View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
AnarchyBoy
08-08-2018, 11:32
Tва му е редовния номер вади нещата от контекст.. въобще не схваща концепцията на иронията и после претендира, че е било така.
LawAbidingCitizen
08-08-2018, 11:36
Всъщност разбира нещата много добре, просто прави когато както му изнася, веднъж използва ирония, после се прави, че не разбира, когато някой иронизира.
Wednesday666
08-08-2018, 11:43
Всъщност разбира нещата много добре, просто прави когато както му изнася, веднъж използва ирония, после се прави, че не разбира, когато някой иронизира.
Интересно ми е ти кой си.
LoadRunner
08-08-2018, 11:47
вече е време наистина да затворя напълно страницата на отношенията между мен и теб.Явно поне ще е добро начало.
Кретен неосъзнат, такива не е имало никога освен в твоята глава.
Ти ли ще ми кажеш какво е имало или не. ,,, и щом бяхме и фейсбук приятели и щом сме се и виждали значи все пак е имало някакви отношения умнико.
Хах ясно, но все пак ще изчакам уенсдея да си каже нейното виждане.
Защо ме караш публично да обявявам що не разговаряме от около 4 години вече?
Не си затварял ти нищо, аз я затворих още в онзи момент, просто осъзнах как цялото ми виждане за теб е било мега грешно.
Отношения Не е имало никога, тва, че си пишехме докато още учех и ме накара да изляза от работа да те видя за 5 минути, отношения ли му викаш?
Ти си жалък бее, жалък човек, когато каза "ние сме приятели във фейсбук" цялата картинка ми се изясни.
Болен ти е мозъка, преследваш момичета които от жал само и само да се отърват от теб са ти угодили за 5 минути. Една жена не те ли потърси сама значи не си и интересен и отношения нито е имало нито ще има.
Този човек е опасен, не му казвайте здрасти че току виж е разправил на цялото село че сте сгодени.
LawAbidingCitizen
08-08-2018, 11:49
Интересно ми е ти кой си.
а3 съм един пропаднал човек. Не като тези двамата, поддържам перфектна хигиена, но си имам други проблеми.
Юнгинген
08-08-2018, 11:50
Вчера ме валя дъждът, това брои ли се?
LoadRunner
08-08-2018, 12:06
Вчера ме валя дъждът, това брои ли се?
брои се (само ако е бил киселинен)
Wednesday666
08-08-2018, 12:25
а3 съм един пропаднал човек. Не като тези двамата, поддържам перфектна хигиена, но си имам други проблеми.
Интересно ми заобикаляш въпроса.
Когато само грозния и никойтук си мислят, че са забавни. :( Баси тъжното, ще запаля свещичка.Ти да не мислиш, че си забавна :? ?!
Разглезена, невежа, неграмотна и посредствена, с просташки език и обноски - за каква се мислиш сериозно?!?
...приеми че работя на строежа на нашите, които ми плащат. Колко жалко - явно не можеш да си намериш работа, освен ако вашите не ти предложат.
Още по-жалкото е, че ти се налага да работиш като общак и вашите сигурно за това са те "наели" да носиш вар и цимент, защото за друго не ставаш :D !
Една жена не те ли потърси сама значи не си и интересен и отношения нито е имало нито ще има.Самата истина!
Така е - всеки, койтосе къпе често и си мие зъбите по два пъти дневно е невеж. Къде ти и ти, и никойтук, че и всички мизерници с кофти хигиена да са невежи?! Света щеше да е доста по-добро място.
Къде да нося вар и цимент, като и за това не ставам. Назначиха ме на минимална, колкото да имам някакви осигуровки, та на старини такива работливи и кадърни хора като теб, гнидо, да ми плащате пенсията.
deitona22
08-08-2018, 13:57
Къде да нося вар и цимент, като и за това не ставам. Назначиха ме на минимална, колкото да имам някакви осигуровки, та на старини такива работливи и кадърни хора като теб, гнидо, да ми плащате пенсията.
Казвай кога е ирония,че смрадливеца не разбира.
Niakoitam
08-08-2018, 15:19
Ти си жалък бее, жалък човек, когато каза "ние сме приятели във фейсбук" цялата картинка ми се изясни.
Болен ти е мозъка, преследваш момичета които от жал само и само да се отърват от теб са ти угодили за 5 минути. Една жена не те ли потърси сама значи не си и интересен и отношения нито е имало нито ще има.
Този човек е опасен, не му казвайте здрасти че току виж е разправил на цялото село че сте сгодени.
Смотан, не че те интересува, но тя ми писа първа. Но това всъщност не е важно де. Тя е била малка и глупава, а след това е помъдряла и е видяла какво всъщност представлявам и е избягала с двеста.
Wednesday666
08-08-2018, 15:23
Смотан, не че те интересува, но тя ми писа първа. Но това всъщност не е важно де. Тя е била малка и глупава, а след това е помъдряла и е видяла какво всъщност представлявам и е избягала с двеста.
Осъзнаваш, че те чета, нали?
Niakoitam
08-08-2018, 15:26
Мери си приказките, ако обичаш.
Изтропал си ти всъщност, и то МНОГО повече, отколкото изобщо си спомняш.
Само едно нещо ще ти кажа. Аз наистина държах на теб и наистина давах всичко, което мога за тези отношения. От теб научих един ценен урок и полурок в живота. Урока е като видиш, че станеш нежелан някъде да не се натръскваш, защото може да станеш още по нежелан. Полурока, в който и ти, но не само имаш участие е да не давам всичко за някого, а да си имам едно наум, защото вероятността един прекрасен ден да ми се изака в устата е огромна. Това е. Моля потребителската ирония да започне...
Niakoitam
08-08-2018, 15:27
Да и на теб писах.
Wednesday666
08-08-2018, 15:28
Само едно нещо ще ти кажа. Аз наистина държах на теб и наистина давах всичко, което мога за тези отношения. От теб научих един ценен урок и полуорок в живота. Урока е като видиш, че станеш нежелан някъде да не се натръскваш, защото може да станеш още по нежелан. Полуорока, в който и ти, но не само имаш участие е да не давам всичко за някого, а да си имам едно наум, защото вероятността един прекрасен ден да ми се изака в устата е огромна. Това е. Моля потребителската ирония да започне...
Ако смяташ, че да ти кажа истината е "изакване", много съжалявам.
Ирония няма да употребявам, ти мен вече ме изкара някаква мислеща се за велика само, защото ти казах, че си точно такъв, какъвто си.
Истината боли, зная.
Но в думите ми няма капка лъжа, ти наистина си точно такъв, какъвто беше и преди време.
Тва за мен не е окей, както искаш го приемай.
Niakoitam
08-08-2018, 15:37
Ако смяташ, че да ти кажа истината е "изакване", много съжалявам.
Ирония няма да употребявам, ти мен вече ме изкара някаква мислеща се за велика само, защото ти казах, че си точно такъв, какъвто си.
Истината боли, зная.
Но в думите ми няма капка лъжа, ти наистина си точно такъв, какъвто беше и преди време.
Тва за мен не е окей, както искаш го приемай.
Не, взех те за много самоповярвала си, че си хванала вече Господ за шлифера. Само внимавай, че евентуалното падане от много високо боли повече от каквато и да било истина. Колкото по от високо толкова по-болезнено е. Да не се сетиш само някога за оня глупак там от един тийн форум.
Wednesday666
08-08-2018, 16:06
Не, взех те за много самоповярвала си, че си хванала вече Господ за шлифера. Само внимавай, че евентуалното падане от много високо боли повече от каквато и да било истина. Колкото по от високо толкова по-болезнено е. Да не се сетиш само някога за оня глупак там от един тийн форум.
Тц, да, добре.
Само не знам от цялото нещо, как разбра, че съм решила как съм хванала Господ за шлифера.
Все тая, не ме интересува особено.
Мисли каквото искаш.
Oh, God. Капка хуманост ли нямате, бе? Всички му наскачахте наведнъж. По-добре ли се чувствате да унижавате хората? Човекът не заразен като се къпе през ден-два. Нямате право да съдите хората по този показател. Низко, грозно. Нито ви се е натрапвал да го дишате, нито ви е докосвал, нито нищо. Не може да очаквате вашето нормално да е нормално и за останалите. Когато човек не вреди, може да си прави каквото иска с живота. Все едно да кажа трябва да четеш по сто страници на ден научна литература, за да ви смятам за същества с мозък. Няма ли да се чувствате обидени? Щото за мен е нармално да чета всеки ден и по повече, но колко от вас го правят? Личният живот и навиците на човек са си индивидуални и пак потретвам - когато не причиняват вреда никому, не ви бъркат. За мен пък е нормално човек да притежава емпатия, милосърдие и човечност, за да бъде приятен. Физическата чистота е само бонус.
И ме боли толкова много главата, че съм готова да изпия болкоуспокояващо. Толкова е зле. Мисля, че е мигрена. Докъде се докарах...
Юнгинген
08-08-2018, 16:33
Е, хубава работа! Сега, освен че трябва да се къпя всеки ден, трябва пък и да чета по три часа научни популярности.
Какви ли не жертви трябва да се правят, за да се харесаш на всички :/
LoadRunner
08-08-2018, 16:52
От теб научих един ценен урок и полурок в живота. Урока е като видиш, че станеш нежелан някъде да не се натръскваш, защото може да станеш още по нежелан. Полурока, в който и ти, .....
Кво е това "полурок" бе неграмотен селяко :lol: полурог ли искаш да кажеш?
Само не казвай че си искакл да кажеш *полу-урок
Бахти и неграмотния човек да ми казва че имам грешки хахахха
Къде да нося вар и цимент, като и за това не ставам. Назначиха ме на минимална, колкото да имам някакви осигуровки, та на старини такива работливи и кадърни хора като теб, гнидо, да ми плащате пенсията.Много хубаво си го измислил :) !
Само че ще се пенсионираш някъде на 80 и пенсията ти ще е към 150 лв :D .
Осъзнаваш, че те чета, нали? Предполагам точно това му е целта :D !
Ти да не би да се чувстваш засегната? След като между вас не е имало нищо, както твърдиш, пука ли ти наистина какво казва той :? ?
Какви ли не жертви трябва да се правят, за да се харесаш на всички :/Каквото и да правиш, никога не можеш да се харесаш на всички :? !
Wednesday666
08-08-2018, 17:02
!
Трябва да се чувствам засегната или да ми пука, щом говоря по въпроса?
Не мисля.
Изразявам мнение, това е.
Позабавлявахте ме. Ще следя темата с интерес. Само дано не се откажете.
Ива, викаш, позабавлявахме се всички за това лято, сега - чак следващото?
Wednesday666
08-08-2018, 17:25
Ива, викаш, позабавлявахме се всички за това лято, сега - чак следващото?
Нали го знаеш оня лаф - " Кой е*ал, е*ал, кака се ожени."
Има истина.
Он: Йей, тук си е, след малко отивам натам. Чаках тва от понеделник насам. <3 Нищо, че не съм тъжна като онзи ден - пак ми е готино, че ще се видим.
Трябва да се чувствам засегната или да ми пука, щом говоря по въпроса?
Не мисля.
Изразявам мнение, това е. Впрягаш се доста повече от нормалното - значи ти пука и то доста!
Не помня кога си писала, но се появи за да говориш на Някойтам.
И казваш че не ти пука... :?
LoadRunner
08-08-2018, 21:43
https://www.youtube.com/watch?v=_ROUQoLhTMM
Сигурен сим че хората сме биологични машини създадени от някой висш разум.
Никой не може да ме убеди посмъртно че има бог и нещо такова.
https://www.youtube.com/watch?v=UGriTgS4078
друг е въпроса че не всички се развиваме градивно :Д
https://www.youtube.com/watch?v=IbvARkRvoQs
Wednesday666
08-09-2018, 05:15
Впрягаш се доста повече от нормалното - значи ти пука и то доста!
Не помня кога си писала, но се появи за да говориш на Някойтам.
И казваш че не ти пука... :?
Пак ще ти кажа, имам право на мнение.
Пиша когато преценя, не съм се появила само, заради Някойтам.
