Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

tori
07-19-2017, 19:22
при мен по-зле
винаги има една конкретна а не просто някоя
Страшно кофти, нда. :(

AnarchyBoy
07-19-2017, 20:57
Забелязвам нова форумна двойка.. ;д

HollyGolightly
07-19-2017, 21:11
Ценете майките си, щото ще идат някъде за 3 седмици и ще се видите в чудо, да чистите, да готвите, да работите и след това да трябва да пазарувате. Моята поне си идва Събота и много се радвам, че кошовете за пране вече преливат и има прах всякъде, а когато тя си е тук това го няма... 8-)
Шегата настрана определено не е лесно да си единственият, който полага грижи за къщата, добре че съм си намерила прекрасен мъж, който може да прави всичко и няма да седи и да чака да му сервирам и да чистя след него постоянно 8-)

ПyРкО ♠
07-19-2017, 21:24
Забелязвам нова форумна двойка.. ;д

А аз забелязвам, че ти и Лили вече не сте двойка ;д по-точно виртуална двойка ХАХАХАХАХА ужас човече, тва лято ще дойда да се видим скъпа..
Знам, че ще последва защита и опровергаване на твърдението ми, че не е така, но и тримата знаем как е ;д

Ох тва не трябваше да го пиша, не са хубави работи, обаче ти го заслужаваш и някой трябва да ти го напише.

AnarchyBoy
07-19-2017, 21:27
А аз забелязвам, че ти и Лили вече не сте двойка ;д
Знам, че ще последва защита и опровергаване на твърдението ми, че не е така, но и тримата знаем как е ;д

Ох тва не трябваше да го пиша, не са хубави работи, обаче ти го заслужаваш и някой трябва да ти го напише.

Ехе, колко си наблюдателен... вече от почти 4 години не сме двойка, но... евала за наблюдателността, явно ти е от силните качества.. :lol:
Смотаняк ;д

ПyРкО ♠
07-19-2017, 21:32
Ехе, колко си наблюдателен... вече от почти 4 години не сме двойка, но... евала за наблюдателността, явно ти е от силните качества.. :lol:
Смотаняк ;д

Ужасен педофил си, и още смееш да твърдиш, че е било така, абе не сте били двойка.
ХАХАХАХА пий си антидепресантите

AnarchyBoy
07-19-2017, 21:34
:lol: Младеж ходи си търси "Девствените" и не се занимавай с мен ако обичаш..
Под нивото си ми.

http://media.tumblr.com/59563f42c2c2147d72a579c4d5206cb4/tumblr_inline_mv4ffvIkID1rg0g8s.gif

ПyРкО ♠
07-19-2017, 21:45
Ти имаш объркана представа за реалността, няма как да си "двойка" с някого по-този начин, това е невъзможно.
Нея я разбирам, тя беше малка и лесно податлива, пожелавам й да си намери половинка в реалния живот, обаче тебе "нимоа да та разбера все още чоек"

Споделям , че бих искал.

Оставям та, не съм на нивото ти "педОФ"

AnarchyBoy
07-19-2017, 21:52
Тя ми помогна да разместим/пренаредим и леко ремонтираме тук там и да почистим..
Its kinda her place too.. already.. И това ме кара да съм ФЪКИН НАПОМПАН С ЕМОЦИИ..
Има си шкафче, има бая нейни дрехи вече..а и четка за зъбки и ключ.. ;д
Позволих си да попитам майка й, да ми снима цялата й шитня за къпане.. и купих същото от всичко..
та ся като е при мен, все едно си е у тях..
А тя купи цветя... в саксийки, мега яки са...
Брат ми си идва след 3 дни с приятелката му (Украинка) и ще спят в нас.. та ндъам.. и за т'ва съм щастлив..
А след 6 дни заминаваме всички за морето..
И този път ще съм достатъчно близо за да махна онзи катинар.. I hate it. like LEGIT.
надявам се да го няма.
Свързах музиката в нас и стана мега яко.. но видях в интернет още по-добро.. и ще се опитам утре да го направя..
Ще се опитам да я свържа с луничките по окачения таван / то там са и колоните/ и може би ще накарам светлината да баца по музиката.. Ще вземе разноцветни лунички.. ПЕРФЕКТНО за купони.. и за страстен секс в коридора. :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=r6g8re7hlsg
Когато тръгна музикта бях..
http://data.whicdn.com/images/29199984/original.gif
Тя ме запозна с братовчедите си
ииии
https://media.giphy.com/media/WUwJrf34Luzjq/giphy.gif
А моята братовчедка, нещо я пере съчмата.. ся на морето съм й обещал да я алкохолизирам като хората.
Сипвам още ена мента и отивам да спя, беше дълъг и уморителен, емоционален ден... <3

ПyРкО ♠
07-19-2017, 21:56
https://media.giphy.com/media/l1BgR565DjEUiVsbe/giphy.gif

AnarchyBoy
07-19-2017, 21:57
https://media.giphy.com/media/l1BgR565DjEUiVsbe/giphy.gif

https://media.giphy.com/media/tfdeUfV3RsVKE/giphy.gif

tori
07-20-2017, 03:06
Май успях да се наспя тая нощ... :о Браво, Торе! Бурни ръкопляскания. Свиквам да съм шибан роб и от това не ми се гади. Странно хилната съм, сигурно щото знам, че днес ще е айляшко. :дд Надявам се да се видим довечера, определено, щото трябва да ми види яката коса и да я хареса. :ддд

Lilanda
07-20-2017, 09:23
Номи, като каза германец, езикови бариери и бла бла - на есен започвам да уча немски. Вече сериозно! Със самоучители не се зарибих, явно не мога сама да уча език, но в уни ще го науча!

ПТ: Много е сладък. Досега никой не ми се е отварял дотолкова и с всеки изминал ден продължавам да се изненадвам все повече. Защо точно аз? С какво съм заслужила вниманието му? Ей такива въпросчета ме "мъчат" всеки ден. Знам, че не съм цвете за мирисане, и въпреки това, той ме кара да се чувствам като най-значимия човек на земята. Не мога да опиша с думи вълнението всеки път преди да се видим или чуем. А и думи не са нужни. В този ред на мисли защо са ни езици, защо ни е реч, щом единственото значимо са чувствата, които си разменяме?

ПС: Хубаво е да има нещо (в случая някой), което да ме разсейва от мислите за малчо. Не че така ми липсва по-малко, просто това ме прави малко по-силна отколкото съм (макар и в най-смелите си мечти да не съм очаквала да бъда толкова силна...наистина не знам как се случи).

YoungBloodZ
07-20-2017, 12:58
Някой да даде ъпдейт какво е станало през последните 6 дена?

AnarchyBoy
07-20-2017, 15:19
Някой да даде ъпдейт какво е станало през последните 6 дена?

Не си почерпил с бира, все още.

AnarchyBoy
07-20-2017, 15:19
А ние си чакаме.

deitona22
07-20-2017, 15:46
Насекъде ме кара аз да черпа.
Ма нема му се размине.

pandabear
07-20-2017, 18:34
здр, как сте?
и аз съм добре.

http://i.imgur.com/RUjgF2k.jpg
http://i.imgur.com/xCxgm4a.jpg
http://i.imgur.com/CQEUGq9.jpg

едит: вече не съм добре. току-що разбрах, че Chester Bennington се е самоубил.

ةتشضل انزفث
07-20-2017, 19:18
здр, как сте?
и аз съм добре.

http://i.imgur.com/RUjgF2k.jpg
http://i.imgur.com/xCxgm4a.jpg
http://i.imgur.com/CQEUGq9.jpg

едит: вече не съм добре. току-що разбрах, че Chester Bennington се е самоубил.

Кой е той ?

deitona22
07-20-2017, 19:57
Кой е той ?
Вокалът на Линкин Парк...

tori
07-20-2017, 20:16
Това за Чес и мен ме натъжи много. :( Иска ми се да е лъжа.
Свърших сумати неща през деня - доволна съм от себе си. Остана ми само едно нещо, където не свърших. И вечерта беше хубава. Сега бързо си махам грима и се къпя и отивам да го спя.
Тези разговори, обаче, наистина не ми действат добре и трябва да спра да говоря с въпросния човек. Наистина трябва да спра.

Rakshy
07-20-2017, 21:32
доста тъпичко, чаках да правят песен с MGK :/

fuck man

Rakshy
07-20-2017, 21:39
вчера пих

#regrets

днес цял ден съм пълен сопол, а утре пак и в неделя пак

суууууууууууупер

Грозния
07-20-2017, 21:54
аз предлагам да баннем ракши, корб, грозния, харитов, дейтона, дивергент, ричбич, номном, папугай, нютон, дримока и сие, някойтам, пацолине, елок, пандата, лиланда, анарчибой, холиг. ...
за 6 месеца И тогава кой ще остане да пише във форума :) ?
Или ти сам ще си пишеш и отговаряш :D ?

при мен по-зле
винаги има една конкретна а не просто някояТи си бил доста придирчив за човек сам като куче :? !

А себе си дека забрави?И аз това се чудех.
Но виж списъка му - аз съм едва на трето място. Явно мрази Ракиша и Корбалан повече от мен :razz: !

Някой да даде ъпдейт какво е станало през последните 6 дена?Нищо особено :? .

HollyGolightly
07-20-2017, 22:35
Всичко ме боли и съм изнервена и ми се реве цял ден. Нищо не мога да направя като хората и за капак се порязах с канцеларско ножче на работа :(
Искам филм и бонбони m&m, каза че ще ми вземе бонбони на път за вкъщи, аз просто да избера филма 8-)
http://www.reactiongifs.com/r/emor.gif

Soprano
07-21-2017, 09:27
Още помня как обикалям къде ли не, докато открия хубаво матрично копие на Meteora.

ttps://www.youtube.com/watch?v=of81LjLwCOM

Кофти година.

https://www.youtube.com/watch?v=7QU1nvuxaMA

YoungBloodZ
07-21-2017, 10:36
.

Как ти се струва новата работа? :)

okey, 50

Ти като коврите - "чувствам се ужасно, не ме питайте защо". :D Кой е закъснял, младеШ?

БДЖ и без тва нема пари,та ще тръгне да харчи за маски и пази здравето на машинистите.

Пари има, но се крадат 24/7. :D

син екран "dumping physical memory"...

Караш коли от по 20к, а не можеш да си купиш един читав компютър.. Срамота, Анархи, срамота!

Разбира се. Аз цял живот живея в София.

Когато се фукаш, че цял живот живееш в най-замърсения град в Европа... :D

Вече станаха по 2 бири за всеки от 3ни с Жабата и Анарчи.

Няма проблем. Щом ти ще черпиш, може и по повече да изпием. :D

аз предлагам да баннем ракши, корб, грозния, харитов, дейтона, дивергент, ричбич, номном, папугай, нютон, дримока и сие, някойтам, пацолине, елок, пандата, лиланда, анарчибой, холиг. че нещо взе да влиза последните дни за 6 месеца
навити?

Накратко казано.. да баннем всички?

А ние си чакаме.

Аз нямам дълг, дейтоната е обещал да черпи. Че даже и по 2+ бири.

haritov
07-21-2017, 11:30
горкия французин http://bulgarskaistoriq.blog.bg/history/2016/06/19/1916-frenskata-omraza-kym-bylgarite-serjant-jer-olivie-pyrva.1458925

откакто съм приет в дружеството за първи път отказвам да отида на въстановка да не говорим че искаха да командвам цялата редовна войска в това число и артилерията...

дадох оръжието и униформата на друг даже ми е все тая как ще ми ги върне всъщност окомплектовах трима души

май това ще е краят на патриотизма ми

и все повече гледам към терминал 2

Lilanda
07-21-2017, 13:32
Кофти година.
Same here, m8...

А новината за Чес ме разтърси. Истината е, Че отдавна не бях слушала "адашите", както обичам да ги наричам. Днес въртя castle of glass (основно) при всеки удобен момент. Много смърт се събра около мен. Прекалено много за няколко месеца...И ме е страх да не получа обаждане от Враца тия дни...

Rakshy
07-21-2017, 13:43
Ти като коврите - "чувствам се ужасно, не ме питайте защо". :D Кой е закъснял, младеШ?

хах, пресконференцията на конър и флойд закъсня с час и нещо, бях ФРУСТРИРАН

Niakoitam
07-21-2017, 15:03
Анархи ми разправяше преди време, че работата ми не била толкова отговорна, защото ако съм объркал нещо най-много да ме били глобили. Тогава му казах, че не искам да разбирам какво може да се случи ако сбъркам. Е, днес шефката леко ме поосветли. Каза, че ако попогрешка натисна едно бутонче на програмата в грешен момент и потвърдя и не изчисля правилно ще видя наистина какво са много обяснения, много писане и много сметки.

