PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46

tori
02-20-2020, 18:03
Тва с медицината още ми е интересно, но си прекъснах образованието и предпочитам да уча кино-грим. Анатомията и видеографията са в основата на адекватен (такъв) грим, да не кажа, че за мен специално дори не е толкова важно да мога да рисувам. За сега единствената алтернатива е да се занимавам със салонен в града, но отново - иска се портфолио или курс и портфолио.

ghostuser001
02-21-2020, 07:31
Дриймуолкър, ще споделиш ли публично, пред всички нас, как се чувстваш днес? :)

ghostuser001
02-22-2020, 00:39
Понякога имам чувството, че дриймуолкър като види мой коментар - се изприщва цялата. Сякаш ѝ бъркам в нервите, влизам ѝ под кожата и все подобни определения...

ghostuser001
02-22-2020, 12:29
:D :D :D :D :D :D :D

Имам удоволствието да ви съобщя, че съм избран за председател на Комитета по изпращане на Дриймуолкър. Създанията - расата, от която произлиза Дриймуолкър, осъществиха контакт със Земята и предадоха кратко, но точно съобщение: Искат си я обратно.. :D

Та сега съм натоварен да организирам в кратки срокове приемо-предаването на Дриймуолкър. :D

tori
02-25-2020, 19:18
Ей, на русенеца културата спрямо животни е тотално сбъркана. Дневно на разходка поне по петима тъпака ми препречват пътя и неадекватно скачат върху Джеки, за да му проверяват разтегливостта на ушите и опашката. Ей, днес пак същата - спряла съм се с приятел на тротоара, даже видя как го гушнах за поздрав, вижда грубата игра между познатия ми и кучето и посяга да пипа опашката на гадината. А тва, че е 20 кила със зацепило 4х4 и собствено мнение за нещата, не е важно. Тва, че може да строши орех с челюстите си, също не е важно. Че е правен да гони дивеч, пак не е важно. Никакви инстинкти за самосъхранение, ебасимус... Давай, дребен е, с висящи ушаци и пухляв - ще го мачкаме, без да питаме. Кога ли ще ми втръсне и ще напсувам някой, не знам. Ако има родители по фороня, да питам - на деца също така ли се радват непознатите?
Пак ме боли главата, но тоя път няма да пия хапчета, ами направо ще си лягам след малко. Трябва да ми отмине на тъмно и тихо.
Снощи си беше интересна вечер. Струва ми се, че явно не бях решила аз какво ще се прави. :дддд Не се оплаквам, де - забавлявах се много, а ми беше криво до преди да се видим. Щях да кажа, че може би трябва да го правим по-често, но по-скоро съм "не", щото имам известен опит в това точно... :ддд
Неделя се видяхме всички, цялата коНпанея. Много беше хубаво и искам пак, искам повече. Определено. Днес може би ще идат при него да го видят, с което нямам проблеми изобщо, защото той също има нужда от приятели. Даже е хубаво, че ни наглеждат и двамата, та да не стане някоя беля. Ще ми се да не се налагаше да ни наглеждат, а просто да си се виждаме всички на камара, както досега. Явно няма да стане.
Имам няколко неща на компютъра за портфолиото, но тези дни така и не мога да се взема в ръце достатъчно, за да ги оправя + не съм и тренирала от две седмици, което може би ще ми коства малко или много усилия следващият път. Обаче наистина съм уморена и нямам сили/енергия да мисля за това. В по-голямата част от деня искам да се завия през глава в леглото и да се сополивя. Днес си мислех - можеш да познаеш, че (уонаби) гримьор е тъжен, ако му намериш четките идеално измити, изсушени, подредени в калъфи и сресани. Иска ми се да мога да нарисувам на лицето си какво чувствам, но не мога да се наканя дори да подхвана боичките и основата. Не се справям добре последно време. Включително и нещо ми се случва с лицето, пак съм завъдила сухи участъци...

ghostuser001
02-26-2020, 21:59
@ХолиГолайтли, това ще ти е от полза, за да знаеш как да попълниш въпросника: https://youtu.be/ML14CiVgxs4

Говорят на български, така че няма да имаш проблем с попълването му, стига да следваш какво ти казват. :)

smilegirl12
02-26-2020, 22:58
Виждала съм работата ти и мисля, че си заслужава ...

ghostuser001
02-26-2020, 23:08
^ това предполагам не е за моят коментар, нали?

бтв: нахиленомомиче12, прости прямотата ми, но ми се струваш съмнителна.. Не знам защо - така го чувствам. Сякаш имаш и друг добре познат профил тук..

nevermorevon
02-27-2020, 23:46
Чуствам се стар вече xaxa

ghostuser001
02-28-2020, 20:35
Ей, дриймок, къде изчезна? Имаш лични от мен, на които следва да ми предоставиш отговори!

А да, за следващия ми рожден ден искам да ми подариш един оригинален такъв: https://youtu.be/VE_4zHNcieM

ghostuser001
02-29-2020, 13:03
Безпокоя се за дриймока.. :///
Някой има ли представа какво се случва с нея? Дали е добре? Дали скоро ще се завърне във форума?

fanton1
03-01-2020, 10:53
Безпокоя се за дриймока.. :///
Някой има ли представа какво се случва с нея? Дали е добре? Дали скоро ще се завърне във форума?

На тези въпроси има един начин за получаване на отговор... правиш ритуал за призоваване на Дрийма и АКО се появи я питаш лично.

ghostuser001
03-01-2020, 22:36
НомНомНом, къде си? Върни се в този умрел форум. :D Върни се и разкрий на всички тук тайната кой/коя в действителност е дриймуолкър. :)

Ти, Ном, си хакер номер едно! :)

Грозния
03-02-2020, 21:02
Да се върна ли...

https://i.pinimg.com/originals/c5/0f/68/c50f6864409dba4e1f1b8cb2729feca5.gif

...да не се ли върна...

ghostuser001
03-02-2020, 21:19
^ ти, НомНом, ли си? :)

ghostuser001
03-04-2020, 20:30
:(

НомНом не се е логвала тук от 9 месеца! :(

Как ли е? Добре ли е?

fanton1
03-04-2020, 22:57
Пиши я вече забравила за форума, повечето сме така.. Чудно къде ли се дяна форумния католик..

ghostuser001
03-04-2020, 23:01
Мани, днес едва я намерих във фейсбук..

Съкратила си е личното име и фамилията до 2-3 букви всяко.. Сега като я търсиш по този начин изкачат дузини китайки...

Но я намерих. И временно ми се приповдигна настроението. :)

fanton1
03-05-2020, 07:25
Хората все още ли ползват фейсбук ? :O
Newton ... Как ли беше.. форумния поп.. трябва да го намеря

ghostuser001
03-05-2020, 07:44
Ми, той е тук. Преди две седмици го мернах, че е писал..

бтв: дриймокът отново се покри... Ще взема да реша, че е някаква хищна дънна риба, която се заравя на дъното и атакува от засада.. Ей, хич не обича да отговаря на въпроси, но пък за сметка на това обожава да задава такива. :)

fanton1
03-09-2020, 07:35
Ми, той е тук. Преди две седмици го мернах, че е писал..

бтв: дриймокът отново се покри... Ще взема да реша, че е някаква хищна дънна риба, която се заравя на дъното и атакува от засада.. Ей, хич не обича да отговаря на въпроси, но пък за сметка на това обожава да задава такива. :)

Дриймчо е такава, на мен ми отговаря но с по 1-2 думи и то на избрани въпроси..
Трябва да го намеря newutona изскочиха доста въпроси относно него..

Btw ти кой си ? Ghostuser

ghostuser001
03-09-2020, 09:23
Аз съм ghostuser001. Това е напълно достатъчно. :)

Дриймокът е много повече от това, което повечето предполагат.

Но и тя е шантавела, като всички останали тук. :D

fanton1
03-09-2020, 11:48
Никой не казва че не е, но ми трябва попа :D
Едно бързо опело да направи.

inewton
03-09-2020, 18:24
Никой не казва че не е, но ми трябва попа :D
Едно бързо опело да направи.

Кога?! Колко даваш?

fanton1
03-09-2020, 21:43
Кога?! Колко даваш?

Така ли посрещаш познати ? Тцтцтц...
Къде се загуби Отче ?

inewton
03-10-2020, 11:02
Така ли посрещаш познати ? Тцтцтц...
Къде се загуби Отче ?

Tакава ми е природата.

Загубих се в дебрите на богопознанието.

tori
03-10-2020, 15:42
Начи, аз че исках гости - исках. Наистина! Ама чак пък до петък сутринтаааа... :ддд Малко предусещам, че ще си търся тая по-острата лъжица, та да си режа вените с нея, ебаси. Тцтцтц... А ако можеше само другите гости да се прниберат по-рано, не чак средата на следващия месец... :( Нищо, де - важното е да се видя и с двамата, нервите си някак ще ги закърпя, ако се протрият. :ддд
Все повече почва да не ми пука и почвам да свиквам, което е наистина странно. Явно ще се окаже прав, че най-лесното е да кажа "майната ти и майната му на всичко", вместо да си го слагам на сърце. Очаквах да започне да ми отминава доооста по-напред във времето.
Преди малко се разхождах с четириногата гъба, та си харесах една питбулка. Как може да ми станат толкова красиви, бе?! Искам си такову бебИ в нас да играе с Джеки... :3 Искам онази, дето си харесахме заедно, преди да се разделим. Знам, че е осиновена и е в София ама пък ще ида, ще я открадна да я нагушкам и така, пък! Мрън!

tori
03-20-2020, 20:50
Сори за дабъл поста.

Не помня някога да ми е било толкова скучно чак, наистина. Ако не са меменцата за генерала (хвала, ти баща, ти майка!) във фейса, да съм си заблъскала главата в някоя стена от тъпотия. Преди малко си позагледнах похотливо мръсните четки в кутията, а МРАЗЯ да си мия четките... :ддд Искам да мога да пия кафе с моите си хора и да си се занимавам с моите си неща, стига съм мухлясвала в нас, ебаси! Днес си позволих да направя по-дълга разходка с Куч до центъра и бях особено въодушевена, че непозната жена ме попита откъде да купи насипна кучешка храна - дадох и цели три възможности. Вярно, когато загубиш всякакви нормални контакти и започваш да оценяваш и малкото...
Онази вечер скъсах синджира за 2-3 часа и направо като слезе да ми отвори, се метнах на врата му и започнах да питам дали е истински, а той се напика да се хили. :ддд
От тук излиза и, че имам и повече време да оувъртинквам и да се депресирам. Странно, паник атаките намаляват, обаче. Вчера имах едно състояние преди, един вид, но отмина за час-два. Ама си е супер напредък, щото може би около 20тина дни не съм се чувствала като смачкано кенче от бира. Та за оувъртинкването - то си ми е любимо по дифолт, но в случая наистина ми минават буквално всякакви неща през главата и всякакви филми... Кой от кой по-грозни и нараняващи, обикновено. Затвърник съм на собственото си ужасно развинтено въображение, що се отнася до филми. Имам чувството, че пак ще вляза в периода на обърквация от преди 3-4 години. Не съм сигурна, че искам това. До преди да се коронясаме, можех да мърдам на кафе, разходка или нещо изобщо, сега всичко е затворено и си пия кафето сама, което е предпоставка за още по-голяма бъркотия.
От друга страна, тренировките с грима вървят блестящо. Неочаквано добре даже... Чудя се каква е уловката... А и бях похвалена... Нещо върви твърде добре, а никога не е било нова техника да я опукам за норматив, винаги вкарвам пот, кръв и сълзи, за да си изготвя адекватни стъпки за следване. Винаги се получава с цената на десетки пъти правене и триене. Защо сега от първия път?! От извънземни ли бях отвлечена, ебаси?! :ддд
На рдто си ше си духам свещичка, забита в мъфинче като по тъжните филми. Сега се замислих, че освен че идва, няма да мога да си почерпя компанията. :(
О, и днес засякох някакъв турски сериал по твто и видях една камара прекрасни кадри. :3333333 Замислих се - сигурно да снимаш турски сериал е болка в сапуна, но пък подобни кадри без боза и тъпотия ще да са били ръкоблудстване за операторите. :3

В заключение: 2020 досега не използва дори капчица лубрикант.

xXxAngerfisTxXx
03-23-2020, 10:55
Ставам сутринта, нещо не ми е добре, слагам термометъра - 38.2 ... 2 нурофена и падна засега.

anonymous1043668
03-23-2020, 17:28
Ставам сутринта, нещо не ми е добре, слагам термометъра - 38.2 ... 2 нурофена и падна засега.

Казах ти уее

Недей, че и ти ще се заразиш или ще се утрепеш от бачкане, и двата варианта не са оферта..

an7raks
03-24-2020, 19:36
Поздрав за всички коронясани
https://www.youtube.com/watch?v=sDf0IwXoOmY

tori
03-24-2020, 21:53
Поздрав за всички коронясани
https://www.youtube.com/watch?v=sDf0IwXoOmY
В предложени видях I drink alone - трябваше с тва да поздравиш.

an7raks
03-24-2020, 22:09
Мислих си го, то това беше предишната, дето слушах.

tori
03-24-2020, 22:19
Мислих си го, то това беше предишната, дето слушах.
Аз се ваксинирах с бащата тази вечер - прибра се изненадващо от командировка. Ама продължавам да си пия сама.

an7raks
03-26-2020, 22:09
Накратко - батак.
На дълго - всичко се обърна доста рязко. Бях започнал да градя някви сериозни планове и с тази идея даже си намерих работа на едно място, търсих квартири и чудеса... Нямам намерение да си губя повече време в неща, в които явно не ме бива, та пак ще видя за работа с постоянни пътувания и ще поживея някоя друга година по пътищата и хотелите с раничката на гърба. Преди това ще изхарча бая от спестяванията, за да си позволе поне месец само и единствено в каране. Времето, в което не съм се задържал за повече от два дни в един град ми беше най-спокойно и леко. Без планове и ангажименти даже за 3 дни напред, просто си свършваш работата, пътуваш, прибираш се в хотела, пиеш две - три водки във ваната(ако има) и на другия ден пак, ама на ново място.

Ivaaaaa
03-31-2020, 19:37
Ибупрофенът е непрепоръчителен точно сега да се приема с оглед пандемията, защото ако човек не е тестван (неколкократно) не можем да изключим коронавирус. И нз що казват само ибупрофен като всички нспвл са на същия принцип и те като цяло са нот уъртит да ги приемаш заа... каквото и да е, ако ме питате. Много голяма злоупотреба с лекарства, добавки и тн. Ще ги видим всички откачалки след време пълни с камъни в бъбреците от конските дози вит Ц. Пфу, хората са луди, адки тъпи и сегашният момент ме убеди с голяма сила в това. Чак не очаквах колко малоумни, панирани и недисциплинирани са всички. Повръща ми се. Не харесвам хора и не искам да виждам.

anonymous1043668
04-01-2020, 08:24
Пфу, хората са луди, адки тъпи и сегашният момент ме убеди с голяма сила в това. Чак не очаквах колко малоумни, панирани и недисциплинирани са всички.

Вината е на медиите! Те всяха паника, защото не спряха да говорят за това - по цял ден всеки ден, аз заради това нямам телевизор.

Повръща ми се. Не харесвам хора и не искам да виждам

Преди те попитаха на такъв подобен коментар защо си започнала да следваш медицина. И аз се питам същото. Очевидно мразиш хорската маса (не, че те обвинявам де), но нали призванието на един лекар е да спасява животи, защото изпитва състрадание към хората? Може и аз да не си обяснявам нещо както трябва,но е доста необичайно..

С тази карантина няма да видиш дори и да искаш, не се притеснявай..

EDIT; След като толкова се гнусиш от хората как изобщо комуникираш със себеподобни? Приятели, семейство, съученици, приятел/ка? Предполагам, че са хора..

TrollFactory
04-02-2020, 08:21
Да, настръхват ми косите при този пример (а не съм го забелязвал само в 1 - 2 коментара), защото действително има хора, които стават медици, защото така са по-близко до фалшивата представа за себе си, че са бог и могат да определят кой да живее и кой не. Има много примери по света за случаи на "лекарски грешки" на лекари оперирани от съвест и в пълното си съзнание какво извършват. После само се казва "лекарите го сбъркаха" и дотам. Само потърси в google "лекар убийство упойка" и ще видиш колко много резултати ще ти даде. Здравната система привлича както много действително добри хора, така и много скрити психопати. Разбира се обаче това са само "градски легенди", нали? Дали?...

anonymous1043668
04-02-2020, 09:22
Това е много притеснително. Мисълта,че човека, който отговаря за живота ми е мизантроп, е хубава амбиция никога да не се налага да влизам в болница. Ами лекарите които лекуват/занимават с малки деца? Онези медицински сестри дето убиват новородени в болниците? Ами за възрастните хора с увреждания? Ще е редно всеки лекар да мине през психически преглед преди да му се възложат пациенти. Хора като Ivaaaaa не трябва да им се поверява живот. Притеснявам се, че един ден моят живот или този на мои близки ще е в нейните ръце.

dreamwalker
04-02-2020, 12:14
Това, че е мизантроп, не означава задължително, че ще те убие или че ще те третира като боклук.

anonymous1043668
04-02-2020, 13:13
Това, че е мизантроп, не означава задължително, че ще те убие или че ще те третира като боклук.

"Мизантропията (от гръцки μίσος [misos] - „омраза“ y άνθρωπος [anthropos] – „човек“) е социална и психологическа тенденция, характеризирана от една обща антипатия към човечеството. Не представлява отегчение от определени хора, а омраза или враждебност към чертите, споделени от цялото човечество."
(Източник: Wikipedia)

Защо би спасил нещо, което мразиш? Няма никаква логика. Ако примерно човек мрази кучета, няма да спаси едно умиращо куче, защото го мрази, защото иска то да умре и ще изпита удоволствие от неговата смърт. Така работи омразата.

В случая на Ivaaaaa, въпросният човек, който мрази кучета е станал ветеринар, най-вероятно да убива кучетата и да казва на стопаните, че до тук са му силите, предположение, че въпросното лице не е психически добре.

tori
04-02-2020, 13:41
Изяждам си теглото в шоколад и сладко и рева на реклами. Добре, че не се виждам с никого, извън вкъщи, щото някой може да ме тресне с нещо тежко, евтино и държавно. :ддд
Имаме една камара плодове, които трябва да изядем, преди да са станали на ракия, та сме намислили плодова салата. :333 С много сметана, мед, шоколад, някакви ядки и шоколадови пурички. :3333333333 Умирам за сладко в момента, наистина... Отдавна не е било чак така.
И наистина спя супер странно тези дни - все тъпотии се сънуват, бъркам сън и реалност и се будя през половин час. Тва не е нормално и не е ок. Ако се уморя достатъчно, дали ще спя както трябва - тези дни наистина нио не върша, щото няма кво точно да се прави, освен да кибича в нас и да си правя тренировки с грима. Даже не мога да разхождам гада както трябва, а само в квартала. Поне си намери две улични приятелчета, та си играят, когато се засечем. Пък и довечера имам една уговорка, за да скъсам синджира, може пък и това да ми помогне малко да спя като света.
Наскоро четох статия за пъник-пазаруването и в частност това с тоалетната хартия. Не мога да повярвам, че на масата им е по-спокойно, ако имат пакети с тоалетна хартия вкъщи... Що за тъпа логика?!
Обмислям довечера, преди да ида да правя глупости, да се ваксинирам - хем имам един неотворен скоч в шкафа с благинките. Не, че съм скоч-гърл ама... Айриша е по-топ, но все пак си трябва смяна малко.
Снощи щях да съдийствам на музикален дует, така и не стана, а щеше да е фън. :( Всяка активност вкъщи ми е един вид мила, любима и забавна. :ддд Обмислях да извадя пъзелите, дето ги има в нас, но всичко е редено по хиляда пъти и вече ми е толкова тъпо, че няма накъде. Имаше един легендарен пъзел, дето баща ми го мрънка още, че трябва да подхвана, но така и не го намирам. А и книги не си харесвам, щото всичко е тъпа романтика... Трябва да прегледам Читанка за електронни някакви неща, дето са интересни, макар да си рискувам очите на компютъра.
Наскоро имах интересен разговор по телефона. Не знам какво мисля по въпроса, всъщност, освен, че човека беше много пиян. :ддд

dreamwalker
04-02-2020, 14:24
"Мизантропията (от гръцки μίσος [misos] - „омраза“ y άνθρωπος [anthropos] – „човек“) е социална и психологическа тенденция, характеризирана от една обща антипатия към човечеството. Не представлява отегчение от определени хора, а омраза или враждебност към чертите, споделени от цялото човечество."

Защо би спасил нещо, което мразиш? Няма никаква логика. Ако примерно човек мрази кучета, няма да спаси едно умиращо куче, защото го мрази, защото иска то да умре и ще изпита удоволствие от неговата смърт. Така работи омразата.

В случая на Ivaaaaa, въпросният човек, който мрази кучета е станал ветеринар, най-вероятно да убива кучетата и да казва на стопаните, че до тук са му силите, предположение, че въпросното лице не е психически добре.

Това е твоето мнение.

anonymous1043668
04-02-2020, 14:33
Това е твоето мнение.

Да, е?

Всеки твой пост става все по-неадекватен :?

dreamwalker
04-02-2020, 16:03
Да, е?

Всеки твой пост става все по-неадекватен :?

