View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
dreamwalker
09-06-2019, 18:24
няма как луд мозък който е поставил бог на пиедестал да мисли сложно, да ти е ясно, слаб ти е кръгозора, ограничен
Кучетата си лаят, керванът си върви, хохохо.
ghostuser001
09-06-2019, 18:33
...
Котьо, сега съм много уморен, утре ще ти пратя снимка. Но, да, беше много интересно - що снимки и видео направих... :)
Тва не е куче, а плюшен циркаджия... :дд То не може да си толкова енергичен сутрин, ако не си някакъв шпаньол, ебаси...
Петък си говорийхме някакви неща и три-четири дни по-късно още съм в некакъв страшен потрес. Не може да си на тия години и да мислиш по тоя начин... Кво въобще съм търсила там толкова време?! Не съм адекватна просто. Не може да харесваш момиче само, щото играе същата игра като теб и да го подмяташ на всяка втора приказка. И не само тва, изобщо тия отношения не са адекватни по никой начин и тва не са стабилни, адекватни отношения, дето да издържат на много. Не само аз му го казах, поне двама бяха нея вечер. Нека пробва ама го питах "какво не научи от мен преди година, като плати чужди грешки?!" и не ми отговори. Макар че тоя ентусиазъм го познавам и го разбирам добре, просто това е вид самоубийство и не съм сигурна, че мога да гледам още един човек, сгрешил по моя начин. Макар че изгражда до някаква степен, не съм сигурна, че той го може точно това изграждане. Ще видим какво ще стане, а и НДП - нечий друг проблем. Обаче ми е гадно, щото винаги ми е пукало за него.
С мойто говедо тая нощ не мо ахме да спим, а той е на работа днес, супер много неща има да свърши и изобщо тая седмица ще е тежка. Снощи ни е забравил дрелката в нас, но днес ще я донесе. Вчера ми донесе и тениската, а аз се заразих със някакво настроение за снимане и да - нямам търпение, пък. Много ме сърбят пръстите. Много!
Днес имам да чистя, да се боядисам и искам да си направя един як грим, който снощи си харесах - ще видим канво ще се длучи от това. Имам да допивам кафе и ще го мисля кое първо.
Аде, Торинио, събирай се.
anonymous1043668
09-10-2019, 08:29
Вървя си аз из форума и виждам това:
Бебе-фузинатор, какво ти стана, ве?
Защо ми прибавяш към името бебе? Ако не си спомняш,ти си този който ми открадна името, че и на всичкото отгоре и рева,когато ти спряха профила.
Да, аз си пиша тук и там, защото това е свободен форум, а аз съм свободен трол.
Но имам чувства, които ти нарани.
Факта,че се наричаш трол, значи че се отказваш от своите чувства и емоции и повече нямаш право на такива. Не прави излишни драми като се правиш на наранен.
чаквам твоето искрено извинение!
Защо да се извинявам, когато съм права? Това е интернет пространство и се научете, че аз (или който и да е било) не дължа извинение на никого, защото съм си изказала мнението, което очевидно на някого не отърва.
О, колко готино бешеееее... <3 Три дни супер умора, постоянно на крак, кафето беше жизненоважен елемент, разправях се с някакви идиоти, но се наснимах мноооооого добре. Невероятно готини хора срещнах, дозапознах се с някои, дето познавам само по физиономии и направих невероятни кадри. И имам една камара сувенири, без да е било цел, щото не съм тоооочно сантиментална. Петък ще има напиване с екипа и всички, дето помогнаха. <3 Всяка година подред ходя на този фест, за да стоя най-отзад и да се запозная с вървежните групи, но тази година го снимах. Мноооооого се накефих, вярно. Няма такова! Много съм му благодарна за възможността да се хвърля в дълбоките води, защото така се учил да правиш нещата.
ghostuser001
09-17-2019, 18:47
Скучно ми е.. Някой да ми прочете книжка, че ме мързи да гледам - очите ми са уморени. Искам да ги държа затворени, докато някой ми чете, разбира се безплатно и доброволно.
Скучно ми е.. Някой да ми прочете книжка, че ме мързи да гледам - очите ми са уморени. Искам да ги държа затворени, докато някой ми чете, разбира се безплатно и доброволно.
Става ли последованието на опелото? Връзва се, аз чета, ти със затворени очи...
ghostuser001
09-18-2019, 17:48
Става ли последованието на опелото? Връзва се, аз чета, ти със затворени очи...
Колкото и да го отричаме (когато сме млади) - един ден и това ще стане...
Само Господ знае кой колко ще пребъде..
per-dead
09-19-2019, 00:14
Направо ще се застрелям. Имах ебаси ужасния ден на работа. Имах чувството, че се намирам в някаква деведесетарска видео игра с нива, където първото ниво е тъп клиент, ако успееш да се справиш с него (пък и нямаш кой знае какво разнообразие от избори), отиваш на другото ниво - още по-тъп клиент (който си мисли, че много разбира). Пък аз водя чат-тийм-а. С всичките се справям (поне не стигнах до големия бос). Още в началото на смяната ми вдигнаха нервите до небесата - надрусах се с валидол. Имахме и нещо като годишнина с "гаджето" (не обръщам внимание на тези неща, но предвид, че ми трови живота от 4 месеца, си ги броя), той нищо не спомена по въпроса цял ден. Наложи се да си взема ключа за у нас от него, щото една приятелка ми е на гости и да не я разкарвам да ми отключва, при което се повдигнаха въпроси и аз се обяснявах като ученичка. Той, естествено, като истински мъж, който е наясно че съм на 300 валидола и хич не ми е ден, ми каза "ма що не каза така, аз щях да я изпратя до вас, да я настаня, да ѝ покажа банята". Аз съответно му теглих една майна и се поинтересувах дали изобщо е възможно да не ми лази по нервите - можело, ама не било толкова приятно. Ето тук започна скандалът.
ghostuser001
09-19-2019, 04:06
^ Споко, ве - гаджето ти просто е искал да се запознае с приятелката ти. Пък ако тя е красива - да се пробва да я свали и да го направят, докато ти си на работа. Човекът просто търси разнообразие след 4 месечна изтощаваща връзка.
И щом се празнува 4 месец, то и 5 месец ли ще го празнувате?
А 6-тия?
Леле, всеки месец празник и подаръци - мда, натоварващо е. Пускай го да спи с приятелката ти. Поне от малко да намали напрежението в макарите.. :)
anonymous1043668
09-19-2019, 06:47
Направо ще се застрелям.
Моля те недей.
Имахме и нещо като годишнина с "гаджето" (не обръщам внимание на тези неща, но предвид, че ми трови живота от 4 месеца, си ги броя),
След като те трови защо си със него? Още от както каза че не ти дава възглавницата мога да преценя, че пет пари не струва. Леко и нежно го хвърляш на боклука и не се занимаваш с повече некадърници. :?
Наложи се да си взема ключа за у нас от него, щото една приятелка ми е на гости и да не я разкарвам да ми отключва, при което се повдигнаха въпроси и аз се обяснявах като ученичка. Той, естествено, като истински мъж, който е наясно че съм на 300 валидола и хич не ми е ден, ми каза "ма що не каза така, аз щях да я изпратя до вас, да я настаня, да ѝ покажа банята". Аз съответно му теглих една майна и се поинтересувах дали изобщо е възможно да не ми лази по нервите - можело, ама не било толкова приятно. Ето тук започна скандалът.
Не се обиждай ама гаджето ти е един малък лайнар. Казвам го, не заради приятелката ти, то че е искал да я забърше е искал, както всеки мъж в тази ситуация, ами за дето няма капка емоционална интелигентност да не ти прави проблеми като си имала лош ден. Не е нужно да ти чете мислите или да те гони по улиците, ами ей така да те пита само едно "как си?". Ако не можете да комуникирате и сте си в тежест просто се разделете цивилизовано..
ПРЕД НАС ИМАШЕ ЗМИЙЧЕ. ЗАЩО ПРЕД НАС ИМА ЗМИЙЧЕТА?! СТРАХ МЕ Е, МРАЗЯ ГИ И СА ПРОТИВНИ. Дано Куч ги изгони в желанието си да играе с тях.
ghostuser001
09-19-2019, 17:06
^ Не куче, а котка ти трябва. Или най-добре таралеж..
anonymous1043668
09-19-2019, 17:53
ПРЕД НАС ИМАШЕ ЗМИЙЧЕ. ЗАЩО ПРЕД НАС ИМА ЗМИЙЧЕТА?! СТРАХ МЕ Е, МРАЗЯ ГИ И СА ПРОТИВНИ.
Значи ти мислиш змиите за гадни и противни, а за своите безценни лигави кученца не.
ghostuser001
09-19-2019, 17:56
Тия меме да не са индийци, че имат "х" върху "третото" око?
ghostuser001
09-19-2019, 18:56
Баааааааааааааси животните: https://youtu.be/RG9TMn1FJzc
о.О
LoadRunner
09-19-2019, 19:03
Оппаа
ко стаа
LoadRunner
09-19-2019, 19:08
Аре сега да видим дали сте си научили домашното:
"Страх тресе кочината"
За кой се отнася ;д
ghostuser001
09-19-2019, 19:13
За теб!!! Познах ли? Ха, сега дай 5 лева!
Значи ти мислиш змиите за гадни и противни, а за своите безценни лигави кученца не..
https://i.imgur.com/DskGOjk.png
Ако искам, и ще си ги позлатя даже. Като почнеш да им изкарваш парите за храна, тогава ше писукаш.
anonymous1043668
09-20-2019, 11:52
Ако искам, и ще си ги позлатя даже.
Щом като си можела да ми отговаряш върни ми отговори на първите въпроси! Не си се измъкнала!
Защо публикуваш твоя живот онлайн? Каква е твоята мотивация?
За внимание ли го правиш?
Тази информация носи ли някаква полза на някого или полза като цяло според теб в тази тема?
Обясни какво разбираш под темата "ДНЕВНИК: Как се чувствате?".
Това като онлайн дневник ли го водиш? Така ли останалите потребители ли трябва да го възприемат?
Като почнеш да им изкарваш парите за храна, тогава ше писукаш.
Плащам си данъците редовно, а парите за заплатата ти са от там. Значи че аз ги храня. Плюс това тук всеки писука колкото си иска таке че ¯\_(ツ)_/¯
ghostuser001
09-20-2019, 21:59
...
Плащам си данъците редовно, а парите за заплатата ти са от там...
:D :D :D
Четеш ли, Торето, четеш ли?
Да разбирам ли, че все пак си станала мед. сестра или детето-фузинатор се е объркало нещо?
ghostuser001
09-21-2019, 21:48
Хм, интересно! Става интересно. Ще следя и наблюдавам и ще видя как ще се развият нещата. Засега са само хипотези..
per-dead
09-21-2019, 22:48
Ако не можете да комуникирате и сте си в тежест просто се разделете цивилизовано..
Така и стана в крайна сметка. Ни бих казала, че беше цивилизовано. Даже обратното. Снощи му заявих, че леко ме боли от това, че аз имам чувства, а той явно - никакви. Отговорът беше "добре, имаш ли нещо друго да споделиш или мога да си боледувам на спокойствие, докато ти си нещастна отново?". Тук, признавам, постъпих като истински пубертет и му шибнах един блок. Нямах какво да кажа, наистина. Не исках да го чувам, нито да го виждам. Нито да се обяснявам. В крайна сметка проведохме един скандален разговор по телефона с крясъци и караници (от негова страна) - била съм тъпа, егоистична, егоцентрична, не ми пукало за него - той болен, аз го занимавам с глупости. нямало да се промени отношението му, ако ми харесвало - да оставам, като не.. mm yeah. Естествено, нямаше как да не минем без препратка към близкото далечно минало преди около 2 месеца, когато аз реших да сложа край на тази драма, когато разбрах, че той не иска нищо сериозно от мен - врътнах ключа на колата и заминах right away. Той по-късно реши да ме информира, че така не се правело и трябвало да го обсъдим (какво по дяволите е имало за обсъждане? аз ли не съм наред нещо?). В крайна сметка по негова инициатива си възстановихме отношенията на по-сериозни начала. Обяснение за това действие така и не получих (адекватно, нали), както и това, което реално исках. He just kept me as a free whore on the pretext of a "relationship". I never got what a relationship should give. И тук реши да ми "върне" за начина, по който аз постъпих с него, след като ми заяви, че за него не съм била нещо повече от парцал и ми трясна телефона. (thanks god, и без това нямах какво повече да кажа)
Сега се чувствам крайно съсипана, унизена, подиграна, наранена. Не съм сигурна обаче, дали се чувствам така заради него или заради себе си, защото позволих да ми се случи нещо подобно. Тази водка, там, изглежда прекрасно.
dreamwalker
09-22-2019, 08:20
Така и стана в крайна сметка. Ни бих казала, че беше цивилизовано. Даже обратното. Снощи му заявих, че леко ме боли от това, че аз имам чувства, а той явно - никакви. Отговорът беше "добре, имаш ли нещо друго да споделиш или мога да си боледувам на спокойствие, докато ти си нещастна отново?". Тук, признавам, постъпих като истински пубертет и му шибнах един блок. Нямах какво да кажа, наистина. Не исках да го чувам, нито да го виждам. Нито да се обяснявам. В крайна сметка проведохме един скандален разговор по телефона с крясъци и караници (от негова страна) - била съм тъпа, егоистична, егоцентрична, не ми пукало за него - той болен, аз го занимавам с глупости. нямало да се промени отношението му, ако ми харесвало - да оставам, като не.. mm yeah. Естествено, нямаше как да не минем без препратка към близкото далечно минало преди около 2 месеца, когато аз реших да сложа край на тази драма, когато разбрах, че той не иска нищо сериозно от мен - врътнах ключа на колата и заминах right away. Той по-късно реши да ме информира, че така не се правело и трябвало да го обсъдим (какво по дяволите е имало за обсъждане? аз ли не съм наред нещо?). В крайна сметка по негова инициатива си възстановихме отношенията на по-сериозни начала. Обяснение за това действие така и не получих (адекватно, нали), както и това, което реално исках. He just kept me as a free whore on the pretext of a "relationship". I never got what a relationship should give. И тук реши да ми "върне" за начина, по който аз постъпих с него, след като ми заяви, че за него не съм била нещо повече от парцал и ми трясна телефона. (thanks god, и без това нямах какво повече да кажа)
Сега се чувствам крайно съсипана, унизена, подиграна, наранена. Не съм сигурна обаче, дали се чувствам така заради него или заради себе си, защото позволих да ми се случи нещо подобно. Тази водка, там, изглежда прекрасно.
Трябва да празнуваш, че си се отървала от този тип.
Сега се чувствам крайно съсипана, унизена, подиграна, наранена. Не съм сигурна обаче, дали се чувствам така заради него или заради себе си, защото позволих да ми се случи нещо подобно.
Заради двете.
Явно се чувстваш така, сякаш нещо твое е останало у него... и сега ти изпитваш липса/празнина, а на него му идва в повече.
Това е нормално за всички отношения. Сети се, например, за това което учите по физика - когато две тела се отрият едно в друго, те се наелектризират, защото електроните от едното остават върху другото... и така и двете тела развиват заряд - едното отрицателен, а другото положителен.
По принцип, в така нареченото по-горе от FuzzyDesertPaw "цивилизовано разделяне", точно за това става дума - за неутрализиране на заряда, така да кажа... да си разделите по равно генерираните емоции, спомени и преживявания, по такъв начин, че никой след това да не чувства липса, а да се чувства спокойно и пълноценно, за да продължи напред в своята посока.
Вашето разделяне НЕ Е цивилизовано. Вие сте запазили заряда, образно казано, помежду си. (В момента ви говоря за ИСТИНСКИ окултизъм, така че пишманчетата уикари да внимават).
Точно както учите по физика, с течение на времето всеки заряд се нормализира - отрицателно зареденото тяло с времето придобива електрони от въздуха, а положително зареденото с времето ги отдава на въздуха.
На практика, в човешките вазимоотношения, това означава, че е нужно да мине ВРЕМЕ - но време, което се измерва със събития и преживявания, а не по часовник. С времето всеки от вас ще стане пълноценен отново, когато нормализира заряда си.
В твоя случай, за да нормализираш усещането за липса, трябва да си осигуриш НОВИ преживявания и занимания, от които да ВЗЕМЕШ нещо за себе си.
Осъзнай, че тази дупка в личния ти свят и в битовото ти ежедневие е чудесна възможност да се захванеш с някаква нова дейност. Запиши се на нещо. Пробвай нещо ново. Намери нова книга или нова музика, захвани се с нов личен проект.
Оцени и нещо друго - ще откриеш, че в момента не гледаш с обичайните си очи на света. Пробвай да се захванеш с домашното, което най-много отлагаш, защото най-много мразиш.
Погрижи се за себе си по някакъв начин. Защото, в крайна сметка, точно това усещаш, че ти липсва - грижа. Направи нещо за себе си, сега имаш времето и спокойствието за нещо, което си отлагала.
Както казваше развратния ми даскал по история - всяка депресия се лекува с яко бачкане.
anonymous1043668
09-22-2019, 12:12
Така и стана в крайна сметка. Ни бих казала, че беше цивилизовано. Даже обратното. Снощи му заявих, че леко ме боли от това, че аз имам чувства, а той явно - никакви. Отговорът беше "добре, имаш ли нещо друго да споделиш или мога да си боледувам на спокойствие, докато ти си нещастна отново?".
Чудя се от къде ги копате такива утайки, не мога да си го обясня..
Лошо се е получило при теб но какво да се прави.. По - добре се радвай, гарантирам ти колко по-добре ще си сега и най-важното си вземи поука. Само недей се вземай още един такъв след време.
Истината е, че най - свободните и спокойните хора са single като мен 8)
ghostuser001
09-22-2019, 18:37
...
Цял живот съм така - съответно като не съм бил никога във връзка, то съответно нямам база за сравнение, не знам какво да очаквам и като краен резултат - живея спокойно.
