View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Soichiro
06-12-2017, 16:07
Замисляли сме се.
Не живея заради Библията. Ти за какво живееш?
Soichiro
06-12-2017, 16:08
Вярата не е нещо рационално, въпреки облога на Паскал.
Друг е въпросът защо си губиш времето да се обясняваш на хора, които никога не са се замисляли сериозно защо живеят.
А защо тогава вярваш в Господ, а не в нещо друго. Срещал ли си божествената Му сила?
Вярата не е нещо рационално, въпреки облога на Паскал.
Друг е въпросът защо си губиш времето да се обясняваш на хора, които никога не са се замисляли сериозно защо живеят.
Точно заради това искам да покажа разликата между вяра и знание. Нали и аз това казвам. Знанието е рационално, вярата- не.
Нали знаеш, здравите нямат нужда от лекар, а болните.
Soichiro
06-12-2017, 16:19
Не разбирам как вярата в някакво абсурдно създание ще осмисли живота ми. Ама още съм млад, може пък някой ден да ме осени божествената светлина.
anonymous908491
06-12-2017, 16:23
Идеята е, че вярата осмисля живота ти, защото без вяра във висша сила, ти си едно струпване от клетки.
Вяра означава да превърнеш
липсата на мисъл в добродетел.
AnarchyBoy
06-12-2017, 16:26
Абе все се чудя как може 15-30 годишни келеши да спорят за такива простотии.
Всеки да си вярва в каквото поиска и да не си навира и налага мнението на и върху другите. ;д
Барем да бехте седнали да пиете да кажа айде.. окей.. А вие седите и меляте у фороня за ебати простотиите.
golemiq_korab_minava
06-12-2017, 16:28
Дриймлолкър и нютон са прави.
anonymous908491
06-12-2017, 16:29
Дриймлолкър и нютон са прави.
пък ти си не трета, а десета цигулка
Soichiro
06-12-2017, 16:31
Темата е важна, тряя са изЯсни.
Качих паметника за 12:40 някъде, не успях да засега точно... НО! 1 минута свалих още :3 Ама вече следващия път баш такава разлика няма да мога да направя :Д
anonymous990763
06-12-2017, 16:53
Костенурката днес надмина себе си и ще замези доволно.
Много хубаво. Точно в първия ден на Петровия пост.
golemiq_korab_minava
06-12-2017, 17:20
Браво. : )
anonymous908491
06-12-2017, 17:21
Едва ли лудо влюбен ще изкарва някого 200 кг
а нютона го пляснаха през ръцете
И добри и лоши неща вършат и набожни и атеисти. А от силата на молитвата ти нищо не зависи.
Религията е основана на лъжа и измама, как може да е нещо добро.
Няма Господ, няма рай и няма ад. След като това, на което е основана религията, е шменти-капели, тогава и останалите глупости, написани вътре, нямат никакъв смисъл.
напълно невярно.
anonymous990763
06-12-2017, 18:10
а нютона го пляснаха през ръцете
Добър ли е денят ти, papugai?
Браво. : )
Благодаря, Корабче.
Soichiro
06-12-2017, 18:29
напълно невярно.
Аргументи?
aurissaaaaa
06-12-2017, 18:39
Едно атеистично общество не може да има здрави ценности.
Според мен пък религиозността е латентно психично заболяване което се проявява в моменти на дистрес.
При някои хора отсъстват психологичните механизми да се справят с тежестта на реалността и са си постоянно в този режим.
Един вид като депресията - просто проявата е различна.
Неслучайно в основата на повечето религии са милосърдие / грижа за ближния - един вид им се иска някой и за тях да се погрижи - в противен случай нямаше и през ум да им минат подобни неща. Репресиите и крайната емоционалност са проява на слабохарактерността, която възпитават.
И аз съм залитал в тая посока, и е било именно в много кофти момент в живота ми. Не да прибягвам към пустинните религии, но ми се е промъквала идеята в главата, че може да има нещо повече. Сега го виждам като надежда, че неудачното съществуване, което съм водил, не е било напълно безсмислено. Първо, че е било точно такова и второ, че в момента ми се струва смехотворна идеята.
Та на мен това ми е опита с религиозните залитания и хора. От дримока и нютона бих искал да чуя същите тези неща когато са с 3000+ заплата и се чувстват горди от себе си в професионален план. Дотогава го отдавам на емоционални патерици просто защото такъв ми е опита, не се опитвам да обиждам.
Грозния... абе... всъщност трябва ли ни секс?На мен ми трябва, за теб не знам :D.
То и да ни трябва... това е най-лесното нещо, което може да се намери.То зависи какъв секс търсиш и за какви пари :D .
Я ми разкажи колко лесно намираш секс и къде :shock: ? Може и аз да пробвам :D!
А за това... дали живеем сами - всички живеем сами...Ти май досега не си оставал съвсем сам като куче за дълго време и да видиш какво е :? !
...като гледам дългогодишните връзки... само привидно добре :D Някои може и да са така, но особено на стари години това пак е в пъти по-добре, отколкото да си сам като куче!
Определено точно ти ,никога не си сам :DТука си много прав :)!
Докато не се появи истинското момиче в живота ти и
всичко се оправи. : )
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/988/544/548.gif
...и всички заживели щастливо :) !
П.С. Не сте ли малко големи вече, за да вярвате в приказките :D?
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p206x206/18813723_10207208310605608_5325701101200536710_n.j pg?oh=6c2102c6225957889b196fb2fe63e37c&oe=59A05D2B
Харка, нали знаеш, че тая машина е немска :)?
Сигурно бая руски танкове е ударила :D !
Все пак благодаря ти, бро! :) Ако слушаш кораба, далеч няма да стигнеш :? . Да не кажеш после, че не съм те предупредил :D!
Така е хората преди 89-та са били по-други по-човечни!Същите боклуци са били, че и по-големи, особено комунистите!
golemiq_korab_minava
06-12-2017, 18:46
Напротив. Красив. И ти ще срещнеш любовта. : )
Ех, грозен! Ебе ти се... чак 2 не виждаш!
aurissaaaaa
06-12-2017, 19:06
Аз имам доволно много хора в обкръжението си, които са с 3000+ заплата и са по-вярващи от мен.
Тъпо е, че мислиш, че парите влияят по някакъв начин на вярата в Господ. Може да влияят само при такива с инфлейтнато его.
Интересно би било някой ден да ме запознаеш, не съм срещал материално задоволени хора които наистина да са вярващи. Нали, такива дето палят свещички на великден и са влизали 3 пъти в църква не ги броя към това, за което си говорим.
Иначе не обвързвам конкретно парите с вярата, а наличието на стресови фактори, особено такива, които ти отнемат избора. Аз го и написах ама ти четеш каквото ти е угодно ;)
...
Парите нямат нищо общо с религията. Има не само много хора с престижни професии, изкарващи много пари, които са вярващи, но и такива, които са се отказали от професиите и многото си пари и са станали монаси. Просто няма откъде да знаеш като не се интересуваш от това.
А по другото, не знам защо мислиш, че в трудните моменти хората стават вярващи, напротив, в трудните моменти много хора започват да обвиняват Бог за проблемите си и отпадат от вярата.
aurissaaaaa
06-12-2017, 19:12
Пак ме тригърваш с подмолна злобичка, а опитах човечно да се отнеса. Уви
А по другото, не знам защо мислиш, че в трудните моменти хората стават вярващи, напротив, в трудните моменти много хора започват да обвиняват Бог за проблемите си и отпадат от вярата.
тази криза обикновено е на етапи, в първия момент има ярост към нещо над теб, за да спасиш себе си от вината, след като осъзнаеш, че ти си виновен, се насочваш към бог за прошка или да те насочи в правия път
или пък ако не си виновен ти пряко за нещо, пак търсиш сила в бога, за да ти помогне да приемеш реалността
aurissaaaaa
06-12-2017, 19:22
Възможно е всъщност, да. Извинявам се.
Иначе Нютон да, сигурно има, но на мен не ми е точно това тезата. Представи си група хора, изцяло изолирани от проблемите на света и обществото, отгледани в семейства, които не са им налагали религиозни възгледи и живеещи в общество, което осигурява не само базовите им нужди, но и пътища, по които да могат да поемат в търсене на лична реализация.
Според теб такива хора ще изпитват ли нужда от религия ? На мен ми се струва че е съвкупност от фактори - нужда от принадлежност, от смисъл, гаранция, че съществува някаква вселенска справедливост , ей такива неща. Все неща, които се появяват едва когато живота те е белязал.
Тези хора, за които говориш, дали няма да се окаже, че историята им е от типа 'видях колко е скапан света', да речем ?
anonymous908491
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B9_%D0%93%D0%B5% D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D0%B2
един известен български християнин
силно вярващ и богоязлив
пък колко много пари има
Soichiro
Парите нямат нищо общо с религията. Има не само много хора с престижни професии, изкарващи много пари, които са вярващи, но и такива, които са се отказали от професиите и многото си пари и са станали монаси. Просто няма откъде да знаеш като не се интересуваш от това.
Неудачниците търсят причина за неуспехите си, успелите отдават успеха на себе си. Има много, които казват "Успях благодарение на Господа", но то е по-скоро от куртоазия, не че го вярват.
Soichiro
06-12-2017, 19:24
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B9_%D0%93%D0%B5% D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D0%B2
един известен български християнин
силно вярващ и богоязлив
пък колко много пари има
Татуирането на кръстове не те прави силно вярващ, за пред хората е.
anonymous908491
06-12-2017, 19:26
Татуирането на кръстове не те прави силно вярващ, за пред хората е.
то при 90% от християните е за пред хората
ходят на църква, щото съседа е там
Аргументи?
И добри и лоши неща вършат и набожни и атеисти.
това е така
А от силата на молитвата ти нищо не зависи.
зависи в какъв аспект говориш, защото често пъти молитвата е в ролята на медитация и наистина помага на индивида да се концентрира и да избистри съзнанието си. Ако вярваш, че с молитви ще се промени нещо в реалността, най-вероятно жестоко се лъжеш.
Религията е основана на лъжа и измама, как може да е нещо добро.
тва е инфантилно твърдение. Никъде няма лъжа или измама. Лъжата и измамата идват от интерпретацията на църквата през годините. Измамата е в използването на религията като средство за контрол на масите. В самата религия няма нищо измамно, защото е просто история. Приказка за това как е започнал света и какво сме ние в него. Все едно да кажеш, че Трите прасенца са измамни или вълка и червената шапчица
Няма Господ, няма рай и няма ад.
