View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
YoungBloodZ
06-15-2017, 17:53
Днес срещнах една уникална шматка ;д, не мислих, че ще я видя някога повече. Лостаджийка, машинка, тревоманка и много луда (няква хиперактивна). Баси ръките, чуек ;д. Душичка е иначе. Някви здравословни проблеми имала от стероидите (wtf ;o, не знаех, че взима, ама никак не ме учудва). Направихме схемата, утре ще взема десятка от един неин приятел.
Да не би да си видял вафлата?
Corb1225
06-15-2017, 17:54
Е, да бе. Къде тоя късмет ;д
Правим го когато кажеш!
Поканена ли съм, милички? Щото бира без мен е непростимо.
Днес срещнах една уникална шматка ;д, не мислих, че ще я видя някога повече. Лостаджийка, машинка, тревоманка и много луда (няква хиперактивна).Извинявай, това жена ли е :shock: ?
Баси ръките, чуек ;д. Душичка е иначе. Някви здравословни проблеми имала от стероидите (wtf ;o, не знаех, че взима, ама никак не ме учудва).Най-много клиторът ѝ да стане на патка :razz: !
Да не би да си видял вафлата?Кой/коя е "вафлата" :shock:?
AnarchyBoy
06-15-2017, 18:15
от зандана ли пишеш
Бате толкова си жалък, че чак не е смешно
AnarchyBoy
06-15-2017, 18:18
Тори майкати да сапунисвам, средата на лятото може и да се навия да ти дойда в селото, ма тва значи да осигуриш пиийне и курви (не за мен а за двама колеги)
Иначе блъдз ако не ме поканиш, ш се арестуваме
YoungBloodZ
06-15-2017, 18:25
Кой/коя е "вафлата" :shock:?
Една силна жена. :D
Поканена ли съм, милички? Щото бира без мен е непростимо.
Миналото лято бях зает, но това със сигурност ще направим някакви бири - мири.
Еее, аз с твоя брат близнак се черпя. :D
AnarchyBoy
06-15-2017, 18:28
:lol:
Тори майкати да сапунисвам, средата на лятото може и да се навия да ти дойда в селото, ма тва значи да осигуриш пиийне и курви (не за мен а за двама колеги)
Пич, казваш и съм твоя за бири-мири!
Блъдзчи, ще драскам, когато съм по Софята, ай промис. Ама скоро не се е отваряло ходене по ваше село. :(
DarkTemplar
06-15-2017, 18:32
Пич, казваш и съм твоя за бири-мири!
Блъдзчи, ще драскам, когато съм по Софята, ай промис. Ама скоро не се е отваряло ходене по ваше село. :(
Ами ела бе.
Ами ела бе.
Ами, трябва ма ш видим кога и как... То и с теб се бяхме разбрали да се виждаме ама така и не се случиха нещата.
LoadRunner
06-15-2017, 18:38
Бате толкова си жалък, че чак не е смешно
както ви изкарват новинарите
ше ми поискаш 20-30 евра и ще ми лъскаш обувките докато си тръскам цигарката на темето ти
и двамата ще сме доволни
AnarchyBoy
06-15-2017, 18:43
който работи за това да му мисли
slun4ice_90
06-15-2017, 18:48
Уморена от деня,но доволна...Имам нов сешоар и ше се кифля,хах...Как можах да дам тия кинти за него само не мога да го възприема още!? :D :D Има кинти=има кеф!Следвам целите нагоре и почвам да мачкамммммммммммммм!!!
DarkTemplar
06-15-2017, 18:50
Ами, трябва ма ш видим кога и как... То и с теб се бяхме разбрали да се виждаме ама така и не се случиха нещата.
Предупреждаваш ме по-навреме (3-4 дни по-рано) и ще се случат.
deitona22
06-15-2017, 18:51
Миналото лято бях зает, но това със сигурност ще направим някакви бири - мири.
Ми ай бре.
Ма ние тебе сме лесно,и двамат сме живееме в селото :D
Начи,кат запалиш към селото,пускай некво инфо.
Да мое и дивергента да дойде. :D
slun4ice_90
06-15-2017, 18:51
както ви изкарват новинарите
ше ми поискаш 20-30 евра и ще ми лъскаш обувките докато си тръскам цигарката на темето ти
и двамата ще сме доволни
Еййй,я не така....Оф,хора не ви ли писна от тая злоба и заяждане?...Бахти на мен ми е втръснало и обиди и всичко...Всички сме под едно небе,не го забравяйте!
LoadRunner
06-15-2017, 18:57
Еййй,я не така....Оф,хора не ви ли писна от тая злоба и заяждане?...Бахти на мен ми е втръснало и обиди и всичко...Всички сме под едно небе,не го забравяйте!
ти кво мяйчиш бе
под едно небе била
slun4ice_90
06-15-2017, 18:59
ти кво мяйчиш бе
под едно небе била
Я,само няма ми говориш така,а?!
anonymous908491
06-15-2017, 19:06
Я,само няма ми говориш така,а?!
стига се карахте
лято е, за кво ти се сешоар, подаваш си главата през прзореца и слънчицето/хехехе/ върши останалото
подаваш си главата през прзореца и слънчицето/хехехе/ върши останалото
хехе хохо хихи :Д :Д
Аре... единия се отказа, заради новата си приятелка... кога момчетата, ше разберат, че море без жени е най-доброто нещо, което може да им се случи. (facepalm)
divergent
06-15-2017, 20:02
Животът е хубав. Най-накрая отидохме на прословутия басейн е беше рай! Умрях от кеф, че онази парпандела е в цикъл и си е стояла вкъщи да се насира от яд. Компанията беше невероятно добре подбрана, само приятни лица без нито един отрицателен персонаж от гилдията. Разтапях се при всяко "мила", което чувах, въпреки че реших да не се занимавам повече. Бяха се погрижили да стои на задната седалка на колата, за да стоя до него по време на пътуването, обаче аз удържах на изкушението и си останах на мотора. Подари ми и запалката си. Черешката беше, когато една жена ме попита дали това е съпругът ми. <3
Изключително ми е трудно да издържам при такива обстоятелства. За пореден път решавам, че повече няма изобщо да се занимавам и да му обръщам внимание, и той точно след тези мои решения се завръща с пълна сила в живота ми, карайки ме да се топя от любов и да се усмихвам с най-широката си усмивка.
В края на деня съм извървяла 12.5 км. Предвид, че по принцип извървявам няма и 6, колко ли ще съм свалила на 23-ти вечерта? :Д
Дивергентката, ти беше на общежитие май. Може да се видим, ако имаш желание и възможност, аз съм в студентски (където дефакто ще ми бъде и квартирата на есен).
Ако някой друг от вас, готини хора, има желание да се види с мен, тук съм до 22-ри включително.
ПС: Боже, последното звучи като обява. :lol:
В края на деня съм извървяла 12.5 км. Предвид, че по принцип извървявам няма и 6, колко ли ще съм свалила на 23-ти вечерта? :Д
Дивергентката, ти беше на общежитие май. Може да се видим, ако имаш желание и възможност, аз съм в студентски (където дефакто ще ми бъде и квартирата на есен).
Ако някой друг от вас, готини хора, има желание да се види с мен, тук съм до 22-ри включително.
ПС: Боже, последното звучи като обява. :lol:
уау, аз се чувствах поласкан, ама то е като статия във вестник "Труд" :Д
уау, аз се чувствах поласкан, ама то е като статия във вестник "Труд" :Д
На теб ти казах още преди да дойда, ама се оказа, че доста време си отпуснах и нямам какво да правя в голяма част от оставащото ми време тук. :(
Пък ти само ме сийнваш...
deitona22
06-15-2017, 20:24
..
Дивергента не учи в голямото село.
Да мое и дивергента да дойде. :DТо каква била работата :D!
На теб ти казах още преди да дойда, ама се оказа, че доста време си отпуснах и нямам какво да правя в голяма част от оставащото ми време тук. :(
Пък ти само ме сийнваш...
https://pbs.twimg.com/media/DCH7qREXsAAQkCs.jpg
lunacy е в софето
deitona22
06-15-2017, 20:30
То каква била работата :D!
Ти бъди тих.
Ракиш, един въпрос към теб - това вълчо ли е:
...дето им поръчва Моетите в Бедрума им е напълно достатъчен.Как мислиш?
Предупреждаваш ме по-навреме (3-4 дни по-рано) и ще се случат.
Ми ай бре.
Ма ние тебе сме лесно,и двамат сме живееме в селото :D
Начи,кат запалиш към селото,пускай некво инфо.
Да мое и дивергента да дойде. :D
Нда, ще звъня/пиша, когато съм таме - и на четирима ви с блъдзчо и анарЧи.
NomNomNom
06-15-2017, 21:21
аре в неделя в софия
ама да се разбираме на лс или фб, да няма психопатски изпълнения
DarkTemplar
06-15-2017, 21:36
Аз съм силно навит.
Аз съм силно навит.
Теб и без това те брояхме. ;д
едит: Ама кажете някакво по-ключово място, че аз не мога да се ориентирам много, много. Оттук до центъра, части от красна поляна и тук нещата около мен са ми окей, ама всичко останало...тъмна Индия. ;д
pandabear
06-15-2017, 21:51
мостът на влюбените е доста тематично място за форумна среща.