Но хора като per-dead - те вече са опознали "що е то връзка" и.. няма да се задържи дълго single. Или оня ще я прикотка отново и тя, лудо влюбена по него ще се върне при него, или до месец ще е с ново гадже..
per-dead
09-22-2019, 18:57
Трябва да празнуваш, че си се отървала от този тип.
Ден 2-ри: още ми е кофти от ситуацията (фактът, намерих входа към нея), но в същото време изпитвам някакво облекчение, че повече няма да бъда държанка на някого, завързана за синджира на емоциите си към него.
hecu2, thanks for all of your advises. хубавото е, че не сме прекарвали толкова много време заедно (както правят нормалните хора), скоро почват лекциите, работя в една IT компания, където в момента се боря за повишение и не чувствам празнина в ежедневието.
Чудя се от къде ги копате такива утайки, не мога да си го обясня..
Лошо се е получило при теб но какво да се прави.. По - добре се радвай, гарантирам ти колко по-добре ще си сега и най-важното си вземи поука. Само недей се вземай още един такъв след време.
Нали знаеш какво казват "няма сила, която да спре една жена да се влюби в най-големия боклук".
Но хора като per-dead - те вече са опознали "що е то връзка" и.. няма да се задържи дълго single. Или оня ще я прикотка отново и тя, лудо влюбена по него ще се върне при него, или до месец ще е с ново гадже..
ей тука, пред тази клавиатура, се заклевам, че ако пак има наглостта да ме потърси, ще му отрежа пишката. да не му пречи.
в последно време, винаги съм била с акъла си, колкото и да съм се влюбила. но ме е направил човек, който 18 години се е надявал, че майка ми ще се промени (тя никога не го е обичала, използвала го е). явно е наследствен порок :D
Благодаря ви, хора, за подкрепата. It means a lot to me.
ghostuser001
09-22-2019, 19:08
Интересно ми е - без да описваш какво точно вършиш в тази IT компания, докато следваш за - май беше детска педагогика, каква е нетната ти заплата (като се добавят всички бонуси, като купони, здравни осигуровки, безплатни карти за транспорт и други подобни)?
per-dead
09-22-2019, 20:19
Интересно ми е - без да описваш какво точно вършиш в тази IT компания, докато следваш за - май беше детска педагогика, каква е нетната ти заплата (като се добавят всички бонуси, като купони, здравни осигуровки, безплатни карти за транспорт и други подобни)?
1500 чисти + 80 кинта купони.
ghostuser001
09-22-2019, 20:47
1500 чисти + 80 кинта купони.
А, аз - с 10 г. трудов стаж, завършено висше образование и работа не в сферата на IT - около 1500-1600, т.е. също като теб.. Шибана евтина работа имам.. ://
И браво, добра работа си си намерила. :)
Чудя ти се от какъв зор учиш за детски учител - малките сополанковци да ти късат нервите, а за награда - ще получаваш по-малко пари, отколкото в момента получаваш.
per-dead
09-22-2019, 23:22
А, аз - с 10 г. трудов стаж, завършено висше образование и работа не в сферата на IT - около 1500-1600, т.е. също като теб.. Шибана евтина работа имам.. ://
И браво, добра работа си си намерила. :)
Чудя ти се от какъв зор учиш за детски учител - малките сополанковци да ти късат нервите, а за награда - ще получаваш по-малко пари, отколкото в момента получаваш.
Аз също исках да завърша компютърни науки. Компютърно инженерство, за да сме по-точни. Просто осъзнах, че в тази сфера по-голямо значение имат опитът и способностите, отколкото хартийката. Като цяло, никога не съм предполагала, че вместо с хардуер, ще се занимавам със сървъри и то без нужното техническо образование, но ми харесва, интересно ми е и се развивам в тази насока за сега. Ще уча за детски учител, защото според мен, главните проблеми на обществото се крият в необразоваността. Но не в академичната необразованост, а в липсата на морални стойности, ценностна система, възпитание и личностно отношение. Не помня кой беше авторът, но "най-страшното, по време на политическа криза, е безразличието". А тези неща се изграждат у човека именно в тази възраст.
Майка и татко също са учители, през по-голямата част от стажа си са били по селските училища. След като дойдоха да преподават в града, баща ми започна в училището, където учех и аз, като възпитател, не като класен. Взе първия си випуск там още от първи клас, аз отидох и видях какво изплюват детските градини - една сбирщина от лигльовци, плюещи се един-друг, въргалящи се по пода в наплютото. Това беше само първият ден. Баща ми, от тази сбирщина, направи клас - никога не съм ги виждала да се делят на групички (по-заможните срещу по-бедните, по-наперените срещу по-смотаните), научи ги на ценностна система, дисциплина, уважение, сплоти ги. Когато завършиха четвърти клас, поведението им беше по-зряло от това на моите съученици (в 11-ти клас). После дойде следващият випуск, които също скоро ще излязат от началната степен като хора, не като разглезени от невежите си родители хлапенца.
Единственият начин, по който можеш да промениш света е като промениш хората в него. А това е един от малкото начини, по който можеш да им повлияеш. Веднъж задавах същите въпроси на една моя приятелка, която също следва за даскалка и тя ми отговори следното "на работа, знаеш ли колко простаци виждам - тъпи идиоти, всеки ден се разправям с тях. да, мога да се скарам на някого, да го поставя на мястото му и да му стане тъпо. но след 5 минути ще му мине и пак ще е същият идиот, защото вече е късно да се промени. а с децата не е същото. може да успееш да промениш само едно, но пак си направил нещо".
Аз също исках да завърша компютърни науки. Компютърно инженерство, за да сме по-точни. Просто осъзнах, че в тази сфера по-голямо значение имат опитът и способностите, отколкото хартийката. Като цяло, никога не съм предполагала, че вместо с хардуер, ще се занимавам със сървъри и то без нужното техническо образование, но ми харесва, интересно ми е и се развивам в тази насока за сега. Ще уча за детски учител, защото според мен, главните проблеми на обществото се крият в необразоваността. Но не в академичната необразованост, а в липсата на морални стойности, ценностна система, възпитание и личностно отношение. Не помня кой беше авторът, но "най-страшното, по време на политическа криза, е безразличието". А тези неща се изграждат у човека именно в тази възраст.
Майка и татко също са учители, през по-голямата част от стажа си са били по селските училища. След като дойдоха да преподават в града, баща ми започна в училището, където учех и аз, като възпитател, не като класен. Взе първия си випуск там още от първи клас, аз отидох и видях какво изплюват детските градини - една сбирщина от лигльовци, плюещи се един-друг, въргалящи се по пода в наплютото. Това беше само първият ден. Баща ми, от тази сбирщина, направи клас - никога не съм ги виждала да се делят на групички (по-заможните срещу по-бедните, по-наперените срещу по-смотаните), научи ги на ценностна система, дисциплина, уважение, сплоти ги. Когато завършиха четвърти клас, поведението им беше по-зряло от това на моите съученици (в 11-ти клас). После дойде следващият випуск, които също скоро ще излязат от началната степен като хора, не като разглезени от невежите си родители хлапенца.
Единственият начин, по който можеш да промениш света е като промениш хората в него. А това е един от малкото начини, по който можеш да им повлияеш. Веднъж задавах същите въпроси на една моя приятелка, която също следва за даскалка и тя ми отговори следното "на работа, знаеш ли колко простаци виждам - тъпи идиоти, всеки ден се разправям с тях. да, мога да се скарам на някого, да го поставя на мястото му и да му стане тъпо. но след 5 минути ще му мине и пак ще е същият идиот, защото вече е късно да се промени. а с децата не е същото. може да успееш да промениш само едно, но пак си направил нещо".
Прекрасни изводи и прекрасно решение! =)
Тази тема я направих като визитка, дано ти е полезна - Упътване към ИЗХОДА (https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/590758-%D0%A3%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%98%D0%97%D0%A5%D0%9E%D0%94%D0%90). Сайтът ми също е на разположение и е направен в услуга точно на доблестни хора като теб!
Късмет, и ако решиш, ние от Апокрифна Академия сме насреща! =)
ghostuser001
09-23-2019, 07:07
...
Благодаря за изчерпателния отговор. :)
По отношение на софтуеърното инженерство - такова следва една потребителка тук, чийто юзър нейм друга потребителка ми е забранила да споменавам. Но сигурно сама ще се сетиш. Интересно ми, ако ти без подобно образование имаш подобна работа - тя, с езиците които знае и владее + компютърното образование - сигурно ще е в началото с 2000-2500. Да призная - благородно завиждам. Това е, че когато бях на вашата възраст, бях мноооого неориентиран за това, в коя професионална посока да поема. В интерес на истината все още съм неориентиран. А вие младите - бачкате здраво, сплотяват ви в екипи, развиват индиректно емоционалната ви и социалната ви интелигентност, а аз - аз съм мнго голям индивидуалист. Не мога да работя в екип...
По отношение на децата - не знам. Там положението е... Разглезено. Вчера се возих на атракционния влак София-Черечиш-София и там бе като детска градина. Баби, дядовци, майки, бащи помъкнали невръстната си челяд, без да се съобразяват дали буйните им 3-5 годишни деца не пречат с викове, крясъци и т.н. на останалите.
Аз никога не съм бил буен. Спомням си, че като малък, когато ми кажеха да пазя приличие - дума и звук не обелвах.
Проблемът с децата и учителите е, че родителите искат да направиш човек от децата им, но не ти позволяват да бъдеш строг с децата им. Ако си - веднага те филмират и пускат по телевизията, пък дори ако детето им преди това те е плюло, обиждало и може би - посягало. Плюе се по-старата образователна система, че учителите ползвали пергели, линии и пръчки, за да въдворят ред, но не се отчита, че същите тези деца - днес наши родители, а на вас, по-младите, дори баби и дядовци - хем на възраст помнят цели стихотворения от достойни български автори, за сметка на днешните деца, които помнят същите стихотворения, но за най-много седмица..
И пак ти се чудя на решението с детската педагогика - с изключение на София и по-големите градове, в по-малките не останаха млади хора, които да правят деца, които да ходят на училище. А ако все още има дечица - те са от мургавите.. Всъщност както е тръгнало - до 20-30 години 2/3 ще са от мургавите. По официални данни от преди няколко дни 1/3 от таз годишните първокласници майчиният им език не е български...
Благодаря за изчерпателния отговор. :)
Проблемът с децата и учителите е, че родителите искат да направиш човек от децата им, но не ти позволяват да бъдеш строг с децата им.
Изобщо не е това проблема. С децата не бива да си строг.
Проблемът е в това, че родителите изоставят децата си. След като ги направят, те капитулират от отговорността за тях и се опитват да прехвърлят отговорността, която е ТЯХНА отговорност, на някой друг.
Този някой друг е институцията на държавата... която просто се изразява в лицето на държавната училищна система (и учителите, защото това е професия с държавен надзор).
Децата страдат от това, защото те имат право на родители - рожденно право. И когато родителят се отказва от отговорността за детето (да се грижи за него, докато егото му не се развие напълно), това е изоставяне. Детето много добре запомня това изоставяне до края на живота си и то е общ знаменател на цялото му поведение и всичките му избори.
Вината е на родителите.
А държавата е хитра. Тя през цялото си съществуване е искала да разбие семейната единица. Ако семейната единица се разбие, тогава ДЪРЖАВАТА ще влезе в ролята на майката или на бащата за децата, и ще влезе в ролята на съпругата или съпруга за родителите. Така цивилните граждани (поданици всъщност) стават религиозно привързани към държавата.
Така се крепи властта.
Един от основните ефекти на това жените да се включат в работната бизнес среда и да правят кариери наравно с мъжете е... познай... - няма кой да гледа децата вкъщи!
Това винаги е била основната цел на всички политически промени, които насърчават жените да участват в работещия свят наравно с мъжете - децата остават без грижа.
И това насърчаване на женското участие в работещия свят наравно с мъжете може да се проследи през десетилетията и да се сравни чисто статистически с броя на децата, които са давани в детски градини (в ръцете на държавата, за да бъде тя техен родител и да ги възпита като свои поданици). Не говорим за училищата, защото държавата упражнява натиск това да е уж задължително.
Резултатът от публичните шествия в САЩ, които преди десетилетия са настоявали да се приеме за нормално жените да пушат на публични места като мъжете, за да могат еднакво с мъжете да се социализират на работното си място, е 80% покачване броя на децата в детските градини. (Само пример...)
Така че говорим за един МЕХАНИЗЪМ за експлоатация на детето в един гигантски ЗАВОД, където психиката му да се дресира към поклонничество пред авторитета.
Родителите, заради чудовищната си безнравственост (то е затворен кръг, защото и те са били изоставени деца), създават травмата в детето.
Държавата стимулира безнравствеността и действията на родителите, за да се възползва и да ОТНЕМЕ децата от родителите им. Това е КРАЖБА, защото в действителност е НЕВЪЗМОЖНО да изземеш чужда отговорност, особено отговорността към собственото дете. Може само да се СИМУЛИРА прехвърлена отговорност, но това не е обективно положение. Така че не е чудно безцеремонно безотговорното отношение на държавните институции към отнетите от родителите деца.
А това да бъдеш строг с дете е жалко поведение. То е израз едновременно на безпомощност пред проблема (поради неразбирането му), което те отчайва, и на безнравственост, която ти поражда мислите да бъдеш строг към дете (защото няма развити добродетели в ценностната система, под възпитанието на държавата разбира се).
Затова, анализирай по-добре, осведоми се по въпроса, и преразгледай ситуацията.
Решение има =)
Решението е - просто поеми отговорност пред това общество (в действителност пред себе си). Вместо да завиждаш на другите за заплатите им и да си губиш времето да се сравняваш с тях.
ghostuser001
09-23-2019, 14:02
Виж - както има по-интелигентни възрастни хора, така има и по-интелигентни деца от други. На интелигентен човек и с половин дума, жест и поведение може да покажеш какво е редно и какво не. Какво може и какво не може да се прави. С такива деца родителите и учителите нямат проблеми. Проблем са дебелоглавите и физически бурни деца - там трябва по-засилен контрол. Както не можеш необязден кон да го възседнеш без да го прекършиш психически с упоритост, а не само с благи приказки, така и едно буйно, глуповато дете не можеш да го възпитаваш само с приказки. И не те знам ти какъв сектант-академик си, но едно време - преди държавата да даде каквито и да е било права на мъже и жени (визирам годините на ранното Средновековие) децата още от малки са хващани и експлоатирани от родителите си на труд, за ужас и страх на днешните социални грижи на множество агенции по света. И дотук с твоя контрол на държавата. Малките деца са упорити магарета, които с годините се превръщат в големи магарета. Я, ми обясни - как аз не пуша цигари? Или по-точно как аз никога не съм опитвал цигара - всякаква: тютюнева, трева и т.н. Как не съм опитвал наргиле? Как не съм опитвал наркотици - леки и тежки? Как не съм прибягвал до аулин, валериан и други сходни медикаменти, а само до нурофен или парацетамол, в количества не превишаващи упоменатите в листовката и то само, когато употребата им е била необходима? По личен избор. Личен избор, който съм направил на база кратък разговор с майка ми, когато бях много малък, в който ми бе обяснено, че това е вредно и че не е редно да се прави, въпреки че майка ми по онова време бе все още активен пушач на цигари, въпреки че половината ми съученици пропушиха още в 5-6 клас.. И как след 10-15 години пазя респект и уважение единствено към учителите, които бяха строги в час и не толерираха лигавщини. Проблемът на държавата ни е, че всеки иска тя да бъде строга към нарушителите, но когато нарушителят си ти или твой близък - тогава се почва със "защо с мен държавата е строга, а на Вуте му се размина". А да - трябват и пропорционални наказания - сурови, но ефективни Крумови закони. 2 години да се прилагат Крумовите закони и ще видиш как всеки ще е свободен да прави всичко в рамките на закона и никой няма да се осмели да прекрачи нормите.
...Виж - както има по-интелигентни възрастни хора, така има и по-интелигентни деца от други.
...Проблем са дебелоглавите и физически бурни деца - там трябва по-засилен контрол. Както не можеш необязден кон да го възседнеш без да го прекършиш психически с упоритост, а не само с благи приказки, така и едно буйно, глуповато дете не можеш да го възпитаваш само с приказки.
...
Малките деца са упорити магарета, които с годините се превръщат в големи магарета.
Това мисля да го докладвам на модератор.
По мое впечатление, за теб е най-подходящо да си пишеш в Кофата. Като щедро и добронамерено напътствие бих споделил, че това, което ти разпознаваш като "интелигентност", не е нищо повече от прекършена воля и подчиняване на авторитета на по-силния (точно както ти си научен да се подчиняваш на авторитета). Поработи над това.
ghostuser001
09-23-2019, 16:37
Човек, без да се обиждаш - но ти ми показа, че си последовател на скандинавските техники за възпитание на деца. Техники, при които обличат момичета и момчета еднакво, за да могат децата по свой избор да се самоопределят (тук си мисля на кой болен мозък първоначално му е хрумнала тази безумна идея). За щастие или нещастие, при човешките същества паметта предавана чрез ДНК е изключително малка и главно е свързана с базови инстинкти за оцеляване. Всяко ново човешко поколение трябва от начало да усвоява опита, натрупан досега. Това доскоро ставаше единствено с книги, учебници, други писания, както и чрез словесно предаване на информация. Сега всичко това се допълва и лека-полека измества от информацията, натрупана в Интернет. Съжалявам, но въпреки че един 3 месечен ембрион има същото право на живот като мен, а всяко живородено човешко същество е равнопоставено с мен, то не смятам, че един възрастен човек (родител, учител, настойник, и т.н.) следва да моли детето да спазва определени правила или да му позволява всичко, водейки се, че на подрастващите не бива да им се забранява нищо, да не им се вика или показва по какъвто и да е било начин кой е по-възрастния. Дори католическата църква не възприема децата-католици, без първо причастие, като осъзнати човешки същества..
