Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

AnarchyBoy
08-02-2018, 12:44
Тая неделя мислех да се изкъпя... ма като се сетя колко търкане ще падне.. определено го оставям за следващата. :?

tori
08-02-2018, 12:57
Тая неделя мислех да се изкъпя... ма като се сетя колко търкане ще падне.. определено го оставям за следващата. :?
<3
Тая неделя недей, че с мъжа и без др сме заети и двамата - не ни трябваш чистичък за йебанйе. Остави вярно за другата седмица, че тогава сме свободни.

Грозния
08-02-2018, 13:02
мърльовци като теб ... някой трябва лично да им каже че вонят, за да вземат да се изкъпят :?
Гнусна работа, После ми говорете че нямало любов, че коя себеуважаваща жена ще тръгне с миризливец?Ето мила, на кой от нас българският му куца - ти очевидно не можеш да четеш.
Ще го постна пак, че дано някой ден се научиш:

...Не си позволявам да стигам до там, че да почна да мириша. Носът ми е много чувствителен и миризливите хора са ми неприятни и ги усещам от далеч.
...
Жилището ми е чисто, аз също, като това не пречи на контактите ми с хора.:)
А ти...

Миеш ли си гъза след сране?А?

Гнусна работа, После ми говорете че нямало любов, че коя себеуважаваща жена ще тръгне с миризливец?Виждал съм много жени, които ходят с потни и космати чичаци.
Всичко е въпрос на пари, останалите неща са второстепенни.

аз съм „лигльото”, дето се къпе ежедневно, пък ся станах да нямам течаща вода... Ти като си дошъл от село в София, общакът за теб сигурно е някакъв лукс.
Турксчо, един брой на "Уикенд" за колко време ти стига в кенефа?

Грозен, от 8ми клас собствено жилище не, но са били по квартири...Те тия квартири сигурно са били като петзвездни хотели :? .

...та все някак са поддържали хигиена.Е как - веднъж седмично в градската баня.
Питай ги да видиш какво ще ти кажат!

...Не си представяй, че някога някой, завършил медицинско образование ще ти каже да не се къпеш всекидневно.Добре, ще се поинтересувам и попитам.

Както иаза холи - не всички сме изпаднали смръдльовци, работещи като общаци.Аз не съм нито едно от двете!

Антракс приеми, че не всички се въргаляме в прахта по цял ден. :)Турксчо сигурно бачка по строежите, като го играе студент в някои мизерен ВУЗ и после се прибира в общака, че иначе квартирите в София са скъпи.

an7raks
08-02-2018, 13:14
Пхахах, помияр, бачкал съм едни от най-мръсните и опасни работи, по строежи също съм бачкал малко, в момента бачкам също една от най-мръсните работи. И всичко, което съм правил и правя е по мое желание и интерес, така че съм повече от доволен. Офисите са ми по-гнусни заради вмирисаните канцеларски плъхове. До сега не се е случило да започна, каквато и да е работа от липса на избор. За разлика от теб, явно, щото си олицетворението на думата нещастник.
И, последно разглезено мамино синче, на което всичко му се дава на тепсия ли съм или „изпаднал” бачкатор по строежи, дето не може да си позволи жилище с течаща вода? Питам, че да знам.

Niakoitam
08-02-2018, 13:22
Само минавам да кажа,че явно само аз съм станал нападателен. Никой друг в тоя форум не. :D

HollyGolightly
08-02-2018, 13:26
Иначе Аляска е много цивилизовано място да. С влак един път в седмицата и шейни теглени от кучета. Но това съм го гледам по Дискавъри
:lol: :lol: :lol:
И аз по National Geographic гледах за България много неща дето нямат общо с реалността. Иначе пътя дори пред къщата ми в квартала е по-широк и поддържан от главното Шосе в селото ти. Аляска е едно от най-скъпите места за живеене

Грозен, можеш да убеждаваш само и единствено себе си, че не вониш. Някойтам ми е ясен защо не се къпе, ти обаче извинение нямаш. Това че не си миришеш на себе си нищо не доказва, понеже сам като почнеш да си миришеш, положението вече е плачевно. Чувствителен му бил носа 8-)
Колкото до жените с космати чичковци, да видя че каза “себеуважаващ се жена”?

Он: Днес просто не ми е ден. Успах се, правих си кафе за да се събудя, въпреки че мразя кафето, вкуса му, мириса му. Тръгнах да излизам от нас, оказа се че вали, върнах се да си взема чадър и се залях с кафе. ТРЯБВАШЕ ДА СЕ КЪПЯ И ДА СИ СМЕНЯМ ДРЕХИТЕ. какъв ужас, надявам се да не хвана гъбички от прекаленото миене и носене на чисти дрехи…
Хвана ни всеки червен светофар. Като за капак рецепционистката пак закъснява и нямаше кой да отвори офиса. Нека видим какво още ще ми донесе този красив Четвъртък

tori
08-02-2018, 13:51
Грозен, вярвай си, че всички като теб изпитват или са изпитвали затруднения с такива неща като баня, щом това те оправдава пред самия теб. Въпросът е наистина да грабнеш цялата нужна за оцеляването ти покъщина и да се изнесеш в гората, за да си миришеш на воля - това, понеже никой не ти е виновен за затрудненията или несправедливата липса на средства за вода. Само имай предвид, че много хора из България също нямат пари, но не стигат до тва да не се къпят и не се оправдават така грозно за пред себе си. Познавам момче с доста финансово затруднено семейство - спестяваха когато и от каквото е възможно. Лятото, за да не се хаби излишно ток, който се плаща, си топлеха вода в туби на терасата и се поливаха, но пак намираха начин. Никой не ти е длъжен да ти търпи смрадта, ще извиняваш.

AnarchyBoy
08-02-2018, 14:27
Дами само не въ разбрах, да се къпя ли тая неделя или не..
Тоест шъ съ онождъмъ ли, или да се огащвам?

HollyGolightly
08-02-2018, 14:52
Не си угаждай толкова, ще вземеш да хванеш някои гъбички от това често къпане

deitona22
08-02-2018, 16:51
Ще се къпеш в неделя ?!
Как така?!?
Нали знаеш че човек се къпе само когато има официален празник.

tori
08-02-2018, 17:47
ОМГОМГОМГОМГОМГ! НЕ МОГА ДА ДИШАМ ОТ КЕФ!!! С КАКВО ЗАСЛУЖИХ ВСИЧКОТО ТОВА ЩАСТИЕ НА ВЕДНЪЖ?! Севън факин хелс, вярно ще се пръсна от щастие! Омг, не мога да повярвам просто! Някой да ме ощипе, че да се събудя, моля...
Живота е тооооолкова хужав днес, че няна накъде! <3 Как всичките на веднъж, бе?! С кво съм заслужила това?! Искам вярно да се разкреща от щастие... <3 <3 <3
И на всичкото отгоре, гадта И тая дутрин не ме пусна да стана, че да пия кафе, ми ме гушка със все възглавници... :3 Най-хубавото ми то. И сноши си изкарахме супер, а иначе беше само за малко. Мале, нямам търпение за утре, наистина! Баща ми таман ме гледа как танцувам от щастие и ми се кефи, че всичкото му дица ш се съберат на камара. <3 Направо имам чувството, че летя - точно както си го бях представяла в най-смелите си мечти.
И книгите са хубави, нямам търпение да ги прочета всичките. И всичко е идеално!
И даже имам планове за бира ей ся...
Немогададишамоткеф!!! ОМГ! <3

deitona22
08-02-2018, 18:04
ОМГОМГОМГОМГОМГ! НЕ МОГА ДА ДИШАМ ОТ КЕФ!!! С КАКВО ЗАСЛУЖИХ ВСИЧКОТО ТОВА ЩАСТИЕ НА ВЕДНЪЖ?! Севън факин хелс, вярно ще се пръсна от щастие! Омг, не мога да повярвам просто! Някой да ме ощипе, че да се събудя, моля...
И книгите са хубави, нямам търпение да ги прочета всичките. И всичко е идеално!

ГоТ книги ли ?
Ако е така,благородно ти завиждам!!
Аз имам само последната.

HollyGolightly
08-02-2018, 18:08
ГоТ книги ли ?
Ако е така,благородно ти завиждам!!
Аз имам само последната.

Имам всички без последната. Ако искаш може да се менкаме 8-)

tori
08-02-2018, 18:15
Мда, подхванах ги най-накрая ама от Читанка ги чета, че нямам възможност тези дни да ги купя, пък и за какво, като мога онлайн?! За сега, въпреки суматите грешки, съм адски доволна от първата. Няма никакви разминавания до момента, само някакви леки подробности или доуточнения, без които можеш да минеш, ако не си чудовище като мен. Бавно ги чета за момента, защото тези дни 24 часа за всичко не стигат, но ми е мега интересно и приятно. Ако не си ги чел, препоръчвам за хардкор фенове. <3

deitona22
08-02-2018, 18:23
Имам всички без последната. Ако искаш може да се менкаме 8-)
Аз искам да ги събера всичките,та ще си я пазя тази :D

HollyGolightly
08-02-2018, 18:30
Аз искам да ги събера всичките,та ще си я пазя тази :D

Моите си ги взех за по $1.50 едната :lol: и бях много доволна, чак не можах да повярвам. Сега чакам и последната да мине малко време и да я намеря в някакъв подобен магазин 8-)

deitona22
08-02-2018, 18:32
Моите си ги взех за по $1.50 едната :lol: и бях много доволна, чак не можах да повярвам. Сега чакам и последната да мине малко време и да я намеря в някакъв подобен магазин 8-)
И аз чакам някакви по-големи намаления,да си ги взема.
Ако не всички,то поне 1 или 2 :D
Ама в твоя случай,голям късмет си имала.

HollyGolightly
08-02-2018, 18:38
^дам
Нови в магазина са доста скъпи, особено ако вземеш всички наведнъж

deitona22
08-02-2018, 18:42
^дам
Нови в магазина са доста скъпи, особено ако вземеш всички наведнъж
Отдавна не съм си взимал книга,без да е намалена,поне на половина.

HollyGolightly
08-02-2018, 18:47
Отдавна не съм си взимал книга,без да е намалена,поне на половина.

Последната нова книга, която взех беше 12 rules of life понеже буквално е нова и не можах да я намеря от нито един сайт ползвана, а трябваше да я прочете веднага :д
Иначе обикновено си взимам книги от един сайт за ползвани

NomNomNom
08-02-2018, 18:47
подписах договор сутринта
прималява ми вече, като знам колко бози имам да оправям
остава ми се тук, но ще депресирам пак и поне знам защо заминавам

поне двупосочните полети за уикенда са е пъти по-евтини от двупосочните влакове, ето това е парадокса :Д

а марсилия е на 3ч 20м с бързия влак също, не че някога ще стигна до там, нещо ме хваща шубето

deitona22
08-02-2018, 18:58
Иначе обикновено си взимам книги от един сайт за ползвани
Да,и това го правя понякога.
Или като се разхождам из селото,попадам на продавачи на книги и там се намират хубави за по 5 лева,примерно.
Даже намерих едно място,на което книгите са по левче,ама трябва да се ровиш,за да намериш нещо,което ще ти хареса.

Грозния
08-02-2018, 19:01
...в момента бачкам също една от най-мръсните работи.И каква е тя?

И, последно разглезено мамино синче, на което всичко му се дава на тепсия ли съм или „изпаднал” бачкатор по строежи, дето не може да си позволи жилище с течаща вода? Питам, че да знам.Вече не знам какво да мисля - веднъж се държиш като мамино синче, друг път като селянин от гората.
Истината е някъде там.
Да не би да имаш раздвоение на личността?

Грозен, можеш да убеждаваш само и единствено себе си, че не вониш.Хилавите хора като мен се потят по-малко, освен това почти нямам косми, а където имам се бръсна. Това помага както за по-лесното понасяне на жегите, така и за по-малко осмърдяване!

Чувствителен му бил носа 8-)Да, чувствителен е.
Срещал съм хора, които вонят и 2 часа след като са се къпали.

Колкото до жените с космати чичковци, да видя че каза “себеуважаващ се жена”?
Ти например?!?

Грозен, вярвай си, че всички като теб изпитват или са изпитвали затруднения с такива неща като баня, щом това те оправдава пред самия теб. ... да се изнесеш в гората, за да си миришеш на воля ...Никой не ти е длъжен да ти търпи смрадта, ще извиняваш.Извинявай мила, явно и ти изпитваш затруднения с четенето, за това ще повторя пак:

Не си позволявам да стигам до там, че да почна да мириша. Носът ми е много чувствителен и миризливите хора са ми неприятни и ги усещам от далеч.

Жилището ми е чисто, аз също, като това не пречи на контактите ми с хора.Ти тори по-добре питай баба ти и дядо ти как и колко често са се къпали в градската баня, преди да имат собствена в къщи.

deitona22
08-02-2018, 19:06
^^
Смрадливия Грозник.
Това повече ти приляга.

HollyGolightly
08-02-2018, 19:36
Да,и това го правя понякога.
Или като се разхождам из селото,попадам на продавачи на книги и там се намират хубави за по 5 лева,примерно.
Даже намерих едно място,на което книгите са по левче,ама трябва да се ровиш,за да намериш нещо,което ще ти хареса.
И тук е така в магазините за втора употреба. Доста се рови ама всички са на една цена, независимо от състоянието на книгата.
Не обичам да си взимам от библиотеката, въпреки че имам карта за там, искам да си ги имам. И електронни не мога да чета.

Грозен, с нечистоплътници не общувам. Говори си там с Някойтам колко е вредно да се къпеш всеки ден и се радвай че си намерил себеподобен мърльо.

tori
08-02-2018, 19:41
Е, ок, обикновено колко точно време ти отнема от баня до баня?
И нищо общо - и слаби, и дебели миризливци съм виждала.
Пък космите точно обратното - имат защитна функция и улавят прашинки и микроорганизми, та да се препотиш, ма поне да не миришеш. Веждите ти са на място на суратя, за да не ти влизат мизерии из очите с потта по челото и все пак да виждаш. Това, разбира се не значи да не се обезкосмяваш - напротив - твои са си и космите, и тялото. Обаче значи, че ако не искаш пъпки от мизерия, обриви от пот и да не смърдиш на боклук, трябват чести бани. Дори да се обезкосмяваш всеки ден, а самобръсначката да се слее с ръката ти. Въобще, ум да ти зайде откъде го измисли, че обезкосмен миришеш по-малко... Тия неща ги говорят в 7-8ми клас по биология, малко е трябвало да мислиш.

deitona22
08-02-2018, 19:43
И тук е така в магазините за втора употреба. Доста се рови ама всички са на една цена, независимо от състоянието на книгата.
Не обичам да си взимам от библиотеката, въпреки че имам карта за там, искам да си ги имам. И електронни не мога да чета.

Доста книги ги чета на Киндъл,демек електронни,защото не си заслужава ги имам в хартиент вариант,тъй като стават за 1 път само.
Но предпочитам да си имам книгите в хартиен вариант.

HollyGolightly
08-02-2018, 19:56
Доста книги ги чета на Киндъл,демек електронни,защото не си заслужава ги имам в хартиент вариант,тъй като стават за 1 път само.
Но предпочитам да си имам книгите в хартиен вариант.
На мен ми е трудно да се концентрирам така а и ме болят очите понеже по цял ден съм пред екрана

deitona22
08-02-2018, 20:05
На мен ми е трудно да се концентрирам така а и ме болят очите понеже по цял ден съм пред екрана
Киндъла е черно-бял.
Но ако си пред компютър по цял ден,може да не е толкоз добре.

HollyGolightly
08-02-2018, 20:13
Ами принципно очилата ми са със защита, ама омръзва. Друго си е да прелистваш страниците и да си отбелязваш някои неща дето са ти харесали със sticky notes 8-)
Сега чета една на pdf формат и е много зор. Ама как да ми се откъснат $80 от сърцето за хартиен вариант…може би някой ден

AnarchyBoy
08-02-2018, 21:18
Абе кви книги кви пет лева ве.
У нас има топла вода, а не е неделя нито празник.
Да го хване яд човек.

an7raks
08-02-2018, 21:23
Вие за принтери да сте чували? За 10лв ще си разпечатате книжките с подвързия.

Помияр, не ти стига кучешкото мозъче, за да проумееш, че просто си тъп на цървул и затова всички те хранят, а не щото сме от гората.
Не те интересува какво бачкам, щото ти така или иначе няма да промениш нищо за себе си, че да не си гнусен натегач и клюкар. Даже напротив - ще измислиш 1001 причини да си продължиш смрадливата работа за смрадливи парички, щото да можеш да мрънкаш и да се оправдаваш, че заради това и майка ти не те обича.

dexofen
08-02-2018, 21:26
Човек като прочете 3 страници от тази тема и се затичва към банята :D :D :D :D :D

LJoL
08-02-2018, 21:37
Че ти цели книги ли печаташ?

tori
08-02-2018, 22:04
Анарчи, тичай по-добре да пиеш една студена еода, не да се къпеш...

HollyGolightly
08-02-2018, 22:13
Човек като прочете 3 страници от тази тема и се затичва към банята :D :D :D :D :D
Де да им действаше на всички така, ама явно Някойтам и Инсела са над нещата 8-)

NomNomNom
08-02-2018, 22:18

е.днес мислех да коментирам преди да се къпя, но беше на обяд и ме хвана срам :Д

---

днес обясних на колегата, че като имаме срещи в 9:30, да знае че ставам в 9:25 да си измия зъбите и в 9:35 на линия по пижама, затова ми е паднал гласа.

dexofen
08-02-2018, 22:20
Изкъпах се. Така е много по-добре. :D :D :D

tori
08-02-2018, 22:27
Изкъпах се. Така е много по-добре. :D :D :D
Честита баня! Сега чак догодина по същото време.

Niakoitam
08-02-2018, 23:06

Грозен, с нечистоплътници не общувам. Говори си там с Някойтам колко е вредно да се къпеш всеки ден и се радвай че си намерил себеподобен мърльо.

Мърльо може да викаш само на тоя дето е осеменил майка ти и си се пръкнала ти. Капиш? :)

А, да знаете. Днес се изкъпах. Искате ли снимки от банята за доказателство?

Niakoitam
08-02-2018, 23:19
Е, ок, обикновено колко точно време ти отнема от баня до баня?
И нищо общо - и слаби, и дебели миризливци съм виждала.
Пък космите точно обратното - имат защитна функция и улавят прашинки и микроорганизми, та да се препотиш, ма поне да не миришеш. Веждите ти са на място на суратя, за да не ти влизат мизерии из очите с потта по челото и все пак да виждаш. Това, разбира се не значи да не се обезкосмяваш - напротив - твои са си и космите, и тялото. Обаче значи, че ако не искаш пъпки от мизерия, обриви от пот и да не смърдиш на боклук, трябват чести бани. Дори да се обезкосмяваш всеки ден, а самобръсначката да се слее с ръката ти. Въобще, ум да ти зайде откъде го измисли, че обезкосмен миришеш по-малко... Тия неща ги говорят в 7-8ми клас по биология, малко е трябвало да мислиш.

Хайде малко да се позамислиш преди да бълваш глупости. Естествено, че потта с косми особено под мишниците и по интимните части мирише повече поради една проста причина. Просто се задържа повече в космите и по-трудно съхне и се бърше, а миризмата се задържа по тях. Друг е въпроса, че потта не мирише, а въпросните "хванати" микроорганизми създават миризмата и. Та прашинки, защитни функции и бла бла бла. То и ушната кал има защитна функция и пази ушните канали, но това не значи, че не трябва да се позачиства. Сега може да се похвалиш, че и ушна кал нямаш в ушите. :D

HollyGolightly
08-02-2018, 23:37
Мърльо може да викаш само на тоя дето е осеменил майка ти и си се пръкнала ти. Капиш? :)

Еми не е мърльо баща ми, което не мога да кажа за твоя, дето не ти дава да се къпеш всеки ден и дори на 32 години трябва да му се обясняваш къде с кого излизаш. Интересно пак ли си "нелегален тук" пишейки изпод юргана докато мама и тате те мислят , че спиш?
Понеже тоя дето е осеменил майка ми на твоя възраст е бил с жена, две деца, работа и дом, а ти още водиш мама и татко на първа среща с гаджето, щото ти нямат доверие да не направиш някаква глупост.

Niakoitam
08-02-2018, 23:56
Това ли измисле бе смешко такава. Тресе ли те злобата. Нека утре Wednesday666 дойде пак да ми обяснява колко видиш ли съм бил станал нападателен. Ама явно на теб ти бъркам в разплутия задник, че ми споменаваш ника във всеки твой пост. Не усещаш в каква жалкарка се превръщаш в опита си да се покажеш като супер готината мацка. Но така е. Днес тия дни си се захванала с мен, а в оня пробит чат дето се изявяваше като някаква кралица нямаше на кой от форума да не се присмееш какъв бил филмар и колко бил зле. Включително и разни тук от "чистоплътната" групичка като например Тори и други защитаващите тук. Ти си просто една долна лицемерка и нищо друго.
Повече спирам да ти отговарям, защото ме е гнус от теб. Погледни си първо чистоплътността на характера пък после мисли за другото.

LawAbidingCitizen
08-03-2018, 06:26
Това ли измисле бе смешко такава. Тресе ли те злобата. Нека утре Wednesday666 дойде пак да ми обяснява колко видиш ли съм бил станал нападателен. Ама явно на теб ти бъркам в разплутия задник, че ми споменаваш ника във всеки твой пост. Не усещаш в каква жалкарка се превръщаш в опита си да се покажеш като супер готината мацка. Но така е. Днес тия дни си се захванала с мен, а в оня пробит чат дето се изявяваше като някаква кралица нямаше на кой от форума да не се присмееш какъв бил филмар и колко бил зле. Включително и разни тук от "чистоплътната" групичка като например Тори и други защитаващите тук. Ти си просто една долна лицемерка и нищо друго.
Повече спирам да ти отговарям, защото ме е гнус от теб. Погледни си първо чистоплътността на характера пък после мисли за другото.

Actually... Характера не може да засмърди, така че първо трябва да погледне чистоплътността на тялото.

an7raks
08-03-2018, 06:26
Вземи си поддържай чисто тялото, че това пречи на всички, пък характера да ти го мислят близките.
Щях да те изненадам, че и след секс се взима душ, ама щом след работа не взимаш, шансът да стигнеш до там е нищожен.
Поздрави за банята!

Едит: хаахах, тъкмо гледам, че са ме изпреварили. :д

Niakoitam
08-03-2018, 06:32
Може може и още как. Характера може да смърди много повече.
А пък при мен от смърдене никой не се е оплакал. Потвърдиха ти го и от първа ръка, че нещо не ми вярваше.

an7raks
08-03-2018, 07:08
Потвърдиха от първа ръка, че си неадекватен досадник, ама по-мило изказано. Естествено, че момичето няма да ти каже „ей, смърдел!”. Да не говорим, че като гледам какъв празник е за теб момиче да ти обърне внимание, сигурно си се къпал с белина преди да излезете.

Niakoitam
08-03-2018, 07:18
И защо да не го каже, ако е така бе красавецо?Явно много те е яд, че ти си смръдливец. Ходи мий патката и не ми умувай много много.И с неадекватник като теб дето най-голямата гордост в живота му е че се къпе по три пъти на ден не смятам повече да се занимавам. :)
Пиши си. Не ми пречиш. :)

an7raks
08-03-2018, 07:31
Щото има достатъчно възпитание, явно?