NomNomNom
06-15-2017, 22:23
Йей
Ще държим връзка
мостът на влюбените е доста тематично място за форумна среща.
да го духа тоя мост
забавното е, че на 17 имам изпит, за който още не съм учил
на 17 вечерта ше пия.... ама много :D
на 18 по принцип трябва да ходя на боровец, за да пия.... ама много, но не знам дали ше го бъде ;/
забравих за лежанката: от отдавна не го бях усещал тва чувство :Д Но пък направих 6, което е хубаво, нали, имайки предвид, че предишния ми макс беше 11. Сега с окей техника и толквоа време без никва лежанка, доволен съм. Да не забравя и че съм с близо 10 кг по-лек. I'll fucking take it.
Трябва да мия колата, ама като зная тея птички как ще я бомбадират веднага направо :@ Иначе свършвам работа и бегам да тренирам, щото имам да изливам негативна енергия яко. Поне за морето се уредих вече... ще ставам мангал.
ще ставам мангал.
никога не си поставяй вече постигнати цели
https://media.tenor.com/images/77b9a46f900a3cdf5a409ebac877f42e/tenor.gif
Ракиш, един въпрос към теб - това вълчо ли е:
Как мислиш?
не е той
никога не си поставяй вече постигнати цели
https://media.tenor.com/images/77b9a46f900a3cdf5a409ebac877f42e/tenor.gif
забавноооооооооооо
YoungBloodZ
06-16-2017, 08:05
да няма психопатски изпълнения
Звучи интересно, я разкажи какво е станало? :D
NomNomNom
06-16-2017, 08:21
Звучи интересно, я разкажи какво е станало? :D
Нищо на форумни предполагам, ама напоследък се притеснявам от съмнителни индивиди
И аз съм съмнителна, но има и по :Д
Подозрително бързо приключих писането за пастички - или ш го взема с отличен, или ш съм на поправка. Изкъпах се и е много яко хладък душ след изпит. <3 Ходих да си довърша работата по разни гишета точно, ся евентуално ш хапна и ш си допочивам, че много съм се уморила. Снощи поне се забавлявах, ако не друго. Довечера свършва и отшелничеството и на двете ни - ше се прошетваме заено и ш е бахти якото. <3 Осъзнавам колко ми липсва чак тогава, когато ми се наложи да се разхождам самичка.
нов ден
нов мъж със съмнителна психическа стабилност, който ме сваля
oh well
нов ден
oh well
айде, айде... отдай се на природата си
NomNomNom
06-16-2017, 10:41
нов ден
oh well
Недей
Спри
Не знаеш каква карта от тестето ще извади
По-добре не
днес гледах един циганин в магазина и се чудех какво мразя всъщност в него - тфа че е мръсно черен или че са супер наглите животни.. нз
днес гледах един циганин в магазина и се чудех какво мразя всъщност в него - тфа че е мръсно черен или че са супер наглите животни.. нз
Пич от почти месец съм в България и два пъти ме ограбиха цигани.. в два различни града, направо съм потресен.. и единия полицай даже ми вика, еми не знаем кой е как да го хванем.. ще си купиш нов телефон ;d
Пич от почти месец съм в България и два пъти ме ограбиха цигани.. в два различни града, направо съм потресен.. и единия полицай даже ми вика, еми не знаем кой е как да го хванем.. ще си купиш нов телефон ;d
е, не.... :X :X нямам думи, ти ме уби
Хаха да, да, нямал съм българско гражданство, това не ми било Англия, тука системата им била стара и бавна и да не съм се надявал ;dd
Предложете ми нещо евтино и вкусно около УНСС. Тука до нас има някакво на самообслужване, сравнително евтино е, но беше ужасТно, а не съм капризна като цяло...Доста съм гладна, смятам да пусна пералня и да изляза, ама...:(
Недей
Спри
Не знаеш каква карта от тестето ще извади
По-добре не
не могат да са заедно щот луните им се разминават :(
https://www.youtube.com/watch?v=LAmS4pvd53Q
ПРАВИМ ГО УТРЕ,
ракши с 4 промила
11:59... 26 секунди по-бързо. Добре е. Следващия месец съсредоточавам гърдите и съм топ вече.
Тука до нас има някакво на самообслужване, сравнително евтино е, но беше ужасТно
Ако говориш така за Мръвката, значи нещо не ти е в ред. :D
Да не правите форумна среща :D?
забавното е, че на 17 имам изпит, за който още не съм учил
на 17 вечерта ше пия.... ама много :D
на 18 по принцип трябва да ходя на боровец, за да пия.... ама много, но не знам дали ше го бъде ;/ Да ти имам проблемите :D!
Поне за морето се уредих вече... ще ставам мангал.Да не си се хванал да продаваш царевица на плажа или да събираш таксите за чадъри :D?
не е тойОт къде си така сигурен?
На мен много ми прилича на него - с тия Моети в Бедрума :D!
айде, айде... отдай се на природата сиТя е лезбо :razz:!
ракши с 4 промилаКакъв е повода?
DarkTemplar
06-16-2017, 17:33
Предложете ми нещо евтино и вкусно около УНСС. Тука до нас има някакво на самообслужване, сравнително евтино е, но беше ужасТно, а не съм капризна като цяло...Доста съм гладна, смятам да пусна пералня и да изляза, ама...:(
Джумаята, ако още съществува.
Грозен... лесбо ли БЛЯЯЯКС БЛЯЯЯКС повръщам :д
Ако говориш така за Мръвката, значи нещо не ти е в ред. :D
Ако на Легендарното барбекю викате Мръвката, да, за него говоря. ;д
Дадоха ми засъхнал ориз, толкова отвратителен ориз не съм яла в живота си. Пилето г/д ставаше, но...
Може и просто да се е случило нещо, бих пробвала пак, изглеждаше апетитно като цяло, даже ориза не изглеждаше зле на витрината, нямам идея как са го замазали. ;д
Ядох от Фантастико в крайна сметка, това Гепи срещу него също е готинко, но ми се искаше да пробвам нещо различно.
Corb1225
06-16-2017, 18:00
Извинявай, това жена ли е :shock: ?
Със сигурност e по-женствена, отколкото ти си мъжествен, тъй че недей да знаеш ;д. Пък с мъжественост те бие още по-лошо :lol:.
А, не, там не съм ял още... Има "Хляб и мръвка" между 12-ти и 13-ти блок на общежитията.
Дадоха ми засъхнал ориз, толкова отвратителен ориз не съм яла в живота си. Пилето г/д ставаше, но...
Може и просто да се е случило нещо, бих пробвала пак, изглеждаше апетитно като цяло, даже ориза не изглеждаше зле на витрината, нямам идея как са го замазали. ;д
Ядох от Фантастико в крайна сметка, това Гепи срещу него също е готинко, но ми се искаше да пробвам нещо различно.
Фантастико си е класата,хахха
Гепи не става,от личен опит
Джумаята,Фейм и Национал са горе-долу най-добрите места за хапване в студентски
Ще ги проуча всичките, има време. ;д
deitona22
06-16-2017, 18:50
Ще ги проуча всичките, има време. ;д
Отиди в Барбекю,което е до Аладина.
За мен,там е най-вкусно.
А, не, там не съм ял още... Има "Хляб и мръвка" между 12-ти и 13-ти блок на общежитията.
Хляб и мръвка е пълна излагация...уж кетъринг предлагат сумати пари и пълен минус...
Не знам студентски град за хранене,но ззадължително може да пробваш Corso среща руската църква :) Много добро обслужване ,обстановка и храна :)
Отиди в Барбекю,което е до Аладина.
За мен,там е най-вкусно.
За него говоря. Освен ако не говориш за някое залепено до Аладина, което не съм забелязала. ;д
Какъв кетъринг, какви 5лв? :Д Заведение за бързо хранене... при това достатъчно евтино. Месото е вкусно, салатите и гарнитурите са вкусни(поне тези, които аз ям, де).
anonymous908491
06-16-2017, 19:06
ебати смелчаците
в студентски не бих хапнал нещо, което не е пакетирано на поне 200км отдалечено място
в сезона на плъховете май и мръвката я пускат на промоция
LoadRunner
06-16-2017, 19:21
А кво стана с онези хамбургери с гарнитура 1 торба гадни пържени картофи на минимална цена
deitona22
06-16-2017, 19:29
А кво стана с онези хамбургери с гарнитура 1 торба гадни пържени картофи на минимална цена
Дето бяха баш пред унсс ли?
Тях ги няма ,има фрешове там.
Какъв кетъринг, какви 5лв? :Д Заведение за бързо хранене... при това достатъчно евтино. Месото е вкусно, салатите и гарнитурите са вкусни(поне тези, които аз ям, де).
Хляб и мръвка имат кетъринг и доставят за мероприятия,ето такива ;)
Аз също в студентски не бих ял,но ни убедиха че.ще ни предложат страхотно меню,ставаше въпрос за детска екскурзия и беше ужасно ;)
Хляб и мръвка имат кетъринг и доставят за мероприятия,ето такива ;)
Сефте чувам... Кой би си поръчал кетъринг от подобно заведение? :D Сигурно са ви набутали най-отлежалите пържоли и салати. :D
Да ти имам проблемите :D!
