PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46

haritov
11-11-2018, 18:13
колата с канела е мега яка пийвам си в момента даже :oops:

tori
11-11-2018, 19:14
Ми, чак "мега яка" не бих казала, просто е интересна за тая част от годината. Тази с череша е долу-горе също, а преди много години ни бяха носили от извън БГ някакви лимитирани бутилки с вкус на кафе и карамел - е, тя е вече "мега яка" и ако я намеря някъде тук, ще скачам от кеф. <3

haritov
11-11-2018, 19:21
аз просто си падам по канела
обичам канела и пия чай с канела ама много канела а колата ми е с канела и имам много канела защото обичам много канела и пия доста неща с канела

прекалих ли с канелата?

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/43836645_1896583760459281_9218200342179610624_n.jp g?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=78b2c5703eebb41981e173b903641b0a&oe=5C6D32BE

haritov
11-11-2018, 20:13
тъй пуснах 4 гупита от аквариума за бебета в общия
скаридите скоро ще имат малки
трябва да се наканя да сменя грунда

пп
не съм я виждал от 4г но циците и са същите по тях я познах иначе нямаше да се досетя

HeWhoFeedsTheCrows
11-12-2018, 12:00
Канелата е хубаво нещо.. Аз също бих пил канела, ако исках да не мога да си го вдигам след 30 и да придобия способността да виждам нещата с женски очи.. В комбинация със соя даже и гърди ще пусна, а пениса не да не става, ще имплодира.. Но хей, очевидно някои хора не го ползват и без това и няма бариери между тях и любимата им напитка с канела..

HollyGolightly
11-14-2018, 19:49
5 дни <3

tori
11-15-2018, 16:21
Ееееее, разгеле, бе! Можело значи, а?! Ест, аз продължавам да се ебавам, но тва далеч не е проблем от висок ранК, щот съм готина и ми е позволено да си танцувам, дето обикновено не е. Хехехе. <3 Ест, ще видим и подобни кретении колко могат да продължат, макар че засега не виждам изобщо инвенции за край. Което, ако требе да сме честни, не е никакъв повод да се радвам - лоши примери бол от тоя тип. Все тая, бОли ме.
Заформят се ебати яките бири-мири тая вечер, требе да се изкъпя и да ям преди всичко, обаче. Кайнда нямам време, кайнда ми е все тая... :дд Даже идеята за ебавката звучи фън, та може би ще пробваме, ако има възможност.

Грозния
11-15-2018, 18:01
Абе момичета, кога ще ви идва?
Питам така, за да раздвижа разговора :D !

Юнгинген
11-15-2018, 19:57
Абе момичета, кога ще ви идва?
Питам така, за да раздвижа разговора :D !

Така ли се почват постите?

Надявам се, че поне някои от вас ще вземат участие във въздържанието и ще си дадат сметка за същината на християнската диетарна философия, която твърде дълго остава непозната, а в частичност задача, досада, неприятно дело за християнина, който само номинира себе си в тази мода.

Грозния
11-15-2018, 20:17
Така ли се почват постите?

Надявам се, че поне някои от вас ще вземат участие във въздържанието и ще си дадат сметка за същината на християнската диетарна философия, която твърде дълго остава непозната, а в частичност задача, досада, неприятно дело за християнина, който само номинира себе си в тази мода.Иневтоний/Друмлюк?!
Издаде се :D !

Юнгинген
11-15-2018, 20:25
Иневтоний/Друмлюк?!
Издаде се :D !

Ако си мислиш, че някой се опитва да те подлъже или обърка, хубаво, имай си мислите, но поне не им давай повод на изказ всеки път, когато някой те адресира.
Единствено съжалявам, че поставяш себе си отвъд възможността да гледаш на нещата малко по-сериозно и с малко повече загриженост като превръщаш присъствието си тук в абсолютна досада, носещо и привличащо единствено нападки върху себе си, не градивност.

HollyGolightly
11-15-2018, 20:52
T- 4 days <3

tori
11-16-2018, 15:12
Само аз може да съм дърт пергишин и да се радвам на желирани мечета. <3
Снощи бирите се получиха добре, даже доста се забавлявах. Пак ме викаха дицата на семейно кОпоМче ама тая вечер просто няма как да се случи, щото ме мързи. Много. И времето не е да ходя на някъде, сори. Ютуб и чил, което не е като нетфликс и чил.

HeWhoFeedsTheCrows
11-16-2018, 16:53
Ако не беше жена и нямаше нужните атрибути, Тори щеше да е най самотното скучно същество на планетата. Но за късмет господ е милостив, макар и да е забравил да сложи душа.

nqmamNervi
11-16-2018, 17:10
Ако не беше жена и нямаше нужните атрибути, Тори щеше да е най самотното скучно същество на планетата. Но за късмет господ е милостив, макар и да е забравил да сложи душа.
много е тъжно това да търсиш внимание в някакъв тийн форум, заяждайки се с потребителите
това е валидно и за други хора тук

HeWhoFeedsTheCrows
11-16-2018, 17:18
много е тъжно това да търсиш внимание в някакъв тийн форум, заяждайки се с потребителите
това е валидно и за други хора тук

Член/ка си от 2014 и си решил/а да ми посветиш едно от 236-те си мнения на мен, посочвайки нещо, което всеки с два неврона и поне едно око може да види от 50 километра... Поласкан съм.. Чакам с нетърпение следващото ти мнение, защото честно казано си по интересен/на от Тори макар и нищо да не казваш..

По тъжното е, че дърти пръчове и крави, мислейки се за по развити човешки същества с пръчки в гъза и неумение да затапят някакъв си келеш дето ги храни бродят във форум за млади, макар и да са загубили физически и душевно всичко детско в себе си..

LoveSofia
11-16-2018, 17:55
Член/ка си от 2014 и си решил/а да ми посветиш едно от 236-те си мнения на мен, посочвайки нещо, което всеки с два неврона и поне едно око може да види от 50 километра... Поласкан съм.. Чакам с нетърпение следващото ти мнение, защото честно казано си по интересен/на от Тори макар и нищо да не казваш..

По тъжното е, че дърти пръчове и крави, мислейки се за по развити човешки същества с пръчки в гъза и неумение да затапят някакъв си келеш дето ги храни бродят във форум за млади, макар и да са загубили физически и душевно всичко детско в себе си..

Интересно ти как си по-развито човешко същество от останалите потребители.

HollyGolightly
11-16-2018, 18:20
T - 3 days <3

HeWhoFeedsTheCrows
11-16-2018, 18:36
Интересно ти как си по-развито човешко същество от останалите потребители.

Всеки, които не документира писмено всеки път, когато ходи да сере е по развито човешко същество от доста хора тук.. Което в никакъв случай не ме прави Буда, но все пак..

Ти трябва да си задължителния за всеки форум псевдо патриот със силни думи за България, без грам стратегическо мислене, как всъщност да промениш нещо към по добро в дълъг план. Приятно ми е :) Чух, че се събира тълпа селски чеда утре, да викат за България, та барем някои от горе се смили и пусне троха, само за да се посмее, като си помислите, че трохата е победа, дори и хляба да е все още в ръцете им.. Тцък Тцък, не може да победиш враг, които цял живот изкривява думи с думи, но кучетата и на кокал се радват, дори и кух, оглозган да е :)

Грозния
11-16-2018, 19:09
Ако не беше жена и нямаше нужните атрибути, Тори щеше да е най самотното скучно същество на планетата. Но за късмет господ е милостив, макар и да е забравил да сложи душа.Самата истина!
Тя е толкова банална и безинтересна, че отдавна дори не ѝ чета постовете, а ги подминавам с досада :? !

Странното е, че тя си мисли че е интересна на някой :D !
А тая е същата:

T - 3 days <3:?

BlacklaslalNigga
11-16-2018, 23:32
Какво искаш да кажеш?

..., макар и да са загубили физически и душевно всичко детско в себе си..
Какво имаш предвид?

... дърти пръчове и крави, мислейки се за по развити човешки същества с пръчки в гъза и неумение да затапят някакъв си келеш
А, защо толкова грубо написано?

Защо провокираш?
Защо продължаваш да пишеш във форума?

О . О
Почувства ли се още повече поласкан?
Я, гледай какво съкровище! :D
2011 година и само 36 мнения. Даже празнувам този месец. ;)

LoveSofia
11-17-2018, 08:05
Всеки, които не документира писмено всеки път, когато ходи да сере е по развито човешко същество от доста хора тук.. Което в никакъв случай не ме прави Буда, но все пак..
По-развито същество ли се почувства, като настърви половината все още влизащи тук потребители и отправи ненужни груботии към момичета? Темата е "ДНЕВНИК", ако не знаеш. И ти си свободен да пишеш след всяко сране, но по-скоро ти сереш тук в опит да покажеш, че лайната ти миришат по-хубаво от тези на другите.

Ти трябва да си задължителния за всеки форум псевдо патриот със силни думи за България, без грам стратегическо мислене, как всъщност да промениш нещо към по добро в дълъг план. Приятно ми е :) Чух, че се събира тълпа селски чеда утре, да викат за България, та барем някои от горе се смили и пусне троха, само за да се посмее, като си помислите, че трохата е победа, дори и хляба да е все още в ръцете им.. Тцък Тцък, не може да победиш враг, които цял живот изкривява думи с думи, но кучетата и на кокал се радват, дори и кух, оглозган да е :)
Имам достатъчно планове, развиващи се в настоящо време, които тебе и грам не те вълнуват, капиш?
Градско чедо, показвай си цялата комплексарщина, сери и пикай върху другите, накрая и без пера ще останеш.

Грозния
11-17-2018, 12:24
Я, гледай какво съкровище! :D
2011 година и само 36 мнения. Даже празнувам този месец. ;)Ти си фейк, повече от ясно е :? !

...отправи ненужни груботии към момичета?Нека не бъркаме момичетата с кифлите :) !

HeWhoFeedsTheCrows
11-17-2018, 12:47
По-развито същество ли се почувства, като настърви половината все още влизащи тук потребители и отправи ненужни груботии към момичета? Темата е "ДНЕВНИК", ако не знаеш. И ти си свободен да пишеш след всяко сране, но по-скоро ти сереш тук в опит да покажеш, че лайната ти миришат по-хубаво от тези на другите.

Имам достатъчно планове, развиващи се в настоящо време, които тебе и грам не те вълнуват, капиш?
Градско чедо, показвай си цялата комплексарщина, сери и пикай върху другите, накрая и без пера ще останеш.

Самия факт, че си цениш времето толкова много, че да го инвестираш да докажеш на някой дето сере, че лайната му миришат, показва колко много струват плановете ти да направиш каквото и да е било значително.
Ефективните играчи не си губят времето с провокатори, но ти не си такъв, ти си кокало лизач, грабвай вилата и ходи скачай под масата, барем някои изтърве нещо арф арф :) Всеки с някаква значителна съдба и роля в играта на живот, щеше от 50 километра да види и да продължи бързо по пътя си. Псевдо патриотите като теб обичат да си играят в лайната като равни с всеки джо, които стимулира гущеровия им мозък . Първо се научи да бъдеш човешко същество, умеещо да контролира емоциите си, после бъди патриот..

България се управлява от мръсотия, защото патриотите са първосигнални и като пластелин в ръцете на власт имащите :)

tori
11-17-2018, 13:50
"Мале, тоя на какво е заприличал, бе?!" - Умрях да се смея. Ш го говорим довечера на романтична вечеря с квото има у тях. И без друго има доста за говорене и доста пропуснато изобщо, включително има и за ебавки. Нощта е млада, нищо че е тепърва следобед. Ест, пак ш се занимавам с косата и, щото що да не?! Тъпичко ми стана, че няма да се запозная с тоя Муцун, щото най-накрая си е време вече, само съм чувала за него, ма квот-ткоа, бате.
Ебати гадния гърч е навън. За една разходка по магазините и намръзнах ужасно, още се разтапям, а половин час вече стоя да гушкам радиаторите.
Интересно тихо ми е наоколо, чак не знам дали е повод за радост или е време да се стряскам. Разбира се, оценявам си тишината и спокойствието и далеч не искам да бъде нарушавано, но просто отбелязвам, че е странно.
Ест, отново оувъртинквам някакви неща, ако не друго, поне имам свойството да въртя ситуацията навсякъде, та да гледам от всяка възможна/вероятна гледна точка, съществуваща във всяка алтернативна вселена. В тоя ред на мисли, разбирам и оправдавам доста действия, които не трябва да разбирам и оправдавам. Егото е едно много голямо перо в случая, но ми е чудно докъде е ок и къде спира да е ок да си по тоя начин егоцентричен. Може би, само може би, позитивите и градивното е повече от негативното, но отново - това само времето ще го покаже. Засега мога само да си оувъртинквам и да се надявам на най-доброто, което може да излезе.
Нещо ми се приспа, та май ще си направя кафе, белким живна малко.

LoveSofia
11-17-2018, 17:11
Самия факт, че си цениш времето толкова много, че да го инвестираш да докажеш на някой дето сере, че лайната му миришат, показва колко много струват плановете ти да направиш каквото и да е било значително.
Ефективните играчи не си губят времето с провокатори, но ти не си такъв, ти си кокало лизач, грабвай вилата и ходи скачай под масата, барем някои изтърве нещо арф арф :) Всеки с някаква значителна съдба и роля в играта на живот, щеше от 50 километра да види и да продължи бързо по пътя си. Псевдо патриотите като теб обичат да си играят в лайната като равни с всеки джо, които стимулира гущеровия им мозък . Първо се научи да бъдеш човешко същество, умеещо да контролира емоциите си, после бъди патриот..
Не ми пречи отделянето на 3-4 минути да напиша няколко реда за някой като теб.

България се управлява от мръсотия, защото патриотите са първосигнални и като пластелин в ръцете на власт имащите :)
Много умно казано :razz:

HeWhoFeedsTheCrows
11-17-2018, 17:42
Тори е мъдро момиче, знае кога да мълчи, че не всяка битка и провокация си заслужава да отделиш от отскъдното и безценно време да ядеш лайната на този, които сере срещу теб. Мъдро е да не отговаряш, когато си тъп, бездушен и нямаш какво ефективно да кажеш, така изглеждаш сякаш имаш душа и си лиги над всеки, които си отваря устата всякога, дори и да е пълен с душа, думи и ум.

Драги патриоте, 3 - 4 минути са нищо, но да ги отделиш, за да газиш в лайната на друг идва с цената на достойнството, защото по този начин ти се обръщаш към него като с равен и изведнъж глупакът изглежда по умен, защото вече има някой под него :) Да водиш дебат с политик е същото.. Той сере около теб, а ти газиш да говориш на негово ниво, даже и ядеш лайната му, мислейки, че е шоколад според казаното и така България се управлява от глупаци и онези, които ядат лайна под тях.

Но въпреки казаното, политиката е нужно зло, за да има държава, защото има прекалено много хора и прекалено много интереси и все някой трябва ръководи конфликтите и да е стабилен като вода и диария в думите си. Понякога именно тази диария държи две страни от това да пролеят кръв, но тази диария трябва да бъде контролирана и да е насочена в тоалетната чиния, а не на масата както се случва тея дни..

LoveSofia
11-18-2018, 05:22
Тори е мъдро момиче, знае кога да мълчи, че не всяка битка и провокация си заслужава да отделиш от отскъдното и безценно време да ядеш лайната на този, които сере срещу теб. Мъдро е да не отговаряш, когато си тъп, бездушен и нямаш какво ефективно да кажеш, така изглеждаш сякаш имаш душа и си лиги над всеки, които си отваря устата всякога, дори и да е пълен с душа, думи и ум.

Драги патриоте, 3 - 4 минути са нищо, но да ги отделиш, за да газиш в лайната на друг идва с цената на достойнството, защото по този начин ти се обръщаш към него като с равен и изведнъж глупакът изглежда по умен, защото вече има някой под него :) Да водиш дебат с политик е същото.. Той сере около теб, а ти газиш да говориш на негово ниво, даже и ядеш лайната му, мислейки, че е шоколад според казаното и така България се управлява от глупаци и онези, които ядат лайна под тях.

