View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
anonimna:D
02-17-2019, 17:43
Я дефинирай думата женище, че ми стана интересно. Дебела ли е, възрастна ли е, комбинация от двете ли или някаква незнайна категория за мен?
Пп- извини и се :D
Я дефинирай думата женище, че ми стана интересно. Дебела ли е, възрастна ли е, комбинация от двете ли или някаква незнайна категория за мен?
Пп- извини и се :D
женище - мое психологическо копие (хубаво девойче е)
пп
няма - още няма за какво
02-17-2019, 17:50
Щом е твое копие, постарай се да ви се получат нещата. Мани ги тези глупости, противоположностите се привличат.
Пп- винаги има за какво да се извиниш
Щом е твое копие, постарай се да ви се получат нещата. Мани ги тези глупости, противоположностите се привличат.
Пп- винаги има за какво да се извиниш ������
Това,че има за какво да се извиня не е пречка.
И този път не съм оплескал нищо!
02-17-2019, 17:55
Все още :D :D
Шегувам се разбира се, пу, пу, да не ви е уроки
влез у фейса,че го обърнахме на чат
LoadRunner
02-17-2019, 18:02
аз много добре се освобождавам от стреса като стрелям по нещо
Не, не може. Според статията ти плуваш и така се освобождаваш от стреса!
LoadRunner
02-17-2019, 18:08
противоположностите се привличат.
Това не е вярно, противоположните хора ме отвръщават. Движа само с хора със сходни интереси, с други стигаме и до бой.
Малко ще ми е трудно да еба документи, но щом си казал...Нищо не ти пречи да опиташ, пък и както казваш - щом Харката ти казва... :D.
https://www.teenproblem.net/a/190-teenlife/53984-kakvo-da-trenirat-zodiite/
Възможно ли е да има по-тъпа, повърхностна статия, все едно някоя с ботокс я е писала докато си слага червило.Явно редакторката (99% съм сигурен че е жена), на статиите има фиксация по астрологията и зодиите :? .
Преди поне пускаха статии за екзотични и редки животни, които бяха интересни, поне на мен.
Не, не може. Според статията ти плуваш и така се освобождаваш от стреса!Трънчо, не се прави - знам че и ти имаш фиксация по зодиите :D !
От къде иначе ще знаеш или ще си запомнил каква зодия е Харката :? ?!
HollyGolightly
02-18-2019, 02:22
Егати неорганизираната работа, 3 часа гледаме хотели, airBnB и какво ли още не а дори не знаем колко човека ще сме. И не само това ами ми говорят за някакъв напълно нереален бюджет, който просто няма как да бъде спазен, а аз нямам никакво намерение да покривам разходите на пълнолетни, работоспособни хора. Боли ме главата вече и не ми се занимава
Да, както винаги той беше прав като каза че всичките ми приятелки са несериозни, безотговорни и unreliable. Накрая ще ги зарежа всички и ще замина с него някъде 8-)
divergent
02-18-2019, 08:53
Разбирам, че всички са стари кучета, а аз съм бебе и на години, и на стаж. Наясно съм, че независимо дали аз съм виновна или не, кофите с лайна ще се изсипват единствено върху мен. Само че нямам намерение да го търпя. Първоначално мислех, че не трябва да се махам, за да не им правя кефа, пък и на всяко място е така с новаците, тоест след година всичко ще утихне. Обаче вече се чудя защо да си причинявам такъв дискомфорт, само за да не си помислят, че съм се уплашила или избягала? Да си мислят каквото искат, не смятам, че имам място тук, където не ме приемат за служител като всички останали и не ме оценяват.
02-18-2019, 09:21
Това не е вярно, противоположните хора ме отвръщават. Движа само с хора със сходни интереси, с други стигаме и до бой.
Изтървала съм си че-то :D И аз не смятам, че противоположностите се привличат, безспорен факт е, че предизвикват първоначално някакво възхищение или и аз нд знам точно какво в другия, поради наличието на нещо ново, а не обичайното еднообразие. Ама крахът се случва доста скоро след това
02-18-2019, 16:10
Готвя си лазанята, моля се да стане :D
Абе мацки, гласите ли си ежедневно косичките, смисъл изправяте, къдрите. Гримирате ли се редовно? Момчета, вие какво предпочитате? Да създадем някаква форма на чат :D А и се чудя напоследък, моята коса, когато не е изправена, е крайно неподредена и в общи линии не е много прелестна :Д Обаче се чудя, заслужава ли си цялото това третиране и то вече от сумати време насам. А за гримът, в повечето дни нямам аааабсолютно нищо на лицето си, но в дните на кеф или когато кожата ми е мега зле, ползвам бб крем. Това за работа и даскало естествено. За официално слагам и малко очна и се преструвам, че се контурирам :d:D:D
Бтв- на 21 съм, колкото и да не ви се вярва :Д
Много е мило как се е привързал към моя Тиквеник, щото да - не бих се събирала/виждала с хора, които той не харесва. Някак си му вярвам повече на него, отколкото на мен.В живота не е важно на кого ти вярваш, а кой ти вярва на теб!
Вчерашната уговорка мина добре, а очаквах да искам да си ходя през цялото време. :дд А то не беше баш така, заланкахме се простотии, пита, разпитва, разказва неща...
Ще има бая да пита, още повече като почне склерозата скоро!
каква ирония :D
И този път видях всичко,но за разлика от предните пъти в които не исках да повярвам този път не исках да видя.
Вярвам повече на другите отколкото на себе си :D
Мали, как ме върза тая гад насред центъра... :ддд Щеше да има много бой, ако бях паднала. При тва, мамка му, нямаше да ми е първото такова падане. Мноооого го обичам, обаче, просто няма второ такова същество на тая земя. Седя, гледам как изравя градината и ми иде да го бия и разцелувам едновременно. За супурнайсти път - противоречиви чувства. Буквално не знам какво съм правила, преди да стане мой. И да, бтв, днес става месец, откакто е вкъщи. <3 Месец безрезервна любов, щастие, рани по ръцете, щастливо джафкане сутрин, игри на двора и просене на храна. Най-хубавия месец в живота ми. <3 Дано и в неговия също.
Автопилот.
Обичам тия моменти в които съм прав!
когато съм нервен/гневен персонала е много работоспособен
мразя да викам
HollyGolightly
02-22-2019, 15:49
Някои хора са като херпеси, тъкмо си мислиш че си се отървал от тях и те изникват на ново място. Жалка история като цяло
Ей, гламава работа, братче, гламаваааааа... На моменти ме е срам, че сме рода.
Нещо съм се смахнала тия дни и не знам защо, но все цикля в едни и същи лайна от преди сумати време, след което ест си ги мятам по главата. Не че не е редовен номер да го правя ама... Все пак...
Мисля, че прекалявам и с храната тия дни, постоянно нещо меля и постоянно искам шоколад. :дд Гада пасти да яде пред мен.
Ако ми се съгласи за кафе, няма да има цена. <3
Съпругата пък, ако скоро се прибере, ще я позлатя. <3 Натоварва ме да говорим по телефона, но виж - да се прибере и да се изпонапием на домашно, докато си правим маски, да речем, звучи тоооолкова яко. <3 И още не ми се познава с гада, бтв, а мина месец вече и е крайно наложително да се видят. Дали ще я хареса? Нямам търпение да ходим по разходки тримцата. :3 Звучи много яко в главата ми и в най-лошия случай ще си я хареса повече, отколкото предполагам, след което пак ще ревнувам. :ддд
Искам шоколад.
HollyGolightly
02-23-2019, 21:37
4 часа седяхме и ми обясняваше за акции, инвестиции, борсовият маркет, EPS, volatility и как да чета статистиките за да взимам правилните решения. Мъжът ми е гений 8-)
Малко ме заболя да видя такава сума да ми излезе от акаунта за нещо, което не мога веднага да пипна, ама ако е прав, а той винаги е щом става дума за финансови работи, всичко ще бъде ОК. Освен това обожавам да го слушам как обяснява каквото и да било та си е баш win-win situation
divergent
02-24-2019, 17:32
Готвя си лазанята, моля се да стане :D
Абе мацки, гласите ли си ежедневно косичките, смисъл изправяте, къдрите. Гримирате ли се редовно? Момчета, вие какво предпочитате? Да създадем някаква форма на чат :D А и се чудя напоследък, моята коса, когато не е изправена, е крайно неподредена и в общи линии не е много прелестна :Д Обаче се чудя, заслужава ли си цялото това третиране и то вече от сумати време насам. А за гримът, в повечето дни нямам аааабсолютно нищо на лицето си, но в дните на кеф или когато кожата ми е мега зле, ползвам бб крем. Това за работа и даскало естествено. За официално слагам и малко очна и се преструвам, че се контурирам :d:D:D
Бтв- на 21 съм, колкото и да не ви се вярва :Д
Ъъъ, защо не трябва да ни се вярва, че си на 21?
Косата или я връзвам, или я оставям да си се вее пусната. Имам единствено ретро преса, която ползвам сигурно два пъти в годината. Относно грима, гримирам се почти всеки ден, но не с цел да се шпакловам като най-голямата кифла. Стремя се към максимално естествен вид на кожата, единствено върху очите акцентирам с игра на цветове и техники. Правя го защото ми харесва самия процес, също и за собствено удовлетворение. Мъжа често ми казва, че ме харесва без грим, но не ми мрънка заради боичките.
По темата - ядосвам се, когато някой си придава важност, съществуваща единствено през неговата призма.
Ах, рунтьото ми шлядъъъъъкккк... <3 Наведеш се да го погалиш, заспива ти в скута. И часове наред не си вдига опашатото, кучешко дупе от теб. <3 Не мога, бе. <3 Най-голямата ми любов е гада, човек не съм обичала толкова много...
Имах интересно запознанство вчера. Дали може да ползвам бутона "блокирай"? Що па да не може?! Асоциална съм си по дифолт, та кво му е?!
Довечера ми започва сериала. <3 Щеше ми се е да е ГоТ, но не би. Чак на 14-5ти април. :( Но да, и тва става, определено.
Тези дни сънувах страшни кретении.
Ееее,тук супер ме изкефи Грозен.......постави хората,които заслужават,на мястото на,което заслужават!Постави точният човек на мястото,където се намира сега....Беше крайно време някой вече да го направи и ти свърши моята мръсна работа. :lol:Благодаря Минке!
Ах, рунтьото ми шлядъъъъъкккк... <3 Наведеш се да го погалиш, заспива ти в скута. И часове наред не си вдига опашатото, кучешко дупе от теб. <3 Не мога, бе. <3 Най-голямата ми любов е гада, човек не съм обичала толкова много...Теб никой не те обича, за това изпитваш такива емоции към някво мързеливо куче :? !
xXxAngerfisTxXx
02-27-2019, 07:34
Пратиха ми клип как бившата ми лапа на някъв дъртак за пари... ем пратих го на баща и :lol: и най якото е че на него не му пука баси кви хора има :lol:
HollyGolightly
02-27-2019, 15:16
Пратиха ми клип как бившата ми лапа на някъв дъртак за пари... ем пратих го на баща и :lol: и най якото е че на него не му пука баси кви хора има :lol:
#ThingsThatNeverHappened
И смятай ако това е вярно какво говори за теб, да правиш мръсно на БИВШАТА
Вместо да седна да си науча като хората аз седя и гледам чартове 8-) за съжаление се разколебах и пропуснах добра възможност и малко ме е яд, а се съмнявам да има пак такъв добър dip скоро. Ама каквото такова.
Пратиха ми клип как бившата ми лапа на някъв дъртак за пари... ем пратих го на баща и :lol: и най якото е че на него не му пука баси кви хора има :lol:Само така!
Така им се пада на такива!
И смятай ако това е вярно какво говори за теб, да правиш мръсно на БИВШАТА А защо не?!
HollyGolightly
03-01-2019, 00:56
По едно време бях решила че няма да доживея до вечерта, и ако бях отишла на лекции, сигурно нямаше. Ама си дадох начален старт на пролетната ваканция и се прибрах веднага след работа. Имам да стягам багаж за уикенда и утре заминаваме на girls trip
Безкайно се радвам на тая планираната разходка, но адски мразя да се съобразявам с всички. Ма вече е планирано, за тва ще се наложи да се съобразявам. Омагьосан кръг.
Ще има промени за кого стари,за кого нови лица все ми е тая какво става,но знам,че нещата няма да са същите.
Не останахме много от тези с които започнахме от самото начало,но пък поне господ ни уважава.
Искат да се върна,да участвам във възстановки,но патриотичния ми дух е тотално убит от липсата безбожие в хората.
На вчерашния празник го обърнаха в цялата страна на изтока и запада,САЩ или Русия,а можехме просто да почетем тези които бяха над политиката и останаха в статистиката на войната и не бяха като сегашните патриоти готови да умрат за родината,но за съжаление имащи деца и семейство.