няма от къде да знаеш. Трябва да си скептичен, не циничен. И аз говорех като теб преди, ама нещата са отвъд това. Много ясно, че няма обособено място като рай и като ад. Става въпрос за метафоричното представяне на идеи. То това е Библията, метафора за това как трябва да се живее живота, на практика.
След като това, на което е основана религията, е шменти-капели, тогава и останалите глупости, написани вътре, нямат никакъв смисъл.
тва е като да кажеш, че Хари Потър или LOTR са пълни глупости. Тва са истории. Фантастика... Ташак е, когато хората се хващат и твърдят, че са пълна истина. Някво забравяме факта, че всяка цивилизация има собствена религия и всичките други богове сме ги хвърлили в едно сметище за неработещи богове, за да си сложим някъв нов, който да е най-добрия lol
религията не е и не трябва да е това, за което пише нютона, защото това, което той представя със сигурност е мъртво преди 1900 година.
Аве, брат... кво ми лафите за тея религии... вижте се къде сте, как живеете... от к'во сте заобиколени. Ето ви - https://www.youtube.com/watch?v=pmZAqevFkcU кратко, точно ясно... стига сте се вкарвали във филми, честно
Soichiro
06-12-2017, 19:33
тва е инфантилно твърдение. Никъде няма лъжа или измама. Лъжата и измамата идват от интерпретацията на църквата през годините. Измамата е в използването на религията като средство за контрол на масите. В самата религия няма нищо измамно, защото е просто история. Приказка за това как е започнал света и какво сме ние в него. Все едно да кажеш, че Трите прасенца са измамни или вълка и червената шапчица
Историята започва с Адам и Ева, които имали трима сина. Край.
Възможно е всъщност, да. Извинявам се.
Иначе Нютон да, сигурно има, но на мен не ми е точно това тезата. Представи си група хора, изцяло изолирани от проблемите на света и обществото, отгледани в семейства, които не са им налагали религиозни възгледи и живеещи в общество, което осигурява не само базовите им нужди, но и пътища, по които да могат да поемат в търсене на лична реализация.
Според теб такива хора ще изпитват ли нужда от религия ? На мен ми се струва че е съвкупност от фактори - нужда от принадлежност, от смисъл, гаранция, че съществува някаква вселенска справедливост , ей такива неща. Все неща, които се появяват едва когато живота те е белязал.
Тези хора, за които говориш, дали няма да се окаже, че историята им е от типа 'видях колко е скапан света', да речем ?
Ама то такова общество няма, няма и как да има. Това е утопия. Затова и няма как да ти кажа дали биха вярвали, или не. Но мога да ти дам пример, който горе-долу се доближава до това. Византийските императори. Те не просто вярвали, а били и изтъкнати богослови повечето, някои дори са взимали ичастие във Вселенските събори. Пример е и цар Симеон първи.
религията не е и не трябва да е това, за което пише нютона, защото това, което той представя със сигурност е мъртво преди 1900 година. [/b]
Няма как да е мъртво нещо, което живеят толкова много хора.
Историята започва с Адам и Ева, които имали трима сина. Край.
In the beginning God created the heavens and the earth.
https://www.biblegateway.com/passage/?search=Genesis+1
дори не беше близо :Д
aurissaaaaa
06-12-2017, 19:45
Трябва да признаеш, че се изхвърли малко с този пример - Византийските императори са били и глава на църквата (ако не греша). Отделно че религията е била източник на престиж за доста дълъг период, а да си невярващ е било меко казано озадачаващо.
Интересно ми беше какво имаш да кажеш просто. Ясно е, че няма да си променим мнението един на друг. Приятно ми беше да прочета, мерси.
Няма как да е мъртво нещо, което живеят толкова много хора.
метафорично казано
мъртво е като тия дънковите панталони с мега широките крачоли, чарлстон ли бяха, кво бяха. Като мода, която е по-добре да бъде забравена във всекидневния живот :D :D :D (не се хващай за думите)
не можеш да се върнеш към тази религия, след като същата тази религия е била потъпкана от неща като фашизма, нацизма и комунизма. Твърди се, че това е ПЪТЯТ, но очевидно не е. Ако беше, нямаше да има толкова жертви.
тва е може би най-очевидното доказателство, което можеш да имаш срещу църковните ти тези.
Soichiro
06-12-2017, 19:48
In the beginning God created the heavens and the earth.
https://www.biblegateway.com/passage/?search=Genesis+1
дори не беше близо :Д
Наистина ли вярваш, че светът е сътворен по този начин?
Трябва да признаеш, че се изхвърли малко с този пример - Византийските императори са били и глава на църквата (ако не греша). Отделно че религията е била източник на престиж за доста дълъг период, а да си невярващ е било меко казано озадачаващо.
Интересно ми беше какво имаш да кажеш просто. Ясно е, че няма да си променим мнението един на друг. Приятно ми беше да прочета, мерси.
Не са били глави на църквата. Просто са имали какво да кажат по въпросите, поставяни на съборите. Едва ли са били вярващи заради престижа. Има много императори, които са били или езичници, или невярващи (по времето на християнска Византия).
Ясно е, разбира се. Аз не мога да ти променя мнението.
Аве, брат... кво ми лафите за тея религии... вижте се къде сте, как живеете... от к'во сте заобиколени. Ето ви - https://www.youtube.com/watch?v=pmZAqevFkcU кратко, точно ясно... стига сте се вкарвали във филми, честно
ходи да катериш стълби, балък
метафорично казано
мъртво е като тия дънковите панталони с мега широките крачоли, чарлстон ли бяха, кво бяха. Като мода, която е по-добре да бъде забравена във всекидневния живот :D :D :D (не се хващай за думите)
не можеш да се върнеш към тази религия, след като същата тази религия е била потъпкана от неща като фашизма, нацизма и комунизма. Твърди се, че това е ПЪТЯТ, но очевидно не е. Ако беше, нямаше да има толкова жертви.
тва е може би най-очевидното доказателство, което можеш да имаш срещу църковните ти тези.
Не знам какво общо имат политическите системи с религията, ама както и да е. Няма да споря защото не разбирам и не се интересувам от политика.
Ама за това, че не мога да се върна не си прав, върнах се. И ще остана в църквата.
Наистина ли вярваш, че светът е сътворен по този начин?
пха, не
не съм чак толкова тъп :D :D
не смятам и че има бог, по начина, по който нютона го представя
както написах горе, тва е просто история. Тряа да търсиш значението на историята. да търсиш психологическото значение.
тва, което аз мисля, е доста далеч от стандартното, което би чул, така че няма значение
deitona22
06-12-2017, 20:00
Абе.
Немате ли си раздел "Православия" или там каквото беше?
По темата:
Добре,като изключим адската мускулна треска,незнайно защо я имам.
Не знам какво общо имат политическите системи с религията, ама както и да е. Няма да споря защото не разбирам и не се интересувам от политика.
Ама за това, че не мога да се върна не си прав, върнах се. И ще остана в църквата.
имат, защото изместват религията. Те се превръщат в религията. Хитлер Е Бог, Сталин Е Бог, Мусолини Е Бог. В Китай Мао Е Бог. При тези режими, църквата на практика я няма, защото масите започват да следват политическия лидер. Той е Бог. Смисл не знам защо не виждаш общото, при положение, че религията ти е точно политически режим. Имаш един Бог и там другите светии и прочие, които представляват някви идеи. По същия начин имаш и лидера и министрите или там каквато е формулировката на управлението. Един и същ модел. Едно и също нещо.
AnarchyBoy
06-12-2017, 20:07
Вие сте ненормални.
Спрете с психарския спор и гледайте.
https://www.youtube.com/watch?v=FNEYY-DT0T0
A нашите 16 годишни поемат по 3 пишки наведнъж.
Обичам я със сигурност, само не знам как ще й го кажа.. ;д ще чакам сигурно тя да ми го каже
;дд
Чувставм се екстра ;3
deitona22
06-12-2017, 20:09
Обичам я със сигурност, само не знам как ще й го кажа.. ;д ще чакам сигурно тя да ми го каже
;дд
Няма да ти го каже тя първа.
Или шанса многооо малък.
Може и да си късметлия,кой знае.
AnarchyBoy
06-12-2017, 20:09
Що бе, не е като да не се е случвало ;д
Ще си чакам.. ;д над нещата съм..
NomNomNom
06-12-2017, 20:10
Не пожелавам никога да не ни се налага да се молим на господ (ай гес се случва при тежки инциденти, където освен молитва, няма какво друго да се каже) но
стига да има силен мъж наоколо, минавам и без господ
например ме втриса, като ме сложат до жена в самолета, няма чия ръка да стискам по време на турболенция
<3
Soichiro
06-12-2017, 20:11
Ми успех :)
Ама по-добре не чакай.
Ред. За през един пост нагоре.
deitona22
06-12-2017, 20:11
Що бе, не е като да не се е случвало ;д
Ще си чакам.. ;д над нещата съм..
Немам толкоз много опит,че да знам :D
Ма си яко хлътнал.
Soichiro
06-12-2017, 20:13
например ме втриса, като ме сложат до жена в самолета, няма чия ръка да стискам по време на турболенция
<3
Стискай женската, при проблем със самолета ще е също толкова (без)полезна.
NomNomNom
06-12-2017, 20:14
Стискай женската, при проблем със самолета ще е също толкова (без)полезна.
Няма да ми е приятно, то и да се молиш е също толкова (без)полезно
AnarchyBoy
06-12-2017, 20:17
Немам толкоз много опит,че да знам :D
Ма си яко хлътнал.
Ем.. за пръв път съм с момиче, което въобще не е дори близо до съвсем лека ревност и задушаване, освен когато трябва да има и да е готино такова... разбираме се перфектно.. и е това което съм искал..
След работа знае да не ме закача, че съм уморен и изнервен... always treats me special... Не мога да го обясня ;ддд
Бачка, учи.. идва с мен да тренира.. готви ми.. цъка с мен игрици.. кара, много мъжко момиче от хората на място като обещае и т'ва е.. Излиза си с приятелки и не ме закача да си излизам с моите приятели..
Няма я ревността (още е много рано де, но все пак) няк'во много странно доверие си изградихме.. и така ни почна връзката,
че тя си спи почти нон-стоп при мен ;д даже веднъж я водих да спи при нашите че ходихме на вечеря..
