View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
HollyGolightly
07-24-2018, 18:08
За никъде не сме.
Снощи 5 часа той не може да се приготви да излезем. Буквално пристигнахме тук в 6, в 11 вечерта още се моташе наоколо.
Днес 2.5 часа не може да се приготви да идем да ядем, след това пък докато решим къде и какво…колкото и да е прекрасен, лази ми по нервите с това моткане 8-)
И ако още някой от работа му звънне, ще се разправя с мен! Една седмица има човека защо не могат да се справят без него, толкова хора има там :?
Аве, хора, не ви ли писна от лицемерието на тази баба Дора. Постоянно ни я натрапват от седмици. Какви деца, какви пет лева?! Ти децата си коляш ли ги, продаваш ли ги, доиш ли ги? Деца й били. Законна ли е фермата й изобщо? Декларирала ли е нещо?
Абстрахирам се от истината в случая. Дори не ме интересува. Приела съм, че държавата ни върви към прогресивен упадък и няма защо да се кахъря.
Niakoitam
07-24-2018, 19:20
Иве, това дали има или няма нещо е едно на ръка.Но това, че тези хора си възприемат животните и особено възрастните като деца това хич не е лъжа. И баба ми и дядо ми по бащина линия Бог да ги прости някога имаха овце и кози та знам как е от опит. Това малко е все едно да дойдат и да искат да ми избият кучето и котките.
Отделно, че това им е единствения поминък на тези хора. Докато им платят, докато купят пак животни, докато влязат пак в релси...
Доколкото знам там заразата е доказана. Ако това нещо плъзне... не знам. И без това санитарните ни условия и контрол са африкански. Стига мизерии. Тези животни трябваше отдавна да се евтаназират.
LoadRunner
07-24-2018, 20:04
Доколкото знам там заразата е доказана. Ако това нещо плъзне... не знам. И без това санитарните ни условия и контрол са африкански. Стига мизерии. Тези животни трябваше отдавна да се евтаназират.
Ти осъзнаваш ли че това е протест, защото самата държава която е измислила законите не ги спазва. Избиването започна преди да бъде представен документ с пробата. Разбира се че ще тръгнат спекулации. Разбира се че е възможно тиквата да иска да обезлюди района. Няма как да не спазиш процедурата по избиването при положение че има изключително сериозни обстоятелства като например че избиването неминуемо обезлюдява района, всеки собственик остава без собственост и без препитание с 1 щракване на пръсти. Няма как изплащането на бройките овце да компенсират разходите по изхранването им които са имали до сега и печалбата от млякото с която дефакто хората живеят. И пак, избиването започна без документи, по устна заповед. Това няма как да стане, някой има интерес да се избият на всяка цена.
Niakoitam
07-24-2018, 20:22
Абе не знам. Аз по-скоро не съм за евтаназията от морална гледна точка.Вероятно правеща се с цел за пестене на средства. Това са живи същества. Хората Богове ли са, че да решават да ги избиват масово даже неизползвайки ги да заситят глада си? Тия овце и кози всички ли са болни? Не може ли пък в стадата да има и процент здрави, които да се спасяват? Ами ако чума беше обхванала хора от различни райони и тях ли щяха да евтаназират или щяха да ги лекуват? От това стига ли се пък до извода, че хората болни от СПИН например, които не могат да се излекуват трябва да бъдат евтаназирани за да не заразяват евентуално други хора или за да не създават болно поколение?
LoadRunner
07-24-2018, 20:28
Доста неща се изказаха, не мисля да информирам всички с това което аз съм гледал, да сте се информирали. Един гуру в интернет четеше как се прави по някакви европейски норми, че ако някаква си малка бройка от стадото била заразена се отделяли под карантина и всички се следят. Нали знаете че баба дора има 30 овце ама други имат по няколко хиляди, не може някой си да дойде и да каже айде има чума на една значи ти убиваме бизнеса за стотици хиляди а ти се обеси на някое дърво ако имаш стотици хиляди кредити, и ако може да не мрънкаш много много и да не те дават по телевизията че ако сме сбъркали само ще ни уволнят.
LoadRunner
07-24-2018, 20:55
https://www.facebook.com/ndrenchev/videos/2152453278129023/UzpfSTE4NTE4NTYyNDE6MTczMTA2ODg2Njk0NjcyNw/
малко инфо ама си е час и нещо
LoadRunner
07-24-2018, 21:18
https://www.lentata.com/page_12266.html
интересен поглед на нещата имат нашите политици
LoadRunner
07-24-2018, 21:37
И ще ви пожелая лека нощ с тоя филм в "наша чест ;)
Dream Big Engineering Our World 2017
има го в замундата
Оф, не исках да си ходи пък, сега чак другата седмица ще се видим пак... Отидох в тях бясна, а само като му видях хилещата се муцуна и като си зарових носа във врата му и ми мина всеки бяс. Абсолютно обезоръжаващ е, не знам просто как ще процедирам с него. Вярно - само като се ухили и ми оправя всичко.
Малко ми е криво, че не остана поне да спи в нас, като ще ме праща сама с нашите на почивка. Дори не знам как ще го понеса това няколко дни, но ще гледам да си взема книга утре или да изтегля нещо на телефона да чета, ще си почивам и ще гледам да не се паля.
Доста тъпо, че няма да се уцелим като преди 3-4 години, изкарахме си чудесно там...
HollyGolightly
07-25-2018, 14:09
Умирам… толкова изгоряла никога не съм била
https://static1.squarespace.com/static/58339c3cd482e9d487288e5e/t/58339f035149bf8fc2d4484b/1479585104463/1000w/arnold.jpg
HollyGolightly
07-25-2018, 20:28
Въпреки че изгорях зверски и ми беше лошо, той повръща наколко пъти и двамата сме махмурлии, по-хубава почивка не съм имала :lol:
Имам едно вътрешно спокойствие и се чувствам щастлива
ةتشضل انزفث
07-25-2018, 20:50
https://static1.squarespace.com/static/58339c3cd482e9d487288e5e/t/58339f035149bf8fc2d4484b/1479585104463/1000w/arnold.jpg
Cлед дъжд качулка, 2 месеца минаха вече хахаха
Аве, хора, не ви ли писна от лицемерието на тази баба Дора. Постоянно ни я натрапват от седмици. Какви деца, какви пет лева?! Ти децата си коляш ли ги, продаваш ли ги, доиш ли ги?
ИМЕННО
мълча си по въпроса по принцип, защото темата много ме афектира - вегетарианка съм от дете поради морални причини и от известно време се опитвам да сведа животинските продукти в менюто си до минимум; не мога да понасям тази жена и изказванията ѝ; съжалявам, но не можеш да наричаш животните, които експлоатираш "свои деца"
аз лично съм против животновъдството под каквато и да е форма, това че на вегетарианците и веганите им липсва нещо са тотални глупости, които се тиражират за да носят оборот на млечната и месната индустрия
ةتشضل انزفث
07-25-2018, 22:12
http://media6.trover.com/T/4f9d9caa5c284a73b900000a/fixedw_large_4x.jpg
Юнгинген
07-26-2018, 10:03
ИМЕННО
мълча си по въпроса по принцип, защото темата много ме афектира - вегетарианка съм от дете поради морални причини и от известно време се опитвам да сведа животинските продукти в менюто си до минимум; не мога да понасям тази жена и изказванията ѝ; съжалявам, но не можеш да наричаш животните, които експлоатираш "свои деца"
аз лично съм против животновъдството под каквато и да е форма, това че на вегетарианците и веганите им липсва нещо са тотални глупости, които се тиражират за да носят оборот на млечната и месната индустрия
Експлоатация? Хората, които още се грижат за животни се привързват към тях и обратното, каква съдба иначе очаква такава група животни освен смъртта конституирана им от тази пародия на държава?
Ако има хора, които най-добре се отнасяха към нашите приятели, то това винаги са били пъдари и овчари, а сега, когато пред нас се изправя едно клане, ние намираме за полезно да одумваме хората, които най-малко представляват световната лакомия.
По-притеснително е, че на подобни сведения и пясъчни основи някой размахва правосъдие, което, ако се загледаш добре, си е чисто посегателство не само върху животните, за които никой не мисли, но и върху хората, които вече, както и всякога, сме придобили същото качество на живот.
Не ми се иска да обръщаме темата към вегетарианството и веганизма, но от научна гледна точка ти се нуждаеш от макро и микро нутриентите на животинските продукти. Подкрепям напълно етичната гледна точка, обичам животните, изпитвам състрадание към тях, но истината е, че имаме нужда от тях. Всеки, който има желание може да се порови из достоверните източници. Много вегани пропагандират лъжи. Тази, която ме дразни най-много например е как са излекували акнето си по този начин. Акнето не зависи от начина на хранене. В огромна степен. Всеки разумен човек го знае. Ти самата забелязах из темите, че си споделяла, че имаш проблемна кожа. Е, тя повлия ли се от начина на хранене. Честно? Чела съм стотици научни трудове по темата и съм го изпитала на собствен гръб. Това са пълни глупости.
Готино ми е ама е малко скучно самичка. Поне с тях да се бяхме засякли да ходим по разходки и барчета и щеше да е готино много. Говедото и то ме отсвири яко, ако беше тум поне щяхме да си намерим работа. :дд
Направих си баси готината разходка, чак до устието стигнах. Взех си сладолед, пуших и се прибрах. Ей, и ми предлагаха секс току-що. Ми, имаш вкус ма нямаш шанс. Сори.
...аз лично съм против животновъдството под каквато и да е форма...Ааа що :shock: ?!?
... опитвам да сведа животинските продукти в менюто си до минимум...Но не си ги отказала напълно, нали :? ?!
Значи си долен лицемер!
Аве, хора, не ви ли писна от лицемерието на тази баба Дора. Писнало ни е само от твоето лицемерие, както и от лицемерието на останалите, които "не ядат животни" :? .
http://media6.trover.com/T/4f9d9caa5c284a73b900000a/fixedw_large_4x.jpgАрабчо, какво пафкаш там :D ?
Акнето не зависи от начина на хранене. В огромна степен. Всеки разумен човек го знае.Единственото разумно нещо, което някога си казвала през цялото си присъствие във форума, а може би и в живота си.
HollyGolightly
07-26-2018, 20:21
Обичам го и той ме обича и ме прави щастлива. Тази седмица определено ни беше много нужна
Снощи ходихме на бар, понеже съм на 24 и до сега кракът ми на такова място не беше стъпвал. И двамата се почувствахме доста по-млади отколкото сме
Не знам как може да викате на приятелите си “говедо” аз моя специално съм гледала да е свестен и да не е говедо.
А той не е просто мъж а злато бе, днес ми купи плетена гривна с котва, котвата била символична да покаже че се е закотвил за мен и никъде няма да ходи. Форумните гурута- разбирачи да ме уведомят какво му дължа за гривната 8-)
Niakoitam
07-26-2018, 21:43
Само много внимавай да не започне да ти подпръцква на колената, че лошо...
http://prikachi.com/images/202/9377202V.jpg
:D
LoadRunner
07-26-2018, 21:57
Абе много ми замириса на пот, някой от вас май тая седмица не се е къпал?
HollyGolightly
07-26-2018, 22:07
Е всяка седмица ли трябва?
Някойтам аз се чудех къде си се загубил последните няколко седмици, ти си се подвизавал в Бг Мама
Niakoitam
07-26-2018, 22:14
Тактично ни се хвалиш или?
Е всяка седмица ли трябва?
Някойтам аз се чудех къде си се загубил последните няколко седмици, ти си се подвизавал в Бг Мама
Не, само във фейсбук.
Иначе това, че си се чудила е хубава новина. Поне мога да се успокоявам, че има хора, на които липсвам все пак. Малко, но пък от сърце. :)
Пък и е доста по умряло от обикновено тук напоследък.
HollyGolightly
07-26-2018, 22:33
^еми след последните ти разкази се чудех дали си жив или да не Си останал бездомен и за това да не пишеш 8-)
Как е любовта?
Niakoitam
07-26-2018, 22:45
^еми след последните ти разкази се чудех дали си жив или да не Си останал бездомен и за това да не пишеш 8-)
Как е любовта?
Защо така пък си си помислила? Каква негативност. Можеше пък да съм заживял в замък, заобиколен от пърхащи пеперди движещи се във формите на туптящи сърца :D
А за любов не ми се говори...
Явно на някои хора им е писано просто да ги подминава и да е гадна. Нищо не знам. :)
^ Най-тъжното и трогателни нещо, което съм чувал! ;( Спокойно, миличка, ще си намериш някой да те обича, каквато си и да ти дава нужната емоционална подкрепа, за да преживееш в този лош лош Свят.
По темата - идеално! Нещата вървят точно, както ги бяхме мислили. Дано измислим начин да продължи и след лятото.
Научавам все повече и все по-необходими за „голямата цел” неща от работата. Същевременно разбрах и колко грешно и самонадеяно съм си мислил, че съм близо до нея, де... Важното е, че разбрах къде се намирам по пътя и си драпам в правилната посока.
А днес конкретно е повече от идеално, щото даже съм спал 8 часа. :д
Niakoitam
07-27-2018, 14:26
^ Най-тъжното и трогателни нещо, което съм чувал! ;( Спокойно, миличка, ще си намериш някой да те обича, каквато си и да ти дава нужната емоционална подкрепа, за да преживееш в този лош лош Свят.
По темата - идеално! Нещата вървят точно, както ги бяхме мислили. Дано измислим начин да продължи и след лятото.
Научавам все повече и все по-необходими за „голямата цел” неща от работата. Същевременно разбрах и колко грешно и самонадеяно съм си мислил, че съм близо до нея, де... Важното е, че разбрах къде се намирам по пътя и си драпам в правилната посока.
А днес конкретно е повече от идеално, щото даже съм спал 8 часа. :д
Я, на още някой ли съм липсвал та се появи специално в моя чест? И аз те обичам сладурано. :*
Радвам се,че такава ерекция получи от историята ми. :)
Я кажи как върви любовта с Тори,че нещо съм пропуснал?
Оп,ти пък си си мислил,че си бил близо до някоя друга пък не си бил чак толкова...
Язък. Не плачи де. Тя ще е твоя все пак. Сигурно просто днес без да искаш си пропуснал да се искъпеш пък сега е много жега и за това не те е оценила. :)
deitona22
07-27-2018, 14:40
^^^
Що не земете да се земете вие двамата.
По темата:
Интересно лято.
От толкоз дъждове,човек не може да отиде на планина.
Niakoitam
07-27-2018, 14:45
^^^
Що не земете да се земете вие двамата.
По темата:
Интересно лято.
От толкоз дъждове,човек не може да отиде на планина.
Защото не обичам да прецаквам съфорумници и да ти го открадна под носа. Той си е само твоя. :D
Никойтук, гич не ми намесвай името, където не трябва, щото не ти отива ни на годините, ни на папионката. Ок? Грозния номер две - само се оплаква и се чуди да измисли драма. Набий си една злобарка, изкъпи се и мълчи.
Он: Тая Камчия е станала ебах кретенията... Пълно с идиоти, цигания, някакви мутирали гадове са плъзнали... Почвам да се разочаровам. Може би следващото море ще е по-добро? Всъщност, не си изкарвам лошо - готино е по семейно ама мястото е станало лайняно. Утре се прибираме и още вечерта се изплясквам при гадта да ми обръща внимание и да ме обича.
Социализирането сигурно е хубаво нещо, но е уморително. И забравих да си взема книга.
Niakoitam
07-27-2018, 14:58
Леко само от нерви да не ти се счупи маникюра.Не отива на една млада дама да пише като теб :)
А Грозния наистина понякога го разбирам. Скучно му е на човека може би в дадени моменти, а току сте се наредили точно под прицел.
Като ви гледа човек как сте се наредили всичките перфектни та дрънкате.От умен по умен Сваляч до свалячката,бизнесмени,хора с най-големите....хъм претенеции и просто хора от елита. :) Просто човек трудно да се въздържи да ви подмине.
Не ми мисли мабикюра ти, има кой да го мисли. И не мисли изобщо какво отива и какво не на - цитирам - дама. Майка ми ме е възпитала да съм такава ама баща ми ме научи да съм повече от ноктите си. Просто не си ври гагата, където не ти е работа, за супурнайсти път това.
Niakoitam
07-27-2018, 15:08
В случая не беше насочено към теб.Просто някои хора го играят големи Казанови.
Хубаво, че не е насочено към мен ама и моето име е там. Не мога да разбера, не ви ли писна едно и също от година и половина насам?! Казанова или не, антракса достатъчно добре може да хване и задържи адекватен човек до себе си, ти и грозния сте, където все мрънкате, нямате приятелки, нещо все жените са виновни и а-у.
Niakoitam
07-27-2018, 15:30
Ето затова ще продължавам да споменавам ника ти. Защото като гледам теб здраво те е задържал.
Нищо,че и сам не се усети как яко ще си го сложи и ще ми се натамъни като точно след офтопика за подигравката вземе та се размрънка колко самонадеяно бил мислел,че бил близо до някоя си пък после се оказало друго.
А кво те бърка теб колко ме е задържал и как, че коментираш? И даваш ли си сметка, че най-вероятно като казва "работа", значи най-вероятно има предвид онова място, където ходиш да вършиш работа и ти дават пари?
Niakoitam
07-27-2018, 15:38
А кво те бърка теб колко ме е задържал и как, че коментираш? И даваш ли си сметка, че н
Ами бърка ме. Нали е големия пичага. Можеше и да е още с теб.Баровец е, сваляч е, работен, интелигентен,умен,образова н.Защо се отказа от този така перфектен момък?
Пък и реално наистина ми е скучно. Защо пък да не си завържем едно спорче караница тук? :)
Имало е причина да се откажа. Пак - кво те бърка?
Като ти е скучно, що не прочетеш книга, не гледаш филм, не се разходиш? Как може да имате интернет, книги, филми, сериали, музика и цялото това въображение и все пак да ви е скучно и да ровите в лайна, пък после да питате що мирише?!
