View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Дремещият фейк, inewton 2015. този е някакъв младеж със психически отклонения, за съжаление.
@Грозния , истинския поп inewton е регистриран преди тях, така че няма как да им се получи..
Кво ;д
Niakoitam
07-27-2017, 20:36
Е Грозен, знае ли се какво се знае. На рождения ми ден отбелязах на Антракса да си запази един пост свързсн с изминали и настоящи събития и разни метафори в сънища. Да не дърпам сега дявола за опашката, но за момента нещата и емоциите вървят по план. Откакто започнах тази работа въпреки трудностите, с които се сблъсквам на моменти, поне засега от ден на ден се чувствам по-готино и по-готино. Какво ще се случи до края на годината и дали наистина всичко при мен накрая ще се промени в изненадваща и положителна насока...ще поживеем и ще видим. Може пък този път наистина това да е правилния процес за отпътуването към моя истински и желан живот. :)
Е Грозен, знае ли се какво се знае. На рождения ми ден отбелязах на Антракса да си запази един пост свързсн с изминали и настоящи събития и разни метафори в сънища. Да не дърпам сега дявола за опашката, но за момента нещата и емоциите вървят по план. Откакто започнах тази работа въпреки трудностите, с които се сблъсквам на моменти, поне засега от ден на ден се чувствам по-готино и по-готино. Какво ще се случи до края на годината и дали наистина всичко при мен накрая ще се промени в изненадваща и положителна насока...ще поживеем и ще видим. Може пък този път наистина това да е правилния процес за отпътуването към моя истински и желан живот. :)
Успех, братле.
Niakoitam
07-27-2017, 21:06
Тия дни и фейсбука ми расте така както не е растял скоро. :D
YoungBloodZ
07-27-2017, 21:37
Успех, братле.
http://ugly.skicu.net/ugly/m048.gif
pandabear
07-27-2017, 21:43
YoungBloodZ в цикъл ли си?
малко ми е глупав въпросът, защото май е перманентен при теб.
YoungBloodZ
07-27-2017, 21:44
В овулация
pandabear
07-27-2017, 21:50
значи трябва да си бая рационален.
защо веднъж не баннеш някой, който реално го заслужава? :Д
YoungBloodZ
07-27-2017, 21:51
Те го заслужават.
pandabear
07-27-2017, 22:07
https://media.giphy.com/media/ZgUICcA6Ki5i0/giphy.gif
мбате не знам ама май се чувствувам щастливичък
what in the fock
п.с.
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20476146_1896652827325675_2679419990689977794_n.jp g?oh=e2dd4be87fe92cb7f06f59a33c0e13de&oe=59FCD789
гледах Dunkirk
мега много ми хареса, в топ 3 ми е
дори ме разчувства, тбх
и съм ебати тапака и май си счупих петата, смисл поду се, да му еьа майката
Сгафи за поренен път ама го е страх да си вдигне телефона да ми каже, че съм права и да се извини, че е кретен и за тва го изключи. Трябва просто да знае, че реша ли ще съборя някоя стена ама ще мисли с главата си.
Говорихме за празнина и хоп - то пак я напълни с бяс. Взело е да спава бездна, щото почва да ми минава малко по малко - коено е по-страшно май - че ми ми минава.
Е, ши пиете ли, брат?! Верно ли?! И аз искам. И на море искам. И искам с вас на море, не ща с някой друг или сама. И искам и да спя до когато си искам. :( Днес се прибират, де ама беше гадно, че не бях с тях. :(
малко ми е глупав въпросът, защото май е перманентен при теб.Да не би да чакаш и на теб да ти дойде?
"Акъл и цикъл не дойдат ли навреме - въобще не ги чакай!" :D
защо веднъж не баннеш някой, който реално го заслужава? :ДКой например :) ?
гледах Dunkirk
дори ме разчувства, тбхДано е хубав.
Сгафи за поренен път ама го е страх да си вдигне телефона да ми каже, че съм права и да се извини, че е кретен и за тва го изключи. Трябва просто да знае, че реша ли ще съборя някоя стена ама ще мисли с главата си.Май скоро ще късате :D !
Грозен, отново бъркаш двата щата. :дд Не става въпрос за човека до мен, друг сгафи.
Много ми е празно без него. :/ Не може ли да не ходим на работа, да си забием вкъщи и да прекараме целия ден заедно? :/
YoungBloodZ
07-28-2017, 10:59
Много ми е празно без него. :/ Не може ли да не ходим на работа, да си забием вкъщи и да прекараме целия ден заедно? :/
Може. В почивните дни.
Може. В почивните дни.
Няма такива. Лято е...
Dagichka
07-28-2017, 11:42
петя ако още влизаше тук щеше да ви ступа, че й качвате снимки без позволение :д
а пък има големи ръки
smilegirl12
07-28-2017, 11:56
Много приятно време... Вали от снощи и не спира
HollyGolightly
07-28-2017, 12:57
Много обичам хора дето не работят, не учат, и нямат деца, да ми обясняват колко се радват че уикенда идва…с какво се различава за тях уикенда от останалите дни???
Днес предадох фронта и пих кафе със захар. Много ми дойдоха последните няколко дни. И днес като станах бяха ми изпили кафето и сметаната и трябваше да пристигна по някакъв начин до работа за да си направя. Да заминават вече, да си почина от тях и да го видя него. Колкото и време да прекарваме заедно, все не ми е достатъчно :( все още сме в този стадии дето мога да съм около него 24/7 и все да ми е интересен и да научавам нови неща за него. Не съм го казвала от няколко дни, но е ТОООЛКОВА ПРЕКРАСЕН 8-)
Много обичам хора дето не работят, не учат, и нямат деца, да ми обясняват колко се радват че уикенда идва…с какво се различава за тях уикенда от останалите дни???
http://i.imgur.com/VkdUGnc.gif
Не няма да назовавам имена, защото ще има обидени от цялата тая работа.
Но изгарям от желание да ги назова, а те са много.
NomNomNom
07-28-2017, 16:39
Имам въпрос и ми трябват обективни отговори;
Повечето знаят, че си имах приятел в друга държава, с когото се разделихме в момента в който напуснах работа и бях потеглила към неговата държава (да кажем 2-3 седмици ме деляха от това)
И вс изляха много хейт срещу него, но аз знаех, че не е виновен, че това е ок и тн.
Сега, точно 2г по-късно:
Мисля, че съм чудовище. Мисля, че той на сила бе в тази връзка. Просто той никога не беше сигурен, и аз някак не му дадох никога възможността да се откаже.
Понеже веднъж се отказа от връзката ни, и след 24 часа без контакт се върна обратно, реших, че просто не може да вземе решение и при следващата такава криза просто спокойно, рационализирайки, му оборвах всеки аргумент за раздяла, и той накрая няма на къде да ходи, и си оставахме заедно.
И в момента съжалявам за всичките пъти, в които той е оставал, защото реално знае ли си дали е искал или не.
Не си мисля за него и такива, но просто днес се замислих за това и се почувствах като чудовище, защото на всичкото отгоре хората много му се ядосаха като се разделихме, а истината е, че аз съм си чудовище.
За сметка на това, като съм с дебили като мен, никакви угризения нямам, предпочитам да ми е гадно/тъжно понякога и да се дразня, от колкото да тормозя някоя добра душа.
Повечето знаят, че си имах приятел в друга държава, с когото се разделихме в момента в който напуснах работа и бях потеглила към неговата държава (да кажем 2-3 седмици ме деляха от това)
И вс изляха много хейт срещу него, но аз знаех, че не е виновен, че това е ок и тн.
Сега, точно 2г по-късно:
Мисля, че съм чудовище. Мисля, че той на сила бе в тази връзка. Просто той никога не беше сигурен, и аз някак не му дадох никога възможността да се откаже.
Понеже веднъж се отказа от връзката ни, и след 24 часа без контакт се върна обратно, реших, че просто не може да вземе решение и при следващата такава криза просто спокойно, рационализирайки, му оборвах всеки аргумент за раздяла, и той накрая няма на къде да ходи, и си оставахме заедно.
И в момента съжалявам за всичките пъти, в които той е оставал, защото реално знае ли си дали е искал или не.
Не си мисля за него и такива, но просто днес се замислих за това и се почувствах като чудовище, защото на всичкото отгоре хората много му се ядосаха като се разделихме, а истината е, че аз съм си чудовище.
За сметка на това, като съм с дебили като мен, никакви угризения нямам, предпочитам да ми е гадно/тъжно понякога и да се дразня, от колкото да тормозя някоя добра душа.
Бил е добър, може би тази негова несигурност е произлизала от това, да не би да те нарани, звучиш така сякаш в случая той е бил по малък от теб..
По важно е, че осъзнаваш действията си, макар и малко късно.
https://instagram.fsof1-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-15/e35/20065691_259469787888481_4137238311431307264_n.jpg
in the end of the day, you just need something just like this
LoadRunner
07-28-2017, 18:03
петя ако още влизаше тук щеше да ви ступа, че й качвате снимки без позволение :д
а пък има големи ръки
тя бие само с г*** д*** п* м*****
аз ще се жертвам за всички и ще се подложа на това мъчение
Niakoitam
07-28-2017, 18:26
Баси цензурата. Заболяха ме очите от тия звездички, а и нищо не се разбира.
Какво срамежливо/културно момче. :)
Я Иънги е хванал кожения камшик напоследък и е станал много строгнещо.Даже и точки раздава... :)
YoungBloodZ
07-28-2017, 18:58
Я Иънги е хванал кожения камшик напоследък и е станал много строгнещо.Даже и точки раздава... :)
Да. Гледай да не се налага да ти давам повече точки, защото това не са хубави точки.
LoadRunner
07-28-2017, 19:07
Да. Гледай да не се налага да ти давам повече точки
Напротив, не го слушай гошо
Нали знаеш че момичетата обичат лошите момчета
Псувай си на воля и мириши на мъж
Niakoitam
07-28-2017, 21:13
Напротив, не го слушай гошо
Нали знаеш че момичетата обичат лошите момчета
Псувай си на воля и мириши на мъж
Много лесно пък искаш да се отървеш от мен.:D Тия дето обичат лошите момчета нека гонят теб. Ти си лошото момче. Аз съм си душичка. :)
Иънги, тези бонус точки не ме плашат. Вече май си имам две. По една от двата мода за да няма сърдити. Пък ако ги натрупам много и съм умрял от зор да пиша тук все пак във форума си има практика. За разлика от моя един профил много хора си имат по 4,5,6.....7,8....:)
Едит: мъжагата Лоадрънър пак е ревал на модераторите в темата за модераторска помощ. :D Ревльоооо. Хайде сега вземи и този пост и подсмърчай отново там как съм ти разбил сърчицето...:D
Освен и аз да започна да си поплаквам от теб там? :)
HollyGolightly
07-28-2017, 22:22
https://media.giphy.com/media/LQhrScIRs904M/giphy.gif
DarkTemplar
07-28-2017, 23:23
Сега, точно 2г по-късно:
Не си чудовище, но си особняк. За да се спогодите, трябва да си с някой подобен на теб особняк (но с топки), който да е по-сигурен в теб и връзката ви, независимо на колко (стотин, хиляди) км сте. И да имаш поне малко респект към него, не ти да си мъжът във връзката.
И да имаш поне малко респект към него, не ти да си мъжът във връзката.
