View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
YoungBloodZ
01-20-2018, 17:46
Няма си, то е от третия пол
Ти признаваш третия пол, а аз съм бил от него... Либераст такъв.
Това с ръчните е тъжната утеха на хората с предно... :(
Извинявай, ама ако имам Мерцедес няма да го похабявам за такива неща. :D
Той се калява, не се похабява. :D
Как кво му харесваме?! Супер е красиво. <3 Да вали такову едно гъсто на парцали и да си вкъщи с уискито и музиката, естествено на прозореца, за да гледаш. #душевеноргазъм <3
Fisherman
01-20-2018, 18:34
Колко си възпитан и културен.
по-възпитан и по-културен от теб
Как кво му харесваме?! Супер е красиво. <3 Отвратително е :? !
Да вали такову едно гъсто на парцали и да си вкъщи с уискито и музиката, естествено на прозореца, за да гледаш. #душевеноргазъм <3Хубаво е за мързеливците, които не ходят на работа, а си седят в къщи, както сама каза :? .
Е, събота вечер аз не работя и не съм на уни, мога да си позволя да мързелувам с уиски и филм.
YoungBloodZ
01-20-2018, 19:39
А има и хора, които могат да си позволят да пият уиски и в работата...
NomNomNom
01-20-2018, 20:14
Да си купя ли ръкавици за шофиране?
Не са ми загрубели ръцете, но ми изглеждат яки ръкавиците (без пръсти)
Е, събота вечер аз не работя и не съм на уни, мога да си позволя да мързелувам с уиски и филм.Явно не мислиш за понеделник :? !
А има и хора, които могат да си позволят да пият уиски и в работата...Ти в работата ли пиеш?
Не са ми загрубели ръцете, но ми изглеждат яки ръкавиците (без пръсти)Купи си, щом те кефи.
Остана още малко. Още само 4 дена.
Всичко ще е наред.
Така, едни неща се провалиха, а други лично аз ги заебавам, щот няма смисъл.
pandabear
01-21-2018, 08:57
Неделя започна с домашни палачинки, силно кафе, и учебник по анестезиология. Въпреки последното се чувствам добре. A пък вчера посетих един прекрасен ресторант в центъра. Храната е много вкусна, пускат джаз и самата атмосфера вътре е изключително приятна. После се разходиме (май вече беше станало към 10). Чудничко е да няма жива душа пред Народния театър. Само едно мини снегоринче чистеше отпред. Идилия...
NomNomNom
01-21-2018, 10:16
Панда, егати якото е да учиш каквато и форма на медицина, придобиваш полезни знания, утре някой те дразни и опа - доспива му се
Грозен, мисля-немисля за понеделник, вчера беше събота вечер, днеспе неделя. Имам време да си нищоправя и да си изкарам готино.
Адаш, ида на палачинки! Таман тая сутрин за това мислех!
NomNomNom
01-21-2018, 10:47
-тр да стана от леглото и да излизам да гледам мебели
- тр да пускам пералня довечера и да взема чаршафи допълнителни за гостите
- още не съм събрала документите за данъчна декл
- още не съм разписала новите 4 застраховки
- още не съм говорила с доставчици на ток, газ и интернет
- още не съм си прехвърлила пари от бг в холандската
- още не съм резервирал дата за изпит, и не съм учила, и нямам и учебници
Общо взето всеки ден стартирал с лавина от ангажименти, няма делник , няма празник
YoungBloodZ
01-21-2018, 11:24
-тр да стана от леглото и да излизам да гледам мебели
- тр да пускам пералня довечера и да взема чаршафи допълнителни за гостите
- още не съм събрала документите за данъчна декл
- още не съм разписала новите 4 застраховки
- още не съм говорила с доставчици на ток, газ и интернет
- още не съм си прехвърлила пари от бг в холандската
- още не съм резервирал дата за изпит, и не съм учила, и нямам и учебници
Общо взето всеки ден стартирал с лавина от ангажименти, няма делник , няма празник
На многото работа лежането му е майката. :D
NomNomNom
01-21-2018, 11:25
Не знам кога да лежа, миналата седмица изкарах едни 36 часа без сън и сега два дни поредни спя до 1 :Д
YoungBloodZ
01-21-2018, 11:31
Не знам кога да лежа, миналата седмица изкарах едни 36 часа без сън и сега два дни поредни спя до 1 :Д
36 часа много ли трябва да са? :D
Рикия + DM SAT, какво друго му трябва на човек? :D
Fisherman
01-21-2018, 13:18
Рикия + DM SAT, какво друго му трябва на човек? :D
дебел гъз да ти играе
Fisherman
01-21-2018, 13:21
и да мирише на чубрица и яхния и печка на дърва
kompleksar
01-21-2018, 14:06
И 3 масура.
Ajmo svi pozdravi ;ddd
https://youtu.be/ZrZhY4xmsDM
Изнервих се малко, но дори не мога да кажа, че е кой знае кво нервене, щот отдавна не се надявам на квото и да е от когото и да е като отношение + никой не е длъжен да си спазва уговорките и да е сериозен към мен. Аз съм длъжна на себе си да го изисквам от останалите. Тоя път прощавам без да кажа нищо, даже аз ще се появя най-вероятно, щом толкова го мързи да идва. Ама да не си представя, че ще го правя постоянно тва. ;)
Fisherman
01-21-2018, 15:43
като гледам ще приключа конспекта по-рано и ще имам повече време за курви,алкохол и студентски град
Fisherman
01-21-2018, 15:47
ебане и аборти
Fisherman
01-21-2018, 15:48
убийста и наркотици
Fisherman
01-21-2018, 15:48
кур за ушев
NomNomNom
01-21-2018, 16:06
36 часа много ли трябва да са? :D
Когато имаш отговорности, са. Безотговорно е да се работи и да се шофира като пропуснеш 1 нощ сън.
NomNomNom
01-21-2018, 16:06
като гледам ще приключа конспекта по-рано и ще имам повече време за курви,алкохол и студентски град
Тва не го вярвам
Ходи в паспорта, мн е долно
Ако още го има
Fisherman
01-21-2018, 16:16
Тва не го вярвам
Ходи в паспорта, мн е долно
Ако още го има
вярвай,Еве
anonymous908491
01-21-2018, 18:06
Не са ми загрубели ръцете, но ми изглеждат яки ръкавиците (без пръсти)
купи си и каска, също и спортен волан
след това няма да те е страх да блъскаш хора
хехехехеех
divergent
01-21-2018, 18:34
Намерих си плейлист със стоте най-добри парчета от 2017та. Човекът, който ги селектирал, получава всичката ми любов и уважение, напълно покрива извратеният ми музикален вкус.
Не знам дали споменавах за емоционалното влюбване, не знаех, че съществува такова състояние, вече знам.
И винаги съм си мислела как трябва да спра да преглъщам обиди и лошо отношение и да се науча да тегля чертата на хора, които не заслужават да бъдат в живота ми и аз в техния. Напоследък забелязвам, че освен да си го мисля, съм започнала и да го прилагам. Омръзна ми от компромиси и шансове, провалиш ли се веднъж, благодаря ти, че беше в живота ми, сега напусни. :)
Преди ги считах за нещо психопатско, но май наистина ще е добра идея да започна със self-development упражненията.
Въпреки инцидента,който ми се случи се чувствам добре. До сега сякаш господ ме пазеше и не даваше нищо да ми се случи,но явно този път късмета ми изневери. Няколко дни антибиотици малко превръзки и ще съм ОК. Макар,че да съм честен и сега съм добре,да кажем на 97% от това което съм.
Сега имам повече влияние и уважение от всякога,никога не съм бил толкова силен и уверен,но въпреки всичко не мога да постигна това което целя. Сякаш всичко което е всъщност е излишно.
kompleksar
01-21-2018, 20:22
Въпреки инцидента,който ми се случи се чувствам добре. До сега сякаш господ ме пазеше и не даваше нищо да ми се случи,но явно този път късмета ми изневери. Няколко дни антибиотици малко превръзки и ще съм ОК. Макар,че да съм честен и сега съм добре,да кажем на 97% от това което съм.
Сега имам повече влияние и уважение от всякога,никога не съм бил толкова силен и уверен,но въпреки всичко не мога да постигна това което целя. Сякаш всичко което е всъщност е излишно.
Кво ти се е случило ? :( :(
YoungBloodZ
01-21-2018, 20:29
Ти не прочете ли? На 97% е. Нищо не може да го бутне.
ةتشضل انزفث
01-22-2018, 08:28
защо всичко гадно се изсипва едно след друго ?
поне малко почивка не може.
не знам даже на кой свят съм вече.......
Айде, имам час за нокти, професионалиста ще каже какво правим с това прекършеното, чупещо се нещо. Ако няма да почивам, розовичко ш плясна. Ако ще почивам, кофти - другия път розавичку. Дано да измисли нещо и да не ги махаме, щото си ги обичам пък. :( И малко и формата ще пооправим, че е заприличала на дупе вече и трябва ъгълчетата да се поприберат лекинко. Тряа да го измисля до петък и къф баш-баш нюанс на розовото ще сложим, ако слагаме нещо.
