View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Niakoitam
10-14-2017, 18:40
Усещам, че сякаш доста екстремно бързо започвам да се привързвам все повече и повече в каката. Което като цяло май не е в мой интерес, защото най-вероятно и като миналите пъти пак аз ще съм патещия. Колкото повече, толкова повече. Но...какво да направя като се държи точно така както на мен ми се иска, че даже и много повече. С половин дума не, а с 1/4 даже. На момент дори и без думи. Просто се сеща и сякаш и идва отвътре дори и да не знае какво ми допада и би ме зарадвало. Е, единствено може да се досети, че досега нацелва идеално нещата като вижда истински доброто отношение от моя страна. Огледално на нейното разбира се Но докога?...
LoadRunner
10-14-2017, 19:04
тоя път не ми харесва поста ти, много е постен, също така много е кратък а съм свикнал да го чакам и очаквам все едно чета някоя статия в нета
така че другия път се постарай
да знаеш че любимите ми жанрове са драма,трагедия и по действителен случай
Niakoitam
10-14-2017, 19:09
Радвам се че си имам поне един фен тук. :) А поста можеше и да е много по-дълъг, ма...не искам. Този път предпочитам да съм мааалко по...мистичен, че все пак това е форум и знам ли кой го чете... :)
deitona22
10-14-2017, 19:15
Радвам се че си имам поне един фен тук. :) А поста можеше и да е много по-дълъг, ма...не искам. Този път предпочитам да съм мааалко по...мистичен, че все пак това е форум и знам ли кой го чете... :)
За ирония си чувал,нале?
LoadRunner
10-14-2017, 19:17
За ирония си чувал,нале?
нее
сериозен съм
тук друго интересно не остана
anonymous990763
10-14-2017, 19:20
Niakoitam, скоро имал ли си някакъв интересен сън?
Niakoitam
10-14-2017, 19:21
За ирония си чувал,нале?
Абе аз съм чувал ама ти май си забравил да чуеш. :D Ако пък този път е искрен, още по-добре. :)
Niakoitam
10-14-2017, 19:25
Niakoitam, скоро имал ли си някакъв интересен сън?
Откакто започнах да заспивам към 2-3 часа през ноща, което е доста често през последните 3 и нещо месеца или не ги помня или помня само бегли детайли от тях. А за отношения и общуване особено като в последните дни, е...с драго сърце бих "заплатил" с част от сънищата си. :)
anonymous990763
10-14-2017, 19:30
Откакто започнах да заспивам към 2-3 часа през ноща, което е доста често през последните 3 и нещо месеца или не ги помня или помня само бегли детайли от тях. А за отношения и общуване особено като в последните дни, е...с драго сърце бих "заплатил" с част от сънищата си. :)
Знаеш ли каква е причината сънищата да се забравят?
deitona22
10-14-2017, 19:32
нее
сериозен съм
тук друго интересно не остана
Толкоз по-зле за тебе.
Niakoitam
10-14-2017, 19:39
Сънищата в голямата си част се забравят веднага след като ги сънуваш, ако не ги запишеш. Просто аз винаги или съм ги помнел супер детайлно или съм си ги припомнял чрез виждането на напълно случаен предмет от ежедневието, който е присъствал в тях. В момента няма такива запленяващи разкази. Не знам защо. Дали защото при заспиване след 0 часа както правих преди не се запомнят, дали поради друга причина, дали, защото вече ги изживяваш...ха дано..., или просто, защото вече си ги разтълкувал правилно изпращаните ти от някъде послания, незнам...Факт е, че от почването ми на работа в мината,
даже от по-рано (която вече приключих) детайлните ми сънища почти напълно секнаха...
divergent
10-14-2017, 19:40
Аз не знам. Сподели, понеже много ме вълнува причината да не мога да си спомням какво толкова хубаво съм сънувала, а приятното усещане да чувствам цяла сутрин.
divergent
10-14-2017, 19:42
Сънищата в голямата си част се забравят веднага след като ги сънуваш, ако не ги запишеш
Аз някои още от началото на края на съня си не ги помня изобщо, а има и такива от предишни години, които помня във всеки един детайл.
anonymous990763
10-14-2017, 19:42
Сънищата в голямата си част се забравят веднага след като ги сънуваш, ако не ги запишеш. Просто аз винаги или съм ги помнел супер детайлно или съм си ги припомнял чрез виждането на напълно случаен предмет от ежедневието, който е присъствал в тях. В момента няма такива запленяващи разкази. Не знам защо. Дали защо при заспиване след 0 часа както правих преди не се запомнят, дали поради друга причина, дали, защото вече ги изживяваш...ха дано..., или просто, защото вече си ги разтълкувал пеавилно изпращаните ти от някъде послания, незнам...Факт е, че от почването ми на работа в мината,
даже от по-рано (която вече приключих) детайлните ми сънища почти напълно секнаха...
Близо година си записвах сънищата веднага след като се будех и така съм стигала до записване на 7 различни съня за една нощ. След време обаче започнах да ги помня много по-трудно, затова питах.
Niakoitam
10-14-2017, 19:46
Аз някои още от началото на края на съня си не ги помня изобщо, а има и такива от предишни години, които помня във всеки един детайл.
При мен е ставало случайно и не с умисъл, но както казах, ако си спомниш предмет от съня може да се вторачиш в реалността в същия предмет и доста голяма е вероятността сънищата ти на нишка да изплуват с времето. :)
anonymous990763
10-14-2017, 19:48
Аз не знам. Сподели, понеже много ме вълнува причината да не мога да си спомням какво толкова хубаво съм сънувала, а приятното усещане да чувствам цяла сутрин.
Аз не знам, затова и попитах. :D
И мен ме дразни отвътре когато знам, че съм сънувала нещо интересно, но не си го спомням.
Ей ся се ебаваха с мен за заплащането, което получавам на работа - била съм вземала повече пари от приятеля си. Ми, не. :ддд Смятах ставки и на двамата, смятах заплащане за месеца, премислих пак и за часовете. Хау баут но бич?! Той ми взема по 250-300 лева месечно отгоре, а иначе аз съм била милионерчето. На всичкото отгоре работи и по-малко часове от мен. Кажи-речи взема двойно на час. :ддд И пак се мръщи. Пък доста хора на нашите заплати си издържат семействата и децата, а ние издържаме само себе си. Вярно, че ни излизат много харчилъците от лигавщина ама тва е просто. Нямаш право да се оплакваш, мамка му. Пък като стане дума за пари и двамата все живи да ни ожалиш - нямаме за семки.
dreamwalker
10-14-2017, 19:50
Ако сънувахте това, което аз сънувам, нямаше и да си мислите да записвате, хохохохо.
Niakoitam
10-14-2017, 19:55
Ако сънувахте това, което аз сънувам, нямаше и да си мислите да записвате, хохохохо.
Папагала ли сънуваш? :)
dreamwalker
10-14-2017, 19:57
Папагала ли сънуваш? :)
Pun intended?
LoadRunner
10-14-2017, 19:59
Толкоз по-зле за тебе.
ами аз това казах
като няма постинг ми е зле
LoadRunner
10-14-2017, 20:00
Сънищата в голямата си част се забравят веднага след като ги сънуваш, ако не ги запишеш. Просто аз винаги или съм ги помнел супер детайлно или съм си ги припомнял чрез виждането на напълно случаен предмет от ежедневието, който е присъствал в тях. В момента няма такива запленяващи разкази. Не знам защо. Дали защото при заспиване след 0 часа както правих преди не се запомнят, дали поради друга причина, дали, защото вече ги изживяваш...ха дано..., или просто, защото вече си ги разтълкувал правилно изпращаните ти от някъде послания, незнам...Факт е, че от почването ми на работа в мината,
ха стига бе, уволниха ли те?
Niakoitam
10-14-2017, 20:10
ха стига бе, уволниха ли те?
Да, и да не повярваш точно да следващия ден довели и назначили 19 годишната щерка на един багерист там Случаенос?!? И не ме уволни, прекрати ми договора, защото беше временен в полза на работодателя.
LoadRunner
10-14-2017, 20:14
Да, и да не повярваш точно да следващия ден довели и назначили 19 годишната щерка на един багерист там Случаенос?!? И не ме уволни, прекрати ми договора, защото беше временен в полза на работодателя.
бахти и пачата, сигурно много съжаляваш за това изгубено време, хич ама хич не е малко
аз щях да и търся сметка и то доста грубо
LoadRunner
10-14-2017, 20:30
ха стига бе
има нов филм от планетата на маймуните ли?
не знаех, пише 2017 значи е нов, нали така
Niakoitam
10-14-2017, 20:40
Взех досега около 320 лв на три транзакции заради това загубено време и си чакам още 100. Един месец трудов стаж, един месец осигуровки и това е. Какво да и кажа. Ще каже, че не съм се справял. Нищо че на седмия работен ден ме сложи сам до средата на дена и после грешки съм имал. А това, че принтера се сещаше да печата от десетия път и после печаташе по няколко пъти, че имаше надраскани със спрей важни цифри на вагоните, че още не бях свикнал с почерка на другите и че нямах тефтерче с написани номера като другите, какти и че постиянно нови и нови неща излизаха не е от значение. Тресна ме на колегите и до третия ден не дойде и да ме види. Като я питах нещо ми отговаряше едвали не все едно съм и изял обяда и трябваше да и вадя думите с ченгел. Като мишка ми каза веднъж като останахме насаме, че не съм се справял та никой не разбра, последните дни или не говореше с мен или очеизвадно ми се заяждане. И накрая ми измрънка пред една там да си дам документите така че и тя не разбра за какво. Един месец след това, една нейна уж приятелка работеща там ме засича на улицата и ме пита защо не съм би днес на работа...Казах и че вече си имат едномесечна 19 годишна служителка и вече тъй като е минал един месец трябва да се справя перфектно. Разказал съм и на всеки, който ме е питал за честната шефка. Тя ми е съгражданка. А иначе всичко ми го разказа едната колежка като ходих да си взема нещата. А още при първото и мрънкане като се оплаках на един служител там ми каза, че най-вероятно се е метнала на баща си и вече си е намерила друг. Та така. Всъщност...може пък и добро да ми е направила. Отначалото бяха две неща, а после станаха поне 20. Отначалото парите бяха едни, после се оказаха други, пък и натраншове, пък и с яко забавяне, пък и одръжки големи. И да, там има практика за презначаване, но...доброто шефче и това пропусна да ми спомене. :)
Всъщност няколко дни преди да ми измрънка насаме първия път сънувах, че някой ми каза. Няма да работиш това, но ще взимаш 900 лева. Е, още не взимам 900 лева, но пък и наистина не работя това. Поне половината от казаното се случи. :D
dreamwalker
10-14-2017, 20:45
*19-годишна
Niakoitam
10-14-2017, 20:47
*19-годишна
Да, щяла два дни да учи, два да работи Пък редовната обучителна някъде я забравяме. :)
Мисля, че и виждах снимки във фейса скоро. С това маникюрче, ако ходи и да взима проби не знам как ще изкара дълго. :)
LoadRunner
10-14-2017, 20:48
да ама колко месеца работи за тия 450лв не беше ли цяло лято
п.с. млада кръв, не си ъпдейтнал с новата снимка на наща приятелка още, кво се бавиш?
Niakoitam
10-14-2017, 20:54
да ама колко месеца работи за тия 450лв не беше ли цяло лято
Не, от 11ти Юли до 8ми Август. Трябваше да ме задържи до 11ти, но не се удържа просто. :D
Само сега дето имам едно малко гадно петно в трудовата книжка.Номер едикой си член едикой си или в превод Договорът е прекратен, защото работника не може да се справя с трудовите си задължения...
dreamwalker
10-14-2017, 20:56
Да, щяла два дни да учи, два да работи Пък редовната обучителна някъде я забравяме. :)
Мисля, че и виждах снимки във фейса скоро. С това маникюрче, ако ходи и да взима проби не знам как ще изкара дълго. :)
Столкваш 19-годишни момичета ли, дядо.