Indeed. Това не е съвет само към Номи, а към всички момичета - ако попаднете във връзка, в която вие се окажете мъжа, бягайте възможно най-далеч. Изцеждащо е, колкото повече време протича, толкова по-тежък е краят. Честно казано не знам как издържат мъжете понякога. ;д
Като заговорихме за това - забелязвам, че доста се замисля дори над малките действия, което е впечатляващо. Не съм сигурна дали познавам толкова уравновесен човек. Макар че ми споделя слабостите си, не мога да приема, че този човек има такива. Рационалност. Това описва всичко. И макар нерационалната ситуация, в която и двамата изпаднахме, той пак показа рационалност. Впечатлена съм. Много.
Едит: мъжагата Лоадрънър пак е ревал на модераторите в темата за модераторска помощ. :D Голям мъж е Лоудурун-ефенди - от жени и приятели не може да се отърве той :razz: !
И Туркса също - и той пускаше цели теми да ме гонят от форума :D.
Indeed. Това не е съвет само към Номи, а към всички момичета - ако попаднете във връзка, в която вие се окажете мъжа, бягайте възможно най-далеч. Изцеждащо е, колкото повече време протича, толкова по-тежък е краят. Честно казано не знам как издържат мъжете понякога. ;д Така е Лили, когато искаш успехът ти да се основава върху мъж, а сама не можеш да постигнеш нищо :D !
Така е Лили, когато искаш успехът ти да се основава върху мъж, а сама не можеш да постигнеш нищо :D !
Дам, затова съм си избрала една от най-перспективните професии. ;)
Браво на теб.
Между другото мила Лили, преди години споделяше по някоя снимка в темата от раздел "секс" ся що няма :?
Искаме да те видим, колко си се променила.
Браво на теб.
Между другото мила Лили, преди години споделяше по някоя снимка в темата от раздел "секс" ся що няма :?
Искаме да те видим, колко си се променила.
Аз не се и снимам напоследък. ;д
О, бай дъ уей - тези, които ме познават, знаят, че като говоря за някого, казвам името му без да ме интересува дали човекът отсреща има дори бегла представа кой е този човек. Е, и той е така. Мислех, че няма друг такъв изрод като мен на планетата. ;д
DarkTemplar
07-29-2017, 22:34
Разочарован съм. Трябва да престана да се занимавам с глупави хора.
Начи, беше мега доброто парти ама така ми е кофти в момента в главата, че не знам. :( Сигурно малко прекалих с уискито. :(
deitona22
07-30-2017, 07:01
Не се цензурира така бре.
Примерно:пе*де*р*а*ст; к*у*р*ва.
гледах Dunkirk
дори ме разчувства, тбх
Я,малко по-подробно,ма без спойлери.
Нолан не знам да има слаб филм,ама все пак.
Данте,да не си почнал да разваш правосъдие,а?
ОН:
Бах,на село(не софия) работата никога на свършва..
Тия дръва ме разкатаха яката.
Ма накрая,все 1 бях прекарал 4 часа у фитнеса.
Всичко ме болеше.
35 кила ракия
вишни :злобна емотка:
Я,малко по-подробно,ма без спойлери.
Нолан не знам да има слаб филм,ама все пак.
окей, значи, ще се опитам максимално без спойлери
1. цялата история е готина
2. том харди и килиан мърфи
3. по изключително интересен начин са представени героите, защото всъщност спокойно можеш да кажеш, че самолетите са героите. Докато гледаш усещаш как си на страната на даден самолет и ги виждаш като човешки същества едва ли не.
4. Музиката. Буквално от първата сцена те хваща и не те пуска час и 40 минути. Зиммър е бог. Половината характер на филма идва от музиката.
5. Въпреки че поглеждайки чисто исторически какво става знаеш как ще свърши, пак те изненадва.
6. Трагедията и героизмът са това, което ме разчувства в този филм. Особено краят.
7. в кино Арена, в четвъртък е 6 лева. Бих ти препоръчал да дадеш малко повече и да идеш в арената в Младост, защото там имат IMAX. Заслужава си да го изпиташ на imax. Ако не ти се ходи до Младост, и нормалното 2д ще свърши работа, но със сигурност не го оставяй за пиратстване. Трябва да се види на кино.
Има още няколко заглавия, които се очакват през годината, ама смея да твърдя, че Dunkirk е достоен за оскар.
deitona22
07-30-2017, 16:02
...
Има още няколко заглавия, които се очакват през годината, ама смея да твърдя, че Dunkirk е достоен за оскар.
Мерсаж.
Да,на кино мисля да го гледам.
То на Нолан ,всеки филм му е за Оскар.
Още съм объркан след "Мементо" :D
А щом музиката е Зиммър,филма е още по-добър.
ако искаш да учиш софтуерно инженерство, защо не запишеш това вместо информатика?
не се заяждам или нещо такова, наистина ми е интересно, бях видяла че си избрала да учиш това Д:
^Виж к'во, смени то аватар, че ми е много противен и грозен, някак си ме напряга разбираш ли, не съм влязъл тук за да се напрягам..
Сигурен съм, че и на другите им се отразява по същия начин.
pandabear
07-30-2017, 21:05
^ вероятно просто имаш някакви ментални проблеми, затова така ти влияе аватарът ѝ.
ако искаш да учиш софтуерно инженерство, защо не запишеш това вместо информатика?
не се заяждам или нещо такова, наистина ми е интересно, бях видяла че си избрала да учиш това Д:
Специалността се води информатика в НБУ. Реално е софтуерно инженерство.
ПТ: Телефонът ми се брица. Много ми е забавно. ;д Ще изчакам до утре сутринта за да го включа.
Ръцете ми миришат на него. Сега си помирисах косата. И тя мирише на него. Много е приятно, все едно още е до мен. Е, почти...
19-28 може би бяха хайлайта на лятото ми и беше прекрасно
сега утре съм на рд, т.е. днес, а на втори отиам на плацикане, надявам се всичко да е точно
Дам, затова съм си избрала една от най-перспективните професии. ;)Правилно - ако не беше перспективна, щеше ли да просъществува от древността до днес :D !?
Разочарован съм. Трябва да престана да се занимавам с глупави хора.Прав си, но често не мога да се откажа :D .
6. Трагедията и героизмът са това, което ме разчувства в този филм. Особено краят.Немци има ли и история от тяхната гледна точка?
... в НБУ. Реално е ...Реално е - айде да не казвам :? ! Всъщност май го казах по-рано :razz: !
Поинтересувай се колко се търсят завършилите информатика в НБУ!
...отиам на плацикане, надявам се всичко да е точноА Грозния вече се е плацикал на много места и по много пъти 8), като предстоят още :)!
^ вероятно просто имаш някакви ментални проблеми, затова така ти влияе аватарът ѝ.
<3 <3 <3
Lilanda, беше споменала това, интересно ми беше защо реши да е в НБУ, при положение че има софтуерно инженерство в други университети, където таксите са много по-ниски
имам познати, които учат в НБУ и не си дават много зор, но иначе има много интересни предмети, поне в хуманитарните специалности
иначе много успехи ти пожелавам
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20140033_1518923914835159_3336002136864659969_n.jp g?oh=4ef1c3bfa52ea2203ade1dd76d6de279&oe=59F40AAF
it is what it is
Господи, спи ми се на мърша, а уж рано си легнах. Направо умирам за още час-два. Снощи ми приказваха некви тъпотии, малко се поизнервих. Даже не малко... Вне тая, ш ми мине.
<3 <3 <3
Lilanda, беше споменала това, интересно ми беше защо реши да е в НБУ, при положение че има софтуерно инженерство в други университети, където таксите са много по-ниски
имам познати, които учат в НБУ и не си дават много зор, но иначе има много интересни предмети, поне в хуманитарните специалности
иначе много успехи ти пожелавам
Госпожата ми от частните уроци по математика ме прецака като януари месец спря да ми вдига. Не се чувствах подготвена за изпита, а тя го направи във възможно най-неподходящия момент, когато вече не можех да търся друг човек. Изпаднах в мини депресия, че от мен нищо няма да стане и бла бла. Беше ме страх да се явя на изпит по математика, винаги съм била добра и имах чувството, че ще изкарам двойка и ще си набия още повече филма, че за нищо не ставам. Е, може би наистина нямаше да вляза, но поне трябваше да опитам, сега като се замисля. Но не съжалявам. Каквото било, било.
Грозен, да, интересувала съм се. Все пак брат ми 7 години живя с програмист, завършил информатика в НБУ.
Това за недаването на зор - нали се сещате, че е до човек, а не до университет. Имам познати, които са завършили Софийски на хартия (молили са се да си вземат изпита с 3), а сега познайте какви "специалисти" са. Не живеем в държава, в която се влиза и излиза трудно от университет, осъзнайте се.
реално трябват умения а не ''мястото на завършване'' всичко зависи от нея грозен а не от това къде учи
но повярвай ми има доста в това момиче (не говоря за гръдна обиколка а за акъл)
YoungBloodZ
07-31-2017, 07:33
Харитов, на колко водки си? :D
Харитов, на колко водки си? :D
само малко коняче
Изпаднах в мини депресия, че от мен нищо няма да стане и бла бла.Спокойно мойто момиче - то си е така :) ! След време ще го разбереш и ще свикнеш :D !
Грозен, да, интересувала съм се. Все пак брат ми 7 години живя с програмист, завършил информатика в НБУ.И тоя програмист на кой пазар продаваше зеленчуци :razz: ?
реално трябват умения а не ''мястото на завършване'' всичко зависи от нея грозен а не от това къде учиСпоред теб образованието от Оксфорд и Свободен Университет Горно-Нанадолнище е едно и също и всичко зависи само от "личностните умения" на студента :shock: ?!
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/e8/9b/1b/e89b1bab015f32d0b57f64ec9917dd76.gif
:razz:
но повярвай ми има доста в това момиче (не говоря за гръдна обиколка а за акъл)Колко акъл може да има в някой който да запише в НБУ :D?
А колко акъл може да има в някой, който очаква да научи нещо реално там и да се реализира по специалността на пазара на труда :razz: ?!
Сериозно ли мислиш, че работодателите не знаят за какво става въпрос в тоя "университет"?
Харитов, на колко водки си? :DЯвно си е въобразил, че Лили ще му пусне :D !
Спокойно мойто момиче - то си е така :) ! След време ще го разбереш и ще свикнеш :D !
И тоя програмист на кой пазар продаваше зеленчуци :razz: ?
Според теб образованието от Оксфорд и Свободен Университет Горно-Нанадолнище е едно и също и всичко зависи само от "личностните умения" на студента :shock: ?!
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/e8/9b/1b/e89b1bab015f32d0b57f64ec9917dd76.gif
Колко акъл може да има в някой който да запише в НБУ :D?
А колко акъл може да има в някой, който очаква да научи нещо реално там и да се реализира по специалността на пазара на труда :razz: ?!
Сериозно ли мислиш, че работодателите не знаят за какво става въпрос в тоя "университет"?
Явно си е въобразил, че Лили ще му пусне :D !
https://www.youtube.com/watch?v=yPuC4Cy2ZuI
реално трябват умения а не ''мястото на завършване'' всичко зависи от нея грозен а не от това къде учи
но повярвай ми има доста в това момиче (не говоря за гръдна обиколка а за акъл)
На един приятел баща му е адвокат на няколко града и съответно си има кантора и всичко, тъ когато идва някой нов, ако има едно момче от унсс и едно момче от су, които са завършили право, винаги взима този от су. 10/10. Това е така, защото вече 10тина години е изпитал разликата върху себе си. Мястото, на което си завършил има влияние, когато не знаят нищо за теб. А когато наемаш нов човек, няма как да го тестваш, няма как да тестваш всичките кандидати.
