View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
golemiq_korab_minava
09-22-2017, 16:04
.
имам си рибка <3Каква рибка?
Я дай снимка :)!
HollyGolightly
09-22-2017, 20:18
Петък е най-после! Искам тази седмица да свърши и всичко да стане нормално отново.
Всичко ме боли и постоянно седя и мисля глупости :( имам нужда от сън и спокойствие
явно е писано някои неща да си останат само за мен
жалко че няма как да кажа истината или просто да кажа нещо
поне знам всичко и е така както аз го чувствам
Dagichka
09-23-2017, 07:37
Каква рибка?
Я дай снимка :)!
бета рибка е, не помня как се прикачваше снимка, ето от нета моята е със същата окраска :д
http://3.bp.blogspot.com/_MqQcYseuKl8/TSNaVSdJDqI/AAAAAAAAAJI/gpIwjR9bfuM/s1600/betta-fish.jpg
блокирах един момък, защото въпреки че много го харесвам и много ме привлича не мисля че ще се получи нещо
той ми писа от някакъв друг профил
:) :) :) :) :)
ДА, ЗНАМ ЧЕ НЕ Е ЗРЯЛО ДА БЛОКИРАШ ХОРА, НО ТОЙ НЕ МИ Е НИКАКЪВ ДЕТО СЕ ВИКА
просто се сваляхме и т.н. и мисля че го харесвам, а не искам да се въвличам в поредната обречена любовна история
може пък и да искам щом му отговарям
не знам вече
LoadRunner
09-23-2017, 15:07
ДА, ЗНАМ ЧЕ НЕ Е ЗРЯЛО ДА БЛОКИРАШ ХОРА, НО ТОЙ НЕ МИ Е НИКАКЪВ ДЕТО СЕ ВИКА
просто се сваляхме и т.н. и мисля че го харесвам, а не искам да се въвличам в поредната обречена любовна история
може пък и да искам щом му отговарям
не знам вече
ти си тъпа
не е зряло да си пишеш с някой който не познаваш и да си мислиш че се сваляте без да сте се виждали никога на живо
Искам само да съм на време у нас
LoadRunner
09-23-2017, 19:09
Искам само да съм на време у нас
викаш свърши почивката
ся след един месец още 5 дена
HollyGolightly
09-23-2017, 19:58
Чувствам се възрастна, по-възрастна от него а това никак не е добре 8-)
Мислех цял ден да си лежа и да си почивам, но не се получи, ще спя довечера…надявам се и искрено се съмнявам
бета рибка е, не помня как се прикачваше снимка, ето от нета моята е със същата окраска :д
http://3.bp.blogspot.com/_MqQcYseuKl8/TSNaVSdJDqI/AAAAAAAAAJI/gpIwjR9bfuM/s1600/betta-fish.jpgХубава е!
Само една рибка ли имаш?
От кога гледаш рибки?
блокирах един момък, защото въпреки че много го харесвам и много ме привлича не мисля че ще се получи нещо
той ми писа от някакъв друг профил
:) :) :) :) :)Аз много обичам сладолед и затова никога не си купувам, нито ям ако ме черпят.
Много логично звучи, нали :? ?!
Защо не му каза направо, че си лезбо :D ?
Седя и си мързелувам у тях, ланкаме си и ни ща да си ходи. Просто не ми се остава пак сама. Хубу, че след две седмици пак ш си идва ма ми е тъпо некво. Липсва ми като не се видим по два-три дена. Тук три дни се накъсахме да се виждаме, а ся ш си ходи. Ни що пък. :(
pandabear
09-24-2017, 14:58
официално лятото и за мен свърши. но пък всичко, което си бях намислила го направих и това ме кара да се чувствам добре. излезнала ми е програмата за този семестър и положението е много сериозно, почти няма да имам свободен ден...нищо де, ноември не е толкова далеч ;д a в т'ва veda house предлагат прекрасен чай и обстановката е много cosy <3
Амиии...честито ми местене. Явно. :Д
Dagichka
09-24-2017, 16:37
Грозен, една е само да, приятелят ми я подари за рдто :д
толкова скучни проекти тоя семестър, че не ми се почва хич.. доволна съм от другото обаче, дано и зимата продължим така по план ;3
anonymous990763
09-24-2017, 17:00
Някой случайно да се е явявал на DSD 2?
divergent
09-24-2017, 17:00
Добре де, как да имам доверие на хората, като всеки те предава при най-удобната възможност? Всички са егоисти, и аз ставам егоист, очевидно няма друг начин за оцеляване.
Мислех, че тези детски истории ги има само по филмите, ама се оказа, че ги има и в живота.
Случайно се изпусна, че ще се виждат и я помолих да попита дали може да се присъединя. Отговори ми, че питала още вчера и не можело. Нали съм гадно мнително животно, та се усъмних и реших да му пиша аз. Отговори ми веднага, естествено, че можело да дойда, не ми писал преди това, защото му казали, че няма да оставам в града. Като разбра, че я хванах, кучката почна да ми се обяснява, че много ѝ се искало да се съберем тримата както си бяхме преди, обаче преценила, че е по-добре да не се засичаме с него, в случай, че някой от двамата още има чувства. Запазих добрия тон, за да не развалям съвсем събирането, обаче се чувствам предадена. Отчасти разбирам мотивите ѝ. Винаги е мразила факта, че аз съм му по-близка, дори когато си бяхме просто приятели и нищо повече. Когато приключихме взаимоотношенията си тя най-накрая попадна под светлината на прожекторите и сега моето завръщане я застрашава отново, затова се опита да го предотврати. Само че не ѝ се получи. Убедихме се, че каквото и да прави, не може да разруши изградената връзка между нас. Която е на някакво отвратително извратено ниво. :D Не можах да сдържа смеха си, когато застанах срещу него и видях, че е със същите обувки като моите (естествено мъжкия модел де) и същата риза, облечена върху тениската, само че в друг цвят. И почти веднага започнахме да си довършваме изреченията както преди или да казваме същите неща едновременно. Разбира се си я имаше дистанцията и от двете страни, дали заради обидата или просто заради разстоянието, не мога да кажа, но не очаквах дори да го видя отново, камо ли да го прегърна и отново да прекарваме време заедно, така че съм много доволна.
Мислех, че не е сериозен като се разбрахме да ходим на концерта, обаче май наистина ще ходим. Животът е хубав.
Тъпите чорбари ни биха, много ме е яд. И единият миндил по едно време хвърли в моя посока топката, понеже много съм му пречила. И аз разбира се започнах да му преча още повече. :)
HollyGolightly
09-24-2017, 17:40
^ Ужас, звучиш като third wheel не знам как не ти е било неудобно да се буташ там където не те искат че и да се хвалиш с това. Ама да, разни хора, разни идеали.
За сега всичко върви по план. Емоциите се успокоиха, героите са уморени след снощи, а след малко най-после ще се видим. Липсва ми ама знам че има неща, които трябва да бъдат свършени първо и тогава пак всичко ще се нареди. И все пак целеустремеността му много не радва и мотивира и аз да бъда такава.
deitona22
09-24-2017, 17:54
Мислех, че не е сериозен като се разбрахме да ходим на концерта, обаче май наистина ще ходим.
Смрад а.к.а Убав
Тука става въпрос за мен,сперматозоидчо.
dreamwalker
09-24-2017, 17:55
^ Ужас, звучиш като third wheel не знам как не ти е било неудобно да се буташ там където не те искат че и да се хвалиш с това. Ама да, разни хора, разни идеали.
Колко зле трябва да си, за да четеш чужди дневници.
Грозен, една е само да, приятелят ми я подари за рдто :дХареса ли ти като подарък, когато ти я даде?
Би ли си взела още рибки?
Какво ти харесва в рибките?
Убав
Тука става въпрос за мен,сперматозоидчо.Браво Дейтунар, поФали се :D!
Само че, я чакай - с какво се хвалиш?!
май наистина ще ходим.Май, май още не сте ходили, а ще ходите "май" :D!
Още нищо не се знае! Ще видим дали Дивергюн ще потвърди след тоя концерт :? !
Аз пък от това, което съм чел, имам чувството, че дивергента се е пробвала с всеки, който е имал "късмета" да се озове в обкръжението й...освен един ;д.
divergent
09-24-2017, 18:37
Няма от какво да ми е неудобно и не се хваля с нищо, а просто споделям.
Смрад а.к.а Убав
Що така реши?
divergent
09-24-2017, 18:49
Аз пък от това, което съм чел, имам чувството, че дивергента се е пробвала с всеки, който е имал "късмета" да се озове в обкръжението й...освен един ;д.
"Пробвала" съм се с доста малко, а за тези, с които не съм, не съм писала, та оттам идват и изводите ти. Съжалявам, грешката е моя, в близките няколко дни ще се опитам да пиша за всеки един от обкръжението си с подробно описание на отношенията ни и степента на близост, за да се убедиш, че не съм се пробвала с всеки, защото твоето мнение за мен все пак е от изключителна важност. Прости ми още веднъж, че те заблудих така с писаниците си.
ПП: и този "един", когото визираш, просто не е от обкръжението ми, сигурно затова не съм му се пробвала, сега се замислих. :/
Мали, как ме изнервиха... Нищо, де - мина ми някак, сигурно защото хапнах и отивам да се сгореща в банята и да си умирам в топлото легло.
