View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Какво предлагаш в тази ситуация:
След като не можеш да имаш по-хубавото - няма ли някакви причини за това? Вината не е ли в теб? Ако не е в теб - в кого?
Какво трябва да правим, щом сме недоволни от това което имаме и искаме нещо друго, по-хубаво?
Това казах и аз, че не трябва да се задоволява с по-лошото?
Това казах и аз, че не трябва да се задоволява с по-лошото?Това го разбрах, само че май ти не ме разбра какво питам и още по-малко ми отговори. Опитай пак:
Какво предлагаш в тази ситуация:
След като не можеш да имаш по-хубавото - няма ли някакви причини за това? Вината не е ли в теб? Ако не е в теб - в кого?
Какво трябва да правим, щом сме недоволни от това което имаме и искаме нещо друго, по-хубаво?
Това го разбрах, само че май ти не ме разбра какво питам и още по-малко ми отговори. Опитай пак:
Така е, прав си (не мога да повярвам, че го казвам), но нали осъзнаваш, че "вината" може да е косвена, не е нужно да си направил нещо, за да стоят така нещата (специално в случая). В този ред на мисли, ако тръгнеш да се променяш заради всеки срещнат, ще изгубиш себе си, което е напълно безсмислено.
Не може винаги да имаш това, което искаш и това е така не по една и две причини.
Не казвам "не се бори", казвам само че понякога е за добро.
А иначе точно заради последния ти въпрос ѝ казах да не се примирява с по-лошото само защото не може да има по-хубавото. Когато става въпрос за човек, така ограничаваш и себе си и него, защото явно ти не го заслужаваш, щом си мислиш, че нещо е по-добро от него, и себе си, защото не търсиш нещото, което за теб ще е най-доброто.
Да, като цяло мога да говоря много по темата, но няма много смисъл.
Това го разбрах, само че май ти не ме разбра какво питам и още по-малко ми отговори. Опитай пак:
Така е, прав си (не мога да повярвам, че го казвам), но нали осъзнаваш, че "вината" може да е косвена, не е нужно да си направил нещо, за да стоят така нещата (специално в случая). В този ред на мисли, ако тръгнеш да се променяш заради всеки срещнат, ще изгубиш себе си, което е напълно безсмислено.
Не може винаги да имаш това, което искаш и това е така не по една и две причини.
Не казвам "не се бори", казвам само че понякога е за добро.
А иначе точно заради последния ти въпрос ѝ казах да не се примирява с по-лошото само защото не може да има по-хубавото. Когато става въпрос за човек, така ограничаваш и себе си и него, защото явно ти не го заслужаваш, щом си мислиш, че нещо е по-добро от него, и себе си, защото не търсиш нещото, което за теб ще е най-доброто.
Да, като цяло мога да говоря много по темата, но няма много смисъл.
dreamwalker
11-21-2017, 21:19
Повярвай ми, когато говориш за човек, а не за китара, не е по-добре да се задоволиш с по-малкото, само защото не можеш да имаш по-хубавото. Пречисти си мислите от "скъпата китара" и тогава търси някоя друга, която, повярвай ми, ще ти се струва хиляди пъти по-скъпа, когато я намериш.
Присмял се хърбел на щърбел.
Присмял се хърбел на щърбел.
Защото "повярвай ми" значи нещо толкова различно...
Wednesday666
11-22-2017, 11:29
Начи, тва шибано есе ако не го напиша днес, просто ще се изям. Вярно, до понеделник има доста време, ма да не е само тва, бахти и тъпотиите.
Човек, който много обичам , ми донесе шоколад за почерпка изненадващо на работа. :3
Супер. :)
HollyGolightly
11-22-2017, 13:20
Малко са хората с които имам желание да се видя и да прекарам 6 часа след работа, без да се чувствам скапана след това. Чак снощи осъзнах колко всъщност ми липсва. И такава картичка за РД може само тя да се сети да ми вземе 8-) още 2-3 седмици и пак ще си е тук.
Последен ден на работа днес и след това 4 почивни. Не че много се преуморих тази седмица де 8-)
Супер. :)
Нали, ноли?! Ного яко. :3 Цял ден си се радвах на шоколада и го разделих с шефа си.
Он: В нас е баня от жега, много обичам. <3 Напазарувах и сладко, пуканки и ролещ шоколад, за да си довърша почивката и класическият мързел. Утре вечер кой си идва? Нъдъпътоооооооо! <3 Много нямам търпение.
Трябва да се поуспокоя малко, щото вярно съм отвратителна на моменти. Не знам що още съм толко крива и отвратителна, но определено е някво кофти като само тъпотии са ми в главата. Неква картинка гледах вчера и си я споделих на стената - че се концентрирам в малкото лошо и не виждам многото хубаво. Това не е полезно нито за мен, нито за човека ми. Ся, и двамата минахме през глупости - трябва да съм малко по-търпима спрямо тъпотиите.
Така е, прав си (не мога да повярвам, че го казвам)...8)
Благодаря, благодаря :) !
...ако тръгнеш да се променяш заради всеки срещнат, ще изгубиш себе си, което е напълно безсмислено. Заради всеки срещнат не, но задари няко(й/я) ко(й/я)то си заслужава не трябва ли да се променяме ако трябва?
Успешната връзка не се ли основава на компромиси и от двете страни?
...казах да не се примирява с по-лошото само защото не може да има по-хубавото.А може би така ѝ се пада :D ?
Може би твърде се е надценила, като си мисли че заслужава или може реално да има "по-добра китара" :D !
О, колко мило, добавил си ме в подписа си...;3
Въпреки това (най-последното ти изречение) щом го има за "лош" (стига сме говорили за китари, че ще ги намразя накрая от това гнусно сравнение), значи тя не го заслужава. Съответно да спре да губи и неговото и своето време и да търси някой, който хем ще я има нея за достатъчно добра, хем тя него. End of story.
ПТ: Еми...от 1 седмица не съм спряла да говоря колко ми е притеснено и вместо да е до мен...Не знам, трябва да спра да очаквам неща от тоя човек или поне да спра да обръщам внимание, като не изпълни очакванията ми. На теория звучи толкова лесно...
Както и да е, утре имам важна контролна, стискайте палци поне вие, гайс енд галс. <3
HollyGolightly
11-22-2017, 20:32
4 day weekend
https://i.imgur.com/UdHHDro.gif
divergent
11-22-2017, 20:33
Леле, влизам да разгледам темата и гледам каква дискусия сте развили за качеството на музикалните инструменти... :D
Е чак такъв боклук не съм, наранявали са ме по този начин, но аз не съм. Аз си имам само една китара и дори в музикалния магазин да има и други, не ги приемам за по-добра от тази, която аз съм си избрала. Фактът, че си е лично моя я прави толкова хубава, щастието да я имам я зарежда с тази уникалност и едва ли някога бих намерила по-добра, просто защото тази любов не може да се прехвърли просто ей така върху друг.
Необходими са време и вяра, че всичко ще се подреди, за да се осъществят най-съкровените ти мечти и желания. Щастието не трябва да се очаква, а да се създава. Когато нещата се вършат с любов и отдаденост, трудът е възнаграден и настъпва хармонията. <3
О, колко мило, добавил си ме в подписа си...;3Няма нищо, аз благодаря за изказването :) .
Въпреки това (най-последното ти изречение) щом го има за "лош", значи тя не го заслужаваЗначи твърде много се е надценила.
(стига сме говорили за китари, че ще ги намразя накрая от това гнусно сравнение)Моля, моля, за сравнението трябва да благодариш на Дивергюн Кифлие-Китарлъ, тъй като е нейно творение :D !
Както и да е, утре имам важна контролна, стискайте палци поне вие, гайс енд галс. <3Успех :) !
Значи твърде много се е надценила.
Точно това имах предвид.
Моля, моля, за сравнението трябва да благодариш на Дивергюн Кифлие-Китарлъ, тъй като е нейно творение :D !
За това също. ;д
Успех :) !
Благодаря. Изкарах 5 на писмената част (пак заради недочитане, писна ми вече всеки път от недочитане да имам по-ниската оценка), след 2 часа и половина ми е тестовата, но там очаквам да е лесно.
ПТ: Много ми е изморено, бих поспала, ама по време на теста ще ми е още по-убито, а е само за 25 мин. и нямам право да съм забила...
едит: А иначе се радвам, че си разбирам нещата, някои хора, които преди това са се занимавали с програмиране, се допитват до мен за разни неща и се чувствам лайк а бос. ;д Но да, като цяло това във връзка с оценките - ясно ми е вече, че няма толкова лесно да хвана стипендия, колкото си представях и няма смисъл да се притеснявам дали е 5 или 6. Пък ако е било писано, ще си хвана.
AnarchyBoy
11-23-2017, 15:07
едит: А иначе се радвам, че си разбирам нещата, някои хора, които преди това са се занимавали с програмиране, се допитват до мен за разни неща и се чувствам лайк а бос. ;д Но да, като цяло това във връзка с оценките - ясно ми е вече, че няма толкова лесно да хвана стипендия, колкото си представях и няма смисъл да се притеснявам дали е 5 или 6. Пък ако е било писано, ще си хвана.
chacho го бяха скъсали и изключили заради лош успех и пак работи като soft dev. това дали в момента учиш или не ще ти даде точно никакво предимство след време, ако си добър (а ти явно си) си добър с диплома или без е все тая.
За оценките въобще не знам какво се косиш т'ва пък особено в твоята специалност е от никакво значение стига да не са 2ки..
Он топик.
Направих 2 салати. Маруля с лук краставици и репички и Картофи с лук (мноо лук)
Към зелената салата пекнах рибка на скара, към картофената салата направих сирене по шопски с 4 вида месо.
Взел съм 2 бутилки бяло вино, 1 бутилка червено вино, 1л от на бащата ракията и 6 бутилки пилзенско, 6 бутилки козел.
Има лед.
Мойта омеси ена питка.
Взел съм разни сухи мезенца и сладкиши.
Тримата ми най-добри приятели трябва всеки момент да дойдат с приятелките си вкъщи, да вечеряме 8мата и да си спретнем едно домашно, че миналата година по това време ми се е*а майката... А и вчера също, с този преебан крак едвам функционирам, но ако седя повече и не го изпъвам/не го свивам се търпи ;д
Приятна и успешна вечер.
ако си добър (а ти явно си) си добър с диплома или без е все тая.
Ако си добър без диплома, шансовете ти да те извикат даже само на интервю, се намаляват поне двойно.
За оценките въобще не знам какво се косиш т'ва пък особено в твоята специалност е от никакво значение стига да не са 2ки..
Абе и на теб да ти дават 1300 лева стипендия...;д Иначе ич ми не е честно казано. Затова и казах, че няма да се напрягам, пък ако хвана, хвана - до момента имам 3 петици и 2 шестици, така че все още имам шанс. ;д
Иначе съм съгласна с антракса - все повече търсят хора с дипломи.
AnarchyBoy
11-23-2017, 15:34
Ако си добър без диплома, шансовете ти да те извикат даже само на интервю, се намаляват поне двойно.
хахахахаххАХХАхаххахахХАХ АХхаХАХахХАХАХхаХАхахХАХх .
Точно в тази сфера не.
хахахахаххАХХАхаххахахХАХ АХхаХАХахХАХАХхаХАхахХАХх .
Точно в тази сфера не.
Всъщност наистина грешиш. ;д
AnarchyBoy
11-23-2017, 15:40
Всъщност наистина грешиш. ;д
Всъщност точно в тази сфера още при кандидатстването решаваш разни уравнения и прочие тестове защото в БГ можеш да си купиш дипломата.
Чачо е жив пример, за човек преуспяващ в софт дев сферата, без да има диплома.
Всъщност точно в тази сфера още при кандидатстването решаваш разни уравнения и прочие тестове защото в БГ можеш да си купиш дипломата.
Чачо е пример от преди години. Познавам хора, на които им е все по-трудно да си намерят работа без диплома, а са с доста добри знания. Някои от тях са ми колеги в университета.