На един приятел баща му е адвокат на няколко града и съответно си има кантора и всичко, тъ когато идва някой нов, ако има едно момче от унсс и едно момче от су, които са завършили право, винаги взима този от су. 10/10. Това е така, защото вече 10тина години е изпитал разликата върху себе си. Мястото, на което си завършил има влияние, когато не знаят нищо за теб. А когато наемаш нов човек, няма как да го тестваш, няма как да тестваш всичките кандидати.
ами ако единия е завършил с отличен а другия с тройка? (макар че и това не е показател)
аде сега не ставай по-тъп отколкото господ те е създал взимат те за да работиш а не да навлизаш тепърва в материала
между знания и умения има огромна разлика а многознайковците не се търсят много
и има как да тестваш всички кандидати
да не говорим за купени дипломи
искаш да ли ти дам конкретен пример с пилот?
YoungBloodZ
07-31-2017, 08:57
:lol:
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20525568_138299770099007_6896451622743241228_n.jpg ?oh=cfa8818e6d397244fa719546cce391c9&oe=59F5322D
ама да съм честен когато взимат програмист на работа на повечето места му искат и готов проект като даже споменават и че няма нужда от завършено образование
ама все тая живейте си в заблуда
AnarchyBoy
07-31-2017, 10:19
give грозния a cookie
YoungBloodZ
07-31-2017, 10:31
Анархи, къде е дългия пост как нямаш време за нея, а тя е толкова прекрасна? :D
deitona22
07-31-2017, 10:46
Къде са бирите,които чакаме вече месец ?
Довечера тръгваме за морето.. тя вече замина на Гърция и адски много ми липсва..
На морето.. ще се раздам.. <3
Тя е на Гърция, а той все още на море.
YoungBloodZ
07-31-2017, 10:53
Тя е на Гърция, а той все още на море.
Може да са говорили по телефона.
Къде са бирите,които чакаме вече месец ?
Ще има да чакаш.
deitona22
07-31-2017, 10:59
Ще има да чакаш.
Айде,айде.
Не се ослушвай.
Анархи,намери му неква свинска глава и го пращай на границата.
YoungBloodZ
07-31-2017, 11:00
Айде,айде.
Не се ослушвай.
Анархи,намери му неква свинска глава и го пращай на границата.
Айде бе, ето, че ми писна от теб. Няколко бири даже, че да спреш да мрънкаш. :D
И забележи, че са студени.
http://2.bp.blogspot.com/-qGyE_r_8mZY/VYG93ORZQwI/AAAAAAAATQQ/IMBMO717A9k/s1600/beers.png
deitona22
07-31-2017, 11:02
Айде бе, ето, че ми писна от теб. Няколко бири даже, че да спреш да мрънкаш. :D
И забележи, че са студени.
Няя минеш толкоз тънко.
Само с некви снимки.
По 4 на всеки ли ще купуваш?
Браво.
Аресва ми как мислиш.
YoungBloodZ
07-31-2017, 11:05
Заповядай в Кауфланда на ул. Кукуряк довечера в 19:00. Ама може и да не дойда. Ако не дойда, почерпи се сам и приеми, че съм те почерпил.
http://i.imgur.com/Qf1yEkI.jpg
AnarchyBoy
07-31-2017, 11:10
неудобно ми е да пиша от телефона, а и тя вече е тук ;д
Като се прибера ще кача снимки.. 8-)
HollyGolightly
07-31-2017, 11:25
Изморена съм физически, психически, емоционално, ако има още някакъв вид умора дабавям и нея към списъка. Не ми се ходи на работа, искам да си седя у нас и да спя цял ден :( и да не се занимавам с никого и нищо…трябва да се изнеса скоро :/
muhatacece
07-31-2017, 15:12
Самотен, след като приятелката ми замина на почивка и се чуваме адски рядко.
Niakoitam
07-31-2017, 15:33
Изморена съм физически, психически, емоционално, ако има още някакъв вид умора дабавям и нея към списъка. Не ми се ходи на работа, искам да си седя у нас и да спя цял ден :( и да не се занимавам с никого и нищо…трябва да се изнеса скоро :/
Пропусна да споменеш и кооолко е прекрасен. :D
deitona22
07-31-2017, 17:11
Заповядай в Кауфланда на ул. Кукуряк довечера в 19:00. Ама може и да не дойда. Ако не дойда, почерпи се сам и приеми, че съм те почерпил.
А после не бил милионер.
Не само че е модератор в тийна,па и кауфланд притежава.
И па се стиска за 4 бири....
YoungBloodZ
07-31-2017, 17:29
А после не бил милионер.
Не само че е модератор в тийна,па и кауфланд притежава.
И па се стиска за 4 бири....
Аз бях там, но ти не дойде. Ангажимента ми към теб за черпене приключи, сега ти трябва да почерпиш.
deitona22
07-31-2017, 17:33
Аз бях там, но ти не дойде. Ангажимента ми към теб за черпене приключи, сега ти трябва да почерпиш.
Пил ли съм бира ?
Не?
Начи още треа да черпиш
Не само мене,ма и Жабата и Анарчи.
Пил ли съм бира ?
Не?
Начи още треа да черпиш
Не само мене,ма и Жабата и Анарчи.
някой ша черпи ли?
HollyGolightly
07-31-2017, 17:56
Пропусна да споменеш и кооолко е прекрасен. :D
Да, прекрасен е.
А при теб как вървят сънищата? Пророчествата на циганката за 31вата ти година сбъдват ли се?
deitona22
07-31-2017, 18:01
някой ша черпи ли?
Да.
Нашио модератор.
Ма се прави тука.
Скръндза е.
Минавам само да отбележа колко не ми дреме за бирите на модераторчето.
*Допивайки си 4-тата биричка на плажа...* :D
Да.
Нашио модератор.
Ма се прави тука.
Скръндза е.
знаеш ли го къде живее?
deitona22
07-31-2017, 18:44
знаеш ли го къде живее?
Нйе баш.
Нейде в близост.
Нйе баш.
Нейде в близост.
предлагам да му идем на гости да ни почерпи
deitona22
07-31-2017, 18:49
предлагам да му идем на гости да ни почерпи
Отиаме.
Ма земи некоя шашка ,ако се дърпа от черпенето.
За всеки случай.
Отиаме.
Ма земи некоя шашка ,ако се дърпа от черпенето.
За всеки случай.
той може и да не присъства сами ще се оправим у тях
deitona22
07-31-2017, 18:54
той може и да не присъства сами ще се оправим у тях
Прав си.
Стига вече да е купил бирите.
Пумба,остави ключа под изтривалката.
Прав си.
Стига вече да е купил бирите.
и ключа не е проблем :D
Мисля си, че и golemiq_korab_minava беше профил на Друмлюк!
ةتشضل انزفث
07-31-2017, 21:34
Мисля си, че и golemiq_korab_minava беше профил на Друмлюк!
Кой забога е този друмлюк който всеки път ти е в устата :D :D :D
Много мразя да ме бият на билярд... :( Начи, аз съм шефа пък! И аз трябва да бия. Пък. И съм супер уморена и буквално умирам за сън.
YoungBloodZ
08-01-2017, 05:37
Какъв късмет, че не знаете под коя изтривалка трябва да търсите.
И съм супер уморена и буквално умирам за сън.
Нищо ново тоест? :D
Какъв късмет, че не знаете под коя изтривалка трябва да търсите.
Нищо ново тоест? :D
вратите не са проблем
YoungBloodZ
08-01-2017, 06:00
вратите не са проблем
Ще перифразирам заради теб.
Какъв късмет, че не знаете коя врата трябва да търсите.
една по една до една
https://www.youtube.com/watch?v=9B1M3IPVcXs
deitona22
08-01-2017, 10:54
Ше я намерим.
Не се притеснявай.
YoungBloodZ
08-01-2017, 13:40
Ше я намерим.
Не се притеснявай.
Сега вече ме притесняваш.
--------------------------------------------------
Когато знаеш как да умреш със стил. :D
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20376199_1394373900618388_4000551154598480386_n.jp g?oh=521b4aa96ffe52c13b7325d83f7373e8&oe=59F0B5AD
divergent
08-01-2017, 16:16
Очаквах да ме пребие, или да ме изгони, обаче не съм подозирала, че реакцията може да е такава и сега да се самообвинява и да се прави, че не съществувам. Сещам се само за "cause everything thst you thought I would be has fallen apart right in front of you". Утре след смяната направо ще избягам на чист въздух и сред природата, изобщо не ми пука нито, че няма да се появя на работа за няколко дни без да предупредя, нито, че някой може да се притесни. Изключвам си телефона и се скривам от света. :)
^Виж к'во, смени то аватар, че ми е много противен и грозен, някак си ме напряга разбираш ли, не съм влязъл тук за да се напрягам..
Сигурен съм, че и на другите им се отразява по същия начин.
Каза младата пачичка "по мило" която се снима с един куп грим върху лицето си, за да изглежда що годе, по-добре в очите на тийнейджърите. След като дойде време за качване/споделяне, пачичката умело включва своя андроид, който не е ъпгрейдван от създаването си, защото е андроид. След което отваря безплатното си приложение и редактира изображението с някакъв мат ефект, който пък от своя страна, ще й заличи още повече недостатъците по лицето..
Колко ниско трябва да ти е самочувствието, че да стигнеш до там, да използваш филтри.
Мазна шлака
deitona22
08-01-2017, 18:10
Сега вече ме притесняваш.
--------------------------------------------------
Когато знаеш как да умреш със стил. :D
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20376199_1394373900618388_4000551154598480386_n.jp g?oh=521b4aa96ffe52c13b7325d83f7373e8&oe=59F0B5AD
Живей в страх.
Иначе следващите епизоди ще бъдат....убийствени.
ето как ще нахлуем в дома ти и ще изпием всичко
https://www.youtube.com/watch?v=EOnSh3QlpbQ
deitona22
08-01-2017, 20:23
ето как ще нахлуем в дома ти и ще изпием всичко
https://www.youtube.com/watch?v=EOnSh3QlpbQ
Ххахахахаа
Найс. :D
Не се бях сетил за тоя клип :D
За пръв път от доста време рева заради някакъв нещастник. Миналата година си позволих да треперя заради една шматка - е, няма да се случи повече. В крайна сметка и аз си имам достойнство, не мога да му търпя изгъзиците цяла вечер.
Имах нужда да споделя, но какво да се прави. Лягам си, утре ще мисля как да отреагирам. Макар че знам, че е най-добре да се направя на ощипана.
едит: I'll just leave this here: "Брат от моите постове до сега не рязбра ли че цалата паплач на тоя свят са такива боклуци. Все гледат чуждото и да правят мръсотии и да разделят"
Не знам какво да кажа. Някои хора много са си повярвали. :Д
Кой забога е този друмлюк който всеки път ти е в устата :D :D :DПотърси във форума с ключовата дума и ще разбереш :) .
Друмлюк може да е почти всеки.
А някои са със сигурност - Ифигения, Метх, големия кораб, Иневтоний, ннп и много, много други!
Какъв късмет, че не знаете коя врата трябва да търсите.Харката понякога става толкова бавен, че чак почва да върви назад :D !