Niakoitam
07-27-2018, 15:58
Ами интересува ме бе. Искам да трупам опит от перфектните.
Водя си записки,защо аджеба перфектните хора приключват любовните си отношения, ако въобще стигнат до тях .
Опитвам се да попия поне малко от опита им. :)
Защото очевидно аз не съм от тях и вероятността да ми е още по-трудно е голяма.
HollyGolightly
07-27-2018, 16:18
Вие с Инсела обаче продължавате да поддържате теорията че парите и външния вид са единственото което е нужно за връзка и стига тези две неща да са налични- всичко върви по мед и масло. Понякога хората просто не са един за друг и нещата не се получават. Пък и не им знам историята на тях двамата, може той да я е зарязал
Он: още един ден и се прибираме…може би 8-) все още не сме си омръзнали. Дразни ме понякога с това колко е бавен и колко се мота ама какво пък, не е deal breaker. Гледам си гривната и се успокоявам 8-) <3
Niakoitam
07-27-2018, 16:29
Аааа шъ мъ извиняаш. И други неща съм изброил за Антракса. :)
Wednesday666
07-27-2018, 18:00
Айде остави ги да се разделят, обичат и каквото си искат сами.
Не е възпитано да се буташ по такъв начин.
Познаваш ме, казвам ти го с добро.
Иначе, дишам, ко друго да правя хах.
LoadRunner
07-27-2018, 18:16
Защо от 2 дни няма Шоуто на Слави? Да не е приключил с телевизиите? Знам че не знаете ма се пак.
Поредното разочарование тук. Почвам да се отказвам кардинално от мастото - два таратора 1000 часа, две порции пилешки хапки още толкова и ти ги носят с разлика 30 минути, чесновия сос им беше основно долнопробно кисело мляко без чесън и майонеза, по хапките липсваше корнфлейкса... И всичкото това за луди пари, накрая си чакат бакшиша. Изобщо тотално се разочаровах. Повече май никога и ще ходя по други места.
Niakoitam
07-27-2018, 18:19
Айде остави ги да се разделят, обичат и каквото си искат сами.
Не е възпитано да се буташ по такъв начин.
Познаваш ме, казвам ти го с добро.
Иначе, дишам, ко друго да правя хах.
Ама аз всъщност въобще не им преча. Просто някой си там съфорумник реши да ми говори в женски род и да ми пуска иронийки, сърказми и тем подобни правейки ми се на адски оборотния. Просто исках да кажа, че човек трябва първо да погледне себе си преди да започне много да му знае балалайката.
Същевременно разбрах и колко грешно и самонадеяно съм си мислил, че съм близо до нея, де...Пак ли ти биха шута, а Турксчо :D ?
Никойтук, гич не ми намесвай името, където не трябва, щото не ти отива ни на годините, ни на папионката. Ок?Разбирам те мила, въпреки че не се доизказа - къде точно не искаш да ти бъде замесвано името :) ?
В едно и също изречение с името на Турксчо, нали :razz: !?
След като си спала с него, не може толкова да го мразиш, нали?
Или да :D ?!
Просто не си ври гагата, където не ти е работа, за супурнайсти път това.Това беше поредното предупреждение, да не споменавате тори и Турксчо в едно изречение :? !
Аз пък за пореден път се оказвам прав 8) :
Хубаво, че не е насочено към мен ама и моето име е там. :razz:
Защо от 2 дни няма Шоуто на Слави? Да не е приключил с телевизиите? Знам че не знаете ма се пак.Трънчо, сигурно ти е много тежко без ежедневната доза простотия преди лягане, а?
Пробвал ли си да се друсаш с други неща :D ?
deitona22
07-27-2018, 20:03
Защо от 2 дни няма Шоуто на Слави? Да не е приключил с телевизиите? Знам че не знаете ма се пак.
Отпуска са.
Но Ш*и*ш*и се намеси и май ще разкарат поредния читав журналист,защото задава неудобни въпроси.
LoadRunner
07-27-2018, 20:13
Отпуска са.
Но Ш*и*ш*и се намеси и май ще разкарат поредния читав журналист,защото задава неудобни въпроси.
Не помня да са обявявали че ще излизат, особено по средата на седмицата.
За кво говориш във второто изречение. Аз за читави журналисти не съм чувал, особено пък в БТВ и НОВА които са подлоги на властта. Долни помияри. Опасни са за населението и вкарват всички овце в заблуда.
Напоследък само Сашо Диков гледам, него не съм чул да го впрягат във филм още.
Е, как пък баш реши, че го мразя като не веднъж съм казвала, че ме е научил на много и че от и със него имам най-много натрупан опит? Той е виновника за много хубави неща в живота ми и ме е карал да съм щастлива повече от доста други мои хора. Ако се налоци да дийлваме за някакво време заедно, ще ни гледате как се смеем и как си говорим, ще видите гора, където са надмогнали хиляди неща в името на запазването на добрия тон. От и заради него зная какво искам за себе си от живота и от човека до мен. Неговото семейство беше мое до скоро. Ако има нямой, който най-много ме е карал да еволюирам, той е. Това, че в момента обичам друг и съм щастлива с друг не значи, че трябва да го мразя и не променя факта, че заради него оценявам високо какво "имам" сега - напротив - всички вкъщи още пием за неговите успехи. Баща ми още го обича, както едно време и мама все още би го посрещнала както едно време. Не е в живота ни и на никой не е фактор, но постигна уважение и любов у нас, а това не свършва ей така.
Проблемите с разпитването са два: От една страна е факта, че от годибна и половина не сме заедно и не е най-приятното на света да го прочетат половинките ни. От друга е нагло и досадно все едно и също да търсиш в чуждите животи. А и вие си измисляте кретении и ги ползвате, за да ни злепоставяте. Не е ок.
Е, как пък баш реши, че го мразя като не веднъж съм казвала, че ....
ала-бала...След като всичко е било толкова прекрасно, остава загадка защо сте се разделили :) !
...не е най-приятното на света да го прочетат половинките ни.И кво?!?
Да не би сегашния ти приятел да не знае че си имала друг преди него?
След като си правила секс с Туркса, сегашния ти приятел очевидно е разбрал, че някой е бил там преди него, освен ако...
https://www.youtube.com/watch?v=UptEPP1_Ehw
А Турксчо турчин ли е :shock: :razz: :D ?!
deitona22
07-27-2018, 21:22
Не помня да са обявявали че ще излизат, особено по средата на седмицата.
За кво говориш във второто изречение. Аз за читави журналисти не съм чувал, особено пък в БТВ и НОВА които са подлоги на властта. Долни помияри. Опасни са за населението и вкарват всички овце в заблуда.
Напоследък само Сашо Диков гледам, него не съм чул да го впрягат във филм още.
Не го гледам редовно,но може и да е споменал.
Става въпрос за тези които задават неудобни въпроси ,засягащи бизнеса на шишкото.
В случая за Светльо Иванов.Зададе едни неудобни въпроси и още същия ден ш*и*ш*и "посъветвал" битивито да се отърват от него.
Сашо Диков не го гледат много хора,смис не е в голяма телевизия.Демек дори и да каже нещо,няма да го отразят.
Май точно за такова нещо го махнаха от "BiT",която после беше съсипана от слугите на шишкото.
LoadRunner
07-27-2018, 21:44
Ха стига ве, този пък Светльо Иванов кога го свалиха, до онзи ден водеше 120 минути? Прати ми линк да гледам предаването с неудобния въпрос. (А ти бтв. сериозно ли мислиш че Светльо Иванов е кой знае какъв репортер, на мен на божикравичка ми е изглеждал винаги, послушанко мамин). На кой казваш шиши, то да не е един или двама, половината от "240-те" са шишита.
На кой казваш шиши, то да не е един или двама, половината от "240-те" са шишита.
Е как кой :shock: ?!
https://media.giphy.com/media/jqe5TiJju9ZYc/giphy.gif
Ето затова ще продължавам да споменавам ника ти. Защото като гледам теб здраво те е задържал.
Нищо,че и сам не се усети как яко ще си го сложи и ще ми се натамъни като точно след офтопика за подигравката вземе та се размрънка колко самонадеяно бил мислел,че бил близо до някоя си пък после се оказало друго.
Ама ти си бил по-прост, отколкото мислих, бе! :ддд гати льохмана... Четене с разбиране не се ли учеше от първи клас още? Или ти освен от банята си бягал и от училище? :д Дебил.
Пояснявам - това със самонадеяността и целта са абсолютно и само в професионален план. Щото за разлика от теб, на мен целта ми не е да се счупвам от мизерна работа, която ненавиждам за мизерни пари, с които да оцелявам. Целта е няколко идеи по-високо и изисква няколко идеи повече трид, отколкото мислих, но се работи по въпроса, а ти си мрънкай и плачкай на раменцето на грозния.
Първата част от предния ми пост се отнася до личния ми живот. Независимо колко странно ти звучи както израза „личен живот”, така и изречението „Всичко се подрежда, както го искахме”... да, и двете неща съществуват точно тук, точно в същият този свят, точно под носа ти, ама не и за теб. :/
С Тори в момента имам по-добри отношения, отколкото ти някога си имал с жена(различна от майка ти), въпреки че не поддържаме контакт и всеки си живее неговият си живот с неговият си човек.
На другия гнусар с удоволствие бих го накарал да ми лиже подметките на кубинките докато му се надуе мизерното езиче и вече не може да произнесе думата „турчин” по ничий адрес. Да се обзаложим ли, че сам ще се обрежеш с макетния нож, ако те накарам да захапеш бордюра?
За господата Ушеви - спокойно, нямам намерение да го лежа тоя измекяр, така че ако нещо му се случи - явно е проговорил по този начин и на живо.
Това, че знае изобщо не означава, че трябва да ме свързва някой с него толкова време по-късно.
Он: Майка му стара, пак ме изнерви от сутринта. Искам да го целуна и едновременно да го набия. Тва НЕ е истина колко е дразнещо на моменти.
Тряа ми кафе, че душата ми спи. И съм гладна на идиот. И повече нимога тък. Ще търсим друга гора наоколо.
Не знам защо им падате на нивото да им се обяснявате въпреки, че такова дъно е трудно да се стигне.
Спала съм някъде около два часа. Много леко и повърхностно. Липсваше ми това. Тоест не ми липсва недоспиването, хехе. I love it.
Niakoitam
07-28-2018, 08:18
Антракс, имам една идея. Вземи се застреляй и се самообеси ритуално за да не мъчиш хората и най-важното да не мъчиш сам себе си.
Иве, така ли почваме. И ти ли започваш да гледаш отвисоко барабар с баш готините пичове и пички на форума?
Necrologist
07-28-2018, 08:22
Антракс, имам една идея. Вземи се застреляй и се самообеси ритуално за да не мъчиш хората и най-важмото да не мъчиш сам себе си.
Иве, така ли почваме. И ти ли започваш да гледаш отвисоко?
Теб имам чувството, че и 7 годишните те гледат отвисоко.
Niakoitam
07-28-2018, 08:34
Теб имам чувството, че и 7 годишните те гледат отвисоко.
Фейк профилите пък изобщо да не се обаждат.
Necrologist
07-28-2018, 08:35
Фейк профилите пък изобщо да не се обаждат.
Добре шефе.
Я сподели на кой съм фейк, че ми стана интересно?
Тъкмо да ти се посмея още малко.
Антракс, имам една идея. Вземи се застреляй и се самообеси ритуално за да не мъчиш хората и най-важното да не мъчиш сам себе си.
Иве, така ли почваме. И ти ли започваш да гледаш отвисоко барабар с баш готините пичове и пички на форума?
Престани да търсиш неща, които не са там. Не е готино да се ровиш в живота на хората по този начин и да намесваш странични лица. Ок, имаш проблем с антракса, разменете си по един мъжки поздрав “ей, педал” и вкарайте в норма тестостерона.
Не е хубаво да сте толкова лоши едни с други ;/. Антракса не беше прав да скача на Някойтам без причина и Някойтам не беше прав да изпростява. Готово.
LoadRunner
07-28-2018, 09:39
Не е хубаво да сте толкова лоши едни с други ;/. Антракса не беше прав да скача на Някойтам без причина и Някойтам не беше прав да изпростява. Готово.
айдеее, и феята на зъбките се появи
BlacklaslalNigga
07-28-2018, 10:43
Може би ще прозвучи егоистично и крайно, но не бих му дал нищо. Това са хора, които експлоатират емоциите на останалите. Ще видиш такива на ключови места около заведения за хранене или черкви. Възползват от състраданието и чувството за вина на хората.
Снабдявайки ги с провизии, им вредиш. Просто удължаваш тяхната агония, защото докато имат стабилен прилив на финанси/храна, те няма да направят нищо, за да променят положението си. Да не говорим за мръсния бизнес с трафик на деца, които биват използвани за просене/джебчийство. Или това, че просяците си имат райони, в които могат да просят и накрая се отчитат на някого.
Света е пълен с безскрупулни дребни мошенници, които са готови на всичко, за да се доберат до парите на обикновения добродушен човек. От хора, на които не им достигат пари за билет на гарата (видях го още един път същия) до разни "военни ветерани", които имат епилепсия и нямат пари за лекарства (изкарват ти документи и кво ли не). Нищо, че военните са сравнително добре платени, като освен това са горди хора - не биха просили каквото и да става. Някой ще каже - "постави се на тяхно място".
Ами откъдето и да го гледам, каквото и да става, не бих си позволил да завися от състраданието на останалите хора. По-скоро бих се самоубил, пред това да прося по улиците.
Когато говориш за хората, които го правят с цел да се възползват от твоето емоционално състояние, както чувстото ти за състрадание. Тогава, да, и аз не бих дал нищо. Че го правят съзнателно, те експлоатират, е лошо, обаче зависи от отсрещния, дали ще позволи(или се усети) да бъде експлоатиран или не. Само, че аз имах предвид друг случай, в който, този не се моли на никого, за нищо, обаче виждаш, че има нужда.
Прав си, на някои само ще им се удължи агонията, като продължават да инвестират парите си в алкохол/наркотик. А някои биха направили нещо с тях, но такива се разпознават. Е, има и такива, които не мога да преценя. Организираните групи за просене, те обикновенно действат в поголемите градове, затова, ако човек не е сигурен, но иска да даде, то нека даде храна или вода, за горещото време.
И затова всеки трябва да си има едно на ум, и да е нащрек, за такива мошениците. Лошото е, че хората днешно време много лесно се доверяват на добре облечени и външно поддържани хора. А точно такива(мошеници) се крият зад такива добре изглеждащи маски и докато си се усетил, че тоя е болен в съзнанието, е намерил начин да те прецака.
Дори да стигнеш до такава ситуация, е по добре да мислиш, как да се измъкнеш от нея, отколкото да се чудиш къде и как да се самоубиеш. Имаш енергия и трябва да внимаваш в какво я инвестираш. Все пак недей казва нещо, прекалено крайно, защото това би зависило много от ситуацията, и не знаеш какво те чака точно тогава.
С Тори в момента имам по-добри отношения... въпреки че не поддържаме контакт и всеки си живее неговият си живот с неговият си човек.Кви отношения поддържате тогава? Никакви :? !
Същите са и моите отношения с Никол Шерцингер например - не поддържаме контакт и всеки си живее неговия живот :razz: .
Това, че знае изобщо не означава, че трябва да ме свързва някой с него толкова време по-късно.Явно доста те е срам от Турксчо, щом не искаш да се разбира, че някога си имала отношения ТОЧНО с него :D !
Не знам защо им падате на нивото да им се обяснявате въпреки, че такова дъно е трудно да се стигне.Споко мила, твоето дъно няма кой да го стигне.
Чудно ми е защо такава изискана и благородна дама като теб е трайно и продължително сама. Едва ли е само заради малките ти цици - ако това ти беше единственият кусур, пак щеше да имаш мъж до себе си, който да те харесва.
Ааа Шушана е сама... :D
Иве, така ли почваме. И ти ли започваш да гледаш отвисоко барабар с баш готините пичове и пички на форума?Това учудва ли те? Тя винаги се е изживявала като "принцесата" на форума :? !
Някоятам, само някой жалкар като теб може да се убие, та да не му се налага да се напряга да живее.
Грозната патка, разликата е, че макар да не се чуваме изобщо често, аз имам още едно място, където няма да ме оставят да учра гладен и жаден на улицата, както и тя... А за теб никой никъде няма да ди мръдне пръста, това е. ;)
Баш не ме е срам, грозни, казах достатъчно какво и що ме дразни. Като ти е тежко четенето с разбиране, твой проблем - не мой.
deitona22
07-28-2018, 18:27
Ха стига ве, този пък Светльо Иванов кога го свалиха, до онзи ден водеше 120 минути? Прати ми линк да гледам предаването с неудобния въпрос. (А ти бтв. сериозно ли мислиш че Светльо Иванов е кой знае какъв репортер, на мен на божикравичка ми е изглеждал винаги, послушанко мамин). На кой казваш шиши, то да не е един или двама, половината от "240-те" са шишита.
Не са го свалили още.На 9-ти септември трябва да се върне,освен ако не послушат ш*и*ш*и.Като нищо ще го,защото дотогава има бая време и хората ще са забравили за тази случка.
Не намирам самото интервю,но може да прочетеш тези:
https://www.capital.bg/biznes/media_i_reklama/2018/07/24/3286633_peevski_posuvetva_btv_da_se_prochisti_ot_j urnalisti/?ref=cheteno24
https://www.capital.bg/biznes/media_i_reklama/2018/07/25/3287038_iariv_lerner_granicata_e_preminata_kogato_ jurnalistut/
Ш*и*ш*и е п*е*е*в*с*к*и
Б*у*д*а е баце.
Само цацата не знам как му викат.
