View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
BlacklaslalNigga
06-26-2020, 07:30
Форума, сутрешно ми кафенцее
в десет и половина
айлякчия си
BlacklaslalNigga
06-26-2020, 18:53
Офф, защо с индиви с източен манталитет, често е нужно да покажеш зъби, за да ти върнат това, което е по право твое. Така допоследното ще те тестват, и ако им мине номера, добре, за тях, задържат веща. Показваш грубост - огъват се огъват се, та трябва докато не се пречупят. И кому е нужно това? Губене на време да си мерим.... кой е по-по-най, уау. Селянин да го нарека ще обидя почтените и честолюбиви селяни.
гОлЕмото мъжество!
Че защо? Например, когато хората живеят сами, свободно и що годе без сериозни грижи и проблеми и още тогава се друсат и напушват, то какво ще стане, когато трябва да полагат почти нон-стоп грижи за жена и деца, започнат по-сериозните проблеми, и вече нямат време и възможност да живеят по-стария си начин, който са си изградил. Какво ще стане тогава?
Да кажем, че в дори в началото да успяват да се справят поради първоначалната еуфория от връзката, че си имат приятелка и след това еуфорията, че им се е родило дете (ако изобщо се стигане дотам, и ако не са изпушили още преди това, от женските shit номерца, игрички, разногласия с жена им и нервите), но като мине време и тая еуфория от връзката избледнее и започнат скандали и сивото ежедневие, какво ще стане тогава.
Тогава най-вероятно през 2-3 дена, ще са в напушено състояние, а и нищо чудно, този нов начин на живот да избие и в други негативни наклонности, поведение и изблици (които дори не са подозирали, че се крият в тях).
Особено и ако се случи жена им да е някаква мега прeтенциозно, либерално превзето мрънкало и вместо приятел им стане по-скоро враг и се чуди, само какъв кусур да намери, че да се заяде – тогава изкрейзването е почти сигурно.
Така че дори и да спреш сега, то каква е гаранцията, че няма да го подновиш при новия си, по-напрегнат начин на живот.
Това разбира се важи и за мене – защото сега, дори и да не съм наркоман, но колкото и някой да се мисли за велик, не се знае тогава, къде може да го тресне сачмата, при това положение. И женичките да не се чудят, ама защо той изведнъж толкова се промени след брака и подобни. :D
Другите неща не виждам как могат да са проблем, ако се махне това подчертаното. Аз за да съм я взел за жена, камоли пък да съм искал дете от нея, значи явно е по желание, а не щото "трябва". Ако ми е проблем да се грижа за жена и деца, няма изобщо да се хващам на хорото.
Проблем става, когато е на лице подчертаното, както е сякаш в над 80% от случаите и започнеш да се прибираш с яд вкъщи и само се чудиш как и къде да избягаш и да не те занимават. Класическата картинка... жената мърмори и чака с точилката, а мъжа хойка някъде до сутринта...
TrollFactory
06-27-2020, 13:19
То реално кой, освен някой глупак или ла*нар с прекалена самоувереност (без покритие), би създал дете, като всеки нормален ще се замисли какъв му е потенциала да се грижи за него, за жена си и като цяло за семейството си? Заради такива всеки ден в домовете за деца идват стотици изоставени деца, които не са виновни с нищо, че баща им/майка им са били безотговорни тъпанари или са се напили и са го направили.
Значи за теб хората, които правят деца са глупаци. Чудно сега какво ще си помисли другарката Елисавета, ако прочете това. Все пак жените започват да изпитват майчински инстинкти по някое време. Автоматично следва, че си вкарваш автогол, ако другарката си е мислила, че си благонадежен мъж, защото тя нали се влюби в теб, че си голям мъжкар в мненията си. Сега излиза, че деца не искаш, което жените възприемат, че е проявя на страх от обвързване и незрялост. Ами ако тя си е мислила, че с теб може да създаде здраво социалистическо семейство с три деца, които да в дърпат за полата от три страни?Можело е да сте един за друг, а сега ти ще се окажеш голямо разочарование за нея...
Къде съм казал, че не искам деца....? Дай ми цитат. Казах, че на хора, които не знаят как да се грижат за децата си и да ги възпитават, деца не им трябват.
BlacklaslalNigga
06-27-2020, 21:42
Тъй, ся остават само changemymind_1 и RedArmy, евентуално и онзи с опасните три числа. Ако действа, преди дим да ме няма.
TrollFactory
06-27-2020, 22:40
Къде съм казал, че не искам деца ....?
Не ми звучи като много да искаш след като буквално по-горе обиди всички хора, които правят деца в тези трудни капиталистически времена. А ти като беден, но “нормален” според изводите си няма да искаш деца, защото едва ли имаш финансовата възможност да се грижиш за семейство. Та ти си на 30 и с въображаема приятелка! По-вероятно е да си умреш сам и с тежка зависимост към спиртни напитки с такъв начин на мислене от колкото да задържиш която и да било жена. Никоя жена няма да те изтърпи да ти пере съветските шинели и пробити гащи и чорапи, а ти едни дЯца да не искаш да й правиш, защото си твърде сърдит на буржоазията, че си неграмотен и безработен.
То реално кой, освен някой глупак или ла*нар с прекалена самоувереност (без покритие), би създал дете, като всеки нормален ще се замисли какъв му е потенциала да се грижи за него, за жена си и като цяло за семейството си? Заради такива всеки ден в домовете за деца идват стотици изоставени деца, които не са виновни с нищо, че баща им/майка им са били безотговорни тъпанари или са се напили и са го направили.
Къде съм казал, че не искам деца ....?Последно какво искате?
То реално кой, освен някой глупак или ла*нар с прекалена самоувереност (без покритие), би създал дете, като всеки нормален ще се замисли какъв му е потенциала да се грижи за него, за жена си и като цяло за семейството си? Заради такива всеки ден в домовете за деца идват стотици изоставени деца, които не са виновни с нищо, че баща им/майка им са били безотговорни тъпанари или са се напили и са го направили.В коя категория попадате според вас? :D
dreamwalker
06-27-2020, 23:29
Не ми звучи като много да искаш след като буквално по-горе обиди всички хора, които правят деца в тези трудни капиталистически времена. А ти като беден, но “нормален” според изводите си няма да искаш деца, защото едва ли имаш финансовата възможност да се грижиш за семейство. Та ти си на 30 и с въображаема приятелка! По-вероятно е да си умреш сам и с тежка зависимост към спиртни напитки с такъв начин на мислене от колкото да задържиш която и да било жена. Никоя жена няма да те изтърпи да ти пере съветските шинели и пробити гащи и чорапи, а ти едни дЯца да не искаш да й правиш, защото си твърде сърдит на буржоазията, че си неграмотен и безработен.
Не е нужно да апострофираш Червената армия на всеки коментар безпричинно само защото не си съгласен с идеите му за комунизма.
Не е казано, че ако човек харесва/не харесва Х, то той е дявол и абсолютно всичките му други убеждения не заслужават внимание или размисъл, реагираш все едно ти е изял закуската, успокой се малко.
dreamwalker
06-27-2020, 23:31
Офф, защо с индиви с източен манталитет, често е нужно да покажеш зъби, за да ти върнат това, което е по право твое. Така допоследното ще те тестват, и ако им мине номера, добре, за тях, задържат веща. Показваш грубост - огъват се огъват се, та трябва докато не се пречупят. И кому е нужно това? Губене на време да си мерим.... кой е по-по-най, уау. Селянин да го нарека ще обидя почтените и честолюбиви селяни.
гОлЕмото мъжество!
Какво ти направиха.
BlacklaslalNigga
06-28-2020, 00:21
Какво ти направиха.
В случай, че питаш (. /?).
Приватизираха ми велосипеда, така магично, както едно време правеха.
changemymind_1
06-28-2020, 08:29
Тъй, ся остават само changemymind_1 и RedArmy, евентуално и онзи с опасните три числа. Ако действа, преди дим да ме няма.
?
TrollFactory
06-28-2020, 08:47
Не е нужно да апострофираш Червената армия на всеки коментар безпричинно само защото не си съгласен с идеите му за комунизма.
Не е казано, че ако човек харесва/не харесва Х, то той е дявол и абсолютно всичките му други убеждения не заслужават внимание или размисъл, реагираш все едно ти е изял закуската, успокой се малко.
Въпросният потребител няколко пъти ми се заканваше как ще ме убие с куршум в главата. Само в рамките на последните 24 часа го цензурираха поне три пъти. В случаят си говорим за опасен пспихопат, който за съжаление дори е служил в полицията и кой знае колко пъти си е превишавал правата като “милиционер”. Такива хора са вредни за добруването на обществото, така че да, жив дявол е. Дали прекалявам малко понякога? Сигурно. Но нека ти напомня срещу какво същество сме се изправили:
Единственото решение на проблема е - всички богати в трудови лагери, отнемане на цялото им имущество в полза на държавата и да работят по 12 часа на ден тежък физически труд. Няма нужда от разстрел - половината ще умрат още на втория ден като започнат работа, защото са паразити и пиявици, хранещи се с кръвта на народа.
https://i.imgur.com/19V8wMF.png
Човек, който счита, че хората с пари трябва да се подложат на тежък физически труд, чрез който те да умрат от изтощаване в “трудовите лагери” на смъртта, колекционира оръжия и е готов веднага със садистично удоволствие да “чисти”, ако се появят условия като преди 1944-та за мен е опасен и мненията му на този фон по други теми отстъпват по значение. Колкото и с внимание да съм се опитвал да “намеря език на разговор”, той винаги иска в крайна сметка да ме разстреля. Така че не съм виновен, че прекалявам понякога.
BlacklaslalNigga
06-28-2020, 09:04
?
От последно, когато влизах, у форУма, остана един недовършен отговор в темата ти, за каузата.
Като гледам се е писало повече по темата, така че ще отгворя по все обхватно.
*
TrollFactory
06-28-2020, 13:48
Дай цитат. Предния път пак каза нещо друго и така и не даде цитати.
За твое щастие ти изтриха тези мнения, а те бяха със сигурност противозаконни. Едното беше закана/заплаха “за теб куршума директно!”, а другото беше подстрекателство към самоубийство (да си тегля куршума сам). И дори вече да са изтрити, не си мисли, че всички във форума сме с амнезия. Ако трябва и други могат да потвърдят.
Доказателства? През живота си само веднъж съм ударил човек и то беше в 9-ти - 10-ти клас и беше само посягане, не бой.
Едно от доказателствата, че си садист (с изключение на мненията ти по мой адрес) беше мнението ти, което цитирах по-горе как си склонен да осъждаш хората на смърт само защото са капиталисти. На базата на какво ще разграничиш хората кои са “добри” и “лоши”? Прочети за времената на разкулачването и колко много невинни хора са пострадали само, защото са ги писали, че са заможни заради разбиранията на такива като теб, които са решили да се саморазправят с хора, на които завиждат обявявайки ги за “народни врагове”. С какво е народен враг едрият занаятчия, който е осигурил работни места? Може и да си е заслужил колата и имотите? Но се появяваш ти, необразован икономически, озверял от сиромашията си и готов да раздаваш “правосъдие” както ти си разбираш... До 1944-та сме имали няколко завода за самолети, коли и т.н. Били сме като "Швейцария на Балканите". После идва червената армия, окупира свободно и демократично Царство България и такива като теб почват да се саморязправят с интелигенцията извършвайки в периода между 1944 - 1945 30 000 смъртни присъди все на хора от каймака на обществото. Около 200 000 са безследно изчезналите за перидоа от 1944 - 1989 г.
Можеш да видиш много снимки на улиците по царско време. С видимо западни магазини, коли изложени във витрини и т.н.. Обаче с идването на червеноармейците всичко се ограбва, собствениците са разстреляни, установява се "диктатура на пролетариата" (или "диктатура на простаците" по-скоро, защото пролетариатът по очевидни причини не представлява интелигенцията) и почва най-мрачният период в историята на България. А такива като теб стават “АБПФК” и командват парада. И до ден днешен е видимо какво става след като съветски ботуш е стъпил някъде и е достатъчно само да погледнеш една източна Германия. Ако в Германия комунизмът не проработи, то къде би могъл? Точно в Източна Германия, която е била индустриализирана и развита колкото западната си сестра преди да бъде откъсната от нея и обградена с бетонна стена, към днешен момент има на картата си много по-малко заводи в сравнение тези разположени в западната част. И докато ФРГ е произвеждала коли като мерцедеси, беемвета, опели, фоклсвагени и прочее, ГДР е произвеждала боклуци като трабант, варбург и т.н.
Отделно от това, ако не беше толкова тъп и четеше, щеше да видиш, че съм написал, че съм само против НЯКОИ богати и не защото им завиждам, а мисля, че не е редно 100 човека да ти работят, а ти само да прибираш парите накрая на деня. Не е редно да имаш цяла верига магазини в цялата страна, да не плащаш на работниците си редовно и т.н. Това беше последния ми пост, свързан с теб. Порасни (без "т"). Аз имам и много голям апартамент, в който не живея и ще го продам, така че хич не ми дреме какво имат богатите, на мен и този в който съм, ми стига. Никой няма да си занесе парите и апартаментите в гроба. Ако усетя, че умирам ще си оставя всичко на старчески домове или на такива за деца. А може и завещание да направя.
А какво го правиш сега този апартамент? След като го продадеш и вземеш парите ще ги инвестираш ли в нещо? Ако станеш “капиталист” пак ли ще мислиш както сега и ще се оставиш ли да те разкулачат доброволно?
Аз имам и много голям апартамент, в който не живея и ще го продам, така че хич не ми дреме какво имат богатите, на мен и този в който съм, ми стига. Никой няма да си занесе парите и апартаментите в гроба. Ако усетя, че умирам ще си оставя всичко на старчески домове или на такива за деца. А може и завещание да направя.Не мислехте ли да оставите апартамента на децата си?! :D
TrollFactory
06-28-2020, 21:06
Леле, само как се осра... Майко :D Това защо още не си е теглил куршума го казах на Грозния, но ти забрави за кой акаунт е ставало въпрос :lol: Тук вече и другите, които са чели разбраха, че сте егати фейковете. Аз ви разконспирирах пръв. То се разпознава отдалече човек, който излиза само, за да иде до магазина, но това е егати излагацията, не, не, не, ти си клиничен случай.
Напротив, конкретно към мен си беше, но модераторите го изтриха бързо. Също така, понеже продължаваш да си мислиш, че трима или повече души сме един и същи човек няма как да твърдиш, че “се е било относяло към друг” след като по начало за теб “всичи ние” сме едно и също лице. Между другото, какво стана с Елисавета? Ще кажеш скоро, че сте се “разделили”, сигурен съм. До тук едно доказателство не предостави, дори другарката не дойде да пише, въпреки че беше поканена да защити честта ти. Явно те мързи да пишеш и доразвиваш фейка си. Виждаш ли, че не е толкова лесно да правиш фейк, а? Тогава защо смяташ, че някой друг ще отделя време, нерви и усилия, за да поддържа толкова много характери само, за да лъже теб специалнов някакъв изоставен и от Бога форум... Смешно е как си на 30, брато и всички “деца” тук те правят за смях! :D
Мисля че другарят Исаев страда от мания за преследване - мисли си че го преследват фейкове! :?