Дали ми пука или не ти не можеш да бъдеш съдник,, защото не ме познаваш. Но си свободен да мислиш каквото и да е, това мен не ме касае. :)
Niakoitam
08-09-2018, 06:19
Време е да вкарам нотка позитивизъм в тая "мръсна" тема :)
https://m.facebook.com/OtVsqkydePoMalkoZaVsekigoPoNeshto/photos/a.463831207042485.1073741826.463814737044132/1120840988008167/?type=3
Когат продължаваш да се закопаваш сам...
Макар че тия дни е зает, ми е готино, че съм покрай него. <3 За сега нямаме планове за довечера, но предполагам, че ще ни извадят от къщи така или иначе. Нямам нищо против, макар че предпочитам да съм с моите. И вярно трябва да идем на гости и на едните, и на другите. Може би не сега и веднага, но като цяло. Все пак, едните ще се прибират края на месеца, така че така или иначе няма да е сега. Макар че до тогава имам време да свърша бол неща, всъщност, а пък и трябва да го направя, де.
Голям кеф ми направи снощи като видях жабката, където подскача по улицата докато стигна до тях. И като им разправях, тоя неговия ми вика "като вали, ще те взема с мен на работа да си трепеш жаби с торбите", сякаш е най-нормалното нещо на света да трепеш жаби. Ей тва е разликата между моя човек и другите - отговори му, че нито ям жаби (макар да са ядивни), нито са вредители та да ги убивам. Само още един е имало такъв във живота ми, освен него и тати, та това изобщо не свърши лесно. Все пак, готино ми е да имам такива хора покрай мен - хора, където не убиват, а създават неща. Хора, които хранят щъркели, разглобяват предници на кола за врабче и дето вадят птици от шадравани. Иначе за жабите... Много шлядички гадове. :3 Странно, все си падам по животинки, където не си падат много домашни любимци.
Снощи сънувах ебати простотията от преди шест години, явно ме е стегнала ръката докато спя, та заради тва. Пък сутринта се събудих без ръка изобщо. :дд Сигурно ако ми се беше наложило, нямаше да мога да пипна квото и да е с нея.
Като казах сутринта - днес поне имах време за кафе, ако не друго.
AnarchyBoy
08-10-2018, 08:57
Котета, днес изкъпахте ли се?
Юнгинген
08-10-2018, 09:15
16 часа на ден работи, пък, освен че има време да драска тука, и се къпе.
AnarchyBoy
08-10-2018, 09:25
https://www.youtube.com/watch?v=1uKOLCfIcWg
Е ся се прибрах от задачи и лягам да дремна 2 часа.. после фитнес душ и заминаам нощна смяна ;о
Как ш се къпя днес, котьо, като се къпах оная година?! Аз през четири го правя, в специален ден - пренасям жертва на боК Сапун, чак после на рикътъ. И то евентуално, ако е хубаво времето, ако не вали и ако луната ми е в стрелец. Да кажем. Иначе бок Сапун не е доволен, та хващам гъбички. :(
YoungBloodZ
08-10-2018, 09:45
КИначе бок Сапун не е доволен, та хващам гъбички. :(
Предполагам също и пеперудена кожа?
Пак ще ти кажа, имам право на мнение.
Пиша когато преценя, не съм се появила само, заради Някойтам.
Дали ми пука или не ти не можеш да бъдеш съдник,, защото не ме познаваш. Но си свободен да мислиш каквото и да е, това мен не ме касае. :) Ако наистина не ти пукаше, нямаше дори да влезеш във форума да изказваш някакво мнение.
И после дойде да ми кажеш, как теб не те касае, какво мисля аз... интересно :D !
16 часа на ден работи, пък, освен че има време да драска тука, и се къпе.Не знам дали още има някой във форума, който да вярва на тоя смешник :? !
Явно приказките, че Анархито е як филмар ще се окажат верни.
...:?
Предполагам също и пеперудена кожа?
Евентуално и това, да. Според зависи - ако е спал на едната страна вземам гъбички, ако е на другата получавам пеперудена кожа. Пък сега, ако питаш коя страна коя болест е, ми лош и нагъл си. :дд Дори моето въображение не стига до там.
Тори изпростя тотално и с нищо не успя да ме убеди че е медицинско лице :? !
Тука човек влезе ли, излиза после със сърбеж по цялото тяло, съмнения за гъбични инфекции и силно желание за баня :D :D :D
Тори изпростя тотално и с нищо не успя да ме убеди че е медицинско лице :? !
Или Тори се ебава с аверченценценца като анарчи и йънг? Аз твърдо ВЯРВАМ в съществуването на ирония, сарказъм и други подобни митични животни.
Дексофен, сърбежа не е от фороня, а от комари - поне при мен, де. Пак съм цялата наядена. Ама виж пък, желанието да си тегля душ, е огромно. <3
https://media.giphy.com/media/7LSyijA0iDOZa/giphy.gif:D
Кво ми я показваш тая? Достатъчно показа, че не разбираш грам когато някой се ебава. Сега няма да се покажеш като по-интересен/забавен.
divergent
08-10-2018, 13:05
Определено решението да си дам почивка беше правилно. Най-накрая имам време за нещата, които планирам от толкова отдавна, имам възможност на спокойствие да извлека ползите и уроците от предишната си работа и да се подготвя психически за предстоящата. Пъзелът ми сякаш вече е завършен. Осъзнавам, че за един месец се промених повече, отколкото за цяла година и скоростта на тази промяна е както плашеща, така и впечатляваща. Никога не съм се чувствала толкова мотивирана и решена да се подобрявам във всеки аспект от живота си. Чувствам се обичана и ценена.
Или Тори се ебава с аверченценценца като анарчи и йънг? Аз твърдо ВЯРВАМ в съществуването на ирония, сарказъм и други подобни митични животни.
Дексофен, сърбежа не е от фороня, а от комари - поне при мен, де. Пак съм цялата наядена. Ама виж пък, желанието да си тегля душ, е огромно. <3
Пийни едно противоалергично да те отпусне малко. :D
deitona22
08-10-2018, 18:12
Ай утре пак на планина.
Къса разходка,ама все пак.
Пийни едно противоалергично да те отпусне малко. :D
Мента, глог, валериана. Нека е билково :д
Едит:не си направих труда да прочета за що иде реч, лол. Цял антихистамин за някакви ухапвания...
Оф, аз съм много пестелива на лекарства.
Мента, глог, валериана. Нека е билково :д
Едит:не си направих труда да прочета за що иде реч, лол. Цял антихистамин за някакви ухапвания...
Оф, аз съм много пестелива на лекарства.
Аз мн обичам лекарства :D Имам си аптечка в раницата. :D
Ушев? :д
За мен лекарства се дават само при истинска необходимост без друг вариант.
Йейейейейейе, супер сущъм доволна! Малко куалити тайм с нея ще ми се отраьи супер.
Някой е тръгнал да се разболява майййй... А то снощи беше мега мило. <3 Както съм казвала и преди - 50% от времето искам да го идаря, другите 50 искам да го целуна. Ако нямахме малка гад за племеник, щеше да ми е най-хубавото на света. Това дори, когато се ебава с мен. <3
Niakoitam
08-11-2018, 17:06
Йейейейейейе, супер сущъм доволна! Малко куалити тайм с нея ще ми се отраьи супер.
Някой е тръгнал да се разболява майййй... А то снощи беше мега мило. <3 Както съм казвала и преди - 50% от времето искам да го идаря, другите 50 искам да го целуна. Ако нямахме малка гад за племеник, щеше да ми е най-хубавото на света. Това дори, когато се ебава с мен. <3
Това като гледам е написано на известен алкохолен градус. :)
deitona22
08-11-2018, 18:07
Това като гледам е написано на известен алкохолен градус. :)
Нйе.
Тъй става като се къпе човек всеки ден. :(
Необратими мозъчни увреждания. :(
Плюнка мажем и хващате мекия.
Niakoitam
08-11-2018, 18:27
Нйе.
Тъй става като се къпе човек всеки ден. :(
Необратими мозъчни увреждания. :(
И ти си прав.
Плюнка мажем и хващате мекия.Ти все на такива ли попадаш :D ?
Или е писано от телефон с кофти коавиатура? Храна за размисъл.
Niakoitam
08-11-2018, 22:40
А може пък да си го писала, когато си била под душа и просто си сбъркала водоустойчивия с неводоустойчивия телефон.
YoungBloodZ
08-11-2018, 22:50
А може наистина да е било написано на алкохолен градус? И какво?
Niakoitam
08-11-2018, 23:02
А може наистина да е било написано на алкохолен градус? И какво?
Не е хубаво да пиеш докато се къпеш. Пък и една истинска дама като нея би трябвало да пие само сокчета и в най-лошия случай кафе с цигарка.
Не е хубаво да пиеш докато се къпеш. Пък и една истинска дама като нея би трябвало да пие само сокчета и в най-лошия случай кафе с цигарка.
Е по филмите, киснейки във вана, хората сръбват шампанско. В краен случай ако няма шампанско, може шампоан. :D
AnarchyBoy
08-12-2018, 06:09
1во ти пък от къде знаеш, какво е хубаво да правиш докато се къпеш?! о.О?!?
и 2ро.... сокчета и кафе.. !?!?!?! Ти в детската ли си избираш мацките? о.О
LoadRunner
08-12-2018, 07:56
хахахахахахахахаххааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааа
А уиски и водка ли? Значи съм сигурно някъде след кърмачетата, защото пия вода и мляко.
Юнгинген
08-12-2018, 12:16
Какво можеш да правиш докато се къпеш освен, е, да се къпеш?
Е, противно на очакванията, не всички жени са заклети алкохолички, започващи с ирландско кафе сутрин :D
AnarchyBoy
08-12-2018, 13:26
Младежи.. младежи..
Гошо, който мирише лошо - е написал.
"Истинска дама" , генерализиращ абсолютно всички жени. В реалния живот едно 60-70 процента от "истинските дами" могат и ще изпият повече твърд алкохол от мен и още двама мъжаги като мен и ще останат на крака и това не ги прави по-малко изтънчени. Пък и да оставим алкохолизма на страна. ;д
1 чаша вино на вечеря? 1 уиски в бара? 1 коктейл на плажа?
Тва си представям няколко от котетата около мен в момента (които са много по-напред от Гошо в живота и са мацки завършили и работещи сериозни неща правещи много пара способни да се оправят сами в живота и въобще бе олицетворение на сила) как биха реагирали ако некой мухльо им каже, ма ти как така ще пиеш нали си дама.. ети тва сокче тука ;дд
Обсебващите хора не са кул.
То така да вметнеме, че алкохоличка не означава да надпие двама мъже, а да пие редовно, систематично и старателно.
Иначе да, чаша вино / бира на вечеря си окей. Уиски, коктейл също :D
Юнгинген
08-12-2018, 14:14
Жените тип чаша на вечеря са или разомагьосани майки, или откачени.
AnarchyBoy
08-12-2018, 14:53
Всяка добра вечеря върви с чаша червено или бяло вино. ;)
Тва си е етикет!
Пък ако приятелката ми не удари една бира с дюнера докато се разхождаме в парка... не я признавам.
Но също така трябва и да е изтънчена нимфа тежаща не повече от 50 килограма.
Всъщност повечето жени около мен са активно спортуващи и дори и 2 бири не биха им пречили 8-)
Ти живееш в някакъв измислен свят. Ежедневното приемане на алкохол по никакъв начин не е нормално, още по-малко здравословно. Черният ни дроб трябва да се справя с лекарства, лоши въглехидрати, лоши мазнини и общо взето всичко що е гадно и за капак и алкохол. Ама то и затова съществува цирозата, която никак, некак не е готина. Ако можехте да видите състоянието на органите си, бихте се отвратили от себе си и щяхте да карате само на плодове и зеленчуци до края на живота ви, но уви :)
Ей, цигарите и алкохола ми са ви проблем ся... Ще ми държи сметка, който ми плаща алкохола. Сиреч да - в момента никой.
Ок?
Ок.