Пийва си с мен, музичка, филми еднакви вкусове.. много предизвикателна (разбирай челиндж) такава.. винаги гледа с нещо да те провокира.. ;х
:/
И честно казано това е е така 1/1 милиардна от това, което мога да напиша за нея..
За пръв път в живота си, искрено се радвам, че съм прекратил старата си връзка, защото ако не бях, никога нямаше да се развият така нещата...
NomNomNom
06-12-2017, 20:19
Мога да поспоря, ама уж казах, че напускам, пък все отваряте някакви дискусии, които ме тригърват.
Няма какво да спорим, казвам на мен какво ми е приятно.
А за напускането - щом не ти се напуска, защо не останеш.
NomNomNom
06-12-2017, 20:22
Защото съм дърта, а и влизам в забавни, но безплодни пререкания.
Ами имай повече самоконтрол тогава
AnarchyBoy
06-12-2017, 20:25
О и забравих да кажа, че до нея изглеждам тъп на пумия.. Мега интелигентният келеш. ;д
...
поздравления, it's a man
https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/19073991_1611980008826395_1950156154_n.png?oh=7276 13fdaa9852b63b28e69c7761e962&oe=5941A565
След месец ще я оплюваш във форума.
Хайде, максимум два.
кофти нещо е ревността, да го е*а :/
Soichiro
06-12-2017, 20:30
След месец ще я оплюваш във форума.
Хайде, максимум два.
Дай им шанс пък ти.
anonymous908491
06-12-2017, 20:32
и връзките му с потребителки на форума.
множествено число ?
AnarchyBoy
Този път не е от фороня 8-)
Иначе Ракши.. йеп мега пич е, пак си е няк'ва енигматична, красива, нежна, ефирна.. просто не е тъпа кифла ;х
AnarchyBoy
множествено число ?
Сещам се за поне 4 сериозни. ;д
AnarchyBoy
06-12-2017, 20:33
кофти нещо е ревността, да го е*а :/
Мен ми е ПРОБЛЕМ, че МЕН МЕ РЕВНУВАТ. ;д
аз не ревнувам (вече) ;д
DarkTemplar
06-12-2017, 20:34
Добре е, когато се прочете нещо хубаво тук. Радвам се, че сте щастливи (е поне някои от вас). Снимките на харитов бяха интересни.
*естествено пропуснах безумното теологическо мерене на пишки.
Спокоен и удовлетворен съм. Липсваше ми това усещане.
anonymous908491
не говорим за тези, за които ти се сещаш
говорим за реалните, в смисъл и другата страна да го знае
AnarchyBoy
*естествено пропуснах безумното теологическо мерене на пишки.
Мнол, ясно т'ва е най-безмисленият спор евър.
AnarchyBoy
06-12-2017, 20:35
Ще запаметя някъде тези твои изказвания. ;д
Нищо лично, ама виждам, че си ми в списъка с блокирани, което означава, че си писал твърде много angry rants едно време.
Е аз винаги пиша angry rants. :D
AnarchyBoy
06-12-2017, 20:35
не говорим за тези, за които ти се сещаш
говорим за реалните, в смисъл и другата страна да го знае
Yup ;)
anonymous908491
06-12-2017, 20:36
Yup ;)
изброй ги
ако не е проблем
AnarchyBoy
06-12-2017, 20:37
Проблем е ;д
Някои потребилите дори в момента пишещи, все още ходят с тях ;д
Но примерно, lila, chupa, wednes
;S
deitona22
06-12-2017, 20:38
Д*ейба и у оборотния.:D
NomNomNom
06-12-2017, 20:39
Ок, в страни от религиозните сапуни
Готвя се за 8км отсечката
Днес тичах 5.5км с две 5 минутни почивки ходене
Обаче цял ден ям безобразно, майка ми се прибра тъкмо и донесе САЛАМ. И сега ми е тежко
= отвикнала съм да се храня като за физическо натоварване, трябва да хапвам повече през деню.
И сега в 12 паля служебния, то се е видяло.
AnarchyBoy
06-12-2017, 20:39
:lol:
anonymous908491
06-12-2017, 20:43
Но примерно, lila, chupa, wednes
близалката не ти говори дори
срядата помня как те псуваше за тия измислици
та тва имах предвид под реални ходения
пък новата е ясна, с нея стават 3
AnarchyBoy
06-12-2017, 20:46
близалката не ти говори дори
срядата помня как те псуваше за тия измислици
та тва имах предвид под реални ходения
пък новата е ясна, с нея стават 3
Това че не ми говори означава, че не сме ходили 2 години? ;д
Питай ДаркТемплар за срядата
Новата не е от фороня ;д :lol:
А това е само което знаеш, колко не знаеш ти е бедна фантазията, но не смятам да се доказвам ;д
AnarchyBoy
06-12-2017, 20:48
Да се върнем на това, колко ми е мега яка.. и за ПРЪВ ПЪТ ЖЕНА ДА МИ ОБИЧА КУЧЕТО, което си е вери импортант. ;д
anonymous908491
06-12-2017, 20:52
Тъкмо си направих пуканки, реших, че ще се лаете с папагала. ;/
уав уав уав
тва като видя някой да казва, че ядял пуканки
и му свалям веднага 50% от IQ-to
AnarchyBoy
06-12-2017, 20:53
уав уав уав
AnarchyBoy
06-12-2017, 20:54
Тъкмо си направих пуканки, реших, че ще се лаете с папагала. ;/
Надрасвам ги тези моменти
LoadRunner
06-12-2017, 20:56
Никога не съм чел стихотворения, особено такива които отгоравяр на дълголетното ми състояние, интересно, не съм сам! Не сме сами! Дръжте се!
Квартално кафене, квартална кръчма,
Насядали по пейките кибици,
А аз по улицата сам се връщам
И завиждам на отлитащите птици.
Птиците отлитат озарени
От залеза на циганското лято,
Ловя внезапни думи преброени,
Където диря своя отпечатък.
Диря себе си, но не се намирам.
Главата ми е частен детектив,
Която успя все пак да анализира,
Че не се предавам, че съм още жив.
По входовете по съседски пият,
Коментират безкрайни сериали,
Говорят си, взаимно си завиждат.
Аз се прибирам, отново закъснял.
Навява есента донесената скука,
Животът крета си, квартално розов,
Сигурно герой съм на квартални клюки,
Не ми пука. След птиците аз искам. Ако мога.
Soichiro
06-12-2017, 20:59
Мнол, ясно т'ва е най-безмисленият спор евър.
Агрий.
Soichiro
06-12-2017, 21:02
уав уав уав
Какво лошо има в царевицата и олиото? И малко сол.
https://www.youtube.com/watch?v=3DA5LH145b4&feature=share
кво ше направиш ако знаеш че 20 човека те гонят
AnarchyBoy
06-12-2017, 21:02
Въпросът е той дали ги е надраснал.
Е, аз като не обръщам внимание и се държа човешки, няма проблем ;)
Corb1225
06-12-2017, 21:04
Срядата други неща говори, ама както и да е. Жив и здрав. На никой не му пука в крайна сметка.
AnarchyBoy
06-12-2017, 21:07
Срядата други неща говори, ама както и да е. Жив и здрав. На никой не му пука в крайна сметка.
Тъй тъй ;д
Ти не беше ли баннат?
AnarchyBoy
06-12-2017, 21:08
Абе корб ти не се ли опита да изпонаебеш всичко с пулс във форума, но в крайна сметка дори най-долните курви не ти пуснаха?
//Тъжно
AnarchyBoy
06-12-2017, 21:08
https://www.youtube.com/watch?v=XlQC1fnh3ew
Cool ;d
Corb1225
06-12-2017, 21:12
Абе корб ти не се ли опита да изпонаебеш всичко с пулс във форума, но в крайна сметка дори най-долните курви не ти пуснаха?
Не, това е твоя измислица. Правиш проекция на себе си.
AnarchyBoy
06-12-2017, 21:13
Разкри ме :(
Corb1225
06-12-2017, 21:16
Ми не знам. Аз не съм се пробвал с нито една, а ти си с не една ;д. Така, че това е най-логичното.
AnarchyBoy
06-12-2017, 21:22
Възможно
pandabear
06-12-2017, 21:56
тцък-тцък.
Niakoitam
06-12-2017, 22:03
Дриймката уж се беше пенсионирала, защото станала на 19 (сега пък дърта била), но не се удържа да не се разпише въпреки, че после чинно си трие коментарите...:D А да, всъщност аз залагам, че първият и и истински ник е...Щрудел. :)
YoungBloodZ
06-12-2017, 22:17
А да, всъщност аз залагам, че първият и и истински ник е...Щрудел. :)
:lol: Заложи си парите при мен, моля.
Niakoitam
06-12-2017, 22:19
:lol: Заложи си парите при мен, моля.
Колко милиона ти трябват...?
гледам ексклузивно видео от новата асасинс крийд, която уж изглеждаше готина, ама бате тоя бос файт.... "хей, пичове, правихме я 2 години, за да можем да сме сигурни, че сме копирали дарк соулс : )" Не че ще я играя, ама концептуално ми се струва греда преди дори да е излезнала.
гледам го докато чакам другата страна да си изпише отговора, защото комуникацията посредством чат ми върши много по-добра работа. имам възможността да премисля какво ще кажа, защото irl най-вероятно никога няма да го докарам до след 2роро изречение, защото ще има разревани :/ it sucks dude
стоя и си мисля някви неща, което е още по-потискащо, защото сякаш мислите са там само за да правят всичко по-тегаво
особено мислите на тема "какво съм аз". That is some depressing stuff man
https://static-cdn.jtvnw.net/emoticons/v1/136678/3.0
п.с. проблематиката идва от това, че в света всичко има безброй много гледни точки, а човекът не е способен да премисли и да разбере какво точно вижда/разбира/мисли отсрещната страна. Напоследък осъзнавам как моята гледна точка, въображение и копнеж за нещо, което дори не мога да вербализирам, водят до душевни терзания от почти всякакво естество. Сякаш трябва да живея с пръст на бутона за пауза, за да мога да схвана какво по дяволите се случва и да не се закачам като шестокласник за марихуана.
все едно имам от онези чернобелите монтажи с няква кофти музичка, на които показват какво всъщност се е случило. Дават ситуацията както си мисля, че е била и същевременно реалността. Shit son.