TrollFactory
06-29-2020, 08:49
По отношение на целта на социализма, пак казвам, че ти нямаш план как това да стане (всички да живеят добре) и има фундаментални причини да няма как в едно общество всички да са равни. Също така това, че имаш пари не означава, че ще живееш 100 пъти по-добре от другите хора. Може да ти се налага да спиш с охрана. Въобще не ми е до това да защитавам богатите, но в момента, в който им се посегне на богатството, така че то драстично да намалее, много други около тях ще обеднеят и с разрешаването на "този проблем" по такъв начин се отварят редица други (липса на предприемачество и конкуренция, а от това и прогрес като цяло както в битово, така и в духовно отношение). Когато се отворят такива големи рани в едно общество, то спира да функционира нормални и рухва както рухна целият съветски блок. И това не стана по прищявката на шепа политици, които са се били продали, а е естествен цикъл в развитието на една идея, която е преждевременно родена (е "едно недоносче"). И не смятам, че трябва да се връщаме назад във времето и да опитваме наново една провалила се идея коствала милиони човешки жертви общо по целия свят за насилственото си налагане само, за да рухне след едни 90 години оставяйки половината свят в социална, икономическа и морална разруха след себе си.
Какво от това не разбра?
А колкото до богарите хора, които само "пушат, пият и с нищо не се занимават", тази категория хора безделници я има както сред богатите, така и сред бедните. Не е задължително да си богат, за да си безделник. А и повечето богати хора не стоят да чакат парите им да се топят, а ги инвестират в неща, в които държавата не може или не би инвестирала. Нейните приоритети са други, а не да изобретява високотехнологични компоненти за болници например. Частният предприемач обаче може да използва 100 милиона за разработването на необходимата технология например. Да, той самият ще забогатее посредством инвестицията си (а може и да я загуби), но с това и науката по-света ще дръпне напред. Спомни си примера с изображенията за разрухата, която представляват съвестките болници...
Та в общи линии, това е което се опитвам да ти кажа от ден 1 на нашата комуникация. Ако можеш да кажеш как точно ще работи твоята идея, заповядай. Освен това изглеждаш като склонен да поведеш обществото в неправилната посока (назад към миналото) само поради условието, че отговаря на сантимента ти към Русия, а не за друго. Вижда се много добре къде се намира в бившата "мека на комунизма" от където тръгна той и зарази света, който и до ден днешен не може да се излекува напълно, а метастазите му са пример за бедност и заплаха за световния мир.
Къде видя да съм ти докладвал мненията досега, дори да не съм съгласен с тях? Или на някой друг? Нека всеки си пише и си има мнение. Точно ти само ревеш като ученичка на модераторите да ти изпълняват капризите... Нека да се види сега кой е остър срещу чужди мнения. Не че на мен ми дреме на дедовия, де. Даваш цитати, а къде са ми коментарите? Накарал си хората да ги изтрият.
няма как в едно общество всички да са равни.
Ти така и не можа да разбереш, че тук не е толкова до това всички да са абсолютно равни, а до това един да взима по половин милион на месец (а да няма нито деца, нито дори някакво семейство), а друг - 300лв. (иди в Северозападна България да видиш има ли такива заплати или не и има ли такова нещо като "минимална работна заплата" в някои региони).
Въобще не ми е до това да защитавам богатите, но в момента, в който им се посегне на богатството, така че то драстично да намалее, много други около тях ще обеднеят и с разрешаването на "този проблем" по такъв начин се отварят редица други (липса на предприемачество и конкуренция, а от това и прогрес като цяло както в битово, така и в духовно отношение). Когато се отворят такива големи рани в едно общество, то спира да функционира нормални и рухва както рухна целият съветски блок. И това не стана по прищявката на шепа политици, които са се били продали, а е естествен цикъл в развитието на една идея, която е преждевременно родена (е "едно недоносче").
А какво ще кажеш за държавните фирми и заводи, където да се контролира всичко по-строго, отколко сега, когато някакъв хотелиер от Банско или Боровец или не знам си къде, твърди че "печалбата му за целия сезон била 5000лв. Той изкарва по 5000 за 2 дена сигурно. Кой ще повярва на това? Кой нормален? Това престъпление ли е? Какви данъци плаща? Имаше такъв репортаж на Нова телевизия миналата година, мисля. За прогресивния данък какво ще кажеш, като си толкова ерудиран? Справедлив ли е? Никоя партия не иска да го приеме, аз затова не съм за никоя партия, нищо че някой тук ме обвини, че съм за БСП... Всички са еднакви капиталисти.
А колкото до богарите хора, които само "пушат, пият и с нищо не се занимават", тази категория хора безделници я има както сред богатите, така и сред бедните. Не е задължително да си богат, за да си безделник.
Другата грандиозна глупост... Чети бе, имаш ли очи? Написал съм, че не защитавам безделниците измежду бедните, а тези, които работят като роби за някой, който по цял ден се изтега на леглото като цар и прибира парите.
Съветските болници не знам какви са, не съм ходил там, знам че в болницата на майка ми работят съветски апарати от 70-те години и работят добре (доколкото може да работят без ремонти и поддръжка).
Аз нямам разработена идеология (и си го признавам, за разлика от теб, който си компентен на всякакви теми). В настоящите условия, трябва да се взаимства от китайския модел с повече ограничения над частниците. Пак казвам, в настоящите условия. Обществото не е готово все още за комунизъм.
Колко трябва да ти е затворено съзнанието, за да разбереш, че казвам, че прогреса (включително техническия) трябва да върви редом със социалната революция, а не да я изпреварва. Всеки да върши това, от което разбира, но не е да е (само) за пари. Ако и това не си разбрал - довиждане. Мисля, че няма никакъв смисъл да се обяснявам повече.
TrollFactory
06-29-2020, 10:03
Къде видя да съм ти докладвал мненията досега, дори да не съм съгласен с тях? Ти само ревеш като ученичка на модераторите да ти изпълняват капризите. Нека да се види сега кой е остър срещу чужди мнения. Даваш цитати, а къде са ми коментарите? Накарал си хората да искат да ги изтрият.
Долу в ляво на всяко мнение има по едно триъгълниче с удивителен знак. Никога не съм го натискал за мненията ти. Освен това си пише си кой ти го е изтрил (Rengur). Вече защо е изтрит се обърни към нея, но не съм го докладвал аз! Не виждам и защо смяташ, че бих искал да накарам когото и да било да ти изтрие мненията ти при условие, че ми трябват, за да пиша въз основа на тях моите. Иначе може да си говорим и учтиво и съм ти го доказал. И разбира се, че учтивостта ми приключва в момента, в който почнат да ме обиждат. Не мисля, че го дължа на никого. Ако отговориш на въпросите ми без обиди и без да искаш да ми вкараш куршум в главата, тогава може би ще видиш и "друго от мен", но до тогава не ти го дължа.
Провери не си ли ме докладвал в модераторската тема.
А къде е цитата за куршума? Имаше някакъв сайт за кеширани теми в интернет, webarchive или webmachine, нещо такова, потърси го и ми дай цитата. Даже и да е изтрито, пак ще стои там. Не ми се занимава повече, няма смисъл. Милиони пъти казах, че не съм против никой тук, но поне да видя у него малко мозъчен (и не само) капацитет...
Well, разбира се, пак се засякохме. Обикновено нямам някакви проблеми да питам такива неща, но явно си има пръв път за всичко.
Имаме някакви гадове вкъщи, нови форми на живот. При все че се чисти в нас 3 пъти седмично поне, значи тия твари са влезли с нещо... Братчеда миналата седмица имаше бал, може да сме си купили нещо с летящи мравки... Нямам идея кво се случва ама ме изядоха и не съм спала цяла нощ заради тях. Днес с майка ми изпръскаме една опаковка отрова и уж има трупове ама дали?! Ако не те, то ние ще се задушим от смрад. Лоша алтернатива.
Жега ми е... Искам да си махна кожата.
BlacklaslalNigga
06-29-2020, 16:22
. Лоша алтернатива..
Пробвай с РАЙД таблетки , освен че помагат срещу комари, така и срещу останлите гадинки.
https://tse2.mm.bing.net/th?id=OGC.347994e8fd352b8b614eaf5fc48bce68&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2fzVsHw 2gHCPXQk%2fgiphy.gif&ehk=vuFEqw91IelxFwqz1W%2b9iVQqjEEiT%2f9XNPFIHjBC3W E%3d
Опиши ги какви са тия гадове, де :D Ако са хлебарки (а и не само), по-ефективно от това няма - https://www.google.com/search?q=%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%BB+%D0% BE%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D1% 85%D0%BB%D0%B5%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B8&tbm=isch&ved=2ahUKEwjQluGSyqfqAhUO_IUKHVPEC5IQ2-cCegQIABAA&oq=%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%BB+%D0%BE%D1% 82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D1%85%D0% BB%D0%B5%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B8&gs_lcp=CgNpbWcQDFAAWABgnBFoAHAAeACAAQCIAQCSAQCYAQC qAQtnd3Mtd2l6LWltZw&sclient=img&ei=4ij6XtCdF474lwTTiK-QCQ&client=firefox-b-ab
TrollFactory
06-29-2020, 20:38
Провери не си ли ме докладвал в модераторската тема.
А къде е цитата за куршума? Имаше някакъв сайт за кеширани теми в интернет, webarchive или webmachine, нещо такова, потърси го и ми дай цитата. Даже и да е изтрито, пак ще стои там. Не ми се занимава повече, няма смисъл. Милиони пъти казах, че не съм против никой тук, но поне да видя у него малко мозъчен (и не само) капацитет...
Там съм те докладвал единствено веднъж и то за обиди. Кеширана много добре знаеш, че няма, защото мненията ти бяха своевременно изтрити. Т.е. “смелото” ти предизвикателство е фиктивен опит да се изкараш невинен. Но както и да е.
пп. Думичките капацитет и капацитети почна да ги използваш доста често след мен. Само казвам.
Къде видя да съм ти докладвал мненията досега, дори да не съм съгласен с тях? Или на някой друг? Нека всеки си пише и си има мнение. Точно ти само ревеш като ученичка на модераторите да ти изпълняват капризите... Нека да се види сега кой е остър срещу чужди мнения. Не че на мен ми дреме на дедовия, де. Даваш цитати, а къде са ми коментарите? Накарал си хората да ги изтрият.
Никого не съм карал да трие нищо. Питай Rengur защо те е изтрила. Твоите мнения очевидно ми трябват, за да ги цитирам и коментирам после както видя по-горе и не ми е в интерес да искам да ги трият, за да може винаги да посочвам какво си казал.
Ти така и не можа да разбереш, че тук не е толкова до това всички да са абсолютно равни, а до това един да взима по половин милион на месец (а да няма нито деца, нито дори някакво семейство), а друг - 300лв. (иди в Северозападна България да видиш има ли такива заплати или не и има ли такова нещо като "минимална работна заплата" в някои региони).
А защо според теб тези хора се навиват да работят за 300 лв? И къде е държвата в този случай? Очевидно има МРЗ и глоби за всеки работодател, който реши да шани. Така че, който приеме да работи за толкова пари залужава да бъде заплют в лицето (защото той и всички скоти като него създават условия за такава работодателска култура), а този, който предлага такава заплата е за бой и за затвор.
А какво ще кажеш за държавните фирми и заводи, където да се контролира всичко по-строго, отколко сега, когато някакъв хотелиер от Банско или Боровец или не знам си къде, твърди че "печалбата му за целия сезон била 5000лв. Той изкарва по 5000 за 2 дена сигурно. Кой ще повярва на това? Кой нормален? Това престъпление ли е? Какви данъци плаща? Имаше такъв репортаж на Нова телевизия миналата година, мисля. За прогресивния данък какво ще кажеш, като си толкова ерудиран? Справедлив ли е? Никоя партия не иска да го приеме, аз затова не съм за никоя партия, нищо че някой тук ме обвини, че съм за БСП... Всички са еднакви капиталисти.
Същото. Къде е държавата? Значи има жестока корупция, защото не е като контролни органи да липсват. Но корупцията беше посята в съзнанието на българите като нещо естествено за 45-те години “комунизъм”, в които повечето важни придобивки (като апартамент или кола, а дори и почивките на ведомствени станции) в живота на човек са се получавали с връзки и “привилегии”. И този манталитет именно е отговорен за един специален “модел” наследен от всички и до днес. Държавата е вдигнала ръце и всичко живо се оправя някъде между този хаус сраствайки се донякъде още от малък със сивата иконимика.
Пп. А от коя партия си или движение си?
Другата грандиозна глупост... Чети бе, имаш ли очи? Написал съм, че не защитавам безделниците измежду бедните, а тези, които работят като роби за някой, който по цял ден се изтега на леглото като цар и прибира парите.
И все пак справедливо ли е според теб човек работещ интелектуален труд, но чувстващ се като затворник от по над 10
часа на ден, 7 дни в седмицата, заблещен в “науките” и то съвсем не само за удоволствие, да бъде приравнен с например а билетопродавача в театъра, който работи максимум по 2 часа на ден, три пъти в седмицата и тази сладка държавна работа няма нужда да в сменя цял живо. Междувременно изтощеният интелектуалец повреждащ зрението, стойката си и като цяло общото си здравословно състояние защо да не заслужава малко повече. Например да речем да може да си купи голяма къща с басеин, две коли, едната да е спортна, да си позволи най-яките играчки и прочее кто компенсация за безвъзвратно загубените години от живота му прекарани в концентрация, която не обезателно му е приятна. Даже такъв човек заслужава и много повече и няма да му се сърдя, а ти смяташ, че той трябва да работи преди всичко за удоволствие и да няма кой знае каква разлика между него и този, който маркира стоки на някоя каса като класи хора. Комунизмът предполага минимализъм за всички.
Съветските болници не знам какви са, не съм ходил там, знам че в болницата на майка ми работят съветски апарати от 70-те години и работят добре (доколкото може да работят без ремонти и поддръжка).
Показах ти снимки. Ужасни са. Искаш ли още?
Аз нямам разработена идеология (и си го признавам, за разлика от теб, който си компентен на всякакви теми). В настоящите условия, трябва да се взаимства от китайския модел с повече ограничения над частниците. Пак казвам, в настоящите условия. Обществото не е готово все още за комунизъм.
Какво ти харесва точно в китайския модел? Той не е комунизъм.
