Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

LoadRunner
02-12-2018, 21:12
https://btvnovinite.bg/article/svetut/mechtanata-rabota-na-ostrova-bez-topla-voda-izvanreden-trud-i-po-nisko-zaplashtane.html

много е яко в чужбина

На всякъде е различно, имам 2ма познати които ходят в една и съща ферма вече 5-6 години.
Купиха си апартаменти, ся продължават да ходят докато ги обзаведат.
Виж само колко смешно звучи, отиваш някъде където и да е само да не е в българия, 1во да купиш жилище 5-6 години после още 2-3 години да го обзаведеш и после може да си почиваш на някоя българска работа.
Собствената ти държава нищо не може да ти осигури. Не знам тия хора дето казват че се гордеят че са Българи на кво отгоре го казват. То няма за какво да се хванеш просто.
Честно казано аз не съм достатъчно смел че да хвана чужбината като тях. (ма и не се оплаквам толкова, колкото-толкова)

Грозния
02-12-2018, 22:07
harkata ne e li tvoi nabor btw :D :?По-стар е от мен :D.

Честно казано аз не съм достатъчно смел че да хвана чужбината като тях. (ма и не се оплаквам толкова, колкото-толкова)Ти не можеш, не че не искаш :D .
Сигурно кракът ти не е стъпвал в чужбина, освен може би на екскурзия :? !

Lilanda
02-12-2018, 22:56
Няма да спра да свързвам тази песен с този човек. Добрата новина е, че песента не е чак толкова добра, че да си я пускам често. ;д

Стискайте ми палци утре, в 14:30 ми последният изпит за сесията и първи по специалността (от общо 2 изпита), та да видим как ще мине. Досега оценките са НА НИВО. ;д

tori
02-13-2018, 07:49
Докатодве седмици си бях в нас, а не на уни, щот съм болна на кученце, нищо не се случваше и скучаех, сега от сутринта с шитовете извън образованието... Трябва да ида да видя какво става, за да направя връзката и да оправим проблема. Само където не ми се искаше въобще да се стига до връзки ама... Уатева.
Днес ще пътува, дано всичко е наред и да се прибере вечерта, че ми трябва жив и не мога да си правя гавра с труп.
Както си и мислех, седмицата ще е тежка най-вероятно.

Кат
02-13-2018, 08:26
Супе съм, хороскопът е чук

fls63
02-13-2018, 09:12
Чувствам се супер. Тъкмо се наядох и изпих две бири.
Ти?

anonimna:D
02-13-2018, 14:59
На всякъде е различно, имам 2ма познати които ходят в една и съща ферма вече 5-6 години.
Купиха си апартаменти, ся продължават да ходят докато ги обзаведат.
Виж само колко смешно звучи, отиваш някъде където и да е само да не е в българия, 1во да купиш жилище 5-6 години после още 2-3 години да го обзаведеш и после може да си почиваш на някоя българска работа.
Собствената ти държава нищо не може да ти осигури. Не знам тия хора дето казват че се гордеят че са Българи на кво отгоре го казват. То няма за какво да се хванеш просто.
Честно казано аз не съм достатъчно смел че да хвана чужбината като тях. (ма и не се оплаквам толкова, колкото-толкова)

Точно казано. С единствената разлика, че се гордея, че съм българка. На базата на историята ни на вроденото ни самосъзнание. Иначе тук за жалост, освен с кредит, май няма как вече да си купиш апартамент честно. За това ходя в чужбина да работя

Tuesday
02-13-2018, 15:46
Точно казано. С единствената разлика, че се гордея, че съм българка. На базата на историята ни на вроденото ни самосъзнание. Иначе тук за жалост, освен с кредит, май няма как вече да си купиш апартамент честно. За това ходя в чужбина да работя
И аз обмислям това като вариант.

LoadRunner
02-13-2018, 19:13
Така лии? Кога порасна тая момичка? Кога излезе из под масата кога отиде да работиш в чужбина? Мислех че си още тийн и ходиш само по купони :о

LoadRunner
02-13-2018, 19:45
https://youtu.be/CuhuVtQ4UD0?t=9s

http://prikachi.com/images/586/9265586P.png

Грозния
02-13-2018, 21:37
https://media.giphy.com/media/3ornjR20md1v9V3rJm/giphy.gifanonimna:D е фейк, това отдавна се знаеше :? !

YoungBloodZ
02-14-2018, 07:59
anonimna:D е фейк, това отдавна се знаеше :? !

То за теб май всеки е фейк...

LoadRunner
02-14-2018, 08:23
този умственоизостаналия защо ме е цитирал?
аз не съм казвал че е фейк момичето
а може и да е фейк но не и на М

02-14-2018, 09:21
този умственоизостаналия защо ме е цитирал?
аз не съм казвал че е фейк момичето
а може и да е фейк но не и на М

Погледни ми пак снимките, които съм качила и ще разбереш фейк ли съм, не съм ли. Иначе съм на 20 и бях на студентска бригада. Ако на снимките припознаеш някое кътче в България, ми пиши :D

02-14-2018, 09:23
Така лии? Кога порасна тая момичка? Кога излезе из под масата кога отиде да работиш в чужбина? Мислех че си още тийн и ходиш само по купони :о

Не знам на базата на какво си си изградил това мнение. Честно казано не ме и интересува. Ама спри да се заяждаш, не виждам никакъв смисъл от цялата тази дейност. Мерси :)

corbV2
02-14-2018, 12:45
Честит празник, гълъбчета ;д.

https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/27972679_937681663065646_5355618769754582267_n.jpg ?oh=c5fdbeea45aea9f17091215888129b4c&oe=5B10EE15

DisappointedDreamer
02-14-2018, 13:05
по-стара, по-студена и по-уплашена

HollyGolightly
02-14-2018, 13:25
Честит Празник на всички празнуващи и не толкова 8-)

YoungBloodZ
02-14-2018, 13:31
Честит празник и от мен! Днес празнуваме любовта към виното. :)

YoungBloodZ
02-14-2018, 13:39
https://i.imgur.com/5q9FA7e.png

заграждай тигър

LoadRunner
02-14-2018, 13:42

заграждай тигър
Много го разбираш пейнта няма що :д
столкър

anonymous990763
02-14-2018, 14:07
Честит Трифон Зарязан на всички.

crazyfenka
02-14-2018, 14:48
Честит празник и от мен! Днес празнуваме любовта към виното. :)

Това ме изкефи... :smile:

02-14-2018, 15:03

заграждай тигър

http://prikachi.com/images.php?images/153/9266153l.png

Ти пък какво се правиш :Д

02-14-2018, 15:05
Дразня се, че всички ми втълпяват, че трябва да празнувам Свети Валентин. Скоро да почна по тази логика да празнувам и циганската нова година? Там да има нещо, за което да се повеселим. Хайде моля ви се.
Пс- после мога да кача малко снимки от Ню Йорк, че все ме врънка някой :Д

YoungBloodZ
02-14-2018, 15:07
Това ме изкефи... :smile:

А ти фенка ли си на виното?

Аз като лъжа ти ще мажеш. :D

HollyGolightly
02-14-2018, 15:13

Като не си фейк що се държиш като такъв

YoungBloodZ
02-14-2018, 15:25

Тая снимка как точно доказва, че не е фейк? :D

corbV2
02-14-2018, 15:35
Не знам фейк ли е, кво е, ама като гледам какво дърво без чувство за хумор е, ще е истинска мъчение, ако трябва да я сваляш тая ;д.

02-14-2018, 15:41
Не знам фейк ли е, кво е, ама като гледам какво дърво без чувство за хумор е, ще е истинска мъчение, ако трябва да я сваляш тая ;д.
За първи път някой ми казва, че нямам чувство за хумор :Д
А за мъжете, ми не карам никой на сила да ме сваля, да си преценяват сами дали им се занимава бе :Д

02-14-2018, 15:43

Ако ме светнеш как се държи един фейк, може и да ти отговоря

HollyGolightly
02-14-2018, 15:54
Обясняваш се много. Поставяш SS за доказателство. Виж че те бъзикат не го приемай толкова на сериозно

Niakoitam
02-14-2018, 16:31
по-стара, по-студена и по-уплашена
Я, един от малко по-старите потребители се яви на хоризонта.Не знам защо, но всеки път като ти видя ника имам чувството, че и Ина ще се пръкне отнякъде.

Дразня се, че всички ми втълпяват, че трябва да празнувам Свети Валентин. Скоро да почна по тази логика да празнувам и циганската нова година? Там да има нещо, за което да се повеселим. Хайде моля ви се.
Може ли един не чак толкова тактичен въпрос? А ти циганка ли си, че да празнуваш циганската нова година? Че на последните ти две снимки нещо малко по-черничка ми изглеждаш.

HollyGolightly
02-14-2018, 16:50
.

Може ли един не чак толкова тактичен въпрос? А ти циганка ли си, че да празнуваш циганската нова година? Че на последните ти две снимки нещо малко по-черничка ми изглеждаш.

Тоя па идва и направо с лошото. Именно това казва момичето, че да празнува свети Валентин е все едно да празнува циганската нова година-няма причина

Niakoitam
02-14-2018, 16:54
Тоя па идва и направо с лошото. Именно това казва момичето, че да празнува свети Валентин е все едно да празнува циганската нова година-няма причина

Тая па.Направо ми скача.Просто питам нетактично. :)

anonymous908491
02-14-2018, 17:04

една от причините да съм забранил лс тук
моите бяха със заглавия 'задника ти още ли виси' , ' покажи си циците' и все толкова валентински

LoadRunner
02-14-2018, 17:05

ха, тази пък, гледай я
е добре де, ама можеше и да не пиша на теб, той да не се прави че знае
ся виждам че показваш разговора ни ама да не вземеш да постнеш "онея снимки" за дето ме врънкаше и ти пратих
поне да сложиш червена точка!

anonymous908491
02-14-2018, 17:07
да не вземеш да постнеш "онея снимки" за дето ме врънкаше и ти пратих
поне да сложиш червена точка!

червената точка къде да я сложи, на лицето ли

HollyGolightly
02-14-2018, 17:13
Тая па.Направо ми скача.Просто питам нетактично. :)

А мен живо ме интересува с твоята как празнувате днес, ще има ли разговор по телефона или само емотикони

LoadRunner
02-14-2018, 17:18
червената точка къде да я сложи, на лицето ли

изрязал съм си лицето

П.С. мойто момиче, внимавай с mitko_seksa да не се караме че после няма да има кой да ти осинови чавето (ако не излезе черничко)!

Niakoitam
02-14-2018, 17:20
А мен живо ме интересува с твоята как празнувате днес, ще има ли разговор по телефона или само емотикони

Тя не е май много фенка на тоя празник въпреки, че поради напълно професионални причини и се налага да му обръща доста специално внимание. Мен по ме вълнува пък и смятам, че ще е далеч по-интересно да се похвалиш тук пред аудиторията как го/смяташ да го опразнува/ш ти с "той е най-прекрасния"?

02-14-2018, 17:24
изрязал съм си лицето

П.С. мойто момиче, внимавай с mitko_seksa да не се караме че после няма да има кой да ти осинови чавето (ако не излезе черничко)!
Аре ся черна ме изкарахте :D :D Хора без работа :D :D :D :D :D

HollyGolightly
02-14-2018, 17:30
Тя не е май много фенка на тоя празник въпреки, че поради напълно професионални причини и се налага да му обръща доста специално внимание. Мен по ме вълнува пък и смятам, че ще е далеч по-интересно да се похвалиш тук пред аудиторията как го/смяташ да го опразнува/ш ти с "той е най-прекрасния"?

В магазин за подаръци и цветя ли работи?
Ами моят най-прекрасен мъж ми е приготвил изненада и изцяло е взел организацията за довечера в свои ръце, та няма как да знам все още.

Fisherman
02-14-2018, 17:38
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/28080193_947306462105627_681507694_o.png?oh=19951b 6977cd9a248e99c962bdd1f9ea&oe=5A865462

още едно доказателство,че образованието в България е пародия

Грозния
02-14-2018, 19:37
Честит празник на всички :)!
Поздравявам ви с едно голямо червено дупе по случай празника:
https://thumb1.shutterstock.com/display_pic_with_logo/639229/140437018/stock-photo-hot-heart-a-symbol-of-passionate-love-and-sex-icon-isolated-on-white-background-140437018.jpg

:D
А който си няма гадже за св. Валентин, пожелавам поне да има вино за Трифон-Зарезан!

То за теб май всеки е фейк...Не всеки, само съмнителните :) !

Погледни ми пак снимките, които съм качила и ще разбереш фейк ли съм, не съм ли. Иначе съм на 20 и бях на студентска бригада. Ако на снимките припознаеш някое кътче в България, ми пиши :DКъде са тия снимки?
Нищо не съм виждал :? !

Ти пък какво се правиш :ДТрънчо е налапал въдицата :D!

Като не си фейк що се държиш като такъвЕвалата Холи :)!