Но въпреки казаното, политиката е нужно зло, за да има държава, защото има прекалено много хора и прекалено много интереси и все някой трябва ръководи конфликтите и да е стабилен като вода и диария в думите си. Понякога именно тази диария държи две страни от това да пролеят кръв, но тази диария трябва да бъде контролирана и да е насочена в тоалетната чиния, а не на масата както се случва тея дни..
Това е форум и както казах не ми пречи да отделя 5 минути на някой, който груби умишлено и безпричинно някого. Да защитиш някой, по когото е срано наистина "идва с цената на достойнството", показва, че притежаваш достойнство и ценностна система. Ако приемаш всичко за "жълт вестник" и не обръщаш внимание на някои лайна, най-вероятно започваш да приличаш на лумпените от "биг"/"вип" Брадър, в случай че не си един от тях.
Смисъл нали не си се помислил за политик или нещо от този сорт, за да сравняваш форумни писаници с политика? Или го каза, за да ме провокираш пак? :)

Necrologist
11-18-2018, 20:41
Чудно как някой ми махна моето мнение, а тая помия по-горе си стои.

sl1nceetoo
11-18-2018, 20:48
Много съм добре. Сетих се за форума и ми стана интересно какво ли става тук, дали има хора... Сега ще видя и ще си тръгна пак сигурно.

HeWhoFeedsTheCrows
11-18-2018, 21:30
Много съм добре. Сетих се за форума и ми стана интересно какво ли става тук, дали има хора... Сега ще видя и ще си тръгна пак сигурно.

Чао, сбогом и внимавай да не те удари вратата на излизане.. Но не тъжи където една врата се затваря, друга се отваря, на старческия дом, а някои врати пък са вечно отворени ама никои не иска да влезе в тях, предполагам знаеш какво имам впредвид.. Не е същото като на младини нали ? Разбирам желанието ти да си припомниш, носталгията е силен мотивационен фактор..

Знам, че бързаш да си тръгнеш, затова няма да пиша повече, да не те разсейвам.

an7raks
11-19-2018, 07:16
Влизам и какво да видя - поредният грозник, толериран от ръководството.

tori
11-19-2018, 12:51
Чудно как някой ми махна моето мнение, а тая помия по-горе си стои.
Нда, на антракс някакво мнение също беше махнато, а моето последното някой го е пипал да го поправя. Доста адекватно.

То сега така е модерно. Само не знам защо се учудваш, като не си тук сефте. Ако не друго, поне има опция "блокирай", нея не са я премахнали още, слава на чорапите на Мерлин. <3 Само не знам дали няма да ядем банана, че я ползваме срещу галеници на ръководството...

HeWhoFeedsTheCrows
11-19-2018, 13:31

От една страна си прав приятел, но не мога да си представя по перфектен Ад от място обитавано само от красиви и квадратни хора като теб. За теб може да е рай, но за жалост живота не е minecraft :) Не е лесно да си квадрат в свят пълен с триъгълници и кръгчета... Уви не всичко пасва в живота.. Но не ти е за пръв път вярвам, така че и това ще преживееш.

Тори от друга страна пък е кръгче, не защото така иска, а защото природата така е преценила. Кръгчетата могат да поберат целият свят в себе си ако пожелаят, но не защото са с големи сърца, а защото просто не могат да запълнят онази вродена празнина в себе си, независимо, колко неща слагат в нея.. Вечно жадни за нови неща са кръгчетата както и черните дупки и никои не знае дали има нещо съществено вътре в тях.. Но все пак е забавно да разсъждаваш над тях и да им преписваш романтични и мистериозни качества, макар и реалността да е елементарна и те просто да играят ролята на велики унищожители на всичко с форма в тази вселена.. Уви, за да има нови неща старите трябва да бъдат унищожени, макар и новите да нямат същото качество..

an7raks
11-19-2018, 15:40
По-добре тичкай в триъгълникът, от който си изпълзял, няма да липсваш, обещавам! :)

HeWhoFeedsTheCrows
11-19-2018, 15:50
По-добре тичкай в триъгълникът, от който си изпълзял, няма да липсваш, обещавам! :)

Има много видове квадрати, ти май си от онези заоблените, с четирите тъпи ъгъла, те са специални, защото са с един ъгъл по тъпи от тъпите триъгълници освен това имат и страхотно чувство за хумор.

Истинска загуба е, когато подобна форма на живот спре да участва в обществото.. Все пак майнкрафт е създаден от множество видове квадрати, които изграждат един цял свят, които няма смисъл принципно, но поне е там да забавлява всички онези, които имат съдба отвъд забавленията.

Малко е празно тук.. Отивам да играя майнкрафт с Антракс.

Философска дилема.. Антракс е квадрат, които се е научил да говори като човек или човек, които се е научил да говори като квадрат ? Хммм.

Грозния
11-19-2018, 19:07
Влизам и какво да видя - поредният грозник, толериран от ръководството.Турксчо, ръководство няма или ако има някакво подобие на такова, то не знае къде се намира :D !

...красиви и квадратни хора като теб. Не е квадратен - кръгъл е... и мазен :D !

HeWhoFeedsTheCrows
11-19-2018, 23:55
Грозен, надявам се си се посмял. Все пак не бих солил случайни хора за всеки, но ти си ми дружка. Услуга за услуга, знаеш как работят тези неща.. Чакам да ми пратиш онова за което сме се разбрали по фб.

tori
11-20-2018, 10:07
Момента, в който ми се наложи да обяснявам на мъж за мъжки принципи... Тотален търн оф беше, да не кажа, че както от години си ме е харесал и се правя на ощипана, съвсем ме накара да не искам даже и приятелство от/със тоя човек. Ок, вярно, че последните месеци яко си държим душите в шепи и се наглеждаме един-друг ама не е адекватно това. Не съм съгласна. Казах го, може би ми се пообиди и се почувства зле ама нали уж си беше паднал по мен, щото съм му казвала истината и не ме било страх от него?! Не искал да съм тактична или да си замълчавам за неща, нам-ко простотии. Сега си бъди бътхъртнат, батенце. На тоя принцип ми се градят всичките приятелства до момента, а не-малко хора от тия, дето ме обичат и са ме обичали казват "предпочитам те двамата да ти държат ръката над пропаст". Явно, обаче, има и хора, дето не го изповядват това. То, моля ти се, не се губело и не били отношебия от вчера за днес. Тия хора са институция, бе! Какви ги говориш?! Ясно ми е, че се мъчеше да покаже някакво отношение и а-О, колкото да се вържа ама просто няма как да стане, без да тегля конското, сори. Даже преди месец го коментирахме двамата това, уж беше съгласен с мен, а сега защото съм била "проверено женско със страшен потенциал" и дай кретении да вършим. Нямам нищо против понякога да мисля вместо хора, но това наистина ме ядоса и замисли за чий ми е тоя човек в живота и доколко мога да се доверя въобще. Както казах - тотален търн оф.
Начи, скоро има два готини концерта тук и смятам да се пусна. Едната група от много години все искам да я видя, но все нещо се обърква по трасето, та си я слушам сано в ютуб. Тоя път просто няма да стане така, отивам и ми е все тая от отговорности, простотии и глупости. И изобщо не ме интересува кой друг ш ходи и че изобщо града ш е пълен с анти-конти личности. Да си таковат таковата. Виж, другото парти не е чак така впечатляващо, макар че ми се ходи доста и там, но някак на фона на първото просто няма база за сравнение. Събота ивента, дето исках да ида, го заебах заради нея, а ми се ходеше много, но все пак - отново оня принцип, дето говорих нагоре...
Почвам малко по малко да се замислям колко е готино да дийлваш възможно най-малко с чужди глупости, та вземат да ми харесват тия дни на душевен оргазъм, всъщност. Доста по-спокойно е, макар на моменти да ми доскучава и да ми се създават проблеми. Предпоставка за проблем е, че тия дни един бивш има рд и требе да реша дали да съм Човек и да честитя, въпреки глупостите му, или предпочитам да съм боклук. Така или иначе момчето е виждало само добрата ми страна досега, та не съм напълно сигурна кое как ще му подейства - не се случи и веднъж да го поставя под тест, поради което не знам много неща. Най-вероятно ще драсна, ще съм Човек, а следващия път той пак ще е боклук ама кво?! Толкова изтърпях досега, може би още малко ще мога отново.
Требе да си взема оцветители за косата, бтв. Както и да заредя някакви есеншълс за вкъщи. И имам някакви неща да свърща днес, може би ще се навия най-накрая? Хайде пък да се стегнеш, Торенце, а?!

Грозния
11-20-2018, 18:13
Грозен, надявам се си се посмял. Все пак не бих солил случайни хора за всеки, но ти си ми дружка. Услуга за услуга, знаеш как работят тези неща.. Чакам да ми пратиш онова за което сме се разбрали по фб.Не знам какво и с кого си се разбирал, но не съм бил аз :? !
Дори не знам кой си, освен че си нечий фейк :D !

...
Хайде пък да се стегнеш, Торенце, а?!Туриела толкова е превъртяла, че вече си говори сама...
:razz:

HeWhoFeedsTheCrows
11-20-2018, 19:27
Не знам какво и с кого си се разбирал, но не съм бил аз :? !
Дори не знам кой си, освен че си нечий фейк :D !
Туриела толкова е превъртяла, че вече си говори сама...
:razz:

Тц тц тц, ей затова не те харесват, защото не си човек на място да си признаеш като излезе истината..

tori
11-21-2018, 14:32
Какви са тия филмари, дето познавам, бе?! Ужас, ш си нарежа вените с лъжица от тоя "ход"... Налага ми се всекидневно да се съобразявам с някакви хора - доста, дето заслужават и още повече, които и плюнката ми отгоре си не заслужават. Дай сега и с още един филмар и неговите чувства да се съобразявам... Айде да не е, а?! Да ти се невидят ли и енергийните вампири, да ти се невидят ли и мъжете в цикъл, и всичкото. 4-5-6 човека нали останаха, търпим се, съобразяваме се, търпим критика, забавляваме се. Повече нито искам, нито са ми нужни. Е, пича дето го учих на мъжки принципи се оказа, че ме е разбрал и като е поразмислил, решил - права съм била, с части от тялото, дето не трябва, мислел. Ей го, че можело. Как той може, други все се чудят кво да не им е в ред?! Най-много в тоя живот мразя мрънкачи, дето мислят, че всеки им е длъжен, пък не се опитват да те разберат грам какво им говориш. Изненада - никой за нищо на никого не е длъжен. Шог, бонба, ексклузивно! Избеснях стабилно колко тъпи хора познавам.
Утре имам уговорка - започнах да свиквам на тия неща, а и отново - ако си адекватен, ще намериш доброто, позитивното и градивното във всичко. Страх ме е само, че с това свикване нямам никва идея какво ще излезе и дали няма да повторя чужд лош пример. Ама да, де - времето ще покаже.
Тая сутрин пак се събудих разревана, страшното е само, че много добре помня кого и иакво сънувах. И не ми харесва. Едно време бях адски права, трябваше да бягам още тогава. Тъжно, но ще си понеса последствията, пък квото стане.
Китката ми продължава да е дармадан, но поне вече знам какво и е, а и как би трябвало да се излекува, съответно и действам яко по поправката.

haritov
11-23-2018, 20:05
И изведнъж се оказа,че ще вдигна летвата и то сериозно. Предствои ми труден период,но за сметка на това печалбата ми ще е двойна и то до месец,а също така ще направя огромен скок в материалната база. Ще трябва да съм на работа всеки ден до края на годината иначе нещата няма да се получат. Кво пък може и до припадък да бачкам в буквалния смисъл. Пък и се чудя дали да не спя в клиниката до началото на Януари. Вярно то и празници имало през Декември :D таман хората ще се отпуснат джоба.

tori
11-24-2018, 12:04
Ах, какъв гаф сътворих... :ддд Ужас, по-гъбена история не можах да скалъпя. Хем ми е смешно, хем ми иде да си изям сънната артерия. Ма все тая, извиних се, разсмях го 101% и квот иска да си мисли.
Снощи беше ебаси готината вечер, макар че беше насила излизането на тва място. Със 300 зора се навих, щото не ми се щеше да виждам някакви хора, дето можеше да станат ташаци. Ама се оказа, че хората ги няма и е забавно. :3

Niakoitam
11-24-2018, 15:15
Имам усещането вече, че в тая тема споделят само Холи, Тори и чат пат Харитов и пишат Грозния и два фейка напоследък.

Necrologist
11-24-2018, 20:33
Много ги усещаш

Niakoitam
11-24-2018, 21:12
Да, а ти?

Reyn
11-25-2018, 10:39
Здр трябва да обясня за библията на нацизма

BlacklaslalNigga
11-25-2018, 13:32
X: Потоп? А, криза не звучи ли по-добре? Или са едно и също?

ЕdouardManet
11-25-2018, 17:35
Добър вечер..не съм сигурен дали мнението е за тук, но и не знам как да пусна нова тема, но опира до това "Как се чуствам"... Повода да пиша, е че загубих вече желание за всичко и всички.Накратко проблема е, че губя интерес прекалено бързо към всичко, особенно към жените (мъжете не ги харесвам, не ми предлагайте да ставам гей). Сваля ли една жена и правя ли секс с нея веднъж, след това не искам, нито да я чувам, нито виждам (и не за 1 час, докато ми мине), а понякога се е случвало да не искам дори и секс, видя ли че е "опечена работата" просто изчезвам. Толкова пъти съм го правил, че вече и аз не помня точната бройка,но така до следващата.Според вас, на какво може да се дължи? аз така и не откривам причината, а искам да спра с това.. Годините не искам да ги казвам, но са над 25, а вече не съм никак тийн.

haritov
11-25-2018, 17:56
Добър вечер..не съм сигурен дали мнението е за тук, но и не знам как да пусна нова тема, но опира до това "Как се чуствам"... Повода да пиша, е че загубих вече желание за всичко и всички.Накратко проблема е, че губя интерес прекалено бързо към всичко, особенно към жените (мъжете не ги харесвам, не ми предлагайте да ставам гей). Сваля ли една жена и правя ли секс с нея веднъж, след това не искам, нито да я чувам, нито виждам (и не за 1 час, докато ми мине), а понякога се е случвало да не искам дори и секс, видя ли че е "опечена работата" просто изчезвам. Толкова пъти съм го правил, че вече и аз не помня точната бройка,но така до следващата.Според вас, на какво може да се дължи? аз така и не откривам причината, а искам да спра с това.. Годините не искам да ги казвам, но са над 25, а вече не съм никак тийн.

ми аз съм на 16г и те съветвам да пробваш с мъж щом са ти писнали жените

то е близко до ума

tori
11-25-2018, 20:52
Ах, някои хора яко ми тестват нервите... Много яко, при това. Ако не ми беше кръв, щях да бия по меките части до посиняване. Толкова избеснях, че отмених уговорка за горещ шоколад в сладко заведение, та да не тормозя никого с гадното си настроение. Вярно, няма да повторим това упражнение повече никога... Достатъчно благодарност получих за всички неща, дето върша.

LoadRunner
11-25-2018, 21:02
Официално: докато преди съм гледал форума поне веднъж на ден дори и без да съм си в профила, сега не съм се и досещал за него от последния ми коментар. Честно казано преди не мислех че това е възможно но явно всяко нещо с времето си. Но и да не забравяме че преди имаше куп хора с които да се обсъждат интересни неща.

