View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Ще пусна, само да намеря кой да ми снима косата. :ддд
divergent
09-07-2017, 09:45
ми хубу
честито
ми мерси
ама не знам какво честитиш
ми мерси
честити на оногова за концерта :/
HollyGolightly
09-07-2017, 13:24
Чувствам някаква самота, придружена с умора. Тази седмица съм работила само един ден и пак чакам уикенда да дойде. То не че ще е много отпускарски де, но друго си.
HollyGolightly
09-07-2017, 13:26
ми мерси
За тва ви бъзикат, щото не говорите открито и ясно, че не сте си близки а клинчите и се правите и двамата на ударени.
ةتشضل انزفث
09-07-2017, 14:14
https://www.facebook.com/308854932474043/photos/ms.c.eJw9j8ENAzAIAzeqAAOB~;RerGtd5nmxfAnYO0mFecWY~ ;IBdy2sPEfdlfvuzjz2E9vpkjDnKLk3sX0~_~;yR7Mf4rm5nT~ _DfsgP~_iE~;6Df5cX5s~_~;pDfr69~_9A96cxTDLL~_k0mWP~ ;veX3o~;D33Ky25~;Shzs2~_Pbd~_2L~;nn7Yo4vECxVBg~-~-.bps.a.312825018743701.95615.308854932474043/398734130152789/?type=3&theater
LoadRunner
09-07-2017, 16:02
току що си го снимах от десктопа това нещо и това в официалния сайт на нова тв
http://prikachi.com/images/832/9177832N.jpg
за твое съжаление, теб никой не те е питал
pity boyА би трябвало, ако още не си се сетил :? !
току що си го снимах от десктопа това нещо и това в официалния сайт на нова тв
http://prikachi.com/images/832/9177832N.jpgАко искаш ме питай и какво е ad-blocker и кой използвам 8) !
Отдавна се отървах от малоумните реклами в нета :) !
Умничкият ми Трънчо, какво ли щях да правя без него :razz: !
Пак си в грешка.Аре бе, кажи си като мъж, ако Дивергюна се е навила да ходите заедно на концерт! ПоФали се! Увърташ като некоя... аре да не казвам :? .
Искаш ли да пусна тема или да питаме Дивергюна дали ще ходите на концерт заедно :) ?
LoadRunner
09-07-2017, 17:36
http://prikachi.com/images/884/9177884H.jpg
LoadRunner
09-07-2017, 17:38
аз визирах тъпотията на самата реклама- "изяж това и ще научиш английски" а ти виж колко си спрял и за какво говориш при положение че имам адблок о*л*иГ*офрен
аз визирах тъпотията на самата реклама- "изяж това и ще научиш английски" а ти виж колко си спрялВикаш аз съм спрял, а?
Май ти си го ял доста :D !
Отдавна се отървах от малоумните реклами в нета :) !
при положение че имам адблок о*л*иГ*офренНе работи - значи нямаш :)!
Ако искаш ме питай и какво е ad-blocker и http://komentator.bg/wp-content/uploads/2015/07/koj.bmp използвам 8) !8)
LoadRunner
09-07-2017, 17:48
напротив, работи, както виждаш е спряло 7 реклами освен тази
значи имам
golemiq_korab_minava
09-07-2017, 17:55
.
golemiq_korab_minava
09-07-2017, 18:02
,
golemiq_korab_minava
09-07-2017, 18:09
к
Разпитвах го някви неща, абсолютно от часто любопитство. Миличкият, какви неща съм му причинила... Чак ми стана кофти. Работил е двойни смени с идеята да не мисли за мен, а бях моментен проблясък само. Странно е да обичаш някого за секунда и като се прибереш, всичко да изчезва като дим. Просто не мога да си го обясня. Никога не съм чувствала същото. Странно е просто. Много.
anonymous908491
09-07-2017, 20:11
аз визирах тъпотията на самата реклама- "изяж това и ще научиш английски" а ти виж колко си спрял и за какво говориш при положение че имам адблок о*л*иГ*офрен
във вибокса преди години като влезеш през IP от чужда държава
и половината страница беше с обяви за уголемяване на пишки
всякви лубриканти, силикони и обяви за курви
вибокса и нова тв са собственост на един гнусен шопар
LoadRunner
09-07-2017, 20:46
във вибокса преди години като влезеш през IP от чужда държава
и половината страница беше с обяви за уголемяване на пишки
всякви лубриканти, силикони и обяви за курви
че и вибокса ли е на тоя турчин
и билетчетата и те били негови тея дето всеки ги търка
че и вибокса ли е на тоя турчин
и билетчетата и те били негови тея дето всеки ги търкаА стига бе :shock:?!
За билетчетата знаех, но и тия другите неща ли са собственост на...
http://komentator.bg/wp-content/uploads/2015/07/koj.bmp
:shock: ?!
HollyGolightly
09-07-2017, 23:14
Ядосана съм им и на двамата. Тя си прави някакви неща и после всички са виновни и трябва да поемат отговорност със задълженията, а не него че постоянно ги защитава като се опитам да кажа нещо. И двамата знаят че съм права, просто не им стиска да си го признаят, а причината не я знам каква е.
И сега още една вечер без да го видя, да, не може постоянно, няма как всеки ден да се виждаме, и двамата сме възрастни хора (някои по-възрастни де 8-) ) но все пак ако зависеше от мен нещата нямаше да стоят по същия начин. Лошо свикнах и вече разговорите по телефона и безкрайните СМСи не ми стигат
аз съм с 2 адблока - adblock и adblock plus, ако съдим по цифричката, която излиза, обикновения е блокирал 6 реклами, докато плюс версията е блокирала 9..
*онич*
ще се хайква днес :D
кефи ме да използвам чужда дума, защото на български нямам идея каква е думата - "разходка в планината", "катерене в планината"? Не звучи яко :/
YoungBloodZ
09-08-2017, 06:02
аз съм с 2 адблока - adblock и adblock plus, ако съдим по цифричката, която излиза, обикновения е блокирал 6 реклами, докато плюс версията е блокирала 9..
*онич*
ще се хайква днес :D
кефи ме да използвам чужда дума, защото на български нямам идея каква е думата - "разходка в планината", "катерене в планината"? Не звучи яко :/
Ползвам само adblock plus и никога не съм имал оплаквания! 8)
Разпитвах го някви неща, абсолютно от часто любопитство. Миличкият, какви неща съм му причинила... Чак ми стана кофти. Работил е двойни смени с идеята да не мисли за мен, а бях моментен проблясък само. Странно е да обичаш някого за секунда и като се прибереш, всичко да изчезва като дим. Просто не мога да си го обясня. Никога не съм чувствала същото. Странно е просто. Много.
Ще пусна, само да намеря кой да ми снима косата. :ддд
https://i.giphy.com/media/26his5i9YJTqsqCyY/giphy.webp
https://i.giphy.com/media/26his5i9YJTqsqCyY/giphy.webp
Стига мрънка, бе. Лично за теб ще се снимам и ще ти я пратя, имай търпение - на работа съм, довечера трябва да я имаш.
ОН: Кво ли ш е тва, където ще се смея не ми е ясно, карам го на догатки, но много ме съмнява да е чак най-хубавото за чуване, та ми е малко притеснено. Би било доста по-лесно, ако беше казал "да/не" и бях наясно. Ок, до довечера все ш го избутам.
След малко ш се видим, да си кажа само, че много не ми се вижда ама все пак... Обещала съм, имам уговорка...
Не знам как ще стане това, където го мисло шефа ми ама ще пробваме някак. Кво да направим?!
YoungBloodZ
09-08-2017, 09:25
Омеге, новият цвят наистина е супер. :smt007
да замениш антракса с младата кръв
дъното, тори, дъното
dreamwalker
09-08-2017, 15:52
дъното, тори, дъното
https://media.tenor.com/images/7dcd26f4d9a2eaa246cd4ea9967d2336/tenor.gif
дъното, тори, дъното
Хехехе, не ходя с младата кръв. Човека ми няма общо с фороня въобще.
Едит:
ОН: Ок, шашната съм буквално. Май пак разлаях кучетата. Сори, но няма да стане. Просто нененененененене. НЕ! Не и в този живот. Е, това поне обяснява що съм била любимката. :ддддд
Пък онова още го чакам да стреля, кой знае колко учудена ще остана до края на вечерта.
LoadRunner
09-08-2017, 18:13
https://media.tenor.com/images/7dcd26f4d9a2eaa246cd4ea9967d2336/tenor.gif
клю клю
ти къде се буташ бе брат
YoungBloodZ
09-08-2017, 18:48
[imghttps://media.tenor.com/images/7dcd26f4d9a2eaa246cd4ea9967d2336/tenor.gif[/img]
13-15-15 5-1 13-1 21-1-14-6-25 8-1 5-6-5-15-3-9-30.
Приликата с каквото и да било е напълно случайна!
anonymous908491
09-08-2017, 19:28
съъъъъърцетуп-туп-туп.
гледах ти някъв клип в туич
честно ти казвам, че ако си татуираш на челото
цецо/или както се казва/ караш ме да се подмокря
няма да е толкова набиващо се, колкото начина, по който се държиш
а триенето на снимки в инстаграм е патент на 12 годишните
хехехехех
можеш да ги изтриеш от инста
но не и от клонингите му
като пребит съм
свърших работа в 21 00 сега поне ще имам 5 дни почивка
дъното, тори, дънотоПо-дълбоко дъно от Туркса няма :D! Мамино синче-мрънкач, живеещ наготово.
Нямало топла вода в общака и принцеса Турксолана не можела да се изкъпе :razz: !
Дори аз не съм толкова изпаднал :)!
deitona22
09-09-2017, 05:08
^^
Да, ти си по-изпаднал.
По-жалка никога не съм се чувствала. Почва да ми втръсва да си играят с мен и аз да съм готова да заеба всичко, нищо че от другата страна не се заебава шибана прашинка за мен. Моля се и се влача като боклук. Тва ли заслужих?! "края на седмицата не е дошъл" За тва ли мога само да се класирам?! Имало лайна. А моите лайна кой ще ги оправи?!
anonymous908491
09-09-2017, 08:07
кво ревете за дреболии
това е сериозен проблем
https://woman.hotnews.bg/static/uploads/gallery/7241/main/000249363people-who-dont-give-a-duck-4-58da10d08e89b__605.jpg
ох почивка ох почивка
бързо ще мине :(
1. дриймката ми е цитирала нещо, ОМГ БРААААТ
2. младата кръв пише некви нацистки кодове, не съм изненадан, шибан евангелист
3. АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 18 МИНУТИ
divergent
09-09-2017, 14:03
щото не говорите открито и ясно, че не сте си близки
кой е казал, че не сме си близки?
divergent
09-09-2017, 14:18
Трябва да плащам ремонта на мотора и направо ми е лошо като си помисля колко ще се изръся. И този месец имам ходения до Пловдив и София и усещам как и ще пререва за аванс в скоро време, което е кофти.