Niakoitam
10-14-2017, 20:58
Столкваш 19-годишни момичета ли, дядо.
Не съм я столквал. Просто комшията ми каза фамилията и, написах името във фейса и туй то...
LoadRunner
10-14-2017, 21:05
Не, от 11ти Юли до 8ми Август. Трябваше да ме задържи до 11ти, но не се удържа просто. :D
Само сега дето имам едно малко гадно петно в трудовата книжка.Номер едикой си член едикой си или в превод Договорът е прекратен, защото работника не може да се справя с трудовите си задължения...
тази е бахти мръсната мастия, работодателите винаги гледат като те отпращат ако не ти е в полза поне да не ти е във вреда
а тая, за пръв път чувам
освен ако наистина не си някакво шимпанзе че да не се справяш ма едва ли
Niakoitam
10-14-2017, 21:13
тази е бахти мръсната мастия, работодателите винаги гледат като те отпращат ако не ти е в полза поне да не ти е във вреда
а тая, за пръв път чувам
освен ако наистина не си някакво шимпанзе че да не се справяш ма едва ли
Ами тя по друг начин не можеше, защото трябваше да ме държи поне 6 месеца пробен срок.
Обаче като малко поседях там, уставих че....е ако аз бях най-големия проблем там да са цъфнали и вързали направо. :)
LoadRunner
10-14-2017, 21:15
Ами тя по друг начин не можеше, защото трябваше да ме държи поне 6 месеца пробен срок.
има по взаимно съгласие с 1 месец предизвестие , освен ако не пише друго в договора
Niakoitam
10-14-2017, 21:27
има по взаимно съгласие с 1 месец предизвестие , освен ако не пише друго в договора
Мани ще и избяга девойката. :D
И баща ми каза на комшията, че някакъв му казал, че си е предварително гласена, но нещо се е позамотала и аз съм я изпреварил.
Че имаше неща, които не бях напълно усвоил имаше, обаче че имаше много хора включително и колеги, които ми се чудеха как за толкоса кратко време съм усвоил толкова много неща също имаше. Или какво? Видя ме на 7ми в приятелски отношения и заобиколен от колегите и...абе я на 8ми направо си взимай книжката и си ходи. И тази дето си я взимах ми вика: То тук е за предимно по-възрастни хора.:D
Мани ще и избяга девойката. :D
И баща ми каза на комшията, че някакъв му казал, че си е предварително гласена, но нещо се е позамотала и аз съм я изпреварил.
Че имаше неща, които не бях напълно усвоил имаше, обаче че имаше много хора включително и колеги, които ми се чудеха как за толкоса кратко време съм усвоил толкова много неща също имаше. Или какво? Видя ме на 7ми в приятелски отношения и заобиколен от колегите и...абе я на 8ми направо си взимай книжката и си ходи. И тази дето си я взимах ми вика: То тук е за предимно по-възрастни хора.:DИзгонили са те за да назначат щерката на багериста, повече от ясно е!
Но не се коси - онази ако трябва да изпълнява същите задължения, сигурно няма да се справи, пък и работата е мръсна и тя сигурно няма да ѝ хареса :D !
С бившата шефка също не се занимавай, пожелавам ти да си намериш по-добра работа. Успех :) !
LoadRunner
10-15-2017, 12:00
Абе вие сериозно ли си мислите че багеристите имат някакви позиции особено пък в държавно предприятие особено пък с шефка с която нямат никакъв ежедневен досег един с друг?
Niakoitam
10-15-2017, 12:23
Първо. С шефката гарантирано имат всякакъв досег и второ, шефката определя хората за при нея на дадената позиция, а шефовете нагоре просто си се подписват в знак на съгласие след това.
ةتشضل انزفث
10-15-2017, 16:14
Hякой от вас днес ходи ли на маратона днес ?
Аз ходих , беше страхотно. Изпита за прием в МВР пасти да яде в сравнение с това тичане , което беше
anonymous908491
10-15-2017, 17:50
Изпита за прием в МВР пасти да яде в сравнение с това тичане , което беше
значи си тичал 3 км, иначе въобще нямаше да го сравняваш с полицейските физзарядки
ةتشضل انزفث
10-15-2017, 18:09
значи си тичал 3 км, иначе въобще нямаше да го сравняваш с полицейските физзарядки
5 км без малко
ةتشضل انزفث
10-15-2017, 18:17
Леле как ми се ядат форнети с пица. Утре смятам да омета едно пакетче по случай днешното сваляне на кг след тичането :D :D :D
Че колко кг да си свалил?
Снощи открихме ебахти пицата, просто не е реално колко яка беше. <3 Не е като любимата ми с четири сирена, но определено много я бива. Сега си лежа, отново гладна естествено, и си полежавам, чудейки се кого да накарам да ми плясне тонера на косата, щото сама няма да мога. Ей ся ставам да пия кафе, да ям и да ходя да свърша едни работи. Няма да се бавя много, обещавам. А и ми се прави някакъв сладкиш... Сигурно ще търся идеи.
AnarchyBoy
10-16-2017, 07:08
Той е бил по програма от бюрото, там е или дисциплинарно освободен или трябва да си намери друга работа и да се прехвърли.
Жоре парите са били различни, щото ти ги е плащало бюрото по труда и всъщност е г/д нормално, аз преди няколко години бях по една програма, с работодателя се бяхме разбрали за 800 лева + бакшиш /барман в 5 звезден хотел/ и като ми дойде първата заплата 500 лева и си викам УАТ ДА ФАК?
Работодателя беше супер точен обаче и ми обясни, че тези 6 месеца парите ще ми идват от бюрото (това е един вид облекчен режим за частните фирми за стимулация за назначаване на нови кадри) и за това са толкова, но ми каза да отида в счетоводството и си ми дадоха 300 лева и така всеки месец. след 6тия месеца ме "преназначиха" (това за което казваш, че не са ти казали) и вече бях на 1200 лева + бакшиш, без да съм вързан към програма.
Niakoitam
10-16-2017, 07:31
Анархи, назад си с материала относно мен малко. :D Миналата година бях по програма 6 месеца към общината и си ги изкарах. Тази година си бях на постоянна работа с така наречения временен до 6 месечен договор в полза на работодателя.И тази работа не е имала никаква връзка с бюрото по труда.
AnarchyBoy
10-16-2017, 08:33
Тогава са те преебали ;/
Niakoitam
10-16-2017, 09:38
Напоследък взеха да се пораждат някакви терзания в мен с въпроса...дали в действителност?!?
От предишната ми работа, която си беше по програма минаха 3 месеца и нищо не се случи. Минаха и 6 и 9 и 12 и...пак нищо интересно не се случи.
Тази работа сега си беше редовна. Е хубаво, на първия месец приключи, но....на 11ти Октомври приключи точно третия месец откакто започнах. И...рано е да се говори, но поне стана нещо мааалко по-различно. Сякаш и аз правя нещата по малко по-различен начин. Не мисля хиляда хода напред и то в негативна посока преди да кажа нещо.Карам го доста открито без задни мисли, че нечии уши могат да порастнат.Всичко върви гладко, леко и по детски непредизвикано.Попринцип си падам малко столкърче и искам да познавам много добре хората, с които общувам. В случая сякаш като че ли ми е неудобно да попитам. Не защото знам, че няма да ми бъде казано. Вероятно ще ми бъде казано и тройно повече...само дето и аз ще трябва да говоря за себе си и...магията има опасност да изчезне след навлизането във битовизмите. Някак съвсем различно се чувствам. И...май не е особено нормално да си поглещам телефона поне по 10пъти на ден за да видя дали случайно нямам някое пропуснато съобщение на телефона и то след толкова кратко време...
А всъщност дори е и края на годината, когато пък според разни хороскопи трябвало да разцъфна и годината ми щяла да се превърне от супер гадната внай-готината.
Дали? Или просто поредните илюзии...
Fisherman
10-16-2017, 12:00
*19-сантиметрова
добре
Напоследък взеха да се пораждат някакви терзания в мен с въпроса...дали в действителност?!?
От предишната ми работа, която си беше по програма минаха 3 месеца и нищо не се случи. Минаха и 6 и 9 и 12 и...пак нищо интересно не се случи.
...
Дали? Или просто поредните илюзии...Какво "дали"?
Какво очакваш да се случи :? ?!
Niakoitam
10-16-2017, 19:05
Твърде сложен въпрос ми задаваш. Да го кажем така. Ще ми се да бъда щастлив...някога...
А също ми е и супер интересно дали живота във бъдещето и събития в него могат да се предскажат от ясновидци, правилно разтълкувани сънища, хороскопи и т.н. Ако имаш още въпроси, може да ме попиташ на ЛС. :)
LoadRunner
10-16-2017, 19:30
А също ми е и супер интересно дали живота във бъдещето и събития в него могат да се предскажат от ясновидци, правилно разтълкувани сънища, хороскопи и т.н.
Много ясно че не, няма такава професия ясновидец, всички са лъжльовидци, трябва да си много глупав че да вярваш в хора които могат да виждат повече от теб.
Бъдещето е променливо и зависи от конкретни персонални действия на база моментни и проектни решения, но е променливо защото ти винаги спонтанно може да промениш решението си което пък мигновенно води но низ от нови събития, целият ти живот би бил по-различен ако станеш 1 минута по-рано или по- късно, също така 2 минути по-рано или по -късно, и така нататък (до безкрайност)
Ок, първото ми боядисване сама мина. Беше страшно и омазано. :ддд Ест, понеже е некво полу-перманентно, всичко се изчисти и ми се измиха ръцете и намазаната червена муцуна. С боя няма да го направя никога това, обаче, че бая червено ще има навсякъде. Еми, ще видим колко ще издържи и дали ще оцъкам две седмици с това ама силно се надявам поне за поддържане да успея да го ползвам някак си. Щото е яка идея и на добри пари. Ще видим, обнадеждена съм май.
Не съм доволна, обаче, че не свърших нищо друго освен това... Имах някакви планове, които се сгромолясаха с гръм и трясък когато ми се обадиха да ми кажат, че трябва да смяна болен колега в почивния си ден. Ми, не мога да откажа просто...
Ей ся гледахме един от нашете си сериали. Пак - мразя излизащи в момента сериали. Мразя. :( Искам и роялса да почва вече... Даже дата не знам ама искам.
В унито некви зайцЯ се зазяпваха в жалката ми особа и май помислиха, че са попаднали в рая, хахах. Обичам да разлайвам кучетата пинякога.
Осознах колко точно не-романтична съм, когато ми каза "нали си моята принцеса?!" пък мен ме досмеша, щото си мислех за принцеси с кайма и кашкавал.
Niakoitam
10-16-2017, 20:02
Да, пък акп знаеш колко "глупаци" вярват все още в способностите на баба Ванга. :)
А от моя живот ще ти дам само един пример за може би лек знак от съдбата.А такива съм забелязвал много. Както в моя така и в чуждите животи. Когато знаците се пропускат често съм забелязал, че се усилват и в един момент сякаш...някой рязва преждевременно нишката и следва...преждевременна смърт на доста по-млади години след сериозни или по-малки физически наранявания, които биват пренебрегвани преди това по горе долу един и същ повод. Примери мога да ти дам бол. Или...не играеш по правилата на Биг Брадър. Съответно биваш изхвърлен от него. За един единствен човек знам, че все едно някой го пази и не знам защо. Не е от най-читавите. Обаче при поредното качване на колата му от влак върху стълб баща му, който бил с него възкликнал: "Ако не бях с теб, вериятно вече щях да съм на оня свят".