Ivaaaaa
08-03-2018, 07:51
Много грозно изглеждате отстрани. Смис, това някой чужд (добре, че форума умря) ви прочете, ще се хване за главата.

Закусвам и ще продължа със сладващата порция главоболие. Няма да стане така без очила. Само се мъча. Тъжно ми е, че бебчо не спа цяла нощ, пък аз изкарах едни 11 часа : (((

tori
08-03-2018, 08:20
Е, Ива, кво сме смешни?! То е смешно основно да си мислиш всевъзможни оправдания, само да не си вземеш душ. Кво да ти кажа?!
Антраксе, ти па и ти секс... Абе, коя ш се навие да чука миризливци като нашите, бе?! Трябва вредни да изплащаме на момичетата.

LoadRunner
08-03-2018, 08:22
Някойтам аз когато ида вляза теб все някой те тъпче, представи си какъв ад ще е като идеш в Бриколажа, по-добре не отивай ако ти се обадят пази си психиката, то това не е човешко, направо не си е мъжко.

LawAbidingCitizen
08-03-2018, 08:48
Може може и още как. Характера може да смърди много повече.
А пък при мен от смърдене никой не се е оплакал. Потвърдиха ти го и от първа ръка, че нещо не ми вярваше.

Ужас, наистина ли трябваше да пояснявам, че говорим за буквална миризма.
Това изречение не е въпрос, възмущение е.

Ivaaaaa
08-03-2018, 08:52
End of story. Done. Finito.

Юнгинген
08-03-2018, 09:07
Ясно е, че тук по-скоро се размениха обиди, а не много обмислени аргументи.
Разбирам защо някой би се къпал всеки ден, но същевременно разбирам, че понякога човек се поставя в ситуация, в която не се къпе една, две седмици, а това последното, колкото и неприятно да се стори на някого, нито е болка за умиране, нито е причина за притеснение от инфекция и т.н.

Спомням си, Алекс Хонълд разправяше в едно интервю как не се къпел с продължение на седмици, при все че за повече прах, инфекции и мръсотия не може да се говори, имайки предвид с какво се занимава.
Дори когато къмпингуваш зимата, може да си оставиш носения панталон отвън и ще е като изпран, нито миризма, нито нищо се задържа.

Niakoitam
08-03-2018, 09:11
Е, Ива, кво сме смешни?! То е смешно основно да си мислиш всевъзможни оправдания, само да не си вземеш душ. Кво да ти кажа?!
Антраксе, ти па и ти секс... Абе, коя ш се навие да чука миризливци като нашите, бе?! Трябва вредни да изплащаме на момичетата.

Важното е че за теб тъпкачи винаги ще се намерят. За Антракса и Рънъра девойки е по-голям въпрос. Ако беше такъв отворенгяс нямаше да ходи с висше образование да влачи по мръсните строежи. А Рънъре ти на мен не ми бери грижа гледай себе си. И с това наистина приключвам темата с ВСИЧКИ. Говорете си четкайте си взаимно егото, а може, ако искате и да се съберете да си поизтъркате гърбовете. А на антракса даже и да му сложа носа под мишницата ми щом си го е навил на пръста ще вземе да каже, че нещо му се е запушил носа.
Както и да е. Както каза и Ива, Край на историята. Свободни сте да ме обсъждате колкото си иската и след малко вкупом в банята, че стана вече почти 13 часа и е време за следобедното ви къпане. :)

Niakoitam
08-03-2018, 09:13
Ясно е, че тук по-скоро се размениха обиди, а не много обмислени аргументи.
Разбирам защо някой би се къпал всеки ден, но същевременно разбирам, че понякога човек се поставя в ситуация, в която не се къпе една, две седмици, а това последното, колкото и неприятно да се стори на някого, нито е болка за умиране, нито е причина за притеснение от инфекция и т.н.

Спомням си, Алекс Хонълд разправяше в едно интервю как не се къпел с продължение на седмици, при все че за повече прах, инфекции и мръсотия не може да се говори, имайки предвид с какво се занимава.
Дори когато къмпингуваш зимата, може да си оставиш носения панталон отвън и ще е като изпран, нито миризма, нито нищо се задържа.

Просто не си го причинявай за да не усетиш и ти на гърба си "инвазията на чистоплътните". :D

LoadRunner
08-03-2018, 09:15
но същевременно разбирам, че понякога човек се поставя в ситуация, в която не се къпе една, две седмици
Няма такива хора, имам предвид няма такива хора които са приети в обществото, ти ако искаш се заври в някоя пещера и това го наречи живот, ама не такъв който е приет за нормален, а "обществените норми" са измислени защото устройват всеки, мен също ме устройват, устройва ме и да ги спазвам, затова и всеки с охота ги спазва. Е очевидно не всеки. В случая ти си тъп ако си мислиш че има такива ситуации в които не се къпеш със седмици или си толерантен към такива хора които имат възможност но не го правят.

Юнгинген
08-03-2018, 09:21
Не че ме еня за "обществените норми", които освен да ви държат чистички, което не правят, позволяват едно разложение на ума и на ценностите, но не виждам защо би било толкова трудно да си представиш ситуация, в която някой няма възможността да се изкъпе?
Не е като да съм посочил два примера, единия в лицето на голяма фигура, другия в често занимание на много хора, българи в това число.
Казах просто, че нищо няма да се случи, ако не се къпеш една седмица, най-много някой да те порицае за "обществените норми" и толкоз.

LawAbidingCitizen
08-03-2018, 09:22
И с това наистина приключвам темата с ВСИЧКИ.

Да, виждали сме го и друг път това.

LoadRunner
08-03-2018, 09:22
Някой там аз не знам как Ти приключваш теми които са приключили още със създаването на вътрешна тоалетна и баня? Темата е приключена преди да я почнеш, и преди да се размиришеш тук във форума, никой не те разбра с кой и за какво спориш като по тая тема спор няма, ти просто дойде и каза "Аз съм мърляв.", ти си един заядливец, слепец е малка дума, тъп по- ти подхожда.
Отсъствието на младата кръв доста раздвижи темата :дс

tori
08-03-2018, 09:24
Абе, инвазия на чистоплътните, обаче, ако не друго, поне нас никой не ни заобикаля по в общество...
Юнгинген или квото си там, време е да измислиш по-дълбока причина, която да е достатъчно оправдаваща мизерията, не мислиш ли? Ти си тоя, който говори като- и се има за свещенник-адвокат - време ти е да ръсиш пак кретении, че да демонстрираш дълбочина пред къпещи се и поддържащи се.

Едит: Точно нагоре дадох пример за липса на средства. Момчето от примера, за да не харчи ток лятото, топлеше туби вода на терасата, поливаше се и така се къпеше. А преди години хората са ходели на рикътъ и са се къпели със студена вода. Въпроса е да искаш да поддържаш хигиена, другото се измисля някак.

LoadRunner
08-03-2018, 09:27
Не че ме еня за "обществените норми", които освен да ви държат чистички, което не правят, позволяват едно разложение на ума и на ценностите, но не виждам защо би било толкова трудно да си представиш ситуация, в която някой няма възможността да се изкъпе?
Не е като да съм посочил два примера, единия в лицето на голяма фигура, другия в често занимание на много хора, българи в това число.
Казах просто, че нищо няма да се случи, ако не се къпеш една седмица, най-много някой да те порицае за "обществените норми" и толкоз.

Тъп, ти в гората си мириши колкото искаш ама не ходи на местакато училище, банка, градски транспорт, кафета, заведения, банки и места с хора.
В пещера отивай да живееш направо и си мириши до смърт.
Тук не говорим за частен случай малоумнико а за някойтам и навиците на които родителите му са го научили и са го пуснали да ходи по улиците, и после кой страда от такива? ами ние.

LawAbidingCitizen
08-03-2018, 09:27

В случая не говорим за това, че той няма възможността да се изкъпе, а за това, че той сам НЕ ЖЕЛАЕ. Нито изкачва върхове, нито планини, нито нищо подобно, което да го спира да се изкъпе.

Юнгинген
08-03-2018, 09:39
А аз говорех за това, че не е опасно, защото някой бе казал обратното, сиреч, че освен "миризмата" има и други страшни, ужасни последствия.

Wednesday666
08-03-2018, 09:57
Олеле майко..

LawAbidingCitizen
08-03-2018, 09:58
Олеле майко..

Албена, и твоята не е лесна...

Wednesday666
08-03-2018, 10:00
Албена, и твоята не е лесна...

Ич.

Ivaaaaa
08-03-2018, 10:34
Хехе, дали пък не може да получиш някой абсцес, фурункул и карбункул в средсвие на лоша хигиена. Неееее. И изобщо не е опасно. Неееееее.

BlacklaslalNigga
08-03-2018, 11:22
Хехе, дали пък не може да получиш някой абсцес, фурункул и карбункул в средсвие на лоша хигиена. Неееее. И изобщо не е опасно. Неееееее.
Така се подобрява имунната система, и й се поддържа нивото. Обаче, ако на човек си му е лабава(податлива) имунната система, тогава ще получи нещо в следствие.
Когато не съм се къпал една седмица, обаче си поддържам останалата част от хигиената, пак ли е лоша хигиена ?
Или хигиената се състои, само от едното къпане.

Юнгинген
08-03-2018, 11:28
Всички си мием лицата и ръцете и си почистваме раните, затова и никой няма подобни притеснения, когато трябва да се ходи шест дни например, нито би било основателно. То си е до прости хигиенични навици, а това да не се къпеш седмица, две, ми се вижда трудно като прекурсор за инфекция. Това от опит, не съм имал проблеми на дълги преходи, въпреки че е неприятно, ако се проточи твърде дълго, то не ме възпрепятства да поддържам иначе добра хигиена, устна и т.н., която да предотврати заболяване. Затова и казвам, че едва ли е толкова лошо за здравето ти да не се къпеш всеки ден, но ето, ако искаш ме поправи, не твърдя, че съм прав, а ти имаш квалификациите да предложиш повече за дискусията. Това, с убеждението, че още може да се води такава, напук на всички съфорумници и тяхната война срещу диалектиката.

Ivaaaaa
08-03-2018, 11:29
Ко каза, ко? Какво се подобрява?
Радвайте се, че са измислени антибиотиците (и производните антибактериални) и ваксините, заедно с по-добрите условия на живот, че иначе средната продължителност на живота нямаше на надвишава 40-45г. както е било преди тях.

LawAbidingCitizen
08-03-2018, 11:30
Така се подобрява имунната система, и й се поддържа нивото. Обаче, ако на човек си му е лабава(податлива) имунната система, тогава ще получи нещо в следствие.
Когато не съм се къпал една седмица, обаче си поддържам останалата част от хигиената, пак ли е лоша хигиена ?

Когато не си се къпал една седмица изобщо не можем да говорим за хигиена.

LoadRunner
08-03-2018, 11:37

Е сериозно ли има и 3ти човек който да пише това нещо?
Как цяла седмица без да махнеш мазната пот бе уруд? Омазняваш си умирисваш си потниците, боксерките, калъфките за възглавниците, чаршафите, тениските, дрехите. Ти си болен бе. Миришеш на хората, да не са длъжни да те търпят?

an7raks
08-03-2018, 11:38
Някойтам, ти ще живееш вечно... по примера на медузите, които също нямат мозък.
Не ми е ясно къде видя, че в момента бачкам по строежи. Или сега е модерно да си измисляш истории за хората като грозния, дето сам се оплете в клеветите си?
ПС: Даже и по строежи да бачках, пак щях да ходя с вдигната глава, не да се плюнча за всичко колко е тежък живота... еле пък за 30 годишен льольо, дето просто не знае къде се намира.

LoadRunner
08-03-2018, 11:47
Затова и казвам, че едва ли е толкова лошо за здравето ти да не се къпеш всеки ден, но ето, ако искаш ме поправи, не твърдя, че съм прав, а ти имаш квалификациите да предложиш повече за дискусията.
ето поправям те, ама важно е да ти се каже че си тъп понеже губиш времето на хората да ти обясняват елементарни неща

Нека да дам някои факти. Организмът ежедневно преминава през нещо наречено апоптоза или програмирана клетъчна смърт. Не мога да опиша за какъв брой загинали клетки става въпрос. Тази мъртва кожа трябва да се премахва от тялото, защото както казахме - този процес се случва непрекъснато. Потните жлези също работят непрекъснато. Организмът също така отделя себум от мастните жлези. Ще се изненадате да откриете колко точно “мас” отделяте на ден (не е никак малко). В някои себорейни зони по тялото отделянето и по-значително от други. Прекрасният ни организъм също така диша, чрез кожата. Изпаренията и продуктите от потната секреция на жлезите сами по себе си не са животозастрашаващи, лол, но пък натрупването на отпадни продукти по тялото и тяхното непремахване може да доведе до някоя инфекция. Много съмнигелно, но има шанс. Разбира се, всичко зависи до каква стипен е допуснато това нещо.

In conclusion, измивайте ежедневно тялото си с леки почистващи продукти, за да премахвате “мастта” и потта, която всеки! човек притежава, защото дари да не виждате физическо доказателство за себум и пот, то е там :)

това всичкото съм го чел и аз и то в интернет, също така потта е токсини, които ако оставиш да изсъхнат върху теб може да се възпалят порите, запушените ти пори може да станат на червени пъпки без връх, един вид си крастава жаба, обяснено на вашия език.

HollyGolightly
08-03-2018, 11:50
Този разговор става все по-неадекватен. През 2018та когато всички имаме течаща вода вкъщи се налага да обясняваме на група мърливи индивиди защо не е опасно да се къпеш всеки ден :lol: как няма да се къпеш цяла седмица??? Страх ме е да питам колко често си миете ръцете или зъбите

LawAbidingCitizen
08-03-2018, 11:54
Този разговор става все по-неадекватен. През 2018та когато всички имаме течаща вода вкъщи се налага да обясняваме на група мърливи индивиди защо не е опасно да се къпеш всеки ден :lol: как няма да се къпеш цяла седмица??? Страх ме е да питам колко често си миете ръцете или зъбите

Еееееееееееееееееееееееее еееееее, ти пък, то къпането е основното. Миенето на зъби и ръце вече става по-рядко, примерно веднъж в годината, или само на рожден ден.

Юнгинген
08-03-2018, 11:55
ето поправям те, ама важно е да ти се каже че си тъп понеже губиш времето на хората да ти обясняват елементарни неща
Само че в същия пост се казва, че има минимален шанс за инфекция и, че това само по себе си не е животозастрашаващо, ако погледнеш по-внимателно, ще видиш, че пише дори и "съмнително".
Хубаво, но това по никакъв начин не опровергава това, което написах, а аз именно казах, че не ми се струва опасно, а то и не е.

HollyGolightly
08-03-2018, 11:58
Еееееееееееееееееееееееее еееееее, ти пък, то къпането е основното. Миенето на зъби и ръце вече става по-рядко, примерно веднъж в годината, или само на рожден ден.

Викаш ако не са черни няма нужда. Па и да са, колко му е да ги избършеш У крачолУ

Ivaaaaa
08-03-2018, 11:58
Зависи до каква степен си допунал мръсотията също така пише в поста. Колкото по-напред с материала си, толкова по-голям шанс за инфекция, да не дава ГОСПОДА, тази инфекция да ви влезе в крръвообращението и да си пукнете от сепсис.

Юнгинген
08-03-2018, 12:05
Зависи до каква степен си допунал мръсотията също така пише в поста. Колкото по-напред с материала си, толкова по-голям шанс за инфекция, да не дава ГОСПОДА, тази инфекция да ви влезе в крръвообращението и да си пукнете от сепсис.

Само че борбата с инфекцията не зависи от добрата хигиена, а до лекарска намеса, не това е въпросът, пък и на мен ми се стори, че тази степен се отнася до шанса да получиш инфекция, не до шанса да умреш от нея, сиреч това не е идеята, или поне аз така разсъждавам.
Обясни, наистина ми е интересно, как се разбира и какъв е един реалистичен период, който би те изложил на опасност, като приемем, че не се въргаляш в калта по цял ден, защото на мен една седмица ми се струва крайно недостатъчна.

Ivaaaaa
08-03-2018, 12:19
Вижте, на теория са възможни много неща и гадостите не се случват само по филмите. Някъде четох: “аз бях изключително впечатлена от факта, че човек, който си извадил косъм от носа с пинсета, получил инфекция, която се разпространила по вените на носа в едно венозно сплетение на мозъка и умрял. Все още не смея да докосвам носа си по никакъв повод.”

Колективната чистота ни пази, както колективният имунитет пази децата на идиопатичните майки, решили да не ваксинират децата си (макар че вече по закон няма къде да избягат). Не се разболяват от полиомиелит, който сме го унищожили чрез ваксините. Ти не се къпи със седмици. Наистина не ме интересува и не те осъждам, обаче нама как това да мине за добра лична хигиена и да е безопасно. И няма как да ти дам срок, тъй като инфекцията и податливостта съм нея е нещо строго индивидуално за всеки организъм. Тази тема стана много грозна, честно.

Юнгинген
08-03-2018, 12:39
Да, да, не казвам, че е най-доброто нещо, което човек може да прави за себе си, или по-скоро да избягва да прави, но няма как и да заключа от всичко изписано по тая тема, че ако човек се къпе на интервали от една седмица ще е в сериозна опасност за здравето си, че дори и модератна такава, напротив, тя се свежда до известна доза шанс и много променливи.
Както BlacklaslalNigga загатна, това да се изкъпеш не съдържа всичко, което е хигиенният навик, въпросът тук е да се определи ясно в каква практическа заплаха се намира човек от това, а тя, доколкото разбирам, е сведена именно до една променлива, да се къпе на по-голям интервал.
Защото, важното наистина, е да разберем, всеки за себе си, по какъв начин застрашава себе си лишавайки се от ежедневния душ, независимо дали не ти е до баня в тоя момент, или подобна възможност няма.

Няма да говоря колко безсмислено е да се обсъжда социалната страна на всичко това, пределно ясно е на всеки, че за да си чист и да не миришеш се изисква ежедневна грижа, дали ще го правиш през ден, не ми се струва кой знае колко значимо, доколкото ти сам искаш да бъдеш прилежен.

HollyGolightly
08-03-2018, 13:24
Дали можеш да изкараш без да се къпеш в полеви условия и да не умреш от инфекция не трябва да е мерило за ежедневието на нормален човек. По тази логика да ви питам що ядете всеки ден, човек може да изкара поне 3 седмици без храна?

tori
08-03-2018, 13:32
Дали можеш да изкараш без да се къпеш в полеви условия и да не умреш от инфекция не трябва да е мерило за ежедневието на нормален човек. По тази логика да ви питам що ядете всеки ден, човек може да изкара поне 3 седмици без храна?
А баш! Намери се някой да го каже най-накрая.

Юнгинген
08-03-2018, 13:36
Който ще да се ползва от знанието, както му е угодно, казваш това, но игнорираш факта, че постенето, лишаването от храна е закотвено във всяка една култура и религия по света. От Аврамовите религии до Будизма и Хиндуизма, бедуинската диета и т.н.
Ако няма основателна опасност за здравето, но представлява една, бих казал според вас, социална необходимост, или, както беше изказано по-умно, една колективна чистота, колективна загриженост, която пък по никакъв начин не обвързва индивида в себе си като сам такъв, то всеки човек е свободен изобщо и да спре да се къпе. Няма да влизам в обяснения, които се струват мене истинни, за това колко разложителен е общественият договор, но това не ми пречи просто да заявя, че ако някой иска да се къпе през един, два, три, четири дни, той е свободен в това, че здравето му не е в опасност и, че е абсурдно някой да го порицава заради това.
Това, че някой ми мирише, не значи, че аз, лично Аз, съм в способността си да сведа цялото му същество в тоя простичък факт, или не поне изпитвам тая нужда като вярващ в личността, индивида.
Мирише, струва ми се, бюрократичната ни реалност, която ни е сбрала толкоз близо, че да не помирисваме нищо друго, но нечистоплътността на тялото и душата.

tori
08-03-2018, 13:59
Колко от хората, които познаваш, постят защото им го казва измислен боК? Щото аз познавам вегани, които не ядат животни или животиндки продукти, защото не искат да нараняват животни. Обаче не познавам достатъчно, където не ядат животински продукти, защото така пише в книга. Това, щото направи сам паралела. Аз лично не го виждам ама така или иначе го спомена.
А защо да не роуствам мизерници, като нищо не оправдава мизерията? Нищо от това, което е споменато тук, всъщност. Обяснихме, че довода "по-мръсни сте и заради това се къпете по-често" не е верен. Обяднихме, че "нямам възможност (парична)" не работи, ако имаш интернет. Обяснихме какво отмива всеки вечер от себе си. Обяснихме, че единствените пречки са нежеланието и лошото ингормиране/възпитание. Казахме, че дори по болниците има 10000 бани за всички и хора, на които работата им е да почистват.
Бих се съгласила, че има моменти, където нямаш физическата възможност да се изкъпеш - дни/седмици преходи или нещо. Но я кажи колко често се налага да не се къпеш по толкова време? Щото мен ми се е случвало да не се къпя макс по 48 часа, при тва веднъж за 22 години, а и аз съм ходила по походи из планините.
Сиреч почти нишо не оправдава да си мръсен през 2018та година. Аргументите в темата не са достатъчни да подействат частично, защото са основно оправдания - както казах - за липсваща култура, възпитание и мързел. Нищо не може да ме накара да повярвам, че е друто. А ако се отнасяш така зле/немарливо към най-големият си орган по тялото, чиято функция е да те пази, какво може да се очаква по-натам от теб като човек?!

Юнгинген
08-03-2018, 14:29
Какво общо имат постите с веганизма?
И аз не консумирам животински продукти, но постите са съвсем различно нещо, значението им е в лишението, неслучайно монашеският живот е конституиран именно от подобна философия, която казвам, че е отговор на въпроса, който ми бе зададен иронично.
Не ми трябва писанието, за да реша сам, че индустриализацията на света е нещо незадължително добро и, че тая смърт е излишна, според което е и следствие от алчност, не от смирение и пост, всеки християнин може да мисли за себе си, по-важно, да решава, а това е неизменна част от свободата му.

Просто казвам, че е невъзможност за мен да сведа човек до навиците му, той е личност, а причините могат да бъдат много, които не биха ме интересували повече от първото, а именно, че той е живущ, цял.
Другото е, че ме интересуваше доколко е вредно това нещо, защото наистина не ми се струва опасно, когато все пак човек има хигиенни навици, сиреч, исках да изолирам това да си вземеш душ като нужно и наложително, което аз мисля, че до една степен е, но не и до такава, че да се смята за нещо опасно.
Най-дълго е било около 11 дни, което не е много, имайки предвид характера на много от световните преходи, например в по-студен климат Килиманджаро отнема повече от 16 дни, по дългия път, а дори не е толкова сериозно начинание.

Това как човек се отнася към тялото си може да значи и всичко, и нищо, това зависи от човека, а не знам как смяташ, че може да проницаеш нещо толкова сложно.

deitona22
08-03-2018, 14:45
А,какъв празник е ?
Честито.
Сега август месец май няма официални празници,та ще чакаш до 6-ти септември?