LoadRunner
11-23-2017, 18:17
Филипе, и за теб има спасение
https://www.youtube.com/watch?v=QFSEGn7ONR4
ако ти е интересно може да му видиш интервюто защо е решил да порастне, мисля че ще намериш доста общо между вас
Ти решаваш.. ако стигнеш до интервю... Имаш някакъв шанс да се вредиш покрай някакви стажантски програми и после, ако покажеш необходимото, да останеш, ама се връзваш за една фирма. Ако фирмата е име в бранша, дори само стажът там ще ти отвори врати, но ако е малка безизвестна фирма и нямаш диплома, като решиш да сменяш работата, ще отпадаш още при подбора по документи.
sladura89
11-23-2017, 20:41
Тогава си купуваш диплома и проблема е решен! Колкото и да ти излезне времето и усилията за да я изкараш са безценни, най-вече времето, понеже времето с което разполагаме е ограничено! :)
Викаш, на 18 плясваш дипломата за магистър в СВ-то, а? И тея докато ръфат колците на доматите, ти им показваш как се прави? Или си пропиляваш буквално 6 години от живота докато направиш години да си представиш купената диплома? Или работиш и после криеш 6-те години трудов стаж, за да мине номера, че имаш диплома?
Всички знаем за Стив Джобс, дето напуснал училище, ама всъщност, бай ти Иван-Циганина също е напуснал училище, но бърка бетон. Погледни колко бай Ивановци има и колко Стив Джобовци и ще се ориентираш в шансовете си.
zeli_1956
11-23-2017, 21:48
Спешно!Описание на приятел на английски език по дадените въпроси!
How old are the people?
Where are they?
What do you think they have in common?
Do they have a good relationship with each other?
What are the advantages and disadvantages of making friends with people from school/work?
zeli_1956
11-23-2017, 21:50
How old are the people?
Where are they?
What do you think they have in common?
Do they have a good relationship with each other?
What are the advantages and disadvantages of making friends with people from school/work?
AnarchyBoy
11-24-2017, 07:17
Викаш, на 18 плясваш дипломата за магистър в СВ-то, а? И тея докато ръфат колците на доматите, ти им показваш как се прави? Или си пропиляваш буквално 6 години от живота докато направиш години да си представиш купената диплома? Или работиш и после криеш 6-те години трудов стаж, за да мине номера, че имаш диплома?
Всички знаем за Стив Джобс, дето напуснал училище, ама всъщност, бай ти Иван-Циганина също е напуснал училище, но бърка бетон. Погледни колко бай Ивановци има и колко Стив Джобовци и ще се ориентираш в шансовете си.
Да речем, че бог ти е дал гениално ниво на интелект спрямо медицината, лекар без диплома пак няма да станеш. Просто никой няма да те вземе, никъде.
Но да речем, че си тотален изрод (макар и самоук) програмист и си нереално добър, когато кандидатстваш в IT сферата, на никой не му дреме дали имаш диплома от СУ, ТУ или от Обора на село, пускат ти 1-2 математически теста, пускат ти няколко логически задачи и те карат да направиш програма, най-добрите резултати отиват на интервю, а тия с дипломите (щото може и да са купени) гледат с пръст в устата.
За пример (мързи ме да го търся, ако ти е толкова важно го намери)
Ubisoft North (Monreal)
Blizzard & Blizzard North (Monreal)
EA
Joymax
са примерно гейминг компании, които са назначавали и продължават да го правят, хора без дипломи. Стига да имат нужните умения.
Щото в края деня, за една такава компания е много по-важно да има изключително добър програмист, отколкото да има някакъв casual завършил с 4ка СУ ама да я има хартийката..
А повярвай ми, т'ва да учиш soft dev си е пълна загуба на време,нерви и пари. Щото накрая няма да си научил нищо съществено, а само къде, как и колко ефективно да преравяш огромни масиви от информация за това, което ти трябва.
PS: брат ми е самоук програмист (работещ в Чехия)
Съседа ми е самоук програмист (работещ в Швейцария)
чачо (съфорумника) учи ама отпадна и пак работи като такъв.
Един мой колега пък е hardware-ен техник и жена му има магазин. пак е самоук. даже в момента учи право. ;д а е бог на сървърите и хардуера и като цяло всичко квото може да се пипне.
dreamwalker
11-24-2017, 08:04
http://img.michaeljacksonspictures.com/wp-content/uploads/2014/08/more-popcorn.gif
nqmamNervi
11-24-2017, 09:53
Да речем, че бог ти е дал гениално ниво на интелект спрямо медицината, лекар без диплома пак няма да станеш. Просто никой няма да те вземе, никъде.
Но да речем, че си тотален изрод (макар и самоук) програмист и си нереално добър, когато кандидатстваш в IT сферата, на никой не му дреме дали имаш диплома от СУ, ТУ или от Обора на село, пускат ти 1-2 математически теста, пускат ти няколко логически задачи и те карат да направиш програма, най-добрите резултати отиват на интервю, а тия с дипломите (щото може и да са купени) гледат с пръст в устата.
Ubisoft North (Monreal)
EA
Joymax
са примерно гейминг компании, които са назначавали и продължават да го правят, хора без дипломи. Стига да имат нужните умения.
Щото в края деня, за една такава компания е много по-важно да има изключително добър програмист, отколкото да има някакъв casual завършил с 4ка СУ ама да я има хартийката..
А повярвай ми, т'ва да учиш soft dev си е пълна загуба на време,нерви и пари. Щото накрая няма да си научил нищо съществено, а само къде, как и колко ефективно да преравяш огромни масиви от информация за това, което ти трябва.
Един мой колега пък е hardware-ен техник и жена му има магазин. пак е самоук. даже в момента учи право. ;д а е бог на сървърите и хардуера и като цяло всичко квото може да се пипне.
Всичко, за което пишеш, е вярно, но това е така в момента, защото има глад за кадри. Тенденциите са все повече хора да се насочват към тази сфера, както и все повече фирми да аутсорсват в страни като Индия по обясними причини. Бъдещето е много несигурно и за съжаление отделите за човешки ресурси гледат преди всичко дипломата, а не дали реално знаеш нещо. Така е в почти всички останали области, въпрос на време е и ИТ индустрията да бъде застигната от това. Също така в дългосрочен план, ако си без диплома, ти ставаш зависим от шефа си - винаги можеш да бъдеш заменен от някой новобранец с диплома, както и не можеш да се изкачиш на по-висока длъжност, което не е приятно.
golemiq_korab_minava
11-24-2017, 10:38
Дипломата винаги е в плюс, въпреки че успехът зависи от личните качества и опита. У нас вече няма човек без диплома и на много фирми е пределно ясно, че на студентите им липсват както практиката, така и съвременни иновативни теоретични знания.
Niakoitam
11-24-2017, 13:07
Преди не повече от месец и половина основното ми усещане беше за тъга,безнадежност и огромна самота. А днес,днес е усещането,че я желая наистина силно,постоянно преливащи едни в други емоции и страх да не попадна просто във френд зоната и с времето или просто с времето да се отдалечим и очуждим. Със специалното участие на моя милост.
Крепи ме едничката мисъл,че нещата започнаха в точното време и точния момент както бе казано,има много нефизически знаци,в който двамата си вярваме и че някои казани и работи за при нея съвпадат по време с разни казани и не само за при мен.
Дано нещата се наредят,а не прецакат с времето,защото наистина много ми хареса това,което видях поне първия месец. Никога не съм смятал,че може наистина да срещна човек дето толкова да ми допадне физически,като характер,емоционално и като мислене и разсъждения.
divergent
11-24-2017, 14:54
Вчера бях цял ден на работа, вечерта на рожден ден, от който се прибрах в 3 сутринта, за да си легна и да стана в 7 за работа. Прибрах се в 4 да си направя курсовата работа, която току-що довърших и след малко отивам отново на работа. Тази вечер откриваме бара и ще се стои до 3-4 поне, а утре сутрин съм на лекции, които ще продължат цял ден. След тях разбира се ме очаква още една парти вечер, а ако в неделя съм жива, ще си изключа телефона и ще спя цял ден. Това е защото се оплаквах от застой в социалния ми живот и прекалено много свободно време, в което не съм продуктивна. "Внимавай какво си пожелаваш" придоби смисъл.
Ubisoft North (Monreal)
EA
Joymax
Продължаваш да не загряваш какво ти говоря...
Явяваш се ти и още 20 човека за дадена позиция. Ти нямаш диплома, 19 имат. В задачата се пита кои 10 човека ще викнат изобщо на интервю, където евентуално ще разберат кой какво знае?
AnarchyBoy
11-24-2017, 16:15
Извинявай, в измисленият ти свят те викат само по веднъж за работа в топ-фирмите ли?
Интервю-то винаги е ФИНАЛНА ФАЗА.
Обикновено преди това са изпитите
и точно в IT сферата тия ги боли фара дали имаш измислената хартийка от СУ, при условие, че си решаваш уравненията, задачите и програмите в пъти по-ефикасно и бързо от тези с хартийката..
Може да е изискване за държавна работа, но не и за мега компаниите, на които им е през кура какво мисли антракс от тийнпроблем за ит сферата..
Just sayin.
AnarchyBoy
11-24-2017, 16:18
Впрочем, младеж интервютата са накрая и поради друга причина.
4 свободни места, а вие сте 8 човека.. общо взето винаги е някакъв разговор, да видят що за човек си, а не колко знаеш, ти стигнал ли си до там, на тях им е пределно ясно колко знаеш. Тук е въпроса да наемат правилният човек, който да влезе в екипа без проблеми. За това на тези интервю-та обикновено има психолози.
Вчера бях цял ден на работа, вечерта на рожден ден, от който се прибрах в 3 сутринта, за да си легна и да стана в 7 за работа. Прибрах се в 4 да си направя курсовата работа, която току-що довърших и след малко отивам отново на работа. Тази вечер откриваме бара и ще се стои до 3-4 поне, а утре сутрин съм на лекции, които ще продължат цял ден. След тях разбира се ме очаква още една парти вечер, а ако в неделя съм жива, ще си изключа телефона и ще спя цял ден. Това е защото се оплаквах от застой в социалния ми живот и прекалено много свободно време, в което не съм продуктивна. "Внимавай какво си пожелаваш" придоби смисъл.А свириш ли на китара мойто момиче :D ?
А с толкова партита, работа и лекции само да ти кажа, че... абе по-добре да не казвам...
Интервю-то винаги е ФИНАЛНА ФАЗА.Да, преди това отсяват хората по документи и точно това се опитваше да ти каже Турксолана :D .
Дори да ви дават задачи, те пак отсяват хората по документи преди това.
Някой купи ли си нещо на "черен петък"?
Поръчах една раница от емаг, тука от 2 седмици я мъдря, че беше 60 лева и сега като я видях за 40, не издържах. ;д
Само се надявам да пристигне до сряда...
paradosou
11-24-2017, 22:00
Доста неща ми се случиха за пръв път за последните месеци. Абе доволна съм, понатрупах опит. Дори успях да попадна в ситуация да спринтирам по пола и платформи към оживен булевард, носейки ъглошлайф със себе си...Погледите на мъжете бяха в стил "Мацка, която преследва нещо/някого с ъглошлайф?! Сънувам ли, или наркотиците този път надминават себе си в провокирането на интересни гледки?!" :lol:
Ставам все по-малко категорична и все по-малко "знам" как работят нещата. Светът е голям и спасение дебне отвсякъде, 8-), винаги може да бъдеш изненадан от нещо или да си дадеш сметка, че не си бил в час по отношение на схващанията си... и вероятно и в момента не си.
Проекти-мроекти... зарежи, съставът с който ще се впусна в сериозни действия по въпроса, явно ще е друг. Тук не виждам достатъчно мотивация и даже мисленето във възможности вместо в проблеми не е кой знае колко изразено. Пропуснах да отбележа, че харесвам изключително много специалността си и колкото повече време минава, толкова повече се убеждавам, че е окей избор.
Някакви хора идваха и си отиваха... Не протестирам. Преди сигурно би ми се сторило кофти и дори може би цинично, обаче това е, което е, нещата следват естествения си ход. Не съм предполагала, че някога ще побеснея толкова и ще се държа толкова кучкенски xD, че да върна на някого вещ по куриер, обаче ето на, афектирана съм с основание и съвсеем не ми пука дали е детско, тъпо, излишно жестоко и пр. Изобщо не се трогвам от погледа, който получих преди това, нито от обясненията. Най-смешното е, че ситуацията не се развива така заради преднамереност или защото е кофти човек, обаче и за това изобщо не ми пука. Време е да почна да гледам мааалко повече крайните резултати.