Грозен писал си ми лИсИ, и понеже ме мързи да го отварям пак направо ти казвам че твойте постове почти винаги ги подминавам, ти си безинтересен и винаги пишеш едно и също братчИто ми, просто не ставаш, как да ти го кажа по друг начин не знам :smt102 сори че тряа те стъпча толкова ниско но съм по-склонен да видя някойтам какво е надробил

tori
11-28-2018, 09:15
Оле, по наше село вали хубав, красив, невероятен истински сняг! <3 Скоро толкова не съм се радвала на нищо. Само дето е такъв студ, че няма накъде, но не можеш да имаш всичко, предполагам. Разбира се, тоя сняг ме кара да мечтая за човека, когото обичам, санотна хижа в планината, дърва и горещ шоколад. И "меча кожа" пред камината. И да се бием със снежни топки навъ, пък като ни стане студено, да влезем замръзнали вътре на топло и да се скършим от гушкане, говорене, пиене на топли неща и секс. В предишни животи мечтаех за същото, но с друг човек. Замислям се покрай това как мечтите, целите и въображението ми не са чак така коренно различни, даже чувствата не са коренно различно, само човека е коренно различен. От предния само на моменти ме лъхаше студено и ние си бяхме виновни. От човека, дето искам сега, само на моменти не лъхаше студ, а аз като тотален идиот се топлих само от огънче и продължавам, което е зле. Отново - предполагам, че не можеш да имаш всичко. Предполагам, че трябва да съм щастлива с тва, дето имам сега. Не знам дали е много, но за пълното щастие липсва един, а пълното замръзване си го имам и сега. Вярно е клишето, че най-силната дрога за човек е друго същество. Все си мислех арогантно как не е толкова важно и как мога да запълня всяка дупка с ебавки или как семейството и приятелите ми ще са достатъчно, за да съм щастлива. Но понятията "вкъщи" и "семейство" са странно празни без него и на моменти се чувствам бездомна и страшно самотна, измръзнала. Мразя коледните реклами и песни, защото ми напомнят за човека, дето липсва щ, а ми е вид дрога. Върша си нещата и живея на пълни обороти, не съм се отказала от нищо, ходя по партита, забавлявам се, имам неща дето не мислех да имам въобще и хора, които не си представях, че ще имам, а вкъщи все така си е странно празно. Като че ли ще има инплозия от празнота, а няма къде да падне игла. Толкова студ и празнота не помня да съм изпитвала някога, а съм ги изпитвала тези неща и преди. Ще се съвзема, за да си свърша нещата и днес, за да ида да си изпълня обещанието. Обаче няма да спре да ми е студено, ако ще 200 радиатора да си гушкам.

an7raks
11-28-2018, 15:57
Най-накрая дойде онова време от годината, в което и аз мога да покарам AMG. :D

tori
11-29-2018, 15:26
Подяволите, ДА! Снощната хубава новина, която получих, ме накара да си полетя малко от кеф. <3 Грях ми на душата, ревнувам и се радвам, че аз съм избора пък. Не си я давам, моя е и искам да е тук пък!
00 ми пише днес да ме вика на бар... Аз няма да ходя да пия, ми ш сменям памперси, бате. Ужас. Преди няколко месеца пък 99 ме викаха на чалготека. "Хади, каку, яла на чалга с нас, ш е фън - хай промис!" :lol: Дицата са забавни и всичко ама ае не, а?! То чак смешно, аз ш се забавлявам ли или ше му крия личната карта, та да влезе в дискотеката на първо място?! :дд
Все повече и повече скофтвам и ми липсва. :(

Грозния
11-30-2018, 17:26
Най-накрая дойде онова време от годината, в което и аз мога да покарам AMG. :DСигурно насън, нали Турксчо :D ?!

tori
12-02-2018, 10:06
"Оле, ама ти си говориш с тях... А нас едно време само ни поздравяваше, щото нямахме левъла да общуваме с теб..." :lol: Умрях да се смея. И жестоко много ми хареса как мина инкогнито, пък имахме стари познати от преди години. И ме накефи и как уплаши всички досадници с размер и лош поглед - не посмяха да се закачат и да минават за лаф. И много ме накефи как похвалиха рикиата на дядо. <3 Въобще, беше една прилично-добра и забавна вечер, определено.

cekupama
12-02-2018, 10:57
За тук специално как мога да се чувствам като всичко уж е наред с регустрацията ми пък не мога да влизам във всички теми на форума най вече да пускам мои теми,защо ли?Цензура ли е или нещо супер сложно за моята старческа глава?
Затова ще пусна тук това-

Все ще кажа нещо, което не трябва,
комплименти не правя, не мога, а трябва,
ще го каже някой около мене умник,
в моят живот адвокат, съдник!
Крадоха всички от народната хазна,
а сега се крият като мишки в дупка,
отговорност не искат, а само власт,
Българийо клета, каква напаст!
Бизнес се прави с изкуствена дрога,
по страшна от хероина, строга
концепция от властта не видях,
морят народа, поколение-грях!
Друсат се днес ,за да живеят,
живеят днес , за да се друсат
и затова ли от млади копнеят….
в нета порно бисери ръсят?!
Деца с психоза от амфетамини,
не им е грижа на близки,роднини,
изпържена психика и деградация,
всичко на фона на тежка стегнация!
Но всяко дълго пътуване
започва с малка почивка,
а ние само мъдруваме
на салата с ракия, запивка…?!
Не ми давай акъл, а ми дай пари,
с това се събужда младежта в зори,
не иска да повярва, че може, че трябва
да усети на живота вкуса-трябва!
Застраховани няма и в нашата държава,
в таксита,в барове,в кафенета продава
всеки свободно у нас наркотици,
нормалните хора превръщат в …мекици!
Какво поколение да запазим тогава,
а каква бяхме силна държава,
но лакомията и завистта ни стопява,
алчност, простотия до шия, лава!

А

https://www.youtube.com/watch?v=xNulpauBHdo

А за тези тук е това без да мечтая за техно...слава

Лепка дразнеща убива

всякакви желания в мен,

лепнал се е като слива

суха в мене нощ и ден!

В нета даже ме следи,

кога работи, яде, спи,

главата ми не го побира,

кой таз болка ми сервира!?

Що за наглост и нахалитет,

що за мозък, манталитет

има това същество,

може женско да е то,

в нета туй не ес доказва

и не всичко се показва!

Влезна в нета то е там,

някак свързва се,не знам,

но мисля че автоматично

привързано към мен, логично

Да ме дразни и прогони

от сайт любим да ме изгони!

Явно със това живее,

със интриги, мръсотии, зрее

в мене болка не, а гняв,

а такваз добричка бях! Бях.

Сърбежи разни и брътвежи,

и похот, сласт, копнежи

във жени наглед нормални,

но са всъщност аморални!

Затуй те пишат анонимно

в графа разврат и секс, интимно.

любовта в сърце горяла,

а всъщност просто изгоряла

е тяхната любов отдавна.

Проза в рима-дрън, дрън, дрън…

кацнал бръмбар на салкъм.

Какъв любовен спор е туй?

Гано , цървула си изуй,

Не бъркай проза с рима, песен

живот разгулен караш, лесен!

Нима мислите ,че тъй ще ме изплашите,

напротив, доказвате, че ровите, тарашите…!

Истината не обичате щом лоша е за Вас,

а аз показвам пътя правилен за нас!

Не ме разбирате, а искате да величая,

да се превъзнасям, да копая

пръст изсъхнала и почва напукана,

та аз още не съм сдухана!

Защо искате фалшиви коментари,

защо искате менте похвали,

защо Ви кефи по Вас да търчат,

да Ви се мазнят дори да крадат?

Разбрах защо мен не обичате,

не искате критика, а лошо сричате,

грешно мислите, но не искате това,

да Ви казва секирата, брадва!

Себе си била съм и ще бъда,

дори без признание, принуда

не ще търпя от Вас безлични

за мен, за поезията наша не лични!

Кой си ти да ми нареждаш

какво да чувствам и какво да пиша?

Нареждай там на твоите метреси,

от тебе ми дойде до гуша!

Кое било поезия, кое не,

да нямало злъч, болка, мъка…

Животът е такъв, поне подай

приятелска на мен ръка.

За птички и цветенца да говоря,

за щастие, мечти, копнежи..?! Боря

се аз с такива като теб-

шаблони разни, души празни,

мъже слугуващи си на нагона,

били сте и сте под пагона!

Гледай си там щерка красна,

внуци…работата ясна.

от комплекси страдаш, братче,

че жена ти те остави , кратче

казвам ти го, съвземи се,

дребнав си бил и си ,вози се

на твоята кола, мечтай,

че не живееш в Ад, а в Рай!

Да те захапя? Не.

Това не ще да сторя .

За други каузи аз се боря!

НАВЛЕЦИ,ПИЯВИЦИ ВЪВ ИНТЕРНЕТА

ПО ГНУСНИ ОТ МРЪСНИ ПРАСЕТА,

ЛЕПКИ,НАВЛЕЦИ И КОМПЛЕКСАРИ

С ЖЕНСКИ ПРОФИЛИ-ПЕДАЛИ,

КАКТО И ЖЕНИЧКИ САМКИ,

РАЗКРАСЕНИ В СНИМКИ С РАМКИ,

ОЗЛОБЯЛИ,ИЗТРЕЩЯЛИ

И ОТ СКУКА ПОЛУДЯЛИ!

А

hiHOE
12-02-2018, 23:54
Пак свикнах да лягам прекалено късно, да ставам прекалено късно, но поне започнах да готвя по- често. Еваларка. Като цяло всичко е мн добре. Тая година имам коледен дух, сиг щото 90% ще имаме с Гошо куче. Миналата ми беше се тая, баси. Ма пък имах мн яки подаръци. Чудя се утре да ходя ли на психолингвистика, да не ходя ли. Като се има предивид, че е от 10 и че е много студено навън- най- вероятно няма да ида. Нека не е заблуждаваме. Чил му е майката. Утре бебето ще дойде, ще се обичаме, ще вечеряме заедно. Ама преди това ще хапна по 1 гирос с момичетата. А, не аз пък. Ще пием по едно макиато ;) :D:D: bye

tori
12-05-2018, 21:24
Ау, мали, как ме изнерви... То това не е г*з, то е на г*за дупката направо. Ама нали е мойто, и убийство прощавам. Даже, сега да звънне да каже, че умира, ще хукна по релсите на влака да давам органи. Инфантил смотан, от Дюрек требе да ни позлатят тия, де го търпим.
Тия взеха, че се оказаха баси точните. Хубава изненада, определено.
Вчера след уговорката два часа и кусур седяхме да ланкаме кретении. Чак съм учудена как изтърпях толко много.

tori
12-13-2018, 21:27
След няколко дни, прекарани в опити да оцелея, днес се чувствам една идея по-добре. Кво, по дяволите, беше това?! Откъде накъде реши да ме тръшне, защо мен и що кашлянето и другите благинки не си изчезнат на момента?! "Парцал" е меко казано за тези няколко дни, направо се чувствах като блъсната от влак.
Майка ми е закачулила цялата къща с толкова много украса, елхи и простотии, че вместо да ми е коледно под някаква форма, ми се прищя да се обеся на всички тези лампи, гирлянди и смотани висулки. Няколко пъти на всичкото отгоре. Даже не, по няколко пъти на всичко висящо.
Колкото повече време минава, толкова по-студено се чувствам отвътре. Колкото повече мисля, толкова повече ми липсва. Колкото повече неща правя, толкова повече оувъртинкване за сумати неща ми минава през главата. Имам чувството, че и на северния полюс да се телепортирам, пак ще ме преследва гринч настроение, пък даже не съм гледала филма, смяяятай колко съм се заринала с метафорични лайна.
Дори не ми се пие тия седмици и не е, щото съм болна. Да не говорим, че изобщо не ми се говори и вижда с никого и си предпочитам самотния остров.
Он дъ брайт сайд - ще си дойде за Коледа, вече е решено. И за Нова година ще е тук, а и има някво парти в нашия бар, дето звучи фън, кайнда. Ок, може би не, но... Абе, ще видим. И за 2000 ивента се бях навила на някакви хора ама не, просто не. Няма да е в тоя живот.
Имам странното предчувствие, че ще бъда потърсена скоро, но дори не знам как бих реагирала, ако стане. Да ме питаш защо, при все че далеч не е някой див ненормалник, дето подскача и украсява... Не знам, всъщност, може и да се надявам. Все тая.
Имам си книииигааааа. <3 Това е най-готината поредица, създавана някога. Може би не винаги съм в настроение за нея, но като попадна в правилното настроение, да - любима ми е. Пък!

LoadRunner
12-14-2018, 13:05
AnarchiBoy прекарваш ли още мигранти по границата?
Те тея апартаменти искат изплащане.

HollyGolightly
12-14-2018, 14:28
Тук напълно е умряло, ама нищо, то не пречи да пусна един монолог
Седя и Си правя равносметка на последната година, че нали така е модерно като дойде декември.
Толкова много неща ми се случиха тази година, че сигурно дори пропускам половината като си ги превъртам в главата. Записах се да уча отново, запознах се и станах близка с някои наистина стойностни хора, които ми помагат да се изградя като по-добра личност и ме насърчават да искам да съм по-успешна и по-добра във всичко с което се заемам (точно година откакто ги срещнах БТВ) за сметка на това събрах смелост и отрязах някои наистина токсични хора, които дори не мога да нарека хора ами са си баш енергийни вампири. С една съфорумка ежедневно изграждаме проятелството си и си помагаме чрез съвети и разкази и се уча да си откривам душата напълно, без задръжки и без да се притеснявам че мога да бъда съдена, надявам се че и аз имам този ефект върху нея
Връзката ми с любимия се развива точно както трябва и с ръка на сърцето мога да кажа, че за първи път нищо не ми липсва емоционално и се чувствам точно на мястото си, точно с правилният човек.
Също така разбрах че не съм толкова крехка и чуплива, колкото си мислех, след като ме блъсна кола и се измъкнах почти невредима.
За 2019 мога да се надявам просто да продължи така добре и всичко ще е наред

Грозния
12-15-2018, 10:50
AnarchiBoy прекарваш ли още мигранти по границата?
Те тея апартаменти искат изплащане.Недей, че ш' обидиш един "честен" бизнесмен :D !

https://vignette.wikia.nocookie.net/powerlisting/images/6/61/Muttley_flying.gif/revision/latest?cb=20170903032907

tori
12-20-2018, 09:52
Ах, че хубаво звучи - идва си след няколко дни, ще е с нас на коледа и бъдни вечер, плануваме дискотека по семейно... Ако можеше и мъжкото да си е с мен, за да сме като всяко лято досега в пълен състав, нямаше да има какво да искам повече от жалкото подобие на живот, дето водя. Те двачата са ми една ужасно важна част от семейството и няма други, дето да ги заменят. Сигурно братя и сестри да имах, пак щях да ги обичам по-малко от тия. На моменти ме дразнят безкрайно, щото са задници като мен, но толкова ги обичам... <3
Оф, оня ден изклинчих от уговорка ама днес вече няма как, пък така не ми се вижда с въпросния... Може би малко ми писна да си губя времето с него и ше има "беше ми приятно ама чал, щото не ми е готино да си наоколо". Добър приятел е, но не е моето и предпочитам да не ме закача особено, включително и много се разминаваме в търсенето и предлагането. Да не говорим колко противно досадно е това същество на моменти. Виждам многото плюсове, но и виждам как далееееч не е моето. А което не е моето, не ми трябва. Свикнала съм да се обграждам само с точни хора и не, няма да направя тоя компромис. Соринотсори.
Продължава да ми липсва, но опитвам да не мисля за тва. И продължавам да се надявам да се обади.

LoadRunner
12-24-2018, 22:46
"Investor.BG 2001 - 2018 All rights reserved."

Скъпи сънародници, остават броени дни преди да се разделим всички окончателно, имаше доста интересни моменти с някои от вас, особено в миналото...
Остават броени дни да си кажем чао завинаги, не пропускайте тази уникална възможност. Жалко че М*, папугай, галаксито, анархито, вин дизел (моя любим герой-дограмаджия) и още много които в момента пропускам изчезнаха в небитието. 5 дни ще очаквам вашите искрени пожелания и носталгични, изпълнени със сълзи включвания по повод нашето тъжно сбогуване :/

Аз ви обичам, обичайте се и вие!

"Investor.BG 2001 - 2018 All rights reserved."

П.С. Още тъжни вести- Game of thrones Season 8 release date April 2019

Грозния
12-25-2018, 12:11
Трънчо, ти от къде си я взел тая информация?