Он: Поизнервих се ама ми мина, сега само се навивам самичка. Все пак си искам компенсацията, де. Малко нагло ми се види тва правене на кой квото прецени. Тя и та тка - всички знаем какво ще се случи, само където се навиваме. Не че е нормално тва, определено, ама тва е начин да се отърсиш от кретении.
Баси, макар че се изнервих, пак съм способна да оправдая и убийство... Тряа да се освестА, ебати.
Niakoitam
08-12-2018, 15:13
Предавам се. С Дон Жоана на форума не мога да си го меря. :)
Нали така Цветанчо къпаланчо?
Аз все пак обичам да се надпивам с не чак толкова истински (като Тори) дами. :)
Niakoitam
08-12-2018, 15:19
Ти живееш в някакъв измислен свят. Ежедневното приемане на алкохол по никакъв начин не е нормално, още по-малко здравословно. Черният ни дроб трябва да се справя с лекарства, лоши въглехидрати, лоши мазнини и общо взето всичко що е гадно и за капак и алкохол. Ама то и затова съществува цирозата, която никак, некак не е готина. Ако можехте да видите състоянието на органите си, бихте се отвратили от себе си и щяхте да карате само на плодове и зеленчуци до края на живота ви, но уви :)
Да, Цветанчо май определено си живее в неговия измислен свят. Все повече се убеждавам,че има някаква доза истина в нещата, които се говорят за него тук. :)
YoungBloodZ
08-12-2018, 15:33
Ива, гледай си твоя черен дроб, нашите са добре.
"ежедневно приемане на алкохол" - ти не знам как го разбираш, но анархи поясни, че става въпрос за една бира, или пък чаша вино, не става въпрос да се напиеш на смрад.
Щото бирата и виното са безалкохолни.
Блъдзи, ти обичаш ли да се надпиваш с неистинни дами?
И, бтв, на мен дюнера ми върви само с кола. Бирата е за цаца/картофи. <3
Юнгинген
08-12-2018, 16:19
Пиенито, парадоксално, увеличава живота дърпайки ни една идея по-далеч от саморазправата с него.
YoungBloodZ
08-12-2018, 16:39
Щото бирата и виното са безалкохолни.
Аз лично повечето пъти използвам бирата за изтрезняване, колкото до виното, да речем, че то е алкохол, но една чаша на вечеря не вреди.
YoungBloodZ
08-12-2018, 16:40
Блъдзи, ти обичаш ли да се надпиваш с неистинни дами?
И, бтв, на мен дюнера ми върви само с кола. Бирата е за цаца/картофи. <3
Не обичам надпиването, но обичам попийването с дами. :D
Аз лично повечето пъти използвам бирата за изтрезняване, колкото до виното, да речем, че то е алкохол, но една чаша на вечеря не вреди.
Бирата е с по-ниско алкохолно съдържание от виното, освен това се прави от хмел, бирена мая, които са добри съставки. Е, то и виното се прави от грозде, но пък в гроздето има доста захари, а алкохолното съдъдържание не е за подценяване. Да пиеш всеки ден вино не е ок.
NomNomNom
08-12-2018, 17:29
пиша ви от летището, чакам @ewok :Д
иначе
майка ми пие всяка вечер половин бутилка вино и имахме скандали в един момент, понеже много ме дразни това;
но предния път като се прибрах у нас и бяхме на почивка двете, и аз пих с нея, и не ми пречеше
една вечер у нас пак й се издразних, и й обявих закана, че 1 ден няма да пие
то в същия тоз ден аз взех някакъв мавруд, защото освен в българия, другаде не намирам да пробвам (понеже е български)
и така развалих дисциплината
иначе, от както съм се прибрала, за първи път пих вино онзи ден на вечеря в един як ресторант, и трябваше да помоля да спрат да ми сипват, защото за 0.1 промила на младши шофьори взимат книжката тук.
По темата - не подкрепям ежедневното пиене, обаче някои хора вечер така разпускат след тежък ден и съм склонна да го толерирам
Жените тип чаша на вечеря са или разомагьосани майки, или откачени.
Добро е :D
Ива, гледай си твоя черен дроб, нашите са добре.
"ежедневно приемане на алкохол" - ти не знам как го разбираш, но анархи поясни, че става въпрос за една бира, или пък чаша вино, не става въпрос да се напиеш на смрад.
По правило, алкохолиците не се напиват всеки ден на "смрад". Те пият системно, хронично, по малко. В Бг е мн разпространен т.н. битов алкохолизъм, особено по малки насалени места. Хроничната системна консумация много дълго, продължително време на алкохол, води до алкохолизъм. А и друг знак е необяснима, безповодна нужда за консумация на алкохол просто. И черният дроб не прави разлика дали си изпил няколко литра бира или 50 грама уиски. В него влиза като чист алкохол и той трябва да го обработи. Ама не го кефи всяка вечер да прави това нещо :D
След тежък ден, консумацията на алкохол има просто лек отпускащ, седативен ефект. Нищо особено няма да се получи, освен да ви се доспи, няма да реши проблемите :D Ама със същият успех може да се успокоите и с друго нещо :D
Сега естествено, рано е да говорим за алкохолизъм при индивиди на 20 години, но все пак...
Twistedbastard
08-12-2018, 18:21
Ебати къф маж съм изпуснала, бе! Хем на строеж на техните бачка, хем и му плащат... :( Две добрини под една мишница съм имала, баси.
лол, вие май вече не сте гадженца... преди години ви видях в Студентски град двамата, бяхте много шляткиии... жалко, не е било писано.
YoungBloodZ
08-12-2018, 18:40
По правило, алкохолиците не се напиват всеки ден на "смрад". Те пият системно, хронично, по малко. В Бг е мн разпространен т.н. битов алкохолизъм, особено по малки насалени места. Хроничната системна консумация много дълго, продължително време на алкохол, води до алкохолизъм. А и друг знак е необяснима, безповодна нужда за консумация на алкохол просто. И черният дроб не прави разлика дали си изпил няколко литра бира или 50 грама уиски. В него влиза като чист алкохол и той трябва да го обработи. Ама не го кефи всяка вечер да прави това нещо :D
След тежък ден, консумацията на алкохол има просто лек отпускащ, седативен ефект. Нищо особено няма да се получи, освен да ви се доспи, няма да реши проблемите :D Ама със същият успех може да се успокоите и с друго нещо :D
Сега естествено, рано е да говорим за алкохолизъм при индивиди на 20 години, но все пак...
Сигурен съм, че приятелите ми (ни) Митко и Златан от Пловдив не биха се съгласили с теб.
AnarchyBoy
08-12-2018, 19:22
Не виждам абсолютно никакъв проблем да пиеш по 1 питие вечер (не е писан закон, може и да пропускаш.) Но дет се вика хората с вино готвят, демек не се умира от него и говорим за едни 50-100ммл. не говорим за 3 литра.
В живота всичко в умерени количества е добре. Баланс трябва. ;)
Днес на вечеря ще изпия 1 чаша червено вино.
Утре на обяд ще изпия една бира.
В петък пък ще изляза на бар и ще пийна 50 ммл уиски.
От тва далеч не се умира, не ти пречи на черния дроб и въобще не знам каква цироза те гони. Те старите пияници по селата, по 600-700ммл ракия пият на ден с години и нямат цироз (смисъл някои от тях ;д)
В малки количества алкохола отпуска тялото без да вреди. Говорим 50ммл твърдо/ 100-150-200ммл вина / 500ммл бира.
...за един месец се промених повече, отколкото за цяла година и скоростта на тази промяна е както плашеща, така и впечатляваща. Никога не съм се чувствала толкова мотивирана и решена да се подобрявам във всеки аспект от живота си. Чувствам се обичана и ценена.Дивергюн Кифлие-Китарлъ, каква изненада :) !
Купила си нова китара?
Или някоя нова китара е купила теб :? ?!
Какво можеш да правиш докато се къпеш освен, е, да се къпеш?Все едно не си го правил :? .
"Истинска дама" , генерализиращ абсолютно всички жени. Младеж, шма'изняааш ама много малка част от "всички жени" са "истински дами" :? !
Останалото няма какво да го коментирам.
galaxy29
08-12-2018, 22:12
не знам анархи наистина ли си измисля за живота си, но ако си, поне фантазиите му да не бяха толкова стабилно клиширани. писаниците му са като извадени от вендинг машина за клишета. (не само тези за алкохола)
и има ли човек реално харесващ вкуса на силния алкохол или всички на които уж им харесва вкуса се правят за да изглеждат готини
LoadRunner
08-12-2018, 22:24
Бирата е с по-ниско алкохолно съдържание от виното, освен това се прави от хмел, бирена мая, които са добри съставки. Е, то и виното се прави от грозде, но пък в гроздето има доста захари, а алкохолното съдъдържание не е за подценяване. Да пиеш всеки ден вино не е ок.
хахаха, бахти глупавия пост дет си сътворила, накратко нищо не казваш освен последното- че не било ок всеки ден и то на пук на всички доктори, дълголетци, изследвания И статии посветени на "чаша вино всяка вечер"
към дълголетната рецепта мога да добавя и чаша чисто истинско какао на ден.
хахаха, бахти глупавия пост дет си сътворила, накратко нищо не казваш освен последното- че не било ок всеки ден и то на пук на всички доктори, дълголетци, изследвания И статии посветени на "чаша вино всяка вечер"
Ох бе бате бе какви доктори, какви пет лева. Тва за виното го пишат изкуфели дъртаци от типа на проф. Мермерски. Нали ги занем, секи ден ги виждам кои са.
Ама пийте си редовно алкохолът, има си естествен отбор. ;)
От виното тези простотии за всекидневното пиене са за червеното, щото има полифеноли и т.н. и т.н.
https://americanaddictioncenters.org/alcoholism-treatment/stages/
https://reference.medscape.com/slideshow/complications-alcoholism-6000415#1
AnarchyBoy
08-13-2018, 02:32
тъй тъй галакси, живо клише съм си и си ми харесва. ;д
Ей в 4:30 съм станал за работа, ще се прибера довечера в 10 и ще изпия 1 чаша вино или 1 уиски за да ме отпусне, страшно клише.
Вече уточнихме, че си идиот, който си мисли, че се чисти чрез потене. Не се напъвай за по-голяма титла.
https://youtu.be/l-SBR7p7K-M
Каква разлика в паренхима. Не мога да повярвам, че възрастни хора си мислят, че ежедневното пиене е ок за организма да не говорим за психичния аспект, който засегна дексофен с пристрастяването.
https://youtu.be/6wsXee9SZ04
Този пушач явно не се е потял достатъчно. Какъв лош инспириум.
Юнгинген
08-13-2018, 09:27
Българинът е самата умереност, просто защото не му стига време за всичките пороци. Пиеш едно, биеш жената и отиваш да се правиш, че работиш, то си е етикет.
Дае, важното е отвън да сме много “чисти”. Няма значение, че отвътре сме некротизирали.
Niakoitam
08-13-2018, 10:41
Дае, важното е отвън да сме много “чисти”. Няма значение, че отвътре сме некротизирали.
Niakoitam like this.
Тя една чистоплътна мадама нали се похвали наскоро,че като пушела бягала далеч от хората. :)
Много е готинко да си почиваш в понеделник, докато останалите бачкат. И е готино гадта да дийлва с някакви неща за вършене, пък аз да си лентяйствам и почивкам. <3 Разбира се, ще ми излезе през гъза тва, но в момента е готяну. :3
Някакви хора в квартала се карат, блъскат и трошат, дори не са в съседния двор, ми през няколко къщи, а се чува скандала, все едно е у нас. Чудих се дали да викна полиция и дали става въпрос за домашно насилие, но след един силен удар на нещо в друго нещо подадох анонимен сигнал. Дали и кога ще дойдат не знам, но дано няма кофти изненада накрая, щото от тези сблъсъци и чупене не звучи като да им трябва много време, за да сътворят кретении. Страшното е, че има деца и се чува как пищят...
Омг, то оживя! Не вярвах след вчерашното бране на душа и всичките ебавки тип "ако нещо се случи с мен, кажи на мама, че я обичам И ИСКАМ ДА МЕ КРЕМИРАТЕ" :дд Като заебеш забавната страна на нещата, хубаво е, че не се е натровило.