По отношение интелигентността - да разбирам ли, че и на теб родителското тяло или учителите ти са ти обяснявали за вредата на цигарите, наркотиците, но ти си устоял на техния авторитет, не са те пречупили и с гордост си опитал не една или две субстанции, които обърни внимание - някои от тях са забранени от закона за лица под 18 г. възраст, а други са абсолютно забранени. Моля, напиши ми тук, публично че употребяваш трева или други наркотични вещества, за да мога без никакво угризение да те докладвам на правоприлагащите органи.
И не, аз не мисля, че наркоманите са болни хора, които са жертва на обстоятелствата и че следва да им се опрощават престъпленията, които са извършили под въздействието на наркотичните субстанции, които са употребили. Днес гледах по бтв за една майка, която се опитва да излекува своя пълнолетен син от наркотична зависимост. Безброй пъти, когато зачезвал, тя го обявявала за национално издирване - мерси, благодаря, но аз не искам данъците, които ми взимат от заплатата, да отиват за заплати на полицаи, които са ангажирани в безбройните безсмислени издирвателни операции на рецидивно укриващи се лица - било то наркомани, като този, или тийнейджърки, които бягат от домовете си поради това, че родителите им са против любовта им със съмнителни лица.
Навсякъде в природата съществува налагане на авторитет от по-големия, по-силния, по-опитния - ти обаче упорито твърдиш, че при хората трябва да е обратно. Браво. С такива индивиди като теб човечеството е обречено.. Жалко, много жалко за човечеството - милиони години природна еволюция, накрая човешка революция и забвение (след като не се спазват природните закони).
dreamwalker
09-23-2019, 22:03
Това мисля да го докладвам на модератор.
По мое впечатление, за теб е най-подходящо да си пишеш в Кофата. Като щедро и добронамерено напътствие бих споделил, че това, което ти разпознаваш като "интелигентност", не е нищо повече от прекършена воля и подчиняване на авторитета на по-силния (точно както ти си научен да се подчиняваш на авторитета). Поработи над това.
Препоръчвам ти да не си губиш времето да му отговаряш.
Моля да спрете с философските есета в темата и да се придържате към нея.
ghostuser001
09-26-2019, 20:07
Брей, ако не съм аз - друг няма да се сети да пише в темата..
Добре, че съм аз!
Някой от вас, пъпеши такива, следи ли тази YouTube vlogger-ка: https://www.instagram.com/nika_zubra/
На външен вид и на някои от снимките ми прилича на една по-възрастна и червенокоса версия на NomNomNom - една такава измъчена, сякаш изтощена.. С известна лудост в погледа и в някаква степен асоциална нотка.
Но пък евалата, че има подобна професия - изучава поведението на хищните птици, с цел опазване на летище Домодедово от диви патици и гъски.
Замислям се да сътворя една кретения, разпитах няколко човека - половината са "да, искам да вися после", другата половина са "ъ, не". Днес трябва да го реша. Не е перманентно, но в следващите 2-3 седмици трябва да ми отмине мерака. Трябва да го помисля наистина.
Ааааа, къф е шлядък - огромен мъШ, завит в пухено одеало и само носа му се вижда. :3 Даже ще го оставя да си отспи, а аз отивам да пия кафе. Искам да си нагушкам Кучото, не знам защо ама тая сутрин сано той ми лиосва в леглото.
Едното от гъбичките си намери семейство и хем се радвам, хем ми е криво. Привързах се.
Едит: Ох, супер много се уплаших. Тва ще го сънувам довечера. Дъня Джеймсън да се поотпусна, че ми е много намотано още. Ужас. И за всичко това съм си виновна само и единствено аз... Изобщо не прецених какво се случва. Повече определено няма да позволя такова нещо.
Necrologist
09-27-2019, 19:51
Брей, ако не съм аз - друг няма да се сети да пише в темата..
Добре, че съм аз!
Някой от вас, пъпеши такива, следи ли тази YouTube vlogger-ка: https://www.instagram.com/nika_zubra/
На външен вид и на някои от снимките ми прилича на една по-възрастна и червенокоса версия на NomNomNom - една такава измъчена, сякаш изтощена.. С известна лудост в погледа и в някаква степен асоциална нотка.
Но пък евалата, че има подобна професия - изучава поведението на хищните птици, с цел опазване на летище Домодедово от диви патици и гъски.
Колко твои профили трябва да игнорирам,....
земи си намери хоби
ghostuser001
09-28-2019, 18:27
Така, игнорирам оня по-горе безименен некрофил (какво по-откачено от това да се "любиш" с трупове на животни и хора) и отправям запитване към Фузинарора дали е ходил(а) на някаква световна среща/форум на татуистите в София (където би могла да почерпи опит от майстори татуисти + художници на тату-картинки)?
Ехааааа, колко е хубаво да "носиш" добри новини на някого... Много се надявахме и двамата на това, защото освен крачка напред към общата ни цел, е и доста добре за неговата професия. Може да изкара много позитиви от подобни неща. Радвам се, че се случи.
Подготвя ме да снимам една сватба в събота, едва вторник е, а аз още не съм захванала гимбала, за да го разучавам - вчера стана тъмно, докато заредим батериите и не можахме. Но онзи ден се наснимах с ръчно-фокусния обектив, направих няколко яки бокенца, имам една камара добри кадри като за начало. Не очаквах, че ще ми се получи така добре, или той е невероятен учител, или аз съм талантлива и за това. Не вярвах, че някога ще си изпълня и тази мечта, но едната върви ръка за ръка с другата и двете заедно ми изкарват добри пари... И не съм ниииикак недоволна. Много е приятно.
Кучо седи покрай мен, галя си го, гледа ме опулено и не смятам, че има каквото и да е, дето да искам повече.
След малко като се надигне, започваме със снимането. Ще му обадя аз на тоя гимбал коя е Шефката...
https://i.chzbgr.com/full/6478257920/h56276BE8/
С гадината ги пръснахмеееее! Много добри кадри избарахме, много красиви неща се получиха. Младоженците и всичките им приятели бяха готини, бойното кръщене ми мина идеално и съм много доволна. Заслужавам си чайчето с ромченценценце. <3 Най-готино ми стана от факта, че не само снимах, а и се забавлявах от което. Толкова много хора работят скучни професии, защото ги е страх от провал или квото там, а ние си изпълняваме мечтите. Заедно. Невероятно е. <3
https://i.ibb.co/93hV5WX/FB-IMG-1570282687202-1.jpg
anonymous1043668
10-06-2019, 19:16
Гледам пак някакво куче нахапало човек.
Добре бе, омръзна ми, толкова ли няма човек, който да ги разкара тези помияри? В токова много държави неконтролируеми породи като питбулите са забранени, защото там са наясно, че хората не са способни да се грижат адекватно за тях, естествено само в България всеки прави каквото си поиска. Аз не обвинявам животните, те са едни от жертвите в случая (освен осакатените хора), защото някакви тъпанари са си изкарвали комплексите с голяма порода куче или са го изхвърли вместо поне да го сложат в приют. Но от една страна няма ли да е по - леко и за тях да бъдат приспани (и за бездомните важи), отколкото да бъдат кандардисвани по приюти и да травмират и изтребват населението? И накрая медиите с най - голяма наглост викат да правим деца и да нараства народа. Ами как да нараства народа като то половината умряха от кучета и катастрофи бе? Как да има деца като и без тях хората няма какво да ядат и да работят, нито кой да ги образова както трябва? Обещавам до 2070 и дори по-рано тоя народ и държава ще е една история както сме тръгнали и всичкото от чиста простотия.
ghostuser001
10-07-2019, 22:21
Всеки ден минавам покрай Институт Конфуций и Центъра за източни езици и култури, та се сетих за лунацито.. Какво ли прави тя сега? Дали храни уличните котки около нея? Дали научи китайския?
deitona22
10-08-2019, 19:47
....
Мале,мале...
Жабо,още ли влизаш тука? :D
ghostuser001
10-08-2019, 20:12
Мале,мале...
Грешиш, лъжеш сЪ!
Жабата отдавна вече не влиза тук. Това е нейното куче. То влиза във форума, ползвайки нейния добре-познат профил.
Ного е труден животът на възрастния. Ного са трудни любовните взаимооттношения. Нз каква стратегия да използвам. Прекалено съм емоционална и първична. Няма да запазя сърцето си така. Колко са се опарили? Натам вървя, знам, и все пак защо не го предотвратя? Защото няма да мога да изляза от това положение. Пфу. Обичам само мама. Животът е скапан. Всички сме егоселфсъкери. По-добре да ме нямаше.
Мале,мале...
Да. Появявам се.
deitona22
10-10-2019, 20:47
Да. Появявам се.
Добре че си ти, да поддържаш форума жив.
anonymous1043668
10-10-2019, 20:48
Пак има някаква дейност във форума със или без tori
То вие избягахте, вината да мислите така си е ваша.
ghostuser001
10-10-2019, 21:09
Преди малко, по късната емисия новини, излъчиха репортаж от Америка, където направили класация коя е най-дебелата мечка. Показаха я - една такава огромна и пухкава. Казаха, че се казва Холи нещо си. :D
https://earther.gizmodo.com/bow-down-to-holly-your-fat-bear-week-champion-of-2019-1838907823
Баш-баш не е така, но... :дд Ти жив ли си? Отдавна не си влизал насам.
deitona22
10-11-2019, 10:04
Баш-баш не е така, но... :дд Ти жив ли си? Отдавна не си влизал насам.
Винаги.
Реших да хвърля едно око да вида кои още виреят тука. Освен тебе, май само оня и некви тролчета.
Винаги.
Реших да хвърля едно око да вида кои още виреят тука. Освен тебе, май само оня и некви тролчета.
Да, опразни се, определено. Даже и Холи не се е вясвала скоро. Ако искаш, мини на фъкбукито да се чуем по-така.
По-добре да ме нямаше.Нали?! :D
Добре че си ти, да поддържаш форума жив.Благодаря! 8)
Преди малко, по късната емисия новини, излъчиха репортаж от Америка, където направили класация коя е най-дебелата мечка. Показаха я - една такава огромна и пухкава. Казаха, че се казва Холи нещо си. :D
https://earther.gizmodo.com/bow-down-to-holly-your-fat-bear-week-champion-of-2019-1838907823Да, и аз видях това по телевизията!
Сигурно мъжът на холи е някой стар и дебел мечок с бърлога в Бевърли Хилс!
само оня
https://i.pinimg.com/originals/64/e1/59/64e159ee5aae241d7e328782c3dde956.gif
Винаги.
и някой друг зъл демон
ghostuser001
10-11-2019, 23:34
Да, опразни се, определено. Даже и Холи не се е вясвала скоро. Ако искаш, мини на фъкбукито да се чуем по-така.
А, аз може ли? Аз също имам facebug!
Може да троля и там, стига да искаш. :)
deitona22
10-12-2019, 06:20
и някой друг зъл демон
Но тоя зъл демон не се е справил с оня.
Значи не е толкоз зъл.
Но тоя зъл демон не се е справил с оня.
Значи не е толкоз зъл.
нали знаеш какво става когато акулата не обикаля около жертвата,а го излапа набързо? яде го с лайн...та :D
https://gospodari.com/%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D 0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%E2%80%93-%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%86%D0%B8-video34325.html
иначе това ме уби от смях
deitona22
10-12-2019, 17:58
нали знаеш какво става когато акулата не обикаля около жертвата,а го излапа набързо? яде го с лайн...та :D
Е*б*а тия лайна.
Трябваше вече акулата да го е изсрала.
ghostuser001
10-12-2019, 18:15
^ поддържаш ли контакт още с divergent?
deitona22
10-12-2019, 20:37
^ поддържаш ли контакт още с divergent?
Хм.
Това показва че си нечий фейк.
Смешни са ми такива образи, дето не смеят да говорят през реалните си профили.
ghostuser001
10-12-2019, 20:40
Тук вече всички сме нечии фейкове.
Оригиналите си заминаха - няма ги вече. :)
Е*б*а тия лайна.
Трябваше вече акулата да го е изсрала.
Като се замисля преди и след изяждането няма разлика
ghostuser001
10-13-2019, 10:13
Кой друг, освен мен, обожава да яде кестени?
Визирам ония за ядене, а не дивите конски кестени.
Една седмица съм самичка с момчетата тук. Минали са само 24 часа и те вече се опитват да ме убият от любов. Единия ми разби носа, докато ми се радваше, другият ми направи подсечка и паднах, а после нагло започна да ми ближе муцуната с поглед "абе, швфке, ти щом си паднала, дали мога да те цункам, а?!"... :дд Днес единия пак скочи и ми доразби носа след брат си, да не би да е останала някоя здрава кост на муцуната ми. Голяма са любов ама от нея почва да боли, ебаси...
Започва да ми минава разочарованието от онази вечер - явно вече свиквам да получавам ножове в гърба от всевъзможни посоки. Концентрирана съм във камерата и в грима, в семейството, приятелите, кучовците и нещата, които са хубави.
Ноктите ми са яки. Имам идея за хелуински неща, които да пусна по фб. Няма да е утре, но тези дни.
Имам няколко варианта - вино, уиски, бира или ром. Ще се намисли, първо трябва да се облела и изсуша от банята. За днес ми стига.
https://i.pinimg.com/originals/98/93/95/9893957e3d55f234d253cccb3d34226d.gif
LoadRunner
10-14-2019, 21:02
Хм.
Това показва че си нечий фейк.
Смешни са ми такива образи, дето не смеят да говорят през реалните си профили.
това е М****
^^О Трънчо, как си?!
Как се появи така изведнъж и се сети за форума? :D
deitona22
10-15-2019, 11:47
това е М****
Я, и ти ли си тук още?!
Е, пак. В някои други теми гледам че виреят някои потребители, ама и те рядко пишат.
Само оня и фейковете са тука постоянно.
Тва беше мега добро посрещане на рд евър. Направихме готини подаръци всички, дето бяхме там, целихме се с лед, пихме... Смяхме се, пяхме и свирихме заедно, ядохме много сладко. Бих искала такъв рожден ден да имам.
Много-много ми липсваше тези дни, докато го нямаше наоколо, но се върна препълнен с идеи и планове за нашите си неща. Очертава се да си изкарвам парите със снимаме за мялакяо време, което не е никак лошо, защото обожавам да снимам. Вчера беше един от поредицата продуктивни дни - свърших сумати работа, която си бях планирала + още неща, дето не бях. От тая седмица най-глрда съм с това, че научих едното кучанцИ да сяда и да дава лапички. И тия неща, дето ги говорихме снощи наистина са топ. Тва да вземаш такива пари за тези неща не е никак лошо... Ебаси, ако знаех, че един ден ще снимам такива глупости, щях по-рано да се науча. :ддд
Въобще, днес мисълта ми върви много разкъсано, но ми е и яко неподредено в главата... Цялата тая нова информация... И тва с грима - мислехме, че е друго... А то се оказа много-много лесно + се оказахме на прав път двамата... Ебаси... Трябва да седнем днес сами да си ги обмислим и поговорим нещата.
За днес плана е да изчистя в нас, да му купя подарък за рдто, да се наглася за довечера, разходка на гадове, монтаж... Ехеееееее... Първо тря ва да допия кафето и да ям, че умирам от глад. През това време е хубаво и да си подредя главата, обаче, че много криво така разхвърляно.
Бтв, след миналата седмица като се доразочаровах, се чувствам супер освободена за нови подвизи. Чак започвам да се учудвам от себе си. Колко било хубаво да говориш с правилния човек за разни неща...
О, и още нищо не ми е паднало от ноктите, явно се е справила... Хммм... Аз каква я мислех... Даже вчера като идва и ги оглежда и натиска и нищо не падна. Ебаси, мноу яко. <3
anonimna:D
10-18-2019, 15:55
Как сте, хора?
ghostuser001
10-18-2019, 18:22
Как сте, хора?
Оу, кого виждат очичките ми? :)
Как е анонимна? Как бе в САЩ?
10-18-2019, 18:34
Оу, кого виждат очичките ми? :)
Как е анонимна? Как бе в САЩ?
Сега като забравиш трудностите и гадните моменти, ти се струва супер. В общи линии хубаво лято. Ама навръщане ме обраха на летището. Каръкът си е карък :D :D
И който ми каже още веднъж, че в България положението е от зле по-зле и никъде другаде по света такова нещо няма. Или дадено нещо може да се случи само в България, любимата фраза на много хора. Да ми се обади, купувам му билетче до Сащ, няма значение кой шат и да види, колко всъщност не са по-цветущи от нас. Поне ние имаме малко с малко мозък в главите, че милите американци, доста от тях, са доооста глупавички.
ghostuser001
10-18-2019, 18:39
Стана ли свидетел на тия паметни за щата, в който бе, пожари това лято?
10-18-2019, 18:50
Аз ти писах на лично преди седмица някъде, ама нещо не ми св прати съобщението. Имаше страшно много пожари, по едно време си бяхме обградени от 3 пожара. Единият беше в близост, където живеехме. Виждал се е от единия ресторант, голям пожар е било, ама аз лично не съм го видяла. Видяхме само димната завеса и я усетихме. Проблемът там е, че е мноооооого, ама мноооого сух въздухът и времето като цяло. Накрая на сезонът даже ни докараха сумати хора, от съседен град,защото департаментът, в който са работили е изгорял.
Неслучайно в Сащ като цяло, глобите са огромни за пушене на нерегламентирано място.
После бях на почивка в друг щат и изгорях супер много, а нито съм се пекла, нито нищо.
ghostuser001
10-18-2019, 18:53
Хм, писала си ми на лично?
Дано не си ме бъркала с някой друг. :D
btw: аз за тези пожари разбрах от тв-то. :)
Ще ти пратя лично с един линк към видео.