Напоследък бързо се умарям,не знам дали се претоварвам или остарявам,а може би просто се впрягам прекалено. Поне се надявам да оценяват труда ми. Само ме е яд на самия мен,че съм наивен и смятайки,че като съм честен с хората ще бъдат честни с мен. Реално всеки е действал зад гърба ми,но както казах господ ме уважава и до сега не им се е получило. Просто вадя късмет.
Разочарован съм от хората до такава степен,че вече не знам кое е нормално и кое не. Може да подхвана някоя религиозна книга и да помисля над въпроса,но дори и тогава ще е въпрос на гледна точка. Сега си стоя пия чай с любимата си чаша на която е Путин :D и си мисля за годините и хората останали в тях. И струва ли си извоюваното спокойствие,пари,предмети и малки триумфи за тяхната липса.
Какво пък господ ни уважава.
kojinshugi
03-04-2019, 16:49
за пръв път от две седмици съм добре, ама доста добре
Тая сутрин нещо се изплясква на краката ми и аз бая време не разбирам какво, поглеждам и виждам черно-бяла рунтава топка, която се е свила в краката ми. Естествено, гледайки така, сякаш съм виновна, щото не съм му поднесла кафе гола до кръста. Сякаш леглото си е негово по дифолт. Хем ме хвана гордостта, щото дракончето расте, хем се ядосах, че това си е МОЕТО легло и той няма право да стъпва там. След обед се разходихме двамцата по слънчицето, много е готина тая умора. <3 Може би, ако не се спираше при всякакви кученца, деца и хора, щеше да е топ.
Не знам защо си го причинявам, но си го причинявам пък. Може би се надявам да видя нещо или пък да усетя нещо от него там. Все още се чувствам така, сякаш изневерявам, макар че ми е готино в момента и ми е дооооста повече от просто "забавно". Странно нещо ми е в главата, не знам.
HollyGolightly
03-06-2019, 19:38
Сутринта почна трагично, гледах и ми се плачеше. Сега пак гледам и пак ми се плаче ама плача в зелено, щото след 204% profit друг избор нямам 8-) дължа всичко на мъжа ми, спор няма
YoungBloodZ
03-07-2019, 13:26
Ужас, дано поне докато е била с теб да не е правила такива неща. :D
Ужас, дано поне докато е била с теб да не е правила такива неща. :D Защо?!
Явно на момичето му идва от вътре да се раздава :D !
HollyGolightly
03-08-2019, 15:42
С думи не мога да опиша колко много ме боли от мисълта, че повече няма да го видя. Седя и гледам какви ли не глупости само и само за да се разсейвам ама не се получава. Добре че повечето хора около мен са възпитани и не питат защо очите ми са толкова подпухнали и червени.
Смятам да му предложа да излезем някъде довечера, щото ако си останем вкъщи само ще страдам.
golemiq_korab_minava
03-08-2019, 21:47
Колко хубава тема. Тук се хранят от емоциите на хората след флашмобчета.
HollyGolightly
03-08-2019, 22:18
Ако бях на мястото на човека, който непрестанно въвличаш във филмите си, до сега да съм те набила собственоръчно или започнала дело срещу теб за публична клевета. А защо не и двете… твоята ненормалщината надминава границите на приемливото.
Орева света, че са те били завели на някакво такова място :?
С думи не мога да опиша колко много ме боли от мисълта, че повече няма да го видя. Седя и гледам какви ли не глупости само и само за да се разсейвам ама не се получава. Добре че повечето хора около мен са възпитани и не питат защо очите ми са толкова подпухнали и червени.
Смятам да му предложа да излезем някъде довечера, щото ако си останем вкъщи само ще страдам.
Някои неща са неизбежни в живота,но той трябва да продължи и ние с него по пътя си.
Не можем да избягаме от тази си съдба.
golemiq_korab_minava
03-08-2019, 23:13
Ако бях на мястото на човека, който непрестанно въвличаш във филмите си, до сега да съм те набила собственоръчно или започнала дело срещу теб за публична клевета. А защо не и двете… твоята ненормалщината надминава границите на приемливото.
Орева света, че са те били завели на някакво такова място :?
Клевета? Крадеца вика дръжте крадеца.
Орева света мухльо, че са те били завели на някакво такова място :?
Ауу, колко неграмотно. Една излишна запетая, една пропусната и една неправилно написана дума.
YoungBloodZ
03-09-2019, 13:14
Ахахахаха, какъв си ненормалник. :lol:
HollyGolightly
03-09-2019, 17:03
Някои неща са неизбежни в живота,но той трябва да продължи и ние с него по пътя си.
Не можем да избягаме от тази си съдба.
Така е Хари, ама това не го прави по-лесно. Единственото хубаво е че имам много добра support system от приятели и близки дето в такива моменти винаги се отзовават и правят всичко възможно да забравя.
Лошото е че от такъв вид забравяне после боли глава и имаш дупки в паметта…
Така е Хари, ама това не го прави по-лесно. Единственото хубаво е че имам много добра support system от приятели и близки дето в такива моменти винаги се отзовават и правят всичко възможно да забравя.
И това ще мине
BlacklaslalNigga
03-09-2019, 22:50
Щом човекът ти е близък, не бягай от това. Не забравяй, напротив, направи обратното и уважи му паметта. Сети се, за него, сети се, за спомените изживяни с него, сети се, затова, което те е научил или показал, дори сълзите да продължават, да се стичат, даже остави ги, не ги мисли. Така уважаваш него в твоите очи! Така изливайки всички сълзи, докато си спомняш, за него, иззимаш онази енергия от мислите, коите те карат да тъгуваш, така душата ти ще се слее още веднъж с паметта за близкия и ще намери по лесно своя покой. :)
03-10-2019, 17:32
Писна ми от живота.
kojinshugi
03-10-2019, 18:07
Писна ми от живота.
айде не
Писна ми от живота.
чак сега ли?
DarkTemplar
03-10-2019, 21:23
Добре съм. Както и очаквах, промяната беше за добро, та ми е по-леко на душата. Тези дни съм на вълна пиене и сръбско, май трябва да гледам още веднъж "Южен вятър".
Е, не! Такъв екип съм ставала само с още двама човека в живота си. "Другарче..." и другия е разбрал какво се случва и иска от него. Ебати, как се разбрахме... Ебааааааахтииииииии. Не мога да повярвам и МНОГО ми е кеф, определено. Думата е "хармония".
Тези дни бяха тежки за оцеляване - не сме спали, беше ни студено, някои сме болни, работихме жестоко много, всеки си имаше неговите проблеми. И все пак някак успяхме да направим, каквото трябваше, за да се случи всичко. Много съм доволна от това правене на визитки, всички дадохме максимума от себе си и определено сме машинки, а това значи, че ще ни е безкрайно приятно да си напишем имената отдолу. И самото чувство е готино, де - не бях виждала нещата по тоя начин, но е абсолютно невероятно. И с екипа някак успяхме да се спогодим, та ни беше много забавно и приятно заедно.
Твърде много нови неща ми се случиха за тези дни, приятно уморена съм. Само това мога да кажа.
Гада е чипосан, дивее, научи се да спи при мен, тази сутрин като го пуснаха при мен да ме събужда, ми стъпва по лицето, близа го, гъделичка ме с мустаци. :3 Тая черно-бяла пухкава топчица ми е любовта на живота. Потвърдено.
HollyGolightly
03-11-2019, 01:51
Не знам кой и защо е измислил това сменяне на часа 2 пъти годишно, но очевидно е бил мизантроп. Очаквам че ще мине поне седмица да свикна
03-11-2019, 15:19
Заобиколена съм от хора, които не могат да видят по-далеч от носа си. Възмущавали са се на поведението, което те в момента показват. Възмущавали са се, с години, отдръпнали са се, защото е невъзмутимо. Е, има накъде още, да достигне точното поведение, ама като гледам, натам се е запътил. И е тъпо, щото ти е близък роднина. Старческа криза ли е, не знам.
Пс- Тва е до Георги. Не знам защо не се цитира.
Между другото, бях с многго светла коса, червеникава. Обаче това червено много ме дразнеше и реших да се боядисам. С какъв акъл избрах черно, ама не черно-кафяво, което е хубаво, ами черно черно. Сама се изплаших, като се видях в огледалото. От два дена ходя само вързана, че е много зле. Сега се намазах с маска от 80 стрити хапчета витамин ц, маска на Икаров и шампоан. Смъквало боята или поне изсветлявало с няколко тона. Молете се за мен :D А докато си троших хапчетата, баща ми влиза в стаята и вижда 2 блистера с хапчета и аз си троша, както не ми говореше, рязко ми проговори. Пита ме какво ще правя с тях, викам, ще си ги пия :D :D :D
А с кой акъл не се сети за Деколор? Щото е по-лесно - мажеш, чакаш и пада всичко. И боядисваш с каквото прецениш, без да ти излиза който и да е от слоевете боя.
Он: Ахахахахахаха, следващия път ще гримирам бившата на бившия си, а ще я снима човека, дето сега се занинавам с него и не сме решили баш какви сме си. Е, не. :lol: Тва е то малкия град, батенце. Те тАва е. Аз толкова бягах от тва да разбера коя е, защото вече съм с лошо мнение, а накрая... Това. :ддд Ирония мъч.
Довечера кой ще пие уискенце, а?! Най-сетне ще се отпразнува вчерашния пробив. Хуехехе. :3
03-11-2019, 16:14
А с кой акъл не се сети за Деколор? Щото е по-лесно - мажеш, чакаш и пада всичко. И боядисваш с каквото прецениш, без да ти излиза който и да е от слоевете боя.
Он: Ахахахахахаха, следващия път ще гримирам бившата на бившия си, а ще я снима човека, дето сега се занинавам с него и не сме решили баш какви сме си. Е, не. :lol: Тва е то малкия град, батенце. Те тАва е. Аз толкова бягах от тва да разбера коя е, защото вече съм с лошо мнение, а накрая... Това. :ддд Ирония мъч.
Довечера кой ще пие уискенце, а?! Най-сетне ще се отпразнува вчерашния пробив. Хуехехе. :3
След 8 месеца активно боядисване с яка химия, че да получа лилав цвят. Тъкмо успях да си възстановя косата. Не искам пак да я съсипвам. А обезцветителят ще разкатае играта на косата ми.
Защото хапчетата и шампоана в комбинация с две боядисванета ИЗОБЩО няма... Поне стана ли нещо със тоя вит ц?
03-11-2019, 17:55
Бебешки шампоан и витамин ц+ аз сложих и стимуланта на икаров. Вреда нулева, това го гарантирам. Косата ми в момента ми мирише гадно, ама ми мирише на стимуланта. И да, изсветля, стоях два часа и половина и вече не е гарваново черна, а тъмно кафява към черно, почти истинския ми цвят. Така вече е приемлива. Но черното, с което бях боядисана, беше отврат
03-11-2019, 18:10
http://prikachi.com/images.php?images/666/9521666S.jpg това е сега
Преди да се боядисам - http://prikachi.com/images.php?images/668/9521668v.jpg
След като се боядисах- http://prikachi.com/images.php?images/671/9521671e.jpg
На първата снимка малко ми се вижда прането, ама карайте :D
Заобиколена съм от хора, които не могат да видят по-далеч от носа си. Възмущавали са се на поведението, което те в момента показват. Възмущавали са се, с години, отдръпнали са се, защото е невъзмутимо. Е, има накъде още, да достигне точното поведение, ама като гледам, натам се е запътил. И е тъпо, щото ти е близък роднина. Старческа криза ли е, не знам.
Пс- Тва е до Георги. Не знам защо не се цитира.
Между другото, бях с многго светла коса, червеникава. Обаче това червено много ме дразнеше и реших да се боядисам. С какъв акъл избрах черно, ама не черно-кафяво, което е хубаво, ами черно черно. Сама се изплаших, като се видях в огледалото. От два дена ходя само вързана, че е много зле. Сега се намазах с маска от 80 стрити хапчета витамин ц, маска на Икаров и шампоан. Смъквало боята или поне изсветлявало с няколко тона. Молете се за мен :D А докато си троших хапчетата, баща ми влиза в стаята и вижда 2 блистера с хапчета и аз си троша, както не ми говореше, рязко ми проговори. Пита ме какво ще правя с тях, викам, ще си ги пия :D :D :D
сърбите са го казали ''всичко що ти е на сърце тури си го на кореец :D '' било то и любимата жена :D
Заспахме на камара снощи - едното хърка, другото приджафква, лапи в муцуните ни, жега, косми навсякъде... Много противно. :ддд Сефте ми е с човек и с куче на едно.
Има много да се решава още ама за момента ми дойдоха някакви неща на акъла и съм доволна. Мога да направя това. Дори след малко ще се нарисувам, за да ме видят как изглеждам и дали го харесват.
Седмица назад с тренировките, седмица без кола и куп задачи, ама ми е доволно. Първата сутрин от три дни, в която главата ми е идеално бистра. :D Очакваше се така да стане, след като не бях излизал от половин година.