Пак мисля тъпотии ама тоя път не отдавам важност, това 100% е, защото говорихме двете и е на същото мнение като мен. Въобще, в момента цялата работа е въпрос най-вече на наранено его, а не на нещо друго. Сигурно трябва време, че да се излекува. Нали и в унито това учим - че е нужно подход и време за излекуване на болест.
Сищам се за онова стихче/статусче "сега имам три счупени ребра на доверието, а любовта ми е на командно дишане ама нали летях..." Може би и за тях трябва време също.
Още не знам къде какво как става, ама как ще да е... Утре ще съм в майнатаун и някоя гадна майна, ако има желание, може да се видим вечерта.
deitona22
09-24-2017, 19:35
Що така реши?
Ти па му давай подоводи да се заяжда :D
Накрая ще отнеса бан зарад тоя.
Смрад(Убавия)
Дори нема да си права труда да те цитирам вече.
Писна ми от малоумщините ти и лишените ти от всякакъв смисъл драсканици,плод на нещото което наричаш мозък.
Не се опитвай да мислиш,не ти се отдава.
И малко по темата
Бе дълъг ден беше,не бех правил крака от бая време,ама след тва интезивно ходене из планините тоя месец,утре не би трябвало да имам мускулна треска.
2-3 седмици и пак ще съм във форма и до месец се надявам да съм стигнал пак 100те,та да хоня 105 и т.н.
Найс.
HollyGolightly
09-24-2017, 21:34
Всеотдаденото ми, любящо аз е изключително радостно и гродо с него и това му решение... егоиста в мен крещи "ЗАЩО ТОЧНО СЕГА???"
Тази седмца ще трябва да го оставя намира, за пореден път ми доказва, че точно сега има нужда от това, а не постоянно да съм около него, въпреки че твърди точно обратното и не спира да проявява инициатива да се виждаме. Специално ходихме в книжарницата да пием кафе, хем да сме заедно, хем той да може да си чете каквото му е нужно, а аз да си се мотам наоколо и да си разглеждам книжки. Еми не стана, постоянно беше след мен да ми обяснява кое е чел и какво мисли, какво трябва да прочета аз 8-) и пак никаква не я свърши, а аз се чувствам отговорна
Niakoitam
09-24-2017, 21:36
Добре съм, но...не съм щастлив. Заради мен си.Определено тази година не мисля, че ми е дала поне засега някаква промяна и готини усещания с изключение на малко и то с доста големи копромиси спрямо желанията ми.
Иначе в обстановката около мен има разни неща дето вътрешно някак ми трепва от тях въпреки, че не мога да им се израдвам с пълна сила.Имаше и продължава да има доста промени покрай околната ми среда.Нови строежи, ремонти, обновления.Обичам да виждам постоянни промени в околната ми среда, без значение дали ще е в нещо наше или през място през, което минавам. Някак ми трепва от физическата промяна.Особено пък, ако е бърза и не участвам А тази година въпреки нялкото сътресения ги има.Само дето те пък индиректно ме правят заложник.Индиректно, защото на този етап не може дори и да е директно. Радвам се за новата придобивка на брат ми, работа около нас тази година има много. Намират се и "спонсорства" за нея. Реколтата за зимнина също излезе доста голяма.Все положителни неща. Не е като нещата да вървят надолу и само надолу. Въпроса е кога мен ще ме огрее да бъда щастлив заради себе си, а не заради съвсем странични фактори и дали някога ще мога да съм наясно какво може да се случи с мен примерно след 5 години теоритично поне?...
LoadRunner
09-24-2017, 21:51
щом зимнината е в буркана всичко върви нагоре
съквартиранта ми винаги като се прибираше от тях в общежитието носеше сак с дрънкащи бурканчета
(най-често свинско в мас)
цяла зима ядеше свинско с инстантни спагети
аз за жалост нямам село, никога и не съм имал
Niakoitam
09-24-2017, 22:11
Да имаш село всъщност има и положителни и отрицателни черти. Аз имам две села, но едното сме го зарязали с изключение на леки излети понякога до него, защото хем е по-далеч, хем родата там е голяма. А относно другото. И майка ми като софианче без село някога виждайки своите съученици със села си е мечтаела да има и тя село. Е, по трудния начин е разбрала, че в селото няма само чист въздух, природа и забавления, а и доста работа за вършене. :)
pandabear
09-24-2017, 22:46
не мога да заспя, гледах нелош филм, който ме накара да се замисля над много неща. пф.
SHPAIdURmeN
09-24-2017, 23:08
не мога да заспя, гледах нелош филм, който ме накара да се замисля над много неща. пф.
Какъв филм ?
pandabear
09-24-2017, 23:16
^ About Time се казва.
SHPAIdURmeN
09-24-2017, 23:24
^ About Time се казва.
Mhm, гледал съм го, наистина е интересен. Даже ако не се лъжа все още ми е на компа.
То все "не е момента", кво се учудвам и се чувствам пак зле?! Не се научих, че не трябва да бъркам там. Това моето е странен вид мазохизъм и явно далеч не ща да съм щастлива.
Цялата съм в шибани херпеси по джуките, нацепени са ми, сухи и ужасни. Трябва да ида и да си намеря некви шибани витамини, щото явно е неква липса на това, за да се появяват постоянно.
Днес ще изкарам една смяна на бач, не че е лошо ама ще свърша дооооста късно и ще се наложи да ида и да спя в тях. Като че си нямам къща/място да се прибера. Ма там ще ми е най-удобно да се прибера и да си взема душ, да ме гушнат, а после да заспя - хем и отсега имам нужда да бъда гушната. Тва далеч не значи, че не се чувствам като бездомна на моменти.
Някой у Шопия иска ли тия дни да се гледаме?
YoungBloodZ
09-25-2017, 10:27
Някой у Шопия иска ли тия дни да се гледаме?
Сещам се за един. Започва с A и завършва с y
deitona22
09-25-2017, 10:35
Сещам се за един. Започва с A и завършва с y
Ти къде пак се скатаваш?
Не черпи тия бири и тва е..
Излагация.
golemiq_korab_minava
09-25-2017, 16:05
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi60ZW-2cDWAhWCHpoKHcdhAeEQFgglMAA&url=https%3A%2F%2Fbg.wikipedia.org%2Fwiki%2F%25D0% 259F%25D1%2581%25D0%25B8%25D1%2585%25D0%25BE%25D0% 25BF%25D0%25B0%25D1%2582%25D0%25B8%25D1%258F&usg=AFQjCNH9EVd031FyWNqVEfqhDwVqppu-nQ
Политиците били психопати. Колко хора всъщност са психoпати?
Вие се любувате на живота докато пред вас се случват войни, крадат, отнемат животи.. И ние, за да можем да живеем спокойно, не виждайки решения на проблемите, тъй като сме малки хора, то бягаме и се крием. Някои търсим изходи, но не намираме. Чувствителни сме. Емоционални. И отново се предаваме. Защо? Дали сме тук, за да изживеем и да научим? Какво се научава, когато гледаме ние да сме щастливи и евентуално в бъдещето нещо да направим за природата/хората? Пречупваме се.
Отново се връщаме на малките неща. Да правим малки неща.
dreamwalker
09-25-2017, 16:16
https://www.youtube.com/watch?v=zBkHUkKSHXo
LoadRunner
09-25-2017, 17:46
живота е едно скучно събитие
divergent
09-25-2017, 19:01
Утре идвам у София за концерта и си намерих къде да спя, урааа. Вечерта ако се ходи някъде, някой ако иска да ми каже и да му драсна да се видим. ^_^
Купих си супер якият суичър, с който мога да си щъкам даже и през зимата, защото е хипер дебел и сладък и аааа <3
И си поръчах плодов чай и ми донесоха с портокал и канела и животът стана още по-прекрасен. <333
Накрая ще отнеса бан зарад тоя.
Убавия
Писна ми от малоумщините ти и лишените ти от всякакъв смисъл драсканици,плод на нещото което наричаш мозък.
Не се опитвай да мислиш,не ти се отдава.Много си нервен нещо - защо така :)?
щом зимнината е в буркана всичко върви нагоре
съквартиранта ми винаги като се прибираше от тях в общежитието носеше сак с дрънкащи бурканчета
(най-често свинско в мас)
цяла зима ядеше свинско с инстантни спагети Не му ли е омръзвало :? ?
аз за жалост нямам село, никога и не съм ималИмаш ти, не лъжи - от къде си дошъл в Софията :D ?!
Сещам се за един. Започва с A и завършва с yАнархито?
Утре идвам у София за концерта и си намерих къде да спя, урааа. Вечерта ако се ходи някъде, някой ако иска да ми каже и да му драсна да се видим. ^_^
Купих си супер якият суичър, с който мога да си щъкам даже и през зимата, защото е хипер дебел и сладък и аааа <3
И си поръчах плодов чай и ми донесоха с портокал и канела и животът стана още по-прекрасен. <333Дейтунара това чук... ааа чакаше :D ! Гледай да го зарадваш най-накрая, че само ме заяжда във форума. Мисли си, че всичките му проблеми идват от мен :? !
П.С. Някой би ли искал да се види с мен?
Не питам сериозно, а по принцип.