Като разбрах символиката на татуса ѝ, се разревах. А сладкишчето е пораснало толкова много за изминалите три месеца и с всеки изминал ден прилича все повече на него. Вчера като започна да ме гледа в очите и да ми бърбори, излязох навън и се наревах още по-хубаво от предишния път. И току-що осъзнах, че точно преди една година излизахме за последно. Онази вечер, в която казах как ще имаме още много такива вечери.
А сега за финал ще кажа "медояд". <3
LoadRunner
09-09-2017, 14:59
кой е казал, че не сме си близки?
ми очевидно ти
Ало, селската клюкарница, никой не е длъжен да ви дава отчети.
LoadRunner
09-09-2017, 15:10
кой е по-лошия който дава повод за клюки или клюкарите
LoadRunner
09-09-2017, 15:49
млъкна ли
малка лигла
Niakoitam
09-09-2017, 17:18
Дааам. Днес малко по-готини емоции замалко може би за първи път през тая скапана година...и нещата от следващите дни продължават май по старому, че и с бонуси.Чета, че уж в края ще ми е по-емоционална и ще "разцъфна". Ха да видим. Краят и е близо... Ако не...просто да се изнизва колкото се може по-бързо и да се надявам поне следващата да е по-удвлетворяваща ме...
anonymous990763
09-09-2017, 17:38
Носталгично ми е, а дори не знам защо.
Ало, селската клюкарница, никой не е длъжен да ви дава отчети.
кво агресираш все едно пул бяха изчукани с 5-0 ахахахахахха
HollyGolightly
09-09-2017, 20:15
Боли ме ама какво пък, и това ще мине. Сама си ги правя някакви глупости, после си страдам сама.
https://33.media.tumblr.com/b29bfc3af7fceb05ec27654f2470f749/tumblr_mg259jJrVN1rwrib4o1_500.gif
anonymous908491
09-10-2017, 07:11
60 000 американци отблъскват урагана "Ирма" с вентилатори
https://clubz.bg/node/58101
човешката глупост вече има собствена държава
golemiq_korab_minava
09-10-2017, 07:18
Home. Не е нов филм, но описва как се чувствам попринцип.
https://youtu.be/jqxENMKaeCU?t=1613
Природата просто ще ни отмете, когато си поиска.
60 000 американци отблъскват урагана "Ирма" с вентилатори
https://clubz.bg/node/58101
човешката глупост вече има собствена държава
малко по-логично е от онези, които се опитват да го стрелят ахахахаха
LoadRunner
09-10-2017, 10:33
Home. Не е нов филм, но описва как се чувствам попринцип.
https://youtu.be/jqxENMKaeCU?t=1613
Природата просто ще ни отмете, когато си поиска.
да разбирам ли че като влезеш в ютуб гледаш само картинки
ти английски не знаеш
и ми е интересно как формираш мнение
golemiq_korab_minava
09-10-2017, 11:05
да разбирам ли че като влезеш в ютуб гледаш само картинки
ти английски не знаеш
и ми е интересно как формираш мнение
Защо се интерсуваш от мен пък ти? Не разбра ли, че се старая да не ти обръщам внимание?
LoadRunner
09-10-2017, 11:19
не се притеснявай от природата
притеснявай се от това
https://www.novini.bg/news/442859-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D 0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD-%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0-207-7-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B8.html
golemiq_korab_minava
09-10-2017, 11:58
не се притеснявай от природата
притеснявай се от това
https://www.novini.bg/news/442859-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D 0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD-%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0-207-7-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B8.html
Приятел.
Ако на тези хора от третите страни се вкара Западен тип идеологическа, културна и образователна система. Постигне се ресурсно снабдяване и икономическо високо ниво на развитие. Дали планетата ще издържи? Дали тогава ще им стигне питейната вода?
Тези хора живеят в нищета. Сравнение с развитите региони. Нямам предвид точно Пакистан. Пакистан е доста богата на петрол държава. Имаха дори ядрен ресурс.
Колко процента живеят с американската мечта?
Водата в много региони пресъхва, което ще подсили беженските вълни към северните държави и културите допълнително се сблъскат именно поради тази причина. Тук в статията са прави.
Хората от бедните гета заселват големите градски агломерации, които пък се превръщат в крепoстни центрове на управляваща класа.
В България вече това е факт, макар че тук имаме съвсем друг проблем. От 9.20 милиона за 27 години сме вече под 7.
Където липсва стабилност, там започват всякакви проблеми. Знаеш го.
На природата не й пука особено за нашите политически възгледи, за социалните ни и духовни промени. Тя има свои закони.
^^
Да, ти си по-изпаднал.Ще ти се 8)!
Я обясни как и защо да съм по-изпаднал от Туркса или например теб :) ?
Като ти гледам постовете и мрънканията сигурно си още девствен, но не искаш да си признаеш, за да не те гаври форума :razz: !
По-жалка никога не съм се чувствала. Почва да ми втръсва да си играят с мен и аз да съм готова да заеба всичко, нищо че от другата страна не се заебава шибана прашинка за мен. Моля се и се влача като боклук. Тва ли заслужих?! "края на седмицата не е дошъл" За тва ли мога само да се класирам?! Имало лайна. А моите лайна кой ще ги оправи?!Каквото и да е станало тори, сигурен съм, че се е случило в резултат на твой избор и така ти се пада :D !
ةتشضل انزفث
09-10-2017, 15:04
Грозния се завърна :D
anonymous908491
09-10-2017, 15:52
Я обясни как и защо да съм по-изпаднал от Туркса или например теб :) ?
по-изпаднал си от всеки 15 годишен, който е чукал поне веднъж
deitona22
09-10-2017, 16:00
Ще ти се 8)
сигурно си още девствен, но не искаш да си признаеш, за да не те гаври форума :razz: !
Ще ти се,но уви.
он
Брех че хубаво било,през лятото, из Родопите.
С джип до "Орловото око" беше страхотно преживяване.
Пак бих го направил.
Скоро отново на планина,надявам се.
Скарахме се, щото не съм му казала кво чувствам или през какво съм минала. Как се казват такива работи?! Вярно, че не ми е просто който и да е, но... Как се казва такова нещо?!
Ще ти се,но уви.На теб, не на мен!
(Освен това аз го казах пръв 8)!)
Брех че хубаво било,през лятото, из Родопите.
С джип до "Орловото око" беше страхотно преживяване.
Пак бих го направил.
Скоро отново на планина,надявам се.Ясно е, че си сам като куче и никоя не ти връзва :D. Тори, Анархито, Дивергюна говорят за връзки, ала-бала, ти само ходиш по някакви планини :razz: .
по-изпаднал си от всеки 15 годишен, който е чукал поне веднъжИ аз съм чукал веднъж, така че не съм по-долу :? !
deitona22
09-10-2017, 19:31
Ясно е, че си сам като куче и никоя не ти връзва :D. Тори, Анархито, Дивергюна говорят за връзки, ала-бала, ти само ходиш по някакви планини :razz: .
Мисля че съм чукал,ама не баш*така е вярно
Ем.
Като не знаеш,не говориш.
Просто е...като теб.
Като съм във връзка,не говоря наляво и надясно.
Най-малкото тук бих споделял някво такова инфо.
Niakoitam
09-10-2017, 21:46
Дааам...завръщам се отново в кьопавата ми реалност в тази така кьопава поне досега година. Може би най-хубавото е че този месец ще ми идват пари. Нищо друго. А вчера, вчера,вече онзи ден, си изкарах може да се каже супер за стандартите на тази година. Но вечерта започна отново болката. Боли/ше ме сърчицето. Както казах сякаш отдавна се бях пресушил. Просто на моменти ми беше гадно. Вчера за първи път от много време ми се насълзяваха очите и не можех да заспя дълго време от въртенето на лентата в главата си. Напоследък заспивах късно постоянно, просто заради ръчкане по телефона или включване на телевизора в стаята ми по нощите...А вчера видях много мои мечти и желания, някои от които дори не бях обмислял като че ли. "Облизах ги" хубаво, но през стъклен прозорец толкова близо и всъщност толкова далече бях от тях. Може би за пръв път тази година си направих една по-дълга разходка с още трима човека.Двойка и една съвсем непозната за мен млада жена. Почти три години по-малка от мен. Но ме изуми.Сякаш притежаваше много търсени от мен качества, които за няколко часа ми понапомпаха леко егото и ме накара да се чувствам готино от това, че съм около нея. Дори да не си говорим само двамата останали за известно време...сякаш пак не ми беше неловко.Може би от малкото случаи, когато не се чудех какво да измисля за да убия неловкото мълчание. Остсвахме на моменти назад и си говорехме или отивахме на друга посока от двойката.Оставахме много пъти насаме.Тя ме викна да отида до едно място с нея и после, ако искам да и направя малка услуга. Беше също много убедитела като ме накара да направя нещо дребничко, което попринцип не правя, защото отлично знам резултата карайки ме едвали не да вярвам, че греша.На моменти се опитвахме да си довършваме изреченията сериозно или пък иронично към другия.Заговаряхме се и си отговаряхме на зададен от другия въпрос или реплика просто насочена в пространството. На моменти спорехме, на моменти леко се хранехме без другия да го възприема като лична обида, а просто като с насмешка.Вслушваше се в дребни неща, които казвам и може да са и от полза.Два пъти ми подава ръка, а един път ми даде и да и пипна ръката да видя колко е студена.Винаги съм мечтал не аз да напъвам нещата, а те да стават бавно или пък бързо и с лекота.Така гладко вървеше всичко, че при едни по-други обстоятелсва можеше дори и да и дам якето ми или направо да я прегърна за да се сгрее въпреки, че попринцип често съм срамежлив.Интересуваше се постоянно от неща свързани с мен.Говореше ми за нея леко и освободено без да има нужда от ченгел. За всичко, което се сетих да я питам.Бъзикахме се.Дори намирахме и подобни случки и намерения в животите ни.Накрая ми каза, че общуването и с мен и било много приятно и много и харесало...
