Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46

tori
04-22-2019, 22:25
Еееее, най-накрая видях студиото! Евалата! Ама си е мизерийка за чистене, де. Утре има план да се чисти. И има баси готиния бар, та имам някои идеи...
Днес като цяло беше доста продуктивен ден, макар че основната работа, дето се очакваше да я вършим, остана недопипната. До края на седмицата ще е готово и не-сурово вече. Наистина нямам търпение да го видя вече!
И успях най-сетне да ида да си купя подаръци, което е баси готиното. Инвестирам в гримове, та да мога да изкарвам пари от тях скоро, та... Много ми е готино, да. Пък!
Ноктите ми продължават да седят счупени, щото и двете нямаме време да го сътворим това пак. Ще видим какво ще се получи, докато се наканим. Дано не стане някой ташак.
Оправих едните филми, другите хиляда са там и чакат разрешаване.

HollyGolightly
04-24-2019, 00:15
Кой счупи мобилната версия на форума и защо

tori
04-25-2019, 11:37
Значи, започва да ми втръсва от несериозници... Баси, занимавам се с артисти (актьори, режисьори, музиканти, художници и всякаква друга пасмина от вида), които са поне двеста пъти по-сериозни и си цепят секундата на две, за да са на място. Тая нищо и никаква мърла си прави каквото си знае и ме обръща на маймуна от две седмици насам. Айде, няма нужда. Само да гледа рязко да не спра да върша услуги, че за бала аз ше я гримирам... Баси наглеците, баси чудото.
Иначе деня е много топ за момента - някакви поръчки идват, някакви подаръци... Много яко. И довечера се очертава пиене с екипа. Йейейе! Мноу готино.

haritov
04-25-2019, 20:38
Взех да си събирам версиите.
Ще си купя една нова кола :D

HollyGolightly
04-26-2019, 02:15
Не вярвам в късмети, съдби и тем подобни глупости, но как пък всеки път като вали, вали най-силно докато съм навън, в момента в който влезна я в колата, я у нас и рязко намаля!?
И преди лекции отидох да си взема салата, онази ме пита дали съм искала вилица... не, смятам да я сърбам директно от кутията... имам чувството че с конкурс за тъпота ги избират тези.

tori
04-26-2019, 07:40
Като снощи такова театро не бях играла много отдавна... :ддд Как не ме улови, че се права на ударена, бе?! Ше кажеш, че не ми познава маниера, когато се напия и когато съм трезва... Не че имам нещо против, щото си получих, каквото исках, но баси мамата, толкова тъпо парче рядко съм виждала. Аз ИЗОБЩО не съм добра актриса, а и повтарях едни и същи глупости 20000 пъти, той вярва, идиота му с идиот. :ддддд Ей тва е, защото не ме познава - ако беше някой друг, дето ме чете като отворена книжка, щеше да ми се изсмее и да отебе. Шаранче. :дд

haritov
04-26-2019, 18:29
Не вярвам в късмети, съдби и тем подобни глупости, но как пък всеки път като вали, вали най-силно докато съм навън, в момента в който влезна я в колата, я у нас и рязко намаля!?
И преди лекции отидох да си взема салата, онази ме пита дали съм искала вилица... не, смятам да я сърбам директно от кутията... имам чувството че с конкурс за тъпота ги избират тези.

Когато правим въстановка винаги е слънчево,а когато приключим веднага се облачи.

С право дело и права вяра,бог е с теб

inewton
04-26-2019, 21:12
Когато правим въстановка винаги е слънчево,а когато приключим веднага се облачи.

С право дело и права вяра,бог е с теб

Бог се пише с главна буква. Не че Му пука как го пишеш. В иврита няма малки и главни букви, в гръцкия, на който е писан Новия Завет също не е имало, но в българския има.

Lilanda
04-27-2019, 11:30
Здравейте, хора, как сте? Минавам само да ви пожелая весели празници.

anonimna:D
04-27-2019, 12:13
Здравейте, хора, как сте? Минавам само да ви пожелая весели празници.

Весели празници и на теб :*

haritov
04-27-2019, 22:00
Много силен период,изкарах някой друг лев взех си моето и сега имам пари за харчене. Въстановката беше прекрасна,просто нямаше човек дето да не ме хвали. За 2 часа научих хора които не знаят да държат пушката да напредват в правилна шеренга и да стрелят залпово. Браво и на другарите от Украина! Оптини реконструктори,въпреки всичко се разрахме с поглед.
В работата договорих нови стоки на цени по-ниски от на доставчик и обзавеждане за новата клиника от мебели до апаратура.

Злите езици се кротнаха,а аз отново съм на върха.

FuzzyDesertMeaw
04-27-2019, 23:33
Дриймуолкър, я си трий кутията, че не мога да ти върна спама..

04-28-2019, 16:43
Христос воскресе! Желая ви много радости, успехи, хубави емоции и много любов!

FuzzyDesertMeaw
04-28-2019, 17:04
Воистина воскресе! Да си жива и здрава! Успех на последния изпит, че след няколко месеца си чакам подаръка, след като се върнеш от бригада. :Р

04-28-2019, 17:45
Абе любов моя, недей да разкриваш връзката ни така публично :Д
Пс- подаръци ще иииииима за всички от сърце....

FuzzyDesertMeaw
04-28-2019, 21:42
Сори, любима. Понякога съм много словоохотлив.. Малък мой недостатък. :Д

tori
04-29-2019, 11:22
Видяхме бебето в завършен вариант! Разгеле! Мноооого ми е готино и щастливо. И нашите видяха и го харесаха. И да - още по-готино ми е, пък! <3
Празниците са си празници и беше ясно като бял ден, че ще пощтръклея от глупости ама чак така да се изнервя, не вярвах. Таланти.
Утре отиваме да му търсим Куч по приютите, йейейейейейе. Втори кучешки член на семейството. Щастлива съм, пък!

haritov
04-29-2019, 17:55
Видяхме бебето в завършен вариант! Разгеле! Мноооого ми е готино и щастливо. И нашите видяха и го харесаха. И да - още по-готино ми е, пък! <3
Празниците са си празници и беше ясно като бял ден, че ще пощтръклея от глупости ама чак така да се изнервя, не вярвах. Таланти.
Утре отиваме да му търсим Куч по приютите, йейейейейейе. Втори кучешки член на семейството. Щастлива съм, пък!

Ако беше казала по-рано можех да ти намеря Акита Ину от елитен развъдник безплатно

tori
04-29-2019, 19:39
Ако беше казала по-рано можех да ти намеря Акита Ину от елитен развъдник безплатно
Не ги харесва заради опашката. Иначе, и да ги харесваше, той иска куче от приют, за да промени нечий живот към по-добро. Това, дето и аз исках, но не ми се получи като вземах моя Гламчо.
Все пак благодаря, де - много мило от твоя страна да го предложиш.

05-02-2019, 19:03
Напоследък изпитвам страх, страх, страх и пак страх. Много дини съм хванала под една мишница за тази моя крехка възраст. Скоро завършвам и буквално ме е страх за бъдещето, дали ще си намеря хубава работа, дали ще постигна нещо, дали ще успея да си купя апартамент, дали ще остана с приятелят ми, защото аз съм голяма особа, дали ще мога да осигуря нормален стандарт на живот на мен и семейството ми, дали, дали, дали.
Боли ме и зверски гърлото в момента, болна съм :д
И последно, ако някой знае методи за бърза почивка, пози, за релаксация и тн, да споделя.
Пс- наистина има специални пози от йогата, които могат да те заредят с достатъчно енергия, само за половин-един час, ама трябва да посетя вуйчо си, че да ми ги каже, покаже, пък нещо нямам желание.

haritov
05-02-2019, 19:18
Напоследък изпитвам страх, страх, страх и пак страх. Много дини съм хванала под една мишница за тази моя крехка възраст. Скоро завършвам и буквално ме е страх за бъдещето, дали ще си намеря хубава работа, дали ще постигна нещо, дали ще успея да си купя апартамент, дали ще остана с приятелят ми, защото аз съм голяма особа, дали ще мога да осигуря нормален стандарт на живот на мен и семейството ми, дали, дали, дали.
Боли ме и зверски гърлото в момента, болна съм :д
И последно, ако някой знае методи за бърза почивка, пози, за релаксация и тн, да споделя.
Пс- наистина има специални пози от йогата, които могат да те заредят с достатъчно енергия, само за половин-един час, ама трябва да посетя вуйчо си, че да ми ги каже, покаже, пък нещо нямам желание.
От всичко изброено мисли най-вече за гърлото си!

Другото само ще си дойде на мястото :D

Иначе днес батерията ми показа нула,тотално рухнах в един момент. Доста интензивен период беше и сега ми се отразява.

tori
05-03-2019, 06:31
Работата с осиновения Гламчо е много дебела вече. Без "шефа" е тъжен и самотен още от първите часове, пък не е като да не обича и мен. Даже първо мен си хареса. Трети ден ни е в ръчичките, слушка, папка, спинка... Голяма е любов. Само дето иска да гони котки и гъбълчитъ, колкото ние го обичаме, а това е много. С малкия Гламчо вече се обожават и пазят един друг, а как пазят нас, няма да казвам... Гоненето на разни животинки си им е някаква обща, споделена страст. Живеем в някаква странна идилия с тия двамата, в която няна шанс да ни доскучее.
Онзи ден намерихме питбулка, която върнах на собствениците и, а тя за благодарност ме облиза по цялата муцуна. "Шефа" и ми писа във фб чак вечерта, за да благодари. После защо обичам толкова животни...
Снощи вечерта умрях от главоболие, та заспах супер рано. Толкова рано рядко съм заспивала, но виж - хубаво е.
Оная гад си дойде да се видим и опием. Разбира се, наприказвахме се и даже се скарахме, но си беше хубаво.
Тези дни се очаква да се науча на едни нови техники, които звучат лесно, но сигурно не са баш-баш. Все пак, специалистите в областта вземат луди пари за такива неща... Толкова е хубаво да се занимаваш с това... Няма равно просто.
Днес може би ще се наложи да се свършат някои работи, а после - както се предполага - ще има разходка и вечерта ще се пусна в бара за бира. Петък е и ще има много твари наоколо, може да стане сеир и кОпон. Времето е хубаво, настроението ми е топ и не смятам, че има какво да го развали. Силно се надявам да няма някакви непредвидени обстоятелства, защото не е готино.
Оу, и от сумати време се навивам да тествам един грим ама нямам върху кого... И срешата с екипа е за днес... Даже може би ще слея нещата и ще помоля другата мацка от екипа за модел, че и без друго тя ме помоли да тествам това + да я гримирам някой ден... Звучи като фън тестче.

HollyGolightly
05-03-2019, 10:58
Най-после свърши и този семестър и направо имам чувството че един тон проблеми и задължения ми паднаха от гърба. От снощи седя и мисля за всички неща, които ще имам време да свърша сега като “свободен човек” Не мога да повярвам, че успях да мина няколко седмици без никой да ми спойлне троновете или Филма, който така дълго чаках. Довечера след работа мисля 2 часа фитнес и после наваксване на филми и сериали 8-) освен ако той вече няма някакви планове с приятели, тогава ще се излиза.

haritov
05-03-2019, 18:08
Спазих обещанието си и сега ще мога да заспя спокоен от тази гледна точка. Трудното предстои,но там вече бог да е смен,а честта ми си е непокътната.

LoadRunner
05-03-2019, 22:08
кой киртак е изрил последните мнения и поради каква причина
вече се убеждавам че дори младата кръв водеше парада по-добре

05-04-2019, 06:15
вече се убеждавам че дори младата кръв водеше парада по-добре

И аз не знам защо са изтрити, няма никакъв смисъл, а ми беше интересна гледната ти точка.

Грозния
05-04-2019, 10:48
вече се убеждавам че дори младата кръв водеше парада по-добреАз съм обяснил много добре този процес (в "Модераторска помощ" и "НЕ-ДНЕВНИКА") и съм един от първите, които го забелязаха и започнах да водя борба с него.

dreamwalker
05-04-2019, 21:13
Най-после свърши и този семестър и направо имам чувството че един тон проблеми и задължения ми паднаха от гърба. От снощи седя и мисля за всички неща, които ще имам време да свърша сега като “свободен човек” Не мога да повярвам, че успях да мина няколко седмици без никой да ми спойлне троновете или Филма, който така дълго чаках. Довечера след работа мисля 2 часа фитнес и после наваксване на филми и сериали 8-) освен ако той вече няма някакви планове с приятели, тогава ще се излиза.

Холи, ти не завърши ли преди години.

FuzzyDesertMeaw
05-04-2019, 21:31

Последният семестър го повтаря ли повтаря, повтаря, повтаря...

HollyGolightly
05-04-2019, 23:02

Завърших 2016та и преди около година и нещо ми влезна една идея в главата и сега взимам prequisites за law school, Юли месец свършвам с тях и почвам да се готвя за LSAT

Гледахме Endgame и съм разочарована от почти всичко случило се. Ще си направя един маратон тези дни и ще изгледам няколкото филма на Марвел които наистина ми харесват, че да ми се оправи настроението.

FuzzyDesertMeaw
05-04-2019, 23:11
Аре сега - още една юристка... Не смятате ли, че на планетата вече има твърде много завършили право. Може би трябва чрез силови мерки планетата да се прочисти от тях и на тяхно място да популират инженери..

FuzzyDesertMeaw
05-05-2019, 07:46
Моля, уважаемата dreamwalker, да изтрие малко от натрупаните си лични съобщения.. :*

HollyGolightly
05-05-2019, 21:47
Напълно съм убедена, че майка ми и баща ми го харесват повече от мен, а той е готов да направи всичко за да им угоди. Сигурно за това и го харесват де, мен като ме поканят на вечеря ги режа, че съм заета, а той веднага е готов и редварително уговорените ни планове да промени само и само да не им каже не. Били такива приятни хора, а аз съм била лоша към тях, ми хубаво, лоша съм, за всичко си има причина все пак.

tori
05-06-2019, 08:54
Имаше за преснимане някакви неща, та вчера се натиснахме, уморени-уморени, за да свършим работата. Получи се нещо много красиво и сме доволни. Снимки направих амнайсе хиляди, голяма част от които чудесни попадения, за които получих комплименти от всички. Доста съм доволна от себе си. После си разходихме гадините, които се върнаха направо в наливно състояние и спаха кой където свари. В един момент се сдъроахме с малкия, та големия тръгна да го защитава и аз ревнах от умиление. Ми, това само кучета могат да го направят, ебаси... След лека вечеря и бърз душ, почнаха едни бири и едни приятни разговори, общо-взето подремнахме по няколко часа в студиото, разходихме големия гад и ада се започва отново. Като казвам, че мразя празници, наистина МНОГО мразя празници. Виж, обичам бонбони, а те днес са в изобилие тук, защото Гешанците са бол. А Троновете ще гледаме вероятно след обед/вечерта. За жалост, чаааак вечерта. И трябва пак да разходим гадовете... И да изчистя в моята стая, че се е събрало за оправяне. И требе и да си измия четките... И ако не умра до довечера от недоспиване, няма кога да е. Изкам да ме погребат с розов, блестящ ковчег. :lol: Синката под очите ми и сто кила грим не може да я скрие. И, бтв, като казах "грим", много е яко някой да ти забелязва обучителния период по муцуната - "страшен грим, Талисчанче!" <3 Обожавам това. Обожавам! Значи повече от всичко като комплимент, щото ще рече, че опитите ми да науча техники и да ги прилагам в комбинация с интересно подбраните цветове, се получават. Значи "давай, цоведо, скъсай си трошената ръка от блендиране, ние те виждаме как се опитваш" и е супер мило. И това, че имам възможността да се уча в момента, е невероятно направо - буквално от едно питане дали иска помощ и започнах да се давя в море от възможности да се уча... Наистина сме страхотен екип, човече! Как така се случи?!
Много кофти ми стана вчера като разбрах какво се е случило със семейството на единия "колега" - в такива случаи можеш само да предложиш своето присъствие, ако е поискано. И отсъствие, за да се отърси.

