Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

LoadRunner
02-28-2018, 20:07
двойка Овен+Рак хаха това ми се вижда напълно невъзможно че и го сложили на челно място

AnarchyBoy
02-28-2018, 20:17
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/28512409_1797065693672042_1510494093_n.jpg?oh=27e9 cd7f2407dace1e6b7aaacdbc52b7&oe=5A98B62A

Маските пристигнаха.. когато началника на смяната ти цъка COD и ви разреши да изглеждате готино докато е по-студено от - 5.

LoadRunner
02-28-2018, 20:24
тея маски с тея черепи са толкова изтъркани
за 1$ от китай с безплатна доставка

AnarchyBoy
02-28-2018, 20:25
Тези са неопренови и са мега яки щото пазят супер топло, а че са изтъркани така е, но все пак си ни кефят.. ;д
На кпп-то оня ден беше -12 вятъра те бръсне направо, без маска ще умреш..

LoadRunner
02-28-2018, 20:27
какъв неурен бе човек, имам същата
от супер тънак плат са но пак пазят много
просто ти пази дъхът който издишаш топъл и го вдишваш пак топъл, мойта така функционира
такава маска никой няма да ти позволи да носиш на работа

tori
03-01-2018, 07:50
Ооооо! <3 Събудил се рано сутринта, зарязал ме да спя и се хванал да прави палачинки... <3 Как да не му се радвам, като никой досега не се е държал толкова невероятно?! Всеки път се изумявам как може да е толкова мил, съответно при следващия мил жест съм още по-изумена и все си мисля, че не може повече. Още какво ще извади от ръкава, мамка му?! И още колко пъти ще каже, че съм принцеса и ме третира като такава?! #немогаповече <3 Буквално като го видях и бях "Бебчо, ожени се за мен!" <3 Супер съм щастлива с тоя човек, как е можело да рева и мрънкам толкова време за кретени?! В тоя кучи студ не ми е студено, щото е наоколо - какво по-голямо щастие от това да си приеман като човека, който си, и да се отнасят с теб така невероятно?! :дд

anonymous908491
03-01-2018, 13:19
честита баба марта

Грозния
03-01-2018, 19:06
двойка Овен+Рак хаха това ми се вижда напълно невъзможно че и го сложили на челно мястоТрънчо, защо не почнеш да пишеш хороскопи за форума или не почнeш да водиш някакво ТВ предаване тип "Звездите и вашият интимен живот" :razz: ? Можеш да водиш рубрика в семинарите на Наталия Кобилкина!

https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/28512409_1797065693672042_1510494093_n.jpg?oh=27e9 cd7f2407dace1e6b7aaacdbc52b7&oe=5A98B62A

Маските пристигнаха.. когато началника на смяната ти цъка COD и ви разреши да изглеждате готино докато е по-студено от - 5.https://78.media.tumblr.com/fac39f07f754681946ca413e06bea64e/tumblr_n0bunxNecr1qbx1lro1_500.gif
:D

честита баба мартаА ти кой си?
Дядо Марто ли :D ?

Fisherman
03-01-2018, 19:09
дядо мраз

Fisherman
03-01-2018, 19:10
от люлин

Niakoitam
03-02-2018, 23:42
Ооооо! <3 Събудил се рано сутринта, зарязал ме да спя и се хванал да прави палачинки... <3 Как да не му се радвам, като никой досега не се е държал толкова невероятно?! Всеки път се изумявам как може да е толкова мил, съответно при следващия мил жест съм още по-изумена и все си мисля, че не може повече. Още какво ще извади от ръкава, мамка му?! И още колко пъти ще каже, че съм принцеса и ме третира като такава?! #немогаповече <3 Буквално като го видях и бях "Бебчо, ожени се за мен!" <3 Супер съм щастлива с тоя човек, как е можело да рева и мрънкам толкова време за кретени?! В тоя кучи студ не ми е студено, щото е наоколо - какво по-голямо щастие от това да си приеман като човека, който си, и да се отнасят с теб така невероятно?! :дд

Само гледай да не си повярваш, че си принцеса пряко,а не преносно, защото ще стане лошо. Едно е когато човек прави нещо от желание и чувство и съвсем друго, когато ТРЯБВА задължително да го прави само и само за да не разгневи своята "принцеса". :)

HollyGolightly
03-03-2018, 05:42
От месеци насам се лигавя и го наричам прекрасен и какво ли още не, ама реално ако не беше той последната една седмица, сигурно щях да откача.
Понякога си мисля колко по-хубаво щеше да е ако беше влезнал в живота ми преди Х брой години и колко неща можех да си спестя, както и той на себе си. Обаче ситуации като сегашната ми помагат да осъзная, че по онова време не съм била в правилният сезон от живота си, за да мога да оценя всичко това което е ТОЙ.
И с всеки изминал ден, всяка разменена усмивка и всяко разменено изречение между нас, усещам че задълбавам по-дълбоко и по-дълбоко в тази връзка и цялостната емоция, която ми носи.

Последните няколко дни си връткам една песен, която толкова добре описва чувствата ми

Something about the way that you walked into my living room
Casually and confident lookin' at the mess I am
There's something about the way that you always see the pretty view
Overlook the blooded mess, always lookin' effortless
But still you, still you want me
I'm far from good, it's true
But still I find you
Next to me

Грозния
03-03-2018, 07:28
Честит 3 Март на всички :) !

Lilanda
03-03-2018, 11:40
От месеци насам се лигавя и го наричам прекрасен и какво ли още не, ама реално ако не беше той последната една седмица, сигурно щях да откача.
Понякога си мисля колко по-хубаво щеше да е ако беше влезнал в живота ми преди Х брой години и колко неща можех да си спестя, както и той на себе си. Обаче ситуации като сегашната ми помагат да осъзная, че по онова време не съм била в правилният сезон от живота си, за да мога да оценя всичко това което е ТОЙ.
И с всеки изминал ден, всяка разменена усмивка и всяко разменено изречение между нас, усещам че задълбавам по-дълбоко и по-дълбоко в тази връзка и цялостната емоция, която ми носи.

Последните няколко дни си връткам една песен, която толкова добре описва чувствата ми

Something about the way that you walked into my living room
Casually and confident lookin' at the mess I am
There's something about the way that you always see the pretty view
Overlook the blooded mess, always lookin' effortless
But still you, still you want me
I'm far from good, it's true
But still I find you
Next to me

Влязох да напиша нещо подобно, но няма как да го опиша по-добре.

В интерес на истината малко ме е страх, но и това ще мине.

Честит празник, честити 140 години свобода! <3

Fisherman
03-03-2018, 15:35
1878-ма година в България има 53 български лекари

tori
03-03-2018, 20:00
Беше луда седмица, особено последните 3-4 дни. Направо съм капнала от умора, щото 48 часа не съм спала. Щеше ми се да се гушна в него и просто да умра до утре по това време. Снощи си изкарах супер чудесно и за пръв път се почувствах в познати води ама просто съм остаряла за тези маратони... Дълга смяна, баня, вечеря, кОпон, караоке, сън час и половина и пак дълга смяна. Някога можеше и да се получаваше, но сега ако няма кафета и енергийни да друсам цял ден, щото бачкам с пари, файда. Имаме некви малки кретенчета, вчера направили 18 - колеги или нещо лапищаци на колеги, където ме викат по дискотеки след уни и работа, щот им изглеждам като кОпон гърл явно, а аз нямам сили да изгася лаптопа... Дори не знам дали няма да заспя с дрехите. :ддд
Надявам се да дойде, щото искам да си го гушна и да заспя. Тази сутрин изобщо не ми се мръдваше от леглото, щот ми беше толкова топло като ме гушкаше... :3 Даже помня, че му казах в съня си, че ми е студено и да ме гушне и като се уви около мен, направо не знам как се стоплих за стотни от секундата. :3
Всеки ден се чувствам все по-добре и по-добре. Кой друг, по дяволите, е правил или ще прави същите кретении?!

AnarchyBoy
03-03-2018, 22:35
Айде чакаме Автовозчето да се дотътри до Българско само и да вземаме новото возилО, че вече нямам търпение... Не мога да спя, не мога да ям...

Грозния
03-04-2018, 08:49
Айде чакаме Автовозчето да се дотътри до Българско само и да вземаме новото возилО, че вече нямам търпение... Не мога да спя, не мога да ям... Каква е колата?

AnarchyBoy
03-04-2018, 14:11
Каква е колата?

а7 :oops:

Грозния
03-04-2018, 14:15
а7 :oops:Много "скромна" кола си си взел, чак да те ожали човек :D .

Коя година е, двигател, коне?

AnarchyBoy
03-04-2018, 14:25
Че скромна си е.. ;д
Написах ти на лично.--

Грозния
03-04-2018, 18:55
Че скромна си е.. ;д
Написах ти на лично.--Така както ми я описа, се оказа още по-"скромна", отколкото си представях :D .

AnarchyBoy
03-04-2018, 19:15
То това си е описанието от обявата ;д

YoungBloodZ
03-04-2018, 19:44
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/28783053_2021342044820483_5318407386342624394_n.jp g?oh=b87e4bc904ece9501923e1bfe1da8830&oe=5B08BA9B

HollyGolightly
03-04-2018, 20:33
Снощи беше точно това, от което имах нужда- приятна компания, филм и много смях. . Радвам се че се запознахме и сближихме с тях, както и че и на него му харесват. Продължавам да се убеждавам, че понякога първото впечатление е грешно 8-)

tori
03-05-2018, 20:56
Снощи беше малко (доста) шоколадово с тоя ликьор, където се полигавих с него, а тая сутрин беше "ти ли ме бутна или аз сама паднах?!", щот даже не помнех кога/как сме спрели филма на половина и сме се нагласили за сън и сме заспали и-и-и-и... :ддд Ми, предната вечер то се беше опило и го сваляли, ся аз се опих - нищо кой знае кво. :ддд Нормално да се насвяткам, след като сто часа кибичих срещу него със зяпнала уста и сърца в очите да слушам всевъзможни кретении, които искаше да обсъжда, ест това докато пием. Как може да му харесвам толкова начина на мислене?! Имам чувството, че за сефте от много години общувам пълноценно с някого, толкова ме отпуска и предразполага да се чувствам добре. По-забавното е само как некво се усещам, че ми се пишка от преди 15 минути ама понеже сме се заприказвали и просто не ми се мърда и не ща да му секвам мисълта. Не знам, нищо добро няма да излезе от тва, нищо добро няма да излезе... Дори да съм приела съдбата си, пак няма да излезе нищо добро. Не сме хора за такива неща.

Грозния
03-06-2018, 17:52
Абе къде е Турксчо :D ?

Fisherman
03-06-2018, 18:47
https://btvnovinite.bg/article/bulgaria/politika/kabinetat-shte-otmeni-reshenieto-za-priemaneto-na-istanbulskata-konvencija.html

кур за всички безполови тъпи същества

HollyGolightly
03-07-2018, 14:33
7 часа 8-)

YoungBloodZ
03-07-2018, 15:02
7 часа 8-)

За съжаление и още два дена... :(

YoungBloodZ
03-07-2018, 15:04
https://btvnovinite.bg/article/bulgaria/politika/kabinetat-shte-otmeni-reshenieto-za-priemaneto-na-istanbulskata-konvencija.html

Тая първата как прилича на вафлата

LoadRunner
03-07-2018, 18:01
Тая първата как прилича на вафлата

по нищо не прилича на нея

YoungBloodZ
03-07-2018, 18:59
по нищо не прилича на нея

Глупости, я погледни пак...

HollyGolightly
03-07-2018, 19:00
За съжаление и още два дена... :(

Кой как се уредил 8-)
Ама в случая за друго става дума

Грозния
03-07-2018, 19:11
Кой как се уредил 8-)
Ама в случая за друго става думаДа не ти свършва :D ?