HollyGolightly
08-03-2018, 14:56
^Като ще намесваш религията, покажи ми едно място в Библията/Талмуд/Корана където да се казва да не се къпеш?
Ако не си забелязал в Християнството при кръщаване се ползва вода, Исус изми краката на учениците си С ВОДА И АРОМАТНИ МАСЛА. Та и от религиозна гледна точка май не е толкова лошо да се къпеш и водата не е опасна.

deitona22
08-03-2018, 15:09
^Като ще намесваш религията, покажи ми едно място в Библията/Талмуд/Корана където да се казва да не се къпеш?
Ако не си забелязал в Християнството при кръщаване се ползва вода, Исус изми краката на учениците си С ВОДА И АРОМАТНИ МАСЛА. Та и от религиозна гледна точка май не е толкова лошо да се къпеш и водата не е опасна.
?!
Към кой е насочен въпросът ? :D

Юнгинген
08-03-2018, 15:12
Да, това е интересен въпрос, щеше ми се да имах времето и средствата да ти отговоря, но не мога да ти цитирам от източници сега.
През Средновековието в голяма част монасите не са се къпали редовно, това има отенъци и в много дуалистични изповедания на Християнството, в които тялото е порицавано като дяволито, зло, както при богомилите, затова е и важно да се отбележи тук, че християните правейки това са се опитвали един вид да откажат тялото, а не да бъдат нечистоплътни.
Това го има и в Хиндуизма и в Будизма, като при първите е често част от различните традиции на вярата им, а при будистите е част от концепцията да не правиш нищо повече, отколкото е нужно, сиреч се къпят на големи интервали, но това също се изменя от място на място.

На кръщението не може да се гледа просто като на "баня" или къпане, както и Евхаристията не е сведена до такава простота.

Друго важно нещо е, че при Аврамовите религии, тези ясно отредени пости, молитви и т.н., са част от традицията на тези религии, но не и от самата вяра; При християните постите, имайки предвид ясно разграничените с всичките им диетарни подробности, не са част от писанието, но от християнската традиция, както при мюсюлманите моленето по пет пъти на ден и напътствията около Рамадан не са част от Корана, но от хадитите, които описват живота на Мохаммад.
А тая традиция, смея да твърдя, е често много непотребна на вярващия, по тая причина и протестантите например отричат християнската традиция и се осланят само на писанието, така и в Исляма има ясно разграничение между суфистите и уахабистите.

Niakoitam
08-03-2018, 15:15
А,какъв празник е ?
Честито.
Сега август месец май няма официални празници,та ще чакаш до 6-ти септември?

Не, на 5ти Август,защото 5 ми е второто любимо число и си е почти като празник. :)

deitona22
08-03-2018, 15:30
Не, на 5ти Август,защото 5 ми е второто любимо число и си е почти като празник. :)
Дано 3то ти любимо число не е 31...

Niakoitam
08-03-2018, 15:35
Дано 3то ти любимо число не е 31...

Не, Първото ми е 8, но ще го прескоча с един ден и ще си посипя главата с пепел преди да се изкъпя. :)

dexofen
08-03-2018, 15:37
Е как досега никой не се сети да изрови от старите съндъци мотива със "сапунът е вреден, мийте са само с одъ."
В някакви много екстремни ситуации случва се човек да не се къпе една седмица, да. На мен ми се е случвало да не се къпя 5 дни дг в една планина, поради липсата на каквато и да е течаща вода. Ама кат стане така, взеате един пакет мокри кърпички и поне се позабърсвате дет се вика, може ли, особено лятото, с цялата пот....ужс. Разбирам нещо да работите в Сомалия или Уганда да речем, окей. По-горе споменават за монасите, не е само през средновековието. На Атон в бг манастира никак не обичат водата, особено някои. С очите си съм виждал такива :D

tori
08-03-2018, 15:37
Какво общо имат постите с веганизма?
Не знам какво общо имат, ти направи паралела къпане-постене. Даже ти казах, че и аз не те разбрах защо/как, по дяволите. :дд

Всеки християнин може да решава сам за себе си, ако смята да живее в пещера/гора. Когато това решаване се отнася до общественото здраве, вече не е личен избор, а напротив. Ок, на теб ти харесва да се къпеш през 2-3-5 дни - всичко точно, нямам проблем. В един момент, обаче, когато се приближиш до някой със СПИН или някоя друга болест, отслабваща организма му, вече не е само твой избор. Не съм длъжна да ти дишам смрадовете, да се заразявам от теб (говоря по принцип, не го вземай лично) или да ти търпя лошата култура/възпитание/неинформираността.

Как е невъзможно да сведеш човек до навиците му, като голям процент от серийните убийци (примерно) в началото започват да убиват малки животни и да се радват на агонията, после минават на по-големи, след това пердашат смело нагоре към хора?! Психолози и психоаналитици са открили закономерност, баш ти си намерил да не свеждаш личността до навици. Като не се грижиш достатъчно за себе си и не си изграждаш сам навици най-малкото да си поддържаш хигиената, как може човекът до теб след години да разчита на това, че ще се грижиш добре за детето/децата, които ще имате?! Немарлив си, като за начало към себе си, после към обществото - към какво още ще си немарлив? Щото не ми се открива по-натам.
Човек не е "мисля, че трябва да нахраня някой гладен по улицата, хайде - виж колко добро мисля, ще променя света!" Не бих се заинтересувала колко добър човек си, ако не правиш добри неща. Същото е и тук - не ме интересува колко ти е чиста личността и колко ти пречи индустриализацията на света, ако не си достатъчно пораснал, за да си направиш извода, че обществото си И ти, та трябва да дадеш своя принос. Както всички работим, за да доставяме на обществото нужните услуги, та с това да се зарадваме и самите ние от работният ден.
Те и убийците, изнасилвачите, обирджиите, сметкаджиите и всички дребни престъпници са живи и са цели. Даже им е готино да правят лоши неща. Това значи ли да ги оставяме извън затвора, в общество - разбирай да са близо до теб, семейството ти, децата ти, приятелите ти?

Отношението на човек към малките неща е достатъчно, за да разбереш как би се отнесъл с големите.

Юнгинген
08-03-2018, 15:59
Не знам какво общо имат, ти направи паралела къпане-постене. Даже ти казах, че и аз не те разбрах защо/как, по дяволите. :дд

Всеки християнин може да решава сам за себе си, ако смята да живее в пещера/гора. Когато това решаване се отнася до общественото здраве, вече не е личен избор, а напротив. Ок, на теб ти харесва да се къпеш през 2-3-5 дни - всичко точно, нямам проблем. В един момент, обаче, когато се приближиш до някой със СПИН или някоя друга болест, отслабваща организма му, вече не е само твой избор. Не съм длъжна да ти дишам смрадовете, да се заразявам от теб (говоря по принцип, не го вземай лично) или да ти търпя лошата култура/възпитание/неинформираността.

Как е невъзможно да сведеш човек до навиците му, като голям процент от серийните убийци (примерно) в началото започват да убиват малки животни и да се радват на агонията, после минават на по-големи, след това пердашат смело нагоре към хора?! Психолози и психоаналитици са открили закономерност, баш ти си намерил да не свеждаш личността до навици. Като не се грижиш достатъчно за себе си и не си изграждаш сам навици най-малкото да си поддържаш хигиената, как може човекът до теб след години да разчита на това, че ще се грижиш добре за детето/децата, които ще имате?! Немарлив си, като за начало към себе си, после към обществото - към какво още ще си немарлив? Щото не ми се открива по-натам.
Човек не е "мисля, че трябва да нахраня някой гладен по улицата, хайде - виж колко добро мисля, ще променя света!" Не бих се заинтересувала колко добър човек си, ако не правиш добри неща. Същото е и тук - не ме интересува колко ти е чиста личността и колко ти пречи индустриализацията на света, ако не си достатъчно пораснал, за да си направиш извода, че обществото си И ти, та трябва да дадеш своя принос. Както всички работим, за да доставяме на обществото нужните услуги, та с това да се зарадваме и самите ние от работният ден.
Те и убийците, изнасилвачите, обирджиите, сметкаджиите и всички дребни престъпници са живи и са цели. Даже им е готино да правят лоши неща. Това значи ли да ги оставяме извън затвора, в общество - разбирай да са близо до теб, семейството ти, децата ти, приятелите ти?

Отношението на човек към малките неща е достатъчно, за да разбереш как би се отнесъл с големите.

Да, но практически и не можеш да накараш някого да го направи, главно защото ако имаш имунно заболяване от такъв калибър, просто не се разхождаш навън, нали така?
Да, неприятно е, но аз точно се опитах да разбера защо не е опасно, иначе ако човек иска да бъде прилежен, нека се къпе, дори съм с две ръце за, но и обратното, ако реши да не се къпе, това трудно би ме засегнало, е, доколкото този човек не е неотменна част от ежедневието ми, но и тогава не мога да се разяря за нещо подобно.
Да, нищо не те спира да се къпеш, това е в твоя полза, на хората им харесва да са чисти и да миришат хубаво, но имаше и една приказка за арабите, които се радвали най-много на повея от изток, защото не миришел на нищо.
Това за арабите мисля, че може да съдържа всичко религиозно в себе си, а и те са именно такъв народ, най-годен за вяра, но не за това искам да говоря, наистина.

Човек трябва да се поддържа чист, това е значимо, но тази нужда не може да му бъде вменена, повече, той може да не иска да го прави, за мен това не е положителна черта, но и сам себе си не виждам като порицател на нещо подобно, човек, който просто иска да бъде, независимо с душ или не, си остава човек.

За навиците; За мен не е навик да убиваш, нито насилието, което е неотменна част от детството на всеки човек. Особено върху малки животни, някои деца оказват големи щети, дори и онези, които скачат върху калинки и прочие, те ясно могат да осъзнаят, повечето поне, че убиват нещо и не е докато не им се обясни за стойността на живота, и дори понякога това не сработва, те не започват да виждат в тези малки гадинки някакъв трепет.
А това е самата истина, понякога животът ни се струва твърде малък отгоре, както и нашият би се сторил на някого над нас, а историята е мъдра по тая причина. Това, което искам да кажа е, че насилието е изобщо присъщо на всяко дете, не при всички се проявява по същия начин, но има много деца, които направили нещо ужасно, убили дори като малки, са пораснали нормални хора, а има и още много, които тормозят животни и изтезават, които са реално свободни, доколкото можем да ги разграничим от психопатите.
Че то животът е една психопатия, колко живот е измрял през последните сто години, че да алиенира серийните убийци като чужди, непознати, странни?

Навиците са малки, често незабележими, паразити, които паразитират върху една по-голяма същност, а тая същност е всячески възможна да ги победи. Има много лоши навици, но по които не съдим хората, а ако го правим то ние сами унищожаваме човешкото от всеки. Защо има рехабилитационни процеси, защо на алкохолиците и наркоманите, от страна на религията също, им се помага?
Защото идеята, че някой може да бъде редуциран до един навик, който да го погълне и другото, човек да бъде повече от всичко на тоя свят, без навик, един аскет, тая идея, ни е добре позната.

HollyGolightly
08-03-2018, 16:02
daitona, на Нютон пишех, ама ти писа преди да го постна

….

И пак говорим за неща от преди стотици години. Сравняваш хора които не са имали течаща вода в домовете си и тяхните навици с тези на хората които имат всички условия, но не и желание да поддържат телата си чисти.
Говорим за бабите и дядовците дето не са се къпали всеки ден, но не споменаваме че баба или дядо са едни от малкото оживели в семейството си. Че са били примерно 7 деца ама само 2-3 са стигнали съзнателна възраст поради ред причини и болести които се причиняват именно от нечистоплътност.
2015та от къде тръгна Ебола? От африканските страни където имат недостиг на вода за пиене, та какво остава да се къпят.
Та не ми изкарвай аргументи как преди като не са имали течаща вода и баня са се къпали веднъж седмично или само по празници. Въпроса е когато спалнята ти и баната ги дели една стена, какво ти пречи да се изкъпеш преди да си легнеш, освен мързела и липсата на хигиенни навици?

neoprj488
08-03-2018, 16:03
Здравейте..Може би ще кажете че се филмирам,но се надявам да ме разберете.На 13 съм и не чувствам нищо.. Помощ

Юнгинген
08-03-2018, 16:15
daitona, на Нютон пишех, ама ти писа преди да го постна

И пак говорим за неща от преди стотици години. Сравняваш хора които не са имали течаща вода в домовете си и тяхните навици с тези на хората които имат всички условия, но не и желание да поддържат телата си чисти.
Говорим за бабите и дядовците дето не са се къпали всеки ден, но не споменаваме че баба или дядо са едни от малкото оживели в семейството си. Че са били примерно 7 деца ама само 2-3 са стигнали съзнателна възраст поради ред причини и болести които се причиняват именно от нечистоплътност.
2015та от къде тръгна Ебола? От африканските страни където имат недостиг на вода за пиене, та какво остава да се къпят.
Та не ми изкарвай аргументи как преди като не са имали течаща вода и баня са се къпали веднъж седмично или само по празници. Въпроса е когато спалнята ти и баната ги дели една стена, какво ти пречи да се изкъпеш преди да си легнеш, освен мързела и липсата на хигиенни навици?

Не, европейците са смятали, че къпането разпространявало заразата и болестите по времето на чумата, но в другия край на света например е било нещо абсолютно нормално да се къпеш по 3-4 пъти в седмицата, да не говорим, че това е навик на много народи още отпреди Христово време.
Монасите не се къпели с ясна цел, не защото нямало течаща вода, така както и будистите го правели/правят.
Мюсюлманите са били едни от най-чистите хора по това време именно защото е трябвало да се измият повърхностно, не пълна баня, преди всяка от петте молитви, това се нарича Уду.

HollyGolightly
08-03-2018, 16:18
Не, европейците са смятали, че къпането разпространявало заразата и болестите по времето на чумата, но в другия край на света например е било нещо абсолютно нормално да се къпеш по 3-4 пъти в седмицата, да не говорим, че това е навик на много народи още отпреди Христово време.
Монасите не се къпели с ясна цел, не защото нямало течаща вода, така както и будистите го правели/правят.
Мюсюлманите са били едни от най-чистите хора по това време именно защото е трябвало да се измият повърхностно, не пълна баня, преди всяка от петте молитви, това се нарича Уду.
И това, което се опитваш да кажеш е?
Имали да условия- къпали са се. Та какво пречи сега като банята ти е вкъщи да се изкъпеш?

tori
08-03-2018, 16:27
Питай измрелите от чума монаси по него време, без течащата вода, дали и днес ще си рискуват така живота при наличието на канализация. Много не ми се вярва, че ще продължат да го правят заради вярата си.

Едит: Много от нещата, в християнството поне, си имат причина да са така. Примерно родилки и току-що родени бебета защо се криели от чужди хора? Сигурно щото някой наистина вярва, че дявол ще се всели в тях (ако помня правилно) или защото в началото им е слаб имунния отговор на много зарази? С къпането 101% е същата работа. Бас държа, че не е заради религията толкова и отказването от тленното, колкото щото е било трудно да си набавиш топла вода за баня в пещерата?

Юнгинген
08-03-2018, 16:28
Че на мен пречи ли?
Дадох себе си за пример, когато не е било възможно да се изкъпя.
Само че има хора, които не се къпят, по една или друга причина, при все че имат баня и всичко, ако искаш, отговори на въпроса Защо, но аз не съм го задавал, нито се интересувам от отговора.
Просто изтъкнах следното;
Не е нужно да се къпеш всеки ден, за да бъдеш здрав - аргумент, който беше подхвърлян в темата
Не мога да съдя за някого като лош, ужасен и т.н., просто защото не се къпе редовно - нещо, което е в контраст с повечето мнения тук.

Другото вече беше един паралел със света на религията, който мисля, че може да посочи поне, че тея идеи не са чужди на човечеството, независимо колко повлияни са от вяра, а не от, мързел да кажем или каквото е там.
А тоя паралел беше заради храната, защо да ядем всичко, което ни попадне, когато можем да не ядем и три седмици, за което религията според мен дава добър довод, това за банята - не знам, но ти продължи аналога, който започнах.

Юнгинген
08-03-2018, 16:36
Питай измрелите от чума монаси по него време, без течащата вода, дали и днес ще си рискуват така живота при наличието на канализация. Много не ми се вярва, че ще продължат да го правят заради вярата си.

Да, но е грешно да смяташ, че проста хигиена би спряла чумата, а и монасите, които са правели това, не са го правели, за да избягат от чумата, както повечето европейци, а поради религиозни причини, които вече обясних.

deitona22
08-03-2018, 16:46
Не, Първото ми е 8, но ще го прескоча с един ден и ще си посипя главата с пепел преди да се изкъпя. :)
Един бърз въпрос.
Ако 5 дни подред навън е 30-31/2 градуса,всеки ден ли трябва да се къпе човек?

Не знам защо се занимаваш с някво тролче/фейкче.
И чумата не е толкова резултат от хигиена,колкото от плъховете.

Юнгинген
08-03-2018, 17:00
Много е лесно да наречеш някого фейк, ала оттам насетне нищо, а то повече и не се иска.
И не, монаси не е имало само по време на чумата, нито пък е щяла канализацията да ги отърве от смъртта.
Стига де, богомилите са били известни с всякакви щуротии, а не им е била чума на главата тогава, имаше една история за един, който ходил чисто гол из Търново, а и както казах за дуализма не е чудно да отказва тялото изобщо, точно както богомилите са вярвали, че човекът е по подобие на Сатанаил, защото той го създал, но не успял да му вдъхне живот, което Господ сетне направил.
Има много паралели в историята, но това напълно бяга от самата тема, това беше просто довод, че има нещо в историята обвързано, бегло или не, с религията, което да сочи обратното на хигиената.

dexofen
08-03-2018, 17:05
Здравейте..Може би ще кажете че се филмирам,но се надявам да ме разберете.На 13 съм и не чувствам нищо.. Помощ

Какво ти има, че не разбрахме? Какъв смисъл не чувстваш нищо?

NomNomNom
08-03-2018, 17:33
пусни сигнала ако не си заспала
летя към тебе, имам super power
аз съм superpalav
па парари па парари
zdr kpr
asl pls
аз и ти vnl
vs dr vgz

на рипийт от обяд ми е

Ivaaaaa
08-03-2018, 18:49
аз съм superpalav
па парари па парари
zdr kpr
asl pls
аз и ти vnl
vs dr vgz

на рипийт от обяд ми е

Тази песен е ужасна :д

HollyGolightly
08-03-2018, 19:10
аз съм superpalav
па парари па парари
zdr kpr
asl pls
аз и ти vnl
vs dr vgz

на рипийт от обяд ми е
Мисля че Кекс беше по-добра 8-)
Въпреки че не може по дебилщина да се равнява с Una Chica Tranquila която просто не мога да трая.

Грозния
08-03-2018, 20:08
Е, ок, обикновено колко точно време ти отнема от баня до баня?През ден-два, ако не съм се изпотил или изцапал междувременно.
А за миенето на гъза вече споменах.

Не те интересува какво бачкам, ...Или те е срам, или не бачкаш нищо и пак те е срам от това!
Кое от двете е :)?

Пък космите точно обратното - имат защитна функция и улавят прашинки и микроорганизми, та да се препотиш, ма поне да не миришеш.Чистата пот не мирише - започва да мирише, когато започнат да я разграждат микроорганизми, а тия косми са идеална среда за развитието им.
Предполагах че поне това го знаеш, но ти за пореден път ме изненада не само с невежеството, но и с глупостта си :? .

Хайде малко да се позамислиш преди да бълваш глупости. Естествено, че потта с косми особено под мишниците и по интимните части мирише повече поради една проста причина. Просто се задържа повече в космите и по-трудно съхне и се бърше, а миризмата се задържа по тях. Друг е въпроса, че потта не мирише, а въпросните "хванати" микроорганизми създават миризмата и. Та прашинки, защитни функции и бла бла бла. Ето тори, и други ти го казаха.
Освен това космите задържат влагата и пречат на потта да се оттича и изпарява, което води до запарване и идеални условия за развитието на осмърдяващите микроорганизми.

Това ли измисле бе смешко такава. Тресе ли те злобата. ... Не усещаш в каква жалкарка се превръщаш в опита си да се покажеш като супер готината мацка. Тя не може да повярва, че може да има някой, който да не и се възхищава, а вместо това да я критикува - от това най-много я е яд :) .

Страх ме е да питам колко често си миете ръцете или зъбитеЗъбите си мия всяка вечер.
Ръцете си мия след сране (гъза също, стига да не съм навън), преди ядене и след като се прибера в къщи това ми е първата работа след събуването на обувките.

...човек може да изкара поне 3 седмици без храна?Това може да го има само в анорексичните ти сънища.

Какво общо имат постите с веганизма?В първия момент прочетох "вагинизма" :razz: !

NomNomNom
08-03-2018, 20:17
тая чика транкила за първи път я чух сега
тоя искрата е on the spectrum
monte music как може да продуцират нещо такова

беше ме срам да го слушам в двора

ЕДИТ

БОЖЕ
ТОЯ ИСКРАТА Е ПИСАЛ МУЗИКАТА НА СУПЕР ПАЛАВ

а папи ханс е участвал в текста на чиката

обаче разликата в качеството и гледанията, няма такава :Д

tori
08-03-2018, 20:33
Грозен, първо ти прочети малко, тогава карай другите да четат.
И само вечер да си миеш зъбите е крайно недостатъчно. В детската градина учат, че зъби се мият сутрин и вечер. Моля ти се, когато ти правят забележки за хигиената 20 човека, вземи пък се посъветвай със зъболекар и с личният ти лекар, че да еидиш, че сме прави. Или вярно най-малкото иди си мириши в гора...

Дейтончо, чумата се е появила заради много неща на куп - като за начало списъка почва с липса на канализация, с което и течаща вода, после с гадове-преносители.

HollyGolightly
08-03-2018, 20:41

ЕДИТ

БОЖЕ

Искрен не знам колко напушен трябва да е бил, за да сътвори това нещо. А тези дето вместо да го спрат, са му помогнали, на негово място бих ги отписала като приятели.

Зъбите си мия всяка вечер.
Ръцете си мия след сране (гъза също, стига да не съм навън), преди ядене и след като се прибера в къщи това ми е първата работа след събуването на обувките.

Грозен, викаш сутрин няма нужда да си миеш зъбите, само вечер, а ръцете само след тоалетна. Преди ядене за кво ти е? Яденето с мръсни ръце води до глисти. Сигурно за това си кльощав :?

dexofen
08-03-2018, 20:52
btw след пишкане също е хубаво да си миете ръцете, само пипането на дръжката на кенефа е достатъчен фактор. И също е добра идея казанчето да се пуска на затворен капак, защото иначе може да си представите как микроскопични парченца фекалии хвърчат на сантиметри височина и полепват по дрехите ви ;) :D

LoadRunner
08-03-2018, 21:14
Ето тори, и други ти го казаха.
2 отрепки на форума възпитават Тори и още 10 човека, Тори, респектирай се ако обичаш.

Зъбите си мия всяка вечер.

смърдящ на кенеф боклук отиващ на работа с не мити зъби от 8 часа и които няма да са мити още 8 часа, не къпан от 2 дена се вози в метрото и после се осмелява да говори на колегите си, такъв бой ше ти праснаа, знаеш ли кво бързо ще се научиш.

Това може да го има само в анорексичните ти сънища.
ти за кольо босия не си ли чувал

всъщност ти си миеш зъбите на всеки 24 часа :lol:

Niakoitam
08-03-2018, 22:49

ЕДИТ

БОЖЕ

И аз сега я чух за пръв път. Някак по олигофренски забавна ми е. :D

HollyGolightly
08-04-2018, 06:04
Friday evening be like…
(Кой видял-видял)

tori
08-04-2018, 07:01
Фуцк, поечи няа да пия. Боли ме главата. Обаче как хубаво се наговорих с двамата... Много ми е добре, освен главоболието. :дд
Да вземе да се прибира вече и той, че даже 24 часа ми идат много.

