View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
От малкото случаи, в които съм съгласен с папагала.
Ок, от изтритото ще кажа само, че това сме го изяснявали и преди без караници, но все пак понякога се случва нещата да се повторят (което е нормално).
ПТ: Адски мързелива съм тая седмица. :(
Ех, мечти! <3
Тори, искаш ли да бъдем секс партньори?
Тори, искаш ли да бъдем секс партньори?
...ще се е*ем, а всички други ще са воайьори.
Ще ми правиш ти ми*ети,
а Антракса ще ни свети.
Боядисай си косата,
приготви се за е*нята,
като видя твоя лик
ще те ч*кам като бик.
Преди новата година,
ще е яко да те мина,
пожелавам ти да си щастлива,
докато ближа твойта с*ива.
П.С. Не можах да се сдържа просто... :D
YoungBloodZ
12-14-2017, 20:14
Дерзая (тя си знае).
pandabear
12-14-2017, 20:40
^ дела трябват, а не думи.
deitona22
12-14-2017, 20:47
Уморен,но и радостен.
YoungBloodZ
12-14-2017, 20:56
^ дела трябват, а не думи.
Не използвай този цитат, моля те. Не си достойна.
pandabear
12-14-2017, 21:05
какво съвпадение, явно и ти не си достоен за някои задължения във форума : )
предполагам, че просто си отправил поредното предупрежение.
хах...
sladura89
12-14-2017, 22:33
Човека просто се прави на интересен!!!
YoungBloodZ
12-15-2017, 07:36
хах...
Да, аз съм модераторът, който не си върши работата и не банва лошия Грозен.
http://memes.ucoz.com/_nw/14/91658412.jpg
Грозен, всички знаем, че искаш да спиш с мен ама не е нужно да ми правиш предложения пред целия форон.
Пак много кофти предчувствие... Какъв е шансът всеки път, в който съм си мислил, че един човек лъже, той наистина да лъже, а сега да е нещо по-различно?
Пак много кофти предчувствие... Какъв е шансът всеки път, в който съм си мислил, че един човек лъже, той наистина да лъже, а сега да е нещо по-различно?
По принцип винаги има шанс да грешиш. От личен опит ти казвам - не нападай без да си сигурен, защото адски много наранява, особено ако си наистина близък с този човек. А истината рано или късно излиза наяве.
ПТ: Сънувах ужасен сън. Особено предвид че това е най-големият ми страх в момента...
По принцип винаги има шанс да грешиш. От личен опит ти казвам - не нападай без да си сигурен, защото адски много наранява, особено ако си наистина близък с този човек. А истината рано или късно излиза наяве.
По принцип, има шанс и утре сутрин да не изгрее слънцето, но мога да предположа с доста голяма сигурност, че ще изгрее...
Аз чудесно знам, че истината рано или късно излиза наяве, кофтито е че някои хора не го разбират дори след безброй опити.
Първо трябва да си дадеш сметка от къде идва представата ти, че си бил излъган в дадени ситуации. Замисли се дали нямаш неадекватни очаквания, не си мнителен, не се хващаш за всяка дума и т.н. Не всяко нещо, което някой казва и което не се осъществява/се оказва неистина в последствие, е непременно лъжа. Може казаното да не е със същата тежест, която има за теб (хората говорят много ;д). Може просто така да се е случило. Говорим за преднамереност. А има и хора, които просто са несериозни. Вече ти си преценяваш дали ги приемаш и се примиряваш или ги отсвирваш. Ако си сигурен, че става въпрос за несериозност конкретно по твой адрес и сероизни лъжи, на втория-третия път би следвало да си сложил край.
Първо трябва да си дадеш сметка от къде идва представата ти, че си бил излъган в дадени ситуации. Замисли се дали нямаш неадекватни очаквания, не си мнителен, не се хващаш за всяка дума и т.н. Не всяко нещо, което някой казва и което не се осъществява/се оказва неистина в последствие, е непременно лъжа. Може казаното да не е със същата тежест, която има за теб (хората говорят много ;д). Може просто така да се е случило. Говорим за преднамереност. А има и хора, които просто са несериозни. Вече ти си преценяваш дали ги приемаш и се примиряваш или ги отсвирваш. Ако си сигурен, че става въпрос за несериозност конкретно по твой адрес и сероизни лъжи, на втория-третия път би следвало да си сложил край.
Казва, че прави едно, докато прави обратното и гледа в очите? Няма нужда от голям анализ. И то не за едно нещо и не един път. Конкретно в този случай даже не става дума за нещо, което ме ощетява мен по какъвто и да било начин. Точно това е най-идиотското, че лъже дори без смислена причина, но напълно осъзнато.
Казва, че прави едно, докато прави обратното и гледа в очите? Няма нужда от голям анализ. И то не за едно нещо и не един път. Конкретно в този случай даже не става дума за нещо, което ме ощетява мен по какъвто и да било начин. Точно това е най-идиотското, че лъже дори без смислена причина, но напълно осъзнато.
Като не те ощетява, защо си го слагаш? ;д
Щом лъже без причина, може да става въпрос за патологичен лъжец. Като цяло оттук нататък топката е в твоето поле и не е нужно да си ангажираш съзнанието с бистрене на ситуацията, какво и защо. Ти си знаеш докъде са ти границите и доколко можеш да толерираш, и съответно взимаш някакво решение.
Хахах, щото като ти дреме за някого и така се получава, че си го слагаш дори да не е в твой, а в негов ущърб.
А, съзнанието ще си го ангажирам след малко като се счупя от тичане. :Д
Границите ми се оказаха доста по-широки, отколкото съм си представял.
Не гледай от сантименталната страна, а си гледай интереса. Разбира се, не казвам да ставаш циничен и безчувствен. Някои хора не обичат прекалената загриженост и навлизането в личното пространство, колкото и да държат на теб и ти на тях. От друга страна, дали човек, който лъже, държи на теб? И дали си струва ти да държиш на такъв човек и да се занимаваш?
Там е работата, че и без това никога не съм бил от най-милите и сантиментални хора, а от известно време даже аз започвам да си се усещам, че гледам (прекалено) цинично на нещата. Както казах, въпросният човек беше някакво изключение, което просто доказва, че изключения не трябва да се правят.
Никъде не съм казал, че вярвам, че държи или че си струва. Казах само, че все пак държа.
Така или иначе, нещата ще си влязат в ритъм и пак ще съм еднакво темерут с всички, без изключения. :D
Много ме кефи колко сте edgy всички обаче ;д. Все не ви пука много, все сте неемоционални. Ама пък продължавате да си мрънкате, когато някой ви преебе. И се почва със заканите как няма да се занимавате особено с никой, как ще сте темерути и подобни. Ако получавах по левче, всеки път, когато чуя това, щях да съм богат. Вземете да се различавате малко бе, хора. Всички сте по един калъп ;д.
Ем, не, те хората, дето ме познават си ме знаят... :д И има малко разлика между мрънкане и отбелязване в тема, дето е с име „дневник”. Живи и здрави! :)
Акцентът не е върху самото мрънкане и въобще изразяване на недоволство под някаква форма, а факта, че ви/ти е гадно.
Акцентът не е върху самото мрънкане и въобще изразяване на недоволство под някаква форма, а факта, че ви/ти е гадно.
Е хубаво ли да му е, като го лъжат? :Д
Е хубаво ли да му е, като го лъжат? :Д
Той друго имаше предвид. :D
Да, гадно ми е било, ама идеята беше че са много малко хората, които имат "властта" да направят нещо, което да ми повлияе.
хах...Пандишпандие, за мен ли пусна оня сигнал вчера? Ти нищо не разбираш от поезия явно :? !
Искаш ли да напиша и едно стихотворение за теб :D ? Само да знаеш, че стилът ще бъде моя, както обикновено 8) !
https://i.pinimg.com/originals/ff/24/db/ff24dbfa0699137ba00c947ed62f18ea.gif
Като си толкова умна и талантлива, защо не напишеш стихотворение за мен :) , вместо да пускаш сигнали :? ?
Човека просто се прави на интересен!!!Само дето не се правя 8) !
Грозен, всички знаем, че искаш да спиш с мен...Така ли :shock: ? Пък аз да не знам :? !
Мила, мислех че си достатъчно голяма да знаеш какво е художествена измислица. Възприемаш някакво стихотворение твърде буквално.
Пак много кофти предчувствие... Какъв е шансът всеки път, в който съм си мислил, че един човек лъже, той наистина да лъже, а сега да е нещо по-различно?Хахахаха, пак ли ще ти бият шута, както тори го направи :D ?
Пожелавам ти да хванеш твойта на калъп с някой друг :razz: - така няма да се измъчваш каква е истината!
...от известно време даже аз започвам да си се усещам, че гледам (прекалено) цинично на нещата. Значи порастваш и ставаш възрастен.
Добре дошъл в реалния живот :) !
Все не ви пука много, все сте неемоционални. Ама пък продължавате да си мрънкате, когато някой ви преебе.Аз това от кога го говоря 8) !
Ем, не, те хората, дето ме познават си ме знаят... :д И има малко разлика между мрънкане и отбелязване в тема, дето е с име „дневник”. Живи и здрави! :)Мрънкаш Турксчо и доживях и аз да го видя :D !
Ама ти не се отчайвай - ти си толкова готин, богат, самостоятелен и всички жени са твои. Животът ти е такъв какъвто си го направиш, нали :) ?
https://www.youtube.com/watch?v=0G253REOy7E
Акцентът не е върху самото мрънкане и въобще изразяване на недоволство под някаква форма, а факта, че ви/ти е гадно.Така си го е направил, сам си е виновен 8) !
Е хубаво ли да му е, като го лъжат? :ДНа мен ми е хубаво - за него не знам (и не ме интересува) :D !
deitona22
12-15-2017, 17:28
Тоя бе,"Убавия",то е ясно че която и от форума ти предложи да спи с тебе,веднага ще се навиеш без да се замисляш.
Тъй че не се прави.
он
Ех,бая пари се похарчиха днеска,ама съм доволен.
И книги,и билети си взех.