Soprano
07-21-2017, 15:04
Макгрегър дано наистина вземе добри пари, защото освен ако не извади невероятен късмет, му предстои доста груба загуба от Мейуедър на 41. Явно не е гледал достатъчно негови боксови мачове. Още месец и пет дни, колко му е.

haritov
07-21-2017, 15:27
''господ'' направи грешка като се заяждаше и подливаше вода

сега ще яде един хубав добрички суджук

an7raks
07-21-2017, 15:31
Анархи ми разправяше преди време, че работата ми не била толкова отговорна, защото ако съм объркал нещо най-много да ме били глобили. Тогава му казах, че не искам да разбирам какво може да се случи ако сбъркам. Е, днес шефката леко ме поосветли. Каза, че ако попогрешка натисна едно бутонче на програмата в грешен момент и потвърдя и не изчисля правилно ще видя наистина какво са много обяснения, много писане и много сметки.

То и някоя секретарка, ако натисне еднокопчето копче и потвърди, вероятно ще разбере какво значи много обяснения...
Ако ничий живот не зависи от теб и няма да лежиш в затвора при грешка, работата ти не е по-отговорна от тази на 99% от хората... На всички им се налага да дават обяснения при грешка, даже на общаците.

Niakoitam
07-21-2017, 15:31
Как ти се струва новата работа? :)

Винаги съм искал да работя работа с компютър сред хора и да си имам офисче или поне нещо подобно +

Повечко документация...свиква се

Описване на вагони. Сутрин е малко мокреж, а на обед трябва да ги описваш докато се движат. Първото все пак си е разходка, а второто тренировка за бързо съсредоточаване. Може да се сложи към графа +

Ограден си с много хора или поне още 1-2. Социализация +

Налага ти се да общуваш с различни хора наживо или по телефона. Развитие на социалните умения +

Печена шефка дето доскоро е вършила твоята професия и не се има за нещо повече от подчинените си. Дори се включва в нашата работа като няма какво да прави. Може би и от носталгия. Казва какво да се прави, но не е като подчинените и да са яко респектирани. Мога да кажа +

Пробачна машина. Цапа и се троши почти всеки ден -

Мръсотия -

Чупеща се и бавеща техника -

Чакане за зареждане -

Предимно хора над 45. Исками се да имаше повече хора около моите години поне и особено девойки. Както в някои големи търговски вериги например. Малко ми е изолирано на моменти въпреки многото хора -

За това се сещам сега. :)

Niakoitam
07-21-2017, 15:37
То и някоя секретарка, ако натисне еднокопчето копче и потвърди, вероятно ще разбере какво значи много обяснения...
Ако ничий живот не зависи от теб и няма да лежиш в затвора при грешка, работата ти не е по-отговорна от тази на 99% от хората... На всички им се налага да дават обяснения при грешка, даже на общаците.

Извинявай, но бях общак. На никой не давах обяснения. Шефа просто ни казваше, че той е шефа и той трябва да мисли, а ние само трябвало да изпълняваме каквото ни е казал. :).

А тук ми седят името и подписа на поне около 100 места дневно като започна на 11 часа.Около 50 оригинала и 50 копия.

tori
07-21-2017, 15:38
Дейм, май предрусах с енергийна напитка. :ддд Иначе имаме планове да се осмъртим тая вечер, щото трябва да тренираме за като се роди малката. Което не е никак далеч в бъдещето.
Ей ся се изнервих на баща ми, за секунди се видяхме и избеснях.

NomNomNom
07-21-2017, 16:11
Искам да изкажа възхищението си от германците.
Работа, която другите хора вършат за 6 часа и повече , те свършиха за под 2 часа.

Преди 1гсъс французите - двама французи се мотаят, докато работя, и монтирам същевременно всичко сама (не е моя работа)
Българите същата работа, 3ма човека и ме оставят със железата

Германците - за два часа демонтираха всичко, а аз и индийката паралелно мигрирахме "ядрото" - и тя ми помагаше, а не е нейна работа също

И в 9 и нещо примерно се събужда проджект мениджъра и пита как върви, и като му казах, че сме готови, той не повярва

За сравнение, във франция работих до среднощ сама и фнацузите само се нервеха (ама не могат нищо да ми кажат, защото съм малко същество)

И англичаните също са мега - всичките, с които съм работила, са наистита много добри, способни и дисциплинирани

На холандците не им пука и не си дават зор
Белгийците също
Французите хептен
Румънците са пичове
Италиянците са неконтролируеми

И топ:
Руснаците са много самостоятелни
Германците също - топ - самостоятелни също
Англичаните също

Това са ми наблюденията от последните 2г

Грозния
07-21-2017, 18:54
май това ще е краят на патриотизма ми

и все повече гледам към терминал 2Срамота Харков, срамота :D !
Така да предадеш Милата Родина :? !
Въпросът е, от Терминал 2, накъде ще поемеш - на запад или на изток :) ?
Сега остава да предадеш и другаря Путин :razz: !

Ако ничий живот не зависи от теб и няма да лежиш в затвора при грешка, работата ти не е по-отговорна от тази на 99% от хората...Не знаех, че от работата на 99% от хората зависят човешки животи :? (това е сарказъм, за по-"бавните").
А от твоята работа зависят ли човешки животи, а Турксчо :) ? Или ти си от другия 1% :razz: ?

...Социализация +

...Развитие на социалните умения +
...
Предимно хора над 45.Работата ти е социална дупка! Може да изкарваш добри пари и да си ок със служебните задължения, но при тия обстоятелства не очаквай да завържеш там много приятелства или връзка :? !

therichbitch
07-21-2017, 19:43
И на мен ми беше любима група в тийн годините, но има огромна разлика между умрял/загинал и самоубил се.
Даже мисля да си резна фб за някакво време, за да не чета малоумни постове. Толкова трагедии се случват по света и у нас, всички се затръшкали за самоубиец.
Sorry but not sorry

haritov
07-21-2017, 19:44
Срамота Харков, срамота :D !
Не знаех, че от работата на 99% от хората зависят човешки животи :? (това е сарказъм, за по-"бавните").
А от твоята работа зависят ли човешки животи, а Турксчо :) ? Или ти си от другия 1% :razz: ?
Работата ти е социална дупка! Може да изкарваш добри пари и да си ок със служебните задължения, но при тия обстоятелства не очаквай да завържеш там много приятелства или връзка :? !
те в Русия последния път ме помислиха за фашист та сега не ми имат много доверие
а пък нашите ме имат за краен русофил и пак ми нямат доверие

в крайна сметка не ми уважиха искането южен поток да мине през перник
макар и да го крещях пред кремъл

и все пак поредната червенокоса ме чака там

Niakoitam
07-21-2017, 20:12
Срамота Харков, срамота :D !
Не знаех, че от работата на 99% от хората зависят човешки животи :? (това е сарказъм, за по-"бавните").
Работата ти е социална дупка! Може да изкарваш добри пари и да си ок със служебните задължения, но при тия обстоятелства не очаквай да завържеш там много приятелства или връзка :? !

Добри пари може би е силно казано, но мен на този етап си ме устройват, а и ще започна да взимам чак Септември, Октомври. По-важното е че ми течат осигуровки и най-вече стаж, който ми е особено нужен. И все пак съм сред повечко хора. Пък и доста си имат деца около моята възраст все пак. :D Днес разбрах и че не съм все пак най-младия. Някъде в моя район имало и някакъв 22-23 годишен. А дЕвойки...засега само една около нас ми се видя по-младичка визуално, но пък от 13ти нещо зачезна. Сигурно е или отпуска или на море. Но определено си се чувствам на моменти малко като дечко сред хората там. :)

an7raks
07-21-2017, 20:23
Леке, прочети пак какво съм написал! От работата на 99% от хората не зависят човешки животи и единствено следват обяснения при грешка.
Ако толкова живо те интересува, да, може да се каже, че зависи, щото ако не затегна два болта като хората, има сериозна вероятност някой да се хвърли от 40 метра, но пак съм далеч от мисълта, че имам супер отговорната работа. Сравнено с тази на полицаи, пожарникари и лекари, моите два болта изглеждат доста елементарна работа, въпреки че пак някой може да се убие.

lunacy
07-21-2017, 20:38
преди скорошната ми "връзка", продължила няколко дни, си мислех че филтърът ми за мъжките качества почти е ударил дъното и няма накъде да ги избирам по-неподходящи

е, мисля че вече го прокопа

както е тръгнало, не е изключено да се влюбя и в Грозния

DISCLAIMER
НЕ АТАКУВАМ И НЕ МРАЗЯ МЪЖЕТЕ, ГОВОРЯ ЗА МОИТЕ ПРЕЖИВЯВАНИЯ
НЕ, НЕ СЪМ ЛЕСБИЙКА (АКО БЯХ МОЖЕШЕ И ДА СЪМ ПО-ЩАСТЛИВА)
ДА, РАДВАМ СЕ ЧЕ ИМА МЪЖЕ, КОИТО МЕ ХАРЕСВАТ, НО ПОСЛЕДНИТЕ МИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ ПРИКЛЮЧИХА ПО МНОГО БОЛЕЗНЕН НАЧИН ЗА МЕН И МОЖЕ БИ ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН СЪМ ВИНОВНА АЗ, ЗАЩОТО ЗНАЕХ ЧЕ КОЛКОТО И ДА СЪМ ПРИВЛЕЧЕНА И ЗАИНТРИГУВАНА ОТ ТОЗИ ЧОВЕК И КОЛКОТО И МЯСТО ДА ЗАЕМА В СЪЗНАТЕЛНИТЕ МИ МИСЛИ НЕ СМЕ ЕДИН ЗА ДРУГ
ПРИБИРАМ СЕ САМА С ПОКУПКИТЕ ОТ ФАНТАСТИКО И НЯМА КОЙ ДА МИ ГИ НОСИ, А СЪКВАРТИРАНТКАТА МИ ПИТА "КАК СИ"
И АЗ ДА КАЗВАМ "ДОБРЕ, ИСКАШ ЛИ ЧАЙ?"
А СИ МИСЛЯ ЗА НЕГО И КАК АЗ МУ ПРАВИХ ЧАЙ
И ЗА ТОВА КАК СЕ НАТИСКАХМЕ ПО СПИРКИТЕ, В МЕТРОТО, ПРЕД МЕТРОТО, СЛЕД МЕТРОТО, В ПАРКА, НА ЗАЗОРЯВАНЕ И ПРЕЗ НОЩТА
И ЗА
ТОВА КАК МЕ ИЗПРАЩАШЕ ДО БЛОКА
И ИСКАМ ПАК ДА МЕ ИЗПРАЩА
ВСЯКА ВЕЧЕР
ДОКАТО НЕ ЗАЖИВЕЕМ ЗАЕДНО

И ВСЪЩНОСТ НЕ ИСКАМ НИКОЕ ОТ ТЕЗИ НЕЩА, ЗАЩОТО ГИ ИМАХ И ЗНАЕХ ЧЕ НЕ СЕ ПОЛУЧАВАШЕ МЕЖДУ НАС, НО АКО ИМАХ 1 ЧАС С НЕГО СЕГА БИХ МУ КАЗАЛА ВСИЧКО ТОВА

an7raks
07-21-2017, 20:59
НЕ, НЕ СЪМ ЛЕСБИЙКА (АКО БЯХ МОЖЕШЕ И ДА СЪМ ПО-ЩАСТЛИВА)

ВЕрвай си... :lol:

pac0line
07-21-2017, 21:40
taz lunacy е следващата ще последва съдбата на пича от ЛП, успокой малко бе, на 16 си, не е страшно да ти идва по-често

lunacy
07-21-2017, 21:57
taz lunacy е следващата ще последва съдбата на пича от ЛП

искрено се съмнявам, нямам такива намерения

и съм на 19, моля-моля

HollyGolightly
07-22-2017, 05:53
Изморена съм.
Сутринта не се наспах, даже закъснях за работа (вчера май се пада) а той ми се смя на реакцията
От 4.5 часа наса подреждам и чистя. Най-после се оттървах от много ненужни неща. Изхвърлих буквално един чувал с глупости, а други просто качих на тавана, но стаята ми най-после прилича на стая, а не на склад и почна да се приближава до първоначалният план, когато реновирах.
Сега седя и следя полета, след около 12 часа ще са тук. Бързо минаха тези 3 седмици, но предполагам така става, когато човек е зает с хора и задължения, няма време да му липсват.
А утре(тоест довечера) ще го водя на кино, ЖИВ, УМРЯЛ, НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, не знам на кой филм, но след като съм го решила, а той е обещал, отиваме! 8-)

tori
07-22-2017, 05:54
Ахахаха, нимоа! Беше достааааа... Хммм... Да кажем, че беше интересна вечер. :дд Тва да се пльоснеш на ресторант с компанията си и аверката си и да те обслужва бившата НЕ Е работа. Милата сумтя, хвърля прибори, гледа лошо, пропусна да е мила въпреки стандартите. По едно вреве той се изгъбарка нещо с нея и аз "е, човек, избива те на злоба, най-вероятно не ти е направила нещо кой знае какво" и оная чу. На тръгване се усмихнах и пожелах лека работа, след което бях изгледана така, сякаш съм изяла нечий десерт.
После хвърляха някви шишета и яйца по нас, после заспахме докато си говорим със все кофража. Даже не си допих съмърсбито . :( срам!