Оообаче, къде е уловката в случай, че някой си помислихте, че щастието този път може би е почукало трайно на вратата ми.Въпреки, че ме караше да се чувствам супер готино си нямам идея защо го правеше или просто не искаше да е изолирана, а също и да свети на двойката.Първо, е от любимата ми столица, второ е точно от около най-далечния ми край.Изключваме апартамента.Трето и много важно.Тя си има гадже, с което градят някакви уж перспекни отношения далееече от България. И четвърто.След няколко седмици тя се връща пак в този далечен край на Европа за поне следващите няколко месеца.
Иии енд стори.Дори си нямам и на представа дали ще се засечем дори и втори път реално.
И така завръщане в кьопавата ми скапана реалност в тази така кюпава откъм положителни емоции за мен година.Поне досега...
Едит: И отгоре на всичко въреки цялата глупава битовна работа в нас, цял ден ме пререзва корема и ме тресе. Не за първи път този месец...
Скарахме се, щото не съм му казала кво чувствам или през какво съм минала. Как се казват такива работи?! Вярно, че не ми е просто който и да е, но... Как се казва такова нещо?!
сложи снимка брат, по-лесно е когат човек го има нагледно
ахахаххаа
Тори, Анархито, Дивергюна говорят за връзки, ала-бала, ти само ходиш
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21432870_1044512772351824_737522190403375216_n.jpg ?oh=e96cf511c990f68ebb765c9bcfc76ad2&oe=5A488A01
бтв искам да бъде отбелязано, че арабчето е единствения, който се кефи на грозния от що годе редовно пишещите напоследък
това е най-добрият белег, че става въпрос за различен тип човешко мислене, което е несъвместимо с нашата реалност :D
успях да се събудя да видим сега какво ще правя
явно не ми е нужен сън
колкото и хора да срещам всички непознати не ми мислят злото и не ме мразят даже биха ми помогнали
а видиш ли тия дето ги знаеш от години и си им спасявал кожата не веднъж се вдигат срещу теб
тъпо ми е че прекарах 7г с фалшиви хора тъпо ми е че престанах да бъда единак ги допуснах до мен
7г за мен са едно празно пространство
...добре де как да избия всичко от главата си и да си поспя
явно не ми е нужен сън
колкото и хора да срещам всички непознати не ми мислят злото и не ме мразят даже биха ми помогнали
а видиш ли тия дето ги знаеш от години и си им спасявал кожата не веднъж се вдигат срещу теб
тъпо ми е че прекарах 7г с фалшиви хора тъпо ми е че престанах да бъда единак ги допуснах до мен
7г за мен са едно празно пространство
...добре де как да избия всичко от главата си и да си поспя
http://thesrpskatimes.com/wp-content/uploads/2017/06/rakija-party-1474464563.jpg
anonymous908491
09-11-2017, 16:32
чета огромния пост на някой тук и си мисля, че отново описва сънищата си
след това виждам, че то не било сън
няква му дала да я пипне за ръката
и тя два пъти го пипнала, пак за ръката
сякаш сме в 16-ти век
Niakoitam
09-11-2017, 17:02
Чиче, нещо яд и злобичка ли усещам да се прокрадва в твоята папагалска душичка. Сигурно, защото на 40 и кусур все още го караш само на зяпане в дълбоки деколтета и нескопосани опити за свалки и оригиналност в тийна.Моите възможности, че са скромни,скромни са. Но...ти и тях май не можеш да достигнеш, а и аз все пак имам още около 10тина годинки за наваксване докато достигна до твоята крехка възраст...:D
divergent
09-11-2017, 17:58
Не трябва да имаш и капка достойнство, за да влезеш във вип брадър. Тези хора ламтят за пари и отиват там с ясната нагласа, че ще извадят всичките им кирливи ризи на показ и ще се създава сеир на техен гръб. Чак ме дразни колко фалшиво е всичко. Особено тези първите двама при срещата си бяха по-зле от актьорите в истински истории и съдби на кръстопът. Адски много си личеше как репликите им са по сценарий.
Поръчах подаръка за рождения ден, също реших да правя тортата вместо да я поръчвам, просто защото е за близък приятел и ще е по-сантиментално.
Дааам...завръщам се отново в кьопавата ми реалност...Не можах да го изчета, много съм изморен. Бас държа, че можеше да се опише по-кратко и стегнато.
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21432870_1044512772351824_737522190403375216_n.jpg ?oh=e96cf511c990f68ebb765c9bcfc76ad2&oe=5A488A01Дейтунара е сам като куче и сигурно дори не е ебал или ако е ебал е било много отдавна - по-отдавна и от мен 8)!
То и ти не се отърваш от жени около себе си :razz: (не се заяждам, ама си е така, признай си)!
бтв искам да бъде отбелязано, че арабчето е единствения, който се кефи на грозния от що годе редовно пишещите напоследък
това е най-добрият белег, че става въпрос за различен тип човешко мислене, което е несъвместимо с нашата реалност :DТака ли :? ?
LoadRunner
09-11-2017, 19:37
тояПтканов от бигбрадър е бахти противно същество
golemiq_korab_minava
09-11-2017, 19:42
Някой път опитните мишки излизат илюминати.
Кой се страхува от Бог?
Какво е да се страхуваш от Бог?
Не можах да го изчета, много съм изморен. Бас държа, че можеше да се опише по-кратко и стегнато.
Дейтунара е сам като куче и сигурно дори не е ебал или ако е ебал е било много отдавна - по-отдавна и от мен 8)!
То и ти не се отърваш от жени около себе си :razz: (не се заяждам, ама си е така, признай си)!
Така ли :? ?
не схванах какво трябва да си призная
а за второто, очевидно е така. Като зачетеш коментарите аз съм единственият, който отговаря без да те храни, а малкото резаче направо ти се кефи :D
ةتشضل انزفث
09-11-2017, 19:55
чета огромния пост на някой тук и си мисля, че отново описва сънищата си
след това виждам, че то не било сън
няква му дала да я пипне за ръката
и тя два пъти го пипнала, пак за ръката
сякаш сме в 16-ти век
Добре че не са се здрависали едновременно , щеше да си е чисто садо-мазо.
некво тъпо ми е малко
май ще напускам
и така
anonymous908491
09-11-2017, 20:27
Добре че не са се здрависали едновременно , щеше да си е чисто садо-мазо.
садо маза е да се прегърнат
поне в християнските държави
ةتشضل انزفث
09-11-2017, 20:30
садо маза е да се прегърнат
поне в християнските държави
Питай в ООН и хич не се напрягай
anonymous908491
09-11-2017, 20:33
Питай в ООН и хич не се напрягай
в оон ми е забранено да влизам
веднъж реших да нахраня няква маймуна с костюм
дадох и банан, а то се оказа някъв президент обонго
ةتشضل انزفث
09-11-2017, 20:45
Къде си бее :D
ةتشضل انزفث
09-11-2017, 21:04
в на майка Ми птката
Възможно
Възможно
честито, официално си най-големия бавняр във форума
ةتشضل انزفث
09-11-2017, 21:41
честито, официално си най-големия бавняр във форума
Мерси скъпа , пожелавам ти да разбереш какво има майка ти в крайна сметка между краката , защото от предишния ти пост си написал "птката" и сигурно ти наименоваш така защото си раздвоен или защото е смесица между двете неща ?
Мерси скъпа , пожелавам ти да разбереш какво има майка ти в крайна сметка между краката , защото от предишния ти пост си написал "птката" и сигурно ти наименоваш така защото си раздвоен или защото е смесица между двете неща ?
о, да, това е жалкото опитче да изглеждаш по-умен и да докажеш, че не си трети клас, но забравяш малката подробност, че тук има някакви правила и псуването ги нарушава, малоумник прост.
ةتشضل انزفث
09-11-2017, 21:49
о, да, това е жалкото опитче да изглеждаш по-умен и да докажеш, че не си трети клас, но забравяш малката подробност, че тук има някакви правила и псуването ги нарушава, малоумник прост.
Само да не се оплачеш на оня гаджето ти Youngbloodz ли беше , плс недей.
Niakoitam
09-12-2017, 07:41
Онази многопрофилната продължава да ми пише от време навреме през няколко дни пък...аз току я игнорирам. Де да можеше другата да е на нейното място и в нейната позиция. Но не би...:)
YoungBloodZ
09-12-2017, 07:55
Само да не се оплачеш на оня гаджето ти Youngbloodz ли беше , плс недей.
Чакай сега, аз и Рагши сме на правилния бряг, не сме като теб и Драгомир (stalker681).
2. младата кръв пише некви нацистки кодове, не съм изненадан, шибан евангелист
Това е елементарен код.
ةتشضل انزفث
09-12-2017, 08:26
Чакай сега, аз и Рагши сме на правилния бряг, не сме като теб и Драгомир (stalker681).
Рагши , а така го наричаш на галено :D ама на кой бряг сте не уточни обаче. А за lenovoto нормално да си мислиш така , като говорим за жени в по-долните раздели какво съм виновен , че съм хетеро ?
deitona22
09-12-2017, 10:23
Грозен.
Тъп си.
Малоумен.
Ограничен.
Избиващо комплекси жалко човече.
Като Мунчо си,демек нещастен,духовен инвалид.
Он
Най-накрая книгите дойдоха.
А и новото "То" много добре се е получило.
Па и за първи път на 4dx беше още по-хубаво.
Смесица от всичко има,с малки разлики от книгата,но все пак е многоо добър.
Чакам 2рата част.
golemiq_korab_minava
09-12-2017, 11:04
Взех си изпита .. :p :p :p
Плановете кажи-речи се изпълняват - само до последно не знам кога и как съм на работа ама съм свикнала от унито и заебавам, питайки ден след ден за утре. Ок е, че ще проимам възможност да се омажа тези дни, щото алкохолизирането почти ме кара да си вярвам на нещата. Хубаво е и, че снощи не спах сама. Лошо е, че почвам да свиквам пък нищо, с което съм свикнала, не е останало така за повече от мъничко. Мех, ще пийнем и ще мине. Надали ще мине всъщност, но ще пийнем.
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21731068_1920979848226306_7749555604438290098_n.jp g?oh=242e598ac8f9277621d815de7a23ab9b&oe=5A140D0E
вчера четох на някойтам дългия пост, днес ми попадна картинката :Д
Niakoitam
09-12-2017, 16:45
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21731068_1920979848226306_7749555604438290098_n.jp g?oh=242e598ac8f9277621d815de7a23ab9b&oe=5A140D0E
вчера четох на някойтам дългия пост, днес ми попадна картинката :Д
Амиии...никакви не сме всъщност.