HollyGolightly
12-15-2017, 18:15
Настроението ми рязко се подобри. Обожавам да му виждам ухилената физиономия 8-) Ще си изрежа статията със снимката, ще ги сложа в рамка и ще му ги добавя към коледния подарък 8-)
Мисля си колко наподобява всичко на шибан сериал с петдесет епизода и как се разми, изроди и загуби очертания като страшна боза цялата работа. Мисля си колко ми е криво, че си представях днес, утре и вдругиден доста по-различно. Все тая, ще ми мине. + има достатъчно водка, за да се направя, че не ми дреме изобщо.
Смърдя на шибания ароматизатор в колата му или на непознат мъжки парфюм, дори не знам кое от двете. Ама е противно и трябва да махна смрадта от себе си, щото ми се повръща. Мисля си и, че кутията цигари, които опустоших от снощи насам не беше чак лоша идея.
Мисля си и, че се лигавя бая. Тряа да се стегна и да спра да съм шибано лайно. Сигурно ако някоя аверка, която по принцип нямам, се намираше в същото ужасно настроение, щях да я набия. Наздраве!
Тоя бе,"Убавия",то е ясно че която и от форума ти предложи да спи с тебе,веднага ще се навиеш без да се замисляш.
Тъй че не се прави.Преди време - може би. Сега вече - не 8) !
anonymous990763
12-15-2017, 19:44
Дерзай, народе.
golemiq_korab_minava
12-15-2017, 19:49
Дерзай, народе.
И ти.
Нов световен ред.
Дерзай, народе.
Какво стана?! За момент си помислих, че сте бананили Грозния.
YoungBloodZ
12-15-2017, 20:37
Какво стана?!
И тя не знае.
Какво стана?! За момент си помислих, че сте бананили Грозния.Такива ли са мокрите ти сънища - как банват Грозния :razz: ?
divergent
12-16-2017, 14:28
Чувството на страх, когато са те ранявали толкова пъти преди, че сега се боиш да се насладиш на щастието си.
''Въпроса как и защо,оставям без внимание. Мъдреца казва,че бог раздавал изпитанията според силите. И накрая и безморален отпадък да стана,не гнида,а човек ще бъда.''
HollyGolightly
12-16-2017, 21:45
Много хубав продуктивен ден се оказа. А и успях да прекарам няколко часа с един от най-любимите ми хора и утре пак. Успях и доста да се охарча ама каквото такова 8-) на всички купих по нещо, особено на себе си.
anonymous908491
12-17-2017, 10:13
...
ти нали беше в щатите
я кажи мнението на хората за премахването на мрежовата неутралност
ще ви го набиват ли по португалски или ще е още по-навътре
https://www.theverge.com/2017/11/22/16691506/portugal-meo-internet-packages-net-neutrality-ajit-pai-plan
П.П.
питам предварително, че скоро може да нямаш възможност да пишеш тук
или да пишеш другаде, където и да е, където ти искаш
Не знам дали трябва да си радвам на тва, което беше или не, така че просто ш се направя, че всичко е точно. Сигурно така трябва да е.
Нямам търпение да си взема душ и да си лягам, даже не съм и гладна.
...така че просто ш се направя, че всичко е точно.
https://www.youtube.com/watch?v=e1HrZAuIzKU
:D
------------
Трънчо, дай да не спамим темата на човека...
Това ми беше резервния вариянт за среща, ще видим, ако откаже тая, ще му насроча на ул. Тумба.Ти така и не ми каза, във Факултето ли живееш :D ?
pandabear
12-18-2017, 15:35
много мина, мъничко остана : )))
чувството да изпратиш старата година щастлив и удовлетворен от всичко, което си постигнал носи спокойствие и наслада.
тази седмица ще е е леко по-натоварена, но след това мисля да се отдам на заслужена почивка.
Е, убеди ме да се пораздвижа малко и да изляза от антисоциалната си природа поне за мъничко, съответно утре имам уговорка. Не, не вярвам, че може да излезе нещо като приятелство, дори не знам що. Въпросът е, че ще опитам пък все тая. По-скоро ми се струва, че иска да е сигурен, че ще има някой наоколо, ако нещата не потръгнат, че няма да съм самотна напълно и ще има кой да ми събира парчетиите. Най-вероятно е и прав, де. А и не го съдя въобще.
Lucky Matev
12-18-2017, 16:42
Зле,депресиран от ранното ставане за училище.Много то домашни студеното време и така на татък...
Niakoitam
12-18-2017, 17:16
Ох хайде да минават вече тези дни до тези празници за да не е чак толкова заета и да бъда евентуално спокоен, че предишното човече, с което се запознах се е завърнало. На моменти и сам си набивам филми в главата. Добре, че в момента няма и кой друг да ми набива допълнително. Както ми каза и тя: В тишината е щастието.
Сякаш никога не съм изпитвал такова притеснение да не загубя някого след толкова кратко време.
Но пък усещам понякога притеснението и че не може да е на линия или, когато за момент не я потърся, когато попринцип я търся. Днес резултата беше същия. Час и нещо след като попринцип и пиша тя ми писа въпреки, че ама изобщо няма време и си разменихме за няколко часа само няколко реплики. А като се замисля, че ако при мен цикъла се повтори както предишните години само след няколко месеца може тя да попадне в моята позиция сега, а аз в нейната. И то не за един, два месеца, а за мнооого по-дълго..., ако дотогава при мен няма генерална промяна...
Ох хайде да минават вече тези дни до тези празници за да не е чак толкова заета и да бъда евентуално спокоен, че предишното човече, с което се запознах се е завърнало. На моменти и сам си набивам филми в главата. Добре, че в момента няма и кой друг да ми набива допълнително. Както ми каза и тя: В тишината е щастието.
Сякаш никога не съм изпитвал такова притеснение да не загубя някого след толкова кратко време.
Но пък усещам понякога притеснението и че не може да е на линия или, когато за момент не я потърся, когато попринцип я търся. Днес резултата беше същия. Час и нещо след като попринцип и пиша тя ми писа въпреки, че ама изобщо няма време и си разменихме за няколко часа само няколко реплики. А като се замисля, че ако при мен цикъла се повтори както предишните години само след няколко месеца може тя да попадне в моята позиция сега, а аз в нейната. И то не за един, два месеца, а за мнооого по-дълго..., ако дотогава при мен няма генерална промяна...Яко си хлътнал по нея, но ако продължавате само с писане, нищо няма да излезе :? !
HollyGolightly
12-19-2017, 11:39
ти нали беше в щатите
я кажи мнението на хората за премахването на мрежовата неутралност
ще ви го набиват ли по португалски или ще е още по-навътре
https://www.theverge.com/2017/11/22/16691506/portugal-meo-internet-packages-net-neutrality-ajit-pai-plan
П.П.
питам предварително, че скоро може да нямаш възможност да пишеш тук
или да пишеш другаде, където и да е, където ти искаш
https://scontent-atl3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/25508056_1073354812802413_8179699575019519883_n.jp g?oh=071705493b4a245dbb620cfa3e4cc6b3&oe=5AD461E7
Поне ако спра да пиша ще се знае защо е 8-)
Последните няколко дни колкото и да спя, все не ми стига. Просто искам тази седмица да мине и да откарам 3 дни в мързел, не че нямам какво да правя на 24-25ти, ама поне няма да ставам рано.
Аз пак съм болна, заради което и си отмених уговорката - времето е ужасно и колкото и да ми се излиза, не е като да е ок да се шляя навън по студеното и влажното. Гушнала съм радиатора, лаптопа, едно топче тоалетна хартия за носа и смятам да си прекарам деня в гледане на сериали и влогъри на топличко. Колкото и да ми се пие горещ шоколад, дори до магазина за такова не ми се стига. И ме боли носа и там под носа от тъпата хрема.
Ест пак се скарахме, кво ли съм очаквала въобще?!
pandabear
12-20-2017, 07:50
взех си нови коледни талисманчета за медальона ;3 https://i.imgur.com/Ol72Gzo.jpg
и коледни чорапи ;д доста са сладки, ама на тях ще им правя фотосесия по-натам, хахах
HollyGolightly
12-20-2017, 14:31
Защо съм такава, все по празниците да ходя изпочупена и посинена и то от собствената ми невнимателност.
А той е толкова внимателен и грижовен… искам събота да идва по-бързо
https://imaginetruth.files.wordpress.com/2016/08/giphy-61.gif?w=560
https://imaginetruth.files.wordpress.com/2016/08/giphy-61.gif?w=560Сериозно :) ?!
Например какво?!
Да измиеш чиниите и да изчистиш?
Или да прочетеш някоя книга :razz: ?
Още се чувствам толкова болна, че не мога да се отлепя от леглото въобще. Трябва да се оправя до петък, защото следват тежки дни. Много не ме свърта на едно място и много ми се излиза ама е АДСКИ студ, имам чувството. Мръднах на два пъти до двора за някакви неща и съжалих гориво. А тук от няколко дни го карам основно на портокали и банани и всички вкъщи се гъбаркат, че утре съм щяла да се събудя на клопа на прасковата в двора. Или че ще пожълтея. Или че ще пускам портокалов сок вместо кръв, ако се порежа. #джуджетатасазаебавкапост янно
anonymous908491
12-20-2017, 19:04
взех си нови коледни талисманчета за медальона ;3 https://i.imgur.com/Ol72Gzo.jpg
и коледни чорапи ;д доста са сладки, ама на тях ще им правя фотосесия по-натам, хахах
изоставаш с коледните простотии
http://i1.dir-i.net/CMS/2017/12/20/l/5e_l86gu5.jpg
Омг, тва е много кретенско-сладичко. :3
pandabear
12-20-2017, 19:32
аз не ползвам и нямам такива гримове, ама ще поканя адашката в нас, и тя ще ми ги направи <3
deitona22
12-20-2017, 19:36
"Убав",а ти четеше ли книги?
"Убав",а ти четеше ли книги?Чета и сигурно съм прочел доста повече от теб 8) !