LoadRunner
03-12-2019, 09:57
абе пийте си хапчетата бе хора!
абе пийте си хапчетата бе хора!Не забравяй и твоите! :D
HollyGolightly
03-13-2019, 17:24
Не знам как си лягате с куче в леглото. На мъжа ми кучето си знае че работа в спалнята въобще няма и вечер си ляга в кучешкото легло.
Само един път съм спала с куче и то аз отидох при него на пода, понеже беше стар и собствениците му ги нямаше и той плачеше.
Нервно ми е, притеснено ми е, имам някаква странна топка в стомаха и буца в гурлото. От снощи не мога да си намеря място и наистина не знам на какво се дължи, поне да имаше причина или каквото и да било обяснение. И на работа допускам грешки от невнимание не от незнание, добре че не е нищо фатално… за сега
Ляга самичък при мен, дори да си заспи в леглото, от няколко дни насам се е научил да се качва и така или иначе се събуждам с компания. Нямам против да го прави, защото ще го прави още месец максимум и после ще си проима къщичка на двора. Иначе, че е противно като мисъл, противно е и изобщо не споря - както казах има косми навсякъде, чаршафите се сменят по-често, олигавена муцуна сутрин...
HollyGolightly
03-14-2019, 01:42
Ляга самичък при мен, дори да си заспи в леглото, от няколко дни насам се е научил да се качва и така или иначе се събуждам с компания. Нямам против да го прави, защото ще го прави още месец максимум и после ще си проима къщичка на двора. Иначе, че е противно като мисъл, противно е и изобщо не споря - както казах има косми навсякъде, чаршафите се сменят по-често, олигавена муцуна сутрин...
Противно не бих казала, понеже като имаш куче или коте, косми има навсякъде, включително и в леглото, дори да не спят там.
Наще имат кокер, който аз им домъкнах преди години, та космите и лигите са ми познати 8-)
Аз просто не мога да спя с рошави или пухкави неща, това включва не само домашни любимци ами и всякакви плюшени играчки, плюшени пижами, пантофи и т.н
Мен ми е гадно, щото е мокър, лигав и космат. Ама сутрин като започне да ми скача по лицето и да ми се радва - е, няма такова! Самата радост от това, че ме вижда, ме размеква. Включително и си има преимуществото, че топли, когато ти е студено. :ддд
Он: Йейейейейейейейейеейе, нашите ми видяха шедьоврите по лицата на групата и ги харесаха. Йейейей. Още 2-3 сцени има за снимане и сме готови и като цяло звучи супер малко, но както е малко, с всички тия хора и несериозността им, ще стане поне към края на април... Нямам търоение да видя крайния резултат вече, а и са ни обещали чаши за уиски с готини надписи, които да ни напомнят за проекта. 'INSANE MAKE UP ARTIST' звучи много добре, всъщност, вероятно уискито ще се пие по-вкусно от такава чаша. <3
Тук си е и макар да ми е кеф, не можах да го покажа както трябва и не можаъме да се наланкаме глупости, щото ни се доспа супер рано. Все пак е готино, де. Днес имаме да свършим амнайсе неща, трябва да се заемаме. И после трябва да я изпращам пак ресто.
HollyGolightly
03-17-2019, 01:29
Не е лесно да си outgoing introvert. Следващите 24 часа смятам да се изолирам от света и да презареждам сили за социализация 8-)
Хахах, само моето куче може веднъж в живота си да поиска да си играе с детенце по улицата и то да се окаже абсолютно най-грешното дете евър... Издърпах го напред, преди да видят коя съм, след което изчезнах. Сумати деца има, дето искат да си играят с него, той къде се забива, малкия рунтьо...
Скоро се очаква да довършим някои работи, а това изобщо не звучи зле... Ще рече, че трябва да се стегна пак за ден-два, да си свърша работата максимално пичовски и всичко да е топ. Нямам търпение да видим проекта завършен.
Събота съм на рожден ден и макар да ми е готова идеята за подарък, трябва да се хвана и да ида да купя всеки компонент за това, което си е проблем, щото трябва да обикалям по магазини. Аз мразя да обикалям по магазини. Вчера цял ден с бащата обикаляхме по разни места, но за друго, та нервите ми са още изпилени от глупости. Трябва и тоя проблем да се реши.
Снощи беше хубаво. "Чак ми харесва да издевателствам над теб." Метнах се и Омрях после, дори не съм усетила как съм проимала компания от кучешкия вид, а обикновено усещам. :дд Познай колко уморена съм била.
HollyGolightly
03-18-2019, 22:35
Имам проект от работа, който трябва да е предаден Сряда. Имам и проект за класа по tax. Аз седя и ям чипс с оцет и сол и гледам The Challenge докато чакам Д. да си дойде. В речника до думата “мързел” трябва да бъде написано моето име
.......
Превърнал ми е имейла в нещо от рода на "Dear Diary" колкото пъти отворя,имам ново писмо на което няма да отговоря. Жалка история
Още съм тук,все още дишам и все още мърдам.
В Събота сутрин заминавам,а даже не съм развълнуван. Явно наистина вече ми е все тая,но пък хубавото е,че поне няма да стоя сам с мислите си.
03-20-2019, 17:56
Имам толкова много неща на главата, проблеми, курсови, допълнително задачи, много работи и все повече се вдетенявам. Все едно по този начин избивам напрежението. Правих си 2 теста за бременност. Не ми идва и не ми идва. Но не съм, беше ми ясно, че няма как да съм, но за вътрешно успокоение. Явно стресът много ми идва.
LoadRunner
03-20-2019, 20:12
ясно че са назначили някое зодиако-маняче да бълва "интересни" статии, но според тази статия https://www.teenproblem.net/a/190-teenlife/54169-koe-zhivotno-ste-spored-zodiiata/
сега разбирам че има животно дракон, животно феникс и животно паяк
Значи, намислили сме мноу готин подарък за рождениците, днес по някоето време ще се хванем да го направим, пък сигурно утре ще го опаковам аз. Ми, то ми втръсна от "нищо", ебасимус. Я, взЕми тес камъчки със интересни йероглифи и не питай кой ти ги дава...
Гада снощи как ме ошашка като се разхождахме... Маааалииииии... А в понеделник му предстои операцийка и колкото и рутинна да е, се шашкам яко. Наистина не искам да го боли или да вижда ветеринарката, когато се събуди. Ще е уплашен и ще ме търси, за да се гушка в мен, както всяка сутрин от два месеца насам. :(
Снощи яко се скофтих, при това без причина. Шоколада и виното поне помогнаха. Малко, де ама все направиха нещо, което е по-важно.
YoungBloodZ
03-21-2019, 08:09
животно паяк
Ми паяка какво е, растение ли
HollyGolightly
03-21-2019, 16:11
Колкото повече време прекарваме заедно, толкова повече се влюбвам 8-)
Като се почне от неадекватното сутрешно поведение, мрънкане че му се спи и че е нечовешко да се става толкова рано, чуденето му дали да се избръсне или може да пропусне един ден и да ходи с 5oclock shadow, начина по който си пие съсредоточено кафето докато чете сутришните бизнес новини и финансови прогнози, както и това че дори да е излезнал през вратата, винаги се връща да ме целуне за довиждане и да ми пожелае приятен ден.
Не знам какво съм направила да заслужа такъв прекрасен мъж!
ясно че са назначили някое зодиако-маняче да бълва "интересни" статии, но според тази статия https://www.teenproblem.net/a/190-teenlife/54169-koe-zhivotno-ste-spored-zodiiata/
сега разбирам че има животно дракон, животно феникс и животно паякТрънчо, ти нали харесваше зодиите :? ?!
Мноооооого яко - вчера загубих нещо, което е важно, а днес се разбра, че е намерено и е в уж сигурни ръце. Това значи, че ми се спестиха едни пари и едни нерви, които могат да отидат за нещо друго. Йейейе! Разбира се, има си и някакви там минуси в ситуацията + съм бясна, но все пак ситуацията завършва сравнително добре.
Подаръците още не са докоснати да се правят... Започвам да се чувствам дооооста кофти, но се отложи малко точно заради ситуацията от по-горните редове. Прощавам си, някак си, защото се занимавах с дооооста по-важни и неотложни глупости. Обаче след малко като се видим, трябва да се позанимаем. Също сме говорили, че ще свършим и една друга неотложна работа, която искам или не, няма как да я приключа сама.
Трябва и да разходя Куч, но това ще стане веднага, след като проимам батерия в телефона.
Генерално - имам да върша неща, които не мога да направя веднага/сама, за тва пльощя задник пред компютъра. Което да - жалко си е. Много.
Разбрах бързо какво се случва и знам кой (на)къде е. Доволнааааааа! Тва да познаваш нечии навици, е хубаво. Още по-хубаво е, когато ти сам променяш своите, та трудно някой може да те разбере какво/къде/как вършиш. Един вид, сега съм спокойна, а от другата страна не знаят откъде мога да изникна и да разваля нечии планове или настроение. Вид крачка напред е, така го виждам.
Нещо ми се е схванало едното рамо, къде е дъртия, когато ти трябва?! Така, де - на бач е, ма до 5-6 да ми отпусне схванатия мускул... Абе, не е готино.
Снощи се наревах от бяс - последно време само от бяс рева. Започвам наистина да се притеснявам от някои мисли и чувства, дето имам. Тоя камък уж трябваше да се счупи, а той взема, че все по-студен и голям става. Не съм сигурна, че това е здравословно за когото и да е.
Тая сутрин Бебо НЕ ми прегази муцуната за събуждане, което си значи автоматично, че требе да пусна поне тото... :ддддд
BlacklaslalNigga
03-22-2019, 12:21
404 page not found. :D
https://youtu.be/rpGcJdsb1iM
"Всичко се връща, рано или късно. Колкото по-късно, толкова по-мръсно."
Не ща да злорадствам ама години по-късно ми се връща с подвита опашка. :ддд Ест, обърсах му сълзите, щото така си общуваме двамата ама... Върна ли се, а?! Всички се връщат. Всичко се връща. И както казва баща ми, безплатен обяд НЯМА.
Изобщо не обмислях да ходя в бара, щото ми се спеше на боклук ама иначе нямаше как да се получи да се видим, пък се чувствам длъжна, един вид. Все пак преди 3 години моите сълзи ги обърса същия човек. А то, батенце, в бара само някакви хора от предишни животи, дето дразнят, драаааааазняяяяяяяятттттт ттттттттт... Довечера съм там на двоен рд, дано НЯМА подобни боклуци и неприятници, щото тия редовните, дето ми тормозят гъбата някак ги изтърпявам и успявам да го убедя да не ги бие ама е страшно, когато аз едвам се сдържам да не натикам нечия муцуна в кенефа. Снощи едната "А, ти кво правиш тук?!" - ще кажеш, че не тя, ми аз съм там за сефте. Толкова смешна ми стана, че няма накъде.
За въпросния рд подаръците са готови, причиниха ми нервен срив само 200 пъти за месец. :ддд Само малко довършителни работи имам и всичко е топ.
Успях да спя, омеге! Ного яко! :333
Обмисля се някакво мръдване извън селото за малко, не знам точно кво-що, аз просто ще съм там и толкова от мен. :ддд
Днес е голения ден, притеснявам се жестоко, но ще издържа. Ще издържим. И двамата сме твърде големи пичове и за два месеца и малко се заобичахме до степен на пълна хармония. Вече приличаме един на друг. Ще издържим. И след процедурата ще се гушкаме много. <3 Не че по дифолт не се гушкаме, но сега ще е по-специално.
Затварят едната дупка, дето се събирахме преди години - сигурно се е саморазпаднала. Все пак се присетих за някакви неща, които са се случили там, та ми стана леко носталгично. Чудех се дали да ида на прощалното парти ама се получава така, че ще сме извън наше село, та не - няма да стане. Може би е хубаво, де - вероятно всичко живо ще се стече там, за да мрънка, че затварят, та ще има редове сълзи и сополи, дето няма да издържа въобще. :дд
Рождения ден мина като по конец, много ни се зарадваха на подаръците и даже единия дрът счупи бутилка от бира в опитите си да благодари с прегръдка. Да, смърдях на бира и гърба ми беше мокър, но беше мило. Един вид... Странен вид мило... :дд
Днес е голения ден, притеснявам се жестоко, но ще издържа. Ще издържим. И двамата сме твърде големи пичове и за два месеца и малко се заобичахме до степен на пълна хармония. Вече приличаме един на друг. Ще издържим. И след процедурата ще се гушкаме много. <3 Не че по дифолт не се гушкаме, но сега ще е по-специално.