HollyGolightly
07-28-2018, 21:30
Тръгваме си към полунощ, ума ми не го побира как му дойде тази гениална идея да си тръгнем от тук 12 и да се приберем в 6-7. Което означава че и аз няма да мога да спя и ще трябва да му правя компания да го държа буден
Мисля че съм в следваканционна депресия, понеже ми идват мисли да напусна работа и да си почина няколко месеца, поне до следващият Май-Юни би трябвало да съм финансово ок ако напусна понеделник... но ще си остана само с мислите щото от никого не получих подкрепа в това си решение 8-)
Спах стабилни 11 часа сред като предишната вечер почти не съм мигвала. Липсваше ми това между нас, обаче съм свикнала на режим и не мога да оцелявам по такъв начин. А се налага да свиквам със скипването на нощния сън. Станах и ядох супер полезна и разообразна закуска. Малко ми стана тежко и пак ми се доспа. Довечера ще изразходя излишните калории подобаващо с тренировки. Не съм го правила от пет дни заради шибан цикъл и вече кипя от енергия. Остават ми два дни мързелуване и от първи започвам да уча. Вече се чувствам гузна, че си дадох известна почивка от това. Ъх.
Факфакфакфак! Гледахме някакъв страшен филм снощи и даже го сънувах това. Фак, мразя страшни филми... Не помня какво точно сънувах, обаче беше страшно.
Минавам да порева и тук, че изгубих червило за 100 кинта на деня на червилото. Сама ще се напляскам. Няма да го преживея, I swear. Да, сега ме нападнете, че децата в Африка няма какво да ядат. Оф, къде ми е въжето за обесване.
HollyGolightly
07-29-2018, 15:32
Децата в Африка така или иначе червило няма да ядат, ама как ти се откъсват 100 от сърцето за ЧЕРВИЛО???!?
Купих си последно парфюм на Chloe за $65 и още седя и го мисля щото ми се свиди
Еми прибрахме се, утре пак на въртележката и така. Ще ми липсва това спокойствие и прекарването на 24 часа в денонощието с него 8-) Ама трябва да се работи понякога, чертежите ме чакат
Ами, на принципа съм, че не се нуждая от количество, а от качество. Повечето жени/момичета имат десетки червила на ниска цена, които не са толкова добри. Аз ще имам едно, което няма забележки.
Niakoitam
07-29-2018, 16:55
Не че нещо,но това малко ми напомня на онази реклама на Базар Бг дето едната казва,че си е купила супер модерни очила или пък чанта за 100 лева, а другата и казва,че си е взела същите за 10 от Базар Бг. Реално незнам какво може да му е визуално различното на едно по евтино червило или каквато и да е козметика като изключим гръмкостта на името на марката.
Реално то на етикета може да пише,че и ламбени шишета има в него,но на практика няма как да го изследваш или поне масовия потребител не може.
Донякъде съм съгласна, че плащам немалко за името, обаче качеството на луксозната стока оправдава тази цена. Не искам да засягам сензитивна тема, но ти защо не си вземеш медицински предписаните очила от пазара, а ходиш по оптики и даваш стотици левове?
Някои хора се идентифицират в определена марка, нейната концепция, стил, позициониране и тн. Малко са хората, които ще разбират какво имам предвид. Не е снобизъм.
Никой няма абсолютно никакво законно право да лъже какво има в съдържанието на неговия продукт. Има си контролни институции за това. Смешно е дори да го споменаваш.
И в повечето случаи винаги си личи, когато някоя мадама използва евтин грим. Даже направо винаги ги фиксирам. Луксозното дава classy излъчване, усеща се комфортно, грижи се за кожата ти същевременно и тн.
Niakoitam
07-29-2018, 17:45
Абе то и в много салами трябва да има месо ама нали...? :)
А за очилата ти отговарям веднага. Това е потребност. Има всякакви маркови очила, очила без рамки и т.н. Доколкото знам и ти носиш та ти е познато. Не, никакви такива не използвам. Възможно едни от най-евтините китайски рамки. Стъклата си ги взимам от оптика, защото само там може реално да се докаже, че диоптера е правилен, а не някакъв рандом и да ми допрецака очите. Друг е въпроса, че моите стъкла са малко по-скъпички тъй като освен диоптер и градус имат и т.нар цилиндър, който за малко, но ги праща в графа двойно и тройно по-скъпи поръчкови стъкла,осбено и ако са стъклени, но пластмасовите, които не се чупят много лесно се драскат. Сега малко ме прецаха та и от опит го разбрах. Другите две екстри, които повишават още малко цената е че са фотосоларни. Но пък все едно имам слънчеви очила и са като две в едно. Имат и антирефлексно покритие за защита от лъченията на монитора на компютъра. Е, аз и пред компютъра и телефона бая седя така че и това ми е наистина небходимо. Има и с титаниеви рамки и позлатени. Е, такива вече не ми трябват.
И като не са месо, си пише точно в какво съотношение е спрямо другите буклуци вътре. Нима не знаеш за подреждането на съставките?
И това дето ми разправяш са екстри. Нали там да има да виждаш, а ти чак стъкълца, фотосоларност, полароидност, ехеее.
С червилото е pretty much the same.
LoadRunner
07-29-2018, 18:08
Децата в Африка така или иначе червило няма да ядат, ама как ти се откъсват 100 от сърцето за ЧЕРВИЛО???!?
Купих си последно парфюм на Chloe за $65 и още седя и го мисля щото ми се свиди
в булгаристан е така, телефон за 1500лв, червило за 100, и айде цял ден на солети и в таратайката по задръстванията или в мазния градски автобус от втората световна.
Вче тука винаги подлагам на съмнение когато някой каже снобизъм, може да се бърка с булгаристанизъм.
LoadRunner
07-29-2018, 18:17
Никой няма абсолютно никакво законно право да лъже какво има в съдържанието на неговия продукт. Има си контролни институции за това. Смешно е дори да го споменаваш.
Ти май не си много в час. Знаеш ли че скоро по господари на ефира хванаха цех в който препакетираха храни с изтекъл срок на годност. Имаше брашно незнайно от къде със срок минал преди 5 години. А ти знаеш ли че една и съща храна от една и съща марка в България и в Германия има съвсем различен състав, то цяла България гръмна че шоколада не е шоколад само ти не си разбрала. И след дъжд качулка тръгнаха да се самосезират. Друго на ръка че примерно Salomon Speedcross 4 са 220лв а в OLX
и Ebay е пълно с такива за по 100, ако се сещаш второто са фалшификати.
СмехСмехСмех
Ъх, на какви наркотици си? Не изглежда да е весело. Леле :D
LoadRunner
07-29-2018, 19:25
Абе ти разчитай още на институциите а после се чуди що имаш рак (евентуално :д, не дай боже де) или пак разчитай на институциите да ти изкарат един документ от общината а да се окаже че цяла седмица чакаш това листче което просто го принтират, или разчитай на институциите които винаги от жертвата правят престъпник и кибичиш месеци в ареста.
Дае, точно тази марка ще прави цигании. Козметиката е съвсем друго нещо, бай дъ уей.
Ебаси лицемерите. Сякаш аз съм единствената, която иска нещо добро за себе си.
Адолф Хитлер
07-29-2018, 19:39
Много добре!
Подготвяме се за следващата битка, последвана от победа!
Schutzstaffel
LoadRunner
07-29-2018, 19:42
Ти чуаш ли са ма 100лв за червило, 100лв за 3микрограма силикони и парафини.
То и една тениска на Gucci сигурно струва 300$ ама само циганите ги носят (не е много добро сравнение ма карай, да си знайш :Д ) грешница, иди се изповядай.
Признай си че баща ти не знае за това.
Защо му е на баща ми да знае за червилата ми? И, между другото, е с един от най-добрите състави на пазара за червила изобщо. Кака ви знае какво е най-доброто за устните й. Няма да поствам повече информация, защото не ви писна да спекулирате с чуждия живот. Лицемери.
HollyGolightly
07-29-2018, 20:45
Имала-дала. Не знам защо скочихте толкова.
Аз лично за червило не бих дала толкова ама за други неща давам много повече та въпрос на приоритет.
Навън е 42 С° ,57%влажност и не се трае. Климатика на колата пак отказа и щях да умра докато се прибера от фитнеса. Спешно трябва да взимам нова ама съм толкова нерешителна и прекалено много го мисля.
Не че нещо,но това малко ми напомня на онази реклама на Базар Бг дето едната казва,че си е купила супер модерни очила или пък чанта за 100 лева, а другата и казва,че си е взела същите за 10 от Базар Бг. Реално незнам какво може да му е визуално различното на едно по евтино червило или каквато и да е козметика като изключим гръмкостта на името на марката.
Реално то на етикета може да пише,че и ламбени шишета има в него,но на практика няма как да го изследваш или поне масовия потребител не може.Ти пък сега - остави я да се изживява като принцеса :D .
Виж че даже почна да се хвали че много и се правело, но не могла, понеже била в цикъл. Сякаш иска да ни внуши, че има с кого да го прави. Ти чувал ли си нормална и задоволена жена с пълноценна връзка да говори така :? ?!
Защо му е на баща ми да знае за червилата ми? Той добре че не знае за вибраторите ти :razz: !
И, между другото, е с един от най-добрите състави на пазара за червила изобщо.И как е? Вкусно ли е :) ?
Кака ви знае какво е най-доброто за устните й.Аз знам какво ще е още по-добре за устните ти и дори бих ти предложил лично, ако ми беше по-симпатична 8) !
Като червило е, само че по-голямо :razz: !
LoadRunner
07-29-2018, 21:30
Имала-дала. Не знам защо скочихте толкова.
Ти за израза "Пет'стийн л'еа на месец" не си ли чувала?
Ива, съчувствам ти напълно. :( Представям си колко зле ще се почувствам аз, ако загубя някоя любима палитра или се счупи.
HollyGolightly
07-29-2018, 22:22
Ти за израза "Пет'стийн л'еа на месец" не си ли чувала?
Разбира се, че съм наясно с това, все пак и аз съм родена и живяла в България.
ةتشضل انزفث
07-30-2018, 01:16
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/01/ed/2a/1d/silver-sands-beach.jpg
ةتشضل انزفث
07-30-2018, 01:17
Супер местенце си е тука
NomNomNom
07-30-2018, 07:04
разговорът ви ме подсети как ходя до магазина с розови джапанки с хризантема отгоре им от Т-Маркет , с домашна рокля, без грим
и въпросът е винаги дали да се мъча да слагам сутиен
и веднъж една съфорумка взех така от автогарата, с развлечено долнище и грамаден суитчер (нз как се пише) на баща ми, та тя не ме позна и май беше леко шок;
вкъщи захвърлям всякаква суета за 2 седмици
Суета е второто ми име. В началото заспивах с грим при приятеля ми (нещо недопустимо). Добре, че е качестмен, та не съм имала проблеми, хехе. Вие, момичетата, които имате смелостта да сте naked, сте герои : )
Какви лицемери, сякаш е голяма работа да дадеш толкова пари за нещо, което не само харесваш, а обичаш. Бедняци (по сърце и душа).
NomNomNom
07-30-2018, 08:09
^ докато не започнах да се харесвам без грим, не го свалях :Д
и да, винаги си струва да дадеш повече пари за нещо което те грабва, вместо за 2г да изхарчиш същите парш по по-евтини версии
Niakoitam
07-30-2018, 10:12
То човек не си ли е хубав без грим и сто тона фон дьо тен да сложи най-много до известна степен да се поприкрие.
За мен сякаш по-готино си е, когато човек е със естественото си и истинско излъчване. Друг е въпроса, че има някои гримирани, натокани, издокарани дето не можеш да си отлепиш очите от тях, докато...не си отворят устата и не ми видиш характера и обноските. :D
Та да, винаги съм смятал естестествената красота и чар за нещо бая по привличащо. :)
Защо честно казано например и Анита Мейзер вероятно ползва гримове и тоалети за стотици хиляди левове ма нещо не мв кефи особено. Нито по визия, нито по характер. Тия богаташките дето са треснати с ютия през устите и са им станали ала патешки клюн и тия дето си правят лицата тип бъчва с ботокс също. Очилата тип муха, които носеше Тори на една снимкс в раздел секс (извинявай Тори да не помислиш, че е лично) например също не ми изглеждат особено сексапилен елемент. :) Та в общи линии май някой жени купуват скъпи такива неща да дразнят другите жени. Както се казваше някъде, никой мъж няма да каже. Абе грозничка си ама колко пък хубава чантичка имаш. :D
И сега малко да се поизмазня. :D Иве теб не съм ти виждал снимки, а ти Номке определено можеш да живееш и без грим. :)
HollyGolightly
07-30-2018, 11:11
Като прочета някъде за натурална красота и ми се гади, това изказване е такова клише.
Всеки път като съм искала снимка на такава жена съм се убеждавала, че мъжете имате супер изкривена представа за това кое е натурално и кое не
Niakoitam
07-30-2018, 11:33
А на мен знаеш ли от какво ми се гади? От един тон грим и фондьотен,червило вид все едно го е лапала на някого,удебелини ботоксирани скули,изкустествена коса,фалшиви нокти,цаки тип муха,рокля къса колкото да и се види онази работа и рев като за последно,че някой е е пипнал новите дрешки или я е погалил по косата и я и е взривил с допир. Ако всичко това е в комплект още по гот.
Има една уж дизайнерка Глория Петкова. Не знам дали я знаеш. Беше в Биг Брадър,а после и в Черешката на тортата. Хубава жена 91ви набор. Е като и видях поведението направо ми се догади от нея. Тя реевеше дереше се като чели колят прасе и е получила бъбречна кирза едновременно,защото олеле майко някой и бил докоснал скъпоценните парцалки,които били целия и живот.
А кое е най-натуралното ли. Без грим,без червило без изкуствени мигли и вежди,без 20 сантиметра ток. В общи линии както майка и я е родила само леко попораснала и пооблечена.че няма как да ходи гола. Едни дънки,че даже и спортен анцунг може да създават много по готино излъчване отколкото с деколте до пъпа.
HollyGolightly
07-30-2018, 11:45
Никой не говори за крайности в случая. Дори такива гротестки си имат тяхната аудитория очевидно.
И представи си има средно положение между “натурална красота” каквото и да значи това и тази дето я описваш с” ботокс в скулите”???????
И наистина искам да ми покажеш една натурална жена с натурални вежди, без грим, с недоправена коса и да ми кажеш с ръка на сърцето колко много ти харесва. Щото в такива случаи все поствате някакви момичета с грим и контур, просто изпълнен професионално, а не като на карикатура.
Юнгинген
07-30-2018, 11:47
Можем да приемем, че жените се мацат по много причини, можем дори да сметнем, че за един неразумен пол е естествено и да действа неразумно, купувайки и ощетявайки се финансово, това приемаме под предлога, че бедната им мисъл не е стигнала до заключението, че те биват измамени с обещание за красота, щастие дори.
Гримът амплифицира красотата, но само за тоя, който може да я види в изпъкнали устни, носещи цвета, руменината на секса, но така може и да подчертае по друг начин скулите у някога, но с каква цел - нима не приписваме качества дори и на носовете си? Едни очи може да се лениви, някой нос като на мъдрец и т.н.
В крайна сметка те именно изменят естественото изражение на нашето лице, а това се прави с причина, или, както загатнах, според измама и обещания.
Или приемаме, че нищо от това е нужно и нежния пол е порицан заради своето късогледство, или, че, както и предполагам, мъжете са толкова заинтересовани да погъделичкат либидото си, че изкуствено придаденият блясък и сътворената еротичност е изискана за тяхна възбуда и интерес и, че това на жените се харесва и го разбират добре.
Защо харесваш жени без грим? На мен би се сторило, че дори тях би харесал повече с грим, сиреч те имат тези качества, които ти харесват, просто естествено изпъкнати(криворазбраната естествена красота), ако просто се касаеше твоето "харесване", а не твоят дълг да не принизяваш жената до твоето удоволствие.
Niakoitam
07-30-2018, 11:58
Никой не говори за крайности в случая. Дори такива гротестки си имат тяхната аудитория очевидно.
И представи си има средно положение между “натурална красота” каквото и да значи това и тази дето я описваш с” ботокс в скулите”???????
И наистина искам да ми покажеш една натурална жена с натурални вежди, без грим, с недоправена коса и да ми кажеш с ръка на сърцето колко много ти харесва. Щото в такива случаи все поствате някакви момичета с грим и контур, просто изпълнен професионално, а не като на карикатура.
Доста млади момичета/жени дето се мацат,защото е модерно например. И нямам предвид да не се нареши като стане от кревата примерно.
Само да вметна,че леко пооформените вежди ги броя към естественото,защото все пак реално и косата си подстригваме нали. Нямам предвид под естествена да не си е рязала ноктите последните 30 години и да не си мие зъбите.Между естествена поддържана и напълно преправена има огромна разлика.
HollyGolightly
07-30-2018, 12:04
^мда, ясен си ми 8-)
Натурална красота с оправени вежди, лек грим, леко подчертани очи и т.н.
Niakoitam
07-30-2018, 12:11
^мда, ясен си ми 8-)
Натурална красота с оправени вежди, лек грим, леко подчертани очи и т.н.
Не, без грим е най-добре. А ако има малко по-добре да не е като за Вси Светии.
Даже и мъжете си бръснем някои места от главата и тялото напоследък бе да му се невиди. :D
Ма пък,ако не си е оформила веждите и е готина няма да я изгоня затова. :)
HollyGolightly
07-30-2018, 12:17
Интересно ми е, лесбийките на профила ти и те ли спадат към натуралните?
Niakoitam
07-30-2018, 12:22
Е не са от най-натуралните,но съм ги сложил,защото са лесбийки и защото имат татуировки.
Е хвана ме и за натуралността. Яко ме кефят татуировките и пиърсингите особено разположени върху жени. :)
Между другото по това съм пълна противоположност на баща ми. :D
Друг е въпроса пък,че въпросните жени на снимката имат излъчване тип "Чукай ме диво", а не "Обичай ме"
HollyGolightly
07-30-2018, 13:16
Това са абсолютни двойни стандарти
Значи не искаш жената до теб да прилича на такова, ама нямаш проблем да воайорстваш по чужди направени жени. Евала!