...младата пачичка която се снима с един куп грим върху лицето си, за да изглежда що годе, по-добре в очите на тийнейджърите. ... След което отваря безплатното си приложение и редактира изображението с някакъв мат ефект, който пък от своя страна, ще й заличи още повече недостатъците по лицето..
Колко ниско трябва да ти е самочувствието, че да стигнеш до там, да използваш филтри.
Мазна шлакаТая верно го прави това :? !
Колко да съм шматка, за да си забравя телефона на работа, братче?! :дд Нимоа! Втора смяна съм и ще е дооста дълга втора смяна ама ко да прайм ся, ше търпим. Снощи тва като жест беше много мило, няма кво да се лъжем. А ся съм гладна и ми се спи адски много.
HollyGolightly
08-02-2017, 16:09
Още ми е гадно за това дето стана Понеделник, но не е негова вина, понякога се случват такива произшествия.
А и от снощи се чувствам като на пирони, доста ми е притеснено. Ще го запознавам със семейството Събота и искам всичко да мине перфектно. Той знам че няма проблеми ама наще са малко wild cards та само го мисля сега. Може би няма да е лошо да проведа разговор с тях предварително и да ги предупредя 8-)
Кажи на приятелят си, да купи някакъв подарък за двамата, колкото и да е стиснат.
Задължително букет за тъщата.
Ем, ще чакаме до Неделя, независимо от обстоятелствата..
Когато цяла седмица работният ти ден завършва на плажа испиш на 100м от него... ПИрфектно. :p
Напоследък в тая тема почти всеки е зациклил :? .
Когато цяла седмица работният ти ден завършва на плажа испиш на 100м от него... ПИрфектно. :pДа не си бачкатор в плажно заведение?
Страхотна кариера :razz: !
Хехехехехе, колко да съм пич, а?! 20 лева съм напред, ного съм доволна. 20 ни са кой знае кво, но кой ти ги дава?! Таман за другата седмица за морето са бонус, щото са си кажи-речи пътя. :ддд Ще е доволен ден на плажа просто, няма кво да стане. :3 И плановете наистина придобиват някакъв вид, цвят, мирис и форма. Много яко. <3
Днес се возих в градския. Бях забравил колко е отвратително. А утре се очертава пак да се возя. Стига ми за тази година. :д
Niakoitam
08-03-2017, 21:16
Днес се возих в градския. Бях забравил колко е отвратително. А утре се очертава пак да се возя. Стига ми за тази година. :д
Въххх (въздишка)...:)
LoadRunner
08-03-2017, 21:28
Гошо храни лошо
AnarchyBoy
08-03-2017, 22:53
Геша недей брат.. т'ва е sooo 2013 Anarchy style.
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20429860_1586110118100935_749085270352363384_n.jpg ?oh=11694bc04128c9733eb029d88eb22795&oe=5A2BF5A3
<3
E така си изкарах на плажчето..
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t35.0-12/20623488_1591852330860047_589444887_o.jpg?oh=a5876 4e309228159a164499992240c5e&oe=5985DC6B
А така вечерите преди дискотИекитИ... Идем от далиеко и говорим на миеко..
мн добро моренце се получи.. след месец пак. ;3
днес се прибирахме... 10 часа. ЗАЩОТО ТРЯБВАШЕ ДА СПИРАМЕ НА ВСЯКА ТУХЛИЧКА ДА ПИЕМ КАФЕ/ ЗА ВОДА/ ЗА КЕНЕФ/ ДА СНИМАМЕ/ ДА ЯДЕМ/ СЛАДОЛЕД НАМ СИ КВО. иначе всичко ток.. лягам и умирам.
Снщи ми говориха, че трябвало и съм щяла да се науча да си показвам чувствата и а-у. Ми, няма, бе! Мои са си пък!
На тая Вежда единственото и яко нещо е, че имам двор, където да си пия кафета и сайдери и да съм чил ама тая сутрин се събудих в огромното си легло на диагонал и ми хареса. Сефте от дни насам се почувствах кайнда добре и нямах нуждата да мрънкам. Сигурно съм се наспала, така мосля. Даже кафе ще пия след като си изпуша цигарата, щото така. Пък.
Май съм няква войнствена, днес ще има скандали на работа, хехехехе. Не че много ми се работи ама искам пари, а и трябва да се събира за моренце.
Вчера само трябваше да помрънкам мъничко, че съм гладна, за да запали джапанките да ми донесе пица - имам най-яката нъдъпъ на света. Да, "нъдъпъ" звучи противно и ми се повръща. Да. Още няколко дни, около 20тина, и мъжкия нъдъпъ се прибира. ПрБИРА, хехехе. Да не кажем "приуискишотовеиводка". Ше се размажем някоя вечер като си дойде, #нимоа.
На анархи съм му сърдита, че не ми домъкна от тия цигари на крака, щото исках да опитам, а и да пия бира с него. Сто години все не мое се уцелим.
Едит: Ииииииии голямо ЧАО на хубавото настроение от сутринта. Знаех сш аз, че не трябва да си пиша с тоя типаж или да се чуваме, щото пак ще прекантаря заради ножа в гърба или друго, но... Не се научих да стоя далече и сега си заслужавам да ми се повръща, да искам да рева и да ми е смешно едновременно. Отказвам се от мисълта, че имам някой в главата - тъпа съм като манастирска лопата. Точка. Рече и отсече.
Сори за дабълпостинга ама не сте разбрали пак - Геша не се заяжда, няма нужда да ми браните честта. Мерси за което, де - мило е, но не е заяждане и няма нужда. Заяждане беше онова с песните на 42, там и аз избеснях. Не правете драми от нищото. Благодаря, обичам ви, прекрасен ден на всички. :*
pandabear
08-04-2017, 09:45
влюбена, загубена.
влюбена, загубена.
8-)
Като се сетя за снощи, настръхвам. Къде го намерих тоз момък, ей? 8-)
HollyGolightly
08-04-2017, 11:15
Сори за дабълпостинга ама не сте разбрали пак - Геша не се заяжда, няма нужда да ми браните честта. Мерси за което, де - мило е, но не е заяждане и няма нужда.
Не че нещо ама къде видя някой да ти брани честта 8-) Рънъра не говореше на него а някойтам и антракс имат спор дето няма нищо общо с теб.
Петък е, снощи си прекарахме добре, закрихме сезона и сега чакаме Декември да се завърнат и двамата и да повторим - суши, кафе и разходка на нашето място 8-) Снощи като се прибрах ми беше някакво депресарско, но сега съм ОК. Започна новият сезон и е време за нови хора и изживявания
Анархи подхвърли нагоре нещо, че е тъпо като изказване.
ОН: Еми, умирам от жега... Искам на плажче или най-малкото в нас на хладничко.
AnarchyBoy
08-04-2017, 11:39
Когато ти пратят снимка на бившвата ти, 6 месеца след като сте скъсали.. И видиш, че от изваяно девойче, с перфектен корем и стегнат задник, се е превърнала в абсолютен тупан. Б-Е-З-Ц-Е-Н-Н-О!!!
Така е, някои хора вървят нагоре, други надолу. <3
Това ми оправи сяк'во шитаво настроение за месеци напред. :D
http://mashable.com/wp-content/uploads/2013/07/crazy-dance.gif
влюбена, загубена.
Е, ти излизала ли си от филма изобщо ;д
Е, ти излизала ли си от филма изобщо ;д
+
В теб, би се влюбил само човек, който няма друг избор..
pandabear
08-04-2017, 14:58
funny boys <3
AnarchyBoy
08-04-2017, 15:09
И нек'ви богати фетишисти.
anonymous990763
08-04-2017, 16:09
Режимът от последните седмици съвсем ме е бъгнал.
Анархи, ако на мен ми говориш, не знам за какво ми говориш... Снимките, които съм имал са отдаавна някъде из царевичака след шифт и дел, така че не мога да те догоня. :д
AnarchyBoy
08-04-2017, 17:05
т'ва даже не го разбрах.. :D
но няма значение ;д
AnarchyBoy
08-04-2017, 18:00
Животът е справедлив. :)
И в момента, наказва грешниците. По-много повърхностен именно в техен стил начин, което ме радва МЕГА МНОГО!
Айде на баничките... хуеухе
не можа да ме изплаши не можа да ме пречупи не можа и да ми направи нещо
сега аз владея играта
Днес се возих в градския. Бях забравил колко е отвратително. А утре се очертава пак да се возя. Стига ми за тази година. :дТака ти се пада :D!
влюбена, загубена.Нов чичо?
Режимът от последните седмици съвсем ме е бъгнал.Я, появи се и другия модератор.
Къде ли е била.
anonymous990763
08-04-2017, 19:40
Я, появи се и другия модератор.
Къде ли е била.
В гората, как къде.
divergent
08-04-2017, 20:45
Всички си мислеха, че аз съм зарязаната и сега ще страдам и много се учудиха като видяха него посърнал, а мен супер ухилена и доволна. Тотално ги разбих като им казах, че е трябвало да го зарежа още при случая с бутилката вода, обаче съм решила да изчакам да направим месец, че е излагация да ходим само три седмици. Разбира се, това в кръга на шегата, даже той се засмя като го чу. И на двамата ни е най-тъжно за колегите ми, които вече няма да могат да коментират кой къде и с кого живее и дали едната двойка чува другата по време на сношаване. Не съм очаквала толкова млади хора да са толкова зле и да ги вълнуват чуждите отношения до такава степен. :D Да кажеш ние с него да сме говорили за връзката си, не, бяхме далеч от показност и приказки. Обаче клюкарят излезе приятелят на сестра му, който пък на мен ми е колега. Изобщо съдби на кръстопът. От самото начало си знаех, че сме прекалено различни и нищо няма да стане, но реших да дам шанс за нещо ново, да опитам неизвестното и да се хвърля спонтанно във връзка без предварително да го премислям. Е, оказа се, че не става по този начин, но пък ако не бях пробвала, нямаше да знам.
Най-кофтито е, че сега вече не живея у тях, а няма как да спя вкъщи, понеже с нашите не можем да се гледаме. Но и за това ще се намери вариант, трудно ще е само през този уикенд. Сигурна съм, че ще се справя и с това.
Изгледах сериала, хареса ми, но пак не мисля, че мотивите на тая пача оправдават постъпката ѝ. Както и да е, харесаха ми другите идеи.
Не мога да осъзная как е възможно да се познаваме от половин година и сега да го чувствам по-близък от всеки друг човек, който ми е, или ми е бил приятел, включително и от момичетата, с които сме заедно от деца. Когато си дойде преди два месеца, мислех, че ще се видим за кафе и това ще е, а почти няма ден, в който да не пием кафе, да караме, или да висим в гаража. И сега това, което ми каза, че ще направи... Ако наистина направи този жест към мен ще бъда най-най-щастливият човек на планетата и веднага ще забравя за всички гадни неща, през които преминавам в момента.
А, и да не забравя най-важното. Трябва да си намеря другарче за море, понеже точно час след като платих нощувките, майка ми реши да ми бере лайката. :)
преди време играех шах там научих че противника с белите фигури винаги повтаря своите първи ходове
знам какво следва а тая мърша не знае че още помня това онова от шаха
знам какво ще ми каже знам какво ще ми се опита да ми направи интересно ми е как ще реагира като си кажа аз моите работи :D
все ми е тая ако ще и да ме ...
divergent
08-04-2017, 21:27
Песента Voodoo Too направо ме докарва до оргазъм. <3
pandabear
08-04-2017, 22:20
Нов чичо?
и по-богат.
