PDA

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

tori
08-23-2017, 04:25
Грозни, знам, че много ти се ще дане правим секс всички, щото и ти не правиш, но някои сме късметлии и не сме сексуално недоволни. Единствено можеш да се радваш за нас.

haritov
08-23-2017, 07:53
завърнах в шахматните полета и ги къртя наред мат с пешката :D
усетиха мощта на дивия селски дебют с офицер на ф4 :D

YoungBloodZ
08-23-2017, 10:52
https://media.giphy.com/media/l0Iy4jMsv3eLH1ksw/giphy.gif

deitona22
08-23-2017, 11:58
Единствено можеш да се радваш за нас.
Той е ампутиран от към чувства.
Единствено изпитва нещо подобно на оргазъм,когато другите са нещастни,нямат късмет в нищо и са по-зле от него.

haritov
08-23-2017, 12:03
Единствено изпитва нещо подобно на оргазъм,когато другите са нещастни,нямат късмет в нищо и са по-зле от него.

последното не е възможно

deitona22
08-23-2017, 12:10
последното не е възможно
Прав си.

haritov
08-23-2017, 13:28
чудя се защо ми е така спокойно по едно време се сещам че вчера си пуснах телефона на самолетен режим и реших да го пусна на нормален и като заваляха едни смс-и за пропуснати обаждания и като започна едно звънене разбрах че сам си прекратих почивката

YoungBloodZ
08-23-2017, 13:45
чудя се защо ми е така спокойно по едно време се сещам че вчера си пуснах телефона на самолетен режим и реших да го пусна на нормален и като заваляха едни смс-и за пропуснати обаждания и като започна едно звънене разбрах че сам си прекратих почивката

Решението:

https://media1.giphy.com/media/3o7btNRTJ700Vzmn5e/giphy.gif

deitona22
08-23-2017, 14:36
Решението:

Ай деър ю ту ду дис!
Ако не го,трябва да черпиш по още 1 бира !

haritov
08-23-2017, 14:43
Решението:

имам още два служебни ако трябва още толкова ще ми купят не е решение

haritov
08-23-2017, 15:41
не си вдигнах телефона и ги пренасочих към фейса за да им отговоря когато им е кеф

такъв ужас са ми направили за тия 5 дни в които ме нямаше...

и все пак са глупости поне са наспах днес

jghgh
08-23-2017, 17:57
как да се откажа да влизам във форума :D

ةتشضل انزفث
08-23-2017, 18:35
Дъртофилчетата верно си нямат друга работа.
Днес моля ти се един старец звъни на пожар на баща ми и почва отчаяно да говори , с каква прическа съм , как можело и тн. Баща ми пък нито един път не ми е казал нищо за прическата , но сега пред възрастния човек започва да се прави на вървежен и като почна едно:
- О , ама аз на сина ми всеки ден му говоря че не трябва да е така и тн.

А в действителност една дума не ми е казал :shock:
Oще по-шокиращото е , че след разговора баща ми се размрънка , че всеки ден ми натяква за тая прическа , а това изобщо не е вярно.
Ако оня дъртофелник не живееше в блока и не беше близък с баща ми ( с който на акъл са изсфирясали еднакво ) щях добре да му боядисвам колата и входната врата без четка , само с кофата боя. Да има за какво друго да занимава нашите.

divergent
08-23-2017, 19:43
Днес разбих устата на колегата и ми се счупи нокътя. :/

LoadRunner
08-23-2017, 20:15
щях добре да му боядисвам колата и входната врата без четка , само с кофата боя. Да има за какво друго да занимава нашите.

ти и такива мишопсихари като тебе заслужавате да сте до живот на поточна линия в завод за пакетиране на пилешки гърди
а и с такова поведение и идеали точно там ще си

anonymous990763
08-23-2017, 20:16
To book or not to book. That's the question.

ةتشضل انزفث
08-23-2017, 20:21
ти и такива мишопсихари като тебе заслужавате да сте до живот на поточна линия в завод за пакетиране на пилешки гърди
а и с такова поведение и идеали точно там ще си

Йееее !!!

LoadRunner
08-23-2017, 20:22
радвай се, поне ще имаш работа за подслон и купичка ориз
препоръчвам ти от сега да почнеш да се татуираш
вече ти е време, 12 години имаш предполагам

ةتشضل انزفث
08-23-2017, 20:28
На 17 съм , кога започвам ?

pandabear
08-23-2017, 23:37
zdr.
kp?

AnarchyBoy
08-23-2017, 23:50
Когато сте ти и 24 човека в ts3 и рейдвате.. Единият го познаваш от години и се окаже, че е брутално добър бийтбоксър.

https://www.youtube.com/watch?v=syisJ0gvj94

THIS MUST BECOME A REAL SONG... SO LIT... like THE LEGIT SHIT RIGHT HERE. <3

Rakshy
08-24-2017, 00:43
ай да стаа октомври по-бързо, майката му да иба

vivitko1
08-24-2017, 06:09
Тия диети само вредят. Симулират научни способи за отслабване

Грозния
08-24-2017, 09:32
Религиозна е освен това , не много , но предполагам знаеш как е в исляма. Жената там е само твоя , иска само теб.
И доста лични неща сме си споделяли , щом ми се е доверила за това сети сеДано да излезе нещо между вас, макар че сигурно си и първият, тя ще се дърпа и едва ли е наясно какво точно иска.

Осъзнах донякъде защо в рамките на 2 години и половина така и не можах да намеря партньор за неангажираща връзка, защото ... подсъзнателно явно търся нещо по-сериозно да бъда обичан и аз също да обичам, а не мимолетна авантюра само за единият сексЩе се сетиш ти, колко е гадно да живееш на тоя свят сам като куче!
Работата е там, че сериозната връзка се постига по-трудно от "неангажиращия секс".
Ако не можеш да стигнеш до "неангажиращ секс", как ще стигнеш до сериозна връзка?!

Единствено можеш да се радваш за нас.Да ти кажа честно, не ми пука особено.

Единствено изпитва нещо подобно на оргазъм,когато другите са нещастни,нямат късмет в нищо и са по-зле от него.Смех :razz: !!!

...с каква прическа съм , как можело и тн. Баща ми пък нито един път не ми е казал нищо за прическата , но сега пред възрастния човек започва да се прави на вървежен и като почна едно:
- О , ама аз на сина ми всеки ден му говоря че не трябва да е така и тн.Че с каква прическа трябва да си, че да прави толкова впечатление?
Баща ти вероятно се е почувствал неудобно и затова е казал така, един вид като извинение за пред онзи старец.

оня дъртофелник ...щях добре да му боядисвам колата и входната врата без четка , само с кофата боя.Не злобей! Няма смисъл да обръщаш внимание на тоя старец, нито да му правиш бели.

ай да стаа октомври по-бързо, майката му да ибаЗа какво ти е :? ?

Rakshy
08-24-2017, 09:48
За какво ти е :? ?

почвам уни
and i am looking forward to it

deitona22
08-24-2017, 10:24
Хубава,освежаваща ,сутрешна разходка из Витоша.

ةتشضل انزفث
08-24-2017, 11:45
Дано да излезе нещо между вас, макар че сигурно си и първият, тя ще се дърпа и едва ли е наясно какво точно иска. ?

Иншаллах , тя е изключително красива освен това но ще се види какво ще излезе...

tori
08-24-2017, 14:14
Омг, въртя ме, прави се на интересен, изне ви ме и ми направи мега яката изненада. <3 Много яко да ти донесат храна на работа. :3
Тая сутрин ми почна ударно, щото така се успах, че за 15 минути се оправих и стигнах на работа ПЕША + пуших една цигара + стигнах точно на време. Просто съм много добра. Иначе после пих десет кафета и предрусах. Скоро не го бях правила - мноу яко. <3
Мисля някви тъпотии, ш видим кво ш излезе. Ама искам, де... Ще видим, има време.
В събота си идва, нямам търпение. Една година не све се виждали и направо ще скачам от радост. <3

ةتشضل انزفث
08-24-2017, 14:35
Опасни улици започна 17:30-19:00 o yeah

galaxy29
08-24-2017, 18:03
https://www.youtube.com/watch?v=R8aqOy-wHY4

haritov
08-24-2017, 19:46
брех победих на шах някакъв с над 200 единици по-голям коефициент от моя и с 80% спечели игри

бързо си връщам формата може пак да ида на някое състезание да ги опухам за доброто старо време

а тоя как се мъчи милия
http://prikachi.com/images.php?images/967/9168967O.jpg

вече е без царица овладял съм центъра и съм му блокирал фигурите

следва атака с кон към белия му офицер ако го няма пешките му падат като мухи

ةتشضل انزفث
08-24-2017, 20:50
брех победих на шах някакъв с над 200 единици по-голям коефициент от моя и с 80% спечели игри

бързо си връщам формата може пак да ида на някое състезание да ги опухам за доброто старо време

а тоя как се мъчи милия

Браво , браво , хайде тупаници шутове , не го оставяй :D :D

haritov
08-24-2017, 20:55
Браво , браво , хайде тупаници шутове , не го оставяй :D :D

само да знаеш че е арабин

иначе го свърших утрепах го от бой

ةتشضل انزفث
08-24-2017, 21:50
само да знаеш че е арабин

иначе го свърших утрепах го от бой

Е обърнахме го на расизАм , защо спомена това. От къде е всъщност :?

ةتشضل انزفث
08-24-2017, 21:51
Щото има много арабски държави все пак

Rakshy
08-25-2017, 00:43
Щото има много арабски държави все пак

Никой не се интересува от коя държава е, бомбаджия продухал

ةتشضل انزفث
08-25-2017, 07:11
Fuck you shitchrist !

Грозния
08-25-2017, 10:14
почвам уни
and i am looking forward to itИ защо :shock: ?
При повечето хора е точно обратното.

Иншаллах , тя е изключително красива освен това но ще се види какво ще излезе...Ако е толкова вярваща, не очаквай да ти пусне, ако не сте женени :D !

а тоя как се мъчи милия

следва атака с кон към белия му офицер ако го няма пешките му падат като мухиШах по нета... :?
Много се мислиш за велик сигурно.
Там всеки може да ползва помощ от друга компютърна програма по шах, което не е честно, а ти се мислиш за големия герой :razz: .

Rakshy
08-25-2017, 11:12
И защо :shock: ?
При повечето хора е точно обратното.

