View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
тези, които се връзват на идиотщините на Грозния не са много по-умни от него
И аз пък нямам нищо против слабите мъже, не знам какво сте се захванали за това
че е тъп, тъп е, хубаво, но да го обиждате за това че е слаб и грозен е толкова ad hominem, колкото и неговите нападки към вас
AnarchyBoy
06-10-2018, 20:07
Комплексарката си ти, защото нямаш достойнството и смелостта да признаеш пред обществото истината за себе си!
Мислиш се за успяла, независима и уникална, но в действителност си плоска, елементарна и банална. Постъпваш като 95% от жените. Интересуват те само пари и мускули, но не искаш да го признаеш открито, защото вътрешно усещаш, че в това има нещо срамно и нередно :?
Чакай бе братле... чакай..
Всеки има право да си има вкус и типаж и какво ли още не..
Наистина масово жените харесват мускули и пари, но някои не са с банални причини зад това.. ето ти един пример..
Аз например искам успяла материално жена, която спортува и е с хубави мерки и се поддържа.. Причината каква е?
Не искам някоя мързелива, некадърна и прочие жена да възпитава децата ми. А аз към връзките подхождам достатъчно сериозно, че да приемам възможността за брак и деца напълно валидна.
В тоя ред на мисли..
Искам кадърно, интелигентно и успяло девойче, което да се поддържа.. най-малкото за да сме двамата в това..
Няма ли моя левъл на dedication не ми я хвали.
Бях се изпуснал мега много, защото не намирах време за тренировки и само ядене и пиене от крак... Плюса е, че гена си е в мене и че мускулатурата ми помни за какво иде реч.
На 24ти май, бях 115 килограма, днес сутринта бях 107.5 (Да ся ще кажете ама то това е вода И БЛА БЛА) вода не вода, малко могат да се похвалят с такива резултати.
Как го постигнах?
Спрях цигарите / кафето / алкохола / газираното / тестените изделия / захарта.
Почнах да ходя на фитнес през ден.. и почнах да ям по 7-8 пъти на ден. :)
Ако в края на деня не съм направил 20к крачки, излизам да се разходя..
Правя бруталните тренировки за топене.. и съм по мотивиран от всякога..
Отивам на фитнес, тичайки до там (около 5 мин тичане)
5 мин разгрявка.
30 мин колело на интензивно като си следя пулса да ми е над 120.
Почивам 2 минути и почвам:
Щанга 60 кг над глава с приклякане х10
Лежанка за средна и долна гърда с 80 кг х10
Мъртва тяга със 100 кг х10
Мечка със 120кг х10
10 лицеви с максимално висок подскок с ръце опънати над главата след всяка.
и 20 коремни преси на изкривената седалка.
Цялото това нещо без почивка.
Като свърша с коремните 2 минути почивка и пак.
Това нещо се повтаря 3 пъти.
И после 1 час на колелото с пулс ~140. :)
Ся си представи на тоя фон на мотивация, да ми се лепне некоа дебелана дето не иска да тренира.. ебати ще ме демотивира. :) Па остава и да не ходи на работа и да не носи пари вкъщи.. за чий кур ми е? Да ми харчи моите? Айде не мерси.
И това ли ще отглежда децА? хмм?
В тоя ред на мисли, някои жени искат мускули и пари не защото са меркантилни, а защото търсят равен. :)
Много ясно, че някоя топ мадама, няма да те бръсне за слива, ако си по-малко от нея.. просто защото тя може да получи същото, което ти ще й дадеш + още.. от някой по-развит и материално и телесно и духовно от теб..
В живота просто не трябва да спираш да се бориш. ;)
Да не ти казвам какви са ми програмите и за фитнес.. и за работа.. Ще спя септември. :)
ةتشضل انزفث
06-10-2018, 20:29
Всеки има право да си има вкус и типаж и какво ли още не..
Наистина масово жените харесват мускули и пари, но някои не са с банални причини зад това.. ето ти един пример..
Аз например искам успяла материално жена, която спортува и е с хубави мерки и се поддържа.. Причината каква е?
Не искам някоя мързелива, некадърна и прочие жена да възпитава децата ми. А аз към връзките подхождам достатъчно сериозно, че да приемам възможността за брак и деца напълно валидна.
В тоя ред на мисли..
Искам кадърно, интелигентно и успяло девойче, което да се поддържа.. най-малкото за да сме двамата в това..
Няма ли моя левъл на dedication не ми я хвали.
Бях се изпуснал мега много, защото не намирах време за тренировки и само ядене и пиене от крак... Плюса е, че гена си е в мене и че мускулатурата ми помни за какво иде реч.
На 24ти май, бях 115 килограма, днес сутринта бях 107.5 (Да ся ще кажете ама то това е вода И БЛА БЛА) вода не вода, малко могат да се похвалят с такива резултати.
Как го постигнах?
Спрях цигарите / кафето / алкохола / газираното / тестените изделия / захарта.
Почнах да ходя на фитнес през ден.. и почнах да ям по 7-8 пъти на ден. :)
Ако в края на деня не съм направил 20к крачки, излизам да се разходя..
Правя бруталните тренировки за топене.. и съм по мотивиран от всякога..
Отивам на фитнес, тичайки до там (около 5 мин тичане)
5 мин разгрявка.
30 мин колело на интензивно като си следя пулса да ми е над 120.
Почивам 2 минути и почвам:
Щанга 60 кг над глава с приклякане х10
Лежанка за средна и долна гърда с 80 кг х10
Мъртва тяга със 100 кг х10
Мечка със 120кг х10
10 лицеви с максимално висок подскок с ръце опънати над главата след всяка.
и 20 коремни преси на изкривената седалка.
Цялото това нещо без почивка.
Като свърша с коремните 2 минути почивка и пак.
Това нещо се повтаря 3 пъти.
И после 1 час на колелото с пулс ~140. :)
Ся си представи на тоя фон на мотивация, да ми се лепне некоа дебелана дето не иска да тренира.. ебати ще ме демотивира. :) Па остава и да не ходи на работа и да не носи пари вкъщи.. за чий кур ми е? Да ми харчи моите? Айде не мерси.
И това ли ще отглежда децА? хмм?
В тоя ред на мисли, някои жени искат мускули и пари не защото са меркантилни, а защото търсят равен. :)
Много ясно, че някоя топ мадама, няма да те бръсне за слива, ако си по-малко от нея.. просто защото тя може да получи същото, което ти ще й дадеш + още.. от някой по-развит и материално и телесно и духовно от теб..
В живота просто не трябва да спираш да се бориш. ;)
Да не ти казвам какви са ми програмите и за фитнес.. и за работа.. Ще спя септември. :)
евала за резултатите.
аз не спазвам вече режими btw, защото през изминалите лета и морета беше най-тежко, защото чистих и всички около мене като почнат да плюскат :D :D
добавки взимал ли си?
Грозен, тва нали вече го уточнихме, че нито се познават, нито са приятели, нито съм зарязала единия заради другия? Кво не разбра?!Сетаа... :?
За пръв път се чувствам щастлив за себе си, за нещо, което аз съм постигнал, а не за нещо, което някой друг е направил за мен. Би трябвало това да е началото на още (много) хубави неща. Ии ще ставам майна ;д.Какво толква хубаво ти се е случило? Я сподели!
Перспективата да живееш в Пловдив не е много оптимистична.
И аз пък нямам нищо против слабите мъже, не знам какво сте се захванали за товаМоже би защото си лезбо? Ти може да нямаш нищо против, но не би спала с такъв... или друг :D !
Всеки има право да си има вкус и типаж и какво ли още не..Никога не съм твърдял обратното 8) !
Анархи изчети внимателно всичко което съм казал за нея - обяснил съм достатъчно ясно! Не следиш разговора и се изказваш неподготвен :? :
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/587407-%D0%94%D0%9D%D0%95%D0%92%D0%9D%D0%98%D0%9A-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D1%87%D1%83%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82%D 0%B5-vol-37?p=11599677&viewfull=1#post11599677
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/587407-%D0%94%D0%9D%D0%95%D0%92%D0%9D%D0%98%D0%9A-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D1%87%D1%83%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82%D 0%B5-vol-37?p=11599696&viewfull=1#post11599696
.. ето ти един пример..
Изолирани частни случаи не могат да служат за примери :? !
Не искам някоя мързелива, некадърна и прочие жена да възпитава децата ми.
И това ли ще отглежда децА? хмм?В почти всяка връзка (99%), мъжът изкарва повече пари, работи и дава повече от жената - ако не беше така, тя нямаше да е с него!
... някои жени искат мускули и пари не защото са меркантилни, а защото търсят равен. :)
Много ясно, че някоя топ мадама, няма да те бръсне за слива, ако си по-малко от нея.. просто защото тя може да получи същото, което ти ще й дадеш + още.. от някой по-развит и материално и телесно и духовно от теб..Жената никога не търси равен - тя търси някой който е повече от нея! Ти сам го каза току-що!
Ето затова мъжете и жените никога няма да бъдат равни и това е именно защото жената никога не търси равен! Тя иска повече и не се задоволява с равно или по-малко! Винаги е било така и така ще бъде!
В живота просто не трябва да спираш да се бориш. ;)По принцип да - другото означава да легнеш да чакаш да умреш, но често пъти колкото и да се бориш, не можеш да постигнеш желаните резултати! Тогава трябва да се примириш със съдбата си и да спреш да си биеш главата в стената :? !
ахахахахахахха
доста се посмях, благодаря ти
има ли още нещо за романтичните ми връзки, което желаеш да споделиш
нали уж си падах по богати чичковци преди, какво стана с това
AnarchyBoy
06-11-2018, 05:49
Арабчо пия течен Л-карнитин със зелен чай.. За да се потя като свиня майка, т'ва е.
А колкото това, което грозния каза.. Ами братле не е така ;д
С радост бих си намерил по работлива, трудолюбива и ПОВЕЧЕ жена от мен.. и това не би ме потискало или нещо.. даже напротив.. ще ми е мега кеф.. и ще съм горд.. ;д
Даже жената с която излизам в момента (все още само се водим на срещи като тинейджъри) има перспективата да изкарва по 10на бона на ден.. само след няколко години.. (това е доста повече отколкото аз правя) и все пак т'ва не ме комплексира.. не виждам нищо лошо.. може изкарва.. даже напротив.. мега якото е. ;д
YoungBloodZ
06-11-2018, 06:53
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/35144016_466649437112229_4381969190089654272_n.jpg ?_nc_cat=0&oh=391e1b0b46d76b46745caa2a9316a8af&oe=5B7BBE79
ةتشضل انزفث
06-11-2018, 09:25
https://m.youtube.com/channel/UCDo1ZKVRPKOQAMXS_rJid3Q
Моят gameplay канал в Youtube, дано ви хареса
Тва снощи ме напрегна, ядоса и ме накара да ми се повръща. Повече с тоя човек кафенета - не. Трябвало е петте години, в които сме поби всеки ден заедно на училище, да ми ги платят за вредни. Не мога... Що не съм била по-селективна тогава, бе?! Що съм била толко смотана, ебаси... Кретенско е, не мога просто...
А те какви са предатели, батенце, няма да казвам. Викам си момчето, че да има малко мъжки хормони на масата - не ще. Викам я да ми прави компания и да не се самоубия - не щя. Другите двама извън Руситу и извън БГ изобщо. Предатели, батенце, предатели. :ддд
Ш ми се прави там на интересен за лев и нещо, като че не работи кажи-речи същото и не знае колко им е тежко, ебах таа тъпотия. Направо ми иде да се самоубия. А тва как мразел себеподобните си в некъф друг аспект е ебах таа ирония. Ш повърна, вярно. Из един път ми се доповръща, но за цяла вечер.
Толкова съм ядосана... Повече НИКОГА!
YoungBloodZ
06-11-2018, 10:00
Моят gameplay канал в Youtube, дано ви хареса
"Харесани видеоклипове
Джена и Преслава - ..."
lost me with that shit
ةتشضل انزفث
06-11-2018, 10:22
"Харесани видеоклипове
Джена и Преслава - ..."
lost me with that shit
Върни дъгата на децата :D
deitona22
06-11-2018, 12:53
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/35144016_466649437112229_4381969190089654272_n.jpg ?_nc_cat=0&oh=391e1b0b46d76b46745caa2a9316a8af&oe=5B7BBE79
Тва е специално за единствената сбъркана тук,нале?
Убавия хем нищо не разбира от жени и връзки,хем не спира да плямпа.
единствената сбъркана тук
някоя от форума ти е вързала ли?
и не съм лесбийка Д: всичките ми връзки досега са били с мъже
толкова кохерентни разговори има тук, направо се чудя кой от вас първи ще стане нобелов лауреат Д:
deitona22
06-11-2018, 13:30
някоя от форума ти е вързала ли?
Ауч.
Това заболя.
п.с.Ирония.
Може да не си лесбос,а да си пансексуална или там каквото беше.
А в съкращението "LGBT","B" не е ли за "би"? Демек,че има само 2 пола? Или бъркам?
AnarchyBoy
06-11-2018, 13:36
Ауч.
Това заболя.
п.с.Ирония.
А в съкращението "LGBT","B" не е ли за "би"? Демек,че има само 2 пола? Или бъркам?
LGBT= Lesbian, gay, bisexual, transgender.
You have been, wikipediet!
Сряда в 16 кой е на маникюр?! ААААЗЗЗЗЗ! И кой е при яката маникюристка? ААААААААЗЗЗЗЗ! Йейейейейейейеееееее! :3
Намислила съм една идиотия, трябва да говоря с който трябва, дано да стане. Едната част от плана е направена - подкреплението се съгласи демек, другата е по-сложна/важна.
И ми мина от тая сутрин и снощи. :ддд Неочаквано, смятам. :дддд
нали уж си падах по богати чичковци преди, какво стана с товаЕ как какво - предполагам все някак трябва да си изкарваш хляба :? .
А колкото това, което грозния каза.. Ами братле не е така ;дА как е :) ?!
С радост бих си намерил по работлива, трудолюбива и ПОВЕЧЕ жена от мен.. и това не би ме потискало или нещо.. даже напротив.. ще ми е мега кеф.. и ще съм горд.. ;дМного хубаво, само че няма да намериш такава! Ако такава жена съществува, тя няма да е с теб а с някой друг по-успял от теб! Ти сам го каза:
Много ясно, че някоя топ мадама, няма да те бръсне за слива, ако си по-малко от нея.. просто защото тя може да получи същото, което ти ще й дадеш + още.. от някой по-развит и материално и телесно и духовно от теб.
Даже жената с която излизам в момента (все още само се водим на срещи като тинейджъри) има перспективата да изкарва по 10на бона на ден.. само след няколко години.. (това е доста повече отколкото аз правя)Може... в Дубай например, като компаньонка на някой дебел, космат и червив с пари шейх, може и повече да изкарава! Има доста такива случаи!
...все пак т'ва не ме комплексира.. не виждам нищо лошо.. може изкарва.. даже напротив.. мега якото е. ;дТи няма да можеш да си с такава жена по начина по който си го представяш - български тарикат средна ръка гадже на оборотна свръхелитна компаньонка, която изкарва по 10 бона с едно чукане :? !
Моят gameplay канал в Youtube, дано ви харесаАрабчо, УоУ ли цъкаш?
Убавия хем нищо не разбира от жени и връзки,хем не спира да плямпа.Разбира много повече от теб във всеки случай 8) !
Ако греша някъде, обясни къде и ме поправи :)!
някоя от форума ти е вързала ли?Гузната негонена бяга :? !
А в съкращението "LGBT","B" не е ли за "би"? Демек,че има само 2 пола? Или бъркам?Може да е двупосочна, но се съмнявам :? .
deitona22
06-11-2018, 18:57
Ако разбираш повече от мен за женски,то аз съм трамвай.