LoadRunner
09-25-2017, 19:55
Смрад, ако още не си разбрал аз не съм в софия
pandabear
09-25-2017, 20:13
не мисля, че някой би си причинил нещо подобно доброволно.
deitona22
09-25-2017, 20:19
О,ама разбира се.
Ама аз съм сериозен.
pandabear
09-25-2017, 20:22
окей, явно все пак има човек, който си мрази толкова живота :(
deitona22
09-25-2017, 20:37
окей, явно все пак има човек, който си мрази толкова живота :(
Хм.
Виж как "общуваме" с убавия и ще разбереш защо.(освен ако не е иронично,това което написа)
LoadRunner
09-25-2017, 20:52
О,ама разбира се.
Ама аз съм сериозен.
аз може ли да дойда
ще ти помогна да му вземем мерки за гипсовото корито
deitona22
09-25-2017, 20:58
аз може ли да дойда
ще ти помогна да му вземем мерки за гипсовото корито
Идвай.
Може и тъп нож да вземеш,както и горелка.
LoadRunner
09-25-2017, 21:02
Идвай.
ай на бас че с лъжица ще му отрежа по-бавно пръст от ръката
deitona22
09-25-2017, 21:08
ай на бас че с лъжица ще му отрежа по-бавно пръст от ръката
Че кой говори за рязане на пръсти?
За тях има друго.
Клечки за зъби под ноктите или шило.
divergent
09-25-2017, 21:52
Оооо и аз идвам на тази среща!
LoadRunner
09-25-2017, 22:04
Оооо и аз идвам на тази среща!
ти ни носи мусаката и онуй другото
ние ще свършим черната работа
divergent
09-25-2017, 22:06
ти ни носи мусаката и онуй другото
ние ще свършим черната работа
без майтап днес правих мусака.
YoungBloodZ
09-25-2017, 22:08
Вечерта ако се ходи някъде, някой ако иска да ми каже и да му драсна да се видим. ^_^
Аз съм за. Правим го.
deitona22
09-25-2017, 22:10
Аз съм за. Правим го.
+1.
LoadRunner
09-25-2017, 22:17
дайте някви идей
идеята е да се изнесете от прашното село и да си бием среща на някое курортно селце че и аз да дойда
пс не е хубаво да си триеш постовете преди лягане
deitona22
09-25-2017, 22:21
идеята е да се изнесете от прашното село и да си бием среща на някое курортно селце че и аз да дойда
пс не е хубаво да си триеш постовете преди лягане
Много си бърз,дейва.
Некст тайм.
divergent
09-25-2017, 22:30
В никакви селца не отивам с непознати. Достатъчно е рисковано това, че ще се виждам по нощите сама в София с двама психопати. Вече си се представям в новините. Ако нещо се случи с мен, знаете кои са виновниците.
LoadRunner
09-25-2017, 22:32
В никакви селца не отивам с непознати. Достатъчно е рисковано това, че ще се виждам по нощите сама в София с двама психопати. Вече си се представям в новините. Ако нещо се случи с мен, знаете кои са виновниците.
ти не се ли казваше Никол?
колко приятели имаш във фейсбук?
да не се разбрахте за наргиле бар?
Идвай.
не мислите ли че прекалявате?
divergent
09-25-2017, 22:34
ти не се ли казваше Никол?
колко приятели имаш във фейсбук
не точно. и е малко прекалено да обвързваме хумора с реални лица и събития.
LoadRunner
09-25-2017, 22:35
защо говориш в множествено число
аз казах че ще нося лъжица
pandabear
09-26-2017, 04:39
^ истината е, че просто трябва да си носите препарат от групата на инсектицидите. бързо, лесно и почти безболезнено срещу паразити средство е Gammahexanum.
deitona22
09-26-2017, 05:48
Не.
Това е нищо.
YoungBloodZ
09-26-2017, 06:01
Кой и с какво прекалява?
AnarchyBoy
09-26-2017, 11:26
Анархи-то е по шопията ама 1во е адски зает, второ няма желание да се запознава с плебеи.
Обаче цикъла бира щеше да купува...
YoungBloodZ
09-26-2017, 11:35
Анархи-то е по шопията ама 1во е адски зает, второ няма желание да се запознава с плебеи.
Обаче цикъла бира щеше да купува...
Аве ей, маждрамуняк. Черпя каквото черпя днес, довечера ще съм платил този дълг. Оправяйте се.
deitona22
09-26-2017, 11:52
Черпя каквото черпя днес, довечера ще съм платил този дълг.
Казал си.
AnarchyBoy
09-26-2017, 11:53
Аве ей, маждрамуняк. Черпя каквото черпя днес, довечера ще съм платил този дълг. Оправяйте се.
Ама днес има форонна тъй ли?
Аз не съм влизал и нямам идея ;д
ةتشضل انزفث
09-26-2017, 12:10
Много си нервен нещо - защо така :)?
Не му ли е омръзвало :? ?
Имаш ти, не лъжи - от къде си дошъл в Софията :D ?!
Анархито?
Дейтунара това чук... ааа чакаше :D ! Гледай да го зарадваш най-накрая, че само ме заяжда във форума. Мисли си, че всичките му проблеми идват от мен :? !
Попринцип да , що не :D
ةتشضل انزفث
09-26-2017, 12:11
+1.
+1
Ем, оставих 10 лева във аптеката за кремче за херпеси по джуката. Ми, за ей толкова малко лекарство, което се слага по 8 пъти на ден за 4 дни... Мерси, чувствам се супер прецакана.
Иначе беше яка вечер ама продължавам да се чувствам като бездомна. :ддд Казах му го и той само където не ме наби, че съм говорела тъпотии и ми заобяснява как било супер сладичко, че проявявам желание да му ходя на гости. Мило е ма пак се чувствам бездомна.
Умирам от студ-че, а и ми се спи. Звучи като доста добро решение.
HollyGolightly
09-26-2017, 13:40
В изненадващо (дори за мен) лошо настроение съм
Искам някаква промяна и се опитвам да я направя и…всичко си е същото. На път съм да се откажа вече :/
AnarchyBoy
09-26-2017, 13:45
В изненадващо (дори за мен) лошо настроение съм
Искам някаква промяна и се опитвам да я направя и…всичко си е същото. На път съм да се откажа вече :/
Поне той прекрасен ли е?
LoadRunner
09-26-2017, 14:38
и ква е тая глупост ся с тия снимки на коли
HollyGolightly
09-26-2017, 14:44
Поне той прекрасен ли е?
Най-прекрасният…ама аз не съм :(
AnarchyBoy
09-26-2017, 14:46
Най-прекрасният…ама аз не съм :(
К'во си му направила на момчето? ;д
HollyGolightly
09-26-2017, 14:48
Нищо не съм му направила. Няма нищо общо в случая, НЗ що го намесваш
AnarchyBoy
09-26-2017, 15:04
Майтапя се..
Впрочем колко много пораснах последния 1 месец не е истина.. к'ви матюър решения вземам само аз си знам.. ;х
Нещо не мога да си почина като хората обаче.. и дали няма да хвана свят на някъде където е приятно топло...
Честно казано се радвам за онова недоразумение, което приключи януари..
anonymous908491
09-26-2017, 21:22
Ем, оставих 10 лева във аптеката за кремче за херпеси по джуката. Ми, за ей толкова малко лекарство, което се слага по 8 пъти на ден за 4 дни... Мерси, чувствам се супер прецакана.
грижи се за здравето си
херпесите се появяват при слаба имунна система
не първоначално, а след това
ако не се храниш или ядеш боклуци
ако не си доспиваш и си уморена
в такива моменти избиват
Уж се храня правилно и спя достатъчно, но според зъболекаря ми есента и зимата трябва допълнително помощ и предлага все бирена мая, че е виждал добри последици при мен. Мисля освен с него, да се консултирам и с личната и да видим кое как.
Все пак блатодаря за включването. :)
divergent
09-27-2017, 14:09
Мога да кажа, че изживяването беше по-уникално от концерта на Куийн, който посочвах като най-прекрасното събитие в живота си. Обожавам го. И го очаквам пак догодина, само че с цялата банда. <3
Афтърът беше мега як. Излязоха супер яките пичове както очаквах, отдавна не ме беше боляло ченето от смях. :D Искрено се надявам скоро да се видим пак.
Преди малко се прибрах и още не мога да асимилирам всички емоции от изминалия ден. Цялото ходене до София и обратно си беше голямо приключение. Радвам се, че всичко мина по план, въпреки че план нямаше. :D
HollyGolightly
09-27-2017, 15:36
Оказа се че имам доста силна support system от хора, които ме повдигат и окуражават, за което съм страшно благодарна.
Today is a new day, продължаваме напред 8-) въпреки че след сутришната визитация малко ми се мота главата, поне ми дадоха лепенка с минион и наистина ръката ме боли по-малко 8-)
xXxAngerfisTxXx
09-27-2017, 15:57
жена с кола е по опасно от луд с брадва... щях да са върта по таван заради една дето си зела изпита сигурно със дудуци...
LoadRunner
09-27-2017, 16:27
Мога да кажа, че изживяването беше по-уникално от концерта на Куийн, който посочвах като най-прекрасното събитие в живота си. Обожавам го. И го очаквам пак догодина, само че с цялата банда. <3
Афтърът беше мега як. Излязоха супер яките пичове както очаквах, отдавна не ме беше боляло ченето от смях. :D Искрено се надявам скоро да се видим пак.