От къде си така сигурен?
На мен много ми прилича на него - с тия Моети в Бедрума :D!
Какъв е повода?
абееее, проблем си е. Има промяна в плана. Утре изпита ми е от 3-5 заложен, което ще рече, че най-вероятно, ако не тряа да чакам излишно за някви глупости, ще го направя за 40 минути :D След тва изцепвам за Боровец и се прибирам в понеделник, когато шофера изтрезнее :D Пържа плана за утре, ама мисля, че ше ми е по-чил на Боровец, нищо че ще вали :/
не е той, защото той не говори така за себе си. Единственото общо е, че споменава моетите в бедрум, което не е нищо уникално :Д
поводът.... Поводър е, че успешно съм приключил с първи курс. Неофициалния повод е, че живота е гаден и несправедлив. Ще наливам за универсалната лъжа на Вселената. :D
Не,собственика е приятел,на един от организаторите,храната беше по поръчка и нямаше общо с менюто им,но просто не съм доволен :)
Окей, последните няколко дни не спя кой знае колко добре и не ям кой знае колко добре, но днес имах да правя тяга. Дори си мислех да не ходя да тренирам, но отидох. Бях концентриран на боклук. Първите серии бях във важен конферентен разговор via messenger :D и стоях на заглушен микрофон. 60кг, 100 кг, 140, 160, 170 ииии бам 180х3. година и неш стоях на макс 170, защото имах психологическа бариера с тези 4 диска, най-накрая я преодолях и бам, няколко месеца по-късно правя чиста 3ка с 1-2 в запас... Ако върви така (знам, че няма да върви така) до края на годината може да дръпна 200 ^_^
и да, по-притеснен/изнервен съм за утрешния разговор отколкото за изпита :Д
много мразя така, ей
Грозен... лесбо ли БЛЯЯЯКС БЛЯЯЯКС повръщам :дДа, тя е истинско лезбо и не го крие :D!
Със сигурност e по-женствена, отколкото ти си мъжествен, тъй че недей да знаеш ;д. Пък с мъжественост те бие още по-лошо :lol:.Сега последно тя женствена ли е или мъжествена :razz:?
ебати смелчаците
в студентски не бих хапнал нещо, което не е пакетирано на поне 200км отдалечено място
в сезона на плъховете май и мръвката я пускат на промоцияПредполагам, че те са свикнали и не им прави впечатление :D!
П.С. Може да сме се засичали в Студентски Град с някои от вас. Хубавото е че няма как да ме познаете 8)!
поводът.... Поводър е, че успешно съм приключил с първи курс. Неофициалния повод е, че живота е гаден и несправедлив. Ще наливам за универсалната лъжа на Вселената. :DАко мислиш, че първи курс е голямо премеждие, да те предупредя, че тепърва много по-тежки неща те чакат :D !
Все пак приятно изкарване на Боровеца!
...60кг, 100 кг, 140, 160, 170 ииии бам 180х3. година и неш стоях на макс 170, защото имах психологическа бариера с тези 4 диска, най-накрая я преодолях и бам, няколко месеца по-късно правя чиста 3ка с 1-2 в запас... Ако върви така (знам, че няма да върви така) до края на годината може да дръпна 200 ^_^ Това ако е вярно, си ебаси машината!
много мразя така, ейАко не става вапрос за жена - те па на :D !
Разходих се - ного яко! <3
Corb1225
06-16-2017, 20:58
Сега последно тя женствена ли е или мъжествена :razz:?
Бе не е баш мъжествена. Типичната мъжкарана е, ама с бая големи бицари ;д и си блъска. За друго не знам, не съм я виждал гола ;д. Не, нямам предвид, че може да крие изненади, а за тялото.
Ако не става вапрос за жена - те па на :D !
some things never change :D :D
и мерси
Ари... утре отивам на абсулвентския на фр-то... ще се видя с едни от най-скъпите си хора и може да се видя за последно и с нея. Но просто нямам търпение за reunite-а. Бая път ме чака, тъй че лека нощ
абсулвенски
ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахах
sladura89
06-17-2017, 04:35
Мии леко изнервен, ама пък съм свикнал! Ще се оправя някак! :lol:
:( за една грешка ше ме разпънат на кръст - Иисуусееее
Сънувах простотии пак, що ли не се учудвам?! Дано никога не се случи това, че иначе ще е кофти.
ةتشضل انزفث
06-17-2017, 07:54
Окей, последните няколко дни не спя кой знае колко добре и не ям кой знае колко добре, но днес имах да правя тяга. Дори си мислех да не ходя да тренирам, но отидох. Бях концентриран на боклук. Първите серии бях във важен конферентен разговор via messenger :D и стоях на заглушен микрофон. 60кг, 100 кг, 140, 160, 170 ииии бам 180х3. година и неш стоях на макс 170, защото имах психологическа бариера с тези 4 диска, най-накрая я преодолях и бам, няколко месеца по-късно правя чиста 3ка с 1-2 в запас... Ако върви така (знам, че няма да върви така) до края на годината може да дръпна 200 ^_^
много мразя така, ей
колко кг си ? аз съм 55 но вдигам 70 тяга :D
some things never change :D :D
и мерсиМоля :)!
И да кажеш как е минало!
може да се видя за последно и с неяСамо ще си късаш нервите пак - за какво ти е?!
Мии леко изнервен, ама пък съм свикнал! Ще се оправя някак! :lol:Ти пък от какво си изнервен? От това ли:
За протокола преди 2 дена, ама мисля да ги спирам, че не е хубаво! ;) :):D
:( за една грешка ше ме разпънат на кръст - ИисуусееееЛезбоса много ти се издразни, за това че не се кефиш на такива :D!
Виж я че няма какво друго да каже - толкова ѝ е умствения капацитет!
колко кг си ? аз съм 55 но вдигам 70 тяга :DЗа твоите килограми, това е доста добре!
NomNomNom
06-17-2017, 08:53
нервира ме еди фр
изпрати ми 15 номера на автокъщи да им звъня да задавам върпоси от негово име ( не говори добре БГ )
и всеки ден ме юрка
аз от 9 до 6 бачкам, и за разлика от него ме теглят в 12 различни посоки и съм толкова изморена, че нямам желание да живея буквално
все едно нямам друга работа
помолих го поне лист да ми направи, не скрийншоти и той саркастично - трябвало да спре някъде на пътя за да ми прави лист .... пич, дафак
pac0line
06-17-2017, 09:20
пичове и пички, четох нещо за евентуална форумна утре, някой да ме контактне в соц мрежите ако не е 4асно парти
колко кг си ? аз съм 55 но вдигам 70 тяга :D
между 85 и 88 трябва да съм, не съм сигурен колко, най-вероятно съм към 86-87
Niakoitam
06-17-2017, 10:43
Лунаци не е лезбо, а двупосочна. Женските би са готини. Пък и ако ти изневери с жена после може да ги изчукаш и двете. :)
NomNomNom
06-17-2017, 10:51
ник'ъв шанс, това, че ме е харесала мен, не значи ще хареса теб/мъжа
и по-често няма да го хареса, по-трудно се допуска мъж в личното пространство, от колкото жена
Niakoitam
06-17-2017, 10:59
Аз се бъзиках. Имах предвид за наказание. :D Иначе що пък да не хареса мъжа? Може да се договорят и за тройка. Друг е въпроса, че в доста от случаите гаджето няма да е навито поради страх другата девойка да не вземе да отмъкне мъжа и впоследствие. :)
NomNomNom
06-17-2017, 11:21
мен обратното ме притеснява - за мъжете сме станали по-претенциозни, за момичетата - ако си съгласна на такова нещо, претенциите са по-малко
:Д
anonymous908491
06-17-2017, 11:37
мен обратното ме притеснява - за мъжете сме станали по-претенциозни, за момичетата - ако си съгласна на такова нещо, претенциите са по-малко
теб от къв зор тва те притеснява
да не си тръгнала да налиташ на женки и те е срам, че си свалила изискваията
Студентът разкрил порочна практика в УНСС се оказа фен на Борисов и Цветанов
http://avantagebg.com/%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D 1%82-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BB-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B2/
мдааа, то друго няма как да е, само реформаторите можеха да изместят гробарите
Corb1225
06-17-2017, 11:40
:Д
Е, виж колко е логично ;д. В единия случай все едно имаш една много разнообразна фауна, от бял червей до питон, и имаш богат избор от видове за изследване ;д. При другото все едно отиваш в единствения магазин в селото и на един рафт се подмятат 2-3 сухи кифли, и друго няма ;д.
NomNomNom
06-17-2017, 12:26
да де, ама кифлите не са сухи и всиките стават, докат питоните, трудно
Niakoitam
06-17-2017, 12:39
Защото мъжете са повече. Все пак живеем в предимно хетеро общество. :) Вероятно и при мъж и мъж е същото.
ةتشضل انزفث
06-17-2017, 12:39
между 85 и 88 трябва да съм, не съм сигурен колко, най-вероятно съм към 86-87
Еми браво участвал ли си във състезания по културизъм мисля че би имал шанс ако се пуснеш
Soichiro
06-17-2017, 12:43
Минете на лични.