HollyGolightly
03-07-2018, 19:32
^ Не приемай термина “биологичен часовник” толкова буквално
Свършва ми работния ден, но след това идва нещо хубаво :)

LoadRunner
03-07-2018, 21:26
Глупости, я погледни пак...

няма нищо, случва се да си толкова вманиачен в някой че да виждаш лицето му навсякъде
особено ако си везни
удари си една чикия и лягай да спинкаш

divergent
03-08-2018, 13:09
Няма разговор, който да е започнал със "здрасти", "какво правиш", или други излишни въвеждащи приказки. Просто винаги има тема и толкова много неща, за които да си говорим, и всичко е толкова прекрасно. Няма друг, който да ме разбира толкова добре и да ми влияе по такъв начин. В началото изпитвах известни притеснения да не би тези усещания са само от моя страна, но вече съм сигурна, че е взаимно и няма по-голямо щастие от това. Откакто общувам с него съм толкова по-спокойна и уравновесена, околните също виждат положителната промяна и непрекъснато ме питат на какво се дължи, но този път съм твърдо решена да не запазя причината за усмивката си в тайна възможно най-дълго. Този път ще бъде адски трудно и много рисковано, но няма да позволя на никакви странични фактори да попречат на отношенията ни и ще се боря.

Грозния
03-08-2018, 16:13
Честит празник на всички дами
(дори на тези, които ме мразят)

https://fyf.tac-cdn.net/images/products/large/TEV12-4.jpg

:)

tori
03-08-2018, 16:18
Милото, любимите ми бонбони ми купил за подарък, защото знае, че мразя цветя да ми подаряват... <3 А ей ся като се разревах и голямо гушкане и успокояване беше. Как искам да можех да ги запозная... Дано ни вижда от там и да е доволна от избора ми, защото най-накрая изглежда правилен. Ей сега романтичен обяд с много чесън и любимия сериал за зомбита. Толкова добре се чувствам... Моят човек, а не човекът до мен - най-накрая! Чувствам се ебахти късметлийката. И да - осъзнавам как съм абсолютно себе си до него. Не съм крива постоянно, не му се карам за нищо, спокойна съм, споделям... Щастлива съм, ям като нормален човек, не се събуждам разревана. И това само защото намерих човек, когото обичам. Не искам никога да свършва това. Никога.
Снощи получих ебахти добрите новини, нямам търпение. Направо скачах от кеф. Нямам търпение да ги запозная.
Започвам наново май. Имам идеи и желание. Много ми е кеф.

LoadRunner
03-09-2018, 14:12
Милото, любимите ми бонбони ми купил за подарък, защото знае, че мразя цветя да ми подаряват... <3 А ей ся като се разревах и голямо гушкане и успокояване беше. Как искам да можех да ги запозная... Дано ни вижда от там и да е доволна от избора ми, защото най-накрая изглежда правилен. Ей сега романтичен обяд с много чесън и любимия сериал за зомбита. Толкова добре се чувствам... Моят човек, а не човекът до мен - най-накрая! Чувствам се ебахти късметлийката. И да - осъзнавам как съм абсолютно себе си до него. Не съм крива постоянно, не му се карам за нищо, спокойна съм, споделям... Щастлива съм, ям като нормален човек, не се събуждам разревана. И това само защото намерих човек, когото обичам. Не искам никога да свършва това. Никога.
Снощи получих ебахти добрите новини, нямам търпение. Направо скачах от кеф. Нямам търпение да ги запозная.
Започвам наново май. Имам идеи и желание. Много ми е кеф.

как може да говориш подобни простотии
правилния...човека домен, моя човек,,.. късметлийка.. аз съм себе си до него... човек когото обиам.. боже
ти ся себе си ли искаш да убедиш или някой друг в тези неща

HollyGolightly
03-09-2018, 14:42
Някои хора наистина трябва да си останат малко насаме, да видят какво е и да решат и те какво искат, а не да го очакват само от останалите :?

Necrologist
03-09-2018, 16:00
как може да говориш подобни простотии
правилния...човека домен, моя човек,,.. късметлийка.. аз съм себе си до него... човек когото обиам.. боже
ти ся себе си ли искаш да убедиш или някой друг в тези неща

Кво злобееш? Остави момичето да се радва.

Грозния
03-09-2018, 18:34
Кво злобееш? Остави момичето да се радва.Яд го е :D !

ةتشضل انزفث
03-09-2018, 21:07
завръщам се към фитнеса отново с пълна сила като в добрите стари времена :razz:

tori
03-10-2018, 11:48
Замислям се за неща, които са се случили преди години и не на мен, но все пак са храна за размисъл. Как, по дяволите, се живее с това?! Как можеш да се довериш на същия човек отново, при все че лоялността му няма да се промени и след 100 години?! Колко трябва да си спрял, че да свършиш това, и то да го направиш не на друг, а на толкова близък?! Аз в същата ситуация не бих дори погледнала въпросния човек. Моите хора не биха направили това, но все пак аз не бих погледнала отново, камоли да се доверя пак. Ужас.
Снощи се получи ебахти якото партей - все повече го харесвам тоя клуб с всяко ходене. И хората са яки, и ебахти комплиментите получихме, и всичко 6. Даже си изпросих подарък за рдто, който нямам намерение да опростя. Тощка. А ако е голям сеира, може да се пусна и аз, за да не му се смеят само на него. :ддд
Викам вече да се прибира, че искам да я видя... И той със семейството, де. Просто вече да става топло и да се събираме всички, че... <3

Грозния
03-10-2018, 14:20
завръщам се към фитнеса отново с пълна сила като в добрите стари времена :razz:Какво стана с ММА-то?

ةتشضل انزفث
03-10-2018, 15:57
Какво стана с ММА-то?
можеше да кажеш "емемеЯ" :D
ходя аби, всичко е точно.
техники и спаринги.

deitona22
03-10-2018, 15:57
Хубава разходка се получи днес.
Идеално време уцелихме.
Дано и другата седмица е така.

prosto_chovek
03-10-2018, 18:09
Наскоро запоцъках УоУ отново (8 години по - късно), с дестро лок. И как си фармя някакви простотии, тя ми секна играта в най - неподходящия момент. Дотолкова неподходящ, че трябваше да се рилийзна от ангела и ми прееба няколко соул шарда, та после тичах с импа да трепя прасета за войдукър. Имам чувството, че всяко нейно съобщение или търсене по телефона ми дава желание да храня мобовете, да не останат малки. Даже и преебах някакъв тип да чака няколко хода на хартстоун, докато му наише, че съм лефтнал, без дори да разбера, на ранкед 6 за 5. А дори не съм геймър. Днес се върнах във времето, когато висяхме по пейките на слънце с галон бира и някого, да си говорим просто някакви неща и просто да ни е готино, защото най - накрая беше топло. Сам тийн стъф на дърти години, ма усещам, че тази работа скоро може да еволюира в нещо голямо, от което малко ме е страх в последно време предвид някои събития в последните 1-2 години, но усещам, че много скоро ще се растартирам и тя може би ще бъде ТЯ. Нищо, че астрологията казва малко друго, че коза и везна не се разбирали, фак дем. Както винаги полудявам по някого, дано този път да си струва :)

HollyGolightly
03-10-2018, 18:42
Понякога имам чувството, че винаги е бил част от живота ми, понеже ума ми не го побира как съм живяла без него преди това 8-)
Снощи се прибирам в 1:30 и той най-спокойно си работи нещо на компютъра и ме чака. Не знаел дали ще се прибирам, ама не искал да звъни да ми прекъсва girls night out, ама не можел и да заспи без мен. После с интерес седя и ме слуша да му разказвам филма и какво сме правили, какво/кого сме обсъждали :lol:
Толкова малко ми е нужно да съм щастлива, а той го задминава и предоставя с пъти в повече всеки път
http://49.media.tumblr.com/14b06d9f093e7e48d4f610d3973faeb7/tumblr_njyn6qRcNM1slhkaxo1_500.gif

Грозния
03-10-2018, 21:48
можеше да кажеш "емемеЯ" :D
ходя аби, всичко е точно.
техники и спаринги.
:DЩе успяваш ли да ходиш и на ММА и фитнес?

Няма ли да участваш в някакво състезание, да набиеш някого... или да те набият :D ?

HollyGolightly
03-11-2018, 14:54
Обичам уикендите, особено когато сме двамата…този уикенд сме малко така тримата ама каквото такова 8-)

tori
03-11-2018, 16:10
Ебахти яката разходка, където си направихме. Много яко. После и кафе пихме двете, цяла седмица не се бяхме виждали.
А тва как ме изнервиииии... Не мога! Вярно, че после ми се извини, но все пак ме изнерви. Само ташаци си прави. Идеше ми да му откъсна ръката и да го бия с нея, докато спре да мърда.
Чувствам се уморена ама от тая хубавата умора, където искаш още да си уморен и още да се разхождаш.

AnarchyBoy
03-12-2018, 17:05
Апфу относно темата за уискито.. Главно за Холито и главно за да си излея мизерията. :lol:
Темата е от преди 5 години, когато съм бил на 18. 8-)
Човек научава много и израства за 5 години, най-вероятно след 5 години като се обърна към сегашното ми аз, ще си казвам "Еб*ти келеша*
Но на сегашният ми level на maturity, че съм бил наивен бил съм, но помня въпросното момиче, помня и всичките други и не съжалявам, но определено за някои ме е яд, за други по-малко, а пък за някои въобще не ме е яд.
Но не съжалявам, благодарение на тях съм това, което съм, а аз такъв си се харесвам.
Яд ме е най-вече за това, че от толкова кофти раздели станах по-студен и обран. Няма вече наивна и детска любов, а понякога ми липсва да се чувствам като пубер. На този етап, до сега, истински ме е яд само за един човек, с който истински се надявах да се получат нещата и сега МНОГО ВРЕМЕ по-късно, все още ламтя за нея и ме е яд, други що годе я заместват,
но мимолетно, след това се връща същия clusterfuck от емоции. И все пак не съм драма about it, хората се разделят, shit happens. Няма и да позволя някоя друга (потенциална нова) да страда заради бивши било то добри или лоши. На скоро споделих с една приятелка една тема която много ми тежи. Чувствам се готов. наживял се. Имам не скромна бройка one night stands и 6 сериозни връзки (отношения) зад гърба си, някои от които по 2-3 години. Почти съм дипломиран (не в СУ), имам собствено жилище, стабилна работа и семеен бизнес, с много свободно време съм и ми омръзна от игрички. Искам нещо сериозно може би не по-детски наивно, но искам спокойствие. И това ме товари ужасно много, виждайки какво се случва около мен. Пълно е със злато-търсачки и леки жени. Преди някой да се опита да ме обори, не са всички такива, а само "хората около мен", такива са всички. Жени с ценности почти не останаха и ме е яд, щото искам шибано семейство и деца.
Но никъде не намирам нещо, което да е even close to wife/mother material.
Или гледат да те използват за пари. Не понасям въпроси на първа среща - "Колко пари изкарваш?" "Хубава ли ти е колата?"
Или са глупави на кирка. "На вън е 29.5 градуса, тя вика на майка й, че още 5 градуса остават до 30, FACEPALM" (не се беше объркала)
Или бройката им е умопомрачителна. Имам една съгражданка, която си ги пише в тефтерче и бройката задминава 200. :) На 24 е.
Та общо взето, на дневен ред това е драмата. Изгубих доверие у хората, обезверен се чувствам, всеки гледа да те излъже на дребно за някаква минимална изгода и никой не гледа в дългосрочен план. Всеки гледа да те преметне и да те цака, така че ти да нагазиш в дълбокото и най-жалкото е, че го правят просто за забавление.
Дай боже след 5 години вече да съм заградил някое девойче и да имам дете(деца) и щастливо семейство, но така като гледам едва ли.

