View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
deitona22
10-04-2017, 21:16
Ще се учудиш колко повече знам.
Няма.
LoadRunner
10-04-2017, 21:16
Да, сто кила съм.
и преди си го казвала
още когато не беше "популярна" и мненията ти не се четяха си пускаше по някоя истина за себе си
anonymous990763
10-04-2017, 21:17
Знам.Знам.
Знам че ме знаеш кой съм и бла бла.
Ма ич ми не е.
Ул.Долно Нанагорнище ,номер 666,бл.112,етаж -10,ап.101
Град Голямо Село.
Изпращам. Но ако не си го получиш непокътнат, не съм виновна. По пътя за Еконт огладнявам.
LoadRunner
10-04-2017, 21:17
Нали. Преди бях 200, но реших малко да се разтоваря, вече мога да се снимам за корица на списание, хохохо.
един вид вече се събираш на цяла корица ли?
LoadRunner
10-04-2017, 21:19
Ще се учудиш колко повече знам.
чула си и ти къде се строи лидъл в софия и голямото откритие си направила
dreamwalker
10-04-2017, 21:19
и преди си го казвала
още когато не беше "популярна" и мненията ти не се четяха си пускаше по някоя истина за себе си
https://vignette.wikia.nocookie.net/glee/images/6/62/Im_sorry_that_people_are_so_jealous_of_me_but_i_ca nt_help_it_that_im_popular.gif/revision/latest?cb=20141112045153
Виждам, че си изтрил профила си, Ивон да не те е зарязала.
LoadRunner
10-04-2017, 21:21
както виждаш профила си ми е тука освен ако не си ми правила нов някъде и не си го трила
а ако имаше ивон
сега щях да и разказвам мръсни приказки за лека нощ
dreamwalker
10-04-2017, 21:23
както виждаш профила си ми е тука освен ако не си ми правила нов някъде и не си го трила
а ако имаше ивон
сега щях да и разказвам мръсни приказки за лека нощ
Хехехе, виж как веднага се сети.
LoadRunner
10-04-2017, 21:45
Хехехе, виж как веднага се сети.
малко ли лиси-та ми пращаше с измислените ти профили които постоянно ми правиш къде ли не
чак си елементарна
dreamwalker
10-04-2017, 22:10
малко ли лиси-та ми пращаше с измислените ти профили които постоянно ми правиш къде ли не
чак си елементарна
Хохохохо, гузен негонен бяга.
Това е много лоша стратегия, опитай някаква друга следващия път.
HollyGolightly
10-04-2017, 22:32
Това да те карат да си плащаш данъка на колата баш на Рождения ден, го има само тук и как моя стана 3 пъти по-голям отколкото беше преди година???
Трябва да си взема нова кола
И нов телефон, че този вече сдава багажа
Боли ме главата, отново, май е крайно време да се спра на модел, който ми харесва и да си поръчам едни очила.
Въобще само разходи и проблеми
http://static.damnlol.com/pics/605/6bfe63c03a8f04bd70ed3e60c81a8166.gif
YoungBloodZ
10-05-2017, 05:51
Това да те карат да си плащаш данъка на колата баш на Рождения ден, го има само тук и как моя стана 3 пъти по-голям отколкото беше преди година???
Трябва да си взема нова кола
И нов телефон, че този вече сдава багажа
Боли ме главата, отново, май е крайно време да се спра на модел, който ми харесва и да си поръчам едни очила.
Въобще само разходи и проблеми
[img]http://static.damnlol.com/pics/605/6bfe63c03a8f04bd70ed3e60c81a8166.gif[/img
Еййййй... Милиарди направи в тоя САЩ и пак се оплакваш, че трябва да плащаш някакви за теб жълти стотинки за дреболии. :D
Това е много лоша стратегия, опитай някаква друга следващия път.
Какво да опитва като е прав? Точно това правеше.
ще гледам само задника там си личи най-мног{}
Успеп в намирането на квото и да е тогава. :дддд
Он: Леле, не мога. От сутринта ме разсмиват. Не мога, наистина.
dreamwalker
10-05-2017, 08:07
Петър Петров да не се обажда. :lol:
YoungBloodZ
10-05-2017, 08:14
Петър Петров да не се обажда. :lol:
Или какво? :?
dreamwalker
10-05-2017, 08:23
https://www.youtube.com/watch?v=1mjlM_RnsVE
divergent
10-05-2017, 10:22
Днес ми пишат, че онова нищожество му казало, че съм живеела на квартира в Пловдив. Не съм се заяждала, защото е тъпа и няма да ме разбере, но не се сдържах и я попитах в кой квартал ми е квартирата или да не би да живея в неговата предишна. :D Не мога да разбера каква е тя, за да му говори за мен, а и защо си мисли, че него го интересува къде живея. Подозирам, че просто е искала да провери дали все още поддържаме контакт. Или пък просто споделя информация за другите, в някои случаи невярна, както е правила винаги. Ама така е, хората, които нямат собствен живот, говорят за живота на другите. Тъкмо бях решила да я оставя на мира и да спра я тормозя, обаче сега с тази дребна, но малоумна постъпка, ме кара да продължавам. :D
HollyGolightly
10-05-2017, 10:25
Еййййй... Милиарди направи в тоя САЩ и пак се оплакваш, че трябва да плащаш някакви за теб жълти стотинки за дреболии. :D.
Така е, който има Дърво с пари в двора - бере милиони
Иначе ходя на работа и ставам в 6-7 за удоволствие
YoungBloodZ
10-05-2017, 10:30
Така сте баровците. По веднъж на месец ви се налага да ставате в 6-7 и затова изпитвате удоволствие от ходенето на работа и ставането рано.
ةتشضل انزفث
10-05-2017, 14:51
Попаднах на една от снимките с класа ми , само аз се набивам на очи че съм по-черен от всички в даскалото , двама цигани имам само в даскало и двамата са по-светли от мен :shock:
Ама мацките ми се кефят тъй че ме боли оная ми работа :D :D
golemiq_korab_minava
10-05-2017, 14:53
Времето лети. Отминава. Безценния ми биологичен часовник.
pandabear
10-05-2017, 16:07
слушам джаз и ми е хубаво <3
anonymous990763
10-05-2017, 17:43
Времето лети. Отминава. Безценния ми биологичен часовник.
Колко струва една секунда?
golemiq_korab_minava
10-05-2017, 17:57
Колко струва една секунда?
На този въпрос.. Ако човек, който някой обича, лежи и издъхва в ръцете му?
Защо мързелуваме?
Защо си губим секундите?
Чувствам, че вече остарявам. Изведнъж. Изведнъж от студент станах ученик и после завърших.
Днес е много продуктивен ден - сготвих си, изчистих, подредих и отидох на танци. Пуснах 3 перални и се оказа че 3-тата няма къде да е простра. :D Е, измислих го в крайна сметка, нооо...Утре ще е чудесен ден. <3
Грозен, затвори я тая уста, бе... Дейба и устатото животно където си...
Може, ако ме помолиш учтиво и без...
Дейбастава ли :? ?!
http://www.vicove.biz/image-vic-c98690dc47955ad76e9d4b62af0c4455.png
Не те знам реално съществуващ ли си (силно се съмнявам някой да те е оставил жив, ако наистина си толкова злобен) или си некъф трол, ама верно вземи си намери живот извън форума.Ще те разочаровам мила, но съм съвсем реален.
Освен това никак не съм злобен, освен когато с мен се държат по същия начин.
грозният е счупил скалата на жалкарщина с последните няколко страници.Милата ми тя :razz: !
Аз поне не съм мрънкал доста отдавна :) , за разлика от други :D !
чула си и ти къде се строи лидъл в софия и голямото откритие си направилаКъде е тоя лидъл, че отдавна го търся :D ?
Попаднах на една от снимките с класа ми , само аз се набивам на очи че съм по-черен от всички в даскалото , двама цигани имам само в даскало и двамата са по-светли от мен :shock:
Ама мацките ми се кефят тъй че ме боли оная ми работа :D :DТи да не си негър :D ?
dreamwalker
10-05-2017, 19:01
Къде е тоя лидъл, че отдавна го търся :D ?
Ти да не си негър :D ?
Не казвам.
Не, арабин е.
divergent
10-05-2017, 19:04
Всичко си вървеше толкова приятно и прекрасно и както винаги накрая трябваше да стане проблемът... Защо когато той ме дразни или обижда на майтап аз трябва да си трая, а щом реша да отговоря веднъж със също толкова брутална шега, той решава да се разсърди. Добре, наистина беше грубо, но не по-грубо от нещата, които той ми казва. Омръзна ми да се съобразявам с всеки и да се оставям да ме тъпчат. Много е удобно да дразниш някого, но когато той ти отвърне да се обидиш. Непрекъснато го отлагам прекратяването на това приятелство, просто защото не обичам да си развалям отношенията с когото и да било, обаче не знам дали мога да продължа да търпя такова инфантилно поведение.
deitona22
10-05-2017, 19:04
Смрад
Адски "умна" амеба си.
За тва не можеш да го намериш.(лидъла)
Не казвам.
Все тая.
Но той е ограничено,"сложно" и "комплексно" същество и за тва не може да го намери.
он
Скучен ден,ама се получи пълноценна тренировка.
ةتشضل انزفث
10-05-2017, 19:07
Ти да не си негър :D ?
Не , ама саудитците не сме от най-белите :D
dreamwalker
10-05-2017, 19:10
От Джидда ли беше?
Всички от СА, които познавам, са сравнително бледи.