HollyGolightly
05-07-2019, 22:14
Канени сме на Бар Митзва, 3 часа седяхме да му избираме кипа, щото не можело да иде без. Накрая се заинати да си вземе някаква с десена на щита на Капитан Америка 8-) Ми ок, не съм му майка, да прави каквото поиска

Грозния
05-08-2019, 18:09
Канени сме на Бар Митзва, 3 часа седяхме да му избираме кипа, щото не можело да иде без. Накрая се заинати да си вземе някаква с десена на щита на Капитан Америка 8-) Ми ок, не съм му майка, да прави каквото поискаЗначи твоят чичак е евреин.
Трябваше да се досетя.

inewton
05-08-2019, 18:54
Значи твоят чичак е евреин.
Трябваше да се досетя.

Не е сигурно. Тя е протестантка, а мнозинството от протестантите са проеврейски настроени.

tori
05-10-2019, 15:28
Разходих, нахраних и нагушках голеният дзвер сама. Оказа се, че за всичкото това време с него имах по-малко проблеми, отколкото за едно ходене до магазина до ъгъла с малкия. Големия го е страх от гръмотевици, а се казва Зевс - най-сладката ирония евър. Днес даже се гушна в мен, когато загърмя. Много е шлядко огромен дзвер като него да се страхува от такива дреболии. <3 Палето ми то. <3
Такааааааа... По баловете ще падне работааааа....
Вчера изпълних мокрите мечти на една камара мацки да мажа един готян със вазелин за снимки. Меееххххх... Не е като да беше неприятно или грозно, но мееехххх.

Грозния
05-10-2019, 19:12
Разходих, нахраних и нагушках голеният дзвер сама. Оказа се, че за всичкото това време с него имах по-малко проблеми, отколкото за едно ходене до магазина до ъгъла с малкия. Големия го е страх от гръмотевици, а се казва Зевс - най-сладката ирония евър. Днес даже се гушна в мен, когато загърмя. Много е шлядко огромен дзвер като него да се страхува от такива дреболии. <3 Палето ми то. <3Кучетата са заместител на огромните емоционални липси в живота ти, мила :? ! Липси, които никой човек не може и не иска да запълни. За това намираш утеха в компанията на кучетата!

tori
05-13-2019, 21:57
Снощи сътворихме ебати якото джамбуре в студиото. <3 Накефих се жестоко на извадените китари, пеенето, бирата, обсъждането на троновете, простеенето... Тук-таме се дадоха добри идеи за наболели проблеми. Нагушках се с големия дзвер. Разбира се, приключихме сутринта, но то си беше по-ясно от бял ден.
Започнахме най-сетне един от проектите, което ще рече, че скоро и с другия, основно мой, ще се започне. За жалост, жестоко кофти ситуация се е получила преди две седмици с единия от екипа, та доста от нещата ще бъдат забавени. Много ми е криво за пича и тва, дето го очаква насетне.
Братчедката има бал тези дни, трябва да я гримирам, имам идеи ама е скууууучно пак. Много ми се щеше да е по-толямо предизвикателство това, щото няколко еднакви гримчета избарах, дето почнаха да ми доскучават. Искам да си съдера тъза от мислене, не да повтарям една и съща идиотия до откат.
Ся май ше е хубаво да поспА...
Оу, и троновете бяха яки, на оук на всички хейтъри по фбто. На мен ми харесаха. Пък!

HollyGolightly
05-17-2019, 04:17
Покъртителна логика просто, ако е евреин тогава защо си няма кипа а сега тепърва си купува? :?

Не е сигурно. Тя е протестантка, а мнозинството от протестантите са проеврейски настроени.
https://media1.giphy.com/media/KYNywoibU1PQ4/giphy.gif
Интересно как с такава сигурност твърдиш неща, които никога не съм споменавала в този форум

Тази седмица мина толкова бързо, а същевременно имах тоооолкова много неща за правене на работа, чувствам се скапана, но поне утре и двамата си взехме почивка и ще ходим на hiking както и ще берем ягоди 8-) Живота е прекрасен понякога, за ралика от него, понеже ТОЙ винаги е прекрасен 8-) <3

tori
05-17-2019, 08:35
Оле, оле, оле! Снощи в бара се запознах с един, дето има същата фамилия като мен, а аз съм със странна фамилия... Може да сме братовчеди даже... Баща му и дядо ми са със еднакви имена дори, ного яко. <3 Същите проблеми има със фамилията - никой не може да я напише правилно без спелуване. :lol: Не съм очаквала, че има такива, освен нас. Много яко. <3
Имаше и ергенско парти, на което имаше стриптизьорка. Е, аз я познавам от някъде... Пък булката евентуааааалллллно ще я гримирам за сватбата. И някакви хора ще ви предлагат, други се женят, трети пък се размножават...
Тези дни имам МНОГО работа и още повече партита, на които съм обещала да ида, чак не знам кога ще се спи. Пък за следващия уийкенд съвсем ще ми се ебе мамата, щото имам да правя 5 (!!!) гримчета за ден. Познай кой ще цъфти и върже от работа... Нищо, тая седмица и на него му е тежко, та ако не е бара, нямаше да се видим въобще. Всеки е забит в нетовите проекти и работа, което е както хубаво, щото ще паднат добри пари в края на месеца, така и кофти, щото трудно се нацелваме да се видим, а когато това стане по странно стечение на обстоятелствата, сме уморени на парцал. Не помня кога последно пихме кафе, без покрай нас да има хора, кучета и работа за цял китайски народ. Харесва ми да съм заета, обаче, щото не мисля и оравя простотии... И работата с портфолиото му върви добре - модели имам уговорени, само чакам да почнем да снимаме мацките и пичовете, за да направим всичко. Сърбят ме пръстите, наистина.

FuzzyDesertMeaw
05-19-2019, 17:16
Олеле, аз ли убих форума? FuzzyDesertMeaw - the forum-slayer..

FuzzyDesertMeaw
05-19-2019, 17:19
Ходи ми се на кино.. Искам да гледам Джон Уик 3.. Някое моме (обвързано или не) в София за компания? :Д

Грозния
05-19-2019, 19:35
Форумът го уби ръководството :? .

HollyGolightly
05-20-2019, 03:57
Току що осъзнах, че безвъзвратно изгубих 8 години от живота си, толкова разочарована не помня някога да съм се чувствала. HBO се подиграха с всички ни и тотално обезобразиха и претупаха история, която градиха 7 сезона!
https://66.media.tumblr.com/c7d8dced2dcf590827dd6c3a8f146f8d/tumblr_inline_o6w2cznAch1t5eb9e_250.gif

dreamwalker
05-20-2019, 10:11
Току що осъзнах, че безвъзвратно изгубих 8 години от живота си, толкова разочарована не помня някога да съм се чувствала. HBO се подиграха с всички ни и тотално обезобразиха и претупаха история, която градиха 7 сезона!
https://66.media.tumblr.com/c7d8dced2dcf590827dd6c3a8f146f8d/tumblr_inline_o6w2cznAch1t5eb9e_250.gif

Всички, които реват, какво точно очакваха да се случи, много ми е интересно.

All hail the Queen in the North!
https://vignette.wikia.nocookie.net/gameofthrones/images/c/c2/Queen_Sansa_S8_Ep6.jpg/revision/latest?cb=20190520061630

tori
05-20-2019, 10:52
Ах, колко хубаво ми стана от снимките и от суперлативите, дошли от доволен клиент... Даже се е снимала за мен мацката... Невероятно е, определено. Парите, дето получих, са нищо в сравнение с благодарността и и това, че смята да ме "използва" отново. :3 И даже ми е раздала номера на приятелки... :3 Мнооооого добре се почувствах, наистина.
Снощното джамбуре беше кратичко и мъничко, но всички сме уморени. Хубаво беше да се разходя малко самичка, без кучета, хора и по тъмно. Почувствах се добре. И видях светулка. :3333
И събирам сили за бала.
И днес го давам лежерно, само разходка с Куч и някаква си там пералня. Ще си нищоправя, ще пия кафе с приятелче (или пейка парти), ще чета книжка и даже може и да поспя още час-два. И да - ще се видя с него, дори може би ще пием уиски само двамата, щото тези дни наистина ни дойдоха в повече нещата. И имаме Тронове за гледане, макар че не се спасих от спойлери. Отново.

FuzzyDesertMeaw
05-20-2019, 17:00
Две парчета пица от Grab & Go, после две филии с хумус и маслини и накрая няколко парчета кекс с кофичка кисело мляко - ох, лошо ми е...

FuzzyDesertMeaw
05-20-2019, 17:08
Гледам "Капките" и успоредно с това се чудя кой следи форума без да се вписва - дали сме тайно следени от Розовата пантера или от БлуудиФ, от Евок или НомНом, от дивергента или Бубадуц, от Лиланда или Пандата? А, може би дори от ЛейдиДи и кака ни Калпазанка. Много мисли, много болки в стомаха, след преяждане..

FuzzyDesertMeaw
05-20-2019, 22:21
Много яки идейки за DIY: https://youtu.be/vkbn499wsWc

HollyGolightly
05-20-2019, 22:32
Всички, които реват, какво точно очакваха да се случи, много ми е интересно.

All hail the Queen in the North!
https://vignette.wikia.nocookie.net/gameofthrones/images/c/c2/Queen_Sansa_S8_Ep6.jpg/revision/latest?cb=20190520061630

Ще почакам няколко дни докато всички го изгледат и ще пиша, не искам да съм one of those people

dreamwalker
05-20-2019, 23:53
Ще почакам няколко дни докато всички го изгледат и ще пиша, не искам да съм one of those people

Да са гледали, а и какво толкова непредвидено може да се случи в един финал.

Според мен беше идеалният завършек за всички герои. Единствената ми критика е, че можеше да го направят по-дълъг и да включат повече сцени, не само "великото" трио. Още от сезон 6. беше ясно, че Денерис е бита карта. Не може да фейлваш постоянно като управник и да ти се разминава because dragons. Ако хората, които си "освободил" се продават сами на бившите си господари, това е pretty major fail. "Освобождаваше" хората, за да си pump-ва егото и всички недалновидни глупаци около нея ѝ ръкопляскаха. И създадоха чудовище. Опита същия номер във Вестерос, не се получи, защото това са свободни хора, повечето от които помнят смотаното управление на баща ѝ, не са random роби, които ще те носят на ръцете, особено ако си random чужденец с его по-високо от Вала и с "деца", които могат да унищожат всичко и всички. Вината не е само на Денерис в никакъв случай, вината е на всички "съветници" около нея. Просто нямаше кой да ѝ удари два шамара и да я свали на земята.

HollyGolightly
05-21-2019, 02:09
Да са гледали, а и какво толкова непредвидено може да се случи в един финал.

Според мен беше идеалният завършек за всички герои. Единствената ми критика е, че можеше да го направят по-дълъг и да включат повече сцени, не само "великото" трио. Още от сезон 6. беше ясно, че Денерис е бита карта. Не може да фейлваш постоянно като управник и да ти се разминава because dragons. Ако хората, които си "освободил" се продават сами на бившите си господари, това е pretty major fail. "Освобождаваше" хората, за да си pump-ва егото и всички недалновидни глупаци около нея ѝ ръкопляскаха. И създадоха чудовище. Опита същия номер във Вестерос, не се получи, защото това са свободни хора, повечето от които помнят смотаното управление на баща ѝ, не са random роби, които ще те носят на ръцете, особено ако си random чужденец с его по-високо от Вала и с "деца", които могат да унищожат всичко и всички. Вината не е само на Денерис в никакъв случай, вината е на всички "съветници" около нея. Просто нямаше кой да ѝ удари два шамара и да я свали на земята.

Денерис си е луда още от първи сезон, просто нямаше все още достатъчно самочувствие че да го покаже. Действията и ми бяха напълно предсказуеми и предвид че е поредния продукт на incest и баща и е не кой да е друг, а именно The Mad King си беше показател че тя ще последва неговие стъпки. Но моята теория беше по-скоро че тя ще наръга Джон, и после Аря ще си отмъсти набързо, тъй като дори след като вече беше ясно, че Сърси няма да я бъде, Аря не престана да повтаря "I want to kill the queen" мислех си че вече визира Денерис.
Unsullied заминаха за Наат, следователно заточението на Джон Сноу беше напълно безполезно, да не говорим че предвид събитията, историята за Лияна и Аегон си остана набълно безсмислена и все едно я вкараха колкото да ни запълнят времето с глупости. Накрая дали е "копелето" на Нед Старк или синът на Лиана, нямаше никакво значение.
Но най-много ме ядоса факта, че завърши хумористично с 4ма идиоти, които се смееха около масата... с изключение на Тириън.
Това че убиха и втория дракон, не заради нещо друго, ами щото им свършил бюджета за CGI също е изключително глупаво, при положение че актрисата, която играе Сърси е получава по 1 милион на епизод. 1 милион да седи и да пие вино на балкона...