Колко трябва да ти е затворено съзнанието, за да разбереш, че казвам, че прогреса (включително техническия) трябва да върви редом със социалната революция, а не да я изпреварва. Всеки да върши това, от което разбира, но не е да е (само) за пари. Ако и това не си разбрал - довиждане. Мисля, че няма никакъв смисъл да се обяснявам повече.
Прогресът се забавя при уравниловката. Липсва конкуренция и мотивация да не си посредствен. Дадох ти примера с отличниците в един клас. Ако оценката на класа винаги е обща и средна аритметична за всички, отличниците ще спрат да се напъват, защото не им харесва да понасят слабаците на гърба си, а тройкаджиите ще са си чисти двойкаджии, които знаят, че не им е необходимо да се напъват, защото дори и когато се напъват са си тройкаджии, а сега (при комунизма) и без да се напъват получават средна оценка заради отличниците. Как ще решиш този проблем?
defender
06-29-2020, 20:58
отличниците ще спрат да се напъват
Тролчо е свикнал все да се напъва, много се напъваш ве, а при секса колко се напъваш?
То една проститутка всеки я минава (и 2-каджии, и 3-каджии), ама ти пак й се напъваш - това е сигурно, защото не си отличник в секса, ве. :D
TrollFactory
06-29-2020, 21:30
Тролчо е свикнал все да се напъва, много се напъваш ве, а при секса колко се напъваш?
То една проститутка всеки я минава (и 2-каджии, и 3-каджии), ама ти пак й се напъваш - това е сигурно, защото не си отличник в секса, ве. :D
Не съм казал, че в момента ходя на проституки. И всъщност темата за секса като цяло не ми е някакво слабо място. Но не искам да споделям нищо от личния си живот. Няма нужда да се съпоставям или да съм пример. Да си отстоявам на позицията ми е достатъчно интересно и без да разкривам личния си живот, но само като странична нота те уведомявам, че моите и твоите проблеми по темата са от съвсем различно естество. И също така целият топик беше, за да ти се каже, че е по-добре да си правил секс поне веднъж в жалкия си живот пък билото то и с проститутка от колкото да си на 30 като сега и да не си правил изобщо секс.
defender
06-29-2020, 21:50
Не съм казал, че в момента ходя на проституки. И всъщност темата за секса като цяло не ми е някакво слабо място. Но не искам да споделям нищо от личния си живот. Няма нужда да се съпоставям или да съм пример. Да си отстоявам на позицията ми е достатъчно интересно и без да разкривам личния си живот, но само като странична нота те уведомявам, че моите и твоите проблеми по темата са от съвсем различно естество. И също така цялият топик беше, за да ти се каже, че е по-добре да си правил секс поне веднъж в жалкия си живот пък билото то и с проститутка от колкото да си на 30 като сега и да не си правил изобщо секс.
Тролчо все се напъва, живее някакъв форсиран живот. При Тролчо всичко е "трябва", трябва да стане това, трябва да направи онова. Тролчо живее живот съставен от фиксидеи. Тролчо живее живот от сравнения, той не може да е като този, той трябва да има живот, като на онзи.
Тролчо ти пълноценен човек ли се ве, изобщо живял ли си? :D
ПП: Тролчо живота ти е като петилетка ве. Изпълни ли норматива. :D
dreamwalker
06-29-2020, 22:02
Тролчо все се напъва, живее някакъв форсиран живот. При Тролчо всичко е "трябва", трябва да стане това, трябва да направи онова. Тролчо живее живот съставен от фиксидеи. Тролчо живее живот от сравнения, той не може да е като този, той трябва да има живот, като на онзи.
Точно ти да критикуваш детето е малко странно.
TrollFactory
06-29-2020, 22:02
Въобще очакваш ли да ти отговоря по някакъв начин като напишеш някаква такава глупост? Често ти се случва да пишеш глупости...
defender
06-29-2020, 22:07
Въобще очакваш ли да ти отговоря по някакъв начин като напишеш някаква такава глупост? Често ти се случва да пишеш глупости...
Не са глупости, но явно ти сам не можеш да зацепиш какво пишеш.
Ти трябвало да правиш секс, защото не можеш да не правиш.
Ти не можело да си, като мене, трябвало да си като тия дето правят секс.
И т.н.
Само от два реда и се вижда що за мислене имаш и какъв си в живота си. А точно eй такива животоцелеви маняци най-често прикриват живота си, за да не се види колко е жалък. :D
TrollFactory
06-29-2020, 22:08
Точно ти да критикуваш детето е малко странно.
А ти какво се опита да (му) кажеш?
defender
06-29-2020, 22:14
Иска да ти каже, че язък ти за проститутките и за секс уроците. Пак няма да се вредиш да "ебеш" нормално момиче. :D
TrollFactory
06-29-2020, 22:17
Не са глупости, но явно ти сам не можеш да зацепиш какво пишеш.
Ти трябвало да правиш секс, защото не можеш да не правиш.
Ти не можело да си, като мене, трябвало да си като тия дето правят секс.
И т.н.
Само от два реда и се вижда що за мислене имаш и какъв си в живота си. И точно й такива животоцелеви маняци най-често прикриват живота си за да не се види колко е жалък. :D
Ама аз не съм обяснявал на никого, че имам вълнуващ живот. Това го измисляш ти като си съчиняваш истории за мен. Няма значение аз какво правя в реалния свят. Приеми, че там все едно не съществувам. Ти вкарваш в образа ми на TrollFactory някакви допълнителни качества. Ако така ти е по-интересно, нямам нищо против. От друга страна пък ти си ми абсолютно ясен и предвидим в отговорите си. Няма да успееш да ме анализираш успешно, не се напрягай излишно!
dreamwalker
06-29-2020, 22:27
Че си твърде млад и ти личи.
TrollFactory
06-29-2020, 22:31
Че си твърде млад и ти личи.
Ти на колко си?
Как ще питаш момиче на колко е на *всеослушание*, бе?
И не мисля, че секса е нещо, на което трябва да му се придава чак такова огромно значение - ако не си намерил човека за себе си, с който да го пожелаеш, да тръгнеш по проститутки или да го правиш със случайни.
TrollFactory
06-30-2020, 06:55
Как ще питаш момиче на колко е на *всеослушание*, бе?
И не мисля, че секса е нещо, на което трябва да му се придава чак такова огромно значение - ако не си намерил човека за себе си, с който да го пожелаеш, да тръгнеш по проститутки или да го правиш със случайни.
Негова си работа. Ако иска ще ми отговори. А ти няма нужда да му дон жуанстваш.
И междувременно може да ми отговориш на въпросите в началото на настоящата страница.
dreamwalker
06-30-2020, 11:36
Ти на колко си?
Познай.
Necrologist
06-30-2020, 18:07
Познай.
на твърде множко за акъла ти
dreamwalker
06-30-2020, 18:33
на твърде множко за акъла ти
Да, разкри ме, опитвам се да сваля средния коефициент на интелигентност на форума.
TrollFactory
06-30-2020, 21:32
Познай.
По-добре да не казвам пък, а пък и само те пробвах, за да видя какво ще кажеш.
А между другото, ти как реши, че съм “детето” по-горе? Опитваш се да внушиш, че мненията ми по някакъв начин са детски или т.е. глупави. Използваш странична тема като обявяването на възрастта ми без изобщо да я знаеш със сигурност. Дори "дете" да е относително понятие, то съвсем ясно си конкретизира инфантилност. Иначе изобщо "детето" не би фигурирало в речта ти. Остава логичното заключение, че целта ти е с този уж случайно подметнат по-горе "компромат" (защото ти си съвсем наясно, че няма как да знаеш възрастта ми) е, за да придадеш сега един по-различен вид на всичко, което казвам. Сякаш целиш този "факт" да повлияе върху преценката на останалите за стойността на мненията ми. Не играеш честно!
dreamwalker
06-30-2020, 23:28
По-добре да не казвам пък, а пък и само те пробвах, за да видя какво ще кажеш.
А между другото, ти как реши, че съм “детето” по-горе? Опитваш се да внушиш, че мненията ми по някакъв начин са детски или т.е. глупави. Използваш странична тема като обявяването на възрастта ми без изобщо да я знаеш със сигурност. Дори "дете" да е относително понятие, то съвсем ясно си конкретизира инфантилност. Иначе изобщо "детето" не би фигурирало в речта ти. Остава логичното заключение, че целта ти е с този уж случайно подметнат по-горе "компромат" (защото ти си съвсем наясно, че няма как да знаеш възрастта ми) е, за да придадеш сега един по-различен вид на всичко, което казвам. Сякаш целиш този "факт" да повлияе върху преценката на останалите за стойността на мненията ми. Не играеш честно!
Не е толкова сложно, колкото описваш. Просто мисля, че си малък. Малък: <20.
TrollFactory
07-01-2020, 06:30
Какви са причините да смяташ така? И какво общо има с темата или с нещата, които обсъждаме до тук? Все едно аз да вметна между другото уж невинна нотка за личността ти, която да е не само от символично значение, а да е в състояние цялостно да промени представите на другите за теб, а после след такава “атака” да се правя на ударен. (“Нищо не исках да кажа.”).
Позволи ми да мисля, че е над 30, но е със закърняло мислене, типично за човек живял цял живот под похлупак. Всичко, което говори е повлияно или директно прекопирано от интернет и тъпи пропагандни филми. Ако някой има собствени разсъждения, дори да не съвпадат с твоите, все пак може да се замислиш върху тях, но почти копи-пейст вече е...
На <20 да тръгнеш по проститутки е тъжно.
dreamwalker
07-01-2020, 07:24
Какви са причините да смяташ така? И какво общо има с темата или с нещата, които обсъждаме до тук? Все едно аз да вметна между другото уж невинна нотка за личността ти, която да е не само от символично значение, а да е в състояние цялостно да промени представите на другите за теб, а после след такава “атака” да се правя на ударен. (“Нищо не исках да кажа.”).
Такова впечатление оставиха у мен писаниците ти, jesus christ.
Защо си толкова раздразнен от истината или от неистината, ако предположим, че си над 20.
dreamwalker
07-01-2020, 07:26
Позволи ми да мисля, че е над 30, но е със закърняло мислене, типично за човек живял цял живот под похлупак. Всичко, което говори е повлияно или директно прекопирано от интернет и тъпи пропагандни филми. Ако някой има собствени разсъждения, дори да не съвпадат с твоите, все пак може да се замислиш върху тях, но почти копи-пейст вече е...
Не само че не вярвам, но и не допускам, че може да е над 30.
Но и няма значение, честно казано.
TrollFactory
07-01-2020, 08:58
Такова впечатление оставиха у мен писаниците ти, jesus christ.
Защо си толкова раздразнен от истината или от неистината, ако предположим, че си над 20.
https://ucha.se/watch/4633/chetene-s-razbirane
Защото:
Опитваш се да внушиш, че мненията ми по някакъв начин са детски или т.е. глупави.
И това за "повлияно или директно прекопирано от интернет и тъпи пропагандни филми" го казва човек, който твърди, че американците не са стъпвали на Луната (въпреки, че СССР нямат възражения), че COVID19 е американско биологично оръжие (въпреки, че САЩ са най-пострадалата държава) и как самый победный строй се е срутил само заради шепа предатели отвътре, а не по обективни човешки причини (желание за свобода и индивидуалност).
Никой никъде не е тръгнал насила, за да констатираш нещо тъжно. Нито пък "това" пречи в последствие за нормални вързки. Но ти си се фиксирал върху него сякаш, за да си самовнушиш превъзходство от това, че не си бил. Е, добре, по-голям мъж те прави! Както и фукните ти с фантастичната бройка пъти, в които можеш да го направиш за една вечер (които са като фукни на седмокласник) също те правят по-голям мъж!
defender
07-01-2020, 09:43
Трола е над 30 годишен, изпечен агент на ДС и на евреите.
Разкрепостен симпатизант на сексуалната революция и върл капиталист, което се изразява в ненаситната му жажда за сексуално задоволяване (без значение на начините и средствата) и отмяната на моралните ограничения. :D
dreamwalker
07-01-2020, 10:03
.
Не глупави, по-скоро наивни.
TrollFactory
07-01-2020, 10:44
Не глупави, по-скоро наивни.
Това е все едно да кажеш същото.
Ако ме смяташ за наивен, защото ти изглежда, че споря с Исаев, за да променя мнението му, не е така. Осъзнавам, че е хардлайнер и не подлежи на промяна, но понеже е “полезно изкопаемо” (почти няма млади комунисти, с които да спориш, а той е на 30) ми беше интересно всичко, което има да каже дори и аз да не съм съгласен с него.
Ако пък ме смяташ за наивен заради темата за проституцията, мисля че е пределно ясно, че не я представям по никакъв начин като пълноценен заместител на традиционните взаимоотношения между мъж и жена. През цялото време казвах, че за момче/мъж този акт (сефтето) сам по себе си не е кой знае какво, нито е по-опасен за психиката на едно девствено момче/мъж от порното. Идеята беше това да е съвет в темата за 30 годишния девственик към тези, които смятат, че изпитват някакъв голям комплекс от своята девственост и не е кой знае какъв голям компромис с “принципите им” (ако имат такива, защото оставам с впечатление, че девствените търсят извинение в “принципност”, за да се оправдават за “закъснението си”) ако отидат, “опитат” и току-виж помогне да гледат на себе си в друга светлина. Това ли е наивното?
Та кое последно толкова не одобряваш в мненията ми по тези теми или в поведението ми, че да ти се струвам “наивен като дете”?
Исаев е този на аватара ми - измислен герой от сериал. Аз не съм Исаев. Което не пречи да се възхищавам на добре изиграния образ.
Комуниста RedArmy може много неща да ти каже, въпроса е дали си заслужава. Неговото мнение е, че не си.
Ако имаш комплекси относно секса, проститутка може да ти помогне, ако си много елементарен тип, ако си малко по-умен, тези комплекси даже ще се задълбочат. Ще започнеш да се самосъжаляваш дотам ли си изпаднал, за да ходиш на такива и ще те хване депресията яко.
...
Аз не знам здрав и хетеросексуален мъж за ~12 часа да не може да го направи поне няколко пъти. Ти ако знаеш... Друг е въпроса, че е тъпотия и нездравословно.
Всъщност имаше един, когато ходехме да пием бира/ром, все казваше, че въобще не може, дори 1 път, не от притеснение, но не мисля, че това е за подигравка. Имал е някакви проблеми човека.
TrollFactory
07-02-2020, 13:09
Исаев е този на аватара ми - измислен герой от сериал. Аз не съм Исаев. Което не пречи да се възхищавам на добре изиграния образ.
