View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Fisherman
01-06-2018, 07:17
има игра
;d
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26168374_265933167271704_6669436272973960501_n.jpg ?oh=1cd0945c1f9009fe019f00a3a6663e38&oe=5AF94CC0
kompleksar
01-06-2018, 17:58
има игра
Добри кайсии играя на кака ти, прав си.
;d
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26168374_265933167271704_6669436272973960501_n.jpg ?oh=1cd0945c1f9009fe019f00a3a6663e38&oe=5AF94CC0
Що така ?
^ А, добре съм си аз. Просто картинка ;д.
dreamwalker
01-07-2018, 02:12
От известно време в главата ми се върти теорията, че в teenproblem има няколко "автори" на новини (?), които се надпреварват в следните категории:
- най-безинтересна новина;
- най-ирелевантна към предполагаемата тийнейджърска (?!) аудитория новина;
- новина, която не е новина.
Тръпна в очакване да видя победителите.
xXxAngerfisTxXx
01-07-2018, 08:28
Честит ми имен ден хохо :D
след тежката вечер днес съм чуккк
един ще яде много бой ако продължава да я закача
и така
Fisherman
01-07-2018, 09:17
Тръмпна в очакване да видя победителите.
https://www.youtube.com/watch?v=6zXDo4dL7SU
:lol:
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26114126_385791451867398_3141153790056632917_n.jpg ?oh=5be61f5e4ee2ea41b9d8e57a8fbb9d79&oe=5AE77719
kompleksar
01-07-2018, 11:46
От известно време в главата ми се върти теорията, че в teenproblem има няколко "автори" на новини (?), които се надпреварват в следните категории:
- най-безинтересна новина;
- най-ирелевантна към предполагаемата тийнейджърска (?!) аудитория новина;
- новина, която не е новина.
Тръпна в очакване да видя победителите.
Верно ли е, еееее
Честит ми имен ден хохо :D
Иваньееее, голям да пораснеш!
paradosou
01-07-2018, 14:28
Когато майка ти ти каже "Какви са тези кретени, дето познаваш?!" за относително обикновена случка 8-) 8-). Много рядко правя нещо такова, обаче в случая й метнах късчета инфо, там основното, просто за да проверя дали не дълбая излишно. Толкова съм се чалнала, че на моменти се питам "Абе аз ли нещо съм прекалено критична и санкционираща, или вярно почти нищо не е като хората", обаче в случая... ами права е, какво да играя... 8-). Най-малкото аз винаги съм склонна да погледна нещата от позицията на това, че може да не правя нещо по оптималния начин, а повечето ми познати изообщо не си затормозяват мозъците с подобни екстри.
Продължавам да си затвърждавам намерението относно разни неща от близкото бъдеще.
Поне учебниците ми са мега приятни за четене. И адски силно провокират да си помислиш по доооста въпроси. Ще уча през целия остатък от вечерта, а после заслужено на диско. Предния път имаше игра :smt043 и закачки, да видим сега какви образи ще се появят.
24 часа (почти) по-късно още се чувствам като пребита.
Имам няква плаваща уговорка за довечера и се надявам да е добре всичко.
Всички, които знаят, ме гледат супер странно и се държат супер странно. Няма да ида, където искат да ме пратят. Точка! Няма да го обмисля, няма да говоря с никого, няма да правя нищо. Всичко е наред, дишам и издишам. Утре ще спра да се чувствам като пребита.
24 часа (почти) по-късно още се чувствам като пребита.
Имам няква плаваща уговорка за довечера и се надявам да е добре всичко.
Всички, които знаят, ме гледат супер странно и се държат супер странно. Няма да ида, където искат да ме пратят. Точка! Няма да го обмисля, няма да говоря с никого, няма да правя нищо. Всичко е наред, дишам и издишам. Утре ще спра да се чувствам като пребита.
Нямам идея каква е ситуацията и няма да говоря за нея, но от постовете ти съм забелязала, че си доста ината понякога. Чужди хора може и да не ти мислят доброто, но е рядкост най-близките ти да не го правят. Както казах, не съм запозната, но е хубаво да се вслушваш в съветите на близките ти, поне като едно наум, пък иначе си прави каквото щеш.
ПТ: Не искам да се караме повече. И то за простотии, разбирам да са сериозни неща. Най-гадното е, че и двамата сме такъв характер, че като запалим, не можеш да ни затвориш устите и дори и единият по някакво чудо да отстъпи, другият дълбае. Знам, че е просто някакъв период, но пак ми е тежко и искам да се свършва по-скоро с това и всичко да ни е окей. Все пак нещата вървят на добре, виждам някакъв прогрес, дори в себе си в нещо, което не смятах, че ще успея някога да променя. Макар че е доста минимален за момента, знам, че мога да го направя!
HollyGolightly
01-07-2018, 19:58
Цял ден обикаляме да си търся тениска на нашият отбор и едвам намерих някаква тъпа. Не е точно това, което исках ама трябваше да се сетя по-рано, а не ден преди мача. Всичко останало е организирано вече де.
On the Bright side thou, изгледахме The Punisher и прекарахме (почти) достатъчно време заедно 8-) Та в общи линии съм доволна от уикенда
Лиланда, не съм те питала какво мислиш/виждаш. Благодаря за съвета обаче е ненужен в случая.
ОН: Аре поредния шамар, що да не?! Ма все тая, не ме интересува.
^Ти си знаеш.
Пътува ми се. Някъде надалеч. С него. Дори за ден-два...
HollyGolightly
01-08-2018, 13:08
Прекрасно е да се будиш до човека, когото обичаш. Ужасно е да знаеш че трябва да ставаш след няма и 5 минути и да ходиш на работа и навън да е -12 градуса :/
NomNomNom
01-08-2018, 17:10
9.00 паля служебната поща след 2 седмици отпуска
9:15 ескалирам един проджект мениджър
9:30 заплашвам втори, че ще ескалирам и него
9:35 плача от зор
11:00 вс е точно и чил
17:00 вс е точно и мир
Баси колко стресиращо е да се върнеш от отпуска
kompleksar
01-08-2018, 18:09
Направо съм влюбен в улиците на Лозенец, Люлин, Младост, мога по цел ден да ги обикалям особено вечерта, когато има мъгла.
Fisherman
01-08-2018, 18:21
Направо съм влюбен в улиците на Лозенец, Люлин, Младост, мога по цел ден да ги обикалям особено вечерта, когато има мъгла.
влюбен си в бетона и панелните блокове?
от изброението единствено Лозенец става за нещо
Хора, може ли да ми предложите някаква музичка за "дълбока" медитация?
kompleksar
01-08-2018, 18:51
влюбен си в бетона и панелните блокове?
Всъщност да. Такива места най обичам http://targ.bg/image/cache/data/old/13517601153630-1000x1000.JPG , http://www.visittobulgaria.com/_data/_visittobulgaria.com/images/gallery/sofia_mladost3.jpg
Наистина ме обича. Явно бях малко в повече задник след 5г изведнъж да прекратя всичко без да казвам нищо и най-вече защо.
Но не очаквах след 1г да ми се обади. Почувствах какво изпитва и този път,дано някой ден разбере,че беше за доброто и на двама ни.Но едва ли ще се случи и дано не се видим повече,някои неща трябва да останат в миналото. Само ми е жал,че не може да ме преживее,но по-добре да ме мрази по този начин отколкото да се случи онова...
anonymous908491
01-09-2018, 19:04
хахахахахаха
и за кво точно става
ако не си обратен или от село
с каквито през последните 20 години се напълни
Ок, много е странно, когато не знаеш наистина кво става и кво искат от теб. Трябва скоро да разбера, за да мога да предприема нещо.
Все така си мълчи телефона и да - знам, че е най-правилно да е така обаче е странно тихо наоколо. Като затишие пред буря. Очаквам всичко и във всеки момент.
divergent
01-09-2018, 19:41
Прочетох една тъпня как трябва да дадеш на човека три дни, в които да не осъществяваш абсолютно никакъв контакт с него. Ако те потърси, добре, ако не - за какво ти е. Реших да направя експеримента, изглеждаше ми като страхотен повод да се откъсна най-накрая. След онази вечер, когато за малко не си изгубих жалкия скапан животец, всички думи на околните придобиха смисъл и изведнъж ми просветна, че колкото и да съм се привързала, колкото и да го искам, въпреки всички компромиси, на които съм склонна, той не ми носи нищо добро и ме дърпа към дъното. Най-тъпото е, че изобщо не подозира за състоянието ми и какво направи с психиката ми, но дори и да знаеше, едва ли щеше да му пука. Реших да опитам да живея с раната и да приема, че няма да играе ролята, която искам в живота ми. Повтарям на всички, че акълът ми е дошъл и повече няма да се занимавам, че вече не ми пука и осъзнавам, че не е за мен. От всичко това истина е само осъзнаването. Разбирам, че ме съсипва, но искам да ме съсипе. Боря се със себе си и страня от него, но всеки път, в който чуя звука на съобщенията, настръхвам, непрекъснато проверявам дали е на линия, отварям профила му. Не спирам да се надявам, че ще разбере, че наистина съм готова да приема това отвратително нещо и то няма да бъде пречка за отношенията ни, че ще ми се довери. Чувствам се адски слаба заради това, че не мога да продължа. С майка ми отново се разбираме, в работата също се стегнах и вече не се разсейвам, нито изпадам в кризи, но вътрешно продължавам да умирам. Точно тогава във фийда ми се появи текстът за трите дни и го приех като последната възможност да се изправя. Повече от 48 часа не съм харесала нито една публикация, камо ли пък да звъня или пиша. Точно споделих за постижението си с една приятелка и обсъждахме как трябва да издържа още само един ден, за да се откъсна напълно. И телефонът ми звънна. С онази мелодия. Сърцето ми щеше да се пръсне. Отне ми време да нормализирам дишането си, но телефонът продължаваше да звъни настоятелно, аз не издържах и вдигнах. Поиска да се видим, но отказах. Само че с обещанието да го отложим за тези дни. И така един двуминутен разговор срина двудневно въздържание и цяла седмица вътрешна борба между поривите на сърцето и съзнанието. Върнах се в самото начало и сега отново се мразя за това, че не мога да го оставя. И знам, че в следващият път, в който ме потърси, ще дотърча при него като най-големия помияр, загубила всякакво достойнство и себеуважение. Едно шибано обаждане пробуди всички притъпени чувства и емоции и усещам как тръгвам назад по пътя към себеразрушението.
