PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46

Necrologist
08-26-2018, 16:52
когато само се занимавам с идиоти вместо да си прекарвам добре през уикенда се чувствам така

Кога ще ми нарисуваш някои от твоите красиви кученца?

anonymous1043668
08-26-2018, 17:37
Кога ще ми нарисуваш някои от твоите красиви кученца?

Давай 10лв и почвам :D

NomNomNom
08-26-2018, 17:58
ако не се пречукам на млада възраст, ще имам какво да разказвам на по-стара.

ах, едно заключение в последния месец.

не родителите ми са ме "осакатили". сблъсъка с останалите хора ме повреди. На около 7-8г възраст.
До към преди 3г. , като се откъснах от всичко.
Чак сега се чувствам излекувана.
Всичката ми несигурсност е било чуждата несигурност. Срамът - чуждия срам. Страховете- чуждите. Необичането и неприемането - чужди пак.

В общество, дето всеки се чувства малоценен и непълноценен, как да имаш сили и надежда.

всеки греши.
няма нужда да се извиняваш.
трябва да се научиш да приемаш и разбираш, прошката и разкаянието не работят в дългосрочен план. а ако не ти харесва, махай се, имаш пълното право.

а най-големият родителски "грях " не е шляпането, бедността, развода, гурбета, контрола или свободията;
а това да не вярваш в детето си и да му кажеш - ти няма да се справиш

Юнгинген
08-26-2018, 21:21
На човек му се ще преди всичко да е болен, за да си представя цяра, ала такъв няма, нито за него, нито за срама му. Още повече му се ще и някой да го държи болен, за да се гневи и да си яде месата на спокоен ум. Ако си във възможността да знаеш по-добре, реципрочно, вината, от това да не искаш, нараства. Затова и без Бог разкаянието се изпълнява в модерния човек, защото той не е дете на митологии и легенди, но фитил и искра, сам над себе си. Може би това е прекурсор към Бог, но не в детска наивност и боязън, а в страданието.

HollyGolightly
08-27-2018, 02:23
Приятен ден беше днес. Чувствам се като майката на тази група, раздавам им дезинфектанти кърпички, лишавам се от алкохол, за да ги возя наляво надясно. В компанията ми от близки приятели, винаги аз съм най-малката, та определено това днес беше различно.

YoungBloodZ
08-27-2018, 05:41
Приятен ден беше днес. Чувствам се като майката на тази група, раздавам им дезинфектанти кърпички, лишавам се от алкохол, за да ги возя наляво надясно. В компанията ми от близки приятели, винаги аз съм най-малката, та определено това днес беше различно.

Мамо, купи ми сладолед?

HollyGolightly
08-27-2018, 10:27
Мамо, купи ми сладолед?

Сладолед не ама вода…

anonymous1043668
08-27-2018, 10:51
Holly: Ще ти дам всичко, което поискаш.
YoungBlood: Може ли сладолед?
Holly: НЕ
:lol: :D

LoveSofia
08-27-2018, 11:39
Holly: Ще ти дам всичко, което поискаш.
YoungBlood: Може ли сладолед?
Holly: НЕ
:lol: :D

:razz: :razz:

HollyGolightly
08-27-2018, 13:01
Holly е достатъчно голяма, за да знае какво е полезно и какво не.
Освен това Холи не обича сладолед
Честит Понеделник на всички!

tori
08-27-2018, 13:08
Еха, някой ми е цитирал плоските шеги с подписа си... Чувствам се като рок-звиздъ! <3

YoungBloodZ
08-27-2018, 13:29
Holly е достатъчно голяма, за да знае какво е полезно и какво не.
Освен това Холи не обича сладолед
Честит Понеделник на всички!

Холи може да не обича следолед.
Но другите обичат!

Еха, някой ми е цитирал плоските шеги с подписа си... Чувствам се като рок-звиздъ! <3

:smt075

HollyGolightly
08-27-2018, 13:34
Холи може да не обича следолед.
Но другите обичат!
Ако Холи не обича нещо, никой не го яде!

AnarchyBoy
08-27-2018, 16:46
https://www.youtube.com/watch?v=I6HeqmNoAFE
И кво става ся?
Аз влюбен до уши, а тя все още не разбира.. Да си имам късмета... Все ще се хвана на хорото с некоа заухава с половинка. :)
Изтерясвам...
И с всичко останало, което се случи.. Не мога да спя спокойно... търся нежност и спокойствие..
Не съм вярвал, че толкова много и толкова силно... толкова искрено искам просто да я хвана за ръка. :)
Честно казано съм в екезестинциална криза и то голяма.
"Date a girl who stops mid sentence to tell you there is a dog nerby" <3
От друга гледна точка, благодарен съм за някои неща.
Взех си да чета
Поставих си нови цели.
И съм горд от себе си и зрелите реакции и решения, които вземам.

Пух.

tori
08-27-2018, 18:22
Теееееййййй... Начи, чистих преди три часа, после ядохме поръчана от заведение храна и пак стана за чистене кухнята, така че отново почистих. How is that even possible?! За протокола - дори ядохме от пластмасови кутии, върху подноси... Кво, по дяволите?! :ддд Вкъщи сме четирима, а чистим с майка ми по-малко от тук.
Хубаво е да сме сами тук, определено.
Имаме план за феста, което звучи еднакво зле и ужасно, колкото си е и по принцип. :ддд Все пак, ще идем тримата, което си е предпоставка да се избият, откъдето и да го погледнеш. F*** me, с кой акъл се съгласих?! Все тая, 112 ще работят тогава, мисля? Надявам се? А и имам опит в спасяването на същества, които се водят хора, пък не са.
Хубаво е така изпокрити на хладничко. <3 Обмислям да си трия грима и да се къпя след малко.

Niakoitam
08-28-2018, 06:50
https://www.youtube.com/watch?v=I6HeqmNoAFE
И кво става ся?
Аз влюбен до уши, а тя все още не разбира.. Да си имам късмета... Все ще се хвана на хорото с некоа заухава с половинка. :)
Изтерясвам...
И с всичко останало, което се случи.. Не мога да спя спокойно... търся нежност и спокойствие..
Не съм вярвал, че толкова много и толкова силно... толкова искрено искам просто да я хвана за ръка. :)
Честно казано съм в екезестинциална криза и то голяма.
"Date a girl who stops mid sentence to tell you there is a dog nerby" <3
От друга гледна точка, благодарен съм за някои неща.
Взех си да чета
Поставих си нови цели.
И съм горд от себе си и зрелите реакции и решения, които вземам.

Пух.

Точно ти ли пък, такъв преуспял сексибой, реши да тичаш по някаква си сервитьорка и то отгоре на това пък и с гадже? Спокойно де...и без това следващата перфектна вече чука на вратата ти. :)

paradosou
08-28-2018, 07:10
Точно ти ли пък, такъв преуспял сексибой, реши да тичаш по някаква си сервитьорка и то отгоре на това пък и с гадже? Спокойно де...и без това следващата перфектна вече чука на вратата ти. :)
Защо се заяждаш? Преди не си спомням да си проявявал такъв навик... Напоследък влизам от време на време {съвсем скоро пак ще изчезна в полза на себе си xD} и засичам, че си търсиш повод за дракане. Вярно е, че и някои други го правят с теб, също съвсем непредизвикано, ама докога смятате да я карате така и докъде мислиш ще стигнете?

*Анархи, "Пух" предполагам няма общо с Мечо Пух? Или...? xD И всъщност е доста вероятно момичето да не е чак толкова спящо..., ама да не бъда зла ~ съвсем възможно е да разполагаш с всички шансове.

paradosou
08-28-2018, 07:17
По темата: заета, но явно не чак толкова, щом успях да вляза тук.
Прекарахме уикенда на плажа и си палнахме огън, който по едно време стана дооста стабилен - естествено с любезното ми съдействие. Страхотническо. :) Някак като бяхме навън, въпреки че проспах изгрева, усетих раждането на деня и изобщо изпитах усещането да си част от някакъв естествен цикъл - приливи и отливи, ден и нощ, изкачването на луната все по-високо... баналните неща, за които разни псевдо(фейсбук)поети пишат с по една дума на ред xD.
Имам доста привличащи вниманието неща за четене, а и ми се рисува...))

Niakoitam
08-28-2018, 07:37
Изказвам си позицията просто. :)
Той сам се изкарва някакъв перфектен пич във форума и сам казва, че през няколко месеца намира новата супер дупер перфектна. :)

AnarchyBoy
08-28-2018, 07:46

Чакай, чакай..
Уат?
Ти нямаш ли по-важни неща да правиш като да се опитваш да се предпазваш от пеперудена кожа и гъбички at all cost?
Да ти кажа не знам дали следващата перфектна ми чука на вратата.
Знам само, че не мога да функционирам нормално, щото от сутрин до вечер не спирам да мисля за нея. :)

Това с мен са го правили до тук 2 жени. Най-голямата ми любов (so far) и тази мацка. :)
Всички други са били просто някъв background шум. Not a big deal, although I must admit i've said they are.

И определено не тичам. Всъщност нищо не правя, щото нямам моралното право да го правя. Нито ги чакам да се разделят (тва може да не се случи никога) нито се опитвам да ги разделя.
Im just dealing with my inner demons and thats it.
Because when you trully care for someone you do your best so they can be happy, no matter what!

*Анархи, "Пух" предполагам няма общо с Мечо Пух? Или...? xD И всъщност е доста вероятно момичето да не е чак толкова спящо..., ама да не бъда зла ~ съвсем възможно е да разполагаш с всички шансове.

Трябваше да е "тюх", но телефонът ми е решил, че мечо пух е по-важен. I guess. 8-)

https://www.youtube.com/watch?v=BVomQtrtMTM

paradosou
08-28-2018, 07:47
Всички тук знаят, че не е перфектен, ама няма смисъл да се живее в миналото, хората не са статични... И не мисля, че се изкарва. Нямам представа дали спекулациите покрай него са верни, не ме и интересува, ама това, което виждам още от края на миналата година като отварях да ви навестя, е че просто е доволен, работи, изкарва си и има някакъв социален кръг сякаш. Не съм видяла през няколко месеца да е влюбен. Това беше актуално отдавна.
Не съм му адвокат, нямаме даже повърхностни допирни точки, какво остава за друго, ама... :)

В каквито и думи да го облечеш и колкото и да изкарваш че е обикновено изказване на позиция, със съвсем невъоражено око се вижда, че търсиш да го закопаеш.

AnarchyBoy
08-28-2018, 07:55
Paradosou ми адвокатства.
https://i.pinimg.com/originals/26/90/10/2690102e5c6d21ae637ad773f745d0bb.gif

Niakoitam
08-28-2018, 08:05
Чакай, чакай..
Уат?
Ти нямаш ли по-важни неща да правиш като да се опитваш да се предпазваш от пеперудена кожа и гъбички at all cost?
Да ти кажа не знам дали следващата перфектна ми чука на вратата.
Знам само, че не мога да функционирам нормално, щото от сутрин до вечер не спирам да мисля за нея. :)

Това с мен са го правили до тук 2 жени. Най-голямата ми любов (so far) и тази мацка. :)
Всички други са били просто някъв background шум. Not a big deal, although I must admit i've said they are.

И определено не тичам. Всъщност нищо не правя, щото нямам моралното право да го правя. Нито ги чакам да се разделят (тва може да не се случи никога) нито се опитвам да ги разделя.
Im just dealing with my inner demons and thats it.
Because when you trully care for someone you do your best so they can be happy, no matter what!

Трябваше да е "тюх", но телефонът ми е решил, че мечо пух е по-важен. I guess. 8-)

https://www.youtube.com/watch?v=BVomQtrtMTM

Наистина спирам да се "заяждам", защото като цяло не е моя работа, но далеч не са само две. За справка...върни се назад в хисторито си. Двете най-перфектни са само в последните няколко месеца. А преди тях има още също толкова много перфектни.

А защо се заяждам ли Парадосу? Може би просто съм в такъв период, може би наскоро и Анархи ме разочарова проявявайки се като пълен ръб за да угоди на някой си, а може би и просто, защото като напишеш нещо в тази тема си го складират някъде и бързат да ти го набият...в лицето в най-подходящия момент...

AnarchyBoy
08-28-2018, 08:09
Пефектни за тогавашния момент, life changing - не.
А в момента говоря за човек, който те кара да преживяваш емоции, които не са ти присъщи.

Да угодя на някой ? ;д
Пич.. ти си възрастен мъж, който не си мие зъбите и не се къпе като се прибере от работа.. (Когато има такава)
Какво очакваш? Има някъв нищожен потенциал в теб и ти го убиваш и ме е яд, че го пропиляваш така.
О и последно, аз не угаждам на никой, мкей?

Niakoitam
08-28-2018, 08:11
Добре. Щом казваш. За информация аз по няколко години не се и бръсна и даже ноктите не режа.И не ми се прави, защото знам разбрах заради кой ми скочи най-много.

AnarchyBoy
08-28-2018, 08:15
https://media.giphy.com/media/BwvXHuoU9rbS8/giphy.gif

Докато търсех гифчето имаше такива с половинки във ваната.. и си те представих.. ;д смисъл извинявай :lol:
Но си представих как няква мацка ти казва айде да се изкъпем заедно във ваната и ти си like...
"Аа не не, пеперудена кожа... няма как да стане"
И й отказваш.. :lol:

Niakoitam
08-28-2018, 08:38
Ти с твоите само до къпане ли го докарваш? И после Чао, сори бейби, но съм вече изкъпана.
Пък и къде вана при мен. Това си е лукс, с който само избраните разполагат.

AnarchyBoy
08-28-2018, 08:46
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/40276505_311193012966153_4619419485000957952_n.jpg ?_nc_cat=0&oh=e54c68a99ee6b1c9e29b11c55f07119a&oe=5BF80B2C
Okay then.

tori
08-28-2018, 09:12
Анарчи, знам, че си влюбен в мен ама соре, бро - мъжа ми е по-готян. :( Ти си ми само във френдзоната.

AnarchyBoy
08-28-2018, 09:17
Анарчи, знам, че си влюбен в мен ама соре, бро - мъжа ми е по-готян. :( Ти си ми само във френдзоната.