Ах, че обичам специалните ефекти във ютуб... Новата кака, която намерих, е невероятна. Даже си говори за продуктите, които ползва, за да можеш да ги поръчаш и ти, ако ти тря ва нещо. Харесах си бои за лице, четки и някакви други нещица. Колко е полезно да гледаш ютуб... <3 Тези дни даже поръчвам и двата вида бои, а като пристигнат ще пробвам сама кое и как. И пак - трябват ми четки... Още освен тези наличните вкъщи и тези, дето съм харесала - малко ми се виждат. И тези дни тря ва да си поръчам някаква адекватна кръв, защото моята не става + шпатули, лепило, восък, латекс... Абе, очаква се страшно пазаруване. От красивият грим имам много, сега е време за другия. Ох, много ми е развълнувано! <3 И най-якото е, че имам и кой да ми дава предложения за марки. <3
Трябва да се завъртя във фб и бара, че да видя две момичета за моделки за неделя, за красив грим.
О, и снощи се видяхме и говорихме за някакви неща и се почва всичко...
И имам днес да свърша някакви неща по моите си кретении с грима... И да разхождам гадинка. <3
https://www.youtube.com/watch?v=7zCt9N_D9w4
Unfathomable
10-23-2019, 16:46
Колко е хубаво да не си в депресия? Няма как да знам. Забелязвам, че всички хора, които харесвам, са с някакъв вид психично разстройство. Не мога да определя защо ме привличат подобни.
Само оня и фейковете са тука постоянно.Дейтунар сигурно се насира в гащите от страх и яд веднага щом се сети за мен :D !
...Ооо Турксчо... и ти си се върнал, приятно ми е че пак те виждам! :D
Айде и един специален поздрав за Анархито:
https://www.youtube.com/watch?v=XhAe4lLR8Ms
Това не е истина... Цяла вечер ревах от радост. Толкова е хубаво да си видиш бебето с някаква форма най-накрая. <3 Разтреперих се от кеф в началото като видях всичко. Толкова е хубаво... <3 Нямам думи да опиша колко съм благодарна, че е наоколо и че ме побутна да се хвана с това, дето искам. Невероятен е, наистина. <3 Цяла нощ, като дойде, се гушках в него и сънувах някакви хубави неща. Вчера беше моят ден. <3 И на любината влогърка, която пусна първата си палитра. Вчера беше нашият ден, това е.
Уважаеми не-съвсем-възрастни и не-съвсем-деца, драги съфорумци.
Този раздел е мястото, където можете да се надявате на по-специфично отношение към темите си. А именно пречупено през погледа на поотрасналите деца и напъпващите възрастни.
Разделът се характеризира с малко по-особени потребители. След началния наплив на празнодумни спамерчета, те ще се отеглят да си стискат гнойните пъпки и ще останат "големите". Тези големи, чиито остър език и сарказъм не винаги е подходящ за останалите раздели.
Правила на раздела:
1. Грамотното писане на български е задължително. В противен случай ще бъдете осмивани, подигравани и публично низвергнати.
2. Заяждането и ударите под кръста са позволени, но е крайно желателно да стават с бели ръкавици.
3. Не се учудвайте. ако не получите очакваните от вас отговори, а се опитайте да разберете, защо получавате неочакваните.
Списъкът е възможно да бъде изменян и допълван.Велико :) !
А сега форумът се е превърнал в някакво дебилно място за хора с емоционални (да не кажа нещо по-силно) проблеми и "градинарките/модераторките" се държат сякаш са расли в саксия.
Вече очаквам в началото на сайта да се появи банер със всичките епизоди на Телетъбис! :D
https://i.pinimg.com/originals/5d/43/e6/5d43e6e84080f8c6a29f7383fde2636d.gif
:D
ghostuser001
10-29-2019, 21:23
Искам в метрото да се засека с момиче/жена сатанистка, но да не е ФузиДезъртПау. Нея не я ща. Не ми вдъхва доверие.
ghostuser001
10-30-2019, 18:16
Понеже съм дрът, гледам сериали. В т.ч. и "Откраднат живот". Та, д-р Нора Чилингирова не ви ли прилича на PinkPan7er?
Освен на нея малко ми мяза и на певицата Сантра.
ghostuser001
10-31-2019, 16:05
В тази тема само аз си пиша...
Къде е този, къде е онзи..??
Няма ги. Дори Фузито го няма.. Рисува нейде..
Днес гледам началната страница на Гуугъл - гледам там някакъв вълк, един такъв нарисуван ме гледа от екрана - сетих се за аватара на Фузито. Имаше известна прилика, въпреки че нейното не е вълк, а черна котка, с оранжеви очи. :)
nqmamNervi
10-31-2019, 16:18
Понеже съм дрът, гледам сериали. В т.ч. и "Откраднат живот". Та, д-р Нора Чилингирова не ви ли прилича на PinkPan7er?
Освен на нея малко ми мяза и на певицата Сантра.
В тази тема само аз си пиша...
Къде е този, къде е онзи..??
Няма ги. Дори Фузито го няма.. Рисува нейде..
Днес гледам началната страница на Гуугъл - гледам там някакъв вълк, един такъв нарисуван ме гледа от екрана - сетих се за аватара на Фузито. Имаше известна прилика, въпреки че нейното не е вълк, а черна котка, с оранжеви очи. :)
изглеждаш като човек, който е напълно обсебен от това място
но стига да те радва и да не пречиш на останалите, е ок
ghostuser001
10-31-2019, 16:40
изглеждаш като човек, който е напълно обсебен от това място
но стига да те радва и да не пречиш на останалите, е ок
Не виждаш ли, че пиша в тази тема по веднъж на ден, в много от случаите - дори през няколко дни. Тук влизам, когато релаксирам в къщи - на дивана, пред тв-то, изчаквайки да почнат първо "Откраднат живот", след него "Игри на волята", след тях "Пътят на честта", а за финал (ако не съм заспал) - "Луцифер".
Форумът е следен по време на рекламните паузи.
Идеята, която ми дадоха преди няколко часа, е чудесна. Ще бъде мниги готино да се драскаме вкъщи. Само това не бях правила там. :дддд Това място ми е по-вкъщи от всяко друго последните месеци и тива да съм там и да гримирам там, е тоооолкова невероятно, че няма накъде. <3
И тия хора там - онези тримата, които ме бутат да правя това - те също са "вкъщи". Вярно е фб клишето, че няма значение какъв сезон е навън, ако има кой да ти държи ръката и ти е топличко на душицата.
Толкова съм близо до това, че е нереално просто. Още малко работа и портфолиото ми ще е готово. Наистина това е тоооолкова хубаво. <3
ghostuser001
11-06-2019, 21:13
ФузиДезъртПау ми прати нейна снимка.
Хубава е!
anonymous1043668
11-07-2019, 08:35
ФузиДезъртПау ми прати нейна снимка.
Хубава е!
Лъжец!
Нищо не съм ти пращала.
Edit: Ghostuser, правиш какво ли не за внимание във форум, където хора не останаха, дори и аз напуснах. Толкова си жалък! :?
ghostuser001
11-07-2019, 17:00
Лъжец!
Нищо не съм ти пращала.
Edit: Ghostuser, правиш какво ли не за внимание във форум, където хора не останаха, дори и аз напуснах. Толкова си жалък! :?
Ти лъжеш!!!
Или не помниш - едно от двете е. Бе пияна - не знам колко точно. През Интернет не може да се прецени.
Аз затова пиша, че си хубава. Щото прати снимка.
И не напускайте форума - толкова ли сте слабохарактерни, че така лесно се отказвате?
После аз съм бил жалък. Жалък съм да - жалък съм, че се опитвам да ви върна като овчарско куче разпръснало се стадо глупави овце...
Тва беше един от най-добре орекарабите следобеди евър. <3 Когато камара хлапета ти нападнат кучанцата да ги гушкат и после друга камара хлапета също набарат кучанцата да ги гушкат. <3 И никое от тях не се страхуваше, а бяха спокойни и супер много се разбираха с гадовете, мачкотиха ги и бяха много сладки. Всяко дете трябва да има кученце и всяко кученце трябва да си има дете. <3
Имам си ново пухено-поларено одеалце, което е супер приятно да гушкам и мноооооого готинко за завиване в двора и ааааааа! <3
Днес в Джъмбо доста се забавлявах на глупостите, които са излезли за коледа. Харесах си хиляда пантофи, пижама и още сто неща. Защо, да фак, ми е пижама, като аз не нося пижами?! Никога. Ама има еленче и е мнооооого сладкаааааа. И блести, плюшена е и аааааа!
Обичам пухени неща и ако се съберем да живеем заедно, 1000% всичко навсякъде ще е микрофибърно и плюшено. <3
Събота и неделя се очакват едни издевателства, за които нямам търпение. Все свързани с грим и снимане. <3 И ми се прави череп, и ми се снимат неща.
Хем честито и сърчица хем съм блокиран и едно мерси не мога да кажа :D
Ами тва беше...
Въпреки всичко и всички които ме обичат и ме уважиха днес само за един човек мислих.
Като те заболи лекарство няма. Не съм направил нищо лошо,не съм казал нищо лоши,нито съм провокирал,нито...
може би постъпих прекалено крайно,но аз няма да участвам в тоя цирк докато има някакво достойнство!
anonymous1043668
11-07-2019, 20:54
Ти лъжеш!!!
Или не помниш - едно от двете е. Бе пияна - не знам колко точно. През Интернет не може да се прецени.
Аз затова пиша, че си хубава. Щото прати снимка.
И не напускайте форума - толкова ли сте слабохарактерни, че така лесно се отказвате?
После аз съм бил жалък. Жалък съм да - жалък съм, че се опитвам да ви върна като овчарско куче разпръснало се стадо глупави овце...
Проверих навсякъде - такова нещо не намирам. Защо не ми изпратиш скрийншот как съм ти изпратила въпросната снимка като си толкова сигурен на лично съобщение?
Напуснах, защото нямам повече работа тук. Честно казано не ми пука, кучето си лае, керванът си върви..
EDIT Аз никога НЕ пия поради други причини. Но дори и да се напия на свиня, повярвай ми, ти ще си последния, който ще търся!
dreamwalker
11-08-2019, 20:52
Фъзи как я караш.
HollyGolightly
11-11-2019, 01:43
Нормалните хора като пийнат почват да пишат на бивши, а аз влизам тук. Ама то почти никой не останал гледам.
Дрийм, относно онзи въпрос от преди няколко месеца, да, той е, и името му бих изтипосала тук, стига да искаш 8-) и имам допълнителна информация която може да ти е от полза
Хари, честит празник на патерици, след няколко дни и аз ще черпя виртуално
Нормалните хора като пийнат почват да пишат на бивши, а аз влизам тук. Ама то почти никой не останал гледам.
Дрийм, относно онзи въпрос от преди няколко месеца, да, той е, и името му бих изтипосала тук, стига да искаш 8-) и имам допълнителна информация която може да ти е от полза
Хари, честит празник на патерици, след няколко дни и аз ще черпя виртуално
Мерси!
А на теб честито от сега!
Току-що изгледах тоя новия сериал, дето е излязъл See. Не-лош. И Момоата пак е хубав, пък!
Чакам си боите. Нямам търпение. Имам толкова много идеи...
ghostuser001
11-13-2019, 18:40
https://youtu.be/u9Dg-g7t2l4?t=107
...
And in the naked light I saw
Ten thousand people, maybe more
People talking without speaking
People hearing without listening
People writing songs that voices never share
And no one dared
Disturb the sound of silence
"Fools, " said I, "You do not know
Silence, like a cancer, grows
Hear my words that I might teach you
Take my arms that I might reach you"
But my words, like silent raindrops fell
And echoed in the wells, of silence
...
ghostuser001
11-15-2019, 19:33
Всяка сутрин, на път за работа, засичам едно младо момиче (може би към 25 г.), което е с изключително тъмно червен цвят на косата, много бяла кожа, много тъмни очи, с татуировка ръкав на лявата ръка и изглежда има много голям набор от безжични слушалки ушанки...
Ако не е сутрин, то както днес - навръщане. Според мен работи или в сферата на шоу бизнеса или в някоя IT компания. Облеклото винаги ѝ е стилно, елегантно, метъл черно. И винаги е добре съчетано с подходящите безжични слушалки-ушанки. Ама си има приятел. Радва очите, но аз съм 100% егоист, свикнал да живее сам, без каквато и да е необходимост от половинка, така че - браво на младежа, който ѝ е спечелил сърцето.
Куч пораства и орави нови бели. Днес специално се чудих да се ядосвам ли, да плача ли или да се смея. :дддд С подобни животни няма никаква скука. Големия пък започва да се разбира с мъжки кучета. Дето съвсем не сме го очаквали, щото е такава порода, че всички мъжки извън глутницата са конкуренция.
Вчера супер много се уплаших. Как ще си оставиш голямото мъжко куче да обикаля из квартала и да плаши хората?! И не е първия случай на съседи, дето не се грижат за любимеца си... Смятай, че ще напълня приюта в града само с комлийски гадини - белким се намери някой адекватен собственик за всяко...
Петък вечер в бара се натъкнах само на готини посетители, дето си направихме ебааааси яката вечер. Чаветата от групата, дето пя, бяха готини. Едното идва и вика "семейство, търа-дъра-бъра", много мило ми стана. <3
Продължавам да си чакам боите... Идеите в главата ми също продължават да се трупат. Очаква се тия дни и да снимам малко, което вече е топа на топа. <3 Толкова да си обичам нещата, дето вършааааа... Ебаси... <3
Едитвам: Ето, като стана въпрос за снимане, последните две неща, на които снимах видео, са се получили чудесно. Не знаех, че мога толкова добре. Тва са няколко месеца от края на март... Евала на учителя ми, че е обяснил нещата така добре и като за идиоти. А аз през цялото време си казвах "ето, той нищо не каза, огьопила съм кадри, повече няма да снимам с него, а толкова ми харесва...". Колко е хубаво, че мога да правя двете неща, които обичам... <3 Пожелавам си всички покрай мен да правят, каквото им харесва, за да няма нещастни хора в обкражението ми.
anonymous1043668
11-18-2019, 07:19
Фъзи как я караш.
Удари ме старата ужасна депресия и носталгия за периода от 2009 - 2013 и малко за 2017. Мерси, че попита.
Абе тук е тотално мъртвило, по-зле е и от преди. Виждам само разни тролове, Тори и тук-там някой друг. :D Какво става, хора (познати и непознати), как я карате?
И за да не е изцяло не по темата:
Чувствам се страхотно. Денят започна с усмивка и продължава с усмивка. Не знам дали скоро съм била по-щастлива, всъщност и не само скоро. Усещам, че писането ми тук ще (се опита да) предизвика някаква вълна от негативизъм, но майната му. Напоследък често употребявам тези две думи, независимо дали в добър или лош смисъл. Но е по-лесно така - майната му на всичко, важното е аз и близките ми да се чувстваме добре. Да, егоистично, но факт. :)
ghostuser001
11-18-2019, 18:26
Така е - умрЕло е. Децата пораснаха. Израснаха психически и психологически и бегАха от тук. Останахме едиствено олигофрените. Форумът е нашия дом. Home, sweet home!
Така е - умрЕло е. Децата пораснаха. Израснаха психически и психологически и бегАха от тук. Останахме едиствено олигофрените. Форумът е нашия дом. Home, sweet home!
Единственото по-тъжно от това е, че влязох в чат, в който преди не много години постоянно беше пълно с хора. Просто нямаше начин да познаваш всички, защото бяха ужасно много. Но с годините имаше хора, които бяха(бяхме) редовни и винаги като влезеш, можеше да намериш поне един от тях. Говоря за години активност. Реших днес да видя и с тях какво се случва. За последната седмица има общо 5 съобщения - 4 от тях от един и същ човек. :cry: И не, никой от двамата не беше от гореспоменатите "редовни". :(
А още по-тъжното е, че влязох, защото видях човек, когото познавам от този чат и се почудих какво ли правят останалите. Но ги няма. :cry:
ПС: Адмирации за линка в подписа!
Единственото по-тъжно от това е, че влязох в чат, в който преди не много години постоянно беше пълно с хора. Просто нямаше начин да познаваш всички, защото бяха ужасно много. Но с годините имаше хора, които бяха(бяхме) редовни и винаги като влезеш, можеше да намериш поне един от тях. Говоря за години активност. Реших днес да видя и с тях какво се случва. За последната седмица има общо 5 съобщения - 4 от тях от един и същ човек. :cry: И не, никой от двамата не беше от гореспоменатите "редовни". :(
А още по-тъжното е, че влязох, защото видях човек, когото познавам от този чат и се почудих какво ли правят останалите. Но ги няма. :cry:
ПС: Адмирации за линка в подписа!
Все още бродя като някой зъл дух из форума!
ghostuser001
11-22-2019, 18:18
Еее, една тема да напиша и те да вземат да я изтрият..
Кой спечели търга за продажбата на форума?
Еее, една тема да напиша и те да вземат да я изтрият..
Кой спечели търга за продажбата на форума?
аз
ghostuser001
11-22-2019, 19:47
аз
В такъв случай - какви са ти бъдещите творчески планове за това вече осакатено Интернет дискусионно местенце? Ще премахнеш ли модераторския/администраторски контрол?
В такъв случай - какви са ти бъдещите творчески планове за това вече осакатено Интернет дискусионно местенце? Ще премахнеш ли модераторския/администраторски контрол?
Ще изтрия форума барем се кротнеш
Тва беше една много готина вечер. Не се видяхме, колкото ми се иска и няма да спи при мен, но беше готино. Оставих го да работи, за съжаление, но... Накефих се за втори брой чаве на шефа му. Първия брой е готино лапе, дано номер две е още по-ненормално. Радвам се много на хора, дето си обичат децата и семействата.
Утре вечер пак сме там за подкрепа и за готина компания и вечер. Тия хора, поне точните, ми станаха приятели доста бързо и неочаквано за мен. По един час не мога да си тръгна, ебаси.
Следващата събота се очаква да снимам и нямам търпение. Тези дни ще има и бои за лице. Измислих им и още едно приложение. И да - творческите планове за тях стават все повече. Ще се счупя да гримирам, вярно... <3
След дългия изтощителен ден няма нищо по-добро, от това да се прибера във вкъщи и да си почина. Свърших някои неща, чувствам се добре със себе си.
ghostuser001
11-23-2019, 21:21
Ще изтрия форума барем се кротнеш
Тогава ще се пренеса във фейсбук.
