определено ме пазят повече, ама пък определено в неговата компания ми е по-хубаво <3
едно време влизах в тоя форум за да се забавлявам а сега за да видя кой е докладвал грозния
иначе доказах че съм упорит (поне пред самия себе си) малко тъпо постъпих пришпорвайки нещата което не е в мой стил
но понякога подобни действия поне могат да изяснят ситуацията
МРАЗЯ ДА ЧАКАМ
пп
поне си намерих парфюм на промоция спестих едни 100лв
аз очаквах да се случи утре а то подрани това събитие :D
нещата се обръщат на добре :D
пп
всеки ден ме мъчи тоз въпрос трагичен
как да съм откровен и симпатичен
fire_magic
10-15-2018, 23:06
Не пия с пропаднали хора като вас 8) !
Една от малкото утехи в живота ти е да влезнеш в тоя форум, да напишеш 2-3 лайна, след което задължително да им сложиш удивителен знак, за да им придадеш някакво внимание и да се почувстваш като значим участник в нещо.
kojinshugi
10-16-2018, 11:42
болна, умирам от скука, чак влязох отново в тийнпроблема, явно положението е много зле
https://skandalni.eu/wp-content/uploads/86.jpgМен също!
HollyGolightly
10-16-2018, 19:36
Още от сутринта е почнал да ми вдига нервите “your inability to follow simple directions is driving me crazy” я пак?
И това понеже не го събудих в 5:30 сутринта да разходим кучето заедно, а отидох сама…в тъмниците…и кво? Кучо е с размерите на кон и го разхождам без каишка, силно се съмнявам някой да посмее да се доближи.
И сега продължава да ми намила за някакви работи и да прави леки подмятания за това и онова…
Ама какво да се прави, обичам го и пак ще му се размине 8-)
Толкова ми е празно и тъжно, че няма накъде. Тая вечер просто не мога да се сдържа. Имам нужда от разговор. Адска. Не за друго, а за да споделя на някого колко ми липсва. Това е, друго няма.
kojinshugi
10-17-2018, 11:14
от днес съм на антибиотик! < 3
Тъй, вчера имах нужда от разговор, който не получих, за тва се хванах да си помогна сама. Не обвинявам човека, щото не ми е длъжен, но определено ми трябваше някой да ми каже да се стегна. Интересно е, че обикновено все от едно място си търся метафоричните шамари и когато не ги получа, се освествам и си ги бия сама.
HollyGolightly
10-18-2018, 13:08
Нямам псориазис или екзема на врата, имам алергия към парфюмите ми… е супер, ми явно ще си ходя с петната щото без грим мога и да се смиря и да излезна така, ама немиришеща на хубаво-не!
много бих искал да разкажа истината но няма да ми повярва
само няколко души знаят за това но скоро ще бъда забравен от тях или поне така се залъгвам че ще стане
но ако отново се случи ще съм подготвен
Оле, много ми е готян подаръка. :33333333 Много ме зарадва и веднага си го метнах на портмонето, щото нямам ключове. Така винаги ще е с мен - и човека, и подаръка. :3 Много ми е готино, вярно. Няняняняняняняняняня. :333333
И си имам трета подред Съвест. :дддд Случката/разговора беше фън, включително и си я пробвах, та работи правилно. :ддд
Печем сладкиш със ябълки и канела, та цялата къща мирише на хубаво. :3333333
Генерално ми е готино днес, скоро не е било така чак.
HollyGolightly
10-22-2018, 03:16
Завършвам уикенда по-изморена, отколкото го почнах... ми браво 8-)
Ох, сряда... Почти 72 часа ш ни се съберат за алкохолизиране на камара. Ебаси щастието! Включително и по рдто и + Коледа май ш си идват двамата. Баси якото, чуек! Баси късмета!
Слушам неква музика от предишни животи, не знам дали ми е готино или не е, но... Все тая. :дд
Теста беше интересен, реакцията след него - също. :ддд
Сравниха ме с таралежче. Пак. Когато някой посегнел, била съм се свивала в бодливо топче. Истината е, че до сравнително скоро не бях, но сега вече определено съм таралеж. Хем и са готини гадове, нямам против да ме сравняват с такива.
Едитвам, щото е кайнда дребна промяна:
Е, не! Точно с единия си говорих на тая тема - какво съм, какво търсят хората у мен, с какво им помагам да се чувстват добре и така нататък. И точно около час по-късно си пиша със Съвест и той казва баш това, дето си го мисля за себе си и обяснявам. Баси, това да се познаваш така добре и така добре да знаеш какво привлича всички, е толкова яко... Бад ас Тори. :дддддд
тия дни вярно са готини и усмихващи... Очаквам с "нетърпение" някоя изцепка да ме ядоса или нарани пак, при това го очаквам от всички.
LoadRunner
10-22-2018, 15:08
ейй, човек да не се излъже да влезе значи
от една седмица не сте мръднали а аз очаквах хляб и зрелища
грозен, за нищо не ставаш
ейй, човек да не се излъже да влезе значи
от една седмица не сте мръднали а аз очаквах хляб и зрелища
грозен, за нищо не ставашОт известно време тоя дневник е окупиран с "монолози на вагините" - пишат 2-3 жени, като дори няма диалог между тях - всяка си цикли нейните теми и емоции :D !