I'm back, bitches! И се радвам да видя познати имена! :D
HollyGolightly
06-11-2018, 22:31
Не ми се занимава с дебили днес, някой друг път, Грозен
За няма и 30 минути успях да се скарам 2 пъти с майка ми и то за абсолютни глупости. Сега след малко и той ще си го отнесе незаслужено ама такова е времето.
С нетърпение очаквам утре вечер :) приятна компания и Jordan B. Peterson <3
SHPAIdURmeN
06-12-2018, 04:15
I'm back, bitches! И се радвам да видя познати имена! :D
YO, Bitch! What's up ? :P
sladura89
06-12-2018, 06:17
Ако разбираш повече от мен за женски,то аз съм трамвай.
Мхм, темата за женските е добре някой път да я обсъдим, че мен хич ме няма там! :)
YoungBloodZ
06-12-2018, 06:38
Мхм, темата за женските е добре някой път да я обсъдим, че мен хич ме няма там! :)
Аами. Щом свали пандата само със снимка и комплимент, значи си добър! Представи си ако имаше и пари, направо щеше да е в краката ти. :D
Fisherman
06-12-2018, 06:59
не и ако миришат
deitona22
06-12-2018, 08:05
Аами. Щом свали пандата само със снимка и комплимент, значи си добър! Представи си ако имаше и пари, направо щеше да е в краката ти. :D
Учи се,учи се.
YoungBloodZ
06-12-2018, 08:10
Учи се,учи се.
Учи се ти.
не и ако миришат
глупости
нали знаеш, дебел и богат - мечо, дебел и беден - свиня мръсна
AnarchyBoy
06-12-2018, 09:30
Всъщност грозен момичето учи и работи.. в една много хубава сфера. ;)
Нищо общо с проституиране.. имай уважение.
HollyGolightly
06-12-2018, 11:14
Нищо общо с проституиране.. имай уважение.
Няма такова нещо! Всяка жена, която е успяла, независима и недостъпна за грозния е меркантилна компаньонка (да не ползвам по-груби изрази)
Не че казвам, че всички, включително и Анархито, сте я втасали с жените... Но го казвам.
YoungBloodZ
06-12-2018, 12:19
Не че казвам, че всички, включително и Анархито, сте я втасали с жените... Но го казвам.
Ти па' к'во ми се правиш на Мерилин Монро, ма оуу? :D
AnarchyBoy
06-12-2018, 16:55
Та па трай бе.. с изключение на емоционално/ екзестинциалните кризи, които получавам в 3 през нощта.. и ти звъня да си ланкаме до сутринта.. Всъщност съм си много добре..
AnarchyBoy
06-12-2018, 16:57
Няма такова нещо! Всяка жена, която е успяла, независима и недостъпна за грозния е меркантилна компаньонка (да не ползвам по-груби изрази)
Тъй тъй.. успяла ли е.. със свирки го е постигнала ;д
Та па трай бе.. с изключение на емоционално/ екзестинциалните кризи, които получавам в 3 през нощта.. и ти звъня да си ланкаме до сутринта.. Всъщност съм си много добре..
Ахахахахахаха. Не мога да не изсмея просто, сорЕ!
Ако разбираш повече от мен за женски,то аз съм трамвай.Чакам да ми обясниш за кое и защо не съм прав 8) !
Нищо общо с проституиране.. имай уважение.Я ми обясни, какво работи жена, която...
изкарва по 10на бона на ден.. Чакам :)!
...някой друг път, Грозен Ето - тя не можа да ме опровергае и даде заден като девственица пред Рон Джереми :razz:
Учи се,учи се.Абе Дейтунар, как върви с жените :D ?
deitona22
06-12-2018, 19:44
Не се оплаквам,а при тебе ?
Опа,забравих.
То при простотУтките няма как да е зле..освен за тях.
Ако бях толкова добра в следването на плановете, колкото и в измислянето на идеите цена нямяше да имам. Пхъ, 3 месеца, или си събирам парцалите и си свършвам работата като хората или после ще ми се e*е мамамата и мога да забравя за завършен проект. :cool:
AnarchyBoy
06-12-2018, 20:21
Чакам да ми обясниш за кое и защо не съм прав 8) !
Я ми обясни, какво работи жена, която...
Чакам :)!
Ето - тя не можа да ме опровергае и даде заден като девственица пред Рон Джереми :razz:
Абе Дейтунар, как върви с жените :D ?
Мозъчен хирург.. Обещаващ да стане един от най-добрите (ако не и най-добрият в света). (Все още учи) ( и работи ) и вече постоянно й предлагат работа.. в Япония.. В Канада.. В Швейцария.. в не знам си къде.. и се състезават кой да й даде повече за да отиде в тяхната топ световна болница...
И много удобно си цитирал "ИЗКАРВА", без това което бях написал отпред, а именно.
"има перспективата да изкарва по 10на бона на ден." ;)
В момента не го прави да, но като ми даде да й прочета имейлите за работа да ми се похвали.. да ти кажа.. до 5-6 години ще прави ако не толкова, то повече. ;)
AnarchyBoy
06-12-2018, 20:24
Ахахахахахаха. Не мога да не изсмея просто, сорЕ!
Е тъй де.. :D
ةتشضل انزفث
06-12-2018, 20:27
Мозъчен хирург.. Обещаващ да стане един от най-добрите (ако не и най-добрият в света). (Все още учи) ( и работи ) и вече постоянно й предлагат работа.. в Япония.. В Канада.. В Швейцария.. в не знам си къде.. и се състезават кой да й даде повече за да отиде в тяхната топ световна болница...
И много удобно си цитирал "ИЗКАРВА", без това което бях написал отпред, а именно.
"има перспективата да изкарва по 10на бона на ден." ;)
В момента не го прави да, но като ми даде да й прочета имейлите за работа да ми се похвали.. да ти кажа.. до 5-6 години ще прави ако не толкова, то повече. ;)
Машаллах ама се съмнявам че ще се задържите аби :?
Ще и порастне работата, та ще се чудиш какво да правиш после.
Ама да я чукаш и в замяна да те води на почивки не ми звучи лоша идея :D :D
AnarchyBoy
06-12-2018, 20:30
Машаллах ама се съмнявам че ще се задържите аби :?
Ще и порастне работата, та ще се чудиш какво да правиш после.
Ама да я чукаш и в замяна да те води на почивки не ми звучи лоша идея :D :D
Нали се сещаш.. че и сам мога да се водя по почивки? Това, че ще прави по 300 палки на месец.. не означава, че не мога да си позволя да почивам където си поискам и аз? ;д
И не няма да стане такава... Момичето е мега скромно и свито.. :)
HollyGolightly
06-12-2018, 20:47
Тъй тъй.. успяла ли е.. със свирки го е постигнала ;д
Гроздето не просто киселее, а направо си горчи
Егати деня. Все едно времето е спряло. И си забравих дрехите 8-) и обяда. И сега нямам време да ходя до нас да се преобличам, понеже ще закъснея, а хората ме чакат. Ама въобще кой и защо прави такива неща Вторник вечер. 7:30-10:30, след това докато се наприказваме ще стане 12, докато се прибера 1 и утре пак трябва да съм на линия рано рано
Искам да се пенсионирам вече 8-) или просто да напусна работа. Мъжа ми ще ме гледа!!!
Грозен, нямам причина да давам на заден. Не знам за какъв си се взел, че очакваш всички да ти се обясняват, а ти да ми се изживяваш като съдник. Разбира се че няма да взема мъж, който е по-ниско ниво от мен.Един прост, безперспективен човек като теб примерно би ме дърпал само надолу, а човек като приятелят ми ме мотивира да се развивам и ме окуражава да съм най-добрата версия на себе си.
И да, разбирам че излизаш от семейство, където никой никога не ти е дал пример за истинска здрава връзка и че отношенията между двамата души не се градят само на финансови облаги, но никой тук не ти е виновен за това. Да не говорим че си на достатъчно напреднала възраст, да се вземеш в ръце и да потърсиш помощ от психиатър или психолог, а не да налагаш болните си разбирания на хората като норма.
AnarchyBoy
06-12-2018, 21:03
Грозен не всички отношения опират до пари.
Много меркантилен ми идваш за мъж..
И гледаш нещата черно на бяло, когато те са сиви.
Не се оплаквам,...Ми поФали се тогава :D !
Ама то май няма с какво и всички го знаем :? !
Ако имаше жена с която правиш секс, нямаше дори да стъпиш в тоя форум!
...а при тебе ?
...
То при простотУтките няма как да е зле..освен за тях.Все същото и не съм ходил на проститутки след първия път!
Аз поне си признавам за разлика от теб!
..."има перспективата да изкарва по 10на бона на ден." ;)
В момента не го прави да, но като ми даде да й прочета имейлите за работа да ми се похвали.. да ти кажа.. до 5-6 години ще прави ако не толкова, то повече. ;) Абе Анархи, ти си бил много наивен - само да не ми кажеш, че още вярваш в Дядо Коледа :? !
"Най-добрият мозъчен хирург в света" - това не е ли твърде оптимистично :? ?! Как ченгето-граничар реши, че тя може да стане такъв?! Знаеш ли колко години учене, стажове и практика трябват, за да се стане "най-добрият мозъчен хирург в света" и не всеки успява?! В прекаления оптимизъм няма нищо добро, а това твоето направо е в сферата на фантазиите :? !
Прекалено много вярваш на мейли-примамки от работодатели! Харката прочел, че таксиджия в Москва взимал по 11 000 $ на месец! Информацията му е от някаква обява за работа :? ! И ти ли така?!
Твоята "мозъчна хируржка на световно ниво" я чакат много години учене, стажуване и бачкане докато стане такава (ако изобщо стане)! Със сигурност няма да е такава и след 4-5 години, а за да направи кариера може да ѝ се наложи да отнесе и някоя и друга патка, защото често пъти кариерното израстване се дава не на най-способните, а на най-"подходящите", "удобните" и "послушните" за шефовете!
Ама да я чукаш и в замяна да те води на почивки не ми звучи лоша идея :D :DТя може и да почне да прави такива неща, като прехвърли 50-те. По-рано - едва ли и няма да е с Анархи! По-вероятно е да ходи по екзотични страни на секстуризъм! Доста богати западни баби го правят, включително и у нас!
Това, че ще прави по 300 палки на месец..Може и да ѝ се наложи да прави палки, да :D !
И не няма да стане такава... Момичето е мега скромно и свито.. :)Най-вероятно тя няма да стане "мозъчна хируржка на световно ниво", но при първата батка с повече пари и мускули от теб, ти ще станеш г-н Никой за нея :? !
Грозен, нямам причина да давам на заден.Като нямаш причина, защо го правиш 8) ?
В момента с действията си потвъждаваш моите твърдения на 100%, нищо че на думи твърдиш обратното. На кое да вярваме?
Прекалено елементарна си и те разобличавам с лекота 8) ! Ти дори не умееш да се преструваш и прикриваш като по-умните и опитни жени!
Разбира се че няма да взема мъж, който е по-ниско ниво от мен.Ето, виждаш ли - първо Анархито, а сега и ти потвърдихте думите ми 8) :
Жената никога не търси равен - тя търси някой който е повече от нея! Ти сам го каза току-що!
Ето затова мъжете и жените никога няма да бъдат равни и това е именно защото жената никога не търси равен! Тя иска повече и не се задоволява с равно или по-малко! Винаги е било така и така ще бъде!Така е от дълбока древност - така се е появил най-старият занаят!
... човек като приятелят ми ме мотивира да се развивам и ме окуражава да съм най-добрата версия на себе си.Като ти плаща сметките а ти му се отплащаш с какво?! Ето виж до къде стигнахме!
Защо например някой мъж, който е по-горе от теб да те взема - ти какво повече можеш да му предложиш?! Ето:
Искам да се пенсионирам вече 8-) или просто да напусна работа. Мъжа ми ще ме гледа!!!...сама си призна! Ти се оказа по-лесна, отколкото предполагах.
...да се вземеш в ръце и да потърсиш помощ от психиатър или психолог, а не да налагаш болните си разбирания на хората като норма.След като вече започна да се съгласяваш и признаваш моите твърдения, това значи ли че и ти имаш нужда от психиатър :razz: ?!
Много си смешна мила :D !
На мен ми трябват пари, акъл си имам достатъчно 8) ! От теб не бих приел нищо - дори секс! Не бих се цапал с теб!
Грозен не всички отношения опират до пари.Да, прав си - другото до което опират е секс!
Много меркантилен ми идваш за мъж..
И гледаш нещата черно на бяло, когато те са сиви.Просто съм се отървал от всякаква наивност (за разлика от теб) и съм я заместил с реалистичен цинизъм - нищо странно не виждам!
AnarchyBoy
06-12-2018, 22:47
Абе Анархи, ти си бил много наивен - само да не ми кажеш, че още вярваш в Дядо Коледа :? !
"Най-добрият мозъчен хирург в света" - това не е ли твърде оптимистично :? ?! Как ченгето-граничар реши, че тя може да стане такъв?! Знаеш ли колко години учене, стажове и практика трябват, за да се стане "най-добрият мозъчен хирург в света" и не всеки успява?! В прекаления оптимизъм няма нищо добро, а това твоето направо е в сферата на фантазиите :? !
Прекалено много вярваш на мейли-примамки от работодатели! Харката прочел, че таксиджия в Москва взимал по 11 000 $ на месец! Информацията му е от някаква обява за работа :? ! И ти ли така?!
Твоята "мозъчна хируржка на световно ниво" я чакат много години учене, стажуване и бачкане докато стане такава (ако изобщо стане)! Със сигурност няма да е такава и след 4-5 години, а за да направи кариера може да ѝ се наложи да отнесе и някоя и друга патка, защото често пъти кариерното израстване се дава не на най-способните, а на най-"подходящите", "удобните" и "послушните" за шефовете!
Още в първото мнение мислех да ти напиша, че нито аз го твърдя това, нито тя.. А всички в професионалния й кръг. Като професори, преподаватели, колеги, ментори, сегашни и бъдещи работодатели.. :)
Всички твърдят, че тя ще е топ ъф дъ топ в мозъчната хирургия (от 4 годишна само това е искала да бъде лекар) /ПС не учи в БГ
Мислех, че би се досетил за това не го написах.. надцених те..
И не братче аз не съм наивен, ти си глупав.
Циничен си със сигурност, но не си нищо особено, вживявайки се като вселенски съдия.. Нито си готин нито си някой, щото в края на деня Винаги ще има хора повече и по-малко от теб.. its just how life works.
Но със сигурност си прост на манатарка.
Ако за теб някой прави повече пари от теб (в случая аз) то моментално означава, че има нещо shady в цялата работа, щото аджеба.. ти си некадърен да направиш 20 хилки примерно.. значи никой не е.. Щото ти си универсално вселенско мерило за величие или? Просто приеми, че си глупав, смотан и некадърен дори да завъртиш едни пари на печалба.. БЕЗПЕРСПЕКТИВЕН е правилната дума. Бачкатор също ме радва.
2ро. Щом някое момиче изкарва повече от теб то това моментално означава, че е курва ли? Приеми, че както мъже така и жени се развиват професионално и то много успешно. Без да е необходимо да лапат курове за това.
Дай щото е жена автоматично да я правим курва.. Извади си главата от задника и спри да бъдеш толкова тесногръд.
По твоята логика, аз съм мъстит подземен бос далавераджия
А примерно Холи е долна мръсна курва?
В реалност, ние и двамата сме просто по-успели от теб и това те наранява чак до жлъчката. И се опитваш да ми говориш нек'ви неща, но в края на деня ти си седиш и си завиждаш и злобееш.
3то ПРИЕМИ, че има отношения над секса и парите... Всеки е попадал на кофти материал в живота си.. ВСЕКИ!.
Това не означава, че няма стойностни хора. ;)
Има много жени и мъже достойни за уважение успели в живота.
Ще ти дам един съвет. Развивай се докато си млад. Планирай, Инвестирай.
Разликата между мен и теб е, че аз на 40 няма да докосвам работа. Всичко ще ми е уредено и инкасирано до тогава. А ти ще работиш до 65.