дори нещото, което си мислех, че ще ми носи някакъв вид задоволство или удовлетворение, не успява. Връщам се към някви стари coping механизми, което не знам дали е за добро или за лошо. Някво groundва ме, че колкото и да съм се променил, същината е непокътната, но пък и точно това е плашещото, защото същината хич не е красива. Ще ми се земята да беше плоска, защото тогава щеше да има някакъв край, а то кво, кълбо - колкото и да вървиш пак се връщаш там, откъдето си тръгнал. Смисъл от пътя - 404 not found. Като да се катериш по няква скала и да не можеш да стигнеш върха. Морето на нихилизма, погълни ме.
NomNomNom
06-13-2017, 03:54
Котката ми е в цикъл?
Възможно ли е?
Баси, родена съм с котки, и за първи път виждам такова нещо
/заспала съм към 2:30 и се будя в 6:30
Защо.
golemiq_korab_minava
06-13-2017, 05:53
Котката ми е в цикъл?
Възможно ли е?
/заспала съм към 2:30 и се будя в 6:30
Защо.
И аз днес. Така. :]
golemiq_korab_minava
06-13-2017, 05:57
Дриймката уж се беше пенсионирала, защото станала на 19 (сега пък дърта била), но не се удържа да не се разпише въпреки, че после чинно си трие коментарите...:D А да, всъщност аз залагам, че първият и и истински ник е...Щрудел. :)
Щредел? Щрудел беше модератор. Зодия риби. И много обича да пуска зайцета . Нищо общо. :д
golemiq_korab_minava
06-13-2017, 05:59
Чувствам се странно.
pandabear
06-13-2017, 06:56
Котката ми е в цикъл?
Възможно ли е?
Да. Еструс се нарича ;д
то зависи ти какво имаш предвид под цикъл, де?
при котките няма кръв, има леки изтечения, слузести и не са големи количества, само при първия еструс е повечко, всичко по-различно от т'ва, което ти обясних с няколко думи (то е доста повечко информацията) се води за отклонение :)
NomNomNom
06-13-2017, 07:00
Леглото ми е в кръв (големи петна)
Трябва ли за ходим на лекар
deitona22
06-13-2017, 07:02
Чувствам се странно.
Както винаги.
golemiq_korab_minava
06-13-2017, 07:15
Както винаги.
Ахам
deitona22
06-13-2017, 07:16
Ахам
Поговори с другото ти "аз" и ще се наредят нещата.
golemiq_korab_minava
06-13-2017, 07:18
Поговори с другото ти "аз" и ще се наредят нещата.
Аз съм си аз. : )
deitona22
06-13-2017, 07:19
Аз съм си аз. : )
+още няколко личности.
golemiq_korab_minava
06-13-2017, 07:23
+още няколко личности.
Моля?
deitona22
06-13-2017, 07:31
Моля?
http://neonula.blogspot.bg/2015/05/blog-post_15.html
anonymous990763
06-13-2017, 07:35
Горкия Били.
Това е обида. Може да ядеш и банан за това.
golemiq_korab_minava
06-13-2017, 07:38
Какви са тези простотии?
deitona22
06-13-2017, 07:39
Това е обида. Може да ядеш и банан за това.
Споделил съм линк към статия.
Не съм конкретизирал нищо.
Ако исках да го обидя,щях да напиша друго и да добавя статията.
Споделил съм линк към статия.
Не съм конкретизирал нищо.
Ако исках да го обидя,щях да напиша друго и да добавя статията.
Corb за по- малко беше баннат. Не знаеш в какво настроение ще завариш модераторството.
deitona22
06-13-2017, 07:43
Corb за по- малко беше баннат. Не знаеш в какво настроение ще завариш модераторството.
Все ми е тая.
Ако ме докладва,здраве да е.
Пак ще го споделя.
pandabear
06-13-2017, 07:46
Леглото ми е в кръв (големи петна)
Трябва ли за ходим на лекар
колко време продължава това? давали ли сте някакви таблетки срещу разгонване?
Все ми е тая.
Ако ме докладва,здраве да е.
Пак ще го споделя.
Ей, един път и ти да покажеш твърдост. Променил си се май. Преди беше голям подмазвач. Даже и лицемер малко.
deitona22
06-13-2017, 07:50
Ей, един път и ти да покажеш твърдост. Променил си се май. Преди беше голям подмазвач. Даже и лицемер малко.
Все същия глупендър съм си :D
Не се наспах много, но тази нощ за сефте от доста отдавна леглото ми ми беше наистина удобно. Това сигурно е, защото тоя път не го усещах огромно и празно покрай себе си. Хубаво е да имаш на кого да се ухилиш за добро утро. Пих кафе и водих интересен чат, даже имам предложение да ни отсипят две лъжички чай, за да опитаме от въпросния вид и евентуално да поръчаме. Начи, никак не съм почитател на чайовете, но съм отворена към опити.
Въобще, щастлива съм и ми е кеф някво... Въпросът е, че трябва да се мобилизирам и да ида да си свърша работата, а после да уча, щото изпити не се вземат с разговори за кафе и чай.
Понеже станах сравнително рано, успях и да огладнея навреме като нормалните хора. Хубаво е на моменти да се чувстваш точно нормален, а не всички наоколо, по реклами и по филми да са супер щастливи сутрин пък аз да искам да изям нечия сънна артерия.
Малко се поуспокоих от разговора снощи, така че ще гледам да не избухвам от нищото за простотии.
Едит: Болния не се е оправил напълно, съответно и съм наистина притеснена за него, щото да - не го обичам по начина, по който му се иска, но пък ми пука за него и искам да е здрав и всичко да му е в ред.
ходи да катериш стълби, балък
you're on the list
добре съм иначе... а към живота имам едно съобщение - the harder you try to break me, the harder i push on
тук напоследък виждам много гангстерчета и мафиотчета и връзкарчета и само като се сетя, че нямат гръб ... ми става смешно колко са заблудени. Всмисъл те си мислят, че познавайки, ако щЪт и Киро Бруталния, развъдник на наркотици в Мексико - реално нямат нищо зад себе си.
NomNomNom
06-13-2017, 07:56
колко време продължава това? давали ли сте някакви таблетки срещу разгонване?
Не сме
Започна тази сутрин
Преди 2-3 седмици роди мъртво коте ако има значение
Иначе отиваме на чичо доктор сега
Панда, благодаря, че драсна
Все същия глупендър съм си :D
Не, не. Променил си се. На какво се дължи? Някоя мръсница?
anonymous908491
06-13-2017, 08:12
Някоя мръсница?
индиректна обида към дивергента
индиректна обида към дивергента
Май си единствения, който още вярва, че между тях има нещо.
anonymous908491
06-13-2017, 08:14
Май си единствения, който още вярва, че между тях има нещо.
кой знае, нали искаш да вярвам в нещо, е, това съм си избрал
поне е нещо възможно и напълно реално
deitona22
06-13-2017, 08:16
Не, не. Променил си се. На какво се дължи? Някоя мръсница?
Бе същия съм си :D
Имам настроение да дразня хората.
кой знае, нали искаш да вярвам в нещо, е, това съм си избрал
поне е нещо възможно и напълно реално
Кога пък съм те карал да вярваш в нещо. Вярвай в каквото искаш. То всеки вярва в нещо.
Бе същия съм си :D
Имам настроение да дразня хората.
Дразни и мен тогава. Аз няма какво да правя.
deitona22
06-13-2017, 08:20
Дразни и мен тогава. Аз няма какво да правя.
Не си интересен за дразнене.
anonymous908491
06-13-2017, 08:21
Кога пък съм те карал да вярваш в нещо. Вярвай в каквото искаш. То всеки вярва в нещо.
вярвам, че дейтона харесва циците на дивергента
на бас, че вярата ми е нещо доказуемо
deitona22
06-13-2017, 08:22
И не само :D
Не си интересен за дразнене.
Що, кво ми е?
на бас, че вярата ми е нещо доказуемо
Като я докажеш вече ще е знание.
pandabear
06-13-2017, 08:24
Не сме
Започна тази сутрин
Преди 2-3 седмици роди мъртво коте ако има значение
Иначе отиваме на чичо доктор сега
Панда, благодаря, че драсна
хубаво е да отидете, да
звучи ми като пиометра, но дано не съм права.
ще чакам да кажеш, какво са казали колегите.
anonymous908491
06-13-2017, 08:24
И не само :D
за задника и само слухове има
ама все още няма доказателства
deitona22
06-13-2017, 08:25
Що, кво ми е?
Правилния въпрос е -"Какво не ти е ?".
за задника й* само слухове има
ама все още няма доказателства
Ти нямаш.
Правилния въпрос е -"Какво не ти е ?".
Добре, отговори на тоя въпрос тогава.
deitona22
06-13-2017, 08:27
Добре, отговори на тоя въпрос тогава.
Трябва да пиша по-дълго,а аз не обичам.
Соре.
anonymous908491
06-13-2017, 08:28
Ти нямаш.
така е
на теб може да ти харесва, а на мен не
сега не обсъждаме различните вкусове
Трябва да пиша по-дълго,а аз не обичам.
Соре.
Какъв пасив... Дори не иска да ме обижда. Давай, те модераторите нищо няма да ти направят защото сам съм те накарал.
NomNomNom
06-13-2017, 09:42
хубаво е да отидете, да
звучи ми като пиометра, но дано не съм права.
ще чакам да кажеш, какво са казали колегите.
Каза, че или е цистит ( ама цистит толкова кръв .. ) или от матката. Ще бие антибиотик 3-4 дни и й би нещо с калции. Ще чака да спре кръвотечението, ако не спре, ще я оперират.
Ще ъпдейтна пак и мерси ! <3
Тъкмо вчера викам на един приятел, че съм щастлив за пръв път от раздялата ни и тя писа СМС хахахахаах животее, животее... колкото и да се опитваш - повече няма да ме сломиш, докато ми бие пулса. Животът е супер забавен понякога, ама шегите му почнаха да не му се получават :3
AnarchyBoy
06-13-2017, 15:29
Уморих се..
Дестинациите днес. изходна позиция Кюстендил сити > Руски Паметник > Дондуков > Някъде по булевард Сливница > Руски Паметник > НДК > Руски Паметник > Някъде по булевард Сливница > Пловдив > Отново София > Благоевград > София > Драгоман > Перник (мотаенете из винкел таун) > крайна позиция Кюстендил..
Смазан съм.. Щото съм кух на лейка и се навих да я карам насам натам... Казах й, другият път й връчвам ключовете и да се оправя...