Преди малко се прибрах и още не мога да асимилирам всички емоции от изминалия ден. Цялото ходене до София и обратно си беше голямо приключение. Радвам се, че всичко мина по план, въпреки че план нямаше. :D
къде спа
къде спаУ тях с постоянния ѝ приятел предполагам.
Ти да не си помиси, че Дейтунара има нещо общо :? ?!
deitona22
09-27-2017, 17:13
У тях с постоянния ѝ приятел предполагам.
Ти да не си помиси, че Дейтунара има нещо общо :? ?!
Тебе чеках да се вяснеш.
Ама много постно.
Очаквах повече,Смрад.
Постарай се другия път,моля.
Знам че си тъп,с огранични умствени способности,но все пак може да напънеш жалкото подобие на сиво вещество,което имаш в главата,амебо.
Тебе чеках да се вяснеш.
Ама много постно.
Очаквах повече,---
Знам че си тъп,с огранични умствени способности,но все пак може да напънеш жалкото подобие на сиво вещество,което имаш в главата,---.Защо те е толкова яд?
Не ти ли хареса концерта :) ?
Дивергюн запозна ли те с приятеля ѝ :razz: ?
deitona22
09-27-2017, 18:04
Защо те е толкова яд?
Не ти ли хареса концерта :) ?
Дивергюн запозна ли те с приятеля ѝ :razz: ?
1.Яд ме е,щото си адски "умно" и ограничено същество и не се притесняваш да го показваш.
Нещо като веганите,п*е*д*е*р*а*с*т*и*т*е и тия подобия на хора.
2.Не съм бил на концерта.
3.Ъ,мисля че се познавам,нематодчо.
pandabear
09-27-2017, 18:23
^ сперматозоидите са много повече от това, което е той. недей така :/
нематод, цестод, трематод са все нарицателни, които му отиват на 100 процента.
deitona22
09-27-2017, 18:30
^ сперматозоидите са много повече от това, което е той. недей така :/
нематод, цестод, трематод са все нарицателни, които му отиват на 100 процента.
А,мерси.
Денят започна покъртително зле с подута джука - усещах нещо още като се събудих ама истинския стрес последва чак като се погледнах в огледалото. Отказах да се появя така където и да е и не благоволих да ида до унито да отработвам за утре. Просто няма шанс да стане. Само дано утре ми няма нищо, че ще работя и кофти. Личната уж ме успокои и ми предписа лекарства, надявам се да съм добре.
Нека да проследим последователността на събитията във времето отначало, още веднъж:
Мислех, че не е сериозен като се разбрахме да ходим на концерта, обаче май наистина ще ходим.
Убав
Браво Дейтунар, поФали се :D!
Само че, я чакай - с какво се хвалиш?!
Май, май още не сте ходили, а ще ходите "май" :D!
Още нищо не се знае! Ще видим дали Дивергюн ще потвърди след тоя концерт :? !Тук Дейтунара все още мислеше, че не съм прав:
(Убавия)
Не се опитвай да мислиш,не ти се отдава.
Тебе чеках да се вяснеш.
Ама много постно.
Очаквах повече,
Знам че си тъп,с огранични умствени способности,но все пак може да напънеш жалкото подобие на сиво вещество,което имаш в главата,амебо.
1.Яд ме е,щото си адски "умно" и ограничено същество и не се притесняваш да го показваш.
Нещо като веганите,п*е*д*е*р*а*с*т*и*т*е и тия подобия на хора.
2.Не съм бил на концерта.
3.Ъ,мисля че се познавам,---.
http://31.media.tumblr.com/b5fd088b4b1ad375782e5730c9ca3dd6/tumblr_mn7gcbcXsQ1s4f4t0o1_400.gif
^ сперматозоидите са много повече от това, което е той. недей така :/ Пандишпандичке, ако чичото не те е зарязал, имаше кой да ти обръща внимание и беше доволна от живота, нямаше дори да се сетиш за тоя форум и още по-малко да се занимаваш с мен 8)!
deitona22
09-27-2017, 19:25
Малоумнико,демек Убавия
Не знаеш за кой концерт говориме :).
Става въпрос за друг концерт.
Ето на,па сбърка,Смрад
HollyGolightly
09-27-2017, 19:27
Грозния е доста нескопосан трол, обаче има няколко човека тук, на които не знам, скучно ли им е или са си просто зле и седят и чакат с нетърпение да ги цитира, за да може да го нахранят, а той това и чака.
Don't feed the troll ya'll
anonymous908491
09-27-2017, 20:04
хехехехе шибания фейс
скролвам малко и 20 поста по-надолу свършва с надпис
http://prikachi.com/images/641/9189641X.jpg
LoadRunner
09-27-2017, 20:34
абее Смрад ти що си триеш името от постовете на дейтоната т.е. триеш само Смрад
според мен дейтоната каза че бил гадже на дивергента
остава тя да се самосезира и разясни иначе не звучи добре
anonymous908491
09-27-2017, 20:36
дивергента има големи цици
чашката и е с размер на човешка глава
дейтона е щастлив
също и нахранен
YoungBloodZ
09-27-2017, 20:45
къде спа
При мен.
YoungBloodZ
09-27-2017, 21:06
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21768253_10209594808096685_4237144918364111674_n.j pg?oh=2ce28b40cfa24d63ce3e7f5ad45e850d&oe=5A51009F
Съжалявам, рънър, ама явно си пада по големи чичковци. (Ама може и да е баща ѝ, знае ли се, не се ли знае...)
deitona22
09-27-2017, 21:07
А?
Ко каза,ко?
но едно е сигурно, дейтона се покри
Ето ме бре.
Що щеш?
LoadRunner
09-27-2017, 21:07
При мен.
ще видим
а тоя е баща и най-вероятно
но едно е сигурно, дейтона се покри
anonymous908491
09-27-2017, 21:08
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21768253_10209594808096685_4237144918364111674_n.j pg?oh=2ce28b40cfa24d63ce3e7f5ad45e850d&oe=5A51009F
Съжалявам, рънър, ама явно си пада по големи чичковци. (Ама може и да е баща ѝ, знае ли се, не се ли знае...)
баща е
на детето И
YoungBloodZ
09-27-2017, 21:10
дивергента има големи цици
Потвърждавам, че не може да спи по корем.
anonymous908491
09-27-2017, 21:11
Потвърждавам, че не може да спи по корем.
по корем и аз не мога
много пречи тоя корем
YoungBloodZ
09-27-2017, 21:12
по корем и аз не мога
много пречи тоя корем
При нея обаче не е корема.
anonymous908491
09-27-2017, 21:15
да не си я виждал да спи по корем
тя май имаше голям нос
може той да и пречи
YoungBloodZ
09-27-2017, 21:16
да не си я виждал да спи по корем
тя май имаше голям нос
може той да и пречи
Не, ама видях достатъчно, че да знам, че не може да спи по корем. :D
LoadRunner
09-27-2017, 21:21
А?
Ко каза,ко?
Ето ме бре.
Що щеш?
казах следното
Смрад пита дали те е запознала с гаджето и.
Ти му каза че се познаваш.
Един вид няма нужда да те запознава с теб самия, следователно ти казваш не в прав текст че си и гадже.
Това казвам като извод от думите ти.
Коментирай преди да е станало късно.
deitona22
09-27-2017, 21:25
казах следното
Смрад пита дали те е запознала с гаджето и.
Ти му каза че се познаваш.
Един вид няма нужда да те запознава с теб самия, следователно ти казваш не в прав текст че си и гадже.
Това казвам като извод от думите ти.
Коментирай преди да е станало късно.
Ъ,вярваш ли на всичко,което казвам на Смрад?
Смис дори и да има нещо,най-малкото тука ще потвърдя или отрека.
Нека Смрад да си мисли каквото иска.
anonymous908491
09-27-2017, 21:25
Не, ама видях достатъчно, че да знам, че не може да спи по корем. :D
що не снима, за доказателство
сега никой не ти вярва
deitona22
09-27-2017, 21:28
що не снима, за доказателство
сега никой не ти вярва
Аз потвърждавам.
LoadRunner
09-27-2017, 21:32
обаче може наистина да не и е баща
ся и видях профила и преди имаше много снимки с един назобан водещ и се гадже
ся ги няма
и това е много смешно явление, някой като скъса с някой си трие всички общи снимки
На един колега жена му му изневери и той се разведе и махна всички снимки
Като се замисля кофти си е, затова не трябва да се парадира много много на всеослушание с разни неща
LoadRunner
09-27-2017, 21:34
Аз потвърждавам.
вече няма как да ти се вярва
тва потвърждение не се брои
divergent
09-28-2017, 12:01
Еми тогава аз да потвърдя освен.
LoadRunner
09-28-2017, 13:30
току що виждам че потвърди големината на циците си
останалите неща остават висящи
pandabear
09-28-2017, 14:39
много обичам да си спя по корем...
и не съм вярвала, че някога ще го кажа, но след като прочетох последните 2 страници се радвам, че гърдите ми не са големи. щеше да ми е по-тъжно да се лиша от горното удоволствие ;d
иначе днес денят беше интересен и сравнително приятен. като изключим това, че сутринта някакъв идиот мина с бясна скорост през една от многото локви, докато си чакам рейса на плиска. добре ме 'освежи'.