И като цяло май не съм разочаровата толкова от самият сюжет и това, което се случи, а повече от това как се случи. Примерно епизод 3 спокойно можеше да е събран в 20 минути, а не 94 минути битка в мрака и да се чудиш това огън ли е, кръв ли е дето се вижда и кой кого убива. Чакахме зимата да дойде 8 години и накрая дори нямаше реална битка между The Night King и който и да било друг, а го тазкараха за секунди.
Също така ме е яд че напълно загърбиха пророчеството за Аегон Таргериън

FuzzyDesertMeaw
05-21-2019, 05:01
Дракарис, Дрогон, изпепели мустаците на дриймуокър за дето разкри какво се случва в последните два епизода!! Ей, гадинке, аз съм ги гледал до 8S4E!! А от това, което пишете излиза, че Wolverine убива Jean Grey (Phoenix).. в X-Men: The Last Stand..

tori
05-21-2019, 10:37
Абсолютно си беше ясно, че Данка ще превърти - не беше някаква изненада. Само ми стана тъпичко, че в последния епизод се напъваха да я изкарат пак трошачка на окови и разни други кретении, безсмислено ми беше. Вместо да наблегнат на по-"такава" смърт, я показваха да крещи на дотраки. Пък Сив Червей тотално го преебаха за два епизода, много на никъде.
Джон наистина го прецакаха яко на вала ама поне си изпълни клетвите до последно.

Грозния
05-21-2019, 17:49
Слава Богу, че тая истерия с троновете най-накрая съврши :? !

FuzzyDesertMeaw
05-21-2019, 18:03
Слава Богу, че тая истерия с троновете най-накрая съврши :? !

Не позна. Остават ми два епизода да им догледам. Пък и на тяхно място феновете превъзнасят друг, нов сериал - Чернобил.

tori
05-22-2019, 18:46
Да сапунисам кривия ти ден, да сапунисам... Утре ше ги насапунисам всичките, ей! Рядко са ми избивали балансите за толкова малко, но и за по-дребни неща съм рязала, пък тук има накъде. Ще седя аз грозна по снимките ама другите същото ще направят, като нямат отношение. ПиснА ми сумата му и години да търпя едни и същи идиотии ит едни и същи идиоти. Кръв, рода - все тая ми е - всичко живо под ножа. Неам нерви вече... А той как запали и как ше ги сапунисва, бедна ми фантазията.
Забавно е да играеш циркове, за да възпиташ куче - "Тори, не!" и аз се връщам.

FuzzyDesertMeaw
05-22-2019, 22:59
Ей, дриймок, ей, гадинке, моя.. Как мислиш - дали галакси29 и Иваааата ги 'апе щъркелът?

anonymous1043668
05-24-2019, 20:08
Ох тези тронове ги виждам навсякъде! Направо на пъпа ми излезнаха.

Исках да пиша нещо тука но като влезнах и видях последните постове и без мене тази тема е заприличала на пълна кочина и свинщина :D

FuzzyDesertMeaw
05-24-2019, 22:08
Ох тези тронове ги виждам навсякъде! Направо на пъпа ми излезнаха.

Исках да пиша нещо тука но като влезнах и видях последните постове и без мене тази тема е заприличала на пълна кочина и свинщина :D

Благодаря, но нямаше нужда от хвалебствия! За нас, с дриймока, бе огромно удоволствие да я освиним и всичко сторихме с огромно желание и усърдност. :p

FuzzyDesertMeaw
05-24-2019, 22:18
А, да, Фузи, да знаеш - дриймокът не е много по-възрастна от теб. По-дърта е само с година-две. Но психически ти отстъпва - не може да се грижи сама за себе си + че си няма професия, както ти си имаш. Това, с което ме задържа да не й посоча пътя е, че е необуздан сексуален звяр... :Д :Д :p

tori
05-24-2019, 22:38
Мина кретенията, удържах някак си и сега съм заседнала с готина бира и бадеми да се награждавам, че не утрепах никого. Заради кретениите им много мръднах назад с работата, а колко съм назад с нервите, и аз дори не знам. Ей сега даже пак се правиха на вървежни, не разбрах, знаят ли кого лъжат, че се опитват даже.

FuzzyDesertMeaw
05-24-2019, 22:39
@останалите: ако случайно сте се питали "как се влюбих в дриймуолкър", то ще ви отговоря: бе любов от пръв поглед, след изпита бутилка водка. Още щом я видях, то веднага се влюбих в трите й очи - нали знаете алкохолът удвоява виждането. Но не бе само това - брадавицата на носа, пискливият й глас, кривите й крака от рахита. Всичко в нея бе много секси, поне докато продължаваше алкохолната интоксикация на мозъка ми.. А след като всичкият този алкохол се изпари от тялото ми, то остана единствено необузданият секс, чрез който ме задържа и до днес..

tori
05-27-2019, 12:31
Ах, как побеснях... Искат да си предам екипа, за да не съм "лапе". Майка му стара, тва да гледаш как някой забива нож в гърба на твой човек и да не направиш нищо, е по-стабилно предателство от самия нож в гърба. Тва са възрастни хора, поне с два пъти от мен. Еми, паднаха ми в очите, както ги харесвам и обичам, и повече няма да работя с тях. Не е проблем, че те се защитават един-друг - напротив, похвално е - но нека не защитаваме жестока и глупава идея... мен би ме хванало срам да си го помисля, камо ли да го кажа на всеослушание. Никаква човещина, никаква апатия, никакво разбиране. Бързат като мулета пред майка си в момент, в който не трябва да се бърза въобще, а трябва да си тактичен, НО до онзи ден не бързаха за работата, а за бира на сет, мачове, фризьор и квото беше там още. Нека съм лошата, че казах истината най-накрая, а всички си го мислехме.

Тези дни направих такова лошо падане с големия бяс, че още съм натъртена и ранена. Вчера даже си позволих да се полигавя, да не свърша нищо като света и да спя по никоето време. Днес се очертава същия неадекватно-непродуктивен ден.

NOVAMIO
05-27-2019, 13:26
@останалите: ако случайно сте се питали "как се влюбих в дриймуолкър", то ще ви отговоря: бе любов от пръв поглед, след изпита бутилка водка. Още щом я видях, то веднага се влюбих в трите й очи - нали знаете алкохолът удвоява виждането. Но не бе само това - брадавицата на носа, пискливият й глас, кривите й крака от рахита. Всичко в нея бе много секси, поне докато продължаваше алкохолната интоксикация на мозъка ми.. А след като всичкият този алкохол се изпари от тялото ми, то остана единствено необузданият секс, чрез който ме задържа и до днес..

Защо не се ожените? Искаш да я изтървеш ли?

fanton1
05-27-2019, 16:07

Това беше добро :lol: :D

FuzzyDesertMeaw
05-27-2019, 18:40
Това беше добро :lol: :D

:D

HollyGolightly
05-28-2019, 03:59
Добре че денят почти свърши, не ми се връща много на работа утре, ама май така е по-добре, многот свободно време не е за мен.

anonymous1043668
05-28-2019, 20:30
Не мога да ги разбера жените. Като стане драма при нас е просто нещо страшно. Едната съквартирантка се депресира,защото някакво си там момче не я харесва,другата пък ми плаче за дето гаджето и заминавало в чужбина за седмица и тя не можела без него... Докато аз просто искам да си взема нещо за ядене и компютъра и да се заключа в изолатор..

dreamwalker
05-28-2019, 21:05

https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/471112-%D0%9A%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%8F

NOVAMIO
05-29-2019, 00:05
А, да, Фузи, да знаеш - дриймокът не е много по-възрастна от теб. По-дърта е само с година-две. Но психически ти отстъпва - не може да се грижи сама за себе си + че си няма професия, както ти си имаш. Това, с което ме задържа да не й посоча пътя е, че е необуздан сексуален звяр... :Д :Д :p

Теб не съм те мяркал преди. Ново ли си, или просто с нов никнейм?

HollyGolightly
05-29-2019, 17:57
Добавих още един звяр към зоопарка… вече наистина не съм за никъде 8-)
Тази седмица наистина минава бавно, но то винаги понеделник като е почивен, после дните се точат.
А той ме изнервя, хем ми пили нервите, хем го обичам. Странна работа, като някакви тинейджъри.

tori
05-30-2019, 07:55
Снощи неочаквано се получи такова яко партей, че чак се накефих, че излязох да пия бира с него. Рядкост са супер готините партита там, обикновено са малко изнервящи. Видях се с хора, дето не бяха идвали няколко седмици и ми стана приятно. Видях и един човек, заради когото още треперя. Въобще, една много готина вечер си нарисувахме.
Натъртеното още боли супер стабилно, а и снощния смях изобщо не ми помогна, направо нямах дъх от болка и смях едновременно. <3

FuzzyDesertMeaw
05-30-2019, 18:41
https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/471112-%D0%9A%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%8F

Ей, кукундрел мой, този линк трябва ли да ми говори нещо?

tori
06-02-2019, 08:10
Ииииии официално - бара започва да ни става тотално вкъщиииии. От там са ми всички модели за портфолиото - мъже и жени на всякаква възраст. Някои от тях са платежоспособни, женят се, правят проекти, снимат разни неща и имат нужда от човек за грима. И общо-взето е супер готино да съм наоколо им, за да попивам качества, пример, приятели и да си изкова чудесно име. Оказва се, че имаме и супер много фотографи, които и ми помагат със снимането, което пък отново ще ми помогне с грима. На всичкото отгоре някои от "нашите хора" са супер приятни за разговор и супер точни, което доста ме радва.
Ах, как ме болят тези ребраааа... Да вземе да минава вече, викам.
Плана за днес е барбекю по семейно му и разходка с гадовете. Евентуално и джамбурето, дето го правим всяка неделя.

FuzzyDesertMeaw
06-02-2019, 11:05
^ К'ъв грим, ве?? К'ви снимки?? К'ви пет лева?? Ти нали следваше за медицинска сестра? Няма ли да завършваш вече? Аре, че в Бг останахме без мед. сестри. Са да не се окаже, че Бг те е загубило като кадър??

Грозния
06-02-2019, 16:59
Ти нали следваше за медицинска сестра? ...Са да не се окаже, че Бг те е загубило като кадър??За доброто на човечеството е хора като нея никога да не припарват до болни и нуждаещи се хора :? !

FuzzyDesertMeaw
06-02-2019, 17:55
За доброто на човечеството е хора като нея никога да не припарват до болни и нуждаещи се хора :? !

По-добре тя, отколкото някаква баба на 70, пенсионирана от години, но в болницата, поради липса на по-млади.. Или пък циганка санитар, която поради липса на кадри го играе и мед. сестра.

FuzzyDesertMeaw
06-02-2019, 19:02
Айде, появи се втори с това твърдение..

Първи бе айнютон. Втори - потребителят горе. Да видим кой ще бъде трети в предположенията..

FuzzyDesertMeaw
06-02-2019, 19:27
:D

Ааа, не мога.. :D

Ето ти линкче: https://www.teenproblem.net/forum/member.php/304586

haritov
06-03-2019, 19:55
Минаха 5 години и се чудя дали имаше някакъв смисъл във всичко което се случи. Всичко сякаш беше планувано и стана изведнъж и промених възгледа си за света,но после по същия бърз и бурен начин нещата придобиха саморазрушаваща се мощ.
Чудя се дали сгреших или просто така е трябвало да се случи. Направих много подобни избори след това,но сякаш вече нищо не трепваше в мен. И въпреки всичко не съжалявам!
Усещам,че мисли за мен къде с любов къде с изгубена надежда,но моето място е другаде. Всеки трябва да продължи пътя си и да изпълни съдбата си каквато и да е тя.

tori
06-04-2019, 12:18
Иииииии ПАК валииииии! Бурни аплодисменти за тъпите облаци, бури и гадости! Сякаш досега малко комари ми изпиха кръвчицата, та хайде и още една камара да се появят, понеже сме в тропиците и ден вали, ден пече.
Вчера сме пуснали тварите да тичкат, играят с една женска немска овчарка, която хапе уШото на малкия, а големия се вклинява грубо между двамата, освобождава дребния и подава своето ухо за хапане. Малко ми се насълзиха очите от умиление ама не ревнах. Глутница, ве. Дъ пак сървайвс. :дд Прибрахме ги кални до ушите, щото дъжд, а после - с кофата хладка вода на двора и квото паднало, паднало. :ддд Задната седалка в колата е покрита с кални лапички, но поне е кожа и мога да изчистя някак.
Забозих в Чернобил - добро сериалче, интересно, напрегнато, накара ме да настръхна на няколко места и да разпитвам живо що е то радиация и има ли почва у нас... Опаааа. За жалост, само 5 епизода, но ще се преживее - ние Троновете преживяхме, че Чернобил.
Пак ме боли всичко и съм почти сигурна, че е от вчерашното дърполявене и блъскане на гадовете в мен. Още съм яко натъртена, писнА ми. Няколко дни (твърде много) го ударих на "болна съм, Омирам" и требе да се хванем да свършим работа най-сетне. Дооооста непродуктивно. Освен в събота в бара - там говорихме за един проект с едни мацки и за някакви други неща. И твай, нататък е твърде много мързел. Твърде много.
чакам деня, в който ще ме домързи да се паля за глупости и ще развия метафоричен мазол. Снощи се изнервих супер кретенски за супер кретении. ПиснА ми, ебати. Едно и също от години наред.

Грозния
06-04-2019, 18:24
тори вече сама си говори в тоя форум :D !

TrollFactory
06-05-2019, 08:58
тори вече сама си говори в тоя форум :D !
Като го каза вече си мислех, че в чаршава от думи по-горе става въпрос отново за кучета, скролнах малко нагоре и аз не знам от какво любопитство и за моя неизненада на случайния ред, на който ми попаднаха очите видях, че пише за кучета. Сигурно в останалата част от този текст написаното няма да е по-далеч от предположението ми, че на Туриела се е случило нещо вълнуващо по средата като това, че е яла нещо интересно и после бързо се е наложило да се прибере вкъщи. Дали имам пророчески способности? Ако някой има време за губене, нека прочете написано от нея и да ми каже дали съм познал или не.

FuzzyDesertMeaw
06-05-2019, 19:23
Имам въпрос към айнютон: как бият камбаните на църквата "Света Неделя" (при метростанция "Сердика") - 1) бим-бам бим-бам бим-бам-бум или пък 2) бим-бам-бум бим-бам-бум бим-бам бим-бам бим-бам-бум?

inewton
06-05-2019, 20:04
Имам въпрос към айнютон: как бият камбаните на църквата "Света Неделя" (при метростанция "Сердика") - 1) бим-бам бим-бам бим-бам-бум или пък 2) бим-бам-бум бим-бам-бум бим-бам бим-бам бим-бам-бум?

По нито един от изброените начини. Доста мелодично бият.

https://www.youtube.com/watch?v=EZDK60S7sxg

FuzzyDesertMeaw
06-05-2019, 20:30
Хм, това видео е от 2013-та.. Струва ми се, че към днешна дата "биенето" на камбаните е автоматизирано. Трябва да ги запиша някоя сутрин в 08:30, когато бият празнично и ще чуеш и разбереш, че си в грешка. Бият по вариант 2).

inewton
06-05-2019, 20:58
Хм, това видео е от 2013-та.. Струва ми се, че към днешна дата "биенето" на камбаните е автоматизирано. Трябва да ги запиша някоя сутрин в 08:30, когато бият празнично и ще чуеш и разбереш, че си в грешка. Бият по вариант 2).
Не бият по вариант 2. Всяка събота ходя там, понякога и в неделя. Знам как бият.