Мисли за бъдещето си, не само за днес!
Като си млад имаш енергия и време! Използвай ги. Развивай се, пускай корени като дърво, навсякъде където можеш.. Попивай и не спирай да приемаш нови гледни точки, информация и виждания.
В момента освен да ходя на работа, имам още 7 източника на стабилен доход.
Като най-пресният от тях е от преди 2 месеца старт ъп. И Този месец вече ми донесе 400 лева, което всъщност е много пари за това което се прави за толкова кратък период. На фона на другите не е много, но с времето ще се развие.
В момента планирам 8ми бранч оут.
Не можеш да приемеш, че някой (мацката) учи повече от теб?
Извинявай ти кой беше, че разбираш от мозъчна хирургия или медицина?
Типично по български, ти си мислиш, че от всичко разбираш.. но в реалност.. от нищо не разбираш и само си правиш вятър на устата и тупаш прахта на клавиатурата.
Утре аз ще стана и пак ще работя (в почивният си ден), ти утре ще станеш и ще продължиш деградиралото ти съществуване.
Никога не съм те нападал или хулил, но просто не се усещаш какъв мега тесногръд сопол си.
Вярвай в каквото поискаш, казвай каквото поискаш.. Пиши, обиждай, спами. Блокирам те и просто няма да те чета, не допринасяш с нищо положително, че да те чета. Живей си ниският живот, пожелавам ти да излезеш някой ден от панелката, но силно се съмнявам.
HollyGolightly
06-13-2018, 04:40
Грозен, толкова си лесен и прозрачен 8-)
Аз съм му била давала секс, а той ми бил плащал сметките :lol: сподели моля те кои сметки точно ми плаща той, че да знам къде да не превеждам пари идните дни
От теб не бих приел нищо - дори секс!
При различни обстоятелства от мен дори коментар във форума не би получил, камо ли предложение за секс, та не се впрягай толкова в обяснения.
Проблема ти не е в липсата на пари, проблема е че нямаш едно близко същество на тоя свят, което да ти каже, че си зле и трябва да се вземеш в ръце.
Едит: при все че все мрънкаш за пари и представяш курвалъка като толкова доходоносна дейност, ми ориентирай се в тази насока, все някой чичо ще се смили над теб.
А примерно Холи е долна мръсна курва?
Всичко друго мога да подмина и да се направя, че не съм го прочела, ама МРЪСНА НЕ СЪМ!
ةتشضل انزفث
06-13-2018, 08:18
Младеж от Мадан представи България на престижно международно състезание за хафъзи в Дубай
http://www.grandmufti.bg/bg/home/news-room/novini/6098-mladezh-ot-madan-predstavi-balgariya-na-prestizhno-mezhdunarodno-sastezanie-za-hafazi-v-dubai.html
Той е един от възпитаниците на единствения в България център за обучение на хафъзи – този в миньорското градче Мадан. Казва се Мехди Мусакев и е на 18 години. Направил първите си крачки към хафъзлъка в най-ранна детска възраст, младежът успява да наизусти текста на Свещения Коран само за три години. Това се случва под ръководството основно на Шефкет Мурад Хаджи и с помощта на Байрям Ушев, самите те хафъзи и преподаватели в курса в Мадан.
В начинанието Мехди се впуска заедно с брат си, който също е вече хафъз. Днес младото момче е вече бивш възпитаник на Курса за хафъзи в миньорския град и работи за семейния бизнес на фамилията.
За крехката си възраст Мехди Мусакев е участвал на редица международни състезания за хафъзи - в Турция, Македония и Хърватия и не крие радостта си от това.
Тази година по време на Свещения месец Рамазан маданчанинът имаше възможността да вземе участие в международния конкурс Dubai International Holy Quran Award - едно от най-престижните състезания за хафъзи в света. Едноименната престижна награда се връчва ежегодно в рамките на грандиозното състезание, финансирано от правителството на Дубай. Тази година беше 22-ото издание на конкурса, като Мехди Мусакев от България беше един от общо 104-мата участници от повече от 160 страни по цял свят. От 1997 година до днес през това международно състезание са минали близо 1800 хафъзи, като през настоящата година броят им е рекорден.
„Често казват, че да участва в състезанието Dubai International Holy Quran Award е мечта на всеки един хафъз по света. Какво Ви даде участието в това международно състезание?“ – питам младия хафъз Мусакев.
„Това е вярно. Лично на мен да посетя Дубай винаги ми е било мечта. А възможността да бъда там на състезание за наизустяване на Корана, на което да представлявам цяла България, е просто уникална! Една моя мечта се превърна в реалност.“ – споделя за Grandmufti.bg Мехди.
Тази година програмата на международното събитие в Дубай беше открита на 17 май и обхвана общо 20 дни от Свещения месец Рамазан. Традиционно тя е разделена на общо 3 панела – лекционна част в първите 6 дни, след което продължава с 12-дневното състезание за наизустяване на Свещената книга и завършва с връчването на престижната награда „Ислямска личност на годината“
Оф, аре да се прибира от тъпия ивент вече, че ми се гушка, а?! Може да е жега и да си мрем заедно ама ключовото е "заедно". След ноктите си ще ида в тях - мислим, че ще се е прибрал.
YoungBloodZ
06-13-2018, 09:27
Приеми, че както мъже така и жени се развиват професионално и то много успешно. Без да е необходимо да лапат курове за това.
Well technically... За останалите неща си прав, но тук не точно. Не искам да излизам сексист или нещо такова, но фактите са си факти. Виж процента мъже и жени, които са успели (да кажем, че успели са тези, които имат заплата 5000 лв+ в България и 10 000 евро+ в чужбина). Нали разбираш, че тези мъже са поне едно 10 пъти повече от жените?
Още в първото мнение мислех да ти напиша, че нито аз го твърдя това, нито тя..Ти написа и твърдеше друго! Особено впечатление ми направи онова за 10-те бона на ден :razz: .
Но със сигурност си прост на манатарка.
Ако за теб някой прави повече пари от теб (в случая аз) то моментално означава, че има нещо shady в цялата работа, щото аджеба.. ти си некадърен да направиш 20 хилки примерно.. значи никой не е.. Щото ти си универсално вселенско мерило за величие или? Просто приеми, че си глупав, смотан и некадърен дори да завъртиш едни пари на печалба.. БЕЗПЕРСПЕКТИВЕН е правилната дума. Бачкатор също ме радва. Тъпият на манатарка си ти :? !
Тенденциозно пропускаш, а може дори да си толкова ограничен, че наистина да не си даваш сметка, но хората нямат равен старт в живота и оттам тръгва всичко! Ако не са били майка ти и баща ти и техните връзки, щеше да си дори по-долу от мен, защото ти не виждаш света по далеч от оградата на собствения си имот! Не си даваш сметка или по курвенски не искаш да признаеш, че има хора, които не са имали стартът който си имал ти! Само не ми тръгвай с глупостите, че в първи клас си направил първия си милион съвсем сам :razz: !
Единици са хората, които са успели да се издигнат от нищото и ти със сигурност не си толкова уникален, че да си един от тях!
2ро. Щом някое момиче изкарва повече от теб то това моментално означава, че е курва ли? Няма никакво значение колко точно изкарва една жена - тя винаги ще се оглежда за по-богат мъж, а не за по-беден! Така е от древността, откакто тоя занаят съществува!
Холи даже си го призна!
Приеми, че както мъже така и жени се развиват професионално и то много успешно. Без да е необходимо да лапат курове за това. Зависи от професията :D ! Често пъти израстването в една професия, се постига с прилагане на професионални умения в друга, по-древна професия :razz: !
Дай щото е жена автоматично да я правим курва.. Тове е личен избор на съответната жена - никой не я прави такава, освен самата нея!
По твоята логика, аз съм мъстит подземен бос далавераджия Сигурен съм че ако проследим родословното ти дърво назад във времето, ще стигнем до връзки с партийната номенклатура!
Дори сега, със сигурност имаш връзки на достатъчно високи места, иначе нямаше дори да ти позволят да изградиш тоя бизнес... или да станеш ченге :? !
В реалност, ние и двамата сме просто по-успели от теб и това те наранява чак до жлъчката. И се опитваш да ми говориш нек'ви неща, но в края на деня ти си седиш и си завиждаш и злобееш. Ако беше достатъчно зрял и с повече реален житейски опит, щеше да осъзнаеш, че личните качества и умения, често не са достатъчни за постигане на успех! Ако имаше и малко повече достойнство щеше да признаеш открито че е така. Може би твоят случай е точно такъв и затова толкова яростно го отричаш :? !
3то ПРИЕМИ, че има отношения над секса и парите...Отношенията между мъжете и жените се основават най-вече на тези две неща!
Това не означава, че няма стойностни хора. ;) Ех че хубаво го каза и каква хубава дума си използвал :D!
"Хората и техните съвести са стоки с по-голяма или по-малка цена!"
"Всички жени са курви, с изключение на майка ми, но да не забравяме че и тя е жена!"
Тия неща ги е казал човек по-умен и по-успял от колкото целият форум някога ще бъде!
Ще ти дам един съвет. Развивай се докато си млад. Планирай, Инвестирай.
Разликата между мен и теб е, че аз на 40 няма да докосвам работа. Всичко ще ми е уредено и инкасирано до тогава. А ти ще работиш до 65.
Мисли за бъдещето си, не само за днес!
Като си млад имаш енергия и време! Използвай ги. Развивай се, пускай корени като дърво, навсякъде където можеш.. Попивай и не спирай да приемаш нови гледни точки, информация и виждания.
В момента освен да ходя на работа, имам още 7 източника на стабилен доход. Моите родители не са богати, нито пък аз! Бачкам за заплата доста под официалната средна. Като си такъв голям спец, какво конкретно би ме посъветвал да направя, за да стана успял като теб :) ? Очаквам сериозен отговор - ако не отговориш, значи си въздух под налягане и всичко дължиш на мама и тате :? !
Утре аз ще стана и пак ще работя (в почивният си ден), ти утре ще станеш и ще продължиш деградиралото ти съществуване. И аз съм работил в почивните дни, но никой не ми е дал медал или повече пари за това! Може да се изненадаш, но в България това е нещо обичайно за обикновените хора!
Никога не съм те нападал или хулил, но просто не се усещаш какъв мега тесногръд сопол си. Аз също не съм те нападал или хулил (дори сега), но тесногръдият сопол си ти, защото очевидно дори не си даваш сметка, че повечето хора нямат твоя старт и това не ги прави по-мързеливи или неспособни от теб! Може би подсъзнателно го осъзнаваш и затова те е яд!
Вярвай в каквото поискаш, казвай каквото поискаш.. Пиши, обиждай, спами. Блокирам те и просто няма да те чета, не допринасяш с нищо положително, че да те чета. Живей си ниският живот, пожелавам ти да излезеш някой ден от панелката, но силно се съмнявам. "Гузен негонен бяга!" Анархи.
С това че се отказваш, не ме опровергаваш, а показваш че съм прав 8) !
Аз съм му била давала секс, а той ми бил плащал сметките :lol: сподели моля те кои сметки точно ми плаща той, че да знам къде да не превеждам пари идните дниТи сама си призна, че търсиш по-богат и успял мъж от теб! Защо търсиш такъв? Сама не можеш ли да забогатееш и успееш? Нали Анархи каза, че връзките не опират до пари или секс :razz: ?!
Едит: при все че все мрънкаш за пари и представяш курвалъка като толкова доходоносна дейност, ми ориентирай се в тази насока, все някой чичо ще се смили над теб.Няма да ми е толкова лесно - аз имам достойнство и гъз който не е за продан, за разлика от теб!
Но при теб явно работи!
Well technically... За останалите неща си прав, но тук не точно. Не искам да излизам сексист или нещо такова, но фактите са си факти. Виж процента мъже и жени, които са успели (да кажем, че успели са тези, които имат заплата 5000 лв+ в България и 10 000 евро+ в чужбина). Нали разбираш, че тези мъже са поне едно 10 пъти повече от жените?Така е защото на повечето жени им е по-лесно да хванат някой богат чичко, вместо да си дават зор - както всъщност и правят :? !
HollyGolightly
06-13-2018, 18:32
^верно си кауза пердута
Не е истина какви марди има по магазините в делнична вечер. Някви две лелки с момиче на около 15 сигурно едно 10 минути седят пред един рафт, от който исках да си взема нещо. Вбесих се и ми тръгна така. И как само се тътрят важно важно хората из тоя мол. Гледам някъв паляк с тениска със златист надпис "Floyd Mayweather" на гърба, сигурно си мисли, че ходи като гад, а всъщност походката му беше супер гейска. После няква хипопотамка с някви двама насреща ми. Ей, до последно не се мърда самосвала гаден. Няма по-нагли същества от дебелите жени, в това съм се убедил. Въобще, когато и да падне някоя бомба или метеорит, да затрие тая смотана държава, все ще е късно ;д.
Ного са ми яки ноктите, само тва мога да кажа. :3 Говедото е уморено до степен да заспи в ръцете ми, не мога просто... Со факин кют. :3
YoungBloodZ
06-13-2018, 20:11
Не е истина какви марди има по магазините в делнична вечер. Някви две лелки с момиче на около 15 сигурно едно 10 минути седят пред един рафт, от който исках да си взема нещо. Вбесих се и ми тръгна така. И как само се тътрят важно важно хората из тоя мол. Гледам някъв паляк с тениска със златист надпис "Floyd Mayweather" на гърба, сигурно си мисли, че ходи като гад, а всъщност походката му беше супер гейска. После няква хипопотамка с някви двама насреща ми. Ей, до последно не се мърда самосвала гаден. Няма по-нагли същества от дебелите жени, в това съм се убедил. Въобще, когато и да падне някоя бомба или метеорит, да затрие тая смотана държава, все ще е късно ;д.
На глас се изсмях за последните написани неща. :lol:
ةتشضل انزفث
06-13-2018, 20:13
Ти написа и твърдеше друго! Особено впечатление ми направи онова за 10-те бона на ден :razz: .
Тъпият на манатарка си ти :? !
Тенденциозно пропускаш, а може дори да си толкова ограничен, че наистина да не си даваш сметка, но хората нямат равен старт в живота и оттам тръгва всичко! Ако не са били майка ти и баща ти и техните връзки, щеше да си дори по-долу от мен, защото ти не виждаш света по далеч от оградата на собствения си имот! Не си даваш сметка или по курвенски не искаш да признаеш, че има хора, които не са имали стартът който си имал ти! Само не ми тръгвай с глупостите, че в първи клас си направил първия си милион съвсем сам :razz: !
Единици са хората, които са успели да се издигнат от нищото и ти със сигурност не си толкова уникален, че да си един от тях!
Няма никакво значение колко точно изкарва една жена - тя винаги ще се оглежда за по-богат мъж, а не за по-беден! Така е от древността, откакто тоя занаят съществува!
Холи даже си го призна!
Зависи от професията :D ! Често пъти израстването в една професия, се постига с прилагане на професионални умения в друга, по-древна професия :razz: !
Тове е личен избор на съответната жена - никой не я прави такава, освен самата нея!
Сигурен съм че ако проследим родословното ти дърво назад във времето, ще стигнем до връзки с партийната номенклатура!
Дори сега, със сигурност имаш връзки на достатъчно високи места, иначе нямаше дори да ти позволят да изградиш тоя бизнес... или да станеш ченге :? !
Ако беше достатъчно зрял и с повече реален житейски опит, щеше да осъзнаеш, че личните качества и умения, често не са достатъчни за постигане на успех! Ако имаше и малко повече достойнство щеше да признаеш открито че е така. Може би твоят случай е точно такъв и затова толкова яростно го отричаш :? !
Отношенията между мъжете и жените се основават най-вече на тези две неща!
Ех че хубаво го каза и каква хубава дума си използвал :D!
"Хората и техните съвести са стоки с по-голяма или по-малка цена!"
"Всички жени са курви, с изключение на майка ми, но да не забравяме че и тя е жена!"