Утре съм на едно онлайн обучение, после на школа, трябва и да уча... Напоследък не ми остава много време и вече сериозно трябва да помисля как да съм по-ефективна в управлението му. Вечната глупост при мен... Няма да е лошо и да помисля как да увелича още повече забавлението. Напоследък доста излизам и се случват разни готини неща, обаче съм алчна за още и още.
Йейейейейе, тук си е. <3 Утре ми е обещала и най-сетне да ме опляска с тонера, че измитото ми стои покъртително. Плана с виното от снощи завърши по друг начин - преполовихме бутилката, разливайки я, а очаквах да не стигне. Поне се натъпках на вредна храна за седмица напред.
Вярно трябва да калм даунна, предполагам. Бавно некви неща се успокояват, но не и аз. Пък трябва, щото не вредя само на себе си, ми на доста хора наоколо. Сумати време все бях премазана емоционално, трябва да е вече време да дойда на мене си.
Сигурно е прав, че не съм срещала такова отношение преди, а и да съм, явно съм забравила. Беше отдавна, определено. Ама поне съм сигурна, че не е той, което е ебахти якото. Оная вечер такъв рев изревах, не е истина, сигурно е било покъртително целия грим да ми тече по муцуната. На следващия ден чак звънна да ме провери да не съм изпаднала в нервна криза, явно вярно се е почувствал зле. Може би имах нужда да чуя тези неща, щото са истината от негова гледна точка. И да - знам, че има още поне един, на когото уж му дреме. Ситуацията ме умори до краен предел, това е по-ясно от всичко. Ще ми мине, доста неща ми минаха, че това ли?! Аз съм куче. И каквото не ме убива, ме изнервя много. ;)
Истината е, че доста неща се струпаха на веднъж и сега като не работя на пълна пара, а имам и малко повече време да се дразня, всичко ме удря със силата на влак.
Работното място блести след днес, свърших и друго полезно, а именно говорих с мацката за ноктите си. Трябва да потвърдя вторник/сряда.
AnarchyBoy
11-25-2017, 00:02
Аз си взех; клавиатура, мишка, слушалки.
2 якета и 1 дънки.
И на брат ми подарих един комплект парфюм, одеколон етц.
HollyGolightly
11-25-2017, 00:41
Любимото ми време от годината започна по-хубаво от всякога. Последните 2 седмици осъзнах, че трябва повече да ценя хората около себе си.
А той... той е най-прекрасната китара някога произвеждана 8-) и съм изключително благодарна, че имам възможността да създавам спомен с него именно сега
LoadRunner
11-25-2017, 08:20
Не съм предполагала, че някога ще побеснея толкова и ще се държа толкова кучкенски xD, че да върна на някого вещ по куриер, обаче ето на, афектирана съм с основание и съвсеем не ми пука дали е детско, тъпо, излишно жестоко и пр.
по-скоро тъпо и по женски демонстративно
А той... той е най-прекрасната китара някога произвеждана 8-)
Ахаххахахах. 8-) Ето за това чувство говорех по-рано. ;д
Аз...се чувствам прекрасно. Предстоят ми най-трудните тестове и контролни (като материал), като 2 от тях са през ден, но не се притеснявам вече толкова, след като мина най-трудният (като съдържание и време за работа) и изкарах висока оценка.
ПС: Снощи сънувах, че професорката, съставила последния, заплашва, че който не я слуша следващата седмица, ще го снима и ще го постне в тийнпроблем за публично унижение. :lol: Напоследък сънувам все по-странни и глупави неща. ;д
Ок, май станаха твърде много планове, от които не свърших почти нищо до обяд... Ей ся се мятам пак и по-експедитивно чистя из нас, бързо се гримирам, че съм няква бая не-за-пред-хора и ш ходим, където иска + където искаме двете. :дд Навила съм си на пръста, че искам червило, фдт и пудра, щото са тръгнали да свършват. Аре, червилата не са, но то си е лигавщина. :ддд Още се чудя за тва събиране от работа, особено като никой от моите няма да ходи. Не че няма и други яки колеги + хубавия колега (като картинка е момчето) ама няам кво да върша там...
А той... той е най-прекрасната китара някога произвеждана 8-)
"...ще се стопят китарите, (х2) защото аз не съм готов да те загубя като ключе от пощенска кутия - не съм готов. (х2)."
Ех тия китари... сега Дивергюн Кифлие-Китарлъ ще се пукне от завист :D !
pandabear
11-26-2017, 12:37
най-прекрасната седмица в живота ми беше това..влюбих се в Шотландия ;3
сега трябва малко да се съсредоточа върху унито, тъй като пак ще ни изнасят някакви изпити преди сесията :/
тази година няма да празнувам 8-ми с колегите, тъй като с него си намерихме яко местенце в планината, силно се надявам да има сняг <3
най-прекрасната седмица в живота ми беше това..влюбих се в Шотландия ;3
сега трябва малко да се съсредоточа върху унито, тъй като пак ще ни изнасят някакви изпити преди сесията :/
тази година няма да празнувам 8-ми с колегите, тъй като с него си намерихме яко местенце в планината, силно се надявам да има сняг <3Пандишпандичке, да ти е честит новия чичо :D !
Хора, главно женската част 8-), търся си някакъв готин пуловер и не мога да си харесам изобщо. :( Давайте предложения.
pandabear
11-26-2017, 17:16
Пандишпандичке, да ти е честит новия чичо :D !
ех, неспасяемият случай пак е тук : )
anonymous908491
11-26-2017, 17:30
търся си някакъв готин пуловер и не мога да си харесам изобщо. :( Давайте предложения.
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0568703002.html
Пуловер с двойна плетка от мека прежда със съдържание на мохер.
търсих някой с дълбоко деколте
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0568703002.html
Пуловер с двойна плетка от мека прежда със съдържание на мохер.
търсих някой с дълбоко деколте
Прегледах всичко в h&m - грозно и скъпо. Плюс това си търся нещо, което да ме топли, доста съм зиморничева. :( Нали, не чак поло, но ако ме изкефи, защо да не е и поло. ;д Като цяло ми се иска да е сив, пропуснах да кажа в предния пост, но съм склонна да направя компромис с цвета, ако е хубав модел. Обичам екстравагантни неща като цяло, но и нещо семпло и красиво би било вариант. Всъщност на теория изобщо не съм претенциозна, но на практика адски трудно си харесвам дрехи. :( Както казва кака ви Алисийка, "трудно си харесвам рокли, обувки и мъже". :lol: Да, много се разписах, "затварям си устата" вече.
HollyGolightly
11-26-2017, 17:59
Прегледах всичко в h&m - грозно и скъпо.
И ниско качество. С нищо не се различават от обикновените китайски боклуци, а преди време им бяха хубави нещата
"...ще се стопят китарите, (х2) защото аз не съм готов да те загубя като ключе от пощенска кутия - не съм готов. (х2)."
Ех тия китари... сега Дивергюн Кифлие-Китарлъ ще се пукне от завист :D !
Хайде да не, никой няма право да си мисли за него и да завижда 8-)
Коледно ми е, най-после и ние окачихме лампичките и венците, сега остава да окрасим елхата и сме готови. Малко закъсняхме де, комшиите от средата на Октомври светятт :lol:
Колко бързо мина тази година, същевременно толкова неща се случиха
LoadRunner
11-26-2017, 18:06
Пандишпандичке, да ти е честит новия чичо :D !
на тебе след 5 години ще ти честитим новата рам памет
че компа ти иначе ще е станал негоден за форума
anonymous908491
11-26-2017, 18:08
Прегледах всичко в h&m - грозно и скъпо. Плюс това си търся нещо, което да ме топли, доста съм зиморничева. :( Нали, не чак поло, но ако ме изкефи, защо да не е и поло. ;д Като цяло ми се иска да е сив, пропуснах да кажа в предния пост, но съм склонна да направя компромис с цвета, ако е хубав модел. Обичам екстравагантни неща като цяло, но и нещо семпло и красиво би било вариант. Всъщност на теория изобщо не съм претенциозна, но на практика адски трудно си харесвам дрехи. :( Както казва кака ви Алисийка, "трудно си харесвам рокли, обувки и мъже". :lol: Да, много се разписах, "затварям си устата" вече.
за теб ще е трудно, големи са ти циците и малко модели няма да ти стоят по определен начин
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9F%D1%83%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D 0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%89%D0%B8-%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%96%D0%B5%D0%BD%D0%B8-mango-p395146-1/?p=56<=gpl
хубавите са от вълна, ама са много по-скъпи
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9F%D1%83%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80-%D1%81-%D0%B2%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%96%D0%B5%D0%BD%D0%B8-mango-p391860-1/?p=6<=gpl
Нали осъзнаваш, че не съм на 50?
anonymous908491
11-26-2017, 18:53
Нали осъзнаваш, че не съм на 50?
много си претенциозна, нали осъзнаваш, че не съм жена
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9A%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D0%B2-%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80-%D0%96%D0%B5%D0%BD%D0%B8-french-connection-p83042-1/?p=2<=gpl
този е 100% памук и не ми изглежда "бабешки"
obichamvi
11-26-2017, 19:11
Тая спомена, че много трудно си намира дрехи.
и не ми изглежда "бабешки"
Грешиш.
Добре, ок, боядисах сА и стана светофаресто червено. Доволна съм най-накрая, три шибани седмици направих докато се тонирам... Направо не можех да се гледам с толкова убит цвят. Сега е идеално светофаресто. <3
Както цял ден парното гори и е адска жега, така изведнъж нещо на мен ми стана студено...
Обмислям още само малко да си погубя времето и да умирам вече, че утре отначало.
pandabear
11-26-2017, 19:28
Грешиш.
не мисля, че греши.
много нежен и елегантен пуловер е това.
/но ето все пак и едно предложение от мен
https://www.pullandbear.com/bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE/%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%BE/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE/-c29017p500513005.html#600
pandabear
11-26-2017, 19:32
edit: double post
anonymous908491
11-26-2017, 19:32
Грешиш.
сериозно се чудя понякога женките имате ли си понятие от начин на обличане
тия трите пуловера с едни тесни дънки и кецки ще стоят перфектно
основното е как се съчетават дрехите
с едни и същи неща можеш да изглеждаш идиотски или идеално
зависи само от теб
я от на пандата сайта има страхотни неща
https://www.pullandbear.com/bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE/%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%BE/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE/-c29017p500433506.html#806
https://www.pullandbear.com/bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE/%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%BE/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE/drop-shoulder-sweater-c29017p500288689.html#401
https://www.pullandbear.com/bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE/%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%BE/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE/square-cut-sweater-c29017p500404556.html#818
https://www.pullandbear.com/bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE/%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%BE/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE/sweater-with-sleeve-stripes-c29017p500521506.html#401
но този ми изглежда най-топлещ
https://www.pullandbear.com/bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE/%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%BE/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE/sporty-v-neck-sweater-c29017p500391506.html#605
dreamwalker
11-26-2017, 19:39
зависи само от теб
И тук ли си за малко, хохохохохо.
не мисля, че греши.
много нежен и елегантен пуловер е това.
/но ето все пак и едно предложение от мен
https://www.pullandbear.com/bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE/%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%BE/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE/-c29017p500513005.html#600
Между другото тъкмо се чудех дали да се откажа от изчистените и да търся нещо коледно. ;д
едит: Папи, не ме разбирай погрешно, оценявам помощта. <3 Впрочем този раирания не е лош.
anonymous908491
11-26-2017, 21:19
ако не беше с големи цици
сигурно щях да съм ти сърдит
хихихиххи
http://it.dir.bg/news.php?id=26619077
малко по малко излиза информация, която знам от години и ескплоатирам успешно
в някой момент капутите от фейса ще трябва да си признаят, че различните видове харесвания
не са направени за потребителите, а всъщност работят в тяхна вреда
golemiq_korab_minava
11-26-2017, 21:31
Не е за вярване как една Секта може да се окаже толкова добре спонсорирана, че да бръне в психиката не само на лабилни самотни хора и деца, но и на всеки човек като цяло.
dreamwalker
11-26-2017, 21:33
Лиланда, и ти ли.
dreamwalker
11-26-2017, 21:39
С кое?