не съм като повечето хора, Грозен : )

Rakshy
08-25-2017, 15:21
педалите били изпитвали истинска любов

е да бе

https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21034406_1621185491274466_5376500269633988252_n.jp g?oh=8a1f4910c9169b66093b95f6d2b6f732&oe=5A259116

#jk

divergent
08-25-2017, 15:27
Пробвах да слушам последния албум на Металика, но след втората песен се върнах на този от 91ва.
И се разрових по-дълбоко в Alice in chains.
И попаднах супер случайно на Type O Negative и също ми допадат.
А сега се сетих, че не съм слушала новият албум на Gorillaz.

haritov
08-25-2017, 17:35
тежък ден си беше

Niakoitam
08-25-2017, 18:24

Да ти имам и проблемите. :)

haritov
08-25-2017, 18:28
Да ти имам и проблемите. :)

кой за каквото е учил

иначе централен пешичен гамбит откриване на топовните линии и мат в 2 хода

във форма съм така ги мачках преди

HollyGolightly
08-25-2017, 19:32
От много време не съм имала ден с толкова много позитивни емоции.
Видях си бебето и я нагушках, а тя вече може и по име да ми каже <3, с него се видяхме на по обяд а тя си идва ноември за рождения ми ден и след това пак за Коледа.
Идния уикенд ще е интересен. Свободна съм чак до вторник…както и той 8-)

ةتشضل انزفث
08-25-2017, 19:52
Факан ден :?

Rakshy
08-25-2017, 22:52
О, да, Флойд ще трепери като к*рва от УНСС, която идва от Петърч и за първи път е в Плаза, и ѝ пуснат Цеца, когато Конър, бидейки с 10кг по-тежък, стовари лявата в малката му празна тиква.

HHHHHYYYYYYYYYYYYYPPPPPPEEEEEEEEE

Twistedbastard
08-25-2017, 23:41
https://www.youtube.com/watch?v=LcVRbNyueDk

influ3nc3
08-26-2017, 01:17
https://www.youtube.com/watch?v=LcVRbNyueDk

Оххх, голям!

"Всеки един ден, в моя живот" :D

Rakshy
08-26-2017, 01:51
тоя fyre, ако не се лъжа, преди около 2 години ми даде лепенка hate city crew в денонощния събвей до натфиз

смятай брат

tori
08-26-2017, 06:32
Оф, не ща да ходя довечера в тях да спя, искам да си се видя с най-добрия приятел. Все ми е на акъла, че наистина е толкова болен и доста така отникъде реши да се разболее точно тогава, когато се прибира. Не ми се занимава сега, бе! Искам си мечето да се видим.

golemiq_korab_minava
08-26-2017, 07:22
Обичате ли да гледате как листата падат?

И на колко години?

И, ако не обичате, защо не обичате?

ةتشضل انزفث
08-26-2017, 08:16
тоя fyre, ако не се лъжа, преди около 2 години ми даде лепенка hate city crew в денонощния събвей до натфиз

смятай брат

Ма верно ли уе :shock:
Мноо яко !!!!!!!!!!!!!!!!!

Грозния
08-26-2017, 08:31
не съм като повечето хора, Грозен : )
Айдйе бйе :shock: ?
95% от хората "не са като другите" и все пак 95% от масата е една и съща - е как стават тия работи :? ?!

смятай братЗначи е никой!

Niakoitam
08-26-2017, 12:44
Правило. Колкокото и разни хора да охкат и цъкат вероятността да се застъпят за теб е минимална. Ако въобще има такава вероятност.
Иначе ми се ще все пак някак да попадна в младежка среда от свестни,печени и готини хора. Ако аз вече се водя млад де. :D. Но около моята възраст....година две нагоре,до 7-8 надолу ще е добре.Липсва ми това.Липсват ми емоциите от такова общуване,а и не само....:)

Rakshy
08-26-2017, 14:47
Айдйе бйе :shock: ?
95% от хората "не са като другите" и все пак 95% от масата е една и съща - е как стават тия работи :? ?!
Значи е никой!

не знам как да ти отговоря

при положение, че ти казах, че не съм като другите на твърде много равнища :D

LoadRunner
08-26-2017, 15:50
Правило. Колкокото и разни хора да охкат и цъкат вероятността да се застъпят за теб е минимална. Ако въобще има такава вероятност.
Иначе ми се ще все пак някак да попадна в младежка среда от свестни,печени и готини хора. Ако аз вече се водя млад де. :D. Но около моята възраст....година две нагоре,до 7-8 надолу ще е добре.Липсва ми това.Липсват ми емоциите от такова общуване,а и не само....:)

иди учи и ще попаднеш
поговорката е кой за квот е учил

deitona22
08-26-2017, 16:46
Супер беше времето днеска в планината.
Най-накрая отидох и на вр.Мусала.
Хубава разходка+катерене се получи.
Всичко ме боли,ама пак ми е гот.

Niakoitam
08-26-2017, 17:02
иди учи и ще попаднеш
поговорката е кой за квот е учил

Ти за кибичене в тийнпроблем ли изучи? :)

divergent
08-26-2017, 18:27
ИМАМ МНОГО ВАЖЕН ИНТИМЕН ВЪПРОС!
Добре, сега като съм сигурна, че все някой ще ми прочете коментара,
Мили приятели, бихте ли ми казали къде мога да гледам мача на Конър безплатно онлайн?
Благодаря предварително.

Грозния
08-26-2017, 19:53
не знам как да ти отговоря

при положение, че ти казах, че не съм като другите на твърде много равнища :DИ какво те прави толкова уникален :? ?
Както казах, много хора твърдят за себе си същото, но в много малко случаи това е вярно.

иди учи и ще попаднеш
поговорката е кой за квот е училТи затова ли си сам като куче :D ?

Ти за кибичене в тийнпроблем ли изучи? :)Той Рънъра е като някаква знаменитост - хора се блъскат във фейса да му стават приятели, а той подбира само най-достойните след внимателна селекция.
Всяка вечер прави тройка с две мадами, а събота вечер - оргийка на яхта с плеймейтки 8)!

ПХАХАХАХАХАХА :razz: !

Мили приятели, бихте ли ми казали къде мога да гледам мача на Конър безплатно онлайн? Ти ако пожелаеш и се постараеш достатъчно и както трябва, можеш да го гледаш и от първия ред на живо - сигурен съм :D !

sladura89
08-26-2017, 21:08
zdr.
kp?

Това ми мяза на човек, който е забравил българският език, на всичкото отгоре и го мързи да пише! :D :D :D

sladura89
08-26-2017, 21:14
Мили приятели, бихте ли ми казали къде мога да гледам мача на Конър безплатно онлайн?

Мхм, то те ако искаха хората да го гледат щяха да си го дават свободно по кабелната, а не на някакви платени канали, които струват колкото още една кабелна телевизия само за 1 канал обаче в случая! Явно за в бъдеще хората гледащи подобни спортове ще се броят на пръсти заради някои доста алчни типове следващи модела на запада, че най-интересните предавания трябва да са на допълнително платен канал, но не следват модела на заплатите на запад нали?

Ми така де едно време футболните мачове си ги даваха по канал 1, даже и формула 1 се даваше по канал 1, а сега даже не знаеш по кой канал ги дават! :)

DarkTemplar
08-26-2017, 21:26
Много приятен уикенд с може би най-близките ми хора. Удовлетворен съм.

Някои други неща ме провокираха да осъзная, че е време за равносметка и трябва да режа с голямата ножица.

Rakshy
08-26-2017, 21:53
ИМАМ МНОГО ВАЖЕН ИНТИМЕН ВЪПРОС!
Добре, сега като съм сигурна, че все някой ще ми прочете коментара,
Благодаря предварително.

пиши ми на лично

Rakshy
08-26-2017, 21:53
Мхм, то те ако искаха хората да го гледат щяха да си го дават свободно по кабелната, а не на някакви платени канали, които струват колкото още една кабелна телевизия само за 1 канал обаче в случая! Явно за в бъдеще хората гледащи подобни спортове ще се броят на пръсти заради някои доста алчни типове следващи модела на запада, че най-интересните предавания трябва да са на допълнително платен канал, но не следват модела на заплатите на запад нали?

Ми така де едно време футболните мачове си ги даваха по канал 1, даже и формула 1 се даваше по канал 1, а сега даже не знаеш по кой канал ги дават! :)

балък

PPV-то е 6 лева, пропадняк

Rakshy
08-27-2017, 05:29
вярвах, че конър ще бие

знаех, че флойд ще го смаже

разликата между знанието и вярата once again folks

очаквах да излезе по друг начин, малко ме разочарова със собствената си игра, с плана, с развитието. До третия рунд беше добре и от четвъртия тръгна надолу. Не трябваше да го спират толкова рано, ама по-добре така, за да може да продължи в UFC, защото мисля, че след като направи трилогията с нейт просто ще се пенсионира. Това беше казал в самото начало.

Най-разочароващото беше количеството plastic fans, които насъбра. Малко ме изнервя, ако трябва да бъда честен. Всичките курви, които изведнъж станаха боксови експерти, всичките педалчета, които се правят на него и ходят с неговата походка, всичките сополи, които се изживяват като хейтъри без да знаят какво се случва.

тъжно

jghgh
08-27-2017, 15:01
чувствам се тъпо и гадно

но знам че ще мине.......

tori
08-27-2017, 16:46
Наспамихме си фейсбуците със снимки с едните, след малко и с другите. :ддд Толкова яко се чувствам от факта, че най-накрая си видях говедото, че няма накъде. <3 Още много не съм на мене си от кеф, наистина. Скоро не съм се чувствала така добре.
На другия полюс - ебах майката на един грим заради рев. Пак. Ми, чувствах се виновна.

Грозния
08-27-2017, 19:45

Ми така де едно време футболните мачове си ги даваха по канал 1, даже и формула 1 се даваше по канал 1, а сега даже не знаеш по кой канал ги дават! :)Като падне броят зрители, ще паднат и приходите от реклами.
Някаква си тъпа телевизия е платила бол пари за правата по излъчване на някакво състезание и се опитва да изклати малкия си брой плащащи зрители, за да си върне загубите и да излезе на печалба.

В съвременния свят, разпространението на информация много трудно може да се спре - щом една група хора са го гледали - то ще изтече и много други ще го гледат безплатно, макар и с малко закъснение.

Толкова яко се чувствам от факта, че най-накрая си видях говедото...Наглеждането на говедата - първа грижа и първа радост на село :razz: !

deitona22
08-27-2017, 19:50
Наглеждането на говедата - първа грижа и първа радост на село :razz: !
Ооо колко си проС.
Пак се заяждаш излишно,д*е*б*и*л*е*н,умствен о*огра*н*и*ч*е*н селяндур.

sladura89
08-27-2017, 20:42
балък

PPV-то е 6 лева, пропадняк

Не е въпроса в 6-те лева, а че ви скубят допълнително пари за някви измислени канали и вие нямате нищо против да си пръскате парите тук и там и, че едно време се гледаха безплатно по канал 1, сега даже и за кабелна да си платиш да се оръсиш примерно 15 или 20лв за кабелна пак не можеш да ги гледаш, защото трябва да доплатиш още 6лв примерно за тоя канал, помня, че до преди някоя година същият канал струваше 4лв, след 10-тина години може да стане и 60лв въпросният канал! Та въпросът не е за 6те лева, а е принципен! И няма нужда да се обиждаме, ама аз от хора, които не са ми на нивото не се обиждам де! :)

LoadRunner
08-27-2017, 21:16
ама аз от хора, които не са ми на нивото не се обиждам де! :)

ама ти пък се славиш тука с едно нивоooo
:razz:

haritov
08-27-2017, 21:54
такъв бой на шах не бях ял през живота си

Rakshy
08-27-2017, 23:55
Не е въпроса в 6-те лева, а че ви скубят допълнително пари за някви измислени канали и вие нямате нищо против да си пръскате парите тук и там и, че едно време се гледаха безплатно по канал 1, сега даже и за кабелна да си платиш да се оръсиш примерно 15 или 20лв за кабелна пак не можеш да ги гледаш, защото трябва да доплатиш още 6лв примерно за тоя канал, помня, че до преди някоя година същият канал струваше 4лв, след 10-тина години може да стане и 60лв въпросният канал! Та въпросът не е за 6те лева, а е принципен! И няма нужда да се обиждаме, ама аз от хора, които не са ми на нивото не се обиждам де! :)

ти верно си човекът ниво....