NomNomNom
07-22-2017, 08:16
Преди 2 седмици:
Топ маникюр, педикюр, във форма, без косми,изгладени дрехи, хубава кожа

Днес:
Изпочупени нокти, загрубяли стъпала, косми, лицето ми е изтощено, дрехите са ми на гъз и съм качила към 2кг за 1 седмица
За 16 часа 4 полета докато се прибера

Но поне първите дни беши весело, а след това свърших работа

Niakoitam
07-22-2017, 08:27
Не чак толкова самокритично. Някой ще вземе да ти се върже и ще реши, че ще получи стрес ако те види някъде през ноща. :D

Niakoitam
07-22-2017, 12:21
Като цяло засега добре потръгват нещата при мен. Имам си работа. Малко по малко свиквам и така.От 1ви Август ще ме слагат 2 на 2. В Понеделник колежката дето е на смяна говореше, че нещо имала някакъв неотложен ангажимент и можело да ме остави сам с хаспелиста давайки ми преди това още инструкции и образци на документи. Не знам какво ще реши шефката по въпроса и дали все още ще може да ми има напълно доверие. Аз на нейно място не бих си имал такова доверие.
Като стана обаче 2 на 2 при сегашното положение, май...няма да усетя особено почивката си. Даже и по зает може да съм през нея. Исками се баща ми да започне някаква работа и смените ни максимално много да се разминават та да ме занимава поне минимално време с глупости и въртене около него и неговия живот. Така само ще мога да си живея моя. Исками се и да се обградя с приятели на които да мога да отдавам от това си евентуално свободно време както и гадженце с което да можем да си отделяме максимално количество време да сме заедно...:)

tori
07-22-2017, 13:01
Много е странно да трябва да натикаш целият си живот в някакви чували и кашони, за да се преместиш. Стоя и гледав, чудя се това толкова голямо кколичество вещи аз ли съм го събирала толкова време и защо и как да го премъкна.
Правя си планове за вечерта и звучи супер добре, определено.

Rakshy
07-22-2017, 13:24
Преди 2 седмици:
Топ маникюр, педикюр, във форма, без косми,изгладени дрехи, хубава кожа

Днес:
Изпочупени нокти, загрубяли стъпала, косми, лицето ми е изтощено, дрехите са ми на гъз и съм качила към 2кг за 1 седмица
За 16 часа 4 полета докато се прибера

Но поне първите дни беши весело, а след това свърших работа

https://media-elerium.cursecdn.com/avatars/74/179/636163941522787261.jpg

sladura89
07-22-2017, 16:10
Като гледам форума май нещо замря и това е единствената тема, която продължава само да се развива! :)

tori
07-22-2017, 18:28
Рядко ми се случва да съм чак толкова наранена и обидена от дадена постъпка, но ето - шибаната досадна сянка от "вчера" пак успя да ме накара да рева. Толкова никога не съм съжалявала, че познавам някого. Това е най-голямото ми разочарование. Две години и кусур съм пропиляла в опити да си стъпвам на врата заради най-голямата отрепка на света. Съжалявам адски много за всичко, което съм правила за въпросния човек. Съжалявам даже и за слюнката, която съм оставила в устата му. Дано остане сам завинаги, за да не може да нарани никоя друга - и на най-големия си враг не пожелавам такъв човек за половинка.
От друга страна се радвам, щото иначе нямаше да стана човека, който съм днес. А днес съм силна и мога да мина през всичко. Събрах си парчетиите и направих правилният избор за човек до мен. Не ме наранява, най-малкото.
"Нашето легло!" да, друг път - довечера в нашето легло ще спи човек, който го заслужава.
Съжалявам адски много, че въобще диша и ходи по земята.

Rakshy
07-22-2017, 22:34
Като гледам форума май нещо замря и това е единствената тема, която продължава само да се развива! :)

то тук почти не се поства, кво остава за другите раздели значи... :Д

Rakshy
07-22-2017, 22:43
по принцип не ми се случва за седмица да пия 2 пъти до сега и утре трети път, а освен, че утре ше пия съм и на Мусала от 7 сутринта. Трябва да стана в 5 и нещо, което е след скромните 3 часа :D

страхотно.

HollyGolightly
07-22-2017, 23:25
Отиваме на кино най-после. Имам чувството, че сме последните хора, които ще го гледат, но това е прекрасна новина, понеже няма да е пренаселен салона. Като резервирах места, имаше само 2-3 заети 8-) и те далеч от наще. И пак иска да извърти нещата, след като било така, той щял да поеме вечерята след това, еми няма пък да стане 8-) прекалено е рано да се опитва да ми се налага по този начин, макар и с добро.

corbV2
07-23-2017, 08:40
Рядко ми се случва да съм чак толкова наранена и обидена от дадена постъпка, но ето - шибаната досадна сянка от "вчера" пак успя да ме накара да рева. Толкова никога не съм съжалявала, че познавам някого. Това е най-голямото ми разочарование. Две години и кусур съм пропиляла в опити да си стъпвам на врата заради най-голямата отрепка на света. Съжалявам адски много за всичко, което съм правила за въпросния човек. Съжалявам даже и за слюнката, която съм оставила в устата му. Дано остане сам завинаги, за да не може да нарани никоя друга - и на най-големия си враг не пожелавам такъв човек за половинка.
От друга страна се радвам, щото иначе нямаше да стана човека, който съм днес. А днес съм силна и мога да мина през всичко. Събрах си парчетиите и направих правилният избор за човек до мен. Не ме наранява, най-малкото.
"Нашето легло!" да, друг път - довечера в нашето легло ще спи човек, който го заслужава.
Съжалявам адски много, че въобще диша и ходи по земята.
Ah, your classic teenproblem relationship. Хубаво е да видиш, че младите все още държат на традициите ;д.

deitona22
07-24-2017, 09:31
"Убав",я си кажи мнението,къде е по-хубаво да одиш на море -България или Гърция?
Знам че обичаш да се изказваш по всякакви въпроси,та ето.
Давай.

Он:
Начи,на границата,като влизаш в България,се минава за има няма 2 минути.
Ама докат влезеш в голямото село...30 минути.
Е*баси работата.
Но от друга страна,ако излизането от голямото село става бързо,то па на границата наще образи ше бачкат само на 1 гишевъпреки многото коли което е нарочно,ама айде.Търпи се.(Анарчи ни са засягай)

YoungBloodZ
07-24-2017, 09:33
"Убав",я си кажи мнението,къде е по-хубаво да одиш на море -България или Гърция?
Давай.

Е аз за тоя въпрос ли трябваше да отблокирам форума? Тцтцтц

tori
07-24-2017, 09:35
Сигурно ако не се беше постарал да поства некви неща по некви теми с идеята да ме обиди, и аз нямаше така открито да го натропам. Изненада - като уронваш открито нечия репутация, било то и по интернет, от нищото и при привидно нормални отношения, нормално да те охранят по същия долен начин. Щото никой не беше закачал и тормозил антракса с моето жалко съществуване, той си постна неква гнусна песен, обиждайки мен. ;)

ОН: два дни на работа ще пощръклея, щото съм до сто часа, деба и разпределенията, деба. Другите си отидоха на море като пичове, аз ще бачкам за слава. Завиждам неблагородно.
Имаме беби в компанията, което ме прави щастлива. Говорили сме да поливаме принцесата петък, в събота съв свободна. Направо ще я удавим. :дд
Тука 2-3 дена ги изкарахме заедно по 24+ часа, беше некво много яко. Скара ми се, че рева за глупости, аха-аха да ме набие... Некви нормално неща - ако не изкарваш нечии нерви само с присъствие, за кво си покрай тоя човек?! :дд Ако той не ти изкарва нервите постоянно, за кво той е покрай теб?
Надявам се да не прави простотии докато не е наоколо, а може би се надявам да тежа повече от простотиите, не знам. Все тая, изкарваме си готино и се смея през едно 99% от времето, така че за сега съм доволна. Ако почна да рева, ще му мисля. Важното е, че повече няма да ям лайна със и заради никого.

NomNomNom
07-24-2017, 11:46
Хаштаг яката дупара бе брат
Или
Луцифер и буда

HollyGolightly
07-24-2017, 12:55
Изморена съм, уикенда не беше достатъчен, мина бързо а беше и доста натоварен.
Щях да пиша и други работи, но форума беше счупен вчера а днес вече ми мина музата

Само да допълня, че той е прекрасен 8-) другото не е важно

YoungBloodZ
07-24-2017, 13:07
Само да допълня, че той е прекрасен 8-) другото не е важно

добре че съм си намерила прекрасен мъж, който може да прави всичко и няма да седи и да чака да му сервирам и да чистя след него постоянно 8-)

Едит: той е най-прекрасният 8-) и не спира да ми го доказва всеки път като се видим

всъщност той е най-прекрасният 8-) !!!!

Човек би помислил, че ще го продаваш... :D

HollyGolightly
07-24-2017, 13:15
Човек би помислил, че ще го продаваш... :D
Твърдо НЕ (по Пловдивски 8-) )

Niakoitam
07-24-2017, 15:30
Днес в работата колежката я нямаше та ме оставиха за пръв път сам до обяд. После шефката ме смени, защото съм все още редовна смяна. Но и лееекинко ме издразни за пръв път. Не може да имаш пълно доверие на някакъв си младеж дошъл от всичко на всичко десет дни, да чакаш на колежките му да му обяснят всичко и до най-малката подробност, да не се поинтересуваш до обяд как си върши работата и да го побутнеш, ако пропуска нещо и в случай, че още не е запознат да му го обясниш ако трябва като на бавно развиващ се, а не да идваш при вече свършени факти и едвали не нервничейки да му държиш сметка, че пропуснал да направи едикакво си нужно нещо и можело ако някой бил видял да го глобят за това. Е...съжалявам, но аз не съм врачка все пак и не съм се родил научен. Интересувах се доста. Колежките също много ми обясниха. Ама съжалявам. Няма как да вадя думите от устите на хората и да ги гоня с листчето в ръка. Шефка е и ще следи и обяснява като е нужно. Просто няма как от десетата минута да започна да работя пълноценно. Имам един месец за обучение, а тя ме остави на десетия ми работен ден сам, заедно с човек дето има съвсем друга длъжност. Пък отгоре на това каза как при затрудненото положение в момента, веднага щяла да ме слага сам като мина две на две. До обяд може и да се мярка, но все пак официално тя е редовна смяна така че след обяд и нея няма да я има...

HollyGolightly
07-24-2017, 15:39
^ ти си на работа, тя не ти е бавачка. Случват се всякакви неща на работното място и трябва да си готов за тях, не е тя виновна. Като не знаеш нещо се очаква ти да питаш, понеже също както ти не си врачка, и тя не е че да знае каква информация ти липсва и какво още не си научил.

galaxy29
07-24-2017, 16:31
ТРИТЕ ПУХЕЛИ ОТДОЛУ ИМАТ НУЖДА ОТ ДОМ И ГРИЖОВНИК/ЦИ. ПОДАРЯВАТ СЕ И ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО.
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С МОМИЧЕТО С КОТЕТА (КАЗВА СЕ АДИ) НА ТЕЛЕФОН: +359884014723
http://i.imgur.com/aFV7in9.jpg
http://i.imgur.com/sKOs4x6.jpg
http://i.imgur.com/BofLaSd.jpg

Rakshy
07-24-2017, 16:50
ем, вчера бях на Мусала, мнол яко

бях смачкан, защото бях спал 2 часа и половина преди да тръгна, след близо 12 часа преживяване се прибрах и ядох и се къпах, отидох на рд, едвам гледах, но алкохолът е магически и преди да осъзная бях на дискотека. След още 6 км, on top of em 25 в планината се прибрах в 8 и нещо и заспах в 9. Станах преди 50 мин - 19;00

екстра, we be skippin days brah

Niakoitam
07-24-2017, 17:14
^ ти си на работа, тя не ти е бавачка. Случват се всякакви неща на работното място и трябва да си готов за тях, не е тя виновна. Като не знаеш нещо се очаква ти да питаш, понеже също както ти не си врачка, и тя не е че да знае каква информация ти липсва и какво още не си научил.