Научи ме как да пиша свръхадекватни постове като твоите, о, интелектуален титан на тийнпроблем.

anastacia89
04-02-2020, 18:07
Добре че работя, че иначе депресията ще ми еба мамата. А и все ми се спи ;D

anonymous1043668
04-02-2020, 18:35
Поради някаква причина dreamwalker идва от нищото и започва да се заяжда/спори с мен без никакъв адекватен аргумент. Защо? Злобееш ли? И за какво по-точно, като не правя нищо извън правата си, като да изказвам мнение?

А преди уж останахме с добри чувства, защо съскаш на някой като мен? Тоя дето задава твърде неудобни въпроси и хората ги отбягват като defender, tori, kinspel и някои fake потребители?

В опита си да разшифровам твоите публикации най-много ще получа мозъчен тумор.

changemymind_1
04-02-2020, 18:36

Как обясняваш тогава дейността на адвокатите? Не е задължително да харесваш човека, за да си свършиш работата.

anonymous1043668
04-02-2020, 19:06
Как обясняваш тогава дейността на адвокатите? Не е задължително да харесваш човека, за да си свършиш работата.

Целта на адвоката е да защитава клиента си, без значение дали на адвоката му харесва или не. Налага им се да загърбят моралните си принципи и емоции за да си свършат работата. Адвокатът не е професия за справедливи личности.

Но лекар би била професия за хора с човешка солидарност (от морална гледна точка). Би било нормално движещата им сила е да искат да спасят човека. Ако някой лекар не лекува правилно на него може да му се размине, под обяснението "Направих/ме каквото можахме".

Krokopotam
04-02-2020, 19:24
Въпросното същество никого не мрази и никого не обича, то няма чувства. И работи за пари, разбира се.

changemymind_1
04-02-2020, 19:36
Целта на адвоката е да защитава клиента си, без значение дали на адвоката му харесва или не. Налага им се да загърбят моралните си принципи и емоции за да си свършат работата. Адвокатът не е професия за справедливи личности.

Но лекар би била професия за хора с човешка солидарност (от морална гледна точка). Би било нормално движещата им сила е да искат да спасят човека. Ако някой лекар не лекува правилно на него може да му се размине, под обяснението "Направих/ме каквото можахме".
Приликата е, че лекарят и адвокатът са професионалисти, които не трябва да позволяват на емоциите да влияят на работата им. Адвокатът е наясно, че защитава престъпник, но дори и най-големите престъпници имат право на защита. Това не прави адвокатът несправедлив, просто си изпълнява задълженията. По твоята логика лекарите не трябваше да спасяват хора от вражеските войски по време на война. Или не трябваше дори да опитват да спасяват поредния пиян шофьор, който е предизвикал верижна катастрофа. За добро или лошо, светът не работи така.

anonymous1043668
04-02-2020, 19:50
Приликата е, че лекарят и адвокатът са професионалисти, които не трябва да позволяват на емоциите да влияят на работата им. Адвокатът е наясно, че защитава престъпник, но дори и най-големите престъпници имат право на защита. Това не прави адвокатът несправедлив, просто си изпълнява задълженията. По твоята логика лекарите не трябваше да спасяват хора от вражеските войски по време на война. Или не трябваше дори да опитват да спасяват поредния пиян шофьор, който е предизвикал верижна катастрофа. За добро или лошо, светът не работи така.

Обясни защо Ivaaaaa следва медицина след като е мизантроп? Каква е нейната мотивация? Пари?

changemymind_1
04-02-2020, 19:54
Обясни защо Ivaaaaa следва медицина след като е мизантроп? Каква е нейната мотивация? Пари?
Не ме бърка, стига да си върши работата.

Krokopotam
04-02-2020, 20:43
Ива цял живот си има работа с първобитни и е съвсем закономерно да е мизантропка, тъй като за разлика от тях има чувства.

Грозния
04-02-2020, 22:01
Накратко - батак.
На дълго - всичко се обърна доста рязко. Бях започнал да градя някви сериозни планове и с тази идея даже си намерих работа на едно място, търсих квартири и чудеса... Нямам намерение да си губя повече време в неща, в които явно не ме бива, та пак ще видя за работа с постоянни пътувания и ще поживея някоя друга година по пътищата и хотелите с раничката на гърба. Преди това ще изхарча бая от спестяванията, за да си позволе поне месец само и единствено в каране. Времето, в което не съм се задържал за повече от два дни в един град ми беше най-спокойно и леко. Без планове и ангажименти даже за 3 дни напред, просто си свършваш работата, пътуваш, прибираш се в хотела, пиеш две - три водки във ваната(ако има) и на другия ден пак, ама на ново място.Ооо Турксчо... какво те накара да се върнеш тук? :D
Ти за какви пътуввания бълнуваш баш сега?

Повръща ми се. Не харесвам хора и не искам да виждам.Тогава защо не отидеш да живееш в гората, без хора?
Сигурно за това не можеш да си намериш мъж! :D

Да, настръхват ми косите при този пример (а не съм го забелязвал само в 1 - 2 коментара), защото действително има хора, които стават медици, защото така са по-близко до фалшивата представа за себе си, че са бог и могат да определят кой да живее и кой не. Юфката е точно такава! Има незаслужено високо мнение за себе си и се изживява като "аз съм специална, но няма кой да го оцени"! Затова е сама като куковица!

Хора като Ivaaaaa не трябва да им се поверява живот. Съгласен!

Ivaaaaa
04-02-2020, 22:10
Много е лесно да пишеш от вкъщи, без социален контакт, без отговорност, без сблъсък с характер(опатии), изявяващи се най-основно в арогантност. Не знам колко от вас изобщо работят (с хора) от абсолютно всяка прослойка от едно общество, които много често поради безмерната си абсолютна и неприкосновена тъпота са виновни за състоянието, в което пристигат. Хора с прекалено идилична/идеалестична представа за медицина, постъпвайки в болницата изгарят. Всяко цветно, чисто и невинно дори нещо в този човек бива поругавано от помията на хората. И след това не стават за нищо. Някои от нищото прогресират в това, което трябва - да не влагаш чувства, емоции, а просто да си свършиш работата, защото когато еуфорията на състраданието или пък обидата те тресе, не можеш да мислиш, не можеш да действаш и в такъв случай такъв човек наистина да не ти е лекар. Fools.

Ivaaaaa
04-02-2020, 22:13
Имам си гадже, богаташ е. Печели повече от всички ви заедно. Хехе.

Грозния
04-02-2020, 22:21
Не знам колко от вас изобщо работят (с хора) от абсолютно всяка прослойка от едно общество, Кукле, не си само ти дето работиш с хора!
Само не знам с тоя твой характер как някой от хората с които работиш не ти е скочил на бой! :D

Имам си гадже, богаташ е. Печели повече от всички ви заедно. Хехе.Хехе
И двамата знаем че не е така! :) Защо да се лъжем излишно!?

anonymous1043668
04-02-2020, 23:06
Много е лесно да пишеш от вкъщи, без социален контакт, без отговорност, без сблъсък с характер(опатии), изявяващи се най-основно в арогантност.

Нали!? Лесно е! До момента, в който не им кажеш цената на поръчката..

Не знам колко от вас изобщо работят (с хора) от абсолютно всяка прослойка от едно общество, които много често поради безмерната си абсолютна и неприкосновена тъпота са виновни за състоянието, в което пристигат.

Ма ти сама си си виновна, да не си учила за това, сега ще лекуваш и ще се срещаш с всякакви болни хора на живо без значение дали ти харесва или не. Какват ръчица пипала, такваз гъзица носила. Как ще лекуваш хората през компютър?

Хора с прекалено идилична/идеалестична представа за медицина, постъпвайки в болницата изгарят. Всяко цветно, чисто и невинно дори нещо в този човек бива поругавано от помията на хората. И след това не стават за нищо. Някои от нищото прогресират в това, което трябва - да не влагаш чувства, емоции, а просто да си свършиш работата, защото когато еуфорията на състраданието или пък обидата те тресе, не можеш да мислиш, не можеш да действаш и в такъв случай такъв човек наистина да не ти е лекар.

Вината, не е на медицината, че някои лица не са имали реална и трезва преценка с какво ще се занимават, работата винаги жегва малко или много новопостъпилите, преди един лекар каза (не мога точно да си спомня)
"Да си лекар не значи, че ще си с лъскавата престила и милионите в джоба. Ще има кръв, ще повръщат върху тебе и ще умират хора."
Колкото и да си дебилясъл, все пак ти е нужна вътрешна мотивация, ако не то си я имал в началото. Въпросът е каква е - а отнемаш живот или да спасяваш живот?

Дълбоко се съмнявам, че този твой чичак е реален. То кой ще стои със доктор психо като теб, ако не да му служиш като салфетка

Другия вариант е да е БИЛ реален, до момента в който не си му била една перманентна упойка.

Ако хипотетично приемем, че изкарва повече пари от мен, тъй като аз рисувам (и нека да си го признаем - работя в самотна среда пред компютъра, за която би убила да си), то не е и капка по-талантлив и надарен от мен! 8)

fire_magic
04-02-2020, 23:49
колко е нормалният пулс в покой?
на някои места пише, че и 100 е нормален...?
аз на около 100 и нагоре вече откачам :@

tori
04-03-2020, 09:39
Тоя дето задава твърде неудобни въпроси и хората ги отбягват като defender, tori, kinspel и някои fake потребители?

Не мога да разбера що си мислиш, че някой е длъжен да ти отговаря на въпросите изобщо... Говориш за търсене на внимание, а ти си тая, дето се ровичка по чужди постове и се хапе и сърди, ако не и отговорят.

TrollFactory
04-03-2020, 10:03

Използвам момента, за да напомня за тази хубава тема! :) 8)

http://teenproblem.net/forum/showthread.php/590381-ВЕЧНИЯТ-ВЪПРОС-Каква-е-цената-на-любовта

Много е смешно, как госпожицата обяснява колко е богато гаджето й. Забележете, няма нещо друго, което биха казали нормалните влюбени момичета като например "страхотен е, много го обичам и той много ме обича!", а веднага колко е богат. Ако това е първото, което можеш да изтъкнеш за човека до теб, значи или не си с правилния човек, или ако действително това е всичко, за което мечтаеш, то си много кофти сноб без душа и без истинска любов... Това води от своя страна до много личностни проблеми като злоба, завист, омраза към хората и т.н. А това от своя страна води до порочен кръг и вечно самообвинение и автоагресия, която в крайна сметка води то съсипване на здравето и преждевременен житейски край.

То не е смешно, то е жалко, даже ТЪЖНО!... И така градацията отива все на изток. Такива хора обикновено имат най-нещастния живот и го завършват сами, в сълзи и с чашката и коктеилите с антидепресанти.

Ах, как обичам да бъда онлайн терапевт! 8)

anonymous1043668
04-03-2020, 10:15
Не мога да разбера що си мислиш, че някой е длъжен да ти отговаря на въпросите изобщо... Говориш за търсене на внимание, а ти си тая, дето се ровичка по чужди постове и се хапе и сърди, ако не и отговорят.

Разбира се, че не си. Но де да знам, смятам, че е нормално ако ти зададат въпрос да му отговориш или поне да кажеш, че не искаш да отговаряш/не те интересува. Иначе изглеждаш виновна или се криеш като мишка.

Но ако си мислиш, че си твърде велика и никой не може да те притеснява, съжалявам, но не е така. Никой не е специален, нито аз, нито ти.

Какво търсене на внимание? Питам, защото искам да знам. А ти не спираш да си пускаш онлайн статуса в занемарен форум, защо не напишеш тази информация в бележки на телефона си примерно? Аз ли наистина търся внимание или ти?

Аз винаги отговарям на въпроси, стига да не издават лична информация.

tori
04-03-2020, 11:00
Разбира се, че не си. Но де да знам, смятам, че е нормално ако ти зададат въпрос да му отговориш или поне да кажеш, че не искаш да отговаряш/не те интересува. Иначе изглеждаш виновна или се криеш като мишка.

Но ако си мислиш, че си твърде велика и никой не може да те притеснява, съжалявам, но не е така. Никой не е специален, нито аз, нито ти.

Какво търсене на внимание? Питам, защото искам да знам. А ти не спираш да си пускаш онлайн статуса в занемарен форум, защо не напишеш тази информация в бележки на телефона си примерно? Аз ли наистина търся внимание или ти?

Шеймваш някой, дето споделя неща, а после го шеймваш пак, че не споделя, каквото на теб ти се чете. Ако някой от споменатите имаше нужда от точно твоето внимание, не мислиш ли, че още от първия път щеше да ти отговаря на въпросите и да чака още от тях?
По тая логика с бележката в телефона, ти също можеш да си пишеш въпросите в бележка на телефона. Същото е и успеха ти пак ще е същия.

Пък тоя така "пропаднал форум", дето го мрънкате всички колко е зле, всички го напускате и след няколко месеца пак се връщате. Явно не е чак толкова пропаднал, щом пак ви събира да джафкате.

tori
04-03-2020, 11:00

Шеймваш някой, дето споделя неща, а после го шеймваш пак, че не споделя, каквото на теб ти се чете. Ако някой от споменатите имаше нужда от точно твоето внимание, не мислиш ли, че още от първия път щеше да ти отговаря на въпросите и да чака още от тях?
По тая логика с бележката в телефона, ти също можеш да си пишеш въпросите в бележка на телефона. Същото е и успеха ти пак ще е същия.

Пък тоя така "пропаднал форум", дето го мрънкате всички колко е зле, всички го напускате и след няколко месеца пак се връщате. Явно не е чак толкова пропаднал, щом пак ви събира да джафкате.

TrollFactory
04-03-2020, 11:44
Шеймваш някой, дето споделя неща, а после го шеймваш пак, че не споделя, каквото на теб ти се чете.
Шеймингът е форма на забавление и предполагам на всеки с капацитет за това е ясно, че случващото се тук не отразява действителността на 100%.

Ако си спала последните няколко месеца може би си пропуснала "голямата новина", че всички трябва да си стоят повече вкъщи. Едва ли (поне за 3ма от пишещите тук) щяхме да се върнем поради някаква друга причина. Тя и ивата не беше писала и нали по нейни думи е "много интелигентна и заможна над средното и всички останали са нищожества", защо се е върнала да пише? Нали би трябвало да си има достатъчно извисени неплебейски занимания, че да не й трябва да се връща тук, сред пълчища от незаслужаващи нейната светлина низши създания като нас, пишещите в този фоум? Ако не й беше станала адвокат, нямаше да се вкараш и в шейминг играта. Тук всеки те знае, че пишеш само за Шаро и какво сте яли и колко бързо ти се е наложило да ви прибраш вкъщи и надали щеше да бъдеш и отразена и да се чувстваш и ти специална като потърпевша (нещо, което мисля, че сама съзнателно искаше да ти се случи, за да получиш поне малко внимание и затова се заби неканена между стрелите). Освен това човекът, когато защитаваш не мисля, че заслужава подкрепата ти, защото и теб те слага в категорията "всички останали, които са под мен"... Поне да беше за човек, за когото си заслужава да се хабиш...

anonymous1043668
04-03-2020, 11:47
Шеймваш някой, дето споделя неща, а после го шеймваш пак, че не споделя, каквото на теб ти се чете.

Shame-вам хората, които не се държат адекватно и очевидно не знаят как да проведат един разговор, иронично на бедния по физически социални контакти човек какъвто съм аз, се оказа че имам повече топки да отговарям на въпроси (стига да не ме питат за лична информация).

Ако някой от споменатите имаше нужда от точно твоето внимание, не мислиш ли, че още от първия път щеше да ти отговаря на въпросите и да чака още от тях?

Грам не ми пука, дали искат внимание от мен или не, въпросът е, че би било редно да отговориш на въпрос към теб, дори и отговора е "Не искам да ти отговарям". Предполагам, че зависи как са те възпитали, няма как да са те възпитали така и да очаквам иначе. Помагаш ми да си направя лоши изводи за теб.

Те от своя страна като ми зададат въпроси без да отговорят на моите, добре ли постъпват? Не, разбира се.

Онлайн статус във форум =/= въпрос. Този форум би бил по-полезен като потребителите комуникират, включително задавайки си въпроси, а не като го ползват за алтернатива на Facebook, както ти правиш, поради все още неизвестни причини. Но сигурно отговорът ти ще бъде подобен на: "Не съм длъжна да ти се обяснявам".

Под карантината често кибича тук, но ти имаш описания по-горе от теб навик да се показваш и изчезваш в рамките на няколко месеца. Присмял се хърбел на щърбел.

Krokopotam
04-03-2020, 11:52
Тя е VIP и си има спикер. Мнението и за мен не е важно. Просто без нея няма родина.

anonymous1043668
04-03-2020, 11:56
Шеймингът е форма на забавление и предполагам на всеки с капацитет за това е ясно, че случващото се тук не отразява действителността на 100%.

Не знам за останалите, но аз изключително се забавлявам :D

Тук всеки те знае, че пишеш само за Шаро и какво сте яли и колко бързо ти се е наложило да ви прибраш вкъщи и надали щеше да бъдеш и отразена и да се чувстваш и ти специална като потърпевша (нещо, което мисля, че сама съзнателно искаше да ти се случи, за да получиш поне малко внимание и затова се заби неканена между стрелите). Освен това човекът, когато защитаваш не мисля, че заслужава подкрепата ти, защото и теб те слага в категорията "всички останали, които са под мен"... Поне да беше за човек, за когото си заслужава да се хабиш...

Публикациите на tori са напълно нефункционални дори и от основната им идея - за четене. Всички хиляди статуси са почти едни и същи, че и са написани с гнусен селяшки диалект, което ги прави още по-отблъскващи и лесно губещи интерес.

tori
04-03-2020, 12:11
Аз поне не мрънкам, че фороня е тотал щета от тъпотия, когато се върна, за разлика от една камара незадоволени от живота си хора.
И не знам колко пъти требе някой да ви посочи какво пише в заглавието, а именно "ДНЕВНИК:Как се чувствате?". Пак казвам, та белким го прочетете и разберете баш къ си требе... Ама то от край време четенето с разбиране си е сложна материя и не се очаква от всеки да го владее. От край време, преди да се появи всеки един от мрънкачите, тази тема се ползваше за точно това, за което я ползвам аз, антракс, холи, ива и който там мрънкате. Като нещо не ви харесва, можете да не четете, да не задавате въпроси, да не гоните потребители по темите. Няма да сте тия, дето ще променят правилата или тези, по чието усмотрение би се въртял света. От ничий задник не се подава земната ос.

Krokopotam
04-03-2020, 12:30
Аз пък мисля, че централата на ООН трябва да се премести на Южния полюс. С помощта на събирателни лещи лако ще разтопим снега. Победата ще е за Юга. Трябва само да изградим шатра, ледена пързалка, общежития за дипломатите и спа-център. Един нов бял град на необвързаните.

TrollFactory
04-03-2020, 12:41
Пак казвам, та белким го прочетете и разберете баш къ си требе...
!

Публикациите на tori са напълно нефункционални дори и от основната им идея - за четене. Всички хиляди статуси са почти едни и същи, че и са написани с гнусен селяшки диалект, което ги прави още по-отблъскващи и лесно губещи интерес.

Браво за добрият анализ, Фъзи! Точно в десетката!

Много е смешно като точно са ти казали нещо и ти го затвърждаваш, а може би дори неумишлено!

Ама то от край време четенето с разбиране си е сложна материя и не се очаква от всеки да го владее.

Добре че си ти да ни светнеш как е "от край време" и колко добре владееш базовата човешка функция, която всяко човешко същество завършило 1ви клас може да прави! Ти можеш да ЧЕТЕШ, уоу!

От край време, преди да се появи всеки един от мрънкачите, тази тема се ползваше за точно това, за което я ползвам аз, антракс, холи, ива и който там мрънкате.

Така като ти гледам постингите ти в тази тема, май ти мрънкаш кой за какво ползва темата. След като това е публичен чат, настоящата тема е за всеки независимо какво иска да изрази и дали на теб ти харесва или не. Както никой не те е спрял да пишеш за интересния си живот, така и никой не можеш да спреш да чете и свободно да изрази според съвестта си какво мисли за това, което случайно е прочел от теб.

Като нещо не ви харесва, можете да не четете, да не задавате въпроси, да не гоните потребители по темите. Няма да сте тия, дето ще променят правилата или тези, по чието усмотрение би се въртял света. От ничий задник не се подава земната ос.
Никой не е тръгнал да гони никого по темите. Много ти се иска май някой друг освен домашният ти любимец да бяга зад това, което се вижда на гърба ти и сравнявни добре, че по размери има големината на земната ос. :D
Искрено се забавлявам днес! :D

пп. Насериозно ли взимаш нещата?

anonymous1043668
04-03-2020, 12:43
Аз поне не мрънкам, че фороня е тотал щета от тъпотия, когато се върна, за разлика от една камара незадоволени от живота си хора.

И ти като примерен потребител реши да напишеш един изключително добре сформиран пост, да внесеш малко цвят в живота на незадоволените хора.

И не знам колко пъти требе някой да ви посочи какво пише в заглавието, а именно "ДНЕВНИК:Как се чувствате?".

Преди време те попитах нещо толкова просто, но ти трябваше да се правиш на интересна и със свръхсили да избягваш моите въпроси. Ако беше отговорила никой нямаше да те притеснява, защото щеше да си доказала позицията си,дори и отговора ти да беше "Няма да ти отговоря" ! :?