AnarchyBoy
08-04-2018, 07:03
Абе пичове на т'ва му се казва елементарна хигиена бе.
Сутрин зъбите се мият с избелваща паста
Вечер със заздравителна и почистваща.. няква 2в1 / 3в1. Даже тези био пастите са много добри за вечер.
+ Вода за уста и конец и сутрин и вечер = хубави не смърдящи без петна зъби.

Ся ако някой ми каже, че няма 10-15 лева... за 2 пасти и 1 вода (които стигат за месец...) направо не знам защо си губи времето в тоя форум по-добре да иде да се застреля.. или да си потърси работа, очевадно финансово е адкси зле.

NomNomNom
08-04-2018, 09:34
така, задачи за днес
- да карам колело 1ч
- да купя маслини с горчица за ицака бате
- да изчистя цялата къща, да си развадя багажа
- да свърша някаква остатъчна работа от седмицата (така се радвам, че напускам)
- да учаааааааааа
нямам търпение да учаа

утре май тр да си насадя нови цветя, ако всичко е по план днес, всичко е изсъхнало от жегите :(

и си търся наемателка за едната стая
ако ицака изяви желание, поне знам че той ще гледа и шушанчето, тя ми е премисли, защото свикна тук за 2 месеца и не искам да я връщам обратно в бг

LoadRunner
08-04-2018, 10:32
Ся ако някой ми каже, че няма 10-15 лева... за 2 пасти и 1 вода (които стигат за месец...)

Даже стигат за 2 месеца, 2 пасти и една вода, водата се ползва веднъж на ден, поне моята по 10мл, а 2 пасти са си точно 2 месеца.
До мързел е всичко, мързеливи и прости хора.
Това 2 дена да не се къпеш лятото, бах му ма***та.

tori
08-04-2018, 11:44
Рънъре, поне най-сетне се разбра що двамата талисмана на фороня са все без гаджета. И мен да ме сваля подобен мърльо, и аз няма да се навия, ако ще да ме платиноса, не да ме позлати.

Он: Мина ми главата, йейейейейееее. <3 Малко се поизнервих, ест ама ко да прайм са?! Търпя си ги, щото знам кво ш става като си тръгнат. Самата идея за тва ме държи в подобаващо добро настроение.

Ivaaaaa
08-04-2018, 13:00
Доволна съм. Вървя по график. Само да нямах толкова неща на главата : )

HollyGolightly
08-04-2018, 13:58
Много обичам Събота сутрин да се събудя когато си искам и да нямам нищо за правене…за сметка на това мразя когато и комшията така се събуди и от скука реши да коси трева…

deitona22
08-04-2018, 15:40
Хубава разходка се получи днеска.
Обичам планината и тва е.
Утре пак,макар и не в планина.

Грозния
08-04-2018, 16:32
И само вечер да си миеш зъбите е крайно недостатъчно. В детската градина учат, че зъби се мият сутрин и вечер.Защо да се мият зъбите сутрин? Заради лошият дъх ли?! Лошият дъх сутрин не идва от зъбите ти ако си ги измила вечерта, а от изпаренията от стомаха ти защото си гладна!

Бас държа че си от хората, които не закусват сутрин, а почват деня с кафе и цигара на гладно - ето от това идва гнусния дъх, а не от зъбите, които са измити вечерта преди сън!
Като не закусваш сутрин и почваш деня с кафе и цигара на гладно и 100 пъти да си измиеш зъбите, дъхът ти пак ще смърди на умрели катерици!

Освен това да те питам, ти гъза кога го миеш - преди или след сране? Много по-логично е след, а не преди! Същото е и с другата страна на хранопровода!

(не мога да повярвам, че се налага да обяснявам тези неща на медицинско лице) :? :shock: !

...а ръцете само след тоалетна. Преди ядене за кво ти е? Яденето с мръсни ръце води до глисти.Милата холи пак доказа, че не може да чете добре на български и се налага да повтарям специално за нея - дано се научи някой ден:

...отиващ на работа с не мити зъби от 8 часа и които няма да са мити още 8 часа, ...
всъщност ти си миеш зъбите на всеки 24 часа :lol:Трънчо, ти закусваш ли сутрин, или почваш деня с кафе и цигара на гладно?
И кога си миеш гъза - преди или след сране?

смърдящ на кенеф боклук Със сигурност и след два дена, мириша по-малко, отколкото ти след 4 часа в жегата!
Осмърдяването е и до ген - някои хора се осмърдяват много по-бързо и по-лесно, отколкото други!

Фуцк, поечи няа да пия....ама и по-малко няма да пиеш, а :D ?

Рънъре, поне най-сетне се разбра що двамата талисмана на фороня са все без гаджета. И мен да ме сваля подобен мърльо, и аз няма да се навия, ако ще да ме платиноса, не да ме позлати. В голяма грешка си, както обикновено :? .
Разобличих те, че не знаеш елементарни неща по физиология, което е свързано с професията ти 8) ! Ти ако в професията си невежа, какво остава за всичко друго :? ?!

Утре пак,макар и не в планина.Абе Дейтунар, ти като си в тая планина, всеки ден ли се къпеш?
Има ли там парна баня, Жакузи, сауна и т.н.?

deitona22
08-04-2018, 16:47
Абе Дейтунар, ти като си в тая планина, всеки ден ли се къпеш?
Има ли там парна баня, Жакузи, сауна и т.н.?
Дам.
Всичко си има.
Ако не си запознат,попринцип в планината има-хотели и хижи,в които има най-малкото душ.

И тва за лошия дъх....ограничено си тъп.
Устата сутрин смърди ужасно,независимо дали си гладен,жаден,наяден и т.н.
Устата е най-хубаво да се мие сутрин преди ядене и после след всяко ядене,за да имаш хубав дъх+накрая след вечеря.
Не мога да повярвам колко си тъп.
Начи хем си грозен,хем вониш,хем си и много тъп,хем и не си миеш зъбите сутрин.
Бахти комбинацията.
Честно.

HollyGolightly
08-04-2018, 16:51
Къпеш се веднъж на няколко дни понеже препаратите и водата водят до гъбички обаче очакваш някой да повярва че си миеш ръцете и задника толкова често?
Едит: А за българския ми не се тревожи, достатъчно добър е за да разбера че си мърльо който го е страх от водата и се къпе по празници щото не си мирише сам. Сигурна съм даже че в градския се бутат не защото няма място, а защото искат да са до теб да им лъхаш…

NomNomNom
08-04-2018, 17:04
Устата сутрин смърди ужасно,независимо дали си гладен,жаден,наяден и т.н.

Това не е вярно.
Устато сутрин мирише гадно ако:
1. Имаш кариес. Преди 2 месеца леко ми се е счупил зъб, веднага разбрах, че нещо не ми е в ред, защото дъха ми се влоши сутрин
2. Дехидратация
3. Ако си ял нещо късно вечерта и е било тежко

Това не означава, че не трябва човек да си мие зъбите сутрин.

tori
08-04-2018, 17:06
Хахахаха, мен разобличил гнусаря... Ужас. Срам и позор, че чета учебници и вярвам на хора с години стаж в професията си. Пък още по-срам, че си мия зъбите и се къпя често. Ужас, вярно, как мога?!
Дори веднага след сън да лапнеш храна, каквато и да е, пак устата ти мирише на задник, не знам откъде реши, че не миришеш зле сутрин. Ебати гнусара си, а мрънкаш, че нямаш гадже. Коя ще ти се навие, като си така мършолясал?! Вместо само да се чуфите с какво да се оправдаете талисманите, вземете та се поучете от тия птиказки. Нито е скъпо, нито е страшно, нито е нещо нептиятно. Най-много да почнат хората да се приближават до вас.

Сериозно ли ми говориш, че след 8 часа сън се събуждаш и миришеш на виолетки?! Не мога, бе! Не мога... Зъболекаря ти какво мисли по въпроса?

Ivaaaaa
08-04-2018, 17:27
Ъгх, от една седмица тук се говори за екскременти, пот, себум, местни повърхностни инфекции, тоалетни, сега и за лош дъх. Що за хора сте? :д и понеже не мога да се сдържа, когато знам факти... лошият дъх се дължи на наличен проблем в храносмилaтелната система (устната кухина също влиза в нея), независимо дали става въпрос за лоша чревна перисталтика или гънки, където се задържат храни и ферментират, гният и какво ли още не, бактериална инфекция (разбира се, гастро интестиналния такт е пълен с бактерии, говорим за условно патогени или патогени, причиняващи заболяване) или пък стоматологичен проблем, иницииран от лоша устна хигиена или друго. Ако поддържате добра хигиена и все още имате лош дъх, значи има някакъв проблем, мили хора. Peace.

deitona22
08-04-2018, 17:39
Това не е вярно.
1. Имаш кариес. Преди 2 месеца леко ми се е счупил зъб, веднага разбрах, че нещо не ми е в ред, защото дъха ми се влоши сутрин
2. Дехидратация
3. Ако си ял нещо късно вечерта и е било тежко
Това не означава, че не трябва човек да си мие зъбите сутрин.
Ти сериозно ли?!?

tori
08-04-2018, 17:45
Ива, ясно, че говори много лошия дъх ма колкото и да си здрав и колкото и да си си мил зъбите вечер, не вярвам, че има човек, където да се надигне от сън и да лъха на мента, сорЕ. Абсолютно най-нормалното нещо в света е да се вдигнеш от сън и да си измиеш муцуната и зъбите, че да миришеш на човек.

Ivaaaaa
08-04-2018, 17:54
Разбира се, че зъбите трябва да се мият редовно. Аз лично сега като съм вкъщи го правя след всяко основно хранене. Иначе сутрин и вечер. Използвам и конец, тъй като имам склонност за събиране на храна в междузъбното пространство, НО, аз мога да се гордея с много добра гастро интестинална система, а последната ми поправка на зъб при зъболекар е била преди повече от 5-6 г. може би. За справка, ходя всяка гадина, последно март или април тази. И да, след като поддържам добра хигиена и имам здрав стомашно чревен тракт - сутрин нямам лош дъх като се събудя.

Ivaaaaa
08-04-2018, 18:32
Но пък аз съм и много изрядна до обсесия по отношение на грижата за зъбите (явно в семейството ни сме склонни към обсесии). Ще призная, че неведнъж, когато съм нямала подръка конец за зъби (не се случва често) съм използвала косъм от главата ми, за да отстраня храна, която усещам, че ми е заседнала и просто не мога да изтърпя няколко часа, че да я махна и действам, лоло. И си захабявам четките за зъби за седмица. Не хиперболизирам. Ползвала съм и евтини, и по-скъпи. Все същото е. Затова карам на най-евтините. Страхувам се да инвестирам в ел четка, защото с агресивното ми миене (знам, че си захабявам емайла, вече съм имала чувствителни епизоди) ще захабя и тази четка, а много ми е кеф да пробвам.
Едит: не съм единствената химера. Приятелят ми например също няма лош дъх.

Niakoitam
08-04-2018, 18:52
Рънъре, поне най-сетне се разбра що двамата талисмана на фороня са все без гаджета. И мен да ме сваля подобен мърльо, и аз няма да се навия, ако ще да ме платиноса, не да ме позлати.

Он: Мина ми главата, йейейейейееее. <3 Малко се поизнервих, ест ама ко да прайм са?! Търпя си ги, щото знам кво ш става като си тръгнат. Самата идея за тва ме държи в подобаващо добро настроение.

Ти си такава тъпа материална кифла със самочувствие до небето без грам покритие, че ако попадна на някоя, като теб ще избягам с двеста та ако ще и сам цял живот да остана. "Хлъц хлъц хлъц счупи ми се нокътче и света свърши. Ще сменя сто хиляди маникюристки, защото никоя не може да ми угоди на капризите. Ще нося грозни очилца за да ми пазят кожичката на личицето да не се състари.Ще си сложа красиво гримченце Ама мога и да псувам и говоря като пълен каруцар, но за сметка на това съм нежна фиданка спазваща всичко най-висшо в името на обществото Ох, имам си любим. Колко прекрасен е той, защото постоянно ми обяснява каква съм принцеса и не ми дава да си мръдна пръста. Дори и майка си е активизирал да ми изпълнява прищявките и да ме глези. Ох колко е прекрасен, че постоянно ми тича по задника. А да и онзи приятел как си позволява да се занимава с приятелката си а не да ме лигавондри. Ще ми държи ръката по цял ден и ще ми лафи докато аз не пожелая". И такива ми ти работи.
Най-искрено си пожелавам съдбата да не ме наказва така срещайки ме и запознавайки ме с такава самовлюбена персона като теб, която много си е повярвала само, защото разни и тичат по задника. И да лигла си. Но не само, защото се къпеш по н брой пъти на ден при положение, че някъде по света дори вода за пиене нямат камоли за всекидневно и ежечастно къпане, а поради много по-дълбоки причини. И както писах въобще и нямам желание да имам кой знае какви отношения с кифла като теб най-малкото, защото винаги са ме отблъсквали тоя тип жени ала аууу счупи ми се нокътче ще цивря половин година на когото където сваря.Но съм най-секси мацката. Глефайти и завиждайти. Вика, аз за 22 години един път съм пропуснала да се къпя за 2 дни. Браво бе! Постижение голямо. С това изказване страшно ми напомни на една лигла дето една година се беше наканила да дойде с нас на Нова година и един от първите и въпроси беше: "Ама то има ли баня за да се изкъпя вечерта." Като разбра, че няма даже течаща вода и има само външна тоалетна сякаш нещо в нея се пречупи. И въпреки, че вечерта преди Нова Година пазарува с нас и даде пари набързо си намери друг ангажимент и не дойде. Как ли пък на 18 човека не им попречи това и дори, че трябваше да се греем на газова бутилка и печка на дърва, обаче на тебеподобната кралица и попречи, че няма да може да си измие задника една вечер. Благодаря на всичко, че си далече от мен и най-искрено се надявам никога да не те срещна и никога да не се запозная лично с теб или такава комплексарка като теб. Те истинските хора не се намират само по честотата на къпане.Ти определено не си от тях. :)
А точно теб, ако те платониса и позлати някой ще му се метнеш на врата та ако иска и един месец да не се е къпал. Ще кажеш, че потта му мирише на рози и лалета.

Та да, теб само можеш да си помечтаеш, че ще имам някога и грам желание да те свалям. Нагледал съм се на подобни кифли.

Ivaaaaa
08-04-2018, 19:10
Ти сериозно ли?!?

Туй сега го виждам. Номито е права. Кариес и лош дъх - разбира се. Дехидратация - слюнката има очистващо/почистващо и антибактериално (да, лол) действие за устната кухина. Когато не си пил достатъчно вода (нещо, което ограмна част от хората правят) слюноотделянето намалява. Още повече през нощта, затова и лош дъх. Хора, пийте вода не само заради лош дъх! Знам, че в началото е трудно, но бързо ще свикнете и сами ще си търсите водата, защото ще се чувствате отвратително дехидратирани. Храната също зависи - да. Особено вечер да натоварваш гит с меса, че дори и плодове и зеленчуци (ферментират доста) могат да повлияят върху дъха.

Ivaaaaa
08-04-2018, 19:14
https://imgur.com/a/iPcPJ3s

AnarchyBoy
08-04-2018, 19:32
Ти си такава тъпа материална кифла със самочувствие до небето без грам покритие, че ако попадна на някоя, като теб ще избягам с двеста та ако ще и сам цял живот да остана. "Хлъц хлъц хлъц счупи ми се нокътче и света свърши. Ще сменя сто хиляди маникюристки, защото никоя не може да ми угоди на капризите. Ще нося грозни очилца за да ми пазят кожичката на личицето да не се състари.Ще си сложа красиво гримченце Ама мога и да псувам и говоря като пълен каруцар, но за сметка на това съм нежна фиданка спазваща всичко най-висшо в името на обществото Ох, имам си любим. Колко прекрасен е той, защото постоянно ми обяснява каква съм принцеса и не ми дава да си мръдна пръста. Дори и майка си е активизирал да ми изпълнява прищявките и да ме глези. Ох колко е прекрасен, че постоянно ми тича по задника. А да и онзи приятел как си позволява да се занимава с приятелката си а не да ме лигавондри. Ще ми държи ръката по цял ден и ще ми лафи докато аз не пожелая". И такива ми ти работи.
Най-искрено си пожелавам съдбата да не ме наказва така срещайки ме и запознавайки ме с такава самовлюбена персона като теб, която много си е повярвала само, защото разни и тичат по задника. И да лигла си. Но не само, защото се къпеш по н брой пъти на ден при положение, че някъде по света дори вода за пиене нямат камоли за всекидневно и ежечастно къпане, а поради много по-дълбоки причини. И както писах въобще и нямам желание да имам кой знае какви отношения с кифла като теб най-малкото, защото винаги са ме отблъсквали тоя тип жени ала аууу счупи ми се нокътче ще цивря половин година на когото където сваря.Но съм най-секси мацката. Глефайти и завиждайти. Вика, аз за 22 години един път съм пропуснала да се къпя за 2 дни. Браво бе! Постижение голямо. С това изказване страшно ми напомни на една лигла дето една година се беше наканила да дойде с нас на Нова година и един от първите и въпроси беше: "Ама то има ли баня за да се изкъпя вечерта." Като разбра, че няма даже течаща вода и има само външна тоалетна сякаш нещо в нея се пречупи. И въпреки, че вечерта преди Нова Година пазарува с нас и даде пари набързо си намери друг ангажимент и не дойде. Как ли пък на 18 човека не им попречи това и дори, че трябваше да се греем на газова бутилка и печка на дърва, обаче на тебеподобната кралица и попречи, че няма да може да си измие задника една вечер. Благодаря на всичко, че си далече от мен и най-искрено се надявам никога да не те срещна и никога да не се запозная лично с теб или такава комплексарка като теб. Те истинските хора не се намират само по честотата на къпане.Ти определено не си от тях. :)
А точно теб, ако те платониса и позлати някой ще му се метнеш на врата та ако иска и един месец да не се е къпал. Ще кажеш, че потта му мирише на рози и лалета.

Та да, теб само можеш да си помечтаеш, че ще имам някога и грам желание да те свалям. Нагледал съм се на подобни кифли.

Абе Георги само да попитам, не беше ли по-лесно вместо тоя целия пост да го пишеш, просто да се изкъпеш... ?
Смисъл.. ;д
Ежедневното къпане особено през лятото е задължително. Даже не е задължително да е баш къпане, дет се вика леко да се заплакнеш.. ;д
Смисъл мани ги кифлите кво ти говорят, аз ти казвам, че ако изляза да пия бира с някой фр 2 пъти и смърди на застояло и ми мирише на пот, поече с него няма да изляза.. камо ли некоа путка да ми лъхне на застояло..
Другото което ми идва на ум е, спортуваш ли? Ако да... не се къпеш след тренировка ли бе човек? о.О
Деазнам, аз лично като човек преоткриващ спорта, последните месеци... и като човек, който примерно утре е дневна ;д
Ставам седя 30на мин си се разтягам пия кафе.. зяпам котки в интернет (normal stuff :D) после тичам къпя се и излизам.. (тва цялото започва в 4 сутринта..) вечерта ще се прибера в 10 и после имам малко ангажименти до към 1-2..
В 10 задължително сваляйки униформата ще се изкъпя, щото ще е на задник до тогава и ще съм се потил и т.н
После до 1-2 шанса да се изпотя също не е малък.. а извинявай нечист и потен на чистите завивки няма да си легна пък ако ще турско да е.

Ти позволяваш ли си вечер да си лягаш неизкъпан в завивките?! Щото аз на твоето легло не бих легнал ;д
Също така... айде да приемем, че не миришеш има такива хора, брат ми е жив пример.. тоя изрод ако ще и 3 месеца да не се къпе.. грам няма да засмърди... Обаче ако не си измие краката вечер... смърди на умрял лебед. (няма гъбички или каквито и да е инфекции.. дори джапанки да носи или бос да е бил цял ден... после пак смърди та се нетрае.. такъв му е гена.)

Та поне краката миеш ли си? Щото ако съм мацка и ми легнеш в леглото на чистите чаршафи неизкъпан и потен... отвориш си устата да ме целунеш и лъхнеш на няк'ва смъртна прокоба щото не си си измил зъбите преди лягане.. и за капак от краката ти да се носи приятен чаромат на умряло животно.. е човек ;дд не да не ти пусна.. ми ще те изхвърля ;д
Дет се вика, хората впечатляват жените с разни неща.. Кой с пари, кой с мускули.. Кой с приказки.. за съжаление (не те нападам) нямаш нито едно от 3те... дет се вика, поне т'ва, че си чистоплътен може и да проработи.. смисъл сериозно.. Някои мацки се кефят МНОГО (смисъл повече от нормалното) на чисти и спретнати мъже. Та.. замисли се.. опитай се да се промениш.. деазнам.. човек живее за да се учи.

Не си лош човек, пич си.. ма ни дар слово имаш, ни пара имаш, ни външност имаш... нито излъчваш някво спокойствие или кураж нещо сигурност ала бала.. па на всичкото отгоре и не се къпеш.. е как очакваш да се влюби някоя в теб? Като съвет ти го казвам, даже не те нападам. Някоя ученичка е възможно, но никоя сериозна мацка няма.

NomNomNom
08-04-2018, 19:45
Ти сериозно ли?!?

да разбирам, че не си говорил със зъболекар на тема "дъх" ?

Niakoitam
08-04-2018, 19:54
Анархи, това че с Торчето си гукате посред нощните часове не ме грее мен. Та може на ЛС да си ме оплювате, ако нямате други теми.
Иначе съм запланувал да не се къпя един месец и да ти дойда на гости. :D
Пък и все пак нали знаеш лафовете: Една лъжа повторена 100 пъти не се превръща в истина. И...Кажи на хората, че сестра ти е курва, пък после ходи и обяснявай, че нямаш сестра.
По въпроса ти дали спортувам? Не, от малък съм си твърдо антиспортна личност.
Дали имам или нямам дар слово или не определено не го определяш ти. Много хора са ми казвали, че имам. Много момичета/жени са започвали онлай отношения с мен, защото им харесвало как мисля и/или съм имал дар слово. Хора различни, възгледи и идеали също.
Има много други причини поради, които можеш да кажеш, че изпускам любовта, но определено нито една от тях не е хигиената.
И само ще ти кажа, че жена дето няма нищо общо с мен ми е пипала позапотения крак за да види какво ме боде в крака. Някои там оборотни просто биха избягали някъде, защото са им много финни носленцата. :)

deitona22
08-04-2018, 20:05
Много момичета/жени са започвали онлай отношения!!!!!с мен, защото им харесвало как мисля и/или съм имал дар слово.
Има много други причини поради, които можеш да кажеш, че изпускам любовта, но определено нито една от тях не е хигиената.

1.Е тва много важно да се отбележи.
2.Май е време да се замислиш,дали не е точно това проблема.

да разбирам, че не си говорил със зъболекар на тема "дъх" ?
Имам си един в нас хах
Но причнините за лош дъх,не са само тия неща които ги изброи.
Просто няма как сутринта да се събудиш и дъхът ти да ухае на нещо прекрасно.