HollyGolightly
03-12-2018, 19:08
^не е нужно да се обясняваш толкова, виждам от кога е темата и последно даже бях коментирала някъде че си порастнал и си се променил. Не съм го казала онова с цел да обиждам или да се заяждам, просто констатация.

Грозния
03-12-2018, 19:46
Но никъде не намирам нещо, което да е even close to wife/mother material.
Или гледат да те използват за пари. Не понасям въпроси на първа среща - "Колко пари изкарваш?" "Хубава ли ти е колата?"
Това е животът, свиквай :D !

Чувствам се готов. наживял се. Имам не скромна бройка one night stands и 6 сериозни връзки (отношения) зад гърба си, някои от които по 2-3 години. Почти съм дипломиран (не в СУ), имам собствено жилище, стабилна работа и семеен бизнес
...
Пълно е със злато-търсачки и леки жени. Преди някой да се опита да ме обори, не са всички такива, а само "хората около мен", такива са всички. Жени с ценности почти не останаха и ме е яд, щото искам шибано семейство и деца....
Или бройката им е умопомрачителна. Имам една съгражданка, която си ги пише в тефтерче и бройката задминава 200. :) На 24 е.
...
Дай боже след 5 години вече да съм заградил някое девойче и да имам дете(деца) и щастливо семейство, но така като гледам едва ли.Не се отчайвай...

https://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo

... в положение като твоето можеш да имаш повечето кучки на света или поне в България :) !

Направо да те ожали човек - ще изкараш живота си сред кучки в търсене на идеалната :D !

По мое мнение, умна честна и немеркантилна няма да намериш, така че си вземи някоя красива, но бедна и проста! Тя ще е едно нищо без теб и ти ще си всичко за нея!
"... и заживели дълго и щастливо! :) "
Успех :) !

AnarchyBoy
03-13-2018, 05:45
^не е нужно да се обясняваш толкова, виждам от кога е темата и последно даже бях коментирала някъде че си порастнал и си се променил. Не съм го казала онова с цел да обиждам или да се заяждам, просто констатация.

Не съм се обидил и знам, че не се заяждаш просто си излях какво ми тежи.. ;д
Не те хейтвам спокич

AnarchyBoy
03-13-2018, 05:54
Това е животът, свиквай :D !
Не се отчайвай...

https://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo

... в положение като твоето можеш да имаш повечето кучки на света или поне в България :) !

Направо да те ожали човек - ще изкараш живота си сред кучки в търсене на идеалната :D !

По мое мнение, умна честна и немеркантилна няма да намериш, така че си вземи някоя красива, но бедна и проста! Тя ще е едно нищо без теб и ти ще си всичко за нея!
"... и заживели дълго и щастливо! :) "
Успех :) !

Е тва Е, че не се отчайвам, а просто ми тежи..
Относно "кучките" какво да ти кажа.. Омръзват.. писнало ми е от някви парцали. Искам нещо сериозно, някой на който да разчитам и да му имам доверие и да не ме предаде при първа възможност.
Красотата е много преходна също така. Бил съм с много красиви жени и с много обикновени жени. Важно е човека как те кара да се чувстваш.
А относно бедните, мога ти кажа че един приятел точно си хвана бедно и просто момиче със същия план като твоя.. отведе я в столицата.. научи я.. за 2 години стана топ софийска мацка и го заряза за по-богат.
На мен ми трябва интелигентна и амбициозна, леко студена мадама която знае какво иска. Демек отражение на мен. Вече научена и по възможност самостоятелна.. Искам оправна жена да знам че ако вляза в спец звената и недай си боже ме свитнат, ще ми гледа децата. Не ми трябва мързелива кукла.

pandabear
03-13-2018, 06:43
Поддържате ли бездънната яма, хорица? : )) Аз се наслаждавах на хубавото време, докато преди малко някакъв селяк не си хвърли цигарата на земята в парка. Та така се сетих за форума и реших да ви видя какво правите. Как стеее?

deitona22
03-13-2018, 10:26
Поддържате ли бездънната яма, хорица? .... Та така се сетих за форума и реших да ви видя какво правите. Как стеее?
Форумът е вечен.

corbV2
03-13-2018, 11:14
Аз се наслаждавах на хубавото време, докато преди малко някакъв селяк не си хвърли цигарата на земята в парка.
В парка се чисти, не е фатално. Тия почистващи фирми трябва да си оправдават парите ;д. Лошото е, като се хвърлят боклуци в дивата природа. Аз фасовете си ги хвърлям в кошчета, ама като няма наблизо, няма да ги разнасям я.

tori
03-13-2018, 18:59
Може да е пмс-а, може да не е, но се развиках днес за сефте и беше "Как така ти отне ЦЕЛИ два месеца, за да ми се развикаш?! Всички го правят още на втория ден..." и тая учудената физиономия... :ддд
Тия дни просто са тежки, наистина нямам търпение да свършат.

HollyGolightly
03-13-2018, 19:13
Много скапан ден, снощи спах 2 часа ако има и толкова де. И на него пречих и му светех в очите с телефона без Да искам. Днес мисля вече да се прибера, за да успеем и двамата да се наспим 8-) че това на нищо не прилича

Грозния
03-13-2018, 19:31
Относно "кучките" какво да ти кажа.. Омръзват.. писнало ми е от някви парцали.
Ако ти омръзват, сменяй ги с други парцали, както се прави с дрехите и колите, стига да можеш да си го позволиш 8) .
Животът е консумация, всичко е стока!

На мен ми трябва интелигентна и амбициозна, леко студена мадама която знае какво иска. Демек отражение на мен. Вече научена и по възможност самостоятелна.. Искам оправна жена да знам че ако вляза в спец звената и недай си боже ме свитнат, ще ми гледа децата. Не ми трябва мързелива кукла.
Няма да намериш, познавам хора (жени и мъже), които разсъждават като теб и чакат идаалния/идеалната! Познай - сами са като кучета, а някои от тях са достатъчно привлекателни (жените) или имат достатъчно пари (мъжете). Не е като да им липсват кандидати/кандидатки, но те си чакат ли чакат, а времето си върви ли върви...

Поддържате ли бездънната яма, хорица? : )) Аз се наслаждавах на хубавото време, докато преди малко някакъв селяк не си хвърли цигарата на земята в парка. Та така се сетих за форума и реших да ви видя какво правите. Как стеее?Ооо, ханъм Пандишпандие Петмезова, приятно ми е да се видим пак :D .

Сетила си се за нас, заради хвърлен фас на улицата, колко банално :? .
Аз пък си помислих да не те е сполетяла трагедия - да си уморила чичкото-паричко със секс и виагра и той да е ритнал камбаната :D !

ةتشضل انزفث
03-13-2018, 20:46
Ще успяваш ли да ходиш и на ММА и фитнес?

Няма ли да участваш в някакво състезание, да набиеш някого... или да те набият :D ?

Ако сега не успявам, кога?

За състезсния мисля че ми е малко рано, все пак тренирам от месец и има още хляб да ям както се казва, но имам предложение за теб!

На 18 април има ММА състезание и мога да уредя спонсори.
Какво ще кажеш да се пуснеш срещу ХАРКОВ? :razz: :razz: :razz: :razz:

AnarchyBoy
03-14-2018, 05:08
Ако ти омръзват, сменяй ги с други парцали, както се прави с дрехите и колите, стига да можеш да си го позволиш 8) .
Животът е консумация, всичко е стока!

Да де, в момента това правя, не е забавно. Смисъл омръзват ;д

Няма да намериш, познавам хора (жени и мъже), които разсъждават като теб и чакат идаалния/идеалната! Познай - сами са като кучета, а някои от тях са достатъчно привлекателни (жените) или имат достатъчно пари (мъжете). Не е като да им липсват кандидати/кандидатки, но те си чакат ли чакат, а времето си върви ли върви...

Имах я, беше ми в ръцете цели 2 години и я изпуснах, защото бях малък и глупав хормон. :)
Не съм drama about it, но определено ми липсва..
Дано да е щастлива, заслужава го..
Пък аз дано намеря това, което търся.

pandabear
03-14-2018, 07:33
Аз пък си помислих да не те е сполетяла трагедия - да си уморила чичкото-паричко със секс и виагра и той да е ритнал камбаната :D !

Хехехехе. Ех, Грозен... Все такъв неудовлетворен путьо си си. Не ти ли писна? :/

tori
03-14-2018, 08:24
Да де, в момента това правя, не е забавно. Смисъл омръзват ;д

Имах я, беше ми в ръцете цели 2 години и я изпуснах, защото бях малък и глупав хормон. :)
Не съм drama about it, но определено ми липсва..
Дано да е щастлива, заслужава го..
Пък аз дано намеря това, което търся.
Перфектната е тук, мойто момче. Стои и те чака да и вземеш мъжа като идеш на бири-мири по русенско. :3

YoungBloodZ
03-14-2018, 08:50
Перфектната е тук

Къде е? Нещо не я виждам...

tori
03-14-2018, 09:07
Къде е? Нещо не я виждам...
Виж ми последните снимки в секса и ще видиш перфектната.

YoungBloodZ
03-14-2018, 09:54
Виж ми последните снимки в секса и ще видиш перфектната.

Че как да ги видя? Да не би да съм те снимал докато го правиш?

AnarchyBoy
03-14-2018, 10:04
Перфектната е тук, мойто момче. Стои и те чака да и вземеш мъжа като идеш на бири-мири по русенско. :3

1во не съм толкова повърхностен, красотата не е най-важното.
2ро не.

crazyfenka
03-14-2018, 10:26
:smt039

tori
03-14-2018, 10:57
1во не съм толкова повърхностен, красотата не е най-важното.
2ро не.
Сам каза, че ми харесваш мъжа и ще го чукаш анално... Аз таман се навих да ти го преотстъпя за веднъж...

Блъдз, смотан си беше и смотан си остана... Цял фб ми имаш, за да видиш перфектната, така да го кажем.

YoungBloodZ
03-14-2018, 11:16
Цял фб ми имаш, за да видиш перфектната, така да го кажем.

Значи имаш перфектната в приятели във фб?

deitona22
03-14-2018, 11:30
Не се запре па ти.
Дето видиш мърдащо женско и почваш да строиш около него.

tori
03-14-2018, 11:35
Имам, ти също имаш. Нали на анархи профила го имаш в приятели? Ей къде е перфектната.

YoungBloodZ
03-14-2018, 12:01
Имам, ти също имаш. Нали на анархи профила го имаш в приятели? Ей къде е перфектната.

Обърках се. Анархи ли е перфектната? :shock:

Не се запре па ти.
Дето видиш мърдащо женско и почваш да строиш около него.

Ами естествено, че около женско ще строя, а не като теб около мъжко...

tori
03-14-2018, 12:16
Двамата с анархи сме перфектните.

HollyGolightly
03-14-2018, 12:18
Странно е да се събудиш и да си сам и да ти отнеме няколко секунди да се усетиш къде си, а всъщност си си вкъщи 8-)
Ама да, то с хубавото бързо се свиква

. Та така се сетих за форума и реших да ви видя какво правите. Как стеее?
Сигурно не си влизала от 2 седмици ама говориш така все едно от години те няма

чичкото
Дефинирай кои спадат към графа чичковци за теб :?

YoungBloodZ
03-14-2018, 12:30
Сигурно не си влизала от 2 седмици

По-малко даже.

Дефинирай кои спадат към графа чичковци за теб :?

Такива, които са с минимум 20 години по-големи от Пандата и са натрупали дебела банкова сметка. :D

pandabear
03-14-2018, 14:35
Сега погледнах. От началото на февруари, спрелчовци такива. Когато последно пак лижехте пичонката на Грозния : )

YoungBloodZ
03-14-2018, 14:44
Сега погледнах. От началото на февруари, спрелчовци такива. Когато последно пак лижехте пичонката на Грозния : )

Тогава може да си писала последно, ама няколко пъти след това си влизала. Няма да ми се правиш!