Обясни какво разбираш под темата "ДНЕВНИК: Как се чувствате?".
Това като онлайн дневник ли го водиш? Така ли останалите потребители ли трябва да го възприемат?

Не възприемай това като нападка. Това го правя от чисто любопитство без лоши намерения и съм сигурна, че ако отговориш ще избегнеш бъдещи негативни коментари спрямо другите потребители..

От край време, преди да се появи всеки един от мрънкачите, тази тема се ползваше за точно това, за което я ползвам аз, антракс, холи, ива и който там мрънкате. Като нещо не ви харесва, можете да не четете, да не задавате въпроси, да не гоните потребители по темите. Няма да сте тия, дето ще променят правилата или тези, по чието усмотрение би се въртял света.

Да така БЕШЕ, но сега лицето на форума, коренно се е променило, нито модераторите, нито потребителите са същите, и вече никой не остана! Holly я няма, Ivaaaaa и an7raks в този момент са се появили след много дълго отсъствие, само ти не спря да спамиш тази тема, от колко години не си обръщала внимание на управлението на форума? Не си в час с нещата, tori.

От ничий задник не се подава земната ос.
Интересно, че го казваш, защото претендираш, че като си "завладяла" една тема, си се нагърбила с тежкото бреме да върнеш форума към старите му години..

anonymous1043668
04-03-2020, 12:53
Браво за добрият анализ, Фъзи! Точно в десетката!

Много е смешно като точно са ти казали нещо и ти го затвърждаваш, а може би дори неумишлено!

Благодаря ти! :)

Честно казано не мога да преценя дали е умишлено или не, но е неизменна част от речника на tori.

Искрено се забавлявам днес! :D

Аз също, добре е че понякога има такива случки тук, за да ме забавляват! :D

tori
04-03-2020, 13:14
Интересно, че го казваш, защото претендираш, че като си "завладяла" една тема, си се нагърбила с тежкото бреме да върнеш форума към старите му години..
"Завладяла съм тема" - да, пратих трите дракона на Денерис, Неопетнените, Вторите синове, дотраките, камара северняци и Джон Сноу да ми завладеят царството на дневника...
Пък един станиол завива шоколад в мармот...

Грозния
04-03-2020, 13:15
https://media1.tenor.com/images/bcb0ec9403961efcf788150064b9553e/tenor.gif?itemid=11789692

Само ви показвам как да си миете по-добре ръцете в тая епидемия! :razz:

dreamwalker
04-03-2020, 15:54
Поради някаква причина dreamwalker идва от нищото и започва да се заяжда/спори с мен без никакъв адекватен аргумент. Защо? Злобееш ли? И за какво по-точно, като не правя нищо извън правата си, като да изказвам мнение?

А преди уж останахме с добри чувства, защо съскаш на някой като мен? Тоя дето задава твърде неудобни въпроси и хората ги отбягват като defender, tori, kinspel и някои fake потребители?

В опита си да разшифровам твоите публикации най-много ще получа мозъчен тумор.

На колко години си. Моля те, нека не си на повече от 13.

changemymind_1
04-03-2020, 17:24
https://media1.tenor.com/images/bcb0ec9403961efcf788150064b9553e/tenor.gif?itemid=11789692

Само ви показвам как да си миете по-добре ръцете в тая епидемия! :razz:

сега като сме почнали :D
https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/617/jew_basic.jpg

Ivaaaaa
04-04-2020, 09:33
Как не ви е срам, бе, комплексирани нещастници? Затова не харесвам хора - защото повечето са като вас: злобни, завистливи, мързеливи, комплексирани и безкрайно кухи. Или само аз живея с грешна представа за света, че хората са добри и мили същества. Ми, не. Вие сте очевидната извадка. Имате ли представа колко нощи не съм спала, за да уча, работя докато вие мишкарувате в интернет? Имате ли представа, че от години аз отделям от времето си всеки божи ден да надграждам знанията си? От много време животът ми е едно безкрайно изтощаващо учене и още по-изтощаваща работа, но аз съм си го избрала. И го обожавам. С какво вие сте помогнали на света? Колко живота сте спасили? Колко хора са ви благодарили? На колко хора сте помогнали с лекарства, храна и тн.? Не знаете нищо за мен. Хейтите ме, защото макар да не ме познавате имате усещането, че ви превъзхождам и това ви комплексира черните дребни душички. Наистина ли не розбрахте иронията? Не видяхте ли какво написа грозното същество преди поста ми за богатото гадже? Истината е, че да - имам богато гадже, който е постигнал всичко с много ум и работа (сам) и да имам и сравнително добре обезпечено семейство. Ако реша мога да не се занимавам с учене, кариера, будуване през нощите, но никога не бих го направила, защото ми пука и искам животът ми да има смисъл. Можете ли да кажете същото за вас? Животът на един бъдещ медик през първото десетилетие от образованието му е мачкане, бачкане и никакви пари в джоба. Наистина не заслужавате нищо.

an7raks
04-04-2020, 09:42
Ива има гаджеее, Ива има гаджеее...
Иве, няма как да избягаш от фактите. Грозния те познава по-добре от всеки друг, той познава всички ни и винаги говори само с ФАКТИ.

Krokopotam
04-04-2020, 10:53
22. Ива, ти си земноводно, хибрид, от Новата раса, индигово дете. Когато телепатията ти започне да се развива ще станеш много разсеяна. Трябва да внимаваш постоянно, защото има кметове и агенти по улиците. Моля те!

На тази планета вие сте най-уязвимите и най-често избират вас за жертви:

https://www.youtube.com/watch?v=Sz3LtbDXPWQ

К

dreamwalker
04-04-2020, 11:05
Как не ви е срам, бе, комплексирани нещастници? Затова не харесвам хора - защото повечето са като вас: злобни, завистливи, мързеливи, комплексирани и безкрайно кухи. Или само аз живея с грешна представа за света, че хората са добри и мили същества. Ми, не. Вие сте очевидната извадка. Имате ли представа колко нощи не съм спала, за да уча, работя докато вие мишкарувате в интернет? Имате ли представа, че от години аз отделям от времето си всеки божи ден да надграждам знанията си? От много време животът ми е едно безкрайно изтощаващо учене и още по-изтощаваща работа, но аз съм си го избрала. И го обожавам. С какво вие сте помогнали на света? Колко живота сте спасили? Колко хора са ви благодарили? На колко хора сте помогнали с лекарства, храна и тн.? Не знаете нищо за мен. Хейтите ме, защото макар да не ме познавате имате усещането, че ви превъзхождам и това ви комплексира черните дребни душички. Наистина ли не розбрахте иронията? Не видяхте ли какво написа грозното същество преди поста ми за богатото гадже? Истината е, че да - имам богато гадже, който е постигнал всичко с много ум и работа (сам) и да имам и сравнително добре обезпечено семейство. Ако реша мога да не се занимавам с учене, кариера, будуване през нощите, но никога не бих го направила, защото ми пука и искам животът ми да има смисъл. Можете ли да кажете същото за вас? Животът на един бъдещ медик през първото десетилетие от образованието му е мачкане, бачкане и никакви пари в джоба. Наистина не заслужавате нищо.

Не, нямаме представа, защото това е анонимен форум. Ако искаш тълпи, които да те боготворят, ставаш инстаграм инфлуенсър и постваш стори всеки ден колко хубав, смислен и неповторим е животът ти, колко велик е приятелят ти, колко прекрасно семейство имаш и т.н.

Впрочем как е възможно да завиждаш на човек от анонимен форум, някой може ли да ми обясни, мерси.

Ivaaaaa
04-04-2020, 11:27
Не искам и нямам нужда от благотворение. Пиша в тема, където изливам някакви мои чувства. Не искам и не очаквам от никого да ме анализира. Още повече пък по постове, които са веднъж годишно и са провокирани от нещо, което след няколко дни съм забравила. Защото по същата логика мога да наричам тях комплексирани, некадърни мързеливци. Спрямо постове. Нали... Може и да греша, но затова това място е с активност 2-3ма човека, от които 100% са психопати, с неспособност да общуват. Тук наистина имаше свестни хора. Тези мизерници ги изгониха. И си пишат сами. Наистина, не разбирам защо продължавам да си свалям гарда, като още им отговярям и от несъстоятелна носталгия продължавам да влизам в това токсично място.

Ivaaaaa
04-04-2020, 11:29
Ива има гаджеее, Ива има гаджеее...
Иве, няма как да избягаш от фактите. Грозния те познава по-добре от всеки друг, той познава всички ни и винаги говори само с ФАКТИ.

Ти си от свестните. Какво правиш тук?

dreamwalker
04-04-2020, 12:08
Не искам и нямам нужда от благотворение. Пиша в тема, където изливам някакви мои чувства. Не искам и не очаквам от никого да ме анализира. Още повече пък по постове, които са веднъж годишно и са провокирани от нещо, което след няколко дни съм забравила. Защото по същата логика мога да наричам тях комплексирани, некадърни мързеливци. Спрямо постове. Нали... Може и да греша, но затова това място е с активност 2-3ма човека, от които 100% са психопати, с неспособност да общуват. Тук наистина имаше свестни хора. Тези мизерници ги изгониха. И си пишат сами. Наистина, не разбирам защо продължавам да си свалям гарда, като още им отговярям и от несъстоятелна носталгия продължавам да влизам в това токсично място.

Спокойно, благодарни сме на лекарите, но е нереалистично да очакваш да знаем всичко за всеки тук.

https://media1.tenor.com/images/7597fa3cd50440639193c86d563d6e68/tenor.gif

anonymous1043668
04-04-2020, 12:10
Как не ви е срам, бе, комплексирани нещастници? Затова не харесвам хора - защото повечето са като вас: злобни, завистливи, мързеливи, комплексирани и безкрайно кухи. Или само аз живея с грешна представа за света, че хората са добри и мили същества. ... Наистина не заслужавате нищо.

Ама защо тогава лекуваш хора, след като са повечето като нас? Каква е логиката? Очевидно ни мразиш и не заслужаваме нищо. Но мисля, че време беше някой да те изкара от магическата приказката и да те вкара в реалността за грозната природа на хората. Съжалявам Ivaaaaa, но приказката свърши!

Имате ли представа колко нощи не съм спала, за да уча, работя докато вие мишкарувате в интернет? Имате ли представа, че от години аз отделям от времето си всеки божи ден да надграждам знанията си? От много време животът ми е едно безкрайно изтощаващо учене и още по-изтощаваща работа, но аз съм си го избрала. И го обожавам.

Да, наистина можем да видим как "извира" твоето обожание спрямо това, с което се занимаваш. Може и да си изнервена от всичката работа, осъзнавам, че това което правиш е много трудно, но никой не е длъжен да търпи обидите ти спрямо киселото ти настроение в резултат от психическото ти изтощение.

Колко живота сте спасили? Колко хора са ви благодарили? На колко хора сте помогнали с лекарства, храна и тн.? Не знаете нищо за мен. Хейтите ме, защото макар да не ме познавате имате усещането, че ви превъзхождам и това ви комплексира черните дребни душички.

Ти в този момент лекар ли си? Защо е известно само това, че учиш медицина, но никъде не си казала, че вече си лекар. В общи линии до този момент си спасила 0 животи. Не те hate-им , ние те попитахме нещо, но това е форум, аз от къде мога да знам, че си наистина учиш медицина? Може и да лъжеш! Не мога да завиждам, на някого, когото дори не познавам.

Истината е, че да - имам богато гадже, който е постигнал всичко с много ум и работа (сам) и да имам и сравнително добре обезпечено семейство.

Чудно какво ли е намерил е теб? Може да се е трогнал като си се ядосала и си го нарекла както нас "черна дребна душичка" и така да се е влюбил в теб, ако изобщо можем да говорим за любов тук.

Ако реша мога да не се занимавам с учене, кариера, будуване през нощите, но никога не бих го направила, защото ми пука и искам животът ми да има смисъл. Можете ли да кажете същото за вас?

От кога върховният смисъл на живота е да следваш медицина? Ако това е за теб, това е fair enough отговор. Но всеки живее живота си както сметне за добре и всеки има свой смисъл.
Да, мога да кажа, че животът ми има смисъл, заради работа, която практикувам.

Защото по същата логика мога да наричам тях комплексирани, некадърни мързеливци. Спрямо постове. Нали... .
Не правиш ли точно това?

Може и да греша, но затова това място е с активност 2-3ма човека, от които 100% са психопати, с неспособност да общуват. Тук наистина имаше свестни хора. Тези мизерници ги изгониха. И си пишат сами. Наистина, не разбирам защо продължавам да си свалям гарда, като още им отговярям и от несъстоятелна носталгия продължавам да влизам в това токсично място.

Ако обичаш не лепи етикети на никого, защото ти сама започваш по постовете с омраза за си създаваш имидж на доктор психо. "Сваляш си гарда", понеже искаш на vent-неш злобата от стресирания ти живот някъде и постовете на форума пасват перфектно.

an7raks
04-04-2020, 12:39
Ти си от свестните.

Грешка. :lol:

Иначе, почнах да се ваксинирам редовно и между лекциите в ютуб и проектите, които довършвам се вясвам тук. Така и така си тук, по-късно ще ти драсна ЛС с въпрос по специалността ти. (Споко, няма да питам какво ми е :D, във връзка с един проект е. )

anastacia89
04-04-2020, 19:37
Свестните пораснаха и затова се махнаха. Не че са били изгонени. Нищо че мен ме изгониха милите админи и смяната на облика на сайта. Но ето че се върнах. :D

dreamwalker
04-04-2020, 19:57
Свестните пораснаха и затова се махнаха. Не че са били изгонени. Нищо че мен ме изгониха милите админи и смяната на облика на сайта. Но ето че се върнах. :D

Ти май си от най-старите потребители тук, последно си писала преди 13 години, как се сети за това място.

anastacia89
04-04-2020, 19:59
Ти май си от най-старите потребители тук, последно си писала преди 13 години, как се сети за това място.

Случайно се сетих. А и как се забравя този форум?! :D

Krokopotam
04-04-2020, 21:34
В ционистките соцмрежи останаха само пенсионери. Там всичко се контролира от червен компютър на злото, мощна смукачка на лични данни и машина за интриги. Няма начин да инфлуенсиш, "пазят" 'си' "киборгите".

anastacia89
04-05-2020, 10:45
:D

tori
04-05-2020, 11:08
Ох, седя, чеша се по главата от почуда, пляскам се по челото и ми е рядко странно. Снощи, като цяло, беше мега странна вечер/нощ/сутрин. Почвам да се чудя колко магнита съм изяла, та да привлека толкова глупости, с които не би ми се наложило да се занимавам, ако просто не си бях вдигала телефона и отваряла месинджъра. Като се правиш, че нещата не се случват, те НАЛИ изчезват?! :ддд Рядко тъпи ситуации са и двете... В единия случай се разбира нещо за мен, което не бих искала да се разбира - не щото е кой знае какво или може да доведе до кой знае какво, а щото си е моето лично пространство и далеч не е готино да се знае от всеки с кого и какво правиш, ако нямате връзка. В другия случай са буквално едни кравешки лайна, дето могат да доведат до много повече лайна и много, ама МНОГО да замиришат... Само дето във случай номер две нямам топките да откажа да се ровя в лайната, щото човека много пъти се е ровил в лайната заради мен. И изведнъж още повече ми се прищя да си намеря оная острата лъжица, към която поглеждам всеки път, в който се почувствам безсилна и объркана, за да променя нещо... :ддд

Грозния
04-06-2020, 21:38
Иве, няма как да избягаш от фактите. Грозния те познава по-добре от всеки друг, той познава всички ни и винаги говори само с ФАКТИ.Евалата Турксчо - и ти веднъж в годината да кажеш нещо умно!

Може и да греша, но затова това място е с активност 2-3ма човека, от които 100% са психопати, с неспособност да общуват.Може да има психопати, но ти си социопат със сигурност!
През 5 минути повтаряш колко много мразиш хората!

Сега ще ви разкажа един виц:
Туреиела Де-Бил от град Есур отишла на посещение в Лувъра и попитала екскурзовода:
- Изнинете това да не е известната картина "Проста селянка чопли семки"?
- Не мадам, това е огледало от 18-ти век!

tori
04-07-2020, 19:47
Купичката с лайна продължава да се пълни... И вчера, и днес, и утре. Кофтито е, че в случая - много странно как - не си я пълня аз. Очаквах го, но не очаквах да е точно днес или изобщо скоро. Може би е хубаво, че се отърва - така казват всички. Аз пия няколко уискита и май ще спя, ако успея.

anonymous1043668
04-07-2020, 20:55
На колко години си. Моля те, нека не си на повече от 13.

Аз съм на 9, крия възрастта си, за да ми обръща внимание defend-ъра :razz:

defender
04-08-2020, 17:59
Аз съм на 9, крия възрастта си, за да ми обръща внимание defend-ъра :razz:

Много си отворена, я кажи тогава колко време се вари боба? Вече 1 час го държа и пак ми се струва твърд.

Приеми го, като сатанински тест за интелигентност! :D

Тва, сатанистките, сигурно един боб не можете сготви. Ама много отворени и страшни, само си размотавате задниците по разни мъже. :D

anonymous1043668
04-08-2020, 18:22
Тва, сатанистките, сигурно един боб не можете сготви. Ама много отворени и страшни, само си размотавате задниците по разни мъже. :D

Боб мога ама мусака не мога :D

defender
04-08-2020, 18:31
Боб мога ама мусака не мога :D

Тва ако стане изведнъж една финансова криза и колапс на цивилизацията и си умрЕла от глад. :D

Я кажи, можеш ли да оцеляваш сред дивата природа в полеви условия и с какво ще ти помогне сатанизма. Сигурно на 2-рия час и си се разревала за мама, а за Лавей и Муравей няма и да се сетиш. :D

anonymous1043668
04-08-2020, 18:39
Тва ако стане изведнъж една финансова криза и колапс на цивилизацията и си умрЕла от глад. :D

Я кажи, можеш ли да оцеляваш сред дивата природа в полеви условия и с какво ще ти помогне сатанизма. Сигурно на 2-рия час и си се разревала за мама, а за Лавей и Муравей няма и да се сетиш. :D

Ами да тя нашта библия е наръчник за оцеляване в гората НАЛЕ
Ами ти в подобна ситуация най-много да натровиш няколко вълци и да ги замеряш с библията в защита :D

defender
04-08-2020, 18:43
Ами да тя нашта библия е наръчник за оцеляване в гората НАЛЕ
Ами ти в подобна ситуация най-много да натровиш няколко вълци и да ги замеряш с библията в защита :D

В християнството има примери на не един аскет как оцелявал сам в пустините и планините в продължение не на дни, а на години и не само физически, но и психологически. Ама кой да знай.
Изобщо християнството и сатанизма при кризисни, полеви условия, ясно ще се открои, кое е истината и кое е въздух под налягане и забавни приказки за възрастни. :)

Necrologist
04-08-2020, 21:36
тука положението става все по-трагично с всеки изминал месец
чудно ми е кога ще удари дъното

anonymous1043668
04-08-2020, 22:11
чудно ми е кога ще удари дъното

То вече е ударено и се копае на дълбоко със стабилна скорост :?

an7raks
04-08-2020, 22:37
Съсипаха я тая държава

Necrologist
04-09-2020, 00:50
То вече е ударено и се копае на дълбоко със стабилна скорост :?

ти заемаш главна роля в трагичната картинка

anonymous1043668
04-09-2020, 10:45
ти заемаш главна роля в трагичната картинка

А ти от време на време се показваш от мишата си дупка, за да ме мотивираш..

Necrologist
04-09-2020, 16:04
иначе ко прайте сладурковци
готината част от форума питам

RedArmy
04-09-2020, 18:36
Най-доволни от коронавируса ще са собствениците на тийнпроблем - вдъхна му се живот :D

RedArmy
04-09-2020, 18:44
Ivaaaaa, стана ли ветеринарен лекар, защото като си писахме преди 100 години каза, че искаш това?

Грозния
04-09-2020, 19:30
чудно ми е кога ще удари дънотоПо-трагично от това няма как да стане!

Съсипаха я тая държаваТакива като теб - връзкари и мамини синчета!

... тийнпроблем - вдъхна му се живот :D

https://www.youtube.com/watch?v=E1TpE6Ed9K8 :D

Ivaaaaa, стана ли ветеринарен лекар, защото като си писахме преди 100 години каза, че искаш това?По-лошо - иска да става истински лекар и да убива хора!

RedArmy
04-10-2020, 07:27
Би трябвало вече да е на достатъчно години, за да е хуманен лекар, ако не се лъжа.

anonymous1043668
04-10-2020, 08:44
Би трябвало вече да е на достатъчно години, за да е хуманен лекар, ако не се лъжа.

Ние Ivaaaaa я подредихме в няколко теми, включително тази, и изядохме малко обиди.

dreamwalker
04-10-2020, 11:16
Ние Ivaaaaa я подредихме в няколко теми, включително тази, и изядохме малко обиди.

Ако това не беше Ива, а някой друг потребител, и шамари можеше да изядете, но имате късмет, че тези потребители вече не са наоколо.

TrollFactory
04-10-2020, 11:54
Ако това не беше Ива, а някой друг потребител, и шамари можеше да изядете, но имате късмет, че тези потребители вече не са наоколо.