червената точка къде да я сложи, на лицето лиПо-добре на к*ра :razz: :

изрязал съм си лицето!!!

deitona22
02-14-2018, 19:41
Ба,всички ли празнувате тоя Вальо?
Нема ли некой да подаде малко червено вино?

LoadRunner
02-14-2018, 20:44
Къв вальо къв трифон, аз днеска прилежно си бях на зала
Бяхме общо 4 човека, адски се бях учудил защо ама сега ми се изясни

crazyfenka
02-15-2018, 10:03

Да ..този празник не е български така е нооо според мен няма нищо лошо влюбените да си го отпразнуват и да се радват.

crazyfenka
02-15-2018, 10:04
А ти фенка ли си на виното?

Аз като лъжа ти ще мажеш. :D

Фенка е силно казано.

AnarchyBoy
02-15-2018, 10:39
Вальо е педераст дето е женил другите педали в РИМ.
Не ми трябва ден с име на педераст за да си показвам обичта. ;)
Т'ва се прави без повод..
А виното се пие по чаша две, с хубава вечеря,
не се пие с литри до припадък.

Рънъра е прав, просто обикновен ден, нищо специално.. стига го превъзнасяхте а отивайте да тренирате. ;)

divergent
02-15-2018, 11:45
Не съм вярвала, че ще го кажа с изглед на скорошните събития, но всъщност тази жена наистина е много голям пич. Единствено трябва да излезе от тъпата си рамка и да осъзнае, че съществуват и други гледни точки освен нейната и дори тя да е права, това не винаги означава автоматично, че другите не са.
Нямам търпение да минава утре и да се приключва. Тая сесия ми съсипа тотално нервната система, даже пак пропуших, ама добре, че се взех в ръце бързо и спрях да се впрягам толкова много. Жалко, че утре няма да съм на работа и няма да се видя с доставчика-психолог, дето ми слуша помиите и ми оправя екзистенциалните кризи.
Онзи ден планирах заливане с белина на онова леке, днес му се смея на жалките опити да ми прави мръсно. Крайно време е да свикна да игнорирам вредителите вместо да им вървя по акъла и да им правя кефа като обръщам внимание на всички лайна, дето изсипват. То си се вижда на кого му пука и продължава да създава филми.
Вчера си беше ден като ден и изобщо не го уважавам този повърхностен демонстративен празник, но все пак религията не ми позволява да връщам подаръци, а пък когато той ми се обади ми стана супер сладко. И вече започвам да се плаша от интуицията си и тази извратена ментална връзка между нас, която ни кара буквално да си четем мислите и да си предвиждаме ходовете. Действително бихме били страхотна двойка, но съм си обещала нещо и няма да си изневерявам на принципите, дори това да означава да си прецакам щастието. Хората правилно са казали, че това, което търсиш, може и вече да те е намерило, но да не го забелязваш. Аз обаче съм шибан инат и ще си чакам някое друго щастие, което да не е толкова унищожително. :D

HollyGolightly
02-15-2018, 12:49
15ти трябва да е официално почивен ден! Това си е живо мъчение

Не ми трябва ден с име на педераст за да си показвам обичта. ;)
Т'ва се прави без повод... ;)
Вчера точно това коментирахме с една приятелка, че повечето които са против празника не показват обич и мило държание и през останалите 364 дни от годината

Fisherman
02-15-2018, 13:53
дори тя да е права, това не винаги означава автоматично, че другите не са.

цитат на столетието

tori
02-15-2018, 15:07
Ок, снощния кОпон беше добър - празнувахме толкова неща на камара... Усещам как навлиза все повече и повече под кожата ми, в семейството ми и навсякъде, на моменти ме е толкова страх да не си тръгне, че чак се дразня как мога да обичам толкова много. Страх ме е, че тоя път, ако ме зареже, ще се доунищожа от рев. И макар че знам, че веднъж вече съм го преживявала и това ме прави по дифолт по-силна, по-студена и по-наперена, пак мисълта да го няма ме убива. Седя в тях, пия кафе и опустошавам един шоколад и си мисля за месеца, който се навършва днес и как снощи след 12 трябваше да пием за бог да прости душичките ни. :дд Дали вярно ще сме заедно след 5 години или ще е само лош спомен, чийто аромат, глас и топлина няма да помня? Не искам това... Искам друго. Искам да стане напълно част от семейството ми и никога да не изчезва. Искам всичко. Искам шибано куче, което да спасим от приют, да си пием кафето всяка сутрин цял живот и като се връщам от работа, да готвя, за да не умрем гладни. И това всичкото само за месец... Само за месец ме накара да искам да живея пак. Преди време един така ме накара да искам да живея отново, а после години наред исках просто да спре да боли и да не сме се запознавали никога. Иронията... Страх ме е, много.
Днес не отидох до унито в това състояние от снощи, щот не мога да се изтъпаня снощна и неспала. Не е хубаво. Не е адекватно и нищо няма да запомня от днес. Макар че не бях пияна, пак бях снощна, щот легнахме в сто часа. Пръснахме се, а аз буквално нямах шибан дъх по едно време. Не ми се е случвало никога досега. Тоя арогантния поглед, където вади в тоя момент, ме обезоръжава.
Що можем да си говорим за всичко?! Не искам. Искам да стане нещо и да нямам нуждата да го споделям или да мисля някви неща и да нямам нуждата да ги споделям. Искам да мога да издържам по 48 часа без да се видим, без да ми е кофти и липсващо. Искам да мога да държа на "Бебчо, зает/уморен съм и не ми се мърда от нас. Моля те не се сърди." без наистина да се чувствам зле. Искам да не е всяка шибана мисъл в кретенския ми мозък. И искам да не искам да оставам, когато трябва да се прибера.
Чувам, че скоро май ще имам още един повод да скачам от кеф, поне за 3-4 дни. <3 Нямам търпение обаче тоя път не се самонавивам твърде много. Предния път ми беше криво като не стана, каквото очаквах. Липсва ми да си говорим и да се виждаме, да се смеем на тъпотии, да усещам гръб зад гърба си и да си мълчим даже. Ако ще, липсва ми да ви скача по врата, да ме гушка, да ме държи за ръката като се разхождаме и даже да ме изнервя, да я чакам по сто часа. Да пием. И да пием кафе след кафе.
Хлапето е разстроено, снощи сълзи бърсахме. Малко тъпо, но поне си прекарахме добре.
Сефте ми се случи да ми се счупи токчето така тъпо. Буквално слизам от входа, вървя 5 метра и оставам без токче. Ебах тоя късмет.

AnarchyBoy
02-15-2018, 15:29
15ти трябва да е официално почивен ден! Това си е живо мъчение

Вчера точно това коментирахме с една приятелка, че повечето които са против празника не показват обич и мило държание и през останалите 364 дни от годината

Аз леджит мисля, че не ми трябва специален ден за да го показвам. И се старая всеки ден да се държа мило (цялата комерсиалност около празника ми идва в повече.. много е блудкаво и измислено.) Не подарявам некви мечки и тъпотии.
Но цветя, често вземам и без повод.
На ресторант извеждам когато момента е удобен.
На почивка можем да ходим когато и да е.
Не ми трябва "специален ден" от годината, за да обичам.

HollyGolightly
02-15-2018, 18:12
^ Принципно е така, и наистина трябва постоянно да се показва това отношение и да се прави от желание а не заради самият ден. За това и казах повечето, а не всички.
With that being said и торта мога да ям всеки ден ама друго си е на рождения ден 8-) та по тази логика всеки ден мога да съм чийзи, ама друго си е на 14ти 8-)

AnarchyBoy
02-15-2018, 19:55
8-)

LoadRunner
02-15-2018, 20:22
горкото момиче
https://www.facebook.com/Tigrova2018/videos/421993094900448/

HollyGolightly
02-15-2018, 20:23
Оф анархи, завива ми се свят от подписа ти особено като го виждам толкова близко в рамките на една страница 8-)

Lilanda
02-15-2018, 20:32
Обичам да гледам старите му снимки. ;д Не знам защо, но ми е приятно да "изживявам" тези му спомени. И да гледам как се е променил през годините. И в същото време, освен личната си "изгода", виждам, че това са много хубави моменти за него и му е приятно да говори за тях. И се радвам, че е имал такива щастливи мигове. Като цяло е много приятно като емоция в ролята на слушател да ти се говори за приятни спомени, които винаги ще останат в съзнанието на отсрещния. Дори ми е странно как хората не се зареждат с положителни емоции, когато слушат такъв човек. Имам предвид...познавам хора, които ако са тъжни, колкото и хубави неща да им кажеш, нищо няма да постигнеш, дори и минимално. Да, както и да е. Идеята ми беше, че когато разказващият е най-близкият ти човек, емоцията е още по-експресивна.

AnarchyBoy
02-15-2018, 21:53
Оф анархи, завива ми се свят от подписа ти особено като го виждам толкова близко в рамките на една страница 8-)

Много е як нали.. Ама недей ме сваля сега..
че съм влюбен та загубен..

HollyGolightly
02-15-2018, 22:27
Много е як нали.. Ама недей ме сваля сега..
че съм влюбен та загубен..
Нещо си се объркал, имам си мъж и той е прекрасен

tori
02-15-2018, 22:49
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=126388251514954&set=gm.1709621462406566&type=3&theater
Братле, напиках се да се смея. :дддд

Анархи, всички знаят, че си влюбен в мен, но аз не съм ревнива и те давам.

AnarchyBoy
02-15-2018, 23:27
Нещо си се объркал, имам си мъж и той е прекрасен

шегувам се.. ;д
иначе, you don't say, не знаех, че е прекрасен.. не е като да те ебаваме тука, че само това пишеш.. ;д

HollyGolightly
02-16-2018, 01:43
^докато има хора които обръщат внимание, няма да спра да го повтарям. Не че не е истина де 8-)

AnarchyBoy
02-16-2018, 09:29
А при мен е много сложно (не мога да повярвам, че го казвам, но да..)
наистина много сложно
но тя е прекрасна.

Fisherman
02-16-2018, 10:16
https://btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/cheti-etiketa-kak-rabotata-v-chuzhbina-da-ne-stane-moderno-robstvo.html

Fisherman
02-16-2018, 10:19
чужбина мирише на лайна

YoungBloodZ
02-16-2018, 11:11
А при мен е много сложно (не мога да повярвам, че го казвам, но да..)
наистина много сложно
но тя е прекрасна.

Има големи ценности, нали?

tori
02-16-2018, 13:13
Таман си ланках с едно аверче днес, че всички мъже са шлядички като се влюбят. :ддд

Он: Сумати тъпотии свърших, а станах в сто часа. Имам още нещо да свърша + баня, маска на муцунката, грим и още некви неща за довечера, ме да приличам на човек все пак. Явно днес съм експедитивна и ми върви. Зададох си задачка и имам време до неделя да изпълня всичко, ако искам да продължа на чисто. Споделих и май не ме разбра ама все тая ми е, аз трябва да го направя за себе си, а и не само. Извървях твърде дълъг път, за да не мога - трябва да успея някак.
Чак довечера, дейба... Няам търпение, мамка му!

HollyGolightly
02-16-2018, 13:19
Имам мускулна треска без да съм правила каквото и да било, толкова съм се застояла от тази работа, че дори някакви леки неща като едночасова разходка ми се отразяват :?
Този уикенд трябва да направя нещо, не може само да се лежи и яде

YoungBloodZ
02-16-2018, 13:54
Holly, трябва да те черпя. 8-)

HollyGolightly
02-16-2018, 14:47
Хехе 8-) знаех си аз
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/577465-Какво-мислите-за-предишния-потребител-спрямо-коментарите-му-в-раздела-3/page277

SHPAIdURmeN
02-16-2018, 14:49
чужбина мирише на лайна
Да не си кацнал в Лондон ? :D

Fisherman
02-16-2018, 18:00
Да не си кацнал в Лондон ? :D

да,като муха на лайно кацам

NomNomNom
02-16-2018, 19:10
на 18г към майка ми - защо си такава агресивна и арогантна, потискаш мъжете, само се налагаш и тормозиш хората, дръж се по-мило с другите, затова нямаш приятели
на 24: буквално не мога да повярвам какви думи излизат от устата ми докато говоря с хората, ( различни доставчици които ми бавят мебели, интернет, регистрации и тн) - тип разказвам история и имам чувството, че майка ми я е разказала, а не аз

например днес звъня на интернет доставчика за 5ти пореден ден
- до 24 часа щяха да ми звъннат вашите партньори, не са ми звъннали
- госпожо, смс трябва на сте получили
*проверявам си смс-ите, виждам как на холандски*
- получила съм смс, но не съм очаквала смс, получавам по 10 на ден на холандски, не ги разбирам, не ги чета, колегата ви каза, че трябва да ми звъннат
- не госпожо, смс известяване има само
- хубаво, не съм доволна от услугите ви, искам да се оплача

мебелите
звъня им по 3 пъти на ден някои дни, днес само им звъннах, че пак са омазали доставка за едната поръчка

- здравейте, колегата е ня обяд, какво да предам
- здравейте, много съм недоволна, искам да ескалирам поръчките на по-високи ниво
- ще ви се обадим като дойде колегата
- ама ще ми се обадите ли наистина
- да
- ама да не стане като предните пъти да не ми се обадите, ще чакам

бях ги забравила, ама ми звъннаха

- при положение, че съм купила мебели които са на склад, как така доставката е след 7 седмици!