Niakoitam
07-30-2018, 13:50
Е те тези поне за воайорстване стават. Някои криво разбиращи красотата красавици и за това не стават. :D
И пак повтарям. Излъчването за секс с едно,а излъчването за любов съвсем различно.
Реално и не знам тези ако си свалят грима дали ще приличат на нещо. Винаги я има вероятността. :)
Но пък съм попадал на доста снимки на известни жени преди и след много грим и разкрасителни процедури и...определено в периода "преди" ми излгеждат доста по симпатични от периода "след".
Защо да се чувствам виновна, че те "лъжа", след като ти си толкова тъп, за да мислиш, че имам златни клепачи и зелена водна линия в окото?! Това за оня откАчения, дето се изживява на дълбокомислен.
Някойтам, говориш за оформени вежди, грим, ботокс и очилата на друг, но самият ти не се къпеш?!?!?! Сириъсли?!?!?!
И ако още някой ми се заобяснява, че слагаме грим, ботокс, аксесоари, токчета над средната дължина на пишка за България, ЗА ДА ВПЕЧАТЛЯВАМЕ МЪЖЕ, ще му изям сънната артерия. Тия неща ги слагам, за да си виждам отражението като вървя по улицата.
И като имаш предвид, че грима дори не променя чак така чертите... Ест, тук не говорим за сценични ефекти - с нужните продукти и кретении можеш да докараш разлика - ама ежедневния грим не е това.
Юнгинген
07-30-2018, 16:32
Откачена е идеята една жена да отделя такава част от времето си и финансите си, за да си гледа отражението и да се има за хубава, когато на никого не му пречи да бъде хубав сам по себе си, но всички щат да са такива за другия.
Това си е едно просто плиткоумие, което или се опитва, неуспешно, да излъже другите, или е просто следствие на дълбока, дълбока илюзия.
Красотата ще спаси света, но колкото погрешно е тълкуван тоя цитат, толкова и жените са тълкували твърде зле себе си в красотата.
Niakoitam
07-30-2018, 17:05
Защодасечувствам виновна, че те "лъжа", след като ти си толкова тъп, за да мислиш, че имам златни клепачи и зелена водна линия в окото?! Това за оня откАчения, дето се изживява на дълбокомислен.
Някойтам, говориш за оформени вежди, грим, ботокс и очилата на друг, но самият ти не се къпеш?!?!?! Сириъсли?!?!?!
И ако още някой ми се заобяснява, че слагаме грим, ботокс, аксесоари, токчета над средната дължина на пишка за България, ЗА ДА ВПЕЧАТЛЯВАМЕ МЪЖЕ, ще му изям сънната артерия. Тия неща ги слагам, за да си виждам отражението като вървя по улицата.
И като имаш предвид, че грима дори не променя чак така чертите... Ест, тук не говорим за сценични ефекти -с нужните продукти и кретении можеш да докараш разлика - ама ежедневния грим не е това.
И как пък реши,че не се къпя? Ама изобщо ли ? :D Ако следваме твоята логика спокойно мога да си те обявя и за кифличка. Не че нямаш известни наклонности ала "счупи ми се нокътче ще умра бавно и мъчително" де. :D И да, точно за да вчеталиш мъжете и да предизвикваш завистта на жените го правиш. За отражението можеш да лъжеш себе си и вярващите ти в наивните приказки. Къде го гледаш това отражение по улиците? В локвите ли? Ами,когато не вали? :)
Аз също не харесвам многото грим, ама не ми пречи, щото не ми смърди на опашката в магазина.
Niakoitam
07-30-2018, 17:20
Каква опашка? И такава ли ти порастна вече?
Вярно е - тоя новия сапун, дето си взех не ми харесва много, а постоянно се къпя с него... Гадна работа. Не си ли е естественият аромат на тор с праз... :/ Още не мога да се отуча и от тоя гаден небио-еко навик да се бърша отзад.
Niakoitam
07-30-2018, 17:25
Купи с аромат на конска тор. Тамън ще ти приляга.
Може и да добавиш екстракт от мухлясала панелка.
Начи, вярно ли мислиш, че на приятеля ми или на който и да е, дето НЕ ми плаща грима и ноктите, му дреме колко струва нещо по мен и дали изобщо е там?! Сериозно ли мислиш, че съм си изгладувала 150 кинта за палитра сенки заради мъж, където съм го хванала вече?! Изглеждам добре, щото ми харесва. Ноктите ми са изградени дълги, щото ми харесва. Боядисвам се в ярко червено, щото ми харесва. Очилата на снимката ги нося с причина - да пазят кожата около очите, за да се харесвам и по-напред, ми не да се сбръчкам от слънцето. Къпя се, щото е приятно - и да се къпеш, и да миришеш добре сам на себе си вечер в чистия чаршаф.
Миналото лято сам ни каза, че не вземаш душ всеки ден, пък работеше във въглищата.
Niakoitam
07-30-2018, 17:31
Аз ти предлагам в такъв случай и вечно намусена да ходиш,че казват от усмивките ставали много бръчки.
За другото. Нали се сещаш,че някога като имаш брак и деца парите ще са общи,а ти ще си свикнала с вички тези глезотии?
И не, не използвай такива силни думи като "изгладувала". Ти не си ги изгладувала. Ти си ги дала просто,защото си ги имала.
Аз ти предлагам в такъв случай и вечно намусена да ходиш,че казват от усмивките ставали много бръчки.
За другото. Нали се сещаш,че някога като имаш брак и деца парите ще са общи,а ти ще си свикнала с вички тези глезотии?
И не, не използвай такива силни думи като "изгладувала". Ти не си ги изгладувала. Ти си ги дала просто,защото си ги имала.
Що се ядосваш на жените за това, след като няма изгледи скоро да имаш такива проблеми на главата? Който си има жена, ще й бере гайлето, ако не е гледал навреме.
И аз съм свикнал да оставям по 200+ на месец, за да не се возя по обществения транспорт с миризливци и ако трябва ще бачкам повече, ама няма да се откажа от това, пък ти си плюй. ;)
Niakoitam
07-30-2018, 17:42
Ходи ти гледай твоята,че нещо не си ни споделял колко е прекрасна напоследък.
Знаем те теб. Богаташа вишист общак. :D
Това нещо с децата и семейството пречи ли ми да бъда красива? Майка ми също има мен, семейство, работа, домакинство да се грижи и още 1000 неща ама намира начин винаги да изглежда перфектно и това дори не и коства много. Никого от нас не е ощетила с внимание или пари, никога не се е случвало да съм болна, а тя да си даде парите за красотата си. Колегите на баща ми и приятелите му спят до дебели, неподдържани жени с черно под ноктите, бръчки и миришещи на запържен лук обаче веднъж не го видях да се заглежда в чуждото - все мама хвали и гледа... С майка ми правим същите неща като другите жени, които имат да се оправят със същите проблеми, но баща ми и приятелят ми лягат до хора/жени, където са достатъчно интелигентни да свършат работата и да се красиви едновременно.
Отделно има начин да съм красива и с минимални средства, така че домочадието още по- не пречи, а даже напротив - аз тия неща ги виждам и разбирам от майка ми, тя ме вдъхновява. Ако имам дъщеря/и, ще се опитам да я науча на това. Ако мислиш, че ще стане така, че децата ми да са болни, пък аз да си давам парите за нокти, лъжеш се дълбоко.
HollyGolightly
07-30-2018, 17:47
Аз пак не разбирам какво ви бърка вас че някой платил 100-150 лв/$ за нещо. Не си го плащал ти, никой от теб нищо не иска.
Децата ни някой ден ще си ги гледаме ние и ще си правим ние бюджета кое какво може и кога.
Аз по принцип не споделям колко е прекрасна, бъркаш ме с някого. Стига ми на нея да й го кажа. ;)
И точно, че съм мноого далеч от богат (финансово), апък съм достатъчно доволен, че да не приплювам по всеки, дето оставя някакви пари за нещо, което го радва. Струва ми се, че и на теб не ти е финансов проблема.
Niakoitam
07-30-2018, 17:50
Тори Мисля,ако продължаваш в тоя дух то апетита ще дойде с яденето. Но не искам да продължавам темата, за да не ми се извъртят отново думите. Пък и в момента съм нещо ядосан и може да се скараме, а в момента пишеш така нормално,че просто не го заслужаваш. За разлика там от един друг поплювко.
Юнгинген
07-30-2018, 17:52
Аз наистина мисля така, приятелят ти най-вероятно те харесва с грим и ако си кажеше правичката, че се и гримираш, за да му се струваш по-хубава, което може да правиш не просто от страха, че ще го изгубиш и другото - че трябва да го измамиш, за да го хванеш, всъщност, ако прочетеш по-добре, аз никога не казвам това, защото си е и глупаво; то ти не би признала някакъв грях, но нещо напълно нормално.
Хората могат да бъдат интересни едни други по множество начини, един от тези е гримът.
Това, което казах, е, че тези продукти имат целта да амплифицират еротичното, червилото и бузите например са често румени, защото, както казах, това е цветът на секса, жената цели да бъде желана, не да мами някого и на мъжа това му е пределно ясно, той обаче съвсем може да те предпочита така, защото една връзка бива, в повечето случаи, най-вече сексуално изявена, а хората в това отношение се задоволяват с повече от естественото, откакто свят светува.
Какво има толкова да се харесваш? И това загатнах. Това една жена да се "харесва" е толкова чужда идея, че сочи именно към една глупост, едно късогледство, което не липсва на вашия пол, и ако това харесване бива искрено, което на мен ми се струва най-вече илюзорно, то бива подхранено от нещо много неискрено - индустрията за такива като тебе.
Можеш да се харесваш намацана само колкото друг може да те хареса намацана, харесва ти да си намацана пред чуждия поглед, затова не си седиш и у вас намацана, а всичко това просто сочи колко повърхностен фокус поставяме върху себе си, дотолкова, че да гладуваме и да пишем нелепи коментари по форуми.
Всичко това е едно плиткоумие, което ти е много присъщо, или си жертва на повторно и повторно самозалъгване, което пък не сочи по-надалеч от собственото ти късогледство, като жена, като консуматор, като човек изобщо.
Приятеля ми ме видя с грим на 4-5та среща чак, първо ми е харесал очите, усмивката и смеха. Хиляди пъти е казвал, че не ме харесва повече с грим, отколкото без, но няма против да правя, каквото преценя, щото е хиляда пъти по-приятно да живееш с уверен човек. Ако щеш, приятно-арогантен. Когато вижда, че на мен всичко ми е в ред, и на него нещата му се подреждат ок с мен.
Грима е интересен само на хора, където се занимават с това. Ноктите - на същите.
Редовно като ходя на работа, съм без грим, в нас - 100 тона. Тва е, щото не всеки ден имам нуждата от това, времето или възможността.
Още нещо за опровергаване?
Едит: Нелепите коментари са от теб, задълбочаването също, преплюването на сексистка тематика - да не говорим.
Юнгинген
07-30-2018, 18:04
Значи си просто човек, който седи у вас с 150 лева по лицето, които да свидетелстват само на него и на горките съфорумници чрез изтъкването му, колко безпредметно е това твое решение, поздравления.
Какво опроверга? Аз сам приемам възможността да правиш толкова нелепи неща, защото си жена, а на тях, жените, не им убягват нелепостите.
Юнгинген
07-30-2018, 18:08
Кое задълбочавам?
Теб да питат защо носиш грим и да отговориш като всяка друга жена е достатъчно дълбоко именно за един плитък, плитък човечец като тебе.
По какъв начин се харесваш, кой изобщо би се съгласил с теб?
То си е, винаги ще бъде, нелепо, и ако не го приемеш за нелепо, ти си лъжеш съвсем, защото какво по-нелепо има от тая инстанция, в която ти гладуваш, за да си седиш у вас и да хубавееш в светлината на една субстанция, която ти се продава като на идиот?
Ок, нека съм нелепа женска. Ти, в такъв случай, що се къпеш, бръснеш и тренираш? Знам, че е за жените - не се прави.
Не се изтъквам, а защитавам факта, че всеки трябва да си прави каквото го кефи. Къде видя да изтъквам нещо?
Юнгинген
07-30-2018, 18:14
Боже, а колко нелепо е една жена да се гримира, за да се харесва на другите, което пък от друга страна да я прави по-щастлива?
Не е. Нелепо е да правиш това, което ти описа, и е нелепо само, ако ти вярвам, а аз го правя, иначе бих казал, че лъжеш и прикриваш гореизложената причина.
Само че аз лесно мога да назова причината за това защо се къпя, и защо се бръсна, и защо тренирам, без да изпадам в нелепости.
О, Боже, колко сте жалки. Наистина ли не осъзнавате колко прозира комплексираността ви?
То ако гримът на лицето ми струваше само 150 лв, ехе хд.
За разлика от вас аз съм откровена да покажа моите комплекси. Гримирам се, защото ми харесва вниманието, харесва ми мъжете да ми обръщат внимание. Имам немалко его, което има нужда да бъде запълвано. Животът е скапан, всички го знаем и няма защо да лицемерствам и да търся “дълбокомисленото”. Смятам отреденото ми време тук да прекарам задоволявайки се, не дължа нищо на никого и няма защо да се пестя, когато не наранявам останалите. Харесва ми похотта, харесва ми да ме желаят. Егото ми ликува. И всичко е напълно безобидно. Да, обвързана съм и да, това че се стремя да привличам други, не означава, че ги искам. Няма по-моногамно и старомодно същество от мен.
И да, можете да предложите съдещите си задници на някой друг да ги изнасилва. Наистина не ми се занимава. В какво превърнахте темата...
Давай тогава.
Нелепо е, че си мислиш, че на някого му дреме с какви сенки съм или какви обувки нося. Изобщо - света не се върти около твоя или който и да е външен вид. Анджелина Джоли си махна циците, а земята още се върти.
Niakoitam
07-30-2018, 18:39
О, Боже, колко сте жалки. Наистина ли не осъзнавате колко прозира комплексираността ви?
То ако гримът на лицето ми струваше само 150 лв, ехе хд.
За разлика от вас аз съм откровена да покажа моите комплекси. Гримирам се, защото ми харесва вниманието, харесва ми мъжете да ми обръщат внимание. Имам немалко его, което има нужда да бъде запълвано. Животът е скапан, всички го знаем и няма защо да лицемерствам и да търся “дълбокомисленото”. Смятам отреденото ми време тук да прекарам задоволявайки се, не дължа нищо на никого и няма защо да се пестя, когато не наранявам останалите. Харесва ми похотта, харесва ми да ме желаят. Егото ми ликува. И всичко е напълно безобидно. Да, обвързана съм и да, това че се стремя да привличам други, не означава, че ги искам. Няма по-моногамно и старомодно същество от мен.
Кажи си го Иве право Куме у Очи. Ще се опитва Тори да ни показва красивата страна на нещата. Ааамаха. :D
И какви крайности се изброиха. Гримът ми се състои във фондьотен, коректор за тъмни кръгове, спирала и червило. Баси тунингованата.
Niakoitam
07-30-2018, 18:42
Ееее какво стана с доброто старо Иве дето ни говореше за зимни спортове. Лоша лоша кака. :)
Тунинг мацка.
Кажи си го Иве право Куме у Очи. Ще се опитва Тори да ни показва красивата страна на нещата. Ааамаха. :D
Не знам за причините на Тори, не съм Тори.
Мисълта ми е, че всеки прави нещо от суета. Дори не говоря за външния вид, ама вие сте прекалено големи лицемери да си го признаете
Юнгинген
07-30-2018, 18:52
Да, съгласявам се, Тори, но това ще рече, че и гримът е нелеп сам по себе си, щом няма значение, щом е прикрепен към незначителността на човека. Да, съгласявам се с това, но не това казвам, дори напротив, аз се въздържах от това да осъждам пряко носенето на грим, но да опровергая придаването му на по-висше значение, което за мен той няма, той е там, за да ви направи по-желани, в това няма лошо, незначително, да, естетически обаче то има цялото значение да достави удоволствието на една жена от себе си и на един мъж от нея, но то е зависимо и от двамата, не от единия.
Казвам, че е присъщо на жените да се самозалъгват, че зад естетичните им приключения в любовта, гримът, привличането и красотата, се крие нещо по-благо на Бога, нещо, което да изпълва човека без да изисква другия, както естетическото винаги изисква за музиката слушател, за жената обожател. В това не мога да вярвам, нито да се съглася, затова казвам, че ако една жена твърди нещо подобно тя се самозалъгва - затова го наричам илюзия.
Твоят изход е в нелепото, което аз също мога да приема, но те ме оставя в загадка, защото чисто и просто е абсурдно, но аз зная по-добре *да зная, че много неща са абсурдни, и ако това ти доставя цялото удоволствие, хубаво, то обаче остава нелепо поради това, че не е зависимо само от твоето усмотрение, но и от факта, че ти трябва да го закупиш от хората, които искат да ти го продадат. Това е като да си купиш кола и да твърдиш, че желаеш да седиш само в нея, когато нейната цел е обратното - да те придвижи; но тя бива и рекламирана на теб, тя е представена на теб и е нелепо ти да твърдиш, че тук си абсолютно самостоятелна. Това е самият проблем - това не е твое абсолютно решение, когато има множество фактори продавайки ти го, а ти не можеш да отречеш, че това не ти влияе.
От всичко това следва, че вместо да седиш в кола можеш да седиш другаде, вместо да се мацаш с грим, можеш да правиш друго, щом те не са практически оползотворени, но приведени в една нелепост, те биват просто средство за изказ на нещо по-различно. Кое е това нещо? Щастие? Защо му е на щастието да носи грим, това аз положително не мога да отговоря.
Niakoitam
07-30-2018, 19:04
Не знам за причините на Тори, не съм Тори.
Мисълта ми е, че всеки прави нещо от суета. Дори не говоря за външния вид, ама вие сте прекалено големи лицемери да си го признаете
И ниско самочувствие. Желанието да те харесват всички е породено от ниско самочувствие. От опит ти казвам. От себе си. А това, че напоследък си заела една отбранително нападателна позиция във форума е просто маска.