Да, действително тук едно време се подвизаваха много лоши типове от криминалния контингент. От онези, които се разхождат с боксове, палки, ножове... Ясно е, че с престъпници от такъв калибър никой не иска да си създава проблеми. Затова насочваме простотията си към каймака на обществото тук.

dreamwalker
04-10-2020, 12:51
Да, действително тук едно време се подвизаваха много лоши типове от криминалния контингент. От онези, които се разхождат с боксове, палки, ножове... Ясно е, че с престъпници от такъв калибър никой не иска да си създава проблеми. Затова насочваме простотията си към каймака на обществото тук.

Откъде знаеш кой какъв е.

TrollFactory
04-10-2020, 13:39
Откъде знаеш кой какъв е.
Ами сигурно си имам някакви впечатления...

Krokopotam
04-10-2020, 15:04
Зле.

RedArmy
04-10-2020, 16:11

На мен Ива не ми е направила лошо впечатление, може би разсъждаваше леко по детски за някои неща, но не е направила нищо на никого. Да не говорим, че това беше преди доста време, а всички сме били на тази възраст и знаем колко по-наивни сме били от сега :)

RedArmy
04-10-2020, 16:13

Познавам поне 2ма човека с пистолети (не газови), които се мотаеха във форума, не че и аз нямам, но не си го развявам наляво и надясно за няма нищо.

anonymous1043668
04-10-2020, 19:27
Познавам поне 2ма човека с пистолети (не газови), които се мотаеха във форума, не че и аз нямам, но не си го развявам наляво и надясно за няма нищо.

Ivaaaaa ако ще да ме кълне, да ме обижда, просто попитах защо като не спира да обяснява как я е гнус от хората, иска да става лекар. Това е всичко.

Ще се пресегнат и ще повлекат през екрана на компютъра?

Грозния
04-10-2020, 19:27
На мен Ива не ми е направила лошо впечатление, може би разсъждаваше леко по детски за някои неща, но не е направила нищо на никого. Да не говорим, че това беше преди доста време, а всички сме били на тази възраст и знаем колко по-наивни сме били от сега :)Ивата отдавна е скъсала с наивността и в момента активно търси чичак в чиито пари да се влюби.
За сега "не е намерила подходящия" и е сама като куковица! :D

RiB
04-10-2020, 22:01
Не мога да повярвам, че този форум съществува още :D

RedArmy
04-11-2020, 07:33
Не мога да повярвам, че този форум съществува още :D

Обожавам гепарди! :D

Necrologist
04-13-2020, 09:19

Баси, якото! :D
Къде ми изчезна коментарът, който възнамерявах сам да изтрия в рамките на 24 часа? Нова услуга ли има тук?

Само да отбележа, че планирам и този да изтрия. :)

btw: използвам възможността да информирам модераторите, че в тема Сатанизъм се вихрят яко обидни думи между потребителите!

земи се гръмни
с воден пистолет естествено, няма да изгрубяваме

dreamwalker
04-13-2020, 13:26
Ще пробвам тази рецепта скоро.

https://www.youtube.com/watch?v=oXjWUxfeAgc

dreamwalker
04-13-2020, 13:38
Публично се извинявам на dreamwalker, ако през последните 5 години съм ѝ създал (волно или неволно) по някакъв начин душевен дискомфорт!

Това кое поред извинение е за тези 5 години, не помня вече.

Няма изгледи да спреш да ме преследваш и тормозиш. След всички сигнали, които подадох, не разбирам защо присъствието ти продължава да се толерира, но като се досетя как някои от старите модератори имаха подобно на твоето поведение, може би не трябва да се учудвам твърде много.

Не знам как реши, че е нормално без мое съгласие да разпространяваш информация за местоживеенето ми (информация, която не съм предоставила доброволно), при положение че въпреки целия тормоз от твоя страна през годините, не съм си позволила да разпространя лична информация за теб пред трети лица, защото е против моралния ми компас да предавам доверието дори на неприятни личности като теб.

dreamwalker
04-13-2020, 13:53
Никъде не е казано, че не мога да разпространявам измислена от мен информация за твоето местоположение. Вали ли в Пловдив?

Мда, няма да спреш. Казват, че характерът на човек не се променя много след 25-годишна възраст, с 10 години си закъснял.

Успех.

changemymind_1
04-13-2020, 18:26
Ще пробвам тази рецепта скоро.

https://www.youtube.com/watch?v=oXjWUxfeAgc

Направи expectations vs. reality колаж след като стане :D

dreamwalker
04-13-2020, 20:29
Направи expectations vs. reality колаж след като стане :D

Нещо такова очаквам:

https://i.pinimg.com/736x/1d/f7/69/1df7697923fdb960298a74f02f794dce.jpg

tori
04-14-2020, 11:24
Не ни беше особено до празнуване вчера заради лошия вайб вкъщи, но го отбелязахме по семейно и после "пих" със важен за мен човек. Занесох литър уиски в тях, а заедно сме изпили не повече от 50 грама, колкото да си кажем наздраве. Поделихме си тортата, която ми подари. Традиции, батко... Беше хубаво, дори заспах, докато гледаме филм, той също задряма... Беше мило, хайде, така да го кажем.
Трябва да ида да си взема подаръци от родителското тяло тези дни, а нямам и кьорава идея какво искам. За разлика от по принцип, сега наистина не знам какво искам или от какво се нуждая...
Сега смятам да си доспя, че нещо ми е заспало. Май и започва да ме боли главата, което не е най-приятното на света.

an7raks
04-14-2020, 21:52
На кратко
https://www.youtube.com/watch?v=fOg7mj1_-sk

RagioL
04-15-2020, 14:08
Не се пали толкова.
И на мен ми писна да се занимавам с хора.
Това е положението.
Като имаш свободно време пускай си някое яко парче и да не ти пука.
Няма значение какво имаш.
Няма богатство, няма нищо когато изгубиш някой който обичаш(Това го пиша само за да подчертая че има и неща по скъпи от златото или нещо подобно.).
Тогава всичко е изгубено за теб.
Мнението на хората няма значение, всъщност нищо няма.
Моя лична гледна точка, нищо не ме впечатлява или блазни.
Не изпитвам алчност, не изпитвам завист, не изпитвам доста неща вече.

tori
04-16-2020, 20:09
На кратко
https://www.youtube.com/watch?v=fOg7mj1_-sk
Точно оня ден си мислех за тая песен и забравих да си я пусна...

ОН: Тати си е тууууууукккккк! :33333333

Грозния
04-17-2020, 16:12
Пиша в тема, където изливам някакви мои чувства. Моля ти се не ги изливай тука, по-добре ползвай тоалетната! :D

TrollFactory
04-18-2020, 08:10
Не знам. Не знам що го пиша това.
За да се върнеш и да го изтриеш след това преди форумът да е отчел 24 часа разлика и да е заключил опциите ти за това. Защо си триеш мненията непрекъснато? Това, че ги триеш, не значи, че всичките ти следи изчезват. Инфото отнкъде се логваш остава (все пак сайтът ползва “бисквитки” и то много хитро на ръба на GDPR, според който би трябвало уж да можеш и да откажеш да пазят логовете ти, но тук има само “приемам” и няма как да разкараш това съобщение, освен ако не го кликнеш), така най-добре спри да си триеш мненията. Смисъл от това няма. А и всяко изтрито мнение най-вероятно също отива в някой “recycle bin” и си стои там...

RedArmy
04-23-2020, 19:04
Вчера окончателно загубих много важен за мен човек (не физически) и ми е много тъжно и тъпо...

tori
04-28-2020, 10:42
Ох, искам всички досадници в нас да се разкарат, за да дишам на спокойствие. Започва вече да граничи със наглост тая работа. И на всичкото отгоре, имаме и папагал на гости... Кокошка, както казвам аз. Кога ли ще ми втръсне от техните тъпотии и ще се разкрещя как си требе?!
Снощи много ми се пиеше уиски ама така и не се случиха нещата. А би било перфектното лекарство. Все пак налях две тънки уискита сама и някак се поосвестих. Може би не беше чак толкова тъпо... Може би довечера ще ходя, където исках да съм снощи.

RedArmy
04-28-2020, 19:16
Мани го това уиски, хората са измислили водката...

BlacklaslalNigga
04-29-2020, 18:25
Вчера окончателно загубих много важен за мен човек (не физически) и ми е много тъжно и тъпо...

Усмихни се погледни го от светлата страна на ситуацията. :)

BlacklaslalNigga
04-29-2020, 18:43
M*****, след като една комуникация се осъществят и поддържа с мин. двама човека, не може да си в калта с двата крака.
И ако не разбра какво написах. Пиша ти го така. Пишеш на А, после А ти пише обратно. Ти пишеш на А от някакъв интерес, независимо дали е чисто любопитство или нужда от комуникация. След това, дори ти да си писал винаги пръв на А и след това той обратно. Факта, че ти отвръща си остава, което говори, че А ти пише също от някакъв интерес.
В край на сметка се получава някаква комуникация, където и двамата по свое му, всеки си знае защо, си начесва крастата пишейки на другия.
Пък, ако впоследствие ти си се увлякъл и ти е харесало. Обаче, А, не е върнал със същото отношение. То сори, пич, но явно са били различни интересите в самото начало, та дори да не са, то впоследствие вероятно са се променили.
Така че, няма за какво да се извиняваш и да продължаваш да го правиш, затова, че си избрал да си пишеш с някого и, че ти е харесало. (Там, където си прекалявал ти си знаеш, за там оправдание няма)
Разбирам, защо искаш да се извиняваш. Защото си започнал с чисти намерения и такива са били и са сега.
Ето нещо, което не си забелязал. Ако Дриймъра имаше светоусещането за тези неща, нямаше да реагира така на извинението ти(говоря за сега) и щеше да го разбере. И понеже искаш да си с изгладени взаимоотношения с Дриймъра, затова се обясняваш, но когато се обясняваш пред такъв човек, се задълбаваш повече в неговите очи.
Дерзай, пич!

TrollFactory
04-29-2020, 21:14
Според мен и двата профила над мен са на един и същи човек. Така свързвам частите на “пъзела”. След като съм прекарал известно време тук започвам да забелязвам много неща...

dreamwalker
04-29-2020, 22:08
M*****, след като една комуникация се осъществят и поддържа с мин. двама човека, не може да си в калта с двата крака.
И ако не разбра какво написах. Пиша ти го така. Пишеш на А, после А ти пише обратно. Ти пишеш на А от някакъв интерес, независимо дали е чисто любопитство или нужда от комуникация. След това, дори ти да си писал винаги пръв на А и след това той обратно. Факта, че ти отвръща си остава, което говори, че А ти пише също от някакъв интерес.
В край на сметка се получава някаква комуникация, където и двамата по свое му, всеки си знае защо, си начесва крастата пишейки на другия.
Пък, ако впоследствие ти си се увлякъл и ти е харесало. Обаче, А, не е върнал със същото отношение. То сори, пич, но явно са били различни интересите в самото начало, та дори да не са, то впоследствие вероятно са се променили.
Така че, няма за какво да се извиняваш и да продължаваш да го правиш, затова, че си избрал да си пишеш с някого и, че ти е харесало. (Там, където си прекалявал ти си знаеш, за там оправдание няма)
Разбирам, защо искаш да се извиняваш. Защото си започнал с чисти намерения и такива са били и са сега.
Ето нещо, което не си забелязал. Ако Дриймъра имаше светоусещането за тези неща, нямаше да реагира така на извинението ти(говоря за сега) и щеше да го разбере. И понеже искаш да си с изгладени взаимоотношения с Дриймъра, затова се обясняваш, но когато се обясняваш пред такъв човек, се задълбаваш повече в неговите очи.
Дерзай, пич!

Ти кой си изобщо и защо си на всяка манджа мерудия.

Unfathomable
04-30-2020, 10:25
Покрай извънредното положение само прекалявам със сладкото, но пък не мога да си намеря друг стимул за учене, приемам предложения. Иначе се чувствам добре, стана ми носталгично и реших да намина да видя как я кара форума. Бахти блатото е станало..

BlacklaslalNigga
04-30-2020, 10:56
^ Извинявам се защото смятам, че съм допуснал съзнателни и/или несъзнателни грешки....... Това хубаво.
Вече видя и разбра, че извинението е било видяно, защо то продължава да е в подписа ти ?

...и защо си на всяка манджа мерудия.

Като тебе същия.

dreamwalker
04-30-2020, 12:26
Това хубаво.
Вече видя и разбра, че извинението е било видяно, защо то продължава да е в подписа ти ?

Като тебе същия.

Разликата е, че не коментирам теми, по които нямам никаква информация.

Обърнах ти внимание за 5 секунди, вече може да спиш спокойно.

BlacklaslalNigga
05-02-2020, 00:14
Разликата е, че не коментирам теми, по които нямам никаква информация.
Ей тука, много сгреши, поне в това, че първо не си погледна собствената паница.
Виж:
https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/591032-%D0%A1%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8?p =11620157&viewfull=1#post11620157

RedArmy
05-02-2020, 02:02
Ей тука, много сгреши, поне в това, че първо не си погледна собствената паница.
Виж:
https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/591032-%D0%A1%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8?p =11620157&viewfull=1#post11620157

Това беше много намясто казано! Остави я, или е малка или... Абе дано е малка.

Усмихни се погледни го от светлата страна на ситуацията. :)

Няма светла страна, това е проблема, бате. Загубих я, какво положително да намеря? Няма какво.

dreamwalker
05-02-2020, 02:09
Това беше много намясто казано! Остави я, или е малка или... Абе дано е малка.

От теб ако зависи, ще ме избиеш, нали.

Каквото комунистите правят най-добре.

RedArmy
05-02-2020, 02:11
От теб ако зависи, ще ме избиеш, нали.

Каквото комунистите правят най-добре.

Дано наистина да си малка... Или в депресия. Не разбра ли, че не съм против никого тук? Просто мненията ни се разминават.

dreamwalker
05-02-2020, 02:15
Дано наистина да си малка... Или в депресия. Не разбра ли, че не съм против никого тук? Просто мненията ни се разминават.

Трябва да се избият т.нар. "интелектуалци", защото 99% са учили в чужбина и като се върнат в Родината, донасят, заедно със себе си, западния манталитет, "земевладелците" са тези, които са имали 50 пъти повече земя от обикновените хора и то защото са се подмазвали на царските чиновници (баба ми и дядо ми са от село и знаят), аристокрацията... се предава по наследственост. Всички са престъпници, до един.

Поне ни показа за пореден път колко "прекрасен" е комунизмът, мерси.

dreamwalker
05-02-2020, 02:18
Потресаващо е, че човек на 30 години, предполагаемо израснал в Източна Европа, която изпати най-много заради тези престъпници, може да бъде комунист.

Любопитно ми е дали си толкова антихуманно настроен наистина или просто не знаеш за престъпленията им. Надявам се да е второто.

TrollFactory
05-02-2020, 10:32
Явно другатят Исаев е имал АБПФК в семейството си и е израснал слушайки истории колко хубаво е било едно време, защото тогава “предимството по произход” е давало по лесен път сред всеобщата мизерия някои благинки за соц. роба и той се е чувствал като робовладелец на свой ред. Достатъчно е да си бил с “привилегии” и цял живот може другите да работят за теб. Влизаш в университетите преди останалите с оценка много по-ниска от обявените балове, после те наемат те на ръководна длъжност доживот и си един вид част от “Червената буржоазия”. А още по-добре, ако си в нейния каймак (“номенклатурата”). Вероятно сантиментът на другаря Исаев идва от там и осъзнавайки се като некадърен, за да печели и той на свой ред благодарение на капиталистическите предимства на строя, той предпочита връщането на стария, при който е щял да бъде “голям човек” по лесния начин. Без особено лични усилия. Или пък просто, защото тогава нямаше да са му такъв трън в очите “успехите на другите” и щеше да му е спокойно, че хората вложили над 10 години упорит труд, за да се задълбочат и станат професионалисти всъщност “не са с нищо повече от него”. На такъв човек не можеш да му обясниш защо един лекар трябва да взима повече от един хигиенист. Такъв човек е устроен да иска и да смята, че му се полага. Затова като идват 1944-та избиват интелигенцията и се нанасят в нейните домове. И понеже идват от селата, изорават паркетите в старите сгради на буржоазията, за да се огряват с тях, а домашните животни като прасетата вкарват по баните... Хора, които не са виждали тоалетна със седалка до този момент идват на власт с помощта на чуджа сила, което съвсем стратегически е преценила, че за да се постави една държава на колене, тя трябва да бъде разсипана тотално, а интелигенцията й не само разорена, а тотално унищожена. 30000 души губят живота си в рамките на 1 година след злокобния ден 9 септември. И още 300 хиляди са безследно изчезналите по лагерите за следващия най-мрачен период от 45 години в новата Българска история. Дълго време не е имало учители и специалисти. Създадени са РАБФАК за привилегированите, за може да изкласят експресно като нови кадри, които да заменят старите. Едва ли е нужно да разяснявам как това се е отразило на образованието. От затворите са изкарвали специалистите, за да строят мегаломанските соц. проекти, а после са ги връщали обратно по затворите или довършвали екзекуцията им докато някое партийни величие е обирало кредита за работата им... Много мога да кажа, но не знам дали си заслужава или пък няма да го отнеса. Уж е по-либерално за мненията, но такива като другаря Исаев се грижат “идеята да не умре” и ни мачкат нормалните и мислещи хора и до ден днешен. Ами как иначе като някои от тях са внуци на палачите от едно време? Комунизмът не си е отивал. И сега децата на соц. номенклатурата ни управляват. Не знам за какво реват соц носталгиците. Ако им липсва “доброто старо време” и сега, ако искат може да го карат на “буркан инономика” и да си варят лютеница пред блока или да износват дрехите си по 10 години и после да си шият от парцалите им нови или пък да не ползват тоалетна хартия, а изрезки от някой вестник тип “работническо дело”... Чисто идеологически, комунизмът изглежда много човеколюбив, но приложението му на практика го е доказало като неосъществима утопия.

changemymind_1
05-02-2020, 10:44
Явно другатят Исаев е имал АБПФК в семейството си и е израснал слушайки истории колко хубаво е било едно време, защото тогава “предимството по произход” е давало по лесен път сред всеобщата мизерия някои благинки за соц. роба и той се е чувствал като робовладелец на свой ред. Достатъчно е да си бил с “привилегии” и цял живот може другите да работят за теб. Влизаш в университетите преди останалите с оценка много по-ниска от обявените балове, после те наемат те на ръководна длъжност доживот и си един вид част от “Червената буржоазия”. А още по-добре, ако си в нейния каймак (“номенклатурата”). Вероятно сантиментът на другаря Исаев идва от там и осъзнавайки се като некадърен, за да печели и той на свой ред благодарение на капиталистическите предимства на строя, той предпочита връщането на стария, при който е щял да бъде “голям човек” по лесния начин. Без особено лични усилия. Или пък просто, защото тогава нямаше да са му такъв трън в очите “успехите на другите” и щеше да му е спокойно, че хората вложили над 10 години упорит труд, за да се задълбочат и станат професионалисти всъщност “не са с нищо повече от него”. На такъв човек не можеш да му обясниш защо един лекар трябва да взима повече от един хигиенист. Такъв човек е устроен да иска и да смята, че му се полага. Затова като идват 1944-та избиват интелигенцията и се нанасят в нейните домове. И понеже идват от селата, изорават паркетите в старите сгради на буржоазията, за да се огряват с тях, а домашните животни като прасетата вкарват по баните... Хора, които не са виждали тоалетна със седалка до този момент идват на власт с помощта на чуджа сила, което съвсем стратегически е преценила, че за да се постави една държава на колене, тя трябва да бъде разсипана тотално, а интелигенцията й не само разорена, а тотално унищожена. 30000 души губят живота си в рамките на 1 година след злокобния ден 9 септември. И още 300 хиляди са безследно изчезналите по лагерите за следващия най-мрачен период от 45 години в новата Българска история. Дълго време не е имало учители и специалисти. Създадени са РАБФАК за привилегированите, за може да изкласят експресно като нови кадри, които да заменят старите. Едва ли е нужно да разяснявам как това се е отразило на образованието. От затворите са изкарвали специалистите, за да строят мегаломанските соц. проекти, а после са ги връщали обратно по затворите или довършвали екзекуцията им докато някое партийни величие е обирало кредита за работата им... Много мога да кажа, но не знам дали си заслужава или пък няма да го отнеса. Уж е по-либерално за мненията, но такива като другаря Исаев се грижат “идеята да не умре” и ни мачкат нормалните и мислещи хора и до ден днешен. Ами как иначе като някои от тях са внуци на палачите от едно време? Комунизмът не си е отивал. И сега децата на соц. номенклатурата ни управляват. Не знам за какво реват соц носталгиците. Ако им липсва “доброто старо време” и сега, ако искат може да го карат на “буркан инономика” и да си варят лютеница пред блока или да износват дрехите си по 10 години и после да си шият от парцалите им нови или пък да не ползват тоалетна хартия, а изрезки от някой вестник тип “работническо дело”... Чисто идеологически, комунизмът изглежда много човеколюбив, но приложението му на практика го е доказало като неосъществима утопия.