Затварят едната дупка, дето се събирахме преди години - сигурно се е саморазпаднала. Все пак се присетих за някакви неща, които са се случили там, та ми стана леко носталгично. Чудех се дали да ида на прощалното парти ама се получава така, че ще сме извън наше село, та не - няма да стане. Може би е хубаво, де - вероятно всичко живо ще се стече там, за да мрънка, че затварят, та ще има редове сълзи и сополи, дето няма да издържа въобще. :дд
Рождения ден мина като по конец, много ни се зарадваха на подаръците и даже единия дрът счупи бутилка от бира в опитите си да благодари с прегръдка. Да, смърдях на бира и гърба ми беше мокър, но беше мило. Един вид... Странен вид мило... :дд
Притесняваш се излишно.
HollyGolightly
03-25-2019, 12:39
Чувствам се все едно умирам, така и изглеждам. Носа ми е запушен, нямам глас и се размотавам наоколо с един инхалатор в ръка… навсичкото отгоре и куцам. Дано не се налага отново да ми вадят вода от коляното, понеже никак не е приятно изживяване
От кога дневника е тема резервирана за монолозите на две конкретни потребителки?!
Защо системно се трият всякакви инакомислещи и веудобни мнения, които провокират към някакъв диалог?!
На кого точно са интересни, несвързани и скучни монолози?!
След тежкото начало на седмицата, кой утре ще пътувааааа?! Ние, разбира се. :3 Много нямам търпение.
Днес имам да свърша сумати неща, трябва да се надигам. И съм гладна на животно.
Снощи видях колко е нервен, та се пуснах при него, за да го поуспокоя малко. Получи се.
03-27-2019, 16:54
От кога дневника е тема резервирана за монолозите на две конкретни потребителки?!
Защо системно се трият всякакви инакомислещи и веудобни мнения, които провокират към някакъв диалог?!
На кого точно са интересни, несвързани и скучни монолози?!
Напълно си прав. Никакъв диалог, само скучни монолози. Тори специално имам чувството, че води онлайн дневник. Никой нищо не вдява за какво точно иде реч. Четем само някакви блудкави романтики между нея, кучето и някакъв, който ту го мразим, ту обичаме.
Как да е. Някой вярва ли в силите на урочасването? Сини очи, а-у? Методи за избягване на магии, урочасвания, нещо? Червени конци, турско око. Честно да вк кажа, виждала съм нагледно как се случва урочасването., ама нещо дребно. Но никога не съм вярвала. Обаче напоследък имам чувството, че самия създател има сини очи и отгоре ме плюе и кълне нонстоп :D :D :D :D
Тори специално имам чувството, че води онлайн дневник.То поне да беше нещо интересно! Пълна скука :? ! И не се знае за кого се говори, за тоя, за оня, оня другия или кучето... сякаш гледам интервю с Чичо Митко :D !
https://gospodari.com/f/logo/85/620_d4fa4dc89f38057a8490c8ee7e9cac5a.jpg
https://gospodari.com/f/logo/96/620_0beb651ded872aa4497353612f7c67b5.jpg
https://gospodari.com/f/logo/85/620_d7423534bf5af9ce8a1c2c21ce354f8d.jpg
https://gospodari.com/f/logo/88/234_e6ff784fa876d693b2ba7d3db33c1c1b.jpg
https://gospodari.com/f/logo/149/620_33ff6fe7347b8b326b5c64571e769800.jpg
:D
HollyGolightly
03-27-2019, 18:17
Тори специално имам чувството, че води онлайн дневник
Как не я е срам, да не би случайно да се намира в тема наречена “Дневник: Как се чувствате”…
Как не я е срам, да не би случайно да се намира в тема наречена “Дневник: Как се чувствате”…
Не се обяснявай на хора, дето не им иде на акъла да прочетат заглавието на темата.
Он: Трябва да си събера багажа. Мразя да събирам багаж... Обожавам да пътувам, мразя да събирам багаж. Безкрайно много мразя...
03-28-2019, 04:07
Ма темата има за цел да се постигне диалог, чрез изразяване на добри или лоши моменти от деня. А не, 7,00, станах, 7,01 измих си зъбите, 7,05, пръднах, после обух първия чорап, после другия. 10 минути се чудих какво да облека. Да. Хипер интересно им е на околните. Дайте по един адрес, да ви пратя и на двете един хартиен дневник да си пишете. Че и без това само вие си знаете какво си пишете.
Ма темата има за цел да се постигне диалог, чрез изразяване на добри или лоши моменти от деня. А не, 7,00, станах, 7,01 измих си зъбите, 7,05, пръднах, после обух първия чорап, после другия. 10 минути се чудих какво да облека. Да. Хипер интересно им е на околните. Дайте по един адрес, да ви пратя и на двете един хартиен дневник да си пишете. Че и без това само вие си знаете какво си пишете.Работата е в това, че с тези скучни постове те търсят някакво одобрение и възхищение от околните. Всичко друго се тълкува като "заяждане" и дори агресия :? !
Бас държа, че Тори чака с надежда тука да се появи пак Анархито :D .
Букваааално си се размазваме, много яко. :3 И някой ще се учи да снимааааааа... Рядко готино ми е. Имам странното чувство, че като се приберем и ще ни се отелят волчетата от неща за вършене ама сега ни е много готино. :3
HollyGolightly
03-29-2019, 17:54
Имам 100 неща на главата, никакво време не просто за отлагане ами и да почна сега да ги правя, няма да мога да свърша… за сметка на това аз просто си седя спокойно и не правя нищо. Защо да си давам зор само аз
И уикенда ще го карам лежарно, а понеделник среща с physical therapist… чувствам се като пенсионерка
smilegirl12
03-29-2019, 18:40
Пролетната умора е тук. Как да преборя този неустоим мързел ?
LoadRunner
03-30-2019, 08:41
Бас държа, че Тори чака с надежда тука да се появи пак Анархито :D .
Анархито има апартаменти да купува, и да ги обзавежда.
А това не става с форуми а с крадене, от де туй време за форума?
Анархито има апартаменти да купува, и да ги обзавежда.
А това не става с форуми а с крадене, от де туй време за форума?Може да е бил съсед на Цв. Цв. и затова да се е покрил :D !
LoadRunner
03-30-2019, 20:56
3 години като граничен полицай и апартамент в Артекс
ко ша му е, на мигрантите нали някой трябва да им показва пътя из тея гори по границата
LoadRunner
03-30-2019, 21:22
вижте кво намерих в софия току що
хах
http://prikachi.com/images/120/9535120l.jpg
http://prikachi.com/images/121/9535121S.jpg
http://prikachi.com/images/122/9535122V.jpg
AnarchyBoy
03-30-2019, 21:59
Все тоя Анархито ви е в устата, ма'аму стара!
вижте кво намерих в софия току що
хах
http://prikachi.com/images/120/9535120l.jpg
http://prikachi.com/images/121/9535121S.jpg
http://prikachi.com/images/122/9535122V.jpgТова труп ли е :shock: ?!
Мнооооооого яко си изкарахме и въобще не ни се тръгваше от там. Всичко беше топ - храна, хотел, място, компания, обслужване. Нямаше слабо звено. Цялото пътуване беше топ. Следващия път и Куч с нас, щото мястото е доста догфрендли и имаше поне 5-6, включително и си имаше и хотелско куче там. <3 И да - много ми е уморено, та след малко просто си гушвам песа и умираме двамцата.
HollyGolightly
03-31-2019, 23:36
Много обичам да харча пари!
Разбрахме се най-накрая за снимки и уж всичко е шест, ще видим пак кво-що, защото има още 5 дни до тогава и всичко може да стане. Включително и ни избиха балансите и на двамата днес с това уреждане. Дано се получи всичко къ си требе, щото ни излезе и още нещо за снимки, което ще отнеме доста време и доста нерви, вероятно. И още повече уговорки. Колкото ми хареса всичко предния път, толкова и си изпилих нервите с глупости, а пък за него - да не говорим въобще. И с тая премиера дано всичко е в ред, щото и на нея ще е някакъв ужас, предполагам. Всичко е див дармадан, щото сме твърде много замесените.
Трябва ей сега да доизчистя и да ида да разходя куч. И, разбира се, душче требе да си взема, де.
Почти цял ден нищо адекватно не се свърши, щото чаках това и онова... Рядко не-градивен ден. Дори не стигнах да си чета книжката.
Ожещала съм да свърша една работа и тия дни трябва, преди да стане късно. Всъщност, две неща, де.
Иначе е бая сложно да се организираш да сътвориш неща след почивка, още си мисля за мястото и а-О. Искам там пък!
С учене, амбиция, работа, честен труд, упоритост, много провали и още повече успехи?
Пък и тя каза "да харча пари", не е казало колко, може да е говорила за 10 лева :)
Бейби, как са ти паричките, колите и имотите? Никакъв те няма тия месеци, ебасимус... Само обещаваш да ме водиш на Малдивите и бегаш, бате.
AnarchyBoy
04-02-2019, 09:21
Бейби, как са ти паричките, колите и имотите? Никакъв те няма тия месеци, ебасимус... Само обещаваш да ме водиш на Малдивите и бегаш, бате.
Оо бебчо, много съм зает напоследък... Иам да върша куп глупости, не остава време..
Трябва да се разпуска де.. ;д
Тва лято мое да измислим нещо..
Оо бебчо, много съм зает напоследък... Иам да върша куп глупости, не остава време..
Трябва да се разпуска де.. ;д
Тва лято мое да измислим нещо..
За Малдивите ако е, съгласна съм. :ддд
HollyGolightly
04-02-2019, 11:02
Мне, не обичам да изкарвам пари. Ставам в 6 за удоволствие и здраве, след това отивам в офиса, където напоследък прекарвам по 10+ часа за разнообразие и по цял ден се въртя на един стол, докато други хора ми подготвят чертежите.
Де да бях една работлива, ама аз от мързел и безработие, днес пак в 9:30 вечерта ще се прибера. Ама найсе.
Мне, не обичам да изкарвам пари. Ставам в 6 за удоволствие и здраве, след това отивам в офиса, където напоследък прекарвам по 10+ часа за разнообразие и по цял ден се въртя на един стол, докато други хора ми подготвят чертежите.
Де да бях една работлива, ама аз от мързел и безработие, днес пак в 9:30 вечерта ще се прибера. Ама найсе.
Така е като не си хващаш богато полицайче-връзкар като мен...
Извън спама: Някой, дето се занимава с фотография има ли тук? Трябват ми насоки за онлайн уроци, линкове с идеи и някакви такива неща, като става въпрос за човек, дето буквално сефте хваща фотоапаратче и не знае въобще кво-що. Не че е сложно да си намеря, сложно е да знам кое е адекватно като урок.
AnarchyBoy
04-02-2019, 11:12
Извън спама: Някой, дето се занимава с фотография има ли тук? Трябват ми насоки за онлайн уроци, линкове с идеи и някакви такива неща, като става въпрос за човек, дето буквално сефте хваща фотоапаратче и не знае въобще кво-що. Не че е сложно да си намеря, сложно е да знам кое е адекватно като урок.
Така е жено, ние богатите полицайчета връзкари - грам работа не пипаме, по цял ден седим вкъщи и се излежаваме докато торби с пари се сипят върху нас. ;д
Нали не казвам, че всеки ден ставам в 6:30 и си лягам в 12 + но.. :D
Така е жено, ние богатите полицайчета връзкари - грам работа не пипаме, по цял ден седим вкъщи и се излежаваме докато торби с пари се сипят върху нас. ;д
Сигурна съм, скъпи. :3
AnarchyBoy
04-02-2019, 11:38
Знаеш ;д
HollyGolightly
04-02-2019, 12:59
Ми ти си ги окупирала, аз не мога да се вредя. Пък и ме залъга един Неполицай и невръзкар и ме държи вече почти 2 години 8-)
Иначе пробвай в Pinterest, аз предимно от там съм се учила и гледам уроци и идеи. Мога да ти пратя някои на ЛС
Ми ти си ги окупирала, аз не мога да се вредя. Пък и ме залъга един Неполицай и невръзкар и ме държи вече почти 2 години 8-)
Иначе пробвай в Pinterest, аз предимно от там съм се учила и гледам уроци и идеи. Мога да ти пратя някои на ЛС
Е, ест, че съм ги окупирала... Нали и аз требе да сложа нещо в уста?!
Пращай, иначе, щото ме учат уж ама човека е яко зает и не искам да преча постоянно с "как да снимам това?", същевременно искам напредък...
Он: Епа, срещата беше мнооооого ползотворна! Рядко градивно събиране, доста неща се изгладиха и измислиха, още повече идеи се хвърлиха във въздуха за дообмисляне, включително има вече и яснота някаква, и всичко. Наистина - рядко градивно се получи. Оптимистично съм настроена.
Много обичам да харча пари!Мисля си разни неща по този въпрос, ако някой проявява интерес, ще му споделя.
FuzzyDesertMeaw
04-02-2019, 20:21
обръснах мустаците на дриймуолкър
Мисля си разни неща по този въпрос, ако някой проявява интерес, ще му споделя.
Няма смисъл да падаш на нивото им. Самият факт, че на някого не му е изнасяло написаното и се е оплакал, показва, че явно се срамува от нещо.