Тогава ще се пренеса във фейсбук.
Там ще си един от многото. Тук все още си явление.
anonymous1043668
11-28-2019, 11:25
Там ще си един от многото. Тук все още си явление.
Мне не е - никога не е бил, но и иначе няма кой да го гледа!
Единственото по-тъжно от това е, че влязох в чат, в който преди не много години постоянно беше пълно с хора. Просто нямаше начин да познаваш всички, защото бяха ужасно много.
Ооо, познах те от аватара ти. Помня, че и май беше и сядала на горещия стол, честно казано не помня.. :/ Положението е ужасно, знам.
Ако зависеше от мен и имаше хора дето го искат, бих се опитала на направя нова форум, абе направо нов сайт, където работата на модераторите е доброволна. Или още по-добре - да върна назад времето. Сега жестоко съжалявам,че само гледах и не си направих акаунт толкова много години.
Снощи как изригна върху телефона си... Най-спокойния човек, дето познавам е, но и на него му избиват чивиите на моменти. Разбира се, отстъпих да си унищожава гадната джиджафка ама тва е, което беше адекватното в случая.
Продължавам да си чакам боите... Имам чувството, че ще дойдат и ще ги накарам да пеят Палатка - толкова време не съм чакала нова година, бе... Поне събота се очертава снимане.
Онзи ден поздравих рожденика, избъзиках се гадничко с него. Поне тоя път нацелих деня, ако не друго. :дддд
Въйййй, кой се оказва, че играел в Под прикритие... :ддд Е, хубав е там, става за веднъж... :ддд И сериала става, а аз толкова отказвах да го гледам.
Днес се получи ебааахти яката разходка с гадини, много готино. И хубаво кафе се получи.
Утре трябва са се поработи малко - не съм недоволна, а и идеята ми се струва добра.
Честно казано - форумът ми харесва повече така. Тих. Товарех се да чета кухите лейки и льольовци тук. Малцина бяха свестни.
Не знам хората, които не работят как оцеляват. Ден-два вкъщи и изпадам в жестока депресия. Тъжно е, че за да функционирам що-годе нормално, трябва да си държа ума зает постоянно с нещо. Постоянно.
ghostuser001
12-11-2019, 17:00
https://youtu.be/u9Dg-g7t2l4?t=107
...
And in the naked light I saw
Ten thousand people, maybe more
People talking without speaking
People hearing without listening
People writing songs that voices never share
And no one dared
Disturb the sound of silence
"Fools, " said I, "You do not know
Silence, like a cancer, grows
Hear my words that I might teach you
Take my arms that I might reach you"
But my words, like silent raindrops fell
And echoed in the wells, of silence
...
Again
ghostuser001
12-12-2019, 16:42
Целият потребителски състав е на лице - просто някои са с подменени имена, други са в инкогнито режим, а трети навестяват форума без да се логват.
Всички сме тук! :)
А какво ли прави НомНом? Дали си сбъдна мечтата да бъде със Санчо Панса или си намери благородник в лицето на дон Кихот?
So it's on and on and on... It's heaven and hell...
Мразя домът ми да се превръща в бойно поле ама играя шибаната игра в двете посоки. Ще дойде ден да турна бан и на двете страни. Нямам търпение.
Два дни съм в шибан вихър - супер продуктивна и работеща, което е добър знак.
Замислих се днес за някакви неща и хора. Не знам дали съм свикнала да ми липсват или наистина ми липсват. Или си липсвам аз до тях.
Миличкия ми, колко е уморен само... Брадатото ми бебе. Надявам се да мога да се грижа за него някак в тая част от годината и тържествено обещавам да няма повече такива моменти. Догодина по тва време ще сме само двамата в нашето си Вкъщи и ще си играем на снега с кученценценцата ни. Което ми напомня, че утре трябва да ида и да се погрижа за неговото гад. Това винаги е успокояващо. <3 Големият дзверюнгел е по-спокоен от малкия такъв. Много голяма любов ми е да се мотаем заедно. Трябва да се стегна.
LoadRunner
12-13-2019, 22:03
Честно казано - форумът ми харесва повече така. Тих. Товарех се да чета кухите лейки и льольовци тук. Малцина бяха свестни.
Не знам хората, които не работят как оцеляват. Ден-два вкъщи и изпадам в жестока депресия. Тъжно е, че за да функционирам що-годе нормално, трябва да си държа ума зает постоянно с нещо. Постоянно.
ти работи за 6-700 на месец и ще те видим дали ще искаш да ходиш на работа :Д
anonymous1043668
12-14-2019, 17:55
Ами не ги чети като се уморяваш? Пак има изроди тук, дори мога да кажа, че пропорционално са още повече от преди.
Аз работя от вкъщи. Пред компютъра в една стаичка през 9/10 от времето. Съквартиранти са отивали навън или лягат да спят, 6 -7 часа по-късно са ме заварвали в абсолютно същата позиция. И никога не стоя без работа. Като са ми свикнали и започват да ме гледат странно като им кажа, че отивам някъде навън.
ghostuser001
12-14-2019, 19:07
В тази връзка да споделя нещо: 2-3 пъти съм засичал едно момиченце и баба му. Това, което ми направи силно впечатление бе, че момиченцето въртеше телефона си постоянно в ръце по начини, които не са характерни за останалите хора. Загледах се и видях, че всъщност то рисуваше на телефона си. Някакъв персонаж, като от японски манга сериали (нещо подобно на аватара на агент Мура (ако си го спомняте)). Хора, то рисиваше на телефон!!! И то много добре. С изумителна лекота черта по черта се оформяше образ.. А детето сякаш виждаше до най-малки детайли бъдещия персонаж, който рисуваше. Сменяше цветове, дебелина на чертите и т.н. И картинката се оформяше. И всичко това го правеше чрез пръсти и един обикновен смартфон (който дори не бе с някакъв голям екран)..
Оф, пак сънувах ебахти гадостите... Бива ли почти всеки път, в който си легна да спя, да се събудя учудена що за дивотии съм сънувала?!
Довечера сме на някакво събитие във някакъв бар, който сефте видя. Неква вицария. Звучи фън... Ако не друго, поне ще се видим двамата. Трябва да си разходя гадинката, да си взема душ и да се оправя да приличам на човек. Все пак не е ок тепърва започващ гримьор да е без грим.
Пък събота даже и ще поснимам малко... Баааахти готиното. <3 Жива да ме ожалиш, че правя нещо, което обичам, докато правя друго нещо корто обичам. <3 И докато подкрепям човек, който обичам също.
Ся си допивам кафето и изчезвам да си го разходя косматото бебе. Много се е побъркал и му се играе, дано видим добри кучАнца по улицата, за да го оставя малко да поиграе.
Онзи ден ми беше дошло малко в повече всичко ново и готино, та трябваше да тегля един дъъълаг телефонен разговор с един човек, който много обичам все още. Беше сигурно най-приятното нещо от цялата приятна седмица. <3 Много разтоварващо дойде.
И получавам някакви странни предложения за "работа", които генерално, ако идваха от друго място, биха били невероятни, но така... Някак си, не ми се харесаха. Фирмата изглеждаше неадекватна, а аз за момента изкарвам ок пари от моите неща и се развивам, без да се натискам твърде мбого и да се чувствам тотално зле от нещо. Вярвам, че други предложения предстоят за мен, както и че ще дойдат, когато трябва да стане така. Не е моментът за това, така че чал-чал.
Едитвам: Да, това беше готино. Определено. И намерихме котка. Исках да си я взема, но с всичкото отгоре, само котка ми липсва.
ghostuser001
12-17-2019, 22:43
Ха, днес за 20 лв. си купих ел. крушка, която мога да управлявам с дистанционно - да ѝ сменям цветовете (червено, зелено, синьо и т.н.), да ѝ намалявам яркостта, да я пускам да свети бяло, да я пускам на режим менящи се цветове и най-важното - да я пускам и гася чрез дистанционното. :)
ghostuser001
12-19-2019, 18:48
Как се рисува в XXI-ви век: https://youtu.be/FNfMfKWAFGs
nqmamNervi
12-19-2019, 21:53
Как се рисува в XXI-ви век: https://youtu.be/FNfMfKWAFGs
това от пластмаса ли е?
https://i1.wp.com/wattsupwiththat.com/wp-content/uploads/2019/09/angry-greta.jpg?w=700&ssl=1
иначе е готино :D
nqmamNervi
12-19-2019, 21:59
аве така и така съм тука
някой играл ли си е да си боядисва дрехи? има ли смисъл да си губя времето, или направо да ги хвърлям?
бях оставил едно яке на слънце и избеля на места
а почти не е носено и ми е удобно и не ми се занимава пак да обикалям за яке
Оф, харесвам со грима супер много днес, н ща да го махаммммм... Искам пък да си изляза с негооооо... Как може, ве?! Защо трябва ся да ходя, да го махам, след тва да си слагам нов дето прилича на нещо... По принцип съм намерила начин да ми държи супер много, но днес пробвах за супурнайсти път много яка техника - много ми харесва, може да издържи даже и в гореща баня с много пара, но вече е заприличал на гъз по очитеееее... Не искам нов грим, този ми харесва... Няма да имам времето да го направя отновоооооо... :(
Тати си е тук, което е нещо мноооого яко. <3 Много се кефя.
Разходих всички гъбчета подред и ги намачках. Голрмия даже пие хапчета супер лесно и бързо, направо ги сдъвква от ръката ти. <3 Видях се малко и с него, след малко като излезем, още ще се видим и намачкаме. Утре и в неделя почти цял ден сме двамата, ще поснимам. Живота е хубав.
Само да не се налагаше да имам гадни гости за празниците ама то не може всички добрини под една мишница.
Та така.
Наздраве.
ghostuser001
12-20-2019, 18:43
това от пластмаса ли е?
https://i1.wp.com/wattsupwiththat.com/wp-content/uploads/2019/09/angry-greta.jpg?w=700&ssl=1
иначе е готино :D
Е, както написах - XXI-ви век е. Всичко вече е от пластмаса. След още 100-200 години и хората ще са 100% пластмаса. :D
Замислям се, че покрай тия хора се усещам толкова спокойна и уравновесена... Искам да останат вечно покрай мен. Сефте от доста време се чуватвам така. Той е "виновен" за което. Много съм благодарна.
ghostuser001
12-25-2019, 23:38
Ей, пъпеши, някой от вас пробвал ли е да смесва сода бикарбонат със 70% оцет и вода в съотношение 50 гр. сода, 48 мл. оцет и 10 мл. вода, след което да нагрява сместа до пълното избистряне на втечнената смес и охлаждането ѝ до стайна температура, като после да си играе ваейки скулптурки от "лед"?
Ей, пъпеши
Не плагиатствувай!
ghostuser001
12-27-2019, 21:12
Не плагиатствувай!
Това не е плагиатство, а взаимстване - това, което е добро, не се ограничава, то се споделя! :)
Това не е плагиатство, а взаимстване - това, което е добро, не се ограничава, то се споделя! :)
Аха. Но нямаш авторско право.
А защо като смесиш тези субстанции се получава "лед"?
ghostuser001
12-28-2019, 18:43
...
А защо като смесиш тези субстанции се получава "лед"?
Получава се кристализирала структура, външно приличаща на лед. По тази причина съм написал "лед" в кавички. :)
Niakoitam
12-30-2019, 12:20
Е, Коледните и Новогодишните празници и тази година настъпиха. Честно казано от поне няколко години не ми носят никакво положително настроение дори и на точните дати. Напротив...сдухват ме още повече дори от обикновено и ми показват с пълна сила колко съм самотен и сам. Не че няма някакви хора около мен, но какво от това. Когато си мисля,че по-самотно няма как да се чувствам вече, съдбата сякаш бърза да ми покаже,че може и още повече изсмивайки ми се нагло в лицето. Поне се радвам,че тази година вече приключва и се надявам наистина да има някаква условна граница и следващата да ми е доста по положително емоционална. А 2019 за мен е една тъпа и скучна година почти не успявайки да ме накара да се усмихна за нещо. Както започна явно така и ще свърши. Щях да се изненадам ако беше нещо по-различно. Единственото положително нещо е че си добавих едни около 900 лева към спестяванията. Нищо за някой, но много за мен имайки предвид темпото ми на харчене. Понеже разбираш ли постоянно ходя по заведения, понеже постоянно си купувам по нещо и понеже само се забавлявам и се запознавам с нови и нови хора...Така и не срещнах хората каквито ми се щеше да срещна, така и не срещнах хора, които да оставят по-трайна следа в живота ми, дори и само за годиината. На второто пък временно място единственото нещо, което му харесах беше заплатата накрая и краткият стаж, който ми даде. Никога не съм попадал на такава пародия, никога "колегите" ми не са ме карали да се чувствам като втора, трета, четвърта ръка човек Устисках със зор единият месец, но ми се щеше да си хвана шапката още след първата седмица. Работата...или ще седиш като статуя чудейки се какво да правиш или ако се "смилят" ще ти скъсат гъза от работа държейки се с теб като с роб.Имах си и бая свободни дни само за мен си през другото време, но празни.Имам си и собствено кътче, но сякаш празно. Празнота и студенина. Това усещане всяка изминала година напоследък сякаш се засилва все повече и повече. Макар,че предишни години поне имаше разни цикли на заблуда. Тази дори и това нямаше И в общи линии това ми даде тази година. С нищо друго положително не мога и няма да я запомня. Силно се надявам 2020та година да няма нищо общо с нея...
И все пак...Весели празници на всички!
ghostuser001
12-30-2019, 18:05
^ Защо го написа това. Ти ме травмира с този си пост! Къде е jghgh??? Къде е, за да помогне професионално на Niakoitam..
12-30-2019, 18:38
Момчето явно е влязло в емоционална дупка и просто не може да излезе от нея. Споделянето помага, поне видно изразява какво мисли, няма значение, дали някой ще му обърне внимание.
А до теб, ще се оправиш, спри си се самосъжалявал и прави това, което мислиш за необходимо, че трябва да правиш. Със самосъжаление освен да отблъснеш и малкото хора, които ги е грижа за теб, друго няма да постигнеш. И да не забравя, има хора, които живеят в илюзия, че хората по фб, и други социални мрежи са супер щастливи, заобикалящи ги от страшно много добри и истински приятели. Дрън, дрън, истински щастлив ли си, нямаш желание да показваш живота си наяве, можеш да качиш някоя снимка, колкото да знаят хората, че все още не си умрял :Д ама не целиш ежедневно внимание и фалшиво четкане на егото. А истинските ти приятели си личат в трудните моменти, аз откровено мога да кажа, че моите се броят на едната ми ръка, това че някой се снима с различен човек или е с различен човек всеки ден, не означава, че когато наистина има нужда от него, той ще е до него. Живеем в много суров свят, в който почти всеки е заради изгодата от другия. Та надявам се поне малко си осмислил какво ти казвам и осъзнал, че не си нещо по-различно от останалите.
Прави си живота така, както ти искаш да го живееш, така както чувстваш за правилно.
И весели посрещане на Новата година, сладури :)
Аз утре за първа година ще съм на площада, а от толкова години се каня, и естествено с моя късмет, ще е кучи студ, но няма страшно, злото никога не умира, муухахахха :Д:Д
Пс: днес реших, че няма да пия лимонов сок, ами ще ям лимоните с кората, груба грешка, такива физиономии през живота си не съм правила :Д:Д
Necrologist
12-30-2019, 19:26
... Силно се надявам 2020та година да няма нищо общо с нея...
Само с надяване нищо няма да се промени. Вземи нещата в свои ръце. Весели празници.
Niakoitam
12-30-2019, 20:40
jghgh беше готина. Жалко, че спря да пише тук. И сме даже и една зодия.
Момчето явно е влязло в емоционална дупка и просто не може да излезе от нея. Споделянето помага, поне видно изразява какво мисли, няма значение, дали някой ще му обърне внимание.
А до теб, ще се оправиш, спри си се самосъжалявал и прави това, което мислиш за необходимо, че трябва да правиш. Със самосъжаление освен да отблъснеш и малкото хора, които ги е грижа за теб, друго няма да постигнеш. И да не забравя, има хора, които живеят в илюзия, че хората по фб, и други социални мрежи са супер щастливи, заобикалящи ги от страшно много добри и истински приятели. Дрън, дрън, истински щастлив ли си, нямаш желание да показваш живота си наяве, можеш да качиш някоя снимка, колкото да знаят хората, че все още не си умрял :Д ама не целиш ежедневно внимание и фалшиво четкане на егото. А истинските ти приятели си личат в трудните моменти, аз откровено мога да кажа, че моите се броят на едната ми ръка, това че някой се снима с различен човек или е с различен човек всеки ден, не означава, че когато наистина има нужда от него, той ще е до него. Живеем в много суров свят, в който почти всеки е заради изгодата от другия. Та надявам се поне малко си осмислил какво ти казвам и осъзнал, че не си нещо по-различно от останалите.
Прави си живота така, както ти искаш да го живееш, така както чувстваш за правилно.
И весели посрещане на Новата година, сладури :)
Аз утре за първа година ще съм на площада, а от толкова години се каня, и естествено с моя късмет, ще е кучи студ, но няма страшно, злото никога не умира, муухахахха :Д:Д
Пс: днес реших, че няма да пия лимонов сок, ами ще ям лимоните с кората, груба грешка, такива физиономии през живота си не съм правила :Д:Д
Май наистина в тоя живот всичко е само интереси. Относно отблъскването...то май вече няма кого да отблъсна имайки предвид, че сякаш вече няма дори пред кой да споделя какво ме мъчи, а даже и да има не знам дали пък ще имам желанието. Все ми се ще да вярвам, че все някога ще срещна човекът с главно Ч, който при никакви обстоятелства няма да се откаже от мен. Но пък от друга страна, май...прекалено много искам.
Дъртия пак одъртя. Получи се готино събиране. Рядко се кефя на събирания вкъщи, но тоя път се почувствах ок от цялата тая работа. Може би са хората.