Извинявай, но първо аз се уча и е нормално всичко в процеса на работа да ми се обясни като на бавно развиващ се и то не от колежките, защото това определено не им влиза в трудовите задължения и поне докато не го направя няколко пъти правилно,да бъда следян изкъсо. Второ се изказваш доста неподготвена. Точно това е нещо, което се прави ежедневно, но досега колежките го правеха докато аз си тренирах основната дейност, а тя казваше, че това ми било най-малкия проблем и ми е едвали не само за обща култура преди няколко дни.Знаех горе долу как, но не знаех кога и колко често. Трето, тя ме попита като вече беше късно и каза, че не се е отбила нито веднъж да направи проверка.Друг е въпроса, че за това време дето бях сам с основната работа такива проблеми можеше да направя, че свят да им се завие задълго време и вероятно можеше да мина с номера, че още не съм баш наясно с нещата.

HollyGolightly
07-24-2017, 17:42
Аз неподготвена рядко се изказвам и този случай не прави изключение. Когато ти си нов, ти задаваш въпроси, не чакаш някой да дойде да те пита дали всичко е ОК. Тя какво е казала в миналото няма никакво значение, може и да няма възможност да дойде да те провери. За това питаш сам. И няма такова като "това колежките го правеха, не е моя работа" щото и колежките са хора и като се разболеят, какво правиш, отиваш до тях да ги питаш ли или работата спира заради тях?

Грозния
07-24-2017, 17:47
Като стана обаче 2 на 2 при сегашното положение, май...няма да усетя особено почивката си. Даже и по зает може да съм през нея.Нямаш представа още, колко си прав!

Исками се и да се обградя с приятели на които да мога да отдавам от това си евентуално свободно време както и гадженце с което да можем да си отделяме максимално количество време да сме заедно...:)Хубаво е да мечтаеш, но няма да имаш време за това :? .

Съжалявам адски много за всичко, което съм правила за въпросния човек. Съжалявам даже и за слюнката, която съм оставила в устата му. Дано остане сам завинаги, за да не може да нарани никоя друга - и на най-големия си враг не пожелавам такъв човек за половинка.Това звучи секси :) ! Почти :D !

Давай.Гърция много ясно!
Морето е много по-хубаво, а цените са почти същите, но без селянията по българските "курорти"!

Niakoitam
07-24-2017, 17:52
Аз неподготвена рядко се изказвам и този случай не прави изключение. Когато ти си нов, ти задаваш въпроси, не чакаш някой да дойде да те пита дали всичко е ОК. Тя какво е казала в миналото няма никакво значение, може и да няма възможност да дойде да те провери. За това питаш сам. И няма такова като "това колежките го правеха, не е моя работа" щото и колежките са хора и като се разболеят, какво правиш, отиваш до тях да ги питаш ли или работата спира заради тях?
И пак се изказваш неподготвена. :) Първо за твое сведение все още не съм на цял ден и има процеси, които рядко виждам или изобщо не виждам. Второ. Тя през поне 3-4 часа си е при нас напоследък, и в околността.И да, ти като цяло си си неподготвена. Има едно нещо дето се нарича инструктаж, но откъде да ги знаеш ти тия работи. :)

HollyGolightly
07-24-2017, 18:38
За разлика от теб съм сменила достатъчно работни места и съм работила с достатъчно хора за да ти кажа, че ти си в грешка. Идвала на няколко часа ама ти вместо да я питаш това дето не го знаеш седиш и чакаш да ти направят забележка.
Казах ти го по напълно нормален начин че никой не ти е длъжен да гадае ти какво знаеш и какво не и никой не е длъжен да идва да те пита дали имаш нужда от помощ. Да не говорим че на повечето хора инструктажа не им продължава месец или два а най-много седмица и след това очакват да се справяш
Едно си знаеш и само това повтаряш. Също както преди няколко страници където за твое добро ти обясняваха как да се предпазиш а ти почна да ги обиждаш. Нулева социална култура :?

Niakoitam
07-24-2017, 18:49
Хубаво е да мечтаеш, но няма да имаш време за това :? .

Сега баща ми както е безработен отскоро, ако си намери работа на редовна смяна на която не може да мърда камо ли пък ако е извън града или започне и той на 2 на 2, от които поне един ден да ни се засича, повярвай, че ще имам наистина много свое време на разположение. :D Стига да намеря и правилните хора.:) А и пари ще започнат отново да ми идват. Но пък той сега си има цяла година време на борсата.

Niakoitam
07-24-2017, 18:53
За разлика от теб съм сменила достатъчно работни места и съм работила с достатъчно хора за да ти кажа, че ти си в грешка. Идвала на няколко часа ама ти вместо да я питаш това дето не го знаеш седиш и чакаш да ти направят забележка.
Казах ти го по напълно нормален начин че никой не ти е длъжен да гадае ти какво знаеш и какво не и никой не е длъжен да идва да те пита дали имаш нужда от помощ. Да не говорим че на повечето хора инструктажа не им продължава месец или два а най-много седмица и след това очакват да се справяш
Едно си знаеш и само това повтаряш. Също както преди няколко страници където за твое добро ти обясняваха как да се предпазиш а ти почна да ги обиждаш. Нулева социална култура :?

Да, разбрахме. В Америка при теб, когато родителите си водят децата, ти ги питаш от какво имат нужда. Те ако не ги питаш ще ти връчат детето си и ще те оставят да се оправяш. Пък и комшииките могат да ти дадат съвети. Разбрахме, че си компетентна. :)

HollyGolightly
07-24-2017, 19:34
от доста време не работя нито с деца, нито в детска градина, че да ми го даваш това за пример или да ми говориш с пренебрежение все едно да възпитаваш нечии деца по 8 часа на ден е по-малко отговорно от това да пишеш номерата на вагоните в тетрадка.

haritov
07-24-2017, 19:34

такива като него ги пращам у дома да си почиват и си намирам други на тяхно място

пък тва че чака някой да го търпи си мисли че като е нов му е простено лъже се

не схванеш ли от раз не ставаш и това е

deitona22
07-24-2017, 20:10
Е аз за тоя въпрос ли трябваше да отблокирам форума? Тцтцтц
Много закъсня.
Забравих си целия въпрос.
За наказание ,черпиш бира.

aurissaaaaa
07-24-2017, 20:56
някойтам пич
от няколко страници някви хора си отделят от времето да ти пишат някой съвет, а ти се хващаш да се репчиш и да се дуеш колко си бил прав и как те не знаели

гадно ми е просто да ти го напиша квото трябва да ти се напише 'щото явно нямаш кой да ти тегли един мокър парцал през фейса та да ти светне откъде изгрява слънцето ама много зле си го подкарал пич

нз даже закво пиша, днес явно съм в добро настроение /shrug

an7raks
07-24-2017, 20:58
явно нямаш кой да ти тегли един мокър парцал през фейса та да ти светне откъде изгрява слънцето...

Искаш да кажеш някой да хаби вода, за да мокри парцал?!?

Niakoitam
07-24-2017, 21:01
от доста време не работя нито с деца, нито в детска градина, че да ми го даваш това за пример или да ми говориш с пренебрежение все едно да възпитаваш нечии деца по 8 часа на ден е по-малко отговорно от това да пишеш номерата на вагоните в тетрадка.

Е ти пък сега. Ако имаш комплекси нещо не мога да ти помогна. :) Аз с пренебрежение не съм ти говорил. Ни най-малко. Погледни го даже от метафоричната страна. Фирмата може да се разглежда като детето, за което се грижи работника, а шефа неговия родител. И моля моля, не пишасамо в тетрадка, а и на компютър.Понякога бъркам даже и в смляни въглища. :D

такива като него ги пращам у дома да си почиват и си намирам други на тяхно място

пък тва че чака някой да го търпи си мисли че като е нов му е простено лъже се

не схванеш ли от раз не ставаш и това е
Ооо бизнесмена. Ти пак ли влезе в своя въображаем свят.Кога взе че стана шефче, кога и работници започна да имаш пък кога и най-добрите започна да подбираш? Сигурно и под 5000месечно не им плащаш, та затова са и толкова подбрани. :D И да, аз мога да разбера нещата и от първия път, а ако не да си снимам или запиша. Но пък при шеф като теб по-добре да не стъпвам, че изобщо няма как да премина кастинга във въображението ти. И колко 2-3 работника имаш? Ако и те не са въображаеми. :)

Niakoitam
07-24-2017, 21:03
някойтам пич
от няколко страници някви хора си отделят от времето да ти пишат някой съвет, а ти се хващаш да се репчиш и да се дуеш колко си бил прав и как те не знаели

гадно ми е просто да ти го напиша квото трябва да ти се напише 'щото явно нямаш кой да ти тегли един мокър парцал през фейса та да ти светне откъде изгрява слънцето ама много зле си го подкарал пич

нз даже закво пиша, днес явно съм в добро настроение /shrug

Виж са. Това е дневник. Който не му отърва да не ме занимава. :)

Много загрижени са станали хората в тоя тийн напоследък. :D

Niakoitam
07-24-2017, 21:05

Да, не всички сме богаташи с баня като теб. Някои ползваме просто парцал. :)

pandabear
07-24-2017, 21:13
нещо се е счупило във форума, защото виждам мненията на хората, които бях блокнала :(
а точно се зарадвах, че намерих време да дойда и да ви споделя разни хубави неща от последните 2-3 седмици.
видях последните няколко страници и ми секна ентусиазмът, баси.

Niakoitam
07-24-2017, 21:14
:D :D :D

aurissaaaaa
07-24-2017, 21:18

... :(

Грозния
07-24-2017, 21:44
...повярвай, че ще имам наистина много свое време на разположение. :D Стига да намеря и правилните хора.:) А и пари ще започнат отново да ми идват.Поздравявам те за ентусиазма, само да те предупредя, че нещата не са толкова лесни, колкото си ги мислиш. Да не останеш изненадан.

Ооо бизнесмена. Ти пак ли влезе в своя въображаем свят.Кога взе че стана шефче, кога и работници започна да имаш пък кога и най-добрите започна да подбираш?Той говори за животни, защото с други твари не работи :D .

...виждам мненията на хората, които бях блокнала :(
а точно се зарадвах, ... да дойда и да ви споделя разни хубави неща от последните 2-3 седмици.
...и ми секна ентусиазмът, баси.Колко хубаво :) !

Rakshy
07-24-2017, 22:08
тъпо е чуек

HollyGolightly
07-24-2017, 22:37
Ако имаш комплекси нещо не мога да ти помогна. :) Аз с пренебрежение не съм ти говорил.

А комплекси нямам, ако имах нямаше да разказвам тогава, че работех с деца

Не съм го виждала откакто ми ги каза онези неща и сега само за него мисля цял ден и ми е едно такова усмихнато и странно. И съобщението за лека нощ снощи <3
https://storage.googleapis.com/imgfave/image_cache/1356339626435712_animate.gif

pandabear
07-24-2017, 23:02
тъпо е чуек

защо? :/

pandabear
07-24-2017, 23:05
Колко хубаво :) !