звънят пак в 5
- има 400 стола поръчани и нямаме на склад да изпратим на всички, но разменихме вашите с тези на клиенти, на които не са спешни и могат да почакат

та, трябваше да имам интернет на 12ти, мебели на 14ти
интернет още нямам
мебели - на 5ти, 15ти и 26ти ще идват ня порции

ама ако не се бях направила, щяха да дойдат април

подобни нелепи разговори имам и с общината, и ще имам пак другата седмица, защото усещам и че там пак са се ошашкали

YoungBloodZ
02-16-2018, 20:24
...

Тцтц, и твоята не е лесна. :(

LoadRunner
02-16-2018, 20:43
фейкчето не е писало скоро ;д

YoungBloodZ
02-16-2018, 20:46
фейкчето не е писало скоро ;д

Всъщност... Къде са доказателствата, че и ти не си фейк на извратеняка рабалка?

LoadRunner
02-16-2018, 20:46
на 24:
за какво са ти тези мебели
жилище в друга държава ли си си купила
научи ли се да караш?
не си казал какво взе всъщност ако си взела кола де

LoadRunner
02-16-2018, 20:47
Всъщност... Къде са доказателствата, че и ти не си фейк на извратеняка рабалка?

къде са доказателствата че и ти не си фейка на мацету

YoungBloodZ
02-16-2018, 20:48

Много хора от форума ме познават.

LoadRunner
02-16-2018, 20:50
Много хора от форума ме познават.

лоша работа, прихванал си репликите на дримока

YoungBloodZ
02-16-2018, 20:50
Отговаряш на въпроса с въпрос, после отклоняваш темата... Браво, рабалка.

Грозния
02-16-2018, 20:58
Трънчо, да не би да ти се привиждат фейкове :D ?

NomNomNom
02-16-2018, 21:37
за какво са ти тези мебели
жилище в друга държава ли си си купила
научи ли се да караш?
не си казал какво взе всъщност ако си взела кола де

напред паркирам по усет/слух все още, бронята е белязана на 3 места, но иначе направих вече над 4000км
мазда 2 взех, оперативен лизинг като частно лице - спасиха ме задната камера, парктрониците и blind spot detectiona първите 2 седмици, не минаваше ден без да ми свирнат

иначе, отпуснаха ми ипотечен и си взех малка къща, тъкмо се нанесох тази седмица, но много ми забавиха мебелите

LoadRunner
02-16-2018, 22:33
Значи тотално си приключила с България по оперативния спасителен план?
Коя е държавата? И кое ти подсказа че точно там ще се закотвиш за вечни времена?

sladura89
02-16-2018, 23:40
Сякаш вече не ми пука за нищо и от нищо! Чувствителността сякаш се е отделила от тялото ми и живее отделно!!!

NomNomNom
02-17-2018, 07:09
Коя е държавата? И кое ти подсказа че точно там ще се закотвиш за вечни времена?

в Холандия съм
Не е за вечни времена , ама ми е приятно там, случайно се случиха нещата, че да ми хареса
2г и 6м правя скоро ( с почивки , лятото бях 6 месеца предимно в Самоков, а в Самоков при нашите си ми харесва) - по-спокойно ми е, лесно можеш да си отдъхнеш и отдръпнеш - понеже всички пазят голямо лично пространство. Има голяма бюрокрация , затова за всичко плащаш, но нещата се случват. Чисто, приятно и магистралите са топ, ако искаш социален живот, имаш безброй възможности ( имам и бг, и холандски, и др френдове)
бг е на 3 часа път със самолет , полети има
С нашите се виждам през месец ( тук, или в бг, или в 3та държава)
чат пат идват приятели и се обаждат да пием кафе или ми гостуват
та не се чувствам отдалечена, а по-скоро здравословно дистанцирана

tori
02-17-2018, 08:22
Снощи аз го натиснах да се види с приятелите си, че го мързеше. Няма да го оставя да загуби връзка с второто си семейство заради мързел или заради тва да си стоим само двамата на бира и чипс. Виж, да е болен или нещо зает, ок. Ама иначе не. И да - когато ми се налага, ще мисля вместо него.
Почвам да се уча да тия бира пак, което е странно, щот от бая време не бях пила такова. Странно.
Имам пак да свърша сумати работи днес, тая сутрин трябва да си изпия кафето овреме, да се оправя и да си ходя, за да започвам със задачките.

crazyfenka
02-17-2018, 09:03
Боли ме корема.. за сметка на това най-сетне отивам до центъра за нови обувки.
+ слушам някаква песен. https://www.youtube.com/watch?v=o7iL2KzDh38

anonymous908491
02-17-2018, 09:23
четеш от грешно място или неактуална информация значи.

https://www.vbox7.com/emb/external.php?vid=4a0b565885

актуализирана информация
а се чудех защо толкова плю по тракийския
ми то от преподавателите ви идва цялата омраза
кретените спокойно биха назначили и овца там
стига да е овца роднина с някой от тях

SHPAIdURmeN
02-17-2018, 10:12
да,като муха на лайно кацам
Да ти е сладко!

Wednesday666
02-17-2018, 18:43
в Холандия съм
Не е за вечни времена , ама ми е приятно там, случайно се случиха нещата, че да ми хареса
2г и 6м правя скоро ( с почивки , лятото бях 6 месеца предимно в Самоков, а в Самоков при нашите си ми харесва) - по-спокойно ми е, лесно можеш да си отдъхнеш и отдръпнеш - понеже всички пазят голямо лично пространство. Има голяма бюрокрация , затова за всичко плащаш, но нещата се случват. Чисто, приятно и магистралите са топ, ако искаш социален живот, имаш безброй възможности ( имам и бг, и холандски, и др френдове)
бг е на 3 часа път със самолет , полети има
С нашите се виждам през месец ( тук, или в бг, или в 3та държава)
чат пат идват приятели и се обаждат да пием кафе или ми гостуват
та не се чувствам отдалечена, а по-скоро здравословно дистанцирана

Съгражданке, дрънни едно съобщение като се вясваш из държавата пак, трябва да пием кафе :* :)))
Поздравления за всичко, супер много ти се кефя!

Грозния
02-17-2018, 19:26
Коя е държавата? И кое ти подсказа че точно там ще се закотвиш за вечни времена?Сигурно те е яд, че тя е избягала от България и сега е на едно по-добро място.
И като си помислиш колко червени фенери и коз има там, а ти си тук, сигурно още повече те хваща яд :D !

Сякаш вече не ми пука за нищо и от нищо! Чувствителността сякаш се е отделила от тялото ми и живее отделно!!!Беше въпрос на време.
Успех :) !

https://www.vbox7.com/emb/external.php?vid=4a0b565885

актуализирана информация
а се чудех защо толкова плю по тракийския
ми то от преподавателите ви идва цялата омраза
кретените спокойно биха назначили и овца там
стига да е овца роднина с някой от тяхТи пък - не е задължително да назначават само роднини. Сигурно и любовници назначават :D .

HollyGolightly
02-17-2018, 19:54
Не знам защо им викат The Terrible 2s като на тази възраст са най-забавни и интересни. Снощи примерно гледахме "Амона" слушахме песента поне 10 пъти, и си направихме палатка в хола.
Имам Baby Fever 8-)

SHPAIdURmeN
02-17-2018, 20:02
www.teenproblem.net/forum/showthread.php/568600-България?p=11592065&viewfull=1#post11592065

^^^

deitona22
02-17-2018, 20:21
Малко трудно ще да е фейк.
Познавам го,че и сме се виждали...кат не иска да почерпи.

HollyGolightly
02-17-2018, 21:05
..кат не иска да почерпи.
Явно е нещо лично към теб, щото мен вече ме черпѝ 8-)

Грозния
02-17-2018, 21:33
Явно е нещо лично към теб, щото мен вече ме черпѝ 8-)Разбира се че е лично - все пак ти си жена, затова те черпи :) !

Може би трябва и ти да го почерпиш, ама трябва да помислиш с какво :D !

Lilanda
02-17-2018, 22:59
Забавно е как хора се сърдят, че са ги хванали да преписват и имат 2-ка на съответната "творба". И не само че се сърдят, ами и започват с конспиративните теории. Той печелил пари от това и нарочно му бил написал 2-ка, щото, разбираш ли, му е много забавно да ти гледа смешната физиономия на поправката (която, между другото, е безплатна). Вчера цял ден мрънка за предмет по специалността как, разбираш ли, само неговия код бил оценен с 2, макар че знаел няколко човека, на които го е дал и имат повече от 2 (по-късно се оказа, че тези няколко човека нямат никакви точки на съответната задача). Та казах му на въпросния момък, че всички видяхме, че въпросния лектор не толерира преписването и че е трябвало да помисли дали да предаде повече от 1 задача, или просто да не я разпространява. Днес същият този момък мрънка, че есето му по български е оценено с 2, поради поредна конспиративна теория. Отново му бе обяснено (този път от професора, публично), че е преписал и е можел да му докара много повече от 2 на главата. Е, преди минути установих, че въпросният господинчо вече не ми е колега, защото, РАЗБИРАТЕ ЛИ, не можело да има 5,63 на матурата и ДА ЗНАЕ МНОГО ДРУГИ ЕЗИЦИ, но на изпита по български в НБУ да има 2. Жалкото е, че имам още няколко такива колеги, които не могат да разберат, че ако преписването се е толерирало в училището им, то в университета не се и няма никакви конспиративни методи с цел да им вземат повече парички. Вярно е, че и аз веднъж бях потресена от оценяването, но това не значи, че не съм си била сама виновна за своята оценка. Както и да е. Излях си го. ;д

2 дена.

deitona22
02-18-2018, 09:40
Явно е нещо лично към теб, щото мен вече ме черпѝ 8-)
То тебе е ясно защо те черпи.

YoungBloodZ
02-18-2018, 09:54
Разбира се че е лично - все пак ти си жена, затова те черпи :) !

Не е затова.

Малко трудно ще да е фейк.
Познавам го,че и сме се виждали...кат не иска да почерпи.

Мръсник, не те ли е срам... Черпих те, даже исках да те черпя още бири, ама ти отказа, защото си слабак! :D

deitona22
02-18-2018, 10:08
Мръсник, не те ли е срам... Черпих те, даже исках да те черпя още бири, ама ти отказа, защото си слабак! :D
Дори не пих бира!
Не лъжи хората.
Беше пиян,за тва не помниш.

YoungBloodZ
02-18-2018, 10:20
Дори не пих бира!
Не лъжи хората.

Така е. Ама ти като пиеш сокче нормално да помниш всичко.

deitona22
02-18-2018, 10:48
Така е. Ама ти като пиеш сокче нормално да помниш всичко.
И да пия бира,па помня.

YoungBloodZ
02-18-2018, 11:07
И да пия бира,па помня.

Е то няма как да забравиш от 100мл бира.

LoadRunner
02-18-2018, 11:18
Не разбирам това как доказва че не е мацету. Ти пак може да си се видял с него и той пак може да си е мацету.
Това по повод на дейтоната включването че се е виждал с недолюбвания модератор.