Едитвам: Ха, как така се случи, че баш за нея си мислех и звънна за кафе в същия момент?! Тва беше ебати странното просто... Така, де - кафето се получи готино, забавлявах се доста. Може би ще се окаже по-точна, отколкото я мислех. Ха... Интересно, интересно.
Niakoitam подменете снимката на аватара си. Подобни снимки не отговарят на правилата на сайта.
Niakoitam
08-13-2018, 19:14
Ами на този етап не смятам да я сменям. С нея съм от поне 7-8 години и никой не ми е създавал проблеми.
Стоя си на двора и чувам страшна дандания по покрива, като че слон подскача по ламарината. Гледам - някамъв писан, черен като демонче. <3 Ного як. :3
Утре имаме уговорка, май има и по-асоциални от нас двамата, хахаха. Обещали сме да я спасяваме, милата. Ще вземем да си станем аверки, пък преди години не се понасяхме въобще. Не мога да повярвам чак.
Ей сега ще вечерям с нашите, оправям, первам един бърз душ и отивам да си го тормозя. <3 За пореден път - не знам как стана така, че пак съм в дълбоките води ама странно - много ми харесва.
Ще е мега прекрасно и, ако гадните комари спрат да ме ядат... Пак съм изядена. ПиснА ми!
И да - хората са прави да ядат чипс със шоколад, прекрасна комбинация е. Даже следващия път ще разтопя шоколада и ще го полея върху чипса за по-удобно ядене. <3
Мαικατα ζι ε εβαιο
Ехеее, гръцки :D
ξερεις να μιλας ελληνικα?
AnarchyBoy
08-15-2018, 22:05
Оф супер много си харесах сервитьорката от преди малко... Беше супер красива и лъчезарна, носеше на майтап и отговаряше обратно на майтапите, грижеше се за нас.. няк'во мега турбо работно и готино момиче изглеждаше... накрая й взех номера и името.. като се разбрахме да излезем уикенда..
И кво... :) Прибирам се, фейсбук столквам я.. има си приятел от 2 години..
И ся се бъгвам.. дали аз съм тъп и не достатъчно експресивен и не е схванала, че имам мераци... или пък she is from the cheating type... което нали.. си е търн оф.. :/
Ебати тъпото се чувствам.
Допивам си биратЪ и си лягам.
Оф супер много си харесах сервитьорката от преди малко... Беше супер красива и лъчезарна, носеше на майтап и отговаряше обратно на майтапите, грижеше се за нас.. няк'во мега турбо работно и готино момиче изглеждаше... накрая й взех номера и името.. като се разбрахме да излезем уикенда..
И кво... :) Прибирам се, фейсбук столквам я.. има си приятел от 2 години..
И ся се бъгвам.. дали аз съм тъп и не достатъчно експресивен и не е схванала, че имам мераци... или пък she is from the cheating type... което нали.. си е търн оф.. :/
Ебати тъпото се чувствам.
Допивам си биратЪ и си лягам.
Еми може би иска да има двама приятели :D :D :D
Не знам как може да е разбрала погрешно, щом ки и поискал тела и името... едва ли ги искаш напразно. :D
YoungBloodZ
08-16-2018, 05:41
или пък she is from the cheating type...
Нали знаеш - pussy is never yours, it's just your turn. :D
AnarchyBoy
08-16-2018, 07:43
Еба ли го, ще я изведа пък да видим..
Има сервитьорки,който за единия бакшиш,всичко правят
Just sayin.
Бива ли,пета вечер да отказвам да излизам само заради играта.. ебаси :/
HollyGolightly
08-17-2018, 00:06
Бая пътувания се насъбраха тази година. Днес си запазих още едно и с нетърпение очаквам да замина, този път напълно сама. Е, тя ще бъде там де, ама имам нужда от екскурзовод все пак.
И мъжа ми си дойде най-после, хубаво е да му видя физиономията след 4 дневно отсъствие 8-) Сега ще ходим да ядем Гръцки торти!!! И уикенда ще бъде прекрасно както винаги
Едит:
Само още веднъж ще ти кажа да избягваш да включваш "оня другия" в мненията си и да не бъдеш лицемерка,защото ако Виктория не е "съжителствала" в онзи чат, аз бая дълго време "съжителствах" с теб. Точно въпросната е отнесла толкова храчения, одумвания и размисли колко е зле от теб,че не е истина. И далеч не само тя,а повечето в момента тук пишещи,но това е друг въпрос. Сега може да и се мазниш колкото искаш,че едвали не си я преоткрила,но това не променя нищо.
Това чак сега го виждам 8-)
https://media.tenor.com/images/f23559c18a3e1bc360ea8eb9c69bc49c/tenor.gif
И какво се случва тук? От няколко дни ме няма и Младата Кръв вече не е мод, а някаква с 5 мнения е админ? Мда, определено ще се местя за постоянно в БГ Мама
YoungBloodZ
08-17-2018, 05:41
И какво се случва тук? От няколко дни ме няма и Младата Кръв вече не е мод, а някаква с 5 мнения е админ? Мда, определено ще се местя за постоянно в БГ Мама
Така става като отсъстваш дълго от форума. 8-)
Niakoitam
08-17-2018, 06:43
Така става като отсъстваш дълго от форума. 8-)
Я, вярно са те понижили. Не бях забелязал.
Към Niakoitam - В противен случай ще се наложи изтриване на профилът ви.
NomNomNom
08-17-2018, 08:02
а то това истински админ ли е или бот са пуснали в сайта?
Niakoitam
08-17-2018, 08:10
Имаме сделка. Тоя форум и без това е на апаратно дишане. Премахнете и още един потребител дето има хиляди мнения и е от сумата години тук. Оставете си само троловете и фейковете. А аз не съм го правил, но винаги може да си направя сто фейк профила. Не вярвам да се захванете с тази така тежка задача да следите и сравнявате IP-та. Този форум много отдавна вече е изпуснат яко. Така че господини/госпожо/госпожице администратор, хайде да не се престараваме лекинко. Малко все едно да отиде един сам полицай в някакво циганско гето и да започне да въдворява ред. Като се позадържите още едни 4-5 години поне евентуално и ми достигнете поне половината от мненията във форума евентуално може и да си сменя снимката. :)
Niakoitam
08-17-2018, 08:16
а то това истински админ ли е или бот са пуснали в сайта?
Не го/я знам какъв/каква е. За първи път го/я виждам сякаш от цялото ми пребиваване от към 2005та тук, но определено може да трие мнения тук. Забелязах, че го направи с едно, две мои и едно,две на Рънъра.
YoungBloodZ
08-17-2018, 08:17
но определено може да трие мнения тук
Може да прави всичко, което и machoka можеше, не само да трие мнения...
Niakoitam
08-17-2018, 08:21
Може да прави всичко, което и machoka можеше, не само да трие мнения...
Е, той мачока много отдавна отиде да лови мишлета и забрави за тоя форум. :D
Ахахахахах, не си ми на мненията, за да ми казваш какво да правя. Това е толкова childish. Има си правила.
Юнгинген
08-17-2018, 08:42
То пък и едни мнения, кои от кои...
Niakoitam
08-17-2018, 08:47
Ахахахахах, не си ми на мненията, за да ми казваш какво да правя. Това е толкова childish. Има си правила.
Иве, хайде да не сме толкова педантични да не подкарат и твоя аватар. Че и него едвали като си го сложила си мислела, че ще изглежда само като ръчичка бръкнала в мозък. Предишния с ръчичката бръкнала в книга беше пак от тоя тип ала на какво ти прилича това. :D
Моят аватар не нарушава правилата и асоциациите, които си правиш с него са лично твои.
Niakoitam
08-17-2018, 09:37
А дообре,извинявай. Това е сигурно,защото гледам много порно. :D Там е достa ясно застъпено това с бъркането с два пръста по разни предни дупки. Много дълбоко му е бръкнато на тоя мозък обаче.Чак до центъра.Та чак и гънки наподбяващи срамни устни са се образували около ръката. Но ти не си я сложила заради това. Целта е да покаже на хората метафорично,че трябва да си "размърдват" мозъка и да мислят повече. И през ум не ти е минал другия подтекст даже :D Знам ли,нещо не ми се вярва,но пък за пред админа може и да мине тоя довод. :)
А моя аватар пък е просто красива еротика,а не порно.Даже и голи гърди не се виждат никъде. :)
YoungBloodZ
08-17-2018, 09:40
Младежи, ако говорим за мнения, не можете да ми стъпите на малкия пръст... :D
Ако говорим за неадекватност - още повече.
YoungBloodZ
08-17-2018, 09:52
Замириса ми на джибри и пот... Да не би някакъв общак да се е появил?
Тъкмо си помислих, че ще оспориш твърдението ми, а ти го потвържадаваш.
YoungBloodZ
08-17-2018, 09:55
^ Когато нямаш какво да кажеш. :?
Какво повече да кажа, като ти го ПОказа вместо мен?
YoungBloodZ
08-17-2018, 09:58
Гоше, хвани опъни нещо, че явно си много изнервен. Идваш от майната си, започваш да се заяждаш и какво? Аз излизам неадекватния...
Тъй, първата книга от ГоТ най-накрая я прочетох, да не повярваш. Готина е и ми е адски приятно, но като имаше да върша 50000 неща, не стана както обичам за ден-два... Сега започвам и втората. Има ги до 4 в читанка, та обмислям пак от там. Ако пък евентуално реша все пак да си ги купя, както бяхме мислили да го правим, ще са си нашите и, общо-взето, ще е пътвото нещо, което си купуваме заедно. Което да - породено е от сантименталност. Все пак той ме научи да гледам и чета поредицата, той ме направи чудовище.
Като заговорих за него, абе вярно 50% ми се ще да го нагушкам и нацелувам, да се оженим, да го тормоза цял живот и а-о кретении; 50% ислам да го изкормя ама ме е страх, че ще го лежа като за човек. Сега заминава на почивка с нетовите, та и аз ще съм почивка малко. Все пак, понаваксахме и ще донаваксаме като си дойде, включително и няколко дни ще сме из тях сами. Прибрах се преди малко ама вече нямам търпение за това. <3
Имам да свърша някакви неща днес, тези дни ще се наложи да звънна телефон-деа, да се занимавам с едни кретении... Смятам, че мисълта за всичко хубаво, излизащо от теьи кретении, ще ме държи.
Трябва да ида да хапна, да изчистя в нас, пък после може кафета-мафета. А и май ще си идва, което е готино. И да - ДАНО да си дойде за повече. Макар че сме обещали да идем на гости там - без някаква уговорка, но все пак сме обещали.
Цял ден не мога да се събудя, а снощи дори не легнахме късно... И даже си пих от моето си кафе, дейба. Треа да се събудя, че не ми е адекватно нещо.
Не се заяждам, просто признавам, че не можем да се мерим с теб и по този параграф. ;)
ПП: Сигурно е гадно да се надяваш някой друг да си свърши работата?
YoungBloodZ
08-17-2018, 10:15
Не се заяждам, просто признавам, че не можем да се мерим с теб и по този параграф. ;)
ПП: Сигурно е гадно да се надяваш някой друг да си свърши работата?
Ти по всички положителни параграфи не можеш да се мериш с мен, така че нищо ново не казваш.
Да, много ми е гадно. И заплатата ми е много ниска. И живея в мизерия и едва свързвам двата края. ;)
Някои модераторчета ги чака голям ад, дори и ако са само с 20лв. на месец.
deitona22
08-17-2018, 11:44
Гоше, хвани опъни нещо, че явно си много изнервен. Идваш от майната си, започваш да се заяждаш и какво? Аз излизам неадекватния...
Моля,не се карайте.
Бийте се.
Замириса ми на джибри и пот... Да не би някакъв общак да се е появил?
Вонята на пот е от ОняТук и Смрадливия "Убавец"
Макар че оня ден беше празник,та би трябвало да са се къпали.
Ма кой знае.
Е то целият форум е цъфнал и вързал, пълно е с теми дето хич не са за тук от едно време, ама още ги има, та сега с аватарите да почваме...