И ниско самочувствие. Желание да те харесват всички е породено от ниско самочувствие. От опит ти казвам. От себе си. А това, че напоследък си заела една отбратилно нападателна позиция във форума е просто маска.
Ненене и не и не и не. Както пее Слави. Да, признавам се за виновна, че искам всеки да ме харесва обаче. Но кой не иска?
Че аз кoга не съм била агресивна във форума? И в реалния живот съм агресивна в някои отношения, но като цяло съм мило същество хд.
Niakoitam
07-30-2018, 19:17
Твърдо нъе. Само напоследък скачаш на бой за всяка казана навъпреки дума. :D
А за харесването. На някои хора просто не им дреме.
Юнгинген
07-30-2018, 19:19
Това е много обширна тема, върху която може да се пише, а и е изписано, много.
Всички оценяват това да бъдат харесвани, както всички оценяват музиката, всички харесват опиянението на алкохола, всички се захласват по красотата на изкуството, всичко това в степени, които варират от пълния идиотизъм до съвършения естет.
Той може да се радва най-пълно и най-проникновено на най-великите творци, сиреч той може ясно да издирва удоволствието и колкото повече той го прави, толкова по-добър става и толкова повече го удължава, защото най-лошото за естета е отегчението, а то достига по-глупавите, тези, които се радват на злокачествена любов, музика и изкуство, затова той прави всичко по силите си, преждевременно превръщайки се в един демон, остър ум и изящност, която може да ни се стори прекрасна.
Но и той стига края си, както казах, това е друга тема, просто напомням, че музиката е времева, а един миг не се повтаря два пъти, да, именно, повторението съсипва, а от нас би се изискал един велик Дон Жуан, който да го пребори, но ето, че и неговата история не е вечна, естетиката отново е победена в тази опера, но така, че иронично тази опера бива върховна наслада за естета, тя противоречиво продължава няколко сантиметра напред, но едва ли ще може повече.
Супер местенце си е тукаДобре изглежда, чак не ми се вярва, че има такива плажове в Саудитска Арабия.
Ходенето на плаж, не е ли забранено от шериата?
...В началото заспивах с грим при приятеля ми (нещо недопустимо).
Вие, момичетата, които имате смелостта да сте naked, сте герои : )Явно доста те е срам от външния ти вид.
...някой жени купуват скъпи такива неща да дразнят другите жени. Естествено! За много жени, най-скъпият им аксесоар е мъжът :? !
Като прочета някъде за натурална красота и ми се гади, това изказване е такова клише.Не е клише мила - може би ти просто си грозна и не можеш да докараш по-приличен вид, ако не си сложиш грим, силикон в циците и джуките и ботокс в лицето.
Срещал съм много жени (познати и непознати), които изглеждат страхотно без никакъв грим или други "подобрения"! Ти явно не си била някоя от тях :D !
И наистина искам да ми покажеш една натурална жена с натурални вежди, без грим, с недоправена коса и да ми кажеш с ръка на сърцето колко много ти харесва. Явно не правиш разлика между хигиена/поддръжка и изкуствената красота.
Между естествена поддържана и напълно преправена има огромна разлика.Точно това имам предвид и аз :) !
И ако още някой ми се заобяснява, че слагаме грим, ботокс, аксесоари, токчета над средната дължина на пишка за България, ЗА ДА ВПЕЧАТЛЯВАМЕ МЪЖЕ, ще му изям сънната артерия. Значи го правите за да впечатлявате ЖЕНИ и да ги карате да ви завиждат?
Още не мога да се отуча и от тоя гаден небио-еко навик да се бърша отзад.А би трябвало - цивилизованите хора си мият гъза след сране, а не минават с едно забърсване като теб :D .
Ноктите ми са изградени дълги, щото ми харесва. Няма работеща жена с дълги нокти!
Освен ако не работи най-древния занаят :D !
Миналото лято сам ни каза, че не вземаш душ всеки ден, пък работеше във въглищата.Не е задължително човек да се къпе всеки ден.
Някои части обаче трябва да се мият всеки ден.
И аз съм свикнал да оставям по 200+ на месец, за да не се возя по обществения транспорт ...Личи ти че не живееш в София :? .
Ходи ти гледай твоята,че нещо не си ни споделял колко е прекрасна напоследък.Откакто тори му би шута, Турксчо е сам като куче!
Нали Турксчо :) ?
Това нещо с децата и семейството пречи ли ми да бъда красива?Да, ще ти попречи, или поне няма да можеш да продължиш по начина, който си свикнала сега.
Я кажи как ще изкъпеш едно бебе с твоите дълги нокти?!
... харесва ми мъжете да ми обръщат внимание. Имам немалко его, което има нужда да бъде запълвано. ...Харесва ти всеки да ти обръща внимание, включително аз :razz: !
За поредната доза внимание, ти си готова да продадеш и майка си :? !
..в реалния живот съм агресивна в някои отношения, но като цяло съм мило същество хд.Сигурно за това си сама :razz: !
deitona22
07-30-2018, 20:32
^^^
Тъпчо.
Не трябвало да се къпеш всеки ден.
Пфф.
Тъпчо.
Грозен и смрадлив.
Доста добра комбинация.
HollyGolightly
07-31-2018, 02:24
Не е клише мила - може би ти просто си грозна и не можеш да докараш по-приличен вид, ако не си сложиш грим, силикон в циците и джуките и ботокс в лицето.
Срещал съм много жени (познати и непознати), които изглеждат страхотно без никакъв грим или други "подобрения"! Ти явно не си била някоя от тях !
Мда, много негативни неща мога да кажа за себе си, ама грозна не е едно от тях. И не, нямам силикон никъде, няма и да имам
За хипотетичните познати много може да се говори, накрая все обаче се оказват именно това-хипотетични, всички знаем че си сам и мизерен като църковна мишка.
Работя в бизнес среда, където дрескода ми изисква даден начин на обличане и грим, не мога да си позволя да изглеждам като 14-15 годишна ученичка.
Освен това именно ти и Някойтам явно не правите разлика между натурална, поддържана и клоун.
On: 7км пеш днес, добра разходка си направихме, сега ще си пусна новооткритото предаване по МТВ и ще разпускам.
И да, за пореден път се убеждавам, че ми е трудно да контактувам с повечето набори, хората над 30 си ми допадат повече за компания 8-)
#MovieNightSaturday
Грозна патко, много мерси, че ми каза къде живея! Отивам да отрежа табелите, че да не се объркат и други хора. :D
HollyGolightly
07-31-2018, 13:16
Не е задължително човек да се къпе всеки ден
Това защо го виждам чак сега :lol: Вие с Някойтам сте създадени един за друг
При положение че имаш течаща вода у вас и живееш в София дето е толкова мръсен град, имаш досег до хора, и веднъж ти е малко на ден.
Егати гнусната работа.
Niakoitam
07-31-2018, 13:42
Холи, нали знаеш има една мисъл. По умния ще си замълчи.
Грозния май на моменти има право да те троли. В един момент го играеш що го умна жена докато рязко не покажеш кифленизма си.
А сега можеш доволно да си изплацикаш дупето и да си напудриш носа със задоволство заради гениалността ти.
HollyGolightly
07-31-2018, 13:54
О да, аз съм изнежена, понеже се къпя по 1-2 пъти на ден и държа човека до мен да прави същото 8-)
Нарича се хигиенни навици, които ти явно нямаш и това че хората не странят от теб или значи че са възпитани или същите като теб със страх от водата и сапуна.
Niakoitam
07-31-2018, 14:13
Това значи,че и по 5 пъти на ден да се къпеш пак може да смърдиш принцеске.
Направо не излизай от водата ако искаш. Поне има шанс евентуално миризмата ти да се абсобира от нея. Ходи в аквариум и на работа. Да не всеме случайно някой къпал се само един път през деня да те пипне,че ще ти се изприщи чистата кожичка.
А ако смърдиш на пор след половин ден некъпане мога единствено да ти съчувствам и да те съжалявам. :)
Оле, не мога...
Всички сме хора - потим се, омирисваме се на неща отвън или на пот, отделяме секрети, полепваме прах, кожата отделя себум. Имаме нужда от поне едно къпане дневно. Не знам дали си чувал за Спасителя на майките, гугълни и ще разбереш какво ти говоря. Ама водата и сапуна не хапят.
deitona22
07-31-2018, 15:24
ОняТам,ти досега не си замълчалвал никога.
И Холито май е права.
Лика-прилика сте си с оня.
HollyGolightly
07-31-2018, 15:29
Абе тори нищо няма да постигнеш с препратки към статии и т.н. Той човека в мина работи преди време, в парка коси трева ама не мирише достатъчно че да си направи един душ на ден.
Обаче това винаги е аргумента на всеки един мундар “ти се къпеш всеки ден щото миришеш” ми не, мириша хубаво, винаги. Представи ди и дрехите си пера всеки ден ама тази тема даже няма да я почвам че сигурно твоите веднъж на седмица ги преплаkваш.
Човек ще каже че тая вода е златна и един душ на ден не можете да си позволите :?
Сега виждам че си си променил единият пост. Колко жалък може да си 8-) или викаш това граница няма
Niakoitam
07-31-2018, 15:33
Бахти жалкарите.
Но....не заслужавате вниманието ми.
Оставям ви на Грозния. :)
Жалкари сме, че се къпем, перем, поддържаме се и четем?! Къде да можеше всички да са жалкари като нас... <3
HollyGolightly
07-31-2018, 16:02
Жалкари сме, че се къпем, перем, поддържаме се и четем?! Къде да можеше всички да са жалкари като нас... <3
If only
If only
The world would be a better place
Днес нещо не ми е като вторник. Чувства се като Понеделник и не е приятно. Ама да видим какво ще стане довечера. Ще карам ли до вкъщи или още няколко дни ще ме карат 8-)
NomNomNom
07-31-2018, 18:04
както си карах нощес към вкъщи , 3-4км преди нас ми светва червена лампа на таблото (!) и почва да писука
шаш и паника, спрях на аварийни в 3 през нощта на моста.
мургав мъж с дръпнати очи спря и се опита да ми помогне. накрая си намерих в менюто, че всъщност е паднало налягането на гумите ( 3 седмици е седяла в гараж под земята)
въпросът е, че човек от друга раса спира да ти помогне и не те е страх
у нас, ако срещнеш някой от другаТА раса, и кръстене не помага :Д
LoadRunner
07-31-2018, 20:27
Вярно е - тоя новия сапун, дето си взех не ми харесва много, а постоянно се къпя с него... Гадна работа. Не си ли е естественият аромат на тор с праз... :/ Още не мога да се отуча и от тоя гаден небио-еко навик да се бърша отзад.
Тоя коментар ме подсети че тея дето не се къпят като отидат в "нужника да снасят после се бършат с по една хартийка.
Прибавям и тая хигиенична черта към останалите на някойтам.
LoadRunner
07-31-2018, 20:40
И какви крайности се изброиха. Гримът ми се състои във фондьотен, коректор за тъмни кръгове, спирала и червило. Баси тунингованата.
Като ти се изхвърля на лицето и до там ше си с грима
LoadRunner
07-31-2018, 20:47
Грозния май на моменти има право да те троли. В един момент го играеш що го умна жена докато рязко не покажеш кифленизма си.
А сега можеш доволно да си изплацикаш дупето и да си напудриш носа със задоволство заради гениалността ти.
от кога е кифленизъм да се къпеш бе мърляч мръсен гнусен, заради ей такива миризливци дето цял ден карат на солетивсе е трябвало да се местя от мястото дето съм си харесвал в лекционните зали
Човек трябва да се къпе винаги преди да излезе от тях и задължително да сложи чиста тениска иначе тя ще мирише на пот. Излизаш навън, потиш се квот се потиш и никога не миришеш на това ако си сложил потна тениска или не си се къпал цял ден.
Аз се къпя винаги преди да изляза и винаги с чиста тениска, вечер се къпя задължително също ако съм бил на фитнес, (къпането без косата не отнема повече от 4-5 минути, и лятото винаги съм със студена вода, няма по-ободряващо нещо!), затова имам доста и ги сменям по един или 2 пъти на ден, после като се върна тя е за пране и съответно отива там. И един или 2 пъти седмично с едно пране се изпират всички , баси чудото.
Не трябвало да се къпеш всеки ден.Ти къпеш ли се всеки Божи ден?
Всекидневното къпане особено с агресивни миещи препарати, докарва гъбички.
Мда, много негативни неща мога да кажа за себе си, ама грозна не е едно от тях.Това ти го казваш - дай една снимка да направим преценка и от други гледни точки.
За хипотетичните познати много може да се говори, накрая все обаче се оказват именно това-хипотетични, всички знаем че си сам и мизерен като църковна мишка. Като казах "познати" имам предвид точно познати, а не нещо повече като например "приятели", "гаджета" или друго!
Вече започваш да си въобразяваш разни неща, освен ако не се чукаш с всичките ти познати и да мислиш че и при другите хора е същото :? !
Освен това именно ти и Някойтам явно не правите разлика между натурална, поддържана и клоун.Напротив мила, точно аз и Някойтам, трябваше да обясним на теб тази разлика 8) !
Ти не правиш разликата - не ние :) !
Грозна патко, много мерси, че ми каза къде живея! Отивам да отрежа табелите, че да не се объркат и други хора. :DСигурно кенефът ти е на двора и си бършеш гъза с "Уикенд"-а от миналата седмица, защото е голям и с един брой можеш да направиш много забърсвания :razz: !
При положение че имаш течаща вода у вас и живееш в София дето е толкова мръсен град, имаш досег до хора, и веднъж ти е малко на ден.
Егати гнусната работа.Разбирам те мила - след твоя работен ден (или по-точно нощ) и десет къпания са ти малко :D !
Тебе колко души на ден те "изцапват", а мила :) ?
...потим се, омирисваме се на неща отвън или на пот, отделяме секрети, полепваме прах, кожата отделя себум. ...Някои хора се осмърдяват много по бързо и по-често от други!
Аз не съм космат и си бръсна подмишниците и к*ра и не се осмърдявам толкова лесно, а освен това осмърдяването е и до ген.
Гъза гледам да си го мия след всяко сране, освен ако не ми се наложи извън къщи и тогава като се прибера си го мия и си сменям гащите.
...Имаме нужда от поне едно къпане дневно....Ти може би :D !
Освен това би трябвало да знаеш, че прекалено честото миене докарва гъбички.
Ама какво ли обяснявам на медсестрата с дългите нокти :? !
Сега виждам че си си променил единият пост. Колко жалък може да си 8-) или викаш това граница нямаКукло, посът в който казваш това, също е променен :? !
Ти очевидно си безкрайно нагла.
...ми не, мириша хубаво, винаги. ...Още малко ще кажеш, че не се потиш изобщо, нямаш цикъл и лайната ти ухаят на маргаритки :D :razz: !
Оставям ви на Грозния. :)
https://78.media.tumblr.com/d17ce2410601c27e966e5157652be0fa/tumblr_orwygsYln51ueblgpo1_500.gif
Тоя коментар ме подсети че тея дето не се къпят като отидат в "нужника да снасят после се бършат с по една хартийка.
Прибавям и тая хигиенична черта към останалите на някойтам.И Турксчо!
Като ти се изхвърля на лицето и до там ше си с гримаНа юФката едва ли скоро и се е случвало подобно нещо :? .
LoadRunner
07-31-2018, 21:00
Ти къпеш ли се всеки Божи ден?
Всекидневното къпане особено с агресивни миещи препарати, докарва гъбички.
Гнусен, майка ти и баща ти ли ти леят толкова акъл? Аз такова нещо не съм забелязал а цял живот се къпя по n-на брой пъти или когато мога на ден, обикновения сапун може само да ти се изсуши кожата (ЕВЕНТУАЛНО, ЛЕЧИМО Е, БЪРЗО ЛЕЧИМО Е, ИМА СИ СПЕЦ. ШАМПОАНИ).
deitona22
07-31-2018, 21:37
Ти къпеш ли се всеки Божи ден?
Всекидневното къпане особено с агресивни миещи препарати, докарва гъбички.!!!!!!!!
.
Пхахахаххахахахахахахахах аххахахахахахахахахахахах аххахахахахахахахахахахах хахахаа
Да.
Всеки ден.
В жегите и по 2 пъти на ден.
И за кво са ти агресивни миещи препарати бре,тъпчо?
А,да.
Ако се къпеш само по празници или само в неделя,може да ти трябват.
HollyGolightly
07-31-2018, 22:07
Разбирам те мила - след твоя работен ден (или по-точно нощ) и десет къпания са ти малко !
Тебе колко души на ден те "изцапват", а мила....
Разбирам те мила - след твоя работен ден (или по-точно нощ) и десет къпания са ти малко !
Тебе колко души на ден те "изцапват", а мила ? ?
При положение че работя като архитект, да, постоянно съм надраскана и нарязана тук и там. Не можем всички да работим като чистачи. Това че едната жена до която ти си се докосвал е била професионална курва, не значи че всички работим в брашна
И не, не се потя понеже имам hypohidrosis
Още нещо?
Поне сега разбрахме че освен че си грозен и тъп, си и миризлив и мръсен...страшна комбинация.
Всекидневното къпане особено с агресивни миещи препарати, докарва гъбички
Значи доказваш теорията ми че те е страх от водата и сапуна... Евала .
Българският ти куца, не се къпеш всеки ден, нека пък да не си циганин
Грозен, нали вече изяснихме работата с "къпеш се често, щото смърдиш"? Къпя се често, щото ми е неприятно да си легна неокъпана. На теб като ти е кът водата - тъжно - ама не ходи сред общество, ми хващай гората да си миришеш на воля. През средновековието не е имало канализация и течаща вода и за тва е имало чума. Аз не съм, обаче, женско от тогава - има вода, сапун, пампоан и живея сред човешки условия и в общество. Не ща да чумясам.
Как за 22 години всекидневно къпане по 1-2-3 пъти дневно не хванах веднъж гъбички, където и да е?!