YoungBloodZ
02-18-2018, 13:23
Мацету е рабалка, ти също си рабалка.

tori
02-18-2018, 16:34
Беше ебахти якия уийкенд просто... Два дни само яки работи. Снощи пихме бира и гледахме мач след добре свършената работа, гледахме бахти готиния филм, втора вечер подред си го гушках и общо-взето ми беше ЕБАХТИ якото. :3 Днес сутринта малкия гад ни събуди като скочи отгоре ни и после ни направи кафе - как да не я обичам?! Толкова е яко, че всички в нас го харесват супер много... Даже повече от което и да е друго гадже, като гледам... Смеят се заедно, бъзикат го, даже го викат на събирания и да готвим заедно. Не бил чужд човек, а част от семейството, това звучи толкова хубаво и ме кара да се чувствам толкова добре. Той разнася сладкиши от майка си, които бтв са бахти добрите. Като ида в тях и винаги има поне по 2-3 домашни сладкиша за разкош. <3 След събирането го помолих за неква минимална помощ да премъкнем едни тежки неща и получих ебахти рамото, след което се гушнах в него и заспах. Събудих се от ръчкане в ребрата и обяснения, че е време да си ходи. Не исках въобще да си ходи, даже искам още да си е наоколо и да се гушкаме. :3 "Тя не обичала да се гушка..." :ддддд Ми, вече обичам явно. :дддддд После заспах отново и сънувах некви тъпотии, но тоя път странно - свързани с него, а не с шибани сенки от миналото. Не искам нищо от тоя сън да е реалност никога, не искам... Искам само всичкото това - цялата магия, на която се чувствам подвластна, да продължава. Искам да взема всичко от момента и да продължавам да си се чувствам все на няколко метра над земята. Сега се замислям защо не искам да си тръгва даже от вкъщи или не ми се тръгва от тях - точно защото искам да изживея всичкото хубаво, за тва. А като е далеч, пред две главни улици в тях, ми е някакво такова... Скапано. Не скучно или нещо, щото обикновено имам сто неща да върша и мисля, но някакво такова липсва ми в най-натоварените моменти и си мисля за него общо-взето във всеки един момент. Имам странното чувство, че това ще ми доебе майката някога; даже не "имам чувството", а направо знам, че ще е така. :ддддд И в крайна сметка това даже не ме отвращава от мен и тва къв слаб кретен съм, че обичам пак, дейба... Много съм прецакана. :дд Ама въпреки противния сън, съм ухилена до зад ушите и да - даже не знам довечера как ще спя. За месец свикнах да спя до него, да не кажем, че още на третия път вече бях свикнала, и без него заспивам трудно и сънувам кретении, а последната година съня ми, без значение дали спя сама, до момчето преди него или до най-добрата аверка, все беше ужасен и непълноценен. И все повече и повече се отварям - пак - да говоря с хората наоколо, все повече и повече се отпускам и успокоявам. Започнах да слушам пак не-депресираща ме музика или по-скоро музиката, която слушам, спря да ме кара да се чувствам зле. Толкова е странно да не ровя все в лайна и да си ги мятам по главата... Да не кажем, че аха-аха успях да простя някакви тъпотии. Чувствам се по-силна и по-добра покрай него, по-естествена, от когато и да е. Харесва ми и едновременно ме плаши. Как мога да съм такъв идиот, за да обичам отново?! По едно време си мислех, че никога няма да го изпитвам това, по тоя начин и с такава усмивка. Даже ебахти чаршафите се получават като пиша тук, ебахти...
шесесамоубияве
Не четете, ако сте Гръмпи кет.

NomNomNom
02-18-2018, 16:42
Съгражданке, дрънни едно съобщение като се вясваш из държавата пак, трябва да пием кафе :* :)))
Поздравления за всичко, супер много ти се кефя!

мац, и аз с теб - дай в самоковско някога, ако си ходиш там, да разведрим обстановката

@грозния - фенери не съм виждала от месеци, то те са само по туристическите места - само в амс и хага съм мяркала.
в града, където живея, още не съм надушила да мирише трева

всичко е мит за холандия, хората си живеят скучнярски, само туристите и студентите се занимават с глупости

Грозния
02-18-2018, 18:46
Това по повод на дейтоната включването че се е виждал с недолюбвания модератор.Край!
Повече не можеш да имаш доверие на Дейтунар - той пие бира с "врага" :D !

Lilanda
02-18-2018, 18:50
Много тежък и изморителен ден. Радвам се, че съм вкъщи на сигурно. ;д

39 часа.

fanton1
02-19-2018, 02:18
Поредна нощ не мога да спя, пак сънувам едни и същи кошмари.. едни и същи мисли ме измъчват.. поне нощем да можех да си почина и без това деня ми е ужасен, нямаше нужда да се прецаква напълно и съня ми ..

HollyGolightly
02-19-2018, 13:27
Всеки път си викам, че по-хубав уикенд не съм имала и всеки следващ е една идея по-хубав 8-)
А реално не беше кой-знае колко специално, той, група приятели, няколко игри на маса и кофа сладолед. Какво повече ми е нужно?

SHPAIdURmeN
02-19-2018, 13:40
Екскурзия до ниската земя. Действа също ободряващо!

deitona22
02-19-2018, 15:35
Скучен понеделник.

tori
02-19-2018, 16:38
Хванах се и си разчистих телефона от некви номера, където не ми трябват, от снимки, от смси И изтрих всичката музика, за да карам само на спотифай. И без друго беше доста стара и ми омръзна, така че чаЛ. Стаята си и нея я разчистих от некви неща наскоро, изхвърлях четки за зъби, тениски и а-у. Който квото е забравял или си е искал, да ходи да го търси по котериите. :д Само подаръците си пазя и боклуците на миличкото, щото те нито са много като едно време нейните, нито ми пречат по някакъв начин. Изхвърлях и едни маратонки, малко твърде скъсани домашни дрехи, дори стари тетрадки от гимназията. Ебах тва пролетно почистване, братче... Ако до вчера пазих некви тъптии, за да мога да ги ползвам, ако потрябват някога, то сега въобще не съм оставила повече от необходимото. А разбрах колко по-лесно се живее с по-малко неща, когато се преместих и повече от 90% от боклуците ми се озоваха на тавана в кашони лятото. Мислех, че доста по-често ще отскачам до тавана да търся неща, но веднъж бързо прерових и открих, каквото ми трябваше, та оттук насетне не смятам въобще да ровя пак.
Тая вечер щи го оставя да си учи там за изпита, но утре вечер ще го тормозя, щот вече ми липсва.
Бая се радвам за тях, понеже са готЯни, надявам се скоро да се видим на бира четиримата.

Грозния
02-19-2018, 17:07
Поредна нощ не мога да спя, пак сънувам едни и същи кошмари.. едни и същи мисли ме измъчват.. поне нощем да можех да си почина и без това деня ми е ужасен, нямаше нужда да се прецаква напълно и съня ми ..И кво толкова сънуваш :? ?

Скучен понеделник.То и другите дни от седмицата ти не са по-различни, не се прави :D !

deitona22
02-19-2018, 17:27
Хм.
Събуждане-->чекия-->работа-->чекия-->заяждане във форума-->чекия.<---Животът на "Убавия".

anonymous908491
02-19-2018, 17:51
Хм.
Събуждане-->чекия-->работа-->чекия-->заяждане във форума-->чекия.<---Животът на "Убавия".

ако извадим форума, всичко останало е здравословно и полезно

Lilanda
02-19-2018, 20:10
15 часа, пипъл!

YoungBloodZ
02-19-2018, 20:13
15 часа, пипъл!

Точно!

Lilanda
02-19-2018, 20:27
Точно!

Не, 14 часа и 23 минути! ;д

HollyGolightly
02-19-2018, 20:58
На мен пък ми остават 2мин. Нека ви е яд

tori
02-19-2018, 21:11
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26903712_2128662137420076_8190507438609322490_n.jp g?oh=c2af32655f907401edc2644c7b7721ba&oe=5B1933CB

Cards against humanity официално ми е любимата игра евър! До сега съм седяла на телефона с нъдъпъто да се хилим на миймчета от нея. Не мога, човек. Не мога!

Lilanda
02-19-2018, 22:35
На мен пък ми остават 2мин. Нека ви е яд

Мен лично много ме е. :(

ПТ: Смятам преди следващото си прибиране да му се обадя, за да се видим. Защото виждам, че много се е променил и наистина промяната му е уникална, но е друго да си говориш надълго и нашироко с човек от миналото ти. И то прекрасен такъв, който винаги ще остане в сърцето ти. Замислям се как, макар с годините много хора да са си отивали от живота ми по една или друга причина, има изключително малко, които си припомням с широка усмивка. И този човек е един от тях. Казват, че първата любов не се забравя и наистина е така. Но приемах тези думи някак по-...романтично преди този човек. И днес, почти 6 години по-късно, мога да кажа с ръка на сърцето, че това е човекът, когото винаги ще помня с добро, макар и не в чисто любовен аспект. И всъщност точно това е магията на чистите човешки отношения - пътищата ви се разделят по различни причини, но хубавите емоции остават завинаги. И дори днес, почти 6 години по-късно, знам, че ако се обадя на този човек и му кажа "Ти си единственият човек на света, който може да ми помогне", ще се отзове възможно най-бързо. И точно затова обичам човечеството.

И все пак единственото по-хубаво нещо от щастието в миналото ти е щастието в настоящето ти, което с всеки изминал миг все повече прилича на щастие в далечното бъдеще. Всъщност случката от преди малко ме накара да се замисля как хората наистина не обичат много чуждото щастие (освен ако "чуждото" не е на някой много близък техен човек или не е представено в емоционално разтърсващ филм, разбира се). И точно затова мразя човечеството. Дори в момента ми изникват думи, казани от човек, когото наистина много уважавам, но некомпетентен в конкретната ситуация. А именно "Ти заслужаваш нещо по-добро". По-добро от кое? От човекът, когото изобщо не познаваш и за когото съм ти говорила изключително малко (и нищо лошо, държа да отбележа)? Дори някак приемам това като защитна реакция или като "тя е щастлива без да съм ѝ дал разрешението си". Което пък ме връща на по-рано споменатата ситуация. Ами не може да кажеш думи като "Ще съм щастлив за нея, когато видя, че след х време е наистина щастлива с този човек, а не като Х и Y, с които беше само y време". Тя след като е с този човек в момента, значи в момента е щастлива от избора си и отрицанието няма да я направи по-нещастна. Изгубих откъде тръгна мисълта ми някъде по пътя, но идеята ми беше следната - щастието не е нещо лошо, дори и да е моментно. Човек няма как да знае какво е бъдещето му (НякойТам да заповяда да ме опровергае ;д) и няма как да знае дали дадено нещо ще го прави щастлив цял живот или само един миг. Позволявайте си да изживявате вашето щастие докрай, макар другите да се опитват да го помрачат и гледайте колкото се може по-рядко да помрачавате чуждото.

12 часа и 25 минути. От които ще проспя поне 8.

divergent
02-20-2018, 05:19
Дори не пих бира!
Не лъжи хората.

Ти единствен не пи бира и беше най-пиян от всички.

YoungBloodZ
02-20-2018, 07:37

Като малък е паднал в казана с ракията и сега е винаги пиян.

tori
02-20-2018, 09:53
Пак добре, че казана е с ракия, а не с хероин, че имам един такъв познат, където все звучи сякаш е на тежки наркотици.

Он: Вярно трябва да не оставам и нощ да спя сама, щот пак сънувах кретении. :( Днес се успах и не ходих на уни, може би не трябваше да си лягам в сто часа. Трябва да се вдигна до магазина за цигари, че нямам вече, но ме мързи яко и на вън е студ.

Lilanda
02-20-2018, 10:33
27 минути. Вече съм на летището.

anonymous990763
02-20-2018, 11:01
Чувствайте се почерпени с виртуални бонбони. Йей <3

YoungBloodZ
02-20-2018, 11:44
Първото е.

Май да.

YoungBloodZ
02-20-2018, 11:54
Пак добре, че казана е с ракия, а не с хероин, че имам един такъв познат, където все звучи сякаш е на тежки наркотици.

Он: Вярно трябва да не оставам и нощ да спя сама, щот пак сънувах кретении. :( Днес се успах и не ходих на уни, може би не трябваше да си лягам в сто часа. Трябва да се вдигна до магазина за цигари, че нямам вече, но ме мързи яко и на вън е студ.

Ми ти явно не си се срещала с дейтонЯ, защото той точно така звучи. :D

tori
02-20-2018, 12:24
Ми ти явно не си се срещала с дейтонЯ, защото той точно така звучи. :D
Ами, не съм. Някога трябва да поправя тази грешка, но нямам идея кога ще стигна до ваше село.

YoungBloodZ
02-20-2018, 12:39
Ами, не съм. Някога трябва да поправя тази грешка, но нямам идея кога ще стигна до ваше село.

Помпай на влака гумите и идвай.

tori
02-20-2018, 12:51
Не се очертава скоро да стане. Ще викам, когато съм там. Вече няма да имам извинения да НЕ изляза да пием бира, така чеееее всичко е точно. :дддд

Niakoitam
02-20-2018, 14:00
Мен лично много ме е. :(

ПТ: Смятам преди следващото си прибиране да му се обадя, за да се видим. Защото виждам, че много се е променил и наистина промяната му е уникална, но е друго да си говориш надълго и нашироко с човек от миналото ти. И то прекрасен такъв, който винаги ще остане в сърцето ти. Замислям се как, макар с годините много хора да са си отивали от живота ми по една или друга причина, има изключително малко, които си припомням с широка усмивка. И този човек е един от тях. Казват, че първата любов не се забравя и наистина е така. Но приемах тези думи някак по-...романтично преди този човек. И днес, почти 6 години по-късно, мога да кажа с ръка на сърцето, че това е човекът, когото винаги ще помня с добро, макар и не в чисто любовен аспект. И всъщност точно това е магията на чистите човешки отношения - пътищата ви се разделят по различни причини, но хубавите емоции остават завинаги. И дори днес, почти 6 години по-късно, знам, че ако се обадя на този човек и му кажа "Ти си единственият човек на света, който може да ми помогне", ще се отзове възможно най-бързо. И точно затова обичам човечеството.