Абе с две думи не съществува по-голяма идиотка от мен в тази вселена. :)
anonymous908491
01-09-2018, 19:54
Повече от 48 часа не съм харесала нито една публикация, камо ли пък да звъня или пиша.
В Китай, Япония, Ю. Корея и т.н. такива като теб ги лекуват
в специални клиники
тая зависимост от интернет е ебати простотията
divergent
01-09-2018, 19:59
зависимостта към хора е по-страшна.
dreamwalker
01-09-2018, 20:48
в специални клиники
https://www.vesti.bg/lyubopitno/turski-uchen-s-novo-tylkuvane-na-potopa-spored-korana-6078023
Какъв ли интернет е ползвал Ной по онова време.
Fisherman
01-09-2018, 20:53
хахахахахаха
и за кво точно става
ако не си обратен или от село
с каквито през последните 20 години се напълни
аз не бих живял там,но има хубава стара архитектура на места и уличките са уютни,става за разходка с някое младо гадже
anonymous908491
01-09-2018, 20:55
Какъв ли интернет е ползвал Ной по онова време.
https://www.vesti.bg/galerii/foto/otkrijte-kotkata-nindzha-koiato-vinagi-se-krie-na-snimkite-5197
става за разходка с някое младо гадже
да се държите за ръцете
да се гледате влюбено
а като се стъмни
всеки си отива у тях
kompleksar
01-09-2018, 20:59
Абе с две думи не съществува по-голяма идиотка от мен в тази вселена. :)
Това са повече от две думи.
в специални клиники
да се държите за ръцете
да се гледате влюбено
а като се стъмни
всеки си отива у тях
:razz: :razz: :razz:
therichbitch
01-10-2018, 01:24
Наистина ме обича. Явно бях малко в повече задник след 5г изведнъж да прекратя всичко без да казвам нищо и най-вече защо.
Нарича се липса на closure, а не любов. И през новата година си си делюзионен.
На другата с любовните мъки- тиквен медал, че си понесла тормоз няма да ти дадат, най- много някоя болнична бележка. Любовта не е панацея за недъзите на душата. Само по филмите и в 50 нюанса тъпо.
За много години. Макар че би било жалко в контекста на писането тук. Живи и здрави, все пак. Дойдох да ви проверя как сте.
dreamwalker
01-10-2018, 01:29
Дойдох да ви проверя как сте.
Ти нас или ние теб.
therichbitch
01-10-2018, 01:55
Аз съм добре, ама ще се оправя.
dreamwalker
01-10-2018, 01:58
Аз съм добре, ама ще се оправя.
И аз те обичам.
therichbitch
01-10-2018, 02:13
И аз те обичам.
Мерси, с всички е така. ^^
HollyGolightly
01-10-2018, 02:22
Седя и мисля. 10:20 е. Заслужавам ли да спя повече от 5 часа или не. Май не… продължаваме напред 8-)
NomNomNom
01-10-2018, 08:30
Абе, били ли сте на интензивни курсове по език?
Гледам някакво езиково училище у франсето, 26 групови урока на седмица и няколко индивидуални. Няма фиксирано време, може да си платиш за 1,2 - 5 седмици
Били ли сте на такова нещо, за 2 седмици може ли да вдигнеш ниво ? ( имам пасивно А1) например от А1 към А2
Ебахти гафа сътворих, да се еба в некъдърната... Хубаво, че въобще се усетих и затворих, преди да стане зле положението като ми вдигнат и преди да съм изцепила тъпотия. :дддд Все тая, де - извиних се и сичко е точно. За утре имам уговорка, което доста ме плаши като цяло ама и на това ще видим какъв ще му е края. Дано не стане някоя тъпотия, щото ще е зле.
Таман ми разправя кво-как и да - никак не съм учудена нито от случилото се, нито от начина, по който говори за въпросната случка. Да не казвам пък, че от решението да не отиде съм абсолютно НЕ учудена и го подкрепям изцяло и с две ръце. + два крака, ест. И аз не бих, ако попадна в същата ситуация. Пич е, ще и мине, ако въобще го преживее някак, но да - знам я къф е ръб и най-вероятно дори последното няма да стане.
Fisherman
01-10-2018, 11:12
да се държите за ръцете
да се гледате влюбено
а като се стъмни
всеки си отива у тях
имахме много за учене
HollyGolightly
01-10-2018, 13:16
Не стига че почти се успах и не тръгнах на време ами и в ужасно задръстване попаднах.
Сега седя и размишлявам 3 или 5 ама мисля че 3 повече ми харесва.
therichbitch
01-10-2018, 14:12
Номи, смятам че може да св вдигне ниво с интензивен курс, но от по- горните, не и от A1 на A2. Твърде много базови неща има да се усвоят за почти непознат език. Така че не препоръчвам :)
Niakoitam
01-10-2018, 17:03
Днес стават точно 3 месеца откакто си писахме за първи път с нея. И точно днес...се видяхме за трети път с нея. Да го бях планувал вероятно нямаше да се подредят така нещата. Просто се случи от самосебе си.Не останахме насаме и беше на работа, но...се видяхме за около час и...след почти месец и половина отново си взех две прегръдки от нея. Силни, хубави и...очаква се продължение. В чата често не е същата като преди, но наживо си е същата сладурана. :) И да този път мина без уговорки. Просто беше изненадана.Очакваше, че и звъня от друг град, а аз всъщност бях на няколко крачки от нея. :)
LoadRunner
01-10-2018, 17:18
Днес стават точно 3 месеца откакто си писахме за първи път с нея.
ти си покъртителен
сигурно ще търпиш на cuckold
anonymous990763
01-10-2018, 17:23
Очакваше, че и звъня от друг град, а аз всъщност бях на няколко крачки от нея. :)
Аз бих се притеснила.
Niakoitam
01-10-2018, 17:27
ти си покъртителен
сигурно ще търпиш на cuckold
Добре. Друго нещо да ме усведомиш. :)
Като не знаеш в каква ситуация точно се намира тя и в каква аз и защо тя в момента не може да отлепи от София пък на мен в София не ми е от най-големите хобита да се подвизавам по-добре не се изказвай така неподготвен. Ма пиши си де не ми пречиш въобще. Още повече пък точно днес. :)
Niakoitam
01-10-2018, 17:28
Аз бих се притеснила.
Защо?
HollyGolightly
01-10-2018, 17:34
Честито Някойтам.
Принципно казват че 3 било на късмет ама гледам още само на прегръдки го карате та май не е точно така
LoadRunner
01-10-2018, 17:37
Честито Някойтам.
Принципно казват че 3 било на късмет ама гледам още само на прегръдки го карате та май не е точно така
Тя хубаво наебана след среща с гаджето си все пак има нужда и от приятелски прегръдки. Нали трябва на някой да разкаже как е било на задна прашка.
Niakoitam
01-10-2018, 17:40
Честито Някойтам.
Е малко трудно да я награбя в работата и и пред баща ми и някой друг човек евентуално. :D Но пък на този етап двамата се разбират доста добре. Чак съм очуден. :D
Niakoitam
01-10-2018, 17:40
Тя хубаво наебана след среща с гаджето си все пак има нужда и от приятелски прегръдки. Нали трябва на някой да разкаже как е било на задна прашка.
Което го няма от няколко месеца разбииш ли. :D
HollyGolightly
01-10-2018, 17:44
и пред баща ми
Пак ли???
anonymous908491
01-10-2018, 17:46
някойтук спокойно може да си направи нов рег
да се пише 12 годишен и да разказва за живота си
никой за секунда няма да се усъмни за годините му
anonymous990763
01-10-2018, 18:04
Защо?
Защото подобни случайности рядко са случайности.
Но все пак успех.
golemiq_korab_minava
01-10-2018, 18:06
Но все пак успех.
България е малка. Сама беше казавала, че се поздравяваш с непознати.
HollyGolightly
01-10-2018, 18:10
Когато очакваш човека с когото говориш да е на Райна си, а той се окаже зад гърба ти…дам притеснително е
Гоше, щях да те хваля, че имаш голям напредък, ама...Кви са тия бащи и неща? Три пъти сте се виждали, а вече познава баща ти и даже се разбират, а сте стигнали само до някви прегръдки...Много изкривени представи. Хайде поне следващия път покажи топки и я натисни като прасе в калта ;д.
Niakoitam
01-10-2018, 18:13
Пак ли???
Пак. Ясно ти е защо.
Но все пак успех.
Мога да те уверя, че точно в отношеията между нас двама и мнооого по фрапиращи "случайности".
А и съм на 1000% убеден, че след като ме познава доста добре вече е напълно убедена, че това е наистина случайност, а грам не съм го планувал. Питай Холи.Тя може да ти потвърди. Все пак сме си писали известно време в общ чат. :)
Niakoitam
01-10-2018, 18:16
Гоше, щях да те хваля, че имаш голям напредък, ама...Кви са тия бащи и неща? Три пъти сте се виждали, а вече познава баща ти и даже се разбират, а сте стигнали само до някви прегръдки...Много изкривени представи. Хайде поне следващия път покажи топки и я натисни като прасе в калта ;д.
Тя познава и майка ми ако е на въпрос.:D Макар и само да са се засекли колкото да си кажат Здрасти. И аз познавам (без да съм се засичал с тях) доста голяма част от роднините и приятелите и. :)
Започва да ми писва да се правя на щастлива. А когато споделя, следва "кво не ти е наред, всичко си имаш". Чувствам се все по-сама, все по-трудно ми е да изразявам емоциите си без да се държа като кретен и все по-трудно премълчавам неща. Иначе да, всичко си имам, но само на теория...