HollyGolightly
12-26-2018, 14:14
Нечовешко е да се работи на 26ти 8-)

tori
12-26-2018, 16:02
Емчи, нормалната Бъдни Вечер си беше - всичко живо в нас, нерви е, да дам тва, на направя онова, да ми ползват еди-кво-си... Не мина, без да се изнервя, но и доста по-тъпи такива празници е имало. Беше хубаво, че имаше няколко външни хора, дето някак си успяха да ме удържат да не ухапя някого. Забавлявах се, готино ми беше, вероятно другата година пак. Може би не са най-перфектните, но са семейство и трябва да ги понасям понякога. После двете си оправихме вечерта с готино филмче и сичко шест.
Вчера цял ден бяхме двете, ест. Снощи се събрахме на парти по квартално, след вечеря тва. И да - готино беше, че никой не се напи като боклук, както очаквах. Много се нарадвах на тва парти въобще, а в добавка разбрах някои неща, дето си ги знаех, но сега направо от извора. Накефих се много как се ебава с него, милото ми то. Аз го взех подопечен да си го вардя от боклуци, то се оказа, че имало и други благинки покрай това да си добър. Мноу яко. Сега, ако не друго, поне се насмях на тая кретения и разбрах, че имало накъде повече някой да падне в очите ми. Много е готино такова четкане, а и смятам, че достатъчно се отвратих от изказа му и отношението, та да мога да кажа, че не се чувствам чак така, както едно време. Вероятно започвам да се лекувам, ако трябва да съм честна.
Ест, днес ме изнерви тая, щото се направи на жена, но го преглътнах някак и да - генерално всичко е точно.

LoadRunner
12-26-2018, 19:58
Трънчо, ти от къде си я взел тая информация?

скролни екрана най-долу....

HollyGolightly
12-27-2018, 13:38

Патента може да бъде подновен, или форума да бъде препродаден.
А може и просто на инвестира да им е напълно все тая и да не се сещат да си подновят написаното там, както и най-вероятно е. Но няма да го бъде форума, даже съм изненадана че все още има няколко човека дето пишат тук. Около месец не бях писала и имаше по 1-2 мнения на седмица пуснати

TrollFactory
12-27-2018, 14:17
Трябва да те е срам от нивото ти на интелект, ако в действителност си вярваш на това, което "доказваш" и претендираш, че собственият ти ступор, който си получил в резултат на невероятното си откритие (достойно като такова само според теб, така че би било редно, ако има малко разум в теб, да го поставиш поне малко под съмнение) скролвайки до дъното на "екрана" е достатъчно основание, за да плашиш и другите потребители с него и как то предвещава (само и единствено това и незнайно защо изключваш всякакво друго значение и послание) края на сайта. И защо по дяволите още по-горе говориш като водещата на онова ретро предаване по бтв? Ти нормален ли си изобщо? Хапчета пиеш ли? Боже, боже, слушам и не вярвам на очите си!

HollyGolightly
12-27-2018, 14:58
Трябва да те е срам от нивото ти на интелект, ако в действителност си вярваш на това, което "доказваш" и претендираш, че собственият ти ступор, който си получил в резултат на невероятното си откритие (достойно като такова само според теб, така че би било редно, ако има малко разум в теб, да го поставиш поне малко под съмнение) скролвайки до дъното на "екрана" е достатъчно основание, за да плашиш и другите потребители с него и как то предвещава (само и единствено това и незнайно защо изключваш всякакво друго значение и послание) края на сайта. И защо по дяволите още по-горе говориш като водещата на онова ретро предаване по бтв? Ти нормален ли си изобщо? Хапчета пиеш ли? Боже, боже, слушам и не вярвам на очите си!
Малко са хората, които могат да напишат 11 реда и половина и да не кажат нищо съществено.

Грозния
12-27-2018, 16:29
И?

Така си е!
https://i49.vbox7.com/i/818/8184519c6.jpg

Малко са хората, които могат да напишат 11 реда и половина и да не кажат нищо съществено.Ти си една от малкото :razz: !

LoadRunner
12-27-2018, 22:29
А може и просто на инвестира да им е напълно все тая и да не се сещат да си подновят написаното там, както и най-вероятно е. Но няма да го бъде форума, даже съм изненадана че все още има няколко човека дето пишат тук. Около месец не бях писала и имаше по 1-2 мнения на седмица пуснати

виждам че си разсъждавала на глас и сама си стигнала до заключението до което и аз
иначе 2те писали фашкии са толкова тъпи че няма на къде
трагедия от всякъде

tori
12-28-2018, 09:41
Когато се чудиш дали не си попаднал в някакъв странен бас/облог от типа "кой от двама ни ще я забие пръв" ама си асоциален и не излизаш с почти непознати. И ги отхвърляш на лягане и ставане, като ти пишат, като те викат на кафета... Много е фън ситуацията и ест, чудя се как съм попаднала там и защо. Въпреки че е вероятно и да не е, както го мисля, а някакво странно съвпадение. Винаги допускам всяка вероятност, всъщност.
Вчера щяхме да пием горещ шоколад ама май забрави или и аз не знам кво, но все тая - пеосто ми се мърдаше с някой, дето мога да изтърпя. Трудно, но мога. Искам си моите хора, а тя май обмисля да се прибира генерално в наше село. Звучи добре ама не знам, ще видим.
Заредих желирани мечета, джинджърбред меденки и горещ шоколад от пакетче и цивота е хубав. Чейндж ма майнд!
Чувствам се странно спрямо него, някак си като че ли забравям муцуни, гласове, маниери, усмивки, погледи... Доста е освобождаващо, определено. Даже не мисля, че ще го нападна да го бия, ако се засечем - макс да го подмина и да не дам изобщо да се разбере, че ми е направило впечатление присъствието му. Може би ония неща, дето съм чула оная вечер, си казват думата. Нямам нуждата да мрънкам или нещо, съвсем ок съм да спя сама, не ми липсва така, както в началото... Хубаво е, че се чувствам така ама е странно. Буквално оня ден се събудих и го осъзнах.
Днес нямам какво да правя, освен да чета книга и да си седя на топло. Много яко. <3 Може би даже ще гледам нещо за зомбита, ако не заспя.

TrollFactory
12-28-2018, 14:26
Какъв ти "патент", това да не ти е изобретение? :D За един домейн плащат + някакъв пакет с пространство за ъплоуд и това е.
Teenproblem не е марка на продукт, а форумът е с отворен код (като wikipedia), нито пък е специално разработена платформа като olx. Спокойно може да си регистрираш домейн като teenproblem.us и да направиш напълно огледален сайт на първия.

А може и просто на инвестира да им е напълно все тая и да не се сещат да си подновят написаното там, както и най-вероятно е.
Ако ще и да пишеше "Investor.BG 2001 - 3018 All rights reserved." пак нямаше да означава абсолютно нищо. Това е просто глупав щрих, т.е. колкото "да има, да седи там нещо, защото сме виждали, че на по-елегантните сайтове го има". Вие само намирате някаква далновидност тук и като малоумници се захванахе да разправяте врели некипели как сайтът щял да затвори автоматично на първи януари. За бисерите в кофата сте всичките с тия "лицензи", "патенти" и не знам си още какви помпозни и претенциозни юридически термини, които изобщо не знаете как да използвате, но пък мислите, че допринасят за интелигентниченето ви.

Но няма да го бъде форума, даже съм изненадана че все още има няколко човека дето пишат тук. Около месец не бях писала и имаше по 1-2 мнения на седмица пуснати
Никой не го е грижа дали се изненадваш или не.

виждам че си разсъждавала на глас и сама си стигнала до заключението до което и аз
иначе 2те писали фашкии са толкова тъпи че няма на къде
трагедия от всякъде

А ти си тъп на компот. Поне аз не бих използвал израза "на глас", ако посочвам нечие писмено мнение. Обясни ми как се пише "на глас" и няма да се заяждам повече с теб.

LoadRunner
12-28-2018, 21:05
няма да се заяждам повече с теб.
1во не съм забелязал да се заяждаш с когото и да било, няма кво да се лъжем, не съм забелязал че изобщо съществуваш :lol:

2ро ти май не разбра че си една от фашкиите

LoadRunner
12-31-2018, 16:00
Tik-tak

Грозния
01-01-2019, 00:11
Tik-takИзглежда, че форумът е още жив.

Честита Нова Година на всички!
:)

tori
01-01-2019, 10:24
Ах, ти, мърльо малък... Маймункооооооо... Ще проговориш, а?! И ще се закачаш и държиш като Човек, а?! Толкова съм горда и щастлива от тва, дето научих, че няма по-самодоволен човек от мен. А тая усмивка, че съм получила, каквото казах, е сигурно една от най-истинските и искрените в живота ми, пък обикновено съм сред най-ухилените и сичпатични хора в квато и компания да попадна. Просто толкова добре не съм се чувствала от мноооого време.
Ест, че ш има филми само като се появя... То голямо гушкане и голямо радване ми се радваха, ше кажеш, че майките си виждат. И ми е яко кеф, че стана баш така, грях ми на душата, но се кефя на всичко. Очаквам включвания сега от някакви хора.

Relentless
01-01-2019, 13:48
Ехх, кво нещо е , преди години този форум беше голяма работа.. сега тотално западнал и почти никой не пише : (

LoadRunner
01-01-2019, 15:37
Изглежда, че форумът е още жив.

жив е защото е платен за още 1 година

Грозния
01-01-2019, 15:48
... преди години този форум беше голяма работа.. ...Наистина БЕШЕ... :?

LoadRunner
01-01-2019, 19:35
започва още една мъчителна година
поне ще има къде да се оплакваме

TrollFactory
01-02-2019, 12:35
1во не съм забелязал да се заяждаш с когото и да било, няма кво да се лъжем, не съм забелязал че изобщо съществуваш :lol:

Вижда се, че си от хората, които схващаш елементарни неща с по няколко седмици закъснение, така че просто не си прави труда да ми пишеш и да ми се обясняваш.

TrollFactory
01-02-2019, 12:35

Вижда се, че си от хората, които схващаш елементарни неща с по няколко седмици закъснение или пък изобщо не ги, както е в конкретния случай, така че просто не си прави труда да ми пишеш или да ми се обясняваш.

Грозния
01-02-2019, 17:55
започва още една мъчителна годинаЗащо да е мъчителна?!
За "готините" пичове като теб, би трябвало всеки ден да е к0пон :razz: !

поне ще има къде да се оплаквамеОплакват се само провалените в живота хора!
Ти не си от тях, нали :D ?

tori
01-02-2019, 18:26
С много добър приятел седим НА фъкбукито, пишем си и си пиянстваме. Спамим се с няква готина музика. Имам книга за довършване, шоколад и торта. :333 Живота от хубав, става по-хубав последните дни. Няма празно, няма слабо... Чудя се какво следва.
Днес съм много доволна от продуктивността, дето показах сама на себе си - всичко планувано се случи за норматив. Утре имам да ходя да свърша други кретении, обаче.
Виждам как съм била права, а и всеки след последните случки го казва. Емииии... Ето, пък.

LoadRunner
01-02-2019, 20:36
Защо да е мъчителна?!
За "готините" пичове като теб, би трябвало всеки ден да е к0пон :razz: !
Оплакват се само провалените в живота хора!
Ти не си от тях, нали :D ?
Ми аз не те знам ти къде живееш ама аз като ида до магазина някой се оплаква, в асансьора същото, в парка същото, на кръчма същото, навсякъде всеки се оплаква. Да не би да си от някое мангалско село ве грозен и да не знаеш какво се случва по света и у нас?

nevermorevon
01-03-2019, 01:02
Ако напиша как се чуствам ще е толкова грозно, че няма да ми даде да си постна коментара..

HollyGolightly
01-03-2019, 17:35
3ти пореден ден вече не мога да се съживя като хората. Постоянно ми се спи, постоянно съм на ръба на силите си, а дори не съм пила, щото нали някой трябва да е отговорен DD
Ходи ми се на фитнес ама като знам какво ще е сега първите дни след НГ и ми се отщява.
А той май почва да ми липсва, въпреки че друго си мислех. Както и да е, още 2 дни и ще си е тук при мен

Грозния
01-03-2019, 18:20
Ми аз не те знам ти къде живееш ама аз като ида до магазина някой се оплаква, в асансьора същото, в парка същото, на кръчма същото, навсякъде всеки се оплаква. Да не би да си от някое мангалско село ве грозен и да не знаеш какво се случва по света и у нас?Запял си друга песен - защо така :) ?
Блъска ли те яко живота или просто си спрял да се правиш на готин, какъвто не си :? ?

nevermorevon
01-04-2019, 02:54
3ти пореден ден вече не мога да се съживя като хората. Постоянно ми се спи, постоянно съм на ръба на силите си, а дори не съм пила, щото нали някой трябва да е отговорен DD
Ходи ми се на фитнес ама като знам какво ще е сега първите дни след НГ и ми се отщява.
А той май почва да ми липсва, въпреки че друго си мислех. Както и да е, още 2 дни и ще си е тук при мен

Мале и аз от както е почнала годината си казвам, че ще ида на фитнес а спа по 17 часа на ден.
Трудно ми е станало въстановяването..

HollyGolightly
01-04-2019, 17:28
Мале и аз от както е почнала годината си казвам, че ще ида на фитнес а спа по 17 часа на ден.
Трудно ми е станало въстановяването..
17 часа сън???? Аз 7 ако спя го смятам за разхищение 8-)
Иначе вчера ходих, не беше толкова пълно колкото мислех
Днес се чудя фитнес или социализация след работа, ама защо пък не и двете, няма за къде да бързам

tori
01-04-2019, 22:05
Естествено, че ще реша да ида там и тоя ш се е навил също... Поне хубаво, че разбрах овреме и не се пуснах. Почва да ми писва вече от простотии. Предния път се държа добре ама що трябва да насилваме нещата пак?!
Купих си мноу готян парцал, много е гушкав и мекичък. <3

Грозния
01-05-2019, 16:20
Трънчо, пак ли си се сдухал, че спря да пишеш?

nevermorevon
01-05-2019, 17:12
Двете най-хубаво :D

Днес пак се успах и много ме е яд, тези дни ме мъчат някакви кошмари и се събуждам депресиран, но от утре си почвам пак сериозно да ми се оправи малко настроението :D

haritov
01-05-2019, 20:12
Ако я рендосам ще ме следва като кученце,а то не че и сега не така ама като беше обвързана поне щеше да ме остави по-бързо.
Пък кво толкова няма да се женя за нея все пак :D

tori
01-07-2019, 11:06
Ех, има игра, но толкова по-тъпо, че няма как да стане в случая, щото аз не съм от тия, дето вършеят по два пъти на едно място. Влязох там ръка за ръка с друг, въпросния още го обичам и още го искам наоколо, въпреки краха в отношенията. Той си е моя човек, още и още. Тъпо и упорито. "жена, която ти остава вярна без да имате връзка, е жена, с която трябва да бъдеш."
Колкото и да харесвам момчето като приятел и колкото и потенциал да има за адекватна връзка, просто няма как да си преплюя принципите. Все съм грешала, като го правя, така че повече няма. Тоя модел просто няма да го бъде, не мога двеста пъти един соед друг да си блъскам главата в стената и да се надявам на нещо различно.

BlacklaslalNigga
01-07-2019, 18:28
Искам да пея, да пея, от дълбините на душата ми. Да пея, за ценните неща от/в живота. За любовта, за Благочестието, за Истината, за непрестанната борба...
Рано ли е още? Не знам.
Ала устните ми скоро, усещам го, ще запеят със силен глас, с този сърдечен глас, които трогва и събужда у всеки, всяко най-свято, щом се чуе неговия тон.

Грозния
01-07-2019, 19:28
Ако я рендосам ще ме следва като кученце,а то не че и сега не така ама като беше обвързана поне щеше да ме остави по-бързо.
Пък кво толкова няма да се женя за нея все пак :DМоже ли така да се отнасяш с овцете :? ?!