И все пак единственото по-хубаво нещо от щастието в миналото ти е щастието в настоящето ти, което с всеки изминал миг все повече прилича на щастие в далечното бъдеще. Всъщност случката от преди малко ме накара да се замисля как хората наистина не обичат много чуждото щастие (освен ако "чуждото" не е на някой много близък техен човек или не е представено в емоционално разтърсващ филм, разбира се). И точно затова мразя човечеството. Дори в момента ми изникват думи, казани от човек, когото наистина много уважавам, но некомпетентен в конкретната ситуация. А именно "Ти заслужаваш нещо по-добро". По-добро от кое? От човекът, когото изобщо не познаваш и за когото съм ти говорила изключително малко (и нищо лошо, държа да отбележа)? Дори някак приемам това като защитна реакция или като "тя е щастлива без да съм ѝ дал разрешението си". Което пък ме връща на по-рано споменатата ситуация. Ами не може да кажеш думи като "Ще съм щастлив за нея, когато видя, че след х време е наистина щастлива с този човек, а не като Х и Y, с които беше само y време". Тя след като е с този човек в момента, значи в момента е щастлива от избора си и отрицанието няма да я направи по-нещастна. Изгубих откъде тръгна мисълта ми някъде по пътя, но идеята ми беше следната - щастието не е нещо лошо, дори и да е моментно. Човек няма как да знае какво е бъдещето му (НякойТам да заповяда да ме опровергае ;д) и няма как да знае дали дадено нещо ще го прави щастлив цял живот или само един миг. Позволявайте си да изживявате вашето щастие докрай, макар другите да се опитват да го помрачат и гледайте колкото се може по-рядко да помрачавате чуждото.

12 часа и 25 минути. От които ще проспя поне 8.

Понеже гледам си ме призовала леко та да се изкажа набързо по темата. Спомням си не чак толкова старите времена,когато с Анархи бяхте влюбените та чак загубени и в тоя форум убеждавахте разпалено всички потребители как видиш ли сте били най-големите сродни души и едвали не как ще сте заедно докато смъртта ви раздели.Е,ние се оказахме по правите като се съмнявахме в това.В днешни дни или не си говорите или се храните. Ти смени поне няколко гаджета и той смени поне няколко гаджета. Още повече,че и ти си падаш от по-влюбчивите. Доскоро Анархи пишеше за някаква девойка с такива слова,че едвали не му завиждах на любовта и живота. Вече гледа към друга....с гадже. Онази старата му напълно сродна душа вече се оказа не чак толкова сродна. С новата има голяма вероятност да се случи същото,когато си намери "още по перфектната". И при теб вероятно може да стане така.Съжалявам,че го пиша,защото май гаджето ти пише тук.Никога човек не може да каже,че с човекът с когото е сега ще са завинаги заедно.Виж и всички уж стабилни форумни двойки през времето.Но да,това не бива да те спира.Има една мисъл. Някои може да кажат,че е клише,други може да не кажат. Все тая. А тя гласи следното: Да се откажеш да обичаш заради страха,че един ден може да бъдеш наранен е като да се откажеш да живееш,защото един ден ще умреш.

Edit: Иначе бъдещето ти го знам. От живота жива няма да излезеш. Както и всички останали. :)

LoadRunner
02-20-2018, 14:58

Ще заобиколиш тяхното село, но минаваш през нашето, и без това ще ти е по път за морето.

tori
02-20-2018, 16:53
Ще заобиколиш тяхното село, но минаваш през нашето, и без това ще ти е по път за морето.
Кое е то това твоето село?

Грозния
02-20-2018, 16:59
Хм.
Събуждане-->чекия-->работа-->чекия-->заяждане във форума-->чекия.<---Животът на "Убавия".:D
Че кой бие толкова много чекии (и то всеки ден) :? ?!
Ти така ли правиш :razz: ?

ако извадим форума, всичко останало е здравословно и полезноТогава защо ти постоянно си в тоя форум като не е здравословен :? ?
Не си ли загрижен за здравето си, особено психичното, или викаш то няма накъде да се влоши повече, а :razz: ?!

Не, 14 часа и 23 минути! ;д

На мен пък ми остават 2мин. Нека ви е ядКакво е това време?
От или до цикъла ви ли :D ?

Ми ти явно не си се срещала с дейтонЯ, защото той точно така звучи. :DТова може да е заради селския му произход :? !

Кое е то това твоето село?Трънчо се опитва да те сваля, ако не си се сетила :D !

YoungBloodZ
02-20-2018, 17:07
Това може да е заради селския му произход :? !

О, гражданино...

corbV2
02-20-2018, 17:17
Грозния е казвал, че е безсмислено да се къпе сутрин, така че сигурно си прави чекията и се подмива като женичка;д. Другият вариант не искам и да си го помислям...;дд
Значи може и да не си прави сутрин. Сигурно след заяждането във форума, си прави чекия, пие си млякото и си ляга ;д. Една на ден е нормално.

YoungBloodZ
02-20-2018, 17:20
Смятай колко сте изтрещели щом вече започнахте да обсъждате тия неща... Аз напускам.

deitona22
02-20-2018, 17:24
Д*е*ба,разкри ме.

Нещо си се объркала.
И ти беше пияна,та явно и ти не помниш.
Оня,би ли споделил какво лошо намираш в това,някой да е роден извън твоята така обичана,невероятна и прелестна София?

HollyGolightly
02-20-2018, 17:41
Колко бързо минава днес времето. Ама така става когато човек работи и не се чуди с какво да си губи времето.
И следващият който ме попита “кога смяташ да…” ще бъде замерен с нещо. Не смятам!!

Necrologist
02-20-2018, 17:48
Понеже гледам си ме призовала леко та да се изкажа набързо по темата. Спомням си не чак толкова старите времена,когато с Анархи бяхте влюбените та чак загубени и в тоя форум убеждавахте разпалено всички потребители как видиш ли сте били най-големите сродни души и едвали не как ще сте заедно докато смъртта ви раздели.Е,ние се оказахме по правите като се съмнявахме в това.В днешни дни или не си говорите или се храните. Ти смени поне няколко гаджета и той смени поне няколко гаджета. Още повече,че и ти си падаш от по-влюбчивите. Доскоро Анархи пишеше за някаква девойка с такива слова,че едвали не му завиждах на любовта и живота. Вече гледа към друга....с гадже. Онази старата му напълно сродна душа вече се оказа не чак толкова сродна. С новата има голяма вероятност да се случи същото,когато си намери "още по перфектната". И при теб вероятно може да стане така.Съжалявам,че го пиша,защото май гаджето ти пише тук.Никога човек не може да каже,че с човекът с когото е сега ще са завинаги заедно.Виж и всички уж стабилни форумни двойки през времето.Но да,това не бива да те спира.Има една мисъл. Някои може да кажат,че е клише,други може да не кажат. Все тая. А тя гласи следното: Да се откажеш да обичаш заради страха,че един ден може да бъдеш наранен е като да се откажеш да живееш,защото един ден ще умреш.

Edit: Иначе бъдещето ти го знам. От живота жива няма да излезеш. Както и всички останали. :)

Ти си ми любимия покемон от форума.

Грозния
02-20-2018, 19:02
Другият вариант не искам и да си го помислям...;ддКакъв е другия вариант :shock: ?

Оня,би ли споделил какво лошо намираш в това,някой да е роден извън твоята така обичана,невероятна и прелестна София?Нищо лошо няма, лошото почва когато почнете да идвате тука и да се държите като у дома си (на село) :D.
А още по-лошото е хем да идвате тука, хем да се оплаквате колко било гадно. Като е гадно - стойте си на село :? !

Niakoitam
02-20-2018, 19:47
Какъв е другия вариант :shock: ?
Нищо лошо няма, лошото почва когато почнете да идвате тука и да се държите като у дома си (на село) :D.
А още по-лошото е хем да идвате тука, хем да се оплаквате колко било гадно. Като е гадно - стойте си на село :? !

Направо чудесна е нашата сива, панелена, прашна, замърсена, шумна, пълна с улични кучета и предизвикваща клаустрофобия на места столица. Единствено има повечко възможности като работа, униневрситети, заведения, забавления и т.н. Затова се е втурнал повечето народ натам. Не че хората умират да живеят в сенчести и шумни панелки дето не можеш да си направиш едно по-шумно купонче след 0 часа. Май и секс трябва да правиш тихичко на места, че ще те чуе целия блок заради тънките стени.

haritov
02-20-2018, 20:03
Какъв е другия вариант :shock: ?
Нищо лошо няма, лошото почва когато почнете да идвате тука и да се държите като у дома си (на село) :D.

Ти София за град ли я имаш? :D милото то колко си ми ограничен

LoadRunner
02-20-2018, 20:25
И днес новото фейкче го няма

HollyGolightly
02-20-2018, 20:54
^Е, ти всеки ден ли искаш 8-)

Някой може ли да ми разясни на какво се дължи тази лудост около новият филм Черната Пантера?

anonymous908491
02-20-2018, 21:00
Някой може ли да ми разясни на какво се дължи тази лудост около новият филм Черната Пантера?

тая лудост е само при теб, америкаците са приучени да гледат лайна и да пляскат от кеф
за тва тоя посредствен филм им се вижда нещо добро
още повече, че има чернички в него
а са си отворили устата, а някой ще ги съди за расова омраза

Niakoitam
02-20-2018, 21:10
^Е, ти всеки ден ли искаш 8-)

За първи път го чувам. Не е като да е като 50 нюанса сиво например дето ни продъниха ушите (но аз така и не съм го гледал). Явно май лудостта по тоя филм вярно е само в Америка. Или поне още не е дошла тук осезаемо.

anonymous908491
02-20-2018, 21:17
Не е като да е като 50 нюанса сиво например дето ни продъниха ушите (но аз така и не съм го гледал).

хмх, интересно
втората или третата част, не знам точно
на тоя филм, в момента е на първо място по гледаемост в българските кина
не знам дали хората пестят от хотели и ходят да се наебат на филма
ама нищо чудно точно това да е причината

HollyGolightly
02-20-2018, 21:20
^ на теория така, ама аз не визирам американските си познати които би трябвало да са пощурели по филма (ама не са??), а днес няколко роднини и познати от България ми писаха да ме питат дали съм го гледала и че ако не съм-трябвало.

YoungBloodZ
02-21-2018, 08:10
Гледам, че сте заговорили за някакви черни пантери. Миналата седмица пътувах с метрото в София и на рекламата на тоя филм някой беше задраскал "пантера" и беше написал "маймуна". :lol:

tori
02-21-2018, 08:16
Ето, че теорията ми се подкрепи от още факти - като спя гушната в него, сънувам хубави неща. Грим-мрим... Обаче ако си бях сама вкъщи, щях да сънувам кретении колкото си щеш. Не ми харесва тая работа, щото след няколко месеца ще съм се премъкнала да живея някъде с него - да, толкова съм проста - и ще си подпиша смъртната присъда. И на всичкото отгоре ми е смешно.
Филма снощи си заслужаваше, всъщност и двата. Обичам факта, че харесва зомбита и кретенски филми за убийствата им, щот и аз харесвам такива. А и зелена зомби кръв е по-добре от всякакви гадни призраци или изскачащи стряскащи неща, на които разчиташе дори То. :ддд

ةتشضل انزفث
02-21-2018, 08:36
Гледам, че сте заговорили за някакви черни пантери. Миналата седмица пътувах с метрото в София и на рекламата на тоя филм някой беше задраскал "пантера" и беше написал "маймуна". :lol:

често пътуваш с метро, а :D?
и аз така

YoungBloodZ
02-21-2018, 08:39
често пътуваш с метро, а :D?
и аз така

Не, бях си продал колата и ми се наложи за 3 дена да пътувам с метро, ама вече имам нова и отново забравям за метрото. 8)

tori
02-21-2018, 09:59
Не, бях си продал колата и ми се наложи за 3 дена да пътувам с метро, ама вече имам нова и отново забравям за метрото. 8)
И не си почерпил форонната любов на живота си?! Щях да кажа "честито", но сега вече няма и дано ти се падне кола, която гълта яко, за разлика от жена ти. :(

YoungBloodZ
02-21-2018, 10:05
И не си почерпил форонната любов на живота си?! Щях да кажа "честито", но сега вече няма и дано ти се падне кола, която гълта яко, за разлика от жена ти. :(

Егати отвратителното пожелание. Ако почерпя ще си върнеш ли думите назад? :D

tori
02-21-2018, 10:23
РазБИРА се.

YoungBloodZ
02-21-2018, 10:43
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0c/Corona-6Pack.JPG

Засега така, а като минеш през голямото село (както казва дейтонЯ) а.к.а. София, ще те черпя и наистина. 8-)

HollyGolightly
02-21-2018, 10:58
Гадно, щото днес не е петък, ама ми става и още по-гадно че и утре не е :/

ةتشضل انزفث
02-21-2018, 10:59
честито!
само и тази да не се развали също на третия ден :D

Lilanda
02-21-2018, 11:09

Точно това имах предвид и аз, Жоро. През времето, в което бях с Анархи, бях щастлива. Това, че съм била х време с него, прави ли ме по-малко щастлива през това време? Не. В момента съм с друг човек достатъчно време, че да мисля за бъдещето си с него (днес правим 2 години, можете да ни честитите 8-) ) и не мисля, че това е нещо ненормално, но все пак е факт, че всичко се случва и това, че днес мисля за бъдещето си с този човек, не значи, че утре също ще е така (хипотетични днес и утре). Но това не прави настоящето ми нещастно или нещастливо. Щом съм избрала този човек, има защо. Същото се отнася и за момичето от предния ми пост.

divergent
02-21-2018, 12:29
Толкова е болезнено най-хубавите моменти от живота ти да са прекарани с хора, с които сега не можете да се погледнете.

divergent
02-21-2018, 12:33
Нещо си се объркала.
И ти беше пияна,та явно и ти не помниш.

