View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
deitona22
02-05-2018, 15:20
Половината сте тук именно за да се обиждате и за да гледате сеир как другите се обижат и карат. Ако баннат Грозния с кого ще се заяждате?
Когато беше баннат,бяха най-хубавите 2 седмици във форума.
Никой не се заяждал,нямаше спам и всичко беше прекрасно.
После тва пак се появи.
dreamwalker
02-05-2018, 15:56
за жени са се водели войни,за колко мъже се водиха войни
Кои са тези войни, вероятно имаш Троянската война, която е слаб пример, защото е първо, силно митологизирана и е трудно да разбереш доколко е вярна представата, която имаме за нея, и второ, историците казват, че е силно вероятно отвличането на Елена да е било само претекст за ахейците да нападнат богатата и цветуща Троя, която отдавна им била трън в очите. За други примери от историята не се сещам, не ми давай за пример митове, защото не мога да ги приема сериозно.
Но нека приемем, че наистина за жени се водели войни и игнорираме цялата ми аргументация в първия абзац. Кое му е хубавото на това. Не е ли доказателство за липсата на интелект и самоконтрол у водещите въпросната война. Друг е въпросът, че в 99.9% от случаите мъжете се избиват помежду си във войните, а не жените, което поставя под въпрос импликацията ти, че за мъже не се водели войни.
Връщайки се към първоначалния ми коментар, леко ирационално ми се струва жена да е "доста далеч от феминизма". Лиланда не е нито първата, нито ще е последната, от която съм чувала такива думи. Вероятно е видяла мийм с радикални феминистки си мисли, че това е феминизъм, аналогично може да твърдиш, че евреите са престъпници, гледайки само действията на Израелското правителство, че свещениците са педофили и изнасилвачи, гледайки само действията на 1% от тях, че мюсюлманите са терористи, гледайки ДАЕШ и т.н. и т.н.
Натиснете си бутона за мислене.
istina777
02-05-2018, 16:01
Винаги жени са виновни за войните. Заради тях мъжете се избиват. И за социалните експерименти.
dreamwalker
02-05-2018, 16:05
Винаги жени са виновни за войните. Заради тях мъжете се избиват. И за социалните експерименти.
Казах да натиснете бутона си за мислене, при теб в наличност ли е.
istina777
02-05-2018, 16:12
Казах да натиснете бутона си за мислене, при теб в наличност ли е.
Сега като се гони кариерата и след 30 вече бременността се затруднява по-добре ли е?
Не. Помисли защо нютон спря да пише. И модератора изгоних. Жени.
:D
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/27657456_1998034617114396_6991053527592682132_n.jp g?oh=558446c80e22d47a362288850abe3c87&oe=5AE55BB3
Ей, както ми беше хубаво настроението и се ядосах. :( Ебахти кретенията, човек, как може да се държи така гадно?! Остави, че ми е братовчедка, ако ще и непозната да е, не можеш да се държиш така кретенски. Нито е колегиално, нито нищо. Аз ако бях, да съм го погнала с шибаната метла десет пъти. Ебахти лайното... Още веднъж така да се случи и ще си ползвам връзките, така да знае.
Минах после през тях за една цигара да си измрънкам мрънкането и ми предложиха да направят нещо по въпроса, щото могат, не е като да не могат. Ама що да съм лоша?!
Все пак да си кажа, че да ме върне от пътя ми, за да ми даде ластичките, беше супер мило. И да - нямам нищо против да оправям след него, колкото и да ме врънка да не пипам, щото съм му принцесата.
Имам идея да го зарадвам, но не знам дали ще е ок или ще е кретенско. Ще си помисля ама... Не знам, вярно.
Още не знам как ш стигна толкова рано на работа утре, ни градски има по тва време, ни съм сигурна, че дъртия ще се навие, нито пък ще позволя да стане толкова рано да ме закара. Бахти ташака. А пък луди пари трябва да пръсна за такси, ебах ташака. :(
Братчедката обаче знае как да ме подкьпи да и остана на работното място, за да я пазя, не е като да не знае и да на ме познава. :дддд Влизам при нея и тя ме посреща с торбичка ореховки и кафе, омг. <3 Ебахти якото!
dreamwalker
02-05-2018, 16:23
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/27657456_1998034617114396_6991053527592682132_n.jp g?oh=558446c80e22d47a362288850abe3c87&oe=5AE55BB3
Това е да имаш ниско мнение за собствения си пол, хохо.
dreamwalker
02-05-2018, 16:27
Сега като се гони кариерата и след 30 вече бременността се затруднява по-добре ли е?
Не. Помисли защо нютон спря да пише. И модератора изгоних. Жени.
Не съм написала подобно нещо, но едва ли бременността се затруднява след 30, защото бременни на 30+ наоколо колкото си искаш. Под "наоколо" имам предвид света генерално, не конкретно България, понеже тук има проблем с раждаемостта.
Нютон спря да пише, защото учи.
pandabear
02-05-2018, 16:27
докато чета какво пишете на тема феминизъм се сетих, за един коментар из дебрите на интернетА "най-големите врагове на жените са феминистките". или пък беше обратното, хех.
третата вълна на феминизма прецака доста стабилно нещата.
няма какво толкова да се обсъжда на тема, която се е отдалечила толкова рязко от същността си с времето.
dreamwalker
02-05-2018, 16:29
докато чета какво пишете на тема феминизъм се сетих, за един коментар из дебрите на интернетА "най-големите врагове на жените са феминистките". или пък беше обратното, хех.
няма какво толкова да се обсъжда на тема, която се е отдалечила толкова рязко от същността си с времето.
Само че феминизмът не е само третата вълна. Да не споменавам, че на фрапиращо много места по света няма дори и първа вълна.
Това е да имаш ниско мнение за собствения си пол, хохо.
Ти сам/а си отговори защо съм "далеч от феминизма". Предпочитам да не задълбавам, но ще кажа, че нещата, които са ме подразнили като типично женски черти, ги виждам дори и в самата себе си, било то в по-големи или по-малки форми.
istina777
02-05-2018, 16:37
Не съм написала подобно нещо, но едва ли бременността се затруднява след 30, защото бременни на 30+ наоколо колкото си искаш. Под "наоколо" имам предвид света генерално, не конкретно България, понеже тук има проблем с раждаемостта.
Нютон спря да пише, защото учи.
Моя грешка. След 40.
А аз очаквам да проумееш, че някои милиарди, които например се дават за дарителски фондации, не са спечелени особено полезно, но... Всеки със светогледа си.
Браво на Нютон. Ще израстне.
Mary_Jane_69
02-05-2018, 16:38
Форона ней туй кот беши.
Mary_Jane_69
02-05-2018, 16:39
И Лилян, не ти имам зъб
Mary_Jane_69
02-05-2018, 16:40
Просто не си съвпадаме
Mary_Jane_69
02-05-2018, 16:40
Аз пък не мога да си отварям бурканите от баба сама
dreamwalker
02-05-2018, 16:42
Ти сам/а си отговори защо съм "далеч от феминизма". Предпочитам да не задълбавам, но ще кажа, че нещата, които са ме подразнили като типично женски черти, ги виждам дори и в самата себе си, било то в по-големи или по-малки форми.
А, добре тогава.
Кои са тези войни, вероятно имаш Троянската война, която е слаб пример, защото е първо, силно митологизирана и е трудно да разбереш доколко е вярна представата, която имаме за нея, и второ, историците казват, че е силно вероятно отвличането на Елена да е било само претекст за ахейците да нападнат богатата и цветуща Троя, която отдавна им била трън в очите. За други примери от историята не се сещам, не ми давай за пример митове, защото не мога да ги приема сериозно.
Но нека приемем, че наистина за жени се водели войни и игнорираме цялата ми аргументация в първия абзац. Кое му е хубавото на това. Не е ли доказателство за липсата на интелект и самоконтрол у водещите въпросната война. Друг е въпросът, че в 99.9% от случаите мъжете се избиват помежду си във войните, а не жените, което поставя под въпрос импликацията ти, че за мъже не се водели войни.
Връщайки се към първоначалния ми коментар, леко ирационално ми се струва жена да е "доста далеч от феминизма". Лиланда не е нито първата, нито ще е последната, от която съм чувала такива думи. Вероятно е видяла мийм с радикални феминистки си мисли, че това е феминизъм, аналогично може да твърдиш, че евреите са престъпници, гледайки само действията на Израелското правителство, че свещениците са педофили и изнасилвачи, гледайки само действията на 1% от тях, че мюсюлманите са терористи, гледайки ДАЕШ и т.н. и т.н.
Натиснете си бутона за мислене.
https://media1.tenor.com/images/c5dd72c7443a2d62ceb22c4e4c672f4c/tenor.gif
... мястото форумен шут.
http://www.azquotes.com/picture-quotes/quote-jesters-do-oft-prove-prophets-william-shakespeare-56-73-18.jpg
...коментарите на грозния обикновено са толкова глупави и безпочвени че чак е забавно...О, колко си мила :razz: !
(това е сарказъм!)
някаква моя любовна драма и грозния веднага написа че съм оставила момчето за да преследвам възрастни мъже с пари
или нещо такова
лолА така ли беше или не :) ?
...ако форумът наистина се съблюдава за изказвания, лишени от обиди, било то на личностна или полова или расова основа, единствените потребители ще сме аз и dreamwalkerЗначи според теб единствено приемливото поведение във форума е това на войнстващата либерастия :? ?
защо не докладвате мненията на fisherman, които в 100 процента от случаите са хомофобски или сексистки?Мила, освен Фишермана недей да забравяш папуГЕЯ и Лоудурун - те правят същото!
А Лоудурун / Трънчо, напоследък претърпя много неочаквани метаморфози - оказа се моя сестра (според Собиески) (казано на немски - швестер) и се нарича още "кака Трънка" (според Някойтам) :razz: !
Тва всички мъже спират да се развиват емоционално след 14-16 години :? И да, всички, не някои, не повечето ВСИЧКИ!И кво от тва :? ?
Ако баннат Грозния с кого ще се заяждате?Да бе - и аз съм ги питал толова пъти същото нещо и не могат да ми отговорят :D !
ама те си се заяждат с петното и ги банват, а би трябвало да се заяждат с петното и да не ги банват.Е защо така :? ?!
Значи си поддръжник на двойните стандарти :? .
"най-големите врагове на жените са феминистките". или пък беше обратното, хех.
няма какво толкова да се обсъжда на тема, която се е отдалечила толкова рязко от същността си с времето.Евалата пандишпандичке :) !
Жените отдавна имат равни и дори по-големи права от мъжете, феминизмът отдавна е прикритие на отявлени лесбийки-мъжемразки :? .
dreamwalker
02-05-2018, 17:12
https://media1.tenor.com/images/c5dd72c7443a2d62ceb22c4e4c672f4c/tenor.gif
Ама казвам истината, нали, хохохо.
nqmamNervi
02-05-2018, 17:19
https://rs963.pbsrc.com/albums/ae118/spiritcreature/LOLz/kill.jpg~c200
dreamwalker
02-05-2018, 17:26
https://pics.me.me/let-me-tell-you-a-little-story-about-a-man-13924620.png
istina777
02-05-2018, 17:28
HR ..
nqmamNervi
02-05-2018, 17:40
не казвам че не е нормално да репортвате мнения, съдържащи лични клевети; напълно нормално е и се надявам скоро да бъдат взети мерки поне за това
това, което исках да адресирам е че ми се вижда малко неадекватно Грозния постоянно да се обсъжда и да се репортва, а приятелчетата ви от форума системно проявяващи хомофобия, сексизъм и расизъм въобще да не са регистрирани от радара ви
смяташ ли, че трябва да се цензурират всички, които не мислят като теб?
като цензурирате 'политически некоректните' не заприличвате ли на фашистите, които толкова мразите?
dreamwalker
02-05-2018, 17:47
смяташ ли, че трябва да се цензурират всички, които не мислят като теб?
като цензурирате 'политически некоректните' не заприличвате ли на фашистите, които толкова мразите?
Не мислиш ли, че щеше да е много по-добре фашистите да бъдат цензурирани още в началните стадии на пропагандирането на омраза, което вероятно щеше да означава, че повече от 60 милиона души нямаше да умрат във ВСВ. За разлика от фашистите "политически коректните" не са убили никого, поправи ме, ако греша.