здр, Грозен : )
още ли си сам и беден?

pandabear
07-24-2017, 23:07

хехехехехехе <3

pandabear
07-24-2017, 23:08
богаташи с баня

fuck yeah.

galaxy29
07-25-2017, 01:27
вчера като не ми се получи удебеляването на текст тук, веднага се сетих, че мога да открия начина в тъпите егоцентрично-удебелени мнения на анархи

galaxy29
07-25-2017, 01:48
Извинявай, но първо аз се уча и е нормално всичко в процеса на работа да ми се обясни като на бавно развиващ се
може би не си уточнил, че си бавноразвиващ се и не се е разбрало и затова се е получило недоразумение

lunacy
07-25-2017, 02:17
тъпо ли е че харесвам основно мъже, които са 7-8-9-10 години по-възрастни от мен

lunacy
07-25-2017, 02:20
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=343843392717605&id=317134732055138&set=a.317136502054961.1073741827.317134732055138

lunacy
07-25-2017, 02:21
това ако не описва любовния ми живот, не знам кое

Niakoitam
07-25-2017, 02:36
може би не си уточнил, че си бавноразвиващ се и не се е разбрало и затова се е получило недоразумение

Аз твоята титла няма как да я взема, биполярке. :)

тъпо ли е че харесвам основно мъже, които са 7-8-9-10 години по-възрастни от мен

Когато си на 19 малко да. :)

galaxy29
07-25-2017, 03:08
някойтам пич

ако съветът е добронамерен и учтив (за откровена учтивост говоря, а не за маскировката, която някои също имат за учтивост) е тъпо да се репчиш, но той може би е усетил надменност и затова така е реагирал

HollyGolightly
07-25-2017, 03:41
Кое да е тъпото и защо? Зависи все пак ти на каква възраст си, ако си на 15 е загуба на време, ако си над 20 не е толкова голям проблем IMO

haritov
07-25-2017, 04:59
Е ти пък сега. Ако имаш комплекси нещо не мога да ти помогна. :) Аз с пренебрежение не съм ти говорил. Ни най-малко. Погледни го даже от метафоричната страна. Фирмата може да се разглежда като детето, за което се грижи работника, а шефа неговия родител. И моля моля, не пишасамо в тетрадка, а и на компютър.Понякога бъркам даже и в смляни въглища. :D

Ооо бизнесмена. Ти пак ли влезе в своя въображаем свят.Кога взе че стана шефче, кога и работници започна да имаш пък кога и най-добрите започна да подбираш? Сигурно и под 5000месечно не им плащаш, та затова са и толкова подбрани. :D И да, аз мога да разбера нещата и от първия път, а ако не да си снимам или запиша. Но пък при шеф като теб по-добре да не стъпвам, че изобщо няма как да премина кастинга във въображението ти. И колко 2-3 работника имаш? Ако и те не са въображаеми. :)
можеш да ми дишаш прахта само

AnarchyBoy
07-25-2017, 06:41
това ако не описва любовния ми живот, не знам кое

Вземи си номерче.

YoungBloodZ
07-25-2017, 06:48
Анархи, да ти дам ли адрес да ми изпратиш нещата по Еконт?

И какъв е тоя чат?

AnarchyBoy
07-25-2017, 06:50
CRUYVVERS 15:45:30
"Greetings Cvetomir, how are you today? ^^

CVETOMIR 15:45:52
I am great, thank you for asking, how are you mighty peon?

CRUYVVERS 15:46:08
*zug zug* not bad!

CVETOMIR 15:46:22
Nice! Can I be Thrall? I like beeing Thrall! FOR THE HORDE!

CVETOMIR 15:46:26
So i have a problem, can you help me solve it? O mighty horde dweler

CRUYVVERS 15:46:35
sure thing, what's up? O mighty chieftain!

CVETOMIR 15:46:49
well i have problem with the subscription system

CVETOMIR 15:46:57
you guys seems to not accept my money

CVETOMIR 15:47:00
and thats weird! :D

CRUYVVERS 15:47:09
let me have a quick look ^^, my great one.

CVETOMIR 15:47:12
I contacted a live chat like half an hour ago

CVETOMIR 15:47:28
and the fella told me the bank is denying my/your request.

CRUYVVERS 15:47:34
*link to b.net payment options. can you try to make the purchase from here

CVETOMIR V 15:48:00
Nope i cannot

CVETOMIR 15:48:07
so i contacted my personal banker on the phone because its saturday and the only working bank is the one in azeroth! Ha-ha.
Pun intended

CVETOMIR 15:48:16
and she said, my visa is

CVETOMIR 15:48:20
non contacted

CVETOMIR 15:48:26
it means that if i want to spend less then 20 euro from it

CVETOMIR 15:48:29
i don't need to write the security code

CVETOMIR 15:48:34

for example at the supermarket, you know?

CVETOMIR 15:48:42
but they implemented some sort of code (3d security check blah blah)

CVETOMIR 15:48:44
for protection, for those kind of non contacted cards

CVETOMIR 15:48:52
and i saw in battle.net, that this kind of cards is not supported

CVETOMIR 15:48:55
what should i do? :( I really wanna smash Alliance skulls all weekend!

CRUYVVERS 15:49:02
yup protected by visa

CRUYVVERS 15:49:07
buy pre paid game cards at the local shops

CVETOMIR 15:49:07
- Card is protected by Verified by Visa (unsupported by us)" Is what says in b.net.

CRUYVVERS 15:49:11
or disable the protected by visa

CVETOMIR 15:49:16
this i have to do

CVETOMIR 15:49:19
from the bank i guess?

CRUYVVERS 15:49:23
or use a different payment method, such as paypal.

CVETOMIR 15:49:31
i will try with paypal

CVETOMIR 15:49:42
if it doesn't work

CVETOMIR 15:49:52
i will wait untill monday

CVETOMIR 15:49:59
thanks mighty peopn, great support. Really glad you helpmed me

CRUYVVERS 15:50:12
I will add 3 days of game time on your account, bashing alliance skulls seems enjoyable

CRUYVVERS 15:50:16
so you're covered for the weekend

CVETOMIR 15:50:29
also I wanna ask, does it matter that the currency in the card is Bulgarian LEV? (BGN) ?

CVETOMIR 15:50:35
should i change it to euro or something?

CVETOMIR 15:50:42
and thanks for the free time, you are the best!

CRUYVVERS 15:50:52
no the banks will automatically make the conversion when you fill in a payment in a different currency

CVETOMIR 15:50:59
I see, thats great!

CVETOMIR 15:51:15

geez i am first time blizzard costumer (first time wow) and i am astonished by how cool you guys are

CRUYVVERS 15:51:29
\o/ we like being cool

CVETOMIR 15:51:55
haha! sure do, awesome costumer support. iSs there anyway i can put +1 to you? cause i will do so

CRUYVVERS 15:51:57
3 days added, it's not nice not being able to play on the week end when you have most of your free time ^^

CVETOMIR 15:52:02
yeah...

CVETOMIR 15:52:34
thank you very much, you are SO great!

CRUYVVERS 15:53:55
No problem at all :D have a splendid evening and take care Cvetomir /wave

CVETOMIR 15:54:08
/wave mate, and good day to you to..

Случайно си попаднах на запазена хронология с близард live chat.. BLIZZARD ARE AWESOME <3

AnarchyBoy
07-25-2017, 06:53
Анархи, да ти дам ли адрес да ми изпратиш нещата по Еконт?

И какъв е тоя чат?

Какви неща, какво??? ;д

YoungBloodZ
07-25-2017, 07:29
Какви неща, какво??? ;д

Рушвети, как какво. :D

AnarchyBoy
07-25-2017, 07:31
Бе ти нормален ли си..
Слушали сте от бащите и дядовците легендите за ембарговото време.. и си мислите, че и ся е така.. :lol:

AnarchyBoy
07-25-2017, 07:45
Утре тръгвам за морьетУ..

Грозния
07-25-2017, 08:08
защо? :/#котато-панда-мечтае-за-ракиш

здр, Грозен : )
още ли си сам и беден?Здравей и благодаря че попита - все същият съм си :) !
Ами ти как си, как я караш? Като си толкова хубава, още ли не си намерила своя 50-годишен чичко-паричко (или нацепена батка) :D?

тъпо ли е че харесвам основно мъже, които са 7-8-9-10 години по-възрастни от менНикак не е тъпо, много харесват даже и 20-30-40 години по-възрастни, (стига да имат пари) :D.

tori
07-25-2017, 08:09
Утре тръгвам за морьетУ..
И ти ли, ве, боклик?! Искам и аз на море... :(

AnarchyBoy
07-25-2017, 08:45
Ела ш навием Д за тройка .. 8-)

tori
07-25-2017, 08:48
Ни ща тройка, пък и нямам как да ходя сега, щото бачкам. :(

pandabear
07-25-2017, 09:21
Ами ти как си, как я караш? Като си толкова хубава.

хубавея си, а животът в охолство ми влияе много добре :oops:

AnarchyBoy
07-25-2017, 09:24
хубавея си, а животът в охолство ми влияе много добре :oops:

Нема ли да те водят пак на някой замък? ;д

pandabear
07-25-2017, 09:36
Ами бях около 2 седмици в Бора-Бора. Сега си почивам в добрата стара София, пък след някои друг ден може да направим и едни Бахами. Лятото е в разгара си все пак. Време и пари бол.

deitona22
07-25-2017, 10:28
Рушвети, как какво. :D
А бири кога,а ?

Rakshy
07-25-2017, 10:33
ако прочета още един път за некви бири тука ше ви намеря ей, пткимайни

deitona22
07-25-2017, 10:39
Споко бре.
И тебе ша черпи Блъдзчо.

YoungBloodZ
07-25-2017, 10:39

Calm tits. Дейтоната и теб ще почерпи.

А бири кога,а ?

И бири приемам. Но ако ще ги използваш като рушвет... поне едно 2-3 каси.

Rakshy
07-25-2017, 10:41
защо? :/

забраих, ма беше тъпо ;/

deitona22
07-25-2017, 10:44
Calm tits. Дейтоната и теб ще почерпи.
И бири приемам. Но ако ще ги използваш като рушвет... поне едно 2-3 каси.
Аха.
Аз да ти дам рушвет,та да черпиш нас.
Баси.
Ставаш за политик,дейба.
4ма вече те чекаме да черпиш.

YoungBloodZ
07-25-2017, 11:00
Аха.
Аз да ти дам рушвет,та да черпиш нас.
Баси.
Ставаш за политик,дейба.
4ма вече те чекаме да черпиш.

Не аз, а Анарчи, щото е най-заможен.

deitona22
07-25-2017, 11:04
Ти си модератор на тийна.
Няма по-заможен от тебе.
Тва вече го уточнихме.

AnarchyBoy
07-25-2017, 11:08

https://media.giphy.com/media/AjkUQrzvs5OCc/giphy.gif

YoungBloodZ
07-25-2017, 11:14
Оправяйте се, аз ангажименти за черпене към вас нямам, вие имате към мен.

deitona22
07-25-2017, 11:15
Оправяйте се, аз ангажименти за черпене към вас нямам, вие имате към мен.
Я,как стана тей че ние към тебе да имаме?
ЧичУ Скрудж.

AnarchyBoy
07-25-2017, 11:23
чшшш много яки цигарки си взех.. <3

tori
07-25-2017, 12:21
Мали, кво хубоу валииииии... <3 Само за спане е. :дд

ПyРкО ♠
07-25-2017, 12:52
Мали, кво хубоу валииииии... <3 Само за спане е. :дд

Аз няма да те оставя да спиш ;д

HollyGolightly
07-25-2017, 14:29
Спи ми се, боли ме главата и знам че дори да се прибера пак няма да си почина. Как го измисли това и аз не знам ама не е честно. Да идва другата седмица, да се връщат всички на работа и училище и да не се занимавам с тях повече, че много ми идва.

Ходи ми се някъде за няколко дни, ама няма как да стане :( даже уикенда ще ми е зает, освен ако техният план не се получи, тогава ще мога да си почина малко ОТ ТЯХ!

lunacy
07-25-2017, 18:35
Кое да е тъпото и защо? Зависи все пак ти на каква възраст си, ако си на 15 е загуба на време, ако си над 20 не е толкова голям проблем IMO

на 19 съм

NomNomNom
07-25-2017, 19:01

иска ми се да си харесвах с разлика 7-10
вместо 27-30

burnout-нах и се срамувам от себе си
днес пак избухнах без причина

но, трябва да започна да случам майка ми, а тя все казва, че с младата ми крехка психика е нормално всичко това.

Niakoitam
07-25-2017, 19:24
иска ми се да си харесвах с разлика 7-10
вместо 27-30

burnout-нах и се срамувам от себе си
днес пак избухнах без причина

но, трябва да започна да случам майка ми, а тя все казва, че с младата ми крехка психика е нормално всичко това.