Напишете някоя друга интересна фраза/дума в търсачката на форума и глейте ко излиза ;D
HollyGolightly
08-17-2018, 12:50
След неколкогодишно затишие и липса на какъвто и да било контрол, някой реши да се включи като админ, чак След като останаха 4ма човека редовно пишещи. Откъде този интерес се чудя аз
Както и да е, и двамата сме непохватни и смешни, но поне ни е весело 8-) и го обичам! Колкото и неадекватни действия да има понякога, дори да му отнема час и половина да се оправи за излизане и накрая да е просто с грозна ризка и шорти, пак не бих го заменила за никого. Мда, влюбено ми е и ми е розово пред очите
Ти по всички положителни параграфи не можеш да се мериш с мен, така че нищо ново не казваш.
Да, много ми е гадно. И заплатата ми е много ниска. И живея в мизерия и едва свързвам двата края. ;)
Именно, де... Казах И по този параграф. Подразбира се, че и по доста други неща водиш. Примерно по дълбочина на гърлото.
HollyGolightly
08-17-2018, 22:42
Такова нагло, тормозещо, себично същество като него, не пожелавам на никого да има в живота си.
Никога не съм си позволявала да говоря така негативно за него публично, винаги съм била против този тип негативни изказвания за бивши връзки, ама то просто не се търпи. И баш петък вечер ще тръгнат да ме занимават с глупости. Аз тази врата съм я затворила преди почти година и половина, нямам нищо общо с него, достатъчно е, че почти 6 години търпях мизерии, лъжи, гадно биполярно поведение и какво ли още не, ами и сега АЗ СЪМ БИЛА ВИНОВНА за неговото състояние.
Не съм му майка, ако съм искала деца съм щяла да си родя, не съм и майка Тереза.
Аз съм била виновна, понеже като сме били заедно той не правел така, откакто сме се били разделили, той почнал. Е И? Ако на 31 години си толкова зле и нямаш грам контрол над действията си и имаш нужда от някой като мен в живота, за да те държи в релси, да ти казва какво е добре за теб и какво не, да ти припомня кога да ходиш на работа, кога да се храниш, ми да си наеме една бавачка, аз какво съм виновна че той е недорасляк и последните 7 години не е мръднал..или пък е, станал е по-зле. Жалка работа.
И въобще какво се очаква от мен, защо ми се излива цялата тази помия, все едно мога нещо да направя. И да мога, не искам. На всеки няколко седмици/месеца идва и ме обижда, разнася слухове по мой адрес, заяжда се, такава съм била, онакава и сега пак Холи виновна че той бил боклук
Не може ли да сме нормални бивши дето не си споделят и не знаят нищо един за друг???
Niakoitam
08-17-2018, 22:54
Но пък за сметка на това докато ходехте беше най-прекрасното и перфектно същество, което си имала щастието да срещнеш. Само споменавам де. :) Че някои жени като че ли проявявате леки признаци на твърде краткотрайна памет, особено пък като се хванете за друго клонче. :)
HollyGolightly
08-17-2018, 23:12
Но пък за сметка на това докато ходехте беше най-прекрасното и перфектно същество, което си имала щастието да срещнеш. Само споменавам де. :) Че някои жени като че ли проявявате леки признаци на твърде краткотрайна памет, особено пък като се хванете за друго клонче. :)
Хайде да не се месиш там където не ти е работата, а? Понеже много неща се промениха от 2012та, когато с него бяхме още нова двойка и аз бях на 18 и неговите идиотщини не бяха излезнали на яве.
А и това, че ти не си мръднал последните 10 години, не значи че другите не се променят. Тези пасивно-агресивни усмивчици си ги разменяйте с Грозния
Niakoitam
08-17-2018, 23:28
Ами развила си се какво да се прави. Явно тая теза за голямото развитие, проглеждането и крепката неориентирана възраст много модерна е станала напоследък. За втори път я чета в близкия един месец. Но то на когото както когато му изнася в общи линии. :)
Иначе ти 2015 примерно или дори 2016 пак ги говереше хубавите слова по негов адрес.
HollyGolightly
08-17-2018, 23:44
Понеже никой човек не е изцяло лош, и това че все пак съм била с него толкова време означава, че сме имали хубави моменти. Това никога няма да го отрека. А и да не очакваш, че точно на теб ще дойда та ти разказвам какви проблеми сме имали, или в общия, хората които са ми наистина близки знаят за какво става дума.
Да не говорим че всичката тази помия около него се изля след като вече скъсахме. Както казах нищо не искам от него, освен да не ме занимава със съществуването си постоянно. Хубаво беше заминал на майната си, да се отправя пак натам.
Necrologist
08-18-2018, 08:09
Но пък за сметка на това докато ходехте беше най-прекрасното и перфектно същество, което си имала щастието да срещнеш. Само споменавам де. :)
Чудно ми е дали някой може да каже същото и за теб.
AnarchyBoy
08-18-2018, 08:15
Ами развила си се какво да се прави. Явно тая теза за голямото развитие, проглеждането и крепката неориентирана възраст много модерна е станала напоследък. За втори път я чета в близкия един месец. Но то на когото както когато му изнася в общи линии. :)
Wait what? Не намираш разлика между 18 и 24 годишен човек? Уат? WTF?! O.o
на 20 се чувствах като на 3, на 23 се чувствам като на 60.
Човек винаги се развива особено в тези години толкова много неща след университета ти се променят и се преоткриваш...
Герги.. на 18-19 примерно ходех с некви 15-16-17 годишни (4-3-2 години разлика и си ми беше окей)... ся карам 24.. и мацки на 20 или по-малко рядко да ме впечатлят за нещо повече от секс... мисленето е коренно различно. ;) Желанията са коренно различни.
Абе, шматка, бе! Казах пиши като стигнеш - няма, бате. Цял ден мина, да му се невиди и ненормалното говедо... Много ме ядосва така, обикновено като пътуваме двамата, аз ходя да звъня.
#когато те ползват за муле... А пък аз така или иначе се събудих с боляща ръка, що да не я допрецакаме?! Ей ся трябва да си намеря гелчето и да се намажа, че да мога все пак днес да я ползвам.
Днес се очертава да ми се достопят лагерите - ще е забавно.
galaxy29
08-18-2018, 15:30
как по дяволите да ми е спокойно като написах нещо тук и сега го няма изтрито е от разпоредник на форума или от бъг в системата сякаш е нещо нарушаващо правилата а не беше такова да се успокоя ли ще се успокоя когато това гадно отношение приключи ще си споделя нещото отново не ми го пипайте.
платих на хипнотерапевта ми да движи боздуган пред очите ми вместо пръст
Niakoitam
08-18-2018, 17:50
Чудно ми е дали някой може да каже същото и за теб.
Най-вероятно...не. :)
Niakoitam
08-18-2018, 17:58
Wait what? Не намираш разлика между 18 и 24 годишен човек? Уат? WTF?! O.o
на 20 се чувствах като на 3, на 23 се чувствам като на 60.
Човек винаги се развива особено в тези години толкова много неща след университета ти се променят и се преоткриваш...
Герги.. на 18-19 примерно ходех с некви 15-16-17 годишни (4-3-2 години разлика и си ми беше окей)... ся карам 24.. и мацки на 20 или по-малко рядко да ме впечатлят за нещо повече от секс... мисленето е коренно различно. ;) Желанията са коренно различни.
Да разбирам, че на 28 ще се чувстваш на 105...примерно? Евала, явно ще живееш много по-дълго от останалите хора. :)
Иначе преди си ходел с до 4 години по-малки от теб. Сега пак харесваш с до 4 години по-малки от теб. Браво бе! Невероятно развитие и катарзис си преминал в тази насока. :) Обаче пък за секс може и по-малки. Е, все пак има някакви наченки на промяна. Поздравления !!! :)
HollyGolightly
08-18-2018, 18:57
Да разбирам, че на 28 ще се чувстваш на 105...примерно? Евала, явно ще живееш много по-дълго от останалите хора. :)
Иначе преди си ходел с до 4 години по-малки от теб. Сега пак харесваш с до 4 години по-малки от теб. Браво бе! Невероятно развитие и катарзис си преминал в тази насока. :) Обаче пък за секс може и по-малки. Е, все пак има някакви наченки на промяна. Поздравления !!! :)
Я кажи хората като не се променят толкова драстично, какво стана с твоята прекрасница дето те водеше на срещи и беше прекрасна и се запозна с ваще и си пишехте емотикони всяка вечер??
Скорпион
08-18-2018, 19:17
Това май не е най доброто място за споделяне
Niakoitam
08-18-2018, 19:34
Я кажи хората като не се променят толкова драстично, какво стана с твоята прекрасница дето те водеше на срещи и беше прекрасна и се запозна с ваще и си пишехте емотикони всяка вечер??
Нямам представа. Нито сме се карали, нито пък пожела да ми даде някакво обяснение. Приятели сме все още във фейса. Моето обяснение за мен си е или, че се беше хванала като удавник за сламка за мен за кратко, но явно видя, че не съм най-подходящата за нея сламка, или предпочете да послуша разума пред чувствата, или пък си хареса някой по подходящ, а може би пък не може да кара без секс толкова време и не иска да ме лъже докато се занимава с други.Мога само да гадая. Във всеки случай дори на директните запитвания досега поне не ми се е похвалила колко много по-развита е от мен(а е така определено), как ме е търсила в миг на умопомрачение (просто за тези месеци няма как да ми каже, че е било много отдавна или е била твърде малка и неориентирана тъй като ми е кака та аз трябва да съм по-неорентирания)или да ми каже, че ме е преоткрила в лоша насока, защото не и спестих АБСОЛЮТНО нищо от самото начало.Та опитай пак. :)
Necrologist
08-18-2018, 20:50
Това май не е най доброто място за споделяне
Но пък е най-доброто място за гледане на сеир.
HollyGolightly
08-18-2018, 21:49
Та опитай пак. :)
Какво да опитвам пак, не съм имала предвид, че ти си се променил, на всички вече ни стана ясно, че откакто си завършил даскало, до сега, при теб промяна няма. Каквото си искал на 18, го искаш и сега на 30+ Ама това не е нещо, с което трябва да се гордееш.
В крайна сметка явно ти си недоразбралия, а аз в моя случай си знам точно защо връзата ни приключи, така че не се опитвай да правиш подмятания на теми, които са ти напълно непознати и да се заяждаш за неща, които е ясно че не разбираш.
Освен това е много лесно да кажеш, че нищо не се е променило за 2та месеца, в които сте си писали и напълно различно да мислиш, че за 5.5 години всичко ще си стои същото.
Он: Нещо си развалих графика тази седмица, винаги съм си спяла спокойно до 9 поне през уикендите, днес сама, без часовник в 6:30, напълно наспана, и се въртях и се чудех какво да правя. Той обаче този проблем го няма и си се събуди чак към 10.
Поне успяхме да напазаруваме за седмицата и даже ходихме да плуваме. Утре трябва да измислим нещо с наще хора и да видим къде ще ходим, стига да успеят да си намерят бавачка 8-) че сега предстоят няколко седмици дето всеки ще е нанякъде и няма да можем да се съберем скоро време
Скорпион
08-18-2018, 22:33
Както някои си сменят колата, така други си сменят партньора с нещо по ново, по-добро. Не знам колко време отнема на човек да опознае друг(при мен става мн бързо и за това ми е чудно). Всеки се интересува единствено от себе си. От там и произтича несъвместимостта/разделите. Използваш едно нещо докато ти носи това, което очакваш от него. А друго пък е прекалено криво за теб- можеш да имаш по добро(повърхностно отхвърляне в търсене на новия, по-добър и прекрасен). Имам чувство, че всички са прекалено влюбчиви въпреки критериите- не могат да бъдат сами.
Както някои си сменят колата, така други си сменят партньора с нещо по ново, по-добро. Не знам колко време отнема на човек да опознае друг(при мен става мн бързо и за това ми е чудно). Всеки се интересува единствено от себе си. От там и произтича несъвместимостта/разделите. Използваш едно нещо докато ти носи това, което очакваш от него. А друго пък е прекалено криво за теб- можеш да имаш по добро(повърхностно отхвърляне в търсене на новия, по-добър и прекрасен). Имам чувство, че всички са прекалено влюбчиви въпреки критериите- не могат да бъдат сами.