FuzzyDesertMeaw
06-06-2019, 19:14
Не бият по вариант 2. Всяка събота ходя там, понякога и в неделя. Знам как бият.

Ходиш ти.. трънки.. Грях е да се лъже. Пък и ти нали беше мюсюлманин?

FuzzyDesertMeaw
06-06-2019, 19:18
Счупих борда на pe6oskeiborda. Вече е обикновен Пешо.

inewton
06-07-2019, 05:42
Ходиш ти.. трънки.. Грях е да се лъже. Пък и ти нали беше мюсюлманин?
Защо ме питаш тогава?

tori
06-07-2019, 07:36
Малкия кучешки аец, дето имам вкъщи, е гроги от умора. Обожавам заграждението! Довечера - пак. Натичало се куче - спокойна къща. <3 А когато гадините са две на брой, щастието е пълно на 1001%. Няма унищожаване на неща, няма скучаене, лай, закачане... Даже студиото ни е цяло...
Бавно и полека натъртените ми кости се оправят и мога да извършвам някои нормални човешки дейности като да се наведа, за да си вържа обувките. Раните ми се олющиха и само едната от тях ще ми остави белег и да - мноооого е готино тва. <3
Трябва да се хвана да изчистя, после имам да си поработя върху портфолиото и още някакви неща там. Довечера може би ще ида и към бара с него, че май ми е скучничко. Още не е решено, но защо пък не?! Сега довършвам кафето и закуската и се мятам.
О, и е много яко, че пече слънчице и може би няма да вали. <3

Грозния
06-07-2019, 16:18
да ми каже дали съм познал или не.Да, позна!
Очевидно животът, социалните ѝ контакти и общуването са свързани изключително с кучетата, защото не може да изгради подобни отношения с хора :? .

FuzzyDesertMeaw
06-07-2019, 17:44
Защо ме питаш тогава?

Задавам ти риторични въпроси, джигит-ходжа..

nevermorevon
06-08-2019, 15:20
Не особено добре хаха

FuzzyDesertMeaw
06-09-2019, 12:51
Въпрос

FuzzyDesertMeaw
06-09-2019, 22:30
Без

FuzzyDesertMeaw
06-10-2019, 04:47
Отговор..

HollyGolightly
06-10-2019, 04:48
И още една година си мина, отпразнувахме втора годишнина заедно. Все едно беше вчера като се запознахме, същевременно се чувствам все едно цял живот съм го познавала.
Колкото повече време прекарваме заедно, толкова по-щастлива ме прави <3

tori
06-10-2019, 10:00
Снощи ни казаха некви баси яките новини, от които и двамата искахме да скачаме. <3 Тва е нещо, дето ще ни изкара сумати пари и на двамата... И генерално нещата ще тръгнат много на добре. И на всичкото отгоре ще си попътуваме само двамата, което е още един бонус във всичко яко.
Тая сутрин ме размазаха с още по-готини новини и съм сууууууупер доволна от това. И баща ми ще завижда жестоко много. И да - наистина в случая няма по-голям от мен. И не мога да не си се израдвам жестоко на готиния късмет. И ми е мега-гига-ултра-извънземно яко пък! <3
Само с тия две хубави новини не знам какво кофти ще дойде ама... Нека дойде, пък после ще го мисля. Не мога вечно да се страхувам и стягам. И не мога все да очаквам да съм прецакана.
Имам някои идеи и ей сега, когато хапна и си взема бързо душче, ще ги осъществя. В главата ми звучи супер готино и супер-супер яко. И ще се наложи да се събера, за да го направя максимално яко. И да, кефя се, пък! Много! Ако стане, както трябва, довечера сме на уиски с кола.
И оная вечер проведох баси разговора - сефте съм "виновна", че минавам за хубава. :lol: Тва да си избиваш комплексите върху някого, щото си свиня с толерастия, докто въпросния те защитава където трябва, е най-малкото противно като отношение... Имаше едно стихотворение, нещо от типа на "не виждате, че всеки нож в гърба ми превръща се във цвете". Ор съм кайнд ъф шит, все тая. И от същия разговор се затвърди друго мое твърдение, отново за избиване на комплекси. Когато аз исках да бъда екип с тоя човек и да му обръщам внимание, той не щя. Е, сега искам да обръщам внимание на друг човек и факта, че някой си не го ебават за слива, ми е най-малкия проблем евър. И се казаха някакви неща, за които "АЗ НАЛИ ТИ КАЗАХ?!" И да - не че ми е работа ама... Абе, казах си му преди време. Аз съм лош пророк, щото все лошо предвиждам. Не че се радвам, че на някого му се случват лоши неща - изобщо даже. Ама аз си казах и не бях послушана, не опита да предотврати нещата, щото бях филмарка и кво беше там... Ай ся ше гледам сеир. То от нашата которка всичко се вижда.
Боли ме главата, требе ни хапче. И цигари. След малко.

Грозния
06-10-2019, 19:55
Нездравият интерес към кучетата и общата мизантропия ги свързвам най-често с този образ:

https://media.giphy.com/media/12QHTwiwyOTNkY/giphy.gif

Още по-интересното е че и на външен вид и вредни навици го докарва :D !

TrollFactory
06-11-2019, 07:43
...
Темата трябва да се прекръсти на кучешки истории.
Не мога да разбера стопаните на кучетата как преодоляват буквално миризмата на мокри косми извадени от канал, болестите, които носят след като са ги пуснали да ровят по кофите, да се търкалят в мръсотията и в козината им да влизат всякакви зарази и твари, които после да донесат до вкъщи и от там и в леглата на стопаните си. И към всичко това като прибавим, че с други хора за друго освен за домашните си любимци тия хора не могат да говорят. Въобще повечето стопани на кучета имат нездрав и неуравновесен вид. По принцип обичам да използвам думите помияр и псе вместо куче, защото тази дума звучи някак си твърде научно и чисто. А това, което са кучетата в града са имемнно помияри и псета, защото се въргалят в боклуците, носят бълхи, кърлежи и зарази. И на всичкото от горе хапят и нападат. А невменяемите им стопани все отричат "ма той е добричък, не е агресивен!"...

Грозния
06-11-2019, 18:21
Темата трябва да се прекръсти на кучешки истории.
Не мога да разбера стопаните на кучетата как преодоляват буквално миризмата на мокри косми извадени от канал, болестите, които носят след като са ги пуснали да ровят по кофите, да се търкалят в мръсотията и в козината им да влизат всякакви зарази и твари, които после да донесат до вкъщи и от там и в леглата на стопаните си. И към всичко това като прибавим, че с други хора за друго освен за домашните си любимци тия хора не могат да говорят. Въобще повечето стопани на кучета имат нездрав и неуравновесен вид. По принцип обичам да използвам думите помияр и псе вместо куче, защото тази дума звучи някак си твърде научно и чисто. А това, което са кучетата в града са имемнно помияри и псета, защото се въргалят в боклуците, носят бълхи, кърлежи и зарази. И на всичкото от горе хапят и нападат. А невменяемите им стопани все отричат "ма той е добричък, не е агресивен!"...Събитията от последните дни доказват, че любовта към кучетата върви ръка за ръка с омразата към хората:

https://www.vesti.bg/bulgaria/ochevidec-za-ubitiia-ot-kucheta-dostojno-za-film-na-uzhasite-6096285
https://nova.bg/news/view/2019/06/07/253054/%D0%BF%D0%B5%D1%82-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%85%D0%B0-39-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D0%BC%D1%8A%D0%B6-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE

:x

anonymous1043668
06-13-2019, 07:14
Където и да отида е пълна помия,както в интернет така и в реалния живот..

tori
06-13-2019, 11:25
Току-що ми хрумна една идея за снимане, от която мога да извлека доста опит и да се науча на доста неща. Баси, как ми хрумна изведнъж... А и вече имам много материал, с който да работя - не би било проблем, даже напротив - ще показва колко съм импруувнала във това си хоби. Може дори без обработка, сурови кадри. Хмммм...
Много е странно, когато нещо такова ти хрумне и мозъка ти дълбае само в нея насока в продължение на часове, примерно. Обичам това чувство. Така се усещам и, когато ми дойде на акъла за някакъв по-нетрадиционен грим. Започвам да обсъждам и дълбая със всеки по-запознат за идеи и някакви такива неща.

Страшна жега се получи, а аз имам неща за вършене и извън вкъщи...

Necrologist
06-13-2019, 16:27
Където и да отида е пълна помия,както в интернет така и в реалния живот..

Може би проблема е в теб

anonymous1043668
06-13-2019, 16:36
Може би проблема е в теб

проблема винаги е в мен

FuzzyDesertMeaw
06-14-2019, 17:53
проблема винаги е в мен

Що така, Фузи? И какво се случва с моя бъдещ аватар - има ли някакъв напредък?

anonymous1043668
06-14-2019, 18:49
И какво се случва с моя бъдещ аватар - има ли някакъв напредък?
Не се притеснявай,аватара ти не е забравен. Разбирам те,знам какво мъчение е да чакаш нещо, но си имай в предвид че и аз си имам свой проблеми и колкото и да искам да рисувам през седмицата не мога. За това се занимавам през уикендите. Ще те помоля любезно за малко търпение..

FuzzyDesertMeaw
06-14-2019, 19:37
Не се притеснявай,аватара ти не е забравен. Разбирам те,знам какво мъчение е да чакаш нещо, но си имай в предвид че и аз си имам свой проблеми и колкото и да искам да рисувам през седмицата не мога. За това се занимавам през уикендите. Ще те помоля любезно за малко търпение..

Ok, boss! I will be patient. ;)

tori
06-17-2019, 09:38
https://youtu.be/0uLI6BnVh6w
В бара оная вечер някой пя тая песен и тя ми се заби жестоко в главата. Ексес едн ооооохс - дей уант ми. Нананананананааааааа. Неква яко лятна шитня е. И тая песничка ден ай соу хър фейс анд нау айм белийвъъъърррр. <3 Тва от Шрек. Супер много ми се пие съмърсби на мястото, дето се събирахме с моите едно време. В някой предишен живот. Когато нямахме пари за цигари, алкохол и нищо изобщо, та си късахме задниците от събиране за простотии, дето днес имаме. И когато ревяхме, че някой ше си ходи в на майка си кътника за цяла година. Когато вярвахме, че морето ни е до колене. Ей такова - да играем пак на шише, да ядем бъркани яйца и да се пазим един-друг. Да скачаме от гаражи, щото сме пичове. И някакви хора да ни се карат, че вдигаме шум. Такова ми е. Даже мисчя довечера да го забутам там след разхождането на тварите - ще се получи супер по-фън, отколкото да сме в заведение, да кажем. Или на домашно.
Имам супер много неща да свърша, а е жегаааааа. Нимоа. И не съм яла абсолютно, де - може би ще е хубаво да хапна, за да не припадна по улиците.
И нямам търпение за тия хубави новини от предната седмица - и двете. Едното трябва да стане сряда/четвъртък/петък. Другото след 17-8 дни. Мноу яко. <3

HollyGolightly
06-18-2019, 03:19
Имам предложение за втора, допълнителна работа и не мога да взема решение дали да се нагърбя и с това, или не. Принципно не ми е нужна, никак даже, като време също не виждам как ще я вмъкна в графика си... ама е толкова добра възможност и е нещо, което наистина искам да правя. И сега седя и мисля и си гледам календара и усещам как се превръщам в мъжа си, и ще работя и аз посред нощите пред екрана, ама нищо, поне няма да съм сама. Ще почаквам да си дойде Сряда и ще го обсъдя и с него да видя какво мисли, въпреки че вече усещам какво ще ми каже.

tori
06-18-2019, 08:15
Имам предложение за втора, допълнителна работа и не мога да взема решение дали да се нагърбя и с това, или не. Принципно не ми е нужна, никак даже, като време също не виждам как ще я вмъкна в графика си... ама е толкова добра възможност и е нещо, което наистина искам да правя. И сега седя и мисля и си гледам календара и усещам как се превръщам в мъжа си, и ще работя и аз посред нощите пред екрана, ама нищо, поне няма да съм сама. Ще почаквам да си дойде Сряда и ще го обсъдя и с него да видя какво мисли, въпреки че вече усещам какво ще ми каже.
Точно снощи и ние обсъждахме нещо, дето ми дойде на акъла, та явно сме на едно дередже. Мислихме и се реши, че ще пробваме, щото ще ми трябва доста обучение от него, та е съгласен. Не ми беше хрумвало, че от тези идиотии, дето мисля, може да изкарвам и пари. Цялата идея беше основно да се уча да снимам. Без да познавам твоя човек, смятам, че ще е съпортив поне колкото моя.

anonymous1043668
06-18-2019, 17:22
Точно снощи и ние обсъждахме нещо, дето ми дойде на акъла, та явно сме на едно дередже. Мислихме и се реши, че ще пробваме, щото ще ми трябва доста обучение от него, та е съгласен. Не ми беше хрумвало, че от тези идиотии, дето мисля, може да изкарвам и пари. Цялата идея беше основно да се уча да снимам. Без да познавам твоя човек, смятам, че ще е съпортив поне колкото моя.

Ехаа от кога tori отговаря на други постове в тази тема, вместо да пише обичайният си дневен статус? :shock:

Искам да кажа нещо интересно за живота си... но нямам нищо...

neshtotamm
06-18-2019, 19:07
За пореден път се чувствам непълноценна и унила. И се питам, защо отново попадам в този цикъл на емоционалност и не мога да изляза веднъж за винаги от него, или ако не може да се избегне, то не така силно да ми влияе. Отново стигам до извода, че когато прекъсна да правя, това което най-дълбоко от душата ми идва като желание или, не знам, явно е път, които вътрешно желая да измина, ме прави тъжна, не веднага, но след ден два започвам да усещам, а тревогата и онези мисли идват се по често и по често след всеки изминал ден.
Тогава, защо не мога просто да започна, да правя това, което дълбоко искам, наистина в продължителен период. Да променя навиците си и начина на живот, защото, знам... Знам, че старите навици, усвоени от копиране или неполезни или други, микро навици, реакции, са тези които ме дърпат назад и ме въвличат в стария режим.
Като че ли съм наистина на кръстопът, обаче не е обикновен кръстопът, а е определящ пътя в живота ми, там където съм си казала, че наистина ще инвестирам енергия и знам, че ще си заслужава. Краката ми са на двата бряга, онзи стария, и онзи новия, малко мистериозен, но не бих казала неясен, замъглен.
И стоя на ръба на своята промяна, дълбока промяна, вече отдоста време и се чудя на акъла си, защо стоя на стендбай. Защо след като 80% са планирани, ясни и изпитани(проба-грешка), все пак не хващам юздите на живота и така да взема живота си в изцяло свои ръце.
А интересното е, че събитията и разговорите, ми показват, какво би било, ако... И малко или много самите ситуации ме дърпат и ме движат към този по различен живот. Като че ли, колата ми е блокирала и добър самарянин решава да ме дръпне към дестинацията, която ми е в главата, макар че вижда дръпната ръчна спирачка от мен, въпреки това продължава да дава газа и да ме дърпа напред.
Чакането на някого, за да задвиже нещо, колебанията преди действията убиват парченце по парченце душата, и когато това не спре, и продължава с години, наблюдавам как усмивката от лицето изчезва. Човек се угорчава и става възмутен от живота, но и от хората, обречен да бъде тъжен цял живот. Такива хора, имат навика да обвиняват външния свят около тях. Явно всеки в себе си, малко или много, съзнава какво иска да прави и какво би го направил щастлив от живота и от себе си.
Явно всеки, които не следва този вътрешен път, остава ядосан, тъжен, възмутен от живота, не намиращ никъде своето цяло щастие, дори залъгвайки се, че ще го намери в своята половинка.