Niakoitam
01-10-2018, 18:21
Когато очакваш човека с когото говориш да е на Райна си, а той се окаже зад гърба ти…дам притеснително е
Е, то ние не сме говорили кой знае какво. Аз и звъннах да я питам там ли е? Тя ми затвори и почти веднага ме набра явно за да не ме набутва понеже знае в какво положение съм. Питах я на работа ли е? Тя каза да. Аз и казах, че съм пред входа и тя изкочи. Викна ни, предложи ни да ни черпи кафе или чай( отказахме де), прегърна ме за здрасти силно въпреки, че трудно скри изненадата си и ни покани при нея. :)
^Някойтам, защо се чувстваш длъжен да се обясняваш на хора в интернет за личния си живот?
anonymous990763
01-10-2018, 18:28
Пак. Ясно ти е защо.
Мога да те уверя, че точно в отношеията между нас двама и мнооого по фрапиращи "случайности".
А и съм на 1000% убеден, че след като ме познава доста добре вече е напълно убедена, че това е наистина случайност, а грам не съм го планувал. Питай Холи.Тя може да ти потвърди. Все пак сме си писали известно време в общ чат. :)
Не ме уверявай мен, а нея.
golemiq_korab_minava
01-10-2018, 18:30
Най-добре с 30 момичета с врaтовръзки и костюми и камера.
HollyGolightly
01-10-2018, 18:30
Пак. Ясно ти е защо
То ясно защо ама толкова ли пък не може да те остави там и да иде да Си прави нещо за половин-един час
Niakoitam
01-10-2018, 18:32
Тя е уверена. Питай Холи. :)
HollyGolightly
01-10-2018, 18:33
Стига с тва питай Холи бе :lol: Холи да не ви е светила случайно. Никога не съм я виждала даже не иска̀ да ми кажеш как се казва.
Niakoitam
01-10-2018, 18:34
То ясно защо ама толкова ли пък не може да те остави там и да иде да Си прави нещо за половин-един час
Ами в случая тя работеше и учеше и беше доста заета та ефект. Миналия път ме остави цели два часа, но...има и други неща. И при мен и при нея. :)
Niakoitam
01-10-2018, 18:35
Стига с тва питай Холи бе :lol: Холи никога не я в виждала даже не иска да ми кажеш как се казва.
Не е важната тя, а аз в случая. Нали твърдеше, че си запозната с мен и вътрешния ми свят доста добре по назад в тази тема? :) Мога ли да го направя? Какво ти идва първо на ум. :)
anonymous908491
01-10-2018, 18:36
Миналия път ме остави цели два часа
или ти си инвалид
или тя е инвалид
или и двамата сте слабоумни
ако не ти е мед сестра
HollyGolightly
01-10-2018, 18:40
Не е важната тя, а аз в случая. Нали твърдеше, че си запозната с мен и вътрешния ми свят доста добре по назад в тази тема? :) Мога ли да го направя? Какво ти идва първо на ум. :)
В случая за нея говорим. Ти си ни ясен на всички 8-)
divergent
01-10-2018, 18:42
Блокирането е нещо на пръв поглед дребно и незначително, но наистина прекрасно! Вече няма да се изкушавам да надниквам в профила му, да се измъчвам от желанието да му пиша и изобщо да осъществявам какъвто и да било контакт с него. Всичко става толкова по-лесно, никога не съм се чувствала по-свободна! Заради шибаният фейсбук дотолкова се измъчвах през изминалите седмици, че дори обмислям да изтрия профила си, може би ще ми се отрази още по-добре.
golemiq_korab_minava
01-10-2018, 18:44
Блокирането е нещо на пръв поглед дребно и незначително, но наистина прекрасно! Вече няма да се изкушавам да надниквам в профила му, да се измъчвам от желанието да му пиша и изобщо да осъществявам какъвто и да било контакт с него. Всичко става толкова по-лесно, никога не съм се чувствала по-свободна! Заради шибаният фейсбук дотолкова се измъчвах през изминалите седмици, че дори обмислям да изтрия профила си, може би ще ми се отрази още по-добре.
Същото чувство, само че към Индистинкт и гадния номер, който ми направи, а след това се подигра с чувствата.
Тази страница показва много психични отклонения. Включително и моите. #тажно
anonymous908491
01-10-2018, 18:55
Тази страница показва много психични отклонения. Включително и моите. #тажно
и никой не те отразява
хихиххи
LoadRunner
01-10-2018, 18:55
Тя познава и майка ми ако е на въпрос.:D Макар и само да са се засекли колкото да си кажат Здрасти. И аз познавам (без да съм се засичал с тях) доста голяма част от роднините и приятелите и. :)
това да столкнеш и попиеш всякак капка информация у фейса не е "познанство въпреки че не си ги виждал"
и никой не те отразява
хихиххи
Благодаря, че помогна малко на моето психично отклонение. <3
anonymous908491
01-10-2018, 18:59
Благодаря, че помогна малко на моето психично отклонение. <3
да ви имап проблемите на всички
струдела например има причина да се оплаква, ако още се появяваше
https://thumb-p4.xhcdn.com/000/175/305/304_1000.jpg
някой и е направил цяла галерия в хамстера
Преди бях откровен кучи син,а сега съм един безсърдечен хладнокръвен кучи син.
Дори и аз се изненадах от себе си :D
Niakoitam
01-10-2018, 19:04
това да столкнеш и попиеш всякак капка информация у фейса не е "познанство въпреки че не си ги виждал"
Сори ама си далеч от истината този път.Когато един човек е напълно открит и искрен с теб дори няма нужда да го столкваш. Но това няма как да го знаеш,защото все пак само теб столкват мацките нали? Нали затова и си си сложил дрес код на фейса.;)
Niakoitam
01-10-2018, 19:05
да ви имап проблемите на всички
струдела например има причина да се оплаква, ако още се появяваше
https://thumb-p4.xhcdn.com/000/175/305/304_1000.jpg
някой и е направил цяла галерия в хамстера
Готина обичка. :)
anonymous908491
01-10-2018, 19:07
Готина обичка. :)
на клитора и е по-готина
Fisherman
01-10-2018, 19:12
на клитора и е по-готина
дай линк съседе
Niakoitam
01-10-2018, 19:13
И аз искам линк. :D
anonymous908491
01-10-2018, 19:16
И аз искам линк. :D
10 поста ква голяма любов изживяваш
за 10 секунди я забрави
Niakoitam
01-10-2018, 19:20
10 поста ква голяма любов изживяваш
за 10 секунди я забрави
Сега остава и да ми се похвалиш как като си влюбен не гледаш и порно. :D
anonymous908491
01-10-2018, 19:28
зависи, ако и аз участвам в него, що да не гледам
HollyGolightly
01-10-2018, 19:29
Ужас!!! Като си във връзка трябва да имаш очи само за нея разбира се
anonymous908491
01-10-2018, 19:31
Ужас!!! Като си във връзка трябва да имаш очи само за нея разбира се
сега сигурно се радва, че не ви е запознавал
иначе вече да си го наклюкарила за изневярата
Fisherman
01-10-2018, 19:38
отне ми 5 наносекунди
HollyGolightly
01-10-2018, 19:39
сега сигурно се радва, че не ви е запознавал
иначе вече да си го наклюкарила за изневярата
То не е късно да я издиря да и кажа. 8-) ще си остане със спомена за прегръдката ѝ
Niakoitam
01-10-2018, 20:01
То не е късно да я издиря да и кажа. 8-) ще си остане със спомена за прегръдката ѝ
Чакам да я издириш, че и да ти повярва, че и да ми се разсърди чак. :D
LoadRunner
01-10-2018, 20:17
Абе като разглеждам тая галерия да не ми цъфне и Лиланда някъде из папките
тая ввъпросната героиня не е хич зле
dreamwalker
01-10-2018, 20:21
Оставете Щрудела на мира.
Само аз мога да се разрева на анимация... :дд Май не трябваше да я започвам въобще.
kompleksar
01-10-2018, 20:47
Само аз мога да се разрева на анимация... :дд Май не трябваше да я започвам въобще.
Коя анимация ? :D
Коя анимация ? :D
В небето. Даже на два пъти се разревах.
divergent
01-10-2018, 21:52
А, аз съм ревала на Немо, на Дори и на Зоотрополис.
HollyGolightly
01-11-2018, 02:00
“Sometimes the right kind of ‘no’ is better than the wrong kind of ‘yes’ “
Това трябва да си го повтарям по-често :)
anonymous990763
01-11-2018, 05:32
В небето. Даже на два пъти се разревах.
Сърце не ми дава да го изгледам втори път.
golemiq_korab_minava
01-11-2018, 06:40
в сектите иматели ли такива?
kompleksar
01-11-2018, 07:08
Тука мн нежни се оказахте :D Аз плаках на Убийствен пъзел. БХАХААХАХХААХ Толкова беше смешен, треа пак да го изгледам.
anonymous990763
01-11-2018, 07:53
На някои хора трябва да им бъде забранен достъпа до Интернет.
golemiq_korab_minava
01-11-2018, 08:00
Аз само да науча, че на още един човек сте направили този социален експеримент или сектатски опит. И още си модератор.
Fisherman
01-11-2018, 09:46
Тука мн нежни се оказахте :D Аз плаках на Убийствен пъзел. БХАХААХАХХААХ Толкова беше смешен, треа пак да го изгледам.
тоя последния беше толкова тъп
HollyGolightly
01-11-2018, 12:33
Значи не ти препоръчвам да гледаш Wonder 8-)
Чудя се идва ли време, когато спираш да получаваш съобщения от миналото си
deitona22
01-11-2018, 14:03
Имаш сърце?
pandabear
01-11-2018, 15:37
Само аз мога да се разрева на анимация...