HollyGolightly
03-14-2018, 14:49

Може да съм спряла по твоите стандарти ама не споменавам грозния в почти всеки свой пост и нищо от ежедневието ми не ме кара да се сещам за него 8-)

deitona22
03-14-2018, 15:17
Ами естествено, че около женско ще строя, а не като теб около мъжко...
Бъркаш ме с некой.

он
4 дена подред фитнесче...учудващо добре ми подейства.

anonymous908491
03-14-2018, 16:43
Блъдз, смотан си беше и смотан си остана... Цял фб ми имаш, за да видиш перфектната, така да го кажем.

то хубавите ти снимки, тия по бански
не са в твоя профил, перфектна

Грозния
03-14-2018, 20:02
Ако сега не успявам, кога?Е, щом се справяш - добре :) !
Аз напоследък съм много натоварен и нямам никакво време.

...имам предложение за теб!

На 18 април има ММА състезание и мога да уредя спонсори.
Какво ще кажеш да се пуснеш срещу ХАРКОВ? :razz: :razz: :razz: :razz:С Харков не сме в една категория 8)!

Да де, в момента това правя, не е забавно. Смисъл омръзват ;дМи сменяй ги по-често, де да знам.
Колкото повече оборот, толкова по-голям е шансът да попаднеш на нещо по-свястно :) .

Имах я, беше ми в ръцете цели 2 години и я изпуснах, защото бях малък и глупав хормон. :)Ти ли си я изпуснал или тя ти е била шута, заради някой по-як и по-богат :) ?

Хехехехе. Ех, Грозен... Все такъв неудовлетворен путьо си си. Не ти ли писна? :/
https://cdn0.iconfinder.com/data/icons/prostitute/332/prostitution-001-512.png

:D !

Дефинирай кои спадат към графа чичковци за теб :?Дърти, грозни и дебели, но с пари!
С други думи такива, по които си пада Пандишпандие :D !

Може да съм спряла по твоите стандарти ама не споменавам грозния в почти всеки свой пост и нищо от ежедневието ми не ме кара да се сещам за него 8-)Пандишпандие я е яд, защото явно е уморила последния си чичо със секс и виагра и сега като знае че съм Грозен, навярно си мисли че имам и пари, та затова се сеща за мен :razz: !

AnarchyBoy
03-14-2018, 20:46
Аз я изпуснах да. Щото бях малък и глупав. И времето не беше правилното.
Държех се глупаво и супер незряло и тя не издържа..
Не е било за пари(имайки предвид, че имаше повече от мен по принцип и това никога не е било целта й) или друга любов
След раздялата и двамата умирахме вътрешно..
Но и двамата бяхме твърде горделиви за да си признаем.
Просто бяхме малки и глупави в неправилното време.
И направихме (най-вече аз) някои огромни грешки (не изневяра) от които нямаше връщане назад.
И тя в пълното си право, си събра чукалата.
Аз принципно съм много труден за обичане..
А сега дори още повече.. Щото съм много изтръпнал, студен и обран..

ةتشضل انزفث
03-14-2018, 21:41
грозен от едно такова турнирче може да си докараш 1500 лева защото все пак е гала вечер.
всички от форума предполагам биха искали да видят този мач :D
относно категориите...
едно момче коюето се състезава професионално се е бил на 81 кг. в категория 95-100 кг-те , но тук става дума за профи ММА батко.

ةتشضل انزفث
03-14-2018, 21:56
Пандишпандие я е яд, защото явно е уморила последния си чичо със секс и виагра и сега като знае че съм Грозен, навярно си мисли че имам и пари, та затова се сеща за мен :razz: !

ще ми се и мен да ме умори по същия начин :D :D ;)

Lilanda
03-14-2018, 22:02
Няма по-важно нещо в живота ми от този човек. Нещата взеха да се нареждат прекалено хубаво, за да е истина и ме е страх откъде ще ни дойде. От около половин час обмислям всякакви варианти и не могат да спрат да ми изникват нови в главата. През прекалено много минахме и то все адски болезнени неща и не знам този път какво да очаквам. Винаги точно като си мислим, че всичко се е наредило, изниква нещо ново, което да ни спре. А този път при всеки развой на събитията ще има последствия върху мен и то не малки. Не знам, може би преосмислям нещата, просто съм много уплашена. Досега животът ми е показал, че нищо не става така, както го искаме. Знам, че каквото и да стане този път, ще остане до мен, доказал ми го е. Всъщност никой никога не се е борил за мен така. Просто искам всичко да ни е наред, не искам повече трудности, а най-голямата тепърва предстои...

YoungBloodZ
03-15-2018, 07:16
то хубавите ти снимки, тия по бански
не са в твоя профил, перфектна

А в твоя ли са?

Бъркаш ме с некой.

Не те бъркам.

С Харков не сме в една категория 8)!

Така е, ще те смачка от бой, така че не му се прави!

Колкото повече оборот, толкова по-голям е шансът да попаднеш на нещо по-свястно :) .

... и толкова по-често ще попадаш на боклуци, ще оставаш разочарован, ще ти падат изискванията и в крайна сметка ще намериш някоя, която е в пъти по-лоша, отколкото някои от първите избори, които си разкарал, защото не са били "такива, такива и такива".

грозен от едно такова турнирче може да си докараш 1500 лева защото все пак е гала вечер

А може и да ги дадеш за лечение след турнирчето! :D

tori
03-15-2018, 07:32
Снощи говорихме сериозно, така че всичко е наред. Чувствам се добре от факта, че то имаше тоя разговор и че знам какво става в главата му - добре е да знаеш какво причиняваш на някого с присъствие. Абсолютно съм на същото мнение, че комфортната ми зона е важна и аз също си пазя моето спокойствие и лично пространство. И аз имам нотинг бокс. Обаче не съм съгласна нечие лично пространство да ме кара да се чувствам по тоя начин. Не сме се разбрали, но нека това да са ни проблемите, а не нещо друго. Извинихме си се и всичко е точно. Даже имаме некви планове за довечера, че нашите редовно питат за него като не се видят по 3-4 дни.
Снощи бая се смях как стабиуно пазарува, направо приличаше на някоя бременна в денонощния. Малко ми заприлича на мен и нъдъпъто като живеехме заедно почти. :ддд

Грозния
03-15-2018, 17:56
грозен от едно такова турнирче може да си докараш 1500 лева защото все пак е гала вечер.
всички от форума предполагам биха искали да видят този мач :DТия пари сигурно се дават на победителите, а аз най-вероятно няма да успея да набия никой и само ще си тръгна потрошен :D .

относно категориите...
едно момче коюето се състезава професионално се е бил на 81 кг. в категория 95-100 кг-те , но тук става дума за профи ММА батко.Сигурно няма толкова лека категория като моята :?
Колко кг е най-ниската категория в ММА-то?

ще ми се и мен да ме умори по същия начин :D :D ;)Ти нямаш толкова пари, че да я привлечеш :D .

... и толкова по-често ще попадаш на боклуци, ще оставаш разочарован, ще ти падат изискванията и в крайна сметка ще намериш някоя, която е в пъти по-лоша, отколкото някои от първите избори, които си разкарал, защото не са били "такива, такива и такива".
https://www.vbox7.com/play:c82f18da17
:razz: !

Моля заповядайте, гласувайте и споделете мнение в най-новата анкета в кофата : :)
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/589095-%D0%A1%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B8-%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D1%82%D0%B5-%D1%81-%D1%82%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D 0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-RapExotic

anonymous908491
03-15-2018, 17:59
Сигурно няма толкова лека категория като моята :?

има
при жените
ама теб пандата ще те изгърчи
кво остава за някоя с мускули

YoungBloodZ
03-15-2018, 20:12
Видях това и се сетих за пандата. :D

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/28577503_1980199802245067_8593643692712512273_n.jp g?oh=a100f292dff529cea49606b9f048d3d1&oe=5B33B2ED

HollyGolightly
03-16-2018, 01:15
Той: hey baby, can I have your digits?
Аз: no thank you
Той: oh wow, that reminded me of the first time I met you

:lol: от 15 минути се хиля. Как да не го обичам 8-) нека ми каже после някой че всичко жени сме били претенциозни, именно ей такива малки неща ме карат да се влюбвам в него все повече и повече.
И 14ти Март беше успешен само да се е оплакал :lol:

Lilanda
03-16-2018, 10:53
Интересен жребий. Не съм сигурна повече негативи или повече позитиви мога да извлека от него. Знам само че ще са адски трудни два мача и че можеше и да е по-зле. Каквото, такова. След 3 седмици и половина ще се разбере. ;д

А иначе днес съм много по-добре. Имам още малко хрема, но вече мога да си седя на краката. След малко ще отида да си напазарувам и после ще си сготвя. ^^

anonymous908491
03-16-2018, 12:58
Видях това и се сетих за пандата. :D

на пандата са и много малки циците, за да се храни благодарение на тях
а задника е по-голям от необходимото, пак за бачкане с него
та ако си решил да конкурираш грозната, справяш се
и двамата сте еднакво вървежни

Lilanda
03-16-2018, 15:00
Откраднаха ми картата. ^^ ***** кефа! Утре сутринта трябва да отида до офиса на банката да подам заявление за нова и да изтегля пари, че едва ли ще изкарам 1 седмица с 20 лева. А скоро и наем трябва да плащам. Седях си 1 седмица вкъщи, купила съм едни лекарства за 20 лева и точно когато ми трябват пари да си напазарувам, ми крадат картата. ^^

pandabear
03-16-2018, 15:51
на пандата са и много малки циците, за да се храни благодарение на тях
eeeeeeeeeeee...ама пак ли с тези *гърди знааачиии :-#

а задника е по-голям от необходимото, пак за бачкане с него
*дупе <3 :smt047 окей, забравям за горното и пускам една 24-каратова усмивка : ))))))))))))))))))))))))

/петък е и всичко е точно, защото утре е събота.

Грозния
03-16-2018, 20:31
Пандишпандие Петмезова е тук изненадващо често, след като демонстративно "напусна" форума :D.
Явно си търси нов чичо, а Папугея, явно не загрява.

anonymous908491
03-16-2018, 21:03
девствен тъпунгер, пандата в последните два месеца си е говорила основно с теб
ако ще ми приказваш за намеци
пък и нали ти казваше, че няма значение дали си умен и красив
важното за жените било да имаш пари
значи ако изкараш кинти, та на на на на
тъпотията ти и липсата на всякъв опит с жените ще са без значение

Грозния
03-16-2018, 21:32
девствен тъпунгер, пандата в последните два месеца си е говорила основно с теб
ако ще ми приказваш за намециСега още малко ще излезе, че на мен ми е правила намеци :? :shock: ?!

пък и нали ти казваше, че няма значение дали си умен и красив
важното за жените било да имаш париВинаги съм го твърдял и продължавам да го твърдя :) !
Затова Пандишпандие Петмезова прави намеци на теб, а не на мен - вероятно си мисли че имаш пари :razz: !

anonymous908491
03-16-2018, 21:38
Затова Пандишпандие Петмезова прави намеци на теб, а не на мен - вероятно си мисли че имаш пари :razz: !

а може и да не харесва цигани
кажи и, че си от кардарашите
интелектуално и цветово си точно като тях

SHPAIdURmeN
03-16-2018, 22:07
Явно съм мазохист и себе-садист, за да му отговоря на темата.

pandabear
03-17-2018, 08:44
Грозен, единственият намек, който винаги съм ти правила, е че е крайно време да еволюираш. Прокариот смотан.