HollyGolightly
04-02-2019, 22:09
Мисля си разни неща по този въпрос, ако някой проявява интерес, ще му споделя.
Хайде давай сподели.
Нека позная, ще питаш отново как си вадя парите - Завърших Bachelor of Science in Architecture преди 3 години и си работя по специалността. Колко получавам нямам намерение да пиша понеже на никого не му влиза това в работата, информацията за average pay може да се намери с няколко клика в гугъл. Още някакви въпроси за финансовото ми положение и от къде идват парите които харча?
YoungBloodZ
04-03-2019, 11:43
Хайде давай сподели.
Нека позная, ще питаш отново как си вадя парите - Завърших Bachelor of Science in Architecture преди 3 години и си работя по специалността. Колко получавам нямам намерение да пиша понеже на никого не му влиза това в работата, информацията за average pay може да се намери с няколко клика в гугъл. Още някакви въпроси за финансовото ми положение и от къде идват парите които харча?
Чакай, чакай, ти ходиш на работа? Нямаше ли някакъв богат чичко? :D
TrollFactory
04-03-2019, 12:26
Хайде давай сподели.
Стига си бягала от въпросите! Сигурно не печелиш много, ако за меркантилните ти мечти ти трябва богат чичко. Както виждаш, всички тук знаят за мистериозния богат възразстен мъж:
Поне кажи на колко е.
HollyGolightly
04-03-2019, 13:51
Ти ще ме викнеш пак да си играем пред блока, ама аз няма да дойда! Виж ги че са с изоставане и сега ще вземат да ти повярват 8-)
Нямам чичко, живея с един младеж, който кара кола по-стара от моята! Но за сметка на това е висок със сини очи и ме носи на ръце, понякога дори буквално, а аз никак не съм лека, та това си е за възхищение. И ме обича, ама аз пък го обичам повече
TrollFactory
04-03-2019, 14:31
а аз никак не съм лека, та това си е за възхищение.
Какво ти възхищение? За съчувствие си е "младежа", ако си хипопотам и чупиш кантара на месокомбинат родопа! А и на неговите години си рискува здравето да те пренася, горкия, тц, тц,тц!!! И ще сме сигурни колко е младеж само, ако кажеш на каква възраст е и бъдеш честна!
HollyGolightly
04-03-2019, 14:40
Да, хипопотам… той За това ме и носи, Щото съм трудно подвижна. Не мога да те приема на сериозно, за това и не мога да ти отговарям без сарказъм. А като кажа на колко е, трябва ли и копие от родилния акт да му кача, че да сме сигурни?
Въобще дай ми една причина защо си решил че излизам с възрастен мъж?
Оооооооо, мноооогооооо е приятно да прекараш няколко часа в компанията на човека си и камара кучета в кучешкия парк. :3 Много е приятно, няма второ такова нещо просто. Пихме си кафе двамата, говорихме със собствениците на другите гадове, смяхме се, играхме си с кончетата... За малко забравих за проблемите, които имаме с проекта, дето сме се хванали... А те никак не са малко, всъщност. Направо днес ми скъса нервичките единия с тва колко е прост. От друга страна, обаче, се изгледиха доста въпроси по работата на всеки от замесените и това е нещо доооста хубаво. Докато не видя всичко в завършен вариант, не смятам, че ще мирясам въобще.
И ми намериха много уроци от ютуба за снимането, за което съм доста доволна. И разни уроци имам хвърлени, които са свързани със обучението на Куч. Имам да тренирам малко, но и това ще стане. И довършителни работи имам по проекта...
Няма смисъл да падаш на нивото им. Самият факт, че на някого не му е изнасяло написаното и се е оплакал, показва, че явно се срамува от нещо.Явно да!
Сигурно ако бяхме в някоя извратена страна, щеше да заведе дело срещу мен за пари :D !
Хайде давай сподели.
Нека позная, ще питаш отново как си вадя парите...
http://1i.videoclip.bg/image/1/361306_2_preview.jpeg
Още някакви въпроси за финансовото ми положение и от къде идват парите които харча?:D
Въобще дай ми една причина защо си решил че излизам с възрастен мъж?Кажи на колко години е 8) !
FuzzyDesertMeaw
04-03-2019, 20:29
играх си с циците на анонимна:д
играх си с циците на анонимна:д
И кво?
FuzzyDesertMeaw
04-03-2019, 20:53
приятни са на допир. Ще спя сладко.
dreamwalker
04-03-2019, 22:20
Понеже някакъв враг на физиката и просветата ми е изтрил последния коментар, пиша отново, че предлагам безплатни уроци по квантова механика до другата седмица.
Дъртия ей ся ми гледа фотото и го преплюва, че било много готино и а-О и трябвало да съм се научела да снимам, щото щял да ме бие. Обяснява ми някакви работи за настройките, фокус, баланс на бялото... Похвали ми и някои от кадрите, че са с хубава разкадровка щ, за други каза, че им трябва обработка, малка част пък критикува. Изобщо, бая съпортив е, медец ми покапа чак. Още ми е ааааадски сложно да снимам, сефте хващам фото, дето да не е сапунерка. Много ми е интересно, а и в един момент ще стане и много полезно на всичкото отгоре, защото смятам да го използвам за нещо интересно. Имам идея.
dreamwalker
04-04-2019, 19:08
Кой и защо ми трие коментарите. Това е дневник, следователно мога да пиша каквото си искам, като че ли си пиша в собствения дневник.
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 19:09
Какво се случва тук, Асенка? Някой администратор май се е развихрил..
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 19:11
Доказателството, че аз съм инфлуенсър.
dreamwalker
04-04-2019, 19:12
Повечето нямат други забавления в живота си, така че спонтанната им мания за псевдовеличие не е особено изненадваща.
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 19:14
Повечето нямат други забавления в живота си, така че спонтанната им мания за псевдовеличие не е особено изненадваща.
Пак ли искаш да ти бръсна мустаците?
dreamwalker
04-04-2019, 19:17
Пак ли искаш да ти бръсна мустаците?
Първо гледай да обръснеш нискоинтелектуалната плява в полупълната си кратуна и после започни да мислиш за мен.
Харесва ми, когато мислят за мен. Колко често си мислиш за мен.
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 19:19
Първо гледай да обръснеш нискоинтелектуалната плява в полупълната си кратуна и после започни да мислиш за мен.
Харесва ми, когато мислят за мен. Колко често си мислиш за мен.
Всеки път, когато си го хвана.
dreamwalker
04-04-2019, 19:22
Всеки път, когато си го хвана.
Не знаех, че си геронтофил.
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 19:24
Не знаех, че си геронтофил.
Както вече написах, в едно изтрито мнение: не подбирам, карам всичко наред. Та, искаш ли отново да те лашкам?
dreamwalker
04-04-2019, 19:24
Както вече написах, в едно изтрито мнение: не подбирам, карам всичко наред. Та, искаш ли отново да те лашкам?
Дълбоко се съмнявам, че ще можеш.
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 19:26
Дълбоко се съмнявам, че ще можеш.
Аз вече съм спал с теб. Не помниш ли?
dreamwalker
04-04-2019, 19:27
Аз вече съм спал с теб. Не помниш ли?
Това е бил твоят сън, как очакваш аз да го помня.
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 19:28
Това е бил твоят сън, как очакваш аз да го помня.
Напротив. Това бе твоята реалност.
dreamwalker
04-04-2019, 19:30
Напротив. Това бе твоята реалност.
Моята реалност според твоя сън, виждам, че бързо схващаш.
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 19:32
Очилато девойче, искаш ли да практикуваме полова механика?
dreamwalker
04-04-2019, 19:33
Очилато девойче, искаш ли да практикуваме полова механика?
Имам някакви бледи спомени, че ми беше споделил, че си евнух.
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 19:35
Имам някакви бледи спомени, че ми беше споделил, че си евнух.
Как евнух, като имам ташаци като футболни топки?
dreamwalker
04-04-2019, 19:41
Как евнух, като имам ташаци като футболни топки?
Много сънуваш.
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 19:43
А ти, колко секс правиш на седмица?
dreamwalker
04-04-2019, 19:46
А ти, колко секс правиш на седмица?
Аз, като интелектуално и духовно просветен човек, съм над тези неща.
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 19:48
Аз, като интелектуално и духовно просветен човек, съм над тези неща.
Т.е. да разбирам, че направо те размазват.. Да не би да си проститутка?
dreamwalker
04-04-2019, 19:49
Т.е. да разбирам, че направо те размазват.. Да не би да си проститутка?
Дори не знам какво означава това.
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 19:50
Дори не знам какво означава това.
Безплатно ли им пускаш?
dreamwalker
04-04-2019, 19:53
Безплатно ли им пускаш?
Не знам какво бръщолевиш, но не може всички да са като теб, не го забравяй.
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 19:53
Аз съм светец в сравнение с теб.
dreamwalker
04-04-2019, 19:55
Аз съм светец в сравнение с теб.
Да, чух, че в Банишора имало много светци.
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 19:56
Ох, котьо, ще те правя дива и щастлива.
dreamwalker
04-04-2019, 20:03
Ох, котьо, ще те правя дива и щастлива.
Т.е. ще ми напишеш домашното по ядрена физика. Мерси.
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 20:05
Толкова ли си била слаба в училище, щом са те приели физика в университета?
dreamwalker
04-04-2019, 20:06
Толкова ли си била слаба в училище, щом са те приели физика в университета?
Да, имах само двойки, едва завърших.
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 20:08
Да, имах само двойки, едва завърших.
Така си и мислех. Балът за прием е почти отрицателен.
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 20:14
Между другото имаш ли шофьорска книжка, ако да - искаш ли да пътуваме наляво-надясно из България?
Подготовката започва,униформата ми стои като излята,а пагона вече е със златен кант и две централно разположени звезди. Хубаво е да се върнеш обратно в строя :D
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 20:22
Подготовката започва,униформата ми стои като излята,а пагона вече е със златен кант и две централно разположени звезди. Хубаво е да се върнеш обратно в строя :D
Бегай от тука! Не ни разваляй приказката с dreamwalker.
HollyGolightly
04-04-2019, 20:26
“Знам какво си мислиш, още преди да си го помислиш”
Е сега вече ще се скараме 8-)
“Знам какво си мислиш, още преди да си го помислиш”
Е сега вече ще се скараме 8-)
всичко върви по план демек :D
Днес се спуках от смях. :D
някакъв си купува къща и предишния собственик му искал да плати 10000лв за гаража отделно :D
Обаче видял,че по скица там няма сграда и извикал 10 етноса да го съборят като всичко станало за 3 часа :D
Предишния собственик останал замислен :D
FuzzyDesertMeaw
04-04-2019, 20:59
Какво ли прави сега дриймуолкър? Може би секс с гаджето? По-късно ще се върне, за да разкаже..
HollyGolightly
04-04-2019, 23:55
всичко върви по план демек :D
Да 8-) От снощи се опитвам да си намеря за какво да се захвана и най-после намерих
Разсърдих се, че не иска да ме събуди в 4 сутринта да го закарам до летището, което е на почти час път от нас, ама бях изморена и ми мина бързо. Сега обаче ще ме държи по-дълго щото не ми се спи
FuzzyDesertMeaw
04-05-2019, 17:57
8)
FuzzyDesertMeaw
04-05-2019, 20:20
Чудя се какво ли прави Dagichka? Дали отвреме-навреме се сеща за galaxy29 или вече отдавна я е забравила?
Не знам защо, но се чувствам така, сякаш нещо не е на таман...
Изнерви ме до краен предел и търпението ми, дето за нея по дифолт си е на кофи, а не на чаши (от кофа, в кофа, в кофа), днес преля тотално. Рекнах и го пред всички и изооообщо не ми мигна окото кой какво ще си каже и помисли. Просто не е познала да се занимавам повече с нея. Толкова много услуги и свърших, за толкова неща си замълчах, толкова неща си преглътнах, накрая не изтърпях. Просто не изтърпях. Всеки си мисли, че съм му длъжна да мълча и да се въртя на пети, щото съм добра. Е, няма да стане. Объркала си рейса, пич. Някой друг път ще да е, сорЕ. Ебах тия двойни стандарти, бате! И двете сме в един кюп в случая, не става едната да обира овациите, другата да яде дървото и да седи мълчаливо, търпеливо и все да е добрата. Много се изнервих, чак споделих какво, общо-взето, та ми се казаха някои неща, които не очаквах. Или може би не очаквах на тоя етап. Изненадана съм ама в оня най-добрия и готин вариант, уау... Крушката си имала опашка...