Та едно при примерчетата с мен. Аз не съм комфликтна личност и не съм някой биткаджия. Винаги съм избягвал и конфликти заради очилата си. Докато един път наистина ми накипя, не реших да го играя мутра и не ошамарих един. Бях щастлив и доволен от постъпката си. Докато сле д много малко време бе се организараха трима и тоя набития не ме изненада изотзатзе. Е, пак изяде боя, но ми счупи челюстта. Разминах се с малко. Само със скоби, без операция и с ядене през сламка един месец. Сякаш някой ме побутна и ми каза: Алоу, баце къде си тръгнал това не е твоя път. Съпри се.
Дай да дам и още един пример. Когато решавах, че не ми пука в коя посока е движението ми се случиха три неща. Първия път спря кола на около два метра от мен. Втория на сантиметри. Третия направо ме качи върху капака си за щастие със съвсем леки наранявания. Това породи в мен такива страхове, които ми поставиха супер граници и на практика промениха цялата насока на живота ми. Покрай миналогодишната ми работа пък, която дойде случайно доста страхове понамаляха или изчезнаха. Защо и хората да нямат неразкрити способности?
LoadRunner
10-16-2017, 20:50
Докато един път наистина ми накипя, не реших да го играя мутра и не ошамарих един. Бях щастлив и доволен от постъпката си. Докато сле д много малко време бе се организараха трима и тоя набития не ме изненада изотзатзе. Е, пак изяде боя, но ми счупи челюстта. Разминах се с малко. Само със скоби, без операция и с ядене през сламка един месец. Сякаш някой ме побутна и ми каза: Алоу, баце къде си тръгнал това не е твоя път.
Как така не си го ошамарил а пък са те дебнали, как ти е скочил в гръб и ти е счупил челюстта а пък си го набил а са били 3ма? Ти супермен ли си, нещо не разбрах? То на никой не му е това пътя ама като ти се навират кво да направиш? Не може само да се мълчи на такива боклуци.
Попринцип и аз имам такива случки които не създавам но ми се случват и няма кво да направя, сигурно доста хора имат.
Ми няма нищо божествено в тия случай.
Просто ти си глупав че си мислиш че бог те е спасил.
Твърде сложен въпрос ми задаваш.Въпросът е много прост - ти даваш сложни обяснения (бръщолевения), от които само 1% имат някакъв смисъл.
Ще ми се да бъда щастлив...някога...На всеки му се иска, но някои не успяват (въпреки че го искат)! В този живот не всичко зависи от нас!
...Я пак ама кратко, с 3 до 5 изречения, става ли?
Niakoitam
10-16-2017, 21:43
Как така не си го ошамарил а пък са те дебнали, как ти е скочил в гръб и ти е счупил челюстта а пък си го набил а са били 3ма? Ти супермен ли си, нещо не разбрах? То на никой не му е това пътя ама като ти се навират кво да направиш? Не може само да се мълчи на такива боклуци.
Попринцип и аз имам такива случки които не създавам но ми се случват и няма кво да направя, сигурно доста хора имат.
Ми няма нищо божествено в тия случай.
Просто ти си глупав че си мислиш че бог те е спасил.
Така. Малко хронология, че от тоя форум тръгват велики истории.
1.Тъмна нощ и една компания от 6-7 човека сме отишли в едно училище.
2. Единия ме издразва като ми налита и яде шамарите
3.Тръгваме към нашата улица.
4.Аз разговарямс други, а той и още двама си шушукат нещо зад гърба ми.
5. Както си говоря и устата ми е отворена този нещо изостава.
6.Засилва се отдалече и със скок като баскетболист ме тресва точно в дясната страна на челюстта явно с мисълта или да ме повали или ф
да избяга.
7.Главата ми отхвърча в ляво като топка, но някак успявам да запазя равновесие и почти по инстикт го хващам за едната ръка.
8. Изяжда още няколко удара в лицето и един шут в топките.
9.Братовчед му, дето ми се обявява за супер приятел ме хваща за рамото и ме издърпва назад. Аз изгубвам равновесие и падам.
10. В това време се намесва и брат ми.
11. Докато съм паднал на земята третия ляга отгоре ми за да ме задържи с тялото си викайки първия да дойде да ме набие.
12. След два неуспешни опита, първия е наплашен и не идва. Всичко приключва.
13.С брат ми си тръгваме. Адреналина ме отпуска. Усещам силна болка в устата си, мърдане на зъб, дрсщешо на езика и вкус на кръв, която поглъщам.
14. Установявам, че не мога да ям попара дори и ме боли даже и като преглъщам. Ясно. Имам счупен зъб.Цяла нощ изпитвам болка, а на сутринта пред устата ми на възглавницата има едно стабилно петно кръв.
15. При зъболекарката. Абе той как издържал ноща. Зъба е здрав, но имасчупена челюст.
16. По-подробни издледвания.Абцес, разкъсани тъкани и излезли счупени кости от дясната страна долна челюст. Спукана горна лява челюст. Абе ти катастрофа ли си претърпял. Имаш късмет, че счупванията са, където има повече мускули та се отъваваш без операция.Усложнения, хапчета, антибиотици, дренажи. 10дни във болница 30 дни яденесъс сламка,трудно говорене, миене с препарат за жабурене и така.
Останалото, че съм глупак просто няма да го коментирам. Нали знаеш, че попринцип най-големите глупаци първи сочат с пръст. :)
Niakoitam
10-16-2017, 21:50
Въпросът е много прост - ти даваш сложни обяснения (бръщолевения), от които само 1% имат някакъв смисъл.
На всеки му се иска, но някои не успяват (въпреки че го искат)! В този живот не всичко зависи от нас!
Я пак ама кратко, с 3 до 5 изречения, става ли?
Грозен, въпроса е ти какво точно искаш да прочетеш? Нали ти казах, че ако толкова те тресе любопитството може да ми драснеш и ЛС. Вероятно знам какво искаш да прочетеш. Е няма пък да го напиша...:)
dreamwalker
10-16-2017, 22:59
добре
Не мога да повярвам, че се включваш само за да коментираш това.
pandabear
10-17-2017, 10:38
Мисля, че го обикнах. Но ме мъчи нещо. Изпитвам някакъв страх да му го кажа. Лошото е, че не мога да си го обясня този страх. Аз чух думичките от него преди доста време. Не е спирал и да ми ги доказва. Ех, защо съм толкова сбъркано човече понякога...безумно щастлива съм и сама си преча на щастието...
Едит: реших да прочета хрониките на някойтам. Нарича се абсцес.
Niakoitam
10-17-2017, 16:22
Абе не знам как точно се нарича само знам как като не му обърнаха внимание 3-4 дни врата ми се изду като на мутра и после други ми казаха, че пак било по-добре, че е било при долната челюст, защото при горната имало много по-важни и прецакващи се неща.
divergent
10-17-2017, 17:01
Възможно ли е да обичаш някого толкова много, че дори една година след като вече го няма, дори и да сте прекарали толкова малко време заедно, ти продължаваш всеки един шибан ден да си спомняш за него и да продължаваш да страдаш? Възстановяваш ли се някога изобщо от болката, която ти носи смъртта на едно от най-прекрасните същества, които са били в живота ти? Какво остава, когато част от теб си отиде? Можеш ли да продължиш, когато идолът ти, най-яркият ти пример за живот, загуби живота си?
Аз мога. Започвам всяка сутрин с думите, които ти веднъж ми каза, за да ми вдъхнеш сили. Прекарвам всеки ден в мисли за всичките ни хубави моменти и всяко едно нещо ми напомня за теб. Всяка вечер гледам към онази звезда на небето, която блести най-силно, защото вярвам, че това си ти. Повече няма да те видя, но пък мога да те усетя - чрез вятъра в лицето ми докато съм на мотора, чрез вкуса на любимото ни питие в любимия ни бар, чрез тръпките, които ме побиват всеки път, когато пея нашите песни...
Живя твърде малко на този свят, но живя прекрасен живот, опита от всички сладости и сбъдна всичките си мечти. Винаги си бил и винаги ще бъдеш най-голямото ми вдъхновение. Заради теб и аз ще живея живота си на пълни обороти, ще бъда смела като теб и ще поемам рискове. Ще бъда щастлива и в моето щастие ще бъдеш и ти. Ще продължаваш да живееш чрез мен и чрез всички други, които те обичат.
Страхът, че ще те забравя вече го няма. Нима е възможно да забравиш най-хубавото нещо в живота си? Малките ни моменти винаги ще присъстват в сърцето и ума ми, защото тези спомени са единственото, което ми остави. Моля те, идвай по-честичко в съня ми! Там мога да те прегърна отново, да чуя прекрасния ти глас и да видя чаровната ти усмивка! Там отново сме заедно както преди една година! И в сънищата си, и в реалността, аз те обичам и ти благодаря, че беше част от живота ми!
Приключих с емоционалната изповед, сега ще си дрънкам по-разбъркано.
Вчера разбираемо беше тъжен ден. Не спрях да мисля как докато аз съм си правила кефа сред природата, той е спрял да диша. Чувствам се някак виновна, някак гузно за това, въпреки че е нямало как да знам. Но дори и да не съм знаела, пак ми става супер тъпо да гледам снимките от онзи ден, на които съм широко усмихната, без изобщо да осъзнавам, че в тези запечатани щастливи моменти аз съм изгубила най-прекрасното същество.
Вечерта обаче не ми беше толкова скапана, защото едно мижаво съобщение от точния човек осмисли иначе шибания ми живот. Не очаквах да ми проговори отново или дори да ми пише, но ето, че се върна! :D Това означава, че възраждам плановете за подаръка за рождения му ден.
Осъзнах, че се чувствам потисната от родителката си. Когато живеех в Пловдив, си вършех всичко сама супер уверено. Когато се наложи да направя нещо вкъщи, дори да става дума за елементарна домакинска дейност например, аз се чувствам супер несигурна, просто защото майка ми е наоколо, скептично настроена, сигурна, че ще се орезиля и не ставам за нищо. От това "светене" логично очакваното се случва заради притеснението ми. Ако "упражнението" се повтори когато мама цербер е на работа, всичко си минава перфектно, ама иди ѝ обясни, че ме пресира и не се чувствам комфортно, когато е наоколо докато правя нещо...
Разбрах още някои неща и съжалих, че изобщо съм опитала да си оправям отношенията с този човек. Дадох един шанс, сега се връщам към сладкото отмъщение и съсипване на студентския ѝ живот. :)
Днес на два пъти използвах неустоимият си убедителен поглед и с помощта на непоклатими аргументи, се освободих от ходене на две лекции, без това да ми се отрази върху оценката на края на семестъра.
Вече си имам електрическа кана и ще пия по-често чай, защото няма да ме мързи да си го правя.
LoadRunner
10-17-2017, 17:48
Млада кръъъъъъъъъв, аве много изоставаш с материалите вече /бахти яките вежди/
http://prikachi.com/images/927/9199927O.jpg
LoadRunner
10-17-2017, 18:22
забравих да кажа че на някойтам историята е бахти нелепата и се движи в бахти мишкарската компания а за брат ти ще си спестя коментара
то кви са тия братя и приятели
Мисля, че го обикнах. Но ме мъчи нещо. Изпитвам някакъв страх да му го кажа. Лошото е, че не мога да си го обясня този страх. Аз чух думичките от него преди доста време. Не е спирал и да ми ги доказва. Ех, защо съм толкова сбъркано човече понякога...безумно щастлива съм и сама си преча на щастието...Ти си новата Мегз Каканашева :razz: !
https://images.chinahighlights.com/allpicture/2015/10/e269212a41dd4f999d9a4d26_298x199.jpgМного интересно :) !
http://prikachi.com/images/927/9199927O.jpgТрънчо, това ли ти е виртуалното гадже :D ?
Само не разбирам какво общо има тази с Юнгблудз?
забравих да кажа че на някойтам историята е бахти нелепатаИ аз мисля, че тази история леко куца :? !
deitona22
10-17-2017, 18:50
[img]http://prikachi.com/images/927/9199927O.jpg[/im
Крайно време е да си вземеш очила.
pandabear
10-17-2017, 18:54
Ти си новата Мегз Каканашева :razz: !