а пък papugai не ми харесва дупето, за к'во ми е такъв човек до мен :/

имам още няколко милиончета да похарча и после ще го мисля.

divergent
03-17-2018, 14:37
Факт е, че изрекох адски грозни думи със сурова нотка, но ако мога да се върна, няма да се поколебая да ги кажа отново. Съзнавам, че я ударих точно по най-слабото ѝ място, но просто нервите ми не издържаха. Омръзна ми да се чувствам зависима от някого и винаги да ми се вменява, че правя грешни избори. Не виждам вариант, в който да се откажа от нещо, което ме кара да виждам смисъла и да се чувствам цяла, само защото някой друг ме кара. Готова съм да застана срещу всички, дори най-близките си, защото вярвам, че тази кауза си заслужава, и защото съм възпитана да се боря за реализиране на поривите и желанията си, за създаване на собственото си щастие, без да се съобразявам с никого освен себе си.

deitona22
03-17-2018, 15:00
Тез дето слушат хубва музика,демек рокаджийте,какво ще кажат за новия албум на Judas ?
На мен лично много ми хареса.

killemall_2002
03-17-2018, 19:25
Тез дето слушат хубва музика,демек рокаджийте,какво ще кажат за новия албум на Judas ?
На мен лично много ми хареса.
Ами албума е доста приличен за група която е вече за съжаление в залеза си,но песните са ми прекалено еднакви.Песеснта коята наистина ме изкефи беше Lightning strike.

Грозния
03-17-2018, 19:27
а може и да не харесва цигани
кажи и, че си от кардарашите
интелектуално и цветово си точно като тяхНе е това :) !
Пускал съм снимки във форума и на тях ясно се вижда, че не съм циганин :? !

Не ме обиждай на циганин, защото явно ти си такъв!

tori
03-17-2018, 20:07
Днес пак ме викаха на кОпонче ама отказах, че ми се стои в нас. От три-четири дни се прибирам в нас и нали ш си спА в нас, няма да си досаждаме уж, и все се получава така, че мръдвам с компанията и завършваме с гадта пияни на мотики у тях, бъзикам го нещо и завършвам у тях на сериалче или нещо. Тая вечер устоях на прекрасното предложение и си останах в нас. Силно се надявам да не ми се сърдят ама сорЕ - не мръдвам поне днес. Утре може и да си помисля. :дддд Тая вечер, ако е много чак навит, да се пуска да се видим - никога няма да го изгоня. Ама НЕ МРЪДВАМ от нас. Макар че май ще пътува, де... Ще видим.
Снощи си изкарах яко, макар че имах други планове. Тая сутрин - кхем, по обяд в 14, кхем-кхем - се надигнахме със много зор, което говори само по себе си, че партейту е било яко.
Преди малко се занимавах с некви неща, много не се получи на вид, но няма да ходим на изложба пък, кво?! Нали е вкусно?! И да - повече никога няма да си купя такова нещо от магазин сигурно, макар че съм мързел да се занимавам толкова, а накрая да се изяжда за норматив.
Вярно тряа да го изкарам тоя курс по грим, но се съмнявам да намеря нещо, в което влиза и перманентния грим, и специалните ефекти, а пък аз тва не мога и не знам + там е интересното и там са парите в грима. Иначе нормалния фул глам грим го умея на сравнително добро ниво и без курсове. Занимава ми се с тва, определено.

HollyGolightly
03-18-2018, 15:18
Излагация…

tori
03-18-2018, 21:24
Не, то аз вчера нямаше да мърдам от нас. Само след като ми звънна да ходя да се гушкаме за четвърта поредна вечер и бях хукнала в тъмното, студеното и ветровитото по тъничко яке. :ддд Постъпката днес беше мега мила, щото ми показва, че мисли за мен и че му пука. Мислех си - преди време бях тъжна за други булшити, а явно просто е трябвало да си платя всичко хубаво предварително. И ако някой ми беше казал тогава, че ще стане така, нямаше да вярвам въобще и щях направо да го заплюя в лицето. А снощните работи, където правихме... Отново - всеки път си мисля, че няма накъде по-готино и Номер едно, а то все ми отвява плявата по някакъв начин и всеки път е най-доброто от всичко до момента. Направо не мога да го гледам по същия начин след снощи. :дддд
Една година стана официално.

HollyGolightly
03-18-2018, 21:59
Боли ме главата откакто съм се събудила, лошо ми е, имам чувството че и кожата ми мирише на тая гадост, а се къпах вече 2 пъти.
На мъжа ми обаче за сметка на това нищо му няма. Не че искам да му е гадно, ама някак не е справедливо така. От друга страна пък поне има кой да се грижи за мен днес 8-)
Та да, както казах излагация, не е за мен тая работа

ةتشضل انزفث
03-18-2018, 22:01
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/19275225_1232952653498521_1066436068013068749_n.jp g?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=ebeb5ed8ccee8b207275eb69fd250ff4&oe=5B4DEF96

ةتشضل انزفث
03-18-2018, 22:02
:razz: :razz: :lol:

HollyGolightly
03-18-2018, 22:04
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/19275225_1232952653498521_1066436068013068749_n.jp g?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=ebeb5ed8ccee8b207275eb69fd250ff4&oe=5B4DEF96

Когато е 04 и ти се интересуваш от нея
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/815/652/694.jpg

corbV2
03-19-2018, 16:35
Когато чета влюбените хора от форума:

https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/29356155_1618799418175395_6697384427275681792_n.jp g?oh=62aeca542fb34ed4303dc7502cd85929&oe=5B31D45C

Грозния
03-19-2018, 19:13
Когато чета влюбените хора от форума:

https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/29356155_1618799418175395_6697384427275681792_n.jp g?oh=62aeca542fb34ed4303dc7502cd85929&oe=5B31D45C

:DЕ недей така :D !
Ако се окаже, че спрелтаците и бавнярите във форума са прави - за всеки влак си има пътници, няма дебели и грозни, всичко е въпрос на вкус, просто "не"-дебелото момче от снимките не е дебело, просто не е намерило подходящата, но със сигурност някъде на тоя (или оня) свят има безброй момичета, които ще го харесват такъв какъвто е :razz: !

П.С. Корби, това е сарказъм :D ! Знам че ти имаш проблеми с разпознаването на сарказма, за това ти казвам :) !
https://im-01.gifer.com/KKRF.gif

LoadRunner
03-19-2018, 21:58
Пак сте му отпуснали каиша на циганчето
заело е половината страница с цитати
марш в кочината подчовеко, и да не излизаш от там до вечерта

YoungBloodZ
03-20-2018, 05:55
Пак сте му отпуснали каиша на циганчето
заело е половината страница с цитати
марш в кочината подчовеко, и да не излизаш от там до вечерта

Още едно такова и си заминаваш за половин година.

haritov
03-20-2018, 06:58
така ме мързи...

anonymous908491
03-20-2018, 08:52

пък отричаш, че с грозния сте приятели
може даже роднини или гаджета

YoungBloodZ
03-20-2018, 08:53
пък отричаш, че с грозния сте приятели
може даже роднини или гаджета

Приятели с привилвгии сме само.

deitona22
03-20-2018, 10:07
Ама кое е обидното?
В кочината живеят прасета,а ние ядем свинско,демек не е обида.
Циганин даже е комлимент в конкретния случай.

~The Smile~
03-20-2018, 11:28
чувствам се страхотно, нищо, че времето е толкова зимно, а е първа пролет. Много се кефя на мрачно време <3 сега си пия чайчето, ще сядам да уча един куп неща, а понякога така ме домързява или просто хващам нещо, почвам го, оставям го след малко, после вземам да правя друго и така няколко неща наред... чисто хаотично и типично за мен

HollyGolightly
03-20-2018, 15:37
Не мога да реша дали съм прекалено стара за такова будуване по цели нощи или ми е все още рано
Днес ще се кара на големи дози кофеин и дано изкарам някак още 5 часа+

anonymous908491
03-20-2018, 16:17
Ама кое е обидното?
В кочината живеят прасета,а ние ядем свинско,демек не е обида.
Циганин даже е комлимент в конкретния случай.

обидно е да казваш, че модератор си ляга с циганин

YoungBloodZ
03-20-2018, 16:20
обидно е да казваш, че модератор си ляга с циганин

Не се бях сетил, ей сега го банвам за обида на модератор!

anonymous908491
03-20-2018, 16:23
Не се бях сетил, ей сега го банвам за обида на модератор!

ха, значи ти си жената
щото иначе би му сложил бан
че е обиждал жена ти, а не че е обижда теб

Грозния
03-20-2018, 17:27
циганчето

Ама кое е обидното?
...
Циганин даже е комлимент в конкретния случай.И вие ли почнахте да пригласяте на папугея?
Да не сте тройка нещо :D ?
Пускал съм снимки и на тях ясно се вижда, че не съм циганин. Кой знае вие какви сте. Сигурно съм по-бял от вас 8) !

LoadRunner
03-20-2018, 17:44

и някой адекватен после ще ме върне
все едно не сме го играли вече

YoungBloodZ
03-20-2018, 18:22
и някой адекватен после ще ме върне
все едно не сме го играли вече

Ще се обзаложиш ли, че след като някой адекватен те върне аз няма да те отпратя пак?

Lilanda
03-20-2018, 18:35
Ще се обзаложиш ли, че след като някой адекватен те върне аз няма да те отпратя пак?

Куче, което лае, не хапе. Да го беше баннал 100 пъти, ако си искал. Няма смисъл да влизаш в излишни обяснения и да спамиш още повече темата.

ПТ: Странен ден. Отдавна не ми се беше случвало да се будя и да заспивам пак през 10 минути.

AnarchyBoy
03-20-2018, 18:36
Куче, което лае, не хапе. Да го беше баннал 100 пъти, ако си искал. Няма смисъл да влизаш в излишни обяснения и да спамиш още повече темата.

ПТ: Странен ден. Отдавна не ми се беше случвало да се будя и да заспивам пак през 10 минути.

гет рект

corbV2
03-20-2018, 18:54
Защо, като направя някакъв невинен гаф, после го мисля супер много и се тормозя и като мине време, и се сетя, пак се тормозя?! Няма такъв ;д. Ей го, днес добавих една у фб и й пиша все едно не я познавам, а я познавах, но не се сетих ;д. И сега не се побирам в кожата си, гррр.

YoungBloodZ
03-20-2018, 19:08

Смел ход, признавам те!

Lilanda
03-20-2018, 20:09
Защо, като направя някакъв невинен гаф, после го мисля супер много и се тормозя и като мине време, и се сетя, пак се тормозя?! Няма такъв ;д.

Охх, много ми е познато. ;д Мисля, че на всеки му се е случвало. ;д

Смел ход, признавам те!

Благодаря.

ПТ: Не знам защо ме дразни така това момче. Нищо не ми е направило, но като му чуя името и...Странното е, че никога първата ми преценка за даден човек не е правилната и обикновено доста бързо виждам това. Е, мина предостатъчно време откакто го познавам, за да съм имала възможността да си променя "усещането". Не знам, надявам се да се окаже, че греша.

pandabear
03-20-2018, 20:39
Видях Грозния в подлеза на Плиска. Като се прибрах се наложи да го чегъртам от подметката ми.
Гадни плужеци...Ей, тва тип Мекотели са най-ужасните сухоземни твари ;с

като изключим това, денят беше чудесен.

SHPAIdURmeN
03-20-2018, 23:43
Из 'ПРАВИЛА НА ФОРУМА', за тези, които са ги забравили или никога прочели :

II. Задължения на потребителите:
3.Да не се месят в работата и решенията на модераторите, освен при
основателна причина(нарушения на модераторските задължения), при което са длъжни да уведомят администраторите.
13. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
Та, бих казал, че YoungBloodZ е толерантен. Поне предупреждава.