С тези пуловери, мантиите са най-добре.
С тези пуловери, мантиите са най-добре.
Съжалявам, ще поправя тази грешка!
Добро утро на всички!
pandabear
11-27-2017, 06:41
Вчера реших да си покажа коледната лампа и коледните чорапки в лицекнигата, и май предизвиках снега! Много готинко, хехехех ^^
и май предизвиках снега! Много готинко, хехехех ^^
Много е красивооооооо. :Х
Хайде да не, никой няма право да си мисли за него и да завижда 8-)Дивергюн Кифлие-Китарлъ си завижда по принцип - тя сама каза, че никога няма да е доволна от китарата вкъщи и винаги ще гледа тази в магазина :D !
Виж как се е покрила от срам - няма я във форума няколко дена :? .
на тебе след 5 години ще ти честитим новата рам памет
че компа ти иначе ще е станал негоден за форумаТи пък от къде знаеш какъв ми е компютъра?! Сигурно е по-хубав от твоя 8) !
зависи само от теб
я от на пандата сайта има страхотни неща
...
но този ми изглежда най-топлещ
...Ти голям разбирач на женски дрехи се извъди - като един истински педе... дизайнер :D !
Само не мога да разбера с това ровене в сайтове за женски дрехи какво се опитваш да покажеш.
Да не се опитваш да впечатлиш и сваляш на някоя тука? Ако си пич, по-добре кажи че ще ѝ купиш каквото си избере сама :? .
HollyGolightly
11-27-2017, 20:46
Мразя Понеделници, особено след дълъг уикенд. Нищо не ми върви днес, ама поне си тръгнах в 3 8-)
Още от сега усещам, че тази седмица ще е бавна
Niakoitam
11-27-2017, 21:31
Вече съм почти напълно убеден, че съм намерил точно човека, който търся от мноооого отдавна. Особено пък и след събитията през днешния ден. Дали ще се разминем това вече друг въпрос. Не би трябвало, но знам ли. Особено и предвид факта, че добре си се познавам...
pandabear
11-28-2017, 05:01
при сутрешната разходка с куч си направихме едно добро въргаляне в преспите за събуждане ^^
но като се прибрахме ме очакваше вкусна закуска и ирландско кафе, еххх, как да не го обичам...
в края на седмица ще си вземем някакви готини и меки халати, тъй като отдавна се каним, пък вече наваля снегът и си е нещо като повод :D
Днес съм от по-късно и имах време да пия кафе като света ми не само в термо чаша, което е добре. Снощния бъзик как го разкри, направо се напиках да се хиля. :ддд Таман си извадих любимите танкове, от сто години го планирах това и все нещо ме мързеше или се ссещах чак на излизане и нямаше време да ровя по кутиите с обувки. <3 Любимите ми танкове. :3 И нда - ей ся едно бързо душченценце первам, поизсушавам си косата и отивам да се образовам. Една от финансовите ми задачи отпадна, мисля и другата да отметна, просто няма да се случи тая седмица тва с ноктите. Нито ще го преживея без да го изгладувам, нито ще имам времето/възможността за деня, в който мацката иска. Ще го направим вторник/сряда, хем и още малко да пораснат, че нито ме дразнят, нито нищо. Три-четири дни ще издържат още. И, бтв, основният цвят го знам къф е, щото съм го обещала ама никва идея за ноктите-акцент... Сигурно ще е нещо нарисувано, щото не ща глитър тоя път май. Предполагам, че заврънтулки некви с черно ще седи добре. Следващия път съм решила, че искам черен френски та и той маникюр е определен, но също като сега си иска някакъв акцент. Там може златен нокът или дори течен кристал, фолио или не знам и аз. Ама да - ако продължавам да ходя на нокти, трябва да го мисля по-обстойно всеки път. Което направо ми е убийство, щото не ми иде на аъла как да си ги правя и няма да започне въобще. Та дано мацката е идейна поне. :ддд
divergent
11-28-2017, 10:10
Чувствам се адски изморена, не толкова физически, колкото психически. Винаги съм се старала да страня от интригите и хората, които нямат собствен живот и коментират чуждия, но този път попаднах точно в центъра на събитията. По логиката на ентелегенцията, щом прегърнеш някого веднъж, вие веднага магически се превръщате във двойка. После въпросният човек е засипан с въпроси за отношенията ни, а като добавим и внушенията, които същите ентелегентни хора му вкарват в главата, той също влиза във филма и сега аз излизам виновната, че съм го подлъгала с чисто приятелското си държание. :)
В университета също стават супер скандалите, защото всички са се надигнали срещу отговорникът на курса, която не си върши работата качествено. Искат смяна, искат аз да заема позицията, и ми се сърдят, че не се наемам.
Проблемите вкъщи пък идват от факта, че работя по твърде много часове на ден, което не се нрави на майка ми, просто защото ми е майка и все гледа да си почивам, без да осъзнава, че съм способна да издържам на този режим, а и сама съм си го избрала. И сега защото всеки настоява, че е прав, у дома тече подготовка за трета световна и се караме и за най-дребния детайл.
Преди смятах, че си ми е много добре така, но вече започвам да се замислям дали не трябва да си намеря една хубава работа и квартира в Пловдив и да стоя настрана от всички проблеми и интриги.
anonymous908491
11-28-2017, 10:20
при сутрешната разходка с куч си направихме едно добро въргаляне в преспите за събуждане
https://www.blitz.bg/obshtestvo/stolitsa/izvnredno-v-blits-prva-zhertva-na-byalata-smrt-mlada-stolichanka-otkrita-zarinata-v-prespa-v-zhk-druzhba_news561019.html
Емиии...доволна съм хаха. Кефи ме, че можем да си говорим и да се шегуваме, въпреки случилото се между нас. Смисъл казахме, че си оставаме приятели и 2 години по-късно все още сме си приятелчета. Радват ме такъв тип хора.
Не ми се живее. Искам да умра. Този живот не е за мен.
obichamvi
11-28-2017, 17:39
Не ми се живее. Искам да умра. Този живот не е за мен.
Защо?
при сутрешната разходка с куч си направихме едно добро въргаляне в преспите за събуждане ^^
но като се прибрахме ме очакваше вкусна закуска и ирландско кафе, еххх, как да не го обичам...
в края на седмица ще си вземем някакви готини и меки халати, тъй като отдавна се каним, пък вече наваля снегът и си е нещо като повод :DЕжедневието на Пандишпандие Петмезова :razz: !
Днес съм от по-късно и имах време да пия кафе като света ми не само в термо чаша, което е добре. Снощния бъзик как го разкри, направо се напиках да се хиля. :ддд Таман си извадих любимите танкове, от сто години го планирах това и все нещо ме мързеше или се ссещах чак на излизане и нямаше време да ровя по кутиите с обувки. <3 Любимите ми танкове. :3 И нда - ей ся едно бързо душченценце первам, поизсушавам си косата и отивам да се образовам. ...... както и на Торем-султан (червенокосата). :?
...настрана от всички проблеми и интриги.... и Дивергюн-Кифлие-Китарлъ :D !
Ако ежедневията ви се преплетат и се напише сценарий ще стане турски римейк на "Отчаяни Съпруги" :D !
AnarchyBoy
11-28-2017, 19:49
Мале в какви дълбоки емоционални ла*на попаднах..
Не съм вярвал, че такова нещо ще се случи на мен..
Даже не съм раздвоен, но и не знам как точно да продължа.. :x
Определено съм влюбен.. :x и определено не е в приятелката ми..
anonymous990763
11-28-2017, 20:14
Преди друга песен пееше.
Грозен, пак писукаш без да те натиска някой.
Niakoitam
11-28-2017, 22:08
Е нали онази беше уж перфектната?
Внимавай с мимолетните увлечения, че от два стола най-лесно се пада с гръм и трясък на земята. После да не ревеш как си изпуснал перфектната. :)
Иначе и аз май съм влюбен. И то май в повечко. Може би и от отсрещната страна страна има нещо. Защо иначе ще се държи готино и още по-готино на срещите ни наживо? Две досега. И защо ще гледа да прави добро впечатление на родата? Просто на тоя етап има сякаш много пречки. Оттук натам посоките са две. Или нещата се развиват в положителна посока.Вярвам и. Досега мини стъпка по мини стъпка успява да ме поразчупи. Стига да има продължително желание за това.Другата е нещата да се развият негативно и пак да си страдам тихичко в някое ъгълче както обикновено и да загубя всякаква вяра и надежда за светло бъдеще за мен. Успее ли обаче да продължи тази тенденция дето е започнала и справи ли се с нещата дето никой не е могъл да се справи с тях ще я призная. И без значение какви ще са отношенията ни по натам във бъдещето аз официално си обещавам, че при нужда от някаква помощ ще и се притичвам на мига. Но в момента...е в момента определено тя е в бая по-благоприятната позиция от мен.
AnarchyBoy
11-29-2017, 07:27
Не е мимолетно. Всичко е доста по-дълбоко от няколкото реда в случаен форум.
Не ми се впуска в някакви дълбоки разговори за морал и чест.
Факт е, че изтръпнах много заради нечии определени действия и бездействия и каручката ми се обърна.
Това не означава, че приятелката ми не е стойностен и добър човек. А просто човек направил лош/и избор/и.
И човек, към който ме влече единствено навикът и може би добрият секс (ууу ся ме изяжте, че това е лошо в моралните ви розови балони). Проблема е, че не знам как да й го кажа. И двете са перфектни по коренно различен начин и новата е по начинът, по който ми харесва.
За новата ще кажа само, че е козирог, което ми е достатъчно.
Връзка между козирози е най-чистото, откровено, намиращо нирвана нещо и това го твърдя от години, макар да съм имал връзка само с 1 козирог.
Проблемът е, че това не е единственият проблем, с който трябва да се справя в този план. :x :D
Хубавото е, че независимо какво стане с втората, аз ще се разделя с първата.
Niakoitam
11-29-2017, 07:44
Не е мимолетно. Всичко е доста по-дълбоко от няколкото реда в случаен форум.
Не ми се впуска в някакви дълбоки разговори за морал и чест.
Факт е, че изтръпнах много заради нечии определени действия и бездействия и каручката ми се обърна.
Това не означава, че приятелката ми не е стойностен и добър човек. А просто човек направил лош/и избор/и.
И човек, към който ме влече единствено навикът и може би добрият секс (ууу ся ме изяжте, че това е лошо в моралните ви розови балони). Проблема е, че не знам как да й го кажа. И двете са перфектни по коренно различен начин и новата е по начинът, по който ми харесва.
За новата ще кажа само, че е козирог, което ми е достатъчно.
Връзка между козирози е най-чистото, откровено, намиращо нирвана нещо и това го твърдя от години, макар да съм имал връзка само с 1 козирог.
Проблемът е, че това не е единственият проблем, с който трябва да се справя в този план. :x :D
Хубавото е, че независимо какво стане с втората, аз ще се разделя с първата.
Да, втората е същата като първата, а евентуално може и по-зле да се окаже. Само дето е нова тръпка и все още не си я имал. След време ще се появи трета и на тази ще бъдат намерени кусури като вече поостаряла и имана.Убеден съм. Ти си знаеш обаче най-добре де. :)
AnarchyBoy
11-29-2017, 07:47
Всъщност съм изключително силно моногамен и това ми се случва за пръв / надявам се и за последен / път.
Аз имам навика да не се заглеждам в други жени докато имам своя и тя ми дава всичко.
Кой е кучето? Анар4и е кучето!! Ауууууууууу...Шегувам се. Просто оня ден пак въртяха тоя епизод на "Двама мъже и половина" ;д.
Не си на 100 години, че да си толкова категоричен какъв си и не си. Виждаш какво става. Още доста ще се изненадваш от себе си.
Едно нещо не разбирам. Мъжко момче си, а ми се влюбваш като ученичка на няколко месеца. Май не останаха сериозни момчета, а само някви емоционални лигльовци. Как едно момиче да разчита на стабилни отношения с човек, на който във всеки момент първата въртиопашка може да му завърти главата? Нищо, че ти е за пръв път. Това не значи, че няма да продължи да ти се случва. Абе тъпчи си нещо странично, нямам нищо против, човещинка ;д. Далеч по-приемливо е. Не се засягай, не целя това. И не го приемай твърде на сериозно, говоря генерализирано. Не ти знам точно случая.