Това всъщност важи за 99% от хората. Разбира се аз съм изключение, хехе. Винаги ми е било отвращаващо как хората скачат от връзка във връзка без да им мигне окото.
Но пък е най-доброто място за гледане на сеир.
Ахахаха.
Niakoitam
08-19-2018, 07:17
Какво да опитвам пак, не съм имала предвид, че ти си се променил, на всички вече ни стана ясно, че откакто си завършил даскало, до сега, при теб промяна няма. Каквото си искал на 18, го искаш и сега на 30+ Ама това не е нещо, с което трябва да се гордееш.
В крайна сметка явно ти си недоразбралия, а аз в моя случай си знам точно защо връзата ни приключи, така че не се опитвай да правиш подмятания на теми, които са ти напълно непознати и да се заяждаш за неща, които е ясно че не разбираш.
Освен това е много лесно да кажеш, че нищо не се е променило за 2та месеца, в които сте си писали и напълно различно да мислиш, че за 5.5 години всичко ще си стои същото.
Он: Нещо си развалих графика тази седмица, винаги съм си спяла спокойно до 9 поне през уикендите, днес сама, без часовник в 6:30, напълно наспана, и се въртях и се чудех какво да правя. Той обаче този проблем го няма и си се събуди чак към 10.
Поне успяхме да напазаруваме за седмицата и даже ходихме да плуваме. Утре трябва да измислим нещо с наще хора и да видим къде ще ходим, стига да успеят да си намерят бавачка 8-) че сега предстоят няколко седмици дето всеки ще е нанякъде и няма да можем да се съберем скоро време
Скъса с предишния, защото...отиде на много голямо разстояние от теб. Иначе колкото и да си много развита, ако обстоятелствата не те бяха подпомогнали и незнаейки тогава, че ще срещнеш настоящия, на когото между другото само след година връзка започваш да си изнамираш разни кусури като бавно обличане и не знам си какво най-вероятно и още сигурно 6 години щеше да си с днес толкова лошия и неразвит бивш, за който мед ти капеше от устата като му споменаваше разни английски реплики в чата и говореше за него. Поне не плюй по някой дето ти е бил "толкова прекрасен" някога само, защото е решил да ти тича по задника. Но пък...има и доста по-бързо развиващи се от теб все пак де. Познавам и девойка дето сигурно повече от 2 месеца с някои не може да е и си скача от един на друг постоянно. Друг е въпроса, че в тези отношения на хората май често всичко е просто интереси и нищо повече.Сякаш все повече се убеждавам в това с времето.
YoungBloodZ
08-19-2018, 09:49
Разбира се аз съм изключение, хехе.
Хаха, учудвам се. 8-)
Ти хората за предмети ли ги имаш, бе, злетак?
Скорпион
08-19-2018, 10:05
Не всеки(даже май никой) избира как да се роди- грозен, нисък(например. Не казах мазен защото това е избор на всеки човек- диета физическа активност). Този човек става богат защото има интелект. По- малко ли заслужава женското внимание пред готиното момче, което работи в бензиностанция?
Хората се отнасят един друг като с предмети. Това имах предвид. Относно таблицата- всеки вижда едно и също нещо по различен начин.
Оф, защо сега така, по дяволите?! Аз нали викнах линейка, те даже дойдоха за 10 минути... Защо, майка му стара?! Никога няма да свикна със смърта, ако ще цял живот да се боря - такова чувство имам. Майка му стара, като бях в тая къща като дете, точно тя ме е гледала като че съм им първата внучка... През една плетена ограда съм израстнала покрай нея. Доста по-близка ми беше от много мои роднини, които виждах по-рядко. И преди година, когато се преместих тук, пак така - всеки ден през оградата ми се усмихваше, черпехме се за поводи, пращахме си плодове и зеленчуци... Когато баба почина, пак тя беше наоколо.
Не можах да се приближа повече, освен да викна линейка, защото имах някакви отношения с нея. Направих, колкото смятах на момента, за да не преча, а да помогна. Ще ми се да бях направила нещо наистина, а не само да ги викна, за да напишат смъртния акт. Ще ми се да не се беше случило на мен.
Ако си дойде днес, няма да съм изобщо против - имам нужда от това да изпием бутилка вино заедно. Или пък поне той да си беше тук, по дяволите, да ме гушне и да е наред всичко, не да става всичко важно/страшно в негово отсъствие...
galaxy29
08-19-2018, 12:52
нормално е да има толкова неприятности при положение че е принцип да изтъкваш хубавото което виждаш в човек а за лошото да си мълчиш или да си мълчиш поне пред конкретния човек
paradosou
08-19-2018, 14:59
Винаги ми е било отвращаващо как хората скачат от връзка във връзка без да им мигне окото.
Това сякаш го правят предимно момичета, макар че със сигурност не е въпрос на пол// включително преобладаващата тенденция и тук, поне сред редовно пишещите потребителки, е да няма празно. Не бих казала, че изпитвам отвращение ~ да речем просто, че няма как някой такъв да ми е приятел. Бихме били твърде далечни. Та да, аз пък обратно, вечно съм без гадже, защотооо...абе тръпката не се среща зад всеки ъгъл, пък каквото щат да ми обясняват. Сега съм във връзка, ама е по изключение 8-).
По темата: довечера суши, после филмче, гуш... чувствам се прекрасно. :) През седмицата възнамерявам да отида да си намеря една книга, свързана със специалността ми. Страшно много се радвам, че изборът ми си е правилен за мен и съм въодушевена по отношение на много от разклоненията на това, което уча.
И ми се ходи и на театър, и на едно определено събитие... Може със съквартирантките да се пуснем, когато и трите сме свободни.
За да е разхвърляността на поста стабилна, както си трябва ~ снощи се чувствах като идиот, ама сама го предизвиквам с несъобразителността и дърварщината си.
HollyGolightly
08-19-2018, 17:44
Скъса с предишния, защото...отиде на много голямо разстояние от теб
Така ли? Дали наистина заради това скъсахме? Пак те питам, наистина ли вярваш, че именно на теб, смешко, ще дойда да обяснявам лични неща? Това че си беше наумил и твърдеще както винаги, че сме си някакви близки щото си Рак, а аз Скорпион, не означава, че нещата стоят точно така. Ти си единственият, който влиза някъде, вижда малко публика и си изпява и майчиното мляко, все едно е личен дневник и после мисли, че всички са ти близки и сродни души.
. Иначе колкото и да си много развита, ако обстоятелствата не те бяха подпомогнали и незнаейки тогава, че ще срещнеш настоящия,
А аз тогава съм знаела, че ще срещна сегашията? Как бе, аз за разлика от теб, нямам квартални баби дето ми предвиждат какво ще ми се случи на определена възраст. Кажи как съм знаела тогава, че ще срещна сегашният. Престани да плетеш интриги, извъртайки нещата както на теб ти допадат както и да коментираш непонятни за теб теми. Опит за такива неща не се добива гледайки връзката на брат ти, на някаква квартална дето преди 20 години сте били заедно в 5ти клас и сега се следвате във фейса, или гледайки поредната сапунка по ТВ.
И въобще какъв е този живот да се събудиш и първото което да правиш е да влезеш във форума да видиш кой непознат какво ти е отговорил на плоските заяждания.
Едит:
Забравих да си напиша това, за което бях дошла. Определено инвестирането в мен самата ме кара да се чувствам добре. Изхарчих една сравнително добра сума пари за себе си и сега ми е значително по-добре, по-спокойно. Малко ме боли главата ама и след този имейл дето го получих вече имам чувството че 4 тона камъни ми паднаха от гърба. Тhe truth will set you free не е клише дето хората го казват Ей така, а има доста истина в него
Niakoitam
08-19-2018, 18:00
Я по-спокойно с нервичките. Смешко ти казах, че ще викаш на баща си дето на моите години бил едикакъв си спрямо мен. Тя и майка ти сигурно те е родила бая преди твоите години, но това е друг въпрос. И сложи по-големи очила или се научи накрая да четеш. Писах, че НЕ СИ ЗНАЕЛА.. С по-големи букви искаш ли го?
HollyGolightly
08-19-2018, 18:08
И кво, седиш и чакаш да ти отговоря :lol:
Единственият с проблем с нервите си ти, дето скачаш при най-малкото нещо и нападаш и обиждаш хора за които нищо не знаеш. Неадекватно е както винаги
Niakoitam
08-19-2018, 18:19
Само теб седя и чакам да знаеш. Ако е неадекватно поне колкото теб значи е добре. :)
Само теб седя и чакам да знаеш. Ако е неадекватно поне колкото теб значи е добре. :)
Не усещаш ли, че прекаляваш? Дръж се мъжки. Какво си ми седнал като няква заядлива лелка да съскаш и злобееш. Някой ти казал нещо и сега цял живот ще се заяждаш за щяло и нещяло...Съжалявам, че го казвам, но ти си един страшно объркан човек, във всяко едно направление. Взимай се в ръце.
П.С. Знам какво ще последва, затова много ти здраве :).
Niakoitam
08-19-2018, 18:45
:D
Със здраве Корбче. И аз се радвам да те видя. :)
...
Холи, дишай, то тука е в реда на нещата да ти слагат думи в устата и да ти слагат неща в живота. като човек, където баш преди месец се е карал за същото, не смятам, че повече от "майната ти" вАжи в случая.
Он: Лекувам тежкия ден с алкохол в промишлени количества и желирани мечета. Бих искала да съм малко по-нагличка, че да го чуя за 5 мин. - 101%, че ще се почувствам доста по-добре.
maloumnik_13
08-19-2018, 20:03
Понякога събуждам се пропит
от мисли алкохолни и си казвам
не бях ли по-добре, не бях ли по-щастлив?
но ето че денят е тук и се отказвам
Вървя с кафе в ръка по прашен булевард
и мисля си "къде остана рестото?"
В кафе машината зад мен? В онази лелка в магазина?
значение няма. нито проблем.
еднакъв шит, различна година
ЗДРАВЕЙ, ТИЙНПРОБЛЕМ! :(
galaxy29
08-19-2018, 21:31
Не усещаш ли, че прекаляваш? Дръж се мъжки. Какво си ми седнал като няква заядлива лелка да съскаш и злобееш.
интригантството не е типично женско, нито пък е типично лелченско
YoungBloodZ
08-19-2018, 21:37
Леля галаксидваесеидевет се засегна като стана въпрос за лелки. 8-)
Холи, дишай, то тука е в реда на нещата да ти слагат думи в устата и да ти слагат неща в живота. като човек, където баш преди месец се е карал за същото, не смятам, че повече от "майната ти" вАжи в случая.
Он: Лекувам тежкия ден с алкохол в промишлени количества и желирани мечета. Бих искала да съм малко по-нагличка, че да го чуя за 5 мин. - 101%, че ще се почувствам доста по-добре.
Алкохол с желирани мечета... мечтата на всяко дете :D :D :D Комбинацията кърти. На Харибо ли мечетата?
Алкохол с желирани мечета... мечтата на всяко дете :D :D :D Комбинацията кърти. На Харибо ли мечетата?
Тос пък... Харибото не стига, че са гадно-твърди, ми са и доста скъпи като за качеството и грамажа. кауфландските на тяхната марка са в момента, иначе съм дай-хард-фен на лидълските. Особено тия огромните.
И виж - поне една мечта ми се сбъдна... Хубаво е, горда съм от себе си.
Тос пък... Харибото не стига, че са гадно-твърди, ми са и доста скъпи като за качеството и грамажа. кауфландските на тяхната марка са в момента, иначе съм дай-хард-фен на лидълските. Особено тия огромните.
И виж - поне една мечта ми се сбъдна... Хубаво е, горда съм от себе си.
Аз само харибо съм ял :(
А алкохола къв е :D
Аз само харибо съм ял :(
А алкохола къв е :D
Балънтайнс.