За първи път ми се случи като гледах наскоро http://www.imdb.com/title/tt2380307/
Ама бях в киното и трябваше да се 'стегна' бързо, че резил иначе ;д
Иначе аз съм си добре, малко ми е натоварено заради сесията, ама сефте...седми семесър вече няма как да не свикна. Сега е една идея по-тегаво, заради работата и заради галерията. Странно е, хем се чувствам психически и физически уморена, хем ми носи щастие, че на този етап от живота ми правя всичко, което съм искала някога. Децата са супер умни, свежи, с въображение и прекрасни идеи. Личи си, че се забавляват докато рисуват. Радвам се, че допринасям затова. В понеделник ще посетим един от многото ДДЛРГ в списъка ни, за да дарим събраните парички от картините. Също така продължавам да съм си все така влюбена, ех... : ))) Разсеях се. Та да...докато свърши сесията на 9-ти февруари ще е тегаво, после имам седем дни ваканция, стига да не ми се наложи да ги ползвам за удължена сесия де. Дано!
dreamwalker
01-11-2018, 15:48
Голям късмет, че не са родени по времето на Инквизицията.
anonymous990763
01-11-2018, 16:46
Значи не ти препоръчвам да гледаш Wonder 8-)
Чудя се идва ли време, когато спираш да получаваш съобщения от миналото си
Spoiler alert.
Исках да го гледам ://
Имаш сърце?
Зависи кого попиташ.
Голям късмет, че не са родени по времето на Инквизицията.
Така е.
deitona22
01-11-2018, 17:02
Зависи кого попиташ.
Теб.
divergent
01-11-2018, 17:14
Леле всичко съм очаквала, ама такава наглост не. Подложи ме на невиждан тормоз и после дойде на работното ми място да прави сцени и да настоява да му се извинявам за нещата, които съм казала, понеже принцът бил обиден. По този начин си заслужи да му кажа още много неща, които мисля и да го сравня със земята. За финал тръгна да ме прегръща и да ме уверява, че ще си останем приятели, сякаш нещата, които ми причини изобщо не са се случвали. Винаги се старая да запазя добрия тон и отношенията си с хората, независимо как са се отнасяли с мен, обаче този път колкото и да се опитвам, не мога да преглътна обидата и унижението и не виждам друг финал освен изхвърляне на този човек от живота ми.
anonymous990763
01-11-2018, 17:17
Теб.
Имам. Понякога.
HollyGolightly
01-11-2018, 17:28
Spoiler alert.
Исках да го гледам ://.
Гледай го ама ще ревеш. То това не е спойлер, аз и на трейлъра ревах 8-)
LoadRunner
01-11-2018, 17:37
Ей тъй Грозната като я няма по-чистичко ми се вижда наоколо.
Някак си ми е по- европейско.
deitona22
01-11-2018, 17:46
Ей тъй Грозната като я няма по-чистичко ми се вижда наоколо.
Някак си ми е по- европейско.
Споко.
Скоро се връща.
Очаквай дълъг негов коментар,с много цитати.
HollyGolightly
01-11-2018, 17:54
За последните 2 седмици виж колко страници са се изписали. Как да устои да не цитира всеки пост???
Мразя като получа някакъв натресен нов работник!
Дано се усети,че не съм му майка и няма да търпя грешки.
anonymous990763
01-11-2018, 18:04
Гледай го ама ще ревеш. То това не е спойлер, аз и на трейлъра ревах 8-)
Аз пък там не.
Като го гледам,задължително ще драсна.
Но с този график може да стане и догодина по това време.
deitona22
01-11-2018, 18:31
За последните 2 седмици виж колко страници са се изписали. Как да устои да* не цитира всеки пост???
Не цитира всеки който пише,иначе няма да му стигнат и 2 коментара.
Считай и себе си за цитирана,след този коментар.
pandabear
01-11-2018, 18:37
аз не бях писала от началото на януари и нещо не съм в час...
какво се е случило с домашния любимец на форума? :(
Ах, как ме ядоса... Аз съм му била виновна... Льольо, като искаш да свършиш нещо, ходиш и го вършиш, бе - не обвиняваш комшията. Никой нищо не ти е длъжен, най-малко пък аз. Аааааааа... Няма да се разберем така!
Другия тая сутрин и той ме изнерви с двойните стандарти. Ше ти сапунисам и на тебе майката скоро...
LoadRunner
01-11-2018, 19:15
Не цитира всеки който пише,иначе няма да му стигнат и 2 коментара.
Считай и себе си за цитирана,след този коментар.
не тръпна в очакване да се върне
то и без това той само с това си остава, цитира си и си отговаря самосиндикално
поне ше си починем от темата модераторска помощ
беше ми писнало да POPUPва на първа страница всеки ден когато Смрад беше жив
Niakoitam
01-11-2018, 19:30
Мразя като получа някакъв натресен нов работник!
Дано се усети,че не съм му майка и няма да търпя грешки.
И ти ли започна да го играеш безкомпромисния, необясняващ голям бос? :D
NomNomNom
01-11-2018, 19:57
Номи, смятам че може да св вдигне ниво с интензивен курс, но от по- горните, не и от A1 на A2. Твърде много базови неща има да се усвоят за почти непознат език. Така че не препоръчвам :)
Ами в училище учехме b1, обаче аз трябва да започна отначало. Значи ще хвана нормален курс на първо време. Благодоря за мнението Ричи :)
----
Майка ми днес си свали putty, логна се през ssh на контролера вкъщи и paste-на един скрипт
Гледа логове на мрежата всеки ден през web интерфейса и телефонния ап
Като ИТ няма да могат да й платят заплатата и спокойствието в момента , иначе отдавна да се е пласирала, просто е безумно оправна
deitona22
01-11-2018, 20:05
аз не бях писала от началото на януари и нещо не съм в час...
какво се е случило с домашния любимец на форума? :(
Костенурката му турила бананче за 2 седмици.
Беше приятна изненада в началото на годината.
Тука мн нежни се оказахте :D
+1
Всичките много нежни, що се отнася до филми и котки... :Д
pandabear
01-11-2018, 20:17
^ абе, ей : ) 'ми, че нежна съм си, да!
Коко измести Цар Лъв в личната ми класация за анимации...
Костенурката му турила бананче за 2 седмици.
Беше приятна изненада в началото на годината.
значи има шанс да се върне като нов човек ;д
или пък по-скоро не.
deitona22
01-11-2018, 20:30
значи има шанс да се върне като нов човек ;д
или пък по-скоро не.
Ще се върне,но не и като човек,просто защото никога не е бил.
LoadRunner
01-11-2018, 20:39
Тия дето излизат от затвора човеци ли стават?
Утре ще се върне още по-комплексиран и по малоценен от всякога.
anonymous908491
01-11-2018, 20:48
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26907435_1966178287035622_5668478438690393125_n.jp g?oh=60dfb5d08d8b8b2156664fa71d08351b&oe=5AE3A070
поздрав за всички дами
HollyGolightly
01-11-2018, 20:50
^любимо 8-)
Защо му доставяте това удоволствие на грозния да го обсъждате И да отбелязвате липсата му?
pandabear
01-11-2018, 20:53
Тия дето излизат от затвора човеци ли стават?
Вапцаров така твърди.
/т'ва на папагалчо беше от много добро аниме, но съм го гледала преди доста години и му забравих името :/
Fisherman
01-11-2018, 20:57
https://www.youtube.com/watch?v=A_EZ30Gu31A
LoadRunner
01-11-2018, 21:45
https://www.youtube.com/watch?v=QH2ZMOcvDgc
виж коментарите
LoadRunner
01-11-2018, 22:00
и после случайно попаднах на това
Второто Порше на Петьо
https://www.youtube.com/watch?v=URT8Or0q_NU
anonymous990763
01-12-2018, 05:08
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26907435_1966178287035622_5668478438690393125_n.jp g?oh=60dfb5d08d8b8b2156664fa71d08351b&oe=5AE3A070
поздрав за всички дами
Това го спазвам.
/т'ва на папагалчо беше от много добро аниме, но съм го гледала преди доста години и му забравих името :/
Spirited away се казва. И на мен ми беше направило впечатление.
golemiq_korab_minava
01-12-2018, 07:13
Така и предположих. Никога, за нищо не ти е пукало, че можеш да поканиш всеки един от форума за подобна гавра.
Да се знае.
dreamwalker
01-12-2018, 09:25
http://www.dr-petarnikolov.org/contacts.html
Сериозно ли, братле?! Сериозно?! Ти, който ми управляваш живота, на кви наркотици си, брат?! Не може да ми се случват такина тъпотии, бе! Не може! Поне имам торта и пица и ш се натъпча с храна, за да отмия срама. Щял да се реваншира - благодаря, направи достатъчно. Поне ебавките са забавни, де.
Заспала съв с дрехите и точно се събуждам, дейба, боли ме всичко. И съм гладна, искам кафе и да изтрия вчера като с магическа пръчица. Даже от вчера си искам само пицата и тортата, нищо друго.
kompleksar
01-12-2018, 09:55
Абе Тори, твоят живот мн гаден :(
Имам чувството, че тука повечето преиграват на 90%. А чувството му е доста добро ;д.
anonymous908491
01-12-2018, 10:38
https://www.youtube.com/watch?v=A_EZ30Gu31A
първо в тубата гледах сузанита с крум, след това гледах само сузанката, ама тоя тошко директно заби в земята всичко, което някога съм гледал и слушал
Абе Тори, твоят живот мн гаден :(
Тва не беше гадно, а унизително. :ддддддддд
HollyGolightly
01-12-2018, 12:47
Най-обичам да е петък.
Тананикам си Wonderful Life by Black и гледам дъжда. Можеше и по-хубаво да е ако не бяхме на работа днес 8-)
Я бръже кажете някакви интересни филми! Единственото условие е да не са някакви лиготии.
По темата: Накрая всеки до голяма степен си получи заслуженото, което като цяло е добре, макар да не ми харесва моя "дял".
^ John Wick (и двете части), ако не си гледал. Гасиш лампите, засилваш волумето и се размазваш, гледайки как чичо Киану рита (по скоро стреля ;д) задници наред ;д.