Много заразително звучеше доскоро, като говореше за приятелката си и ти се радвах, макар да не съм ти фен, както знаеш. Жалко.
AnarchyBoy
11-29-2017, 08:40
Всъщност съм доста сляп, глух и изтръпнал за света и околните и не може всяка въртиопашка да ме врътне.. Като цяло не показвам много чувства/ привързаност директно на човека (взел съм си поука) И съм изключително сериозен в отношенията си.
Именно защото явно нещо куца в сегашната ми връзка съм допуснал друг човек до себе си. Честно казано в момента другата (Номер 2) въобще не ме сваля, нито аз нея.. всичко става пасивно агресивно.. постепенно. Тя в момента също е във връзка и то кофти такава. И явно търси подкрепа и утеха, каквото търся и аз. Дори и да не станат работите с Номер 2, аз ще приключа със сегашната си връзка, явно каквото бързо се пали бързо и изгаря.
Нещото, което най-силно ме подразни беше, че скъсах предни кръстни връзки и изкълчих задни такива и 6 дни, тя не дойде да ме види вкъщи като бях ни жив ни умрял, което ме накара да се почувствам ужасно, защото живея сам, когато брат ми/родителите ми/приятелите ми разбраха, че от 2 дни съм сам със скъсани връзки в нас и не съм се обадил на никой им стана супер тъпо, щото са си мислили че тя ще дойде да ме гледа, при условие, че всеки нормален би го направил дори и аз. Лел, ще си взема отпуска да се грижа за любимата си. Но явно приоритети. Та те идваха да ми помагат да се оправям.. Щото нито мога да клекна като хората, нито да стъпвам като хората. Все тая де. приоритети.
dreamwalker
11-29-2017, 10:04
^
Хехехе, няма да казвам "казах ви".
AnarchyBoy
11-29-2017, 10:10
Дриймче, това че не казвам причината да не дойде да ме види, и въобще не разказвам кой знае колко е много ясна индикация, че нямаш идея какво се случва и защо, че да казваш "казах ви" ;)
Като казах, всичко е доста по-дълбоко от думички в случаен форум и определено и аз имам вина за това. Никой не може да разбере точно защо и какво стана/ва, дори аз. Така, че bitch please.
dreamwalker
11-29-2017, 10:26
"Не разказвам кой знае колко" = пише постове по-дълги от брадата на Мерлин.
pandabear
11-29-2017, 10:31
Грозен, пак писукаш без да те натиска някой.
ще продължи да се случва, докато не организираме някаква кампания, с цел намиране жена на Грозния от teenproblem.net, или поне почти жена. на пръв поглед изглежда почти непостижимо, но ако сме упорити и искаме да му помогнем, ще успеем!
Намерете и на мен, като сте тръгнали ;д.
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/24291873_1489861591096024_2340631280551673705_o.jp g?oh=3122269338209d301b647018ac338fcb&oe=5AD51EDC
Е не ахаххахахаххахахха.
ПТ: Хубаво е да виждаш, че човек иска да се реваншира. Също и че е искрен и не ти казва неща само от куртоазия (изразено чрез директност за нещо друго). Понякога е хубаво да вярваш в хората.
divergent
11-29-2017, 13:49
Официално ограничавам социалните си контакти само до формално общуване с колегите и "Здравей, как мина денят ти?" със семейството си. Ако можеше и без това общуване, щеше да е още по-добре. Хората са глупави, а общуването с тях не води до нищо добро.
Опитах се. Цял живот съм се опитвала да се държа добре с всички, даже и с тези, които не заслужават, ако обиждам някого винаги е с хумористичен привкус, старая се да бъда деликатна и внимателна да не обидя или нараня някого и накрая от всичко това наранената съм аз.
paradosou
11-29-2017, 17:13
Купих си разни парцалчета и за кратко бях с хепи фейс, после пак се сетих някакви неща и всичко тръгна към регрес. Е, поне друго хубаво нещо е, че си направих теста почти идеално. Колкото и да няма време, ще се обзаведа И с художествена литература и освен лекциите ще чета и нея и ще си се потапям в колкото си искам светове...
Майната му на всичко... Безсмислено е да се стараеш, когато на други не им е чак толкова важно. Искам веднъж да се появи някой, тъм с какъвто ще пол да е 8-), който да не се отказва след първите индикации, че пропастта зад мантинелата е дълбока, образно казано. Смятам да започна да се държа доста по-...неутрално(?), така и така до момента нямам резултатите, които искам...Обачее това е, трябва 7385 пъти да се сдобия с такъв опит, за да влезе нещо в тази упорита глава, която вечно си мисли, че нещата биха могли да се подредят. Човешките отношения са един стабииилен мармалад. Направен от дяволски креативен майстор, който е вкарал вътре и тропически плодове, и разни отровни, и субстанции с неизяснен произход, и елементи от молекулярната кухня, и чили, и сол и...всичко.
Blah, искам малко (доста) повече пространство, че така не мога да се отпусна. В края на краищата нищо не е окончателно, винаги мога, ако много ми писне, да се преместя на някое блажено горещо място, от тези достатъчно населените с много кОпон, и да си свиркам. :)
Оказа се, че колегите от работа на моите години са якички... Направих две-три излизания извън работното място и имат някой в главата си. Пък и не са като дъртите да ланкат само за бач, хахах. Естествено, пак засякох, когото не трябваше... Втръсна ми, всичките ми бивши трябва да са от на майна си райна кътния зъб, а не от града ми. Уморена съм на мастия, щото и в унито ми стопиха лагерите, и на работа. + нещо неква шибана мускулна треска стана, дори не знам от кво, та боли, бе! И, бтв, още се чудя за др-та събота пък пак нямам време, нямам и пари... Права съм с тва да се ебавам, че трябва да изпроституирам шибаните финанси за тая седмица... Нямам търпение да си сваля грима и да се изкъпя. И май ще ме викат тая събота на работа, а аз планове имах... Еми, не става всяка шибана събота да си правя шибаните планове, а нещо да ги разваля! Не става, бе! Ще се боря с нокти и зъби да осъществя всичко тоя път, само да не ме натирят пак изгонена. Щото тоя път ако го направи и ще заеба да се занимавам изобщо с квото и да е. И мислех некви неща да пазарувам ама не минах, щото нахално. И да - колкото ми е кеф, толкова съм и крива днес.
Мали, кво разбрааааааххххххх... :Х
HollyGolightly
11-30-2017, 02:56
Деня почна тоооолкова добре…така и свърши 8-)
Само съм леко уморена, но имам поставени цели, имам и срок и ако успея да се вместя, ще съм доволна и тогава ще си почивам ама не много щото не искам почивката да ме прати обратно to square 1
Пак снощи тъпотии, щото не се чувствам както трябва според въпросния. Ок, почва да ми писва. Вярно, че и аз съм лабилна ама не е в мен грешката, щото с всички се получава общуването, само с него куца. Ми, не, не съм аз кривата. Просто не съм. Точка.
Почвам пак да намразвам шибаните празници, но ще си направя плановете така, както ми е кеф на мен и не - никви семейства и домове извън вкъщи. Щото свикнах и за тва снощи така тъпо се почувствах. Ще се издърпам още повече, щото колкото повече се бутам към въпросния човек, толкова повече рева и се чувствам зле. Няма да стане тая, с наще съм по коледа, с най-доброто аверче по нова година, 7ми не съществува, рдто му също. Колкото по-малко надежди възлогам, толкова по-малко разочарована ще бъда. Достатъчно съм се унищожавала. Соринотсори.
Заговорих се с едно аверче на братчедка ми, мега забавния е просто. Малко ми е странно, че въъбще се сети за мен, но нека - трябва да започна и аз да се виждам с външни хора, освен моите си.
все още не мога да разбера каква е цаката на тая тема
anonymous990763
11-30-2017, 13:45
Официално е.
Не съм психически стабилна в момента.
deitona22
11-30-2017, 17:06
Официално е.
Не съм психически стабилна в момента.
Че ти кога си?
anonymous990763
11-30-2017, 17:09
Че ти кога си?
Да кажем,че сега съм по-нестабилна от обикновено.
divergent
11-30-2017, 20:33
И в един момент, когато имаш чувството, че целият ти свят се разпада и не принадлежиш никъде, намираш една китара, която сякаш е правена точно като за теб. Проблемът е, че китарата освен, че е всичко, което искаш, е и страшно разкордирана. Въпросът е дали си струва да я извадиш от прахта и да я настроиш така, че да засвири в правилната тоналност, или е по-добре да я оставиш на дъното без да рискуваш да придърпа и теб натам?
anonymous990763
11-30-2017, 20:44
И в един момент, когато имаш чувството, че целият ти свят се разпада и не принадлежиш никъде, намираш една китара, която сякаш е правена точно като за теб. Проблемът е, че китарата освен, че е всичко, което искаш, е и страшно разкордирана. Въпросът е дали си струва да я извадиш от прахта и да я настроиш така, че да засвири в правилната тоналност, или е по-добре да я оставиш на дъното без да рискуваш да придърпа и теб натам?
Как е правена точно като за теб, след като е разкодирана. Откъде знаеш какво е нормалното й състояние? Ами ако по принцип си е разстроена?
divergent
11-30-2017, 20:48
Как е правена точно като за теб, след като е разкодирана. Откъде знаеш какво е нормалното й състояние? Ами ако по принцип си е разстроена?
По принцип си е разстроена, да. Точно затова не се знае дали е поправимо това състояние, или е постоянно и не подлежи на подобрение.
anonymous990763
11-30-2017, 20:52
По принцип си е разстроена, да. Точно затова не се знае дали е поправимо това състояние, или е постоянно и не подлежи на подобрение.
Ако се опиташ да я настроиш, можеш да я повредиш още повече, след като си е така по принцип.
Официално е.
Не съм психически стабилна в момента.Защо?
Да не си срещнала някой?
И в един момент, когато имаш чувството, че целият ти свят се разпада и не принадлежиш никъде, намираш една китара, която сякаш е правена точно като за теб. Проблемът е, че китарата освен, че е всичко, което искаш, е и страшно разкордирана. Въпросът е дали си струва да я извадиш от прахта и да я настроиш така, че да засвири в правилната тоналност, или е по-добре да я оставиш на дъното без да рискуваш да придърпа и теб натам?Къде я намери тая китара :D ?
На боклука или в някой скъпарски магазин? Това би обяснило много неща.
Бас държа, че не си я извадила от кофата :D ! Някак си усещам, че ти не можеш да я имаш толкова лесно.
Как е правена точно като за теб, след като е разкодирана. Откъде знаеш какво е нормалното й състояние? Ами ако по принцип си е разстроена?Естествено, че няма как да знае как свири, след като нито я е чувала, нито я е пипала тая китара. Само че китарата е чужда и тя веднага иска да я има, без да я познава и без да знае дали ще ѝ свърши работа. Това се нарича завист :? !
HollyGolightly
11-30-2017, 22:12
Някои хора в стремежа си да звучат дълбоко, излизат нелепо особено когато сами си противоречат в рамките на един пост.
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/782/935/ce2.png
Днес беше натоварено, но…всичко е точно 8-)
Само да го проверя какво му се прави и тръгваме.
deitona22
12-01-2017, 12:07
Да кажем,че сега съм по-нестабилна от обикновено.
Хапни шоколад,отвори една "бира"(демек Шуменско) ,пущай Шушана и си готова.
anonymous990763
12-01-2017, 14:50
Хапни шоколад,отвори една "бира"(демек Шуменско) ,пущай Шушана и си готова.
Точно с шоколада си имаме проблем..
А Шушана няма и да я коментирам.
deitona22
12-01-2017, 15:18
Точно с шоколада си имаме проблем..
Лошо.
Малко се поядосах с тия нокти тоя път... Препили ме и боли, омаза ми кожичките, уж нямаше да скъсяваме ама пак като ги пипа и ги скъси... Само самия лак ми хареса и то щот е червен, но нищо специално. Следващия път и давам шанс за черен френски и ако не ми хареса нещо, развод. И да - и формата ми е отвратително грозна.