Чувствам се уморена/изцедена психически, а нищо не съм свършила. Буквално. Утре съм на работа втора смяна, а още не сме се чули да се уговорим - просто чудесно.
И втори сериал почнахме ама вчерашния беше по-добър.
Днес ме докара до вкъщи - по-уплашен не го бях виждала. Ама трябва да се отпусне малко и да си преодолее страха. Може би беше кофти да се получи така докато тепърва се учи, но поне ще се научи да предотвратява такива произшествия за другия път. Все пак тоя му авер от унито е прав, че не може да хвърля постоянно сравнително скъпи коли, където още изплаща.
Започвам да се привързвам доста повече, отколкото бях преди, което е страшно. Трябва да слушам повече съветите на тати.
Еми, днес ми дойде в маааалко повече да ми се прави на интересна и се развиках. Начи, слушкам със свита опашка ама не иде да си скачаш по главата ми, сорЕ.
HollyGolightly
10-05-2017, 19:51
Искам да помрънкам и аз на някого и да се оплача ама няма на кого, щото всички са с по-големи и сериозни проблеми от моите. Реално погледнато това никак не е така, но както и да е.
Освен той, Но не искам на него да му мрънкам, не го заслужава всеки път той да ме слуша и да бърше сълзи, за които не е виновен.
Тая седмица няма край, чувствам се като болна :/
LoadRunner
10-05-2017, 19:52
Не, арабин е.
видяла ли си му вече рязаното чурче
ти нали си падаш по миризливи крастави бежанци
ةتشضل انزفث
10-05-2017, 19:58
От Джидда ли беше?
Всички от СА, които познавам, са сравнително бледи.
Рияд ;)
Колко пък да познаваш от там ? :D
dreamwalker
10-05-2017, 20:00
Рияд ;)
Колко пък да познаваш от там ? :D
Годините ти минус 5.
ةتشضل انزفث
10-05-2017, 20:51
Годините ти минус 5.
И като добавим и мене , една бройка повече ;)
LoadRunner
10-05-2017, 21:41
оппаа
вие двамката, прехвърлете се в темата за големите бройки
окей, сигурно седмица и нещо не бях влизал тук и си бях казал, че няма, но както с шотовете STROH - i never fookin learn
не съм сигурен дали искам да напиша дълъг пост
или откъслячна мисъл, която се блъска в стените на празната ми глава
или пък просто да затваря шибания форум
нещо между трите
фак ит
Има много неща, които са една идея твърде тъпи, но не тъпи като глупави, а като скапани до трагичност. Едно от тях е да чакаш нещо и то никога да не дойде. По-лошо е, обаче, когато дойде и не е това, което е трябвало да бъде. Може би най-лошо е, когато си чакал, дошло е, не е било това, което си очаквал да бъде, и най-вече кара те да се чувстваш супер зле, защото е обратното на това, което е било преди. Обикновено, в приказките и филмите, когато се стигне до такава ситуация главният герой си тръгва. Просто отива другаде. И сега идва прекрасният въпрос - къде по дяволите се очаква да ида?!
Що за омагьосан кръг е това да трябва да сменяш основата всяка година, защото основата се чупи. Не просто чупи, пръска се на хиляди частици. Пада като Кулите Близнаци. Кула - падане - кота нула, отново и отново. Стабилност - пха. Трайни отношения - пха. Мечти и желание - пхаха. Липса на малшанс, както казва Пенев.
Може би проблема ми е, че не мога да повярвам колко наивен съм. Фактите са пред мен, а аз ги игнорирам напълно, с надеждата да не се превърне пак в драматична постановка. И кво става накрая - бумбам Бродуей.
и ако някой по някаква причина е стигнал до тук - никога не бъди човечето, което обещава и се кълне в неща, които категорично не изпълнява.
AnarchyBoy
10-06-2017, 10:10
Ставам в 04:00 и се прибирам в 22:00 <3 За удоволствие работя на ~140~170км от нас.
А имам приятел, с хранителен магазин (в който работи жена му, ама той се занимава със зареждане ревизии и прочие) с онлайн магазин за дрехи (с който се занимава само и единствено той) / работи на колонка на бензиностанция 24 ч/ 3 почивка и ходи в гората където си има собствена бригада и реже дърва от 08 до 14, когато не е на бензиностанцията.
Аз тоя човек кога спи не знам.
Но си купува апартаментите кеш де.
ةتشضل انزفث
10-06-2017, 11:19
оппаа
вие двамката, прехвърлете се в темата за големите бройки
Haправи я първо
LoadRunner
10-06-2017, 11:27
Haправи я първо
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/588083-%D0%9F%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D 0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%B5-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D1%81-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE
HollyGolightly
10-06-2017, 11:34
Ставам в 04:00 и се прибирам в 22:00 <3 За удоволствие работя на ~140~170км от нас.
....
Реално погледнато, това че някой спи по-малко от мен по никакъв начин не ме усмихва като се събудя в 6 8-)
ПЕТЪК Е!!!!!! Утре ще ходим на Гръцки фестивал да ядем мусака и баклава :lol:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6dijkYtOD1rxrhmlo1_250.gif
anonymous990763
10-06-2017, 17:02
Най-накрая нещо да ми хареса от тези статии:
" Не мога да издържам повече на връзка от такова разстояние... Хладилник, идваш в моята стая!"
deitona22
10-06-2017, 17:05
Най-накрая нещо да ми хареса от тези статии:
" Не мога да издържам повече на връзка от такова разстояние... Хладилник, идваш в моята стая!"
Май не трябва да ти казваме Костенурка,а Прасчо или просто...грух
Грух.
anonymous990763
10-06-2017, 17:21
Май не трябва да ти казваме Костенурка,а Прасчо или просто...грух
Грух.
Помисли пак :д
http://www.tehcute.com/pics/201109/baby-turtle-eats-strawberry-big.jpg
golemiq_korab_minava
10-06-2017, 17:26
Костенуреее. Не ми пишеш .:д
deitona22
10-06-2017, 17:38
Помисли пак :д
http://www.tehcute.com/pics/201109/baby-turtle-eats-strawberry-big.jpg
Костенурка с апетит на прасе.
Найс.
крайно съм разочарован
да ме търси след всичко и то за да сплаша някой или да го смажа
това момиче ме е взело за някаква мутра явно
само това ми остана да ме привикат в полицията и да лъсна из целия град
anonymous990763
10-06-2017, 17:47
Костенурка с апетит на прасе.
Найс.
Знаех, че си лишен от някои чувства, но чак от апетит..
golemiq_korab_minava
10-06-2017, 17:58
След тези разговори имам чувство , че не те интересува , а аз съм олигофрен.
deitona22
10-06-2017, 18:02
Логика---->
<-----Това което ти казваш
След тези разговори имам чувство , че не те интересува , а аз съм олигофрен.
Ти си.
golemiq_korab_minava
10-06-2017, 18:06
Логика---->
Ти си.
Не, то е за друго. Иначе тя си е чувствителна. И добър човек. Просто не съм лек пациент.
Niakoitam
10-06-2017, 18:06
Попринцип обичам доматите, но тази година нещо ми се поогади. Домати, домати, домати и за бонус домати и още домати и още домати. Сто хиляди неща направихме с тях и не свършват и не свършват. Всяка седмица по нещо. И дърватата за варене на неща намаляват и догодина пак. И като цяло ми писна, ако не цял живот, то поне последните над десет години да съм си помощник фермерче. Има едно иначе интересно предаване.Фермата. Е, така еи при нас. За щастие има съвсем малко животни. Зайци и кокошки. Преди имаше и прасета, кози и овце, но за щастие бяхме малки. Градини, строежи животни и така минава целия ти живор без ясна переспектива. Да го гледаш отстрани е готино, но да го живееш май не баш.Понякога се замислям дали, ако живота ми беше тръгнал като кореняче софианче, както е имало възможност да стане и сега като детето на Владо Николов се чудех какво е триона Или като Иван и Андрей не правех никаква разлика между греда, дъска и летва или пък между трион,бичкия и ножовка, нямаше да е по-добре. А рънъра и майка ми някога се замечтали да си имат села някога. На тоя етап също и не изпитват носталгията на баща ми и други по миналото и по "едновремешните" качествени неща...
anonymous990763
10-06-2017, 18:36
Логика---->
Изглеждаш прекалено изненадан, че съществуват хора с по-голям апетит. Отсъствието на такъв при теб може да е причината да ти е толкова странно.
anonymous908491
10-06-2017, 18:37
На тоя етап също и не изпитват носталгията на баща ми и други по миналото и по "едновремешните" качествени неща...
ясно, метнал си се на майка си
divergent
10-06-2017, 18:38
Много си харесвам главата в този цвят, само не знам като падне боята какво ще правя. Ако не ми е омръзнало, вероятно ще повторя процедурата. Или може да премина повече в стил Евън Питърс в 7ми сезон на AHS.
Днес най-накрая се навих да си разчистя гардероба из основи и приготвих шест торби за щерката с дрехи, които са ми умалели. Отделих и две за приюта, разбира се. Чувствам се по-малко боклук когато върша такива добри дела.
Много съм доволна от себе си, че започнах да слушам групи и стилове, които досега не са и не съм и предполагала, че ще присъстват в плейлиста ми. Странно е, че почнах да залитам към по-тежка музика, а вярвах, че никога няма да се изкефя на метъл.
deitona22
10-06-2017, 19:14
Изглеждаш прекалено изненадан, че съществуват хора с по-голям апетит. Отсъствието на такъв при теб може да е причината да ти е толкова странно.
Като каза апетит...ми се дояде.