Безспорно комунизмът не работи и е антихумананен, но се е разпространил сред обикновения човек, защото дивият капитализъм и масовата корупция, злоупотреби и експлоатация са създали условия за това. И другата страна на монетата - дивият капитализъм - не е особено хуманна. На пиедестал е печалбата. Потъпкват се човешките права. На държавните контролни органи им затварят очите с пари. Масова експлоатация над обикновения работник в името на по-голямата печалба. Една шайка олигарси си правят картел, който на практика елиминира свободния пазар. И двете крайности са анти-хуманни и имат доста общо помежду си. Комунизмът създава илюзията, че всички са равни, а реално една шайка на върха са "по-равни". Капитализмът създава илюзията, че всеки има шанс да успее, а в общия случай има монопол, картели, корупция и изнудване.

defender
05-02-2020, 11:51
Казвате че комунистите избили интелигенцията. Но има една интересна теория.
Бях чел някъде, че има някакъв неписан закон, че когато един капиталист се развие доста и се превърне в едър капиталист, след това едрия капитализъм постепенно започва да бие у ляво и да се превръща в комунизъм, и да го налага.

Демек може да излезе така, че точно мега-успелите, едри капиталисти да са избили будната интелигенция за да нямат конкуренция, че да останат сама плебса, дето да им бачка, без да задава много въпроси и да е доволен от малкото.

Не случайно в Библията се казва, че в основата на голяма част от злото е сребролюбието, така че съм склонен да приема, че точно капиталистите са тези, дето избиват интелигенцията, използвайки маргинализираното общество, като инструмент.

BlacklaslalNigga
05-02-2020, 14:49
Няма светла страна, това е проблема, бате. Загубих я, какво положително да намеря? Няма какво.
Наясно съм, че когато е прясно случилото се, дали става дума за приятел или приятелка, ще ти е трудно да съзрееш отвъд загубата, за да стигнеш до това, което вече знаеш.
Въпреки това.

Възможно ли е да няма светла страна, защото си застанал под сянката на едната и затова не виждаш светлата?
"Загубих я, какво положително да намеря? Няма какво." - Значи от това разбирам, че ми казваш, че загубата на този човек е било отрицателно за теб. И ако правилно ти следя мисълта, то да го имаш е носило положителното, което сега търсиш? Но вече го няма "мястото" откоето си получавал положителното. Съответно търсиш вода от шише, което вече си му изпил водата. Затова няма какво да намериш, затова си прав!

Обаче излиза, че си задаваш погрешният въпрос, защото отговора е вече във въпроса, както проследихме(поправи ме ако не съм ти проследил правилно мисълта и греша). Съответно какъв е правилния въпрос, или по скоро какво е това, което ти казах, че вече знаеш ?

[]
Бъди наясно с това, че никой не те ограничава или не ти взима правото да ти е тъпо, за случилото се. Като ти е тъжно и ти се иска да си тъжен, бъди. Изживей си емоцията, това не те прави, нито слаб, нито по малко мъж или жена, или каквото и да е било. Напротив, емоциите не траят безкрайно, и когато ги изживееш и им "изцедиш енергията" не само, че тяхната сила намаля и отминава, ами на теб ти олеква. Така че да си признаеш пред себе си какво ти е и как се чувстваш, не е срамно, дори сълза да пуснеш! :)
Този ред от мисли, докато разглеждаш казуса в главата си не търси да виниш или съдиш себе си или отсрещния, а да наблюдаваш, като свидетел без позиция. Всъщност тайната на разгадаването на казуса и да съзреш, че има светла страна на ситуацията, не е толкова във въпроса или отговора, а просто да видиш пред себе си как се е разиграла сцената. Но затова е нужно да си неутрален към случилото се(това че все още си емоционален, не означава че не си неутрален, стига да желаеш само да разгледаш казуса, без да търсиш положително и отрицателно от съдържанието, защото това е форма на съдене, и ако съдиш се връщаш към онзи реторичен въпрос.)
Това е процес. Като глава лук, обелваш пласт по пласт, докато не стигнеш до вътрешността и от само себе си отговора пристига.
[]

Преди да се запознаеш с човека, и да ти навлезе в живота, си имаш приятелите, роднините и най-вече себе си. От тях също си получавал внимание, зареждали са те с енергия, влияели са ти положително и през кавгите отрицателно, ами и ти на тях обратно. Като се обърнеш към този период от живота ти, и оставим запознанството на страна. Какво виждаш, как е изглеждала тогава ситуацията и как си се чувстваш душевно ?
Връщаме се обратно във времето, т.е. в сегашно време. Разликата е, че сега разполагаш с нов опит натрупан от човека с когото си се разделил. Обаче хората, които са били около теб преди това са все още там нали?
Тъй, вече рамкирахме малко ситуацията, за да може да се избистри погледа върху нея. Кой период остана не разгледан? Като знаеш че имаш един период преди навлизането на човека Х в живота ти, където си бил "сам"(реално не си, заради хората ппц, които са около теб). Тогава си познавал много добре светлата страна, и си бил уш наясно с засенчената. И другия период след изчезването на човека Х от живота ти. Oтново, хората, които са ппц около теб, са там.
Къде е разликата между период преди Х и след Х, ясно е че е опита, в средата. Човек попива всеки ден житейски опит. Та, защо се чувстваш очернен и не способен да видиш светлото след този опит ?
Загубата на човека ли е или по скоро контакта с него и самото му присъствие ти липсва ?
И не на последно място. Мислиш ли че си някого, когото може да бъде загубен или спечелен, или си някого, който решава да е част от живота на някого или да си тръгне?
(няма значение причината, причини има много да искаш, да се запознаеш с някого или да си тръгнеш)

П.П. Препоръчвам ти да си "поиграеш" с въпросите като цяло, не е нужно последователно да им отговаряш или веднага да е този отговор и така нататък, всичко е свързано. Помисли, прецени, не съди и наблюдавай. Всичко това(отговорите) си е за теб.

tori
05-02-2020, 21:12
Най-тъпото нещо на света е да ближеш там, където си плюл.
Досадниците, част от тях, се разкараха и съм супер доволна. Даже пия бира, за да отбележа повода. Йейейейе. :3
Нещо ми се мъти в главата ама не съм сигурна баш какво ще излезе. :ддд

Червената армия, аз с дезинфектанта си чистя грим-кита, не го пия... :дд Кеф ми е да пия по-ароматни неща, не 40 градуса спирт за горене.
Иначе, "уиски" е само нарицателно в случая, щото при предното събиране тръгнахме с въпросния пич с голямата потребителска кошница - ще пием. Накрая изпихме 50 грама ОБЩО и само се наприказвахме. Повече се нуждаех да си поговорим, отколкото от пиенето. :дд

an7raks
05-03-2020, 16:32

Споко, скоро ще махнат кпп-тата.. надявам се до Юли да отворят и границите. После ще има мноого за правене, само вземи остави тия жигули да почиват и хвани нещо за пътуване. :D

TrollFactory
05-04-2020, 14:13
Казвате че комунистите избили интелигенцията. Но има една интересна теория.
Бях чел някъде, че има някакъв неписан закон, че когато един капиталист се развие доста и се превърне в едър капиталист, след това едрия капитализъм постепенно започва да бие у ляво и да се превръща в комунизъм, и да го налага.

Няма такъв естествен закон на природата, според който едрият капитализъм да се трансформира "магически" (или автоматично) в комунизъм. Това може да стане единствено чрез насилствена смяна на властта. До сега работниците са "спали" и видиш ли в един прекрасен ден осъзнават, че произвеждат повече от колкото им плащат и решават да се разбунтуват. И понеже комунизмът не може да построи бързо идеалната система, защото при него липсва конкуренцията и предприемачеството, му трябва да си отвлече/присвои такава наготово и затова Маркс казва, че комунизмът има почва да се посее във високо развитият капитализъм. За съжаление експериментално го посяват за първи път в най-голямата по територия страна с изоставаща значително от индустриалната надпревара. Затова са и тези калпави резултати и в последствие невъзможност за изграждане на работеща система. Спонсориран от западни банкери, за да отслаби Русия по време на втората световна война, Ленин повежда червената революция и сваля царската власт. И така до появата на Сталин, Русия е горе-долу "извън борда". (Най-общо казано, не искам да споря за детайли)

Демек може да излезе така, че точно мега-успелите, едри капиталисти да са избили будната интелигенция за да нямат конкуренция, че да останат сама плебса, дето да им бачка, без да задава много въпроси и да е доволен от малкото.

Няма как да излезе така. Всички "мега-успели едри капиталисти" са избити или пратени на заточение по лагерите.

Не случайно в Библията се казва, че в основата на голяма част от злото е сребролюбието, така че съм склонен да приема, че точно капиталистите са тези, дето избиват интелигенцията, използвайки маргинализираното общество, като инструмент.

Абсолютна неграмотност показваш по темата описвайки шумкарите едва ли не като капиталисти. Сега наследниците им може и да са такива, но до 1944 цялата разбойническа комунистическа банда, която се е сдобила с власт след това е била съставена от прости овчарчета калитковци. Цялата интелигенция е избита (поне тази, която не се е поддала на страх), за да няма и помен от някой образован, който случайно да има капацитета да критикува режима.

defender
05-04-2020, 19:47
Няма такъв естествен закон на природата,

https://ekipbg.com/big-business-leftist/

an7raks
05-04-2020, 20:12
Няма такъв естествен закон на природата, според който едрият капитализъм да се трансформира "магически" (или автоматично) в комунизъм. Това може да стане единствено чрез насилствена смяна на властта. До сега работниците са "спали" и видиш ли в един прекрасен ден осъзнават, че произвеждат повече от колкото им плащат и решават да се разбунтуват. И понеже комунизмът не може да построи бързо идеалната система, защото при него липсва конкуренцията и предприемачеството, му трябва да си отвлече/присвои такава наготово и затова Маркс казва, че комунизмът има почва да се посее във високо развитият капитализъм. За съжаление експериментално го посяват за първи път в най-голямата по територия страна с изоставаща значително от индустриалната надпревара. Затова са и тези калпави резултати и в последствие невъзможност за изграждане на работеща система. Спонсориран от западни банкери, за да отслаби Русия по време на втората световна война, Ленин повежда червената революция и сваля царската власт. И така до появата на Сталин, Русия е горе-долу "извън борда". (Най-общо казано, не искам да споря за детайли).
По-скоро комунизмът може да се постигне в едно общество с висок морал. Не закони, а морал. Има разлика. Щото комунягите са опитали да всеят страх чрез закони, погребващи и малкото морал в едно капиталистическо общество. Със закони няма как да се изгради идеалистичен свят, какъвто би бил комунистическият. Евентуално след векове човечеството ще еволюира до степен, където наистина всеки ще дава според възможностите и всеки ще получава според нуждите, а не всеки да опитва да дава минимума, а да получава максимума.

TrollFactory
05-05-2020, 06:28
Едит: По-горе исках да кажа “първата световна”, четете го така.

А сега по същество:

По-скоро комунизмът може да се постигне в едно общество с висок морал. Не закони, а морал. Има разлика. Щото комунягите са опитали да всеят страх чрез закони, погребващи и малкото морал в едно капиталистическо общество. Със закони няма как да се изгради идеалистичен свят, какъвто би бил комунистическият. Евентуално след векове човечеството ще еволюира до степен, където наистина всеки ще дава според възможностите и всеки ще получава според нуждите, а не всеки да опитва да дава минимума, а да получава максимума.

Говориш глупости. Моралът на хората няма нищо общо с комунизма. Комунизмът е система на управление, със строга хореография гледаща на хората като на мравки в мравуняк. Ултимативната цел е всички да са подчинени на една ръководната сила (царицата майка или комунистическата върхушка) с цел трансформиране на обществото в послушни работници, които получават минимумът им необходим за живот (а понякога и по-малко) срещу труда си. Т.е. нямат право на трупане на капитал. Ако искат второ жилище например или втора кола, просто няма да имат право да си купят. Партията ще прецени и на колко голямо жилище имат право. Всичко е разпределено на дажби като в затвор. Надвишиш ли дажбата си, отнема ти се. Може да трупаш пари в банка, но няма да има в какво да ги вложиш. Неконкуренцуята и непредприемеството водят до дефицити на стоки и услуги. И като липсват стоки и услуги и качествено производство, никой не иска да пазарува левове, за да купува бъшгарски стоки. Левът е тотално девалвиран и с него нищо западнон не можеш да си купиш. Само управляващата геронтокрация и нейното потомство живеяр добре наслаждавайки се на западни стоки купени с долари спечелени от износ на най-качествената продукция, за която естествено простосмъртните пчелички и мравки са се трудили, но не прибират нищо. Малко като при капитализма, но с тази разлика, че парите не ги прибира капиталистът, а партията майка водеща всички все към някалво светло бъдеще чрез своя “победен и велик строй”. Нямаш право да надничаш “зад оградата при съседа” и ако нещо не ти харесва: затвор или рязстрел, след което те дават на прасетата на някой остров. Разбира се има и привилегировани, режимът няма как да се задържи без тях, като висши военни и милиционери (и до този момент имаме най-многобройнито МВР в ЕС падащо се на глава от населението в страната), защото армията беше по-лесно да се преформира в полицаи тъй като е по-лесно да издържаш астри от колкото танкове. Та въпросните привилегировани са имали множество привилегии (предреждали са се на опашките за коли, жилища и други дефицитни стоки, за които простосмъртните са чакали по 10 - 20 години) и масовото подслушване и доносничене се е насърчавало като доносниците са били стимулирани с привилегии. Цялата система е била съшита от някакъв фалшив морал, привидно спокойствие (заради всеобщата мизерия не е имало кой знае какво да се краде) и всеки е чакал вътрешно този глупав стой да падне. Абсолютно никакви марксист-ленински идеи не отговарят нито на природата на хората, нито на съвременността. Комунизмът е военна структура осигуряваща най-много блага за ядрото от най-верни на режима и кастово разпределение за всички. Веднъж разпределен в “плановата икономика” завинаги разпределен. Завършваш и ако има нужда от теб в някоя фабрика те пращат в провинцията до края на живота ти. Имаш и паспорт за вътрешно пътуване в страната. Без пътен билет не те пускат да обиляш дори в собствената си страна. Има КПП-та на входа на всеки град и ако нямаш пропуск жална ти майка. А ако случайно те сгащят да нищоправиш в работни часове отново бой. Нямаш право да си без работа, защото се счита, че цялото население е с работа. Нямаш право на домашни любимци, защото отглеждането на такива се счита за буржоазен навик. Съботите де работи. Неделите има “доброволни” отряди за копаене на проекти например. Нямаш право да откажеш, защото местният псртиен секретар “ще те запише”, че нямаш ленински пламък в сърцето и достаръчна привързаност към общото дели и не знаеш какво може да ти се случи. За виц в затвора.... Може да изброявам до утре така...

an7raks
05-05-2020, 07:01
Хахах, прочетох само първото изречение... Не, човече, това за което ти говориш е "постигнатото" от комунягите, не е комунизъм . Едни да карат Волги и да живеят в имения без да произвеждат нищо, а други цял живот да бачкат за жигула и панелка не е комунизъм. Нито е комунизъм всеки да краде и да се урежда с връзки и нагаждане. Тоя строй, дето е бил си е бил като всеки друг строй от историята - едни са живели на гърба на други. Докато има писани закони, винаги ще е така. Хората трябва да осъзнаят кое е хубаво и кое е вредно и сами да спрат да вредят - не от страх от затвор или глоби, а щото не искат да вредят. Само тогава може и да се изгради нещо като комунизъм. Няма как със страх и репресии да наложиш идеология. Това е бил дебилизмът на онзи строй, не самата идея като идея.

TrollFactory
05-05-2020, 08:05
Хахах, прочетох само първото изречение...
Комунизмът разчита точно на хората, които ги мързи да четат.

Не, човече, това за което ти говориш е "постигнатото" от комунягите, не е комунизъм . Едни да карат Волги и да живеят в имения без да произвеждат нищо, а други цял живот да бачкат за жигула и панелка не е комунизъм. Нито е комунизъм всеки да краде и да се урежда с връзки и нагаждане.

Много разбираш ти какво е комунизъм. Европа видя цял половин век най-различни колоритни опити и резултати и още твърдиш като някоя бабичка, че "това не беше комунизъм". Да, дай да опитваме още 250 години, за да дойде най-накрая този "най-светъл строй". Комунизъмът дава доказано анти-природни и анти-човешки резултати дегизирани в захаросани лозунги и лъже-намерения от страна на елита, че иска да направи всички щастливи. Напротив, анти-човешкото лице на комунизма е видно и до ден днешен. И ако беше чел каквото и да било от многотомните поредици от трудове на партийните величия ще разбереш, че всичко е било с цел подчинение на плебеите, на които е гледано като на овце, които трябва да се стрижат и да се държат под строй, в който всички са уеднаквени насила, за да има по-малко вероятност да се разбягат в различни посоки и къщата от карти, която са си построили величията и "героите на революцията" да се развали. "Не знаеш, ще те научим! Не можеш, ще ти покажем! Не искаш, ще те принудим!" Това е цялата философия на "най-хубавия строй!".

Но чакай, глупостите ти продължават:

Тоя строй, дето е бил си е бил като всеки друг строй от историята - едни са живели на гърба на други. Докато има писани закони, винаги ще е така. Хората трябва да осъзнаят кое е хубаво и кое е вредно и сами да спрат да вредят - не от страх от затвор или глоби, а щото не искат да вредят. Само тогава може и да се изгради нещо като комунизъм. Няма как със страх и репресии да наложиш идеология. Това е бил дебилизмът на онзи строй, не самата идея като идея.

Много успешно виждам как със страх и идеология в половината свят все още има тоталитарни режими, в които на власт има ширещ се непотизъм, корупция и свръх-престъпни клики на върха. Цял един държавен проект може толова да се изврати, че и 40 поколения да минат нищо да не може да го катурне освен някое природно бедствие...

an7raks
05-05-2020, 09:27
Да съм казал някъде, че искам да "продължаваме да опитваме"? Това в момента е точно, каквото заслужава това общество с този си начин на мислене. И като казвам "това общество", имам предвид обществото от векове насам. Хората сме си технологично развити животни, които продължават да се осланят на основните си инстинкти. В това положение всяка една идеология ще се изврати до там, че да носи изгода на шайка тарикати. Така е било по римско време, така е било по турско време, така е било по царско време, така е било и по тошово, така е и сега. Единствената разлика е, че сега поне се признава открито и дори се издига на почит да си тарикат и да даваш минимума, получавайки максимума. Това е хубаво. Да се вижда истината, а не да се крие зад разни "идеи".

AnarchyBoy
05-05-2020, 14:48
qq

Грозния
05-05-2020, 16:50
...едно общество с висок морал.

Не закони, а морал. Има разлика. ...малкото морал в едно капиталистическо общество.

https://www.youtube.com/watch?v=-hvhxBLmDMI :?

Едни да карат Волги и да живеят в имения без да произвеждат нищо, а други цял живот да бачкат за жигула и панелка не е комунизъм. Нито е комунизъм всеки да краде и да се урежда с връзки и нагаждане. Историята е показала, че комунизмът води точно до това! Никъде другаде по света нямаме резултат различен от този!

Unfathomable
05-05-2020, 20:39
Наминавам да си изразя възмущението, че да ми мине. Вярно че сега хората са се разгонили, пролет е и т.н
Ама защо има такива, които ти пишат специално и да са готови да те обидят във всеки момент и да са супер нападателни?? Като не можеш да носиш на чувство за хумор, какво търсиш в социалните мрежи, бахти..

TrollFactory
05-06-2020, 06:27
Наминавам да си изразя възмущението, че да ми мине. Вярно че сега хората са се разгонили, пролет е и т.н
Ама защо има такива, които ти пишат специално и да са готови да те обидят във всеки момент и да са супер нападателни?? Като не можеш да носиш на чувство за хумор, какво търсиш в социалните мрежи, бахти..
Мисля, че проблемът е в начина, по който вие използвате социалните мрежи. Като се снимате като да не казвам какви, за да привличате внимание от целия свят, няма защо да се чудите, че не получавате само похвали.

Unfathomable
05-06-2020, 08:05
Мисля, че проблемът е в начина, по който вие използвате социалните мрежи. Като се снимате като да не казвам какви, за да привличате внимание от целия свят, няма защо да се чудите, че не получавате само похвали.

Това не е особено обективно в конкретния случай. :д

tori
05-08-2020, 20:23
Е, пак ме срещат някакви хора и ме питат за тва. Ми, какво да им кажа, освен че не знам повече от тях по случая?! Те са още в някакъв шок, а даже не са засегнати... Аз съм "засегнатата" в случая и въпреки това почва да не ми пука страшно много. :ддд И доста по-бързо от обикновеното, де. Просто стоя и чакам нещо отнякъде да гръмне и да седя и да си мисля "ебаси, трябваше да видя тези и тези червени флагове, а не видях нищо".
Вчера кОчето се влюби ама тя е кастрирана... Всеки с проблемите си, ай гес. :дд
Днес се разходих с четириногото по центъра и там има хора - трябва да спра да се мотая там по време на разходка. По време на тая пандемия всичко беше затворено и нямаше гъсти орди от идиоти, та беше приятно. Сега са плъзнали като хлебарки.

RagioL
05-09-2020, 20:27
да си изкажа ли и аз чувствата в тая тема?

Грозния
05-11-2020, 18:15
да си изкажа ли и аз чувствата в тая тема?Много късно си се сетил!
Извънредното положение е към края си, хората излязоха от къщите си... и от интернет форумите! :?