Доста добре се чувствам - почти 24 часа си оцъках с него. През цялото време се смеем, лигавим, говорим си... Чувствам се много на място. Утре след работа се разбрахме да не се виждаме, че да не си омръзнем ама дори аз не вярвам, че няма да се видим. :дд Страшен кеф ми е покрай него, не знам просто... И много ме е страх, де ама това го разбрахме отдавна. :ддд
"Брокера ми - гърба ми" или как да изгубиш време, опитвайки се да не изпадаш в лични подробности, но в крайна сметка човечецът не разбира от дума без тях...Много се надявам да станат нещата с този апартамент. И двете се влюбихме и ще е супер готино, ако се получи. Единствено една масичка ще трябва да му купим и ще е идеален! Простооооо...не знам. Много ще ме е яд, ако се прецакат нещата.
2кг надолу за 2 дни.. ;( Как така, бе?! По цяла седмица се опитваш да ядеш по 4-5 пъти на ден и накрая идват петък и събота и не можеш да ядеш до понеделник. :D
Нещата, все пак тръгнаха накъдето трябваше отдавна да тръгнат.
anonymous990763
01-22-2018, 16:46
2кг надолу за 2 дни.. ;( Как така, бе?! По цяла седмица се опитваш да ядеш по 4-5 пъти на ден и накрая...
Виждам, че разбираш мъката ми.
2кг надолу за 2 дни.. ;( Как така, бе?! По цяла седмица се опитваш да ядеш по 4-5 пъти на ден и накрая идват петък и събота и не можеш да ядеш до понеделник. :D Как върви фитнесът Турксчо :) ?
Кога ще станеш нацепена батка :razz: ?
Искам да се знае и първата причина за това, че ме банна, ако продължаваш да бъдеш модератор.На мен ще ми е много интересно да разбера причината, защото ми се струва, че неправомерните банове доста зачестиха напоследък :? !
kosmos666
01-22-2018, 17:08
Просто някои хора си правят експерименти с поведението и реакциите на хората. Вече имам съмение, че и модератора не знае.
Виждам, че разбираш мъката ми.
Не съм много убеден. :D
HollyGolightly
01-22-2018, 17:37
По-хубав уикенд никога не съм имала. Не беше нищо специално, а същевременно беше прекрасно. И той е прекрасен 8-)
YoungBloodZ
01-22-2018, 17:39
На мен ще ми е много интересно да разбера причината
И на мен така.
Щом има бан, значи е заслужен. Само моите банове не са заслужени :lol:.
anonymous990763
01-22-2018, 17:44
Не съм много убеден. :D
Възможно е да не е поради същата причина, но последиците са едни.. :D
YoungBloodZ
01-22-2018, 17:46
Щом има бан, значи е заслужен. Само моите банове не са заслужени :lol:.
Да ти сложа ли един? Колкото да не губиш форма. 8-)
Да ти сложа ли един? Колкото да не губиш форма. 8-)
А, не ;д.
Дясната ми ръка е понадупчена. Временно няма да имам сексуален живот.
YoungBloodZ
01-22-2018, 18:47
Дясната ми ръка е понадупчена. Временно няма да имам сексуален живот.
Да не би дясната ръка да играе главна роля?
Ей, не се държа като мъж да каже "така и така" ми се направи пак на света вода ненапита. Ще умра, бе! Все сме жертви, все лайна... Аз още доста мога да се правя на ударена с мокър парцал ама тя кармата си знае работата - утре ще е със същите лайна на главата. Само се дразня на мене си колко време съм вярвала в душата на картите и колко време, вярвайки точно в душата на картите, всички са ми се подигравали на тъпотията. Ама да - то аз си го заслужих, щот бях твърде тъпа да чуя/разбера кво ми се говори.
YoungBloodZ
01-22-2018, 19:17
Ей, не се държа като мъж да каже "така и така" ми се направи пак на света вода ненапита. Ще умра, бе! Все сме жертви, все лайна... Аз още доста мога да се правя на ударена с мокър парцал ама тя кармата си знае работата - утре ще е със същите лайна на главата. Само се дразня на мене си колко време съм вярвала в душата на картите и колко време, вярвайки точно в душата на картите, всички са ми се подигравали на тъпотията. Ама да - то аз си го заслужих, щот бях твърде тъпа да чуя/разбера кво ми се говори.
"Ако вярваш достатъчно в душата на картите те няма да те подведат и ще ти се падне правилната карта."
- Юги Муто (Yu-Gi-Oh)
"Ако вярваш достатъчно в душата на картите те няма да те подведат и ще ти се падне правилната карта."
- Юги Муто (Yu-Gi-Oh)
На теория си прав. На практика колкото повече вярваш в душата на картите, толкова по-голяма възможност има да те преибат точно картите.
Он: Вързаха ме в нас да кибича докато отстранят повредата, а уж щях да бачкам и а-у. Кви са тия тъпотии, не ми е ясно. Все тая, и за тва ся няма да беснея, щот никой не ми е виновен, че работното място е проимало повреда. Само където можех да ида и да си тормозя гадта, вместо да чакам от умрял писмо.
Като казах гадта - ебахти, колко е яко всичко, вярно заслужавам най-накрая да съм щастлива... Човека е on point, бе! Как може да събира всичко хубаво от предишните и да има и още толкова от него си?! Оная вечер беше бая изненадан, че съм метнала кутията с цигарите и я оправих за норматив от бяс, но е сефтето като гадже, което пуши и е некво МЕГА ЯКОТО ПРОСТО! Не мога! Страшен кеф ми е!
И, ест, супер ме е страх да не се развалят нещата, щото ако и тук се осере, ш се самоубеся и ще изчезна безкрайно от бяс. Е, аре, преувебичавам ма нали... Най-малкото ще гледам да си стоя самичка. :дд Което го имах като идея преди да реша да пробвам, ма некво то се появи и отиде коня в реката. :дд
Даже не съм чак толкова бясна, че ми се правят на загрижени и ме лъжат най-нагло. Просто се надявам най-накрая да се похвали, че да намразя още повече всичко, свързано с въпросния човек. Белким се изчистя още повече. Щот оня шамар ми беше повратната точка и ме накара да се оправя доста. Единствено за тва съм благодарна - че ме изпрати на майната ми и аз се освестих, ако не беше шамара, още щях да цивря.
Понеделник си идва, бе! Как нямам търпение, не е истина! Трябва да ги запозная, да и разкажа толкова тъпотии и да изпием толкова кафе... Не мога да изтърпя, накарайте понедебник да идва по-бързо!
deitona22
01-23-2018, 09:36
"Убав",а ти кога ще качиш килограми?Хм?
Ти нали беше спрял да пишеш?
он
3 месеца без кафе.
Чудя се от къв зор съм го пил изобщо.
Чайчето е много по-добре.
YoungBloodZ
01-23-2018, 10:13
На теория си прав. На практика колкото повече вярваш в душата на картите, толкова по-голяма възможност има да те преибат точно картите.
Е, тогава захвърли картите. :D
Ти нали беше спрял да пишеш?
Само за малко.
deitona22
01-23-2018, 10:52
Само за малко.
Време е пак да спреш.
Тва отдавна го направих вече. :дд Обаче далеч не означава, че не съм тъпа да вярвам в еднорози.
Не успях да освободя един-единствен изпит, а по всичко останало нямам оценка по-ниска от 5. Много доволна. Втория семестър ще се понапъна още малко и може и да хвана стипендия.
pilence2
01-23-2018, 11:39
Не успях да освободя един-единствен изпит, а по всичко останало нямам оценка по-ниска от 5. Много доволна. Втория семестър ще се понапъна още малко и може и да хвана стипендия.
Блазя ти! Аз оставих най - тежките за накрая. То все химия братче...
Блазя ти! Аз оставих най - тежките за накрая. То все химия братче...
Ох, не ми говори, и при мен ще е голяма мъка с този изпит. Яд ме е, че на супер много хора е додала малко (на един приятел дори с единица и половина!!!!), дори на един идиот, който все гледа откъде да препише и който е решил задачите така, че да му излиза правилният отговор просто. Аз си реших сама задачата, правилна е, пробвах я при много входове и все работи, просто не е по начина, по който тя е искала и имам 2...
ПС: Цял семестър: "Аз не искам да преписвате, искам да вкарвате логика в кода си."
Вкарвам логика в кода си: "Еми сори, не е по моя начин."
YoungBloodZ
01-23-2018, 13:02
Време е пак да спреш.
Момче, стъпваш по тънък лед. :D
ةتشضل انزفث
01-23-2018, 14:03
вчерашната тренировка по ММА беше доста изморителна :D
загрявка , спаринг бокс , ключове и не на последно място спаринг граплинг..
днеска също и в сряда почивка :D
YoungBloodZ
01-23-2018, 14:21
Любимия ми талибан най-накрая се завърна. : )
deitona22
01-23-2018, 14:57
Или плувам под тънък лед,зависи от гледната точка.