немалка част от групата ми няма да може да запише 4-ти курс и най-вероятно ще ни пръснат из другите групи. остават ни 2 години, не знам защо вместо да се надъхат и да се стегнат, толкова ги мързи да учат...друго, другооо...хм, май този уикенд ще направя едно ходене на кино за новия Kingsman, после сигурно ще отскоча до вилата. другата седмица ще се състоят първите часове по рисуване в галерийката ми и съм много развълнувана. а пък за другия уикенд най-сетне успях да се доредя до билетите за една постановка, която ми се гледаше от мега много време. кефя се и на есента. ииии още малко остана до пътуването в Шотландия. ииии все готини неща очаквам да се случат до края на тази година ((((:
YoungBloodZ
09-28-2017, 16:11
Е, аз не знам, може и да може да спи по корем. Просто се пошегувах, защото има голяма гръдна обиколка. :)
deitona22
09-28-2017, 16:45
Е, аз не знам, може и да може да спи по корем. Просто се пошегувах, защото има голяма гръдна обиколка. :)
Тцтц.
он
Баси мрачния ден.
Сигурно остарявам или омеквам, не съм особено сигурна кое от двете, но съм доволна от жеста, който направих. Може би от нейна страна не беше никак тактично искането, но все пак тя се чувства като моя сестра, а аз нямаше как да откажа на хлапето. Странно е, че не се чувствам прецакана по никой начин, определено - никога не е било да НЕ съм настърчала от жест спрямо нея. Може да не ми е баш сестра, но ми е семейство та предпочитам да е окей всичко с нея и, общо-взето, да направя нещо, за да стигне до "ок". #фемилитингс #даимаш"сестра" #ториедобра
Малоумнико,демек Убавия
Не знаеш за кой концерт говориме :).Е да бе?!
За 10 концерта говорите :D :? ?!
Грозния е ...
обаче има няколко човека тук, на които не знам, скучно ли им е или са си просто зле и седят и чакат с нетърпение да ги цитира, за да може да го нахранят, а той това и чака. Без мене форумът умира 8) !
остава тя да се самосезира и разясни иначе не звучи добреДейтунара пак е фантазирал :razz: !
но едно е сигурно, дейтона се покриСигурно от срам :D !
баща е
на детето ИЕвалата папугай :D!
обаче може наистина да не и е баща
ся и видях профила и преди имаше много снимки с един назобан водещ и се гадже
ся ги няма :D
LoadRunner
09-28-2017, 17:49
това може само да ме радва
значи имам шанс
аз да не съм първа младост
само трябва да си запиша в уиш листа да се преместя в перник, тва като мечта/желание
deitona22
09-28-2017, 17:51
Е да бе?!
За 10 концерта говорите :D :? ?!
В същност да,ограничен м*а*ло*у*м*е*н педе*ра*а*с*Т.
Ама кво ти обяснявам.
Никога да разбереш,Смрадлив ,ла*йн*о*по*до*бен,у*р*о*д*л*ив с*мо*т*а*н*я*к.
ةتشضل انزفث
09-28-2017, 17:54
Леле съдбата ташаци си прави просто. Значи затрих днеска едни десет кинта и цял ден се нерви , треперих от нерви. Нямаше ги в джоба ми и по едно време както си бъркам в джоба кво да намеря , едни 10 лева :shock:
По нереално нещо не се е случвало на никой от вас със сигурност !
LoadRunner
09-28-2017, 19:19
уооу една добра и една много лоша новина
http://www.teenproblem.net/a/195-zvezdi/51391-geri-nikol-stava-aktrisa/
добрата- ще има продължение на Pеволюция Z(Х)
лошата- тая грозна курва сигурно ще я сложат главна роля
divergent
09-28-2017, 19:25
Да, грозен, аз съм ходила само на един концерт в живота си и на повече няма да отида, понеже други концерти няма да има, този беше единственият концерт, който е съществувал някога по нашите ширини и сигурно и в целия свят изобщо.
Мисленето ти е толкова счупено, колкото предполагам е физиономията ти, която толкова усърдно криеш от форумната вселена.
Душ-гелът беше на края на опаковката и когато се опитах да отворя капачката, я счупих и си одрах супер мощно лявата лапичка. Още ме боли като я свия в юмрук. (*подсмърча с тъжна физиономия*)
Много е вероятно да се ходи в Русе следващият месец, итъл би фън.
Планирам да прекарам уикенда при майните, понеже на Капана фест ще има базар за грамофонни плочи (ураа) и трибют за Честър. Днес ходихме за вино, така че си имаме запаси за вечерните събирания. Животът е хубав.
Най-накрая намерих дюнери, на които лютото е наистина люто. Животът е прекрасен.
В случай, че не съм казала вече, програмата ми за семестъра излезе и съм много доволно.
ةتشضل انزفث
09-28-2017, 19:25
уооу една добра и една много лоша новина
http://www.teenproblem.net/a/195-zvezdi/51391-geri-nikol-stava-aktrisa/
добрата- ще има продължение на Pеволюция Z(Х)
лошата- тая грозна курва сигурно ще я сложат главна роля
Брат ми участва в революция Z като ученик в училището там , но беше само статист.
ةتشضل انزفث
09-28-2017, 19:28
Най-накрая намерих дюнери, на които лютото е наистина люто.
Внимавай какво си пожелаваш :D майка лютото го прави по един много странен начин ама толкова люто , че на тебе лично 1 път ще ти трябва за да се откажеш съвсем.
...колкото предполагам е физиономията ти, която толкова усърдно криеш от форумната вселена...
Ей, ама не се научихте, че никой не ви е длъжен да ви показва лицето си.
ПТ: Развълнувано ми е. Утре е първият ми ден като студентка. Ай кент уейт. ;д
anonymous908491
09-28-2017, 20:06
ПТ: Развълнувано ми е. Утре е първият ми ден като студентка. Ай кент уейт. ;д
ако си ходиш по улицата, а някой те плясне по задника
недей да го удряш веднага, това ми е тик
pandabear
09-29-2017, 03:48
Мисленето ти е толкова счупено, колкото предполагам е физиономията ти, която толкова усърдно криеш от форумната вселена.
това е нещето, за което трябва да сме му благодарни. грижи се за здравето ни. едва ли искаш да останеш с психична травма за цял живот, виждайки сколекса на цестода.
^Ти пък защото си много хубава.
pandabear
09-29-2017, 10:49
Но пък душата ми е красива.
И маникюра също.
divergent
09-29-2017, 11:00
Аз ще върна ноктите си към зелената вълна, за да са ми в тон с главата.
Голямата ми любов ме махна от приятели във фейсбук и затова днес се подстригах, а следващата седмица ще сменя и цвета. Не ме е яд за приятелството, а за това, че ще трябва да сменя главния герой в сексуалните си фантазии, понеже този вече не заслужава да присъства там.
Шегувам се разбира се, няма да зеленясвам поради такива малоумни причини. Просто си го мислех от няколко седмици и днес когато фризьорката го спомена без да съм ѝ споделяла мечтите си, го приех като знак, че моментът за моята рЕзка промяна е настъпил.
А някакъв се е изакал на тревните площи в центъра и се е измил във фонтана. Качили го в страницата и всеки реагира с хилещото се, а то си е направо за рев.
divergent
09-29-2017, 13:10
Видях в статията, че темата на една от песните от новия албум на Майли е доста кахърна, а аз нали обичам депресиращи неща, та си я пуснах да я чуя и много ми хареса. Изобщо съм очарована от целия албум. Малибу много я въртят навсякъде и ми омръзна, но другите парчета са доста приятни за слушане.
Започвам вече да осъзнавам, че не е особено нормално умишлено да се фокусирам върху неща, които ме садват.
Но пък душата ми е красива.Напротив!
Тя е толкова гнусна, че дори красивата ти външност не може да я скрие :? !
По темата:
Преди два дни,
на 91 години ни напусна великият Хю Хефнър!
:(
Босът на PLAYBOY, имал най-желаните и привлекателни жени на планетата!
https://pmcvariety.files.wordpress.com/2017/09/pamela-anderson-hugh-hefner.jpg?w=700&h=393&crop=1
Поклон пред светлата му памет!
Почувствах се добре от проведения разговор - сякаш се върнах няколко години назад. Хубаво е да минеш отвъд някои неща в общуването. Сега ще е хубаво и да заспя.
anonymous990763
09-30-2017, 05:55
Няма по - хубаво от българското бдж.
pandabear
09-30-2017, 08:04
Напротив!
Тя е толкова гнусна, че дори красивата ти външност не може да я скрие :?
единственото гнусно нещо в този форум си ти.
AnarchyBoy
09-30-2017, 09:03
единственото гнусно нещо в този форум си ти.
oooooooOoOOooOooOoOo
https://gifimage.net/wp-content/uploads/2017/07/get-rekt-gif.gif
+24 MMR
https://vignette.wikia.nocookie.net/r2da/images/1/10/Snoop-dogg-get-REKT-gifs-37677702-250-476.gif/revision/latest?cb=20151007234318
U w0n m8.
https://memecrunch.com/meme/BGVMJ/rekt/image.gif?w=400&c=1
AnarchyBoy
09-30-2017, 09:04
Впрочем.. нещо много ми се почива.. да го еа.