Странно е, че почнах да залитам към по-тежка музика, а вярвах, че никога няма да се изкефя на метъл.
Ам енде.
divergent
10-06-2017, 19:15
Ам енде.
А?
Харесва ли ти новата ми коса?
deitona22
10-06-2017, 19:30
А?
Харесва ли ти новата ми коса?
Ам енде=най-накрая.
Да.
ةتشضل انزفث
10-06-2017, 19:44
крайно съм разочарован
да ме търси след всичко и то за да сплаша някой или да го смажа
това момиче ме е взело за някаква мутра явно
само това ми остана да ме привикат в полицията и да лъсна из целия град
Мен ако питаш , ако реално ти предлага да си и нещо като охрана не се и замисляй. Мутрите винаги преуспяват , от мен го помни това.
divergent
10-06-2017, 19:45
Ам енде=най-накрая.
Да.
Започнах с Godsmack и вече съм на System of a Down, Pantera и Dream Theater, добре ли се движа? :D
Btw, всички се чувствайте свободни да ми предлагате изпълнители или само песнички от това направление. :D
ةتشضل انزفث
10-06-2017, 19:47
Започнах с Godsmack и вече съм на System of a Down, Pantera и Dream Theater, добре ли се движа? :D
Btw, всички се чувствайте свободни да ми предлагате изпълнители или само песнички от това направление. :D
Опасни улици гледа ли да те питам ?
ةتشضل انزفث
10-06-2017, 19:50
Vape e уникално ! Вече заебавам цигарите почти окончателно , препоръчвам ви шоколада и ванилията на vape !
deitona22
10-06-2017, 19:50
Металика,Сабатон,Мегадет,Mot orheад,Аксепт,Цепелин,Флойд,С абат,Мейдън,АС ДС,Дистърбд,Слипкнот,Rammstein и т.н
И тва дет харитов е пратил отдолу.
https://www.youtube.com/watch?v=-xPIdta_uXI
Събота е, а аз нямам какво да правя, съответно ще я изкарам по пижама в леглото. Нищо не може да ме извади от тук, най-много да стана да хапна и да пуша. Просто НЕ мърдам. Соре.
Vape e уникално !Това пък какво е?
NomNomNom
10-07-2017, 09:57
НомНомНом: взе си книжката този понеделник
НомНомНом: взе колата + баба си и дядо си, кара ги от Паралия до центъра на Катерини сама (без втори шофьор, и непознато ), изживявайки лек шок, че навигацията я качи на магистралата, иначе градското беше супер, само дето гърците прекаляват със знаците, писнА ми от еднопосочни.
Отпускам се лека-полека, но минем ли кпп кулата утре, слизам от колата
Иначе е меега яко да имаш книжка, ходя на пазарувам до местния лидъл, купувам кафе и храна за семейството, карам ги на плаж, и чак не мога да повярвам, че най-накрая това мина
//но това е "неволята" , трябва да съм смела и да карам бавно, и да използвам всеки удобен момент до понеделник, защото след това съм сама и сама ще шофирам, пак в чужда държава, където са фенове на магистралите и колелетата
deitona22
10-07-2017, 12:39
Смрад
Като ти казвам че си ограничен,ти не ми вярваш.
он
Още 10 кг и 100те са достигнати за 2ри път.
golemiq_korab_minava
10-07-2017, 13:42
Вали хубав дъжд.
sladura89
10-07-2017, 14:00
Вали хубав дъжд.
Така, е но ако не трябва да ходиш на работа, за спане е идеален! ;) :)
golemiq_korab_minava
10-07-2017, 14:06
Така, е но ако не трябва да ходиш на работа, за спане е идеален! ;) :)
Хубав е от всички гледни точки. Какво пречи работата? Напоява есенните посеви. Запасява почвата с вода.
divergent
10-07-2017, 14:08
Опасни улици гледа ли да те питам ?
Не съм, все го пропускам заради лекции или репетиции. :/
HollyGolightly
10-07-2017, 16:59
НомНомНом, честито :)
И този път няма да ни се размине но поне е САТ 1 и се надявам да не спира тока
Но до утре има време. Сега ще си се наслаждавам на баклавата докато слушаме гръцка музика :lol:
divergent
10-07-2017, 18:08
Сега си измих косата и различните цветове вече се различават един от друг, а преливката е толкова естествена и всичко е толкова прекрасно! Майка ми се надява да ми мине меракът, още дори не подозира, че ще поддържам този вид поне до края на годината.
Гледам втори епизод на Викинги и съм доволна. Трябваше да го започна по-рано.
Утре трябва да ставам рано, за да се видя с гилдията, да си взема книгата и да раздам плочите на децата. Моите вече си ги преслушах и животът е прекрасен.
Да добавя, че си пуснах БГ радио и слушам ФСБ, понеже не отидох на концерта, но сега си ги слушам и това е хубаво, защото не ги слушах на живо, но пък ги слушам по радиото, което пак си е някакъв вид слушане, макар и не на живо.
ةتشضل انزفث
10-07-2017, 20:04
Здравейте хора! Интересува ме къде в София се правят тениски по поръчка? За предпочитане да е близо до Гео Милев , Лъвов мост , Централна гара и Женски пазар. Благодаря ви предварително.
Здравейте хора! Интересува ме къде в София се правят тениски по поръчка? За предпочитане да е близо до Гео Милев , Лъвов мост , Централна гара и Женски пазар. Благодаря ви предварително.Мисля че по Граф Игнатиев имаше подобни магазинчета, но не мога да се сетя точно - ще трябва да се поразходиш и да видиш.
anonymous908491
10-07-2017, 20:11
принцесо, никой не прави тениски по поръчка
правят надписи на тениски
все едно да отидеш в сервиз и да им кажеш да ти направят ферари
LoadRunner
10-07-2017, 20:22
рядко тъпа вечер
тепърва започват тия 4 гнусни месеца
divergent
10-07-2017, 20:42
правят надписи на тениски
е и картинки де
Нямаше да ставам от леглото ама за 15-20 минути успях да стана, да се изкъпя, гримирам и да изляза. :дд Файдааааа. Ама не ми се прибира, енергизирах се да си лежа у тях. :д Ного е яко да си имаш нъдъпъ, което е също толкова мързелив като теб.
Мараба, иц мии. Ай уъс уондерииин иф някой е пътувал с wizz -.-
Имам питание, но на лично, моля!
*за тези, които се чудят - знаете ме. Гледам , че форума все така не просперира, хихи. Всъщност прогресивно деградира.
LoadRunner
10-08-2017, 07:45
*за тези, които се чудят - знаете ме. Гледам , че форума все така не просперира, хихи. Всъщност прогресивно деградира.
объркал си си името, елементарни думички не знаеш
пише се Фалос
Трябваше да се наименувам Фаустина (облекчавайки по-загладените на черепно съдържимото вещество), но звучи селско, ахахах.
Явно фалосите са ти таргет.
dreamwalker
10-08-2017, 09:58
Какво питание.
Два дни само спя и не върша нищо съществено. Ебахти мързела, където ме е уловил. Ама вярно - с никой не ми се вижда и нищо не ми се прави. Искам сериал или некъф маратон на любима поредица филми и да си изключа нета. Или някаква интересна книжка. Сутринта я почнах със сладко, не ща друго, общо-взето. Сигурно е един от тези моменти, в които съм асоциална ас фък. А и тука е ебахти гадния студ.
anonymous990763
10-08-2017, 13:53
https://i.imgur.com/KTQTcdB_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium.jpg
divergent
10-08-2017, 13:55
Веднъж му звъннах да покажа съпричастност и да се направя, че ми пука, понеже когато аз минавах през това той беше до мен и сега се чувствах длъжна да върна жеста. А нашият реши, че много се интересувам от него и пак започна да ми звъни и да ми отнема от иначе тъй ценното време, за да ми разказва житието си. Супер досадно ми е да слушам в кой сайт е влизал и какви са тези технически термини, които учи оттам, по колко цигари пуши на ден и дали си ги наваксва или не, когато пропусне почивката и тем подобни. Непрекъснато си намирам някакви извинения, за да му затварям. Как по дяволите да му кажа директно, но без да го обиждам, че изобщо не ми пука какво прави, супер тъпо ми е да му слушам обясненията и да си намери някой друг, на който да досажда?! Мисля просто да спра да му вдигам както преди и сам да се откаже. Положението не позволява нито да го търпя, нито пък да го изхвърлям напълно, защото ми е изгодно да сме в добри отношения.
Положението не позволява нито да го търпя, нито пък да го изхвърлям напълно, защото ми е изгодно да сме в добри отношения.
Ето тук си повърнах лекичко в устата...
Он: Поредната мизерия... Ае, що не може просто някоя дългокрака кака да ме отвлече, да ми изтрие спомените и да ме държи на някой остров?
FarukhShaikh
10-08-2017, 17:02
Он: Поредната мизерия... Ае, що не може просто някоя дългокрака кака да ме отвлече, да ми изтрие спомените и да ме държи на някой остров?
Антракс, к'во става. Излекува ли херпеса вече?
+1. Това само жена може да го каже ;д.
anonymous908491
10-08-2017, 17:21
+1. Това само жена може да го каже ;д.
чудех се кога ще се покажеш със стария си профил
ама не очаквах подобно лицемерие в рамките на 5 минути
FarukhShaikh
10-08-2017, 17:23
Хехехехех, забавен.
anonymous908491
10-08-2017, 17:26
Хехехехех, забавен.