Не се бях бейквал от миналата седмица (тъкмо толеранса е понамалял ;д), ама сега ударих и добре дойде ;д и е време за бат Роки.
https://youtu.be/O7QSFg5UIC8
pandabear
01-12-2018, 14:29
Я бръже кажете някакви интересни филми! Единственото условие е да не са някакви лиготии.
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
The Shape of Water
The Disaster Artist
Wonderstruck
Radius
deitona22
01-12-2018, 14:45
The Prestige
Prisoners
Благодаря! Имам да черпя бира!
Fisherman
01-12-2018, 17:52
и после случайно попаднах на това
Второто Порше на Петьо
https://www.youtube.com/watch?v=URT8Or0q_NU
https://www.youtube.com/watch?v=vARh4IKAlP4
Fisherman
01-12-2018, 17:54
първо в тубата гледах сузанита с крум, след това гледах само сузанката, ама тоя тошко директно заби в земята всичко, което някога съм гледал и слушал
аз не можах да повярвам,че това е истински човек
anonymous908491
01-12-2018, 18:22
аз не можах да повярвам,че това е истински човек
преди 20 години правеха подобни неща, ама бяха в пъти по-добри
https://www.youtube.com/watch?v=G12Miz2XAyI
Въх подариха ми таблет :D
LoadRunner
01-12-2018, 18:48
Между другото песентана Тошо Куката не е тотален шит, някак си ме зариби ритъма.
Иначе очевидно човека е сс психични отклонения, знам го още откакто лудия репортер го снима.
anonymous908491
01-12-2018, 19:05
Иначе очевидно човека е сс психични отклонения
само да не те чуе
че сутрин преди закуска
вече е гръмнал двама
Fisherman
01-12-2018, 21:29
преди 20 години правеха подобни неща, ама бяха в пъти по-добри
https://www.youtube.com/watch?v=G12Miz2XAyI
https://www.youtube.com/watch?v=oefZ5EMmRrA
Е, можело значи, бе! :дд Чак се учудих, че стана така, наистина доста неочаквано. Явно има хора, където наистина им трябва време за тези неща.
Беше бахти забавната вечер, не помня откога не се бях хилила чак така, при все че изпълдях от нас бясна и не очаквах въобще да ми се вижда с когото и да е... А на онова говедо врата му е дармадан, толкова лилаво не съм виждала никога. :ддддд Има да се ебават останалит докъдето се изясни. :дддд
Бтв преди доста време бях чела, че зодията ми си подхождала със стрелец за приятелство ама никога не повярвах на сайт за такава тъпотия обаче вярно взе, че се оказа. Ебахти, скоро толкова откачен и ненормален човек не бях засичала... Имам странното чувство, че може да се получи нещо повече от нормалното познанство, което поддържам с доста хора по нежелание.
divergent
01-13-2018, 08:54
За първи път някой прониква толкова навътре в душата ми и достига точно до дупките, които пречат характера ми да е читав и да бъда стойностен човек. Наистина съм шокирана как успя да уцели всички слаби места и ме накара толкова дълбоко да се замисля за нещата. Изобщо не смятах, че настроението ми ще се подобри и вече бях отписала вечерта, но тя се разви неочаквано добре. Също беше много хубаво да науча, че организмът ми има устойчивост към това вещество.
NomNomNom
01-13-2018, 09:54
Номном в "купуване на мебели на сляпо"
Начи, исках една маса, но я нямаше в 160см, моделът започва от 180. Пъръчах я. Гледам на плана на хола, че ще стърчи. Плаче ми се. Тр ходя в мебелния магазин пак
Но пък - дават ми под наем безплатно мебели докато пристигнат моите.
И трябва да намеря бригада за пребоядисване
Така мазно ще фейлна с това обзавеждане, че май наистина трябваше да си дам бюджета на интериорен да ми я направи , но няма време.
NomNomNom
01-13-2018, 12:08
А и съм качила 2-3 кг, на моя ръст е ужасна разлика
А и съм качила 2-3 кг, на моя ръст е ужасна разлика
Че ти не беше ли слаба и без това?
Като изключим, че се разболях, доста добре. Поосмислих разни работи и май вярно съм наливал излишно много в едни неща, които не са си стрували и прекалено малко в други, които са имали потенциал.
Уредих уискитата за довечера, ще го карам на домашно с дъртите, край. Решено е. Викнаха ме на некъф купон в неква мацка, но ще е твърде грубо да се натреса при все, че нито с мацката сме близки, нито нищо - само се познаваме по муцуни. Отделно пък и отношенията ни с тоя човек не предполагат да ме вика с него по купони, сорЕ. Може да дофтаса към нас да са видим, ако съм будна докато приключи ама иначе съм бая пас.
Таман и едно кафе отказах + предложение за приятелство с привилегии, сигурно се усеща колко много съжалявам след третото "пас съм за идеята" само за днес. :дддд Що си мислят некви хора, че като нямам гадже, значи търся нещо или ми липсва секс?! Ако искам, отдавна да съм направила квото трябва, за да получа квото искам. Аз таман се отървах от всички тухли в раницата, та живея малко по-спокойно, мотаейки се с един от най-забавните хора, където познавам. Далеч не ми е цел в живота нова връзка или нещо такова - мерси съм ти за предложениета, но съм пас за път пореден, откакто те познавам. СорЕ.
Ех, тос спечеления бас и ех, тая торта, бе! Колко още има да го печеля тоя бас... :ддд И как и новия пак ще го спечеля...
А, и др - аз казах ли как да го махнеш това лилавото от теб? Казах. Питах ли те дали искаш да го скрия? Питах. Тогава си го дръж там, вей си похожденията и не се оплаквай. Да кажеш аз да съм те направила красив, ок да се оплакваш на мен. Ма то никой не те е тикал там, ти си си го тикал.
anonymous908491
01-13-2018, 20:37
Таман и едно кафе отказах + предложение за приятелство с привилегии, сигурно се усеща колко много съжалявам след третото "пас съм за идеята" само за днес. :дддд
не си мисли, че му е било лесно три пъти да ти го предлага
ако ти знае характера, още по-трудно му е било
не си мисли, че му е било лесно три пъти да ти го предлага
ако ти знае характера, още по-трудно му е било
Пича от години насам се занимава. Как ли му е егото след толкова не-та?!
dreamwalker
01-13-2018, 22:35
:lol:
И аз така.
Fisherman
01-13-2018, 22:49
И аз така.
между двама мъже не може да има любов
kompleksar
01-13-2018, 23:49
Грешиш, коте мое.
HollyGolightly
01-14-2018, 01:19
"You're all set. We'll be shipping you your free signed copy of DESPICABLE around May 1"
Вечерта ми стана 10 пъти по-хубава 8-)
dreamwalker
01-14-2018, 01:20
Не знам и не ме интересува, ако става дума за здравомислещи възрастни хора. Интересно е защо ти си против.
Има много по-легитимни аргументи от този "аргумент", който ръсиш навсякъде. Например, че покрай легализирането на хомосексуалните бракове идва ред на законното осиновяване на деца от такива двойки, което отваря още по-широки възможности за педофилите.
Fisherman
01-14-2018, 09:24
Не знам и не ме интересува, ако става дума за здравомислещи възрастни хора. Интересно е защо ти си против.
Има много по-легитимни аргументи от този "аргумент", който ръсиш навсякъде. Например, че покрай легализирането на хомосексуалните бракове идва ред на законното осиновяване на деца от такива двойки, което отваря още по-широки възможности за педофилите.
Аз ти казвам да си знаеш.
Хетеросексуалните двойки не могат да се оправят с децата, 2-ма серопозитивни мъже обаче ще се оправят и ще ги възпитат.
Fisherman
01-14-2018, 10:14
https://www.youtube.com/watch?v=A8syQeFtBKc
anonymous908491
01-14-2018, 17:28
Пича от години насам се занимава. Как ли му е егото след толкова не-та?!
за любовница си екстра, ама за приятелка си много зла хе
YoungBloodZ
01-15-2018, 05:33
Въх подариха ми таблет :D
https://www.youtube.com/watch?v=FisnnOBXFuk
Айде, запознах ги - вече не е страшно. :ддд Беше хубава вечер, но ме беше малко страх и се понапих, малко гаври отнесох. Ще видим.
Доста ме е страх още, но ми е кеф. За сефте от сумати време се чувствам добре наистина. Много яко и много страшно.
HollyGolightly
01-15-2018, 10:50
Много странен уикенд. Не обичам рутината ми да се променя.
И той ми липсва, но знам че ще има такива моменти, та трябва да се примиря и да свикна.
Още няколко дни ще издържа 8-)
Нещо мотивацията взе да ми се губи. Занимава ми се с куп дивотии, за които, обаче, нямам време и пари. :д
Все пак съм си наумил нещо, което ще стане, та квото ще да е.
Май излиза, че мотивация ми липсва единствено за баш най-важните (обективно) неща.
Fisherman
01-15-2018, 15:20
Нещо мотивацията взе да ми се губи. Занимава ми се с куп дивотии, за които, обаче, нямам време и пари. :д
Все пак съм си наумил нещо, което ще стане, та квото ще да е.
Май излиза, че мотивация ми липсва единствено за баш най-важните (обективно) неща.
тегаво
Ебати, настроението ми се сменя по 187489268 пъти на ден, като в долния спектър стига до много дълбоко в лайната ;д, а във високия - задоволително ниво. Low lows, low/mid highs общо взето ;д. Лека-полека ще става по-добре.
Започнах да изпълнявам някакви малки краткосрочни цели, някои с потенциал на дългосрочни, но не очаквам резултати в близките няколко месеца поне. Тегавко ще е в това време ;д. Старата година завърши с изводи, а новата започна с (потенциални) решения. Не се случи по най-оптималния начин, но уж не е станало нищо фатално. Само леко ме хвана шубе да ходя на психолог ;д, но ще бъде сторено.