Тия неща ги е казал човек по-умен и по-успял от колкото целият форум някога ще бъде!
Моите родители не са богати, нито пък аз! Бачкам за заплата доста под официалната средна. Като си такъв голям спец, какво конкретно би ме посъветвал да направя, за да стана успял като теб :) ? Очаквам сериозен отговор - ако не отговориш, значи си въздух под налягане и всичко дължиш на мама и тате :? !
И аз съм работил в почивните дни, но никой не ми е дал медал или повече пари за това! Може да се изненадаш, но в България това е нещо обичайно за обикновените хора!
Аз също не съм те нападал или хулил (дори сега), но тесногръдият сопол си ти, защото очевидно дори не си даваш сметка, че повечето хора нямат твоя старт и това не ги прави по-мързеливи или неспособни от теб! Може би подсъзнателно го осъзнаваш и затова те е яд!
"Гузен негонен бяга!" Анархи.
С това че се отказваш, не ме опровергаваш, а показваш че съм прав 8) !
Ти сама си призна, че търсиш по-богат и успял мъж от теб! Защо търсиш такъв? Сама не можеш ли да забогатееш и успееш? Нали Анархи каза, че връзките не опират до пари или секс :razz: ?!
Няма да ми е толкова лесно - аз имам достойнство и гъз който не е за продан, за разлика от теб!
Но при теб явно работи!
Така е защото на повечето жени им е по-лесно да хванат някой богат чичко, вместо да си дават зор - както всъщност и правят :? !
Подкрепям всичко казано братле
YoungBloodZ
06-13-2018, 20:19
Подкрепям всичко казано братле
Гъзолизец! Кажи нещо ново, стига само си подкрепял!
ةتشضل انزفث
06-13-2018, 20:39
Гъзолизец! Кажи нещо ново, стига само си подкрепял!
Би ли погледнал модераторска помощ :)
^верно си кауза пердутаНе отговори на нито един от тези въпроси :? :
Ти сама си призна, че търсиш по-богат и успял мъж от теб! Защо търсиш такъв? Сама не можеш ли да забогатееш и успееш? Нали Анархи каза, че връзките не опират до пари или секс :razz: ?!Защо така?
Гъзолизец! Кажи нещо ново, стига само си подкрепял!Защо да не ме подкрепя?
Едва ли ще накарам повечето от потребителите да се съгласят с мен, но нито един от вас не усеща друго - в тази дискусия лъсват лицемерите, комплексарите, безволевите и безпринципни хора, които нямат смелостта да се съгласят с фактите дори в някакъв си онлайн форум :? !
Сега познайте кои - кои са 8) !
Дори да не се съгласите с мен, с изказванията си сами се изобличавате какви сте :) !
nqmamNervi
06-13-2018, 21:57
Едва ли ще накарам повечето от потребителите да се съгласят с мен, но нито един от вас не усеща друго - в тази дискусия лъсват лицемерите, комплексарите, безволевите и безпринципни хора, които нямат смелостта да се съгласят с фактите дори в някакъв си онлайн форум :? !
Дори да не се съгласите с мен, с изказванията си сами се изобличавате какви сте :) !
"Всеки, който не е съгласен с мен, е лицемер, комплексар, и няма топки"
браво бе, хитряга
"Ти сама си призна, че търсиш по-богат и успял мъж от теб! Защо търсиш такъв? Сама не можеш ли да забогатееш и успееш? Нали Анархи каза, че връзките не опират до пари или секс ?!"
всички се опитват да се обграждат с позитивни, успешни и умни хора и това е напълно нормално. добре дошъл в реалността. не си открил топлата вода.
това, че тя си търси някой, който е успешен, не означава, че тя не може да забогатее и успее сама. просто не иска да издържа мъжа до себе си. другото е, че в повечето случаи не е особено здравословно за една връзка, когато жената изкарва повече от мъжа (постоянно). ти би ли се чувствал адекватно, ако жената до теб изкарва повече от теб и ти плаща сметките?
"Така е защото на повечето жени им е по-лесно да хванат някой богат чичко, вместо да си дават зор - както всъщност и правят !"
сменяй си пола и ходи по чичковци тогава, явно много им завиждаш на курвите.
".. хората нямат равен старт в живота и оттам тръгва всичко!"
Звучиш като инвалид, а не си. Ти си здрав, прав, млад, имаш покрив над главата си и образование. Де факто имаш по-добър старт от 90% от хората по света.
Иначе съм съгласен. Всеки си има собствен път, точно затова не бива да се сравняваш с останалите. Въпросът е каква ти е нагласата. Всичко останало са оправдания. Не може като видиш успял човек и да си мислиш, че не му е чиста работата. Това е комплексарско.
изписах тук стена от текст, хем знам, че няма смисъл
но няма да го трия, да не ходи зян
ةتشضل انزفث
06-13-2018, 22:04
Не отговори на нито един от тези въпроси :? :
Защо така?
Защо да не ме подкрепя?
Изпокри се като мишка нашия модератор ( не че не е )
Сега чете ли, чете, но като му дойде смелост ще напише някой ред и дотам :D :D
Не ядем хора спокойно :lol:
Не отговори на нито един от тези въпроси :? :
Защо така?
Защо да не ме подкрепя?
виж сега, преателю
по принцип не ти отговарям на мненията
ама
наистина ли ТИ говориш за комплексарщина и липса на воля д:
HollyGolightly
06-13-2018, 22:37
Защо търсиш такъв? Сама не можеш ли да забогатееш и успееш? Нали Анархи каза, че връзките не опират до пари или секс
На въпроса защо търся такъв, вече отговорих, научи се да четеш, ще ти е от полза.
Освен това никъде, никога не съм писала за финансовото си състояние. С достатъчно добра професия съм, че да мога да си се издържам сама, даже го правя.
Като ти плаща сметките а ти му се отплащаш с какво
Пак питам, кои сметки ми плаща?
Всеки, който не е съгласен с мен, е лицемер, комплексар, и няма топки
звучиш така
https://scontent-atl3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/32308838_1780916031972524_805949732626104320_n.jpg ?_nc_cat=0&oh=e7ced73f68f52a65cba8c9800f2cd655&oe=5BB979CF
AnarchyBoy
06-14-2018, 05:42
Ех добре, че бяха мама и тате, та да започна работа, да бранч аутна и да си купя жилище.. сигурно те са учили вместо мен, те са ми платили дипломите, те идват да работят вместо мен.. аз само си лежа по гръб и безчетен брой девици ме разхлаждат, махайки сексапилно с големи ветрила, докато ме хранят със всякакви екзотични плодове..
Abe, ostavete selskiq idiot da mrynka, che jivota e nespravedliv, kvo se tormozite?! To za tva e selski idiot - da go rychkash s prychka prez reshetkite i da se drazni pyk normalnite da se zabavlqvat.
Fisherman
06-14-2018, 13:49
на тая страница няма и 1 килобайт информация
на тая страница няма и 1 килобайт информация
Тоз лаф ще си го открадна.
http://prikachi.com/images/949/9348949H.jpg
"Всеки, който не е съгласен с мен, е лицемер, комплексар, и няма топки"
браво бе, хитрягаОбяснете ми с реални факти за кое не съм прав и ще се съглася с вас 8) !
всички се опитват да се обграждат с позитивни, успешни и умни хора и това е напълно нормално. добре дошъл в реалността. не си открил топлата вода.
това, че тя си търси някой, който е успешен, не означава, че тя не може да забогатее и успее сама. просто не иска да издържа мъжа до себе си. Не си ли забелязал, че в 99% от случаите именно жените са с по-богат и успял мъж, а не обратното? Точно това е реалността и е така от хиляди години!
Работата е там, че вие не искате да наречете това явление с истинското му име, защото то звучи ужасно - проституция :? !
сменяй си пола и ходи по чичковци тогава, явно много им завиждаш на курвите.Не им завиждам на курвите и предпочитам да съм мъж 8) ! Лошото е че курвите много са надули цените в последно време :? !
".. хората нямат равен старт в живота и оттам тръгва всичко!"
Звучиш като инвалид, а не си. Ти си здрав, прав, млад, имаш покрив над главата си и образование. Де факто имаш по-добър старт от 90% от хората по света.Говориш пълни глупости!
Значи според теб 90% от хората по света са инвалиди и "здравите и правите" са 10% и са някаква рядка привилегирована класа :? ?!
Оправи си числата и статистиките преди да говорим за останалото!
Не може като видиш успял човек и да си мислиш, че не му е чиста работата. Това е комплексарско.Не съм комунист и съм наясно че едни хора имат повече, а други по-малко. Окей!
Комплексарското е да твърдиш че си нещо което не си!
Комплексарско е да си постигнал нещо по един начин, а пред хората да твърдиш, че си го постигнал по друг!
Който прави това, означава че го е срам от истината!
наистина ли ТИ говориш за комплексарщина и липса на воля д:Теб също те е срам да признаеш каква си :? !
Не че във форума не знаем и не че не си казвала в по-стари постове, но защо отричаш :? ?!
На въпроса защо търся такъв, вече отговорих, научи се да четеш, ще ти е от полза.О, да спомних си, но някак едвам изговаряш фактите и упорито отказваш да наречеш това явление с истинското му име!
Искам да се пенсионирам вече 8-) или просто да напусна работа. Мъжа ми ще ме гледа!!!
...Разбира се че няма да взема мъж, който е по-ниско ниво от мен.Един прост, безперспективен човек като теб примерно би ме дърпал само надолу...От думите ти следва, че без успешен мъж до теб ти сама ще потънеш надолу!
Ти сама го каза!
С достатъчно добра професия съм, че да мога да си се издържам сама, даже го правя. Ето тука започваш да си противоречиш - ако си толкова успешна, защо търсиш по-успял мъж от теб, а не примерно равен?
Ех добре, че бяха мама и тате, та да започна работа, да бранч аутна и да си купя жилище.. сигурно те са учили вместо мен, те са ми платили дипломите, те идват да работят вместо мен.. аз само си лежа по гръб и безчетен брой девици ме разхлаждат, махайки сексапилно с големи ветрила, докато ме хранят със всякакви екзотични плодове.. Ти на колко си?! 24-25 или там някъде?!
Я обясни на мен и на форума, мисля че ще ни е много интересно да чуем, как имаш бизнес с оборот за десетки хиляди месечно и си си купил апартамент САМ?!
Без помощ от мама и тате, без наследство и без връзки, а САМ?!
САМ ?!
http://gifimage.net/wp-content/uploads/2017/08/nicolas-cage-laughing-gif-4-1.gif
И то в България!
П.С. Първо кажи как стана ченге, какво работят вашите и баба ти и дядо ти, а за останалото ще се досетим 8) !
Помиярче, ти щом не можеш да си намериш свястна работа що си мислиш, че ще можеш да управляваш дори подарен бизнес? Дебили като теб и разработена златна мина не могат да задържат. На теб един милион да ти падне от небето ще си накупиш коли, за да се опиташ да избиеш комплекса и след точно година ще си си същия нещастник.
Без да се асоциирам с глупостите на Грозния, все съм се чудил Анархи как е успял толкова рано да влезе в системата (на 22-3 е, ако не се лъжа). Нали учеше иранистика? Кога учи, кога прави, кога струва? Имам близки, които са в системата и знам какъв зор е. С години следване, обучения, конкурси винаги с високи резултати. Все си мисля, че му е ударено сериозно рамо. Иначе ясно, че се е представил добре на психото и на физическите, но това не променя факта.
AnarchyBoy
06-14-2018, 19:00
Без да се асоциирам с глупостите на Грозния, все съм се чудил Анархи как е успял толкова рано да влезе в системата (на 22-3 е, ако не се лъжа). Нали учеше иранистика? Кога учи, кога прави, кога струва? Имам близки, които са в системата и знам какъв зор е. С години следване, обучения, конкурси винаги с високи резултати. Все си мисля, че му е ударено сериозно рамо. Иначе ясно, че се е представил добре на психото и на физическите, но това не променя факта.
В школата като бяхме.. имаше колеги на по 18/19.. Не е до рамо баце.. До умения, възможности и мотивация е.. ;
Аз бях на 20)
AnarchyBoy
06-14-2018, 19:03
Помиярче, ти щом не можеш да си намериш свястна работа що си мислиш, че ще можеш да управляваш дори подарен бизнес? Дебили като теб и разработена златна мина не могат да задържат. На теб един милион да ти падне от небето ще си накупиш коли, за да се опиташ да избиеш комплекса и след точно година ще си си същия нещастник.
Е то и аз си купувам коли.. но по джоба.. Първата ми кола струваше 1500 лева. НА МЕТАН!
(До ден днешен си я пазя)
Дори на скоро си купих чисто нова с метан заводско.. :) Икономия братле.
AnarchyBoy
06-14-2018, 19:03
ИЗГОРЯ МИ КРУШКА.. А СЯ СЕ ПРИБРАХ СКАПАН.. трябва да излизам и да хващам пак пътя.. уф!
Извинете нов съм не знам от къде да направя тема ! Малко съм загубен. Както и да е. Ходя с едно момиче от скоро и разбрах че е играла на предизвикателства. Целунала е по бузата едно момче което тя знае че не харесвам.Какво да правя ?
Е то и аз си купувам коли.. но по джоба.. Първата ми кола струваше 1500 лева. НА МЕТАН!
(До ден днешен си я пазя)
Дори на скоро си купих чисто нова с метан заводско.. :) Икономия братле.
Че кво му е на метана? Аз и аз на метан карам... :д иначе с тея 5-6к км на месец, щях да стоя гладен. :д
AnarchyBoy
06-14-2018, 19:16
Че кво му е на метана? Аз и аз на метан карам... :д иначе с тея 5-6к км на месец, щях да стоя гладен. :д
метан ftw<3
Айде пак водих същия разговор, тоя път защитавайки всички покрай него. Няма да му налея акъл ма поне да си го кажа. Да еба... почва да ми втръсва едно и също да ланкам... Как може да е толкова невероятен, а така да ме изнервя на моменти?! И разбира се, накрая на моята глава ще се изсипе цялата кретения. Ш взема да се запиша и да пускам записа всеки път като стане да трябва да го говоря тва.
Fisherman
06-14-2018, 20:59
Тоз лаф ще си го открадна.
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/33773344_1009599579209648_7196513060759011328_n.pn g?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeFWN3KeO54xq3Ev6a5t7HIy0ViFUlAYw1qYsd2nd 0JvjTLNYJ9uvLc0m19fW5UFb6WBcUOKfvxpQwxF-usw8YCJRVzUIMCkwkKJp_qUYW1zjg&oh=e9fe53dc1cd375a757b441161277a257&oe=5BA1EB54
Fisherman
06-14-2018, 21:00
метан ftw<3
метандростенолон
LoadRunner
06-14-2018, 21:15
Брейй, ше каже човек че ходиш на мол веднъж годишно. Вземи си смени работата че да ти увеличат заплатата че да свикнеш всеки месец да ги гледаш такива :д
А на дискотека знаеш ли кво е, абе не ти и трябва да знаеш, съвсем ще се отчаяш.
HollyGolightly
06-14-2018, 23:20
8 down, 2 more to go. Този тренинг днес просто ще ми разкаже играта. А като знам че утре имам още 10 часа…positive toughts thou 8-) всичко това ще доведе до нещо хубаво…предполагам. Или просто ще съм изхабила 20 часа.
В главата ми е каша, и трябва да ходя на лекар за очите отново. Ако пак ми е пораснал диоптъра, просто ще си направя лейсик и така. Очилата ми придават визия на секретарка и не ме радва много-много. Подбиват ми реномето
ако си толкова успешна, защо търсиш по-успял мъж от теб, а не примерно равен?
Разбира се че няма да взема мъж, който е по-ниско ниво от мен
Хайде още един път прочети.
Ного яко ми почва деня, определено. :3
YoungBloodZ
06-15-2018, 08:04
Ного яко ми почва деня, определено. :3
Тогава му кажи по-често да ти носи шоколад за закуска.