Просто приятели във фейса. :D
anonymous908491
09-12-2017, 16:46
Просто приятели във фейса. :D
я и дай профила
да видя дали е подходяща за теб
и дали те заслужава
Niakoitam
09-12-2017, 17:01
А снимка на бръснатия ми за да го оцениш дали си заслужава искаш ли? :)
anonymous908491
09-12-2017, 17:07
ако не се къпеше само по празници
щях да се чувствам поласкан
да взема сам да я потърся и да обменим мнения за теб
LoadRunner
09-12-2017, 17:07
прати я да я видим тая скучубра
май страдаш от flipper fetish
по-скоро paw fetish
ама като цяло си фетишист
Niakoitam
09-12-2017, 17:30
Папагалче миличко. Специално заради теб току-излязох от банята и даже още съм по хавлия
Рибке, ти точно за фетиши не се обаждай. Добре знаем, че твоят фетиш е мацки с колела, които те гонят из софийските паркове...:)
:lol:
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21433140_303962513416355_9184884844731537830_n.jpg ?oh=703cc467b6d25d12f3aee274f8fb4a21&oe=5A1CF15D
LoadRunner
09-12-2017, 17:46
Добре знаем, че твоят фетиш е мацки с колела, които те гонят из софийските паркове...:)
прати да я видим тая уруспия
http://prikachi.com/images/346/9181346a.jpg
anonymous908491
09-12-2017, 17:55
Папагалче миличко. Специално заради теб току-излязох от банята и даже още съм по хавлия
не се прави, не си го правил заради мен
сигурно ще и пишеш във фейса и си решил да се изкъпеш преди това
Niakoitam
09-12-2017, 17:56
Рибо,Знам, че искаш да го скъсаш от мастурбация, но в интернет и не само е пълно със снимки на голи жени.По ще ти свършат работа. :)
не схванах какво трябва да си признаяСваляш ли яко мацките :D ?
некво тъпо ми е малко
май ще напускам
и такаИма ли джъга-хъга, няма ли :D ? Май няма :razz: :? !
си написал "птката" и сигурно ти наименоваш така защото си раздвоен или защото е смесица между двете неща ?"Патка" или "путка" - какво е искал да каже авторът :D ?
Хайде мили деца, напишете едно ЛИС за домашно :razz: !
LoadRunner
09-12-2017, 20:45
Сваляш ли яко мацките :D ?
Има ли джъга-хъга, няма ли :D ? Май няма :razz: :? !
"Патка" или "путка" - какво е искал да каже авторът :D ?
Хайде мили деца, напишете едно ЛИС за домашно :razz: !
грозен, от тук нататък се казваш Смрад
ясно ли е?
anonymous908491
09-12-2017, 21:03
викай му Гутка, Мурва, Бедал
кога ти даде ръка, кога си го обръсна аххахаха
викай му Гутка, Мурва, Бедал
мурва stands for малка к урва
Спечелих от лотарията. Ако ви харесвах поне малко щях да ви черпя.
Niakoitam
09-12-2017, 21:56
кога ти даде ръка, кога си го обръсна аххахаха
Аз си го бръсна от мнооого години,знаеш.:D
Последен ден, първа смянка и сладобед боклика ши спи! Омеге, ного сме доволни!
Изпокарахме се за бахти тъпотията, плс нещо по-тъпо и безсмислено другия път. Сигурно чак довечера ще се видим, тъй че има време да се правя на заинтересована.
pandabear
09-13-2017, 11:47
здр, кп?
средата на ноември заминавам за Шотландия.
кой ще си поръча килт или сама да преценя, на кого ще му отива ;3
ةتشضل انزفث
09-13-2017, 13:25
здр, кп?
кой ще си поръча килт или сама да преценя, на кого ще му отива ;3
Какво пък е тва ?
anonymous908491
09-13-2017, 15:29
Какво пък е тва ?
пола за педали, ама се сърдят като наречеш някого шотландец
освен това са нужни стройни крака, като моите
ةتشضل انزفث
09-13-2017, 15:53
пола за педали, ама се сърдят като наречеш някого шотландец
освен това са нужни стройни крака, като моите
На токчета няма да имаш равен.
anonymous908491
09-13-2017, 15:55
На токчета няма да имаш равен.
на токчета не мога да бягам
като ме подгонят обожателките
грозен, от тук нататък се казваш Смрад И как го реши :? ?
ясно ли е?
http://blog.metodiew.com/wp-content/uploads/2013/07/ko-ne.png
здр, кп?
кой ще си поръча килт или сама да преценя, на кого ще му отива ;3Да ти е честит новия чичко :D!
Сега поне ще можете да ползвате едни и същи дрехи :razz: !
На токчета няма да имаш равен.ПапуГЕЙя се облича така само когато отива на работа... вечер :razz: !
П.С. Абе някой да знае къде строят тоя нов ЛИДЪЛ :D ?
deitona22
09-13-2017, 17:59
П.С. Абе някой да знае къде строят тоя нов ЛИДЪЛ :D ?
Яла,Смрад.
Чекам те.
pandabear
09-13-2017, 18:21
хехехе Смрад не го ли наричаха Теон, така де – онзи с отрязаната пишка? Отива му на грозния, браво.
deitona22
09-13-2017, 18:27
хехехе Смрад не го ли наричаха Теон, така де – онзи с отрязаната пишка? Отива му на грозния, браво.
Да,баш.
То това е комплимент за убавия даже,ако го наричаме така.
LoadRunner
09-13-2017, 19:19
Смрад, време е за вечеря
http://prikachi.com/images/37/9182037m.jpg
уста или дупе?
anonymous908491
09-13-2017, 19:23
кви комплименти му правите на грозния
ония преди да си загуби пишката
пореше жените като касапин
грозния с уй или без, разлика няма
http://prikachi.com/images/39/9182039x.jpg
LoadRunner
09-13-2017, 21:05
майко мила
Антъни Джошуа срещу Пулев
Това ще е паметно
ةتشضل انزفث
09-13-2017, 21:06
майко мила
Това ще е паметно
Нямам търпение да го гледам
anonymous908491
09-13-2017, 22:02
Над 50% от кандидатите не стават за армията
http://dnes.dir.bg/news/doklad-otbrana-kabinet-borisov-3-26371933
/////////////////////////////
http://dnes.dir.bg/news_comments.php?id=26371933&tag_id=146273&page=1&comment=67278
Генералът доказва, че 30 процента от българите са болни, а двадесет процента са пълни идиоти, тоест нямат нужната интелигентност дори и за редник, което съответства на интелект на шимпанзе да ме прости хайванчето. Това значи, че половината българи не стават за нищо. Ама наистина за нищо.
////////////////////////////////////////////
имало едно време една държава
името и било България
майко мила
Това ще е паметно
много късно разбра бе, рънър :Д
той вече обещава, че ще има нокаут... :Д
джошуа е казал, че ако не го нокаутира ще е пълен провал :D
чакаме сега в събота/неделя головкин и канело. Тва ще е велик мач. Наистина велик мач. Ако има някой, който поне малко разбира от бокс, трябва да стои на нокти и да чака да свърши седмицата
а освен бокс ще има и UFC което е меко казано приказно. Бойна нощ
pandabear
09-13-2017, 22:34
мен малко ме е страх за Пулев, млад е да мре все още :/
мен малко ме е страх за Пулев, млад е да мре все още :/
пха
на 36 е
чудесен завършек на кариерата му
чакай, щом средата на ноември ще заминаваш
най-вероятно ще поостанеш 10тина дни, т.е. най-вероятно ще си на острова по време на мача
което води до въпросчето
с кого ще ходиш
хмммммммммммммммммммм кой ще ти гледа под полата
хмммммммммммммммммммм
(този път може да не доведе до ебати споровете за някви апартаменти, но поне до данъчен отчет, ако го докараме добре ще е)
едит: опа, мача е октомври, не ноември, но все пак
AnarchyBoy
09-14-2017, 07:30
http://dnes.dir.bg/news/doklad-otbrana-kabinet-borisov-3-26371933
/////////////////////////////
http://dnes.dir.bg/news_comments.php?id=26371933&tag_id=146273&page=1&comment=67278
Генералът доказва, че 30 процента от българите са болни, а двадесет процента са пълни идиоти, тоест нямат нужната интелигентност дори и за редник, което съответства на интелект на шимпанзе да ме прости хайванчето. Това значи, че половината българи не стават за нищо. Ама наистина за нищо.
////////////////////////////////////////////
имало едно време една държава
името и било България
Всеки поне малко читав влиза във Френския и след 10 години си вее патлака с голямата пенсия (ако я доживее)
AnarchyBoy
09-14-2017, 08:09
Тя сменя работата, което ме радва.
А за бившият й мога да кажа, че е пълен бонак.
https://www.youtube.com/watch?v=wOvvpGb_FMQ
На 17ти сме на Сапарева Баня, за малко състезания <3
На 22ти ще се пускаме и на летището в Кюстендил.
Началото на другият месец сме на Кондофрей <3
Моля се да не се втвърди асфалта прекалено много средата на Октомври да направим и една писта Дракон.
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/21741848_1632036673508279_1331859950_n.jpg?oh=65c3 46cc48ffabd1b1b66333998608a4&oe=59BBD976
Без facelift/със facelift
Разликата освен визуалните подобрения са и едни скромни 69 коня отгоре и бутон "s" за спорт :smt007 . (сексуално)
Мисля да ремапвам 2.2 Астра G luxory от 2002. / Зимният ПРОЕКТ /
Има модел с почти всички екстри, а това което го няма ще го добавя. от 2.2 126 ще го развия до 180/200 hp и ще му бацна всички екстралъци музики и глезотийки.. Ще я боядисам камуфлаж с новите опц 2 играчки и накрая ще сложа червено/сини подсветки на фаровете и стоповете.. Свалям арматурното табло от нещо 200 хп/ барваме окачването/ ремапа/ спирачките/ гуми и джанти и летеж.
Грозния няма общо със Смрад. Може да е всякакъв, ама има ярко изразена личност и си отстоява позициите.
Иначе е забавно да оприличаваме хора от форума на герои от "троновете". На прима виста се сещам за: дейтона - Джора (жалко, че дивергента не си пасва с образа на Дани ;/), пандата - непорасналата Санса (тук може и дивергента), папугай - Мерин Трант (:lol:), нютон - главния врабец и дримока - Джакен Х'гар.
А аз?
ПТ: Утре ми е последния работен ден. После имам около 5 дена да се организирам и заминаваме. Не мога да повярвам, че остава по-малко от седмица...
YoungBloodZ
09-14-2017, 10:22
папугай - Мерин Трант (:lol:)
С другите може да не съм много съгласен, ама това е много на място. :D
А аз?
Мирцела Баратеон.