Аз като добър форумец опитах да общувам с тях, но не разбирам повечето от терзанията им, пък и те са твърде самовлюбени, да обърнат внимание на когото и да било.
Лошото е че в темата спряха да пишат други мъже - нищо не обостря вниманието на жените повече, от това мъже да ги обсъждат :D !
Освен това смятам, че ти Трънчо ставащ леееко нахален - очакваш форумът да ти предложи зрелища, в което няма лошо, но ти искаш и хляб - е това вече няма как да стане :D !
Все пак се радвам, че очакваш с нетърпение постовете ми във форума и се извинявам, че този път не съм оправдал очакванията на феновете си :) !
Канят ме на турнир по стрелба,чудя се дали да го спечеля или просто да си видя старите другари.
Моят приятел полковника ще е там,един истински офицер отдаден на армията.
Нещо съм загубил желание да държа оръжие или поне не по този начин.
Подготвям се емоционално и психически за довечера, щото си идва. Нямам търпение. Направо ми се подскача вече от кеф. Таман е тръгнала, но да - аз наистина нямам търпение вече. :3 Много-много-много нямам търпение. Скоро не съм се чувствала изобщо по тоя начин, да става вече време да ходя да я вземам...
Дооста яко се е осрало, без даже да се опитвам и да искам да постигна това, включително за никакво време. Общо-взето, постигнала съм неща, дето много са се опитвали, без грам желание за което у мен... Еми, не че не съм горда от което, но... Хау ъбаут но?! Не е моето нещо, определено. Което ме кара да се чувствам малко кофти, де. Аз друго нещо чакам, искам и търся. Друго ми е в главата. Страхувам се какво ще се случи от и заради тия неща, но само времето ще покаже дали и какъв край ще има.
Поредната странна случайност - няколко човека едновременно почти ми говорят и ме разпитват генерално за тоя тип отношения, аз казвам мнение, а после тя ми се обажда и ми обяснява за лоши последствия от това. Е, как да не се радвам, че съм права и че лошите части на нещата са (доста) повече от добрите?! Направо съм своеобразна Ванга на моменти... Не, че това ми харесва, но все пак е нещо, май? Генерално по темата - мисля си, че или е модерно да си имаш такова, или нещо са се наговорили, без да се познават. :дддд
Може би трябва да хапна нещо, но меееееехххххх, не сега. Не днес. :ддд
Niakoitam
10-24-2018, 17:40
И отново...колежките от моята група в работата са пълни овце, кози, кокошки и всичко каквото се сети човек. С всеки изминат ден мнението ми се затвърждава все повече и повече. Та те вече даже и понякога не се крият и пред постоянните хора там. А постоянните май и те понякога се дърлят помежду си, но имам впечатлението, че са доста по-точни хора от "нашата си стока." Най-малкото поне се поздравяме и си казваме Чао доста по-често при положение, че освен визуално почти нямаме допирни точки. И шефките и двете изглеждат печени. Особено, когато са в настроение. Едната по-отрано се показа, другата значително по-трудно,но и тя напоследък започна да се отпуска и да показва добри настроения. Страх ме е обаче, че това много скоро може да приключи или поне да е само от дъжд на вятър.Че няма да мога да остана за постоянно там. Че отново ще остана изолиран от хората. Там има добра бройка. Въпреки, че както споменах допира ни е предимно визуален. Най-прякото "общуване" е само с нашите пуйки. И все пак поне за около 12 часа (включващи отиване и връщане) съм толкова зает, че забравям дори колко съм самотен всъщност. Нямам много време да мисля затова, а освен това изкарвам и пари макар, че малко по този договор има едно две неща, които не ме кефят. Работата като цяло ми допада. Мястото също. Е малко не ме кефи, че трябва да ставам рано и по 5-6 дни, но не може всичко пък да е перфектно. По-добра алтернатива за сега няма. Спрямо предишните ми работи е нещо супер. Спрямо колежките...хм...с цигани съм рабитил и мога да кажа, че са били много по-точни и отзивчиви хора. Но както написах страх ме е че това скоро може да свърши и да ме изкара дори от тази черупка, в която ме кара да се поставям...
И отново...колежките от моята група в работата са пълни овце, кози, кокошки и всичко каквото се сети човек. С всеки изминат ден мнението ми се затвърждава все повече и повече. Та те вече даже и понякога не се крият и пред постоянните хора там. А постоянните май и те понякога се дърлят помежду си, но имам впечатлението, че са доста по-точни хора от "нашата си стока." Най-малкото поне се поздравяме и си казваме Чао доста по-често при положение, че освен визуално почти нямаме допирни точки. И шефките и двете изглеждат печени. Особено, когато са в настроение. Едната по-отрано се показа, другата значително по-трудно,но и тя напоследък започна да се отпуска и да показва добри настроения. Страх ме е обаче, че това много скоро може да приключи или поне да е само от дъжд на вятър.Че няма да мога да остана за постоянно там. Че отново ще остана изолиран от хората. Там има добра бройка. Въпреки, че както споменах допира ни е предимно визуален. Най-прякото "общуване" е само с нашите пуйки. И все пак поне за около 12 часа (включващи отиване и връщане) съм толкова зает, че забравям дори колко съм самотен всъщност. Нямам много време да мисля затова, а освен това изкарвам и пари макар, че малко по този договор има едно две неща, които не ме кефят. Работата като цяло ми допада. Мястото също. Е малко не ме кефи, че трябва да ставам рано и по 5-6 дни, но не може всичко пък да е перфектно. По-добра алтернатива за сега няма. Спрямо предишните ми работи е нещо супер. Спрямо колежките...хм...с цигани съм рабитил и мога да кажа, че са били много по-точни и отзивчиви хора. Но както написах страх ме е че това скоро може да свърши и да ме изкара дори от тази черупка, в която ме кара да се поставям...Само не се впрягай толкова, заради нек'ви си колежки.