Грозния
06-18-2019, 19:14
Ехаа от кога tori отговаря на други постове в тази тема, вместо да пише обичайният си дневен статус? :shock:Тя разговаря само с другата си себеподобна кифла, иначе няма кой да ѝ обърне внимание :? !

Другата причина е че тори тайно иска да е на мястото на "г-ца Американката", но това няма как да се случи :D !

HollyGolightly
06-18-2019, 19:29
Ами случая не е толкова лесен, става дума за доста сериозна работа, за организация за която искам от доста време да работя - Wounded Warriors Project. Един мой приятел работи за тях и ми предложи за Internal Auditor което си е доста изискващо и тъй като е non-profit организация, всичко трябва да е напълно изрядно за да не им бъдат отказани субсидии. Та не знам моя до колко ще е съпортив, човека си е реалист, не някой летящ в облаците

Mithridates
06-18-2019, 20:18
За пореден път се чувствам непълноценна и унила. И се питам, защо отново попадам в този цикъл на емоционалност и не мога да изляза веднъж за винаги от него, или ако не може да се избегне, то не така силно да ми влияе. Отново стигам до извода, че когато прекъсна да правя, това което най-дълбоко от душата ми идва като желание или, не знам, явно е път, които вътрешно желая да измина, ме прави тъжна, не веднага, но след ден два започвам да усещам, а тревогата и онези мисли идват се по често и по често след всеки изминал ден.
Тогава, защо не мога просто да започна, да правя това, което дълбоко искам, наистина в продължителен период. Да променя навиците си и начина на живот, защото, знам... Знам, че старите навици, усвоени от копиране или неполезни или други, микро навици, реакции, са тези които ме дърпат назад и ме въвличат в стария режим.
Като че ли съм наистина на кръстопът, обаче не е обикновен кръстопът, а е определящ пътя в живота ми, там където съм си казала, че наистина ще инвестирам енергия и знам, че ще си заслужава. Краката ми са на двата бряга, онзи стария, и онзи новия, малко мистериозен, но не бих казала неясен, замъглен.
И стоя на ръба на своята промяна, дълбока промяна, вече отдоста време и се чудя на акъла си, защо стоя на стендбай. Защо след като 80% са планирани, ясни и изпитани(проба-грешка), все пак не хващам юздите на живота и така да взема живота си в изцяло свои ръце.
А интересното е, че събитията и разговорите, ми показват, какво би било, ако... И малко или много самите ситуации ме дърпат и ме движат към този по различен живот. Като че ли, колата ми е блокирала и добър самарянин решава да ме дръпне към дестинацията, която ми е в главата, макар че вижда дръпната ръчна спирачка от мен, въпреки това продължава да дава газа и да ме дърпа напред.
Чакането на някого, за да задвиже нещо, колебанията преди действията убиват парченце по парченце душата, и когато това не спре, и продължава с години, наблюдавам как усмивката от лицето изчезва. Човек се угорчава и става възмутен от живота, но и от хората, обречен да бъде тъжен цял живот. Такива хора, имат навика да обвиняват външния свят около тях. Явно всеки в себе си, малко или много, съзнава какво иска да прави и какво би го направил щастлив от живота и от себе си.
Явно всеки, които не следва този вътрешен път, остава ядосан, тъжен, възмутен от живота, не намиращ никъде своето цяло щастие, дори залъгвайки се, че ще го намери в своята половинка.

Зависи от целите, средствата и вероятностите.
Трябва да излезеш от комфортната си зона.. ако си в някаква такава (всеки е в такава.. откровено казано)
и по-добре от рано..

anonymous1043668
06-18-2019, 20:22
За пореден път се чувствам непълноценна и унила. И се питам, защо отново попадам в този цикъл на емоционалност и не мога да изляза веднъж за винаги от него, или ако не може да се избегне, то не така силно да ми влияе.

Защото ти сигурно си поредната кифла, която си пише великите си необяснени чувства в тази тема, ето защо!

Тогава, защо не мога просто да започна, да правя това, което дълбоко искам, наистина в продължителен период....
...И стоя на ръба на своята промяна, дълбока промяна, вече отдоста време и се чудя на акъла си, защо стоя на стендбай. Защо след като 80% са планирани, ясни и изпитани(проба-грешка), все пак не хващам юздите на живота и така да взема живота си в изцяло свои ръце. ..

Защото или не ги искаш, или нямаш достатъчно воля да се назориш и да го превърнеш в навик..

Чакането на някого, за да задвиже нещо, колебанията преди действията убиват парченце по парченце душата, и когато това не спре, и продължава с години, наблюдавам как усмивката от лицето изчезва
Чакането на някого за да свърши твоята работа е най-голямата простотия! Замести колебанията ти с мисли преди даденото действие и ще видиш как парченце по парченце ще се съживиш душата си на ново..

Човек се угорчава и става възмутен от живота, но и от хората, обречен да бъде тъжен цял живот. Такива хора, имат навика да обвиняват външния свят около тях. Явно всеки в себе си, малко или много, съзнава какво иска да прави и какво би го направил щастлив от живота и от себе си.

Човек рано или късно рзбира що за боклуци сме ние хората и се угорчава. Възмутен си от живота когато не се случват нещата както ти се ще да бъдат и реалността те удря, изкарвайки те от твоята детска приказка и това те кара да мрънкаш. Уловката е там, че трябва да приемеш да нещата такива каквито са и да си щастлив въпреки всичко, защото щастието се намира само в теб и трябва да намериш пътя в себе си до него . Човек не е длъжен да си има половинка. Хората не могат без себеподобни и си мислят, че задължително им трябва гадже но реално не е така. Истински талант е можеш да бъдеш сам със себе си без значение от времето. Не трябва да вярваш че човека до теб е твоят ключ към щастие, защото в повечето случаи е точно обратното!

tori
06-19-2019, 00:34
Ехаа от кога tori отговаря на други постове в тази тема, вместо да пише обичайният си дневен статус? :shock:

Искам да кажа нещо интересно за живота си... но нямам нищо...
Ми, Тори отговаря на други постове, когато става въпрос за някакви адекватни хора, дето можеш да се заприказваш нещо или да се изгъбаркаш с някого. Виж, обаче, нямам намерения да се обяснявам на който и да е. Още повече, когато става въпрос за нападки на дребно.

Mithridates
06-19-2019, 13:49
Светнете ме как върви тук? Колко са активните потребители в този сайт че.. не съм влизал от година..

anonymous1043668
06-19-2019, 16:37
Светнете ме как върви тук? Колко са активните потребители в този сайт че.. не съм влизал от година..

Няма активни потребители! Който което когато публикува това е..

Mithridates
06-19-2019, 18:25
Няма активни потребители! Който което когато публикува това е..

Ясно...... Поздрави за цитата на Епиктет!

Грозния
06-19-2019, 18:28
Ми, Тори отговаря на други постове, когато става въпрос за някакви адекватни хора, ...Колко са хората във форума, с които тори още общува :) ? Аз се сещам само за г-ца Американката, но май и тя не ти цепи много басма :D !

...изгъбаркаш с някого. ... нападки на дребно.Значи ти може да се гъбаркаш, а другите с теб - не :? ?! Никой няма да те тъппи такава, освен кучетата, на които не им пука.

Ето това е една от многото причини, социалните ти контакти да се въртят все повече и само около кучетата и за които пишеш постоянно тук, за да се опитваш да ни убедиш колко интересен живот имаш, докато реално не е така! Хората с интересен живот, не пишат за него по форумите, а си го живеят и си гледат кефа :? !

Няма активни потребители! Който което когато публикува това е..Аз все още пиша, но вече почти никой друг не го прави, защото им трият постовете и оставят само тори и холи да си пишат сами на себе си, като според ръководството на сайта това развива форума :? !

Necrologist
06-19-2019, 18:28
тука е станало развъдник за кучета

anonymous1043668
06-19-2019, 19:41
Аз все още пиша, но вече почти никой друг не го прави, защото им трият постовете и оставят само тори и холи да си пишат сами на себе си, като според ръководството на сайта това развива форума :? !

Ако Грозния престане да публикува във форума, Teenproblem.net е 100% стар,застоял и мъртво обречен форум. Добре че е той да публикува нещо,без значение какво..

...

HollyGolightly
06-19-2019, 19:50
...
Брех, Филип си има фенка. Браво Филипе, усмихна ти се късмета и на теб

anonymous1043668
06-19-2019, 20:23

Не съм фенка на никого. Не харесвам но и не мразя никого в този форум. Аз казвам каквото мисля. Кой какво е публикувал ми е често казано безразлично.

FuzzyDesertMeaw
06-19-2019, 21:14
Обичам да ям дини! Ама не ми се мъкнат, че най-вкусните и сочни са грамадни и тежки. А после остават и много кори за хвърляне, които бързо запълват малкото кошче за компостен битов отпадък.. Кефът си има цена..

haritov
06-20-2019, 13:45
Тая електроника в колите е създадена само да ти стъжнява живота. 6 сервиза казаха,че нищо и няма,а не палеше и видиш ли единия датчик взел,че си разклатил буксата.

Поне не ми взеха пари.

Papugai
06-20-2019, 17:04

хехехеххе
тва е дясната му ръка
единствената му истинска приятелка

anonymous1043668
06-20-2019, 17:58
единствената му истинска приятелка

Научи се да четеш постове, различни от твоите, че чак тогава си прави изводи...

Грозния
06-20-2019, 19:28
Не съм фенка на никого. Не харесвам но и не мразя никого в този форум. Аз казвам каквото мисля. Кой какво е публикувал ми е често казано безразлично.Кво ѝ обясняваш на тая - тя няма собствено мнение и не може да разбере, че такова нещо може да го има у някой друг!

dreamwalker
06-21-2019, 13:19
Денят започна зле, събудиха ме с новината, че ставам главен алхимик на областта, не е като да не го очаквах, все пак никой освен мен не е създавал еликсир на сиянието, който превръща хората в живи лампи, особено за миньорите е много полезно и така нататък, това са подробности, но не очаквах да се случи в 4.30 сутринта, поне да беше в 4, кръгъл час все пак, кръглите часове са мистични, защото тогава жизнената енергия на сомнамбулите е най-силна, но аз не съм сомнамбул, така че мен не ме засяга, което не означава, че не трябваше да се съобразят с вероятността да съм сомнамбул, малко уважение към най-великия алхимик на всички времена, моля, засега само на областта, а после и на цялата Вселена.

tori
06-21-2019, 18:00
Иииииии онези хубави новини от преди две седмици рязко си ги платих/плащааааммммм... Говедото няма да се прибира лятото, а едното нещо няма да стане. Обаче, виж, получава се друга готина алтернатива, ноето никак не звучи зле, ако трябва да бъда честна. Даже се започва със пътуването от понеделник по обяд.
Купи си електрическа тротинетка, не знам как е в другите градове ама в нашия е модерно. Едно от малкото хитови неща, които си заслужават хайпа - бързо придвижване в рамките на града, екологично чисто, ноже лесно да дърпа двама човека, с опция да си разходиш кучето, сгъваемо, даже развива хубава скорост. Недостатъците са, че не може да го ползваш зимата и да пренасяш някакви неща. Първото "яздене" не ми беше приятно, но насетне се свиква, ако не те изкефи. Вика "аре да ти купим и на теб" ама не.
След вечеря - в бара. Може да излезе готина вечер.
Тя си е тук - не е лошо ама на моменти е досадно. По-скоро сме отвикнали с някакви неща една у друга.
Снощи яко избухна, не очаквах чак да хвърля неща и да крещи като отърван. И да блъска по дтчървета. Мисля, че му помогнах да му отмине по-бързо.

haritov
06-21-2019, 18:12
Не помня скоро да са бушували такива емоции в мен. Тези хора са невероятни,тотално надминаха очакванията,а те не бяха малки.
И когато се случи ето това https://www.youtube.com/watch?v=nJaTZm1RcPk тотално останах без думи.

Иначе не изпълниха една от любимите ми песни https://www.youtube.com/watch?v=Wnr5GdwfQek ,но пък ''там шли два брата с турцекого фронта'' ''когда мъй били на войне'' ''любо братци любо'' ми изпълниха душата

Сега остана да видя и тези тук и мога да умра спокоен

https://www.youtube.com/watch?v=h64VT8sbJVw

inewton
06-21-2019, 19:02
Сега остана да видя и тези тук и мога да умра спокоен

https://www.youtube.com/watch?v=h64VT8sbJVw

Не може ако не си слушал "Прощание славянки".

haritov
06-21-2019, 19:03
Не може ако не си слушал "Прощание славянки".

Слушал съм

dreamwalker
06-21-2019, 19:06
Слушал съм

Не ти вярвам.

inewton
06-21-2019, 19:08
Слушал съм

Значи спокойно може да предадеш Богу дух. Ама предупреди да ти спретна едно хубаво опело. Няма да те закопават вашите селски попове. Аз ще доведа висши духовници.

haritov
06-21-2019, 19:21
Не ти вярвам.

Продължавай!

Значи спокойно може да предадеш Богу дух. Ама предупреди да ти спретна едно хубаво опело. Няма да те закопават вашите селски попове. Аз ще доведа висши духовници.

https://www.youtube.com/watch?v=NiuCt7UDJGo

Чудя се защо ли ти цитирам и двамата акаунта о.0

inewton
06-21-2019, 19:27
https://www.youtube.com/watch?v=NiuCt7UDJGo

Чудя се защо ли ти цитирам и двамата акаунта о.0
Това прилича на руско- цигански романс.
Слушай "Тебе поем" на проф. Д. Христов.