HollyGolightly
12-20-2017, 19:56
И този път се разминах без счупване и гипс…ще пробвам пак след месец-два 8-)
Не можах да си проваля празниците напълно, само ще си куцам няколко дни
аз не ползвам и нямам такива гримове, ама ще поканя адашката в нас, и тя ще ми ги направи <3
Благодаря за доверието ама с веждите ме няма никаква... :( Иде ми на акъла как е направено ама като ми пречат ръцете?!
aurissaaaaa
12-20-2017, 22:28
Чета и сигурно съм прочел доста повече от теб 8) !
викаш кво ще се занимаваш с момичета и приятели
NomNomNom
12-21-2017, 09:07
Равносметка на животът с кола
31.08 - взето кормуване
Октомври - взета книжка
Ноември 21-22ри - кола
За 1 месец - 2400км
Чувството да си докараш задника до летището сам, безценно.
Нз как съм живяла без това
В момента всичко в радиус 60км е "ей сега идвам", не, че и с влака не е така, просто няма нищо общо :Д
Сега драмата е, нямам 25г и нямам 1г стаж, и наемането на кола е зор и по-скъпо, а планирам на командировките да спра с такситата и градския:Д
deitona22
12-21-2017, 11:04
"Убав",детските книжки и книжките с картинки не се броят.
Относно това дали си прочел повече от мен...смешно е дори да си го помислиш,камо ли да го казваш.
HollyGolightly
12-21-2017, 14:46
Четвъртък е и още нищо не съм опаковала. Не ми е и коледно. Слушах коледни песни на път за работа и пак нищо. Или остарявам или съм в някаква недиагностицирана депресия…по-скоро е от възрастта де 8-) прекалено ми е весело и спокойно, макар и не празнично
Четвъртък е и още нищо не съм опаковала. Не ми е и коледно. Слушах коледни песни на път за работа и пак нищо. Или остарявам или съм в някаква недиагностицирана депресия…по-скоро е от възрастта де 8-) прекалено ми е весело и спокойно, макар и не празнично
непразнично*
HollyGolightly
12-21-2017, 16:02
непразнично*
https://media.giphy.com/media/BU5lh5L833FgA/giphy.gif
https://media.giphy.com/media/BU5lh5L833FgA/giphy.gif
Благодаря, нямаше нужда
викаш кво ще се занимаваш с момичета и приятелиЧовек все трябва да намира с какво да се занимава.
Нз как съм живяла без това
В момента всичко в радиус 60км е "ей сега идвам", не, че и с влака не е така, просто няма нищо общо :Д
Сега драмата е, нямам 25г и нямам 1г стаж, и наемането на кола е зор и по-скъпо, а планирам на командировките да спра с такситата и градския:ДЧестито за книжката и колата, но грешиш че колата винаги е по-добра от градския или влаковете, особено в западна Европа.
"Убав",детските книжки и книжките с картинки не се броят.Ти само такива ли си чел :D ?
Относно това дали си прочел повече от мен...смешно е дори да си го помислиш,камо ли да го казваш.Това е моя реплика, трябваше аз да я кажа :) !
https://thumbs.gfycat.com/GoodAccomplishedFrog-max-1mb.gif
deitona22
12-21-2017, 18:36
^^^^
https://media.giphy.com/media/1Pfd5qmaqBvjO/giphy.gif
pandabear
12-21-2017, 20:51
да.
http://i5.photobucket.com/albums/y164/wteach/pirates/facepalm-gif-50_zps5f644bda.gif
dreamwalker
12-22-2017, 07:27
да.
http://i5.photobucket.com/albums/y164/wteach/pirates/facepalm-gif-50_zps5f644bda.gif
Защо ми крадеш реакциите, лоша такава.
pandabear
12-22-2017, 08:52
^ защото имаме нещо, което ни сближава и то е, че дразним изключително много само с присъствието си YoungBloodZ.
/петък е. започва се <3
YoungBloodZ
12-22-2017, 09:01
с присъствието си YoungBloodZ.
Не е вярно. И с отсъствието си пак ме дразните. :lol:
YoungBloodZ
12-22-2017, 09:04
/петък е. започва се <3
Да, селяните се изнасяме по родните си места.
pandabear
12-22-2017, 09:23
радвам се да го чуя
и за двата ти поста ^^
deitona22
12-22-2017, 16:52
Ей сега "убавеца" ще се пръкне и ще насоли всички градове и села които са извън любимото му село,демек София.
dreamwalker
12-22-2017, 16:53
^ защото имаме нещо, което ни сближава и то е, че дразним изключително много само с присъствието си YoungBloodZ.
/петък е. започва се <3
Кой беше това.
Не е вярно. И с отсъствието си пак ме дразните. :lol:Велико :) !
Да, селяните се изнасяме по родните си места.Аз пък ще си стоя в София 8) !
Ей сега "убавеца" ще се пръкне и ще насоли всички градове и села които са извън любимото му село,демек София.София става прекрасна по празниците, когато се опразва и остава без хората като теб :)!
Отсъствието ви се усеща приятно :) !
Дано и Лоудурун да е заминал, за да бъде празничното ми настроение още по-хубаво :D !
anonymous908491
12-22-2017, 20:37
да се оплача
количеството цици във форума застрашитено намалява
ةتشضل انزفث
12-22-2017, 20:53
[QUOTE=Грозния;Лоудурун [/QUOTE]
защо по дяволите и как измисляш прякори на 1/3 от форума :D
защо по дяволите и как измисляш прякори на 1/3 от форума :DЗа да е по-яко :) !
Лесно ги измислям :D!
Ей сега "убавеца" ще се пръкне и ще насоли всички градове и села които са извън любимото му село,демек София.
не е ял Добрички бой от балишки змейове
golemiq_korab_minava
12-23-2017, 12:39
Чувствам предколедна омраза към себе си, религията и човешката природа. И към патките.
Fisherman
12-23-2017, 13:15
да се оплача
количеството цици във форума застрашитено намалява
винаги можеш да почнеш да ядеш повече пилешко месо и ще ти пораснат
Fisherman
12-23-2017, 13:32
такива опции немаше по живково време
Снощи беше ебах тва партей, тая сутрин чак си легнахме. Изпуснах си транспорта и се ядосах, след което ест пак се скарахме и бях готова да го убия с правата лопата. На моменти толкова се изнервям, че направо не знам. Трябва да се пооправя малко, след като вече има взети мерки. По-скоро се издразних колко не му дреме, че съм развалила уговорка, а не друго. Иначе се нарадвах мега много, че най-накрая се видяхме.
Довечера пак джангъри, даже на най-новата дискотека са ни направили резервация. Доста ми се спи, а последните два дни съм спала супер малко и не - не се очертава скоро да спя като света.
Снощи беше ебах тва партей, тая сутрин чак си легнахме. Изпуснах си транспорта и се ядосах, след което ест пак се скарахме и бях готова да го убия с правата лопата. На моменти толкова се изнервям, че направо не знам. Трябва да се пооправя малко, след като вече има взети мерки. По-скоро се издразних колко не му дреме, че съм развалила уговорка, а не друго. Иначе се нарадвах мега много, че най-накрая се видяхме.
Довечера пак джангъри, даже на най-новата дискотека са ни направили резервация. Доста ми се спи, а последните два дни съм спала супер малко и не - не се очертава скоро да спя като света.
наядохте ли се снощи
ةتشضل انزفث
12-23-2017, 20:17
За да е по-яко :) !
Лесно ги измислям :D!
Xaxaaxaax , колко се смях за този прякор , оригинален си човек признавам те :razz: :razz:
отсега нататък ще те наричам Лоудурун :D :D :D :D
не мога просто :razz:
paradosou
12-23-2017, 21:37
Говоря си с едно приятелче и темата някак пак отиде към "Абе всички тези неща са нормални". Окей, нормални са, ОБАЧЕ няяякак бих била адски щастлива да НЕ са нормални в този смисъл на нормалност - ей така, веднъж, за разнообразие!!
Хубавото е, че напоследък почти всичко, което се случва, ми дава доста храна за размисъл (а не размисъл за храна, както с нескриито задоволство обяви един съученик xD). И независимо в каква посока ще поемат събитията, аз вече разполагам с поне няколко идеи различен поглед. От друга страна лошото пък е, че храната за размисъл, макар да е полезна, в случай че успееш да измъкнеш максимума от нея, никак не стопира това да ти е скапано. Напротив. В някои особено криви моменти наистина се изкушавам да действам един вид огледално и просто да връщам тъпанарските изпълнения и идиотиите, но... генерално няма да бъда огледало като избор и за дълго. Не е моето. Ала фактите от известно време насам сочат, че и досегашните ми предпочитания/навици не работят по оптималния начин... меко казано. Почти патова ситуация, хах.
Общо-взето наистина и да се скъсаш от старание, и да дадеш каквото може да му хрумне на човек, ако отсреща не го искат (или по-скоро ако имате разминавания в представите си), е... честито, просто ще научиш, че нещата не работят така по трудния път.
Майната му пък вече, както често си повтарям в последните дни. Който е на моята вълна и който прецени, ще остане. Поне имам муза за рисуване и подозирам, че ще успея да довърша няколко идеи за отрицателно време. Това е, като те "нападне" не пуска. А в краен случай ако много ми втръсне винаги мога да си взема самолетен билет (или направо да си поръчам летяща чиния) за някое място мой тип. Без да се обяснявам излишно иии да не ме занимават. Познавайки се, би ми се отразило направо като пенкилер 8-).
paradosou
12-23-2017, 22:15
Naaah. "Изненада" - поредната капка в чашата на все по-критично липсващото търпение. Всички могат да се застрелят доброволно и групово, ако не желаят да им помогна по въпроса. Върти ми се една мъдрост от дълбоките слоеве на уникалната ми памет - "Животът ми е порнооо, нананана". Изключвам се.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
SHPAIdURmeN
12-24-2017, 00:22
Naaa, ^ и как вървят нещата, час по-късно ? :d
Мале, къф купон си спретнахме с на майка ми колегитееееееее... Това ще се помни дълго, дейба! Само хубава музика, кьорава чалга нямаше, само яки хора... Уискито беше хубаво... Направо... М-м-м!!! Ще ми се пак скоро. <3
Едит за да няма втори пост:
Мали, такъв маратон скоро не бях правила. Тая сутрин спах до обяд, чак се събудих подута. Ама поне нямам какво да крия под очите, щото не съм синьо-лилава. :дд За момента успявам да ги изтърпя, което е много евала, неочаквано и странно. По принцип много мразя в нас да има много хора - нарушава ми се личното пространство. Сега седя навън докато спят, радвам се на хубавото време и пия кафенце. Наистина е доста яко така. Щеше да е хубаво и компания да имам ама по телефона пак става. Нещо се е заинатила и е права да си ходи, щото нали и аз бих постъпила така. Само ми е криво, че ще е сама на коледа ама...
divergent
12-24-2017, 12:22
Нормалните хора асоциират Коледа с уютна атмосфера, време за близките, подаръци и топлина. Аз като чуя "Коледа" се сещам за мързел, напрегната атмосфера, сарми, мандарини и концерт на Веселин Маринов.