AnarchyBoy
06-17-2017, 13:49
Ох така не съм спал никога...
Нея няма да я има 2 седмици and Im here all like.
https://m.popkey.co/10cf54/876X0.gif
sladura89
06-17-2017, 14:56
Грозния не разбирам защо ми мешиш коментарите от различни теми, едното няма нищо общо с другото!
NomNomNom
06-17-2017, 15:18
Еми браво участвал ли си във състезания по културизъм мисля че би имал шанс ако се пуснеш
абе, как върви рамадан, и как се оправяте с този фастинг и тренировките
ةتشضل انزفث
06-17-2017, 15:29
абе, как върви рамадан, и как се оправяте с този фастинг и тренировките
още има време , но като съм на тренировка си пия вода и после гейнър така че не е проблем
Грозния не разбирам защо ми мешиш коментарите от различни теми, едното няма нищо общо с другото!Може и да има общо, особено в тоя случай :D!
още има време , но като съм на тренировка си пия вода и после гейнър така че не е проблемНали не трябва да се приема нищо през устата, дори вода?
Soichiro
06-17-2017, 17:07
Що си мислите, че всички мюсюлмани спазват толкова стриктно тия правила? Вие постите ли преди Великден или Коледа?
Що си мислите, че всички мюсюлмани спазват толкова стриктно тия правила? Вие постите ли преди Великден или Коледа?
Постим
Soichiro
06-17-2017, 17:18
ПостиШ.
anonymous908491
06-17-2017, 17:40
https://www.youtube.com/watch?v=-gIbcJKSSNM
не знам в ква държава живеем, ама прокуратурата
ни е по-зле и от държавата
и в Хитрино го изкараха трагедия, а не престъпление
anonymous908491
06-17-2017, 18:28
https://www.vbox7.com/play:66939340b8
тая Дара в муцуната е голям урунгел
обаче има големи цици
ако бяхме 2010, плейбой и максим щяха вече
да са я излъгали да си ги покаже
galaxy29
06-17-2017, 19:29
ако бяхме 2010, плейбой и максим щяха вече
да са я излъгали да си ги покаже
не знам в ква държава живеем, ама прокуратурата
ни е по-зле и от държавата
ужасна конструкция на текст https://az705183.vo.msecnd.net/onlinesupportmedia/onlinesupport/media/skype/screenshots/fa12330/emoticons/angry_80_anim_gif.gif?width=40&height=40
ةتشضل انزفث
06-17-2017, 19:32
Може и да има общо, особено в тоя случай :D!
Нали не трябва да се приема нищо през устата, дори вода?
Само ако пътуваш , работиш , болен си или ти прилоше
anonymous908491
06-17-2017, 19:36
ужасна конструкция на текст https://az705183.vo.msecnd.net/onlinesupportmedia/onlinesupport/media/skype/screenshots/fa12330/emoticons/angry_80_anim_gif.gif?width=40&height=40
не съм строител, а любовник, пису
Soichiro
06-17-2017, 20:12
Амбициран. В понеделник се прибирам след 3 години извън Бг-то и ме очаква нова работа и (да се надяваме) повишение.
Видях малко зор докато оправя всичко, но вече съм готов и след три дни път трябва да съм си вкъщи.
John_Doe123
06-17-2017, 20:42
В 12 часа винаги заспало!
Аре... днес официално скъсах с миналото си. Не се видяхме... то, както винаги... за нищо не може да й разчиташ. :) Казаха ми и други пикантности, които... както и да е. Истина или не - казаха ми ги, за да ме откопчат от този затвор на миналото. Каквото и да си говорим... всичките бивши досега... загубиха, аз нищо не съм изгубил... само научих ценни уроци да не се доверяваш изцяло, независимо колко убедително изглежда всичко. И така... надявам се да не се върна в глупавото Русе повече. Ще си бъда все такъв и да се надяваме един ден, че ще има правилен човек за мен. Иначе... к'во да кажа... бахти смеха, човек... тея приятели като се съберем, няма като нас буквално. Всички ги скриваме в малкия си джоб. Смях нон стоп. А иначе... преди това... 160 на дъжда не беше най-удачното нещо, което сме правили, ама й да се каталясам - голяма работа. :) Правихме си кефа все пак. Много як ден, бях щастлив покрай хората, с които ми е най-добре и това, че ме настройваха срещу нас само говори за човека срещу мен. Всичко просто беше една голяма грешка в живота ми, която се надявам да се последната от тоя калибър. Айде, лека... че нощния път е буквално изтощителен.
п.с. време е да изчистя абсолютно всеки, който не го искам или не го виждам занапред в живота си. Нямам повече време за губене :)
Soichiro
06-18-2017, 06:00
160 на дъжда не беше най-удачното нещо, което сме правили, ама й да се каталясам - голяма работа.
Лошото е, че такива като теб не се пребиват, а трепят околните.
Ако се "каталясаш" не ти пука, ама ако се осакатиш?
NomNomNom
06-18-2017, 08:53
RiB, защо е тази безумна жлъч срещу бившите?
Soichiro, аз съм разумен шофьор и не съм създавал ситуации. Надявам се и да не го правя, не се бой.
NomNomNom, ами защото все трябва да разбирам от другите за какво става дума, а според мен така боли най-много и разбираш, че не си бил толкова "специален", колкото са те манипулирали и в един момент те избива на агресия и няма как да им желая нещо добро. Хора, които ме лъжат - не заслужават нищо не само от мен, но от който и да е. Аз винаги съм искрен и не лъжа за нищо, така че приемам нещо такова срещу мен доста навътре.
pandabear
06-18-2017, 10:02
^ правилно е решението с "не заслужават нищо". ама това "нищо", значи Нищо.
а дори "няма как да им желая добро" си е Нещо, камоли пък избиване на агресия и тн.
не знам дали схвана, ама да. никога не съм разбирала хората, които оплюват бившите си, ами щом си бил н-брой време с него/нея, ти сам/а си избрал това, значи оплюваш себе си и освен това преди всичко проявяваш неуважение към себе си.
едит: отдавна не съм имала толкова спокойна неделя.
^Oпределено оплюявам себе си, за където съм си изгубил времето за пореден път. Това е. Наистина не изпитвам уважение към себе си затова, което бях. Имах страхотно уважение към нея и си я обичах, още си я обичам, ако трябва да бъда честен, но това, което направи не е достойно и не заслужава дори това. Според думи на другите съм изключително силна личност и изразен характер и когато срещна лицемерие и видя, че нещо не е било истинско - се наранявам и след това обръщам на агресия, защото така просто ми е по-лесно да възприема фактите. Както и да е. Вече е минало. Всичко се връща, това поне ме успокоява. :) Да сменим темата и да си продължим животите :]
anonymous908491
06-18-2017, 10:24
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4615010/British-tourist-dressed-TERRORIST-stag-Croatia.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490
'Disgusting' British reveller dressed as TERRORIST complete with fake suicide vest for boozy Croatia trip two weeks after London Bridge attack
няма тъпомер, който да измери английската олигофрения
LoadRunner
06-18-2017, 10:50
никога не съм разбирала хората, които оплюват бившите си, ами щом си бил н-брой време с него/нея, ти сам/а си избрал това, значи оплюваш себе си и освен това преди всичко проявяваш неуважение към себе си.
това че си бил с някой си не означава че си лудо влюбен или някви подобен тип простотии
може да значи че в момента това е бил единствения човек който ти е обърнал внимание, имал си нужда от такова, приел си го, решил си да си толерантен, възпитан, да създадеш разумни отношения като знаеш че ако се държиш точно и коректно ще получиш компания, секс и разговори. В такъв случай и ако случая е такъв не виждам причина ако някой ти забие нож в гърба защо ти да не му забиеш три?
Кво като си бил с него, има си обстоятелства и детайли .......
Soichiro
06-18-2017, 10:57
ами щом си бил н-брой време с него/нея,
"Брой" не е единица за време.
pandabear
06-18-2017, 11:48
на мен лично не ми правят чест подобни неща. игнорирането и 'заличаването' от живота ми е напълно достатъчно.
а за примера, който ти даде: човек сам си е виновен, ако е с някой, само защото е единственият обърнал му внимание, а не заради други определени качества.
AnarchyBoy
06-18-2017, 11:58
В крайна сметка на тая земя сами идваме и сами си отиваме. ;)
На никой не му дреме реално за теб повече отколкото му дреме за себе си
И както никой не ти е длъжен с нищо, ти не си длъжен на никого, за нищо. ;)
Лоада е прав, кво като сме били заедно, ако се държи като ненормална амеба, длъжен ли съм да й вървя по гъза.. Щото видиш ли преди 49 години сме имали нек'ви 1 годишни отношения /пример.
Лоада е прав, кво като сме били заедно, ако се държи като ненормална амеба, длъжен ли съм да й вървя по гъза.. Щото видиш ли преди 49 години сме имали нек'ви 1 годишни отношения /пример.
Никой не ти говори, че си длъжен да правиш, каквото и да е за въпросната, ама е курвенски номер да я храниш зад гърба й, независимо какво се е случило. Можеш и да й се изплюеш в лицето, щом го е заслужила, ама да е в лицето. Другото бие на типично женска злоба.