Много добре знам. Грозният ми каза отдавна, когато го попитах защо ти казва Исаев. Гледам изключително рядко кино от тази епоха, но се досетих още преди това, че щом си комунист, а героят ти на аватара е с немска униформа, вероятно става въпрос за някакъв съветски шпионин. Предполагам, че е нещо от типа "Ние сме на всеки километър" с подчерано захаросани подвизи на "антифашистите", което честно казано не буди в мен никакви чувства освен може би на съжаление към хората от тази епоха, които са нямали друг избор какво да гледат.
Комуниста RedArmy може много неща да ти каже, въпроса е дали си заслужава. Неговото мнение е, че не си.
Не се надценявай излишно! И още не е късно да ми отговориш на мненията от предходната страница. (мнения #11027 и #11050)
Ако имаш комплекси относно секса, проститутка може да ти помогне, ако си много елементарен тип, ако си малко по-умен, тези комплекси даже ще се задълбочат. Ще започнеш да се самосъжаляваш дотам ли си изпаднал, за да ходиш на такива и ще те хване депресията яко.
А не е ли комплекс да бягаш фанатично от проститутките заклеймявайки ги поради някаква неизвестна причина като "най-черния дявол", които едва ли не крадат от мъжествеността на мъжа? Това е детски необоснован страх. Същите тези момчета, които мислят така (говоря вече за впечатления не само от форума), ги е страх дори да са откровени относно порното (и тук на никого антипроститутски настроен не му стискаше да отговори на въпросите ми от по-рано, които повдигнах относно паралелите между порнографията и платения секс). Някои от тях например казват, че дори не си бият чикии и порно дори не им трябва, което за мен е силно преувеличение. Явно става въпрос за някакво вътрешно неудобство, което изпитват по темата, сякаш че говорят с майките си, а не със свои връстници. Не ми се струва естествено да изпитваш такъв страх и да симулираш чак такова отвращение и погнуса от секса с проститутка при условие, че дори не си ходил и не знаеш какво е, а дори може и да си девствен в крайна сметка и изобщо да не знаеш какво е секс. Това е като да изпитваш отвращение от гаджето си по-късно, че то е имало връзки преди теб. И не на последно място, нима порното да не е като да ходиш по проститутки макар и виртуално? Че какво представлява актът ти на гледане и сексуално самозадоволяване? Какъв тип удоволствие изпитваш в крайна сметка? Ами сексуално задоволяване само че чрез виртуална проститутка! Какво изпитват жените и какви обикновено са те в тези филми? А? Илиза, че много от антипротитутски настроените типове имате двойни стандарти и самите вие имате някакъв комплекс от сексуалността си и нейните проявления.
Аз не знам здрав и хетеросексуален мъж за ~12 часа да не може да го направи поне няколко пъти. Ти ако знаеш... Друг е въпроса, че е тъпотия и нездравословно.
Всъщност имаше един, когато ходехме да пием бира/ром, все казваше, че въобще не може, дори 1 път, не от притеснение, но не мисля, че това е за подигравка. Имал е някакви проблеми човека.
Въпросът беше, че ти говориш как още първия си път си се представил като сексуален терминатор, когато обикновено при повечето първият им път е като някакъв нескопосан опит за секс докато не се научат. Притесняват се, спада им и не е каквото са очаквали. А ти се изфука, че си бил едва ли не "секс бог".
defender
07-02-2020, 13:41
Много добре знам. Грозният ми каза отдавна, когато го попитах защо ти казва Исаев.
Че нали Грозния си ти ве. :D
TrollFactory
07-02-2020, 15:26
Че нали Грозния си ти ве. :D
Е как така? :D Та нали ти точно все пишеш ентусиазирано през някакво време колоритни разкази за нас двамата? От къде я черпиш тази муза, ако ни смяташ за 1 и също лице?
defender
07-02-2020, 15:57
Е как така? :D Та нали ти точно все пишеш ентусиазирано през някакво време колоритни разкази за нас двамата? От къде я черпиш тази муза, ако ни смяташ за 1 и също лице?
Защо с Грозния се отнасяш по-нежно и любвеобилно дори и от жените във форума (Фъзи и Дрими). Вижда се, че той е специален за теб, какво толкова може да ти даде Грозния, което жените не могат? :D
Фъзито без да знае, че двамата сте един и същ човек се прикрепи към вас "двамата" в групичка, и то се прикрепи към всеки от вас в една и съща степен, т.е. ако я накараме кой от двамата би предпочела, то тя много трудно ще реши - защото може би сте един и същ човек. Явно с женската си интуиция тя е видяла във вас едни и същи качества, който са я привлекли в почти еднаква степен. :D
TrollFactory
07-03-2020, 19:23
Защо с Грозния се отнасяш по-нежно и любвеобилно дори и от жените във форума (Фъзи и Дрими). Вижда се, че той е специален за теб, какво толкова може да ти даде Грозния, което жените не могат? :D
Фъзито без да знае, че двамата сте един и същ човек се прикрепи към вас "двамата" в групичка, и то се прикрепи към всеки от вас в една и съща степен, т.е. ако я накараме кой от двамата би предпочела, то тя много трудно ще реши - защото може би сте един и същ човек. Явно с женската си интуиция тя е видяла във вас едни и същи качества, който са я привлекли в почти еднаква степен. :D
От както докторът те изостави и изчезна безследно от тук, а мисля че от тогава измина повече от 1 седмица, издаваш признаци на потънал в тежка депресия. Ударил си го и на някаква ревност на всичко останало живо, било то женско или полу-женско, което доскоро е показвало признаци, че ти е обръщало някакво внимание, а в момента ти е било напълно игнора... Поне докато съчиняваше истории за мен как съм сводник и работодател на Грозния, а той ми доносничи за колегите си, както и как съм върл капиталист с 10 апартамента и също така и агент на ДС, показваше някаква муза и по-готината си “талантлива” страна. Изведнъж с предположението, което извади, че съм едно и също лице с Грозния, рейтингът и интелектът ти рязко паднаха и удариха ниско долу в земята до нивата на тези на другият активно спорещ с мен в последно време индивид, който е твърдо убеден в същото.
defender
07-03-2020, 21:25
От както докторът те изостави и изчезна безследно от тук, а мисля че от тогава измина повече от 1 седмица, издаваш признаци на потънал в тежка депресия. Ударил си го и на някаква ревност на всичко останало живо, било то женско или полу-женско, което доскоро е показвало признаци, че ти е обръщало някакво внимание, а в момента ти е било напълно игнора... Поне докато съчиняваше истории за мен как съм сводник и работодател на Грозния, а той ми доносничи за колегите си, както и как съм върл капиталист с 10 апартамента и също така и агент на ДС, показваше някаква муза и по-готината си “талантлива” страна. Изведнъж с предположението, което извади, че съм едно и също лице с Грозния, рейтингът и интелектът ти рязко паднаха и удариха ниско долу в земята до нивата на тези на другият активно спорещ с мен в последно време индивид, който е твърдо убеден в същото.
Нямаш друг избор освен да отричаш до дупка, защото в противен случай, ако се окаже, че двамата сте един човек ще изпаднеш в много неловка положение. А и ако досега си имал някакви минимални шансове да се загаджиш с Фъзи или Дрими, то ако се окаже, че това е истина, те съвсем ще те отрежат, като видят за какво сдухарство става въпрос и до къде можеш да изпаднеш. :D
Колкото до докторчето, подиграваше се на другите и се пъчеше каква секс машина е, ама се появи Ivaaa и с няколко поста го постави на място и сега се чуди в коя миша дупка да се скрие. ГолЕм резил. :D
TrollFactory
07-04-2020, 08:45
Нямаш друг избор освен да отричаш до дупка, защото в противен случай, ако се окаже, че двамата сте един човек ще изпаднеш в много неловка положение.
Мисля, че в неловка ситуация изпадна само ти, защото с това поредно мнение само затвърди това, което вече ти казах по-рано:
Изведнъж с предположението, което извади, че съм едно и също лице с Грозния, рейтингът и интелектът ти рязко паднаха и удариха ниско долу в земята до нивата на тези на другият активно спорещ с мен в последно време индивид, който е твърдо убеден в същото.
А и ако досега си имал някакви минимални шансове да се загаджиш с Фъзи или Дрими, то ако се окаже, че това е истина, те съвсем ще те отрежат, като видят за какво сдухарство става въпрос и до къде можеш да изпаднеш. :D
Явно ти, стоейки вече над 30 години на скамейката на девствениците, си склонен само като ти се усмихне някое момиче и вече да смяташ, че става въпрос за някакъв “шанс”. Аз не търся нищо подобно и въпреки заядливите ти предположения, явно на мнозина съм достатъчно интересен, защото много пъти различни потребителки и потребители са ме заговаряли на лични. А ти се пукаш от яд само дори от това, че “съм получил погледите” на две тук (и то по съвсем различни причини една от друга) и сигурно си мислиш “Ееех, да бях аз на мястото на този гений TrollFactory, вече щях да топя чушката си в марината”. Ако и на живо си личи същото за теб, скоро секс няма да видиш, защото болшинството от женското съсловие се е осъзнало доста за последните 200 години и твоите евтина коцкарщина и загорялост тлееща вече мъчителните за теб повече от 30 години го отблъсква. По-добре направи нещо по въпроса (много добре се досещаш какво) и не казвай на никого, ако толкова те е срам, но в крайна сметка се “пребори с този дявол” (твоята деТственост :D ). Е, на мен все пак можеш да признаеш на лични “Благодаря ти от все сърце, TrollFactory, оказа се прав за всичко!!! Толкова години бях в заблуда!” 8)
Колкото до докторчето, подиграваше се на другите и се пъчеше каква секс машина е, ама се появи Ivaaa и с няколко поста го постави на място и сега се чуди в коя миша дупка да се скрие. ГолЕм резил. :D
Мисля, че по-скоро стана точно обратно и той я постави много добре на място с чудесно summary на нейната личност:
А ти още ли гониш дърти чичаци с дебели портфеили, които те третират като сексуален аксесоар, след което пишеш мелодрамите си тук?
... но ти естествено обичаш да се буташ на жените тук и да им правиш четки при всеки удобен момент, за да им се подмажеш с надеждата, че това ще ти “отвори някакви врати”. Ама за тая специално си само на 30 и нямаш пари. :D
Исусе, what are you thinking?! :D
То само като те види човек как пишеш, как стила ти поразително прилича на този на Грозния: много удивителни (доста често по 3), честото използване на "?!", еднаквото чувство за "ирония", и едно от най-разпознаваемите - емотиконката с очилата и балончето с дъвка, това, че и "двамата" яко миришете на комплекси и девственост (но, хайде, последното го зарежи)... Вече много неща стават ясни. Опитваш се да развиеш няколко профила, които уж са на различни хора, но не можеш да избягаш от същността си. А именно - на неудачник, който говори само с баба си и по цял ден чете в нета. А ако изобщо изкарваш някакви пари, то е от "фабриката за илюзии", както аз наричам тези "професии" - копане на биткойни или нещо друго, при което по цял ден седиш пред компютъра. Доста често раздаваш съвети обаче и то с менторски тон. Странно за човек, който не е имал допир до реалния свят и няма нито приятели, нито приятелка... Чак му се привиждат фалшиви Елизавети, КГБ-та, ДС, БКП, военни, АБПФК... Милиони пъти му казваш, че никой освен прадядо ми не е членувал в БКП, той пак си върти същото като латерна. Ебати резила.
Много добре знам. Грозният ми каза отдавна, когато го попитах защо ти казва Исаев. Гледам изключително рядко кино от тази епоха, но се досетих още преди това, че щом си комунист, а героят ти на аватара е с немска униформа, вероятно става въпрос за някакъв съветски шпионин.Не знам кой го е измислил, но тоя филмов герой дори не прилича на немец! :D С униформата е още по-голяма смешка!
Въпросът беше, че ти говориш как още първия си път си се представил като сексуален терминатор, когато обикновено при повечето първият им път е като някакъв нескопосан опит за секс докато не се научат. Притесняват се, спада им и не е каквото са очаквали. А ти се изфука, че си бил едва ли не "секс бог".Другарят Исаев е безсрамен лъжец като всички комунисти!
Фъзито без да знае, че двамата сте един и същ човек се прикрепи към вас "двамата" в групичка, и то се прикрепи към всеки от вас в една и съща степен, т.е. ако я накараме кой от двамата би предпочела, то тя много трудно ще реши - защото може би сте един и същ човек. Явно с женската си интуиция тя е видяла във вас едни и същи качества, който са я привлекли в почти еднаква степен. :DАко мислиш така, по-добре вземай пример и току виж тя си променила мнението за теб! :D
Мисля, че по-скоро стана точно обратно и той я постави много добре на място с чудесно summary на нейната личност:Г-ца Юфката отдавна е разконспирирана като меркантилна и мизантропна личност с беден духовен, социален, интелектуален и сексуален живот!
Чак му се привиждат фалшиви Елизавети,..Най-накрая си признахте другарю Исаев! :D
Пробвай с РАЙД таблетки , освен че помагат срещу комари, така и срещу останлите гадинки.
https://tse2.mm.bing.net/th?id=OGC.347994e8fd352b8b614eaf5fc48bce68&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2fzVsHw 2gHCPXQk%2fgiphy.gif&ehk=vuFEqw91IelxFwqz1W%2b9iVQqjEEiT%2f9XNPFIHjBC3W E%3d
Да чукна на дърво, измряха. Утре май пак ще опръскаме контролно са може да измре всяка отврат, дето се крие по ъгълчетата и ни притеснява.
Он: Ами, на крачка съм от това да сътворя нещо и толкова ме е страх, че все отлагам и ме е хванала адска летаргия. Трябва да се хвана в ръце.
Играта на котка и мишка не се случи. За щастие или нещастие.
Едитвам: RedArmy, летящи мравки бяха. Нищо опасно или гнусно по дифолт, но да ме ядат в моя дом - нЕма как. Килтокс им свети маслото.
Като напръскаш, веднага излез от стаята, защото може да ти прилошее. При мен веднъж стана, но бях пръскал много.
Като напръскаш, веднага излез от стаята, защото може да ти прилошее. При мен веднъж стана, но бях пръскал много.
Майка ми изпръска цял флакон из къщата. Три дни миришеше след това, но все пак измряха, без да измрем ние. Контролно поляхме и каналите из къщи със белина. Да чукна на дърво, няма ги. За сега сме победители.
Он: Ем, направих крачка/ход в играта на котка и мишка, чакам отсреща да видим какво ще направят. Евентуално може би ще направя още една тези дни, но толкова от мен. Ако не, сорЕ.
Започнах да си работя и в тая част на нещата, дето ме беше страх. Не е по-розово положението, но е някак си по-градивно от другото. :Дд За сега е още толкова трудно, че ми треперят ръчичките и крачката от страх и адреналин. Ще стане, заяла съм се, че ще стане. Обещала съм на себе си. Имам подготовката и ЩЕ СТАНЕ, окей?! Може би трябваше да се хвана да разръчкам как са нещата с приложенията, дето съм дръпнала, но утре с кафето.