Има разлика между език на омразата (hate speech), сарказъм или ирония и аргументирано мнение, което не включва призив към насилие или омраза.
P.S. Приемам, че това във форума е по-скоро второто, отколкото първото, най-малкото защото и аз се причислявам към вторите в тази обстановка. Коментарът ми се отнася за ситуацията в по-широк аспект.
Mary_Jane_69
02-05-2018, 17:54
Липсваш ми, курво
dreamwalker
02-05-2018, 17:55
Липсваш ми, курво
Мери, не съм Пешо, схвани най-сетне.
Mary_Jane_69
02-05-2018, 17:56
Аве виж заглавието на темата бе краво
istina777
https://youtu.be/CdJjJf2Tz8I
Много е трудно да се разбере кои са истинските фашисти.
Трябва да се разбере кои са не само условията, но и хората, които провокират омразата, която заразява другите.
Защото зад всяка една омраза се крие скрит сигнал, действие, което провокира.
Фашистите днес са под маската на демократи, либерали, които не искат обществото да бъде духовно и умнствено развивано, тъй като това означава, че те ще загубят трона си. Защото много хора ще поискат промяна, засягаща интересите им.
Mary_Jane_69
Споделям си личните мъки
Mary_Jane_69
02-05-2018, 17:57
АЗ СЪМ ФАШИСТ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ
istina777
02-05-2018, 17:58
АЗ СЪМ ФАШИСТ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ
https://youtu.be/CdJjJf2Tz8I
dreamwalker
02-05-2018, 18:10
Аве виж заглавието на темата бе краво
https://i.giphy.com/media/ivtAKGzPnLT7q/giphy.webp
Mary_Jane_69
02-05-2018, 18:18
Че аз мъж ли съм
Или и човек не съм
dreamwalker
02-05-2018, 18:27
Че аз мъж ли съм
Или и човек не съм
Момиче, което изпитва нужда да се представя за нещо, което не е.
nqmamNervi
02-05-2018, 18:36
Не мислиш ли, че щеше да е много по-добре фашистите да бъдат цензурирани още в началните стадии на пропагандирането на омраза, което вероятно щеше да означава, че повече от 60 милиона души нямаше да умрат във ВСВ. За разлика от фашистите "политически коректните" не са убили никого, поправи ме, ако греша.
Има разлика между език на омразата (hate speech), сарказъм или ирония и аргументирано мнение, което не включва призив към насилие или омраза.
P.S. Приемам, че това във форума е по-скоро второто, отколкото първото, най-малкото защото и аз се причислявам към вторите в тази обстановка. Коментарът ми се отнася за ситуацията в по-широк аспект.
А при ПСВ имало ли е фашисти? Фашизма е следствие, не причина. Война е щяло да има независимо дали е имало фашизъм или не. Не бъди лицемерен/а. САЩ са от политически коректните, а никой не може да ги стигне по брой предизвикани войни и жертви. Но не ми се влиза в исторически спорове.
Цензурата не решава проблемите, а ги задълбочава. Самия концепт за 'език на омразата' е много субективно и разтегливо понятие. В момента, в който едно общество започне да потиска различното мнение, то започва да деградира, защото развитието идва от нестандартното мислене/идеи. Понякога истината е неудобна и политически некоректна.
Ако толкова ви пречи даден потребител, доколкото знам има опция за филтриране на мненията, не разбирам къде е драмата. Най-добре би било да се научите да не взимате насериозно троловете в интернет.
istina777
02-05-2018, 18:42
А при ПСВ имало ли е фашисти? Фашизма е следствие, не причина. Война е щяло да има независимо дали е имало фашизъм или не. Не бъди лицемерен/а. САЩ са от политически коректните, а никой не може да ги стигне по брой предизвикани войни и жертви. Но не ми се влиза в исторически спорове.
Като се има предвид, че ако не беше ВСВ, още не се знае дали САЩ щяха да излязат от вътрешно икономическата им криза.
dreamwalker
02-05-2018, 18:48
Цензурата не решава проблемите, а ги задълбочава. Самия концепт за 'език на омразата' е много субективно и разтегливо понятие. В момента, в който едно общество започне да потиска различното мнение, то започва да деградира, защото развитието идва от нестандартното мислене/идеи. Понякога истината е неудобна и политически некоректна.
Ако толкова ви пречи даден потребител, доколкото знам има опция за филтриране на мненията, не разбирам къде е драмата. Най-добре би било да се научите да не взимате насериозно троловете в интернет.
Не дискутирам в случая дали фашизмът е следствие или причина, прочети внимателно какво пиша и не измествай дискусията. Можем да дискутираме и това, но каквото и да е, антихуманен ли е? Да. И тероризмът в Ирландия е заради действията на Англия, това оправдава ли действията на терористите? Не. Ислямският тероризъм е заради инвазиите на САЩ. Това оправдава ли терористите? Не.
Не разбирам защо реши, че съм фен на САЩ. Имат си проблеми като всяка една държава.
На мен лично не ми пречи никой потребител, все ми е едно.
тоя dreamwalker не го знам кой е, ама изглежда мн умен
Philosophy
02-05-2018, 20:09
Чувствам се в дилема. Дали да си дочета "Държавата" или да си гледкам коментарите на "Хубавия". :D
(Не казвай, че пак съм фейк, моля те.)
dreamwalker
02-05-2018, 20:11
Не е, само се преструва.
LoadRunner
02-05-2018, 21:13
ти току що се описа
полът ти още не е определен, не знам защо се наричаш момиче
като те определим имаш право да се категоризираш, ако обичаш
nqmamNervi
02-05-2018, 21:18
Не дискутирам в случая дали фашизмът е следствие или причина, прочети внимателно какво пиша и не измествай дискусията. Можем да дискутираме и това, но каквото и да е, антихуманен ли е? Да. И тероризмът в Ирландия е заради действията на Англия, това оправдава ли действията на терористите? Не. Ислямският тероризъм е заради инвазиите на САЩ. Това оправдава ли терористите? Не.
Не разбирам защо реши, че съм фен на САЩ. Имат си проблеми като всяка една държава.
На мен лично не ми пречи никой потребител, все ми е едно.
'Не мислиш ли, че щеше да е много по-добре фашистите да бъдат цензурирани още в началните стадии на пропагандирането на омраза, което вероятно щеше да означава, че повече от 60 милиона души нямаше да умрат във ВСВ.'
Не можеш да цензурираш всеки и всичко. Тълпата бива тласкана към омразата, когато има условия за това. Това е все едно да плуваш срещу течението. За да се разпространи дадена идеология, значи е имало причина и условия. Цензурата не може да спре разпространението ѝ, даже по-скоро би го ускорило.
Кой решава кое е език на омразата? Утрешен ден ще ми цензурират расистките вицове. Има разлика между мисли, думи и дела. Всеки трябва да има правото на собствено мнение, което да може да изказва свободно.
За мен няма значение на кого си фен, давам пример, който показва колко лицемерни са политически коректните.
ةتشضل انزفث
02-05-2018, 21:32
веднъж бях писала за някаква моя любовна драма и грозния веднага написа че съм оставила момчето за да преследвам възрастни мъже с пари
или нещо такова
хахахахахахахахахахахаха
ge6aaaa3
02-05-2018, 21:50
Е, хубава работа... Защо така акаш на моето твърдение от вчера, че в този форум сме достатъчно толерантни. Вече не си ми приятел!
Аз съм много толерантен, ама модераторчето явно ненавижда хетеросексуалните. Аз нямам против да се попипват с грозното пате, ама под завивките, не тук пред всички.
Модераторче, поздрави се с "Последен танц" на Керанов!
"Лека жено, харесва ми роклята ти,
въпреки , че виждам , че малко потната си."
pandabear
02-05-2018, 22:07
https://www.youtube.com/watch?v=QcDrE5YvqTs
ами ето малко статистика събрана в пет минути стегнато и приятно видео.
не ме мразете.
Fisherman
02-05-2018, 22:22
не ме мразете.
не те мраза за това,че гледаш консервативен канал
dreamwalker
02-05-2018, 22:23
не ме мразете.
Да, това за разликата в заплатите е вярно и... какво точно трябваше да докаже това. Направо обезсмисли феминизма. Впечатляващо.
https://en.wikipedia.org/wiki/Femicide
Сигурно PragerU ще ми обяснят, че не съществува фемицид. Не отричам, че имам голямо уважение към PragerU, поне се стремят да се аргументират и го правят доста успешно в повечето случаи. Учете се от тях, мили съфорумници.
Гешааа, не знам какво ти става, но изключително много ме забавляваш напоследък - keep it up. ;д
Fisherman
02-05-2018, 22:24
Аз съм много толерантен, ама модераторчето явно ненавижда хетеросексуалните. Аз нямам против да се попипват с грозното пате, ама под завивките, не тук пред всички.
Модераторче, поздрави се с "Последен танц" на Керанов!
"Лека жено, харесва ми роклята ти,
въпреки , че виждам , че малко потната си."
кво си праиш 20 профила за тоя отрепан форум брат
pandabear
02-05-2018, 22:34
сбъркала си векът. няма такова нещо като феминизъм в днешно време.
аз нищо не искам да доказвам. просто ми допада да гледам приятни клипове като този и го споделих с вас.
pandabear
02-05-2018, 22:39
не те мраза за това,че гледаш консервативен канал
обичай ме.
ge6aaaa3
02-05-2018, 22:39
кво си праиш 20 профила за тоя отрепан форум брат
Два профила имам направени. Другите, от които писах никога не са били активирани. Въвеждаш напълно измислен мейл и си драскаш. Отнема време, колкото да се логнеш. :D
А и много държа модераторчето и всички други джендъри да знаят, че не е ок да се показват на обществото.
pandabear
02-05-2018, 22:41
ах, че си лош.
заслужаваш онази готина мацка, за която беше споделил тук да те напляска.
dreamwalker
02-05-2018, 22:45
'Не мислиш ли, че щеше да е много по-добре фашистите да бъдат цензурирани още в началните стадии на пропагандирането на омраза, което вероятно щеше да означава, че повече от 60 милиона души нямаше да умрат във ВСВ.'
Не можеш да цензурираш всеки и всичко. Тълпата бива тласкана към омразата, когато има условия за това. Това е все едно да плуваш срещу течението. За да се разпространи дадена идеология, значи е имало причина и условия. Цензурата не може да спре разпространението ѝ, даже по-скоро би го ускорило.
Кой решава кое е език на омразата? Утрешен ден ще ми цензурират расистките вицове. Има разлика между мисли, думи и дела. Всеки трябва да има правото на собствено мнение, което да може да изказва свободно.
За мен няма значение на кого си фен, давам пример, който показва колко лицемерни са политически коректните.
Това започва да става досадно. Ще те помоля първо да прочетеш и да разбереш това, което съм написала и след това да го адресираш, толкова много ли искам.
Разбира се, че не можеш да цензурираш всеки и всичко, никъде не съм написала подобно нещо. Цензурираш само езика на омразата. И да, за да се разпространи дадена идеология, значи е имало причини и условия - да, не отричам. Дотук мислим еднакво, да видим какво става по-нататък, хохохо.
"Цензурата не може да спре разпространението ѝ..." - Нима? Давам пресен пример от българската история: в Народна република България е била наложена цензура над средствата за информация, достъпни за средностатистическия човек - книги, телевизия, радио, вестници и т.н. В продължение на около 30 години цензурата е била плашещо ефективна - дори и сега ни е страх да погледнем престъпленията на режима "в очите". И да, ще ми кажеш, че започва да губи ефективност в последните години преди демокрацията, но отново ще спорим дали причината е в цензурата или във вътрешно- и външнополитическата обстановка. Ако този пример не ти харесва, само кажи, примери колкото си искаш.
"Има разлика между мисли, думи и дела." - "Внимавайте с мислите, защото те се превръщат в думи. Внимавайте с думите, защото те се превръщат в действия. Внимавайте с действията, защото те се превръщат в навици. Внимавайте с навиците, защото те оформят характера ви. Внимавайте с характера си, защото той определя вашата съдба. Това, за което мислим, в това се превръщаме."