AnarchyBoy
06-18-2017, 12:06
Да за т'ва си прав. ;)
В лицето е правилно.
Като цяло, каквото е било между двама души е желателно да си остане между тях.
Не е нужно да се правят циркове.
AnarchyBoy
06-18-2017, 12:12
Но примерно не ме кефи стереотипа.. /пример
Ходили са еди к'во си време, скъсали са, нямат никакъв контакт от години..
Засичат се / дори влизат в една компания..
Той или Тя прави няк'ва откровена тъпотия, другия го забелязва и казва " Ебаси тъпака/тъпанарката"
И тълпата отстрани е like :Ама защо я хулиш ся... т'ва че сте били заедно НЕ ТИ ДАВА ПРАВО да Я ХУЛИШ."
wAIT WHAT? what the fuck?"
.
tactical facepalm.
AnarchyBoy
06-18-2017, 12:19
I miss her so badly ;x
https://www.youtube.com/watch?v=kM_L_G_Uuf0
Глупави семинари :mad: Тъпи тъпи тъпи тъпи.
Finally ще си взема още 2 кучета, вкъщи ще имам 3.. Тя е over hype-ната от този факт. ;д
Snuggle Snuggle Snuggle.
Малко ремонтче май ще правя из тези дни.. че ми хрумна страхотна идея за хола.
За сефте си платих данъка на апартамента и се чувствам мега яко.. 8-) Малко лолнах при сумата, but i guess its normal.
LadyTerrible
06-18-2017, 12:23
Сесията е лудница както винаги...е така е като ти сложат най-гадния изпит пръв : после едвам да се накараш да седнеш за другите 3 :D
Гадно и гнусно временце е днес.Само за Флойд.
https://www.youtube.com/watch?v=P7YMI39sObY
Ех, хора. Не съдете така, защото само за 1 ден у Вас ще открия много пропуски и минуси, но няма да ви съдя. Отучете се. Така съм преценил - така съм направил. Анонимен съм - не уронвам ничий "ПРЕСТИЖ" и "ДОСТОЙНСТВО", защото нито ще разберете кой съм аз, нито кои са хората, за които говоря :) Просто тук е "виртуален дневник", в който си изливаме душата и нещата си остават тук.
Иначе... цепи ме главата. Отдавна не бях си лягал в 3-4 и те другите пиха, пък аз бях с махмурлука. Днес чил.. и футболче.
NomNomNom
06-18-2017, 13:23
Ех, хора. Не съдете така, защото само за 1 ден у Вас ще открия много пропуски и минуси
и само ти би се занимавал с подобно нещо
pandabear
06-18-2017, 13:40
не знам откога изказването на лично мнение е съдене. 'ич ми не е с какви жени се забърваш и какви жени се забъркват с теб. просто споделих, че според мен е доста...как да се изразя по-меко... пусинско?* да оплюваш така човек зад гърба му, с когото си бил, пък било то дори в "анонимен" форум. Бих използвала епитета създаден преди години "анар4ески" изпълнения, sorry-not sorry.
aurissaaaaa
06-18-2017, 13:55
и само ти би се занимавал с подобно нещо
хахахахахахахахахаххахаха хахахах
на толкова грубо приземяване отдавна не съм ставал свидетел хахахахахахахаха
:lol: Точно! :D
Аре... днес официално скъсах с миналото си.Ти късаш с миналото си (бившата) вече от един месец сигурно :D!
RiB, защо е тази безумна жлъч срещу бившите?Сигурно са били боклуци?
не знам дали схвана, ама да. никога не съм разбирала хората, които оплюват бившите си, ами щом си бил н-брой време с него/нея, ти сам/а си избрал това, значи оплюваш себе си и освен това преди всичко проявяваш неуважение към себе си.Мила, ти тепърва колко има да патиш, нямаш си представа :)!
Тогава ела пак да пишеш :razz:!
...не виждам причина ако някой ти забие нож в гърба защо ти да не му забиеш три?Евалата Трънчо :)!
"Брой" не е единица за време.Остави - тя простотията не ходи по гората, а по форумите :D!
човек сам си е виновен, ако е с някой, само защото е единственият обърнал му внимание, а не заради други определени качества.Ела да ни го кажеш, като минеш 35 мила :D! Това че сега имаш голям избор заради добрия ти външен вид, няма да е все така!
http://opozicia.com/wp-content/uploads/2015/08/64.jpg
:D
ама е курвенски номер да я храниш зад гърба й, независимо какво се е случило.Какво значение има - твоите бивши сигурно са правили същото! А информацията е хубаво нещо - нека повече хора да знаят :)!
и само ти би се занимавал с подобно нещоДали :D ?!
не знам откога изказването на лично мнение е съдене.Много добре казано, това ще си го запиша :)!
според мен е доста...как да се изразя по-меко... пусинско?* да оплюваш така човек зад гърба му, с когото си бил, пък било то дори в "анонимен" форум.Женската ти солидарност тука отива твърде далеч! Това което те дразни е, че някъде някоя "бивша" е окачествена като боклук и вероятно си го е заслужила!
"Гузен негонен бяга!" мила :razz: !
П.С. Преди да ми кажеш, че случая не те засяга, ще ти кажа че очевидно те засяга, при това доста - иначе нямаше да пишеш толкова много по тоя случай 8)! Сякаш самта ти си "бившата" и съпреживяваш случилото се от другата страна :razz: !
pandabear
06-18-2017, 14:26
again
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/a4/45/49/a44549193a76c9a198540a275637421f.jpg
Soichiro
06-18-2017, 14:28
Леле, Грозен, колко време се пише такъв пост?
Corb1225
06-18-2017, 14:29
Гледам Грозния си е намерил нова жертва напоследък ;д.
Dagichka
06-18-2017, 15:11
галаксинке :*
отдавна не бях влизала тук, сега като влязох съжалих, все същото си е :дд
deitona22
06-18-2017, 15:18
...
*Сърчинг фор "Убавия"`с персонал лайф*
http://www.odec.ca/projects/2014/jhav14a/error-code-18.jpeg
"Говорене зад гърба" :lol: Моля ти се. Наистина сте се побъркали в тоя форум. Кое му е пусинското - както мога да го кажа тук, така мога и очи в очи. Мен не ме е страх от хората, че да пуси аутвам, да ме извика, ще й кажа всичко, но понеже смятам, че не е уместно да поддържаме вече връзка, реших да си го споделя тук. Викаш... дай да я тормозя със смс-и кво мисля за нея :lol:
Грозен, ми то тоя процес много бавно протече. За вас е месец - за мен беше като година в Ада, ма важното е, че излязохме стоманени. Всеки да си прави каквото иска, както казах, стига да не ми го навира в лицето, както "личното мнение", което не е съдене, нищо че продължава вече цял ден :lol:
sladura89
06-18-2017, 17:26
не знам откога изказването на лично мнение е съдене. 'ич ми не е с какви жени се забърваш и какви жени се забъркват с теб. просто споделих, че според мен е доста...как да се изразя по-меко... пусинско?* да оплюваш така човек зад гърба му, с когото си бил, пък било то дори в "анонимен" форум. Бих използвала епитета създаден преди години "анар4ески" изпълнения, sorry-not sorry.
Аз например изобщо не харесвам хора, които говорят на някого нещо зад гърба, а пред него се усмихват и лицемерничат, ако имат да казват нещо на някого нека проявят характер и да му го кажат очи в очи, независимо от последствията!
Ей, целия ден ми е крив, карам се с тоя и оня, беснея, хората са тъпи и накрая таман ми беше поотминал беса и хоп - видях, когото не трябва и ест се изпокарахме като цигани по улиците. После и с другия човек, с когото не трябва да се виждам, се чух и да - няма да повярвате, но пак се изпокарахме, само че тоя път по телефона. :д Иде ми да изям сънните артерии на всички подред, за да си реша проблемите.
За утре НЕ съм готова, гладна съм ама от бяс не ми се яде и да - продължавам да имам нещо шибано, лайнярско и противно в шибания бял дроб, което не мога да изкашлям. Ще кажете „иди на доктор, бла-бла“... НЯМА ПЪК!
Аз например изобщо не харесвам хора, които говорят на някого нещо зад гърба, а пред него се усмихват и лицемерничат, ако имат да казват нещо на някого нека проявят характер и да му го кажат очи в очи, независимо от последствията!
И аз съм така. Понякога съм груб, като почнат да ми приказват - просто им казвам да не разговарят с мен. Като бях малък винаги съм се чудил на тея грубости, но ето - явно си е до характер и опит. Почти всичките ми приятели говорят зад гърба на различни хора, а след това се здрависват - ама избрали са си го така. Например, особено на турци и мангали не цепя басмата - просто не комуникирам, защото не ми харесват. Важното е ти да бъдеш нещото, кеото искаш да видиш - пък какво ще мислят за теб и какво ще говорят зад гърба ти - голям праз. Също бъди и примерът, който искаш да видиш. Никога не съм бил лош човек, но съм на принципа око за око. Някой да ме напдне или мой приятел - мога и да убия. Лоялността ми е изключително оръжие и снощи на една бензиностанция можеше да се стигне до грозни гледки с едни турци, но въпреки че моя приятел не беше приятел, пак щях да застана зад него.
therichbitch
06-18-2017, 18:13
Да, нека хората, пускащи хронологии, обясняващи надълго и широко кво са яли и кога са срали, дали ни отчет за егоизма на бившите си, да се възмутят най- гръмогласно, че някой е написал 2 реда за своята бивша, моля.