ةتشضل انزفث
08-04-2017, 22:24
Cпомних си как 2015 лятото като бяхме на почивка в Саудитска Арабия как бях откраднал два кетчупа от едно заведение без никой да ме забележи и от прозорците пръсках по хората без да ме забележат
ةتشضل انزفث
08-04-2017, 22:24
:razz: :razz: :razz: :D :D :D :D
ةتشضل انزفث
08-04-2017, 22:32
И по едно време само усещам як плесник зад врата и какво да видя. Някакъв около 20 годишен работник в хотела. Пита ме какво точно правя , ама аз нали съм си устат му отговорям: "Да не си полицай бе" и тоя ми излупа два шамара и взе единия кетчуп който беше до половината.
Ех каква носталгия ме хваща по тези времена :D :D
therichbitch
08-04-2017, 22:35
Най-кофтито е, че сега вече не живея у тях, а няма как да спя вкъщи, понеже с нашите не можем да се гледаме.
Не те знам колко си ухилена, но звучиш като изхвърлено куче.
Ако наистина направи този жест към мен ще бъда най-най-щастливият човек на планетата и веднага ще забравя за всички гадни неща, през които преминавам в момента.
Надяваш се другият да те приюти ли? :Д
ةتشضل انزفث
08-04-2017, 22:37
Дееба мислех че ще се спукате от смях от моята така сърцераздирателна история :D :D
LoadRunner
08-04-2017, 22:48
куче.
нарочно ли го правиш
да ме стресираш?
therichbitch
08-05-2017, 13:04
Ще те оставя да е чудиш.
Niakoitam
08-05-2017, 13:14
нарочно ли го правиш
да ме стресираш?
Ти би трябвало от котки повече да се стресираш. :)
йййюююлллллл
https://www.youtube.com/watch?v=mK4tE_ndqf0
pac0line
08-05-2017, 20:02
нормално ли е когато се запозная с ново момиче и се забавляваме on the first day, после 3 седмици да не спирам да мисля за нея :х
нормално ли е когато се запозная с ново момиче и се забавляваме on the first day, после 3 седмици да не спирам да мисля за нея :х
Секс да има. ;д
ПТ: Хубаво е.
Niakoitam
08-06-2017, 10:21
Всички са на море и тоя форум почти напълно замре...
AnarchyBoy
08-06-2017, 12:57
Секс да има. ;д
ПТ: Хубаво е.
Малко е жалкарско.. ако е било просто веднъж за просто секс.
Ако продължават да се виждат е хубаво..
AnarchyBoy
08-06-2017, 12:58
Ти неа ли да ходиш на море?
Niakoitam
08-06-2017, 13:09
Ти неа ли да ходиш на море?
Не, аз съм бедно момченце... :)
Всъщност...мога да си го позволя на тоя етап, но...първо ще ми отидат бая голяма част от спестяванията, второ няма с кого и трето още съм съвсееем пресен на работа и не съм си укрепил баш позицията. Всеки ден излиза по нещо ново и ново, парите се оказват реално все по-малко и все по-забавени, а от мен се очаква едвали не да науча всичко за ден и половина. Шефката онзи ден и нещо навъпреки ми говореше та скоро ще разбера и дали ще продължа изобщо. Или просто ще си взема полагащото ми се за месеца и...по живо по здраво...:)
deitona22
08-06-2017, 14:55
Некои са на море,некои по родните места.
Хубаво е когато си далеч от голямото село.
И адски тъпо като видиш табелата "София" през предното стъкло.
ПТ:
Добра седмица се очертава,стига отново да не се объркат плановете.
aurissaaaaa
08-06-2017, 15:14
епа стой си там
:Д
deitona22
08-06-2017, 15:24
епа стой си там
:Д
Де да можех.
NomNomNom
08-06-2017, 15:52
Бях в Сф цялата седмица, егати жегата
В едно airbnb, където пишеше, че имат aircooling, което се оказа вентилатор, умрях от жега
То и в планината (у нас) е жега, искам да изляза да потичам да изразходвам енергия, че не мога да се концентрирам иначе, и много ми бъгва режима това
Т.е. трябва да започна да ставам в 6 за да тичам, иначе цял ден съм пружина
anonymous990763
08-06-2017, 15:59
Бях в Сф цялата седмица, егати жегата
В едно airbnb, където пишеше, че имат aircooling, което се оказа вентилатор, умрях от жега
То и в планината (у нас) е жега, искам да изляза да потичам да изразходвам енергия, че не мога да се концентрирам иначе, и много ми бъгва режима това
Т.е. трябва да започна да ставам в 6 за да тичам, иначе цял ден съм пружина
В планината в 4 сутринта не е жега.
deitona22
08-06-2017, 16:25
Какво си търсила,или по-скоро,правила в планината в 4 часа сутринта?
NomNomNom
08-06-2017, 16:30
Да лягам в 11 и да ставам в 4 не ми е достатъчно, 7ч и 30 минути сън ми трябват ( с точност :Д )
anonymous990763
08-06-2017, 17:02
Какво си търсила,или по-скоро,правила в планината в 4 часа сутринта?
Наблюдавах за падащи звезди.
Номном, тогава си лягай в 4 и ставай в 11:30.
HollyGolightly
08-06-2017, 17:38
Влюбено ми е 8-)
https://media.giphy.com/media/pAgJw6WEEjxBu/giphy.gif
Временно е!
http://i.imgur.com/ClZZePu.gif
HollyGolightly
08-06-2017, 17:49
Временно е!
Е и?
МОЖЕ ДА ОБИЧАШ НЯКОГО ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ
НО ДА НЕ СТЕ ЕДИН ЗА ДРУГ
НЕ ГО ИСКАМ ОБРАТНО В ЖИВОТА СИ
НАСКОРО МИ ПИСА
НЕ ИСКАМ ДА ПОДНОВЯВАМЕ ВРЪЗКАТА СИ, ВСИЧКИТЕ ЦЕЛУВКИ БЯХА ХУБАВИ, НО НЕ СИ СТРУВА ГОРЧИВОТО СЛЕД ТЯХ
ЛИЛАНДА
не съм против НБУ, просто питах
това за зора е така, средата има роля само донякъде
според мен частните университети в БГ дават свобода, което е плюс до голяма степен
Не, аз съм бедно момченце... :)
Всъщност...мога да си го позволя на тоя етап, но...първо ще ми отидат бая голяма част от спестяванията, второ няма с кого и трето още съм съвсееем пресен на работа и не съм си укрепил баш позицията. Всеки ден излиза по нещо ново и ново, парите се оказват реално все по-малко и все по-забавени, а от мен се очаква едвали не да науча всичко за ден и половина. Шефката онзи ден и нещо навъпреки ми говореше та скоро ще разбера и дали ще продължа изобщо. Или просто ще си взема полагащото ми се за месеца и...по живо по здраво...:)
не ти ли писна да се оплакваш
ти не си ли на тая работа от месец вече
не свикна ли
Добре, де - прекалих и ся ми е тъпо. Сигурно не трябваше да върша тъпотии, не знам. Извиних се, дано му мине.
Niakoitam
08-06-2017, 19:30
не ти ли писна да се оплакваш
ти не си ли на тая работа от месец вече
не свикна ли
Точно пък ти ли се намери да го отбележиш? Недоволната от връзки на няколко дни. :D И не, когато хората дето уж те обучават не могат да се разберарат и помежду си как точно да е и когато всеки ден изниква по нещо съвсем ново и непознато според зависи от ситуацията е трудно. Неразбираемия почерк и други пречки също. :)
Точно пък ти ли се намери да го отбележиш? Недоволната от връзки на няколко дни. :D И не, когато хората дето уж те обучават не могат да се разберарат и помежду си как точно да е и когато всеки ден изниква по нещо съвсем ново и непознато според зависи от ситуацията е трудно. Неразбираемия почерк и други пречки също. :)
ми да, не съм се чувствала на място във връзките, които съм имала, затова съм ги прекратила
това не означава че не ме боли, но съм взела решение, което смятам че е най-доброто за мен и се придържам към него
ако работата ти толкова не ти харесва, може би можеш да си намериш друга
малко ми е странна идеята че шефката ти трябва да ти е учителка- не се ли предполага просто да те наглежда от време на време и да отговаря на въпросите ти?
на нова работа си, нормално е всеки ден да изниква нещо ново, не знам какво си работил преди и дали въобще си работил, но мисля че имаш грешни представи
Niakoitam
08-06-2017, 20:05
ми да, не съм се чувствала на място във връзките, които съм имала, затова съм ги прекратила
това не означава че не ме боли, но съм взела решение, което смятам че е най-доброто за мен и се придържам към него
ако работата ти толкова не ти харесва, може би можеш да си намериш друга
малко ми е странна идеята че шефката ти трябва да ти е учителка- не се ли предполага просто да те наглежда от време на време и да отговаря на въпросите ти?
на нова работа си, нормално е всеки ден да изниква нещо ново, не знам какво си работил преди и дали въобще си работил, но мисля че имаш грешни представи
Има неща, които ми харесват и неща, които започват да не ми харесват.
Ако ми се кажеше точка едно така,точка две така, точка три,четири и 5 така можеше и да ги наизустя. А не един така, друг иначе, а трети по иначе вместо да има едно общо уточнение. Друг е въпроса, че няма как да науча из основи нечии почерк за 1, 10 или 15 дни. Особено що се отнася за числа. Ако пък са омацани с нещо например графити, е...аз не съм гадател, а за няма и един месец, защото още няма, няма как да си направя тефтер с поне 20-30 пълни страници...И програмата даже нямам възможност да си я разуча насаме и в спокойна обстановка
HollyGolightly
08-06-2017, 20:17
^Няма работа, където да работиш по точки. Винаги може да изскочи нещо, което е непридвидено, а ти трябва да си готов. Предстани да си търсиш оправдания защо нещо не върви, търси причините в себе си и мисли за начини да ги промениш.
Изпратих я и няма да я видя следващите няколко месеца. Някакво такова странно и празно ми е, още не мога да повярвам че може би най-близкият ми човек се мести и няма да е на съседната улуца. Обещахме си да се чуваме и да си пращаме писма "по гълъб" 8-) ако всичко върви ок ще ида и да я видя Ноември месец. Радвам се за нея, че се развива и че постига целите си, но по чисто егоистични причини ми се иска да си беше останала тук :(
AnarchyBoy
08-06-2017, 21:08
Някойтам, знаеш че никога не ти скачам за нищо.. ама верно супер много се оплакваш.. приеми го, че си мега мързелив и винаги всички са ти неудобни и работи за да го промениш тва нещо... Няма работа, на която всичко да е мед и масло и да я научиш за 2 дни.. и да я работиш абсолютно перфектно, ако ти сам не го поискаш..
По твоя начин обвиняваш всички други за своите грешки..
Толкова ли си тъп, че да не можеш да разбереш кой от трите начина (като приемем, че трима са ти показали по три различни начина как се прави нещо) е най-правилен... ако да.. просто стани общ работник и си копай по цел ден, или ти е под нивото и много се работи за мързела ти? / Не, че се заяждам, но ненавиждам мързеливи мърди./
Не обясняваше ли ти, преди 2-3 седмици, как до края на годината ще се издигаш.. и колко било яко на тая работа, а ся едва ли не след първата спънка, ще напускаш? Извинявай, ама т'ва не е действие на рационален, възпитан и интелигентен 30 годишен мъж, а на 18 годишна амеба.