Днес ми звъня аверче, дето ми каза "Сънувах те. Като сънувам някого, или е умрял, или мисли за мен, заради това звъня да те чуя как си." Рядко мило ми стана и определено виновно - в началото супер много НЕ им вярвах, а е трябвало. Семейството и те ми удрят як съпорт за нещата, с които се захващам... Много са невероятни всички, много ги обичам. Явно си заслужава да сме приятели с тези хора... А и като ги слушам, все е на хубаво... Добре е да имаш по-възрастни приятели от теб, та да има от кого да си крадеш опит и съвети.
Wednesday666
07-11-2020, 09:16
Форума още бил жив.
Още малко ако бях поседяла на слънце, можех да се движа като рак днес вече. Ужас
Форума още бил жив.
Това твърдение е доста съмнително. :D
Wednesday666
07-11-2020, 21:30
Това твърдение е доста съмнително. :D
Ще се съглася, макар и с неохота.
А колко беше яко преди.. Ама нъц.
TelechargerS
07-13-2020, 07:20
Изядох глава пресен чесън
Сега майка ми ме гони, не иска да седя при нея
HollyGolightly
07-19-2020, 23:13
Не знам дали е понеже се връщам на работа и трябва да им кажа че напускам, или понеже цялата съм покрита с мехури и имам 2ра степен изгаряне на кожата, или понеже от седмица насам бинджваме BoJack Horseman, ама нещо се депресирах и реших да си спомня доброто старо време и да навестя форума. Не помогна, никак даже...
Умряла работа е тук... А утре трябва да ставам в 6:30. Тоест днес. Само си изгубих времето да чета тъпи постове, но не ми се спи... Разстроих се заради едно нещо...
Абе, М****, ти още ли преследваш момичета по спирките? (не се заяждам, сериозно питам)
Ясно. Благодаря за изчерпателния отговоръ. Явно съм останал съ грешен споменъ.
Както и да е. Може ли да разбереш дали АгентМурa/espada е жив? Защото от три години насам нямам индикация за сѫществуването му.
Necrologist
08-03-2020, 19:08
отчаяния симп Мзвезда си търси кралица
ако искаш аз мога да съм твоята кралица, остави я номном
само искам да ми обещаеш, че ще пишеш за мен както пишеш за момичетата от градския транспорт
Necrologist
08-03-2020, 20:15
сладур що ми пишеш на шопски като не си шоп
Necrologist
08-03-2020, 20:28
Сори, нямам нищо против обратните - стига да не ме заговарят.
ако имаше щеше да е доста оксиморонско
Не. Не знам кой е той. А и честно - в последно време съм станал много асоциален и освен себе си и роднините ми - други хора не ме интересуват.
А ти що пишеш, ползвайки архаични букви, които не се ползват от 80 години?
В един друг форум има също един такъв като теб, с ник Seven Slavic Tribes.
Как не знаеш. Едно много добро и интелигентно момче. Хайде, задействай се. Аз нямам такива познания.
Защото това е българският правописъ. Новият ни е натрапен от комунистите.
Не го знам този. Аз пиша само в БГ наука от време на време, но отдавна не съм писал там.
За разлика от теб - онзи потребител пише и със старото "е" в допълнение.
За агент Мура питай Wednesday666 - за нея ми се върти в главата, че се бе похвалила че може да почне работа в ДАНС. Така че, ако се е реализирала там - сигурно има папка на личния си компютър с досиетата на всички тук.
Кое е старото ''е''? Ятовата гласна?
Коя е тази? Тя май вече не влиза тук.
defender
08-04-2020, 15:52
България - президентска република!!!
А NomNomNom - Президент!
Само NomNomNom! Само NomNomNom!
:)
Има чувството, че ако NomNomNom си купи един изкуствен пенис и ще й пуснеш отзад, ве.
Ти или се правиш или си кьорав - няма и седмица, откакто за последно Wednesday666 писа във форума.
Не съмъ я виждалъ. Не чета всички теми.
^ По- добре е Луна за прѣзидентъ.
А най- добре царь.
От около 75 години пишем на новия правопис, ако не си разбрал досега. В Царство България ли живееш още, аристократе/ке?
Вие, г-нъ Директоре, си ползвайтѣ Вашия осакатенъ номенклатуренъ правописъ. Азъ ще използвамъ този.
Дѣдо ми пишеше така до 2009 година.
TrollFactory
08-05-2020, 11:21
Вие, г-нъ Директоре, си ползвайтѣ Вашия осакатенъ номенклатуренъ правописъ. Азъ ще използвамъ този.
Дѣдо ми пишеше така до 2009 година.
Въпросът, който постави другарят е интересен. Обикновено на старобългарки все още пишат и четат хората, които уж "търсят нещо" като например някакъв код или апокрифно знание в старите книги и имат убеждения, че търсенето им ще ги заведе някъде. Ти какво търсиш или искаш да дадеш на другите някакъв пример, какъв и защо? Едва ли пишеш така само, защото си монархист.
Въпросът, който постави другарят е интересен. Обикновено на старобългарки все още пишат и четат хората, които уж "търсят нещо" като например някакъв код или апокрифно знание в старите книги и имат убеждения, че търсенето им ще ги заведе някъде. Ти какво търсиш или искаш да дадеш на другите някакъв пример, какъв и защо? Едва ли пишеш така само, защото си монархист.
Това не е старобългарски, а новобългарски по стария правописъ. Старобългарската азбука не е подходяща за съвременния езикъ.
На старъ правописъ най- често пишатъ Дѫновиститѣ, не знамъ по какви причини.
Азъ започнахъ да пиша по този начинъ защото така думитѣ се изписватъ етимологически. Тоестъ, пишатъ се еднакво, а въ зависимость отъ диалѣкта се произнасятъ по различенъ начинъ. Така нѣма натрапване на източнитѣ говори въ официалния езикъ.
Обясни тогава какъв е смисъла от "ъ"-то накрая на много от думите. Изговаряш ли го? Не, нали? Тогава защо трябва да се пише още една излишна буква? Аз не казвам, че това е въедено от Фердинанд или от цар Борис III. Просто е безсмислено.
Нищо не търси, прави се на интересен. Има много интересна литература (историческа главно), която е писана преди 1945 и си заслужава да се чете, но просто тогава такъв е бил правописа. Аз имам антикварни книги, които са доста интересни (но не са художествена литература - това го пиша заради теб) и са ценни и не бих ги продал никога. Имам и книги от първите години на Републиката, които са главно за коли, мотоциклети и трактори и прави впечатление, че хората, които са ги писали, са използвали много привнесени чуждици, защото е нямало български термини, поради нашата неразвита техническа наука тогава. Например, в много книги все още пише "амбреаж", вместо "съединител" и аз така съм му свикнал също. Но сега изглежда голяма глупост да се добавят букви, които не се произнасят така или иначе.
Обясни тогава какъв е смисъла от "ъ"-то накрая на много от думите. Изговаряш ли го? Не, нали? Тогава защо трябва да се пише още една излишна буква? Аз не казвам, че това е въедено от Фердинанд или от цар Борис III. Просто е безсмислено.
Това е богатството на езика. Какъвъ е смисълътъ на краесловното "е" въ английския?
Но на менъ ми е интересенъ другъ въпросъ. Защо въ българския машинописненъ стандартъ отъ 1978 г. на мѣстото на неизползваемитѣ вече "ѣ" и "ѫ" се появяватъ още по- неизползваеимтѣ "э" и "ы", при положение, че едната отъ тѣхъ не е фигурирала и въ старобългарската кирилица, а другата е излѣзла отъ употреба 100- 150 години прѣди това?
И защо "ь" (фигуриращъ въ руския и днесъ) е останалъ като знакъ за мекость слѣдъ съгласна, като е имало прѣдложение да се замени съ "й"?
Necrologist
08-07-2020, 19:10
направо си кринджвам докато те чета нютоне
верно си беше леко странен още от преди ама тва вече е нелепо
Не ме чети щомъ ти причинявамъ душевенъ дискомфортъ.
Какво означава кринджвамъ? :D
alcoholic
08-08-2020, 17:27
Не ме чети щомъ ти причинявамъ душевенъ дискомфортъ.
Какво означава кринджвамъ? :D
Хахаха един приятел като се напие и той така говори с Ъ след всяка дума :D :D :D
Хахаха един приятел като се напие и той така говори с Ъ след всяка дума :D :D :D
Какво пие?
alcoholic
08-08-2020, 17:58
Какво пие?
Каквото му сложиш
Каквото му сложиш
Кога ще почерпи?
alcoholic
08-08-2020, 18:30
Кога ще почерпи?
Не му остава с кво да черпи :D
alcoholic
08-08-2020, 18:31
NomNomNom е номер едно! :)
NomNomNom е свръх човек! Свръх човекът, за когото Ницше пише.
Кой е тоя я разкажи
Коя е тя! Тя е талант номер едно на България! Момиче с интелигентност над 250. Което е оправно, самостоятелно, умно и красиво. :)
Тя ако бѣше толкова умна, красива, оправна и такъвъ талантъ, алкохолика щѣше да я знае.
Не я знае, защото тя не се е вписвала тук повече от година. :(
Да й кажа ли да ти пише?
И аз, ако искам, мога да й пиша - знам й както фейсбука, така и инстаграма, но не искам да я безпокоя. Тя си живее живота. Аз просто й се кефя отстрани. :)
Това е леко извратено.
Но кой съмъ азъ да сѫдя.
Защо да е извратено? Просто не желая един непознат (в мое лице) да я притеснява. Аз съм с близо 10г. по-възрастен от нея и живея в България, а доколкото знам - тя живее в Нидерландия.
Не ме разбра. Извратено е това, че непознатъ ѝ знае instagram и facebook.
Necrologist
08-08-2020, 19:20
Ми, то след като й се знаят имената е лесно човек да я намери.
тя номито май заради такива като теб не влиза вече тук
Ми, то след като й се знаят имената е лесно човек да я намери.
Значи привличашъ внимание като постоянно пишешъ за нѣя съ тайната надѣжда да ти пише. Не ми се струва, че ти подхожда на възръстьта.
Necrologist
08-08-2020, 19:29
https://i.ibb.co/QDg0Mkw/image.png (https://ibb.co/1zgcTMW)
най-голямото постижение в живота на звездичката
Necrologist
08-08-2020, 19:35
аз съм по-голямата и сестра
alcoholic
08-08-2020, 23:49
хахахах търсих няколко минути кой цитирате и къде е написано това. Реших че ми е дошло в повече пиенето :D :D
defender
08-09-2020, 12:23
Само NomNomNom!!! NomNomNom императрица!
Въпреки опитите на Necrologist да ме разсее вчера вечерта с качването на снимка на добре сложено и гъвкаво момиче, аз ще продължа да скандирам NomNomNom, NomNomNom! :)
Тоя театър започва да ми мяза на най-обикновен сексуален тормоз. :D
аз съм по-голямата и сестра
Сетихъ се кой бѣше ти.
Ама явно си порасналъ. Не се правишъ вече на мутра.
М**** може да го вземешъ на работа при теб.
HollyGolightly
08-09-2020, 17:41
https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2019-09/24/14/asset/86d2e98c3b58/sub-buzz-626-1569336545-7.jpg
HollyGolightly
08-10-2020, 16:36
Въпрос: защо Georgia, като страна, на български се произнася "Грузия", а като американски щат - "Джорджия"? Едно от двете според мен е грешно - или и двете са правилно, но тогава на англ. език е грешно двете да се изписват по един и същ начин...
Ще питам губернатора и ще кажа
alcoholic
08-10-2020, 21:02
Въпрос: защо Georgia, като страна, на български се произнася "Грузия", а като американски щат - "Джорджия"? Едно от двете според мен е грешно - или и двете са правилно, но тогава на англ. език е грешно двете да се изписват по един и същ начин...
Ама монтана си е монтана навсякъде :D Ай наздраве за Монтана
alcoholic
08-11-2020, 20:18
Знаете ли, че: Жабката не се е логвала тук повече от месец? :O
Може би затова Грозния е решил отново да напусне форума - музата му си е отишла..
Ти откъде знаеш кой кога се логва :D
alcoholic
08-11-2020, 20:54
Тайна!!!
Аз съм специален потребител.
Имплементиран съм във форума от Инвестор.бг. Аз съм техен супер агент. Таен клиент - портя администраторите и модераторите, ако не си вършат работата както трябва.
Иначе на въпроса ти:
- на потребителите, които не са избрали да са в инкогнито режим, можеш да им видиш времето на последното извършено действие във форума. За tori -> https://www.teenproblem.net/forum/member.php/295314
Ако на даден потребител не можеш да му видиш времето на последна активност (а знаеш, че по принцип е явен, а не в инкогнито режим), то това автоматично означава, че все пак вече е преминал в инкогнито.
Занимаваш се с глупости :D Сипи си нещо да пиеш
alcoholic
08-11-2020, 21:02
^ Грозен, а да те питам - това ли е новият ти профил?
Грозен ли ? Сипа ли си :D Проявяваш вербална агресия но аз не съм обидчив засега :D :D
Грозен ли ? Сипа ли си :D Проявяваш вербална агресия но аз не съм обидчив засега :D :D
Абе ти не си ли един досадѣнъ и заядливъ пишманъ инженеръ?
alcoholic
08-12-2020, 21:14
Абе ти не си ли един досадѣнъ и заядливъ пишманъ инженеръ?
Да на няколко чашки ставам инженер космонавт че и пожарникар даже :D
Да на няколко чашки ставам инженер космонавт че и пожарникар даже :D
Помнишъ ли ме?
alcoholic
08-13-2020, 22:16
Помнишъ ли ме?
Не но ще те запомня :D
alcoholic
08-13-2020, 22:18
Гледам оная реклама на Кока-кола с цветнокожите актьори и не мога да я схвана..
Особено като завършва с думите: Open like never before...
Кой е "open"; Какво му е "open"?
Това се превежда отворен тоест широко скроен и социален :) А колата много върви с ром и след няколко такива наистина се отваряш повече :D
Не но ще те запомня :D
По- добре недѣй!
Азъ пъкъ се чудя какво е BDSM.
TrollFactory
08-24-2020, 07:38
Някой ще ме просветли ли това що за щуротия е (случайно ми изскочи в youtube) - https://www.youtube.com/c/NymfyOfficial
И как е възможно момичето да говори на толкова много и различни езици? И защо постоянно шепне и говори безгласно? Това ме напряга - опитвам се да чуя какво говори, а то почти не се чува...
И какво е това ASMR - гууглънах го и ми изскочи нещо на медицинска тематика за някакви тръпки, които протичали по тялото? Друго пояснение за това ASMR не открих. Някой по-запознат с youtube-рите да поясни за какво иде реч. Това съкращение съм го мяркал в имената и на други видеа в youtube.