:lol:

deitona22
08-28-2018, 10:09
https://media.giphy.com/media/BwvXHuoU9rbS8/giphy.gif

Но си представих как няква мацка ти казва айде да се изкъпем заедно във ваната и ти си like...
"Аа не не, пеперудена кожа... няма как да стане"
И й отказваш.. :lol:
:D :D :D :D :D хахахахаххаха
Тва беше добро :D :D :D

Но можеше друго да ползваш,не пеперудена кожа,че баш това не е много хубаво да се ползва за ебавка.

tori
08-28-2018, 10:16
Дейтончо, те и гъбичките пак не са забавни, щото са също страдание. Сиреч което и да използваш в подобна типично черна ебавка, си е еднакъв бътхърт.

deitona22
08-28-2018, 10:26
Дейтончо, те и гъбичките пак не са забавни, щото са също страдание. Сиреч което и да използваш в подобна типично черна ебавка, си е еднакъв бътхърт.
Е да,ама тва е по-гадно.
Черния ,е толкоз черен,че ходи да събира памук,ама все пак :D

AnarchyBoy
08-28-2018, 12:16
Идвам само да кажа колко съм си доволен от зъболекарката, she is the best!

HollyGolightly
08-28-2018, 12:27
12 часа сън му ударих. Не помня кога последно съм спала толкова много, чувствам се като нов човек. От гласът ми все още няма и помен де, но и това ще дойде. Важното е до петък вече да не изглеждам като парцал, че няма да ме пуснат на самолета. Нямам търпение този уикенд да дойде. Почти 4 дни прекарани с нея в обикаляне по музеи, шопинг и bar crawling 8-)

EDIT
SMS: Love you in sickness and in health, but get well soon

https://media.giphy.com/media/82PgcvLRXq4ms/giphy.gif

anonymous1043668
08-28-2018, 12:30
Днеска цял ден си стоях вкъщи и слушах хеви метъл.Телефона ми едва не умря от шума и аз щях да получа сърдечен удар...

tori
08-28-2018, 14:22
Тъй, на кафето току-що си говорихме за едно място, което ме накара да се сетя за гадории и изобщо за гадна част от живота ми. Замислих се, че макар да не съм била там, няма изобщо да ми е приятно да отида, защото ще ми носи това кофти/лошо/гадно настроение, което ми донесе днес. И да - изобщо не ми звучи като добра идея даже...
Иначе кафето си беше готино, де. :дд
След снощното чистене чистих пак без време, щото той е идиот и оставил пепелник в леглото, който съборих върху чаршафите в тъмното, докато опитвах да стигна до мястото си... Кой, по дяволите, ще се сети да сътвори тая глупост, ако не хамавичкото ми говедце?! Изобщо, де - що ли му викам говедо, а?! Гламавичко и хамави.ко ама заради акъла не съм го вземала. :дд Всъщност, точно той му е сред силните части, но не ми се навлиза в подробности.
Имам още толкова да оправям тук, а ме мързи и нямам вътък + ми е адска жега и адски не ми се живее на тези температури. Тая сутрин така готино беше, направо се бях завила с чаршаф, смятай колко добре ми е било. После пак стана ебах таа жега, където не се живее въобще.
И, бтв, когато изхвърлях боклука, направо се ужасих от нас и количеството пластмаса, което изхвърляме за толкова малко време.

Niakoitam
08-29-2018, 09:18
Така. Да опитам пак пък дано един ден да не съжалявам.

Сам вкъщи. С възможност да си правя каквото си ща.
Някога си мечтаех за тези моменти,но сега....ми е някакво гадно,самотно изолирано.
Преди време тя се появи в живота ми. Точно,когато имах най-много нужда от човек като нея в живота си. Влезе с гръм и трясък без въобще да се интересува искам или не искам. За един кратък период ме направи сякаш малко по-добър човек. Ходех си и се усмихвах без причина като лудите.Дойде ми желанието за много нещата и апатията ме поотпусна.Мислех си,че е различна. Наистина и повярвах въпреки,че едно гласче в мен казваше,че нещо не е наред и на мен не могат да ми се случват такива хубави неща,но все пак...Почти с подобна скорост започна да се отдръпва и изгради някаква стена. Точно,когато ми беше даже още по-нужна от в началото. А уж от нея се били плашели мъжете. Чувствах се като в абстиненция. Сякаш някой ми беше спрял накакъв наркотик.Не че нямах някакво такова очакване де.Но сякаш свикнах. Вече сякаш изобщо не усещам тези емоции,които изпитвах. Насила хубост не става.Явно се оказа същата като всички преди нея. А изглеждаше страшно силна,борбена и страшно различно.

А нея. Изпитвам страх да не я изплаша по някакъв начин. Много ми е приятно да усещам присъствието и. Изглежда ми страшно готин човек. Но....ме е страх да не се привържа отново наистина силно и нещата отпреди това и отпреди това и отпреди това отново да се повторят. А предпоставките са дори още по-големи....

tori
08-29-2018, 14:50
Е, не! Ако не разбия вече нещо от бяс, няма да го изтърпя тва. Всеки път едно и също, взема да ми втръсва вече.

Wednesday666
08-29-2018, 18:26
Добре. Щом казваш. За информация аз по няколко години не се и бръсна и даже ноктите не режа.И не ми се прави, защото знам разбрах заради кой ми скочи най-много.

Айде не започвай пак.
Не ми се четат повече идиотщини от 1001 нощ.
И не ме намесвай. И ся, щот ше кажеш, че света не се върти около мен, спести си го, окей?
Окей.

Иначе, ако досега при военните не съм псувала, ся при полицайте ще псувам.
И то много.
Неразборията им е жестока. Не знам кой им е дал тази безумна идея по 13 часа лекции.
ВСЕКИ ден.
Ноуп, I don't think so.

Niakoitam
08-29-2018, 19:06
Да съм споменавал никове? Защо сама се нахендряш не мога да разбера? Както и да е. И без това вече не съм ти приятен и няма какво да си кажем с теб.
Само гледай Грозния пак да не те подкара,че отново се включваш от нищото с цитат на мой коментар. :D

HollyGolightly
08-29-2018, 19:36
Обожавам някой като е на диета да държи всички около него да са наясно с хранителният му режим, а ако успее да зариби и няколко човека да страдат с него на неадекватният му режим, още по-добре. Интересно след седмица-две като се предаде и качи двойно пак ли ще иска всички да знаят коли е безполезна диетата. Аман от attention whore-щина.
Още 2 дни!!! Днес трябва да си събера багажа и да се настроя да избутам утре някак. Петък си тръгвам рано от работа и се връщам чак понеделник посреднощ

anonymous1043668
08-29-2018, 20:32
Обожавам някой като е на диета да държи всички около него да са наясно с хранителният му режим, а ако успее да зариби и няколко човека да страдат с него на неадекватният му режим, още по-добре. Интересно след седмица-две като се предаде и качи двойно пак ли ще иска всички да знаят коли е безполезна диетата. Аман от attention whore-щина

Нали!? Миналата година секвартиранктата ми беше започнала диета да отслабне и две седмици слушах диетата та диетата!
Наду главите на всички в апартамента и накрая след две седмици пукахме торта посреднощ двете 8-) :lol:

Грозния
08-30-2018, 08:15
Пефектни за тогавашния момент, life changing - не.
А в момента говоря за човек, който те кара да преживяваш емоции, които не са ти присъщи. Имал Анархито пари, ебал к0ври - това е животът.

Ти с твоите само до къпане ли го докарваш? И после Чао, сори бейби, но съм вече изкъпана.Още малко ще излезе, че Анархито с къпане ги сваля - вместо на заведение ги кани на баня :D . Сигурно там по-лесно и по-бързо им го слага.

Пък и къде вана при мен. Това си е лукс, с който само избраните разполагат.Ваната не е лукс, а гнусотия.

Анарчи, знам, че си влюбен в мен ...На първо място той е влюбен в себе си :? .

AnarchyBoy
08-30-2018, 08:46
Имал Анархито пари, ебал к0ври - това е животът.
Йеп, що яд ли те е?

Още малко ще излезе, че Анархито с къпане ги сваля - вместо на заведение ги кани на баня :D . Сигурно там по-лесно и по-бързо им го слага.
Ся последно с парите на баня ли ги водя или на заведение?

Ваната не е лукс, а гнусотия.
True, но ако се поддържа си е окей, once in a while.

На първо място той е влюбен в себе си :? .
Ofcourse. Няма как да очакваш да обичаш друго живо същество успешно, ако не можеш да обикнеш себе си.

tori
08-30-2018, 09:11
Е, то кое и е гнусното на ваната? Ние вкъщи си чистим банята, не знам по другите села как е.

HollyGolightly
08-30-2018, 10:14
Ваната е както си я направиш. Разбира се, че ако просто напълниш ваната и се кльопнеш в нея както си бил цял ден на работа и къде ли още не е гнусно, щото лежиш във водата с която си се измил. Нормалните хора обаче първо се къпят и после си пълнят вана и я ползват за релакс. Това разбира се е за хора, които обичат водата, не за тези дето ги е страх от нея.

Багажа ми е готов, само да избутам днес, понеже се очертава дълъг ден, и утре няколкото часа и след това съм свободна почти 4 дни 8-) Сега голямата дилема е carry on или да доплащам за luggage, но има време да реша за това.

tori
08-30-2018, 10:48
Е, как две къпания на веднъж, кво говориш?! Тва коства гъбички и пеперудена кожа + да си миеш банята пак е страшно, щото включва вода и сапун, които пак костват гъбички и пеперудена кожа, алергични реакции към препаратите и малко усилия да не ти е гнусно.

HollyGolightly
08-30-2018, 11:39
Наистина, как не се сетих и аз, колко последствия може да има от къпането. Някои хора веднъж на ден не мислят че е нужно, аз съм тръгнала да говоря за къпане преди вана.

Снощи след работа излизах с една приятелка, която се омъжи преди време и сега е дошла да гости на майка си, не се бяхме виждали от 2 години. Ходихме да пием някакви гнусотийки в Старбъкс и мъжа и звънна. Тя като скочи да се прибираме, не искала да говори с него сега, предпочитала вкъщи. Прибрахме се бързо на пожар и тя ходи на втория етаж да му звъни. Аз от майка и научавам, че този хубавец не я пуска никъде без него…не знам как се живее по този начин.

anonymous1043668
08-30-2018, 11:59
Снощи след работа излизах с една приятелка, която се омъжи преди време и сега е дошла да гости на майка си, не се бяхме виждали от 2 години. Ходихме да пием някакви гнусотийки в Старбъкс и мъжа и звънна. Тя като скочи да се прибираме, не искала да говори с него сега, предпочитала вкъщи. Прибрахме се бързо на пожар и тя ходи на втория етаж да му звъни. Аз от майка и научавам, че този хубавец не я пуска никъде без него…не знам как се живее по този начин.

Ето заради това не трябва да се жениш. Не знам за останалите,но аз не мисля да се женя изобщо.Тъй като само чувам,че като бързат двама да се вземат или се развеждат след година или става някаква токсична връзка,в която всичко се прехвърля на единия.Така стана и с нашите..

Иначе нищо специално не става напоследък. Петимата сме се събрали в гаража,слушахме музика на силно и ядохме нудълс за обяд. Септември,както всяка година ще имам 1000 задачи и изобщо не искам да свършва лятото.

HollyGolightly
08-30-2018, 12:18
Ето заради това не трябва да се жениш. Не знам за останалите,но аз не мисля да се женя изобщо.Тъй като само чувам,че като бързат двама да се вземат или се развеждат след година или става някаква токсична връзка,в която всичко се прехвърля на единия.Така стана и с нашите..
.

Нека не поставяме всички под общ знаменател. Наще примерно са се омъжили около година след като са се запознали и са женени вече 26 години. И да се казват неща от рода на “ето за това човек не трябва да се жени” е поизхвърляне, просто за всичко си има време и трябва човек Да гледа и да мисли преди да взима такива решения. Не всички са болни от ревност и комплекси. Моят приятел никога не ми държи сметка къде кога и с кого излизам, нито аз на него.

Niakoitam
08-30-2018, 12:35
Какви са тия мръсотии за каквито говорите бе? Как така преди ваната ще се къпеш? Нали по краката ще ти остане мръсотия. Амаха нечистоплътници такива. Стъпките са първо се измиваш обилно на чешмата в двора. После се изкъпваш под душа като предварително си измил пода на банята поне три пъти,дезинфекцирал си го,минал си го с тежки киселини и кислол,след това си го измил поне още няколко пъти,напудрил си го,дезинфекцрал си го,измил си го с три вида шампоани. Направил си същото и с кранчетата и душа. След това се къпеш три пъти и чак тогава влизаш в хубаво изтърканата с телена четка,киселина,основа и всякакви дезинфектанти вана. Че ще вземе да ти се закачи някое микробче объркано на чистата и дезинфекцирана кожичка и гледай какво става после.

Иначе за протокола нашите са се оженили някъде на втория месец след тръгването им и вече са 33 години женени.

HollyGolightly
08-30-2018, 13:06
Ти по двора бос ли ходиш? Иначе моята баня си я мия веднъж седмично, по саркастичния ти тон ми става ясно, че у вас имате черно и мухъл по фугите.
Освен това баш твоите родители да даваш за пример, хайде няма нужда.

Niakoitam
08-30-2018, 13:16
Ти по двора бос ли ходиш? Иначе моята баня си я мия веднъж седмично, по саркастичния ти той ми става ясно, че у вас и сте черно и мухъл по фугите.
Освен това баш твоите родители да даваш за пример, хайде няма нужда.

Ела да измиеш ако не ти харесва. Ще ти платя 10 лева.

А родителите ми защо да не ги давам за пример. Може да са всякакви. Може баща ми да е доминиращия в отношенията им,но все пак...са минали през много. Пак казвам минали са през много,защото 98-99 беше ад и замалко да стигнат до развод,но все пак връзката им е оцеляла вече 33 години. Нещо,с което не могат да се похвалят бая хора в днешно време,защото много често попадам на млади хора с разведени родители,втори,трети баща или пък с по няколко брака. А на баща ми това му е първия брак. Оженил се е на 27години. И на майка ми това и е първия брак. Омъжила се е на 20 години.Вече той е на почти 60,а тя на около 53 и както казах отношенията им са оцеляли.

AnarchyBoy
08-30-2018, 13:17
hahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhhaha

HollyGolightly
08-30-2018, 13:21
Ела да измиеш ако не ти харесва. Ще ти платя 10 лева.

А родителите ми защо да не ги давам за пример. Може да са всякакви. Може баща ми да е доминиращия в отношенията им,но все пак...са минали през много. Пак казвам минали са през много,защото 98-99 беше ад и замалко да стигнат до развод,но все пак връзката им е оцеляла вече 33 години. Нещо,с което не могат да се похвалят бая хора в днешно време,защото много често попадам на млади хора с разведени родители,втори,трети баща или пък с по няколко брака. А на баща ми това му е първия брак. Оженил се е на 27години. И на майка ми това и е първия брак. Омъжила се е на 20 години.Вече той е на почти 60,а тя на около 53 и както казах отношенията им са оцеляли.