DarkTemplar
05-16-2020, 16:37
да си изкажа ли и аз чувствата в тая тема?
Закъсняхме, колега, закъсняхме...

Снощи се замислих, че след няколко дни стават 15 години, откак завърших гимназия. Започвам да се чувствам стар.

Покрай пандемията все повече ми липсва пътуването в чужбина. Тази година явно ще я пишем "дъждовна" и ще се придържаме към принципа "родното море не е демоде".

Грозния
05-17-2020, 20:03
"родното море не е демоде".Нали се сещаш така на кого помагаш?!

DarkTemplar
05-19-2020, 11:50
На никого не помагам, просто се бъзикам с ограниченията и жалкия ни летен туризъм.

tori
05-21-2020, 10:57
Уел, странна "новина" получих, макар да не е като да не знаех въобще. Просто се надявах да не е точно истина това, дето си мисля. Ми, истина си е и бих я убила с камъни, ако знаех по-навреме. Сега и да я затрупам, файда никаква, щото то минало вече. Явно и аз трябва да си бия домочедието преди да иде да свърши нещо, за да си знае и да внимава. Обмислям и да си замълча поради тая причина, че всичко е минало и заминало ама не знам... Абе, бОли ме, кво да кажа.
Снощи/тая сутрин осъмнахме със сериала двете, а не го бяхме правили отдавна. Ще хапна, след което ще си поумра за още час-два, че и без друго е влажно и облачно навън. Пък ако и завали дъжд като света, таман.
Все не се уцелваме, за да се наприказваме двамата, повече от две седмици сме писали дъждовни, пък сега и ще пътува май. Обмислих някакви неща по въпроса и се оказа, че ме мързи зверски да се занимавам с тъпотии, за тва си оставам, където съм и правя, каквото правя от 3-4 месеца насам. Нямам нерви за повече панаири, нямам и желание. Да не говорим, че си получавам всичко нужно и по тоя начин, та съвсем не можеш да ме излъжеш.
Дъртия се прибира днес, а аз нямам търпение да има още един разумен човек в нас, дето не мисли само с гъза си.

Грозния
05-22-2020, 19:37
Туриела отдавна вече сама си говори във форума - никой не я чете, нито и отговаря. :D

DieselBlood
05-23-2020, 20:36
Тори, защо така със злоба, душицо? Дай по - спокойно.

Грозния
05-23-2020, 20:51
Тори, защо така със злоба, душицо? Дай по - спокойно.От какво може да се озлоби една жена най-много (във форума или в живота)? От това че никой не и обръща внимание - какво друго?! За това развъжда кучета - защото те могат да я търпят, да я лижат по лицето (в знак на "любов") и няма да избягат! :D

tori
05-25-2020, 20:27
Тори, защо така със злоба, душицо? Дай по - спокойно.
О, убийството с камъните, ако визираш, заслужава си. :дд Много хора на мое място също биха го помислили. Важното е, че не съм променила отношението, както и че не съм направила нищо. Ако щеш, мрънкам си сама, без да има неква причина или последствия от което. :д

DieselBlood
05-25-2020, 21:40
О, убийството с камъните, ако визираш, заслужава си. :дд Много хора на мое място също биха го помислили. Важното е, че не съм променила отношението, както и че не съм направила нищо. Ако щеш, мрънкам си сама, без да има неква причина или последствия от което. :д

Може би. След като не съм запознат със ситуацията, няма как да давам обективно мнение. Просто се изненадах, че младо момиче може да държи толкова злоба в себе си. Все едно слушам откачената 90 годишна баба три етажа над мен. Тази женица само злобата я държи жива.

Грозния
05-25-2020, 22:18
Тази женица само злобата я държи жива.С Туриела да не мислиш че е по-различно?! :razz:
Само кучетата ѝ още не са избягали от нея! :D

Грозния
05-25-2020, 22:24
мрънкам си сама, без да има неква причина:D

Туриела отдавна вече сама си говори във форума - никой не я чете, нито и отговаря. :D

...без да има неква причина или последствия от което. :дГорката!
Говори да не знае български правилен със словоред! :razz:

tori
05-26-2020, 10:24
Може би. След като не съм запознат със ситуацията, няма как да давам обективно мнение. Просто се изненадах, че младо момиче може да държи толкова злоба в себе си. Все едно слушам откачената 90 годишна баба три етажа над мен. Тази женица само злобата я държи жива.
Става въпрос за това, че в случая безопасността на семейството ми е била поставена под въпрос заради нечии неадекватни желания и мързел. Нямам проблем никой да не се съобразява с нас, но навън. Влезеш ли от входната врата вкъщи, започваш да спазваш установения в дома ред и да се съобразяваш. Явно въпросния човек повече вкъщи няма да влезе току-така, не съм ок с безотговорността. Може би бих, ако беше важно ама в случая наистина си беше чиста проба капризи и се радвам, че нищо лошо не се случи. Може би трябва да спра дотук по темата.

ОН: Ок, Ривърдейл се оказа готин сериал и умирам да качат и последните няколко епизода от сезона + да почне новия сезон. Сигурно няма да е скоро ама... Надеждата умира последна.

P
05-30-2020, 17:22
В отпуска съм и ми предстоят почивни дни (https://pochivnidni.bg/) ,така че съм щастлив!

pandabear
06-01-2020, 09:56
честит празник

https://www.youtube.com/watch?v=QVTnyGyERAA

Грозния
06-01-2020, 16:54
Ооо, Пандишпандие Петмезова... :D

anonymous1043668
06-01-2020, 21:30
О уау, нищо токоз не е станало без мене и онея така и няма да ми отключат темата.

Дефендъра и докторчето се зарибяват някъде другаде, сегиз - тогиз някой стар потребител възкръсне.

Горката!
Говори да не знае български правилен със словоред! :razz:

А, Грозни какво още правиш тука бе? То нищо не остана..

Торето си я знаем - вгнезди се в тая тема и няма да я остави до второто пришествие... :D

TrollFactory
06-02-2020, 09:48
О уау, нищо токоз не е станало без мене и онея така и няма да ми отключат темата.
Според мен всичко е въпрос на его. Ако я бяха отключили, трябваше да си признаят все едно, че са сгрешили в прецентката си. А power-трипването се услажда на всеки, дори във форум.

Дефендъра и докторчето се зарибяват някъде другаде, сегиз - тогиз някой стар потребител възкръсне.

Да, доста стари фейкове възкръснаха напоследък. Имаше много фън с комунисти, стоукъри, психопати... Не е съвсем безопасно тук. Направо си е онлайн трилър. :D Но това поддържа интересът ми към това място все още жив.

defender
06-02-2020, 14:09
Дефендъра и докторчето се зарибяват някъде другаде.

Фъзи, знаеш ли какво е това?:

https://i.imgur.com/pk0ldKH.jpg

..... това е, екстремен секс.

Така се почувствах, когато видях, че си се завърнала. :D

TrollFactory
06-02-2020, 14:18

Реши да споделиш на уважаемите читатели как си получил ерекция ли? Такава информация не е ли за лични съобщения (въпреки че тогава ще е сексуален тормоз) или поне твърде лична, за да я споделяш с форума? Или за теб обявяването публично на такива неща е съвсем нормално и дори християснко поведение? Това си е виртуален ексхибиционизъм!

defender
06-02-2020, 14:25
Реши да споделиш на уважаемите читатели как си получил ерекция ли? Такава информация не е ли за лични съобщения (въпреки че тогава ще е сексуален тормоз) или поне твърде лична, за да я споделяш с форума? Или за теб обявяването публично на такива неща е съвсем нормално и дори християснко поведение? Това си е виртуален ексхибиционизъм!

Ми темата е "как се чувствате", аз така се почувствах ве, това не е сексуален намек или насилие към Фъзи, а описание за това как се чувствам.

От друга страна Фъзито в коментара си използва думата "зарибяване". Ами картинката, която съм постнал е всъщност снимков, смислов еквивалент на думата "зарибявам" а не намек за сексуален тормоз. Ако моето е сексуален тормоз, то и нейното обръщение също би било сексуален тормоз. :D

Ако моето е сексуален тормоз, то целия раздел "Секс" на форума също може да се изтълкува, като сексуален тормоз при добра воля.

defender
06-02-2020, 14:38
Реши да споделиш на уважаемите читатели как си получил ерекция ли? Такава информация не е ли за лични съобщения (въпреки че тогава ще е сексуален тормоз) или поне твърде лична, за да я споделяш с форума?
Тролчо, при любимия ти капитализъм, рекламните пана по улиците и по телевизията не е ли сексуален тормоз ве. Ако приемем думите на Фройд, че всичко е секс. То рекламите, които капитализми така умело толерира, не са ли всъщност вид сексуален тормоз - те възбуждат, манипулират и стимулират в мен либидото и ми създават сексуални желания и страсти, като генерират енергия аз да ги задоволявам чрез излишни покупки.
Кажи са умник, какво ще измислиш. Щото целия ти капитализъм в основата си е едно сексуално насилие, даже и над малолетни деца, щото и "Лека нощ деца" ги прекъсват за реклами на дамски превръзки и вдигане на самолета ве. :D

TrollFactory
06-02-2020, 15:23
Тролчо, при любимия ти капитализъм, рекламните пана по улиците и по телевизията не е ли сексуален тормоз ве. Ако приемем думите на Фройд, че всичко е секс. То рекламите, които капитализми така умело толерира, не са ли всъщност вид сексуален тормоз - те възбуждат, манипулират и стимулират в мен либидото и ми създават сексуални желания и страсти, като генерират енергия аз да ги задоволявам чрез излишни покупки.
Кажи са умник, какво ще измислиш. Щото целия ти капитализъм в основата си е едно сексуално насилие, даже и над малолетни деца, щото и "Лека нощ деца" ги прекъсват за реклами на дамски превръзки и вдигане на самолета ве. :D

Това ли ще представиш в своя защита, ако хипотетично те съдят за сексуален тормоз? :D

Разликата е, че билбордовете или рекламите нямат ерекция в буквалния смисъл и съобщението им е публично, а не представлява личния интерес от страна на някакъв особняк към даденото лице, което може би не е на същата еротична вълна и подобни намеци могат и да го смущават.

defender
06-02-2020, 20:03
TrollFactory философа, може да съсипе сексуалния живот на всяка двойка. Да не говорим, че философиите му за секса са типично левичарски.

Грозния
06-02-2020, 20:34
А, Грозни какво още правиш тука бе? То нищо не остана..Убивам по малко време след работа :? .

Торето си я знаем - вгнезди се в тая тема и няма да я остави до второто пришествие... :DНай-интересното е че тя вероятно не осъзнава, че в тоя форум вече е напълно сама и никой не ѝ обръща внимание.

Така се почувствах, когато видях, че си се завърнала. :DДа не би да се опитваш да сваляш Фузи по тоя начин :? ?!

Тролчо, при любимия ти капитализъм, рекламните пана по улиците и по телевизията не е ли сексуален тормоз ве.А комунизма да не би да не е сексуален и всякакъв друг тормоз?!

defender
06-02-2020, 20:46
Да не би да се опитваш да сваляш Фузи по тоя начин :? ?!

С Тролчо, изведнъж голяма чувствителност показвате по отношение на Фъзи, отново двамата в синхрон. Толкова много сте се сраснали един с друг, че имам чувството, че вие ще сте заедно дори и в спалната с общата си жена ве.

anonymous1043668
06-03-2020, 08:34
Според мен всичко е въпрос на его. Ако я бяха отключили, трябваше да си признаят все едно, че са сгрешили в прецентката си. А power-трипването се услажда на всеки, дори във форум.

Ами то си е за тях, темата беше голяма, и имаше истинска дискусия, за един ден ставаха по 2 страници с постове, правеше и посещения.

Ако това изображение ти доставя удоволствие може напълно да минеш за зоофил. Или се оприличаваш на коза?

Да не би да се опитваш да сваляш Фузи по тоя начин :? ?!

То и докторчето иска, мина време и денфендъра не се отказва, нищо чудно, явно монахините не му пускат.

С Тролчо, изведнъж голяма чувствителност показвате по отношение на Фъзи, отново двамата в синхрон. Толкова много сте се сраснали един с друг, че имам чувството, че вие ще сте заедно дори и в спалната с общата си жена ве.

Не бе, просто не се карам с тях. Всички останли потребители не спряхте да плюете и обиждате Грозния и TrollFactory. И нека да го признаем - това са единствените хора, които мислят и може да говориш с тях нормално.

А не като други хора веднага да налитат на отчаяни свалки и религиозни борби.. :?

Продължавай така и ще си умреш сам дефендъре, не само от мен ами от всяка жена, църковна или не..

EDIT:

TrollFactory философа, може да съсипе сексуалния живот на всяка двойка. Да не говорим, че философиите му за секса са типично левичарски.

Двойка ли? Каква двойка? Ти си сам, не знаеш ли?

defender
06-03-2020, 10:03
Ами то си е за тях, темата беше голяма, и имаше истинска дискусия, за един ден ставаха по 2 страници с постове, правеше и посещения.

Ако това изображение ти доставя удоволствие може напълно да минеш за зоофил. Или се оприличаваш на коза?

То и докторчето иска, мина време и денфендъра не се отказва, нищо чудно, явно монахините не му пускат.

Не бе, просто не се карам с тях. Всички останли потребители не спряхте да плюете и обиждате Грозния и TrollFactory. И нека да го признаем - това са единствените хора, които мислят и може да говориш с тях нормално.

А не като други хора веднага да налитат на отчаяни свалки и религиозни борби.. :?

Продължавай така и ще си умреш сам дефендъре, не само от мен ами от всяка жена, църковна или не..

EDIT:

Двойка ли? Каква двойка? Ти си сам, не знаеш ли?

Нямам нищо против да си говориш сладко с двете си мъже-приятелки.

Просто ми е чудно защо не се радваш на мъжко внимание, след като сигурно до 5-6 години ще се вече полубабичка и тогава сама ще търсиш мъжко внимание от някой мъжки поглед, който те поглежда със сексуален предтекст, когато ходиш на улицата за да се почувстваш секси и харесвана.

А мъже-приятелки, с които да си говориш, можеш да имаш и над 60, всъщност тогава най-вероятно ще имаш само такива.

Мда, ве да кажеш на някое момиче, че това, че се завърнала във форума, те кара да се чувстваш все едно правиш екстремен секс, това е невероятен повод да почват да се правят някакви генерални негативни изводи.
Нито съм ти писал и досаждал на лични с някакви свалки, нито съм те заплашвал да не говориш с други мъже и подобни. Продължавай да си мислиш как отчаяно съм те свалял.

Проблема си е в тебе, душа, не е в мене. Просто жените яко се бъгнахте с тоя либерализъм и сексуална еманципация.

Радвай се ся на мъжко внимание и имай самочувствието на харесвана жена, че ако продължаваш в същия дух, до няколко годинки те виждам дърта, навъсена феминистка с липси на мъжко внимание. Тогава ще ти се драйфа от такива сладкодумни мъже-приятелки философи, дето само си си изгубила врете с тях, когато си била харесвана жена. А ако ти се падне някой Тролчо за мъж, най-вероятно ще те кара да се целуваш и да правиш секс с него през маска или целофан.

ПП: Ми не сме двойки, никъде не съм казал подобно нещо, само казах, че завръщането ти във форума възбужда екстремни чувства, а това, че го направих по този начин (демек екстремен секс), беше просто закачка.

И двете мъжки лелки дойдоха веднага да се възмущават, враговете на секса, дето сваляли жени само с пари, никакъв секс, никакви комплименти и закачки.

TrollFactory
06-03-2020, 11:33

Просто ми е чудно защо не се радваш на мъжко внимание, след като сигурно до 5-6 години ще се вече полубабичка и тогава сама ще търсиш мъжко внимание от някой мъжки поглед, който те поглежда със сексуален предтекст, когато ходиш на улицата за да се почувстваш секси и харесвана.

А мъже-приятелки, с които да си говориш, можеш да имаш и над 60, всъщност тогава най-вероятно ще имаш само такива.

Мда, ве да кажеш на някое момиче, че това, че се завърнала във форума, те кара да се чувстваш все едно правиш екстремен секс, това е невероятен повод да почват да се правят някакви генерални негативни изводи.
Нито съм ти писал и досаждал на лични с някакви свалки, нито съм те заплашвал да не говориш с други мъже и подобни. Продължавай да си мислиш как отчаяно съм те свалял.

Проблема си е в тебе, душа, не е в мене. Просто жените яко се бъгнахте с тоя либерализъм и сексуална еманципация.

Радвай се ся на мъжко внимание и имай самочувствието на харесвана жена, че ако продължаваш в същия дух, до няколко годинки те виждам дърта, навъсена феминистка с липси на мъжко внимание. Тогава ще ти се драйфа от такива сладкодумни мъже-приятелки философи, дето само си си изгубила врете с тях, когато си била харесвана жена. А ако ти се падне някой Тролчо за мъж, най-вероятно ще те кара да се целуваш и да правиш секс с него през маска или целофан.

ПП: Ми не сме двойки, никъде не съм казал подобно нещо, само казах, че завръщането ти във форума възбужда екстремни чувства, а това, че го направих по този начин (демек екстремен секс), беше просто закачка.

И двете мъжки лелки дойдоха веднага да се възмущават, враговете на секса, дето сваляли жени само с пари, никакъв секс, никакви комплименти и закачки.

Никъде не съм казвал, че се чувствам възмутен. Трудно може да ме възмути някой, особено пък с твоето винаги предсказуемо поведение и някаквите си смешни опити за свалячество в тийнпроблем. Фъзито, независимо дали е феминистка или не, като всяка свободна жена има правото да си избира с кого да прави секс. Виждайки те как бурно реагира, може единствено да стигнем до заключение, че ти в действителност си разчитал това да бъде "свалка тепач" и сега като "малко" ти се поразвали кефа, че те отрязаха директно, почна да обиждаш всички, които ти обърнаха внимание. Ако беше такъв "майтапчия", а това "най-обикновен майтап" щеше да разбереш и отговора на другите. Но вместо това, ти се зачерви, запени ти се устата и като в пример от медицински учебник за това какво е невротичен пристъп на гняв изписа по-горните глупости. Единствено изкоментирахме твоя пик с "ексремен секс с два козела", което си беше чиста простотия, а ти ескалира толкова бурно, че се чудя дали да не ти препоръчам да си провериш с проблема с нервите. Дори и Фъзи да остане сама на 60, ти ще си по-жалка гледка, защото тази твоя нервна система, която явно към момента нещо не е съвсем в ред, само ще става по-зле и по-зле и на същите години ти ще си тотална разруха.

defender
06-03-2020, 12:01
Трудно може да ме възмути някой, особено пък с твоето винаги предсказуемо поведение и някаквите си смешни опити за свалячество в тийнпроблем.

Ами именно, защото не е свалячевство, ако беше наистина свалячество, досега на лични десет път да съм се опитал да се запознаем, да им пратя лична снимка и да съм им предложил да излезем, а ако получа отказ да съм спрял да им досаждам. Ако бях сериозен, никога не бих го направил на целослушание (и после да слушам е такива като тебе, как се чешат на мой гръб), защото чувствата ми са си лична история. Защо ми е да свалям някое момиче пред всички вас ве, защо си толкова смешен. Тва моето не е свалячество, просто ти се насираш, щото явно и толкова не можеш или пък го приемаш, че това моето е сериозна свалка, щото така се представяш за нещо повече с жените и това е повод да влизаш в ролята на ментор свялач или в ролята на моралиста, който разбирал жените ве на мой гръб.

А дори и наистина да беше сериозен опит за свалка, то ти, като капиталист трябва да го приемеш, като някакви мой начални опити за капитализъм в сферата на любовта и би трябвало да ме поощряваш. Но не, Тролчо идва да ми набие канчето и да ми убие наченките за предприемачество в сферата с жените и любовта. Ако беше истински капиталист, щеше да оценяваш всеки опит и вложен труд от другите хора, защото преди това сам щеше да си минал през него, но не, ти си фейк капиталист, спекулант. :D

TrollFactory
06-03-2020, 12:47
Ами именно, защото не е свалячевство, ако беше наистина свалячество, досега на лични десет път да съм се опитал да се запознаем, да им пратя лична снимка и да съм им предложил да излезем, а ако получа отказ да съм спрял да им досаждам. Ако бях сериозен, никога не бих го направил на целослушание (и после да слушам е такива като тебе, как се чешат на мой гръб), защото чувствата ми са си лична история. Защо ми е да свалям някое момиче пред всички вас ве, защо си толкова смешен. Тва моето не е свалячество, просто ти се насираш, щото явно и толкова не можеш или пък го приемаш, че това моето е сериозна свалка, щото така се представяш за нещо повече с жените и това е повод да влизаш в ролята на ментор свялач или в ролята на моралиста, който разбирал жените ве на мой гръб.