Положителното е че с напредването на възрастта ти тази граница ще се смалява. Хората по-големи с 27-30 години от теб скоро ще започнат да се превъръщат в импотентни дедковци имайки предвид, че дори и сега при твоите около 23 години са вече на по 50-53. :D

NomNomNom
07-25-2017, 19:27
аддадада, на това се надявам
че на 35, вече ще е съвсем нормално
точно, има таван, но какво да направя, че има някакви чичовци-пичовци, ходят на фитес и са забравили, че годините минават

ПyРкО ♠
07-25-2017, 19:46
Хвани си някой с не толкова голяма разлика в годините, когато станеш на 45-50 точно тогава, когато ще си в вихъра си, но мъжлето ти с над 20г няма да може да ти достави удоволствие и точно тогава, ще забравиш какво е това да изпиташ оргазъм..
Ей затва' започвате да изневерявате вие жените, щот идва това време когато батката е прекалено изморен за ласки..

HollyGolightly
07-25-2017, 20:03
^тогава ми кажи защо изневерявате вие мъжете, при все че обикновено жените ви са по-млади от вас

Номи, I feel your pain 8-)

LoadRunner
07-25-2017, 20:06
има някакви чичовци-пичовци, ходят на фитес

странно че това те впечатлява
ама все апк да кажа че в днешно време имам чувството че всеки (освен някойтам) ходи на фитнес
дори и грозния

tori
07-25-2017, 20:09
Ок, последна дълга баня тук. Дългата смяна приключи и сега ще наметна некви дрехи, за да ям. Щото съм гладна като идиот. Уморена и гладна.

Rakshy
07-25-2017, 20:23
ама все апк да кажа че в днешно време имам чувството че всеки (освен някойтам) ходи на фитнес
дори и грозния

по-странното е, че не е така

броят мъже, които наистина тренират редовно, е леко смешен. Имаше няква статистика покрай един пичага, който го даваха в новините, че сме на едно от последните места по физическа активност под формата на тренировки.

още по-странно е, че във фитнесите винаги са едни и същи хора и рядко има нови, които да се задържат за повече от месец, а изникват нови фитнеси и уж печелят.

Niakoitam
07-25-2017, 20:29
дори и грозния

Мерси все пак, че оценяваш уникалността ми и ме отличаваш от цялостната маса...:)

an7raks
07-25-2017, 20:31
по-странното е, че не е така

броят мъже, които наистина тренират редовно, е леко смешен. Имаше няква статистика покрай един пичага, който го даваха в новините, че сме на едно от последните места по физическа активност под формата на тренировки.

още по-странно е, че във фитнесите винаги са едни и същи хора и рядко има нови, които да се задържат за повече от месец, а изникват нови фитнеси и уж печелят.

На мен ми е странно как има някакви хора, които са във фитнеса, когато и да ида. Ходил съм произволни часове през деня и произволни дни от седмицата(когато мога), а има 4-5 човека, които засичам ВИНАГИ. И това са хора на 25+ години, които би следвало да работят и евентуално да имат някакви лични ангажименти.

LoadRunner
07-25-2017, 20:40
На мен ми е странно как има някакви хора, които са във фитнеса, когато и да ида. Ходил съм произволни часове през деня и произволни дни от седмицата(когато мога), а има 4-5 човека, които засичам ВИНАГИ. И това са хора на 25+ години, които би следвало да работят и евентуално да имат някакви лични ангажименти.

може да са охрани вечер
във всеки фитнес от по-сарото време има по някой кибик
в новите и луксозните вече такива няма

Rakshy
07-25-2017, 20:44
може да са охрани вечер
във всеки фитнес от по-сарото време има по някой кибик
в новите и луксозните вече такива няма

няма щот не могат да си позволят такъв фитнес + че ше ги изгонят :Д

an7raks
07-25-2017, 20:45
Добре, де, да речем че са нощни смени... Нямат ли някакви ангажименти, различни от работа и фитнес? Вярно е, че са егати жУвотните, ама ми се струва странно да имаш толкова свободно време и всичкото да го влагаш във вдигане на железа.

Rakshy
07-25-2017, 20:55
Добре, де, да речем че са нощни смени... Нямат ли някакви ангажименти, различни от работа и фитнес? Вярно е, че са егати жУвотните, ама ми се струва странно да имаш толкова свободно време и всичкото да го влагаш във вдигане на железа.

разни хора, разни идеали

едно е сигурно - сутрешните батки и вечерните батки се засичат само при някаква уродлива случайност

an7raks
07-25-2017, 20:59
Там е работата - едни и същи хора съм ги виждал и сутрин, и вечер във всякакви дни от седмицата... :D

AnarchyBoy
07-25-2017, 21:02
^ Хора с плаващи графици като мен.. дневна/нощна / два почивам.. се засичат с батките сутрин и вечер..

AnarchyBoy
07-25-2017, 21:12
https://www.youtube.com/watch?v=AeUyCWrJWxs

Грозния
07-25-2017, 22:19
хубавея си, а животът в охолство ми влияе много добре :oops:Значи все пак си намерила чичото, а?

...в Бора-Бора. ... да направим и едни Бахами. Лятото е в разгара си все пак. Пробойна във версията ти - истински богатите могат да отидат на летен или зимен курорт по всяко време на годината.
Не е нужно да чакаш лятото за да отидеш на Бора-Бора или Бахамите, мое мило "умно" момиче :D. Ако беше ходила там, или беше малко по-умна, щеше да го знаеш или да се сетиш 8) !

^тогава ми кажи защо изневерявате вие мъжете, при все че обикновено жените ви са по-млади от васСъщото е като с колите - взимаш си по-нов и хубав модел, с повече екстри и по-малко повреди 8)!

Rakshy
07-25-2017, 23:13
молете се утре да е достатъчно студено, щото ракшу ке пукне иначе

Rakshy
07-25-2017, 23:14
сега погледнах - ще бъде 26-27 градуса

ФОК МИ ИН МИ БЪТОКС

HollyGolightly
07-26-2017, 04:07
ФОК МИ ИН МИ БЪТОКС
Careful what you wish for 8-)

Ще бъде дълга седмица. Даже сряда не е все още а аз си мисля за уикенда :(

ПyРкО ♠
07-26-2017, 07:15

Ще те почерпят е, няя да останеш без любимата си напитка
http://imgur.com/H07uvJO Толумчо чака за бира

AnarchyBoy
07-26-2017, 08:06
Смятай къв си утепляк, щом даже не те знам кой си, а ти очевадно изпитваш няк'ва омраза към мен.. ;/
Жалко Седларов, жалко..

AnarchyBoy
07-26-2017, 08:07
Новите цигарки са... мамата си трака.. <3

AnarchyBoy
07-26-2017, 08:14
Довечера тръгваме за морето.. тя вече замина на Гърция и адски много ми липсва..
На морето.. ще се раздам.. <3
Джинчета, менти, мастики, узакита, бири.. ;дд /НЕ СЪМ АЛКОХОЛИК ОКЕЙ? 8-)/
До втория макс третия ден.. после ш ми се припие.. ракия. :lol: / като всеки път.. /
7 коли сме ш стане.. Копон..
Слушам няк'ви дийпхаусове.. ;3 и ретро wave И НАПРАВО ОТИВАТ НА ФЛАШКАТА ЗА КОЛАТА..
утре ще я пробвам на магистралата <3

https://www.youtube.com/watch?v=qApOLaLYZb0
Как е след ремонта..

AnarchyBoy
07-26-2017, 08:15
Eyes of Madness е на т'ва усещам как се развиват 280 +

AnarchyBoy
07-26-2017, 08:15
Пурко е чекиджия. амин.

ПyРкО ♠
07-26-2017, 08:24
Вчера докато се прибирах от плаж, съвсем случайно те видях да вървиш и реших да те снимам в гръб..
http://imgur.com/g7XfHvL

Здравейте отново, както знаете от предишната ми тема аз целя да отслабна, четох в бб-теам и къде ли още не
и открих тази НВД - диета.
Май, ниско-въглехидратната диета - не ти се е отразила положително, а.
Що си се отдал на бири и цигари отново ? Интелигентните хора които държат на здравето си, и хора които държат на външния си вид не пушат цигари.

аХаХах не съм такъв човек, който може да мрази някого. Сигурно си на някви силни цигари от сутринта и се бъркаш нещо!

AnarchyBoy
07-26-2017, 08:36
На lucky strike с мента и боровинка съм.. супер леки и приятни цигарки са.. и си тренирам просто и си пуша..

ПyРкО ♠
07-26-2017, 08:57
На lucky strike с мента и боровинка съм.. супер леки и приятни цигарки са.. и си тренирам просто и си пуша..

https://media.tenor.com/images/cb99f10f3ec66f35ebfd34f680e9f42e/tenor.gif

AnarchyBoy
07-26-2017, 09:01
Смисъл не си виждал пушач да ходи на фитнес и да цъка баскетбол / да ходи да плува / да цъка волейбол с приятели ли?

pandabear
07-26-2017, 09:23
истински богатите могат да отидат на летен или зимен курорт по всяко време на годината.

за какво ми е зимата да ходя в Бора-Бора и Бахамите, грозняче-бедняче?
зимата ходя в Сейнт Мориц, Куршавел, Аспен и Лех Ам Арлберг.
спри да ми завиждаш :(

Не е нужно да чакаш лятото за да отидеш на Бора-Бора или Бахамите

и ти си от любимците ми, които пишат и казат "да отида НА София".
тъжно.

AnarchyBoy
07-26-2017, 09:42
Живот си живееш, пандичкее.. пандичке..

YoungBloodZ
07-26-2017, 09:48
Живот си живееш, пандичкее.. пандичке..

Ти какво се оплакваш? По границата такива далавери си правиш...

AnarchyBoy
07-26-2017, 09:51
Мдъа, няма нищо общо с т'ва, че помагам на баща ми в семейния бизнес. йок. :lol:

deitona22
07-26-2017, 09:53
Ти какво се оплакваш? По границата такива далавери си правиш...
Ей го милионерчето се обади.
Сложи си аватар на чичУ Скрудж.
https://uploads.disquscdn.com/images/37e4c654b96e18322d24e1722dad62fae9f5c5e4b5f7cbdc43 71e591ff6c761c.jpg

YoungBloodZ
07-26-2017, 10:32
Сложи си аватар на чичУ Скрудж.

Няма пък. Все още чакам да черпиш, не се ослушвай!

Мдъа, няма нищо общо с т'ва, че помагам на баща ми в семейния бизнес. йок. :lol:

Семейния бизнес е малка добавка към вече изкараните от теб милиони по границата...

deitona22
07-26-2017, 10:35
Няма пък. Все още чакам да черпиш, не се ослушвай!

Я,някой е гледал Семейство Сопрано,а?

YoungBloodZ
07-26-2017, 10:37
Я,някой е гледал Семейство Сопрано,а?

Казах да не се ослушваш.

AnarchyBoy
07-26-2017, 11:53
Семейния бизнес е малка добавка към вече изкараните от теб милиони по границата...

Ако имах милиони, нямаше да съм в България вече.. ;)

inewton
07-26-2017, 12:11
Здравейте, немили и недраги, отритнати от обществото, живеещи в периферията на нормалността, обитатели на този запустял форум. Знам, че ви липсваше моето високоинтелигентно присъствие.
Отново съм сред вас, за да ви напътствам и закрилям.

AnarchyBoy
07-26-2017, 12:23
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/20428344_1583584501686830_1233241536_n.jpg?oh=53f0 ec66ab231206658cbe7381ea37c7&oe=597AD3ED

Не казвам, че мента и боровинка е супер яко, но го казвам.. ;д

YoungBloodZ
07-26-2017, 12:41
Отново съм сред вас, за да ви напътствам и закрилям.

Да не дава Господ.

inewton
07-26-2017, 12:50
Даде, за твое (не)щастие, xoxoxo.

HollyGolightly
07-26-2017, 13:17
Може ли да почна един ден без да ме боли глава? Ей така за разнообразие просто :/
И него не съм го виждала от Събота вечер, просто няма време, но поне има желание та може тази вечер да измислим нещо

pandabear
07-26-2017, 13:24
inewton e главният герой от сериала Preacher.

inewton
07-26-2017, 13:35
Няма го вече inewton. Ръкоположиха го и не може да се занимава с вас. Завеща профила си на мен. Последните му думи бяха: "Паси моите агънца".

YoungBloodZ
07-26-2017, 13:40
мен

А ти си?

inewton
07-26-2017, 13:48
Аз съм концентрирано отрицание, вечна квинтсентенция на небитието. Аз съм алгебричен х.

В мое лице ти виждаш онова, което е съществувало безброй години преди началото на времето.

Аз съм безкрайната делимост на крайните частици.