Преди седмица-две се чух с важен за мен човек, щото ми бяха изгърмяли бушоните от всичко ново за мен. Мисля си две неща: едното е, че ако не бях провела тоя разговор, който ме успокои, че си драпам в правилното, може би празниците щяха да са по-стресиращи; второто е, че още тогава си теглих мислената черта и излезе, че не само съм си излизала от комфортната зона редовничко, ами и доста често съм си правила точно нещата, които за мен са ненормални, странни, нови и интересни. Разказах му за Глутницата, за къмпингарството, за грима, снимането, новите хора покрай мен, местата, споделих идеи, планове и цели. Генерално, от последният път, в който се видяхме, няма кой знае какво променено, а като се обърна назад, всичко е тоооолкова различно... Даже последните месеци, дали заради кучетата, заради барЪТ или човека до мен, не съм усещала страх от близост. Още ми е неприятно, когато ме пипат, гушкат, заговарят, гледат разни хора, но се отпуснах. В един момент даже се усетих и много спокойна покрай моите си хора. И това не е някаква маска, която носих може би твърде дълго, а наистина съм по-спокойна и отпусната. Даже ги търся тези моите и празнувахме Бъдни Вечер заедно на нашето си местенце. Дори съм толкова уверена, че моят дом е там, че мога да ида в бара по пижама... :ддд За сефте от доста време харесвам метафоричното място, на което се намирам. Може би не харесвам някои дребни детайли, като да ме търкалят и пребиват от радост разни четириноги + калните лапи НАВСЯКЪДЕ, но... Харесвам цялостната картина. Всеки белег от тях е продиктуван от чиста любов и радост, че шефката и днес се е върнала вкъщи след всичко и ни гушка.
Редовно ми хрумват идеи за снимки, видео, грим, разби неща, с които да се занимавам... Уча се да обработвам снимки. В един момент даже и се преборих със себе си за неща, дето ме разплакаха и накараха да се скрия в черупката си само с мисълта за тях. Днес, например, ми хрумна страшна глупост, при това само от фб и от тва, че 2-3-4 пъти съм го обмисляла това като услуга за ползване. Той се съгласи, екипчето щом е ок, значи всичко е ок.
Обмисляме голяма стъпка заедно, от разговора си сверих моралният компас И за тва. Оказах се също права. А ако и всички глупости, дето са ни хрумнали, се сътворят, ще стане страшно хубаво. Дори се говорят някакви неща за септември догодина - очаква се това да се окаже страшен ритник напред, при това само и единствено с един "кетап" за работа. Имам и направо златна възможност да се науча да снимам още по-добре, заради глупостта, дето той иска да я свърши. Това е също голям ритник напред. Звучи тооооолкова невероятно-невероятно, че не знам чак.
Подаръците, дето бях намислила за всички, се оказаха сполучливи. Получих и аз невероятни нещица под елхата. Готова съм за едно готино парти утре, само трябва да си намисля грима и да се хвана да го направя в някакъв момент. :ддд Децата на обущаря ходят без обувки, де.
И последно: всички тия изроди, където пускат пиратки и фойерверки, дано получат за подарък за НГ по една римска свещ в задника ама даже на напреки, та да им е по-гадно. Със забавлението си карат бебета, възрастни, болни и животни да се чувстват супер неудобно. Не смятам, че нечие легавене трябва да коства толкова много за същества, които не са виновни с нищо, че земята е направила пълна обиколка около слънцето. Някога ще продават хапчета за човечност, но за сега им пожелавам точно римска свещ в гъза на напреки.
Дали да си пийна уиски с кола или да не си пийна уиски с кола? Да куесчъннннн!!!
Едтвам: ае, тва не са хора... Само тва мога да кажа... Баааахти шибаните наглеци, човек. Бахти досадната история. Колко пъти подред тая тъпотия?! Овиках майка ми, че ги мислят тия тъпотии, ако трябва ще спя в бара довечера.
ghostuser001
12-30-2019, 23:02
^ Торчо, ако в бъдеще не желаеш някой да те чете - да знаеш: това горното е начина! :Д
Как не те заболяха пръстите и очите да го напишеш (при все че най-вероятно е написано чрез смартфон, а не на компютър с нормална клавиатура)..
12-31-2019, 23:58
Честита Нова година!
Това беше най-яката Нова година, която съм карала. Въобще не усетих, кога в минало времето, беше мега забавното, а бяхме две. Само се чудя, нямаме снимки във фб, нямаме сторита от концерта, ние изобщо празнувахме ли Нг?
От днес си зарязвам телефона, който иска да ме намери, ще ми звънне, нямаш ли ми номера, значи не си ми особено важен, стига с тези фалшиви социални мрежи, че вече съм яко обременена от тях. И почвам спорт и май отново народни танци, нищо, че съм с 2 леви крака :Д
Е, нека видим какво ще постигнем :Д
ghostuser001
01-01-2020, 18:34
Очите ми са на понички - до преди малко цъках AoE II: Definitive Edition, с българската цивилизация... :Д
LoadRunner
01-01-2020, 20:32
jghgh беше готина. Жалко, че спря да пише тук. И сме даже и една зодия.
Май наистина в тоя живот всичко е само интереси. Относно отблъскването...то май вече няма кого да отблъсна имайки предвид, че сякаш вече няма дори пред кой да споделя какво ме мъчи, а даже и да има не знам дали пък ще имам желанието. Все ми се ще да вярвам, че все някога ще срещна човекът с главно Ч, който при никакви обстоятелства няма да се откаже от мен. Но пък от друга страна, май...прекалено много искам.
Форумът те очаква отново, добре дошъл.
А мислил ли си вариант да заминеш да работиш в чужбина, на полето, нали си селски човек няма да ти е проблем. Доста пари ще направиш.
Niakoitam
01-02-2020, 07:59
Форумът те очаква отново, добре дошъл.
А мислил ли си вариант да заминеш да работиш в чужбина, на полето, нали си селски човек няма да ти е проблем. Доста пари ще направиш.
Е то гледам от тоя форум вече нищо не е останало. :D На последните две страници Тори продължава да си води монолози, Холи се включва по два пъти в месеца , от време на време И Харитов и ти явно пишете и от дъжд на вятър се яви някой по-стар потребител като Ivaaa или някой друг и някой и друг съвсем непознат ми потребител. Има и някоя нова тема с по едно мнение в нея. Аз лично до онзи ден за тоя форум не съм се сещал най-малко от половин година, но гледам, че за това време я има изписани десетина страници я не. В чатът даже и да го има вече, и да искам няма как да вляза може би, защото съм си забравил и потребителско име и парола, а мобилният ми скайп отдаааавна го изхвърлих тъй като ми пълнеше телефона с всевъзможни боклуци, а понякога и ми изсмукваше батерията като ламя. А и май отдааааавна го напуснах тоя чат.
01-02-2020, 10:40
Да ходиш на работа след дълга почивка е нещо сууупер гадно. Мн ме мързи..
jghgh беше готина. Жалко, че спря да пише тук. И сме даже и една зодия.Джъга-хъга беше една застаряваща мома, с космически претенции. Самото ѝ име подсказваше, че в главата ѝ се върти предимно джъга-хъгане, но явно ѝ се случваше рядко или хич! :D
^ Торчо, ако в бъдеще не желаеш някой да те чете - да знаеш: това горното е начина! :ДТуриела Де-Бил официално е в списъка ми с игнорирани! Преди се опитвах да я вкарвам в правия път, да ѝ посочвам грешките и недостатъците, но сред размисъл прецених че тя дори това не заслужава! По-добре да говорят лошо за теб, отколкото нищо! Аз бях последният, който се опитваше да води диалог с нея и тя от доста време насам си говори сама във форума! :razz:
Очите ми са на понички - до преди малко цъках AoE II: Definitive Edition, с българската цивилизация... :ДБраво!
Форумът те очаква отново, добре дошъл. Теб също! :D
https://media.tenor.com/images/19febe0765bcb2cde18c376cfda0649d/tenor.png
...да работиш в чужбина, на полето... Доста пари ще направиш.Май здравата си се напил на Нова Година, а може би си взимал и някакви други неща :? !
На последните две страници Тори продължава да си води монолозиТая я накарах да си говори сама! 8)
ghostuser001
01-02-2020, 19:01
Да ходиш на работа след дълга почивка е нещо сууупер гадно. Мн ме мързи..
Аз затова вече не ходя на работа. А и започнах да уча, та.. няма време за работа. Поне засега.
LoadRunner
01-02-2020, 20:20
Май здравата си се напил на Нова Година, а може би си взимал и някакви други неща :? !
)
От где на къде, един приятел работи само там сезонно и за 6-7г си купи ЦЯЛ АПАРТАМЕНТ. Работи ти тука да те видим кога ще купиш такова нещо. На теб майка ти и баща ти не могат да купят апартамент а какво остава за теб- човек на българска заплата.
LoadRunner
01-02-2020, 20:22
Аз затова вече не ходя на работа. А и започнах да уча, та.. няма време за работа. Поне засега.
Второ висше ли бе :D:D:D:D
Чувал съм че човек с повече от едно висше със сигурност е остане безработен.
Друг приятел също изкара 2 висши и беше безработен, та хвана и той полето на Англията и си живее що годе безгрижно.
ghostuser001
01-02-2020, 20:32
Второ висше ли бе :D:D:D:D
Чувал съм че човек с повече от едно висше със сигурност е остане безработен.
Друг приятел също изкара 2 висши и беше безработен, та хвана и той полето на Англията и си живее що годе безгрижно.
Зависи второто висше в кое направление е. Първото ми е пълен боклук. Единственото положително е, че е придружено с хартийка, наречена диплома и по-важното: запознанствата, които осъществих. Приятелите са безценни. На второто възлагам големи надежди, пък и това което уча ми е интересно.
dreamwalker
01-03-2020, 00:42
Зависи второто висше в кое направление е. Първото ми е пълен боклук. Единственото положително е, че е придружено с хартийка, наречена диплома и по-важното: запознанствата, които осъществих. Приятелите са безценни. На второто възлагам големи надежди, пък и това което уча ми е интересно.
Само не казвай медицина, че хората вече и на лекар няма да могат да ходят спокойно.
ghostuser001
01-03-2020, 06:53
Само не казвай медицина, че хората вече и на лекар няма да могат да ходят спокойно.
Хм, т.е. ако допуснем, че следвам медицина, за да стана патоанатом хората ще спрат да умират, защото ги е страх от мен? :D
Споко, не следвам медицина. Колкото до страховете на хората - единствено ти се плашиш от мен и настръхваш цялата. За всички останали съм безразличен или скучен, или досаден, но не и страшен.
Колкото до медицината - тя в мое лице е изгубила един добър диагностик или хирург перфекционист.
Но никога не ме е привличала като обучение - не понасям кръв или рязано сурово месо (в т.ч. и животинско). За мен фармацията е истинската наука, а не медицината. Но пък минаха годинките, в които да запиша фармация, та... И фармацевт няма да ставам.
Niakoitam
01-03-2020, 15:51
Хм, т.е. ако допуснем, че следвам медицина, за да стана патоанатом хората ще спрат да умират, защото ги е страх от мен? :D
Споко, не следвам медицина. Колкото до страховете на хората - единствено ти се плашиш от мен и настръхваш цялата. За всички останали съм безразличен или скучен, или досаден, но не и страшен.
Колкото до медицината - тя в мое лице е изгубила един добър диагностик или хирург перфекционист.
Но никога не ме е привличала като обучение - не понасям кръв или рязано сурово месо (в т.ч. и животинско). За мен фармацията е истинската наука, а не медицината. Но пък минаха годинките, в които да запиша фармация, та... И фармацевт няма да ставам.
Пропуснал си много. Напоследък имам усещането, че в медицината и фармацевтиката са се набутали поне 90% от много готините мацки във България. :)
ghostuser001
01-03-2020, 17:22
Пропуснал си много. Напоследък имам усещането, че в медицината и фармацевтиката са се набутали поне 90% от много готините мацки във България. :)
Щото идея си нямаш какви са в юридическите факултети или тези по психология, философия и т.н.
Мацки има бол, толкова са много, че чак изнасяме част от тях в чужбина, като чуждестранни студенти в страни като Германия, Холандия, Дания, Франция, Великобритания и т.н.
Но мацките не щат да остават в селца и малки провинциални градчета. Искат забавление, барове, дискотеки, театри, опери и оперети, големи библиотеки, социална среда.
От где на къде, един приятел работи само там сезонно и за 6-7г си купи ЦЯЛ АПАРТАМЕНТ. Работи ти тука да те видим кога ще купиш такова нещо. На теб майка ти и баща ти не могат да купят апартамент а какво остава за теб- човек на българска заплата.Какво работи там? Надзирател на простите бачкатори ли? Ако е така - може! :D
Но мацките не щат да остават в селца и малки провинциални градчета. Искат забавление, барове, дискотеки, театри, опери и оперети, големи библиотеки, социална среда."Мацките" (както ги наричаш) не напускат селата толкова заради липсата на забавления, а в търсене на мъж! Ама не какъв да е, а такъв с пари, който да им осигури забавленията срещу едно голо еване! Познавам лично няколко такива и единственото заради което не се котирам е че нямам пари!
dreamwalker
01-03-2020, 18:06
Забавно е как не правиш разлика между страх и силно раздразнение.
Надявам се, че е нещо, което не изисква комуникация с хора, за доброто на хората, не че нещо лично против теб.
anonymous1043668
01-03-2020, 19:56
Но мацките не щат да остават в селца и малки провинциални градчета. Искат забавление, барове, дискотеки, театри, опери и оперети, големи библиотеки, социална среда.
Повечето хора отиват в чужбина за да учат и от време на време да се забавляват. Тези момичета, дето ги наричаш "мацки", се отдавна изкурвяли в 7-8ми клас и зарязали образованието си за тези "барове, дискотеки" и после стават твърде прости и неспособни да напуснат държавата и сами се затлачват тук, докато останалите дали по собствена инициатива или по болни амбиции на техните, бачкат и учат другаде, където вероятно е много по-хубаво!
"Мацките" (както ги наричаш) не напускат селата толкова заради липсата на забавления, а в търсене на мъж! Ама не какъв да е, а такъв с пари, който да им осигури забавленията срещу едно голо еване! Познавам лично няколко такива и единственото заради което не се котирам е че нямам пари!
На тези май им се викат "златотърсачки" и видът им се намира най-често по плажовете, курортите, дискотеките и където обикновено се мотаят богати и възрастни мъже. :D
ghostuser001
01-03-2020, 20:18
Забавно е как не правиш разлика между страх и силно раздразнение.
Надявам се, че е нещо, което не изисква комуникация с хора, за доброто на хората, не че нещо лично против теб.
В интерес на истината - не ме интересува дали се страхуваш от мен или си силно раздразнена от мен. Нито ще го променя, нито ще имам личен контакт с теб. Това, което написах, и това, върху което акцентирах, е че за останалите потребители тук съм или безразличен (не ме отразяват), или скучен, или досаден.
ghostuser001
01-03-2020, 20:26
Повечето хора отиват в чужбина за да учат и от време на време да се забавляват. Тези момичета, дето ги наричаш "мацки", се отдавна изкурвяли в 7-8ми клас и зарязали образованието си за тези "барове, дискотеки" и после стават твърде прости и неспособни да напуснат държавата и сами се затлачват тук, докато останалите дали по собствена инициатива или по болни амбиции на техните, бачкат и учат другаде, където вероятно е много по-хубаво!
На тези май им се викат "златотърсачки" и видът им се намира най-често по плажовете, курортите, дискотеките и където обикновено се мотаят богати и възрастни мъже. :D
Като написах мацки, имах предвид красиви момичета (за каквито спомена Niakoitam). Не знам дали някъде се поддържа подобна статистика, но голям процент от заминалите в чужбина момичета, за да учат, по време на годините обучение в чужбина се гаджосват с местни мъже или други чужденци и след като успеят по някакъв начин да се установят в чужбина - остават си там. Не знам дали PinkPan7er все още е с онзи руснак, за когото бе споменала във форума, нямам представа дали все още е в чужбина, но ми се струва, че годините се търкулнаха и вече би следвало да е завършила това, което следваше.. Дали се е върнала в България или е останала в чужбина?
kojinshugi
01-05-2020, 09:21
За много години, макар че май тука позамира всеки изминал ден... <3
и ако и си запомня паролата за форума някой ден добре ще е
Опитвах се да направя един грим и хем ми се получи ок като за човек, дето току-що се захваща, хем... Абе, не съвсем. Знам, че не стана ок като за портфолиото ми, но стана ок като за първи опит. Може би ще пробвам пак, но с боите тези дни. Може на цялото лице, а не само на очите, да седи по-адекватно.
Знам, че в един момент ще стана още по-добра ама някак си сега не съм сигурна дали съм доволна или не съм. Новите четки ми помогнаха доста, което е хубаво. Започвам много да ги харесвам.
А още колко много идеи имам за боитеееее... Искам вече пълен сет, не само глицеринови водни бои и нормални гримове. Искам адекватна изкуствена кръв, латекс, восък, всички други видове бои, разни шпатули, лепила, римуувъри за лепила... Всякакви тъпотии искам, пък! Искам да мога да ползвам всичко, когато се развихря. Голяма ми е болест. В момента повече ми се рисува, отколкото снима. Нямам търпение да си мина курса... Това може да ме изстреля толкова много нагоре. Ще изкарвам хубави пари само от това, което обичам да правя, ще мога да започна още сумати неща да върша, които ме кефят като идея... Супер много ми е нетърпеливо. :дд
Обещала съм му от сто години да го рисувам и него. Дори има идея какво иска. Много яко. <3
И да - обичам си пижамата, пък! Нищо, че е коледна, пък коледа мина.
Обожавам студените сутрини, като тази. Отивам да спортувам. Никога не съм бил в по-добра форма. Тялото ми е такова, каквото винаги съм искал да бъде.
LoadRunner
01-06-2020, 05:34
Зависи второто висше в кое направление е.