Тогава му кажи по-често да ти носи шоколад за закуска.
Хахахаха, точно шлколад не беше за закуска, ноооо... нека да си представим, че си прав, за да не ми завижда никой на късмета да улуча правилния мъж. ;)
YoungBloodZ
06-15-2018, 08:23
Хахахаха, точно шлколад не беше за закуска, ноооо... нека да си представим, че си прав, за да не ми завижда никой на късмета да улуча правилния мъж. ;)
Чакай, чакай... Защо мислиш, че само ти си уцелила правилния мъж? Холи примерно също е уцелила. Даже предполагам, че тя е уцелила по-прекрасен от теб. :D
YoungBloodZ
06-15-2018, 09:01
Докладвам този джендър че обижда българи в собствената им държава.
Предлагам БАН. Да не говорим че обижда модератор.
Не че одобрявам пребиваването на нелегални имигранти във форума, ама гугълнах "гяур" и ето какво излезе "Гяур от персийски през турски означава неверник, човек който не е изповядва исляма. Това е презрително обръщение, използвано към християнското население на Османската империя, а също и по отношение християните от европейските страни и Русия.", така че не се обиждам от това, че не съм ислямист. :D
Чакай, чакай... Защо мислиш, че само ти си уцелила правилния мъж? Холи примерно също е уцелила. Даже предполагам, че тя е уцелила по-прекрасен от теб. :D
Възможно, да.
HollyGolightly
06-15-2018, 09:35
Това е презрително обръщение
Това е ключовото
Иначе да, най-прекрасният мъж е моя…ЗА МЕН! Различни хора, различни идеали 8-)
ОН: мразя да ставам в 5 :( но поне е Петък
YoungBloodZ
06-15-2018, 10:37
Да не те е яд, че се припозна :D
За спам вече бих могъл да те банна.
Тори, похвали се с маникюра де
може и на лично
аз не съм ходила от няколко седмици, чакам единият ми нокът да израсте малко че беше счупен
и като цяло не съм си правила друго освен едноцветен гел лак
inb4 Грозния да каже че някой мъж ми плаща за маникюра
YoungBloodZ
06-15-2018, 12:08
Той нали установи, че не харесваш мъже... някое sugar mommy ще е. : D
не, каза че си вадя хляба като се срещам с чичковци или нещо такова Д:
иначе аз по принцип мъже наистина не харесвам характерите на голяма част от мъжете
ама се влюбвам в мъже
и ме привличат
и не си представям да имам пълноценна връзка с жена
ко да праиш
живот
между другото, от близо месец съм без гадже
и си направих тиндър /отново/
и всеки втори е програмист бе
излизах на 3 срещи
и тримата бяха програмисти лол
мн е модерно явно
YoungBloodZ
06-15-2018, 12:34
модерно определение за програмист - такъв, който знае какво е power point и може да работи с word
значи и аз да се пиша IT girl
хехехех
AnarchyBoy
06-15-2018, 14:23
значи и аз да се пиша IT girl
хехехех
Айде да те водя и аз на среща, полу програмист съм. :( дано ставам
nqmamNervi
06-15-2018, 14:39
не, каза че си вадя хляба като се срещам с чичковци или нещо такова Д:
иначе аз по принцип мъже наистина не харесвам характерите на голяма част от мъжете
ама се влюбвам в мъже
и ме привличат
и не си представям да имам пълноценна връзка с жена
ко да праиш
живот
и си направих тиндър /отново/
излизах на 3 срещи
мн е модерно явно
може тези сайтове да ги привличат и да изглеждат повече, отколкото реално са
или пък да лъжат, че са програмисти
а може наистина да са много и след време за 1 позиция да се борим по 20 човека
иначе само на мен ли са ми доста изкуствени тези сайтове/приложения?
много на сила ми се струва цялата работа
Тори, похвали се с маникюра де
може и на лично
аз не съм ходила от няколко седмици, чакам единият ми нокът да израсте малко че беше счупен
и като цяло не съм си правила друго освен едноцветен гел лак
Няма снимка още от страницата, иначе с удоволствие, че са адски готини. :3
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/33773344_1009599579209648_7196513060759011328_n.pn g?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeFWN3KeO54xq3Ev6a5t7HIy0ViFUlAYw1qYsd2nd 0JvjTLNYJ9uvLc0m19fW5UFb6WBcUOKfvxpQwxF-usw8YCJRVzUIMCkwkKJp_qUYW1zjg&oh=e9fe53dc1cd375a757b441161277a257&oe=5BA1EB54
Hehe, да живеят бета лактамните аб <3
Правих си маратон с Толкин (филмите (не обичам да чета фентъзи, защотото нямам въображение или по-точно въображение за тези неща)). Ам-гъл, Смийгъл, Голъм или там както се казва - such a tragic character. Обожавам го. Обожавам цялата сага. Живеем в толкова скучен свят, ахах. Трябваше да съм безсмъртен елф и да чукам Орландо Блум. Това беше тъпо. Както и да е. Елфите винаги са били секси в която и поредица да чета :/
Концентрирай се, Иве. Трябва да учиш. Ногоногоного. Lets get it started (да звучи като оная песен на black eyed peas).
inb4 Грозния да каже че някой мъж ми плаща за маникюраПри тебе не е задължително да е мъж... може и да е жена, даже е по-вероятно :razz: !
и не си представям да имам пълноценна връзка с женаНо за неангажиращ секс става, а :D?
и си направих тиндър /отново/Ти ако наистина търсеше мъж, щеше да си направиш gepime или някое подобно.
излизах на 3 срещиДаже си излизала с някои от тиндър на живо!?
И какво не ти хареса в тях (освен че са нямали цици)?
мн е модерно явноСтереотипът е, че програмистите са смотльовци и тази професия им служи като разумно обяснение за това че са грозни и смотани.
Все пак има и бонус - повечето истински програмисти изкарват прилични кинти и това би могло да привлича жените, ако са съгласни да правят секс със затворени очи :razz: .
може тези сайтове да ги привличат и да изглеждат повече, отколкото реално са
или пък да лъжат, че са програмистиВсички в сайтовете за запознанства се опитват да се представят в по-добра светлина от действителността.
иначе само на мен ли са ми доста изкуствени тези сайтове/приложения?Пълен ташак са всичките!
Българските които познавам са пълни с фейкове, загорелтаци (вкл. гейове) и проститутки.
Всички такива сайтове имат платени функции, особено ако наистина искаш да се свържеш и запознаеш с някой!
Именно от това печелят тия сайтове - плащаш за да пишеш на фейкове, проститутки или тъпи кифли търсещи внимание, но не и секс :? !
HollyGolightly
06-15-2018, 23:04
20 hours course - check!
Една идея по-добре се чувствам. Ама бях с много готини хора в класа, чак ми е малко тъжно че повече няма да ги видя 8-)
Сега една седмица ще си налягам парцалите да уча и другия петък на изпит
Току виж на дърти години съм се преквалифицирала :D
ةتشضل انزفث
06-15-2018, 23:09
https://m.facebook.com/Ahmed-Merabet-Ahmed-202209987083567/
Това е фейсбук страницата ми в която ще качвам мойте gaming видеа :) . Ако ви се гледат и изучават подобни игри, може да харесате!
AnarchyBoy
06-16-2018, 07:27
Мале мале.. what a wild night at work...
И май сам много злобно се преебах за едно нещо.. ама ще му видим края..
Със сигурност ще ям бой... ако таз лудата разбере, кви планирам да ги върша..
Живота обича смелите и рисковете.. though...
И май сам много злобно се преебах за едно нещо.. ама ще му видим края..
Със сигурност ще ям бой... ако таз лудата разбере, кви планирам да ги върша..
Живота обича смелите и рисковете.. though...
Мда, екзистенциалнитд кризи са в 5 следобед тоя път.
AnarchyBoy
06-16-2018, 14:35
Мда, екзистенциалнитд кризи са в 5 следобед тоя път.
Ми кво да направа ве.
Фишката:
http://prikachi.com/images/111/9350111s.jpg
HollyGolightly
06-16-2018, 18:16
2 часа гледах коли, уж да придобия представа какво искам и се чувствам сега още по-объркана 8-) а времето наближава и трябва да взимам решение скоро
deitona22
06-16-2018, 19:25
2 часа гледах коли, уж да придобия представа какво искам и се чувствам сега още по-объркана 8-)
Японска.
Това е истината.
HollyGolightly
06-16-2018, 19:35
Японска.
Това е истината.
Точно между 2 Хонди е голямата дилема 8-)
SHPAIdURmeN
06-16-2018, 22:34
Точно между 2 Хонди е голямата дилема 8-)
Решено е!
Взимай тази с негрозния заден прозорец :D
HollyGolightly
06-16-2018, 22:57
Решено е!
Взимай тази с негрозния заден прозорец :D
Хахаха, Ей! :D
Не само че е грозен ами и малък! Ама купето е много хубаво и широко. Ох трудно решение ще е
deitona22
06-17-2018, 08:19
Хахаха, Ей! :D
Не само че е грозен ами и малък! Ама купето е много хубаво и широко. Ох трудно решение ще е
Няма ли някоя Тойота,примерно?
Странна вечер, не очаквах толкова скандали и проблеми. Чак полиция викахме. И вече четвърта вечер се тормозим, викам да си ходя дом и да си почина малко... Обясняваха ми колко било самотно до преди мен и аз бях само "ооооо :3"... И цялото караоке дружно му изпяхме най-любимата песен, за което аха да ядем бой - разбира се, отново дружно. :дд Готино е, чак не мога да повярвам, че за толкова малко време успях да го заобичам толкова много. Вече почти не ме е страх, така че още по-готино се получава. И като слушам приятелите му, май сме мега добър екип двамата. Така не съм се чувствала от много време - вървя на някъде и се усмихвам сама на себе си и на мислите си... Искам неща с него, определено.
LoadRunner
06-17-2018, 11:04
Не само че е грозен ами и малък!
Това описание ми напомня на един потребител от форума.
И май сам много злобно се преебах за едно нещо.. ама ще му видим края.. Е кво... на тираджията с контрабандните цигари си можел да му вземеш 500€, а ти си му взел само 100€ :? ?!
Нищо, другия път - има и други тирове :D !
Японска.
Това е истината.От немските по-добри няма 8) !
deitona22
06-17-2018, 14:37
Мдааам.
Аз знам малко за колите,ама ти и за колите знаеш,толкова колкото за жените.
Демек нищо.
HollyGolightly
06-17-2018, 17:14
Немско в САЩ-никога! Произвеждат ги в Мексико
Тойота единственото което става за моите нужди е RAV4, ама има толкова грозна муцуна 8-)
За това предпочитам Хонда. А и моя човек има Хонда и е доволен.
Принципно аз лично от моята Американска кола също съм много доволна, ама по-новите модели не ги правят вече такива издръжливи
Ти ако наистина търсеше мъж, щеше да си направиш gepime или някое подобно.
Това е много гнусно, младежо. Разпуснал си се.
Иначе по темата: Слава на Бога добре сме.
AnarchyBoy
06-17-2018, 18:58
Е кво... на тираджията с контрабандните цигари си можел да му вземеш 500€, а ти си му взел само 100€ :? ?!
Нищо, другия път - има и други тирове :D !
Мне сорка. ;) В твоята логика моята част от "ще му видим края", няма логика. ;)
Ставаше въпрос за телефонен разговор с жена. Който водих в свободното си време (почивките). ;)
deitona22
06-17-2018, 19:10
Това е много гнусно, младежо. Разпуснал си се.
Иначе по темата: Слава на Бога добре сме.
Я,кой се появи.
Къде се загуби бре,Попе?
Я,кой се появи.
Къде се загуби бре,Попе?
Бях в заслужена почивка.
Друмлюк пак се появи... :?
Друмлюк пак се появи... :?
Ама ти още вярваш в това... Горкия.
deitona22
06-17-2018, 19:44
Горкото.
.
.
Той джендър ли е?
Нали по последна информация беше мъж.
deitona22
06-17-2018, 20:18
Той джендър ли е?
Нали по последна информация беше мъж.
Tо е всичко.
sladura89
06-17-2018, 23:38
Вчера бях в доста силна депресия, днес съм що годе по-добре! :)
sladura89
06-17-2018, 23:40
Хванах се да си прочиствам листата във ФБ, в последствие установих, че съм махнал над 100 профила, добре е от време на време да се прави по малко чистка! :)
Деееейба, сънувах некви странни работи, кво се случва?! :ддд Нимоа.
LoadRunner
06-18-2018, 13:40
Деееейба, сънувах некви странни работи, кво се случва?! :ддд Нимоа.
Спри пурите.
Сега се присетих, че години наред не съм пушила пура, а харесвам тези с шоколада. Компанията скоро се прибира, така че трябва да си вземем. Благодаря!
Едитвам, че Лунасито искаше снимка на ноктите ми. Заповядай.
https://www.facebook.com/infinityruse/photos/a.1083356998387667.1073741829.1055864841136883/1837841959605830/?type=3&theater
YoungBloodZ
06-18-2018, 17:06
https://www.facebook.com/infinityruse/photos/a.1083356998387667.1073741829.1055864841136883/1837841959605830/?type=3&theater
Браво. Един път и на теб да ти се получат. ;D
Вчера бях в доста силна депресия, ...Ти не си ли така постоянно?
Хванах се да си прочиствам листата във ФБ, в последствие установих, че съм махнал над 100 профила, добре е от време на време да се прави по малко чистка! :)Интересно ми е какви са били тия 100 профила във ФБ-то ти, при положение че си сам като куче :? ?
Спри пурите.Редно е да уточниш кои пури... тя едните казва че ги е спряла, ама другите май не е... :D !
Браво. Един път и на теб да ти се получат. ;DТи така ли си ги правиш :D ?
Браво. Един път и на теб да ти се получат. ;D
Е, аз винаги съм била с баси яките нокти, щото отивам и знам кво искам да ми направят. :дд
Сега се присетих, че години наред не съм пушила пура, а харесвам тези с шоколада. Компанията скоро се прибира, така че трябва да си вземем. Благодаря!
тенк ю ^^
черното е много яко
Преателчета, преди месец или повече едно момче ме заговори във влака и започнахме да си пишем. По принцип не си давам телефона или информацията на хора, които ме заговарят ей така, защото смятам че е женкарско просто да заговориш някое момиче без тя да е част от работната/учебната ти среда, но както и да е хД. Та да, пишем си, в началото му казах че не искам да се виждаме, защото с тогавашния ми приятел уж бяхме заедно /въпреки че знаеше че не искам да продължавам връзката и беше ясно че ще се разделим/, но все още не се бяхме разделили окончателно и въобще не се чувствах готова да флиртувам или да излизам с нови хора. Пък и както казах, обикновено не желая да поддържам контакт с мъже, които просто така заговарят момичета, не ми се вижда сериозно.
Все тая де, факт е че си пишем и след като му казах че съм се разделила с въпросния човек, той/момчето от влака Д:/ започна да ми предлага да се видим и т.н. И аз имам резерви, защото въпреки че го намирам за страшно привлекателен и симпатичен, ми се струва много несериозно да заговаряш момиче във влака с цел да я сваляш /защото това очевидно беше целта му и си личеше още тогава/
Ох, та да, май го харесвам и не знам дали е правилно и не знам дали ми се излиза с такива хора, но май ще го направя така или иначе
Реално писах с идеята до поискам съвет, защото се чувствам хлътнала по някакъв женкар
но май няма смисъл да съдя толкова прибързано човека
просто ме е страх да не се влюбя в някакъв, който си търси само чукане за една нощ
което само по себе си не е нещо, което осъждам, просто не смятам че е това, което искам
като излизах с други хора скоро /от Тиндър д:/ не съм мислила толкова дали за срещите с тях, бях "ок, хубаво, защо не", но сякаш наистина харесвам него и да, просто ми е объркано и може да дадете някакъв съвет /момичета/
nqmamNervi
06-19-2018, 04:59
Преателчета, преди месец или повече едно момче ме заговори във влака и започнахме да си пишем. По принцип не си давам телефона или информацията на хора, които ме заговарят ей така, защото смятам че е женкарско просто да заговориш някое момиче без тя да е част от работната/учебната ти среда, но както и да е хД. Та да, пишем си, в началото му казах че не искам да се виждаме, защото с тогавашния ми приятел уж бяхме заедно /въпреки че знаеше че не искам да продължавам връзката и беше ясно че ще се разделим/, но все още не се бяхме разделили окончателно и въобще не се чувствах готова да флиртувам или да излизам с нови хора. Пък и както казах, обикновено не желая да поддържам контакт с мъже, които просто така заговарят момичета, не ми се вижда сериозно.