даже не мога да се сравнявам с теб
едно време гонеше тия, които са давали снимки
сега гониш дриймуока
толкова си снижил критериите
FarukhShaikh
10-08-2017, 17:29
Гоня Дриймуока защото се наиграх и улегнах. Сега е време за домашен живот. Не мислиш ли че ти е време и на теб за живот във Халифата? Мога да уредя нещата.
FarukhShaikh
10-08-2017, 17:30
Ако Дриймуока е "снижен критерий", значи не говориш по-умни неща от внука на Тодор Живков.
За малко да познаеш.
dreamwalker
10-08-2017, 17:33
Ахахахахахахахахахахахаха хахах.
https://i.imgur.com/KTQTcdB_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium.jpg
И аз така. :(
anonymous990763
10-08-2017, 19:13
И аз така. :(
Здраве да е. Надявах се тази есен да се размина.
pandabear
10-08-2017, 19:43
обичам да е студено.
сигурно е заради козината, хехех ;3
deitona22
10-08-2017, 19:56
Здраве да е. Надявах се тази есен да се размина.
Стара си вече.
Нормално е.
Пък и не е толкоз студено,екстра си е времето за сезона.
anonymous990763
10-08-2017, 19:58
Стара си вече.
Нормално е.
Пък и не е толкоз студено,екстра си е времето за сезона.
Няма проблем да е студено. Единствената ми молба е да не ми кихат отгоре.
Не знам дали съм казвала ама МЕГА много мразя да гледам сериали, които излизат в момента. Мега много! Искам поне сезон, за да си гледкаме как си трябва... :( И без друго нищо не ми се прави, поне сериалче да гледаме. Даже не ми се спи, то аз тези дни си отспах като за една седмица. :ддд Утре тряа да се видим преди да си замине. Малко ми е неясно как и дали ще ходя на рождения и ден ма трябва да го измисля. Тъпото е, че никак не ми се пътува натам. Ама никак... Виж, другаде - ДА, но не и там.
Niakoitam
10-09-2017, 08:24
Веднъж му звъннах да покажа съпричастност и да се направя, че ми пука, понеже когато аз минавах през това той беше до мен и сега се чувствах длъжна да върна жеста. А нашият реши, че много се интересувам от него и пак започна да ми звъни и да ми отнема от иначе тъй ценното време, за да ми разказва житието си. Супер досадно ми е да слушам в кой сайт е влизал и какви са тези технически термини, които учи оттам, по колко цигари пуши на ден и дали си ги наваксва или не, когато пропусне почивката и тем подобни. Непрекъснато си намирам някакви извинения, за да му затварям. Как по дяволите да му кажа директно, но без да го обиждам, че изобщо не ми пука какво прави, супер тъпо ми е да му слушам обясненията и да си намери някой друг, на който да досажда?! Мисля просто да спра да му вдигам както преди и сам да се откаже. Положението не позволява нито да го търпя, нито пък да го изхвърлям напълно, защото ми е изгодно да сме в добри отношения.
Хем боли, хем сърби. Типичната женска, която не знае какво иска или пък просто има желание повечко хора най-вече от мъжки пол да и тичкат по задника...
golemiq_korab_minava
10-09-2017, 08:46
,.
FarukhShaikh
10-09-2017, 10:24
Хем боли, хем сърби. Типичната женска, която не знае какво иска или пък просто има желание повечко хора най-вече от мъжки пол да и тичкат по задника...
И типичният българин — “на всяка манджа мерудия”. Остави жената на мира. Нали не ти пречи, пък и ти знаеш как да се пазиш от “типичните”... Би трябвало да си добре.
dreamwalker
10-09-2017, 11:12
Флектарн, знаеш ли каква е била съдбата на съименника ти император Юлиян Отстъпник.
Още не знам съвсем кво се случва въобще, макар че и аз мисля/чувствам същите неща. Просто стана ебахти ташака цялата работа. Направо почвам да обмислям на идеята от предната страница да ме отвлече някоя як пич на самотен остров, да ми изтрие спомените от снощи насам и да почне да ме налива с нещо тежко, евтино и ментяво. Хем ми е смешно, хем ми се плаче... Пък въпросния пич може и друго да го правя.
Niakoitam
10-09-2017, 12:53
И типичният българин — “на всяка манджа мерудия”. Остави жената на мира. Нали не ти пречи, пък и ти знаеш как да се пазиш от “типичните”... Би трябвало да си добре.
А хей го на хоризонта и типичния мазник.:)
HollyGolightly
10-09-2017, 13:37
По-приятен уикенд май никога не съм имала. Нищо че ни валя дъжд и вятъра беше гаден, пак изкарахме няколко часа там.
За съжаление пак е понеделник и е гадно да се става толкова рано като вали и е мрачно. Винаги съм си мислела, че съм неадекватна като се събудя, но неговото дори мен задминава 8-)
И като знам че съм единствената, която работи днес никак не ми е мотивиращо. Най-много да се прибера рано.
ةتشضل انزفث
10-09-2017, 14:05
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/22291250_159509607968767_1424622568874720513_o.jpg ?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=7b8603dfaa8c024540b231d826093481&oe=5A7885DC
Новата ми джанта , дами и господа.
Флекс, разплитане и оплетене на джантата , за да се сложи по-здрава главинa, заваряване с телеподаващо= всичко само за 15.80 лв
Доволен съм...
Он: Поредната мизерия... Ае, що не може просто някоя дългокрака кака да ме отвлече, да ми изтрие спомените и да ме държи на някой остров?Само така Турксчо - оптимизъм и високо самочувствие е пътят към успеха :) !
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/22291250_159509607968767_1424622568874720513_o.jpg ?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=7b8603dfaa8c024540b231d826093481&oe=5A7885DC
Новата ми джанта , дами и господа.
Флекс, разплитане и оплетене на джантата , за да се сложи по-здрава главинa, заваряване с телеподаващо= всичко само за 15.80 лв
Доволен съм...Дано да е успешен ремонта :) .
По темата:
Фарук-Шейх беше поредният неуспешен фейк-лапнишаран, вярващ на Друмлюк!
Направи си фейк профил за да стигне до друг фейк и ето как съврши :? !
Само не мога да разбера, защо модераторите го баннаха за заплахи към Друмлюк, а мен не само ме заплашваха, а дори пожелаваха смъртта ми и това остана без последствия :? !
"Обективни" модератори, както винаги :? !
LoadRunner
10-09-2017, 17:50
тоя фарук май е или тъпия фикус или малепантер
и двамата пълни филмари и големи злейтаци
ще бъдат запомнени с невероятните си падения в тоя форум
deitona22
10-09-2017, 19:10
"Убав
Кой те е заплашвал бе,"месо"?
Опитай се да правиш разлика между ебавка и реалност.
Пуу че "обратното на ограничено" същество си .
DarkTemplar
10-09-2017, 19:27
Ах как мразя понеделниците...
dreamwalker
10-09-2017, 19:38
Ах как мразя понеделниците...
Изпусна поредната инкарнация на любимия ти потребител nosferatu.
divergent
10-09-2017, 20:20
Ама блокираха ли го пантерата? Еее, тъкмо ми предлагаше брак в личните съобщения...
dreamwalker
10-09-2017, 20:22
Ама блокираха ли го пантерата? Еее, тъкмо ми предлагаше брак в личните съобщения...
Има ли някой, на когото да не е, хехе.
anonymous990763
10-09-2017, 20:23
Значи съм уцелила момента преди да е станало твърде късно.
Necrologist
10-09-2017, 21:19
А хей го на хоризонта и типичния мазник.:)
А що не станеш типичен гей като не ти допада типичната женска логика?
Може да се пробваме даже ако искаш.
LoadRunner
10-09-2017, 21:25
ти сериозна ли си
HollyGolightly
10-09-2017, 21:29
Как може да има толкова жалки създания. Един сега караше пред мен и нарочно блъсна едно коте на пътя и си продължи все едно нищо не е станало. Някои хора си заслужават всички гадории, които им се случват.
И защо понеделниците винаги трябва да са толкова криви, все някакви проблеми, недоразумения и разправии. Имам чувството, че да работиш като customer service specialist трябва първо да минеш тест за дебилизъм :?
dreamwalker
10-09-2017, 21:33
ти сериозна ли си
Никът му беше MalePan7her миналата година.
Майко, умирам от студ и никак не ми се става. Пак мисля и правя простотии и пак ще се опаря накрая. Не се научих, бе. Нищо, тоя път може и да не е баш като преди.
HollyGolightly
10-10-2017, 12:47
2.5 часа разговори и караници по телефона, общо 6 оператора се смениха, някои дори имаха наглостта да ми затворят без обяснение. Защо трябва директно да им кажа, че се отказвам от тяхните услуги и да им кажа да прекратят всичко, което имам стоях веднага, за да ми свършат работа?? Мразя да се разправям по телефона но и знам, че друг начин няма.
Днес съм с главоболие, но поне сметката ми е почти наполовина
Искам да е петък, искам да спя и искам да го видя :(
Трябва ли да знам за какъв херпес бълнуваш или?
anonymous990763
10-10-2017, 16:58
Трябва ли да знам за какъв херпес бълнуваш или?
Малко трудно ще ти отговори.
По темата: мога да дишам поне през половината от деня и светът е хубав.