извинявам се за невежеството си, но коя е тази дама?
и би ли обяснил защо?
мерси.
Niakoitam
10-17-2017, 19:02
забравих да кажа че на някойтам историята е бахти нелепата и се движи в бахти мишкарската компания а за брат ти ще си спестя коментара
то кви са тия братя и приятели
Какво точно против брат ми имаш да се изказваш? А относно историята...тя е отпреди около 11 години. Относно въпросната компания.След случая вече аз и брат ми не бяхме в нея. Другите двама правиха опити да се върнат в живота ми, но аз не го позволих. Друг е въпроса, че имаше и мнооого желаещи да ги превъзпитат та кой една кой две седмици ги нямаше от полезрението ми след излизането ми от болницата. :)
ةتشضل انزفث
10-17-2017, 19:12
Джошуа и Пулев пропада :cry:
LoadRunner
10-17-2017, 19:41
и би ли обяснил защо?
мерси.
ти си купуваш рокли от нея не са прай
LoadRunner
10-17-2017, 19:42
Какво точно против брат ми имаш да се изказваш? А относно историята...тя е отпреди около 11 години. Относно въпросната компания.След случая вече аз и брат ми не бяхме в нея. Другите двама правиха опити да се върнат в живота ми, но аз не го позволих. Друг е въпроса, че имаше и мнооого желаещи да ги превъзпитат та кой една кой две седмици ги нямаше от полезрението ми след излизането ми от болницата. :)
брат ти е трябвало да раздава юмруци на поразия, а то....
Niakoitam
10-17-2017, 20:03
Викаш да биеме двамата оня а? :D
Нищо, че първия път като го сбих брат ми и братовчед му бяха от другата страна на училището. А брат ми винаги би скочил за мен. Аз съм с една идея по-миролюбив от него.
Друг е въпроса, че зад гърба на брат му на този дето ми се обявяваше сам за най-добрия приятел и е братовчед на бития се въртеше доста местен криминален контингент.
Объркана съм, нямам търпение и се чувствам зле едновременно. Каква палитра от чувства, а?! Уплашена съм като зайче по Е71, май има такъв път? УатевА, просто не ща да стане като последният път и да съм пренавита пък отсреща да се блъскам в стена. Това е.
Имам нужда от тва да се свия в него и да заспя за колкото се може по-дълго. И да - разомарована съм, че е първа и не мога да хвана такси и да ида у тях да се гушкаме. Просто не ми се спи сама.
Цял ден ме боли главата и ми се вие свят, ще кажеш, че съм пияна пък аз не съм пила толкова отдавна... Какъв алкохолизъм ме беше ошамарил лятото, а сега съм трезва. Не е хубаво да си трезвен. Ама и не ми се пие.
anonymous908491
10-17-2017, 20:34
Изпитвам някакъв страх да му го кажа.
като му го казваш си представяй, че стоиш и го казваш пред сто човека
нещо подобно като да го кажеш тук, ако бяхме сто човека
защото при горната имало много по-важни и прецакващи се неща.
корените може да са свързани със синусите, а те са свързани с мозъка
ама при теб няма риск нещо в мозъкът ти да се преебе
колко повече
Niakoitam
10-17-2017, 20:53
Каза лоботомирания червен дедко...:D
anonymous908491
10-17-2017, 21:01
Каза лоботомирания червен дедко...:D
казва ти го човек, който не може да бъде уволнен
за да назначат на негово място няква кифла
Niakoitam
10-17-2017, 21:04
казва ти го човек, който не може да бъде уволнен
за да назначат на негово място няква кифла
Нямам съмнение в това.Вас ви слагат партийно, по наследство и до живот...:)
dreamwalker
10-17-2017, 21:05
:lol:
anonymous908491
10-17-2017, 21:08
за коя партия говориш, защото гробарските партийни назначения
задминаха всичко, което беше преди 89-та, гербер прост
LoadRunner
10-17-2017, 21:09
Викаш да биеме двамата оня а? :D
Нищо, че първия път като го сбих брат ми и братовчед му бяха от другата страна на училището. А брат ми винаги би скочил за мен. Аз съм с една идея по-миролюбив от него.
Друг е въпроса, че зад гърба на брат му на този дето ми се обявяваше сам за най-добрия приятел и е братовчед на бития се въртеше доста местен криминален контингент.
прав си с това за контингента ама по принцип при самозащита на момента не се мисли май много много за кви контингенти иде реч
LoadRunner
10-17-2017, 21:11
въй сериозно ли? тряя си много тъп че да си от герб
нищо че няма за кой ама тва да тръбиш "аз съм от герб" .......
anonymous908491
10-17-2017, 21:14
той гласувал за герб, за да му намерят работа
малко след изборите го уволняват
даааа
на следващите избори да гласува за тези, които му обещават трудов договор, и без това си продава гъза, поне да го продава срещу няква гаранция
Niakoitam
10-17-2017, 21:21
Не отклонявай темата сега така гузно. Кажи нещо за БКП сегашно БСП и лъчезарната ви лидерка едновремешна седесарка Корнелченцето Нинова. :)
dreamwalker
10-17-2017, 21:22
Вие сте уникални.
anonymous908491
10-17-2017, 21:24
Не отклонявай темата сега така гузно. Кажи нещо за БКП сегашно БСП и лъчезарната ви лидерка едновремешна седесарка Корнелченцето Нинова. :)
старото бкп няма нищо общо със сегашното бсп
връзката между тях приключи още през 97-ма
ма като си говорим за бивши партийни величия
я преброй, колко такива имате в гроб
към 80% от ръководителите ви са пазарували от кореком редовоно по онова време
dreamwalker
10-17-2017, 21:25
Папагал, защо не искаш да коментираш брат си, на мен ми е интересен.
anonymous908491
10-17-2017, 21:31
може да си говорим и за теб
а за да ни е по-весело и интересно
ще дам фейса ти на някой тукашен
някой толкова досаден, че с месеци
ще си прави нови профили там
след като му блокираш поредния
dreamwalker
10-17-2017, 21:36
може да си говорим и за теб
а за да ни е по-весело и интересно
ще дам фейса ти на някой тукашен
някой толкова досаден, че с месеци
ще си прави нови профили там
след като му блокираш поредния
Браво, Замалко Замалков.
anonymous908491
10-17-2017, 21:44
Браво, Замалко Замалков.
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/316856_305322949482598_760863874_n.jpg?oh=ac90dd1a 77d099ab7062cd31d2380927&oe=5A77BEA6
golemiq_korab_minava
10-18-2017, 06:50
Скоро имам ржд и минавам заветните 22. След което този път окончателно напускам тиин форума.
Попугай, ти това не трябваше ли да го сториш на 19-20?
defender
10-18-2017, 13:02
Скоро имам ржд и минавам заветните 22. След което този път окончателно напускам тиин форума.
Попугай, ти това не трябваше ли да го сториш на 19-20?
Човек, какви са тези ограничения дето си поставяш, че ставаш на 22 и напускаш форума. Защо? Каква е причината? Ако не го напуснеш, какво ще стане? Все едно форума ти пречи да пораснеш ли? Не се излагай, форумен приятелю. :)
ПП: Е, сега ако вземеш се ожениш, имаш деца и нямаш време е друго нещо.
Заеби, няма се занимавам повече с простотии. Не ми трябвало нищо да знам... Ми, ок, тогава и ти нищо няма да получиш. Само ме е бяс, че ще проваля едни пари, където вожеше да ги изхарча по-като света + мога да си навлека страшни проблеми. Правя го, щото съм обещала, общо-взето. Иначе ми умря всяко желание. Ама не е като да не съм свикнала да съм разомарована. Майната му, и тва ще мине.
golemiq_korab_minava
10-18-2017, 14:04
Човек, какви са тези ограничения дето си поставяш, че ставаш на 22 и напускаш форума. Защо? Каква е причината? Ако не го напуснеш, какво ще стане? Все едно форума ти пречи да пораснеш ли? Не се излагай, форумен приятелю. :)
ПП: Е, сега ако вземеш се ожениш, имаш деца и нямаш време е друго нещо.
23г.
Да. Форумът би следвало да е предназначен за деца и млади хора. Да кажем средно до 25. Свободното време може да е по-пълноценно прекарване.
ةتشضل انزفث
10-18-2017, 16:00
FUCK MY LIFE
ةتشضل انزفث
10-18-2017, 16:01
He знам за какво живея
и би ли обяснил защо?
мерси.Потърси из нета и ще разбереш коя е :D !
FUCK MY LIFE"Никой не умира девствен, животът преебава всички!"
He знам за какво живеяЗащо?
Да не скъса с гаджето?
divergent
10-18-2017, 17:01
Цял ден ме боли глава, а никога не ме е боляла глава. Ще умирам.
anonymous990763
10-18-2017, 17:43
Цял ден ме боли глава, а никога не ме е боляла глава. Ще умирам.
Удари едно караоке и ще видиш как ще спре.
deitona22
10-18-2017, 17:55
о.0
Логиката наподобява тази на "Убавия"
он
Д*е*ба гадния грип.
anonymous990763
10-18-2017, 18:26
о.0
Логиката наподобява тази на "Убавия"
он
Д*е*ба гадния грип.
Логиката е, че с това нейно гласче ще си излекува главоболието.
golemiq_korab_minava
10-18-2017, 19:53
Не трябва ли с добро към събеседника?
Добре, защо трябва да е така? Тъкмо си казвам "Наистина си струва" и следва поредното разочарование. И то не само едно, а направо едно след друго. Не разбирам. Аз ли го overthink-вам, или нещата стоят точно така както ги виждам. В някакъв омагьосан кръг съм, щастие - дупка - щастие - дупка и така до безкрай. Не знам, понякога си мисля, че не заслужавам повече. И може би е така, знае ли човек...
divergent
10-18-2017, 21:13
Има само петък и събота, дотогава няма да оцелея.
Най-много ме е яд, че ще пропусна Нова година и концертите, също и за пропилените пари за шофьорските курсове и семестъра, който няма да изкарам. А, и на нашите може да им е тъпо. И тук-там на още един-двама.
За мен беше чест да бъда част от този форум, радвам се, че успях да срещна на живо поне малка част от готините хора тук, с останалите ще се видим в някой друг свят.
AnarchyBoy
10-19-2017, 12:10
Добре, защо трябва да е така? Тъкмо си казвам "Наистина си струва" и следва поредното разочарование. И то не само едно, а направо едно след друго. Не разбирам. Аз ли го overthink-вам, или нещата стоят точно така както ги виждам. В някакъв омагьосан кръг съм, щастие - дупка - щастие - дупка и така до безкрай. Не знам, понякога си мисля, че не заслужавам повече. И може би е така, знае ли човек...
С риск целият форум да ми се нахвърли, че "дръзвам" да те коментирам :?
Прекалено много разчиташ на други обстоятелства за собственото си щастие, вкопчваш се в няк'ви хора очаквайки да те направят щастлива, което може и да става за няк'во кратко време, но в един момент пак си на старият хал.. В няк'ви преживявания, предмети, усещания. очакваш да стане чакаш го и то никога няма да стане.
Това и на мен ми е говорено стотици пъти, но докато не започнеш да бъдеш щастлива от самата себе си, нищо няма да успее да те ощастливи и ще си в подобни дупки.
HollyGolightly
10-19-2017, 13:17
Значи аз ако карам със слушалки, ще ме глобят, ако са ми затъмнени предните стъкла на колата също, но онези могат да карат с чаршафи на главите и напълно лимитирано периферно зрение. Една днес за малко и да ме блъсне няколко пъти. Сложила чаршафа и се хвърля от едното платно в другото без да гледа. Не случайно в техните страни нямат право да шофират :?
С риск целият форум да ми се нахвърли, че "дръзвам" да те коментирам :?