AnarchyBoy
09-14-2017, 11:15
С другите може да не съм много съгласен, ама това е много на място. :D
Мирцела Баратеон.
Тук мога да бъда изключително груб.. ама ще си замълча.. ;д
LoadRunner
09-14-2017, 12:42
Грозния няма общо със Смрад. Може да е всякакъв, ама има ярко изразена личност и си отстоява позициите.
гъзолизеца се обади
опс извинявай, исках да кажа извинявайте лорд Бейлиш
deitona22
09-14-2017, 12:45
...
Робърт Баратеон,ти па къде се буташ? :D
YoungBloodZ
09-14-2017, 12:58
Робърт Баратеон,ти па къде се буташ? :D
ooo, hot pie :D
Тук мога да бъда изключително груб.. ама ще си замълча.. ;д
Бъди.
deitona22
09-14-2017, 13:03
ooo, hot pie :D
:D :D :D
Гуд уан.
Ай лайк ит.
Дейм, само аз ли не с м гледала игра на тронове?! Ш ме ядосате и за три дни ще опраскам и седемте сезона...
Он: Да, аз вчера щях да спА. Е, не стана. И днес също. Ама снощи се опих, видях се с мъжкото нъдъпъ и раздрусах клюките, дето се вика. Вечерта си видях говедото. Бих скипнала тая част, ако знаех, че ще съм подкарана да пия, щот не ми е кеф да спя пияна покрай него - не знам какви още тъпотии мога да изцепя в съня си. Още няма включване, пък и изглежда в добро настроение, което ще рече, че май не съм говорила на сън. Тези дни тва е едно от хубавите неща/напредъците ми. Които са малко, ок? Имам право да се радвам.
Позабравила съм кво правя, определено ми трябва да си поприпомня...
И ноктите ми тръгват да се натрошават един по един ама ще ги спасим някак. Обещавам, че няма да ги предам, докато ти не предадат мен. Тържествено.
Имам да свърша некви работи в нас, щот утре пак ме викат до обяд. ПиснА ми. Ама поне е окей, щото съм направила впечатление и ще покапва от време на време.
Май трябва да си направя някви планове за вечерта.
YoungBloodZ
09-14-2017, 13:56
Дейм, само аз ли не с м гледала игра на тронове?! Ш ме ядосате и за три дни ще опраскам и седемте сезона...
https://ci.memecdn.com/5950402.jpg
pandabear
09-14-2017, 15:36
пандата - непорасналата Санса
Санса последният сезон бая си порасна и не говоря само за гърдите ѝ...
иначе днес успешно ми мина защитата на лятната практика, другата седмица трябва да изкъртя и изпита. малко ми се спи, ама ако легна сега, рип (почти оправен) режим.
/ракши .!.
Санса последният сезон бая си порасна и не говоря само за гърдите ѝ...
Непорасналата Санса = Санса преди да порасне и да й дойде акъла. Толкова ли е трудно за разбиране...
dreamwalker
09-14-2017, 16:12
https://68.media.tumblr.com/888729e804700b0cd7eb21d1894025a8/tumblr_o91t0gcESe1rey868o1_500.gif
AnarchyBoy
09-14-2017, 17:16
Бъди.
https://media.giphy.com/media/MomyySIelxy80/giphy.gif
YoungBloodZ
09-14-2017, 17:18
https://media.giphy.com/media/MomyySIelxy80/giphy.gif
Теб те виждам като хрътката.
anonymous908491
09-14-2017, 18:22
А аз?
https://nypdecider.files.wordpress.com/2015/05/sand-snake-strip-tease.gif
само заради нея и Натали Еманюел го гледам тоя сериал
Niakoitam
09-14-2017, 19:19
Чудя се като цяло не е ли по-добре отново да влизам в апатичния режим.
Смрад, време е за вечеря
http://prikachi.com/images/37/9182037m.jpg
уста или дупе?Това пък от къде е?
Да не е от любимото ти гейпорно :D?
кви комплименти му правите на грозния
ония преди да си загуби пишката
пореше жените като касапин
грозния с уй или без, разлика нямаТрънчо и папуГЕЯ явно гледат едно и също гейпорно :razz: !
Това значи, че половината българи не стават за нищо. Ама наистина за нищо.[/B]Тя и армията не става за нищо, особено като си помисля, че тия които биха се записали са като Харката и теб :? !
нямат нужната интелигентност дори и за редник, което съответства на интелект на шимпанзе ...не стават за нищо. Ама наистина за нищо.Абе папуГЕЙ, аватара и паспортната ти снимка едни и същи ли са :razz: ?
https://media.tenor.com/images/fccbc199937bb40fcf50434245582cac/tenor.gif
8)
Иначе е забавно да оприличаваме хора от форума на герои от "троновете". На прима виста се сещам за: дейтона - Джора (жалко, че дивергента не си пасва с образа на Дани ;/), пандата - непорасналата Санса (тук може и дивергента), папугай - Мерин Трант (:lol:), нютон - главния врабец и дримока - Джакен Х'гар.Това ли било... :?
Аз не го гледам тоя сериал и няма от къде да знам за какво говорите.
Мирцела Баратеон.Това ми свучи като Курвела Баракурон :D !
Чудя се като цяло не е ли по-добре отново да влизам в апатичния режим.Мисля, че не!
anonymous908491
09-14-2017, 19:42
Тя и армията не става за нищо, особено като си помисля, че тия които биха се записали са като Харката и теб :? !
за разлика от теб съм бил в казармата
такива като теб по цял ден чистеха кенефите с четка за зъби
AnarchyBoy
09-14-2017, 20:28
Теб те виждам като хрътката.
Bitch please. https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/79NeKg8FqKYdGS0zuiTMgW9CZA4/fit-in/1024x1024/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2016/12/28/798/n/41306527/fffce25a0e905766_jaime/i/Jaime-Lannister.gif
Като изключим частта с кръвосмешението и факта, че няма ръка.. :lol:
Ахахеха, дядото чисти риба на двора и двете комшийски котолаци седят и досаждат с мяукане пък не са оставени гладни. И дядо ги гони, тропа да се уплашат и препсува едната по-смела. Ебахти цирка, братче. :ддд
Довечера вибичка, а-о. Заслужавам си да си почина малко и да отпусна края. Само където ш сме с некви малолетни та ме е леко страх кво точно ще решат да вършат. Сигурно ще се опият и ще си заспят в повръщаното. Звучи кайнда фън.
Отивам да се къпя и да си събера боклуците.
LoadRunner
09-15-2017, 11:43
Аз не мога да разбера що всеки който е в софия или отиде за ден два си поства снимка и отбелязка че е бил в RaffiBar&Gelato.
Ква е тая мода или по-точно простотия да го нарека.
Що е толкова вървежна тая дупка?
HollyGolightly
09-15-2017, 13:31
Преживяхме и това 8-) почти ден без ток и два дни без работа де но каквото такова
Оставам с впечатлението, че след 8-9 само ненормалници обикалят по магазините. Ето снощи два травестита обикалят из кварталното магазинче и си говорят на висок глас кой като какво щял да се облича за Хелоуин. Единият щял да бъде Тейлър Суифт :lol: ей за това ни удари урагана.
YoungBloodZ
09-15-2017, 13:48
Преживяхме и това 8-) почти ден без ток и два дни без работа де но каквото такова
Оставам с впечатлението, че след 8-9 само ненормалници обикалят по магазините. Ето снощи два травестита обикалят из кварталното магазинче и си говорят на висок глас кой като какво щял да се облича за Хелоуин. Единият щял да бъде Тейлър Суифт :lol: ей за това ни удари урагана.
Ами той? Прекрасен ли е? 8-)
HollyGolightly
09-15-2017, 14:34
Ами той? Прекрасен ли е? 8-)
http://media3.giphy.com/media/127JeHZl15PRII/giphy.gif
Въпрек явната тенденция в този форум, аз не желая говедо или изпражнение за приятел
xXxAngerfisTxXx
09-15-2017, 17:28
интересен ден... знам че някои хора от малцинствата нарочно се мятат пред коли да ги блъскат, после да искат пари и да заплашват с бой... ем днеска един чернокож скочи пред колата ми абсолютно умишлено, не успях да спра, блъснах го, оня падна и зе да реве, с мръсна газ го заобиколих и айде на работа... що не се метне кат съм с камиона? щото 7 тона и половина ще го направят на саздърма :lol:
deitona22
09-15-2017, 18:31
Баси деня.
Качихме и Кончето,по ебахти трудния начин,и Вихрен през северната стена(почти бяхме останали без вода).
Както се вика,приятна умора.
Страхотно беше.
Смрад,демек убавия
Да,па се хваля с катерене на планини.
За друго няма да се хваля тука.
Вечно ще си останеш заблуден.
що аз не съм никой герой от ГоТ :/
deitona22
09-16-2017, 06:19
Миии..The Hound.
LoadRunner
09-16-2017, 06:52
ето те ама ти забравих името
http://prikachi.com/images/480/9183480f.jpg
Маааайко, как се размазахме на тая вила снощииииииии... Тва беше ебахти компанията, рядко забавни за събиране. Само където ме боли главата като не знам кво.
ةتشضل انزفث
09-16-2017, 08:28
Маааайко, как се размазахме на тая вила снощииииииии... Тва беше ебахти компанията, рядко забавни за събиране. Само където ме боли главата като не знам кво.
Така става като пиеш :D :D
ето те ама ти забравих името
http://prikachi.com/images/480/9183480f.jpg
аххаахахахахха
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21730829_10207768607171393_4072012274334289011_n.j pg?oh=c7ee8cf374240488d68f17a97bfba3d3&oe=5A438826
:/
divergent
09-16-2017, 16:31
Там, където не те оценяват, ти място нямаш. Когато една врата се затваря, се отваря ново. Всяко зло за добро.
Толкова ми ги повтарят тези клишета, че вече започвам да виждам, че има по нещо вярно във всяко.
Не се чувствам прецакана по никакъв начин, но обидата и наглостта няма да ги забравя скоро. Текстът на Faceless на Godsmack напълно точно описва всички чувства и емоции, през които преминавам. А в момента си слушам маратонче на чичо Стинг по радио "Еднорог":D и не ме боли за нищо.
Вчера направих тортата и не очаквах да става за ядене, обаче в последствие сама останах очарована от резултата, а да не говорим за другите и най-вече за рожденика, който пък въобще не подозираше, че ще има такава изненада. Първо му подарих за майтапа играчка мотор още на входа и го оставих да си мисли, че само това ще получи. Като влезе в стаята и светна лампата, видя тортата и тъкмо се беше успокоил, когато му връчих и тениската и тотално го втрещих. Разбрах само, че тази сутрин като излязъл с мотора, вече бил облечен с нея.