Нещо си се объркал.
Ако бях пияна, щях да съм доста по-забавна. Това, което видяхте, беше сдържаната ми, скучна страна.

HollyGolightly
02-21-2018, 15:00
To love at all is to be vulnerable. Love anything and your heart will be wrung and possibly broken. If you want to make sure of keeping it intact you must give it to no one, not even an animal. Wrap it carefully round with hobbies and little luxuries; avoid all entanglements. Lock it up safe in the casket or coffin of your selfishness. But in that casket, safe, dark, motionless, airless, it will change. It will not be broken; it will become unbreakable, impenetrable, irredeemable. To love is to be vulnerable.
-CS Lewis <3
По пътя на тази логика, чувствам се Vulnerable

deitona22
02-21-2018, 16:21
1.Не си почерпил..отново.
2.С кво смени танка?
3.Що не почерпи?
4.Безаварийно.

Нещо си се объркал.
Ако бях пияна, щях да съм доста по-забавна. Това, което видяхте, беше сдържаната ми, скучна страна.
Ми що не се напи,я?

А по повод поредния филм на "Марвъл"-->Нормално всички в хамериката да говорят за него,нали целия каст е от негри.Никой не смее да каже лошо за него.Ако беше излезнал по-рано,сигурно щеше да спечели всички възможни "оскар"-и,щото нали са негри.

YoungBloodZ
02-21-2018, 16:32
негри

негри

негри

Обявявам те за новия Фюрер във форума!

divergent
02-21-2018, 16:37
Ми що не се напи,я?

Защото не ви познавах, наливам се само в сигурна компания.
Ако ме поканите да се видим пак, ще си наваксам.

YoungBloodZ
02-21-2018, 16:46
Защото не ви познавах, наливам се само в сигурна компания.
Ако ме поканите да се видим пак, ще си наваксам.

И сега, познавайки ни, би се напила? Егати хазартната личност.

HollyGolightly
02-21-2018, 17:03
Четете малко какво съм написала. Познати и роднини в България ми казват да ходя да го гледам, всичките до един бели 8-)

LoadRunner
02-21-2018, 17:08
фейкчето пак го няма

Грозния
02-21-2018, 18:16
Направо чудесна е нашата сива, панелена, прашна, замърсена, шумна, пълна с улични кучета и предизвикваща клаустрофобия на места столица.В провинцията тия неща са още по-зле :? !

Ти София за град ли я имаш? :D милото то колко си ми ограниченТи като си толкова широко-скроен, дай ми пример за "истински град", според твоите представи :) !

Някой може ли да ми разясни на какво се дължи тази лудост около новият филм Черната Пантера?Този филм е расистки :? !
Няма нито един бял човек или азиатец :? !

...вече имам нова и отново забравям за метрото. 8)Че какво му е лошото на метрото?!
Каква е новата кола? Дай снимка да я видим :) !

...дано ти се падне кола, която гълта яко, за разлика от жена ти. :(:shock:
Ебаси проклятието :D !

Толкова е болезнено най-хубавите моменти от живота ти да са прекарани с хора, с които сега не можете да се погледнете.Кои са тези хора?
Бившите ти ли :D ?!
Ама докато си яла кюфтетата не си ревала, нали :razz: ?

crazyfenka
02-21-2018, 18:31
Не съм фенка на думите "Обичам те".Дали изобщо хората знаят какво е значението...Писна ми да слушам лигавите ми приятели които казват на всеки колко много го обичат .Толкова силни думи а ги превръщат в безсмислени..

divergent
02-21-2018, 19:05
И сега, познавайки ни, би се напила? Егати хазартната личност.

Вече съм сигурна, че сте смотани и няма какво да ми направите, затова мога да си позволя да се напия, но няма да се насилвам де.
Пък и покана не получих, така че едва ли ще стане. :/

tori
02-21-2018, 19:06
Следобед заспах с дрехите докато си ровичкам по телефона, но ест сутринта не можах да изляза от у тях, без да се изкъпя с парфюма му. Както съм спяла, ми е станало студено и парфюма ме обърка, че той е наоколо. Търсих го, за да се гушна и да се стопля, но като се протегнах, открих само плюшена мечка. На това му се вика тъга... Толкова жалка никога не съм се чувствала - един нищо и никакъв човек ми въздейства така. Как можах от всички възможни идиотии, точно тая да свърша?! Вярно съм си подписала смъртната присъда. :( Пак ще рева, ей!
тия дни се очертава доста по-често да ходя да бачкам, ще видим как ще изкарам, щото съм загубила тренинг.
Петък сме канени на купон и там би трябвало да е един стар приятел, с когото не съм се виждала от супер отдавна. Поне две години ги има. Дори не знам как да започна разговор, при все че просто спряхме да общуваме, но иначе нищо не се е случвало. Силно се надявам да си изкараме хубаво всички.

YoungBloodZ
02-21-2018, 19:27
Пък и покана не получих, така че едва ли ще стане. :/
Няма и да получиш с това поведение.

divergent
02-21-2018, 19:50
Няма и да получиш с това поведение.

Какво ми е на поведението, държа се приветливо и предлагам отново да пием бири...

YoungBloodZ
02-21-2018, 20:15
Че какво му е лошото на метрото?!

Блъсканица, мизерия, болести...

Каква е новата кола? Дай снимка да я видим :) !

Ауди. Ама снимки няма да давам.

LoadRunner
02-21-2018, 20:32
http://www.teenproblem.net/a/190-teenlife/52217-zodiite-koito-zhiveiat-za-lubovta/
Това значи ли че везните са леки женички, как тъй не могат да останат сами, ами те да не са умствено изостанали маймуни, от клон на клон?
Впечатленията ми са същите от 2 такива индивида.

LoadRunner
02-21-2018, 20:34
В провинцията тия неща са още по-зле :? !

Ти сериозно ли мислиш че има нещо по-зле от Овча купел или Обеля?
Да не говорим за Красна поляна в района на Факултета където всъщност живеят българи.
Как живеят там и са живи и аз не знам.

anonymous990763
02-21-2018, 20:54
To love at all is to be vulnerable. Love anything and your heart will be wrung and possibly broken. If you want to make sure of keeping it intact you must give it to no one, not even an animal. Wrap it carefully round with hobbies and little luxuries; avoid all entanglements. Lock it up safe in the casket or coffin of your selfishness. But in that casket, safe, dark, motionless, airless, it will change. It will not be broken; it will become unbreakable, impenetrable, irredeemable. To love is to be vulnerable.
-CS Lewis <3
По пътя на тази логика, чувствам се Vulnerable

<3 Любимият ми автор. Ех, душа, душа.

Niakoitam
02-21-2018, 23:44
В провинцията тия неща са още по-зле :? !

Ами повярвай ми не са.Има бая повече домашна работа за вършене, някъде дупките по пътя са бая повече, няма ги възможностите на София, за които споменах по-горе, но като изключим другите по-големи градове във България, в които все пак въздуха е много по-чист в по-малките населени места от провинцията въздуха е много по-чист, трафика и шума от него е много по-малък, уличните кучета макар и проблем са много по-малко. Къщите са тухлени и не по-високи от 2-3 етажа и в тях живеят не повече от 2-3 семества често по едно на етаж.Слънцето успява да огрее през прозорците минавайки над покривите.Хората си имат дворове, в които може да си правят каквото си искат.Ако някое дърво ти закрива прозорците често може да си го отрежеш без целия блок да ти вдига нервите и да пуска и разни да пускат жалби и да те глобяват, че не си питал общината (лична случка) Няма нужда да се съобразяваш за всичко с домоуправителя. Е одването на топлото и топлата вода в София са си бонус, но пък винаги може и да ти ги спрат.Докато ако си с бойлер и твой уред за отопление това е доста по тррудна задача.И такива ми ти работи. А да, и в провинцията има много повече зелено.Не като паркове и подобни.А като гори, полета и т.н.

tori
02-22-2018, 14:16
https://youtu.be/jZB4JfNYKjc
Ако ти си отидеш за миг, ще заровя лицето си в облак, и тежко на земята тогава.
Много я обичам тая песен. :3 Ударило ме е нещо да слушам такава музика, до сега припявах Дон Кихот. Доволно си свърших цялата работа днес, ей сега се къпя и след малко ще излизам. Харесвам страшно много снега, където валя, но е некъф гаден и мокър, а искам да остане хубавичък навсякъде, за да му се радвам. Мале, а как ме мързи... Държи ме мисълта къде отивам. :ддд

SHPAIdURmeN
02-22-2018, 15:26
http://www.teenproblem.net/a/190-teenlife/52217-zodiite-koito-zhiveiat-za-lubovta/
Това значи ли че везните са леки женички, как тъй не могат да останат сами, ами те да не са умствено изостанали маймуни, от клон на клон?

ПростотииТочкаКом.

Грозния
02-22-2018, 19:34
Блъсканица, мизерия, болести...Аз се возя в метрото всеки ден и боледувам много рядко, Господ здраве да ми дава :) !

Ауди. Ама снимки няма да давам.Поне кажи какво е.

Впечатленията ми са същите от 2 такива индивида.Трънчо, Трънчо, съвсем си изперкал, щом и на зодии си почнал да вярваш :? !

Ти сериозно ли мислиш че има нещо по-зле от Овча купел или Обеля?
Да не говорим за Красна поляна в района на Факултета където всъщност живеят българи.
Как живеят там и са живи и аз не знам.Това че ти живееш в някой от тия квартали си е твой проблем 8) !

LoadRunner
02-22-2018, 21:00
Подчовек, ти си неадекватен. Коментарът ти няма никакъв принос към отговорът на въпросът ти. И той беше ясен, в България няма по-гадни места от гореизброените независимо дали живея там или не. Подчовек.

ةتشضل انزفث
02-22-2018, 21:29
Господ здраве да ми дава
много скромно изказване :D

ةتشضل انزفث
02-22-2018, 21:30
шегувам се аби

ةتشضل انزفث
02-22-2018, 21:32

линка е важен :D :D

YoungBloodZ
02-23-2018, 06:35
Аз се возя в метрото всеки ден и боледувам много рядко

Ми ти вече си се калил, както циганите ходят голи зимата и се каляват. :D

deitona22
02-23-2018, 14:49
Ми ти вече си се калил, както циганите ходят голи зимата и се каляват. :D
Хм.
Недей сравнява циганите с оня.
Те са над него.
он
Готин ден беше.
Малко задачки останаха за уикенда,ама бързо ще бъдат приключени.

LoadRunner
02-23-2018, 16:48
Абе така и не мога да разбера какво е това G.M. и защо всички тъпаци и тъпачки го пишат по снимките си като се намърдат в лъскава кола?

Fisherman
02-23-2018, 17:22
good morning

LoadRunner
02-23-2018, 18:16
good morning

едва ли

Грозния
02-23-2018, 18:30
много скромно изказване :DЛошо ли е, че моля Господ да ми дава здраве :) ?

Ми ти вече си се калил, както циганите ходят голи зимата и се каляват. :DАз не съм циганин, мисля че на снимките се вижда :? !

Абе така и не мога да разбера какво е това G.M. и защо всички тъпаци и тъпачки го пишат по снимките си като се намърдат в лъскава кола?Правят го за да те хваща яд като им гледаш снимките във ФБ :D !

ةتشضل انزفث
02-23-2018, 19:12
Лошо ли е, че моля Господ да ми дава здраве :) ?
Аз не съм циганин, мисля че на снимките се вижда :? !
Правят го за да те хваща яд като им гледаш снимките във ФБ :D !

мачкай Гришо
не показвай никаква милост към опонентите !

ةتشضل انزفث
02-23-2018, 19:14
Абе така и не мога да разбера какво е това G.M. и защо всички тъпаци и тъпачки го пишат по снимките си като се намърдат в лъскава кола?

G. M. - good morning

не ти трябват две висшета , за да се досетиш :?

Necrologist
02-23-2018, 19:18
G. M. - good morning

не ти трябват две висшета , за да се досетиш :?

Глупости, Г.М. е Г.М. Димитров.
Просто по булеварда се разкарват хората, кво толкова.

anonymous990763
02-23-2018, 19:57

Сега попитай какво означава и G.N.