Защо, като направя някакъв невинен гаф, после го мисля супер много и се тормозя и като мине време, и се сетя, пак се тормозя?! Няма такъв ;д.
Има има други такива не си сам :Д. Но вместо да се тормозиш, ще ти дам мисъл за размишление. Ще ми е интересно ти какви наблюдения имаш върху това.
Когато направиш един гаф и съответно го отчетеш като такъв. В момента, в който започнеш да го мислиш. Представи си го, така че все едно започваш да плетеш мрежа. И всяка мисъл добавя една плетка към мрежата, съответно крайния вариант е мрежа от мисли. Тази цяла мрежа, която в край на сметка си "изплел" важи само върху даденото нещо(гафа в случая), и когато приключиш с размислите (спреш да мислиш върху гафа и да се тормозиш), ти слагаш тази мрежа в едно шкафче и тя си стой там, докато не го отвориш отново. Обаче в каквото позиция я оставиш, и с каквото емоция я оставиш, така ще я намериш. Затова, когато нещо те подбуди(стимул от външния свят, или асоциация на ситуация)и се досетиш за дадения гаф, отново започваш да се тормозиш. Естествено, можеш сам да се накараш, да отвориш шкафчето.
Надявам се да съм го описал достатъчно разбираемо :Д

По темата:
Обичам, когато съзная грешка. Както, когато забележа нещо, което съм пропуснал, когато то се е случило.

~The Smile~
03-21-2018, 06:16
Чувствам се идеално днес и нямам търпение за петък! <3

YoungBloodZ
03-21-2018, 06:28
Има има други такива не си сам :Д. Но вместо да се тормозиш, ще ти дам мисъл за размишление. Ще ми е интересно ти какви наблюдения имаш върху това.
Когато направиш един гаф и съответно го отчетеш като такъв. В момента, в който започнеш да го мислиш. Представи си го, така че все едно започваш да плетеш мрежа. И всяка мисъл добавя една плетка към мрежата, съответно крайния вариант е мрежа от мисли. Тази цяла мрежа, която в край на сметка си "изплел" важи само върху даденото нещо(гафа в случая), и когато приключиш с размислите (спреш да мислиш върху гафа и да се тормозиш), ти слагаш тази мрежа в едно шкафче и тя си стой там, докато не го отвориш отново. Обаче в каквото позиция я оставиш, и с каквото емоция я оставиш, така ще я намериш. Затова, когато нещо те подбуди(стимул от външния свят, или асоциация на ситуация)и се досетиш за дадения гаф, отново започваш да се тормозиш. Естествено, можеш сам да се накараш, да отвориш шкафчето.
Надявам се да съм го описал достатъчно разбираемо :Д

Т.е. искаш да кажеш, че за да не се тормозим с едно и също нещо по повече от 1 път, трябва мрежата да я оставяме в шкафчето с позитивна нагласа, за да може като го отворим отново да не се тормозим? :D

ةتشضل انزفث
03-21-2018, 08:16
другата седмица правя 18 , а мен изобщо не ми прави впечатление.
днес ще изкарам малко пари , собственика на фитнеса където ходя ми предложи днес да пораздавам малко флаери на фитнеса :D
в интерес на истината собственика от много време имал тази идея, но нямал доверие на никого , обаче на мен имал ти да видиш :D
който иска да ме види, ще съм на метростанция НДК :D

haritov
03-21-2018, 08:25
другата седмица правя 18 , а мен изобщо не ми прави впечатление.
днес ще изкарам малко пари , собственика на фитнеса където ходя ми предложи днес да пораздавам малко флаери на фитнеса :D
в интерес на истината собственика от много време имал тази идея, но нямал доверие на никого , обаче на мен имал ти да видиш :D
който иска да ме види, ще съм на метростанция НДК :D

ок ще отида там

Lilanda
03-21-2018, 12:59
Кофти ми е. Като знам тоя човек колко значеше за мен и аз колко значех за него. И искам да му пиша и да му кажа, че ми липсва, но това, заради което се скарахме, ще се повтори и няма смисъл. Не знам какво да правя...

haritov
03-21-2018, 13:25
Кофти ми е. Като знам тоя човек колко значеше за мен и аз колко значех за него. И искам да му пиша и да му кажа, че ми липсва, но това, заради което се скарахме, ще се повтори и няма смисъл. Не знам какво да правя...

учи си уроците

HollyGolightly
03-21-2018, 19:56
Мина и днес 8-) това е най-важното

SHPAIdURmeN
03-21-2018, 20:47
Т.е. искаш да кажеш, че за да не се тормозим с едно и също нещо по повече от 1 път, трябва мрежата да я оставяме в шкафчето с позитивна нагласа, за да може като го отворим отново да не се тормозим? :D
Точно така. Обаче като за начало, недей сляпо да ми вярваш на думите, ами го наблюдавай в себе си дали е така, само че това не става за един ден. Защото едно е някой да ти го посочи и ти : "А, да, вярно, че е така.". Съвсем различно е да изпиташ от първо лице и да го "видиш" с "очите" си.
Колкото и да обясняваш на някого, какво е да караш колело, който никога не е карал. Той никога няма да добие истинска представа, докато не го изживее сам. Тръпката, адреналина, страхът от погрешното движение, падането, раните и т.н. Тази цялата съвкупност е нужно да се изживее от човека, за да го разбера истински какво е. Така и ти наблюдавай себе си, дали е така, това което казвам или не.

tori
03-21-2018, 20:55
https://youtu.be/Mk7-GRWq7wA
Ей тая песен.
Не знам що, но просто ми се реве на боклук за нищо определено, гушка ми се в него, мисля си кретении, които бях набутала доста назад в чекмеджетата и обмислям да нападна тортата в кухнята, но не за да се почувствам по-добре, а да се додепресирам. Щото да - искам да се депресирам и да ми е тъжно. Това явно е един от онези момента, в които нямаш причина, но и нищо против да си лайно.
Чувствам се уморена, като че съм прекопала цяла градина. Дори нямам представа защо.

YoungBloodZ
03-22-2018, 07:31
https://youtu.be/Mk7-GRWq7wA
Ей тая песен.
Не знам що, но просто ми се реве на боклук за нищо определено, гушка ми се в него, мисля си кретении, които бях набутала доста назад в чекмеджетата и обмислям да нападна тортата в кухнята, но не за да се почувствам по-добре, а да се додепресирам. Щото да - искам да се депресирам и да ми е тъжно. Това явно е един от онези момента, в които нямаш причина, но и нищо против да си лайно.
Чувствам се уморена, като че съм прекопала цяла градина. Дори нямам представа защо.

Какъв музикален инвалид си.. 8-)

Съвсем различно е да изпиташ от първо лице и да го "видиш" с "очите" си.

Съгласен съм.

tori
03-22-2018, 08:43
Музикален инвалид е баба ти.

divergent
03-22-2018, 09:33
Само фактът, че си позволи да ми постави ултиматума "аз или той", ме нарани достатъчно, за да отговоря "той". Всичко щеше да е толкова по-лесно ако се изслушвахме. Нищо няма да се промени докато не разбере, че трябва да смени подхода, защото с крещене не се постига нищо, освен още крещене. Държи се сякаш не ме познава от толкова много години и не знае, че колкото и да ми говори, че нещо не е правилно, аз няма да се откажа докато не отида да си троша главата и сама не се уверя, че действително не е правилно. Поне този път съм решила да се проявя като скапан егоист и да правя това, което ме кара да съм добре и ми влияе положително, а не това, което другите очакват и искат, за да бъдат доволни те.
Проблясват някакви надежди за развитие и коренна промяна, обаче изобщо не беше планирано да бъда с някого и вече започна да ми прави физиономии, че съм щяла да го изоставя и не знам си какво. В никакъв случай не бих пропуснала такива възможности заради него, но пък му е предоставена опцията да ме последва. Дори и да не дойде, става дума за няколко месеца, едва ли ще умрем един без друг. За първи път ми предстои да направя такава голяма самостоятелна крачка и не бих позволила на никого и нищо да ми попречи, независимо дали става въпрос за роднини, приятели, или гаджета.

AnarchyBoy
03-22-2018, 12:43
Да живеят меркантилните жени, тъпите курви и простите путки.

~The Smile~
03-22-2018, 13:51
зимата се завърна..отново.. във Варна има сняг, еха, голямо чудо! :о <3
ама едно такова заспало ми е и вече 2 дни въртя една и съща песен в слушалките и не ми омръзва! а и имам да пиша един куп неща, а само като си помисля за тях, ми се доспива...

~The Smile~
03-22-2018, 13:51

хайде не

Lilanda
03-22-2018, 14:19
Не мога да повярвам, че се добрах до вкъщи. Какъв е тоя кучи студ навън, някой ще ми обясни ли?!?! Сега ще си сготвя и ще се завия хубаво. И утре ако е така, смятам да се самоубия. :)

AnarchyBoy
03-22-2018, 15:48
хайде не

Иначе псевдо мъжете нема да има с кво да си вдигат егото.
А около мен е пълно с "играчи"

YoungBloodZ
03-22-2018, 15:53
Иначе псевдо мъжете нема да има с кво да си вдигат егото.
А около мен е пълно с "играчи"

Друго си е да си вдигнеш самочувствието чрез чисто нова кола. :D

AnarchyBoy
03-22-2018, 16:15
Друго си е да си вдигнеш самочувствието чрез чисто нова кола. :D

Ем кво да направя мойче.. Бачкал, вземал.
Важното е да сме живи и здрави..

HollyGolightly
03-22-2018, 17:00
Наминавам само да кажа, че имам най-прекрасният мъж евър 8-)
Той: Може ли да ти се разсърдя за това
Аз: не, разбира се че не може
Той: ок тогава, няма

:lol:

Грозния
03-22-2018, 17:09
Какъв музикален инвалид си.. 8-)То да беше само музикален, а то е и интелектуален :D !

Само фактът, че си позволи да ми постави ултиматума "аз или той", ме нарани достатъчно, за да отговоря "той". Всичко щеше да е толкова по-лесно ако се изслушвахме. Нищо няма да се промени докато не разбере, че трябва да смени подхода, защото с крещене не се постига нищо, освен още крещене. Държи се сякаш не ме познава от толкова много години и не знае, че колкото и да ми говори, че нещо не е правилно, аз няма да се откажа докато не отида да си троша главата и сама не се уверя, че действително не е правилно. Поне този път съм решила да се проявя като скапан егоист и да правя това, което ме кара да съм добре и ми влияе положително, а не това, което другите очакват и искат, за да бъдат доволни те.
Проблясват някакви надежди за развитие и коренна промяна, обаче изобщо не беше планирано да бъда с някого и вече започна да ми прави физиономии, че съм щяла да го изоставя и не знам си какво. В никакъв случай не бих пропуснала такива възможности заради него, но пък му е предоставена опцията да ме последва. Дори и да не дойде, става дума за няколко месеца, едва ли ще умрем един без друг. За първи път ми предстои да направя такава голяма самостоятелна крачка и не бих позволила на никого и нищо да ми попречи, независимо дали става въпрос за роднини, приятели, или гаджета.Я да видим сега - почнала си да излизаш с друг, сегашния те е хванал натясно и ти го представяш сякаш си се двуомяла, но тесногръдието на сегашния те е накарало да го зарежеш :? .
На кого се опитваш да пробуташ тая плоска версия?!
Ако не го беше решила предварително, изобщо нямаше да тръгнеш с втория! Взаимното "крещене" с първия е жалък опит от твоя страна да залъжеш жалките си остатъци от съвест.

Евалата Анархи, много добре си го казал, а Дивергюн Кифлие-Китарлъ е всички тези неща едновременно!
3 в 1

Друго си е да си вдигнеш самочувствието чрез чисто нова кола. :DНали :D ?

Наминавам само да кажа, че имам най-прекрасният мъж евър 8-) Евър?!
До кога е твоето "евър"?