Зависи само ако свързано с програмиране, така известното събирателно ИТ.
Ако завършил примерно за адвокат ще си безработен завинаги. Точно двама адвокати познавам на полето, берат здраво, и са си просто работници, ама явно се свиква. Година след година все там ходят.
ghostuser001
01-06-2020, 08:13
Зависи само ако свързано с програмиране, така известното събирателно ИТ.
Ако завършил примерно за адвокат ще си безработен завинаги. Точно двама адвокати познавам на полето, берат здраво, и са си просто работници, ама явно се свиква. Година след година все там ходят.
Но поне си знаят правата... :Д
ghostuser001
01-07-2020, 07:04
Защо, защо ме преследва из форума това момиче??
Да спи с мен ли иска?
01-07-2020, 14:41
Защо, защо ме преследва из форума това момиче??
Да спи с мен ли иска?
Коя бе? :Д
Специално влязох в профила си, защото ми стана интересно :Д
ghostuser001
01-07-2020, 15:00
Що, мислиш си, че тук няма шантавели или, че мен никоя не би ме преследвала? Кое от двете? Ако искаш да разбереш - може би скоро ще забележиш коя е. Ще я познаеш по пяната на устата. :Д
dreamwalker
01-07-2020, 18:27
Аз съм, няма драма. Информирах администраторите за въпросната особа още преди няколко месеца, но никой няма да предприеме действия преди да е станал наистина опасен за обществото, тъжно.
https://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/565613-%D0%9F%D0%B8%D0%BB%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0
pandabear
01-08-2020, 17:31
честито ново десетилетие, форумни люде!
реших, че е достатъчно добър повод да ви поздравя.
бъдете здрави и щастливи ^^
Окееей, кака ни я попитаха дали хипотетично иска да се задоми. Такава неочаквана синусова тахикардия от лежерна брадикардия не съм получавала скоро. Сега покрай валентиските празници ще пътуваме към романтична дестинация и имам съмнения какво ще се случи там. Малко ме е страх. Смис, знам, че по-добър, интелигентен мъж няма за мен, ама все пак. Обичам го. Обожавам го. Плаши ме до смърт със здравословните “кризи” напоследък. Не мога да спя от мисли как е. Тук черно на бяло пиша, че няма нещо, което не бих направила за него. И тъй. Трябва да си направя аптечка у дома, щото не е забаво да търча по нощите за проклетия дипрофос, флостерон примерно, който е “тука има, тука нема”. Съвсем различно е да видиш близък да страда. Сега си правя списък със спешни и не толкова спешни ситуации и лекарства и отивам да обирам някоя аптека, мама им дейба, мошенници. По-добре да не захващам темата за биг фарма, че може и да не изкарам следващия ден.
Та, миналата година се оказа много успешна за мен. Определено най-успешната. В работата ги дресирах също. Семейството е здраво. Не искам повече. Много ме мързи да чета. Неска почивам и не ме интересува. Няма пък. Аз съм толкова умна, че няма и нужда.
Имам чувството, че само аз мразя тъпия къткрийс грим на очите... Колко по-хубаво е, когато всичко е супер опушено, с очна линийка и хбави мигли... Виж, тези "плаващи очни линии" без какъвто и да е грим наоколо са топ. Ама кът крийсовете изглеждат така, сякаш имаш 50 тона неща по очите и аха-аха ще се отлюпи половината от цвета, ебасимус... Наистина, всичко е плъзнало да си реже очите с грим... Как това е модерно?!
Обмислям довечера да си събера бандата на кукуроке, за да се видим. Скоро не сме се виждали всички на камара.
Снощи си говорихме какви бивотински водове искаме, след като се преместим да живеем заедно. Звучи малко като частен зоокът вкъщи и освен, ако не си построим палат и не използваме едното крило за гадини, не виждам друго решение. :ддд То кучетата и на двама ни, то котка, зайче, таралеж, декоративно прасенце (такова като видя и всеки път си мисля за бекон, ебасимус, а той се хили), миещо мече (не можеш да си осиновиш такова, защото е забраненонв България)... :ддд Прави са ни приятелите да се гъбаркат с нас, че трябва най-накрая да си основем приют и да се свършва. :дддд Имам ужасното чувство, че утре ще поискаме и семейство понита. :ддд
Трябва тези дни да ида на годишна ваксина с бебетооооо. На 19ти става една година, откакто ми къса нервите. Преди малко се простря в скута ми, докато пушех цигара, та бях нацелувана. <3 Никой никога не ми е давал такава любов, каквато ми дават двете кОчета. <3
Трябваше да снимам някаква кретенийка тази седмица, за да си оправи нещата с датите, но така и не стана. Дивак. Ама си е моя дивак, ест - търпя си му всички глупости, както той търпи моите.
Трябва да се вдигна и да напазарувам + една разходка с плюшения тиквеник. За нещастие, мързи ме яяяяккккоооо. Може би трябва и да си помогна на мъжа да се премести от студиото, но той май не иска твърде, щото всичко тежи като умрял циганин там. Ще видим.
Много ми се яде шоколад или шоколадов бонбон някакъв. Нещо МНОГО шоколадово. <3 Ще се заредя с шоколад, когато излизам. Даже сутринта се събудих с мисъл за шоколад, ебаси... :ддд
Едит: Дейба, колко е яко да знаеш, че не си само ти в тоя свят... Направо останах учидена, когато се заговорихме. Много е хубаво, падна ми голям камък от раменете.
Та, миналата година се оказа много успешна за мен. Определено най-успешната. В работата ги дресирах също. Семейството е здраво. Не искам повече. Много ме мързи да чета. Неска почивам и не ме интересува. Няма пък. Аз съм толкова умна, че няма и нужда.Умря циганката дето те хвалеше!
:D
Как се сети да пишеш тук, сигурно с надеждата някой друг да ти потвърди същото, което си мислиш и ти, но уви - вместо това се появявам аз! :razz:
ghostuser001
01-12-2020, 23:11
^ ебаси, изродите...
Помнят / съхраняват потребителски имена и пароли на профили, регистрирани преди 12-13 години и с които са написали под 100 коментара. А, да, и се отбиват да напишат (след години неактивност) безсмислен коментар в отдвана изгубил всякаква популярност форум..
(facepalm)
anonymous1043668
01-13-2020, 13:29
Аман от скука! Вече няма съвсем нищо за правене. Колкото повече време минава, толкоз по-голяма мизерщина става.
...
Понякога се чудя защо все се връщам тук. Стар навик. Все имам някаква надежда,че като се върна, нещата ще са се оправили. Не може да се съществува тук, дори и в илюзия. : pensive emoji :
01-13-2020, 17:54
Мега проста съм...
^ ебаси, изродите...
Помнят / съхраняват потребителски имена и пароли на профили, регистрирани преди 12-13 години и с които са написали под 100 коментара. А, да, и се отбиват да напишат (след години неактивност) безсмислен коментар в отдвана изгубил всякаква популярност форум..
(facepalm)Това са модераторКите!
Отварят стари профили, неактивни от години с цел да симулират активност уж "ето един стар потребител се е сетил за форума и се е завърнал". :? Твърде плоско и безсмислено.
Аман от скука! Вече няма съвсем нищо за правене. Колкото повече време минава, толкоз по-голяма мизерщина става.
...
Понякога се чудя защо все се връщам тук. Стар навик. Все имам някаква надежда,че като се върна, нещата ще са се оправили. Не може да се съществува тук, дори и в илюзия. : pensive emoji :Нали?! :D
Форумът е обречен, както и много други платформи в българския нет - някога пълни с хора, сега са се превърнали в гробища.
https://www.youtube.com/watch?v=yOfhdSxg_Pk
https://m.netinfo.bg/media/images/29207/29207823/640-420-pripiat-edin-prizrachen-grad-ozhiviava-na-26-april.jpg
ghostuser001
01-13-2020, 21:38
...
Нали?! :D
Форумът е обречен, както и много други платформи в българския нет - някога пълни с хора, сега са се превърнали в гробища.
Според мен Фуз не визира форума. Може би се е върнала за кратко в Бг, по-точно в малкото градче или селце, от което е, и си е припомнила, че в българската провинция отдавна вече няма живот... :/
fire_magic
01-14-2020, 02:43
^ ебаси, изродите...
(facepalm)
Едва ли.
Администраторите , а може би и модераторите имат права да влизат в който и да е профил без да знаят име и парола доколкото знам, не им е необходима.
anonymous1043668
01-14-2020, 04:34
Според мен Фуз не визира форума. Може би се е върнала за кратко в Бг, по-точно в малкото градче или селце, от което е, и си е припомнила, че в българската провинция отдавна вече няма живот... :/
Грозния правилно ме разбра, приказвах за форума. Мнението ми също валидно и за държавата, за разлика от другите българи в чужбина, нито ми е приятно, нито се привличам от това да се връщам в България. И не съм от малко селце/градче.
ghostuser001
01-14-2020, 05:49
Фуз, имаш ли гадже чужденец? Да/ Не
Просто питам. Искам да проверя една своя теория, която развих преди няколко дни в една друга тема тук.
anonymous1043668
01-14-2020, 07:09
Фуз, имаш ли гадже чужденец? Да/ Не
Просто питам. Искам да проверя една своя теория, която развих преди няколко дни в една друга тема тук.
Изчезни, много нагъл си взел да ставаш.
ghostuser001
01-14-2020, 11:53
Яснооо..
теория -> теорема
:)
Грозен, давам ти авторски права върху изведената теорема. :D
Без да искам видях реклама по твто за 18% сиво. Много се кефя, че ще имаме филм по книгата. Доста отдавна я подхванах и така и не я довърших, защото ми дойде тежка, може би. Филма биз искала да изгледам, надявам се, че на него няма да рева чак така, както ми се щеше да рева, докато четях. Или може би трябва да се хвана и да я започна отново, може тоя път да я довърша. Май я имам и на таблета. <3 Даже може би ще идем и на кино, за да гледаме филма, все пак е българска продукция, трябва да подкрепяме колегите му. Може би, ако не е на 3Д да ми текат очите, даже ще е и хубаво, ебаси. <3 Наистина се накефих на нещо тоооооолкова тъжно. :ддд
Грозния правилно ме разбра, приказвах за форума. Мнението ми също валидно и за държавата, за разлика от другите българи в чужбина, нито ми е приятно, нито се привличам от това да се връщам в България. И не съм от малко селце/градче.В коя държава живееш сега?
anonymous1043668
01-15-2020, 15:06
В коя държава живееш сега?
Все тая - навсякъде е мизерия, хора като мен вземат да си делят света на България и не-България, нито изкарвам някаква специална сума, нито живея в палат, нямам дори чичак/приятел да ми върви след гъза, нищо интересно, не разбирам защо толкова сте загорели да се занимавате с мен. :?
Ако продължат тъпите въпроси ще се разкарам и който пак пита ще остане да си вика в празното пространство.
ghostuser001
01-15-2020, 17:32
^ Миии, то... с или без теб - разлика няма.
Рядко пишеш коментари тук. :)
Така, че - бай-бай, Фузи! (wave)
Виж, ако аз или Грозния изчезнем - ще се усети осезаемо. :Д
anonymous1043668
01-15-2020, 19:22
^ Миии, то... с или без теб - разлика няма.
Рядко пишеш коментари тук. :)
Така, че - бай-бай, Фузи! (wave)
Виж, ако аз или Грозния изчезнем - ще се усети осезаемо. :Д
Ми чао и на теб тогава 8-)
От доста време беше да го направя. Ще си взема една почивка и без това се обричам на скука да стоя още.
Най - много да се врътна след месец-два да видя Грозния, само той от всички тук говори нещо смислено.
Довиждане и късмет на всички...
ghostuser001
01-15-2020, 22:05
^ Добре, разкарах я от форума тая...
Останаха още малко. :)
fire_magic
01-16-2020, 03:17
Все тая - навсякъде е мизерия, хора като мен вземат да си делят света на България и не-България, нито изкарвам някаква специална сума, нито живея в палат, нямам дори чичак/приятел да ми върви след гъза, нищо интересно, не разбирам защо толкова сте загорели да се занимавате с мен. :?
Ако продължат тъпите въпроси ще се разкарам и който пак пита ще остане да си вика в празното пространство.
и аз нз що ама на масата в бг винаги й е интересно и разпитва другите българи как живеят по чужбина и си дава вид, че се интересува горещо от техният живот. Изобщо, ако искаш да те разпитват някви неща и да се интересуват от теб просто кажи, че не живееш в България и само гледай... :D
Иииии тати се прибра за няколко дниииии. Много яко. <3
Оная вечер пак съседски агресивни кучета се опитваха да ме нападат, докато водя моя дивак на разходка по улицата. Е, като си знаеш животното, че не е ок с други хора и животни, ми води го на повод, ебаси... На останалите не ни се мре. Те си ги пускат свободно по улицата и не ги ебе за останали въобще. Тва трябва да е от мързел и непукизъм, явно. То пинчер не може да гледа ама взело от най-големите породи, за да компенсира липсата на мъжки полови белези... Аз поне не се надценявам и си взех шпаньол, за да нямам ядове. Ще звъня на приюта, белким си свършат работата.
В края на месеца се очертава пътуване за един ден до съседен град. Има шоу, което ще снимам. Да се надяваме, че тоя път няма да има огьопени кадри като предния път. Че много се дразня, когато не мога да направя ебаааааси лесната кретения, пък последния път на сватбата и на грийн рока съм утрепала всички фото- и видеографи с правата лопата. :дд Даже той ми каза, че на някои места ми се е получило доооиста по-добре от на него. Йеееййй! Ученика ще стане по-топ от учителя. :ддд
Грима, дето мислех, още не съм го направила. Днес трябва да се стегна и да го сътворя. И в събота ще имам да гримирам мама за партей с колегите. Трябва да си намеря някой неупотребяван блендер - купувах на кило по едно време, но не ги знам къде са, че само с четки и пръсти джарам. :дд И нямам мигли, бтв. Може би днес ще ида да купя някакви, ако имам превоз до центъра, че в студааааа...
И трябва да си видя кремчето, дето ми предложиха за стусова алергия, щото е почнала яко да се ебава тая ръка вече.
И спах ужасно, както спя от няколко дни. Защо - не знам. При все, че съм сама, а не с кучешки гад или с човека ми. Може би довечера ще ида да изпия някое ромче и ще се прибера да спя по-добре.
Онази вечер ме убеждаваха, че е хубаво да си играят с косата ми. Ок, ще кажа така следващия път, в който искам да избивам, щото ми пипат косата. :ддд Исках наистина да убия мацката, че ме пипа... :ддд Ожаст.
ghostuser001
01-19-2020, 23:18
Аве, дефендър, де ни ойдоха коментарите, бре?
Сигурно нек'ви сатанисти са ни ги докладвали..
Последната седмица май не се справям особено добре, извън един грим, който си правих, но не качих никъде. Някакво мине нервно и не знам какво се случва точно. Може би ще ми отмине, когато къщата се поизпразни от досадници. Вчера ми беше сложно даже да изляза от нас сама, та не разходих гадинката, а потичах с него из двора. Днес излязох из квартала да се пошляем двамата на топличко и се чувствам малко по-добре. Даже онази вечер сънувах някакви небивалици, които са толкова неадекватни, колкото може да е само един сън. Много искам в понеделник да идем малко на разходка с момчетата, но в някой парк из града или този извън града. Някакво такова... Супер много ми се разхожда. Супер много. Вярно, че е хладно и ветровито, но трябва да ми избият чивиите на някъде.
След малко идва да ме вземе за ромче и би трябвало да се поотпусна малко повече. Стискам палци, наистина.
Майка му стара, издънка след издънка от един и същ доказано неадекватен човек... Ама то аз съм простата в случая, че скачам да помагам на тъпанари. Бааахти сопола, дето е, човек. Бахти непукизма... Кво съм харесвала толкова много в тая дупка преди време, да ме биеш, не мога да ти кажа. Мърльо. За тва се разделихме преди година и малко - щото чеп за зеле не става от тоя тъпак. Казах му кво да направи, той ме дъни на всяка крачка, рискувах си името за него. Мноооого съм ядосана, ако не изяде шамарите, като се засечем пак, няма кво да стане.
Мъжа и той още спи, а трябва да ходим да вършим глупости из града, не ми се мотка пеша и сама, а и трябва да си разходим гадините. Да гледа и той да не ме издъни, че и той ще яде шамари.
Още има досадници в къщата... Почвам и на тях да се дразня и няма да издържа още дълго по тоя начин. Много ми идват кретениите на всички вече, ще има масово убийство на тъпаци, ми се вижда.
Поне онази вечер ми казаха и от друго място, че съм се справила супер със снимането на едно събитие. Доволно е тва. Ще видим в четвъртък какво се случва, че последния път огьопих заради независещи от мен фактори. Грима ми е назад, щото нещо лицето ми не е за грим в момента, раздразнено е от нещо, за съжаление. Студовата алергия и тя не ще да си ходи, въпреки кремовете. Чувства се ок, когато се омажа стабилно, на топличко съм и не пипам неща за миене на чинии, но иначе е там и направо се цепи кожата на места... Смятам да си обеля ръцете и да си ги "облепя" с нечия чужда кожа, която ще смъкна от бяс. :дддд
dreamwalker
01-27-2020, 16:15
Дали.
ghostuser001
01-28-2020, 19:26
Какво ли прави ФузиДезъртПау след като я разкарах от форума, отправям запитването си повторно?
ghostuser001
01-29-2020, 07:52
Хей, дриймуолкър, предполагам, че си добавила НомНомНом като приятел във фейсбук или инстаграм? Напомни ѝ, че този форум все още съществува, а тя отдавна не е влизала и писала тук! Вече не съм в течение какво се случва с нея!
А и инстаграмът ѝ не е публичен повече от година и не мога да зяпам снимките ѝ.