ةتشضل انزفث
02-23-2018, 21:05

въпрос с повишена трудност :D :D

tori
02-23-2018, 21:24
Ядосах се, не толкова заради проваленото събиране, колкото защото тва не беше отношението, което очаквах. Ще говорим утре кво точно не ми беше ок, де. Сигурно щеше да е хубаво да ме мързи малко по-малко, за да ида поне до денонощния за сладко, щот ми се яде сладко. Но все тая, и така ще преживея.

Fisherman
02-23-2018, 21:35

gute nacht

prosto_chovek
02-23-2018, 22:06
Знам какво искам, а не мога да го кажа. Няма да е коректно, няма да се възприеме добре, но ако се приеме, може и да е всичко. Може би ще играя на сигурно, но мисля да пробвам, усещам, че имам шанс за успех.
https://www.youtube.com/watch?v=Ss0kFNUP4P4
kappa?

rosislava_dobreva
02-24-2018, 09:48
Здравейте хора наистина незнам къде да напиша своята тема. Става на въпрос с личния ми живот. Чуствам се като на кръстопът незнам какво да правя и ми е много трудно наистина. Сега ще разкажа за какво става на въпрос. На 17 съм случайно се случи да забременея от моето гадже. Казахме първо на техните му реагираха неучаквано и така решихме да го оставя и да заживеем вече заедно. Ходихме и на лекар каза че веяе нямаме време да се махне и така. Последва и да кажем на нашите. Живеех с баба си леля и нейния мъж който ми е като мой баща майка ми не е София тя се ожени и така. Казах им всички бяха протиж това не искаха да се женя и да имам толкова рано деца искаха да направя аборт. Но понеже аз си обичах приятеля и бях много свикнала и с техните му и им казах какво съм решила, с много мъка приеха това да стане . Разбраха се и двете страни и след няколко дни дойдоха да си ме вземат, казаха че ще направят сватба те се разбраха кога. После техните му казаха че къщата има нужда от ремонт нашите отделни стаи също ще се правят, моя приятел месец преди да разберем за бебето той отиде в Германия да си земе кола на изплащане и трябва да я плати до Юни месец. Нашето бебе го чакаме август месец. И така вече аз отидох при моя мъж така да кажа, но нещата мн мн не вървят. Заради бременността ми спрях да ъяа минах на изпити не ми дава да го посещавам, техните му се опитвам да ме ограничават от наще аз това не им казвам на нашите да не станат разправий. Мислят да ям и нищо повече. От месец съм при тях веднъж по свое желание на мен да се обядат да ме чуят как съм какво правя яла ли съм не го направиха, звънят ми само да ме пипат дали по-малкия брат на моя мъж се е прибрал от училище защото не си вдигал телефона. И аз така много се обудих спрях да се колсултирам с тях защото не ме пипат както става нито нищо. Търся съвети от майка си и баба си по телефона. Мъжа ми като е почивка я не идем до баба я идем понякога защото го мързи и го е страх да кара там в дупките :/ . Споделям си с мама всичко тя ми казва да не се затварям още от сега да ходя насам натам обаче аз не го правя защото за всичко трябва да питам мъжа си... Моята баба ни каза че ще е нужно аз да отида на зъболекар защото са ми зле и той каза да добре ще отидем. На следващия ден мама искаше да говори със свекърва ми по случай сватбата да знае кога кво що дали ще се прави и накрая излезе че мама давала зор за тъпата сватба и не мислела къде ще живее внучето. Последва скандал от мъжа ми защо майка ми искала сватба защо постоянно я слушам, защо като ми казат наще какво да направя аз го правя, и аз му казах следното ,, Ако не е баба ми да помисли аз от както имам нужда нито ти нито и ваще няма да се замислят за тях е важно само да ям да седя вътре като куче и за мен да съществуват само те. Скандала стана по голям. Звъннах на мама да я питам как се е разбрала със свекърва ми тя ми каза че сватба няма има, мама е предложила просто събиране с музика, като моя майка се чуства длъжна да го направи че после като дойде детето няма да има това кога да се направи, казах и какво ми е казал моя мъж тя се ядоса от чутото и каза ,, Те какво си мислят че с един пръстен и аз айде куче си купиха за вкъщи! Незнам наистина какво да правя мама си е права, че ако не се те с баба да помислят за мен и пари да ми дадът да си купя нещо няма кой. Аз не мога просто е така да забраа за нашите и да се отрека от тях защото съм женена. Моля някой съвет да ми даде наистина не издържам баба се е поболяла техните му искат да спръ с наще че проблеми били правили. Незнам наистина аз си обичам мъжа но не мога постоянно в нерви и мисли да съм какво да правя!

ةتشضل انزفث
02-24-2018, 10:05
фейк !

Грозния
02-24-2018, 10:57
И на мен ми намирисва на фейк :? !

А и хейтя из тийн форуми.Абе къде е Турксчо :D ?
100 фейка направи докато беше баннат, сега не пише с нито един :? !

tori
02-24-2018, 11:42
Пак съм набичила яката музика, съответно съм в добро настроение, дори не знам що. Снощния филм мислех, че ще ме разреве, а то се оказа, че накрая се усмихвах като идиот на лаптопа. А заради провалените планове снощи ще получа реванш, което дори не знам какво ще е, но го чакам с нетърпение и да - с въпросния човек ако ще и в една точка да гледаме, все ми е кеф. Разбрах някакви яки работи, йейейейе. :3 Живея за 28ми и 1ви! Нямам търпение вече... Ако и тоя път не стане, ще и откъсна ръката и ще я набия с нея, след като и отида на гости.

LoadRunner
02-24-2018, 11:59
От тъолкова фейкове у сайтъ не може да различим реалните, така че нито аз лично съм ти чел нещата нито ме интересуват- омитай се
Искрено ми се искаше да ти помогна, ама..

tori
02-25-2018, 09:46
#дъното :lol" Насрах се да се смея, не мога да дишам. Хубаво е сутринта ти да започва така положително.
Много е яко да си започнеш сутринта с приятни хора за кафе, които междувременно те ръчкат да ядеш от най-якия кекс евър. <3 Освен него, обичам вече и майка ву на 100% и да - ако нещо се случи и вече не сме заедно, ще ми е бая мъчно за жената и със сигурност ще наминавам да си пием кафето. Макар че за сега няма изгледи да се разделяме, щото е перфектната комбинация от забавен и арогантен задник, който ме кара да се чувствам изключително добре само с присъствие. Изключително мил е, когато трябва. Адски интелигентен, адски циничен като реши да се бъзика, може да те храни и да му се усмихваш... Има какво да си кажеш с него, може всичко. Говорихме си снощи - бих предпочела на кея с него, вместо в Дубай с милионер, щото всяко хобаво място и всяка красива гледка губи 99% от очарованието си, ако не е споделена с него. И съм прецакана до не знам къде, че вече не мога да спя сама. И се разбира идеално с нашите, даже не знам как така от нищото... Как може да няма нещо, което да е минус?! Ебахти... Дори еднакви навици имаме, ве! И тва, където се правим дармадан окато правим секс и факта, че няма по-добър от него... И факта, че е супер сладкишест като се ухили... И трапчинките даже! <3 #нимоа, почвам да ставам Холи с тва колко е прекрасен. И ако някога си тръгне или нещо, имам чувството, че ще умра от тъга и ще се задуша от рев... Не искам да спя сама никога повече. Не искам да си ходя или да се прибира от нас. Иде ми да споделя всяка мисъл и всяко нещо, което се е случило с него. Направо ме блъска като с влак цялото това... Не вярвам, че някъде по земята има по-щастлив човек от мен в момента. Буквално си вървя кото се прибирам от тях и се хиля сама, сигурно на хората наоколо им е супер смешно да ме гледат... Един въпрос - как може?!

Едит: И да не се хваля ама ще имаме второ лапИ.

haritov
02-25-2018, 16:18
И така пия си водка сам и си вдигам тостове сам. Поне съм добра компания и мисля еднакво с гласовете в главата ми. Само ме притеснява,че един от тях все още мълчи.

prosto_chovek
02-25-2018, 18:42
Чак сега, по някаква причина прегледах предната страница и имам въпрос към някои хора:

Какво против западните квартали на софия имате бе, маняци, какво й е на Обеля? Още малко ще кажете, че и Люлин е лош? А били ли сте за по - дълго на тези места? За Красна поляна съм съгласен, де. В обеля правят най - яките дюнери в цяла София, да си знаете. А в Люлин има всичко останало.

По темата, чувствам, че тя е все по - близо и няма да я изпусна. В нея има абсолютно всичко, което искам и виждам, че е взаимно. Време е да спрем да бъдем просто приятели. Самонадъх :D

Харитон, наздраве. Аз съм си сипал една ракийка, джасам си полудомашна снежанка и си редувам мейдън, джаго, металика, джони, аеросмит, азис, vh1, dstv, в някакво такова настроение съм :D

tori
02-25-2018, 18:59
Бързам да споделя със сАфороннитситйе един МЕГА добър ремикс на Шушана, който направо ме уби от кеф.
https://youtu.be/nHWppy0lmpU

NomNomNom
02-25-2018, 20:22
всеки път като си помисля, че си нямам приятел и майка ми ми каже - спокойно, тези неща се случват, ще ти се случи скоро
се сещам за форона и как на един голям процент от хората, които пишем тук, не ни се случва
и губя надежда :Д

haritov
02-25-2018, 20:34
всеки път като си помисля, че си нямам приятел и майка ми ми каже - спокойно, тези неща се случват, ще ти се случи скоро
се сещам за форона и как на един голям процент от хората, които пишем тук, не ни се случва

Никой не иска тъща като майка ти. :D

LoadRunner
02-25-2018, 21:01

именно това щях да ти казвам
но винаги може да се успокоиш с чуждото нещастие из форума ;д

Niakoitam
02-25-2018, 21:38

Е, може и да се успокояваш и с факта, че си още млада и имаш време до 30те, а разни хора на 30+ не им се случва. :) Все пак май винаги си има някакви индиректни причини за това. А твоята причина поне доколкото съм те чел във форума е една доста изявена (може и да има и по-дребни като например, че попринцип си готин човек, но навиеш ли си на пръстта може да изригваш яко и голямо цупене да му удряш), но смятам най-изявената при теб е "ефекта на волната пеперуда" така да го нарека. От град в град, от държава в държава. Сутринта си на едно място, на обед си на друго, вечерта си на трето, а любовта като цяло има нужда да се закотвиш за постоянно в една държава, в един град.Не да си гражданка на света.Да имаш време, което може да отделиш само за любимия.Любовта не е просто хубав секс и до следващия път, смятам аз.Та такива ми ти работи. Иначе като цяло си си готин човек. Дори смятам и че сякаш си доста по-читав човек от мен самият или от много други потребители пишещи в тоя форум. :)

Поне Жабата на тоя етап е истински щастлива.Поне да се вижда, че има някой и друг щастлив човек в тоя форум.

А пък моя ентусиазъм и надежди напоследък поне за този етап бааавно намаляват и леееко се поохлаждат...

П.П. Грозен не бързай сега с репликата: "Аз нали те предупредих. Не е това, което вероятно ще си помислиш.
Холи и ти дишай спокойно по въпросите свързани със съдбата. :)

Necrologist
02-25-2018, 21:50
А пък моя ентусиазъм и надежди напоследък поне за този етап бааавно намаляват и леееко се поохлаждат...

Защо така?

tori
02-25-2018, 22:42
Поне Жабата на тоя етап е истински щастлива.Поне да се вижда, че има някой и друг щастлив човек в тоя форум.
О, да - Жабата определено е на топа на света, поне по отношение на връзката си в момента. Виж, на други бойни полета мястото, на което се намирам, може да не е перфектно, а както обикновено ок/добро/приемливо (доста по-удовлетворена съм, отколкото мои познати). Но поне в тая класация съм топа на топа на топа на топа на топа на света.