HollyGolightly
03-22-2018, 17:15
^ till death do us part
Проблем??

tori
03-22-2018, 17:19
Сънувах тъпотии и ми беше криво до момента, в който не стигнах у тях и не си наврях муцунката във врата му. <3 Убивам за тоя аромат, даже бих си купила парфюма му, за да се пръскам и да мириша на него, ест стига да не струваше майка ми и баща ми и да не трябваше да го поръчвам от майната си. :дд
Донесоха ми сладко, мятам се. Завиждайте каква яка бъдеща свекърва имам и колко ме обича, за да ми носи сладко чак. Ест тва е, за да се отърве от гадта ама... все пак е мило на поразия. <3

HollyGolightly
03-23-2018, 10:15
Честит Петък, със здраве да си го ползвате 8-)

YoungBloodZ
03-23-2018, 10:16
Честит Петък, със здраве да си го ползвате 8-)

Мерси подобно!

tori
03-23-2018, 12:55
Мали, ей ся проучих кви пари струва тва, където съм си намислила... Трябва да продавам наркотици, за да го платя + после, за да го избия, трябва да си продавам задника със всичко. :ддд Смея се нервно, но още треперя. :ддд

Грозния
03-23-2018, 17:15
^ till death do us part Това е като печалбата от тотото - всички са го чували, но рядко се случва :? !

HollyGolightly
03-24-2018, 12:07
То не било толкова страшно да си самостоятелен adult 8-) ще вземе да ми хареса

Lilanda
03-24-2018, 12:44
То не било толкова страшно да си самостоятелен adult 8-) ще вземе да ми хареса

Ахаххахах това! :D

corbV2
03-24-2018, 13:58
Блъдз, само затва, че ти се прави на интересен за очевидни неща, Грозния заслужава бан за месец поне. Какво ще кажеш? ;д

AnarchyBoy
03-24-2018, 15:40
Ахаххахах това! :D

Твоето не е самостоятелно.. все още..

Lilanda
03-24-2018, 15:45
Твоето не е самостоятелно.. все още..

Ами все още живея с парите, които си изкарах лятото, така че...Ако това имаше предвид всъщност. Макар че не виждам какво друго.

ПТ: Направих "пролетното" почистване, ще върна някои неща в Несебър, за да си улесня пренасянето след няколко месеца. Сега ще ям и после ще си пусна втория филм и ще се опитам да им направя 2 кратки резюмета. Дано до понеделник да се стопли. :(

AnarchyBoy
03-24-2018, 15:59
Ами все още живея с парите, които си изкарах лятото, така че...Ако това имаше предвид всъщност. Макар че не виждам какво друго.

ПТ: Направих "пролетното" почистване, ще върна някои неща в Несебър, за да си улесня пренасянето след няколко месеца. Сега ще ям и после ще си пусна втория филм и ще се опитам да им направя 2 кратки резюмета. Дано до понеделник да се стопли. :(

Плащаш си телефона/ интернета/ тока/ водата/ храната/ наема/ семестъра/ транспорта/ данъчета тук там/ Купуваш си дрехи/ козметика/ имаш джобни/ + непредвидени разходи
през март с пари от лятото?
Айде да ме водиш и аз да изкарвам..

xXxAngerfisTxXx
03-24-2018, 16:05
4 месеца до CE
ше валят пари и нафта

Lilanda
03-24-2018, 16:13
Плащаш си телефона/ интернета/ тока/ водата/ храната/ наема/ семестъра/ транспорта/ данъчета тук там/ Купуваш си дрехи/ козметика/ имаш джобни/ + непредвидени разходи
Айде да ме водиш и аз да изкарвам..

От 2 лета, вече изхарчих тези от първото, така че да.

едит: А ти не изкарваше ли повече уж? :?

anonymous908491
03-24-2018, 16:36

а някои приказват, че в София живота бил скъп
ми то бачкаш лятото на морето и след това цяла година по гръб

AnarchyBoy
03-24-2018, 16:47

едит: А ти не изкарваше ли повече уж? :?

Не изкарвам чак толкова много, колкото хората си мислят.. а и бачкам 12 месеца за това..

AnarchyBoy
03-24-2018, 16:47
а някои приказват, че в София живота бил скъп
ми то бачкаш лятото на морето и след това цяла година по гръб

Ей тва ми е мисълта и на мен.. бачкаш 4-5 месеца и после от единия крачол в другия..

Грозния
03-24-2018, 17:01
Айде да ме водиш и аз да изкарвам.. Тя сигурно е на фотосинтеза...
или parent-синтеза :D!

ми то бачкаш лятото на морето и след това цяла година по гръбТо може и останалото време да е било по гръб :D .

Грозния
03-24-2018, 17:10
Аз пък точно това виждам.Къде?
Цитирай ме да видя.

Блъдз, само затва, че ти се прави на интересен за очевидни неща, Грозния заслужава бан за месец поне. Какво ще кажеш? ;дТи пък какво се бъркаш?!
За ето това получих предупреждение:
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/587407-%D0%94%D0%9D%D0%95%D0%92%D0%9D%D0%98%D0%9A-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D1%87%D1%83%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82%D 0%B5-vol-37?p=11594457&viewfull=1#post11594457
...докато ей това си стои:

в кофата мога да го слагам и на баща ти
че очевидно мижитурката е прикрит педерас
който е прехвърлил омразата си към жените
към достойното си чадо, вероятно също прикрит педерас... и според модераторите всичко е точно :? !

Поне папугея най-накрая си призна какъв е и вече не е "прикрит".

YoungBloodZ
03-24-2018, 17:34
Къде?
Цитирай ме да видя.
Ти пък какво се бъркаш?!
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/587407-%D0%94%D0%9D%D0%95%D0%92%D0%9D%D0%98%D0%9A-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D1%87%D1%83%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82%D 0%B5-vol-37?p=11594457&viewfull=1#post11594457
... и според модераторите всичко е точно :? !

Вече съм те цитирал, да си гледал.

Папугай също е получил предупреждение. Или викаш не е честно, за него трябва само предупреждение, а за теб и бан?

Блъдз, само затва, че ти се прави на интересен за очевидни неща, Грозния заслужава бан за месец поне. Какво ще кажеш? ;д

Почти съм съгласен с теб, още малко му остава! :D

Грозния
03-24-2018, 17:40
Почти съм съгласен с теб, още малко му остава! :DНа мен ли?
А на другите колко им остава?
Говорите сякаш аз съм най-големият нарушител :? .

Lilanda
03-24-2018, 17:55
Чудесно е как превърнахте финансовото ми състояние в екзистенциална тема. :D

AnarchyBoy
03-24-2018, 17:59
Чудесно е как превърнахте финансовото ми състояние в екзистенциална тема. :D

Нали.. ;д

tori
03-24-2018, 18:10
Трета поредна вечер в него, втора с компаниятУ. Доста ме мързи да излизам ама съм обещала нещо.

AnarchyBoy
03-24-2018, 18:43
Какво му трябва повече на човек..

https://www.youtube.com/watch?v=6xOSU86AUjk
Амин..

ةتشضل انزفث
03-24-2018, 21:23
Къде?
Цитирай ме да видя.
Ти пък какво се бъркаш?!
... и според модераторите всичко е точно :? !

вече е "разкрит" , не "прикрит" :D :D

Lilanda
03-24-2018, 22:22
Оттук нататък да знаете, че ако пътя с предимство сменя посоката си надясно, а вие завивате наляво, предимството ви не важи! А правилото за дясностоящ е само за кръстовища без никакви знаци! Ако продължаваш направо пък, си с "върховно" предимство!

Уникален народ, ей! Наистина нямам други думи, с които да опиша възмущението си!

Грозния
03-24-2018, 22:25
вече е "разкрит" , не "прикрит" :D :DДааа :D !
Сега остава да го омъжим за някой подходящ - например Харката :D !
След сватбата може да ги пратим на меден месец в Русия :D!

А това ще бъде кумът...
https://media.thetab.com/blogs.dir/20/files/2014/03/tumblr_n27zyzP2qj1rog7vio3_400.gif
... и кумата:razz:

ةتشضل انزفث
03-24-2018, 22:30
грозен , само не казвай че ние с тебе ще плащаме всичко , защото както си описал нещата трябва да работя на 2 места за да осигуриме всичко. А-Aaa :? :D

HollyGolightly
03-25-2018, 01:50
Грозния и (псевдо)Арабина трябва да се вземете. И двамата сте еднакво отчаяни от отсрещният пол и вижте как хубаво си шушукате с и без повод. Ще бъдете новата успешна форумна двойка. Кой ще е мъжа и кой жената ще си го решите сами.

ОН: спи ми се ама не ме хваща нещо.

corbV2
03-25-2018, 10:32
16-годишно курве с хиалурон в усните. Няма проблеми ;д.
https://imgur.com/uFQkgAx

Lilanda
03-25-2018, 11:34
16-годишно курве с хиалурон в усните. Няма проблеми ;д.
https://imgur.com/uFQkgAx

На една моя съученичка ѝ беше мечта да роди до 16, защото и майка ѝ и баба ѝ са родили тогава. Е, за радост още не е родила, но пък вече има и силикон, и хиалурон. И двете си ги сложи за бала. И тя "си имаше устни", пък и гърдите ѝ не бяха за изхвърляне.

ПТ: Аз пък съм потресена от тъпотата на хората. Според една мацка това (https://www.shofior.com/wordpress/wp-content/uploads/2016/11/1_2_25.jpg) и това (https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/29571179_10211631172799570_8649191679525282972_n.j pg?_nc_cat=0&_nc_eui2=v1%3AAeFtSkfAEHh-bgIJGuxla-xPsT_To4OvSgowVXB7peh6V_xL9CBNj8Y6p-AucHht-8Eqg5TQ0IGx4yUfD30T8IEluU5uDU8w-8_bwTjeaEajzw&oh=e5be97a30a00dd1a2351e4e8c1ee2451&oe=5B3662F5) е невъзможно да са едно и също кръстовище, защото единия път с предимство променя посоката си наляво, а другия надясно. Като ѝ се обясни, че зависи от посоката, от която идваш, тя каза, че според нея камионът на втората картинка идва от Велека (което е невъзможно, защото ако идва от Велека, пред него ще е ситуацията от първата картинка). Потресена съм!

tori
03-25-2018, 13:24
Снощи малко се поосвятках, че направих една тъпотия... Кръчмарска щерка така тъпо да направи не върви. Все тая, де - освествах се до сега и водата е бая вкусна пак. :дд
Спим ей сега и то пак се стряска и се мята отгоре ми да ме задушава. <3 Как може някой да спи толкова сладко?! После що ми е станало сложно да спя сама.
Намерих кой да ме боядиса тези дни, само трябва да си съгласуваме нещата някак и да се намерят там два часа, че да го свършим.

corbV2
03-25-2018, 15:01
Направих си салатка с катъчец, печени чушчици и чесънче и му сипах една рикия ;д. И си пуснах новия албум на XXXTentacion. Комбинацията от готини бийтове и депресарски текстове е доста свежа и приятна ;д. После сигурно ще мина на србско ;д. Грозен, взимай пример, вместо само да се оплакваш от живота и жените. И сам можеш да си правиш готиното.

anonymous908491
03-25-2018, 19:33
гърдите ѝ не бяха за изхвърляне.

тва е престъпление
как ще хвърляш цици
и то чужди цици
няма значение, че само хипотетично не ги изхвърляш
самото съчетание на цици с изхвърляне си го избий от главата
освен ако не хвърляш бира с цици, тогава е позволено

Грозния
03-25-2018, 22:28
Направих си салатка с катъчец, печени чушчици и чесънче и му сипах една рикия ;д. И си пуснах новия албум на XXXTentacion. Комбинацията от готини бийтове и депресарски текстове е доста свежа и приятна ;д. После сигурно ще мина на србско ;д. Грозен, взимай пример, вместо само да се оплакваш от живота и жените. И сам можеш да си правиш готиното.Набий си и една чикия за да постигнеш пълното щастие :? :razz: !

AnarchyBoy
03-26-2018, 09:38
В душата ми е лято.

YoungBloodZ
03-26-2018, 11:08
Егати, заради някакъв прост джендъраст вече трябва да спра да използвам фразата "всичко е точно", за да не ме мислят хората за обратен.............................