Не знам защо мислиш, че аз съм dreamwalker, но си в голяма заблуда.

haritov
06-21-2019, 19:30
Това прилича на руско- цигански романс.
Слушай "Тебе поем" на проф. Д. Христов.

Не знам защо мислиш, че аз съм dreamwalker, но си в голяма заблуда.

Попе тоя хор изпълнява и църковни песни. Недей така грубо,че приличаш на менте поп :D

пп
чудя се защо ти влизам във филма

inewton
06-21-2019, 19:37
Попе тоя хор изпълнява и църковни песни. Недей така грубо,че приличаш на менте поп :D

пп
чудя се защо ти влизам във филма
Само че попа, чадо, е фанариотин. Не признава руските песнопения, въпреки че Д. Христов пише в руски стил. Само гръцко.
За информация, всичките ни книги с църковна музика (наричат се на жаргон пеенки) подражават на гръцкия тип пеене (едногласно).

haritov
06-21-2019, 19:49
Само че попа, чадо, е фанариотин. Не признава руските песнопения, въпреки че Д. Христов пише в руски стил. Само гръцко.
За информация, всичките ни книги с църковна музика (наричат се на жаргон пеенки) подражават на гръцкия тип пеене (едногласно).

Те гърците са си живи македонци :D

https://www.youtube.com/watch?v=_K4Tp-AcRp4

Тия дали си имат гаджета?

inewton
06-21-2019, 19:55
Те гърците са си живи македонци :D

https://www.youtube.com/watch?v=_K4Tp-AcRp4

Тия дали си имат гаджета?
И аз така мисля.

Не знам. Но ако ги познаваш някоя я прати. Ще я вземем в хора.

haritov
06-21-2019, 19:58
Познавам няколко и не са за хора. Едната от много време ми се кани да ми направи прическа тип една глава по-нисък,но или въртя шашката добре или си бия камшика навреме.

А реално съвсем леко клъцнах баща и...

tori
06-21-2019, 20:00
Иииииии онези хубави новини от преди две седмици рязко си ги платих/плащааааммммм... Говедото няма да се прибира лятото, а едното нещо няма да стане. Обаче, виж, получава се друга готина алтернатива, ноето никак не звучи зле, ако трябва да бъда честна. Даже се започва със пътуването от понеделник по обяд.
Купи си електрическа тротинетка, не знам как е в другите градове ама в нашия е модерно. Едно от малкото хитови неща, които си заслужават хайпа - бързо придвижване в рамките на града, екологично чисто, ноже лесно да дърпа двама човека, с опция да си разходиш кучето, сгъваемо, даже развива хубава скорост. Недостатъците са, че не може да го ползваш зимата и да пренасяш някакви неща. Първото "яздене" не ми беше приятно, но насетне се свиква, ако не те изкефи. Вика "аре да ти купим и на теб" ама не.
След вечеря - в бара. Може да излезе готина вечер.
Тя си е тук - не е лошо ама на моменти е досадно. По-скоро сме отвикнали с някакви неща една у друга.
Снощи яко избухна, не очаквах чак да хвърля неща и да крещи като отърван. И да блъска по дтчървета. Мисля, че му помогнах да му отмине по-бързо.

inewton
06-21-2019, 20:03
Познавам няколко и не са за хора. Едната от много време ми се кани да ми направи прическа тип една глава по-нисък,но или въртя шашката добре или си бия камшика навреме.

А реално съвсем леко клъцнах баща и...
Ти я изпрати при нас пък ще видиш как ще се поосъзнае. Отец Кирил не търпи своеволия.

haritov
06-21-2019, 20:11
Ти я изпрати при нас пък ще видиш как ще се поосъзнае. Отец Кирил не търпи своеволия.

Той и ходжата така викаше

inewton
06-21-2019, 20:13
Той и ходжата така викаше
Остави го ти селския ходжа.

haritov
06-21-2019, 20:30
Остави го ти селския ходжа.

Родопски калмар ял ли си?

inewton
06-21-2019, 20:31
Родопски калмар ял ли си?
От Родопите съм, но не знам какво е това.

FuzzyDesertMeaw
06-21-2019, 21:32
От Родопите съм, но не знам какво е това.

Ти да не си с албанско потекло? Аз не съм от Родопите, не съм мюсюлманин или евреин и въпреки това разбирам, че Харитов пише за кожички от деликатни места..

inewton
06-22-2019, 09:02
Ти да не си с албанско потекло? Аз не съм от Родопите, не съм мюсюлманин или евреин и въпреки това разбирам, че Харитов пише за кожички от деликатни места..
Не съм с албанско потекло. Единия ми прадядо беше грък.
Сигурно си опитвал щом знаеш.

FuzzyDesertMeaw
06-22-2019, 11:54
Не съм с албанско потекло. Единия ми прадядо беше грък.
Сигурно си опитвал щом знаеш.

А може би съм човек с богата обща култура и голям брой прочетени/чути вицове. Та, единият ти прадядо бил грък, а останалите трима - помаци/турци/араби??

inewton
06-22-2019, 13:46
А може би съм човек с богата обща култура и голям брой прочетени/чути вицове. Та, единият ти прадядо бил грък, а останалите трима - помаци/турци/араби??
Аха. И богатата ти обща култура се върти около к*ра.
Всичките са българи. Единият свещеник. Защо те интересува родословното ми дърво?

Papugai
06-22-2019, 17:17
човек с богата обща култура и голям брой прочетени/чути вицове

не само прочетени, а и написани
ти и грозния не сте един и същ кретен
грозния и трола не са сиямски близнаци

Грозния
06-22-2019, 23:36
... менте поп :D А ти като си менте-патриот, си лика-прилика с менте-попа!

tori
06-23-2019, 21:28
Ииииииии бушкраааафффттттттт!!! <3 Утре тръгваме. Звуюи супер обещаващо и нямам търпение, пък! Багажа ми не е нагласен, но утре ще го оправя. Не е нещо страшно. Снощи изтърпях, време е сюда се полигондрим. :3

haritov
06-28-2019, 20:37
Някои потребители са яко във филма. Чиста загуба на време :D

Ще продължавам да гледам сеир да видя до къде ще стигнат в конспирацията си и колко части ще има филма.

FuzzyDesertMeaw
06-29-2019, 07:02
Моля, всеки който разполага със снимка на галакси29, да ми я изпрати. Искам да проверя една своя хипотеза.

А, да, споделена ми информация насочва работната позиция на дриймуолкъра към мед. център Боди-мед на Позитано - между БСП-то и Немската гимназия. Който скоро ще си прави кръвни изследвания - да отиде там и да провери.

inewton
06-29-2019, 19:24
За да съм в крак с отдавна поддържаната тема за кучета и кучки:
Днес за пръв път тази година чух щурерц.
"Свири, свири, щурче"

tori
06-30-2019, 16:02
Не беше бушкрафт, а диво къмпингуване, но беше мега готино. Няколко дни никакви хора, никакви идиоти, никакви глупости... Само огън и гора. Беше много приятно и искам пак. Даже края на следващия месец сме пак на същото място, но с компания. Сега ми се пие бира с чипс.
Бебебебебебебебебебето току_що ми донесе любимата си играчка и почна да лае, че иска внимание. Е, как да не го намачкаш от гушкане?! Потичахме из двора и съм за баня от него. Шлядкия ми той... <3

TrollFactory
07-02-2019, 11:20
Някои потребители са яко във филма. Чиста загуба на време :D

Ще продължавам да гледам сеир да видя до къде ще стигнат в конспирацията си и колко части ще има филма.
Сеирът си беше изцяло на твой гръб, другарю. Това, че са изтрили темите (още по-зле, ако е било заради твой личен донос до модераторките изцяло в подмолен болшевишко клозетнически стил) не значи, че потребителите ще станат автоматично късопаметни по този въпрос и ще забравят колко брутално се изложи. 8)

anonymous1043668
07-02-2019, 15:08
Имам официално запитване към tori относно нейното непрекъснато публикуване на кучешкя ѝ живот в тази тема. И тъй като..

Ми, Тори отговаря на други постове, когато става въпрос за някакви адекватни хора

..и да не съм най - адекватния човек тук, ще се постарая поне въпросите ми да са кратки, ясни и адекватни! :D

Защо публикуваш твоя живот онлайн? Каква е твоята мотивация?
За внимание ли го правиш?
Тази информация носи ли някаква полза на някого или полза като цяло според теб в тази тема?
Обясни какво разбираш под темата "ДНЕВНИК: Как се чувствате?".
Това като онлайн дневник ли го водиш? Така ли останалите потребители ли трябва да го възприемат?

Естествено..

нямам намерения да се обяснявам на който и да е.
..аз не те задължавам по никакъв начин да ми отговориш на въпросите по - горе!

Още повече, когато става въпрос за нападки на дребно.
Не възприемай това като нападка. Това го правя от чисто любопитство без лоши намерения и съм сигурна, че ако отговориш ще избегнеш бъдещи негативни коментари спрямо другите потребители..

tori
07-03-2019, 09:30
Ииииии от сутринта си умирам от жегааааа... Всъщност, цяла нощ си беше жега, кво говоря простотии?!
В главата ми се завъртя някаква идея, но нямам никва представа как ще се изпълни тва. Въпроса е да започнем по тоя проект, щото няма повече време за губене. Всъщност, по всички проекти на камара, щото всичко изкарва пари.
Вчера се потренирах над нещо, дето не можах да усвоя особено лесно в началото, сега най-накрая го направих. Супер доволно и приятно ми е. <3 Щом се справих с това, значи мога да се справя и с още много неща. Досега тренирах и все не ставаше, но ето, че дойде момента да си нера плодовете. Определено не съм перфектна, но е хубаво начало.
Снощното парти в бара беше тооооппппп. Някакви готини, ухилени хора бяха дошли, правеха готино парти и се забавляваха много. Музиканти, основно. В тоя бар сме свикнали на всякаква лигоч, дето иска да се изявява с цената на всичко, та ни е страшен кеф да дойдат свежи, забавни хора, които да се усмихват и да ти е кеф да изкараш вечер с тях. Може би само прибирането ни беше по-забавно, щото си играх с екетрическата му тооортонеткъ. Наистина - хайп, дето си заслужава.
О, и довечера си е вкъщи, та сигурно ще се намисли някоя бира по загражденията за гадове. Полезно с приятно. О, да! И неделя се очаква баааси якото партей, пък! <3

TrollFactory
07-03-2019, 14:35
...
И аз си мисля, че определени зооприятелства описани тук са интимни над нормалното...

Papugai
07-03-2019, 15:25
тори ме радва как ги ингорира, а тъпите парчета се скъсват да и коментират всеки пост
толкова жалки същества в тоя сайт никога не е имало
беше пълно с курви и всякви олигофрени
ама всеки от тях имаше поне капка достойнство

anonymous1043668
07-03-2019, 16:24
тори ме радва как ги ингорира, а тъпите парчета се скъсват да и коментират всеки пост
ама всеки от тях имаше поне капка достойнство

Мене ме радва как току що се описа по възможно най-точния начин! :razz:

Necrologist
07-03-2019, 17:10
Тва кучето по-горе един път е мъжко, друг път е женско, трети път пък май е Грозния

Грозния
07-03-2019, 20:35
Тва кучето по-горе един път е мъжко, друг път е женско, трети път пък май е ГрознияНе е Грозния, а папугея:

ама всеки от тях имаше поне капка достойнство...виж как маха опашка - като кученце :D !

FuzzyDesertMeaw
07-04-2019, 22:11
Аре върнете някой от предишните, редовно пишещи тук! Примерно jghgh, Ewok, Blab, Pinkpan7er, granger, Lilanda, берачът на череши AnarchyBoy, Rakishi, deitona22, ivataaaaa, pandabear, Wednesday666, LadiDi, kalpazanka...
Искам нещо ново (писание), но от позната стара муцуна.

Грозния
07-04-2019, 23:15
Аре върнете някой от предишните, редовно пишещи тук! Примерно jghgh, Ewok, Blab, Pinkpan7er, granger, Lilanda, берачът на череши AnarchyBoy, Rakishi, deitona22, ivataaaaa, pandabear, Wednesday666, LadiDi, kalpazanka...
Искам нещо ново (писание), но от позната стара муцуна.Това да не ти е концерт по желание :? ?!
Повечето от тия дето спомена не са влизали във форума повече от година и едва ли си спомнят за teenproblem! Форумът отдавна е умрял!

модераторКИТЕ спират всякакви дискусии и това прогони и малкото останали потребители! Останахме една шепа хора + фейковете на разни психопати и на модераторКИТЕ! Не забравяй, че и ти също си един фейк!

TrollFactory
07-05-2019, 11:37
Според мен посещаемостта на форума намаля, защото на хората не им се чете само за зоолюбов, а това са най-честите мнения споделяни тук. Трябва да се направи отделна тема за зоолюбов и там да се преместят всички любители на зоолюбовта.

tori
07-05-2019, 14:43
Е*аааа го, хората събота и неделя почиват, аз утре имам 5 мацки за грим... Ква е тая жътва, бе?! Ама от сега усещам как портфолиото ще е топа на топа. <3
Снощи и днес се насрах да се хиля на глупостите дето ги вършим. Само ние двамата можем да се отнасяме така идиотски един с друг от инат...
Днес се очаква да ида да отворя бара с писито, но по някоето време просто се надигам и се прибирам, щото не можахме и двамата да спим снощи. Жега, топлим си, ужас. Не знам как ще оцъка до сутринта, без да поспи.

Necrologist
07-05-2019, 18:37
Искам нещо ново (писание), но от позната стара муцуна.

Всеки път като влезна тук те гледам как се опитваш да бъдеш забелязан от някой, най-вероятно от написаните по-горе, ми става жал за теб

FuzzyDesertMeaw
07-05-2019, 19:04
Не забравяй, че и ти също си един фейк!

Кой, аз? Лъжеш сА! Аз фейк? Не. Няма такова нещо. Аз съм трол, прости един неплатен трол. Моля, научете я таз терминология! Не е сложно.

FuzzyDesertMeaw
07-05-2019, 19:07
Всеки път като влезна тук те гледам как се опитваш да бъдеш забелязан от някой, най-вероятно от написаните по-горе, ми става жал за теб

Кой пък си ти? Жалкият ти ник-нейм говори ли нещо на някой тук, освен на единствената ти останала невронна клетка в празната ти кратуна (която оприличаваш на нещо подобно на глава), оцеляла след хероиновия катарзис, при който жалкото ти тяло е избило себеподобните ѝ клетки..

FuzzyDesertMeaw
07-05-2019, 19:17
Според мен посещаемостта на форума намаля, защото на хората не им се чете само за зоолюбов, а това са най-честите мнения споделяни тук. Трябва да се направи отделна тема за зоолюбов и там да се преместят всички любители на зоолюбовта.