Иначе днес свърших с работа по-овреме, свърших няколко тона други работи, ся освен да ида да си почивам с нъдъпъто, друго няма за вършене.
divergent
12-01-2017, 16:04
Днес е голям празник в живота на Коселчо, защото излезе новият албум на U2! <3
LoadRunner
12-01-2017, 17:32
Извинявайте че не ви обръщам внимание напоследък, но имах някои задачки за вършене
anonymous908491
12-01-2017, 18:23
Точно с шоколада си имаме проблем.
къв точно е проблемът
лепи ти се на задника
а не на циците ли
Изморен съм, спи ми се и тая седмица не успях да тренирам нито веднъж все още :( !
anonymous990763
12-01-2017, 18:29
къв точно е проблемът
лепи ти се на задника
а не на циците ли
Нямам апетит. Дано да се оправя скоро, защото в противен случай ще трябва да намаля закуските си от 3 на 1.
HollyGolightly
12-01-2017, 18:49
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6dijkYtOD1rxrhmlo1_250.gif
Ама то не само Петък де 8-)
golemiq_korab_minava
12-01-2017, 18:51
Нямам апетит. Дано да се оправя скоро, защото в противен случай ще трябва да намаля закуските си от 3 на 1.
не е добре да се шегуваш за здравето
YoungBloodZ
12-01-2017, 18:53
Някои хора и по една не могат да си позволят...
anonymous908491
12-01-2017, 18:55
Някои хора и по една не могат да си позволят...
тя е шеф, твой шеф даже, може да си позволи не по 3, а по 4 или 5
все пак Коледа наближава
YoungBloodZ
12-01-2017, 18:57
тя е шеф, твой шеф даже
https://i.ytimg.com/vi/yb0klv1OBU8/maxresdefault.jpg
anonymous908491
12-01-2017, 18:59
не се прави, виждали сме как изпълняваш заповедите и
Намерих си пуловер. Вкъщи съм си. Апартамента е станал уникално яко. Ако нашите не ме потискаха с постоянните заяждания, щях да се чувствам перфектно.
anonymous990763
12-01-2017, 19:28
тя е шеф, твой шеф даже, може да си позволи не по 3, а по 4 или 5
все пак Коледа наближава
Той си подаде оставката вече. Свободен е от задължения.
не е добре да се шегуваш за здравето
Не се шегувам ни най малко.
anonymous908491
12-01-2017, 19:30
кви са му били задълженията
освен да ти слугува и да те храни
golemiq_korab_minava
12-01-2017, 19:40
Не се шегувам ни най малко.
12-ти клас е нормално, ако трябва отиди на психолог, не е срамно.
anonymous990763
12-01-2017, 19:42
12-ти клас е нормално, ако трябва отиди на психолог, не е срамно.
Много мило, но се надявам да не стигам до там.
golemiq_korab_minava
12-01-2017, 19:47
И аз. Но понякога е по-добре отначало да се вземат мерки със специалист, ако не можеш сама. Колко психолози има, не знам.
Нервите трябва да се каляват. Те са като чувствата.
Хахахахаххах, не ми било работа... Добре, ей ся ш напрайм така, че нищо свързано с теб да не ми е работа. ПиснА ми на шибаната маргаритка от шибани тъпотии. Ако евентуално нещо не ходя да се самоубеся, не знам как ш изтърпя шибания кретен наоколо. Само нервите ми пили и троши, накрая аз виновна.
anonymous908491
12-02-2017, 11:44
адашката, колкото по-малко секс правиш, толкова по-бясна ставаш
вземи оправи нещата, че сериозно те е избило на насилие
fUcKsMiLe
12-03-2017, 14:21
Уникална почивка. Всичко беше очарователно. И естествено на първия ден от прибирането ми обратно вкъщи, майка трябваше да ми развали спокойствието. Пълна бъркотия беше, всичко разхвърляно и е просто ужас. Ще гледам да се изнесем в близките 3 месеца по възможност. Няма шанс повече да се стои тук или ще се побъркам вече.
За сметка на това, имам една седмица да си намеря нова работа и да релаксирам между другото :Д
xXxAngerfisTxXx
12-04-2017, 08:49
отпуска 2 седмици, направо ще изперкам... добре че е ТЯ :smt007
Оле, май идва време да спра да бачкам... <3 Усещам вкуса на свободата! Много яко!
Случката от преди два часа ме разби от смях просто. #нимоа Само простотии наоколо, нищо като света. :ддд И все попадам в некви странни ситуации, където направо можеш да умреш да се смееш.
YoungBloodZ
12-04-2017, 13:35
Оле, май идва време да спра да бачкам... <3 Усещам вкуса на свободата! Много яко!
Спечелила си от лотарията и сега си пенсиониран милионер?
Fisherman
12-04-2017, 18:33
такава свирка ми направиха,че утре отивам да пусна гласа си за БСП,нищо че няма избори в момента
Спечелила си от лотарията и сега си пенсиониран милионер?Едва ли... :?
https://www.youtube.com/watch?v=As26n1mQq4s:D
такава свирка ми направиха,че утре отивам да пусна гласа си за БСП,нищо че няма избори в моментаКой ти я направи? Няко/й(я) червен/а активист/ка?
Папугея? Харката? Самият Путин :shock: ?
:D
golemiq_korab_minava
12-04-2017, 19:10
такава свирка ми направиха,че утре отивам да пусна гласа си за БСП,нищо че няма избори в момента
браво, осъзнал си, че и едните, и другите са едни и същи
SHPAIdURmeN
12-04-2017, 19:29
Прочети повечко, относно какво представлява да ходиш на психолог и въобще за психологията.
Нито е срамно, нито плашещо, нито всякакви такива, за да се надяваш да не стигаш до там. По скоро се надявай да не стигнеш до психиатър :D... Почети и ще го разбереш самa.
Спечелила си от лотарията и сега си пенсиониран милионер?
Ще ми се. :( Иначе го отлагахме супер много време, та най-накрая дойде крайният срок. Просто трябва да си обръщам повече внимание на унито, това е.
golemiq_korab_minava
12-04-2017, 19:50
Кошницата ти е пълна :D
anonymous990763
12-04-2017, 19:52
Прочети повечко, относно какво представлява да ходиш на психолог и въобще за психологията.
Нито е срамно, нито плашещо, нито всякакви такива, за да се надяваш да не стигаш до там. По скоро се надявай да не стигнеш до психиатър :D... Почети и ще го разбереш самa.
Благодаря, но засега се разминах. Два дни пълна почивка и отново съм в кондиция.
anonymous908491
12-04-2017, 20:10
същата работа е като да си хвърлиш парите през балкона
за да "помогнеш" на куките
едва ли интелигентен човек би ходил на психолог
и едва ли психолог може да помогне на интелигентен човек
dreamwalker
12-04-2017, 20:16
https://i.giphy.com/media/2Fi1NlNTpdyec/giphy.webp
"А какво би дал да срещнеш отново голямата любов за пръв път..."
Напалм да не я срещам никога, става ли? :д
джигли! срязване с джигли!
Напалм да не я срещам никога, става ли? :дЧак толкова много ли мразиш Туркса :D ?
Кого мразиш повече - него или мен :razz: ?
Тананикам си неква песничка, бачкам, аха-аха свършвам и да - нямам търпение да се прибера на топличко, да хапна, да взема душче и да релаксирам. <3 И да го спА, де. Такъв шибан студ е станало, днес даже за 20 минути и сняг валя - вярно, че от студ и лигня ама прехвърча, нали? Утре трябва да се обадя на когото требе, за да честитя квото требе - ши е кофти след вчерашното фиаско.
dreamwalker
12-05-2017, 22:08
И кое му е гадното.
HollyGolightly
12-06-2017, 02:47
Много бъгав ден, добре че е към края си.
Толкова много работа не съм имала последните няколко месеца, и точно днес да вземе да пропадне програмата.
И както винаги си бях забравила обяда в нас
И след това и дъжд ме валя, ама иначе имам 3 чадъра в колата де, нека си седят там :?
Освен това имам чувството, че някои хора като видят че почва да вали, се качват в колите си и почват да карат безцелно и правят трафик, нямам иначе друго обяснение защо като капнат 2-3 капки и колите се множат с толкова много. Час и половина не можах да се прибера.
И сега вместо да си лягам седя и се взирам в екрана, трябва да си преподредя приоритетите.
Чувствам се емоционално скапана и знам какво би помогнало, ама ще почака до уикенда, за сега ще го карам на самосъжаление.
Честит имен ден на всички Никулденски шаранчета във форума :D !
Niakoitam
12-06-2017, 21:47
Последната седмица и малко, че и преди това като изключим един точно определен прекрасен ден бях малко под напрежение, а сега поне засега си поотдъхнах. За пореден път се убедих как понякога трябва да направиш точно обратното на точно това, което ти се иска, как понякога ината може да е по-силен от чувствата колкото и силни да са те и как, ако човека отсреща държи на теб и се страхува да не те загуби се усеща и си личи, че не си му все тая. Без кавги и скандали, без цупения,без натяквания и опити за вменяване на вина. Без капка напрежение. Просто трябваше да се отдръпна от стандартната си еднаква позиция напоследък за някои и друг час, да бъда малко по-студен за някой и друг час колкото и адски да ми е трудно за да се убедя "колко мнооого ме съжалявала", защото и на такива твърдения попаднах напоследък... :)
HollyGolightly
12-07-2017, 13:23
Влюбено ми е. Не е нещо ново ама защо пък да не споделя
Навън е студено, коледно и прекрасно…и той е прекрасен 8-)
xXxAngerfisTxXx
12-07-2017, 13:55
тва чувство когато каджето ти си купи джип на който гумата му е висока колкото колата ти... :shock:
...ако човека отсреща държи на теб и се страхува да не те загуби се усеща и си личи, че не си му все тая. Без кавги и скандали, без цупения,без натяквания и опити за вменяване на вина. Без капка напрежение. Просто трябваше да се отдръпна от стандартната си еднаква позиция напоследък за някои и друг час, да бъда малко по-студен за някой и друг час колкото и адски да ми е трудно за да се убедя "колко мнооого ме съжалявала", защото и на такива твърдения попаднах напоследък... :)Оная кака да не ти е била шута?
Аз мисля, че те предупредих.
тва чувство когато каджето ти си купи джип на който гумата му е висока колкото колата ти... :shock:Е да бе :? ?!
Ти да не караш Ламбо :D ?!
Niakoitam
12-07-2017, 17:54
Оная кака да не ти е била шута?
Аз мисля, че те предупредих.
Не ми е. Грешно си разбрал нещо. :) Не бързай да тържествуваш. :D
obichamvi
12-07-2017, 18:41
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Много правилно..
Последната седмица и малко, че и преди това като изключим един точно определен прекрасен ден бях малко под напрежение, а сега поне засега си поотдъхнах. За пореден път се убедих как понякога трябва да направиш точно обратното на точно това, което ти се иска, как понякога ината може да е по-силен от чувствата колкото и силни да са те и как, ако човека отсреща държи на теб и се страхува да не те загуби се усеща и си личи, че не си му все тая. Без кавги и скандали, без цупения,без натяквания и опити за вменяване на вина. Без капка напрежение. Просто трябваше да се отдръпна от стандартната си еднаква позиция напоследък за някои и друг час, да бъда малко по-студен за някой и друг час колкото и адски да ми е трудно за да се убедя "колко мнооого ме съжалявала", защото и на такива твърдения попаднах напоследък... :)
Я да изясним някои неща. Ебал ли си я, докосвал ли си я, целувал ли си я, нещо? Ако не си, не слагай каруцата пред коня, а се задействай, че да не се чудиш после какво е станало и да обвиняваш съдбата.
П.С. Най-вече на себе си си отговори, защото знам, че си деликатна душа и не искаш да накърняваш достойнството на дамите, като изнасяш такава недопустима лична информация ;д.
Честит 8 Декември на всички студенти :D !
Mamssey Jace
12-08-2017, 09:26
Тая година така се падна, че четвъртък, петък, събота и неделя - все са 8 декември!