А, за това е мръсно викаш, щото предпочиташ да платиш на някой 10лв да ти измие отколкото да го направиш сам. Евала

Иначе не ми се обяснявай, никога няма да забравя израза “не смятам че с майка ми е било постъпено правилно... “ по-добре щастливо разведен отколкото нещастно омъжен 30+ години

AnarchyBoy
08-30-2018, 13:31
life goal ми е да бъда в токсична връзка 30+ години, да.

Niakoitam
08-30-2018, 13:36
А, за това е мръсно викаш, щото предпочиташ да платиш на някой 10лв да ти измие отколкото да го направиш сам. Евала

Иначе не ми се обяснявай, никога няма да забравя израза “не смятам че с майка ми е било постъпено правилно... “ по-добре щастливо разведен отколкото нещастно омъжен 30+ години

Това за чистенето е специална промоция само и единствено за теб. Да не съм богаташ да раздавам на всеки. Пък и ти си педантична и ще е с мерак. :)

Всъщност си чекни малко паметта. Казвал съм,че не смятам,че е правилно,че се е омъжила толкова рано и не е видяла почти нищо от живота. Аз и сега го мисля. Смятам,че не е лошо човек да се ожени/омъжи малко по-късничко. Но така са решили така са направили. Пък и времената тогава са били съвсем други.

Niakoitam
08-30-2018, 13:38
life goal ми е да бъда в токсична връзка 30+ години, да.

Е то ти може и изобщо да не се жениш. В днешно време и без това е модерно т.нар. съвместно съжителство. Правите си деца,след известно време кой откъде е пък децата в най-добрия случай а при мама а при тати. :)

HollyGolightly
08-30-2018, 13:41
Не просто, че паметта ще си чекна, ами и смятам да се разровя като имам време и да ти цитирам точно мнението в този форум, което започваше с "Не смятам, че с майка ми е постъпено правилно" понеже майка ти явно е някаква вещ в този брак и право на глас няма.
И моята майка се е омъжила на 19-20, и свят е видяла и живот, и сега не се спират с баща ми да си живеят, да си излизат с приятели, да ходят по партита повече от мен, почивки и какво ли още не. Та не е до това да се омъжиш рано или късно, а да си в нормална връзка

AnarchyBoy
08-30-2018, 13:43
Or
Мога да изградя връзката си въз основа на силни чувства, доверие, висок морал, разбирателство, привличане и други и да нямам проблеми с брака?

Niakoitam
08-30-2018, 13:44
Семейство за чудо и приказ викаш. Язък,че не са си останали във България. :)

Niakoitam
08-30-2018, 13:45
Or
Мога да изградя връзката си въз основа на силни чувства, доверие, висок морал, разбирателство, привличане и други и да нямам проблеми с брака?

Ама това от практиката ли го знаеш или е само на теория си си го запланувал? :)

"Животът е това,което ни се случва,докато кроим планове за бъдещето."

HollyGolightly
08-30-2018, 13:46
Семейство за чудо и приказ викаш. Язък,че не са си останали във България. :)

Какво е общото в случая?
И в България като сме живяли, баща ми пак не е тормозил майка ми, не се е отнасял с нея лошо, то си е до човек, не до местонахождение.

YoungBloodZ
08-30-2018, 13:46
niakoitam, нека това не звучи като нападка, но е време да спреш да пишеш глупости, а може би и изобщо. Някой ти подхвърли малко стръв и ти започваш да се обясняваш като седмокласничка, остави това, ами и обясняваш всичко до най-малкия детайл и се излагаш с някакви подробности. Макар да не сме приятели и да не се познаваме, казвам ти това приятелски. :)

YoungBloodZ
08-30-2018, 13:47
Or

Къв морал бе, Росене?

AnarchyBoy
08-30-2018, 13:47
Ама това от практиката ли го знаеш или е само теория си си го запланувал? :)

От практиката го знам, от всяка предишна връзка съм крал. Опит, навици, желания.
Занаят се краде, така и отношенията се "крадът" или по-лесно казано, учат.
Преди бях ревнив, досаден, доминиращ, токсичен.
Сега не съм такъв... :)

на 23 съм изчистил и изгладил почти всичко в характера ми, което на мен не ми харесва и в момента съм в моят идеал за мъж на място. Жените го потвърждават. Thats enough for me.

AnarchyBoy
08-30-2018, 13:48
Къв морал бе, Росене?

Да не праа глупости като да се напия на свиня с бира и да хода да й еба най-добрата приятелка?
Или респективно тя с моя най-добър приятел ;д :lol:

Niakoitam
08-30-2018, 13:49
niakoitam, нека това не звучи като нападка, но е време да спреш да пишеш глупости, а може би и изобщо. Някой ти подхвърли малко стръв и ти започваш да се обясняваш като седмокласничка, остави това, ами и обясняваш всичко до най-малкия детайл и се излагаш с някакви подробности. Макар да не сме приятели и да не се познаваме, казвам ти това приятелски. :)

А пък може просто да ми е скучно и това да чакам. :D

YoungBloodZ
08-30-2018, 13:50
Да не праа глупости като да се напия на свиня с бира и да хода да й еба най-добрата приятелка?
Или респективно тя с моя най-добър приятел ;д :lol:

Харитов ще ви мине всичките, no mercy.

А пък може просто да ми е скучно и това да чакам. :D

Хубаво де, ама го прави така, че да не се излагаш...

Niakoitam
08-30-2018, 13:52
От практиката го знам, от всяка предишна връзка съм крал. Опит, навици, желания.
Занаят се краде, така и отношенията се "крадът" или по-лесно казано, учат.
Преди бях ревнив, досаден, доминиращ, токсичен.
Сега не съм такъв... :)

на 23 съм изчистил и изгладил почти всичко в характера ми, което на мен не ми харесва и в момента съм в моят идеал за мъж на място. Жените го потвърждават. Thats enough for me.

Извинявай,но го знаеш на теория. На практика ще го знаеш малко преди да склопиш очи.

AnarchyBoy
08-30-2018, 13:53
Абе НякойтуктамикъделинеГОШОк ойтомиришелошо

Какво значи да се наживееш?
Казвам ти го щото съм на 23 и биологичният ми часовник превърта в момента. Иска деца, иска семейство и се чувства "наживял", пък и не виждам причина да не мога да изляза на парти с жена ми... ;д утф? Кое ме спира? Дори и бебе да имате.. пак не виждам причина да е проблем. ;д

В "компанията ми" Останахме 2ма души без деца и семейства (за сега),
Като най-добрият ми приятел и бричедката чакат бебок до няколко месеца.

/Т'ва са хора на по 20-25 (компанията) и всички са вече задомени, тва не ни пречи да се опиваме като маймуни и да ходим по партита, на екскурзии, почивки и въобще не виждам разликата между другите 20-25 годишни и тях(нас).
В момента работата ни спира в пъти повече, отколкото семействата. Just sayin
Коментирано е измежду нас си.

Niakoitam
08-30-2018, 13:56
Хубаво де, ама го прави така, че да не се излагаш...

Какво значи да се излагам и да не се излагам? Кой го определя? Как се излгам? Ти излагаше ли се като спамеше по темите докато беше модератор? Папагала излагаше ли се докато ти подхвърляше за някаква мацка?Антракса излагаше ли се онзи път като изчака да ти махнат модераторските права и започна да те храни като каруцар? Грозния излага ли се като нарочно ви троли като виждаш,че му се връзвате и скачате? И т.н.

AnarchyBoy
08-30-2018, 13:57
Единственото което не можеш да правиш е рандъм секс с рандъм хора. :)
Но това са желанията на загорели чикибойци anyways.
Или физиологични нужди на много силни хора, наранени зверски.

Треа отивам на работа за т'ва айде до другия път.

HollyGolightly
08-30-2018, 13:59
Въобще изказването "да се наживееш" е супер грешно, спрямо времето в което живеем. Като родиш или се омъжиш, не спираш да живееш, стига да не се омъжиш за някой муньо дето ти контролира дори броя вдишвания на ден.

Niakoitam
08-30-2018, 14:00
Абе НякойтуктамикъделинеГОШОк ойтомиришелошо

Какво значи да се наживееш?
Казвам ти го щото съм на 23 и биологичният ми часовник превърта в момента. Иска деца, иска семейство и се чувства "наживял", пък и не виждам причина да не мога да изляза на парти с жена ми... ;д утф? Кое ме спира? Дори и бебе да имате.. пак не виждам причина да е проблем. ;д

В "компанията ми" Останахме 2ма души без деца и семейства (за сега),
Като най-добрият ми приятел и бричедката чакат бебок до няколко месеца.

/Т'ва са хора на по 20-25 (компанията) и всички са вече задомени, тва не ни пречи да се опиваме като маймуни и да ходим по партита, на екскурзии, почивки и въобще не виждам разликата между другите 20-25 годишни и тях(нас).
В момента работата ни спира в пъти повече, отколкото семействата. Just sayin
Коментирано е измежду нас си.

Моля те спри да се излагаш както казва Иънги,защото това вече сме го чели сто пъти. Не искам да вкарвам излишни имена в дискусията,но вие в частност и ти едвали не още с Лина бяхте готовори за брак и ни убеждавахте тук колко зрели сте и как ще изкарате до старини. Така че моля леко по-кротко за да не се смееш след 4-5 години на тези си писания и да обясняваш как вече се чувстваш на 80.Толкова мъдър,не толкова стар. :)

AnarchyBoy
08-30-2018, 14:01
Въобще изказването "да се наживееш" е супер грешно, спрямо времето в което живеем. Като родиш или се омъжиш, не спираш да живееш, стига да не се омъжиш за някой муньо дето ти контролира дори броя вдишвания на ден.

Да! :D
Именно! <3

https://www.youtube.com/watch?v=cfI3yguvIM4

AnarchyBoy
08-30-2018, 14:02
Моля те спри да се излагаш както казва Иънги,защото това вече сме го чели сто пъти. Не искам да вкарвам излишни имена в дискусията,но вие в частност и ти едвали не още с Лина бяхте готовори за брак и ни убеждавахте тук колко зрели сте и как ще изкарате до старини. Така че моля леко по-кротко за да не се смееш след 4-5 години на тези си писания и да обясняваш как вече се чувстваш на 80.Толкова мъдър,не толкова стар. :)

Толкова много не знаеш за изминалите 5 години, че ти е бедна фантазията. ;)

AnarchyBoy
08-30-2018, 14:02
Ставам.
Верно.

Niakoitam
08-30-2018, 14:05

Напротив спираш,защото идва грижата за децата. Освен ако не ги хвърлиш на баба и дядо де. И след като се омъжиш/ожениш вече ама аз сгреших няма. Не може да сменяш гаджета като носни кърпички. Гаджето можеш да зарежеш и на втория ден,а при брака трябва да се разведеш. Ако си народиш деца пък вече хептен става сложно. Защото една такава ненаиграла се 92ри набор с дете си излезе на една виличка без мъжа си и въпреки,че се изкарваше много морална къде не се опраши с всичко живо. И после мъжа и като дойде с детето хрисима и обичаща съпруга.

HollyGolightly
08-30-2018, 14:12
Моля те престани с историите от село. Ако искаш да знаеш сега имам много повече отговорности, отколкото ще имам ако се омъжа и имам дете. Детето, къщата, брака, са отговорност за двамата в днешно време.
На 25 години съм (почти) Плащам наем, плащам сметки, плащам кола, бензин, застраховка, както за колата, така и здравна, купувам храна, уча 2ри бакалавър, та и там сега ми се налага да доплащам към обучението, излизам от нас в 7 сутринта и се прибирам в 9:30 вечерта. Повярвай ми, ако всичко това го правя с още някого, ще ми е много по-лесно.
Та не ми говори за commitment и задължения и какво ли още не. Аз самата не съм гледана от баба ми, моите деца също няма да са гледани от баби и дядовци, бебе знам как се гледа.
Пак казвам, че си е до човек и до връзка. Ти като си сам, без отговорности, що не си живееш ами си се забил в някакво село и само мрънкаш и обвиняваш всичко на съдбата?

AnarchyBoy
08-30-2018, 14:20
Aбе изкъпах се преди работа... Страх ме е, да не ми стане нещо.. май се преебах.. ЕБати за едно къпане ще си прееба живота :/
Впрочем някойтуктамикъделинегошок ойтомиришелошо, на работа съм от 8, имам 1 час и 30-40 мин път и въпреки това в 5 почвам да се оправям... Къпане, зъби тва онова.. Да си изгладя униформата, що?

Приятно ли ще ти е да влезеш в нечия държава и граничния полицай да ти лъха на чесън, вкиснато, застояло и други combined? Щото съм сигурен, че след 2 дни на некъпане смърдиш така.

Излез от тая Сливница, отиди в София нещо деазнам... изкъпи се.
Па може и да не е само съдбата виновна.

За теб и себеподобни трябва няк'ва форма на казарма. Т'ва е.

AnarchyBoy
08-30-2018, 14:21
Ся ще посмея и да отида да си измия зъбите, ако ме няма до 2-3 дни, звъннете на 112, сигурно съм получил няк'ва алергична реакция и там какво друго беше, че не си спомням от глупостите му и съм умрял.

tori
08-30-2018, 14:25
Ся ще посмея и да отида да си измия зъбите, ако ме няма до 2-3 дни, звъннете на 112, сигурно съм получил няк'ва алергична реакция и там какво друго беше, че не си спомням от глупостите му и съм умрял.
Може би ще ти се изтъркат зъбите и ще опадат, ако ги миеш. Недей рискува.

deitona22
08-30-2018, 14:38
На 25 години съм (почти) Плащам наем, плащам сметки, плащам кола, бензин, застраховка, както за колата, така и здравна, купувам храна, уча 2ри бакалавър, та и там сега ми се налага да доплащам към обучението, излизам от нас в 7 сутринта и се прибирам в 9:30 вечерта.
Чакам Оня да коментира това.
Ще нещо от сорта на "богат,дебел чичко" и бла бла.

Как така ще си миеш зъбите ?!
Ще ти изпопадат,кариерси ще имаш.
И си се изкъпал?! Дори не е неделя или празник !?!?
Срамота.

HollyGolightly
08-30-2018, 14:49
Ще нещо от сорта на "богат,дебел чичко" и бла бла.