Знай, че повечето от тях са просто учтиви и не ти казват "здрасти" и "чао" защото те харесват.
Ако с някоя установиш контакт с някоя и намирате общи теми за разговор - покани я да излезете някъде извън работата.
Niakoitam
10-24-2018, 19:04
Май изобщо не разбра какво написах. :)
Май изобщо не разбра какво написах. :)Много дрънкаш, малко казваш.
Пиши по-кратко и ясно и си структурирай по-добре мисълта :? !
аман вече
така и не намерих патриот който да не се размине без банкет
пък и ако реша да си губя времето с това състезание ще трябва и да го печеля
много хора няма да преживеят загубата си
да не говорим че напоследък не ме държат нервите и ще направя някой скандал
ех този въпрос трагичен как да съм хем откровен и хем симпатичен
HollyGolightly
10-24-2018, 22:31
Само аз и той можем да си говорим 45 минути по телефона, за нищо! Дори не се разбрахме какво ще правим тази вечер и дали ще се виждаме. Трябваше пак да му звъня за да се доуточним
Понеделник пак заминава за седмица. Вярно че не му се е случвало от доста време ама не ми харесва така и ще ми липсва
anonymous1043668
10-25-2018, 10:35
От известно време тоя дневник е окупиран с "монолози на вагините" - пишат 2-3 жени, като дори няма диалог между тях - всяка си цикли нейните теми и емоции :D !
Ама нали в заглавието пише "как се чувтвате"
Аз като добър форумец опитах да общувам с тях, но не разбирам повечето от терзанията им, пък и те са твърде самовлюбени, да обърнат внимание на когото и да било.
Не пишат само жени,пък и мъжете попринцип не разбират драмите на жените,всъщност не мога да си обясня защо мъже не пишат повече в тая тема (сигурно защото са изгонени :D)
Все пак се радвам, че очакваш с нетърпение постовете ми във форума и се извинявам, че този път не съм оправдал очакванията на феновете си :) !
Колко фенове имаш?:)
ПТ: Не съм се наспивала от почти една седмица.Все още се опитвам да си оргаизирам времето и да се възползвам максимално от него,но това се оказа доста по-трудно от колкото си мислех...
Ама нали в заглавието пише "как се чувтвате"Да ама аз не съм склонен да чета монолози. Ако толкова искат да излеят чувствата си, без да търсят диалог, да го направят в тоалетната, вместо да се чудят как да изтресат някой пост във форума, от който никой не се интересува и не коментира :D .
Не пишат само жени,пък и мъжете попринцип не разбират драмите на жените,всъщност не мога да си обясня защо мъже не пишат повече в тая тема (сигурно защото са изгонени :)Така е, не ги разбираме и те или търсят съчувствие или да предизвикват завист другите жени тук.
Натрапват се с присъствието си, без да търсят диалог и по-малодушните мъже офейкаха :D !
Колко фенове имаш?:)Имах доста фенове в тоя форум и по едно време бях почнал сериозно да се плаша от фенската любов :D .
Ииииии нашето опиване се преебааааа... Добре, де - не е, но снощи половин бутилка водка само изпихме, срам сме за алкохолиците, които хората си мислят, че сме. Заспа твърде рано и твърде уморена, после ме помисли за приятеля си, та ме гушка. Аз по едно време също съм я гушкала и "обичала". Направо, същинска картинка, батенце. Цял ден днес сме се боядисвали, щото кретенските бои просто НЕ стават. Утре пак ще се занимавам със същото. Взема да ми омръзва вече, вярно, така не съм псувала от доста време, колкото днес.
Ей ся поредната тъпотия, днес деня е доста кретенски изобщо. Чудя се кога ли ще ми втръсне от простотии и ще се самоубеся от глупости. Направо все едно съм си продала шибания задник на дявола, така се чувствам на моменти.
Не вярвах, че с това заледяване отвътре ще има нещо да ме жегне, но снощния разговор буквално ме размаза. Знам, че може би е било с тая цел - да ме натисне на жал. Обаче... Просто... Не... Не може да го казваш така, а после да се опитваш да се правиш на ударен... Не може... Няма как... Отделно, от оная вечер пак простотии, дейба и смотаняка, батенце... Набих го, за да не прави простотии. Не стига, че с триста зора се е отървал, та дай сега пак. Май се отказа, де ама все ми е тая. Да си прави каквото иска с жалкото подобие на живот. От мен няма да получи подкрепа, няма да му се радвам на победите, купите и парите, няма да му ближа раните. Аз съм пас. И може да ми е само аверче (тотална разлика от това, където иска) ама няма да дам да прави глупости. Не смятам, че трябва да е толкова егоистичен чак, сори, батенце. Няма да стане, не намери църква да се кръстиш.