Rakshy
08-28-2017, 00:00
Като падне броят зрители, ще паднат и приходите от реклами.
Някаква си тъпа телевизия е платила бол пари за правата по излъчване на някакво състезание и се опитва да изклати малкия си брой плащащи зрители, за да си върне загубите и да излезе на печалба.

В съвременния свят, разпространението на информация много трудно може да се спре - щом една група хора са го гледали - то ще изтече и много други ще го гледат безплатно, макар и с малко закъснение.
Наглеждането на говедата - първа грижа и първа радост на село :razz: !

по принцип такъв тип спортни събития ги гледам на стрийм, но вчера реших да си платя 6 лева, защото мислех, че няма да има проблемите, с които се сблъсквам, когато го пиратствам. Уви, преебах се. Предаването зацепваше, най-много гледах 3 поредни рунда на един от undercard-a, който честно казано беше доста добър мач, поне колкото видях от него. След като наближаваше мача и проблемите на мтел предаването не бяха поправени, видях във фб страницата им и там имаше поне 100 гневни коментара, защото предаването не струва. Преебаха ни всичките с по едни 6 лева и толкоз. Докато се надявах да отцепи си намерих "пиратски" стрийм, който беше дори с по-добро качество. Това, което мтел предоставяха, когато работеше, беше на 480p, чуждестранният стрийм беше на 720p, напълно безплатно... Разбира се, и той крашна, когато дойде дългоочаквания мач, защото беше най-добрият от всичките и реддит юзърите го налазиха. В крайна сметка гледах мача през acestream, някакъв португалски броадкаст, който вървеше близо 30 секунди преди стрийма на skysports, mtel, showtime.... Нямам идея как и защо :D

long story short - не винаги има чакане, можеш да получиш много по-добро качество, много по-бързо от платените юзъри

Грозния
08-28-2017, 10:11
...

long story short - не винаги има чакане, можеш да получиш много по-добро качество, много по-бързо от платените юзъриИзводът е че за телевизия не бива да се плаща 8) .

deitona22
08-28-2017, 13:15
Е*ба*си бруталния последен епизод на Гот

divergent
08-28-2017, 13:31
Като изключим някои хора, страдащи от проблеми с нервите и хронична мания за чистота, се оказва, че животът е много хубав.

HollyGolightly
08-28-2017, 15:41
Емоционално ми е и ми е хубаво и ми се реве ама поне е от щастие.
Напоследък хич не съм добре в това отношение, но тая една надежда, че ще се оправя... може би...някой ден 8-)

ةتشضل انزفث
08-28-2017, 16:20
Айде , 50 долара от леля ми и още толко от дядо ми , на Байряма сигурно още по толкова. Не се оплаквам :P

YoungBloodZ
08-28-2017, 20:25
ай да стаа октомври по-бързо, майката му да иба

Айде не. Що тей праиш?

имам още два служебни ако трябва още толкова ще ми купят не е решение

Тогава счупи картите. Тогава е много повече занимавка.

Ай деър ю ту ду дис!
Ако не го,трябва да черпиш по още 1 бира !

Ела да почерпиш една бира и ще те замерям с телефони, няма проблем. :D

завърнах в шахматните полета и ги къртя наред мат с пешката :D

И какво? Пешката си е потенциална царица, така че не бива да се подценява!

Работата е там, че сериозната връзка се постига по-трудно от "неангажиращия секс".

Глупости. :?

Опасни улици започна 17:30-19:00 o yeah

Стига си си налагал продуктите, все тая за някаква сапунка...

а тоя как се мъчи милия

Всъщност единствено си му блокирал най-дясната пешка, big deal.

педалите били изпитвали истинска любов

#jk
enough internet for today.

Пробвах да слушам последния албум на Металика, но след втората песен се върнах на този от 91ва.
И се разрових по-дълбоко в Alice in chains.
И попаднах супер случайно на Type O Negative и също ми допадат.
А сега се сетих, че не съм слушала новият албум на Gorillaz.

Новия албум на Металика го слушах два пъти, за да съм сигурен, че не греша, ама определено не струва. Не може да се сравнява със старите. :?

Всичко това е много хубаво, ама никъде не видях да си написала, че той е прекрасен? :D

И, ако не обичате, защо не обичате?

Защото сме заети и не можем по цял ден да се занимаваме с глупости като теб. :D

Супер беше времето днеска в планината.
Най-накрая отидох и на вр.Мусала.
Хубава разходка+катерене се получи.
Всичко ме боли,ама пак ми е гот.

deitona the mountain!

haritov
08-28-2017, 20:29
Айде не. Що тей праиш?

Тогава счупи картите. Тогава е много повече занимавка.

Ела да почерпиш една бира и ще те замерям с телефони, няма проблем. :D

И какво? Пешката си е потенциална царица, така че не бива да се подценява!

Глупости. :?

Стига си си налагал продуктите, все тая за някаква сапунка...

Всъщност единствено си му блокирал най-дясната пешка, big deal.

enough internet for today.

Новия албум на Металика го слушах два пъти, за да съм сигурен, че не греша, ама определено не струва. Не може да се сравнява със старите. :?

Всичко това е много хубаво, ама никъде не видях да си написала, че той е прекрасен? :D

Защото сме заети и не можем по цял ден да се занимаваме с глупости като теб. :D

deitona the mountain!

не съм му блокирал една пешка а двата топа офицера единия кон и царя

това са фигури които ги има но не участват в играта

няма царица а аз имам два централно разположени коня до централните пешки което ми гарантира контрол над играта

после го напънах по откритата ми линия и го смазах

deitona22
08-28-2017, 20:46
...

Убавия ще се разсърди.
Взимаш му ролята.

YoungBloodZ
08-28-2017, 20:53
Убавия ще се разсърди.
Взимаш му ролята.

Ти нещо си пропуснал...

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/587407-%D0%94%D0%9D%D0%95%D0%92%D0%9D%D0%98%D0%9A-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D1%87%D1%83%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82%D 0%B5-vol-37?p=11573894&viewfull=1#post11573894

deitona22
08-28-2017, 21:09
Ти нещо си пропуснал...

http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/587407-%D0%94%D0%9D%D0%95%D0%92%D0%9D%D0%98%D0%9A-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D1%87%D1%83%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82%D 0%B5-vol-37?p=11573894&viewfull=1#post11573894

Много неща съм пропуснал,ама тва съм го видял :D
И все пак,готви за удар от убавеца.

tori
08-29-2017, 02:28
Нещо ме цепи гърлото, дейм, ако съм се разболяла от тва и умра ся заради него, ще се гръмна. Така не ми се става, че на си е работа.

Грозния
08-29-2017, 10:33
Глупости. :?Я пак?!
Сериозната връзка включва И секс, докато неангажиращия секс не включва връзка. За това сериозната връзка се постига по-трудно и е по-висше стъпало - не е ли очевидно?!

YoungBloodZ
08-29-2017, 15:07
Я пак?!
Сериозната връзка включва И секс, докато неангажиращия секс не включва връзка. За това сериозната връзка се постига по-трудно и е по-висше стъпало - не е ли очевидно?!

Но сериозна връзка търси почти всеки, докато за неангажираща връзка трудно можеш да намериш човек.

Rakshy
08-29-2017, 15:25
грозния е гледал много филми :D

deitona22
08-29-2017, 16:02
грозния е гледал много филми :D
Дори бих казал,че яко е влезнал във филма и не е излизал никога оттам.

Он
Знаех си че не треа влизам в книжарницата.
Пак си купих книга,намалена,ама все пак си бях казал че до следващия базар няма да си купувам.

ENIGMA00
08-29-2017, 18:21
Превъзбуда като цяло, защото съм първокурсниче и това е ново изживяване за мен, но някак си рязко ще ми секне маи след четирите дни от сутрин до вечер Старобългарска литература.

Rakshy
08-29-2017, 18:28
Превъзбуда като цяло, защото съм първокурсниче и това е ново изживяване за мен, но някак си рязко ще ми секне маи след четирите дни от сутрин до вечер Старобългарска литература.

в кой университет почват на 1 септ?

знам, че компютърните специалности в СУ в момента са в поправителна :Д

(което предполага, че и другите специалности са => не си в София, а в Пловдив да почват преди СУ? )

YoungBloodZ
08-29-2017, 18:49

(което предполага, че и другите специалности са => не си в София, а в Пловдив да почват преди СУ? )

Аз пък почнах с лекциите на 25 август. Това щото сме много умни и да изкараме по-бързо вишу.

AnarchyBoy
08-29-2017, 19:18

Всички филологии в СУ почват от 1ви сеп. ;)

haritov
08-29-2017, 19:35
някой убийствено мисли за мен в момента

Rakshy
08-29-2017, 23:08
Всички филологии в СУ почват от 1ви сеп. ;)

хм, интересно

същевременно ебахти тъпото :D

все тая, преди малко гледах филм http://www.imdb.com/title/tt1340800/?ref_=rvi_tt

не знам, аз ли съм тъп, или тоя филм беше +- напълно безсмислен :D

Rakshy
08-30-2017, 00:49
ако още някой кретен реши да пише в 10 поредни теми и да прати тази тема на дъното на страницата

ша му *ба майката ша му *ба

inewton
08-30-2017, 07:37
Благодаря на Бог, че не познавам почти никой от форума. :D

Грозния
08-30-2017, 12:26
Но сериозна връзка търси почти всеки, докато за неангажираща връзка трудно можеш да намериш човек.Всичко е въпрос на финансови ресурси :D.

грозния е гледал много филми :D:?

Дори бих казал,че яко е влезнал във филма и не е излизал никога оттам.Ти си в матрицата!

sladura89
08-30-2017, 14:25

Ама винаги може да се запознаеш с някой от форума, нужно е само желание! :lol:

Rakshy
08-30-2017, 14:42
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21192198_909045645900435_2295287689356305797_n.jpg ?oh=9400d99e51e5e52aab5d10a701478a0f&oe=5A582F30

тва е едно от най-великите мемета на месеца

DarkTemplar
08-30-2017, 17:51
Чувствам се прецакан. Защо бе, ЗАЩО ВИНАГИ СТАВА ТАКА?!?!