Имам един приятел като теб, мега мърда.. всяка работа му е трудна, натоварваща.. едва ли не иска просто да си лежи и да му се плаща за това.. и все недоволен и все мрънка.. абе я се стегнете бе мъже сте, не путки.
Отказа работа за 1000 лева месечно възнаграждение, като логистик в транспортна фирма с 2 ТИРА, като трябваше просто да ги следи с GPS-а от компютъра (или от телефона) ((КАТО ДАЖЕ ШИБАНИЯ ДЖИПИЕС оставя ред трейл къде са били) да не се отклоняват, къде какво правят да спират и т.н. и да им плаща по банков път всички такси / магистрални такси, спедиция, зареждане на бензиностанции и т.н
Работа, която реално можеш просто да си проверяваш телефона на всеки 20-30 минути.. НО дори и да го забравиш..
С двамата шофьори си имате номерата / служебни мобилни /, ако изникне нещо, те ще ти звънат и ще те подсетят, че трябва да им платиш няк'ва такса примерно.
Е т'ва му била трудна работа (а даже е от вкъщи), та ти си същия мързелив мрънкач. хвани се стегни малко. Казвам ти го като мъж на мъж, мега грозно и смешно е.. здрав, прав, 30 годишен мъж да хленчи като ученик..
Т'ва в очите на жените изглеждаш мега слабохарактерно мекотело...
AnarchyBoy
08-06-2017, 21:13
Е и?
Любовта химически трае максимум 3 години, след това всички ензими и хормони, феромони към човека изчезват от тялото и единственото, което ви задържа заедно е навикът и привързаността.
като бяхме ... в Саудитска Арабия как бях откраднал два кетчупа от едно заведение без никой да ме забележи и от прозорците пръсках по хората без да ме забележат
И по едно време само усещам як плесник зад врата и какво да видя. Някакъв около 20 годишен работник в хотела. Пита ме какво точно правя , ама аз нали съм си устат му отговорям: "Да не си полицай бе" и тоя ми излупа два шамара ...Ти си готов за терорист от малък :D !
Виж си и аватара - прилича на знамето на ИДИЛ (ако не се зачетеш какво пише) :? !
Дееба мислех че ще се спукате от смях от моята така сърцераздирателна история :D :DСигурно дори не са те прочели :? . Добре, че аз пак съм тук :) .
Некои са на море,некои по родните места.
Хубаво е когато си далеч от голямото село.
И адски тъпо като видиш табелата "София" през предното стъкло.Сигурно е още по-хубаво да си в малкото си село в Северозапада :razz: .
Не че селото по принцип е нешо лошо, но там където си може и да е :D .
Той се оплаква от работота си, която работи от месец - ти се оплакваш от връзките си на 3 дена :razz: .
На работното място зависиш и от други хора, само не мога да разбера в твоите "връзки" ден до пладне кой ти е виновен :? ?!
съм взела решение, което смятам че е най-доброто за мен и се придържам към негоАко все взимаш "най-доброто решение", защо все се оплакваш?
малко ми е странна идеята че шефката ти трябва да ти е учителка- не се ли предполага просто да те наглежда от време на време и да отговаря на въпросите ти?Колкото работата е по-сложна - толкава повече има за научаване и служителите трябва да се обучават от по-опитните работници/шефове. Това не е като да миеш чинии в някое капанче или да ръгаш чушки в боба :D !
... но мисля че имаш грешни представиХохохохо :D!
Ти понеже нямаш :razz: !
^Няма работа, където да работиш по точки. Винаги може да изскочи нещо, което е непридвидено...Това е част от характеристиката на много малко работни места. На повечето места, ако това се случва постоянно, значи работата не е организирана добре и нещо в ръководството куца.
Няма работа, на която всичко да е мед и масло и да я научиш за 2 дни.. и да я работиш абсолютно перфектно, ако ти сам не го поискаш. За това си прав.
Толкова ли си тъп, че да не можеш да разбереш кой от трите начина (като приемем, че трима са ти показали по три различни начина как се прави нещо) е най-правилен... Ако е подчинен, неговата работа не е да мисли кой начин е най-правилен. Началниците служат за да организират работата по най-добрия начин, подчинените трябва да я изпълняват по най-добрия начин. Схващаш ли разликата?
Любовта химически трае максимум 3 години, след това всички ензими и хормони, феромони към човека изчезват от тялото и единственото, което ви задържа заедно е навикът и привързаността. Евала :) !
Niakoitam
08-06-2017, 22:29
Някойтам, знаеш че никога не ти скачам за нищо.. ама верно супер много се оплакваш.. приеми го, че си мега мързелив и винаги всички са ти неудобни и работи за да го промениш тва нещо... Няма работа, на която всичко да е мед и масло и да я научиш за 2 дни.. и да я работиш абсолютно перфектно, ако ти сам не го поискаш..
По твоя начин обвиняваш всички други за своите грешки..
Толкова ли си тъп, че да не можеш да разбереш кой от трите начина (като приемем, че трима са ти показали по три различни начина как се прави нещо) е най-правилен... ако да.. просто стани общ работник и си копай по цел ден, или ти е под нивото и много се работи за мързела ти? / Не, че се заяждам, но ненавиждам мързеливи мърди./
Не обясняваше ли ти, преди 2-3 седмици, как до края на годината ще се издигаш.. и колко било яко на тая работа, а ся едва ли не след първата спънка, ще напускаш? Извинявай, ама т'ва не е действие на рационален, възпитан и интелигентен 30 годишен мъж, а на 18 годишна амеба.
Имам един приятел като теб, мега мърда.. всяка работа му е трудна, натоварваща.. едва ли не иска просто да си лежи и да му се плаща за това.. и все недоволен и все мрънка.. абе я се стегнете бе мъже сте, не путки.
Отказа работа за 1000 лева месечно възнаграждение, като логистик в транспортна фирма с 2 ТИРА, като трябваше просто да ги следи с GPS-а от компютъра (или от телефона) ((КАТО ДАЖЕ ШИБАНИЯ ДЖИПИЕС оставя ред трейл къде са били) да не се отклоняват, къде какво правят да спират и т.н. и да им плаща по банков път всички такси / магистрални такси, спедиция, зареждане на бензиностанции и т.н
Работа, която реално можеш просто да си проверяваш телефона на всеки 20-30 минути.. НО дори и да го забравиш..
С двамата шофьори си имате номерата / служебни мобилни /, ако изникне нещо, те ще ти звънат и ще те подсетят, че трябва да им платиш няк'ва такса примерно.
Е т'ва му била трудна работа (а даже е от вкъщи), та ти си същия мързелив мрънкач. хвани се стегни малко. Казвам ти го като мъж на мъж, мега грозно и смешно е.. здрав, прав, 30 годишен мъж да хленчи като ученик..
Т'ва в очите на жените изглеждаш мега слабохарактерно мекотело...
Виж сега. Айде да ми го играеш по-малко мъжкаря в черно,защото и ти преди да станеш влюбен и загубен мрънкаше и хейтеше за щяло и нещяло ама сега гледам ти наголемяла нещо работата.
Освен поясненията има и други работи дето не ми харесват. Има и такива дето ми харесват поне засега.
Второ, засега аз не съм тръгнал никъде, но наскоро тайничко ми беше обяснено, че може и да ми се "помогне" Като знам и други фактори, а и както започнах поне видимо да се сприятелявам с хората там мисля, че е 50/50, ако не и 90/10.
Трето, аз на тоя етап нямам право да решавам кой начин, защото не съм дорасъл още та трябва да следвам начина на с който съм. Като има засечки на двама пак схемата се променя и след това евентуално може на мен да ми се мрънка като най новак.
А това за приятеля ти дето САМО трябвало да следи GPS-и надомно за 1000 лева го разправяй на някой друг, а не на мен и не сега. Защото то попринцип и аз трябваше да правя нещо уж много просто. Само "и" и "и", но всъщност се оказа, чеосвен горните "и" и "и" имало и "и" и "и" и "и" и още "и" и в бонус още "и". Или иначр казано някога тези и-та са били разпределени на точно трима човека, които са взимали заплата поне катомоята всеки. Вярно имало е малко повече работа тогава, но малко, а не много повече от сега.Отделно и други хора искат да вършиш тяхната работа понякога, тези от по-високото доколкото разбрах и се навиват понякога. :)
Едит: А за по-добрия живот нищо не се знае. Даже няколко дни преди да ми се направи намека или даже повече от намек сънувах, че някой ми каза: Ти няма да работиш като такъв(сегашната ми работа), но пък ще взимаш толкова пари(значително повече от тези, които трябва да взимам сега). Пък и в много сънища започвам някаква краткотрайна работа, която може би ми отключва нови врати. Нещо между един и 6 месеца.Всъщност реално и за по-голямото число ми е пробния договор. Тъй, че Анархи и след първия месец да ме изритат пак нищо не се знае...:)
Светът ми се сгромолясва пред очите. Прекалено много неща в един ден. Искам да се събудя и всичко да се окаже просто един кошмар. Но май от този кошмар няма събуждане...
YoungBloodZ
08-06-2017, 22:40
Искам да се събудя и всичко да се окаже просто един кошмар.
И аз така. Ама.. няма.
HollyGolightly
08-06-2017, 23:00
Любовта химически трае максимум 3 години, след това всички ензими и хормони, феромони към човека изчезват от тялото и единственото, което ви задържа заедно е навикът и привързаността.
Достатъчно добре запозната съм с какво е любов и какво е обич, не е нужно да ми се обяснява :)
Ебаси, щях да пукалясам преди малко, кво ми стана, ве?! Не се е случвало това до сега или поне не се е случвало в такива условия... Чак ми омекнаха краката и ми причерня.
Вчера го бих на любимата му игра като малък и спечелих уважение и от приятелите му. Много е яко са го вадиш голям.
deitona22
08-07-2017, 08:15
Сигурно е още по-хубаво да си в малкото си село в Северозапада :razz: .
Не че селото по принцип е нешо лошо, но там където си може и да е :D .
!
Дам.
Монтана е малко село.
Разгледай по-малките градове из България и ще откриеш колко е отвратително твоето любимо,голямо село,наречено София.
Desparate. Но вярвам, че довечера всичко ще е наред. Или поне искам да го вярвам. Ама и мен кой ме бие да правя простотии?
HollyGolightly
08-07-2017, 14:09
Боли ме глезена а не мога да пия болкоуспокояващи, понеже карам. Как може да съм толкова спъната, буквално.
Още 2 седмици така! Надявам се поне болката да се махне и да мога да стъпвам
AnarchyBoy
08-07-2017, 15:17
Виж сега. Айде да ми го играеш по-малко мъжкаря в черно,защото и ти преди да станеш влюбен и загубен мрънкаше и хейтеше за щяло и нещяло ама сега гледам ти наголемяла нещо работата.
Освен поясненията има и други работи дето не ми харесват. Има и такива дето ми харесват поне засега.
Второ, засега аз не съм тръгнал никъде, но наскоро тайничко ми беше обяснено, че може и да ми се "помогне" Като знам и други фактори, а и както започнах поне видимо да се сприятелявам с хората там мисля, че е 50/50, ако не и 90/10.
Трето, аз на тоя етап нямам право да решавам кой начин, защото не съм дорасъл още та трябва да следвам начина на с който съм. Като има засечки на двама пак схемата се променя и след това евентуално може на мен да ми се мрънка като най новак.