Преди това пак същата идиотия като преди месец. Скоро такава кретения не се беше случвала. После се чудя що съм така замръзнала извътре. Ето защо. Цяла вечер треперя от нерви по глупости. ПиснА ми, вярно. Яко ми писнА даже. Всички са прави, че е шибян гъз на не знам коя степен.
Повече никога не съм се радвала на книга, пък дори не е моя, а е заем. :ддд Само аз мога да се усмихвам на и заради книга. :ддд Иронията - така странно се чувствам, но виж - поне усещам книги и музика.
Ше си нарежа вените с лъжица. И ш си извадя окото с лъжица. И ш си издълбая сърцето с лъжица.
HeWhoFeedsTheCrows
10-29-2018, 17:48
Толкова много бабички и стари ергени тук, а уж се казва тийн проблем. Е поне има бъдеще като пенсионерски клуб, където всички се събират да си припомнят какви са били на младини, онези древни забравени от младите днес времена.
Толкова много бабички и стари ергени тук, а уж се казва тийн проблем. Е поне има бъдеще като пенсионерски клуб, където всички се събират да си припомнят какви са били на младини, онези древни забравени от младите днес времена.
https://i.imgflip.com/qurja.jpg
anonymous1043668
10-30-2018, 10:53
Тъжно е,защото е вярно.Тука обикновенно постват хора на по на 20-30 години,че и повече нищо,че се казва TeenProblem.Единствените teenове са хора които си постват проблемите по веднъж-дваж и останалите потребители,по-възрастни от тях им дават акъл :? То ведниж ми стана срамно и неудобно,че не съм на 30год. и ме изкараха като някакъв келеш. Да не повдигам темата,че форума съвсем започна да пропада и ако продължава така ще се превърне в пенсионерския форум на България...
Necrologist
10-30-2018, 21:40
Тъжно е,защото е вярно.Тука обикновенно постват хора на по на 20-30 години,че и повече нищо,че се казва TeenProblem.Единствените teenове са хора които си постват проблемите по веднъж-дваж и останалите потребители,по-възрастни от тях им дават акъл :? То ведниж ми стана срамно и неудобно,че не съм на 30год. и ме изкараха като някакъв келеш. Да не повдигам темата,че форума съвсем започна да пропада и ако продължава така ще се превърне в пенсионерския форум на България...
Аре по-спокойно, младата.
Абе, дърти-дърти ама и ние вършим глупости като когато бяхме млади. Да не казвам, че съм 22-годишен идиот, де. Щото ще ме извадят от клуба на пенсионера, пък там е забавно. И са адекватни.
Он: Тва беше странно и объркващо. Наистина. Хареса ми частта, в която бях почеткана. :ддд Да си егоцентричен е странно на моменти, всъщност. Много. Мисля да допия това вино, и без друго е половин бутилка само... Наистина - мисля да допия това вино. На 101%... И това, като имаме предвид, че не ми се пиеше изобщо като почнах... Може би трябваше да реагирам по-адекватно, но мееееехххххх. Некст тайм. Ако не друго, поне го обмислям. Казах ли, че обмислям и да допия виното?! Не?! Въх... Е, мисля да го довърша. Мисля, че това стига.
Ако трябва да съм честна, не почувствах нищо. Всъщност, изобщо. Явно съм чак толкова прегорена от студ. Чувствам единствено, че ми е гадно на онова странно, погнусено равнище като децата в детската градина. Соринотсорибич.
Пуша си поредната цигара и да - не смятам, че ш е последната за днес.
Емоционалните ми липси са впечатляващо дълбоки. Впечатляващо като за черни дупки, всъщност.
HollyGolightly
10-31-2018, 01:34
Много мразя да съм в това състояние, а той да е на business trip
Липсва ми, а е едва 2ри ден... още 2 дни и половина!
HeWhoFeedsTheCrows
10-31-2018, 12:29
Самота и свобода или любов и робство ?.. Оценявам твойте повърхностни чувства, но не мерси скъпа, предпочитам свободата, но ще ти кажа след като пробвам от твойте блага като мостра. Освен това да си сам е трудно само, когато не си се изправил срещу демоните си. Мойте демони са мой приятели и работят за мен.
BlacklaslalNigga
10-31-2018, 15:13
^Crow
Щом демоните ти са твои приятели, то ето поздрав, за тях ;)
https://youtu.be/18OT8gUDwFc
LoveSofia
10-31-2018, 15:18
Единствените teenове са хора които си постват проблемите по веднъж-дваж
Не позна! :) :)
...че съм 22-годишен идиот, де.Добре е че си знаеш, де :) !
Не позна! :) :)За себе си ли говориш?
Мисля че си 100% нечий фейк!