HollyGolightly
12-08-2017, 12:59
It’s beginning to look a lot like Christmas 8-)
Шанса да превърне дъжда в сняг след около час : 90% yes бе
divergent
12-08-2017, 15:27
Не знам дали той е човекът, не знам дали е правилно, не знам дали не е опасно. Знам само, че ако нещата не се получат, болката ще е по-силна от всички изпитани досега, защото в момента той е единственото нещо, което ме кара да се чувствам щастлива и някак подсъзнателно усещах, че ще бъде в живота ми още в мига, в който го видях за първи път.
Niakoitam
12-08-2017, 16:36
Я да изясним някои неща. Ебал ли си я, докосвал ли си я, целувал ли си я, нещо? Ако не си, не слагай каруцата пред коня, а се задействай, че да не се чудиш после какво е станало и да обвиняваш съдбата.
П.С. Най-вече на себе си си отговори, защото знам, че си деликатна душа и не искаш да накърняваш достойнството на дамите, като изнасяш такава недопустима лична информация ;д.
Ооо корбченце. Знам те каква си интрижка и да няма да разгласявам неща, но ще утоля леко само любопитството ти. Да, докосвал съм я. За ръка малко съм я държал, под ръка малко повече, виждали сме се два пъти наживо, прегръщали сме се четири пъти, черпил съм я два пъти и ме е черпила един път. Правили сме си комплименти, повече аз на нея и сме си говорили вярно рядко, но и по...така неща.И за ден досега не сме пропуснали ПОНЕ да си напишем няколко реда. Този ми отговор устройва ли те? :)
А относно съдбата не се притеснявай. Засега си върши чудесно работата. Запознах се с нея точно в момента, в който много отдааавна преди това ми бе казано, че ще срещна любовта Вече напълно вярвам, след общуването ми досега, че е напълно възможно именно тя да е точния човек. И при нея има съвпадения с разни неща. Ха да видим. Руснаците са казали: Поживьом увидим. Повече темата толкова детайлно наистина няма да коментирам. Каквото разбрал разбрал. :)
Ооо корбченце. Знам те каква си интрижка и да няма да разгласявам неща, но ще утоля леко само любопитството ти. Да, докосвал съм я. За ръка малко съм я държал, под ръка малко повече, виждали сме се два пъти наживо, прегръщали сме се четири пъти, черпил съм я два пъти и ме е черпила един път. Правили сме си комплименти, повече аз на нея и сме си говорили вярно рядко, но и по...така неща.И за ден досега не сме пропуснали ПОНЕ да си напишем няколко реда. Този ми отговор устройва ли те? :)За толкова време повечето хора стигат до секс. Ти дори не си я целувал :? ?
Не разчитай на съдбата да ти нареди живота - трябва и ти да полагаш усилия в тази посока!
golemiq_korab_minava
12-09-2017, 07:43
'' За художниците, за гениите опасността се крие в жената.'' Ницше.
golemiq_korab_minava
12-09-2017, 07:45
За толкова време повечето хора стигат до секс. Ти дори не си я целувал :? ?
Не разчитай на съдбата да ти нареди живота - трябва и ти да полагаш усилия в тази посока!
''Всички жени са курви с изключение на майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена. ..... '' Наполеон.
YoungBloodZ
12-09-2017, 11:18
''Всички жени са курви с изключение на майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена. ..... '' Наполеон.
Има нещо вярно май. :D
golemiq_korab_minava
12-09-2017, 15:59
Не и повърхностния смисъл на думата, което не озназачава, че няма и добри по душа.
Нещо ме е хванало за гърлото и стиска толкова силно, че нямам възможност да си поема дъх. Не знам защо, просто нещо ми подсказва, чеима нещо не-наред. Страх ме е даже да попитам.
Имам си вече първата чаша от колата, много яко. :3 Трябва да събера за останалите две, а това е доста безалкохолно, откъдето и да го погледнеш....
anonymous908491
12-09-2017, 19:11
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/24879717_10155819864907674_4273843177359040796_o.j pg?oh=8855b45b27b2d091ae25351356981b9f&oe=5A8B5BDA
хохохохох
Fisherman
12-09-2017, 20:26
папи не говори добре за тебе,че следиш тая тъпа анимация пълна с неподходящ черен хумор
LoadRunner
12-09-2017, 21:35
На такава долнопробна квартална кръчма с непознати ходих че направо ми се повръща.
Въздуха беше 99% катран + изпушените цигари, бири и дълбоко замразени пържени картофи и кучешки кюфтета.
Тряа се стегна че рязко слизам надолу последните 2 години.
LoadRunner
12-09-2017, 21:37
На такава долнопробна квартална кръчма с непознати ходих че направо ми се повръща.
Въздуха беше 99% катран + изпушените цигари, бири и дълбоко замразени пържени картофи и кучешки кюфтета.
Тряа се стегна че рязко слизам надолу последните 2 години.
YoungBloodZ
12-10-2017, 02:07
папи не говори добре за тебе,че следиш тая тъпа анимация пълна с неподходящ черен хумор
А ти като не я следиш как знаеш с какво е пълна?
Fisherman
12-10-2017, 10:15
А ти като не я следиш как знаеш с какво е пълна?
гледал съм откъси пратени ми от приятели,доста елементарен хумор
Въздуха беше 99% катран + изпушените цигари, бири и дълбоко замразени пържени картофи и кучешки кюфтета.Каква идилия :D ! Така ли празнува 8-ми декември :) ?
Ако беше завел там някое гадже, със сигурност щеше да е твоя!
https://www.youtube.com/watch?v=bfaf77Msc2E
:D
Тряа се стегна че рязко слизам надолу последните 2 години.Прав си, сигурно е така, но се съмнявам, че това е само от последните 2 години :? !
Толкова много приключих, че няма нищо по-приключено от тези взеимоотношения. Налагаше се да се боря за внимание и да го преследвам, получавах това когато въпросният човек нямаше какво друго по-важно да прави, а от мен се очакваше въпреки всичко да се метна и да отговоря в момента, в който телефона звъни. Обясняваше ми се, че трябва да се отпусна и да позволя да ми се помогне, а всеки път, в който го правех, получавах ритник. Повече просто не се отпускам пред и със никого, толкова. Цялата работа беше тъпа манипулация, в която повярвах и заради която заебах толкова много неща... Втръсна ми. Чал.
pandabear
12-10-2017, 14:50
напълниха ми се очите с красоти в последните 4 дни.
щастлива съм : ))))))))
anonymous990763
12-10-2017, 15:14
Толкова много приключих, че няма нищо по-приключено от тези взеимоотношения. Налагаше се да се боря за внимание и да го преследвам, получавах това когато въпросният човек нямаше какво друго по-важно да прави, а от мен се очакваше въпреки всичко да се метна и да отговоря в момента, в който телефона звъни. Обясняваше ми се, че трябва да се отпусна и да позволя да ми се помогне, а всеки път, в който го правех, получавах ритник. Повече просто не се отпускам пред и със никого, толкова. Цялата работа беше тъпа манипулация, в която повярвах и заради която заебах толкова много неща... Втръсна ми. Чал.
Трябва ти почивка от подобни емоции.
...
Цялата работа беше тъпа манипулация, в която повярвах и заради която заебах толкова много неща...
Я каква била цялата работа - вместо ти да манипулираш, теб са те манипулирали, за това ли ти е криво :? ?!
Хубаво ли ти беше да се отнасят с теб така, а :D ?!
напълниха ми се очите с красоти в последните 4 дни.
щастлива съм : ))))))))Как е, как е чичото :D ? Похвали се къде те заведе тоя път :) !
Жена му дали подозира за съществуването ти?
Гледай само да не получи инфаркт "докато сте заедно (в момента)" :razz: !
anonymous990763
12-10-2017, 16:17
Това си е чисто заяждане. ^
Това си е чисто заяждане. ^Кое по-точно :shock: ?
Аз обидни думи не виждам и се държа много културно :) .
Работа ли да си търся или квартира...И двете са еднакво трудни в момента. Макар че работата не ми е супер наложителна засега, така или иначе ще мога да започна след НГ. Но апартамент не знам как ще намерим...Започвам да се отчайвам.
anonymous908491
12-10-2017, 16:57
Но апартамент не знам как ще намерим...Започвам да се отчайвам.
https://youtu.be/UQcmrBtN7ow?t=88
dreamwalker
12-10-2017, 17:14
Работа ли да си търся или квартира...И двете са еднакво трудни в момента. Макар че работата не ми е супер наложителна засега, така или иначе ще мога да започна след НГ. Но апартамент не знам как ще намерим...Започвам да се отчайвам.
Защо училището ти не прави нищо по този въпрос.
Здравейте, пиша тук, защото не знам, с кого да споделя това, което ме мъчи от доста време. Не знам, дали е добра идея, но да се надяваме, че ще излезе нещо хубаво от
Защо училището ти не прави нищо по този въпрос.
И да правеше, не бих живяла в общежитие. Трудното е, че търсим за 4, иначе проблеми няма.
anonymous908491
12-10-2017, 17:34
Трудното е, че търсим за 4
ако сте 4 жени, направо е невъзможно да намерите апартамент с 4 бани
ако сте 4 жени, направо е невъзможно да намерите апартамент с 4 бани
Не искаме 4 бани, благодаря за страхотния хумор все пак.
ПТ: Съсипа ми и моето настроение. В момента е емоционален вампир и не искам да комуникирам с него, но съм прекалено отзивчива, за да го оставя. Особено него...
anonymous990763
12-10-2017, 17:57
ПТ: Съсипа ми и моето настроение. В момента е емоционален вампир и не искам да комуникирам с него, но съм прекалено отзивчива, за да го оставя. Особено него...
Малко неемоционални вампири съм срещала.
Да не е енергиен вампир? :D
anonymous908491
12-10-2017, 17:58
де да беше само хумор
ако бяхте 4 мъже, щеше да ви е достатъчна половин мивка
...но да се надяваме, че ще излезе нещо хубаво отОт какво :? ?
И да правеше, не бих живяла в общежитие.Милата ми принцеска - ти Версай ли търсиш :D ?!
И какво ти пречи общежитието? За апартамент на свободен наем, ще трябва да приготвиш бая пари :? !
Трудното е, че търсим за 4, иначе проблеми няма.За 4 какво :shock: ?
Малко неемоционални вампири съм срещала.
Да не е енергиен вампир? :D
Така де. :lol: Схвана смисъла, нали? Какво ми се заяждаш тогава? :Х
Грозен, при положение, че мога да живея с братовчедка си (която не учи вече), защо да живея с непознат? Парите, които ще дам за квартира (които не са чак толкова повече, колкото се опитваш да го изкараш) съм ги изкарала аз с моите 2 ръце и 2 крака и те не те засягат.
YoungBloodZ
12-10-2017, 18:10
съм ги изкарала аз с моите 2 ръце и 2 крака
Но не само!
anonymous908491
12-10-2017, 18:10
а някои хора изкарват пари с главата хихихих
толкова ли ти е скучно, че внимание и на грозния отделяш
Но не само!
Цвеет се е изрусила, пробвай се отново, то блондинките бързо забравят
толкова ли ти е скучно, че внимание и на грозния отделяш
И гледам Х фактор! :lol:
А главата служеше за събиране на стрес, затова не я споменах. :(
anonymous908491
12-10-2017, 18:34
малко сериозно
лятото се търси квартира, за 4 женки може да се намери, ако не казвате, че ще сте 4 женки
наистина момичетата цапате повече, а косите ви почти задължително запушват някой канал
в София сме, поне половината квартири отдавани под наем са празни, брокерите са проблема
малко сериозно
лятото се търси квартира, за 4 женки може да се намери, ако не казвате, че ще сте 4 женки
наистина момичетата цапате повече, а косите ви почти задължително запушват някой канал
в София сме, поне половината квартири отдавани под наем са празни, брокерите са проблема
Благодаря, ще го имаме предвид.
xXxAngerfisTxXx
12-10-2017, 20:01
Благодаря, ще го имаме предвид.
кога ще дойдеш в бс е стабилс
HollyGolightly
12-10-2017, 20:08
http://31.media.tumblr.com/7f1cf79cacb9efb369c398753db97189/tumblr_mrkj292UET1qefnqjo1_400.gif
кога ще дойдеш в бс е стабилс
Към 20-ти. Може би 22-ри.