Официално, това е техника на хипноза за приспиване. По мое мнение, това е софт порно тренд в ютюб за хора, които се възбуждат от нежен женски глас, чийто акомпанимент са предизвикателно облечените или полусъблечени конкубинки като момичето от клипа. Предполагам, че тези дами са съвсем наясно, че тези толкова много гледания, които събират далеч надхвърлят бройката, която в действителност биха имали, ако това, което правят пред камера задоволяваше единствено ушите на клиентите.
Чувствувамъ се като въ гето. Нѣкакъвъ нискокултуренъ индивидъ хвърля кенчета отъ бира прѣзъ прозореца, които падатъ на моя первазъ.
Моля всеки, който поддържа контакт с Императрица NomNomNom, да я информира, че тя липсва на поданиците си тук, като всички ние се надяваме пламенно, че някой слънчев ден тя ще озари с присъствието си нашите лица!
Само NomNomNom, само NomNomNom! Не на демокрацията, не на социализма. Да живей абсолютния императризъм, начело с императрица NomNomNom!Жалък си, честно!
Освен това имаш склонност към мазохизъм, като вероятно унизителната ти роля е заместител на бедния ти сексуален живот.
defender
08-31-2020, 16:34
^ Няма ли да се разревеш най-накрая ве?! Тогава "мама" НомНом може да те съжали и да дойде да те гушне и да ти смени пелените, щото вече се насра.
HollyGolightly
09-01-2020, 01:02
100% тук все още се логва по някой друг стар потребител, който е добавил Императрица NomNomNom като приятел във Facebook и лесно може да я информира за настоящите коментари тук.
Аз, ама няма
Wednesday666
09-01-2020, 10:10
Не бих й го причинила.
Necrologist
09-01-2020, 16:08
закво и е да се завръща, за теб ли?
после се разделиха, след това NomNomNom загатна, че май отново са се събрали и... Тя спря да влиза и пише, като историята й остана с отворен край.
Moже да я подлага на домашенъ тормозъ и да не ѝ дава да използува интернетъ. Тукъ е моментътъ да се проявишъ като герой. Можешъ да спасишъ твоята императрица отъ злия испански сатрапъ и да заживѣете щастливо.
NomNomNom и papugai реално въртяха форума около себе си и го поддържаха жив
Защо забравяшъ dreamwalker? То е по- стойностенъ потребитель отъ тези двамата взети заедно.
Necrologist
09-01-2020, 17:46
Митко ти някакъв текстов документ ли си пазиш с историята на номном
даже май късно се е усетила да спре да влиза ако питаш мен
TrollFactory
09-03-2020, 08:08
Що за администраторско творение е този потребител: https://www.teenproblem.net/forum/member.php/350861 ? Има точно 0 коментара, но постоянно виси във форума. Но това не е толкова странно, колкото това, че като се посети профила изписва, че последната му активност е от около 13 часа по обед, а същевременно 12 часа по-късно форумът все още отчита конкретния потребител, че е на линия???
При всички останали потребители след като минат 3 часа на неактивност форумът вече ги отчита като извън линия. Но не и при този профил. Що за администраторско творение е това. Каква му е целта? Защо е създаден този профил? Защо е по-различен от всички останали?
Сигурно защото е нова и е преписвала статии за сайта цял ден и е стояла до късно, за да се докаже на новата си работа. Ако почнеш работа тук ще получиш права за модериране не само на статиите си и на коментарите под тях, но и като бонус ще имаш и права във форума. Явно идеята е, редакторките да поглеждат от време на време какво става и тук, въпреки, че каквото се случва в този сайт, основно се случва тук, защото аз не виждам под "интересните" им статии като "Кендъл Дженър само по гащи (снимки ТУК)" и "Емили Ратайковски си показа най-милото (снимки ТУК)" някой да се е засилил особено да пише и да коментира.
Сигурно защото е нова и е преписвала статии за сайта цял ден и е стояла до късно, за да се докаже на новата си работа. Ако почнеш работа тук ще получиш права за модериране не само на статиите си и на коментарите под тях, но и като бонус ще имаш и права във форума. Явно идеята е, редакторките да поглеждат от време на време какво става и тук, въпреки, че каквото се случва в този сайт, основно се случва тук, защото аз не виждам под "интересните" им статии като "Кендъл Дженър само по гащи (снимки ТУК)" и "Емили Ратайковски си показа най-милото (снимки ТУК)" някой да се е засилил особено да пише и да коментира.Едно от доказателствата, че персоналът на сайта е изцяло и 100% съставен от жени (между другото с беден духовен и интелектуален живот) е естеството на статиите, които се публикуват тук!
Отдавна не съм видял тук някоя статия с друга насоченост извън "клюкарско-фешън-селебрити" или "зодии", а това са именно теми, вълнуващи САМО и единствено жени с беден духовен и интелектуален живот! :?
Не знам какво си въобразяват, но с такава публикационна политика автоматично губят 50% от потенциалната аудитория - мъжката!
DieselBlood
09-04-2020, 00:50
И тук ли вече почнаха да се прокарват феминистките идеи? Ужас някакъв. Защо от инвеститор.бг не излязат да кажат, че закриват форума? Поне няма да се мъчат с хостинг.
TrollFactory
09-04-2020, 09:44
между другото с беден духовен и интелектуален живот...
Това говори естествено както и за това, че са съвършено неможещи да измислят фейк теми, така че да излъжат поне някой, че са истински! Ето, вчера пак ги хванах да пускат фейк темa и тъкмо й бих "фейк печата" и хоп! Изтриха я цялата вместо само да изтрият моето мнение, с което доказват, че съм бил абсолтюно прав за всичко, защото освен печата, написах и кратък анализ за несъвършенствата й! :D Беше нещо от сорта на тотално безинтересна и с нищо непровокираща тема "Харесва ли ме или си играе с мен?", пускана за кой ли път (явно за толкова им стига фантазията за фейк теми. Има-няма два варианта. :D ), в която въпросната авторка беше описала с 2 изречения нейния "проблем". Някакво момче я закачало, тя му писала после, но той не й отговорил, а пък на следващия ден пак се закачало с нея. :D Явно това е тема на някоя от служителките, която е съвсем ненаясно каква е "ситуацията тук" и как с тези теми не може да се излъжат хора от 2005-та година насам, освен ако не са с интелект на границата до 0. :D
Ако искат да има зрителски интерес, нека пуснат поне нещо малко "по-така". Ама сега аз ли да им давам идеи наготово? Не чувствам смисъл при положение, че не ми плащат за това, а някак си съм сигурен, че тези с фейк темите са всъщносъ тези, които са на заплати тук. Липси в чужди капацитети безплатно точно за тези, на които им се плаща, за да ги доказват, аз няма да попълвам! Нека ги гледат всички как се излагат! :D И при положение, че има толкова много хора с изказ, идеи и висока култура, пишещи из интернет пространството дори и то за без пари и въпреки това даващи много висока стойност на постовете си, аз действително се чудя как така не могат да си намерят един читав кадър за тази работа. Не плащат достатъчно или си назначават "калинки"? Нищо чудно това да е "семеен сайт". :D
А колкото до статиите! Никой, ама абсолютно никой не ги чете! Не може в тях да няма никакви коментари при уж толкова многото посетители (винаги ~ 1000 / 2000 "гости четат" според манипулираният им (според мен) брояч долу). Дори и най-тъпите кифли, за чието ниво уж се подготвят статиите тук (от онези със залепените пластмасови мигли и маникюр, с който тропайки по смартфоните си могат да повредят екраните им, които в този смисъл са си действително "доста по-смарт" в сравнение с глупаво изглеждащите си притежателки), не оставят никакви коментари, а като ги гледаш от страни, точно те са най-активни в оставянето на поне емотиконки и лайкове. Виждал съм как и най-глупавите момичета скролват с по 30 км в час стените на фейсбук и лайкват почти всичко, което видят, а тук ли не могат да оставят поне един лайк или смайли фейс, за да се види, че някой ги чете? Щом и това няма като активност под уж "най-актуалните за цялата млада аудитория горещи новини от цял свят", мисля, че не е необходимо повече да преджавкваме въпроса. Нека ги оставим сами да си копаят дъното с лъжици. :D :D
DieselBlood
09-04-2020, 12:01
Е как? Нима никой не чете великите статии от рода на "Какъв мъж си в леглото според зодията ти"?
Necrologist
09-04-2020, 18:02
Е? Някой? Нещо? Помни ли?
Не, както никой няма да помни теб, Мите.
Нищо чудно това да е "семеен сайт". :DАко беше "семеен сайт" щеше да има поне един мъж в персонала.
Не плащат достатъчно или си назначават "калинки"? Според мен ръководството на сайта е просто женски приятелски кръг, без никакви раелни познания по PR, дар-слово, маркетинг и фирмена политика!
Е как? Нима никой не чете великите статии от рода на "Какъв мъж си в леглото според зодията ти"?Аз с нетърпение очаквам статия на тема "Какви лайна сереш - според зодията", но уви още не съм видял такава!
DieselBlood
09-06-2020, 21:47
Аз с нетърпение очаквам статия на тема "Какви лайна сереш - според зодията", но уви още не съм видял такава!
Аз очаквам "Мъжката чекия според зодията".
Аз очаквам "Мъжката чекия според зодията".Такава статия никога няма да има в този форум, защото имайки предвид пола на модераторКИте и редакторКИте, за тях чикията е нещо от приказките, нещо което няма как да си представят, камо ли да го изпитат или напишат статия за него! :D
Както е казал народът - "секс може и с език, и с пръсти, но за чикията си трябва **р!" :razz:
DieselBlood
09-08-2020, 01:31
Такава статия никога няма да има в този форум, защото имайки предвид пола на модераторКИте и редакторКИте, за тях чикията е нещо от приказките, нещо което няма как да си представят, камо ли да го изпитат или напишат статия за него! :D
Както е казал народът - "секс може и с език, и с пръсти, но за чикията си трябва кур!" :razz:
Що бе? Виждам долу пак култова статия: "Как да го накарате да ви предложи брак"? Как ще ме накара някоя да и предложа брак, освен ако аз самия не искам?! Тия модераторКИ явно съвсем са изкукали без мъжки ласки.
Не съм напълно сигурна дали трябва да си поговорим или не трябва. Май сме големи хора и уж сме приятели от години, би трябвало да успеем да се разберем. Като по-малки се разбрахме, че сега... Интересен филм от нищото стана... Ситуацията има много страни за разглеждане.
TrollFactory
09-08-2020, 14:12
^ А според мен ситуацията има само един начин на разглеждане:
От години не съм казвала нищо смислено в този форум (може би и извън него). Животът ми няма смисъл. Добрече са кучетата.
DieselBlood
09-08-2020, 20:21
Тори пак е агресивна. Тори, душице, недей така. От ядове ще си докараш бръчки на лицето. Power of positivity!
Тори пак е агресивна. Тори, душице, недей така. От ядове ще си докараш бръчки на лицето. Power of positivity!
Нищо подобно, никаква агресия нямаше в случая. Даже си решихме ситуацията както правят големите хора - напихме се, поебавахме се с "филма" и се донапихме...
Получих сигурно най-хубавото съобщение за годината снощи, по никоето време. <3 Не помня да съм била толкова щастлива скоро.
Обмислям и една лека кретенийка, това също ме кара да се чувствам супер добре. Само трябва да звънна, за да си запазя час. Малко ме е страх, но май ми е време вече. Хем е и правилното време от годината за това.
DarkTemplar
09-25-2020, 15:50
Европейците я наричат Джорджия още от Средновековието, заради особената почит на грузинците към Свети Георги Победоносец. Оттам са го възприели и американците. Българите я наричаме Грузия по примера на източните народи. Самите грузинци я наричат Сакартвѐло.
А щатът се казва Джорджия, защото е кръстен на най-известния американски Георги - Джордж Вашингтон.
Иииии официално вече си имам час за кретенийката и НАБЛИЖАВА!!! Както и друго хубаво нещоооо. Не очаквах да е толкова скоро, но е супер, че няма да имам време да се разкандърдисам. :Ддд Малко ме е страх, ако трябва да говорим честно, щото избрах място, дето боляло, нооооо ще издържа и няма да е наполовина всичко. Обмислям и дали да се похваля предварително или да не казвам нищо и да я видят после...
HollyGolightly
09-30-2020, 03:29
А щатът се казва Джорджия, защото е кръстен на най-известния американски Георги - Джордж Вашингтон.
Всъщност още преди независимостта щата се е наричал Джеорджия, на King George II
DieselBlood
10-03-2020, 13:17
Отвратителното чувство, когато си с дънки и ти стане. :(
LoadRunner
10-10-2020, 13:57
Хм
DarkTemplar
10-13-2020, 08:13
Всъщност още преди независимостта щата се е наричал Джеорджия, на King George II
Възможно е.
alcoholic
11-10-2020, 18:14
Алкохолът не е решение, деца.
Наздраве!
HollyGolightly
11-25-2020, 03:56
От 7 часа стоим и гледаме сериал, който харесвах като млада, щото по някаква причина все още ме обича и ми угажда, пък и е болен, та няма много други неща за правене.
Почувствах се носталгично и се сетих за форума. Сега ми стана тъжно като гледам колко е умряло
Ама какво да се прави, Valar Morghulis дето се викаше в оня тъп сериал
Чувствам се добре,доволен съм от себе си.Днес,свърших доста важни неща, сам в апартамента,а чувам как чиниите в кухнята тракат.
Всичко в последните 10 години води до тук,да видя нея. Сякаш виждам някой който познавам от хиляди години,тя е в сърцето ми и плени душата ми. Въпреки всичко тази жена остана до мен и аз няма вече да бягам,а дори бих влязъл във война заради нея.
Ако ще се боря за някой това ще е тя!
Ще бъде трудно да преодолея всички граници,но съм достатъчно луд и силен да го направя и ще помета всичко по пътя си ако трябва.
Не знам как е възможно да допусна някой толкова близо до себе си,но тя е първия човек който се докосва така до мен.
Не съм я виждал само ден и ми липсва,а когато се срещнахме за последно беше неописуемо,още виждам погледа,още чувам глава си,още усещам докосването и.
Като полудял съм,но...
Сякаш 30г съм живял само за да я срещна.
Бог е с мен и ще спечеля и тази битка!
Истината е, че понякога отново чувам онзи глас в главата си, дето ми казва неприятни неща, въпреки цялата борба с демоните ми. Няма нещо което да помага в този бой, трябва да се справиш сам със себе си. Мисля, че няма верен или грешен ход, което си е нож с две остриета.