Искам да пея, да пея, от дълбините на душата ми. Да пея, за ценните неща от/в живота. За любовта, за Благочестието, за Истината, за непрестанната борба...
Рано ли е още? Не знам.
Ала устните ми скоро, усещам го, ще запеят със силен глас, с този сърдечен глас, които трогва и събужда у всеки, всяко най-свято, щом се чуе неговия тон.Не знам на какви хапчета си пич... :D !

HollyGolightly
01-09-2019, 19:59
Толкова е мил, спокоен, разбран, толерантен…и изведнъж да го видя в такава светлина. Не знам аз ли лошо му влияя с българският си нервачески характер или просто и той не винаги може да се сдържа. Но ми хареса, не може всяко нещо дето му го сервира обстановката да го приема с усмивка и кимане на главата. Понякога трябва да може да забие рязко спирачки и да иде да си поговори с неукия шофьор отзад 8-)

tori
01-11-2019, 16:22
Хахаха, много хора имам вече там да ми казват кво-що се случва. Много е приятно да ти казват такива дребни работи. Даже снимки ми се споделят. Не знам защо, но вярно си е забавно.
Бил е НА КОСЪМ да го разконспирират с кого си пие кафето, хахах. Толкова НА КОСЪМ, че най-вероятно ако срещу него седеше достатъчно умен човек, е щял да се сети какво се случва. А то поне да имаше какво да се каже - ок, пък то няма. Което е странно, щото очаквах доста по-малко време да мине, докато се активизира... Не че се оплаквам, така или иначе, няма да го върже, но защо пък да не се позабавлявам малко със заграждането?! И без друго ми се създават проблеми нещо...
Днес щеше да стане година, но ей на - идиот, бате. Кръгъл. :дд Очаквах да ми е по-кофти, но май не е. Ще си сипя домашна "сангрия", за да удавя липсващата си тъга. Или за да отпразнувам студа, все тая. Квото е там, бОли ме. Тая вечер така или иначе, нямам планове, освен книга и вино. Вероятно утре, ако на кварталните им се мърда.
Скучно ми е. Създават ми се проблеми, а не мога и не трябва. :(

Uzerneim
01-11-2019, 16:56
Липсват ми котките ми.

LoadRunner
01-11-2019, 22:11
Новината на годината
ivaaaaa била бременна
:shock:

an7raks
01-12-2019, 02:22
Новината на годината
ivaaaaa била бременна

Да, бе?!
Ако е вярно, да й е живо и здраво!

haritov
01-12-2019, 11:49
Доживях някой да се радва в тоя форум за дето чака дете и другите да го поздравяват

inewton
01-12-2019, 11:55
Честито на Ива, дано да е готова за това.

Вече й е време да се премести в бгмама.

BlacklaslalNigga
01-12-2019, 14:01
divergent, dreamwalker, Indistinct, inewton Вероятно сте си комбинка, че като се появи един от вас, другия изкача. :Д
Добре дошли отново, как я карате?

Навити ли сте да по съживим форума с по разчупени теми, теми за живота? Например като тази на inewton - Неверие.
Поне докато сте тука и отново изчезне те в света.

:-)

Грозния
01-12-2019, 14:59
Новината на годината
ivaaaaa била бременна

Да, бе?!
Ако е вярно, да й е живо и здраво!
Да е жив и здрав чичакът дето ще храни нея и дИтето :D !

divergent, dreamwalker, Indistinct, inewton Вероятно сте си комбинка, че като се появи един от вас, другия изкача. :Д

Навити ли сте да по съживим форума с по разчупени теми, теми за живота? Например като тази на inewton - Неверие.

:-)На Дивергюн Кифлие-Китарлъ явно не ѝ е провървяло с чичаците, така както на Ивата :D .

inewton
01-12-2019, 18:07
Навити ли сте да по съживим форума
Няма да се съживи.

nqmamNervi
01-12-2019, 19:10
Няма да се съживи.
като си тук, вземи поне го опей по християнски обичай

BlacklaslalNigga
01-12-2019, 19:11
Явно, грешно съм се изразил. Не знам дали това ще спомогне да се съживи. Не съм се надявал за това.
Понеже с вас, и още едни потребители - Nqmamnervi, 9999 и Юнгинген(който изчезна). Може да се дискутира, без някой да си налага мнението над другия и всеки чете какво има да напише другия.

inewton
01-12-2019, 20:59
Явно, грешно съм се изразил. Не знам дали това ще спомогне да се съживи. Не съм се надявал за това.
Понеже с вас, и още едни потребители - Nqmamnervi, 9999 и Юнгинген(който изчезна). Може да се дискутира, без някой да си налага мнението над другия и всеки чете какво има да напише другия.
Ние сме крайно безинтересни. Или поне аз. Трябва и други хора да се появят.

P.S. Много си помъдрял, поздравления!

anonymous990763
01-12-2019, 21:38

:-)
Реанимацията на форума е в действие, а.

Да има и по темата
Чувствам се щастлива. Малко е от тип roller-coaster mood swings , но се надявам да ме задържи по-дълго.

haritov
01-13-2019, 09:59
ако Велизар си пусне всички фейкове сам ще оправи форума

Грозния
01-13-2019, 14:30
Без мен форумът умира 8) !

HollyGolightly
01-13-2019, 15:08
ако Велизар си пусне всички фейкове сам ще оправи форума

Зарко поне знае как да разбуни духовете във форума. Останалите тролове не струват

Он: мъжа ми седи и яде баница, която даже нямаше да знае че съществува ако не бях аз… аз сърбам грейпфрукт щото ми е толкоЗ акъла и съм на диета, въпреки че нямам нужда според него 8-)

tori
01-13-2019, 16:19
Еееее, разгеле - действия по-като света! И то "действия" ще рече, че ме гушна и даде някакви идеи. :ддд Много се направих на ударена, щото имам сумати причини да се дърпам, но щом едната съвест е казала, що па да не пробвам за веднъж?! Може да е фън. :дд
Снощи ест пак се лигави като ощипан и се прави на умряла буболечка, ще кажеш, че ако просто поздрави и ще му падне четафоричната корона... А то стана яко на рандъм, кой ходи три поредни вечери на едно място да пие бира?! Явно червения ми конец, дето го вързаха вчера, не действа и не пази от зли сили.
Почти ни уловиха, че си пишем, но няма да спра да излизам и да се забавлявам с някакви хора заради него - аз ги харесвам, те също, чаЛ. Няма да хвана някого на пук, но и никого няма да спра да се пуска. Аз съм Човек и съм много съобразителна, но не съм проста. Това е.
Кааааааккккк ме ядосааааааа... Трън ми е и във сърцето, и в задника от години, да вземе да излезе вече от едното място, та да мога да я дишам някак. Най-близкия ми човек е, но ме нервира на макс. Поне се знае какви цигари пуша, та ще има кой да ми носи в затвора, като е претрепя. Макар че съм на 99,9% сигурна, че ако и посегна да я душа, ще си прегриза ръката и ще умра първа от кръвозагуба. :ддддд

Честито на Ива, ако е вярно всичко.

LoadRunner
01-13-2019, 19:16
Честито на Ива, ако е вярно всичко.
Добре че си ти да се подсетя. И аз честитя, от суматохата съм си забравил обноските.,
Някой знае ли ivaaa дали ще се омъжва или се е омъжила? По оперативни данни нямам още такава информация ама досега от моите познати като дойде чавето се женят.

Грозния
01-13-2019, 20:16
Добре че си ти да се подсетя. И аз честитя, от суматохата съм си забравил обноските.,
Някой знае ли ivaaa дали ще се омъжва или се е омъжила? По оперативни данни нямам още такава информация ама досега от моите познати като дойде чавето се женят.Предполагам, че чичакът вече е женен, а Ивата му е любовница. :D
Така може да минат без сватба, а дИтето ще има татко само в събота или неделя следобед... в когато не е при законните си деца. :razz:

LoadRunner
01-14-2019, 17:44
събудихме форума с фалшива новина :д
грозен не се филмирай толкоз

HollyGolightly
01-14-2019, 20:11
Не се чувствам загубена и знам какво се случва в повечето класове 8-) имам големи надежди за този семестър. След това още един клас и съм готова.
Гледам си билети за България, ама нека първо мине срещата със съдията за името и да ми дойде новият паспорт , пък после ще купувам. Като цяло се очертава да бъде успешна година. Сега да ме приемат и за МВА и ще летя от щастие.

Негова работа било да ме обича, дори когато съм в лошо настроение и нямам желание да се обичам и сама <3 абе прекрасен е...а аз съм лоша и му се троскам :(

BlacklaslalNigga
01-15-2019, 11:19
Ние сме крайно безинтересни. Или поне аз. Трябва и други хора да се появят.

P.S. Много си помъдрял, поздравления!
Чак крайно, не. Поне според моите виждания.

П. С. Благодаря за поздравленията! Обаче това няма как да го знаеш.

надявам се да ме задържи по-дълго.
Flow - Mihaly Csikszentmihalyi

inewton
01-15-2019, 13:48
Чак крайно, не. Поне според моите виждания.

П. С. Благодаря за поздравленията! Обаче това няма как да го знаеш.

He се прави на Лили Иванова!

Грозния
01-15-2019, 18:37
събудихме форума с фалшива новина :д
грозен не се филмирай толкоз:?
Ти май искаш да направиш бебе на Ивата :D !

https://www.youtube.com/watch?v=d95eBeworLg

Абе Трънчо, ти да не си Ричи от брадъра :D ?!

anonimna:D
01-16-2019, 07:20
Писна ми да се занимавам, писна. Аз ли съм толкова зле, че все харесвам нехранимайковците. Директно му казах вече, или почваш да се държиш нормално, или не ме занимавай. И после ко ще стане, както обикновено, ще ми тичат подир гъза, ама на мен вече ще ми е все тая. Файда.

tori
01-17-2019, 10:14
Ох, прави глупости и знам, че прави глупости. И искам да и кажа, че прави глупости. И го казах. Но я разбирам на 101% защо ги прави и до някаква степен я оправдавам. И е много "смесени чувства" цялата работа... Понеже съм един такъв гад, дето както може да те обвинява цял ден, така и да те оправдава, включотелно и оправдавам и убийство на моменти, нещата са тежки. Стигна твърде далеч, за да се отказва сега. Не знам, не съм се чувствала толкова объркана по дадена тема от доста отдавна. Единствено знам, че аз не бих, макар че съм правила и аз достатъчно кретении.
Ха, целуна ме вчера. И изцепи някои неща, дето съм си ги мислела и говорила много пъти. Може би не е човека, но ще си поиграя още малко, за да видим какво-що. Въпреки че не ме дърпа много, ще се разбере по-натам във времето.
Бях канена на кОпон утре, но Той най-вероятно ще е там и докато можем някак да седим на съседни маси и всичко да е топ, то не съм сигурна, че можем да седим на една маса и всичко да продължава да е топ. Начи, хем от там ме заграждат и ми пишат постоянно, хем момчето дето има празник и ме е поканило ще излезе виновно, хем аз ще бъда лоша като отида... Предпочетох да излъжа, че ще пътувам и да спася всички от неудобна ситуация. Предпочитам да съм лошата, щом се налага, но да не стават по-стабиунЕ фюмЕ. А и аз самата не съм готова да ида толкова близо до него толкова рано. Емоционално и психически не съм. Както казах, мога да оправдая убийство. :ддддд

едит:
https://youtu.be/O8ES_ElI6Wg
Пак я гледах тая сцена и не мога... Нямам търпение.

LoadRunner
01-17-2019, 21:56
за вас само хляб и зрелища
друго не заслужавате
това е, друго няма

HollyGolightly
01-18-2019, 18:11
Петък е!!! Това беше толкова трудна и дълга седмица и знам че ще е така до Май месец, ама искрено се надявам да стане по-поносимо като свикна
Иначе уикенда се очертава добре, довечера вечеря с любимия, утре закуска пак с него и с едни от любимите ми хора. И колелото ще ми дойде следобяд.
А неделя ще binge-ваме The Punisher и ще ядем боклуци
Живота понякога е прекрасен, за разлика от НЕГО, ТОЙ винаги е прекрасен 8-) <3

tori
01-19-2019, 16:22
Преди няколко часа станах майка за сефте. Вярно, на кученце, но вече съм родител. :ддд Вече ми е на устата да му кажа, че го обичам, защото е невероятен гад и нямам търпение да си получи ваксините, за да го нацелувам. <3 Най-хубавото ми то. <3
Снощи имах интересен смс, някой яко се изеба с мен. Само да внимават, за да не реша аз да се ебавам, щото ще е много страшно...

Грозния
01-19-2019, 17:23
Преди няколко часа станах майка за сефте. Вярно, на кученце, но вече съм родител.Не знаех че си зоофил и го правиш и с кучета :? !

inewton
01-19-2019, 18:18
Чувствам се уче́н. Днес учих цял час.

А службата беше много хубава. Отдавна не бях виждал отец Николай.

tori
01-20-2019, 21:26
За пореден път - разочаровам се толкова често, колкото е нужно, за да не си помисля, че съм уловила господ за шлифера. Аз си знаех, че накрая ще си платя добрината и всичко, но не - то аз никога не се уча достатъчно бързо... Проста работа. Спрял е да бъде мъж в момента, в който се е съгласил на това. Толкова противно не се бях чувствала никога спрямо някой. Повръща ми се, че съм заспивала до това същество. Повече и "здрасти" няма да чуе от мен. И определено няма да се спра да правя, каквото искам, за да не би случайно да го нараня. Простотии от хиляда и една нощ... А аз го мислех за Човек... Бясна съм на себе си, отново.

HollyGolightly
01-21-2019, 12:59
Непонятно ми е как някой може да спи 11 часа и пак да изнемогва за сън…и под “някой” имам предвид себе си

paradosou
01-21-2019, 13:03
Meh. Meh. Meh.
Но пък се предполага да съм си взела изпита.

Май точно в момента мога да изкарам преспокойно достатъчно дълго време в откъснатост от света. :)

01-21-2019, 17:56
Непонятно ми е как някой може да спи 11 часа и пак да изнемогва за сън…и под “някой” имам предвид себе си

Аз съм същата,не си сама :D
С момчето се оправихме, държи се много добре, каза ми че съм единствената, която го оставя без думи и на която се извинява, защото не можел. И се старае да се промени заради мен. Колко миличкооо. От време на време пак се караме, но не е нещо страшно. Сега баща ми го хвана критическата и се държи отвратително. Няма как всичко да ми е наред, ей. Взех си 4 изпита и то гадните, остават още 2 и приклмчвам и с тази сесия.

tori
01-22-2019, 21:14
Въх, най-накрая си даде заявката... :дд Обмислих за 0,0000000001 секунда, наистина. Обещавам, че ще помисля пак. Наистина! Даже знам какво ще си облека. :дддд
Куч преболедува и вече е добре, а се бях притеснила. Милия, душите на четири човека в нас със памук вади... Това само куче е способно да го сътвори. Гадже кой?! :дддд
Май ми отмина беса и обиденото, но горчивината от тъпотията още седи.