HollyGolightly
08-30-2017, 18:04
Още един ден работа и след това 4 дни уикенд, добре щеше да е и той да е свободен петък, ама поне ще си свърша някои работи и ще ми е свободно след това.
Имам сериозна нужда да се наспя.

an7raks
08-30-2017, 18:32
Специално за някойтам ще се оплача, че пак нямаме топла вода в студентски... и съм се къпал с ледена вода(да, и аз не вярвах, че може да тече такава от чешмата август месец), за да прикрия миризмата си.

DarkTemplar
08-30-2017, 18:47
^Ние в моя район нямаме от 21.08 и ще дойде едва в неделя (на 03.09). До преди малко съм се бръснал с помощта на купа, с вода стоплена в тенджера. Добре дошли в XXI век, в европейска столица.

Грозния
08-30-2017, 19:11
Специално за някойтам ще се оплача, че пак нямаме топла вода в студентски... и съм се къпал с ледена вода(да, и аз не вярвах, че може да тече такава от чешмата август месец), за да прикрия миризмата си.А колко наем плащате за месец :) ?
За толкова пари - какво искаш :? ?!

И още нещо - така ти се пада :D !

deitona22
08-30-2017, 19:23
И още нещо - така ти се пада :D !
Поредното ти глупаво,лишено от всякакъв смисъл заяждане.
Ама какво да се очаква от умствено ограничено същество,подобно на амеба.

LoadRunner
08-30-2017, 19:33
"Умственоограничено" със сигурност не е.

мисловноограничено?

днеска имам кулинарен полуден
- кюфтета с картофи на фурна
- няколко сандвича с кайма, яйце и кашкавал
- яйца на очи с черен пипер червен пипер, сирене извара

поне утре няма да мисля за шибаната храна

LoadRunner
08-30-2017, 19:38
https://media.tenor.com/images/d6bbce6f712307b318fc543ec900ce5b/tenor.gif

ама и той е прав, не е казал "мозъкоограничено" ум и мисъл може да се сложат в една графа
а сивото му вещество като обем е ясно че е като на другите хора освен ако не му е малка главата

deitona22
08-30-2017, 19:44
ама и той е прав, не е казал "мозъкоограничено" ум и мисъл може да се сложат в една графа
а сивото му вещество като обем е ясно че е като на другите хора освен ако не му е малка главата
Безмозъчно по-добре ли е ?

inewton
08-30-2017, 20:18
Ама винаги може да се запознаеш с някой от форума, нужно е само желание! :lol:

Там е въпроса, нямам желание. Познавам вече няколко човека.

LoadRunner
08-30-2017, 20:29

нека да позная тия няколко човека
Електра, Хризантемис, Дриймлокурус и още една персона на която забравих името

tori
08-30-2017, 20:38
Омг, моите си хора само. <3 Беше мега яко, брат, МЕГА ЯКО! Толкова много ми липсваше цяла година и най-накрая се видяхме и омачкахме. МЕГА ЯКО! <3 Забравих, че съм болна и ми се спи, забравих проблеми, филми и тъпотии. Нямам търпение да си останем само двамата за час-два и да се наприказваме, писна ми да не е наоколо точно когато ми трябва. Писна ми да не мога да му се метна у тях и да кажа "братче, й тва стана, така и така направих и това и това ще дооправя" и той да ми се смее на бесовете, на тъпотиите и на глупостите. Връзката, където имаме, е на друго душевно ниво от тази с другите и ако има нещо, което да ми го донесе за мабко повече от две-три седмици на година, щеше ми се да го направи. Най! <3

LoadRunner
08-30-2017, 20:43
http://prikachi.com/images/910/9172910R.jpg

мамка му
защо спряха мотикаря ;/;/

(лично аз виждам златен часовник)

Грозния
08-30-2017, 21:06
Поредното ти глупаво,лишено от всякакъв смисъл заяждане.Защо да е заяждане?!

Винаги съм мислил, че преуспял и самостоятелен човек като Туркса, може да си позволи да плаща за качествена квартира, в която има лукс като бойлер например, вместо да живее в общак за жълти стотинки и после да мрънка тука като някой истински мишкар :razz: !

мамка му
защо спряха мотикаря ;/;/

(лично аз виждам златен часовник)Трънчо, с това ли се занимаваш по цял ден :? ?
Ти самият си за мотикаря, мен ако питаш.
Сигурно затова не пускаш свои снимки, защото са те качвали там и да не те разпознаем, а :D ?

Niakoitam
08-30-2017, 21:34
Специално за някойтам ще се оплача, че пак нямаме топла вода в студентски... и съм се къпал с ледена вода(да, и аз не вярвах, че може да тече такава от чешмата август месец), за да прикрия миризмата си.

А, добре че се появи за да не те мисля. Напоследък беше изчезнал та започнах да се тревожа нещо за теб.Помислих си,че нещо здраво си ядосал Тори и те е утрепала с точилката, след, което ти е направила дисекция, ръгнала те е във формалдехид, заключила те е в нощното си шкафче и е стопила ключа в киселина, която е изхвърлила в тоалетната залепвайки здраво капака и със силикон. :)

Та в тоя ред на мисли...и папагала нещо ми се губи напоследък...:)

an7raks
08-30-2017, 22:03
Хахахах, не, бе, не... прескочих трапа... :д
Бая е умряло тук напоследък и няма що да влизам... Гледам още си отглеждате Грозната срамна въшка.

sladura89
08-30-2017, 23:34

И аз познавам няколко, ала не лично! :)

mishetopetrova
08-31-2017, 06:34
Чувствам се страхотно :)

haritov
08-31-2017, 07:20
първо обаждане за момента

чудя се защо въобще имам почивни дни

corbV2
08-31-2017, 09:46
Това може би беше забавно първите десет пъти, но след това вече стана супер малоумно.

ةتشضل انزفث
08-31-2017, 09:56
Подготовката започна от сутринта. Две големи агнета , телешки кебап , дюнери , пилаф с кво ли не , направо...
Обаче всичко ще бъде за утре , направо ще се натровя сигурно. Към 6-7 сутринта ще отидем до джамията в центъра , ще раздадеме там на просяците и останалите хора и това ще е.

LoadRunner
08-31-2017, 10:58
Това може би беше забавно първите десет пъти, но след това вече стана супер малоумно.

напротив, няма такива неща
Аз специално за някойтам ще се оплача че вчера бърсах прах и глътнах малко прах ;х

tori
08-31-2017, 12:15
Ем, аз пак мисля тъпотии, където и да ги свърша, няма да се оценят и няма да променят нищо въобще. Никога. Най-много да доосера работите. Ама не ми иде отвътре да ги направя не-тъпотии или нещо. Просто не иде.

Грозния
08-31-2017, 12:25
А, добре че се появи за да не те мисля. Напоследък беше изчезнал та започнах да се тревожа нещо за теб.Помислих си,че нещо здраво си ядосал Тори и ...:)Тори отдавна би шута на Туркса :D !

Rakshy
08-31-2017, 15:06
нали се сещате, че бойлера не е лукс, а точно обратното

и цяла източна София е без вода, заради тец изток

YoungBloodZ
08-31-2017, 15:35

И хората от форума благодарят на Бог, че не те познават. :lol:

ако още някой кретен реши да пише в 10 поредни теми и да прати тази тема на дъното на страницата

ша му *ба майката ша му *ба

Нещо си много ядосан напоследък, що тей?

Защо да е заяждане?!

Винаги съм мислил, че преуспял и самостоятелен човек като Туркса, може да си позволи да плаща за качествена квартира, в която има лукс като бойлер например, вместо да живее в общак за жълти стотинки и после да мрънка тука като някой истински мишкар :razz: !

При положение, че може да дава по някакви смешни 30-40 лв за общак, защо да дава по 300 лв (в най-добрия случай) за квартира, а да не се възползва от евтиното общежитие? Бойлер може да му трябва за няколко дена в годината, но така спестява доста пари.

нали се сещате, че бойлера не е лукс, а точно обратното

и цяла източна София е без вода, заради тец изток

Бойлера си е лукс, защото с него не си зависим от теца. И като ти спра теца можеш лесно да си стоплиш вода, иначе...

deitona22
08-31-2017, 15:42
^Подражател на убавеца ли стана,ве?

inewton
08-31-2017, 16:25
И хората от форума благодарят на Бог, че не те познават. :lol:
Hо пък ти не можеш да се похвалиш с такава привилегия. :smile:

golemiq_korab_minava
08-31-2017, 17:57
Hо пък ти не можеш да се похвалиш с такава привилегия. :smile:

Плешив ли си?

LoadRunner
08-31-2017, 18:11
Бах маа-му, ко става с тая държава
Убийста с ножове, пияни шофьори, цигански нападения, пак почнаха с отвличанията, разпилени пари по пътя........................
Ние ли сме най-скапаната държава, ко сстаа тука?
В другите страни дали е така, все си мисля че би трябвало навсякъде освен в развитата европа да е точно както е и при нас.

LoadRunner
08-31-2017, 18:13
ПО ТЕМАТА

http://prikachi.com/images/589/9173589K.jpg
за недосетливите, филма е "Аз съм легенда"

golemiq_korab_minava
08-31-2017, 18:19
В другите страни дали е така

В Германия си разделяме боклуците в 3 отделни торбички и 1 за био-отпадъци. Като по навик.

Ти тук като ходиш до магазина, използвал ли си една торбичка от вкъщи по повече пъти, за да не хвърчи из дърветата, когато знаеш, че нямаме преработвателна промишленост подобна на Германия?

LoadRunner
08-31-2017, 18:36
В Германия си разделяме боклуците в 3 отделни торбички и 1 за биоотпадъци. Като по навик.

Ти тук като ходиш до магазина използвал ли си една торбича от вкъщи по повече пъти, за да не хвърчи из дърветата, когато знаеш, че нямаме преработвателна промишленост като на Германия?

Аре тогава ти ми кажи защо българите се кефят на чалгата, аз лично не мога да разбера, само тука и да кажем в още няколко страни които се броят на пръсти е така, то ако беше яка музика щеше да е разпространена (примерно както е денса, рока, рапа макар че той е мега тъпия жанр и други)
Посланието на чалгата е ясно- пари, къси поли, силикон, секс, мускули.
Що само наща нация се кефи на такива неща, просто не ми е ясно?

тоя пример дето си дал ти не е много релевантен щото проблема с пластмасата е в световен мащаб.

golemiq_korab_minava
08-31-2017, 19:45
Аре тогава ти ми кажи защо българите се кефят на чалгата, аз лично не мога да разбера, само тука и да кажем в още няколко страни които се броят на пръсти е така, то ако беше яка музика щеше да е разпространена (примерно както е денса, рока, рапа макар че той е мега тъпия жанр и други)

тоя пример дето си дал ти не е много релевантен щото проблема с пластмасата е в световен мащаб.

По хамериканските телевзии също се намира отвратена музика. Не малко.
1) Много деца на България от елитите заминаха.
2) Имаме най-продажните... хайде да не казвам, че да не ги обиждам..''продажни'' , но на политическо равнище, доста смешни медии... ( и се излъчва чалга) После се чудят що нямало културни хора.
3) По принцип малко манталитета като че ли куца според мен.