Niakoitam
07-26-2017, 15:07
Ух,тази работа колкото повече научавам,толкова повече работи разбирам,че има да научавам. А от Вторник може и самичък с хаспелиста по цял ден да съм евентуално.А уж беше много лесно и с една две дейности само ми казваха. :)
Днес докато нямаше работа се снимах с две от колежките и ми пратиха покани във фейса и с едната си разменихме и телефоните. Поне социални контакти и знания трупам напоследък,ако не друго. :)

Едит:Току що разбрах и профилите на още две и вероятно и тях ще добавя,защото са печеняги. :)

divergent
07-26-2017, 15:53
Не помня дали ви споделих какво хубаво нещо ми се случи. Играх в една игра в инстаграм и спечелих стек сайдери. Като си ги взех от куриерската фирма, мацката ми пожела да спечеля пак. Прибирам се вкъщи и попаднах на една игра във фейсбук. Участвах и на другия ден получавам съобщение "Здравей, Мария-Никол, току-що си спечели стек сайдери." :D Мама каза, че сега разбира защо съм алкохолик, то не е заради мен, и предложи да им кажа да дойдат с цял камион, вместо всяка седмица да ми пращат. :D
Иначе моето говедо скоро ще изхвърчи. Трябва да напусна или работа, или него. На работата ми плащат, той не ми плаща, тоест е очевидно кое ще избера. Не сме се виждали от два дни и днес ми изръси, че заминава на море утре и пак няма да се видим. Доста го насметох, казах му, че целувките след всяко съобщение изобщо не оправят положението и съм минала през такава ситуация и преди, като подозирам, че идеята е да се откажа от него сама като го играе непрекъснато зает. Започна да ми се обяснява как си мисля глупости, и че сама знам колко е директен и ако иска да се разделим, няма да увърта. Това наистина е така, досега нищо не е спестявал или казвал заобиколно, обаче ми се струва странно да не може да намери и половин час за мен. Готиното е, че колкото и да ме кефи, не съм се привързала и изобщо няма да се трогна, ако от утре съм без него. Най-много ще страдат колегите, понеже вече няма да имат кого да обсъждат и животът им ще стане адски скучен. :/
Запазих си места и дати за моренце и съм много доволна! Мястото е точно на плажа, на супер приемлива цена, а най-якото е, че точно докато съм там, Руши ще има концерт и аз няма да пропусна!

deitona22
07-26-2017, 15:54
Казах да не се ослушваш.
А аз ти казах ,че вече треа 2 бири да черпиш.

Rakshy
07-26-2017, 16:17
Careful what you wish for 8-)

заплашваш ли ме :3

ةتشضل انزفث
07-26-2017, 17:40

Дай Боже и аз да имам същия бизнес след време..

tori
07-26-2017, 19:23
Добре, деня беше тежък, макар че беше почивен. Утре викам да ходя на работа, че да взема наистина да си почина. Първа смяна не звучи зле. Доста важен въпрос - кво се подарява на бебе? Новородено е и вярно не знам... Не ми харесва, чи тук ш сме куп на квадрат ама ще се съобразявам - може и да е добре. Ядоса ме ся къф е смотан и ще яде много бой като си дойде, вярно.

Грозния
07-26-2017, 19:55
Довечера тръгваме за морето.. тя вече замина на Гърция и адски много ми липсва..
На морето.. ще се раздам.. <3Ти и Тя на различни морета - предполагам ще правите и секс с различни хора :razz: !

за какво ми е зимата да ходя в Бора-Бора и Бахамите...
зимата ходя в Сейнт Мориц, Куршавел, Аспен и Лех Ам Арлберг.Пак не разбра пробойната във версията ти, дори след като ти я обясних, но ти каквато си ми "умна", пак настояваш на своето :razz: !

спри да ми завиждаш :(Кой ти завижда мила :) ? На всички е ясно че си разглезена и фалшива и те финансира някой чичо (или баща ти). На това ли да завиждам?

грозняче-бедняче?Вече ми говориш и на галено, вкарваш емоция, харесва ми :D !

и ти си от любимците ми, които пишат и казат "да отида НА София".
тъжно.Ти "на курорт" ли отиваш или "в курорт"?
Милата ми тя :razz: !

зимата ходя в ...Куршавел...По-скоро е обратното - не ти ходиш в него, а той в теб :D !

Живот си живееш, пандичкее.. пандичке..Недей да тролиш така това хубаво, интелигентно и преуспяло момиче :razz: !

Семейния бизнес е малка добавка към вече изкараните от теб милиони по границата...Не добавка, а прикритие.

Знам, че ви липсваше моето високоинтелигентно присъствие.
Отново съм сред вас, за да ви напътствам и закрилям.Чак пък толкоз... :?
И къде (е)беше чадо?

Няма го вече inewton. Ръкоположиха го и не може да се занимава с вас. Завеща профила си на мен. Последните му думи бяха: "Паси моите агънца".Друмлюк :shock: ?

Днес докато нямаше работа се снимах с две от колежките и ми пратиха покани във фейса и с едната си разменихме и телефоните. Поне социални контакти и знания трупам напоследък,ако не друго. :)

Едит:Току що разбрах и профилите на още две и вероятно и тях ще добавя,защото са печеняги. :)Дано да са под 40 г.

Иначе моето говедо скоро ще изхвърчи. Трябва да напусна или работа, или него. На работата ми плащат, той не ми плаща, тоест е очевидно кое ще избера. Не сме се виждали от два дни и днес ми изръси, че заминава на море утре и пак няма да се видим. Доста го насметох, казах му, че целувките след всяко съобщение изобщо не оправят положението и съм минала през такава ситуация и преди, като подозирам, че идеята е да се откажа от него сама като го играе непрекъснато зает. Започна да ми се обяснява как си мисля глупости, и че сама знам колко е директен и ако иска да се разделим, няма да увърта. Това наистина е така, досега нищо не е спестявал или казвал заобиколно, обаче ми се струва странно да не може да намери и половин час за мен. Вече си бивша, честито :)!
Сега Дейтунар ще се изпълни пак с надежда :D !

divergent
07-26-2017, 20:08
Добре, деня беше тежък, макар че беше почивен. Утре викам да ходя на работа, че да взема наистина да си почина. Първа смяна не звучи зле. Доста важен въпрос - кво се подарява на бебе? Новородено е и вярно не знам... Не ми харесва, чи тук ш сме куп на квадрат ама ще се съобразявам - може и да е добре. Ядоса ме ся къф е смотан и ще яде много бой като си дойде, вярно.

Все им взимат някакви бодита и тем подобни, обаче е супер малоумно, понеже всеки като подари по някоя дрешка, тези твари растат толкова бързо, че даже всяко нещо по веднъж да облече, пак няма да може да облече всичко. За това аз лично бих се фокусирала върху неща, които се изчерпват и трябват непрекъснато - било то памперси, шампоанчета, биберони или разни прибори...

AnarchyBoy
07-26-2017, 20:21
Всъщност тя е с баща си там и ще се присъединят към нас на 28ми.. относно раздаването имах предвид алкохол.. 8-) :lol:

Иначе Грозен, когато си в една зряла връзка, имаш нещо наречено доверие, няма смисъл да боледуваш от ревност..
И двамата сме на мнение, че ако хванеш другия в изневяра просто си тръгваш, докато не го хванеш не е направил нищо.
Защото почнете ли с ревността /особено на 3 месечна връзка/ няма да изкарате дълго.. А и не сме си давали поводи за ревност..
Даже често си излиза с приятелки на бар по женски и не я ревнувам грам.. / което си е постижение, по принцип преди бях мега ревнив / ;д
Щото много добре знам какво правя аз като излезем по мъжки.. пием бири, цъкаме белот, ритаме... говорим си за лайна.. пърдим.. и гледаме жени
Те гледат мъже, много важно.. има очи да гледа.. или викаш да й избода очите да не вижда друго мъжко... 18ти век плийс, земи си вересиите. ;д

След 2 часа и малко тръгваме, трябва да спя.. ама нещо не мога.. :/

pandabear
07-26-2017, 20:26
3 месечна зряла връзка. браво, анар4и.
Горзния те съветва отивай На Гърция, че току-виж някой по-паралия от теб маляка я е взел.

LoadRunner
07-26-2017, 20:26
баaaхти яката
като рисунка е
http://prikachi.com/images/181/9155181M.jpg

AnarchyBoy
07-26-2017, 20:28
3 месечна зряла връзка. браво, анар4и.
Горзния те съветва отивай На Гърция, че току-виж някой по-паралия от теб маляка я е взел.

Имах предвид между зрели хора.. Не се изразих правилно.. моя грешка ш ма прощавате.
Връзката за 3 месеца е мега бурна и нестабилна все още, макар да живеем заедно.. не мога да кажа друго освен, че съм щастлив и не гледам прекалено надалеч. за сега ми е перфектно.

Иначе ти така ли правиш? Отиваш на почивка с един приятел, връщаш се с друг по-богат?

pandabear
07-26-2017, 20:32
да, разбира се. колкото повече, толкова повече.
/LoadRunner покъртителни вежди ;д

LoadRunner
07-26-2017, 20:33
Тия НОВИНАРИ т.е. тъпите телевизии започват да стават адските злейтаци, те пускат в новините абсолютно всяко сбиване което се случва в държавата, все едно сме ебати криминалната държава а предполагам преди 20г сбиванията не са били по-малко

LoadRunner
07-26-2017, 20:34
/LoadRunner покъртителни вежди ;д
прекрасни са, нямам представа това рисувани ли са, скубани ли са, изобщо как им се докарва такъв вид?

AnarchyBoy
07-26-2017, 20:34
И в челюстта нещо ми е крива.. и голямо чело има... иии много дълъг врат има като на жираф.. ;д
Но щом си я харесва..

pandabear
07-26-2017, 20:37
кога разбираш, че една женска няма достатъчно мозъчно вещество:
когато първо си оскубе веждите, а после поиска да си ги направи с перманентен грим ;д

deitona22
07-26-2017, 20:37
прекрасни са, нямам представа това рисувани ли са, скубани ли са, изобщо как им се докарва такъв вид?
Бахти грозните вежди.

pandabear
07-26-2017, 20:39
кога разбираш, че една женска няма достатъчно мозъчно вещество:
когато първо си оскубе веждите, а после поиска да си ги направи с перманентен грим ;д

тази просто си ги е нарисувала сама, нескопосано при това.
но пък има красив цвят очи, малко изпъкнали очни ябълки, които са леко крийпи.

баси колко яко е да се цитирам сама!

AnarchyBoy
07-26-2017, 20:39
Ще го депресирате ве. ;х

AnarchyBoy
07-26-2017, 20:41
баси колко яко е да се цитирам сама!

Тамън щях да те питам кой ти е левъла, че се цитираш сама..

LoadRunner
07-26-2017, 20:43
колко сте смотани, няма как на бялото да кажеш черно а панда ти да не си сляпа, пък за дейтоната да не говорим
от върли металисти кво да се очаква
А колкото до вратът аз бих го наракъл фино изящно вратле (бих го душил леко, ама леко)

deitona22
07-26-2017, 20:45
пък за дейтоната да не говорим
Объркал си се резко.
На таз само очите са й хубави.
Поне да се беше усмихнала.
Бах тоя стоунфейс.

AnarchyBoy
07-26-2017, 20:47
колко сте смотани, няма как на бялото да кажеш черно а панда ти да не си сляпа, пък за дейтоната да не говорим
А колкото до вратът аз бих го наракъл фино изящно вратле

Не ми се разпространяват разни снимки на разни приятелки.. да видиш к'во е путка.. тая дето си я постнал е няк'ва average.. ;д

LoadRunner
07-26-2017, 20:47
по-яко да е стоунфейс отколкото безмислено ухилена жаба дето се смее като и покажеш пръст

LoadRunner
07-26-2017, 20:48
Не ми се разпространяват разни снимки на разни приятелки.. да видиш к'во е путка.. тая дето си я постнал е няк'ва average.. ;д

пусни да видим, ше я изтриеш после

pandabear
07-26-2017, 20:49
спеЦ. съм по веждите ;д . друго може да не ми е перфектно. ама косата и веждите са ми на ниво, хехех.
trust ми, dude. това девойче по свое желание или не, има ужасни вежди ;д

LoadRunner
07-26-2017, 20:54
на теб няма какво да ти вярвам сега, нали имам очи, точно на тая снимка изглеждат добре и си пасват с лицето

pandabear
07-26-2017, 21:01
добре, няма да споря. че току-виж излезнало, че е женска злоба някаква ;д

AnarchyBoy
07-26-2017, 21:05
бау бау

AnarchyBoy
07-26-2017, 21:06
Жената, треа да излъчва класа бричед. ;)

inewton
07-26-2017, 21:45
Ти и Тя на различни морета - предполагам ще правите и секс с различни хора :razz: !