Прекалено много разчиташ на други обстоятелства за собственото си щастие, вкопчваш се в няк'ви хора очаквайки да те направят щастлива, което може и да става за няк'во кратко време, но в един момент пак си на старият хал.. В няк'ви преживявания, предмети, усещания. очакваш да стане чакаш го и то никога няма да стане.
Това и на мен ми е говорено стотици пъти, но докато не започнеш да бъдеш щастлива от самата себе си, нищо няма да успее да те ощастливи и ще си в подобни дупки.
От написаното как реши, че става въпрос за човек?
Не се заяждам, просто си препрочетох поста няколко пъти и не виждам нещо, по което да изглежда така. :Д
AnarchyBoy
10-19-2017, 15:53
От написаното как реши, че става въпрос за човек?
Не се заяждам, просто си препрочетох поста няколко пъти и не виждам нещо, по което да изглежда така. :Д
1во, не говоря единствено от поста ти
2ро не говоря конкретно за човек ;д
dreamwalker
10-19-2017, 17:46
Значи аз ако карам със слушалки... racism intensifies
Значи караш по-зле и от тях.
Но винаги е много интересно, когато имигрант критикува други имигранти.
HollyGolightly
10-19-2017, 18:38
Това continuous education е толкова ненужно и time consuming. Не виждам причина да има задължително аудио към текста, което не можеш да прескачаш и да трябва да прекарвам по точно опеделено време на всяка страница. Все пак не съм сляпа, мога и сама да си го прочета набързо и да продължа.
Нищо чудно че за 45 страници ми казаха да си освободя 8 часа за да го направя. Поне не съм само аз де. Всички около мен пуфтят и мрънкат 8-)
1во, не говоря единствено от поста ти
2ро не говоря конкретно за човек ;д
Така изглежда, извинявай.
ПТ: Това е последното нещо, което очаквах да се случи днес. ;д Продуктивен ден, по-добре прекаран от вчера със сигурност. Е, едно притеснение, при това доста сериозно, в повече, но смятам да изчакам още малко и да видя дали съм права.
divergent
10-19-2017, 19:50
Бях почти сигурна, че скоро положението ще се успокои, но въобще не съм очаквала такова развитие за такъв кратък период от време. Толкова силно съм се вкопчила в тази идея, че станалото ме удари в емоциите. Не съм сигурна дали плаках от радост заради краткия миг на съвършенство, или заради болката, която ми носи мисълта, че съм толкова близо до щастието, но никога няма да мога да се докосна до него. Чудя се от кое боли повече - да се откажеш от нещо, за което толкова силно копнееш, или непрекъснато да бъдеш на крачка от него, но без да имаш възможността да го достигнеш?
anonymous990763
10-19-2017, 20:32
Чудя се от кое боли повече - да се откажеш от нещо, за което толкова силно копнееш, или непрекъснато да бъдеш на крачка от него, но без да имаш възможността да го достигнеш?
Второто.
УМИРАМ от шибан студ, щото не съм спала като света. Мразя да ме ръчка да му ходя на гости, когато е първа. Ей ся се вдигам и тичам да си мия зъбките, че имам няма 25 минути и трябва да вървя на работа. А и съм гладна като животно... + няма време за кафе. Толкова рано сутрин направо мразя живота си.
Довечера... :3
divergent
10-20-2017, 12:19
Сутринта не си чух алармата и се събудих в 7 и 10. Изхвърчах от нас в и 25 и в 7:31 бях пред кафето, което беше затворено. Отидох до магазина, върнах се, то си стои все така тъмно. Изчаках кротко до и 45 и звъннах на шефа, който спокойно ми отговори с "Добро утро" и в следващата секунда беше "Аааааааа идвам, идвам!" Първите двама клиенти за деня си поръчаха кафетата в картонени чашки, защото се успали и закъсняват за работа. Според мен метеоритният дъжд снощи е нарушил пространствено-времевия континиум.
HollyGolightly
10-20-2017, 13:18
Днес 6, утре 24… winter is coming ама не точно. Сега съм пред дилема да вадя ли зимните дрехи или да почакам до декември-януари 8-)
Искам студ и сняг
dreamwalker
10-20-2017, 17:13
Хората без покрив над главата си не искат студ и сняг.
Niakoitam
10-20-2017, 17:33
Засега колкото повече време минава, толкова по очарован оставам от нея.
След като и споделих, че малко си падам столкърче и малко съм я постолкнал и знам разни неща...Реакцията и беше...нямаше невероятни драми или дори и твърди поучителни слова. Реакцията и беше нещо от рода на...голямо важно, нямам проблем с това.
Иначе днес една пръскачка с вода след хубаво напомпване и оставяне за една, две минути буквално ми се взриви с егати пукота в краката ставайки на парчета, докато гледам в друга посока. За момент нищо не чувах. После повече и един куп време ми пищяха заглъхналите уши. Даже дясното още ми пищи леко. Човек да не знае от какво да се пази...
HollyGolightly
10-20-2017, 18:14
Петък е най-после. Цял ден си казвам че няма да се ядосвам за нищо и постоянно излизат някакви глупости.
Ако планът пропадне още един път, просто ще си тръгна. Не желая да си развалям хубавото настроение. А и на нея подарък трябва да купувам, та ранното прибиране ще ми даде време за всичко.
Поне неговият подарък е Даже опакован вече 8-)
LoadRunner
10-20-2017, 19:55
Младото агънце къде ли ми се губи?
То е по-скоро Яренце де.............
anonymous990763
10-20-2017, 20:05
Безсрамници.
http://news.bnt.bg/bg/a/846132-ee
LoadRunner
10-20-2017, 20:07
Безсрамници.
http://news.bnt.bg/bg/a/846132-ee
абе ти не се занимавай с глупости ами опрай подписа.....
anonymous990763
10-20-2017, 20:12
абе ти не се занимавай с глупости ами опрай подписа.....
Наричаш това глупости?!
Къде ти е съчувствието.
golemiq_korab_minava
10-20-2017, 20:27
Индистиче..
LoadRunner
10-20-2017, 20:30
Наричаш това глупости?!
Къде ти е съчувствието.
подписааа
подписааа
anonymous990763
10-20-2017, 20:40
подписааа
подписааа
Подпис тук, подпис там.
LoadRunner
10-20-2017, 20:59
пуснал съм оплакване, ти неадекватна ли си
anonymous990763
10-20-2017, 21:10
пуснал съм оплакване, ти неадекватна ли си
Какво по-точно те смущава?
LoadRunner
10-20-2017, 21:27
Какво по-точно те смущава?
уврежда ми зрението
разбира се по-добрия вариант е блокаж
ако не пише няма да ми го уврежда
anonymous990763
10-20-2017, 21:32
уврежда ми зрението
разбира се по-добрия вариант е блокаж
ако не пише няма да ми го уврежда
Екраните вредят на зрението.
То е важно и трябва да се пази, така че намаляването на часове пред екрана може би е по-добрият вариант за нуждите ти.
подписааа
подписаааТрънчо, а моят подпис дразни ли те :) ?
Ако не - мога да го сменя :D !
NomNomNom
10-21-2017, 13:43
Първи оглед на кола в Понеделник
Проблемът е, че толкова искам да купя точно тази ( заради оранжевата кожа) , че се притеснявам, че това ще направя, вместо да прегледам още няколко :Д
Иначе, веселбата с колата
там, където живея, няма къде да я паркирам ( освен срешу 3 евро на час )
съответно ако я купя, трябва да я държа някъде до 15ти ноември ( когато се изнасям )
Същевременно за 15ти ноември ми трябва кола, защото там, където се изнасям, е малко тип парк/гора
Същевременно, сега ми отгговарят, че няма такава къщичка, каквато планирах да резервирам, и малко драма, което означава, че трябва да експедитирам купуването на жилище, за да не си давам половината заплата за наем
Което ме стресира, защото с ремонтите и обзавеждането не знам как ще се оправя, като нямам опит в поддърането на жилище дори + всичко останало тип застраховки, включване на вода, газ, ток, интернет
хаштаг гроуинг ъп ис челинджинг
едит: истината е, че всичко това ме плаши, плаши ме, защото няма да ме направи по-прекрасна, а само ще ми задълбочи всички проблеми
divergent
10-21-2017, 15:26
Не съм и подозирала, че съществува нещо по-кофти от лекция в събота сутрин. Ами съществува. Очертава се денят ми да е още по-приятен, благодарение на половин литър ароматно кафе.
Разлято в скута ми.
Габрово в мен се обажда, че процедурите с кафе са изключително полезни за кожата, а пък тези дънки и без това бяха в супер скучно синьо.
Мария си мисли как ще прекара половин ден, в който хората ще я гледат странно все едно се е напишкала и наакала едновременно.
А на Никол не ѝ пука особено, защото мирише на кафе, а това за нея е най-прекрасният аромат на света и винаги си е мечтала за такъв парфюм.
Изводът е, че животът е като кафето - прекрасен във всичките си състояния!
Следобеда се возих в пунто.
Тези дни обръщам абсолютно всичко в сексуален контекст, направо не разбирам какво ми става. Не, че не се знам каква съм, обаче не съм очаквала да си го призная.
^Шизофренията не е хубаво нещо.
ПТ: Притеснението от онзи ден беше безпочвено. Още на следващия ден се разбра. Макар че не е лошо да си имам едно наум. Иначе се чувствам добре. Животът е прекрасен, когато си кажеш "майната му, ще си го живея както аз си знам". И колегите са страшни пичове. Е, нещо не ни се получа организацията за 8-ми и накрая ще трябва да се чудим кой къде да е на домашно най-вероятно, но какво да се прави. Изсмуквам си ги от пръстите тия неща в момента, пиша колкото да не е спам, а иронията е, че всяко 2-ро мнение тук е спам. #балиго
Правя простотии, но това не е неясно за никого по земата въобще. Чувствам се сравнително хубаво, но ще си го платя после - сто на сто. И пак не ми дреме. :ддд
pac0line
10-22-2017, 09:08
Искам пържени филийки със сиреньеееееее
deitona22
10-22-2017, 15:11
^^Те ева.
И на мене ми се доядоха.
он
Времето най-накрая ще се оправи.
YoungBloodZ
10-22-2017, 19:19
[img]http://prikachi.com/images/927/9199927O.jpg[/img
Аз я видях във фейсбук, ама реших да не я пускам тук, за да те пробвам. :D
anonymous908491
10-22-2017, 19:24
Аз я видях във фейсбук
мдам, пък аз видях Цвет
LoadRunner
10-22-2017, 19:25
мдам, пък аз видях Цвет
така и не разбрах коя е тая мома
anonymous908491
10-22-2017, 19:28
така и не разбрах коя е тая мома
неосъществен еротичен блян на някои модове
dreamwalker
10-22-2017, 19:34
Обича клоуни.
LoadRunner
10-22-2017, 19:39
като визия няма да я видим, ясно
dreamwalker
10-22-2017, 19:40
Ти си я виждал.
LoadRunner
10-22-2017, 19:46
Ти си я виждал.
тъй ли
кога бе
я подсети че някои сме късопаметни
dreamwalker
10-22-2017, 19:52
Тайна.
LoadRunner
10-22-2017, 20:05
Тайна.
нали знаеш мнението ми относно тайните
докажи или не се е случило
на слухове не вярвам
anonymous908491
10-22-2017, 20:49
като визия няма да я видим, ясно
представи си някоя с циците на евок, със задник като на твоята любима вафла и с крака като на мегито
Ем, някво още не знам къде съм и кво правя, а пък се надявах да измисля нещо, ако ще в движение. Доста е кофти, че върших тъпотии през главата му, не е като да не е. Ама все пак ще ми мине. Може би някога, някой ден... В някой друг свят... :дд Писна ми от драми и тъпотии, ще ми се просто да си изчезна на самотен остров и да дъня коктейли, въпросът е там, че аз сама се тикам между шамарите. И така.