Нормалните хора асоциират Коледа с уютна атмосфера, време за близките, подаръци и топлина. Аз като чуя "Коледа" се сещам за мързел, напрегната атмосфера, сарми, мандарини и концерт на Веселин Маринов.
Пак е разнообразие. За мен е същата помия като всеки друг ден от годината ;д.
очаквам скоро да прецакам нещата с едно добро момче, което харесвам и да продължа със серията от женени/ лоши/ нежелаещите връзка мъже
весели празници!
очаквам скоро да прецакам нещата с едно добро момче, което харесвам и да продължа със серията от женени/ лоши/ нежелаещите връзка мъже
весели празници!Е, няма лошо мила - нали все пак трябва да ядеш (някой да те храни), така че те разбираме. Няма да ходиш гладна я :) ?!
Още повече идват и празници и е по-добре някой чичак да ти подари нещо хубаво, лъскаво и скъпо :D !
"Парите са власт. Сексът е власт. Ето защо получаването на пари в замяна на секс е просто обмен на валута." — Саманта Джоунс от "Сексът и Градът"
После винаги можеш да казваш, че работиш като касиерка в чейнджбюро :razz: !
Весели празници на всички :) !
anonymous990763
12-24-2017, 16:26
Весели празници на всички съфорумници ^^
не знам дали е весела коледата или ни е честито рождеството но ще ви кажа едни светли празници
толкова от грешната ми езическа душа
Fisherman
12-24-2017, 17:26
Празникът е само 1 и той е Рождество Христово.
Ок, удържах се да не ям месо, обаче утре ще се разцепя ;д.
HisataMamunaaluda
12-24-2017, 18:11
абе като почнете с това постене направо лошо ми става вярвате ли ми
NomNomNom
12-24-2017, 18:32
закусвах мусака
майка ми сега наряза суджук
само ми е тъпо, че нищо не работи, тъкмо вчера си намерих проект за по време на отпуската, и покрай него и домашната мрежа ще оправям, и ся няма шанс да ми доставят оборудването преди нова година, а аз на 5ти си заминавам
Ок, удържах се да не ям месо, обаче утре ще се разцепя ;д.
от колко време постиш
LoadRunner
12-24-2017, 20:52
С празници и без празници, живота си тече. Ям постни сармички с кюфтета. Празници и делници не признавам.
Не семейните хора сме така.
Jack_Reacher
12-24-2017, 21:40
на Коледа при нейните - каква досада...
добре че утре си тръгваме
Сърдиш ли се, мама ти мършава?! Сърди се, то на твоя гъз се пише... Тоя път даже не можах да се ядосам толкова, колкото по принцип, което е доста лош знак... Не може да ме унижаваш публично и да се надяваш да не реагирам. А и не беше единственото нещо, където не ми хареса въпросната вечер - да кажеш да е едно, те двеста тъпотии се събраха. Ми, не, просто няма как да НЕ реагирам остро. Соринотсорибич.
Fisherman
12-25-2017, 09:03
Честито Рождество Христово.
от колко време постиш
Да постя? Не ми е толкова акълът ;д. Не съм създаден с кучешки зъби, за да ръфам треволяци, я. За тях имам друго приложение ;д. Говорих за деня. Щеше да ми е гузно, защото семейството ми винаги е спазвало традицията на Бъдни вечер.
Закуската беше стабилна ;д:
https://i.imgur.com/hVw0d0E.jpg
Наздраве и честита Коледа.
Честито Рождество Христово :) !
Тая година на Бъдни Вечер и аз не постих, много ми е трудно вече да се въздържа от месо.
LoadRunner
12-25-2017, 10:26
Честито Рождество Христово :) !
Тая година на Бъдни Вечер и аз не постих, много ми е трудно вече да се въздържа от месо.
Ми да ти дам да лигавиш една мръвка ако искаш?
На път съм да се откажа да поръчвам каквото и да било от интернет вече. Едната поръчка я бавят вече 25 дни, а за другата, чрез смс, разбирам, че е пристигнала 10 минути след работното време на фирмата. А днес ми казват, че до 28-ми няма да работят, въпреки, че в сайта им пише нещо съвсем различно. Хепи холидейс иначе.
^ Интересно. Аз съм поръчвал и от ибей, амазон, алиекспрес, български какви ли не и т.н. и не съм имал никога проблеми. Всичко е ставало точно по описания ред.
^ Аз за пръв път се сблъсквам с такова несериозно отношение. Досега каквото и да съм поръчвала, поне сроковете се спазват, ако не друго. Вече и на ''официалните сайтове'' няма да имам доверие. Здраве да е, поръчките не са ми спешни.
anonymous990763
12-25-2017, 11:05
Честито Рождество Христово!
ПС:Не прекалявайте със сладкото.
HisataMamunaaluda
12-25-2017, 11:44
чувствам се леко напълнял да ти кажа
Ми да ти дам да лигавиш една мръвка ако искаш?Няма нужда - майка ти вече ми даде 8) :razz: !
П.С. Не те ли е срам да си толкова гнусен дори на Коледа :? ?!
ПС:Не прекалявайте със сладкото.Ааа що :shock: :) ???
anonymous990763
12-25-2017, 13:32
Ааа що :shock: :) ???
За да не се отрази неприятно на теглото, как защо.
^ Аз за пръв път се сблъсквам с такова несериозно отношение. Досега каквото и да съм поръчвала, поне сроковете се спазват, ако не друго. Вече и на ''официалните сайтове'' няма да имам доверие. Здраве да е, поръчките не са ми спешни.
Много импулсивно. И гаджетата ли така ги разкарваш на първа грешка? ;д
Да постя? Не ми е толкова акълът ;д. Не съм създаден с кучешки зъби, за да ръфам треволяци, я. За тях имам друго приложение ;д. Говорих за деня. Щеше да ми е гузно, защото семейството ми винаги е спазвало традицията на Бъдни вечер.
Закуската беше стабилна ;д:
https://i.imgur.com/hVw0d0E.jpg
Наздраве и честита Коледа.
ясно, питам просто, щото принципно се пости 40 дни
NomNomNom
12-25-2017, 15:16
на Коледа при нейните - каква досада...
добре че утре си тръгваме
Имах обратните ситуации, тип:
- Ще ме запознаеш с вашите, като идват?
- Не, предпочитам да не създавам излишен стрес и неудобство
и май му ставаше тъпо, ама много добре знае, че съм практична и мисля и за него, къде се е чуло и видяло мъже да умират за семейни събирания
--
пък преди 2 седмици се опитах да съм практична и да събера другия пич+ колегите ми на коледен маркет, защото хем да се видя с тях, хем с него
тоз изтръпна
помисли си някакви други неща
пък аз гледах с един удар два заека
Ние вкъщи пък никога не сме постили, единствено на една Бъдни вечер у един бивш съм виждала баш какво е бъднивечерска вечеря, освен на снимка в учебник по нещо.
deitona22
12-25-2017, 15:37
Той не може да качи килограми.
Ако качваше от ядене,нямаше да е толкова хилав и слаб.
Не му влие сладкото.
Jack_Reacher
12-25-2017, 16:51
Имах обратните ситуации, тип:
- Ще ме запознаеш с вашите, като идват?
- Не, предпочитам да не създавам излишен стрес и неудобство
и май му ставаше тъпо, ама много добре знае, че съм практична и мисля и за него, къде се е чуло и видяло мъже да умират за семейни събирания
--
добре правиш
така е най-добре за всички
anonymous990763
12-25-2017, 16:55
Не му влие сладкото.
Само на него ли?
ةتشضل انزفث
12-25-2017, 19:27
Няма нужда - майка ти вече ми даде 8) :razz: !
Лоудурун , за пръв път те виждам толкова вулгарен :D :D :D :D
машаллах !
pandabear
12-25-2017, 19:37
Весела Коледа! Черпя ви с малко от тортата ми: https://i.imgur.com/V211WiA.jpg
Не му влие сладкото.Колкото и да ми е неприятно да го кажа, в този случай Дейтунар има право.
Лоудурун , за пръв път те виждам толкова вулгарен :D :D :D :D
машаллах !Лоудурун е LoadRunner :? . Той винаги си е бил вулгарен.
Чудя се дали за коледа си е отишъл на село или е останал във кв. Факултето.
anonymous990763
12-25-2017, 20:41
E, на някои хора сладкото не им влияе. Странно, но факт.
deitona22
12-25-2017, 21:01
E, на някои хора сладкото не им влияе. Странно, но факт.
В конкретния случай не влияе,защото не е човек.
golemiq_korab_minava
12-26-2017, 06:50
В конкретния случай не влияе,защото не е човек.
По-добре да не си човек
Омг, едната двойка от компанията ще се жени, мацката вчера е получила пръстен. Ного яко. :3 Другата двойка пък лятото проима бебИ. Тия неща ме карат да се замисля колко точно НЕ съм готова за такита тъпотии аз и как дори чаша със снимка да ми подари някой, ще я върна, защото ми е задължаващо. :ддд
Записах си час за нокти, йейейейе. Трябваше вече, щото снощи ми хвръкна парче гел, та направо дупката ми бърка в здравето. Нямам търпение да махна това лайно от ноктите си, вярно.
След шарените палачинки за закуска, сега с удоволствие ще се отпусна пред компютъра, ще си пусна музика и ще поиграя онлайн покер. Малките радости, на които не съм се радвала скоро. Приятно и спокойно ми е да съм си вкъщи, още повече, че тази година не съм се прибирала за повече от две седмици общо.