Не. Примерът е релевантен, защото проблемът щом е на световен мащаб, то хората за какво да се интересуват.. Нали.. То има други, които ще го оправят. И отново до културата опира.

Защо всичко трябва да става с подтисничество, забрани и приложение на СТРАХ?!

В развитите страни използват техники за поощряване, когато се прави нещо добро, но те са богати...

LoadRunner
08-31-2017, 19:57
никъде по медиите не пускат чалга и като цяло по телевизията никъде не пускат чалга освен там в музикалните канали които не ги знам

golemiq_korab_minava
08-31-2017, 20:05
никъде по медиите не пускат чалга и като цяло по телевизията никъде не пускат чалга освен там в музикалните канали които не ги знам

Медиите имат канали и радио.
Хайде, че ми става неудобно, обиждат ми се като ме четат сега, а може и да греша.

Защото според тях пък хората сами избирали..

Един произвежда едно бмв, дава го на хората и после хората сами са си вновни, че карат като луди и не спазват законите.
То тогава въобще защо е позволено да има такива коли на непригодени пътища?
Примерно.

Та общо взето.. Да, може и да не съм прав. Може пък да има и стойностни медии.

Грозния
08-31-2017, 20:12
нали се сещате, че бойлера не е лукс, а точно обратнотоНе усети сарказма май :D!

И хората от форума благодарят на Бог, че не те познават. :lol:Амин :) !

При положение, че може да дава по някакви смешни 30-40 лв за общак, защо да дава по 300 лв (в най-добрия случай) за квартира, а да не се възползва от евтиното общежитие? Бойлер може да му трябва за няколко дена в годината, но така спестява доста пари.Може ли такъв готин и преуспял човек като Туркса, да се налага да пести от общежитие (и топла вода)?! Нима 300 лв. са много пари за него?! Нали за едно лято изкарва повече отколкото аз за цял живот :D ?!

# - това е сарказъм, ако някой не е загрял :razz:

Що само наща нация се кефи на такива неща, просто не ми е ясно?Това е смисълът на живота, особено у нас.
Това че ти си "преуспял" и "готин" и нямаш достъп до тези неща е друг въпрос :D .

ةتشضل انزفث
08-31-2017, 20:41
Не усети сарказма май :D!
Амин :) !
Може ли такъв готин и преуспял човек като Туркса, да се налага да пести от общежитие (и топла вода)?! Нима 300 лв. са много пари за него?! Нали за едно лято изкарва повече отколкото аз за цял живот :D ?!

# - това е сарказъм, ако някой не е загрял :razz:
Това е смисълът на живота, особено у нас.
Това че ти си "преуспял" и "готин" и нямаш достъп до тези неща е друг въпрос :D .

Краен си човек :D :D :razz:

deitona22
08-31-2017, 20:43
Краен си човек :D :D :razz:
Не е човек.
Някво жалко подобие на човекоподно е.

LoadRunner
08-31-2017, 20:47
Медиите имат канали и радио.
Хайде, че ми става неудобно, обиждат ми се като ме четат сега, а може и да греша.

Защото според тях пък хората сами избирали..

Един произвежда едно бмв, дава го на хората и после хората сами са си вновни, че карат като луди и не спазват законите.
То тогава въобще защо е позволено да има такива коли на непригодени пътища?
Примерно.

Та общо взето.. Да, може и да не съм прав. Може пък да има и стойностни медии.

твоя мисловен процес е някъв тотално сбъркан, чак ми е жал че ми се леп ти да разсъждаваш
не мога да ти разбера разсъжденията, както и да е

по никое радио не пускат чалга освен по чалгарското бе умник

Rakshy
08-31-2017, 21:24
чухте ли новата песен на сузанита?

аз спокойно мога да вкарам една ножарка на тоя клип, не знам :D

БХК, закрила на детето, либералите, или мая манолова, не знам кой трябва да направи нещо по въпроса.. то си има граница ебати

aurissaaaaa
08-31-2017, 21:46

Всички 'бели' хора (разбирай с европеiдни черти на лицето, не говоря за тен на кожата), които познавам, НЕ се кефят на чалга. Без изключение тези, които й се радват, имат близкоизточни черти. С други думи - много турска кръв има сред балканските народи. Не ми е много политкоректно мнението по темата, ама просто го забелязвам непрекъснато - скапаняците винаги, без изключение, са с малки очички, ниски чела и къси веждички. Буквално без изключение. Все още съм срещал скапаняк със източно или западноевропейски черти.

А иначе кораба пак дрънка глупости - найлонките от лидъл и кауфланд са разградими.

HollyGolightly
08-31-2017, 21:54
Последен работен ден от седмицата => Петъчно ми е 8-)
https://i1.wp.com/25.media.tumblr.com/tumblr_lu4gp73bzW1qcmytjo1_500.gif?resize=640%2C37 7

Rakshy
08-31-2017, 22:04
аз не схванах напълно примера с торбичките, защото когато бях в детската градина и в началото на първи и втори клас, когато горе долу въведоха плащането на торбичките, навсякъде из квартала имаше летящи бели пликчета, главно от близкия магазин Европа, тогава беше "оазис". Когато на запад осъзнаха, че наистина трябва да се направи нещо с тези торбички, тук беше въведено плащането им, което драстично намали количеството торбички.

YoungBloodZ
08-31-2017, 22:42
Не съм слушал новата песен на Сузанита, не съм слушал и старата песен на Сузанита, като цяло не съм слушал нито една песен на Сузанита, ама щом Ракши казва, че си има граници, значи работата е много сериозна.

^Подражател на убавеца ли стана,ве?

Не, що?

Rakshy
08-31-2017, 23:49
- Деца, какви звуци запомнихте от вчерашната екскурзия във фермата?
Петърчо:
- Муууу!
Марийка:
- Беее!
Стоянчо:
- Кудкудяк!
Иванчо:
- Слез от трактора, щи еба майката!

ебахти тъпотията и пак се изсмях :D

другото, на което вчера се смях като малоумник беше

"Деца, не е забавно в съчинението "как прекарах ваканцията" да напишете "заеби...""

http://img-comment-lol.9cache.com/media/01f78591141713724668566415_700wa_0.gif

Rakshy
09-01-2017, 03:05
Рънър, какъв по-точно ти е проблема с рапа и защо си окей с попа, но не с рапа?

Повечето пъти попа е западната версия на чалгата и ако сравниш какво се пее, разликата е само в езика. С чалгата все е за някво мерене на пишки в любовен аспект, в рапа (поне комерсиалния) повечето пъти е за мерене на пари или богатство, или възпяване на някакви курви и това, което правят покрай хората с пари. В адекватния рап е нещо напълно различно. Повечето пъти е за проблемите на изпълнителя или за въпрос, който иска да засегне. Има огромна разлика.

Коя, коя взе ви го под носа?
Коя, коя? Аз разбира се. Веднъж диамант намира се!

Work, work, work, work, work, work
He said me haffi
Work, work, work, work, work, work!
He see me do mi

А това са Джена и Риана. И двете са глупави, но първото има поне капчица смисъл, второто е просто мрънкане и готин бийт(спорно)

tori
09-01-2017, 03:56
За пореден път - просто оправя всичко това човече. Излизам от банята му и очаквам да спи, то се чува парата от машината - то капучино ми прави. <3 Много е мило от негова страна такива дребни неща да върши. От моя е гадно, че спирам да го обичам като затворя вратата след себе си и че мисля тъпотии някви, както и че съм ръб и го "ползвам" да се освестя. Искам си хепиенда и знам, че не е близо, просто го оска.
Довечера ще ги изръчкам да ходим на някъде за билярд/кафе/коктейли. Искам да прекараме малко време заедно, че скоро тримата си отоват по рампредаление.
Дано изненадата си хареса/оцени, щото е последен опит да оправя отношенията с въпросния човек - по-скъп ми е от егото. Ама ако не, поне ще разбера, че не си струва никой опит.

anonymous990763
09-01-2017, 04:58
Това е смисълът на живота, особено у нас.

Искрено те съжалявам.

deitona22
09-01-2017, 07:13
Не съм слушал новата песен на Сузанита, не съм слушал и старата песен на Сузанита, като цяло не съм слушал нито една песен на Сузанита, ама щом Ракши казва, че си има граници, значи работата е много сериозна.

Реакцията ми след като чух тва подобие на песен беше "Абе,тая пак ли е обладана от нещо,бе?!".
Единствено заради коментарите си я пуснах.
Не си причинявай това на ушите и очите.

ةتشضل انزفث
09-01-2017, 12:16
Адха Мубарак е вече , сега тепърва ще плюскаме. Надявам се да доживея до утре поне , и без това и вчера не съм ял почти цял ден и час след малко днес започвам.

Грозния
09-01-2017, 14:27
Краен си човек :D :D :razz:Нищо подобно!
Защо мислиш, че съм краен?

чухте ли новата песен на сузанита?

аз спокойно мога да вкарам една ножарка на тоя клип, не знам :D Не съм я чувал, нито гледал, но така както го описваш ми звучи като някакво порно :D .
Като казваш "ножарка", чикия ли имаш предвид?

не знам кой трябва да направи нещо по въпроса.. то си има граница ебатиНе вярвам да е по-хард от Гери Никол или средно-статистическа чалга :? .

А това са Джена и Риана. И двете са глупави, но първото има поне капчица смисъл, второто е просто мрънкане и готин бийт(спорно)Евалата Ракиш! Добре казано :) !

Искрено те съжалявам.Нали :D ?
И на мен ми е тъжно, че не участвам в тези неща, поне ти ми съчувстваш :) !

LoadRunner
09-01-2017, 14:39
тая покъртителна песен има 14 000 минуса
но все пак мисля че чалгарите са повече от нормалните

haritov
09-01-2017, 14:45
обичам да ходя на пазара и както ударих момент в който нямаше цигани все едно бях в онези диви разкази на Хайтов

даже и канарче имаше и уличен музикант :D едва ли някой ще разбере но все тая

даже отидох до кафе магазина в който ми направиха турско кафе на джезве ама с майсторлъка даже продавача беше турчин :D

поседнах заслушах се музиката на музиканта и отпивайки от кафето се потопих в атмосферата на това място
и нямаше как да не видя някой познат мен и без това половината град ме познава та какво остава за пазара :D
май само аз виждах някаква романтика :D

завих към старата част на града където има цял квартал създаден още през 18ти век спазих вековната традиция да си купя един геврек и сок само че бяха два геврека и два сока реших да видя моя стар учител по рисуване който сега си има магазин за сувенири

обсъдихме международното положение на котките като това включваше и неговия собствен котарак обеща да ми го доведе за преглед в неделя че нещо се контузил
и след това в същия този стар град се отдадох на релакс в музея на открито където имам какви ли не каманаци

осъзнах че явно съм щастлив човек щом нямам часовник който да ме кара все да бързам за някъде и щом не гледам цените
на това което купувам

LoadRunner
09-01-2017, 16:18
Даа, и аз така си помислих, че тоя от софавто си го е търсил като е измамил някой (разбира се това е само една версия) ама интересно защо не си е назначил доживотна охрана.
Обикновено като прецакаш някой не може повече да си позволиш да се разхождаш свободно из улиците, напротив, даже трябва да му назначиш опашка да го следи поне за година.
Особено ако са ти отправяни заплахи.
Особено ако са те палили умишлено.
И да, тия са още един пример за показни хора които са си го "търсели", разбира се не е правилно да се мисли така ама след като живеем в българия и на мен съседа ми завижда че имам циркуляр и прахосмукачка в мазето а той вехтории и мръсотия представям си ако имах нещо повече.
А за тея бизнесмени дето си пускат клипчета на яхти във фейса в който сигурно имат хиляди последователи....... покрай тях са се сдобили и с хиляди недоброжелатели.
Мразя показни хора.