Този цитат се приписва на Ганди или на Тачър, по-склонна съм да вярвам, че първият го е казал, но описва добре силата на привличането в метафизичен аспект.
P.S. Проблемът не е в расистките вицове или политически некоректните шеги, проблемът е, че голяма част от обществото не може да направи разликата между ирония и реална нападка. Мисля, че това имаше предвид, като твърдиш, че не може да се дефинира "език на омразата". Wikipedia is your friend: "The International Covenant on Civil and Political Rights (ICCPR) states that "any advocacy of national, racial or religious hatred that constitutes incitement to discrimination, hostility or violence shall be prohibited by law". The Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination (ICERD) prohibits all incitement of racism."
Така че ако се смееш на вица за папагала, който обичал да псува Сталин, или за чернокожия и тигъра от джунглата, или за най-добрия арабски пилот, едва ли някой ще те арестува, вицовете се базират на стереотипи в определената култура, с което са много показателни за определената култура и това е идеята им - да покажат, че стереотипите са смешни. Side note: доколкото съм чела, преди около 50 години за политически виц, свързан с режима, те пращат на почивка в Белене.
dreamwalker
02-05-2018, 22:46
сбъркала си векът. няма такова нещо като феминизъм в днешно време.
аз нищо не искам да доказвам. просто ми допада да гледам приятни клипове като този и го споделих с вас.
Напълно разбрах гледната ти точка, страхотни аргументи, мерси.
ge6aaaa3
02-05-2018, 23:01
ах, че си лош.
заслужаваш онази готина мацка, за която беше споделил тук да те напляска.
Вече няколко дни стана ми липсва, така че е крайно време, да. :D
Ей, отървах една нощ да не спя при него и пак кретении сънувах, че и се будих на 2-3 пъти през нощта, след като заспах с адски мъки на всичкото отгоре. И ми беше супер студ също. И не ми се става на всичкото отгоре. Няколко седмици така хубаво се чувствах, че нищо на сънувам, ся се изаках на всичкото отгоре. Пак почваме да броим дните, докато не спра отново. От лятото насам ги сънувам тия глупости, почти не спя като света, когато го правя, таман бях спряла... Що не останах пак в тях?! Кой ме би през главата да се прибирам?! На мене си съм бясна, де - както много други тъпотии, аз допуснах да си спя в нас снощи и тка.
crazyfenka
02-06-2018, 08:01
https://www.youtube.com/watch?v=r_100bZbZGI - Търсех тази песен около 3-4 години , изгледах клипа и изслушах песента и се разревах.
nqmamNervi
02-06-2018, 08:30
Това започва да става досадно. Ще те помоля първо да прочетеш и да разбереш това, което съм написала и след това да го адресираш, толкова много ли искам.
Ей, тва интелигентните хора сте вечно неразбрани, каква житейска драма!
Разбира се, че не можеш да цензурираш всеки и всичко, никъде не съм написала подобно нещо. Цензурираш само езика на омразата. И да, за да се разпространи дадена идеология, значи е имало причини и условия - да, не отричам. Дотук мислим еднакво, да видим какво става по-нататък, хохохо.
"Цензурата не може да спре разпространението ѝ..." - Нима? Давам пресен пример от българската история: в Народна република България е била наложена цензура над средствата за информация, достъпни за средностатистическия човек - книги, телевизия, радио, вестници и т.н. В продължение на около 30 години цензурата е била плашещо ефективна - дори и сега ни е страх да погледнем престъпленията на режима "в очите". И да, ще ми кажеш, че започва да губи ефективност в последните години преди демокрацията, но отново ще спорим дали причината е в цензурата или във вътрешно- и външнополитическата обстановка. Ако този пример не ти харесва, само кажи, примери колкото си искаш.
Цензурата е в разрез със свободата на словото - една от основните идеи на демокрацията.
Слаб пример. По това време не е имало свобода на словото. Точно затова България не е мръднала и крачка напред. Политически неудобните са заплашвани и по-късно вкарвани в Белене. В момента това е неприложимо, понеже се водим свободна демократична държава. Няма къде да пращаме хората, които мислят различно. Предлагаш да отворим лагерите отново ли? Това имах предвид, когато казах, че започвате да приличате на фашистите, които толкова ненанвиждате. (в случая имат обща черта и с комунистите)
"Има разлика между мисли, думи и дела." - "Внимавайте с мислите, защото те се превръщат в думи. Внимавайте с думите, защото те се превръщат в действия. Внимавайте с действията, защото те се превръщат в навици. Внимавайте с навиците, защото те оформят характера ви. Внимавайте с характера си, защото той определя вашата съдба. Това, за което мислим, в това се превръщаме."
Този цитат се приписва на Ганди или на Тачър, по-склонна съм да вярвам, че първият го е казал, но описва добре силата на привличането в метафизичен аспект.
P.S. Проблемът не е в расистките вицове или политически некоректните шеги, проблемът е, че голяма част от обществото не може да направи разликата между ирония и реална нападка. Мисля, че това имаше предвид, като твърдиш, че не може да се дефинира "език на омразата". Wikipedia is your friend: "The International Covenant on Civil and Political Rights (ICCPR) states that "any advocacy of national, racial or religious hatred that constitutes incitement to discrimination, hostility or violence shall be prohibited by law". The Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination (ICERD) prohibits all incitement of racism."
Как си знаех, че ще ми извадиш този цитат. След всичките патриотични постове, които съм чел в Интернет, човек би си помислил, че българите постоянно се бунтуваме и сме много буден народ, а то изглежда не е точно така положението.
Както казах, понятието е разтегливо. Всеки може да намери във всеки пост 'advocacy of hostility/violence', стига да има желание. Дори в моя. Това предвещава злоупотреба с въпросното правило. Интернет трябва да остане свободен. Не можеш да наказваш някого, защото мисли по определен начин. Наказват се дейстията.
Така че ако се смееш на вица за папагала, който обичал да псува Сталин, или за чернокожия и тигъра от джунглата, или за най-добрия арабски пилот, едва ли някой ще те арестува, вицовете се базират на стереотипи в определената култура, с което са много показателни за определената култура и това е идеята им - да покажат, че стереотипите са смешни. Side note: доколкото съм чела, преди около 50 години за политически виц, свързан с режима, те пращат на почивка в Белене.
Изваждаш ми разни цитати/факти, които обаче не доказват, че цензурата е правилното решение. Преди 50 години цензура е имало, но е имало и тормоз към различно мислещите и затова е успявала. А сега как си го представяш? Не може хем да се имаме за толерантна и демократична страна, хем да пращаме определени групи от хора в затвора, защото не мислят като нас.
https://www.youtube.com/watch?v=YBZBEwTN3a0 - храна за размисъл или hate speech, всеки сам си преценява
pandabear
02-06-2018, 09:22
^ Салвини забрави да спомене и teenproblem.net. Тук също всички са свободни да изказват каквото мислят.
Vita sine libertate - nihil!
По-голямо доказателство от това, че модераторът банва за "прекалено докладване на мнения", здраве му кажи.
YoungBloodZ
02-06-2018, 09:28
По-голямо доказателство от това, че модераторът банва за "прекалено докладване на мнения", здраве му кажи.
Най харесвам когато някой не знае за какво става въпрос, но си излива лайната, защото така трябва.
pandabear
02-06-2018, 09:34
ей, здрасти : )
Аз съм търпелив човек, още чакам отговори по въпросите, които зададох.
Ако си ги изгубил из страниците на темата, може пак да ти ги копирам, за по-голямо твое удобство, няма проблем.
оф, май съм прекалено мила.
може би е нужно да те напусвам, за да се задействаш.
забелязах, че само тогава обръщаш внимание на работата, която си се съгласил да вършиш тук.
istina777
02-06-2018, 09:44
Модераторите са тук за да си правят социални експерименти.
ةتشضل انزفث
02-06-2018, 09:58
да ми е честит новия iPhone :D
crazyfenka
02-06-2018, 10:29
да ми е честит новия iPhone :D
Кой?
Mary_Jane_69
02-06-2018, 10:37
мОЛЯ, не бутай кофража :С
ge6aaaa3
02-06-2018, 10:39
Най харесвам когато някой не знае за какво става въпрос, но си излива лайната, защото така трябва.
Единственото по-кофти е, когато някой не знае за какво става въпрос, но се води, че върши някаква работа.
Всички врагове на пандата са врагове на народа! Нека бъдат изхвърлени от форума вовеки! А псуващите й приятелчета (папугай, Фишърмен) да получат почетни титли и пожизнен имунитет от банове!
ge6aaaa3
02-06-2018, 11:27
Папагала, фишъра, рънъра, аз и всеки, за когото се сетиш да храни някого, не е системно в продължение на месеци. Едно и също ли е тотсегава сега да ти кажа, че си тъп и да спра и това една година да обяснявам, че си тъп?
pandabear
02-06-2018, 11:29
well аз най-накрая си "пописах" с модератора на лично.
чао отново за неопределен период от време
врагове и приятели <3
едит: ще ми е полезно преди да цъкна хиксчето, все пак да чуя дали мнението ви се припокрива с това
Ами, съжалявам, че ще ти го кажа, но ти немалко поводи си давала, за да се мисли това за теб не само от него, но и от други потребители. Не казвам, че си такава, а че така изглежда отстрани.
не за друго, просто обичам градивната критика, хех.
едит2: става въпрос, че съм "лека жена", ако някой е объркан : )
^На мен пък ми е интересно какъв е аргументът му относно това.
ПТ: Чувствам се като пребита. Всичко ме боли, схваната съм или нещо такова. Не ми стигаше проблемът с рамото, ами и май се разболявам.
Папагала, фишъра, рънъра, аз и всеки, за когото се сетиш да храни някого, не е системно в продължение на месеци. Едно и също ли е тотсегава сега да ти кажа, че си тъп и да спра и това една година да обяснявам, че си тъп?
Прав си, те го правят с години ;д, но се шегувах като цяло.
едит: ще ми е полезно преди да цъкна хиксчето, все пак да чуя дали мнението ви се припокрива с това
Моето впечатлените от теб, без претенции за меродавност нали, е било, че си влюбчива, непостоянна, скачаща от връзка във връзка с големи очаквания. Може би някакъв латентен промискуитет, който съзнанието ти пречупва в изпитване на чувства към всеки, който ти влезе в полезрението, за да не се чувстваш лека ;д. Ок, с това последното се излигавих...донякъде ;д. Дано този път наистина си намерила твоя човек :). Иначе за модератора отдавна съм казал, че е екскремент, ама тогава имаше агитка, която го защитаваше, но сега гледам нещо напърдял гърнетата със същите хора ;д.
латентен промискуитет.
Преведи, моля. ;д
едит: Предлагам след края на този спор(???), някой от модераторите да затвори тази и да направи нова тема. Много страници станаха.
Преведи, моля. ;д
Че то си е на български ;д.
YoungBloodZ
02-06-2018, 12:15
след края на този спор(???)
Имаш чувство за хумор. :D
^На мен пък ми е интересно какъв е аргументът му относно това.
Ще го запазя за себе си, може (и дано) да се окаже, че греша.
ще ми е полезно преди да цъкна хиксчето, все пак да чуя дали мнението ви се припокрива с това
Ако очакваш искрен отговор от лицемерите в тоя форум, значи не си внимавала достатъчно.
Че то си е на български ;д.
Което не пречи да не знам какво значи. ;д Но да, видях. И впрочем не "си е на български", заимствано е. Но не е това важното. ;д
едит: Янги, по-забавното е, че си категоричен за човек, когото не познаваш и нямаш идея дали това, което показва тук, не е просто маска. Не че и аз я познавам де, затова не се изказвам по този начин за личния ѝ живот.
ПТ: Странно ли е, че форума подбужда негативните ми емоции? Може цял ден да си мисля колко прекрасен е животът, но вляза ли тук, ме удря меланхолията.
YoungBloodZ
02-06-2018, 12:47
едит: Янги, по-забавното е, че си категоричен за човек, когото не познаваш и нямаш идея дали това, което показва тук, не е просто маска. Не че и аз я познавам де, затова не се изказвам по този начин за личния ѝ живот.
Прочети пак последното изречение от цитата.
Ами, съжалявам, че ще ти го кажа, но ти немалко поводи си давала, за да се мисли това за теб не само от него, но и от други потребители. Не казвам, че си такава, а че така изглежда отстрани.