NomNomNom
12-26-2017, 11:19
май ще имаме среща на класа след 2 дни (5г от завършването )
при положение, че 70-80% от класа не са ме харесвали ( с причина ), според мен няма смисъл да се появявам
най-малкото, все още сънувам кошмари от гимназията, мисля, че просто ще си причиня излишен шок, живея си добре в момента
dreamwalker
12-26-2017, 12:30
при положение, че 70-80% от класа не са ме харесвали ( с причина ), според мен няма смисъл да се появявам
най-малкото, все още сънувам кошмари от гимназията, мисля, че просто ще си причиня излишен шок, живея си добре в момента
Хехехе, хубаво е да знам, че не съм сама.
остаряваме
NomNomNom
12-26-2017, 13:12
с обкръжението ми 40+ съвсем не се чувствам стара
от друга страна, за 5г колко неща са се променили за мен, просто е друг живот, няма нищо общо с преди
дриймке, и аз го гледам от положителната страна, поне ставаш индивидуалист и много по-малко неща те дърпат/спират от посоката в която искаш да вървиш.
dreamwalker
12-26-2017, 13:25
с обкръжението ми 40+ съвсем не се чувствам стара
от друга страна, за 5г колко неща са се променили за мен, просто е друг живот, няма нищо общо с преди
дриймке, и аз го гледам от положителната страна, поне ставаш индивидуалист и много по-малко неща те дърпат/спират от посоката в която искаш да вървиш.
Ех, не е като да ми е пукало особено, честно казано, не знам колко добре говори за мен, хохо.
HollyGolightly
12-26-2017, 13:25
Щастлива съм. Това сигурно беше най-приятната и спокойна Коледа, която съм имала от години. Без стрес и разправии, само Christmas And Chill 8-)
И е много интересно как само за 6 месеца успя да ме опознае по-добре отколкото други успяха за почти 6 години… ама просто си размишлявам де, not throwing shade or anything 8-)
NomNomNom
12-26-2017, 13:30
Холи <3 <3 <3 <3
абе, учили ли сте в университета ъгъл по азимут и elevation ъгъл , както му се казва на бг, не знам
Ба, изпуших половин кутия цигари за 2 часа. Не бива да продължавам така ;д.
От хубаво пуша, да не си помисли някой нещо ;д.
при положение, че 70-80% от класа не са ме харесвали ( с причина ), според мен няма смисъл да се появявамИ аз не ходя на такива срещи - няма смисъл.
абе, учили ли сте в университета ъгъл по азимут и elevation ъгъл , както му се казва на бг, не знамВ някои специалности се учи, в други не.
От хубаво пуша, да не си помисли някой нещо ;д.Толкова секс за два часа едва ли може да направиш :? !
Освен ако ти не си от обратната страна :razz:!
Толкова секс за два часа едва ли може да направиш :? !
Освен ако ти не си от обратната страна :razz:!
Много грешно предположение.
NomNomNom
12-26-2017, 17:47
аз се пропих, признавам си
направих си греяно вино с портокал, ябълка и ягоди
изядох плодчетата, сложих нови
така няколко пъти
майка ми каза, че очите са ми на хикс вече
така няколко пъти
Сега почва забавното.
така няколко пъти
аз не съм спрял от 2 седмици, мисля че само 3 вечери не съм пил ракия
Зверски добре! Се чувствам... Толкова ми е леко и спокойно, че от НИЩОНЕПРАВЕНЕ пак прописах. Наистина не скука или от притеснения, а защото съм тотално изпразнен от тревоги и напрежение. Така както не съм се чувствал не знам точно откога.
aurissaaaaa
12-27-2017, 03:11
Хехехе, хубаво е да знам, че не съм сама.
Това обяснява доста.
@Номи, сложи си и канела, няма да съжаляваш.
Толкова ми е леко и спокойно, че от НИЩОНЕПРАВЕНЕ пак прописах. Наистина не скука или от притеснения, а защото съм тотално изпразнен от тревоги и напрежение. Така както не съм се чувствал не знам точно откога.Какво по-хубаво от това :) ?
HollyGolightly
12-27-2017, 11:20
Спи ми се, навън вали лед и е студено, опитвам се да намеря желание някъде вътре в себе си, да стана от леглото и да почна да се оправям. Ако така и не успея да го открия, ще стана без да имам желание
Едит: обожавам когато денят ми започне с несъществуващ проблем, който едва не ми докарва сърдечен удар. Да, вярно че е една идея по-добре от реален проблем, който не е само плод на разсеяността ми, но все пак първоначалното усещане е едно и също.
Трябваше да си взема една седмица почивка!
Мале, как ме изнерви... Чакам денят, в който ще ми кипне и ще я набия за спорта!
Когато най-хубавият ти рожден ден се превърне в най-ужасния...Искам да се маха вече тая 2017-та...
Мале, как ме изнерви... Чакам денят, в който ще ми кипне и ще я набия за спорта!Пандишпандие Петмезова ли :D ?
Когато най-хубавият ти рожден ден се превърне в най-ужасния...Искам да се маха вече тая 2017-та...Какво се е случило?
Гаджето ти е подарило цветя, вместо последния модел айфон :? ?
Дори не знам за кого говориш...
deitona22
12-27-2017, 20:34
Някоя от неговия въображаем свят в който живее.
Там единствената реалност е този форум.
divergent
12-27-2017, 20:39
Падам си малко извратено същество и супер много се кефя да гледам побоища и кървища. Само че когато се случи на метър от мен и най-важните за мен хора в този етап от живота ми се хвърлиха в мелето да ги разтървават, направо изпаднах в някаква криза. Не се замислих дори за секунда, че можеше да съм една крачка по-напред и да повлекат и мен, ужасих се при мисълта, че някой може да пострада, а аз няма да има какво да направя, точно защото съм в шок и съм замръзнала на място.
ةتشضل انزفث
12-28-2017, 06:57
xaxaxaxaxaxa , винаги ми е било смешно как Грозния измисля прякори на всички ми и вие още не сте разбрали за тях :D
Какво се е случило?
Гаджето ти е подарило цветя, вместо последния модел айфон :? ?
Не. Приятелите ми ме навиха да отида на дискотека, макар че не смятах да празнувам и точно на деня всички се отказаха.
Като към това прибавим и едно грозно изказване...
Ама да, не смятам да го обсъждам много, защото единият човек е от форума, а точно него най-малко искам да го обиждам. И не, няма да кажа кой е.
ПТ: Чакам да стане 2018-та.
едит: Смешно ми е, че си мисли, че като е "лош", е много по-умен. Животът бил тежък, пък хората зли, пък никой нямало да се съобразява с него, защо той трябвало да се съобразява с някого. Наистина ли? Това сам ли го измисли? Не го бях чувала досега. Може би след милион и първия път ще започна да се правя, че наистина не съм го чувала. Пък сега новият "тренд" бил да си модерен, така чух. А кога ще спре да е модерно да си тъп?
xaxaxaxaxaxa , винаги ми е било смешно как Грозния измисля прякори на всички ми и вие още не сте разбрали за тях :D
Пукната пара не давам за на Грозния менталните увреждания.
HollyGolightly
12-28-2017, 13:29
Филм, вечеря и неговото присъствие. Нищо повече не ми трябва за да съм спокойна и щастлива.
Дори не знам за кого говориш...Пандишпандие Петмезова - не я ли познаваш:
http://www.teenproblem.net/users/view/1184107.html
anonymous908491
12-28-2017, 20:40
говорят си двама на няква сватба
- коя е тая грозната с бялото
- тва е сестра ми
- не бе, тая с курвенското лице
- тва е майка ми
Niakoitam
12-28-2017, 21:40
Филм, вечеря и неговото присъствие. Нищо повече не ми трябва за да съм спокойна и щастлива.
И на мен. Само като сменим родовете. Ама няма. Поне на тоя етап... А за месеците дето спомена...ами явно между тези две зодии в подходящите условия и когато са на една и съща моментна вълна има много добра спойка в характерите.
HollyGolightly
12-28-2017, 22:29
^ нали знаеш мнението ми за зодии, съдби и предвещания. Нещата са такива каквото сме ги направили в случая.
Толкова съм изморена. Уж 4 дневна работна седмица а се чувствам все едно съм работила вече 10 дни без спир.
Вижда му се края вече де 8-)
Niakoitam
12-29-2017, 07:19
^ нали знаеш мнението ми за зодии, съдби и предвещания. Нещата са такива каквото сме ги направили в случая.
Толкова съм изморена. Уж 4 дневна работна седмица а се чувствам все едно съм работила вече 10 дни без спир.
Вижда му се края вече де 8-)
Ами не баш, но всеки си има правото на самозаблуда. :) Защо с другия не си ги направихте за почти 6 години толкова колкото с този за 6 месеца както и сама казваш? Стига реално той да не е най-прекрасния от всички на света ама до следващия. Но от друга страна и аз усещам какво изпитваш тъй като и аз май никога не съм се опознавал с някой от срещуположния пол за наистина толкова кратко време и в такива детайли, а нито сме във връзка, нито сме се виждали кой знае колко и за колко много време наживо. От както се познаваме реално още няма и три месеца, но...имам усещането, че сякаш наистина от бая по-отдавна се познаваме. И тя ми е казвала няколко пъти сама, че има същото усещане. Но пък да приемем щом ти по харесва, че всичко е пълната случаеноС, съвпадение и напълно сами сме си го направили. Не, аз просто си помагах на хората в играта та макар и да бях самотен,тя първа ми писа ЛС. И това, че има съвпадение в зодиите и то точно разделени на мъж-жена вероятно, които освен това в зодиаците пише как са една от най-силните връзки с най-добри отношения пак е пълна случаеноС. :)
И все пак както казах вероятно трябва да са по-близко с евентуален шанс за нещо и на една вълна.
Ти не вярваш в тези неща. Вероятно твоя вярва, но избягва да говори по тази тема с теб знаейки ти мнението пък и вероятно на тоя етап не изпитва потребност от това.