Niakoitam
08-01-2018, 00:09
от кога е кифленизъм да се къпеш бе мърляч мръсен гнусен, заради ей такива миризливци дето цял ден карат на солетивсе е трябвало да се местя от мястото дето съм си харесвал в лекционните зали
Човек трябва да се къпе винаги преди да излезе от тях и задължително да сложи чиста тениска иначе тя ще мирише на пот. Излизаш навън, потиш се квот се потиш и никога не миришеш на това ако си сложил потна тениска или не си се къпал цял ден.
Аз се къпя винаги преди да изляза и винаги с чиста тениска, вечер се къпя задължително също ако съм бил на фитнес, (къпането без косата не отнема повече от 4-5 минути, и лятото винаги съм със студена вода, няма по-ободряващо нещо!), затова имам доста и ги сменям по един или 2 пъти на ден, после като се върна тя е за пране и съответно отива там. И един или 2 пъти седмично с едно пране се изпират всички , баси чудото.
На теб педерас недорасъл освен да ти се изакам върху челото с друго не мога да ти помогна. Мога и да ти се изхвъргам да си понамажеш тинейджърските пъпки по лицето. :D
Иначе защо ще се местиш? Можеше просто да ги набиеш и да си вземеш мястото, но на теб май миризливата уста ти е отворена като слонски гъз само като си скрит зад интернета.
А това твойто къпане по 4-5 минути със студена вода си го заври някъде. Ти реално не се къпеш. Ти си мокриш космата пишка и го считаш за къпане.
А за бърсането спи спокойно. Сигурно поне един два метра тоалетна хартия ползвам за един път. Други лични ежедневни подробности да те интересуват?
Аз съм против тезата за казармата, но да...на някои "мъже" определено ви липсва казармата. Там не са се къпали по два пъти на ден нали се сещаш? И много други работи не са и са правили.
П.п. Извинявам се за просташкия език, но това недоносче е на всяка манджа мерудия.
HollyGolightly
08-01-2018, 02:16
^ако мислиш че каруцарският израз носи по-голяма тежест на думите ти, жестоко се лъжеш. На 32 години си, а държанието ти е като на ощипана 13 годишна госпожица. Интересно как само ти и онзи Инсел поддържате тезата, че не трябва човек да се къпе всеки ден особено лятото. Разбирам да е зима и във вашето село да сте с външна баня, може и да има някакво извинение
On: 1 час плуване, тази седмица графика върви добре. Щял да ме учи как се плува Butterfly Style, еми не става, не обичам да си мокря косата в басейна, много хлор има и ми изгаря, а за плувка не ставам, понеже главата ми е голяма 8-) Беше възмутен от ината ми, ама ще го преживее по един или друг начин.
Сделката с колата не стана днес, но поне утре той ще ме кара и взима от работа, та получавам 2 допълнителни часа прекарани с него, доволна съм въпреки че времето тиктака и почти не остана, до Понеделник най-късно трябва да имам взето решение какво да правя.
Отивам да закуся и после ще уча. Ще ми е трудно да не си поглеждам телефона на всеки 10сек, но си обещах. Даже направо ей сега ще го изключа да не ме изкушава. Нямам търпение да се видим отново. Всъщност нямам търпение и да дойде есента да започна отново, защото съм свикнала ежедневието ми да е запълнено и да съм заета. Побърквам се.
Ахххххх, късметлийка съм <3
Помияр, не знам кой е с външна тоалетна, след като явно вие с някойтам само нямате условия да се къпете редовно.
^ако мислиш че каруцарският израз носи по-голяма тежест на думите ти, жестоко се лъжеш. На 32 години си, а държанието ти е като на ощипана 13 годишна госпожица. Интересно как само ти и онзи Инсел поддържате тезата, че не трябва човек да се къпе всеки ден особено лятото. Разбирам да е зима и във вашето село да сте с външна баня, може и да има някакво извинение
И съвсем случайно точно тия двамата постоянно са онеправдани и мрънкащи, че никоя не иска да ги погледне(недай се боже да ги подуши)... :д
Аз се дразня само на тва, че подобни хора обикалят в общество и ако пипнат нещо от липса на хигиенни навици, могат да заразят и останалите. Деца и възрасни хора със слаби организми, примерно, са застрашени. Същите като антиваксинарите - личния избор и страха да не се получи аутизъм, тук - уж липсата на възможности за баня и страх от гъбички... И пак - хора със слаби организми са под въпрос откъм оцеляване... Безотговорна работа.
Това си е естествен подбор. Като са лигльовци и се къпят всеки ден нормално да им отслабне имунната система. Аз за мангал умрял от мръсотия не съм чул, пък и малки деца, и възрастни си се търкалят из боклуците и не се къпят. Така отпада и нуждата от всякакви ваксини, респективно по-малко разходи и повече пари за грозния да си хване гадже.
Тка си е, на момичето вредни трябва да плащаме да търпи мизерията и смрадта - откъде пари за тва, ако се къпем всеки ден и редовно си купуваме сапун?! Че и даже моя сапун е скъпичък - 1,60-70 за бройка е... Ебати разточителството - 2 кинта за сапун, 4 за кубик вода, 6-7 за шампоан, даже и забите си мия редовно...
Niakoitam
08-01-2018, 10:08
Тори не си се запритеснявала толкова. Те баба ти и дядо ти вероятно са се къпели веднъж два пъти годишно в селската обществена бяна и не само те, пък като гледам бабите ни и дядовците ни бая са доживяли и даже и ти си се пръкнала. И въпреки, че са се бършели с някакъв парцал дядото на баща ми недоволствал от това нововъдение вътрешна тоалетна. Как можело да сереш там дето ядеш. Но пък реално на теб не ти прави такова впечатление, че кухнята и тоалетната ти ги дели само една стена нали? И с това не се изказвам против вътрешната тоалетна, а просто ти давам пример да забележиш реално до колко вредно и миризливо нещо яде всеки от нас. И не ми минавай с довода, че я миеш и парфюмираш.
А Антракс благодаря, че ми разкри тази тайна, за която не бях се досещал. Това ще да е. Сигурно лютя в очите на хората и за това ме избягват и после само мрънкам Срамота!
Ти влизал ли си в тоалетна? В смисъл, такава с канализация, с не с дупка в земята?
deitona22
08-01-2018, 10:18
Тори не си се запритеснявала толкова. Те баба ти и дядо ти вероятно са се къпели веднъж два пъти годишно в селската обществена бяна и не само те, пък като гледам бабите ни и дядовците ни бая са доживяли и даже и ти си се пръкнала..
Соре,ама в кой век живееш?
Искаш да кажеш,че колкото по-рядко се къпе човек,толкова по-дълго ще живее ли?
Уау.
Не мислех че някой може да надмине оня по тъпи изказвания,ама ти не само надмина,ама разби на пух и прах всички негови малоумни заключения.
Идеални сте един за друг.
Ми, моите баба и дядо се къпят и са се къпали редовно, даже едно време като е имало обществени бани, да не казвам, че дядо ми и баба ми са най-чистите хора, където познавам и баба до последно си търсеше банята като наследство. За пореден път - цялото ми семейство разбира, че сме хора, а не животни. Сиреч ядем от чинии, пием от чаши, ползваме нож, вилица и лъжица и сме открили препаратите за чистене на бани и тоалетни, изобщо за чистене на дома. Вие ако не сте - тъжно, отново - но не е мой проблем и не се чувствам длъжна да умирам от мизерия заради вас. Както не се чувствам длъжна да мра от болести, за които има открити ваксини от преди цифра години.
За пореден път те моля - прочети малко за спасителя на майките, за да ми разбереш опорните точки.
Да сереш, където ядеш, означава буквално да ходиш със сандвича в тоалетната. Не да те дели стена. А и, както казах, в нас сме открили препаратите и дезинфектантите за дома, та ги ползваме достатъчно често. Ще ми се повечето да бяха круелти фрии и да не замърсяваха така природата (тва важи и за нещата за баня), но няма пълно щастие, та това няма да ме откаже да ги ползвам, както отказва Кат Вон Д и съпруга и от ваксините.
Niakoitam
08-01-2018, 10:24
Ти влизал ли си в тоалетна? В смисъл, такава с канализация, с не с дупка в земята?
Да що? А ти? Да си виждал,че там има една дупка с вода?
Niakoitam
08-01-2018, 10:26
Соре,ама в кой век живееш?
Искаш да кажеш,че колкото по-рядко се къпе човек,толкова по-дълго ще живее ли?
Уау.
Не мислех че някой може да надмине оня по тъпи изказвания,ама ти не само надмина,ама разби на пух и прах всички негови малоумни заключения.
Идеални сте един за друг.
Не, исках да кажа,че ако не се къпеш по два пъти дневно няма да умреш от тумори,гангрена и разпадаща се кожа и да заразиш половината свят каквато бше тезата на Тори.
Niakoitam
08-01-2018, 10:32
Ми, моите баба и дядо се къпят и са се къпали редовно, даже едно време като е имало обществени бани, да не казвам, че дядо ми и баба ми са най-чистите хора, където познавам и баба до последно си търсеше банята като наследство. За пореден път - цялото ми семейство разбира, че сме хора, а не животни. Сиреч ядем от чинии, пием от чаши, ползваме нож, вилица и лъжица и сме открили препаратите за чистене на бани и тоалетни, изобщо за чистене на дома. Вие ако не сте - тъжно, отново - но не е мой проблем и не се чувствам длъжна да умирам от мизерия заради вас. Както не се чувствам длъжна да мра от болести, за които има открити ваксини от преди цифра години.
За пореден път те моля - прочети малко за спасителя на майките, за да ми разбереш опорните точки.
Да сереш, където ядеш, означава буквално да ходиш със сандвича в тоалетната. Не да те дели стена. А и, както казах, в нас сме открили препаратите и дезинфектантите за дома, та ги ползваме достатъчно често. Ще ми се повечето да бяха круелти фрии и да не замърсяваха така природата (тва важи и за нещата за баня), но няма пълно щастие, та това няма да ме откаже да ги ползвам, както отказва Кат Вон Д и съпруга и от ваксините.
Тори вземи излез малко от филма. Къде са се къпали постоянно баба ти и дядо ди? Къде,къде къде? Като в онова време вестника е бил лукс и са се бърсали с парцал на по една седмица. Кой знае от кое пробито село са. Със сигурност не са кореняк софианци. А за тоялетната казах изобщо да не ми минаваш с тоя номер за чистенето и препаратите. Да, удобство си е,но да на една стена разстояние е> Но пък то ти сигурно акаш дъги и мирише на рози докато си вършиш работата.Е, много от тези благоухания незаблязо излизат и извън вратата на тоалетната. Особено пък в тесните панелки.Но твоята може и да е херметически затворена знам ли?
И да, нямам намерение повече да ви отговарям. Просто приемете,че ходя по улицата и разгонвам хората като дотолкова ви достига акъла. :)
Не, исках да кажа,че ако не се къпеш по два пъти дневно няма да умреш от тумори,гангрена и разпадаща се кожа и да заразиш половината свят каквато бше тезата на Тори.
Тезата на Тори далеч не е, че ще умреш, ако не се къпеш два пъти дневно. Тезата на Тори е, че сряда и неделя не са достатъчно често къпане, както точно през средновековието не е било достатъчно само да си разкарат гърнетата от къщата. Очевидно не е било, щото ако е било достатъчно, е нямало да чумясват.
В деня един път баня е ок, щото не миришеш на пот и пържено, не си прашасал, не си лепкав, гнусен и квото там чистиш от себе си. В деня една баня - примерно преди да си легнеш в чистия, пран чаршаф - е напълно достатъчна да те държи достатъчно чистичък и не-гнусен.
Да не говорим пък, че по нашите географски ширини лятото стига до 40 и кусур градуса жега, та ми се е случвало 2-3-4 пъти да си вземам душ, че да мога да съм адекватно миришеща и изглеждаща за работа или за излизане. Това не, защото се движа покрай хора, ми щото аз сама на себе си съм гнусна като лепна.
Niakoitam
08-01-2018, 10:49
Аз предлагам изобщо да не излизаш от банята. И да,след 3-4 къпания на ден си разкзваш играта на кожата и косата,но по добре вземи се ограмоти първо.
Това най-ясно може да се забележи при едно рядко заболяване казващо се пеперудена кожа иили нещо такова беше. Тези хора страдат при по продължителен допир с вода понеже кожата им е доста по нежна от нашите. При по продължителен допир с вода изпитват все по-силна болка и започват да им се образуват язви по кожата.
Е, при обикновените хора тоя процес на прецакване на кожата е доста по незабележим. Допълни и всякаквите модели препарати за къпане със менделеевата таблица в тях и сама си реши уравнението. Вече наистина спирам да отговарям.
Тори вземи излез малко от филма. Къде са се къпали постоянно баба ти и дядо ди? Къде,къде къде? Като в онова време вестника е бил лукс и са се бърсали с парцал на по една седмица. Кой знае от кое пробито село са. Със сигурност не са кореняк софианци. А за тоялетната казах изобщо да не ми минаваш с тоя номер за чистенето и препаратите. Да, удобство си е,но да на една стена разстояние е> Но пък то ти сигурно акаш дъги и мирише на рози докато си вършиш работата.Е, много от тези благоухания незаблязо излизат и извън вратата на тоалетната. Особено пък в тесните панелки.Но твоята може и да е херметически затворена знам ли?
И да, нямам намерение повече да ви отговарям. Просто приемете,че ходя по улицата и разгонвам хората като дотолкова ви достига акъла. :)
Не, не акам дъги - точно за тва си спазвам минимални хигиенни норми, че да съм максимално чистичка. У вас не знам как е, ама в нас има прозорци и аспиратори в банята, в кухнята пак имаме ширм и проветряваме къщата често, та да не се налага да дишаме смрадове от тоалетна или заради готвене. И никой няма гъбички, както казахте с грозния, та може да пробвате и вие всекидневни душове.
Баба и дядо от началото на гимназията са в Русе - сравнително голям и развит областен град е било. Не знам за твоето село, но в Русе баните не са изникнали онзи ден.
Аз предлагам изобщо да не излизаш от банята. И да,след 3-4 къпания на ден си разкзваш играта на кожата и косата,но по добре вземи се ограмоти първо.
Това най-ясно може да се забележи при едно рядко заболяване казващо се пеперудена кожа иили нещо такова беше. Тези хора страдат при по продължителен допир с вода понеже кожата им е доста по нежна от нашите. При по продължителен допир с вода изпитват все по-силна болка и започват да им се образуват язви по кожата.
Е, при обикновените хора тоя процес на прецакване на кожата е доста по незабележим. Допълни и всякаквите модели препарати за къпане със менделеевата таблица в тях и сама си реши уравнението. Вече наистина спирам да отговарям.
Ами, както казах - 22 години и ни гъбички, ни пеперудена кожа. Явно съм феномен...
О, боже, как не ви писна да се джвакате. Нека да дам някои факти. Организмът ежедневно преминава през нещо наречено апоптоза или програмирана клетъчна смърт. Не мога да опиша за какъв брой загинали клетки става въпрос. Тази мъртва кожа трябва да се премахва от тялото, защото както казахме - този процес се случва непрекъснато. Потните жлези също работят непрекъснато. Организмът също така отделя себум от мастните жлези. Ще се изненадате да откриете колко точно “мас” отделяте на ден (не е никак малко). В някои себорейни зони по тялото отделянето и по-значително от други. Прекрасният ни организъм също така диша, чрез кожата. Изпаренията и продуктите от потната секреция на жлезите сами по себе си не са животозастрашаващи, лол, но пък натрупването на отпадни продукти по тялото и тяхното непремахване може да доведе до някоя инфекция. Много съмнигелно, но има шанс. Разбира се, всичко зависи до каква стипен е допуснато това нещо.
Майка ми страда от нещо като обсесия за чистота. До такава степен, че силните детергенти са я алергизирали до получаване на анафилактшчен шок (животозастрашаващо състояние, изискващо незабавно спешно реагиране). Мисълта ми е, че няма нужда, а и не е препоръчително измиването на тялото с агресивни детергенти, които само ще го изсушат и алергизират. Няма да ви направят по-чисти. Такова нещо е невъзможно, освен ако не се къпете с йод бензин, кислородна вода или друг дезинфектант, който да дезинфекцира кожата. Масовите препарати за почистване на тялото имат за цел единствено да премахнат гореизброените от мен отпадни продукти от работата на организма.
Знаете ли, бебчетата също се къпят ежедневно, а те дори нямат толкова развити потни и мастни жлези, разждат се bacteria free, може да се каже почти стерилни и въпреки това се измиват. Защо ли? Защото тази мръсотия може да причини инфекции поради слабата им имунна защита.
Съвсем си забравих мисълта откъде тръгнах.
In conclusion, измивайте ежедневно тялото си с леки почистващи продукти, за да премахвате “мастта” и потта, която всеки! човек притежава, защото дари да не виждате физическо доказателство за себум и пот, то е там :)
Да, де, ВОДА има вътре през 99% от времето, а не се вижда ямата с лайната. И, да, невероятно, но факт - има вентилатори за миризмата, а за чистотата - препарати.
LoadRunner
08-01-2018, 11:05
Как можело да сереш там дето ядеш. Но пък реално на теб не ти прави такова впечатление, че кухнята и тоалетната ти ги дели само една стена нали?
Не очаквах че такова нещо може да бъде помислено а какво остава казано и подложено на защита.
Ти си не за трепане а за много сериозен бой, после ебане с палка, и после доживотно настаняване на работа за която ще получаваш 300лв чисто и ще бъдеш пускан само до специална лафка с умишлено завишени цени на храната.
До живот!
Аз ви казах че от семействто тръгват тези неща, той дори сам си каза, дядо му баба му са възпитавали баща му, а той него. Чат?,
Тъй че да знаете, много е важно човек от какво семейство е, най-добре да е от такова на висшисти. Тогава си гарантираш че разговаряш с човек който има минималните базови физиологични навици, хигиена на комуникацията и социални качества.