Обаче не знам дали ще мога да й откажа.. като ме погледне с тия влажни очи ;х :/
Живота е супер.. само утре да не бях на работа.. макар, че ще се преживее ;д
Очите ли навлажняваш... скоро ще те зарежат :P :D :lol:
AnarchyBoy
06-13-2017, 16:19
Не схванах.. ;х
deitona22
06-13-2017, 16:20
Очите ли навлажняваш... скоро ще те зарежат :P :D :lol:
Тя е с влажните очи,не той :D
Логично е.
anonymous908491
06-13-2017, 16:21
аз като чуя влажни очи и се сещам за крава или теле
AnarchyBoy
06-13-2017, 16:26
бахти тегавнята чуек
?
AnarchyBoy
06-13-2017, 16:39
Тя е с влажните очи,не той :D
Логично е.
https://media.giphy.com/media/abZ5exGrse0W4/giphy.gif
Ето така ме гледа, мамка й..
конското дето ям иде от коне с влажни очи
Напротив. Красив. И ти ще срещнеш любовта. : ):?
Ех, грозен! Ебе ти се... чак 2 не виждаш!Да и не ме е срам да си призная.
Не се прави, че ти не си същия :razz: !
(ако не греша)Всъщност грешиш :D!
имат, защото изместват религията. Те се превръщат в религията. Хитлер Е Бог, Сталин Е Бог, Мусолини Е Бог. В Китай Мао Е Бог. При тези режими, църквата на практика я няма, защото масите започват да следват политическия лидер. Той е Бог. Много точно казано, нарича се още "култ към личността" :) ! Това не е случайно, но Иневтоний (може би дори умишлено) пропуска очевидни неща, като повечето демагози :D !
Никога не съм чел стихотворения, особено такива които отгоравяр на дълголетното ми състояние, интересно, не съм сам! Не сме сами! Дръжте се! Отдавна подозирах, че не си сам :D!
Трънчо съвсем превъртя и вече не е себе си :shock: !
Не, това е твоя измислица. Правиш проекция на себе си.Корби, ясно е като бял ден, че никак не ти върви с жените, ако изобщо някога ти е вървяло :D!
Corb1225
06-13-2017, 18:06
Пак ли ми извърташ думите бе, злобар?
И после Корб обиждал, Кобр тва, Корб онова. Ае вземете да свършите нещо полезно за тоя форум, като му сложите перманентен бан на тоя тумор. Стига сте ми се придържали толкова стриктно към правилата, а помислете за благото на масата. Всички дразни тоя. И не ми казвайте да го игнорирам. По тоя начин само замитаме проблема под килима. Нека ходи да си лее жлъчта другаде, не сме длъжни да му търпим антисоциалното поведение. Ако не е склонен поне в част от времето да се държи приемливо, да не се бута между хора.
Добре, окей, трябва да си намеря приятели. :дд Чувствам, че умирам от жега. Буквално. И чувствам, че трябва да си взема душ. :д
Niakoitam
06-13-2017, 18:42
Само наминавам да кажа, че мен специално Грозния не ме дразни. :)
deitona22
06-13-2017, 18:50
Интересно и в същото време невъзможно.
Niakoitam
06-13-2017, 18:54
Интересно и в същото време невъзможно.
Опитай пак да ме цитираш правилно. От втория, ако не третия път...може и да ти се получи. :)
deitona22
06-13-2017, 18:59
Опитай пак да ме цитираш правилно. От втория, ако не третия път...може и да ти се получи. :)
Ха-ха-ха.
AnarchyBoy
06-13-2017, 19:01
Fight Fight Fight.
https://www.youtube.com/watch?v=ofrB6OCSsgk&feature=share
Corb1225
06-13-2017, 19:10
Викаш, щом не е на твоето дупе, не ти пука? Овчоо, овчооо ;д.
Niakoitam
06-13-2017, 19:14
Викаш, щом не е на твоето дупе, не ти пука? Овчоо, овчооо ;д.
Щом е на твоето може...:D
Ами ко да се прай. Не ме дразнят хората, които не са ми направили нищо лошо. :) Съжалявам, че не съм от стадото. Едно време и срещу Анархи повечето бяхте скочили и после той ви беше кривия като се изнерви и реши да ви троли здраво. Сега номера с Грозния е идентичен. :)
Corb1225
06-13-2017, 19:21
Неадекватно сравнение.
Напротив, точно от стадото щрауси със заровените глави в пясъка си. Трябва лично да си засегнат, че да погледнеш малко обективно на нещата. Не съм очаквал друго от такъв рядко равнодушен и инертен човек като теб.
anonymous908491
06-13-2017, 19:22
трябва да си намеря приятели
И чувствам, че трябва да си взема душ. :д
тъпо е да се къпеш сам
Niakoitam
06-13-2017, 19:24
Неадекватно сравнение.
Напротив, точно от стадото щрауси със заровените глави в пясъка си. Трябва лично да си засегнат, че да погледнеш малко обективно на нещата. Не съм очаквал друго от такъв рядко равнодушен и инертен човек като теб.
Извинявам се че ще те разочаровам, но аз от интернет и особено форумни хора не се засягам. Най-много да се издразня/ядосам и да започна моментно или не да ги троля/храня...:)
aurissaaaaa
06-13-2017, 19:31
http://i.imgur.com/0QR7MFd.png
Не разбирам къв е проблема. Веднъж като почнеш и ти става приятно да подминаваш игнорираните постове
Всеки път, когато започна да мечтая се връщам веднага на земята. Така е по-добре. Утре тренировка.... с моите приятелчета... какво по-хубаво от това?
LoadRunner
06-13-2017, 20:28
по-принцип да, така е
аз него и не го чета въобще щото пледоарията му винаги е една и съща и се повтаря постоянно
скучен, злобен, глупав и еднотипен
Само наминавам да кажа, че мен специално Грозния не ме дразни. :)Благодаря :) !
http://i.imgur.com/0QR7MFd.png
Не разбирам къв е проблема. Веднъж като почнеш и ти става приятно да подминаваш игнорираните постовеАко наистина не ти пукаше, нямаше да го демонстрираш така :D!
скучен, злобен, глупав и еднотипенТи ли :D?
divergent
06-13-2017, 20:39
Такъв съм карък тези дни, че не е истина. Вчера започнах изпита по-късно, защото се паднах на неработещ компютър. Не успях да си хвана автобуса за връщане, а ако чаках следващия, щях да закъснея за работа, та дойде аверчето да ме вземе с мотора. Обаче умникът не проверил, че свършва бензина, та закъсахме по средата на пътя. Последваха трийсет минути пеша бутане на мотора под слънцето през цялото близко село, докато стигнем до бензиностанция. Обадих се на шефката да се извиня, а тя за награда каза, че съм повишена от обучаваща се в служител и вече ще си карам редовни смени. Закъснях само с 40 минути. :) След работа висях в градската с метълите. Когато мама се обади да ме пита къде съм, ѝ казах, че уча по Културология, където имам да правя презентация за субкултура. :D Тази сутрин не си чух алармата и закъснях с още 30 минути. Страхотно впечатление правя още в началото, няма що. Привечер тръгнахме към Пловдив, за да си изнеса багажа от общака. Точно влязохме в града, когато се сетих, че съм забравила ключа, та трябваше да се върнем. Най-доброто ми време за това разстояние беше седем минути, днес подобрих рекорда на час и четиридесет. :) В хилтън ни чакаха още изненади. Тъпата ми съквартирантка си беше зарязала по бюрото разни яйца и буркани, неизхвърлени чували с боклук, за тоалетната няма да коментирам изобщо. Не разбирам как може да си такъв миндил и да оставиш стаята си в такова състояние.
Днес отидох да взема тениската и докато ми я опаковаха не пропуснаха да отбележат колко е интересен поръчаният надпис. Като им обясних за какво става въпрос, им стана доста неудобно, че са го приели в мръснишкия смисъл. Нямам търпение да му я подаря утре, сигурна съм, че ще го шокирам, задължително в положителна насока.
YoungBloodZ
06-13-2017, 20:46
Неадекватно сравнение.
Корбалан, аз не виждам какво се напрягаш за глупости. Дори всичките гласували в анкетата да са ЗА, пак няма да банна Грозния.
тъпо е да се къпеш сам
Да, аз също така викам. :(
NomNomNom
06-13-2017, 21:43
Корбалан обаче е як никнейм !
Хора
в автоизпит как се джуркат въпросите
гледам, че всеки ден ми се падат еднотипни, но в рамките на деня
NomNomNom
06-13-2017, 21:44
Хора
YoungBloodZ
06-14-2017, 05:34
Номном хаква форума, а не може да реши едни листовки... :D
?
говорейки от момента на писане на поста; вчера водих един изклюююююююючително неприятен близо 8 часов разговор, който мега много ме напрегна :D Легнах си в 6;30 сутринта, в 10 станах, отидох до уни, после на Витоша. Powerful young Vitosha.
сега тази нощ имах може би най-кофти съня, смисл будех се постоянно, въртях се и неща, отврат. Са чувствам нервната ми система изчукана. Да не говорим, че закъснявам.
най-забавното е, че вчера така се получи, че един приятел писа на едно момиче от моя профил иииииииииииии да, фак ми.
LoadRunner
06-14-2017, 07:08
По последни новини видях че Анарчи са го задържали на ГКП Кулата
ясно как се купуват тия А6-ци
с наши пари
NomNomNom
06-14-2017, 07:17
Номном хаква форума, а не може да реши едни листовки... :D
Ще ги взема поне от третия път, сигурна съм :Д
оке се чувствам... все пак се надявам, че всичко се връща, защото ще е тъжно, ако заслужилите го не си го получат (не говоря само за доброто)
anonymous908491
06-14-2017, 10:01
https://www.blitz.bg/obshtestvo/studenti-skochikha-v-zashchita-na-profesorkata-s-troykite-dokova-e-erudirana-a-kolegata-si-pravi-evtin-piar_news521306.html
я някой от унсс да си каже мнението, тук сте много
тоя кезим е ясно, че е някъв прост гей, който е готов да лапа на всеки за малко известност
под 'гей' имам предвид чист педераст, а не няква обида
anonymous908491
06-14-2017, 10:03
По последни новини видях че Анарчи са го задържали на ГКП Кулата
ясно как се купуват тия А6-ци
с наши пари
мне, просто пияндурника костов разчиства терена за своите хора
които няма да са по-различни от сегашните/бившите
https://www.blitz.bg/obshtestvo/studenti-skochikha-v-zashchita-na-profesorkata-s-troykite-dokova-e-erudirana-a-kolegata-si-pravi-evtin-piar_news521306.html
тоя кезим е ясно, че е някъв прост гей, който е готов да лапа на всеки за малко известност
мразя педалите
Хора
те на практика са еднакви въпроси постоянно :D
Отивам на ескейп руум. Стискайте палци да изляза.