Въх, няма такова като да се нахвърлиш гладен върху тава с любимата ти храна. <3 Тогава дори омазването със сос е готино и нямам нищо против. И още по-няма такова като да се изпляскаш в двора, да си направиш кафе, да го пиеш в четене на любима книжка и едновременно да си пишеш с най-готините хора, дето могат да съществуват в живота ти. <3 Просто наистина няма такова... <3
Явно е един от тези хубави дни, в които оценявам и най-дребните неща, които имам, та се усмихвам широко за дреболии. Успях да си свърша всичко планувано и трябва единствено да мина през банята преди да изляза. И после всичко би трябвало да стане по-приятно, ако не стане по-ужасно гадно и зле. За момента, обаче, съм оптимист до мозъка на костите си, защото това е наистина един от най-прекрасните следобеди последните два месеца. И да - станаха толкова. Така и не спрях да се чувствам прегорена и вкаменясала от студ във вътрешностите, нито да престана да бъда обидена. Не спрях да мисля за кофти неща, освен в редките моменти като този, когато се е прокраднала перличка спокойствие и още една от готино настроение. Обаче размислих за някои неща и ще видим дали съм права по-натам във времето. Баща ми има една тъжно-иронично-ужасно-смешна приказка за нашия род. "Летяли си хиляда лоши решения в небето и се лепнАли на нашата фамилия. Колко мило, и на нас ни липсвахте!" "Род" прозвуча като че съм Старк от Зимен хребет, хехехе. Ще ми се ама не съм.
Подготвям я психически днес и тя изцепва "Е, що не?!" :дддд Хем ме досмеша, хем ми стана странно.
Истината за форума :? :
https://www.youtube.com/watch?v=E1TpE6Ed9K8
:D
anonymous1043668
11-01-2018, 20:43
Днеска изобщо не харчих безразборно
престанете да ми коментирате рисунките
LoveSofia
11-02-2018, 07:34
Днеска изобщо не харчих безразборно
престанете да ми коментирате рисунките
"Я"-то прилича на "а"-то.
А, "вичките" :razz:
anonymous1043668
11-02-2018, 10:13
"Я"-то прилича на "а"-то.
А, "вичките" :razz:
Като бързаш и не си си доспал "всичките" магически става на "вичките" :D
Ще го оправя (когато намеря време) :)
LoveSofia
11-02-2018, 19:00
За себе си ли говориш?
Да.
Мисля че си 100% нечий фейк!
Ок.
Като бързаш и не си си доспал "всичките" магически става на "вичките" :D
Ще го оправя (когато намеря време) :)
А кучето всъщност какво трябва да прави? :D
HollyGolightly
11-02-2018, 21:40
https://scontent-atl3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/45265431_10212466275082481_9022773583545368576_n.j pg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent-atl3-1.xx&oh=1b6dd8c70f57835110af07d97752b4ee&oe=5C8804EF
#Voter #DontTreadOnMe #RedPillAF
Гласувах по-рано и сега отивам да си взема мъжа от летището. Продуктивен и прекрасен ден се оказа 8-)
Никога не ми е било толкова нервно! Поне всичко приключи,а аз дали ще се оправя е друга работа. тъпото е,че загубих почти всякаква надежда за тази държава. Навсякъде има задкулисни игри,а този път за мен беше по-добре да спра до тук и да не знам за да си живея спокойно до старини.
Вчера изобщо не ми вървеше на единия крак - как можах да получа две ужилвания от оса на веднъж (около 30тина+ часа чак реши да се зачерви кожата, утф?!) с разлика от 30 секунди и едно до друго + да си го изкривя почти до счупване?! Сега, аз вярно, че съм яко говедо и търпя поражения редовно, та съм свикнала с болката, ама ае стига вече кретении, а?! От тоя дискомфорт/болка успях и да се скофтя, та и двата дни отказах излизания, кафета и други работи и само се пуснах до магазините в квартала. Поне си дочетох книжката, та ще я върна, когато човека е в града. И, ест, ще си изпрося и следващата. Нямам ни най-малко намерение тези книги да си ги купувам, защото няма да ми донесат никакво щастие, като знам с кого сме ги искали. Това е.
Днес цял ден чета, пия кафе, тъпча сладко и се радвам на живота, но утре май ще ми се стъжни. Меееееехххх, все тая.
Генерално май продължава да ми е скофтено, обаче.
HeWhoFeedsTheCrows
11-04-2018, 17:41
Осите жилят само лошите и скучни хора с посредствен живот. Някои хора по два пъти, защото отговарят и на двата критерия..
anonymous1043668
11-04-2018, 19:20
Осите жилят само лошите и скучни хора с посредствен живот. Някои хора по два пъти, защото отговарят и на двата критерия..
Осите са едни най-злобните насекоми.Това е животно.То не може да прецени кой е добър и кой лош и т.н (за нещастие и повечето хора не могат). Пък и не мисля,че дори и някой да е скучен или лош,задължително осата като го ужили,ще го оправи..
HeWhoFeedsTheCrows
11-04-2018, 19:37
Чух, че върлува нов вирус засягащ хората с фетиш към кучета, предизвикващ остри епизоди аутизъм с доживотни последствия. Един от най ранните признаци е публикуването и показването на текст в бяло с черен фон.. Майката природа е жестока...
И аз те обичам. <3
HeWhoFeedsTheCrows
11-04-2018, 20:24
Благословени са тези със способността да изразяват любов дори към непознати, уви често тази любов води до необратими и неестетични промени на пудендум феминина.. Но въпреки всичко е важно да се обичаме, умерено, независимо от нашите различия и възгледи..
HollyGolightly
11-05-2018, 03:25
Day 2, baby fever is still at 104°F 8-) ако някой знае лекарство за такива неща да казва :lol:
xXxAngerfisTxXx
11-05-2018, 08:15
за 5ти път късаме и се събираме ... ясно е тя не може без мен нито аз без нея :smt007
...загубих почти всякаква надежда за тази държава. Навсякъде има задкулисни игри,а този път за мен беше по-добре да спра до тук и да не знам за да си живея спокойно до старини.До тука ни докараха твоите любими комунисти!