О, боже, как не ви писна да се джвакате. Нека да дам някои факти. Организмът ежедневно преминава през нещо наречено апоптоза или програмирана клетъчна смърт. Не мога да опиша за какъв брой загинали клетки става въпрос. Тази мъртва кожа трябва да се премахва от тялото, защото както казахме - този процес се случва непрекъснато. Потните жлези също работят непрекъснато. Организмът също така отделя себум от мастните жлези. Ще се изненадате да откриете колко точно “мас” отделяте на ден (не е никак малко). В някои себорейни зони по тялото отделянето и по-значително от други. Прекрасният ни организъм също така диша, чрез кожата. Изпаренията и продуктите от потната секреция на жлезите сами по себе си не са животозастрашаващи, лол, но пък натрупването на отпадни продукти по тялото и тяхното непремахване може да доведе до някоя инфекция. Много съмнигелно, но има шанс. Разбира се, всичко зависи до каква стипен е допуснато това нещо.
Майка ми страда от нещо като обсесия за чистота. До такава степен, че силните детергенти са я алергизирали до получаване на анафилактшчен шок (животозастрашаващо състояние, изискващо незабавно спешно реагиране). Мисълта ми е, че няма нужда, а и не е препоръчително измиването на тялото с агресивни детергенти, които само ще го изсушат и алергизират. Няма да ви направят по-чисти. Такова нещо е невъзможно, освен ако не се къпете с йод бензин, кислородна вода или друг дезинфектант, който да дезинфекцира кожата. Масовите препарати за почистване на тялото имат за цел единствено да премахнат гореизброените от мен отпадни продукти от работата на организма.
Знаете ли, бебчетата също се къпят ежедневно, а те дори нямат толкова развити потни и мастни жлези, разждат се bacteria free, може да се каже почти стерилни и въпреки това се измиват. Защо ли? Защото тази мръсотия може да причини инфекции поради слабата им имунна защита.
Съвсем си забравих мисълта откъде тръгнах.
In conclusion, измивайте ежедневно тялото си с леки почистващи продукти, за да премахвате “мастта” и потта, която всеки! човек притежава, защото дари да не виждате физическо доказателство за себум и пот, то е там :)
Ем, а баш! Ма идиотите ти говорят от "личен опит" за времето на бабите ни, нищо че са се родили само 5-10 години преди нас и по време, в което също като сега Е имало бани на разположение постоянно, та и те са къпани редовно от родителите си.
LoadRunner
08-01-2018, 11:11
Вие осъзнавате ли че тези двамата досега не са чували и им се вижда неестествено и невъзможно да се къпеш редовно? Те едва чак сега проумяват че е възможно. Вие представяте ли си в каква среда живеят, представяте ли си какви контакти имат с хора?
LoadRunner
08-01-2018, 11:15
Но пък то ти сигурно акаш дъги и мирише на рози докато си вършиш работата.Е, много от тези благоухания незаблязо излизат и извън вратата на тоалетната. Особено пък в тесните панелки.Но твоята може и да е херметически затворена знам ли?
Крепостен селянино, не си ли чувал и виждал, па дори и в интернет, що е то тоалетна вентилация, що е то биде, що е то подвижен душ да си измиеш задника след бърсане?
HollyGolightly
08-01-2018, 11:47
Баба ми и дядо ми са на 90 и 92 години. Къпят се всеки ден и винаги сме имали течаща вода, вътрешна тоалетна и някакви други такива “луксозни” неща у нас 8-)
Имам и пра баба и пра дадо още живи от другата страна на семейството на 94 и 98 години. Представи си и те се къпят.
Чувала съм хора да умрат от рак, от сърце, от други болести, ама умрял от къпане не бях чувала, не бях се и замислила че е възможно :lol:
И мен като бебе дори са ме къпали всеки ден( а съм родена Ноември, не лятото) и си ми е останал навик. Интересно как нито съм станала “пеперудено дете”, което колкото и да те изненадва не се хваща от къпането, нито съм имала някога гъбички.
Та напълно прав е Рънъра че всичко идва от семейството. Мен са ме учили да се къпя и мия редовно, понеже ги имаме тези условия у нас и водата не се пести. Във вашата къща явно има други правила които ти трябва да спазваш и се опитваш да ги пробуташ за нещо нормално.
Наистина е плашещо обаче, че от 10 пишещи хора в този форум, двама смятат ежедневното къпане за ненужно.
Niakoitam
08-01-2018, 11:52
Крепостен селянино, не си ли чувал и виждал, па дори и в интернет, що е то тоалетна вентилация, що е то биде, що е то подвижен душ да си измиеш задника след бърсане?
Тъп неграмотнико. Представи, телефонния душ в днешно време не е чак такъв голям лукс, че да ми се изтъкваш, че имаш.
Бахти и висшиста с висшисткото потекло. Едно изречение не може да напише без поне три правописни грешки,но иначе с голямо самочувствие.
HollyGolightly
08-01-2018, 12:12
Тъп неграмотнико. Представи, телефонния душ в днешно време не е чак такъв голям лукс, че да ми се изтъкваш, че имаш.
Бахти и висшиста с висшисткото потекло. Едно изречение не може да напише без поне три правописни грешки,но иначе с голямо самочувствие.
Господин грамотен, хайде покажи къде му е грешката в изречението дето си цитирал :lol:
Баба ми и дядо ми са на 90 и 92 години. Къпят се всеки ден и винаги сме имали течаща вода, вътрешна тоалетна и някакви други такива “луксозни” неща у нас 8-)
Имам и пра баба и пра дадо още живи от другата страна на семейството на 94 и 98 години. Представи си и те се къпят.
Чувала съм хора да умрат от рак, от сърце, от други болести, ама умрял от къпане не бях чувала, не бях се и замислила че е възможно :lol:
И мен като бебе дори са ме къпали всеки ден( а съм родена Ноември, не лятото) и си ми е останал навик. Интересно как нито съм станала “пеперудено дете”, което колкото и да те изненадва не се хваща от къпането, нито съм имала някога гъбички.
Та напълно прав е Рънъра че всичко идва от семейството. Мен са ме учили да се къпя и мия редовно, понеже ги имаме тези условия у нас и водата не се пести. Във вашата къща явно има други правила които ти трябва да спазваш и се опитваш да ги пробуташ за нещо нормално.
Наистина е плашещо обаче, че от 10 пишещи хора в този форум, двама смятат ежедневното къпане за ненужно.
Ти в метрото в час пик не си ли се качвала? Там си личи, че и в действителност около двама на всеки десет не считат за нужно да се къпят всеки ден.
Niakoitam
08-01-2018, 12:19
Господин грамотен, хайде покажи къде му е грешката в изречението дето си цитирал :lol:
В това по случайност няма. Върни се назад. Ива му е посочила, точно в момента,когато се хвали какъв компютърен специалист е. Друг е въпроса,че в книжовния език дума като "Па" не съществува.
HollyGolightly
08-01-2018, 12:20
Ти в метрото в час пик не си ли се качвала? Там си личи, че и в действителност около двама на всеки десет не считат за нужно да се къпят всеки ден.
Ами не съм. Аз съм от онези “разглезените” дето карат от 16 годишни. Последно съм била маршрутка с неотварящи се прозорци 2016та лятото и си обещах че е за последно.
Едит: абе някойтам ти наистина не си нормален. Да ти покажа ли твоите постове, дето не знаеш че в думата “мириша” няма Е, липса на думи, срички и т.н. Ама пак ще се оправдаеш че то от телефона, очилата и т.н, все едно не съм и аз с телефон и очила
Niakoitam
08-01-2018, 12:22
Тя си има кола. Не е от простолюдието като теб та с метро да ходи. :D
Niakoitam
08-01-2018, 12:23
Ами не съм. Аз съм от онези “разглезените” дето карат от 16 годишни. Последно съм била маршрутка с неотварящи се прозорци 2016та лятото и си обещах че е за последно.
Едит: абе някойтам ти наистина не си нормален. Да ти покажа ли твоите постове, дето не знаеш че в думата “мириша” няма Е, липса на думи, срички и т.н. Ама пак ще се оправдаеш че то от телефона, очилата и т.н, все едно не съм и аз с телефон и очила
Не, просто пиша бързо. Ако впоследствие го забележа го поправям.
Пък и аз не съм висшист с висшистко потекло за разлика от там едни други. Простено ми е донякъде. :)
HollyGolightly
08-01-2018, 12:34
телефонния душ.
Мен искрено ме заинтересува обаче какво е това животно “телефонен душ” 8-)
Извинения, извинения, когато правиш за нещо забележка, трябва самият ти да си за пример. Иначе присмял се хърбел на щърбел или the kettle calling the pot black
Едит : освен това правописа се усвоява в училище, не е нужно да си висшист за да си грамотен
LawAbidingCitizen
08-01-2018, 12:34
В метрото е що-годе нормално. В автобусите вече... Е НЕМА ТАКАВА СМРАДЩИНА. Именно заради това и аз като теб съм готов да давам едни 100-200 лв на месец отгоре, но да не се возя на едно място със смърдели.
Niakoitam
08-01-2018, 12:41
Мен искрено ме заинтересува обаче какво е това животно “телефонен душ” 8-)
Извинения, извинения, когато правиш за нещо забележка, трябва самият ти да си за пример. Иначе присмял се хърбел на щърбел или the kettle calling the pot black
Едит : освен това правописа се усвоява в училище, не е нужно да си висшист за да си грамотен
Ааааа не. Аз не се изтъквам с потеклото си. Сори. :)
А телефонен душ би трябвало да знаеш какво е, но все пак заповядай да наваксаш в случай,че си пропуснала някъде:
https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%B D%D0%B5%D0%BD+%D0%B4%D1%83%D1%88&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjpi6W_78vcAhWECOwKHeVJATYQ_AUICigB&biw=1280&bih=867
Или можеше просто да питаш чичко Гугъл. :)
LoadRunner
08-01-2018, 12:45
Аз честно ви казвам, никога ама никога не бих си помислил че някой ще си помисли че се изтъквам с подвижен душ.
Само болния ти комплексиран мозък може да го направи, не виждаш ли че всички както и аз в случая ти дадох опциите които хората ползват в ежедневието си, аз лично наистина имам мивка + подвижен душ (биде не съм ползвал и нямам намерение, защото технологията с подвижния душ е най-удобна и чиста) в наистина малката ми тоалетна но всичко е сместено и функционално и тоалетната не е ремонтирана, винаги си е била така, а на това ме учеше майка ми и после баща ми, сигурно съм бил в 1ви клас, не помня как не ги е било срам да ми обясняват, но помня че ми се виждаше нередно докато един път не пробвах :д и оттогава ми е изключително дискомфортно да ходя в други тоалетни, едвам изкарах студентството с тея хартии, метода с хартията е отживелица, той просто е мръсен, а тея дето се бършат с една хартийка са си направо лайнари за мен, има такива.
Както ти не пита чичко гугъл за тва, където от вчера те врънкам да го прочетеш, че да видиш колко е нужно да поддържаш хигиена?!
HollyGolightly
08-01-2018, 12:50
Ааааа не. Аз не се изтъквам с потеклото си. Сори. :)
А телефонен душ би трябвало да знаеш какво е, но все пак заповядай да наваксаш в случай,че си пропуснала някъде:
https://www.google.bg/search?q=%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%B D%D0%B5%D0%BD+%D0%B4%D1%83%D1%88&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjpi6W_78vcAhWECOwKHeVJATYQ_AUICigB&biw=1280&bih=867
Да, виждам какво е на първата картинка още- душ по телефона. Това обяснява много
Niakoitam
08-01-2018, 13:01
Може просто да си признаеш,че не си знаела,че и така му се казва и си се опитала неоснователно да иронизираш вместо да ми умуваш. :)
HollyGolightly
08-01-2018, 13:05
А може би не му се казва така освен във вашето село?
Niakoitam
08-01-2018, 13:11
А може би като го напишеш в Гугъл излизат един тон снимки американке.Нашето село явно цял интернет е обхванало.И за справка за първи път го чух в София.
Не продължавай да се оправдаваш тъпо.
HollyGolightly
08-01-2018, 13:17
А може би като го напишеш в Гугъл излизат един тон снимки американке.Нашето село явно цял интернет е обхванало.И за справка за първи път го чух в София.
Не продължавай да се оправдаваш тъпо.
Казва се душ слушалка или подвижен душ. Това че е слушалка не значи че “телефонен душ” е синоним. Хайде напиши пак в Гугъл и виж какво излиза. Кранчета под формата на телефон. Даже в линка дето си дал е това.
Ама как очаквам човек дето не ползва душа редовно да знае.
Телефонен душ…ама иначе сме много грамотни и можем даже забележки да правим :?
LawAbidingCitizen
08-01-2018, 13:18
И двамата сте неграмотници, ама не го мислете, важното е да сме живи и здрави. ;)
LoadRunner
08-01-2018, 13:51
А може би не му се казва така освен във вашето село?
Това се опитвам да му обясня на този крепостняк че нещата по света не се случват някак си точно както У неговото село. Ама нали знаеш че то се казва един път, два пъти, три и после хващаш винкела.
Това се опитвам да му обясня на този крепостняк че нещата по света не се случват някак си точно както У неговото село. Ама нали знаеш че то се казва един път, два пъти, три и после хващаш винкела.
Не съм много сигурна какво точно ще е, ако хванеш винкела - насилие над животни или расова дискриминация. И не съм сигурна от Четири лапи/зоо-полицията ли ще те съдят или от Евро рома.
deitona22
08-01-2018, 14:18
ОняТук,не ти лесно.
Niakoitam
08-01-2018, 14:59
Ти пък си от тези форумните биячи дето хващат винкела само, когато са удобно скрити зад клавиатурата.
Niakoitam
08-01-2018, 15:13
Не съм много сигурна какво точно ще е, ако хванеш винкела - насилие над животни или расова дискриминация. И не съм сигурна от Четири лапи/зоо-полицията ли ще те съдят или от Евро рома.
За теб поне е сигурно, че ще е от някое дружество за защита на мухите, ако те хванат някъде с ония заваречните очила от снимката. :D
Niakoitam
08-01-2018, 15:22
А най-новия метод, с който Рънъра може да си почиства задника е клизма. Хем ще му е чист отвън, а в бонус и отвътре до хранопровода. :D
На мен до миналата година ми се налагаше от време - на време да ползвам, та се сещам, че имаше много грозни някойовци там...
HollyGolightly
08-01-2018, 15:48
На мен до миналата година ми се налагаше от време - на време да ползвам, та се сещам, че имаше много грозни някойовци там...
Тук където съм нямаме градски транспорт. До скоро дори Uber не обслужваше района 8-)
Ако нямаш кола, просто не живееш тук. Аз от една седмица насам съм без и се чувствам като саката. До магазина не мога да ида без да помоля някой да ме закара.
При положение че работя като архитект, да, постоянно съм надраскана и нарязана тук и там.Ти - архитект :shock: ?!
Моля те, недей :? !
Почваш да изглеждаш като медсестрата с дългия маникюр :? !
И не, не се потя понеже имам hypohidrosis
Още нещо?О да, още малко ще излезе, че не сереш лайна, а ароматизирани сапунчета :D !
Миеш ли си гъза след сране?
Поне сега разбрахме че освен че си грозен и тъп, си и миризлив и мръсен...страшна комбинация. Нищо от това не съм, освен грозен, а тебе те е яд.
Не си позволявам да стигам до там, че да почна да мириша. Носът ми е много чувствителен и миризливите хора са ми неприятни и ги усещам от далеч.
Значи доказваш теорията ми че те е страх от водата и сапуна...Къде е доказателството, че не видях?!?
Българският ти куца,...Къде българският ми куца?!?
Много те е яд мила и сега си въобразяваш, че българският ми е по-лош от твоя :? !
Къпя се често, щото ми е неприятно да си легна неокъпана.Особено ако си в цикъл трябва да се къпеш по-често - че като вземе да потече тва отдолу... :?
Помияр, не знам кой е с външна тоалетна, ...Явно си ти - след като нямаш течаща вода там където сереш и се бършеш с миналия брой на "Уикенд" :D .
Това си е естествен подбор. Като са лигльовци и се къпят всеки ден нормално да им отслабне имунната система.Турксчо, какво правиш като в общака ти спрат топлата вода лятото :) ?
Ти влизал ли си в тоалетна? В смисъл, такава с канализация, с не с дупка в земята?Турксчо, не всички са гъзари като теб с външен кенеф на село :razz: .
За пореден път - цялото ми семейство разбира, че сме хора, а не животни. Сиреч ядем от чинии, пием от чаши, ползваме нож, вилица и лъжица и сме открили препаратите за чистене на бани и тоалетни, изобщо за чистене на дома. Вие ако не сте - тъжно, отново - но не е мой проблем и не се чувствам длъжна да умирам от мизерия заради вас.Мила, явно не правиш разлика между хигиена и глезотия.
Ти нали си медсестра уж?!
В здравното заведение където работиш (ако работиш), къпете ли пациентите всеки ден?!
Тори вземи излез малко от филма. Къде са се къпали постоянно баба ти и дядо ди? Къде,къде къде? Като в онова време вестника е бил лукс и са се бърсали с парцал на по една седмица. Кой знае от кое пробито село са. Със сигурност не са кореняк софианци.Тори не е от София, а от някое село до Русе.
До преди 50-60 години да имаш собствена баня е било голяма рядкост и лукс. Съмнявам се че бабата и дядото на тори са живеели толкова луксозно.
Баба и дядо от началото на гимназията са в Русе - сравнително голям и развит областен град е било. Не знам за твоето село, но в Русе баните не са изникнали онзи ден.Значи от осми клас, баба ти и дядо ти са заживели в Русе в собствено жилище с баня?!
Я стига :D !
Вие представяте ли си в каква среда живеят, представяте ли си какви контакти имат с хора?Жилището ми е чисто, аз също, като това не пречи на контактите ми с хора.
Имам и пра баба и пра дадо още живи от другата страна на семейството на 94 и 98 години. Представи си и те се къпят. Бабите и дядовците ти от кога са имали собствена баня?