Намини си вземи от тези на лидъл, чудесни са и нищо общо с харибо.
Балънтайнс.
Намини си вземи от тези на лидъл, чудесни са и нищо общо с харибо.
Трябва, трябва :D Ще си взема :D Мечета де, не баланитис :D
Е, виж ся... И уискито не лъже... Изобщо...
Е, виж ся... И уискито не лъже... Изобщо...
Ама с желирани мечета точно.... Ся ако беше с една торта с черен шоколад и бадеми примерно е друга ситуация :D
Тортата я минах по-рано, мечетата са добавка, за да доубием кривотийчеството.
Тортата я минах по-рано, мечетата са добавка, за да доубием кривотийчеството.
Аз кроасан с кола ядох и си чакам киселините. Закъсняват нещо :D
HollyGolightly
08-19-2018, 22:33
Стига с тоя алкохол, при някои днес е сух режим по магазините и не можем да си купим…а запасите не са толкова добре заредени
Освен да ти пратим малко?
HollyGolightly
08-19-2018, 23:23
По гълъб!
Иначе ще си отворя една бира да подмия вкуса от захарен памук и ще се правя на доволна 8-)
По гълъб!
Иначе ще си отворя една бира да подмия вкуса от захарен памук и ще се правя на доволна 8-)
Охххх, бира и захарен памук...тва звучи по-зле от банан с кола и прясно мляко :D
HollyGolightly
08-19-2018, 23:30
Охххх, бира и захарен памук...тва звучи по-зле от банан с кола и прясно мляко :D
Чувствам се като пропаднала 13 годишна на селски сабор.
Чувствам се като пропаднала 13 годишна на селски сабор.
Шо там тей ли се яде на сАбораа или се сабаряя неощо? :D :D :D
HollyGolightly
08-19-2018, 23:35
Шо там тей ли се яде на сАбораа или се сабаряя неощо? :D :D :D
Дейностите зависят предимно от количеството алкохол 8-)
Дейностите зависят предимно от количеството алкохол 8-)
Дам хуу е да е пойчи. Коктейл бира тъмна с късчета захарен памук, гарнирана съз захани петлета
HollyGolightly
08-19-2018, 23:44
Дам хуу е да е пойчи. Коктейл бира тъмна с късчета захарен памук, гарнирана съз захани петлета
И захаросана ябълка за десерт 8-)
И захаросана ябълка за десерт 8-)
Може койктейла да е в чаша от захаронаса ябълка :D както в немо слагат рибена супа в хляб :D
HollyGolightly
08-19-2018, 23:52
Може койктейла да е в чаша от захаронаса ябълка :D както в немо слагат рибена супа в хляб :D
Напълно изгубих нишката как въобще се стигна до рибена супа :lol:
Напълно изгубих нишката как въобще се стигна до рибена супа :lol:
И аз, ама май по спомени нещо беше за ядене и че я слагат в супа вътре. Не ми е добре процесорът :D
Е, то не е нещо невиждано да се слага течно нещо във чаша/купа от твърда храна.
Он: Доста по-добре ми е от снощи, бтв, даже не можа да ме заболи главата на сутринта. Бих иазала, че трябва да пием за живителната сила на алкохола и желираните бонбони. Интересно - няколко месеца не ми вървеше квото и да е за пиене, бях спряла на 100% даже бирата, сега пак се почва с опиянчването. Не е на добре и трябва да се спра - вече и двамата се върнаха по местата си и нямам оправдания + каквото имаше да давим, го удавихме покъртително стабиуно. Оттук насетне даже трябва да си назнача полиция да ме пази. :дд И да, де - трябва пак да започна с яденето на повечко свежи, не-ждънк храни, че се отървах покрай тях двамата тук наоколо...
Малко го събудих снощи, но си струваше, щото гласа му беше много миличък и сладкишест. <3 Всичко бих дала да го чувам на живо, а не през телефон. И тка, де - само за минута се чухме ама ми стана по-спокойно. И продължава да ми е трудно да заспивам самичка, щото го няма... Вярно вече броя дните.
О, и снощи онова човече беше мило в изказването си, само където не чувствам, че трябва да се отпускам така. И да - за пореден път се убеждавам, че ми е по-лесно да дийлвам с мъже/момчета.
Днес ме чака толкова работа да свърша, колкото и вчера, онзи ден и общо-взето всяка почивка. Въпросът е, че така не ми се подхваща още...
интригантството не е типично женско, нито пък е типично лелченско
Алоу ;д, не съм те питал.
HollyGolightly
08-20-2018, 13:29
Понеделник е, честито на всички потърпевши 8-)
Това сякаш го правят предимно момичета, макар че със сигурност не е въпрос на пол// включително преобладаващата тенденция и тук, поне сред редовно пишещите потребителки, е да няма празно. Не бих казала, че изпитвам отвращение ~ да речем просто, че няма как някой такъв да ми е приятел. Бихме били твърде далечни. Та да, аз пък обратно, вечно съм без гадже, защотооо...абе тръпката не се среща зад всеки ъгъл, пък каквото щат да ми обясняват. Сега съм във връзка, ама е по изключение 8-).
По темата: довечера суши, после филмче, гуш... чувствам се прекрасно. :) През седмицата възнамерявам да отида да си намеря една книга, свързана със специалността ми. Страшно много се радвам, че изборът ми си е правилен за мен и съм въодушевена по отношение на много от разклоненията на това, което уча.
И ми се ходи и на театър, и на едно определено събитие... Може със съквартирантките да се пуснем, когато и трите сме свободни.
За да е разхвърляността на поста стабилна, както си трябва ~ снощи се чувствах като идиот, ама сама го предизвиквам с несъобразителността и дърварщината си.
Съгласна съм с теб. Виждам това нещо тук из форума, а и го виждам навън. Просто не го казах, за да няма засегнати. Всъщност единствените женски така като помисля, които истински съм харесвала през цялото време сте именно ти и Номито. И двете нямате бурен любовен живот, хаха. Може би затова. Ето затуй нямам момичета приятелки, ахаха. Аз съм имала големи интервални паузи от време между връзките ми, които далеч не са много. Не мога да се влюбвам и разлюбвам бързо.
Юнгинген
08-20-2018, 16:08
Монахини по неволя.
Всъщност, ако визираш сексът, на който монахините се обричат да откажат - не. Ебанйето е най-лесното нещо, сигурна съм, че и за тях е същото. Просто не изпитвам нужда да го правя с всеки, щото за да си доволен долу, трябва да си доволен горе. Поне при мен така работят нещата.
Юнгинген
08-20-2018, 16:23
Като се задоволиш горе пристъпваш долу, тъй ли? И защо?
Много пък си любопитен. Не е ли очевадно? Защото човекът, с който го правиш трябва да е специален, да те привлича не само физически.
Юнгинген
08-20-2018, 16:30
За да направиш това, което другите правят и без да са специални, именно физическото?
paradosou
08-20-2018, 16:32
Съгласна съм с теб. Виждам това нещо тук из форума, а и го виждам навън. Просто не го казах, за да няма засегнати. Всъщност единствените женски така като помисля, които истински съм харесвала през цялото време сте именно ти и Номито. И двете нямате бурен любовен живот, хаха. Може би затова. Ето затуй нямам момичета приятелки, ахаха. Аз съм имала големи интервални паузи от време между връзките ми, които далеч не са много. Не мога да се влюбвам и разлюбвам бързо.
Да бе, беше излишно да го казвам и за съжаление наистина звучи криво... Благодаря, това изявление не го очаквах xD.
Аз си имам една най-добра приятелка и разни момичета, които са ми симпатични, обаче рядко завързваме някакъв по-смислен контакт. Миналото лято страшо много ми беше допаднала една мадама горе-долу колкото мен, обаче я грабнаха разни събития и отвъд интензивното излизане, което беше +/- 4 месеца, други допирни точки по-нататък не сме имали. За съжаление.
Сигурно това, което си представям, за да искам момичето постоянно наоколо, е твърде много, знам ли. От форума тук-там съм си харесвала по някое отделно мнение, по едно време и цялостно симпатизирах на някои потребителки {SissyStrange, една сладурка, на която не й помня ника вече и още}, после вкусовете ми се промениха и пак продължих да си ги харесвам, ама съм наясно, че не бихме били приятелки по ред причини. Генерално единствено NambyPamby ми е допадала от-до, ама пък никога не съм я виждала в истинския живот. Иначе да, отговаря на това, което си е като за мен - интересен изказ, емоционалност общо-взето от типа, който на мен ми допада, амбиция {учеше фармация и искрено й харесваше}, струваше ми се някакъв тип отворен за приключение, което на аааадски много от познатите ми девойки им липсва, щипка суета, доза идеализъм...
paradosou
08-20-2018, 16:40
Абе монашеството далеч не е било по неволя, ама е твърдо безсмислено да се обяснявам пред публика, каквато и да е тя, още повече пък в случай че може би търси провокация. ;п
Юнгинген
08-20-2018, 16:52
Може да се явявам защита на неоправданите потребителки.
Йейейе, ебаси комплимента, където се случи да каже. <3 Милото, вярно добре, че не съм там, че щях да ти бия до синьо. #катотепознаватперфектно
Само един кратък разговор по телефона е способен да ми докара усмивка. Много готино.
Успях да поспя, а после се събудих и ме боли цялото тяло от толкова безсъние. Най-сладката болка. И даже вече и ръката ми се оправи, че беше пак преебана. Готяно ми е много, определено.
Просто не изпитвам нужда да го правя с всеки...Ти изпитваш ли нужда да го правиш с някой, когото не си видяла само по телевизията?
...за да си доволен долу, трябва да си доволен горе. Поне при мен така работят нещата.Че ти била ли си някога доволна "горе"?!? Ако съдя по постовете ти във форума - вероятно никога :? !
Едва ли нещата при теб работят "така" :? !
HollyGolightly
08-20-2018, 19:28
Значи ако още един ден ми се наложи просто да стоя тук и да не правя нищо, ще си тръгна и ще напусна.
Времето минава толкова бавно и се чудя цял ден какво да правя, какво да прочета. Вече 2ра седмица (поне!) е така. А днес ще е дълъг ден и с него няма да се видим, освен ако не му се натреса към 10 вечерта. Не е като да си ляга обикновено преди 1-2 и без това
BlacklaslalNigga
08-20-2018, 19:31
Може да се явявам защита на неоправданите потребителки.
Що, ти такава ли си ?
Или си била ?
Впрочем, сега, видях, че в темата, за "вярата в онзи..." не си ми разбрала мнението, въобще. Очаквай, скоро отговор - пояснение. Цветът го дадох, просто като пример.
Тя? Пак истории тип дриймуокър. Банално е вече.
AnarchyBoy
08-21-2018, 07:37
Искам да направя тема да питам един въпрос, ама не знам та пиша тук тъй като тази тема е най-посещаема.
Абе онзи ден стана нещо немислимо за мен.
В рамите на двайсетина часа се изкъпах 3 пъти..
Много ме е страх..
да не съм пипнал нещо...
Колко време трябва да мине за да знам дали е станало нещо?
Ужасен съм само при мисълта..
А и не знам как ще кажа на нашите.. Ще се отрекът от мен..
Възможно ли е да съм пипнал нещо?
За един преател питам.
Хвърлете боб, заколете девственица, извадете картите таро и сръбнете от чашата с горчиво кафе.
Он топик; как сте котета, днес чипкахме ли се вече?
YoungBloodZ
08-21-2018, 07:42
Искам да направя тема да питам един въпрос, ама не знам та пиша тук тъй като тази тема е най-посещаема.
Много ме е страх..
да не съм пипнал нещо...
За един преател питам.
Хвърлете боб, заколете девственица, извадете картите таро и сръбнете от чашата с горчиво кафе.
Чакат те гъбички, пеперудена кожа и още редица неща. Най-добре отиди и се овъргаляй в калта хубаво, за да се оправят нещата.
AnarchyBoy
08-21-2018, 08:27
Чакат те гъбички, пеперудена кожа и още редица неща. Най-добре отиди и се овъргаляй в калта хубаво, за да се оправят нещата.