Вместо да коментира като някоя селска клюкарка на преломна възраст, да даде съвет къде да го намеря този богат чичко, че скоро ще спра да го чакам и ще се задомя с мъжа ми :lol:

deitona22
08-30-2018, 14:51
Вместо да коментира като някоя селска клюкарка на преломна възраст, да даде съвет къде да го намеря този богат чичко, че скоро ще спра да го чакам и ще се задомя с мъжа ми :lol:
Нарочно го предизвика ,нали ? :D
Няма да хване иронията и пак ще каже обичайните си реплики :D

HollyGolightly
08-30-2018, 14:57
Нарочно го предизвика ,нали ? :D
Няма да хване иронията и пак ще каже обичайните си реплики :D

Аз като ви казвам че е аутист… или има изключително ниска емоционална и социална интелигентност.

tori
08-30-2018, 14:57
Е, точно оня ден ми попадна едно от видеата на Кобилкина как да хванеш богат мъж. Трябва да го намеря и да го попрегледам, че да хвана и аз такъв, да се оженим, да му взема парите и да ходя да ги харча с моя мъж.

HollyGolightly
08-30-2018, 15:03
Богат мъж се намира лесно, виж обаче богат неженен мъж е трудно. А аз не обичам да деля!
Иначе съм се захванала моя да го правя “чичко” ама не се дава, седи си младолик и поддържан :?

Niakoitam
08-30-2018, 15:07
Моля те престани с историите от село. Ако искаш да знаеш сега имам много повече отговорности, отколкото ще имам ако се омъжа и имам дете. Детето, къщата, брака, са отговорност за двамата в днешно време.
На 25 години съм (почти) Плащам наем, плащам сметки, плащам кола, бензин, застраховка, както за колата, така и здравна, купувам храна, уча 2ри бакалавър, та и там сега ми се налага да доплащам към обучението, излизам от нас в 7 сутринта и се прибирам в 9:30 вечерта. Повярвай ми, ако всичко това го правя с още някого, ще ми е много по-лесно.
Та не ми говори за commitment и задължения и какво ли още не. Аз самата не съм гледана от баба ми, моите деца също няма да са гледани от баби и дядовци, бебе знам как се гледа.
Пак казвам, че си е до човек и до връзка. Ти като си сам, без отговорности, що не си живееш ами си се забил в някакво село и само мрънкаш и обвиняваш всичко на съдбата?

А представяш ли си пък плюс тези нещата да поемеш отговорността и за едно две чисто нови бебета и всичко около тях включително и неспането по цели нощи? Жокерче. Това не е като да гледаш чужди,когато ти дойде смяната.Нали и сега си имаш гадже. Той не ли ти помага? А сещаш ли се,че при появата на деца и/или брак ще ти е далеч по-трудно да махнеш с ръка и да решиш,че мъжа ти вече не е толкова готин като при онзи с 6 годишната връзка?

А Анархи. Казарма би ти добре дошла на теб. Да излезеш малко от розовия мехур,в който си влязал от отдавна. :)

deitona22
08-30-2018, 15:10
Аз като ви казвам че е аутист… или има изключително ниска емоционална и социална интелигентност.
Един аутист ще схване по-бързо от него.
За другото си права.

Богат мъж се намира лесно, виж обаче богат неженен мъж е трудно. А аз не обичам да деля!
Иначе съм се захванала моя да го правя “чичко” ама не се дава, седи си младолик и поддържан :?

Е, точно оня ден ми попадна едно от видеата на Кобилкина как да хванеш богат мъж. Трябва да го намеря и да го попрегледам, че да хвана и аз такъв, да се оженим, да му взема парите и да ходя да ги харча с моя мъж.

Хохохо
Чакам го да ви сипе :D

Niakoitam
08-30-2018, 15:12

Пробвай първо в Gepime.
От там може да си намериш някой дето да те заведе на ексКУРзия в Дубай и оттам вече е лесно. Е какво като са с харем. Ти ще си най-обичаната. :)
Всъщност това да не си го писала ти? :)

http://spodeli.net/4/story-39978.html

deitona22
08-30-2018, 15:17
Пробвай първо в Gepime.
От там може да си намериш някой дето да те заведе на ексКУРзия в Дубай и оттам вече е лесно. Е какво като са с харем. Ти ще си най-обичаната. :)

Я,оня си има двойник,ама малко по-дрът от него хаха
Поне сте на един акъл..на петгодишно дете.

HollyGolightly
08-30-2018, 15:19
А представяш ли си пък плюс тези нещата да поемеш отговорността и за едно две чисто нови бебета и всичко около тях включително и неспането по цели нощи? Жокерче. Това не е като да гледаш чужди,когато ти дойде смяната.Нали и сега си имаш гадже. Той не ли ти помага? А сещаш ли се,че при появата на деца и/или брак ще ти е далеч по-трудно да махнеш с ръка и да решиш,че мъжа ти вече не е толкова готин като при онзи с 6 годишната връзка?

А Анархи. Казарма би ти добре дошла на теб. Да излезеш малко от розовия мехур,в който си влязал от отдавна. :)
Чисто ново бебе викаш, че и мъж 8-) а да се сещаш че този мъж освен да прави деца може и да се грижи за тях? Тоест няма да съм самотна майка мъченица, която поема цялата отговорност на гърба си
И наистина ставаш жалък с тези 6 години дето постоянно ми ги вреш в лицето. Ти за 32 години колко връзки имаш, реални, дето хората да са те изтърпяли? А онлайн връзка повече от месец-два имаш ли?
Освен това какво като имам приятел сега, ние не живеем заедно, представи си като заживеем заедно няма да плащаме 2 моргиджа, няма да плащаме 2 сметки за ток, 2 сметки за вода и т.н. Схващаш ли каква е разликата, по-просто не мога да то обясня.

Niakoitam
08-30-2018, 15:28
Я,оня си има двойник,ама малко по-дрът от него хаха
Поне сте на един акъл..на петгодишно дете.

Ти и толкова нямаш. :)

Niakoitam
08-30-2018, 15:30
Чисто ново бебе викаш, че и мъж 8-) а да се сещаш че този мъж освен да прави деца може и да се грижи за тях? Тоест няма да съм самотна майка мъченица, която поема цялата отговорност на гърба си
И наистина ставаш жалък с тези 6 години дето постоянно ми ги вреш в лицето. Ти за 32 години колко връзки имаш, реални, дето хората да са те изтърпяли? А онлайн връзка повече от месец-два имаш ли?
Освен това какво като имам приятел сега, ние не живеем заедно, представи си като заживеем заедно няма да плащаме 2 моргиджа, няма да плащаме 2 сметки за ток, 2 сметки за вода и т.н. Схващаш ли каква е разликата, по-просто не мога да то обясня.

Схващам,че си голяма теоритичка.

HollyGolightly
08-30-2018, 15:34
Схващам,че си голяма теоритичка.

Добре, господине с опит, питах те като си такъв разбирач освен на счупените патриархални отношение между майка ти и баща ти, ти на какво базираш знанията си?

deitona22
08-30-2018, 15:56
Ти и толкова нямаш. :)
Извинявай.
Надценихте.

AnarchyBoy
08-30-2018, 16:01
От нас двама ни, според теб кой има повече казармен опит?

tori
08-30-2018, 16:17
Дейтончо, ше сипва, ше сипва, ма колко пък да сипва?! Те хората тук, поне по-добрата половина от четящите, разбират иронията и ще се хилят, ако не друго.

Он: Ах, как ми хареса това... А такъв студ не съм влагала никога в отношенията си с когото и да било скоро. Ще видим как е с палачинката на обратно.

corbV2
08-30-2018, 16:36
Те хората тук, поне по-добрата половина от четящите, разбират иронията и ще се хилят, ако не друго.
Вече се оливате да се правите на интересни, че много го знаете английския, в случая с буквален превод на израз, който така казан е безсмислен. Цецко поне си кара директно на англиийски ;д. Нищо лично, но на мен поне ми е тъпо и дразнещо. И аз го знам английския, и кво от това? Не е някво постижение. Всеки може да знае език.

tori
08-30-2018, 17:03
Не знаех, че само на английски го има тоя израз. Отивам утре да кажа на класния (преподава бел от преди ти да се родиш, предполагам) да спре да го ползва, щото не му отива на бел-а. :(

HollyGolightly
08-30-2018, 17:03
Пробвай първо в Gepime.

Гепи ме е за теб, ти си падаш по онлайн запознанства. Така поне после можеш да си Ги увърташ както си искаш и да ти вярват хората че си имал връзка с тая и оная. Няма да е първи път
И като гледам как все търсиш силни, борбени жени, дето да са ти упора, предлагам да се ориентираш към мъже.

Niakoitam
08-30-2018, 17:11
Гепи ме е за теб, ти си падаш по онлайн запознанства. Така поне после можеш да си Ги увърташ както си искаш и да ти вярват хората че си имал връзка с тая и оная. Няма да е първи път
И като гледам как все търсиш силни, борбени жени, дето да са ти упора, предлагам да се ориентираш към мъже.

Аз ти предлагам ти да минеш на жени,защото очевидно мъжете трудно ти достигат нивото, а и все голям го вадиш. Може някоя да му се зарадва.

corbV2
08-30-2018, 17:15
Не знаех, че само на английски го има тоя израз. Отивам утре да кажа на класния (преподава бел от преди ти да се родиш, предполагам) да спре да го ползва, щото не му отива на бел-а. :(
Класният ти използва буквалния превод на the better half of или "мнозинството от", имайки превид последното? Бих се изненадал.

HollyGolightly
08-30-2018, 17:18
Аз ти предлагам ти да минеш на жени,защото очевидно мъжете трудно ти достигат нивото, а и все голям го вадиш. Може някоя да му се зарадва.
Не виждам да съм аз нещастна от живота си и от човека с който съм. Не съм аз тази със страховете да не остана наранена, та съвета ти е напълно безполезен

Юнгинген
08-30-2018, 17:22
Да, никой не те спира да си народиш деца и после да не ги гледаш, бавачки и градини бол, даже може да ги забравиш. Реалността ни е точно един часовник, който ръчка слабоумните в слабините.

anonymous1043668
08-30-2018, 17:38
Нали разбираш,че ако си се оженила за някакъв некадърник децата и останалите семейни задължения падат върху теб. Той може и да е богат, да плаща парите,но не може един да тегли каруцата.

Има дори едно клипче по тая тема за токсичните връзки:

https://www.youtube.com/watch?v=XtUw5gVc3DU

HollyGolightly
08-30-2018, 17:40
Нали знаете все пак че уредените бракове не са толкова популярни по наще ширини и имаш предостатъчно време преди да се решиш на дете да видиш що за човек е и да избегнеш дадени неприятни ситуации. Това да не е тотото да чакаш да видиш какво ще ти се падне :?

Юнгинген
08-30-2018, 17:41
Класният ти използва буквалния превод на the better half of или "мнозинството от", имайки превид последното? Бих се изненадал.

По-добрата половина не е израз, сиреч няма нищо семантично, което да не се преведе буквално.

Имам предвид на български.

corbV2
08-30-2018, 17:48
По-добрата половина не е израз, сиреч няма нищо семантично, което да не се преведе буквално.
The better half of (something), което означава "мнозинството от" (за хора), "по-голяма част от" си е баш израз в английския. Спести ми философстването си. И твоята игра ми е ясна и си адски смешен, особено като се заплетеш в някакви сложни думи и обяснения, които никой не може да разбере, включително ти самия. Ае бягай.

tori
08-30-2018, 18:00
Ми, то много неща ги има и в българския, и в английския, че и в занзибарския. Дай пък да говорим само на северозападния български диалект - там поне няма изрази, дето се повтарят. Нали, ако искаш да бъдеш различен това, де.
И само за английския и турския имате претенции, никой нищо против няма за това, че голяма част изрази идват от други езици. Да не говоря на никъде, давам пример с фармацията и медицината - доста латински има и в двете, никой не мрънка за което.

corbV2
08-30-2018, 18:13
В случая не говорим за чуждици, които нямат заместител или просто са навлезли, а за израз, който има друг смисъл, различен от буквалния. Бях забравил, че тук не е мястото да се правят забележки. Извинявам се.

Юнгинген
08-30-2018, 18:15
Казвам на български, не знам защо се сърдиш. По-добрата има смисъл защото избягва дихотомията на лош-добър, ако няма степенуване. Ти каза, че няма смисъл, но всъщност има.

tori
08-30-2018, 18:20
Виж, не е въпросът в забележката, а в това, че е неуместна. Това е израз, който се използва и от хора, дето грам английски не са чували. Не смятам, че изобщо е проблем или че измества друг типично български. Не съм го използвала в опит да се правя на ударена с мокър парцал. Ако така си ме разбрал, твоя работа. Следващия път не ме чети, щом ти е неприятно.

corbV2
08-30-2018, 18:24
Казвам на български, не знам защо се сърдиш. По-добрата има смисъл защото избягва дихотомията на лош-добър, ако няма степенуване. Ти каза, че няма смисъл, но всъщност има.
Нали ти казах да не ми се обясняваш? Още повече, че не си в час. Бягай.

Юнгинген
08-30-2018, 18:39
Мога да ти дам пример и в изречение, ако искаш. Като те гледам обаче си зелка и хич не ти е до това, повече ти харесва да се караш на другите за неща, които си разбрал криво.

YoungBloodZ
08-31-2018, 05:58
Какво значи да се излагам и да не се излагам? Кой го определя? Как се излгам? Ти излагаше ли се като спамеше по темите докато беше модератор? Папагала излагаше ли се докато ти подхвърляше за някаква мацка?Антракса излагаше ли се онзи път като изчака да ти махнат модераторските права и започна да те храни като каруцар? Грозния излага ли се като нарочно ви троли като виждаш,че му се връзвате и скачате? И т.н.

Всеки е малко тъп по някакъв свой собствен начин, всеки се излага понякога, ама ти се излагаш с всяко едно мнение в тая тема.

TrollFactory
08-31-2018, 06:42
The better half of (something), което означава "мнозинството от" (за хора), "по-голяма част от" си е баш израз в английския. Спести ми философстването си. И твоята игра ми е ясна и си адски смешен, особено като се заплетеш в някакви сложни думи и обяснения, които никой не може да разбере, включително ти самия. Ае бягай.
Ти си откровен тъпанар, а английският ти език е като на Алфредо Торес българския. Изобщо не значи никакво мнозинство ами съвсем буклвално си е "по-добрата част". Колко хора трябва да ти се изредят да ти го кажат?