Не че го казвам, но го казвам. ;д
LoadRunner
02-06-2018, 13:21
оф, май съм прекалено мила.
може би е нужно да те напусвам, за да се задействаш.
псувай го тоз, не го жали
ма ефект няма да има
dreamwalker
02-06-2018, 13:23
Ей, тва интелигентните хора сте вечно неразбрани, каква житейска драма!
Никога не съм твърдяла, че съм дарена с необикновен интелект. Помолих те да четеш внимателно какво пиша, което е някак разбираемо предвид, че си правя труда да споря.
Цензурата е в разрез със свободата на словото - една от основните идеи на демокрацията.
Слаб пример. По това време не е имало свобода на словото. Точно затова България не е мръднала и крачка напред. Политически неудобните са заплашвани и по-късно вкарвани в Белене. В момента това е неприложимо, понеже се водим свободна демократична държава. Няма къде да пращаме хората, които мислят различно. Предлагаш да отворим лагерите отново ли? Това имах предвид, когато казах, че започвате да приличате на фашистите, които толкова ненанвиждате. (в случая имат обща черта и с комунистите)
Цензурата винаги е съществувала, първо. Дай един пример за съвременно общество, където няма цензура. Второ, отвори линка и чети ''Limitations'', за да не копи-пействам: https://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_of_speech
Отново не четеш. Дадох този пример в отговор на твърдението ти, че "Цензурата не може да спре разпространението ѝ [идеологията], даже по-скоро би го ускорило", за да видиш, че цензурата може да бъде ефективна. Виждам, че сега се съгласяваш с твърдението ми.
Какви лагери, говорим за цензура, Белене беше просто пример в подкрепа на твърдението ми. :lol:
Ако си част от обществото имаш права и задължения. Имаш право на свобода на словото, но ако твоята свобода накърнява по някакъв начин другите, значи тя трябва да се преразгледа и да се ограничи, за да можем да живеем заедно в хармония. Не си ли съгласен.
istina777
02-06-2018, 13:32
Впрочем темата с онлайн омразата трябва сериозно да се разглежда.
Важно е да се разбере каква е реалната причина както сподели ''нямам нерви'' .
Когато има организация , която е способна по неизвестни пътища да изследва, манипулира и окаже негативен ефект върху даден човек, потребител. То пробудената омраза и чувства , които се появяват на повърхността са най-малкото зло.
Най-големите психопати успешно могат да ровят в раните на обикновен човек, а след това той да се изкара емоционално лабилен , проповедник към агресия, насилие и омраза.
Кампанията, която трябва да се сформира е - как да се заловят всички, които довеждат човек до омраза.
А не - не на омразата.
Омразата си има в повечето случаи ясна причина.
И това е търсене на справедливост.
Философски може би е защитаване на Егото.
Но без ЕГО , ЧОВЕК е нищо.
Освен , ако не започнем да правим кампании как всички хора да си заличат егото. Да се превърнат в бозаични твари на тези, които ги управляват.
Mary_Jane_69
02-06-2018, 14:01
Ох ти аурис ли си
Което не пречи да не знам какво значи. ;д Но да, видях. И впрочем не "си е на български", заимствано е.
ъъъм, заемките са част от всеки език, доколкото знам
dreamwalker
02-06-2018, 14:05
Впрочем темата с онлайн омразата трябва сериозно да се разглежда.
Важно е да се разбере каква е реалната причина както сподели ''нямам нерви'' .
Когато има организация , която е способна по неизвестни пътища да изследва, манипулира и окаже негативен ефект върху даден човек, потребител. То пробудената омраза и чувства , които се появяват на повърхността са най-малкото зло.
Най-големите психопати успешно могат да ровят в раните на обикновен човек, а след това той да се изкара емоционално лабилен , проповедник към агресия, насилие и омраза.
Кампанията, която трябва да се сформира е - как да се заловят всички, които довеждат човек до омраза.
А не - не на омразата.
Омразата си има в повечето случаи ясна причина.
И това е търсене на справедливост.
Философски може би е защитаване на Егото.
Но без ЕГО , ЧОВЕК е нищо.
Освен , ако не започнем да правим кампании как всички хора да си заличат егото. Да се превърнат в бозаични твари на тези, които ги управляват.
Аз ти предлагам кампания да излезеш на чист въздух, да спреш да четеш конспиративни теории и да престанеш да ръсиш небивалици.
ъъъм, заемките са част от всеки език, доколкото знам
Това, че е част от езика, не значи, че "си е на български". Или и думи като "лайкна" са си на български?
nqmamNervi
02-06-2018, 15:10
Никога не съм твърдяла, че съм дарена с необикновен интелект. Помолих те да четеш внимателно какво пиша, което е някак разбираемо предвид, че си правя труда да споря.
Цензурата винаги е съществувала, първо. Дай един пример за съвременно общество, където няма цензура. Второ, отвори линка и чети ''Limitations'', за да не копи-пействам: https://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_of_speech
Това, че едно нещо е съществувало винаги в историята, не означава, че е правилно. Пропагандата също винаги е съществувала. Корупцията също.
Отново не четеш. Дадох този пример в отговор на твърдението ти, че "Цензурата не може да спре разпространението ѝ [идеологията], даже по-скоро би го ускорило", за да видиш, че цензурата може да бъде ефективна. Виждам, че сега се съгласяваш с твърдението ми.
Какви лагери, говорим за цензура, Белене беше просто пример в подкрепа на твърдението ми. :lol:
Ефективна е, ако е придружена от насилие. Той Сталин си е решил проблема - "Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем." В противен случай всичко, което е забранено се разпространява още по-бързо. Този ефект е на лице и в българската история - преди падането на режима масово се е слушала 'забранена' музика. Очевидно е, че ако ликвидираш неудобните, цензурата ще има ефект.
Ако си част от обществото имаш права и задължения. Имаш право на свобода на словото, но ако твоята свобода накърнява по някакъв начин другите, значи тя трябва да се преразгледа и да се ограничи, за да можем да живеем заедно в хармония. Не си ли съгласен.
Тук съм съгласен. Обаче едно е да нямаш право да търгуваш свободно с наркотици/оръжия/порнография, съвсем различно е да нямаш право да изказваш свободно идеи/мнения. Тук опираме до въпроса кое каква вреда би нанесло на някого. Ако продавам оръжия на всеки втори, създавам опасност за живота на някого. Ако напиша расистки (примерно) пост в интернет, какво се случва? Някой някъде се обижда? И какво от това? Вредя ли му по някакъв начин? Това с езика на омразата в интернет е за някакви тънкообидни мазохисти. Втората възможност е за цензура на неудобните идеи/хора. Нямам друго обяснение.
Общо взето написах къде се крие проблема в идеята за hate speech, нямам какво повече да добавя.
istina777
02-06-2018, 15:13
Аз ти предлагам кампания да излезеш на чист въздух, да спреш да четеш конспиративни теории и да престанеш да ръсиш небивалици.
Провокациите ти след случката бяха явни. И триенето ти на съобщенията.
istina777
02-06-2018, 15:15
Ох ти аурис ли си
Не, аз съм психясалия кораб, който показва на зрителя колко трябва да се внимава с кого си пишеш.
Philosophy
02-06-2018, 15:23
Аз искам да Ви попитам драги съфорумници един въпрос, върху който цяла България трябва да помисли.
"Счита ли се за професионално изкривяване, когато генекологът си оближе пръстите?"
istina777
02-06-2018, 15:31
Това, че едно нещо е съществувало винаги в историята, не означава, че е правилно. Пропагандата също винаги е съществувала. Корупцията също.
Ефективна е, ако е придружена от насилие. Той Сталин си е решил проблема - "Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем." В противен случай всичко, което е забранено се разпространява още по-бързо. Този ефект е на лице и в българската история - преди падането на режима масово се е слушала 'забранена' музика. Очевидно е, че ако ликвидираш неудобните, цензурата ще има ефект.
Тук съм съгласен. Обаче едно е да нямаш право да търгуваш свободно с наркотици/оръжия/порнография, съвсем различно е да нямаш право да изказваш свободно идеи/мнения. Тук опираме до въпроса кое каква вреда би нанесло на някого. Ако продавам оръжия на всеки втори, създавам опасност за живота на някого. Ако напиша расистки (примерно) пост в интернет, какво се случва? Някой някъде се обижда? И какво от това? Вредя ли му по някакъв начин? Това с езика на омразата в интернет е за някакви тънкообидни мазохисти. Втората възможност е за цензура на неудобните идеи/хора. Нямам друго обяснение.
Общо взето написах къде се крие проблема в идеята за hate speech, нямам какво повече да добавя.
Ако радикалните идеи се пропагандират навсякъде, обществото ще се радикализира за нула време. Не го ли осъзнаваш този факт? Но, когато радикализацията започва да се появава, да се и усилва и прочие, а междунардния комитет решава да се справя с ''цензура'' и '' запушване на устите на неудобните'' , вместо с търсене на причините и истинската борба с причинителите за това , единствения ефект както сподели ще бъде само отглагане във времето и продъжаваща от уста на уста радикализация. Което показва едно - нежелание към промяна на властта, деградация в елитите във всяка една държава повсеместно и етап на постепенен разпад на днешния съществуващ световен ред. Което разбира се не е кратък период и няма да мине без продължителни трусове през засилващо се повтарящи се етапи. Гърция и Испания са примера.
Само с демонстрации пред народа не се решават проблемите.
И за съжаление, никой строй или система не е продължавал повече от 2 поколения.
ge6aaaa3
02-06-2018, 15:40
Днес минавах покрай Могилино и имаше разлепени плакати, че търсят избягало детенце с аутизъм. Блъди, върни се при тях, щото много се притесняват. Особено грозният ти възпитател, на когото вече са му излезли мазоли, откакто си избягал. :(
anonymous908491
02-06-2018, 15:41
тва настрана, ама ако целия форум мисли грозния за лайнояд, който е бил роден в кофа за смет
това дава ли ни правото да се обръщаме към него с лайнояд и да не бъде прието като обида
dreamwalker
02-06-2018, 16:00
Ако напиша расистки (примерно) пост в интернет, какво се случва? Някой някъде се обижда? И какво от това? Вредя ли му по някакъв начин? Това с езика на омразата в интернет е за някакви тънкообидни мазохисти. Втората възможност е за цензура на неудобните идеи/хора. Нямам друго обяснение.
https://www.fbi.gov/news/stories/2016-hate-crime-statistics
https://en.wikipedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik
anonymous908491
02-06-2018, 16:10
Брейвик на 4-годишна възраст е отнет в приют на „Барневарн“ и после „пуснат по етапен ред“. Всяко ново приемно семейство го изнасилвало, каквато е традицията в Норвегия.
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=106431
Mary_Jane_69
02-06-2018, 16:15
Не, аз съм психясалия кораб, който показва на зрителя колко трябва да се внимава с кого си пишеш.
Кораба глобала ли е?
Mary_Jane_69
02-06-2018, 16:15
Сисиииии сокерес лилето и с теб ли се заяжда
Сисиииии сокерес лилето и с теб ли се заяжда
Не се заяждам де. :(
dreamwalker
02-06-2018, 16:29
Брейвик на 4-годишна възраст е отнет в приют на „Барневарн“ и после „пуснат по етапен ред“. Всяко ново приемно семейство го изнасилвало, каквато е традицията в Норвегия.
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=106431
Ахахахахахах, невероятен източник, нимоа.
http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/09/Jake-Gyllenhaal-Laughing-In-Donnie-Darko-Gif.gif
http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/09/Jake-Gyllenhaal-Laughing-In-Donnie-Darko-Gif.gif
Той само такива ги вади. ;д
istina777
02-06-2018, 16:38
Кораба глобала ли е?
Не съм глобалист.
Mary_Jane_69
02-06-2018, 16:39
Съжалявам за неудобството.
dreamwalker
02-06-2018, 16:42
Той само такива ги вади. ;д
Иначе на тази "статия" помня, че попаднах преди време, повярвах на всичко написано в нея и бях възмутена.