HollyGolightly
10-23-2017, 01:40
След гласовете от миналото, които решиха да се обадят когато най-малко имах желание да ги чувам и то по супер кретенски начин, определено имах нужда от тази разходка днес. Не беше по план, ама май така нещата се получават най-добре, когато нямаш точен план за нищо и не бързаш за никъде. От доста време не ми се беше случвало.
Бахти, Прат Пит свалил младо гадже и забрави Анджи, мен продължават половин година вече да ме тормозят що не съм се съберяла с бившия... ПиснА ми на маргаритката вече, бе! Още питат и разпитват що, пък то няма еднозначен отговор. Пети месец подкарах и аха приключих с новия си човек, що простотии сътворихме заедно, те още ме занимават с глупости. Ма аз съм си виновна, че не се издърпах на някъде като завърших да не виждат и чуват кво става, та да съм си на спокойствие. Ебах тва разнищвоне и тия клюкарски изпълнения.
Поне утре съм само на уни, няма да се тероризирам с работа. <3 Ще мога да свърша и некви други неща та всичко ще е шест точки. Евентуално може и кафе да завъртим, ако има време.
Като цяло май тия два дни простотии ми харесаха, може би и не се чувствам чак виновна за нищо, но виж - уморена - ДА. И гладна. И имам нужда да се изкъпя с моите си неща, където си ги харесвам, че взех неква мостра на веган шампоан и съжалих стабиУно, взех си и мостра на измивно за лице - пак съжалих... Просто искам да се отпусна и да си гледам клипчета в тубата, да се радвам на гласа на любимата влогъркаи да си лешперя из нас без да ме занимават. И без друго в тоя дъжд не ми се прави друго...
deitona22
10-23-2017, 18:04
, мен продължават половин година вече да ме тормозят що не съм се съберяла с бившия... .
Що не се ?
Абе, нямате ли си друга работа всички?! Таман се оплаквам, че още ме ръчкат и ти пак в ребрата със "ЗАЩО?!"... На никого за нищо не съм длъжна да се обяснявам, бе мамка му! Все питате що еди-кво-си ама никой не пита що нямам алкохол наблизо... И днес дали съм яла шоколад/сладко въобще.
deitona22
10-23-2017, 20:08
Абе, нямате ли си друга работа всички?! Таман се оплаквам, че още ме ръчкат и ти пак в ребрата със "ЗАЩО?!"... На никого за нищо не съм длъжна да се обяснявам, бе мамка му! Все питате що еди-кво-си ама никой не пита що нямам алкохол наблизо... И днес дали съм яла шоколад/сладко въобще.
Моето беше нарочно.
Хехех.
Не се впрягай.
Niakoitam
10-23-2017, 21:22
Дали не започвам прекалено опасно да си играя с огъня?...
anonymous908491
10-23-2017, 21:33
Дали не започвам прекалено опасно да си играя с огъня?...
Да не би да си я сръчкал във фейса ?
HollyGolightly
10-23-2017, 22:06
Много мразя да закъснявам, после целият ден ми върви накриво.
И е време да си сложа лимит на пазаруването. Спрях за един пакет ябълки и се прибрах с кашон неща дето не ми трябват. Поне не забравих ябълките 8-)
divergent
10-24-2017, 11:46
Днес Дрейк и щастието ми имат рожден ден. На тази дата са родени само прекрасни същества. Надявам се всичко да протече по план и да няма неприятни изненади.
В събота заминавам и ще остана там за два дни. Колкото повече приближава уикендът, толкова повече се разколебавам дали искам да се виждам с тези хора. В началото много се вълнувах, но сега възникват притесненията дали всичко ще мине добре, дали няма да направя лошо впечатление, дали изобщо ще има за какво да си говорим и дали изобщо беше нужно да казвам, че ще ходя. Ако не се бях похвалила, изобщо нямаше да разберат, че ще бъда в града и нямаше да възникне въпросът за среща. В крайна сметка няма какво да го мисля толкова, защото вече няма отърване и сега само се натоварвам допълнително. Просто след концерта ще излезем за час-два, ако компанията е приятна, може и за повече. Ако не се чувствам комфортно, винаги мога да се извиня с умората от дългия път и емоциите покрай концерта, и да се прибера в хотела, където със сигурност купонът е гарантиран.
След унито се прибрах, хапнах и си позадремах. Така да си почивка било много хубаво. <3 Сега си направих наскафе капучино с канела и направо умирам от кеф. <3 Намерих си и кутия с холидейчета и друго яко сладко, та живота е хубав. Може би имам малко проблеми, същите като вчера, онзи ден и по-онзи ден. И по-по-по-онзи ден. И да - може би ще са трудни за решаване, но всичко е хубаво, когато имаш кафе, сладко и топло вкъщи. И да - абсолютно съм ок с дъжда и есента навън.
pandabear
10-24-2017, 15:45
имам много сериозен проблем със сдържането на думите.
трябва да ми се забрани да общувам с нормални хора.
к'во още да споделя... а, да – махнах червената коса.
тананикам си november rain и си мечтая за краката на булката от клипа, хе-хе.
и това е което.
Адаш, защо напусна клуба на червените?! :(
anonymous908491
10-24-2017, 16:59
к'во още да споделя... а, да – махнах червената коса.
хмх, косата привличаше вниманието
и никой не гледаше носа
хихиххи
pandabear
10-24-2017, 17:10
Адаш, защо напусна клуба на червените?! :(
замислих се, че основната причина да мина към червено беше мъж.
замислих се още повече и осъзнах, че т'ва е било леко глуповато от моя страна, въпреки че ми харесваше как стои.
пък мина около година и ми писна да се гледам така. вкарах малко русичко сега, също така я подкъсих.
/папагалче, 100 тъй прайш са :(
anonymous908491
10-24-2017, 18:42
как си просиш цитирания от грозния
Аз пък заради мъж я бях махнала и така и не издържа да я види пак естествена. Ного си се радвам на червеничкото, отново не бих я махнала ако ще господ да слезе. Освен, ако не искам аз самата, де. :д Понеже остана малко от като я изсветлявах в краищата, боята в момента хваща по-червено там и става снетофарено омбре някак. <3 #нимоа
Само ми е жал като почне да пада цвета, но и тонатор на маслена основа намерих, та я поддържам още по-светофарена.
pandabear
10-24-2017, 18:49
как си просиш цитирания от грозния
дори когато го няма пак си мислиш за него.
това малко започва да ме притеснява.
anonymous908491
10-24-2017, 18:55
дори когато го няма пак си мислиш за него.
това малко започва да ме притеснява.
за мен ли говориш
или за някой друг
с нова прическа
divergent
10-24-2017, 19:17
Когато ми беше отказано съдействие от най-добрия му приятел, реших, че ще се наложи да действам сама. Изобщо си нямах идея къде може да е по-това време, вариантите бяха много, а времето ограничено. Както си вървях и размишлявах, се оказах доста близо до блока му и реших да проверя. Колата беше паркирана пред входа, както когато я оставя за кратко. Очакваше се да слезе скоро, затова се подпрях на капака и зачаках. След 2-3 минути обаче една жена от същия вход дойде и първото, което ми хрумна, беше да вляза с нея и да се изсипя директно пред входната му врата. Физиономията му, когато отвори вратата и ме видя, трудно може да се опише с думи. Тъкмо се обуваше да излиза, но ме покани вътре. Докато се въртеше в кухнята да нареже торта, извадих пакета и го оставих на масата. Първоначално примрънка, понеже ми беше казал, че не иска подаръци, но като го видя, супер много се изкефи и не спря да ми благодари. Знаех, че вечерта ще излиза и няма да се видим, обаче реши да остане и да прекара рождения си ден с мен. Супер щастлива съм, че успяхме да оставим неприятното минало зад гърба си и да запазим стабилни приятелски отношения без прекрачване на каквито и да било граници. Оценявам, че имам такъв чудесен човек до себе си, на когото мога да разчитам. Само днес ме издразни с тъпите си тестчета. Много ме обижда, когато някой реши да ме "пробва" за нещо, което съм казала, за да се увери, че не съм излъгала. Така имам чувството, че човекът ми няма доверие и не ми вярва, че наистина мисля това, което казвам. Следва някоя "проба", с която да се убеди, че стоя зад думите си. А си мислех, че аз имам trust issues.
HollyGolightly
10-25-2017, 15:17
Как може вчера да е 31 градуса, а днес 5???
Още не съм си намерила повечето зимни дрехи, ама така като се замисля май една голяма част от тях разкарах, та скоро пак ще се пазарува.
Ама то пък и една зима дето я имаме 8-)
Спи ми се, сигурно щото е студено днес. Как пък един път не ми се приспа вкъщи, а все на работа
ةتشضل انزفث
10-25-2017, 15:52
Януари на Банско :grin:
окончателно решение
LoadRunner
10-25-2017, 16:10
Как може вчера да е 31 градуса, а днес 5???
и там ли е станало така
явно в целия свят е така
HollyGolightly
10-25-2017, 17:25
^Световен феномен
YoungBloodZ
10-25-2017, 19:14
Как пък един път не ми се приспа вкъщи, а все на работа
https://www.youtube.com/watch?v=5OfwhGQONbg
divergent
10-25-2017, 19:23
Аз днес официално открих сезона на зимното яке.
Днес пак не издържах да прекарам следобеда вкъщи и излязох да се разхождам сама безцелно като пълен идиот. Осъзнах, че миналата година по същото време отново имах такъв период, в който следобедите обикалях със слушалки в ушите и вдигната качулка. Може би самото време влияе на депресираното ми състояние, а може и просто да съм наистина ненормална, не знам.
Намирам се в някаква сдухана фаза, при която и най-малкото нещо ме дразни до краен предел. Възможно е да се дължи на липсата на сън, на пръв поглед изглеждаше лесно да се съчетае работа с университет, но когато трябва да си редовен и на двете места, батериите започват да се изтощават. Преди не спирах да се усмихвам, сега или избягвам да общувам с когото и да било, или се заяждам за дребни неща. Прост пример е как днес нападнах момчетата, че ме занимават само с простотии и нямам нужда да общувам с тях. Веднъж ще се случи да не ми е забавна някоя шега и ще проявя блестящият талант да срина всичко. Точно такива изцепки, плод на мрачното ми настроение, развалиха отношенията ми с адски много хора.
anonymous908491
10-25-2017, 19:44
http://bgswim.com/new.php?new_id=5686
добра новина за студентите от софийския, унсс, геодезията и медицинския
е, стига да могат да плуват
dreamwalker
10-25-2017, 20:07
И за Американския колеж.
Не знам, чувствам, че все повече дърпам назад поради някаква причина. Все повече не ми се вижда с него и не ми се занимава. Вярно е, че отначало още знам, че не е човекът за мен и не е тва, където искам ама... Не знам, не ми се занимава.
deitona22
10-26-2017, 11:51
Е*баси.
Преди 2 години беше ужас,като ходех да плувам.
Сега като гледам е идеално за плуване,стига и водата да е по-топла.
Само да ви кажа - вегетарианския дюнер на аладина е ного добър, кажи-речи толкова, колкото нормалния. <3
нали знаеш мнението ми относно тайните
докажи или не се е случило
на слухове не вярвамИ затова ли говориш с Друмлюка :D ?!
...мен продължават половин година вече да ме тормозят що не съм се съберяла с бившия... ПиснА ми на маргаритката вече, бе! Евалата Тори, че си се разделила с Туркса! Аз те подкрепям за това и на него тъй му се пада :D !
Що не се ?Защото и Тори не иска Туркса вече!
Дали не започвам прекалено опасно да си играя с огъня?...Не, по-скоро си губиш времето (ако говориш за това което си мисля).
как си просиш цитирания от грознияПроси си, ама няма :) !
Тя ми е толкова елементарна и безинтересна :? !