Любимия ми талибан най-накрая се завърна. : )
Хм.
Резба наопаки?
Оле, вярно трябва да го блокирам това... Изгубила съм била... Абе, голям мърльо, бе! Как не се задави да говориш тъпотии, ве?! Боклук утрепан!
За супурнайсти път - аз съм си виновна, че съм смотана и НЕ обвинявам никой.
Утре ще ми правят палачинки, бахти якото. <3 Ного се изкефих на поканата.
Още некви неща из гардероба ми, въпреки че са изпрани, миришат на неговия парфюм. <3 Вярно трябва да си взема по дла явно, че да се къпя с тях. :3
pandabear
01-23-2018, 16:32
сцепих и анестезиологията днес :>
по тоя случай врътнах една баница, за да почерпя, пък домашното вино е от дядо.
/запазихме си билети за театър – "Опасно за живота". Доста хора ми го хвалят. Дано не лъжат ;p
Нов епизод на "TURKпроблем - хрониките", сериалът става латино - http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/584990-%D0%A2%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB-quot-TURKproblem-%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D1%82%D 0%B5-quot?p=11588761&viewfull=1#post11588761.
Дясната ми ръка е понадупчена. Временно няма да имам сексуален живот.Колко си зле, щом разчиташ само на дясната :D . По тая логика аз имам два пъти повече гаджета от теб :razz: :oops: .
Ей, не се държа като мъж да каже "така и така" ми се направи пак на света вода ненапита. ...
Ама да - то аз си го заслужих, щот бях твърде тъпа да чуя/разбера кво ми се говори.Нека позная - разбрала си че имаш "дубльорка" за "главната роля" :D !
Или по-лошо - че ти си дубльорката :razz: ?
Познах ли :) ?
"Убав",а ти кога ще качиш килограми?Хм?Веднага след теб (и Туркса) :D !
https://www.youtube.com/watch?v=IcL9MlyF8wo
:D
За супурнайсти път - аз съм си виновна, че съм смотана и НЕ обвинявам никой.Тука сме на едно мнение, току виж ни потръгне в разбирателството :D .
по тоя случай врътнах една баница, за да почерпя, пък домашното вино е от дядо.
Такава информация без точен адрес е напълно безполезна.
Грозен, далеч си от истината бая. :дд Ма продължавай да опитваш, де. :ддд
внимавай като се здрависваш с мен
anonimna:D
01-23-2018, 18:35
Грозен, далеч си от истината бая. :дд Ма продължавай да опитваш, де. :ддд
Не си смотана и не си виновна за нищо. А онзи "индивид" просто не го отразявай. Видял е, че в момента си щастлива и бързо си го забравила и се опитва да те накара да се чувстваш кофти, детска история като цяло.
Пс- рових се половин час, за да намеря темата за новите козметични принадлежности или темата за бързи отговори, ама нещо не ги видях :D :D И ще питам тук, не ме хейтете много :D Гони ме някакъв изследователски пълен с експерименти период. Боядисах се в лилаво, боята на палете, между другото, цветът сега е много хубав, ама клони към червено. Обаче аз искам наситено лилаво. Някоя да има идея коя марка боя да пробвам?
deitona22
01-23-2018, 18:36
"Убав качил съм толкова колкото само може да мечтаеш,че някога ще натрупаш на твоето телце.
За разлика от теб,при мен фитнесът има ефект. :)
HollyGolightly
01-23-2018, 18:38
Странно чувство, някак все едно не е моето място точно това, но е някаква малка промяна в ежефневието ми, която определено ще помогне да ме изкара извън комфортната ми зона и да пречупи рутината в която съм. Това докато не се превърне в част от новата рутина де 8-) но беше различно а на мен именно това ми трябва сега.
Опитах се да не се държа както обикновено и да пробвам нещо ново. На думи май е по-страшно отколкото в действителност ама то така става като премислям всяко едно свое действие и чужда потенциална мисъл.
Сега само остава да му се похваля и да ме погледне с оня поглед, тип “казах ли ти”
01-23-2018, 18:38
"Убав качил съм толкова колкото само може да мечтаеш,че някога ще натрупаш на твоето телце.
Няма друга работа и се заяжда с другите. Не му обръщай внимание, не го заслужава. Пък и искрено се надявам, ако спрем да му обръщаме внимание, да се отегчи и веднъж за винаги да напусне форума :D
anonymous990763
01-23-2018, 18:39
Мисля, че кантарът показва погрешно. Не е възможно за ден да кача кило и половина, нали?
Не си смотана и не си виновна за нищо. А онзи "индивид" просто не го отразявай. Видял е, че в момента си щастлива и бързо си го забравила и се опитва да те накара да се чувстваш кофти, детска история като цяло.
Пс- рових се половин час, за да намеря темата за новите козметични принадлежности или темата за бързи отговори, ама нещо не ги видях :D :D И ще питам тук, не ме хейтете много :D Гони ме някакъв изследователски пълен с експерименти период. Боядисах се в лилаво, боята на палете, между другото, цветът сега е много хубав, ама клони към червено. Обаче аз искам наситено лилаво. Някоя да има идея коя марка боя да пробвам?
Саво за тия Старгейзър се сещам на първо четене. Никаква ме няма в странните цветове за коса. А, и тоя полу-перманентния оцветител на Престиж също имат лилаво от тва бая наситеното. Имам впечатления за червения - седи ми супер много време на косата и доста я подхранва като се боядисам с него. Даже пак трябва ама тоя път ще е с бои, че много време седях без да се мажа и е паднала голяма част боя.
deitona22
01-23-2018, 19:04
Мисля, че кантарът показва погрешно. Не е възможно за ден да кача кило и половина, нали?
Можеш.
Утре сутринта ще го свалиш.
anonymous990763
01-23-2018, 19:13
Можеш.
Утре сутринта ще го свалиш.
Хахаха. За съжаление не качвам толкова бързо.
01-23-2018, 19:20
Саво за тия Старгейзър се сещам на първо четене. Никаква ме няма в странните цветове за коса. А, и тоя полу-перманентния оцветител на Престиж също имат лилаво от тва бая наситеното. Имам впечатления за червения - седи ми супер много време на косата и доста я подхранва като се боядисам с него. Даже пак трябва ама тоя път ще е с бои, че много време седях без да се мажа и е паднала голяма част боя.
Мерси за отговора :) Ама за съжаление няма да ми свърши работата, прочетох, че пада след 4-5 измивания, а аз си мия косата всеки ден. А и това е някакво пастелено лилаво, докато аз искам тъмно наситено лилаво. Беше такова де, ама за ден-два, сега косата ми е нещо между лилаво и червено
Не знам, аз само Велатон и Випс престиж ползвам сега. Пробвах 2-3 пъти Саяс ама нещо не съм доволна, щото падаше за здрасти, как си и смених.
Он: Да еба, нокътя, където мрънкам от една седмица най-накрая падна в боя. :( Боли ме, бе! :(
#тридневентраурзагероя
Излизам да тичам. Ще бъде прекрасен ден!
crazyfenka
01-24-2018, 14:11
Болна съм , имам да уча ама не ми се учи.
6 на устния по немски - 5 за семестъра. Много доволно. Втория семестър записвам английски, за да си взема кредитите и догодина пак немски. Ще го науча тоя немски!
01-24-2018, 14:25
6 на най-гадния ми изпит за семестъра, в изключително добро настроение съм, отивам да правя мъфини :D
Грозен, далеч си от истината бая. :дд Дали :) ?!
Привидно се опитваш да го играеш шеговито и незаинтересовано...
Преиграваш повече отколкото трябва, не ти се получи :D !
За разлика от теб,при мен фитнесът има ефект. :)Затова ли съм поствал повече снимки от теб, в съответната тема 8) ?!
Няма друга работа и се заяжда с другите. ...Здрасти фейк-трол, как си :) ?
Можеш.
Утре сутринта ще го свалиш.Извинете за глупавия и потенциално нетактичен въпрос, но как ще свали кило и половина точно сутринта :razz: ?
deitona22
01-24-2018, 19:26
"убав",тва че не качвам снимки в някаква малоумн тема,означава ли че няма видим ефект от фитнеса?
Тъпа логика.
Като теб.
"убав",тва че не качвам снимки в някаква малоумн тема,означава ли че няма видим ефект от фитнеса?
Тъпа логика.Напротив - точно това означава :) !
Прочети пак какво си написал и ще видиш че съм прав (ти сам го казваш) :D!
YoungBloodZ
01-24-2018, 20:32
Здрасти фейк-трол, как си :) ?
Може да спреш да подозираш всеки неактивен потребител. Почти всеки ден се грижа за спокойствието във форума, следейки за фейкове.
anonymous908491
01-24-2018, 20:36
Почти всеки ден се грижа за спокойствието във форума, следейки за фейкове.