Ае, два от два възможни скандала... Начи, нема да стане тая работа просто. Отсега виждам как ще се доосере всичко. Спасителния план е да пия, докато не мога да ходя, говоря, разсъждавам, чувствам и етц тъпотии. Точно обратното на тва, където го правя, ест. Щото пари за простотии нямам, събирам за други по-големи простотии и не - няма да се опия. Може би не тази вечер, всъщност, а когато направя каквото съм наумила. И като гледам, ще ида да ги свърша през главата на когото не трябва И през своят собствен разум. Вътрешния глас ми говори "НЕ ПРАВИ ТОВА - ЩЕ СТАНИ АДСКИ ТАШАК!", но аз просто го mute-вам и си събирам шибани кинти за шибаната кауза, колкото и отписана да трябва да е. Въпросът е, че ще направя точно това, което искам, при това с цената на всичко. После най-вероятно ще си блъскам главата в стената, но нали летях...
ЗАеби, баня, цигара и умирам.
divergent
10-10-2017, 18:38
Значи съм уцелила момента преди да е станало твърде късно.
Ти си моето спасение.
ти сериозна ли си
за кое? не си трия съобщенията и имам доказателства. :D
Безобразие :? !
http://mediacafe.bg/content/upload/images/2017/incident/lauta_vandalizum_09102017%20(13).jpg
Месото е просто храна!
Дано ги хванат тия вандали!
divergent
10-10-2017, 18:58
Вчера беше хубав ден. Днес беше още по-хубав. От избираемите езици се записах на италиански, не съм ходила на нито една лекция, но пък днес отидох заедно с групата на руски. :D Едно от малкото положителни неща на този университет, е че лекциите са отворени, което означава, че преспокойно мога да посещавам и тези лекции редовно и да си опресня знанията.
Една украинка ме спря пред факултета и ме помоли да я упътя към залата, където ще се състои упражнението ѝ. Обясних ѝ накъде да тръгне в ректората, но сега се чувствам някак виновна, че не я придружих, а само ѝ казах къде се намира. Кофти е да си за първи ден в университет в чужда страна и да не можеш да се ориентираш.
Само едно по-голямо нещо остана да уредя, за да бъде всичко наред. ^_^
ةتشضل انزفث
10-10-2017, 19:07
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/404080_414581458568056_1506027726_n.jpg?oh=e93b7a2 53eb0cd11864794b9d760f76c&oe=5A75BDBA
LoadRunner
10-10-2017, 20:10
Ти си моето спасение.
за кое? не си трия съобщенията и имам доказателства. :D
я покажи кво точно ти вика тоя ;д
divergent
10-10-2017, 20:58
я покажи кво точно ти вика тоя ;д
защо, предложил е и на теб и искаш да сравниш ли? :D
или пък акаунтът всъщност е бил твой и сега се опитваш да излезеш невинен... :D :D :D
iFakesmile
10-10-2017, 21:01
болен.
Малко трудно ще ти отговори.
Продължавам да питам що блокирате всякакви идиоти, но не оръфляка?
Продължавам да питам що блокирате всякакви идиоти, но не оръфляка?Кой, Турксчо :) ?
LoadRunner
10-10-2017, 21:33
или пък акаунтът всъщност е бил твой и сега се опитваш да излезеш невинен... :D :D :D
винаги съм подозирал че си неадекватна
п.с. Смрад, за теб говореха по-горе
dreamwalker
10-10-2017, 21:44
Аз искам да сравня.
LoadRunner
10-10-2017, 21:44
Аз искам да сравня.
и аз искам да сравня ма не ми дават
anonymous990763
10-11-2017, 05:23
болен.
Добре дошъл в клуба.
anonymous990763
10-11-2017, 05:27
Продължавам да питам що блокирате всякакви идиоти, но не оръфляка?
От няколко дни той почти не се е заяждал.
За разлика от теб в момента.
Той се опитва, опитай и ти.
golemiq_korab_minava
10-11-2017, 05:42
Психо-социален експреримент .
pandabear
10-11-2017, 06:01
Щастлива съм. Той ми дава увереност и любов в огромни дози. В работата и университета също всичко върви повече от чудесно. Виждам как се задават едни прекрасни зимни месеци ;3
deitona22
10-11-2017, 06:53
п.с. Смрад, за теб говореха по-горе
.
Костенурке
Намерих вратичка.
он
Бе весело си беше,макар и без да пия.
anonymous990763
10-11-2017, 06:56
.
Костенурке
Намерих вратичка.
он
Бе весело си беше,макар и без да пия.
Вратички много. Зад кои дракони, зад кои златни ковчежета.
От няколко дни той почти не се е заяждал.
За разлика от теб в момента.
Той се опитва, опитай и ти.
От кога имаме право на една година заяждания срещу няколко дни "почти не заяждания"?
deitona22
10-11-2017, 08:17
Вратички много. Зад кои дракони, зад кои златни ковчежета.
Зад други костенурки.
LoadRunner
10-11-2017, 09:23
От кога имаме право на една година заяждания срещу няколко дни "почти не заяждания"?
и аз тва се зачудих, пълна глупост
пародийно модераторско поведение
golemiq_korab_minava
10-11-2017, 10:10
и аз тва се зачудих, пълна глупост
пародийно модераторско поведение
Обади се като ти знае устата на управата и направи нещо. Всички (включително и аз доста често) само говорим. А вие не преставате да обиждате за всяко едно нещо. Вярно, че това е форум, но действията тук, НАИСТИНА се превръщат и в начин на мислине в реалността, отношението с хората. А това е жалко, по-жалко е отколото някой може да вярва в сивите.
LoadRunner
10-11-2017, 10:47
Обади се като ти знае устата на управата и направи нещо. Всички (включително и аз доста често) само говорим. А вие не преставате да обиждате за всяко едно нещо. Вярно, че това е форум, но действията тук, НАИСТИНА се превръщат и в начин на мислине в реалността, отношението с хората. А това е жалко, по-жалко е отколото някой може да вярва в сивите.
Ами щом мислиш че не съм правил нищо по въпроса- иди и се заври в майчината си хралупа и си изкажи там мнението
Аз съм организирал теми и агитационни движения против Смрадта
Всички хора които са мрънкали не взеха участие освен Антракс, това което казваш е показателно за хората мрънкачи но не и за мен
Така че аз съм предприел необходимите действия, но няма как да се бориш с болно корумпирано общество, особено с корупция по високи нива както е при модераторските постове.
golemiq_korab_minava
10-11-2017, 11:02
Ами щом мислиш че не съм правил нищо по въпроса- иди и се заври в майчината си хралупа и си изкажи там мнението
Аз съм организирал теми и агитационни движения против Смрадта
Всички хора които са мрънкали не взеха участие освен Антракс, това което казваш е показателно за хората мрънкачи но не и за мен
Така че аз съм предприел необходимите действия, но няма как да се бориш с болно корумпирано общество, особено с корупция по високи нива както е при модераторските постове.
Какво? Кой е Смрадта?
Какви движения си организирал ?!
Тук видях, че обиждаш двама модератори, които всъщност попадат все още в графа - деца.
Ако може да се търси въобще някаква причина, оправдание или недоволство. То не е в модераторите. Но дали ще бъдат поставени по-добри модератори и кои са точните проблеми? Аз лично от целия форум други желаещи и способни не виждам. Иначе че държавата е абдикирала да се занимава с подобни проблеми по почтен и отдаден начин, та то няма какво да се обсъжда. Правителствените институции вече и децата в предучилищна знаят, че нямат особено голяма и силна държавна подкрепа. Дори обратното. Политиката ни е таква.
dreamwalker
10-11-2017, 12:16
Ахахахахахахахахахаха.
Продължавайте.
golemiq_korab_minava
10-11-2017, 12:32
Ахахахахахахахахахаха.
Продължавайте.
Аристократичната ти особа рептилска ли е? :Д
Ем, нещо се случва на работа ама още не знам кво. Дали е щото работят разхвърляно, не ми е ясно, но нещо се случва и трябва да го оправим.
Снощи ми докривя бая, квото и да си говорим, щото не заслужава да правя такива неща, че и през главата му на всичкото отгоре. Знам само, че и в двата случая има да рева още много и че сигурно съм боклук от най-големите.
LoadRunner
10-11-2017, 12:55
Аристократичната ти особа рептилска ли е? :Д
стига се излага веее
виж се колко си спрял
golemiq_korab_minava
10-11-2017, 12:58
стига се излага веее
виж се колко си спрял
Аристократичната особа каза да продължаваме.
Пред кой се излагам? Приеми го за шега.
LoadRunner
10-11-2017, 13:10
не мога, то просто няма такива шеги
това са тъпизми
golemiq_korab_minava
10-11-2017, 13:13
не мога, то просто няма такива шеги
това са тъпизми
Ти да видиш с колко тъпизми и странности сме пълни аристократичните особи.
deitona22
10-11-2017, 14:01
Какво? Кой е Смрадта?
"Убавия"
И какво повече от това да направим? Докладвал съм мнения, които са очевАдно заядливи и провокативни не един път. Освен към модераторите с ограничена мисловна дейност, към кого можем да се обърнем?
golemiq_korab_minava
10-11-2017, 14:34
И какво повече от това да направим? Докладвал съм мнения, които са очевАдно заядливи и провокативни не един път. Освен към модераторите с ограничена мисловна дейност, към кого можем да се обърнем?
Потребителят, за когото визирате ми изглежда обикновен човек, все още в младежка възраст, който както много хора - търси изява, тъи болка или просто желае внимание. Не е нужно всички да отдават толкова голям смисъл за няколко заяждания. По скоро е нужно да не се реагира по подобен начин. С отвръщане като с огледало. Няма основателна заплаха към никого.
НЕ Е опасен.
За други неща може да се обърнете към Инвестор или институции. Но първо мисля, че трябва да се осмисля.
anonymous990763
10-11-2017, 14:50
Искам да стане ясно, че при подобни оплаквания търся гледната точка на двете страни и това, че не съм предприела някакви мерки, е поради факта, че често е имало предизвикване на ответна реакция. Казала съм на Грозния, че ако заяждането продължава, ще си понесе последиците, но това не се отнася единствено за него.