Изобщо целият вчерашен ден беше много емоционален. Трябваше да отида в апартамента, за да нахраня рибките. За първи път влязох у тях и ми беше много трудно. Прекрасно е да се запозная с начина му на живот и да научавам толкова много неща за него, но в същото време е и изключително болезнено, защото става когато него вече го няма. Видях къде е готвил, къде е спал, къде е гледал телевизия, в коя чаша е пиел кафето си сутрин, разгледах колажите по стените, помирисах парфюма му... За финал седнах на дивана да се нарева стабилно и си отидох.
Много е кофти, че приятелите във фейсбук на музикантите не са групирани по инструменти, вместо да са разделени на общи, предложения и всички. Така ми е доста трудно да проучвам новите звезди в оркестъра. :/
LoadRunner
09-16-2017, 17:38
http://www.haskovo.net/index.php/news/420585/Pochina-Niyl-Fingaltan--giganta-ot-Igra-na-tronove
ракши съжалявам че трябваще да го видиш
ти не си вече сред живите
пс. интересна статия
https://dcnews.bg/vizhte-polovinkite-na-aktyorite-ot-igra-na-tronove-snimki/6/
ةتشضل انزفث
09-16-2017, 20:22
Coca cola беше великоооо. На гаджето и хареса супер много , на мен не по-малко също , ама на проумоторките които раздаваха кола кво им стана , седиме там за кола , взимаме си и тия най-нагло ни взимат кенчетата...
Е държах се смирено пред момичето ми , но един сънародник от компанията кво им показа среден пръст и още малко щеше да се събуе пред тях и да ги изнасили едва ли не от яд че ни взеха кенчетата :D :D , ония се сдухаха , ама някак си озаптих тъпака. Полицаите със жилетките ни гледаха малко лошо , но добре че спасих положението :D
Cyпер концерт беше , още ме тресе вълнението значи.
Аз не мога да разбера що всеки който е в софия или отиде за ден два си поства снимка и отбелязка че е бил в RaffiBar&Gelato.
Ква е тая мода или по-точно простотия да го нарека.
Що е толкова вървежна тая дупка?Тая "дупка", я има и на други места из България, не само в София.
Аз също съм бил там и е хубаво, гъзарско и не много скъпо.
Това че в родното ти място няма такива заведения си е твой проблем и можеш само да завиждаш 8)!
В момента даже правиш реклама на въпросните заведения, ако още не си се сетил :D !
интересен ден... знам че някои хора от малцинствата нарочно се мятат пред коли да ги блъскат, после да искат пари и да заплашват с бой... ем днеска един чернокож скочи пред колата ми абсолютно умишлено, не успях да спра, блъснах го, оня падна и зе да реве, с мръсна газ го заобиколих и айде на работа... що не се метне кат съм с камиона? щото 7 тона и половина ще го направят на саздърма :lol: Това в кой град се случва :shock: ?
убавия
Да,па се хваля с катерене на планини.Като няма с какво друго... :razz:
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21730829_10207768607171393_4072012274334289011_n.j pg?oh=c7ee8cf374240488d68f17a97bfba3d3&oe=5A438826
:/https://i.pinimg.com/originals/02/4a/28/024a28a071b40b9bf76886aebedb049e.png
:D
ةتشضل انزفث
09-16-2017, 20:57
Тая "дупка", я има и на други места из България, не само в София.
Аз също съм бил там и е хубаво, гъзарско и не много скъпо.
:D :D :D :D :D
Винаги съм се чудил , защо това е по-популярно и от наргиле баровете ?
още малко щеше да се събуе пред тях и да ги изнасили
арабин показва средни пръсти на промоутърки и заплашва да ги изнасили на концерт в центъра на София
хмм
http://www.haskovo.net/index.php/news/420585/Pochina-Niyl-Fingaltan--giganta-ot-Igra-na-tronove
ракши съжалявам че трябваще да го видиш
ти не си вече сред живите
пс. интересна статия
https://dcnews.bg/vizhte-polovinkite-na-aktyorite-ot-igra-na-tronove-snimki/6/
за момент си изкарах акъла :D
http://images.performgroup.com/di/library/sporting_news/5/43/gennady-golovkin-boxing-getty-ftr-031517_1x5t2ost207jx16u4rzscx7qwr.jpg?t=-734229910&w=960&quality=70
<3
dreamwalker
09-16-2017, 23:00
арабин показва средни пръсти на промоутърки и заплашва да ги изнасили на концерт в центъра на София
хмм
Щеше да звучи почти legit, ако не идваше от теб.
https://www.standard.co.uk/news/world/young-chinese-are-too-fat-and-masturbate-too-much-to-pass-army-fitness-tests-a3617881.html
A rising number of young Chinese people are failing fitness tests required to join the army because they are too fat and masturbate too much, state media has proclaimed.
A poor diet and frequent masturbation, leading to abnormally large testicular veins, are believed to be behind falling fitness levels, according to a report published in state-run military newspaper the People’s Liberation Army Daily.
за това, което бяхте писали за бг армия
не идва от мен, а от арабескчо
но и аз те обичам, да
окей, гледам GGG vs Canelo
съответно трябва да бъдат изпълнени химните на 2те страни (Казахстан и Мексико). Изпълниха ги и, разбира се, НЯМА КАК ДА МИНЕ БЕЗ АМЕРИКАНСКИЯ.... И докато го изпълнява "the LAAAAAAND OF THE FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE", докато всичките реднеци не свършат в гащите :D
боксът е повече политика от политиката, заклевам се
изключително тъжно
продажната ти комисия дава равен, след като пичагата е бил на задния му крак цял мач и не е направил нищо впечатляващо буквално защото е националния празник на мехико и защото е следващата звезда на де ла хоя, шибания боклук
мега тъжно
#когато ракшу е стоял цяла нощ буден да гледа бокс и се вълнува и няма с кого да си говори щот всички спят, а малоумното решение го е вбесило на боклук в 7 сутринта
ةتشضل انزفث
09-17-2017, 07:16
арабин показва средни пръсти на промоутърки
Класика
Вчера и днес се излежавам по цял ден за първи път това лято! Някакво хем ми е гузно, че изтривам цели два дни от календара, хем пък е готино да си почина малко и аз като хората.
Май одъртявам за две партита едно след друго. Толкова съм уморена, че не знам как съм се успала. Тая седмица е седмицата на рождените дни явно. 4... Не е като да не се забавлявахме, де - напротив - и без да се опием явно можем да си правим кефа. Въпросът е, че щеше да е доста по-хубаво, ако вчера бях поспала малко.
Все повече почва да ме боли гъза и да не ми дреме. Всеки ден все повече и повече ми умира всичко. Пък може и да е време, стига толкова съм го влачила, че стана отдавна банално.
LoadRunner
09-17-2017, 09:33
интересен ден... знам че някои хора от малцинствата нарочно се мятат пред коли да ги блъскат, после да искат пари и да заплашват с бой... ем днеска един чернокож скочи пред колата ми абсолютно умишлено, не успях да спра, блъснах го, оня падна и зе да реве, с мръсна газ го заобиколих и айде на работа... що не се метне кат съм с камиона? щото 7 тона и половина ще го направят на саздърма :lol:
не съм чувал за такъв реален случай ама явно има всякакви психари
https://www.youtube.com/watch?v=UnP7-1-W4VQ
YoungBloodZ
09-17-2017, 10:24
https://www.facebook.com/humourhubofficial/videos/1455946647793300/
anonymous908491
09-17-2017, 10:53
https://www.facebook.com/humourhubofficial/videos/1455946647793300/
Kelly FTV Breaking Innocence
https://www.facebook.com/humourhubofficial/photos/a.949659125088724.1073741829.925312467523390/1452435221477776/?type=3&theater
hehehehehe
:D :D :D :D :D
Винаги съм се чудил , защо това е по-популярно и от наргиле баровете ?Защото България е на запад от Босфора предполагам :) !
A rising number of young Chinese people are failing fitness tests required to join the army because they ... masturbate too much, ...
...frequent masturbation, leading to abnormally large testicular veins, are believed to be behind falling fitness levels,... Това са пълни глупости без научно основание :? !
Пък и как са разбрали колко мастурбират и че именно това е причината :shock: :D ?
арабескчоТова звучи забавно :D !
Вчера и днес се излежавам по цял ден за първи път това лято! Някакво хем ми е гузно, че изтривам цели два дни от календара, хем пък е готино да си почина малко и аз като хората.Маминия Турксчо пак лъже във форума за да си помпа самочувствието и да се самозаблуждава колко е самостоятелен :razz: !
Чак дойде да напише това във форума :D ! Почти му повярвах :? !
Май одъртявам за две партита едно след друго. Толкова съм уморена, че не знам как съм се успала. Тая седмица е седмицата на рождените дни явно. 4... Не е като да не се забавлявахме, де - напротив - и без да се опием явно можем да си правим кефа.Ето и тука - труд, пот и сълзи :D !
не съм чувал за такъв реален случай ама явно има всякакви психари
https://www.youtube.com/watch?v=UnP7-1-W4VQ
никога не карайте така
https://youtu.be/rzdmuhvnnY8
divergent
09-17-2017, 16:30
Публикувах първата си статия в weheartit и съм доволно.
След малко ще гледам втория епизод на ahs, после сигурно ще гледам филма за Тупак. Свалила съм си и първи сезон на Викинги.
Реших, че вече ще имам повече време за себе си. Ще гледам нещата, които съм планирала да гледам от доста време насам, ще чета повече книги, ще пиша повече, най-накрая ще направя онзи ремонт. Крайно време е да подредя живота си.
Спах, събудих се и хапнах, ся баня и ще се видя с ндп-то, че утре си заминава и чак догодина евентуално. Замислям се как през времето, когато го няма, си мълча и нищо не казвам, прикривам липсата му и не показвам нищо изобщо, защото и аз не знам защо. Бих искала по-често да се прибира. :(
HollyGolightly
09-17-2017, 19:41
Седя и се чудя как може да ме прави толкова щастлива :Д Винаги знае какво да каже, как да го каже, как да реагира по правилният начин и не е някакво престорено, ами си му идва естествено да е такъв
А аз се опитвам да намеря нещо негативно, нещо за което да се захвана и не мога 8-)
https://media.giphy.com/media/og51efGMtBhNS/giphy.gif
anonymous908491
09-17-2017, 19:46
А аз се опитвам да намеря нещо негативно, нещо за което да се захвана и не мога 8-)
Разхождали се мъж и жена с детенце. Видели магаре, на детенцето му се сторило интересно магарешкото достойнство и попитало какво е това.