Пак ми иска сметка... След последните тъпотии наистина ли си мисли, че ще му кажа квото и да е или че въобще имам да казвам каквото и да е?! Я, дърпай, боклук смотан. Кой къф ми бил, с кого кво съм правила... Ама и аз съм смотана - можеше още вчера да реша проблема по грубия начин, аз се обяснявам като ученичка, че не е негова работа и да не се занимава с мен. Не знам кво иска и що, но да се пръждосва и да ме оставя, таман съм си набарала начините да бъда ок и щастлива...
Страхмеестрахмеестрахмее.. . Ама виждам същото насреща и да - искам пък да опитам. И няма да позвобя на никого да прецака нещата повече.
NomNomNom
01-15-2018, 18:44
Ок, във възторг съм - холандците имат газ/ток инфраструктурата до всяка къща, обаче самият ти избираш от коя компания да купуваш газ и ток.
Не е като вкъщи, монопол на чез в нашия край.
Трябва да подам данъчна декларация и в двете държави
35% от спестяванията заминават за брокер, финансов съветник, последния да затвори вратата, нотариус, прехвърляне и 35% за обзавеждане
Трябва да сменям работата след цялата лудница, но ми трябват 1-2 месеца да се подготвя за интервюта, загубила съм форма :(
Fisherman
01-15-2018, 19:25
изоставам с конспекта и няма кой да ми направи една свирка
divergent
01-15-2018, 20:00
За първи път не пих алкохол на парти, не съм употребявала и никакви субстанции, карах си на сокчета и кола. Прибирам се и майка ми ме посрещна с "Очите ти светят странно, държиш се неадекватно, пияна ли си?" Рип.
Изобщо не ми е гадно, преди се фокусирах върху хубавите спомени, но вече съзнанието ми се прояснява и в главата ми не спират да изникват всички моменти на психически тормоз и унижения. В крайна сметка всичкият рев беше от яд, защото се чувствах прецакана, а съм свикнала аз да прецаквам и в тази ситуация се виждах като губеща. Еми оказа се, че всъщност съм спечелила много и след нещата, които научих, буквално ме е срам дори да казвам, че познавам този човек, камо ли, че съм била с него. В момента искам нужда само от една дълга почивка от всякакви забивки и връзки, които да ми тровят нервната система.
Възникна обаче друг проблем в жалкия ми живот - имам подозрения, че съм влюбена, но не мога да съм сигурна, понеже това е нещо съвсем ново за мен. Изобщо не става дума за сексуално привличане или желание за каквито и да било интимни отношения, говоря за влюбване на чисто емоционално ниво - обожавам да си говорим, нямам търпение да го видя, държа се адски грижовно и усещам как той ми осигурява пълна сигурност и защита. Чувствам се адски приятно когато прекарваме време заедно и ревнувам ако обръща внимание на други хора, но и не искам връзка. Адски съм объркана.
изоставам с конспекта и няма кой да ми направи една свирка
Ето това е тегаво... а съм на същия хал. :/
Fisherman
01-15-2018, 20:14
Ето това е тегаво... а съм на същия хал. :/
български студент бате
Възникна обаче друг проблем в жалкия ми живот - имам подозрения, че съм влюбена, но не мога да съм сигурна, понеже това е нещо съвсем ново за мен. Изобщо не става дума за сексуално привличане или желание за каквито и да било интимни отношения, говоря за влюбване на чисто емоционално ниво - обожавам да си говорим, нямам търпение да го видя, държа се адски грижовно и усещам как той ми осигурява пълна сигурност и защита. Чувствам се адски приятно когато прекарваме време заедно и ревнувам ако обръща внимание на други хора, но и не искам връзка. Адски съм объркана.
Може ли да ти поднеса съболезнования от по-раничко? :ддд И да не може, поднасям ги! :(
Еми малко започва да ми писва да си прося подкрепа. Смисъл предвид че цял ден за това ти говоря, много ясно, че имам нужда от подкрепа...Направо се изненадах как не ми каза "а, така ли, хуу"...
HollyGolightly
01-15-2018, 22:59
Чувствам се отпаднала и като цяло зле.
Знам какво би помогнало, ама още 4 дни…търпение се иска ама не ми е от силните страни
LoadRunner
01-16-2018, 09:27
Само леко ме хвана шубе да ходя на психолог ;д, но ще бъде сторено.
Сериозно ли? И какви са твоите очаквания. То на всеки би му било изгодно да ходи на психолог, като приятел който поема лайна и се усмихва. Ама ако поглднеш реално, няма как да ти помогне, само клиширани предписания за поведение.
Necrologist
01-16-2018, 09:32
Сериозно ли? И какви са твоите очаквания. То на всеки би му било изгодно да ходи на психолог, като приятел който поема лайна и се усмихва. Ама ако поглднеш реално, няма как да ти помогне, само клиширани предписания за поведение.
А ти ходил ли си, че се изказваш така запознато по темата?
LoadRunner
01-16-2018, 09:56
А ти ходил ли си, че се изказваш така запознато по темата?
Не но съм размишлявал по всякакви житейски въпроси. Дефакто, реално един психолог няма как да ти помогне, той не може да ти даде решение което ти да изпълниш и да си оправиш текущите неща. Дори и да ти каже нещо то ще е генерално и неясно, няма да ти каже как точно детайл по детайл да го направиш защото и той не знае. То ако оправянето на проблемите беше лесно и изпълнимо нали всеки щеше да си ги оправя. Психолога само ще те изслуша(все пак за пари говорим) ще ти каже мнение и цялата ви среща ще приключи.
Не разбирам хората които ходят на психолог.
Necrologist
01-16-2018, 10:02
Не но съм размишлявал по всякакви житейски въпроси.
Добре.
Снощи пак сънувах тъпотии, а за едно известно време се бях спряла и всичко беше точно. Почвам вече много да се дразня на себе си.
Супер много си приличат и в муцуна, и на характер. Даже ми викат по един и същи начин долу-горе. :дд Имам странното чевство, че ще излезе нещо като света ама да - още си мисля колко ме е страх. И все пак съм достатъчно смела да пробвам някак си, хич не ми се вижда не-ок да правиш, каквото те кефи. Супер е готЯн на характир, мил е, забавен, адекватен... Не само мисли, а и чувства, дава душа на всичко наоколо и започва да разбира какво имам предвид. Отделно където въпреки професията си и така нататък, не е направен на база пари и не се показва като вижте ме кой съм. Започвам да го харесвам все повече и повече за компания наоколо и все повече и повече ме радва като се появи из нас на кафе. Също и не ми се пуска, въпреки че вижда доста добре и определено ако ми се занимаваше, нямаше да стои безучастно. Евалата но такъв пич, вярно.
Снощи очаквах обаждане, днес по обяд го очаквам още повече. Странно, но имам огромното желание просто да ме остави и да не ми занимава с тъпотии. Не искам нищо и не ми се занимава да се обяснявам въобще.
HollyGolightly
01-16-2018, 10:22
Писна ми да ми е студено и да не знам как да се обличам. В началото ми харесваше, сняг, а-у, ама то сняг няма, само студ. И много мразя обувки, които ми стигат над глезените, ходя по гуменки предимно и за това сигурно ми е толкова студено 90% от времето.
Освен това ми се спи
И той ми липсва, трябваше да ида с него, ама сама съм си виновна че отказах
Не помагаш ;/.
Не но съм размишлявал по всякакви житейски въпроси. Дефакто, реално един психолог няма как да ти помогне, той не може да ти даде решение което ти да изпълниш и да си оправиш текущите неща. Дори и да ти каже нещо то ще е генерално и неясно, няма да ти каже как точно детайл по детайл да го направиш защото и той не знае. То ако оправянето на проблемите беше лесно и изпълнимо нали всеки щеше да си ги оправя. Психолога само ще те изслуша(все пак за пари говорим) ще ти каже мнение и цялата ви среща ще приключи.
Всъщност, два точни въпроса(даже не отговори, а въпроси!) могат да са ти достатъчно полезни, че да си решиш проблемите. Естествено, че няма да ти забодат един кабел в тила и да те дебъгнат, но могат да ти дадат някакви насоки. Впрочем, това не важи само за психолозите, но и за родители/близки приятели.
И аз не съм ходил на психолог, нито съм се допитвал до когото и да било по моите си въпроси, но ако падна в някоя дупка, бих викнал някой да ме дръпне, вместо да си изгния там.
LoadRunner
01-16-2018, 14:26
Не помагаш ;/.
Имаш нужда от работа, квартира и жена.
Това е. Не знам как психолога ще ти помогне по тия въпроси.
Добър вечер :)!
Пак ми иска сметка... След последните тъпотии наистина ли си мисли, че ще му кажа квото и да е или че въобще имам да казвам каквото и да е?! Я, дърпай, боклук смотан. Кой къф ми бил, с кого кво съм правила... Ама и аз съм смотана - можеше още вчера да реша проблема по грубия начин, аз се обяснявам като ученичка, че не е негова работа и да не се занимава с мен. Не знам кво иска и що, но да се пръждосва и да ме оставя, таман съм си набарала начините да бъда ок и щастлива...
Страхмеестрахмеестрахмее.. . Ама виждам същото насреща и да - искам пък да опитам. И няма да позвобя на никого да прецака нещата повече.Желая ти всичко най-хубаво мила и виждам че се случва :)!
изоставам с конспекта и няма кой да ми направи една свиркаНаправи си сам :D!
Ето това е тегаво... а съм на същия хал. :/Явно и двамата сте в една и съща беда - защо не си помогнете взаимно един на друг :razz: ?!
Всъщност, два точни въпроса(даже не отговори, а въпроси!) могат да са ти достатъчно полезни, че да си решиш проблемите. Естествено, че няма да ти забодат един кабел в тила и да те дебъгнат, но могат да ти дадат някакви насоки. Впрочем, това не важи само за психолозите, но и за родители/близки приятели.
И аз не съм ходил на психолог, нито съм се допитвал до когото и да било по моите си въпроси, но ако падна в някоя дупка, бих викнал някой да ме дръпне, вместо да си изгния там.Ето че след като помогне на Фишката, Туркса е готов да помогне и на Корба! Какъв добър човек :D!
Имаш нужда от работа, квартира и жена.