Все тая де, факт е че си пишем и след като му казах че съм се разделила с въпросния човек, той/момчето от влака Д:/ започна да ми предлага да се видим и т.н. И аз имам резерви, защото въпреки че го намирам за страшно привлекателен и симпатичен, ми се струва много несериозно да заговаряш момиче във влака с цел да я сваляш /защото това очевидно беше целта му и си личеше още тогава/
Ох, та да, май го харесвам и не знам дали е правилно и не знам дали ми се излиза с такива хора, но май ще го направя така или иначе
Реално писах с идеята до поискам съвет, защото се чувствам хлътнала по някакъв женкар
просто ме е страх да не се влюбя в някакъв, който си търси само чукане за една нощ
което само по себе си не е нещо, което осъждам, просто не смятам че е това, което искам
като излизах с други хора скоро /от Тиндър д:/ не съм мислила толкова дали за срещите с тях, бях "ок, хубаво, защо не", но сякаш наистина харесвам него и да, просто ми е объркано и може да дадете някакъв съвет /момичета/ ]
защо одобряваш тиндър, а смяташ заговарянето в реалния живот за "женкарско и несериозно"? искат се много по-големи топки, за да инициираш контакт на живо, отколкото онлайн. ако не те е бил заговорил във влака, най-вероятно никога повече нямаше да се засечете, тоест е използвал възможността да завърже контакт с някой, който му се е сторил симпатичен. не можеш да знаеш дали намеренията му са несериозни.
"въпреки че го намирам за страшно привлекателен и симпатичен, ми се струва много несериозно да заговаряш момиче във влака с цел да я сваляш /защото това очевидно беше целта му и си личеше още тогава/"
очевидно се харесвате. нали осъзнаваш, че в по-голямата част от случаите когато момче заговаря момиче, значи има някакъв интерес към нея. дали е във влака, или ти харесва снимките, все тая.
"не знам дали е правилно"
това зависи от теб и от ситуацията, няма нужда да се ръководиш от нашето мнение за това кое е правилно и кое не. ако 10 рабалки ти кажат, че е "триабвало да мо направи6 свирка оште вав влака", ще си промениш ли мнението :d
YoungBloodZ
06-19-2018, 08:37
Е, аз винаги съм била с баси яките нокти
Мда, добре, както кажеш. 8-)
Ти така ли си ги правиш :D ?
Не, гледал съм ноктите на много жени. :D
deitona22
06-19-2018, 09:22
Не, гледал съм ноктите на много жени. :D
Хм.
Няма да постигне ефекта,който очакваш,демек да го подразниш.
Опитай пак.
YoungBloodZ
06-19-2018, 09:23
Хм.
Няма да постигне ефекта,който очакваш,демек да го подразниш.
Опитай пак.
Аз съм един примерен модератор, който никога не се заяжда, не дразни и не обижда хората.
deitona22
06-19-2018, 09:30
Аз съм един примерен модератор, който никога не се заяжда, не дразни и не обижда хората.
Откога тва спада към хората?
Опитай да разбереш дали практикува пик-ъп. Това може да даде отговор на съмненията ти до голяма степен. Но не го питай директно, защото ще се усети, ако това му е играта. Питаш го дали е чувал за пик-ъп и ако отговори положително - да ти разкаже повече. Те си правят обучения в района на СУ, заговарят момичета, придружени от инструктор, освен обичайното заговаряне на различни места. Можеш да кажеш, че си попаднала на такова обучение и си попитала какво правят.
Но като цяло просто се довери на интуицията си и не го мисли толкова. Не тръгвай с очаквания, пък каквото се получи. Кое е най-лошото, което може да стане? Познаваш го от вчера, дето се казва. Колко пък да бъдеш наранена?
Necrologist
06-19-2018, 17:28
По принцип не си давам телефона или информацията на хора, които ме заговарят ей така, защото смятам че е женкарско просто да заговориш някое момиче без тя да е част от работната/учебната ти среда, но както и да е хД. ... Пък и както казах, обикновено не желая да поддържам контакт с мъже, които просто така заговарят момичета, не ми се вижда сериозно...
... ми се струва много несериозно да заговаряш момиче във влака с цел да я сваляш /защото това очевидно беше целта му и си личеше още тогава/
Като те чета ми става жал за тоя пич.
...едно момче ме заговори във влака и започнахме да си пишем.
...ми се струва много несериозно да заговаряш момиче във влака с цел да я сваляш /защото това очевидно беше целта му и си личеше още тогава/
...просто ме е страх да не се влюбя в някакъв, който си търси само чукане за една нощТоя може да е сериен изнасилвач и изкормвач :D!
Колко зле трябва да си за да си пишеш и излизаш с някой от влака :? ?! От ВЛАКА :shock: ! Дори не от автобус, а от ВЛАК :shock: !
По бъргарските влакове се возят само най-пропадналите хора! Дори аз не се возя на влакове, смятай 8) !
Опитай да разбереш дали практикува пик-ъп. ... Питаш го дали е чувал за пик-ъп и ако отговори положително - да ти разкаже повече. Те си правят обучения в района на СУ, заговарят момичета, придружени от инструктор, освен обичайното заговаряне на различни места. Тия са ебаси жалкарите :? !
Ти сериозно ли вярваш на тия глупости?!
Питам съвсем сериозно!
Кое е най-лошото, което може да стане? Познаваш го от вчера, дето се казва. Колко пък да бъдеш наранена?
https://i4.helikon.bg/products/9777/20/209777/209777_b.jpg
Когато човекът, спал с една проститутка за мизерните си 20 години съществуване започне да дава любовни съвети и експертни мнения... :lol:
deitona22
06-19-2018, 19:58
Когато човекът, спал с една проститутка за мизерните си 20 години съществуване започне да дава любовни съвети и експертни мнения... :lol:
"Спал" с една простотука и вече знае всичко.
Та тва е истински Кобилкин.
Та тва е истински гений!
Кой ме кара да гледам това, мамка му?! Сега изобщо нямам търпение за другото лято...
Мега много ме мързи, та съм съгласна да се видим утре. :дд
ةتشضل انزفث
06-19-2018, 20:47
Браво на мене :D :?
При спаринг вчера ръката ми се натърти някак и сега имам нещо като мехурчета и лек обрив :?
Но нали съм много креативен взех мерки на днешната тренировка бях с лепенки и бинт, които после махнах де
да не се разрани пак :D
...да дава любовни съвети и експертни мнения... :lol:
... вече знае всичко.
Та тва е истински Кобилкин.
Та тва е истински гений!Аз имам някакъв опит и го споделям.
Сметнете вие какъв опит имате, щом не споделяте нищо 8) !
Като сте толкова опитни и разбирате - давайте съвети и вие, вместо да опявате :D ! Споделете вашия "безценен" и "богат" опит :razz: !
Браво на мене :D :?
При спаринг вчера ръката ми се натърти някак и сега имам нещо като мехурчета и лек обрив :?
Но нали съм много креативен взех мерки на днешната тренировка бях с лепенки и бинт, които после махнах де
да не се разрани пак :DТи кога ще се биеш на състезание?
Спора кой знае повече за жените отново се възцари, пък на мен ми дойде на акъла, че целия форон (мъжките) трябва да ходите на уроци по йебанйе при Жон Снол. Първо чукаш, после ЧУКАШ.
Аз нищо не разбирам, въпреки че се държа адекватно(в повечето случаи :д) и имам адекватен опит за годините си. Ти си направи сметка ти колко разбираш, след като нито си адекватен, нито имаш адекватен опит. Не е задължително да даваш съвети, особено когато не си сигурен в тях. Ти, разбира се си толкова тъп и откъснат от реалността, че дори не можеш да имаш съмнения. Ти си като 10-годишно, което си обяснява света по най-простия възможен начин и вярва, че разбира всичко.
deitona22
06-20-2018, 07:54
.... след като нито си адекватен, нито имаш адекватен опит. ..... Ти, разбира се си толкова тъп и откъснат от реалността, че дори не можеш да имаш съмнения. Ти си като 10-годишно, което си обяснява света по най-простия възможен начин и вярва, че разбира всичко.
Атракса ти го каза по възможно най-простия и елементарен начин.
Дано най-накрая го разбереш....Ама силно се съмнявам.
"убав",ти си мислиш че имаш опит.
Ключовата дума е мислиш.
Но уви,живееш в свой собствен свят и пълна заблуда.
Тия са ебаси жалкарите :? !
Питам съвсем сериозно!
Ти си изключителен ръб. Къде видя да изказвам мнение и оценка за самия пик-ъп? Но за всеки случай е по-добре да заговаряш и да общуваш свободно с момичета, отколкото да си черноглед задръстеняк, който гледа в земята и не може да си каже името в присъствието на момиче.
HollyGolightly
06-20-2018, 14:11
Последните няколко месеца не съм ходила толкова много (само по магазините 8-) ) днес не си чувствам коленете.
Трябва по-често да го правим това, успяхме за доста неща да си говорим без странични разсейвания
Обожавам всеки един момент прекаран с него, дори когато ме ядосва <3 8-)
sladura89
06-20-2018, 17:54
Ти не си ли така постоянно?
Интересно ми е какви са били тия 100 профила във ФБ-то ти, при положение че си сам като куче :? ?
Не кой нормален човек е така постоянно нали ще се метне от някъде???
Във ФБ имам доста хора, друг е въпросът дали някой се сеща обаче за теб!!! Дет се вика сам съм, ама все понякога може и да се намери някой за по бира, кафе или нещо!
Но уви,живееш в свой собствен свят и пълна заблуда.Дейтунарчо, ти си единственият който мисли и е гласувал в анкетата, че Анархито е забогатял "честно и с много работа" :D !
http://www.teenproblem.net/forum/poll.php?pollid=12284&do=showresults
Ти си доказан наивник :D!
Не е задължително да даваш съвети, особено когато не си сигурен в тях.Когато давам съвети, аз съм сигурен в тях!
Ти сигурно затова не даваш съвети - защото не си сигурен, а Турксчо 8) :
Сметнете вие какъв опит имате, щом не споделяте нищо 8) !
Като сте толкова опитни и разбирате - давайте съвети и вие, вместо да опявате :D ! Споделете вашия "безценен" и "богат" опит :razz: !Ето, виждаш ли - ти подкрепяш моята теза :) !
Ти си изключителен ръб. Къде видя да изказвам мнение и оценка за самия пик-ъп?Ръбът май си ти - нали затова те попитах:
Питам съвсем сериозно!Ако си мъж отговори като такъв, вместо да ми разтягаш локуми и да се връткаш като ощипана госпоЙца :razz: !
Корби, напоследък съвсем изперкваш :? !
Що така :shock: ?!
...ама все понякога може и да се намери някой за по бира, кафе или нещо!Това е пълна загуба на време и пари и няма никакъв смисъл в дългосрочен план :? !
Ако не излизаш с някоя жена като използваш това като прелюдия към секс, само си губиш времето! С жена на "кафе, бира или нещо" се излиза най-много два-три пъти! Ако след това няма развитие към нещо повече, трябва да спреш, защото няма да стане нищо и само си губиш времето (и парите) :? !
Това ти го казвам като съвсем искрен приятелски съвет :) !
LoadRunner
06-20-2018, 19:37
Смрад, на никой тук не си приятел че да даваш приятелски съвети, айде да си знаеш мястото жабо!
HollyGolightly
06-20-2018, 21:27
Приятелски съвети от невежа, които са базирани на филми и квартални клюки
Едит: 6 синини общо, 4 на лявата ръка и 2 на дясната, без да съм се удряла, егати чувствителната кожа :? И коляното ми е възпалено, сега Пак ще има да куцам :/
YoungBloodZ
06-21-2018, 05:41
Приятелски съвети от невежа, които са базирани на филми и квартални клюки
Едит: 6 синини общо, 4 на лявата ръка и 2 на дясната, без да съм се удряла, егати чувствителната кожа :? И коляното ми е възпалено, сега Пак ще има да куцам :/
Хаштаг когато си направена от мармалад. 8-)
deitona22
06-21-2018, 06:41
Хаштаг когато си направена от мармалад. 8-)
Хаштаг когато "креватното джудо" се превърне само в джудо,е по-скоро случая. :D
HollyGolightly
06-21-2018, 14:15
Хаштаг когато "креватното джудо" се превърне само в джудо,е по-скоро случая. :D
Хаштаг когато трябва да намалите порното :?
Защо ще се чудя от какво са ми синините ако причината беше такава?
В търсене на нов gym съм…the struggle is real :(
Миии, готино ми е, втора вечер ще си го гормозя, снощи цяла вечер се смяхме на тия двата филма... Днес минаваме за някакви тортички и той взе точно същите парчета, където се бях замислила за тях - колко еднакви вкусове имаме. :3 Просто не мога.
Смрад, на никой тук не си приятел че да даваш приятелски съвети, айде да си знаеш мястото жабо!Ето по това си приличаме Трънчо - ти също нямаш никакви приятели в тоя форум :D !
Приятелски съвети от невежа, които са базирани на филми и квартални клюки.Ми дай някакъв съвет ти бе кукло, вместо само да дрънкаш глупости :? !
http://www.vicove.biz/image-vic-dc45c8a5ec2d03ff96f926a232d32dbd.png
Хаштаг когато "креватното джудо" се превърне само в джудо,е по-скоро случая. :DХаштаг - когато "готиният и вървежен" Дейтунар, гледа креватно джудо само по телевизията :D !
Даже ХулияГулия ти го казва:
HollyGolightly
06-21-2018, 17:00
^само кукла не ме бяха наричали 8-) Ай със здраве…карикатура
^само кукла не ме бяха наричали 8-) ...
https://www.youtube.com/watch?v=zK5xFXEp2Uw
"Колко път ни дели,
аз съм човек, а кукла си ти!"
:razz:
^само кукла не ме бяха наричали 8-) Ай със здраве…карикатура
Карикатурите поне са забавни.
HollyGolightly
06-21-2018, 18:56
Карикатурите поне са забавни.
Не винаги, понякога са просто гротесктни
LoadRunner
06-21-2018, 19:53
пържолка с хлебец
и тараторче
това заслужавам след един много провален и неползотворен ден
ةتشضل انزفث
06-21-2018, 20:21
Днеска пробвах 105 кг. на лежанката, но малко неуспешно.
Добре, че един пич ми пазеше иначе не ми се мисли.
Все пак 105 кг. не е като да изпуснеш 30-40 примерно :? :?
HollyGolightly
06-22-2018, 01:27
Много обичам неща създадени през 80те - песни, филми...хора 8-) (ама не всички)
YoungBloodZ
06-22-2018, 04:54
Защо говориш в множествено число? Аз съм го свел до минимум! :?
deitona22
06-22-2018, 06:53
Днеска пробвах 105 кг. на лежанката, но малко неуспешно.
Добре, че един пич ми пазеше иначе не ми се мисли.
Все пак 105 кг. не е като да изпуснеш 30-40 примерно :? :?
Никога не дигай повече от 100 кг,без някой да те пази.
LoadRunner
06-22-2018, 07:30
Никога не дигай повече от 100 кг,без някой да те пази.
ох боже г.
не ти ли е ясно че този скелетен смърф с ръка 31, в момента в който някой му изкара 100кила щангата ще го обезглави.