Niakoitam
08-31-2018, 07:22
Всеки е малко тъп по някакъв свой собствен начин, всеки се излага понякога, ама ти се излагаш с всяко едно мнение в тая тема.

Брааааво на мен.
А сега си спомни за фразата: "Човек вижда сламката в очите на другия, но гредата в своите не".
И се замисли ти колко жестоко си се излагал в тоя форум. Ако имаш някакво професионално изкривяване, че още си модератор само да те подсетя, че вече не си. Сигурно, защото не си се излагал ще да е това.

YoungBloodZ
08-31-2018, 07:25
Брааааво на мен.
А сега си спомни за фразата: "Човек вижда сламката в очите на другия, но гредата в своите не".

Ти тъп ли си?

Прочети пак какво съм написал.

Всеки е малко тъп по някакъв свой собствен начин, всеки се излага понякога

Niakoitam
08-31-2018, 07:37
Ти тъп ли си?

Прочети пак какво съм написал.

Да, разбрахме че ти си много умен и се излагаш само понякога. Като цяло от тоя форум напоследък да ми пука за мнението на максимум един човек.
Тук пиша просто най-вече от скука, защото с такива свръхинтелигентни и свръхоправни, свръхчистопътни и свръх каквото се сетиш типове като вас няма как да си го меря.

Necrologist
08-31-2018, 08:01
Да, разбрахме че ти си много умен и се излагаш само понякога. Като цяло от тоя форум напоследък да ми пука за мнението на максимум един човек.
Тук пиша просто най-вече от скука, защото с такива свръхинтелигентни и свръхоправни, свръхчистопътни и свръх каквото се сетиш типове като вас няма как да си го меря.

С това пасивно-агресивно поведение доникъде няма да я докараш.

Niakoitam
08-31-2018, 08:14
Не ми е зор да докарвам нищо в някакъв си форум. Особено пък като този.
Иначе да я докарам да я докарам докъде да я докарам. Докъдето я докарах и когато не бях т.нар. пасивно агресивен. В общи линии каквото повикало такова се обадило.

Necrologist
08-31-2018, 08:53
Не ми е зор да докарвам нищо в някакъв си форум. Особено пък като този.

Аз за извън форума говоря.

Niakoitam
08-31-2018, 08:58
Ами ти извън форума никога не си ме виждал.

YoungBloodZ
08-31-2018, 09:00
Ами ти извън форума никога не си ме виждал.

И слава богу. :D

Niakoitam
08-31-2018, 09:03

Забавен до откат. Смейте се да не го повтори. :)

deitona22
08-31-2018, 09:45
То ще е смрад,та нема да се трае.

Едно въпросче към ОняТук:
Като излизаш на първа среща с жена,къпеш ли се преди това ?

Niakoitam
08-31-2018, 09:54
Отивам в най-близката кравеферма.Намирам най-пресните лайна и хубаво се овъргалвам в тях. Минавам и по няколко пъти всяка труднодостъпна част на тялото ми за да се изпълни с благоуханна миризма.Не пропускам и местата под няколкомесечно нерязаните ми нокти и хубаво втривам на местата дето имам косми,а аз съм си на практика с козина като маймуна.А, за малко да изпусна.Хубаво натривам и зъбите си отвътре и отвън и чакам да започнат да ме обикалят конски мухи и всякакви други гадини.. Чак тогава вече съм напълно готов за тази първа среща. Разбира се и се уточняваме поне един месец по-рано та да не взема да се объркам да се изкъпя в този период.Ако не ми харесва благоуханието добавям и по някое свинско лайно и някое мое си от тоалетната.

YoungBloodZ
08-31-2018, 10:02
Ясно! Вече знаем защо жените странят от теб!

Niakoitam
08-31-2018, 10:18
Ти виж защо странят от теб. На мен не ми бери чак толкова грижа.
Я кажи какво прави Цвет? Спря ли да я преследваш вече?

YoungBloodZ
08-31-2018, 10:19
Аз да съм казвал, че го правят?

Niakoitam
08-31-2018, 10:26
То и без да казваш си ти личи.
Едит: Като съдя по тия близо 24 хил мнения за 7 години във форума,едвали мацките са се скъсали да тичат по теб.

YoungBloodZ
08-31-2018, 10:38
Е, сега, не мога да се сравнявам с известния ни Аполон Анархи, но не се оплаквам.

Niakoitam
08-31-2018, 10:52
Е, сега, не мога да се сравнявам с известния ни Аполон Анархи, но не се оплаквам.

Това е все едно да се опитваш да направиш скок подобен на този на Стефка Костадинова.
Макар,че и той напоследък нещо май остарява де.

tori
08-31-2018, 11:01
Като модератор, 100% са ти скачали, не се оплаквай ся. Не се прави на скромен.

HollyGolightly
08-31-2018, 11:11
Не знам защо съм такава. От почти месец имам билети и знам точно кога ще пътувам. И пак нощта и сутринта преди това стягам багаж. Винаги го правя този номер и до последната минута обикалям из нас и решавам какво да взимам със себе си.
Сега остава да избутам няколкото часа на работа and I’m out 8-)

YoungBloodZ
08-31-2018, 11:59
Като модератор, 100% са ти скачали, не се оплаквай ся. Не се прави на скромен.

Мда, непрекъснато ме задушаваха.

Това е все едно да се опитваш да направиш скок подобен на този на Стефка Костадинова.
Макар,че и той напоследък нещо май остарява де.

Доста добре си се справя даже.

HollyGolightly
08-31-2018, 12:03
Мда, непрекъснато ме задушаваха.

Доста добре си се справя даже.
Еми да, жените си падат по мъже с власт и позиция в обществото :lol:

YoungBloodZ
08-31-2018, 12:15

Накратко казано - по богати чичковци.

Niakoitam
08-31-2018, 12:23
А представяш ли си какъв наплив щеше да има ако пък те бяха направили администратор. Или пък шеф на Investor?

А накратко казано вижте подписа над моя пост.

HollyGolightly
08-31-2018, 13:01
Как сте ми писнали вече с тези пари, не е истина просто. То бива бива комплексарщина ама това вече минава всички граници на нормалното.

tori
08-31-2018, 13:10
Получих си разговора и би трябвало да ми стане малко по-добре, обаче странно - не става. Все по-бясна се чувствам и все по-криво ми е да си върша ежедневните дейности. Днес и вчера даже не ми се яде от кривотия. Аре, не е като да е голяма тъпотия, просто ми е кофти. И обмислям да се поразходя пак ама не знам, ш видим. И довечера има некъф рок концерт по центъра, ма никой от тия, дето биха се навили, не е наоколо. 100 на 100, че ш се пусна и ш се заприказвам с някого ама... Въпросът тук е дали ми се занимава въобще. :дд Трябва първо да пробвам да ям нещо нормално, де - за момента съм само на кафета и цигари.

Niakoitam
08-31-2018, 13:11
То и на мен доста хора са ми писнали с лицемерието си,но това е друг въпрос вече.
Ама онзи път се кефеше,че твоя ти купил защитен пакет нали? И не минавай с номера,че е само,защото бил помислил за теб.
Е други пък се кефят я на скъпа чантичка,я на диамантче,я на скъпа рокличка я пък на кола.И може да кажат също,че просто са помислил за тях от любов.
Но пък то и Цветелина Янева сигурно ходеше с Делян Пеевски,защото е много лудо влюбена в него,а една снимка нямаха заедно. Къде е тя,къде е той по красота. Защо ли разните му там преуспели богаташи не могат да се отърват от жени дори и само за секс.
Защо ли на т.нар. Ицо Стоте манекенки дето вече сигурно си подпикава обувките като пикае му се увъртат не мои наборки,а направо твои. Ето сега ходи с една мис Бълария Антония Петрова дето се е самообявила за много умна учена и интелигентна,която между другото преди него беше омъжена за един руснак,който беше още по-голям богаташ..От любов ще да е.
Не, абсурд. Такова нещо като любов заради парите не може да има. Друг е въпроса,че парите и властта карат доста жени да пренебрегнат доста други качества. Добре,че е майтапа да си кажем истината са казали хората.

HollyGolightly
08-31-2018, 13:21
Ти си ненормален и за пореден път го доказваш това, четеш ми всеки пост и дословно помниш какво кога съм писала
Намери си хоби
Тая всичката помия дето я избълва ако съм искала да я знам съм щяла да чета някой жълт вестник.

Edit:
Освен това 30+ годишни мъже, които не работят и чакат на родителите си, които са почти на пенсионна възраст да ги издържат, е изключително смешно да седят и да мрънкат колко било нечестно че някои друг имал пари

Niakoitam
08-31-2018, 13:23
А ти си пълна лицемерка и нееднократно си го доказвала и го доказваш. Ходи ги говори бълвочите ти на някоя приятелка или на твоя. Може и да ти се вържат.Света често е станал супер материален за съжаление.
И не се чувствай чак толкова специална. Не търся само твоите постове да чета. Просто запомням разни неща и ги съпоставям с по-големи такива.

HollyGolightly
08-31-2018, 13:28
“Приятелят ти ти купи защитен пакет”
Да, а преди месец като бяхме на почивка ми купи и гривна за $2!!!

Казах ти вече, намери си мъж, да ти купува и на теб

Niakoitam
08-31-2018, 13:29
Ти си ненормален и за пореден път го доказваш това, четеш ми всеки пост и дословно помниш какво кога съм писала
Намери си хоби
Тая всичката помия дето я избълва ако съм искала да я знам съм щяла да чета някой жълт вестник.

Edit:
Освен това 30+ годишни мъже, които не работят и чакат на родителите си, които са почти на пенсионна възраст да ги издържат, е изключително смешно да седят и да мрънкат колко било нечестно че някои друг имал пари

Аз пари на тоя етап си имам достатъчно като за нуждите ми. А ти ако си свикнала да си хващаш развити мъжленца дето да те водят по-скъпи ресторанти и да ти държат нивото това си е лично твой проблем.Поне не се прави на кон с капаци,защото така ти отърва.

Niakoitam
08-31-2018, 13:31
“Приятелят ти ти купи защитен пакет”

Казах ти вече, намери си мъж, да ти купува и на теб

Съпоставих го просто с други,които приемат много повече за нормално нещо направено от любов от теб,но ти явно си толкова тъпа,че реши,че теб нарекох материалистка.

HollyGolightly
08-31-2018, 13:39
Съпоставих го просто с други,които приемат много повече за нормално нещо направено от любов от теб,но ти явно си толкова тъпа,че реши,че теб нарекох материалистка.

Ама онзи път се кефеше,че твоя ти купил защитен пакет нали? И не минавай с номера,че е само,защото бил помислил за теб.
Я пак, нещо май се оплете. Радвам се щото е материално или щото е от любов и загриженост?
С МъжленцА аз не излизам.

Niakoitam
08-31-2018, 13:43
Я пак, нещо май се оплете. Радвам се щото е материално или щото е от любов и загриженост?
С МъжленцА аз не излизам.

Ти май се оплете.
Както ти се кефиш,че ти купил защитен пакет,защото те обичал и мислел за теб,така пък някъде на друго място някоя се кефи,че и е купил последен модел Роус Ройс,защото много я обичал и мислел за нея и не искал да ходи по автобусите или със старата и таратайка. По опростено няма как да ти го напиша.
А ти може и с мъжища да излизаш това мен като цяло не ме касае.

tori
08-31-2018, 13:44
Мале, горкия, два долара за гривна... Ужас, разорил се е покрай жена си. :(

Niakoitam
08-31-2018, 13:50
Мале, горкия, два долара за гривна... Ужас, разорил се е покрай жена си. :(

А сега си сложи очилцата и вместо да пишеш наизуст прочети поста ми точно над твоя.

HollyGolightly
08-31-2018, 13:56
Ти май се оплете.
Както ти се кефиш,че ти купил защитен пакет,защото те обичал и мислел за теб,така пък някъде на друго място някоя се кефи,че и е купил последен модел Роус Ройс,защото много я обичал и мислел за нея и не искал да ходи по автобусите или със старата и таратайка. По опростено няма как да ти го напиша.
А ти може и с мъжища да излизаш това мен като цяло не ме касае.
Като не те засяга защо скачаш на всеки един мой пост 8-)

Тори да, сега му дължа наследник, по възможност момче

Niakoitam
08-31-2018, 13:57

Може и сама да си си виновна. Защото както казах вчера го вадиш много голям....например...

Niakoitam
08-31-2018, 14:00

Ти се радвай само,че случайно не си се родила в арабска държава,че доста по-смиреничка щеше да си.И не един,а 10 щеше да му народиш и да го делиш и с много други даже. Както обичам да казвам Съдба. :)

HollyGolightly
08-31-2018, 14:02
Компенсирам за твоята липса все пак
Аз да се оплаквам, то си личи кой си дава зор да се прави на интересен. Имам още 4 часа до полета, все някак трябва да ги избутам 8-)

Niakoitam
08-31-2018, 14:06
Абе и ти ако беше толкова голямата работа нямаше да кибичиш в някакъв разпадащ се български форум горе долу по сумарно време колкото мен,но това е вече друг въпрос.

HollyGolightly
08-31-2018, 14:07
Ти се радвай само,че случайно не си се родила в арабска държава,че доста по-смиреничка щеше да си.И не един,а 10 щеше да му народиш и да го делиш и с много други даже. Както обичам да казвам Съдба. :)

Да бях ама не съм, и ти Ако беше в такава страна до сега да са те оженили ама уви

Niakoitam
08-31-2018, 14:11
Да бях ама не съм, и ти Ако беше в такава страна до сега да са те оженили ама уви

Да, и щях да пращам такива като теб в кухнята до печката или в харема,но....само ако ти е ред. :)

HollyGolightly
08-31-2018, 14:22
Да, и щях да пращам такива като теб в кухнята до печката или в харема,но....само ако ти е ред. :)

Мда, поне можеш да си помечтаеш. Друго си е като приемеш факта че единствения начин някоя да се навре при теб е ако някой насила я накара

Niakoitam
08-31-2018, 14:26
Е, не е задължително. Може просто да бях роден в семейството на някой арабски шейх. Тогава нямаше да има нужда да е чак толкова пък насила.И европейки даже щяха да идват и американки и всякакви. :)
Ма знае ли пък човек. На дърти години може пък да спечеля някой и друг милион я от лотария, я от билетчета както му се случи на един стар циганин в селото ни и на дърти години стана милионер. Съдба. :)

tori
08-31-2018, 14:27
А сега си сложи очилцата и вместо да пишеш наизуст прочети поста ми точно над твоя.
Болеше ли, когато ти ампутираха чувството за хумор?