И във връзка с темата, която започнахте - всъщност изобщо не смятам, че много от хората из фороня са нещастни или не им се случват хубави неща, както спомена Номномном... Все ми се струва, че всеки си води ежедневните битки - като навсякъде по света - и ако мислиш "Ок, днес не скалъпих деня така, както ми се щеше сутринта, и заради непредвидени ситуации НЕ свърших еди-кво-си, НО свърших други 5 неща.", би трябвало да се чувстваш поне малко задоволен от себе си. Да кажем, че си прилича малко с това да си купиш кексче със свещичка за рождения ден и да го изядеш сам, вместо да си поделиш огромна торта с приятели и семейство. Нещо като утешителна награда. Пак си изял една камара захар, пак си задоволен откъм захар, реално не си назад. Всеки ден засичам хора, които мислят по точно обратния начин - едно подредено под конец ежедневие, в което понеже някой не е свършил задача номер еди-кой за деня, но е свършил още 4875175 непредвидени неща, се счита за провалил се днес и мрънкайки, освен че товари другите, товари и себе си. Това наричам нагласа. (осъзнавам колко тъпи са примерите, да) Много от нещата, които правим/имаме/виждаме/усещаме като добри или лоши зависят точно от нагласата ни и от гледната точка. Ако смяташ, че не си достатъчно добър за даден човек, губиш мерака да извадиш най-доброто от себе си, за да впечатлиш. В тоя ред на мисли, чакаш на една съдба, на неква случайност или на разположението на звездите да те съберат с него, а ти просто си стоиш с пръст в устата, друг пръст в гъза и чакаш да падне тавана на лятното кино. (Поне от време на време може да сменяш, за да е забавно...) Ми, не. Не е тва начина. Ставаш си от мързеливия задник, почваш да виждаш нещата малко по-реално и адекватно, а не от гледната точка на вечно преебания, бачкаш здраво и ако щеш правиш чудеса от храброст и си печелиш хубавото. Без значение дали говорим за повишение в работата, човека от мечтите или друга тотална кретения, която в крайна сметка, теглейки чертата след получаване, абсолютно можеш да пропуснеш. Но не това е, което обсъждам аз лично.
На много от потребителите не им се случват наистина лоши неща и не са наистина нещастни, просто не гледат през правилния цвят очила И не вършат нищо, заради това. Много от потребителите тук са мързеливи льольовци, които смятат, че някой с нещо им е длъжен в тоа скапан живот, баце. И много от потребителите са просто недоволни от факта, че има едни други хора, които заговарят непознати, правят секс и си имат сериозни стабилни връзки. Или че другите си скъсват гъза, изкарват пари и си купуват по-скъпи коли/дрехи/етц. Или друго.
Например Грозния: на колко потребители е говорил в раздела, че не трябва да правят еди-кво, за да свалят еди-коя мацка понеже 100% щяла да ги отреже? Някой води ли класация? Ами, да, като мислиш, че си некадърен, се навиваш да вярваш, че си такъв и реално не става нищо, щото си мислиш само за провала, той те тормози и накрая наистина се проваляш и друг ти чука мацката от мечтите. А ти продължаваш да си с пръст в устата и пръст в задника.

Fisherman
02-25-2018, 22:49

който търси намира

HollyGolightly
02-26-2018, 00:14
Счупена, чувствам се счупена. Много неща съм очаквала, но не и това.
Предполагам и това ще мине.

deitona22
02-26-2018, 05:52
Хм,сняг в столицата.
Какво ли следва от това?
А,да.
Големи задръствания,киша след 2-3 дена и непроходими тротоари.
Единствения "+" е ,че е малко по-красиво и приятно,поне докато вали.

YoungBloodZ
02-26-2018, 05:55
Хм,сняг в голямото село.

fixed

deitona22
02-26-2018, 06:10
fixed
Прав си.

AnarchyBoy
02-26-2018, 09:05
Абе вие пияни ли сте ве.. Сняг да има в банско.. Ходете му се радвайте..
За тези от нас които пътуват много е ужасно..
Вчера бях дневна (300км общо)
Днес съм нощна айде още една 300ка
После имам Ходене До София (200 общо)
После пак до София (100 на отиване)
И после Сандански (170 от София)
И после 150 обратно до Кюстейнджъл.
Тва ако не карах куаттро щях направо да си срежа вените. Времето е отвратително.
Пак ни хванаха "по бели гащи" Хем се знаеше за тая виелица знаеха, че ще вали като гъз знаеха и пак снегорините не бяха готови. :)
А снощи след работа като минах през София да си видя женътъ, поне 3-4 човека по Сливница и Ситняково пред мен се плъзнаха и се удариха..
Тва да не можеш да си изчистиш столицата при условие, че имаш предварителна информация....

Fisherman
02-26-2018, 10:50
само се оплаквате путки малки,в квартала в който живея нито един човек не си изчисти тротоарите снегорина ли трябва да се качи там да ги чисти?

Fisherman
02-26-2018, 10:52
само претенции всички заслужават голяма заплата,голяма пенсия и голям кур и чисти улици,родили сте се заслужили

AnarchyBoy
02-26-2018, 10:53
само се оплаквате путки малки,в квартала в който живея нито един човек не си изчисти тротоарите снегорина ли трябва да се качи там да ги чисти?

A точно е ся т'ва правих пред къщата на нашите (че бях там за малко с брата да се видя) та майка ми довечера като се прибира от работа да не хвърли кънките по тоя лед..
Пред блока иначе беше чисто, но предполагам му влиза в задълженията на портиера ли деазнам...

Fisherman
02-26-2018, 10:54
A точно е ся т'ва правих пред къщата на нашите (че бях там за малко с брата да се видя) та майка ми довечера като се прибира от работа да не хвърли кънките по тоя лед..
Пред блока иначе беше чисто, но предполагам му влиза в задълженията на портиера ли деазнам...

еми само аз и ти сме брат дето излизаме да чистиме

AnarchyBoy
02-26-2018, 11:06
Абе има ама слабо.. докато карах е ся, масово хора по улиците ходят щото тротоарите не са чисти..
Но и за 1 час навън не видях 1 снегорин де..
Та и хората са зле и тия горе в управлението и те са мега зле.
АКо всеки си свърши качествено работа положението ще е пей сърце.

tori
02-26-2018, 11:49
Мега красиво е затрупало на вън и продължава да вали. Само където е студ и духа като седмокласничка в цикъл, иначе нямаше да има проблеми. Минава ми през главата за мен и гадта в хижа в планината, много дърва, литри вино и камина. И ест храна и презервативи + няколко настолни игри, за да не скучаем, книжки и лаптоп БЕЗ ИНТЕРНЕТ, но с много сериали и филми. И като ми втръсне вътре на топлото, да ходя да го отъркалям в някоя пряспа. :3 И да има борба със снежни топки. И да си правим палачинки. И да ни е топло, но не само на телата. И да се смея каква е шматка. :3
Всъщност, дори в нас да дойде, пак нямам против, защото и тук е топло и хубаво. Общо-взето, всяко място е хубаво, когато е тук.
След малко трябва да ида да свърша нещо до личната - пак ще раздава бележки на поразия жената. Междувременно ще запася с цигари и нещо сладко, за да не се налага да излизам. Тая сутрин ключалката на входната врата беше замръзнала от снега, бях утф?! Много е хубаво, както каза анархито, че не трябва да пътувам. Чак не знам в други ден тя как ще си идва, че тоя Кръстец в сухо време влаковете не могат да го вземат, камо ли в такъв сняг. Трябва да купя и мартеници, бтв. Много мразя да избирам мартеници.

polly.678
02-26-2018, 13:23
здравей можеш ли да ми дадеш съвет??

anonymous908491
02-26-2018, 13:40
https://www.instagram.com/angelbengal/

на кой му трябват деца
вземете си котка

tori
02-26-2018, 13:54
https://www.instagram.com/angelbengal/

на кой му трябват деца
вземете си котка
Оле, какво е сладкишестоооо... :3

RiB
02-26-2018, 14:01
идва му краят... още една прекрасна история с лош край - поне разбрах, че не е в мен проблемът. Важното в края на деня е да разбереш, че си бил прав, дори и за предишнтие си връзки - не че те уводлетворява, но по-добре чист, отколкото опетнен и грешен.

YoungBloodZ
02-26-2018, 15:31
Всички жени се радват на снега, защото никога не го чистят... :?
Хаштаг равноправие

tori
02-26-2018, 15:59
Всички жени се радват на снега, защото никога не го чистят... :?
Хаштаг равноправие
А, аз днес метох няколко пъти стълбите пред входната врата на двора, щото на няколко пъти като излизах за цигара и щях да падна. :д

Грозния
02-26-2018, 18:37
и губя надежда :ДТи си жена - няма шанс да останеш сама, освен ако не си твърде придирчива и не отбласкваш нарочно мъжете.
Споменавала си много пъти, че около теб се въртят разни мъже, но по разни причини ти не искаш да имаш връзка с тях и най-много оставате на ниво приятели.
Извинявай че ще ти го кажа, но сама си си виновна :? !

именно това щях да ти казвам
но винаги може да се успокоиш с чуждото нещастие из форума ;дЕвалата Трънчо и аз мисля същото :D !
Например като видя теб и се сещам, че толкова озлобен и агресивен, може да е само някой в по-тежко положение от мен и ми става по-леко на душата :razz: !

Е, може и да се успокояваш и с факта, че си още млада и имаш време до 30те, а разни хора на 30+ не им се случва. :) Ако една жена не се е бракувала до 30, вече е стара мома :D !

tori
02-27-2018, 12:35
Начи, вятъра спря и спря да вали, но е страшен студ и е страшен лед долу. Трябва някак да стигна до бебчо, щото колата така или иначе, няма да запали да дойде да ме вземе най-вероятно. Вариантите са такси и тролей. До спирката все някак ще стигна, така че всичко е точно. Само трябва да си свърши работата + да ми изсъхне косата. Ще рече, че към следобед ще ида начи. Супер, поне ще се видим. :ддд 48 часа трудно издържам, почвам да ставам наистина оувърли атачт, което не е хубаво.
Пак съм си набичила музиката и ми е кеф, стоя си на топличко и тая седмица НИКАКВО мърдане до унито, все тая ми е кво става - ще отработвам другата седмица. Да го духат, ако мислят, че в тоя студ и лед ще се вдигна.
Вчера нищо не свърших, щот беше затворено - само където търпях вятър и забиващ се сняг в муцуната. Как се ядосах, само аз си знам, но поне запасих цигари и сладко. Дори не съм отваряла цигарите още. :ддд Но виж - сладкото си замина геройски.
Най-вероятно няма да се прибира гадта, явно се е ошашкала. Ама и аз да трябваше да мина най-високата гара, и аз щях. :дд Ще станат три месеца още малко, почва да ми втръсва. Ако не бях свикнала от мъжкия нъдъпъ да не си е в България въобще, сигурно щях да се чувствам по-кофти ама ей го на - търпя. Ще ми даде ли някой тиквен медал за което? Не? Еееее, че тъпо...

Fisherman
02-27-2018, 14:12
много вали с тая демокрация

Fisherman
02-27-2018, 14:12
едно време не падаше 1 снежинка на пътя

deitona22
02-27-2018, 15:05
Киша тайм.
Нормално ли е за цял ден,говоря за вчера,да видя точно 2 снегорина,един от които беше вдигнал греблото?И това в центъра на селото.

haritov
02-27-2018, 18:18
и отново на път

само дето ще ми се наложи да пренощувам в София а как го мразя тоя селски регион

какво да се прави нищо не се дава даром на тоя свят
такъв съм си явно и такъв ще си умра,поне мога да видя света по различен начин

divergent
02-27-2018, 19:26
Майните уж с големи претенции, ама днес нашият участък от пътя беше перфектно изчистен, а след кръговото, където вече се води в тяхната област, пътят беше в трагично състояние. Ама те една година вече си оправят булевардите, нормално да нямат време за междуградските пътища...
Плановете ми бях на път да се провалят - бяха ме разбрали погрешно за декорацията на тортата, а той не беше на мястото, където очаквах да го заваря, за да му поднеса изненадата, но за първи път в живота си запазих спокойствие и излязох от ситуацията по най-добрия начин, като всичко завърши добре. Физиономията му когато ме видя с кутията и картичката пред вратата не ми излиза от главата. Човек колкото и да се прави на корав и безчувствен, не може да скрие емоцията, когато цъфнеш пред входната му врата супер неочаквано с такава тематична изненада.
Онова нищожество не спира да ме тормози и не знам дали ще мога да се справя сама, а не искам да намесвам странични лица, въпреки че неколкократно са ми предлагали само с две приказки да го накарат да ме остави на мира. Дано му писне и се откаже сам.

tori
02-27-2018, 23:28
Колко е миличък, не мога... <3 Говорим си, че е гладен и иска сандвич, предлагам да идем да ни направя и той "Не, аз си имам принцеса да я гледам, аз ще направя сандвичите!" и аз съм ооооооооооооооо <3 #наймилотомито <3 Колко още може да ме кара да се усмихвам?! Не мога, бе! <3 А тоя поглеееедддд... Колкото пъти го видя и съм свършила душевно. Не знам, не мога. <3 Два дни стоях на далеч от него и ся просто не мога. Даже не искам да става утре, за да си ходя, искам още време да кибича покрай него и да си го гушкам, да се тормозим и всимко. :3 Сефте се чувствам по тоя начин.

divergent
02-28-2018, 19:40
Гледах "Железният светилник" на *тятар*. Гледам го за трети път, все различни постановки. Тази се предполагаше, че ще е най-добрата, ако съдим по името на театъра, чиито продукт е. Е, оказа се най-кошмарната. Адски преекспонирано, на моменти си беше чиста пародия. Имам чувството, че дори актьорите не бяха подходящо подбрани. Признавам, че ме удариха в емоциите на кулминационната сцена, но като цяло не ми хареса.
Днес Годсмак пуснаха нова песен, която не мога да чуя даже в спотифай и този факт допълнително допринася за лошото ми настроение.
Напрежението вкъщи е осезаемо, ако утре ме хванат, буквално ще ме изселят. В онзи клюкарник е почти невъзможно отношенията ни да останат незабелязани и да не бъде докладвано, но ще направя всичко по силите си да запазя тайната за колкото се може повече време.