YoungBloodZ
09-01-2017, 16:53
Адха Мубарак е вече , сега тепърва ще плюскаме. Надявам се да доживея до утре поне , и без това и вчера не съм ял почти цял ден и час след малко днес започвам.

Струва ми се, че си объркал форума. :D

Реакцията ми след като чух тва подобие на песен беше "Абе,тая пак ли е обладана от нещо,бе?!".
Единствено заради коментарите си я пуснах.
Не си причинявай това на ушите и очите.

Лошото е, че такива като вас, които не я харесвате, изразявайки възмущението си я разпространявате и правите известна още повече.

golemiq_korab_minava
09-01-2017, 16:54
по никое радио не пускат чалга освен по чалгарското бе умник

Може би. Но Герито съм я чувал по доста други радио канали. И има не малък брой интервюта от основни медии. Общо взето 100 процента от взетите репортажи са поръчкови. Като и журналистите не знаят какво правят.

Дрийм явно беше права за Ауриса.

LoadRunner
09-01-2017, 16:57
Лошото е, че такива като вас, които не я харесвате, изразявайки възмущението си я разпространявате и правите известна още повече.

по-добре да е доста но печално известна отколкото малко но идеализирано известна

golemiq_korab_minava
09-01-2017, 17:09
А за тея бизнесмени дето си пускат клипчета на яхти във фейса в който сигурно имат хиляди последователи....... покрай тях са се сдобили и с хиляди недоброжелатели.
Мразя показни хора.

Какви са тези бизнеснесмени с клипчета?
Бизнесмените изобщо не се показват пред хора.
И още повече за показване на показност и популярност.
Това с яхтите са хора на някакво никакво стъпало.

LoadRunner
09-01-2017, 17:24
Какви са тези бизнеснесмени с клипчета?

Ти новини не гледаш ли бе?
Тея са отдавна на пазара с това "софавто" и никой не ти говори за някви мними милиардери, говорим си за нормални милионери.
Тука като се замогнеш малко и си купиваш черна лъскава кола и лъскава къща с басейн.
Не знаеш ли?
(пък и защо да не си ги купиш честно казано, просто не е нужно да правиш демонстрации)

а ти не си бизнесмен и не можеш да казваш кой на какво ниво е или да наричаш тяхното никакво, ако беше никакво нямаше да има завист, злоба, отмъщение.

tori
09-01-2017, 17:29
Ок, опитах да бъда добра и мила и да пооправя поне малко отношенията ама пак не бях разбрана правилно. Сигурно наистина всички са бшли прави, че няма смисъл да наливам усилия. А може би трябваше да НЕ правя глупости. Ако ще да си обърше и задника с тва, все ми е тая. Щеше да е по-малко все тая, ако не беше нападателният тон и опитите да ме хвърли съвсем в друга насока ама... Вярно, все тая. Наистина не трябваше да се товаря с очаквания за реална радост или нещо.
На другия полюс са нещата с плановете за довечера - баня, бързо хапване и излизам да ги видя. Който дойде. Ако дойде. И за тва ми е все тая. Не е като да не съм опитала или нещо, щото все аз ги събирам и все има мрънкане и нидоволни. Истината е, че съм права да се държа като гъз с всички и че ако още някой ми каже, че съм ръб и съм романтична колкото стълб, просто ще получи вилица в окото.
Истинското щастие беше вчера, когато проявих сама кайнда желание да спя в тях - може би там трябва да опитам малко по-настоятелно ама и за тва не смятам, че си струва чак пък толкова. Ако стане хепиенд, сигурно ще е хубаво.
Буквално умирам за баня, храна и алкохол в промишлени количества. Ако не опъна Мечо ей ся да пием водки с портокал, ей ме на. Или мойта.

golemiq_korab_minava
09-01-2017, 18:18
Ти новини не гледаш ли бе?
Тея са отдавна на пазара с това "софавто" и никой не ти говори за някви мними милиардери, говорим си за нормални милионери.
Тука като се замогнеш малко и си купиваш черна лъскава кола и лъскава къща с басейн.
Не знаеш ли?
(пък и защо да не си ги купиш честно казано, просто не е нужно да правиш демонстрации)

а ти не си бизнесмен и не можеш да казваш кой на какво ниво е или да наричаш тяхното никакво, ако беше никакво нямаше да има завист, злоба, отмъщение.

От време на време гледам.

''Нормалните'' милионери са толкова много, че може да не успееш да ги изброиш, докато не са се появили нови - с по 1, 2 милиона от някъде си.
И един кръчмар може да кара лъсквава кола, да живее в къща с басейн. Това е средната класа в Германия, а тук този човек там е никой. Разбери, че ако един човек с 2, 3 милиона отиде в Германия - той е едно нищо. Една смешна плюнка. Баба Йохан Щраус Кукурузен ще кара Ферари и никой не те определя по колата.

Това са едно смешно, крайно смешно боклукджийско и бездушевно, безмозъчно , бездуховно съсловие от хора, които не знаят как да си харчат парите. Имам предвид тези, които го правят на показност.
Никой нормален човек не иска да кара скъпа кола пред бедните хора. Или пред хора, с които работи.
Това пак казвам, не са никакви бизнесмени. Това са една шайка хора изкарали прехода в държава измъчена от противоречия на различни световни сили и исторически епохи..

Не съм бизнесмен, но това не означава, че не трябва да имам свой поглед. Никой не задължавам да се съгласява с моето мнение.

Завист, злоба, отмъщение се срещат както сред хората, които мизерничат с малко пари, така и при по-богатите. Там обаче има и интереси, за които ние не можем да си представяме.

golemiq_korab_minava
09-01-2017, 18:25
Чувствам се като спайдърмен в първа част, когато отива да си търси работа в медийната компания. :D

Грозния
09-01-2017, 18:31
Мразя показни хора.Мразиш, защото ти самият не можеш да си такъв :D !

LoadRunner
09-01-2017, 18:52
Това е средната класа в Германия, а тук този човек там е никой.

Абе да ти кажа влез му в сайта, виж колко коли, камиони, строителна техника и други неща продава, сумирай всичко, извади от всичко 60% (да кажем че той работи на 40% печалба) и да кажем грубо че на 3-4 месеца продава всичко дето му е в сайта, така ще намериш колко взима за година, и после го умножи за всички години през които бачка и сложи един коефициент по-малък от единица с който ще умножиш крайната сума за да компенсираш времето през което е печелил по-малко когато е стартирал бизнеса си и може и да получиш доста впечатляваща сума. Точно тая автокъща всеки я знае и е доста луксозна и е от бая време.

xXxAngerfisTxXx
09-01-2017, 19:15
взех новата книжка с категорииката :grin:

golemiq_korab_minava
09-01-2017, 19:33
Абе да ти кажа влез му в сайта, виж колко коли, камиони, строителна техника и други неща продава, сумирай всичко, извади от всичко 60% (да кажем че той работи на 40% печалба) и да кажем грубо че на 3-4 месеца продава всичко дето му е в сайта, така ще намериш колко взима за година, и после го умножи за всички години през които бачка и сложи един коефициент по-малък от единица с който ще умножиш крайната сума за да компенсираш времето през което е печелил по-малко когато е стартирал бизнеса си и може и да получиш доста впечатляваща сума. Точно тая автокъща всеки я знае и е доста луксозна и е от бая време.
Чети по-внимателно, когато става въпрос за сериозни проблеми.
Не знам за кой милионер ми пишеш, аз дадох примера с ''кръчмаря''.

Да. Вероятно има такива хора. И с повече от няколко милиона печалба.
Има и милиардери, които купуват и изтискват цели народи.
Има политици, които предизвикват военни конфликти с умисъл.
Има всякакви.

LoadRunner
09-01-2017, 20:41
съжалявам ама ти си кръгъл и неинформиран глупак
ти чети по-внимателно, писал съм за кой, и как е възможно още да не си го проверил а да бълваш мъдрост

golemiq_korab_minava
09-01-2017, 21:25
съжалявам ама ти си кръгъл и неинформиран глупак
ти чети по-внимателно, писал съм за кой, и как е възможно още да не си го проверил а да бълваш мъдрост

Е, голяма работа. В една книга на Дан Браун - Символът, синът на един известен богат човек се отдели от семейството, стана пияница, наркоман, за излагация на цялата фамилия...
А професорът беше толкова лесно залъган и подмамен от милиардерът да отиде в капана.. Камо ли е едно момче.

Не им е лесно. Представям си какво е да имаш 500 мил. лв и врагове с над 1 милиард лв.
Сигурно семейството се охранява от 100 агенти и не можеш да излезеш на среща с момиче по нормален начин, защото еди кой си може да те проследи по телефон и да направи отвличане...
Ето затова се крият. И не правят показност всички. Мисли малко. А особено, ако и с политика ще се захващат..

Чувствам се малчо.

tori
09-02-2017, 00:40
Дълго чакан разговор с бестито - chek. Много е яко. <3 И двамата сме завъртяли едни тъпотии и едни лайна... От-до си говорихме, няма такова! Не ми се прибираше ама много ми се спи просто. Дано утре се навият да пием.

DarkTemplar
09-02-2017, 06:35
През последните няколко месеца съм като Роки - понасям всякакви удари отвсякъде и въпреки това ставам и продължавам.

Lilanda
09-02-2017, 06:54
През последните няколко месеца съм като Роки - понасям всякакви удари отвсякъде и въпреки това ставам и продължавам.

Нещо такова. Внимавай какво си пожелаваш, а?

anonymous908491
09-02-2017, 18:20
всичко съм очаквал, ама не и да заспя само от имената на темите в тоя раздел

haritov
09-02-2017, 18:36
явно за да си запазя достойнството съм готов дори и на шефката си да се развикам
поставих я на място и не ме интересува какво ще ми коства
ще си намеря нова работа но нова чест няма къде да намеря или да купя

каквото и да стане няма да се дам лесно

fUcKsMiLe
09-03-2017, 01:55
Чувствам се прекрасно. Най-милият ми ден през последната 1 година. Възможно най-щастливият човек съм в този момент. :3

iFakesmile
09-03-2017, 02:00
Никак. Нямам чувства в момента. По-скоро бих описал ситуацията като агресивна и изпълнена с омраза. ;)

golemiq_korab_minava
09-03-2017, 12:27
Боленен съм

xXxAngerfisTxXx
09-03-2017, 13:55
един без да карам камион... въййй ... :grin:

deitona22
09-03-2017, 14:29
Д*е*б*а и скапания лидъл.
Намериха къде да го строят.
Никво спокойствие от сега нататък.
И както винаги,всичко се урежда и се прави тихомълком,без да бъдат информирани живеещите в околността.
Е*ба*на работа.
После как да искаш да се прибереш на голямото село...