поста му имаше 3к лайка и 600+ споделяния онзи ден, като гледах
хахаха в момента са 12к лайка и 2700 споделяния. Тва са 12к двулични прасета.
Тези, които са в СС всичките са невестулки. Имат някви добри черти някои от тях и уж се правят, че помагат (някво мега депутатско такова), ама сами по себе си са едни такива неприятни...
Тоя въпросния се изживява като глас на народа. Поства някви неща как той щял да направи всичко за студентите и някви други глупости. По-евтин пиар от тва, здраве му кажи.
Университета е зависим от броя студенти, затова няма как да не пускат на изпитите. Масово всички искат да минат с тройка. Като имаш политика да ги пускаш, просто го правиш по-лесно за всички. То е ясно, че нищо няма да напишат, за кво да се тровиш. Тоя чикиджия е видял, че пишат тройка за нищо и е останал. След тва като са писали 4ка пак е останал, сигурно си е мислил, че ще пише повече на тези, които останат. В крайна сметка щот е лайнар са му писали 2ка и айдеее жертвено агне. Той и в поста му беше написал, че не е претендирал за няква висока оценка и въпреки това е останал, а не е излязъл с 4ка...
Опитал се да надцака системата, системата го е изчукала и той плачка във фейсбук.
ше повърна
anonymous908491
06-14-2017, 11:22
аз го гледах и кви тъпотии дрънкаше в тубата преди година
иначе реформи щял да прави
от две или три години е студент, ма акъл на преподавателите е готов да дава
мързи ме да му търся тоя пост във фейса, иначе щях да го нахраня по моя невероятен начин
Кезим: Решени сме да променим всичко, което не ни харесва, колкото и време да ни отнеме. Университетът е за студентите, не е за ректора, нито за преподавателите. Те са временни явления. Студентите са константата.
http://infomreja.bg/kezim-medev-ot-goce-delchev-i--kristiqn-hrasnaliev-ot-sandanski-veche-sa-chast-ot--studentski-syvet-na-unss-36595.html
hohohoho
pandabear
06-14-2017, 11:43
ако на мен ми се случи нещо подобно на изпит и за мен ще разбере целият фейсбук, само т'ва ще кажа. пък после ми казвайте, че търся внимание ;д иначе хич не ми пука гей ли е, транс ли е, дали има 2-ка или 6-ца, случилото се е баси помията и не трябва да се допуска в нито един университет, баси.
anonymous908491
06-14-2017, 11:49
ако на мен ми се случи нещо подобно на изпит и за мен ще разбере целият фейсбук, само т'ва ще кажа. пък после ми казвайте, че търся внимание
нищо няма да казваме за теб, зубър
ти ще си си предала тестовете, а някои още няма да са започнали да пишат в тях
pandabear
06-14-2017, 11:59
зубри се за тестове, да.
когато имаш практичен изпит, след което теоретичен и ти се налага да изпишеш средно по 4-5 листа, за да обхванеш една тема от конспекта, просто се изисква да си седнеш на гъза и да поучиш.
едит: в пък другия случай може да си избереш да си тъп гъз и да изчакаш к'во ще ти каже да направиш "преподавателя" повреме на изпита, че да го изкараш някак.
anonymous908491
06-14-2017, 12:08
едит: в пък другия случай може да си избереш да си тъп гъз и да изчакаш к'во ще ти каже да направиш "преподавателя" повреме на изпита, че да го изкараш някак.
ми тоя кезим точно това е направил
а след това оревал целия интернет
но пък ти си на негова страна, зубър
pandabear
06-14-2017, 12:25
сори, аз разбрах, че не е излезнал, когато са му казали да го направи.
на ничия страна не съм, да го джвакат всички, които се опитват да мамят повреме на обучението си, независимо дали са от страна на студентите или от страна на преподавателите.
аз го гледах и кви тъпотии дрънкаше в тубата преди година
иначе реформи щял да прави
от две или три години е студент, ма акъл на преподавателите е готов да дава
мързи ме да му търся тоя пост във фейса, иначе щях да го нахраня по моя невероятен начин
Кезим: Решени сме да променим всичко, което не ни харесва, колкото и време да ни отнеме. Университетът е за студентите, не е за ректора, нито за преподавателите. Те са временни явления. Студентите са константата.
http://infomreja.bg/kezim-medev-ot-goce-delchev-i--kristiqn-hrasnaliev-ot-sandanski-veche-sa-chast-ot--studentski-syvet-na-unss-36595.html
hohohoho
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1351499481564645&set=a.291604064220864.65871.100001138176602&type=3&theater
social justice warriors: УНСС edition
divergent
06-14-2017, 13:48
Животът продължава да е прекрасен. Сутринта автобусът ми се натресе в една корса и я направи на сол. Няма пострадали, само едно момиче прелетя през цялата пътека на рейса. А аз си изтрясках супер силно коляното, чиято капачка пука, в седалката пред мен, и то взе, че спря да пука. :D Тръгнах пеша към факултета с риск да закъснея за изпита и както се разминавах с една циганка, тя ми каза, че ще имам голяма радост. Много яко.
Управителят каза, че ако не почистим стаята, ще се погрижи да не ни приемат и двете в нито едно общежитие догодина. Учтиво му обясних, че го разбирам напълно и има право, но аз не съм чистачка, няма да закъснявам за работа заради нейните боклуци и да си търси онази мърла да си изхвърли мизерията и да не ме занимава мен изобщо. Изхвърлях ѝ всички мърлящини цяла година, а тя не е хванала парцала даже да измие, сега няма аз да го отнасям заради нея, да се оправя.
От автобуса отидох директно в залата, точно когато репетицията свърши. Той си мислеше, че съм в Пловдив и изобщо не очакваше да се появя. Качих се директно на сцената и му дадох подаръка пред всички. Като го отвори целият оркестър се размаза от смях, а той толкова много се изкефи! Досега не бил получавал толкова оригинален подарък и щял да си я носи навсякъде, даже с нея щяла да бъде новата профилна, дето не я е сменял от три години. Оказа се, че дори съм уцелила размера и направо му заспа. Доста се смяхме докато разказвах колко са се смяли в агенцията на надписа и как съм му взимала мерките, за да улуча номера. Чувствам се адски щастлива, когато радвам хората с такива тематични подаръци!
anonymous908491
06-14-2017, 14:53
сори, аз разбрах, че не е излезнал, когато са му казали да го направи.
Ректорът на УНСС проф. Стати Статев коментира, че не може да разбере защо няколко пъти журналистите настояват на въпроса по анулирането на изпита. „50 човека, посещавали лекции, знаейки, че имат текущ контрол 3, си предават белите листи и излизат. Останалите 4 остават“, посочи той и уточни, че студентът Кезим Медев не е посещавал лекции и по правилата на УНСС той е трябвало да бъде санкциониран и да не бъде допуснат до изпит. „Студент, който не си е изпълнил ангажиментите по учебната програма, няма право да бъде допуснат на изпит. При нас е казано, че ако имаш повече от 3 отсъствия, може да не бъдеш допуснат до изпит“, допълни проф. Статев.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1351499481564645&set=a.291604064220864.65871.100001138176602&type=3&theater
заключил е коментарите, но пък много се смях на подкрепящите го с някви измислени доводи
aurissaaaaa
06-14-2017, 16:17
Тоя въпросния се изживява като глас на народа. Поства някви неща как той щял да направи всичко за студентите и някви други глупости. По-евтин пиар от тва, здраве му кажи.
Университета е зависим от броя студенти, затова няма как да не пускат на изпитите. Масово всички искат да минат с тройка. Като имаш политика да ги пускаш, просто го правиш по-лесно за всички. То е ясно, че нищо няма да напишат, за кво да се тровиш. Тоя чикиджия е видял, че пишат тройка за нищо и е останал. След тва като са писали 4ка пак е останал, сигурно си е мислил, че ще пише повече на тези, които останат. В крайна сметка щот е лайнар са му писали 2ка и айдеее жертвено агне. Той и в поста му беше написал, че не е претендирал за няква висока оценка и въпреки това е останал, а не е излязъл с 4ка...
Опитал се да надцака системата, системата го е изчукала и той плачка във фейсбук.
ше повърна
https://offnews.bg/obshtestvo/prepodavatelka-v-unss-na-izpit-kojto-iska-trojka-da-si-ostavi-knizhk-658009.html
http://i.imgur.com/XaquJ65.png - кой ще се припознае
Твърде много неудачници, ей.
+1 за пандата; нз що му се обясняваш на тоя бъдещ чистач на кенефи
anonymous908491
06-14-2017, 16:27
https://offnews.bg/obshtestvo/prepodavatelka-v-unss-na-izpit-kojto-iska-trojka-da-si-ostavi-knizhk-658009.html
педалчета се подкрепяте
нищо чудно и да си се будил в едно легло с тоя миндил
педалската любов е голяма сила
тоя даже да се беше насрал публично
ти щеше да излезеш и да кажеш, че това е изкуство
12:25... 15 секунди по-бързо :Д което пак е добре... ей така като човек влиза във форма и направо полудявам, честно... тонуса избива всякакви негативни чувства :3 :3 :3
aurissaaaaa
06-14-2017, 16:29
да, точно така. подкрепям го щото можело да е хомосексуален. а ти не го, по същата причина.
успех в живота ти пожелавам, лумпен. толкова да си спрял се съмнявам и четката за кенефите да ти поверят.
баси гнусното човешко същество си, направо се отвращавам понякога.
deitona22
06-14-2017, 16:31
Папугай.
Относно оная статия за унисисие.
При тая е така.
И аз бях при нея мин година,ама не стигнах до изпит,а се освободих с тестове,които отново бяха пародия.
anonymous908491
06-14-2017, 16:33
да, точно така. подкрепям го щото можело да е хомосексуален. а ти не го, по същата причина.
успех в живота ти пожелавам, лумпен. толкова да си спрял се съмнявам и четката за кенефите да ти поверят.
баси гнусното човешко същество си, направо се отвращавам понякога.