SHPAIdURmeN
03-26-2018, 16:51
^
Как така ?

deitona22
03-26-2018, 16:54
^
Как така ?
"Песента" на Папи Ханс(?)-"Кекс".Виж я в тубата.
И ако се чудиш какво гледаш-опитва се да имитира едни руснаци,които са бая по-откачени от него.

SHPAIdURmeN
03-26-2018, 17:32
^
Аха, всичко е точно.:D :D
Толкова е просто, че няма как да не стане хит. Ако ме питат за рецепта, пращам песента. :D

YoungBloodZ
03-26-2018, 17:55
^
Аха, всичко е точно.:D :D
Толкова е просто, че няма как да не стане хит. Ако ме питат за рецепта, пращам песента. :D

И сега като кажеш "всичко е точно" винаги те свързват с тая грешка на природата.

Грозния
03-26-2018, 18:03
Егати, заради някакъв прост джендъраст вече трябва да спра да използвам фразата "всичко е точно", за да не ме мислят хората за обратен.............................:D
Че какво толкова?
Всичко е точно :D !

И сега като кажеш "всичко е точно" винаги те свързват с тая грешка на природата.Тоя се възползва от израза за да стане известен.

tori
03-27-2018, 16:42
Ми, тва не е адекватно - в тва време нормалните хора не си боядисват косите. Няма как да стане утре, значи. Ще се търси друг вариант. А ако вярно събота ме ръчка да ходя да ме показва като панаирджийска мечка, нямам никъф адекватен вариант. Мнооооого тъпо става.

Lilanda
03-27-2018, 17:28
Експертът по сънища, господин Съновник, моля, явете се! :D

Не, сериозно, какви неща сънувам, за бога?! Както казваше един познат, турбо потресена съм от себе си. И искам да разбера наистина това дали има някаква връзка с всичко случващо се, или просто е някакъв random сън. Цял ден мисля за това и цял ден съм точно с този човек, дори на контролното седеше до мен, ЗА БОГА?! И наистина усещам известна подкрепа от него точно в това отношение, в което имам най-голяма нужда. Но какво трябва да значи "тайна" подкрепа? Дали наистина се опитва да го прикрие? Просто ще е страшно глупаво да му кажа "абе ти криеш ли, че ме подкрепяш за това, щото аз сънувах оня ден тва и тва и в съновника пишеше, че значи, че ме подкрепяш". А освен глупаво, може да си помисли и един милион неща. И в интерес на истината искам да му го споделя в някаква форма, по-скоро да го побутна той да си каже. Наистина би било доста мило от негова страна и бих се радвала да е така, дори и като начин да се реваншира. Така де, не че искам да се реваншира, не е станало кой знае какво, но все пак би било мило, ако той го иска.

Ок, да обобщя относно горенаписаното - в главата ми е каша след снощния ми сън.

Колкото до контролното, бясна съм на професора, но ще ми мине рано или късно. Да се надяваме, че притесненията ми са безпочвени и ще имам 5 или 6.

HollyGolightly
03-27-2018, 17:45
6 ситринта излизам с кучето- темперстурата около 15° търпи се
1:30 след обяд излизам да си купя обяд 4°
Не трябва ли да е обратно????

С всеки изминал ден се убеждавам че сама ми е много хубаво 8-) и успявам Да направя много повече неща. Не закъснявам, даже имам време сутрин да си забъркам някакви неща набързо. Единствено той ми липсва че ми е така далече, ама пак успяваме по един или друг начин да имаме quality time 8-) пък и работи само на 10 минути от мен, та стига да има желание ще има и начин

SHPAIdURmeN
03-27-2018, 18:26
Експертът по сънища......
Ако искаш сподели на ЛС или тук съня си. Бих могъл да те упътя, за да си разбереш по добре сънят, но нищо не обещавам.

Lilanda
03-27-2018, 19:44
Ако искаш сподели на ЛС или тук съня си. Бих могъл да те упътя, за да си разбереш по добре сънят, но нищо не обещавам.

Писах ти.

YoungBloodZ
03-27-2018, 19:45
Писах ти.

Доста интересно. На какво мислиш, че се дължи този сън?

Lilanda
03-27-2018, 19:56
Доста интересно. На какво мислиш, че се дължи този сън?

И тук, и в съобщението съм написала (в съобщението ясно, тук кодирано, но пак се разбира), така че не минава номера.

xXxAngerfisTxXx
03-27-2018, 19:57
Лино после аз съм бил шизофреник хахаха :D

Lilanda
03-27-2018, 20:03
Лино после аз съм бил шизофреник хахаха :D

Не си позволявай повече да ме наричаш "Лино".

HollyGolightly
03-27-2018, 20:07
Ех къде е Някойтам когато ти трябва 8-) той веднага щеше да ти го разгадае и обясни съня

Lilanda
03-27-2018, 20:09
Ех къде е Някойтам когато ти трябва 8-) той веднага щеше да ти го разгадае и обясни съня

И аз това имах предвид с това:
Експертът по сънища, господин Съновник, моля, явете се! :D

anonymous908491
03-27-2018, 20:10
Не си позволявай повече да ме наричаш "Лино".

ам, ти нали така се казваш

Lilanda
03-27-2018, 20:13
ам, ти нали така се казваш

O-то е ключово.

anonymous908491
03-27-2018, 20:14
O-то е ключово.

много злобна
ако той не може да казва А
ще го биеш докато се научи ли

AnarchyBoy
03-27-2018, 20:21
Предстаам си за ""Злателино"", кЪ ше реагираш :lol:

Lilanda
03-27-2018, 20:23
Предстаам си за ""Злателино"", кЪ ше реагираш :lol:

Ти знаеш най-добре. :D

YoungBloodZ
03-27-2018, 20:33
Ами на "Лине"?

Lilanda
03-27-2018, 20:45
Ами на "Лине"?

Кръстницата ми ми казва така и като го чуя, много се радвам. <3

YoungBloodZ
03-27-2018, 20:57
Кръстницата ми ми казва така и като го чуя, много се радвам. <3

Ех, значи няма да е това... 8-)

Lilanda
03-27-2018, 20:59
Ех, значи няма да е това... 8-)

Искаш да си уникален ли? :D

haritov
03-27-2018, 21:02
за ваше огромно съжаление съм жив!

бахти историята...

YoungBloodZ
03-27-2018, 21:23

Не, искам да е нещо дразнещо. :D

YoungBloodZ
03-28-2018, 05:37

Хрумна ми нещо - зЛина̀ (злата Лина).

AnarchyBoy
03-28-2018, 06:58
НА Злина нз.. ама й кажи Злати и гледай как ще ти издере очите...

YoungBloodZ
03-28-2018, 06:59
НА Злина нз.. ама й кажи Злати и гледай как ще ти издере очите...

Злати не ми харесва. What about Златка?

Lilanda
03-28-2018, 07:07
Злати не ми харесва. What about Златка?

Не, виж, ако искаш да ме дразниш, ме наричай както пожелаеш, но това е много лично и наистина не е готино.

AnarchyBoy
03-28-2018, 07:15
Не, виж, ако искаш да ме дразниш, ме наричай както пожелаеш, но това е много лично и наистина не е готино.

Deal with it.
Много хора не си харесват имената (даже аз поради същата причина) ама.. няма к'во да правим deal-ваме и т'ва е..

Lilanda
03-28-2018, 07:52
Deal with it.
Много хора не си харесват имената (даже аз поради същата причина) ама.. няма к'во да правим deal-ваме и т'ва е..

Не, със Злати, Злателина и т.н. съм се примирила отдавна, но Златка...Няма смисъл да ти обяснявам защо, явно помниш. Да не говорим, че мина доста време от тогава и ставаха и други неща, които вече наистина са непростими.

AnarchyBoy
03-28-2018, 07:59
Помня да.

https://www.twitch.tv/reckjk

Стриймче.

YoungBloodZ
03-28-2018, 08:21
няма к'во да правим deal-ваме и т'ва е..

Може да си смениш името.

Ъъъ, изобщо не знам за какво иде реч, но добре.

ПС: Оставаш си Лилянда.

AnarchyBoy
03-28-2018, 08:29
Може да си смениш името.

Ъъъ, изобщо не знам за какво иде реч, но добре.

ПС: Оставаш си Лилянда.

Тва е супер неуважително към родителите ти.. пък и друго си е 25 години да свиквам с тва име и накрая да съм лайк.. ми
не.

YoungBloodZ
03-28-2018, 08:36
Тва е супер неуважително към родителите ти.. пък и друго си е 25 години да свиквам с тва име и накрая да съм лайк.. ми
не.

Аз предлагам алтернатива, не казвам, че тази алтернатива няма минуси.

По този повод...

Един човек отива в паспортна служба.
- Добър ден, искам да си сменя името.
- Ами по принцип не е голям проблем, но виждате ли, има много злоупотреби, хората се опитват да правят измами чрез подобни неща... Простете за любопитството, а вие как се казвате?
- Иван Лайнаров.
- Аха, ясно, с това трябваше да започнете, ще го сменим! Как искате да се казвате?
- Петър Лайнаров.

AnarchyBoy
03-28-2018, 08:46
:lol:

anonymous908491
03-28-2018, 09:28
Стриймче.

CPU AMD fx 6300 12 cores
те такова животно няма
а в сравнение с пандата си аматьор
тя има стриймове по 8-10 часа
после се сърди като и кажа, че задника и е огромен
ми то десет часа да седиш пред монитор
докато спиш хабиш повече енергия

AnarchyBoy
03-28-2018, 11:42
Света е ужасно малък. А това току що мен ме смаза.

YoungBloodZ
03-28-2018, 11:46
Света е ужасно малък. А това току що мен ме смаза.

Не се получи с оная с циците, защото някоя друга се е намесила?

AnarchyBoy
03-28-2018, 11:52

"Оная" с циците я разкарах аз, бро.
Но не нищо общо с това.

HollyGolightly
03-28-2018, 13:55
Когато си болна и облечена като парцал, ама той пак те мисли за най-прекрасната <3 8-)

crazyfenka
03-28-2018, 14:41
Когато си болна и облечена като парцал, ама той пак те мисли за най-прекрасната <3 8-)

AnarchyBoy
03-28-2018, 15:09

И тва е новина от преди 1 месец уат да фак? :lol:

Fisherman
03-28-2018, 15:54
CPU AMD fx 6300 12 cores
те такова животно няма

АМД най-смешните процесори и видеокарти в галактиката,станаха за смях с новата си серия видеокарти миналата година.Ако ми трябва котлон да си стопла манджата може и да се замисла за некое амд с 12 ядра.

corbV2
03-28-2018, 15:55
Ей ся трябваше да пускам пералня и ми се пикаеше супер много, и се скъсах да изпускам дрехи на земята и яко нерви. А можеше просто да се изпикая преди това, например...Ама не, аз трябва ли да правя нищо, стискам до последно ;д. И да се оплача, че трябва да си намеря приятелка, защото ми писна гащите ми да сa изцапани с precum и да се налага да пускам дълга програма, щото остава иначе ;д. Ама няма шанс ;д. Иначе съм чист човек, не се капя, не се цапам и другите ми неща са чисти. Както и да е. Сега вече мога да удря една рикийка.

pandabear
03-28-2018, 16:28

само 6 часа ми е рекордът, за съжаление, ама играта беше мега интересна, за т'ва така : ) препоръчвам: http://store.steampowered.com/app/278360/A_Story_About_My_Uncle/

a по случай изказването ти искам да се оплача, че без да искам съм свалила кила последния месец и половина, тъжна съм и си искам хубавото дупе обратно : (

anonymous908491
03-28-2018, 16:33
само 6 часа ми е рекордът, за съжаление

пък аз съм виждал твой над 8 часов стрийм
та сега се чудя дали си свалила кило
или си качила 4-5