Не спираш да ме изумяваш със структуриране на изречения и текстове. С правопис - още повече.
То и аз няма да съм опасен, ако ходя по улицата и плюя по хората, ама ще има последици за мен, нали? Както ще има последици и тук, ако взема системно да се заяждам и да обиждам потребители. На никого не му пука какво преживяваш. Или се придържаш към правилата, или си понасяш последиците... Или продължаваш да правиш, каквото си искаш, щото цари пълно безхаберие от страна на органите, които би следвало да те накажат...
Едит: Това беше към кораба.
Модераторке, кАжи честно, че преди няколко страници Тори беше предизвикала мекотелото, че да й заобяснява как си "заслужавала съдбата"(ставаше въпрос за катастрофа с неин близък).
pandabear
10-11-2017, 15:14
аз скоро докладвах поредното гнусно коментарче от него към мен, ама получих фалос като отговор/реакция. докладвах и отношението му към адашката. и пак фалос.
затова просто се примирих и отново го сложих в игнор листа, от опциите на форума.
решение си е това, пробвайте. не разчитайте на някакви си модератори да ви осигурят спокойствието ;д
не че влизам толкова често, но искам и малкото време, което вече отделям тук да се чувствам окей.
И на мен ми е в игнор листата отдавна, но постоянно се намира някой да го цитира или идва да се изходи в някоя моя тема. А защо да не храним модераторите, когато са очевАдно неадекватни?
golemiq_korab_minava
10-11-2017, 15:36
Не спираш да ме изумяваш със структуриране на изречения и текстове. С правопис - още повече.
То и аз няма да съм опасен, ако ходя по улицата и плюя по хората, ама ще има последици за мен, нали? Както ще има последици и тук, ако взема системно да се заяждам и да обиждам потребители. На никого не му пука какво преживяваш. Или се придържаш към правилата, или си понасяш последиците... Или продължаваш да правиш, каквото си искаш, щото цари пълно безхаберие от страна на органите, които би следвало да те накажат...
Едит: Това беше към кораба.
Модераторке, кАжи честно, че преди няколко страници Тори беше предизвикала мекотелото, че да й заобяснява как си "заслужавала съдбата"(ставаше въпрос за катастрофа с неин близък).
Да, правя грешки. Трябва да се старая повече, дори да чета старите си учебници. Много аристократи същи ходят по курсове за правилна реч и правилно писане, защото голяма част от обществото си изгражда образ за всеки човек - по езика.
Съгласявам се, че за нанасяне на преки обиди - трябва да се санкционира или предупреждава. Но както каза Костенурката, системното отвръщане понякога много затруднява модераторската работа. Логично е да се замислиш, че в един разгърнал се спор е много трудно да намериш първопричинителя, ако има такава дума. Защото в случая - почти всички в изявилото се заяждане би трябвало да понесат глобата. Всички, които са се включили. Ако гледаме чисто практически, вече и малкото хора, които пишат трябваше да са баннати. Естественно, че не съм съгласен много фейкове и потребители все още да се подобават тук, тъй като Грозния никак не е единствен в непрекъснатите кавги. В някои раздели все още подобават за пример доказали се психопати, които от време на време изпускат по някоя унищожителна глупост. Доктор-сатан.. Обаче и той ми се вижда добро момче. Контролира се през определен период.
pandabear
10-11-2017, 15:45
@golemiq_korab_minava
никога не е имало спорове с него, тъй като той не е споспобен да спори. директно бръщолеви глупости с очеизбождаща цел да обиди или издразни някого, използвайки лични нападки. давам пример с мен, че откакто го отрязах, като ми пишеше лични съобщения, ме нарича лека жена, че около мен е пълно с богати чичковци и тн. давам пример с адашка, която дори не му отвръщаше, а той продължаваше да злорадства към нея. давам пример с Ива, към която се държеше по същия начин. и още много потребители. първопричинителят е винаги той. но единственото, което получаваме като реакция от модераторите е "той е предупреден". ама това предупреждение вече се случва за н-ти път...
golemiq_korab_minava
10-11-2017, 15:52
Да, знам. Но точно за Ива не ми давай пример. Ива по мои наблюдения, не само му отвръщаше, ами и нарочно сипеше коментари - на ляво, на дясно, в различни раздели, в отговор на емоционално решение на проблема. :Д
pandabear
10-11-2017, 16:04
възможно е, аз други раздели почти не следя, но това, което съм видяла тук е че дори при случая с нея той беше първопричинителят. затова също я дадох за пример.
идеята е, че аз лично съм пробвала да игнорирам. и се получава до един момент, после той забравя за поредното предупреждение от модераторите и пак се почва старата песен на нов глас. ами много ми е досдно това, не знам за другите...давам си почивка, ама рано или късно си се връщам тук, защото този форум има сантиментална стойност за мен. и като се завърна пак чета/ виждам километричните цитати на Грозния и жалките му заяждания, и обиди към малкото качествени потребители останали тук. доста е тъжно това, което позволяват да се случва модераторите.
golemiq_korab_minava
10-11-2017, 16:19
Разгледах коментарите му с опцията на профила и не видях скоро да е писал нещо особено.
В някои случаи изразяваше по-неприето от останалите мнение. Или коментираше дадена тема и човек по неприятен начин.
За съжаление форумът, който и да е форум, не бива на се превръща ''личен дневник'', място където хората споделят неща и се чувстват спокойни като сами. Осъзнайте се малко. Че това е Интернет. Не е тефтерче с химикал. Интернет е. Всякакви хора влизат, гледат, та дори хакерстват отделни потребители.
Разбирам го това пристрастие. Тъй като е вид навик и спомен от дългите детски години, които прекарвахме тук.
И продължаваме.
deitona22
10-11-2017, 16:48
Яхтаp
Интересно ми е защо ти така упорито защитваш "Убавия"?
Странно е и как така само с теб не се заяжда.
LoadRunner
10-11-2017, 16:55
За други неща може да се обърнете към Инвестор или институции. Но първо мисля, че трябва да се осмисля.
какви са тия институции :д
виж си изреченията, все едно пише някой манго дето знае само думи без никва граматика
golemiq_korab_minava
10-11-2017, 17:06
Яхтаp
Намираme се хубавите. :*
QueenMar17
10-11-2017, 17:09
Няма приятели и всеки тук ме цепи почти всяко мнение което давам :с
HollyGolightly
10-11-2017, 17:51
Цял ден ще има да го мисля как е и да се надавам че ще се прибере без проблем. Само вкарва нерви.
Сигурно пак ще си тръгна рано, не че мога да му помогна с нещо де ама все пак нека му докажа колко добра и жертвоготовна съм 8-)
Пийте по един сироп и няма да ви пука за Грозния, както и за проблемите ви.
LoadRunner
10-11-2017, 18:45
Няма приятели и всеки тук ме цепи почти всяко мнение което давам :с
тва можеш ли да го преведеш на български
LoadRunner
10-11-2017, 18:51
Абе тея от бигбрадър жените що ходят с изкуствени коси а си държат техните скрити, като на мишоци са им станали
......... вместо да си пуснат собствените естествени гриви...?
Яхтаp
Има поне няколко човека, които със сигурност знаят цялата драма около въпросния форумен "герой"(щото няма как да бъде реален)... Вероятно кораба е просто един от тях. По-интересното е какъв е смисъла да си прецакват техния си форум по този начин.
divergent
10-11-2017, 19:07
Много обичам да бия игнора стабилно на хората, които си го заслужават. Трябва да е наясно, че ми е напълно прозрачен и няма да позволя да ми влияе по какъвто и да било начин с малоумното си поведение. Спомних си как като се запознахме ми каза, че въпреки възрастта си, се чувства като на 15. Ами с последните си действия го доказа.
Мисля, че си намерих работа. Остана само да си уточня смените. Дано всичко мине по план.
Успях да се скарам с майка си за 15 секунди. Уведомих я, че следващата седмица няма да отида на лекции, за да отидем до дефилето и се почна. Това не било по-важно от лекциите, нужно ли е всяка година да ходя и тем подобни. Обиди ме фактът, че твърди, че ме познава, а в същото време не осъзнава колко е важно за мен да присъствам, при положение, че беше пряк свидетел на всички месеци, през които плачех почти всеки ден и знае колко тежко преживях тази загуба, както и че още не съм се възстановила напълно от трагедията. След като имам нужда да бъда на това място в този ден и по възможност в този час, ще го направя. Отсъствала съм от университета и по много маловажни причини, а и цял живот ще се чувствам зле от факта, ако избера една глупава лекция пред това да окажа почит към един от най-скъпите ми хора.
anonymous908491
10-11-2017, 19:29
Намираme се хубавите. :*
грозен теб харесва
грозен теб бебе иска прави
грозен мъж канара
Fisherman
10-11-2017, 19:39
Пийте по един сироп и няма да ви пука за Грозния, както и за проблемите ви.
тоя сироп на Актавис тука го нема
LoadRunner
10-11-2017, 19:40
Ония ден си залях клавиатурата с вода.
Сега липсват няколко букви, т.е. докато съхнеше се губиха доста, но сега вече изсъхна и тия 5-6 букви никви ги няма.