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/26962123_1973949166258534_1035088336547062885_o.jp g?oh=d9ec52b1f3f4e2b7176a48ab7e923474&oe=5AF3A4E0
Fisherman
01-24-2018, 20:55
по-добре умрел отколкото комунист
YoungBloodZ
01-24-2018, 20:58
[img]https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/26962123_1973949166258534_1035088336547062885_o.jp g?oh=d9ec52b1f3f4e2b7176a48ab7e923474&oe=5AF3A4E0[/]
http://prikachi.com/images/907/9252907Y.jpg
https://68.media.tumblr.com/0bca1f118ac2d9e2b68ef54050c6fecd/tumblr_o37nzs8ZOr1v9zuduo1_400.jpg
anonymous990763
01-25-2018, 07:23
До 10 ч сутринта успях да разлея вече две неща. Със сигурност ще бъде забавен ден.
Пак почти 24 часа си оцъкахме. Много яко. <3 Така, де - наистина се получават нещата и съм супер щастлива от което. Сама се усетих тоя път как съм казала, квото трябва, докато спя. Три пъти. Как за две седмици успях така да се осера, бе?! Направо... Отдавна не ми се беше случвало това точно. #нимоа
Болни сме и двамата като кученца, ще си мрем на едно. :дддд
Fisherman
01-25-2018, 09:20
https://68.media.tumblr.com/0bca1f118ac2d9e2b68ef54050c6fecd/tumblr_o37nzs8ZOr1v9zuduo1_400.jpg
http://i.imgur.com/qCOCdQM.png
YoungBloodZ
01-25-2018, 09:25
[img]http://i.imgur.com/qCOCdQM.png[/img
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26993486_10214948251281030_8926062016705189488_n.j pg?oh=0840cbc1e5f82e638a5c4a36dcbb63be&oe=5AEBB879
01-25-2018, 09:28
Може да спреш да подозираш всеки неактивен потребител. Почти всеки ден се грижа за спокойствието във форума, следейки за фейкове
Какво се занимаваш с него, той няма да се кротне, докато не види моя снимка с актуалния вестник. Па на мен ми е все тая баш пък той какво си мисли :D
Пс- пак се боядисах в лилаво, ама стана някакво особено, защото някакво ме домързя да се занимавам особено с корените на косата си :D :D Цепи ме главата цял ден, а трябва да излизам довечера, ама хич не ми се излиза, ама няма как, обещаниеъо си е обещание. И вървя като патка, буквално, защото зверски ме болят краката от едни упражнения :D
YoungBloodZ
01-25-2018, 09:38
Какво се занимаваш с него, той няма да се кротне, докато не види моя снимка с актуалния вестник. Па на мен ми е все тая баш пък той какво си мисли :D
Ти него го остави, ами вземи пусни снимка да видим това лилаво. :D
01-25-2018, 09:44
На снимки не си личи :(
deitona22
01-25-2018, 09:46
Стига си заграждал съфорумнички,бе!
Анархи номер 2.
YoungBloodZ
01-25-2018, 09:46
На снимки не си личи :(
Аз имам специални очи, ще го видя.
Стига си заграждал съфорумнички,бе!
Анархи номер 2.
Що, нещо лошо има ли?
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26993486_10214948251281030_8926062016705189488_n.j pg?oh=0840cbc1e5f82e638a5c4a36dcbb63be&oe=5AEBB879
Пхахахах, тва е велико. :lol:
anonymous990763
01-25-2018, 16:57
До 10 ч сутринта успях да разлея вече две неща. Със сигурност ще бъде забавен ден.
Излязох права. Беше наистина забавен ден..
YoungBloodZ
01-25-2018, 17:02
Хаштаг когато не те отразяват и си пишеш сама... :D
deitona22
01-25-2018, 17:23
Хм.
Сменила си дилъра,хм?
Хаштаг когато не те отразяват и си пишеш сама... :D
И продълажаваш,ама от друг профил..
dreamwalker
01-25-2018, 17:36
Пхахахах, тва е велико. :lol:
Холокост на мозъчни клетки.
YoungBloodZ
01-25-2018, 17:39
Холокост на мозъчни клетки.
https://i.ytimg.com/vi/kwYUgHlPN7g/maxresdefault.jpg
dreamwalker
01-25-2018, 17:46
Това сигурно има някакво трансцендентно значение, което не схващам, хехехе.
anonymous990763
01-25-2018, 18:02
Хм.
Сменила си дилъра,хм?
И продълажаваш,ама от друг профил..
Позна. Магнезият ми свърши вече, пак трябва да си търся омега 6.
Въобще не ме обвързвай с него.
Fisherman
01-25-2018, 18:04
просто си купи риба,кви омега 6
anonymous990763
01-25-2018, 18:06
просто си купи риба,кви омега 6
Бях иронична, Рибамен. Или поне донякъде.
Още се чудя кво да ги правя тия нокти, дали не им е време за почивка или да ги изграждам ли, да ги режа ли... Яде ми се сладко, няколко дни го карах на плодове, продължавам си ама искам сладко. Ако не ме мързеше и не си умирах, щях да ида до денонощния. Ама то е и стуууеед, и мра, и нямам сили... Трябваше да заредя сладко на прибиране от тях ама акъл на буци. Ей ся се напарвам в банята, грабвам лаптопа и ще го карам на филмчета, пък когато заспя. Утре, ако иска да се видим, да идва към нас - аз нямам излизания или нещо.
crazyfenka
01-25-2018, 18:28
Чувствам се супер дупер!
deitona22
01-25-2018, 18:52
Магнезий ли му викат вече?
Магнезий ли му викат вече?А старите хора казват - магнезий и акъл не дойдат ли навреме, въобще не ги чакай :razz: !
LoadRunner
01-25-2018, 20:56
Ако се направи курвенско червена и аз искам снимка
YoungBloodZ
01-26-2018, 06:09
То и аз искам много работи, ама не може.
Магнезий ли му викат вече?
Магическия/белия прашец винаги са били актуални имена.
01-26-2018, 09:36
Дефинирай ми курвенско червено.
А, да, в червено съм била и сега след няколко измивания ще стане
червеникава, проблем? :D
YoungBloodZ
01-26-2018, 09:48
Дефинирай ми курвенско червено.
А, да, в червено съм била и сега след няколко измивания ще стане
червеникава, проблем? :D
Ей, недей тактично да избягваш темата!
----->
Курвенско червено явно е нещо като моето червено веднага, след като се боядисам. Или тру ред. Най-якото червено за квото и да е евър. <3
Он: Обадих и се и не отидох, ще видим точно какво ще се случи и как. Ся нямам нито парите да се занимавам, нито енергията, нито нищо. Розовото на В. ще почака малко. Нямам търпение да се прибере, супер много имаме да си ланкаме, а и трябва да съм оцеляла до тогава и да може и да пием.
LoadRunner
01-26-2018, 12:01
Твойто курвенско червено+ червилото е перфектно
HollyGolightly
01-26-2018, 13:13
7 часа и 45 Мин …
deitona22
01-26-2018, 13:44
Магическия/белия прашец винаги са били актуални имена.
Защо ли не се учудвам че ти ги знаеш тея неща.
YoungBloodZ
01-26-2018, 14:37
Защо ли не се учудвам че ти ги знаеш тея неща.
Чшшш, аз от филмите!
01-26-2018, 14:44
Ей, недей тактично да избягваш темата!
----->
По една или друга причина, не искам да качвам снимки. Не съм и нещо кой знае какво особено, че ви е толкова интересно. + Косата ми на луминисцентна светлина, на снимки и на слаба светлина изглежда почти черна, на слънце е лилава или червена, лилава като се боядисам, после тъмно червена.
deitona22
01-26-2018, 14:59
Чшшш, аз от филмите!
Е,да.
То с тия неща се влиза във филма.
Ае пак курвенски номера... Ама тоя път ще лекувам както си знам аз, не както предния - да не направя нищо. Мхм...
YoungBloodZ
01-26-2018, 15:34
Е,да.
То с тия неща се влиза във филма.
Няма случайни неща, нали така беше? :D
Не съм и нещо кой знае какво особено
Повечето хубави жени са скромни и казват същото.
Косата ми на луминисцентна светлина, на снимки и на слаба светлина изглежда почти черна, на слънце е лилава или червена, лилава като се боядисам, после тъмно червена.
Супер, тези дни го дават да е слънчево.
deitona22
01-26-2018, 15:49
...
Нещо не ти се получава заграждането :D
Попитай оня за съвети.
Той ги умее тия неща :D
YoungBloodZ
01-26-2018, 15:53
Нещо не ти се получава заграждането :D
Попитай оня за съвети.
Той ги умее тия неща :D
Аз не заграждам, тя вече е оградена.
Това не трябва да те спира да си пробваш късмета, освен ако няма вероятност да си изядеш боя ;д. Те всички казват, че не са такива, ама жена не се слуша какво говори. Ще речеш, че тия, дето кръшкат и си зарязват приятелите заради друг, са от Марс ;д. Накратко - заграждай, куче! :D
anonymous908491
01-26-2018, 16:58
речник на овчаря
LoadRunner
01-26-2018, 18:15
те оградените са най-палави
anonymous990763
01-26-2018, 18:46
Това не трябва да те спира да си пробваш късмета, освен ако няма вероятност да си изядеш боя ;д. Те всички казват, че не са такива, ама жена не се слуша какво говори. Ще речеш, че тия, дето кръшкат и си зарязват приятелите заради друг, са от Марс ;д. Накратко - заграждай, куче! :D
Гледаш през много изкривена призма.