Не, грешиш - тук винаги се е пишело за зоолюбов, нормална любов, за липсата на любов и т.н. Просто при много повече потребители различните видове еднотипни коментари се разминаваха едни други. Сега е останала единствено тори, чийто еднотипни коментари се натрапват, поради липсата на други. Да не би коментарите на грозния да са много различни - виж, че в последните му 20 коментара е написал 25, в които се жалва от модераторска намеса и/или от липсата на такава. Погледни последните 10 коментара на клечката за зъби - в 15 от тях се закача с мен - все едно съм му тръпка. Пък аз не съм педераст. Некролоджистът пък пропаднал наркоман.. И пак аз дразня върха на пръстите му и осмислям жалкото и болно негово ежедневие. Кой друг остана - а да: аз. Но аз съм трол - не ми пука и да се изпикая тук. Няма да бъда наказан, защото съм по-добър "инфлуенсър" от всички споменати по-горе болни мозъци..

anonymous1043668
07-05-2019, 19:22
Тва кучето по-горе един път е мъжко, друг път е женско, трети път пък май е Грозния

Ти пък четеш, без да се обаждаш какво става в темите като баба на пейка и от дъжд на вятър слагаш по някои коментар към потребителите и на всичкото отгоре ми държиш сметка какъв ми бил пола. Въобще да ме повдигам темата как преди време ти беше потребителя, който беше най - полово размит. Присмял се хърбел на щърбел.

Грозния
07-05-2019, 20:42
Според мен посещаемостта на форума намаля, защото на хората не им се чете само за зоолюбов, а това са най-честите мнения споделяни тук. Трябва да се направи отделна тема за зоолюбов и там да се преместят всички любители на зоолюбовта.Напълно съм съгласен!
Нездравата любов към животните е признак за дълбоки социални и интелектуални липси, които се запълват с животни по две причини:
1. Животните не си избират стопаните, а стопаните общуват с животните, поради невъзможност да изградят такива отношения с хора!
2. "Общуването" с животни е на много по-ниско ниво на развитие и сложност от общуването с хора!

... защото съм по-добър "инфлуенсър" от всички споменати по-горе болни мозъци..Какъв инфлуенсър си ти?! Какъв принос имаш към форума и дискусиите в него, освен да ръсиш глупости :? !

Necrologist
07-06-2019, 05:41
Ох, някой май се засегна

tori
07-07-2019, 07:52
Вчера четири броя моделки, за петата нямах сили. Следващата седмица ми се очертават още 3. Имам да включвам пинъп, кът крийс, хело и една идея с интересни металически очни линии, още няколко такива дребни неща и всичко е готово като първа стъпка. Ше рече, че още седмица-две работа от мен и портфолиото е готово за начало. Това е най-сладката умора евър. Сега пия кафе, надявайки се да успея да се разсъня и да живна. Много е гадно, когато ти ве ще да скачаш, а не можеш, щото си примрял от мислене и внимание. А и всички бяха супер съпортив... Супер съм очарована и без думи от благодарност. Фотографа е топа на топа, нямам какво повече да кажа! И мега много ми харесва тоя момент, в който всички пият за мен и ми ръкопляскат на работата - подобни самодоволни усмивки на селфита за запалване на фб рядко се случват, а вчера бяха преобладаващи. Имах грим дори в гъза. И ниииикога не искам да приключва това треперене по детайла и всичко, което изпипвам до последно. Рядко ми е било толкова без думи, колкото сега. <3

kojinshugi
07-08-2019, 10:54
леко съм напрегната, чакам резултати от университета, ще посрещам гости от Германия, но пък почнах работа
освен това съм и леко вътрешно щастлива, защото ме обича <3
и сега отново се сетих за тийнпроблема

HollyGolightly
07-10-2019, 02:25
https://media3.giphy.com/media/10XKbCRQbGGL7y/giphy.gif

FuzzyDesertMeaw
07-14-2019, 09:01
Айдеее, изтриха ми коментара...

Налага се цензура върху свободата на словото.

FuzzyDesertMeaw
07-16-2019, 19:30
Хайде всички дружно да направим един експеримент - никой, абсолютно никой (дори фейковете и троловете) да не пишем нищо във форума в продължение на най-малко 2 седмици! Пазете си чувствата и ги споделяйте единствено към позната компания чрез изпращане на лични съобщения, но във форума да не пишем. Ако се появи случаен минувач или се пусне от някой тролска тема - същата да бъде игнорирана от всички останали!

Аз започвам своето двуседмично форумно мълчание. :)

Нека да им падне трафикът и сметката за поддръжка на сървърите да надхвърли приходите от реклами и трафик. :Д

inewton
07-16-2019, 20:33
Хайде всички дружно да направим един експеримент - никой, абсолютно никой (дори фейковете и троловете) да не пишем нищо във форума в продължение на най-малко 2 седмици! Пазете си чувствата и ги споделяйте единствено към позната компания чрез изпращане на лични съобщения, но във форума да не пишем. Ако се появи случаен минувач или се пусне от някой тролска тема - същата да бъде игнорирана от всички останали!

Нека да им падне трафикът и сметката за поддръжка на сървърите да надхвърли приходите от реклами и трафик. :Д
То хубаво, ама аз как ще си поддържам онлайн енорията. Ако обещаете две седмици да сте християни съм съгласен.

TrollFactory
07-17-2019, 07:12
Не мисля, че им дреме дали има посещения или не, защото и в момента сайтът е така настроен, че да лъже за реалната посещаемост. И за да не съм голосвоен ще направя анализ с научен метод. Към 10 сутринта (или считано към момента на публикуването на моя пост) има 1332 потребители онлайн и едва 4 регистрирани макар и форумът да показва 7. Човек би очаквал, че щом в 10 сутринта има ~ 1330 тийнеджъра влезли в тийнпроблем, тук да гъмжи от коментари не само във форума, но и под новините, но ако отворите коя да е новина ще видите, че няма абсолютно никакви коментари. Явно има фалшив трафик. Ако трябва да сметнем процентното съотношение, тези 4 регистрирани потребителя (даже няма да броим както показва 7, защото не вярвам другите 3, чиито никнеймове са изписани да са реални) това показва сбор от едва 0,30% регистрирани спрямо всички останали гости. Оставям ви да си правите сами изводите.
https://i.imgur.com/MAm6wvn.jpg
Едит: Към 15:00 имаше ~ 2000 "гости" онлайн. И нито едно мнение. Под нито една статия и в нито една тема.
https://i.imgur.com/Toppu8M.jpg
Как се генерира този трафик?

Necrologist
07-21-2019, 13:57

Ако можеш го направи двугодишно, не мисля че ще има оплакали се

Грозния
07-24-2019, 12:45
Хайде всички дружно да направим един експеримент - никой, абсолютно никой (дори фейковете и троловете) да не пишем нищо във форума в продължение на най-малко 2 седмици!Съгласен съм!

tori
07-26-2019, 23:07
Дейба, тва беше рядко каубойска вечер... Ебахти, покушение спрямо мен... Мен, дето бара ми се върти на пети... Мен нацели от всички баш...
Последните няколко седмици са БУУУУУФФФФФ в лицето и мноу странно такова - все по-странно се чувствам спрямо мноу неща. Времето върви супер бързо, всичко е супер странно... Не знам.
Писито се изнерви и напрегна яко, много миличко. <3
И малката бяс май ще я вземат скоро. Йейейейейеййейейейеееее!!!

fire_magic
07-26-2019, 23:13
едва 4 регистрирани макар и форумът да показва 7. Ако трябва да сметнем процентното съотношение, тези 4 регистрирани потребителя (даже няма да броим както показва 7, защото не вярвам другите 3, чиито никнеймове са изписани да са реални)
Другите 3ма най-вероятно са реални(имам предвид съществуващи регистрирани потребители), но са със скрит статус, затова не ги показва.

HollyGolightly
07-30-2019, 23:33
Гледахме Lion King и мога да кажа че от всички remakes които Дисни избълваха последните няколко години, това беше най-добрият. И си имам нова играчка от друго любимо Дисни филмче 8-) и понеже вече не давали найлонови торбички, трябваше да си я нося в ръка из мола... еми квот такова, може да съм на 25 ама не ми личи на външен вид.
И след филма ни изгониха пък от мола щото той е лигльо, ама свикнала съм му вече и дори не ме е срам като почне да се държи така

anonymous1043668
07-31-2019, 06:34
Remake-а на Lion King е помия както и всички останали remake-ове. Дисни само се подиграва с класическата анимация като я заменя с реализъм, което просто убива смисъла на целия филм. Ако потърсите в интернет ще останате изненадани колко много модели и учения са използвали хората, за да направят двуизмерната анимация красива и емоционална. А за хората, които говорят неща от сорта "То е за ново поколение". Нали от там идва думата "класика" - подходящо е за всяко поколение.

HollyGolightly
08-01-2019, 03:49
Remake-а на Lion King е помия както и всички останали remake-ове. Дисни само се подиграва с класическата анимация като я заменя с реализъм, което просто убива смисъла на целия филм. Ако потърсите в интернет ще останате изненадани колко много модели и учения са използвали хората, за да направят двуизмерната анимация красива и емоционална. А за хората, които говорят неща от сорта "То е за ново поколение". Нали от там идва думата "класика" - подходящо е за всяко поколение.
Като човек който се занимава с рисуване не само в свободното си време ами и в голяма част от работата си, мисля че мога да изразя СВОЕТО мнение за филма без да се интересувам от голите ти теории за това какво приемаш за изкуство и какво не.

anonymous1043668
08-01-2019, 05:28
Като човек който се занимава с рисуване не само в свободното си време ами и в голяма част от работата си, мисля че мога да изразя СВОЕТО мнение за филма без да се интересувам от голите ти теории за това какво приемаш за изкуство и какво не.

Аз пък съм човек,който си изкарва хляба с това,исках само да кажа какво мисля за филма. Мене ама грам не ми дреме какво ти било мнението и съжалявам скъпа,ако не можеш да толерираш другите мнения на хората.

Necrologist
08-01-2019, 17:22
Дисни само се подиграва с класическата анимация като я заменя с реализъм, което просто убива смисъла на целия филм.

Ако смяташ, че смисъла на целия филм идва от това дали анимацията е реалистична или рисувана, наистина трябва да спреш да се занимаваш с изкуство.

anonymous1043668
08-01-2019, 19:02
Ако смяташ, че смисъла на целия филм идва от това дали анимацията е реалистична или рисувана, наистина трябва да спреш да се занимаваш с изкуство.

Eгати задниците сте честно ви казвам. То човек да не каже какво мисли. Д**ба и злобарите д**ба писна ми..

Грозния
08-01-2019, 21:24
Аз пък съм човек,който си изкарва хляба с това,исках само да кажа какво мисля за филма. Мене ама грам не ми дреме какво ти било мнението и съжалявам скъпа,ако не можеш да толерираш другите мнения на хората.За госпоЙца американката мнението е като пръднята - чуждото мирише, а нейното не :D ! Тя отдавна има проблем с това, а покрай сенилния чичак съвсем се е вдетинила. Сигурно възрастовата им разлика е толкова голяма, че може да му е внучка и затова с готовност влиза в тази роля :? !

Ако смяташ, че смисъла на целия филм идва от това дали анимацията е реалистична или рисувана, наистина трябва да спреш да се занимаваш с изкуство.Мисля че тя съвсем ясно обясни недостатъците на последния "Цар Лъв", но ти явно нямаш капацитета да я разбереш:

...като я заменя с реализъм, ... просто убива смисъла на целия филм. Ако потърсите в интернет ще останате изненадани колко много модели и учения са използвали хората, за да направят двуизмерната анимация красива и емоционална.Ето това е изкуство, а софтуерният ресурс и високите технологии използвани за новия филм не го правят изкуство сами по себе си!

tori
08-02-2019, 12:13
Снощи кака ти ги пръсна. <3 Бойното кръщене мина идеално и съм супер доволна от себе си. Не знаех, че мога да се справя така добре. Мноу яко.
Неделя идва. След малко трябва да ходим да напазаруваме някакви неща и да заредим гранули за гадини. Баси жегата е станало тук, хубаво е, че колата има климатик и няма да се варим в собствен сос.
Дейба и интернета ти, дейбааааа... Голямо спиране, ше ми свърши мобилния, а както казах - ще пътуваме. Нот куул...
Онова говедо събота си иде и ше ми седи тук два месеца в най-лошия случай. Н че не ми е готино да е тук ама заменям втория месец с нея за един с него. :дд За жалост няма да си дойде.
Ебавките от предния петък продължават, бахти якото.
Въобще, тия дни са супер яки. Пък!

Necrologist
08-02-2019, 16:42
Кво си се разпсувала бе ентелигентната хахахахах

anonymous1043668
08-02-2019, 17:28
Кво си се разпсувала бе ентелигентната хахахахах

Боже, колко си прост...

haritov
08-03-2019, 23:08
Ровене из миналото... Военни книжки,значки,повиквателни от Тодор Живков,родова книга,подробен дневник на приходи и разходи. Пра дядо ми е бил мъдър човек щом е направил всичко това,но жалко,че въпреки поседните два реда на това което е писал на корицата на дневника си всичко ще бъде забравено. Далеч съм от тези корени вече и така е по-добре,защото ще ги избия до крак ако ми паднат!
Сега стоя и си мисля дали имам късмет,че познавам някои хора или те имат нещастието да ме познават.

Ще намира през Търново,дано не ми се отворят старите рани.

ghostuser001
08-06-2019, 16:32
^ Кога ще бременееш, Ивкеееее?

И кога ще ми пратиш снимка - искам и аз като корбV3 да размишлявам върху снимката ти.

tori
08-07-2019, 06:22
О, обожавам това място. <3

anonymous1043668
08-07-2019, 11:14
Рядко публикувам нещо за себе си в тази тема..

Любимата ми игра е Rain World. Много красива, старателно направена, интересна, много сполучлива. Но играта е за оцеляване и е трудна. Много трудна. Една от най - трудните игри и ми отне около година докато свикна как работи схемата на играта. Колкото и да се опитвам, умирам още на 10 тата минута,но не се отказах от нея защото е използвано доста въображение и търсих подобно нещо много време.

Всичко си има цена и много често е несправедлива.

https://media3.giphy.com/media/3og0IR552H1hwzze3S/giphy.gif?cid=19f5b51a5d4ab1d76f6a4b4e67302334&rid=giphy.gif

Unfathomable
08-08-2019, 13:26
Това снапчат било опасно нещо..