Грозния
01-23-2019, 18:13
Куч преболедува и вече е добре, а се бях притеснила. Милия, душите на четири човека в нас със памук вади... Това само куче е способно да го сътвори. Гадже кой?! :дддд
https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/t31SOhLCxvEK4PXW7YKA2TLS4DM/fit-in/2048xorig/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2017/09/06/750/n/1922153/tmp_JUiHsB_1641cee70b5f8161_giphy.gif
:D

01-24-2019, 07:42
Много забавно беше вчера, ама пак бая пихме. Сега се чудя как да стана да си изтрия грима, мързи мее:D :D

HollyGolightly
01-24-2019, 11:17
Въх, най-накрая си даде заявката... :дд Обмислих за 0,0000000001 секунда, наистина. Обещавам, че ще помисля пак. Наистина! Даже знам какво ще си облека. :дддд
Май ми отмина беса и обиденото, но горчивината от тъпотията още седи.
Тори, какво куче имаш?
Мъжът ми иска да осиновяваме още едно и напоследък само ми показва някакви снимки на изстрадали животни по приютите. Ама няма да мине този номер. Едно куче мисля че стига, особено като гледам какви ми показва, то неговото дето е една шепа ме развява по улицата като пране на простор, какво остава за някой Догo 8-) ама са хубави и знае че са ми слабост Дого Аржентино

tori
01-24-2019, 17:24
Мелезче ми е. Майка Кокер Шпаньол и тати Бретон Шпаньол, гада прилича на бретон, нашарен е на бяло и черно и е СТРАШЕН красавец. <3 Много е готин, див, живак, ненормален и да - не го заменям за никоя чиста порода. <3

HollyGolightly
01-24-2019, 18:06
У нас имаме Кокер, на около 8-9 години е…много е гаден 8-) ама да, поне са сладки

tori
01-24-2019, 18:40
Една аверка преди време имаше такава гад. Чистокръвен, не мелезче като моето. По-гламаво животно от тоя кокер не съм виждала досега в живота си.
Чистите бретони са много красиви, но ще видим тоя какъв ще се получи, все пак. Засега е страшен шляткиш, де ама все едната порода ще надделее. Братовчедка ми взе братчето на моя - той пък е едно русо пате, дето ако не го знаеш, че е мелез, ще си помислиш баш-баш, че е кокер. Същия гламавиняк като на аверката, дето споменах. :ддд

haritov
01-24-2019, 20:11
Една аверка преди време имаше такава гад. Чистокръвен, не мелезче като моето. По-гламаво животно от тоя кокер не съм виждала досега в живота си.
Чистите бретони са много красиви, но ще видим тоя какъв ще се получи, все пак. Засега е страшен шляткиш, де ама все едната порода ще надделее. Братовчедка ми взе братчето на моя - той пък е едно русо пате, дето ако не го знаеш, че е мелез, ще си помислиш баш-баш, че е кокер. Същия гламавиняк като на аверката, дето споменах. :ддд
кучето не скача според породата а според тоягата

възпитай го ти не то да възпита теб

някой ден ако съм на кеф може да пиша повече по темата,че сега съм...

tori
01-24-2019, 21:21
Опитваме се, да. Тоя на братчедката е яко разлигавен, моя от 4-5 дни е в нас и вече знае "не" или някакви такива дреболии. Въпроса не е въобще в породата, но специално кокер, когато и да видя, все е гламав и ненормален.

HollyGolightly
01-25-2019, 20:45
Каква ужасна седмица… ама нищо 8-) петък е и ще имаме цял уикенд заедно <3

tori
01-26-2019, 19:07
Ми, онова онзи ден беше интересно... Може би беше един от най-добрите сефтета досега, ако не и най-доброто, от тоя ранг. Остави ми хубав вкус в устата.
Днес хем ми се излиза, щото съм скофтила жестоко, хем ми е некво твърде студено, мързеливо, ТВ-ско и кайнда готино/уютно в нас. Знам, че ако ида там, няма да е на добре, щото ще видя неприятни хора + всички мои хора са извън градО, та ще съм сама. В същия момент наистина ми се излиза да си оправя настроението. А и така или иначе, подпийнах леко с бащата, та ако ида, не знам накъде ще ме избие. Много странно такова. Смесени чувства.
Сетих се как да го направя това, та да се получи възможно най-малка вреда. Всъщност, може би няма да е нищожна, както исках, но малка. Странно е да мисля такива кретении. Наистина. И се чувствам виновна, а няма защо.
Излязох навън за цигара и намръзнах жестоко. Студовата алергия по ръцете не харесва и драскотините на Куч и зъбите му. Има сто играчки, но обича да играе с мен основно, та е неизбежно да съм наядена.
Странно, на всичкото отгоре и ми се гушка жестоко.

Ivaaaaa
01-27-2019, 06:59
Лол, влизам след толкова време и грам не сте мръднали. Баси :D

http://prikachi.com/images/671/9491671r.jpg

Иронията. Засега всичко е ток и жица, слава Богу. Благодаря все пак за пожеланията. Един ден и това ще стане и обещавам да ви уведомя. Дотогава само гадни презирвативи! Деца, макар, че се съмнявам да има вече такива тук, не си причинявайте излишни главоболия!

LoadRunner
01-27-2019, 20:45
другия път на задна
и ще стане

HollyGolightly
01-28-2019, 02:58
Лол, влизам след толкова време и грам не сте мръднали. Баси :D

http://prikachi.com/images/671/9491671r.jpg

Иронията. Засега всичко е ток и жица, слава Богу. Благодаря все пак за пожеланията. Един ден и това ще стане и обещавам да ви уведомя. Дотогава само гадни презирвативи! Деца, макар, че се съмнявам да има вече такива тук, не си причинявайте излишни главоболия!

Влезе във форума специално за да си пуснеш теста и да се докажеш не пред кой да е друг, а пред филип грозния, че не си бременна???? Браво!

Грозния
01-28-2019, 16:40
другия път на задна
и ще станеИскаш да я пробваш лично ли :D ?!

Влезе във форума специално за да си пуснеш теста и да се докажеш не пред кой да е друг, а пред ... грозния, че не си бременна???? Браво!Чувствам се специален :) !

https://media1.giphy.com/media/OrR9ATtSDmd8s/giphy.gif

tori
01-29-2019, 05:00
Не вярвах, че някога ще го кажа, но ми е НЕГА приятно да ме събужда с лай, за да го водя на двора да пишка. <3 Че го обожаванм от първите секунди е ясно, но буквално всеки ден откакто е тук, всички се влюбваме в него за супурнайсти път. Защо не сме го направили по-рано?!
Това снощи беше ебаааааах тая чесалка на егото, братче. Много добре ме накара да се почувствам. <3

HollyGolightly
01-29-2019, 18:11
Студ, лед, сняг и други природни прояви. За какво ми трябваше да идвам на работа, сега не знам как ще се прибера.
Ама и той ми държи сметка, че съм била тръгнала в такова време, при все че и той е в офиса днес. Различно било, и как, да не би да се придвижва с танк случайно

tori
01-31-2019, 13:15
Ъъъ, пак се тръшнах болна... Не че се филмирам, но ми е толкова терсене, че май по-лесно е да умра, вместо да се опитвам и тъпча с антибиотици и а-О. Гушка ми се.

anonymous1043668
01-31-2019, 17:32
Дай и аз да почна монолог :D
Уфф до средата на следващата седмица трябва да завърша две малки анимации
А само една отнема месец..
Поне няма да имам тренировки до понеделник

LoadRunner
01-31-2019, 17:45
Алоо, докторите, слушайте ся:

Порязах се относително повърхностно но не точно, върхът на пръста, полутрязан- отрязъка стана като капаче, преди седмица, обаче сега виждам че това така наречено капаче не се е хванало за пръста (т.е. периферията не се е хванала а в центъра май е хванало) понеже превръзките ми постоянно се мокрят и раната доста време е мокра. Видях че под "капачето си зараства но все пак ако го клъцна/откъна/отлепя това капаче и като зарастне раната ще остане доста грозен белег, та сега реших да го залепя с капчица (секундно лепило) но не за медицински цели, не знам дали изобщо има за мед. цели.

Та ще ми стане ли нещо ако си го лепя с такова индустриално токсично лепило?
Залепено стана така все едно нищо не ми се е лучвало.

anonymous1043668
01-31-2019, 17:56

А ти как мислиш,ще ти стане ли нещо ако си сложиш на раната токсичното лепило? :?

не знам дали изобщо има за мед. цели.
Да има лепило за медицински цели,мисля че се продава онлайн или в аптека,потърси "лепило за човешка кожа",само недей си слагай Капчица на ръцете..

an7raks
02-01-2019, 00:50
Краят на семестъра, проекти, работа, тренировки, жена, мои си проектчета, някакво подобие на социален живот и никакво време за сън. Само чакам първите топли дни на Май месец и да отцепя на широко отворен шибидах за някой уикенд на плажа с бутилка ромче и далеч от всякакви ангажименти.

tori
02-01-2019, 05:31
Знам как се събуждаме късметлиите - от скачане, писъци и лай за внимание. <3 И от гризкане на ръце. <3
Днес съм по-добре. Много по-добре. Поне така се усещам за момента. Може би ще оцелея. :ддд
Вчера получих интересно предложение. Не. И двамата знаем какво ще правя, що въобще се опитва?!

02-01-2019, 10:32
Алоо, докторите, слушайте ся:

Порязах се относително повърхностно но не точно, върхът на пръста, полутрязан- отрязъка стана като капаче, преди седмица, обаче сега виждам че това така наречено капаче не се е хванало за пръста (т.е. периферията не се е хванала а в центъра май е хванало) понеже превръзките ми постоянно се мокрят и раната доста време е мокра. Видях че под "капачето си зараства но все пак ако го клъцна/откъна/отлепя това капаче и като зарастне раната ще остане доста грозен белег, та сега реших да го залепя с капчица (секундно лепило) но не за медицински цели, не знам дали изобщо има за мед. цели.

Мен са ме лепили с медицинско лепило, изглежда точно като капчица. Да ти кажа ли, не видях някаква разлика. Ама грам не помага, медицинско лепило уж се ползва при сериозни рани, а толкова бързо се разлепя, че не е истина. Нищо не те съветвам, ама каквото и да правиш, ще остане белег, ако кожата, която стърчи е мъртва, и би трябвало, изрежи я, по-бързо и лесно ще заздравее. Аз се срязах до кокал пръста и ме лепнаха, колкото да не се отваря за час - два, че да не кърви и да се слепне. Мисля, че това е идеята на лепилото. А белегът, ми стои си, даже стана по-голям, след като се изглади кожата

Niakoitam
02-01-2019, 13:32
Мен са ме лепили с медицинско лепило, изглежда точно като капчица. Да ти кажа ли, не видях някаква разлика. Ама грам не помага, медицинско лепило уж се ползва при сериозни рани, а толкова бързо се разлепя, че не е истина. Нищо не те съветвам, ама каквото и да правиш, ще остане белег, ако кожата, която стърчи е мъртва, и би трябвало, изрежи я, по-бързо и лесно ще заздравее. Аз се срязах до кокал пръста и ме лепнаха, колкото да не се отваря за час - два, че да не кърви и да се слепне. Мисля, че това е идеята на лепилото. А белегът, ми стои си, даже стана по-голям, след като се изглади кожата

Всъщност медицинското лепило се ползва при по-малко сериозни рани. При сериозни рани се използват игла и конец.

Иначе и аз съм нещо като болен от днес. Онзи ден майка ми нещо я хвана и имаше при нея повръщане, разстройство, болки на кризи в корема, отпадналост , замаяност повишена температура. С малко диета на втория ден почти я отпусна и сега е що годе добре. От сутринта и аз вече съм с абсолютно същите симпоми и я съм спал 2-3 часа днес я не. И аз съм малко на диета след като изкарах всичко от мен се надявам и мен до утре да ме е поотпуснало, защото нещо не ме кефи хич да се изморявам яко от около 5 минути стоене прав и разни други "екстри".

HollyGolightly
02-01-2019, 20:14
Петък вечер е
Уикенда се очертава да бъде много зает но и интересен. Дано намеря време да седна да си науча 8-)

Едит, корабе сори че чак сега ти виждам ЛС ама ще ти отговоря тук

С индистинкт писала ли си си?.
Не съм, що, нещо да и предам ли?

LoadRunner
02-01-2019, 21:16
Мен са ме лепили с медицинско лепило, изглежда точно като капчица. Да ти кажа ли, не видях някаква разлика. Ама грам не помага, медицинско лепило уж се ползва при сериозни рани, а толкова бързо се разлепя, че не е истина.

Ползва се при НЕ сериозни рани, и много ясно че няма да ВИДИШ разлика, освен ако не му направиш химически анализ. Е явно си видяла разлика, капчицата от железарията държи яко (от онзи ден до днес пръста ми е залепен, изглежда като нов но едва ли ще си срастне, това трябваше още преди седмица да го направя :@) а твоето се е разлепило, значи разликата е ясна.

anonymous990763
02-02-2019, 06:12
Едит, корабе сори че чак сега ти виждам ЛС ама ще ти отговоря тук

Не съм, що, нещо да и предам ли?

Няма нужда.

По темата
Всячески се опитвам да не се вкарам в нервна криза покрай всичко това. Същевременно ми е интересно да видя как ще приключи.

Niakoitam
02-02-2019, 07:16
Ползва се при НЕ сериозни рани, и много ясно че няма да ВИДИШ разлика, освен ако не му направиш химически анализ. Е явно си видяла разлика, капчицата от железарията държи яко (от онзи ден до днес пръста ми е залепен, изглежда като нов но едва ли ще си срастне, това трябваше още преди седмица да го направя :@) а твоето се е разлепило, значи разликата е ясна.

Щом така здраво и неподвижно се е залепило има два варианта. Или след време ще срастне напълно или сред време отдолу ще се образува нова част, а тази ще изсъхне и ще падне(вероятно обаче доста трудно заради лепилото).

02-02-2019, 11:40
Ползва се за всякакви рани. Моята си беше доста сериозна, но на място, което няма как да се зашие. Та, залепиха ме. Обаче гаранция има нещо и в лепилото, да подпомогне раната. Държа да отбележа, че ъова въобще не се случва в България и лепилото би трябвало да става.

02-02-2019, 13:20
Оправих си сама пералнята, по обяснения на тате. Мъж не ми трябва. Чувствам се горда :D

anonymous990763
02-02-2019, 15:14
Оправих си сама пералнята, по обяснения на тате. Мъж не ми трябва. Чувствам се горда :D

И аз така си казвам, докато не ми се наложи да отворя някой буркан.. :д

nqmamNervi
02-02-2019, 16:26

ей тва е, гледат на нас като на някви отварачки за буркани :(

LoadRunner
02-02-2019, 16:26

За отваряне на буркан ти трябва мозък и нож. Нищо повече.

anonymous990763
02-02-2019, 16:43

Не си омаловажавайте ролята. Отварянето на буркани не е нещо,което човек трябва да подценява.

За отваряне на буркан ти трябва мозък и нож. Нищо повече.
Ето, нищо сложно не виждаш в отварянето на буркан. А ако зависи само от мен, успявам, единствено защото в противен случай ще остана гладна. :д

anonymous1043668
02-02-2019, 17:54
Свърша ми времето а съм до никъде със работата. Никога нямаше да подозирам,че ще оскотея от работа. Пред тоя компютър очите ми се стопиха :?

Не си омаловажавайте ролята. Отварянето на буркани не е нещо,което човек трябва да подценява.

Не знаех,че ми трябва мъж-отварачка че да мога да си отворя буркана с яденето :shock: :razz:

inewton
02-02-2019, 18:14
Плебеи. Ядат от буркани като в Средновековието...

deitona22
02-02-2019, 18:16
Плебеи. Ядат от буркани като в Средновековието...
Попе,къв е тоя новия д*ж*е*н*д*ъ*р* модератор,дето променя/трие коментари?
И нещо против бурканите ли имаш,а?

inewton
02-02-2019, 18:18
Попе,къв е тоя новия д*ж*е*н*д*ъ*р* модератор,дето променя/трие коментари?

Не знам. Не ги познавам. Аз си бях свикнал с YoungBloodZ и Indistinct. Tия сега не ги знам какви са.

deitona22
02-02-2019, 18:21
Не знам. Не ги познавам. Аз си бях свикнал с YoungBloodZ и Indistinct. Tия сега не ги знам какви са.
Много се е изнежил тоя форум.
Даже не разбрах що ми е променил коментара.

inewton
02-02-2019, 18:52
Това е защото Грозния постоянно докладва. Няма си друга работа.

02-02-2019, 19:57

Ето, нищо сложно не виждаш в отварянето на буркан. А ако зависи само от мен, успявам, единствено защото в противен случай ще остана гладна. :д

Аз като бях малка дупчех капачката отгоре. Все ще намеря начин, пак не ми трябва мъж :D :D :D

Грозния
02-02-2019, 20:07
Tия сега не ги знам какви са.Наети са на заплата от Инвестор.
Почти не пишат във форума и почти не познават темите и потребителите.

Много се е изнежил тоя форум.
Даже не разбрах що ми е променил коментара.Тия модератори не поддържат връзка с потребителите - почти никога не предупреждават или обясняват защо са санкционирали някого.