Лицемерно е
pandabear
06-18-2017, 18:27
само номи и аз отчетохме, че прекало жлъч има в коментарите на rib. пък не помня през 8-годишния ми престой във форума някоя от нас да е плюла по бившите си тук. може би се бъркам, светни ни за лицемерието?
anonymous908491
06-18-2017, 18:28
през 8-годишния ми престой във форума
ти си от 2005 тук
NomNomNom
06-18-2017, 18:29
ти си от 2005 тук
чакай
тя е по-малка от мен
2005 да е била на макс 10-11
pandabear
06-18-2017, 18:32
ти си от 2005 тук
2009* т'ва ми е вторият профил :)
anonymous908491
06-18-2017, 18:32
чакай
тя е по-малка от мен
2005 да е била на макс 10-11
ти пък си от 2007 тук
anonymous908491
06-18-2017, 18:33
2006* т'ва ми е вторият профил :)
понеже реши да поправяш
pandabear
06-18-2017, 18:35
тъмно е в стаята и съм на три чаши домашно винце, извинявам се ;/
NomNomNom
06-18-2017, 18:36
ти пък си от 2007 тук
да, тогава г/д 12-13
anonymous908491
06-18-2017, 18:37
тъмно е в стаята и съм на три чаши домашно винце, извинявам се ;/
хехехехе
кафени чашки
pandabear
06-18-2017, 18:47
наздраве за бившите, настоящите, бъдещите
и лицемерието
http://i.imgur.com/GdwY9sa.jpg
anonymous908491
06-18-2017, 18:51
и лицемерието
как се разбира, че някоя пие сама
няма червило по чашата
pandabear
06-18-2017, 18:54
оф, знаех си, че забравям нещо.
Руфъс е до мен, той е на бира.
anonymous908491
06-18-2017, 18:56
накъде отива свта
някой там го зарибявали в 4 клас с прахообразни дъвки
панди се наливат с вино в компанията на куче лочещо бира
therichbitch
06-18-2017, 19:06
Хубав лак
NomNomNom
06-18-2017, 19:12
изпусна ме ме, аз спя със сивата женска котка
LoadRunner
06-18-2017, 19:21
и лицемерието
наздраве
http://imgur.com/lgZ6QRd
(мойто е от асеновград от една изба)
pandabear
06-18-2017, 19:27
тази снимка е произведение на изкуството, запазвам си я.
LoadRunner
06-18-2017, 19:29
само по източникът на светлина биха познали че не сме в една стая
То не е жлъч, а живот. Изключително позитивна личност съм, но понякога и аз имам да излея нещо. Аз ви казвам, вашето не е мнение, а съдене. Мнение е, когато си го изразиш и уважиш другото - а тука малко на житейски уроци се обърна работата :lol: както и да е, ей сега някой като оплюе бившия/ата си и ще го схрускам направо ... :lol:
както и да е, предлагам ви да спрем дотук, не ви познавам лично, че да заключвам каквото и да е. Да внесох негативно - но по-добре да остане тук, отколкото да го пренеса на близките и приятелите ми :3 лека и мека
AnarchyBoy
06-18-2017, 19:52
Доста добре се е получило бай да уей :lol: :D
anonymous908491
06-18-2017, 20:50
ГЕКОН -Грозотия за Еднократен Кеф при Остра Нужда
pandabear
06-18-2017, 21:14
чета си личните съобщения тук от 2013-та
толкова не съм се смяла от много време
anonymous908491
06-18-2017, 21:26
за 4 години не си стигнала 300
някои тук ги правят за седмица
а дриймуока май за 2 дни беше стигнала толкова
pandabear
06-18-2017, 21:29
малко, но качествени...
кого заблуждавам, размерът винаги има значение.
Niakoitam
06-18-2017, 21:30
накъде отива свта
някой там го зарибявали в 4 клас с прахообразни дъвки
панди се наливат с вино в компанията на куче лочещо бира
А папагала...ех той за пореден път превърта записа на късните новини на компютъра си гледайки Бойко Борисов на тях с насълзени очи хлипайки тъжно самотен с неоставящи го и за миг мисли. Къде си Серго,къде си Корнелче, защо тъй в опозиция. Защо тъй ме оставихте вие на таз мутра Бойко. И тъжно подсмърчайки той гледа ли гледа тоз наш премиер от късна вечер до ранни зори чакайки с трепет следващите новини...:)
anonymous908491
06-18-2017, 21:38
А папагала...ех той за пореден път превърта записа на късните новини на компютъра си гледайки Бойко Борисов на тях с насълзени очи хлипайки тъжно самотен с неоставящи го и за миг мисли. Къде си Серго,къде си Корнелче, защо тъй в опозиция. Защо тъй ме оставихте вие на таз мутра Бойко. И тъжно подсмърчайки той гледа ли гледа тоз наш премиер от късна вечер до ранни зори чакайки с трепет следващите новини...:)
ти не си луд
ама въобще
ще ти го обясня така - когато гласуваш за някой с образование как се разпъва маркуч, с биография на страхлив каратяга, който е пребиван от жени, с разни недоизказани любовни похождения в Симитли и т.н.
сам доказваш, че го приемаш за нещо повече от теб самия, за по-умен, за по-кадърен, абе всичко заедно
с прости думи не заслужаваш грам уважение и внимание
щом си по-прост на най-простия в тая държава и сам си решил да го покажеш с гласуването си
ония ден се зарадвах, че симитлийския любовник е в болница, а то понеже не го поканили на приема за годишнната на симеончо и решил да имитира някво заболяване
Niakoitam
06-18-2017, 21:51
хъхъхъ, не можел да отиде на рождения ден на умния ни цар дето така и не се научи да говори български език, щеше да ни оправи за 800 дни и не пропусна да си посъбере имотите. Голееема загуба. :D
pandabear
06-18-2017, 22:05
https://www.youtube.com/watch?v=FnnwBqSmP0I&feature=share hahahahahaahahhaah
Niakoitam
06-18-2017, 23:13
Да кажа и тук. Както и да свърши двубоя...волейболистите ни са пълни олигофрени...
Soichiro
06-19-2017, 05:10
В национала се търсят играчи, като можеш по-добре - иди.
Niakoitam
06-19-2017, 06:25
А някоя друга държава да играе вместо национала търси ли се? Осирането беше пълно. Не може Франция да ти помогне да продължиш, ако биеш с 3:0 или 3:1. След това и САЩ да ти помогне да ти е достатъчно и 3:2. Да играеш срещу държава, макар и домакина, която реално не се бори за нищо, защото се е закотвила на предпоследното място и няма никакъв шанс да помръдне от там. Държава, която до момента има всичко на всичко точно две победи едната от които е била над теб и то трудно с 3:2. Освен да бяха пратили друга държава да бие Аржентина вместо нас. Ма никоя не искаше нещо. Биха ли примерно сърбите два пъти Аржентина? Биха ги. Биха ли нашите Сърбия макар, че и срещу тях замалко да се осерат водейки в четвъртия гейм с 11:4 и 19:13 и накрая падайки с 24:26? Бихме ги. Макар, че това загатваше за пародията с Аржентина след това. Не, нашите могат, но нямат психиката да се справят в решителните мачове. Затова и толкова години боксувахме все на четвъртото място биейки преди това почти всичко живо дето шава наред. И стига с тия оправдания малко сме били, бедни сме били, лоши ни били базите. Сърбия да не са чак толкова пък по-добре от нас. Даже и от ЕС не им дават пари. Само дето сръбския национален отбор по волейбол се класира за финала два двубоя преди края. И само дето за разлика от нас, където най-голямото ни постижение последните години е трето, четвърто място, те вече имат някоя и друга титла в последните години. Последната от които е от миналата година в Световната Лига. Т.е са още действащ шампион и пак ще се борят за защита на титлата си. Отбори като Русия и Бразилия дето ги бием веднъж на десетилетие Сърбия си ги пляска честичко. Така че не ти давам пример с някоя супер държава, а нашите балкански комшийчета на западната ни граница. Да, и аз съм патриот,да и аз се радвам на успехите на волейболните ни национали. Но понякога не е лошо и да свалим розовите очилца и да спрем да ги оправдаваме...
NomNomNom
06-19-2017, 06:51
Поне листовките след вчерашното четене/разписване на правилника ги правя с 1 грешка ( още нямам 0 грешки :Д )
С пмс съм, и много исках да приключи до днес, защото някои месеци не ми е до пмс през работната седмица, ама явно тр се нервирам и на работа
Niakoitam
06-19-2017, 07:12
Внимавай само да не оставиш хората без интернет. :D
Моля се на Боговете на умерения климат да не пикаят днес, не че няма да тренирам пак на дъжд, ама все пак не искам да вдигам риска за пневмония :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
П.с. оня ден имаше рок концерт тук - палатки а у и като се сетя че бях тръгнал да ставам скинар, че после метъл, като малък ме избива много на смях :D :D
anonymous990763
06-19-2017, 07:54
http://www.obekti.bg/chovek/nyakolko-kuriozni-imena-po-danni-ot-esgraon
^Това възможно ли е да е истина?
smilegirl12
06-19-2017, 07:58
^Това възможно ли е да е истина?