защо въобще го отбелязваш?
не виждаш ли че е толкова безличен че си е измислил история как тренира, като си мисли че това е нещо много вървежно и с надеждата някой да му обърне внуимание.
deitona22
06-22-2018, 07:31
ох боже г.
не ти ли е ясно че този скелетен смърф с ръка 31, в момента в който някой му изкара 100кила щангата ще го обезглави.
не виждаш ли че е толкова безличен че си е измислил история как тренира, като си мисли че това е нещо много вървежно и с надеждата някой да му обърне внуимание.
Баси,пишеш като оня Рабалка.
LoadRunner
06-22-2018, 07:41
Баси,пишеш като оня Рабалка.
баси, ти си бил бая т*ъ*п*и*ч*ъ*к
YoungBloodZ
06-22-2018, 08:49
Предлагам да спрете да обиждате и дразните нелегалния имигрант.
deitona22
06-22-2018, 08:55
Предлагам да спрете да обиждате и дразните нелегалния *бъдещ терорист* имигрант.
А,що в множествено число?
Аз не го обиждам.
HollyGolightly
06-22-2018, 10:40
Защо говориш в множествено число? Аз съм го свел до минимум! :?
Не е множествено число, а възпитана форма 8-) к’во да направя че звучи по един и същ начин 8-)
Петък е!!!!!
Едит: не се връзвайте така, бежанеца и грозния са най-вероятно един и същ
ةتشضل انزفث
06-22-2018, 11:31
ох боже г.
Изсмислял съм си вика :D
Аз си тренирам за удоволствие, не да ставам културист или нещо подобно.
Ти като не може да изтичаш 100 метра без да си се задъхал и сигурно 1 набиране не можеш, тихо !
А ти с какво си толкова "личен" ми е много интересно да разбера освен да храниш останалите ?
Дай пример аби, или си измисли то все тая :D
ةتشضل انزفث
06-22-2018, 11:41
Не е множествено число, а възпитана форма 8-) к’во да направя че звучи по един и същ начин 8-)
Петък е!!!!!
Едит: не се връзвайте така, бежанеца и грозния са най-вероятно един и същ
Това, че еднакво сипваме и ви н*а*с*и*р*а*м*е
не означава че сме един и същ профил, ама кой да разбере
HollyGolightly
06-22-2018, 11:59
Кого си насрал пък ти бе, баб’ла.
И “”двамата”” си преписвате прекалено много кредит. Реално се кефиш че въобще някой ти обръща внимание…Митко
YoungBloodZ
06-22-2018, 12:37
За първи път си учтива в тоя форум... :D
И “”двамата”” си преписвате прекалено много кредит. Реално се кефиш че въобще някой ти обръща внимание…Тъпанар
correct? 8-)
YoungBloodZ
06-22-2018, 12:38
аби, 74 беше преди 5-6 години. Разгледай сега 83c
Fisherman
06-22-2018, 12:41
кой насираш бе
Fisherman
06-22-2018, 12:42
плъх
LoadRunner
06-22-2018, 12:42
И “”двамата”” си преписвате прекалено много кредити. Реално се кефиш че въобще някой ти обръща внимание…Резняк
correct? 8-)
коригираме коригираното
YoungBloodZ
06-22-2018, 12:53
коригираме коригираното
Не чак така. Все пак е в България и може и да не са спазили традицията.
Някой да каже дали внасям достатъчно смут с този аватар.
HollyGolightly
06-22-2018, 13:09
Не чак така. Все пак е в България и може и да не са спазили традицията.
https://youtu.be/4PgNhsD5bsU
И БТВ аз винаги съм любезна и възпитана!!!! :? Самият факт че го нарекох идиот на арабски показва че не съм груб расист 8-)
deitona22
06-22-2018, 14:46
Не.
Никога не дигай повече от 100 кг,без някой да те пази.Абе Дейтунар, ти колко вдигаш от лежанка :D ?
не виждаш ли че е толкова безличен че си е измислил история как тренира, като си мисли че това е нещо много вървежно и с надеждата някой да му обърне внуимание.Трънчо, ти си още по-безличен!
Заблязал ли си, че аз съм може би единствения който понякога ти говори нормално?
Едит: не се връзвайте така, бежанеца и грозния са най-вероятно един и същДоста сериозно си се излъгала :? !
https://thumbs.gfycat.com/SelfishEarnestBlackbuck-max-1mb.gif
Ти като не може да изтичаш 100 метра без да си се задъхал и сигурно 1 набиране не можеш, тихо !Трънчо се изкарва як, но е доста затлъстял и сигурно не може да направи и едно набиране, дори да вдига 100 от лежанка :? .
Кого си насрал пък ти бе, баб’ла.Дори само аз те направих за смях и лъсна пред всички, че си един долен лицемер!
Някой да каже дали внасям достатъчно смут с този аватар.Ако целта ти е била да всяваш смут с него, не мисля че се получава :? .
И БТВ аз винаги съм любезна и възпитана!!!! :? Самият факт че го нарекох идиот на арабски показва че не съм груб расист 8-)Факт е, че се опитваш да се изкараш по-умна, образована и възпитана, отколкото си... разбира се неуспешно :? !
ةتشضل انزفث
06-22-2018, 16:54
https://youtu.be/4PgNhsD5bsU
И БТВ аз винаги съм любезна и възпитана!!!! :? Самият факт че го нарекох идиот на арабски показва че не съм груб расист 8-)
Кога, какво си ме наричала :shock:
Подозирам, че някой днес е пропуснал лечението на биполярно разтройство :?
HollyGolightly
06-22-2018, 17:31
Дори само аз те направих за смях и лъсна пред всички, че си един долен лицемер!
Къде? Кога?
Ама ти продължавай да си пишеш от 2 акаунта и сам да се защитаваш. Бахти ненормалните хора :?
ةتشضل انزفث
06-22-2018, 18:00
http://kawaiihunter.com/wp-content/uploads/2016/06/image.jpg
ةتشضل انزفث
06-22-2018, 18:02
Dota - една велика игра
Оф, така се надявах да се прибере и да излизаме... :( Сега ще заседна на сериалче и дори имам идея, общо-взето. Баща му що е лош и си го прибра баш днес?!
deitona22
06-22-2018, 18:24
Абе Дейтунар, ти колко вдигаш от лежанка :D ?
110 ми е рекорда,що?
Но редовно вдигах 90-100,като ходех на фитнес.
А ти колко дигаш,а?
ةتشضل انزفث
06-23-2018, 08:41
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/35884792_130545087834926_6193675211171168256_n.jpg ?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoidCJ9&oh=8bc12d847898d18229e18e414fcf6ace&oe=5BA854AB
110 ми е рекорда,що?
Но редовно вдигах 90-100,като ходех на фитнес.Дейтунар, не се ли изхвърляш малко, кат'такоа на песък :D ?
А ти колко дигаш,а?Горе долу наполовина, но моето е реално.
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/35884792_130545087834926_6193675211171168256_n.jpg ?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoidCJ9&oh=8bc12d847898d18229e18e414fcf6ace&oe=5BA854ABТова пък какво е - нищо се не види :? .
xXxAngerfisTxXx
06-23-2018, 09:58
не съм и предполагал че шофирането може да е толкова болезнено след операцията...
LoadRunner
06-23-2018, 12:57
Дейтунар, не се ли изхвърляш малко, кат'такоа на песък :D ?
Горе долу наполовина, но моето е реално.
Търмък, това че ти нямаш възможности не означава че и другите нямат, 110 не е някво кой знае кво число за редовно трениращ човек който е 80+ кг.
deitona22
06-23-2018, 14:27
Търмък, това че ти нямаш възможности не означава че и другите нямат, 110 не е някво кой знае кво число за редовно трениращ човек който е 80+ кг.
Тъй си е,да.
Ако тренирах по-редовно щях да достигна целта си от 120 кг.
Есента ако почна пак фитнес,след лостовете през лятото,се надам до декември месец да ги стигна тия 120 кила.
"убав и колко повторения правиш с тия 30-45 кг?2 серии по 4?
Защото колкото и да се правиш,ясно че не можеш да отлепиш 50 кг повече от 1 път и то без помощ.
ENIGMA00
06-23-2018, 20:02
Сама, отново. За това се връщам тук. Липсваше ми. Ще гледам да намирам време повече. :)
Търмък, ...Кво е тва?!
Тука е София бе селски! Говори на нормален български а не все едно че си у вас на село :? !
"убав и колко повторения правиш с тия 30-45 кг?2 серии по 4?
Защото колкото и да се правиш,ясно че не можеш да отлепиш 50 кг повече от 1 път и то без помощ.Аз поне не лъжа, за разлика от теб 8) !
Абе само аз ли гледам футбол в тоя форум :shock: ?
Да не се окаже, че тука са останали само кифли и джендърасти :D !
deitona22
06-23-2018, 21:53
^^
Смешник.
Тъпото е че уж ходиш на фитнес,но си седиш все на едни същи килограми.
Никакъв прогрес за толкова години.
Жалка работа.
HollyGolightly
06-23-2018, 22:13
От сутринта ми е зле и съм сигурна, че е по негова вина. Казах му, че това нещо има дъх, ама не, нали е специалист!!
Иначе сравнително продуктивен ден, купих подарък за рождения ден, намерих си нов фитнес, екипировка също си взех 8-) и маратонки!!!! Винаги ми действа мотивационно, а сега имам нужда 8-)
Бтв толкова се радвам, че my better half не гледа футбол, само американски(който гледаме заедно). Така има повече време за мен :D
ةتشضل انزفث
06-23-2018, 22:44
Този уикенд очевидно всички са решили, че непременно аз съм длъжен да им оправям бакиите и да им търпя курвенските изпълнения + това
Снощи малко не си мереше приказките ама тая сутрин се извини доста подобаващо...
^^
Смешник.
Тъпото е че уж ходиш на фитнес,но си седиш все на едни същи килограми.
Никакъв прогрес за толкова години.
Жалка работа.Може да имам физически проблеми, лош ген и да съм достигнал лимита си за тяло като моето :? .
Бтв толкова се радвам, че my better half не гледа футбол, само американски(който гледаме заедно). Така има повече време за мен :DТи не живееше ли някъде в чужбина? Може би това обяснява всичко.
Американците си падат по източноевропейки - ако имаш късмет, можеш да станеш първа или втора жена на президент на Съединените Щати :D ! Или пък трета на сегашния, но ти едва ли си толкова вървежна:
https://pics.onsizzle.com/when-youre-a-star-they-let-you-do-it-grab-4559170.png
8)
Този уикенд очевидно всички са решили, че непременно аз съм длъжен да им оправям бакиите и да им търпя курвенските изпълнения + товаКакво е станало?
... тая сутрин се извини доста подобаващо...Оправи ли те :D ?
Може да имам физически проблеми, лош ген и да съм достигнал лимита си за тяло като моето :?
Може, ама нямаш. Не ти ли омръзна да си търсиш оправдание за всяко нещо? Като путка. И имаш наглостта да говориш за мъжество...Оправдаваш се, че не ти върви с жените, защото нямаш пари и си грозен, а всъщност си смотан и с отблъскващ характер. Оправдаваш се, че нямаш пари, защото си от скромно семейство и нямаш връзки, а всъщност просто това ти е нивото, до което си се развил. Оправдаваш се, че нямаш напредък с фитнеса, защото там нещо си, а всъщност не си упорит и последователен. И понеже знам, че ще обърнеш критиката към мен, ти казвам да не се хабиш. То си е за теб. На нас не ни пука, че си вредиш с мисленето си. Само можем дружно да ти се посмеем. Ако си мъж, ще се вземеш в ръце, ще спреш да мрънкаш и ще направиш, каквото е нужно, за да си подобриш положението. Но не си.
LoadRunner
06-24-2018, 12:22
Аз футбол не гледам, това е най-тъпото нещо на света, но виж винаги съм го играл. Пълна загуба на време да гледам футбол, абсолютно безинтересно занимание което отнема часове.
Оправи ли те :D ?
Що, и ти ли искаш да те оправи?
Отделно - извиненията, когато не си си измерил приказките овреме, обикновено са по-вървежни с думи и с предотвратяване на тия неща по-натам във времето. Не винаги, когато се извиняваш или се сдобряваш, нещата опират до секс за сдобряване или големи изненади/подаръци.
deitona22
06-24-2018, 13:45
Що, и ти ли искаш да те оправи?
Недей така.
Току виж му аресало на "Убавия" и ше ти отмъкне мъжа.
"Убав"
Гледам всеки един мач от световното.
Ама с твари които не разбират от нищо,камо ли от футбол,няма какво да си кажа.
Грозен, щом гледаш футбол, сигурно няма да имаш проблем да дойдеш да си поиграеш с едни други топки. Ще ми платиш после, естествено :)Е как да стане, като дори да исках - ти нямаш топки :? !
Доказва го фактът, че си направил фейк за да ме обиждаш в интернет форум 8) !
Ако беше поне малко мъж, щеше да ми кажеш същите неща с нормалния си профил - Трънчо, Турксчо или комплексар.
Може, ама нямаш. ...Оправдаваш се, че нямаш напредък с фитнеса, защото там нещо си, а всъщност не си упорит и последователен.Това как го реши и как го разбра? От къде знаеш какво и колко тренирам?!
Ако всичко опираше до упоритост и последователност, батките щяха да са доста повече - тъпите и упорити хора са в изобилие. Само с желание и старание не става - трябва да имаш и талант или ген! Всеки треньор, спортист или музикант ще ти го каже! Но ти ако искаш продължавай да вярваш в приказки!
Оправдаваш се, че не ти върви с жените, защото нямаш пари и си грозен, а всъщност си смотан и с отблъскващ характер. Оправдаваш се, че нямаш пари, защото си от скромно семейство и нямаш връзки, а всъщност просто това ти е нивото, до което си се развил. А ти до къде си се развил, при положение че си същият смотльо, ако не и по-зле :D ?! Не си богат, не си батка и не ти върви с жените! Какво точно те прави по-успял от мен, а :razz: ?! Дори само това че си признавам недостатъците и имам чувство за самоирония ме прави повече мъж от теб 8) !
Само можем дружно да ти се посмеем. На теб Корби няма дори кой да ти се посмее. Ти си още по-невзрачен и незначителен от мен. Нали си чувал, че единственото по-лошо от това да говорят лошо за теб е да не говорят нищо :) !
Що, и ти ли искаш да те оправи?Не благодаря!
Просто ми е чудно как едно оправяне, може тъй лесно да оправи настроението на една жена.
"Убав"
Гледам всеки един мач от световното.
Ама с твари които не разбират от нищо,камо ли от футбол,няма какво да си кажа.
https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/589506-%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%82%D 0%B2%D0%BE-%D0%BF%D0%BE-%D1%84%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB-%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-2018?p=11600380&viewfull=1#post11600380
Недей така.
Току виж му аресало на "Убавия" и ше ти отмъкне мъжа.
Той моя мъж с Анархито бая се разбира като си ланкаме по телефона, та Грозния изобщо не е страшен. :ддд
HollyGolightly
06-24-2018, 17:31
Американците си падат по източноевропейки - ако имаш късмет, можеш да станеш първа или втора жена на президент на Съединените Щати ! Или пък трета на сегашния, но ти едва ли си толкова вървежна:
Колко американеца познаваш? Персонажите от филми не се броят.
Възрастните американци си падат по източно европейки, предимно рускини и украинки, понеже готвят, чистят, въртят домакинството, освен това са поддържани. Аз не готвя, не чистя ама не излизам и с възрастни така че теорията не важи.
Въобще много обичам хора да говорят Ей така без да имат реална представа за какво става дума.
Познавам корб и извън форума и точно на него да му говориш такива неща, не върви. Дори той е постигнал повече от теб, а има много повече причини от теб които биха го спряли. Ама ти се прави на мъж като искаш. Обвинявай света че е срещу теб и че всички са ти виновни. Ако беше свестен, щеше да имаш приятели които да ти помогнат да стане нещо от теб. Ама ти като не ставаш, можеш да привличаш само хора които са същите като теб. Противоположностите се привличат само във физиката, в реалния живот хората търсят себеподобни.