Тя пък вярва напълно в тези неща. Животът така е направил явно, че да повярва.И ти си склонна, просто на тоя етап не е станало нужно или просто се самозаблуждаваш или заблуждаваш околните. И все пак...човек не е само зодията си. Има много еднакви качества и прилики между зодиите. Но все пак всеки е минал през различни житейски уроци в живота си,които определено го различават от другия понякога и доста, но определено се усеща приликата между еднаквите зодии. :)
Ок, тоя път си харесах ноктите и маникюристката. Макар че има разлят гел и кофти удебеляване тук-таме, все пак са хубави. Харесвам циганийката. Може би ще повторя, за да изградя изцяло мнение.
Снощи излизах с въпросното момче за кафе. Малко е скучен та се прибрах рано, въпреки предложенията за билярд и още кафе. Може би това с новите приятели не е оферта. Искам си моите да се приберат. Тя даже за празниците не си дойде, ми стоя там. Кофти ми стана и се разочаровах малко, но е права.
Fisherman
12-29-2017, 08:27
говорят си двама на няква сватба
- коя е тая грозната с бялото
- тва е сестра ми
- не бе, тая с курвенското лице
- тва е майка ми
Чакай папи аз имам един по-добър!
-Наденка,къде са се дянали чорапите ми?
-Ааа,взеха ги за музея на революцията.
Fisherman
12-29-2017, 08:32
Феминизъм - до първия свестен мъж. Комунизъм - до първия личен капитал. Атеизъм - до първата турболенция в самолет.
Fisherman
12-29-2017, 08:35
В нас живее социалистическият човек - страхлив, подъл, лицемерен!
dreamwalker
12-29-2017, 10:46
Феминизъм - до първия свестен мъж. Комунизъм - до първия личен капитал. Атеизъм - до първата турболенция в самолет.
За второто и третото добре, ама кога ще се научите, че феминизмът не е омраза срещу мъжете.
Някойтам, нали осъзнаваш, че както ти се опитваш да я убедиш, че твоята вяра е най-най-най, така и тя си мисли, че нейната е най-най-най и с празни думички няма да я убедиш, че твоята е по-по-най от нейната.
А някъде там има двама човека със същите зодии, които ти описваш, които не могат да се понасят. Но сигурно и това го пише в зодиака. Сигурно пише, че има два варианта - или да са силно свързани и да се обичат вечно, или да се ненавиждат. Зодиакът е направен така, че да се самоотрича. И като прочетеш твоето нещо (универсално написано за всяка една зодия), да повярваш.
Ох, и от много приказки забравих за какво влязох във форума. Лошо ми е вече втори ден без причина. Ям, оправям се за 10-тина минути и после пак ми става зле. И като цяло е някаква много странна комбинация - болки ниско долу в корема, гадене, главоболие, а от преди малко и лек световъртеж. Лекарката ми е някъде си на почивка и нямам идея какво да правя...
paradosou
12-29-2017, 12:32
Окей е положението донякъде... даже до голяма степен. ;р
Вчера направих настроението на доста хора /имаше даже непознати/ с разни дребни закачки, аналогии и... абе не мога да намеря точните думи, просто по моя си кретенски начин :D. Усещането беше много окей иии по принцип ми е познато, но да кажем, че не се проявяваше много-много от някакво време насам.
Импулсът ми към ползотворност се завръща, планирам и да попътувам доста... Майка ми е невъобразимо сладка докато чете дебеелите ми книги с любопитството на новородено.
Довечера като проима и алкохол ще се добера още повече до релакса, хах.
golemiq_korab_minava
12-29-2017, 12:35
В нас живее социалистическият човек - страхлив, подъл, лицемерен!
да се опитваме да бъдем на малко алтруизъм.
anonymous908491
12-29-2017, 14:19
Пенисът се смалява ако...
http://zdrave.to/semeystvo/ucheni-skandalizirat-penist-se-smalyava-ako?preview=@admin
А ако мъжът се отдаде на въздържание, това може да се отрази на размера на пениса му, и по-конкретно - да го смали.
"Човек може също да развие алергична реакция към секс ", твърдят авторите на изследването. "Има симптоми след сношение, те изглеждат като студена треска ."
да му мисли грозния, след някоя и друга година
ще е горд собственик на клитор страдащ от алергия
HollyGolightly
12-29-2017, 14:29
:)
Защо пишеш такива фермани, сега трябва да ти отговарям 8-)
Достатъчно пъти сме го коментирали това с теб и не разбирам защо продължаваш да упорстваш и да се опитваш да налагаш своето на другите. Ако тези зодии имаха толкова голяма роля в живота ни, с теб щяхме да сме си първи дружки, както вече изяснихме ти си неговата зодия а аз нейната, та не разбирам защо не можем да виреем дори в един чат за повече от седмица? А може би понеже има други фактори в живота ни, които играят много по-важна роля и ни изграждат като личности независимо дали сме раци, скорпиони или каквито там още има. Качествата, които ги виждам в мъжа ми, не ги виждам в теб (гадно ама факт) както и много от качествата които твоята зодия трябва да притежава не са се отразили на твоята особа, и явно тук идва ролята на съдбата, която задвижва всичко въпреки предвещания на звездите.
Не е до съдба а до усилия и желания, които влагаш както във връзки, така и в други аспекти от живота си.
Превръщам се в психопат, но неуспешен. Беше си ми добре като "просто" социопат ;д. Не че разликата е голямата.
Niakoitam
12-29-2017, 15:54
Защо пишеш такива фермани, сега трябва да ти отговарям 8-)
Достатъчно пъти сме го коментирали това с теб и не разбирам защо продължаваш да упорстваш и да се опитваш да налагаш своето на другите. Ако тези зодии имаха толкова голяма роля в живота ни, с теб щяхме да сме си първи дружки, както вече изяснихме ти си неговата зодия а аз нейната, та не разбирам защо не можем да виреем дори в един чат за повече от седмица? А може би понеже има други фактори в живота ни, които играят много по-важна роля и ни изграждат като личности независимо дали сме раци, скорпиони или каквито там още има. Качествата, които ги виждам в мъжа ми, не ги виждам в теб (гадно ама факт) както и много от качествата които твоята зодия трябва да притежава не са се отразили на твоята особа, и явно тук идва ролята на съдбата, която задвижва всичко въпреки предвещания на звездите.
Не е до съдба а до усилия и желания, които влагаш както във връзки, така и в други аспекти от живота си.
Ааа шъ ма извиняваш. Аз никога не може да се каже, че съм те мразил някога колкото и да сме спорили понякога. Не вярвам и ти да си ме мразила особено. Дори понякога сме си водили и доста културни разговори. При нас условията не са го допуснали, защото първо си далече, второ никога не сме задълбавали в отношения различни от общ чат и трето както писах не само зодията е определяща макар, че има доста голямо влияние, а и етапа и житейския път, който е извървял дадения човек.Например на мен най-много ми се е случвало да си общувам с Близнаци и съм забелязал изключително много прилики между тях. За Водолейте например мога да кажа същото.А иначе може и да се изненадаш колко прилики, за които дори и не подозираш вероятно имаме с твоя. С ричи (нарочно не и споменавам името) защо се изпокарахме. Защото и двамата сме малко чепатляци, а за нашата зодия е доста характерно като се чувства застрашена или да се скрие в черупката си или пък да напада яростно.
Друг е пък въпроса, че не е само до основния знак. Има Луни, асцеденти,планети, домове и т.н. така че аз няма как да съм копие по индиго на твоя или той да е моя копие. При всички положения аз мога със сигурност да твърдя,че ти точно мен доста малко ме познаваш като вътрешен свят. :)
А ако мъжът се отдаде на въздържание, ....
да му мисли грозния, след някоя и друга година
ще е горд собственик на клитор страдащ от алергияНа теб пък от къде ти хрумна, че съм се отдал на "въздържание" :? ?
Защо пишеш такива фермани, сега трябва да ти отговарям 8-) И аз съм му казвал същото.
Сякаш се опитва да удави събеседника си с порой от думи с малко смисъл :? .
Превръщам се в психопат, но неуспешен. Беше си ми добре като "просто" социопат ;д. Не че разликата е голямата.Защо неуспешен - мисля че изперкваш прогресивно, значи се приближавеш към "успеха" :D!
Ааа шъ ма извиняваш.
...не само зодията е определяща макар, че има доста голямо влияние,
...на мен най-много ми се е случвало да си общувам с Близнаци и съм забелязал изключително много прилики между тях. За Водолейте например мога да кажа същото.
...
Друг е пък въпроса, че не е само до основния знак. Има Луни, асцеденти,планети, домове и т.н.Ше ме извиняваш ама...
Твърде много значение отдаваш на някакви зодии, вместо да разсъждаваш логично!
Стегни се, за Бога!
Ако продължаваш по тоя начин, до никъде няма да стигнеш.
Намери ли си някаква работа?
HollyGolightly
12-29-2017, 19:07
При всички положения аз мога със сигурност да твърдя,че ти точно мен доста малко ме познаваш като вътрешен свят. :)
Не, не сме се мразили и предполагам все още не се, но това не ни и прави близки.
Колкото до това цитираното, не че нещо ама ако ти събера всички мнения от изданията на Дневника, ще напиша по-дълъг роман от Война и Мир, фокусиран изцяло на душевните ти тревоги и излияния. Определено не ми е нужно да съм ти от обкражението или да сме си близки, за да мога да ти кажа, че си много далеч от истината като твърдиш, че имате общо с него понеже сте една зодия. И да ми разтягаш локуми как той сигурно вярвал в пророчества и зодии, при все че сигурно дори не знае коя зодия е. Да, представи си има хора, които гледат качества, които нямат общо с това кой месец/година си се родил.
Повечето жени може да имат някаква романтична представа за съдбата и това какво уж им е писано да стане, но никоя няма да е доволна от мъж, който не прави нищо и само седи и чака да му падне нещо от небето и при всеки неуспех да хвърля вината на някой или просто да се предава, понеже виждаш ли съдбата имала други планове.
Защо неуспешен - мисля че изперкваш прогресивно, значи се приближавеш към "успеха" :D!