Ама мисля, че бях на около 12 тогава, хохохо. Папагал, какво е твоето извинение.
nqmamNervi
02-06-2018, 16:50
https://www.fbi.gov/news/stories/2016-hate-crime-statistics
"..In another report by psychologists from Norway's centre for child and youth psychiatry (SSBU) concerns were raised about how his mother treated him: "She 'sexualised' the young Breivik, hit him, and frequently told him that she wished that he were dead." In the report Wenche Behring is described as "a woman with an extremely difficult upbringing, borderline personality structure and an all-encompassing if only partially visible depression" who "projects her primitive aggressive and sexual fantasies onto him [Breivik]" - wikipedia
dreamwalker
02-06-2018, 16:55
"..In another report by psychologists from Norway's centre for child and youth psychiatry (SSBU) concerns were raised about how his mother treated him: "She 'sexualised' the young Breivik, hit him, and frequently told him that she wished that he were dead." In the report Wenche Behring is described as "a woman with an extremely difficult upbringing, borderline personality structure and an all-encompassing if only partially visible depression" who "projects her primitive aggressive and sexual fantasies onto him [Breivik]" - wikipedia
Именно, вероятно това е причината за по-нататъшната му склонност към насилие.
Ако му беше изпратена помощ навреме, нямаше да се случи тази трагедия.
JJ350Mr5
02-06-2018, 17:16
Здравейте на всички. Имам нужда от съвети за следната ситуация: ами.. на 13съм и имам братче на 5. Вчера разбрах, че баща ни се изнася от нас-" зарязва-изоставя"ни. Като цяло от доста време с мама не си бяха говорили и бяха сравнително скарани. Мислех, че с времето ще започнат да си говорят и ще бъдем нормално семейство,обаче вчера се разбва, че баща ми е решил да си тръгне от вкъщи, каза ми, че е в процес на събиране на багажа си, с мама се били"отчуждили" и ли заяви, че ще почти нямало да присъства в живота ми, щял да ми звъни от време на време и ще живее на друго място. Говорихме по телефона и тогава просто му затворих, казах че ще звънна по-късно и много се разстроих. Стана ми много мъчно, поплаках си най-вече защото разбрах защо предния ден мама цяла нощ плака(тогава не знаех какво да правя и ми беше ужасно). След време усещах, че ненавиждам и мразя баща си заради това което ни причини. От доста време той не се беше прибирал често или си идва късно вечерта, та може и любовница да има, кой знае.. нищо не ни е казвал. Никой не беше очаквал той да постъпи така изведнъж- от самото нищо и да остави 2те си деца. МрАзех го. После пък се натъжих още повече, а след това ми стана безразлично. Така просто ме заливат вълни от нови и нови мисли и нямам идея на какво да си задържа мнението, а трябва да съм сериозна, защото трябва да давам пример на мама. По едно време приех, че не искам да го виждам никога повече, после той ми писа и ми каза че много ни обичал, но не се смятал за добър родител, имал лоши черти, смятал че ни оставя в добра среда, където ще сме щастливи и тн. Не звучеше сякаш например иска за 2-3месеца да смени обстановката и после да си се прибера, напротив-той говореше за бъдещето, сякаш е убеден че никога няма да се върне. От една страна ми стана мъчно, че може и на него да не му е приятно, да се смята за лош и да не иска да ни "вреди", ами предпочита да си отиде, но от друга- щом смята че не е добър родител, допуснал е грешки- най-разумно е да поправи грешките си като зрял човек, та сигурно просто вече си има нов живот и не се интересува от "миналия си". Моля помогнете и дайте мнения как трябва да постъпя, какво да мисля за този човек, като знам че все пак ни нарани. В момента не го чувствам като никакъв, защото не знам дали е самовлюбен нещастник или пък мисли за нас... Много ми е странно, объркана съм, има страшно много променливи факти, които променят настроението ми, а искам в училище да съм и концентрирана..:-/
anonymous908491
02-06-2018, 17:37
Именно, вероятно това е причината за по-нататъшната му склонност към насилие.
Ако му беше изпратена помощ навреме, нямаше да се случи тази трагедия.
зна1и ако напиша в уикито, че човек става умен от блъскане на главата в стената
следващите седмици ще си заета с това
http://www.humansnotinvited.com/
dreamwalker
02-06-2018, 17:51
зна1и ако напиша в уикито, че човек става умен от блъскане на главата в стената
следващите седмици ще си заета с това
http://www.humansnotinvited.com/
Едва ли, но подозирам, че ако новина от същия тип се появи в petel.bg, ти ще си склонен да пробваш.
Познах, явно съм робот. Показва някакъв фейк списък с адресите на позналите.
istina777
02-06-2018, 17:53
dreamwalker , отговори на JJ350Mr5 . Прескачете случай, но иначе пишете какво щяло да стане, ако еди кой си, се бил намесил в ранно дество. И аз не исках ЕС и САЩ да провокират сцени в Украйна.
Mary_Jane_69
02-06-2018, 17:53
На бас че го видя от кода на страницата
Чувствам се в дилема. Дали да си дочета "Държавата" или да си гледкам коментарите на "Хубавия". :D
(Не казвай, че пак съм фейк, моля те.)Айдее, фейковете на Друмлюка... :?
кво си праиш 20 профила за тоя отрепан форум братТурксолана пак е извадила торбата с фейковете :D !
А и много държа модераторчето и всички други джендъри да знаят, че не е ок да се показват на обществото.Ти за това ли се показваш от толкова много фейк-профили :? ?
Струва ми се, че в Турксчо/Турксолана се борят 5-6 пола и всеки се опитва да излезе наяве, всеки път с различен профил :D !
да ми е честит новия iPhone :DЧестито :) !
Всички врагове на пандата са врагове на народа! Нека бъдат изхвърлени от форума вовеки! А псуващите й приятелчета (папугай, Фишърмен) да получат почетни титли и пожизнен имунитет от банове!Тия двамата сигурно си мислят, че Пандишпандичка ще им отвори парашутите :D . Ама къде са тръгнали като не са чичковци-паричковци :? ! Личи им че жените се редят на опашка за тях, но те искат само и единствено Пандишпандичка :razz: !
(Корбалане, това е сарказъм, да знаеш!)
Папагала, фишъра, рънъра, аз и всеки, за когото се сетиш да храни някого, не е системно в продължение на месеци.Особено първите трима :razz: !
едит2: става въпрос, че съм "лека жена", ако някой е объркан : )Никой не е объркан :D !
Прав си, те го правят с години ;д, но се шегувах като цяло.
Моето впечатлените от теб, без претенции за меродавност нали, е било, че си влюбчива, непостоянна, скачаща от връзка във връзка с големи очаквания. Може би някакъв латентен промискуитет, който съзнанието ти пречупва в изпитване на чувства към всеки, който ти влезе в полезрението, за да не се чувстваш лека ;д. Поздравления за точния анализ :) !
divergent
02-06-2018, 19:32
В рамките на броени дни ми се случва за втори път някой, който се дразни от факта, че не страдам заради прекратяването на отношенията ни, да се опитва да ми прави мръсно. От него го очаквах и дори съм наясно, че тепърва се започва с тормоза, дори обмислям да уредя идването му на работното ми място да бъде ограничено. Огромна изненада за мен обаче беше включването на прекрасната ми бивша най-добра приятелка. Опита се да ме нарани като удари по най-слабото ми място, а именно едно от най-значимите същества в живота ми. Шокирана съм как изобщо си помисли, че е възможно да създаде интрига между мен и този човек.
^Ей, хич не разбираш от китари значи, тцтц.
^Ей, хич не разбираш от китари значи, тцтц.
:lol:
ПТ: Много ми е отпаднало. Не знам дали се разболявам, но не се чувствам окей. Добре, че не излязох снощи.
nqmamNervi
02-06-2018, 21:40
Здравейте на всички. Имам нужда от съвети за следната ситуация: ами.. на 13съм и имам братче на 5. Вчера разбрах, че баща ни се изнася от нас-" зарязва-изоставя"ни. Като цяло от доста време с мама не си бяха говорили и бяха сравнително скарани. Мислех, че с времето ще започнат да си говорят и ще бъдем нормално семейство,обаче вчера се разбва, че баща ми е решил да си тръгне от вкъщи, каза ми, че е в процес на събиране на багажа си, с мама се били"отчуждили" и ли заяви, че ще почти нямало да присъства в живота ми, щял да ми звъни от време на време и ще живее на друго място. Говорихме по телефона и тогава просто му затворих, казах че ще звънна по-късно и много се разстроих. Стана ми много мъчно, поплаках си най-вече защото разбрах защо предния ден мама цяла нощ плака(тогава не знаех какво да правя и ми беше ужасно). След време усещах, че ненавиждам и мразя баща си заради това което ни причини. От доста време той не се беше прибирал често или си идва късно вечерта, та може и любовница да има, кой знае.. нищо не ни е казвал. Никой не беше очаквал той да постъпи така изведнъж- от самото нищо и да остави 2те си деца. МрАзех го. После пък се натъжих още повече, а след това ми стана безразлично. Така просто ме заливат вълни от нови и нови мисли и нямам идея на какво да си задържа мнението, а трябва да съм сериозна, защото трябва да давам пример на мама. По едно време приех, че не искам да го виждам никога повече, после той ми писа и ми каза че много ни обичал, но не се смятал за добър родител, имал лоши черти, смятал че ни оставя в добра среда, където ще сме щастливи и тн. Не звучеше сякаш например иска за 2-3месеца да смени обстановката и после да си се прибера, напротив-той говореше за бъдещето, сякаш е убеден че никога няма да се върне. От една страна ми стана мъчно, че може и на него да не му е приятно, да се смята за лош и да не иска да ни "вреди", ами предпочита да си отиде, но от друга- щом смята че не е добър родител, допуснал е грешки- най-разумно е да поправи грешките си като зрял човек, та сигурно просто вече си има нов живот и не се интересува от "миналия си". Моля помогнете и дайте мнения как трябва да постъпя, какво да мисля за този човек, като знам че все пак ни нарани. В момента не го чувствам като никакъв, защото не знам дали е самовлюбен нещастник или пък мисли за нас... Много ми е странно, объркана съм, има страшно много променливи факти, които променят настроението ми, а искам в училище да съм и концентрирана..:-/
За съжаление се случват и такива неща. Нищо не зависи от теб в случая, не знаеш какви са причините. Нормално е да ти е неприятно и да ти се променят емоциите. Дай си малко време. Това беше по-добрият вариант, отколкото да растеш в токсична среда, в която вашите постоянно се карат. Концентрирай се върху образованието си, започни някакво хоби, срещай се с приятели. Ако неприятните мисли се задълбочат и продължат прекалено дълго, поговори с майка си за това, което те тревожи.
Ебахти емоционално-скапващия ден днес, макар че буквално не усетих 12+ часа на бач. Просто тва, където не спах, се отрази яко. Чувствах се толкова уморена, че не знам. Изкъпах се точно и се наградих с чипс, че оцелях без затвор, има следи на смъкната умора, ест си направих и отпускащото омазване с любимия лосион.
И да - самопоканих се у тях, щото наистина имам нужда да се гушна и да се събудя 20 пъти по нощите, за да кажа на някого, че го обичам, а не да се събудя стресната... Направихме някои покупки преди да идем в тях и чипса беше сред тия неща, но вече ми доскапа гърлото и от утре пак на попарки със супички. :( Ебах таа ангина, две седмици се влача и още имам антибиотик до четвъртък сутринта...
Наистина не знам на кое да вярам или да вярва, тва ако е истина, греничи с кретения. Дано не е чак толкова глупава, за колкото я вземам.
Уморена съм. Умирам за сън. Забравила съм какво е да бачкаш това.
Третия нокът падна в боя, утре записвам шибан час и отивам. И ще е РОЗАВУ!!! <3
Как може да съм толкова инфантилна?!
JJ350Mr5
02-07-2018, 06:59
Много добре го каза, ще се старая да следвам съвета ти. Наистина имах нужда да чуя нещо такова. Благодаря ти страшно много.
JJ350Mr5
02-07-2018, 07:01
За съжаление се случват и такива неща. Нищо не зависи от теб в случая, не знаеш какви са причините. Нормално е да ти е неприятно и да ти се променят емоциите. Дай си малко време. Това беше по-добрият вариант, отколкото да растеш в токсична среда, в която вашите постоянно се карат. Концентрирай се върху образованието си, започни някакво хоби, срещай се с приятели. Ако неприятните мисли се задълбочат и продължат прекалено дълго, поговори с майка си за това, което те тревожи.