де да бях нежничък като теб
сигурно щеше да ме подкрепяш във всичко
тва ви е педалската логика - щом някой е обратен, значи всичко му е позволено
Папугай.
Относно оная статия за унисисие.
При тая е така.
И аз бях при нея мин година,ама не стигнах до изпит,а се освободих с тестове,които отново бяха пародия.
ако не беше минал, защото не си и ходил на лекциите
щеше ли след това да се оплакваш, щото други са минали понеже са си направили поне тва усилие
deitona22
06-14-2017, 16:34
ако не беше минал, защото не си и ходил на лекциите
щеше ли след това да се оплакваш, щото други са минали понеже са си направили поне тва усилие
Аз ходих на няколко лекции,ма след като видехме че нема смис,спряхме и си взехме учебника и така.
Не,немаше да се ,щото е мега тъпото.
Тоя образ така ли е направил?
anonymous908491
06-14-2017, 16:36
точно тва е направил
бил е на изпит, получил е двойка и след това рев до небесата
сигурно е единствения с двойка, а се гласи за политик
deitona22
06-14-2017, 16:37
точно тва е направил
бил е на изпит, получил е двойка и след това рев до небесата
сигурно е единствения с двойка, а се гласи за политик
Аз четох кво е направил.
Е то унисисе само се хвали колко от възпитаниците му са станали я миниситри,я дУпетати.
anonymous908491
06-14-2017, 16:40
направил е едно голямо лайно върху биографията си
сега като видят къв е нагъл и ще се озори в политиканстването си
deitona22
06-14-2017, 16:42
направил е едно голямо лайно върху биографията си
сега като видят къв е нагъл и ще се озори в политиканстването си
Дали?
Точно такива влизат у парламента.
Треа са нагли.
Като оня далавери.
Corb1225
06-14-2017, 16:51
Тц, трябва да са послушковци, лакеи, безгласни букви и се увъртат за чакалък.
бегайте бе... мразя педалите и веганите, ще ги смачкам, ако пак почнат да ми се навират пред погледа, че били такива. да си стоят мирни и няма да ядат бой. както аз не навирам на някой стила си на живот, така и на мен никой няма да го прави. то братче те са по-зле и от жените, особено тея вегани... те направо ТИ НАВИРАТ в лицето, че са такива... направо ми се повръща.
Corb1225
06-14-2017, 17:04
Абе, бате, кво си играете да мразите различни групи хора по отдлено? Направо, като мен, мразете всички хора. Чиста работа ;д.
pandabear
06-14-2017, 17:22
е много ясно, че ректорът на УНСС ще се обяснява за "правилата" им, за да си измие ръцете.
аз имам позната, която учи в УНСС и ми е споделяла как няма почти никаква посещаемост на лекции, а на изпит може да се явяват други хора да им го взимат, хахахаха. Тоя Стати е пропуснал да го сподели т'ва. Заеби. Баси пародията :D вишото си е вишо.
Абе, бате, кво си играете да мразите различни групи хора по отдлено? Направо, като мен, мразете всички хора. Чиста работа ;д.
аз мразя всички хора... май открих soulmate : D
Niakoitam
06-14-2017, 17:48
аз мразя всички хора... май открих soulmate : D
Направо се взимайте докато е време. :D
не разбирам какво ми цитираш преразказан неговия пост в новинарски сайт. Наистина не схващам как тва е някъв вид отговор. Тва от imgur е твърде дълго и няма да го чета.
anonymous908491
06-14-2017, 17:58
е много ясно, че ректорът на УНСС ще се обяснява за "правилата" им, за да си измие ръцете.
аз имам позната, която учи в УНСС и ми е споделяла как няма почти никаква посещаемост на лекции, а на изпит може да се явяват други хора да им го взимат, хахахаха. Тоя Стати е пропуснал да го сподели т'ва. Заеби. Баси пародията :D вишото си е вишо.
панда, въобще и не съм си помислял да изкарвам преподавателите в унсс някви светци
говоря само за тоя измекяр, който получава двойка, щото толкова са му знанията и посещенията
а след това решава да реве из нета, когато правилно е да сезира ръководството
аз ако съм на неговите "колеги" в унито, на следващото му идване ще извадя клещите
и след това наистина ще реве, ама тоя път с фалцет като смотана женка
пандо, има една обществена тайна, че и в техническия и в су се явяват други хора на изпит. На един приятел в техническия му се яви негов познат на изпит по механика, а той се яви по математика. В софийския в специалност "право" дори не мога да ти опиша колко неправни практики има.
Не знам как в моята специалност никой не се оплаква от нищо... Що става така бе деба?
Защо аз си пръскам гъза (спрямо останалите, защото спрямо някой учещ медицина вероятно не си мърдам пръста) през семестъра, за да мога да се освободя по възможно най-много неща (този семестър можехме само по 1 предмет) или ако не съм се освободил, то поне да положа някви усилия, че да взема изпита, а некви чикиджии като тоя "глас на студентите" не се вясва на лекция, че да знае ква е ситуацията, и после реве във фб. А готините пичове, които още не могат да приемат институцията училище, са влезли в следващата подобна - университета, където да си водят своята битка с лошите даскали. Дали учители, дали полицаи, дали лекари, все някой им е виновен.
Като имаш двойка, иди на поправителна сесия, кво почваш кръстоносен поход. Всички станаха много готини с тия социални мрежи, бахти.
Търси се героят на деня, който да се бори с лошото унисисе, щот нас ни мързи да учиме и искаме просто да минаваме, но същевременно практиките ни "отвращават"
да му върнат старото име (К. Маркс), така и така е пълно с неомарксисти вътре
pandabear
06-14-2017, 18:18
Не може да ме удучи и за технически, и за СУ. Едва ли са и единствените университети в България, в които се среща това. Споменах само УНСС, тъй като там имам сигурен източник за тази информация. Според мен това, че се дава шанс да освободиш изпит е пълна глупост като цяло. Не трябва да го има никъде т'ва. Нека си има текущ контрол, който да влиза в балообразуваща оценка в деня на изпита, както правят при нас, например.
aurissaaaaa
06-14-2017, 18:20
браво ракиши, много умен младеж си - сигурен съм, че ще бъдеш оценен и усилията, които полагаш ще те издигнат над ревящите във фейсбук.
не ме бива много в его бууста ама явно имаш нужда
Кво общо между на въпросния студент личните качества и поведение и факта, че преподавателката е писала оценки ей така ?
плюс тва момчето май е с добър успех съдейки по горните три оценки. И аз не влизах в училище още от 10 клас впрочем - 1 вечер в седмицата сядах да си прегледам нещата. Сигурно и аз съм бил тъп и ревящ, и ако ми бяха писали 2-ка за 'разтягане на локуми' на един от изпитите за оценка поради натрупани отсъствия в средата на 12-ти клас, вероятно и аз щях да съм тъп ревльо ?
Погледни пак линка. Много яко си в т.4
браво ракиши, много умен младеж си - сигурен съм, че ще бъдеш оценен и усилията, които полагаш ще те издигнат над ревящите във фейсбук.
не ме бива много в его бууста ама явно имаш нужда
Кво общо между на въпросния студент личните качества и поведение и факта, че преподавателката е писала оценки ей така ?
плюс тва момчето май е с добър успех съдейки по горните три оценки. И аз не влизах в училище още от 10 клас впрочем - 1 вечер в седмицата сядах да си прегледам нещата. Сигурно и аз съм бил тъп и ревящ, и ако ми бяха писали 2-ка за 'разтягане на локуми' на един от изпитите за оценка поради натрупани отсъствия в средата на 12-ти клас, вероятно и аз щях да съм тъп ревльо ?
Погледни пак линка. Много яко си в т.4
да, щеше да си тъп ревльо, точно така
и не, не съм в точка 4, ти просто нямаш представа ква е ситуацията наистина и спекулираш въз основа на 2 статии. Не че се излагаш, но се излагаш.
aurissaaaaa
06-14-2017, 18:28
ми обясни ни де
аз разбирам че пича е с приличен успех, не посещава някви лекции 'щото никой не ги посещава и може да му се размине, влиза за изпит с колегите си, пръдлата преподавателка им дава вариант за лесни 3-ки и 4-ки, а той решава да пише за повече.
пръдлата не й се занимава да му чете работата и му пише 2-ка 'щото бил разтягал локуми.
на него му идва в повече селяндурщината и разнася случката.
аз бих направил същото в тази ситуация.
да му върнат старото име (К. Маркс), така и така е пълно с неомарксисти вътреЗащо "нео-"? Те са си старите :D!
anonymous908491
06-14-2017, 18:33
хахахахаха
ауриса в училище има 6 по математика и 2 по физическо
ама настоява, че го ощетяват, щото има по всичко други шестици
кво като е дебело прасе, което едно набиране не може да направи
щом има високи оценки по другите предмети, значи по физическо нарочно
му пишат двойки
Не може да ме удучи и за технически, и за СУ. Едва ли са и единствените университети в България, в които се среща това. Споменах само УНСС, тъй като там имам сигурен източник за тази информация. Според мен това, че се дава шанс да освободиш изпит е пълна глупост като цяло. Не трябва да го има никъде т'ва. Нека си има текущ контрол, който да влиза в балообразуваща оценка в деня на изпита, както правят при нас, например.
Предметът, който можех да освободя е "Увод във външната политика". Малко е трудно да дадеш адекватен изпит по тоя предмет. Плюс, че има едно разминаване, идващо от глупавата система, което се състои в това, че на упражненията се говори едно, на лекциите - друго. Съответно трябва да се знае за кое от двете става въпрос, защото ако е от лекциите, изпитът е върху може би 15 теми, които не са особено дълги. Ако е върху това от упражненията, то пак са 15тина теми, но с общ обем от около 400 страници, които могат да се сумират в около 40, защото ти трябва главната идея, а не да ги знаеш наизуст.
За да се освободя трябваше да правя няколко неща - контролно върху целия семестър, есе, в което да сравнявам идеите от тези 15тина теми, да правя библиографска справка, да правя час и нещо презентация, да имам не повече от 3 отсъствия (нямах нито едно), 3 домашни по 3 страници есета, както и да участвам активно на всяко упражнение. Това цялото нещо ти дава точки, които се сумират и съответно можеш да се освободиш, за да наградят постоянството ти. Аз не съм пропускал и всеки път съм допринасял, докато някои други не са се вясвали.