Гледаш през много изкривена призма.
Не е чак толкова изкривена.
anonymous990763
01-26-2018, 19:14
Не е чак толкова изкривена.
Искаш да кажеш, че не виждаш особено лошо да се задяваш с обвързани ли?
Да, не виждам даже нищо лошо. Вкрайна сметка, не си ти обвързаният. Ако въпросната връзка е достатъчно сериозна, просто ще те отсвирят.
Искаш да кажеш, че не виждаш особено лошо да се задяваш с обвързани ли?
Ама то наистина няма лошо да се задяваш с обвързани. :д Реално ти сам на себе си си длъжен да опиташ и нали да почукаш на въпросната врата, друг е въпроса дали ще ти отворят или ще изпратят някой да те бие.
Ахахахха светът е малък. Знаех, че учат в един университет, но не знаех, че са колеги. Тъкмо преди малко гледах снимки на братчеда и си мислех, че не сме се виждали отдавна и Р. ми пише "абе тука седим с братовчед ти, не знаех че сте роднини, нам си кво си". А няколко часа по-рано "Абе, Д., знаеш ли, че един съученик ти е съотборник?"
ПС: С всеки един от тези 4-ма момци не се бях виждала от доста време, с някои от повече, с други от по-малко. И точно днес се оказа, че двама по двама се познават. ;д
anonymous990763
01-26-2018, 19:22
Да, не виждам даже нищо лошо. Вкрайна сметка, не си ти обвързаният. Ако въпросната връзка е достатъчно сериозна, просто ще те отсвирят.
Именно. Какъв е смисълът да се занимаваш с подобен човек? В единият случай ще те отсвирят, а в другия ще предизвикаш рухването на връзка, която не е била особено стабилна и ще се окажеш залепен с човек, който не знае какво иска.
Именно. Какъв е смисълът да се занимаваш с подобен човек? В единият случай ще те отсвирят, а в другия ще предизвикаш рухването на връзка, която не е била особено стабилна и ще се окажеш залепен с човек, който не знае какво иска.
Ето това наричам аз изкривена призма ;д. Твърде много съобразяване, мислене за последствия и т.н. Животът е тук и сега, и човек трябва да следва желанията си.
Ама тва са рискове, където си ги преценяваш на момента и според човека, ситуацията и разположението на звездите. Като принцип е ок да го имаш, щом те държи далеч от неща, които не ти отърват, но абсолютно не е меродавен за всички и далеч не означава морал. + е доста по-добре да си пробвал и да не е станало, отколкото да не си пробвал обаче да се чудиш каквж щеше да е, ако.
А някой може ли случайно да ми препоръча упражнения за рамене? Днес докторката ми каза "има едни упражнения в интернет, ако ги правиш редовно и не ти мине, ела пак", но намирам прекалено много неща и не съм съвсем сигурна кое колко ефикасно е.
deitona22
01-26-2018, 19:45
Толкоз ли нема свободни женски и кочове,че да се стигне до задяване на такива дето са обвързани?
anonymous990763
01-26-2018, 19:46
Ето това наричам аз изкривена призма ;д. Твърде много съобразяване, мислене за последствия и т.н. Животът е тук и сега, и човек трябва да следва желанията си.
За всеки влак си има пътници.
Смисълът е, че по някаква причина го искаш. Рухването на нечия връзка не е твой проблем. Със същият успех можеш да кажеш, че жените, които се обличат предизвикателно са причина за рухването на връзки.
anonymous990763
01-26-2018, 19:52
Смисълът е, че по някаква причина го искаш. Рухването на нечия връзка не е твой проблем. Със същият успех можеш да кажеш, че жените, които се обличат предизвикателно са причина за рухването на връзки.
Донякъде имаш право.
Но би ли искал да се захванеш с някого, който толкова лесно се е отказал от връзка заради "по-подходящ"? Винаги ще се намери някой по-добър от теб, лесно ще бъдеш заменен при следващия случай.
Ако се намери по-добър от мен, даже ще й кажа да иде при него. Идиотско е да стоиш с някой, който не смяташ за най-добрият за теб.
istina777
01-26-2018, 20:05
Ако се намери по-добър от мен, даже ще й кажа да иде при него. Идиотско е да стоиш с някой, който не смяташ за най-добрият за теб.
Това е така, но много семейства в напреднала възраст биха се разделяли, след отминаването на чувствата. Няма идеални двойки.
Обаче всички тръгнахте в посока прекратяване на връзката, а може да е просто еднократен секс или паралелна връзка ;д.
dreamwalker
01-26-2018, 20:12
Обаче всички тръгнахте в посока прекратяване на връзката, а може да е просто еднократен секс или паралелна връзка ;д.
Пхахаха.
Това е така, но много семейства в напреднала възраст биха се разделяли, след отминаването на чувствата. Няма идеални двойки.
Ми, най-логично е като няма чувства по един или друг начин, да си идеш. По-добре ли ще ти е, ако жена ти стои при теб само заради децата примерно? Все съм смятала, че каквото и да имаш надградено в една връзка след 5-10-15-20 години, трябва да си с човека си и да оставаш до/с човека си, само ако го обичаш и другите неща да ги слагаш на по-заден план като причини за оставане.
dreamwalker
01-26-2018, 20:17
Някой да ми обясни какви са тези чувства, защото не искам да пускам нова тема, а ми стана интересно.
А някой може ли случайно да ми препоръча упражнения за рамене? Днес докторката ми каза "има едни упражнения в интернет, ако ги правиш редовно и не ти мине, ела пак", но намирам прекалено много неща и не съм съвсем сигурна кое колко ефикасно е.
Хайде помогнете на приятел, пипъл. Стига безсмислени разговори.
anonymous990763
01-26-2018, 20:20
Хайде помогнете на приятел, пипъл. Стига безсмислени разговори.
Намери си кой да те разстрива.
Или от тези, които си намерила, виж кое най-добре ти действа.
istina777
01-26-2018, 20:21
Ми, най-логично е като няма чувства по един или друг начин, да си идеш. По-добре ли ще ти е, ако жена ти стои при теб само заради децата примерно? Все съм смятала, че каквото и да имаш надградено в една връзка след 5-10-15-20 години, трябва да си с човека си и да оставаш до/с човека си, само ако го обичаш и другите неща да ги слагаш на по-заден план като причини за оставане.
Имам предвид, че след любовта в началото , може да остава уважението , доверието.
Толкоз ли нема свободни женски и кочове,че да се стигне до задяване на такива дето са обвързани?То има, но не е интересно!
Тия необвързаните (мъже и жени) са такива, защото никой не ги иска, ако още не си се сетил (вкл. и ти) :? !
През това време, обвързаните си изневеряват едни на други и...
https://www.youtube.com/watch?v=e1HrZAuIzKU
... всичко е точно!
Оптимистът
01-26-2018, 22:13
То има, но не е интересно!
Тия необвързаните (мъже и жени) са такива, защото никой не ги иска, ако още не си се сетил (вкл. и ти) :? !
През това време, обвързаните си изневеряват едни на други и...
https://www.youtube.com/watch?v=e1HrZAuIzKU
... всичко е точно!
Но като се заяждаш с хората, ти сееш негативизъм! :) А това е ненужно. Би било по-добре за теб и за всички останали, ако пишеш по-градивни постове! :)
Също така всеки човек минава през различни етапи в живота си и не винаги попада на точния човек. Това не означава, че е непривлекателен! :) И не всички обвързани двойки си изневеряват!
Аз се чувствам оптимистично! :)
SHPAIdURmeN
01-27-2018, 00:21
Перфектния завършек на коментара :D :D
Също така ми напомни за рекламите от този тип. :D :D
HollyGolightly
01-27-2018, 01:25
Как може да имам толкова прости познати??? Чак ме е срам.
Като чета последните 2 страници и ми става ясно защо повечето всяка седмица ревете от различни хора че са ви наранили. Разваляте връзки щото били паянтови, ама те са паянтови щото хората с които се задявате не са стока.
И какво значи да е просто секс? Как спите с някого, който си има приятел/приятелка/мъж/жена в къщи и не ви пречи? Мани отговорността, да, не сте отговорни да пазите чужда връзка ама това е пълна липса на себеуважение.
kompleksar
01-27-2018, 03:12
Как може да имам толкова прости познати??? Чак ме е срам.
Като чета последните 2 страници и ми става ясно защо повечето всяка седмица ревете от различни хора че са ви наранили. Разваляте връзки щото били паянтови, ама те са паянтови щото хората с които се задявате не са стока.
И какво значи да е просто секс? Как спите с някого, който си има приятел/приятелка/мъж/жена в къщи и не ви пречи? Мани отговорността, да, не сте отговорни да пазите чужда връзка ама това е пълна липса на себеуважение.