Януари на Банско :grin:
окончателно решениеЧе какво ще правиш там :? ?
LoadRunner
10-26-2017, 18:35
http://www.teenproblem.net/a/190-teenlife/51509-nosi-li-shtastie-lubovta-na-veznite/
аз от тая статия разбрах че везните са някви курви
гарантирам го и от първо лице
точно 1 познавам и покрива плътно тия факти
Излегнала съм се с лаптопа на топло и си се радвам на живота, липсва ми единствено горещ шоколад и млечна Милка за пълното щастие. Утре съм цял ден на работа и ще е неква страшна тегавиня да стана в никоето време. Напомням си, че го правя, за да имам шибани пари за шибан алкохол в края на месеца. Бас държа, че в тоя студ ще е тежко ставането, за тва смятам, а и трябва наложително, да умирам до половин час. Смърт за ранното ставане! Или поне двойно пари, на колкото вземам...
Друмлюкът има нов профил:
http://www.teenproblem.net/users/view/1213973.html
Да си знаете!
ةتشضل انزفث
10-26-2017, 19:36
И затова ли говориш с Друмлюка :D ?!
Евалата Тори, че си се разделила с Туркса! Аз те подкрепям за това и на него тъй му се пада :D !
Защото и Тори не иска Туркса вече!
Не, по-скоро си губиш времето (ако говориш за това което си мисля).
Проси си, ама няма :) !
Тя ми е толкова елементарна и безинтересна :? !
Че какво ще правиш там :? ?
На почивка как какво
HollyGolightly
10-26-2017, 20:35
Цял ден живея с мисълта че е петък.
И пак не се облякох подходящо и мръзнах ама така става като не си доспивам и спя докато се приготвям.
И ако пак се разболея вече ще си дам свободно и ще откарам поне няколко дни у нас
LoadRunner
10-26-2017, 22:07
Друмлюкът има нов профил:
http://www.teenproblem.net/users/view/1213973.html
Да си знаете!
и защо да е нейния
по името ли се подлъга
Смотаната ръка ме боли години, след като я нацепих, а пък иначе нищо страшно не съм правила с нея, че да се умори днес... Трябва да ида на лекар да я видят ама като знам, че нищо няма да направят?! Ще ми се поне кремчетата за травми да я еспокояват малко, пък то не става. :( А пък направо я чувствам безсилна, не е истина просто...
divergent
10-27-2017, 18:29
Чувствам се направо отвратително, сякаш провалих целия си живот, като някаква нищожна твар. Нещата изглеждаха толкова прекрасно сутринта, а после в един миг всичко рухна. Замислих се защо страдам толкова - заради самият провал, или заради отношението на хората към него. Осъзнах, че нещата всъщност не изглеждат толкова фатални през моята призма и всичко е поправимо, а съм разстроена заради мнението на околните когато научат. Съкрушена съм, защото разочаровам всички.
Не искам никога повече някой да има някакви очаквания от мен. Заради тези шибани очаквания, че ще направя това или онова, приемам много тежко дори и най-дребната грешка. Вече ще правя нещата само и единствено за себе си, без да се влияя от това какво ще кажат другите. Не е редно да страдам заради чуждите реакции върху моите собствени действия. Ако се чувствам зле, нека да е защото аз чувствам, че съм се провалила, а не защото го мислят останалите. Искам болката, която преживявам, да е лично моя.
На почивка как каквоТова е толкова банално.
А и ти какво ще правиш там? Да не караш ски?
Къде се е чуло и видяло, арабин да кара ски :D ?
и защо да е нейнияЗащото не може да спре да пише тук и да прави интриги.
Напусна 100 пъти, после пак се върна и сега си е направил/а поредния "нов" профил :? .
по името ли се подлъгаНе - по стила и троленето.
ةتشضل انزفث
10-27-2017, 19:59
Това е толкова банално.
А и ти какво ще правиш там? Да не караш ски?
Къде се е чуло и видяло, арабин да кара ски :D ?.
И сноуборд ;)
deitona22
10-27-2017, 20:36
Къде се е чуло и видяло "Убавия" да каже нещо смислено.
Било банално да се ходи на Банско да се карат ски.
А къде не е балано ,ве?
Алпите ли?
Можеш да кажеш че е банално да се ходи на 8ми декември там,ма за ски...бе "остър" си беше и "остър" си остана.
п.с.На Банско е отврат за ски,поне за мен.
И сноуборд ;)Е да бе :shock: ?!
HollyGolightly
10-27-2017, 22:19
Много скапан ден днес, нямам сили за нищо.
И много мразя да се разстройвам докато съм около хора, пред тях само сусмивка и без грижи. Остатъка от вечерта още не съм решила как ще го прекарам ама може и просто да си легна и да не се занимавам с никого. Не искам да мисля и не искам да натоварвам никого с размислите си по отминали събития, които колкото и да ги мисля и въртя не мога да променя
...
Дано Грозния не спре да пише тук, че ще си умреш от скука направо, няма да има на кого да се репчиш :?
deitona22
10-28-2017, 07:36
Дано Грозния не спре да пише тук, че ще си умреш от скука направо, няма да има на кого да се репчиш :?
Пф.
И ти ли като онази веган-лесбос Лунаси ,виждаш само лошото което пиша?
Па и не се заяждам с него от скука.
Дано Грозния не спре да пише тук, че ще си умреш от скука направо, няма да има на кого да се репчиш :?Благодаря :) !
За сега не мисля да спирам, бъдете спокойни :D !
Па и не се заяждам с него от скука.А от какво?
Теб даже не те бива да се заяждаш :razz: !
HollyGolightly
10-28-2017, 15:36
Пф.
И ти ли като онази веган-лесбос Лунаси ,виждаш само лошото което пиша?
Па и не се заяждам с него от скука.
Не, ама ти правиш грозно впечатление. Имаш някакви претенции че си нещо повече уж, а седиш и го чакаш да напише нещо, за да почнеш да го обиждаш. Разгледай последните няколко страници на дневника и виж дали имаш поне едно мнение в което да не го споменаваш.
Он: Stranger Things Сезон 2 за сега ми е голям disappointment. Много мразя да чакам за нещо да излезе година и половина и след това да стане така. Ама както и да е, новият сериал обаче изглежда интересен и главният герой ми напомня на Него 8-) и той го вижда, въпреки че отрича
deitona22
10-28-2017, 15:56
Не, ама ти правиш грозно впечатление. Имаш някакви претенции че си нещо повече уж, а седиш и го чакаш да напише нещо, за да почнеш да го обиждаш. Разгледай последните няколко страници на дневника и виж дали имаш поне едно мнение в което да не го споменаваш.
В същност изобщо не го чакам.
Влизам,виждам че е коментирал нещо и като прочета какви малоумщини е сътворил,няма как да не напиша и аз нещо.<---"Убав"
Погледнах,че ми стана интересно-от малкото коментари,които съм писал,1-2 се отнасят за него.
Гледай Broadchurch.Няма да те разочарова.
он
Цел за утре-->100 дължини.
Оф, много не ми се пие и събира, даже не ми се мръдва от вкъщи, щото е топло, но пък обещах вече и няма измъкване. Планирано е, ще стане. Цял ден дремуцкам и си почивам, само излязох за чанта и някви други есеншълс, без които не мога да мина. Харесах си обувки на няколко места, когато проимам пари И за това, ще обиколя и ще си харесам нещо. Трябва да си пазарувам толкова много неща, че чак е нереално - половината си боклуци ги хвърлих при преместването и сега нямам просто. Ама стана хубаво, че се разчисти, сега нямам нищо излишно.
Потиска ме. Не я искам наоколо...
anonymous908491
10-29-2017, 13:54
Потиска ме. Не я искам наоколо...
ми ти си отишла при нея, не е дошла тя да живее с теб
anonymous990763
10-29-2017, 13:58
Отдавна не съм била толкова щастлива.
И като за първи път бях до голяма степен доволна от себе си.
anonymous908491
10-29-2017, 14:09
Отдавна не съм била толкова щастлива.
тва е темата за оплаквания
щастливите пишат в раздел секс
anonymous990763
10-29-2017, 14:12
тва е темата за оплаквания
щастливите пишат в раздел секс
Тогава ще се оплача.
Не исках да си тръгвам.
anonymous908491
10-29-2017, 14:13
ти не си искала да си тръгваш
или някой не е искал да оставаш
anonymous990763
10-29-2017, 14:18
ти не си искала да си тръгваш
или някой не е искал да оставаш
И двете. ://
ми ти си отишла при нея, не е дошла тя да живее с теб
Не говоря за братовчедка си. С нея всичко ни е супер.
ПТ: Баси, кви неща сънувам. След години, пък дори може и след месеци, ще се смеем и двамата (ако се сетя), но сега не го знам какво ще си помисли, ако му разкажа подобен сън. Макар че като цяло знае как седят нещата. И в интерес на истината точно така си го представям да се държи в такава ситуация, някак си му седи добре това. ;д Не знам, мозъка ми си прави някакви асоциации, странни, които дори аз не разбирам защо ги прави. Миналия път като го видях след такъв сън, ми беше неудобно да съм около него и той се усети. После осъзнах, че няма какво да си променям отношението към момчето, заради един сън. Плюс това ще е може би един от най-близките ми в университета, та...
NomNomNom
10-29-2017, 15:17
Погълнах парче чийзкейк и чай лате, и сега ми се гади
Не са ми пуснали полица за здравна застраховка, а аз отворката чакам 3 седмици вместо да звънна ..
+ върнаха ми данъци от тази година ( апруувнаха ми данъчно облекчение което работодателя ми трябваше да подаде, но го подавах аз със сълзи и сополи ), обаче аз имам да връщам за миналата :Д
+ майка ми има да връща заради мен, т.е. трябва тайно да й преведа, иначе няма да иска да вземе
+ тр да си взимам полетите да коледа, но не знам кога ще се прибирам, защото нямам и идея къде ще живея след декември
Надявам се до средата на ноември на имам кола, мн ще се изненадам, ако другата седмица имам отговор
//имам и тест драйв тип след дъжд качулка :Д
Някак си не мога да си представя някой ден да заживея спокойно
anonymous908491
10-29-2017, 15:53
защото нямам и идея къде ще живея след декември
Надявам се до средата на ноември да имам кола
да ти дам идея
http://prikachi.com/images/943/5324943s.jpg
понеже всеки път слагам нещо мъдро тук
divergent
10-29-2017, 19:14
Е това ^ не е вярно, аз не съм к*рва.
Уикендът премина супер. Продължих да се чудя до последно дали искам да излизаме и накрая плановете ни се разминаха и така се разминахме и ние. Вярвам, че така е трябвало да стане и за добро, че срещата не се осъществи.
Участието ни протече по-добре от очакванията ми, публиката наистина много ни хареса и ние бяхме единствените, които бяха извикани на бис. Вярвам, че тази изява ни върна в редиците на гилдията с пълна сила и ще ни отвори много врати!
DarkTemplar
10-30-2017, 00:26
Носителят на Нобел за икономика за 2017 г. бил бихейвиорист. Каква хубава българска дума.
golemiq_korab_minava
10-30-2017, 05:06
Момо.
HollyGolightly
10-30-2017, 15:13
Седя на работа с шапка, жилетка и ръкавици. Не ми харесва, добре поне че се реших да си сложа дънки а не както обикновено.
До миналата седмица бях на климатик а сега изведнъж парно
И баща ми ми счупи чашата, ама не е негова вина, а на този който я е оставил по лош начин на сушилника…а именно той оправя чиниите снощи. Трябваше да спирам да си купувам нова преди работа, не че нямам 5-6, просто тази ми харесваше най-много.
И гърба ме боли и едва ходя.
Не знам за какво друго да измрънкам ама все ще стане още нещо, няма как.
divergent
10-30-2017, 19:04
Братовчедката днес ми вдигна падналия бушон и ми светна откъде идва депресията ми. Това може би е единственият човек, който ме разбира на 100 процента. Съжалявам, че го осъзнах чак толкова късно.