Теста колко време преди или след рисковият акт трябва да си го направя? :)
Много ме е страх..
да не съм пипнал нещо...
За един преател питам.
Любов моя ненагледна... Как можа да се изкъпеш, ве?! Даже не е коледа. Къпането нали сме се разбрали - на четири високосни веднъж, и то на коледа. Отричам се от теб с държавен вестник!
Wednesday666
08-21-2018, 10:24
Да бе, беше излишно да го казвам и за съжаление наистина звучи криво... Благодаря, това изявление не го очаквах xD.
Аз си имам една най-добра приятелка и разни момичета, които са ми симпатични, обаче рядко завързваме някакъв по-смислен контакт. Миналото лято страшо много ми беше допаднала една мадама горе-долу колкото мен, обаче я грабнаха разни събития и отвъд интензивното излизане, което беше +/- 4 месеца, други допирни точки по-нататък не сме имали. За съжаление.
Сигурно това, което си представям, за да искам момичето постоянно наоколо, е твърде много, знам ли. От форума тук-там съм си харесвала по някое отделно мнение, по едно време и цялостно симпатизирах на някои потребителки {SissyStrange, една сладурка, на която не й помня ника вече и още}, после вкусовете ми се промениха и пак продължих да си ги харесвам, ама съм наясно, че не бихме били приятелки по ред причини. Генерално единствено NambyPamby ми е допадала от-до, ама пък никога не съм я виждала в истинския живот. Иначе да, отговаря на това, което си е като за мен - интересен изказ, емоционалност общо-взето от типа, който на мен ми допада, амбиция {учеше фармация и искрено й харесваше}, струваше ми се някакъв тип отворен за приключение, което на аааадски много от познатите ми девойки им липсва, щипка суета, доза идеализъм...
Не те беше срам да ме забравиш... :*
Niakoitam
08-21-2018, 11:55
Пропусна и най-важния симптом. Прогресивно запростяване. Очевидно вече е сериозно заразен. :)
YoungBloodZ
08-21-2018, 12:02
Ти виж та си смени аватара, че ще те изтрият. :D
Niakoitam
08-21-2018, 13:00
Догодина по това време. :)
Макар,че можеше от същата група да сложа ето тази, на която попаднах вчера:
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/39521811_851763485033474_7606817518543437824_n.jpg ?_nc_cat=0&oh=84bdba7f93f216bcbfa2e098533fc15e&oe=5C0B2AF7
^ И какво точно демонстрираш с тия снимки, че не мога да се сетя? Смешна работа...
Niakoitam
08-21-2018, 16:34
Каквото си искам.
Ти какво точно демострираш с този си аватар, с предишния, с още по-предишния на Тед Бънди и още по-предишния пак на някакъв сериен убиец?
^ И какво точно демонстрираш с тия снимки, че не мога да се сетя? Смешна работа...
То пък твоят предишен аватар щото сякаш никак не крещеше cringeeeee :D
Юнгинген
08-21-2018, 16:48
А пък твоят спайдърмен с палката за содомизъм...
HollyGolightly
08-21-2018, 19:21
Имам най-прекрасният мъж бе! Благодарение на една приятелка се реших да го питам дали някой път може да ме заведе да ме учи как се стреля.
Та утре ще ходим да стреляме, аз не че не мога, ама той не знае такива подробности 8-)
Седмицата ми рязко стана една идея по-приятна а е само вторник
А пък твоят спайдърмен с палката за содомизъм...
Ама тва не е спайдърмен първото и второто палката е нож :D Иначе и за содомизъм става :D Твоето с рицаря е готино. Да не учиш право или философия?
NomNomNom
08-21-2018, 20:57
понеже всичко е лудница, просто искам да споделя особените неща.
- Почти на 25г. и от вчера в огледалото не виждам момиче, а жена. Това е много шокиращо и се случва някаква промяна в момента.
- не съм мислела, че е възможно в присъствието на човек да не мога да ям - това в продължение на месеци, ако съм на една маса с него - не мога хапна нещо. Което, при две виждания сами, ме докара до гладуване, липса на сън и тотален блокаж.
Този човек олицетворява всичките ми травми. Това разбрах след уикенд вглъбяване.
За 2 седмици ме изкара от строя , и всички стъпки към него направих приборвайки този ужас от всичко досега.
Но, не съм вярвала, че тялото ми така блокира. И че е било загадка досега за мен защо тялото ми е в някакъв шок винаги в негово присъствие.
- и последното - не съм мислела, че човек, към когото би трябвало до нямам никакви чувства вече и наистина - не ги изпитвам - ей така, идва, и аз съм готова да му кажа, че всичко е приключило - но ми излиза усмивка на лицето. в момента в който той се появява. и въпреки, че не искам да го виждам, не мога да спра да се усмихвам.
никога през живота си не съм била толкова объркана
никога
никога през живота ми тялото ми не е имало собствено мнение както в тези два случая. Чувствам се неадекватна, постоянно съм се самоанализирала цял живот и сега последните 2 седмици интинзивно - и просто тялото ми решава да си прави някакви неща на пук на цялата ми логика и чувства
явно съм била изгубила връзка със себе си и е трябвало да се намеря
хора, преди 3 години един човек ме остави да вися, и 3 години след това трябвяше да напусна държавата, да си изградя живот в друга, и все още бях травмирана до преди няколко дни
докато един друг не дойде и се застъпи за мен. мъжки. много съм объркана и нямам доверие на нищо, но мамка му - явно съм възможна за обичане.
@иве, май беше писала, че нямам бурен личен живот - не е мн бурен, но съществува, ей сега особено, след като рязко реших, че го приключвам :Д
Тъй, нещо се случва с главата ми и трябва да поговоря с някого, а дори не знам с кого, какво да кажа и как да обясня тва. Може би утре като се прибере ще може да си поговорим, но дотогава трябва някак си да оцелея. Ако не помогне това, ще се наложи да намеря друго решение, което преди доста месеци/години ми се предлагаше стабилно от един друг човек. Страшното е, че не ща да казвам "беше прав" специално на въпросния човек... Егото ми няма да го понесе. Изобщо. По никой начин.
Имам една идея, но то е твърде НЕадекватно, за да се хващам като удавник за сламка. :дд
Наистина нямам търпение да си дойде, за да спя спокойно вече. Толкова ми липсва само да ми мирише на парфюма му, че не е истина. И тъпата плюшка, където я гушкам като го няма, до преди няколко седмици миришеше точно на него, пък сега нещо се е омирисала на моите неща. Защо не беше тук тогава?! Наистина имам нужда да поговоря с него...
HollyGolightly
08-22-2018, 02:48
Чувствам се окаяно!
Сутринта лекции( не знам защо си го причинявам все едно нямам достатъчно предизвикателства всеки ден) след това работа, след това тренировка. Излезнала съм в 7 сутринта от нас и се прибирам в 10 вечерта. Всичко ме боли, вие ми се свят. Не съм яла “нормална” храна от страшно много време. А това е само началото. Искам да постигна някакви работи, нагърбила съм се с всякакви дейности, ама дали наистина имам сила за това :(
Искам да се изкъпя и да си легна и да се гушна в него и да забравя за всичко и всички!
Чувствам се окаяно!
Сутринта лекции( не знам защо си го причинявам все едно нямам достатъчно предизвикателства всеки ден) след това работа, след това тренировка. Излезнала съм в 7 сутринта от нас и се прибирам в 10 вечерта. Всичко ме боли, вие ми се свят. Не съм яла “нормална” храна от страшно много време. А това е само началото. Искам да постигна някакви работи, нагърбила съм се с всякакви дейности, ама дали наистина имам сила за това :(
Искам да се изкъпя и да си легна и да се гушна в него и да забравя за всичко и всички!
Хапни си пак захарен памук с бира :D
Много рано са ти лекциите бтв
HollyGolightly
08-22-2018, 13:51
Хапни си пак захарен памук с бира :D
Много рано са ти лекциите бтв
Не, на строг режим съм сега. Онзи ден беше като за последно 8-) за това и такава комбинация
Днес с него ще ходим да ме “учи” да стрелям 8-)
Като знам какви натоварени, стресови месеци ме чакат, може и да не е толкова добра идея :lol:
Ок, жестоко много му се ядосах.
Днес е същото като вчера, не ми харесва.
anonymous1043668
08-22-2018, 21:37
Онзи ден спах 6 часа,което е за мен е горе долу добре,но вчера спах само към 2 часа и имам чувството,че всеки момент ще падна на земята и ще умра от преумора...
HollyGolightly
08-22-2018, 22:53
Shooting Range Date Night <3 #SouthernRomance 8-)
LoveSofia
08-22-2018, 23:02
мноо бой
HollyGolightly
08-23-2018, 13:22
https://scontent-atl3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/39950233_665022490545573_8594900536266850304_n.jpg ?_nc_cat=0&oh=e245a6686dcf842122216dc74a5a28c8&oe=5BF86842
Срещата снощи беше хубава, той накрая се усети де, че не съм толкова нова в това начинание 8-) Следващият път ще стреляме повече, няма да си губим времето с "уроци"
pandabear
08-23-2018, 14:41
здрасти, дневниче.
добре съм.
ти как си?
Necrologist
08-23-2018, 17:46
здрасти, дневниче.
добре съм.
ти как си?
мн добре мерси че попита
^хей, Некролог, би ли желал да седнеш на Горещия стол?
Necrologist
08-23-2018, 21:24
Не.
Страшно много се ядосах снощи, не намери църква да се кръсти, обаче. Само не ми хареса, че пак замълчах, щото не става така все с добрата. Ама има време и ще я излекувам. Никъде не смятам да мърдам.
За пореден път виждам как мога да гледам муцуната на гадта цял живот. Толкова ми е приятно така да се говорим...
Снощи сефте от сумати време си легнах, заспах и не мръднах, което е ебати напредъка.
HollyGolightly
08-24-2018, 13:53
Днес за първи път от поне 10 дни, ще се прибирам у нас. Колкото по-рядко се прибирам, толкова по-малко ми се иска 8-)
Снощи пак беше към 10 вечерта като стигнах у тях. Обясняваше ми как не му харесвало да се мотам сама по тъмното по паркингите (мда и на мен не ми харесва ама от университета до колата не мога да се телепортирам!) за това ми бил купил pepper spray, електрошок и джобно ножче, да си ги нося на ключодържателя :lol: така щял да бъде една идея по-спокоен
Скоро да съм споменавала че е прекрасен? 8-) защото е!
YoungBloodZ
08-24-2018, 19:12
Видях това и се сетих за dexofen. :D
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/40020457_679527909082160_3467330113127841792_n.jpg ?_nc_cat=0&oh=7dc55f6fad751ced140964a207128928&oe=5BFCBF3E
pandabear
08-24-2018, 21:54
мн добре мерси че попита
радвам се за теб : ))))))
и аз все още съм добре.
подозирам, че поне до началото на октомври ще съм добре.
HollyGolightly
08-25-2018, 15:34
Така става, когато цяла седмица си на крак, излизаш в 7 и се прибираш в 10 вечерта, накрая рухваш уикенда. Болна съм, с температура, без глас и БГ роднините усяха да ми развалят настроението още повече. После защо не се обаждам със седмици, ЕЙ ЗА ТОВА!
Мдааа, едно боядисване на косата в огнено червено има силата да те накара да се чувстваш перфектно. Пък и шоколада също помогна. Както и факта, че няколко дни ще си е само мой. :333333333333 Йеееййййй! :3 Така, де - не че ми е било някво кофти - напротив - от сутринта съм ухилена без причина. Ама да - всичко това на камара ме прави още по-щастлива. Та така, готино ми е.
anonymous1043668
08-26-2018, 12:44
когато само се занимавам с идиоти вместо да си прекарвам добре през уикенда се чувствам така
https://i.imgur.com/TMa8GFa.jpg
HollyGolightly
08-26-2018, 13:53
Болна или не, излизам!
Пропилях си цял ден вчера да лежа и да се самосъжалявам. Netflix and chillS определено не е хубаво като Netflix and Chill
Сега само трябва да намеря някой да ме придружи, пък ако ли не, ще се разхождам сама.