Niakoitam
08-04-2018, 20:09

Имам си един в нас хах

Няма нужда. Гнусливи кифлички не ми трябват.

Защо ме връщате в темата насила постоянно? :D

"Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепи колективно." :)

Вече имам чувството, че съм в детската градина.

В гимназията макс.

dexofen
08-04-2018, 20:09
Четейки темата, за дъх и т.н. нещо се сетих за това....
https://www.youtube.com/watch?v=XNXIZuIBJKs

Ivaaaaa
08-04-2018, 20:17

Имам си един в нас хах

Поначало хората не ухаем прекрасно. Въпросът е, когато миризмата е лоша. Лошата миризма никога не говори за крепко здраве. Няма да ви засипвам с примери, че и без това темата е гнусна достатъчно :д

NomNomNom
08-04-2018, 20:37
оки дейтона, значи няма да споря.

лошата миризма е като нещо гние, другата си е просто застояла преди да си измиеш зъбите.

не бих я нарекла лоша, будила съм се и до партньор и не ми е миришел на лошо преди да си измие зъбите.

dexofen
08-04-2018, 20:58
http://6nine.net/2015/05/03/%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B8%D1%82%D 0%B5-%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8/

Нещо тематично :D

Ivaaaaa
08-04-2018, 21:09
http://6nine.net/2015/05/03/%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B8%D1%82%D 0%B5-%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8/

Нещо тематично :D

Хаха <3

LoadRunner
08-04-2018, 21:10
Утре пак,макар и не в планина.

Описваш днешния ми ден, но за разлика от теб утре пак ще повторя (ако не отпадне уговорката :д)

dexofen
08-04-2018, 21:16
Хаха <3

Още нещичко тематично се сетих.
https://www.youtube.com/watch?v=C5hxFAwKIzs&t=79s

Ако на някого не му се седи мръсен, но се кефи на подобни миризми, тука са обяснили хората как да си направим кадаверин. :D

NomNomNom
08-04-2018, 21:41
абе ко мислите за ринопластиката ( ако е при добър хирург )

galaxy29
08-04-2018, 22:00
Имам си един в нас хах
този факт не изключва варианта да не си говорил с него по темата

Но пък аз съм и много изрядна до обсесия по отношение на грижата за зъбите (явно в семейството ни сме склонни към обсесии). Ще призная, че неведнъж, когато съм нямала подръка конец за зъби (не се случва често) съм използвала косъм от главата ми, за да отстраня храна, която усещам, че ми е заседнала и просто не мога да изтърпя няколко часа, че да я махна и действам, лоло.
това всичкото цитирано е откачено, магнетизира ме <3 тоест нямам предвид, че ми харесва, че ви е гадно и ви вреди.

LoadRunner
08-04-2018, 22:10
вонята е толкова силна че чак галаксито се събуди

LoadRunner
08-04-2018, 22:21
,,,,,,,,,,,,,,,,....С това изказване страшно ми напомни на една лигла дето една година се беше наканила да дойде с нас на Нова година и един от първите и въпроси беше: "Ама то има ли баня за да се изкъпя вечерта." Като разбра, че няма даже течаща вода и има само външна тоалетна сякаш нещо в нея се пречупи.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Тоя чаршаф защо ли го зачетох, добре си го подминах предния път като влизах, само си развалих настроението с тоя тип.
Извинявай ама вие в мазе ли карате нова година?
То като не ти е приятно да пребиваваш някъде няма как да се чувстваш комфортно, това че ти имаш мазоли на петите и си сиренясал не значи че всички са така. Търси си дебела, пъпчива селянка с мазоли от къра и сиренясала путка (демек като на тая дето те е възпитавала) и всичко ще ти е 6+. Ама ти не, искаш ти да си сиренясал пък дамата ти да е тип "искам вътрешна тоалетна"
Хората се събират със себеподобни, като се научиш да си знаеш мястото няма да те виждаме да се жалваш само из форума.

https://imgur.com/a/iPcPJ3s
зимата винаги ми е pinkish след като съм ял една две такива салати на ден.

tori
08-04-2018, 23:12
Някойтамникойтук, да, кифла съм пък - държа на много неща, обаче и върша достатъчно за хората наоколо си. Такъв ми е характера - искам всичко, държа на най-доброто. За щастие съм се обградила точно от хора, които не се чувстват свине като теб, така че няма проблем да мидлиш за мен точно квото си прецениш. Факт е, че всеки от хората, с които общувам достатъчно често, е приятно-арогантен, точен до степен цепене на секунда, работлив, мислещ и се къпе редовно, яде с нож и вилица като човек и си мие зъбите. Аз СЪМ повече, заради това искам повече. Ти, като се виждаш като свинче в кочинка, ок. Само не мириши на хората.

Едитвам: Всъщност, не знам с какви свине си си карал въпросната нова година, но трябва тях да храниш, вместо мацката, където ти е отказала. Била си е напълно в правото да си търси комфорта, макар и по глупашкия начин да е оставила там едни пари, пък да си е намерила оправдание. Разбира се, че няма да празнува със свине, щом се има за нещо повече от тях.
Казах го и назад в едни постове - не ме интересува колко си възвишен, ако не се грижиш за себе си достатъчно добре. Как мога да разчитам, че ще се грижиш за деца или дори животни с възвишена душа, но мизерно тяло?! В живота има едни неща - наричат се приоритети - ако ти е по-важно да се въргаляш в леглото +5 минути, вместо да идеш да се изкъпеш, ми не е окей. И тва го казвам и го твърдя даже след 6 15-часови смени на работа, направи си сметката. Ти и грозния само се оправдавате и измисляте простотии, белким ви се прости немарата, а после мрънкате, че жените са меркантилни. Ми, не е меркантилно да дам 60 лева за нешо и да искам да е здраво и направено както трябва - аз си върша работата както трябва, искам същото насреща. Най-нормалното нещо на света е да НЕ искаш да ставаш кепазе с парите си. Така е и с хората ми - върша достатъчно много за тях, търся си правилното отношение. Никой не е длъжен да се отнася добре с мен, но аз съм длъжна към себе си да изисквам това. По-добре да дъм недоволен човек, отколкото доволна свиня.

HollyGolightly
08-05-2018, 04:58
Нормално ли е след като ми се е случило нещо хубаво, да седя и да се притеснявам, понеже многото хубаво не е на хубаво? :lol: превръщам се в баба ми!
Спи ми се и същевременно от вълнение не мога да мигна дори, дано в крайна сметка всичко да е ок.
Филма дето го гледахме днес ме мотивира да продължа с книгата, но не мисля че съм в кондиция за такова четиво, особено по това време на денонощието. Ще си пусна някоя простотия по МТВ, ще си запаля някоя ароматизирана свещ и ще се опитам да спя.

Ще призная, че неведнъж, когато съм нямала подръка конец за зъби (не се случва често) съм използвала косъм от главата ми, за да отстраня храна, която усещам, че ми е заседнала и просто не мога да изтърпя няколко часа, че да я махна и действам, лоло.
https://media.giphy.com/media/qYKwHWfGUmmOY/giphy.gif

Niakoitam
08-05-2018, 07:39
Рънърчо глезанчо мамим не не карахме въпросната Нова година в мазе, а в нещо като старовремска вила или направо стара къща в едно село. И не ми отказа реално на мен, а на приятелката си, с която живеят почти врата до врата в един блок в София. И да, за мен е лигла.Аргумента на Тори за точната дума и сериозността също отива някъде в небитието. Пожелавам ти много такива да се въртят около теб. Но пък може и да я срещнеш. И без това се носеха слухове, че е мъжемалачка. Как ли пък само на нея и пречеше?

Тори бла бла бла бла бла бла.
Та какво викаш за отговорностите като точност, гледане на деца и животни? Мога да ти гарантирам, че като съм се уговорил с някой цепя секундата. Мога да дойда и 10-15 минути по-рано стига да не ме възпрепиятства нещо като превоза например. Мога да дойда и с един час закъснение напълно умишлено, ако знам, че е доста голям процента аз да чакам толкова. Много съм сериозен. Като обещая нещо го изпълнявам задължително и не се отмятам в последния момент. Затова и понякога трудно давам обещания.
Грижим се (включително и аз) за един вътрешен котарак, три външни котки, понякога идват на терасата и още две чужди, които не гоним, а долу понякога подхвърляме храна и на още една.Всичките махленско превъзходни. Едно куче каракачанска овчарка, два заека и десетина кокошки. Ти с нещо такова можеш ли да се похвалиш? Та теб с тази твоята мания ще те е гнус да влезеш при кокошките. Може случайно да ти се закачи някое ако на маникюра. Храненето на зайците и кокошките с тоя маникюр пък ще ти е една изключително сложна задача. Да не говорим, че вероятно ще гледаш погнусено и осъждащо акото на котката и кучето вместо да се вземеш в ръце и да ги изхвърлиш. Да, и мен ме е леко гнус, но съм го правил много пъти. Ти можеш ли да се похвалиш с тези неща? А Рънъре ти? Та то дори едно обикновено миене на чинии си е доста сложно с дълъг маникюр. Та стига ала бала, стига умнизми, стига си ми вадела от 10 кладенеца вода. За доста повече животни, които са си лично мои съм се грижил от теб и вероятно съм много по-точен и държащ на думата си от теб. Сега спокойно можеш да си изсмукаш някой и друг аргумент от пръстите си. И да, миналата година като почиствах гнайса в селото ни с бормашината седмица и половина се къпех всеки ден, защото целия пряшоляк отиваше в мен и макар с очилата ми, шапка и зъболекарска маска пак ставах целия и навсякъде в песъчинки от залепящата мазилка. Когато ходя на море също се къпя постоянно, тогава понякога и два пъти, защото дори задника ми се напълва с пясък, а и през големи периоди от време ходя пулогол и мокър по един бански и понякога някаква тениска и джапанки.

Ти не си нищо повече, ти си вирнала носа и се заблуждаваш, че си кой знае какво чудо на чудесийте. Просто една от многото направили го, които не желаят и не могат да се погледнат отстрани.Но пък то и на 22 години е горе долу нормално да си мислиш, че всичко, което лети се яде.

Имаше наскоро едно във Фейсбук ама точно в десетката за такива като теб.

'Някога ми каза, че не съм ти на нивото. Един килограм краставици моля."

Нещо от тоя сорт.
Та не вири толкова надутото носле, че не се знае кой ще срещнеш по пътя си някога и дали няма да ти е необходим и в по-добра моментна позиция от теб.

Edit: Сега се сетих още нещо. Имаме си един комшия. Един много костюмиран и държащ се все едно е от френската буржуазия господин. Говорещ супер официално и някак рязко контрастиращ с хората тук. Видимо богаташ. Е тоя същия въпросния господин и жена му са супер материалните типове. Като заговори за материални придобивки и мед му капе от устата. Не понасят животните и постоянно ги тровят и едвали не се присмиват на хората дето ги обичат, че са някакви селяци. И при всичките финанси и голямо самочувствие дето има, че е нещо по от другите, веднъж му трябваха 6 колички чакъл и поиска от баща ми. После му се отделиха две от сърцето да върне и каза, че само толкова е взел. И по думите на комшиите това не е първата му подобна изцепка. Иначе и той като теб видимо се смята за някак...ПО от простолюдието наоколо.

tori
08-05-2018, 09:17
То ти не си от простолюдието, ти реално си си от животните. Толкова голяма липса на адекватност изобщо не може да съществува. Реално си си просто един смотльо, който, заради начина на мислене, няма сам да постигне повече от "Давам краставиците на левче килото, моля!" И тая неадекватност е твоя запазена марка, никой друг не съм видяла да е така смачкан. И не - нищо против нямам някой да продава краставици, имам против да продаваш краставици щото това ти е уж единствения изход, а после да се оплакваш. Приемаш живота лошо, имам против това.

Niakoitam
08-05-2018, 09:24
Ами радвам се в такъв случай, че живота почти не ме среща с материалстични кифли като теб. Риска на професията мъжете да тичат по разни взели се твърде насериозно малки девойки помпайки им допълнително и без това напомпаното самочувствие.

Както се казваше: "Не се хвали, че по теб тичат много мъже. Те и по футболната топка тичат 22ма, но целта им е само да вкарат."
Друг е въпроса пък и че не съм много убеден, че точно по теб тичат кой знае колко мъже. Извинявай, че ще го кажа, но за големите си претенции си леко простоватичка.

Edit: Всъщност "леко" казах от възпитание...

tori
08-05-2018, 09:43
Простоватички са хората, които не си учат децата да учат. Аз не се чувствам простоватичка. Все пак, страха от банята и от четката за зъби не е мой. Казах ти - ако е проблема, че нямаш въьможност да се къпеш, има начини. Твоя проблем са приоритетите и желанието. За щастие или нещастие, не се намираш в Африка без течаща вода, че да ми говориш как някакви хора нямали вода. Не за друго, ми щото като мислиш за Африканските деца, е вероятно да заразиш българските, без да помогнеш за проблема с водата по никой начин.

Niakoitam
08-05-2018, 09:52
То най-простите хора винаги се имат за най-умни и вървежни.
Ето тази рязко ми напомня за индивидите като теб.

https://m.vbox7.com/play:80f8def0
Гледайти и завиждайти дрисли мръсни. Аз съм най- готяната и не можете да ми стъпите на малкия пръст.Знаех че си кифла, но не съм си и помислял, че си чак толкова проста кифла. Макар че начина ти на изразяване често го загатваше де.

Явно от Русе все такива излизате.

tori
08-05-2018, 10:20
Казах ти - мисли си за мен квото прецениш - изобщо не се събуждам с идеята да се харесам на някого. Обаче ти, така или иначе, не можеш да се харесаш дори на себе си. Лошо е да ти липсва каквато и да е самооценка, щото се получава точно кучешки живот, за който мрънкаш до 80, ако бога на мизерията не е милодтив, за да те прибере по-рано.

Niakoitam
08-05-2018, 10:22
И аз така. Особено пък на хора като теб.И на теб ти е бая грешна самооценката, но явно не ти е особен проблем.

Ivaaaaa
08-05-2018, 10:22
Тоя чаршаф защо ли го зачетох, добре си го подминах предния път като влизах, само си развалих настроението с тоя тип.
Извинявай ама вие в мазе ли карате нова година?
То като не ти е приятно да пребиваваш някъде няма как да се чувстваш комфортно, това че ти имаш мазоли на петите и си сиренясал не значи че всички са така. Търси си дебела, пъпчива селянка с мазоли от къра и сиренясала путка (демек като на тая дето те е възпитавала) и всичко ще ти е 6+. Ама ти не, искаш ти да си сиренясал пък дамата ти да е тип "искам вътрешна тоалетна"
Хората се събират със себеподобни, като се научиш да си знаеш мястото няма да те виждаме да се жалваш само из форума.

зимата винаги ми е pinkish след като съм ял една две такива салати на ден.

Well, пристрастена съм към цвекло. Имало е месеци, в които съм пила ежедневно на смути или сок. Оцветява ми се урината само в началото, даже невинаги и то само от такъв, който е от магазина. Понеже моето баби знае калко обичам и ми отглежда и никога не ми се е случвало с домашното оцветяване. Между другото някъде мисля, че съм чела, че оцветяването може да се дължи на лоша резорбция или нещо такова, ще излъжа. За пореден път гит-ът ми е по-добръ от гит-ът ти, хаха (не говоря лично, ийзи). Цвеклото е лов, цвеклото е лайф <3 и винаги ми е помагало за изчестване на кожата.

Ок, цяла сутрин слушам Ъпсурт и уча. Мултитаскинг левъл мастър.

Ivaaaaa
08-05-2018, 10:24
този факт не изключва варианта да не си говорил с него по темата

това всичкото цитирано е откачено, магнетизира ме <3 тоест нямам предвид, че ми харесва, че ви е гадно и ви вреди.

Ъъ, ко? :д

NomNomNom
08-05-2018, 11:44
Иии.
ФРД-то ми се нави с приятелката си да дойдат да живеят у нас за около 2/3 от месечните разходи по къщата ( моята стая си остава моя )
Само дето приятелката му трябва да вземе окончателно решение, че иска да живее в холандия ( тя си е в бг )
Не си и представям какво й е, но мисля, че ФРД-то ми ще подходи мъжки и ми напомниха за мен преди 3г. :
- имах приятел, който живее в друга държава с 2ма съквартиранти
- гледахме къщи да се изенесем заедно
- аз бях в българия, нямах книжка и не говорех испански.

реално същата ситуация, само дето мен ме зарязаха ( 37г. мъж ), а сега виждам 25г. мъж по-твърдо решен да са с приятелката си и съм готова да съдействам със всичко ;

от друга страна, друг фр в Чехия, предната му приятелка уж искаше да са заедно, но не отиде при него в чехия, техните не бяха хепи, и слава богу.
Намери си по-яка жена, тя за има-няма година се премести и даже си намери хубава работа.

Тъй че тази история съм я виждала вече доста пъти с различен край, и само малко ме притеснява, да не се откаже мацката.

Защото аз определено искам да живеят у нас, не ми се дава под наем на непознати :(

А аз преди 3г - точно окло 8- 12 август - трябваше нашите да ми дават ксанакс, защото рухнах психически.
и измежду реването и невъзможността да правя нищо ( пуснаха ме да работя от вкъщи, но накрая пуснах болничен, защото бях като зеленчук ) , успях да си намеря работа и да замина, полу-рухнала, в непозната държава сама, и живях в хостели и къмпинги 1 месец ( ходейки на работа в лъскав офис и умирах от срам , че не можех от куфара да си извадя нормални обувки ), с последните пари изкарах 2 месеца и кредитната карта до дъното ( защото не съм имала никога от кого да взема на заем )

така че, таз годишното местене не може да се сравнява с това преди 3г.

а август винаги ми е един такъв преходен и тежък, затова се забивам и тук, понеже с никого не ми се говори

Ivaaaaa
08-05-2018, 12:25
Номи, вси пак би ли променила нещата, през които си минала днес, гледайки назад? Мислиш ли, че тези трудности са ти помогнали по-някакъв начин да си това, което си сега, защото трябва да се гордееш със себе си, какво си постигнала със сигурност.

HollyGolightly
08-05-2018, 12:31
Наканих се и гледах видеото на Супер Палав…много е гнусно. Просто не знам какво им става на тези хора, последно време една нормална песен няма, може би само Хайвера на СкандаУ ме радва ама а там съм пристрастна.
Иначе Искрата и Папи Ханс се опитват да копират The Lonely Island. Само дето едните са самопровъзгласени комици, а тези нашенските и те не знаят какво са. Правят простащини и според реакцията на хората се определят

NomNomNom
08-05-2018, 12:33
Иве -
Ако можех да избера, щях да се върна 3г. назад и ако имаше начин да съм с този човек и да градим семейство, това щях да избера.

Никога не би се върнала при него в момента, но бих избрала да не ми се бяха случили тези неща.

Гордея се с това, което съм направила, обаче не се гордея като жена - ако бях жена на място, щях да имам мъж, който да ме закриля и да е по-силен от мен, нямаше да съм полу-амазонка като в момента.
И се притеснявам, че за някои неща просто няма връщане назад, не мога да стана по-послушна.

То това ми е проблемът, не съм доминантна, обаче не подлежа на никакъв контрол. А преди 3г. все пак щях да завися от някого и нали кобилкина това говори, че трябва да разчиташ на мъжа. Не, че кобилкина ми е пример, но все пак не може всичко да се обяви за простотия, има някакъв резон.

Ivaaaaa
08-05-2018, 13:05
Иве -
Ако можех да избера, щях да се върна 3г. назад и ако имаше начин да съм с този човек и да градим семейство, това щях да избера.

Никога не би се върнала при него в момента, но бих избрала да не ми се бяха случили тези неща.

Гордея се с това, което съм направила, обаче не се гордея като жена - ако бях жена на място, щях да имам мъж, който да ме закриля и да е по-силен от мен, нямаше да съм полу-амазонка като в момента.
И се притеснявам, че за някои неща просто няма връщане назад, не мога да стана по-послушна.

То това ми е проблемът, не съм доминантна, обаче не подлежа на никакъв контрол. А преди 3г. все пак щях да завися от някого и нали кобилкина това говори, че трябва да разчиташ на мъжа. Не, че кобилкина ми е пример, но все пак не може всичко да се обяви за простотия, има някакъв резон.

Забелязвам, че напосредък са те налегнали такива мисли и честно казано can relate. Много съм старомодна и до известна степен си харесвам стереотипите за мъжката фигура и тн. Някак си жените сме станали много самостоятелни и в много отношения по-силни от мъжете, те пък от своя страна се чувстват репресирани и се държат като репресирани. Мразя путки, независимо от пола, лол. С годините (звучи сякаш съм стара), но започвам да го чувствам, то си е като природа/инстинкт и ми се измества фокуса към по-традиционни за една жена да го наречем неща. И въпреки, че съм далеч от твоята самостоятелност, която си постигнала, успех, кариерно развитие, ако щеш, пак не си представям живота ми като на някоя от съученичките ми, които са майки. Гледам ги постепенно започват да създават семейства и това ми се струва толкова чуждо, митично дори, сега! А те са го направили преди две години да кажем. Пак бих избрала лутането, депресиите, през които съм минала, за да открия какво искам да правя в живота си, пак бих избрала безсънните нощи и дните, които съм прекарвала учейки, буквално отделяйки се за малко от учебника за физиологичните нужди. Пак бих избрала всичкия рев, разочарования, болка, огорчение пред това. Не знам как трябва да се чувствам от тези неща :д Може би твърде късно съзрявам. Приемам семейството като отромна отговорност, отдаденост и тн и си задавам въпроса дали просто аз съм психически неподготвена за това;недорасла или моите връстници са действали неразумно, подбудени от младежки романтични идеи за брака и децата. Нзнм. Нзнм защо написах всичко това. Просто те чета напоследък и да знаеш, минавам през подобни дилеми.

NomNomNom
08-05-2018, 13:11
благодаря, че споделяш, интересно е след 2-3г. какво ще ни е положението; точно, че и аз имам по-традиционна представа за взаиоотношенията.
А за сетъл-ването, преди 3г. се чувствах готова сякаш, и сега се чувствах готова преди 3 месеца ( преди да осъзная, че няма да го бъде )
Реално в периодите, когато приключвам с нещо и мога да се застоя ( например сега имах дом, стабилна работа и някакви потенциални хобита + можех да запиша да уча наесен ), се чувствам готова да се отпусна.
Обаче се замислих, че ще съм сама, и че това бих правила само, ако имах партньор.

И се паникьосах, и реших, че е време за нови приключения. И сега предвид новите ми планове, пак не се виждам идните 3г. да съм готова :( а 3 месеца по-рано бях.

tori
08-05-2018, 14:13
Фак, останах малко самичка и рязко ми се прииска Цианид... Не знам що е така всяко лято ама 100% пак ш е като всеки път. Фак, ве! Не че не знаех, но се надявах да не е същото като друг път.
Снощи беше хубаво, супер много се радвам, че се надушиха така, щото и двамата не са лесни за впечатляване. Само мога да се радвам на това. <3 Смятаме днес да изкараме спокойна вечер заедно, вместо редовното правене на купони и а-у. Все пак е време за това, нали? 101% ще имам нужда да си почина от тоя шум поне малко, както и ще имам време да се подепресирам и евентуално да рева.
Не знам що, но не я харесвам пък...
И това снощното беше странно, определено, не го очаквах изобщо и не очаквах и да дойде баш от въпросния човек. :ддд

LoadRunner
08-05-2018, 14:35
Well,.....