единственото гнусно нещо в този форум си ти.Може и така да е, тъй като душата ти не е част от форума, а от теб :D!
Което не я прави по-малко гнусна, колкото и да го отричаш :) !
anonymous990763
09-30-2017, 11:32
Достатъчно гнусотии изредихте, вече сменете темата. Дъги, еднорози, понички с ягодова глазура..
Е, дейба, най-много мразя хора, където не знаят кво искат и не им бият чуковете на едно място... Ае, аз не се вържа ама, дейба, поне разбери чий го дириш най-сетне. Само боли ме, сърби ме. Пък тва, че някой се опитва да ти дава некви неща от нямането си на нерви, не те бърка. Решавайте си менталните проблеми на време, щото никой не ви е длъжен да го играе врачка.
Айде, и другите и те се изцепват пак. Що ли все по-често се чувствам като натрапник в собственият си дом?! Уж все се ебават, че ми били нагости, обаче Тори все се къпе със студена вода и я чакат само да не се прибере, че да се наместят в леглото и. Що да не?! Взема вярно да хвана гората и да не ебавам никой...
Твърде драматизирам, наистина, но все повече почвам да избеснявам и някой ще го отнесе.
divergent
09-30-2017, 15:26
Анархи, като ти гледам подписа, започват да ме болят очите. :D Иначе е як.
Преди две седмици си купих много яки кецове. До последно се чудих дали да взема модела с цип, или този с капсите, но накрая избрах капсите. Стояха си в кутията до днес, когато реших да ги обуя за първи път, понеже тениската ми беше в същия цвят. Обух си дясната обувка, вадя лявата и гледам, че е от модела с ципа. :D И нямам касова бележка. Обаче продавачката излезе пич, отворихме другата кутия в магазина, там логично също бяха разменени. Оправихме ги и най-накрая си ги обух.
Видях си името в сайта, но още не мога да повярвам. Даже не мога да се изкефя като хората, понеже ми се струва твърде прекрасно, за да е реално.
Съвсем случайно се запознах с приятелката на единия от мотористите. Много се изкефи, че вече ще има и друго момиче в компанията. Още не сме съобщили на мъжете, обаче е планирано, че отсега нататък ще ни взимат с тях всеки път. :D
ةتشضل انزفث
09-30-2017, 15:26
Mного ми се доходи на ски и зимни курорти...
Декември-януари някой от тука желаеЩ на Банско :D
Очертава се да съм с брат ми , две негови приятелки и мои си хора , та затова офертирам :D :D
dreamwalker
09-30-2017, 15:39
Blah
Имаш интересен Инстаграм профил.
YoungBloodZ
09-30-2017, 16:30
Тихо там, ботор.
dreamwalker
09-30-2017, 16:41
Тихо там, ботор.
Знам, че ме обичаш, хохохо.
golemiq_korab_minava
09-30-2017, 17:04
Без любов не може.
dreamwalker
09-30-2017, 17:13
Без любов не може.
Коментарът ми беше саркастичен, младежо.
golemiq_korab_minava
09-30-2017, 17:16
Няма значение.
divergent
09-30-2017, 18:28
надявам се този коментар да не е саркастичен като следващия ти.
и аз много си го харесвам, благодаря.
dreamwalker
09-30-2017, 18:36
надявам се този коментар да не е саркастичен като следващия ти.
и аз много си го харесвам, благодаря.
Защо мислиш, че е.
divergent
09-30-2017, 18:47
Защо мислиш, че е.
Защото съм забелязала, че сарказмът е част от форумния ти образ.
dreamwalker
09-30-2017, 19:08
Защото съм забелязала, че сарказмът е част от форумния ти образ.
Медал за това момиче.
divergent
09-30-2017, 19:18
Медал за това момиче.
And here you go again... :D
YoungBloodZ
09-30-2017, 19:26
Знам, че ме обичаш, хохохо.
Не те обичам, съжалявам те.
divergent
09-30-2017, 19:28
Не те обичам, съжалявам те.
Съжаляваш я защото харесва инстаграм профила ми ли? Ти пък какво против моя профил имаш?
dreamwalker
09-30-2017, 19:35
Хохохохохохо.
Mного ми се доходи на ски и зимни курорти...Край!
Ясно е, че не си никакъв арабин :D!
* * *
Друмлюк и Корабът са един и същ човек (както и Нютон)!
Тоя трол сплескан е толкова тъп, че пише с фейковете си на едно и също място по едно и също време :? !
Поне да беше интересен с нещо, а то пълна скука!
divergent
09-30-2017, 20:29
If you can't tag him, does he even exist? :D :D :D
https://www.facebook.com/LADbible/videos/vb.199098633470668/3663987566981740/?type=3&theater
dreamwalker
09-30-2017, 20:41
Край!
* * *
Тоя трол сплескан е толкова тъп, че пише с фейковете си на едно и също място по едно и също време :? !
https://i.giphy.com/media/NipFetnQOuKhW/giphy.webp
deitona22
09-30-2017, 20:42
Срмад
Демек кат тебе.
относно последния ти коментар.
divergent
09-30-2017, 20:56
Срмад
Демек кат тебе.
относно последния ти коментар.
Що мислиш, че ще разбере за коя част конкретно говориш?
deitona22
09-30-2017, 21:14
Що мислиш, че ще разбере за коя част конкретно говориш?
И ти си права.
Ма не ща да го цитирам вече.
LoadRunner
09-30-2017, 21:19
както казах в една друга тема
за тебе се говори абсолютно същото
LoadRunner
09-30-2017, 21:50
в 1 часа се сещам че за днеска нямам филм :0
а и в замундата нищо няма
къв е тоя детски спайдър мен не мога да разбера
fUcKsMiLe
10-01-2017, 00:03
Отново на работа нещата вземат повратна точка. Утре отивам да говоря, ако е отворено, за новото място и да си дам СВ-то. За година и половина никакво признание. Ще си получат последствието. Не съм НАЙ-добрата в работата си, но пък съм добро попълнение и хората се връщат заради мен. За жалост, тези които са се върнали заради мен, ще бъдат разочаровани рано или късно.. :))) И той иска да се маха.. Нека да пробват да се бъзикнат с нас.. ХАх.
golemiq_korab_minava
10-01-2017, 02:50
Край!
* * *
Да. За това само ме обижда.
dreamwalker
10-01-2017, 10:48
https://i.pinimg.com/originals/30/98/d2/3098d2b1eb85c9e446eef3171b1d82f8.jpg
Сто простотии свърших и имам още толкова да върша, спуснати от Началството ама така и не можах да си свърша моето. Ма иначе все нищо не правя, нищо не мога и нищо не знам. И все съм лошата и накрая все съм натиканата. Почва наистина да ми писва, вярно.
Dagichka
10-01-2017, 15:19
всеки нов месец ми почва по-кофти от предишния, баси.. и се разпадам буквално, чувствам се като 80-годишна бабичка, не е яко
От тази седмица Грозния е съвсем друг, нов човек 8) !
ةتشضل انزفث
10-01-2017, 18:47
Бреййй , на какво се дължи това ?? :D :D :shock:
pandabear
10-01-2017, 18:48
пластична операция?
deitona22
10-01-2017, 19:03
пластична операция?
Съмнявам се,че дори и най-големите светила в тази област,биха могли да направят на смрад лице,с което да може да се покаже сред хората.
anonymous908491
10-01-2017, 19:48
Бреййй , на какво се дължи това ?? :D :D :shock:
нощна полюция
свалил е напрежението
Ок, едно кафе и приятен разговор и ми се оправи деня една идея. Може би утре все пак ще свърша, квото бях планирала за днес. Пих некво чоко/шоко-стик, където беше мега забавно да си го правиш в заведението сам. :3 Искам да пробвам това със натуралния шоколад, щото звучи като да е некво МЕГА доброто. Някак си е такова едно, където внася някво есенно настроение. И като заговорихме за тва - никога не съм обичала есента ама тая година нямам ни най-малко против. Явно нещо ми се изменят вижданията. Истината е, че ми се пият топли неща, гушка ми се - и сама с книга/лаптоп, и с някого - носят ми се пуловери и такива неща. Може би интензивността на нещата, където ми владееха вниманието лятото беше по-голяма и имам нужда от почивка от тва да подскачам по партейта и да пия след работа. Чувствам се странно успокоена - от доста отдавна не съм била в такъв душевен мир със себе си. Странното е, че не знам на кво се дължи и дали е нужно да се шашкам и подготвям за тъпотии пак. Щото още тъпотии не бих могла да изтърпя психически.
pandabear
10-02-2017, 06:54
Ммммммм, липсваше ми божественото ухание на 280 в понеделник <3
Здравейте!
Не знам какво да правя.
Не знам дали по някакъв начин го нахраних.