Много добре го каза, ще се старая да следвам съвета ти. Наистина имах нужда да чуя нещо такова. Благодаря ти страшно много.
JJ350Mr5
02-07-2018, 07:06
dreamwalker , отговори на JJ350Mr5 . Прескачете случай, но иначе пишете какво щяло да стане, ако еди кой си, се бил намесил в ранно дество. И аз не исках ЕС и САЩ да провокират сцени в Украйна.
благодаря, че поне си забелязал/а проблема ми
Едва ли, но подозирам, че ако новина от същия тип се появи в petel.bg, ти ще си склонен да пробваш.
AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH
наскоро една моя позната във фейсбук, която е пенсионерка сподели точно същата "статия"
може би посещават същия пенсионерски клуб с папугай
Това, че е част от езика, не значи, че "си е на български". Или и думи като "лайкна" са си на български?
не всяка английска дума, чието произношение напишеш с български букви е заемка
не всяка английска дума, чието произношение напишеш с български букви е заемка
Да, казах го като (доста тъп) пример. ;д
ПТ: Обичам мед. <3
anonimna:D
02-07-2018, 09:31
Изключително доволна съм от народните танци.
Отслабнала съм за седмица 1,5.
И си купих две книжки, ама от едната към момента не съм очарована особено.
Все пак съм щастлива :)
Оф, много мразя да не знам кво ще правя до последния момент... Казвай бързо, че от две места ме препират да върша нещо... Снощи го зарязах да си цъка игрите и се изплясках да спя - почваме да приличаме на дългогодишна двойка все повече и повече. Сега с м му наврякла половината гардероб и го оставям да се донаспи. Трябваше да си взема гримовете да се направя малко, ако ще ходив където и да е. От съня снощи са ми подути очичките, най-вероятно приличам на ревала. Пак сънувах тъпотии, но дори не помня какви, досадно е на боклук.
Айдее, фейковете на Друмлюка... :?
И защо да съм фейк бе?
HollyGolightly
02-07-2018, 14:02
Стига толкова, искам да е Събота
anonymous990763
02-07-2018, 15:23
Както и се очакваше след голямото издигане на въртележката на социалния живот последва фрапиращо падане към екзистенциална криза, която дори не успях да предвидя. Е, такъв е животът. Да видим кога въртележката ще се качи отново и дано да е за по-дълго този път.
dreamwalker
02-07-2018, 16:25
Както и се очакваше след голямото издигане на въртележката на социалния живот последва фрапиращо падане към екзистенциална криза, която дори не успях да предвидя. Е, такъв е животът. Да видим кога въртележката ще се качи отново и дано да е за по-дълго този път.
https://www.youtube.com/watch?v=Q0EfwsU6BL4
^Ей, хич не разбираш от китари значи, тцтц.Пак е попаднала на китара-менте :D !
crazyfenka
02-07-2018, 20:02
Препуших с наргиле и вейп-заболя ме главата чак (странно явление).
LoadRunner
02-07-2018, 20:58
Добър вечер мила :) !
хахахаххахааааааааааааааа ааа
какъв жалък смешник си
Всъщност е и доста коварно. Внимавай за вбъдеще.
ПТ: Да ям или да не ям? Това е въпросът.
Да ям или да не ям? Това е въпросът.
Ахахахаха, тва ми напомня на една гламава аверка на братчедка ми, където веднъж, отивайки на среща, и звъняла и я питала "Дъ съ ибъ лииии... дън съ ли ибаааа..."
Ахахахаха, тва ми напомня на една гламава аверка на братчедка ми, където веднъж, отивайки на среща, и звъняла и я питала "Дъ съ ибъ лииии... дън съ ли ибаааа..."
:lol: :lol: :lol:
Не знам тя дали съ й ибалъ или не, ама аз ядох. ;с
Знаейки що за боклук е въпросното девойче, най-вероятно се е ибалъ. :(
ge6aaaa3
02-07-2018, 22:12
Днес май не наминах да кажа, че модератора е лайно. :)
Ебах го, излизам в двора ей ся за цигара и нещо тупурка по покрива на къщата, като че все едно човек отгоре... Аз сама, в тъмното и всички спят. Гадинка ще да е било, бая голямшка явно, но пак се ошашках на боклук. Ебах аз тия керемиди и ламарини, където се опита да събори тва...
Изгледах няколко епизода от сериала - ми, обичам го, бе! Може да не помня баш какво и как, но го обичам пък. И мразя факта, че таман си харесаш някой и той пукалясва. Тва е като Анатомията, братче... А пък Джакс продължава да ми е в сърцето въпреки всичко.
Антибиотика утре имам само да пия и вечерта даже може да съм на уиски, няняняняняняняяяяяя. Цял месец от нова година насам не съм пила като света, щот не ми се пиеше, като почнах антибиотици - ше омра за уиски.
И ест пак ми миришат дрехите и косата на него, а дори не съм се пръскала с нещата му. Трябва да се изръся малко, за да си купя същия парфюм за когато го няма наоколо явно. Запознах го с още един от моите хора и пак спечели точки. Не отива на добре, преебавам си живота. :(
Как може чак понеделник, бе?! Аз кво ще правя до тогава?! А?! НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ, ВЕ! Нямам!!!
Доволна съм, че отървах отново ходене нататък, щото си ме е страх, определено. Даже, колкото може, повече да протака - съгласна съм с всичко, само и само да не се стига чак дотам. :дд Истината е, че когато се престраша, все пак ще кажа "Деба, то не било страшно никак." ама сега се панирам и отказвам. Дори с такива тънки подстрекателства не може да ме накара...
Ебах го, излизам в двора ей ся за цигара
Губи се много време да слизам/излизам/да стърча на балкони и т.н.. Просто отварям джама и си пуша. После културно в пепелника и така няма да нужда да си изцъкам фаса в лехата на комшийката. Дори НЛО да кацне няма да ме накара да затворя кепенците, просто е готино да гледаш отгоре.
Много добро!
crazyfenka
02-08-2018, 05:39
:)
crazyfenka
02-08-2018, 05:43
Всъщност е и доста коварно. Внимавай за вбъдеще.
ПТ: Да ям или да не ям? Това е въпросът.
Така е .. не вярвам че ще повторя това скоро,надявам се никога. :Д
YoungBloodZ
02-08-2018, 05:47
Пак е попаднала на китара-менте :D !
Които си приличат се привличат, I guess. D:
Защо и двете? Вейпа много по-лесно се приготвя и използва, а и е по-ефективен от наргилето.
Губи се много време да слизам/излизам/да стърча на балкони и т.н.. Просто отварям джама и си пуша. После културно в пепелника и така няма да нужда да си изцъкам фаса в лехата на комшийката. Дори НЛО да кацне няма да ме накара да затворя кепенците, просто е готино да гледаш отгоре.
Да, бе, ще пуша, където ще спя и ще направя стените дармадан жълти от мързел... Имам со специален кош за фасове и десет пепелника, за да не сера в на комшийката лехата със зеленчуците. А и е доста по-приятно в нормално време да пушиш вън, лятото ня сянка под асмата с кафенцето...
YoungBloodZ
02-08-2018, 06:19
Да, бе, ще пуша, където ще спя и ще направя стените дармадан жълти от мързел... Имам со специален кош за фасове и десет пепелника, за да не сера в на комшийката лехата със зеленчуците. А и е доста по-приятно в нормално време да пушиш вън, лятото ня сянка под асмата с кафенцето...
Кви кафета през лятото? Тогава само бири!
Кви кафета през лятото? Тогава само бири!
За да добутам до бира ми е нужно кафе.
ge6aaaa3
02-08-2018, 07:30
Идеалка! И тоя семестър лепнах и двете стипендии.
istina777
02-08-2018, 07:33
Идеалка! И тоя семестър лепнах и двете стипендии.
внимавай сега от някоя секта да не те поканят на среща.. например, женския модератор.
YoungBloodZ
02-08-2018, 08:35
За да добутам до бира ми е нужно кафе.
Там ти е грешката - мислиш, че не можеш да започнеш сутринта с бира...
Там ти е грешката - мислиш, че не можеш да започнеш сутринта с бира...
Не, не. Кафето си е най за сутринта. Бира за закуска - само, ако вечерта е била тежка, и то като лекарство. Бульон Трезве го наричаме.
YoungBloodZ
02-08-2018, 08:41
Бира за закуска само
+шкембе чорба = най-добрата комбинация за изтрезняване.
a papugai да ни нарича селяни, дреме ми. :D
Мразя шкембе чорба ама не си първия, който ми го предлага тва за изтрезняване... Явно е добро.
YoungBloodZ
02-08-2018, 08:54
Мразя шкембе чорба
Заслужаваш бан... :D
Явно по вашия край не го правят добре.
Заслужаваш бан... :D
Явно по вашия край не го правят добре.
Абе, и боя, и шкембето ги правим добре, но и двете не са ми вкусни никак.
ge6aaaa3
02-08-2018, 09:40
Ей, пак стана обед и не съм казал, че модератора е лайно... Ще почна аларма да си нагласям.
Деца, да спамна с тва, че е бая добро. :о
https://youtu.be/CnFtZZp7f-c
anonymous908491
02-08-2018, 10:21
Малкият Асанчо носи на баща си една кайсиева костилка и вика:
- Татоо, чупи таз костилка!
Големият Асан си я слага на кътниците и хряссс, чупи костилката. След малко Асанчо пак тича и пак:
– Татоо, чупи таз костилка….
И така дестина пъти. На големия Асан му писнало..
- Асанчо, откъде тез костилки, бе?
- Ми тато, озад има едно голяяямо говно, пълно е с костилки…
crazyfenka
02-08-2018, 12:49
Които си приличат се привличат, I guess. D:
Защо и двете? Вейпа много по-лесно се приготвя и използва, а и е по-ефективен от наргилето.
Почти цял ден пуших вейп -май ме кефи повече от наргилето.
След това отидохме на наргиле бар с моите приятелчета и щом почнах да пуша наргиле почна да ме боли главата и ми стана супер зле , на другите с които бях също им стана зле.Абе общо взето мисля че наргилето нещо не беше наред (случайно ако вкусът е бил по-силен или и аз не знам).
HollyGolightly
02-08-2018, 13:07
Нещо ми е смотано днес, без причина, просто Ей така за разнообразие.
Почти цял ден пуших вейп -май ме кефи повече от наргилето.
След това отидохме на наргиле бар с моите приятелчета и щом почнах да пуша наргиле почна да ме боли главата и ми стана супер зле , на другите с които бях също им стана зле.Абе общо взето мисля че наргилето нещо не беше наред (случайно ако вкусът е бил по-силен или и аз не знам).
По принцип хубавото наргиле е силно. Ако сте били 2-3-4 човека и сте го изпушили изцяло, е нормално да ви замае.
ПТ: Доста продуктивен ден, а още дори не е към края си - подредих и изчистих стаята, и научих 1/4 от темите. Докрая на деня смятам да станат 2/4 и утре вече да започна да ги програмирам, което ще отнеме доста повече време. Довечера ще си направя и упражненията, че пак започна да се засилва болката. Единствено до аптеката няма да отида, защото не ми се излиза, но нищо, не е неотложно. ;д
YoungBloodZ
02-08-2018, 14:05
По принцип хубавото наргиле е силно. Ако сте били 2-3-4 човека и сте го изпушили изцяло, е нормално да ви замае.
Какви глупости говориш, едно наргиле може да си се изпуши от двама без никакъв проблем. Ама явно още сте деца и не знаете тънкостите...
crazyfenka
02-08-2018, 14:30
Какви глупости говориш, едно наргиле може да си се изпуши от двама без никакъв проблем. Ама явно още сте деца и не знаете тънкостите...
Не мисля че има голямо значение дали си дете ,то в днешно време децата разбират повече тия работи.
YoungBloodZ
02-08-2018, 14:55
Не мисля че има голямо значение дали си дете ,то в днешно време децата разбират повече тия работи.