- Нищо, момчето ми! - казала майката.
- Ааа, то за майка ти и това е нищо! - обадил се бащата.
идея ти давам
/////////////////////////////////
https://www.instagram.com/natasha_crown_official/
200к я следват
не ми идват думи да го коментирам
Niakoitam
09-18-2017, 10:35
Бахти тъпия живот. Хем в застой, хем нещо мааалко по-различни и лееееко по-хубаво да ми се случи и то частично та чак папагала да реши, че пак разказвам сън и после ще си изплащам с лихвите двойно и тройно. Но то пък реално и напоследък не сънувам често, но като приемем, че съня е реално 1/3 от живота, би трябвало поне 1/4 1/5 да съм добре. Със всякакви мацки се разкарвам там също с други хора и навсякъде. За съжаление това не е реалната част...
Бахти тъпия живот. Хем в застой, хем нещо мааалко по-различни и лееееко по-хубаво да ми се случи и то частично та чак папагала да реши, че пак разказвам сън и после ще си изплащам с лихвите двойно и тройно. Но то пък реално и напоследък не сънувам често, но като приемем, че съня е реално 1/3 от живота, би трябвало поне 1/4 1/5 да съм добре. Със всякакви мацки се разкарвам там също с други хора и навсякъде. За съжаление това не е реалната част...
що не се напиеш
Niakoitam
09-18-2017, 13:38
Няма с кой, няма време тези дни пък...и това ще ми реши съвсем за кратко проблемите...
Няма с кой, няма време тези дни пък...и това ще ми реши съвсем за кратко проблемите...
откога пък ти трябва втори за тази дейност?
представи си го като душевна мастурбация, с която бягаш от проблемите си :D
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21463285_1682521908486829_5529965328376312165_n.jp g?oh=6705ed1e6592be073ecd2f9e189588c0&oe=5A137826
това са котките на Ewok и NomNomNom :/
anonymous990763
09-18-2017, 16:30
Приятно равновесие на лудост и спокойствие. Беше време да се успокоят събитията.
Ти не напусна ли? (:
LoadRunner
09-18-2017, 18:41
Ти не напусна ли? (:
https://frazite.com/%D0%A4%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D 0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B0+%D0%BB%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1 %82%D0%B0
ةتشضل انزفث
09-18-2017, 18:50
Аватара на youngbloodz e май на хан Крум основателя който пие от черепа на оня император. Това го знам от българската история.
Утре е големият ден! Стискайте палци да се представя добре. Молим, и на ръцете, и на краката.
Не можахме да се видим за много, та ми е криво, че си отиде толкова бързо. Дейба, не искам да е далече... Таман свикнах да се виждаме когато има възможнаст и от двете страни... Не ревах, де - което е некъф напредък - ама цял ден кривея.
Цял ден изкарахме заедно, единствено не ми хареса, че се наложи да идем на зъболекар и че не можах да му остана на гости. Някво... Никак не ми се спи сама, особено след предната седмица, в която си имах другарче за спане около 3-4 нощи. Почвам да свиквам да спя с другарче по-редовно. Не отива на добре.
Аватара на youngbloodz e май на хан Крум основателя който пие от черепа на оня император. Това го знам от българската история.
основателя?
Аватара на youngbloodz e май на хан Крум основателя който пие от черепа на оня император. Това го знам от българската история.Верен отговор, печелите 100 000 лв!
http://i269.photobucket.com/albums/jj80/Gabriel_Bucket_2008/3-3.gif
:D
... не ми хареса, че се наложи да идем на зъболекар и че не можах да му остана на гости. Някво...https://i.pinimg.com/236x/9d/be/0e/9dbe0e482564b4eab471bea3d6359eb9.jpg
Хохохо :D !
Никак не ми се e.е сама, особено след предната седмица, в която си имах другарче за e...е около 3-4 нощи. Почвам да свиквам да e.а с другарче по-редовно. Не отива на добре.Преводът е от мен 8) !
Ама вие жените хич не обичате да наричате нещата с истинските им имена :? !
Мамин хубавец, не ти ли втръсна вече?! Толко хубаво беше като те нямаше...
ةتشضل انزفث
09-18-2017, 20:13
основателя?
основателя е аспарух , объркАх се нещо
ةتشضل انزفث
09-18-2017, 20:14
Верен отговор, печелите 100 000 лв!
Кога ще ги получа ? Ние арабите умеем много се пазарим и трудно ще се оставим да ни изиграят :D :D
LoadRunner
09-18-2017, 20:28
Кога ще ги получа ? Ние арабите умеем много се пазарим и трудно ще се оставим да ни изиграят :D :D
те ти предлагат 100 000лв на готово а ти ще се пазариш за по-малко ли?
ей такива работници искам за напред в цеха
dreamwalker
09-18-2017, 21:36
Ти не напусна ли? (:
Знам, че ти липсвам, не плачи.
Пак сънувах шибания боклук и по едно вреве ревах, ако си проваля всичко заради него, ще ида да го потроша, а посла ще се метна от някой блок.
Уплашена съм малко.
ةتشضل انزفث
09-19-2017, 16:20
те ти предлагат 100 000лв на готово а ти ще се пазариш за по-малко ли?
ей такива работници искам за напред в цеха
Ако са ти малко тези пари , дай повече.
Кога ще ги получа ? Ние арабите умеем много се пазарим и трудно ще се оставим да ни изиграят :D :DТова беше майтап :)!
Пак сънувах шибания боклук и по едно вреве ревах, ако си проваля всичко заради него, ще ида да го потроша, а посла ще се метна от някой блок.
Уплашена съм малко.Пада ти се тори, пада ти се :D!
Всеки човек заслужава съдбата си - нали така беше?
И "както си го направиш", нали?
:razz:
deitona22
09-19-2017, 18:00
Ако са ти малко тези пари , дай повече.
А козички?
divergent
09-19-2017, 20:18
Имам си тениска от фестивала, урааа! <3
Точно днес имам най-много свободно време и бях решила да решавам повече листовки, и разбира се, точно днес и сайтът, и приложението ще се бъгнат. :) Само дано и преди изпита не стане така, че ще рева яко.
Включих се в почти всички предстоящи инициативи на съвета, щастлива съм, че най-накрая имам време и за това, все пак влязох в организацията с идеята да се развивам и да бъда от най-активните. Поставила съм си срок до края на годината да съм показала пълния си потенциал и дори да бъда повишена ако има такава възможност.
NoTneedeD
09-19-2017, 20:42
Как се чувствам ?
Питат ме приятели, как си ? А на мен почти винаги ми изниква отговора във главата. Уви, този път, как да отговоря на този въпрос след като нищо не чувствам. Нито добре, нито зле, нито една от двете крайности, та дори по средата. Абсолютно нищо не чувствам, празнота. Нямам никакви суицидни мисли, не съм такъв човек, аз си обичам живота.
Но в момента, нямам желание за нищо, и за никого. По ирония на съдбата, сега е периода, когато трябва да имам желания за нещо, защото е от значение да не го изпусна.
Тази моя празнота, ме застигна не днес, не вчера, а преди седмица две, като имаше своя потенциал в средата на миналия месец.
Всичко ми е тотално безинтересно, затова и нямам желание за нищо, няма нещо което да ми грабне интереса, както преди е ставало. Дори аз самия себе си не мога да се накарам нещо да ми е интересно, дори когато започна да чета от най-любимите ми книги. Даже си купих нови такива, с които не мога да се захвана, да чета, поради същата причина.
Иска ми се да говоря затова със приятели, но чувствам(знам ?), че няма да ме разберат, та аз самия даже не мога да го опиша по някакъв разбираем начин, тази празнота, която чувствам. То е от нещата, които е нужно да си преживял, за да разбереш какво се има предвид. Естествено, реших все пак да споделя с приятели(2ма), но във момента на споделяне, като че ли чакам някакъв отговор от тяхна страна, затова как да се изкарам от това положение. А от друга страна, знам че е най-добре такъв отговор от мен самия да дойде, за да има своя истински и съществен ефект. Въпреки че очаквам някакъв отговор, знам, че няма смисъл от това, но също така очаквам и някакво разбиране, а във техните очи не виждам този знак, че разбираш някого, така както все едно ти самия си го преживял. Щом това не присъства се обезсмисля за мен да продължа да го споделям.
Дори, тук не очаквам, някакъв отговор или разбиране. Някак си в момента, поне изпитвам нуждата да си кажа какво ми има, дори и то да не може да бъде ясно обяснено, с леката надежда, че ще бъде прочетено от някого, може би разбрано, иначе нямаше да пиша тук, а на лист хартия.
Интересното е, че знам с какво е нужно да се захвана, как да го направя, че то да бъде реализирано, откъм мисловен процес всичко е топ, но откъм действия - не съществуват такива. Може би това ме отчайва до една степен и е един от факторите да съм до това положение, хъм, бих могъл да добавя, че съм обезкуражен. Във живота ми съм имал моменти на обезкуражение, но те са били породени от това, че не съм знаел какво да правя. А, сега знам какво да правя, всичко (бих искал да споделя подробностите, но са много, а не съм от типа, които се разкриват лесно. Та тогава защо въобще го написах това във скобите, след като така или иначе нямам намерението да споделя подробностите. Ах, това мое желание да се обяснявам. Но то се поражда от това, че така чувствам, че съм откровен и честен към хората, на които го казвам.). Въпреки че знам, какво искам да направя, и да правя, защото обстоятелствата го налагат, се чувствам обезкуражен, с никакво желание да предприема каквото и да е било действие към осъществяването на целите, изглежда просто безсмислено.
Другото, което е интересно, че като че ли, аз самия се възпирам да го правя. Т.е. аз още не съм заел да го правя, а вече се отчайвам и смятам че ми е скучно. Е, нямам как да стане така. Естествено, че аз самия се възпирам, нали когато дойде денят, когато се захвана отново, няма кой друг да ме е накарал освен аз самия себе си. И точно тук ме застига въпроса : Колко от нещата с които съм се захващал и ще се захвана са всъщност неща, които аз съм се накарал да си мръдна пръста за тях, а не защото обстоятелствата са ме накарали ?
Като казвам обстоятелства имам предвид, абсолютно всичко външно, приятели, работа, роднини. Няма изключения.
Това е за сега, уш, поне докато си отговоря на въпроса.
Навсякъде където се обърна, уш интересно, но дълбоко ми е скучно.
LoadRunner
09-19-2017, 21:14
Навсякъде където се обърна, уш интересно, но дълбоко ми е скучно.