Психопатите умеят да въздействат на другите чрез емоционална манипулация и имитират нужното поведение, за да постигнат целите си. А аз несъзнателно започвам да манипулирам, при което нищо добро не се получава ;д. Оттам и шегата за неуспешния психопат. Проблемът е, че хората са чували толкова много думи от толкова много хора, че думите се обезценяват или извикват асоциации на нещо преживяно. Та стават подозрителни и все по-трудно им вярват. Освен това никой не обича да му бъде въздействано.
В днешно време хората сме се превърнали в огромни егоисти (най-вече себе си визирам ;д). Твърде много изисквания, твърде много претенции, твърде много очаквания. Като ти/ми бъде разрушена схемата, се случват само лоши неща ;д. Отделно всеки си носи някакъв товар.
Получава се дефицит на доверие, трудно се срещат чисти отношения.
Хората трябва да спрат да подценяват психичното си здраве и да му обръщат повече внимание. Аз самият ще го направя. Обаче се чудя как ли ще протече един сеанс при психолог/психотерапевт/какъвто е там, ако отидеш нагърмян ;д.
Просто си стоя в нас на топличко, почти нищо не върша, гушкам си тъпия радиатор и е хубаво. Сигурно като почна пак с унита и тъпотии, няма да е хубаво ама... Все тая. Плановете за нова година са постни и скучни, но не е нищо съществено да си легна в 1, така че да - нямам нищо против. Да си ебат майката всички.
Ей ся ш омятам половин тава тирамису и умирам пак, че само така тъпото време върви. Даже сериали не ми се гледат.
"Вече стана ясен и първият ММА съперник на футболиста Даниел Златков в октагона. БГ Роналдо ще излезе на Spartacus Fighting Championship / SFC 6 на 13 януари в “Арена Армеец” срещу певеца, актьора и водещ на всички концерти и събития на Планета ТВ Атанас Михайлов."
Ахаххахаххахах. Тая новина едно временно ми оправи деня и ме отчая от живота ;д.
golemiq_korab_minava
12-30-2017, 11:59
Психопатите умеят да въздействат на другите чрез емоционална манипулация и имитират нужното поведение, за да постигнат целите си. А аз несъзнателно започвам да манипулирам, при което нищо добро не се получава ;д. Оттам и шегата за неуспешния психопат. Проблемът е, че хората са чували толкова много думи от толкова много хора, че думите се обезценяват или извикват асоциации на нещо преживяно. Та стават подозрителни и все по-трудно им вярват. Освен това никой не обича да му бъде въздействано.
В днешно време хората сме се превърнали в огромни егоисти (най-вече себе си визирам ;д). Твърде много изисквания, твърде много претенции, твърде много очаквания. Като ти/ми бъде разрушена схемата, се случват само лоши неща ;д. Отделно всеки си носи някакъв товар.
Получава се дефицит на доверие, трудно се срещат чисти отношения.
Хората трябва да спрат да подценяват психичното си здраве и да му обръщат повече внимание. Аз самият ще го направя. Обаче се чудя как ли ще протече един сеанс при психолог/психотерапевт/какъвто е там, ако отидеш нагърмян ;д.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj4vvfU4bHYAhXMUlAKHZUAB9IQFggmMAA&url=https%3A%2F%2Fbg.wikipedia.org%2Fwiki%2F%25D0% 25A1%25D1%2582%25D0%25B0%25D0%25BD%25D1%2584%25D0% 25BE%25D1%2580%25D0%25B4%25D1%2581%25D0%25BA%25D0% 25B8_%25D0%25B7%25D0%25B0%25D1%2582%25D0%25B2%25D0 %25BE%25D1%2580%25D0%25BD%25D0%25B8%25D1%2587%25D0 %25B5%25D1%2581%25D0%25BA%25D0%25B8_%25D0%25B5%25D 0%25BA%25D1%2581%25D0%25BF%25D0%25B5%25D1%2580%25D 0%25B8%25D0%25BC%25D0%25B5%25D0%25BD%25D1%2582&usg=AOvVaw2Ci9x2LAtr0Oh-HJxEKDn9
Погледни тук. Не става въпрос за манипулация или психопатия. Като че ли класовото общество и като цяло - структурата в йерархията при хората довеждат така до факта, че винаги едни се превръщат в ''надзирателите'' от примера в известна степен, а други в ''затворниците'' , тоест - работници в големи корпорации и прочие. Тук става въпрос за цялостно психологическо пристрастяване, превръщане на едни и същи хора под влиянието на притежаваните средства, среда, власт.
^ Да, чел съм статии по въпроса. А това за психопатията си беше шега, която се надявам да не трябва да обяснявам отново ;д.
П.С. Това е много добра статия за състоянието на съвременнотo общество:
https://newint.org/columns/essays/2016/04/01/psycho-spiritual-crisis?utm_content=buffer51b97&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
Особено тази част е много точна:
In the past, our understanding of demoralization was limited to specific extreme situations, such as debilitating physical injury, terminal illness, prisoner-of-war camps, or anti-morale military tactics. But there is also a cultural variety that can express itself more subtly and develop behind the scenes of normal everyday life under pathological cultural conditions such as we have today. This culturally generated demoralization is nearly impossible to avoid for the modern ‘consumer’.
Rather than a depressive disorder, demoralization is a type of existential disorder associated with the breakdown of a person’s ‘cognitive map’. It is an overarching psycho-spiritual crisis in which victims feel generally disoriented and unable to locate meaning, purpose or sources of need fulfilment. The world loses its credibility, and former beliefs and convictions dissolve into doubt, uncertainty and loss of direction. Frustration, anger and bitterness are usual accompaniments, as well as an underlying sense of being part of a lost cause or losing battle. The label ‘existential depression’ is not appropriate since, unlike most forms of depression, demoralization is a realistic response to the circumstances impinging on the person’s life.
As it is absorbed, consumer culture imposes numerous influences that weaken personality structures, undermine coping and lay the groundwork for eventual demoralization. Its driving features – individualism, materialism, hyper-competition, greed, over-complication, overwork, hurriedness and debt – all correlate negatively with psychological health and/or social wellbeing. The level of intimacy, trust and true friendship in people’s lives has plummeted. Sources of wisdom, social and community support, spiritual comfort, intellectual growth and life education have dried up. Passivity and choice have displaced creativity and mastery. Resilience traits such as patience, restraint and fortitude have given way to short attention spans, over-indulgence and a masturbatory approach to life.
golemiq_korab_minava
12-30-2017, 13:24
Само не знам дали проблемът е на съвременното общество, тъй като винаги както знаем е имало зверства. На периоди до безкрай.
Кораба и Корба спорят кой от двамата е по-психопат :D!
И аз се чудя - то и имената им почти не се различават :? .
golemiq_korab_minava
12-30-2017, 15:19
Така е. Дриймлокър го е решила.
Официално е! Вече не ми пука за този човек! Милото в момента е с него, шматкат се наляво-надясно, а аз сега осъзнах, че изобщо не ме интересува добре ли е, какво прави, какви са плановете му за близкото или далечно бъдеще и т.н., и т.н. Няма го онова "може да постъпи тъпо, ама ми е приятел и ми е скъп и нам си какви глупости". Не ме ин-те-ре-су-ва! И се чувствам невероятно от това прозрение. Пък после ми кажете, че не било хубаво от време на време да чистиш боклуците от живота си...
anonymous990763
12-30-2017, 16:26
^И да вкарваш нови. Нова година, нов късмет.
Това мисля, че го оборих вече.
anonymous908491
12-31-2017, 16:36
АВГУСТ: Нашият посланик в Кения отишъл на сафари. Хванало го едно местно племе и го….изяли. Външно министерство изпратило нота до кенийското правителство с искане за обезщетение от 10 милиона долара. От там отговорили :
- Много пари искате, ние сме бедна държава, не можем да отделим толкова!
- Какво предлагате?
- Амии…..изяжте вие нашия посланик!
Niakoitam
12-31-2017, 23:50
Честита Нова Година драги съфорумници! :)
kompleksar
01-01-2018, 02:05
Честита Нова Година драги съфорумници! :)
Подобно, шефе!
anonymous990763
01-01-2018, 08:49
Честита Нова Година на всички!
Много успехи, здраве и щастие ^^
За много години и от мен. Още ми е трудно да асимилирам, че утре е работен ден..Докато се нагодя пак за работа.. :D
Мале, как се освяткаха снощи тия... :дддддддд Единия ходих да го прибирам до у тях, другия жена му го изрита да спи. Бих шамарчета на едното момче, щот си мисли, че понеже си говорим и сме приятелчета, е ок да ми налита... Забавно беше.
NomNomNom
01-01-2018, 15:20
няма ли гери никол да пее на новогодишния концерт по бнт
къв е тоя оркестър
deitona22
01-01-2018, 16:05
Ха,"убавия" е баннат.
Хубаво начало на новата година.
А,Честита Нова година на всички! :)
golemiq_korab_minava
01-01-2018, 18:29
Ха,"убавия" е баннат.
Хубаво начало на новата година.
А,Честита Нова година на всички! :)
Не от правилния човек е баннат.
HollyGolightly
01-01-2018, 18:55
Ако нова година почва с температура, алергии и повръщане, се надявам на много по-успешна година, щото то от това по-зле накъде 8-) ама все пак се мотивирахме де и не лежахме на дивана самосъжалявайки се.
Та да, за много години, съфорумци
Започвам да си мисля не се ли появява малко съвест от време на време. Странно ми е малко честно казано, но от една страна има и защо да е така. Просто ми е странно, спомням си като беше обратното...Как да е.
Айде, за много години! Да е жив и здрав, който ни избави от Гнидата и да продължава все така!
syseda69
01-02-2018, 01:49
Ня ли химици тука е
HollyGolightly
01-02-2018, 12:42
Защо всички си мислят че са толкова оригинални и забавни като кажат “не сме се виждали от миналата година” това е всяка година първите няколко седмици на новата година :?
Следващият декември смятам да запразня от 23ти и така чак до 7ми Януари
Майкооооо, кви работи?! :дддддд Нимоа. Пръснах се да се смея просто. :дддд
Нова година - ново начало... на скандалите... :D
xXxAngerfisTxXx
01-02-2018, 19:44
супер ден :) счупиха ми едното огледало на колата, после един пиян дъртак паркира предницата си в мойта врата, после на работа на държаха допълнително 7 часа...