Уж не се изнервях, ама баш си ме хвана бяс и тоя път... Кви неща...
kompleksar
12-10-2017, 21:26
Хванах диабет, щото тръгнах да правя смучка на една. :?
Niakoitam
12-11-2017, 15:43
Хванах диабет, щото тръгнах да правя смучка на една. :?
Чак такава голяма сладурана ли беше?
pandabear
12-11-2017, 17:53
имам си винтидж джобен часовник и не мога да му се нарадвам <3
https://i.imgur.com/i0ebO5B.jpg
deitona22
12-11-2017, 18:14
https://i.imgur.com/i0ebO5B.jpg
Готин е.
Очаквай хейт от оня.
anonymous908491
12-11-2017, 18:58
Очаквай хейт от оня.
грозния не може да хейти добре
на мен ми идват 20 идеи
аме ме е страх да ги напиша
нещо от рода на
' тва на мъжа ти за пълнолетието му ли са му го подарили, през 1920-та ? '
имам още 19 подобни, ама както вече казах
леко ме е страх, а пандата от шеги не разбира
http://afera.bg/%d0%b1%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%be%d0%b2-%d0%bf%d1%80%d0%b8-%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d0%b9-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%b1%d0%b0%d0%b9-%d0%b3.html
тва е трудно за коментиране
когато си пълен идиот, на всички в държавата ти им е известно, но ти решаваш да го доказваш и в чужбина
https://i.imgur.com/i0ebO5B.jpgЧичото ти е подарил часовника си :D ?
Добро или лошо момиче си била :razz: ?
Готин е.
Очаквай хейт от оня.О, Дейтунар защо ви няма с Дивергюн? Да не сте станали гаджета :razz: ?
' тва на мъжа ти за пълнолетието му ли са му го подарили, през 1920-та ? 'Тоя чичо, май ще се окаже дядо :? .
Пандишпандие явно е готова на всичко :D !
pandabear
12-11-2017, 19:35
леко ме е страх, а пандата от шеги не разбира
от какво те е страх?
ако имаш достатъчно бамбук, за да ме подкупиш няма страшно.
Готин е.
благодаря : )
anonymous908491
12-11-2017, 20:45
от какво те е страх?
ако имаш достатъчно бамбук, за да ме подкупиш няма страшно.
Великото китайско бамбуково мъчение
Макар да няма писмено потвърждение, че това мъчение се е прилагало някога, съществуват редица легенди, свързани с бойното му използване.
Основната съставка за направата на тази еманация на китайската зла мисъл е бамбукът - едно от най-бързорастящите растения на земята. Съществуват няколко вида бамбук, които могат да израстат повече от метър само за няколко дена.
Точно такива ни трябват - с подострен връх. И един нещастник, който да виси хоризонтално над младото бамбуково стръкче. После поливаме и чакаме бамбукът да порасне достатъчно, че да опре в корема на жертвата. И така, час след час, все по-навътре и по-навътре в тялото му, докато накрая не се покаже през гърба на умиращия в бавна и продължителна агония човечец...
pandabear
12-12-2017, 04:59
охоооо, много добра идея ;p
Натискам се да ми стане коледно, навсякъде е украсено вече и хората се щурат за подаръци, говорят какво ще купят за еди-кой-си важен за тях човек, къде и с кого ще бъдат на празниците, къде и с кого ще са на нова година... Даже нашите са купили нова украса за вкъщи. Из унито е украсено, на работа, барчетата предлагат шибани коледни вкусове. Виж, за последното не мрънкам, щот си намерих мега якия шоколад с джинджърбред в едно заведение. Въпросът е, че аз тия празници по дифолт ги мразя и особено тая година където ще си украсявам шибаната елха само с нашите НЕ ми помага. Беше хубаво, когато имах второ семейство и трябваше да мисля и за тях. Сега просто е самотно. И да - смятам на 24-5ти да си изтегля онзи кретенски коледен хорър от миналата година на таблета.
Даже шибан сняг няма, майка му стара, а хората са се юрнали да стават по-добри и по-празнични. Имам чувството, че всичко наоколо се движи твърде бързо, а аз изоставам от тенденциите.
А аз изобщо не мога да се настроя коледно. Може би ми липсва сняг...
Не знам чичо ли, дядо ли, ама падната определено се занимава с аристократи. Не използват изрази като "путка (майна)", "байхуй" и т.н., дори във вътрешния си монолог не смеят ;д. Възвишени души, няма да се принизяват до "простосмъртните", я. Ама жената иска и гърч, доминация. Иначе удобствата, валидацията, екскурзиите, угаждането успяват да компенсират дървените обноски, Кулминацията е, след като се бракуват и заживеят щастливи, да стоят в двата края на дълга маса, да си говорят на "вие" и да имат отделни покои ;д.
:lol:
Имам чувството, че всичко наоколо се движи твърде бързо, а аз изоставам от тенденциите.Ти винаги си била така, само че чак сега го осъзнаваш!
Ако не беше така, щеше да си го осъзнала по-рано :D !
Не знам чичо ли, дядо ли, ама падната определено се занимава с аристократи. Не използват изрази като "путка (майна)", "байхуй" и т.н., дори във вътрешния си монолог не смеят ;д. Възвишени души, няма да се принизяват до "простосмъртните", я. Ама жената иска и гърч, доминация. Иначе удобствата, валидацията, екскурзиите, угаждането успяват да компенсират дървените обноски, Кулминацията е, след като се бракуват и заживеят щастливи, да стоят в двата края на дълга маса, да си говорят на "вие" и да имат отделни покои ;д.
:lol:Ти пък изкарваш нещата по-сложни отколкото са :? !
Niakoitam
12-12-2017, 16:31
И на мен не ми е много коледно, защото тези празници отнемат почти цялото и време...
anonymous908491
12-12-2017, 18:30
защото тези празници отнемат почти цялото и време...
браво, влюбил си се в Снежанка
В момента и най-малкото нещо ме изнервя. Някакви супер обикновени неща от рода на това, че без да искам написах 2 точки вместо една, направо ме побъркват. Искам да си го излея някъде. Предложения?
anonymous908491
12-12-2017, 18:57
Искам да си го излея някъде. Предложения?
питаш в темата, която служи за това
може и през балкона, ако е в кофа
Въпросът е, че нямам идея как да се случи тая работа. И това, че току-що най-близкото ми същество се опита да си изкара тежкия работен ден на мен и аз му го излях с казаните на главата, изобщо не помогна. Ама поне си казах нещата, които имах нужда да му кажа, ако не друго.
anonymous908491
12-12-2017, 19:10
мога да ти кажа как и защо се е случило всичко, ама не е за пред хора хихиххи
проблеми се обсъждат, а не се вадят при караници
мога да ти кажа как и защо се е случило всичко, ама не е за пред хора хихиххи
Бях ти отговорила, но предпочитам да го изтрия, извинявай.
ПТ: По-добре късно отколкото никога...
HollyGolightly
12-12-2017, 20:58
Днес е една идея по-добре от вчера, може би понеже сме един ден по-близо до уикенда 8-)
#ThinkPositive
Днес е една идея по-добре от вчера, може би понеже сме един ден по-близо до уикенда 8-)
#ThinkPositive
Лошото е, че днес не е петък, а още по-лошото е, че и утре не е петък. :D
pandabear
12-13-2017, 07:06
Тази нощ смяната не бе от най-леките. В последните 5 мин. от дежурството ми дойде една двойка с бяло порче, което беше глътнало някакво звънче, докато те си украсяват елхата. И така от 5 минути станаха +4 часа. Но всичко вече е наред де :) само че не успях да се наспя, а след малко трябва да тръгвам към унито. Поне след това ще ходя да избирам коледни подаръци за близките, и знам, че това ще ме разтовари : ))
HollyGolightly
12-13-2017, 10:55
Лошото е, че днес не е петък, а още по-лошото е, че и утре не е петък. :D
Защо ми разваляш хубавото сега 8-)
Много е гадно да имаш планове за вечерта, но вечерта да е чак след 14 часа, 8 от които работни
А тя си идва утре и уикенда най-после ще ги запозная. Като цяло доста eventful се получава тази седмица, че и идните 2-3 де
Защо ми разваляш хубавото сега 8-)
Хайде сега, след малко ще го забравиш по пътя за работа. 8-)
Майка му стара, таман седнах да си гледам трите епизода от сериала със горещо шоколадче и пак проблеми - изтеглила съм грешното торентче... Ми, не, тва просто е ебахти и ебавката... Бях се наточила, бе! :( А другото сериалче трябва да го видя кога пак ще почне да излиза, че май пишеше декември ама като не съм сигурна... А пък в най-най-най-хубавият възможен вариант е излязъл целия сезон, за да мога да гледам всичко без да се налага да чакам. Ех, мечти! <3
всичко модерно е нещо старо
Wednesday666
12-14-2017, 03:30
Ох колко имам да пиша..
А се подмотавам.
Страхотия.
https://www.youtube.com/watch?v=-Sav8SBqIRg
тоя клип сефте го виждам о.0
хубави спомени
англичаните искаха да ни пленят знамето но накрая ги бихме с лопати и то наистина :D вижда се края на клипа как един си го отнася :D от удара чак каската му изхвърча :D
и това виждам за първи път от тази година е
https://www.youtube.com/watch?v=d4xcMULp0to
и така от тверская до червения площад (с цървули на червения площад) даже хората започнаха да ни следват и да пеят с нас
беше хубав ден
Направих плановете за уийкенда, доволна съм с което. Отдавна не съм виждала въпросният човек, което ще рече, че ми е кеф, че ще се видим. Имам доста неща да свърша преди да стане време, обаче... И още нещо, което трябва да помисля дали да (не) направя. За момента повече клоня към не ама ще видим. Все пак ми се струва, че няма да е добра идея.
HollyGolightly
12-14-2017, 11:20
Всички подаръци са поръчани сега само трябва да чакам 8-)
И идват едни доста заети няколко седмици, та още от сега усещам как ще съм по нова година. Хем именно сега ми е любимото време от годината, хем не мога да му се насладя понеже имам толкова много неща за правене.
И следващата година се очертава такава, още от сега почнах да запълвам календара с ангажименти
Неделя ще бъде интересно 8-)
Франция ме очаква Москва също ще видим само Петербург
Начи, скоро такова предложение не бях получавала... Не е като да е лошо, лошо е само, че компанията е, която не трябва... Определено има време да го мисля, де - не е като да става дума за утре, примерно. Ама не знам. Странно ще е някак. И си имаме някви умилителни, чак се преименувахме по телефоните - напиках се да се смея. Тоя човек всяко виждане ме връща едни месеци и години назад, когато бях едно такова ухилено лапИ и е толкова хубаво да не мислиш твърде много и да не задълбаваш в лошите си чувства. Връща едно Тори от преди доста време, което мислех не само за погребано, ми направо за разложено. Чак е странно, че се смея толкова много и не давам превес на тъпотиите и лайната. Щото на моменти имам шибаното чувство, че съм само отровни змии, шибани гущери и оси - което определено не е хубаво.
Начи, скоро такова предложение не бях получавала... Не е като да е лошо, лошо е само, че компанията е, която не трябва...
Поканили са те на безплатно свинско и винско, но компанията не е добра?
За жалост, не. :дд Друго е.
За жалост, не. :дд Друго е.
Значи не си заслужава да ходиш. 8-)
Ами, абстрахирайки се от това с кого ще съм и какви неща (като мисли най-вече) ще предизвикам, си заслужава на 100 процента да се хвана. Въпросът е точно, че ме е страх от тези последствия, колкото и позитиви да носи захващането. Поне е хубаво, че е само предложение и имам някакво време да го мисля по-сериозно.
Ами, абстрахирайки се от това с кого ще съм и какви неща (като мисли най-вече) ще предизвикам, си заслужава на 100 процента да се хвана. Въпросът е точно, че ме е страх от тези последствия, колкото и позитиви да носи захващането. Поне е хубаво, че е само предложение и имам някакво време да го мисля по-сериозно.
Виж дали плюсовете или минусите са повече и така ще вземеш решение по-лесно. ;)
От малкото случаи, в които съм съгласен с папагала.