:razz: :razz:
Ебахти якото - появи се по нощите след бар, изостави си уискито, домъкна ми огромен иоколад, изцепи "фак, забравих до ти купя сок, щото си болна" и остана при мен. Ебахти якото! <3 Много ме израдва, сериозно. А аз се нервих, че ме ръчка да ходя на бар с неговите и че не дойде да ме види вчера цял ден докато умирам. Ебахти якото! <3
Смачква ме някаква нерационална или полурационална тревога. Не знам как да мина през туй и да се оправя. Блях.
01-27-2018, 08:31
Трябва да чистя, да излизам, да купя билети за кино, да ходя пак до ветеринаря. Поне има надежда този път да му помогнат наистина. Трябва и да уча... Ама нещо така привлекателно да ми изглежда леглото :D :D
Пс- не разбрах, защо си мислите, че съм обвързана :D И да бях, никой никого няма да бие, селско поведение е това. И трето, никой не пита някое готино момче или момиче като го види, дали е обвързано или не. Ако постепенно пламне искра между тях, се приключва връзката и се почва нова. Единствено не е позволено секс, целувки и тн. В крайна сметка, щом имаш чувства към друг, значи трябва да си с него. Ама не трябва да въртиш паралелно двама, че да провериш първо, дали няма в крайна сметка да паднеш от два стола накрая.
pandabear
01-27-2018, 10:51
От доста време се опитвам да пусна тема, в някой раздел, но не се получава. Затова ще помоля да не подминавате линкът по-долу, ако поне малко се интересувате какво се случва глобално с изчезващите видове животни. Няма да коментирам конкретния случай, тъй като не би ми стигнало времето да ви споделя колко е тъжно положението в България. Само ще кажа, че имам прекалено близък достъп до конкретния случай с Масуд и Терез и те не заслужават нещата, които им случват благодарение на малоумните ни "висшестоящи". Отнема по-малко от минутка, моля ви:
https://help.four-paws.org/bg-BG/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D 1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D1%8A%D0%B2%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5-%E2%80%93-%D0%BE%D1%82%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D1%83%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%B5%D0%BC-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%B0%D1%81
Fisherman
01-27-2018, 11:48
От доста време се опитвам да пусна тема, в някой раздел, но не се получава. Затова ще помоля да не подминавате линкът по-долу, ако поне малко се интересувате какво се случва глобално с изчезващите видове животни. Няма да коментирам конкретния случай, тъй като не би ми стигнало времето да ви споделя колко е тъжно положението в България. Само ще кажа, че имам прекалено близък достъп до конкретния случай с Масуд и Терез и те не заслужават нещата, които им случват благодарение на малоумните ни "висшестоящи". Отнема по-малко от минутка, моля ви:
https://help.four-paws.org/bg-BG/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D 1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D1%8A%D0%B2%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5-%E2%80%93-%D0%BE%D1%82%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D1%83%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%B5%D0%BC-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%B0%D1%81
откакто ги има хората само пречат
То не би трябвало да има изобщо такова нещо като "законен зоопарк", ама...
pandabear
01-27-2018, 12:54
^ това е малко отделна тема, която засяга нужда от място, на което да се отглеждат и обгрижват диви животни, неспособни да оцелеят в иначе попринцип естествената им среда на живот (често това се случва на животни с травма, животни поначало родени в такава среда и тн.). Дефеницията и примерът, които имат българите за зоопарк е много далеч от реалността. Тези тук, включително и уж "поддържания" в София откровено са си чисто и просто една пропаднала зоологическа градина. В нормалните държави нещата не стоят така. Площта, фауната, флората са съобразени и максимално се доближават до реалните нуджи на животинските видове. Колкото и да превъзхождаме по знания и умения, ветеринарните лекари в чужбина, тук нямаме нито достатъчната бройка екипи, нито достатъчната апаратура, за да се грижим за широка гама от видове, колкото и усилия да полагаме, нещата просто са изключително трудни. Масуд, Терез и Асен бяха на крачка да се доберат до всичко това, но пак заради дебелите гуши на онези подсъщества (които по ирония на съдбата са над нас) нещата се забавят. Те растат много бързо, започват да имат все повече нужди, които не може да им осигурим, а това ще доведе до задълбочаване проблема със здравословното им състояние (главно костно-апаратната система, а оттам и всички останали). Надявам се всичко да се нареди. Вярвам, че много хора ще ни подкрепят.
Ами за 2 часа и половина над 1000 човека звучи доста обнадеждаващо. Стискам палци да се случи по-скоро!
anonymous908491
01-27-2018, 13:39
три лъвчета, плод на кръвосмешение
////////////////////////////////////////////////////
тва доколкото знам си е напълно нормално при лъвовете
нали знаете кой е кмет на Разград и какъв е по професия
нали знаете любимата ви банкянска тиква как даде 20 милиона да си построят стадион на лудогорец, на който събират публика от не повече от 100 човека, а в зоопарка им хранят месоядните със сено от липса на средства
ама спокойно може да обвините комунистите
LoadRunner
01-27-2018, 15:38
Пс- не разбрах, защо си мислите, че съм обвързана.
Аз червена коса не видях, така че вече няма много значение обвързана ли си или не
YoungBloodZ
01-27-2018, 15:39
нали знаете любимата ви банкянска тиква как даде 20 милиона да си построят стадион на лудогорец, на който събират публика от не повече от 100 човека, а в зоопарка им хранят месоядните със сено от липса на средства
По бай Тошово време по-добре ли беше?
smilegirl12
01-27-2018, 15:48
Здравейте странници ;д
Но като се заяждаш с хората, ти сееш негативизъм! :) А това е ненужно. Би било по-добре за теб и за всички останали, ако пишеш по-градивни постове! :)
Аз се чувствам оптимистично! :)Доста преиграваш и още повече си личи че си фейк :? !
Също така всеки човек минава през различни етапи в живота си и не винаги попада на точния човек.Колко трае един такъв "етап"? Ако такъв етап продължава твърде дълго, не е ли редно да се позомисли човек?!
Това не означава, че е непривлекателен! :)Напротив - точно това означава!
Преди да ми четеш лекции, по-добре се представи кой си, фейкчо :D!
Fisherman
01-27-2018, 16:23
да
Fisherman
01-27-2018, 16:24
https://imgur.com/8l6jARy
Fisherman
01-27-2018, 16:29
http://www.lostbulgaria.com/pic/2119.jpg
Fisherman
01-27-2018, 16:29
завиждайте на изобилието алчни капиталисти
anonymous908491
01-27-2018, 18:18
http://socbg.com/2015/07/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D 0%BC%D0%B0-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D1%86%D0%B8.html
Fisherman
01-27-2018, 18:54
http://socbg.com/2015/07/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D 0%BC%D0%B0-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D1%86%D0%B8.html
за тва 1991-ва година няма хляб в магазините,защото социализма остави България,като след черна дупка
за тва Рейгън винаги се смее на СССР и разказва вицове,целия смят винаги се е смял на комунистите
и днес благодарение на играта CS:GO всички мразят руснаците
pandabear
01-27-2018, 19:53
оф, спрете да обсъждате
тъпите руснаци
тъпите гербери
и тъпите комунисти
...
дадохте ли по една лапа на Терез и Масуд?
помолете и приятелите ви да го направят : )
dreamwalker
01-27-2018, 19:56
Също така всеки човек минава през различни етапи в живота си и не винаги попада на точния човек. Това не означава, че е непривлекателен! :) И не всички обвързани двойки си изневеряват!
Намерих сестра ти: http://www.teenproblem.net/users/view/1225494.html
anonymous908491
01-27-2018, 20:02
за тва 1991-ва година няма хляб в магазините
аз не помня да не е имало хляб по магазините
и за разлика от теб по това време съм пазарувал
освен тия истории да ти ги е разказвал бъдещия ти мъж варненския циганин
но пък всеки знае, че на цигани не трябва да се вярва
dreamwalker
01-27-2018, 20:04
оф, спрете да обсъждате
тъпите руснаци
тъпите гербери
и тъпите комунисти
...
дадохте ли по една лапа на Терез и Масуд?
помолете и приятелите ви да го направят : )
Бих им дала и повече лапи, ако направят кампания за закриването на всички зоопаркове в страната.
Има предостатъчно нуждаещи се хора, а се отделят ресурси за внасянето на екзотични животни от чужбина, за които отгоре на всичкото не могат да се грижат.
YoungBloodZ
01-27-2018, 20:04
А вярно ли е, че портокали и банани е имало само по нова година?
dreamwalker
01-27-2018, 20:07
Зависи къде и за кого.
За по-равните сякаш е имало и през годината.
anonymous908491
01-27-2018, 20:12
имаше и салам кучешка радост, в който имаше повече месо и естествени съставки
отколкото в днешната луканка
YoungBloodZ
01-27-2018, 20:14
Трудно. Аз ям само домашна луканка. :D
Зависи къде и за кого.
За по-равните сякаш е имало и през годината.