Няколко кадъра от упражненията са ми се получили доста добре като за абсолютно боса, но изтрих триста пъти повече. Разбирам, че не става да хванеш фотото веднага и да станеш боК-оподобно, но се чувствам тъпа, че не става от първия път, пък последно време повече от уроци в ютуб за това ми хоби не съм гледала. В случая не знам дали похвалите са чиста проба съпорт или наистина месли, че ми се получава супер като за сефте, но може би не искам и да разбирам. Отново - поне не и на този етап. :ддд Забавлявам се супер много, де - това поне е ясно - плюс всичко, фотографията винаги ми е била безкрайно интересна, та си ходя напред-назад и снимам всичко, за да се упражнявам. Днес даже кайнда самичка успях да разбера как да правя някакви неща... Много смесени чувства - хем гордост, хем някакво такова усещане, че си малък, дребен и твърде глупав за това, дето си захванал.
Днес не успях да направя и една десета от всичко планирано, утре трябва да съм бая бърза, за да успея да огрея навсякъде. Даже нещата си за утре не подготвих, ще трябва да се справя МНОГО бързо, преди да е станало време да си показвам боК-оподобните супер силички. Може би съм малко ядосана на себе си, но... Утре ще се събера и ще се оправя с всичко.
Няма да си идва, което е както +ченценце, щото наистина точно утре е някакъв ужас за гости с преспиване, така и някакво голямо разочарование. Надявах се да си дойде и да се видим.
Требе да си лягам, но видях още интересни неща за гледане.
FuzzyDesertMeaw
04-05-2019, 20:49
Как не те домързя да напишеш тази помия? Виж, мен определено ме домързя да го прочета това.
FuzzyDesertMeaw
04-05-2019, 20:55
Брей, то било много яко да използваш микрофончето и да диктуваш на телефона, а текстът сам да се пише..
Как не те домързя да напишеш тази помия? Виж, мен определено ме домързя да го прочета това.
Разплетох си чорапите от мъка...
Да 8-) От снощи се опитвам да си намеря за какво да се захвана и най-после намерих
Разсърдих се, че не иска да ме събуди в 4 сутринта да го закарам до летището, което е на почти час път от нас, ама бях изморена и ми мина бързо. Сега обаче ще ме държи по-дълго щото не ми се спи
Подобно... Един мой колега разказва как се прибрал пребит от работа,а жена му била облечена много еротично и гледала палаво,а той милия се чудел какво да каже,че да се скарат за да не правят секс :D
HollyGolightly
04-05-2019, 23:41
Подобно... Един мой колега разказва как се прибрал пребит от работа,а жена му била облечена много еротично и гледала палаво,а той милия се чудел какво да каже,че да се скарат за да не правят секс :D
Викам да не си преписваме чужди сценарии в случая 8-)
FuzzyDesertMeaw
04-06-2019, 07:13
Искам да ме обучават по квантова механика. Искам да знам как трептят кварките и бозоните, когато са охладени до абсолютната температурна нула.
Искам да ме обучават по квантова механика. Искам да знам как трептят кварките и бозоните, когато са охладени до абсолютната температурна нула.
Имаш ли достатъчно пари?
Това, което искаш да знаеш е предмет на квантова теория на полето.
Викам да не си преписваме чужди сценарии в случая 8-)
При мен няма как да стане понеже водя самостоятелна форма на полов живот.
AdeLina4
04-06-2019, 09:29
Напоследък прекарвам много време на масаж, много ми харесва https://massagistki.kiev.ua/images/smile.gif (https://massagistki.kiev.ua/vetka-sakury-massage-kiev)
https://georgi.unixsol.org/mypics/okolovrasten_pat_zatvoren.jpg
https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/590338-%D0%9D%D0%95-%D0%94%D0%9D%D0%95%D0%92%D0%9D%D0%98%D0%9A%D0%AA%D 0%A2-%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0!?p=11612460&viewfull=1#post11612460
Напоследък прекарвам много време на масаж, много ми харесва https://massagistki.kiev.ua/images/smile.gif (https://massagistki.kiev.ua/vetka-sakury-massage-kiev)
не бих се подложил на такова нещо
Две думи няма с кого да си кажа вече :D
FuzzyDesertMeaw
04-07-2019, 09:35
Имаш ли достатъчно пари?
Това, което искаш да знаеш е предмет на квантова теория на полето.
Абе, евреин такъв, туркинчето dreamwalker преподава безплатно тези уроци.
FuzzyDesertMeaw
04-07-2019, 09:53
Българските жени с глобализиран и меркантилен характер:
* ако са плиткоумни, то се тунингован с цици и устни и поемат в направление юг-югоизток, към богатите арабски държави, за да омаят някой местен там с вагиналната си визия и да получат подаръци и парички.
* ако имат интелект, знания и езикови познания - то направлението е към север-северозапад, към Страсбург, Брюксел и т.н. - натискат се за политическа кариера, а след това се женят за някой влиятелен местен там и стават "Габриел", "Майдел" и т.н., раждат им се полубългарчета с имена като "Жан-Едуард"….
Сега сме в очакване Холито и Розовата пантера какви ще ги сътворят. Дали бъдещите им деца ще получат шантави имена?
Абе, евреин такъв, туркинчето dreamwalker преподава безплатно тези уроци.
Тя толкова разбира. Затова е без пари.
dreamwalker
04-07-2019, 10:25
Тя толкова разбира. Затова е без пари.
Ти не се обаждай, стой си там.
FuzzyDesertMeaw
04-07-2019, 10:35
Интересно ми е дали "Скорпионка" все още следи форума? Постоянно бе на линия, после премина в инкогнито, пишеше с множество правописни грешки, в редките случаи, които го правеше.
FuzzyDesertMeaw
04-07-2019, 11:02
Жабата нали бе овен. Тия дни трябва да ни черпи!
HollyGolightly
04-07-2019, 16:13
Хубаво е да събереш около 20 човека вкъщи и като си тръгнат да не е погром. До сега не ми се беше случвало 8-) даже чинии за миене нямаше.
Днес цял ден смятам да си почивам
FuzzyDesertMeaw
04-07-2019, 17:07
Уау, най-новата клюка: галакси29 е бременна. Бащата на детето е неизвестен..
^ Скоро одъртявам, да.
Он: Имаме го на около 90% и съм супер доволна. Вчера беше по-бързо, по-стегнато и малко по-сериозно. Разбира се, че имаше и изцепки и се забавлявахме супер много, но все пак беше доста по-така от предния път. Двете звена, дето очаквах да се издънат, се издъниха и ме изнервиха, но ми отмина някак бързо. По-скоро нямаше възможност/време да беснея, не толкова, че ми мина.
После в бара беше истинското фиаско ама аз си знаех и си казах, че така ще стане още преди месеци. Бавно и полека, докато съвсем го загърбя това, въпросния човек ще го е ударило като танк. Единственото, дето остава, е да си гледа, да цъка с език и да си спомня, че аз го казах много ясно. Как пък все така става, че всеки цирк го предвиждам, бе?! Да ти се невиди ли и шестото чувство, батенце, да ти се невиди ли и чудото... И пък толкова да обичам да натъртвам на "казах ти"... Не, не мога, душевен оргазъм получавам.
Утре има неща за вършене и трябва да се събера, за да ги оправя. Ще, разбира се, а после - бира по квартално с кучетата. И още по-после ще обикаляме Джъмбо за някакви неща. И, о, това си е някакъв наш момент за издивяване, дето се вдетиняваме напълно и... Обожавам да правя това!
HollyGolightly
04-08-2019, 02:35
Липсва ми. Седя си и пия ябълково уиски, слушам си новата любима песен и броя часовете до Вторник вечер. Всеки път си казвам, че следващия път ще ида с него и все му отказвам.
Но днес поне видях новото кученце 8-) прииска ми се ама ще се сдържам за сега. Нямаме нужда от още едно
https://www.youtube.com/watch?v=iGlLZ9jeqf0
Липсва ми. Чичакът сигурно е при законната си жена, а :D ?
Този мой въпрос, така си остана без отговор:
:D
Кажи на колко години е 8) !Защо ли :? ?!
Някой да ми обясни моля ви се, че започвам да си мисля разни неща.
TrollFactory
04-09-2019, 08:31
Чичакът сигурно е при законната си жена, а :D ?
Този мой въпрос, така си остана без отговор:
Защо ли :? ?!
Някой да ми обясни моля ви се, че започвам да си мисля разни неща.
Не знам дали мога да отговоря на въпроса ти без да ме санкционират и затова просто ще перефразирам случаващото се в илюстрации, така че да поддържаме темата интересна.
https://www.guillermocinta.com/wp-content/uploads/2019/01/oldman.jpg
http://s23257.pcdn.co/wp-content/uploads/2016/01/beautiful-women-married-rich-men.jpg
HollyGolightly
04-09-2019, 17:30
^това е просто гнусно, но някак не съм изненадана че с такива неща е заето съзнанието ти
ОН:
Коляното ми пак почна да се заключва и не мога да си намеря панталони които да могат да ми минат върху шината, за това съм на работа по шорти…защо пък да не се възползвам да си покажа новите къси панталони на маргаритки а и шината е някаква с колелца и прожинки дето не мога да спра да ги дърпам 8-) Карпалния Канал и той се обажда здраво откакто паднах по-миналата събота. Въобще пролетта цъфна и върза и аз след нея, но операцията ще я отменям докато мога, ако може и без игли и инжекции да мина, още по-добре
Снощи си говорим по FaceTime, а той ме гледа притеснено и само ме разпитва дали съм сигурна че нямам нищо счупено и дали все пак не е добре да ида още един лекар да ме види. Не, не е
Не знам дали мога да отговоря на въпроса ти без да ме санкционират и затова просто ще перефразирам случаващото се в илюстрации, така че да поддържаме темата интересна.
https://www.guillermocinta.com/wp-content/uploads/2019/01/oldman.jpg
http://s23257.pcdn.co/wp-content/uploads/2016/01/beautiful-women-married-rich-men.jpgТочно същото си помислих :D !
^това е просто гнусно, но някак не съм изненадана че с такива неща е заето съзнанието ти
https://media.tenor.com/images/97e87df47ad33202f7796aa2fe88f3aa/tenor.gif
LoadRunner
04-10-2019, 11:49
тук отново се вихрят низки страсти от малки хора
TrollFactory
04-10-2019, 13:21
тук отново се вихрят низки страсти от малки хора
Да, аз също се чудя на тези момичета, които си продават тялото и душата на заможни чичковци. Толкова ли не могат да постигнат сами (или поне приблизително да постигнат) нещата в живота, които чичаците им осигуряват? Би ми било да интересно да прочета гледната им точка по въпроса. Другите глупости в този дневник са само хабене на страници, а каква интересна тема може да дискутираме, ако се съгласят да коментират по поставените от мен и грозния въпроси. Или може би ги е срам от нещо?
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQam5z8S-aFApdTbwgopxeQAyDXbnnDQ-YvGEBK2mGoJAsB_5DEEw
https://bookmanpeedeel.files.wordpress.com/2015/05/oldandyoung.jpg
Когато си разкриеш подаръка за норматив... :ддд Е, супер хубав е, пък! Нямам търпение да го видя, макар че изобщо не смятах да си купувам това точно, щото мога да мина и без това. Но е някак мило, определено.
Снощи ми зададоха един въпрос, дето не е много приятен.
Не разбирам защо имам такова самоунищожително поведение. Имам всичко. Всич-ко. И не ми стига. Искам забраненото, проблемите, драмата. Просто ми се иска да напиша няколко реда тук, да ме цитират хора, чийто морал идва от липсата на житейска дилема, които хора вероятно няма и да прочета. Всъщност е много лесно да си нравствен и морално извисен, когато си седиш вкъщи и си далеч от “грехопадението”. Казвам го и за себе си. Обичам да дразня, измъчвам, наранявам дори. След това изпитвам вина. Това оправдава ли ме? Не. Но имам топки. Много по-директна и откровена съм от повечето хора. Да не кажа от всеки друг, който познавам. Признавам недостатъците си. Да, не съм добър човек. И никой не е. Жалко, че малко си го признават. Гнус ме е от хората. Затова си го заслужават. Заслужаваме всяка помия. Всяка грозна тленност. Толкова съм отвратена. Толкова много. Но стига философствах и гледах отвисоко. “Не ми пука” е много въздействаща мантра. Колкото повече я казвам, толкова повече започвам да й вярвам. И влизам в същата тази плява. Никой не ме заслужава. Но скоро с облекчение ще мога да казвам и че не заслужавам никого.
TrollFactory
04-11-2019, 08:19
Не разбирам защо имам такова самоунищожително поведение. Имам всичко. Всич-ко. И не ми стига. Искам забраненото, проблемите, драмата.
Явно си презадоволена лигла. Момиченцето на мама и тати. Мислиш се за специална и искаш да споделиш. Най-вероятно ще свършиш като алкохоличка или наркоманка, или и двете, женена за някой възрастен чичо, който да ти осигурява стандарта, но с него нито ще изпитваш истинска любов, нито каквото и да било щастие. И поради неудовлетвореността си от калпавия живот ще се успокояваш с наркотици и алкохол.
Просто ми се иска да напиша няколко реда тук, да ме цитират хора, чийто морал идва от липсата на житейска дилема, които хора вероятно няма и да прочета.