TrollFactory
08-13-2019, 13:10
Интересно ми е в качеството си на колко изтъкнат изкуствовед направи заключението от къде идвал смисълът на анимацията? От това, което казваш илиза, че великото проиведение на изкуството наречено "Цар Лъв" за теб е в дълбоката му и поучителна история, която сигурно я се събира на 1/2 лист А4, я не. Това, което са направили с анимацията е все едно да филмираш "Земята преди време" в стила на "Джурасик парк" или "Годзила" или пък приказките на братя Грим да се филмират в стил "пришълецът срещу хищникът"... Тотална липса на естетика. Анимацията сега е направена единствено заради парите, които ще направи от сегашните родители, които ще си заведат децата на тази прожекция от сантимент към собствените си спомени по тази стара лента, на която техните родители са ги завели някога.
Колкото до самия филм, сам по себе си на ниво сценарий, той никога не ми се е струвал дълбок, пълен със смисъл или пък прецедент за изключително оригинална история. Едно детско филмче със сълзлив елемент за лъвчето сираче, което е измамено от злия си алчен чичо предател, но след време възмъжава и открива старата детска любов, която му помага да разбере за измамата и после си отмъщава и сяда на трона на баща си... Разибира се ще се намери и някой, който да измисли някакви по-дълбоки нюанси от никъде, но те правят филма. Просто ако не е хубавата анимация на Дисни едва ли някой би го поставил в която и да било класация за топ филмите на всички времена. А за този фотореализъм, който искат да пробутат сега вече казах какво мисля.

LoadRunner
08-19-2019, 19:05
Иван Алексиев как е, грознееш ли още из форума ;D

ghostuser001
08-19-2019, 19:49
Вали ли в Пловдив

Не, не Пловдив. Грешка. Вали ли в кв. Красно село, а?

tori
08-21-2019, 23:05
Мина почти една година. Толкова неща се случиха, а аз продължавам да търся един и същи човек. Филма се повтаря, а не искам. Поне тоя път е маааалко по-различно уж. Уж.

Грозния
08-22-2019, 18:44
Иван Алексиев как е, грознееш ли още из форума ;D

https://www.youtube.com/watch?v=J3vQekgd5sU

tori
08-28-2019, 07:24
Въй, снощи се засякохме, докато ви разхождах кОчето... КОчето го хареса - не опита да го изяде, а напротив - облиза го. Останах супер изненадана. Помолих някакви неща, изебава се, ще го видим.
И скоро проведох странен и приятен разговор с един друг човек. Накефих се яко. Твърде много ли е да искам да НЕ е различно и със снощното говедо, дето засякох?!

inewton
08-28-2019, 13:16
^ Kaк се казва кучето?

TrollFactory
08-28-2019, 14:31
^ Kaк се казва кучето?
Според мен това е най-тъпия и безмислен въпрос задаван досега от както поне аз чета тук. Какво ще правиш с тази информация?

inewton
08-28-2019, 15:41
Според мен това е най-тъпия и безмислен въпрос задаван досега от както поне аз чета тук. Какво ще правиш с тази информация?
Ще я впиша в регистрите.

Като само за това куче пише поне да знаем как се казва.

Животът ти от моя гледна точка също може да е безсмислен, но не съм тръгнал да давам непоискани оценки.

tori
08-29-2019, 13:54
^ Kaк се казва кучето?
Джекослав Тиквеника. <3 По паспорт е просто Джеки, де.

dreamwalker
08-29-2019, 18:23
Научи ли го да бълва огън вече.

inewton
08-31-2019, 06:53
Джекослав Тиквеника. <3 По паспорт е просто Джеки, де. ������

Не можа ли да му сложиш някакво българско име. Пенчо например.

ghostuser001
08-31-2019, 15:53
Поздрави от Сърбия!

Ще изям по една плескавица и за вас! :Д

per-dead
09-01-2019, 16:40
не съм влизала тук сигурно от 2-3 години. преместих се в София преди 1 година, а едва преди 4 дни вече се преместих и в друг апартамент. за пръв път в живота си живея сама. страшно самотно и скучно ми е, но не ми липсват мрънкащите съквартиранти. в тишината има някаква красота. в апартамента е пълна кочина, днес сколасах да изчистя пода (този, който е живял тук, преди мен, как не се е сетил, че се чисти и зад мебелите, не само пред тях). от сряда не знам къде се намирам - примъкнах 150 кила багаж до петия етаж, без асансьор. сама. все още имам мускулна треска, днес ходих до джъмбо в дружба да купувам огледала, парцали, мопове, легени и т.н. че и втора възглавница си купих, че гаджето е малко егоист и с охота приема той да спи на единствената до сега (даже не предлага и да я делим. що за гадже имам. че и тази сутрин се оплаква, че снощи съм заспала върху него и не можел да ме помръдне, за да не спи 8 часа по гръб).
така, това го споделях снощи към 3, но съм заспала. днес тийм билдингът беше стабилен.

dreamwalker
09-01-2019, 18:59
не съм влизала тук сигурно от 2-3 години. преместих се в София преди 1 година, а едва преди 4 дни вече се преместих и в друг апартамент. за пръв път в живота си живея сама. страшно самотно и скучно ми е, но не ми липсват мрънкащите съквартиранти. в тишината има някаква красота. в апартамента е пълна кочина, днес сколасах да изчистя пода (този, който е живял тук, преди мен, как не се е сетил, че се чисти и зад мебелите, не само пред тях). от сряда не знам къде се намирам - примъкнах 150 кила багаж до петия етаж, без асансьор. сама. все още имам мускулна треска, днес ходих до джъмбо в дружба да купувам огледала, парцали, мопове, легени и т.н. че и втора възглавница си купих, че гаджето е малко егоист и с охота приема той да спи на единствената до сега (даже не предлага и да я делим. що за гадже имам. че и тази сутрин се оплаква, че снощи съм заспала върху него и не можел да ме помръдне, за да не спи 8 часа по гръб).
така, това го споделях снощи към 3, но съм заспала. днес тийм билдингът беше стабилен.

Защо реши да се преместиш в София.

per-dead
09-02-2019, 09:03
Защо реши да се преместиш в София.

Уж дойдох да уча тук. По принцип съм от Габрово, където шансовете за развитие са под нулата.

dreamwalker
09-02-2019, 10:49
Уж дойдох да уча тук. По принцип съм от Габрово, където шансовете за развитие са под нулата.

Габрово е хубав град, посещавала съм го много пъти.

Какво учиш в София.

anonymous1043668
09-02-2019, 12:52
не съм влизала тук сигурно от 2-3 години. преместих се в София преди 1 година, а едва преди 4 дни вече се преместих и в друг апартамент. за пръв път в живота си живея сама. страшно самотно и скучно ми е, но не ми липсват мрънкащите съквартиранти.

Добре дошла отново,
Радвам се за теб, наистина да живееш с други хора може да е голям трън в задника. Стоенето сам може да е самотно, иначе се свиква с времето.

примъкнах 150 кила багаж до петия етаж, без асансьор. сама.

Ехее, как успя бе? По стълбите е можело да се изсипеш!

втора възглавница си купих, че гаджето е малко егоист и с охота приема той да спи на единствената до сега (даже не предлага и да я делим. що за гадже имам. че и тази сутрин се оплаква, че снощи съм заспала върху него и не можел да ме помръдне, за да не спи 8 часа по гръб).

Защо живееш с подобен егоист? Една възглавница не ти дава, то карфица в гъза му не можеш да забиеш от егоизъм.

per-dead
09-02-2019, 22:11
Габрово е хубав град, посещавала съм го много пъти.

Какво учиш в София.

Хубав - да отидеш, да разгледаш, да се порадваш на спокойствието там, на това, че е супер евтино в сравнение със София, но не и да живееш.

Записах начална училищна педагогика с чужд език в СУ.

Добре дошла отново,
Радвам се за теб, наистина да живееш с други хора може да е голям трън в задника. Стоенето сам може да е самотно, иначе се свиква с времето.

Благодаря. <3
Предполагам, че до месец вече няма да се чувствам така като ме натегне и университетът, в комбинация с работата. Сигурно ще ми се иска да си вися вкъщи и да се терзая, че ми е самотно.

Ехее, как успя бе? По стълбите е можело да се изсипеш!

Не беше наведнъж. Един куфар (около метър висок) го мъкнах два пъти с по 50 кила багаж в него. И после следваха чанти с козметика, обувки, китара, кубе, конвектор.. Бе, излезе ми душата, но се справих (колегите после ми се караха, че не съм звъннала за помощ)

Защо живееш с подобен егоист? Една възглавница не ти дава, то карфица в гъза му не можеш да забиеш от егоизъм.

Не живеем заедно. Не той не ми я дава, аз му казах, че нямам проблеми да спя без въглавница (детската градина си казва думата), но не е ставало дума да си я разделим. Работим по въпроса - вече има втора. Просто очаквах същият алтруизъм и от него.

dreamwalker
09-03-2019, 13:32
Успех, per-dead.

tori
09-03-2019, 13:52
Научи ли го да бълва огън вече.
Общо-взето.

Не можа ли да му сложиш някакво българско име. Пенчо например.
Гошо също можеше. Или Иван. :дд

Он: Говорим и мислим някакви неща... Хем ме е страх, хем нямам търпение. Има много да се мисли и прави, но май съм ок да пробваме тая работа. Инатересно ми е.

ghostuser001
09-03-2019, 15:52
.. По принцип съм от Габрово...

.. аз му казах, че нямам проблеми да спя без въглавница ... Просто очаквах същият алтруизъм и от него.

Брей, габровец-алтруист, брей-брей!!

inewton
09-03-2019, 15:58
Гошо също можеше. Или Иван. :дд

Пенчо, Ганчо, Малин и т.н. са типични български селки имена. Тези, които ти предлагаш не са нашенски. Пък и ще е уникат кучето. Дори по селата бабите си кръщават кучетата Макс, Рекс, Рикардо...

ghostuser001
09-03-2019, 16:07
Като бях много малък баба ми на село имаше женско куче-помияр на име Роза.

ghostuser001
09-03-2019, 17:27
Всяка сутрин, на път за работа, засичам едно младо момиче (може би към 25 г.), което е с изключително тъмно червен цвят на косата, много бяла кожа, много тъмни очи, с татуировка ръкав на лявата ръка и изглежда има много голям набор от безжични слушалки ушанки...

inewton
09-05-2019, 03:39
Всяка сутрин, на път за работа, засичам едно младо момиче (може би към 25 г.), което е с изключително тъмно червен цвят на косата, много бяла кожа, много тъмни очи, с татуировка ръкав на лявата ръка и изглежда има много голям набор от безжични слушалки ушанки...

И?

ghostuser001
09-05-2019, 03:58
Нищо. Само споделям. :)

inewton
09-05-2019, 04:01
Нищо. Само споделям. :)
Харесваш ли я? Следиш ли я? Нищо не споделяш. Споделяй, че ми е скучно.

ghostuser001
09-05-2019, 06:26
Харесваш ли я? Следиш ли я? Нищо не споделяш. Споделяй, че ми е скучно.

Ето ти нещо интересно. На последния ти коментар му липсва единствено болднат текст, за да прилича сякаш е написан от дриймуолкъра. На нея всичко и всички са ѝ скучни.. Предполагам страда от изключително тежка форма на депресия, в резултат на която, тя няма интерес към нищо на този свят.

Иначе аз си харесвам една друга, но тя от 2-3 месеца смени превозните средства.. Тя е русолява, с мисля че топло зелени очи, носи очила, косата ѝ е добре сресана...

inewton
09-05-2019, 07:21
Ето ти нещо интересно. На последния ти коментар му липсва единствено болднат текст, за да прилича сякаш е написан от дриймуолкъра. На нея всичко и всички са ѝ скучни.. Предполагам страда от изключително тежка форма на депресия, в резултат на която, тя няма интерес към нищо на този свят.

Иначе аз си харесвам една друга, но тя от 2-3 месеца смени превозните средства.. Тя е русолява, с мисля че топло зелени очи, носи очила, косата ѝ е добре сресана...

Но за разлика от нея аз за първи път казвам, че ми е скучно. Тя постоянно го повтаря.

Аха, значи тая другата я следиш, така ли?

dreamwalker
09-05-2019, 09:17
няма интерес към нищо

Има интерес към някои неща, но те са твърде сложни за неопитния мозък.

ghostuser001
09-05-2019, 09:34

Пак повтарям - дриймуолкърът не проявява интерес към нищо. Нищо на този свят не я вълнува. По-добре от теб знам това.

per-dead
09-05-2019, 22:58
ХЛЕБАРКИ В БАНЯТА. HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!

ghostuser001
09-06-2019, 02:33

Какво хелп, какво хелп?
Вместо да ни почерпиш зарадвана, че не си сама в апартамента и си отглеждаш домашни любимци. :)

От кой вид са - черните, лъскави, с дебелата "броня" (и приличащи на продълговати бръмбари) или бързоногите кафеви (с лекото окачване)?

Кръсти ли ги вече?

per-dead
09-06-2019, 08:19
Какво хелп, какво хелп?
Вместо да ни почерпиш зарадвана, че не си сама в апартамента и си отглеждаш домашни любимци. :)

От кой вид са - черните, лъскави, с дебелата "броня" (и приличащи на продълговати бръмбари) или бързоногите кафеви (с лекото окачване)?

Кръсти ли ги вече?

Май всякакви видове си имам. Толкова са много, не мога да измисля на всички имена. По-добре по номера, че да не ги бъркам.

anonymous1043668
09-06-2019, 08:39
Май всякакви видове си имам. Толкова са много, не мога да измисля на всички имена. По-добре по номера, че да не ги бъркам.

Добре дошла в живота на живеещия сам човек.

Не забравяй днеска да ги нахраниш!

tori
09-06-2019, 11:08
Палачинка партииииииии! <3 Ей ся ги почвам, до довечера имам да се занимавам.
Снощи беше мега готиното събиране, не ми се ставаше ама трябва.
Тия дни се очаква да си оттърча на фестчето, дето всяка година ни е традиция в градо. Ного яко - ще съм асистент-фотограф. С яката тениска с надпис и всичко. <3 Много бързо се случват нещата, много се радвам, че вече мога да снимам. Ного яко. <3 Въобще тия дни са доста яки, пък! <3 Само малко грим ми трябва и всичко ще е топ, но неделя... Даже имам и задачка от мацката, която на пръв поглед никак не ми звучи сложна. Ще видим как ще е, но все пак... Не виждам проблеми.

LoadRunner
09-06-2019, 12:19
няма как луд мозък който е поставил бог на пиедестал да мисли сложно, да ти е ясно, слаб ти е кръгозора, ограничен

четете ги тея форуми бе, те са за това
Фипронил, чисти ги за около 2 години, след 2 години повтаряш

ghostuser001
09-06-2019, 18:03

Ще питам баща ми. Преди година извикаха една фирма, напръскаха и... хлебарките до една измряха. В съседите има, при баща ми няма - вече една година. Ам, трябвя да се бръкнеш някаква сума (неголяма), ако решиш да извикаш същата фирма - поне ще знаеш, че с гадинките е свършено. От фирмата дават 1 година гаранция. :)