Осите жилят само лошите и скучни хора с посредствен живот. Някои хора по два пъти, защото отговарят и на двата критерия..Евалата, много добре ѝ го каза :D !
Мен пък оси не са ме жилили от години :) ! Сигурен съм че има защо 8) !
за 5ти път късаме и се събираме ... ясно е тя не може без мен нито аз без нея :smt007По-добре се запишете за участие в някой латино-сериал!
Така поне ще изкарате пари от цялата работа :D !
за 5ти път късаме и се събираме ... ясно е тя не може без мен нито аз без нея :smt007
Ох, това ми е адски познато, но определено не работи.
anonymous1043668
11-05-2018, 22:18
Една оса ме ухапа.Ако това не е ирония..Сигурна съм,че вие ме урочасахте,няма кой :lol:
Спи ми се както винаги,но не може всичко да е идеално..Също така имам чувството,че ще остана без пари и ще умра от глад..:D
ясно е тя не може без мен нито аз без нея :smt007
те всички така казват
Мен пък оси не са ме жилили от години :) ! Сигурен съм че има защо 8)
имах си аз..
HeWhoFeedsTheCrows
11-06-2018, 14:01
Гладна кучка няма.. Винаги има щедри хора да й бутнат поне един кремвирш ако не и повече..
Юнгинген
11-06-2018, 15:56
На теб не са ти бутнали кренвирш, затова ли се цупиш?
На теб не са ти бутнали кренвирш, затова ли се цупиш?Е на теб нали ти бутат - за к'во рИвеш сЯ :D ?!
HeWhoFeedsTheCrows
11-06-2018, 22:12
Сивото безцветно небе изглежда като дисни филмче в сравнение с цветните хора обитаващи този форум..
Цветни като биологично оръжие за масова депресия.
Цветни като черна дупка, изсмукваща всичко свято и весело..
Цветни като дори по страшен ужас отколкото ЛовКрафт може да измисли, достоен да надвие дори тези божества, чиято сила не може да бъде измерена.. Именно редовните тук обитаващи този форум обръщайки наопаки реалността със своята душевна празнина. Като звездни рейнджъри свързвайки се в нещо, достойно да мотивира дори господ да се съюзи с дявола, за да се изправи срещу този общ враг, без гаранция, че ще имат шанс да спечелят.
anonymous1043668
11-07-2018, 08:57
Гладна кучка няма.. Винаги има щедри хора да й бутнат поне един кремвирш ако не и повече..
Това беше на базик..
Аз никога не оставам без пари-винаги си правя сметката. 8)
Пък и дори да остана винаги мога да продам някой пейзаш, така че аз винаги це оцелея! 8)
Като гледам май ти си онзи с нуждата от кремвиршчета или прсто си наясно за това от личен опит :D :D :D
Когато се надяваш, че форон ще ти направи живота цветен и забавен.
Он: Йес, бе! Все пак ще си дойде, значи. Супер се радвам, вярно. Липсва ми онова време, в което си идваше всяка седмица и всичко си беше супер. Ще ми се да кажа, че свикнах да ги няма и двамата ама не ми е кеф изобщо. Но от друга страна, много по-готино ми е, когато си идват, отколкото едно време. Доста повече оценявам, когато са тук.
Попаднаха ми едни снимки, които мислех, че съм изтрила. Много е готино да откриваш такива неща без да искаш. После ти се скапва всичко.
Утре имам уговорка, която не ми харесва, но така или иначе вече се съгласих, а и вчера заебах, щото бях труп - трябва да свърша и това все пак. Иначе доста кофти се получава.
HeWhoFeedsTheCrows
11-07-2018, 14:45
Гладна няма да умреш права си.. Хората ще ти плащат само и само да не се бъзикаш, а ти като терорист ще ползваш псевдо чувството си за хумор като биологично оръжие искайки по - голям и по - голям подкуп всеки път, за да запазиш мълчанието си.
Междувременно... Художничките имат толкова гладки ръце, че даже и лубрикант не ти е нужен, обаче накарай една да ти направи сандвич и единственото нещо, което ще получиш е перфектна картинка на перфектен такъв.. Цък Цък Цък..
Necrologist
11-07-2018, 16:50
Междувременно... Художничките имат толкова гладки ръце, че даже и лубрикант не ти е нужен, обаче накарай една да ти направи сандвич и единственото нещо, което ще получиш е перфектна картинка на перфектен такъв.. Цък Цък Цък..
Стискам палци да се оправиш някой ден, приятел.
Ако искаш мога да ти препоръчам няколко човека, с които можеш да поговориш. Ще ти олекне.
Само кажи думичката.
anonymous1043668
11-07-2018, 17:44
Гладна няма да умреш права си.. Хората ще ти плащат само и само да не се бъзикаш, а ти като терорист ще ползваш псевдо чувството си за хумор като биологично оръжие искайки по - голям и по - голям подкуп всеки път, за да запазиш мълчанието си.
Нямам никаква идея от коя психиатрична клиника си избягал,но май е време да се спреш.Не знам дали се смяташ за духовен,мъдър и т.н. като говориш така,но говориш изключително грозно.Ти ама изобщо си нямаш понятие от изкуство и не мисля,че си виждал художник,камоли художничка.Заяждаш със всички.Изобщо не ми публикувай поредния уникален отговор,нямам намерение да те чета повече..