Холи, не те виждам, вярно. :(

YoungBloodZ
08-31-2018, 14:33

Какво? :shock: :shock:
Ти знаеш ли колко е курса на долара?
Меркантилна златотърсачка такава!!!1!11!1

HollyGolightly
08-31-2018, 14:41
Какво? :shock: :shock:
Ти знаеш ли колко е курса на долара?
Меркантилна златотърсачка такава!!!1!11!1
Да, точно така, както вече се разбрахме дължа му първородното си дете.

Niakoitam
08-31-2018, 14:42
Болеше ли, когато ти ампутираха чувството за хумор?

Холи, не те виждам, вярно. :(

Да,много.

tori
08-31-2018, 15:23
Бих ти препоръчала обезболяващи ама са с рецепта и ще ме бананят. :(

Niakoitam
08-31-2018, 15:34
Няма кой.

AnarchyBoy
08-31-2018, 16:59

Ма ти си на 32 и живееш с вашите и ти дават по 40 лева на месец (казвал си го), не работиш, не учиш, не се развиваш и на всичкото отгоре не се къпеш, е какво очакваш бе?

Вашите ти готвят, перат, обличат, сметките ти плащат.. ти си една малоумна циция, мърда, плужек дето само седи и се поти, пърди и смърди. Живееш в няк'ва делюзия, че начина ти на живот е нормален, ама това далеч не е така, имаш супер слаби социални умения и си дървен философ всезнаещ и всеможещ. Да не говорим за възприятията ти, които граничат със социопатизъм.

Аре спри да се излагаш.

AnarchyBoy
08-31-2018, 17:02

Коте. :oops:

:lol:

AnarchyBoy
08-31-2018, 17:07
Аз пари на тоя етап си имам достатъчно като за нуждите ми. А ти ако си свикнала да си хващаш развити мъжленца дето да те водят по-скъпи ресторанти и да ти държат нивото това си е лично твой проблем.Поне не се прави на кон с капаци,защото така ти отърва.

Ma какъв е проблема някой да е развит не мога да разбера? лол ;д
В момента се опитваш да ни обясниш, че твоето е правилно, а нашето не е ли?

AnarchyBoy
08-31-2018, 17:15
Еебати утепляка.

Излязохме на Македония да хапнем и да пийнем, малко релаксче... It was awesome! She was awesome, the food was awesome, I was awesome as always. Иначе добре че днес малко релакс
Че снощи бях нощна, а утре съм пак дневна и общо взето ми се връзват в 6 дни 5 работни, което си е перфектно ;д Най-ми е любимо всеки ден да карам 12 часови смени <3
Па остави другото, треа и да се къпя всеки ден... чудя се дали да се свържа с дерматолога си, да измислим нещо.. мехлемче тва онова.. че си ме е страх..
Тва пеперудената кожа си е страшно нещо, ебаго.

Случват ми се некви странни неща от типа на.
Карам си колата по магистралта, след нощна... сам в колата.. уж треа ми се спи, но съзнанието ми е... лайк
НЕ, НА ТЕБ В МОМЕНТА ТИ СЕ ЕБЕ.
прибирам се в нас... и съзнанието ми е лайк... Не, вече не ти се ебе..
майка ти деба айде реши... дейба и тъпия организъм.. не моа си направя една уговорка като хората :D :lol:

Котета, вие днес къпахте ли се?

Niakoitam
08-31-2018, 17:20
Ма ти си на 32 и живееш с вашите и ти дават по 40 лева на месец (казвал си го), не работиш, не учиш, не се развиваш и на всичкото отгоре не се къпеш, е какво очакваш бе?

Вашите ти готвят, перат, обличат, сметките ти плащат.. ти си една малоумна циция, мърда, плужек дето само седи и се поти, пърди и смърди. Живееш в няк'ва делюзия, че начина ти на живот е нормален, ама това далеч не е така, имаш супер слаби социални умения и си дървен философ всезнаещ и всеможещ. Да не говорим за възприятията ти, които граничат със социопатизъм.

Аре спри да се излагаш.

А ти си болен мозък живеещ си в някакъв собствен измислен свят обичащ да измисля историйки за живота на другите хора подобно на измислиците за своя собствен живот.
Първо никой не ми дава по никакви 40 лева на месец и никога не ми е давал по 40 лева на месец и никога не съм го казвал. Ако ми намериш о ми постнеш тук поста дето съм го написал ще ти пратя на теб 40 лева по Еконт.Къпя се без да се престаравам и втилясвам.Готвенето е за всички, а не само за мен, прането го върши пералнята и е общо. Остава само простирането.Дрехите сам си ги купувам.Сметката за телефона сам си я плащам.
Така че преди да бъдеш такъв капут си погледни собствения измислен от теб живот и след това измисляй живота на другите.
Ти понеже си адския развития та само ги сменяш девойките през 2 месеца и току налиташ на разни обвързани дето ти обръщат някакво внимание за да може да им тичаш по задника.

Хайде довиждане и до нови срещи. Повече не смятам да отговарям нито на теб плейбойче нито на когото и да било. Може да си изтъркате взаимно гръбчетата и да си изчистите калта в междупръстията и в ушите.

AnarchyBoy
08-31-2018, 17:34
В скайп го беше казвал. ;)
Отделно, готвенето е за всички ма майка ти готви не ти нали.. щото ти по цял ден си толкова зает да смърдиш като пор.
Второ ти сам написа, че след работа НЕ СМЯТАШ ЗА НУЖНО ДА СЕ КЪПЕШ. и развиваше теории за разни болести.
Трето, Прането го върши пералнята, а кой я зарежда тая пералня (което всъщност не е лека работа, ти просто никога не си го правил, че да знаеш), не простираш както обвиъсли сам каза..
НА 32 ЖИВЕЕШ С ВАШИТЕ БЕ ПИЧ смисъл... хахахах кво очакваш?
Как си купуваш сам дрехи и си плащаш телефона КАТО ТИ НЕ РАБОТИШ.
Отделно, за ток даваш ли? За вода? Данъци? Отопление? На вашите за храна даваш ли? Нещо помагаш ли им е така да им бутнеш 50 лева да си имат?
Книжка, кола? Нещо а-у? Консумативи имаш ли?
Ти само пърдиш в къщата на вашите и ти дават пари да имаш да излизаш навън на кафе... на 32... засрами се. И мрънкаш че жените ходили при мъже с пари, ми няма да дойдат при теб да им смърдиш тя като вашите да те отглежда. Посерко.

Как очакваш да те хареса некоя мацка като даже една елементарна кола за 500 лева не можеш да си позволиш ;д

Жените харесват мъже с власт и възможности не само за да ги глезят, в неква хипотетична ситуация ако имаш дете, мацката ще очаква, че би бил готов на всичко за тва дете.. Ако му стане лошо (недай си боже) посред нощ.... ТИ ДАЖЕ НЕ МОЖЕШ ДА ГО ОТКАРАШ ДО БОЛНИЦАТА БЕ.
Не можеш да му купиш едни ританки и една тениска, прошляк.
Капут на социално изкривения си баща ще казваш, не на мен, утрепка.
На 23 съм постигнал повече отколкото цялото ти скапано семейство ще постигне някога.

Дейба и тесногръдите Сливнишки селяни.
Тва СО регистрациите сте само утепляци и убитаци за пореден път се убеждавам, че СЛИВНИЦА и ДРАГОМАН треа да се изтрият от картата.
Само малки дребни и злобни душици живеят там и е такива като тебе нещастници.

Въобще не държа да ми отговаряш дори, тва че живееш с вашите на 32 и го смяташ за нормално е достатъчен аргумент.
Направо те блокирам, че не мога да си натоварвам щастието с нек'ва мърда дето не може 1 работа като хората да свърши и го уволняват от всякъде не се къпе и разчита на мама и тате, ама иначе видиш ли е големия разбирач.

AnarchyBoy
08-31-2018, 17:37
Холи аз съм "богат" и скоро ще стана чичко (кат бричедката роди)
Ся съм малко (МНОГО) влюбен и ти си имаш приятел.
Но ти предлагам една връзка изградена изцяло на меркантилните ти ценности и комплексите ми за полова доминация.

Или на Елементарен Български, ще ти купя всичкото дранкулка на света, а ти ще даваш дупе и ще се правиш че ме обичаш.

(Знам че тайно си мечтала за такова предложение през целият си живот.) <3

HollyGolightly
08-31-2018, 17:43
Да допълня все пак, че като се къпеш поне веднъж на ден и си чистиш ушите, режеш си ноктите и такива други луксозни работи, не се натрупва кир и ушна кал до забележима степен, та не знам защо постоянно се споменава това “да си чистите черното чежду пръстите един на друг” аз черно нямам

AnarchyBoy
08-31-2018, 17:44
аз черно нямам

Беееееееееееееее, знае ли човек.

HollyGolightly
08-31-2018, 17:47
Холи аз съм "богат" и скоро ще стана чичко (кат бричедката роди)
Ся съм малко (МНОГО) влюбен и ти си имаш приятел.
Но ти предлагам една връзка изградена изцяло на меркантилните ти ценности и комплексите ми за полова доминация.

Или на Елементарен Български, ще ти купя всичкото дранкулка на света, а ти ще даваш дупе и ще се правиш че ме обичаш.

(Знам че тайно си мечтала за такова предложение през целият си живот.) <3
ПолЪскана съм от това предложение. Виртуална връзка приемаш ли? Аз предлагам в замяна да ми купуваш виртуални подаръци. Приемам Венмо и Пейпал
Само ме притеснява че на възраст не ставаш за чичко, аз си падам по друга възрастова група…или поне да имаш бирен корем…иначе не мога да се хваля че си имам чичко :(

AnarchyBoy
08-31-2018, 17:49
Е аз закво почнах да тренирам... пф... Спирам тренировките и почвам по 8 литра бира и по 30 кебапчета на ден... задължително ще се бърша от белия си потник.
Иначе възрастово съм по-малък, ма кво ти дреме нали ще ти купувам виртуални неща.
А ще правим ли мега страстния виртуален секс в личните съобщения на тийнпроблем?
Плийс кажи да!

HollyGolightly
08-31-2018, 17:54
Разбира се! Ама задължително на ЛС тук, за да може онзи НПП да ни чете съобщенията и да се кръсти
По-малък на възраст викаш…това ми е deal breaker :( поне 10 години по-голям от мен трябва да си, иначе как ще ти викам чичо????
И да допълня, белият потник (ака wife beater) по възможност с дупка и петно на корема е задължителен.

AnarchyBoy
08-31-2018, 17:56
Задължително... мазни петна от кебапчетата... дет съм се бърсал. <3

Ама понеже ти давам пари ще ме обичаш нали?

AnarchyBoy
08-31-2018, 17:57
Шти фърлям 100ки да имаш да си харчиш.

HollyGolightly
08-31-2018, 18:20
Задължително... мазни петна от кебапчетата... дет съм се бърсал. <3

Ама понеже ти давам пари ще ме обичаш нали?

Е ся, ама и да те обичам ли трябва? Нали само на думи можело 8-)

AnarchyBoy
08-31-2018, 18:24
На думи и на дупе. 8-)

anonymous1043668
08-31-2018, 18:25
Е ся, ама и да те обичам ли трябва? Нали само на думи можело 8-)

Правилно :lol: :razz:

HollyGolightly
08-31-2018, 18:35
Шти фърлям 100ки да имаш да си харчиш.

След малко ще ти пратя ЛС с апликация да попълниш. Ако си удобрен, веднага слагам нотариалният печат и ми ставаш чичо 8-)

tori
08-31-2018, 18:42
Бре, върви ви алъш-вериша... Па мене кучета ме яли.

Грозния
08-31-2018, 18:57
Йеп, що яд ли те е?Не :) !
Що да ме е яд - ако имах кинти, щях да правя същото (да еба "свестни момичета", които да се преструват, че ме харесват заради парите ми).

Е, то кое и е гнусното на ваната? Ние вкъщи си чистим банята, не знам по другите села как е.Точно ваната е такъв развъдник на гъбички, че няма на къде.

И моята майка се е омъжила на 19-20, и свят е видяла и живот...Майка ти деФствена ли е била преди сватбата :D ?

Or
Мога да изградя връзката си въз основа на многото пари които имам и да нямам проблеми с брака? Разбира се, че можеш :) !
Само че ако се случи да фалираш, жена ти ще е първата, която ще избяга с 200 :D !

Къв морал бе, Росене?
Иво Андонов към Росен Гацов "Куката":

https://www.youtube.com/watch?v=-hvhxBLmDMI

:D

на 23 съм изчистил и изгладил почти всичко в характера ми, което на мен не ми харесва и в момента съм в моят идеал за мъж на място. Жените го потвърждават. Thats enough for me.Не е характера ти, а парите ти :? .

Толкова много не знаеш за изминалите 5 години, че ти е бедна фантазията. ;)Ти си като фурнаджийска лопата и говориш че си "мъдър и зрял" :razz: !
Колко връзки си имал и колко време за изкарвали средно :) ?

Ако искаш да знаеш сега имам много повече отговорности, отколкото ще имам ако се омъжа и имам дете.

https://media.tenor.com/images/a7cbf3e2d7631c12295dca2ccc014a2a/tenor.gif

... бебе знам как се гледа.Кукло, яко си заблудена и явно си виждала бебета само в парка и по телевизията :razz: !
Пожелавам ти да имаш бебе час по-скоро и по възможност да го гледаш сам самичка! После ела пак да ми разказваш врели-некипели :) !

Ще нещо от сорта на "богат,дебел чичко" и бла бла.С богат дебел чичко (ако успее да и направи дете), тя дори няма да помирише насран памперс, защото чичака ще наеме гувернантка за бебето.
И после оная кукла ще дойде пак тука да разказва, как дори да има бебе, животът и няма да се промени, ще и остава време за всичко както преди и най-вече че знае как се гледат бебета :D !

Богат мъж се намира лесно, виж обаче богат неженен мъж е трудно. А аз не обичам да деля! Така е, но може да ти се наложи да играеш ролята на "дубльорка" в сексуалния живот на мъжа ти!

...Тоест няма да съм самотна майка мъченица...Ти ще си самотна майка-мечтателка, освен ако не си хванеш богат чичко, който да наеме гувернантка за бебето ти.

Ми, то много неща ги има и в българския, и в английския, че и в занзибарския.Езиците имат повече разлики, отколкото прилики!
Само самомнителна хвалипръдла като теб, може да мисли така и да говори такива глупости.