по хубаво начало на 2018-та не съм очаквал :)
divergent
01-02-2018, 20:00
Вместо да оставя някои хора в миналата година, си ги прехвърлих в новата заедно с всичката болка, която ми носят. <3
Разбирам да съм някоя крайно тъпа, която не подозира за последствията, но аз осъзнавам с целия си акъл (малко останал, но има), че това не ми носи нищо хубаво, и пак продължавам с 300 към пълното съсипване на живота си. :)
Милано е наистина прекрасен град, но не спирам да твърдя, че във втория ми дом в компанията на всички отрепки щях да прекарам далеч по-приятна седмица. Обаче си падам по крайностите и реших, че няма да е достатъчно гадно да зарежа майка ми да ходи сама, а ще е много по-шибано да отида с нея и да ѝ съсипя ваканцията.
И няма ню иър, ню ми. Нито ню иър, сейм шит. Шитът се очертава да е по-голям от всякога. Ударих дъното на дъното. Но ми харесва.
Може би мнението на всички, че имам малко или много някакво положение сред обществото и не трябва да се движа в средата на пропадняците е преувеличено. Ами ако и аз принадлежа към дъното? Ако и аз съм част от тази утайка и мястото ми е точно сред безделниците? Дали очакванията на всички не са грешни и вместо да постигна нещо просто трябва да зарежа образованието и мечтите си за реализация и да си стоя при отрепките?
anonymous990763
01-02-2018, 20:04
Поредната година на опознаване на себе си.
anonymous908491
01-02-2018, 20:08
https://tinyurl.com/m6oeq6u
Я се стягайте бе хораа, какви са тези депресарски мисли в главите ви. Ще Ви се караам!!! :D Аз се чувствам добре. Учудващо спокоен беше първият работен ден за годината. На никой не му се бачка, а аз се чудя от къде така ми се е доработило :D. Даже и първият тикет направих за 2018-та :D. Днес ми направи впечатление, че и няколко души от фитнеса, които не познавам ме поздравиха и взеха да си говорят с мен все едно се знаем от години :D . Добре, че съм адски социална личност (от зодията ми е :D ). Нямам търпение да превърта тук една игра :D. Откакто си взех новото PC съм се зарибил зверската да пуцам :D :D (връщам се в детските години). :D Смятам живот и здраве да почвам след февруари (като ми минат повечето разходи покрай пустата магистратура - много скъпа..ужас) да заделям повече парички и този път да не oтиват за "ученички" :D :D .
golemiq_korab_minava
01-02-2018, 20:26
И да не се преструваш на загрижена.
Направо побеснях. Как може да ми говори такива неща?! Изобщо ли не се усеща?! Наистина нямам думи, с които да опиша колко ме ядоса тая глупост. Няма право да е толкова несъобразителен. Или го каза нарочно и после се направи на ударен, или наистина трябва да го ударя с нещо, че да му дойде малко ум в главата. Нямам думи...
https://www.youtube.com/watch?v=ygB7P7rg8u4
anonymous990763
01-02-2018, 21:01
Спокойствие и само спокойствие, както е казал Карлсон.
pandabear
01-03-2018, 04:52
За много години, форумни люде! Бъдете здрави, щастливи и по-добри :)
Ебахти кво е яко да се наспиш... :3 Ставам на бързичко, хапвам и пия кафе, след което се екипирам и излизам малко на някъде, щото не ми се седи на едно място. Хем и имам да обикалям по магазините. Нямам търпение неделя да идва насам, че не сме се виждали почти месец. Некво бая ми липсва. :(
Fisherman
01-03-2018, 12:18
https://www.youtube.com/watch?v=yA8fgaBSDUw
HollyGolightly
01-03-2018, 13:13
Защо е само Сряда?
divergent
01-03-2018, 14:48
Докато всичко е наред и се чувствам добре, внезапно ме поглъщат супер мрачните мисли и имам чувството, че направо не ми се живее.
В случая дори подходящата музика за оправяне на настроението не ме спасява и не мога да се изправя.
Защо съм такава развалина?
Ето защо предпочитам да си остана "ограничен балкански субект".
Philosophy
01-03-2018, 19:51
Светът става прекалено либерален и хуманен...бай то6о уеър ю ар
SHPAIdURmeN
01-03-2018, 20:01
'Информативно' клипче + 12 минути непрекъсната екшън музика :Д
LoadRunner
01-04-2018, 10:14
ЧНГ веселяци и да ви е честито за Грозния
dreamwalker
01-04-2018, 19:15
Идентифициращите се като LGBT в ЕС според проучване от последната година бяха около 5%.
Направо ни претопиха, бягай, народе.
golemiq_korab_minava
01-04-2018, 20:20
Идентифициращите се като LGBT в ЕС според проучване от последната година бяха около 5%.
когато лъжлив модератор те покани на среща, за да ти направи социален експеримент, тип - спонсориран от подръжниците на 5-те процента, то това минава всякакви граници на културата. Националния човек, дриймлокър, както и нацията, народът като национална структура, винаги ще си остане основна единица в движещата сила на човечеството. Въпреки всякакви опити за унищожаването на държавите чрез глобализацията и Соросоидни фондации.
dreamwalker
01-04-2018, 21:01
:lol:
Fisherman
01-04-2018, 21:05
тогава защо променят дефиницията за пол и семейство,която важи за всички заради 5% откачалки?
golemiq_korab_minava
01-04-2018, 21:06
:lol:
;) смей се
Fisherman
01-04-2018, 21:07
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/26637743_921184501384490_1656554630_n.png?oh=38f5c 193f09d3e981734a35eae9bcf83&oe=5A511014
Fisherman
01-04-2018, 21:07
тва е от новините,ще го приемат в законодателството,тази помия важи за всички ни,заради една шепа извратеняци на високи постове
Fisherman
01-04-2018, 21:09
това че мъжете имат повече мускулна маса от жените и затова извършват тежък физически труд,а жените не,е социално изградена роля?
dreamwalker
01-04-2018, 22:46
тогава защо променят дефиницията за пол и семейство,която важи за всички заради 5% откачалки?
Става дума за разликата между биологичния пол (sex на английски) и социално установените модели (gender на английски).
Мисля, че и двата термина се превеждат като "пол" на български и оттам идва объркването.
Wednesday666
01-05-2018, 11:23
Когато разбереш, че си дружала с толкова празноглаво момиче.
Безценно.
galaxy29
01-05-2018, 12:05
https://www.burgasinfo.com/news/view/5/76426
Fisherman
01-05-2018, 14:22
Става дума за разликата между биологичния пол (sex на английски) и социално установените модели (gender на английски).
Мисля, че и двата термина се превеждат като "пол" на български и оттам идва объркването.
Секс и пол бяха взаимно заменими допреди няколко години,нарочно направиха така защото е време за смяна на идеологията.
golemiq_korab_minava
01-05-2018, 15:19
Секс и пол бяха взаимно заменими допреди няколко години,нарочно направиха така защото е време за смяна на идеологията.
Стига си се плашил. В Гърция - радикална партия, в Австрия националисти спечелили изборите, в Испания също почти на равно стои ''Сириза'', във Франция зад Макрон стои също луда нациоанлистка, във Великобритания и Германия гледат всеки чужденец на пушено месо. Не се притеснявай за културата.
HollyGolightly
01-05-2018, 15:25
http://glasove.com/categories/komentari/news/prozorecyt-na-overton
Петък е. Край на късите работни седмици и празници. Сега какво ще чакам 8-)
dreamwalker
01-05-2018, 16:03
http://baricada.org/2017/12/22/israel-16-palestinian-girl/
Вдигнете малко шум и за това, стига сте се занимавали с правата на LGBT, които с нищо не ви пречат, хохо.
Fisherman
01-05-2018, 16:15
http://baricada.org/2017/12/22/israel-16-palestinian-girl/
Вдигнете малко шум и за това, стига сте се занимавали с правата на LGBT, които с нищо не ви пречат, хохо.
ЛГБТ нямат права,правата и свободите се извоюват,но преди да се извоюват и придобият зад тях трябва да стои някакъв смисъл,в това да си педал няма смисъл
Fisherman
01-05-2018, 16:20
Не се притеснявай за културата.
не се притеснявай ти за нищо
anonymous908491
01-05-2018, 20:55
http://dnes.dir.bg/news/rosen-angelov-26755317?nt=4
Полицията евакуира вх.Б бл.29 в столичния кв. "Дружба", в който се предполага, че някога е живял убиецът на шесторното убийство от Нови Искър.
Всички хора са помолени да напуснат домовете си. Предполага се, че това е адресът на 56-годишния Росен Ангелов, съобщава БНТ
тоя цирк надминава всички очаквания на хората за шоу
Много ползотворен ден. Много съм доволна. Първи "работен" ден за годината - по-успешен от всякога.
гладнасъмгладнасъмгладнас ъм :( Любимото място за поръчване на храна е затворено, щото бачка до 23, на вън е студ, аз съм с мокра коса и болна и докато стигне има три часа още. Ще умра от глааааааааааааааааддддддд ддддддд... :( Искам бургер, пържени картофи, пилешки хапки, пица, шоколад, бисквитки, кола и торта. :3 Искам хранаааааааааааааааа. :( МОже и дюнер, джоб или поне хубав сандвич с много кашкавал.
пмс, братче... :(
kompleksar
01-05-2018, 21:55
гладнасъмгладнасъмгладнас ъм :( Любимото място за поръчване на храна е затворено, щото бачка до 23, на вън е студ, аз съм с мокра коса и болна и докато стигне има три часа още. Ще умра от глааааааааааааааааддддддд ддддддд... :( Искам бургер, пържени картофи, пилешки хапки, пица, шоколад, бисквитки, кола и торта. :3 Искам хранаааааааааааааааа. :( МОже и дюнер, джоб или поне хубав сандвич с много кашкавал.
пмс, братче... :(
Ще напълнееш, внимавай.
Мен нищо не ми се лепи никъде.
kompleksar
01-05-2018, 23:34
Ще ти се лепна тогава.