Има ли някакъв начи или да си купувам друга? ??????????
anonymous908491
10-11-2017, 19:44
има виртуална клавиатура, пък в магазина са 10 лева, не е като да си женен за сегашната и развода да ти вземе къщата
чета как фейса и инстаграм били бъгнали днес
а тук е почти празно
къде може да са всички по това време
вънка е кучи студ
Fisherman
10-11-2017, 19:48
всички са се крили под моя юрган на топло
pandabear
10-11-2017, 19:56
хехехехеххеехех ;p
LoadRunner
10-11-2017, 19:59
има виртуална клавиатура, пък в магазина са 10 лева, не е като да си женен за сегашната и развода да ти вземе къщата
чета как фейса и инстаграм били бъгнали днес
а тук е почти празно
къде може да са всички по това време
вънка е кучи студ
именно, планирам да хвърля някоя 15ка утре в технополиса ама все пак ще изчакам до края, то тук 15 там 15 на края на месеца стават стотици
иначе ми беше перфектна/безжична, ползвах я като дистанционно като гледам фил щото има вграден бутон за шът даун, натискаш го за секунда и се обръщаш да спиш на другата страна а той се изключва
Fisherman
10-11-2017, 20:28
винаги може да вземеш една дълга тояга и да натискаш бутона от другия край на стаята,само гледай да не я полееш и нея да пусне корени зад канапето
Примера с мен беше показателен, че грозния само си търси да се заяжда на дребно, без значение кой какво му е направил или не е. Момчето просто търси внимание и някой да се дъвче с него. Не знам що за душичка трябва да носиш, за да се радваш, че някой е претърпял катастрофа (специално за моя случай говоря) и да говориш как въпросният непознат за теб човек си го заслужава. Супер много ме ядоса., но доста по-много се ядосах, когато беше само предупреден за стотен път, при все това на лично, а не публично - както той се изцепи относно моя си близък. Въпросния блзък си има достойнство и не иде да го уронва непознат в негово отсъствие. Спрях да се надявам на каквото и да е адекватно решение на проблема със злобата и заяждането.
И какво повече от това да направим? Докладвал съм мнения, които са очевАдно заядливи и провокативни не един път. Освен към модераторите с ограничена мисловна дейност, към кого можем да се обърнем?Турксчо, аз не съм пожелавал смъртта на нито един потребител във форума, докато някои от вас открито разказваха как бихте ме умъртвили.
Заяждането е едно, дори може да мине за майтап, но пожелаването на нечия смърт, показва искрена омраза.
Или се придържаш към правилата, или си понасяш последиците...За това съм напълно съгласен с теб :) ! Аз точно това правя 8) !
Тори беше предизвикала мекотелото, че да й заобяснява как си "заслужавала съдбата"(ставаше въпрос за катастрофа с неин близък).Нали в същия пост казваш че...
На никого не му пука какво преживяваш.:shock:
Сам си противоречиш... :? !
отношението му към адашкатаМила, не съм длъжен да те харесвам, нито ти мен :) !
Във форума няма такова правило, което да задължава един потребител да харесва друг :D !
той не е споспобен да спори:razz:
Гроздето е кисело, нали :? ?!
че откакто го отрязах...Кого си отрязала :shock: ?!
Да съм ти предлагал среща?!
Почна да фантазираш нещо :razz: !
Има поне няколко човека, които със сигурност знаят цялата драма около въпросния форумен "герой"(щото няма как да бъде реален)... Вероятно кораба е просто един от тях. По-интересното е какъв е смисъла да си прецакват техния си форум по този начин.Аз нямам нищо общо с Кораба и модераторите могат да го потвърдят.
Освен това съм реален - поствал съм свои снимки, на които държа листче с надпис "Грозния"!
Кой друг е поствал свои снимки с ника си?!
безжичнаГлезотии :? .
Толкова ли не можеш да ползваш нормална като мъж?
...да говориш как въпросният непознат за теб човек си го заслужава.Тори, мила, нали точно така говорехте за мен, включително и ти? Или си забравила?!
Въпросния блзък си има достойнство...А аз нямам ли?!
злобата
...аз не съм пожелавал смъртта на нито един потребител във форума, докато някои от вас открито разказваха как бихте ме умъртвили.
Заяждането е едно, дори може да мине за майтап, но пожелаването на нечия смърт, показва искрена омраза.
YoungBloodZ
10-11-2017, 20:54
Аз предлагам тия скапани модове да ги сменяме! То се видя, че не могат да си вършат работата. Нито могат да управляват личния си форум, нито нищо. Искат само да печелят пари от форума наготово и да не си мърдат пръста изобщо. И също така статиите във форума са отвратителни, а те също са пускани от модератори! И изобщо предлагам да ги намерим и очистим. Навити?
anonymous908491
10-11-2017, 20:57
стига дъвкахте едно и също
поставете се на мястото на грозния
на 30 години, а гола жена не е виждал на живо
питайте някой психиатър/не психолог/ как се отразява това на човек
все едно да се подигравате на някой с олигофрения
Навити?
може ли секс до смърт
понеже първи си заплювам един от вас
pandabear
10-11-2017, 21:02
ама аз дълго време му се поставях в положението, даже насърчавах потребителите да се грижим за крехкото му състояние, ама всичко си има граници...сори, че не съм чаааак толкова толерантна :/
anonymous990763
10-11-2017, 21:03
Аз предлагам тия скапани модове да ги сменяме! То се видя, че не могат да си вършат работата. Нито могат да управляват личния си форум, нито нищо. Искат само да печелят пари от форума наготово и да не си мърдат пръста изобщо. И също така статиите във форума са отвратителни, а те също са пускани от модератори! И изобщо предлагам да ги намерим и очистим. Навити?
Поне да оправяха бъговете на форума, не стига че крашва на всеки два дена.
Да не споменаваме, че са причината за демографското положение в страната и това, че все по-малко хора напускат фейсбукnewsfeed-овете си и не се решават да се заяждат с 20+ годишни в някакъв си форум.
anonymous990763
10-11-2017, 21:05
може ли секс до смърт
понеже първи си заплювам един от вас
@YoungBloodZ, отстъпвам ти го.
LoadRunner
10-11-2017, 21:12
ок, аз ще лепна другия на индийско столче- Индистинкт
anonymous990763
10-11-2017, 21:15
ок, аз ще лепна другия на индийско столче- Индистинкт
И този ти го отстъпвам, бонус.
anonymous908491
10-11-2017, 22:00
той е кавалер, ще даде път на дамите
грозния още не схваща, че е едно е да обиждаш лично някой
и друго да обиждаш семейството и приятелите му
pandabear
10-12-2017, 06:28
успах се :( май щях да успея да хвана поне топографската анатомия, ако не си бях направила кафе, и не бях влезнала тук да мрънкам ;д за втори път тази аларма ми прави такъв номер, най-накрая ще си купя от онези механичните будилници обаче с формата панда. стратегическо решение е, тъй като са мега кют, и когато ми идва да го ударя в земята ще се успокоявам от вида му.
https://i.pinimg.com/564x/0c/cf/16/0ccf16de5e786b22f1abe1b54dd26f73.jpg
pilence2
10-12-2017, 06:41
Защо не ползваш и телефона за аларма?
Днес никакво мърдане - само до работа и то от обяд. Евентуално и вечерта на кафе ама още не било сигурно, въпреки че има с кво да се похвали. Онази си идва утре и има да ми пили на главата кви простотии съм се навила да свърша ама... Все тая. Чудя се и да се боядисам преди работа с тва за поддръжка на цвета, че бая си пада тва червеното. Дано тоя тонер ми дойде като светия граал на косата, щото не мога да изтърпя цял месец да приличам на морковче. Въпросът е, че и за тва ме мързи.
Разбрах какви са били намеренията и странното е, че не се учудих въобще. Здраве да е.
golemiq_korab_minava
10-12-2017, 08:58
Има поне няколко човека, които със сигурност знаят цялата драма около въпросния форумен "герой"(щото няма как да бъде реален)... Вероятно кораба е просто един от тях. По-интересното е какъв е смисъла да си прецакват техния си форум по този начин.
Не, не знам какъв е Грозния.
Целия форум е експримент.
Защото хората са достатъчно глупави (или безотговорни) , за да го позволяват.
HollyGolightly
10-12-2017, 14:09
^ значи представи си колко глупав трябва да си ти, за да го разбираш това и да продължаваш да си част от този “експеримент”
Искам да е петък вече. Тази седмица минава прекалено бавно
YoungBloodZ
10-12-2017, 14:44
'наеш как ща отстъпя аз теб.
golemiq_korab_minava
10-12-2017, 15:16
^ значи представи си колко глупав трябва да си ти, за да го разбираш това и да продължаваш да си част от този “експеримент”
Искам да е петък вече. Тази седмица минава прекалено бавно
Така е. Младите обичаме да търсим предизвикателство или онова скрито изживяване, което не се показва. В прочие, всички възрастови групи малко или много проявават интерес към тайното, окултното. Просто не си признават пред себе си.
Утре е петък 13.
Разбира се, че пиша глупости. Наясно съм с филма си.
HollyGolightly
10-12-2017, 15:45
На какви лекарства си, да знам никога да не ги ползвам?
golemiq_korab_minava
10-12-2017, 15:52
На какви лекарства си, да знам никога да не ги ползвам?
На чист въздух, слънце, просторно синьо небе и море с отразнени блещукащи бели облаци от пенливите вълни. Започна есенната трансформация в природата. Появиха се жълтото-оранжевите цветове в гората. Кафявите багри.
И песни от времето на родителите. ;) https://youtu.be/304mywDzN_w?list=RDMMXyOImuMA88c
А всичко е докато не си намеря работа и не се стегна сериозно. :D
Хапчета.
anonymous990763
10-12-2017, 17:36
'наеш как ща отстъпя аз теб.