Понеже знам че все отваряш някоя специализирана литература, виж давам ти една безплатна задача за проучване и да ми дадеш на готово инфото. Веднъж на 2-4 години си имам работа с fipronil и methoprene. Какво е влиянеито върху хората и в какви количества е опасна доза, фипронила оказвал и лошо влияние на бозайниците но дозите какви са, и има ли дълготраен ефект...

deitona22
08-05-2018, 17:48
Описваш днешния ми ден, но за разлика от теб утре пак ще повторя (ако не отпадне уговорката :д)
Пак бях за малко в планината,ама повече обикалях малки градчета+една пещера около Пазарджик.
Но утре май пак ще съм на планина.

Ivaaaaa
08-05-2018, 20:02
Понеже знам че все отваряш някоя специализирана литература, виж давам ти една безплатна задача за проучване и да ми дадеш на готово инфото. Веднъж на 2-4 години си имам работа с fipronil и methoprene. Какво е влиянеито върху хората и в какви количества е опасна доза, фипронила оказвал и лошо влияние на бозайниците но дозите какви са, и има ли дълготраен ефект...

Колко мило от твоя страна да ме запознаеш с инсектицидите. Ще погледна, когато намеря възможност, но още при първо четене не ми харесва принципа на действие на първия препарат. Не си спомням някъде да съм срещала подобен казус из фармакологиите. Това си е токсикология и мисля, че фишката е по-капацитивен да отговори.

Грозния
08-05-2018, 21:39
Устата сутрин смърди ужасно,независимо дали си гладен,жаден,наяден и т.н.Моля те обясни ми, според теб защо устата смърди сутрин?!?
Аз вече обясних защо, но ти явно си на друго мнение - нека да го чуем :) !

Лошият дъх в устата може да идва от устната кухина и зъбите, ако те са непочистени от предишно ядене.
Ако при чиста уста и зъби имаш лош дъх, той идва от по-дълбоките части на хранопровода или трахеята и може да е и симптом на заболяване!
Тъпият и невежият си ти!

Устата е най-хубаво да се мие сутрин преди ядене и после след всяко ядене,за да имаш хубав дъх+накрая след вечеря.Основната цел на миенето на зъбите е да се премахват хранителните остатъци и плаките от бактерии хранещи се с остатъците, за да не се образуват кариеси!

Само лигавите мърлячи могат да твърдят че зъбите се мият най-вече за да се премахне лошият дъх, а не като предотвратяване на кариеси :? !

Къпеш се веднъж на няколко дни понеже препаратите и водата водят до гъбички обаче очакваш някой да повярва че си миеш ръцете и задника толкова често? Да, някой със здрав разум би повярвал!
Очеизвадно е, че някои части на тялото се замърсяват повече и по-често от други и оттам се налага и по-честото им измиване!
Не виждам нищо нелогично тук :? !

1. Имаш кариес. Да, бях пропуснал да добавя и това, но гладът също предизвиква лош дъх!

Хахахаха, мен разобличил гнусаря... Да тори, само че не е смешно, а тъжно, че такива невежи и прости некадърници като теб един ден може да отговарят за здравето на болни хора :? !

Нищо не каза и не ме опроверга относно физиологичните процеси, които обясних! Нищо ли нямаш да кажеш по същество?!

Дори веднага след сън да лапнеш храна, каквато и да е, пак устата ти мирише на задник...Устата ти мирише на задник, защото пушиш и не закусваш!
Сутрин пушиш цигара с кафе на гладно и не закусваш - кажи това истина ли е, или ще отречеш!

Тютюневият дим и съдържащите се в него катрани, са чудесен "ароматизатор" за уста и тяло! Само че именно вие пушачите не се усещате колко смърдите и смрадта не изчезва за 10-12 часа след последната цигара!

Знам за това, защото имам приятели и познати с твоите навици и те имат същият "проблем" със смърдящата уста, особено сутрин :? . Усещал съм дъхът им от 1 метър растояние, докато просто разговаряме. Смятай!

...пак устата ти мирише на задник, не знам откъде реши, че не миришеш зле сутрин.
...
Сериозно ли ми говориш, че след 8 часа сън се събуждаш и миришеш на виолетки?!Никъде не съм твърдял, че устата ми не мирише сутрин!
Даже обясних каква е физиологичната причина и какво правя по въпроса!

Чети внимателно мила, очевидно е за всички че губиш почва под краката си, научните ти аргументи са тотално изчерпани и започваш да изпростяваш!

Зъболекаря ти какво мисли по въпроса?Същото като мен!

...лошият дъх се дължи на наличен проблем в храносмилaтелната система (устната кухина също влиза в нея), независимо дали става въпрос за лоша чревна перисталтика или гънки, където се задържат храни и ферментират, гният и какво ли още не, бактериална инфекция (разбира се, гастро интестиналния такт е пълен с бактерии, говорим за условно патогени или патогени, причиняващи заболяване) или пък стоматологичен проблем, иницииран от лоша устна хигиена или друго. Ако поддържате добра хигиена и все още имате лош дъх, значи има някакъв проблем, мили хора. Peace.Не мога да повярвам че го казвам, но ивата е по в час от тори!
Тори прочети и вземи да научиш нещо!
Ивата пропусна да каже, че лошият дах сутрин се появява и при празен стомах сутрин, от изпаренията на стомашните сокове, но пък аз вече обясних за това 8) !

...колкото и да си си мил зъбите вечер, не вярвам, че има човек, където да се надигне от сън и да лъха на мента, сорЕ. Ти констатираш един всеизвестен факт, който никой не оспорва!

...да се вдигнеш от сън и да си измиеш муцуната и зъбите, че да миришеш на човек....само че много си заблудена, относно причините, които пораждат съответния факт!
Още по-лошото е, че отказваш да приемеш дадено наготово обяснение, както и решението на проблема!
Смятай колко зле трябва да си!
Ти се изкажи въпросите по физиология, които засегнах, ама ми говори не по кифленски, а като научно медицинско лице :) !

...сутрин нямам лош дъх като се събудя.Вече прекаляваш, но склонността ти към самоласкателство е добре известна.

Ти си такава ...Евалата Някойтам!!!

... айде да приемем, че не миришеш има такива хора, брат ми е жив пример.. тоя изрод ако ще и 3 месеца да не се къпе.. грам няма да засмърди... Обаче ако не си измие краката вечер... смърди на умрял лебед. (няма гъбички или каквито и да е инфекции.. дори джапанки да носи или бос да е бил цял ден... после пак смърди та се нетрае.. такъв му е гена.) По рано се опитвах да кажа нещо подобно.

Някои мацки се кефят МНОГО (смисъл повече от нормалното) на чисти и спретнати мъже. Няма жени, които да се кефят само на това и това да е достатъчно за да си легнат с някой :? !

Просто няма как сутринта да се събудиш и дъхът ти да ухае на нещо прекрасно.И за теб специално ще повторя, че това никой не го оспорва, само че и ти като тори бъркаш причината!

абе ко мислите за ринопластиката ( ако е при добър хирург )По-добре си сложи по-големи цици - цената е почти същата :D !

Такъв ми е характера - искам всичко, държа на най-доброто. Странно - като цяло си толкова посредствена!

с тоя маникюр пък ще ти е една изключително сложна задача. Няма работеща жена с дълъг маникюр, освен ако не работи най-стария занаят!

П.С. Кой по дяволите изтри поста на Анархито за стопаджията :shock: ?!

HollyGolightly
08-05-2018, 21:58
Правя мусака 8-) и си намерих песен която си я слушам на repeat и си припявам. Имам и причина да искам утре да е понеделник
I like that you're broken
Broken like me
Maybe that makes me a fool
I like that you're lonely
Lonely like me
I could be lonely with you

tori
08-05-2018, 22:44
Грозен, никой не оспорва, че може да си болен. Само казвам, че квото и да правиш, не може и не трябва да си оставяш лигите от съня в устата, ако не искаш полицейските кучета да те помислят за умрял. Спала съм до 3ма различни непушачи, сутрин и те миришат на кученце в устите - да не повярваш, и тримата си бяха в перфектно здраве - и пак никой от тях не пропускаше зъбите. Сигурно щото и те лигльовци като мен? Няма значение каи започвам деня си, в случая моята цигара, кафе или квото и да е, не прави теб и никойтук по-малко смрадливи и чистоплътни.
За ноктите - има работещи жени с дълги нокти и примерите са навсякъде. Стига да искаш да изглеждаш добре, има как. Момичета и момчета минават с почти никакви пари на месец, включително имаме и козметика от типа круелти-фрии и веган отново за никакви пари. Нищо не оправдава да си немарлив - казвам го за супурнайсти път тук. И пак - дори с дадения пример назад за по планините - в българските планини по хижите има баня с бойлер. По бунгалата по морето пак. Или то ваща работа е "да се къпе тоя, където го мързи да се чеше" ?

paradosou
08-06-2018, 12:30
абе ко мислите за ринопластиката ( ако е при добър хирург )
Не е клише и да го казвам ей така по инерция - симпатична си, чертите ти са такива, че специално аз лесно ги запомних още първия път като те видях, не ти трябват услугите на пластичната хирургия. Това също е банално, ама... не може и не е нужно всички да сме като изрязани по шаблон, в случая според стандарта с чипи нослета, изкусителни устни, добре очертани скули и права като конска опашка коса... Аз нямам твоите черти, физиономията ми е доста по-стандартна, в допълнение не е и нещо уау, та в този ред на мисли, макар за някои да звучи супер странно - гот е ей така като се погледнеш да знаеш, че всичко по теб си е твое, продукт на съчетания от гени, формирали се кой знае откога... аз свързвам лицето си с нашите, то си ми е наследство от тях и не бих се лишила от ежедневното напомняне чия съм. Споко, не ти трябва нещо различно от това, с което вече разполагаш. :)

Относно притесненията ти, че си полуамазонка ~ стига де, нещата не са толкова обезпокоителни. Самият факт, че осъзнаваш, че самостоятелността ти е няколко нива над тази на повечето мацки е, ако не друго, поне доста добра отправна точка. Освен това казваш, че не си доминантна и че си поддръжник на по-традиционните ценности. Като вземем накуп всичко изброено, мисля, че е доста неоснователно да се притесняваш. Изглежда просто още не се е намерил човекът, с когото да си паснете. Ако си една идея по-социална, вероятно ще стане достатъчно гладко и достатъчно скоро. ;п

NomNomNom
08-06-2018, 13:46
^ :*

това с гените точно, хубаво ти е като се замислиш кое от къде е;
същевременно - ако имаш възможност да се подобриш ? - и подобна интервенция включва това ( не да правиш огромни цици или устни, а нещо по-дребно и корекнивно)
в твоя случай не знам дали би искала да променяш нещо де;

малко тип - не е нужно всички да са артисти или учени, но ако искаш да си, трябва да положиш усилия

и макар да не станеш топ учен, поне може да го добуташ и до средно ниво, колкото можеш

tori
08-06-2018, 14:11
Фуцк, отидоха си, пък аз нямах сили дори да ида за чао. Ама поне снощи беше готино, та не е съвсем без хич, нали? Поне е някакво успокоение. Предпочетох да няма опасност да ревнем заедно пред такава орда изпращачи. Знам, че щяхме. :дд
Не знам що, но рязко ми се приповръща, дори не знам що. Припомням си явно някои неща от миналото лято. И от по-миналото, а след това попопо-миналото. Нъ зъ, все тая. Повръща ми се.
Толкова ми е мъчно, а той не си е приключил работата. Не че след снощната новина очаквам да я приключи в следващия месец, но все пак... Може да не каже нищо на никого и да се установи при мен. Искам да го гушна и евентуално може да ми стане по-добре. Винаги оправя всичко, когато си забуча носа във врата му. И да - разбирам го що се крие, и аз да бях, и аз щях. Предния път виждането с въпросния човек беше противно на не знам коя степен, обиди мен и разбрах как ако не беше тя, щеше да го хвърли през прозореца - все пак само той може да се гъбарка с мен, нали? Никой друг никога не се е опитвал да се държи по тоя начин с мен пред него, да ми казва такива неща или да ме обижда - помня колко се ядоса тогава. Мисля си, не може ли на негово място да си останат нашите си хора, пък това говедо да си ходи - дори той е съгласен на 101%... Оф, все тая, да се прибира да го гушкам вече, че вярно ми е тъпо на боклук.

Грозния
08-06-2018, 19:41
Грозен, никой не оспорва, че може да си болен.Тука лъжеш!
До сега не видях никой да твърди че съм болен, освен теб!

...Спала съм до 3ма различни непушачи, сутрин и те миришат на кученце в устите - да не повярваш, и тримата си бяха в перфектно здраве - и пак никой от тях не пропускаше зъбите. Мила, проблемът ти с четенето е системен! Не знам как си стигнала до тук, като очевидно не можеш да четеш достатъчно добре! Пак ще повторя за теб:

Лошият дъх сутрин не идва от зъбите ти ако си ги измила вечерта, а от изпаренията от стомаха ти защото си гладна!

Бас държа че си от хората, които не закусват сутрин, а почват деня с кафе и цигара на гладно - ето от това идва гнусния дъх, а не от зъбите, които са измити вечерта преди сън!
Като не закусваш сутрин и почваш деня с кафе и цигара на гладно и 100 пъти да си измиеш зъбите, дъхът ти пак ще смърди на умрели катерици!

Няма значение каи започвам деня си, в случая моята цигара, кафе или квото и да е...Значи не отричаш, че почваш деня си с кафе и цигара на гладно!?!
И има значение, защото там е причината твоята уста да смърди гадно сутрин, но ти упорито не искаш да я признаеш! Това би означавало, че вината за смрадливата ти уста е в теб и че аз съм прав 8) !

...каи започвам деня си,... не прави теб и никойтук по-малко смрадливи и чистоплътни.Нас не, но теб да :D !

За ноктите - има работещи жени с дълги нокти и примерите са навсякъде.

https://68.media.tumblr.com/dded75cf319b2f62e02a6e099038555c/tumblr_mr68soEnWT1sdivp4o1_400.gif

...казвам го за супурнайсти път тук....Пак дрънкаш общи приказки като някоя кифла!
Още чакам да ме опровергаеш с научно-професионални аргументи:

...
Нищо не каза и не ме опроверга относно физиологичните процеси, които обясних! Нищо ли нямаш да кажеш по същество?!
...
губиш почва под краката си, научните ти аргументи са тотално изчерпани и започваш да изпростяваш!
...
Ти се изкажи въпросите по физиология, които засегнах, ама ми говори не по кифленски, а като научно медицинско лице :) !Признай се за победена или спри да пишеш глупости по темата за хигиената и ще го приема като знак за капитулация от твоя страна, без да се налага да го признаваш публично :) !
Ще си го знаем само ние двамата :D !

deitona22
08-06-2018, 19:46
Тука лъжеш!
До сега не видях никой да твърди че съм болен, освен теб!

Болен си.
Неизлечимо болен от тъпотия и умствена ограниченост.
И като не се къпеш редовно,кой знае от какво още.

tori
08-06-2018, 20:04
Дали пуша или не, е абсолютно лично мой проблем и както казах, няма да направи теб по-малко мършолясал и миризлив. Все пак, като съм пушач, си държа на дъвките, на четката за зъби, водата за уста, на избелващата паста и а-у освежители. На ден по някога ми се е случвало по 3-4-5 пъти да се мия, че да не мириша на пепелник. Немарлив можеш да си единствено ти, че ставаш от сън, пък не се измиваш.
Тва ти казах - освен настоящия, до момента и тримата човека, с които съм била, са били здрави непушачи - пак не пропускаха да се измият, въпреки че имаше, където веднага стават от сън и ядат. Не си представям на кво ще миришеш, ако не си измиваш зъбите сутрин, ми направо се мяташ да ядеш неща. Горките ти колеги и горките хора в градския. :(
Целия форон разбра за тва колко си миризлив, немарлив и отвратителен, далеч не го знаем само двамата.

Грозния
08-06-2018, 20:26
...Немарлив можеш да си единствено ти, че ставаш от сън, пък не се измиваш.Мия си лицето и ръцете сутрин, зъбите защо да ги мия, като съм ги мил преди да си легна?!
За смрадта от устата сутрин вече казах много пъти, но ти упорито отричаш да го признаеш, въпреки че аз и ивата ти обяснихме с научни доводи по физиология!
Аз още чакам:

...
...
губиш почва под краката си, научните ти аргументи са тотално изчерпани и започваш да изпростяваш!
...
Ти се изкажи въпросите по физиология, които засегнах, ама ми говори не по кифленски, а като научно медицинско лице :) !Чакам :) !
Ако и на това не отговориш и този път, значи си посредствена и некадърна в собствената си професия и също ще го приема като капитулация от твоя страна 8) !

Не си представям на кво ще миришеш, ако не си измиваш зъбите сутрин, ми направо се мяташ да ядеш неща.Само между другото да питам - гъзът преди сране ли се мие или след :D ?
Тори, аз не пуша и в 90% от случаите моята уста ще мирише по-добре от твоята, каквото и друго да правиш 8) !
При яденето сутрин се спира отделянето на стомашни сокове и те се оползотворяват, вместо да ти дразнят лигавицата на стомаха (с потенциал за гастрит или язва) и не се изпаряват за да ти умирисват дъха на гадно!
Пак ти го обаснихме, но ти "медицинското лице", твърдоглаво отказваш да признаеш неоспорим физиологичен факт!

Целия форон разбра за тва колко си миризлив, немарлив и отвратителен, далеч не го знаем само двамата.Целият форум вече е разбрал, че ти си глезена, твърдоглава, некадърна и посредствена (дори в собствената си професия) :? .

Освен това си необективна по един изключително глупав и емоционален начин, като си готова да спориш и отричаш всичко което аз кажа от лична злоба спрямо мен! Дори да кажа, че черното е черно, ти пак ще спориш, защото аз съм го казал.
Отношението ти е лично и си личи! Аз съм принципен и се придържам към фактите и дори се съгласих с много неща които Ивата каза, а с нея също не се обичаме!

Смятай... смятай мила колко си зле и до къде е стигнало емоционалното ти състояние!
Изцяло от теб зависи, колко още ще продължиш да се излагаш :) !

HollyGolightly
08-06-2018, 23:15
Грозен кои са тези “всички” и кого имаш предвид под “целия форум”? Във всеки свой пост ги използваш тези думи като се опитваш да накараш някого да се чувства зле. Ама така като гледам освен ти и оня другия, други няма на това мнение. Кои са тези “всички” които мислят тори за лигла и кифла? Както и да е, продължавай да си измисляш ако това те кара да се чувстваш по-добре.

Он: продуктивен ден с прекрасен завършек. Сега трябва да черпя 8-)

tori
08-07-2018, 06:50
Ма то ти не говориш с факти, бе, човек. Ти говориш само с някакви странни схващания, дошли от не знам къде и аз. Десет пъти ти казах - не отричам, че може да си болен, обаче просто НЕ можеш да ме убедиш, че миенето веднъж на 24 часа, при тва преди лягане, е достатъчно. Просто не можеш. Целия форон разжра, пак казвам, че ти и никойтук не спазвате лична хигиена и заради тва сте сами. Кво повече?! Никой не може да ме убеди, че лъхаш на мента със ставабето, ако ще с паста не, ми с белина да си се търкал.
И, бтв, що да ям, като пак ще огладнея? - Абсолютно същото ми казваш в случая.

Niakoitam
08-07-2018, 09:04
Грозен кои са тези “всички” и кого имаш предвид под “целия форум”? Във всеки свой пост ги използваш тези думи като се опитваш да накараш някого да се чувства зле. Ама така като гледам освен ти и оня другия, други няма на това мнение. Кои са тези “всички” които мислят тори за лигла и кифла? Както и да е, продължавай да си измисляш ако това те кара да се чувстваш по-добре.

Он: продуктивен ден с прекрасен завършек. Сега трябва да черпя 8-)

Само още веднъж ще ти кажа да избягваш да включваш "оня другия" в мненията си и да не бъдеш лицемерка,защото ако Виктория не е "съжителствала" в онзи чат, аз бая дълго време "съжителствах" с теб. Точно въпросната е отнесла толкова храчения, одумвания и размисли колко е зле от теб,че не е истина. И далеч не само тя,а повечето в момента тук пишещи,но това е друг въпрос. Сега може да и се мазниш колкото искаш,че едвали не си я преоткрила,но това не променя нищо.

Ма то ти не говориш с факти, бе, човек. Ти говориш само с някакви странни схващания, дошли от не знам къде и аз. Десет пъти ти казах - не отричам, че може да си болен, обаче просто НЕ можеш да ме убедиш, че миенето веднъж на 24 часа, при тва преди лягане, е достатъчно. Просто не можеш. Целия форон разжра, пак казвам, че ти и никойтук не спазвате лична хигиена и заради тва сте сами. Кво повече?! Никой не може да ме убеди, че лъхаш на мента със ставабето, ако ще с паста не, ми с белина да си се търкал.
И, бтв, що да ям, като пак ще огладнея? - Абсолютно същото ми казваш в случая.

Викторио само заради това ще да е. Други причини няма и не може да има. Откакто си намери някой да ти ближе подметките много отворена си станала. Не е като да не "ревеше" преди време със супер каруцарския изказ колко несправедлив е света,как все на теб ти се случват гадостите и как все си онеправдана. С грима, очилата и дрешките може и до известна степен да се поразкрасиш,но за мозъка още грим не са измислили.

tori
08-07-2018, 09:40
Начи, със "Викторио" ш се обръщаш към някоя друга. Пък за мозъка ми ще говориш когато ти образуваш собствен, че не вярвам да имаш друго, освен кашкава субстанция. Не може цял форон да се съгласява, че трябва да поддържаш хигиена, само двама-трима да се дърпат, щото ги е страх от водата. Докато пишете постове, можеше да се изкъпете - хем по-полезно, хем по-приятно, хем пък по-малко вероятно да ти направят място в градския.
Колко съм била депресирана в един момент, си е лично моя работа и това няма да направи теб по-чист. Както цигарата и кагето ми няма да направят дъха на грозния сутрин по-приятен.
Каква ти беше работата да говориш Холи как ме хранела преди цифра време? Надяваш се да ме обидиш ли? Пак казвам - нито ти се получава, нито ще се получи. Няма да спра да искам да съм човек и да се отнасям така с всичко в живота си, твай. Не помня някоя сутрин да съм се събудила с идеята, че баш ти или Холи в случая трябва да ме харесате, успокой се.