Веднъж бях написал, че форумът умира и ми бяха променили мнението с причина за промяната: "спекулации" :D !

LoadRunner
02-02-2019, 20:11
Не знаех,че ми трябва мъж-отварачка
Дори и мъж "отварачка" не ти трябва, и сама може да се отвориш, нужно ти само да отскочиш до плод и зеленчук.

На индистинкт правата и са отнети :D кога е станало това и по какъв повод? С предупреждение или без?
А ония новия е шизофреник, той не знае къде се намира, сигурен съм че никой не му плаща и скоро ще изчезне. Освен ако не е скрит профил на някой от бившите, и са му казали да не комуникира с нас, един вид както е сега при Тиквата (Буда)- диктатура.

corbV2
02-02-2019, 20:17
Захванах се с грешния човек и беше ясно още от началото. Ще бера още много ядове. Трябва да се откача, но ще е трудна задача за обсесивна персона като мен ;д, пък и не е като да имам богат избор.

tori
02-02-2019, 20:32
Нищо не можете тва днешните момичета, ейййй... По бай тошово време не беше така. И момичетата бяха момичета, и бурканите - буркани.

ОН: Оцелявам. Трудно, но оцелявам.

deitona22
02-02-2019, 20:33
, и са му казали да не комуникира с нас, един вид както е сега при Тиквата (Буда)- диктатура.
Баш тва си помислих и аз.
Неудобните коменатари,биват изтрити.
Скоро ще замре и тоя форум.

LoadRunner
02-02-2019, 20:51

ми той умрял
ти този форум по-умрял виждал ли си го? Аз не.
Индистинкт да каже от кухнята кво става..........

Грозния
02-02-2019, 21:20
Индистинкт да каже от кухнята кво става..........Тя отдавна не е в кухнята!
Старите модератори са подменени с други!

anonymous1043668
02-02-2019, 22:20
Нищо не можете тва днешните момичета, ейййй... По бай тошово време не беше така. И момичетата бяха момичета, и бурканите - буркани.

Аз буркан все ще отворя. Ако ще и да си избия зъбите,но буркана ще бъде отворен :D (базик)

Ами като кажем нещо,дет не им отърва...
То е въпрос на време форума да умре,то рано или късно ще писне да ти цензурират и редактират постовете

golemiq_korab_minava
02-03-2019, 06:20
Да, аз съм боклук.

HollyGolightly
02-03-2019, 06:26
Прекрасен ден. Обожавам да го гледам как прави някакви прости неща дето аз не ги мога, а и да ги мога, по-приятно ми е той да ги прави 8-) днес монтира багажника за колелата отзад на колата и всичко му е толкова внимателно, премерено и спокойно, и после натовари двете колелета внимавайки да не одраска нищо. Влюбена съм във всичко което прави <3 година и половина сме вече заедно и все още ми е пеперудено

divergent
02-03-2019, 10:51
Това вече направо не ми го побира акъла. Какъв малоумен олигофрен трябва да си, за да се бъркаш в личния живот на другите и да плетеш такива долни интриги, вместо да си гледаш своето жалко и скапано съществуване и да работиш по него? По принцип не тая омраза към никого, но усещам как в мен лека-полека се зараждат нотки на отмъщение и ако това продължава, ще ударя.

corbV2
02-03-2019, 11:07
Ок, положението не било толкова сериозно. Думите ми са били изтълкувани грешно, а аз изобщо не подозирах. Просто още не мога да свикна, че има хора, които са толкова емоционални и получават нервни кризи за такива неща. В началото мислих, че са номера и манипулации, но за щастие не са ;д. Само дето изкарах безсънна нещо, но нищо.

anonymous990763
02-03-2019, 11:19
Дори и мъж "отварачка" не ти трябва, и сама може да се отвориш, нужно ти само да отскочиш до плод и зеленчук.

На индистинкт правата и са отнети :D кога е станало това и по какъв повод? С предупреждение или без?
А ония новия е шизофреник, той не знае къде се намира, сигурен съм че никой не му плаща и скоро ще изчезне. Освен ако не е скрит профил на някой от бившите, и са му казали да не комуникира с нас, един вид както е сега при Тиквата (Буда)- диктатура.

Реших да се социализирам в реалния живот и взеха,че помислиха, че не съм им нужна повече.
Нищо не знам, не са ме предупреждавали.
Само отбелязвам,че не бих се върнала на този пост, защото чувството наподобяваше лелка от детската градина и има пълна липса на родители. :д

Грозния
02-03-2019, 15:56
Тая тема трябва да я прекръстят на "4-ти километър" или "Карлуково" :D !
Всеки си цикли неговите простотии, без никаква връзка или диалог с останалите :? !

tori
02-03-2019, 18:27
Начи, изнерви ме до не знам къде и после го погледнах с милите, черни очички и всеки бяс ми мина. Все пак го наказах, де - трябва да се научи и тва, че излиза на двора постоянно, НЕ е за ровене в градината само и да разнася топки, листа и клони. Требе да се научи, че ще прави, каквото трябва, за да не седи наказан постоянно. Нямам затворник, а куче, все пак.
И нашите ме изнервиха. И тва ми мина.
Тоя скоро ще изяде дървото.
Нервна съм генерално.

LoadRunner
02-03-2019, 22:18
Реших да се социализирам в реалния живот и взеха,че помислиха, че не съм им нужна повече.
Нищо не знам, не са ме предупреждавали.
Само отбелязвам,че не бих се върнала на този пост, защото чувството наподобяваше лелка от детската градина и има пълна липса на родители. :д

Доста нетактично от тяхна страна, направо непрофесионално. Ама си бяхте некадърни, особено онзи умник дето не можеше да взима решения :д провалихте се щом грозната още е тук, сигурно сте първите уволнени модератори в историята на форума :D

inewton
02-04-2019, 00:11
Всеки си цикли неговите простотии, без никаква връзка или диалог с останалите :? !
Предлагам да направим форумна среща в Курило. Аз ще говоря с д-р Гълъбова да уредим формалностите.

anonymous990763
02-04-2019, 07:13
Доста нетактично от тяхна страна, направо непрофесионално. Ама си бяхте некадърни, особено онзи умник дето не можеше да взима решения :д провалихте се щом грозната още е тук, сигурно сте първите уволнени модератори в историята на форума :D

Целта ми беше да няма някакви анархии от типа на порно float-товете, които ги имаше, когато имаше липса на модератори, а то се превърна в някаква занималня от тип " А пък той ми каза лоша думичка, изтрий му мнението ". Различни характери ще има, винаги ще е така. То и за Грозния бях некадърен модератор, защото ти все още обитаваш пространството тук, а аз нямам нищо против който и да е от вас. Ако някой път се срещнете без да се знаете кои сте, току виж сте си допаднали. :D

02-04-2019, 18:01
Всеки тук влиза, излива си проблемите и излиза. Дайте да измислим тема, върху която да поразмишляваме малко.
Пс- Георги, гледам, че още влизаш чат пат в сайта, какво става с теб

Грозния
02-04-2019, 18:59
... провалихте се щом грозния още е тук,...:razz:
Яд ли те е, а Трънчо :D ?!

... сигурно сте първите уволнени модератори в историята на форума :DПак нещо се изказваш неподготвен - хем ти казах, но ти пак не си чел и недоразбрал.
Всички стари модератори са свалени - потърси в стари мнения профилите им и ще видиш, че никой от тях вече няма модераторски права :? !

Предлагам да направим форумна среща в Курило. Аз ще говоря с д-р Гълъбова да уредим формалностите.Ти уреди да приберат там Туриела Де Бил и останалите префърцунени кифли, спящи с богати чичковци :D .
Ще ѝ даваш духовна утеха, а тя току-виж написала нови "монолози на вагината".

То и за Грозния бях некадърен модератор, защото ти все още обитаваш пространството тук...А, не!
Трънчо много ме забавлява с комплексарщината си - опитва се да се изкара готин, а е още по-голям мрънкач и самотник от мене :D ! Като го видя и някак си ми олеква, че има и по-зле от мен :razz: !
Същото се отнася за Дейтунар и Турксчо.

Всеки тук влиза, излива си проблемите и излиза. Това са хората с дълбоки психични и социални проблеми.
Липсата на диалог го доказва!

HollyGolightly
02-04-2019, 19:42

Филипе, публично се обръщам към теб да не ми пишеш ЛС, не съм чела какво си писал, но няма и нужда :?

Щастлива съм, отборът ми спечели и си имам и шапка вече даже 8-)
Но най-хубавото е че тези 1 милион хора дето бяха дошли тук да гледат, ще си тръгнат днес и трафика ще стане една идея по-поносим. Все ще е гаден ама не баш така

anaesthetic0
02-04-2019, 20:06

Таа тема е покрърителна и за мен
Едната все е ядосана на някое брато, другата за некви дебили говори, все такива й налитат, некъв искаше да си лепи телесата с лепило, а друга чака гаджето да й каже, че не е чак толко дебела чо
драма ftw

tori
02-04-2019, 20:07
Изкарахме си тримата един хубав следобед, а дори не го планирахме, само го предложих без реално да знам защо. Може би съм малко дръпната все още, заради страха и студа. Доста съм счупена генерално. Но да - всеки път си изкарвам добре. Вероятно мога така и с още 2000 човека, но тоя следобед се случи да е баш тоя точно определен.
Имаме си съквартирант в стаята, от който не мога да не отърва, щото направи лупинг за сплашване и кашна на полилея. Колко буболечесто. Ще ми паднеш да те изхвърля, ах, ти, зелена досадо! А, чек, че се отървах от миризливката, докато го напиша. Йееейййй.
Като казах "досада", скоро не се е прибирала... Хмммм... Ако петък не си дойде, ще намеря някой да ми се навие на акъла и ще ходя на караоке. Тва боледуване и пълно омързеливяне от невъзможност да мръдна въобще, ме кара да живея на ръба. :ддд Включително и пак ми е скучно и пак ми се създават проблеми.
Антибиотика ми свърши, алилуя! Не, че пак не си кашлям дробовете, но е по-малко от преди. :ддд И вече не ям бебешка храна + имам вкусови рецептори. Двойно алилуя.

Грозния
02-05-2019, 18:11
Филипе, публично се обръщам към теб да не ми пишеш ЛС, не съм чела какво си писал, но няма и нужда :? Не се приема, а това че не си прочела за какво става въпрос доказва колко неадекватна си :? .
Аз съм го поствал и тука, но исках да не останеш недоразбрала-непрочела, но явно се стараеш да си такава :razz: !

HollyGolightly
02-06-2019, 00:59
Чувствам се изморена, още 10 минути и се прибирам, пак посреднощ тепърва ще се оправям да спя, ама поне днес всичко дето трябваше да е свършено го свърших. И този клас ме изтощи, да ме поставя в таква позиция пред всички и да очаква да защитавам идеи, които не са мои и които не вярвам, понеже той решил, че съм по-добре в този отбор, ще ме извинява ама нито pro-choice ще мога да защитя като хората, нито free borders и т.н.

Ще ми липсва, всеки път като пътува ми липсва, но предполагам се свиква на всичко. Трябва наистина някой път да ида с него ама не знам и аз защо все отказвам.

divergent
02-06-2019, 06:57
Досега винаги съм живяла на принципа "трай си, ще им омръзне и ще спрат". Тук обаче не ставаше дума за мен, а за най-близкият ми човек и нямаше как да остана безучастна. Мисля, че бях достатъчно категорична и дадох да се разбере, че отсега нататък няма да позволя и думичка да се спомене на това място отново личния ми живот. След като вече не съм им тема за разговор и няма с какво да се забавляват, студенината и лицемерието могат да се усетят във въздуха, но това по никакъв начин не ме разстройва, дори напротив. Предполагам в един момент ще ми писне и аз да го играя мила и приятелски настроена, но дотогава ще си стоя на сигурно. Появи ли се по-добро предложение, няма да се бавя повече тук.

HollyGolightly
02-06-2019, 19:34
Счупих си телефона по възможно най-тъпия начин и сега седя и пресмятам дали си струва да го поправям или просто да взема нов. Пък не искам нов, харесвам си го този, ама в това състояние на практика е почти неизползваем…а ремонта ще струва колкото половин нов :(

LoadRunner
02-07-2019, 07:24
Счупих си телефона по възможно най-тъпия начин и сега седя и пресмятам дали си струва да го поправям или просто да взема нов. Пък не искам нов, харесвам си го този, ама в това състояние на практика е почти неизползваем…а ремонта ще струва колкото половин нов :(

Дай да ти изберем нов телефон. Първо кажи стария какъв е и какво му се повреди? Само не казвай че е айфон.

HollyGolightly
02-07-2019, 11:18
Дай да ти изберем нов телефон. Първо кажи стария какъв е и какво му се повреди? Само не казвай че е айфон.

Сори че ще те разочаровам 8-) и следващия ще е такъв. Последните 8-9 години съм все с айфон и нямах никакво намерение сегашния да го сменям скоро време, но му спуках Home Button-a и сега нито чете пръстовия отпечатък, нито върши каквато и да било работа, демек като отворя някой ап и мога единствено с помощта на Сири да го затворя. От повечето места за ремонт ми казаха, че е непоправимо, а от самият производител ми дадоха такава цена, че то по-добре да взема нов.
Не разбирам защо в България така се гледа на айфоните, реално погледнато, друга алтернатива почти нямам. 90% от хората ползват айфон или самсунг, които са на горе-долу една и съща цена, и съвсем малка част се престрашават с Пиксел заради камерата. Други марки от отдавна не съм виждала

tori
02-08-2019, 18:32
Ех, много мми се получава, бееееееее! Много! Чак не мога да си се накефя. Трябва да се хвана и да го изкарам, трябва! А тва са само тренировки, реално. А той е готин модел, стои, мълчи, не мърда, не мрънка...
Дали ми се ходи на караоке тая вечер или не ми се ходи на караоке?! Дилемата е голяма.

Грозния
02-09-2019, 13:32
Дай да ти изберем нов телефон. ... Само не казвай че е айфон.Трънчо, къде се буташ?!
Така или иначе нямаш пари да ѝ купиш айфон. Ако си късметлия с 3-4 заплати може и да успееш :D !

Не разбирам защо в България така се гледа на айфоните, реално погледнато, друга алтернатива почти нямам. 90% от хората ползват айфон или самсунг, които са на горе-долу една и съща цена, и съвсем малка част се престрашават с Пиксел заради камерата. Други марки от отдавна не съм виждалаМоже би защото айфоните са силно надценени боклуци и освен шовинистични американци, други почти не ги купуват. Извън САЩ, пазарният дял на айфон е много малък! С парите за един айфон, може да се купят 3-4 китайски телефона със същото или по-добро качество :? !

BlacklaslalNigga
02-09-2019, 14:22
С парите за един айфон, може да се купят 3-4 китайски телефона със същото или по-добро качество :? !
Притежавал ли си някога айфон?

LoadRunner
02-09-2019, 17:49
В америка всички са с айфон.
Това ако не е овчо, кое е?
Само факта че всички около мен ползват едно и също нещо би ме накарало да си взема нещо съвсем друго.

Грозния
02-09-2019, 18:34
Притежавал ли си някога айфон?Не!
За кво ми е :? ?!
За да плащам за всяка песен, рингтон или програма ли :? ?!

В америка всички са с айфон.
Това ако не е овчо, кое е?Госпожа-американката се прави на "по-католик от папата" и ако нейните "приятели" американци я видят с китайски телефон, ще я заклеймят като национална предателка :razz: !
За това си купува айфони милата ми тя :D !

Това ако не е овчо, кое е?
Само факта че всички около мен ползват едно и също нещо би ме накарало да си взема нещо съвсем друго.Така са си овцете...

https://media1.tenor.com/images/db16357218d33af1cde8ff5e4d9933ac/tenor.gif?itemid=4517918

:D

LoadRunner
02-09-2019, 18:58

Не, тя каза че си купува защото всички около нея били с айфон, та затова.
То и тука имаше едно време по същата логика голф2ка и БМВ3ка. На където се обърнеш ГОЛФ. Що пъ да не си купиш и ти голф?