Хо-Хо! Сигурен съм, че ще ги прочетеш! Но ще се правиш на важна!
Всъщност е много лесно да си нравствен и морално извисен, когато си седиш вкъщи и си далеч от “грехопадението”. Казвам го и за себе си. Обичам да дразня, измъчвам, наранявам дори. След това изпитвам вина. Това оправдава ли ме? Не.
Дано никога не станеш лекар, че нещата, които пишеш показват една комплексирана, злобна и проста садистична личност!
Но имам топки.
Не, имаш пъпки и мустаци!
Много по-директна и откровена съм от повечето хора. Да не кажа от всеки друг, който познавам. Признавам недостатъците си. Да, не съм добър човек.
Нищо не признаваш! Ти си лицемерна, мислиш си, че недостатъците ти са всъщност някакви положителни качества и наистина не си добър човек, а отпадък.
И никой не е. Жалко, че малко си го признават.
Напротив! Има добри хора, просто ти съдиш от своята камбанария. И до такава степен си се сраснала душевно и физсически с идеята да бъдеш отпадък като човек, че просто ли личи и от това, което говориш. И всички трезвени хора тук ще се съгласят с мен. И не, че ти си признаваш за нещо, напротив. Скриваш се зад една фалшива самоирония, въпреки че смяташ себе си за г-ца перфектна, а всички други за низши. И ето виж какво пишеш по-нататък:
Гнус ме е от хората. Затова си го заслужават. Заслужаваме всяка помия. Всяка грозна тленност. Толкова съм отвратена. Толкова много. Но стига философствах и гледах отвисоко. “Не ми пука” е много въздействаща мантра. Колкото повече я казвам, толкова повече започвам да й вярвам. И влизам в същата тази плява. Никой не ме заслужава. Но скоро с облекчение ще мога да казвам и че не заслужавам никого.
Как може бъдещ лекар да го е гнус от хората? Ти си гнусен психопат, бе!!! Осъзнаваш ли го? За такива неща, които пишеш никоя лекарска комисия не би те допуснала да лекуваш хора!
Само аз мога да кажа "ок, идвам, за да не си сам на бара" и после да се напия с мега готината чаша за уиски по негов акъл. :дддд Всъщност, ок, изобщо не бях пияна, но няма да бере самичък срама, ще кажем, че заедно сме се напили. Или ще кажем, че един-друг сме се напили, все тая. :ддд Тотален дивак е да даде толкова пари за чаши с надписи, но виж - понеже ни е първия ивент от тая бира, мога да го приема някак. :ддд
Требе да се хвана да си изчистя ноктите от тоя гел, че вече не мога да го гледам на мене си. Много не обичам да съм модел на курсистки ама какво да направя като ми е рода?! Няма как да я отеба.
И съм се меракландисала да издевателствам върху очите си, но след малко, че сега са други неща на дневен ред.
HollyGolightly
04-11-2019, 16:56
Когато мъжът ти дойде да изнася презентация на работното ти място и си нямаш идея какво точно е говорил, понеже през цялото време си го гледала влюбено. Ама няма нищо, сигурна съм че каквото и да е говорил, вече ми го е казвал 8-)
LoadRunner
04-11-2019, 21:14
Да, аз също се чудя на тези момичета, които си продават тялото и душата на заможни чичковци.
ами че аз говоря за теб и още един ни/з/сък човек от форума
TrollFactory
04-12-2019, 06:57
ами че аз говоря за теб и още един ни/з/сък човек от форума
Искам да ти кажа, че ако не сме ние, този форум ще умре. А ти, ако искаш се подмазвай на госпожичките тук. Може би взимаш пример от тях за успешно златотърсачество и в тях виждаш ментори.
ами че аз говоря за теб и още един ни/з/сък човек от форумаКой е тоя човек бе Трънчо :? ?!
Искам да ти кажа, че ако не сме ние, този форум ще умре. А ти, ако искаш се подмазвай на госпожичките тук. Може би взимаш пример от тях за успешно златотърсачество и в тях виждаш ментори.Той храни някакви напразни надежди, че някоя от тях ще му пусне :D !
Най-много се мазнеше на Ивата, следваше я и се подмазваше като кученце, но тя въобще не го отрази :? !
Всеки си знае каква е истината в живота му. Само дето моят “чичак” е на моята възраст почти. Освен, ако моята възраст не се възприема от другите като “лелка”, то тогава той би бил чичак. Моят чичак изкарва месечно толкова, колкото средностатистическия човек в България не може да вземе и за една година и банковата му сметка за скромните му години е толкова пълна, колкото вие никога няма да имате и след два живота. Но всичко е много труд и най-вече ум. По-умен е дори от мен, а да призная такова нещо е трудно, хехе. И нищо не идва от мама и тати. Доскоро това по-скоро ме комплексираше, защото когато разбрах за какви мащаби иде реч при него и се почувствах неравностойна. А аз винаги съм имала его и това ме ядеше. Дори, ако някой ме попита дали искам да е обикновено момче с обикновени възможности ще кажа най-бързо изреченото да, но той си е такъв, какъвто е и ме обожава, пази, мисли ако не повече от мамито ми, защото това е много силно, то поне, колкото нея. Ох, само ако знаехте колко далеч сте от истината :д и всъщност животът ми е много светъл, защото постигам всичко, каквото си наумя, семейството ми е добре, обича ме, дава ми всичко, което би зарадвало един човек - добри гени и финанси, имам страхотна професия, страхотно гадже, което е готово на всичко за мен. Осъзнавам, че съдбата е много благосклонна към мен и аз някак не съумявам да й се отблагодаря като съм щастлива. Мамка му шибана, не съм. Добре, сега използвайте думите ми срещу мен, но знаете ли, аз съм нещастна, но вие сте толкова пропити от омраза, че сти хиляди пъти по-нещастни.
FuzzyDesertMeaw
04-13-2019, 09:07
Аз мога да те направя щастлива, но поради намесата на "Грозния", администраторите ми трият коментарите..
...Моят чичак изкарва месечно толкова, колкото средностатистическия човек в България не може да вземе и за една година и банковата му сметка за скромните му години е толкова пълна, колкото вие никога няма да имате и след два живота. Браво :) !
Току-що призна, че си с него заради парите!
Ако не беше така, нямаше да започнеш да изброяваш положителните му качества от парите :? !
Ох, само ако знаехте колко далеч сте от истината :д и всъщност животът ми е много светъл, защото постигам всичко, каквото си наумя, семейството ми е добре, обича ме, дава ми всичко, което би зарадвало един човек - добри гени и финанси, имам страхотна професия, страхотно гадже, което е готово на всичко за мен. Осъзнавам, че съдбата е много благосклонна към мен и аз някак не съумявам да й се отблагодаря като съм щастлива. Ако това беше вярно, нямаше да мрънкаш постоянно във форума!
Постовете ти са изпълнени с негативизъм и неудовлетворение от ВСИЧКО :? !
Доста са мили всички днес и е супер сладко, но ми се струва доста странно това отношение. Не се чувствам удобно въобще.
Още ме болят пръстите от вчерашното издевателстване, но маникюра е хубав. <3
LoadRunner
04-13-2019, 11:09
Като изключим останалите, предпоследната филмарка си помисли че тука и е пунта мара, казано на преводен език.
HollyGolightly
04-13-2019, 13:13
На 3 часа сън съм и то прекарани на земята до малкия. Не знам какво да го правя, освен да пробвам различен ветеринар, след като този нищо не можа да намери. Толкова безсилна и в такава бвзисходица до сега май не съм се чувствала. Боли ме да го гледам как се мъчи ама нищо не зависи от мен.
Едит:
Бахти тъпите ветеринари. Първо че чакам 2 часа, обрулиха ме бая солидна сума за едно голямо нищо и накрая точно след като ми казаха че около седмица трябва да си лежи да си почива и да не се напряга крачето, почна да го дърпа да ходи към стаята за рентген. Не можела да го вдигне, болял я гърба. Ще извика някого или ще ме помоли аз да го занеса, няма да ми измъчва животното. Не съм принципно от тия дето подават оплаквания ама този път няма да пропусна!
04-13-2019, 17:22
На 3 часа сън съм и то прекарани на земята до малкия. Не знам какво да го правя, освен да пробвам различен ветеринар, след като този нищо не можа да намери. Толкова безсилна и в такава бвзисходица до сега май не съм се чувствала. Боли ме да го гледам как се мъчи ама нищо не зависи от мен.
Едит:
Бахти тъпите ветеринари. Първо че чакам 2 часа, обрулиха ме бая солидна сума за едно голямо нищо и накрая точно след като ми казаха че около седмица трябва да си лежи да си почива и да не се напряга крачето, почна да го дърпа да ходи към стаята за рентген. Не можела да го вдигне, болял я гърба. Ще извика някого или ще ме помоли аз да го занеса, няма да ми измъчва животното. Не съм принципно от тия дето подават оплаквания ама този път няма да пропусна!
Какво му има на кученцето?
И определено смени ветеринарят. Почти всички са супер необразовани. Аз ходя при ветеринарен кабинет с 4-ма ветеринаря, в различни смени и дни работят. Половината го преглеждат от 2 метра, едната не иска дори да го доближи, страх я било. Само един ветеринар ми върши работа и ми помогна, след 3 години мъчение. Човекът пусна изследвания, приспаха кучето, за да му се направят прегледи и всичко, за да можв да се извърши качествено. Всичко на ниво. Ама повечето не стават.
HollyGolightly
04-13-2019, 19:23
Какво му има на кученцето?
И определено смени ветеринарят. Почти всички са супер необразовани. Аз ходя при ветеринарен кабинет с 4-ма ветеринаря, в различни смени и дни работят. Половината го преглеждат от 2 метра, едната не иска дори да го доближи, страх я било. Само един ветеринар ми върши работа и ми помогна, след 3 години мъчение. Човекът пусна изследвания, приспаха кучето, за да му се направят прегледи и всичко, за да можв да се извърши качествено. Всичко на ниво. Ама повечето не стават.
Вчера го удари кола. Не беше силно или сериозно, но все пак след това не можеше да ходи. Сега го боли като се движи, водих го на два различни ветеринаря, на първото място ми казаха че му няма нищо. На второто след като платих за рентген и преглед ми казаха че не виждат нищо, сигурно само било навехнато едното краче. За това да си почивал. Дадоха някакви болкоуспокояващи и да съм го държала седмица в клетка
Мда, то така се държи на едно място 10 седмично куче. Дори сега в това състояние настоява да става и не иска да лежи. Добре поне че хапчетата ще помогнат и няма да го боли толкова
Вчера го удари кола. Не беше силно или сериозно, но все пак след това не можеше да ходи. Сега го боли като се движи, водих го на два различни ветеринаря, на първото място ми казаха че му няма нищо. На второто след като платих за рентген и преглед ми казаха че не виждат нищо, сигурно само било навехнато едното краче. За това да си почивал. Дадоха някакви болкоуспокояващи и да съм го държала седмица в клетка
Мда, то така се държи на едно място 10 седмично куче. Дори сега в това състояние настоява да става и не иска да лежи. Добре поне че хапчетата ще помогнат и няма да го боли толкова
Аз бих допълнил с кръвоспиращи за всеки случай и витаними в несвяст за да подпомогнат възстановяването,че даже и метронидазол бих сложил.
Пък и Линкоспектина не е лоша идея.
FuzzyDesertMeaw
04-13-2019, 22:46
На мен ми е по-любопитно защо се опита да прегазиш бедното малко животно? Не обичаш кучета ли?
Да се опиташ да прегазиш тримесечно куче - що за човек си?
HollyGolightly
04-14-2019, 00:00
На мен ми е по-любопитно защо се опита да прегазиш бедното малко животно? Не обичаш кучета ли?
Да се опиташ да прегазиш тримесечно куче - що за човек си?
Правилно говореше преди, че шизофренията във вашето семейство е наследствена
Мерси Хари, за съжаление нито знам от къде да ги взема тази лекарства нито мисля че някой ще ми ги даде без рецепта. Сега му предписаха някакви и му дадох за днес дозата, изглежда доста по-жизнен и иска да се движи, не знам как да го спра. Опитвам се да го нося, ама 3 месечното Дого си тежи на мястото
04-14-2019, 00:24
Витамините ги има във всеки зоомагазин, а лекарствата във ветеринарна аптека, тези аптеки, поне в моя град са, до кабинетите на самите ветеринари или направо ветеринарите ги продават.
Малкия ще се оправи бързо, спокойно
Щом се чувства по-добре...
FuzzyDesertMeaw
04-14-2019, 08:24
Холи, припозна сЪ! Изглежда често го правиш. :Д
Към останалите - забелязахте ли, че Холито не отрече, че е блъснала песа? Дано да е добре, да порасне голямо Аржентино и да 'апе хората в района..