LoadRunner
09-03-2017, 14:44
И както винаги,всичко се урежда и се прави тихомълком,без да бъдат информирани живеещите в околността.
Е*ба*на работа.
После как да искаш да се прибереш на голямото село...

а ти представяш ли си да живееш срещу някой мол или кауфланд и да си "софи кореняк" ако изобщо има такива живи останали
а ти представяш ли си да имаш кафе във блока, партерно блоково помещение да е направено на кафе

deitona22
09-03-2017, 14:49
а ти представяш ли си да живееш срещу някой мол или кауфланд и да си "софи кореняк" ако изобщо има такива живи останали

Ми след няколко месеца не само ще си го представям,ама и ще се случва,с тоя умрел лидъл.

tori
09-03-2017, 15:25
Кеф ми е, че цял ден не съм се спирала. Спра ли и се омързеливям, а омързеливя ли се, не е на добре. Утре пак дълга смяна и почвам после нормални. Само втора. Ще имам повече време, което е яко, но откъм пари няма да е яко.
Карах му колата днес, щом ми я даде, значи обмисля сватба. :ддддд Не, ебавката на страна - беше мило.

Грозния
09-03-2017, 15:34
Е*ба*на работа.
После как да искаш да се прибереш на голямото село...Пак мрънкане :? .
И за какво мрънкаш против тоя магазин, сякаш си кореняк-софианец, живеещ на това място от 30 години и сега изведнъж щели да ти нарушат обстановката с която си свикнал :D ?!
В действителност си временно-пребиваващ студент-провинциалист, живеещ в евтино общежитие :razz: , който постоянно мрънка! Като не ти харесва София, бягай обратно в Северозапада, откъдето си дошъл 8) !

Не се ли замисли поне за малко, че ще имаш голям, добре зареден и евтин магазин на две крачки от вас?!
Признавам те, само ако нищо не си купиш от тоя магазин и кракът ти не стъпи в него :) !

а ти представяш ли си да живееш срещу някой мол или кауфланд и да си "софи кореняк" ако изобщо има такива живи останали При вас в прованса, като сте свикнали да палите колата за да отидете до близкия град да напазарувате, в София да имаш голям магазин близо до вкъщи се счита за удобство :) !

deitona22
09-03-2017, 15:50
Пак мрънкане :? .
И за какво мрънкаш против тоя магазин, сякаш си кореняк-софианец, живеещ на това място от 30 години и сега изведнъж щели да ти нарушат обстановката с която си свикнал :D ?!
В действителност си временно-пребиваващ студент-провинциалист, живеещ в евтино общежитие :razz: , който постоянно мрънка! Като не ти харесва София, бягай обратно в Северозапада, откъдето си дошъл 8) !
!
Ей,залупеняк недорасъл.
За пореден път показваш колко си ограничен.
Отново бъркаш.
Изобщо не ме познаваш,още по-малко пък къде живея.
Имам още 2-3 качествени магазини на 200-300 метра нас,далеч по-качествени от лидъл(най-малкото за храна говоря).
Ама какво да се обяснявам на някво умствено ограничено същество.

anonymous908491
09-03-2017, 16:38
сякаш си кореняк-софианец, живеещ на това място от 30 години

хохохохохохо
да си роден в София, щото родителите ти след 89-та не са имали нужда от софийско жителство и веднага са се изнесли тук да прескачат трамвайните релси не само не те прави кореняк софиянец, див селяк си си и тва е

LoadRunner
09-03-2017, 17:30
в София да имаш голям магазин близо до вкъщи се счита за удобство :) !
той не говори за близо до вкъщи а срещу блока му най-вероятно
където ще се напълни с хора, коли и мръсотия
личи ти че си грозен, глупав и беден
умните и качествени хора си ценят комфорта, спокойствието и "не се ръгат в тълпата само и само да са вътре"

LoadRunner
09-03-2017, 17:35
Изобщо не ме познаваш,още по-малко пък къде живея.

ти чуваш ли се, според теб колко лидъла строят в тоя момент в софия
най-вероятно само твоя ;д
сега остава да се навърта около блоковете до тоя строеж и да търси кола с монтанска регистрация

deitona22
09-03-2017, 17:37
сега остава да се навърта около блоковете до тоя строеж и да търси кола с монтанска регистрация
Хе.
Ако знаеш колко са много с такава рег тука :D

YoungBloodZ
09-03-2017, 17:41
Хе.
Ако знаеш колко са много с такава рег тука :D

Ама аз знам точно къде е. И ще му кажа и ще има коктейл Молотов. :D :D

deitona22
09-03-2017, 17:43
Ама аз знам точно къде е. И ще му кажа и ще има коктейл Молотов. :D :D
Епа кел файда кат знаеш :D
Както казах има бая коли с монтанска регистрация :D

YoungBloodZ
09-03-2017, 17:44

Ще ги гръмнем всичките. :D

LoadRunner
09-03-2017, 17:44
фана ли те шубето
със сигурност не си в младост или дружба щото там са построени първите лидъли в историята
и със сигурност не са толкова много монтанските коли
твоя лидъл поне ще е от тея модерните с алуминиевата/стъклена фасада

deitona22
09-03-2017, 17:56
Ще ги гръмнем всичките. :D
А що реши че съм с монтанска? :D :D

фана ли те шубето

От кое? :D
От убавия ли треа ме е шубе? :D :D

LoadRunner
09-03-2017, 18:07
мен по- щеше да ме е страх от дивергента ;д

Грозния
09-03-2017, 18:25
хохохохохохо
да си роден в София, щото родителите ти след 89-та не са имали нужда от софийско жителство и веднага са се изнесли тук да прескачат трамвайните релси не само не те прави кореняк софиянец, див селяк си си и тва еОоо, папи ли си (или гей), винаги ме забавляваш с простотиите си :D.

личи ти че си грозен, глупав и беден
умните и качествени хора си ценят комфорта, спокойствието и "не се ръгат в тълпата само и само да са вътре"Ти затова ли дойде в София :) ?

ти чуваш ли се, според теб колко лидъла строят в тоя момент в софия
най-вероятно само твоя ;д
https://media.giphy.com/media/rVbAzUUSUC6dO/giphy.gif
:D

Ама аз знам точно къде е. И ще му кажа и ще има коктейл Молотов. :D :DЯ кАжи честно :) !

deitona22
09-03-2017, 18:31
https://media.giphy.com/media/rVbAzUUSUC6dO/giphy.gif
:D
Я кАжи честно :) !
Яла,яла.
Ше те чекам.

haritov
09-03-2017, 18:54
оказа се че няма кой да ме мръдне :D

LoadRunner
09-03-2017, 18:56
хахаха
бахти психарската история се получи
според мен по-опасен е М щото дебне от засада и в метрото

anonymous908491
09-03-2017, 19:05
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1796920217014667&set=gm.1869960399697667&type=3&theater

тъжно, но е истина
////////////////////////////////
Мечо Пух и Прасчо отиват на
училище на 15 септември. Там
ги карат да напишат
съчинение - "Какво правих
през лятото". Прасчо пита:
- Пух, какво да пишем? През
цялото лято бяхме напушени,
друго не сме правили.
Мечо Пух му казва:
- Прасчо, вместо "пушили"
пиши "чели". Чели цяло лято
звучи добре...
Учителката проверява
съчинението на Прасчо:
"Събудих се и започнах да
чета. После се измих.
Продължих да чета. Преди
закуска четох още малко.
Закусих. До обяда пак четох.
Обядвах. После ми се приспа.
Преди да подремна четох още
малко. Прочетох книжката.
Поспах.
Събудих се и започнах да
чета. Дойде Мечо Пух. От
далече му личеше, че е чел.
Отидохме на балкона. Стоим и
четем. Идва Йори и ни пита:
"Имате ли нещо за четене?".
Личи му, че е много начетен...
зад ухото му стърчи половин
буквар."..................

Rakshy
09-04-2017, 00:20
tomorrow we be trippin

influ3nc3
09-04-2017, 01:57
Набожен (за жалост).

iFakesmile
09-04-2017, 02:10
Тъпо. Знам, че утре ще е тъп ден както всеки ден…

tori
09-04-2017, 02:47
Мисли си, че имам нужда някой да ма прибира в проливния дъжд. Нямам. Не съм като другите му момиченца, където е трябвало да ги пази от щало и нещало и не мога да се справя и сама. Така или иначе, доста време все сама се прибирам и не е страшно. Може да е мило, но нюямам желанието да ми тича по гъза за такива неща.

Rakshy
09-04-2017, 04:30
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21272402_1689996111058777_8420205513677386007_n.pn g?oh=cc430db0405ef7789d1336c6342ccafc&oe=5A52B617

AnarchyBoy
09-04-2017, 05:24
Никой не се е грижил за мен по този начин... никога. на никой не му е пукало... толкова много.. никога..

https://vignette2.wikia.nocookie.net/vampirediaries/images/1/1f/Klaroline-Stare.gif/revision/latest?cb=20131130024701

AnarchyBoy
09-04-2017, 05:26
Така след като приключихме с любовния пост..

НА РАБОТА СЪМ ОТ СРЯДА... само спя и ходя на работа ще превъртя... довечера съм нощна..
Но утре вечерта се заформя ПАРТЕЙ на вилата.. и ми се пие да си ебе майката.. и ми се слуша сръбско... в тоя ред на мисли.. ;с

https://www.youtube.com/watch?v=X0Whj1IUXfY
Кукавици ;3

inewton
09-04-2017, 09:41
Поздрави от Светия град, неверници.

Niakoitam
09-04-2017, 10:01
Реално не ми се случва нищо лошо.Не ми се случва и нищо хубаво...

golemiq_korab_minava
09-04-2017, 11:23
Продължавам да не правя нищо по въпроса как да разкарам рептилите от планетата Земя.

tori
09-04-2017, 13:10
Начи, свърших, каквото трябваше да свърша за себе си, но имам да върша някви неща на работа, но имам почивка и тогава. От утре ще трябва да внимавам бая повече. Хем не ми се ще да бачкам с шефската жена, хем имам нужда да работя с нормални смени. Може да е добре пък, знае ли човек?!
Отписах, квото трябваше да отпиша - писна ми да си пиля нервите с кретени на емоционално ниво, само моите си нерви пиля и никак не съм щастлива от общуването. Може би беше време най-накрая.
Не сме се виждали тук два дни, трябва утре да се измисли нещо, а и както казах - пие ми се. :ддд Сега с втората смяна няма да е чак пък толкова страшно и да се опия.
И не поразмислих от снощи - още не искам да ме мисли за малка и абсолютно беззащитна, щото не съм казала, не съм го смазала от бой. :ддд

Памела..
09-04-2017, 15:23
Здрасти на всички момичета може ли да ви попитам нещо извън темата

Грозния
09-04-2017, 17:41
Утре очаквам мускулна треска.

deitona22
09-04-2017, 17:50
Утре очаквам мускулна треска.
От чекии ли?