Лесно.
той е кавалер, ще даде път на дамите
Нали. Днес чак ми стана неудобно, когато ми направиха път поне 5 пъти. Аз трябваше да отварям вратите, не другият.
LoadRunner
10-12-2017, 19:17
Взех си wireless клавиатура за 40лв и като се прибрах веднага разбрах че съм се прецакал. Ентъра е от малките копчета и до буквата Z отляво са сложили някво тъпо безсмислено копче (за сметка на шифта- и той е от малките копове) и все го натискам а на латиница е 'ю'
май ще го изтръгна скоро
Взех си wireless клавиатура за 40лв и като се прибрах веднага разбрах че съм се прецакал. Ентъра е от малките копчета и до буквата Z отляво са сложили някво тъпо безсмислено копче (за сметка на шифта- и той е от малките копове) и все го натискам а на латиница е 'ю'
май ще го изтръгна скороТрънчо, аз те предупредих :) !
И за прахосмукачката!
За тигана също :D !
Ти не я ли погледна преди да я купиш :? ?
Продължавай да не слушаш Грозния, и виж докъде ще стигнеш.
YoungBloodZ
10-12-2017, 20:36
Лесно.
Помисли пак.
anonymous908491
10-12-2017, 21:03
Днес чак ми стана неудобно, когато ми направиха път поне 5 пъти. Аз трябваше да отварям вратите, не другият.
Ем, с тия малки очи как очакваш някой да ти отвори вратата.
не се натискайте с женени мъже
anonymous990763
10-12-2017, 21:13
Ем, с тия малки очи как очакваш някой да ти отвори вратата.
За миг забравих, че си ми виждал очите.
Припомни ми, какъв цвят са?
pandabear
10-12-2017, 21:18
почти съм сигурна, че той не говореше за тези очи
така де, освен ако под "какъв цвят" нямаш предвид сутиена ти ;3
anonymous908491
10-12-2017, 21:21
ужасни са, въобще не искам да си ги спомням
а пандата е лишена от въображение
винаги си мисли за най-неприличното
golemiq_korab_minava
10-12-2017, 21:22
И с него ли се срещнахте?
pandabear
упс.
golemiq_korab_minava
ужасни са, въобще не искам да си ги спомням
а пандата е лишена от въображение
винаги си мисли за най-неприличното
Какво?
anonymous908491
10-12-2017, 21:23
Какво?
https://www.youtube.com/watch?v=q8IsaTWjpq8
golemiq_korab_minava
10-12-2017, 21:25
https://www.youtube.com/watch?v=q8IsaTWjpq8
Хубава песен.
anonymous908491
10-12-2017, 21:29
Хубава песен.
https://www.youtube.com/watch?v=3u8zZt8Qr5k
едно време певците не пееха само за пари
текстописците бяха добри
pandabear
10-12-2017, 21:31
обеееееещаааа да ме чакаааааш
на последната гааааараааааа
обещааааа мииии лунатаааа
над рекааа Ропотамооо
golemiq_korab_minava
10-12-2017, 21:31
Знам. Но поне днес не могат да вкарат в трудов лагер за едно изразено мнение или протест.
anonymous908491
10-12-2017, 21:34
Знам. Но поне днес не могат да вкарат в трудов лагер за едно изразено мнение или протест.
сигурен ли си
щото мога да се обадя на едни места
и следващите 6 месеца да живееш с мечките
golemiq_korab_minava
10-12-2017, 21:36
сигурен ли си
щото мога да се обадя на едни места
и следващите 6 месеца да живееш с мечките
Сигурен съм.
LoadRunner
10-12-2017, 21:37
Трънчо, аз те предупредих :) !
И за прахосмукачката!
За тигана също :D !
Ти не я ли погледна преди да я купиш :? ?
Продължавай да не слушаш Грозния, и виж докъде ще стигнеш.
И какво за прахосмукачката и тигана че нещо не разбрах?
Тигана си стои на едно положение, нито се е олющил нито нищо само малко е загорял по средата и това е, нищо не му пречи.
Прахосмукачката ми е с циклон + хепа филтър и ползвам една вътрешна торба по една година и нагоре, купих си и резервен филтър излишно щото се оказа че тоя има още бая години да ми служи преди да го сменя.
Къде е проблема че не разбрах Смрад?
Клавиатури с жици има къде къде по-смотани, въпрос на свикване е и с тази.
Ти не си никакъв мъж а плюнка, осъзнай се.
anonymous908491
10-12-2017, 21:37
Сигурен съм.
с български кафяви мечки, не с панди
golemiq_korab_minava
10-12-2017, 21:40
Е, точно ти, ако видиш българска мечка, не знам на кой ще се обаждаш.
anonymous908491
10-12-2017, 21:42
Е, точно ти, ако видиш българска мечка, не знам на кой ще за се обаждаш.
ако я видя в нас няма да се обаждам на никого
само ще я питам дали е приготвила вечерята
golemiq_korab_minava
10-12-2017, 21:44
ако я видя в нас няма да се обаждам на никого
само ще я питам дали е приготвила вечерята
Или ще започнеш да миеш чиниите.
anonymous908491
10-12-2017, 21:46
Или ще започнеш да миеш чиниите.
да не съм някъв от простолюдието, че ще мия чинии
хвърлям ги в кофата и купувам нови
е, стига да не сребърния сервиз
golemiq_korab_minava
10-12-2017, 21:52
ОП. Нали подкрепяше времето, когато за цялото простолюдие не се е налагало да мие чиниите? Всъщност, и тогава, и сега - е миело. Не само простлюдието. Всички. Само че сега мечката само й се иска да може да вкарва в Белене някой толкова лесно.
anonymous908491
10-12-2017, 21:56
кво Белене, галош задръстен
Белене в края на 50-те беше затворено
плюс това там 90% бяха тежък крими контингент
golemiq_korab_minava
10-12-2017, 21:59
кво Белене, галош задръстен
Белене в края на 50-те беше затворено
плюс това там 90% бяха тежък крими контингент
Не е било само Белене.
Но няма значение. Миналото си е минало. Няма да се върне. Нито пък мисля, че това, което е днес ще остане вечно. Лека.
pandabear
10-12-2017, 22:01
защо ;/
Клавиатури с жици има къде къде по-евтини, въпрос на свикване е и с тази.
Да беше мислил преди да купиш безжичната... и батерии за нея :? .
За 1 година ще ти излезе златна!
Ти не си никакъв мъж а плюнка, осъзнай се.Така ли?! И защо?
А ти да не се мислиш за мега-готиния пич-ебач :razz: ?
LoadRunner
10-13-2017, 20:45
Да беше мислил преди да счупиш безжичната... и батерии за нея :? .
За 1 година ще ти излезе златна!
Така ли?! И защо?
А ти да не се мислиш за мега-готиния пич-ебач :razz: ?
да, по 4 батерии на година си купувам
просто съм богат за разлика от теб
нали знаеш удобство и богаташ вървят ръка за ръка
тцтцтц
да, по 4 батерии на година си купувам
просто съм богат за разлика от теб
нали знаеш удобство и богаташ вървят ръка за ръка
тцтцтцМного си богат, сигурно затова си сам като куче, като останалите киснещи в тоя форум и нета като цяло :? !
LoadRunner
10-13-2017, 21:21
Много си богат, сигурно затова си сам като куче, като останалите киснещи в тоя форум и нета като цяло :? !
достатъчно ми е да знам че 4 батерии за теб са цяло състояние
хахах
достатъчно ми е да знам че 4 батерии за теб са цяло състояниеВиждам те как влизаш в някой бар с безжична клавиатура и 4 батерийки в ръка и всички мацки са твои :D :razz: !
хахах
Ше ти се невидят ли и фасоните... А, почва да ми писва вече, вярно.
И събота, и неделя на работа - как ш се прибирам към нас довечера? С чувал ли? Нямам против, де - определено. :дд Даже нищо против нямам, а и пак са малко. Давечера ще е яко, ако се съберем на вино ама ще ми е тъпо да ходя на работа подкарана или недоизтрезняла.
anonymous908491
10-14-2017, 10:40
защо ;/
защото в България няма сладки червени панди
само някви черно бели се срещат
да не сме 30-те години, че черно бяло да гледаме
https://www.facebook.com/events/1922719867744596/?acontext=%7B%22source%22%3A4%2C%22action_history% 22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22group%5C%22%2C%5C%2 2mechanism%5C%22%3A%5C%22surface%5C%22%2C%5C%22ext ra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D&source=4&action_history=[%7B%22surface%22%3A%22group%22%2C%22mechanism%22%3 A%22surface%22%2C%22extra_data%22%3A[]%7D]&has_source=1&fref=gs&dti=719536748095843&hc_location=group
хахахаха
deitona22
10-14-2017, 11:09
"Убав
Както винаги вадиш страхотна логика.
он
Добре си поплувах вчера.
И нямаше хора,та още по-хубаво беше.
anonymous908491
10-14-2017, 11:34
в кой басейн ходи ?
deitona22
10-14-2017, 11:36
в кой басейн ходи ?
Не съм ходил в басейна,а плувах.
divergent
10-14-2017, 17:45
Мисля си колко ми липсват неделите следобед, когато се прибирах към Пловдив. Започнах да осъзнавам, че очаквах този момент с такова огромно желание не заради начина, по който се чувствах по време на нощните разходки, а заради един конкретен човек. Обаче сега този човек вече не е там, а аз отново супер много се вълнувам, че ще прекарам неделя вечер в любимия град! ^_^