Това е. Не знам как психолога ще ти помогне по тия въпроси.Абе най-трябват пари - другото ще си го купим 8)!
HollyGolightly
01-16-2018, 20:38
Днес беше интересно. Да видим какво ще стане Четвъртък 8-)
LoadRunner
01-16-2018, 21:16
Да се похваля- карам курс по фотошоп онлайн
Много ми е безинтересно ама профуках половината време от курса в шляене и ся трябва хипер експедитивно да наваксвам
Не е много за хвалене де
То нямаше такава вечер просто... :lol:
Много мразя да съм виновен без вина, ама сърце(и задник) не ми дава да стана гей.
Майка му дейба, трябва да се стегна, бе! Ей ся е момента за шамари. Може ли да съм такава шматка и за норматив да се освиня пак?! :дддддд Права е, че се излагам, мамка му. А си бях обещала некви неща... Как може за норматив да се почувстваш добре, щастлив и на място от нищото, ве?! Как?! Пак ще рева и съм бясна на себе си, че се поддадох толкова лесно. Иде ми да се гръмна и да изчезна безкрайно, за да не се мъча повече с гъбенщина.
Което ме навежда на мисълта, че трябва да драсна и един смс тези дни, зо да се похваля, щото обещах нещо. Колкото и ужасно да ми се струва, че е така.
Ок, нормално ли е сега да имам такива мисли? Чак се ядосвам на себе си за тия простотии.
ПС: Искам да свършва цялото това напрежение.
SHPAIdURmeN
01-17-2018, 17:25
Не си ходил, не си се информирал, ама "знаеш" как протича един час при психолог. Дообре :D.
Прав си, той не дава решения на готово, и нямам как това да стане. А определено нищо генерално или неясно би казал. Психолога е там, за да те изслуша и да ти зададе нужните въпроси, и вече сам ти да си отговориш на тях, детайл по детайл да знаеш какво да направиш т.е. той не поднася на готово, а те напътства, но ти водиш през цялото време не той.
anonymous908491
01-17-2018, 18:26
https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/dbca7c8bc30709170f7a03b0b9b6109b/5A628420/t50.2886-16/26818425_203008446929054_3879363389738188800_n.mp4
https://www.instagram.com/p/BddKGyAn7AO/
много правилен въпрос
тая овца има ебати якия гъз
LoadRunner
01-17-2018, 18:40
Не си ходил, не си се информирал, ама "знаеш" как протича един час при психолог. Дообре :D.
Ти да не си тъп? Филми не си ли гледал, представи си че отиваш на психолог. Часа най-вероятно протича точно както си го описал.
И ко?
Примерно му казваш, нямам работа, нямам пари, нямам приятели, наще са разведени, живея в мизерия, никъде не излизам.
И кво щи каже според тебе? Директно ти казвам- квото и да ти каже няма да ти помогне щото се искат действия. Като почнеш поетапно, квото го нямаш гледаш за себе си кви са начините да го получиш, пробваш, пробваш,пробваш, ако нямаш успех или продължаваш да пробваш или се примиряваш. Търсиш хора себеподобни със сходни проблеми, поне да не ти се подиграват други на които всичко им е наред и не те разбират. Те никога няма да те разберат.
Човек сам трябва да си е психолог или поне малко от малко да разсъждава трезво, да види къде се намира в картинката наречена живот и да си постави реализируеми цели. Ако има завишени очаквания човек, винаги ще е нещастен.
anonymous908491
01-17-2018, 18:47
всички тия врачки като алена, са дипломирани психиатри
да си знаете
само много прости хора биха прибегнали до тяхната помощ
Fisherman
01-17-2018, 22:46
https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/dbca7c8bc30709170f7a03b0b9b6109b/5A628420/t50.2886-16/26818425_203008446929054_3879363389738188800_n.mp4
https://www.instagram.com/p/BddKGyAn7AO/
много правилен въпрос
тая овца има ебати якия гъз
са ако се окаже,че и пичката е толко гъста и космата,колкото храста от който е излезнал Живков 44-та и всичко е топ
Разни мишки църкат. Като ме видят, познай къде си бъркат. :3
Хваща ме беса кви тъпунгери има наоколо и как мое да са толкова направени за нищо.
Още ме боли ръката от вчера, където я прецака. Трябваше поне с кремче да се намажа и да се поразтрия ама не ми дойде на акъла.
Плановете за днес са никви, общо-взето, уж имаме неква плаваща уговорка ама нещо точно определено. Виж, утре ще ме влачо напред-назад да ме впечатлява и да се прави на велик. Можа ли да кажа, че никак не ми се излиза утре вечер от нас? Даже и некъф бар за вечерта баш е намислил...
Снощи едни хубави новини достичнаха до ушите ми и май недебя ще си е тук. <3 Не мога да търпя вече!
Ти да не си тъп? Филми не си ли гледал, представи си че отиваш на психолог. Часа най-вероятно протича точно както си го описал.
И ко?
Примерно му казваш, нямам работа, нямам пари, нямам приятели, наще са разведени, живея в мизерия, никъде не излизам.
И кво щи каже според тебе? Директно ти казвам- квото и да ти каже няма да ти помогне щото се искат действия. Като почнеш поетапно, квото го нямаш гледаш за себе си кви са начините да го получиш, пробваш, пробваш,пробваш, ако нямаш успех или продължаваш да пробваш или се примиряваш. Търсиш хора себеподобни със сходни проблеми, поне да не ти се подиграват други на които всичко им е наред и не те разбират. Те никога няма да те разберат.
Човек сам трябва да си е психолог или поне малко от малко да разсъждава трезво, да види къде се намира в картинката наречена живот и да си постави реализируеми цели. Ако има завишени очаквания човек, винаги ще е нещастен.
Е, не, бате, за запек ще ходя при психолог...Естествено, че за въпроси от неговата компетенция става дума. Всъщност може и да се откажа, защото си знам проблемите в дълбочина. Но не бързам за това.
Просто досега не съм успял да си ги реша сам, а вече натежаха твърде много в/у отношенията ми и в/у мен самия, та трябва да се действа решително. До голяма степен съм прехвърлял отговорността в/у други хора и съм ги обвинявал, но през цялото време съм виждал своите трески, може би до даден момент съм си затварял очите. Абе, мога и сам. Но това и преди съм си го казвал, а съм повтарял едни и същи модели и грешки ;д.
Интересно ми е от какво толкова се притесняват хората да идат на психолог, че чак го обмислят задълбочено. Ми, мамка му, прежалваш едни пари и опитваш. Поне за двама човека се сещам в момента, дето с месеци (единия с години) си газиха в лайната, но бягаха от психолози като дявол от тамян. Накрая изгониха всички. На единия пичага му отне към 3 години да изоре стабилно дъното и да се оттласне (с помощта на близките, които гонеше преди това). С другият случай не знам какво се случва точно, ама като цяло си пошляпва в тинята още. Идеята е, че нямаш какво да изгубиш, ако опиташ. Даже самият ти да не си убеден че ти трябва, ако близък ти говори сериозно за това, най-вероятно няма да те лъже.
При мен причината е, че страдам от социална тревожност ;д, освен всичко останало; най-вече при формалните интеракции.
Факфакфакфакфаааааааааккк кккк... :( Айде два нокъта отидоха, подир тях и останалите 8, а точно мислех да ги правя кралско сини. :( Как може, бе?! Как?! Ся има два-три весеца да правя почивка и да стоя без нокти... Или може да изграждам, което не е оферта, щото постоянно ще кибича при мацката да ми ги ремонтира. Ама тя предната нали ме престърга и нормално да умрат по-бързо така. Дейба и гадното... :( Не ща да изграждам, бееееее... Не ща! А без нокти една седмица ще съм като без ръце... Дейба, толкова ги пазих и за без нищо се прекинаха.
Положителното - обличам се, ям и изчезвам на разходка. Може би ще спре да ме е яд някак си, знам ли?! Сигурно ще се пусна, реших го, край, тва е. Повече няма да го обмислям и да се страхувам. Мое си е пък!
aurissaaaaa
01-18-2018, 22:05
При мен причината е, че страдам от социална тревожност ;д, освен всичко останало; най-вече при формалните интеракции.
авввввв :->
сигурно си много сладичък
HollyGolightly
01-18-2018, 22:32
Щастливо ми е, някакво пърхащо, пеперудено отвътре 8-) Цял ден само за това мисля и се усмихвам като неадекватна.
kompleksar
01-19-2018, 07:54
Отвратително.
YoungBloodZ
01-19-2018, 07:58
и се усмихвам като неадекватна.
Няма лошо, само да не е пред хора. :D
deitona22
01-19-2018, 10:26
Защо не?
Така е по-интересно.
Ного яка вечер се получи, без да я планираме. Супер много се накефих, че стана така, щот иначе щях да си кибича из нас и да тъпея, а така се видяхме и си направихме кефа. Готино е и, че вече се харесват и си имат доверие. :3
LoadRunner
01-19-2018, 11:22
hahahah Бан за qolemiq_korab_minava за заплахи и обиди към модератор, както и спам.
това пък къде, бахти криминалния тип
а ми изглеждаше просто тъп
YoungBloodZ
01-19-2018, 12:06
hahahah Бан за qolemiq_korab_minava за заплахи и обиди към модератор, както и спам.
Ми то и ти изглеждаш просто тъп, ама знае ли се на лс какви предложения правиш на dreamwalker...
Защо не?
Така е по-интересно.
Прав си.
Ауе, някой да предложи подарък за РД на момиче?
Тоя май вярно го хапят щъркелите, не се прави. :D
HollyGolightly
01-19-2018, 13:16
То па едни хора 8-)
Зависи от възрастта, типа на отношенията, самото момиче какъв тип е, важността й за теб, дали имаш задни мисли ;д и т.н. Но при всички положения ще се зарадва, ако сам си го измислил. Не, че ще разбере, но ти ще знаеш ;д. Всъщност добре обмисленият подарък си личи. Ако искаш да покажеш отношение, ще избереш нещо, което знаеш, че харесва; което е споменавала; което по някакъв начин се асоциира с нейната личност и с нещата, от които се интересува, за които си говорите. Схващаш идеята. Така ще знае, че реално се интересуваш от нея и е сладко.