LoveSofia
11-07-2018, 17:52
Не се ли пише креНвирш? :? КРЕМвирш, та то просто звучи смешно.
:smt004 Май имаш доста комплекси от някоя художничка! :razz:
HeWhoFeedsTheCrows
11-07-2018, 17:59
Прав си приятелю.. По гладки ръце не съм намерил досега, художничките умеещи да ръководят разумно парите си са малко.. Прекалено малко художнички съществуват на тази земя.
HollyGolightly
11-07-2018, 20:09
Само хора с умствени проблеми останах в тоя форум май :( жалко
HeWhoFeedsTheCrows
11-07-2018, 21:18
Само хора с умствени проблеми останах в тоя форум май :( жалко
Добре, че има кой да разклати кошера, та да се разбере истината, сега остава и ти да осъзнаеш иронията ама твоята диагноза е, че си по специална и различна от всички, които се тътрят на по 22г. + с лапета в тинейджърски форум. Време е да пораснете най сетне и да оставите младостта зад вас. Вече сте минала история.. Време е да продължите напред.
HollyGolightly
11-08-2018, 10:08
Добре, че има кой да разклати кошера, та да се разбере истината, сега остава и ти да осъзнаеш иронията ама твоята диагноза е, че си по специална и различна от всички, които се тътрят на по 22г. + с лапета в тинейджърски форум. Време е да пораснете най сетне и да оставите младостта зад вас. Вече сте минала история.. Време е да продължите напред.
Мне, седя и си поддържам профила жив, за да мога след някоя година да го предам на децата си.
А теб чадо, баба ти дето сигурно те е отгледала не те ли е научила, че женската възраст не се коментира?
HeWhoFeedsTheCrows
11-08-2018, 11:55
Коя нормална жена обича да й се напомня, че циците й са виснали с цели 2 сантиметра от вчера и че като проклятие от приказка в полунощ по време на пълнолуние, лицето й се е трансформирало в стафида, уви без принц да го премахне ?
Не е лесна вашата младост, прекарана като в кучешки години с годност каквото има прясното мляко.. Ами бремеността ? Каквото бяха изящни крака сега приличат на нещо, което друид е призовал в джунглата, кожа на дупки като кора от дърво, целулит, а онзи стомах стегнат и страстен, сега кара мечките да завиждат и да се чувстват зле подготвени за зимата..
А какво ако стабилизирате всичко това и изглеждате "красиви" отново ? Е да ама само външно като чар от чародейка, докато не решиш да се потопиш в нейните води и не осъзнаеш, че си потънал в блатото и че капацитета на джобовете на кенгурутата бледнее пред нейния.. Така като във филма Хари Потър, вашата възраст е онова, което не бива да се споменава и предизвиква страх и напукани огледала, когато бъде.. Уви, където тялото старее, мъдростта рядко идва да го замести и за жалост, когато си отиде блясъка, диаманта се превръща в буца кал. Не е лесно да си жена, природата е дала много ама за прекалено кратко и с огромна лихва, като заем от мафията..
Само хора с умствени проблеми останах в тоя форум май :( жалкоСигурно за това и ти си тук :D !
HollyGolightly
11-08-2018, 15:25
Коя нормална жена обича да й се напомня, че циците й са виснали с цели 2 сантиметра от вчера и че като проклятие от приказка в полунощ по време на пълнолуние, лицето й се е трансформирало в стафида, уви без принц да го премахне ?
Не е лесна вашата младост, прекарана като в кучешки години с годност каквото има прясното мляко.. Ами бремеността ? Каквото бяха изящни крака сега приличат на нещо, което друид е призовал в джунглата, кожа на дупки като кора от дърво, целулит, а онзи стомах стегнат и страстен, сега кара мечките да завиждат и да се чувстват зле подготвени за зимата..
А какво ако стабилизирате всичко това и изглеждате "красиви" отново ? Е да ама само външно като чар от чародейка, докато не решиш да се потопиш в нейните води и не осъзнаеш, че си потънал в блатото и че капацитета на джобовете на кенгурутата бледнее пред нейния.. Така като във филма Хари Потър, вашата възраст е онова, което не бива да се споменава и предизвиква страх и напукани огледала, когато бъде.. Уви, където тялото старее, мъдростта рядко идва да го замести и за жалост, когато си отиде блясъка, диаманта се превръща в буца кал. Не е лесно да си жена, природата е дала много ама за прекалено кратко и с огромна лихва, като заем от мафията..
http://www.reactiongifs.com/r/tldr1.gif
HeWhoFeedsTheCrows
11-08-2018, 16:37
Тогава имам добри новини. Огледалото не изисква от теб да четеш. :) От друга страна съм изключително разочарован, че се плодят само хората, които не обичат да четат.. Горкото дете..
...съм изключително разочарован, че се плодят само хората, които не обичат да четат.. Че ти кво очакваш - хората които не могат да четат си запълват времето с безразборен секс, с всички произтичащи от това последствия :? !
Юнгинген
11-08-2018, 18:39
Че ти кво очакваш - хората които не могат да четат си запълват времето с безразборен секс, с всички произтичащи от това последствия :? !
Чудно ми е, ти как си запълваш времето, като не умееш нито едно от двете?