Niakoitam
08-07-2018, 10:08
Викторио ти на мен не ми бери грижа. Нали ти редовно си подмиваш задничето и в градския транспорт всички се скупчват около теб,защото миришеш на лалета и рози. Моя мозък няма какво да го сравняваш с твоя кифленски такъв. Аз ако пиша по вулгарно ми е позволено до някаква степен все пак съм мъж. Пък и оная нали и без това ме е обявила,че съм от село. Отгоре на това е и по-малка вероятността от при теб устата ми да мирише на задник заради цигарите, да ми стават жълти зъбките и да ми остава катран между пръстите или да ми жълтеят ноктите,защото аз никога не съм пушил. Няма и да пропуша. Кафе също пия само понякога.И пак казвам,водата мозък не дава въпреки,че и аз като цяло доста я обичам. Друг е въпроса,че ти правиш тъпи изказвания все едно става въпрос за месеци и години некъпане.Друг е въпроса,че колкото си по некъпан толкова по-голямо място има вероятност да ти направят в градския. :D Попадал съм в софийския градски транспорт на един дето миришеше на акита от средата на рейса и имаше доста свободно пространство около него.
Значи ти може да имаш проблеми,а другите не може и трябва да им се присмиваш ръсейки си умните теории защо така и защо иначе? Не знам дали мен ще ме направи по-чист,но и теб по умна да те направи е много малко вероятно,да не кажа дори и невъзможно.А цигарата и кафето може да не направят дъха на Грозния по приятен,но твоя определено ще го направят по-неприятен. И не само това. Могат да повлияят и на чистотата ти отвътре,ако ме разбираш. Този път не визирам характера или мозъка.Та с въпросните кафе и цигари е много по-вероятно твоя мозък да стане на кашкава субстанция доста преди моя. Нищо,че си с 10 години по-малка.
Работата да говоря ми беше чисто и просто,че много мразя лицемерите дето въртят задника на 180 градуса когато това им е удобно.И да, в случая не ти личи особено,че си човека,който претендираш да си с тия тъпи твои детски генерални изводи ала "Аз си къпя задника всеки ден, понякога и по три пъти пък вие може да изкарате по няколко дни без къпане. Значи аз съм ухаещата на рози пък вие смръдливците при положение,че дори не съм имала досега до вас. Яснооо ето защо вие смърдите, в градския транспорт бягат от вас и затова сте си сами. Това са чисто кифленскиразмишления и изказвания. Друг е въпроса,че когато си пушач, ако ще и 10 пъти за деня да си измиеш зъбите все се усеща някаква миризма на цигари от устата ти. При електронните цигари е някаква идея по-различно,защото в тях има малко по-малко гадни вещества.И аз като съм пил алкохол сутрин имам усещането,че нещо е умряло в устата ми докато ако не съм пил усещанията са някак по различни.

Edit: Сега като се замисля всъщност нали много се бореше за комфорта на другите хора и на болните около теб? Ти защо пушиш цигари? Знаеш ли,че непушачите поглъщат повече вредни вещества от пушачите около,които се намират? Знаеш ли,че някои хора не понасят цигарения дим и им става лошо? Знаеш ли,че има хора с белодробни заболявания дето им става лошо? Смяташ ли,че човек може да мирише повече некъпал се няколко дни от смрадта идваща от един пушач? Смрадта докато пуши,смрадта по дрехите му, докато все още не ги е изпрал и смрадтта на катран,която се разнася около него и се лепи по дрехите дори на непушачите.

tori
08-07-2018, 11:00
Ами, знам ги тия неща, за тва се къпя, пера се и си мия устата. За тва не пуша покрай хора, където им става лошо, а се дърпам. Не пуша на закрито, ако изрично не ми е казано, че мога. Моят комфорт, ако не друго, нарушава чуждия възможно най-малко. Докато твоя комфорт - твоите 5 минути тийн/лежане/спане/за квото там си ползваш спестеното време от баня - тормози другите, щото като се къпеш по веднъж на три дни, смърдиш бая повече и бая по-зле от пушачи и на всичкото отгоре не се съобразяваш с това, да не говорим пък, че може да получиш някакви неща, които да лепнеш на друг. Ти, ако не друго, не можеш да се дръпнеш от малко дете, че да не му миришеш. Аз си пуша сама в страни, когато има деца. Просто не ми обяснявай как моето и твоето било едно и също - не е.
И само не разбрах - като не ти харесва, че съм кифла, успя ли вече да се разревеш или още не си? Щото с тва натъртване на "Викторио" постигаш размишления единствено дали съм права за кашкавата субстанция или съм ултра права. :дд То, като цяло, е доста яко да си запазиш детето в характера, но не е готино да си дечко и да се плезиш на улицата на 32-3 години.

Niakoitam
08-07-2018, 11:08
Добре Викторио. Няма смисъл. Разбрах,че си просто неспасяем случай и няма смисъл да си хабя времето с теб. Вика ама аз се дърпам. :D В гората ли отиваш и не можеш ли да се сетиш,че даже и да се дръпнеш след това устата,ръката и дрехите ти пак смърдят на умрели катерици?
Друг е въпроса,че освен на собственото си здраве отвътре и отвън, не само на кожичката вредиш на здравето и навсички около теб,че дори ако погледнем по-глобално даваш своя допълнителен принос за замърсяване на атмосферата.

Wednesday666
08-07-2018, 11:37
Добре Викторио. Няма смисъл. Разбрах,че си просто неспасяем случай и няма смисъл да си хабя времето с теб. Вика ама аз се дърпам. :D В гората ли отиваш и не можеш ли да се сетиш,че даже и да се дръпнеш след това устата,ръката и дрехите ти пак смърдят на умрели катерици?
Друг е въпроса,че освен на собственото си здраве отвътре и отвън, не само на кожичката вредиш на здравето и навсички около теб,че дори ако погледнем по-глобално даваш своя допълнителен принос за замърсяване на атмосферата.

Аре престани вече.
Нещо ми писна да ти чета глупостите всеки Божи ден.
Престани да обиждаш Тори, че ще те почна аз.
Погледни себе си първо и тогава обиждай.
Лигла била, а ти кво, да не си цъфнал и вързал?
Айде млъкни най-после.

tori
08-07-2018, 11:37
То ти отдавна уж се отказа ама аромата ти още ни преследва. Следва да ди зададем въпроса чак толкова ли съветите да се поддържаш повече те обидиха, че чак и се опитваш да докараш драма.

Niakoitam
08-07-2018, 11:45
Аре престани вече.
Нещо ми писна да ти чета глупостите всеки Божи ден.
Престани да обиждаш Тори, че ще те почна аз.
Погледни себе си първо и тогава обиждай.
Лигла била, а ти кво, да не си цъфнал и вързал?
Айде млъкни най-после.

Виж какво. Наистина това горното щеше да е последното ми мнение по темата....поне засега. Защото хората не се поглеждат себе си. Пък другите тръгнали да обсъждат. Знам,че и ти си пушачка. Е и? В крайна сметка никой не те кара насила и не тие опрял пушка в главата да ме четеш. Просто може да ме прескачаш. А пък ако не можеш да се удържиш да не погледнеш има във форума един бутон Блокирай. Може да пробваш как работи функцията му. Въобще не ме грее дали с Тори сте от един квартал примерно и/или приятелки. :)

Wednesday666
08-07-2018, 11:49
Виж какво. Наистина това горното щеше да е последното ми мнение по темата....поне засега. Защото хората не се поглеждат себе си. Пък другите тръгнали да обсъждат. Знам,че и ти си пушачка. Е и? В крайна сметка никой не те кара насила и не тие опрял пушка в главата да ме четеш. Просто може да ме прескачаш. А пък ако не можеш да се удържиш да не погледнеш има във форума един бутон Блокирай. Може да пробваш как работи функцията му. Въобще не ме грее дали с Тори сте от един квартал примерно и/или приятелки. :)
Ъпдейтни си инфото, през живота си не съм пушила.
С Тори никога не сме се виждали, изобщо не става дума за това в случая.
Кво се изживяваш като некъв съдник тука, всичко видял и знаещ?
Просто не ме предизвиквай, всичките ти кирливи ризи знам.
Бутона блокирай да не ти стане на теб познат накрая, щот си много отворен пишейки, всъщност си страшна мишка.
Не ми се ежи, а вземи си намери занимание.

LawAbidingCitizen
08-07-2018, 12:00
Бутона блокирай да не ти стане на теб познат накрая, щот си много отворен пишейки, всъщност си страшна мишка.

Албена, моля те, недей и ти да заставаш срещу него. Той и сам достатъчно се излага, а вече взе да ми става жал.

Wednesday666
08-07-2018, 12:01
Албена, моля те, недей и ти да заставаш срещу него. Той и сам достатъчно се излага, а вече взе да ми става жал.

Имам право на мнение смятам.
Няма защо да ти е жал, всичко САМ си прави.

Niakoitam
08-07-2018, 12:02

Като ми се изживяват разни като съдници и аз ще се изживявам като съдник. Каквото повикало такова се обадило. И само внимавай с тези определения като мишка и подобни. Разказвай каквото щеш. Най-много просто да ми докажеш,че през годините съм имал много грешно мнение за теб и не съм виждал истинското ти лице. Само не забравяй,че както ти знаеш много работи за мен,така и аз знам много работи за теб. За цигарите може и да съм се объркал,но пък помня други пикантни неща. Хайде.давай. Да си разкажем животите на пред малкото останали хора в тоя форум.

Wednesday666
08-07-2018, 12:03
Като ми се изживяват разни като съдници и аз ще се изживявам като съдник. Каквото повикало такова се обадило. И само внимавай с тези определения като мишка и подобни. Разказвай каквото щеш. Най-много просто да ми докажеш,че през годините съм имал много грешно мнение за теб и не съм виждал истинското лице. Само не забравяй,че както ти знаеш много работи за мен,така и аз знам много работи за теб. За цигарите може и да съм се объркал,но пък помня други пикантни неща. Хайде.давай. Да си разкажем животите на пред малкото остнали хора в тоя форум.

Да ти кажа, мен от моя живот не ме е срам.
Ти можеш ли да кажеш същото за своя?

an7raks
08-07-2018, 12:09

Пхахахаххахахсха, 'ЗЕМИИИ! :ддд
Това ме израдва, вярно! :Д

Niakoitam
08-07-2018, 12:18
Да ти кажа, мен от моя живот не ме е срам.
Ти можеш ли да кажеш същото за своя?

Мога. Реално нито съм убиец,нито изнасилвач,нито пияница или наркозависим,че да ме е срам.
Живота ми е като зле написана сапунка,но срам не е най-подходящата дума,която може да използваш.

LawAbidingCitizen
08-07-2018, 12:20
Като ми се изживяват разни като съдници и аз ще се изживявам като съдник. Каквото повикало такова се обадило. И само внимавай с тези определения като мишка и подобни. Разказвай каквото щеш. Най-много просто да ми докажеш,че през годините съм имал много грешно мнение за теб и не съм виждал истинското ти лице. Само не забравяй,че както ти знаеш много работи за мен,така и аз знам много работи за теб. За цигарите може и да съм се объркал,но пък помня други пикантни неща. Хайде.давай. Да си разкажем животите на пред малкото останали хора в тоя форум.

Малко останали, но пък има много временно пребиваващи.

Wednesday666
08-07-2018, 12:22
Мога. Реално нито съм убиец,нито изнасилвач,нито пияница или наркозависим,че да ме е срам.

А аз кво съм?
Или трябва да ме е срам, че си живея живота?
Аре, казвай ПИКАНТЕРИИТЕ, нищо, че не общуваме от години, ще ми говориш неща от 2014 година, ама давай, айде.
Да те видя до къде ти стига кретенията.
Твоето мнение за мен изобщо не ме брига какво е, този лаф "Каквото повикало, такова се обадило." го пренасочи към себе си, щот си на абсолютно същото място, на което беше преди 5 години.

Едит : Трябва да те е срам от тва, че женския полов орган е повече мъж.

LawAbidingCitizen
08-07-2018, 12:24
А аз кво съм?
Аре, казвай ПИКАНТЕРИИТЕ, нищо, че не общуваме от години, ще ми говориш неща от 2014 година, ама давай, айде.
Твоето мнение за мен изобщо не ме брига какво е, този лаф "Каквото повикало, такова се обадило." го пренасочи към себе си, щот си на абсолютно същото място, на което беше преди 5 години.

По-скоро на същото място, на което е бил преди 15 години.

Niakoitam
08-07-2018, 12:25
А аз кво съм?

То в общи линии и ти оттогава можеш да кажеш неща но както и да е. Почвай ти с пикантните подробности за мен. Нали първа ми се похвали.
Важното е че ти се издигна....

Wednesday666
08-07-2018, 12:27
То в общи линии и ти оттогава можеш да кажеш неща но както и да е. Почвай ти с пикантните подробности за мен. Нали първа ми се похвали.

За разлика от теб, аз правя нещо със себе си.
Не рева по форумите как мадама ме е хванала за ръката и вече съм сигурна как има нещо към мен.

Niakoitam
08-07-2018, 12:29
А аз пък се надявам ако имам някакви такива отношения да са с човек,който наистина ме цени и не е с мен за някакъв краткотраен период. Може и да го намеря някога. Знае ли се....

Друг е въпроса,че в случая започна да пишеш леко наизуст.

AnarchyBoy
08-07-2018, 15:44
Гошо дето мирише лошо, няма как 300 човека да ти казват, че НЕ СИ ПРАВ, и ти в действително да мислиш обратното... психично болен ли си не знам.. Обаче мани го тва, че сигурно смърдиш на немит трибуквеник със засъхнало по него и като си отвориш устата лъха на кобра и зла гад едновременно.
Ма ти си страшно мамино синче. Ей до оня ден разправя... КАК Е ТРЯБВАЛО ДА ТЕ УРЕДЯТ ДА РАБОТИШ ВЪВ ВЕРИГА МАГАЗИНИ човек... ДА ТЕ УРЕДЯТ... уат да фак?!
И после като се те уволнили щото си сръчен като безрък евнух и щото най-вероятно смърдиш на клиентите.. веднага ти се вживя като ВСЕЛЕНСКИ МЪЧЕНИК и как едва ли не супер несправедливо са те резнали.. и МАЙКА ТИ .. човек не те знам на колко си ама публично си разнасяш как майка ти ти оправя бакиите и ти бърше задника едва ли не.. е меко казано смешно.
Та ти осъзнаваш ли колко много се оплакваш и как винаги се опитваш да се изкараш жертва?

Ся ти казваме, къпи се по-често иначе 100 % смърдиш.. тва не си го измисляме ей така.. представи си... усещали сме себеподобните ти и е супер неприятно. Приеми го.
Уволниха те от СУПЕРМАРКЕТА... КРАЙ ВСЕЛЕНАТА ИМА ЗАГОВОР ЗА ТВОЕТО НЕЩАСТИЕ.
Замисляш ли се що си на чекии на снимчици от последните страници на вестниците, а не с приятелка? Не е щото нямаш пари, а щото лъхаш на джибре и анаконди.
Момичетата били меркантилни... да тва е така в няква степен, но има и много НЕ МЕРКАНТИЛНИ и повярвай ТОРИ въобще не е меркантилна.. щото тори докато е студентка ходи и си бачка и с честен труд си изкарва парите и не кара никой да й плаща каквото и да е. А твоето и виждането на грозния, че абсолютно всички жени са меркантилни е щото сте свикнали да мрънкате и така ви е по-удобно тип (а тая не ми върза.. е да бе щото неам 5 лева в джоба)
Двете ми най-големи любови са ми узрели докато съм имал точно 5 лева в джоба. ;)
Беше бачкал нещо в БДЖ-то си спомням и от там те уволниха.. ЕХ ДЕБА И ТАМ СВЕТОВЕНО ТУРБО МЕГА ГИГА ЗАГОВОР ПРОТИВ ГЕОРГИ КОЙТО ВСИЧКО ВЪРШИ КАТО ХОРАТА АМА ЕЙ НА ВСЕЛЕНАТА ИСКА ТОЙ ДА Е НЕЩАСТЕН. ;Д

БРО ;д
стегни се.

Съдбата няма зъл анти Гошо миришещия лошо план, ти просто си кьопав и не можеш да се справяш, а с това се справя човек като спре да мрънка и започне да прави нещо по-въпроса.
С мрънкане ставаш на 25 + и ти трябват връзки за да почнеш да работиш за 400 лева във верига магазини и майка ти да ходи да се излага щото сина й явно няма нищо мъжко в него, ако не може сам да си изкаже мнението пред шефката.

Как па мен не са ме уволнили от никъде бе деба... Бачкал съм на доста места, един път не съм уволнен. :/
Ще ти кажа.
Работя и си мълча, не мрънкам, къпя се редовно. (3 много ключови неща)

Щото ти и грозния си мислите едва ли не, че сте турбо велики и просто нямате късмет, ама дори и да влезете в обувките на някой друг повярвай ми няма да се справите. ;) Не е само до това от къде сте тръгнали.
Ти представяш ли си се бизнесмен в някъв лъскав мерцедес с костюм за 5 бона.. и да отидеш на бизнес среща без да си си измил зъбите да си си оправил косата и да си се изкъпал и изгладил.. да се изразяваш като турбо каруцар и да говориш за тва как си ринал лайна на кокошки и зайци.. което впрочем е смешно.. Щото тука има хора във форума дето сме изринали 300 пъти повече лайна от теб.

А да и последно се сетих, приеми, че не си само ти с труден живот.. ВСЕКИ СРЕЩА ТРУДНОСТИ В СВОЯ ЖИТЕЙСКИ ПЪТ.
Не си само ти, та спри да ревеш като малка тъпа путка ми изчезвай в банята и после марш на работа, бъди мъж бе майка му стара, не си кофти човек, бъди мъж и ще си мега пич.

https://media1.tenor.com/images/e7bb4a6c076fd8464b55ffec6fb03db4/tenor.gif?itemid=5658368

Wednesday666
08-07-2018, 15:54
А аз пък се надявам ако имам някакви такива отношения да са с човек,който наистина ме цени и не е с мен за някакъв краткотраен период. Може и да го намеря някога. Знае ли се....

Друг е въпроса,че в случая започна да пишеш леко наизуст.

Докажи го.
Докажи ми, че пиша наизуст.
Застани като мъж и ме опровергай.
Докажи ми, че не си тва, което беше преди.
Покажи ми, че си постигнал нещо.

AnarchyBoy
08-07-2018, 16:00
ХхахахХА впрочем ся забелязах, че Гошо смъртоносното ухание се опитва да се яде с АЛБЕНА ;Д
лол ;д
Брато мацката се оправя сама кажи речи от ученик смисъл... you're not on her level bro.

Юнгинген
08-07-2018, 16:00
Сега пък от съдника доказателства, я!

tori
08-07-2018, 16:06
ХхахахХА
Дебел мъж с пари - Мечо.
Дебел мъж без пари - Свиня.
Сещаш ли се как си викаме с мъжото? Аз за тва тка бачкам - щото той няа пари. Мааму дейба, зле се урЕдих...

Wednesday666
08-07-2018, 16:27
Дебел мъж с пари - Мечо.
Дебел мъж без пари - Свиня.
Сещаш ли се как си викаме с мъжото? Аз за тва тка бачкам - щото той няа пари. Мааму дейба, зле се урЕдих...

Срам нЕмаш...

tori
08-07-2018, 16:37
Така е - при двама работещи родители и гадже, аз бачкам...

Ай стига простотии, харесах си торта и утре би трябвало да се хвана да я направя. :дд Ако някой не реши да ме тормози за нещо.

Грозния
08-07-2018, 18:45
Грозен кои са тези “всички” и кого имаш предвид под “целия форум”?Имам предвид всеки с поне малко здрав разум 8) !
Това че ти не си се припознала като част от тази група си е лично твой проблем мила :) !

Ма то ти не говориш с факти, бе, човек.Така ли?! За пореден път доказваш думите ми:

Освен това си необективна по един изключително глупав и емоционален начин, като си готова да спориш и отричаш всичко което аз кажа от лична злоба спрямо мен! Дори да кажа, че черното е черно, ти пак ще спориш, защото аз съм го казал.
Отношението ти е лично и си личи! Аз съм принципен и се придържам към фактите и дори се съгласих с много неща които Ивата каза, а с нея също не се обичаме!

Смятай... смятай мила колко си зле и до къде е стигнало емоционалното ти състояние!
Изцяло от теб зависи, колко още ще продължиш да се излагаш :) !Колкото повече продължаваш - толкова повече се излагаш и доказваш, че съм прав за всяко нещо което съм казал 8) !
С ивата ти изнесохме безплатен урок по физиология, то ти "медицинското лице" не каза нищо по въпроса - не призна, но и не отрече! Това може да значи, че все пак осъзнаваш че сме прави, но кифленската ти гордост отказва да приеме истината от човек като мен :razz: !

... миенето веднъж на 24 часа, при тва преди лягане,...А кога да се мия бе кукло?! След ставане ли?! Леглото ми е чисто, сменя се често и като легна в него не се цапам. Мия се преди това, за да не го изцапам. Аз да не съм спал в кочината, като прасето ти на село :? ?!
Ти ако си в цикъл е разбираемо да се подмиеш долу, дори след ставане сутрин :D .

...ти и никойтук не спазвате лична хигиена и заради тва сте сами. ....Отново с оскъдни факти правиш погрешни заключения, но това не ме изненадва, защото толкова ти позволява умственият багаж :? !

И, бтв, що да ям, като пак ще огладнея? - Абсолютно същото ми казваш в случая.Цитирай ме къде съм казал подобно нещо моля :) !

Начи, със "Викторио" ш се обръщаш към някоя друга.Виктория си значи - вече ще знам как да се обръщам към теб подобаващо, съжалявам че досега съм бил толкова нелюбезен :) !

...Не може цял форон да се съгласява, че трябва да поддържаш хигиена, само двама-трима да се дърпат, щото ги е страх от водата. Докато пишете постове, можеше да се изкъпете - хем по-полезно, хем по-приятно, хем пък по-малко вероятно да ти направят място в градския.Виктория, очаквах от "медицинско лице" като теб, да говори професионално и да има елементарни познания по физиология, а не като кифла от чалготеката :? .

...цигарата и кагето ми няма да направят дъха на грозния сутрин по-приятен.Напротив - правят го по-приятен... в сравнение с твоя със сигурност 8) !

Въобще не ме грее дали с Тори сте от един квартал примерно и/или приятелки. :)Това е елементарна женска солидарност :? .

Пхахахаххахахсха, 'ЗЕМИИИ! :ддд
Това ме израдва, вярно! :ДКак си Турксчо :) ?
Сега по строежи ли бачкаш, или мама и тати ти плащат за общака в София, докато го играеш "студент"?

Гошо дето мирише лошо, няма как 300 човека да ти казват, че НЕ СИ ПРАВ, и ти в действително да мислиш обратното...Кои са тези хора, които го казват?!
Срещали ли са се с него, че да знаят каква му е хигиената :? ?!
Ти сам даде пример с брат си, че някои хора се умирисват по-бавно и по-малко от други.

и МАЙКА ТИ .. човек не те знам на колко си ама публично си разнасяш как майка ти ти оправя бакиите и ти бърше задника едва ли не.. И неговата майка му оправи бакиите и го уреди... :

http://www.forplay.bg/forums/Smileys/Lots_O_Smileys/peev.gif

Как па мен не са ме уволнили от никъде бе деба... Бачкал съм на доста места, един път не съм уволнен. :/
Ще ти кажа.Е как защо?! Шефовете са ти били все роднини :? !

tori
08-07-2018, 19:00
Щото всички имаме роднини с фирми с капитали за милиони... Малко вярно прекалявате с тия заговири. Как може всички да се борим и да бачкаме като изоглавени, пък торките никойтук и грозния да нямат?! Ебаси майката, заговор има! Тва ме подсеща за една историйка от фб, ако я намеря - ще я пратя.
И, бтв, Ува се съгласи, че не ниришеш на мента сутрин, ако ще да си в перфектно здраве. Не знам що Ива се съгласи, ти не, та продължаваш да се миеш веднъж дневно. И само едно не разбрах, мамка му, що трябва да се миеш по веднъж? Устата, говоря, след като зъболекарите препоръчват по два пъти?