Е, не. :дддд Голения е избягал тая сутрин в 6 и приятеля го хвана чак в 11:30. След първото хващане е избягал още три пъти и му е съдрал панталона. Помислил е, че гонитбата с Шефа е на игра. Имаше снимка във групата за животни, звъняха колеги на майка ми да кажат, че са го хванали... :ддд Поне е някакъв игрив - хората пишат под поста, че е ходил да се закача и да играе с техните кучета. :ддддд За сефте прави така. Хем съм учудена, хем сутринта ми беше поусукано дето е избягал, хем ми е много смешно. :ддд Булката Беглец или Волният Уили ще му е индианското име. :ддддд
Вчера ме оставиха пак на бара да покривам задници. Каката е с ебахти бакшиша, а в един момент само дето не заспах зад бара от скука.
След малко потегляме, а аз ще снимам. Трябва да ида да си взема душ преди пътя ама поне още час и малко ще си полежа в леглото, на топло. Дето ми е дошъл малък съня и умирам от студ, а вън пече слънце.
На братчеда некви приятели са починали в катастрофа, цял град раздава кръв за оцелелите... Страшна трагедия, при това само заради един забранен обратен, който тир-аджиите така и не се научиха, че е ЗАБРАНЕН на тва място. Никой не поставил мантинела, разчитали само на знак... Сега можеше хлапетата да са живи. Вместо бал на камара с братчеда, два тона пръст. Една негова аверка в същата нощ загуби брат си, който беше болен от години, мой набор е момчето, беше се записал в уни, имаше някакви планове. Колко сме крехки хората само... От началото на годината сумати тъпотии, после защо не се справям добре със страха от близост. Ми, то от всякъде ме залива с помия, хора мрат като пилци, тва-онова... Всички покрай мен са зле физически или психически, всички си носят "багажа"... Даже мъжО онзи ден е кихнал и си е сецнал кръста, не можеше да мръдне. Голям мъж, поне два пъти и половина на мен, си захапва нерв с кихане... Ако бяхме всички от стъкло, пак по-издръжливи щяхме да сме, ебаси.
Снощи четохме заедно някакви ужасни статии за тормозени животни, гледахме снимки от групите за осиновяване на животни, говорихме си и как са ни тормозили в училище, разказва ми последния път като видял някакъв да си рута кучето по улицата. Как може да сме толкова ужасни с други живи същества? Акъла не ми го побира.
Толкова ми е кофти от нещата, дето се случват последните 2 седмици, че не знам. Мислех си, че трябва да ида в някоя гора за ден, за да покрещя на спокойствие. И да - поне месец Иракли на палатка, да гледаме как гори огъня в огнището, да пеем тъпи песни и да си дадем рестарт. Искам си солените морски къдрици в косата и шибаните водорасли, залепнали по задника. Не знам чак толкова много ли е ама... Доста има да се поснима и погримира, докато стигнем до палатките това лято. Едва края на януари е, мамка му. Само дано ние двамата оцелеем до тогава, че както е тръгнало...
ghostuser001
01-31-2020, 22:19
В момента мириша кат' пор!!!
Излъчвам яко феромони! :D
ghostuser001
02-01-2020, 03:36
Вече не мириша на коч. STR -> RED CODE!
ghostuser001
02-02-2020, 21:15
Хей, дриймуолкър, предполагам, че си добавила НомНомНом като приятел във фейсбук или инстаграм? Напомни ѝ, че този форум все още съществува, а тя отдавна не е влизала и писала тук! Вече не съм в течение какво се случва с нея!
А и инстаграмът ѝ не е публичен повече от година и не мога да зяпам снимките ѝ.
Да припомня на бабата Дриймуолкър какво я помолих. :)
ghostuser001
02-09-2020, 22:45
Обожавам да ям краве кисело мляко!!!
Което ме подсеща да питам всички, които живеят в чужбина, дали там където са киселото мляко, наречено йогурт, има вкус на кисело мляко или на нещо друго?
ghostuser001
02-10-2020, 04:33
НомНомНом, връщай се в България! Виж как в Северозападна Европа вилнеят стихийни бури.
А тук времето е спокойно.
даже прекалено спокойно
noMa лесбийка ли беше?
Е, не. :дддд Голения е избягал тая сутрин в 6 и приятеля го хвана чак в 11:30. След първото хващане е избягал още три пъти и му е съдрал панталона. Помислил е, че гонитбата с Шефа е на игра. Имаше снимка във групата за животни, звъняха колеги на майка ми да кажат, че са го хванали... :ддд Поне е някакъв игрив - хората пишат под поста, че е ходил да се закача и да играе с техните кучета. :ддддд За сефте прави така. Хем съм учудена, хем сутринта ми беше поусукано дето е избягал, хем ми е много смешно. :ддд Булката Беглец или Волният Уили ще му е индианското име. :ддддд
Вчера ме оставиха пак на бара да покривам задници. Каката е с ебахти бакшиша, а в един момент само дето не заспах зад бара от скука.
След малко потегляме, а аз ще снимам. Трябва да ида да си взема душ преди пътя ама поне още час и малко ще си полежа в леглото, на топло. Дето ми е дошъл малък съня и умирам от студ, а вън пече слънце.
На братчеда некви приятели са починали в катастрофа, цял град раздава кръв за оцелелите... Страшна трагедия, при това само заради един забранен обратен, който тир-аджиите така и не се научиха, че е ЗАБРАНЕН на тва място. Никой не поставил мантинела, разчитали само на знак... Сега можеше хлапетата да са живи. Вместо бал на камара с братчеда, два тона пръст. Една негова аверка в същата нощ загуби брат си, който беше болен от години, мой набор е момчето, беше се записал в уни, имаше някакви планове. Колко сме крехки хората само... От началото на годината сумати тъпотии, после защо не се справям добре със страха от близост. Ми, то от всякъде ме залива с помия, хора мрат като пилци, тва-онова... Всички покрай мен са зле физически или психически, всички си носят "багажа"... Даже мъжО онзи ден е кихнал и си е сецнал кръста, не можеше да мръдне. Голям мъж, поне два пъти и половина на мен, си захапва нерв с кихане... Ако бяхме всички от стъкло, пак по-издръжливи щяхме да сме, ебаси.
Снощи четохме заедно някакви ужасни статии за тормозени животни, гледахме снимки от групите за осиновяване на животни, говорихме си и как са ни тормозили в училище, разказва ми последния път като видял някакъв да си рута кучето по улицата. Как може да сме толкова ужасни с други живи същества? Акъла не ми го побира.
Толкова ми е кофти от нещата, дето се случват последните 2 седмици, че не знам. Мислех си, че трябва да ида в някоя гора за ден, за да покрещя на спокойствие. И да - поне месец Иракли на палатка, да гледаме как гори огъня в огнището, да пеем тъпи песни и да си дадем рестарт. Искам си солените морски къдрици в косата и шибаните водорасли, залепнали по задника. Не знам чак толкова много ли е ама... Доста има да се поснима и погримира, докато стигнем до палатките това лято. Едва края на януари е, мамка му. Само дано ние двамата оцелеем до тогава, че както е тръгнало...
Писнало ли ти е?
ghostuser001
02-10-2020, 08:46
даже прекалено спокойно
noMa лесбийка ли беше?
Ц. Помня, че съм чел как е ползвала тиндър, за да си намери сексуален партньор (но това го е правила в Западна Европа, където това било нормално). Дълго време беше влюбена в един Санчо Панса (разбирай нек'ъв испанец), който е 15 години по-възрастен от нея. И те така. После, на 23-24 годишна възраст си е купила къща в Нидерландия, където живее в момента. Общо взето много оправно, амбициозно и целеустремено момиче, което не се притеснява да експериментира и пробва различни неща.
Но откакто папугай зачезна, а новите администратори влезнаха в длъжност - НомНом и тя бега оттук.
Писнало ли ти е?
Писнало - не. По-скоро съм уморена и разочарована от всякакви тъпотии, дето се изсипаха на камара.
Писнало - не. По-скоро съм уморена и разочарована от всякакви тъпотии, дето се изсипаха на камара.
сподели какви
къде другаде ще намериш луд терапевт
ghostuser001
02-10-2020, 17:11
къде другаде ще намериш луд терапевт
Терапевт?
Идеално. Друг потребител се нуждае от твоите услуги. Остави я торито. Приеми по-тежка задача - консултирай превъртялата дриймуолкър. По всичко изглежда, че наскоро не си е пила хаповете и е започнала отново с теориите за конспирация. Във всеки околен припознава маниак и се страхувам, че съвсем скоро ще излезе по улицата с нож в ръка и ще вземе да наръга някой случаен минувач, който я разминава по улицата.
Казах в предният си по-дълъг коментар. Не смятам, че се нуждая от терапевт, други неща са ми на дневен ред.
Казват, че всички се връщат рано или късно, но трябва тотално да си промениш желанията и плановете, трябва да стане твърде късно за това. Е, да, очевидно всички се връщат, без значение какво точно ги връща. Плановете откато си тръгна този човек, са тотално различни. Говорим за различна аз и различни цели. Вече. Тогава по-скоро се оформяха и още не знаех точно как да постигна всичко. Сега няма да се отделя от пътя, по който съм избрала да вървя за него, бита карта е. Ама е хубаво да се върне - забавлявах се на чата снощи. Още ми е смешно даже.
С него не сме се разбрали нещо, твърде е уморен, за да ми обърне внимание. Бях уплашена какво ще последва, но съм сигурна, че във всеки случай ще бъда добре. “My skin has turned to porcelain, to ivory, to steel.” каза Санса Старк и беше права.
Вчера забърках много як грим, днес - пак. Грима и видеозаснемането са над всичко и всички. Събота трябва да се поснима малко, може би. Още не съм точно сигурна и не знам дали е ок да попитам в създалата се ситуация.
Оувърол, опитвам се да съм добре, макар много увеличените като брой паник атаки да не са съвсем на това мнение. :ддд А сега пия кафе на студа и, макар всичко да тече от покривите, духа ебаси вятъра и ми е студено. Много. Не обичам да ми е студено. Студовата ми алергия също не обипа да ми е студено.
ghostuser001
02-11-2020, 11:00
Оф, скучно ми е. А имам да наваксвам с уроците, но не ми се почва. Някакво много кофти усещане - хем да ми е скучно, хем да имам какво да правя, хем да не ми се прави... Пък и ментално увредената ми дружка тук, във форума, нещо от 1-2 дни се е покрила и не пише, та ми е още по-скучно без нея..
dreamwalker
02-11-2020, 13:38
Терапевт?
Идеално. Друг потребител се нуждае от твоите услуги. Остави я торито. Приеми по-тежка задача - консултирай превъртялата дриймуолкър. По всичко изглежда, че наскоро не си е пила хаповете и е започнала отново с теориите за конспирация. Във всеки околен припознава маниак и се страхувам, че съвсем скоро ще излезе по улицата с нож в ръка и ще вземе да наръга някой случаен минувач, който я разминава по улицата.
Не във всеки, само в теб, потвърдено и от другите четирима човека, които ми споделиха разни неща.
Съветвам те да си преразгледаш избора на думи, ако не желаеш негативни последици.
https://i.imgur.com/MInqqRt.png
ghostuser001
02-11-2020, 14:15
:D :D :D
Добре, това ми оправи деня! Усмивката е на лицето ми. Благодаря! :)
dreamwalker
02-11-2020, 14:25
Да твърдиш подобни неща, защото някой не иска да ти дава лична информация (която не знам в правото на какво точно ми изискваш впрочем), не е особено окей.
ghostuser001
02-11-2020, 21:45
Сериалът "the Good Wife" е як! А това: https://www.youtube.com/watch?v=QF_DT-l1sZQ
направо ме нахили до краен предел!!!
Терапевт?
А медицински картон да ми предоставите?
ghostuser001
02-12-2020, 09:56
Някой има ли представа какво се случва с Електра ( https://www.teenproblem.net/forum/member.php/339757 )?
Отдавна не е влизала във форума. Дали е добре?
а за мен никой не се притесни
добре че съм като херпеса
все някога се връщам
ghostuser001
02-12-2020, 11:10
а за мен никой не се притесни
добре че съм като херпеса
все някога се връщам
Сега, ако върнеш и ivaaaaa, ти пиша отличен 6! :)
Господи, колко съм била заблудена за човека до себе си... Хубаво е, че се разделихме, защото съм се отървала от голям товар. Тази рана в гърба ми, обаче, ще отнеме време да се излекува, което значи да си седя малко сама. Нямам думи да опиша колко гадно е постъпил, когато не е убил още в първите епизоди. Това да искаш да контролираш нещата така, не е на добре. Само дето накрая в неговите очи аз излизам виновна, а не се чувствам така по никой начин. Направих всичко възможно да спася, каквото си мислех, че имаме ама не би. И като разбрах наистина какво се случва, не полудях от бяс, а го приех с усмивка. Почувствах се освободена от кофти присъствие, което е и доста странно за толкова чувствителен човек като мен. Дано това не означава, че съм загубила тотално способността си да чувствам някакви неща спрямо някого. Изял ми е всеки шанс да НЕ се проваля, като е мълчал толкова време. Цяла година красиви думи и празни обещания, а аз съм вярвала в душата на картите като шаранче. Поне се научих на някои неща, които ще са ми супер полезни за по-натам в живота и професията ми. Оттук насетне само напред и нагоре, друг път няма за мен.
Чувствам се и малко уморена в емоционален аспект - рядко приключвам връзка, без да се уморя от тъпотии. Чувствам се прецакана. Дано да усети някога това, което и аз. Ясно е, че ще се върне в един момент, както казах - всички се връщат. Ще чакам с нетърпение да го насоля.
ghostuser001
02-16-2020, 11:28
Аре, бе, Тори, не се ли научи..
Тоя кой поред след Антракса е? За колко човека след него писа, че са най-голямото богатство на Планетата, а след това - колко големи боклуци са били? И следващият ли ще е първо цвете, след това лайно? Не се ли научи поне как миришат ако-тата и ли все попадаш на добре ароматизирани с глейд или еъруик такива?
Ще се събирате ли с Антракса?
Антракса е приятелче вече, никво събиране не планирам. :д
smilegirl12
02-18-2020, 07:11
Много е странно, когато си бил мотивиран за нещо толкова много, а като ти се отдаде възможност да го направиш ти става все едно .. Имах съвсем различни виждания отначало, бях толкова амбицирана, а ето, че почна 2ри семестър и нищо от това, което уча още не ми е привлякло вниманието..
П.С. бях забравила чувството да пишеш тук ...
ghostuser001
02-18-2020, 08:22
^ никът ти ми се струва познат, но ти кой беше? Не те помня с нищо.
smilegirl12
02-18-2020, 14:10
Преди 2-3 години писах активно във форума...
ghostuser001
02-18-2020, 16:19
Значи си за малко тук.
Хубаво!
smilegirl12
02-18-2020, 20:14
Не се знае
Така, снощи си поговорихме, може би се поуспокоих малко от малко. Може би приемам нещата. Може би. Само това ми беше в акъла няколко дни, но не - днес си получих някои от нещата, дето съм правила за портфолиото си и ще се накачват в страницата и оттам насетне може да си търся работа, свързана с грим в студио. Колкото и да е обидно да лепиш изкуствени мигли на кифли и да им правиш супер скучен грим, щото е тъпото Русе (маамуда...), като трябва да се оправяш сам, може би не е ЧАК толкова лоша алтернатива. Нещо ми се върти в главата, само където няма точен образ. Имам виждане за така нареченият успех, но не и как да стигна до там съвсем. Става въпрос за много пари, а аз нямам тази снимачна техника. В задачата се пита, как максимално бързо да си я набавя С ГРИМ, А НЕ С БЪБРЕК, за да си изкарам желаните супер скъпи курсове по грим, които наистина да ме поставят на картата на гримьорите в света. Не говорим за България, а за света тук. Може би, ако се хвана да работя нещо с грим в града за някой и друг месец, ще успея да събирам бавно и полека тази техника, а после и да си събера парите за курсовете. Може би. Имам някаква визия за нещата. Досега имах връзки и ангажименти, защото бях неговата жена. Сега сме приятели, бих могла да имам същите връзки, ако поискам, но не искам това. Искам сама да скоча на картата. Пък! Много ми е каша в главата, буря в чаша вода, един вид. Може би трябва да го преспя още ден-два, за да ми се изясни.
Ох, и както бях нервна, тъжна и умряла, направо ей сега се оживих без време. Развълнувано ми е, макар че има доооста вода да изтече тук. Талантлива съм и ми се занимава и със видеография, и с грим. Особено много, при това. Сумати хора са ме хвалили. Длъжна съм да се занимавам с това, пък! На себе си и на всички похвали, които чух.
Така, намрънках се, сега се започва работата по портфориото ми. Уиш ми лък!
А, да - и майната му, че нямам гръб и всички ме ритат един след друг, няма да се дам на никого! Никой няма моите очи, ръце и усещане за нещата, а това не можеш да го повториш, колкото и да искаш. Имам всичко необходимо, за да направя това с грима и видеографията реалност, а не мечта. Нататък също имам планове, нищо не се е променило то тогава. В един момент ще станат всички наши общи планове, а аз ще съм ебаааахти пича! ПЪК!!!
ghostuser001
02-19-2020, 22:08
А какво стана с мечтата ти да станеш медицинска сестра? Следваш ли все още медицина или реши да прекъснеш и да не се дипломираш?
Колкото до парите - искай от дриймуолкър. Тя е много богата и, ако си готова да ѝ бъдеш приятелка - може да ти плаща за тази услуга.
dreamwalker
02-20-2020, 11:57
А какво стана с мечтата ти да станеш медицинска сестра? Следваш ли все още медицина или реши да прекъснеш и да не се дипломираш?
Колкото до парите - искай от дриймуолкър. Тя е много богата и, ако си готова да ѝ бъдеш приятелка - може да ти плаща за тази услуга.
Ти от дума не разбираш май.
ghostuser001
02-20-2020, 14:41
Аз си общувам с тори и ѝ давам съвет как да подходи. А от вас двете си зависи дали ще завържете контакт една с друга и дали ще постигнете необходимото съгласие.
Нито те обиждам, нито нищо!