Грозния
02-09-2019, 20:10
Не, тя каза че си купува защото всички около нея били с айфон, та затова.
И аз казах същото почти:

...ако нейните "приятели" американци я видят с китайски телефон, ще я заклеймят като национална предателка :razz: !
Така са си овцете...

https://media1.tenor.com/images/db16357218d33af1cde8ff5e4d9933ac/tenor.gif?itemid=4517918

:D:D

То и тука имаше едно време по същата логика голф2ка и БМВ3ка. На където се обърнеш ГОЛФ. Що пъ да не си купиш и ти голф?Че кво му е лошото на Голфа?
Евтин е, поддръжката и частите му - също.
Има ли айфон, който да издържи толкова време, колкото един VW Голф :? ?
Даже с парите за нов айфон, можеш да си купиш приличен, запазен голф 3-ка :) !

BlacklaslalNigga
02-09-2019, 20:41
Не!

Значи не знаеш, дали е надценен боклук.

Грозния
02-09-2019, 22:20
Значи не знаеш, дали е надценен боклук.Аз може да не знам, но Пазарът знае със сигурност 8) !
Пазарният дял на айфоните в Европа е под 10%! Всичко останало е Андроид!
Следователно, айфонът е надценен боклук :) !

tori
02-09-2019, 23:08
Ооооооо, това беше милоооооо... :33333333

HollyGolightly
02-10-2019, 12:47
Аз така и не видях къде точно съм молила някого за съвет, мнение, или спонсорство за телефона ми, че толкова поста изписахте.

ОН: прибра се по лоша причина и сега е ясно че ще спим с… някои “придобивки” на нощното шкафче известно време, ама какво да се прави, важното е да сме добре. Един ден нещо не ни стигна да binge-нем сериала, та продължаваме и днес

BlacklaslalNigga
02-10-2019, 14:25
Аз може да не знам, но Пазарът знае със сигурност 8) !
Пазарният дял на айфоните в Европа е под 10%! Всичко останало е Андроид!
Следователно, айфонът е надценен боклук :) !
Щом не знаеш, айфонът, за теб, все още не е фактически боклук. Защото не си го притежавал и не знаеш, неговите предимства и негативи, впрочем, които всеки телефон има.

А, ако разчиташ на това какво пазара ти казва като ефект, за даден продукт, което не казва, дали наистина, е боклук или не. Защото пазара бива повлиян от различни политики на различни хора и т.н. Купувача, рядко определя пазара, макар без него да няма такъв.
Също така не знаеш как работи пазара.

Ако ти е достатъчно да вярваш на нечий думи, то живей в думите на останалите, щом така ти е изгодно. Но, що за основа е това ?

Грозния
02-10-2019, 14:28
Аз така и не видях къде точно съм молила някого за съвет, мнение, или спонсорство за телефона ми, че толкова поста изписахте. Не е твоя работа да ни казваш къде и какво да пишем!

Ти за каква се мислиш?! Че само ти имаш правото да пишеш в тая тема ли :? ?!

Щом не знаеш, айфонът, за теб, все още не е фактически боклук. Защото не си го притежавал и не знаеш, неговите предимства и негативи, впрочем, които всеки телефон има.

А, ако разчиташ на това какво пазара ти казва като ефект, за даден продукт, което не казва, дали наистина, е боклук или не. Защото пазара бива повлиян от различни политики на различни хора и т.н. Купувача, рядко определя пазара, макар без него да няма такъв.
Също така не знаеш как работи пазара.Ти да не правиш реклама на айфонските боклуци :D ?!
Значи според теб, 90% от хората, (които са с Андроид), са сбъркали, че не са си купили айфон :? ?!

Обясни ми как работи пазарът, ако не според принципите на търсенето и предлагането, защото в твоите представи, явно е по някакви други механизми :razz: !

BlacklaslalNigga
02-10-2019, 15:22
Ти да не правиш реклама на айфонските боклуци :D ?!
Значи според теб, 90% от хората, (които са с Андроид), са сбъркали, че не са си купили айфон :? ?!

Обясни ми как работи пазарът, ако не според принципите на търсенето и предлагането, защото в твоите представи, явно е по някакви други механизми :razz: !
Не правя реклами, просто исках да разбера, дали пишеш наизуст или от знание. А, дали са сбъркали, всеки според бюджета си и предпочитанията си.
Принципът го имам предвид. Обаче си проучи сам, от какво още се влияе един пазар. Няма да чакаш на мен да ти обяснявам
, какво що.
Пък как да обясня на някого, когото, разчита на това, което е чул, или прочел критиката на някого, които не разполага със всички факти, и съответно не създава толкова обективно мнение(критика), обаче силно му вярва на това мнение. Ще влезем в дискусия от порочен кръг. Защото, ето, ти не знаеш, но въпреки това оспорваш, просто няма какво друго да излезе от такъв вид дискусия, освен един спор. Губене на време и за двама ни.

Грозния
02-10-2019, 20:34
Не правя реклами, просто исках да разбера, дали пишеш наизуст или от знание. А, дали са сбъркали, всеки според бюджета си и предпочитанията си.Значи не отричаш, че пазарното поведение на потребителите предпочита Андроид пред айфон с огромна преднина?!

Обаче си проучи сам, от какво още се влияе един пазар. Няма да чакаш на мен да ти обяснявам
, какво що.
Пък как да обясня на някого, когото, разчита на това, което е чул, или прочел критиката на някого, които не разполага със всички факти, и съответно не създава толкова обективно мнение(критика), обаче силно му вярва на това мнение. Ще влезем в дискусия от порочен кръг. Защото, ето, ти не знаеш, но въпреки това оспорваш, просто няма какво друго да излезе от такъв вид дискусия, освен един спор. Губене на време и за двама ни.Благодаря за "изчерпателния" отговор, който не отговори на нито един мой въпрос :D !
След като нямаш какво повече да кажеш, виждам че доброволно се отказваш и негласно признаваш че съм прав 8) !

BlacklaslalNigga
02-10-2019, 22:35
Бъди прав в своите очи. Радвам се, за теб. :)

Грозния
02-11-2019, 16:25
Бъди прав в своите очи. Радвам се, за теб. :)Поне имаш достойнството да признаеш победата ми, оценявам го 8) !

BlacklaslalNigga
02-11-2019, 16:49
Поне имаш достойнството да признаеш победата ми, оценявам го 8) !
И аз те обичам :-)

От vesti.bg, : "Турски сериен убиец отново осъден, уби пак"
Хахахахаха, сериен убиец, уби пак :D :D :D :D :D
Каква изненада само, сериен, пък убива пак, как така ?!

LoadRunner
02-11-2019, 22:27
Усетихте ли как онази бременната дойде да каже само че не е бременна ;D иначе не, не чете форума, ама хич
"ще я очакваме другата година"

BlacklaslalNigga
02-11-2019, 22:32
Коя?

HollyGolightly
02-11-2019, 23:26
Имам едни такива хора в живота си, дето се виждаме 1-2 пъти годишно и като се видим все едно натискаме бутона resume и продължаваме точно откъдето сме спрели предишния път. Дай боже всекиму такива nondemanding приятелки 8-)
Ще пийнем по случая

tori
02-12-2019, 06:34
Оооооооо, колко е шлядичъккккккккк... <3 Изгъбарках се тая сутрин с него, като се завих през глава, а то се разджафка уплашено, че ме няма. И как примлясква, като се събудиииии... <3 Буквално съм готова да си дам всички притежания, пари, вещи, половината органи и душата, за да може постоянно да си примлясква така като след сън. <3 Няма такава ненормална гад.
Събота, сшед като го ваксинираме, имаме планове за разгодка. Не знам колко ми се разхожда, но имам нужда да мръдна на някъде. Много даже.

Грозния
02-12-2019, 18:19
Оооооооо, колко е шлядичъккккккккк... <3 Изгъбарках се тая сутрин с него, като се завих през глава, а то се разджафка уплашено, че ме няма. И как примлясква, като се събудиииии... <3 Буквално съм готова да си дам всички притежания, пари, вещи, половината органи и душата, за да може постоянно да си примлясква така като след сън. <3 Няма такава ненормална гад.
Събота, сшед като го ваксинираме, имаме планове за разгодка. Не знам колко ми се разхожда, но имам нужда да мръдна на някъде. Много даже.Слава Богу :) !

Щом си готова да направиш толкова за някво си куче, едва ли някога ще си способна да направиш нещо подобно за човек :D !
Спасяваш света и човечеството, без да го осъзнаваш!

Усетихте ли как онази бременната дойде да каже само че не е бременна ;D иначе не, не чете форума, ама хич
"ще я очакваме другата година"Форумът е пълен с такива мишкари, които се крият че посещават форума, за да ни убедят колко пълноценен социален живот имат... или ги е страх да не ги подхвана :D !

Например папугеят - молил е да му изтрият профила, след като го осмях в оня разказ и в темите за любимата му Русия 8) !

Знам че и Турксчо ме чете! Беше се зарекъл, че няма, но след като го хванах няколко пъти, започна да се крие :razz: !

HollyGolightly
02-13-2019, 11:08
Не знам как и дали ще оцелея така до юли месец, но ще се наложи
И ако още една сутрин се наложи първото нещо, което направя след като се събудя да е звънене по банки и институции, понеже някой или нещо ми е било в акаунта, ще ги сменя. Това на нищо не прилича вече

tori
02-13-2019, 18:00
Ех, утре е свети трифон зарязан и ако Куч ми подари ако за повода, ще го снимам до акото за лично ползване. :ддддд
Имам среща за утре, много интересно какво да му взема на пича, щото е готин ама сме съвсем в началото и още не се познаваме напълно. Ще изляза сутринта на лов за нещо, но понеже никаква ме няма във тия неща, вероятно ще е бутилка вино. :ддд
Имам си книга, тая вечер се захващам да си я чета. <3 Обмислям дали ще мога да си прочета тая и следващата книга, докато излезе сериала. Вероятно не, но защо пък да не пробваме?! Не е странно или невиждано да чета целодневно и целонощно, за да свърша книга/поредица.
Трябва да си махна грима и да ида да си взема душ, преди да седна да чета.
Сънувах странни работи, смешни, нелогични и да - събудих се уплашена и в огромна почуда дали случайно не е имало нещо забавно в храната ми, преди да заспя. :дд
Много е хубаво да се видиш с добър приятел на кафе, да обмените малко клюкички, а-О... Да се наприказвате, където се вика. Чувствам се супер добре.

HollyGolightly
02-15-2019, 13:00
Spaghetti + The Punisher = best date ever 8-)

tori
02-16-2019, 11:02
Вече не съм безстопанствена, а се водя на отчет. :ддд Гада официално си ме има, щото ми пише името в паспорта му. Трябва да му извадя снинка, което ще е толкова сложно, колкото звучи, ако не и малко по-сложно даже. Докторката го черпи шепа гранули и прахосмукачката ги омята за норматив, чак ми стана смешно. :ддд
Имам уговорка след малко, а по-скоро ми се спи и ми се чете книжка, вместо да ми се мърда. Ама нали съм обещала...
Разбира се, че не ни се случиха плановете - времето, работа имал, аз имам уговорка... Говорихме, че ще стане, когато се стопли, щото вече и на двамата не ни се седи тук, а ни се мърда.
Четвъртък беше ебати събирането, а го изкарах само на сокче, щото не ми се пиеше. Много се смях, почвам да се радвам на тия частни партита, защото завършват хубаво. :ддд

haritov
02-16-2019, 22:07
усещане вътрешен глас логика всичко клони в една точка а не знам как да постъпя :D

а до преди седмица ми беше все тая :D а може би пък след седмица ще ми още по-все тая

винаги съм искал само едно нещо...полудавям

haritov
02-16-2019, 22:09
Вече не съм безстопанствена, а се водя на отчет. :ддд Гада официално си ме има, щото ми пише името в паспорта му. Трябва да му извадя снинка, което ще е толкова сложно, колкото звучи, ако не и малко по-сложно даже. Докторката го черпи шепа гранули и прахосмукачката ги омята за норматив, чак ми стана смешно. :ддд
Имам уговорка след малко, а по-скоро ми се спи и ми се чете книжка, вместо да ми се мърда. Ама нали съм обещала...
Разбира се, че не ни се случиха плановете - времето, работа имал, аз имам уговорка... Говорихме, че ще стане, когато се стопли, щото вече и на двамата не ни се седи тук, а ни се мърда.
Четвъртък беше ебати събирането, а го изкарах само на сокче, щото не ми се пиеше. Много се смях, почвам да се радвам на тия частни партита, защото завършват хубаво. :ддд

единствения документ за собственост е чипа

паспорта има друга функция,но да съм честен паспорт без чип вече не може да се издава

tori
02-16-2019, 22:46
Ми, жената и на мен, и на братчедката си ни извади паспорти на кучовете преди поставянето на чип, не знам колко може или не може.

haritov
02-16-2019, 23:01
Ми, жената и на мен, и на братчедката си ни извади паспорти на кучовете преди поставянето на чип, не знам колко може или не може.

паспортите сини ли са на цвят?

По закон всеки паспорт си има номер който се регистрира в държавната агенция и се води на отчет за точно определена клиника. А ако някой издаде такъв паспорт без да постави чип носи отговорност.

Паспорта е документ който трябва да носиш в себе си. В него са номера на чипа и датите на които са поставени ваксини и обезпаразитявания. И ако някои от тези неща ги няма гориш с 400лв :D

Вече има колеги дето имат стари паспорти от преди да се въведе закона и си правят своеволия.

tori
02-17-2019, 06:24
Син е, да.

LJoL
02-17-2019, 06:58
https://zonatax.com/termini/abdikatsiya/

haritov
02-17-2019, 07:49
Син е, да.

е.и го

по темата
жребият е хвърлен

tori
02-17-2019, 09:14
Малко ще ми е трудно да еба документи, но щом си казал...

Он: Кака Тори за пореден път трепери като листна въшка, въпреки жегичката и слънцето, щото не може да се климатизира. Мноу забавно.
Някой требе да се дигне да си купи цигари ама нааах, няма да е сега. След малко. Мързи ме. Включително и имам да се правя на ебати чистника, готвача и там квото... Видяло се е, че няма да стане баш-баш сега. Да.
Снощи тамаааааан си се зачета в книгата и талафоня дрънчи, звъни или нещо. Ае малко, а?!
Вчерашната уговорка мина добре, а очаквах да искам да си ходя през цялото време. :дд А то не беше баш така, заланкахме се простотии, пита, разпитва, разказва неща...
Нямам търпение да стане време да му търсим Куч и на него, даже снощи си говорихме за имена. Много е мило как се е привързал към моя Тиквеник, щото да - не бих се събирала/виждала с хора, които той не харесва. Някак си му вярвам повече на него, отколкото на мен.
Само аз мога да седна да слушам музика и да въртя чалга, бг рап и метъл едно след друго. :ддд Кошче за музикални отпадъци.

haritov
02-17-2019, 09:21
Малко ще ми е трудно да еба документи, но щом си казал...

който иска намира начин за другите има оправдания

LoadRunner
02-17-2019, 15:57
https://www.teenproblem.net/a/190-teenlife/53984-kakvo-da-trenirat-zodiite/

Възможно ли е да има по-тъпа, повърхностна статия, все едно някоя с ботокс я е писала докато си слага червило.

haritov
02-17-2019, 16:19
https://www.teenproblem.net/a/190-teenlife/53984-kakvo-da-trenirat-zodiite/

Възможно ли е да има по-тъпа, повърхностна статия, все едно някоя олигофренка с ботокс я е писала докато си слага червило.

аз много добре се освобождавам от стреса като стрелям по нещо

02-17-2019, 17:15
Георги, нещо си много негативно настроен напоследък май, май. Какво става с теб?

haritov
02-17-2019, 17:20
Георги, нещо си много негативно настроен напоследък май, май. Какво става с теб?

Жени... Добре де жена. Добре де женище :D чувствам се като на 12г отново :D

пп

да не оставям грешно впечатление не съм навътре във филма :D