Постоянно мисля за това, почва да ми пука много повече, отколкото е нормално за тези отношения. Не знам какъв ще е изходът, но ако не друго, поне е важно, че се пробвам.
Много от моите неща са доста назад, а сега и нямам толкова време за тях, което изобщо не ме радва. Имам способността да превръщам почивката в цяла вечност понякога и често така губя хобита или възможности за развитие в дадена насока.
От друга страна е хубаво, че не си загубих редовната, доходоносна работа, колкото и нерви да хабя по нея. Много хора нямат този късмет. Надявам се да имам повече време за тренировки по празниците, защото имам нужда от напомняне коя съм всъщност, колко съм талантлива в дадена насока и колко още мога да натискам и накъде. Менталното ми здраве също има нужда от малко творческа дейност, защото тя липсва в момента.
От трета страна, един вид, изживявам някаква мечта... Един вид. Не точно както си го представях, но не и по-зле, със сигурност. Обмислям и по това нещо да ходя на курсове и да взема кетап и за това, все пак си е интересно, а и имам кой да ми дава акъл вкъщи. Имам някаква основа. Включително и имам и познат, който дава курсове и човека е един от двамата в град, които се занимават с това. Имам шансовете да се развивам и натам. Не знам до каква степен е адекватно да го правя, де. Дали няма да даа едни при на вятъра и някакви такива тъпни.
Генерално - адски миш-маш ми е, но поне днес се наспах, което си е супер. Сега горещ душ и примирам, че утре съм от рано. Ариведерчи.
Живи ли сте, бе, хора? Една интернет заешка дупка ме доведе във форума и разглеждам от два часа, въпреки че то не че има много за разглеждане, за съъжаление. Спомням си как някога се изписваха по няколко страници на ден в дневника, сега от година няма нищо. И мен ме удари носталнията. :(
Сготвих си,изчистих си,направих си десерт.Време за почивка,утре нов ден.
Харесах си една китара.
pandabear
03-16-2021, 19:31
здр, кп?
divergent
03-27-2021, 15:24
Hi, do you remember me? :D
Получих Вселенски знак, който ми напомни за този форум и досега четох разни стари позабравени дискусии и много се забавлявах. Иначе реших да намина да видя как сте, има ли някой останал от времето, когато "видях" ежедневно тук и какво се случва изобщо. :D
Hi, do you remember me? :D
Получих Вселенски знак, който ми напомни за този форум и досега четох разни стари позабравени дискусии и много се забавлявах. Иначе реших да намина да видя как сте, има ли някой останал от времето, когато "видях" ежедневно тук и какво се случва изобщо. :D
Азъ съмъ тукъ. Но коя си ти?
AnarchyBoy
04-12-2021, 16:31
its dead.
Niakoitam
04-18-2021, 15:05
Здравейте.
От много време насам реших да понамина да видя какво става в темата.
За момента съм малко по социален. Просто работата ми го налага. Може и да е малко по-добре като например да имам малко повече време за общуване, но не мога да се оплача сега,че не се засичам с доста хора. И до там. Та така.
Привет! Минавам да ви споделя (ако изобщо има някой в тази част на Интернет), че се чувствам добре. Недосегаема. Пораснала. Знам, че има много неща, които могат да ме съборят, но знам, че за половината от тях вече съм намерила начин да не ме засегнат така, както иначе биха могли, а за останалата половина ще дерзая. Никога няма да си позволя незначителното да ме докосне. Толкова много съм преживяла и на всичко съм благодарна. И на лошото, ндаааа. И представа си нямате. И мога да обичам! Ах, колко много! И колко лесно мога да забравя. Толкова е яко, когато си наясно - със себе си, другите, себе си... И за пръв път мога да кажа (от възрастта ли е, нз), че съм доволна. Не изпитвам онази жажда. За повече, за всичко. Имам го. Всичкото. За мен.
divergent
05-26-2021, 11:46
Азъ съмъ тукъ. Но коя си ти?
извинете, засичали ли сме се тук?
divergent
05-26-2021, 11:46
its dead.
ами хайде да хванем да го възкресим
mlakniwe
05-28-2021, 19:31
Всички форуми и яки сайтове умряха..сега само тик ток инстаграми и тнт едно време си беше по-яко всичко..сега всичко е бизнес..реклами и така..
преди доста години се чудех кога ли ще умре тоя форум, сега ми е чак странно
SpiritInBlack
05-29-2021, 22:32
Добре!
DoubleDMG
05-31-2021, 17:20
#Anarchy deбелак,теб още ли те пускат да пишеш на малките деца? Аууу сещам се за 1-2 П*****ски неща които си правил в този форум.. Как да е.
Отдавна не бях влизал,сетих се по каква ли не случайност, кофата беше божеството на форума.. А другите раздели просто замираха,носталгия,дева... застаряваме..
pac0line
06-01-2021, 15:24
Честит празник, дечица.
Темите може да са се архивирали, но ЛС-тата са живи, всичките любовни драми на тийнейджърството са запаметени, дори и позабравени.
Кой ли какъв е тези дни.. Къде са емоджитата :(
AnarchyBoy
06-04-2021, 13:33
#Anarchy deбелак,теб още ли те пускат да пишеш на малките деца? Аууу сещам се за 1-2 П*****ски неща които си правил в този форум.. Как да е.
Отдавна не бях влизал,сетих се по каква ли не случайност, кофата беше божеството на форума.. А другите раздели просто замираха,носталгия,дева... застаряваме..
Наркешче, дори не те помня кой си, ма ходи си боцни още една между пръстите на краката, че вена не ти е останала здрава.
AnarchyBoy
06-04-2021, 13:34
ами хайде да хванем да го възкресим
А де.. ;д
HollyGolightly
07-07-2021, 19:46
Мислех да пиша, ама не знам какво, но все някак трябва да се разпиша че съм наминала, та оставям това тук
След 6 месеца пак 8-)
Защо така умря тоя форон...
LoadRunner
08-26-2021, 13:57
Как е? Някой от едно време има ли? Да обсъдим живота на по чаша кафе
GuardianAngel
09-13-2021, 20:33
Май май пораснахме за форона....а младите нямат нужда от акъл ,вече всичко си знаят.
Случайно си спомних за форума,реших да мина да ви поздравя старите кучета и кучки :D
Преди тук кипеше живот,любов,скандал...а сега и в гробищата е по весело.
Ще наминавам чат пат , ако има с кой да си побъбрим за good old times...и умната !
HollyGolightly
10-01-2021, 02:14
Има, има... понякога
BlacklaslalNigga
10-04-2021, 01:47
Тъжен съм.
Пак не ме свърта на едно място. Пак будувам. Пак не мога да заспя. Пак мозъкът не спира, щом легна или се застоя.
Пак... в същия период от годината се случва това, за поредна година насам.
Времената се промениха. Преди нямаше ФБ и се чудехме къде да киснеми лафим.
Сега има ФБ, твитер, инстаграм и прочие. Никой вече не кисне по форумите. А и който си спомня форума още от преди редизайна му и напискането на Алекс, знае че форума беше два пъти по - добре от колкото в този си вид.
Мда, времето лети.
its dead.
What is dead may never die!
ghostuser001
11-19-2021, 13:42
Нашата Императрица NomNomNom днес Рожден Ден ли има?
Знам, че е жилещо скорпионче, но не си спомням днес ли бе рожденичка, вчера ли, утре ли...
Ех, Императрице, какво ли правиш точно сега?
Времената се промениха. Преди нямаше ФБ и се чудехме къде да киснеми лафим.
Сега има ФБ, твитер, инстаграм и прочие. Никой вече не кисне по форумите. А и който си спомня форума още от преди редизайна му и напискането на Алекс, знае че форума беше два пъти по - добре от колкото в този си вид.
Мда, времето лети.
А и онова Грозното АКО изгони малкото последни хора.
AnarchyBoy
11-23-2021, 16:19
Знам, че е жилещо скорпионче, но не си спомням днес ли бе рожденичка, вчера ли, утре ли...
Лошо ли ти е, маняк?
LoadRunner
11-25-2021, 15:16
това е *М
Лорд *М търси своята императрица ;D
Wednesday666
12-03-2021, 21:10
Драстиии.
Живи има ли още тук :))
Драстиии.
Не съвсем. Не съвсем.
pandabear
12-06-2021, 19:54
честит празник <3
започнахме с годеника ми да си планираме сватбата.
точно си викам "ех, годините си минаха"
после се присещам за форума, и се чудя "к'ва ти сватба, бе?!"
ще чакам пандемията да мине.
решено.
LoadRunner
12-13-2021, 17:33
Пандо за любовта няма граници така че не е доведената болест проблема, просто не искаш да се омъжиш още. (мое мнение- бракът не е задължителен)
pandabear
12-14-2021, 07:10
винаги съм искала голяма сватба.
нямам много роднини, но пък си имам приятели, та не искам някакъв смотан вирОс да ни ограничава в това отношение и прочее. от тая гледна точка го казах.
развълнувано ми е, че за първа година, в новия дом, ще си празнуваме само аз и той Бъдни вечер.
кофтито е, че покрай празниците и двамата бачкаме, ноооо мисля, че ще се справим :}
ghostuser001
12-22-2021, 07:27
нямам много роднини, но пък си имам приятели, та не искам някакъв смотан вирОс да ни ограничава в това отношение и прочее. от тая гледна точка го казах.
развълнувано ми е, че за първа година, в новия дом, ще си празнуваме само аз и той Бъдни вечер.
кофтито е, че покрай празниците и двамата бачкаме, ноооо мисля, че ще се справим :}
Нов дом? :O
Какви заплати месечно получават ветеринарите? 2000-3000-4000 лв или и повече?
Между другото прави ми впечатление, че темата за Снимки на потребителите от раздел секс нещо позамря... (през последните 4-5 години)... Редовните пишещи в нея няма ли да я възродите, че да видим как сте се променили през последните години?
А да, най-новата водеща на прогнозата за времето по Нова тв (която вече е на 2-3 месеца), не ви ли прилича визуално на KaRamella? :)
ghostuser001
12-23-2021, 09:12
inewton, golemiq_korab_minava, вие следите ли все още форума и логвате ли се тук?
Питам, щото искам да ви питам нещо.
LoadRunner
12-24-2021, 20:33
Haritov го видях да хейти в подкаста на любо жечев
ghostuser001
12-29-2021, 09:00
Днес, на 29.12.2021 г., се случи нечувано, невиждано и немислимо деяние...
NomNomNom вече не е форумната Императрица! Същата бе позорно детронирана от Престола поради нейната пълна липса на заинтересованост към подопечните ѝ форумни люде... NomNomNom бе прокудена от Форума и изпратена в изгнание в Нидерландия, където лошото време, честите валежи, голямата емоционална депресия и постоянната надвиснала опасност от заливане на 2/3 от територията на таз мижава страна, от водите на Великото Северно море, ще я наказват за проявената от нея безхаберност към нашия Велик форумен народ...
И сега нека да приветстваме новата ни Императрица!!!
All hail Императрица Wednesday666 !
Да се слави името на Императрица Диана!
Императрице, Вашият покорен и верен форумен народ Ви приветства и Ви пожелава леко управление! :)
itsNosferatu
12-31-2021, 03:05
Има, има......тъжно е как откакто бях легендата на форума, от 2013-2015 г досега - колко неща се промениха досега. Вече явно никой не влиза във форуми, апък новото поколение Gen-Zтата висят по цял ден на ТикТок поствайки тъпизми. Тука поне съм имал качествени разговори, доста фън и доста запознанства, както и враждата ми с Фишермен. Тоя папагал сигурно вече има 3 деца от някоя космата леля аптекарка като него и тя сигурно му праи клизми всяка сутрин да му е леко на тръбата като ака
itsNosferatu
12-31-2021, 03:13
Лошо ли ти е, маняк?
На кюстендилския мутра трябва да му дам кредит. Преди 8 години удебеляваше текста си, и сега го удебелява. Респект. Аз не бих се занимавал 8 години да правя една и съща тъпотия, но все пак респект за постоянството. Най много ме нервеше като правеше текста жълт и не можех да прочета нищо , идваше ми да му извъртя една мазна хлъзгава паламарка в сурата
itsNosferatu
12-31-2021, 03:15
Май май пораснахме за форона....а младите нямат нужда от акъл ,вече всичко си знаят.
Случайно си спомних за форума,реших да мина да ви поздравя старите кучета и кучки :D
Преди тук кипеше живот,любов,скандал...а сега и в гробищата е по весело.
Ще наминавам чат пат , ако има с кой да си побъбрим за good old times...и умната !
Откакто мен ме няма, вече няма скандал. Аз бях най големия скандалджия тук, 100% , както и да е. И аз така, имам пътуване днес и грам не мога да мигна, та се сетих за форума, отникъде
itsNosferatu
12-31-2021, 03:17
Пандо за любовта няма граници така че не е доведената болест проблема, просто не искаш да се омъжиш още. (мое мнение- бракът не е задължителен)
Не виждаш ли че пандата бърза да върже някой щото после никой няма да си намери. Тя вече е в преклонна възраст, пуснала е мустак, има мустак и на корема, и на носа, и на шията, навсякъде. Не я виня. Seal that deal now
itsNosferatu
12-31-2021, 03:22
What is dead may never die!
Връзката ти с антракса деад ли е или още си ходите на почивки в Русе? Ако вече не сте заедно ще е много странно да пишете в една тема двамата. Ама торито като я знам с нейния наследствен херпес, няма как да го изпусне щото няма как да си намери друг балък на който да лепне симплекса херполеос лол
itsNosferatu
12-31-2021, 03:25
Възможно е.
Ооо Темплара, тоя сигурно вече е на 50 години с 8 деца осиновени от Африка и той. Бахти ся като се замисля. 2023 година става точно едно десетилетие откакто бехме в онова кафе в Лазур, дето щях да го бия оня с трабанта сещаш ли се. А аз виж добър човек бях преди, и сега . Купих му на момчето кока кола вместо да го бия.
Ахаххаа ся се сетих дето пантерата моята любов се допитваше до теб дали съм стока лол и ти и беше казал нещо от сорта че съм много ерудиран лол а аз имах най гнусния селски речник във форума
Бахти наистина е тъжно......преди 10 години ми беше по весело от сега. В момента нито излизам някъде, нито се веселя както преди, просто работа и изтощение и това е, времето лети
Апък пантерата сигурно е женена вече за някой германски чичак който мирише на тамян и царевица и му цоца парите за да си покрива скъпите екскурзийки които така сериозно я влечаха още преди 8 г
itsNosferatu
12-31-2021, 03:35
Ти на колко си?
Тя е на 48 г доста над тебе като опит и възраст. Можете да се пробвате има на какво да те научи лелката, моята приятелка дримуакар
itsNosferatu
12-31-2021, 03:36
Да, разкри ме, опитвам се да сваля средния коефициент на интелигентност на форума.