Но момчето с което се познаваме от малки и се виждаме всеки ден и така се превърна в най-добрият ми приятел, не ми говори. С него си споделям всичко. Дори нуждата ми от гадже. И той ми е казвал на базик, че може и той да ми помогне с по-интимната част от взаимоотношенията между гаджетата. Аз все го отхвърлях и му казвах че чакам принца на белият кон. А той все ми казваше че този принц няма да дойде просто защото не съществува. Обмисляне и взаимоотношения като приятели с привилегии. Но аз не исках защото ме беше страх да не си развали е сегашните взаимоотношения. След известно време стана на въпрос, че той няма нищо против да ми бъде гадже. Обаче аз не му вярвах, защото той ми е разказвал какви схеми е правил само за да "оправи" някое момиче. А той е минал през много момичета. И заради това не му повярвах че иска от мен да бъдем гаджета и аз да бъда единствената за него. Но след този разговор той не ми пише и не ми звъни. Не сме се чували и виждали вече от по е 3 седмици. И мен ме боли от това. Боли ме, защото чак сега осъзнавам, че го харесвам. А го загубих. Какво да правя?
Fisherman
10-02-2017, 12:19
пениса ми е 18 см
dreamwalker
10-02-2017, 14:08
см
*нанометра
YoungBloodZ
10-02-2017, 15:07
*нанометра
Твоя май е по-голям.
Fisherman
10-02-2017, 15:18
*нанометра
180 000 000 нанометра,може и така да се напише да
deitona22
10-02-2017, 15:34
Твоя май е по-голям.
От опит?
Бреййй , на какво се дължи това ?? :D :D :shock:Няма значение.... 8) !
нощна полюция
свалил е напрежениетоТи да не мислиш, че разчитам на това :? ?!
Има и други начини :D :oops: !
Ммммммм, липсваше ми божественото ухание на 280 в понеделник <3И защо такава "готина" и "преуспяла" "дама" като теб, която "храни куче за 1000 лв. на месец" се вози в 280 :razz: ?
Аз съм по-голям гъзар - возя се в метрото 8) !
П.С. За 1000 лв. на месец можеш да си наемеш шофьор с кола да те вози... а и за други работи :razz:!
пениса ми е 18 см
а на фишката от хейта му расте пишката:razz:
Твоя май е по-голям.
https://brobible.files.wordpress.com/2013/08/austin-powers-thats-a-man3.jpg
:D
кога харесам девойката майка и не ме харесва кога отрежа девойката майка и ме харесва
тази теория се доказва след като майка и ми прати покана за приятелство във фейса :D
макар и да не ми допада хубава грешница беше,червенокоса :oops:
Влюбвам се в специалността си все повече. И май пак ще съм от групичката на зубърите. :Д
Fisherman
10-02-2017, 18:57
Няма значение.... 8) !
Ти да не мислиш, че разчитам на това :? ?!
Има и други начини :D :oops: !
И защо такава "готина" и "преуспяла" "дама" като теб, която "храни куче за 1000 лв. на месец" се вози в 280 :razz: ?
Аз съм по-голям гъзар - возя се в метрото 8) !
П.С. За 1000 лв. на месец можеш да си наемеш шофьор с кола да те вози... а и за други работи :razz:!
:razz:
https://brobible.files.wordpress.com/2013/08/austin-powers-thats-a-man3.jpg
запазил си тва мнение на темплара от 1 година назад,ти живот имаш ли
deitona22
10-02-2017, 19:21
запазил си тва мнение на темплара от 1 година назад,ти живот имаш ли
Има.
Форума.
pandabear
10-02-2017, 19:51
И защо такава "готина" и "преуспяла" "дама" като теб, която "храни куче за 1000 лв. на месец" се вози в 280 :razz: ?
ами то за 1000лв. мога да те наема, за да забавляваш кварталните кучета, но не го правя.
все пак си ценя парите. т'ва, че тук забавляваш с простотията си, не означава, че ще се справиш успешно с горната задача.
dreamwalker
10-02-2017, 20:06
От опит?
Намекваш ли, че е било твърде впечатляващо за него.
golemiq_korab_minava
10-02-2017, 20:15
https://youtu.be/kKAoA6la5nk
запазил си тва мнение на темплара от 1 година назад,ти живот имаш лиНе съм го запазвал, просто си спомних и го намерих :) !
Аз съм момчето с феноменална памет:
https://bg-bg.facebook.com/vicove/posts/10151713117653880
ами то за 1000лв. мога да те наема, за да забавляваш кварталните кучета, но не го правя.
все пак си ценя парите. т'ва, че тук забавляваш с простотията си, не означава, че ще се справиш успешно с горната задача.
Само, че желая да спомена няколко факта, и дано не ми се сърдиш, че може да ти изпаря шанса тук ако прочетат поста ми по взискателните господа, които имат издигнат култ към кура си и не искат да го цапат с мазна свиня.8)
П.С. Тоя МалеПантер ме задминаваше в цинизмите с няколко обиколки :D!
HollyGolightly
10-02-2017, 22:41
Как пък винаги уцелвам най-подходящото време да се разболея.
Но и този път сама си го докарах
Предницата на колата е намляна ама се радвам, че му няма нищо, освен душевната болка по любовницата. Снощи ми се стряска на няколко пъти посреднощ и ми говори в съня си, че е много ядосан и тъжен обяснява. :( Кофти ми е, защото знам колко я обичаше и колко се грижеше за нея, а сега е с градския и търси новата жертва. Цял ден съм с него и се опитвам да го накарам да се усмихне, тук-таме ми се получава. Даже му купих кафе и бисквитка и видях щастлива физиономия. Направи и мен щастлива.
ةتشضل انزفث
10-03-2017, 12:57
https://scontent.fsof4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/14100496_1734546736798724_1881037414467078046_n.jp g?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=e040e218582bfd63dc8a83f98cff05f2&oe=5A4542E5
anonymous990763
10-03-2017, 17:21
Какво правите, за да се държите будни?
LoadRunner
10-03-2017, 17:40
аз на дипломната работа (ученето за защита) помня че бях пил 2 литра кола с кутия цигари
свърши работа
anonymous990763
10-03-2017, 17:57
аз на дипломната работа (ученето за защита) помня че бях пил 2 литра кола с кутия цигари
свърши работа
Не използвам нито едно от двете, но благодаря все пак.
Предницата на колата е намляна ама се радвам, че му няма нищо, освен душевната болка по любовницата. Снощи ми се стряска на няколко пъти посреднощ и ми говори в съня си, че е много ядосан и тъжен обяснява. :( Кофти ми е, защото знам колко я обичаше и колко се грижеше за нея, а сега е с градския и търси новата жертва.Така му се пада и на него и на теб :)!
https://scontent.fsof4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/14100496_1734546736798724_1881037414467078046_n.jp g?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=e040e218582bfd63dc8a83f98cff05f2&oe=5A4542E5:D
Какво правите, за да се държите будни?Яко спане преди това 8)!
divergent
10-03-2017, 18:13
Аз пия по половин литър кафе и ям сладко. :D
Концертът беше уникално як, въпреки че бях гледала този запис и преди, на голям екран си я имаше емоцията, накрая разбира се ревах. Разписах се и върху винила, който ще изпратят на групата.
Вчера на автогарата видях едно прекрасно създание. Такава съвършена челюст, небрежно разрошена кестенява коса и магнетичен поглед. Виждала съм красиви мъже, ама този беше наистина съвършен, и то не по онзи изкуствен начин като кукла Кен. Буквално не можех да спра да го гледам, добре, че и той си блееше някъде встрани и не забеляза. Изобщо не съм се и надявала, че може да се качи в моя автобус, затова се качих и си седнах без да се оглеждам по седалките. Като тръгнах да слизам от задната врата, го видях да стои на седалката отдясно на стълбите и не знам как не се спънах някъде. Направихме eye contact и направо се разтопих вътрешно. В главата ми веднага зазвуча песента на Джеймс Блънт и още си тананикам "And I don't think that I'll see him again but we shared a moment that will last till the end. YOU'RE BEAUTIFUUUUUUL YOU'RE BEAUTIFUUUUL YOU'RE BEAUTIFUL, it's true. I saw your face in a crowded place... :D :D :D
Така му се пада и на него и на теб :)!
Доклад, доклад. Блъдз и Костенурката да се хванат да свършат малко работа.
anonymous990763
10-03-2017, 18:17
ям сладко. :D
Хехе, това го правя по цял ден. :д
deitona22
10-03-2017, 19:10
Държа си очите отворени.
Хем тъп,хем малоумен,хем злобар,хем всякакви други негативни определения=Смрад
Он
Ми..вторник.
Още 1-2 седмици и сичко ще е оке.
divergent
10-04-2017, 16:11
Осъзнах, че съм голям боклук. Ама осъзнатият проблем е наполовина решен, нали?
Влакът се потроши, прехвърляха ни на друг, когато най-накрая пристигнах на гарата се качих на тролея, който също се развали. Във влака от близките седалки звучеше Fuck my life на Годсмак. Тематично.
YoungBloodZ
10-04-2017, 16:50
От утре почвам фитнес.
https://i.giphy.com/media/YdjkE5lF2xm80/giphy-downsized-large.gif
deitona22
10-04-2017, 16:55
От утре почвам фитнес.
[img]https://i.giphy.com/media/YdjkE5lF2xm80/giphy-downsized-large.gif[/img
Знаех си че има нещо нередно в това че си почнал.
divergent
10-04-2017, 17:16
От утре почвам фитнес.
https://i.giphy.com/media/YdjkE5lF2xm80/giphy-downsized-large.gif
Ама внимателно, че от две можеш да получиш мускулна треска.