На 22 ще става, типа ми е много трудно да го определя, позната ми е, идеята е да НЕ предизвиквам задни мисли, че и без тва ги има и не са мои, ако можех да го измисля сам, нямаше да питам, проблеми със съвестта не мисля че ще имам :д. Май до тука стана ясно, че няма да е нищо сладко. :D
Има страхотно чувство за хумор, това знам и много ще се изкефи на някоя голяма простотия, ама не ми идва на акъла подходяща.
Интересно. Сантименталният фактор е сведен до минимум ;д, нещо неутрално значи. Аз не мога да помогна, за съжаление. Добър съм само в избора на персонални подаръци ;д или го карам на спонтанност.
dreamwalker
01-19-2018, 14:18
Ново издание на Библията.
Ахахаха, кви работи търсят хората от гаджетата си, мен ми се карат, че мия чинии с грима и ноктите. И че не съм позволила едно кафе да ме черпят. Ми, не, не съм принцеса пък. Няа да стане да свиним заедно, а само той да чисти. Хубаво е, че е възпитан да прави некви мега мили идиотщини от любов/симпатия към момичето си, но не съм човека. Абсолютно не съм принцесата и, която не може да стигне някъде сама през деня, а и не само. Аз съм от тия, където ш ти влязат в къщата със свити уши и опашка, но ще чистят наравно с теб и ще ти направят палачинки. От всичко видяно до момента съм абсолютно очарована, само тва, че искат да ме правят принцеса не е моето. Иначе е мил, сладичък, забавен, умее да се справя с много неща, контактен е. Всичко видяно наистина е страшно готино и го харесвам наистина много. Искам да пробвам и искам да се получи. Дори на музикален вкус ме радва, дейба...
За довечера пак трябва да се глася и правя, че не било уговорка както до сега, а трябвало да ме води задължително на среща от типа стара романтика от филмите. С вечеря на свещи, цветя и страшен филм на кино, за да се гушкам. Пак трябва да бъда хубава... Странно, сефте някой иска такава среща, а не бира/кафе/разходка/плаж. Ще го набия с китката, ако се появи с цветя наистина.
Страх ме е, че го харесвам толкова от началото, щото последния път като се метнах така на скоростното влакче, не завърши добре. Ако въобще е завършило за въпросния, щот май още ми търси сметка с кого съм била излизала, звъни и пише редовно. Та, така, де - страх ме е да не се осерем. Ама ще гледам да направя всичко като света пък квот-такоа.
Евентуално неделя ще се прибере, нямам търпение да я видя... <3
Fisherman
01-19-2018, 16:44
Ново издание на Библията.
Всичките имате нужда от изданието отпреди 2000 години.Нови няма.
deitona22
01-19-2018, 17:04
На 22 ще става, типа ми е много трудно да го определя, позната ми е, идеята е да НЕ предизвиквам задни мисли, че и без тва ги има и не са мои, ако можех да го измисля сам, нямаше да питам, проблеми със съвестта не мисля че ще имам :д. Май до тука стана ясно, че няма да е нищо сладко. :D
Има страхотно чувство за хумор, това знам и много ще се изкефи на някоя голяма простотия, ама не ми идва на акъла подходяща.
Книга и така нема да има задни мисли.
Дори и да не чете,пак става.
Интересно ми е от какво толкова се притесняват хората да идат на психолог, че чак го обмислят задълбочено. Ми, мамка му, прежалваш едни пари и опитваш.Психолозите не решават проблеми - това което се опитват е да накарат хората да не мислят за тях.
При мен причината е, че страдам от социална тревожност ;д, освен всичко останало; най-вече при формалните интеракции.Страх те е от публични изяви :D?
Айде два нокъта отидоха, подир тях и останалите 8, а точно мислех да ги правя кралско сини. :( Как може, бе?! Как?! Ся има два-три весеца да правя почивка и да стоя без нокти... ...А без нокти една седмица ще съм като без ръце... Дейба, толкова ги пазих и за без нищо се прекинаха.Голям праз :? !
Цял ден само за това мисля и се усмихвам като неадекватна.... защо "като" :shock: :? ?!
Ми то и ти изглеждаш просто тъп...
https://image.flaticon.com/icons/png/128/30/30277.png
:D
Ауе, някой да предложи подарък за РД на момиче?Виж подписа на kompleksar - там е написано :D !
Грозен, без нокти съм като без ръце, както казах... Като имаш един сантиметър нокът пред пръста си и той те пази, пръста става чувствителен и боли. Не мога да пиша на телефона, да пипам горещо, да мия чинии, да погаля някого, да се обличам.. Дори ходенето до тоалетна, за което толкова хора се чудят как става с нокти, не мога, щото боли, по дяволите! Да се гримирам също не мога. Да не говорим, че както работя с ръце, махна ли ноктите, съвсем една седмица не мога да свърша нищо както трябва. Та не е голям праз въобще даже, ми си е гадно и болезнено.
Грозен, без нокти съм като без ръце, както казах... Като имаш един сантиметър нокът пред пръста си и той те пази, пръста става чувствителен и боли.Колко години съм живял в заблуда и неведение... :? ...и без нокти/ръце :D.
Дори ходенето до тоалетна, за което толкова хора се чудят как става с нокти, не мога...Представих си го :shock: !
Тия нокти за почистване ли служат в тоалетната :D ?
Само като си помисля, какво и колко остава под тях... :? .
Високо ниво на хигиена :D !
HollyGolightly
01-19-2018, 18:01
https://media.giphy.com/media/VA1WkIk67tkJ2/giphy.gif
More than ever 8-)
Книга и така нема да има задни мисли.
Дори и да не чете,пак става.
Е, все пак искам да е нещо, дето ще я израдва, иначе щях чорапи да й взема. :Д
YoungBloodZ
01-19-2018, 18:47
...
Тори, айде стига си се занимавала само с глупци. Хващай антракса и да се приключва. Тъкмо ще е зает с теб и няма само да ме тормози с доклади. :D
Тори, айде стига си се занимавала само с глупци. Хващай антракса и да се приключва. Тъкмо ще е зает с теб и няма само да ме тормози с доклади. :D
То аз съм главния глупак. :D
Колкото до докладите, затрий гнидата и спирам. :)
deitona22
01-19-2018, 20:27
Е, все пак искам да е нещо, дето ще я израдва, иначе щях чорапи да й взема. :Д
Бе,ако й земеш некоя книга на Ървин Уелш некоя книга,знайш ли колко гот ще й стане :D
LoadRunner
01-19-2018, 20:27
drimoka e на 30 и кусур
него са го били, ебали, лъгали, изоставяли
него нищо не може го събори в тоа живот
NomNomNom
01-19-2018, 20:55
с 3ма колеги индийци сме се регистрилали за маратона в Ротердам, щафета, всеки "спринт" 10.5км, общо 42км
И целта ни е да бием другите 4ма индийци (шефчетата) и им се заканихме
Някой да ми беше казал, че така ще се обичаме с тези пичое преди 2г. , нямаше да повярвам
Тори, айде стига си се занимавала само с глупци. Хващай антракса и да се приключва. Тъкмо ще е зает с теб и няма само да ме тормози с доклади. :DТурксолана сигурно само срещу мен подава сигнали :D.
dreamwalker
01-19-2018, 22:39
Всичките имате нужда от изданието отпреди 2000 години.Нови няма.
https://newlife-bg.com/product/199/Bibliq-Novo-revizirano-izdanie--2014-g..html
Ти най-много от всички.
Fisherman
01-19-2018, 23:12
https://newlife-bg.com/product/199/Bibliq-Novo-revizirano-izdanie--2014-g..html
Ти най-много от всички.
духай на кон
Ти нямаш ли си пишка да си играеш, че се занимаваш с мен?!
Он: Омеге, ного яко вали тук! <3 И ако натрупа утре, ще е още по-яко. :3 И имам ебаси странната покана, даже не знам дали ще се възползвам ама... Като цяло разбирам, де - трябва да отида, да ударя всичко на масата и да съм яка. Лошото е, че ме е страх или изпитвам странен респект, дори не знам кое от двете баш. Най-вероятно ще се пусна, квото и да мрънкам ама пак не мога да съм напълно сигурна, че искам. :ддд
YoungBloodZ
01-20-2018, 16:55
Он: Омеге, ного яко вали тук! <3 И ако натрупа утре, ще е още по-яко. :3 И имам ебаси странната покана, даже не знам дали ще се възползвам ама... Като цяло разбирам, де - трябва да отида, да ударя всичко на масата и да съм яка. Лошото е, че ме е страх или изпитвам странен респект, дори не знам кое от двете баш. Най-вероятно ще се пусна, квото и да мрънкам ама пак не мога да съм напълно сигурна, че искам. :ддд
Спокойно де.
Иначе не знам какво толкова всичко му харесвате на тоя сняг. Единственото хубаво нещо е, че пътя става прекрасен за ръчни.
Иначе не знам какво толкова всичко му харесвате на тоя сняг. Единственото хубаво нещо е, че пътя става прекрасен за ръчни.
Това с ръчните е тъжната утеха на хората с предно... :(
dreamwalker
01-20-2018, 17:15
духай на кон
Колко си възпитан и културен.
LoadRunner
01-20-2018, 17:17
Няма си, то е от третия пол
dreamwalker
01-20-2018, 17:41
https://78.media.tumblr.com/c97916f362a9e3fef204e4166c441fdc/tumblr_n0jhfyRABs1sqmwzro2_500.gif
https://i.giphy.com/media/ZqpM9UYpvJIZy/giphy.webp
https://78.media.tumblr.com/5cf0a0920f26d8b6528d52d85b1947d2/tumblr_n6bbhdOcsK1sqmwzro5_500.gif
Hold Infinity in the palm of your hand. And Eternity in an hour.