Ако искаш да свалиш Айкюто на форума само аз мога да го свърша това , точно както свърших пантерата
itsNosferatu
12-31-2021, 03:37
Искаш голяма сватба щото колкото по голяма сватба толкова повече пари ще прибереш. Яко ламтиш за пари, искаш да се нагушиш, нема проблеми, парите въртят света
itsNosferatu
12-31-2021, 03:47
Отдавна изгониха по-голямата част от форума. Тъжното е, че не осъзнават, че просто съсипват темите с глупостите си, а не засягат никого лично(което изглежда е целта).
Не брато, форума се изгони заради времената. Фейсбук, после ТикТок ......и повечето остаряха или нямат капка време. Нашето поколение е последното работно поколение. ГенZтата не работят например, те по цел ден стоят и си бъркат в носа и чакат на мами и тати да им сменят пампата
Просто еволюция, по скоро девюлюция на човечеството. Работя в момента такава работа дето контактувам само с това поколение и виждам колко са тъпи, някъде около 200 пъти по тъпи са от фишермен
Ако не верваш ще ти докажа. Помниш ли 90те години как седехме на mIRC-а, тогава тоя чат беше голем. По залите още го ползвах преди да имам комп. После замря, дойдаха форумите.
След още 5-10 години ще умре и Ютуб и ТикТок и тогава ще дойде следващата тъпотия която ще е платформа пълна още с по големи дебили
itsNosferatu
12-31-2021, 03:54
да си изкажа ли и аз чувствата в тая тема?
Рагиоле преди 8 години ти беше шанса да си изкажеш чувствата кам фишермен и да се думнете, ама ти го изпусна. Доколкото дочух се е хванал с космата леля 125 кг и тя го шпорила с колан отзад. Колан с пенис , да поясня за децата не знаят
itsNosferatu
12-31-2021, 03:56
Пиши ама съм по черноморието, и немам сертификат така че не мога да вляза никъде. Трябва да пием кафе като клошари или метали в някой парк, пълен леш, или както правят сега децата, вземат си хелчета и семки и спират колите на някой паркинг лол
itsNosferatu
12-31-2021, 04:00
Ти май си от най-старите потребители тук, последно си писала преди 13 години, как се сети за това място.
Таа е по стара от мен, което ще рече че в момента сигурно е на 48 години лелче, нема лошо , може да е запазена
itsNosferatu
12-31-2021, 04:01
Случайно се сетих. А и как се забравя този форум?! :D
Верно е това, и мен ме хвана носталгия щото тука съм имал най много фън, най много приключения, в такива тежки времена като тая фалшива пандемия явно мозъка обича да си припомва добрите спомени
Само дето ти си преди мен, аз бех тука най активен от 2013 до към 2015 нещо такова, тогава бех крал. Тука никой не смееше да ми каже нищо щото го правих на 2 стинки
Не знам дали темите ми стоят в архива, може и да ги няма вече
..
itsNosferatu
12-31-2021, 04:04
Много си отворена, я кажи тогава колко време се вари боба? Вече 1 час го държа и пак ми се струва твърд.
Приеми го, като сатанински тест за интелигентност! :D
Тва, сатанистките, сигурно един боб не можете сготви. Ама много отворени и страшни, само си размотавате задниците по разни мъже. :D
Кой вари боб ве, бахти лудия. Просто отивам до магазина и си вземам в кутийка готов сварен. Бахти лудия вари боб, а свински крака вариш ли
itsNosferatu
12-31-2021, 04:06
Имам си гадже, богаташ е. Печели повече от всички ви заедно. Хехе.
На Ива гаджето е от богатите чиче които са с големи кореми. Тя Ива обича да й се търка голям космат корем върху гърба , и да е потен. Колкото по потен, толкова по добре
itsNosferatu
12-31-2021, 04:10
Ти па кой си ве помпал? Тебе не те помня , изнеси се от темата да не отключвам пак речника отпреди 8 години
itsNosferatu
12-31-2021, 04:12
Драстиии.
Тебе съм те мяркал преди години ама не те помня. Явно не си ми хванала вниманието , явно си била некой средняк. Както и да е , наздраве
LoadRunner
01-03-2022, 00:12
След още 5-10 години ще умре и Ютуб и ТикТок и тогава ще дойде следващата тъпотия която ще е платформа пълна още с по големи дебили
Фейсбук става мета..... и тогава не ми се мисли
Пиши ама съм по черноморието, и немам сертификат така че не мога да вляза никъде. Трябва да пием кафе като клошари или метали в някой парк, пълен леш, или както правят сега децата, вземат си хелчета и семки и спират колите на някой паркинг лол
Ако беше мацка с готин задник дори бих те черпил кафе, нямаше да ми е проблем в колата на някой паркинг. Ама не си, така че ще пропусна.
П.с уенсдей май беше топ мацка, пропуснал си.
GuardianAngel
01-06-2022, 19:04
За много ви години ! Живи здрави...туй онуй :D как сте ? какви са целите за новата година ?
ghostuser001
01-15-2022, 12:50
Нов дом? :O
Какви заплати месечно получават ветеринарите? 2000-3000-4000 лв или и повече?
Между другото прави ми впечатление, че темата за Снимки на потребителите от раздел секс нещо позамря... (през последните 4-5 години)... Редовните пишещи в нея няма ли да я възродите, че да видим как сте се променили през последните години?
А да, най-новата водеща на прогнозата за времето по Нова тв (която вече е на 2-3 месеца), не ви ли прилича визуално на KaRamella? :)
inewton, golemiq_korab_minava, вие следите ли все още форума и логвате ли се тук?
Питам, щото искам да ви питам нещо.
NomNomNom вече не е форумната Императрица! Същата бе позорно детронирана от Престола поради нейната пълна липса на заинтересованост към подопечните ѝ форумни люде... NomNomNom бе прокудена от Форума и изпратена в изгнание в Нидерландия, където лошото време, честите валежи, голямата емоционална депресия и постоянната надвиснала опасност от заливане на 2/3 от територията на таз мижава страна, от водите на Великото Северно море, ще я наказват за проявената от нея безхаберност към нашия Велик форумен народ...
Императрице, Вашият покорен и верен форумен народ Ви приветства и Ви пожелава леко управление! :)
Е, ... ?
Да припомня какво бях написал и съответно по какво чакам реакция и/или отговор..
ghostuser001
01-16-2022, 23:26
Какво ще ме питаш?
Писах ти лично съобщение.
ghostuser001
01-24-2022, 20:41
Хора, този форум ми се струва, че "малко" позамря...
Събирайте сергиите - местим се в македонските му копия (имат горе долу същите раздели и организация)
https://forum.kajgana.com
https://forum.femina.mk
Налазвайте! :)
petq_vas
01-25-2022, 03:29
Препоръчвам ви парапсихологът Маринов. Лично аз се свързах с него и помогна да си подобря менталното здраве. Той:
- казва всичко от минало и настояще
- БЕЗПОГРЕШНО изчиства натрупаната отрицателна енергия
- изчиства и премахва магии, клетви, проклятия, родови проклятия
- изгражда биоенергийна защита за предотвратяване от всякакъв вид негативни влияния и други
- подобрява психическо, здравословно и душевно състояние
- изгражда енергийна защита
- оказва въздействие чрез биоенергийно въздействие за подобряване на вашето духовно и енергийно състояние
- оказва съдействие за решаване и разрешаване на вашите лични, служебни, семейни, професионални и други видове проблеми
За контакти с парапсихолог и рейки мастър Маринов 0877140961
https://www.facebook.com/carmamarinov
Niakoitam
02-03-2022, 19:20
Минавам да кажа Здравейте. Случайно се сетих отново за този форум. Гледам, че в последните две страници доста познати никове са се явили. Друг е въпросът, че последните две страници са за период от около половин година поне.
slun4ice_90
02-05-2022, 12:46
Много скучно и ме отряза... Какво става как сте отдавна не бях влизала тук... ☺️
LoadRunner
02-21-2022, 14:09
Минавам да кажа Здравейте. Случайно се сетих отново за този форум. Гледам, че в последните две страници доста познати никове са се явили. Друг е въпросът, че последните две страници са за период от около половин година поне.
Не очаквах това от теб, много е кратко. Като заговори за едно време, имаш да разказваш цяла история... минимум трябва да заеме един монитор.
Wednesday666
03-02-2022, 12:42
Чак се задавих като го прочетох.
Императрица?
Защо :lol:
Niakoitam
03-02-2022, 19:41
Не очаквах това от теб, много е кратко. Като заговори за едно време, имаш да разказваш цяла история... минимум трябва да заеме един монитор.
Няма на кой да разкажа. Тук е много умряло напоследък. Иначе какво точно те интересува? В последната над година и половина съм зает поне по 9 часа на ден от Понеделник до Петък.Изминавам по близо 30 км на ден (36 000-37 000 крачки) През Лятото и Събота и Неделя има работа у нас. Заобиколен съм от много хора, за разлика от яката изолация дето беше настъпила при мен преди това. Като цяло там ми е основният социален живот. Любовта продължава да я няма. Не,че няма готини и млади мацки в местоработата ми, някои от които се държат и доста мило, но все пак...Това е. Романи не ми се пишат.Изморен съм, а и няма смисъл.
pandabear
03-05-2022, 19:29
сънувах няк'ви хора от форума снощи. фишка теб визирам.
призовавам те. може и в лицекнигата да ми отговориш :D
itsNosferatu
03-07-2022, 19:44
сънувах няк'ви хора от форума снощи. фишка теб визирам.
призовавам те. може и в лицекнигата да ми отговориш :D
Фишката няма как да ти отговори, поради простия факт че почина преди 3 месеца
itsNosferatu
03-07-2022, 19:46
Чак се задавих като го прочетох.
Императрица?
Защо :lol:
Щото е мега симп и не е виждал потка през живота си
itsNosferatu
03-07-2022, 19:48
Много скучно и ме отряза... Какво става как сте отдавна не бях влизала тук... ������☺️������
Ти па коя си
slun4ice_90
03-09-2022, 16:06
Ти па коя си
Не бях влизала от много време,Малина се казвам!
Фен_На_ShtrudeL
03-14-2022, 18:43
Честит Юбилеен Рожден Ден на ShtrudeL !!! :)
Да си жива и здрава, с късмет и успехи, весела и засмяна!
Пиша и тук, защото ти си/бе една от най-паметните форумни персони тук и го заслужаваш! :)
От: Zamalko :)
LoadRunner
03-17-2022, 21:16
Не бях влизала от много време,Малина се казвам!
Ти беше певица. Още ли пееш?
Да си жива и здрава, с късмет и успехи, весела и засмяна!
Пиша и тук, защото ти си/бе една от най-паметните форумни персони тук и го заслужаваш! :)
От: Zamalko :)
жалко че тази икона е била преди новото време, т.е. нас и аз лично не я знам
но папугай ако се появи може да разкаже
Niakoitam
03-21-2022, 19:06
Ти беше певица. Още ли пееш?
жалко че тази икона е била преди новото време, т.е. нас и аз лично не я знам
но папугай ако се появи може да разкаже
Аз си я спомням. Беше от малко по новите потребители не баш от най-старите и по едно време беше модератор май.
skiparnov
04-13-2022, 10:45
Честит празник на ShtrudeL с малко закъснение, ама тук на всички или поне повечето от нас май ни трябва по един добър психолог? - https://skiparnov-psychology.com/
LoadRunner
06-04-2022, 17:33
забелязахте ли как дневника изчена? Без търсачката не можеш да го откриеш....
HollyGolightly
04-20-2023, 03:27
От известно време чета предимно kiwifarms и се чудех дали има по-западнало място...така се сетих за този форум
Така като гледам вече живи тук няма, чак малко тъжно да му стане на човек :(
pandabear
06-04-2023, 18:29
оф, разчиствах си папките из компа и попаднах на яки скрийншоти от тук.
развеселих се и после се натъжих
надявам са всички да са добре
дори и гнусарите ;3
black_knight
07-16-2023, 12:02
Охо, то имало живи, бе? :D
Като чета старите теми, тук наистина е било нещо много хубаво, но тези хубаво години са минали, аз се регистрирах, за да се гавря със спамерите, троловете, фейковете, ботовете и другите пропаднали лайна. :lol:
Ако искате дайте да създам един форум пак за тинейджъри и там да си говорим? Готови форуми има хиляди, готов софтуерен режим има също доста. :)
galaxy29
11-16-2023, 12:30
кво триете латиницата ми не стига че нямате посетители ами триете и то мен знаете ли коя съм аз
galaxy29
11-16-2023, 12:32
какво става аз направих два опита за самоубийство и два пъти бях в токсикологията и един път в лудницата а вие кп
LoadRunner
01-01-2024, 14:27
оф, разчиствах си папките из компа и попаднах на яки скрийншоти от тук.
развеселих се и после се натъжих
надявам са всички да са добре
дори и гнусарите ;3
е нее, това не е истина- постни да си припомним
какво става аз направих два опита за самоубийство и два пъти бях в токсикологията и един път в лудницата а вие кп
ами ще лежиш в лудницата... като не идваш тук да те лекуваме
SpiritInBlack
02-07-2024, 20:32
Зле, бая зле всъщност - не съм се чувствал така от поне 8 години. Щом се сетих и за притчата, която баща ми разказа преди толкова много време, и за форума, нещата са ясни.
Дано успея все пак да махна всички пирони.
След изключително черния период през цялата 2023,тази започна идеално. Чувствам се идеално.
Тръгнала да ми се извинява... За мен вече едно нищо и такова ще остане!
Сега в живота ми навлезе жена която знае какво иска.
pandabear
05-12-2024, 07:33
е нее, това не е истина- постни да си припомним
повечето са от лични съобщения, не е коректно...
има и няколко изцепки на анарЧито, ама за тях вярвам, че всички помним :D
Niki4a06
07-03-2024, 17:27
Добре съм, въпреки че днеска валя и беше хладно, хубавото е, че от утре пак го дават да е слънчево и топло.
Преди 5 дена завърших 11-ти клас и сега карам практика. За сега животът ми върви супер. ;-)
Добре съм, въпреки че днеска валя и беше хладно, хубавото е, че от утре пак го дават да е слънчево и топло.
Преди 5 дена завърших 11-ти клас и сега карам практика. За сега животът ми върви супер. ;-)
Ти си още сладурче. Още не ти е почнал живота.
Аз пък си направих топлинен удар. Днес нямах работници и сам се оправях в леко извънредна ситуация. Рева,псувам и се потя в обекта си,но поне оправих нещата.
Сега се сещам,че скоро ще трябва да печатам нови етикети за следващата партида. Работата няма край, а ако свърши ме чака работа :D
vankosmurdi
07-24-2024, 19:21
zdravei..
vankosmurdi
07-24-2024, 19:29
tava lichno li e,,
,