Дефинирай по-равните?
dreamwalker
01-27-2018, 20:19
Дефинирай по-равните?
https://i.imgur.com/Xv5KOVx.jpg
https://chitanka.info/text/4626#textstart
anonymous908491
01-27-2018, 20:25
Трудно. Аз ям само домашна луканка. :D
ем, не всички имаме привилегията да сме от село
YoungBloodZ
01-27-2018, 20:28
ем, не всички имаме привилегията да сме от село
Как купуването на месо от доверени хора и правенето на луканки те прави човек от село? Не съм роден в село, но дори и да бях, пак щеше да е по-добре, отколкото да съм роден в най-голямата селяния и мръсотия а.к.а. Софията.
Fisherman
01-27-2018, 20:37
те комунистите са изтъкнати лъжци,не знам какво те кара да си мислиш,че си ял салам освен тяхната дума
Fisherman
01-27-2018, 20:38
не е имало хляб,елементарни продукти от необходимост,като тоалетна хартия,не е имало и бензин
с 2 думи комунизма остави България дупка
магистрали се строят по 40 години,като на Хемус Живков е направил само естакадите за да се покаже развитото социалистическо общество
за метрото да подхващам ли темата,че 90% от метрото е построено от 2007-ма досега
YoungBloodZ
01-27-2018, 20:40
не е имало хляб,елементарни продукти от необходимост,като тоалетна хартия,не е имало и бензин
с 2 думи комунизма остави България дупка
магистрали се строят по 40 години,като на Хемус Живков е направил само естакадите за да се покаже развитото социалистическо общество
за метрото да подхващам ли темата,че 90% от метрото е построено от 2007-ма досега
Доста често минавам по Хемус и мога спокойно да заявя, че това не е магистрала. Толкова разбит път просто не може да е магистрала.
dreamwalker
01-27-2018, 20:47
http://prikachi.com/images/66/9255066U.png
Викс, поствай линкчето на края на всеки пост. Исках да проверя колко души са станали и ми отне време да го намеря, а какво остава за човек, който сега влиза и се чуди за какви лапички говориш. ;д
Ето го:
https://help.four-paws.org/bg-BG/пътуването-на-лъвовете-–-отменено-нуждаем-се-от-вас
Оптимистът
01-27-2018, 20:54
Здравейте странници ;д
Здравей! :)
Доста преиграваш и още повече си личи че си фейк :? !
Колко трае един такъв "етап"? Ако такъв етап продължава твърде дълго, не е ли редно да се позомисли човек?!
Напротив - точно това означава!
Преди да ми четеш лекции, по-добре се представи кой си, фейкчо :D!
При всеки е строго индивидуално! :) Точно затова е интересен живота, никога не можеш да знаеш какъв маршрут ще ти зададе. От теб зависи как ще го приемеш! :)
Намерих сестра ти: http://www.teenproblem.net/users/view/1225494.html
Чудесно! Още позитивни потребители в този форум! :) Сякаш вече започна да се усеща разликата!
Аз се чувствам много оптимистично днес! :)
SHPAIdURmeN
01-27-2018, 21:00
^Внимавай от много позитивизъм да не се обринеш. :)
Оптимистът
01-27-2018, 21:05
^Внимавай от много позитивизъм да не се обринеш. :)
Приемам твоя съвет! Въпреки че медицината е напреднала, ще бъда по-внимателен занапред! :)
А вярно ли е, че портокали и банани е имало само по нова година?Вярно е!
Защо мислиш че Папугея тактично премълча този факт?
за метрото да подхващам ли темата,че 90% от метрото е построено от 2007-ма досегаФакт!
Fisherman
01-27-2018, 22:01
Доста често минавам по Хемус и мога спокойно да заявя, че това не е магистрала. Толкова разбит път просто не може да е магистрала.
това е защото не е ремонтирана откакто е строена,участъците отпреди 40 години не са пипани
Щото другите "магистрали" са ни чудесни... На Тракия около Пловдив даже тировете карат в лява лента, щото дясната е на коловози и трапове, а на Струма всеки втори завой е с обратен вираж по някаква необяснима причина и в мокро време излиташ от завоя. Да не говорим, че трябва да се обяви награда доживотна издръжка на този, който пръв в България направи равни с пътя снадки на мостовете и равни с пътя шахти.
Истината е, че софийската част на Хемус нямаше дори да се започне в днешно време. За последните 20години са открили около 20км от варненската част, където е равнина, та какво остава за виадукти и тунели... На Тракия също най-големите съоръжения си бяха готови и от Пловдив до Бургас бате ти Бойко се возеше в S-класата, а пред него я строяха, зад него падаше.
YoungBloodZ
01-28-2018, 07:47
Щото другите "магистрали" са ни чудесни...
Аз не казвам, че другите са чудесни, просто в случая говорим за Хемус.
това е защото не е ремонтирана откакто е строена,участъците отпреди 40 години не са пипани
Напротив, аз откакто се помня я ремонтират тая магистрала, ама така я ремонтират, че след един обикновен дъжд пак има нужда от ремонт... :D
Fisherman
01-28-2018, 08:12
Аз не казвам, че другите са чудесни, просто в случая говорим за Хемус.
Напротив, аз откакто се помня я ремонтират тая магистрала, ама така я ремонтират, че след един обикновен дъжд пак има нужда от ремонт... :D
има участъци от живково време аре и аз съм минавал от там
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26992122_1656148944465708_8820682955678800899_n.jp g?oh=51a4c7c10f5627edd5a0d1b6884d0e9c&oe=5ADF7839
:lol:
Няква къща до нас гори, пожара е обхванал и съседната, с която делят един покрив. Изключили са и тока на квартала даже... Евала на момчетата от пожарната и полицията, че са извадили всички наоколо, за да не пострада никой, и си вършат работата. Дано никой от тях ни пострада.
Два нощи подред спим заедно, а аз започвам да свиквам с това да е наоколо и ако утре реши да си ходи, пак ще рева. Понеже продължавам да съм болна, ест 101% съм направила ангина, и двамата с майка си са супер милички и невероятни с трупчето на гости. Нямав думи да опиша колко ми е невероятно, че се чувствам труп, а някой се опитва да се грижи за мен, тъпче ме с лекарства, проверява ми температурата и ми готви. Много е хубаво да знаеш, че на някого му дреме толкова много, за да се държи по тоя начин. Страшно мило ми става и да - определено съм адски благодарна за всичко.
pandabear
01-28-2018, 14:26
Чак сега го виждам това. Напълно противопоказно и незаконно е кръвосмешението брат-сестра, а в тази зоологическа градина са действали по този начин години наред. Вследствие, на което започва едно гъмжене от генетични проблеми, които се преодоляват с огромни усилия, средста и мъки. Въобще не ми пука, че този е учил в най-корумпирания университет, предлагащ специалността ватеринарна медицина. Това, че в дипломата му пише "доктор" не го прави такъв. Поредното доказателство, че с много пари и връзки всичко е възможно. А по случай последното ти изречение мога да ти споделя фактът, че около 70% от преподаващите там са дърти комунисти до мозъка на костите, които са свързани помежду си като свински черва. Нормално е оттам да излизат подобни "кадри" като тоя тъпунгер.
anonymous908491
01-28-2018, 16:31
А по случай последното ти изречение мога да ти споделя фактът, че около 70% от преподаващите там са дърти комунисти до мозъка на костите, които са свързани помежду си като свински черва. Нормално е оттам да излизат подобни "кадри" като тоя тъпунгер.
тоя тъпунгер не е комунист, за твое съжаление
тоя тъпунгер без проблем биха го приели да преподава при теб, щото е от правилната партия
а да плюеш по най-стария ветеринарен университет в България, когато учиш на много по-изостанало място, тва много ти приляга
pandabear
01-28-2018, 17:18
Слабо ме вълнува с какви политически убеждения е, аз просто ти изложих фактите, откъде е тръгнал. Това не е плюване. ФВМ към Трайкийския е основан през 1996г. ФВМ в София към СУ през 1923, премества се в ЛТУ през 1994г. Малко ти е грешна информацията. Плюс това и моя факултет е много зле в доста отношения, които съм обсъждала точно в този форум с разни хора. Слава богу са неща, които са поправими (техниха, база и тн.) Уви, колежките, които всяка година се местят от Тракийския при нас се оплакват от много по-сериозни неща. Ще те оставя да се досетиш сам какви са те :)
01-28-2018, 17:54
Прекалено съм сериозна днес.
Искам да свършва вече сесията.
И трябва да отслабна малко.
YoungBloodZ
01-28-2018, 17:56
Остави ние да преценим това. (Още чакам снимка на лс) :D
Прекалено съм сериозна днес.
Искам да свършва вече сесията.
според мен си много добре в момента
иначе съм уморен след последните 11 дни
но когато хората са щастливи от това което правя знам че си струва
anonymous908491
01-28-2018, 18:00
ФВМ към Трайкийския е основан през 1996г. ФВМ в София към СУ през 1923, премества се в ЛТУ през 1994г. Малко ти е грешна информацията.