А това за приятеля ти дето САМО трябвало да следи GPS-и надомно за 1000 лева го разправяй на някой друг, а не на мен и не сега. Защото то попринцип и аз трябваше да правя нещо уж много просто. Само "и" и "и", но всъщност се оказа, чеосвен горните "и" и "и" имало и "и" и "и" и "и" и още "и" и в бонус още "и". Или иначр казано някога тези и-та са били разпределени на точно трима човека, които са взимали заплата поне катомоята всеки. Вярно имало е малко повече работа тогава, но малко, а не много повече от сега.Отделно и други хора искат да вършиш тяхната работа понякога, тези от по-високото доколкото разбрах и се навиват понякога. :)
Едит: А за по-добрия живот нищо не се знае. Даже няколко дни преди да ми се направи намека или даже повече от намек сънувах, че някой ми каза: Ти няма да работиш като такъв(сегашната ми работа), но пък ще взимаш толкова пари(значително повече от тези, които трябва да взимам сега). Пък и в много сънища започвам някаква краткотрайна работа, която може би ми отключва нови врати. Нещо между един и 6 месеца.Всъщност реално и за по-голямото число ми е пробния договор. Тъй, че Анархи и след първия месец да ме изритат пак нищо не се знае...:)
Никъде в целия ти пост не видях да кажеш, че ще се справиш.. а само прехвърляш топката на другите..
Само се замисли, че ако няма как физически според законите на вселената, ти да си безгрешен и все всички други да са ти виновни... за всичко..
Обикновено, когато на някой всички други са му виновни за всички, реално той сам си е виновен, но е прекалено сляп или глупав за да го види и му е по-лесно да си подмята, как другите не работели, другите го учели грешно и прочие.
Съвет Георги.
В тоя живот, ти не си длъжен на никого и никой не ти е длъжен с нищичко. ;)
Човек ако не се оправи сам, няма да има кой да го оправи..
За т'ва има пробивни хора и мишки бачкатори..
Щото докато едните мислят как да станат по-добри, как сами да си оправят ситуацията, как да станат по рационални и да се развият, други си мислят, как не ги обучават правилно, как са им малко парите, как всичко е мега лошо и как само ги лъжат, а ти видиш ли мега трудолюбивите и честни добри граждни... само искат да работят.
айде бегай ;д
смешки.
AnarchyBoy
08-07-2017, 15:18
Достатъчно добре запозната съм с какво е любов и какво е обич, не е нужно да ми се обяснява :)
Само се опитвам да помогна. :oops:
AnarchyBoy
08-07-2017, 15:18
Ебаси, щях да пукалясам преди малко, кво ми стана, ве?! Не се е случвало това до сега или поне не се е случвало в такива условия... Чак ми омекнаха краката и ми причерня.
Вчера го бих на любимата му игра като малък и спечелих уважение и от приятелите му. Много е яко са го вадиш голям.
То щото Mortal Kombat, не е button smashing, at all.
AnarchyBoy
08-07-2017, 15:21
Тори почти съм сигурен, че и кучето ми има реален шанс да ме бие на MK, стига да му върже докато се въргаля върху джойстика.
AnarchyBoy
08-07-2017, 15:26
ДА МУ САПУН МАЙКАТА ДА МУ САПУН, САПУН ЛЕЛИНА ДА МУ САПУН МАЙКАТА, САПУН ШАМПОАН.
ОТВРАТИТЕЛНИ ПЪТИЩА, ЗАЩО ГИ ПЛАЩАМЕ ТИЯ ВИНЕТКИ НЕ ЗНАМ :@
КАК СИ ПРЪСНАХ ЦЯЛАТА ПРЕДНИЦА НА БЕЛА ВОДА НЕ Е ИСТИНА, САПУН ГНУСНИЯ ПЕРНИК САПУН. :mad
направо ми се прирева, колата вече е при майстора и само чакам да чуя цифричката да ми стане лошо...
Ще стане до 2 седмици. :)
Което значи, че или трябва да изкарам някоя от астрите или да взема на баща ми колата, което хич не ми се иска..
Сигурно ще изкарам H-a, a G-то ще дам на Д, да я кара.
Щото като по чудо (или не чак толкова) НЯКАКЪВ САПУНЯК СЕ ЗАБИ В НЕЯ СНОЩИ и ся и тя няма кола. абе. :@
още 3 дни и край с отпуската. кри кри.
<3
Но като цяло съм щастлив, т'ва са няк'ви дребни несгоди, които може да се случат на всеки и честно казано не могат да ме спрат да имам добро настроение, леко ме нервираха, ама човек трябва да го дава по ларж ;д
Сапунисва ми се, а тя е на работа.. ;х
Мързи ме да отида до село за да си взема астрата, което значи, че за днес нямам кола, което означава, че отивам да се напия. <3
HollyGolightly
08-07-2017, 16:00
*стена от текст*
Съвет Георги.
*още стена*
Какво се хабиш, сега ще дойде да те напсува, да ти каже как нищо не знаеш, да ти разкаже 2 съня и каква съдба има.
Щото неговата работа е толкова трудна и отговорна, ние нищо не разбираме, ние никога не сме работили и до сега сред хора не сме били. Съвети не можем да даваме, само състрадание
LoadRunner
08-07-2017, 17:49
Какво се хабиш, сега ще дойде да те напсува, да ти каже как нищо не знаеш, да ти разкаже 2 съня и каква съдба има.
хахаха
бати лафа - ше дойде да ти разкаже 2 съня
anonymous990763
08-07-2017, 18:35
Ти не си котка, ти си геврек.
Нда, ве, спамих бутончетата, общо-взето. Ама пък беше някво мега яко да го очеша на любимата му игра. Момчетата ме гледаха с възхищение, щото техните аверки отказват въобще да пробват нещо ново. И да - и той се изненада и накефи. Даже бил имал плейстейшънче и сме щяли да цъкаме някви игри тези дни, когато набараме почивка. Та е сладко. Както и е сладко като той мо слуша драмите, че еди-коя си палитра/марка грим я няма в България.
ОН: Ного яко, че плановете за неделя се донагласят. <3 Ши го бъде! Сряда имам да свърша някви неща, че ми е почивка и после ще има некво чилче с тея, евентуално и кафе с боклика. <3 Ного е яко да не се виждаме всеки ден, щото после има кво да си говорим. Пак съм некви пари напред, което е яко. И да - няма да стоя гладна като се приберем. :ддд Пък виж, имам и да вземам пари. А-О. Яко било, бе!
Днес приключих за норматив и се прибрах за норматив. И ся отивам да ям нещо и да се къпя. Или да се къпя и да ям.
За ся съм добре, но врата още припарва. Бая се ошашках тая сутрин, де...
pandabear
08-07-2017, 19:28
съъъъъърцетуп-туп-туп.
DarkTemplar
08-07-2017, 20:13
Прекарах страхотен уикенд с любими хора, изкачихме връх Ботев и се спасих от големите жеги. Доволен съм.
Niakoitam
08-07-2017, 20:34
Щото неговата работа е толкова трудна и отговорна, ние нищо не разбираме, ние никога не сме работили и до сега сред хора не сме били. Съвети не можем да даваме, само състрадание
Ти по-добре просто разкажи коооолко е прекрасен, че по ти се отдава. Със сложни неща като сънища и съдба по-добре избягвай да си тормозиш главицата. :)
HollyGolightly
08-07-2017, 20:47
^да, такива сложни работи ги оставям на теб 8-) може би ако влагаше толкова усилие и в работата си, колкото в това да помниш коя циганка какво ти предвещава и кога коя "мацка" от работа ти е показала човешко държание, нямаше да си на път за уволнение :)
AnarchyBoy
08-07-2017, 21:15
https://media.giphy.com/media/128UMaujdjX7Pi/giphy.gif
IlianUSA2002
08-08-2017, 03:44
Като в първи свят
YoungBloodZ
08-08-2017, 06:01
Скролваш си из фб и изведнъж...
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/10553457_700024146712706_4744299319586445690_n.jpg ?oh=cd11d5271183a2097179f96247433294&oe=59F3BD3E
^ постовете ти все повече започват да ми приличат на тези на Грозния
AnarchyBoy
08-08-2017, 08:35
^ постовете ти все повече да ми приличат на тези на Грозния
Ама ти не знаеш ли вселенската новина? Грозния е алтер его-то на кръвта, който е двойникът на Илко.
YoungBloodZ
08-08-2017, 09:09
^ постовете ти все повече да ми приличат на тези на Грозния
Признавам си, аз бях през цялото време.
И dreamwalker също е мой акаунт.
не се учудвам
дойдох да кажа че днес се чувствам добре, любовните ми драми са на заден план и с нито един от бившите ми не сме се чували тези дни
на центъра в Пловдив има PizzaLab и веган пицата става много хубава (и не е скъпа)
опитайте ;*
Йънги, и аз съм го поствала тва преди. Никого не излъгах, че съм лоша. :дд
Ама ти не знаеш ли вселенската новина? Грозния е алтер его-то на кръвта, който е двойникът на Илко.А кой е Илко?
Признавам си, аз бях през цялото време.
И dreamwalker също е мой акаунт.Е да бе :shock: ?!
на центъра в Пловдив има PizzaLab и веган пицата става много хубава (и не е скъпа)
опитайте ;*Пълна отврат, дори само като си го представя :? .
YoungBloodZ
08-08-2017, 10:27
^ Извинявайте, шизофренията се обажда от време на време.
ةتشضل انزفث
08-08-2017, 10:37
От доста време не съм цъкал Mortal Kombat :D Принципно я цъкам когато е дъждовно , тогава точно ми се доиграва.
Е, мърльото гаден отиде да го спи пък аз да си лера гайлето с дългата смяна... :( Нищо, утре той е дълга пък аз ще спя. И на всичкото отгоре ще се дразня, щото съм гадно лайно пък. Че и събота ще почивам, има да се дразня тук... :3
Нямам търпение за неделя.
deitona22
08-08-2017, 16:52
Готин ден.
5 музея,5 печата.
Неделя-още 2 ще се добавят,освен ако времето пак не реши да покаже че е от женски пол.
Готин ден.
5 музея,5 печата.
Неделя-още 2 ще се добавят,освен ако времето пак не реши да покаже че е от женски пол.
Звездите вещаят, че точно в неделя ще има превалявания с гръмотевични бури. Максималните температури ще са между 18 и 20 градуса.
А неизвестен информатор съобщи, че тогава попа се топли с 40 градуса.
deitona22
08-08-2017, 17:42
Звездите вещаят, че точно в неделя ще има превалявания с гръмотевични бури. Максималните температури ще са между 18 и 20 градуса.
.
Айде не,а?
Д*е*ба.
Синоптик дано да бърка..отново.
Айде не,а?
Д*е*ба.
Синоптик дано да бърка..отново.
Дано не бърка, пъпеш. В тая жега не мога да и върша работата. Днес докато отида и докато се върна от Света Неделя щях да припадна.
deitona22
08-08-2017, 17:55
Дано не бърка, пъпеш. В тая жега не мога да и върша работата. Днес докато отида и докато се върна от Света Неделя щях да припадна.
Ич ми не е за тебе.
И аз бех из голямото село цел ден,ма нищо ми нямаше.
Ехо сервитьорката дай си фб, да се запознаем..
Тука някви аптекари ми се праят на тешкари, и не спират да повтарят, че работата им била мноо трудна и отговорна.
Ае гътвайте се или хващайте БГ-еарлайнЗзЗзЗ.
Ич ми не е за тебе.