Не, носят си астралните близнаци, ти какво разбираш.

Милата ми...

...това хубаво, интелигентно и преуспяло момиче :razz: !

Флиртуваш като второкласник.

И къде (е)беше чадо?

На Луната бях малко, много добре се получава с гравитацията, направо съм като нов (pun intended, хохохо). Силно препоръчвам.

Друмлюк :shock: ?

https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2013-12/enhanced/webdr07/16/12/anigif_enhanced-buzz-2104-1387215245-12.gif

HollyGolightly
07-26-2017, 21:54
заплашваш ли ме :3
https://media.tenor.com/images/32951640648ea6e30e289345d7fa8ad8/tenor.gif

Изведнъж ми стана едно хубаво 8-) уикенда ще съм сама. Тоест без тях, пак заминават за няколко дни а аз хем ще си почина от тях, хем ще му се нарадвам <3
направо не знам как някой може да е толкова прекрасен 8-) 8-) 8-) Чувствам се като на 15 отново... въпреки че и на 15 не съм била толкова влюбена и загубена

inewton
07-26-2017, 22:07
Изведнъж ми стана едно хубаво 8-) уикенда ще съм сама.

Искаш да ни поканиш, за да ти правим компания, нали.

HollyGolightly
07-26-2017, 22:21
Искаш да ни поканиш, за да ти правим компания, нали.

Точно това исках, ама забравих, късно е вече

inewton
07-26-2017, 22:22
Точно това исках, ама забравих, късно е вече

Аз пак ще дойда, ти само кажи.

YoungBloodZ
07-27-2017, 05:54
баaaхти яката
като рисунка е

Стига. 10 години е по-малка от теб и има по-голям бицепс от теб... Ако нещо стане, ще те набие.

LoadRunner
07-27-2017, 06:59
има някаква фалшива невинност в лицето й
това е яко

inewton
07-27-2017, 07:31
има някаква фалшива невинност в лицето й
това е яко

Трябва да видиш и приятеля ѝ.

NomNomNom
07-27-2017, 09:53
Ок, явно всеки си има хипотеза защо съм в българия
Снощи ми писа балкански приятел в холандия да ми каже, че ако дойда и си потърся работа, имам приятели , към които да се обърна
Което е много мило

Но се замислих, явно изглеждам безработна и депресирана
+ вече ме е срам да обяснявам, че съм у нас, защото шофьорските отнемат време, а държа да ги взема

ПyРкО ♠
07-27-2017, 10:55
+ вече ме е срам да обяснявам, че съм у нас, защото шофьорските отнемат време, а държа да ги взема

Успех!

Аз уча за c+e , обаче на моите листовки въпросите са #15 :-P

Грозния
07-27-2017, 10:58
баaaхти яката
като рисунка е
http://prikachi.com/images/181/9155181M.jpgДебел нос и вежди. Лицето и е неестествено издължено. Изкуствена е. Може би картинката е леко деформирана. Става като за един път, но не е кой знае какво :? .

Връзката за 3 месеца е мега бурна и нестабилна все още, макар да живеем заедно.. не мога да кажа друго освен, че съм щастлив и не гледам прекалено надалеч. за сега ми е перфектно.И като сте толкова хлътнали един по друг, решихте да ходите на море поотделно. Остави изневярата (щом си имате доверие), но това ми се вижда някак странно. Сякаш сте женени от 30 години и имате нужда да си починете един от друг.

прекрасни са...:shock:

Объркал си се резко.
На таз само очите са й хубави.
Поне да се беше усмихнала.
Бах тоя стоунфейс.Тука съм съгласен с Дейтунара.

YoungBloodZ
07-27-2017, 11:13
Става като за един път, но не е кой знае какво :? .
Когато Грозния откаже женско. :shock:

ПyРкО ♠
07-27-2017, 11:19
Иванчо, ем грозна или не, всички тук знаем, че няма да те огрее дори и един път..

ндам ;)

Lilanda
07-27-2017, 11:21
Не съм вярвала, че ще срещна човек на моята възраст, който е толкова осъзнат, разумен, искрен, възпитан, работлив и романтичен едновременно. "Аз ще ти променя това мнение за мъжете". Е, получава му се. Не знам какво се случва с мен, но ми харесва. За пръв път в живота си се чувствам толкова освободена и независима.

inewton
07-27-2017, 11:40
За пръв път в живота си се чувствам толкова освободена и независима.

Колко първи пъти станаха.

Lilanda
07-27-2017, 11:46
Колко първи пъти станаха.

Няма как да съм го казвала преди, защото от години се чувствам като в затвор (дори и тук съм казвала).

inеwton
07-27-2017, 13:22
Възлюбени в Господа братя и сестри, извинявам се за всички писания, които се изляха в последните 24 часа от inewton, ама оная мръсница ми е хакнала профила и не ми го връща.

YoungBloodZ
07-27-2017, 13:42
^ Още веднъж ако пише тя от твоя профил, ще бъдете баннати и двамата.

inеwton
07-27-2017, 13:48

Не мога да разбера аз каква вина имам в цялата работа. Ти като си модератор се наложи и й кажи да ми го върне веднага!

HollyGolightly
07-27-2017, 13:58

А защо трябва да чакаме да се случи отново 8-) прекалено рисковано е

inewton
07-27-2017, 14:04
А защо трябва да чакаме да се случи отново 8-) прекалено рисковано е

Холи, нямаше ли да ни каниш.

inеwton
07-27-2017, 14:06
Холи, нямаше ли да ни каниш.

Да ми връщаш веднага профила, мръснице! Ще те анатемосам!

inеwton
07-27-2017, 14:10
Или пък не. Пиши си. Ще ти омръзне все някога. Ама ако ме баннат заради теб че ти трескаме главата у дувара.

HollyGolightly
07-27-2017, 14:18
Притеснително е когато човек си говори сам, по-притеснително е когато си отговаря
https://i.ytimg.com/vi/55uK6jrU4kI/maxresdefault.jpg

Edit: 3ти ден без захар и кофеин. А може и 2ри да е, толкова ми е зле че всичко ми се размива в мозъка. Боли ме главата, втриса ме, вие ми се свят с пред очите ми е мъгливо. Още няколко дни и ще се оправя, стига да доживея.

Niakoitam
07-27-2017, 14:59
Онази по младоликата девойка май се появи. И тъй като заедно с много други хора е харесала вчерашната снимка, разбрах, че е на почти 35. Хубаво е да знам, че в работата ми рядко, но все пак има и хора под 40те. Май ще се окаже, че е омъжена де, но положителното е че сме на сравнително близки години и вероятно сме и на близък акъл. Трябва да завържа поне приятелски отношения с нея. Може пък и тя да има младежка компания. Което пък от своя страна не е чак толкова трудна задача, защото може би и на нея и липсва контакта с по-млади хора там и забелязвайки, че съм един от тази така критична маса видимо и сама търси контакт с мен. :)

LoadRunner
07-27-2017, 17:17
този май наистина си води дневник тука
а дали ще си промени отношението към теб ако разбере че не се къпеш

Niakoitam
07-27-2017, 17:46
А ти дали ще ми го лапнеш, когато е най немит?
Темата се казва Дневник, а не поинтересувайте се за компетентното мнение на Лоадрънър и ко. В случай, че не си забелязал и разбрал тури едни пет диоптера цайси. Има някакъв минимален шанс да ти помогнат. Макар, че мозък трудно ще ти вкарат. :)

inewton
07-27-2017, 17:49
А ти дали ще ми го лапнеш, когато е най немит?

По-внимателно с езика, младежо.

tori
07-27-2017, 17:54
Въобще не ми се прибира вкъщи, въобще. Не чувствам това място като дом. Или може би не вече, все тая. По-добре бих се почувствала, ако се прибере и ми дойде на гости - би се получил някакъв ред в хаоса май. Или може би ми се иска да вярвам в това. Ама просто не ми се занимава с фемили тингс точно в момента. И май по-малкото зло е да съм кайнда отчаяна съпруга та за тва идеализирам не-идеални неща. Още ми е странно да спя до него, няколко месеца по-късно, още се будя нощем като мръдне и още се чувствам странно да ми казва, че ме "обичка". Сигурно е нормално при такава рязка смяна и бурни работи в главата ми. Пак казвам - чувствам се празна леко и се опитвам да запълня кухината с рандъм неща. Иска ми се да можех да кажа, че се чувствам добре ама не мога. Просто се чувствам празна и не ми се прибира. И като казах "бира" - не звучи зле, а и имам некъф чипс там... Може да ги съчетаем. Някак.

Грозния
07-27-2017, 19:38
аз имам едно бяло мъжко и го държа на сухо цял животТи котарак ли имаш?
И защо държиш животното "на сухо"?

Когато Грозния откаже женско. :shock:Казах че става, но не е кой знае какво.
Има къде къде по-добре изглеждащи жени (виждал съм и на живо), за да се впечатлявам от средно-статистически неизвестни кифли от нета.
П.С. Пандата изглежда много по-добре, от Трънчовата лИбоФ, ако трябва да съм честен.

^ Още веднъж ако пише тя от твоя профил, ще бъдете баннати и двамата.Иневтоний е обладан от Друмлюк!
Трябва да я изгониш от него с огън, както едно време са гонили дявола от вещиците :D !

Онази по младоликата девойка ... е на почти 35. ...Май ще се окаже, че е омъжена де, ...Трябва да завържа поне приятелски отношения с нея. Може пък и тя да има младежка компания. ...може би и на нея и липсва контакта с по-млади хора там и забелязвайки, че съм един от тази така критична маса видимо и сама търси контакт с мен. :)Ако е омъжена не разчитай на "младежка компания" и групово социализиране. Една омъжена жена на 35 най-вероятно има и дете и няма време за такива неща! Приятелките и - също (защото на тая възраст те също са омъжени с деца).
Най-добрият ти шанс е ако тя е "отчаяна съпруга" и търси нещо чуждо за развлечение :D ! Тогава можеш да сложиш рога на мъжа и, само се моли той да не разбере и да не те намери :D !

Niakoitam
07-27-2017, 19:55
Бъркаш човека. С обвързани жени камоли пък омъжени и с деца, не се занимавам като нещо повече от само приятелки. Виж ако има някоя младичка, готина, свободна приятелка без деца вече е друг въпрос. :D Но все пак се усеща някакво желание най-малкото за общуване с мен от нейна страна въпреки, че реално само три пъти сме се засичали замалко досега. :)

LoadRunner
07-27-2017, 20:09
тя хубу ше има млада и готинка приятелка ма ти не си млад и готин ;/

Грозния
07-27-2017, 20:14
С обвързани жени камоли пък омъжени и с деца, не се занимавам като нещо повече от само приятелки. ...Но все пак се усеща някакво желание най-малкото за общуване с мен от нейна странаИ аз имам такива приятелки, но не разчитай на това:

...ако има някоя младичка, готина, свободна приятелка без децаКакто ти казах, след сватбата, средата на хората се променя, програмата, дневния режим и начините за изкарване на свободното време също!
Пак пропускаш, че в тая възрастова група, жените обикновено вече са омъжени с деца (приятелките и също).
Или очакваш 35 годишна жена да е първа приятелка с абитуриентка или студентка, с която да те запознае :D ?! Вероятността за такова нещо е много малка, а вероятността въпросната приятелка да е свободна е още по-малка!

Мисли, Някойтам, мисли! Разбрахме, че си самотен и търсиш жена, но се опитвам да ти кажа, че нещата никак не са ти ясни :? !

тя хубу ше има млада и готинка приятелка ма ти не си млад и готин ;/Това също!
Ако си около 30-те или отгоре и все си бил сам, вероятността някоя да те вземе е нищожна!

Относно Иневтоний и Друмлюк - открих, че има общо 4 профила с името "inewton" - с вариации на буквите "е" и "о" на кирилица и латиница.
Един от тях е "истинският" профил на форумния поп (до който явно и Друмлюк има достъп). Останалите 3 са дремещи фейкове - единият от тях вече се появи, остават два спящи фейка.

inewton
07-27-2017, 20:15
Грозен, как я караш, братле.

ПyРкО ♠
07-27-2017, 20:22
Дремещият фейк, inewton 2015. този е някакъв младеж със психически отклонения, за съжаление.

@Грозния , истинския поп inewton е регистриран преди тях, така че няма как да им се получи..