Да хахахха
Някой ми беше каза, че в България било забранено да кръстиш детето си Потник?! 1. Кой нормален ще го напраеи?
anonymous990763
06-19-2017, 08:06
Да хахахха
Някой ми беше каза, че в България било забранено да кръстиш детето си Потник?! 1. Кой нормален ще го напраеи?
Преди години бяха давали репортаж как някакви си бяха кръстили децата Гучи и Армани. Съкровищата на мама.
smilegirl12
06-19-2017, 08:11
Преди години бяха давали репортаж как някакви си бяха кръстили децата Гучи и Армани. Съкровищата на мама.
Оооо даддадаа сещам се ;д
YoungBloodZ
06-19-2017, 08:16
https://www.youtube.com/watch?v=tDw81kgZS18
знам, че истинскя Версаче... злато, такива раб'ти
Е, какво. Аз ако имам дете, въпреки че няма да имам, ще го кръстя Онан. Всеки сам си избира как да кръсти собственото си дете.
deitona22
06-19-2017, 08:44
Е, какво. Аз ако имам дете, въпреки че няма да имам, ще го кръстя Онан. Всеки сам си избира как да кръсти собственото си дете.
Онан?
Никой няма да се сети от къде идва.
Онан?
Никой няма да се сети от къде идва.
Идва от Стария Завет. Откъде да идва.
deitona22
06-19-2017, 08:52
Идва от Стария Завет. Откъде да идва.
Не се прави,че не ме разбра.
Стар завет? Бла бла.
Какво им е на имената:Петър,Симеон,Крум,А сен и т.н.?
Не се прави,че не ме разбра.
Стар завет? Бла бла.
Какво им е на имената:Петър,Симеон,Крум,А сен и т.н.?
Последните две не са библейски. Ще ми се смеят от черното братство ако си кръстя детето с някое от тия имена.
deitona22
06-19-2017, 08:57
Последните две не са библейски. Ще ми се смеят от черното братство ако си кръстя детето с някое от тия имена.
Не правех препратка към Библията ,чрез тези имена,ама айде.
Не правех препратка към Библията ,чрез тези имена,ама айде.
Какво разбираш ти от имена, че да приемам твоите съвети.
deitona22
06-19-2017, 09:00
Какво разбираш ти от имена, че да приемам твоите съвети.
Достатъчно разбирам,че да не си кръстя сина,ако имам един ден,Онан.
Не само че звучи мюсюлманско,а и адски смешно.
NomNomNom
06-19-2017, 09:20
Внимавай само да не оставиш хората без интернет. :D
Проектите са ми в дизайн фаза, т.е. сега е моментът да изпусна нещо и след 2 месеца да е бомба със закъснител
Сега пък мюсюлманско звучало. Ти как искаш да звучи. Еврейския и арабския са от едно езиково семейство.
А как ще го кръстиш ако имаш?
smilegirl12
06-19-2017, 09:56
+++
deitona22
06-19-2017, 10:06
Сега пък мюсюлманско звучало. Ти как искаш да звучи. Еврейския и арабския са от едно езиково семейство.
А как ще го кръстиш ако имаш?
Някое от споменатите по-горе от мен имена или друго,но във всеки случай ще е българско.
Онан звучи мюсюлманско,както и Ахмед,Мустафа и т.н.
Онан ал Мехмеди.
Виж как пасва идеално.
Гледам от онея сбирки, където обладаните от демони ги спасява там някъв циркаджия и се пукам от смях :lol: колкото и да им се иска на тея хора, няма такива неща... физика, математика, химия... това е. За друго доказателство няма :(
AnarchyBoy
06-19-2017, 12:47
I'm feeling like a little pussy.
http://49.media.tumblr.com/afdb56ce10f0de876f4714f9bb5c752f/tumblr_njw6bg93NA1rlt5o0o1_500.gif
Айдееееееееееееееееееееее ееееееее да идва 27ми този месец.. И да идва 27ми другият месец. apfu.
http://www.thehomeplanet.org/wp-content/uploads/2012/05/Frustration.gif
наздраве
http://imgur.com/lgZ6QRd
(мойто е от асеновград от една изба)
за секунда си изкарах акъла
AnarchyBoy
06-19-2017, 14:40
Светлината и черния бекграунд отдясно издават.. ;д
ةتشضل انزفث
06-19-2017, 14:42
Taя тема не ви ли се струва малко замряла :D
pandabear
06-19-2017, 14:48
за секунда си изкарах акъла
edit: http://i.imgur.com/ygirudQ.jpg
close enough
Светлината и черния бекграунд отдясно издават.. ;д
да бе, ама в първия момент бях
what in the fuck
edit: http://i.imgur.com/ygirudQ.jpg
close enough
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/19398912_1620496887974707_364702072_n.jpg?oh=4c0de 85d7bc9ad34b361bdf4b999ebf0&oe=594A137D
готол
**язък за убавата камера като месинджър го прай картофено
pandabear
06-19-2017, 15:00
^По тази снимка може още да се работи, като се прибера от работа ще се случи това.
anonymous990763
06-19-2017, 15:32
^По тази снимка може още да се работи, като се прибера от работа ще се случи това.
Четка за зъби ли ще прибавиш? :D
пандата отчаяно се опитва да направи рънъра реална част от нейния живот :/
По-важният въпрос е защо Рънъра пие червено вино в чаша за десертно вино ;д.
pandabear
06-19-2017, 16:00
here we go
http://i.imgur.com/IzdpFZF.jpg
anonymous908491
06-19-2017, 16:05
here we go
http://i.imgur.com/IzdpFZF.jpg
мхм, твоите пръсти са по-дебели от техните
хехехе
pandabear
06-19-2017, 16:11
почти съм сигурна, че не си прав.
anonymous908491
06-19-2017, 16:13
ако се съгласят да се лакират и да се снимат
ще можем да сравним
Нека Грозния да се произнесе ;д, той ги разбира нещата.
12:05... 6 секунди по-бавно, но съм доволен. Ако бях във формулата щяха да ме махнат от отбора, ама :Д Нищо, сряда ще се опитам да подобря >:) То, щото не ядох банан преди това :Д Иначе много яко време ве... и тука падна в града една светкавица, беше брутално... толкова близко светкавица не съм виждал!
п.с. bitch please, по фейса имаш jizz, от теб не искам kiss, what the fuck is this... аре peace и чертата от тука, бягай при боклука в хейтърската хралупа (mm) тоя уикенд промени живота ми, определено дръпнах чертата вече
pac0line
06-19-2017, 17:22
Понеделника да ти е петък, безценно =)
LoadRunner
06-19-2017, 18:01
ако трябва ся да го надцаквам познай ко ще държа в ръка
ма щи я пратя на лично че ше ме баннат
LoadRunner
06-19-2017, 18:02
По-важният въпрос е защо Рънъра пие червено вино в чаша за десертно вино ;д.
имах 6 чаши като нейните 1към1 ама всички ги счупих за 2 години
Нека Грозния да се произнесе ;д, той ги разбира нещата.Добре :)!
Почвам!
само номи и аз отчетохме, че прекало жлъч има в коментарите на rib. пък не помня през 8-годишния ми престой във форума някоя от нас да е плюла по бившите си тук. може би се бъркам, светни ни за лицемерието?Ето пак - "Гузен негонен бяга!" :D
Толкова си повърхностна и предсказуема мила :razz: !
и лицемерието
http://i.imgur.com/GdwY9sa.jpgВдигаш тост за себе си - много оригинално!
И социално :razz: !
само по източникът на светлина биха познали че не сме в една стаяТрънчо или по-известен като "Царят на монтажа" :lol: !
чета си личните съобщения тук от 2013-та
толкова не съм се смяла от много времеАко наистина искаш да привлечеш вниманието ни, по-добре ги покажи 8)!
за 4 години не си стигнала 300
някои тук ги правят за седмицаНали?! Колко е интересен и търсен диалогът с пандата :D!
Аз 300 ЛС правя за около месец и трия всеки ден.
Поне листовките след вчерашното четене/разписване на правилника ги правя с 1 грешка ( още нямам 0 грешки :Д )Не бой се, нали знаеш че на изпита може до 5 грешки :).
^Това възможно ли е да е истина?Като нищо!
Да хахахха
Някой ми беше каза, че в България било забранено да кръстиш детето си Потник?! 1. Кой нормален ще го напраеи?Права си, нормален човек не би го направил!
А ненормалниците :D ?
https://www.youtube.com/watch?v=tDw81kgZS18
знам, че истинскя Версаче... злато, такива раб'тиОбърка името на дИтето бе :D!
Версачи сА казва :D!
Е, какво. Аз ако имам дете, въпреки че няма да имам, ще го кръстя Онан. Всеки сам си избира как да кръсти собственото си дете.:shock:
Ти си ненормалник!