И аз бех из голямото село цел ден,ма нищо ми нямаше.
И на ми не е за тебе. Много ме интересува, че няма да можеш да воаьорстваш по плажовете.
Защото си разпътник и имаш пари да пътуваш с кола, затова. А аз с тоя трамвай... И 280
deitona22
08-08-2017, 18:10
И на ми не е за тебе. Много ме интересува, че няма да можеш да воаьорстваш по плажовете.
Защото си разпътник и имаш пари да пътуваш с кола, затова. А аз с тоя трамвай... И 280
Кви плажове,ве оу?
Бех пеша из селото.
А и у неделя нема да ода на плаж,а на планина.
Само чекаш големите жеги,да викаш мръсниците в хладните стаички.
pac0line
08-08-2017, 18:26
Де да можех.
Какво, вашите те пращат да продаваш картофи и прясно мляко на женския пазар ли?
стягай се, София е Париж, само хора с такова мислене я цапате
// днес е от тези дни, които е хубаво по-често да се случват
Кви плажове,ве оу?
Бех пеша из селото.
А и у неделя нема да ода на плаж,а на планина.
Само чекаш големите жеги,да викаш мръсниците в хладните стаички.
Където искаш ходи. Аз ще се моля за дъжд!
Глупости, не се занимавам със секс, знаеш.
deitona22
08-08-2017, 18:44
Където искаш ходи. Аз ще се моля за дъжд!
Глупости, не се занимавам със секс, знаеш.
Що не се моли миналата седмица?!
Тогава требваше да вали,ма ядец.
Вече нищо не се знае за тебе,бабо Гуси.
Що не се моли миналата седмица?!
Тогава требваше да вали,ма ядец.
Вече нищо не се знае за тебе,бабо Гуси.
Щото не мога да се моля, когато на теб ти е кеф.
И как пък така извъднъж си промени мнението. Нали бях асексуален.
deitona22
08-08-2017, 18:52
Щото не мога да се моля, когато на теб ти е кеф.
И как пък така извъднъж си промени мнението. Нали бях асексуален.
Както казах, вече нищо не се знае за тебе.
Както казах, вече нищо не се знае за тебе.
Както и трябва да бъде. Радвам се, че съм го постигнал.
Малцина са избрани.
Чуствам се изклчително пре.ебан.От онзи ден съм за няколко дни на морето (Свети Влас ако има значение).Там се харесахме с едно момиче на моята възраст,ама от Франция.Изключително красива и с хубаво тяло.Няколко пъти като се засичахме тя ме заглеждаше,после и аз я заглеждах.Онзи ден осъществихме контакт (на английски език) говорихме си общи неща.На следващия ден пак сутринта я засичах няколко пъти в ресторанта на хотела и на бийч бара и все ми се усмихваше и намигаше.След това тя,сестра й ( около 16-18 год.,също много красива) и родителите й бяха на басейна на хотела,когато минах покрай тях те със сестра й и майка й нещо ме изкоментираха и постоянно ме гледаха като въпросното момиче ми се уамихваше и няколко пъти ми махна с ръка и ми намигна.После в басейна играхме на топка.Със сигурност и тя ме е харесала,но аз съм влюбен имал съм гаджета,но не съм чуствал нищо такова както към нея.Сигурно тя е момичето на живота ми,любов от пръв поглед.Лошото е че утре си заминавам и сигурно никога няма да я вида за това ме е яд,постоянно акъла ми е в нея,близките месеци няма да я избия от там.
Май стана много дълго писането,поздрави от морето!
LoadRunner
08-08-2017, 20:41
Млада кръв, ще трябва сега да лижеш много подметки за да ни върнеш отново във форума, и после ако това изобщо се случи те искам да си тих като тревата, да имаш постоянно нещо за учене или просто да нямаш време да влизаш.
А индистинкт може и да поработи по друг начин за доброто ни настроение и съм сигурен че ще и хареса.
Ясно ли е?
LoadRunner
08-08-2017, 20:43
Е, мърльото гаден отиде да го спи пък аз да си лера гайлето с дългата смяна... :( Нищо, утре той е дълга пък аз ще спя. И на всичкото отгоре ще се дразня, щото съм гадно лайно пък. Че и събота ще почивам, има да се дразня тук... :3
Нямам търпение за неделя.
ти от кое забито село беше?
и кой те е излъгал че да се говори така е готино ли и аз не знам
повръща ми се като си представям да се изрича от момиче
LoadRunner
08-08-2017, 20:47
само да изкажа една суха статистика, от както кръвта и другото са модератори, вече има на линия обикновено 3900 човека
а преди (скоро) все имаше по 5000 човека
Аре, отивам да го спя.
anonymous990763
08-08-2017, 20:58
Проблеми с хормоните или със съня?
YoungBloodZ
08-08-2017, 21:00
само да изкажа една суха статистика, от както кръвта и другото са модератори, вече има на линия обикновено 3900 човека
а преди (скоро) все имаше по 5000 човека
Ем, нормално. Отказах такива като теб да влизат, супер.
YoungBloodZ
08-08-2017, 21:05
Ясно ли е?
Не,
Както казах, вече нищо не се знае за тебе.Знае се че е Друмлюк.
Млада кръв, ще трябва сега да лижеш много подметки за да ни върнеш отново във форума, и после ако това изобщо се случи те искам да си тих като тревата, да имаш постоянно нещо за учене или просто да нямаш време да влизаш.
А индистинкт може и да поработи по друг начин за доброто ни настроение и съм сигурен че ще и хареса.
Ясно ли е?Абе Трънчо, ти да не си развил мания за величие или си предрусал нещо, а?
Или си слънчасал?
(Само на мен ли ми се струва, че Рънъра предлага на Индистинкт да участва в групов секс? :shock: )
повръща ми се като си представям да се изрича от момичеКато си помислиш само, че с тая уста свири, може лошо да ти стане :? !
Някога да съм питала дали и кой ми се кефи на изказа? Не? Супер, тичай да се занимаваш с някой друг. Мерси. <3
AnarchyBoy
08-09-2017, 07:02
Тори селянката.
YoungBloodZ
08-09-2017, 07:16
Тори селянката.
Не бъркай селянин със селяндур, младеж.
Та.. Тори селяндурката. :D
Тори може да е селяндурка ама Тори днес цял ден има да си върши работата и да дремуцка из къщи. Пръснете се, кучкииииии. :дд
AnarchyBoy
08-09-2017, 09:48
Догодина няма да си купя винетка! :)
Два пръснати маншона + скоби / реглаж + баланс и все още дърпа на ляво, което значи майстора да я разглоби и да тръгне на велико пътешествие в търсене на луфтове. :)
И зак'во? К'ви са тия неравности кви са тия дупки.. нали ги даваме тия 100 лева. :mad:
AnarchyBoy
08-09-2017, 09:54
O забравих и сменени биалетки... ЩОТО ЩО НЕ :mad:
ةتشضل انزفث
08-09-2017, 10:09
Какво ли става ако те хванат без винетка ? Знам че дори да те глобят тия актове имат няква давност , която изтича след нз колко време. Поне така съм слушал
AnarchyBoy
08-09-2017, 10:11
Вече нямат давност, щото свързаха системите на всичко..
Ако имаш неплатени актове не можеш да си платиш прегледа/ а без преглед спират от движение..
Което няма ник'во значение и въобще не е релевантно, защото и за без винетка спират от движение.
ةتشضل انزفث
08-09-2017, 10:14
Може вече и да е така. В Саудитска Арабия има един данък на колата за всичко. Демек гражданска , винетки и тн , всичко си плащаш там в едно , няма не платил винетка , но има гражданска. И се сменя всяка година мисля че беше
Niakoitam
08-09-2017, 12:15
Ясно ли е?
Някои хора много са се надъхали и яко са си повярвали. Забавно е да ги гледаш отстрани как "раздават правосъдие"...:D
А до не чак толкова отдавна ми ревеше на модовете от лошия Някойтам. Каква истинска промяна. Признавам те вече за истински bad boy. :)
Трябва да си най-големия дебил, сигурно караш с очила "в това няма нищо смешно", за да влезеш в някаква дупка на пътя и да мрънкаш, че общината е била виновна, ти очи нямаш ли ве "шиши"
Бати, ще ти даде един съвет, как да бъдеш полезен за другите водачи на МПС, и някога, някой друг да направи добро за друг водач.
Следващия път, когато забележиш огромна дупка, слез от колата и постави триъгълник на няколко метра от нея или друг забележим обект, който да направи впечатление на някой "дебил" като теб, ще си спестите главоболията.
Като че ли, влизаш в голЕм филм и започваш да ни натварваш с излишна информация, която на нас не ни е нужна.
YoungBloodZ
08-09-2017, 13:10
Трябва да си най-големия дебил, сигурно караш с очила "в това няма нищо смешно", за да влезеш в някаква дупка на пътя и да мрънкаш, че общината е била виновна, ти очи нямаш ли ве "шиши"
Бати, ще ти даде един съвет, как да бъдеш полезен за другите водачи на МПС, и някога, някой друг да направи добро за друг водач.
Следващия път, когато забележиш огромна дупка, слез от колата и постави триъгълник на няколко метра от нея или друг забележим обект, който да направи впечатление на някой "дебил" като теб, ще си спестите главоболията.
Като че ли, влизаш в голЕм филм и започваш да ни натварваш с излишна информация, която на нас не ни е нужна.
Извинявай, ама ти в България ли живееш, в чужбина, или в някакъв въображаем свят? И изобщо шофьор ли си? Има немалко места, на които има супер много дупки и дори да избегнеш една, то със сигурност ще влезеш в другата. Да не говорим, че когато вали всички дупки са пълни с вода и не се виждат, та ако минаваш по непознат път.. край.
Следващия път, когато забележиш огромна дупка
Да не задълбаваме и навлизаме в подробности теоретично, същият този ден нямаше дъжд или мъгла.
http://i.imgur.com/ApFBK3Y.gif
O забравих и сменени биалетки... ЩОТО ЩО НЕ :mad:
Смени колата. ;)
YoungBloodZ
08-09-2017, 20:31
Смени колата. ;)
С новата ще става същото. По-скоро трябва да си купи танк.
deitona22
08-09-2017, 20:41
Демек като тва дет ти караш.
YoungBloodZ
08-09-2017, 20:49
Демек като тва дет ти караш.
Моето не е танк. Моето е Landkreuzer P.1000.
divergent
08-09-2017, 20:58
Днес беше много хубав ден. Билетите за концерта пристигнаха, вторият спечелен стек сайдери също. Шефката даде бонусче, че ѝ харесвало как работя, а едно аверче, което уж не ми говореше, днес ми вдигна още на първото позвъняване и се оказа, че всичко е наред. ^_^ Казах на момчетата утре да отидем до дефилето с моторите и уж всичко вървеше по план, докато онзи сериозният реши, че е зает и няма да идва, за което ми се извинявал. Като му казах, че няма смисъл да се извинява на мен, му стана супер гузно, понеже осъзна колко е тъпо да не отдели един час от деня си, за да почете човека. Даже май ми се обиди и утре ще ми се направи и няма да ми донесе каската, за да ме прецака да не отида и аз. Само че нито той, нито някой друг може да ме спре да бъда там утре. Макар и твърде късно, въпреки че няма да сме на едно място, ще пием бира заедно и аз отново ще си спомням за прекрасните ни мигове.
Просто двата кенефа един до друг не могат да станат на читава кола... :д