Ъ, това тая сутрин не беше най-приятното събуждане на света... Можеше да ме види какво правя първо и тогава да ме тормози с подобно събуждане. Не, че не ми беше пределно ясно, де - чаках деня, в който ще ми го сервира ей така на абсолютно никъде. Сега двете трябва да ходим да се занимаваме с неща покрай случката, да оправяме документи, да чистим, да смятаме неща, да снимаме, да пуснем в сайт... Направо не ми го побира главата какво ще се случва оттука насетне за два-три дни. Очаквах поне малко да ни подкрепи ама очевидно не е един задник, ми са два. После ходи вярвай на такава порода същества, щото то си е буквално нов вид животно... Почвам да се съмнявам в адекватността и на двете ни, ако трябва да съм честна. Ма то и не са ни длъжни, де - ако беше, както трябва да е, нямаше да сме такива пичове и да знаем и можем да се оправяме самички със всичко. Поне се случи, докато баща ми е в града, та можем да разчитаме поне на него, на другите все тая.
Иначе ни е отблъскващо-забавен начина на приемането на нещата от живота. Ако не друго, можем да се ебаваме с всичко и да намерим позитива във всичко. Подред на номерата, най-вероятно ще се варим в един казан, както досега все така е било. Като се замисля, подхода е правилен, но пресолен, за тва много не биваме подкрепени, вероятно. Но да - аз и нашите сме най-близкото нещо до понятието "семейство" за нея. Ако остане два-три дни, ще е много топ.
Пак нещо се скапах, не знам защо.
Снощната уговорка не пожъна особен успех, но имахме някакъв напредък все пак, което е нещо на тоя етап. Поне - отново - ебавките са забавни. Може би бих ги нарекла инсайд джоукс, ако имаше инсайд изобщо. Замислям се сега и колко мога да бъда ужасна на моменти с въпросното същество и как е правилна песента, дето свързва с мен.
Като казах "песен" - днес съм с две попълнения напред. Едната я слушам от сутринта, от след гадното събуждане още. Ама я рипийтвам до откат, де.
Опитах да помогна ама изпитвам страх, щото не е по моята част особено, та предпочитам да изпратя гадта на ветеринар да си я спасява. За тва е учил години, човека. Все пак и те трябва да ядат, нали?! След събраната информация се почувствах по-объркана, отколкото би трябвало да съм. А не искам проблеми точно с тази гад, щото е готина.
Генерално може да се каже, че съм объркана от последните събития, тва требе да е. Много-много объркана като за себе си, щото обикновено не се чувствам чак пък така. Макар да ми е доболка познат лафа "ако да си възрастен е супа, то аз съм въоражен с вилица." и не би трябвало да ми е чак пък така странно от всичко. Ок, и мооооже би ще си налея чаша вино, днес си заслужавам.
А, и да - тва с трудната климатизация ясно си личи от кого съм го взела, хехехе. И да, де - и вътре ми е яко студено, но май с това свикнах. И се опитвам да поддържам, каквото изградих като позитиви от едно време, от предишни животи. Опита е важен, опитаааааааа...
HollyGolightly
11-09-2018, 20:46
Imagine dragons пуснаха нов албум 10 дни преди рождения ми ден. Никой не може да ме убеди, че не е early birthday gift 8-)
А той… няма да навлизам в подробности ама и той днес ми се явява като подранил подарък или казано по нашенски the gift that keeps on giving
Щастлива съм пък
Явно ми е писано да остана съм със себе си за момента. Нещата изведнъж затихнаха и съм далеч от всичко,но то е някъде там и чака да се случи. Знам какво почувствах онази вечер и знам,че все още има магия.
Явно ми е писано да остана съм със себе си за момента. Харка, ти не си сам от доста време :D !
Харка, ти не си сам от доста време :D !
искаш да ти обърна внимание ли?
сори не си мой тип и не си падам по мъже търси си друг
Както се очакваше, всичко се свърши перфектно и за абсолютно отрицателно време - нямаше 24 часа в града, а успяхме да изчистим до една чудесна степен всичко възможно, даже се видяхме с приятели и да се запият (аз бях на сокче и кафе, за да оцелея адекватна), ест успях да си прееба китката на здравата ръка ама ще живея. Има още двеста тона работа за вършене ама като си дойде с мъжката помощ, щото на моите предложения някак си не ми е кеф да се опирам. Спали сме 2-3 часа, но сме сравнително адекватни, поне аз - тя си замина, та е подремала във влака.
Следобед като успях да си легна да полежа около час, се скофтих нещо, та се наревах. Джуджешка работа, само простотии му у главата, братче. Ама все тая, де - и това ще мине, и без др започвам да бъркам неща и да забравям отново гласове и физиономии.
Първа вечер за тая есен/зима с парно в нас и е много хубаво и топло и уютно. Може би само ми липсва гуш, но да - НЕ мислим за това. Освен всичко, има и мандарини в нас, та от коричките мирише мега готино. :3 И си купих кола с канела, което е още по-готино. И имам шоколад, омг! :333333 Разбираш, че си пораснал, когато се радваш на такива дребни неща. :ддд Може би единственото, дето ще ме накара да се чувствам още по-вкъщи, е книжка. Сигурно бих си и намерила нещо интересно, де.
О, и имам мега як подарък от нея. :33333333333