Снощи не изтърпях, ми се прибрах към 4 и нещо. Жестоко ми се приспа. Получи се готино и ми се обадиха хора, дето изобщо не очаквах, благодаря им за което. Беше един от хубавите празници, всъщност, видях се почти с всички, дето ми пука. Стана хубаво парти, забавлявах се, пийнах в граници. Никак не се оплаквам.
Видяхме се, че и два пъти подред. Ше лъжеш, че не е на инат някой друг, няма да съм аз.
Малко филмари и филми имаше снощи, но в границите на разумното, нямаше нещо кой знае какво.
Днес се очаква да оправя из нас, да разходя Куч и да поспя малко. Нищо против трите ама основно ми се спи. :ддд И е мега яко да закусваш с шоколадова торта, има вкус на някакви готини бисквити. <3 Вчера прекалих с шоколада, а има още баяяяяя... <3
HollyGolightly
04-15-2019, 01:45
Холи, припозна сЪ! Изглежда често го правиш. :Д
Към останалите - забелязахте ли, че Холито не отрече, че е блъснала песа? Дано да е добре, да порасне голямо Аржентино и да 'апе хората в района..
Мда, сигурно съм се припознала, достатъчно съм общувала с теб, че да ми е пределно ясно кой стои зад профила. Всяка година като те хванат Карастанчовите по това време и се появяваш тук
И въобще само човек, който никога не се е занимавал с породата, и е виждал Дого само на снимка, може да изръси такава простотия.
Честит Трон ден на феновете! Още не съм гледала епизода ама дори ютуба ми не е безопасен.
HollyGolightly
04-15-2019, 15:49
Честит Трон ден на феновете! Още не съм гледала епизода ама дори ютуба ми не е безопасен.
Минаха почти 2 години от последния сезон и направо изгубих желание и интерес да гледам. Мисля да изчакам да излезе целия и да го binge-нем. Пък ако някой ми го спойлне, ще го преживея
След този ужасен уикенд най-после получих хубава новина, че довечера лекциите за проекта се отменят, та няма да се налага да ходя никъде след работа, само вкъщи при него 8-)
Изгледах го. Реюниъни, както се очакваше. Не е тотално безполезен, щото има малко екшън. Ще видим следващия епизод как ще се представят.
Он: Е, можах ли вярно да си натроша гела на третата нощ от изграждането, при тва докато спя и без да усетя?! :lol: Тва е несериозно...
Куч ми прави на инат, но не е първия, нито последния. Подозирам, че бая има още инатене за мен. Нищо, всички инати ще излекувам, няма ядове.
FuzzyDesertMeaw
04-15-2019, 19:00
Мда, сигурно съм се припознала, достатъчно съм общувала с теб, че да ми е пределно ясно кой стои зад профила. Всяка година като те хванат Карастанчовите по това време и се появяваш тук
И въобще само човек, който никога не се е занимавал с породата, и е виждал Дого само на снимка, може да изръси такава простотия.
Ахахаххаахаха
Амиии,... бъркаш сА.
Но!
Що прегази кучето? Колко животни си прегазила? След като ги прегазиш (и те не оцелеят) какво правиш с труповете им - хвърляш ги извън пътя?
LoadRunner
04-15-2019, 21:12
гейм ъф тронс излезе
НАПАДАЙТЕ
Niakoitam
04-17-2019, 07:26
Всеки си знае каква е истината в живота му. Само дето моят “чичак” е на моята възраст почти. Освен, ако моята възраст не се възприема от другите като “лелка”, то тогава той би бил чичак. Моят чичак изкарва месечно толкова, колкото средностатистическия човек в България не може да вземе и за една година и банковата му сметка за скромните му години е толкова пълна, колкото вие никога няма да имате и след два живота. Но всичко е много труд и най-вече ум. По-умен е дори от мен, а да призная такова нещо е трудно, хехе. И нищо не идва от мама и тати. Доскоро това по-скоро ме комплексираше, защото когато разбрах за какви мащаби иде реч при него и се почувствах неравностойна. А аз винаги съм имала его и това ме ядеше. Дори, ако някой ме попита дали искам да е обикновено момче с обикновени възможности ще кажа най-бързо изреченото да, но той си е такъв, какъвто е и ме обожава, пази, мисли ако не повече от мамито ми, защото това е много силно, то поне, колкото нея. Ох, само ако знаехте колко далеч сте от истината :д и всъщност животът ми е много светъл, защото постигам всичко, каквото си наумя, семейството ми е добре, обича ме, дава ми всичко, което би зарадвало един човек - добри гени и финанси, имам страхотна професия, страхотно гадже, което е готово на всичко за мен. Осъзнавам, че съдбата е много благосклонна към мен и аз някак не съумявам да й се отблагодаря като съм щастлива. Мамка му шибана, не съм. Добре, сега използвайте думите ми срещу мен, но знаете ли, аз съм нещастна, но вие сте толкова пропити от омраза, че сти хиляди пъти по-нещастни.
Иве, знаеш че винаги съм имал положително мнение за теб, но...нещо пишеш малко като "счупена". Изказваш се леко, а и не само леко като поредната самоповярвала си самовлюбена меркантилна девойка. А от тези в днешно време има с "лопата да ги ринеш". Това въобще не е уникалност и висота както може би в момента може и да ти се струва.
Втори нокът, паднал в боя. Поне тоя път не беше, докато съм спяла. :дд
Снощи се появих при него изненадващо и, макар да беше заспал, ми се зарадва. А по-късно се появи една чуждестранна пияница, която ни разката от смях. Не е нужно да ходим на цирк, щото цирка идва при нас.
Очамва се събота да работим по единия проект, пък утре и днес - по другия. Трябва да се събера.
Трябва да оправя ушаците на Куч и да го намацотя против бълхи и курлежи. Нищо сложно на думи, но ми трябва втори чифт ръце да го държат, което усложнява нещата.
Днес за момент се харесах с по-дебели вежди и после си ги направих както обикновено. Изненаааадддддааааа!
AnarchyBoy
04-17-2019, 21:15
Няма да съм аз, ако не се случи някоя зверска лайнарщина...
Направо съм съкрушен.. усещам го и в нея.. супер по-студена стана е така изведнъж.. и с право...
Предвид случилото се с мен... даже ме е страх да попитам при нея какво е станало..
Само се надявам... всичко да е добре.. щот не издържам...
От години не съм се чувствал толкова зле.. а даже не е моя вината.. и реално ако това попречи..................................
Знам не само кого да обвиня, а и кого да накажа и със сигурност ще го направя.
След 5 часа трябва да ставам за работа, а треперя на боклук... няма да мога да спя.. а нея ще мога да видя чак в петък... късно вечер... и това ме смачква още повече... Трябва да поговорим и то сериозно... много сериозно..
За да предприемем адекватни действия..
Но да... Явно нито ангел хранител имам, нито щастлива звезда, нито късмет.
Никакво чувство за справедливост... няма тоя живот.. Никакво.
Лека вечер.
FuzzyDesertMeaw
04-18-2019, 18:41
Ivaaaaa, преди време бях писал, че ще правя харем с форумни момичета, но ми изтриха коментара. Сега отново те питам дали проявяваш интерес? Искаш ли да бъдеш част от моя харем?
Динамична седмица до днес съм на 100% и покорявам върхове ,а утре е един от критичните дни. Каквото сабя покаже това ще бъде!
pandabear
04-18-2019, 20:47
хехехехехехеххехе
Пълни са ти ЛС...
Вече не са.
HollyGolightly
04-19-2019, 11:01
Доживях деня да оставим куче да спи в стаята ни… бавно но сигурно се превръщаме в една от ТЕЗИ двойки
https://media.giphy.com/media/KYNywoibU1PQ4/giphy.gif
Фък, изпаднала съм в някаква странна дупка и не мога да намисля как да гримирам момиченце, дето има всичко в лицето... Страх ме е от утре. Баси, не може да ми хрумне нищо... Всъщност, хрумна ми ама е твърде вкучно и простичко. Не ми харесва да работя все с някакви скучни цветове и техники, искам нещо интересно, бе! Един вид, чувството е като да не си си написал есето за домапно, щото не ти хрумва нищо адекватно. "Не го мисли, гад..." мъничко ми звучи като "НЯМА УТРЕ!", кгато засядаме да пием. Ама аз искам да има утре, пък!
Днес беше кофти ден, кайнда непродуктивен също. Поне счупихме каръка с ударна доза хормони.
Оффф... Искам да ми хрумне нещо...
DarkTemplar
04-20-2019, 15:44
Рафтингът е супер, особено с готина компания.
FuzzyDesertMeaw
04-20-2019, 15:50
Доживях деня да оставим куче да спи в стаята ни… бавно но сигурно се превръщаме в една от ТЕЗИ двойки
https://media.giphy.com/media/KYNywoibU1PQ4/giphy.gif
Това е кучето, което прегази с колата ли?
Това е кучето, което прегази с колата ли?
M****, ти ли си, душо?
FuzzyDesertMeaw
04-20-2019, 20:02
M****, ти ли си, душо?
Ахахаха.
Забавляваш ме.. Много. Честно.
sladura89
04-20-2019, 21:01
В момента ми е някакво изморено и разсеяно от 2-3 дена съм така, а и имам чувството, че абсолютно нищо вече не ме интересува просто животът ми тотално се срина и обърка преди около месец и нещо!!!! Едни планове имах друго стана, вече нищо няма смисъл!!!
...животът ми тотално се срина и обърка преди около месец и нещо!!!! Едни планове имах друго стана, вече нищо няма смисъл!!!А преди това да не е било по-различно :? ?
Нека позная - някоя пак те е отрязала, нали?!
Айде край на първия проект! Колкото ми беше нервно, толкова и вече ми липсва и нямам търпение за още. Взех си част от реквизита за спомен, не че съм сантиментална, но си е ного яко да има такива дивотии из нас. Даже снощи отпразнувахме подобаващо повода, та да се случи така, че да ни върви на бира (вместо по вода) оттук насетне. Говорихме си - първия е, но няма да е последния, щото сложихме доста висока летва, която надскочихме и ще има още на 1001%. Вярваме си и двамата на преценките и на качествата, изглежда така, сякаш вече сме сработени. Подхваща ни и двамата някакъв странен Стокхолмски синдром тип "искам да ми е трудно и да беснея по кретении, та да съм работила наистина". Мноооого яко.
След работата и преди бирата, направихме една хубава фото-разходка, от която научих много, но тоя път не ми дойде в твърде-твърде много, та да се объркам тотално. Като усетих, че не мога повече, просто оставих кадемлийското канонче и казах "до тука съм за днес, щото няма да ми влезе в главата". Забранени са ми автотата вече, за да се науча да си правя настройките сама и да се науча да усещам кога нещо не ми е в ред. Много е доволен за момента от мен и съм горда от себе си безкрайно много.
Хубаво е да нямаш време и енергия, щото си хубаво, градивно уморен. Някак си, ако си бачкал от 8 до 17 е друга умората и няма нищо общо с очна линия и глитър и в гъза или със уморени ръце и мозък от снимки. Плановете са след някакво време да мина на по-хубава машина, с която да имам още повече възможности. Интересно е и, че и двете неща са взаимно свързани и трябва да мога да правя и двете. Не вярвах, че има толкова компоненти, честно...
Някакви хора тая сутрин ме будят с идиотии, пък аз даже не съм си изпила кафето. Последно време някакви филмари има и всички са бътхъртнати, при тва за неща от преди месеци/години, дето... Абе, чисто ровене в лайната си е. Бях забравила кво е да те курвосват, що не ходя често по барове, не общувам с хора извън тесния кръг без причина и оредпочитам разходка с Куч. Явно като покажеш добрина малко и те почват за мезе... По-вероятно е да си навра отверТка в окото, отколкото да мисля тва за адекватно. Соринотсори.
Майка му стара, гладна съм на идиот... Вчера закусвах чааааак в 19 и не е яко.
Оу, и колко няман търпение тези дни да си видя бебето... И утре тронове. <3
Всико свърши. Мина почти по план като моята част беше перфектна. Войниците стреляха залпово,напредваха в права линия и най-важното нямаше инциденти.
Накрая отдадохме почит на един казашки гроб в който са погребани три казачета от 16ти донски полк.
Историята им е повече от интересна,но нямам време да я разказвам.
LoadRunner
04-21-2019, 20:11
брех тука голяма навалица
пролет идва
хормоните ви се обаждат нещо
sladura89
04-21-2019, 22:42
А преди това да не е било по-различно :? ?
Нека позная - някоя пак те е отрязала, нали?!
Не, много си далеч от истината! :)
TrollFactory
04-22-2019, 08:06
Историята им е повече от интересна,но нямам време да я разказвам.
Разкажи ни, другарю. Ние имаме време. Съмнявам се и ти да не можеш да намериш поне малко време в своя презает график, за да я разкажеш.
Не, много си далеч от истината! :)--->
Разкажи ни, другарю. Ние имаме време. Съмнявам се и ти да не можеш да намериш поне малко време в своя презает график, за да я разкажеш.8)