LoadRunner
09-04-2017, 19:27
хахахахаха

anonymous908491
09-04-2017, 20:39
От чекии ли?

той мускулна треска хваща и като облече по-тежка дреха

HollyGolightly
09-05-2017, 00:41
Кога минаха тези 4 неработни дни и кога стана време пак да се приготвям за работа утре :/
И съм сигурна, че ще съм първата ако не и единствената, която ще се появи утре на работа в даденото време
http://az616578.vo.msecnd.net/files/2016/01/29/6358963136473656281006623631_responsible.gif

DarkTemplar
09-05-2017, 08:03
Нервен съм и ми се прави секс. Здрав секс.

golemiq_korab_minava
09-05-2017, 08:27
Нервен съм и ми се прави секс. Здрав секс.

отивай в Кабакум...

Грозния
09-05-2017, 19:43
От чекии ли?Това сега ако не е заяждане :?.
Ти от това ли хващаш мускулна треска, та се сети и мен да питаш :D ?

Нервен съм и ми се прави секс. Здрав секс.И на мен.

П.С. Това няма нищо общо с мускулната треска.

tori
09-05-2017, 19:51
Пробвам пак тва с алкохола и шибаната врътка не действа. Почва да ми втръсва, майка му да еба. Много почва да ми втръсва. Сигурно трябва да измисля нов начин да не ми дреме за тъпотии.
Напрежението ми дойде в повече днес и правих тъпотии ама поне всичко свърши като света и не завърших с кофти отчет. Което е окей.
Щеше да е хубаво да можех да му ида нагости, поне да имам някого да си гушкам. Втръсна ми да спя сама.

divergent
09-05-2017, 19:58
Май си намерих другарче за концерта на Форинър и така животът става много хубав.
На морето си починах много добре от работата, но сега докато съм на работа ще се възстановявам от психическата умора, която ми докара майка ми. И повече на море с нея няма да отида. Супер искрено съжалявам, че сама инициирах и организирах такава семейна ваканция.
Тези дни ми е станало някакво сдухано и се чувствам самотна. Гледам влюбени двойки да се разхождат и ми се иска и аз да се разхождам така с някого. А за свиването в корема докато преминавахме покрай Стара Загора и в главата ми преминаваха спомени, не искам и да коментирам. Понякога си мисля, че може би просто не ми е писано да имам човек до себе си и да съм щастлива. Може би трябва да се примиря, да се фокусирам върху работата и ученето, и да не мисля за този аспект от живота, за да не се депресирам допълнително.

anonymous908491
09-05-2017, 20:14
Двама евреи се карат.

- Черното и бялото са цветове! – настоява първият.

Напротив не са! – казва другият.

Спорили, спорили… та решили да питат един човек.

Пита ли го:

- Черното и бялото цветове ли са?

- Цветове са! – отговорил той.

И единия евреин казал на другият:

- Е сега, видя ли че съм ти продал цветен телевизор.

LoadRunner
09-05-2017, 20:26
Брех, Захата Бахаров участвал в игра на тронове
Между другото само аз ли не виждам нищо впечатляващо в него, дори и когато играеше при джаро

deitona22
09-05-2017, 20:28

Чак сега ли разбра?

haritov
09-05-2017, 20:30
всеки със съдбата си

как ми се иска да свърши тази седмица час по-скоро

и май пак шефа ще ме кара да пием водка

anonymous908491
09-05-2017, 20:35
Между другото само аз ли не виждам нищо впечатляващо в него, дори и когато играеше при джаро

впечатляващо некадърен е само
а в троновете го вкараха заради пумията 'под прикритие'
много я гледали в България, той много харесван в нея
в троновете така процедират, сигурно няма държава без актьор в сериала

anonymous908491
09-05-2017, 21:30
https://www.facebook.com/BukakeEntertainment/

които са ми приятели във фейса знаят, че рядко харесвам и спазвам доста добра хигиена в тая уж социална платформа
та в общи линии едва ли има повече от 20 страници, които съм харесал за 8 години
а тва букаке сигурно сто пъти ми го рекламират и ми го бутат къде ли не
да кажеш, че е няква харесвана или нова страница, ама тя е с 40 човека и е на 5 години, един пост и той е на 5 години
по коя извратена логика шибаняците във фейса решават всеки ден да ми я предлагат
тва е няква конспирация, мдааа, не ме харесват, още по-малко харесват начина по който се държа там
ама тва не е причина да ме третират като слабоумен склеротик

Rakshy
09-05-2017, 23:16
https://www.facebook.com/BukakeEntertainment/

които са ми приятели във фейса знаят, че рядко харесвам и спазвам доста добра хигиена в тая уж социална платформа
та в общи линии едва ли има повече от 20 страници, които съм харесал за 8 години
а тва букаке сигурно сто пъти ми го рекламират и ми го бутат къде ли не
да кажеш, че е няква харесвана или нова страница, ама тя е с 40 човека и е на 5 години, един пост и той е на 5 години
по коя извратена логика шибаняците във фейса решават всеки ден да ми я предлагат
тва е няква конспирация, мдааа, не ме харесват, още по-малко харесват начина по който се държа там
ама тва не е причина да ме третират като слабоумен склеротик

хахаахахахах

почни да си гледаш порното в инкогнито таб :D

букаке, саша грей.... очаквах повече

tori
09-06-2017, 06:30
Поредното различие между двама ни - мисля, че трябва да си изкарвам беса по някакъв нов начин, но той казва само "филмираш се, не се нерви" и приключва темата. Аз лекувам първопричина, той - симптом. Ако продължавам да беснея тихичко, мога да нараня някого или себе си. Ако продължавам да задържам, да плача, да пуша и после да ми се оправя настроението, блъскам на шизофреник. Може би трябва да се хвана с некъф спорт, където да блъскам по нещо и да се прибирам твърде уморена физически, за да не направя някоя беля. Редовно из мислите ми се прокрадват някви лайна, които ме тровят и не - вече цигарите не са отдушник. Отдавна не са.
Току-що се събуждам и имам супер много неща да свърша, трябва да се боядисвам и да боядисам оная шматка. Продължавам да съм болна като куче, даже вчера си напипах единия лимфен възел, че е подут. И синузита ми пак е в прекрасно настроение.
Поне съм почивка и уж се наспах. Уж.

Dagichka
09-06-2017, 08:15
А за свиването в корема докато преминавахме покрай Стара Загора и в главата ми преминаваха спомени, не искам и да коментирам.
старогъзорци не си заслужават, от личен опит знам :д
радвам се, че нещата потръгват, надявам се да вляза в ритъм бързо и всичко да е супер

LoadRunner
09-06-2017, 08:33
Понякога си мисля, че може би просто не ми е писано да имам човек до себе си и да съм щастлива. Може би трябва да се примиря, да се фокусирам върху работата и ученето, и да не мисля за този аспект от живота, за да не се депресирам допълнително.
фокусирай се и върху фитнеса

anonymous908491
09-06-2017, 10:25
хахаахахахах

почни да си гледаш порното в инкогнито таб :D

букаке, саша грей.... очаквах повече

Сашка е голям сладур
с фейса е сложна работата, трябва буквално да имаш отделен браузър, който да го ползваш само за влизане там и за абсолютно нищо друго

старогъзорци не си заслужават, от личен опит знам :д

айде да не се обиждаме

Грозния
09-06-2017, 11:03
с фейса е сложна работата, трябва буквално да имаш отделен браузър, който да го ползваш само за влизане там и за абсолютно нищо другоЯсно е че гледаш порно :D!

По темата, мускулната треска продължава :( .

golemiq_korab_minava
09-06-2017, 12:09
Порното е вредно за съзнанието и аз го отказах след 2 опита на хакерство в телефона ми.

deitona22
09-06-2017, 12:12
Ясно е че гледаш порно :D!
По темата, мускулната треска продължава :( .
Че кой не гледа ?
Баси,прекинал си се от чекии,щом толкова те държи.

Он
Абе май си намерих компания за концерта на Foreigne.
Йес.

LoadRunner
09-06-2017, 12:30
Май си намерих другарче за концерта на Форинър и така животът става много хубав.

Он
Абе май си намерих компания за концерта на Foreigne.

ми хубу
честито

golemiq_korab_minava
09-06-2017, 13:39
https://youtu.be/WxnTNydbdjk

Dagichka
09-06-2017, 16:31
айде да не се обиждаме
ти оттам ли си ;о

Грозния
09-06-2017, 16:47
Баси,прекинал си се от чекии,щом толкова те държи.На това вече отговорих.
Защо настояваш?

Това сега ако не е заяждане :?.
Ти от това ли хващаш мускулна треска, та се сети и мен да питаш :D ?

П.С. Това няма нищо общо с мускулната треска.

ми хубу
честитоТова са съвпадения, без връзка по между им, сигурен съм.

LoadRunner
09-06-2017, 18:06
Това са съвпадения, без връзка по между им, сигурен съм.
за твое съжаление, теб никой не те е питал
pity boy

haritov
09-06-2017, 19:25
четири гадни операции всички завършили успешно и цял ден прекаран в операционната

още два дни и почивам

LoadRunner
09-06-2017, 20:05
четири гадни операции всички завършили успешно и цял ден прекаран в операционната

още два дни и почивам

поне плаща ли се както трябва в твойта професия

haritov
09-06-2017, 20:11
поне плаща ли се както трябва в твойта професия

не се оплаквам парите не са ми проблем
проблем ми е времето понеже живея в тази клиника

LoadRunner
09-06-2017, 21:01
не се оплаквам парите не са ми проблем
проблем ми е времето понеже живея в тази клиника

това също е проблем но е само един
аз съм имал и двата проблема и повярвай ми твоя проблем е по-малкия проблем от двата

deitona22
09-06-2017, 21:34
Това са съвпадения, без връзка по между им, сигурен съм.
Пак си в грешка.

haritov
09-06-2017, 21:56
това също е проблем но е само един
аз съм имал и двата проблема и повярвай ми твоя проблем е по-малкия проблем от двата
по принцип работя седем дни и после почивам два но за сметка на това на всеки две седмици почивам 5 последователни дни

tori
09-07-2017, 07:43
Омеге, вчера косата ми се боядиса мега яко и съм мега доволна. <3 Омеге, не искам да ми пада цвета никога. <3

YoungBloodZ
09-07-2017, 07:43
Омеге, вчера косата ми се боядиса мега яко и съм мега доволна. <3 Омеге, не искам да ми пада цвета никога. <3

Омеге, да беше пуснала снимка ли? :D