Е личи си. 8-)
Явно не си пушил качествено наргиле. И аз съм пушила едно наргиле сама, ама отидох преди 3-4 месеца в бар с наистина невероятно наргиле и 2-ма човека се замаяхме на 20-тата минута.
YoungBloodZ
02-08-2018, 15:25
Явно не си пушил качествено наргиле. И аз съм пушила едно наргиле сама, ама отидох преди 3-4 месеца в бар с наистина невероятно наргиле и 2-ма човека се замаяхме на 20-тата минута.
Сигурно си права. :)
Fisherman
02-08-2018, 16:50
+шкембе чорба = най-добрата комбинация за изтрезняване.
най-доброто за изтрезняване е някакъв сладък сироп или компот,алкохолизма води до хипогликемия
най-доброто за изтрезняване е някакъв сладък сироп или компот,алкохолизма води до хипогликемия
Аз от татито знам, че по принцип кисело помага. И цитруси, де. Виж, никога не съм си падала по киселото зеле, та чорба не съм пробвала, но след всяко пиянство наливам портокалов сок или направо ям портокал/мандарина и ми действа добре. Макар че точно аз не съм точния пример за махмурлук, щото такова никога не съм имала за щастие.
02-08-2018, 18:30
За препил знам айрян и шкембе чорба. Не ми се е случвало все още да ги изпробвам. Бързо изтрезнявам :D
.. Скапа ми се настроението, писна ми да се караме за глупости. Имам чувството, че само си търси причина, за която да ми се сърди или да ми опява. Писна ми. Писна ми. Писна ми. Писна ми. Писнаа....
YoungBloodZ
02-08-2018, 18:44
http://www.socialsmiling.com/image/asset/785_not-sure-if-life-is-getting-better-or-the-amount-of-fuck-i-give-is-decreasing_460-336.jpg
Сън му е майката при мен, странното е, че като се напия, спя по-малко от по принцип. ;д
ПТ: Кефя се като циганче на баничка, че ми е чиста стаята. ;д Няма такъв идиот, все едно цял живот само в мръсотия съм живяла. ;д
anonymous990763
02-08-2018, 19:04
http://www.socialsmiling.com/image/asset/785_not-sure-if-life-is-getting-better-or-the-amount-of-fuck-i-give-is-decreasing_460-336.jpg
Първото е.
Fisherman
02-08-2018, 19:06
Днес май не наминах да кажа, че модератора е лайно. :)
евала
Fisherman
02-08-2018, 19:10
за тва че са те баннали от тоя отрепан форум дигаш толко шум,нищо интересно освен форума ли не се случва в живота ти
ge6aaaa3
02-08-2018, 19:43
Беги да караш влакчето :)
Че ти имаш цялото време на света, как така ако имаш време ?
Защото ми е любопитно, какво четеш(?).Някои хора учат и работят за разлика от теб!
Може би за това ти се струва, че имам безкрайно свободно време :? !
...нова регистрация на стар потребителТоку-що каза определението за фейк профил :D !
Днес май не наминах да кажа, че модератора е лайно. :)Кажи нещо и за себе си :) !
Например как върви фитнеса :razz: ?
Или колко жени си минал, след като тори ти би шута :D !
Идеалка! И тоя семестър лепнах и двете стипендии.Чудесно - жените като разберат че си взел две стипендии за десетки левове и всяка ще е твоя :razz: !
Ей, пак стана обед и не съм казал, че модератора е лайно... Ще почна аларма да си нагласям.Какъв прогрес :D !
Явно имаш нужда от такова разнообразие, защото явно жените не те оставят на мира :razz: !
за тва че са те баннали от тоя отрепан форум дигаш толко шум,нищо интересно освен форума ли не се случва в живота тиСигурно банда плеймейтки са на път да му разбият вратата и да го изнасилят без капка милост!
Мисля че е зов за помощ :razz: !
https://m.popkey.co/6adbb6/K6oMm.gif
Аре пак Тори ти в устата...
ОН: Имам некъф напредък днес - преебаха ми уговорка и аз не хукнах да я променям, а обясних защо точно не ме боли фара особено. И гледах сериал, де. Става все по-интересен, бтв, трябва да го догледам. За утре вечер имаме уговорка, силно се надявам да е поне на половина толкова забавно, колкото предния път като се събирахме.
kompleksar
02-08-2018, 20:24
Не треа ли той да ти е в устата ?
Fisherman
02-08-2018, 20:24
Беги да караш влакчето :)
беги ти
ge6aaaa3
02-08-2018, 20:38
Иване, 85кг и 4 пъти повече от теб. Това са отговорите на въпросите ти. Нещо друго да имаш да питаш преди майка ти да те вземе да чиракуваш на околовръстното?
LoadRunner
02-08-2018, 21:40
Жалък подчовек, не ме пропускай така мазничко.
crazyfenka
02-09-2018, 05:57
Е личи си. 8-)
Аз не претендирам че разбирам :)
YoungBloodZ
02-09-2018, 06:04
за тва че са те баннали от тоя отрепан форум дигаш толко шум,нищо интересно освен форума ли не се случва в живота ти
Ударил е дъното, аз затова не му банвам и тоя акаунт, че ще вземе да се самоубие.
Някои хора учат и работят за разлика от теб!
Може би за това ти се струва, че имам безкрайно свободно време :? !
Току-що каза определението за фейк профил :D !
Кажи нещо и за себе си :) !
Например как върви фитнеса :razz: ?
Или колко жени си минал, след като тори ти би шута :D !
Чудесно - жените като разберат че си взел две стипендии за десетки левове и всяка ще е твоя :razz: !
Какъв прогрес :D !
Явно имаш нужда от такова разнообразие, защото явно жените не те оставят на мира :razz: !
Сигурно банда плеймейтки са на път да му разбият вратата и да го изнасилят без капка милост!
Мисля че е зов за помощ :razz: !
[img]https://m.popkey.co/6adbb6/K6oMm.gif[/img
След като прочетох всичко за турксчо бях точно като Никълъс Кейдж. :razz:
Е какво, поне те споменава с добро. :D
Не треа ли той да ти е в устата ?
Има ги и двете възможности.
Аз не претендирам че разбирам :)
Добре. :)
istina777
02-09-2018, 06:07
Чудя се защо имаше само момичета на социалния експеримент.
YoungBloodZ
02-09-2018, 07:18
Чудя се защо имаше само момичета на социалния експеримент.
Оплакваш се, че е имало само момичета? Кораб, ти да не би да харесваш мъже? #-o
dreamwalker
02-09-2018, 07:20
https://pics.me.me/flat-earthers-be-like-pluto-neptune-uranus-saturn-jupiter-mars-5283289.png
ge6aaaa3
02-09-2018, 07:30
Ударил е дъното, аз затова не му банвам и тоя акаунт, че ще вземе да се самоубие.
След като прочетох всичко за турксчо бях точно като Никълъс Кейдж. :razz:
Е какво, поне те споменава с добро. :D
Има ги и двете възможности.
Добре. :)
Опа, смукач, да не си извади ръчичките от дупето, че се разписа?
istina777
02-09-2018, 07:53
Оплакваш се, че е имало само момичета? Кораб, ти да не би да харесваш мъже? #-o
Не, но бяха облечени с костюми, а операторът с камерата дойде от друга посока. Трябвало е да изпитам чувство, и да видя това, според моментната ми настройка. С две думи - да изпитам параноя. А след това да бъда лесно манипулиран.
crazyfenka
02-09-2018, 08:58
https://pics.me.me/flat-earthers-be-like-pluto-neptune-uranus-saturn-jupiter-mars-5283289.png
Омг хаха!
crazyfenka
02-09-2018, 09:01
По-късно съм на парти и мисля да купонясвам , половината хора които ще дойдат на партито си имат гаджета. С гадже или без гадже е по-добре?
02-09-2018, 09:46
В такова скапано настроение съм, че до края на деня някой може да си го отнесе
02-09-2018, 09:47
По-късно съм на парти и мисля да купонясвам , половината хора които ще дойдат на партито си имат гаджета. С гадже или без гадже е по-добре?
Без, до този извод стигнах. Не е необходимо абсолютно всичко да правите заедно. Забавлявай се
Без, до този извод стигнах. Не е необходимо абсолютно всичко да правите заедно. Забавлявай се
На мен ми се струва, че говори за хипотетично гадже, а не за съществуващо. Ако е така, е доста забавно.
crazyfenka
02-09-2018, 11:21
На мен ми се струва, че говори за хипотетично гадже, а не за съществуващо. Ако е така, е доста забавно.
Хипотетично е ,да.
HollyGolightly
02-09-2018, 11:36
Честит ви Петък, със здраве да си го ползвате 8-)
Не, но бяха облечени с костюми, а операторът с камерата дойде от друга посока. Трябвало е да изпитам чувство, и да видя това, според моментната ми настройка. С две думи - да изпитам параноя. А след това да бъда лесно манипулиран.
Оф и твоята не е никак лесна.
Времето е доста приятно, цял ден съм на ДВА!!! отворени прозореца и ми е доста добре. В момента първата мусака в живота ми е във фурната и се надявам да се получи добре. Мирише доста вкусно, но не се знае знае ли се. ;д Силно се надявам да се получи, че иначе нямам какво да ям. ;д
YoungBloodZ
02-09-2018, 13:32
Хаштаг когат караш Ауди с червен (посолствен) номер и коланите и камерите не важат за теб...
https://www.dnevnik.bg/shimg/cbig_2850185.jpg
Иване, 85кг и 4 пъти повече от теб. Това са отговорите на въпросите ти.
https://4.bp.blogspot.com/-e6nLocX2zbI/Vx0RJwfZQoI/AAAAAAAADrc/GqhHZDuk3vsvkg0rwvIgfhI5zslCnyw5gCKgB/s1600/youtalkingtomerobertdeniro.gif
?
Кажи за сланината :D ?
4 пъти повече какво?! Не знаех че и ти ходиш по платени каки :D !
Нещо друго да имаш да питаш преди майка ти да те вземе да чиракуваш на околовръстното?
ще го цитирам втори път
току виж някой от модераторите има глава на раменете:?
Жалък подчовек, не ме пропускай така мазничко.Добре, няма щом искаш:
хахахаххахааааааааааааааа ааа
какъв жалък смешник сиСега доволен ли си :) ?
Ударил е дъното, аз затова не му банвам и тоя акаунт, че ще вземе да се самоубие.Забавен е Турксчо :) !
След като прочетох всичко за турксчо бях точно като Никълъс Кейдж. :razz::D
Хаштаг когат караш Ауди с червен (посолствен) номер и коланите и камерите не важат за теб...Тия понякога са много нагли! Ченгетата дори не ги спират.
AnarchyBoy
02-09-2018, 16:08
Времето е доста приятно, цял ден съм на ДВА!!! отворени прозореца и ми е доста добре. В момента първата мусака в живота ми е във фурната и се надявам да се получи добре. Мирише доста вкусно, но не се знае знае ли се. ;д Силно се надявам да се получи, че иначе нямам какво да ям. ;д
Liar
Хаштаг когат караш Ауди с червен (посолствен) номер и коланите и камерите не важат за теб...
Добро утро..
^За кое по-точно? :?
ПТ: Стана добре, доволна съм от себе си. Ще стане готвач от мен. 8-)
А иначе съм малко...раздразнена? Но нищо, ще го преживея някак. ;д
istina777
02-09-2018, 16:36
Честит ви Петък, със здраве да си го ползвате 8-)
Оф и твоята не е никак лесна.
Поне да се знаят какви са рисковете и филмирането след подобни организирани случки.
Модераторите да си знаят.
YoungBloodZ
02-09-2018, 18:20
Кораб, видях какво лс си писал на Holly. Внимавай в картинката.
istina777
02-09-2018, 18:21
Писах това, което се случи.
02-09-2018, 18:35
Оправи ми се настроението. Оправих си и документите. Спуках се да се бъзикам с един мъж в агенцията. Само че се оказа, че съм доста убедителна, щом по едно време ми повярва, че имам деца :D :D Пич беше. Ама не мога да чета документи и да слушам какво ми говори. Все пак се посмяхме :D
dreamwalker
02-09-2018, 18:38
http://s2.quickmeme.com/img/fc/fcbcfaf4ae180706aba3b0539e4f247084323b5135878548ee b1c14289b2606f.jpg
Янги, поне като злоупотребяваш с правата си, не го развявай пред целия форум.