Последните две не са библейски. Ще ми се смеят от черното братство ако си кръстя детето с някое от тия имена."Черното братство" няма деца (освен ако не са незаконни)!
Не само че звучи мюсюлманско,а и адски смешно.То си звучи направо чекиджийско ама карай :D!
Ако детето е нормално, не че няма да е вярно, ама не става за пред хората някак :D!
Онан звучи мюсюлманско,както и Ахмед,Мустафа и т.н.
Онан ал Мехмеди.
Виж как пасва идеално.Ама Дейтунар май вярно не загрява.
за секунда си изкарах акълаТи пък, Рънъра сигурно не е виждал жена по-отдавна и от мен :? ! Виж само колко труд е хвърлил да прави монтаж и някакви намеци с него :D!
Taя тема не ви ли се струва малко замряла :DНапротив! Докато ме няма изписват поне по 2-3 страници.
пандата отчаяно се опитва да направи рънъра реална част от нейния живот :/По-скоро е обратното, а тя си играе на флирт от чиста скука 8)!
След време Ракиш ще разбереш, че съм прав :).
ма щи я пратя на лично че ше ме баннат:razz:
anonymous908491
06-19-2017, 18:26
Нали?! Колко е интересен и търсен диалогът с пандата :D!
Аз 300 ЛС правя за около месец и трия всеки ден.
ти освен тук, другаде няма как да общуваш с някой, а пандата ги има във фейса, скайп, инста и де да знам още къде
аз 300 лс тук и 10 години няма да направя
тва прави ли ме по-малко търсен и желан от теб
изпревари ме, значи ще изтрия моята
deitona22
06-19-2017, 18:28
ти освен тук, другаде няма как да общуваш с някой,
Силно ме съмнява.
Кой би искал да го има във френд-листата си,където и да е?
Дооообре, кръгъл идиот съм и тва се знае по дифолт ама тая сутрин го осъзнах за супурнайсти път. Може би трябва да си отварям очичките и ушичките мааалко повече, отколкото по принцип. Утре пак ме чака ставане сутринта, писнА ми на пастичката...
anonymous908491
06-19-2017, 18:30
Силно ме съмнява.
Кой би искал да го има във френд-листата си,където и да е?
ем, аз май точно това съм написал
прочети го отново
deitona22
06-19-2017, 18:32
ем, аз май точно това съм написал
прочети го отново
Да де.
Аз потвърждавам.
А и как си представяш нашио "убавец" да има инстаграм? :D
Нали там хората ще му видят "убавата " му физиономията,а никой не иска да се самонакаже по такъв начин.
divergent
06-19-2017, 18:45
Отговор 30 иърс лейтър: имам желание, ама не съм в София за жалост. Обаче днес много ме ядоса шибаният ми университет, а има голяма вероятност да си взема мъж от София, така че ако зарежа образованието по любов, ще се срещнем наесен! :D
Вече ме знаят като идеалната без недостатъци. Още ми е смешно като се сетя какви ги дрънкаше този простак, как всичко ми е перфектно, ама само разликата в годините била пречка. Няма такъв идиот честнооо. Много ме е яд, че заради тъпата му леща си накълцах ръката, майка само върви по мен и ми намила как ще хвана тетанус, другият реве да ходя в спешното, че иначе щели да ми отрежат пръстите. Бачкам си бинтована четвърти ден и шефката чак днес ме фокусира и като ме пита какво е станало много се успокои, че не било от работата. Остатъкът от смяната ми премина в мрънкане да направя еди какво си и мрънкане да не го правя заради ръката. Така и не можа да вдене, че единственото, което не мога да правя, е да режа домати, а подготовката на съдовете за миялната става с една ръка...
Откакто се изпратихме с псувни и мислех, че повече няма да го видя, сме си станали толкова близки... Интересното е, че той е този, който ме търси, а държанието му е толкова подозрително прекрасно, че направо не знам. Въобще не се заяжда като преди, дори и на майтап, прави ми комплименти, иска ми съвети, говорим си по адски задълбочени теми, настоява да ми плаща всичко навсякъде, сякаш съм с друг човек.
Моторът вече си стои в моя гараж и съм много много щастлива! А каската подозирам, че ще ми я подари за рождения ден, понеже няма време да мисли за друг подарък, не обича да прави случайни такива, а за този е сигурен, че ще се размажа от кеф. След празненството няма да се виждаме две седмици и сега усещам колко ще ми липсва. Когато се запознахме през зимата се видяхме само два пъти, сега си дойде за лятото и мислех, че ще се видим само веднъж за по кафе, а днес осъзнах, че откакто се е прибрал, прекарваме абсолютно всеки ден заедно. Невероятно е колко бързо можеш да свикнеш с някого и да го чувстваш толкова близък, сякаш го познаваш цял живот.
pandabear
06-19-2017, 19:02
изпревари ме, значи ще изтрия моята
рефрешнах около дест пъти страницата
нямам на лично снимка нито от златната рибка,
нито от папагалчето
https://media.giphy.com/media/1hiVNxD34TpC0/giphy.gif
нито от папагалчето
После ще дойдеш да ти дам светена вода. Да си измиеш очите.
Гледай само да не е от тая вода, дето грозния си мие задника с нея всеки път.
deitona22
06-19-2017, 19:24
Гледай само да не е от тая вода, дето "Убавия"* си мие трибуквието с нея всеки път.
Да не мрънкя пак ,че бива обиждан или нещо подобно.
Хм.
Така ли наричате вие,поповете,"белия сос"? :D
Гледай само да не е от тая вода, дето грозния си мие задника с нея всеки път.
Не знам с каква вода си мие задника. Аз на него не му давам от мойта.
anonymous908491
06-19-2017, 19:32
Аз на него не му давам от МОЙта.
http://www.dailymotion.com/video/x6dd8p_%D0%BC%D0%B8%D1%88%D0%BE-%D1%88%D0%B0m%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%B9_music
нито от папагалчето
ако говорим за едно и също
наясно ли си на кого го казваш
не знам за рънъра, ама мен главата често не ме слуша
и първо правя нещо, а след това мисля
pandabear
06-19-2017, 19:53
приготвила съм си
http://i.imgur.com/G5Gi4eQ.jpg
but sill nothing.
anonymous990763
06-19-2017, 20:00
Пандата много си харесва лака за нокти. :D
pandabear
06-19-2017, 20:03
не, олющен и гаден е, в сесия ме мързи да ходя на маникюр и сама се мацам.
ох, ще си остана с чакането май.
отивам да цъкам overwatch
'cause HEROES NEVER DIE
http://pa1.narvii.com/6326/ed57e6fb31a088d5c07e8db34a1c38be43bc14a0_hq.gif
LoadRunner
06-19-2017, 20:31
приготвила съм си
but sill nothing.
това смазка на водна основа ли е?
ако не можеш да караш ски с папагала ще ти помогнем със сухите тренировки
Отговор 30 иърс лейтър: имам желание, ама не съм в София за жалост. Обаче днес много ме ядоса шибаният ми университет, а има голяма вероятност да си взема мъж от София, така че ако зарежа образованието по любов, ще се срещнем наесен! :D
А ти къде учиш (и град, и уни)?
Правя си файлове в quip.com (супер удобно е между другото, ако не съм споменавала досега, пробвайте го) - един за позитивни нещица и друг за цели и се ентусиазирам. Смятах да направя и един за негативни, но кака ми предложи да не го правя, защото така пак си затормозявам ума с негативното, макар целта на това начинание да е позитивна и засега ще го оставя така.
DarkTemplar
06-19-2017, 20:38
Понеделника да ти е петък, безценно =)
всеки ден ти е абитуриентски бал ;]
приготвила съм си
but sill nothing.
Това не го очаквах. Дори аз нямам в момента светена вода.
отне ми близо 19 години да разбера че спортът и медитацията помагат
чувствам се трансцендентално
smilegirl12
06-19-2017, 20:48
Това не го очаквах. Дори аз нямам в момента светена вода.
Срам и позор .. Тцтц
ти освен тук, другаде няма как да общуваш с някойРазкри ме Шерлок - затова вися тука всяка вечер.
Също като теб!
И Рънъра!
:D
нито от папагалчето
https://media.giphy.com/media/1hiVNxD34TpC0/giphy.gif#да-търсиш-под-вола-теле
(Само се опитва да ви провокира да пратите снимки - в действителност вашите неща не я интересуват.)
Гледай само да не е от тая вода, дето грозния си мие задника с нея всеки път.Това предупреждение от личен опит ли е :D?
Ама правилно казват хората, не питай старило, а патило 8)!
това смазка на водна основа ли е?
ако не можеш да караш ски с папагала ще ти помогнем със сухите тренировкиНа какво ще я учите - как да държи щеките ли :razz: ?
NomNomNom
06-19-2017, 20:50
по темата, баща ми всеки ден го блокват от някакви сайтове и рестартира рутера
последно е "приземявал" рут колева :Д
Срам и позор .. Тцтц
Свърши... Правих екзорсизъм.
smilegirl12
06-19-2017, 20:52
Свърши... Правих екзорсизъм.