Бил от скромно семейство :? Нямал връзки. Колко са хората в този форум от богати семейства? Ти си единственият който го смята това за пречка и извинение че нищо не е станало от него. Освен ако не си с някакъв вид изоставане, било то ментално или физическо, нямаш причина да мрънкаш и да го играеш жертва на обстоятелствата.
Он: как да не му казвам че е прекрасен бе, събуждам се, той прави палачинки 8-) на себе си направил кафе, на мен чай както ми харесва, масата подредена. Аз съм била с лошо коляно, от мен се очаквало да седя и да си почивам… двойни стандарти 8-)
LoadRunner
06-24-2018, 17:44
Противоположностите се привличат само във физиката, в реалния живот хората търсят себеподобни.
И аз мисля така, не мога да разбера защо всеки твърди обратното особено по отношение на връзките.
Малко не разбирам жените.
Понеже аз много обичам личното пространство, но и обичам да съм във връзка... искам някакъв баланс между лично време и любов... "не обичам човека до себе си"... що за логика и ограничено разбиране за любовта... това малко като работата... да работиш по 8 часа за 700 лева е нормално, "това е работа", пък да работиш 2 часа на ден за 1000 лева "не е реална работа" яко
HollyGolightly
06-24-2018, 18:57
И аз мисля така, не мога да разбера защо всеки твърди обратното особено по отношение на връзките.
Понеже хората това го ползват като извинение за връзките си с тъпанари и некадърници. Като излизаш с такъв индивид, то не е понеже си падаш по лоши момчета/момичета, а е следствие на комплекси и чувство за малоценност. Или самият ти не си по-различен от тях.
LoadRunner
06-24-2018, 19:34
Малко не разбирам жените.
Понеже аз много обичам личното пространство, но и обичам да съм във връзка... искам някакъв баланс между лично време и любов... "не обичам човека до себе си"... що за логика и ограничено разбиране за любовта... това малко като работата... да работиш по 8 часа за 700 лева е нормално, "това е работа", пък да работиш 2 часа на ден за 1000 лева "не е реална работа" яко
Да не е нормално, принципно за хората се счита за нормално това което прави масата, но винаги си има изключения.
Така че ако си намериш някой/някои/който и да е, който за 2 часа да ти дава 1000, значи може да намериш и тая която визираш, търсене му е майката.
Понеже хората това го ползват като извинение за връзките си с тъпанари и некадърници.....
Горе долу аз някакви такива съм ги мислил като съм мислил по тая тема.
AnarchyBoy
06-24-2018, 20:07
Случайно се видях с един от най-добрите ми приятели днес (И двамата сме наистина зверски заети та се виждаме веднъж месечно за бира, баскет, пърдене, футбол, абе просташки работи...) Та приятелката му (БРАТОВЧЕДКА МИ) е БРЕМЕННА.. в 3тия месец.. и той такъв.. ама аз мислех, че ти знаеш.. и на мен ми стана малко тъпо.. но пък хей Im going to be a godfather so.. простено им е.. Даже ако е момиче, ще ми е адашче малкото лапе. ;д А за момче нямат име.. Предложих им Балкан или Вихър.. и ме изгледаха странно.. А това са такива прекрасни имена :lol:
Много съм щастлив за тях, заедно са от 6 години и това е наистина следващата стъпка, която трябваше да им се случи рано или късно. + Малко съм спрял алкохола, но ще се наложи да пропия отново за да полеем! ;д
Оная лудата не ме уби... Брей ;д WINK WINK.
Семейното събиране и готвенето беше също много топ!
А сега си лягам, щото утре трябва да ставам рано и да летя като Финикиец навсякъде..
au revoir!
...
Ти говориш доста повече за мен, отколкото реално знаеш, като дори не се опираш на косвени факти :? .
https://media1.tenor.com/images/00118dc7da7f8c90f55ba519c5dfab7b/tenor.gif?itemid=5369399
Много обичам да ми разказват приказки за лека нощ :razz: !
Он: как да не му казвам че е прекрасен бе, събуждам се, той прави палачинки 8-) на себе си направил кафе, на мен чай както ми харесва, масата подредена. Аз съм била с лошо коляно, от мен се очаквало да седя и да си почивам… двойни стандарти 8-)Ето!
Интересно ми е във вашата връзка, ти даваш ли нещо друго освен секс?
Сексът ли е единственият актив с който разполагаш :? ?
Сама потвъждаваш думите ми и разказваш каква си без да се усетиш 8) !
И аз мисля така, не мога да разбера защо всеки твърди обратното особено по отношение на връзките.Вероятно поради същата причина ти си сам като куче, Трънчо :D !
... да работиш 2 часа на ден за 1000 лева "не е реална работа" якоРазбира се че е работа - най-древната при това :D !
HollyGolightly
06-24-2018, 20:40
^много си прост. Влизам тук да се хваля от него. Себе си ли да изтъквам какво правя :?
И не отговори на въпроса ми, колко американеца познаваш лично че правиш такива генерални заключения за вкуса им?
ةتشضل انزفث
06-24-2018, 21:42
Случайно се видях с един от най-добрите ми приятели днес (И двамата сме наистина зверски заети та се виждаме веднъж месечно за бира, баскет, пърдене, футбол, абе просташки работи...) Та приятелката му (БРАТОВЧЕДКА МИ) е БРЕМЕННА.. в 3тия месец.. и той такъв.. ама аз мислех, че ти знаеш.. и на мен ми стана малко тъпо.. но пък хей Im going to be a godfather so.. простено им е.. Даже ако е момиче, ще ми е адашче малкото лапе. ;д А за момче нямат име.. Предложих им Балкан или Вихър.. и ме изгледаха странно.. А това са такива прекрасни имена :lol:
Много съм щастлив за тях, заедно са от 6 години и това е наистина следващата стъпка, която трябваше да им се случи рано или късно. + Малко съм спрял алкохола, но ще се наложи да пропия отново за да полеем! ;д
Оная лудата не ме уби... Брей ;д WINK WINK.
Семейното събиране и готвенето беше също много топ!
А сега си лягам, щото утре трябва да ставам рано и да летя като Финикиец навсякъде..
au revoir!
Oxo... ами айде честито
А, ся дойде и твойто време да ти викаме "чиче", хехехе. Няма само аз да съм леля па я.
YoungBloodZ
06-25-2018, 09:21
А, ся дойде и твойто време да ти викаме "чиче", хехехе. Няма само аз да съм леля па я.
Ти не си леля, а лелка/лелче/леличка.
Ми, племенника на мъжото баш леля ми вика ама като си казал, че съм леличка, ок. :дд Не ми се спори с теб.
deitona22
06-25-2018, 17:14
Ти си чичка.
Сички женски от 15 до 17 години,са твои.
AnarchyBoy
06-25-2018, 17:21
Аз отдавна съм чиче ве. ;)
Друг много добър приятел има хлапе от както бяхме на 19.. Буквално лапето е вече на 4 брр ;д
Братовчедка ми, ми натресе 3 броя племенички.. Много отдавна..
Брачеда и той има лапе от 2 години..
Другия брачед и той 2 лапета.. от бая време
Бая мои приятели и набори имат по 1-2 деца.. Вкл 2 мои бивши имат деца (със сигурност физически невъзможно да бъдат от мен, славабогу.)
На един друг приятел е ся февруари му се роди.. дъщеричка
А аз стоя и си мисля, да се запиша на курс по Немски.. или Испански.. И да тичам или да карам колело, примерно.. ?!
Искам деца, ама мат'ряла или не е читав, или аз нямам скил и не съм дорасъл за него. :lol:
И не отговори на въпроса ми...--->
Сексът ли е единственият актив с който разполагаш :? ?А :? ?
...колко американеца познаваш лично че правиш такива генерални заключения за вкуса им?Защо се натегна така :) ? Недей да не засмучеш много въздух :D !
Не е нужно да познавам американци лично, има неща, които са ясни на целия свят:
https://i.pinimg.com/originals/12/4d/57/124d57c67c107d1021a9d9d215ff71dc.jpg
Продължавай да си заравяш главата в пясъка и да питаш какво става навън :razz: !
Аз отдавна съм чиче ве. ;)
Друг много добър приятел има хлапе от както бяхме на 19.. Буквално лапето е вече на 4 брр ;д
Братовчедка ми, ми натресе 3 броя племенички.. Много отдавна..
Брачеда и той има лапе от 2 години..
Другия брачед и той 2 лапета.. от бая време
Бая мои приятели и набори имат по 1-2 деца.. Вкл 2 мои бивши имат деца (със сигурност физически невъзможно да бъдат от мен, славабогу.)
На един друг приятел е ся февруари му се роди.. дъщеричка
Искам деца, ама мат'ряла или не е читав, или аз нямам скил и не съм дорасъл за него. :lol:
Нда, ве, моите съученици и те бързат като мулета пред майка си - всичките женени и с деца. Едната мацка даже се разведе, гледам. Иди ги питай за къде бързат толкова. Пък най-добрия приятел - година по-малък от мен - ходи с едно милфче с дъщеричка на 4-5 години, сега ще ги води в БГ на оценяване. :ддд
AnarchyBoy
06-25-2018, 19:33
Нда, ве, моите съученици и те бързат като мулета пред майка си - всичките женени и с деца. Едната мацка даже се разведе, гледам. Иди ги питай за къде бързат толкова. Пък най-добрия приятел - година по-малък от мен - ходи с едно милфче с дъщеричка на 4-5 години, сега ще ги води в БГ на оценяване. :ддд
Защо си говорим неща тук, които все едно не сме си казвали по телефона. :lol:
HollyGolightly
06-25-2018, 22:24
Боли ме главата ама този път не са само очите виновни.
Не съм създадена за 3 часа сън аз и тая студена струя цяла нощ не спря да ме удря баш в главата.
Отивам да си легна и да слушам дъжда. Ако се прибере на време ще ходим на разходка <3
ةتشضل انزفث
06-26-2018, 06:26
https://scontent.fsof4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/36222390_131927464363355_1232189266403000320_n.jpg ?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoidCJ9&oh=71712217ceacb9d8f6c3f3cd2f219f25&oe=5BAAFF8E
ةتشضل انزفث
06-26-2018, 06:27
Луда игра падна вчера
YoungBloodZ
06-26-2018, 06:56
Започвам да подкрепям лгбт или там както се казваше.
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36027109_1592038797571622_7986805597481730048_n.jp g?_nc_cat=0&oh=0bc7366b2edd578b6fb0b577ec465b88&oe=5BE70413
Точно в спомените си във фейсО видях некво стихотворение, където всеки път като го чета и се сещам за некви работи, та рева и се усмихвам едновременно докато чета. Малко неща са способни да ме разчувстват до такава степен изобщо и да ми причинят рев и смях едновременно. Странно е.
Мега кеф ми е, когато е наоколо... Как за толкова време успах така да се подхлъзна?!
Снощи на отиване у тях имаше странни случки, смях се бая.
AnarchyBoy
06-26-2018, 13:25
До всички женски които обожават да мятат гюбеци по гнусните дискотеки в БГ.
1во. Не е нужно да е на чалга.
2ро. Задължително да сте под 60 кг.
3то. Не е важно как въртиш гъза, а как гледаш докато го правиш.
4то. Не е важно само да въртиш гъза, върти цялото тяло бе.
https://www.youtube.com/watch?v=NkB97sfmcac
AnarchyBoy
06-26-2018, 13:27
Обявявам я за гюбек godess тази отгоре!
...Гузно не ми отговори на въпросите, които явно доста те притесняват:
Сексът ли е единственият актив с който разполагаш :? ?Има две възможности - да излъжеш или да се окаже че съм прав 8) .
Явно за това не отговаряш :D !
Но нищо - целият форум вече е разбрал истината :) .
Луда игра падна вчераПак ли ДОТА?
Честно, не знам какво ѝ намирате на тая игра.
Започвам да подкрепям лгбт или там както се казваше.
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36027109_1592038797571622_7986805597481730048_n.jp g?_nc_cat=0&oh=0bc7366b2edd578b6fb0b577ec465b88&oe=5BE70413
https://www.youtube.com/watch?v=o6dYEMDOoP4
:)
Обявявам я за гюбек godess тази отгоре!Става, ама чак пък godess...
AnarchyBoy
06-26-2018, 14:24
Най-скъпо платеният Интернет спорт в света Maybe?
Т'ва дота 2 де, той арабчо май играе дота 1.. не го знам щото снимките дето ги поства са от дота 1 ;д
Маааалко се поизнервих ама разбира се, че ми мина - как иначе?! Натъпках се с шоколад и все тая.
HollyGolightly
06-26-2018, 22:44
Днес беше по-добре от вчера, имах време да пия вода!!!
Попълних си отпусното, сега само трябва да го съгласуваме и да видим къде ще ходим. Не че няма да прекарам цялата си почивка отново в учене и подготвяне за този изпит, ама...приоритети
Но нищо - целият форум вече е разбрал истината
8-) почти всички от тук пишещите ме познатават изън форума. Единственият на когото всички се подиграват и ненавиждат си ти.
Иначе мерси, чувствам се поласкана, че ме мислиш за толкова веща в това отношение и мога да задържа мъж като моя само със секс :lol:
Едит: Показвай ми Тръмп колкото искаш, ама откакто го избрахМЕ за президент, стоковият маркет върви нагоооре, а от там и моите investments
deitona22
06-27-2018, 06:20
8-) почти всички от тук пишещите ме познатават изън форума. Единственият на когото всички се подиграват и ненавиждат си ти.
Иначе мерси, чувствам се поласкана, че ме мислиш за толкова веща в това отношение и мога да задържа мъж като моя само със секс :lol:
Едит: Показвай ми Тръмп колкото искаш, ама откакто го избрахМЕ за президент, стоковият маркет върви нагоооре, а от там и моите investments
Спри да му обръщаш внимание.
То е просто конче с големи,розови капаци.
HollyGolightly
06-27-2018, 17:18
Спри да му обръщаш внимание.
То е просто магаре* с големи,розови капаци.
Скучно ми е :(
Снощи направихме една дълга разходка, обожавам ги тези моменти. Имаме време да си говорим и споделяме. С всеки изминал момент заедно научавам нови неща за него, и го заобичвам още повече 8-)
Влюбено ми е!!! Ама то това се превърна в перманентното ми състояние вече
Иначе мерси, чувствам се поласкана, че ме мислиш за толкова веща в това отношение и мога да задържа мъж като моя само със секс :lol: Не каза друго, нито отрече - значи съм бил прав 8) !
Жалкото е че нямаш с какво друго да се похвалиш :? .
...стоковият маркет върви нагоооре, а от там и моите investmentsТвоите "активи" ще увиснат след като се сбабичосаш :D .
Скучно ми е :( Магаре, ама нали знаеш магеретата къв го вадят 8) !
HollyGolightly
06-27-2018, 18:30
Магаре, ама нали знаеш магеретата къв го вадят 8) !
Значи и за магаре не ставаш, след като го вадиш само за дясната си ръка
Е, не мога, бате... Кви работи сънувам, за пореден път?! Само вярно да не станат истина, че...
Fisherman
06-27-2018, 19:52
от жени които говорат на бате винаги съм получавал полу-ерекция
Fisherman
06-27-2018, 19:53
еректирал на 17 процента
К.
YoungBloodZ
06-28-2018, 06:51
Най ми става тъпо като чуя жени да си говорят на "бате", или пък мъж да се обръща към жена с "бате".
Изобщо... селяндури everywhere.
HollyGolightly
06-28-2018, 14:15
Тъжно ми е за това дето ми го каза. И донякъде объркано като се замисля за моите неща.
Знам че нещата са точно така, ама не искам да си го призная, и не искам да мисля че и при нас може така да се получи. Защо пък да не сме някакво изключение, различно от нормата :/