...никой не мрънка за което.Дори словореда на български ти куца! "за което" в края на изречението е граматически неправилно, нищо че кифлите като теб го използват постоянно и се мислят за умни.

Виж, не е въпросът в забележката, а в това, че е неуместна. Защо да е неуместна?

Я пак, нещо май се оплете.Тебе достатъчно съм те изложил на Стената на Срама.

paradosou
08-31-2018, 20:24
В скайп го беше казвал. ;)
Жените харесват мъже с власт и възможности не само за да ги глезят, в неква хипотетична ситуация ако имаш дете, мацката ще очаква, че би бил готов на всичко за тва дете.. Ако му стане лошо (недай си боже) посред нощ.... ТИ ДАЖЕ НЕ МОЖЕШ ДА ГО ОТКАРАШ ДО БОЛНИЦАТА БЕ.
Не можеш да му купиш едни ританки и една тениска, прошляк.
Капут на социално изкривения си баща ще казваш, не на мен, утрепка.
На 23 съм постигнал повече отколкото цялото ти скапано семейство ще постигне някога.

Много грозно. Без никакви съмнения е в топ на най-отблъскващите неща, които някога съм чела тук.
Темата от цяла страница е big brother в действие.

Моите чувства са уникални. В края на лятото да дълбаеш така е перфектното, което може да ти се случи. Още повече, когато дълбаеш без изглед да стигнеш до някакво истински полезно прозрение. И още повече, когато нито някой се е разделил с живота, нито нещо... Може би ще последвам стратегията от миналата година и просто по някое време ще се изключа. :)

HollyGolightly
08-31-2018, 21:40
Грозен, вместо да се занимаваш с мен, вземи направи нещо продуктивно с живота си. От злоба се остарява по-бързо
На мен ще ми вика, че не съм знаела как се гледат деца мърльото :lol:

Ти ще си самотна майка-мечтателка, освен ако не си хванеш богат чичко, който да наеме гувернантка за бебето ти.
Да споменавам ли колко печеля на година и защо не ми е нужен богат чичко?

Он: Почти 2 часа докао стигна, минах поне 30 катастрофи, някакъв идиот са сложили на портала на паркинга и 10 минути не можем да се разберем дали сега трябва да платя или понеделник. На сайта като си правих резервацията пишеше на тръгване, той ми обяснява, че сега трябвало. А аз от лиготии на това летище си счупих очилата и...двата чифта и не знам как ще се пребирам понеделник вечер в тъмното, ще трябва някой да идва да ме взима, което напълно губи смисъла на това да се карам днес сама до тук.
И тя ме ядоса, такива въпроси задават ли се така по телефона, аз мога ли да и кажа дали може или не, като ме поставя пред едва ли не свършен факт. Ми хубаво, ще си взема хотел ако прави така.

galaxy29
09-01-2018, 06:25
nodrama хората са тъпи

NomNomNom
09-01-2018, 15:31
стига сте се карали де :(

аз пък вчера ходих да сменят масло и филтри на колата за първи път
и днес тръгнах с 3 часа закъснение понеже обичам във важни моменти да рева за мъж, вместо да си мисля за важните неща

тъкмо излязох от антверп, но мн ме мързи да съществувам, имам още 350км, ще карам по тъмно, ама бала съм го

поне заредих белгийски бензин на 1.53, холандския е над 1.70, ся ще видим колко е във франсето

tori
09-01-2018, 19:53
Сякаш бучка ми е заседнала в гърлото, толкова ядосана се чувствам. Поговорихме, поуспокоих се леко, колкото да ям днес следобед, но помолих за едни 30 минути, за да поговорим за нещо. Имам някакъв план да спася положението и силно се надявам да се съгласи, защото може да проработи.

Грозния
09-01-2018, 20:07
На мен ще ми вика, че не съм знаела как се гледат деца мърльото :lol:Не знаеш и по-лошото е че не го осъзнаваш.
Такива като теб съм ги виждал много (познати, колежки, съседки) - едно бебе им обръща живота на 180 градуса и се виждат в чудо :D ! Само насраните памперси едвам насмогват да купуват и сменят! Бебетата се будят и реват гладни и насрани на всеки 2-3 часа, 24 часа в денонощието - само да ти кажа, ако още не си разбрала до сега.
А колко пари излиза едно бебе от раждането до детската градина, няма дори да го коментирам.

Да споменавам ли колко печеля на година и защо не ми е нужен богат чичко?Да кажи мила, каква е цифрата на месец, че ми стана интересно :) !

П.С. Това че не сте коментирали останалото от предишния ми пост ще го изтълкувам че сте съгласни с казаното от мен 8) !

tori
09-01-2018, 21:47
Или че на никой повече не му се обяснява? Примерно.

YoungBloodZ
09-01-2018, 22:06

и днес тръгнах с 3 часа закъснение понеже обичам във важни моменти да рева за мъж, вместо да си мисля за важните неща

тъкмо излязох от антверп, но мн ме мързи да съществувам, имам още 350км, ще карам по тъмно, ама бала съм го

поне заредих белгийски бензин на 1.53, холандския е над 1.70, ся ще видим колко е във франсето

Като ти смениха маслото споменаха ли нещо да ти сменят и тампона? :D

paradosou
09-01-2018, 23:50
Блах, случайно попаднах на профила на едно момче от гимназията (не беше в моя клас; единствено е мой набор) и рязко ми се появи желание да си изкарам всички вътрешности. Момчето е с увреждане, не знам какво точно, но има някакво забавяне в развитието си... въпреки това е окей, т.е схваща си, може да проведе някакъв свързан разговор, държи се дружелюбно и отзивчиво, никога не съм видяла агресия... Обаче естествено част от хората са отпадъци и го подиграват "тънко", гледам са му "приятели" във фейсбук и вкарват някакви ехидни коментарчета - най-вървежната стратегия да покажеш колко интелект е скрит в черепната ти кутия... и колко си силен пред беззащитните... и колко разбиране или човечност притежаваш. Гнусота ~ нищо че няма такава дума. Такъв мизерен микроб не заслужава даже "Здрасти!" да му кажеш на улицата...

paradosou
09-01-2018, 23:54

Ном, сълзите, ако са за онзи пич от преди 3 години, абсолютно не си заслужава вглъбяването. Знам, че това едва ли ще помогне, ама... аз още като прочетох как са се стекли обстоятелствата около финалните надписи покрай вас, си казах, че не знае къде се намира. Позволявам си да го спомена, понеже преди сигурно няколко седмици ти самата беше говорила по темата, та... надявам се това не е супер неподходящо включване. :)
Леко и безаварийно по нощите! :)

tori
09-02-2018, 16:00
Тей, начи, поуспокоих се, не съм толкова бясна/тъжна вече и даже ядох, сега пия студен чай. Всичко е точно. Почвам да губя търпение за довечера вече...

AnarchyBoy
09-02-2018, 18:52
Не знам какво да мисля вече... Супер объркан се чувствам...
Съзнанието ми има ясни и точни идеи, насоки и цели.
Сърцето ми обаче взема някъв превес и почвам да си вглъбявам няк'ви глупости..
И хем знам какво точно искам и от кого да го получа, хем не знам и не искам. Уат?!
И на всичкото отгоре долавям няк'во двоумение у мен, което е супер нетипично и то за нещо, което хем да супер окей е, хем съм готов да пренебрегна всичко до този момент в името на някой си. Което само по-себе си е стресиращо.
Ту супер много искам и всичките ми планове отиват на турбо заден план, ту плановете ми са най-важни, а тя остава назад.
В крайна сметка това ще е повратен момент в моя живот, независимо какво избера. Нея или Себе си.
Отделно много добра аверка е heartbroken и не знам как да й помогна.. А ми е мн смотано за нея.
Аз съм devastated. Но се примирявам с някои неща.
Отделно казах на един от най-близките ми хора, никога повече да не контактува с мен, което ме смачка супер много.
Опитах се да й обясня супер спокойно защо е тва, но не. Трябваше да стане скандал, който беше свръх нерационален, защото аз вече бях обяснил всичко от-до и очакваше да избухна, но супер хладнокръвно просто й казах чао и затворих телефона, въобще тя не можа да се постави на мое място и да разбере колко ми е зле...
Не спирам да мисля за нея, но същевременно осъзнавам, че не сме a good match.
И осъзнавам, че има вариант да сме, но ще е ужасно зверски трудно, болезнено и няма да свърши добре, но тва ме надъхва?! Ебати гнусната висша форма на мазохизъм притежавам.
Отделно съм болен на утепляк и гърдите ме болят.
Обмислям да си купя мотора (чак когато свърши лятото, щото съм гений.)
А да и един от проектите ми влиза в сила след 13 дни и започва зверската работа, разработката трае вече 3 шибани години и най-после ще започне да се отплаща подобаващо.
Предстоят ми хубави трансфери и ги очаквам с нетърпение.
За първи път от супер много време обаче, перверзията ми е супер канализирана към един единствен човек и в момента секса с други (опитах) не ми доставя абсолютно никакво удоволствие даже ми е леко repulsive.
Няк'во мога да скъсам абсолютно всички женски рокли и гащички на света, ма докато не са нейните ми е все тая.
Искам да я е срам сутрин да излезе от леглото.
Искам да ме научи да обичам отново и да я държа за ръка.. искам всичко.
Същевременно съм супер спокоен около нея и цялата ми агресивна персона сякаш се успокоява и вече няма нужда да се тревожи да мисли, просто въздиша тежко и си почива, а така не съм се чувствал от години.
Its so traumatazing.
Дори да го мисля.
Все тая...

https://www.youtube.com/watch?v=i_KBKDqraO4

Your perfect world
Has been upset
And this is the best it's gonna get

:smt007

Грозния
09-03-2018, 11:43
Обаче естествено част от хората са отпадъци и го подиграват "тънко", гледам са му "приятели" във фейсбук и вкарват някакви ехидни коментарчета - най-вървежната стратегия да покажеш колко интелект е скрит в черепната ти кутия... и колко си силен пред беззащитните... и колко разбиране или човечност притежаваш. Гнусота ~ нищо че няма такава дума. Такъв мизерен микроб не заслужава даже "Здрасти!" да му кажеш на улицата...Хората са такива - не знам защо това те учудва.
Това е поредното доказателство, колко струва "вътрешната красота" и характера. Хората съдят за другите най-вече по външния вид и парите - това е самата истина!

Не знам какво да мисля вече... Супер объркан се чувствам...Е да бе?!

Казвам ти го щото съм на 23 и биологичният ми часовник превърта в момента. Иска деца, иска семейство и се чувства "наживял"...:razz:

AnarchyBoy
09-03-2018, 12:06
Е да бе?!
:razz:

Като вадиш нещата от контекст не изглеждаш много интересно нали го осъзнаваш?

Какво общо има чувството на наживяност и на желанието за семейство с това, че съм срещнал човек, който ме предизвиква?
И въобще знаеш ли какво е объркването?
Щото не е дали искам семейство с нея или просто секс.. аз знам че искам всичко от нея..
Объркването е как точно да го постигна.
Заради ред причини, които не ми се изброяват тук, които нямат нищо общо с емоционалните и физическите ми желания, а съвсем различен ред от причини, които ми пречат и ме карат да се чувствам объркан.

Както казах, не си интересен. И като вадиш нещата от контекст не си много интересен или оригинален.

Грозния
09-03-2018, 19:22
Като вадиш нещата от контекст не изглеждаш много интересно нали го осъзнаваш?Като се въртиш като фурнаджйска лопата не си много убедителен, нали го осъзнаваш :? ?!

AnarchyBoy
09-03-2018, 20:04
Като се въртиш като фурнаджйска лопата не си много убедителен, нали го осъзнаваш :? ?!

тъй тъй.

tori
09-04-2018, 08:14
Ахахаха, какво, по дяволите, сънувах тая нощ?!?!?!?!?! :ддд Накара ме да се усмихна тая простотия, де - приятно ми стана някак си. Интересно ми е все пак от къф зор го сънувах тва ама... Сигурно нещо ми е напомнило за въпросните хора, все пак, друго обяснение нямам.
Днес по обяд ще е. Ще се види кво/що и ще разбера какво се случва.

HollyGolightly
09-04-2018, 12:24
3 дни= 35 мили пеша По културни забележителности, музеи, магазини, барове и т.н. И най-важното, успяхме с нея да се видим и да се наприказваме.
Пък Холи вече има снимка пред The White House и не изглежда като премръзнала ряпа на нея (като на старата от 2013та) както и други места де
Добре че улучих такова хубаво време и успях да видя почти всичко що има за гледане. След месец като ида пак, времето сигурно вече няма да го позволява.

Едит:
Освен това ме блъсна кола докато пресичах на пешеходен зелен светофар и нямам нищо счупено или наранено 8-) life is beautiful

tori
09-04-2018, 12:32
Ех, много ги обичам тия клишета... Много ме изнерви това. Всъщност, то на момента не ме изнерви чак пък така, колкото се самонавивам, де. Ама все пак е егоистично, отвратително, клиширано и глупаво. Не мислиш за човека насреща и кво му носи, ми ланкаш кретении на кило. Ебати играча, бате! Ебати егото! Да не съм куче, та да скачам по свирвания случайно?! На такова ли приличам, че така мислиш за мен?! Ай, ши ти се невиди ли и кретенията... Яко избеснях, вярно, а хем ми почна забавно деня.

ةتشضل انزفث
09-04-2018, 14:47
Здрастии как сте?
Дълго време ме нямаше но ето ще компенсирам :D

Грозния
09-04-2018, 17:59
Здрастии как сте?
Дълго време ме нямаше но ето ще компенсирам :D
Добре дошъл отново.

anonymous1043668
09-04-2018, 18:05
През деня уча,привечер на тренировки и вечер анимирам..Всеки ден си лягам към 3:30 4:00 или изобщо не си лягам.Кой спи в днешно време!? Вече правя седем дена откакто не съм яла 'реална' храна.Съвсем заприличах на зомби.Слава богу че на 6-ти заминавам и чак неделя вечерта се връщам в апартамента при моите така мили и драги секвартиранти..

ةتشضل انزفث
09-04-2018, 18:37
https://www.sbf-bg.com/images/products/cat10-prd03-big.png?lang=bg

ةتشضل انزفث
09-04-2018, 18:38
Много добра ISO напитка без консерванти и тн.
Може да я закупите от всяка фитнес зала вече.
Препоръчвам!

anonymous1043668
09-04-2018, 18:41
Препоръчвам!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

тази тема във форума съдържа продуктово позициониране :D

AnarchyBoy
09-04-2018, 20:00
Холи u are okay I assume..
Викна ли полиция?
Тоя пиян ли е бил?
Или сляп?
Или жена шофьор (нека хейта започне)
Или възрастен човек?
Или пияна сляпа възрастна баба?