Грозния
08-07-2018, 19:34
И, бтв, Ува се съгласи, че не ниришеш на мента сутрин, ако ще да си в перфектно здраве. Не знам що Ива се съгласи, ти не...Викторио, ето че пак не си чела...

За смрадта от устата сутрин вече казах много пъти, но ти упорито отричаш да го признаеш, въпреки че аз и ивата ти обяснихме с научни доводи по физиология!

Лошият дъх в устата може да идва от устната кухина и зъбите, ако те са непочистени от предишно ядене.
Ако при чиста уста и зъби имаш лош дъх, той идва от по-дълбоките части на хранопровода или трахеята и може да е и симптом на заболяване!
Основната цел на миенето на зъбите е да се премахват хранителните остатъци и плаките от бактерии хранещи се с остатъците, за да не се образуват кариеси!
...
Да, бях пропуснал да добавя и това, но гладът също предизвиква лош дъх!
...
...
Никъде не съм твърдял, че устата ми не мирише сутрин!
Даже обясних каква е физиологичната причина и какво правя по въпроса!
...
Чети внимателно мила, очевидно е за всички че губиш почва под краката си, научните ти аргументи са тотално изчерпани и започваш да изпростяваш!
...
Тори прочети и вземи да научиш нещо!
Ивата пропусна да каже, че лошият дах сутрин се появява и при празен стомах сутрин, от изпаренията на стомашните сокове, но пък аз вече обясних за това 8) !
...
Ти констатираш един всеизвестен факт, който никой не оспорва!
...само че много си заблудена, относно причините, които пораждат съответния факт!
Още по-лошото е, че отказваш да приемеш дадено наготово обяснение, както и решението на проблема!
Смятай колко зле трябва да си!
Ти се изкажи въпросите по физиология, които засегнах, ама ми говори не по кифленски, а като научно медицинско лице :) !

Защо да се мият зъбите сутрин? Заради лошият дъх ли?! Лошият дъх сутрин не идва от зъбите ти ако си ги измила вечерта, а от изпаренията от стомаха ти защото си гладна!

Като не закусваш сутрин и почваш деня с кафе и цигара на гладно и 100 пъти да си измиеш зъбите, дъхът ти пак ще смърди на умрели катерици!Чети, чети мила Викторио...
След писане на толкова много глупости е очевидно че не можеш да обориш аргументите ми с научни доводи по физиология и е крайно време да приема това за твоя безусловна капитулация по въпроса, след като си толкова некадърна в професионално отношение!
Ще сложа това и в стената на срама, защото там му е мястото, да те видят всички :? !

tori
08-07-2018, 19:43
В стената на срама всички ще видят, че освен грозен, миризлив, нечостоплътен, завистлив, неадекватен и страхлив, си и дечко като никойвглавата, който си мисли, че с едно име ме дразни. Меех, давай.
Само ходи си махни сутрешните лиги, че още се стичат на струйка. Поне тва, ако не да се научиш да се къпеш редовно.

deitona22
08-07-2018, 19:45
В стената на срама всички ще видят, че освен грозен, миризлив, нечостоплътен, завистлив, неадекватен и страхлив, си и дечко като никойвглавата, който си мисли, че с едно име ме дразни. Меех, давай.
Само ходи си махни сутрешните лиги, че още се стичат на струйка. Поне тва, ако не да се научиш да се къпеш редовно.
.

Niakoitam
08-07-2018, 19:51
Гошо дето мирише лошо, няма как 300 човека да ти казват, че НЕ СИ ПРАВ, и ти в действително да мислиш обратното... психично болен ли си не знам.. Обаче мани го тва, че сигурно смърдиш на немит трибуквеник със засъхнало по него и като си отвориш устата лъха на кобра и зла гад едновременно.
Ма ти си страшно мамино синче. Ей до оня ден разправя... КАК Е ТРЯБВАЛО ДА ТЕ УРЕДЯТ ДА РАБОТИШ ВЪВ ВЕРИГА МАГАЗИНИ човек... ДА ТЕ УРЕДЯТ... уат да фак?!
И после като се те уволнили щото си сръчен като безрък евнух и щото най-вероятно смърдиш на клиентите.. веднага ти се вживя като ВСЕЛЕНСКИ МЪЧЕНИК и как едва ли не супер несправедливо са те резнали.. и МАЙКА ТИ .. човек не те знам на колко си ама публично си разнасяш как майка ти ти оправя бакиите и ти бърше задника едва ли не.. е меко казано смешно.
Та ти осъзнаваш ли колко много се оплакваш и как винаги се опитваш да се изкараш жертва?

Ся ти казваме, къпи се по-често иначе 100 % смърдиш.. тва не си го измисляме ей така.. представи си... усещали сме себеподобните ти и е супер неприятно. Приеми го.
Уволниха те от СУПЕРМАРКЕТА... КРАЙ ВСЕЛЕНАТА ИМА ЗАГОВОР ЗА ТВОЕТО НЕЩАСТИЕ.
Замисляш ли се що си на чекии на снимчици от последните страници на вестниците, а не с приятелка? Не е щото нямаш пари, а щото лъхаш на джибре и анаконди.
Момичетата били меркантилни... да тва е така в няква степен, но има и много НЕ МЕРКАНТИЛНИ и повярвай ТОРИ въобще не е меркантилна.. щото тори докато е студентка ходи и си бачка и с честен труд си изкарва парите и не кара никой да й плаща каквото и да е. А твоето и виждането на грозния, че абсолютно всички жени са меркантилни е щото сте свикнали да мрънкате и така ви е по-удобно тип (а тая не ми върза.. е да бе щото неам 5 лева в джоба)
Двете ми най-големи любови са ми узрели докато съм имал точно 5 лева в джоба. ;)
Беше бачкал нещо в БДЖ-то си спомням и от там те уволниха.. ЕХ ДЕБА И ТАМ СВЕТОВЕНО ТУРБО МЕГА ГИГА ЗАГОВОР ПРОТИВ ГЕОРГИ КОЙТО ВСИЧКО ВЪРШИ КАТО ХОРАТА АМА ЕЙ НА ВСЕЛЕНАТА ИСКА ТОЙ ДА Е НЕЩАСТЕН. ;Д

БРО ;д
стегни се.

Съдбата няма зъл анти Гошо миришещия лошо план, ти просто си кьопав и не можеш да се справяш, а с това се справя човек като спре да мрънка и започне да прави нещо по-въпроса.
С мрънкане ставаш на 25 + и ти трябват връзки за да почнеш да работиш за 400 лева във верига магазини и майка ти да ходи да се излага щото сина й явно няма нищо мъжко в него, ако не може сам да си изкаже мнението пред шефката.

Ще ти кажа.
Работя и си мълча, не мрънкам, къпя се редовно. (3 много ключови неща)

Щото ти и грозния си мислите едва ли не, че сте турбо велики и просто нямате късмет, ама дори и да влезете в обувките на някой друг повярвай ми няма да се справите. ;) Не е само до това от къде сте тръгнали.
Ти представяш ли си се бизнесмен в някъв лъскав мерцедес с костюм за 5 бона.. и да отидеш на бизнес среща без да си си измил зъбите да си си оправил косата и да си се изкъпал и изгладил.. да се изразяваш като турбо каруцар и да говориш за тва как си ринал лайна на кокошки и зайци.. което впрочем е смешно.. Щото тука има хора във форума дето сме изринали 300 пъти повече лайна от теб.

А да и последно се сетих, приеми, че не си само ти с труден живот.. ВСЕКИ СРЕЩА ТРУДНОСТИ В СВОЯ ЖИТЕЙСКИ ПЪТ.
Не си само ти, та спри да ревеш като малка тъпа путка ми изчезвай в банята и после марш на работа, бъди мъж бе майка му стара, не си кофти човек, бъди мъж и ще си мега пич.

https://media1.tenor.com/images/e7bb4a6c076fd8464b55ffec6fb03db4/tenor.gif?itemid=5658368

Ко речи ко речи ко? :D Нищо не разбрах. Вземи изтрезней или си изпий хапчетата, ходи прави големите пари и качи някоя гола снимка на някоя твоя бивша. Откъде са ме уволнили като още не са ме назначили бе? Кристалната топка ли извади или имаш някоя ясновидска дарба, за която не знаем. Само нещо ще ти кажа. Когато някога целия форум те правеше на гъз, а беше доста по-голям и думичка не съм казал против теб, дори съм опитвал да ти се поставям на мястото и да те защитавам. Когато не те искаха в никой чат като прокълнат, само аз и още няколко човека се опитвахме даже навъпреки на другите да те вкараме. Прави си изводите сам какво си. И не ми се прави, че ми скачаш така настървено само заради Тори. За или против уреждане пък просто ти си най-малкия човек, който може да пише, защото освен, че е публична тайна напоследък даже и по телевизията започнаха да говорят напоследък как на мястото дето работиш ти и на едно друго място за път към чужбина без връзки и чистач не можеш да станеш. За при твоята работа специално пък съм го виждал от първа ръка как стават нещата.

Грозния
08-07-2018, 19:57
Виктория най-накрая капитулира, въпреки че не иска да си признае!
Капитулира, защото не каза нищо по физиология, а дрънкаше глупости, нямащи нищо общо с фактите, като освен това доказа на всички и че не може да чете.
Ясно е колко е невежа и некадърна дори в собствената ѝ професия!

tori
08-07-2018, 20:01
https://www.webcafe.bg/lifecafe/tyaloto/id_1220636414_Istinata_za_mieneto_na_zabite
На бързо го намерих, ходи сам си търси източниците. Капитулира ти, не аз. Аз продължавам да твърдя, че зъби се мият по два пъти на ден. И тва, че може да мине веднъж-дваж, не значи, че трябва.

Niakoitam
08-07-2018, 20:02
Докажи го.
Докажи ми, че пиша наизуст.
Застани като мъж и ме опровергай.
Докажи ми, че не си тва, което беше преди.
Покажи ми, че си постигнал нещо.

Няма какво да ти доказвам. Явно аз все си седя на едно място пък ти движиш и вече ти е наголемяла твърде много работата за мен. Просто ми доказа, че вече е време наистина да затворя напълно страницата на отношенията между мен и теб.Явно поне ще е добро начало.

AnarchyBoy
08-07-2018, 20:19
Ко речи ко речи ко? :D Нищо не разбрах. Вземи изтрезней или си изпий хапчетата, ходи прави големите пари и качи някоя гола снимка на някоя твоя бивша. Откъде са ме уволнили като още не са ме назначили бе? Кристалната топка ли извади или имаш някоя ясновидска дарба, за която не знаем. Само нещо ще ти кажа. Когато някога целия форум те правеше на гъз, а беше доста по-голям и думичка не съм казал против теб, дори съм опитвал да ти се поставям на мястото и да те защитавам. Когато не те искаха в никой чат като прокълнат, само аз и още няколко човека се опитвахме даже навъпреки на другите да те вкараме. Прави си изводите сам какво си. И не ми се прави, че ми скачаш така настървено само заради Тори. За или против уреждане пък просто ти си най-малкия човек, който може да пише, защото освен, че е публична тайна напоследък даже и по телевизията започнаха да говорят напоследък как на мястото дето работиш ти и на едно друго място за път към чужбина без връзки и чистач не можеш да станеш. За при твоята работа специално пък съм го виждал от първа ръка как стават нещата.

hahahahahhahahaa :D когато човек който не може да почне работа В МАГАЗИН ми говори за МОЯТА работа... ;д
и за хапчета ми говори, хуеухеухуе
даже не ти скачам заради Тори.. просто не цепя басма на нечистоплътни хора. ;д

Ох милият той ме бил защитавал ;д
Момче не живея в интернет... прокълнат или не.. винаги мога просто да затворя форума и да не вляза ;д
Мислиш ли че ми дреме на кура?
Хората, които са ми приятели от тоя форум са ми такива вече от по 7-8 години.. ;) (Още от стария акаунт.)
Тъй че туй е кото е.. ;д пък ти се вживявай като спасител ;д не съм те карал не съм те молил и ми е било през кура :D

Също така не търпя здрави, млади и прави мъже... да цъкат с език и да мрънкат от завист и безсилие. Жалко е. ;)

Иначе да бе разбрахме, че аз съм турбо връзкар.. и без връзките и родителите ми нямаше да съм нищо.. а ти и грозния просто нямате късмет и ако бяхте родени примерно в моето семейство вече щяхте да сте президенти на интергалактическата конфедерация и да управлявате половината вселена, все пак това сте вие... невероятните и ултра супер способни люде, които просто съдбата ги спъва на всеки ъгъл.

Глупендер мързелив, разбери, че не само твоя живот е труден стига си мрънкал и вземи се изкъпи.

AnarchyBoy
08-07-2018, 20:24
А впрочем смятай какво впечатление си направил, щом даже не са те назначили, а още на пробата са се отказали от теб, ПЛАЧА. :lol:

AnarchyBoy
08-07-2018, 20:29
https://www.youtube.com/watch?v=EK_LN3XEcnw&list=RDEK_LN3XEcnw&start_radio=1

Niakoitam
08-07-2018, 20:59
hahahahahhahahaa :D когато човек който не може да почне работа В МАГАЗИН ми говори за МОЯТА работа... ;д
и за хапчета ми говори, хуеухеухуе
даже не ти скачам заради Тори.. просто не цепя басма на нечистоплътни хора. ;д

Ох милият той ме бил защитавал ;д
Момче не живея в интернет... прокълнат или не.. винаги мога просто да затворя форума и да не вляза ;д
Мислиш ли че ми дреме на кура?
Хората, които са ми приятели от тоя форум са ми такива вече от по 7-8 години.. ;) (Още от стария акаунт.)
Тъй че туй е кото е.. ;д пък ти се вживявай като спасител ;д не съм те карал не съм те молил и ми е било през кура :D

Също така не търпя здрави, млади и прави мъже... да цъкат с език и да мрънкат от завист и безсилие. Жалко е. ;)

Иначе да бе разбрахме, че аз съм турбо връзкар.. и без връзките и родителите ми нямаше да съм нищо.. а ти и грозния просто нямате късмет и ако бяхте родени примерно в моето семейство вече щяхте да сте президенти на интергалактическата конфедерация и да управлявате половината вселена, все пак това сте вие... невероятните и ултра супер способни люде, които просто съдбата ги спъва на всеки ъгъл.

Глупендер мързелив, разбери, че не само твоя живот е труден стига си мрънкал и вземи се изкъпи.
Естествено, че си връзкар. Ако не беше най малкото, когато си бил 19 годишен пикльо е нямало как никой да те назначи да даваш наклон на незнамси колко човека едикъде си. Ти сам го каза преди време. Но знам ли, може да е била някоя от фантазиите ти. Все пак във форума тече и някаква теория, че си живееш в някакъв измислен собствен свят. Аз не съм гадател, та нито мога да потвърдя нито да отрека.

Относно другото. Явно общуването с Тори ти е повлияло за говоренето наизуст. Та леко да те осветля по въпроса макар, че едвали има нужда да ти се обяснявам. В първия мина вече месец и нещо, но поради някаква причина не наемат хора и бележката с позицията продължава да си седи, а обясняват, че не търсят в момента. Във втория просто все още текат процедури. Мина едно интервю предстоят евентуално друго или други.А рисковото на мен ми е че нямам опит на тези позиции в CV-то си.

LoadRunner
08-07-2018, 22:21
Само нещо ще ти кажа. Когато някога целия форум те правеше на гъз, а беше доста по-голям и думичка не съм казал против теб, дори съм опитвал да ти се поставям на мястото и да те защитавам.

И това значи ли че човека трябва да си принизи толкова ниско принципите че да се примири с такива миризливци като вас, такива като вас копелдачета ми лъхат на работното място, и понеже (преди година) бях в офис и се стараех да пазя поведение и да не го обиждам публично, даже добро му правих като не го унижавах, (на тоя човек всички му се подиграваха) и имаше наглостта да идва сутрин, да ми се надвесва над компютъра и да ми говори прави в носа, като при това бях заклещен от едно цвете, бюро с компютър и стена и не можех тактично да се разкарам а и не можех да разкарам него, и тва човек на 40 години. В друга обстановка бих му блъскал главата в стената. Точно както са правили с твоята.

вече е време наистина да затворя напълно страницата на отношенията между мен и теб.Явно поне ще е добро начало.
Кретен неосъзнат, такива не е имало никога освен в твоята глава.

Niakoitam
08-07-2018, 22:31
хахахха абе коя щи оцени потта, миризмата, пръднята и краставите зъби бееее, олигофрен ли си, какъв си?

Тоя пък Дон Жоана. Не ме виждал на снимка, камо ли пък на живо, а тръгнал да ме оценява. Ти нещо ще споделиш ли за твоята чакаща те с отворени обятия във вас любов?

Niakoitam
08-07-2018, 22:40
И това значи ли че човека трябва да си принизи толкова ниско принципите че да се примири с такива миризливци като вас, такива като вас копелдачета ми лъхат на работното място, и понеже (преди година) бях в офис и се стараех да пазя поведение и да не го обиждам публично, даже добро му правих като не го унижавах, (на тоя човек всички му се подиграваха) и имаше наглостта да идва сутрин, да ми се надвесва над компютъра и да ми говори прави в носа, като при това бях заклещен от едно цвете, бюро с компютър и стена и не можех тактично да се разкарам а и не можех да разкарам него, и тва човек на 40 години. В друга обстановка бих му блъскал главата в стената. Точно както са правили с твоята.

Кретен неосъзнат, такива не е имало никога освен в твоята глава.
Ще му я блъскаш ако смееш. Най-много още по-плоска да ти е станала главата, ако си си го позволил. Траел си му, защото не си смеел да му кажеш гък задклавиатурни боецо.

Ти ли ще ми кажеш какво е имало или не. Да не си ни гледал общуването през хакерската си уебкамера през офиса. Щом е имало три години непрекъснато общуване и щом бяхме и фейсбук приятели и щом сме се и виждали значи все пак е имало някакви отношения умнико.

galaxy29
08-08-2018, 00:55
като ме гледа някой, а не искам, си представям как хващам главата му с две ръце и натискам силно очите му с палците си

LawAbidingCitizen
08-08-2018, 05:59
като ме гледа някой, а не искам, си представям как хващам главата му с две ръце и натискам силно очите му с палците си

Планина, ти ли си?

https://uproxx.files.wordpress.com/2014/06/m3.gif?w=650&h=365

tori
08-08-2018, 08:03
Планина, ти ли си?

https://uproxx.files.wordpress.com/2014/06/m3.gif?w=650&h=365
<3

Макар че като гледах серията, доста ми дотъпя как му изкорми очите... :(

LawAbidingCitizen
08-08-2018, 08:43
<3

Макар че като гледах серията, доста ми дотъпя как му изкорми очите... :(

Red Viper през цялото време превъзхождаше планината, но в крайна сметка арогантността му го уби...

LoadRunner
08-08-2018, 09:29
щом бяхме и фейсбук приятели значи все пак е имало някакви отношения умнико.
Хах ясно, но все пак ще изчакам уенсдея да си каже нейното виждане. То ти може да кажеш и че деца си и правил ама да не се окаже че си сънувал или си бил просто един преследвач или си срещнал някоя случайно и си почнал да и се набутваш а тя се е опитвала да те разкара.

tori
08-08-2018, 09:32
Red Viper през цялото време превъзхождаше планината, но в крайна сметка арогантността му го уби...
Тя арогантността обикновено така прави. :дд

Он: https://youtu.be/m1rrJIf8K9Q Ей тва не знам що толкова ме зарибява последните дни, но го слушам на рипийт.
Ако може да се връща вече, а?! Стига с тия проблеми и с тая работа там, аз съм достатъчен проблем и достатъчна работа, че да си върши нещата тук с мен. :дд

Грозния
08-08-2018, 09:34
Капитулира ти, не аз. Само в мечтите ти Викторио :D !
Стана ясно, че нищо не знаеш по физиология и освен това си неграмотна :? .

Иначе да бе разбрахме, че аз съм турбо връзкар.. и без връзките и родителите ми нямаше да съм нищо.. Поне накрая и ти си призна :) !

Ти нещо ще споделиш ли за твоята чакаща те с отворени обятия във вас любов?

https://i.gifer.com/CWfg.gif

Много брутално се гавриш с Трънчо :razz: !

Wednesday666
08-08-2018, 09:47
Няма какво да ти доказвам. Явно аз все си седя на едно място пък ти движиш и вече ти е наголемяла твърде много работата за мен. Просто ми доказа, че вече е време наистина да затворя напълно страницата на отношенията между мен и теб.Явно поне ще е добро начало.

Защо ме караш публично да обявявам що не разговаряме от около 4 години вече?

Не си затварял ти нищо, аз я затворих още в онзи момент, просто осъзнах как цялото ми виждане за теб е било мега грешно.
Отношения Не е имало никога, тва, че си пишехме докато още учех и ме накара да изляза от работа да те видя за 5 минути, отношения ли му викаш?

Престани да намесваш миналото, умряло е.
И да ти кажа, съжалявам, че съм си загубила времето с такъв човек като теб.

tori
08-08-2018, 09:52
Когато само грозния и никойтук си мислят, че са забавни. :( Баси тъжното, ще запаля свещичка.

Wednesday666
08-08-2018, 09:54
Когато само грозния и никойтук си мислят, че са забавни. :( Баси тъжното, ще запаля свещичка.

Мина към трагично вече, не забавно.

Niakoitam
08-08-2018, 10:02
Защо ме караш публично да обявявам що не разговаряме от около 4 години вече?

Не си затварял ти нищо, аз я затворих още в онзи момент, просто осъзнах как цялото ми виждане за теб е било мега грешно.
Отношения Не е имало никога, тва, че си пишехме докато още учех и ме накара да изляза от работа да те видя за 5 минути, отношения ли му викаш?

Престани да намесваш миналото, умряло е.
И да ти кажа, съжалявам, че съм си загубила времето с такъв човек като теб.

Ами в такъв случай, ако не си разбрала вече те махнах. Живей си там прекрасния пълноценен живот. Няма смисъл да се занимаваш с миризливи боклуци като мен. Така и така беше изтропала доста от споделените неща на съвсем некасаещи ги хора.

Wednesday666
08-08-2018, 10:09
Ами в такъв случай, ако не си разбрала вече те махнах. Живей си там прекрасния пълноценен живот. Няма смисъл да се занимаваш с миризливи боклуци като мен. Така и така беше изтропала доста от споделените неща на съвсем некасаещи ги хора.

Мери си приказките, ако обичаш.
Изтропал си ти всъщност, и то МНОГО повече, отколкото изобщо си спомняш.

tori
08-08-2018, 10:26
Така и така беше изтропала доста от споделените неща на съвсем некасаещи ги хора.
Каза най-НЕзаинтересования от чуждите животи човек от фороня, където никога не е правил интриги. :lol:

an7raks
08-08-2018, 10:45
Гнидо, за да не се напъваш, приеми че работя на строежа на нашите, които ми плащат. Хайде сега повярвай на това и го повтаряй до края на вечността! :Д

tori
08-08-2018, 10:51
Гнидо, за да не се напъваш, приеми че работя на строежа на нашите, които ми плащат. Хайде сега повярвай на това и го повтаряй до края на вечността! :Д
Ебати къф маж съм изпуснала, бе! Хем на строеж на техните бачка, хем и му плащат... :( Две добрини под една мишница съм имала, баси.

deitona22
08-08-2018, 11:26
Поне накрая и ти си призна :) !
!
Ти май от ирония не разбираш..
Дори не си цитирал целия коментар,смотльо.