YoungBloodZ
10-04-2017, 18:06
Ама внимателно, че от две можеш да получиш мускулна треска.
А от три мога ли?
Знаех си че има нещо нередно в това че си почнал.
Че ти какво очакваш... няма случайни неща.
LoadRunner
10-04-2017, 18:10
Хехе, това го правя по цял ден. :д
това публично ли го казваш
сигурно цялата си в целулит
жените които ядат много сладко имат много целулит а това е най-отвратителното нещо
deitona22
10-04-2017, 18:11
Че ти какво очакваш... няма случайни неща.
Само лежанката нещо не виждам как ще кръкаш.
Смени тоя тъп аватар.
YoungBloodZ
10-04-2017, 18:13
Само лежанката нещо не виждам как ще кръкаш.
Смени тоя тъп аватар.
Тогава ще пия коктейли с онези дългите сламки, ама не ми се търси gif сега.
divergent
10-04-2017, 18:14
А от три мога ли?
Видяхме, че и от една ставаш леш, какво изобщо питаш? :D
И наистина, смени го тоя аватар.
YoungBloodZ
10-04-2017, 18:16
Видяхме, че и от една ставаш леш, какво изобщо питаш? :D
И наистина, смени го тоя аватар.
Нещо си объркала, вероятно защото си била пияна... Репликата "от една се напивам" не е моя. :D
И какво му е на Стив не мога да разбера?
Нещо си объркала, вероятно защото си била пияна... Репликата "от една се напивам" не е моя. :D
ти ли беше оня пияница дето говореше на клингонски по новините?
divergent
10-04-2017, 18:20
На мен адреналинът ми беше в повече и даже на третата още щях да се държа, въпреки че не бях яла цял ден. :D Тоест и моя не е тази реплика.
Стив е гаден.
HollyGolightly
10-04-2017, 18:21
Един път ще отсъствам от работа по здравословни причини и после не мога да наваксам. Иначе до миналата седмица нямах нищо за правене. Имам много bad timing за почти всичко дето го правя 8-) поне не ми е скучно
Един път ще отсъствам от работа по здравословни причини и после не мога да наваксам. Иначе до миналата седмица нямах нищо за правене. Имам много bad timing за почти всичко дето го правя 8-) поне не ми е скучно
да ти се оплача тая седмица почивах 5 дни другата ще почивам 4 дни
YoungBloodZ
10-04-2017, 18:28
На мен адреналинът ми беше в повече и даже на третата още щях да се държа, въпреки че не бях яла цял ден. :D Тоест и моя не е тази реплика.
Стив е гаден.
Много помниш какво си казвала и какво не...
Расистка!
ти ли беше оня пияница дето говореше на клингонски по новините?
Не, аз не съм пияница.
deitona22
10-04-2017, 18:29
Тогава ще пия коктейли с онези дългите сламки, ама не ми се търси gif сега.
Мързелист.
Земи си карта на бар.
Махни тоя.
Върни Джери.
divergent
10-04-2017, 19:06
Много помниш какво си казвала и какво не...
Расистка!
Всичко си помня и не съм расистка. Расизмът е излишен също като циганите.
Доклад, доклад. Блъдз и Костенурката да се хванат да свършат малко работа.Милата ми тори, защо занимаваш модераторите с глупости и лични проблеми :) !
Защо постоянно се оплакваш и заливаш темата с мрънкоч :D ?
На всеки му се пада и си е заслужил това което му се случва! Нали така казвахте на Грозния :)?
Или за вас не важи :shock: ?!
Аз ти вярвам и осъзнах колко си права... както и че същите тези неща, сигурно важат и за теб :razz: !
Нарушение на правилата няма и те нямат нищо общо с личните ти емоции, мила :) !
Желая ти хубава вечер :) !
От утре почвам фитнес.
https://i.giphy.com/media/YdjkE5lF2xm80/giphy-downsized-large.gifТи сериозно ли :shock: ?
Как реши и какво искаш да постигнеш :) ?
Смени тоя тъп аватар.Тука съм съгласен с Дейтунара!
Даже не знам кой е тоя негър и освен това изглежда тъпо :? .
жените които ядат много сладко имат много целулит а това е най-отвратителното нещо
Ако искаш, мини да ме прегледаш по бански дали имам целулит от редовното ядене на сладко.
ОН: Открихме некъф нов сериал и го загледахме днес, изглежда обещаващо. Доста по-добре е от вчера, дори изглежда весел. Радвам се, че има напредък, щото не е хубаво да тъжи за вещи. Най-малкото, че като цяло си е чист късмет, че нямаше травми, та трябва да се радва, това ми е мисълта. А и се намери алтернатива, тка че отново трябва да се радва.
Грозен, затвори я тая уста, бе. Нито ми познаваш човека да знаеш кво е заслужил, нито нищо. Дейба и устатото животно където си... Ква е тая злоба, където даже не я прикриваш?!
Не те знам реално съществуващ ли си (силно се съмнявам някой да те е оставил жив, ако наистина си толкова злобен) или си некъф трол, ама верно вземи си намери живот извън форума.
pandabear
10-04-2017, 20:09
грозният е счупил скалата на жалкарщина с последните няколко страници.
anonymous990763
10-04-2017, 20:38
Чак съжалих, че вечерях мазни ребърца. Чакай, не. Не изпитвам и грам угризения. Няма да споменавам за шоколада от днес по-рано.
deitona22
10-04-2017, 20:40
Чак съжалих, че вечерях мазни ребърца. Чакай, не. Не изпитвам и грам угризения. Няма да споменавам за шоколадите от днес по-рано.
.
anonymous990763
10-04-2017, 20:45
.
Хвана ме, признавам.
divergent
10-04-2017, 20:45
Dead by April не мога да ги слушам, пробвах. Досадно ми е как докато е супер лигаво, изведнъж се почва едно крещене. Three Days Grace е друга работа обаче, много приятни, точно такава музика харесвам. Утре ще пробвам Bring me the horizon, трябва да преслушам и новият албум на Foo Fighters.
dreamwalker
10-04-2017, 20:48
Хохохо, явно прекарваш твърде много време пред огледалото, светогледът ти се е изкривил.
deitona22
10-04-2017, 20:53
Хвана ме, признавам.
Хм.
Очаквам награда.
Млечен шоколад,мерси.
LoadRunner
10-04-2017, 20:55
Ако искаш, мини да ме прегледаш по бански дали имам целулит от редовното ядене на сладко.
ще гледам само задника там си личи най-мног{}
anonymous990763
10-04-2017, 20:56
Хм.
Очаквам награда.
Млечен шоколад,мерси.
http://www.otzivi.bg/storage1/images/catalog/item2500/pic2473/View.jpg
LoadRunner
10-04-2017, 20:58
Хохохо, явно прекарваш твърде много време пред огледалото, светогледът ти се е изкривил.
то не е до светоглед, то просто не е естетично добре
прочети си ако искаш, захарта е виновна
и сега не ми казвай че трябва да гледам само вътрешната красота, ако визираш себе си то такава там не съм видял
а щом подскачаш значи си цеЛолитка
LoadRunner
10-04-2017, 20:59
винаги прикотквам първи кутията и взимам само тея с бадема
deitona22
10-04-2017, 21:00
http://www.rojen-1.com/en/assets/components/phpthumbof/cache/Mlechen-Raisins-Hazelnut-80g.350a111b98ef81ddc9382364b3d35f98.jpg
Това.
anonymous990763
10-04-2017, 21:02
винаги прикотквам първи кутията и взимам само тея с бадема
Аз също. Плюс марципана. И всичко останало. <3
dreamwalker
10-04-2017, 21:04
то не е до светоглед, то просто не е естетично добре
прочети си ако искаш, захарта е виновна
и сега не ми казвай че трябва да гледам само вътрешната красота, ако визираш себе си то такава там не съм видял
а щом подскачаш значи си цеЛолитка
Да, сто кила съм.
deitona22
10-04-2017, 21:08
Да, сто кила съм.
Що не си триеш коментарите?
Трий си коментарите,ве!
Костенурке
Чакам шоколада.
anonymous990763
10-04-2017, 21:09
Да, сто кила съм.
Клечица
dreamwalker
10-04-2017, 21:10
Що не си триеш коментарите?
Трий си коментарите,ве!
Костенурке
Чакам шоколада.
Много бързо забравяш, че не е в твоя полза да ме дразниш.
dreamwalker
10-04-2017, 21:12
Клечица
Нали. Преди бях 200, но реших малко да се разтоваря, вече мога да се снимам за корица на списание, хохохо.
anonymous990763
10-04-2017, 21:13
Костенурке
Чакам шоколада.
Само дай адрес и ще го получиш.
deitona22
10-04-2017, 21:13
Много бързо забравяш, че не е в твоя полза да ме дразниш.
Знам.Знам.
Знам че ме знаеш кой съм и бла бла.
Ма ич ми не е.
Само дай адрес и ще го получиш.
Ул.Долно Нанагорнище ,номер 666,бл.112,етаж -10,ап.101
Град Голямо Село.
dreamwalker
10-04-2017, 21:15
Знам.Знам.
Знам че ме знаеш кой съм и бла бла.
Ма ич ми не е.
Ще се учудиш колко повече знам.