По другите предмети сме имали да пишем реферати, есета, да правим презентации, пак това с присъствията. Ако нямаш над 3 отсъствия, направил си 1 или повече проектчета, дори да изкараш 3ка на изпита ти покачват оценката. Не всички се справят с тестове и прочие, въпреки че знаят. Един от групата ми, който знае в пъти повече история от мен има с една точка повече на изпита. За крайна оценка аз имам 6, той има 5,50 , защото неговия реферат е имал пропуски, моя не.
Освобождаването ти дава стимул да си активен през семестъра, защото ако е само до изпита, никой няма да стъпи цял семестър, ще дойде за изпита, ше изкара тройка и ай. Плюс, че освобождаването ти дава възможност поетапно да придобиваш и показваш знания, докато на изпита се очаква да стовариш огромно количество запаметена информация, без да има значение кво схващаш. (изпитите са главно тестове с отворени и затворени отговори, имало е практика да се дават изпити с няколко компонента - тест + есе, ама е твърде трудоемко)
Защо "нео-"? Те са си старите :D!
защото "старите" разглеждат икономиката и политиката на равно на практика, и правят политика въз основа на икономиката
докато неомарксистите използват концепцията за класова борба. Роби и поробители. Ощетени и ощетяващи. Тук е същото. Мисля си, че идва от факта, че родителите ни, или техните родители са расли в онази епоха на даскалстването, където са те биели с показалки и прочие. Оттам е дошла една ненавист към училището, която ни е предадена и ние си я носим с нас. Тва е очевидно, гледайки количеството хора, които наистина искат да се развиват и да научават неща. А даскалите от старата школа просто искат сякаш да си го изкарат на новодошлите и да ги смачкат. Новодошлите, разбира се, се държат мега нахакано и нагло и става един кофти омагьосан кръг.
pandabear
06-14-2017, 18:46
Не съм съгласна, че освобождането трябва да ти дава стимул да си активен...ако това, което учиш, ти е интересно и искаш да се занимаваш с него в бъдеще, не ти трябва такава причина, за да си активен. Правиш го за себе си. От моя скромен опит за 6 сесии в университета, не е имало човек, който да успее да изкара 3 само с учене вкъщи. Ние също правим всякакви реферати, презентации, курсови, проекти, но те не ни освобождават от изпит ;д
Не съм съгласна, че освобождането трябва да ти дава стимул да си активен...ако това, което учиш, ти е интересно и искаш да се занимаваш с него в бъдеще, не ти трябва такава причина, за да си активен. Правиш го за себе си. От моя скромен опит за 6 сесии в университета, не е имало човек, който да успее да изкара 3 само с учене вкъщи. Ние също правим всякакви реферати, презентации, курсови, проекти, но те не ни освобождават от изпит ;д
ти учиш медицина (ниш, че е ветеринарна), напълно различно е
и ти казах, че е стимул да си активен през семестъра, защото винаги можеш да научиш последната седмица преди изпита и да идеш за него (каквото и правят масово, защото на лекции съм виждал по макс 50 човека, на изпита бяхме към 150 човека..)
anonymous908491
06-14-2017, 19:00
Не съм съгласна, че освобождането трябва да ти дава стимул да си активен...ако това, което учиш, ти е интересно и искаш да се занимаваш с него в бъдеще, не ти трябва такава причина, за да си активен. Правиш го за себе си.
то за тва тоя кезим въобще не е стъпвал
но пък човек реши ли да не присъства, поне може да седне и да учи сам
за да има претенции след това за оценката си
Corb1225
06-14-2017, 19:14
https://www.facebook.com/DapperLaughsFans/videos/1489391991155386/
:lol::lol:
nachossr
06-14-2017, 19:19
Притеснено ми е. Утре ми е първия изпит от сесията и се панирам, както обикновено. Време е да заспивам, защото ще ставам рано, но нещо хич не ми се спи.
NomNomNom
06-14-2017, 19:26
панда
мацото днес не кърви
и не е тревожна
яде нон стоп както винаги
бие останалите, и мен ме наби
продължавам и аз да ям, оризов чипс. с майка ми
РОУМИНГА ПАДА г/д, има пак условия
утре ще ходя в софийския офис!
където се чувствам като клошар, защото 80% са жени ( от повече от 600 човека май )
обаче съм вип
е, винаги има шанс утре сутринта преди да дойда да не им работят телефоните ( които мазах днес след работно време) и да ям кютек
и ме притесняват много неща
много
много
Яде ми се сладко ама още няма да мърдам никъде, че точно си намазах ноктите с лак и ще направя сичко червену. И ми е тъпо. Такова... излиза ми се и ми се разхожда ма няма с кого и няма къде. Днес беше такова яко време, а аз не мръднах от нас, изключвам до унито и до личната с братчедка ми. Малко ми е самотно май.
pandabear
06-14-2017, 19:43
радвам се много, Номи (((((:
След по-малко от три седмици.
https://www.youtube.com/watch?v=e7bxXjQL3cY
[https://www.youtube.com/watch?v=DHQngnnHE_0!
на лекции съм виждал по макс 50 човека, на изпита бяхме към 150 човека..)Тия на изпита може да са били късани няколко пъти и затова да са повече :D.
deitona22
06-15-2017, 07:43
Тия на изпита може да са били късани няколко пъти и затова да са повече :D.
Тука си прав.
Мин седмица на изпита,имаше хора от предни години/специалности,които още не могат да си вземат изпита.
Има и един образ дето се е явявал 8 пъти.
AnarchyBoy
06-15-2017, 08:05
Тука си прав.
Мин седмица на изпита,имаше хора от предни години/специалности,които още не могат да си вземат изпита.
Има и един образ дето се е явявал 8 пъти.
аз в моята група имах един такъв, който по няква причина има 2ка по английски и по тоя тегавия предмет, за който писах по-горе
ама другите са си моя набор, просто не се вясват. По-лесно е да пиеш и да спиш
Soichiro
06-15-2017, 12:31
Криво ми е. След 3 години заедно днес играх футбол за последен път с момчетата. Ще ми липсват тези моменти.
осъзнах, че днес тряа да максвам, а последните дни спя кофти и не ям адекватно
разочарование incoming
AnarchyBoy
06-15-2017, 13:39
Всеки път кат спя преди нощна се чувствам мега кривашко след това, но си знам, че е worth.. in perspective.
Вече наистина нямам търпение за морето ПАК.. два пъти не ми стигна.. :D
А и в Пловдив на събора.. трябва да се ходи, ще празнуваме и рожден ден.. ;д Още малко..
Имам гениална идея за кола, просто трябва да намеря подходящият модел, мисля, че ще я направим мега интересна особено за разни автомобилни събори. <3
Имам най-брутално яката ПИ*КА за приятелка, не сериозно. Направо седя и си се кефя, к'ва е яка. И не говоря само за външен вид, т'ва го има в перфектност, но и също така е страшен пич като характер, като човек..
За пръв път съм част от истински тандем ;д толкова много неща ни обединяват, че я чувствам хем като любов хем като най-добър приятел.. Щом мога да си седя само с нея и да си пия.. значи нещата отиват на сватба / нейни думи / :lol:
Просто като я видя и в мен избухват хиляди емоции и мисли..
Kinda like when you see a cute puppey, you want to kill it cause its CUTENESS OVERLOAD.
Отивам да се изкъпя и заминвам.
AnarchyBoy
06-15-2017, 14:14
https://www.youtube.com/watch?v=B5dbRbO60HM
Карам я да ми я пее всеки ден.. ;х <3
Лека и позитивна вечер на всички пичуе и п*чки.
YoungBloodZ
06-15-2017, 16:24
И то3 семестър приклЮчи.
deitona22
06-15-2017, 16:31
И то3 семестър приклЮчи.
ЧиститУ!
Ай са почИрпи.
nachossr
06-15-2017, 16:32
И то3 семестър приклЮчи.
Честито, завиждам ти :D
LoadRunner
06-15-2017, 16:37
Всеки път кат спя преди нощна се чувствам мега кривашко
от зандана ли пишеш
NomNomNom
06-15-2017, 16:54
Ко ми се случи днес
Ръгам една платка в един суич сървърното ( без анти статична гривна разбира, ху ниидс дат )
И мисля при ръгането нещо каза пук някъде, но всичко си бачка ( имаше 10 секунди прекъсване на връзката макс )
След малко излизам и разбирам, че няма ток и сме на дизелите
Е така е спрял тока наоколо ( 2-3 офис сгради и мол )
Сега, не, че мисля, че съм направила драма със статично електричество (защото хардуера си е напълно наред + прекъсвачи не са падали в сградата )
Обаче какъв шанс е това
Ко ми се случи днес
Ръгам една платка в един суич сървърното ( без анти статична гривна разбира, ху ниидс дат )
И мисля при ръгането нещо каза пук някъде, но всичко си бачка ( имаше 10 секунди прекъсване на връзката макс )
След малко излизам и разбирам, че няма ток и сме на дизелите
Е така е спрял тока наоколо ( 2-3 офис сгради и мол )
Сега, не, че мисля, че съм направила драма със статично електричество (защото хардуера си е напълно наред + прекъсвачи не са падали в сградата )
Обаче какъв шанс е това
ше оставиш града без ток ве :/
anonymous908491
06-15-2017, 17:37
дано не я пращат близо до аец, че чернобил по същия начин се случи
някой ръчкал, нещо гръмнало, чудо голямо
И то3 семестър приклЮчи.Ти още ли учиш?
Коя година си?
ЧиститУ!
Ай са почИрпи.А ти кога шЪ пУчерпиш?
ДЪ нИ забраЙтИ дЪ мЪ пУканИтИ и менИ :D!
https://www.youtube.com/watch?v=JGH72v5CHGY
8)
YoungBloodZ
06-15-2017, 17:49
Ти още ли учиш?
Коя година си?
Още.
Тайна.
Честито, завиждам ти :D
Не съм сигурен дали има за какво. :D
ЧиститУ!
Ай са почИрпи.
Правим го когато кажеш!
Corb1225
06-15-2017, 17:51
Днес срещнах една уникална шматка ;д, не мислих, че ще я видя някога повече. Лостаджийка, машинка, тревоманка и много луда (няква хиперактивна). Баси ръките, чуек ;д. Душичка е иначе. Някви здравословни проблеми имала от стероидите (wtf ;o, не знаех, че взима, ама никак не ме учудва). Направихме схемата, утре ще взема десятка от един неин приятел.