А дори и наистина да беше сериозен опит за свалка, то ти, като капиталист трябва да го приемеш, като някакви мой начални опити за капитализъм в сферата на любовта и би трябвало да ме поощряваш. Но не, Тролчо идва да ми набие канчето и да ми убие наченките за предприемачество в сферата с жените и любовта. Ако беше истински капиталист, щеше да оценяваш всеки опит и вложен труд от другите хора, защото преди това сам щеше да си минал през него, но не, ти си фейк капиталист, спекулант. :D

Добре де, последно какъв беше този "опит" на предната страница? Много противоречия има в мненята ти. Хем не си бил свалял, хем пък дори и да си бил, то ти нямало да го правиш така, хем пък в същото време точно това излиза, че правиш и според теб аз дори би трябвало да ти дам одобрението си разбирайки те както един капиталист разбира друг капиталист, че твоята свалка е вид инвестиция... Нещо не ти се връзват обясненията. Омаза се до уши и почна да пелтечиш. А и не виждам какво толкова лошо казах предвид, че и преди си се издавал, че Фъзито те кефи (цитата по-долу). Това, че жената не откликва на чувствата ти, не е причина да я нахраниш, че ще си остане вечно сама. Замислял ли си се, че може би просто не иска да е с теб (както и поради какви причини В ТЕБ) ? :D Много наранен го раздаваш, чак и ми натякваш някакво чувство за вина, че съм се намесил и спрял "нещо" обвинявайки ме, че не оценявам "опитът и трудът вложени от други хора (теб)" за "за предприемачество в сферата с жените и любовта". Начинът, по който звучиш казвайки всичко това почти ме кара да се смея на глас. :D :D :D

Добре де, извинявай, че ти се бъркам в свалките! Имаш публично извинение от мен! Сега бъди доволен! Мисля, че това е първа крачка да оправим нещата. Втора е да се опитам да помоля и Фъзи и да ти даде шанс:
Фъзи, прости му на момчето, аз съм виновен! Може би щеше да е по-сполучилив, ако не бях дошъл да го направя на резил. Дай му втори шанс! В името на добруването на човечеството!

Виж колко съм добър, да не кажеш, че съм злобен. Ето, помагам ти в "предприемачеството". Като от един капиталист даващ кредит на друг капиталист. Даже не кредит, а още по-добро ти правя! Това си е направо "дарение"! 8)

Има хора, дето възприемат форума, едва ли не, като Зала 1 на НДК, където ще трябва да изнасят концерт.
Има и хора, дето възприемат форума, като виртуален Южен парк.
Нали го знаете, къде е Южния парк в София?! Какво правят хората, като отидат в парка: ами като имат свободно време ходят да отпуснат, да потичат, да се разходят, да си вземат един сладолед, да седнат на някоя пейка да го изядат безгрижно, да гледат дърветата, да видят някой позитивен нихилист вегитиращ с малкото си ферари (напушен) и загоряло да си търси малолетна ученичка, или да види някоя готина сатанистка-ходужничка, с къса поличка и маска, дето си търси някой сбръчкан чичак с пари; или пък да види някой небесен херувим спасител, дето бил готов да се жертва и да предложи жена си на някой загорял ближен за секс, или да види някоя милосърдна мед. сестра мразеща хората и готова да ги избие с лека картечница, или както си седиш на пейката, някое гадже, което те е поканило на среща там, неочаквано да ти спретне флашмоб и след това 2-3 години да не можеш да го преживееш от стреса и някакви ей такива напълно нормални неща. :D

Колко е готино в тоя виртуалeн южен парк дееба. :D

defender
06-03-2020, 13:32
Тролчо, само да те открехна, че сигурно след примерно 10-15 години, когато Фъзито одъртее, налее гъз и "циците" и стигна до пъпа, няма да се спомня за тебе и какво си й говорил, но ще се спомня, че едно време, някъде там в един форум е имало един дефендърчо, дето я е харесвал и й е правил комплименти. И ще си вика, ейй, хубава бях едно време, мъжете ме харесваха. И точно ей такива спомени ще я държат жива и да й е готино. :D

TrollFactory
06-03-2020, 13:42
Тролчо, само да те открехна, че сигурно след примерно 10-15 години, когато Фъзито одъртее, налее гъз и "циците" и стигна до пъпа, няма да се спомня за тебе и какво си й говорил, но ще се спомня, че едно време, някъде там в един форум е имало един дефендърчо, дето я е харесвал и й е правил комплименти. И ще си вика, ейй, хубава бях едно време, мъжете ме харесваха. И точно ей такива спомени ще я държат жива и да й е готино. :D

А ти къде виждаш себе си след 10-15 години? Само питам.

defender
06-03-2020, 13:51
А ти къде виждаш себе си след 10-15 години? Само питам.

от капиталистическа гледна точка ли, амиии:

https://i.imgur.com/N7BWhGO.jpg

anonymous1043668
06-03-2020, 18:43

Внимание ли? Защо ми е на мене внимание? Да е имало жена, която да е умряла без внимание? Не ми трябва да се чувствям "секси" и "желана", намам такива дефицити и специални нужди. На такива хора, в случая момичета, им се вика attention who-рове (може и само who-рове). Жалката жажда за внимание е болест!

Мъже-приятелки? Що бе, просто не се карам с тях, както и с повечето потребители? Не трябва да е*а всичко, с което искам да говоря, сещаш се..

И аз като видя ново съобщение от хора, които не ме интересуват, ме кара да се чувствам на пирони, но чувставата са лъжливо нещо нали?

Сам си го направи, защо постваш кози (сатанински животни) как се плющят? Как изгледжа отстрани? Все едно намекваш нещо, то си го и намекваше..

Фъзито, независимо дали е феминистка или не, като всяка свободна жена има правото да си избира с кого да прави секс.

Ако четете какво съм писала в темата "Каква е цената на любовта?", е ясно, че не съм феминистка. Нито мъжете, нито жените защитавам. Ако се осереш и да си черен, бял, жълт, мургав, мъжко, женско, средно, пак си се осрал, то си остава за тебе си, аз си правя изводите така или иначе..

Виждайки те как бурно реагира, може единствено да стигнем до заключение, че ти в действителност си разчитал това да бъде "свалка тепач" и сега като "малко" ти се поразвали кефа, че те отрязаха директно, почна да обиждаш всички, които ти обърнаха внимание. Ако беше такъв "майтапчия", а това "най-обикновен майтап" щеше да разбереш и отговора на другите. Но вместо това, ти се зачерви, запени ти се устата и като в пример от медицински учебник за това какво е невротичен пристъп на гняв изписа по-горните глупости. Единствено изкоментирахме твоя пик с "ексремен секс с два козела", което си беше чиста простотия, а ти ескалира толкова бурно, че се чудя дали да не ти препоръчам да си провериш с проблема с нервите.

Ние това за злобеенето на мъжете като ги отрежат си го обсъдихме по темите Троле, не е нужно да се казва едно нещо по двеста пъти. Нека да злобее бе, нека, и без това нищо друго не може да направи.

Дори и Фъзи да остане сама на 60, ти ще си по-жалка гледка, защото тази твоя нервна система, която явно към момента нещо не е съвсем в ред, само ще става по-зле и по-зле и на същите години ти ще си тотална разруха.

Аз като стана на 60 (ако доживея), дефендъра отдавна ще е ритнал камбанта! На бас, че имаме 40 години разлика. А и да остана сама, няма проблеми, от сега живея в пещера. То си е за мен.

Фъзи, прости му на момчето, аз съм виновен! Може би щеше да е по-сполучилив, ако не бях дошъл да го направя на резил. Дай му втори шанс! В името на добруването на човечеството!

Ех Троле, Троле, има хора които никога няма да се научат...

Аз доброто отношение го помня завинаги. Като си виждал само помия и доброто със сигруност изпъква в пейзажа.

А на тебе като ти омекне х*я (то май вече е), ще търсиш нещо подобно на мен по темите, но без успех, и накрая ще си проължиш монолога в "Православие" сам и изоставен.

....

Тъжно

an7raks
06-03-2020, 20:18
На дърти години изтрещяхте... :lol:

defender
06-03-2020, 20:37
В
Аз като стана на 60 (ако доживея), дефендъра отдавна ще е ритнал камбанта! На бас, че имаме 40 години разлика. А и да остана сама, няма проблеми, от сега живея в пещера. То си е за мен.

Хехе, 40 години разлика, ти ей сега да се родиш, аз пак нямам 40 години. Не те знам на колко години си, но мисля, че разликата да е макс 7-8 години. Нещо много почна се превземаш.

Грозния
06-04-2020, 18:07

И двете мъжки лелки дойдоха веднага да се възмущават, враговете на секса, дето сваляли жени само с пари, никакъв секс, никакви комплименти и закачки.Дефенди не знам на къде биеш, но да слагаш снимка на чифтосване между диви животни когато изразяваш симпатии към някоя жена е най-малкото повърхностно и незряло, достойно само за някой 13-годишен прост загорелтак!

Колкото до самата снимка, аз нямам нищо против нея, не я намирам за просташка или обидна и показва съвсем нормални неща от дивата природа, подходящи за Animal Planet или National Geografic, но не и за...

Така се почувствах, когато видях, че си се завърнала. :D:?
Само да питам - като коя точно от двете кози се почувства, когато видя че Фузи се е завърнала, че това не ми стана ясно :D ?!

А дори и наистина да беше сериозен опит за свалка, то ти, като капиталист трябва да го приемеш, като някакви мой начални опити за капитализъм в сферата на любовта и би трябвало да ме поощряваш. Но не, Тролчо идва да ми набие канчето и да ми убие наченките за предприемачество в сферата с жените и любовта. Ако беше истински капиталист, щеше да оценяваш всеки опит и вложен труд от другите хора, защото преди това сам щеше да си минал през него, но не, ти си фейк капиталист, спекулант. :DПо-добре да ѝ беше казал "имам кола за N хиляди €, искаш ли да те повозя" отколкото това с дивите кози... :? !

Necrologist
06-04-2020, 18:17
чудя се колко тъпи поста на грозния и женското му копие са нужни за да капитулира форума

defender
06-04-2020, 18:42
....

Грозен, искаш ла ди ми станеш приятел, че да съм ти по-голям приятел от Трола.

Плана е първо да му взема жената Фъзи, а послe и приятeля (като върл капиталист, сигурно имаш някаква цена, колко кинти искаш). :D

Искам да го фалирам. :D

ПП: Фъзи, а ти колко кинти искаш да му забиеш ножа, аз може да съм твоя мечтан чичак с потфейла?

anonymous1043668
06-04-2020, 20:36
Хехе, 40 години разлика, ти ей сега да се родиш, аз пак нямам 40 години. Не те знам на колко години си, но мисля, че разликата да е макс 7-8 години. Нещо много почна се превземаш.

Представям си те близко до пенсия. Християнството те е състарило..

чудя се колко тъпи поста на грозния и женското му копие са нужни за да капитулира форума

Аз пък се чудя до кога ще се провикваш от нищото и ще се услушваш като глуха свиня...

Колко ли време си кибичел, за да си изтърсиш лайната

Само да питам - като коя точно от двете кози се почувства, когато видя че Фузи се е завърнала, че това не ми стана ясно :D ?!

Всички знаем, де дефендито поема! :D Мисля, че някой на лично ми прати, че ме мислил за мъж...

По-добре да ѝ беше казал "имам кола за N хиляди €, искаш ли да те повозя" отколкото това с дивите кози... :? !

По-вероятно аз да му кажа "Ще ти дам N хиляди, за да ме оставищ, белким си купиш нова Библия".

Грозен, искаш ла ди ми станеш приятел, че да съм ти по-голям приятел от Трола.

Плана е първо да му взема жената Фъзи, а послe и приятeля (като върл капиталист, сигурно имаш някаква цена, колко кинти искаш). :D

Искам да го фалирам. :D

ПП: Фъзи, а ти колко кинти искаш да му забиеш ножа, аз може да съм твоя мечтан чичак с потфейла?

Не ща пари. Аз да не съм доктор психо Ивата да искам "Моят чичак". Имам пари колкото ми трябват. Суетата и простотията са сатанински грехове, дефендъре.

Не е възможно да ни разделиш. Ние сме неразделни. Връзката между мен, Грозния и TrollFactory, е толкова силна, че ни мислят за един човек. Като едно цяло сме, разбираш ли?

https://i.imgur.com/FfMwbFc.jpg

an7raks
06-04-2020, 20:45

Отдавна изгониха по-голямата част от форума. Тъжното е, че не осъзнават, че просто съсипват темите с глупостите си, а не засягат никого лично(което изглежда е целта).

defender
06-04-2020, 20:59
Не ща пари. Аз да не съм доктор психо Ивата да искам "Моят чичак". Имам пари колкото ми трябват. Суетата и простотията са сатанински грехове, дефендъре.

Не е възможно да ни разделиш. Ние сме неразделни. Връзката между мен, Грозния и TrollFactory, е толкова силна, че ни мислят за един човек. Като едно цяло сме, разбираш ли?

Мда, типично поведение на комуняги на манифестация. Слели сте се, като триглава ламя, чак до степен на обезличаване.
За мен това ваше поведение е продиктувано от слабост, а не сила.

Всеки хард капиталист си има цена, а живота му е просто една бизнес стратегия. Просто следиш потока на парите и така можеш да предвиждаш всяка стъпка на капиталиста. Това се нарича външен локус на контрол, откровено дебилско.

defender
06-04-2020, 21:19
Фъзи, крайно време е да си признаеш, че всяка вечер си плачкаш по малко за мене, щото аз ти бях първото гадже в живота, макар и виртуално. :D

TrollFactory
06-04-2020, 22:44
Уродливко и фабриката за лайна отдавна изгониха по-голямата част от форума. Тъжното е, че не осъзнават, че просто съсипват темите с глупостите си, а не засягат никого лично(което изглежда е целта).

По-скоро ги изгониха мега скучните хора като теб без капацитет. Никой не те отразява в този форум. Вероятно си още по-зле и на живо.

anonymous1043668
06-05-2020, 10:20
Фъзи, крайно време е да си признаеш, че всяка вечер си плачкаш по малко за мене, щото аз ти бях първото гадже в живота, макар и виртуално. :D

Що си помисли, че не съм имала гаджета? Не са "моите чичаци", но без значение от техния пол бяха можещи хора, и сега могат да те купят и продадат по интелект, дискретност и социални умения.

Ти бъди благодарен, защото аз съм първото женско същество, което някога ти е обърнало внимание на тъпите постове преди да си легнеш с Библия в ръце и най-вероятно ще съм и последното ;)

Продължавай в същия дух дефендъре и накрая сам ще си викаш в празното пространството.

defender
06-05-2020, 10:49
Що си помисли, че не съм имала гаджета? Не са "моите чичаци", но без значение от техния пол бяха можещи хора, и сега могат да те купят и продадат по интелект, дискретност и социални умения.

Ти бъди благодарен, защото аз съм първото женско същество, което някога ти е обърнало внимание на тъпите постове преди да си легнеш с Библия в ръце и най-вероятно ще съм и последното ;)

Продължавай в същия дух дефендъре и накрая сам ще си викаш в празното пространството.

Не исках да кажа това, но явно така се получи и ти на първо място си помисли, че аз ти казвам, че не си хубава жена и че нямаш мъжко внимание около себе си в реалния живот.
А аз исках да кажа, че съм ти първото гадже с цел, че оттам-нататък следващите ти мъже в живота са обречени да бъдат сравнявани с менe, въпреки че много добре знам, че не съм ти първото гадже (па макар и виртуално), но пак го казах, щото е тролене.

Какво исках да кажа, а то къде изби, глей какво нещо е живота. А онзи ден със снимката с ония кози ти си помисли, че искам да спа с тебе. Ами може и да искам, ама явно и ти го искаш. Е сори, пазя се за брака. :D

ПП: Не мога да приeма хаотичния и безразборен секс, отдавайки се на краткотрайните си неконтролируеми, бързосменящи се чувства, минаващи през тялото ми, предпочитам да приложа и някаква интелигентност в него. Всъщност поста в християнството е проява на интелигентност, въпреки, че фродистчетата ще кажат, че е психично отклонение и отрицание на човешката природа.

TrollFactory
06-05-2020, 10:56
Фъзи, много е забавно колко много се е вдъхновил Дифенди в последно време от несподелената си любов с теб. Явно му действаш като муза, защото не спира да се оплаква с цитати от "дълбоки мисли" във всяка една тема, в която му падне очевидно страдайки по теб и чакам съвесем скоро да го удари и на поезия колко много го боли, че го остави така немил, недраг сам и неразбран.

Какво се случва, когато някои префърцунени самотни женички, изведнъж установят, че неусетно са минали 40-ка:

"Нарцистичната жена си създава илюзията, че е всичко, но един ден настъпва трагичният момент: незабелязваната от никого, нарцистична жена е като че ли мъртва. Тогава идва ред на силния грим, на отказа от старостта, на неподходящите тоалети. Коктейлите само подсилват огорчението й. Стават плячка на хистерията."

ПП: Не мога да приeма хаотичния и безразборен секс, отдавайки се на краткотрайните си неконтролируеми, бързосменящи се чувства, минаващи през тялото ми, предпочитам да приложа и някаква интелигентност в него. Всъщност поста в християнството е проява на интелигентност, въпреки, че фродистчетата ще кажат, че е психично отклонение и отрицание на човешката природа.

Интелигентност като в поста ти с козите ли? Така ли се справяш с "краткотрайните си неконтролируеми, бързосменящи се чувства"?

defender
06-05-2020, 11:07
Интелигентност като в поста ти с козите ли?

Тролчо, тая снимка с козите беше насочена не към тебе, а към друг потребител. Но ти я прие изключително лично, знаеш ли защо, ами защото явно си сметнал Фъзито за твой израстък. Ми няма да е, крада я. Тва е тарикатски капитализъм.

Ахил дойдe пред стенитe на Троя, да ти развали берекета. хахаха :D

defender
06-05-2020, 11:34
Тролчо, като дойде и веднага около него си създаде секта от членове, и почна емоционално да ги обработва и привързва към себе си. Така постепенно във форума започнаха да се движат, като някаква сектантска групировка, срещу всеки, който не им допадне и веднага го налитат, като рояк, и винаги на едно мнение и така дефакто те да диктуват правилата. Туморното създание на сектата на триглавата форумна ламя трябва да умре. :D

tori
06-05-2020, 21:32
Тъй, усещам как нещо се размъти... Или лъже, или е ТОЛКОВА тъп, или е тая дето си мисля... Не съм сигурна кое от трите е по-малкото или по-голямото зло, чесТна скаутска. Ще видим и това колко ще издържи, де. Ама не вярвам да е особено много. Оная седмица нямаше нищо за казване. Интересното е, че не се похвали въобще, а аз лично бих. Може би. Не знам.

Требе да си събирам багажа и да ходя да се разправям с навигация, която не ще да ми говори ама съм като фрасната с мокър парцал и ме боли главата.

Грозния
06-05-2020, 21:50
отдавна изгониха по-голямата част от форума. Тъжното е, че не осъзнават, че просто съсипват темите с глупостите си, а не засягат никого лично(което изглежда е целта).Турксчо, в момента си във фазата на отрицание и омаловажаване, защото отдавна си напълно безинтересен и без собствено мнение.
Докато беше с Тори поне имаше мнение (нейното) - сега и това нямаш :razz: !

Слели сте се, като триглава ламя, чак до степен на обезличаване.
За мен това ваше поведение е продиктувано от слабост, а не сила. Ти също си във фазата на отрицанието, защото не можеш да повярваш, че някой друг в тоя форум може да споделя мнението на Грозния :? !

TrollFactory
06-05-2020, 22:03
Тролчо, тая снимка с козите беше насочена не към тебе, а към друг потребител. Но ти я прие изключително лично, знаеш ли защо, ами защото явно си сметнал Фъзито за твой израстък. Ми няма да е, крада я. Тва е тарикатски капитализъм.

Ахил дойдe пред стенитe на Троя, да ти развали берекета. хахаха :D

Интересно ми стана просто, че си такъв флиртаджия със сатанистки като Фъзи и пускаш сексуални намеци като на “шегичка” докато уж в темата за православието се пишеш “големия християнин” пазещ се за сватбата. Излезе всъщност, че си лицемер и истинските ти желания са долнопробни и мръсни.

Тролчо, като дойде и веднага около него си създаде секта от членове, и почна емоционално да ги обработва и привързва към себе си. Така постепенно във форума започнаха да се движат, като някаква сектантска групировка, срещу всеки, който не им допадне и веднага го налитат, като рояк, и винаги на едно мнение и така дефакто те да диктуват правилата. Туморното създание на сектата на триглавата форумна ламя трябва да умре. :D

И защо да умре? Това не е много християнско пожелание.

anonymous1043668
06-06-2020, 13:20
Фъзи, много е забавно колко много се е вдъхновил Дифенди в последно време от несподелената си любов с теб. Явно му действаш като муза, защото не спира да се оплаква с цитати от "дълбоки мисли" във всяка една тема, в която му падне очевидно страдайки по теб и чакам съвесем скоро да го удари и на поезия колко много го боли, че го остави така немил, недраг сам и неразбран.

Такива психо споменавяния правеше ghostuser-а, най-вероятно вема пример от него.
Дефендъре, ако искаш да ставаш stalker, консултирай се с професионалистите ghostuser001 и М****. Те ще ти дадат съвети от първа ръка.

Интересно ми стана просто, че си такъв флиртаджия със сатанистки като Фъзи и пускаш сексуални намеци като на “шегичка” докато уж в темата за православието се пишеш “големия християнин” пазещ се за сватбата. Излезе всъщност, че си лицемер и истинските ти желания са долнопробни и мръсни.

И защо да умре? Това не е много християнско пожелание.