^Не ми отговори на въпроса. ;с
kompleksar
10-30-2017, 21:56
Абе, тоя вашия живот е нещо подобно като да се насерете, за да ви замирише по-хубаво.
mincheto
10-30-2017, 22:28
[img=http://spodeli.eu/statii/shok-ne-svirka-a-napravo-tsyal-kaval-video--03-04-2016-05-53-15.png[/img]
TAKA
Наистина не мога вече, писна ми. Цялата набота толкова ме изцежда, че не знам има ли смисъл въобще да се тормозя. Не можеш да си все ощипан, все нещо натиснат и все да си уж от страната на булката, пък в същия момент да свирваш и да даваш срокове, а аз да скачам с все сили, В ШИБАНИ СРОКОВЕ и да правя нещата, пък ако ще през 200 глави. Просто такава наглост доста време не съм виждала.
От друга страна - ок съм, щото се наспах, нищо че не ми беше никак кеф да ме събужда Смотлито в 4 без нещо, щот е първа. Смисъл ицелях. А и ми направи кафе, ного яко. <3
Спала съм с грима та малко ме е страх да погледна в огледалото и да го махна, че не знам кво ш стане.
divergent
10-31-2017, 09:52
Един човек отново ангажира петима други за своите проблеми и започва да ми писва. Толкова ли не можеше да му ги изпрати директно, та трябва да се занимаваме толкова много хора? Кофтито е, че няма как да му откажа, понеже ми направи много голяма услуга преди време, обаче усещам, че започва да прекалява. Писна ми да ме използва да му върша всички услуги, дори и тези, с които например брат му може да се занимава. Останалите са прави да му се ядосват, само аз се опитвам да го оправдая по някакъв начин, обаче е крайно време да се отуча от този навик, понеже винаги търся оправдание за действията на хората, но никой не го прави за мен. Сега ще му платя ремонта, но не съм сигурна, че ще му вдигна следващият път, когато ми се обади.
ةتشضل انزفث
10-31-2017, 14:58
Един ден без нищо лошо да стане , без нещо да се обърка ???
Не мога да повярвам.....
какво ли ми готви съдбата , може да е решила днес да ме пощади хммм знае ли човек ?!
divergent
10-31-2017, 17:21
Малко му беше дето одеве го плюх. Разбирам да ме беше попитал може ли, пак щях да му откажа де, ама беше върха на наглостта да ми съобщи, че щяло да стане това и това. Чакай малко, брат, това не ти е обществено помещение, за да го ползва този и онзи. И чак ми дава акъл да взимам наем от еди кой си, ама иначе от него не взимам. Просто другият месец като му дам колата, ще му кажа да си взима и неговите партакеши.
LoadRunner
10-31-2017, 17:28
http://it.dir.bg/news/apple-26515944
това може и да е вярно за всички телефони
divergent
10-31-2017, 18:00
Днес яко спамя тук, ама трябва някъде да изливам.
Писах му да му кажа колко му е нескопосан кавъра и да му предложа парчета, които да направи и знам, че ще му се получат. Приключихме темата и след има-няма 10 минути като започна да ми пише... Държи се мега естествено сякаш отношенията ни са си същите като преди и ги е нямало тези четири месеца, през които не можехме да се погледнем. Пратих му две песни и сега като ми излезе отговорът "сега ще ги чуя" в долния десен ъгъл на екрана, направо ми се сви корема. Този отговор ме върна назад, когато всичко си беше една приказка и ми отговаряше по този начин всеки път, когато му пратех нова музика. Направо си е извратено половин изречение да оказва такова огромно влияние върху емоциите.
http://it.dir.bg/news/apple-26515944
това може и да е вярно за всички телефониТи чак сега ли го разбра?!
Това е известно много отдавна и не са само айфоните, а всички смартфони и дори ОС на компютрите.
Просто ме е страх. Толкова ме е страх... Имам чувството, че всяко мое действие или бездействие е грешка последните месеци, която грешка води до още 5 с нея. Имам чувството, че пак ще си счупя главата, а дори не знам защо. Ако трябва да бъда честна, сигурно ако приятел ме беше накарал да му дам съвет, щях да кажа да бяга с 300, а в момента сама се заключвам в клетка и хвърлям ключа в нечии ръце. Имам ужасното чувство, че нещо пак ще се обърка.
От 8 до 18 - цял ден с тоя човек, като за няколкото часа, в които бяхме сами, не ни спряха устите. Някакви супер различни като личности сме, но в същото време си пасваме. Много е странно. Днес се почувствах сякаш ми е приятел от години, а не едва от месец. Усещам как една, макар и малка, мечта се сбъдва. И то не само за този конкретен човек, а за цялата компания. Снощи беше уникална вечер със страшно много емоции и няколко заснети спомена, към които съм сигурна, че след време ще се връщаме със същата усмивка, с която ги изживяхме снощи. Резюмирано в едно изречение, мога да кажа по-горното по следния начин - новите ми приятели са супер пичове.
Като прибавим към това и факта, че той супер много ме подкрепя и че ми пази гърба, се чувствам още по-добре. С такъв човек до себе си няма как да ти е зле като цяло и наистина не знам какви са тези странни дупки, в които изпадам от време на време, имайки предвид това. Пък то не е и само това като се замислиш, но както и да е, не ми е това мисълта. Истината е, че не съм била по-щастлива, че съм избрала точно него и че той е избрал точно мен. Да, преминахме през доста неща, да, постъпихме кофти един с друг, но преминахме през всичко заедно, преборихме се с толкова много неща и накрая пак сме заедно. Не мисля, че има нещо по-важно от това. И ми е абсолютно все тая кой от негова страна не харесва мен или кой от моя не харесва него - хората трябва да се научат да уважават чуждия избор, а не да се опитват да насаждат мнение...
ПС: Напоследък мислите ми се изстрелват като стрели една след друга, трудно ми е да ги събера в текст, затова и постовете ми са толкова хаотични - тръгвам от точка А през точка C, за да стигна до точка B, но някъде по пътя между A и B се отклонявам през точка D, която е много, много далечна на C. Е, хаосът в главата ми е 5 пъти по-голям от този в постовете ми, затова ме извинете.
ПС2: Хаосът ми харесва. <3
anonymous990763
11-01-2017, 10:55
Не вярвах, че ще дойде момент, в който бдж ще бъде по-надежно от автобусите.
divergent
11-01-2017, 11:11
Сезонът на мандарините е официално открит. В козметичния салон вече е окачена коледната украса, а вещиците и клоуните дори още не са се прибрали от снощи. Нямаме търпение за нищо и винаги избързваме, било то с украсата или партньора, а после се оплакваме, че времето лети и не стига за нищо. Това, което не ми харесва у хората е, че все бързат. Друго, което не ми харесва е, че се мислят за много велики. Цял ден наблюдавам постове от разни преподаватели, гласящи "Честит празник, колеги!" Сетих се как се налага идеята, че днешните будители са именно учителите, даже аз го бях писала в едно съчинение, когато бях малка и проста. Ами не, учителите не са никакви будители, по-подходящи са за пациенти на лудницата! Единственото общо между будителите и учителите е, че и двата вида са с психични отклонения - едните смятат, че има надежда за оправяне на държавата, а другите повтарят идеите на предишните и от толкова повтаряне полудяват.
Когато си объркан, иди да направиш възможно най-голямата тъпотия, надявайки се на друг резултат, след което си запиши час за нокти - за да се почерпиш, че вършиш простотии. Само не знам още къф цвят да са - то всичко ходи на дълги нокти, а аз тепърва ще ги пускам... Определено няма да е червено и черно, но бая се замислям да ги направя кралско сини със сив брокат за акцент. Щото що да не си направя зимни нокти през есента?! Хората са на черно и червено, но не и аз. Не и аз... Все пак приемам предложения все още, де. :ддд
Не вярвах, че ще дойде момент, в който бдж ще бъде по-надежДно от автобусите.:?
... всичко ходи на дълги нокти, а аз тепърва ще ги пускам...
Все пак приемам предложения все още, де. :дддТори да не си вампирясала покрай тоя Хелоуин :D ?
Остава само да пуснеш и едни дълги зъби и ще си бомба :razz: !
deitona22
11-01-2017, 16:58
^^^^^^^Какво прекрасно нещо виждат моите очи.
Ника на "Убавия и банан заедно с него.
LoadRunner
11-01-2017, 17:00
Грозния с 3 месеца бан за заяждане.
голям си бате
divergent
11-01-2017, 17:02
Урааа, ще се завърне чак догодина!
deitona22
11-01-2017, 17:11
Мисля че е време да направим банкет,като Блъдз поема изцяло разноските. Яжте и пийте на корем,Блъдз черпи!
YoungBloodZ
11-01-2017, 17:13
Мисля че е време да направим банкет,като аз поемам изцяло разноските. Яжте и пийте на корем,дейтоня черпи!
Аз съм ЗА с две ръце! :smt041
deitona22
11-01-2017, 17:31
Аз съм ЗА с две ръце! :smt041
Епа добре.
Казал си,ше черпиш.
pandabear
11-01-2017, 17:40
хахахаха какво виждат очите ми...
divergent
11-01-2017, 17:40
Ако може и аз да дойда на банкета.
Омеге!!! Грозния бананен?!?!?! Мъртва ли съм, сънувам ли... ?!
Едит: Оле, и минка... <3 ХВАЛА ТЕБЕ, ГОСПОДИ!!!
YoungBloodZ
11-01-2017, 18:34
Едит: Оле, и минка... <3 ХВАЛА ТЕБЕ, ГОСПОДИ!!!
Той няма нищо общо.
Абе, който има общо - жив и здрав да е!
divergent
11-01-2017, 19:07
Една страница във фейсбук предава анимации на живо. Тъкмо свърши "Немо" и започна "Търсенето на Дори", та започнах да го гледам. Разревах се и спрях.
ةتشضل انزفث
11-01-2017, 19:56
Мисля че е време да направим банкет,като Блъдз поема изцяло разноските. Яжте и пийте на корем,Блъдз черпи!
Ще поканим и Грозния :D
LoadRunner
11-01-2017, 21:29
Ще поканим и Грозния :D
ама разбира се
кой иначе ще ни сервира и кой ще ни духа с палмови листа
Оф, не стана тва днес... Момичето имало да свърши нещо. Вярно, че е по-важно да си гледа детето, но ми се щеше да стане днес... :( Сега не знам даже кога/как/дали ще се случи, щото нямам време за глупости. :(
kojinshugi
11-02-2017, 07:01
аз отново се появих
и съм с компютър и интернет и ще мога да се появявам отново често
и съм доста добре, стабилно се чувствам, защото съм си направила живота стабилен до една степен, всеки ден се случват нови неща. всеки ден правя нещо ново
golemiq_korab_minava
11-02-2017, 09:13
Колкото повече познание придобивам, токова повече разбирам, че аз съм като микроскопично чехълче.
Niakoitam
11-02-2017, 13:44
Буря съм в момента вътрешно. Нещо такова.
https://www.youtube.com/watch?v=2vjPBrBU-TM
Скоро не бях се чувствал така. Бях забравил за това чувство дето ти се иска да се пръснеш и да се разхвърчиш на хиляди парченца,напоследък...
NomNomNom
11-02-2017, 15:38
Апруувната за лизинг и договор ще подписвам утре май. + колата с този цвят и пакет я има на склад <3
Пък тест драйв чак събота, след дъжд качулка
//няа време
//вече я сънувам и направо нямам търпение
Ех, направих, каквото трябваше. Дано се е оказало правилно решението. Щото ще е зле иначе. Може би доста зле. Може би ме е страх. Ама дано си е струвало. За супурнайсти път се хвърлям в дупката с главата напред и да - тоя път е последен наистина. Утре ще видим колко си е добро решението.