Тук където съм нямаме градски транспорт. До скоро дори Uber не обслужваше района 8-)
Ако нямаш кола, просто не живееш тук. Аз от една седмица насам съм без и се чувствам като саката. До магазина не мога да ида без да помоля някой да ме закара.Сакато е обществото там, че гъзът им е срастнал със седалките на колите.
Това никъде в Европа го няма.
HollyGolightly
08-01-2018, 21:40
Ти - архитект ?!
Моля те, недей !
Както ти казах това че единствената жена с която някога си комуникирал е била професионална курва, а ти си някакъв общак, не означава че всички сме такива.
По-добре да съм срастната с колата си, отколкото да се бутам по градския транспорт с мърльовци като теб и Някойтам дето ги е страх от водата и сапуна и си мислят че някой трябва лично да им каже че вонят, за да вземат да се изкъпят :?
Гнусна работа, После ми говорете че нямало любов, че коя себеуважаваща жена ще тръгне с миризливец?
Niakoitam
08-02-2018, 07:06
В такъв случай значи си постъпила много добре като си се самоизолирала от хората в някакъв горски пущинак в Америка дето дори няма никакъв завеждащ транспорт. Пак да подчертая в САЩ, а не в Замбия например. Няма да ме учуди и ако по черни пътища тип тези в степите в Аляска стигаш до вас. :)
А пък ако не е може и направо в Аляска да отидеш. Там шанса ти да се засичаш с притеснителните хора ще е малък.
Wednesday666
08-02-2018, 07:16
В такъв случай значи си постъпила много добре като си се самоизолирала от хората в някакъв горски пущинак в Америка дето дори няма никакъв завеждащ транспорт. Пак да подчертая в САЩ, а не в Замбия например. Няма да ме учуди и ако по черни пътища тип тези в степите в Аляска стигаш до вас. :)
А пък ако не е може и направо в Аляска да отидеш. Там шанса ти да се засичаш с притеснителните хора ще е малък.
Като искаш да те разбират, научи се да се изразяваш адекватно.
Можеше съвсем нормално да обясниш гледната си точка, без да стигаш до обиди и подобия.
Момичетата ти обясниха своята гледна точка, ти им скачаш.
Неадекватно се държиш, независимо колко пъти на ден/седмица/месец/година се къпеш.
P.S. Аляска е доста по-цивилизовано място, от колкото можеш да си представиш.
Niakoitam
08-02-2018, 07:27
Като искаш да те разбират, научи се да се изразяваш адекватно.
Можеше съвсем нормално да обясниш гледната си точка, без да стигаш до обиди и подобия.
Момичетата ти обясниха своята гледна точка, ти им скачаш.
Неадекватно се държиш, независимо колко пъти на ден/седмица/месец/година се къпеш.
P.S. Аляска е доста по-цивилизовано място, от колкото можеш да си представиш.
Много благодаря за назидателния тон. Това ли беше? :)
И преди да ми скачаш и ти, че съм скачал на някой си може да се върнеш малко по назад с няколко дни за да видиш готиното Рънърче как ми скочи.
А да, и понеже така и така се появи може да споделиш на многоуважаемите дами и господа от първа ръка дали съм ти позамирисал като се засякохме. Вярно беше преди някоя и друга година, но уверявам те и сега нищо не се е променило. Ако съм смърдял тогава значи определено смърдя и сега. :)
Иначе Аляска е много цивилизовано място да. С влак един път в седмицата и шейни теглени от кучета. Но това съм го гледам по Дискавъри. Те сигурно американците просто правят филмчета за заблуда на противника. :)
Wednesday666
08-02-2018, 07:30
Мне, не беше това.
Назидателен тон виждаш ти, винаги си бил склонен да скачаш като ощипана госпожица, когато не ти изнася.
Казах, че скочи на мацките. Чети малко по-внимателно, щом желаеш да се изтъкнеш, може и да проработи следващия път, Рънъра мен не ме касае, казвам каквото съм видяла, и то именно в предните няколко дни.
Колкото до засичането - за смърдял не си, но в крайна сметка в случая обясняваш как няма нужда да се къпе човек всеки ден, аз не съм ти изследвала хигиенните навици преди 5-6 години, може нещо да се е променило от тогава. :)
аз съм „лигльото”, дето се къпе ежедневно, пък ся станах да нямам течаща вода...
Веднага ти казвам какво правя, когато по някаква причина нямам топла вода ходя при приятели и познати или се къпя със студена. Няма как да се случи цял ден из прахоляка и после да си легна в чистите чаршафи.
Грозен, от 8ми клас собствено жилище не, но са били по квартири, та все някак са поддържали хигиена.
В болниците обикновено санитари поддържат хигиената, включително и къпят пациентите, когато това е възможно. Ако не е, се правят тоалети или се обтриват в леглата, като се спазват една камара правила. Това се налага, за да не се получат нозокомиални инфекции, породени от всякакъв вид патогени. Не си представяй, че някога някой, завършил медицинско образование ще ти каже да не се къпеш всекидневно. Единствено бебетата ги къпят сестри и показват на родителите как да го усвоят. Децата получават баня от родителите си, защото под 14 обикновено лежат с тях в отделение.
Мога да ти кажа, че да ядеш като човек, а не като свня и да се къпеш често далеч не е някаква лигавщина. Не знам ти от кое софийско село си, но у градо ни учат на обноски от малки. И маникюча не ми пречи да върша квото и да е, даже не ми е попречил и на практика в боонците. Гледаха криво в началото, после като видят, че се справяш, седят и ти се радват как ги поддържаш. Пък и като имаш предвид, че има всевъзможни дезинфектанти, дори не разнасяш и мизерия повече, отколкото с дезинфекцирани ръце. Учила съм се дори и бебета да къпя и никое не е било одрано. Както иаза холи - не всички сме изпаднали смръдльовци, работещи като общаци.
Niakoitam
08-02-2018, 07:54
Антракс приеми, че не всички се въргаляме в прахта по цял ден. :)
А Албена, ти все така правиш напоследък. Появиш се някъде, накараш ми се и изчезваш за неопределено дълго време. Поне вече знам, че все пак има някакъв начин да привличам отново вниманието ти понякога макар и само за кратко, макар и колкото и да ми се накараш и да ме поучиш. :D
А да и годините от виждането ни не са баш 5-6. С теб не се познаваме от 10 години, а все пак се видяхме на третата. Така че понамали ги леко тези 5-6 години. :)
Едит: Тори В колко софийски болници съм бил приеман като малък и никъде не съм попадал на място за къпане ине съм виждал пациентите да се къпят. Странно...живей си ти в илюзорния свят, че във болниците само сауна не са ти сложили.
То, както гледам, не ти е и липсвала баня на теб.
Даже и бани за стажанти си има тук, 50000 съблекални за отделните специалности и обикновено има служебна баня за работещите в отделението. Тва, че ние си перем дрехите и се къпем всеки у тях, е тотална кретения, но акъли - всеки бърза да си ходи. За всяка болнична стая си има баня + тоалетна, мисля че по закон даже.
Майка му стара, нали не мислил, че вярно някой се търкаля по прахоляка?! Каза ти Ива кво иьмиваш от себе си, казах го по-рано и аз ама по-стегнато. Не знам как не ви е гнус от себе си да не си вземате душ... Ако ще по цял ден в нас да съм била и на климатик, вечер не ми се мисли да си легна така. Кви хора сте?!
Юнгинген
08-02-2018, 08:43
Така е, ако в българска болница не те убият, поне ще те изкъпят.
Wednesday666
08-02-2018, 09:00
Антракс приеми, че не всички се въргаляме в прахта по цял ден. :)
А Албена, ти все така правиш напоследък. Появиш се някъде, накараш ми се и изчезваш за неопределено дълго време. Поне вече знам, че все пак има някакъв начин да привличам отново вниманието ти понякога макар и само за кратко, макар и колкото и да ми се накараш и да ме поучиш. :D
А да и годините от виждането ни не са баш 5-6. С теб не се познаваме от 10 години, а все пак се видяхме на третата. Така че понамали ги леко тези 5-6 години. :)
Едит: Тори В колко софийски болници съм бил приеман като малък и никъде не съм попадал на място за къпане ине съм виждал пациентите да се къпят. Странно...живей си ти в илюзорния свят, че във болниците само сауна не са ти сложили.
Георги, не те поучавам, не си дете в детска градина, което да поучавам.
Имаш мозък, ползвай го.
И само за протокола, още учех в гимназия, като почнахме да си пишем, бях на 16, ся съм на 25, колко години са?
Колкото до засичането, таман бях почнала работа, значи е било 2013, макс 2014, колко годинки са викаш ;).
Niakoitam
08-02-2018, 09:13
Георги, не те поучавам, не си дете в детска градина, което да поучавам.
Имаш мозък, ползвай го.
И само за протокола, още учех в гимназия, като почнахме да си пишем, бях на 16, ся съм на 25, колко години са?
Колкото до засичането, таман бях почнала работа, значи е било 2013, макс 2014, колко годинки са викаш ;).
В случай, че си забравила се запознахме, когато ти оставаше една година до завършването. Беше 12ти клас т.е. на 18+3=21. Беше към Септември т.е няколко месеца след като си навършила 21. Сега си на 25 т.е. не повече от 3.5-4 години. И ако си спомняш някой и друг месец след това нещата започнаха да затихват и пак само периодично да се засичаме.
Но пък може и 20 да са били. Но пък щом след толкова години ми обръщаш внимание въпреки че съм грозен, тъп, нечистоплътен, миризлив филмар, това донякъде може само да ме ласкае. :)
Тори излез от филма. Не всички клиники във България са частни. :)
То там е въпроса - обшинска, университетска болница е тва, в средно-голям областен град. Абсолютно задължително е да има бании и тоалетни и за персонала, и за болните. Тия в пато-анатомията дали нямат нужда от баня след работа?
Niakoitam
08-02-2018, 09:52
Например в белодробната в София стаите се разпадат ти си се размечтала за баня. Честно казано и в Окръжна болница и Пирогов не съм видял върволица от наредени да се къпят ти пък за баня в стаята си се размечтала. Сигурно е даже и с топла вода.
LoadRunner
08-02-2018, 10:06
Имаш мозък, ползвай го.
Сигурна ли си че има? Друго показва *човека.
Но пък щом след толкова години ми обръщаш внимание въпреки че съм грозен, тъп, нечистоплътен, миризлив филмар, това донякъде може само да ме ласкае. :)
Момичето ти казва колко си ограничен и неприятен по момичешкия си възпитан начин, в противен случай би трябвало да ти каже че си селски темерут а ти викаш че това те ласкаело?#!?
Well, влизала съм в няколко болници в София и във всички е имало баня за отделните стаи (тук трябва да призная, че са едни от най-добре уредените). Нямам представа нормативно как стоят нещата, но направо си е смешно да обсъждате такава дребнавост. Разбира се, че навсякъде трябва да има санитарнен възел за хигиена на пациентите, които в някои отделения се налага да пролежават със седмици и месеци. Не мога да си представя каква зараза би плъзнала, ако нямаше такива помещения. Wtf, бе, хора. Как може да обсъждате такива неща.
А мен ме заболя главата от учене. Забравих си очилата в Софията, забравих си и някои учебници, добре че не съм забравила себе си. Моят бебчо ми липсваааа : ))))
Niakoitam
08-02-2018, 10:23
Момичето ти казва колко си ограничен и неприятен по момичешкия си възпитан начин, в противен случай би трябвало да ти каже че си селски темерут а ти викаш че това те ласкаело?#!?
Сигурно е сигурна, защото ме познава мноооого по-добре от теб селски контейнерски плъх такъв.
Относно другото...тя не се нуждае от преводач още повече пък прост като теб. Не можеш да и достигнеш капацитета, че да се опитваш и да превеждаш.
Така, отворих няколко правилника за устройство на болници, за които знам, че със сигурност има бани и в тях дори не се споменава за съществуването им. Смисъл, това си е даденост, бе, хора. Като влизаш в болница, не влизаш в концлагер. Wtf, що ви се хващам на акъла.
Niakoitam
08-02-2018, 10:35
Wtf, що ви се хващам на акъла.
То и аз за мен се чудя още защо си го причинявам? :D
Wednesday666
08-02-2018, 10:43
Всеки има.
Въпросът е как се използва и дали се развива.
Смятам ме разбра, няма да се повтарям повече.
Wednesday666
08-02-2018, 10:45
В случай, че си забравила се запознахме, когато ти оставаше една година до завършването. Беше 12ти клас т.е. на 18+3=21. Беше към Септември т.е няколко месеца след като си навършила 21. Сега си на 25 т.е. не повече от 3.5-4 години. И ако си спомняш някой и друг месец след това нещата започнаха да затихват и пак само периодично да се засичаме.
Но пък може и 20 да са били. Но пък щом след толкова години ми обръщаш внимание въпреки че съм грозен, тъп, нечистоплътен, миризлив филмар, това донякъде може само да ме ласкае. :)
Тори излез от филма. Не всички клиники във България са частни. :)
О, аз много добре помня доста, за жалост моя. Имайки предвид, че още не си и бях помисляла да изкарвам книжка, са минимум 3 години. Все тая, няма значение броя години.
Ще го кажа за последно - издребняваш, жестоко при това, и не приемаш чуждите аргументи, а скачаш на лошо.
Изборът си е лично твой в крайна сметка, но някак не ти отива.
Niakoitam
08-02-2018, 11:13
О, аз много добре помня доста, за жалост моя. Имайки предвид, че още не си и бях помисляла да изкарвам книжка, са минимум 3 години. Все тая, няма значение броя години.
Ще го кажа за последно - издребняваш, жестоко при това, и не приемаш чуждите аргументи, а скачаш на лошо.
Изборът си е лично твой в крайна сметка, но някак не ти отива.
Да, както казах и аз не знам защо си го причинявам. Но пък най-вероятно трябва да стоя и да се усмихвам на хората ползващи всякакви епитети по мой адрес. Я кажи сега. Ако взема сега както си пишем да ти тегля една къса дълга (това е само хипотетично и няма да го направя,защото все пак те уважавам. Изобщо не съжалявам за онзи период колкото и ти да се опитваш да го отметнеш с лека ръка като едвали не,че е било просто,защото си била малка и глупава), ти няма ли да ми отреагираш по същият начин или ще започнеш да ми се усмихваш и да ми благодариш,защото си над тези неща, приемаш ми аргументите и няма да ми скочиш. Хората са казали каквото повикало такова се обадило. А точно ти пък си човека, който сам се е уверил колко внимателен и добродушен мога да бъда. Та да....били ми отреагирала или си над тези неща?
Wednesday666
08-02-2018, 11:46
Да, както казах и аз не знам защо си го причинявам. Но пък най-вероятно трябва да стоя и да се усмихвам на хората ползващи всякакви епитети по мой адрес. Я кажи сега. Ако взема сега както си пишем да ти тегля една къса дълга (това е само хипотетично и няма да го направя,защото все пак те уважавам. Изобщо не съжалявам за онзи период колкото и ти да се опитваш да го отметнеш с лека ръка като едвали не,че е било просто,защото си била малка и глупава), ти няма ли да ми отреагираш по същият начин или ще започнеш да ми се усмихваш и да ми благодариш,защото си над тези неща, приемаш ми аргументите и няма да ми скочиш. Хората са казали каквото повикало такова се обадило. А точно ти пък си човека, който сам се е уверил колко внимателен и добродушен мога да бъда. Та да....били ми отреагирала или си над тези неща?
Достатъчно зрял и възпитан човек съм, за да приема чуждо мнение по въпрос.
Няма нужда да скачам и да се правя на интересна, предпочитам да отговарям с факти и по цивилизован начин.
Не, няма да ти благодаря, но ще проведа нормална дискусия, дори и спор го наречи ако щеш, но без да използвам грозни епитети, нападки и подобия.
Станал си доста по-нападателен от преди, не знам защо, твой избор е, но не печелиш нищо, още по-малко успяваш да си изложиш доводите по каквито и да е спорове с когото и да било.
Някойтам, ти си с интелект на недоразвита зелка... До оня ден бачкаше с въглища и защитаваше същата теза. Разбери, че и във въздуха има прахоляк и мръсотия. Особено из големите градове, където и дъжда е кален.
Niakoitam
08-02-2018, 12:13
Достатъчно зрял и възпитан човек съм, за да приема чуждо мнение по въпрос.
Няма нужда да скачам и да се правя на интересна, предпочитам да отговарям с факти и по цивилизован начин.
Не, няма да ти благодаря, но ще проведа нормална дискусия, дори и спор го наречи ако щеш, но без да използвам грозни епитети, нападки и подобия.
Станал си доста по-нападателен от преди, не знам защо, твой избор е, но не печелиш нищо, още по-малко успяваш да си изложиш доводите по каквито и да е спорове с когото и да било.
Е, явно просто си забравила за споровете ми с Ина, дриймърката и т.н. :D
Пък и ако си спомняш, точно първия път, когато ми писа ЛС тук и се запознахме беше по времето на люти разправии и караници с хора от форума, които все пак не са ме убиждали по селския начин дето го правят сега. Спомняш ли си репликата, която ти казах тогава? "Като видях, че си ми писала ЛС, се уплаших, че и ти си дошла да ми се накараш."
Може би за да се държа по-агресивно си има някакви причини. Може би са свързани с живота ми, а може би в допълнения, че напоследък тоя форум стана едно твърде гнусно място пълно със едни самовлюбени хорица за разлика от преди.
Ето виждаш ли го тоя инцес над мен какви продължава да ги ръси без дори да съм го споменал в последните 4-5 поста?
LawAbidingCitizen
08-02-2018, 12:27
@Някойтам, и аз те помня по-спокоен преди. Според мен си се озлобил от липса на секс (не те съдя, това е нещо нормално), но все пак се опитай да се осъзнаеш и не смесвай личните проблеми с останалите неща. Сега, в случая, нямам нищо против да спориш, но щом всички освен един ти казват, че едно нещо е така, защо просто не приемеш, че грешиш?