през 96-та правят тва недоразумение тракийски университет като събират една камара неща, които нямат нищо общо с медицина, но ги добавят към най-стария ветеринарен университет/ВИЗВМ/ и май беше единствения в България
информацията ми си е много точна, преди 20 години не е имало ветеринар завършил в София, след това в горския университет са решили да се възползват, даже гледам, че само в горските им дисциплини има доценти и професори, във ветеринарната има някъв асистент, ама за по-престижно са го направили главен, вероятно за да ръководи други асистенти
оплакванията на колежките ти няма да ги коментирам
на всеки му е ясно, че нямаш ли акъл, ще се издържаш с гъз, ама като никой не ти иска гъзът, решаваш да се оплачеш
Още чакам снимка на лс
по цици, нали
deitona22
01-28-2018, 18:03
Стига си заграждал женското бре!
Има вече ограда около нея.
YoungBloodZ
01-28-2018, 18:05
по цици, нали
Не е задължително, но е желателно.
deitona22
01-28-2018, 18:06
Не е задължително, но е желателно.
Чикиджия.
YoungBloodZ
01-28-2018, 18:06
Стига си заграждал женското бре!
Има вече ограда около нея.
С двойна ограда има по-голяма сигурност.
01-28-2018, 18:13
според мен си много добре в момента
иначе съм уморен след последните 11 дни
но когато хората са щастливи от това което правя знам че си струва
От Сащ съм напълняла със 7 кг и още не съм ги свалила, не съм особено удовлетворена. Иначе не мога да каза и, че съм дебела де. Мерси все пак.
Чакам още снимки, интересни са за разглеждане.
А всичките ти усилия си струват, не заради щастието и радостта на околните, а заради това, че на теб ти носи наслада.
Пс- ще ти пиша тия дни, ама не мога да насмогна особено.
От Сащ съм напълняла със 7 кг и още не съм ги свалила, не съм особено удовлетворена. Иначе не мога да каза и, че съм дебела де. Мерси все пак.
Чакам още снимки, интересни са за разглеждане.
А всичките ти усилия си струват, не заради щастието и радостта на околните, а заради това, че на теб ти носи наслада.
Пс- ще ти пиша тия дни, ама не мога да насмогна особено.
може да ползваме старата поща
ще ти пратя още снимки към 50 броя някъде
пп
страхотна си в момента
01-28-2018, 18:17
Не си единственият, който чака снимки на лс, ама ще си почакате :D :D :D
YoungBloodZ
01-28-2018, 18:22
Чикиджия.
Не бе, аз за да потвърдя, че не е фейк.
YoungBloodZ
01-28-2018, 18:22
Не си единственият, който чака снимки на лс, ама ще си почакате :D :D :D
Е колко още?
deitona22
01-28-2018, 18:41
Не бе, аз за да потвърдя, че не е фейк.
Не,не си чикиджия.
Само си изнасилваш ръката.
pandabear
01-28-2018, 19:52
даже гледам, че само в горските им дисциплини има доценти и професори, във ветеринарната има някъв асистент, ама за по-престижно са го направили главен, вероятно за да ръководи други асистенти
оплакванията на колежките ти няма да ги коментирам
на всеки му е ясно, че нямаш ли акъл, ще се издържаш с гъз, ама като никой не ти иска гъзът, решаваш да се оплачеш
ох, това е пълна глупост в най-важните ми дисциплини: Анатомия, Патоанатомия, Топографска анатомия, Вътрешни болести, Анестезиология, Рентгенология, Фармакология, Акушерство, Хирургия преподават основно професори.
а пък колежките, точно защото са отказвали да си подадат дупето там са били късани на изпити.
ама не ми се води диалог повече на тази тема, нещата тръгнаха от съвсем различно нещо, така че е по-добре да прекратим излишния спам :)
/чувствам се уморена, но иначе добре.
тегля някакво филмче, правя си едно ментово чайче и лягам да си чилвам : )
Повече от добре. Изпитите ги чупя, утре ще пробвам една схема за докарване на лев(даже по легален начин), все по-яки компании си събирам, мацката е топ и като цяло нещата вървят нагоре. Малко времето ми е кът, ама ще имам време да почивам, когато отгоре пише "Тук почива...".
crazyfenka
01-28-2018, 21:27
Чувствам се доста уморена тези дни , нещо ми писна от всички около мен а това не е нормално..дано всичко се нареди..
YoungBloodZ
01-29-2018, 05:12
утре ще пробвам една схема за докарване на лев
Вкарай ме и мен?
smilegirl12
01-29-2018, 07:32
Вкарай ме и мен? йонги как си бе?
pandabear
01-29-2018, 07:42
споделям тази наслада за ушите и тъга за очите с вас
https://www.youtube.com/watch?v=2DLnhdnSUVs
Фак, ве. Още се чувствам като боклук в устата с тая ангина... Днес отивам за антибиотици, ако е още за такова, ми не за инжекции, щот бая време мина от както се смарангясах... Заради тва, че имам вкус на умрели кученца не мога и да си целуна човека. И само търся нещо по-мекичко и охладено за ядене, ча да мога да го преглътна. Ест, даже цигарите не ми вървят.
Снощи хвръкна още един нокът и работата е доста на зле като гледам колко е изтънял и почервенял. Два стйнаха за изграждане като ида, ако под гела няма друго счупено.
Имам си огромна тава с бисквитена торта и купа с плодове, ест трябва да ги деля, но все пак... Особено тортата мо е много приятна в момента - мекичко и охладено. <3 Кеф. Днес като ходя даже ще трябва да му занеса, че съм обещала.
YoungBloodZ
01-29-2018, 08:07
йонги как си бе?
Тежко болен. За последните 15 часа няколко пъти щях да си отида от тоя свят.
smilegirl12
01-29-2018, 08:10
Тежко болен. За последните 15 часа няколко пъти щях да си отида от тоя свят.
Aуу грипа.. Как върви иначе не сме си писали скоро
anonymous908491
01-29-2018, 09:24
ох, това е пълна глупост в най-важните ми дисциплини: Анатомия, Патоанатомия, Топографска анатомия, Вътрешни болести, Анестезиология, Рентгенология, Фармакология, Акушерство, Хирургия преподават основно професори.
а пък колежките, точно защото са отказвали да си подадат дупето там са били късани на изпити.
ми аз чета официалния ви сайт, шеф на ветеринарния факулет или квото там се водите е точно главен асистент и нищо повече
продължаваш да пишеш глупости за тия твои колежки
един човек, ако има знания, никой няма да го кара да се надупи, та е ясно кви тъпи маймуни са тия твои колежки и нищо чудно при теб да се плаща по-малко, та са решили да спестят пари от изпитите
pandabear
01-29-2018, 09:38
ми аз чета официалния ви сайт, шеф на ветеринарния факулет или квото там се водите е точно главен асистент и нищо повече
продължаваш да пишеш глупости за тия твои колежки
един човек, ако има знания, никой няма да го кара да се надупи, та е ясно кви тъпи маймуни са тия твои колежки и нищо чудно при теб да се плаща по-малко, та са решили да спестят пари от изпитите
четеш от грешно място или неактуална информация значи.
за другото – много си зле.
01-29-2018, 11:47
Изключително мотивирана
Не знам откъде да започна, как да си опиша емоциите
Имам поредната 6-тица, която ме мотивира да се стегна, да не се лигавя и да взема това, което ми се полага
Дадох си сметка, че съм минала през невероятни пречки, но нещата се нареждат- визи, пътувания, пари, живот, разбирателство
Какво повече да искам
Изключително щастливааааааааа съм
LoadRunner
01-29-2018, 12:00
Изключително мотивирана
Не знам откъде да започна, как да си опиша емоциите
пари
Какво повече да искам
Изключително щастливааааааааа съм
осъзнаваш ли че призова грозния?
Ей, тва и на нашите вече вяра нямам, ей! С половин час ме излъгаха за личната, хубоу нали, че съм на един сапун от кабинета, та не е проблем чак и ще ида след 15-20 мин. Тцтцтц...
01-29-2018, 12:18
осъзнаваш ли че призова грозния?
Гледам оставил си само парите, ми сам сама си ги изкарвам, тъй че не виждам с какво да се заяде
Пък и като си пиша коментарите гледам мен да си ме удовлетворяват, не ме интересува кой какво ще си помисли
А и да се заяде или няма да го отразя, или ще го изям с парцалите :Д
YoungBloodZ
01-29-2018, 15:03
Гледам оставил си само парите, ми сам сама си ги изкарвам, тъй че не виждам с какво да се заяде
Пък и като си пиша коментарите гледам мен да си ме удовлетворяват, не ме интересува кой какво ще си помисли
А и да се заяде или няма да го отразя, или ще го изям с парцалите :Д
Грозния би казал: "А как си ги изкарваш, мила?" :D
deitona22
01-29-2018, 15:05
Вкарай ме и мен?
Пууу,ти па насекъде искаш да влезеш.
pandabear
01-29-2018, 15:28
Грозния би казал: "А как си ги изкарваш, мила?" :D
a правилният отговор на този въпрос е: "намерих си богат чичко, разбира се."
01-29-2018, 15:28