:?

HollyGolightly
09-04-2018, 20:14
Холи u are okay I assume..
Викна ли полиция?
Тоя пиян ли е бил?
Или сляп?
Или жена шофьор (нека хейта започне)
Или възрастен човек?
Или пияна сляпа възрастна баба?

:?
Middle eastern individual който не говореше английски и знаеше само are you ok?
Не мисля че беше пиян, просто не спря 8-) жива съм де хахаха с шина на коляното. Според приятелката съм паднала на колене като ме блъснал, аз не помня, само помня че си мислех че ще умра и…не умрях. Понеже нищо не ме заболя на момента, а и времето там ми беше лимитирано не ми се занимаваше с полиция и не повиках. За първи път ми се случва да съм контузена и да имам cool story to tell. А не някаква идиотщина от рода на “ритнах се в бюрото на работа и си спуках глезена” (true story)

tori
09-04-2018, 20:23
“ритнах се в бюрото на работа и си спуках глезена” (true story)
Ахахаха, тука се засмях. Явно не съм единствената, където си "троши" неща по тялото самосиндикално и от простотия.

anonymous1043668
09-04-2018, 20:44
За първи път ми се случва да съм контузена и да имам cool story to tell. А не някаква идиотщина от рода на “ритнах се в бюрото на работа и си спуках глезена” (true story)

Ей,тва е да си оптимист! Наистина на твоят късмет му се вика "Life is beautiful" 8-) :D

Twistedbastard
09-04-2018, 22:05
Побърквам се, не съм правил секс от 3 месеца. Чувствам се шибаничко - мисълта за секс ме гони постоянно. Преди не беше така, не ми правеше воечатление, може би защото туширах сексуалните си желания с тревата или пък нивата на тестостерон са ми високи - не знам ама е отвратително. А трябва да се фокусирам върху важни неща, но все губя фокус... надявам се септември да е различно, надявам се да възобновим отношенията си, само да си дойде.

HollyGolightly
09-04-2018, 22:20
Да, тори, миналото лято се ритнах в бюрото и бях със шина на гледена 3 седмици. Да бях някоя слаботелесна-разбирам ама аз имам какво да ме пази 8-)

Ей,тва е да си оптимист! Наистина на твоят късмет му се вика "Life is beautiful"
Еми нали не умрях 8-) само леко накуцвам.
Другото позитивно е че треньора като ми пише СМС да ме пита защо от една седмица не съм ходила на фитнес, мога да му кажа, че ме е блъснала кола 8-)

paradosou
09-04-2018, 22:41
Другото позитивно е че треньора като ми пише СМС да ме пита защо от една седмица не съм ходила на фитнес, мога да му кажа, че ме е блъснала кола 8-)
Направи ми настроението. 8-)

tori
09-05-2018, 10:31
Ей ткова ми е едно... Странно и празно, май. Слушам тъпа, тъжна музика и обмислям да изчезна на някъде да се поразходя, та белким ми стане по-ок. Тая торта, където ми я говориха до снощи изобщо не звучи зле в случая. :дд

Скорпион
09-05-2018, 10:43
extra

Грозния
09-05-2018, 12:47
Препоръчвам!За какво служи тая напитка?

...от простотия.Поне си знаеш от какво е :D !

Побърквам се, не съм правил секс от 3 месеца. Чувствам се шибаничко - мисълта за секс ме гони постоянно. Преди не беше така, не ми правеше воечатление, може би защото туширах сексуалните си желания с тревата или пък нивата на тестостерон са ми високи - не знам ама е отвратително.И защо така?
Според теб каква е причината, цяло лято да не намериш никоя за един секс?

Twistedbastard
09-05-2018, 13:09
Според теб каква е причината, цяло лято да не намериш никоя за един секс?

- Дебел съм
- Грозен съм
- Живея с мама
- Не работя
- Не се къпя всеки ден
- Жените са курви

HollyGolightly
09-05-2018, 13:44
Може ли да не е сряда, а петък днес?
Нямам сили за нищо
Искам да спя!
:(
И ме боли коляното
Надявам се че боли от претоварване от многото ходене.
Трябва да отслабна ама искам шоколад!!! Или бонбони m&m’s

Скорпион
09-05-2018, 20:33
$$$

Necrologist
09-05-2018, 20:49
$$$

Кви са тия масонски символи?

paradosou
09-05-2018, 23:40
Meh. Някой ден може и да порасна. Сега още реагирам на безсмислени за реагиране неща - чисто обективно.

И не че не е пълно с това, което постоянно си представям в смелите си фантазии, ама да кажем, че моите капаци са упорити.

tori
09-06-2018, 10:32
До сега си подскачах и си припявах любими песни, докато оправям някакви неща из нас и докато пия кафе. Татиту се изкефи какво му слуша чавето и каза пак да правя така. Хубаво е да се поотпуснеш малко, предполагам, макар че най-вероятно съм била забавна гледка за всички вкъщи. Усетих как голям камък падна от шията ми, докато правех това. Бях забравила каква лековита сила има фалшивото пеене.
След първоначалният шок, мисля, че започвам да премислям нещата и да ми иде на акъла какво/що. Като ти мине беса, тъгата, първоначалният шок, нараненото его и всичко, започват друг тип процеси. И това би трябвало да е хубаво.
Няколко дни нямаше време и желание да чета, обикновено това ме разтоварва обаче тоя път ме караше да се чувствам злеь връщах се по 200 пъти назад да разбера за какво става дума. Може би днес е деня да започна отново с книгата. Може би днес ще съм по-концентрирана и историята ще върви. Даже съм намислила и да захвана един сериал тези дни, та да си занимавам малко съзнанието. И без друго си беше препоръчван от амнайсе места, що пък да не пробвам?!
Нямам търпение да си дойде, защото сме си планували да идем двете на един ивент тук, всяка година ходим и само предната пропуснахме, понеже бях на един рожден ден. Доста неща са се променили от последното ходене, доста хора ги няма по нашите географски ширини от бая време, предполагам и че ще видим някой и друг познат да си припомним добрите стари времена. Може даже да ходим някъде на афтър, ако има желание и от двете страни. Обнадеждена съм, де - това исках да кажа + изобщо нямам търпение да се видим... Малко quality time together няма да се отрази зле въобще.
Малко ми е гладно, а има тенджера спагети.

HollyGolightly
09-06-2018, 13:43
Влюбено ми е, вървя си наоколо щастлива и захилена.
И болката в коляното ми отмина.
Ако не трябваше да съм заобиколена с тъпи либерали днес, цена нямаше да има този ден

tori
09-06-2018, 18:57
Е, не! Тука няколко седмици кретения след кретения, мамка му! Писва ми яко вече.

Грозния
09-06-2018, 21:26
- Дебел съм
- Грозен съм
- Живея с мама
- Не работя
- Не се къпя всеки ден
- Жените са курвиЕхаа, та ти си бил по-зле и от мен :) !

Аз поне работя и не живея с мама :D !

tori
09-07-2018, 10:36
Бях забравила колко може да ти липсва някой, сега си го припомням пак. Връщат се спомени и пак ми е трудничко да дишам. Боли почти толкова, колкото разбитото кутре на крака ми. Мина ми беса от снощи, но това не означава, че ми е приятна мисълта. Все тая, де - ще пийнем и би трябвало да мине, пък ако не мине, ще пийнем пак, и пак, и пак. До откат, всъщност.
И да - противна съм дори на себе си в момента, повръща ми се от мисълта как се чувствам. Треа да се пуснат шамарите в действие от някой. Направо ритници, всъщност. :дд "Малки обяви: Всеки дето мрази Тори, може да се появи и да я бие в продължение на 10 минути за скромната сума от 5 кинта. За групи - правим отстъпка."
А тва самоиронията така я владея, че себе си излъгвам чак, че нищо ми няма. <3
Отивам да си чета книжката, хубаво е че получих поне малко концентрация все пак.

HollyGolightly
09-07-2018, 11:34
Тая седмица беше ужасна, добре че най-после е петък и всичко е към края си. Още 8 часа и ще съм ок.
Ревах за абсолютни глупости снощи и той сигурно си мисли че съм луда, нищо че се преструва на много разбиращ и влизащ ми в положението 8-)

anonymous1043668
09-07-2018, 13:05
Иууупии днеска най-накрая се наспах.Естествено спах към 17 часа,но пак ми се отрази добре.Сега вече нищо не ми се прави.Ей сега имам тренировка,изобщо не ми се ходи искам да легна,да умра и като се събудя да съм си вкъщи..

HollyGolightly
09-07-2018, 23:33
Петък вечер ми е любимият ден 8-)

tori
09-09-2018, 00:12
"Стига си оправдавал идиоти! Не може да сложиш роза в задник и да наречеш това ваза!" - те това е приказката на деня! Нищо, че днес нямах допир с идиоти, пак - тя омразата не стихва за един ден.
Проведох ебати странния разговор, неочаквано, даже с неочакван човек за мен, почти непознат. Интересно, може би ако не беше така надалеч, можеше да станем дружки за бира.
Днес е добър ден, не съм чак толкова зле, всичко е наред за момента. Май? Утре ще е ивента, дето исках да ида ама компанията ми ме заеба. Може и да се пусна сама, 101% ще видя познати и ще се заланкам. Само дето ще видя и когото не трябва, та може и да ми се скапе настроението. Все тая, няма да позволя да си изкарам гадно.

HollyGolightly
09-09-2018, 13:28
Много ме издразни снощи, че го прие толкова сериозно това. Как можело чак сега да му кажа за близката ми среща с движещ се автомобил. И направо ме изяде с парцалите, че не съм викнала полиция. Но понеже не му беше достатъчно той да ми се накара, трябваше и на приятелите ни да каже. Добре че тя поне застана на моя страна, макар и просто от солидарност.
Поне пиесата беше хубава, обожавам Алби

AnarchyBoy
09-10-2018, 02:36
Тръгвам за работа след малко, а тя ми липсва толкова много.
Не спирам да мисля за нея... Това не е здравословно.
Не мога да я имам и това ме кара да я искам още повече.

tori
09-10-2018, 07:28
Хахаха, как се познава коу е израснал по такива ивенти... Всички дъртаци, дето се познаваме и решихме да идем, се подминавахме с кимване, пихме бира в страни и вървяхме по-отзад, та да няма сблъсък с навалицата. Тия по-зелените най-отпред на първа линия. От едно време не е останало нищо, никой не познавам, ако не беше неговата компания ама и те са дърти. :дд Чак ми стана смешно, вярно.
Видях родителите на един бивш и не ме познаха, пък аз нарочно не поздравих, че валеше, да не се омокрим всичките. Не издържаш и да кажа как се чувствам, щото видях, когото не трябва - както си и мислех, естествено.
Много ми е интересно какво/как ще ми се отговори, но за момента и мълчанието ми е отговор, дето не ми харесва изобщо.

Грозния
09-10-2018, 18:00
Грозния беше прав
:)

HollyGolightly
09-10-2018, 19:21
Когато споделиш на приятелка, че ти е криво и тя веднага предложи да си отмени срещата с клиент, и да те придружи на шопинг <3

Ivaaaaa
09-11-2018, 11:58
https://youtu.be/YD0IarUAMd4
По повод нашумяванито на последната му песен, ми излезна това в предложенията. Трябва ли да си срамувам, че знам всяка песен? :/ Всъщност това, че ги знам, не означава, че ги харесвам. Но пък...
Обичааам те, искам твойте ръцеее
Оообичам те, да милвам твойто лицеее
Никооой не може да галиии косите ти, както аааз
Запомниии
Кааак болииии
Боже простииии
Защо ме оставииии
Какво ти напрааавиих
Не знаеееш
Колко много съм те чакаал ааз
Колко в нощите съм плакал ааааз
Ти не знаааеееш
Кааааазваш, че ме обииичаш
И все след мене тииичаш
А вчера с друга те видяяях
Да ме галяяят твоите коооси
Да ме гледаш с черните оччииии <333
Ето ти мадаама
Хайде с тебе двамаааа
Да го правим триматааа
Да го правим триииимаааатааа
Хааааабиби спиш ли добреее
Добър вечер двойна стаяяя има лиииии
Да е с баня да отмива споменииии

Иначе как се чувствам? Това дискрайбва как се чувствам.
https://youtu.be/dvys_zSADzI

Прекалено съм умна, за да мога да бъда щастлива като простолюдието, хехе.

YoungBloodZ
09-11-2018, 12:38
дискрайбва

lel

Скорпион
09-11-2018, 17:14
https://youtu.be/YD0IarUAMd4
По повод нашумяванито на последната му песен, ми излезна това в предложенията. Трябва ли да си срамувам, че знам всяка песен? :/ Всъщност това, че ги знам, не означава, че ги харесвам. Но пък...
Обичааам те, искам твойте ръцеее
Оообичам те, да милвам твойто лицеее
Никооой не може да галиии косите ти, както аааз
Запомниии
Кааак болииии
Боже простииии
Защо ме оставииии
Какво ти напрааавиих
Не знаеееш
Колко много съм те чакаал ааз
Колко в нощите съм плакал ааааз
Ти не знаааеееш
Кааааазваш, че ме обииичаш
И все след мене тииичаш
А вчера с друга те видяяях
Да ме галяяят твоите коооси
Да ме гледаш с черните оччииии <333
Ето ти мадаама
Хайде с тебе двамаааа
Да го правим триматааа
Да го правим триииимаааатааа
Хааааабиби спиш ли добреее
Добър вечер двойна стаяяя има лиииии
Да е с баня да отмива споменииии

https://youtu.be/dvys_zSADzI

Прекалено съм умна, за да мога да бъда щастлива като простолюдието, хехе.
ужс..

Ivaaaaa
09-11-2018, 17:45
Да, бебчо?

Грозния
09-11-2018, 18:02

Прекалено съм умна, за да мога да бъда щастлива като простолюдието, хехе.Ясно е на целия форум, че си сама като куче и пържолата ти е загоряла :D ! От доста време насам!

Да, бебчо?Ето - сваляш се вече и на случайни фейкове от форума :D !
Усещам как от вътре те напъва за флирт и заигравки :D !

Necrologist
09-11-2018, 19:30
Да, бебчо?

На Наско Ментата и Сашо Роман знаеш ли ги всичките?