ПТ: Нещо толкова малко може да те зарадва толкова много.
Fisherman
02-09-2018, 19:24
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/27935226_944038355765771_402826182_n.png?oh=cc9bdd 5dbefcc35f55f0a27597c7a931&oe=5A80A4C8
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/27867631_2001479746733559_5274675224662625320_n.jp g?oh=49f9f49f2cf3f6d443961802f89a8383&oe=5B100933
Някой беше писал за гаджета и дискотеки. ;д
istina777
02-09-2018, 21:33
teenproblem с модератор от секта.
istina777
02-09-2018, 21:34
Най-гледания български форум с модератор от секта.
ge6aaaa3
02-09-2018, 21:43
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/27867631_2001479746733559_5274675224662625320_n.jp g?oh=49f9f49f2cf3f6d443961802f89a8383&oe=5B100933
Някой беше писал за гаджета и дискотеки. ;д
Каква ракия, бе?!? ВИНО! Там е истината. :)
istina777
02-09-2018, 21:45
Не ти ли пука, че дори тук някоя модерна секта може да въздейства на децата?
Че и модератор, за да ти трие съобщенията след това.
Абе и аз не съм фен на ракията да си кажа честно. Ама все пак - ракия, вино, #котдоди. ;д
ge6aaaa3
02-09-2018, 21:55
Не ти ли пука, че дори тук някоя модерна секта може да въздейства на децата?
Че и модератор, за да ти трие съобщенията след това.
Тук се напълни с шизофреници, това ме притеснява.
И че модераторът е лайно.
YoungBloodZ
02-09-2018, 21:57
Деца, виното е напитката на боговете. Не се заблуждавайте с разни ракии и такива неща...
istina777
02-09-2018, 21:59
Тук се напълни с шизофреници, това ме притеснява.
И че модераторът е лайно.
То е ясно, но ако модераторът наистина е от секта, а след това се изкарва жертвата, след този странен флашмоб с аудио озвучение на смях, който ми направи. По-късно ми писа да съм мислил, да съм търсил, за да ми повлияе психологически.
Това е по-страшното. Че модератор. На пръв поглед - умен, интелигентнен човек.. Да се окаже секта.
HollyGolightly
02-09-2018, 22:03
То е ясно, но ако модераторът наистина е от секта, а след това се изкарва жертвата, след този странен флашмоб с аудио озвучение на смях, който ми направи. По-късно ми писа да съм мислил, да съм търсил, за да ми повлияе психологически.
Това е по-страшното. Че модератор. На пръв поглед - умен, интелигентнен човек.. Да се окаже секта.
Ти си за освидетелстване, вземи мерки, потърси помощ ддз
istina777
02-09-2018, 22:04
Ти си за освидетелстване, вземи мерки, потърси помощ ддз
И аз така щях да ти напиша, ако не беше случката и последвалото.
http://sexnature.org/priroda-na-choveka/metodi-na-sektite.html
''Шоу - развлекателни- методи на въздействие.
Модерните методи от шоу - програмите, театралните ефекти, рекламни прийоми, образци на сценично поведение заимствани от поп-изпълнители, музика с модерен аранжимент са в арсенала на сектите. Често така те подлъгват младите хора, желаещи развлечения. Тръгват от интерес и за забавление, докато накрая ги оплитат в мрежата с другите методи.''
Театрални ефекти и аудио усилвателни устройства.
Имам запазени видео записи. И други снимаха с телефоните си.
istina777
02-09-2018, 22:31
Най-уязвими от привличане в сектански организации са децата и младите хора.
Особено уязвими са по-асоциални хора. Хора с проблеми или в депресия.
HollyGolightly
02-09-2018, 22:35
И аз така щях да ти напиша, ако не беше случката и последвалото.
http://sexnature.org/priroda-na-choveka/metodi-na-sektite.html
''Шоу - развлекателни- методи на въздействие.
Модерните методи от шоу - програмите, театралните ефекти, рекламни прийоми, образци на сценично поведение заимствани от поп-изпълнители, музика с модерен аранжимент са в арсенала на сектите. Често така те подлъгват младите хора, желаещи развлечения. Тръгват от интерес и за забавление, докато накрая ги оплитат в мрежата с другите методи.''
Театрални ефекти и аудио усилвателни устройства.
Имам запазени видео записи. И други снимаха с телефоните си.
Като отида на църква в неделя, ще се помоля за теб, принципно и сега мога ама не ми се занимава
YoungBloodZ
02-09-2018, 22:46
Янги, поне като злоупотребяваш с правата си, не го развявай пред целия форум.
ПТ: Нещо толкова малко може да те зарадва толкова много.
Че защо да злоупотребявам?????
Че защо да злоупотребявам?????
Нагъл си.
YoungBloodZ
02-09-2018, 22:50
Нагъл си.
Не разбирам. Тези права са ми дадени, за да ги използвам, а не за красота...
ge6aaaa3
02-09-2018, 22:55
Правата ти са дадени, за да си изпълняваш ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, смукач.
И затова трябва да четеш ЛИЧНИ съобщения без никаква предпоставка?
crazyfenka
02-09-2018, 23:04
Връщам се от парти,беше супер яко.
nerednosti
02-10-2018, 05:59
Правата ти са дадени, за да си изпълняваш ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, смукач.
4-ти профил си направих, истината да не се прикрива.
С модератор индистинкт.
Деактивация, след деактивация.
Много умели психолози.
nerednosti3
02-10-2018, 07:10
Тъй когато казах на модератора индистинкт след случката, че имам само един приятел. Тя каза, че пак е много.
''Последици върху личността на адептите
1. Стесняване на кръгозора чрез ограничаването и регламентирането на личните контакти предимно до такива в религиозната общност.
2. Скъсване на семейните и роднински връзки и изграждане на връзки само в границите на религиозното общество. При някои общества това преминава в живот в комуни.
3. Отказ от “светско” образование и “светски” професии.
4. Постепенно отделяне от социално-културния живот на обществото.
5. В следствие на зависимостта от общността и лидера както и от вярата че само в общността е спасението се стига дори до тежки психически увреждания.\\
Ей, че се изнервих... И то от сутринта, не съм спала повече от 4-5 часа И ме пращат на вълците да се влача сто часа.
LoadRunner
02-10-2018, 08:05
Нагъл си.
хахахх, ти сериозно ли
маниак, четеш на всички съобщенията, трябва да ти се махнат правата, набутан самозванец! Тебе никой не те знае от къде се появи, ама всички знаем че пишеш само в кофата, до там се изчерпват твоите интереси. Не си подходящ за мод, осъзнай го.
Подавай оставка и се махай.
YoungBloodZ
02-10-2018, 08:20
Къде съм казал, че чета на всички съобщенията?
LoadRunner
02-10-2018, 08:24
ами щом имаш тази опция, кое доказва че не ги четеш
YoungBloodZ
02-10-2018, 08:31
ами щом имаш тази опция, кое доказва че не ги четеш
Каква опция?
nerednosti3
02-10-2018, 09:01
Каква опция?
Ами прочети ги тогава от самото начало.Можем, ако искаш, дори заедно да обсъдим всяко едно съобщение следствие на каква мисъл е протичало и по кое време след ''театралното изпълненение''.
Тук се напълни с шизофреници, това ме притеснява. Нали :) ?
То си е за притеснение, съгласен съм:
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/509072-%D0%9C%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D 1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%89?p=11590183&viewfull=1#post11590183
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/509072-%D0%9C%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D 1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%89?p=11590518&viewfull=1#post11590518
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/509072-%D0%9C%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D 1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%89?p=11590112&viewfull=1#post11590112
и разбира се:
http://www.teenproblem.net/users/view/1196258.html
И че модераторът е лайно.Кой?
Или може би по-точният въпрос е... :?
Правата ти са дадени, за да си изпълняваш ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, смукач.Турксчо все за някакво смучене си мисли :shock: :? !
4-ти профил си направих, истината да не се прикрива.
С модератор индистинкт.
Деактивация, след деактивация.
Много умели психолози.Изчерпили са ѝ се аргументите сигурно.
Най-добре спри да общуваш с нея.
nerednosti3
02-10-2018, 09:08
Ето я техниката.
1) Отлагане във времето, когато надушат, че не си подходящия, за да забравиш.
2) Хвърляне на различни теми, които да те разконцентрират.
3) Използване на лична информация, за която знаят, че те е срам.
4) Опленяване с чувствата.
5) Провокации.
6) Изкарване на човека от равновесие, за да може след това да бъде обвинен за кибер насилник и прочие.
Използване на любопитството.
Вдълбяване, че си избран.
По принцип подобни социални експерименти не е редно да се провеждат.
anonymous990763
02-10-2018, 09:14
Каква опция?
Чак на мен ми стана интересно за каква опция става дума.
nerednosti3
02-10-2018, 09:21
Чак на мен ми стана интересно за каква опция става дума.
Освен, ако някой не е хаквал твоя профил, за да пише.
Уиски,бре каква ракия
Тъй когато казах на модератора индистинкт след случката, че имам само един приятел. Тя каза, че пак е много.
Правилно ти е казало момичето. Като се държиш неадекватно, няма да имаш приятели. Стегни се и спри да я тормозиш, женчо. Бахти филмите, бахти чудото. И потърси помощ преди белите престилки да са те прибрали принудително.
crazyfenka
02-10-2018, 09:37
Чувствам се малко зле.
Тъпо е когато най-добрият ти приятел не те разбира и дори не се опитва да те разбере.
nerednosti3
02-10-2018, 09:52
Правилно ти е казало момичето. Като се държиш неадекватно, няма да имаш приятели. Стегни се и спри да я тормозиш, женчо. Бахти филмите, бахти чудото. И потърси помощ преди белите престилки да са те прибрали принудително.
Ако мислиш, че за теб също не се притесняват белите престилки, жестоко се лъжеш.
Но си прав, че не трябва да я безпокоя.
Ако мислиш, че за теб също не се притесняват белите престилки, жестоко се лъжеш.
Но си прав, че не трябва да я безпокоя.
Ами спри тогава. Притесняваш и дразниш и целия форум освен това. А аз може и да имам проблеми, ама поне различавам реалността и не си въобразявам простотии.
А аз може и да имам проблеми, ама поне различавам реалността и не си въобразявам простотии.
Добър виц. ;д
Шегувам те само, да не се обидиш сега.
nerednosti3
02-10-2018, 10:50
Ами спри тогава. Притесняваш и дразниш и целия форум освен това. А аз може и да имам проблеми, ама поне различавам реалността и не си въобразявам простотии.
Целия форум е като заровен в пясъка , когато възникне някакъв по -сериозен проблем.
Ако и обществото е такова, нищо чудно , че навсякъде около нас зомбират хора, отвличат деца, промиват мозъци в корпорации.
По телевизията се говори за опасностите.
Аз пиша като откачен.
А хората с лека ръка минават. И заминават.
Добре , че съм сигурен, че държавни органи за сигурността също четат личните ни.
Не казвам, че може да съм Филмар.
Но е факт как хората просто не им дреме, че да допуснат нещо по-сложно.
^Съвсем умишлено ще ти го кажа тук, а не на лично. Спри да занимаваш хората с твоите глупости. Мислиш ли, че е случайно, че спрях да ти отговарям в скайп? А ти продължаваш да досаждаш. Разтръби го вече на света, всички разбраха, че Indistinct е от секта, какво повече искаш?
nerednosti3
02-10-2018, 11:03
^Съвсем умишлено ще ти го кажа тук, а не на лично. Спри да занимаваш хората с твоите глупости. Мислиш ли, че е случайно, че спрях да ти отговарям в скайп? А ти продължаваш да досаждаш. Разтръби го вече на света, всички разбраха, че Indistinct е от секта, какво повече искаш?
Ето тази реакция подсказва за българската действителност.
Първо погледни в твоята паничка. ;)
Добър виц. ;д
Шегувам те само, да не се обидиш сега.
Край, няма да ти чета мненията повече ;д.
nerednosti3
02-10-2018, 11:07
Първо погледни в твоята паничка. ;)
Вече все по-малко започва да ми пука, че на голяма част от народа му е зле.
Край, няма да ти чета мненията повече ;д.
;(