О Оуу
ммм
да
мисля че трябва да се запознаеш с дриймуокър
sladura89
09-20-2017, 00:06
Уплашена съм малко.
Малко по-спокойно животът продължава, всеки по пътя си, никой не си заслужава до толкова, че да посегнеш на живота си, това би било най-голямата грешка!!!!!
deitona22
09-20-2017, 09:31
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/24/e7/39/24e739a1bcb977406fc19b4df045a20f.jpg
Тъй.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/24/e7/39/24e739a1bcb977406fc19b4df045a20f.jpg
Тъй.
Ако сложиш и малко (доста) действие, очаквай успех в 99% от случаите.
Аз се чувствам обезверена. Най-вече от себе си, но и от други неща. Имам някаква надежда, че след 10 дена промяната ще започне, а след още седмица ще е още по-голяма и по-хубава, но да видим.
Когато не вярваш на себе си, как да повярваш на някой друг? (не е реторичен въпрос)
SHPAIdURmeN
09-20-2017, 10:20
Когато не вярваш на себе си, как да повярваш на някой друг? (не е реторичен въпрос)
Хахахаха, и аз щях да напиша същия коментар, относно (доста) действия. :D
Озадачи ме, добър въпрос...
deitona22
09-20-2017, 12:02
Права си.
п.с.Веднага ще пиша на Аеросмит да добавят това в песента :D (в кръга на шегата).
Майко, как се натъпках с пържени картофиииииии... :3 Сигурно няма да ми се поглежда храна до утре по същото време.
Единия нокът предстои да се счупи и ако успея да го задържа до тогава, когато израсте извън живеца, ще е чудесно. Щото нямам пудра за поправяне, а и нямам нерви за лепене на пакетче от чай. Тъжна съм, защото ми е един от най-добре оформените, дейба... :( Къф зор видя, че са огъна?! :(
Сутринта започна зле и с успиване. Значи за работа можех да ставам навреме, за уни не мога.
divergent
09-20-2017, 13:25
Взех си листовките, много съм доволно. Още по-доволно съм, че по този начин спечелих бас за 50 кинта. :D
Утре ми е поправката, ама нещо много съм се надъхала да не ходя. И без това не съм прочела и едно редче от конспекта, няма смисъл да се разхождам. След малко започвам да се приготвям за коктейла довечера, а сега още размишлявам между Етномузикология и Визуална антропология и между руски и италиански за избираеми дисциплини.
anonymous990763
09-20-2017, 14:45
Честито. ^^ Успех и с кормуването.
https://www.facebook.com/browntherapy/videos/1765475857086794/
Скоро не се бях смял така (без употреба на субстанции ;д).
Аз се чувствам обезверена.Колко си наивна и даже сама не си вярваш :? .
Погледни си пак първото изречение и веднага след това второто! Връзва ли се? Мислиш ли го наистина? Кое от двете? Защото ако са и двете едновременно си е чиста шизофрения :D !
Права си.Как е Дейтунар - въртиш ли гаджетата :D ?
Сигурно не можеш да се отървеш от жени и приятели, та не ти остава време за себе си :razz: !
Етномузикология и Визуална антропологияТова не е наука, още по-малко професия :? !
Ако не си намериш чичко бързо, се готви да продаваш домати на пазара...
или други неща :D !
deitona22
09-20-2017, 18:07
Как е Дейтунар - въртиш ли гаджетата :D ?
жени и приятели, та не ти остава време за себе си :razz: !
Имам такива за разлика от теб,самотникУ. :)
И казах че другото няма да го коментирам тук. :)
Можеш само да гадаеш и злорадставаш,както винаги,малоумен сперматозоид.
LoadRunner
09-20-2017, 18:39
с други думи- Смрад
Грозен, едното изречение е към дейтона, а другото е "по темата". Поласкана съм все пак, че ме цитираш, това е голяма чест за мен.
По темата: (специално за теб, Грозен)
Както казах, не е реторичен въпрос, I need help. :(
Малко по-добре се чувствам от сутринта де, но все пак губя доверие във всеки около мен, а най-странното е, че губя и в тези, с които предстои да се запозная (съдейки по групата на специалността ми, а.к.а. бъдещите ми колеги и колежки).
divergent
09-20-2017, 19:47
Честито. ^^ Успех и с кормуването.
Благодаряяя <333
Не мога да се понасям. Бях си обещала, че повече няма да осъществя никакъв контакт с този човек и ще го изключа от живота си окончателно. А когато днес ми се обади, се разтреперих цялата. И естествено забравих всичко, което си бях наумила. И уж нямаше да ходя на изпит, а той като разбра, ме уведоми, че утре в 8 ще бъде пред нас и ще ме закара. В момента още не мога да осмисля какво върша. Отивам на изпит, за който не знам абсолютно нищо, само защото ще прекарам един час с него по пътя. Защо позволявам на този човек да оказва такова влияние върху живота ми? Няма ли най-накрая да ми дойде акъла и да продължа напред?
Благодаряяя <333
Не мога да се понасям. Бях си обещала, че повече няма да осъществя никакъв контакт с този човек и ще го изключа от живота си окончателно. А когато днес ми се обади, се разтреперих цялата. И естествено забравих всичко, което си бях наумила. И уж нямаше да ходя на изпит, а той като разбра, ме уведоми, че утре в 8 ще бъде пред нас и ще ме закара. В момента още не мога да осмисля какво върша. Отивам на изпит, за който не знам абсолютно нищо, само защото ще прекарам един час с него по пътя. Защо позволявам на този човек да оказва такова влияние върху живота ми? Няма ли най-накрая да ми дойде акъла и да продължа напред?
Ще ти дойде след време...
Знам, че ти липсвам, не плачи.
Явно ме познаваш добре (:
Сключихме сделка, дано да продължи да важи доста дълго, за да подредя всичко. Щото да - само се мътя в главата. Като цяло се справям добре, щото имам всичко, където доста хора нямат, а иначе желаят. Може би по-скоро мрънкам твърде много и твърде много ровя лайната. Въобще, за момента единствено се чувствам изпразнена от емоции, само това знам със сигурност.
Снощи беше първият път от едно известно време насам, в който предпочитах да спя сама, сигурно щото разговора не ми подейства добре на първо четене. Почвам наистина да свиквам с неговото присъствие наоколо, а че съм привързана се знае от доста отдавна. Просто прави всичко толкова по-лесно и добре, че се учудвам от пълната липса на объркване, когато е наоколо. Може да не е човекът-дом, но е човекът-мехлем и съм абсолютно окей да опитвам да градя неща. Просто се чувствам добре наоколо.
ةتشضل انزفث
09-21-2017, 07:47
Веднъж и аз да имам хубав ден в живота си. Къде ли е уловката този път :?
YoungBloodZ
09-21-2017, 08:21
Веднъж и аз да имам хубав ден в живота си. Къде ли е уловката този път :?
Просто още не е свършил.
сам си разказах играта този път иначе силата ми расте и то доста бързо
ще се случи нещо интересно
ةتشضل انزفث
09-21-2017, 08:48
Просто още не е свършил.
Insallah
Insallah
споко нещата ще си дойдат на мястото
anonymous990763
09-21-2017, 09:28
Днес за първи път се обърнаха към мен с "госпожо". Чувствам се стара.
dreamwalker
09-21-2017, 10:14
Днес за първи път се обърнаха към мен с "госпожо". Чувствам се стара.
Ахахахаха. <3
Ядосах се за някакви работи и реших да изпека мъфини. Сигурно щеше да е хубаво, ако се бяха получили кото света, нещо не уцелих как да направя тестото. Нищо, другия път.
Ноктите си отисоха в кофата, много ми е тъжно. А и съм малко непохватна без нокти, чак ме боли сега. :( Но така е по-добре, бяха изтъняли и се кривяха. Почвам пак да ги мажа с олио и да си растат там.
https://heartiste.files.wordpress.com/2017/09/goonandkissthegirl.gif?w=500&h=500
Ахаххахахах
deitona22
09-21-2017, 15:31
Чувствам се стара.
Вече си.
Свиквай.
Както казах, не е реторичен въпрос, I need help. :(Много добре, но на мен не ми става ясно защо даваш на другите съвети, които не са помогнали на теб :? !
Снощи беше първият път от едно известно време насам, в който предпочитах да спя сама, сигурно щото разговора не ми подейства добре на първо четене. Почвам наистина да свиквам с неговото присъствие наоколо, а че съм привързана се знае от доста отдавна. Просто прави всичко толкова по-лесно и добре, че се учудвам от пълната липса на объркване, когато е наоколо. Може да не е човекът-дом, но е човекът-мехлем и съм абсолютно окей да опитвам да градя неща. Просто се чувствам добре наоколо.Много се надявам Туркса да прочете това (за да го хване яд :razz: ) !
Веднъж и аз да имам хубав ден в живота си. Къде ли е уловката този път :?И какво му е хубавото?
https://heartiste.files.wordpress.com/2017/09/goonandkissthegirl.gif?w=500&h=500
АхаххахахахИнтересно - при теб така ли се случва?
Вече си.
Свиквай.Дейтунар, струва ми се че се заяждаш с момичето :? !
deitona22
09-21-2017, 15:47
Дейтунар, струва ми се че се заяждаш с момичето :? !
А на мен ми се струва че си Смрад.
Деъба и студа ти, дейба... Как да мръдна от нас, бе?! Ужас... Ама така е - обещала съм, ще изпълнявам. Още съм безпомощна и абсолютно неадекватна без нокти, цял ден изпускам неща и даже се порязах заради липсата им. :( Липсват ми, бе! Искам си ги!
Милото, пак пукалясва от температура. Притеснено ми е и ми се оставаше да си го лигавя.
LoadRunner
09-21-2017, 21:07
https://frognews.bg/obshtestvo/naroden-glas/ujas-svekarva-mlati-obijda-sablicha-snaha-pred-malkoto-dete-video-18.html
Абе хора кво е това нещо бе
бах маа му
Честно казано живо искам да разбера причината
може пък и да оправдая вещицата :д
някои хора си го заслужават ама пък може и да не си го е заслужила
дано я дават по новините че да се разбере
Аз не виждам никъв съпруг в стаята още по-малко пък някой държи камерата
камерата стои статично и в стаята няма други освен тях според мен
Ааа, ма то май има и някой друг в стаята, луда работа
Dagichka
09-22-2017, 07:47
имам си рибка <3
и навън е прекрасно времето, доволна съм
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21761618_10155498101266413_7462488114385292006_n.j pg?oh=e1396e99ce13d03cc1f769bff655a1c8&oe=5A8726D0
Мда