Християнството е най-лицемерната религия. Набожните хора като дефендър примерно вечер извършват грях, на сутринта молят се за прошка колко са сбърскали, само на следващата вечер да направят същото нещо! Казваш едно, правиш друго, всичките ти действия са оправдани с Господ, и цяло селище да изгориш, ако е за Господ всичко е наред. Такъв нахалитет като него в ралния живот до сега да съм го одрала жив.

defender
06-06-2020, 13:36
Християнството е най-лицемерната религия. Набожните хора като дефендър примерно вечер извършват грях, на сутринта молят се за прошка колко са сбърскали, само на следващата вечер да направят същото нещо! Казваш едно, правиш друго, всичките ти действия са оправдани с Господ, и цяло селище да изгориш, ако е за Господ всичко е наред.

Това са глупости, в християнството ако правиш грехове нарочно и използваш Бог и Неговата милост, като параван да напредваш в злото, за такива Бог е казал, че си събират гняв за деня на Съда.
Не ме гледайте мене, аз си нося отговорността пред Бога, гледайте вас си, ама вие най-вероятно ще избягате към атеизма, щото да носиш тая отговорност не е детска работа. :D

в ралния живот до сега да съм го одрала жив.

В реалния живот, най-вероятно ще ми казваш, че съм едно много лошо момче, друго не се сeщам какво може да стане :D

anonymous1043668
06-06-2020, 20:22
Това са глупости, в християнството ако правиш грехове нарочно и използваш Бог и Неговата милост, като параван да напредваш в злото, за такива Бог е казал, че си събират гняв за деня на Съда.
Не ме гледайте мене, аз си нося отговорността пред Бога, гледайте вас си, ама вие най-вероятно ще избягате към атеизма, щото да носиш тая отговорност не е детска работа. :D

Значи осъзнаваш, че действията ти си имат последици върху теб рано или късно, нез значение дали е някакво вярване или не. Това все пак не оправдава лицемерното ти поведение. Самата ти религия не позволява твоите "нечисти" желания към мен да съществуват, така че ти сам си се задължил да ме оставиш на мира. Иначе си един fake християнин, който вечно се оправдава пред себе си и останалите с Бог.

В реалния живот, най-вероятно ще ми казваш, че съм едно много лошо момче, друго не се сeщам какво може да стане :D

В момента си говорим през компютър, нали? Каква ти е гаранцията, че аз зад екрана съм същия човек за когото се представям? Ако не съм момиче или жена? Ако възрастта ми се различава? Може и да съм човек с психични проблеми, не като другите от форума, но пак да имам?

Каква ти е защитата, че ако хипотетично се срещнем на живо аз ще съм някакво сексаво сатанинско момиченце? Може вместо това да те отвлека и да ти продам органите или да те снимам/снимаме как те измъчват в Червената Стая в тъмната мрежа? Може и нищо да не се случи, никой не може да предскаже.

Как ще се почувстваш ако не съм образа, който ти имаш в главата си?

defender
06-06-2020, 20:34
Значи осъзнаваш, че действията ти си имат последици върху теб рано или късно, нез значение дали е някакво вярване или не. Това все пак не оправдава лицемерното ти поведение. Самата ти религия не позволява твоите "нечисти" желания към мен да съществуват, така че ти сам си се задължил да ме оставиш на мира. Иначе си един fake християнин, който вечно се оправдава пред себе си и останалите с Бог.

Чакай сега, това че съм християнин абсолютно не ме прави по-праведен от когото и да било. Както всеки човек аз откривам в себе си хиляди грехове, а като казвам, че съм християнин аз просто заявявам, че това, което става в мен не ми харесва и започвам борба с тях, а доколко успявам това е съвсем друг въпрос и не знам какво те интересува. В смисъл, аз съм заявил, че съм християни, демек, че почвам битка с греховете си и обявявам война на дявола в себе си, а вече какво се случва в този мой път си е лично моя работа между мене и Бога.

Така че нейде да съдиш, защото не си живяла моя живот, както и аз твоя.

defender
06-06-2020, 20:52
В момента си говорим през компютър, нали? Каква ти е гаранцията, че аз зад екрана съм същия човек за когото се представям? Ако не съм момиче или жена? Ако възрастта ми се различава? Може и да съм човек с психични проблеми, не като другите от форума, но пак да имам?

Каква ти е защитата, че ако хипотетично се срещнем на живо аз ще съм някакво сексаво сатанинско момиченце? Може вместо това да те отвлека и да ти продам органите или да те снимам/снимаме как те измъчват в Червената Стая в тъмната мрежа? Може и нищо да не се случи, никой не може да предскаже.

Как ще се почувстваш ако не съм образа, който ти имаш в главата си?

Ами честно казано нямам отговор на тоя въпрос или поне не в момента.

TrollFactory
06-06-2020, 21:12

Дифендре, след всичко, което Фъзи ти написа в поста си по-горе и няколко поста назад, когато ти се чудеше за годините ви разлика, аз мисля, че на твое място трябва да помислиш над този въпрос с повишено внимание. Не е като да не те предупреждава. Та още ли си представяш 20 годишната сатанистка с къса поличка? Интересно ми е просто.

defender
06-06-2020, 21:42
Дифендре, след всичко, което Фъзи ти написа в поста си по-горе и няколко поста назад, когато ти се чудеше за годините ви разлика, аз мисля, че на твое място трябва да помислиш над този въпрос с повишено внимание. Не е като да не те предупреждава. Та още ли си представяш 20 годишната сатанистка с къса поличка? Интересно ми е просто.

Хехе, ти все едно ме сватосваш ве.

Ами добре, като си тръгнал да ми казваш, какво не е нормално да си представям, като критерии за жена, няма ли да ми кажеш и какво е нормално да си представям за нея?

ПП: От капиталистическа гледна точка за максимална печалба, ти какво си представяш за жена, да те видим?

TrollFactory
06-07-2020, 07:32

Няма такова нещо.

Ами добре, като си тръгнал да ми казваш, какво не е нормално да си представям, като критерии за жена, няма ли да ми кажеш и какво е нормално да си представям за нея?

Отново няма такова нещо. Ако някой ти е казвал какво да си представяш, то това беше Фъзи давайки ти множество хинтове в последните си няколко поста, но ти или не четеш внимателно, или си толкова наивен и упорит, че си склонен да опитваш до дупка дори и ако отсреща ти кажат, че са 40 годишен мъж. Във форумът в момента почти със сигурност мога да кажа, че има някой, който има активни фейкове и пише паралелно и с тях освен от основния си профил. Не че съм се загрижил специално за теб, но по настоящем (годината е 2020) тук са останали да пишат основно шепа зачичаващи типове, един “интерсекс” и едно “момиче”. Какво те кара да мислиш, че в тази групичка “случайно попадналото момиче” е “пиче” или пък изобщо, че е “тя”, “художничка”, “сатанистка” или каквото още е подбрано случайно или не в този образ? Това място в българското интернет пространство е доста по-криво от колкото ти изглежда и наистина можеш да се забъркаш неусетно в някой трилър. Би трябвало добре да си “добре запознат с това” след почти 13 к мнения тук.

ПП: От капиталистическа гледна точка за максимална печалба, ти какво си представяш за жена, да те видим?

Да е умна, мила и красива. Какво повече?
А ти какво си представяш? Защо ти е сатанистка? Нямате ли си някакво християнско общество, в което да те сватосат след като си толкова загорял и вървиш към 30-ка (ако не си го и минал вече де)? По принцип християните са по-затворени в групи и не е като да нямат практика да уреждат бракове между младите в тях. Защо си още сам тогава?

anonymous1043668
06-07-2020, 08:28

Там е работата. Няма никаква гаранция.

Има хиляди catfishing истории как хора са се срещали с някой от интернета, свършващи с фатален край. И тук не става въпрос на някакви тъпи деца, които не знаят как да ползват интернет, ами за вързарстни, зрлеи хора. В един момент си пишете в другия момент си се забъркал в неща като трафик на хора, наркотици, детска порнография, дилъри на органи и подземи култове и секти.

Не е казано, че всеки с когото си пишеш ще е такъв човек, но такива лица са майстори на манипулацията. Внимавай.

Ти сериозно ли вярваш, че тук някакви момичета са останали? Вземи на пример DreamWalker - преди време говореше що-годе нормално, но сега постовете на това лице са на мозък, който е опържен от наркотици и/или кой знае какви психически проблеми. Ти би ли се занимавал с "момиче", което дори не може да отговори нормално?

Да, следвам Сатанинската Библия, водя се "модерен сатанист", но за други неща не мога да кажа. По-горе ти обясних защо не е оферта да вярваш на всичко, което ти се каже по интернет.

Иначе аз нямам ищо против да си ме мислиш за 20 годишна сексава сатанискта, с тяло на модел, което иска да забива по-възрастни от нея християни.

TrollFactory
06-07-2020, 09:19
Не е казано, че всеки с когото си пишеш ще е такъв човек, но такива лица са майстори на манипулацията. Внимавай.

...

Ти сериозно ли вярваш, че тук някакви момичета са останали? Вземи на пример DreamWalker - преди време говореше що-годе нормално, но сега постовете на това лице са на мозък, който е опържен от наркотици и/или кой знае какви психически проблеми. Ти би ли се занимавал с "момиче", което дори не може да отговори нормално?

А сега де?
https://i.imgur.com/ACw9VtZ.png

defender
06-07-2020, 21:08
Фъзиславо, с Тролчо нещо почвате да се опитвате да ми играете по емоциите. Казах вече, че флирчетата и закачките ми в този форум не са сериозни. Не може без да се опитвам да знам някой как се казва, от къде е, на колко е години, как изглежда и подобни да се очаква, че тези флиртчета в този форум да са нещо повече от лафче и закачка. Да, по характер може да си допадаме донякъде и да става лафче, но това е засега. Ако някой ден реша да се женя, нямам гадже, и ти също си свободна може да ти пиша. Ако тролчо, грозния и доктора дотогава не са ме изпреварили вече, пергишите недни. :D

anonymous1043668
06-07-2020, 21:18
Фъзиславо, с Тролчо нещо почвате да се опитвате да ми играете по емоциите. Казах вече, че флирчетата и закачките ми в този форум не са сериозни. Не може без да се опитвам да знам някой как се казва, от къде е, на колко е години, как изглежда и подобни да се очаква, че тези флиртчета в този форум да са нещо повече от лафче и закачка. Да, по характер може да си допадаме донякъде и да става лафче, но това е засега. Ако някой ден реша да се женя, нямам гадже, и ти също си свободна може да ти пиша. Ако тролчо и доктора дотогава не са ме изпреварили вече, пергишите недни. :D

Ти упорито се правиш на тъп. Като професионалист си.

Де да знам, няма ли да ти стане кофти ако примерно се окаже, че си се "закачал" с някой психар, който може и да е на твоите години. Но това е само хипотетично.. Дали?

Как ще намериш на някой от форума лична информация? Като го потърсиш във Facebook?

defender
06-07-2020, 21:40
Ти упорито се правиш на тъп. Като професионалист си.

Де да знам, няма ли да ти стане кофти ако примерно се окаже, че си се "закачал" с някой психар, който може и да е на твоите години. Но това е само хипотетично.. Дали?

Как ще намериш на някой от форума лична информация? Като го потърсиш във Facebook?

Ето така стават нещата, чукваме си среща на лични, виждаме се на живо, преценявам човека на живо дали е психар, отиваме на кафе, водя я у нас да й покажа колекцията си от икони, поръсвам я със светена води, димя й с едно кандило с тамян и готово. хаахха :D

ПП: Ако успеe да мине тоя стрес-тест без да се психира, значи за мене е. :D

defender
06-08-2020, 13:50
Фъзисливка, сега едва ли не, се опитва да се изкара, че тя, зад компютъра е всъщност някакъв дърт чичак-психопат рецидивист, който само чака да се срещнем наживо, за да ме отвлече и да ми продаде органите. Ама Фъзисливка не може да разбере, че във форума и от 10 км. си личи, че е 100% женичка. :D

anonymous1043668
06-08-2020, 18:31
Фъзисливка

Егати прякора, все едно го е измислял наркоман като dreamwalker..

Ама Фъзисливка не може да разбере, че във форума и от 10 км. си личи, че е 100% женичка.

Добре, добре. :) Аз ти казах:

Иначе аз нямам ищо против да си ме мислиш за 20 годишна сексава сатанискта, с тяло на модел, което иска да забива по-възрастни от нея християни.

Като си заговорихме за "Приличаш ми на" първо като те видях те взех за накакъв пенсионер, който не е приет във Facebook, и вместо да си чете вестника, пише по форума и като scroll-ва си мърмори под носа.

Това не е никакъв базик, по едно време имаше някаква снимка на профила с възрастни хора, много ти е странен избора на аватари. Ту ги махаш, ту пак си слагаш.. Защо?

AnarchyBoy
06-08-2020, 18:51
lul kekw

defender
06-08-2020, 19:27
Егати прякора, все едно го е измислял наркоман като dreamwalker..

Идва от слива, тоест галеното на слива е "сливка", ве. :D

Добре, добре. :) Аз ти казах:

Ми добре, но нали и аз ти казах, че не съм сериозен, ако търся сериозна свалка ще му мисля и ще съм по-внимателен, като си уговорим среща, разбира се.

Като си заговорихме за "Приличаш ми на" първо като те видях те взех за накакъв пенсионер, който не е приет във Facebook, и вместо да си чете вестника, пише по форума и като scroll-ва си мърмори под носа.

Това не е никакъв базик, по едно време имаше някаква снимка на профила с възрастни хора, много ти е странен избора на аватари. Ту ги махаш, ту пак си слагаш.. Защо?

Ми не знам за какво говориш много рядко съм слагал и моя снимка, но нарочно в твърде умален размер. Та може и аз да съм бил, не знам, все пак не съм първа младост, минах 30-така. :D

anonymous1043668
06-08-2020, 20:43
Ми не знам за какво говориш много рядко съм слагал и моя снимка, но нарочно в твърде умален размер. Та може и аз да съм бил, не знам, все пак не съм първа младост, минах 30-така. :D

А на снимката ти сега, това ти ли си? :razz:

defender
06-08-2020, 20:47
А на снимката ти сега, това ти ли си? :razz:

Ми, ако ти прилича, че е твърде умален размер..... може и аз да съм. :D

tori
06-14-2020, 13:47
Ъ, разбрах кво се случва и явно е ТОЛКОВА тъп. :дд
Опитвам да си оправя ноктите в момента, че май пак им е разкатана фамилийката. За супурнайсти път се заричам, че няма да се давам повече на братчедката и все пак го правя...
Имах планове за заграждението в квартала с майка ми и кОчето ама усещам, че няма да е баш, както сме го мислили. Мееехххх. Квот-такоа.

defender
06-15-2020, 19:39
Днес започнах 5-та седмица на зъболекар, вече направо почнах да сънувам кошмари. Както от сигурно над 10 години не бях ходил на зъболекар, сега изникнаха чукорнайсе проблема, а аз по принцип отидох само за 1 пломба и 1 коронка.
А щях да сменям спирачни дискове на колата, ама кОр. Одраха ми кожата.

ПП: Даже нямам да почерпа и едно кафе бившата форумна любовница. :D

defender
06-15-2020, 21:27
Дефенди и ти ли почна като кифла да си споделяш малоумните проблеми? Питам се колко трябва да те тресе простотията че да си споделяш как ти е минал деня в интернет. То като цяло идеята за дневник е малоумна, освен ако не и някаква 14 годишна пикла, но идеята за дневник (където се предполага че трябва да пишеш неща за себе си, а не да бъдат четени от други) в интернет - това вече е висша форма идиотизъм, В смисъл, на мен ми е тъпо да слушам дори близки и приятели в реалния живот как им е минал деня, пък какво останало за някакви прошляци в тиинпроблем. Тори-то като и видя глупостите и ми прилошава. Bitch, who the fuck cares за убиташките ти проблеми и любовни драми? Колко трябва да си самопревзет, за да си мислиш че на някои му пука? Умът ми не го побира. А факта че темата има 440 страници ме кара да искам да се самоубия ритуално.

Мисля, че моята история е донякъде поучителна, какви изненади могат да ти се случат, като отидеш на зъболекар и как да ти прецакат плановете. Добре, че тая седмица е пост, че таман ще го карам на лебец, чубрица и царевица в консерви. :D

Сега, да ти разкажа една история: зъболекарката си е дала единия апартамент под наем. В него живеят едно момче (наркоман, сега бил само тревоман) и гаджето му (връзката им е от дълго време). Докато бях на зъболекарския стол, идва наркомана да му правят зъбите, чака ред, ама е супер ядосан, защото с гаджето му се скарали и го зарязала, и той се чуди защо, нон-стоп я псува и как ако я видел щял да й счупи главата. Зъболекарката, тъй като ги лекува и двамата (него и приятелката му), го пита: да не те е зарязала, защото не искаш да спираш с тревата. Той казва: е ти луда ли, тя също е пушила заедно с мене, не е заради тревата и продължава да я псува нон-стоп и да се чуди, защо го е напуснала, как с нея не можело вече да се говори, превърнала се в чудовище и други. И грам не може да загрее каква е истинската причина.
По едно време телефона му звънна и той излезе навън да говори. И зъболекарката, тъй като скоро беше лекувала и приятелката му и знаеше каква е причината, каза че приятелката му го обичала (дори плакала на зъболекарския стол за него), но казала, че не издържа вече , защото той не можел да спре с тревата и тя стигнала до извода, че не може да разчита на него за семейство и деца.

Та за тебе се сети ве докторче. Да не се чудиш ако някое момиче не иска да излезе с тебе, както тоя пич се чудеше.

Knispel666
06-15-2020, 22:00
Че аз да не съм тревоман ве? Ти знаеш ли че познавам хора дето пушат по няколко грама на ден и мозъка им е станал на пихтия. Нормално да не може да се разчита на такъв човек. Ама тоя щом не може да спре, значи просто такъв си му е манталитета - наркомански. Аз спрях от раз и дори не беше трудно. 1-2 седмици проблеми със съня, но нищо повече. Сега и цигарите ги спрях, вече втора седмица, след 10 години пушене. Никъв проблем. Всичко си е до човека. Ако има инфантилно мислене и гледа да избяга от проблемите си с някакво краткотраещо развлечение и удоволствие, рано или късно ще се закачи на някаква простотия - било то цигари, алкохол, трева или каквото и да е друго. Тоя ако за приятелката си не може да спре една трева, значи е много зле.

defender
06-15-2020, 22:32
Тоя ако за приятелката си не може да спре една трева, значи е много зле.

Че защо? Например, когато хората живеят сами, свободно и що годе без сериозни грижи и проблеми и още тогава се друсат и напушват, то какво ще стане, когато трябва да полагат почти нон-стоп грижи за жена и деца, започнат по-сериозните проблеми, и вече нямат време и възможност да живеят по-стария си начин, който са си изградил. Какво ще стане тогава?
Да кажем, че в дори в началото да успяват да се справят поради първоначалната еуфория от връзката, че си имат приятелка и след това еуфорията, че им се е родило дете (ако изобщо се стигане дотам, и ако не са изпушили още преди това, от женските shit номерца, игрички, разногласия с жена им и нервите), но като мине време и тая еуфория от връзката избледнее и започнат скандали и сивото ежедневие, какво ще стане тогава.
Тогава най-вероятно през 2-3 дена, ще са в напушено състояние, а и нищо чудно, този нов начин на живот да избие и в други негативни наклонности, поведение и изблици (които дори не са подозирали, че се крият в тях).
Особено и ако се случи жена им да е някаква мега прeтенциозно, либерално превзето мрънкало и вместо приятел им стане по-скоро враг и се чуди, само какъв кусур да намери, че да се заяде – тогава изкрейзването е почти сигурно.

Така че дори и да спреш сега, то каква е гаранцията, че няма да го подновиш при новия си, по-напрегнат начин на живот.

Това разбира се важи и за мене – защото сега, дори и да не съм наркоман, но колкото и някой да се мисли за велик, не се знае тогава, къде може да го тресне сачмата, при това положение. И женичките да не се чудят, ама защо той изведнъж толкова се промени след брака и подобни. :D

tori
06-22-2020, 22:01
О, тоооолкова мразя никони... Иде ми да го пръсна в земята. Искам си канонските настройки, дето можех да си ги глася само по усет, не тоя ребус. Със Сони за 3 хилки на старо съм снимала и нямах такъв проблем... Не може тъпата машинка да ми казва на мен как да си живея живота, ебаси!
Бясна съм.
И се пропуках преди малко. Наздраве за това.
Утре ще е тежък ден, отсега мразя всичко живо. И отсега знам как в сряда ще си търся душата след всичкото, дето се очаква, че ще стане. Трябва да спя и бих ама съм бясна на тъпата камера и я гледам като объл камък.
Ще е китовия обектив и то е ясно ама... Още съм бясна. Да.

RagioL
06-26-2020, 06:44
Много късно си се сетил!
Извънредното положение е към края си, хората излязоха от къщите си... и от интернет форумите! :?

Не, те както обикновено си киснат в профилите в (анти)социалните мрежи.

Закъсняхме, колега, закъсняхме...

Снощи се замислих, че след няколко дни стават 15 години, откак завърших гимназия. Започвам да се чувствам стар.

Покрай пандемията все повече ми липсва пътуването в чужбина. Тази година явно ще я пишем "дъждовна" и ще се придържаме към принципа "родното море не е демоде".

Аз съм фен на планината. Цял живот съм на морето.
В следващия живот ще си пак в гимназията спокойно.